Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1X09 és 1x10

2011. május 20. 15:00 - Hódos Hajnalka

Hát ha a Brigivel eltöltött randevú Balázs szerint szürreális volt, akkor nem tudom, mit mondana, a Görög Érzékiség Éjszakájára, adja Isten, hogy ne kelljen soha egy gyolcspelenkában izzadnom egy gyerekfürdető kádban, még akkor se, ha a lábaim előtt heverne Budapest. Persze szürreális vallomásban nekem is volt részem, csak nekem nem azt mondták, hogy gyere, megmártózunk a görög érzékiségben, hanem azt, hogy úgy szeretlek, kihozlak kétezeröccázból, aranyból. Azt hiszem, egy sírköves vállalkozó fiától ennél szebb szavakat nem is kaphattam volna. Remélem, mindenki feladta az adóbevallását, és most nézzük, mi történt az öfikben.

Barbi ideges, az istennek nem mén a rezsó, tényleg az lesz, hogy a vízforralóban fogja megfőzni a tojásokat! A tét nagy, Alekosznak méltó reggelit kell készíteni. A többiek nem osztoznak Barbi lelkesedésében, Magdi, a bülbülszavú leordítja Andi haját, mert baszogatja, hogy keljen fel, felnyomja a villanyt, pakolászik. Legyél tekintettel másró, bődül el, Magdi, ejnye, nem te mondtad, hogy közösségben vagyunk ezért nem fogok alkalmazkodni? És elhangzik a lassan már szállóigévé váló hagymongyammávégig is.

Barbi közben viszi a fejedelmi reggelit a rezidenciába, ébreszti Alekoszt, aki gyűrött fejjel eszegetni kezd. Valami gebasz van a citrom héjával, de feltalálják magukat. És elmaradt a szalvéta is, jaj. Alekosz megkérdezi, ki az, aki egyáltalán nem kelt fel és öröm volt így ébredni, képzelem. Barbi visszatér a Villába, a többiek kérdezgetik, jóllakott-e Alekosz és álmos volt-e a feje. Magdi bőg és sóhajtozik a medence szélénél, össze van zavarodva, nem gondolta, hogy ilyen kemény lesz. A lányok napoznak, de a döglésnek vége, Alekosz és Olivér érkezik, feladatot kapnak, most a kitartásra kíváncsiak. Előtte Alekosz még arra is, beleolvasott-e Olga a sakkról szóló könyvbe, nem mert nincs kedve és nem érzi, hogy itt lenne az ideje.

A lányok guggolni fognak, tűsarkúban, előre nyújtott kezükben egy oszlopfőt szorongatnak. Terpesztenek rendesen, Brigi és Olga bírják legtovább, ezért ők kapnak egy másik feladatot is. A győztes jutalma az esti randevú. A feladat, hogy a medencére fektetett egyre szűkülő pallón sétáljanak át tyúklépésben, tűsarkúban, végig szemkontaktust tartva Alekosszal. Brigi kezd, végigtopog a pallón, borzalmas aranyszínű csillogós cipőben. Olga, felkészültél? Olga nem fog, mert ő itt most méghál. Olivér rövid vitába bocsátkozik, Olga tegnap is méghált, meg az írásos feladatnál is méghált. Jó, akkor Brigitta megy a randira.

A randi egy izgalmas hely, ahol dübörögni fog minden. Egy roncsderbi. Brigittának nincs jogsija, de a száguldást szereti. Tesznek pár kört, fel is borulnak, de Brigi még a borulás közben is jól érezte magát, megvan keze-lába. Ezek után beöltözködnek kávbojnak elmennek egy Dallas nevű giccsparádé helyre vacsorázni. Előtte Brigi szerelmet vall a kisbuszban Alekosznak, ha jól számolom, tizenhetedik alkalommal. Ha meglátlak, hevesen ver a szívem és olyan, mintha pillangók repkednének a gyomromban.

Alekosz az asztalnál rákérdez, komolyan gondolta-e ezeket Brigi és arra is kíváncsi, Brigi mikor fogant meg. Akarom mondani mikor fogantak meg Brigiben az érzések. Mikor énekelt, a nyugiszobában, akkor vált világossá. Elérsz hozzám ilyen távolságokban? Elérlek. Akkor érj! Brigitta áthasal az asztalon, újabb csók. Amíg ezek ketten smárolnak, Barbi a rezignáltan ropit eszegető Magdinak panaszkodik, nem gondolta, hogy ennyire bele fog zúgni Alekoszba, azt se, hogy ez ilyen szar érzés lesz, hát csókolkodott is párukkal, ez nehéz. Magdi pont úgy forgatja a szájában a ropit, mint a kőműves a gyufaszálat, mikor megkérdezzük tőle, mikorra fog mindez elkészülni, ő meg azon gondolkodik, kicsit hazudjon, vagy nagyot.

Igen, Brigi táncol Alekosszal, figyeljen a szövegre, amiben minden benne van. Edda Pataky módra, ha feladod az álmaid meghalsz, élve halsz meg! Ha ez nem lenne elég, Brigi bekérdez, szeretnéd, hogy a narancssárga madarunk elrepüljön az égbe és szabad legyen? Én azt szeretném, ha egy kóbor macska beszabadulna a Villába és elintézné azt a kurva madarat. Brigi valamiért azt hiszi, hogy az tökjó, ha ismételgeti, amit Alekosz mond, mindezt búgósra állított hangon, így a párbeszédek a következőképp néznek ki: Mehetünk? Mehetünk. Szeretnéd, hogy lássalak? Szeretném. Meztelenül? Meztelenül. Bár Brigi szeretne Alekoszé lenni, vagy legalábbis ezt állítja, nem lesz az.

Hazaérkezése után a lányok faggatják, nem, nem volt ló a randin. Izgalmas volt. Hát igen, Alekosz mellett izgalmas az élet, bólogat Barbi, felvonyítok. Brigi az est hátralevő részét révedező, elhomályosult tekintettel, a föld fölött tíz centire tölti, abban a bizonyos leszedált állapotban, ami után tapasztalatom szerint a kijózanító hatalmas koppanás fog következni, utána meg a sírás-rívás. Kitöltök egy lottót, esküszöm. Mert érkezik Alekosz, köszön a hölgyeknek, Brigire rá se néz, határozott léptekkel odamegy Magdihoz és elvonszolja magával a nyugiba, mert még lefekvés előtt meg akarta nézni. Lassú mozdulatokkal leveszi magáról a kobbojkalapot és összekuszálódott frufruval lecsókolja Magdit. Hú, hát ezekért a pillanatokért érdemes létezni! Ilyenkor szoktak a western filmekben a magányos hősök lóra ülni és ellovagolni a naplementében, a magára hagyott hóttszerelmes nő meg néz utána, reménykedik, hogy visszafordul csak egy pillanatra, de távozó kobboj kemény, mint a bakaszar és azése.

Alekosz a nyugiból egyenesen a hálóba megy, ahol behatol Pajkos Póni intim szférájába. Pajkos jujgat, takargatja magát, cincogva viháncol és takargatja a szétgyűrt fejét. Egyszerre. Alekosz csak egy jóéjtpuszit akart adni mert hát igen, ő egy ilyen meglepő típus. A jóéjtpuszi előtt sajnos meg kell hallgatnunk egy esti mesét is, egy póniról, aki ficánkolt, ugrándozott a réten, megvadította az összes bikát. Azok üldözték, a póni nem tudott választani, menekült árkon-bokron át. Egyedül csak egy görög halász tudta becserkészni, és egy görög bika, Alekosz. Akarod, hogy a görög bika beterelje a karámba a kis pónit? Itt kelek fel és nézem meg a naptárt, mennyi van még hátra. Andi kuncogásával üveget lehet repeszteni, állítom. A Görög Bika elballag, csak beugrott, dászvidánnyá! Andi sajnos teljesen felébred a mesétől, ki is ül a konyhába, acetonozza a körmeit és viháncolva meséli, mi történt, ha lenne ott egy péklapát, attól tartok, Brigi úgy tarkón baszná vele, hogy többet nem mozdulna, Barbi meg a kertben idegeskedik, nevessen itt mindenki, én is, de az nevet, aki utoljára nevet! Brigi éjszaka Andinak önti ki a szívét, nem érzi magát jól, nagyon rossz érzés van benne, aztán a riportban bőg, fél a szerelemtől, mert még sosem találkozott vele.

Hosszú a mai éjszaka, Alekoszt anyukája várja a rezidencián. Hát te? Hát álljál már föl! Mondjad, mi van veled, bírod még? Vája hozott vacsorát is, a nokedlit a mama csinálta, a pörkölt sertéscombból van, Alekoszt egész Érd imádja, alig várják. És milyenek a lányok? Az érdiek? Nem, az itteniek. Hát aranyosak. Vájának Barbi első perctől szimpatikus, Olgát rafináltnak látja, Brigi is aranyos. Apu meg azt gondolja, ha Alekosz nem bírja, bejön besegíteni. Alekosz eszi a pörköltet, sóhajtozik, nem könnyű, az utolsó pillanatban fog eldőlni. Vája biztosítja, akárkit visz haza, szívesen fogja látni, találja meg itt a szerelmet, ha már a Villában nem sikerült. Míg a szerelem tengerébe belefulladó görög hősnek anyai jótanácsokat osztogatnak, Magdit a hálóban nyaggatja elsősorban Veronika, mi volt a nyugiszobában. Történt valami. De szex nem volt? Hát az rád bízom. De most fél év után veled szexelt először? Veronika teljesen kétségbe van esve, Magdi rá is tesz erre egy lapáttal, Veronika fogja be, azt mondta a csókolózással kapcsolatban is, hogy nem fog beállni a sorba, aztán kajakra beállt, úgyhogy majd ebbe a sorba is be fog állni. Veronika biztos, hogy nem és durcázva lefekszik. Ahogy jön Brigi, mindent elmond neki. Brigi széttárja a kezét, nincs mondanivalója. Magdi röhögve mondja Olgának, ez szándékos volt, mert ez a lány egy pletykás, na most bement hozzá a hogy hívják a másik retket? Az is bé betűs. Olga és én felröhögünk, de nem azon, amit Magdi gondol.

Reggel Veronika kicsit kivan, elmeséli Barbinak is, hogy a Magdi meg az Alekosz. Tudom, tegnap voltak benn a nyugiban. Lefeküdtek. Hova? És honnan gondolod, hogy ez igaz? Mert mondta a Magdi. Később a medencénél ugyanez a téma, Veronika elkezdte megkedvelni Alekoszt, feladta a büszkeségét is, erre az másnap lefekszik a Magdival? Ha ő Alekosz helyébe lenne és érezte volna azt a bizsit, amit ő, utána már nem csinált volna semmit. Brigi össze van zavarodva és elveszítette a fejét, és nagyon zavarja, ha Alekosz mással van, ezért kínjában ruhástól becsúszik a medencébe és szarik rá. Jaj de édi vagy! Ezentúl Pancsi lesz a neved! Az általános lézengést visongás váltja fel, menjenek a raktárba, vegyék föl a ruhákat és maradjanak a Villában, Olivér mindjárt érkezik. Hát ezt Veronika nem veszi fel, hát hogy néz már ez ki? Jól. Tényleg? Igen, Briginek tetszik. Jön Olivér, Jorgosszal, Alekínnyó unokaöccsével. A lányok kettes csapatokba tömörülnek, főzniük kell. Három görög nyelvű receptet kapnak, segítségül egy szótárt, hogy az alapanyagokat ki tudják keresni, a két fő szempont a tálalás és az íz. Mi az első szó, koto…..? Nagy a sürgés-forgás, Olivér beszélget Veronikával, te jól főzöl egyébként? Nem próbáltam még. Életedben nem tákoltál még össze semmit? Zacskóst. Á, jön Magdi, az ünneprontó és elveszi a játékomat, Veronika kezébe nyom egy tálat, szűrd le! Hogy kell leszűrni? Nem értem! Brigi meg lefagyott, Olivér vigasztalja, vagy ahogy Balázs mondta, kényszeresen ölelget mindenkit.

Lassan elkészülnek az ételek, a görög nemzeti viselet egyébként szúr egy kicsit. Jön Alekosz, aki nagyon szeret enni, látszik is talán. Kedvencei a husok és a husok. Meg a husok. Rövid u-val, háromszor. Andi és Brigi csirkemellet csinált (nem húsról volt szó, muhaha), Brigi szerepe az étel elkészítésekor az volt, hogy itatta az egereket. Veronikának először is meg kell jegyeznie, hogy Alekosznak nagyon jó a haja. Ez is csirke. Olivér lobbizik Veronika mellett, mentségére szóljon, hogy még életében nem főzött-sütött. Nem volt kinek, tudod. Barbi és Olga szív alakú hamburgerszerűséget sütöttek. Fogjam a köreted, nehogy kiboruljon? Egyelőre még nem kell semmit megfogni. Majd annak is eljön az ideje, hahaha. Alekosz értékelésében persze megint elhangzik az ötmislencsillagos és a fölső tízezer kifejezés. Barbi és Olga kettőse nyeri a játékot, Olivér Barbit javasolja a randevúra. Olga örül neki, mert Barbi még nem volt. Aztán Brigi sír Alekosznak a nyugiban, maga alá gyűri ez az egész, Alekosz ráébresztette, milyen a kinti élet, más életre vágyik. Bőg, megígéri, hogy összeszedi magát, aztán kezdetét veszi az igazi érzéki randevú.

Alekosz babérkoszorúval a fején érkezik, amit sikerült fordítva a fejére rakni és egy piros falvédő van köré tekerve, na most Barbi megtapasztalhatja az igazi görög érzékiséget. Ez a kisbusz beszarás, az ajtó fölött himbálózó búcsús dobókockákat hogy a viharba nem vettem eddig észre? Barbi nagyon örül, hogy végre, végre csak ketten és nem öt percre! Míg ők utaznak az álomálomrandi helyszínére, a Villában is zajlik az élet, a szerelemszőnyeg közepére került egy rúd, és rövidesen megérkezik Gombi és Szandika. Szandika egész jól néz ki, Gombi fehér nadrágban és magenta fölsőben, sírok, miért nem tud egy faszi normálisan felöltözni, és miért jár szoláriumba? A görög félisten és választottja megérkeznek a Várba, Barbi istennőnek érzi magát, a lába előtt hever Budapest! Ha az ember görögnek születik, egész életében végigkíséri a tudat, hogy az ősei teremtették az európai civilizációt! Ha meg hülyének, akkor ilyeneket beszél. És most Alekosz megmutatja, mit értenek a görögök érzékiség alatt!

