Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1 x 08

2011. május 18. 19:50 - Hódos Hajnalka

Szívem szerint hagynám a francba az öfi elejét és rögtön az utolsó blokkal kezdeném, olyan forgalom volt tegnap a rötyiben, mintha vérhas járvány tört volna ki a Villában és még ma sem világos előttem, a Pajkos Póni hol volt, mikor Brigitta és Alekosz négyszemközt bazsalyogtak a fürdőben, és félek, sosem kapok választ arra, ismer-e engem valaki annyira, hogy még azt is tudja, hova esett a szempillám. A tegnapi smármaratonból azért én is kivettem a részem, csak én a nappaliban, térden állva, a tévéképernyőre tapadva vákuumoltam Angust. Az öfi címe sokat sejtet. Szerelem, sötét F8. A következő pillanatban már visítok, sakktáblák sorakoznak az asztalokon, tudtam, tudtam, visítom!

Jézusom, Beatrix nem tud sakkozni, csak azt tudja, hogy kell a lóval lépni. Meg a paraszttal. A két ember közötti legmagasabb szintű agyi kommunikációt sakknak nevezzük. Lehet, hogy bonyolultan hangzik, de így van. Ez egy elég kemény téma. Na, kezdjünk, E4. Olga magasról tesz a legmagasabb szintű agyi kommunikációra, ő most nem fog játszani, először elolvassa a könyvet, amit Alekosztól kapott, mert ezt érezni akarja. Rövidesen ki is megy cigizni, benn gyilkos stratégiák feszülnek egymásnak, ütöm a gyalogot. Látom, gondolkozol. Miért, az baj, kérdezi Veronika. Számomra inkább ijesztő. Alekosz egyébként meg van elégedve Veronikával, szép, összeszedett játékot játszik. A leggyengébben teljesítő játékost Alekosz elragadja korrepetálásra, de előtte szeretne Olgával beszélni. De Olga nem szeretne vele beszélni. Ha Alekosznak van mondanivalója, akkor kimegy, de ő nem mond semmit. Tényleg nem, annyit válaszol a mi a baj kérdésre, te szoktad azt mondani, néha nincs szükség szavakra.

Brigitta bepillantást nyerhet a rezidenciába, na kérlek szépen, ott benn lakom. Mire vagy kíváncsi? Mire van szükséged? Egy jó játékosra, egy sakkpartnerre. Brigi mosolyog, betölthetné ezt a szerepet. És mi a következő lépés? Még gondolkodik. Rendben, Alekosz is gondolkodik. Úgyhogy….. a játszma elkezdődött. Csak szólok, Játsz/Ma c. film, a főszerepben Michael Douglas és Sean Penn, onnan tudom, hogy százszor láttam, és amíg volt vonalas telefonunk, ez a mondat volt az üzenetrögzítőn. Helyesebben, ez is. Ugyanebből a filmből. Ja, Brigi ölelése beszél. Ma a gógyit fogják felmérni, úgyhogy a VV4-ben már megismert tanár úr és Olivér vezetésével kőkemény irodalmi műfajban mutatják meg magukat a lányok. Ez a pamflet. Sajnálom, hogy nem látom az arcokat, de az sokat elárul, hogy a következő hat percben a tanár úr vért izzadva próbálja megértetni a lányokkal, mi az. Mindenki mindenkiről, három mondatban. Olgának most ez nem megy. Olivér mi a búbánat van kérdésére sírva fakad, gyere Olgácska, elszívunk egy cigit. Mi a baj? Az, hogy a tegnapi randin túlságosan őszinte volt Alekosszal. Alekoszt is őszintének gondolta, voltak olyan pillanatok, mikor annak látta és ezeket nagyon élvezte, de most nem tudja eldönteni, valóban őszinte volt-e Alekosz. Reggel jókedve volt, és ha nem látja, akkor jól van. Hát ezzel speciel én is így vagyok. Szerelmes vagy? Nem. Ha ez nem szerelem, akkor mi? A dolgozatok közben elkészültek, korrektek és elfogadhatóak lettek ahhoz képest. Veronika bizonyult a legjobbnak, mehet privizni Alekosszal.

Veronika nem arra figyel, amit mondanak, hanem ahogy, Alekosznak tetszik ez a gondolkodásmód. Veronika szépsége párosul egy nem mindennapi humorral és szereti, hogy ilyen pici. Megpróbáljuk újra azt a csókot? Megpróbálják, elég sokkoló, Veronika úgy csókol, mintha egy legyengült, néhány hetes kölyökkutya kapkodna a csecs felé egyre kétségbeesettebben. A cuppogás meg egyenesen fülsértő, röhögök. Jézusom, kiált Alekosz, menjünk, meneküljünk! Itt már nyolcvan fokos a levegő! Olivér rossz hírrel érkezik Alekoszhoz, lobogtat egy újságot, nem fogsz neki örülni. Egy Attila nevű pasi állítja, Beatrix átveri Alekoszt, a testvérek csak a hírnév miatt költöztek a Villába. Beatrix nem szingli, két éve párkapcsolatban Attilával, és nem is modell, dolgozott már prostituáltként is. Alekosz műmegdöbben és nem azt kérdezi Olivértől, hogy hát te meg hogy a faszba válogattál apukám, baszom a szád, hanem bölcsen figyelmezteti Olivért, nem biztos, hogy mindent el kell hinni, amit az újságok összeírnak, majd ő a maga módján rendezi a dolgot. Be is megy a Villába, privizni hívja Beatrixot, aki jaj most éppen hótideg, de Alekosz mellett mindig megnyugszik. Majdnem beesik a nyugiba, amit akkor innentől kezdve most priviszobának fogok hívni, mert Alekosz rálép a papucsára, és nézőpont kérdése, hogy ő hogy van.

Alekosz sóhajtozik, ma szívceremónia lesz és egyre nehezebb, Bejával kapcsolatban mindig is bizonytalan volt, valami furcsa érzése van. Egészen egyszerűen arról van szó, hogy mikor meglátta, nem hitte el, hogy miatta jött a Villába. Hát igen, Beját mindig a külseje alapján ítélik meg, felröhögök, ez tényleg azt hiszi magáról, hogy bombanő! Ő már kibulizta magát, mindene megvan, a boldogságot keresi, azért jött be, mert látta a közös vonásokat. És mi állhatna a boldogságuk útjába? Hát a tesója, de ezt majd neki kell kezelni. Nem, más nem. Nem, nincs semmi, amit Alekosznak tudnia kéne. Nincs párkapcsolatom, van kutyám (a kutya rossz, de be van nevelve). És Beja, ne feledd, nincs jobb fölső négyesed sem.  Nem, a szerelmét sem csapná be soha, mert a saját bőrén megtapasztalta, milyen az, ha megcsalják. Tán a nyilatkozós Attila félrekúrt? Ő mindig őszinte, és mindig az igazat mondja, mert ő túl őszinte. Alekosz bólogat, sóhajtozik, hát igen, egy kapcsolat alapja az őszinteség, a hűség és a bizalom. Na jól van Beatrix.

Minden elismerésem Lilué, egyszer sem kapott röhögőgörcsöt Alekosz minimonológjai közben a fotószobában, én többször is. Nézzük. Briggitta szimpatikus. Olyan, mint a tajgai táj naplementekor. Az milyen, kérdi Lilu. Sivár. De a lemenő nap megszépíti. Alekosz a nap. Tényleg, most mit néztek így rám? Brigitta ma is megkérdezte Alekoszt, hozzon-e neki egy italt és nem ujjnyomozta össze a poharat. Figyel a részletekre. Magdi hangos. Alekoszt zavarják a hangos nők. Olgának sajátos érzelem kinyilatkoztatásai vannak, kicsit olyan, mint ő. Pontosan azt várta tőle, hogy elutasítsa a randin a csókot. Ilyen lányok nem szoktak az első randin csókolózni. Veronika. Igen, ő szép. És lehet, hogy rájátszik, sokan azt hitték, buta és megedződött. Mint egy pontyos tóban a pontyok, akiket már sokszor kifogtak és visszadobtak. Pontyostóbazmeg. Alekoszt meglepte, hogy a Pajkos Póni szeretne az alázatos rabszolgája lenni, mert ilyen beosztásban még nem volt senki az életében. Dörzsölöm a halántékom és nyüszítek.

A szívceremónia miatt előre forgatom a szemem, de ez most valami más. Ma újra kellett néznem, mert még a nyálam is folyt röhögés közben, mindent értek, MegLepke. Kedves Hölgyeim, Drága Lányok, bámulatos egyben látni ennyi női agyat! Felizgat a fejetekből áramló erotika! Erős kezdés, a következő mondatokat megpróbálom szó szerint idézni, higgyétek el, megéri. Ma azt a lányt küldöm haza, akiben a legkevésbé bízom. Lehet, hogy kegyetlennek tűnök, de a szerelem dzsungel, amit csak a megérzéseiben bízó rambók élhetnek túl. A szerelem dzsungel, rambók, sírok. Az első kulcsot egy olyan lány kapja, aki sokszor kiszámíthatatlan, de ma, mikor az ajkuk összeért és heves csókban forrtak össze, már tudtam, maradéktalanul bízhatok benne, Veronika. Most is összeforrnak, ennek a ceremóniára nézve pillanatokon belül beláthatatlan következményei lesznek. A következő lány olyan, mint egy rejtvény, de Alekosz megfejtette. A csodálatos Olga. A csodálatos Olga ölelése közben Olivért mutatják, aki rázkódik a röhögéstől és nyüszít is hozzá. Olivér! Ha nem bírsz magaddal, kiküldelek! Elrontod az ünnepi hangulatot. Olivér rázkódik a röhögéstől, a lányok is elröhögik magukat. Olivér nyög, elnézést…. Tiszta szájfény a szád! Alekosz kibírja, és ő nem röhögi el magát, folytatja.

Andrea olyan, mint a legnemesebb pálinka. Először gyümölcsízű, aztán éget, végül szétárad bennem a forróság. Másnap pedig iszonyatos szájszaggal ébredek, miután egész hajnalban rókáztam, ezt már én teszem hozzá. Alekosz hosszan öleli és most rendhagyó lesz. Kiküldöm Olivért. Mert Olivér folyamatosan küzd a röhögőgörccsel, de minden pillanatban ő marad alul, már én is röhögök. Barbarában Alekosz tökéletesen megbízik. Ha egy nap megírja valaki az Alekosz lexikont, őt bízom meg a szerkesztésével. Ismeri a mozdulataimat, a hangulataimat, még azt is, hová esett a szempillám…..Na ez volt az a pillanat, mikor eldobtam kaszát-kapát és üvöltve átadtam magam a percekig tartó röhögésnek. Nem láttam és nem hallottam semmit, ráborultam a fotel karfájára és artikulátlan hangokkal, minden nőiességet nélkülözve, ordítva röhögtem, így csak ma tudtam meg, hogy Brigitől béke költözik Alekosz lelkébe. A két tesó úgy áll, mintha pofán rúgta volna őket a ló. Beatrix olyan nemes, vad, hogy a legtöbb vadász azonnal puskavégre kapná. De elhibázná. Nem tudnék bízni benned. Mielőtt a testvérednek adnám a kulcsot, kérlek, távozz a Villából. Beatrix bőgve ki. Magdi, így is szeretnéd ezt a kulcsot. Igen, Magdi bőg Alekosz vállán. Nincs semmi baj. Nincs nálam zsebkendő. Adnék. Újra üvöltve felröhögök, én ezt nem bírom. Olivér most már visszajöhet, ha Olivérnek hat pitvar lenne a szívében, mindegyik lány egy-egy lenne. Na menjünk be és lazítsunk.

Azt hittem, ez Alekosznál ez egy sima bebaszást jelent, de nem. Fél óra alatt végigsmárolta a csapatot. Kivéve Olgát és a Pajkos Pónit, akinek a későbbiekben még fontos szerep jut. Olga a fürdőszobában törölgeti Alekosz válláról a taknyot, amit Magdi rábugyborékolt bőgés közben. Mesélj nekem, milyen volt a csók? Ki akarod próbálni? Nem, nem akarja, de majd egyszer megmutatja, milyen érzés ez, kíváncsi, mit fog szólni Alekosz. Mit érzel, mikor látsz engem csókolózni mással? Utállak. Csillagos ötös Olgának. Hopp, máris Barbi, úgy látszik, Alekosz ma minden csajjal a fürdőben privizik. Most éppen arra kíváncsi, milyen az, mikor Barbi ideges, aztán csőröznek, Barbi úgy közelít, mint egy úthenger, és amikor azt mondja, de most valami normálisat, megint felröhögök, ki tudja hanyadszor. Mmmm…. Elképesztő vákuumod van! Most mennem kell, mert dolgom van. Igen, kérdez Veronikától valamit. Itt lett végem. Van egy evezőlapát, az egyik felén egy párduc, a másikon egy nyúl. A nyúl nem reszelgeti a körmét, hanem pipázik. A kérdés pedig a következő: miért nem fél a nyúl? Mert a párduc elsüllyed. Mert nehezebb, mint a nyúl. A válasz nem jó. El se bírja őket az evezőlapát! Alekosz nem visít, én igen, elárulja Veronikának a választ. Négyszemközt. Ide, a rötyibe? Ez az a pillanat, mikor azt akarom, hogy ennek a műsornak sose legyen vége.

Alekosz nem azért hívta ide Veronikát, hogy elmondja neki, azért nem fél a nyúl, mert okosabb, mint a párduc és el is felejtette, hogy azt ígérte neki, hogy azt is elmagyarázza, miért lóg a cipőfűző. Alekosz csak egyvalamit tud, hogy Veronika csókja ellenállhatatlan. Smár. Majd rögtön utána Veronika: kicsit mogyis volt a leheletem. Végem van. Akarom ezt a nőt. Adoptálni fogom. Hazahozom és vele akarok lenni a nap huszonnégy órájában. Utána még kis combsimi, Alekosz gonosz. Azért, mert Veronika ki van éhezve. Kérdezhetek valamit? Most akartam menni. Már le sem írom, hogy zokogok a röhögéstől. Jön a Pajkos Póni pisilni, hihihi. Alekosz őrület felkiáltással végigsétál a nappalin, odalép Brigihez. Szeretne neki valamit elmagyarázni, amit bizonyára nem tud, és egyben lesz egy kérdése is. Gyere. Pont ide? Négyszemközt akartam veled lenni. Na most Pajkos Póni már nem pisil, mert nem hallani csurgást, vagy kakil, akkor meg Alekoszék nincsenek négyszemközt, de mindegy. Elgondolkozom, csókolóztam-e már úgy, hogy mellettem két méterre valaki éppen… nem is gondolkozom ezen, mert belegondoltam a kommentekbe, mi lett a lepényhalból is, ugye. Csók Brigivel is, hogyne, kezdem félteni Alekoszt, még összeszed egy szájpenészt itt nekem. Nem kell mondanod semmit. Tudom. És én se mondok semmit. Megbeszéltük. Alekosz! Brigitta! Meg akarok élni egy ilyen beszélgetést. Úgy, hogy közben mogyis a leheletem. 

