Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1X11

2011. május 21. 18:00 - Hódos Hajnalka

Őszintén kívánom annak a baromnak, aki engedélyezte a házunktól parasztköpésnyire ezt a rohadt gokartpályát, hogy hallgassa ő ezt a gumicsikorgást napestig, de legalább legyen Magdi és Beatrix a szomszédasszonya. Hihetetlenül unalmas volt a tegnapi öfi, a szívceremóniás öfik mindig ilyenek, vágjunk is bele, hogy minél hamarabb túl legyünk rajta. Ami a VV4 alatt az ébredezés volt, az itt a napozás, megint ezzel kezdünk, valaki már nem gyengén csoki, nem kell átöltözni, maradhatnak így. Hát igen, tudod hogy van ez, Alekosz csak így lazán. Köntösben. Kórháziban, megint, csak ezt most kék alapon barna csíkos. Rosszat sejtek. Alekosz elég erősen érzelemközpontú. Az érzelmeket pedig a legmegfelelőbb módon érintéssel lehet kinyilvánítani. A világon a legnagyszerűbb dolog az érintés. Erről szeretne tanúbizonyságot. Ajaj. Lekerül a köntös, Alekosz a kis gatyijában felfekszik a fehér abrosszal leterített, összetolt asztalokra. Uramisten.

Veronika kezd, Alekosz forduljon meg, mert ő a szeretetközpontját akarja megtapogatni. A hátát szeretné. Honnan tudta, hogy itt van a szeretetközpont? Nézte a VV4-et, Alekosz, onnan. Kérem a következőt! Na hadd érezzem az érzelmeidet! Magdi simiz, folytasd! De most hogy? Úgy, hogy jó legyen? Olga az asztal végéhez áll, Alekosz araszoló mozgással odahernyózza magát hozzá, talp- és lábfejsimi, fántásztícseszkíj! Brigi belebújik Alekosz nyakába, Veronika rápattan és krémmel masszírozza, hmmm. Ez aztán az érintés! Fölső fokon! Az érintés egyetemes magasiskolája! Hát Alekosz sok mindenre számított, de ilyen fantasztikus érzésekre nem. Arra én sem, hogy Magdival kapcsolatban valaha hallani fogom a visszafogott és szolid jelzőket. Ha tudta volna, hogy Olga, akkor megmosta volna a lábát. Jobban. Veronika valami mesés volt, a krémbe belepréselte az érzéseit és a gondolatait. Az érintés mégis Barbarától esett a legjobban, a szeretetközpont miatt.

Mivel este szívceremónia, meg egyébként is kevesen vannak és egyre nehezebb Alekosz dolga blablabla kíváncsi, hogyan képzelik el a lányok a közös jövőt. Barbara, csapasd. Barbi előrebocsátja, hogy ő ezen már régebben gondolkodott, úgyhogy teljesen kizárta most Alekosz nyereményét meg mindent. Szeretne elutazni Görögországba, hogy megismerje Alekosz gyökereit és a kultúrát mert csak fényképen látta. És együtt. Mindent együtt fiftififti arányban csináljanak. Úgy halotta, van a családnak egy étterme, ott is tudna segíteni. Az kocsma volt, most ott lakom. A kocsmában lakom, tényleg. Barbi nem akad fenn ezen, hát akkor ismerjék meg egymás családját meg barátait is, mert abból sokat le lehet szűrni. Én is a tieidet, te is az enyimeimet. És a legeslegeslegfontosabb, megtartani téged.

Veronika vitt bele egy kis humort. Szeretne elmenni nyaralni, a formaegyre. Ismerkedés a családdal, sok szex. Aztán még több. Leteszi a jogsit és megtanul görögül, cserébe Alekosz sportoljon vele együtt. Összeköltözés, közös kiskutya, sok dévédézés, extra sok szex. Pár év múlva kisbaba, akit visznek az állatkertbe, és ha a kicsit csúfolják a bölcsiben, akkor Alekosz bokszoljon le mindenkit. KELL ez a nő!

Olga is csapatja. Boldog akarok lenni vele, melletted és a szemedbe nézve látni akarom, hogy te is boldog vagy. Akár jó, akár rossz időben, akár süt a nap, akár esik az eső, maradjon köztünk az igazság, az őszinteség és a bizalom. Brigitta, tiéd a pálya. Nem parancsolsz? Brigitta ábrándosan bámul, nem parancsolok. Akkor, Andrea, légy szíves. Andrea kipenderedik a diavetítőhöz és belekezd az emvéjes parasztvakításba. A legfontosabb, hogy ő egészséges legyen. Szép, sikeres üzletasszony akar lenni, legyen harmóniában a munk a családdal. Szeretné kifizetni az adósságait, mert vannak, anyagilag független lenni, külön kassza, házassági szerződés. Ki akarja húzni a vállalkozását a csávából, mert gyakorlatilag mindent elért, de romba döntötte. Felkészülök arra, hogy előrántja a tavalyelőtti mérleget és elkezdi elemezni, hol lett elbaszva a kettőezerkilenc úgy ánblokk.

Sárga legyen a ház homlokzata és legyen benne egy dolgozószoba is, hogy otthon is tudjon üzletelni, mert neki fontos. Ő maximalista. Olivér közbeszól, most tapsoltunk el hatvan-hetven millió forintot, de Andrea nem zavartatja magát, folytatja. Én. Énénén. Nekem. Engem, velem. Én. Énénénénésén. Andrea prezentációja után egy emberként akad ki mindenki, Olivér is és Olga is azt kérdezgetik, hol van ebben Alekosz? Andrea vállrándítással elintézi, Alekosz annyit mond, legalább őszinte volt.

Alekoszt ezek a vallomások nemhogy megerősítették, hanem elbizonytalanították, úgyhogy szeretné megkérdezni mindegyikőjüket külön-külön, négyszemközt, a nyugiban. Úgy, hogy a többiek végignézik a tévén. Azta… hát ez most izgi lesz! Ha jól hallottam, Veronika tiszta kivi. A Pajkos biztos benne, hogy Alekosz helyében leülni Barbarával beszélni, mert amit érez az nem szerelem, hanem rajongás. Olga Andit küldené el, a mai nap volt az utolsó pont a számára. Andin kívül? Brigit, mert nem hiszi, hogy megváltoztak az érzései, a lánynak még mindig a hírnév a fontos. Barbara Andit és Brigit küldené el. Andi nem hozzá való, amit ma csinált, az gáz volt. Na Veronika, ki menjen az este? Veronika nem szeretne nevet mondani. Javasolnád magadat? Dehogyis! Magdi Brigit küldené el, mert nincs tisztában saját magával, és a való életben is ez lesz, hogy jön egy helyzet és összeomlik? Rajta kívül Andit, mert egy karrierista törtető szuka, na nem ezekkel a szavakkal mondta, csak én már borzasztóan untam, gondoltam, rövidítek. Brigi is Andit mondja, Alekosz kiakad, már megint Andi! De miért? Túl sokat akar. Brigi azt mondja, küldj engem. Mert már azt sem tudom, ki vagyok. Fasza lehet egy ilyen mártír típussal együtt élni.

A vallomások után a Pajkos morog evés közben, ő egyszerűen nem tudja magában tartani, de Magdi egy pesztrát keres a gyerekének, egy apát elsősorban. Az Olgáról meg az a véleménye, hogy szereti, ha egy férfi megfejti. Olga olyan, mint egy rejtvény. Pillanat alatt úgy felhúzta saját magát, hogy csak lesek, csapkod, miért, nem az? Annyit tudni róla, hogy orosz, meg hogy magas. Meg hogy nem szereti Alekoszt. Magdi kendőruhája kéne, Olga fehér kis romantikusa pláne, szóval Magdi nem hagyja annyiban a dolgot, elkezd óbégatni, a veszekedés lényege, méééééééér kéééééééne szerelmesnek lenni Alekoszba. Andi sipítozva kiabál a kanapén, aztakurva, ez milyen öregasszony lesz? Elárulom, az a fajta, akinek a gyerekek bedobják kővel az ablakát. A nagyobbacskák meg kutyaszart tesznek a postaládájába. Veronika és Brigitta tele szájjal röhögnek Andin a konyhában. Hajni a nappaliban.

A Lilival való beszélgetés a fotószobában felejthető, egy momentumot ragadnék ki, Alekosz mindig is érdeklődéssel fordult az olyan lányok felé, mint Olga. Olga olyan, mint egy jegenyefa, amit meg kell mászni. Az ő kertjükben is volt egy jegenyefa, amit ugyan nem mászott meg, de a tetejére felakadt a papírsárkánya, és tán még most is ott lenne, ha a fa nem szárad ki, majd nem jön egy szél, ami kidönti. Most is, ahogy leírtam ezeket a sorokat, meg kellett várnom, míg a vérnyomásom normalizálódik. Alekosznak gyötrelemmé vált a ceremónia. Mit szóljak én? Azok a lányok maradnak vele, akikkel le tudná élni az életét. Magdi kap kulcsot, Alekosz úgy érzi, tart tőle a többi lány. Barbi is megkönnyebbülhet, ő az, aki a legmesszebb jutott az érzelmek tengerében. Veronika bizonytalan és sokszor őt is elbizonytalanítja. Ja meg titkos meg bűvös is. És megint csókolóznak a kulcs átadása után, amitől gondolom Barbi mindjárt eret vág. Lányok, egy kulcsom van. Andi, mit éreznél, ha elhajtanálak, mint a darazsat? Ha mennie kell, emelt fővel távozik és természetesen megviselné. Brigittának rosszul esne, mert küzdeni szeretne Alekoszért. Olga? Azt akarom, hogy boldog legyél, és ha azt érzed, nem velem, elfogadom.

A Pajkos kapja a kulcsot egyébként. Brigit rossz így látni, őrlődve. Brigi arckifejezése sajnos nekem nagyon ismerős, és mosolyogtam is már így. Mondjuk én jobban bevágtam az ajtót magam után. Olga, imádtalak. Minden pillanatot. Az volt a legnagyobb öröm, mikor az anyanyelveden beszéltél. De ezek szerint nem értetted, miről. Valóban nem. Ég veled, dászvidánnyá. Azt javasolom, fáradjunk be a nagyterembe és vegyüljünk el! Lefordítom, irány smárolni a rötyibe. Barbi megint szempillát talál, fu fu fu, Alekosz megint eltalálja, fölső, Barbi megint belekeni. Barbi tudta, hogy Alekosz azt kívánta, érjen az ajkaihoz az ajka. Barbi a csók előtt azért megtörli egy picit Alekosz száját, mert jártak ott előtte páran. Veronika most érzi az az esz betűset, aztán kiakad, itt mindenki smacilacizik? Mi az, hogy megtörölted a száját? Lesmároltad?! Te is?!?! Aztán Barbival a kertben megbeszélik, ők ketten maradnak a végén, Magdi kiesik, mert mocskos szája van, és ott van a gyerek is, ne felejtsük el, Andrea meg idős.

Sigiske, imádlak.

Címkék: alek
497 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.05.21. 18:09:49

Egyszer már úgy szeretném, hogy valaki átadja nekem krémbe sűrítve az érzéseit, MMKK.

Hurri Kán 2011.05.21. 18:10:21

Mindenesetre most, hogy elolvastam, iszom valamit.

pocokpocok 2011.05.21. 18:10:25

most néztem az alekosznak valóban:pozitív nekem ez a csaj.
ha esze van, szól a haveroknak, és megfúratja velük a Barátság I.-et
:D

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.21. 18:12:03

"emvéjes parasztvakítás". Ugyanez jutott tegnap az eszembe, csak az emvéjt a mindig aktuális divatos mlm márkával behelyettesítve. Agymosáson átesett "üzletkötő" duma. Vááá!

