Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x06 és 1x07

2011. május 17. 15:10 - Hódos Hajnalka

Valljuk be, van abban valami különleges báj, ahogy Beatrix a kérődző szürkemarha hangján elbődül és azt óbégatja, én egy ízig-vérig nő vagyok. Utoljára akkor éltem meg hasonlót, mikor a tavalyelőtti EFOTT-on izzadtan, csatakos hajjal, teljes átéléssel üvöltöttem a Belga koncerten, hogy négyöthatszopdleafaszt, majd körülnéztem és összetalálkozott a tekintetem egy nyolc év körüli kislányéval, aki az apukája nyakában ült és ugyanolyan átéléssel ordította, hogy nyeljélgecitvagynégyötdecit, megismételhetetlen pillanatok ezek, na. Ugyanezen a rendezvényen éreztem magam utoljára Pajkos Póninak is, míg a férjem elment sörért, rám pusztult egy húsz év körüli kölyök, hinnye, ráztam meg a hajam, ilyen fiatalnak tűnök? Megjött a sör, vigyorogva biccentek a fejemmel, nézd má’, mit fogtam, mire jött a válasz: sötét van, szemüveges, meg be is van baszva, na egs. Tényleg be volt, meg sötét is volt, de mikor felcsendült a Legelő, elkapta a derekam, és beleordította a fülembe, hogy ez a kedvenc számom, akkor jöttem rá, hogy kibaszott öreg vagyok, na gyerünk, legelöl megyek én, nagy a fény az elején.

Alekosz eszeget magányosan a buszban, jön Olivér, akarom mondani Apukám, belezabál a szendvicsbe, ezért tőlem alapból jár egy könyökös, Alekosznak kétségei vannak, alig tudott aludni éjjel. Reméltem, hogy meghajtotta a szemgolyó, de nem, attól tart, valamit nem jól csinált, lehet, hogy vannak háttér dolgok, sumákságok. Mármint hogy nem miattad jöttek ide? Például. Brigi és Veronika éppen erről beszélgetnek, Brigi sem miatta jött elsősorban, de az első találkozás mindent megváltoztatott. Nem is gondolta volna, hogy ennyire át tud fordulni ez az egész, márpedig ezt ő tudhatja legjobban, mert ő van benne saját magában. Veronika kínlódik a tegnapi pokolrandi miatt, odabújik Brigihez és nyüszög, itt dől el, hogy ezt a csajt a végéig benn akarom látni, egyszerűen igényem van rá. Alekosz még mindig a kételyei miatt vergődik, aztán megszületik a nagy terv a deníró film alapján, mert az is buszban lakott és volt ott egy hazugságvizsgáló, nem az az első részben volt és nem a buszban, de hagyjuk, szóval a csajokat egy kamu hazugságvizsgálatnak vetik alá.

Olivér jelenti be a nagy hírt, megrebbenő pillák és bamba tekintetek egyvelege, aztán a záporozó kérdések. Őszinte embernek tartja magát? Jelenleg szerelmes? Szexuálisan vonzódik Alekoszhoz? Képes lenne Alekosszal leélni az életét? A hírnév iránti vágy hozta a Villába? Ön szerint maga az, akire Alekosznak szüksége van? Jó érzés Alekosszal csókolózni? Hazudott magáról Alekosznak? A kérdésekre igennel, vagy nemmel lehet válaszolni, Veronika megint odabaszott, előfordult már, hogy azt hazudta valakinek, hogy szerelmes belé? Nem emlékszem. Barbit annyira megindították a kérdések, hogy sírva fakad. Na, kellett neki elgyengülni meg meghatódni, Beatrixtól meg is kapja a beosztását, lelki sérült, nyomorult nő, te, te mindig csak bőgni tudsz! Rövidesen megérkezik a kamueredmény, vannak olyan hölgyek, akik nem éreznek testi vonzalmat Alekosz iránt, többeknek a hírnév többet jelent, mint Alekosz. Vannak olyanok is, akik Alekoszon kívül más férfi iránt is táplálnak érzelmeket és egy hölgy úgy gondolja, hogy nem tudná Alekoszt boldoggá tenni. Megszeppent kuss. A Hellén Hős megkapja az eredményeket lezárt borítékokban, a csajok meg feladatot kapnak, mondják el egymásnak, kiről gondolják azt, hogy nem vonzódik Alekoszhoz, ki az, akit a hírnév vonzott és ki az, aki más iránt is táplál érzelmeket? Na, ebből balhé lesz, én mondom. Lesz is, de nem olyan, amilyenre én gondoltam.

Többen úgy gondolják, hogy Anita az, aki más faszit is szeret, kiakad, elege van, ő nem fog idegbeteg lenni. Földhöz bassza a tűsarkút és bedurcul az ágyba. A csajok vállat vonnak és folytatják nélküle, Anita pechjére Veronika és Olga is úgy gondolja, tényleg ő az, aki másra is rá van pusztulva, Zrínyi kirohanása kutyafasza ehhez képest, kiront a hálóból, neki erre az egészsége fog rámenni, neki se pasi nem kell, se hírnév, se péz. Belerúg egy kurva nagyot az ajtóba, hogy mindezt nyomatékosítsa, aztán sír a többi luvnyának és ebben a pillanatban rádöbbenek, a nagyon öreg, tüdőbeteg Vahúrnak van ilyen hangja. Nem bírja a bezártságot, igen, összejönne Alekosszal, de a külvilágban. Meg kell szereznem a Vukot bazmeg. Alekosz érkezik, Anita éppen most fejezte be a sírást, csak ha látja, még jobban sírnia kell. Fogdossák az ágyon egymás kezét, Anita nyüszít, kitört belőle az állat. Pedig mindent megadott volna Alekosznak. Alekosz tudja. Anita azt hitte, hogy ő erős, de ezt nem bírja. Én mindig is azt hittem, hogy Anita gyenge idegzetű, de engem sose kérdez senki. Igen, Anita eldöntötte, hogy elmegy. Alekosz egészen emberinek tűnik, ez a szerelemről, az egymásra találásról szól, nem a szenvedésről és a problémákról, neki se jó ezt látni, fantasztikus lánynak nevezi, aztán segít neki kicuccolni.

Miután Anita kihúzta a belét, Alekosz egyenként elbeszélget a lányokkal és mindenkinek bevallja, nem nézte meg a vizsgálat eredményeit. Olga nem fogja neki mondani, vonzódik-e hozzá, ott van a papíron, ha kíváncsi rá, nézze meg, de ilyet nem szabad kérdezni. Beatrix bevallja, hogy bár kiszállt egy öt éves kapcsolatból már több mint két éve, de azért. És persze készen áll egy új kapcsolatra. A csajok úgy tudják, hogy Olivér elolvasta az eredményeket, hogy mi az igazság, számomra nem derült ki, mert éppen vénásan szúrtam magamba valami nyugtatót. Olivér egyébként örül, hogy Brigi milyen őszinte volt, pedig a csajnak megvan a magához való esze és van egy nagyobb múltja is. Brigi tudja, mit akar, Alekoszt. Barbi bőg, pedig ő nem sírós típus és nem gondolta volna, hogy ennyire belezúg Alekoszba. Veronika örül, hogy ő maradt utoljára, kicsit a tegnapi randiról is akar beszélni, azért volt elutasító, mert akkor ő lesz az egyik és akkor strigula be. Ezt nevezhetjük taktikának is. És úgy jött be a Villába, hogy szimpatikus volt neki Alekosz, de nem úgy, mint férfi. Kész, nekem kell egy ilyen itthonra.

Na most tudnám, hol az az oldal, ahova a fotószobát meg a luvnyatakarodót jegyzeteltem ki. Merthogy szívceremónia van. Itt, a hv-n persze csak akkor, ha megtalálom a lapot. Na. A fotószobában Lilu most senkit nem nevez angyalinak hálistennek, mondjuk én azt várom, mikor lesz Balász a fotószobában Alekosszal. Alekosznak Beatrix kicsit sok. Nekem nagyon. Olgának nem az asztala az efféle versengés, de pont ezt tetszik neki benne, Veronika iszonyatosan elbizonytalanította, Brigitta tökéletesen működne egy párkapcsolatban, elég strapabíró. Testileg is. Lefordítom. Alekosz már fantáziált mellbedugásról. Érkezik a rókavadásznak öltözött Alekosz és Apukám, a csajokon iszonyatos ruhák, Barbi konkrétan úgy néz ki, mintha tyúknak öltözött volna a jelmezbálon, Beatrixnak bundeszliga haja van és öklömnyi narancsszínű golyók a nyakában. A ceremónia unalmas és vontatott, ahogy eddig is, két momentumot emelnék ki, az egyiket azért, mert később ebből hirig lesz, Olga fogdossa Alekoszt, vigyorog, mint a rohadt paradicsom és azt mondja neki, imádom, mikor mosolyogsz, a másik természetesen Veronika, akinek Alekosz a következő mondattal adja át a kulcsot: és majd akkor illetem az ajkad csókkal, mikor te kéred. Farkasvonyítok. Éva, isten áldjon.

A ceremónia után sajnos Beatrixot kell hallgatni, Olgától okádhatnékja van. Telibe hányá. Olga Barbival vacsorázik, Barbi hulla fáradt, megkéri Magdit, ha beszélgetni akarnak, lécci kinn. Akkó’ se. Közösségben vagyunk és nem fogok alkalmazkodni. Ha Magdi beszélni akar, akkor fog is. Cirkuszolni is fog, ha akar. Ennek a nőnek egy szerencséje van, hogy én nem vagyok benn. Olga megkéri Magdit, ha véleménye van, ne a háta mögött, Magdi elordítja magát, csodálom, hogy a szerencsétlen orosz csaj kezéből nem esett ki csörömpölve az evőeszköz, Beja, gyeremááááide! Bea elfoglalt, épp most ordítja, hogy ő ez ízíg-vérig nő, mit akarsz te meg? Hát az Olga aszontahogy. Mer’ provokál, mert ő egy szürke laposegér, aki konfliktusba próbál kerülni! A fantasztikus hangulatú este után Alekosz rendezett egy reggelit a hölgyeknek. Ó, és hol vannak a székek? Állófogadás. Alekosz sütit is hozott, mindegyikben van egy idióta versike, na vajon, kire mennyire illik a vers? A „tehettek volna belém több mandulát” sornál felvisítok, belém raktak, a kettő garatot ki is csupálták, életem egyik nagyszerű élménye. Olga elvonul a szobába, a többiek kárörvendeznek, mert olyan versikét kapott, hogyaszongya, ha őszintébb lennél, nem utálnának a lányok, na, most elfekvősdit játszik. Olga saját bevallása szerint nem azért ment be a hálóba, mert megsértődött, hanem azért, mert kíváncsi volt rá, Alekosz bemegy-e hozzá. Be, úgyhogy Olga ölbefekvős-évődőset játszik.

Előtte Alekosz Magdival beszélget, akinek az ananász megy az arckarakterisztikájához, ezt harmadszorra bírtam leírni, úgyhogy kiosztottam egy faszkorbácsot Alekosznak és nemcsak ezért. Beatrix is ott terem az asztalnál, intimet kérdez Alekosztól, mikor volt az utolsó párkapcsolat. Magdi beleugat. Alekosznak folyadékhiánya van, ezért távozik Olga mellől, Barbi kikíséri, talál rajta egy szempillát, fújj rá hármat, kívánj valamit. Jaj, te nyertél! És belém kened. Igen, mert úgy kell. Nem. Nem írom le, mi jutott erről eszembe. Akkor sem. Megtudhatjuk továbbá Barbitól, hogy a homlokra adott puszi a hűség jele, itt utalnék arra, Giginél és Jerzsinél ez még azt jelentette, hogy örökké szeretni foglak. A luvnyák irigykedve figyelik a párost, ez a Barbi mindig kicsikar egy ölelést! Barbi lelkendezik a riportban, teljesen elgyengül Alekosz közelségében, lángol is, legszívesebben rácsimpaszkodna és el se engedné. Barbi feje kifényesedett piszkosul, úgy látom, tényleg odavan a csaj. A tesók összebalhéznak, a lényeg, hogy amikor az egyik félre akar vonulni akkor a másik mit megy oda ugatni, de szándékosan nem figyeltem, mert meg akarok őrizni pár agysejtet a műsor utáni időkre.

Alekosz megajándékozza a lányokat, előre röhögök, aztán sírok, mert rögtön Brigi kap egy személyre szabott Fásy mulatót, valaki szóljon ennek a fasznak, hogy nem a táj készül elaludni, hanem a nyár! Egyben azt is megmondhatná neki, hogy sskk ne énekeljen. Brigiben a daltól érzések indultak meg. Meleg a tenyere és izzad. Az enyém ökölbe szorul. Sajnos a jobb is, pedig azzal kéne írnom. Alekosz diszkrét nőnek gondolja Brigit, egy bizalmas valakinek, akiben lehet bízni, és lehet rá számítani. Igen, Alekosz mindÉg megérdemli, hogy bízhasson benne. Alekosz Barbival bármit tehet, amit akar, előbb-utóbb biztosan. Körbeszagolgatják egymást, az eredeti feromon illat a legjobb, ami jön az emberből, csak szólok. Magdi is elérzékenyül, mert ő is dalt kap, nem tudom, mit mert befogtam a fülem. Hű, nem is tud mit mondani. Veronikát már elég meglátnom, hogy kitörjön belőlem a röhögés, nem is kell megszólalnia. Nem érti, mi zavarta meg a randevún Alekoszt, nem baj, mindjárt megválaszolja dalban. Veronikát teljesen összezavarja a Ha volna két életem c. dal, nem érti, miért énekelte ezt neki Alekosz, mert semmi nem jött át sajnos. Hangosan felröhögök, és akkor még nem is láttam, milyen fejet vágott Alekosz. Értem, na menjünk, gyere. Veronika még értetlenkedik egy kicsit, innen minden lány úgy ment ki, hogy fülig ért a szája, és egy másik dimenzióban volt, ő meg nem ért semmit, később Olgának nyavalyog, ő nem akar egy lenni a sokból és meg van hökkenve, hogy mindenki azt érzi, ő itt az igazi.

A következő három percben Brigitta telefonos vallomását követhetjük egyre lankadó figyelemmel, nekem először Szilágyi Halló, itt vagyok c. műsora jutott eszembe, aztán a Halló, Vasedény?, végül nem bírtam a szemem levenni a telefon mellett törökülésben ücsörgő szárnyas tehénről, ezért a vallomásról le is maradtam, nagyon nehéz, de csinálom, mert megéri, veled akarok boldog lenni, érted? Ismét játszunk, ismét balhé lesz, fogadjunk. El kell, hogy mondjátok egymásról, ki a legjobb csaj. A három dobogós között fog eldőlni, ki megy este randizni Flores-szel. Hánemtom, tényleg. Biztos én vagyok egy rosszmájú dög, de hogy ebben a Beatrixban mi a kóchengeres a szép, akkor se tudnék rá válaszolni, ha véresre vernének, vagy azzal fenyegetnének, hogy átmossák az agyamat és holnaptól Inter drukker leszek. Magdi, Beatrix, Brigi és Olga kapnak voksot, Olivér úgy dönt, mérkőzzenek akkor meg mind a négyen, egy percük van, maguk mellett és a vetélytársak ellen kell beszélniük. Magdi egy érzelmes nő és anyuka elsősorban. Beatrixnak még nem volt lehetősége a megnyílásra, még nem tudta bizonyítani, hogy érdemes Alekosz szerelmére. Brigi azért érvelne maga mellett, mert a szem a lélek tükre és ezt egyvalaki vette észre, ezt még most se értem, mindegy is. Külsőről volt szó, ezért Olga úgy gondolja, őt itt a legjobb. Egy nőnek nagyon fontos a cipőtől kezdve a hajáig nagyon sok apró dolog és ebben a pillanatban ő a legjobb. Olivér Olga mellett dönt, meglepte, magabiztosabb volt, mint valaha és baromi jól érvelt.

Nahhát Veronika szája kis kifli lesz lefelé, igen, mert az Olga olyan nagyképű beszédet mondott, hogy majdnem elokádta magát. Beatrix akkor most kiáll és óbégatva elmondja, ő is szeretett volna randizni, de Olga most kap egy esélyt, ha nem sikerül, emelt fővel tud távozni, főleg azok ne legyenek féltékenyek, akik már kaptak randit. A következő öt perc Olga ekézésevel telik, idióta, hárpia, undorítóan beképzelt, fúj. Fura nőszemély, patkány, zsiráf, azt hiszem, nem hagytam ki semmit. Az esti randin ó, Olga fántásztícseszkij! Alekosz nemes egyszerűséggel Drakula grófnak öltözött, most három napig fognak utazni a gyogyós autóval, mert Moszkvába mennek, muhaha. Nem is, egy kertben vannak, Alekosz tapsára felgyúlnak a fények és kipenderül a színpadra egy fuksziacsokornak öltöztetett nő, kicsit később egy pasi is, opera randin vagyunk. Amíg a randizók az áriát hallgatják, a Villában Veronika a teljes kétségbeesésbe hergeli saját magát, na ne izéjjünk már, nem becsüli alá a szitut, de nem fognak itt kuffantani!

Nem, nem kuffantanak, esznek. Illetve előtte isznak arra, hogy köztük csak igazság legyen. Őszinteség és bizalom. Közvetlenül ezután megbeszélik, hogy őszinték egymáshoz, érkezik a kaja, Alekosz szagolgatja, nincs miről beszélni. De, van, az asztalon levő arany szőlőfürt giccsparádéról. Az osztriga növeli a szexuális vágyat, Afrodité meg egy kagylóteknőben emelkedett fel a tenger felszínére, az meg megbeszélés tárgyát képezi, hogy ha Alekosz szexuális lesz, akkor mit fog csinálni. Olga nem szeretne a rezidencián aludni, aludjon Alekosz nála, mert érezni akarja, hogy mellette van. És mit érzel most? Olga beszélni kezd az érzéseiről, oroszul. Alekosz megpróbál úgy csinálni, mintha el lenne bűvölve, Olga azt mondta neki, hogy voltak több olyan férfi az életében, akikről azt hitte, ő az igazi, de csalódnia kellett és most úgy érzi, Alekosz az a férfi, akivel boldog tudna lenni. Nagyon reméli, hogy benne nem fog csalódni. Anyád üzeni Olgi innen a hogyvoltról, hogy ahhoz nem remélni kell, hanem nem kell elvárásokat támasztani és illúziókat kergetni, de majd ha kijössz, leülünk egy üveg vodka meg egy vödör ruszli mellé és elmesélek mindent. Alekosz klimpírozni kezd, Olga rádöglik a zongora szélére és majdnem meghal, mert az utolsó hang benne maradt. Olyan volt, mint egy orgazmus. Nincs csók, akarom mondani, nem beszélnek a tettek a szavak helyett. Veronika pucér seggel pucsít a kamerába, és aggódik, tán Olga haza se jön, hát ő nem volt ilyen sokáig randizni! Igen, kicsim, mert a tropicariumot nem tudták hajnali kettőig kibérelni, azért. Olga érkezik, fáradt és igazából azt sem tudja, hol voltak. Nem, igazából nem akar mesélni, majd holnap. Nem, nem csókolóztak, de erről sem mond semmit. Na akkor most kérnék egy kézmasszázst. Utána egy teljes hátat.

Sigismundusnak tsókok.
 

Címkék: alek
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.05.17. 15:20:18

Most akkor van itt őszinte szerelem, vagy nincsen?

.lll. 2011.05.17. 15:22:55

az ananászos szöveg egyszerűen überelhetetlen

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.17. 15:25:24

Ismét az elsők között. :))

rianna 2011.05.17. 15:25:27

Halló, Vasedény? :DDDD

Zelefánt 2011.05.17. 15:29:18

Nem Gibson lakott buszban a Halálos fegyverben?...

Zelefánt 2011.05.17. 15:32:42

Kacsacsőrnek télleg fullra csupasz az ülőgumója, vagy ez csak afféle optikai csalódás?...

Akármi Áron 2011.05.17. 15:33:30

ugye-ugye, duplázva, hát nemmondtam én:-)))
4.

rianna 2011.05.17. 15:39:42

@Zelefánt: volt rajta vmi rózsaszín pizsamanadrág vagy bugyi, nem figyeltem meg igazán:)

suzy q 2011.05.17. 15:40:44

jaj tudom, hogy elcsépelt, meg már mindenki látta beja és brigi eszkortáló képeit, de most barbinak is van.
www.szexvelem.hu/Profile.php?357
ez a lány szegény olyan csúnya, ki az, aki rápusztul? vagy azért mert olcsó? most nem azért, de a korányi mellett lakunk, és a kapu előtt álldogálnak az utcaieszkortálólányok, és hátttöö nagyon nem különböznek tőlük...