Nahhát a görög érzékiség azt jelenti, hogy levetkőznek, gyolcspelenkát, Barbi gyolcsmelltartót is kap és beleülnek ketten egy fehér löttyel teli kádba, ami körülbelül akkora, mint a tanyán a teknő, amiben apámék a disznót szokták mosni pörkölés után. Barbi nem mondja, hogy nincs melege. Közben érkezik egy tálca kaja, esznek, nem lennék a pasi helyében, aki a kád mellett tartogatja. Barbinak furcsa hogy ilyen gőz meg meleg, és közbe esznek. Imádok izzadni veled! A görögök szeretik a gőzt. Görögországban mindig meleg van. Barbi a konyhán szokott így izzadni, nyáron, a nyolcvan fokban. Felsikítok a röhögéstől.

Közben a lányok szorgalmasan tanulják Szandikától és Gombitól a koreográfiát, Veronika a rúdnál szerencsétlenkedik, Gombi elvonult a hálóba Brigivel és Orgával. Nem zavar a seggem? Nem. Andinak le kell engednie a csípőjét, ide. Hogy az istenbe, szétmegy a térdem! A közös izzadásnak vége, most görög harcosok következnek. Gladiátorok! Évezredeken át küzdöttek, a szerelemért! A mindegy tizenegy másodperces öldöklő harc után Alekosz megkegyelmez, most már fizikai fájdalmaim vannak. És ha még egyszer azt mondja valakinek, hogy akkor most hadd magyarázzak el valamit, amit biztosan nem tudsz, akkor belevágok valamit a tévébe, tudom, ezzel már fenyegetőztem. Egy régi görög szokás szerint felírnak egy papírra olyan dolgokat, amiket szeretnének örökre elfelejteni, nem, nem fogja senki elolvasni. Mert elégetik. A görög tűz! A legelevenebb tűz a földön! Nem lehet kioltani! A spanyolcsizma meg kényelmes, tudjuk. A randevúnak hálistennek vége, mert erőm végén járok, Alekosz és Barbara visszatérnek a Villába, a lányok előadják a koreográfiákat, Alekoszról nem tudom eldönteni, unja-e vagy szimplán kínban van. Hálistennek nem szántak túl sok időt a produkcióknak, az utána következő csoportos lihegésnek annál inkább. Brigi ölelgeti Alekoszt és közvetlen közelről bámul bele a szemébe, aztán Veronika terem ott, Brigi szeme igéző, és Magdi mosolya…! Szóval Briginek a szeme, Magdinak a mosolya, Veronikában meg semmi, eszik is egy fasírtot ennek örömére. Barbi kivonul a kertbe, rágyújt és onnan vuduzza Brigit, hogy menjen el Alekosz közeléből. Veronikának mondanivalója van. A rötyiben.

Megkérdezi Alekoszt, tényleg lefeküdt-e Magdival, mert ha igen, az neki nagyon rosszul esne. Fantazmagórálsz, Veronika, hangzik a válasz, én már tényleg nem szólok semmit. Alekosz indul a rezidenciába, Olga tekereg még neki egy sort a rúd körül. Ha neked táncolok, akkor legyél szíves rám nézni. Most már mehetsz. Barbi kikíséri Alekoszt és köszöni az estét, feledhetetlen volt! Alekoszt várja a Apukám a rezidencián, szia haver, de jól áll a pongyola! Alekosz áradozik, nem mindennapi este volt, egyszerűen csak élvezték, furcsa érzés volt neki, úgy érezte, nem akarja a táncokat, de nem ölte meg az estét, mert úriember. Barbinak ez élete randija volt. És szerelmes. Rohadtul. Andi a fürdőben morog, ez, ez egy randi? Hogy beöltözött maskarába? Ez nem randi, ez egy álarcosbál! Ő ettől nem esik hasra, és ha akarja, neki az egész világ fog a lábai előtt heverni, mert ő dönti el, mit akar! Taníts, Mester, könyörgöm, taníts!

Címkék: alek
556 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thulea 2011.05.20. 15:11:39

Én még sosem elsőztem...
második?

Sólámpa 2011.05.20. 15:18:26

A csudába, most vettem észre,ha nem olvastam volna végig első lettem volna!

Sólámpa 2011.05.20. 15:19:20

Marha lassan olvasok, de meg is zavartak.

Sólámpa 2011.05.20. 15:23:52

Köszi Hajni, jó volt, de azon felröhögtem, hogy van egy közös ismerősünk, A KŐMŰVES!

Zelefánt 2011.05.20. 15:26:00

Na, újra a sárga úton.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.20. 15:39:42

De jó, van új poszt! Most nincs időm, de este elolvasom, tyuhéj!

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 15:41:23

Aztakurva, milyen érzéki lehetett Alekot tisztába tenni.:)

Thulea 2011.05.20. 15:44:05

Hajni, nagyon jó lett, köszi.
Barbi a konyhán izzadt így? Ezek szerint biztos, hogy nem volt kurva... nem? Akkor nem lenne ilyen rémképe...

Thulea 2011.05.20. 15:45:30

Ha ennyit izzadtak, akkor a Halászbástyán le is tusoltak a tejből, vagy hogyan oldották meg, hogy a buké ne rontsa el az este további részét?

Sólámpa 2011.05.20. 15:50:31

A tegnapiból egy percet sem láttam, de most látom, hogy így jártam jól. Csak azt nem értem, hogy nem volt kiesési ceremónia? Mert eddig kétnaponta volt, most már nem?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.20. 15:55:54

Ez inkább római est volt, mint görög, ahogy elnézem őket, bár nem láttam egy kukkot sem belőle:) Nem?

Amilyen szar ez a műsor, legalább van min röhögni:) Ki nem mernék ezután az utcára sem menni, ha bent lettem volna, mint szereplő:P

Thulea 2011.05.20. 15:59:39

@ladyandhenk: A római kultúra alapja is a görög volt... szóval hasonló.

Spéter46 2011.05.20. 16:04:38

@ladyandhenk: Meg akik ezen a műsoron dolgoznak...
Azokat is a jövőben csak a diafilmgyártásban alkalmaznám.

Hurri Kán 2011.05.20. 16:10:22

Hát ez egyre durvább... Nem csodálom, hogy összeomlott a görög birodalom, ha egyszer ilyen leszármazottai vannak :DDD

fran7 2011.05.20. 16:13:06

@Thulea: Hát a görög kultúra annyira volt alapja a római kultúrának, mint a magyarnak a török vagy türk népek. De ezt csak okoskodásból mondom, mert az igen erős kapcsolat nem tagadható.;)

Zelefánt 2011.05.20. 16:16:21

@gyvy:
Ezek a görögök már nem azok iónok, dórok, akik hajdanán voltak...

Hurri Kán 2011.05.20. 16:17:20

@Zelefánt:
Itt már minden nem a régi. Már a jövő sem a régi.

fran7 2011.05.20. 16:21:39

@Zelefánt: Abba igaza van, ha véletlenül egy ilyen király került valamelyik görög városállam élére, az rövid időn belül hanyatlásnak indult. S ha véletlenül egynél több ilyen uralkodó akadt egyszerre, akkor az végzetes lehetett.

locsolóember 2011.05.20. 16:22:02

@Zelefánt:
Nagy (Alekosz) nemzetek sorsa ez.

lupacchiotta 2011.05.20. 16:26:31

@Spéter46: ...és szerződéssel kötelezném őket lekonyuló babérkoszorúk viselésére. MMKK.

Zelefánt 2011.05.20. 16:28:33

Haj, haj, már a szelek se a régiek...

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2011.05.20. 16:30:11

görög gladiátorok...édesfaszom...

Hurri Kán 2011.05.20. 16:30:35

Én már vizionálom a szuveníripar konjunktúráját: Alekosz-fejű oszlopfők, bepelenkázott, diszkoszvető Alekosz-szobor, és hogy gondoljunk a fiatal generációra is, Alekosz portréval díszített pelenka (a portré elhelyezése opcionális, lehet kívül, de belül is).

janeausten 2011.05.20. 16:38:19

A történelmi hűség gyakorlatilag minden ponton sántít... a babérkoszorú sildes sapkaként fejbe csapva, a római gladiátorok görög szerepeltetése, a tejben (?)való fürdés, amely max. Kleopátra szépészeti mániája lehetett, de férfiak nemigen használták, aztán meg a pelenkában fürdés... jaj... sportjátékokon tudtommal a nők nem is vehettek részt, a küzdők viszont csak egy szál olajat viseltek a testükön...
de tulajdonképpen nem mindegy?? :-)

janeausten 2011.05.20. 16:39:17

Hajni, gratulálok, jól bírod....

locsolóember 2011.05.20. 16:39:29

@gyvy: "Alekosz portréval díszített pelenka" az Oooops ajánlásával.

Hurri Kán 2011.05.20. 16:47:21

@locsolóember:
És romantikus lelkületű női nézők kedvéért Alekoszt mintázó vibrátor. Így legalább Alekosz életében eléri, hogy nővel legyen, még ha nem is a műsor készítői által elképzelt módon.

mézescsók 2011.05.20. 16:48:27

Most péntek van, majdnem 5 óra. Holnap reggel elmegyek valamilyik spec. üzletbe, veszek egy kalapot és megemelem előtted Hajni. Ha a negyede megfelel annak, amit írtál és ami az öf.-ben volt, akkor mély tiszteletem!!!

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 16:50:05

@janeausten: Nero császár Poppea nevű neje is igen kedvelte ezt a módozatot, régi olvasmányélményeimre emlékezve mondom ezt.

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 16:51:41

@Ayesha: kieg. tudom ő se görög volt.

mézescsók 2011.05.20. 16:51:48

Ja, már egyszer írtam, de most megerősítem: csillagos ötös, piros pont, vagy amit akartok a stylistnak. Jó fej lehetM Ha team-ban dolgoznak, akkor az egész csapatnak. A jelmezek hűen visszaadják Alekosz szerencsétlen formáját, természetét, mesterkéltségét, stb. és önfeledten lehet röhögni rajtuk. Kizárt, hogy ezt nem szándékosan csinálja.

mézescsók 2011.05.20. 16:53:39

Ja, és a legszebb: a görög (?) gladiátorok a szerelemért küzdöttek volna? Hát, el kell végeznem még egy egyetemet.

locsolóember 2011.05.20. 16:55:09

@gyvy:
Én már a 2. képnél azt képzeltem a lányok kezibe.
A virslisnél az a terpesz, OMG.

Hurri Kán 2011.05.20. 16:56:25

@locsolóember:
Az említett képen melyik a virslis?

Hurri Kán 2011.05.20. 17:01:54

@locsolóember:
Köszönöm.
Azt tudjuk, hogy mivel érdemelte ki a virslis nevet?

avanivi 2011.05.20. 17:04:14

@gyvy: A Veronika a virsli,az aggódó Veronika,mindíg akad valami aggódnivalója szegénynek.

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 17:04:42

@gyvy: a műsor kaszting reklámjában kijelentette, hogy ő virslit enne- vagy hotdogot, mert megkívánta. Elnézést, ha a nem szó szerint idézem a nagy gondolkodót.:)
meg hát ott a szája is...

dr. gernika 2011.05.20. 17:07:20

Barbinak néha olyan elvetemült feje van (ld. 2. kép), hogy bármit el tudok róla képzelni, már az análbaribanckodást is.

Köszi Hajni Brigi koppanásának plasztikus leírását is. :)))

Hurri Kán 2011.05.20. 17:09:12

@avanivi:
Köszönöm.
@Ayesha:
Szintén köszönöm. Nem láttam ezt a műsort, elképesztő, mikről maradok le és tengődöm totális szellemi nyomorban emiatt...

locsolóember 2011.05.20. 17:16:01

@mézescsók:
Alekosz a római cézárok jellegzetes kézmozdulatával megkegyelmezett a csatában legyőzött görög gladiátornak.
Még jó, hogy tévedésből nem lefelé fordította a hüvelykjét.

nancsi 2011.05.20. 17:19:53

Az megvolt, hogy a Dallas nevű giccsparádé hely, ahova kovboj ruhában mentek, az egy benzinkút?

fran7 2011.05.20. 17:21:51

@nancsi: Az igazival a benzinkút is egy tipikus álomrandihely.Ősi román mondás vagy ógörög.

Hurri Kán 2011.05.20. 17:24:27

@fran7:
HA vadnyugati benzinkútról beszélünk, ahol tankolás után le lehet lőni a kutast, majd távozni, akkor teljesen autentikus a hely.
Közismert történelmi tény egyébként, hogy a görög gladiátorok nagy része vadnyugati benzinkutakra járt kedvesével randevúzni.

nancsi 2011.05.20. 17:24:56

@fran7: én végig azt vártam, hogy a háttérben beszól valaki, hogy "kettes kút lesz" :)

haruka 2011.05.20. 17:28:05

a póni és a bika eseténél elveszítettem a fonalat. wtf? aztán az a két kép a pelenkás randiról odavert. lehet, hogy mégis nézni is kéne, nem csak olvasni?

fran7 2011.05.20. 17:28:22

@nancsi: De ez a benzinkút valahol Szigetszentmiklós környékén van?

nancsi 2011.05.20. 17:32:46

@fran7: a honlapjuk szerint (érdemes rákeresni, igazán ijesztő így 2011-ben és még ráadásul zenél is) III. kerület, Abasár és Romhány. Miért kérdezed Szigetszentmiklóst?

fran7 2011.05.20. 17:34:22

@nancsi: Mert Miklóson voltak rodeózni.

