Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillag születik - 3x07

2011. május 16. 11:01 - Hódos Hajnalka

Na, hát szívem szerint leírnám, úgy megbántam, hogy igen mondtam arra, hogyvoltozzam a Csillag születiket, mint a kutya, amelyik hatot kölykezett, de az igen elhangzott, innentől kezdve meg senkit nem érdekel, hogy a bloggerina mennyire kínlódik a műsor alatt, úgyhogy nézzük, mi történt a második döntőben a Kiscsillagokkal. Ördög Nóra ötéves kislánynak öltözött, a fodros kis ruhácskája igazán ennivaló, a nyakába akasztott lupé már nem annyira, a szombat délutáni lustinak vége. Settenkedő mondta egyszer valamelyik Megasztárban, hogy ő két dolgot nem fog megérteni soha az életben, az egyik az NDK, a másik a Depeche Mode, ez arról jutott eszembe, hogy én ugyanígy vagyok a NOX együttessel és a pulykamell sonkával, szóval akkor ébredjünk fel és éljük a jót. A zsűri hölgy tagjainak szélfútta hajat készített a fodrász, Szonjáé a langyos kora nyári szellő, Hernádi Judité a tomboló orkán, rögtön ezután hőszivattyús bojler és félszemű héliadés csaj, csapjunk a lecsóba, a színpadon az Appril Project.

A tagokban nagyon sok közös van, majdnem mindenkinek elváltak a szülei, régen a Kék fényben hivatkoztak erre a visszaesők, változnak az idők. Ha nem lenne elég bajuk, tegnap megsérült az egyik táncos. Összeütközött egy másik taggal, elvesztette az eszméletét, mentő vitte kórházba. Ricsi hálistennek sokkal jobban van, a koreográfus táncol helyette ma este. Piros-fehér cucc, gumikötelek, a produkció lendületes és ha szeretném a táncos produkciókat, élvezném is. A történetből persze most sem értek egy kukkot sem, a közönség igen, hatalmas taps. Szirtes Tamás lelkendezik, nemcsak a kötelek vannak gumiból, hanem a táncosok ízülete is, hihetetlen az a dinamizmus és erő, ami táncosokból árad. Juci meghatódott, Fáy Miklós szerint a zsűri csak bólogatni tud, mint a birkák, mert olyanok szeretnének lenni, mint ők, Szonja még nem látott gumiszalagos produkciót. Akinek életében egyszer már meggyűlt a baja a gumipókkal, küldjön egy sms-t, rikkant Nóra, 37 pont, egészen elképesztő! Aztán megtapogatja a srácokat, hogy van-e ízületük, van, megnyugszom, mindent Ricsiért tettek. Ricsinek innen üzenem, jobbulást, kölyök!

Teca ma este nagyon szép, jön velem, kisasszony? Sanyi nyújtja a karját, vezeti Tecát, lelkesíti, az Appril bemelegítette neki a közönséget. Teca kisfilmje megható, megnézhetjük, hova jár suliba, technikából és rajzból van felmentése. Teca azt szeretné, ha nem a vak lányt látná benne a zsűri, hanem a tehetséget és elénekli Rihanna Unfaithful c. dalát. Feszengek, mert igencsak közepesen, hamis is, nincs benne erő. Na persze, az eredeti se jobb, nem szeretem az ilyen vernyákolós számokat, na meg jócskán ki kell nőni a kamaszkorból ahhoz, és persze mást is kell csinálni ahhoz, hogy hiteles legyen az előadás, ugye. Fáynak sem tetszett, tehetséges vagy és szép a hangod, de több nem derült ki. Szonját sem győzte meg az előadás, nem Tecáé ez a dal. Jucinak speciel tetszett, Szirtes Tamás megint teátrális, te magad vagy a hűség és a hűtlenségről énekelsz. Teca 29 pontot kap, azért örül, hogy volt olyan zsűritag, akinek tetszett, és örül az építő jellegű kritikának is.

