Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1X09 és 1x10

2011. május 20. 15:00 - Hódos Hajnalka

Hát ha a Brigivel eltöltött randevú Balázs szerint szürreális volt, akkor nem tudom, mit mondana, a Görög Érzékiség Éjszakájára, adja Isten, hogy ne kelljen soha egy gyolcspelenkában izzadnom egy gyerekfürdető kádban, még akkor se, ha a lábaim előtt heverne Budapest. Persze szürreális vallomásban nekem is volt részem, csak nekem nem azt mondták, hogy gyere, megmártózunk a görög érzékiségben, hanem azt, hogy úgy szeretlek, kihozlak kétezeröccázból, aranyból. Azt hiszem, egy sírköves vállalkozó fiától ennél szebb szavakat nem is kaphattam volna. Remélem, mindenki feladta az adóbevallását, és most nézzük, mi történt az öfikben.

Barbi ideges, az istennek nem mén a rezsó, tényleg az lesz, hogy a vízforralóban fogja megfőzni a tojásokat! A tét nagy, Alekosznak méltó reggelit kell készíteni. A többiek nem osztoznak Barbi lelkesedésében, Magdi, a bülbülszavú leordítja Andi haját, mert baszogatja, hogy keljen fel, felnyomja a villanyt, pakolászik. Legyél tekintettel másró, bődül el, Magdi, ejnye, nem te mondtad, hogy közösségben vagyunk ezért nem fogok alkalmazkodni? És elhangzik a lassan már szállóigévé váló hagymongyammávégig is.

Barbi közben viszi a fejedelmi reggelit a rezidenciába, ébreszti Alekoszt, aki gyűrött fejjel eszegetni kezd. Valami gebasz van a citrom héjával, de feltalálják magukat. És elmaradt a szalvéta is, jaj. Alekosz megkérdezi, ki az, aki egyáltalán nem kelt fel és öröm volt így ébredni, képzelem. Barbi visszatér a Villába, a többiek kérdezgetik, jóllakott-e Alekosz és álmos volt-e a feje. Magdi bőg és sóhajtozik a medence szélénél, össze van zavarodva, nem gondolta, hogy ilyen kemény lesz. A lányok napoznak, de a döglésnek vége, Alekosz és Olivér érkezik, feladatot kapnak, most a kitartásra kíváncsiak. Előtte Alekosz még arra is, beleolvasott-e Olga a sakkról szóló könyvbe, nem mert nincs kedve és nem érzi, hogy itt lenne az ideje.

A lányok guggolni fognak, tűsarkúban, előre nyújtott kezükben egy oszlopfőt szorongatnak. Terpesztenek rendesen, Brigi és Olga bírják legtovább, ezért ők kapnak egy másik feladatot is. A győztes jutalma az esti randevú. A feladat, hogy a medencére fektetett egyre szűkülő pallón sétáljanak át tyúklépésben, tűsarkúban, végig szemkontaktust tartva Alekosszal. Brigi kezd, végigtopog a pallón, borzalmas aranyszínű csillogós cipőben. Olga, felkészültél? Olga nem fog, mert ő itt most méghál. Olivér rövid vitába bocsátkozik, Olga tegnap is méghált, meg az írásos feladatnál is méghált. Jó, akkor Brigitta megy a randira.

A randi egy izgalmas hely, ahol dübörögni fog minden. Egy roncsderbi. Brigittának nincs jogsija, de a száguldást szereti. Tesznek pár kört, fel is borulnak, de Brigi még a borulás közben is jól érezte magát, megvan keze-lába. Ezek után beöltözködnek kávbojnak elmennek egy Dallas nevű giccsparádé helyre vacsorázni. Előtte Brigi szerelmet vall a kisbuszban Alekosznak, ha jól számolom, tizenhetedik alkalommal. Ha meglátlak, hevesen ver a szívem és olyan, mintha pillangók repkednének a gyomromban.