Köszi, Sigis, izé, írhatnál tárgyat :D
 

Címkék: alek
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S-1-5-7 2011.05.18. 20:03:36

Pandacsöki Veronika

vitek 2011.05.18. 20:03:43

Na idejövök kommenteket olvasgatni, erre én vagyok az ötödik?

dr. gernika 2011.05.18. 20:04:00

Milyen biztonságot ad Alek Briginek, most komolyan???

Hurri Kán 2011.05.18. 20:04:21

Pajkos Póni milyen módon kellene rabszolgálja Alekoszt?

mocskosmacska 2011.05.18. 20:04:38

Azért Magdi nem volt semmi. Alek hogy érzed magad most kérdésre, kapásból mondta, hogy: Én jobban megérdemlem, hogy itt legyek, mint Beatrix.
Kb. 30 másodperccel a tesója távozása után már fúrja.

rianna 2011.05.18. 20:06:44

vájára egy melltartót adhattak volna

Norcsesz 2011.05.18. 20:07:05

@gyvy: Melyik a Pajkos Póni?

Norcsesz 2011.05.18. 20:07:40

@rianna: Minek??? Neki nincs olyanja, amit abban tartani kellene :)

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.05.18. 20:07:56

Alig vártam, hogy megjelenjen a poszt és olvashassak, mert már napok óta nem nézem a műsort. Ez a sok liba... kibírhatatlan... a Hellén Hős meg... na hagyjuk is, mert nem találok jelzőt :-)))

Az öfin viszont szétröhögtem magam.... Hajnikám, remek vagy, könyvet kellene írnod ezekből!

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.05.18. 20:09:18

Fontos kérdés: Éva mikor megy segíteni Alekosznak?

Hurri Kán 2011.05.18. 20:09:27

@Norcsesz:
Nem tudom, olvasd el az Öfit. Meg aztán Te nézed a műsort, neked kéne tudni :P

dr. gernika 2011.05.18. 20:14:48

@Norcsesz: De. A bimbóját igazán eltakarhatta volna. :S

rianna 2011.05.18. 20:17:20

@Norcsesz: a mellbimbóját sem akarom látni, követelem, hogy takarják el.
Andi a PP.

B.Andita 2011.05.18. 20:18:20

@Norcsesz: Andi, a szemüveges szőke lány, aki folyton nevetgél - kibirhatatlan.

Hurri Kán 2011.05.18. 20:20:52

A Olga az melyik? Már annyit volt róla szó, nekem meg foggalmam se nincsen...

janeausten 2011.05.18. 20:22:43

@gernika:
A lányom és énközöttem ugyanez a párbeszéd zajlott le... de ez a nő annyira nem néz ki nőnek, hogy fel sem tételezem, hogy egyáltalán van a szekrényében ilyesmi. Borzasztó. És milyen üres a szeme! Volt kitől örökölnie A.-nak...

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.05.18. 20:25:20

@gyvy: Olga a magas, fekete, orosz csaj. De úgyis mondhatnám, hogy az egyetlen normális a libák közül. :-)

janeausten 2011.05.18. 20:27:33

Olga az az orosz csaj, aki mellett A. úgy néz ki, mint egy kisiskolás a tornasor végén... de legalább rá azt a szerepet osztották, hogy tartózkodó legyen. Fekete, rövid hajú, magas, kemény. Alekosz félne őt választani, de legalább egy színfolt az egyforma tyúkok között.

Lizalány 2011.05.18. 20:29:11

Na,ma a Briginek is adhatunk 1 Oscart,szenzációsat alakított.

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 20:30:48

Van Pajkos Póni. Alekosz vajon hallott a Bajszos Póniról?

Zuzimama 2011.05.18. 20:33:41

Veronika hogyan lehet a legjobb bármiben is, pislogáson kívül?!?! Nekem ez - is - rejtély.

Lizalány 2011.05.18. 20:34:00

@Ayesha: Hogy érted? A vihogós csajszinak is van pasija?

janeausten 2011.05.18. 20:35:15

Szerintetek a Barbi linkjét nem mutatják meg A-nak? Mert az anyósnak is tetszik...vagy ez már nem is a pofára esés kategória? Egy ilyen profil megengedhető? Esetleg direkt a balhé, a műsor élénkítése miatt regisztrálták mint popókedvelő, alkalmazkodó, stb. XIII. kerületi cicuskát?

Hurri Kán 2011.05.18. 20:36:00

@DóraTanár:
Egy linket kaphatok Olgáról? Köszönöm.

dr. gernika 2011.05.18. 20:36:52

Hajni perverz vagy, vagy beleőrültél a műsorba. Többet nevetsz tévézés közben, mint én a posztjaidon. :)

dr. gernika 2011.05.18. 20:40:01

@Lizalány: Bajszos Póni kismamafórumok hírhedt trollja. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 20:40:02

@Lizalány: neeeem. emlékszel a tóthlüszire?

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 20:41:10

@gernika: .... és most indul meg a lavina. majd csak figyelj.
:DDD
egyébként igen. mindkettő. :DDD

Hurri Kán 2011.05.18. 20:42:16

@Hódos Hajnalka:
Hajni, a szempillád nem eshetett a kutyaszalámi mellé? :)))

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 20:45:58

@gyvy: te egy állat vagy :DDDDDDDDDDD

Lizalány 2011.05.18. 20:46:05

@gernika: @Ayesha: Ááá,nagyon le vagyok maradva :D

Norcsesz 2011.05.18. 20:46:42

Jaj, ez a műsor is félig kimaradt egy telefon miatt... :( De este újranézem a tegnapival együtt, bizonyisten...

dr. gernika 2011.05.18. 20:47:18

@Hódos Hajnalka: Kéretik külön gondot fordítani Brigi arckifejezéseire, mikor a randi után Alek bejött és más csajokhoz ment oda. :)
Olga már kivégezte volna.

2011.05.18. 20:49:03

@Norcsesz: szerintem ne tedd. Engem már egy rész is teljesen kikészít. Mintha fekete űr tátongna az agyam helyén, ez nem agyzsibbasztás, agyelszívás az egész.

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 20:50:39

@gernika: én most konkrétan a tóthlüszi nevű kiskorában prostituálódott énekeslányra gondolok. eredetileg ő volt a bajszos póni. de aztán jöttek a trollok:D

Norcsesz 2011.05.18. 20:51:41

@beebeer: Igaz, éreztem ilyet már én is, de nem értem akkor, hogy itt miről folyik a disputa :))) Valamit valamiért :D

Hurri Kán 2011.05.18. 20:51:48

Valaki linkeljen nekem Olgát, összetett kézzel könyörgök!!!

Hurri Kán 2011.05.18. 20:56:35

@Norcsesz:
Úgy néz ki, mint egy depressziós playmobil figura...
És köszi :)))

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 20:56:51

Faszom. Az Alekosz már vezetéknév????
Alekosz Olga.:D:D

2011.05.18. 20:56:52

@Norcsesz: készülj fel, vitamin, magnézium, koffein, tej és egyéb életmentők. Talán túléled.
Mondjuk kínozni lehet egy Alekosz legfelsőbb szinteken nonstop vetítéssel. Terroristák vallanának már az első tíz percben. Az amerikai hadsereg Noriega tábornokot GunsandRoses-sal próbált megtörni. Hülye amcsik! Nálunk van a csodafegyver!

Hurri Kán 2011.05.18. 20:59:18

@beebeer:
Így van, butákok ezek a jenkik :))))

@Norcsesz:
De most komolyan... :D

Norcsesz 2011.05.18. 20:59:31

@beebeer: Ennyire szörnyű??? :))) Akkor meggondolom...

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 21:00:20

@gyvy: bazmeg.D:D:D:D pipilnem kell:D:D:D

Zelefánt 2011.05.18. 21:04:57

Lilu lesz az ara, már régen mondom.
Balázs meg a vőfély.
Kolosi pedig az első éjszaka jogát gyakorolhatja, ám azt Rátok bízom, hogy megtippeljétek, kivel.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.05.18. 21:07:15

@gyvy: sajnos azt nem tudok, de látom már Norcsesz küldött :-)

Hurri Kán 2011.05.18. 21:08:59

@Zelefánt:
Tartok tőle, a hölgyek nincsenek veszélyben :DDD

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.18. 21:13:45

@gernika:

nem volt halálfélelme, mikor fejre állt a kocsi amiben ültek...

sogeking 2011.05.18. 21:14:54

hol lehet mellbimbót látni?

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 21:16:23

gyerekek, ne buzizzunk már, most komolyan, faszt érdekel, ki hova rakja, kibe.

Hurri Kán 2011.05.18. 21:19:56

A póni rendeltetése tisztázódott már?

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.05.18. 21:25:22

Valaki kérem szépen mondja meg, hogy Éva mikor lép be a műsorba. Már alig van liba akiből válogatni lehet.

2011.05.18. 21:26:21

Ez jó, valami előzetes a TV2-ben: és most következik a rózsaceremónia és a pinainas előkap egy golyószórót! :))

Hurri Kán 2011.05.18. 21:27:23

A pinainas szórj a a golyóit, vagy mi van??? :)))

2011.05.18. 21:29:06

@gyvy: bizonyos értelemben. Aki nem kap rózsát azé a golyó! Ez lenne az igazi verseny!

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 21:29:08

hát ennyire nem jó ez a portobraga meccs, hogy mindenki ezt nézze....

Hurri Kán 2011.05.18. 21:32:15

@beebeer:
Nem tudom, melyikkel járnának jobban...

@Hódos Hajnalka:
Én az alapszabályon dolgozom. Nem eccerű, na. :D

@sogeking:
Most volt. Porto vezet.

grabb1 2011.05.18. 21:33:17

@Hódos Hajnalka: igy van.egeszen addig, mig nem belem rakjak.

sogeking 2011.05.18. 21:33:43

@Ayesha: azt már láttam, de itt írta valaki :)

2011.05.18. 21:33:45

@Hódos Hajnalka: nem is, nem szeretjük a portugál focit. Inkább húzok House-t nézni. Teljesen kikészített a mai Alekosz. Vissza kell térnem a régi módszerhez, komment és no TV! A kettő együtt nekem nagyon durva.

rianna 2011.05.18. 21:34:30

@sogeking: rátapintottál megint a lényegre:)
Vája asszony kebelén látható.

Soror Formoza 2011.05.18. 21:34:43

Nem hittem, hogy egyszer leirom, de Alekoszt oszinten kezdem sajnalni. Egyre faradtabbnak latom, nyuzott, kinlodik.

tornapipő 2011.05.18. 21:39:01

lehet h. alkesz nem normális, mindenesetre roppant szórakoztató figura. barbi lesz a befutó szerintem...

sogeking 2011.05.18. 21:39:57

@rianna: na igen, de ez hogy derült ki?

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 21:42:23

@grabb1: hát... erre most mit írhatnék...

találós kérdés. ahh, könnyű. hol játszott még fálkáó nevű játékos? melyik csapatban, ugyan, na?? na??

rianna 2011.05.18. 21:44:07

@sogeking: meglátogatta alekoszt és nem viselt melltartót az ing alatt. Nem teljes valójában láthattuk, ha ez megnyugtat:)

@gyvy: mi a biztos?:)

Hurri Kán 2011.05.18. 21:45:10

@rianna:
Hogy a mellbimbó Vája asszony kebelén látható.

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 21:45:44

@Soror Formoza: én meg pont azt láttam, hogy a tegnapi öfiben magára talált. a luvnyatakarodó..... na az odabaszott. :D

Norcsesz 2011.05.18. 21:50:00

Csak nem vett rá a lélek, hogy megnézzem a tegnapi adást, meg a mait, amit nem láttam... Marad az általatok leírt puzzle-ok összeillesztgetése. Szórakoztatóbb is asszem :)

rianna 2011.05.18. 21:50:37

@Hódos Hajnalka: hát én grabbtól azt kérdezném, miért olyan biztos, hogy valaki belé akarja rakni?

@gyvy: nekem nagyon úgy tűnt, hogy ott volt, aztán ki tudja:) Lehet, hogy ébren álmodtam, szoktam egyébként.

Albino Vernyul 2011.05.18. 21:56:16

@DóraTanár: Tegnap Aniko a Kokuszba, ma Aniko+Gigi a Kokuszban az Alekosznakvalo miatt (megint olyan erzesem tamadt, hogy Anit kicsit epitik fel), es nemi Eva beharangozo.. Azaz logatjak a levegoben, hogy kap valami szerepet..

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 21:59:13

@rianna: Láááábak:):):) van vmi újság jól fizető zsíros állásokról?

rianna 2011.05.18. 22:03:27

@Ayesha: szia drága, sajnos nem:(((((((
Nálad?

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 22:04:20

@rianna: hát ez a mi titkunk :)))))

Norcsesz 2011.05.18. 22:08:08

@gyvy: Haladsz a szabályzattal? :) vagy a mosómedve elvitte az időt? :))

sogeking 2011.05.18. 22:11:00

@rianna: de nyakkendő legalább volt rajta?

Soror Formoza 2011.05.18. 22:13:01

@Hódos Hajnalka:
Bevallom, en a fotokra hagyatkozom. :-) A szemen latszik a faradtsag, mintha fogyott is volna.
A regi formaja nem tetszett, ezt pedig sajnalom. Meg vagyok vezetve, azt hiszem. :)

rianna 2011.05.18. 22:13:52

@sogeking: asszed megkíméllek attól, hogy megnézd? :P már kellőképpen fel vagy csigázva, keresd meg a videót:D

csicserierika 2011.05.18. 22:13:56

@Soror Formoza: szerintem pedig jól keveri a lapokat.
Teszett, hogy Briginek nem adott egyértelmű választ a narancssárga madár szabadságát illetően, na meg kicsit kitüntette még figyelmével Magdit, ami remélem, hogy egyben búcsú csók is volt egyben. Én majdnem behánytam. Na ezért én is megsajnáltam Aleket.
Andi pajdkos pónit is csak azért szórakoztatta szerintem, mert már túlzottan hanyagolva volt.
remélem tőle is hamarosan megszabadul, mert ez az idétlen vihogás amit levág, hát rosszul vagyok.

vitek 2011.05.18. 22:17:25

Éva ismét akcióban:

"egy nő többször is leköpte a szocialista politikust"

illetve

"[A Fidesz-KDNPs képviselő]közölte: az utcán inzultálták, leköpdösték valakik a gyermekét."

Micsoda pártatlanság, bármelyik oldalt leköpi ha arról van szó ;)

források:
index.hu/belfold/2011/05/18/lekoptek_gyurcsany_ferencet_egerben/
index.hu/belfold/2011/05/18/lekopdostek_egy_nyiregyhazi_kepviselo_gyermeket/

sogeking 2011.05.18. 22:18:53

@rianna: de ha nem lesz benne legalább egy piercing..