Következik a hangulatkeltés nagymestere, Gomes. Gomes két piros pontot is kap tőlem, a cuki kisbabáért aki a kisfilmben szerepel, és azért, mert azt mondja, csak akkor tud összpontosítani, ha egyedül van, na ezt osztom. Nekem nagyon tetszik, amit ez a csaj csinál, és egyből értem, mit táncol, belém is vág az irigység, jó lenne, ha én is találnék valami kifejezési formát arra, hogy társadalmilag elfogadható módon kiadjam magamból a feszültséget, a fájdalmat, a rettegést vagy éppen az örömöt, mert néha nem tudok vele mit kezdeni. Gomes tud és nagyon jól csinálja, őt nézném az idők végezetéig. Fáy pozitívan el van szörnyedve. Szirtes és Szonja egyetértenek abban, hogy sok ismétlődő mozdulat volt a táncban, máskor legyen színesebb az előadás. Gomes nem egy szószátyár alkat, egyet értesz a zsűrivel? Persze. Timi következik, Nóra leveszi róla az összes izgalmat. Timit anyukája tanította énekelni, erről szól a kisfilm is, ugyanolyan unalmas, mint maga a produkció, lédigaga és sárkányhurcibálás, Timi színpadi mozgásán még lenne mit javítani, az egész erőltetettnek tűnik és sok is a csajnak. A szememnek pláne. Szonjának tetszett, eddig ez illett a legjobban Timihez, halacchalacchalacc! Szirtes és Fáy kritikus, egy számot el kell kezdeni és be kell fejezni, nem lehet belepihenni, ez két perc! Jucinak a show tetszett, az isteni volt, és a zsűri még kerülget valamit. Izé. Nem mondják ki konkrétan hogy hamis volt, de az volt. 30 pont, Nórát az érdekli, a hatalmas sóhaj a végén a mikrofonba tudatos volt? Sajnos, csak úgy jött és igen, Timi elfáradt a végére.

Sanyi megijed Szabó Ádámtól, reméli, nem a Cotton Eye Joe fog következni. Neeem, Ádám szeretné bebizonyítani, hogy van benne elevenség és nagy meglepetéssel készül. Hát ennek a produkciónak sem én vagyok a célközönsége, értem én, hogy a tinilányok sikoltoznak ettől a világoskék szempártól, és nagyon aranyos ez a harmonikás kiskölyök, jóvan, de ez most akkor ennyi? Filmzenék harmonikán? Cápa, Keresztapa meg minden és? Türelmes vagyok és várok, hátha kibontakozik a produkció, hát várhatnék napestig. A zsűrinek is hiányérzete támad, konkrétan a zenét hiányolták. Juci sikong, fantasztikus, Ádámnak jó humora van és imádja, ahogy a kezével bánik! 34 pont, nagyon erős, nagyon erős. Nóra félt a cápás résznél. Mónika jól van? Mónika a harmonika egyébként. Igen, a próbán megsérült, de most már minden oké. Aszongya nekem a Sanyi, hogy a rövid szünet alatt tegyem magam hasznossá, hát nem őriztünk mi együtt birkát! A rövid szünet után következik az Everdance következik, mindenki le van törve, mint a bili füle, mert az előző héten nem úgy sikerült a produkció, ahogy eltervezték és most szeretnének élni a lehetőséggel, amit kaptak. Oda is teszik magukat, vissza a gyökerekhez, ezt tudják, ezt szeretik igazán, csak úgy döng a színpad, más kérdés, hogy nekem futkos a hideg a hátamon a diszkózásba oltott néptánctól, biztos a gyerekkori röpüjjpáva műsorok miatt. A közönség sikoltozik, szép volt kiáltások, vastaps. Szirtes Tamás örül, jó, hogy volt az a múlt heti válság, 33 pontot kapnak, Sanyi szerint ez úgy pattogott, mint a kukorica a mikróban, anyám.