Zelefánt 2011.05.20. 17:40:55

@haruka:
A pónit meghajtó bikák itt a műsor szürreális elemeinek egyik szemléletes részét képezték, kiegészülve plusz egy görög halásszal, meg még egy bikával, aki görög.
Már csak az a kérdés, hogy egy görög saláta miért maradt ki a történetből, és mit cselekedett volna, ha mégsem?...

az én rózsám vasutas 2011.05.20. 17:40:57

Hogy hívják a másik retket?
10 pont
Hajrá Magdi anyus!

nancsi 2011.05.20. 17:41:20

@fran7: www.dallaskutak.info/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=1&Itemid=6

Az egyik képen látszik az a műtankolóizé, ami az Alekosz háta mögött van.

Szerintem a III. ker-ben lehettek.

Hurri Kán 2011.05.20. 17:42:25

@Zelefánt:
Görög saláta nem kell.
Holnap Olgával fog randizni, és orosz hússalátát főznek majd görögtűzön. :D

janeausten 2011.05.20. 17:44:17

Ezt a görög vonalat azért sem kéne nagyon erőltetni, mert a görög férfiak sokkal többre becsülték a férfiszerelmet, mint a pusztán fajfenntartás céljából, az amúgy lenézett nőkkel folytatott ezt-azt. Bár a lenézett nők megvannak, az igaz.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 17:46:03

Rohadjon ki a majam, ha nem Mr Bean (az uszodaban) ugrott be arrol a keprol, amelliken barbi(?) meg alekoksz allnak, hatulro mutatva... (fent)

Hajni, hat megint nagy reszpekt meg szenkju, embertelen, amit magadra vallaltal! Mégháltám, az mégint!

Hurri Kán 2011.05.20. 17:46:32

@janeausten:
És még a férfiszerelem sem kizárt. Lehet, ha ennek a műsornak vége, akkor 8 férfivel zárják össze a görög Rómeót, velük hátha több szerencséje lesz, mint a nőkkel.

Zelefánt 2011.05.20. 17:47:41

Olga gyanúsan kimarad az eseményekből, lehet, hogy már tudja, hogy ő lesz a következő kieső?
A másik négy picsa pedig mindenre kapható egy ványadt pöcs, és egy -- a szintjükhöz képest -- ütős bankszámla birtoklásáért, ez elrettentő.

Albino Vernyul 2011.05.20. 17:49:13

@gyvy: Ja, meg lesz szuzpecsenye virslivel toltve, es mogyorokrem torta, oroszkremtorta helyett..

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 17:49:21

@nancsi: Nem hiszem el, h ez a hely letezik. Nem, ilyen nincs. Aszittem, csak passzentos diszlet a musorhoz... El kell zarandokolnom obudara, mosma tudom, mi elol menekult el tarlospista batyam a beovarosba...

nancsi 2011.05.20. 17:49:48

@janeausten: amikor Olivér és Alekosz ölelkeztek, egy pillanatig azt hittem, hogy rögtön smárolni fognak

Zelefánt 2011.05.20. 17:50:16

Tantalosz, a görög, dinnye.

nancsi 2011.05.20. 17:50:24

@KancsiPista: :))))))

Hurri Kán 2011.05.20. 17:51:07

@Zelefánt:
Ilyen nők eme kéjlak falain kívül is szép számmal vannak :DDD

Spéter46 2011.05.20. 17:53:22

Azt mondja egy ismerősöm, hogy viszik is a vazelint, mint a cukrot :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 17:55:44

@nancsi: vagy azt, hogy Oli hajt a cimre ;)

Zelefánt 2011.05.20. 17:56:46

@gyvy:
Talán azért nem találkozom velük idekint, mert csóró vagyok...
Már régóta gyanakszom...

Bay 2011.05.20. 17:57:28

Ezen a babérkoszorún csak én sírtam be, látom.

MegLepke 2011.05.20. 18:00:02

Ezt azért elszavalhatta volna Barbinak, ha már annyira görög kUTTúrázott.

"Jöjj hamar hozzám, amilyen hamar tudsz,
rózsabimbóm Gongüla, tejfehér szép
köntösödben: lásd, a szivem szerelme
száll körülötted,

szép leány: mert már ha ruhádra nézek,
akkor is reszket, gyönyörömre, szivem.
Egykoron szórtam magam is szidalmat
Aphroditéra,

most pedig kérem, szavamért kegyét ne
vonja meg tőlem, de kiért leginkább
vágyom én, azt hozza el újra, hozzon
téged ölembe.

– Sappho: Gongülához (Devecseri Gábor fordítása)

Hurri Kán 2011.05.20. 18:01:05

@Spéter46:
Szükség is lehet rá, MMKK.

@Zelefánt:
Elképzelhető... Mai világban sajnos minden elképzelhető.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 18:01:39

@Bay: Forditsuk meg: te csak a baberkoszorun sirtal be? :)

janeausten 2011.05.20. 18:01:52

@gyvy: hogy ez micsoda ötlet! Na, az kellene még a médiahatóságnak....

@nancsi: sokkal több érzelem volt O. és A ölelkezésében, mint bármelyik nőhöz közelítve...

Spéter46 2011.05.20. 18:03:09

@Bay: Nem nincs teljesen igazad. Én mikor megláttam egyből ordítottam az asszonynak, hogy ideje lenne már egy jó babgulyásnak, csak vigyázz ne fordítva tedd be a leveleket!

Hurri Kán 2011.05.20. 18:03:10

@janeausten:
Miért? A kritikus részeket kitakarnák... monnyuk nem tudom, egy OLYAN műsorról Hajni hogy írna öfit :DDD

janeausten 2011.05.20. 18:04:10

@MegLepke: "Édesanyám, nem perdül a rokka, olyan szakadós ma a szál! Szerető, szerető kéne nekem már!"

Ez is jó. Kis szépséghiba, hogy ugye, ott nő írja nőnek...

Grafit Macseek 2011.05.20. 18:07:50

Nagyon jók az összefoglalóid, Hajni! Én meg szoktam nézni ezeket a rémségeket, de még mindig nem értem, hogy - akármilyenek is ezek a nők - hogy mi a bánatot esznek ezen a palin ? Hát olyan buta, mint a főd, és modoros, és béna és idegesítő, hogy rettenetes. Tényleg visítva lehet végignézni ezeket az öfiket, hihetetlen, hogy a szerkesztők nem sírnak kínjukban, amikor ezeket összeállítják!

Bay 2011.05.20. 18:07:50

@KancsiPista: Dehogy. Csak ez most kiverte a biztit. Eddig úrilány voltam, csak olvasgattam csendben, de ez most nekem mindent vitt:D

Bay 2011.05.20. 18:10:59

@Spéter46:Látod, most dobtam ki a töltött paprikából. nem baj majd fonok egyet. Rokkán.

Hurri Kán 2011.05.20. 18:13:14

@Bay:
Azt hogyan tudtad megoldani, hogy a babérkoszorú ne essen szét a főzés végére?

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 18:14:13

@Grafit Macseek: a nyereményét meg a 2 perc címlapot.

janeausten 2011.05.20. 18:14:51

Miket tudok meg! Babgulyásba, töltött paprikába babér??? Hajni, te mit szólsz ehhez??? )))

Bay 2011.05.20. 18:18:06

@gyvy: A rutin meg az évek:) (Fejen kell tartani) Viccen kívül anyukám így tanította, babérostul.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 18:19:46

@Bay: eddig urilany voltal, de alek kihozta beloled a zallatot? Megiscsak tud a srac? :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 18:21:28

... raadasul a sorom is fogy, meg nem is takaritottam, anya mingya itthon es nem lesz hetvegen ken es barbie, megint. Fasza :(

Hurri Kán 2011.05.20. 18:23:19

@Bay:
Babgulyásba én is rakok egyébként :)))

@KancsiPista:
Dominának mondd meg, hogy a médiatanácsnál reklamáljon, hogy miért engedélyezik a műsort :)))

Bay 2011.05.20. 18:27:44

@KancsiPista: Max a kommentet hozta ki. Na meg pár csepp könnyet elmorzsoltam. Most jobb,ha megyek futni, mert én meg nem leszek így soha barbie. Csak valami Alekosznak való.

MegLepke 2011.05.20. 18:30:01

@janeausten: igen, tudom, de az itt nem számít.

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 18:30:09

@Bay: nyomás futni, Alekosznak valónak itt vagyok én:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 18:31:24

@Bay: tudod, hogy a margitszigetre kell menni futni. Ha megvarod aleket, o "megsetaltat" a margitszigeten.

Hurri Kán 2011.05.20. 18:31:30

@Ayesha:
No lám. Itt is beindul a helyezkedés? :D

Spéter46 2011.05.20. 18:33:09

Azt írja az újság, hogy a görög nagykövetség nyílt levélben határolódott el Alekosztol, és kijelentette, hogy szerinte nem is görög, inkább törökös beütése van.
Többen a görögök elleni provokációról beszélnek, és a görög hadügyminiszter is összevonta szemöldökét és ellen lépéseket fontolgat!
El a kezekkel Alekosztol! - szavalta Athénban a tüntetők tömege.

sanya64 2011.05.20. 18:33:41

Ez a Alekosz se komplett, egyik nőcivel se csinált még semmit, oszt lassan vége az egész műsornak...
vagy arra játszik, hogy majd Olivérrel kívánja szabadon egedni a bódottság narancssárga madarát, vagy mi van itt máá?... )

félóra és kezdődik a mai hepaj, úgyhogy tegyék meg tétjeiket, ma ki lesz hazazavarva?...
(a nagydarab szőke tramplira nem ér fogadni, úgy könnyű... ))

Hurri Kán 2011.05.20. 18:34:53

@KancsiPista:
A Te dominád is olyan? :DDD

@sanya64:
Megfogadtam, hogy nem fogadok...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 18:37:02

@gyvy: Alekosz is olyan, mint a politika. Ha sokaig nyomjak, elhiszed. Igy nem lenne csoda, ha itt a csajok 2/3-a latens alek fan lenne. Ki tudja :)

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 18:37:28

@gyvy: igen, behelyezkedtem a székembe, kényelmesen.:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 18:39:13

@gyvy: B@sznam itt a rezet szerinted, ha nem olyan lenne? Ezt a szart is csak eccaka nezem, ha mar elaludt a fonok. Egyebkent elhatarolodna tolem (hogy egy elottem szolo izejevel eljek).

Hurri Kán 2011.05.20. 18:39:42

@KancsiPista:
Igen, jelenleg megértem, hogy sokan titkolják. De lehet, választás után itt is elindul a "győzteshez húzás" jelensége, ki tudja :D

@Ayesha:
Most miért? Nem kell szégyellni, ha tetszik... Mégis csak egy jól szituált, mély érzésű, jóképű biztonsági őrről beszélünk :DDD

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2011.05.20. 18:39:48

a héten két trauma is ért, életemben először hallottam a "mizu" című számot, ráadásul többször egymásután, egy házibuliban, másodszor ugyanott, meg kellet néznem alekoszból egy epizódot. beszorultam egy sarokba és nem tudtam diszkréten lelépni a műsor idejére, így néznem kellett.
nem is tudom melyik égett jobban az agyamba, a "te lány én meg fiú, na mizu mizu mizu..." féle szövegírói bravúr, vagy alekosz üveges tekintete, amiben annyi emberség és jóindulat van, mint kb. annak a matróznak volt aki agyonütötte a földön élő utolsó dodót.

Spéter46 2011.05.20. 18:40:42

Ma este eltűnik Olga és vele az orosz gáz!

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 18:41:41

@gyvy: sose titkoltam szimpátiámat iránta. De ez mellőz minden erotikát. Különben is, van már két szőkéje odabent, minek egy harmadik?:)

Hurri Kán 2011.05.20. 18:43:23

@Bombadil Toma:
És a buliban legalább sikerült valakivel összeállni, mint két kicsi legó?

@Spéter46:
Á, szerintem Moszkvából már üzentek, hogy ne merjék.

@Ayesha:
Vannak olyan élethelyzetek, amikor szőkéből sose elég :)))

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 18:43:58

Ja bocs. Három. Én a negyedik lennék. Nem vettem figyelembe a pirítottat.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 18:45:33

@Ayesha: akkor ez az a fajta szimpatia, ami szemelyesen max 5-10 percig tart(ana)? Asszem ilyen modon erden sok nonek szimpatikus volt eddig is a csavo ;)

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 18:51:03

@KancsiPista: figyi, nem volt és nem is lesz lehetőségem (mert kapálózni ugyan nem fogok utána), hogy akárcsak 1 percig is komenikáljak vele, tehát ilyen szinten nem tudok nyilatkozni. Én egy bizarr, érdekes, furcsa bogárnak tartom őt, aki - hejj de sokadjára írom le:))) - engem többször meg tudott nevettetni. Neki "drukkoltam" a másik játékban, itt kicsit meg van buherálva a személyisége, de itt-ott még megcsillan, amin tudok is röhögni.

csicserierika 2011.05.20. 18:54:06

@Ayesha: most én sértődök meg, mert rólam megfeledkeztél. Én a hosszú hajú feketék táborát erősítem :)

Hurri Kán 2011.05.20. 18:54:27

@Albino Vernyul:
Ennek fele se tréfa...

@Ayesha:
Ha mondjuk megunom a barnákat :)))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 18:54:35

@Ayesha: ...egy szonak is szaz a vege - szabadon engedned vele a boldogsag narancsarga(!) madarat, vagy sem? :))

MegLepke 2011.05.20. 18:55:12

@Spéter46: faszt! A görögök nem kapnak!

Akármi Áron 2011.05.20. 18:56:03

Hajni a duplázás mindig profi, már ráérezni sem kell:DDD
De a gyorsolvasásra MMKK ráfázok, vagy valószínűleg azt olvasom, amit én a nyájas olvasó akarok közben, mert, ahol azt irtad Gombi elvonult Brigivel és Orgával, naná, hogy orgiát olvastam, pedig még eddig monóba sem volt tücskölés:-)

csicserierika 2011.05.20. 18:57:12

@Albino Vernyul: flanker innen vette a nickjét?
Hogy eltúnt.