Hurri Kán 2011.05.18. 22:19:13

@rianna:
Te is? Orvos látott már? Vagy természetgyógyász? Vagy foltozóvarga? Vagy műszövő?

grabb1 2011.05.18. 22:20:08

@rianna: addig vagyok nyugodt, ameddig nem vagyok ebben biztos;)
@Hódos Hajnalka:
szamra se veszem a csapat nevet, de barilla volt a mezre irva.nyeremenyt postazzad kerlek.

Hurri Kán 2011.05.18. 22:20:27

@Norcsesz:
Hamar munka ritkán jó :)))

Norcsesz 2011.05.18. 22:24:29

@gyvy: akkor ráérsz holnapra megcsinálni :)))

rianna 2011.05.18. 22:24:59

@sogeking: vája modern asszony. Ne legyél ilyen gunyoros, mert nem tudhatod előre.

@gyvy: nem, én a szomszéd henteshez szoktam járni. Azt mondja, amíg alekoszt nem látom ölelkezni tömjénzsolttal, kiszeltünci közvetítésében, rednben vagyok. A fenti tünetek ugyanis elég gyakran előfordulnak mostanában.

Soror Formoza 2011.05.18. 22:25:22

@csicserierika:
Ajaj, en nem megyek ennyire bele az eselyek latolgatasaba, nem is hozza a musor azt az izgalmat, mint a vv parbajai. Itt sokkal jobban aggaszt az, hogy tulelik-e tomeges szajpenesz, lab- es huvelygomba es kitudja meg milyen nyavalyak nelkul.

MegLepke 2011.05.18. 22:25:37

Hátazérna! Hogy megint celeb lettem, hogy el ne feledjen a nép, ezt köszönöm Hajni. A poszton meg helyenként vinnyogva röhögtem (csakhogy megtaláltam:D).

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 22:28:07

@rianna: nekem se, még nincs semmi:((( még mindig itthon:((((

Hurri Kán 2011.05.18. 22:28:25

@Norcsesz:
De ne aggódj, készül. :)

@rianna:
Ennek a fele se tréfa...

Norcsesz 2011.05.18. 22:31:39

@gyvy: Jól van, akkor nyugodtan megyek aludni! :) Jó éjt!

rianna 2011.05.18. 22:36:30

@Ayesha: én már azt sem tudom, mit csináljak, hol keressek, merre forduljak.
p.s. ma végre rövidnardágban mentem futni, idén először volt rajtam:) Hogy vmi pozitívumot is mondjak.

@gyvy: szóval te is?

Hurri Kán 2011.05.18. 22:38:45

@rianna:
Ja, nem, én henteshez kizárólag koleszterin utánpótlásért járok :D

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 22:39:21

@rianna: én idén se veszek fel rövidnadrágot:D:D
te futsz, én meg pingálom magam bánatomban.

rianna 2011.05.18. 22:46:11

@gyvy: de te is ébren álmodsz?:)

@Ayesha: nem tudlak mivel vigasztalni:)
Futást én sem szeretem, de valamit muszáj mozogni.

Lekötöztem magam a székhez, nehogy a a milleniumra kapcsoljak a tévében. Most olvasom az első kötetet, nem akarom látni a filmet előbb.

Hurri Kán 2011.05.18. 22:46:17

@Ayesha:
Indijánlány leszel? :)

Hurri Kán 2011.05.18. 22:49:44

@rianna:
Ja, nem. Viszont a napom jelentős részét gyakorlatilag fél-hipnotikus állapotban töltöm vérnyomásproblémák miatt. Elég alacsony. :D
Tehát inkább félálomban álmodok, vagy valami ilyesmi :)

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 22:49:58

@gyvy: végülis ja. Segélyért állok sorba, meg minden:D:D
@rianna: óóó nem is tudnál, én se tudlak téged, szemétláda mocskos világ.
Millennium???? könyv????? érdekel:)

Hurri Kán 2011.05.18. 22:52:54

@Ayesha:
Én nem OLYAN indiánra gondoltam. Hanem hogy esetleg felállítasz a házad előtt egy totemoszlopot, beöltözöl tollas ruhába, az arra járó turistáknak megmondod hogy te vagy Hibbant Csibe, és némi tiszteletdíj fejében fényképezkedhetnek veled.
AKi nem akar, azt megskalpolod.

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 22:54:55

@gyvy: :))))) jó ötlet. Micsoda nevet találtál ki nekem::D

MegLepke 2011.05.18. 22:55:45

@Ayesha: @rianna: a kurvaéletbemár!!!! ismerősöket ÚJRA beizzítani nyálas hangon, sajnos így megy, másképp nem. Menni fog, és sikerülni!!! ha nekem összejött, nektek is. Faszom. És lépjetek egy böszmét F6-ra - ha értitek mire értem. Ha nem, holnapig kell várnotok, megyek alszani. Jóccaka! Aludjatok kékben!:)

Hurri Kán 2011.05.18. 22:56:02

@Ayesha:
Rengeteg jó ötletem van még.
Bomlott Kotlós pl. Soroljam még? :D

sogeking 2011.05.18. 22:56:52

ma én is futottam... volna, csak őrült meleg volt

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 23:02:10

@gyvy: AZTAKURVAHÉTSZENTSÉGIT :DDDDD
leírod, hogy VÉRNYOMÁSPROBLÉMÁK, miközben legalább hat napja vagy másnapos, sírok bazmeg.. sírok :DD
jaj most ezt a kommentedet még elolvasom háromszor :DDDDDD

rianna 2011.05.18. 23:03:26

@Ayesha: stieg larsson, svéd újságíró a szerző, 2004-ben meghalt, a könyv megjelenése előtt. Az első kötet címe, a férfiak, akik gyűlölik a nőket. Jelenleg itt tartok: egy stockholmi gazdasági újságíró, akit egy cikke miatt elítéltek, ajánlatot kap egy előrehaladott korú milliomostól, hogy a 40 éve eltűnt unokahúga halálának körülményeit derítse ki. Elutazik a messzi északra és nekiáll a kutatómunkának, na itt vagyok most...
Érdekesebb, mint az én leírásom:D
A fülszöveg szerint vmi nagy titokra fog bukkanni.

ne spoilerezzen senki!!:D

@gyvy: nekem is alacsony a vérnyomásom, néha ok nélkül megszédülök.

rianna 2011.05.18. 23:06:37

@Hódos Hajnalka: ó, én is ilyesmit akartam írni először, de gondoltam, nem leszek gonosz::D

Hurri Kán 2011.05.18. 23:07:16

@Hódos Hajnalka:
már szerda van, és a héten tengermély fájdalmamra még NEM voltam másnapos :DDDD

@rianna:
Ennek ki kellene vizsgáltatni az okait... De nem találtam még hozzáértő orvost...

rianna 2011.05.18. 23:16:41

na jó éjt, tesók

rianna 2011.05.18. 23:18:14

@Hódos Hajnalka: olyan nagy csend lett, gondoltam visszavonulok:)

Hajdu Ρéter 2011.05.18. 23:23:20

leszállt az éj, hirtelen oly nagy csend lett
csendes a villa , az utcák, a határ
A hellén hős álmában forgolodik kicsit
mikor rianna vágyó sóhaja arra száll :)

Zelefánt 2011.05.18. 23:23:40

@Hódos Hajnalka:
De a Játsz/ma akkor is tökéletes.
Rianna mostanság épp tévelyeg.

Hurri Kán 2011.05.18. 23:27:27

Hellén hős = görög csődör?

rianna 2011.05.18. 23:27:56

@Hajdu Ρéter: :D:D:D
nekem még soha senki nem írt verset. Oh, Péter, te egy rambó vagy a szerelem dzsungelében. Olyan meghatott vagyok :)

az utóbbbi félórában ez a dallam járt a fejemben:
www.youtube.com/watch?v=JdRPRvhXSCo&feature=related

rianna 2011.05.18. 23:29:26

@Zelefánt: hogy mi van???:))
Mit tudtok rólam, amit én nem?:D

sogeking 2011.05.18. 23:29:34

riannáról kell verset írni verseny van?

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 23:29:50

na, ez az, de akkor így ..... rianna egy nagyon nőies jelenség..

Péterembazmeg, ha verset írsz neki, miért nem neki írod? :D

@Zelefánt: ja, az.
akartál még valamit nekem mondani?

Zelefánt 2011.05.18. 23:30:46

@Bajszos Póni:
Pajeszos Bóni?...(gróf...)

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 23:32:20

@sogeking: ööö...igen, merhogy én most éppen mást csinálnék, és nem írom le, hogy mit......

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 23:34:05

@rianna: na anyukám, én most nem feküdnék le a helyedben.
vagyis én most igen, és most megyek is, ...
na szóval, hümm. :DDDD

Zelefánt 2011.05.18. 23:34:42

@rianna:
A vércsoportod még nincs meg.
De olvasd végig a svéd izét, szar lesz a vége, én szóltam.

rianna 2011.05.18. 23:35:45

@Hódos Hajnalka: hát én itt tűkön ülök, nem feküdtem le, erre sehol a többi pályamű.
( a zsűri megvesztegetést elfogad)

rianna 2011.05.18. 23:37:29

@sogeking: írjál verset!!

@Zelefánt: mondtam, hogy ne spoilerezzen senki:(((

Zelefánt 2011.05.18. 23:37:33

@Hódos Hajnalka:
Most ezt én nem értem, de lehet, hogy mindez az eddig letolt vodkának köszönhető...

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 23:37:58

@sogeking: hát nézd, nekem most éppen mogyis a leheletem, de smárolok veled a rötyiben, ha akarod.
de igazándiból nem erre gondoltam. :)

rianna 2011.05.18. 23:40:03

@gyvy: jelenleg én, a személyem és jómagam. De ha valaki még jelentkezne (hölgyek), szívesen fogadom.

Zelefánt 2011.05.18. 23:40:49

@rianna:
Írtam már verset gyümölcsfához is, nem is hőzöngött, spoilerezni pedig meg szerintem nem tudott...

sogeking 2011.05.18. 23:40:54

@Hódos Hajnalka: nem baj, ha mogyis, most ettem paradicsomos halat :DDDDD

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 23:41:33

@gyvy: ééénbazmeg, de most smárolhatnék végre a rötyiben nyugiban???

szóval, a téma.
rihanna csókja.

én is pályáznék, csak... csak na. :D

Hajdu Ρéter 2011.05.18. 23:42:31

nem vagyok érdekember, de mi lesz a jutalom? :)

rianna 2011.05.18. 23:43:22

@Zelefánt: kedves zeli, az is spoiler, ha azt mondod, hogy szar a vége:)

Hurri Kán 2011.05.18. 23:43:46

@rianna:
Akkor én sajnos nem mehetek... :(((

@Hódos Hajnalka:
Émmiattam smárolhatsz idegesen is :DDD

sogeking 2011.05.18. 23:44:18

@Hajdu Ρéter: egy piros fehér zöld csíkos harisnya

rianna 2011.05.18. 23:45:59

@Hajdu Ρéter: ugyanaz, mint a téma, de lehet, hogy kitalálok mást:)

@gyvy: kivételezzek veled?

Zelefánt 2011.05.18. 23:46:39

Gyümölcsfa-e vagy, ha ily bátran nyilatkozol a Rólad fabrikált rímekről, Rianna szívem?...

Hajdu Ρéter 2011.05.18. 23:46:41

@sogeking: bahh, mély fájdalommal tudatom a tisztelt zsürivel és a jelen lévő versenytársakkal hogy nem vagyok lábfetisiszta, igy nem érzem magam kellőképp inspirálva, egy nagyformátumu, monumentális, kolosszális, sziveket és lelkeket megrenditő szuperszépséges alkotáshoz :)

rianna 2011.05.18. 23:48:16

@Zelefánt: hogy az vers volt, amit írtál?:)

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 23:48:37

@Hajdu Ρéter: jó, van új pályázat, semmi gond, hajni csókja.

Hurri Kán 2011.05.18. 23:49:04

@rianna:
Nem, az nem volna sportszerű a többiekkel szemben.

rianna 2011.05.18. 23:50:56

nem akar senki verset írni nekem. Nem is jövök többet ide:((((((

sogeking 2011.05.18. 23:51:10

közben valamit csinálnom kell, de mindjárt elszabadítom az agytekervényeimet

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 23:53:39

@rianna: hülye.
most fogalmazzák. nyugi. :))
majcsakfigyejjél.

hát én is ... csak hát én már megjártam penelopéval, érted.... :DD

Hajdu Ρéter 2011.05.18. 23:53:42

@Hódos Hajnalka: Téma? kategória? mert áriát csak nagyon berugva irok :) minimum karakterhossz? milyen izü lesz a csók? cicimarkolás engedélyezett közben (nem saját)?
részleteket kérek ;)

Hurri Kán 2011.05.18. 23:53:49

@rianna:
Megígérem, álmomban megírom :DDD

Jóéjt mindenkinek!

Zelefánt 2011.05.18. 23:54:09

@rianna:
Nem, nem emLÉKszem, hogy mostanában verset írtam volna...És ha trágár volt, akkor semmiképpen sem én szereztem.
De a "Játsz/ma" ettől még ott van.

Hajdu Ρéter 2011.05.18. 23:55:00

@rianna: szóval én senki vagyok :) Nem is jövök többet ide:((((((

Zelefánt 2011.05.18. 23:58:46

@rianna:
Nem, az a Szt. Péter lehetett, vagy Peter Cs, mert én utoljára haikukat írogattam Penny Garcia hatására.

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 23:59:38

@Hajdu Ρéter: témát megadtuk. hajni és rianna csókja izé, nem gruppenben, hanem külön.
szóval ádegy rianna csókja
ádkettő hajni csókja

a vers hossza kötetlen, a stlílus is, rianna gyengéd és lágy, én perverz vagyok, nyers és veszett, ezt kéretik figyelembe venni, na toljad, apukám.
és nincs csöcsörészés, SZERELMES VERS bazmeg!!!

rianna 2011.05.19. 00:00:18

@gyvy: bla bla.

@Zelefánt: érzésem szerint elbeszélünk egymás mellett:) De ha te mondod, elfogadom, hogy a játsz/ma jó film.

@Hódos Hajnalka: hiszem, ha látom. Pennyt offline kell elcsípned, máskülönben nem lesz semmi.

@Hajdu Ρéter: hadd idézzek egy bizonyos Hajdu Pétertől:
Hajdu Ρéter 2011.05.18. 23:46:41
bahh, mély fájdalommal tudatom a tisztelt zsürivel és a jelen lévő versenytársakkal hogy nem vagyok lábfetisiszta, igy nem érzem magam kellőképp inspirálva, egy nagyformátumu, monumentális, kolosszális, sziveket és lelkeket megrenditő szuperszépséges alkotáshoz :)
Akkor hogy is van ez????

rianna 2011.05.19. 00:02:54

@Zelefánt: jó, akkor lehet, hogy az eredeti kommentedben nem is hozzám akartál szólni, csak az én nevemet írtad:) Mert én már semmit nem értek.