László Attilának mindenki szorít, a nagytata is, és minden rendben van. Attila zongorázik és orgonán is tanul, a helyi kántortól, és már Éliás Gyula énektanár is foglalkozik vele. Szeretné, ha a kántor büszke lenne rá. Erőm végén járok, hányszor kell még hallanom ezt az iszonyatosan bugyuta számot, Lehetsz király. Attila aranyos, attól függetlenül, hogy a hideg ráz, énekelhetné feljebb is, mer báncsa a fülemet, de a szám végére már mosolygok is, olyan ez a kiskölyök tényleg, mint a legkisebb királyfi. Még a jegyzeteimbe is rajzoltam egy szmájlit. Kár volt, mert lemaradtam valami akrobatikus elemről, tán a táncosok felemelték a levegőbe. Na, Juci szerint is királyfi, örülök. Szonja örül, jól tették, hogy a múlt héten mondtak negatívumokat, ezért most is mond egyet, mikor nincs szöveg, nem tud magával mit kezdeni a színpadon. Fáy is többször hallotta már ezt a dalt, mint szerette volna és ő is úgy gondolja, énekelhette volna egy hanggal feljebb, még a végén felcsapok kritikusnak. Hét pontot ad rá, Hernádi vasvilla tekintettel néz, én röhögök.

Nézzük a nyereményeket és a listát. Nézem. Aztán bekúszik a háromdés videotechnika a stúdióba, ez abból áll, hogy négyen egy doboz mögött hadonásznak a kezükkel, a dobozok meg különböző fényekben villóznak, na kimegyek rágyújtani. Gyors közvélemény kutatást tartunk. Teca áll az utolsó helyen, kicsit meglepődött de nincs elkeseredve, nem szeretne kiesni, ha mégis, sírás nélkül nem állná meg. Timi azt üzeni a szavazóknak, hogy öööö…..köszönöm. Gomes kicsit szomorú, én is, mert visszaidézik a produkciókat, aztán Geszti Péter latolgatja Wolf Kati esélyeit és ott van egy Johnny nevű pasi is, akitől megkérdezik ugyan, kik lehetnek Kati legnagyobb ellenfelei, de nem tudja elmondani, mert feszt beleugatnak a mondókájába. A legizgalmasabb pillanatokhoz érkeztünk, Sanyi a derűs tanácstalanság állapotába jutott. Nóra a kétségbeesést látja a zsűri szemében. Fáy poénkodik, azt kéne csinálni, hogy innentől kezdve ne essen ki senki, hanem gyűljünk össze szombat esténként. Na az bebaszna, nyögök fel. Elérkeztünk az utolsó egy perchez, hármas holtverseny a harmadik helyen! Jönnek a kiscsillagok egyesével, mindenki be van tojva. Az első továbbjutó László Attila! Szabó Attila, a kis cápa is folytathatja a versenyt, Gomes is, jóvan. A nagy kérdés, Everdance vagy Timi? Felőlem kieshetne mind a kettő. Timi búcsúzik, én meg megígérem, jövő hétre Gomesen kívül megszeretek még valakit. Jövő héten, veletek, ugyanitt.

A képeket a csillagszületik.rtlklub.hu oldalról válogattam, köszi.

Címkék: csisz
30 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.05.16. 11:15:03

Alulról a 4. sorban, a Szabó Attila az Ádám :)

csikarcsi 2011.05.16. 12:13:12

Szia Hajni! Nem is tudtam, hogy ige is bloggolsz. Most aztán új időbeosztást kell kitalálnom, mert már így is elég sokat ülök a gép előtt, de ha Téged olvaslak megéri!!
Hajrá!! Pusza

suzy q 2011.05.16. 12:39:23

gmes télleg yo. soha nem néztem még csillagszületiket meg x faktort, meg semmit, mert nekem az american idol az ami.de most muszáj néznem, mert írsz róla. és háttööö az jobb amit te írsz, mint a műsor. na. (suzy q. a lábával sertepertél, majd szégyenős vigyorral elfut)

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.16. 13:41:01

Hajni! Tőlem is egy meglepett szia! :) Ezt még a Te kervedért sem vagyok hajlandó nézni. :)

.lll. 2011.05.16. 13:48:12

ezek olyan messze állnak a csillagoktól,mint Alekosz a macsóságtól

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.05.16. 14:01:59

Gomez nem olyan jó, mint aminek sokan látni vélik, láttatják. Valójában egysíkú a mozgáskultúrája, és a mimikarendszere is kezd unalmassá válni így három tánc után. Ráadásul a kisfilmekből az is lejön, h az intelligenciája sem rengeti az eget. Én többet vártam az első fellépése után. Nem tudott megújulni.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2011.05.16. 14:03:05

Az Appril, a harmonikás fiú és a fiatal énekes srác a befutó.