Alekosz az asztalnál rákérdez, komolyan gondolta-e ezeket Brigi és arra is kíváncsi, Brigi mikor fogant meg. Akarom mondani mikor fogantak meg Brigiben az érzések. Mikor énekelt, a nyugiszobában, akkor vált világossá. Elérsz hozzám ilyen távolságokban? Elérlek. Akkor érj! Brigitta áthasal az asztalon, újabb csók. Amíg ezek ketten smárolnak, Barbi a rezignáltan ropit eszegető Magdinak panaszkodik, nem gondolta, hogy ennyire bele fog zúgni Alekoszba, azt se, hogy ez ilyen szar érzés lesz, hát csókolkodott is párukkal, ez nehéz. Magdi pont úgy forgatja a szájában a ropit, mint a kőműves a gyufaszálat, mikor megkérdezzük tőle, mikorra fog mindez elkészülni, ő meg azon gondolkodik, kicsit hazudjon, vagy nagyot.

Igen, Brigi táncol Alekosszal, figyeljen a szövegre, amiben minden benne van. Edda Pataky módra, ha feladod az álmaid meghalsz, élve halsz meg! Ha ez nem lenne elég, Brigi bekérdez, szeretnéd, hogy a narancssárga madarunk elrepüljön az égbe és szabad legyen? Én azt szeretném, ha egy kóbor macska beszabadulna a Villába és elintézné azt a kurva madarat. Brigi valamiért azt hiszi, hogy az tökjó, ha ismételgeti, amit Alekosz mond, mindezt búgósra állított hangon, így a párbeszédek a következőképp néznek ki: Mehetünk? Mehetünk. Szeretnéd, hogy lássalak? Szeretném. Meztelenül? Meztelenül. Bár Brigi szeretne Alekoszé lenni, vagy legalábbis ezt állítja, nem lesz az.

Hazaérkezése után a lányok faggatják, nem, nem volt ló a randin. Izgalmas volt. Hát igen, Alekosz mellett izgalmas az élet, bólogat Barbi, felvonyítok. Brigi az est hátralevő részét révedező, elhomályosult tekintettel, a föld fölött tíz centire tölti, abban a bizonyos leszedált állapotban, ami után tapasztalatom szerint a kijózanító hatalmas koppanás fog következni, utána meg a sírás-rívás. Kitöltök egy lottót, esküszöm. Mert érkezik Alekosz, köszön a hölgyeknek, Brigire rá se néz, határozott léptekkel odamegy Magdihoz és elvonszolja magával a nyugiba, mert még lefekvés előtt meg akarta nézni. Lassú mozdulatokkal leveszi magáról a kobbojkalapot és összekuszálódott frufruval lecsókolja Magdit. Hú, hát ezekért a pillanatokért érdemes létezni! Ilyenkor szoktak a western filmekben a magányos hősök lóra ülni és ellovagolni a naplementében, a magára hagyott hóttszerelmes nő meg néz utána, reménykedik, hogy visszafordul csak egy pillanatra, de távozó kobboj kemény, mint a bakaszar és azése.

Alekosz a nyugiból egyenesen a hálóba megy, ahol behatol Pajkos Póni intim szférájába. Pajkos jujgat, takargatja magát, cincogva viháncol és takargatja a szétgyűrt fejét. Egyszerre. Alekosz csak egy jóéjtpuszit akart adni mert hát igen, ő egy ilyen meglepő típus. A jóéjtpuszi előtt sajnos meg kell hallgatnunk egy esti mesét is, egy póniról, aki ficánkolt, ugrándozott a réten, megvadította az összes bikát. Azok üldözték, a póni nem tudott választani, menekült árkon-bokron át. Egyedül csak egy görög halász tudta becserkészni, és egy görög bika, Alekosz. Akarod, hogy a görög bika beterelje a karámba a kis pónit? Itt kelek fel és nézem meg a naptárt, mennyi van még hátra. Andi kuncogásával üveget lehet repeszteni, állítom. A Görög Bika elballag, csak beugrott, dászvidánnyá! Andi sajnos teljesen felébred a mesétől, ki is ül a konyhába, acetonozza a körmeit és viháncolva meséli, mi történt, ha lenne ott egy péklapát, attól tartok, Brigi úgy tarkón baszná vele, hogy többet nem mozdulna, Barbi meg a kertben idegeskedik, nevessen itt mindenki, én is, de az nevet, aki utoljára nevet! Brigi éjszaka Andinak önti ki a szívét, nem érzi magát jól, nagyon rossz érzés van benne, aztán a riportban bőg, fél a szerelemtől, mert még sosem találkozott vele.