Norcsesz 2011.05.21. 18:18:40

Egyre kevésbé bánom, hogy napok óta egy részt sem látok :)

Hajdu Péter 2011.05.21. 19:11:21

hallo hallo
ugy érzem ma is nagy izgalmak várhatóak. :)

Spéter46 2011.05.21. 19:31:15

Hajnalka!
A "vártam, hogy előkapja a 2009-es mérleget..." az fantasztikus volt!
Percekig nem tudtam tovább olvasni, mert a röhögéstől ömlött a könnyem.
Gratulálok, ez megint igencsak jóra sikeredett!

Hurri Kán 2011.05.21. 19:31:47

Miféle izgalmak várhatóak ma?

Spéter46 2011.05.21. 19:34:33

"Alekosz kiszórta a reszlit..."
Balázs kezd kellően szemtelen lenni a kurvákkal, és ez még javítani fogja a műsort a továbbiakban,

Hajdu Péter 2011.05.21. 19:39:26

tyüha kiviszi öket a strandra, mekkora már ez NEM SEMMI!:))
Alekosz meg Pampalininek öltözött.

eddig balázs beszólása volt a legjobb :)

Hajdu Péter 2011.05.21. 19:41:06

erröl a sapkárol az jut az eszembe hogy alá kéne tenni két tojást és egy szakadt strandpapuccsal ráverni kettöt :)

dr. gernika 2011.05.21. 19:41:33

Az a strandszerkó OMG, én a csajok helyében úgy tettem volna, mint aki nem is ismeri Alekot. :S Az biztos, hogy nem szálltam volna fel vele egy vonatra.

Spéter46 2011.05.21. 19:41:44

Na Balatonvilágosnál megint kiesik egy versenyző!:-)

pocokpocok 2011.05.21. 19:42:09

ezek kibéreltek egy vasúti kocsit, vagy kimenekült mindenki?:D

pocokpocok 2011.05.21. 19:43:33

éva az érzelmi paraszt!
finoman tanácsol!

B.Andita 2011.05.21. 19:43:49

Mintás zokni, cipő....és az a kalap...Hát ez kész

dr. gernika 2011.05.21. 19:44:05

Mámeg bőg, pedig Évának és Olinak igaza van. Amúgy a kazalnak jót tett a barnulás.

B.Andita 2011.05.21. 19:45:07

@pocokpocok: Gondolom népszerűsitik a vonattal való utazást. Nahiszen....ha van esély Alekkel találkozni, ki fog utazni vonaton ezek után? :-)

Hurri Kán 2011.05.21. 19:45:25

Ugye ez nem komoly, hogy vonattal mennek? :D

Spéter46 2011.05.21. 19:45:26

Oli keményen és folyamatosan eszik megint!

dr. gernika 2011.05.21. 19:45:33

Amúgy alapozatlan, karikás szemre mijafasznak ken neonzöld festéket?

pocokpocok 2011.05.21. 19:45:53

@B.Andita: jáj, nem kapok fizetést!
utazzatok vonattal:Alekosz, lefelé!:)

Hajdu Péter 2011.05.21. 19:46:20

éva meg a másik sötét luvnya. hideg kiráz tölük.

B.Andita 2011.05.21. 19:46:37

@gyvy: Biztos lerobbant a fostalicska.

pocokpocok 2011.05.21. 19:46:37

ez a kurvás nyakkötő évikén:hozza a formáját!

Hurri Kán 2011.05.21. 19:47:13

@gernika:
Oly mindegy, mit ken magára. Legjobb egy egész alakját takaró zsák lenne, amit magára húz.

pocokpocok 2011.05.21. 19:48:20

anyám, egy egész vonatot béreltek: nem szállt le rajtuk kívül senki!!

Hurri Kán 2011.05.21. 19:48:23

@Spéter46:
Áááá... :D

@B.Andita:
A szolgálati Barkas, vagy mi? :)

Hajdu Péter 2011.05.21. 19:48:30

@gyvy: álomrandi, összes csajomat vonattal viszem ezután mindenhova. mondjuk keszthelyre a déli zötyögös minden megállóhelyen és megállóhelyen megállóssal ideálisnak tünik :)

B.Andita 2011.05.21. 19:49:21

Most nehogy azon legyen a hajtépés, hogy bekeni a másikat, vagy nem, mert leszúrom magam, de rögvest.

pocokpocok 2011.05.21. 19:49:28

@Hajdu Péter: +40-ben, ha kérhetném, az ablak meg szoruljon fel:D

Hajdu Péter 2011.05.21. 19:49:45

@Hajdu Péter: na ezt jol leirtam, látszik régen vonatoztam (tán ezért nincs csajom) :) szal megállohelyen és állomáson megállós :)

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 19:49:59

tévémacis vicc megvolt?

csak úgy mondom, elkezdtem írni a felmondásomat
megint
de ez most komoly

Hurri Kán 2011.05.21. 19:50:09

@Hajdu Péter:
Az van vagy öt óra, mire leér :DDD
Az alatt meg lehet nősülni, nászéjszakát tartani, majd elválni :DDD

B.Andita 2011.05.21. 19:50:22

@gyvy: Azaz, az Alek-limo. :-)))

B.Andita 2011.05.21. 19:51:27

@Hajdu Péter: És majd mondd nekik, hogy segitek vinni a csomagokat....Ááááááá!!!

Spéter46 2011.05.21. 19:51:43

No és útközben egy műanyag ételhordó lábasból egy kis pöri kov. ubival.
Nem semmi!

Hurri Kán 2011.05.21. 19:51:48

@B.Andita:
Helyesebben Balek-limo :DDD

Hajdu Péter 2011.05.21. 19:52:41

@pocokpocok: egy hős leszek majd mikor levakarom a lányt a forró börülésröl :)
majd elviszem hajnit, neki fontosak ezek a szuperromcsis randiélmények, mert felfrissiti szellemileg :))

B.Andita 2011.05.21. 19:52:53

@Spéter46: Hát komolyan mondom: hi-he-tet-len.

B.Andita 2011.05.21. 19:53:33

@gyvy: Úgyúgy, Balek-limo. Ez nagggyon jó!

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 19:53:50

@Spéter46: de hát ez benne van "a honnan tudni, hogy magyar vagy" tíz pontjában
hogy még else indul a vonat, de a kóbászosszendvics már előkerül.

B.Andita 2011.05.21. 19:57:52

Ez az egész egy horrorfilmbe való.Alek teste. Veronika székből való kiesése.Póni bukdácsolása a fűben.Ha még egyet kacag Pónink, akkor nemtom micsinálok.

Hajdu Péter 2011.05.21. 19:58:42

veronika bijkinifelsőjét biztos valami gyümölcsnagyker szponzorálta. Alekosz mellizomzata impozánsan odabasz, az a vén nagycsöcsü kicsoda? új jelölt?

B.Andita 2011.05.21. 20:01:05

Még nem jöttem rá, hogy virsli megjátsza a naiv hülye picsát, vagy az.

Spéter46 2011.05.21. 20:01:16

A csajok nem jöttek még rá, hogy VÉNUS étolajjal kenik őket.

Hajdu Péter 2011.05.21. 20:02:07

Andi nem hasonlit fejre a barátokköztös pszihiátercsajra akivel a bamba laci szerencsétlenkedik?

Spéter46 2011.05.21. 20:02:36

Na Vája bebaszott nekem!

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 20:04:50

még nem is láttam olyan csirkét ami még megy
sírok

B.Andita 2011.05.21. 20:05:46

@gyvy: költői volt szinte. Engem annyira irritál a nyávogás. Nem csak tévén keresztül.

B.Andita 2011.05.21. 20:08:02

@Spéter46: De most legalább nem abban a ruhában volt mint eddig mindig.

pocokpocok 2011.05.21. 20:08:18

@Hódos Hajnalka: persze,még nem nézett tükörbe:)

Spéter46 2011.05.21. 20:08:54

Alek a csaját miért nem viszi a saját most nyert lakásába, miért kell a mamával kapirgálni a kertben?
Lehet, hogy Oli meg Enikő már beköltözött a lakásba???

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.21. 20:11:49

Retro party a Balatonnál? A Spaten sört szopogató bundesliga sérós endékásokat és a "hájsz májsz"-t bicikliről áruló lelkesen adózó vendégmunkásokat hiányolom. Remélem, a magyar tengerben őshonos hekket kajáltak! :)))

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 20:12:40

@pocokpocok: hát inkább egy dromedár, mint csirke, oppardon.

Hurri Kán 2011.05.21. 20:13:25

@BGy:
Hajni megmérgezett hülyeséggel, elsőre Retyo-partit olvastam :DDD

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 20:13:41

Alek megdugta mar a lilut, azt mondjatok meg?! Nekem a mai edzes kimaradt...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 20:16:39

mar azt vettem eszre, hogy magamban is ugy konstatalok dolgokat, hogy eeez igen. Errol van szo. Nincs mirol beszelni. Egy szimpla pukkants utan is ily modon veszem tudomasul az eredmenyt.
Sos ki kene kottenem az rtl-t...

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.21. 20:17:48

Alekosz Petőfinek öltözött a kajánál? Biztos Jókai-bablevest esznek. Csakhogy ezen a vonalon maradjunk.

dr. gernika 2011.05.21. 20:21:04

Verácska megnyerte a mai randit.

Spéter46 2011.05.21. 20:22:22

Balázsnak is tetszik a döntés!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.21. 20:23:23

Pont tegnap mondtam a feleségemnek, hogyha valaki jó piát akar nekem kínálni, az nem azt mondja, hogy igyál, a Kunság Szesz Zrt. gyártja. Elég szar a marketingesük.

lac64 2011.05.21. 20:23:42

Hogy Balázs mennyire rühelli ezt a műsort ...

Soror Formoza 2011.05.21. 20:30:34

@lac64:
Van egy olyan erzesem, hogy Alekosz sem kulonben. Olyan unott, fonnyadt, hogy faj nezni.
Szenvedes a legfolsobb szinteken...

Akármi Áron 2011.05.21. 20:31:18

@Hajdu Péter: hát ez a minősítés nálam kiverte a biztosítékot:-)))))) eszement, bocs, de hullt a könnyem.
Nekem pedig anno nagyanyónál a madárijesztő jutott eszembe, mintha ilyen kalap lett volna rajta, dettó. A két apró szeme a kalap alatt, mint két meggy csalinak:-) De a tied ütősebb volt.

2011.05.21. 20:32:31

@Hódos Hajnalka: "tévémacis vicc megvolt?"

Maradt némi munkám mára, csak közben hallgattam a műsort.. eddig a pontig. A vicc felvezetése közben ötlött fel bennem a gondolat, hogy öngyilkos leszek.
Megkérdezném mi a szar volt a poén, de félek, ha megtudom tényleg megteszem!

Akármi Áron 2011.05.21. 20:37:34

@B.Andita: márén is izgága vagyok ettől a nyivákolástól. Na meg az is jó volt, amikor a lépcsőn szólt A. Veronikának, hogy vigyázz víz! Mert minek kellett volna ott lenni?:DD

Hurri Kán 2011.05.21. 20:38:48

@Akármi Áron:
Pálinkának. Az egész Balaton pálinkával lenne feltöltve. Nyammmm :)))

Hajdu Péter 2011.05.21. 20:42:42

@Hódos Hajnalka: akár :) az étkezőkocsiba (ha lesz) veszek neked melbát (ha lesz) hogy teljen az idő :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 20:45:15

nem tom, mit kavartam este, de reggelre a telefonom mindent elfelejtett velem kapcsolatban. Osszes jelszot, beallitast, sutit. Namost: 1. Elaludtam rajta 2. Elolrol akartam kezdeni akapcsolatunkat, tiszta lappal. 3. Elaludtam rajta.
Ti meg itt errol a faszrol tartotok konziliumot??

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 20:49:49

@beebeer: de megmondom a poént. akkóis. mér én egyedül kínlódjak?
előveszi a tartalék szövet kezet.
érted.
érted?
érted?????

@Hajdu Péter: inkább egy zöldüveges szalont kérnék. a fecskéd bepakoltad?

apolka11 2011.05.21. 20:50:48

@KancsiPista: a legutóbbi kommenteden olyan 3 percig hangosan röhögtem (ahogy pukkancs után azt mondod, hát erről van szó), pedig igen fostalicska napom volt/van
Köszönet érte!