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 18:57:46

@csicserierika: dehogy feledkeztem meg rólad!!! csak épp a magam gondolatait írtam le. Voltam én is fekete, jó volt az sokáig, csak meguntam:)
de szépen is mutatnánk mi ott a sok bérnőstény között. :)

csicserierika 2011.05.20. 18:59:34

@Ayesha: ja, mi még pénzt sem kérnénk, pusztán rajongásból :)

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 19:00:13

@gernika: kéne nekem is, csak nem érzem a motivációt. Ilyen érdektelennek már régen éreztem magam.

dr. gernika 2011.05.20. 19:00:15

@sanya64: "vagy arra játszik, hogy majd Olivérrel kívánja szabadon egedni a bódottság narancssárga madarát, vagy mi van itt máá?... )"
Erre itt többen is gyanakodnak. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 19:02:13

@KancsiPista: csak ha Era besegít:)nélküle egy ta-pod-tat-sem.:)

Albino Vernyul 2011.05.20. 19:02:51

@csicserierika: A flanker->oldalbastyat jelent, es ez a gep NATO kodja.. Ha repulo manias, vehete innet is...

dr. gernika 2011.05.20. 19:03:20

@Ayesha: Mostanában én is nagyon nehezen veszem rá magam itthon, el is kezdtem R.Réka edzéseire járni. Na ott nincs megállás, tegnap másfél óránál is többet hajtott minket, lement vagy 70 deka, most meg még tart a lendület. Ha kihagyok napokat, utána nekem is kínszenvedés újra nekiállni.

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 19:03:32

@csicserierika: nana:) én szegény sorsú lány vagyok:)))))
de tényleg, nem akarnám én kiforgatni a vagyonából, viszont Oli gázsiját igazán ideadhatnák. Nagyobb a cicim és jobb a seggem,mint az övé.:D

Hurri Kán 2011.05.20. 19:04:54

@Ayesha:
A klaviatúra mögül ilyet bárki mondhat :PP

dr. gernika 2011.05.20. 19:05:48

@KancsiPista: Az előbb néztem meg azt a videót, ahol a virslis erotikusan masszírozza.
SSKK

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 19:06:07

@Ayesha: Ketten ramennetek bAlekra, asszem lenne ott jeeezusomozas/eezigenezes

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 19:06:30

@gyvy: jaaa, szóval szerinted Olivérnek(nak?) jó a melle.
:D:D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 19:07:26

@gernika: hat, elsore azt mondom, a virslisre nekem sem allna fel, de ha jobban belegondolok, nem a lof@szt nem ;)

dr. gernika 2011.05.20. 19:08:49

@Bombadil Toma: Az eredeti kínosan szar, de van egy egészen hallgatható feldolgozása.

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 19:09:43

@KancsiPista: meg EEEEGGGEN.:)

Virsli szerintem alapvetően egy nagyon jótestű csaj. Szép a feneke, jók a lábai, stb. kár, hogy elbaszta a fejét azzal az üzekedő-meztelencsigás szájjal.

loverain 2011.05.20. 19:11:52

neeem igaz!!!!
senki sem szólt még neki, hogy sskk ne mutatkozzon ilyen gatyában???

dr. gernika 2011.05.20. 19:11:53

@KancsiPista: Abban a jelenetben nem a virsli volt a frigidizáló elem. Minnyé mutatni fogják talán.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 19:13:46

Olivert azota csipem amiota pisili ossze magat alekon :))

Hurri Kán 2011.05.20. 19:14:48

@Ayesha:
Kéretik nem kiforgatni, amit írok :)))

@gernika:
Annak a számnak nem létezhet hallgatható feldolgozása :)

Soror Formoza 2011.05.20. 19:16:25

Mintha a ravatalon fekvo halottat probalnak eletre kelteni. Vajon sikerul nekik?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 19:17:19

@Ayesha: en meg akar a lilut is bevallalnam, csak ne legyek jozan, ne szolaljon meg es ne forduljon kozben hatra...

ilovecooking 2011.05.20. 19:19:03

"belepréselted a krémbe az érzéseidet..." édes istenem és ez az alak itt fog lakni az (Üllői)út túloldalán a fasza cordia penthouse-ban kőhajításnyira tőlünk...

Hurri Kán 2011.05.20. 19:20:45

@KancsiPista:
Aztakurvahétszentségit, azt megnézném :)))

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 19:21:38

elképzeltétek, ahogy Alekosz leboxolja a gyerekét csúfolókat?:D
szerintem úgy oltaná le őket, mint Rácz urat annak idején. Fizikai kontakt kizárva.

Bay 2011.05.20. 19:21:56

@Ayesha: na baba én sem leszek, de a nyakam már majdnem olyan merev:) Meg a poharat is tudnám kinyújtott karral a hátam mögé borítani de azért meg ugye kár lenne:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.20. 19:23:16

Kórházi köpeny + kitaposott trottygatya (hiába volt fehérítve)... Sokkoló.
A gatyeszban meg most se moccant semmi. Talán tényleg Olviérnek kellett volna megsimiznie. :D

foxglove (törölt) 2011.05.20. 19:23:33

Jaj. Ezek a nők olyan szinten nyomik, hogy arra nincs szó.

Albino Vernyul 2011.05.20. 19:23:40

Na lanyok menjetek mozogni..;):

"M E G H I V Ó
Családi sportnap VV Lacival.
Célja: A keleti harcművészetek bemutatása....
Helyszin: UTE sportcsarnok (Budapest, IV. ker. Megyeri út 1-3. szám)
Időpontja: 2011. május 21. 11.00-14.00 óra
Regisztráció: A helyszinen 10.30 órától
A részvétel ingyenes. A bemutatóra mindenkit szeretettel várunk. Lehetőség van az edzéseken részt venni, melybe 6 éves kortól lehet bekapcsolódni. Akik részt kivánnak ebben venni, azok karateruhát, vagy melegitőruhát hozzanak magukkal. Az edzések bemutató jellegűek. Az edzésen a Való Világ sztárjai és meglepetés vendégek is részt vesznek."

Hurri Kán 2011.05.20. 19:24:05

@gernika:
Az eredetibe belehallgattam, talán 35 másodpercig bírtam, aztán kikapcsoltam. Nem akarok új laptopot venni :D

dr. gernika 2011.05.20. 19:24:43

Pajkos póni most kapálta el magát egy életre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.20. 19:25:03

Na, ezután hr-marketing előadás után a szemüveges picsa repül ma.

Zelefánt 2011.05.20. 19:26:23

Ezt a sok hülye picsát!
Ezek nem lehetnek valódi éeező lények, csak valami célgépek, amelyeknek még senki nem jött rá a funkciójára.
(Nem, a kúrás sem lehet az, mert rondák mint állatok.)

dr. gernika 2011.05.20. 19:28:22

@Albino Vernyul: Ennél jobb programom lesz. :)

@gyvy: Mondom, hogy az eredeti hígfos. Én ezt hallottam először és nem értettem, hogy miért fújolják a számot a népek. Aztán megtudtam sajnos, de ebbe hallgass bele:
www.youtube.com/watch?v=Nr8Amu49A-4

Albino Vernyul 2011.05.20. 19:29:22

@Zelefánt: Ezeknek az a feladatuk, hogy meg Tordast is a normalis kategoriaba tudjuk sorolni ezek utan..;)

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 19:30:09

jesszus. Mit akart ez a Prosztó Paripa, az ötéves tervet előadni?

@Albino Vernyul: már meggyógyult a Lacc?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.20. 19:30:32

@Albino Vernyul: ha tudnám, hogy Éva is ott lesz, elmennék és vinném a nuncsakumat is.

dr. gernika 2011.05.20. 19:30:39

@KancsiPista: Félre ne érts, én is elkövettem ugyanezt a hibát 22 évesen, mert nem fogtam fel, hogy míg én az álmaimról mesélek önfeledten, addig a pasi agyában keményen csattog a pénztárgép. Megtanultam. Andika már elég idős ahhoz, hogy ezt vágja, de nem vette észre magát.

dr. gernika 2011.05.20. 19:31:25

@gernika: Mindezt ország-világ előtt...

foxglove (törölt) 2011.05.20. 19:32:21

@Ayesha: Virslinek olyan pasi kéne mint a hogyishívják...Gotti(?)

csicserierika 2011.05.20. 19:32:39

@sigggggma: úgy van vele, ha valaki szereti, ebben is szereti :)
Ez az igazi próbatétel :)

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 19:37:02

@foxglove: igen, szerintem is. Összeadódna az IQ-juk és akkor már lenne nekik másfél.

Hurri Kán 2011.05.20. 19:38:12

@foxglove:
Gotti? Az kicsoda? Nem vagyok otthon a celebvilágba' :)

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 19:41:49

@gyvy: egy nagy gondolkodó, sokat publikál mindenféle tudományos folyóiratban.

foxglove (törölt) 2011.05.20. 19:43:33

@gyvy: Szandál kopaszkigyúrtmaffiózó expasija
@Ayesha::))

Zelefánt 2011.05.20. 19:47:50

Valahogy ma nem vagyok fogékony ezekre a némberekre, meg a hülyeségeikre...Talán mert ennek már a fele sem tréfa...

Grafit Macseek 2011.05.20. 19:50:53

Láttátok azt a gatyáááááááát?? ÁÁÁÁ!

dr. gernika 2011.05.20. 19:53:34

@Grafit Macseek: A durva az, hogy lassan már megszokom. :S

foxglove (törölt) 2011.05.20. 19:53:44

@Hódos Hajnalka: azt akartam kérdezni, hogy tudsz-e valami speckó eperdzsemreceptet.

Townsend 2011.05.20. 19:54:09

@Grafit Macseek: Pozitív gondolkodást most lehet gyakorolni! Még mindig jobb, mintha gatya nélkül lett volna!

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 19:54:36

Mit vihogtok??? azt hallottam, Szent-Györgyi Albert leszármazottai átadják neki az öregúr Nobel-díját. Neki már úgyse kell, plusz Gotti egy biológiai csoda.

Albino Vernyul 2011.05.20. 19:56:00

@foxglove: Humm.. Inkabb kernenk eperdzsemet.. Sokat, sokat, es turogombocot..;)

ilovecooking 2011.05.20. 19:56:09

Na a mai ceremóniára meg előkotortak egy statisztajelmezt vmelyik Várkonyiféle Jókai adaptáció kellékeiből... Csak Alekosz nem épp egy Latinovits;-D

Grafit Macseek 2011.05.20. 19:56:48

@Townsend: szerintem semmi sincs benne. nem hiszem el, hogyha egészséges lenne az érdeklődése, már nem ugrott volna rá komolyabban valamelyik észlényre...

Hurri Kán 2011.05.20. 19:58:44

@Ayesha: @foxglove:
Most akkor melyikőtök mond igazat? :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 20:01:03

Briginek ajánlanék vmi mattító púdert mert fénylik a feje mint a szalonna bőre.

foxglove (törölt) 2011.05.20. 20:01:28

@gyvy: most miért gondolod, hogy valamelyikünk hazudik? szerinted a 2 állítás kizárja egymást?

Hurri Kán 2011.05.20. 20:03:17

@foxglove:
Valami hang a háttérből azt súgja, hogy igen. :D

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 20:07:33

na, Olga mehet vissza lombokat rágni.

loverain 2011.05.20. 20:08:38

Olga hazamegy....
Rájött ez a szerencsétlen, hogy nem bírna el egy ilyen nővel :D

Hurri Kán 2011.05.20. 20:08:48

@Ayesha:
A lególány megmenekült? :D

janeausten 2011.05.20. 20:09:23

Az egyetlen, akiben női méltóság volt.... ÉLjen soká!

penelope garcia 2011.05.20. 20:10:08

@gernika:

Mit mondott, mit mondott??

Közvetítsetek, léccike!!!!!

dr. gernika 2011.05.20. 20:12:07

@penelope garcia: Á, azt nézd vissza youtube-on, elmondhatatlan. :D
Tartott egy fél órás prezentációt az igényeiről, Oli meg közben halkan számolta a milliókat. :D

penelope garcia 2011.05.20. 20:12:10

@gernika:

Hála az égnek.
Nem is való ennyi ócska repedtsarkú közé.

Ó, tényleg, hiszen a Póniról még nem került elő ribanc-múlt. Hoppácska. Lehet, hogy ő fog a legnagyobbat durrantani? Mondjuk titkárnős pornó? Afféle orrba-szájba típusú, lopótökkel seggfeszegetős?

Zelefánt 2011.05.20. 20:13:07

Ennek csak egy pár csöcs kell -- már ha egyáltalán... Olga fejére több okból sem tehette volna a pálinkáspoharat...

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 20:13:34

Szerintem egyszerűen egy jéghideg nő volt, bár értelmesebb a többi picsánál.

loverain 2011.05.20. 20:13:58

@penelope garcia: Én ma titokban megszavaztam neki Magdit...
És arról is szeretném nézni a műsort :D

Spéter46 2011.05.20. 20:14:27

Na Olgának megint csak a málenkij robot maradt.

Hurri Kán 2011.05.20. 20:14:54

@penelope garcia:
A végén szemüvegre maszatolással?

Soror Formoza 2011.05.20. 20:15:38

@penelope garcia:
Uristen! Hol csinalnak ilyent a titkarnok?! Kivel ? :)

Lük 2011.05.20. 20:15:46

Megnéztem egy részt.... Hajni minden elismerésem, nekem már 1 résztől leolvadt az agyam...csodálom hogy te még tudsz írni :)

Spéter46 2011.05.20. 20:16:15

A legnagyobb duma a jegenye, meg a sárkány volt. Amit Lilunak mesélt, és a fát kidöntötte a szél. Alekosz bevallotta, hogy a fát sem mászta meg :-))))

penelope garcia 2011.05.20. 20:17:19

@sigggggma:

Magdit?
A legordasabbat???
ENNYIRE nem utálhatod a szerencsétlen impotens szüzet. :O

Townsend 2011.05.20. 20:17:42

@sigggggma: Ez a Magdi, ha szabad kezet kapna, órák alatt leamortizálná alekot minden szempontból.

penelope garcia 2011.05.20. 20:19:07

@Soror Formoza:

Szóval, tudod, a titkárnők, azok általában nem csinálják ezt (gondolom...).
Ellenben a titkárnőnek öltöztetett bérledérek.......