Hosszú a mai éjszaka, Alekoszt anyukája várja a rezidencián. Hát te? Hát álljál már föl! Mondjad, mi van veled, bírod még? Vája hozott vacsorát is, a nokedlit a mama csinálta, a pörkölt sertéscombból van, Alekoszt egész Érd imádja, alig várják. És milyenek a lányok? Az érdiek? Nem, az itteniek. Hát aranyosak. Vájának Barbi első perctől szimpatikus, Olgát rafináltnak látja, Brigi is aranyos. Apu meg azt gondolja, ha Alekosz nem bírja, bejön besegíteni. Alekosz eszi a pörköltet, sóhajtozik, nem könnyű, az utolsó pillanatban fog eldőlni. Vája biztosítja, akárkit visz haza, szívesen fogja látni, találja meg itt a szerelmet, ha már a Villában nem sikerült. Míg a szerelem tengerébe belefulladó görög hősnek anyai jótanácsokat osztogatnak, Magdit a hálóban nyaggatja elsősorban Veronika, mi volt a nyugiszobában. Történt valami. De szex nem volt? Hát az rád bízom. De most fél év után veled szexelt először? Veronika teljesen kétségbe van esve, Magdi rá is tesz erre egy lapáttal, Veronika fogja be, azt mondta a csókolózással kapcsolatban is, hogy nem fog beállni a sorba, aztán kajakra beállt, úgyhogy majd ebbe a sorba is be fog állni. Veronika biztos, hogy nem és durcázva lefekszik. Ahogy jön Brigi, mindent elmond neki. Brigi széttárja a kezét, nincs mondanivalója. Magdi röhögve mondja Olgának, ez szándékos volt, mert ez a lány egy pletykás, na most bement hozzá a hogy hívják a másik retket? Az is bé betűs. Olga és én felröhögünk, de nem azon, amit Magdi gondol.

Reggel Veronika kicsit kivan, elmeséli Barbinak is, hogy a Magdi meg az Alekosz. Tudom, tegnap voltak benn a nyugiban. Lefeküdtek. Hova? És honnan gondolod, hogy ez igaz? Mert mondta a Magdi. Később a medencénél ugyanez a téma, Veronika elkezdte megkedvelni Alekoszt, feladta a büszkeségét is, erre az másnap lefekszik a Magdival? Ha ő Alekosz helyébe lenne és érezte volna azt a bizsit, amit ő, utána már nem csinált volna semmit. Brigi össze van zavarodva és elveszítette a fejét, és nagyon zavarja, ha Alekosz mással van, ezért kínjában ruhástól becsúszik a medencébe és szarik rá. Jaj de édi vagy! Ezentúl Pancsi lesz a neved! Az általános lézengést visongás váltja fel, menjenek a raktárba, vegyék föl a ruhákat és maradjanak a Villában, Olivér mindjárt érkezik. Hát ezt Veronika nem veszi fel, hát hogy néz már ez ki? Jól. Tényleg? Igen, Briginek tetszik. Jön Olivér, Jorgosszal, Alekínnyó unokaöccsével. A lányok kettes csapatokba tömörülnek, főzniük kell. Három görög nyelvű receptet kapnak, segítségül egy szótárt, hogy az alapanyagokat ki tudják keresni, a két fő szempont a tálalás és az íz. Mi az első szó, koto…..? Nagy a sürgés-forgás, Olivér beszélget Veronikával, te jól főzöl egyébként? Nem próbáltam még. Életedben nem tákoltál még össze semmit? Zacskóst. Á, jön Magdi, az ünneprontó és elveszi a játékomat, Veronika kezébe nyom egy tálat, szűrd le! Hogy kell leszűrni? Nem értem! Brigi meg lefagyott, Olivér vigasztalja, vagy ahogy Balázs mondta, kényszeresen ölelget mindenkit.