Az RTL-t meg kiköttetni, de izibe'

csicserierika 2011.05.21. 20:51:05

@beebeer: én nem akarok neked rosszat, de ha akarod, megírhatom:)

Hurri Kán 2011.05.21. 20:52:43

@KancsiPista:
Ilyen állapotban nem érdemes telefont kezelni... :D

@Hódos Hajnalka:
Ezt muszáj volt?

BlahBlah 2011.05.21. 20:57:31

létezik még írásvetítő az LCD és projektorok világában?

sanya64 2011.05.21. 20:58:00

remélem olyan is lesz majd, hogy iszapbirkózásban kell megküzdeni egymással a lányoknak, oszt szőketrampli nekiesik a nyeszlettpóninak, miközben válogatott kedvességeket kiabálnak egymásnak... )

Hajdu Péter 2011.05.21. 20:58:11

@Hódos Hajnalka: nem pakoltam be, mert ugy terveztem már a vonaton is abba villantok :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 20:59:39

jójcakát! rézfaszú bagylokkal jövök az iccaka derekán. szomszéd behívott egy sörre.

2011.05.21. 21:00:17

@Hódos Hajnalka: @csicserierika:

Értem én a viccet!!!!! Mondom a viccet!!!!!
Fájdalmas Alekosz humorát megtapasztalni. Már most öngyilkos gondolatok foglalkoztatnak, hátha még együtt is kellene élnem egy ilyen kocka lelkivilágú emberrel.
Most megyek, levegőzök kicsit, kiengedem a gőzt, a fiam meg valószínűleg lecsap a laptopomra, most hogy sikeresen kinyírta a sajátját. :(
Még egy ok az öngyilokra. Ha nem jövök holnap meg is tettem.

Hurri Kán 2011.05.21. 21:01:05

@sanya64:
És a Sport1 is átveszi a közvetítést!
Vagy mézbirkózás :D

Akármi Áron 2011.05.21. 21:07:35

@Hódos Hajnalka: tényleg nagyon jó, olyat nem látott még, csak olyat, ami a fagyasztóban van, na ja egyszer csak bemegy oda, képes rá:D

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 21:11:42

@Hajdu Péter: ok, ez a zokniszandál kombó izgat egyébként. jó választás.

@beebeer: jaj

@Akármi Áron: az ígért zöldborsó szedésbe is beledöglene, nemhogy egy élő csirke látványába :D

flippant 2011.05.21. 21:12:14

Semmi ízlése a görögnek. A jobb milfeket és escortokat kiejtette a balfék!

Akármi Áron 2011.05.21. 21:14:01

@gyvy: a pálesz is jó-jó, de egy jó hideg ser sem rossz!:-)Egyet írtam, kettő lesz belőle rögvest!

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 21:16:55

@flippant: én olgát nem fogom tudni megbocsátani

@gernika: hijj, szia :))

Hαjdu Péter 2011.05.21. 21:18:54

Olgával én is elverettem volna a seggem.

Tordas 2011.05.21. 21:20:09

Hány éves a Petyhüdt Póni? 34??? Úgy mint Kiszel?

dr. gernika 2011.05.21. 21:20:17

@gyvy: Amikor profi smink van rajta, egy kategóriával jobb legalább. Csak aztán mindig bevágnak tőle egy natúr kommentárt a riportban. :D

Akármi Áron 2011.05.21. 21:21:01

@Hódos Hajnalka: DDD feltéve, ha jó sorba állítják, nem a fűrtös babéhoz:DDD

Tordas 2011.05.21. 21:24:06

@Hódos Hajnalka: Mit esztek Olgán? Nem ő volt a legértelmesebb, csak ő beszélt legkevésbé jól magyarul. Azután, h megmasszírozta a farpofáival Alek szeretetközpontját nem is kérdés,h kurva. Ráadásul a rosszabbik fajta, pukkancs. "Eszt ném, ászt ném, semmit sém" akkor tipli van kisanyám.

Akármi Áron 2011.05.21. 21:27:30

@Hódos Hajnalka: ja és a tavalyelőtti mérleg előrántása csakis a legfölsőbb szint. Csuklottam a nevetéstől:-)

Akármi Áron 2011.05.21. 21:34:39

@Tordas: hát ebben a bagázsban értelmeset se nagyon találtam, nemhogy leget. Az eszt ném, ászt ném...:DDD pedig pöttyet finnyás lett. Mindenesetre a hallgatagsága egy kis tartást adott neki.Én sem küldtem volna még el, hozhatott volna még meglepkét is.

Sólámpa 2011.05.21. 21:34:59

@Hajdu Péter: Kösz!Tudtam, hogy ismerős valahonnan, de sajnos nekem se ez, se az nem szimpatikus.

Hurri Kán 2011.05.21. 21:38:36

@gernika:
Kizárt. HA csak úgy nem, hogy -5 -ről lép -4-re :D

Akármi Áron 2011.05.21. 21:39:29

Időnként különlegesen jó "népies" szavakat hallok, úgymint vonzadalom, csókolkodni, él még nagyanyója egynémelyiknek és fogékonyak:DDD

Akármi Áron 2011.05.21. 21:58:54

@gyvy: Olga elvitte biztos! DDD Nem tudom, régen láttam itt.

Akármi Áron 2011.05.21. 22:00:18

@Hódos Hajnalka: hát nagyon-nagyon lúdbőrös volt és most már egyre többet mosolyog.

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 22:00:31

@Akármi Áron: kibasznÁk vele, beküldeném a kopasznyakú kakashoz a baromfiudvarba, és röhögve rázárnám a kiskerkaput.
oszt, anyukám, szabadulj, ahogy tucc :D

@Tordas: tetszett benne az elegancia meg az a .... figyelem. meg a rezdülései. szívesen megismerkednék vele.
Veronika KÖLL itthonra. már szóltam a Zolinak, hogy vegyük a nevünkre. ő nem akarja :DDD

Hαjdu Péter 2011.05.21. 22:02:08

@Hódos Hajnalka: kár hogy a nagy forgás közepette, majdnem leszédült a szinpadrol :) amugy ez a mostani cssz a tehetségkutatók legalja az utobbi 10 évet tekintve.

Tordas 2011.05.21. 22:02:18

@Hódos Hajnalka: Veron olyan mint egy kis csivava, szórakoztató kis krícsör.

csicserierika 2011.05.21. 22:02:43

és még nem is láttátok, hogy kemping bicóval hogy tud kontrázni Alek.
Természetesen Virslike ott is elesett.
VV oldalon van :)

Albino Vernyul 2011.05.21. 22:03:00

Na.. Akkor Alekosznakvalo nezok.. Ma elvileg Gigi lesz, Aniko Pecsen turnezik.. Vasarnap Gigi kies kornyekemen diszkozik, tehat Aniko varhato.. Hetfo kerdeses.. Kedden Aniko Szeged, tehat Gigi.. Na, csak hogy Maria Terezia tudja mire szamithat..;)
Es eros idegzetuek elonyben..;):

www.youtube.com/watch?v=otgEizvRfpM

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 22:03:25

@gyvy: mostanában éjszakai pillangó. a nemes értelemben véve. :)

@Akármi Áron: fúdejóvót. nem szerettem ezt a számot sose valahogy, de most még ez is nagyon jó volt. a tánc teljesítette ki ezt a dalt, úgy érzem.
igen, meg szoktam indulni :)

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 22:05:13

harmonikás kölyök most költözik bele a szívem minden pitvarába

Hurri Kán 2011.05.21. 22:06:47

@Akármi Áron:
Egyre izgibb :)))

@Hódos Hajnalka:
Miért, van nem nemes értelme is? :DDD

Hαjdu Péter 2011.05.21. 22:07:58

egyedül ezt a harmonikás gyereket tudnám 10 percnél tovább hallgatni. énekesek irtó gagyik, táncosok táncikálnak... :)

Hurri Kán 2011.05.21. 22:08:13

@Albino Vernyul:
Gigi rúdon fog táncolni fatornyos faludban/községedben/városodban?
(nem kívánt törlendő)

Akármi Áron 2011.05.21. 22:09:26

@Hódos Hajnalka: DDD azt hiszem kapkodhatná azt kis parizer virgácsát.
Azért gyanakvó is vagyok ám, mert biz a fajtája nagyon jól is ismeri az aprójószágot,a másét pláne:-)csak lehet, hogy pont erről akarta elterelni a figyelmet, hogy ő nem az a fajta, hát szőkeeeee!

genevieve 2011.05.21. 22:10:04

mellékesen megjegyzem, hogy ma részt vettem a te szedd mozgalom keretén belül egy kis szemét szedésben:-)))

de a lényeg, hogy volt sajtótájékoztató és ott volt Gigi és Béci:-D

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 22:10:33

@Hαjdu Péter: nemtom, csisz-szűz vagyok, khm :) sixx az oka ennek is :DDDD

@Tordas: valaki, akinek adok a véleményére és fontos is a véleménye és ... lihh. szóval aszonta, hogy Veronika KELL. kell kell, és hogy olyan mint egy tamagocsi. csak mi dönthetjük el, mikor etetjük, mikor fekszik le... egyáltalán :) de KELL. :)
elnézést a frivol vallomásért, de életemben először gondolok sóvárgó fájdalommal és irigységgel arra, miért nem vagyok pasi....és közben Veronikát nézem. "úgy" is köllene :)))

Hurri Kán 2011.05.21. 22:13:03

@Hódos Hajnalka:
B+ Hajni te sose javulsz meg :DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 22:13:06

@genevieve: Béci milyen kölyök élőben, ugye?

genevieve 2011.05.21. 22:13:37

@Hódos Hajnalka: alek is igy gondolja szerintem:-)))

neki is ő kell:-)

genevieve 2011.05.21. 22:14:38

@Hódos Hajnalka: persze, hogy kölök:-)

de helyes kölök:-D

genevieve 2011.05.21. 22:15:32

@Hódos Hajnalka: és Gigi élőben nagyon szép lány:-)

Hαjdu Péter 2011.05.21. 22:16:10

haha zsürit megtámadta vmi agymosott. biztos az egyik bajszos volt aki megdobálta SPt multkor

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 22:16:27

@Akármi Áron: jaj ez annyira lájtos volt, hogy még tetszett is :)))))

@gyvy: de hát ezért imádtok. :DD

Akármi Áron 2011.05.21. 22:17:44

@genevieve: hogy állsz a sportmozgalommal? Haladsz szépen a 4 héthez?

genevieve 2011.05.21. 22:24:22

@Akármi Áron: haladok, bár majd bele halok:-)
de küzdök keményen:-)))

Akármi Áron 2011.05.21. 22:28:33

@Hódos Hajnalka: köszi, sehol semmi a fejemre (avagy föléje) koszorú, mírtusz vagy valami:-)))
Ajaj, hazajött a leánkám dűt-borít, valami szerelmetes bánatya lehet, mennem kell, mert megrótt, mit röhögcsélek itt ülve:-)) Hát közöd méhemnek egykori magzatja, na jó a kedv, most meg menjek vígaszra."Nehéz kérem Anyának lenni":DDD
Szép estét továbbra is!

Akvyr 2011.05.21. 22:28:38

@Hódos Hajnalka:

takarékszövetkezet nem?

Amúgy az a baj ezzel a műsorral, hogy a csajok is csak ugyan azt tudják mondani az ilyen "Mit érzel most?" kérdésekre mint két hete, mert eddig terjed az agyuk. És alek is ugyan azokat kérdezi, ugyan azok a feladatok, ugyan az minden, csak néha valakit elküldenek, aki nem felel meg a sablonnak. Rém unalmas ez a műsor. Szerintem Alekosz is unja, Balázs sugárban hány tőle, és úgy az egész egy borzalom.

Albino Vernyul 2011.05.21. 22:32:08

@gyvy: Az Szandika.. Gigi/Beci eppen a Csillagszuletikben tancolt..