Zelefánt 2011.05.19. 00:05:50

@rianna:
Nem kell, hogy elfogadd, csak ha megnéznéd...Kiderülne, hogy mégiscsak jó...
Csöcsörészés...Nem hangzik rosszul...

rianna 2011.05.19. 00:07:49

@Zelefánt: én egy szóval sem állítottam, hogy nem jó.

Zelefánt 2011.05.19. 00:10:22

@rianna:
Az előfordulhat, és akkor bocs.
Ám Michael Douglas és Sean Penn akkor is király a The Game c. David Fincher-filmben.

rianna 2011.05.19. 00:14:25

@Zelefánt: az biztos, h én ma erről a filmről nem írtam semmit, és nem is gondoltam rá:)

@Hódos Hajnalka: jó éjt bajtárs, akiről szintén nem írnak verset :D

Zelefánt 2011.05.19. 00:15:04

@grabb1:
A könnyebb utat választod?

Zelefánt 2011.05.19. 00:16:09

@rianna:
Na, az még nem biztos...

sogeking 2011.05.19. 00:16:49

én írnék, csak Heston Blumental egy mozsártörővel pépesítette az agyberendezésem

Soror Formoza 2011.05.19. 00:17:47

Latom nem csak nekem ad otleteket Alekosz maratoni csokolozasa. :)
Arra gondoltam, lehet, hogy Oliver igy akarja karpotolni az esemeskuldoket. A Pay it Forward mintajara Alekosz megcsokol 16 not, akik tovabbadjak l6 kuncsaftjuknak, akik tovabb es tovabb. Ropke fel het alatt mindenki megkapja a maga Alekosz-csokjat.
Csak az nyugtalanit, hogy a hatarok annyira nyitottak...

Hajdu Péter 2011.05.19. 00:19:08

1 szin -megérkezés
Egy tapodtat se tovább! dörög az Őr a vártán
ki jár kinn a sötétben, ki kér bebocsátást?
Hajdu Pétör a nevem, s a csodás hercegnöket keresem
engedj be hát sietve, vagy kökemény fa..ööö..fegyveremmel
csapok tudatlan fejedre!

nyijd az ajtot hát,
s vezess hozzájuk te pupák
hisz lelakatolt mézesköcsögöcskéjükhöz,
én valá a kulcs mi aztatat kinyitá!

2. szin - Trónterem a hercegnők ámuldoznak

Ohh jajj, szivem megbolydult!
mily szép kerekképü adonisz közelit?
látod te is rianna hugom?
lába kecses, melle mint a beton
keblem rögvest félig kibuggyantom!

ohh igen nővérkém
tán sosem láttam ily szép vitézt
tartása délceg, s nadrágja dagad
lábam remeg, minden vér a fejembe szalad

folyt köv...

Zelefánt 2011.05.19. 00:21:03

@grabb1:
"Babonák napja, csütörtök, amikor a legnehezebb..."
Effélére gondolsz?...

Hódos Hajnalka 2011.05.19. 00:23:20

@Hajdu Péter: :DDD éljen éljen mégmégméééég :DDD

@Zelefánt: dehogy arra gondol......:)))

rianna 2011.05.19. 00:26:22

@Hajdu Péter: nem bírtam ki, h vissza ne lessek még egyszer. így már beszélünk:D

sogeking 2011.05.19. 00:30:52

izé, sírva röhögés közben nem megy :D

grabb1 2011.05.19. 00:31:37

pedig azt hittem tetszeni fog :(

Zelefánt 2011.05.19. 00:35:26

@gernika:
Baszós Polly?...
Azt a kurva szégyent...

Hajdu Péter 2011.05.19. 00:38:44

3. szin Hajdu bedobja magát

mélytisztelet hölgyek!
mily csodás látvány mi itt fogad
összecsapom bokám, megfeszitem tokám
állam keresve, bambulok csak ostobán.

szavakat nem lelek, csak némán hápogok
potykaszemem kocsányon, szájtátva bámulok
pergő nyelvem is, most a szemöldökömre ragadva
nyeklik nyaklik, a hatástol megakadva.

4. szin a hercegnök elalélnak

elalélok jujj
én is! én is! jajj

5. szin - Péter szint vált

némá, hehh, elaléltak szépen
ha nem lenne a sok szájtáti
bekasztanák nekik keményen!

epilogus

a hős várt egy percet
aztán még kettőt
egyszer élünk kiáltott
s boldoggá tette (gyk jól megrakta) a két hercegnőt

vége

pojaca 2011.05.19. 00:38:58

Könnyben ázik szeme,
Tán bogárka ment bele?
Nem ám, ő biz' versre szomjaz.
Remélem, hogy ez lesz pont az,
Mitől hanyattvágja magát
És eltátja a száját.

Édesdeden szunyókál.
Álmában egy fürdőtál
Leesik a földre.
Riadtan néz körbe.
Sötét van! Hát gyertya gyúl,
Utána meg orrot fúj.
Nyelvét nyújtja, mi ez az íz?
Csak nem itt járt ama tíz
jóképű fickó,
kinek mindene a cickó?

Visszaalszik, paplant fejre ráhúzva.
Mit álmodik, azt már senki nem tudja.

Zelefánt 2011.05.19. 00:39:41

@Zelefánt:
Radikalizálódik a csoportosulás, a görögök vessék magukra...

grabb1 2011.05.19. 00:43:14

kivalo a ket utobbi, kisse homoerotikus koltemeny. a szerzok a belami.hu 100000 forint erteku reklamfeluletet nyertek meg. gratulalunk.

grabb1 2011.05.19. 00:44:52

gy.k. reklamfelulet = tukor

felszopó 2011.05.19. 00:45:30

hogy ez az olivér mindig rommá van szívva...

sogeking 2011.05.19. 00:46:40

@Hódos Hajnalka: mit értesz azon, hogy perverz? nem tudhatom, másnak e szó mit jelent..

Zelefánt 2011.05.19. 00:46:58

@grabb1:
De a Húsvétről lemaradtak...

Hódos Hajnalka 2011.05.19. 00:47:28

@grabb1: kitiltalak. és most ezt komolyan mondom, bár röhögök és tudom, hogy tudod, hogy röhögök.
na, mingyár jövök aludni, nyugi.

Zelefánt 2011.05.19. 00:48:32

@sogeking:
Hogy még most is itt kommentel...

Hódos Hajnalka 2011.05.19. 00:51:15

@Hajdu Péter: könörgöm, csak annyit, hogy mielőtt........... azelőtt a szemöldöködről leszedted??? :DDD

Hajdu Péter 2011.05.19. 00:52:47

@grabb1: nyugi ez csak pajzánkodás, nem kell komolyan venni :)

Hajdu Péter 2011.05.19. 00:54:27

jajj már megint benéztem valamit

Hódos Hajnalka 2011.05.19. 00:57:48

@Hajdu Péter: nem, kitiltom grabb1 kommentelőt és mindenkinek könnyebb dolga lesz.
nekem pláne :DDD

sogeking 2011.05.19. 01:00:06

rájöttem, nekem a perverz vonal jobban fekszik.

sogeking 2011.05.19. 01:02:36

na ez egyik majdnem kész:)

Hódos Hajnalka 2011.05.19. 01:03:19

@sogeking: hát ennek örülök, de hol a vers? :D

@Hajdu Péter: ühüm...

sogeking 2011.05.19. 01:05:59

@Hódos Hajnalka: hát ez az, csak akkor publikálom, ha mindkettő kész :):):)

grabb1 2011.05.19. 01:06:38

nem is tiltottal ki

grabb1 2011.05.19. 01:08:41

@grabb1: szoval eselytelenek a tobbiek.sot megha ki is tiltanal a dijra posztumusz igenyt tartok :D

Hódos Hajnalka 2011.05.19. 01:19:49

@sogeking: aha, és miért félek ettől?

DD@grabb1: nem. örülj neki. megbolondulok tőled, komolyan. ...

sogeking 2011.05.19. 01:27:29

Hajni csókja

A rízsfelfújt receptet mióta ígéri
most hízelkedve mégis csókomat kéri

Száját mogyival vastagon bekeni
s nedves nyelvével nyelvem keresi

Ostorával csapkod, huncutul felnevet
majdnem leharapja szegény kis fülemet

És újra csókol a tomboló vihar
éjjeli kalandom Hódós Hajnival

Hódos Hajnalka 2011.05.19. 01:33:40

@Hajdu Péter: jajistenem....

@sogeking: mert még mindig nem találom....:D ööö... az ostorával csapkod.. szóval, ezt kifejtenéd? :DDDD

grabb1 2011.05.19. 01:34:09

@Hajdu Péter: kedes Peter, a homoerotika utan latom a szexualitas egy masik, egyaltalan nem elfogadott iranyzata fele indultal. ambator szandi a klipben egy negyveneves, lekopott velkam feliratu labtorlonek nez ki, de az igazsag az, hogy meg csak 15 eves, igy perverz vers-versennyel barmilyen osszefuggesbe hozni nem tanacsos.

Hajdu Péter 2011.05.19. 01:36:09

@sogeking: nekem tetszik, olyan kis ártatlanka :)

sogeking 2011.05.19. 01:41:25

@Hódos Hajnalka: a képzeletemben ilyennek alkottalak:)

Hajdu Péter 2011.05.19. 01:44:10

@grabb1: kedves grabb, ha már ilyen jól kiismertél, tán nem is kell félned hogy konkurrenciát jelentek neked :)

grabb1 2011.05.19. 01:58:53

@Hajdu Péter: felni nem felek. de azert a nemletezo avatarodat elkuldom az osszes ovodanak :D

sogeking 2011.05.19. 04:43:48

senki sem nézi a kosármeccset? :D

Rianna csókja

Ha nem kap verset, aludni megy
szoknya alatt pöttyös lábak
De titkon még visszapillant,
hátha érdekeset láthat

Reggel, mikor újra benéz
majd e néhány sorom várja
Elmeséli mindenkinek
hogyan csókol vörös szája

Olyan édes, akár a fánk,
nedves, mint egy csiga hasa
Közben búgó hangon dícsér -
jobb vagy, mint Alekosz maga!

Még jönne hintőpor is, de
szememre fáradtság vetül
A kosármeccset ki nyerte
az reggelere kiderül

Soror Formoza 2011.05.19. 07:45:43

@ruzs54:
Na ez a nap is jól indul! :)
Lehet, hogy szerencsét fog hozni...
Az elsőn látszik, hogy megrendezett, de a második nagyon jó. :)))

ruzs54 2011.05.19. 07:50:38

@Soror Formoza: ugy legyen!DD azt gondolom,valamennyiönkre ráfér.

lac64 2011.05.19. 09:17:28

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Évike honnan tudja, hogy Alekosz számára milyen egy érzéki csók?
Egyébként csak gratulálni tudok, ha Éva annyira profi, hogy escortosoknak is tud szextippeket adni :DDD

pocokpocok 2011.05.19. 09:18:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: HURRÁ
már azt hittem megúsztam ezt a pi.át:S

pocokpocok 2011.05.19. 09:21:14

@Albino "karazsnyikov" vernyul: mire nem képes 15 perc hírnévért?:S

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.19. 09:22:30

Az nagyon pozitív, hogy Olga nem akar beállni a sorba, hogy nem birka módjára viszonyul a feladatokhoz.
Veronika szellemi leárnyékoltsága már igencsak fájdalmas, még Szandika is egyetemi tanár hozzá képest.
Kár volt a műsorfolyam közepén megválni egy húzókaraktertől, később kellett volna kiessen Beatrix és kijárt volna neki is a méltó búcsú, sajnos a húgától sem búcsúzhatott el.

pocokpocok 2011.05.19. 09:23:50

@Peter_Cs: fúú, neked több esetben is megnyilvánuló értékzavarod van!

kitikati 2011.05.19. 09:24:24

Éva az ágyára dobta a tigrises felsőt és felvette Anikó ruháját, amiben a cha cha chát énekelte.

csicserierika 2011.05.19. 09:30:39

@buppi: ez a ruha előbb volt bent Éván, mint hasonló Anin.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.19. 09:55:37

@buppi: A macskás pedig jobban áll neki!

Albino Vernyul 2011.05.19. 10:17:20

@csicserierika: Igen mikor lakajost jatszottak, es Alekkel tancoltak, akkor volt Evan ez a piti wumenes ruha, aztan Ani a csilagszuletikhez vette fel a hasonmasat, most visszatert Evahoz..

_most_ 2011.05.19. 10:23:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: zsír, végre bement Éva, már ideje volt, remélem tolta a funkyt.

Hurri Kán 2011.05.19. 10:50:26

Szép jó reggelt! :)

Zelefánt 2011.05.19. 10:59:57

@lami83:
AZ az Éva? A Boglya?...
Eddig bírták otthon elviselni, vagy hogy?...

Drogon 2011.05.19. 11:31:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul: De most komolyan, ki kúrja ezt a nipát?? És annyira jól kúr, hogy érdemes nyomni?

Úviusz 2011.05.19. 11:32:31

@Norcsesz:
Szia, látom te vagy itt a főnök, beszállhatok én is a beszélgetésbe?:)

_most_ 2011.05.19. 11:33:52

@Zelefánt: jaja, az az Éva, a VV firstlady Alekosz lelki társa mindig önmagam adom Éva. Azért ment be, hogy emelje a műsor színvonalát, remélem azért megkínálták valami itallal.

Hurri Kán 2011.05.19. 11:38:36

@lami83:
szerény véleményem szerint ha egy műsor színvonalának emeléséhez Évára van szükség, ott már a piócás ember sem tud segíteni.

Spéter46 2011.05.19. 11:38:46

Hűűűűha! Norcsesz a főnök?

Spéter46 2011.05.19. 11:40:54

Ez a koszos Éva csak kifeküdte magának a "végkielégítést".

Soror Formoza 2011.05.19. 11:42:42

@lami83:
Ez nekem érthetetlen: a másik műsor színvolát rontotta Éva, ezt pedig emeli.
Akkor most már a kutya alatt vannak?
(Trevlovics segíts!)

Norcsesz 2011.05.19. 11:44:12

@Úviusz: Éééén??? :))) Dehogy :) A Főnök gyvy :) De legfőképp Hajni :) Mi csak a zacc vagyunk :))))

Soror Formoza 2011.05.19. 11:48:33

@Zelefánt:
Nem béka már az, mióta megcsókoltam.

Zelefánt 2011.05.19. 12:05:12

@Soror Formoza:
Fene a gusztusodat...
És mivé változott át? Csótánnyá?

Soror Formoza 2011.05.19. 12:16:43

Ez, speciel, elefánttá.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.19. 12:17:18

Én nem láttam és nem derül ki (vagy nem figyelmesen olvastam) de tényleg sakkoztak, vagy össze-vissza léptek a bábukkal? És Alekosz tényleg tud sakkozni? Nem nézem ki belőle.