Lassan elkészülnek az ételek, a görög nemzeti viselet egyébként szúr egy kicsit. Jön Alekosz, aki nagyon szeret enni, látszik is talán. Kedvencei a husok és a husok. Meg a husok. Rövid u-val, háromszor. Andi és Brigi csirkemellet csinált (nem húsról volt szó, muhaha), Brigi szerepe az étel elkészítésekor az volt, hogy itatta az egereket. Veronikának először is meg kell jegyeznie, hogy Alekosznak nagyon jó a haja. Ez is csirke. Olivér lobbizik Veronika mellett, mentségére szóljon, hogy még életében nem főzött-sütött. Nem volt kinek, tudod. Barbi és Olga szív alakú hamburgerszerűséget sütöttek. Fogjam a köreted, nehogy kiboruljon? Egyelőre még nem kell semmit megfogni. Majd annak is eljön az ideje, hahaha. Alekosz értékelésében persze megint elhangzik az ötmislencsillagos és a fölső tízezer kifejezés. Barbi és Olga kettőse nyeri a játékot, Olivér Barbit javasolja a randevúra. Olga örül neki, mert Barbi még nem volt. Aztán Brigi sír Alekosznak a nyugiban, maga alá gyűri ez az egész, Alekosz ráébresztette, milyen a kinti élet, más életre vágyik. Bőg, megígéri, hogy összeszedi magát, aztán kezdetét veszi az igazi érzéki randevú.

Alekosz babérkoszorúval a fején érkezik, amit sikerült fordítva a fejére rakni és egy piros falvédő van köré tekerve, na most Barbi megtapasztalhatja az igazi görög érzékiséget. Ez a kisbusz beszarás, az ajtó fölött himbálózó búcsús dobókockákat hogy a viharba nem vettem eddig észre? Barbi nagyon örül, hogy végre, végre csak ketten és nem öt percre! Míg ők utaznak az álomálomrandi helyszínére, a Villában is zajlik az élet, a szerelemszőnyeg közepére került egy rúd, és rövidesen megérkezik Gombi és Szandika. Szandika egész jól néz ki, Gombi fehér nadrágban és magenta fölsőben, sírok, miért nem tud egy faszi normálisan felöltözni, és miért jár szoláriumba? A görög félisten és választottja megérkeznek a Várba, Barbi istennőnek érzi magát, a lába előtt hever Budapest! Ha az ember görögnek születik, egész életében végigkíséri a tudat, hogy az ősei teremtették az európai civilizációt! Ha meg hülyének, akkor ilyeneket beszél. És most Alekosz megmutatja, mit értenek a görögök érzékiség alatt!

Nahhát a görög érzékiség azt jelenti, hogy levetkőznek, gyolcspelenkát, Barbi gyolcsmelltartót is kap és beleülnek ketten egy fehér löttyel teli kádba, ami körülbelül akkora, mint a tanyán a teknő, amiben apámék a disznót szokták mosni pörkölés után. Barbi nem mondja, hogy nincs melege. Közben érkezik egy tálca kaja, esznek, nem lennék a pasi helyében, aki a kád mellett tartogatja. Barbinak furcsa hogy ilyen gőz meg meleg, és közbe esznek. Imádok izzadni veled! A görögök szeretik a gőzt. Görögországban mindig meleg van. Barbi a konyhán szokott így izzadni, nyáron, a nyolcvan fokban. Felsikítok a röhögéstől.

Közben a lányok szorgalmasan tanulják Szandikától és Gombitól a koreográfiát, Veronika a rúdnál szerencsétlenkedik, Gombi elvonult a hálóba Brigivel és Orgával. Nem zavar a seggem? Nem. Andinak le kell engednie a csípőjét, ide. Hogy az istenbe, szétmegy a térdem! A közös izzadásnak vége, most görög harcosok következnek. Gladiátorok! Évezredeken át küzdöttek, a szerelemért! A mindegy tizenegy másodperces öldöklő harc után Alekosz megkegyelmez, most már fizikai fájdalmaim vannak. És ha még egyszer azt mondja valakinek, hogy akkor most hadd magyarázzak el valamit, amit biztosan nem tudsz, akkor belevágok valamit a tévébe, tudom, ezzel már fenyegetőztem. Egy régi görög szokás szerint felírnak egy papírra olyan dolgokat, amiket szeretnének örökre elfelejteni, nem, nem fogja senki elolvasni. Mert elégetik. A görög tűz! A legelevenebb tűz a földön! Nem lehet kioltani! A spanyolcsizma meg kényelmes, tudjuk. A randevúnak hálistennek vége, mert erőm végén járok, Alekosz és Barbara visszatérnek a Villába, a lányok előadják a koreográfiákat, Alekoszról nem tudom eldönteni, unja-e vagy szimplán kínban van. Hálistennek nem szántak túl sok időt a produkcióknak, az utána következő csoportos lihegésnek annál inkább. Brigi ölelgeti Alekoszt és közvetlen közelről bámul bele a szemébe, aztán Veronika terem ott, Brigi szeme igéző, és Magdi mosolya…! Szóval Briginek a szeme, Magdinak a mosolya, Veronikában meg semmi, eszik is egy fasírtot ennek örömére. Barbi kivonul a kertbe, rágyújt és onnan vuduzza Brigit, hogy menjen el Alekosz közeléből. Veronikának mondanivalója van. A rötyiben.