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 22:32:47

@gyvy: ma már ne igyál többet :DD

@Akármi Áron: remélem, úgy tűnik, nekem most kezdődik majd ... kb. fél óra múlva.

@Monsanto: persze, hogy de tartalékkal sztem jobb :)))

nemtom, néha azt gondolom, hogy emberkínzás, borzalom, pokol, utána meg üvöltve röhögök és akarom mégmégmég.
a mai pl. ilyen volt. :))

Akármi Áron 2011.05.21. 22:34:56

@genevieve: gyorsan egy reakció, dehogy hal bele egy üde "32 éves" nő, bírjuk még:DDD
Ma egyet tettünk akkor, én is kapkodtam a szemetet itt Délen, Békésben, de jó idő és hangulat volt.
További jó csevegést!:-)

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 22:37:39

@gyvy: mer maj' hónap jössz a vérnyomásproblémáiddal bazmeg, azér :DDD

Hurri Kán 2011.05.21. 22:42:04

@Hódos Hajnalka:
Azok má akkor is vótak amikor még nem ittam (az pedig nem mostanába vót), meg most is, szóval a vörösbornak nincs hozzá köze :D

Albino Vernyul 2011.05.21. 23:00:37

Hat tegnap elnezve a TV2-os musort, meg ma a Csillagszuletiket, a 2 VV-s csajszi siman elmenne musorvezetonek.. Tegnap Liptai muveszno bakizgatott, ma meg ez a ficko olyan, mintha valahol mashol lenne.. Pedig ezek profik..

lac64 2011.05.21. 23:24:17

@Albino Vernyul: Én csak a CSISZ egy részét láttam, de ott Nóri sem volt a spiccen. Mondjuk tegnap Gigi sem volt jó szerintem, megint sok hibával beszélt.

Albino Vernyul 2011.05.21. 23:31:45

@lac64: Gigis Alek izet nem nezek, Ani kioltja Alekosz negativ hullamait, Gigi nem.. Es ugye az ep esz az elso..;)

Albino Vernyul 2011.05.22. 00:30:08

@Hódos Hajnalka: Errefele 18-19 ora kornyeken volt dirr-durr, de vegul elkerult minket, csak a szel ert ide, az eso valahol lemaradt..

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.22. 01:17:30

@Albino Vernyul:

Kösz a tájékoztatást, bár én még mindig Olga elvesztését próbálom kiheverni.

Látok egy feloldhatatlan ellentmondást.
Nem tudnék a csodálatos Olgáról, ha nem ment volna be a házba, ahhoz a sötét alakhoz, ugyanakkor érdeklődése a sötét alak iránt viszont némi pontszámot levon Olga tökéletességéből...

Na, mindegy, mivel nem vagyok férfi, és ebben az életben már nagy valószínűséggel nem is leszek, ezért megpróbálom túltenni magam rajta...

Isten veled csodás Olga!

Azért Anit majd nézem holnap éjjel, kösz hogy szóltál...

lupacchiotta 2011.05.22. 01:27:00

@Hódos Hajnalka:Nálunk tegnapelőtt éjszaka volt nagy csetepaté, az első fél órában még azt hittem, hogy a szomszéd ház udvarában forgatják az apokalipszis legújabb filmfeldolgozását, baszki mennyi vaku meg reflektor! Kinyitottam az ablakot hogy kukkoljak, aztán majdnem berepedt a dobhártyám. Az ablakok tényleg jól izolálnak. Eddig azt hittem, a háztulajdonosunknak a legnagyobb befektetése a padlószőnyegek lebetonozása volt...

asf123asd 2011.05.22. 01:48:29

hát én egész ma végig gokartoztam:D joaz;)

Ajj-jajj 2011.05.22. 07:15:14

Szerintem ez az Alekosznak nevezett képződmény totálisan impotens. A lányok kényeztetik különböző módon, aztán a kis fehér gatyácskában nem áll a zászló. Egy sexuálisan egészséges férfi esetén ez nem fordulhat elő. Ismerek ilyen fazont, hírbe hozott sok szép nőt, akik a sáros cipőjüket sem törölték volna belé. Ajj-jajj Alekosz, ha rajtad állna kihalna az emberiség.

Spéter46 2011.05.22. 08:11:28

@Dreyfus: Ahhh! Lehet, hogy Téged keres Hajni a post első mondataiban?????

Albino Vernyul 2011.05.22. 09:05:32

Napsugaras szep reggelt..

Soror Formoza 2011.05.22. 10:12:57

@Albino Vernyul:
Jo reggelt!

Nagy a csend.
Megis beteljesult a vilagvegejoslat? :)

lac64 2011.05.22. 10:33:21

Szép napot mindenkinek!

Ami kimaradt a tegnapi öf-ből: Alekosz bringával teszi az agyát:

alekosz.rtlklub.hu/video/129689

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.22. 10:48:33

Mégint juó régélt jévribáádij !

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.22. 10:49:32

Mindenki masnapos? Ra kell tolteni'oszt elmulik!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.22. 10:52:36

Mindenki a napon log, hee? El kellett volna aludni tennap a napon csippantosan, mint en, sakko most nem lenne hianyozna, higgyetek el nekem!

Hurri Kán 2011.05.22. 11:38:31

@Soror Formoza:
Nem. Még nem.

Jó reggelt :)

Az aggódók kedvéért a vérnyomásom rendben van :)

Albino Vernyul 2011.05.22. 12:26:41

@MÁRIA TERÉZIA: Na, tehat fix a dolog.. Vasarnap, es hetfon Aniko az Alekosznakvaloban.. Nezheted..;)

Soror Formoza 2011.05.22. 12:27:01

@gyvy:
Nagy ko esett le a a szivemrol! :)

Hurri Kán 2011.05.22. 12:57:06

@Soror Formoza:
Jajj, ne is mondj ilyet, mert megsajnállak és együttérzésemben innom kell :D

Albino Vernyul 2011.05.22. 13:04:56

VV Anikó hivatalos oldala Én is tisztába vagyok vele, hogy van még mit fejlődnöm műsorvezetés terén. Egyszerűen olyan szinten izgulok amikor tudom, hogy élő műsort vezetek, hogy azt nem tudom elmondani. Kérlek ezt nézzétek el nekem! Remélem majd belejövök, hiszen soha nem csináltam!

VV Anikó hivatalos oldala
Hallottam róla, hogy sokan azt szeretnék, hogy az Éva vezesse a műsort. Egyrészt nem gondolom, hogy én annyira távol állnék Alekhoz mint azt sokan állítjátok, könnyű véleményt formálni bárkiről és bárki viszonyáról, pedig csak a 24 órából k...b 40 percet láttatok. A másik dolog, hogy az Évának ideje se lett volna felkészülni a műsorra hiszen a finálé másnapján már indult is az adás. Valószínűleg ha azon a párbajon én megyek vissza, akkor most az Éva vezeti az Alekosznak valót... Nem egyszerű nekem sem elhiheted, mert rengeteg negatív kritikát kapok emiatt... Sajnálom ha nem tetszik amit és ahogy csinálom, próbálok javítani rajta, mert én sem vagyok elégedett maximálisan magammal!

Soror Formoza 2011.05.22. 13:12:31

@gyvy:
Az ordogi kor bezarult. :))

Hurri Kán 2011.05.22. 13:38:38

@Soror Formoza:
Ez így van... Mégis kéne valami kiút, mer úgy nem lehet egy életet leélni, hogy neked a lábad fáj, émmeg szédelgek :D

Soror Formoza 2011.05.22. 13:59:17

@gyvy:
Jo. En is kezdek inni s teszek ra, hogy mennyi a vernyomasod. :D

Hurri Kán 2011.05.22. 14:01:23

@Soror Formoza:
Megértem, elvégre csillapítani kell a fájdalmat :D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.22. 14:38:37

@Albino Vernyul:

Az Anikó nagyon jól csinálja, édes és szerethető. Én a Gigit nem kívánom nézni egyáltalán. És nem azért mert nem tudja egyeztetni a ragokat, hanem mert egy lufi, ami le van öntve csillámporral. Egyáltalán nincs ott a személyében, érdektelen, annyira, hogy már idegesítő, ezért nem is nézem. Nem értem miért van ő ötször, az Ani meg csak kétszer.. (nyilván Aninak több egyéb elfoglaltsága van gondolom, ami érthető) Majd Anikónak írok pár biztató szót.

Nem vagyok biztos abban, hogy Éva megkapta volna a műsorvezetői szerepet, hisz Szandi se kapta meg... pedig Szandi érdekes, és én bírtam, de gondolom nem igazán lehet rá rendszeresen számítani, nagyon szeszélyes.

Éva nagyon nem tud kiszállni magából, vagyis kis távolságot felvenni magától, ami muszáj lenne egy műsorvezetőnél, nem lehet mindig róla szó... nem kezdődhet minden mondat "én"-nel..

Magát a műsort most már egyáltalán nem nézem, mert Olga távozásával tökéletesen érdektelen lett számomra show, persze van az a pénz amiért nézném, de akkor tényleg meg kellene fizetni érte, és szívesen el is mondom még kétszer annyiért a véleményem...

Soror Formoza 2011.05.22. 15:27:11

@gyvy:
Milyen fajdalmat?
Es ki vagy te egyaltalan?! :)))

Hurri Kán 2011.05.22. 15:29:34

@Soror Formoza:
Amit a lábadra eső nagy kő okoz :D

Émmeg papucs orrán pamutbojt :D

Hurri Kán 2011.05.22. 15:36:45

@Soror Formoza:
Az. És szép szőrös. Tudod, amit tegnap tömtek :DDD

Soror Formoza 2011.05.22. 15:46:16

@gyvy:
Jah, most mar tudom, te multifunkcionalis vagy.

avanivi 2011.05.22. 16:05:03

Kinek fáj itt a lába rajtam kívűl?

mirandamama 2011.05.22. 16:06:33

Ajj-jajj: Alkeszosz Balfaszosz Nembaszosz szerintem is impotens. Szánalmas.

Soror Formoza 2011.05.22. 16:08:19

@avanivi:
Nekem fajt, de mar nem. Most a fejem faj a vorosbortol. :)

Soror Formoza 2011.05.22. 16:15:47

@avanivi:
Sokat, es mind virtualisan :)

avanivi 2011.05.22. 16:42:40

@Soror Formoza: Akkor most valami mást igyál/virtuálisan/ úgy látoma vörösbor nem
tesz jót neked.
@hiperoxigénterápia: Ez az alak valóban szánalmas.A pónival a randin szőlőt tapostatott/ezt is filmen látta/ Verát vitte cápákhoz,a következőt fölboritotta autóval,Olga majd megfagyott a szabadtéri előadáson,a görög pelenkás estről,és a vonatos balatoniról már nem is beszélek.Kiváncsi
vagyok mit talál még ki ?

avanivi 2011.05.22. 16:51:04

@gyvy: Te is félreléptél,vagymi?

Hurri Kán 2011.05.22. 17:04:04

@avanivi:
Volt már olyan, de most nem attól fáj. :(((
El van kopva a csípőm, attól...

Soror Formoza 2011.05.22. 17:17:14

@avanivi:
Megprobalok valami erosebbet. Konyakos csokival kiuttetem magam. :)

avanivi 2011.05.22. 17:21:18

@gyvy: Nekem pedig a térdem van elkopva,de tegnap kibicsaklott a bokám,most dupára dagadt, szép.

Albino Vernyul 2011.05.22. 17:21:50

@Soror Formoza: Par vagon, es jol is leszel tole..;)

Spéter46 2011.05.22. 17:29:02

@MÁRIA TERÉZIA: Ejnye-ejnye már gyanúsan elfogult vagy Anikó javára. Írjál Anikónak "építő" kritikát!

Spéter46 2011.05.22. 17:33:00

@gyvy: Ez az én bajom is! No meg a kor és súly!