Hurri Kán 2011.05.19. 12:19:24

Úgy tűnik, az előzőt lenyelte...
No szóval az a bajom, hogy a pajkos póni szerepe a műsorban még mindig nem tisztázódott, valószínűleg ezért nem tudtam nyugodtan aludni. És ezért ordítottam fel álmomban is...

kitikati 2011.05.19. 12:21:01

@Peter_Cs: elég gáz nőként, hogy a tévés megjelenéseihez a villából kikukázott ruhákat válogatja ki. Bár ha beosztja a kihozott kozmetikumok is kitartanak egy darabig.

kitikati 2011.05.19. 12:23:05

@Yooha: Igen emlékszem, hogy az egyik hölgy megjegyezte, hogy idézem: "ezzel a bábuval sréhen kell lépni"
szóval borítékolható a gigászok csatája

_most_ 2011.05.19. 12:50:07

@Yooha: Alekosz profi sakkozó, állítólag a narancssárgával mindig nyer.

Spéter46 2011.05.19. 12:54:08

Fingjuk sincs a sakkhoz. A csajok nagyobbik része úgy lépet ahogy neki tetszett, Alekosz, meg akkor mondott mattot egy-egy lépés után amikor akart.

pocokpocok 2011.05.19. 13:25:26

a kiírás szerint mai cool:Degyébként tegnapi:)
alekosz.rtlklub.hu/video/129409

rianna 2011.05.19. 13:44:48

köszi sogeking és hajdúpé:D Pojáca, a tiedet nem tudom kinek címezted, de az is tetszik.

Albino Vernyul 2011.05.19. 13:59:55

Nadai kisasszony raerzett a facebook eleterzesre, es egybol hasznositotta is..;)

Ayesha (törölt) 2011.05.19. 14:00:56

huh, tényleg hamupipőkévé változom, ragyog a lakás. Bár én nem akarom magam betakarítani a döntőbe, szerintem ezt közölni fogom édesanyámmal is.
:D
nemtom minek erőltették ezt a sakkot, én tuti felálltam volna, hogy engem vízipipázni vigyél, apukám!

Spéter46 2011.05.19. 14:22:05

"Nem prostituált Barbi"-állítja a Cool.
Meg vagyok döbbenve!!! Már nem is érdekel a csaj:D

lac64 2011.05.19. 14:38:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Hát baromira ideje volt, mert ebben még Éva is beelőzte, Gigi meg nagyon profin csinálja.

Soror Formoza 2011.05.19. 14:49:53

@pocokpocok:
Elmaradt egy pont a háromból az előző hozzászólásánál. A tegnap is ezt csinálta.
Pedánsabb Alekosznál.
Imádlak, Vérnyúl :)

Albino Vernyul 2011.05.19. 14:51:57

@pocokpocok: @lac64: Semmire, csak konstataltam a fejlemenyeket..;)
Igen, ideje volt, a csipkerozsika felebredt...

Zelefánt 2011.05.19. 14:57:09

Tajgetosz sajátos jelenség, csupa kurvával van körülvéve, és mégsem tud töcskölni...Át is keresztelem mostantól Tantalosznak.

Albino Vernyul 2011.05.19. 14:57:35

Hihihi, tenyleg elmaradt, de nem azert volt, a blogmotor behalt, munkara kesztettem, ezt a modszert itt tanultam valakitol...
Amugy eljenek a legombolyitett sarku kockak...;)

Soror Formoza 2011.05.19. 15:06:32

@Zelefánt:
Büntesd is meg érte!

Most komolyan, az a kijelentés, hogy "lemennek kutyába", mit jelent?

_most_ 2011.05.19. 15:11:54

Ne, már megint megbüntették az rtl-t a való világ miatt, így folytatódik nem lesz következő széria. Mellesleg a médiatanács az így beszedett pénzt igazán szét oszthatná jutalomként azon villa lakók között, akik leginkább hozzájárultak a büntetések kiszabásához.

Ayesha (törölt) 2011.05.19. 15:23:39

@lami83: jaj dehogynem...a VV2 is büntetve volt orrba-szájba, oszt tessék, utána még kettő széria simán lement. Lesz 5 is.

GL-581 g 2011.05.19. 16:01:47

Jézusom! Mik ezek a fotók? Ez nem is Alekosz! Átműtötték az arcát?! A 2. kép még csak-csak hasonlít, de a 3. egy idegent ábrázol. Vagy kezdek meghülyülni... :DD

Zelefánt 2011.05.19. 17:03:18

Mi ez a csend, fiatalok?

Búúúúúúúú!!!

sirokkó 2011.05.19. 17:40:16

Hahóóó!Van új blog(de akkor hol)? vagy csak elhallgattatok?

Zelefánt 2011.05.19. 17:44:11

@sirokkó:
Mostanság mintha lazulna a fegyelem -- vagy HogyvoltHajninak mérgezése van; nem is csodálnám, ha így lenne...

Albino Vernyul 2011.05.19. 17:53:18

@Zelefánt: Ugytunik napkozben dolga akadt a baltas demonunknak..:)

avanivi 2011.05.19. 17:54:31

Mi történt itt, mindenki dolgozik,vagy alszik?

Hurri Kán 2011.05.19. 17:54:44

@Albino Vernyul:
Két lepényhalas hakni között baltával operál?

Zelefánt 2011.05.19. 17:57:35

@Albino Vernyul:
A bestia! És ki nézi akkor Tantalosz kínjait?...
(Én itt félkarú óriás vagyok, mert az online dolog nem jön be, az esti öfi alatt pedig a kollégáim lázadoznak; percenként többször alakulok kígyóbékává, meg vissza.)

avanivi 2011.05.19. 18:05:32

@gyvy: Hajni avatar- nagyon aranyos ,irigylem tőle.
A Méla Lhal E . megalakult már, kész az alakuló okirat?

Hurri Kán 2011.05.19. 18:07:54

@avanivi:
Nem méla, magányos, bocs.
Kicsit elcsúsztam, anyámat kellett salakmotoredzésre vigyem, de dolgozom rajta. :D

avanivi 2011.05.19. 18:08:19

@Zelefánt: A kollégáknak mond meg,hogy fogalmuk sincs milyen értéket közvetít Alekosz műsor,jobb ha ők is nézik.

Albino Vernyul 2011.05.19. 18:09:28

@gyvy: Baltaval szeletelei azokat, akik lepenyhalat esznek rola.. Neki is kell valami szorakozas..;)

Hurri Kán 2011.05.19. 18:11:07

@Albino Vernyul:
Gondolom, csak utána. Közben nem lehet, mert akkor egészen a lepényhal alatt van.

avanivi 2011.05.19. 18:12:25

@gyvy: Magányos bocs, nem találom a cavintonomat!

Soror Formoza 2011.05.19. 18:16:28

huzogassatok csak a gyufatokat, lesz itt mindjart nemulass

Zelefánt 2011.05.19. 18:17:42

@avanivi:
Mondogatom már egy ideje, de egyre furábban néznek rám...Vajon lehet-e összefüggés?...
(És a lepényhal-egyesületet még be sem mertem dobni nekik..)

Hurri Kán 2011.05.19. 18:21:17

@Soror Formoza:
Jönnek a képek a hakniról?

Soror Formoza 2011.05.19. 18:25:09

@gyvy:
Locsoloember jon benzinnel :)

Hurri Kán 2011.05.19. 18:27:02

@Soror Formoza:
Flambírozni fogja a lepényhalat?

Zelefánt 2011.05.19. 18:27:41

@gyvy:
Tantalosz módra, ugye.

Soror Formoza 2011.05.19. 18:32:49

@gyvy:
ja, a maganyosokat a tuzhalal fenyegeti

Zelefánt 2011.05.19. 18:40:47

Tűzelhalás?
Tűzzel hálás?
Nem lennék lepényhal SSKK, mert igen nagy kockázat rejlik a sorsukban...
(Tény, hogy a vízben nehéz kigyulladni, ám az az egyesület...az igazán a létező legleselkedőbb veszély számukra...)

Soror Formoza 2011.05.19. 18:42:38

@Zelefánt:
Hogy csinalod ezt a kigyobekat?
Atvaltozomuvesz vagy a cirkuszban, vagy a kollegaid csokolgatnak percenkent?

Zelefánt 2011.05.19. 18:45:16

@Soror Formoza:
Nem, szerencsére itt nincs smár a dologban, csak megátkoznak huszadíziglen, amikor látják, hogy este hét körül óvatosan araszolok a távkapcsoló felé...

Soror Formoza 2011.05.19. 18:51:58

@Zelefánt:
vagy munkat nekik, vagy italt

Townsend 2011.05.19. 19:03:02

@pocokpocok: Elhatárolódok tőle, évátoktól. Pedig még el sem olvastam az interjút.

pocokpocok 2011.05.19. 19:03:58

@Townsend: én is azt tenném, de még mindig fortyogok, ha eszembejut..:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 19:06:53

Lányok, nektek nincs öklendi-fíling, amikor Alekínja csőrőzni kezd valamelyik csajjal?
Nem vagyok buzi, de ha nő lennék, inkább egy forró vasalótalp, mint donde esta Flores csókja..

Townsend 2011.05.19. 19:10:01

Miért nem hiszem el Brigittának, hogy szerelmes alekbe. Hacsak nem a pénzébe/lakásába, az már hihetőbb.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 19:10:45

.......olyan tizennyolckarikás történt?

foxglove (törölt) 2011.05.19. 19:12:25

@KancsiPista: hát nem túl gusztusos, az tény, de még mindig jobb őt nézni, mint a Benkőt volt

sogeking 2011.05.19. 19:12:53

kezdem sajnálni Alekot:)

Townsend 2011.05.19. 19:13:38

@KancsiPista: Mikor először láttam, lebénultam, aztán próbáltam tudományosra venni az érdeklődésemet, és úgy nézni, mint egy ronda, de érdekes bogarat a nagyító alatt.

Albino Vernyul 2011.05.19. 19:15:56

Ja igen, napi Bulvar.. Gigi fogott egy Cool-os musorvezetot, akinek multkorjaban leegett a haza azthiszem.. Aniko szereti a vonatokat, Bence vegigmutogatta neki oket..;))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 19:16:55

@foxglove: mondjuk benkőnek kb legalabb olyan a fizikuma, mint alekinnyónak. Max bidesebb a szája.

sogeking 2011.05.19. 19:19:06

@Albino Vernyul: pecsétnyomóval számolta a vonatokat Anikó hátsóján ?

foxglove (törölt) 2011.05.19. 19:19:18

@KancsiPista: nem (csak) a fizikumról beszélek, hanem a technikáról. aki látta, tudja miről beszélek, nem felejti el soha.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 19:19:23

bogarat a nagyító alatt? ... erős napsütésben, mi? :)

Townsend 2011.05.19. 19:19:40

@KancsiPista: Jaj, ezt nem kellett volna!

foxglove (törölt) 2011.05.19. 19:21:30

hú, ezt a Jorgoszt én bírom.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 19:21:40

@foxglove: engem hogy benkő át tudott lendíteni a kín és az undor holtpontján. alekínnyónak ez még eddig nem sikerült

sogeking 2011.05.19. 19:22:06

Olivérnek mennyi cimborája van

Townsend 2011.05.19. 19:22:18

@KancsiPista: Még sokat kell tanulnom. Ez pl. eszembe sem jutott. Teccik.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 19:24:08

.hhö! ezek még magyarul se nagyon tudnak, erre kapnak egy görög szöveget?!

sogeking 2011.05.19. 19:24:11

inkább Tonia Buxtont kellett volna beküldeni

Townsend 2011.05.19. 19:25:23

Kérdés: Te jól tudsz főzni? Válasz: Még nem próbáltam.

foxglove (törölt) 2011.05.19. 19:26:13

@pocokpocok: Müller Attila és Gigi nagyon jó páros lenne, illenek egymáshoz, de ez a Bence... pff... ez nem férfi. No comment.

fran7 2011.05.19. 19:27:17

Alek látszik nem teljesen magyar.Helyesen így hangzik: Én csak a lapos húst szeretem.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 19:29:15

...olivér kérdi tamponszájat, hogy nem főztél még semmit? - hát zacskóst.

édeskedvesdrága felső(oppárdon, fölső)szomszéd minden este butitájmkor (19h-20h) heves bútortologatásba kezd. ezek összejönnek 3 lakásból egybe, 6 és fél hónapja.

Townsend 2011.05.19. 19:29:21

@foxglove: Bence még nem döntötte el...

Townsend 2011.05.19. 19:30:00

Alek sérója egyre gázabb.

loverain 2011.05.19. 19:30:40

@KancsiPista: nekem folyamatosan.

Már attól is ahogy nézi a lányokat. Ha rám nézne így, pofánverném.

Townsend 2011.05.19. 19:31:04

@KancsiPista: És mit csinálnak? Báboznak?

Townsend 2011.05.19. 19:33:14

@foxglove: Hogy fiú vagy lány vagy esetleg mind a kettő legyen. Fiatal még, van ideje.

fran7 2011.05.19. 19:33:45

Lilu nem érti, hogy Brigi épp jól érzi magát, ezért érzi a kinti életének torzságát. Ironikus egy reality-lét szebb mint a kinti valós élete. Ez baj.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 19:34:26

@sigggggma: nem lenne helyes lépés, beléd esne. szereti a kihívásokat, igazi férfi. (de mondjuk ennek az embernek minden perc kihívás)

Townsend 2011.05.19. 19:34:29

@KancsiPista: Lehet, hogy a tv elé tologatják, így határolódnak el a műsortól.

Albino Vernyul 2011.05.19. 19:34:38

@foxglove: Hogy ferfi, avagy nem.. Ezt Ani levette, es inkabb vonatokat nezegettek..;) Ez most ronda gonosz megjegyzes volt, de rosszakarok melegezik..

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 19:37:36

@Townsend: nem, te, ezek frankón körülbástyázzak fotelokkal a tévét, és együtt nézik.

Spéter46 2011.05.19. 19:40:03

Kezdünk Alekosz színvonalához közelíteni :-(

Zelefánt 2011.05.19. 19:42:22

@KancsiPista:
És kinek jut a hátsó nézet?
A rövidlátó nagyinak?...

sogeking 2011.05.19. 19:42:50

mindent visszavonok, amit korábban a VV-ről mondtam :D

pocokpocok 2011.05.19. 19:43:30

@sogeking: én is ezt érzem:ennél nincs lejjebb!

loverain 2011.05.19. 19:44:44

nem bírom feldogozni ezt a műsort!
komolyan!

pocokpocok 2011.05.19. 19:44:54

mesterei az érzékiségnek: igen, fiatal fiúkat is d.gtak válogatás nélkül..