Megkérdezi Alekoszt, tényleg lefeküdt-e Magdival, mert ha igen, az neki nagyon rosszul esne. Fantazmagórálsz, Veronika, hangzik a válasz, én már tényleg nem szólok semmit. Alekosz indul a rezidenciába, Olga tekereg még neki egy sort a rúd körül. Ha neked táncolok, akkor legyél szíves rám nézni. Most már mehetsz. Barbi kikíséri Alekoszt és köszöni az estét, feledhetetlen volt! Alekoszt várja a Apukám a rezidencián, szia haver, de jól áll a pongyola! Alekosz áradozik, nem mindennapi este volt, egyszerűen csak élvezték, furcsa érzés volt neki, úgy érezte, nem akarja a táncokat, de nem ölte meg az estét, mert úriember. Barbinak ez élete randija volt. És szerelmes. Rohadtul. Andi a fürdőben morog, ez, ez egy randi? Hogy beöltözött maskarába? Ez nem randi, ez egy álarcosbál! Ő ettől nem esik hasra, és ha akarja, neki az egész világ fog a lábai előtt heverni, mert ő dönti el, mit akar! Taníts, Mester, könyörgöm, taníts!

Címkék: alek
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:39:28

@gyvy: Vazeg, en bíísztosra megyek! It biztos megutalnak :)

Hurri Kán 2011.05.20. 23:40:59

@KancsiPista:
Én má annyi helyen dolgozok ezen... monnyuk volt ahol sikerült :DDD

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:41:30

Hajn b@szik ram. Too much vagyok! :( Pedig lennek aza rocker csavo az efott-rol...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:42:32

@gyvy: En meg csak.... eleg nekem ugy csinalni, mintha. Majd ha sok eve egyutt lesztek, megerted :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:43:55

Egy oraja meg aludtam el, mosmeg innAk meeg... Ez jo!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:45:30

Hajni, mosmer csinalsz ugy, minha nem tetszenak??

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:46:32

KOmolyan mondom, olyanok vagytok, mint egy hetfo reggeli brainstorming...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:49:00

Van egy boseralsom, ami szorit. Delutanra mar rojtosa vakartam magam tole. Hazaerve megprobaltam szettepni duhomben, de megrandult a vallam. Ugye nem vagyok luzer?

Albino Vernyul 2011.05.20. 23:49:35

@Hódos Hajnalka: Na, en maglyat raktam a butorokbol a szoba kozepen, es korbetancolom azt uvoltve, hogy..: "Imadunk Baltas Demon.. Imadunk Baltas Demon.." Remelem megfelel..;)

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 23:55:14

@KancsiPista: jaj hát édes vagy, de boros vagyok :)

Hurri Kán 2011.05.20. 23:55:28

@KancsiPista:
Amikor hazaérsz bal, vagy jobb lábbal lépsz be a lakásba?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 23:57:38

En is boros vagyok, de ma meleg volt!
VAAALASZOLT ;)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:00:57

Ejfel van, jonnek a rezfaszu baglyok!!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:02:24

@KancsiPista: Igy nyilik az ajto, baszki! Maskepp nekmtudok belepni. Amugy ballal indulok mindenhova :) A jobb labam nem szeretem!