Akármi Áron 2011.05.17. 15:41:17

mire megjelenik itt, fos 10.:-)
Szóval a Belga koncerten történtek, istenien jók,hasonló élményben nekem is volt részem, de egy zsenge szóval engem is "megmart" a párom:-)
A telefonom csengő-hangja viszont Belga szám, még mielőtt olyan sort énekelnek, amit nem illő dologházban hallani felkapom,de már nincs értelme, mert igénylik a kollegák:-)))

Nem lehetne minden nap duplázni, elbírnánk!

suzy q 2011.05.17. 15:41:29

ja, és valaki mondja már meg, hogy bódimagdi mitől olyan nőies, mikor le nem rohanda róla a párducmintás köntös sskkk

Johnny336 2011.05.17. 15:42:15

Nem Tropicarium volt az, hanem az Állatkert halas terme, a rájausztatón keresztül mentek le.

beavereater [AT] 2011.05.17. 15:42:20

@Zelefánt: a nagysasszony az Apádra ütök valamelyik részére gondolt, abban volt, hogy a nyugdíjas CIA ügynök apuka (az eleven hazugságvizsgáló) egy bazi nagy busszal nyomult...

suzy q 2011.05.17. 15:45:02

@Johnny336: öccsééém és erről nem tudtam? NNNEEEE.. pedig az állatkertben dolgozom. jó igaz, hogy fél7kor zárunk, de akkor is.

Hurri Kán 2011.05.17. 15:45:41

@suzy q:
női párduc bőréből van a köntös...

velorexapáca 2011.05.17. 15:45:47

@Zelefánt:

nem kérlek! ez egy üzenet:-)olvass kérlek a farpofák között..

Zelefánt 2011.05.17. 15:46:28

@rianna:
Lehet, hogy volt rajta valaha, de a képen már anélkül mutatkozik.

Zelefánt 2011.05.17. 15:47:26

@beavereater:
Ja, azt nem láttam, köszi.

rianna 2011.05.17. 15:48:45

@Zelefánt: :D a kép provokatív módon olyan szögből készült, hogy ne látszódjon. S. nagyon ügyes:)

velorexapáca 2011.05.17. 15:51:22

@suzy q:
erre nem mondok semmit,

de mégis mi a frászt csodálkozunk?
van tiszta múltú, épeszű nő, aki ebbe a műsorba jelentkezne?

velorexapáca 2011.05.17. 15:57:33

@suzy q:
:-) titkos rájaúsztató, mee? te jány, van neked még valami titkolnivalód?
hozzam azt a bazinagy hazugságvizsgálót? :-)

suzy q 2011.05.17. 16:01:17

@velorexapáca: nincsen titkos rájaúsztatónk, viszont titkos forgatásunk igen. múltkor is arra eszméltem, hogy a rohadt hír tévé belenyomta az arcomba a kamerát, és asse tudtam mi van. arról nem is beszélve, hogy amíg a beharangozó elhangzott, végig a seggem látszott a tévében, mert nem tudtam, hogy ott a kamera, én meg háttal álldogáltam a földön ülő bemondónak.

csicserierika 2011.05.17. 16:02:36

@suzy q: akkor te csókolóztál már cápa előtt? (irigy szmájli)

kamarti 2011.05.17. 16:05:05

Eccerűen imádom ezeket az öfi-öfiket!
ez nem szerelmi vallomás, mer' nőből vagyok, de asszem Hajnalkához hasonló korú és ízlésű, és erről nem a Belga-affér, hanem a tegnapi (vagy előtti) zsiráffejős utalás győzött meg végleg :) (Ja, és az öfiről is tudtam feloldás nélkül, hogy am összefoglaló :))

sajna, a kommenteket mostanában nincs időm végigböngészni, szóval nem tudom, mi az általános vélemény, de kíváncsi lennék, hogy viszonyulnak a népek a testvérpárhoz (akiknek inni sem kell, hogy még gusztustalanabbak és alpáribbak legyenek, mint VV Éva).
Amúgy ez az Olga lány tényleg kimagaslik közülük, de talán a teljes eddigi reality-felhozatalban is egyedülálló jelenség - legalábbis eddig, és nem hinném, hogy 8 év magyarországi tartózkodás és felsőfokú tanulmányok után nyelvi korlátai lennének vagy setét lenne, mint az éccaka. És azt se bánom, ha beépített ember, baromi szórakoztató, ahogyan kikészülnek tőle "az ízig-vérig nők"...

Lotyó Bridzsida 2011.05.17. 16:06:48

@Zelefánt:

Láttál már nőt 1 m közelről?:D
mert nagyjából egy felhúzottlábú tangás nő pont így néz ki.:D

suzy q 2011.05.17. 16:10:31

@csicserierika: :)) ez a cápás lesz amúgy a csajozós szövegem, ha alekosznak bejött, hátha nekem is.

velorexapáca 2011.05.17. 16:14:15

@suzy q:
azért ezt a felvételt zokon vettem volna - erősen!

velorexapáca 2011.05.17. 16:15:41

www.hir24.hu/kultura/264960/mar-az-alekosz-show-miatt-is-jonnek-a-panaszok.html

a tusolás erkölcsrontó, de az ordenáré ordibálás abszolút erkölcsi alapokat, ad egy 8 évesnek ugye?

csicserierika 2011.05.17. 16:16:08

@suzy q: valamit azért tuningolj rajta, mert neki nem igazán jött be:)
Öö én azt hittem, hogy lányból vagy, de így is jó, maradj :)

suzy q 2011.05.17. 16:22:32

@csicserierika: jaj deee bejött neki, csak veronika játsza az eszét, mert bent akar még maradni, és azt hallotta a nagyoktól, hogy ha nem veti valaki karjaiba magát, akkor később is kelleni fog. (ja és nő vagyok, igen)

csicserierika 2011.05.17. 16:29:09

@suzy q: nem is játszotta, nincs is neki :)
A vv játékosait megszűrték aids és hepa tekintetében. Remélem, hogy itt is, mert még egy nyári tábor előtt is kell orvosi papír.

tornapipő 2011.05.17. 16:29:45

ezt a belga koncertes leírást igazán kihagytam volna. szörnyű alpári emberek vannak... és ki az a ... aki kivisz egy kölköt egy ilyen helyre ahol dől a kultúra...

Zelefánt 2011.05.17. 16:31:13

@Lotyó Bridzsida:
Nem, mindig elfordítottam a fejem, ha másfél méternél közelebb merészkedtek.

genevieve 2011.05.17. 16:36:15

@tornapipő: miért? csak önmagát adja, ez neked eddig annyira szimpatikus vonás volt:-)

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 16:37:55

valaki lökje lécci a linket barbiról mert még nem láttam, kíváncsi vagyok, viszont lusta vagyok megkeresni, köszi

pocokpocok 2011.05.17. 16:42:30

VV Éva oldaláról:kit szeret Alekosz:
"Nagy Dávid
Alekoszt se kell félteni, végigpörgettem tegnapi meglepetésnek szánt kedvességeit. Most mit mondjak? Szerintem hidegen hagyja őt az összes némber. Olga érdekli leginkább, sejtelmes, megfejthetetlen, értelmes nőszemély, rendesen megbirizgálta fantáziáját, neki nem dalt adott, hanem egy sakkról szóló könyvet.:) Ha már dalok, szerintem itt-ott meg is cserélte azokat. Barbinak Cserháti Édes kisfiamát énekelte, ez annak a Magdinak lett volna alkalmasabb választás, akinek pedig egy fekete hajú lányról szóló nótát szánt. Alek szerintem még mindig Tündét szereti, Anikó után Éva is említette az RTL-chaten, hogy őt viszi majd VV4-es nyereményutazására Indokínába."

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 16:43:52

@suzy q: köszi :))
nos, egy világ omlott össze bennem.

Zelefánt 2011.05.17. 16:44:33

@Hódos Hajnalka:
Ne akarj magadnak rosszat, szívem.

Hurri Kán 2011.05.17. 16:47:18

@Hódos Hajnalka:
Miért?
Aleknak még jó lehet :DDD

kamarti 2011.05.17. 16:50:22

@pocokpocok: sztem az kifejezetten mókás volt, hogy a lenőtt hajú Magdinak énekelt a fekete hajú lányról, azt hittem, azért sír a szentem :)

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 16:50:27

@Zelefánt: az :)

@gyvy: veled most nem állok szóba :D

Norcsesz 2011.05.17. 16:50:27

A telefonbasírás Brigittától egész emberinek tűnt. Ilyet nehéz lehet megjátszani. De kétlem, hogy a szerelemtől bőgött, inkább halálba unják magukat. Nem csodálom...
Szerintem egyik sem szereti ezt a szerencsétlent, de miután csak az mászkál körülöttük, kivéve O-t., hát bebeszélik maguknak, hogy akarják Alekoszt. Szerintem titkon némelyik Olit is megdögönyözné... :))

Zelefánt 2011.05.17. 16:52:58

@Norcsesz:
A bankszámlája körül donganak inkább, én azt hiszem.

Norcsesz 2011.05.17. 16:55:03

@Zelefánt: Igazad lehet. :) Bár a hírnév is komoly motiváció akár Alek nélkül. Nyami :)))

kajcsika 2011.05.17. 16:56:23

@Johnny336: A Tropicariumban voltak.Az állatkertben nincs cápa,de még csak a rája is hiányzik a simogatóból.

avanivi 2011.05.17. 16:58:48

@pocokpocok: Most akkor van olyan lány odabent, aki nem hivatásos?

Megmondtam tegnap, hogy Olgát sakkozni fogja tanítani.Remélem hamar megtanulja és megveri, ha nem akkor a sakktáblával a fejét.

Zelefánt 2011.05.17. 17:05:19

@avanivi:
Olga Anatoljeva Karpova?

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 17:08:18

@tornapipő: köszönjük. ez meg engem nem érdekel, mert nincs kedvem megint itt ülni miattad és az általad gerjesztett vitákat nézegetni.

tornapipő 2011.05.17. 17:11:15

@genevieve: igen mert Évit kedveltem...

Zelefánt 2011.05.17. 17:11:23

@gyvy:
Bea Gáspárová...De az egy másik cég.

rianna 2011.05.17. 17:12:02

már tegnap is meg akartam kérdezni, ez a pipő AZ a pipő volt?:D a miénké?:D

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.17. 17:13:38

Ha Olgicskáról is kiderül, hogy prosti, mély depresszióba zuhanok. Ő ugye nem?

tornapipő 2011.05.17. 17:13:39

@rianna: az ám... a régi-új pipő :DDD

Norcsesz 2011.05.17. 17:14:45

@gyvy: a legritkább esetben sem sakkoznak :)))

Hurri Kán 2011.05.17. 17:16:06

@Norcsesz:
Akkor mit csinálnak?
Elnézést, de egy ezotérijával foglalkozó blogról keveredtem ide és foggalmam sincs ezekrő a celebekrő' :DDD

2011.05.17. 17:16:26

Valaki üvöltsön már rám, hogy kapjam fel az edzőt és húzzak le futni, különben olyan dagadt bálna leszek, hogy elvegyülhetek Alekosz háremében.
Bár ha jobban meggondolom, majd szőkére hipóztatom a hajamat és modellnek hazudom magam.....

Hurri Kán 2011.05.17. 17:18:08

@beebeer:
Tudsz sakkozni?
Szereted a lepényhalat?

rianna 2011.05.17. 17:20:24

@beebeer: MENJ FUTNI!!!!!!!
most kiabálj vissza, s akkor mehetünk együtt:)

2011.05.17. 17:20:53

@gyvy: Mi az a lepényhal?
Semmi esélyem, vagy mi van?
Pedig sakkozni tudok!!! Csak nem szeretek!

Norcsesz 2011.05.17. 17:22:06

@gyvy: Üvöltve beszélgetnek, mintha süketek lennének, és ráadásul naggggyon haragudnának egymásra, és ezt állandó jelleggel. Összefoglalva ennyi a Gáspár családról. :) Ott aztán áramlik az energia rendesen :)))

2011.05.17. 17:22:12

@rianna: MENJÜNK EGYÜTT!!!! FÉLÓRA MÚLVA TALÁLKOZUNK!!!! :))))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.17. 17:22:17

A futást ne hozzuk szóba, mert ma nekem is mennem kellene, de a kajálást választottam helyette. :))

genevieve 2011.05.17. 17:22:37

@rianna: mondtam, hogy lassan visszajönnek a régi, kedves kommentelők:-)

Hurri Kán 2011.05.17. 17:23:39

@Norcsesz:
Ééééértem!!!! Hálássssan köszönöm! Vendégem vagy egy lepényhalra, ha szereted :D

Norcsesz 2011.05.17. 17:24:29

@gyvy: Oké, de csak lólépésben tudok lepényhalat enni... :))) Ez az egyik nagy hibám.

Hurri Kán 2011.05.17. 17:26:02

@Norcsesz:
Töredelmesen bevallom, hogy én még úgy se! :DDD

2011.05.17. 17:26:36

@gyvy: Kösssz! Azt nem mondanám, hogy megszerettem ezt a lepényhalat ennyi ismeretség után, meg ugye a kémia meg minden, de tetszik! Szeretném közelebbről megismerni! :)

Norcsesz 2011.05.17. 17:28:15

@gyvy: háát, akkor egyedül egyem a halat? Közben sakkozzunk?

Hurri Kán 2011.05.17. 17:30:58

@beebeer:
Én most az ízére gondoltam :)

@Zelefánt:
Attól függ, Olga hány kiló, elbírja -e a zongora.

Norcsesz 2011.05.17. 17:31:13

@gyvy: Akkor egyedül egyem a halat? Közben sakkozzunk? :)))

avanivi 2011.05.17. 17:31:29

@gyvy: nem, akkor buzi vagy! / Hofi/

Hurri Kán 2011.05.17. 17:32:47

@Norcsesz:
Sakkozni is lólépésben kellene?

Norcsesz 2011.05.17. 17:33:12

@gyvy: Csakis... Hogy másképp? :)

Hurri Kán 2011.05.17. 17:33:37

@avanivi:
Igen, de ne kürtöljük ezt világgá, ha kérhetem :D

kamarti 2011.05.17. 17:34:02

@BGy: azon én is meglepődnék
bár ha belegondolok, lehet, hogy csak arról van szó, hogy az rtl "okosodott" oki és majka óta, és nem a vellába küldött hivatásosokat, hanem egy külön műsort kerített a dolog köré
akkor viszont, mint nő, külön köszönöm nekijek a jóságukat...

Hurri Kán 2011.05.17. 17:35:19

@Norcsesz:
Én futólépésben szerettem volna, de érzem, ezen nem fogunk összeveszni.

2011.05.17. 17:35:56

@gyvy: Francba! Én meg azt hittem valami új párkereső ez a lepényhal. :)

Hurri Kán 2011.05.17. 17:36:03

@Zelefánt:
Annyira nem volt rossz a legutóbbi vérképem. Egy partit még talán be tudok fejezni :D

Hurri Kán 2011.05.17. 17:36:53

@beebeer:
Az ötlet jó. Alapítsuk meg az MLE-t. :D

Norcsesz 2011.05.17. 17:37:05

@gyvy: Ámen :))) Összegzem: Futólépésben sakkozunk, miközben vendéged leszek egy lepényhalra. Jól értettem? :)

suzy q 2011.05.17. 17:37:30

olgáról amúgy mit lehet tudni? azon kívül, hogy 25 éves, 8 éve van itt, és valami felsőfokú tanulmánya is volt.

avanivi 2011.05.17. 17:39:53

@gyvy: Hofi úgy mondta, hogy van akváriumod ? Nincs?

Norcsesz 2011.05.17. 17:40:04

@gyvy: Akkor ezt letisztáztuk. Mi az az MLE?? :)

suzy q 2011.05.17. 17:40:26

jaj és már annyira várom, hogy éva bemenjen, és a bódimargó ikrekkel kapják szét a villát. főleg ha majd isznak is előtte.

2011.05.17. 17:41:08

@gyvy: MLE? Az mi az?
Kicsit jobban megnézem ezt a halat, ha legalább annyira ki van tömve pénzzel, mint Alekosz, egyre szimpatikusabb. Vennék neki egy szép nagy akváriumot és minden nap kapna haltápot. Vagy mit eszik egy lepényhal?

Albino Vernyul 2011.05.17. 17:42:21

1.e4 c6, 2.d4 d5, 3.exd5, cxd5 4.Fd3 Hc6 5.c3 Hf6 6.Ff4 Fg4........... Es akkor Alekosz megkerdezi, ez most poker..?!

traff 2011.05.17. 17:42:46

Én nem értem mit tötyögtök az rtl-es kurvakasztingokon, Árpa Attila is ( vagyis nem ő, ő csak tollbamondta), szóval hogy a vv műsorvezető nőci Nócit is a rúdon találták egy bárban, onnan szedték. Bevett ertélés szokás ez.

Hurri Kán 2011.05.17. 17:42:53

@avanivi:
Tudom. :) Most nincs, de volt. Akkor mi vagyok?

@Norcsesz: @beebeer:
Magányos Lepényhalak Egyesülete. Felkérjük Hajnit fővédnöknek :D

Zelefánt 2011.05.17. 17:44:31

@suzy q:
Ha Olga huszonöt, akkor én csak négy vagyok.

Norcsesz 2011.05.17. 17:46:12

@gyvy: :))))) Remek ötlet :)))

Albino Vernyul 2011.05.17. 17:46:21

@beebeer: Az érdes lepényhal nem rajokban élő halfaj, de az ívás körzetében nagy számban összegyűlnek. Nappal a homokaljzatba ássa magát, éjszaka mozog, és a sekély vízben keres táplálékot. Tápláléka kagylók, rövidfarkú rákok, férgek és egyéb kis állatok. Nyáron a folyókba is felúszik, de télen lemerül a tengerfenékre.

kamarti 2011.05.17. 17:46:31

@suzy q: hogy nem olyan trampli és/vagy lelakott, mint a nála fiatalabbak vagy a vele egykorúak a vellában...?

2011.05.17. 17:46:50

@gyvy: MLE forevör! Szabadságot a Magányos LEpényhalaknak!
Hajninak is tetszik a lepényhal?
(ebből már nem lesz futás látom, kövér leszek és ronda...:(

Norcsesz 2011.05.17. 17:46:55

@Zelefánt: Lehet, hogy 25. Az orosz tél miatt csalóka az arca :)))

Hurri Kán 2011.05.17. 17:46:56

@Norcsesz:
Szerintem is.
Később visszatérek, meg kell etetnem a mosómedvémet, és magamat is :)

Norcsesz 2011.05.17. 17:48:28

@gyvy: A mosómedvék szeretik a lepényhalat. Ez tény. Jó étvágy :)

2011.05.17. 17:48:28

@Albino "karazsnyikov" vernyul: "Tápláléka kagylók, rövidfarkú rákok, férgek és egyéb kis állatok"

Ha megeszi az egereket, férjez is megyek hozzá! :))))

Zelefánt 2011.05.17. 17:49:08

@Norcsesz:
De 8 éve itt telel, állítólag.

Norcsesz 2011.05.17. 17:49:53

@Zelefánt: 8 év alatt nem lehet eltüntetni 17 orosz telet :)

Albino Vernyul 2011.05.17. 17:51:33

@beebeer: Ahhoz eloszor genmanipulalas segitsegevel el kene erni, hogy legyen vizieger.. Par evtized, egy jo kutatocsoport, es meglesz..;)

rianna 2011.05.17. 17:52:20

@beebeer: indulásra készen? 5 perc múlva találkozunk a sarkon a bolt előtt:D

kamarti 2011.05.17. 17:53:05

@Zelefánt: no de ha Olga 25-je kétséges, akkor hogy viszonyulsz a tesók 25 és 27, meg a vihogós üzletkötő 34 (vagy 33?) évéhez? (bár nekem Brigitta 23 éve is egy gyomros...)

2011.05.17. 17:53:47

@Zelefánt: "Ha Olga huszonöt, akkor én csak négy vagyok"

Szerintem 25 lehet, figyeld meg milyen bébipofija van, csak ez a fekete haj, ez öregítheti szvsz.

Egyébként rájöttem, a pasik imádják a titokzatos nőket, ezek szerint ha bele szeretnék csapni valami újba, csakis angol anyanyelvű pasas jöhet szóba, folyamatosan kotyogok angolul, bájos az akcentusom és ha nem értem, mit mond, titokzatos mosollyal leplezném.