Spéter46 2011.05.20. 20:20:12

@Townsend: Alek nagyot fog nézni, ha ez a Magdi a két combja közé szorítja egyszer a fejét.
A szó szoros értelmében is nagyot:D

Hurri Kán 2011.05.20. 20:20:48

@Soror Formoza:
Általában valamelyik főnökkel, és a cég jövedelmezőségének megfelelően autóban, panzióban, 3,4 vagy 5 csillagos szállodában :D

Zelefánt 2011.05.20. 20:21:18

@Ayesha:
Hát, ha nem izzott fel Tantalosz közelelségétől, csakis frigid picsa lehet, ugye...

dr. gernika 2011.05.20. 20:22:28

@penelope garcia: Nem sajna, Alek képes volt nekiadni az uccsó kulcsot Olga helyett. :S

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 20:24:25

@foxglove: sajni nemtok segíteni, még nem főztem lekvárt. amíg a mama főz, addig minek :))

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 20:25:03

ja és csak annyit.
mindig a picsákat választják.
mindig.

Soror Formoza 2011.05.20. 20:25:09

@penelope garcia:

Megnyugtattal. :)

@gyvy:

Most jol megijesztettel !

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 20:26:15

na és most visszaolvasom a kommenteket.
a tegnapiakat is, gyvy helyében már nem merészkednék elő, csak szólok. :D

penelope garcia 2011.05.20. 20:26:18

@gernika:

Next.
Szerintem végül Brigit vagy Virslit fogja választani, mert ők a legfiatalabbak, és a kellemesebb külsejűek.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 20:28:08

Megmenekült! Olga megmenekült a kis pcstől! Köszönöm Istenem! Kár, hogy nem vagyok férfi, most felkutatnám Olgát és boldoggá tenném!

Nagyon szomorú lettem volna, ha Olgát megszerzi ez a piti, perverz, tapizós kis háremcsősz.

Mondjuk innentől a műsor érdektelen. Azért a műsor nézhetősége szempontjából nagy fszság, hogy a döntést Alekoszra bízzák. Mostanra tökéletesen érdektelen és nézhetetlen lányok maradtak benn. Olgát végig kellett volna vinnie és max utolső előttiként kiejteni, hogy legyen mit néznie a tisztelt nézőknek.

Mindenesetre Olga most sztár lesz, szerintem a kifutókon is fogunk vele találkozni.

Gratula Olga! Klassz vagy.

Adj hálát a mindenhatónak, hogy karcolás nélkül megúsztad ezt a pitiáner pcskirály Alekoszt. A lábujjadig nem ér fel.

Soror Formoza 2011.05.20. 20:28:11

@Zelefánt:
Szerintem is a legszebb volt. Most mar nem fogjuk megtudni mit keresett ebben a tarsasagban.

Townsend 2011.05.20. 20:28:33

A mondás szerint a bolondot a pénzétől hamar elválasztják. Várom a fejleményeket.

Hurri Kán 2011.05.20. 20:28:36

@Hódos Hajnalka:
Még mindég a lepényhal miatt orrolsz, plusz feszült vagy a szempillád miatt?

Jut eszembe: a macskaalom mellett nézted már?

Zelefánt 2011.05.20. 20:28:55

@penelope garcia:
Hát ezt eddig még nem vettem észre, igaz én a barrikád túloldalán állok.

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 20:29:41

@penelope garcia: brigit elküldte. Virsli jó lesz neki, mert elég prosztó ahhoz, hogy benyalja az okosságait:)))))

Townsend 2011.05.20. 20:30:56

@penelope garcia: És ők tűnnek a legkevésbé 'veszélyesnek'.

Zelefánt 2011.05.20. 20:31:13

@Soror Formoza:
Valami narancssárga szárnyast emlegettek folyton, lehet, hogy az is a pálinka-nyereményhez tartozik...

janeausten 2011.05.20. 20:31:24

De lehet, hogy Barbi előéletét is megbocsátja...

dr. gernika 2011.05.20. 20:32:28

@Townsend: Az biztos, pont ma láttam az ő hirdetését. :S

Soror Formoza 2011.05.20. 20:32:32

@gyvy:
Mert, talan egyszer titkarno szeretnek lenni. De ezek utan ...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 20:32:49

@janeausten:

nem árt a váló ok a farzsebben...

dr. gernika 2011.05.20. 20:33:42

@Hódos Hajnalka: Ezt már én is tapasztaltam párszor. :(

Hurri Kán 2011.05.20. 20:34:58

@Soror Formoza:
Többféle titkárnő létezik, csak szólok :))

penelope garcia 2011.05.20. 20:35:02

@Ayesha:

Mikor küldte el Brigit?

Na jó, akkor most kik maradtak?
Póni
Virsli
Anális ribi
Prosztó ribi
Van még valaki?

Soror Formoza 2011.05.20. 20:35:09

@Zelefánt:
Ettol ugyan nem lett vilagosabb a fejemben.

sanya64 2011.05.20. 20:35:58

én azt hittem, a szőkepóni, meg a szőketrampli fog hazamenni, de a Alekosz a nagy eszével megtartja őket... )
az annya fog örülni nagyon biszti, mikor majd beállít velük... ))

csicserierika 2011.05.20. 20:38:24

@sanya64: én is ki vagyok akadva.
Pont ezt a kettőt küldtem volna én is haza.
Esetleg alek előrelátő, hogy amikor elfogy a zsé, akkor majd póni eltartja?

Grafit Macseek 2011.05.20. 20:38:58

Mér nem a Magdit küldte haza??? Az a leggázabb szerintem!

Hurri Kán 2011.05.20. 20:39:47

Az nem lehet, hogy A. megunja az egészet, és saját magát küldi haza?

Grafit Macseek 2011.05.20. 20:42:57

@Soror Formoza: Bocsánat, a nagy szőke B52-es a Magdi, a sötét testvérpár bentmaradt fele.

Townsend 2011.05.20. 20:44:05

@Ayesha: Sztem Virsli túl fiatal hozzá. Még megjöhet az esze és akkor gáz van.
Barbara lenne neki a jó, de az meg nem elég jó nő.

csicserierika 2011.05.20. 20:45:06

na, kedves férfi kommentelők, mit szóltok, hogy Olga szívét elrabolta a hellén félisten ? :) :)

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 20:45:55

@lupacchiotta: ilyet csak egy farkas tud. hanyadik elsőd? :))

@Zelefánt: igyekeztem.

@gernika: nőbűl vagyok.

@Bombadil Toma: b+ :DD

És mindenkinek köszönöm az elismerő szavakat. Meg a biztatást. És a türelmet a tegnapi elmaradt poszt miatt.
Dógom akadt, na.

Hurri Kán 2011.05.20. 20:46:01

@csicserierika:
Most akkor Olga hazamegy, vagy nem megy haza? :)

penelope garcia 2011.05.20. 20:46:02

@Soror Formoza:

A tajparaszt prosztó ribi, aki állandóan üvöltözik.

Zelefánt 2011.05.20. 20:46:51

@csicserierika:
Nem, ez csak a bosszúterv első pontja, fog még a faszi pónifejet találni az ágyában...

Grafit Macseek 2011.05.20. 20:47:13

Olga is hazament a Zuralon túlra...

foxglove (törölt) 2011.05.20. 20:47:14

a Best magazin állja Éva mellműtétjét? WTF?

csicserierika 2011.05.20. 20:48:11

@gyvy: haza hát, csak majd várja kint Alekot és letámadja :)

Zelefánt 2011.05.20. 20:48:12

@gyvy:
Még nem végzett (mindenkivel), a feketeleves most jön majd...

csicserierika 2011.05.20. 20:49:41

@Zelefánt: azt én sem ellenezném :)
Nem tudom, hogy a francot lát benne Alek, na és a Magdiban?

Hurri Kán 2011.05.20. 20:49:57

@csicserierika:
Ahha...

@Zelefánt:
Engem az érdekel, hogy most akkor kapunk idén gázt az oroszoktól, vagy nem kapunk?

Grafit Macseek 2011.05.20. 20:50:22

@Soror Formoza: Isten őrizz, hogy tudatlan maradj ilyen fontos kérdést illetőleg...

tornapipő 2011.05.20. 20:51:25

Olga és brigi nagyon rossz döntés volt. ők legalább jól néztek ki és éreztek is talán vmit iránta. de az a fura hangú csúf andi és a dagadt proli magdi hát nem tom... elég fura ízlésre vall.

csicserierika 2011.05.20. 20:51:34

@gyvy: Alek elkalapálta, úgyhogy állj át fára :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 20:52:54

@sanya64:

"én azt hittem, a szőkepóni, meg a szőketrampli fog hazamenni,"

Én ugyanezt hittem, de beijedt a pcskirály, megmutatta, hogy tényleg akkorka van neki, amekkorkáról a Szandika regélt.

De legalább Olga megmenekült, remélem jól tud élni majd az ismertséggel!

nosce 2011.05.20. 20:53:30

@gyvy:
"Engem az érdekel, hogy most akkor kapunk idén gázt az oroszoktól, vagy nem kapunk?"

Sztem feküdj ki holnaptól a napra és rakd el télire a meleget :)

Hurri Kán 2011.05.20. 20:53:38

@csicserierika:
Kezdem építeni a cserépkályhát a jövő héten.

nosce 2011.05.20. 20:54:20

@MÁRIA TERÉZIA:
"ényleg akkorka van neki, amekkorkáról a Szandika regélt."

Szandika mekkoráról regélt ? :)

csicserierika 2011.05.20. 20:55:33

@nosce: Szandikának semmi nem elég,úgyhogy nem mérvadó :)

nosce 2011.05.20. 20:56:02

@gyvy:
"Alek elkalapálta, úgyhogy állj át fára :)"

de nem lesz fa, mert a jegenye is kidölt :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 20:56:35

@tornapipő:

Alekosz, csak egy ágytársat akar magának az egy hét Görögországi nyaralásra, oszt jónapot.

szavam ne felejtsem: a mennyasszony nászajándéka: kerti bútor... meg a 300.000 ft-s bevásárlási utalvány fele..

Azért nagyon nagy gáz ennyiért bevállalni ezt a kis surmót...

Hurri Kán 2011.05.20. 20:56:57

@csicserierika:
Elvégre lovak között szocializálódott... már amennyire beszélhetünk nála ilyenről :D

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 20:57:00

@nosce: tíz centiről

jelentkezzen önként, aki tegnap baltás gyilkosnak vagy minek nevezett.
jobban jár :D

Zelefánt 2011.05.20. 20:57:43

@gyvy:
Egyre több van a rovásunkon, előbb a Moszkva tér átkeresztelése, most meg Olga kigolyózása...

Hurri Kán 2011.05.20. 20:58:03

@Hódos Hajnalka:
Nem lehet itt semmit hallani :DDD

nosce 2011.05.20. 20:58:21

@MÁRIA TERÉZIA:
"szavam ne felejtsem: a mennyasszony nászajándéka: kerti bútor... meg a 300.000 ft-s bevásárlási utalvány fele.."

ja megtetézheték volna legalább még 2 darab gumimatraccal is, de hátt köll a píííz a büntire :)

csicserierika 2011.05.20. 20:58:34

@nosce: hát, úgy néz ki, mert dobta :)
Pedig szép nagy marha ember.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 20:58:54

@nosce:

Még a vv4-elején történt, hogy Szandika hosszan ecsetelte mekkorka van Alekosznak, és Oli többször rá is szólt Szandira, hogy ejtse a témát...

Egyszer Szandi és Alek egy izgalommentes éjszakát töltöttek a nyugiban együtt, és hát akkor Szandika megtapasztalta a méretet, mindenesetre kézbe vette.

csicserierika 2011.05.20. 20:59:49

@Hódos Hajnalka: öö a hegyéről beszélsz? Mert állítólag addig jutottak csak el :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:00:16

@gernika: Pajkos ponival kapcsolatban: kb. egy tizenoteves szintjen nyilatkozott, uzletasszony, meg kutyafasza... Legalabb 4x combozott ra az uzletasszony temara. Alek meg kozben latvanyosan asitott kettot, elso szimpi megnyilvanulasa :)

nosce 2011.05.20. 21:00:16

@Hódos Hajnalka:
"tíz centiről"

aztaqrvahétszentségit, vagy mit :), a görögök nem a nagy farkukról híresek :)

Zelefánt 2011.05.20. 21:00:20

@nosce:
Vagy inkább egy valódi guminőre...

nosce 2011.05.20. 21:01:26

@csicserierika:
biztos sokat kokszolt és bicepszre ment az izom nem farokra :)

csicserierika 2011.05.20. 21:01:33

@gyvy: hát igen, a szocializálódás az látjuk nem ment, de tovább nem gondolom....:)

Hurri Kán 2011.05.20. 21:01:39

@MÁRIA TERÉZIA:
Alekkal töltött egyáltalán valaki izgalmas estét?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:02:01

lanyok, kerdes: cacciki: kb 3 kilo koviubi, kb kilo gorogjokkurt, de mennyi fokhagyma? Tudom, f@sz kerdes, de akkoris...

Hurri Kán 2011.05.20. 21:04:12

@csicserierika:
Nem is kell :)))

@KancsiPista:
Görög estre készültök? ;-)
Szerintem ekkora mennyiséghez 10-12 gerezd foki minden további nélkül mehet.

nosce 2011.05.20. 21:05:33

@MÁRIA TERÉZIA:
és akkor mérr nem roppant rá Alek Szandira, nem akarta vagy mi ? :)

nosce 2011.05.20. 21:07:06

@Zelefánt:
"Vagy inkább egy valódi guminőre."

de a guminőből mi haszna van a menyasszony jeklöltnek, ?, momndjuk nem kell dugnia Alekkel :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:07:33

@gyvy: Nem, domina ceges apperanszie lesz. Oszt ki lett adva, hogy huzzak salatat csinalni. Reszelek, preselek, aztan domina befejezi - legalabb nem lesz piszka, h tul fokhagymas. Aze kerdeztem itt a lanyokat, hogy noi szemmel(bimboval) mi az, ami meg nem tul fokhagymas.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 21:08:34

@nosce:

Szandi nem akarta. Vagyis nem akart mindent. Alek meg mindent akart volna.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:08:49

@Grafit Macseek: izlesem fura, aze kerdeztem meg itte publikba

nosce 2011.05.20. 21:09:22

@KancsiPista:
"de mennyi fokhagyma? Tudom, f@sz kerdes, de akkoris..."

tegyél bele érzéssel :)

Hurri Kán 2011.05.20. 21:10:07

@KancsiPista:
Néha nekem is kiadják, hogy reszeljek meg préseljek, de nem kimondottan salátakészítésre orientálva a dolgot :DDD

Zelefánt 2011.05.20. 21:10:16

@nosce:
Nahát. Meg Tantalosznak is könnyebben menne talán, ha az áldozat nem rúgkapálna alatta...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:11:26

@gyvy: hat a mondat elso feleig en is aszittem, Karacsony van, aztan be lett fejezve :(

Hurri Kán 2011.05.20. 21:12:45

@Zelefánt:
Bilincselje oda a radiátorcsőhöz, akkor nem tud rúgkapálni.