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 00:05:37

@KancsiPista: :)))

@Albino Vernyul: aha, baltás démon, szóval nem baltás gyilkos.
hát baszki, neked fogalmad sincs, hogy én mit meg nem teszek értetek, de nem is kell, hogy legyen :))

na. kűggyetek szerelmes dalokat nekem.
normálissakat, mert eddig csak olyanokat kaptam, amitől visítani tudtam volna.

Hurri Kán 2011.05.21. 00:09:24

@Hódos Hajnalka:
Kérlek. Kívánságod számomra parancs :D
www.youtube.com/watch?v=JMrcnqKSbw8

Ez naggggyon szerelmes dal!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:11:05

Orulok, ha beszelni tudok, vazzeg, nem enekelni!

Albino Vernyul 2011.05.21. 00:11:13

@Hódos Hajnalka: De tudom.. Pl. vegignezed Alek szornyusegeit.. Ami nekem alapbol nem megy, mert belehalnek.. Aztan feldolgozod esszel, es formaba ontod.. Ez mind a normal lettol elemelkedett tett, amit egy foldi halando keptelen megtenni..;)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:12:40

Amugy pajkosponi ezzelma hazassagi szerzodessel nem mondott faszsagot! Ma mar erdemes leirni a dolgokat. Alekinjanak lehet, h ez nemmtetszett, hogy itten irasban kell igereteket tenni...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:15:12

Maugyvagyokhogyjolvagyokesesmesszevinnelek..

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:17:08

Hajni, tenyleg! A csaladod szol ehhez a fenti jelenseghez valamit? Apjuk? Szulok? Testverek? Baratok? Nem neznek hulyenek? (ok nem tudjak, micshoda ertek vagy te nekunk)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:18:01

Kifli, koobasz, pannoniasajt, murphy,s ser

Hurri Kán 2011.05.21. 00:22:30

Jó iccakát mindenkinek!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:22:59

Francot, Kilkennyt iszok, vazzeg! Kiraly csavo vagyok!

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 00:36:55

@KancsiPista: Kancsi, én itt vagyok ám neked, úgyhogy toljad :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:50:02

Heeeej, csajok! Hat az uratok mer nem ver ra a tomporotokra ilyenkor??? Hetvege van, ilyenkor indulma szexmachine!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:51:57

Gyebkent meg zabbantok ezerrel. Asszem nemmiszok tobbet, mert behunyomaszemem, forog eza kuurva szoba. Lesz meg itt ma kaleidoszkop-foxy ;)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:53:26

Lilunak bizonyisten beakasztanAk, csak fogja be a szajat kozben! Lehet felolem akar leguannak is oltozve...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 00:54:46

Lilu a magyar sharonstone. Kicsit ostoba, kicsit hulye, kicsit buta, de doktor!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:14:34

"Faradjunk be a "nagyterembe" es kicsiket vegyuljunk el" - ennek agyara ment a mu-arisztokracia :))) fogjatok le!!!!!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:19:36

Alekoksz helyibe en ezt a Brigit nem kuttem vona haza. Szerintem az egy korrek csaj. De en csak egy ven hulye vagyok, akinek mar fel se all, ha nem haturro fu...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:20:41

... ha meg haturro fu, akkor bolond likba bolond szel fu...

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 01:22:55

@KancsiPista: na most jön a deres már a határ, a gyere bodri kutyám meg a zakácos út és akkor bezárul a kör.

hajnalban meg megnyílik, de akkor én már nem leszek ott. :))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:23:31

Minek ide forum, ha b@sztok valaszolni.... Karottanak a torkan fogom lenyomni ezt az egeszet, zindexestul, Winklerestul...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:25:38

Akacos a kutyafasza! Gyere es irjad meg szepen a mai ofi ofijet, mert a sok magyarazasbol nem elek meg!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:26:31

Irjad meg, szerinted is korrek cshaje brigi!?!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 01:29:10

Van meg egy sorom, nem vagyok csicska... Nincsen koztunk csicska - ezt mindenki tuggya (wazeg, meg dopemant is hallgatok neha, nem szegyen az, de a futas hasznos)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.05.21. 03:49:52

@gyvy:

"ahol tankolás után le lehet lőni a kutast, majd távozni"

Nemnem, most már előre kell fizetni a legtöbb helyen, vagy kártyával a kútnál vagy készpénzzel bent a pultosnál. Ez a modern (vad)nyugat.

avanivi 2011.05.21. 07:38:16

@Hódos Hajnalka: Hajni! Ez a fos9 műsor,csak veled jó.

avanivi 2011.05.21. 07:40:59

@KancsiPista: Küldön az aspirint és egy jó hideg sört,mert azt gondolom rádfér, ha felébredtél!