Hurri Kán 2011.05.22. 17:38:54

@Spéter46:
És otthon döglenek a nyulak :D

Spéter46 2011.05.22. 17:43:13

Az nem baj, az tragédia! :D

Soror Formoza 2011.05.22. 17:46:06

@Albino Vernyul:
:DDD Ha jol nem is, de legalabb jo nagy leszek.

@Spéter46: @avanivi: @gyvy: A sok riszalastol ugy-e kopik az ember ;)

Hurri Kán 2011.05.22. 17:48:48

@avanivi:
Helyes, ha nem gyógyul eléggé, akor lehet sörögetni, esetleg pálinkágatni is :)

@Spéter46:
Az bizony :D

@Soror Formoza:
Nem tiltotta meg a doki, csak annyit mondott, figyeljek a megfelelő partner kiválasztására és közben a helyes testtartásra! :D

Spéter46 2011.05.22. 17:51:27

Valószínű, de én "riszálom így is, úgy is"

Soror Formoza 2011.05.22. 17:51:47

@gyvy:
Hm, helyes testtartas?
Lehet hogy Alekosz azert nem tud? :)
(Hogy ne felejtsuk el miert vagyunk itt)

Hurri Kán 2011.05.22. 17:55:42

@Soror Formoza:
Nála más gond is lehet, de nem vagyok orvos, így nem tudom :D

Én viszont egyre elképesztőbben izgulok:
www.storyonline.hu/hirek/alekosz/33410/

Soror Formoza 2011.05.22. 18:03:42

@gyvy:
Feszulten varom a musort, hogy megtudjam megtortent-e :)
Ugy latszik a csatorna nem akar tobb penzt befektetni a musorba, ezert Alekosz kell befektesse a lanyokat.
Minden esetre a hangot mar most leveszem.

Spéter46 2011.05.22. 18:06:59

A pénzt Veronikának, vagy egyből Olivérnek kell adni?

Hurri Kán 2011.05.22. 18:07:16

@Soror Formoza:
Hát ha zavar a hangos műfogsor-ragasztó reklám, akkor vedd is le :DDD

Soror Formoza 2011.05.22. 18:15:39

@lac64: @gyvy:
A musor alatt szep szerelmes verseket szavalok majd, a lelkiismeretem megnyugtatasara, es hogy erteket is vigyek bele.

Hurri Kán 2011.05.22. 18:20:14

@lac64:
Olyan opció miért nincs, hogy bár elmúltam 18, de mégsem nekem való?

@Spéter46:
Szerintem Olivérnek, ő majd leadja, ami jár belőle.

@Soror Formoza:
Csak el ne felejts koncentrálni a látvány hatására :D

Hurri Kán 2011.05.22. 18:23:08

Bebizonyosodott, amit eddig csak sejtettem: Alekosz egy igazi alfahím, még az ágyban sem veszi le az izomtrikót!

avanivi 2011.05.22. 18:23:56

@lac64: Hát ez meg mifene vót?

Soror Formoza 2011.05.22. 18:28:29

@gyvy: :DDD
Jart erre regebben ket ilyen szellemes kommentelo. Lehet, hogy te bolyongsz, mint Orban lelke? :)

Hurri Kán 2011.05.22. 18:29:44

@Soror Formoza:
Nem, én nem bolyongok, egy helyben ülök és onnan ontom permanensen a hülyeséget :D

lac64 2011.05.22. 18:32:08

@avanivi: Azt hittem, majd itt megmagyarázzátok :)

Hurri Kán 2011.05.22. 18:34:18

@avanivi: @lac64:
Mi lett vón'? Alekosz majdnem elveszítette a szüzességét, az :D

lac64 2011.05.22. 18:36:00

@gyvy: De Verocska mitől nyőgött? A fülében van a G pontja, vagy túl sok pornót nézett és azt hitte, hogy ezt így kell?

avanivi 2011.05.22. 18:38:28

@lac64: nem merem leírni mire gondolok ,megvárom mit mond Vera!

Hurri Kán 2011.05.22. 18:41:05

@lac64:
Nyögött? Én is levettem a hangot, így nem hallottam. Az is lehet, vagy neki is a hátán van a szeretetközpontja és megnyomták, vagy kiírták neki a súgógépen azt, hogy mikor kell nyögni.

pojaca 2011.05.22. 18:41:36

Asztakurva7szencségit, fülszex! Alekosz benyalt a kengyelig, vagymi.

csicserierika 2011.05.22. 18:46:02

ez nektek újdonság? Hát tanuljatok :) :)

Spéter46 2011.05.22. 18:50:22

A szentyit, Ti ezt hol láttátok?

Hurri Kán 2011.05.22. 18:52:29

@Spéter46:
Itten ni:

alekosz.rtlklub.hu/video/129701

Spéter46 2011.05.22. 18:53:39

Én itt mit sem sejtve várom a világ végit, közben meg benyalnak Vercsi fülibe, úgy, hogy én látom?
Hát mi a fészkes fene van itt?

avanivi 2011.05.22. 18:55:43

@lac64:
Szerintem kqrvára utálja, ha nyalogatják a fülét ,nyakát,szemét,mást nem.

Spéter46 2011.05.22. 18:57:53

Ez a hülye nyalogatja Vercsike fülit, az meg nyög hozzá? Aztán majd ne csodálkozzanak a méhen kívüli terhességen.

Hurri Kán 2011.05.22. 18:59:39

@Spéter46:
Én úgy hallottam, az orális szex a jó, mert úgy biztos nem lehet teherbe esni.
Még jobb, ha az ember csak beszél róla.

Spéter46 2011.05.22. 19:10:23

Prosztó Margit reklamál, érzi a kiesés szelét!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:13:14

Micsoda romantika... pingpong meccs... :D
Az volt a legjobb, mikor Alekosz közölte, Veronika rémült kérdésére, hogy alkalomhoz illően öltözött: tenisz ruha, teniszütő. Görög gladiátor, mi jöhet még?

dr. gernika 2011.05.22. 19:13:42

Fujj de savanyú a szőlő a maradék 3-nak... ahelyett, hogy örülnének, hogy megúszták a fülnyalást. :S

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:15:17

@gernika: meg a mélytorkost, de erről Póni nem beszél. :D

Hαjdu Péter 2011.05.22. 19:15:54

hello hello
tyü bameg ugy érzem van még mit tanulnom a csajozási technikákról, multkor a vonatozás, ma pingpongmeccsnézés. el vagyok ájulva.

Spéter46 2011.05.22. 19:16:26

Dehogy dugtak. Ilyet még feltételezni is
Alekoszról árulásnak minősül!

nosce 2011.05.22. 19:17:12

ésss nemm varrrta le, nem és nem, eszem f@szom megáll....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:18:28

@Spéter46: jó, akkor úgy kérdem, hogy most akkor maszatoltak vagy nem maszatoltak?!
Így jó?

Spéter46 2011.05.22. 19:19:34

Lilu a 30 éve elhalt nagymamámra hasonlít,
bár ő egy kicsit fiatalosabb volt.

dr. gernika 2011.05.22. 19:19:37

Nebasszatok már, egy igazi magyar úr hajóskapitánynak öltözve golfozással tölti a napjait???

Zelefánt 2011.05.22. 19:20:49

Lilu már megint alulmúlja minden eddigi csúfságát...
A rettentő fekete kombiné fölé meg elfelejtette felvenni a ruhát, bz+.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:20:50

@nosce: ne idegelj már, honnan lehet tudni, hogy nem volt semmi? fél szemmel figyeltem, mondd már el mi történt.

nosce 2011.05.22. 19:21:43

@Hαjdu Péter:
de a legjobb hogy teniszütő volt a kezében miközben a pingpong meccset nézték és mondta h van ütője, meg úgy is volt öltözve az nem pingpong szerkó :)

nosce 2011.05.22. 19:22:49

@pushpang:
hát ezt csak a felkonfból meg talán h nem olvadt rá a csaj az asztalra reggelinél :)

Spéter46 2011.05.22. 19:22:58

@pushpang: Ugyan mivel maszatoltak vóna?
Még ha a reggelit az ágyba viszik, akkor lehet, hogy véletlenül összemaszatolták vóna a dunyhát.

dr. gernika 2011.05.22. 19:23:14

@nosce: Hát ha azután sem varrta le, hogy Verocska még a fülnyalás utána is rádobta magát és elkezdett úgy csinálni, mintha tényleg szexelnének, akkor ez tényleg impotens. vagy meleg.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:23:21

@gernika: lesz még fehér lova is, várd ki. :)

Vajon hogy' tudta a jelmezkölcsönzős cég így befuttatni magát az rtl-nél?

Hαjdu Péter 2011.05.22. 19:23:31

mi volt az a lábmozgás az ágyban? alekosz a combjaival dörgölgette a faágacskáját hogy tüzet csiholjon belöle? :)

sogeking 2011.05.22. 19:23:43

@Albino Vernyul: az ok, hogy lefotóztad, de mi volt még ? :D

dr. gernika 2011.05.22. 19:26:38

@nosce: No igen, Verocs azért döntött úgy, hogy nem mond semmit, mert nem volt mit...

Spéter46 2011.05.22. 19:27:51

Vitéz Érdfalvi Alekosz ellentengernagy

Hurri Kán 2011.05.22. 19:27:58

@pushpang:
Az majd levarrja?

@Hαjdu Péter:
A sétálgató lapostetveket terelte arrébb. Vagy a rozsdát próbálta ledörzsölni róla.

Hαjdu Péter 2011.05.22. 19:28:13

@nosce: azt nem is néztem, mert meg voltam rökönyödve. amugy ilyen fejpántot utoljárs az Ivan lendl-ön láttam a 80-as évek derekán. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:28:58

Alekosz vállán az a két aranyszínű felmosófej... uramisten.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:30:02

@nosce: ja! jó, köszi, már azt hittem lemaradtam valamiről.. hát tényleg nem repesett a Verus a reggelinél.

Zelefánt 2011.05.22. 19:30:24

Lökjék be!
Lökje be valaki, mind a hármat!
Plíííz...

nosce 2011.05.22. 19:31:44

@gernika:
vagy mindössze 10 cm volt :)

B.Andita 2011.05.22. 19:32:08

Alek ruháján mi a szar az a szürke szőrpamacs?

Hαjdu Péter 2011.05.22. 19:32:37

mosmeg vezényel.
beszarás :)

Spéter46 2011.05.22. 19:33:06

Tahó Magdi előbb-utóbb ütni fog!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:33:26

És vezényel. Abban a jelmezben.
Nincsenek szavak erre a műsorra.

Zelefánt 2011.05.22. 19:34:20

...tehát maradt egy víziló, egy kacsacsőrű, egy tehén, meg egy póni...
Mi a fax ez, a Farm újratöltve?...

Büszke_troll 2011.05.22. 19:34:38

A fölső tízezrek asztalán a lazac és a kaviár mindég megtalálható.

Honnan tudnád azt, te szerencsétlen...

nosce 2011.05.22. 19:34:46

@Hαjdu Péter:
Baghdatis pl néha abban szokott, gondolom ha meleg van :)

nosce 2011.05.22. 19:35:55

@pushpang:
kellett vóna ott egy jó dublör :)

Hurri Kán 2011.05.22. 19:36:24

@Zelefánt:
Noé bárkája?
Teremtés?

B.Andita 2011.05.22. 19:36:35

Virslilány a csapban mosta a haját. Nem jó a tusoló? De méééé nem fejelte le a csapot?

Spéter46 2011.05.22. 19:36:44

Vazze, most meg itt van Vája! Ez a csúcs!
Istenem micsoda szép család. A mama a menyével fog eljárni bulizni.

Hαjdu Péter 2011.05.22. 19:37:08

nem tudjátok volt már valaki akinek veronika 'bejött'

dr. gernika 2011.05.22. 19:37:19

@nosce: Ha nézték a VV4-et, ezt tudniuk kell előre. :)

B.Andita 2011.05.22. 19:37:35

Alek ebben a szerkóban fog golfozni?Teremtőm....