2011.05.17. 17:55:11

@rianna: jajajajj! Nem lehetne, hogy inkább tornásszak ma?
Vagy inkább reggel megyek.. Lusta vagyok na!

rianna 2011.05.17. 17:56:33

@beebeer: az akcentus mindig érdekes, ezt tanúsíthatom :)

rianna 2011.05.17. 17:57:15

@beebeer: rossz vagy, megígérted:(

2011.05.17. 17:58:19

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Méghogy viziegér! Isten ments! Eléggé kiborítanak a szárazföldi rokonok is! Arrafelé sétál egy egér, lepényhal meg kiugrik és hamm! bekapja. Valahogy ilyenformán képzeltem.

Albino Vernyul 2011.05.17. 17:58:41

@beebeer: Fotelba csuccs, tortaszelet elo, leoblitt egy kis colaval, este meg johet nemi csulok, kaposztaval, feher kenyerrel.. Aztan almodban meg lehet futkarozni, es a dolog letudva..;)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.05.17. 17:59:40

@suzy q: Hát ez kész. A műsor felénél járunk és a jelentkezők egynegyedéről már kiderült, hogy prostituálként dolgoztak: Brigitta, Beatrix, Magdi, Barbara. Hol a kóchengeresbe válogatott a mindig éhes tesó Aleknak?

2011.05.17. 18:00:20

@rianna: tudom, hogy megígértem, rossz vagyok, de annyira komfortosan érzem magam a kanapén. Nem mehetnénk holnap reggel hétkor? Reggel mindig tuti, hogy futok is, ha sikerül kitennem a lábam a lakásból.

Zelefánt 2011.05.17. 18:01:26

@kamarti:
Sűrű évek állhatnak mögöttük.

@beebeer:
Az angolok a szőke és...hmm...testes csajokra gerjednek, az akcentusod nem igazán érdekelné őket, ám ha hajlamos vagy részegen egy szökőkútban hemperegni, jók az esélyeid.

suzy q 2011.05.17. 18:01:33

nekem is gyanús brigi 23 éve, és az üzletkötő meg MINNIMUMM 40. negy-ven. bár mutatták a szüleit, és nem voltak öregek. olga simán lehet 25, csak a haja öregíti. magdi, meg valamiilyesmit mondott, hogy azért én vagyok a legjobb nő, mert nő vagyok, és anyuka. szóval van egy gyereke?????

rianna 2011.05.17. 18:02:28

@beebeer: beee....
Én megyek most, de majd reggel felhívhatnál 7kor. Napok óta nem tudok felkelni, a telefonom nem csörög, az órákat nem szeretem:D

2011.05.17. 18:02:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ne, most pontosan leírtad az elmúlt hónapok életformáját. Az a vicces, egész télen azt vártam, hogy jobb idő legyen, mehessek végre futni, most meg a legújabb kifogásom, hogy virágzik a nyárfa és allergiás vagyok rá. De tényleg!

Albino Vernyul 2011.05.17. 18:05:00

@beebeer: Akkor neked egy ilyen kene.. Bar, szerintem az eger aranyosabb..;)

animal.discovery.com/videos/fooled-by-nature-lungfish.html

dr. gernika 2011.05.17. 18:10:28

Ó, Hajni sorstárs, az én garatmandulámat is kihentelték 4 éves koromban, persze hogy nem altattak, még nekem kellett tartani a tálcát az állam alatt, amibe a vér folyt. És ne, ne merjek sírni, mert akkor nem jön vissza anyu. Életem élménye.

Jó volt az öfi, köszi, úgyse láttam az egészből csak a negyedét. :)

Albino Vernyul 2011.05.17. 18:11:46

@beebeer: Nalam egyszerubb a helyzet, a futasra vagyok alergias, pont..;)

grabb1 2011.05.17. 18:13:01

Sajnos Hajnal nem eri be a kistestu erdes lepenyhallal, o az atlanti laposhalra eskuszik/termeszetesen a lepenyhalak& csaladjabol. Igy az egyes haknikon egy egesz bucsuibal vagy lakodalom falatozhat rola. sajnos a zuhanyzas a nevezett egyeddel nehezkesebb, Hajni ilyen esetekben Fekete Lacival duoban csapatja a showt.
www.fishingfury.com/wp-content/uploads/2008/05/record-halibut.jpg

Hurri Kán 2011.05.17. 18:26:30

@grabb1:
Ezzel az a baj, hogy maximum egy full size, ú.n. versenyzongorán fér csak el...

@Norcsesz:
Nálam nem válogathatnak, azt esznek, amit kapnak :D

2011.05.17. 18:37:12

@Zelefánt: hm. testes. Azt simán fogom hozni, ha továbbra is ennyit eszek és sportolok. A szőke meg simán megoldható, bár nekem nem áll jól, és született barna vagyok. Szökőkútban hemperegni, no problem, csak eleget kell inni hozzá. Meg ugye nem mindegy hány fok van, télen speciel nincs az a férfi, akiért bevállalnám. :)

Zelefánt 2011.05.17. 18:40:14

@beebeer:
Pedig az a szőke ribi is karriert épített a szökőkutas jelenetből, a Fellini-filmben, anno...
Gondold meg jól...

kamarti 2011.05.17. 18:45:48

@gernika: az én dokibácsim aranyosabb volt, nem anyám elvesztésével fenyegetett, ő konkrétan meglengette az orom előtt a cuccost, és közölte, hogy na ezt akkor most elviszi a cica...

jaj, és most eszembe jutott, hogy amikor Magdi közölte, hogy ő ugyan nem fog alkalmazkodni, hisz közösségben vagyunk, felnyerítettem, mert eszembe jutott az osztálytársam, aki a kolesz folyosóján énekelt fennhangon a nemtom milyen dolgozat előtt, és amikor valaki rászólt, hogy ne már, itt rajtad kívül mindenki tanulni próbál, szó szerint ugyanezt mondta: azé' vagy közösségbe', hogy alkalmazkoggyá', szóval danálok tovább... (igaz, mi akkor kábé 15-16 évesek voltunk)

2011.05.17. 18:47:17

@Zelefánt: ja vazze, Anita Ekberg korának legszexisebb nője volt. Bár ha tovább hízom, az én mellem is megnőne akkorára, már csak Manstroianni kellene a La Dolce vitához. :)

avanivi 2011.05.17. 18:49:09

@Zelefánt: A kép elöttem van és nem ugrik be a nő neve,nem emlékszel ki volt ő?

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2011.05.17. 18:50:18

Hajnalka tovabbra is brillirozik.
Elmeny olvasni a beszamolojat.

csicserierika 2011.05.17. 18:54:52

@ursaminor: azt a k.. va, én a Dobsi Adriennel próbáltatnám ki az összes lányt.
Szemetek, kinyírják Kennyt/Aleket.

ursaminor 2011.05.17. 18:56:46

ja, ha meg beveszik a Rubin Kristófot is, akkor jöhet az újabb valóságsó! ;)

csicserierika 2011.05.17. 18:59:19

@ursaminor: én még fokoznám, Kolosit kényszeríteném, hogy lánnyal háljon.

Spéter46 2011.05.17. 19:01:51

Én is Rubin urat akarom a testvérek között látni! Cím: "Kreativitás a legfelsőbb fokon."

csicserierika 2011.05.17. 19:01:58

@gyvy: nagyon kegyetlen állapotba kerültem:)

Spéter46 2011.05.17. 19:04:03

A csajokat a kormány lehet, hogy beveti a tüntető tűzoltók és rendőrökkel szemben.

csicserierika 2011.05.17. 19:05:38

@Spéter46: lekonyul a gumibot és a locsolócső? Hogy gondoltad ? :)

ursaminor 2011.05.17. 19:07:47

@csicserierika: elég ha csak bejja felemeli a hangját

Spéter46 2011.05.17. 19:08:25

@csicserierika: Meglátják az ellenfelet és hazáig futnak asszonyaikhoz!

Éder mester 2011.05.17. 19:10:12

No lám, meglepő fordulat: Magdi (Bea?) nem tud sakkozni, csak azt tudja, hogyan kell a lóval bánni.

Spéter46 2011.05.17. 19:10:39

Akekosznak rendben van az önbizalma, és szimultán fog játszani.

suzy q 2011.05.17. 19:13:15

nem hiszem el. nem látom az öfit, mert nincs meg a távirányító. ami nem is baj, mert megnézem a neten, de basszus nem tudom felvenni a vészhelyzetet seeeem!!! közvetítééést!!

Spéter46 2011.05.17. 19:19:53

Szegény Lilu teljesen hozzáhülyül a műsorhoz!

Zelefánt 2011.05.17. 19:22:41

@Spéter46:
Az még semmi, de már én is idomulok lassan, baszki.

Zelefánt 2011.05.17. 19:23:54

Ki ez a gyökér fasz?...

velorexapáca 2011.05.17. 19:25:22

@suzy q:
ezt "és anyuka" dolgot emlékeim szerint magdi mondta

Albino Vernyul 2011.05.17. 19:25:25

@csicserierika: Nem hinnem, hogy Alek veszelyben lenne.. 4 oras Ben Hur nezes, 4 oras palinkazas, oszt ugyis kiuti magat, mire elesedne a pompolo.. Mar, ha ugye..;)

Zelefánt 2011.05.17. 19:26:35

Ez a csávó még csőrözni sem tud...eszméletlen.

pocokpocok 2011.05.17. 19:28:08

fúúú, mintha már megtanult volna csókolózni balfaszosz:D
ez már jobb volt:P

Drogon 2011.05.17. 19:28:13

Hát jó, hogy bekapcsoltam a tévét, most már nem esik nehezemre nem enni és visszaszedhetem a kikuzázott nyári cuccaimat.

pocokpocok 2011.05.17. 19:28:42

borul a bili bent:minden napra egy kurva:D

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 19:29:30

@Zelefánt: hát Veronika sem egy Csókkirálynő.

Zelefánt 2011.05.17. 19:31:17

@Hódos Hajnalka:
Ő a Kacsacsőr?...
(A nevekkel mindig bajban vagyok.)

Spéter46 2011.05.17. 19:31:52

@pocokpocok: Hónapok óta nyomom, hogy Alekosznak még soha életében nem volt dolga nővel!
Ez adja a "bukkéját". :DDDD

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 19:32:29

@Zelefánt: én, illetve Balázs HotDogosnak neveztük el. Ő a KisVoksán is.

foxglove (törölt) 2011.05.17. 19:32:32

Hogy te mekkora kamu vagy olivér, komolyan higgyük el, hogy ezt csak most tudtátok meg? Menjél vissza zsiráfokat fejni!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.17. 19:33:54

@Hódos Hajnalka: azzal a szájjal?? Ne viccelj, azzal beszélni se lehet, nem hogy csókolózni.
Szerintem nem túl rég lehet a szájában az úszógumi, még nem szokta meg és baromira zavarhatja. Gondolom ezért (is) artikulálja érthetetlenül a szavakat. Meg biztos állandóan pecsétes a felsője is. :)

Zelefánt 2011.05.17. 19:35:10

Beatrix hogyan verhetett át bárkit is, hiszen az első pillantásra lerí róla, hogy ribanc?...

Spéter46 2011.05.17. 19:35:37

A dráma a csúcspontjához közeledik.

Hurri Kán 2011.05.17. 19:39:54

Meddig tart ez a műsor egyébként?

Zelefánt 2011.05.17. 19:40:26

-- Ribi vagy?
-- Igen.
-- Na végre. Térdre!...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.17. 19:43:10

@Zelefánt:
"-Ribi vagy?
- Igen."
- Mennyié' szopsz ingyen?

pocokpocok 2011.05.17. 19:44:01

bizalom fontosabb:
MARHAAAAAAAAAAAAA

rianna 2011.05.17. 19:44:46

na megjöttem, kisült már a hal?

2011.05.17. 19:44:57

Veronika széééééép????? Most komolyan fiúk, virsli szép?????

Zelefánt 2011.05.17. 19:45:16

Szerintem végül Lilu megy hozzá Tajgetoszhoz...Slusszpoénnak azt hiszem, ez mindenképpen megtenné.

loverain 2011.05.17. 19:45:35

"Veronika olyan, mint a pontyos tóban a pontyok, akiket már sokszor kifogtak"

Ez beteg!

Spéter46 2011.05.17. 19:46:39

+Elérzékenyül felső fokon+

pocokpocok 2011.05.17. 19:47:30

Nem kérhetném a jakuzzit alekosz nélkül?:)

Albino Vernyul 2011.05.17. 19:47:43

Mire bemegy Eva, nem lesz bent csaj... Oszt akkor az utolso heten azt nezhetitek, hogy Oli, es Eva verseng Alekert, O meg a vegen szarny a kezben tavozik a narancssarga madarral...

pocokpocok 2011.05.17. 19:48:46

nem mogyis a lehelleted anyukám, hanem szaglik belőle az IQ-d!

Spéter46 2011.05.17. 19:49:26

@Zelefánt: Alekosz nyaralni vagy Évát vagy Olivért viszi. Ugyanis egyik sem akar vele dugni, és így lesz egy nyugodt hete a mesés szigeten! :-))

Albino Vernyul 2011.05.17. 19:50:07

@beebeer: Nem szep... No, de izlesek, es pofonok ugye...

Tordas 2011.05.17. 19:50:18

BAKI: Alekosz a mai Blikk címlapjával bemegy a villába, ahol már sötét van. Nézzetek ki az ablakon....
Ezt tegnap vették fel, a fotószobában is a tegnapi fülbevaló van Lilun. Azért vicces,h a Blikk kiadja a cikket az RTL-nek megjelenés előtti éjszaka.

janeausten 2011.05.17. 19:50:39

A Beatrixen nem lepődtem meg, de a Barbi nem nézett ki hivatásosnak. Összeomlott az emberismeretembe vetett hitem...))

Jaj, ha Alekoszt csókolózni látom, elmegy a kedvem örökre az ilyesmitől...

basszus, amikor hétévesen egy evőkanál domború oldalán próbálgattuk a barátnőmmel, hogy kell, szerintem nekünk jobban ment... ja, és tuti, hogy nem cuppogott!!! )))

csicserierika 2011.05.17. 19:51:36

@gyvy: hogy nincsenek szűrve a lányok nemi úton terjedő betegségek szempontjából.
Egy ilyen mezőnyben ez a min., hogy legyen bárca.

Spéter46 2011.05.17. 19:52:26

Úgy érzem, hogy Alekosz meg a Pinainas is kurvára unják már ezt a műsort.

traff 2011.05.17. 19:52:41

Alekosz: Brigitta olyan mint egy tajvani táj.
Lilu:az milyen?
Alekosz:sötétben megszépül.

Alekos:Meglepett, hogy Andrea a rabszolgám akar lenni.
Lilu: Ez jól esett?
Alekost:hátilyen beosztásban még nemvolt senkim.

Erre Lilumajdnem kettéhapapta a nyelvét, hogy ne nyerítsen:DDDDDDDDD

ELMEBETEG

Zelefánt 2011.05.17. 19:53:12

@pushpang:
Ez sem rossz...Ám attól tartok, Tajgetosz összes nyereménye is kevés lenne ahhoz, hogy egy szutyok luvnya kezelésbe vegye...

csicserierika 2011.05.17. 19:53:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul: de gonoszak vagyunk.
Megmondta Évának, hogy ha piál, akkor indul be igazán.
Remélem az Ani csókpartnert keres műsorban Alek lesz a műsorvezető :) :)

rianna 2011.05.17. 19:57:23

@Tordas: nem adta be, hanem a retektól kiszóltak, hogy most már nyomhatjátok az infókat beatrixról:) Kölcsönös előnyökkel járó együttműködés gyümölcse.

B.Andita 2011.05.17. 19:58:18

Alek: Jóleső látvány ennyi női agyat látni.... DrMauz lett Alekből?

pocokpocok 2011.05.17. 19:58:25

alekosz-rambo:nyeríííííííííííííííííítek!

traff 2011.05.17. 19:59:26

@Tordas: Nem, az rtl utasítja a Blikket, hogy mit írjon:) Nemkiadja a Blikk előbb. Árpa ezt is megírta, olvasd el a könyvet.

Meridian74 2011.05.17. 19:59:28

Barbie most szürkül vagy sárgul - mikor jött lefele Veronika?

pocokpocok 2011.05.17. 19:59:53

mit röhög ez a fasz?ill. kivel röhög össze?

Albino Vernyul 2011.05.17. 19:59:53

@csicserierika: Aligha, arra az allasra Bencenek van eselye, a casting mar megvolt...;)

B.Andita 2011.05.17. 19:59:58

Azt tudjuk, Oli min nevet ennyire?

Spéter46 2011.05.17. 20:00:02

Lehet, hogy megszeretem a Pinainast?

Meridian74 2011.05.17. 20:00:22

Ma Olivér ismét teli pofával... :) röhög!
ROFLMAO!

janeausten 2011.05.17. 20:00:39

Ha nem hagyod abba, kiküldelek!!!! ))))))

pocokpocok 2011.05.17. 20:01:05

na, andreát se hívták még kicsi-pálinkámnak:)

janeausten 2011.05.17. 20:01:52

nem tudom min röhögött, de A. megkönyörült rajta....)))
basszus, Alekosz lexikon!!!!!!!!!!!

Zelefánt 2011.05.17. 20:01:58

...Aki olyan, mint a legnemesebb pálinka: először édes, aztán éget...És a végén hányni kell tőle.

rianna 2011.05.17. 20:02:14

barbicicát mindig ilyen előnytelenül öltöztetik

loverain 2011.05.17. 20:02:25

Alekosz-lexikon!

Szerintem Hajninak kellene megírni...

Meridian74 2011.05.17. 20:02:34

Ennyi csámpáslábú nőt, egyrakáson :)

janeausten 2011.05.17. 20:02:38

azért azt a Barbi profilt is ki kéne nyomtatni A.-nak...

pocokpocok 2011.05.17. 20:02:57

testvéreknek leesett..

B.Andita 2011.05.17. 20:03:17

Alek szája úgy fénylik,mintha valami zsirosat evett volna, és elfelejtette volna letörölni.

B.Andita 2011.05.17. 20:04:13

szája széle. bocs.

janeausten 2011.05.17. 20:04:32

Síííííííííírooook..............

pocokpocok 2011.05.17. 20:04:48

asszem vége az ugatásnak:először becsülöm alekoszt..

janeausten 2011.05.17. 20:05:12

Az a Veronika szájfénye....

pocokpocok 2011.05.17. 20:05:36

holnap, mikor megtudja Barbit, megint pofára esik:)

B.Andita 2011.05.17. 20:06:47

@janeausten: Hátde nem úgy nézett ki, mint akinek nem jutott szalvéta a kaja után? :-)))

pocokpocok 2011.05.17. 20:06:57

Olgát bordélyházban tudom ezután elképzelni főmadamként:
"-milyen volt Veronika csókja?"

B.Andita 2011.05.17. 20:07:45

Elképesztő vákumod van!!!!

pocokpocok 2011.05.17. 20:07:51

bammeg, barbi feltette a lábát a falra:D

loverain 2011.05.17. 20:08:00

boá....
ahogy ez nézi szerencsétlen csajokat sokszor

pocokpocok 2011.05.17. 20:08:32

jáj, a vadon szava film idézet
mert okosabb

Zelefánt 2011.05.17. 20:09:18

Hát nekem igen, el kellene.

Meridian74 2011.05.17. 20:09:28

Amúgy az ilyen műsorban előzetesen a kurvákat nagyon egyszerű kiszűrni: az első körben amelyik dohányzik, az kurva.
Második körben, amelyik első nap is meztelenül zuhanyzik és flangál, az is prosti.

Hehe!

pocokpocok 2011.05.17. 20:09:34

mert a nyúl okosabb
úristen, nagyon jó film, de az ő szájából...

janeausten 2011.05.17. 20:10:12

Szegény Hajni, mit szenvedhet... a vákumnál éreztem, hogy készen vagyok))))))))))))))
jaj, és még nincs vége.....

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 20:10:42

én ezt nem bírom......................

loverain 2011.05.17. 20:12:00

ez ma lesmárol mindenkit?

Zelefánt 2011.05.17. 20:12:05

Most végignyalja az egész bandát, vagy mi?...
Tiszta Jabba, bazmeg.

B.Andita 2011.05.17. 20:12:17

PajkosPóninak pont akkor kellett pisilni, amikor Alek Virsliszájjal a füriben volt.
Istenemagggyerőt! Mint az oviban.

janeausten 2011.05.17. 20:12:31

Még jó, hogy nem a vécére viszi be őket! Hiába, aki úr, az úr.

loverain 2011.05.17. 20:12:40

és mindenkit a fürdőben????
tuti ezen pörgött az agya fél évig :)

Spéter46 2011.05.17. 20:12:45

Alek ingyen órákat vesz.

rianna 2011.05.17. 20:14:01

@B.Andita: melyik a pajkos póni?:)

Zelefánt 2011.05.17. 20:14:33

@janeausten:
Még nem értünk a végére...