Lizalány 2011.05.21. 08:35:37

"....miért nem tud egy faszi normálisan felöltözni, és miért jár szoláriumba?"
A Gombi szoliban dolgozik :P
@KancsiPista: Hát hogymint vagytok otthon Pistukám ? 100 forintnak 50 a fele és Jaj,de szép kék szeme van magának :D
A tegnapi részben az érintős sztorinál az volt az első gondolatom,hogy na baszki Alek,ha most se fog mocorogni a gatyód,akkor nagy baj van.És nagy baj van.Direkt néztem,de semmi:D

avanivi 2011.05.21. 09:03:22

@Lizalány: Semmi !!Semmi!!
Az nagyon szép lesz amikor az a k.va akivel szakítani fog élménybeszámolót tart.Alig várom!
Álompasi, álomrandi pelenkában!!!
Remélem a testvér szőkét fogja választani.

Lizalány 2011.05.21. 09:16:55

@avanivi: Jaja,már látom is a szalagcímet : A szex cyborg csődöt mondott :D

avanivi 2011.05.21. 09:22:44

@Lizalány: A Veronika bedobta magát, és abban a szörnyűséges gatyában meg semmi,katasztrófa.

Spéter46 2011.05.21. 11:00:36

Nagy itt a csend!
Pedig aki éjszaka nagy legény/leány annak másnap is virgoncnak kéne lennie.

Hurri Kán 2011.05.21. 11:04:28

@Spéter46:
Aki éjjel legény, az másnapos. :D

Albino Vernyul 2011.05.21. 12:01:46

Ugylatom mindenki elment Lacihoz ninjat jatszani..;)

Hurri Kán 2011.05.21. 12:07:06

@Albino Vernyul:
Valahogy le kell vezetni a műsor által okozott feszültséget :D

Albino Vernyul 2011.05.21. 12:36:09

@avanivi: Hahahahaha... Ezt kellett volna kiirni, mint a viragportol szedult pillangok, ugy lebegtetek volna arra..;)

Hurri Kán 2011.05.21. 12:36:39

@Albino Vernyul:
Ennek a fele se tréfa... Mondom én hogy szomjas ember ideges :D

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 12:44:10

Kancsiról tudtok valamit? :)

Hódos Hajnalka 2011.05.21. 12:47:27

@avanivi: :)) én ott adtam fel a rá való vigyázást, hogy "maúgyvagyokhogyjólvagyokésmesszevinnélek" :D utána hagytam, jöjjön, aminek jönnie kell..

Hurri Kán 2011.05.21. 12:51:32

@Hódos Hajnalka:
Hacsak nincs vasból a szervezete, akkor most nem irigylem :DDD

avanivi 2011.05.21. 12:59:52

@Hódos Hajnalka: Kiütötta magát ,jó ha öt órakor felébred,de aranyos az éjjel.
Szépen énekelt:)))))

Albino Vernyul 2011.05.21. 13:00:18

@gyvy: Amennyit ihatott, az a vasat is szetmarna szerintem..;)
Volt egy haver, az anno hajnalban, beidva szokott elkezdeni filozofalni egy szerepjatek lev. listan.. Viszont neki magvas gondolatai lettek, fel oldalnyi szomenessel koritve..;)

Hurri Kán 2011.05.21. 13:04:29

@Albino Vernyul:
én egy bizonyos alkohol mennyiség után elzárok magam elől számítógépet, telefont, mindent, nem véletlenül :D

avanivi 2011.05.21. 13:07:40

@avanivi: Szóval : kiütötte magát, és aranyos volt az éjjel ahogy elszórakozott egymaga. Szépen énekelt.

avanivi 2011.05.21. 13:21:17

@Albino Vernyul: Figyi ! Te linkeltél be A szigoruan ellenörzött vonatok-ból egy részletet?