Norcsesz 2011.05.22. 19:38:09

Kvartett, kaviár, golf.... Elefántok a porcelánboltban :D

nosce 2011.05.22. 19:38:18

Alek rucijához jobban menne egy kalasnyikov mint a golfütő :)

B.Andita 2011.05.22. 19:39:23

Alek magától ilyen hülye, vagy rásegitenek?

nosce 2011.05.22. 19:39:44

megvan, biztos egy golfpályán volt biztonsági őr :)

Soror Formoza 2011.05.22. 19:40:42

A "mennyi"-re a valasz termeszetesen 42.

nosce 2011.05.22. 19:40:52

@gernika:
Éva helyett Szandikának kellett volna bemenni tanácsot adni :)

Hurri Kán 2011.05.22. 19:41:29

@B.Andita:
Szerintem megy neki önállóan. Legfeljebb néha súg a pinainas, ha elakad :D

@nosce:
Ahelyett, hogy egy peep-showban lett volna, akkor legalább tudja, éjjel mit kellett volna csinálni :)))

B.Andita 2011.05.22. 19:42:30

Ennek a két nyomorultnak meg szólhattak volna,hogy hova mennek. Topognak ott a magassarkúban...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:42:42

@B.Andita: meg a tűsarkú is tök jót tesz a golfpázsitnak..

Hαjdu Péter 2011.05.22. 19:43:03

tényleg elég fura az a félbevágott használt paróka alekosz vállán :)

Norcsesz 2011.05.22. 19:43:17

Blamaaaaa :D :D Szájanagy Alekosz :D

foxglove (törölt) 2011.05.22. 19:43:50

Ez most komolyan egy műsor? Ezen tényleg dolgozott valaki?

Spéter46 2011.05.22. 19:44:28

Közel volt Alek a halálhoz!!!! :-)

Norcsesz 2011.05.22. 19:44:32

@foxglove: Sokan, sokáig, sok pénzért :D

nosce 2011.05.22. 19:45:14

Alek a hogyan tanulj meg 5 perc alatt golfozni füzetból tanult meg golfozni :)

Hurri Kán 2011.05.22. 19:46:17

A Évát miért küldték be?

Spéter46 2011.05.22. 19:46:24

Alek lábbal kiengedte a kézi féket :-)
Én azt hiszem mindnyájunkat átbasztak és ez a műsor egy paródia, amit mi csak most veszünk észre.

nosce 2011.05.22. 19:46:32

@gyvy:
"Ahelyett, hogy egy peep-showban lett volna, akkor legalább tudja, éjjel mit kellett volna csinálni :)))"

igen, rejszolni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:46:37

@nosce: úgy, mint pingpongozni teniszütővel. :)

Hαjdu Péter 2011.05.22. 19:47:08

valami nöci adhatna nekem kölcsön egy 41-es magassarkut, kimegyek kipróbálom hogy tudok benne swingelni :)

B.Andita 2011.05.22. 19:47:08

Oli hizókúrán lehet, azért zabál folyamatosan.

Hurri Kán 2011.05.22. 19:47:31

@nosce:
Fülszex közben? Asse nem rossz :D :D :D

Így megy tovább én is befekszem egy lepényhal alá.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:47:58

Na, jónak panaszkodik a Póni, hogy le lett szólva a rendcsinálás miatt. :D

nosce 2011.05.22. 19:48:08

Éva azé kíváncsiskodik "vót valami", lehet Ádám sincs a topon :)

Spéter46 2011.05.22. 19:48:31

@gyvy: hogy legyen miért fizetni neki!

Norcsesz 2011.05.22. 19:49:03

@pushpang: Az hagyján, hogy panaszkodott, de milyen hangon??? Víz alatt lehet a hangjával hegeszteni :)

Hurri Kán 2011.05.22. 19:49:23

mmmm...szívószállal pezsgőzés...tudnak élni :D

dr. gernika 2011.05.22. 19:49:43

Szívószállal pezsgőt?

Büszke_troll 2011.05.22. 19:49:53

Bocsi nem láttam, megpocsékolta már valamelyik lyányt?

foxglove (törölt) 2011.05.22. 19:50:03

@pushpang: póni és éva ugyanaz a típus, a takarítást kivéve

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:50:20

ezek szívószállal itták a minipezsgőt? A romantika netovábbja. :D

Soror Formoza 2011.05.22. 19:50:31

@Spéter46:
Mi mar reg eszrevettuk. Ok meg most sem. :)

B.Andita 2011.05.22. 19:51:27

Meg kéne locsolnom a virágokat, de nem tudok felállni, fogva tart az élmény.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:52:24

@Norcsesz: ja, de legalább nem tud elveszni, mindig lehet tudni, hogy hol van. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 19:53:11

@foxglove: törtető típus mindkettő, de Éva nagyságrendekkel bunkóbb.

Spéter46 2011.05.22. 19:54:26

A Pajkos Póni hasonlít a Barátok közt pszichológus nőjéhez, aki kiment Izlandra.

Hurri Kán 2011.05.22. 19:54:43

@Hódos Hajnalka:
Neked is :)))
100/80, még mielőtt :D

Spéter46 2011.05.22. 19:56:20

Helló Hajnalka!
Szép volt a vasárnapod?

Norcsesz 2011.05.22. 19:56:31

@gyvy: Andika hangja nem hogy nem szép, hanem ööö...valami egészen más...keresek valami jó szót erre, de most nem fog rögtön sikerülni...

Hódos Hajnalka 2011.05.22. 19:57:47

@gernika: ha az eszetlen rohangálás a tévé előtt látásnak minősül, akkor igen :)
na de most lerúgom a szandált végre

@gyvy: :D

Hurri Kán 2011.05.22. 19:57:51

@Norcsesz:
Van rá jó szó egyáltalán? :DDD

nosce 2011.05.22. 19:58:19

@gyvy:
erre akkor inni kell egy kis bort, nem ? :)

Hódos Hajnalka 2011.05.22. 19:59:12

@Spéter46: olyan felemás. azért jöttem, hogy az estém jó legyen :)

@nosce: :)

nosce 2011.05.22. 20:01:36

te tapasztaltabb vagy, tanúsíts tapasztaltságot :)

Hαjdu Péter 2011.05.22. 20:02:28

mi ez polip?
igen.
és tengeri, nem dunai!

háháháháhá, micsoda humorbonbon

Hαjdu Péter 2011.05.22. 20:03:23

@Hódos Hajnalka: hódolatom, fővezérné asszony

nosce 2011.05.22. 20:06:30

sztem ma Magdi nem x@rozik, megerőszakolja és kész :)

Spéter46 2011.05.22. 20:12:46

Ha sikerül Alek fejét a két combja közé szorítani, akkor a görögöt legközelebb már csak a ravatalon látjuk.

Hurri Kán 2011.05.22. 20:14:23

@nosce: @Spéter46:
Rájöttem, tulképp sajnálom Alekoszt. Ő valójában egy áldozat... :D :D :D

Büszke_troll 2011.05.22. 20:15:57

Ez az ostoba luvnya miket mond...

Levelet ugyan nem írok, de ebben a formában üzenem nekik, ez mind ribanc, úgyhogy bármelyiket is választja a buta 8 elemis, a boldogság garantálva van.

És ha lejár a havi egymilla, újra kiküldheti az utcára.

Akármi Áron 2011.05.22. 20:27:04

@Spéter46: ez nagyon jó!DDD Nekem meg mint egy SS tiszt, pláne, amikor vezényelt:-)))

Hódos Hajnalka 2011.05.22. 20:34:37

nagy dilemmában vagyok
ha nem iszom meg ezt a bögre kávét, most rögtön elalszom
ha megiszom, akkor fenn leszek egész éjjel és holnap zombiként fogok tántorogni
mi legyen?

Spéter46 2011.05.22. 20:38:05

Feküdj le, és pihend ki magad!

Hurri Kán 2011.05.22. 20:38:48

@Hódos Hajnalka:
Írjál egy új öfit, aztán igyál :D

Akármi Áron 2011.05.22. 20:40:25

@Hódos Hajnalka: bögre kávé, s mindenkinek jut belőle(d)Itt (is):-)

Spéter46 2011.05.22. 20:42:39

@gyvy: Tudom, hogy viccből mondod, de ha belegondolsz, hogy egy életre hülyét csináltak belőle és ez a műsor egész életében végig fogja kísérni, akkor bizony nem semmi amit tettek vele!
Örökké és mindenütt ezzel fogják gúnyolni.

Hurri Kán 2011.05.22. 20:45:36

@Spéter46:
Igazából azért nem sajnálom, mert nem kötelezték rá, hanem ő vállalta...

Spéter46 2011.05.22. 20:52:09

@gyvy: Le volt kötelezve Olivérnek!!!!!
De tény, hogy felnőtt és sajnos nincs gondnokság alá helyezve, meg egyébként is utálom az ilyen hülyéket.
A reteknek kellett volna mérlegelni ezzel a műsorral kapcsolatban!

Townsend 2011.05.22. 20:53:15

@nosce: Szerintem is elvesztette azt a kevés realitásérzékét is ez a szegény pára. Vagy arra számít, hogy lámpaoltástól Oivér átveszi tőle magdit.

csicserierika 2011.05.22. 20:55:21

@Büszke_troll: annyira ne legyél naiv, hogy ezt elhiszed, amit most mutat neked az rtl.
Kiválaszt valakit, akit el tud viselni egy görög útra, oszt jónapot.
Hülye lesz elköteleznie magát, mikor több mint fél éve nem volt szabad, ráadásul, most hogy ismert, egész más dimenziókba kerül.
Amit látsz, az egy abszurd reality, és Alek nem hülye még ebből is kaszál.
A nyolc elemizést abba lehet hagyni,mert tudnék én buta, tapló diplomást neked mutogatni. Szűk látókörű godolkodás, mindig ezzel előhozakodni.

Akármi Áron 2011.05.22. 20:55:22

@gyvy: teljesen igaz, egy percet sem sajnálom én sem.Örökké csépeli, hogy fejben dől el, bármire ezt mondja, miközben végig sem gondolja értelmét, dehát észt azt nem adhatunk, mert nekünk is kevés van:DDD Ha megnyerte, hagy vigye!

Hurri Kán 2011.05.22. 20:55:41

@Spéter46:
Hogy őszinte legyek, az, hogy kinek volt/van lekötelezve, pont nem érdekel. Felkínáltak neki egy lehetőséget, ha megcsinálja, kap X összeget, elvállata, lelke rajta.
Retekklub meg sztem örül, hogy relatíve kis büdzséből csinált egy műsort, ami hoz relatíve jó nézettséget. Erre van igénytelenség, hát ezt kell csinálni.

Spéter46 2011.05.22. 20:58:55

@gyvy: Értelek és Neked is igazad van! Az a kérdés melyik oldalról közelítjük meg a dolgot.

Hódos Hajnalka 2011.05.22. 21:00:20

Tudom, hogy ez engem minősít, de én néha kifejezetten élvezem a műsort.
Azt nem, hogy ilyen hülyeségeket mondok, hogy úgymond, meg úristn, de majd elmúlik ez is :)

Hurri Kán 2011.05.22. 21:02:30

@Spéter46:
Most lehet cinikusnak fogsz tartani, de én ezt csak egy oldalról tudom megközelíteni... Elé rakták a papírt, rajta egy összeggel, volt az a pénz.

sogeking 2011.05.22. 21:07:39

@Hódos Hajnalka: én feladtam, amikor már Póni a számomra legelviselhetőbb nő a csapatban...

Spéter46 2011.05.22. 21:08:47

@gyvy: Nagy ívben leszarom Alekoszt, meg az összes ribit. Hülye állatnak tartom mind, de igazán Olivért gyűlölöm, mert ő nem hülye és ő az aki igazán hasznot húz ebből a műsorból. Meggyőződésem, hogy barom Alekosz pénzét is ő fogja eltenni.

Hurri Kán 2011.05.22. 21:12:03

@Hódos Hajnalka:
Neked elnézzük :)))

@Spéter46:
Ezt is nagyjából leszarom, hogy finom legyek és nőies :)

Hódos Hajnalka 2011.05.22. 21:12:07

@sogeking: te tényleg menthetetlen vagy. Póni??!!