B.Andita 2011.05.17. 20:15:24

@rianna: A szemüveges szőke csajszit hivja pajkospóninak . Andi.

Zelefánt 2011.05.17. 20:15:57

"Mit érzel akkor, amikor mással látsz csőrözni?..."
"Utállak."
Olga rulez.

B.Andita 2011.05.17. 20:17:30

Aszongya Lilu: Már csak két lány nem csókolózott Alekosszal. Ez valami verseny? A következő forduló mi lesz? Már csak egy lány nem sz.ta le Alekoszt? Fúj, ezért én kérek elnézést, elhatárolódom a véleményemtől.

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 20:18:10

jó. hát örülök, hogy Alekosz végre magára talált a róla szóló műsorban, az utolsó blokkot újra kell néznem, mert a párducnál és a nyúlnál végleg elveszítettem a fonalat.

És akkor.... nincs más hátra, mit az, hogy valaki, aki annyira ismer engem, hogy, az mondja meg, HOVA ESETT A SZEMPILLÁM.
Tőlem belém is kenheti.

Sírok.

ruzs54 2011.05.17. 20:19:25

hát ahogy igy végig nyalta egyiket a másik után elég hányingeres látvány volt.

B.Andita 2011.05.17. 20:20:26

@Hódos Hajnalka: Hát, most ezt a részt láttam, de várom a holnapot Hajni,nagyon várom. :-)

Tordas 2011.05.17. 20:21:05

Szájprayt használtak a csókok között? Barbi redvás nyála+Veronika mogyórói+Brigi... holnap már a Zovirax is a műsor támogatói között lesz.

Zelefánt 2011.05.17. 20:21:11

@Hódos Hajnalka:
Neked sem lehet könnyű, szívem.
De az a nyulas izé, az mi is volt?...
(Végignéztem egy tévéműsort, és nem értem mit láttam...Vajon bennem van-e a hiba?...)

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 20:21:36

@B.Andita: még nem tértem magamhoz, bevallom, de most még melóznom kell, aztán jövök tombolni.

traff 2011.05.17. 20:21:43

A párduc elsüllyed,mert nehezeb, ez kész...Jaj, nem el sem bírja őket az evezőlapát:DDDDDDDDDDDD

Után meg parasztosan a fürdőbelépéskor azt bírta kérdezni, hogy ide megyünk a rötyibe?

Hajni nyüszögve várom a holnapi öfidet.

Arról is, hogy pajkospóni bement szarni, Alek meg odahívta Brigittát négyszemköztre:DD

Tordas 2011.05.17. 20:23:42

@Zelefánt: Evrzőlapát egyik felén egy pipázó nyúl, másikon egy párduc. Miért nem fél a nyúl?

B.Andita 2011.05.17. 20:24:05

@Hódos Hajnalka: Leülepszik ez holnapra. Hacsak nem megnézed még1x ezt a nagyszerű műsorszámot.

rianna 2011.05.17. 20:26:21

@Zelefánt: szerintem te is szelektíven nézed, mint én, a még működő agysejtjeid védelmében:)

Zelefánt 2011.05.17. 20:27:39

@traff:
A Monty Python-csoport kispályás gyülekezet ehhez képest...
Nagy magyar abszurd...még most is sokkos állapotban vagyok.

Tordas 2011.05.17. 20:28:13

@rianna: Pedig az ördög a részletekben rejlik.

ruzs54 2011.05.17. 20:28:43

@Hódos Hajnalka: annál a nyulas kérdésnél,miután behívta veronikát,a feredőbe,"gyere majd elmagyarázom" nekem a következő vicc jutott eszembe:a tanárbácsi a biológia órán a hím vesszőről is beszélt.a lányok értetlenkedtek,és azt mondta a tanár hogy a szertárba majd megmutatja egy lánynak és majd az elmondja a többieknek.amikor kijött a lány kérdezték:-na,na milyen?röhögve meséli .ÁÁÁ nem nagy szám,pont olyan mint a fasz,csak egy kicsit kisebb.

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 20:28:45

KELL ÉSZIDÉSZI VARRÁS, KELLLLLL

ITT VAN ANGUS!!!!!!!!!!!!

Spéter46 2011.05.17. 20:29:29

Rá kell erre pihenni.

Zelefánt 2011.05.17. 20:29:54

@Tordas:
Hagyjál már engem a picsába azzal a nyúllal, teljesen kiakadtam.
Szmájli, az.

Zelefánt 2011.05.17. 20:31:43

@Hódos Hajnalka:
Na végre.
(Mi is hűek vagyunk a gyökereinkhez?...)

Tordas 2011.05.17. 20:32:13

@Zelefánt: Így nem kapsz kulcsot szívem lakatyjához.

2011.05.17. 20:32:59

@Hódos Hajnalka: megcsípte már a dér, de azért színpadon még mindig nagyon ott van!!!!
Brian Johnsont meg sem ismerném sapka nélkül, őszintén sapkában sem, ha látom az arcát. :)

Zelefánt 2011.05.17. 20:34:58

@Tordas:
Cserébe viszont Te sem érezhetsz rá a csókom ízére...

B.Andita 2011.05.17. 20:35:03

De ezeket nem zavarja, hogy Alek mindenkinek áttolja a nyelvét? Gondolom megbeszélik egymás közt. Lehet a holnapi műsor már csak a kihalt villát mutatja meg, mert a csajok kinyirják egymást.

Zelefánt 2011.05.17. 20:37:20

Na, most jön az utánhasznosítás.

fran7 2011.05.17. 20:38:18

Kérdésem, mennyi plusz pénzt ígértek Olgának, hogy maradjon?
A retek tanulékony szörnyeteg, visszahozták azt az Alekot, akit futtattak a VV4-ben.
Olivér egy ország véleményét fejezte ki a szíceremónián

Tordas 2011.05.17. 20:39:29

@fran7: És kivették a fülesét is.

pocokpocok 2011.05.17. 20:39:53

@Zelefánt: a nyulas izére: anthony hopkins, a vadon fogjai, ott van egy evező, és a filmbéli kérdés.: miért űl nyugton a nyul(egyik oldala a lapátnak), mikor a párduc les rá?(másik oldal)
ősi indián történet:
mert a nyúl tudja, hogy okosabb, és nem fél.
jó film, nézd meg:nagyon jó!

Spéter46 2011.05.17. 20:43:40

Jóképű gyerek ez a Bíró Attila is:-)))))

Zelefánt 2011.05.17. 20:45:34

@pocokpocok:
Én mintha láttam volna azt a filmet, a másik csávó meg az Alec Baldwin, nem?
Medve van benne, de a nyúlra nem emlékszem, és nem is volt olyan nagy szám, de lehet hogy csak azért, mert átsiklottam az igazán fontos részeken...

rianna 2011.05.17. 20:48:50

most nem azért a zsák pityókáért, de vajon elfogytak a normális nők, hogy pont egy ilyen beja kell ennek az Attilának? Mert amúgy egész normális pasinak tűnik(nem, nekem nem tetszik).

Zelefánt 2011.05.17. 20:52:11

@rianna:
Kurva normális pasi lehet, ha a kamerák elé áll azzal, hogy "a volt csajom végigkurválkodta egész Európát", baszki.

rianna 2011.05.17. 20:55:28

@Zelefánt: szerette, megbocsátotta:)

2011.05.17. 20:55:32

@Zelefánt: jah, megspékelve azzal az infóval, hogy én balek meg fizettem a lakbérét, havi 110 rongyot.
Azért Béjja azon kijelentése, hogy menő bankár dugta csak pénzért, elég véleményes, nem?
Bár, amilyen jólszituált arcokat lehetett látni a Bérkocsis utcában anno, nem is csodálkozom.

Hurri Kán 2011.05.17. 20:55:49

@csicserierika:
Meglehetősen kicsi arra az esély, hogy Alekosz bármit elkapjon tőlük és viszont :DDD
Ha csak meg nem fertőzik egymást hülyeséggel :D

penelope garcia 2011.05.17. 20:56:45

Jól értem, Alek kizavarta az egyik kurvát?
Mármint ceremóniázáson kívül?

És akkor miért nem küldi el még Magdit, Brigit, Barbit, akik szintén "dolgozó nők"?
Persze, ezzel óvatosnak kell lenni, mert bőven lehet, hogy MIND kurva, és akkor marad neki Oli.
Amit szerintem nem bánna egyik sem, sőt...

rianna 2011.05.17. 20:57:10

@Zelefánt: szerette, megbocsátotta:)

Zelefánt 2011.05.17. 21:02:15

@rianna:
Ez...nemes lélekre vall.
Vagy egy balekra.

Lizalány 2011.05.17. 21:02:49

Te jó ég! A Barbiról nem feltételeztem hogy ő is ilyen...rosszéletű .Tök bénán néz ki.Hogy megjátsza a kis hülye libát ..Döbbenet, komolyan...Hát,Oli jól összeválogatta eme díszes társaságot..

csicserierika 2011.05.17. 21:04:45

@gyvy: látom, már itt is terjed, szétröhögöm magam a kommenteken :)

Hurri Kán 2011.05.17. 21:05:44

@csicserierika:
Mi terjed itt is? A hülyeségen kívül? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.17. 21:06:42

@penelope garcia: Azért Beatrix és a húga elbúcsúzhattak volna!

Tordas 2011.05.17. 21:09:55

@Lizalány: Nem Oli válogatta! Nem is értem értelmes emberek,h vehetnek be iylesmit. Az ételmaradékos pofáját adta hozzá. Egy műsor castingját SZAKemberek végzik, nem ilyen iQ lightos alakok.

csicserierika 2011.05.17. 21:11:31

@gyvy: ittál ma már eleget? :)

rianna 2011.05.17. 21:11:32

@Tordas: én ezt már annyiszor leírtam...Köszi, hogy segítesz az ige terjesztésében:)

Hurri Kán 2011.05.17. 21:12:48

@csicserierika:
Ma nem lehet, most páros hét van :D

sanya64 2011.05.17. 21:13:10

na ugyeugye, hogy teccenek tudni jó műsort is csinálni, ha belerázódnak kendtek ott az RTL-nél...

Azért ebben a mai részben mindent megkaptunk végülis, amit akartunk...
az egyik szőke tramplit végre hazaküldték, sőt Olivér is felszabadult meg elszabadult... )

Alekosz meg úgy belejött a dologba, szerintem ha véletlenül bement volna egy takarítónéni vödörrel, partvissal, azt is összecsókolta volna, csak hogy ne maradjon ki senki alapon... )

Utoljára a Simon Templar vót ilyen, az mikor dobálta ki a csajokat a kocsiból, az csókolta így végig mindet...
úgyhogy holnap lécci a görög isten is nyitott sportkocsival gyöjjön a lyányokért, hadd visítsanak csak a kis bigék... )

B.Andita 2011.05.17. 21:13:30

@Peter_Cs: Megkíméltek minket a könnytengertől. Köszönöm Rtl.

csicserierika 2011.05.17. 21:13:45

depressziósoknak kötelezővé tenném Oli röhögését csengőhangnak.

Tordas 2011.05.17. 21:14:46

@csicserierika: Akkor megnőne a mobilforgalmazók bevétele amennyittelót összetörnének.

B.Andita 2011.05.17. 21:15:29

Most már csak azt nem értem, hogy miért ilyen szakadt Barkasszal viszik őket a randikra? Nem vót pénz egy normális autóra? Ez egy vicc.

B.Andita 2011.05.17. 21:16:47

na jó, nem csak nem ezt értem. :-)

csicserierika 2011.05.17. 21:17:43

@Tordas: akkor legalább ők nem lennének depisek a sok bevételtől :)
hasznos lenne mindenképpen.

Tordas 2011.05.17. 21:17:46

@sanya64: Ez úgy történhetett,h kiadták a gyakornokoknak,h nézzenek utána a közönség visszajelzéseinek. Tuti olvassák a HV, mi meg elmondtuk, h "fülest ki, Alekot be". Oli meg azért röhögött mert lehet a szerkik az ő fülébe meg duruzsoltak.

pocokpocok 2011.05.17. 21:18:06

@Zelefánt: nekem azért tetszett, mert bele tudtam élni magam:mindig elmentem volna egy túlélőtúrára, aholcsak én és a vadon..itt megspékelve egy szerető-riválissal, meg egy medvével.
az öreg meg a zsánerem-nem tehetek róla:)

janeausten 2011.05.17. 21:19:57

Nem szólhatok egy szót sem az RTL módszereire ezentúl: végül is nálam is nyitva maradt a tévé is meg a blog kommentek is... pedig dolgoznom kellene. Most hamut szórok a fejemre.....)))

csicserierika 2011.05.17. 21:20:07

@B.Andita: ki kellett festeni, rá van írva, hogy görög istenpl, és tudod mennyi lehet olyan fagolyós ülésvédő, meg a dobókockák, amik ott fityegnek ?
Inkább a részletekre adtak :)

Lizalány 2011.05.17. 21:21:10

@Tordas: Jó,akkor a szakembereken ámélkodom:)

pocokpocok 2011.05.17. 21:21:18

kérdésem beatrixhoz az első lépésnek a letolom a sliccem neked az udvarlásnál?:D

Zelefánt 2011.05.17. 21:21:49

@pocokpocok:
De sem nyúl, sem párduc nem volt benne...
Izé, lehet, hogy re vagyok tardálva?...

Lizalány 2011.05.17. 21:23:47

@B.Andita: az volt vicc,hogy operába is azzal vitték az "arisztokratikus" Olgát:)

pocokpocok 2011.05.17. 21:25:59

@Zelefánt: bemennek csapatostúl az öreg faházába Alaszkába(vendéglátó), mikor beszélgetnek a vendéglátóval, a csaj hősködik vele, hogy a férje mindent tud.
Az ajtó fölött van egy evező, azt mondja az öreg, ad a milliomos férjnek x dolcsit(kb5), ha megmondja, mi van az evező hátulján(elöl a párduc).
az öreg mondja: egy nyúl, ami pipázik.
miért pipázik?
mert nyugodt, mert tudja, hogy okosabb, mint a párduc..

pocokpocok 2011.05.17. 21:26:48

@Lizalány: :D ezen én is röhögtem, szánalmas kis lepukkant kotlókergető, főleg egy operához:D

pocokpocok 2011.05.17. 21:27:58

@Zelefánt:
ui: szinbolizmus: a nyúl az öreg, a párduc a szeretője a csajnak..

B.Andita 2011.05.17. 21:28:14

@csicserierika: Jaj, tényleg...fagolyós ülésvédő. Azt hittem viccelnek. És nem.

pocokpocok 2011.05.17. 21:29:05

jó éjt!
@Zelefánt: amúgy lehet kicsit tényleg felületesen nézted eddig: javaslok egy újratáblát szerényen:
szerintem megéri!

Tordas 2011.05.17. 21:29:42

@csicserierika: Láttam rajta a Neckermann logoját!

Zelefánt 2011.05.17. 21:30:23

@pocokpocok:
Na most már ki vagyok okítva, köszönöm.
(Olga télleg volt az Operában?!...)

rianna 2011.05.17. 21:30:56

@B.Andita: trash műsor, trash autó. Ha komoly feleségkeresés folyna, akkor beruháztak volna egy limuzinra.

B.Andita 2011.05.17. 21:31:07

Egyébként oda is biciklizhettek volna az opera előadás helyszínére. Loboghatott volna Olgi stólája Alek pofájába. Na az még jól nézett volna ki.

B.Andita 2011.05.17. 21:32:41

@Zelefánt: Valami kastélyba vitték őket, ahol a kertben a pázsit közepére tettek két fotelt. Ott nézhettek operát.

Tordas 2011.05.17. 21:32:51

Olga összehúzott szája ezzel a sötét rúzzsal úgy nézett ki mint egy végbél záróizom.

B.Andita 2011.05.17. 21:33:48

@rianna: Elkérhették volna áj'mchuckbaaas-tól.

Tordas 2011.05.17. 21:35:23

Kimoderáltátok,h Olga szája a bordó rúzsban úgy nézett ki mint egy végbél záróizom. Azért is elmondom, mert ez egy közösség ahol nem alkalmazkodom. Ja, és nem aludni jöttem.

B.Andita 2011.05.17. 21:36:23

@Tordas: Nem lettél moderálva. ott van kettővel feljebb...

B.Andita 2011.05.17. 21:37:44

@Tordas: És a kutyák a földön alhatnak.

Lizalány 2011.05.17. 21:39:10

@B.Andita: Valahol ellobogott,mert az előadás alatt nem volt rajta.Szegény úgy összefagyott,mint a kutyakaki.

B.Andita 2011.05.17. 21:39:56

@Tordas: :-)))Először azt hittem komolyan irod.

B.Andita 2011.05.17. 21:40:51

@Lizalány: Legalább az eső eshetett volna. Akkor legalább megérte volna megnézni.

rianna 2011.05.17. 21:43:27

@B.Andita: gossip girl?? nem nézem, de annyita láttam, hogy rájöttem a kulturális utalásra:)

B.Andita 2011.05.17. 21:44:05

@Lizalány: Mármint nekünk érte volna meg, hogy látjuk őket futni lassitva az esőben.

Lizalány 2011.05.17. 21:44:19

@B.Andita: :)
A mai adásban Alek mondott valami Rambósat.Azon behaltam,de már nem emléxem hogy volt.Híg agyam van,na :)

B.Andita 2011.05.17. 21:45:28

@rianna: Na abba a limóba még én is beülnék. :-)

suzy q 2011.05.17. 21:47:02

@Tordas: miért mi ez alvótábor?

B.Andita 2011.05.17. 21:50:13

@Lizalány: Na arra én sem emlékszem, pedig ma elejétől a végéig láttam reklámokkal együtt. Szita az agyam.:-(

Lizalány 2011.05.17. 21:51:54

@B.Andita: De jó ! Nem vagyok egyedül :D

Ha valakinek esetleg beugrik,írja le,lécci :)

Soror Formoza 2011.05.17. 21:54:39

Tombol a (tele)Hold

Most mi van, Alek elhullatta a muszempillajat, vagy mi?

rianna 2011.05.17. 21:56:39

@Lizalány: @B.Andita: szerelem dzsungelében csak a rambók maradnak meg, vagy hasonló, én sem igazán emlékszem:)

Tordas 2011.05.17. 21:56:45

@suzy q: Nem akarok beállni a sorba. És póni lép F5, G7. Ezen gondolkodj el!

Tordas 2011.05.17. 21:59:00

Szegény Beját olyan hamar kidobták,h ideje se volt összepakolni 1-2 szuvenírt. Pedig a testüregeibe a kanapén és hűtőn kívül minden befért volna.

supadupafly · http://www.nemzetigeografia.hu/ 2011.05.17. 21:59:32

nem akar valamelyik portál egy szavazást csinálni, hogy ki nézi ezt az alkeszsót? mert szerintem csak a bloggerek és újságírók, jah meg a készítők :D

csicserierika 2011.05.17. 21:59:41

@Tordas: akkor már a festés is ingyen volt az rtl-nek :)

penelope garcia 2011.05.17. 22:01:27

@pocokpocok:

Ne utálj meg, de én bizony halálunalmasnak találtam azt a filmet.
Arra jutottam, hogy ez afféle "férfifilm" (= vérfagylalóan nézünk egymásra két órán át, majd megverekszünk). A westernt is unni szoktam. sőt, bár Bruce Willist imádom, de bizony van egy filmje, amit nem tudtam végignézni, mert kiakadt az állkapcsom az ásítozástól, na, az is valami vadnyugatos, csúnyán nézős keménylegényes.

Tordas 2011.05.17. 22:01:29

@supadupafly: Állítólag nagyon jó a nézettsége.

janeausten 2011.05.17. 22:01:38

@Tordas: Egy barátom volt, aki meg akart tanítani sakkozni (épp csak a lépéseket ismerem), de annyira el volt telve magával és zsenialitásával, hogy nem vette észre, amikor leütöttem a királynőjét, vak tyúk is talál szemet alapon. Érdekes, ahogy A. hátra tett kézzel sétált a lányok előtt, ő jutott eszembe.... szóval ezen a ponton legalább igazolódott: vannak ilyen férfiak, nem csak kitaláció....És jót röhögtem!!! Egyik oldalon hat válogatott prosti, másikon egy fennhéjázó kiskakas...

Tordas 2011.05.17. 22:02:06

A nézeccségje na, beszéljek má szépen!