Albino Vernyul 2011.05.21. 13:24:49

@gyvy: En nem alkoholizalok.. Egyszer ittam bort eletembe gyerekkent, elneztem traubinak..;)

Hurri Kán 2011.05.21. 13:26:25

@Albino Vernyul:
Én is csak sátoros ünnepeken és mértékkel és tartózkodással :DDD

avanivi 2011.05.21. 13:27:28

@Albino Vernyul: Le lehez tölteni? Tudod én béna vagyok egy szakos avatart nem tudok magamnak csinálni.

Hurri Kán 2011.05.21. 13:28:29

@avanivi:
Youtube-ról akarod, v. az egész filmet?

Hurri Kán 2011.05.21. 13:33:42

@avanivi:
Hú, arról kérdezz meg valami hozzáértőt, az ilyet én is öcsémre bízom, nem értek hozzá, nem is akarok.

De ha neten körülnézel, sztem árulnak egy csomó helyen ilyen filmeket pár száz forintért.

avanivi 2011.05.21. 13:39:40

@gyvy: Köszi, nekem is az ifjuság segít néha, de nagyon elfoglaltak.

Hurri Kán 2011.05.21. 13:42:59

@avanivi:
Volt a verseny utcai piac, bezárt már, apám egy csomó filmet (régebbieket) ott vett meg, pár száz forintért árulták, és szinte bármit megszereztek. HA gondolod, van valami elérhetőségük, átküldöm, ha kell.

avanivi 2011.05.21. 14:02:18

@gyvy: Köszi,küld légyszi, ha elérhetők megkeresem őket.

gastro, missing in action 2011.05.21. 14:11:29

Kivancsi vagyok Veronikarol mikor derul ki, hogy kurva, igaz egy fokkal dragabb, mint a mar lebukottak, mert o nem hirdeti magat, hanem kikozvetitik..haver dugta mar:))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 14:51:46

My fellow "howwasit" master team! me fine, bit rueszhegh, but okay!
14 km evezest tuleltem, kozben eszembe jutott, hogy jeeejzusom, meg hogy nincsmirolbeszelni, meg hogy, eeegen, eeez igen apukam! F@szom tele van a nappal meg az otven fokkal!
Hajni, irgyal, ez a jovo fiam, en mondom!

Hurri Kán 2011.05.21. 14:52:54

@KancsiPista:
Páááááááááááááááálinkás jó napot :)))

Albino Vernyul 2011.05.21. 16:58:21

@avanivi: A youtuberol is lehet tolteni ingyenes progival, de az egesz filmet torrent oldalon erdemes keresni..

Hurri Kán 2011.05.21. 17:03:24

Lassan vörösboridő van...

avanivi 2011.05.21. 17:35:48

Elmentünk lomtalanítani,és kibicsaklott a bokám/félreléptem/ most napokat tudok lógni a neten,kényszerpihenő!
Lehet egyedül leszek mint KancsiPista tegnap éjjel.

Townsend 2011.05.21. 17:51:28

@gastro, missing in action: Azzal a szájszervvel, ami verának van, nem sok esélyt látok más elfoglaltságra.

Hurri Kán 2011.05.21. 17:51:32

No belenéztem a tegnapi öfibe.
Hülye ez a görög, hogy elküldte az Olgát, az egyetlen csaj aki amellett, hogy jól is néz ki, még értelmesnek is látszik...

Townsend 2011.05.21. 17:58:16

@gyvy: Pont azért küldte el, mert tart tőle, csoda, hogy Olga eddig nem jött rá, hogy a "király meztelen".

Hurri Kán 2011.05.21. 18:00:06

@Townsend:
Vagy rájött, csak hát van az a pénz...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.21. 19:46:08

@avanivi: faszpirint kaptam en reggel. Keles otkor, menes ceges bulira. Ott napszuras, majd ... Nem panaszkodom, de kivolt a zsirom, meg a majam... Na @Lizalány: Jaaaj... Most lefexem, majd eccaka kozepin jovok ;)

avanivi 2011.05.22. 06:59:04

@Albino Vernyul: Kösz,remélem egy hét,és rendbejön.
süti beállítások módosítása