Townsend 2011.05.19. 19:44:55

@KancsiPista: Ja már értem. Hát ez elég súlyos. Én titokban, a paplan alatt nézem.

fran7 2011.05.19. 19:45:44

Aleknak nem szóltak, hogy a mai görögöknek nincs semmi köze a régi görögséghez. A nyelvüknek sem.

pocokpocok 2011.05.19. 19:46:01

ebben csak egymáson férnek el ketten!

loverain 2011.05.19. 19:46:38

hogyan lehetett ezt az elmebeteget élő nők közé engedni???

hogyan??? hogyan???

pocokpocok 2011.05.19. 19:47:47

röhög a táltartó ürge:D

Spéter46 2011.05.19. 19:48:19

Ezek a nők ettől többet nem is érdemelnek!

sogeking 2011.05.19. 19:48:31

Alek a szimpatikus bugyuta szerethető kisember imázsát porrázúzta :)

Townsend 2011.05.19. 19:49:15

Alek fején fordítva van a babérkoszorú?

fran7 2011.05.19. 19:49:24

@pocokpocok: Azon gondolkodtam, mennyi pénzt kaphatott ezért a csávó. Lehet azt hazudja otthon, hogy a nagybanin zöldséget pakolt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.19. 19:49:53

bmeg, én még ilyet nem láttam! Ez maga a téboly. Néró őrülete görög módra.
Szumós pelenkába csomagolva szoronganak ketten egy lavor forró vízben, álarcban üldögélő statiszták között.
Ez ez ez...

sogeking 2011.05.19. 19:50:03

legalább Virsliékből nem akarnak színészt, tévébemondót faragni, ők használhatóbb tudást kapnak

pocokpocok 2011.05.19. 19:50:15

gombi bugyirózsaszínbe:D

pocokpocok 2011.05.19. 19:50:49

gladiátor, mint görög harcos:D

Spéter46 2011.05.19. 19:51:13

Schmitt Pali az egyik tőröző?

foxglove (törölt) 2011.05.19. 19:51:19

@Townsend: @Albino Vernyul: értem, hát egyértelmű úgymond idézőjelben, az ellen píár dacára is.

fran7 2011.05.19. 19:51:32

Voltak a görögöknél gladiátorok? Alek a Batiatus-ház feje akar lenni? Ha ezt az HBO tudta volna.

Townsend 2011.05.19. 19:51:35

Alek feje emlékeztet a progériás gyerekekére evvel a koszorúval. Rémes.

foxglove (törölt) 2011.05.19. 19:51:55

@sogeking: Virsli az új Kelemen Annácska lesz. Vagyis már most az.

pocokpocok 2011.05.19. 19:51:55

figyelem, csak erős idegzetűeknek: alekosz magyaráz!

sogeking 2011.05.19. 19:52:11

@Albino Vernyul: Alekék beszélgetésére rávágtad ahogy Ani eszik? :D

www.youtube.com/watch?v=y302Z5HUHpo

pocokpocok 2011.05.19. 19:52:54

a görögtűz nem egy tűzijáték fajta?:o

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.19. 19:52:59

@pocokpocok: szerintem ebben a hagymázas látomásban, amit nézünk, valakik kurvára összekeverték a görög és a római világot.

foxglove (törölt) 2011.05.19. 19:53:07

@fran7: pont nem figyeltem, Alek legladiátorozta a harcosokat?

B.Andita 2011.05.19. 19:53:15

Gombi pólója olyan szinű, mint a tapéta. :-)))

loverain 2011.05.19. 19:54:22

@pushpang: és pontosan tudták, hogy Aleknek nem fog feltűnni :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 19:54:36

@Townsend: paplan alatt nem ezt kell nézni. hogy mit? megállapodás tárgyát képezi...

pocokpocok 2011.05.19. 19:54:54

@pushpang: nade ennyit még a wiki-ből is kinézhettek volna: ha én ott lettem volna a csaj helyébe, tuti elmagyarázom neki, hogy ez római apukám!

Spéter46 2011.05.19. 19:55:13

Az egyébként helyes, hogy mindenek előtt megfürdeti őket. Apám engem is erre tanított :-))))

pocokpocok 2011.05.19. 19:55:59

@Spéter46: meg hogy menjél utána pisilni, nem?:D

B.Andita 2011.05.19. 19:56:06

Hát gyerekek, elővettem a vésztartalék cigimet,és rágyujtottam. Ezt nem lehet kibirni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.19. 19:56:09

@B.Andita: Szandika is jól belesimult a környezetbe, ki se lóg a sorból a fazonjával. :)

Townsend 2011.05.19. 19:56:09

Sztem az a probléma, hogy aki tetszene neki, attól fél. Jogosan.

fran7 2011.05.19. 19:56:39

@Albino Vernyul: Hát mindenesetre Alek nyelvésznek se nagyon menjen el.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 19:56:42

Alekosz - Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

sogeking 2011.05.19. 19:56:46

@foxglove: muszáj, mert Annácska már milf kategórában nyomul

rianna 2011.05.19. 19:58:41

@KancsiPista: én pont ezt szoktam érezni, öklendi-fíling, ahogy írtad, és az érzés nem halványodik attól, hogy egyre többször látom a műveletet.

ez üres? 2011.05.19. 19:58:51

Na, mostmár csend mindenkinek! Magdi anyus megmondta, hogy ha akarja, az egész világ a lábai előtt hever!Jó heverészést, én innestől tulviláginak minősitem magam!

Albino Vernyul 2011.05.19. 19:58:52

@sogeking: Nem.. Ez Jerzy vacsija, a kameras radermedt Anira, itt fulladt majdnem meg a nyers barany izetol..;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.19. 20:00:35

@sigggggma: ja, meg a barátnőjének se. Akárki legyen is az ott és akkor. :D

Én még mindig az események hatása alatt vagyok, ezt a pár percet, sokáig nem fogom kiheverni.
Alekosz S-betűben, domborodó hassal, ahogy az őrület (méghogy a görögtűz..) lobog a tekintetében és kifejti, hogy aki görögnek született, az érzi az igazi érzelmeket (miután megteremtették a kultúrát).
Virágot Algernonnak, azonnal!!!

Townsend 2011.05.19. 20:00:41

@B.Andita: Szerencsére nálam semmi ártalmas nincs itthon. Ja, de, egy kis csokis kex. Abba fogok most beledőlni.

Spéter46 2011.05.19. 20:01:24

Újra bízom Fábryban!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.19. 20:03:15

@pocokpocok: jó, de ezek a csajok azt se tudják, mi az a wikip., majd pont ezt tudják. :D
Meg hát gondolod, hogy bármelyik is képes lenne megcáfolni A Nagy Alekoszt?

B.Andita 2011.05.19. 20:04:06

Alek haját meg mi lelte?

sogeking 2011.05.19. 20:04:13

nézni nem bírom, de valaki azért közvetíthet :)

janeausten 2011.05.19. 20:04:23

A rúd mellett jó helyen vannak. Nem kéne mást erőltetni....

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 20:04:57

@rianna: erősödik? erősödnek az érzések Alekosz iránt :)
Vona Gábor is megmondta egy éve, az ország fele Alekoszos, csak még nem tudja...

@ez üres?: magdi anyus :)

Alekosz anyját hogyishíják? Vája, vagy Válya? ez inkább szlávosan hangzik

janeausten 2011.05.19. 20:05:20

Ennyi hájjal vonaglani!

Townsend 2011.05.19. 20:05:59

Magdi márkájú kötözött sonka. Erről a Mangal Ilona Húsipari Kft jutott eszembe. Értitek? Mangal Ica. hehe

fran7 2011.05.19. 20:06:35

@pushpang: Azért nem tudják mi az mert nem használhatják forrásként a szakdolgozataikhoz.

sogeking 2011.05.19. 20:06:53

ez a bájvigyor büntet

B.Andita 2011.05.19. 20:06:55

Na, Alekre rátekerték a stólát. Én egy kicsit biztos meghúztam volna a végét.Mármint a stólának.Vagy öv, vagy mifasz az?

pocokpocok 2011.05.19. 20:07:00

@KancsiPista: igen, határozottan szlávos, én is ezt mondtam, mindig: mi ebben a görög?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 20:08:19

@janeausten: :)

Itt lakom, közel az Árkádhoz. Megnézném azt a nagy bevásárlást, amikor alekínnyó meg arája eljönnek eltapsizni azt a 3 kilót.... Ahogy ez a f@sz magyarázza a nőnek, hogy igazából olcsóbb, de jobb az anyaga. meg hogy "nincs miről beszélni", hehe

MegLepke 2011.05.19. 20:08:43

Erotikus tánc volt? Csak hallgatva kurvajó!

B.Andita 2011.05.19. 20:08:51

Fantazmagóriálsz, Vera! Pffhhh

janeausten 2011.05.19. 20:09:06

Veronika hangjától kilel a hideg. Miért nem nyitja ki azt a lepcses száját, miért? Fél, hogy beletesznek valamit????

Townsend 2011.05.19. 20:09:44

@janeausten: Hát biztos nem könnyű lendületbe hozni ekkora tömeget, vagy pláne megállítani.

loverain 2011.05.19. 20:10:21

én tényleg nem hiszem el, hogy ezeknek nem kell hányniuk ettől a faszitól!

pocokpocok 2011.05.19. 20:10:47

Brigitta odadobta magát!

sogeking 2011.05.19. 20:10:50

Aaalekosz!

Brigittaaa!

Csaó!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 20:13:09

@Spéter46: szép hát. biztos nem nagy dohányos ám..

@janeausten: én azt várom, mikor feslik ki a szája és kezd el sípolni az átáramló levegő :)

Spéter46 2011.05.19. 20:13:24

Pinainas is szívatja Alekoszt!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 20:14:52

@Spéter46: hát pénz, pénz, de már biztos ő se bírja ki röhögés nélkül ezt a majmot

Townsend 2011.05.19. 20:16:14

@Spéter46: Szétröhögi magát mindig aleken. Az meg vagy nem veszi észre, vagy csak leszarja.

rianna 2011.05.19. 20:16:38

@KancsiPista: he he, mondhatjuk, hogy erősödik, pedig a héten nem sokat láttam a műsorból, de ez is sok volt:)

@janeausten: óvatosan beszél, nehogy felsértse az új száját:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 20:16:42

úgy megnézném, ahogy alekosz egyszer a ganxsta zolival beszélget... de tényleg. összezárhatnák őket egy hétre. egy napra. léciléci!

janeausten 2011.05.19. 20:17:56

"a hat lány közül melyik a legszerelmesebb Alekoszba" - szerintem egyik sem, egy cseppet sem.
Max. tetszik nekik a reklám, utána jobban jönnek majd a kuncsaftok...ha meg véletlenül A. kiválasztja őket, hát, gondolják, egy pár hónapig lesz elég pénz, meg lesz hol lakni... egyetlen kuncsaftból bejön annyi, mint eddig sokból... kb. ezt tudom elképzelni.

pocokpocok 2011.05.19. 20:18:05

@Spéter46: cáfolom:nem látjuk, hogy iszik:szerinted minek az a kocsma?:)

Townsend 2011.05.19. 20:18:56

@KancsiPista: Fábrynak már odadobták.

fran7 2011.05.19. 20:19:00

@pocokpocok: Én azt várom, mikor hagyja el a villát. De szerintem tud róla valamit a retek,s ezért nem mer.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 20:21:15

mikor lesz fábryval alekínja? vagy volt már?? hool? mikor?

Townsend 2011.05.19. 20:22:43

@KancsiPista: Csitulj gyermekem. Majd mindent megtudsz idejében. Ja, mittudomén, csak láttam felvillanni őket egymás mellett valami előzetesben.

sogeking 2011.05.19. 20:23:18

@Townsend: egy old school német együttes, hogy elvonja a figyelmemet az Alekos műsorról :)

Spéter46 2011.05.19. 20:24:17

@KancsiPista: Szerintem ma lesz!
Mindenki nézze most az alekosz-családot!!!
Megéri!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 20:26:41

@janeausten: gondolod, h van közöttük "olyan" lány? ugyan már, butaság!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 20:30:13

én is szívesen bevonulnék a villába 3 hétre marg helgenberger nénivel. ha A megérdemli a sorsát, ennyi nekem is járna..

Spéter46 2011.05.19. 20:39:46

Ez Alekosz családja.
Egy-két dolgot megmagyaráz.

Spéter46 2011.05.19. 20:44:01

Vája sokat dumál, oszt az oroszok megint elzárják a gázt!

janeausten 2011.05.19. 20:47:08

Olvastam valahol A.ról, az apja nyilatkozott a szokásairól, szerintem személyiségi jogokat sértett vele, mert egyértelmű, hogy súlyosan sérült. (9 perces tojás, szűrt narancslé, ötszázasokra váltott fizetés, két újságot kell venni, mert ha már valaki olvasta,már nem jó, stb....)A VV idején csak autistának tartottam, de most már azt gondolom, nagyobb baj is van vele.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 20:47:09

@Lizalány: Nem vagyok kis naív :) hát ezek szerintem mind a közgázon tanulnak, vagy valami katolikus iskolában, különben nem kerültek volna be rtl-es műsorba..

@Spéter46: nap dumája :D

Lizalány 2011.05.19. 20:48:29

Ki találta ki ezt a pinainast ? :D Szörnyűűűű:D Amúgy ti itt szinte mind annyira rosszindulatúak vagytok..:D (miközben ezt mondom,próbálom úgy formázni a számat, mint a Veronika :D )

Spéter46 2011.05.19. 20:52:27

A Pinainas a "Benkő feleséget keres" műsorból származik!

Lizalány 2011.05.19. 20:54:00

@Spéter46: Azt nem láttam,köszike .

Hurri Kán 2011.05.19. 20:55:06

@Lizalány:
Mi bajod a pinainas kifejezéssel?
Abszolúte találó és helyénvaló :)

Lizalány 2011.05.19. 20:56:38

@gyvy: Az.Nagyon is az.Olyannyira, hogy majdnem bepisiltem rajta :D

Hurri Kán 2011.05.19. 20:59:28

@Lizalány:
Nohát. Bili legalább volt kéznél? Vagy te is kiülsz a pottyantósra öledben a laptoppal? :DDD

Lizalány 2011.05.19. 21:03:38

@gyvy: Fúúúúj :D Én jólnevelt kislány vagyok és van pelusom,bibi :D

Hurri Kán 2011.05.19. 21:05:29

@Lizalány:
Ügyes vagy :)
De én már többé-kevésbé szobatiszta vagyok, nekem már nem kell :D

Lizalány 2011.05.19. 21:06:53

@gyvy: Többé-kevésbé? Ez azt jelenti,hogy a pisinél szólsz,a kakinál nem? :D

Spéter46 2011.05.19. 21:07:42

@gyvy: Ne bántsd a kislizit, mert megverlek, mint Zsuzsa az Olivért!

Hurri Kán 2011.05.19. 21:08:44

@Lizalány:
Nem. Ha nem ér rendkívüli stresszhelyzet, vagy álmomban nem vakargatják a hasamat, akkor nincs baj. :DDD

@Spéter46:
Kikérem magamnak. Ő bánt engem! :D

Lizalány 2011.05.19. 21:09:45

@Spéter46: jaj,de kis cuki vagy :D én hős védelmezőm:D

Spéter46 2011.05.19. 21:12:57

@Lizalány: Valóban! A legfelsőbb szintekig
:-)

Lizalány 2011.05.19. 21:13:34

@gyvy: de miért vakargatná álmodban bárki is a pocidat? :D
eljutottunk arra a szintre,hogy mi is bátran bemehetünk a villába :D

Hurri Kán 2011.05.19. 21:16:37

@Lizalány:
Mert vannak ilyen elvetemült emberek, azért. Meg mert szeretem :DDD

Nem lenne jó, ha bemennénk, ezt a rendkívül magas szintű humort az átlag user nem értené. Nem beszélve az utóbbi napokban itt elharapózott gasztroerotikus költészetről.