Spéter46 2011.05.22. 21:13:44

Nincs Neked hasmenésed?? :-))

csicserierika 2011.05.22. 21:14:50

@sogeking: én attól félek, mert hasonlít Vája mamára, ezért esélyes.

Hurri Kán 2011.05.22. 21:17:58

@csicserierika:
Ez elég rosszul hangzik :DDD

sogeking 2011.05.22. 21:23:11

@Hódos Hajnalka: azt nem mondtam, hogy tetszik :) de lassan visszasírom Gigit, Anikónak meg azt is elnézném, hogy büdös a lába

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.22. 21:24:27

Úgy fogok meghalni, hogy egy részt sem látok ebből a szarságból, ehh..

Amúgy, valahogy az a baj, hogy elolvasom a HV-ot, de az az igazság, hogy összesen 4 nevet tudtam fejhez kötni, kettő már kiesett, de most nem tudom pl, hogy hogy hívják a rinyálóst, meg melyik az a póni, meg ilyenek; szörnyűség XDDDDD!

Spéter46 2011.05.22. 21:28:39

@gyvy: Ugye nem haragszol!
Ha igen máris bocsánatot kérek! Az egész szar műsor a sok hülyével nem ér annyit!

Hurri Kán 2011.05.22. 21:31:12

@Spéter46:
De. Felhúztam az orrom, jelenleg lila a fejem, lebasztam az aranyhörcsögömet, és a lehetséges retorziókon gondolkozom :DDD

Spéter46 2011.05.22. 21:32:34

Ne felejtsd el, hogy mentelmi jogom van!!!

Spéter46 2011.05.22. 21:37:13

OK. Akkor én most elkezdek menekülni!
Jó éjszakát, és szép álmokat!!
A hörcsögnek is! ( még mindig haragszol?)

Hurri Kán 2011.05.22. 21:38:49

@Spéter46:
Ha még 1X megkérdezed, akkor fogok :))

Jó éjt!

sogeking 2011.05.22. 21:39:21

valaki írta, Póni tényleg hasonlít Novák Laci egykori nőjére

Hódos Hajnalka 2011.05.22. 21:41:47

@sogeking: jahh így már értem.
látod, nekem nem büdös a lábam, várj... khm de izé... tudok csapkodni az ostorommal

@Spéter46: menekülj is. ez ez állat :DDD

sogeking 2011.05.22. 21:42:31

@Hódos Hajnalka: nálam már a madártejnél nyertél :D

Soror Formoza 2011.05.22. 21:44:47

@nyuszómuszó:
Ne se torodj a nevekkel, en direkt nem figyelek ra,. Arra a 15 percre nem erdemes. :)

Hurri Kán 2011.05.22. 21:45:12

@sogeking:
Nyerít is?

@Hódos Hajnalka:
a balta után már nem egy kihívás :DDD

sogeking 2011.05.22. 21:46:40

@Spéter46: amúgy őt sem bírtam :D

Spéter46 2011.05.22. 21:48:28

@Hódos Hajnalka: Éreztem, hogy rossz lóra tettem, de már késő volt. Kivont géppisztollyal követett.

sogeking 2011.05.22. 21:51:40

@gyvy:

Miazhogy, nagyonis!
(csitt-csatt, reccs)

nagy nehezen sikerül visszaszereznem a billentyűzetemet a táncoslábú bloggertől aki elragadta

Hurri Kán 2011.05.22. 22:01:43

@Spéter46:
És ez még csak a kezdet :)

@sogeking:
Helyes, ne hagyd magad :D

Norcsesz 2011.05.22. 22:15:42

@gyvy: Csatlakozom, szerintem is a pénzért vállalta. Egy hülye majom, mesterkélt senkiházi. De legalább itt a blogon összehozott egy jó társaságot :)

sogeking 2011.05.22. 22:27:11

@Albino Vernyul: nem te csináltad Aniról a fotót???

Hurri Kán 2011.05.22. 22:32:13

@Norcsesz:
Ha meg nem azért, akkor még nagyobb marha, mint amekkorának látszik, az pedig nem egyszerű :D

Norcsesz 2011.05.22. 22:36:27

@gyvy: :)) Azon gondolkoztam, mikor ma néztem ezt a remekművet, hogy MIÉRT csinálja? Mert -persze- a pénz biztos, de neki valamennyire ilyennek is kell lennie, mint amit látunk. VAGY! Remek jó színész.:)) De akkor meg megint csak MIÉRT???

Albino Vernyul 2011.05.22. 22:37:50

@sogeking: Pecsi buli, en enyhen mashol utottem fel taborom.. Ha kinezek az ablakon, nem hegyeket latok, hanem szeleromuveket elszorva a hatarban...;)

Hurri Kán 2011.05.22. 22:40:05

@Norcsesz:
Igazából nem gondolkodtam ezen. Szerintem nem is fogok :DDD

@Albino Vernyul:
És mit látsz, amikor kevesebbet iszol? :)))

sogeking 2011.05.22. 22:45:05

@Albino Vernyul: pedig vannak benne jó fotók :D

húha, most lebuktam, mit szól majd a csajom?!:
www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=704307&type=1

Anikótól Michael Schumachernek szeretettel:
www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=704318&type=1

Ha ezt Szandika láthatná:
www.partyzoo.hu/kep.php?kepid=704448&type=1

Albino Vernyul 2011.05.22. 22:49:40

@gyvy: Nem iszom alkoholt.. Viszont szeleromubol van vagy 45 a kornyeken..:)

Hódos Hajnalka 2011.05.22. 23:22:46

@Albino Vernyul: úgy olvastam, hogy szerelemből :D
asszem visszamék a szemészhez.
vagy inkább máshova.

Hurri Kán 2011.05.22. 23:25:12

@Albino Vernyul:
Jó neked. Én néha olyankor összeveszek a szomszéddal. Megyek haza, ő nyit ajtót, elküld, olyankor lebaszom, hogy ő mindenhol lakik, én meg sehol :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.22. 23:25:16

"Nekem még senki nem nyalta a fülemet. Főleg nem így."

:D ez a Veronika lassan nagyobb arc lesz, mint maga Alekosz.

Albino Vernyul 2011.05.22. 23:26:25

@Hódos Hajnalka: Hihihihi, ez mar a Alekosz musor hatasa.. Vaksag, szellemi leepules, es vegul bevonulsz a villaba szerelmet vallani a gorog gladiatorok tribunusanak..;)

Hαjdu Péter 2011.05.22. 23:29:45

sztem ma a vezénylős jelenet kimondottan szórakoztató volt. Igaz a többi 59,5 perc kaka, de becsüljük meg a kicsit is :)

közben eszembe jutott az is amikor majdnem leütötték alek fejét a golfütövel, az 5 mp, a pingpongnézés teniszcuccban is 25 mp, már megvan egy teljes élvezetes perc a müsorbol :)

sogeking 2011.05.22. 23:29:50

@pushpang: remélem először azért kitisztította :D

Hódos Hajnalka 2011.05.22. 23:35:10

@Albino Vernyul: mikor elkezdtem írni a vv-t, sixx aszonta, a végén kapok egy új retinát. ma már tudom, új agyat akart mondani, csak nem merte :DDDD

szarvasgombaolajas-vajas pasztát valaki még? lófasznyi, akarom mondani lehelet parmezánnal?

Hαjdu Péter 2011.05.22. 23:36:56

@Hódos Hajnalka: nekem minden kaja jöhet, én állandoan éhes vagyok

Hurri Kán 2011.05.22. 23:37:18

@pushpang:
A fülnyalogatás izgi egyébként? :D

@Hódos Hajnalka:
Bivalyból való az a parmezán? Vasárnap csak olyat eszem :D

Albino Vernyul 2011.05.22. 23:40:17

@Hódos Hajnalka: Mi a VV ehhez viszonyitva, ovisok szelid evodese..;)

Hurri Kán 2011.05.22. 23:47:27

@Albino Vernyul:
Lehet, nekünk kéne beköltözni a villába :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.23. 00:17:23

anyuci alszik, de muszáj klaffognom a billenytyűzeten. mosnézem a balatonos részt. Ad1 elég természetesnek tűnt nyalekosz görögtudása; ad2 a barna öltözékéről a gyemekkori strandévek jutnak eszembe, amikor simán ki lehetett szúrni a bejárat előtt: a negyvenes, anyukájukkal élő aggokat; a nagyon vidéki parasztbácsikákat, akik bícselni kívánkoztak; ill. a 60-70 éves ex-tiszteket akik a napi kötelező 10 hosszukra igyekeztek.
Ezt most már tuti biztos öltöztetik, ennyire gyík nem lehet egy harmincas pali, nekifutásból sem..

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.23. 00:20:35

@Hódos Hajnalka: Hajninéni, van még a pasztából? kéne a barna alkalmi cipőmre, holnap mék strandra.

sogeking 2011.05.23. 00:39:43

@Albino Vernyul: azt hiszem írnom kell valami szkirptet, ami kiszedi a youtube linkeket a posztokból :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.23. 00:45:27

@Hódos Hajnalka: eleg sovanka valasz, de valsag van, mint tudjuk :)

Hurri Kán 2011.05.23. 00:48:17

@Hódos Hajnalka:
Európaiból vagy afrikaiból? :DDD

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.23. 01:33:55

ezer kell szinten tartani egesz nyaron a sört, gyv, figyejjeide:
www.youtube.com/watch?v=mnu8-hP_wgQ

Spéter46 2011.05.23. 06:10:03

A faszért nem feküdtök le időben? Most aztán egész délelőtt ülhetek itt egész délelőtt, mint a "Gondolkodó" és kb. annyit is fogok kommunikálni!

avanivi 2011.05.23. 07:29:10

@Spéter46: Itt vagyok én is hallod!
Nem semmi volt a tegnapi öfi,az a csúcs ahogy ezek a luvnyák várják a randit, ez az idíóta pedig,hát nam találok rá szavakat. Elvitte őket magassarkú cipőben golfozni,meg hegyet mászni.A nagypofáju Magdival remélem ma operát fognak nézni az ágyból.

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 08:05:35

@Spéter46: ne mérgelődjél. én erre keltem ma, nekem jóvót, tessék, hátha neked is az lesz:
www.youtube.com/watch?v=yuFI5KSPAt4

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 08:51:32

Jó reggelt szépséges fölső tízezreim:) nekem a hétvégi Alek-adag elmaradt, be is fogom pótolni. Az uccsó amit néztem, az az Olga-elküldés volt.
de de nooooormális ez az eNber??? pont az MLM ügynök Pónit hagyja bent...

Spéter46 2011.05.23. 09:01:35

@Hódos Hajnalka: Igen ez hangulat javító.
Náluk volt sokáig billentyűs az Alekosz is. Pl. Tüncike utolsó naptárszentelőjén!

Townsend 2011.05.23. 09:29:38

@Hódos Hajnalka: Szegény gyerek eccer vett nekem karácsonyra miniatűr üvegcsében mikroszkopikus méretű szarvasgombát olajban. És mikor ünnepélyesen kinyitottam, undorítóan avas volt. Ezért még eljátszani sem tudtam, hogy milyen finom.

ruzs54 2011.05.23. 09:33:50

az jutott eszembe,hogy milyen pasikkal kavarhattak ezek a nők eddig,ha számukra ez az izomsorvadásos kiállású szájhős a férfiideáll???www.blikk.hu/galeria/0520_Alekosz_feleseget_keres...a 19/25-ös képen is látszik,semmi mellizom a hasa legalább elvesz 10cm-t abból ami szandi szerint eleve 10cm ha van.a 21/25 képen olyan vastag/vékony a karja mint a kivénhedtpóninak.

lac64 2011.05.23. 09:36:03

@Ayesha: Nem teljesen ide tartozik, de a sminkes oldalon megcsinálták Anikó sminkjét, azt hiszem Te kérted.