Soror Formoza 2011.05.17. 22:03:32

@supadupafly:
Meg hat ember nezte biztosan, akik feljelentest tettek a mediahatosagnal :)

Lizalány 2011.05.17. 22:03:45

@rianna: jaj,tényleg :) Köszi!

Tordas 2011.05.17. 22:03:49

@janeausten: Igazán elemében érezte magát A., aranyos volt az a jelenet. Neki kell a szellemi fölény, bármilyen irónikusan is hangzik.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.17. 22:08:09

@Tordas: Pár vicces jelenettel kevesebb lesz :(

Tordas 2011.05.17. 22:09:11

@Peter_Cs: De kevesebb lesz a bullying, ez fontosabb.

Tordas 2011.05.17. 22:11:20

@Peter_Cs: Pl. sokan azt hitték,h Szandika, Oli nélkül nincs VV. Pedig igazán a féregírtás után lett jó a show, nem volt vicces ahogy aláztak mindenkit.

janeausten 2011.05.17. 22:12:59

Jó éjszakát, elmegyek aludni, majd holnap benézek, mire jutottatok...))))
én meg kelhetek korán, de ma már nem bírok dolgozni. Kár volt bekapcsolva felejteni a tévét...

Szép álmokat, és nehogy valamelyik halszájúval álmodjatok!!! )))

kammatty · http://www.a1hitelcentrum.hu/ 2011.05.17. 22:16:30

két részben tényleg ennyi minden történik, hogy ilyen hosszú lett a poszt?

érdemes elolvasni a postot? :D

apolka11 2011.05.17. 22:19:42

Segítsetek!

Mikor Olga kinn duzzogott a sakkozás után, azaz Alek kiment elbeszélgetni vele, az a viszonylag nagy fehér pötty egy pattanás volt az orra tövén vagy piercing?
Komolyan kérdem, nem tudtam eldönteni.

sanya64 2011.05.17. 22:21:54

kamatty ne csak olvasgass, nézd végig a mai műsor anyagát rtl oldalán, aztánka leteszed a hajadat, mert ma olyan jó volt a cucc... )

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 22:22:19

na hellóbelló.
meséljetek, mizu?
vagyis... miket beszélek.
ITT VAGYOK :D

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 22:27:30

@kammatty: hát erre elég elkeserítő ideérkezni, de majd feldolgozom :D

Hurri Kán 2011.05.17. 22:28:07

@Hódos Hajnalka:
Leszel az M.L.E. fővédnöke? :)))

Hurri Kán 2011.05.17. 22:32:35

@Hódos Hajnalka:
Magányos Lepényhalak Egyesülete.
Délután találtam ki, hogy megalapítjuk.

apolka11 2011.05.17. 22:36:22

@Townsend: Köszi.Most már akkor e gyötrő kérdés nélkül fekhetek le.

Townsend 2011.05.17. 22:36:46

Azt vágtátok, hogy a szivárványos-zsiráfos hirdetésben az Oli szinkronizálta a színesbőrű raszta röhögését?

Tordas 2011.05.17. 22:42:36

@Townsend: Nem az Oli volt! Ez külföldön már évek óta megy, nézd meg:
www.youtube.com/watch?v=L8I6d2Axu7c
Olyan elvakultak egyesek Olival, ez a rajongói klub vagy mi a retkes?

Tordas 2011.05.17. 22:44:21

Úgy felidegsítettem magam, most a szívemre tenném Alek kezéz,h érezze milyen izgatott vagyok. Remélem nem rúgom be a reluxát.

Hurri Kán 2011.05.17. 22:44:23

@Hódos Hajnalka:
Megtisztelő. .)
A héten kidolgozom az alapszabályt :D

sanya64 2011.05.17. 22:46:01

rtl oldalán a teljes, bővített (!) anyaga kint van a mai cuccnak, Olivér egész nap úgy röhögött, mint a Flúgos futamban a Mardel... )

Townsend 2011.05.17. 22:46:45

@Tordas: Gondolom, hogy nem ő, csak arra akartam célozni, hogy olyan, mintha ő lenne.

Tordas 2011.05.17. 22:49:34

@Townsend: Már késő, elfeküdtem az ágy sarkában, fejemen a takaró és sírok, mikroportot eldobtam.

csicserierika 2011.05.17. 22:50:10

@Tordas: azt úgy mondták, hogy fogd meg szívem :) (Dr Alekosz:) )

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2011.05.17. 22:51:14

@apolka11: sztem gennyes pattanás. de ez csak az én véleményem :]

Tordas 2011.05.17. 22:55:05

@hasznavehetetlen régensherceg: Vagy organikus testékszer.

@csicserierika: Tényleg, a csöcsörészés újmagyarul.

foxglove (törölt) 2011.05.17. 23:10:15

@Townsend: pedig tutira ő röhög. A magyar reklámra új hang van felvéve.

Zelefánt 2011.05.17. 23:16:41

@pocokpocok:
SziNbolikus...Ez unnaturális.
És én is gerjedek Hopkinsra, de nekem a Hannibal a favourite.

Zelefánt 2011.05.17. 23:19:28

@penelope garcia:
Nekem se jött be, az összes szereplő gyakorlatilag ellenszenves karaktert játszott.
(Még a medve is.)

Townsend 2011.05.17. 23:32:00

@hasznavehetetlen régensherceg: Nem akartam vulgáris lenni, de tényleg az.
@foxglove: Köszönöm a támogatást.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.17. 23:51:39

miért nem tudnak kitenni egy figyelmeztető táblát előre, hogy G lesz a műsorvezető, mert akkor eleve nem veszem a fáradtságot, annyira érdektelen..

Hajdu Ρéter 2011.05.17. 23:51:58

joestét!
ma beszéltem egy rtlklubos ismimmel, mesélte terveznek egy magyar orvosos drhouse koppincs sorozatot, és alekoszt felkérték főszereplőnek mert hitelesen fogja hozni a figurát.
Éva meg nővérke lesz, talán fő is akár.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.17. 23:58:23

@Hajnalka, meg mindÉg halalos csaj vagy :) Uradnak uzenem, emberelje meg magat mmkk, mert biza lenne, ki masszirozza anya teljes hatat, bbkk!
Ami az elmult fel evet illeti, kitarto csaj vagy, apa ebben is egy lakibasztard... ;)

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2011.05.17. 23:58:27

@Hajdu Ρéter: alekosszal bármit el lehet adni mostanság. lehet még laurie-t is kiüti hollywoodban, ha nem vigyáz :D

Zelefánt 2011.05.18. 00:08:43

@Nard:
Azt bírtam, Willis mindenkit lelőtt, még Walkent is.

Zelefánt 2011.05.18. 00:10:10

@Hajdu Ρéter:
És kórboncnok lesz, ugye?...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.18. 00:25:08

@apolka11:

hát én is ugyanezen gondolkoztam... én pattanásnak néztem, de lehet, hogy az valami állandó darab, mert ugye akkor azt kinyomta volna...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.18. 00:30:36

@Townsend:

vágtuk, illetve aztán elgondolkodtunk azon, hogy a nevetést nem kell szinkronizálni...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.18. 00:33:17

@krumplicukor:

Gondolom Olivér most örül, biztos, hogy kap részesedést a műsorból, nem is keveset... tkp ketten nem nyerhették meg úgy se a VV4-t, tehát jól döntött Olivér, hogy kijön, és közben elkezdi szervezni Alekosz győzelmét meg a műsort, így keres annyit, mintha ő is nyert volna...

ASDani 2011.05.18. 03:20:34

nagyon fasza kis irás lett

Townsend 2011.05.18. 07:27:52

@MÁRIA TERÉZIA: Csak ha igazából az rtl műsorait akarják hájpolni ilyen körmönfontan és nem a zsiráfdrazsét.
(Ja, és Mardel a kedvencem volt.) Azt hittem vicces vagyok, de egy illúzióval kevesebb...

pocokpocok 2011.05.18. 08:14:37

@penelope garcia: ízlések és pofonok:én egyébként is elég karakán(férfias) típus vagyok:)csak azért tettem ki, hogy tudjátok, kedvenc görög hősök újabb csillogó köpése is filmből származik:D

avanivi 2011.05.18. 08:20:38

Tudtok sakkozni ? Nem? Jól van akkor szimultán játszunk.Hurrááá ,győztem!
Ez egy hülye fasz ,nem tévedtünk.

Soror Formoza 2011.05.18. 08:23:10

@pocokpocok:
Irigylésre méltó a megfigyelőképességed és a memóriád :)

Norcsesz 2011.05.18. 08:36:50

Lemaradtam a tegnapi műsorról!!!! a kommentekből pedig azt gondolom, igen jó lehetett. :))) Kit zavart haza A., és miért??? Tájékoztassatok pajtások, mert megőrülök :)))

Soror Formoza 2011.05.18. 08:39:47

@Norcsesz:
Szia!
A tesókból egyiket, (Beatrix?), azért mert megcsalta! :)))

Norcsesz 2011.05.18. 08:41:15

@Soror Formoza: Köszi :) Megcsaltaaaa???? Kivel, az operatőrrel????? :)

traff 2011.05.18. 08:42:42

Megnéztem újra az rtl lapján a tegnapit, hát elég erős ez a hasonlat Brigiről a tajvani tájra.
Aszongya, Brigi olyan mint egy tajvani táj.
-az milyen- kérdi lilu
- hát sivár,de sötétben megszépül.

Apukám, így kell udvarolni:DDDDDDDDD

Meg amikor felállították a csajokat az állványra a szívceremóniához, Alekosz belép, na mit mond?
- ennyi női agyat egyszerre..:DDDDDDD

traff 2011.05.18. 08:44:53

@Norcsesz:
Nézdd újra Szem:DD 3 részes!!!!Kibővített verzió!Ne hagyd ki, kurvajó részek vannak benne, abszurd az egész.
www.rtlklub.hu/most/21307_alekosz_-_szerelem_a_legfolsobb_szinteken_a_gorog_csabito_sz

Soror Formoza 2011.05.18. 08:45:49

@Norcsesz:

Fogggalmam nincs.
Én se láttam az adást, csak éjszaka ez a lány volt az Alekosznakvalóban, ott beszéltek valamit a megcsalásról.
Amúgy én nem hiszem, mert elég hűséges típusnak látszik. :)

Norcsesz 2011.05.18. 08:47:10

@traff: Jaj,köszönöm, elmentem a linket, de itt a melóhelyen sajna nem tudom megnézni, nem néznék jó szemmel :( Pedig majd' megesz a kíváncsiság :))

Norcsesz 2011.05.18. 08:48:25

@Soror Formoza: Igen, amikor először megláttam Beatrix-et, a diszkréciót, a női bájt, a hűséget, és a csendes visszafogottságot éreztem rajta :))))))))))) Nem értem Alekoszt :))))

pocokpocok 2011.05.18. 08:51:33

@Soror Formoza: némi iróniát érzek a mondatodba, jól érzem?:)

pocokpocok 2011.05.18. 08:54:05

kössünk fogadást, szerintem ma a harcosok klubjából idéz:valami ilyet:
www.youtube.com/watch?v=OGvT_VnE7IA&feature=related
és hazaküldi az egész bagázst, és vidáman kukoricázgat a karosszékben, miközben a csajok visítva menekülnek kifelé:D

Soror Formoza 2011.05.18. 08:55:04

@pocokpocok:
A legőszintébben gondoltam.
Én mindig magamat adom! :)))

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 08:55:35

őrület, hogy már reggel milyen rosszak vagytok :D

Norcsesz 2011.05.18. 08:59:01

@Soror Formoza: Magadat adod, ahogy az összes csaj is a vellában :)))))))))

pocokpocok 2011.05.18. 08:59:03

@pocokpocok: bocs ez az utolsó éjjelből van!:)

traff 2011.05.18. 09:01:20

Inkább az amerikai psychoból idézzen. A könyvből, a patkányos cső részt, na akkor fognak visítva menekülni...

avanivi 2011.05.18. 09:02:37

@Hódos Hajnalka: Jó napom van, leveletkaptam nagyembertől!

Soror Formoza 2011.05.18. 09:04:26

@Norcsesz:
Mesélnék, de rendünk tiltja, hogy ilyen (pajzán) beszélgetésekben részt vegyünk. :))

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 09:04:40

@avanivi: na. máris módosítjuk az alkotmányt, vagy miről maradtam le? :DDDD

genevieve 2011.05.18. 09:04:41

@lac64: nahát, hogy mik vannak:-)

alekosznak még nem volt nőből való nővel dolga?:-DDDD

Norcsesz 2011.05.18. 09:06:56

@Soror Formoza: Persze, persze... Készséggel elhiszem, nem is forszírozom :)))))

traff 2011.05.18. 09:07:12

@genevieve: Oli lesz a befutó, ez a bújtatott pszichológusi szakélemény :D

Norcsesz 2011.05.18. 09:08:54

@traff: Szerintem is egy coming out lesz a vége :))) Nyilván van az a pénz... :)))

Soror Formoza 2011.05.18. 09:11:13

@Norcsesz:
Már mindegy! Most látom, hogy lehozták a lapok. Nem linkelek, de rákereshetsz :)))

Norcsesz 2011.05.18. 09:14:48

@Soror Formoza: Megtaláltam :)) A nőből való nős cikkre utalsz?

avanivi 2011.05.18. 09:18:10

@Hódos Hajnalka: Fogalma sincs mit kéne csinálni és én megírom neki ,most.

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 09:20:56

@avanivi: írtam privát üzenetet :))

lac64 2011.05.18. 09:23:12

@traff: Nem tajvanit mondott, hanem tajgait, és szerintem a tajgát keverte a tundrával

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 09:29:07

@lac64: na végre, valaki más is azt hallotta, tajgai, kezdtem aggódni :)

traff 2011.05.18. 09:31:09

@lac64: :DDDD

Csodálkiztam is, hofg tajvanon mi a faszom sivár.

Albino Vernyul 2011.05.18. 09:39:06

Top 10 Álomnők 2011-es listája:
1. Szabó Zsófi
2. Balogh Edina
3. Debreczeni Zita
4. Dukai Regina
5. Zimány Linda
6. Bódi Sylvi
7. Nádai Anikó
8. Horváth Éva
9. Polgár Kriszta
10. Janicsák Veca

pocokpocok 2011.05.18. 09:39:42

sokan néztük az EV-ós dalfesztivált.
Most kiderült, miért nem kaptunk szlovák szavazatokat: bojkottálta a szolgáltató!diktatúra 2011
hvg.hu/velemeny/20110515_sebok_wolff_eurovizio?FullComment=true#comments

Albino Vernyul 2011.05.18. 09:45:04

@lac64: A tajgan nyaron bazi sok a szunyog.. Ez csak ugy az eszembe jutott..

Albino Vernyul 2011.05.18. 09:57:54

@tandora: Hat vegulis, mondjuk.. Amugy a Google szeret teged..;)

Zelefánt 2011.05.18. 10:05:05

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
De...ezek két, vagy három kivétellel talán mind ribancok...
Vagy csak én érzékenykedem túl?...

Hurri Kán 2011.05.18. 10:14:00

@Zelefánt:
JAjjmár... nem ribancok azok, hanem szerelmi szabadfoglalkozásúak.

Zelefánt 2011.05.18. 10:16:37

@gyvy:
De az "eszkortos" kifejezés is tetszik.

ruzs54 2011.05.18. 10:24:18

@avanivi: anikó ezen a felvételen beszélget alekosszal,8:22-nél kezd beszélni a sakkról:-itt van pl a sakk, meséltem már részletesen a sakkról?9:10-nél:- elmondanám neked,amikor a sakktábla fel van rakva 30-64 figura van felrakva...blablabla...közben anikó megkérdezi:- te szeptemberben születtél?igen,dupla szűz vagyok.

Hurri Kán 2011.05.18. 10:25:26

@Zelefánt:
Ugye, mennyivel szebb szó? :)))

Zelefánt 2011.05.18. 10:28:26

@gyvy:
Nekem erről Rejtő jut eszembe, azt küldték nála eszkortra a légióban, akit szopatni akartak...
Bár lehet, hogy most, így belegondolva meg is találtam a kifejezés eredetét?...

ruzs54 2011.05.18. 10:28:33

@Zelefánt: igen,nézd meg!alekosz csak tudja.

Hurri Kán 2011.05.18. 10:30:41

@Zelefánt:
Látod, ez is elképzelhető, ezen nem is gondolkoztam még... :)

Zelefánt 2011.05.18. 10:38:05

@gyvy:
Még hogy a tévéből nem lehet tanulni semmit...
Bár ez a 30-64 még nem világos előttem, de lehet, hogy a legfelsőbb szinteken még ez is megtörténhet...
Este SKK nem mulasztom el az öfit, bár tegnap este is majdnem megfulladtam a röhögéstől a nyulas balhénál...
(Lehet, hogy ez mégiscsak egy szórakoztató műsor?...)

rianna 2011.05.18. 10:38:06

@lac64: szerintem is tajgai volt, bár az én hallásom sem a régi:)

avanivi 2011.05.18. 10:38:26

@ruzs54: Ez a manusz nem tud sakkozni/sem/,csak szeretne, azért beszél róla / hülyeségeket/.Tudnád linkelni nekem, nem láttam azt a jelenetet.Gondolom lejátszott maga egy két játszmát,amit a nagymesterek leírtak.Ez olyan lehet, mint a -tudok úszní, de még nem próbáltam vízben-.
A tegnapi haláli volt, mindenkit megvert, aki nem tud sakkozni.

Zelefánt 2011.05.18. 10:41:34

@avanivi:
Te és Capablanca -- mondja a tükör előtt.

genevieve 2011.05.18. 10:43:54

@avanivi: mikor a lányom kicsi volt ő is igy tudott sakkozni:-)

ha valami olyat lépett ami hülyeség, gyorsan megmagyarázta, hogy az úgy jó:-)

aki egyáltalán nem tud sakkozni annak mondhatod a szabályokat:-)

kb. mint a hazugságvizsgálatnál:-)

belenéztem beatrix fókuszos dumájába:-)
azt mondta, hogy már csak azért is igazat mond, mert a hazugságvizsgálatnál ő megmondta a tutit amit oli is láthatott:-DDDD

ruzs54 2011.05.18. 10:45:21

@avanivi: ne tudd meg milyen kínos szárazföldön úszni,én már próbáltam.Me Kenzie gyógytornán van olyan gyakorlat.DD

Hurri Kán 2011.05.18. 10:45:30

@Zelefánt:
30-64 mibenlétéről sajnos én se nem tudok semmit ...

@genevieve:
Ó, ez a nőknél nagyobb korukban is így van, a lányod eszerint már egész kicsi korában megtanulta :)))

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.18. 10:45:54

@ruzs54:

Szerintem pont fordítva mondja, a sakkban variációk száma elkezd leszűkülni akkor, amikor elkezdenek játszani, minél több lépést tesznek meg, annál inkább fogynak a lehetőségek, vagyis szűkülnek be, de Ő meg pont az ellenkezőjét mondja, hogy minél több lépés van annál több a sakklépések variációinak a száma...

veszélyes dolog ez a profi dilettantizmus mindenben..

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.18. 10:46:50

@avanivi:

és lehet, hogy még így is fülbe mondták neki a lépéseket, valaki, aki viszont ért a sakkhoz...

Zelefánt 2011.05.18. 10:47:03

@gyvy:
Na de majd este jobban odafigyelünk!

Norcsesz 2011.05.18. 10:47:39

@Soror Formoza: Jaj, én most elvesztettem a fonalat... Segííííts :)))

Zelefánt 2011.05.18. 10:48:15

@MÁRIA TERÉZIA:
Ez ettől még nem magyarázat a 30-64-re...
Vagy ha mégis, akkor riasztó...

Norcsesz 2011.05.18. 10:49:20

@gyvy: Szió :) Mosómedvéd jól van?

Zelefánt 2011.05.18. 10:49:21

@avanivi:
Tudod, hogy honnan származik?

genevieve 2011.05.18. 10:50:00

@ruzs54: ez mekkora hülye:-DDDDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2011.05.18. 10:50:41

@Zelefánt:
MMKK, asztakurvahétszentségit :DDD

@Norcsesz:
Sziaa :)))
Köszönöm kérdésed, természetesen.
Kicsit eleven, meg pajkos, de hát kölyök még :)))

genevieve 2011.05.18. 10:51:48

az őskorban mikor kitalálták a sakkot az ember nem is tudta, hogy mennyi 6x8 :-DDDD

ruzs54 2011.05.18. 10:53:33

amúgy beatrix meg azt mondta,amikor kiléptek a tesójával a hálószoba ajtón,hogy :-én nem tudok sakkozni csak azt tudom,hogy,hogy kell a lóval meg a paraszttal lépni.én vizuális tipus vagyok és egy az egyben lovat és parasztot láttam magam előtt,nem sakkfigurát,amint beatrix lépked velük.DD

avanivi 2011.05.18. 10:55:49

@ruzs54: köszi:)
@genevieve: Azon gondolkodom,hogy szabad-e igy átb@szni embereket a hazugságvizsgálóval?

genevieve 2011.05.18. 10:57:06

@avanivi: elvileg sok mindent nem szabadna megtenni az emberekkel.....