Spéter46 2011.05.19. 21:18:36

@KancsiPista: Ma lesz a Fábrynál a VV. hülyéi.

sanya64 2011.05.19. 21:19:54

azér a mai nap csúcspontja az volt, mikor Veronkánk délelőtt nekiállt a medanszé szélén napzani, mellette a szőke meg heves öngyilkossági rohamában ruhástul belevetette magát a másfélméteres vízbe... )
oszt ott álldogált benne nyakig, meg nézett nagyokat maga elé, hogy akkor most mi is legyen...
csak nézett, mint a kisborjú, amelyik nem tanál haza az annyához... )

Lizalány 2011.05.19. 21:22:38

@KancsiPista: Jaj,Isten őrizz' ! Valahogy nem a zsánerem:D

Hurri Kán 2011.05.19. 21:24:09

Nahát. Mai öfi megin elmarad? Holnap duplázunk?

Spéter46 2011.05.19. 21:24:24

@sanya64: Mint akit ledobtak a Tajgetoszról!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 21:26:22

@Spéter46: tudom, set-top box setupolva :) Remélem fábry nem lesz túl lojális a zertéellel és oltani fogja őket kicsit

@Lizalány: mibajod a mívelt, férfias férfiakkal? :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 21:28:38

pontosabban: mi bajod a mívelt biztonsági őrökkel?

Spéter46 2011.05.19. 21:28:51

Búcsúztam mára! Sziasztok!

Hurri Kán 2011.05.19. 21:30:24

@Lizalány:
Mos megin mér? :)))

@KancsiPista:
Olyanok hol vannak? :D

Lizalány 2011.05.19. 21:30:33

@KancsiPista: húúú,hajnalig sorolhatnám :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 21:32:47

@gyvy: a tescoban :)))

@Lizalány: sorolhatnád, biza.. :)

Lizalány 2011.05.19. 21:34:11

@gyvy: nem mondom,mert 18-as karikás :P

@Spéter46: szia,én is lépek.További szép estét Mindenki :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 21:36:18

@Lizalány: hova mensz? jössz hajnalig sorolni? :)

Lizalány 2011.05.19. 21:39:51

@KancsiPista: megjött a ház ura.Neki sorolom,hogy ma mennyit költöttem :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 21:43:16

@gyvy: már nem is kell. eztán a tévében is lehet látni :)

@Lizalány: ezt is hajnalig sorolod?

Lizalány 2011.05.19. 21:44:53

@KancsiPista: ááá,félóra alatt lerendezem :D
na, szióka :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.19. 21:46:12

megnéznék egy reklámot, amiben A az egyenruhájában áll a tescoban (profilból mutatva) és magyaráz, majd oldalt fordulva belenéz a kamerába és aszongyahogy "teszkó. eeegen!"

Hurri Kán 2011.05.19. 21:48:46

@KancsiPista:
Így mégis kényelmesebb :DDD

sirokkó 2011.05.19. 21:51:22

@bimmer: JÓÓÓÓÓ!Alek még nem újította fel a gatya készletét.Régi szép idők,amikor a WW-ben naponta láthattam!!!(szinte)
Az Olga 1re jobban tetszik.Szexisebb volt talpig feketében,mint a másik melltartóban.És jól mozog!Igen.

apolka11 2011.05.19. 22:06:38

Csak érdekességből rámentem Szamanta/Barbara szexhirdetésére, és mit látok, ma reggel 9 körül valaki belépett.
Most beléphetnek a villából vagy kamu az egész?
(bocs, ha ezt már más is észrevette, nem csak én voltam ilyen szemfüles:))

apolka11 2011.05.19. 22:08:00

szóval: érdeklődésből, nem érdekességből

hülyén fogalmaztam, késő van
Sherlock

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2011.05.19. 22:10:25

"Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!"

na ezt nekem úgy sikerült elérnem, hogy még meg sem próbáltam kommentelni :D

Hurri Kán 2011.05.19. 22:21:44

@apolka11:
Utasítottam Watsont, hogy haladéktalanul vizsgálja ki az esetet.
Aztakurvahétszentségit.

Robis 2011.05.19. 22:23:45

Hajni, imádom az írásaidat.
Ez az Alkeszosz, vagy Sohasetosz? úgy görög, ahogy én bantu néger. Az egész műsor jól meg van írva. Egy gorognek nem Nagy Sándor a neve. Max szeretne a nagy hósre hasonlítani. De csak a nevében hasonlít. Ezért kitalálták ezt a szar story-t De ez a blog nagyon üt, mint a vidéki pálesz.

Robis 2011.05.19. 22:25:21

Szerintem az Olga meg egy orosz Domina.

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2011.05.19. 22:25:57

én először a pamflet-re azt hittem valami kaja :D

agatsu 2011.05.19. 22:26:51

Alekosz egy nyomorult ,aki filmekből okoskodik...pipázó nyúl az evezőn?
www.youtube.com/watch?v=qdVa7p_jicE
Hülye f@sz! :D

apolka11 2011.05.19. 22:28:42

@gyvy: Helyes, legyen ez az ő dolga, nem nagy ügy megbirkózik vele:)
Reggelre tán fény derül a rejtélyre.

Hurri Kán 2011.05.19. 22:36:12

@apolka11:
Természetesen. De a Pajkos Póni szerepe továbbra is tisztázatlan, ezzel is foglalkozni kéne majd a dokinak.

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2011.05.19. 22:40:17

" Szerelem a legfölsőbb szinteken című RTL Klub-műsor újabb arajelöltjéről derül ki, hogy a szexiparban dolgozik, vagyis jelen pillanatban – és egyelőre – négyről lehet tudni, hogy prostituált."

velvet.hu/szex/2011/05/19/alekosz_n_1/

:D

apolka11 2011.05.19. 22:42:59

@gyvy: Lehet, hogy PP az egyetlen, akinek van internet-hozzáférése és a takaró alatt ő regisztrál és lépked ezekre az oldalakra, szigorúan mások fotóival.
Ezért olyan vidám.
Múltkor a WC-n is soká ült, aztán az ágyba is hamar bedőlt, gyanús, hogy egy kis netbookot rejteget.

Bár a viselkedéséből inkább úgy tűnik, hogy van nála egy pár spangli és azzal tűnik el néha-néha

Na de majd Dr. Watson

Hajdu Péter 2011.05.19. 22:46:18

jóestét.
látom tömény izgalomdozist kapott mindenki a mai adástol.

Hurri Kán 2011.05.19. 22:46:57

@apolka11:
Az is elképzelhető... Ő keveri a háttérből a kártyát, esténként pedig elégedetten dörzsöli a patáit :D

Zelefánt 2011.05.19. 22:49:18

@Spéter46:
A pinainas a Jay és Néma Bob visszavág c. örökbecsűből származik.

pocokpocok 2011.05.19. 22:49:45

@bimmer: alek csak dumál, nem áll fel neki!

Hurri Kán 2011.05.19. 22:50:06

@Hajdu Péter:
Én befontam a szemöldökömet az izgalomtól.

pocokpocok 2011.05.19. 22:54:00

@agatsu:
tegnap már írtam.bibibííí:):P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.19. 23:23:42

nézi vki a Fábryt?
Hát, ezek után Éva sose fog a médiában dolgozni, az tuti. Alulmúlta önmagát.

kitikati 2011.05.19. 23:27:17

@pushpang: Iszonyú unalmas volt, legjobban Fábry unta.

Hurri Kán 2011.05.19. 23:29:09

@pushpang:
Felülmúlnia nehéz lenne.

csicserierika 2011.05.19. 23:31:32

@Robis: anyja görög, és a nagymama kérésere, a háborúban elesett testvérének az emlékére lett Alekosz.

Albino Vernyul 2011.05.19. 23:31:38

@pushpang: Megint nem volt onkontroll, a gizdas resznel megint kijott a fegyelmezetlenseg..

lac64 2011.05.19. 23:32:08

@Albino Vernyul: @pushpang: Kifejtenétek? Én Anit néztem :)

_most_ 2011.05.19. 23:32:26

@pushpang: néztem, Éva tök jó volt, sokkal jobb volt, mint Jerzy. Persze a műsor legvégén volt, utálom, hogy ilyen műsorokban a legnagyobb sztárok mindig a legvégén vannak, hogy végig kelljen szenvedni az egészet.

Albino Vernyul 2011.05.19. 23:34:41

@lami83: Jerzyvel nem igazan erdemes osszehasonlitani..;) Amugy magahoz kepest jo osszeszedett volt a srac..

csicserierika 2011.05.19. 23:35:00

@pushpang: ciki volt valóban.
Kicsúszott csúnya szó a száján, Vágót emlegette, aki már rég nincs az rtl-nél, és halálos unalmas sztorit mondott el.
Gizda volt , na.

lac64 2011.05.19. 23:40:10

@Albino Vernyul: Azt mégkérdezhetem, hogy a nevedből hová lett a karazsnyikov?

kitikati 2011.05.19. 23:43:01

@lami83: Ezt most komolyan mondod?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.19. 23:44:35

@lami83: tök jó?? Rendkívül kínos volt: összevissza beszélt, okoskodott, fontoskodott, nyalt mint a kisborjú (tudja mélyentiszteltfábriúr, én a médiában szeretnék dolgozni, ezért szeretnék kérdezni valamit Öntől,stb.), közönséges volt, izgága, ellenszenves, tolakodó, tapintatlan és indiszkrét. Unalmas, kb. tinilányos sztorijai voltak és volt olyan ostoba, hogy elmesélte, milyen megbízhatatlan munkaerő, hiszen a nagy hajtás közepén ott hagyta a melót (gondolom ő ezt úgy gondolja, tökös, jófej dolog volt). Soroljam még?
Fábry is unta, kényszeredetten nevetgélt és egyre mélyebb ellenszenvvel nézte.
Igen, a legnagyobb sztárok a végén vannak, jó is volt az Ismerős arcok. :D

Albino Vernyul 2011.05.19. 23:46:50

@lac64: Elkezdett valami tortenetet, hogy milyen nehez a hosteskedes, es hogy egy pasival osszezordult, aztan lehetett kifutyulni amit mondott, atment egyszeribe.. Van az a bajolgos stilusa, azt nyomta az elejen, de itt kiesett belole.. Es megtudtuk, hogy 240 negyzetmeteres hazuk van/volt... Felhordules, erre, hogy az videken kicsi.. Juj...

Thulea 2011.05.19. 23:49:03

@pushpang: Nekem némítva ment... mit tett ez a némber? Az affektáláson kívül? :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.19. 23:49:44

@csicserierika: most már csak azt nem értem, vajon miért mesélte el ezt a hihetetlenül megdöbbentő, óriási sztorit? :D
Na meg a piros ruhája, az is micsoda téma, aminek 2x is nekifutott, belebeszélve Alekosz videójába, pedig Fábry le is keverte.
Tényleg ciki volt.

Albino Vernyul 2011.05.19. 23:50:05

@lac64: Visszavedlettem egyszeri vernyulla, mar nincs haboru, jonnek a sima hetkoznapok.. Tudod, mikor elassak a csatabardot..;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.19. 23:52:49

@Albino Vernyul: az hagyján, de a végén el kezdte vizsgáztatni Fábryt, hogy mikor volt ez, meg az (évszám), ki volt az első női Nobel-díjas, stb. És hogy megdicsérte mindig a F.-t, aki mindent tudott. :D
Mégis mi a faszt gondolt, kivel beszélget, Gombival?

lac64 2011.05.19. 23:53:57

@Albino Vernyul: Azt hittem, hogy Ani kegyvesztett lett ;)

_most_ 2011.05.19. 23:53:58

@pushpang: nekem tetszett, nem beszélt összevissza, végig lehetett követni, a sztorik tényleg nem a legjobbak voltak, de hát gondolom ez volt megbeszélve. Ja szar volt a meló, otthagyta ebben mégis mi a kivetni való. Fábry minden vendégét unja, szerintem Évát annyira nem unta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.19. 23:55:04

@Albino Vernyul: kár, nekem az egyik kedvenc szavam lett a kalazsnyikov, úgy, zs-ével. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.19. 23:58:49

@lami83: hát, te tudod... :)

Szerintem, amit előadott, az tök jó lehet borozgatás közben a haverokkal, oldottan, de nem egy elég nagy nézettségű tv-músorban, ami akár az előmenetele, hőn áhított médiakarrierje(?) szempontjából is fontos lehet. Ennyi esze sincs és ennyi önkontrollja se.

Albino Vernyul 2011.05.20. 00:03:18

@lac64: @pushpang: Nem lett.. Amugy "karazsnyikov", ahogy csicseri emlitette.. Meg a vegen vissza kell irom...;)

www.youtube.com/watch?v=DZZxsIWO4KM

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.20. 00:06:08

@Albino Vernyul: természetesen r-rel szándékoztam írni, de a régi beidegződések ugye.. :)

Albino Vernyul 2011.05.20. 00:11:09

@lac64: Ja tenyleg, es mit alkotott picinyke kedvencunk..? Ugy hallottam Tordas pusztitotta az agysejteket..;)

_most_ 2011.05.20. 00:16:33

@pushpang: hát én eddig is bírtam Évát, így nyilván a Fábryban lévő viselkedése is tetszett, mivel hozta önmagát, amúgy nem szoktam nézni a Fábry showdert, mert rám unalmas és Fábryt ki nem állhatom.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 00:20:44

@lami83: a legnagyobb sztarok? Van humorerzeked, apam! :))

lac64 2011.05.20. 00:23:40

@Albino Vernyul: Igen Tordas, VV Ági és Gombi volt a vendég. Ani nem volt rossz, bakit nem vettem észre, nagyobb nyelvtani hibát sem. Viszont most nem annyira tudta követni a dolgokat, a váratlan helyzetnél (elment a skype) kicsit tanácstalannak éreztem, mintha fáradt lett volna.
Tordassal nem volt baj, normális volt.

kitikati 2011.05.20. 00:29:46

@lac64: én is azt vettem észre, hogy Gigi, bár nem olyan szép, mint Anikó sokkal talpraesettebb, váratlan helyzetekből jobban ki tud jönni.

lac64 2011.05.20. 00:45:24

@buppi: Nekem az az érzésem, hogy Gigi régebben van kamerák előtt, illetve voltak fellépései, emiatt kevésbé lámpalázas. Majd Ani is belejön. Egyébként ahhoz képest, hogy műsorvezetés terén mindkét lány nyeretlen kétéves, nagyon jól megoldják.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.20. 02:34:11

@pocokpocok: @bimmer: @sirokkó: Olga volt a legszexibb és a legcsinosabb. Kibújt belőle a vadmacska.