@KancsiPista:
Keserű ez a mi életünk, én mondom... :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:13:33

@nosce: koszi szepen a hathatos segitseget! De tenyleg :) En a fOkhagymaval mindig megszivom, mert nem kalkulalom bele a kemiai egyutthatojat, ami kesobb fejti ki hatasat az anyagban..

nosce 2011.05.20. 21:13:34

@Zelefánt:
jah, de a meleg vízben a guminő hamar leeresztene, már azz előétel alatt :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:15:29

@nosce: Meleg vizben a gumino tagul.

@gyvy: jo tudni, hogy nem csak az en letem ilyen sotalan :)

sanya64 2011.05.20. 21:16:21

@gyvy:
"Alekkal töltött egyáltalán valaki izgalmas estét?"
Ja, a Lilu...
lapozgatták a fényképalbumot, oszt mesélt neki a kopár tajgáról, amit megszépít a lenyugvó nap... )

nosce 2011.05.20. 21:17:09

@KancsiPista:
"Meleg vizben a gumino tagul."

akkor nem kell síkosító ? :), mondjuk 10 cmhez amúgy se :)

Hurri Kán 2011.05.20. 21:17:26

@KancsiPista:
Próbálom én sózni, csak otthon meg ne tudják ;-)

@MegLepke:
Igen... Miért? :)

nosce 2011.05.20. 21:18:02

@nosce:
"akkor nem kell síkosító ? :), mondjuk 10 cmhez amúgy se :)"

bár lehet ez az átmérője :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:18:12

na kiakadok innet, mielott lereszelem az ujjam, vagy a telefonom. Jojcakat pereputty :)

Hajni neni, Stennő vagy, halld meg szavam kerlek s nezz le ram is ket teremtes kozt!

Hurri Kán 2011.05.20. 21:18:15

@sanya64:
Ha ez valakit felizgat :D

B.Andita 2011.05.20. 21:19:01

@KancsiPista: kigyóubi, görög joghurt, só, fokhagyma, olivaolaj, és kapor. Ha nem szereted, ez elhagyható.Ez tuti biztos ehtegörög. /Görög cégnél dolgozom./

nosce 2011.05.20. 21:19:01

@MegLepke:
"te férfi vagy????"

Miért, férfit keresel ?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 21:19:23

@csicserierika:

Olyan nagyon azért nem rabolta el, meg most, hogy ismert lett, nagyon nagy lesz a választék, meg fogják rohanni Olgát a sokkal méltóbb pasik, legalábbis remélem..

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:20:09

@nosce: nekem lassan mindegy, hogy tiz centi, de mar lehetne vegre annyi...

lupacchiotta 2011.05.20. 21:20:17

@Hódos Hajnalka: a második (?), de ígérem, abbahagyom! :)

nosce 2011.05.20. 21:22:06

@Zelefánt:
" könnyebben menne talán, ha az áldozat nem rúgkapálna alatta..."

de a guminő nem tudja meggyürködni a boldágság centrumot, és mint tudjuk az a legfontosabb :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:23:04

@B.Andita: kapor? Anil Kapoor jo lesz?
Egyebkent tudtam, h valamit kihagytam, a kapor az. Szeressuk. Teszek bele. Nem teszek, nincs itthon. Tegyek szaritottat? Elkaprozom. Inkabb reszelek meg preselek, anya fejezze be a tobbit, mondom bicsnyitogatas lesz holnap, hogy agyonfuszereztem.
Koszonom a otletet egyebkent!!

Hurri Kán 2011.05.20. 21:24:04

@nosce:
a boldágság céntrúmja egy embernek hol van, amit gyűrködni kell? :DDD

nosce 2011.05.20. 21:24:09

@KancsiPista:
majd Barbara rároppan, meglesz ott a 12 cm is, ha nagyon befeszül :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:24:22

@B.Andita: Jaaaj, lehet toletek kamalata bogyeszt venni?????

nosce 2011.05.20. 21:25:04

@gyvy:
Alekosznakj a háta közepén , de lehet ez csak görög gének esetén van így :)

B.Andita 2011.05.20. 21:26:53

@KancsiPista: Jó a szárított is.Amugy miután nincs mindig igazi görög joghurtom itthon, úgy lehet csalni kicsit, hogy 2/3rész joghurt,1/3 rész tejföl.Így már majdnem olyan lesz, mint az igazi. :-)))

Hurri Kán 2011.05.20. 21:26:55

@nosce:
Akkor szerintem nekem nincsenek görög génjeim :D

Townsend 2011.05.20. 21:27:39

@KancsiPista: Csak szárítottat ne, ha nem akarsz válóokot.

nosce 2011.05.20. 21:29:11

@B.Andita:
"Amugy miután nincs mindig igazi görög joghurtom itthon, úgy lehet csalni kicsit, hogy 2/3rész joghurt,1/3 rész tejföl"

meg még háromszor beleköpni hogy meglegyen a különleges íze :)

B.Andita 2011.05.20. 21:30:34

@KancsiPista:Nálunk csak thassos-i van, de kalamatát is tudunk szerezni....Nekem van itthon /én is ezt szeretem/ egy nagy üveg. Nyiss ablakot, küldöm fénypostán.
Ha érdekel tényleg, irj és megoldjuk valahogy. :-)

nosce 2011.05.20. 21:30:58

@nosce:
Akkor nem is lesz gyvy feleséget keres műsor :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:31:28

anya itt szereti a szaritott bogyot is. Sokmindent megszeretett, miota engem nevel. Megmutattam neki a vilagot, mint michaelpalin a briteknek, hej!

sanya64 2011.05.20. 21:32:04

Ha tőlemke szőketrampli (magdi) megkérdezné, hol van a boldogságcentrumom, elmondanám ám neki, hogy vakargassa inkább ám az ajtófélfát...

de aztat is kivülről, vagy a szomszédét... )

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:32:28

@B.Andita: thassosi nem kell, ott sok a meh meg a darazs!!!!!!

Hurri Kán 2011.05.20. 21:32:36

@nosce:
Nem. Amíg másnak is van felesége, addig minek keressek? :DDD

nosce 2011.05.20. 21:33:22

@B.Andita:
"Nálunk csak thassos-i van, de kalamatát is tudunk szerezni..."

sztem én a thassos-it tutira összekeverném a kalamatával :) (azt se tudom mi az)

nosce 2011.05.20. 21:34:20

@B.Andita:
egy viccben hallottam, bocsánat...

nosce 2011.05.20. 21:35:12

@gyvy:
elég csak megtartani a castingot :), aztán az apró munkát csinálja Alekosz :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 21:36:35

@B.Andita: endachsi, elek majd vele es irok neked, mert gorogbol sosem eleg (lasd alekosz)

B.Andita 2011.05.20. 21:36:52

@nosce: Tíz éve dolgozom itt, volt időm megtanulni.Az egyiket szeretem a másikat nem. Erről ismerem meg :-)

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 21:37:13

de kurva jó sminket csináltam bassza meg...
elemi ösztön a Coolon!!!!:)imádom.

Hurri Kán 2011.05.20. 21:37:51

@nosce:
Hát nagy munkát nem hiszem, hogy tudna csinálni :DDD

B.Andita 2011.05.20. 21:39:05

@KancsiPista: Oksa. Én is ezt gondolom, görögből sosem elég. (Nem látom Alekoszt, hála az égnek.)

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 21:42:09

@Blassius: nekem meg kibaszottul elegem van a fasz beszólásaidból, eddig is csak azért nem basztalak ki innen, mert van egy közös ismerősünk, aki szerint te jó fej vagy, úgyhogy innentől kezdve vagy kussolsz, vagy kibaszlak a picsába.
ja, egyébként meg a közös ismerősünknek (aki mondjuk nekem a barátom, neked meg az ismerősöd) már kifejtettem, hogy te egy fasz vagy és csak miatta tűrlek meg.
nahátakkor jó hétvégét neked is.

sanya64 2011.05.20. 21:44:11

@Blassius:
"durva az avatarod, pont így képzeltelek el"
vagy mondjad neki, hogy baltás gyilkos, aztat imádja Hajnalka... )

nosce 2011.05.20. 21:48:06

@tornapipő:
"Olga és brigi nagyon rossz döntés volt. ők legalább jól néztek ki és éreztek is talán vmit iránta. "

ezt a döntést én se értem, de így igazi egy abszurd :)

nosce 2011.05.20. 21:49:26

@gyvy:
"Hát nagy munkát nem hiszem, hogy tudna csinálni :DDD"

hát ha vaki annyit ücsörög meleg vízben, az ne csodálkozzon utána :)

genevieve 2011.05.20. 21:50:34

@nosce: alek dugni akar majd, mikor más nem lesz műsorban és veronika kell neki, mert pont annyira buta, amennyire neki... kell....viszont ha még csóró biztonsági őr lenne, a csaj soha az életbe nem állt volna vele szóba....pedig ő mindig az ilyen csajokról álmodozott

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 21:52:26

@nosce:

ez a döntés mindent elmond Alekról, egy piti alek..

nosce 2011.05.20. 21:53:37

@B.Andita:
"Én is ezt gondolom, görögből sosem elég. (Nem látom Alekoszt, hála az égnek.)"

pedig ha látnád Alekot, néha neked is kicsit több mint elég lenne :)

B.Andita 2011.05.20. 21:55:49

Kérdés, hogy Alek döntött, vagy a forgatókönyv. Nyilván a nagyszájú és pajkospóni vitában láttak még lehetőséget a szerkesztők. De ha Alek döntött igy, akkor....ááááá, azt nem gondolom.

nosce 2011.05.20. 21:56:38

@genevieve:
Veronikát értem, kvázi ropi seggű, na de Magdi ??? Ha csak nem ez egy igazi PC döntés :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 21:56:43

@MÁRIA TERÉZIA:

Hálistennek különben. Most először az életemben sajnálom, hogy nem vagyok férfi. Így nem részesülhetek Olga kegyeiben. Szerintem Oli is rendesen vacillál, hogy becsajozzon vele. Mármint Olgával. Hát most már szabad a pálya.

genevieve 2011.05.20. 21:56:56

@B.Andita: ja, oli látványosan rá is kérdezett alekra, hogy ezt ugye most döntötted el?

genevieve 2011.05.20. 21:57:58

@MÁRIA TERÉZIA: ööööö, nem biztos,hogy csak férfiak lehetnek a befutók:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 21:58:12

@MÁRIA TERÉZIA:

Ja, mostantól csak az öfiket fogom olvasni. A műsor nézése innentől értelmetlen lenne.

Hurri Kán 2011.05.20. 21:58:39

@nosce:
Gondolod, csak a meleg víz lehet az oka? :D

Hurri Kán 2011.05.20. 21:59:21

@genevieve:
Mármint Olgánál, úgy véled?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 21:59:45

@genevieve:

Neki férfi kell, és én sajnos nem vagyok az. Engem se érdekelne egy kapcsolat vele nőként, csak férfiként.

nosce 2011.05.20. 22:00:07

@MÁRIA TERÉZIA:
Alek ezzel kicsit lefejezte a műsort, benntartotta az izgalmas egzotikus Olga helyett az ásítósan wannabe üzletasszonyt, a buta humorost, a tapadós -bevállalóst és a nagyseggű kavaróst...

B.Andita 2011.05.20. 22:00:47

@nosce: Hát a maiból éppen a végét láttam. Több is volt, mint amire a szervezetemnek szüksége lett volna. Csak annyit tudok mondani, hogy ez egy fasz.
Egyébként még mindig van füles a fülében?Azt nem láttam. Annyira utálom, hogy olyan tagoltan beszélt ott a ceremónián. Jól adtam volna neki egy tockost.

genevieve 2011.05.20. 22:01:16

@gyvy: ki tudja?:-)

@MÁRIA TERÉZIA: ha ennyire sajnálod, hogy nem vagy férfi, akkor azért talán megérne egy misét:-)

Hurri Kán 2011.05.20. 22:02:23

@B.Andita:
Legalább beszélni megtanult már (valamennyire)... Ez is valami :D

B.Andita 2011.05.20. 22:02:58

@genevieve: Igen, ezt pont láttam. De el nem tudom képzelni miért őket tartotta bent.

genevieve 2011.05.20. 22:03:06

@B.Andita: én is kénytelen voltam belenézni, ma van a bicajozós napom:-)

viszont mikor a csajok visítoztak, le kellett némítanom a tévét:-)

nosce 2011.05.20. 22:03:15

@gyvy:
a melegség nem mindig jó :)

Hurri Kán 2011.05.20. 22:04:01

@genevieve:
És nem esik le a kormányról a tévé?

@nosce:
Úgy :DDD

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 22:06:32

@genevieve:

a misét azt másra mondják... majd a legközelebbi életemben..

B.Andita 2011.05.20. 22:06:33

@gyvy: Háááát... fülessel a fülemben én is tudnék előadást tartani bármiről. Pont az előbb irtam, hogy nem láttam volt-e? Lehet, magától ilyen hülye? Egyszerűen nem tudom eldönteni.