Norcsesz 2011.05.18. 10:57:06

@gyvy: a gyerek-mosómedvék már csak ilyenek :))))

Zelefánt 2011.05.18. 10:58:19

"Éjszaka volt. Hazamentem, felvettem a régi háziruhámat, felállítottam a sakkfigurákat, kevertem egy italt, és lejátszottam egy Capablanca-játszmát. Ötvenkilenc lépést tettem. Gyönyörű, hideg, lelkiismeretfurdalás-mentes sakk volt, csaknem hátborzongató a maga kérlelhetetlenségében.
Amikor befejeztem, egy ideig hallgattam az éjszakát, és beszívtam illatát a nyitott ablakon. Aztán kivittem a poharamat a konyhába, kiöblítettem, megtöltöttem jeges vízzel, és a mosogató mellett állva szopogattam a vizet, és néztem az arcomat a tükörben.
-- Te és Capablanca -- mondtam.

(Raymond Chandler / A magas ablak)

Norcsesz 2011.05.18. 10:58:51

@avanivi: Ezeknek tök mindegy, hogy szabad-e átbaszarintani őket. Sötét mind... Meg ha fel is merülne bármelyikben, úgy vágnák onnan ki, mint macskát szarni...

ruzs54 2011.05.18. 10:59:32

@genevieve: 6x8=48.sokszor 8 meg lógombóc.

Hurri Kán 2011.05.18. 10:59:38

@Norcsesz:
Olyanok hát, majd megnevelem :) Vagy nem :)

Norcsesz 2011.05.18. 11:01:08

@gyvy: Szerintem neveld egy kicsit, mert egy neveletlen mosómedve sok gondot tud okozni :))

genevieve 2011.05.18. 11:01:22

@ruzs54: de ha már 2 x 4 lépést tettek meg a sakktáblán akkor a variációk száma 14 trillió:-))))

ruzs54 2011.05.18. 11:04:00

@MÁRIA TERÉZIA: már a felrakásnál az elején nem stimmel.

pocokpocok 2011.05.18. 11:04:16

ez a részeg alekosz sakkos monológ:D
borszantóóóóó!

Hurri Kán 2011.05.18. 11:05:14

@Norcsesz:
Az a baj, igazából nem tudok haragudni rá. :D

Norcsesz 2011.05.18. 11:07:04

@gyvy: Megértem. Bánatos boci - akarom mondani mosómedve - szemek :)))

ruzs54 2011.05.18. 11:07:22

@genevieve: egy értelmű hogy olvasott róla,vagy hallot róla,nem gondolom,hogy kiszámolta.csak ne adná elő magát olyan fenoménnak,meg a csatornája is ezzel favorizálja.a kedvesnéző meg megeszi,meg a sok liba benn.

avanivi 2011.05.18. 11:07:54

@Zelefánt: Nem láttam a filmet, ezért nem értettem.

Zelefánt 2011.05.18. 11:08:46

@avanivi:
Milyen filmet?...Ez egy regény.

avanivi 2011.05.18. 11:09:33

@ruzs54: Szegénykém, a tesóm is csinálta, szenvedett.

lac64 2011.05.18. 11:13:22

@MÁRIA TERÉZIA: Matematikailag neki is igaza van, meg Neked is. Amikor kezded a játékot, akkor nagyon kevés a variációk száma, hiszen nyitáskor összesen 20 félét léphetsz (és nem 800-at, mint ez a sakk fenomén mondta). Ahogy nyitsz, egyre több figurával tudsz egyre több irányba mozogni (azaz nő a variációk száma), majd ahogy fogynak a bábuid, a lehetséges lépések száma is fogy (most tekintsünk el attól, hogy a játék szempontjából mik a logikus lépések)

rianna 2011.05.18. 11:15:00

most nézem a mamma miá-t. Pierce Brosnan olyan szexi, amikor énekel.....(meg egyébként is)
*álmodozó szemek*

genevieve 2011.05.18. 11:16:27

@lac64: szerinte a variációk száma végtelen és ha senki nem hibázik akkor sosincs vége egy játszmának:-)

avanivi 2011.05.18. 11:17:44

@Zelefánt: Igazad van, de nem olvastam .
Azt mondja uram, jó könyv, világhírű,én meg hülye vagyok.A nyomozó nagyon jó benne-mondja ő.

Norcsesz 2011.05.18. 11:22:08

@genevieve: Erre azért a nagy sakkmágusok is rácáfolnak egy-egy világbajnokságon :)))

Soror Formoza 2011.05.18. 11:26:33

@Norcsesz:
Segítsen neked a gugli!!! :))))

lac64 2011.05.18. 11:32:22

@genevieve: Szerintem a második állítás igaz, és az első állításban is lehet valami.

Ettől függetlenül Alekosz sakktudásáról annyit, hogy az IQ-ben nem túl erős, valószínűleg nem naponta sakkozó Veronika le tudta ütni Alekosz vezérét, két bástyáját és két futóját.

lac64 2011.05.18. 11:34:41

@lac64: A második állítás természetesen úgy igaz, hogy előbb-utóbb megunják, és döntetlen lesz az eredmény.

Albino Vernyul 2011.05.18. 11:39:24

@genevieve: Adott mezo/babu szam, a variaciok szama nem vegtelen.. Illetve nem lehet vegtelen jatszmat jatszani, mert lepeskenyszer van, hiba nelkul is eldol a dolog..;)

_most_ 2011.05.18. 11:40:32

Kiszámoltam, ha csak a király marad a végén, akkor a következő lépésnél maximum nyolc helyre léphetsz. És még azt hittem bonyolult játék ez a sakk.

Albino Vernyul 2011.05.18. 11:49:04

@lami83: Na de addig el kell jutni.;)

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 11:53:03

Sziasztok:)
nézem a tegnapit...priceless ez a blikkes műbalhé.

lac64 2011.05.18. 11:56:00

Nézzétek meg ezt a videót:

alekosz.rtlklub.hu/video/129171

Olyan, mintha Vera partijában 3.26-nál a vezér egy bástya és a két futó társaságában a tábla mellett, az óra előtt lenne már (azaz leütötték volna), majd 3.42-nél Alek vezérrel ad mattot. Rosszul látom?

Norcsesz 2011.05.18. 11:59:38

Miért erőltetik ezt a sakkot? Egyik sem tud ott bent játszani, Alekosz sem, és aki nézőként ért hozzá, az meg tépi a haját.... Ennek mi értelme van???

_most_ 2011.05.18. 12:01:40

@lac64: újra fel kellet venni, mert Veronika véletlen nyert.

genevieve 2011.05.18. 12:02:12

@Norcsesz: kb. annyi, mint alekot diszegyenruhába öltöztetni:-)))

Norcsesz 2011.05.18. 12:09:47

@genevieve: :))) Igaz. De egy béna egyenruha még nem is akkora blama, mint ha eljátssza, hogy tud sakkozni, pedig nem is.

Zelefánt 2011.05.18. 12:10:03

@avanivi:
Higyj neki, az egyik -- vagy talán a legjobb -- krimiszerző, már-már a militáns irodalmárok is elismerik, mint írót.

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 12:15:36

Alek nekem néha olyan, mintha Mr Darcyt akarná utánozni:)))

lac64 2011.05.18. 12:16:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Matematikailag valóban nem, hiszen ki lehet számolni, de gyakorlatilag igen, hiszen valószínűleg a lehetséges variációk számának végén van vagy 100 nulla.

Soror Formoza 2011.05.18. 12:17:05

@Norcsesz:
Ezzel a műsorral kapcsolatosan nem illik ilyen kérdést feltenni, hogy miértelmevan, mert alapjaiban rengetné meg. :)))

Norcsesz 2011.05.18. 12:20:35

@Soror Formoza: Igaz :))))))))))))) Ok, a kérdést töröljük... :)))) (egyébként a válasz : "csak" lenne asszem:D )

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 12:25:50

Baszki, Gigi nem tud egy értelmes mondatot kinyögni...minden mondatában van valami baromság.

Soror Formoza 2011.05.18. 12:28:59

@Norcsesz:
Persze, villogtatják alekoszt. :)

_most_ 2011.05.18. 12:35:28

@Albino "karazsnyikov" vernyul: miért ne lehetne végtelen a játszma, a lépések ismétlődhetnek, például egyik játékos lép egyet majd a következő körben visszalép ugyanoda és ezt akármeddig ismételgetheti.

Albino Vernyul 2011.05.18. 12:44:20

@lami83: Jaj.......... Jo, ket elmebetegnel lehet a sarki kocsmaban, de versenyen idokorlat is van..:)

Úviusz 2011.05.18. 12:45:43

csakazértis hajrá INTER!:)

Spéter46 2011.05.18. 12:57:46

@lami83: A harmadik megismételt lépés a játék befejezését jelenti. ( Úgy emlékszem fiatalkoromban így volt)

Spéter46 2011.05.18. 13:13:16

Hallo! Van itt valaki?

Spéter46 2011.05.18. 13:31:15

Jó étvágyat kívánok!

pocokpocok 2011.05.18. 13:36:53

ez az escortos liba nem túl kövér a fotózáshoz?
magdinak meg tipikus "anya-hasa" van..

Spéter46 2011.05.18. 13:37:55

Remélem kagylóval érintették csókos ajkaitokat, ahogy azt a nagy Alekosz is tett. (snitt)

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 13:40:41

@pocokpocok: kötényhas. Még nem szültem, de ha kicsit husibb vagyok (amit én rohadt hájtengernek hívok amúgy), nekem is van olyanom.

varand 2011.05.18. 13:41:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ezek közül Szabó Zsófit, Bódy Szilvit gondolkozás nélkül mögé sorolnám!

kamarti 2011.05.18. 13:49:11

ebédről jut eszembe: a tegnapi sakkparti alatt arra gondoltam, hogy vajon tényleg túlságosan formabontó lenne-e a műsor, ha péelnem csókolózni kéne egymás után (fujj) a némbereknek (az exkluzív fürdőben), hanem mondjuk főzni?

amúgy kíváncsi vagyok, hogy a többi "érintett" lányra is ráhúzzák-e a vizes lepedőt, bár igazán szórakoztató, ahogy szegény Alek épp a diszkréciót találja annyira vonzónak az eszkortos csajban...

és amit nem hittem volna: hiányzik Balázs és a kis beszólásai

bévé 2011.05.18. 13:49:41

Hajni, csak most tudtam elolvasni, de bazzeg, a bekezdésen pusztulok az asztal alatt! :D köszi!!

Norcsesz 2011.05.18. 13:54:51

@kamarti: Igazad van, Balázs pikírt megjegyzései igen szórakoztatóak tudnak lenni, Lilu viszont annyira komolyan veszi, amit mond, hogy az már idegesítő.

Hurri Kán 2011.05.18. 14:01:32

@Norcsesz:
Egy kicsit igazán folglalkozhatnál vele.
Megalapítjuk az M.L.E-t. Hajni elvállalta a fővédnökséget, nekem alapszabályt kéne írnom :DDD

Norcsesz 2011.05.18. 14:03:46

@gyvy: Mit tegyek, mi a feladatom? :) Az alapszabályt pedig csináld hamar, anélkül egy tapodtat se tovább :)

Zelefánt 2011.05.18. 14:05:59

@Ayesha:
Ugyan, az csak bájtömeg.

Hurri Kán 2011.05.18. 14:09:27

@Norcsesz:
Hát nem tudom, valahogy egy kis jó modorra kéne nevelni a jószágot (vagy a gazdáját, de az már mindegy :D), találd fel magad, legyél kreatív.
Monnyuk sakkozzál vele, vagy nem tudom :DDD

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.18. 14:16:07

@lac64:

kérdés: most ne a kezdő lépéseket tekintsük, hogy elsőre hányat léphetsz, hanem az összes potenciálisan lejátszható partit, akkor, amikor még nem léptél semmit, ez esetben a legelején ugye sokkal többel kell számoljunk mint később, amikor is egyre szűkül a lejátszható variációk száma...

Alekosz gátlástalanul használ szavakat anélkül hogy akárcsak megközelítőleg ismerné az értelmüket..

Norcsesz 2011.05.18. 14:16:31

@gyvy: És én hogyan neveljem jó modorra azt a jószágot (vagy a gazdáját :D ) ? Távnevelés? Ezzel kapcsolatban értekeznem kell Gyurcsok József művészúrral :))

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.18. 14:18:29

@Ayesha:

egyszerűen csak kellemetlen nézni az erőlködését..

Hurri Kán 2011.05.18. 14:21:52

@Norcsesz:
HA gondolod, kölcsönadom nevelés céljára. Vagy házhoz jössz, ez a másik megoldás :)

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 14:23:01

@MÁRIA TERÉZIA: ha lehalkítom, teljesen rendben van, mert csinos, dekoratív. Viszont hasonlóan a bátyjához, számomra addig tetszetős, amíg meg nem szólal.

avanivi 2011.05.18. 14:24:53

@gyvy: Alapszabály:
MLE tag csak az lehet, aki zuhanyozott már
L hallal.
A tagsági igazolványhoz kérjük csatolni egy fényképet,ahol ön és a L hal is látható.

Norcsesz 2011.05.18. 14:25:10

@gyvy: Jobbnál jobb ötletek :D :D A mosómedve vajon hogy jönne ki a kutyámmal? :)

Hurri Kán 2011.05.18. 14:26:59

@avanivi:
Köszönöm az ötleteket, magam is elkezdtem már rendszerezni, de minden segítség jól jön :)))

@Norcsesz:
Szerintem teljesen jól. :)

Norcsesz 2011.05.18. 14:27:04

@avanivi: Jajajjj, mindkettőt be kell pótolnom... bakker... de a héten sort kerítek ezekre :) Már amennyiben bekerül az alapszabályba :)

Hurri Kán 2011.05.18. 14:29:14

@avanivi:
Ezek jó ötletek, de az, hogy valaki azt ÁLLÍTJA, hogy zuhanyzott már így, az kevés. Szóval mindenféleképpen valamiféle felvételi ceremónián is át kell majd esni.
Ha véget ér az ebéd utáni vérnyomás-krízis, ennek részleteit okvetlen kidolgozom. :D

Norcsesz 2011.05.18. 14:30:10

@gyvy: Megint összegezzünk :))) Adva van egy kölyök mosómedve, ami akár lepényhallal is táplálkozhat - ez persze szoktatás kérdése, mely medvét nevelni kell, mert pajkos, hiszen kölyök, és neveljem meg,bentlakásos megoldással, vagy helyszínen, ahogy én akarom, mert Te nem szeretnéd :)

Hurri Kán 2011.05.18. 14:33:12

@Norcsesz:
Majdnem. Nem arról van szó, hogy nem szeretném, hanem arról, hogy az M.L.E. alapszabályírás mellett nem tudok eléggé koncentrálni a nevelésére :D

Norcsesz 2011.05.18. 14:36:23

@gyvy: Jó, az alapszabály mindenek előtt!!! A medvét azidőre vállalom.

Hurri Kán 2011.05.18. 14:41:50

@Norcsesz:
El sem hiszed, mekkora segítség ez most :DDD

Norcsesz 2011.05.18. 14:43:44

@gyvy: Nekem ebben valami nagyon gyanús :D :D

Hurri Kán 2011.05.18. 14:47:51

@Norcsesz:
És mi az, ami gyanús?
Éppen a felvételi ceremónia részletein gondolkozom...

Norcsesz 2011.05.18. 14:52:54

@gyvy: Az nagyon helyes, de ne a felvételi ceremóniával kezdd, hanem a felvételi feltételekkel. Ha azoknak megfelel a delikvens - a beküldött pályázatok bizottsági elbírálásra kerülnek - ezek után mehet a "szóbeli"-re :))
Mi gyanús? Tényleg van Neked egyáltalán mosómedvéd??? :D :D

Hurri Kán 2011.05.18. 14:55:28

@Norcsesz:
Á, papíroknak nem hiszek, ezért a ceremónia. Természetesen van. :D

Norcsesz 2011.05.18. 14:57:55

@gyvy: Végül is, a Te Egyesületed lesz, akármi is lehet az alapszabályban. :)))

Jó, én mindent elhiszek. :D Még egy mosómedvét is. De képet kérek róla valahogy!!! :D

Norcsesz 2011.05.18. 15:04:00

@gyvy: :))) Rendben. Akkor térj vissza kérlek az alapszabályhoz, hiszen többen, lélegzetvisszafojtva várják az elkészültét :))

vagy inkább elkészültJét. :D

Hurri Kán 2011.05.18. 15:05:01

@Norcsesz:
Dolgozom, minden idegszálammal rajta vagyok. :D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.18. 15:20:28

@Ayesha:

a csillámpor nem segít neki... képtelen arra, hogy önmaga legyen, mindig azt mondja ami el van tőle várva, csak az a nehézség, hogy sokszor fogalma sincs mi van elvárva tőle..

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 15:32:12

mondjatok egy színt nekem. Gyorsan, random, spontán. :))))

pojaca 2011.05.18. 15:36:51

Most már nagyon izgatottan vagyok felajzva az MLE ceremóniKája miatt, hogy milyen lesz. Ha javasolhatnám, legyen benne RIP is, ami a Rettentő Inkontinenciális Pukkantyú, és Lhallal történő fürdőzés alatt közben használatos a bíráló közönségbizottság részirŰl. Elmondanám, hogy a hatása akopaliptikus úgymond és effektíve, ily módon felettébb kívánatos.

Hurri Kán 2011.05.18. 15:38:40

@pojaca:
Dolgozom a zügyön, türelem.

Akármi Áron 2011.05.18. 15:49:26

@Ayesha: kanta kík:-))))nem volt elég gyors, de szín!

pojaca 2011.05.18. 15:53:42

@Zelefánt: Hádemostmé? Teljesen bealekoszolódott a fantazmagóriám, valahogy ki kell magamból hozni az állat, mivel a sör már kevéssé hatásos, mindig felhabzik a gyomromban.

Hurri Kán 2011.05.18. 15:55:02

@pojaca:
A RIP egyébként egy teljesen jó ötlet, nekem nagyon tetszik.

pojaca 2011.05.18. 16:00:48

@gyvy: Oszt a hatását ösmered-e?

Norcsesz 2011.05.18. 16:01:00

@pojaca: Kirááááály :))) Benne van a 10 legjobb kommentben, amit itt eddig olvastam :))))

Norcsesz 2011.05.18. 16:03:19

@gyvy: Jól van, dolgozzá' csak :))) Várom az eredményt nagyon. :)

Hurri Kán 2011.05.18. 16:05:26

@pojaca:
Nem, de majd megismerem.
Feltételezem, hasonló lehet ahhoz a szerkezethez, ami jelenleg is van belém építve és a reggeli első pisáláskor használom.
Most ott akadtam el, hogy hogyan lehet a lepényhalak magányosságát hitelt érdemlő módon ellenőrizni.

Norcsesz 2011.05.18. 16:10:47

@gyvy: Hazugságvizsgálóval. Egyértelmű.

Hurri Kán 2011.05.18. 16:12:47

@Norcsesz:
Létezik lepényhalak számára kidolgozott hazugságvizsgáló?

pojaca 2011.05.18. 16:17:05

@gyvy: Eeegen. Azzal a kiegészítéssel, hogy besza(18+)-behu(18+).

Az állatvilágban tett nem túl közeli megfigyeléseim alapján sok-sok lepényhalat mindig követ egy reményhal, de szerencsétlenségére utoljára marad. Na, ezt jól megaszondtam. Há' hogyne maradna utoljára, ha követi őket, nem-e?
Az előbbi gondolatmeneteket összecsavarozva tehát nem elmondható, hogy a lepényhal magányos, hiszen. Na, most meg megzavarodtam. Eh.

Zelefánt 2011.05.18. 16:17:26

@gyvy:
Ha a hátukra fordulva sodródnak, akkor már tuti, hogy nem magányosak.
És, tényleg, a második eresztéshez mit használsz?...

Norcsesz 2011.05.18. 16:17:45

@gyvy: Hááát, nem tudom, de már a Holdon is járt ember. Egy lepényhal-poligráf igazán nem okozhat gondot...