Zelefánt 2011.05.23. 09:37:01

A tegnapi legek -- szerintem:...

Golfütős merénylet;
A két HP összevész az egyik széken A KÉT EGYMÁS MELLETT LÉVŐ közül;
"Az tetszett benned, hogy kompatibils voltál a hajózással."

Ezután kikapcsoltam.

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 09:38:50

@lac64: de kis drága vagy, hogy megfigyeled:))))
meg is néztem ám:)

Soror Formoza 2011.05.23. 09:42:35

@Zelefánt:
Volt rosszabbis, mikor kamarazenére táncoltak.

Zelefánt 2011.05.23. 09:50:56

@Soror Formoza:
Mégiscsak szerencsés vagyok, hogy erről lemaradtam...

avanivi 2011.05.23. 10:05:00

@Zelefánt: A golfütős merénylet ha sikerül ,én azt nagyon élveztem volna.Jobban mint a Verus a nyalogatást az biztos.
Lemaradtál az éjszakáról ? Pótólni kell most, mert a véleményed fontos ez ügyben.

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 10:10:34

@lac64: ja, szerintem elég követhető volt. Majd megpróbálom magamon is kivitelezni.

lac64 2011.05.23. 10:12:34

@Albino Vernyul: Ja, csak nem Te is oda jutottál? :)
Más: Ani jó volt (megkockáztatom, most volt a legjobb) az AV-ben.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.23. 10:14:15

@avanivi: Ez konkrétan katasztrófa volt, de azért a vonósnégyes se volt kutya!

Albino Vernyul 2011.05.23. 10:18:11

@Ayesha: Akkor pusztito leszel, jobb ha vigyazol, aztan nem birod levakarni Alekoszt magadrol..;)

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 10:23:58

@Albino Vernyul: :) vigyázok. Esetleg majd lesz belőle egy következő műsor. Pl ilyen címmel:
AA-Ayesha, a pusztító.

avanivi 2011.05.23. 10:24:52

@Peter_Cs: Az sem és a vezénylés,a tánc!szeretném tudni mire gondoltak a gyönyörű lányok, akik zenéltek.
A hajóskapitány a tenisz öltözet,mi vót' még?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.23. 10:35:58

@Ayesha: Mert a balhékra megy rá ez a show is, mint a többi hasonszőrű.

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 10:37:29

@Peter_Cs: értem én, persze, csak nekem ez egy kurva meglepő választás volt...

_most_ 2011.05.23. 10:39:53

A tegnapi összefoglalóban, mikor felhangzott a titanic zenéje, kezdtem reménykedni, hogy lehet elsüllyed a hajó, de valószínűleg a szerkesztők Alekosz és Dicaprio közti szembetűnő hasonlóság miatt asszociáltak erre a zenére.

Albino Vernyul 2011.05.23. 10:44:19

@Ayesha: Majd kerunk egy kepet, es meozunk..:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.23. 10:45:05

@Ayesha: Olga eléggé öntörvényű nő, előbb-utóbb megpróbálta volna Alekoszt szembesíteni önmagával, és ebből a görög jött volna kii rosszul, lehet ezt akarták megelőzni.

Hurri Kán 2011.05.23. 10:50:27

@Zelefánt:
Ez...ez.. ez gyönyörű, szívet melengető...levegő után kapkodok :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 10:51:27

@Albino Vernyul: majd megpróbálok hasonlót csinálni, amúgy is terveztem.:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.23. 10:54:13

@lami83: A titanicos jelenet is egy ótvar nagy giccs volt!

Zelefánt 2011.05.23. 11:21:20

Az a baj, hogy a műsor előrehaladtával az ingerküszöbünk is egyre magasabb; fél évvel ezelőtt egy ilyen adás frenetikus hatást keltett volna, ezt még a Mirigyék sem tudják a paródia-kategóriában... Mi meg már meg sem rezdülünk ennyi éktelen baromság láttán.

Jobb is, ha lassan véget ér, mielőtt teljesen kiégünk mindannyian.

(Én például már csak arra várok, hogy a Pónit mikor teszik már végleg lóvá...egy lovardában.)

Hurri Kán 2011.05.23. 11:29:39

@avanivi:
Szia!
Nem találom annak a filmes-boltnak az elérhetőségét, de nézz szét a neten (Vatera pl.), vagy szabadítsd rá a fiatalságot valamelyik torrent-oldalra :)

avanivi 2011.05.23. 11:43:35

@gyvy: Rászabadítottam, szaktekintély, 17 éves,igéri megszerzi valahogy. Van egy közeli batátom akinek akarok vele kedveskedni.Köszi, hogy gondoltál rám.

Hurri Kán 2011.05.23. 11:48:02

@avanivi:
Nincs mit, illetve nagyon szívesen :)
Egyébként ilyen, és ehhez hasonló régebbi filmeket tényleg pár száz forintért megkapsz már akár hivatalos forgalomban is, csak némelyik elég ritka...
Tavaly vért izzadtam, mire találtam magamnak Kukori és Kotkoda DVD-t, akkori barátnőm nagyobb gyönyörűségére :D

Hurri Kán 2011.05.23. 11:56:32

@Albino Vernyul:
Az... Le is tettem arról, hogy megpróbáljam őket megérteni :D

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 12:26:36

Na, akkor ma megtörtént életem legnagyobb mértékű fossá ázása.

Norcsesz 2011.05.23. 12:30:55

@gyvy: a nők tényleg furcsák :) De egy kukorikotkoda dvd valóban nagy öröm lehet :))) Én tavalyelőtt valentin napra egy tábla szalonnát kaptam. És örültem neki. Úgyhogy ezért (is) vagyunk furcsák :D

Hurri Kán 2011.05.23. 12:38:38

@Norcsesz:
Szalonna :))))) Teljesen jó az ötlet, legközelebb kipróbálom :D
Kukori Kotkoda DVD pedig kellett, akkor úgy éreztem, arra van szükségem, hogy kiegyensúlyozott legyek.
Különben is asszonnak egy szava se lehetett, mer előtte időt és energiát nem kíméltem, hogy No megállj csak! DVD-t szerezzek neki. Az sokkal nehezebb volt :D

Norcsesz 2011.05.23. 12:47:18

@gyvy: Szerintem én azt a rajzfilmet sosem láttam. Vagy csak nem emlékszem :)

Hurri Kán 2011.05.23. 12:49:32

@Norcsesz:
No, megállj csak?
Az a félhülye farkas, mahorkával az agyarán, meg a nyúl. Legjobb szovjet rajzfilm, általánosban mindig a november 7.-ei ünnepségek fénypontja volt, amikor a végén levetítettek néhány epizódot :)

Norcsesz 2011.05.23. 12:53:26

@gyvy: Nem rémlik, pedig majdnem egyidősek vagyunk, szóval akkortájt nekem is látnom kellett volna :)

Norcsesz 2011.05.23. 12:57:57

@gyvy: Ejha,ha minden kívánságom ilyen gyorsan teljesülne... :D Köszönöm.
Kicsit olyan, mint a Tom & Jerry.

Norcsesz 2011.05.23. 13:01:23

@gyvy: Az előző válaszomat eltüntette innen a nagytestvér? :((

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 13:01:58

Amikor ovis voltam, hetente jött hozzánk a Vetítősbácsi. Igazi olyan szalagos vetítőgéppel, és minden ilyen alkalommal 4 mesét vetített le nekünk:) többszöri előfordulók voltak: No megállj csak, Kisvakond, Lolka és Bolka:)

Hurri Kán 2011.05.23. 13:02:15

@Norcsesz:
Ugye? :)))

@perpetum:
No, megállj csak.
Nézd meg, amiket belinkeltem :)

Hurri Kán 2011.05.23. 13:03:02

@Ayesha:
Kockásfülű nyúl? Nekem azt zenéli a telefonom :D

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 13:05:32

@gyvy: jaj igen, az is volt sokszor:):):)imádtam:)

Norcsesz 2011.05.23. 13:10:00

@gyvy: kockásfülü nyúl, az önjelölt igazságosztó, aki még hülyén is néz ki :D :D

Hurri Kán 2011.05.23. 13:11:33

@Ayesha:
Mennyi jó kis rajzfilm van még... Frakk.. Mézga család.. á, órákig tudnám ezeket nézni :)

Hurri Kán 2011.05.23. 13:13:09

@Norcsesz:
Mindegy, én imádtam, az nem volt olyan kis szerencsétlen legalább, mint a Dumbo, az a nagyfülű kölyökelefánt. Komolyan mondom, őt már rendesen sajnáltam a film közepénél :)))

Norcsesz 2011.05.23. 13:14:36

@gyvy: Én is nagyon szerettem, de tényleg egy önjelölt igazságosztó, ha belegondolsz :) Sokkal-sokkal jobb rajzfilmek voltak ezek, mint a mai valamik.

Norcsesz 2011.05.23. 13:21:07

@Spéter46: Az király volt :) És ami remek volt ezekbe na mesékben, hogy minden állat felismerhető volt. Nem úgy mint a Pikachu :))

Bay 2011.05.23. 13:22:02

Szép napot mindenkinek:)Én kisvakond ügyban mentem jó sokat,de meglett.Jó a cseh pasi a háznál:)

Akármi Áron 2011.05.23. 13:47:11

@gyvy: Jobbnál jobb mesefilmek! Pl.Rumcájsz-Manka és Csibészke családja, aranyos volt!

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 13:49:02

@Norcsesz: a Pikachu a nimfapapagáj és a hörcsög szexelésének eredménye.

Albino Vernyul 2011.05.23. 13:50:18

Ennyi venseget egykupacon, ilyen mesekre emlekeztek..;)

Hurri Kán 2011.05.23. 13:57:02

@Norcsesz:
Ez így van :)
No mindegy, minden bárgyúsága meg bugyutasága ellenére nekem a kockásfülű az szimpi volt :)

@Spéter46:
Az is nagy kedvenc :)
Azok a Romhányi szövegek... Mingyár elő is kapom a könyvét...

@Akármi Áron:
Pampalini megvolt? Pimpa? :)

Norcsesz 2011.05.23. 13:59:01

@Ayesha: :)))) Én egy létező állatfajt sem véltem felfedezni benne

@gyvy: Szimpi, igaz :) A kis béndzsó lapátfüleivel :)))

Soror Formoza 2011.05.23. 14:04:46

@Zelefánt:
Van egy olyan sejtésem, hogy ez a műsor egy fricska a művészetnek, a csatorna részéről. Így tesz magasról az őket kritizálókra. Én ma komoly lépéseket tettem ez ellen. Vezeklésképpen felmostam a galéria padlóját. (Adok a kultúrának.) Már jobban is érzem magam. Holnap kiállítást rendezek, én leszek a létrán. Muszáj, mert már csak így érem el a saját szintemet.
Ez a Pajkos Póni név az elejétől nem tetszik. A férfiak szoktak ilyen nevet adni a ...szervüknek (persze,tudom, hogy az itt kommentelők nem) szerintem azért, hogy életük nagy döntéseit ne egy idegen hozza meg helyettük.

Hurri Kán 2011.05.23. 14:07:04

@Ayesha:
Az mijaza Pikachu? :)

@Soror Formoza:
Kikérem magamnak, én egész máshogy hívom...:DDD

Még a végén igazad lesz, télleg jövök a géppisztollyal :DDD

Hurri Kán 2011.05.23. 14:12:52

@Norcsesz:
Ez olyan, mint egy hormonzavaros szurikáta :D

@Soror Formoza:
Na mit? :)

Soror Formoza 2011.05.23. 14:15:09

@gyvy:
Hát nevezed, vagy nem nevezed :)

Hurri Kán 2011.05.23. 14:18:12

@Soror Formoza:
Van neve, de mentségemre szóljon, nem én adtam neki, de valahogy rajta maradt :DDD

Hurri Kán 2011.05.23. 14:55:50

@Norcsesz:
Szig. biz :)
Aurélnak hívják. Nem röhög!!!

Van új öfi.
süti beállítások módosítása