Hurri Kán 2011.05.20. 22:07:06

@genevieve:
Mindent értek :)
Gondolom, az antenna is :D

nosce 2011.05.20. 22:07:45

@genevieve:
"oda van celluxozva:-)"

nem rongálja így nagyon a szemed ? :)

Hurri Kán 2011.05.20. 22:08:00

@B.Andita:
Könyörgöm, egy biztonsági őrről beszélünk. A (jegenye)fák nem nőnek az égig :D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 22:08:45

@nosce:

Pontosan! lefejezte. Ezért írtam, hogy azért nem kellett volna teljesen az ő kezében hagyni a döntést, azért ez egy tv műsor is..

Az egy dolog, hogy akarja az egy hét nyaralásra a 19 éves virslis lányt, de az megint egy más tészta, hogy a műsor mostantól tökéletesen érdektelen...

genevieve 2011.05.20. 22:09:24

@gyvy: @nosce: ááá, öreg vagyok már, igy is alig látom:-)

alek farka is kb. 5 centisnek tünik:-)

Hurri Kán 2011.05.20. 22:10:40

@MÁRIA TERÉZIA:
A műsor eddig is az volt :D

@genevieve:
Erősebb szemüveg kell :P

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 22:11:46

@genevieve:

állítólag 10 centis, de a kis virslis lánynak jó lesz.. meg ő Alek szerint sakkozni is tud..

genevieve 2011.05.20. 22:11:46

@gyvy: má igy is szódásüveg:-)

B.Andita 2011.05.20. 22:12:15

@gyvy: oké, oké. De attól még, mert lopásgátló, lehetne önálló gondolata. Elvégre az ő műsora. :-) - ezt ironikusssan mondtam.

genevieve 2011.05.20. 22:12:39

meg akartam ma nézni az alekosznakvalót, de olyan nagyon későn lesz:-(

Hurri Kán 2011.05.20. 22:13:34

@genevieve:
Bifokális? :D

@B.Andita:
Van neki önálló gondolata.
Hogyaszongya:
belégzés-kilégzés :D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 22:14:20

@gyvy:

Én az Olga nevű csoda miatt néztem!

Hülye Alek tönkrevágott egy nagyon sokmillióba kerülő műsort, a nézettség zuhanni fog, igaz már csak egy hétig ügyetlenkedhet az érdektelen nőszemélyek körül, a stáb már csomagol.

B.Andita 2011.05.20. 22:14:23

@genevieve: De Te ezt hol láttad? Már ééértem, ezért kell nézni az elejétől a végéig, reklámostúl. Basszus...

genevieve 2011.05.20. 22:15:56

@B.Andita: belinkelt valaki valami olyasmit, hogy ami kimaradt jelenetek és a virsli vonaglot alekon masszázs cimén....na a gatyájában a dudor zsugorodott vagy 5 centisre....és nem növekedett 25-re

B.Andita 2011.05.20. 22:16:19

@MÁRIA TERÉZIA: Szerintem azért rakta ki Olgit, mert tudta, hogy nem éri majd fel, ha "arra" kerül sor.

Hurri Kán 2011.05.20. 22:16:33

@MÁRIA TERÉZIA:
Értem :)
Olgát én is elnézném mondjuk egy másik műsorban :D
Egyet nem értek, miért vág mindig olyan arcot, mint aki ecetet ivott...

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 22:17:00

Szerintem ez az Olgalány annyira rideg. De tényleg. Jégkirálynő.

dr. gernika 2011.05.20. 22:17:19

@nosce: Pfej, Alek 10 centijéhez nekem nemhogy síkosító, de feszítővas kéne...

B.Andita 2011.05.20. 22:18:00

@genevieve: kihagytad: a trottyos gatyájában! :-)
Na mondjuk 5ről 25re, az érdeken vón.

B.Andita 2011.05.20. 22:18:38

bocsi, érdekest akartam irni.

B.Andita 2011.05.20. 22:20:16

@gyvy: Hát Olga nem volt egy harsogó hiéna, ez biztos. Nekem a felhozatalból ő volt, aki szimpi volt.

B.Andita 2011.05.20. 22:21:07

@genevieve: Alekosznál? Ki van csukva.

genevieve 2011.05.20. 22:21:45

@Ayesha: az csak a látszat:-)))

szerintem egy igazi vadmacska:-)

és tényleg, nem olyan évás módon:-)))

szerintem alek betojt attól, hogy olgánál teljesítenie is kéne:-)))
neki nem tudná bemagyarázni, hogy azért puha, hogy ne fájjon:-DDD

B.Andita 2011.05.20. 22:22:59

@Ayesha: Lehet a társaság volt az oka. Ha ilyen csajok közé keverednék, én is inkább kiszavaztatnám magam.

genevieve 2011.05.20. 22:23:15

@B.Andita: ja, aleknál tényleg ki van csukva:-)

azt hittem általában:-)

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 22:24:41

@genevieve: háttemeg holafaszba voltál, baszomalássam, oppardon? :DDD

Hurri Kán 2011.05.20. 22:25:49

@B.Andita:
Igen, rajta legalább látszott valamennyi értelem.

bimmer 2011.05.20. 22:26:51

@MÁRIA TERÉZIA:

Nem hinném, hogy ennyire amatőrök lennének a stábban. Ha Olga kiesésétől a nézettség zuhanását várnák, akkor nem engedték volna kiesni.

Valszeg jobban kellett a forgatókönyvbe a cigány és a bukott üzletasszony.
Vagy pedig tényleg Alekosz dönt, akkor viszont egész biztos, hogy impotens.

Egészséges férfiember nem választja Brigi s Olga helyett Magdit és Pónit, és ez elsősorban nem az előbbiek dícsérete.

genevieve 2011.05.20. 22:27:38

@Hódos Hajnalka: olvasó üzemmódban voltam:-)
napközben nem értem rá irogatni, este meg futkorásztam és utána a meghalásközeli állapotban léteztem... de már hétvége:-)

igaz holnap megyek szemetet szedni az adrássy úton mozgalmilag:-)

MegLepke 2011.05.20. 22:28:27

@gyvy: nemtom, ne vedd sértésnek, de nőnek hittelek:D
@nosce: ja, Lepke férjet keres. Ez lesz a következő műsor. Annak is Hajni írja a hogyvoltját, már lebeszéltem.

genevieve 2011.05.20. 22:29:24

@MegLepke: én akkor peti-csé fan leszek:-DD

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 22:29:28

@genevieve: annyira megközelíthetetlen, én baromira feszélyezve érezném magam a közelében, és még tegezni se merném, hanem nagyságosasszonyoznám.

De ezzel nem azt akarom mondani, hogy antipatikus lett volna.

Hurri Kán 2011.05.20. 22:31:06

@MegLepke:
:o
Hogyan tudnálak meggyőzni az ellenkezőjéről? :DDD

genevieve 2011.05.20. 22:32:01

@Ayesha: tudod milyen izgi tud lenni a magázódás szex közben?:-D

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 22:34:55

@genevieve: egy nővel?:D:D
az annyira nem izgat.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 22:35:09

@gyvy:

nem mindig vág olyan arcot, vagy nem is olyat vág, de mindenképpen királynőit...

dr. gernika 2011.05.20. 22:36:33

@genevieve: Erről eszembe jut, mikor Joey újra találkozott az álomnőjével és valami picsaságán felsóhajtott: "pont eléggé vagy buta"!

genevieve 2011.05.20. 22:38:45

@Ayesha: akár:-D

@gernika: pont mint veronika:-D

MegLepke 2011.05.20. 22:40:41

@genevieve: Peticsé nem jelentkezhet, vele elfogult vagyok, kedvelem. Különben is, bemondja a varázsmondatot és adom is a nyakába a kulcsot!:)
@gyvy: már nem kell. leírtad, elhiszem. Én már csak ilyen vagyok.:)

Hajnalkánk lefeküdt alszani ilyen korán??

genevieve 2011.05.20. 22:44:19

@MegLepke: azt nem tudom, de én megyek alszani:-)

jó éjt mindenkinek:-)

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 22:45:35

@genevieve: nem tudok mit kezdeni a nőkkel:) ugyanaz van neki, mint nekem.:))))
a lila ruci viszont jól nézett ki Olguson, és azért jobban örültem volna, ha azt a menedzser picsát küldi el Alekinnyó...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.20. 22:46:19

@bimmer:

Olivér megkérdezte tőle: ezt most döntötted el? (a kulcs ceremónia után)

Miért nem mondta meg az első nap: a virslist akarom a görög tengerpartra.. Oszt jónapot. Sok hűhó semmiért.

pocokpocok 2011.05.20. 22:46:36

@genevieve:
"belinkelt valaki valami olyasmit, hogy ami kimaradt jelenetek és a virsli vonaglot alekon masszázs cimén....na a gatyájában a dudor zsugorodott vagy 5 centisre....és nem növekedett 25-re "
ezt írtam én is anno:kizárt, hogy egészséges féléve kangörcsös férfinek erre nem áll fel!!!

genevieve 2011.05.20. 22:49:38

@pocokpocok: pont ez jutott nekem is eszembe:-)

ráadásul veronika azért jó nő, alek viszonylatában meg egyenesen egy istennő....

Hurri Kán 2011.05.20. 22:49:40

@MegLepke:
Nem valószínű. Olvassa a kommenteket és írja a listát, h kit kell kimoderálni :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 22:53:33

Nem lehet, hogy a szerencsétlent pl feszélyezte a kamera és azért nem állt fel neki?

genevieve 2011.05.20. 22:57:22

@Ayesha: nem:-)
az ilyesmi ösztönből megy:-)

pocokpocok 2011.05.20. 22:57:29

23.40?
és kemény 20 perces műsoridő 1 reklámmal az alekosznak való??
grr...

pocokpocok 2011.05.20. 22:58:57

@genevieve:
erről a Gladiátor "buzi zsiráfokat hoztál nekem ide "-része jut eszembe.
"Csak sétálnak, meg zabálnak, de nem b.sznak!"

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:05:18

Jélétém, kész á cááciki! Ván béné vér jis!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:11:40

@gyvy: Ja, guordon rémszi jízlésének!

Hurri Kán 2011.05.20. 23:13:10

@KancsiPista:
Annyit is ittál közben? :DDD

Hurri Kán 2011.05.20. 23:15:37

@KancsiPista:
Annyit is ittál közben? :DDD

dr. gernika 2011.05.20. 23:15:53

@genevieve: Na az tuti. :)
Ha pasi lennék, én is bepróbálkoznék nála, szerintem aki ezt a nőt megnyitja, nagyot kaszál.

Hurri Kán 2011.05.20. 23:21:21

@penelope garcia:
Mármint ha Ő áll? :DDD

@KancsiPista:
Pfejjj...télleg az :D

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 23:21:55

@genevieve: hát akkor ezek szerint bárki lehet pornósztár is, hiszen totálisan ki tudja zárni a külvilágot. Ez jó, mert akkor az Erotika Parádén nyegléskedő kakasoknak is tutira fel fog állni, MMKK, tök mindegy, hogy fotózzák őket, vagy videózzák esetleg.
Ezt most tényleg nem az Alek-védés miatt mondom. De nyilván itt mindenki szexisten:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:22:57

Háájni? Gde si ti??? I hoocsu ljubsju tyebja!!!!!

Hurri Kán 2011.05.20. 23:24:53

@Ayesha:
Az én nevemben Te ne beszélj ha szabad kérnem :DDD

MegLepke 2011.05.20. 23:25:15

@genevieve: jóccaka! aludj régen!:)
@gyvy: :))) ez (is) a dóga:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:26:34

Ólgának csak en nem lattam a melleit, vagy telleg nem volt??

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 23:27:31

@KancsiPista: sosevót.
@gyvy: távol álljék tőlem:)

Hurri Kán 2011.05.20. 23:27:50

@MegLepke:
Az elmúlt három nap termését ismerve nem irigylem most :DDD

Hurri Kán 2011.05.20. 23:28:34

@KancsiPista:
Hát nem miattuk fog orra bukni, az már biztos :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:28:48

Jolvan, anya melyalvasba kezdett, megnezem a mai ofit ;)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:29:34

@KancsiPista: Csak mg hagyom kicsit grissomot magyarazni, az o hangjara szeret elaludni ;)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:31:06

@gyvy: Aszongyak, ha valaki koran (menzesz elott) kezdi a profi kupakolast, nem lesznek rendes mellei. Ez varosi legenda, vagy tenyleg igaz szerinted? Ha igaz, Uolgank naagy bajban ván ;)

pocokpocok 2011.05.20. 23:31:25

@KancsiPista: vannak, kicsi,előreálló háromszögek.

MegLepke 2011.05.20. 23:32:44

@gyvy: a felét olvastam csak vissza átlagban, assevót semmi:))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:32:47

@pocokpocok: Hat nem bermuda, nem tunnek el kozottuk....

pocokpocok 2011.05.20. 23:34:33

@KancsiPista: szerintem egy légy is nehezen:)
személy szerint sajnálom Olgát:túltartózkodta/taktikázta alekoszt.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:34:42

Huzzatok bele, en telorol nyomom, reszegen es siman lekorozlek titeket, desktop verziosokat!

Hurri Kán 2011.05.20. 23:35:19

@KancsiPista:
Nem tudom... Az a baj, nőt is eddig csak fényképen láttam, még egy szexújságot se vehetek mer személyit kérnek, szóvaa mekkérdezni se tudom :DDD

@MegLepke:
:)

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 23:36:03

itt vagyok.
imádjatok, na.

pocokpocok 2011.05.20. 23:36:23

@KancsiPista: ki, pedig ma gyönyörű volt: lila ruci, királynői kiállás:szépen búcsúzott..

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:37:00

Erdekes csaj ez az olga. Amilyen hiu vagyok, en ot meg siman bent hagytam volna... Bé ákártám vuólná tüőrni!