Spéter46 2011.05.20. 05:15:34

@Peter_Cs: Nem a "vadmacska" hanem a vasmacska!

avanivi 2011.05.20. 07:30:23

@bimmer: Megnéztem,nagy hiba volt.
Szeretném a férfi kommentelőktől megkérdezni, hogy ilyen esetben lehet , kontrolálni az agyat, hogy a test nyugodt maradjon?

Soror Formoza 2011.05.20. 08:01:57

@avanivi:
Akinek van az tudja kontrollálni, bár a fontos döntéseket nem az agy hozza meg. ;)

pocokpocok 2011.05.20. 08:10:45

@pushpang: a Fábryshow-ban ismét bebizonyította, hogy még vendégként is problémás..

pocokpocok 2011.05.20. 08:11:59

@avanivi: háát, szerintem ha vki fél éve nem szexelt már, képtelenség, ha egészséges férfi, hogy erre ne álljon fel..

avanivi 2011.05.20. 08:41:39

@gyvy: nézd meg amit bimmer linkelt!

Hurri Kán 2011.05.20. 08:42:32

@avanivi:
Ok. De mi lesz, ha nem tudom magamat kontrollálni?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.20. 08:55:07

@pocokpocok: Nem hinném. Vicces és szórakoztató volt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.20. 08:55:49

Szerintem az este
Marad: Barbara, Brigitta, Olga, Veronika;
Megy: Andrea, Magdi.

avanivi 2011.05.20. 09:02:35

@gyvy: Hát figyi ! Gondolom feláll!!
De lehet, hogy a csodálatos gatyó mindent takar.Nem akartam, de kényszeritettél,hogy leírjam, de @Soror Formoza: leítra, hogy nem az agy hozza a döntést,tehát a helyzet rosszabb,mint gondoltam.

Hurri Kán 2011.05.20. 09:05:33

@avanivi:
JAh, értem... :D Közben megnéztem: hát ha rajtam egy ilyen kisbálna kezdene el fickándozni, rendkívül erősen kellene kontrollálni a lábaimat, hogy ne rúgjam le magamról páros lábbal... :D
Balekoszt elnézve, igazából nem tudom, mi az, ami kiváltaáá nála azt a hatást, hogy ne tudjon kontrollálni :DDD

avanivi 2011.05.20. 09:18:07

@gyvy: a pia, de csak az akarat marad. /assssziszem kirakom a 18-as karikát.

Hurri Kán 2011.05.20. 09:19:37

@avanivi:
A hellén alfamén eddigi tevékenységét látva azt kell mondjam, ha nem iszik, akkor se tud kontrollálni :DDD

avanivi 2011.05.20. 09:31:32

@gyvy: Megnéztem a tegnapi öfit, hát katasztrófa!
Bement a villába,tizenhat mindenre képes nő,és ez a fasz pelenkában fürdik velük, és hülyeségeket beszél,ezek a libák pedig vihognak" mint akit b@szni visznek"/ ezt nem én mondtam/
Mikor esik le a tantusz , és melyiknek?

Spéter46 2011.05.20. 09:32:54

A mán biztos, hogy még a hellének sem tudják Alekosznak felállítani.... a figuráit egy játszmához sem!

Hurri Kán 2011.05.20. 09:44:17

@avanivi:
Ebből a jóemberből én azt is kinézem, ha egy nő meztelenül melléfeküdne, azt is bepelenkázná :)))
Lehet, legközelebb egy kórház-realityt szerveznek neki :DDD

Albino Vernyul 2011.05.20. 09:52:20

Nagyon belendultetek..;)

ruzs54 2011.05.20. 10:29:29

a life.hu-n találtam a linket a hozzászólásoknál.veronika sem ismeretlen a show-bizniszben.szerintem már meg sem lepődunk..showmodels.hu/fotok/...a másikon idősebbnek van beírva de nagy a hasonlóság...www.harashow.hu/inc/pornosztarok_pop.php?nev=Nikki_Rider_... épp ezért itt az összehasonlításként a menyasszonyi-show adatlapja is ..alekosz.rtlklub.hu/jeloltek/999

ruzs54 2011.05.20. 10:32:55

showmodels.hu-nál a galériában van a kép róla

ruzs54 2011.05.20. 10:36:11

harashow.hu belépés,pornósztárok niki rider néven

Spéter46 2011.05.20. 11:16:35

Én már napokkal korábban mondtam, hogy Olivér saját vállalkozásába szedett össze kurvákat az ország minden pontján. A bejutás feltétele az volt, hogy a műsor után - ha nem nyer az illető - Olivérnek kell dolgoznia.
Ahogy befejeződik a műsor, Oli soha többé nem dolgozik, csak délelőtt kiviszi a kurvákat az utakra és a kamionos pihenőkbe, este pedig pénzzel együtt összeszedi őket. Párat pedig éjszakai szórakozóhelyeken és kiközvetítés útján fog hasznosítani. Ez az "elit" csapat. Alekosznak, meg mindenki szarik a faszára!

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 11:18:58

Szia mindenki, remélem ti jobban vagytok ma, mint én:)

Egyébiránt nagyon tudok kuncogni azon, ahogy Olivér adja a naivat, hogy ő nem tudta a szárcsákról, hogy kurvákok...

rianna 2011.05.20. 11:24:18

@ruzs54: vagy az rtl-nél dolgozol és a megfelelő pillanatban bedobod a frekventált helyekre a linkeket az aktuálisan lejáratandó némberekről:D

Amúgy nekem úgy tűnik, hogy a hárásós csaj csak hasonlít Veronkára.

rianna 2011.05.20. 11:25:50

@Spéter46: a retek válogatta őket, nem olivér, az utógondozást azért lehet, hogy ő fogja végezni.

ruzs54 2011.05.20. 11:30:17

@rianna: nekem is ugy tünik,hogy csak hasonlit.:-)amugy a barbara-samanta oldal már nem található.nyilván megszüntették.meg volt a felhajtás és kész.

Spéter46 2011.05.20. 11:34:22

@rianna: A retek legfeljebb azok között válogatott, amit a rőfös Olivér eléjük vitt. Ezért kampányolta végig az országot, - még Erdélyt is - hogy megfelelő számú kurvát találjon a műsorhoz. Ezzel Alekoszt is magához kötötte, hiszen nem vitásan neki köszönheti a hülye görög a győzelmet, és ezzel a műsorral fizeti ki a Pinainasát, akinek ezután évekre meg lesz a masszív és biztos bevétele!

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 11:37:04

@Spéter46: etikai szempontból meg emberileg, undorító. Viszont ügyes húzás.

rianna 2011.05.20. 11:41:37

@Spéter46: igen, egészen biztos, hogy a retek egyetlen emberre bízta az egész műsorát, mert ez így szokott lenni:DDD

locsolóember 2011.05.20. 11:44:49

@Soror Formoza:
Bezony. S a (görög) kultúra védelmében gladiátorokkal körülvéve gyújtok soha el nem hamvadó görögtüzet.

ruzs54 2011.05.20. 11:55:37

@rianna: 5.55-nél mondja,kőbunkóolivér hogy ő válogatta a csak a legjobb jelőlteket. alekosz.rtlklub.hu/video/128361

ruzs54 2011.05.20. 12:01:40

nem tudom már hol,melyik kommentek közt olvastam,hogy tegnap azzal a szottyadt koszorúval a fején és a pelenkával a seggén, írtó jót röhögött a görögbikán.DDD

rianna 2011.05.20. 12:02:54

@ruzs54: az lehet hogy ott volt és részt vett, de kérlek, kérlek értsétek meg, hogy nem adták a kezébe a castingot, sem semmi mást.
Az, hogy Olivér Alek barátja, csak egy pluszt adott a műsorhoz, közelebb hozta az egészet a nézőhöz, hiszen ismeri a szereplőket, és nem "arctalan" szerkesztők válogatták kedvencük jelöltjeit. Ennyi, nem nagy ördöngősség.

foxglove (törölt) 2011.05.20. 12:23:54

A Fábryt nem lehet valahol megnézni? Most olvasom, hogy Éva megint adta önmagát, kíváncsi tettetek.

Ayesha (törölt) 2011.05.20. 12:28:59

@foxglove: rtlmost-on fent szoktak lenni a már tévében leadott műsorok.

Albino Vernyul 2011.05.20. 12:32:41

Apropo.. Eva vagdaltat.. Mellet..

Spéter46 2011.05.20. 12:35:02

@rianna: Én azt soha nem állítottam, hogy az egész műsor egy ember kezében volt és van. Ehhez elég elolvasni a stáblistát az egyes részek után!!!
Én csak arról beszéltem, hogy a kiválogatás a Pinainas kezében volt. Azért az nem lehet véletlen, hogy lassan az összes bent lévőről így, v. úgy de kiderül, hogy bárcás! Egyszer menj el egy ilyen "castingra" és megdöbbenve fogod látni, hogy az ott megjelentek mind ismerik egymást, és mindenki valakinek a valakije!
Így volt ez a VV4-nél is!!!!

agatsu 2011.05.20. 12:37:48

@pocokpocok: :DDD Nem volt lelkierőm 300 kommentet végigolvasni...:)))de örülök, hogy más is megjegyezte ezt a filmet, Alekoszon kívül! Így azért megnyugodtam kicsit!:D

csicserierika 2011.05.20. 12:46:37

@agatsu: ez a nyulas téma már a vv-ben is volt említve a lakók között.
Nincs új a nap alatt, csak itt is bevetette.

ruzs54 2011.05.20. 12:51:21

@csicserierika: már fél éve nem tudott uj filmeket nézni,hogy bővítse a szókincsét a szlogenjeit,muszáj a régieket puffogtatni.

Spéter46 2011.05.20. 12:52:31

@csicserierika: Mivel, hogy egy újszülöttnek minden vicc új!:-)

Norcsesz 2011.05.20. 12:54:52

Na, kedves "kollégák", a tegnapi adás is kimaradt... Csúszok le a lejtőn :D Hogy tartsam így a lépést Veletek? :)

foxglove (törölt) 2011.05.20. 13:03:14

Megnéztem, nem akartam lemaradni Éva karrierjének csúcspontjáról. Tökéletesen felkészítettetek rá.

Norcsesz 2011.05.20. 13:05:36

@Spéter46: Szégyellem is magam kellőképpen :) De igyekszem behozni a lemaradást.

csicserierika 2011.05.20. 13:07:07

@ruzs54: spéter megadta a választ.
Veronikának is minden új, még az is, hogy hogyan kell leszűrni vmit.

Spéter46 2011.05.20. 13:08:59

@Norcsesz: Biztos vagyok benne, hogy utolérsz minket. Csak szorgalmasan és főleg kitartóan! Mert kitartás az kell hozzá! :-)))))

Spéter46 2011.05.20. 13:12:19

@csicserierika: A "szűrés" az csúcs volt! Üvöltözött a félelemtől, hogy "én nem szűrtem még soha".
Olyan ez az egész mint egy álom.

ruzs54 2011.05.20. 13:17:35

@csicserierika: egyet értek veled.alapjaiban elvannak tévedve a ma tizen-huszon éves lányok.(tisztelet a kivételnek)semmi háziasság nincs bennük.még maguk körüli rendrakás se.nem hogy alapvező konyhai tevékenység.

ruzs54 2011.05.20. 13:19:16

@Spéter46: nyilván még tapasztalatot se szűrt még le soha.DDD

csicserierika 2011.05.20. 13:27:33

tegnap Alek nagyon Barbara hatása alá került, ami nem tesz jó a műsornak.Remélem, hogy korrigálni fog, mert nekem sem tetszett, hogy az erotikus számot illedelmesen és unottan nézte.
Ahogy összenézett Barbival, az mindent elárult. Ha így folytatja, akkor összecsomagolnak a lányok, oszt agyő.
Most vagyunk félidőnél, remélem, ez volt a mélypont.
Nem kérek megjegyzést, hogy az egész az :) Tudom, magas labda volt :)

ruzs54 2011.05.20. 13:33:40

@csicserierika: mindig azt hisszük,ennél lejebb már nincs,és mindig kiderül,hogy de van,de van.

csicserierika 2011.05.20. 13:35:46

@ruzs54: mégis csapkodod azt a magas labdát? :)

csicserierika 2011.05.20. 13:40:19

olvastátok a velveten, hogy Évicica megcsináltatja a melleit?

ruzs54 2011.05.20. 13:51:19

@csicserierika: menj a picsába a hülye alekoszoddal együtt.DDD

csicserierika 2011.05.20. 13:56:23

@ruzs54: most mi van? Látom a három d-t a végén , mégsem értem.

csicserierika 2011.05.20. 14:13:30

@ruzs54: na ,jól van, most dolgom van.
Visszanézek, addig gondolkozhatsz.

pocokpocok 2011.05.20. 14:32:57

levették a virslis adatlapját, szóval ő volt:Erről ennyit!

pocokpocok 2011.05.20. 14:35:18

@pocokpocok: te se fogsz már szoptatni anyukám!

Hurri Kán 2011.05.20. 14:48:13

@csicserierika:
Márpedig nehéz lesz elkerülni :)))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.20. 14:51:28

Levettek a virslis adatlapjat?? Ezek szerint mediatortenelmet csinal/formal ez a blog/kozosseg?
Hajni meg hol a izebe van mar az uj posztjaival? A kotelesseg az kotelesseg... :)

pocokpocok 2011.05.20. 14:54:39

@KancsiPista: le ám, egy fél órával ezelőtt próbáltam mindkettőt, error!

Spéter46 2011.05.20. 14:56:40

@pocokpocok: Szoptatni nem, de szopni...?
Ugyan mán miért nem?

pocokpocok 2011.05.20. 14:57:33

www.harashow.hu/inc/pornosztarok_pop.php?nev=Nikki_Rider_
ez nem ő!
a korábbi link nem tudom mi volt, de nem jön be: ha erre gondoltatok, ez nem ő:de éppoly sz.r a szája

pocokpocok 2011.05.20. 14:59:07

@Spéter46: mellműtét után?
ugyan, már most aggódik, hogy lógnak, azt hiszed, ha lehet is a műtét után(ha nem is szilikon, de egykis felvarrás) majd pont ő fogja kockáztatni, hogy a tej súlya lehúzza?
bocs, nem ő, Ez!

Spéter46 2011.05.20. 15:00:12

@KancsiPista: Hajni szégyelli a bandáját, és a Sugovica partján üldögél egy üveg Sligovicával :D

Hurri Kán 2011.05.20. 15:00:53

@Spéter46:
Ezt mondjuk mélységesen meg tudom érteni :DDD

pocokpocok 2011.05.20. 15:00:56

@pocokpocok: várjunk csak, de lehet:uaz a köldökpiercing, mint amit tegnap este láttunk!

Spéter46 2011.05.20. 15:01:49

@pocokpocok: A szopáshoz nem kell hogy teje legyen!

janeausten 2011.05.20. 15:29:30

Meg kéne kérdezni Hajni szempilláját, hol ejtette el Hajnit...)))))

krj 2011.05.21. 22:41:14

legalább kirúgták azt a lepcsesszájú proliribancot (Beja).
süti beállítások módosítása