Hurri Kán 2011.05.18. 16:21:08

@pojaca:
Kell, hogy legyenek magányos lepényhalak is, ha már egyesületet alapítok rá...
Attól, hogy követik, még lehet magányos, ha érted, hogy mondom...

@Zelefánt:
Második eresztés közben már nem pukkantok alapesetben.

@Norcsesz:
Lehet, mingyár ráguglizok. :D

pojaca 2011.05.18. 16:22:20

@Norcsesz: Köszönöm, köszönöm széken. Időnként elkap az az érzés, késztetés, mondhatni apoteózis, hogy a zemberek orcájára mosolyt varázsoljak. Vagy kínvigyort :}

Norcsesz 2011.05.18. 16:22:55

@gyvy: Már megtettem, de semmi :D
Ezt is ki kell találni, mint a meleg vizet, meg a lyukas-sajtot.

Hurri Kán 2011.05.18. 16:24:21

@Norcsesz:
Ez azért baj, mert magánytalan lepényhal nem lehet tagja az egyesületnek, az komolytalan lenne...

Norcsesz 2011.05.18. 16:28:24

@gyvy: Mitől magányos, vagy magánytalan egy Lhal?

@pojaca: mosoly volt, nem kínvigyor :)))

Hurri Kán 2011.05.18. 16:32:00

@Norcsesz:
Hát ha van neki egy párja, akibe Lhalálosan szerelmes, és boldogan hentergőznek együtt a tengerfenéken, az magánytalan.

HA ilyen nincs neki, annyit se mondanak neki, hogy Lhalló, tehát egy nem fogadott hívása sincsen neki, akkor magányos.

Zelefánt 2011.05.18. 16:33:31

@gyvy:
De mindenképpen magányos lesz, ha még az egyesület is lemond róla...
Ám ha ezután, mint magányos, felvételt nyer a klubba, már abban a percben ki is baszható, hiszen onnantól kezdve nem felel meg már az alapkövetelménynek...
Jóféle paradoxon ez, tény és manó.
Hová tömörülhet akkor, szegény fejével?...

Norcsesz 2011.05.18. 16:33:59

@gyvy: Na, ez a komment pölö tökéletes lehetne az Alapszabály 1. pontjának. Csak jelzem. :)

Norcsesz 2011.05.18. 16:34:40

@Zelefánt: Milyen igaz!!!! Ördögi kör ez, pajtásaim!

Hurri Kán 2011.05.18. 16:35:38

@Zelefánt:
Az, paradoxon, így van...

Persze a M.L.E. nem azért lenne, hogy elkényeztesse a M.Lhalakat, azér ez mégse kisdedóvó lenne, na. :D

@Norcsesz:
Úgy érzed?

Norcsesz 2011.05.18. 16:36:33

@gyvy: Mármint azt, hogy jó lenne alapszabálynak? Igen, úgy érzem.

Hurri Kán 2011.05.18. 16:39:57

Közben kezd kristályosodni a megoldás erre a problémára. HA bebizonyosodik, hogy a Lhal tényleg magányos, akkor nem vesszük fel az egyesületbe, pontosan azért, hogy az egyesület szellemisége ne sérüljön, tehát tevékenysége összhangban legyen a névvel.
Ha a Lhal magánytalan, akkor az egyesületnek MMKK azon kell dolgozni, h a Lhal minél hamarabb magányos legyen, és utána vagy kidobhassa az egyesületből, vagy pedig eleve fel sem veszi, mert a felvétel kérelmezésének idejében még magánytalan volt, ha pedig felvennénk, nem lenne az.
Érzem én, össze fog ez állni.

Asszem hívom a díleremet, hogy hozzon még egy kis cuccot :DDD

Zelefánt 2011.05.18. 16:41:49

@gyvy:
Akkor már értem: csak a tagdíj beszedése a lényeg, utána mehetnek szegény lepik amerre látnak...
Igen magyaros elképzelés, mi tagadás...

Albino Vernyul 2011.05.18. 16:42:35

Jezus Maria... Kezd olyan erzesem lenni, bekerultunk a villaba..;)

Hurri Kán 2011.05.18. 16:43:01

@Zelefánt:
Nem, határozottan nem. Azér lássuk be, mennyi mindent kap érte cserébe :DDD

Norcsesz 2011.05.18. 16:43:13

@gyvy: Aztaaaa :)))) Akkor tagtalan lesz az egyesület, pont mint egy Lhal :D - aminek ugyebár szintén nincsenek (vég)tagjai.

Hurri Kán 2011.05.18. 16:49:39

@Norcsesz:
Semmi szükség arra, hogy a végtagság zavarja az egyesület vezetésének nyugodt munkáját :D

Zelefánt 2011.05.18. 16:51:59

Felvételi kérelem és elbírálása: V
Tagdíj: X
Tagdíj egy évre, előre fizetve: Y
Bírság az Egyesület szellemiségével szemben fennálló összeférhetetlenségért: W
Kiléptetés díja: Z
Illeték, mert csak: ZS

Jól ki van ez találva.

Norcsesz 2011.05.18. 16:52:17

@gyvy: Ebben tökéletesen egyetértünk. :)))
Végre, egy igazi Egyesület a láthatáron, amibe vagy ezért, vagy azért, de senki nem fog bekerülni Rajtad, mint Alapítón kívül :D
De éppen ezért lesz kuriózum, és harcolni fogunk a bekerülésért.
Már értem a felvételi ceremónia okát :D :D

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 16:52:51

de le vagyok maradva...igazából a rövidítés is gondot okoz.:))))))

Hurri Kán 2011.05.18. 16:55:12

@Zelefánt:
Ingyen Krisztus koporsóját se, így megy ez. :D

@Norcsesz:
NEm, kellenek azért vezetőségi tagok.
Hajnit megkérdeztem tegnap, a fővédnökséget elvállalja.
De hát kell valakinek adminisztrációval is foglalkozni, nem csinálhatok én mindent :DDD

@Ayesha:
Melyik rövidítés?

Zelefánt 2011.05.18. 16:56:09

@gyvy:
Amivel a lepiket rövidíted.

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 16:57:00

@gyvy: MLE

de tudom hogy a Lepényhal benne van a buliban:D

Hurri Kán 2011.05.18. 16:59:15

@Zelefánt:
Lhal = Lepényhal
MLhal = Magányos lepényhal

Más rövidítést tudtommal nem használtunk.
Ja, R.I.P:
Rettentő Inkontinenciális Pukkantyú,
copyright by pojaca.

Hurri Kán 2011.05.18. 17:00:24

@Ayesha:
Óh, bocsánat.
M.L.E.=
Magányos Lepényhalak Egyesülete

Zelefánt 2011.05.18. 17:02:31

@gyvy:
MMLh -- Magányos Megrövidített Lepényhal

Norcsesz 2011.05.18. 17:03:14

@gyvy: Szeretnék jelentkezni eme tiszteletreméltó pozícióra, de tudnom kéne, hogy az adminisztráció vezetése milyen feltételeket követel :D

Zelefánt 2011.05.18. 17:03:45

@gyvy:
Ez már kezd a tegnapi nyulas balhéra hajazni, azt hiszem, most innom kell valamit.

Soror Formoza 2011.05.18. 17:04:03

Latom elkelne itt egy kis segitseg az szervezesben. Komoly tapasztalataim vannak, meg a KISZ idejebol, nyugodtan kerdezzetek. Vagy esetleg Peti_Cs-t, ot erdekli a politika.
Igaz is, miota Eva kikerult Peti_Cs letunt, vajon egyutt vannak?

Zelefánt 2011.05.18. 17:05:41

@Norcsesz:
Hallgatnod kell az üzletmenetről, mint egy magányos, elszontyolodott lepényhal.

Norcsesz 2011.05.18. 17:07:30

@Zelefánt: Rendben, ez megoldható. Egyéb igény? :)

Hurri Kán 2011.05.18. 17:08:59

@Zelefánt:
Ezen ne múljon, csinálunk nekik jogsegély-szolgálatot is :D

@Norcsesz:
Referenciákkal igazolható, megfelelő szakmai végzettség és munkatapasztalat elengedhetetlen.

Zelefánt 2011.05.18. 17:09:07

@Norcsesz:
Ne kergess holmi szobalányokat a tengerentúl.

Norcsesz 2011.05.18. 17:10:09

@gyvy: Óóó, ezek mind megvannak.

Norcsesz 2011.05.18. 17:11:13

@Zelefánt: Ez meg simán menni fog... A szobalányok valahogy sosem érdekeltek... :)

Hurri Kán 2011.05.18. 17:12:49

@Zelefánt:
Tedd azt, abból nagy baj nem lehet.

@Norcsesz:
Akkor semmi akadályát nem látom az adminisztrációs vezetői pozíció betöltésének :)

Hurri Kán 2011.05.18. 17:30:37

@Norcsesz:
Örülök :))))
Szóval lassan összeáll ez, alapító megvan, adminisztrációs vezetőnk van, fővédnök van, milyen hátramozdítók kellenek még egy ilyen egyesülethez? Fogalmam sincs, sose alapítottam még egyesületet.
Előre szólok, aki futballbírót, esetleg állami ítéletvégrehajtót ajánl, azzal nem állok szóba utána! :D

Zelefánt 2011.05.18. 17:50:08

@gyvy:
Csak Hajnalka hallgat, mint (a lepény)hal a(z egyesületi) vízben...

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 17:51:07

Úristn, itt is mindenfélének meg kell felelni. Mint egy állásinterjún.

Hurri Kán 2011.05.18. 17:53:09

@Zelefánt:
Lehet, hogy csak a hakni húzódott el, azért késik a következő poszt. Vagy gyakorolja a koreográfiát, nem tudom. HA egy órán belül nem ad magáról életjelet, megtudakolom a késedelem okát.
Azér egy leendő egyesület fővédnökétől több megbízhatóságot várok el.

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 17:55:21

Ne kezdjétek, ne kezdjétek..... :)))
Má' szülöm.

Hurri Kán 2011.05.18. 17:55:40

@Ayesha:
Természetesen.
Élőlények mentális egyensúlyáról van szó, nem lehet hebrencs módon hozzáállni a dologhoz.

Hurri Kán 2011.05.18. 17:56:52

@Hódos Hajnalka:
Még csak most?
Ez Lhalatlan :DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 17:57:23

@gyvy: ha kiadod a telefonszámom, megöllek.

Hurri Kán 2011.05.18. 18:00:07

@Hódos Hajnalka:
Ne aggódj, nem teszek ilyet.
Bár, ha kellőleg megvesztegetnek :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 18:06:14

@gyvy: akkor én külső megfigyelő leszek:)

Albino Vernyul 2011.05.18. 18:09:47

@Hódos Hajnalka: Es megerkezett a baltas demon.. Ideje volt, egyre jobban elszabadul itt az Alekosz hatas... Remes..;)

2011.05.18. 18:12:42

Gyerekek, Alekosz műsora értéket közvetít. Nem én találtam ki, Kolosy Péter száját volt képes elhagyni ez a mondat, hosszabban, ha valakit érdekel:

hvg.hu/velemeny/20110518_kolosi_peter_alekosz

Csak egy kiemelés: "így a tévéműsorok elsősorban szórakoztatni szeretnének. Ilyenkor a legnagyobb tömegek könnyedségre, humorra, érzelmekre, nem pedig mélyen szántó, magvas gondolatokra vágynak. Persze, aki arra vágyik, az is megtalálja a neki szóló tartalmat. "

Megtalálja, meg persze baszd meg! Hajnali háromkor!!!! Hetente egyszer!

Hurri Kán 2011.05.18. 18:14:54

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Te milyen Alekosz hatásról beszélsz? Itten nagyon komoly dolgokról van szó. :D

Hurri Kán 2011.05.18. 18:35:01

@beebeer:
Akkor rá kéne venni, hogy számoljon be az M.L.E. megalakulásáról.

Soror Formoza 2011.05.18. 18:39:45

@beebeer:
Csak halkan kerdezem, mi van hetente egyszer, hajnali haromkor?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.18. 18:40:44

A tegnapi AlekosznakValóban nagyon jó fej, barátságos volt Beatrix!

A mai AlekosznakValóban lesz Béres Anett is!

Drogon 2011.05.18. 18:42:37

@beebeer: Érdemes elolvasni az egész cikket?

Norcsesz 2011.05.18. 18:42:50

Na, újra köztetek, csak közben haza is kellett jönnöm, de némi kutyázás után, Ti vagytok az elsők :) Szóval, Egyesület alakul. Jóóó :))

2011.05.18. 18:44:59

@Soror Formoza: OK, elismerem elragadtattam magam.
Már hajnali kettőkor is lehet értékhordozó, -őrző műsorokat találni az RTL-en. HAVONTA.
Most nem jut eszembe egy sem, a Képíró sorozat szerintem a TV2-ön fut, szigorúan baglyoknak, nehogy Mari néni egyszer az életben lásson valami jót.

2011.05.18. 18:46:45

@perpetum: nem tudom, még én sem értem a végére..... Ha van elég időd....

Norcsesz 2011.05.18. 18:47:45

@gyvy: Közhasznúak leszünk, vagy nem közhasznúak leszünk? Mer'hogy nem mindegy...

Hurri Kán 2011.05.18. 18:49:25

@Norcsesz:
Kiemelten közhasznúak, mi más... Nem gondolnám, hogy bárki is foglalkozna rajtunk kívül Lhalak szocializációjával, márpedig lássuk be, hogy ezen állhat, vagy bukhat a világ sorsának jobbrafordulása.

Zelefánt 2011.05.18. 18:50:52

@Norcsesz:
Közösen leszünk haszontalanok.

Soror Formoza 2011.05.18. 18:51:54

@Zelefánt:
Hm???
Valami parhuzamos vilagba kerultem, mar semmit sem ertek! :)

Drogon 2011.05.18. 18:51:59

"A VV4-ben például volt dohányzás elleni kampány, alkoholmentes hét, műveltségi hét, felhívtuk a figyelmet a hátrányos helyzetű kistérségekben élő családokra (még 177 millió forintot is gyűjtöttünk nekik)."

Közben orrba-seggbe dohányoztak, tolták nekik a páleszt, meg bagót - lol - de volt kampány, hogy nem kéne.

Remek.

Nem olvasom tovább.

2011.05.18. 18:52:43

@gyvy: szerintem körül kellene nézni az EU-s pályázatok között is, ha pár éve milliókat nyert egy kutyafitness szalon nekünk is lehetne esélyünk.

Peter__Blau 2011.05.18. 18:53:44

Igazam lett, az egyik tesót rakta ki tegnap, és szerencsére azt a borzalmas hangút aki rikácsolni is szokott :-)

Norcsesz 2011.05.18. 18:54:13

@gyvy: Jól látja Elnök úr :D :D
Nem tudom, hol tartasz az alapszabályban, de lenne jó pár ötletem.
Úgymint: cél meghatározása, a már említett tagi feltételek, pénzügyi szabályzatok (tagdíj, juttatások a vezetőségi tagoknak - gépjármű, 2 hetes nyaralás vmi Lhal mentes tónál, tengernél, óceánnál - ez szabadon választott sattatöbbi...) Ilyesmik, és még van megannyi a fejemben.

Norcsesz 2011.05.18. 18:55:09

@Zelefánt: :) Ilyen még úgy sincs, a jogalkotóknak okoznánk némi fejtörést :D

2011.05.18. 18:55:37

@perpetum: pedig érdekes rálátást ad Kolosy Péter világára. Amúgy sem bírom a palit, mióta nagyfejes lett, mintha folyamatosan egy uborka lenne a seggébe állítva. Merev a pali, gondolom azt hiszi, így tekintélyesebbnek látszik.

Soror Formoza 2011.05.18. 18:56:48

@beebeer:
Szerintem teljesen igazad van, nincsen benne semmi tulzas.

Norcsesz 2011.05.18. 18:57:09

@beebeer: Az uborka hasonlatod azért találó, merthogy kissé "más", mint a heteroszaxuális beállítottságú emberek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.18. 18:57:25

@Peter__Blau: Csak nélküle szürkébb lesz a műsor! :(

2011.05.18. 18:59:43

@Norcsesz: nem akartam homofób lenni, írhattam volna úgy is, hogy lenyelt egy seprűnyelet...
De ez sem kevésbé áthallásos. Jaj nekem!

Zelefánt 2011.05.18. 19:00:02

@beebeer:
A majomkutyák pedig előnyt élveznek, hisz tudjuk.

Norcsesz 2011.05.18. 19:02:54

@beebeer: Nem, nem, éppenhogy ezért találó :)))) Mert ő tényleg meleg. Nincs ezzel semmi bajom persze, az ő dolga, de ezért volt jó az uborka hasonlatod :D

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 19:03:49

@Peter_Cs: mi van Petikém, csalod Évát?:)

Hurri Kán 2011.05.18. 19:04:04

@Soror Formoza:
+1 :D
A legdurvább, én magamat sem értem. Na mindegy... :D

@beebeer:
Mindenképpen.
Akkor kell valakit pályázatfigyelő pozícióba is alkalmazni...
(Oldalról, hogy közben lássa a monitort.)

@Norcsesz:
Töredelmesen bevallom, van némi restanciám, igazából még csak az alapszabály megalkotását célul kitűző javaslatösszegző ülés kitűzésének helyét, időpontját és napirendjét közzétevő felhívás szövegének tervezetéig jutottam. :D

Norcsesz 2011.05.18. 19:05:13

@Zelefánt: Ha az lennék, már nem lennék az :D

2011.05.18. 19:05:25

@Zelefánt: persze, a majomkutyák és lepényhalak! Előre!
Következő választásokon indulhatnánk a Kétfarkú kutya párttal összefogásban. Ahogy mostanában állnak a dolgok, még nyerhetünk is! Jól megszívnánk.

Norcsesz 2011.05.18. 19:06:02

@gyvy: :D Jól van, tervezgesd csak a felhívást :D

Drogon 2011.05.18. 19:06:15

@beebeer: Elolvastam. A riportert, ha férfi, blokkolnám. :)

2011.05.18. 19:07:08

@gyvy: én vállalom a pályázatfigyelő szerepét. Azért tudni kéne mégis milyen szervezeti formában léteznénk.

Hurri Kán 2011.05.18. 19:07:09

@beebeer:
Ha nem is uborka, más volt már beleállítva...

Zelefánt 2011.05.18. 19:07:33

@gyvy:
Meddig él egy lepényhal?
Mert ha ilyen sebességgel haladsz, nem lesz kit beetetned...izé, képviselned.

Albino Vernyul 2011.05.18. 19:07:33

@Norcsesz: Majd fel kell venni egy palyazati tanacsadot is, hogy a rendezvenyeket, tanulmanyutakat a tengerhez, EU palyazatokon szerezzuk meg.. Mindenre gondolni kell parttarsaim..

2011.05.18. 19:08:11

Nahát, kezdődik!! Alekosz éppen értéket közvetít.

Norcsesz 2011.05.18. 19:09:37

@Albino "karazsnyikov" vernyul: De szigorúan megbízási szerződéssel,horribil összegért, hogy ne kelljen utána járulékokat fizetni, és persze csöpögtessen vissza a díjából nekünk, ugyebár... :)

Hurri Kán 2011.05.18. 19:10:21

@beebeer:
Kiemelten közhaszontalan formában. :D

@Zelefánt:
Ettől nem tartok, nem kihalástól veszélyeztetett faj.

Albino Vernyul 2011.05.18. 19:10:54

Ja, es kell egy partpenztarnok, aki otthon van a kanari-szigeti szamlak kezeleseben, offsoher cegek uzemelteteseben, es a fekete tamogatasok zsebunkbe juttatasahoz.. Szerintem jol megfogunk elni, csak oda kell figyelni a reszletekre..

Zelefánt 2011.05.18. 19:12:14

@beebeer:
Bár valami mást vezetne inkább...
Tán áramot...

dr. gernika 2011.05.18. 19:12:19

Barbika mennyire rövidlátó, hogy mindent 5 centiről néz??? Vízforralóban tojást főzni?

Hurri Kán 2011.05.18. 19:12:38

@Norcsesz: @Albino "karazsnyikov" vernyul: @beebeer:
A legelején le kell szögeznem, semmiféle disznóságot nem támogatok. Mármint olyat, amiből kihagynak :D

Norcsesz 2011.05.18. 19:13:18

@gernika: Mert a szemüveg ciki :))))

Drogon 2011.05.18. 19:15:07

Evolúciós zsákutca mind.

Norcsesz 2011.05.18. 19:15:45

Ágyba szervírozta a reggelit a hülyevihogópicsabarbika ... boaaaa...