Hurri Kán 2011.05.20. 23:37:11

@KancsiPista:
Aki csak egy helyen nyomja, annak könnyű :DDD

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:38:20

@Hódos Hajnalka: Hajni, meghivhatlak egy sorre? Alpenbrau van csak, de jo szivvel adom!

pocokpocok 2011.05.20. 23:39:17

basszus,kikapcsolt az online adás most, mikor kezdődne...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:39:28

@gyvy: Vazeg, en bíísztosra megyek! It biztos megutalnak :)

Hurri Kán 2011.05.20. 23:40:59

@KancsiPista:
Én má annyi helyen dolgozok ezen... monnyuk volt ahol sikerült :DDD

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:41:30

Hajn b@szik ram. Too much vagyok! :( Pedig lennek aza rocker csavo az efott-rol...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:42:32

@gyvy: En meg csak.... eleg nekem ugy csinalni, mintha. Majd ha sok eve egyutt lesztek, megerted :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:43:55

Egy oraja meg aludtam el, mosmeg innAk meeg... Ez jo!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:45:30

Hajni, mosmer csinalsz ugy, minha nem tetszenak??

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:46:32

KOmolyan mondom, olyanok vagytok, mint egy hetfo reggeli brainstorming...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:49:00

Van egy boseralsom, ami szorit. Delutanra mar rojtosa vakartam magam tole. Hazaerve megprobaltam szettepni duhomben, de megrandult a vallam. Ugye nem vagyok luzer?

Albino Vernyul 2011.05.20. 23:49:35

@Hódos Hajnalka: Na, en maglyat raktam a butorokbol a szoba kozepen, es korbetancolom azt uvoltve, hogy..: "Imadunk Baltas Demon.. Imadunk Baltas Demon.." Remelem megfelel..;)

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 23:55:14

@KancsiPista: jaj hát édes vagy, de boros vagyok :)

Hurri Kán 2011.05.20. 23:55:28

@KancsiPista:
Amikor hazaérsz bal, vagy jobb lábbal lépsz be a lakásba?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:57:38

En is boros vagyok, de ma meleg volt!
VAAALASZOLT ;)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:00:57

Ejfel van, jonnek a rezfaszu baglyok!!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:02:24

@KancsiPista: Igy nyilik az ajto, baszki! Maskepp nekmtudok belepni. Amugy ballal indulok mindenhova :) A jobb labam nem szeretem!

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 00:05:37

@KancsiPista: :)))

@Albino Vernyul: aha, baltás démon, szóval nem baltás gyilkos.
hát baszki, neked fogalmad sincs, hogy én mit meg nem teszek értetek, de nem is kell, hogy legyen :))

na. kűggyetek szerelmes dalokat nekem.
normálissakat, mert eddig csak olyanokat kaptam, amitől visítani tudtam volna.

Hurri Kán 2011.05.21. 00:09:24

@Hódos Hajnalka:
Kérlek. Kívánságod számomra parancs :D
www.youtube.com/watch?v=JMrcnqKSbw8

Ez naggggyon szerelmes dal!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:11:05

Orulok, ha beszelni tudok, vazzeg, nem enekelni!

Albino Vernyul 2011.05.21. 00:11:13

@Hódos Hajnalka: De tudom.. Pl. vegignezed Alek szornyusegeit.. Ami nekem alapbol nem megy, mert belehalnek.. Aztan feldolgozod esszel, es formaba ontod.. Ez mind a normal lettol elemelkedett tett, amit egy foldi halando keptelen megtenni..;)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:12:40

Amugy pajkosponi ezzelma hazassagi szerzodessel nem mondott faszsagot! Ma mar erdemes leirni a dolgokat. Alekinjanak lehet, h ez nemmtetszett, hogy itten irasban kell igereteket tenni...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:15:12

Maugyvagyokhogyjolvagyokesesmesszevinnelek..

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:17:08

Hajni, tenyleg! A csaladod szol ehhez a fenti jelenseghez valamit? Apjuk? Szulok? Testverek? Baratok? Nem neznek hulyenek? (ok nem tudjak, micshoda ertek vagy te nekunk)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:18:01

Kifli, koobasz, pannoniasajt, murphy,s ser

Hurri Kán 2011.05.21. 00:22:30

Jó iccakát mindenkinek!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:22:59

Francot, Kilkennyt iszok, vazzeg! Kiraly csavo vagyok!

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 00:36:55

@KancsiPista: Kancsi, én itt vagyok ám neked, úgyhogy toljad :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:50:02

Heeeej, csajok! Hat az uratok mer nem ver ra a tomporotokra ilyenkor??? Hetvege van, ilyenkor indulma szexmachine!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:51:57

Gyebkent meg zabbantok ezerrel. Asszem nemmiszok tobbet, mert behunyomaszemem, forog eza kuurva szoba. Lesz meg itt ma kaleidoszkop-foxy ;)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:53:26

Lilunak bizonyisten beakasztanAk, csak fogja be a szajat kozben! Lehet felolem akar leguannak is oltozve...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:54:46

Lilu a magyar sharonstone. Kicsit ostoba, kicsit hulye, kicsit buta, de doktor!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:14:34

"Faradjunk be a "nagyterembe" es kicsiket vegyuljunk el" - ennek agyara ment a mu-arisztokracia :))) fogjatok le!!!!!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:19:36

Alekoksz helyibe en ezt a Brigit nem kuttem vona haza. Szerintem az egy korrek csaj. De en csak egy ven hulye vagyok, akinek mar fel se all, ha nem haturro fu...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:20:41

... ha meg haturro fu, akkor bolond likba bolond szel fu...

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 01:22:55

@KancsiPista: na most jön a deres már a határ, a gyere bodri kutyám meg a zakácos út és akkor bezárul a kör.

hajnalban meg megnyílik, de akkor én már nem leszek ott. :))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:23:31

Minek ide forum, ha b@sztok valaszolni.... Karottanak a torkan fogom lenyomni ezt az egeszet, zindexestul, Winklerestul...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:25:38

Akacos a kutyafasza! Gyere es irjad meg szepen a mai ofi ofijet, mert a sok magyarazasbol nem elek meg!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:26:31

Irjad meg, szerinted is korrek cshaje brigi!?!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:29:10

Van meg egy sorom, nem vagyok csicska... Nincsen koztunk csicska - ezt mindenki tuggya (wazeg, meg dopemant is hallgatok neha, nem szegyen az, de a futas hasznos)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.05.21. 03:49:52

@gyvy:

"ahol tankolás után le lehet lőni a kutast, majd távozni"

Nemnem, most már előre kell fizetni a legtöbb helyen, vagy kártyával a kútnál vagy készpénzzel bent a pultosnál. Ez a modern (vad)nyugat.

avanivi 2011.05.21. 07:38:16

@Hódos Hajnalka: Hajni! Ez a fos9 műsor,csak veled jó.

avanivi 2011.05.21. 07:40:59

@KancsiPista: Küldön az aspirint és egy jó hideg sört,mert azt gondolom rádfér, ha felébredtél!

Lizalány 2011.05.21. 08:35:37

"....miért nem tud egy faszi normálisan felöltözni, és miért jár szoláriumba?"
A Gombi szoliban dolgozik :P
@KancsiPista: Hát hogymint vagytok otthon Pistukám ? 100 forintnak 50 a fele és Jaj,de szép kék szeme van magának :D
A tegnapi részben az érintős sztorinál az volt az első gondolatom,hogy na baszki Alek,ha most se fog mocorogni a gatyód,akkor nagy baj van.És nagy baj van.Direkt néztem,de semmi:D

avanivi 2011.05.21. 09:03:22

@Lizalány: Semmi !!Semmi!!
Az nagyon szép lesz amikor az a k.va akivel szakítani fog élménybeszámolót tart.Alig várom!
Álompasi, álomrandi pelenkában!!!
Remélem a testvér szőkét fogja választani.

Lizalány 2011.05.21. 09:16:55

@avanivi: Jaja,már látom is a szalagcímet : A szex cyborg csődöt mondott :D

avanivi 2011.05.21. 09:22:44

@Lizalány: A Veronika bedobta magát, és abban a szörnyűséges gatyában meg semmi,katasztrófa.

Spéter46 2011.05.21. 11:00:36

Nagy itt a csend!
Pedig aki éjszaka nagy legény/leány annak másnap is virgoncnak kéne lennie.

Hurri Kán 2011.05.21. 11:04:28

@Spéter46:
Aki éjjel legény, az másnapos. :D

Albino Vernyul 2011.05.21. 12:01:46

Ugylatom mindenki elment Lacihoz ninjat jatszani..;)

Hurri Kán 2011.05.21. 12:07:06

@Albino Vernyul:
Valahogy le kell vezetni a műsor által okozott feszültséget :D

Albino Vernyul 2011.05.21. 12:36:09

@avanivi: Hahahahaha... Ezt kellett volna kiirni, mint a viragportol szedult pillangok, ugy lebegtetek volna arra..;)

Hurri Kán 2011.05.21. 12:36:39

@Albino Vernyul:
Ennek a fele se tréfa... Mondom én hogy szomjas ember ideges :D

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 12:44:10

Kancsiról tudtok valamit? :)

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 12:47:27

@avanivi: :)) én ott adtam fel a rá való vigyázást, hogy "maúgyvagyokhogyjólvagyokésmesszevinnélek" :D utána hagytam, jöjjön, aminek jönnie kell..

Hurri Kán 2011.05.21. 12:51:32

@Hódos Hajnalka:
Hacsak nincs vasból a szervezete, akkor most nem irigylem :DDD

avanivi 2011.05.21. 12:59:52

@Hódos Hajnalka: Kiütötta magát ,jó ha öt órakor felébred,de aranyos az éjjel.
Szépen énekelt:)))))

Albino Vernyul 2011.05.21. 13:00:18

@gyvy: Amennyit ihatott, az a vasat is szetmarna szerintem..;)
Volt egy haver, az anno hajnalban, beidva szokott elkezdeni filozofalni egy szerepjatek lev. listan.. Viszont neki magvas gondolatai lettek, fel oldalnyi szomenessel koritve..;)

Hurri Kán 2011.05.21. 13:04:29

@Albino Vernyul:
én egy bizonyos alkohol mennyiség után elzárok magam elől számítógépet, telefont, mindent, nem véletlenül :D

avanivi 2011.05.21. 13:07:40

@avanivi: Szóval : kiütötte magát, és aranyos volt az éjjel ahogy elszórakozott egymaga. Szépen énekelt.

avanivi 2011.05.21. 13:21:17

@Albino Vernyul: Figyi ! Te linkeltél be A szigoruan ellenörzött vonatok-ból egy részletet?

Albino Vernyul 2011.05.21. 13:24:49

@gyvy: En nem alkoholizalok.. Egyszer ittam bort eletembe gyerekkent, elneztem traubinak..;)

Hurri Kán 2011.05.21. 13:26:25

@Albino Vernyul:
Én is csak sátoros ünnepeken és mértékkel és tartózkodással :DDD

avanivi 2011.05.21. 13:27:28

@Albino Vernyul: Le lehez tölteni? Tudod én béna vagyok egy szakos avatart nem tudok magamnak csinálni.

Hurri Kán 2011.05.21. 13:28:29

@avanivi:
Youtube-ról akarod, v. az egész filmet?

Hurri Kán 2011.05.21. 13:33:42

@avanivi:
Hú, arról kérdezz meg valami hozzáértőt, az ilyet én is öcsémre bízom, nem értek hozzá, nem is akarok.

De ha neten körülnézel, sztem árulnak egy csomó helyen ilyen filmeket pár száz forintért.

avanivi 2011.05.21. 13:39:40

@gyvy: Köszi, nekem is az ifjuság segít néha, de nagyon elfoglaltak.

Hurri Kán 2011.05.21. 13:42:59

@avanivi:
Volt a verseny utcai piac, bezárt már, apám egy csomó filmet (régebbieket) ott vett meg, pár száz forintért árulták, és szinte bármit megszereztek. HA gondolod, van valami elérhetőségük, átküldöm, ha kell.

avanivi 2011.05.21. 14:02:18

@gyvy: Köszi,küld légyszi, ha elérhetők megkeresem őket.

gastro, missing in action 2011.05.21. 14:11:29

Kivancsi vagyok Veronikarol mikor derul ki, hogy kurva, igaz egy fokkal dragabb, mint a mar lebukottak, mert o nem hirdeti magat, hanem kikozvetitik..haver dugta mar:))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 14:51:46

My fellow "howwasit" master team! me fine, bit rueszhegh, but okay!
14 km evezest tuleltem, kozben eszembe jutott, hogy jeeejzusom, meg hogy nincsmirolbeszelni, meg hogy, eeegen, eeez igen apukam! F@szom tele van a nappal meg az otven fokkal!
Hajni, irgyal, ez a jovo fiam, en mondom!

Hurri Kán 2011.05.21. 14:52:54

@KancsiPista:
Páááááááááááááááálinkás jó napot :)))

Albino Vernyul 2011.05.21. 16:58:21

@avanivi: A youtuberol is lehet tolteni ingyenes progival, de az egesz filmet torrent oldalon erdemes keresni..

Hurri Kán 2011.05.21. 17:03:24

Lassan vörösboridő van...

avanivi 2011.05.21. 17:35:48

Elmentünk lomtalanítani,és kibicsaklott a bokám/félreléptem/ most napokat tudok lógni a neten,kényszerpihenő!
Lehet egyedül leszek mint KancsiPista tegnap éjjel.

Townsend 2011.05.21. 17:51:28

@gastro, missing in action: Azzal a szájszervvel, ami verának van, nem sok esélyt látok más elfoglaltságra.

Hurri Kán 2011.05.21. 17:51:32

No belenéztem a tegnapi öfibe.
Hülye ez a görög, hogy elküldte az Olgát, az egyetlen csaj aki amellett, hogy jól is néz ki, még értelmesnek is látszik...

Townsend 2011.05.21. 17:58:16

@gyvy: Pont azért küldte el, mert tart tőle, csoda, hogy Olga eddig nem jött rá, hogy a "király meztelen".

Hurri Kán 2011.05.21. 18:00:06

@Townsend:
Vagy rájött, csak hát van az a pénz...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 19:46:08

@avanivi: faszpirint kaptam en reggel. Keles otkor, menes ceges bulira. Ott napszuras, majd ... Nem panaszkodom, de kivolt a zsirom, meg a majam... Na @Lizalány: Jaaaj... Most lefexem, majd eccaka kozepin jovok ;)

avanivi 2011.05.22. 06:59:04

@Albino Vernyul: Kösz,remélem egy hét,és rendbejön.
süti beállítások módosítása