Tordas 2011.05.16. 14:31:55

"belém is vág az irigység, jó lenne, ha én is találnék valami kifejezési formát arra, hogy társadalmilag elfogadható módon kiadjam magamból a feszültséget, a fájdalmat, a rettegést vagy éppen az örömöt, mert néha nem tudok vele mit kezdeni."
Leütni valakit is elfogadhatóbb társadalmilag mint ez a lény.

Tordas 2011.05.16. 14:33:38

Csak az én idegrendszeremre van zavaró hatással G? Sajnálattal vegyes undor fog el ha ránézek, félelmetesen negatív kisugárzása van, torz az egész.

JanCsi 2011.05.16. 14:51:50

Ismét egy jófajta HH-fél HV! :) Szuper!!!

Én követtem fél napig Gomes FB oldalát és abból az jött le, hogy totál zakkant a nő(??). Elismerem a tudását és leginkább ő tetszik a mezőnyből, de belül valami nem stimmol. Aztán 1 nap után besértődött a nemszeretlek kommentek miatt és betett egy képet ezzel a szöveggel : "Vége, az oldal megszűnik..." :-OOOO www.facebook.com/media/set/?set=pa.156772527720326

Tordas 2011.05.16. 15:09:43

@JanCsi: Mi a baj ezzel a szöveggel?

JanCsi 2011.05.16. 15:11:46

a szöveggel semmi, csak furcsa, hogy azért mert páran írtak hülyeségeket, 2 óra leforgása alatt beszünteti az oldalt, mert nem tudja feldolgozni lelkileg, hogy azzal, hogy ismert lesz/lett egyúttal jönnek vele a fikázók is... Az egész csaj lelkileg marha labilisnak tűnt nekem. :((((

Tordas 2011.05.16. 15:13:33

@JanCsi: Engem pont emiatt ráz tőle a hideg, h nem százas szegény.

suzy q 2011.05.16. 15:41:27

@JanCsi: azt az oldalt nem gomes csinálta, hanem egy rajongója,ami kiderült. ott van az oldalon, nézd csak meg.

Zuzimama 2011.05.16. 16:32:27

Szóval Gomes csaj. :)

lobster thermidor 2011.05.16. 16:35:58

Ez a nagydarab kínai nő még úgyis simán befért volna Tarantínó valamelyik filmjébe, ha nem énekel.
Így meg azután pláne...

g.zsolti 2011.05.16. 17:02:01

Nagyon rühellem Hernádiban azt, hogy akinek a lába között van valami, az akkor is jó, ha nem az, akinek meg nincs, az sohasem lehet jó neki. Ennyire elhanyagolnák a férfiak a művésznőt? Mert pl. most László Attila produkciója gyenge volt, a művésznő mégis majd leharapta a reálisan értékelő Fáy fejét, mert csak 7 pontot adott. Szívesen látnék valaki mást a következő Csillag születik zsűrijében Hernádi helyett, igaz, őt már most sem látom szívesen.

2011.05.16. 17:21:53

@Tordas: hatással van rád, mondjuk művészeknél ez a minimum szvsz.
Nekem bejött, mikor először láttam, igen különös, nem tudtam hova tenni, de hatással volt rám.
Annyian nem tudják ezt elérni, édes Istenem! Meg fogom nézni legközelebb, most valamiért oda-vissza kapcsolgattam és ezt a helyes székely srácot kaptam el.
14 éves, remélem megtalálja a helyét, azt a helyet ahol sokat tanul még és ahol nem ölik ki belőle ezt az eredendő tisztaságot. Szurkolok neki!