Albino Vernyul 2011.05.18. 19:15:46

@Norcsesz: Persze, aztan mehetunk repi kajazni mindenfele rendezvenyre, kicsi beszed, sok eves-ivas es repi ajandekok, egy fel tokhal, orkacapa maj, tintapolip taska, meg ilyesmik.. Esetleg reszesedes egy-egy ocenanjaro nyeresegebol, ilyesmikre gondoltam.. Mindezt persze csak az izzzze... Milyen halat is vedunk mi tulajdonkeppen..?!;)

Zelefánt 2011.05.18. 19:15:52

De az is ribi, aki most ott van mellette...
Akkor a szőke zajgépet miért baszták ki?...
(És miért nem inkább a maxi-változatot, ugyanabból a szériából?...)

Norcsesz 2011.05.18. 19:17:28

@Albino "karazsnyikov" vernyul: :D Lepényhal... De kit érdekel? A lényeget leírtad :D

dr. gernika 2011.05.18. 19:17:40

@Norcsesz: A varázsszó: kontaktlencse. :)

Jó ötlet volt amúgy a gonoszmostohanővéreket megfelezni.

Drogon 2011.05.18. 19:19:27

Az a barna hajú csaj mennyire boldog. Nyerje meg ő. Tök jó menyasszony/nej lenne.
Mondjuk az a baj, hogy minden faszkalap, mint amilyen alekosz, tök mindegy mit tesznek meg érte, a szopósat választja majd, aki csak a csöcsöt teszi oda reggelire.

dr. gernika 2011.05.18. 19:19:51

A maradék nővér kazla ebből a szögből durvább mint Éváé. :)

Drogon 2011.05.18. 19:20:50

Olga még mosolyok is a feladat közben:D

Hurri Kán 2011.05.18. 19:22:12

Ti most télleg a műsorról beszéltek itt? Komolytalan népség :DDD

Norcsesz 2011.05.18. 19:22:12

Ezeknél még én is jobb feladatokat találok ki... Majmok...

Norcsesz 2011.05.18. 19:22:52

@gyvy: Nem lehet nem nézni, Hajninak elvárásai vannak velünk szemben. :D

Zelefánt 2011.05.18. 19:23:05

Olga most döntötte el, hogy kit lő le elsőként.

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 19:23:07

testileg a Virsli meg a Brigi a legjobb szerintem. A fejeket inkább hagyjuk...

Hurri Kán 2011.05.18. 19:24:43

@Norcsesz:
Ismerjük ezeket az elvárásokat?

Drogon 2011.05.18. 19:25:07

@gyvy: Már tegnap is néztem és annyira szar volt, hogy itt már kommentelhetek róla. *kacsint*

Norcsesz 2011.05.18. 19:25:55

@gyvy: Hát mindet nem, de ez biztos köztük van :D

Zelefánt 2011.05.18. 19:26:00

Főnyeremény ez a Tajgetosz, most is üveg volt a kezében, miközben az egyik jószág szerelmet vallott neki...

2011.05.18. 19:26:19

@gyvy: nem értem, hogy kérdőjelezheted meg szándékaink tisztaságát. A lepényhalak szocializációjának társadalmi fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy második a tevékenységek besorolásának olyan listáján, melyet a VILÁGBÉKE vezet.

Peter__Blau 2011.05.18. 19:26:53

A legnagyobb arc az egész műsorban a kisbusznak a sofőrje :-D Bármi történik körülötte, nyálas álszerelmi vallomás, vagy nők nyafognak, vagy ellenségeskednek, ez a pasas csak egykedvű pofával vezet a kis sapkájában. Klasszikus taxis fej :-D

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 19:26:56

Floreszt most Bobby Ewingnak öltöztették?

Hurri Kán 2011.05.18. 19:27:32

@Norcsesz:
Hogy kommenteljünk? :)

@Zelefánt:
HA ezek vallanának nekem szerelmet, én is innák közbe :DDD

Norcsesz 2011.05.18. 19:28:06

@Ayesha: Mert hívja őket a nagy Ohio folyó :D

Peter__Blau 2011.05.18. 19:28:10

MIért hívja Floresznek?

(nem kell várnom néhány percet te hülye blogmotor!)

Hurri Kán 2011.05.18. 19:29:46

@beebeer:
A lepényhalak nélkül a VILÁGBÉKE kiteljesedése elképzelhetetlen.
John Lennon is akart erről írni egy dalt, de a merénylet sajnos megakadályozta benne.

Norcsesz 2011.05.18. 19:30:07

@gyvy: Bizonyám, márpedig hogyan kommenteljünk, ha nem nézzük?? :)

Peter__Blau 2011.05.18. 19:30:10

Ez az Alekosz egy akkora pozőr amekkorát még soha nem láttam.

dr. gernika 2011.05.18. 19:31:09

Háppersze, istenien áll aleknek a kezeslábas. :)

2011.05.18. 19:31:16

Remek! Versenyzői overall és tornacipő.
Puszi a stylistnak!

Hurri Kán 2011.05.18. 19:32:56

@Norcsesz:
Én egy másodpercet sem láttam belőle. De nem is bánom, nem forgácsolhatom szét a figyelmemet, fontosabb most az Egyesület nekem :)

Norcsesz 2011.05.18. 19:33:06

Hábuffff :D :D :D
Go Trabi, Go!!! :D

Zelefánt 2011.05.18. 19:33:11

Hánytál már össze repülőt?
Bevallom, én még nem, de az egyik ribi már ebben a témakörben is otthonos.

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 19:33:12

gríííz lájtnin góóóó grííz lájtnin:D:D

2011.05.18. 19:33:37

Alekoszt le kellene vinni rallyzni. Mondjuk beültetni Loeb mellé egy WRC-s futamon, megfelelő pillanatban aztán Sebastian egyszerűen kipattanna mellőle.

Drogon 2011.05.18. 19:34:07

Ez az ölelkezés lehet Alekosznak valami mentális orgazmus.

Norcsesz 2011.05.18. 19:34:23

@gyvy: Igazad van, ezt a részét átvállalom Tőled, leveszem ezt a terhet a válladról :) Persze szigorúan Hajni elvárása miatt :D

2011.05.18. 19:34:56

@gyvy: "fontosabb most az Egyesület nekem"

Hajrá! Valakinek dolgoznia is kell! Mi meg majd learatjuk a termést. :))))

Hurri Kán 2011.05.18. 19:35:04

@Zelefánt:
Ezek nyilván polifunkcionális persona non gratisok.

Norcsesz 2011.05.18. 19:35:21

Ééééés..... smáááár :))))

2011.05.18. 19:36:21

folyamatosan bontakozik és terjeszkedik. És várom mi lesz a végkifejlet.

Mi lehet ez, ekcéma?

rianna 2011.05.18. 19:36:44

Az alektranszporter minden pénzt megér:D Eddig azt hittem, hosszabb, most láttam, milyen kis csapott:))))

Drogon 2011.05.18. 19:37:15

Alekosz azt választja majd, aki úgy elveszi a szüzességét, hogy nem bír kimenni a lakókocsiból.

Hurri Kán 2011.05.18. 19:37:36

@Norcsesz:
Nem is tudom betűkbe foglalni, hogy mennyire hálás vagyok ezért. Arra nézve pedig ötletem sincs, hogy mi módon róhatnám le hálámat :)))

Norcsesz 2011.05.18. 19:37:42

Barbi: "Csókolkodott párunkkal" nemááááá :D

Norcsesz 2011.05.18. 19:38:24

@gyvy: Lepényhallal :))) Mi mással?? :)

2011.05.18. 19:38:34

Szögezzük le, Alekosznak nincs humora. Semennyi se. És hülyeségeket beszél.

pocokpocok 2011.05.18. 19:39:13

ez a paraszt gúnya áll alekosznak a legjobban:D

Hurri Kán 2011.05.18. 19:40:04

@Norcsesz:
Természetesen.
Ha Hajni kiadja a szerzői jogokat, akkor leehetem rólad? (Mármint a lepényhalat).
:DDD

Zelefánt 2011.05.18. 19:40:08

És most, hogy Tajgetosz mégsem alakult vissza békából herceggé, vége is lesz a szériának?...

2011.05.18. 19:40:41

Zs-kategóriás bajor pornófilmekben szenvedélyesebb csókjeleneteket lehetett látni, pedig azok sem arról híresek!

Peter__Blau 2011.05.18. 19:41:21

Szeretnél táncolni?
Szeretnék.
Na gyere.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

rianna 2011.05.18. 19:41:26

na ezt hogy ússza meg?:D szeretnék a tied lenni:)))

dr. gernika 2011.05.18. 19:41:28

Ez a véglény bebaszva még kevésbé vonzó. Istenem, az a buta fej, nemhogy csipesszel, de még lovaglópálcával sem nyúlnék hozzá....

pocokpocok 2011.05.18. 19:41:29

ma volt egy kérdés, mittudoménholhallottam:
ez az escortos liba ebből a munkából tartjael szüleit: ha összejön alekosszal,majd alek tartja el az ősöket?

Zelefánt 2011.05.18. 19:41:41

Szürreális randevú...
Unnaturális lesz az inkább...

loverain 2011.05.18. 19:41:59

ugyenem? ugyenem? ugyenem fogják már most az elején csinálni???

Norcsesz 2011.05.18. 19:42:06

@gyvy: Na pillanat, hát nem én kapom a lepényhalat?? Akkor ezt most hogy??? :D :D

Drogon 2011.05.18. 19:42:50

@beebeer: Én leszögeztem. De ez a szőke nipa, aki lepuszizta, szerintem esélyes.

pocokpocok 2011.05.18. 19:43:25

úgy gondoltam,ma lesz szex: de elment a kedvem:D

dr. gernika 2011.05.18. 19:43:25

Miért kell két oldalon mutatni a tippelendő nőstényeket a kiesettekkel együtt? Szabin van a kolléga, aki egy oldalra rendezné a maradékot?

Peter__Blau 2011.05.18. 19:43:29

@gernika: Ezek a nők is így voltak az elején, azután rájöttek, hogy van az a pénz :-D

pocokpocok 2011.05.18. 19:43:57

@gernika: alacsony költségvetésű műsor:)

lac64 2011.05.18. 19:44:06

@pocokpocok: Alekosznak valóban a kiesett testvér feszegette ezt a témát.

Ayesha (törölt) 2011.05.18. 19:44:57

MÉR NARANCSSÁRGA AZ A KURVA MADÁÁÁÁÁR?????MÉÉÉÉÉÉR?????

Hurri Kán 2011.05.18. 19:45:03

@Norcsesz:
Dehogynem. Talán vasárnap este volt, amikor valaki kitalálta, hogy úgy mennek Hajnival haknizni, lagzikba, meg ilyesmi helyekre, hogy egy ménkű nagy lepényhallal Hajnit beterítik, és leeheti róla az ünneplő tömeg.
És tudtommal ez a produkció is le lett védve.
Legrosszabb esetben helyettesítjük a lepényhalat mondjuk egy tonhallal, az is finom :)))

Zelefánt 2011.05.18. 19:45:38

@pocokpocok:
És otthon már tudják?...

2011.05.18. 19:46:58

@Ayesha: nem volt kék a kisállat kereskedésben, azért.

Hurri Kán 2011.05.18. 19:47:03

@Zelefánt:
Honnan tudod, hogy otthon akart?

Zelefánt 2011.05.18. 19:47:27

@Ayesha:
Mert kékre már a reteknek nem futotta, a sok bírság miatt, valószínűleg.

Norcsesz 2011.05.18. 19:47:45

@gyvy: Értem már! :) Bármilyen hal jöhet, szeretem mindet :)

2011.05.18. 19:49:06

@gyvy: lehetne akkor már lazac, szerintem Hajninak mindegy mivel terítik be. A lazacnak még a színes is jobb. Meg nagyon szeretem és ritkán jutok hozzá. :)

Hurri Kán 2011.05.18. 19:49:44

@Norcsesz:
Jó neked, én a szaguktól rosszul vagyok, pedig horgászom :)))

Na jó, egy-két halat meg tudok enni :)

Hurri Kán 2011.05.18. 19:51:07

@beebeer:
Nem, kimondottan lepényhalról szól a program. Nem kívánt vendégeknek esetleg lehet szervírozni elektromos angolnát :DDD

2011.05.18. 19:51:10

@perpetum: "a szőke nipa, aki lepuszizta, szerintem esélyes."

Szerintem is, meg a Barbi meg az Olga.
Tippeljük meg, a haltápot meg amit nyerünk felajánljuk a Lepényhal társaságnak.

pocokpocok 2011.05.18. 19:51:39

@Zelefánt:
mostmár tuti, ha telik újságra, vagy tv-re:)

Zuzimama 2011.05.18. 19:51:50

A tévém a randi felénél beszüntette a sugárzást.
DE! Persze, hogy Olga nem vállalta be a pallónsétafikát, a szerkesztők nem untatják a nézőket kétszer ugyanazzal a csajjal. Olga sokkal hidegvérűbb annál mintsem kihátráljon egy ilyen megmérettetésből.

Aztán ami nyilvánvaló, hogy Brigi olvasta a szöveget az étteremben (ami szerintem nem is létezik, csak díszlet). Csak éppen pocsék színésznő, és felolvas, nem átéléssel előad.

Na és persze, hogy ők nyerték meg a "kupát", mert csak az ő kocsijukat borították talpra. Muhaha. :DDDD

A narancssárga madarat már csak említem, de hogy Alekosz felszólítja Brigit, hogy meséljen az érzéseiről aztán elkezdi habzsolni a hotdognak látszó valamit, az vicc.
Olivér még semmit nem evett???

never again 2011.05.18. 19:52:01

Hal, csak ha mélyhűtött és azt is csak zuhanyzáshoz! :D

Zelefánt 2011.05.18. 19:52:34

@beebeer:
A boldogság kék lepényhala, ajkán Tajgetosz csókjának ízével, és még ló sem volt a közelben...
(Végre megtapasztalhattam a női NEMet belülről...bazmeg.)

2011.05.18. 19:52:56

@gyvy: kaphatnék én is? Mármint nem elektromosat. Szeretem az angolnát is, nagypapám halőr volt a Zalánál, ha érted mire célzok. :)

loverain 2011.05.18. 19:53:28

Alek rossz szőkét rángatott ki a villából.
Eltévesztette :)

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 19:53:42

@beebeer: ööö..... ezt most hogy értsem? :D

Soror Formoza 2011.05.18. 19:53:47

@Ayesha:
mert a narancs az egy meleg szin, a madar meg az rtl kellektarabol van, azert

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 19:54:43

ja, és van új poszt :)))

Hurri Kán 2011.05.18. 19:54:57

@beebeer:
Természetesen, hogyne érteném :)))

MegLepke 2011.05.18. 19:55:08

Hellóka! Ma sem lesz poszt? Faszom, tegnap bedöglött a tévém, hang van, kép nincs. Nem tudok tanulni a nimfácskáktól stílustant!:(

pocokpocok 2011.05.18. 19:55:23

hagyd a kalapot, könyörgök, eltakarja a bamba fejed...

2011.05.18. 19:56:22

@Zelefánt: :DDDDDDDDDD

Nem csoda ha bekattanunk, ez a műsor híven tükrözi a belefektetett munkát. Ami nulla. Csak tudnám kinek lehet ezt megköszönni? Olivérnek személyesen szeretném. Rúgnám szájba. Telivérrel.

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 19:56:48

@MegLepke: szivi, még bele is írtalak, baszki!

Norcsesz 2011.05.18. 19:56:48

Andreát takarítsák ki onnan!!!!!!!!! Követelem!!!!

pocokpocok 2011.05.18. 19:57:14

meztelenül alszik, összenunizza a takarót, kamerák előtt:jáááj

dr. gernika 2011.05.18. 19:57:26

Brigike nagyon csúnyán ejtve lett.

Zelefánt 2011.05.18. 19:58:32

Na, már megint állatmese...
Ez tegnap is ütött.

pocokpocok 2011.05.18. 19:59:10

pff:akarod, hogy a görög bika beterelje a karámba a kis pónit?
*fetrengek!jáj

Zelefánt 2011.05.18. 20:00:05

@Norcsesz:
Tajgetoszt takarítsák ki onnan, a csajok voltaképp maradhatnának...

Zelefánt 2011.05.18. 20:00:52

És basszák utána azt a fasz kalapot is.

Zelefánt 2011.05.18. 20:02:32

@sigggggma:
Hát annyit mindannyian, már feltéve, hogy nem fej nélkül születtünk...

pocokpocok 2011.05.18. 20:03:33

brigitta: síííírjáááál!:D

MegLepke 2011.05.18. 20:04:09

@Hódos Hajnalka: engemet-e?:D Ezek után végképp kíváncsi vagyok milyen kontextusban kerültem egy posztba a niNfácskákkal:DDD De persze örülök ám neki nagyon:)

pocokpocok 2011.05.18. 20:06:29

paraszt: se puszi se pá anyának!
pofán törölném: anyja is majdnem megtette

2011.05.18. 20:07:41

Tudom, nem bántjuk a mamákat, de hány centi lehet Válja mama? Mint egy kislány a harmadikból.

pocokpocok 2011.05.18. 20:08:01

mekkora baszott mikró, mint egy komplett sütő:S

pocokpocok 2011.05.18. 20:08:47

mama menyet keres műsor!

Zelefánt 2011.05.18. 20:10:11

Kalapban zabál...
Tiszta Dallas...

Zelefánt 2011.05.18. 20:11:59

A nászajándék meg egy kurva nagy adag pálesz, gratulálok...

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 20:14:34

@beebeer: hát hogy nekem mindegy, hogy mivel terítenek be.
dehogy mindegy :DDDD

2011.05.18. 20:16:04

@Hódos Hajnalka: jaj bocs, most vettem észre, hogy áthallásos.
Én arra gondoltam, ha már hallal borítanak be legyen lazac. :)))))

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 20:21:53

@beebeer: nekem mindegy, csak vízben legyen, egyébként pont ma utasítottam vissza a lazacot, pedig nem beteríteni akartak vele, hanem a számba akarták adni.
detényleg :DDDD

sanya64 2011.05.18. 20:30:44

Veronika mai adagja:

- És közelebb kerültetek egymáshoz?
- Igen.
- Miiiii?? Miiiiiiiiii???!!!.... ((

meg köll zabálni a kis bigét, kb. ha a görög isten akár csak valakinek odaköszön, neki máá attól is összeszorul a pici szíve... ))

amúgy meg ő járt a legjobban, végigalutta az egészet, nem izgulta magát halálra, sőt holnap lehet, hogy kérni fogja, Alekosz helyett küldjék be neki inkább otthonról a maciját... ))

2011.05.18. 20:32:01

@Hódos Hajnalka: ez most fájt! Majdnem annyira mint Denis Leary.
Én szegény csajszi vagyok, akkor ettem lazacot, mikor a sarki CBA-ban elárazták a mirelitet, 286 Ft-ért vesztegették, vettem mindjárt tízet, mert én már tudtam, amire ők csak a következő héten jöttek rá, valójában 2860 Ft. Tőkehal is volt. :)

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 20:37:37

@beebeer: hát spanolj velem össze, olyanokat eszünk, hogy beszarsz, anyukám :))))

2011.05.18. 20:45:24

@Hódos Hajnalka: feltéve ha te főzöl. :)))) Majd jókat dumálunk közös (!!!) szerelmeinkről, listákról, meg hogyan lehet térdenállva vákumozni Angust a TV-ben. (hát sose nősz már fel, te lyány - ezt szokta mondogatni a nagymamám)

Zelefánt 2011.05.18. 20:51:20

Közösségteremtő idők járnak, úgy látom.

Hódos Hajnalka 2011.05.18. 20:53:40

@beebeer: nem szándékozom (felnőni) .... de értem ám :D nálunk ez a "hajnyeLányakárapád... :D
jóvan, én főzök. te meg hozzál alapanyagot ennyiér, amennyiér lazacot vettél, mázlista :)))

2011.05.18. 21:14:05

@Zelefánt: irigykedsz, mi? :))))))

ez üres? 2011.05.19. 16:34:15

@Zelefánt: Kinek-kinek érdeme szerint!A vv Éva is a bemutatkozó listájában csak alkoholmenteseket sorolt fel. És ahhoz képest? Majd besegit a barátjának!

ez üres? 2011.05.19. 16:42:44

És Vája mama nem néz Netet?Mit szól Barbi fotóihoz?Pedig Őt ajánlgatta pici fiának!Bár aszongyák, a k...ból lesz a jó feleség! biztos Ő is hallotta ezt az aranyköpést!

Nyanyóka 2011.05.20. 17:00:47

Hanyas vagy Te Hajni?????!!!!!!!!

Hódos Hajnalka 2011.05.20. 21:23:58

@Nyanyóka: hámajmegmondom, viccelsz? :D
süti beállítások módosítása