Tordas 2011.05.16. 17:34:40

@beebeer: Másról is fog táncolni mint a verésről? Értem én,h fel kell dolgozn a traumáit(erre vannak a szakemberek), egyszer megható is, de minden héten? Szenzációhajhász, nem kéne a sanyarú sorsával hakniznia. A szombati produkciója az 14+os volt, inkább egy alter színházban képzelem el mint a mainstreamben.

HOUSE 2011.05.16. 17:42:02

Minden elismerésem az Appril Project-nek... azért nagyon nem könnyű állandóan újabb kiváló produkcióval előállni pár nap leforgása alatt! Szívesen megnéznék egy Appril Project és Szabó Ádám közös produkciót! Hááát az énekesek jó pofák... de akinek jó a hangja, annak nem nagy erőfeszítés betanulni egy dal (arra ott az X-faktor)... egy csapat tánchoz képest! Gomes meg már monoton, a folytonos rinyálásával... tánckulturája sem túl fejlett (pedig diplomája is van belőle?), nem tud újat mutatni!

MegLepke 2011.05.16. 17:44:03

Nekem most Gomes nem tetszett annyira, mint eddig, bár neki szurkolok. Véleményem szerint énekes produkcióknak nem is lenne helye ebben a műsorban, hisz annyi specifikusan énekes tehetségkutató van.

biododírium 2011.05.16. 17:51:09

A legutóbbit direkt megnéztem, hogy legyen némi alapja a véleményalkotásomnak.
Hát ezek harmat gyengék. A zsűrinek is gáz kell legyen, hogy ezek vannak itt.
A harmonikás gyerekben semmi extra nincs, bármelyik konzis ua letolja, de még zeneiskolai szinten is, aki adott hangszert tanulja.
A táncos borzadály annyira gyenge, hogy én kérek elnézést az elkapkodott, céltalan rángatózásoktól, amit koreográfiának nevez.
A táncos csapat könnyen "ugrál", mert sok ember-sok szavazat.
Timi-ke, meg a (sajnos) világtalan leányzó sima átlag, karaoke-ra jók, de a hangjuk és annak képzése/tisztasága alapján semmi keresnivalójuk ott. (Timi legalább már kiesett. Egyedül a kis srác méltó említésre. Ő neki kell még pár év, de jó úton halad, szépen beérik majd.

elizon pucsnik 2011.05.16. 17:53:02

Ez a Gomez nő? Mea culpa,de Zümi barát jut róla eszembe a Gargantua és Pantagrüelből

biododírium 2011.05.16. 17:55:50

Ha nem erőltetnék ezt a sok tehetségkutatót és hagynák, hogy beérjen egy "új generáció", akkor két év múlva talán látnánk újra valódi gyöngyszemeket.

elizon pucsnik 2011.05.16. 18:16:54

@lófő:
igen,de tulajdonképpen csak egy idézetre:
" Mondd ,Zümi,te fiú vagy ,vagy lány?Mert,ha lány vagy,én töcsköllek meg,de ha fiú,akkor Pomokrátész.."
és elnézést az előadótól

Ancilla 2011.05.16. 20:40:31

Sziasztok! Véletlenül idetévedtem.
Nem értem, miért bántjátok többen is (és más fórumokon is) Gomezt.

Nem vagyok táncszakértő és táncrajongó sem, de az, amit csinál, lenyűgöz. Nem lehet nem figyelni rá. Ha az emberek csak fele ennyire meg tudnák önmagukat értetni szavakkal, mint ahogy ő a tánccal (és a szemével), akkor talán nem lenne közöttünk ennyi félreértés.

Az meg, hogy hogyan néz ki, egyáltalán nem érdekel. Miért kell valakit a külseje alapján megítélni?

Ez a lány többet élt meg fiatal kora ellenére, mint sokan 50-60 évesen. És nem kallódott el, nem roppant össze, nem züllött el.

Megtanult valamit, és azt tökéletesen csinálja.

Hány ember mondhatja ezt el magáról?

Vaandor 2011.05.20. 02:36:15

Én még a szélfútta frizuráknál tartok...

Mert az még oké, hogy Fáy feje a hőszivattyús bojler, de akkor Szirtes a félszemű héliadés csaj?
:-)
süti beállítások módosítása