Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x05

2011. május 15. 16:53 - Hódos Hajnalka

Na, gyorsan, mindenki, brutális öfin vagyunk túl, hogy ne kommentben kelljen kérdezgetni, leírom, hogy az öfi összefoglalót jelent, és itt hívnám fel a figyelmet arra is, hogy az aztakurvahétszentségit tegnapelőtt(?) éjjel levédettük, más blogon kérem, ne használják. Az ötödik öfin derül ki számomra, hogy az egyes részeknek címük is van, ennek az, a tenger titkai. Lilu szivárványnak öltözött, akárhányszor meglátom a képernyőn, attól félek, belép a stúdióba egy zsiráf és legelni kezdi, utána meg jön a feka csávó a háromlábú fejőszékkel. Fejd meg a szivárványt, aztakurva, pedig azt hittem, Dörmiországnál nincs lejjebb, na, a lényegre. Brigi ábrándozik a nyugiszobában henteregve az ő Alekoszáról. Briginek akkor rögtön javasolnék egy szálas szemöldök tetoválást, mert a régi igencsak kopottka. Brigi ábrándozása közben az alvó Hellén Hőst mutatják, a lány ábrándosan csak annyit kér, hogy az érzelmeivel ne játsszon. A jelenet kínosságára a szerkesztők is felfigyelhettek, mert a révedezés végén odabasznak a romantikának, csukódik a fürdőajtó Alekosz mögött, majd hangos csobogás, felröhögök, bár hiányoltam előtte a tele pofával ásítás közben hereadjusztálás meghitt pillanatait. És Brigi meg csak várja, várja, várja, mindÉg.

A verbális képzelgés után Olivér, a hű barát bekíséri bekötött szemű ici-pici Alekínnyóját a nyugiszobába, mert búgni köll neki. A legszebben búgó lány jutalma egy randevú. Jönnek a csajok sorban, mindenki ugyanazt a sztenderd csajszöveget nyomja, hihi zavarban vagyok, még soha nem éreztem ilyet, nehéz az érzéseimről beszélni. Andi úgy kipakolta a melleit, hogy én sem tudok máshova nézni, hát még ha pasi lennék. Beatrix lelkének egy része megnyugszik és hazatalál, ha Alekosszal van, én ebbe belegondoltam és őszintén, jószándékkal mondom, ti ne tegyétek, fájdalmas. KisVoksán is zavarban van, jaj. Nem készült különösebb beszéddel, egyre szimpatikusabb neki Alekosz és jól néz ki bekötött szemmel, hihihi, aztán elszontyolodik. Énbeszédem szerintem a legszarabb volt, pedig izgult, megcsinálta magát szépre, más kérdés, hogy ebből Alekosz semmit nem látott, improvizált, aztán a beszéd mégis egy darab kaki lett és neki még azt sem mondta, hogy jó az illata, na, fantasztikus. Alekosz vacillál az ötös és a hetes között, az ötösnél érezte a vibrálást, a hetes meg szórakoztató volt. Olivér nyomására a hetes mellett dönt, most vidámságra és jókedvre van szüksége. A Hellén Hős eredményt hirdet, Veronika nagyon-nagyon örül és nagyon-nagyon boldog, valamit csak jól csinált, amiről most még fogalma sincsen.

Az eredményhirdetés után Alekosz megkezdi a szokásos délutáni csajtúrát, Olgának rosszul esett, hogy a szívceremónián megcsókolta Barbit, mindegyikükkel egyformán kéne bánni, persze csak ha még nem döntött. Barbi nem egy unalmas lány, mellette sose hűl ki a víz, és nem bánja, hogy Alekosz nem őt viszi randira. Anita szokott Alekoszra gondolni. A napnak az esti szakaszában. Mert este tök jól esne odabújni. Este tök jól esne, ezen még Alekosz is röhög. Én nem, de én olyanokon szoktam röhögni, mikor Gergő barátom azt mondja nekem, tudod, mi a világ legfeleslegesebb mondata? Olyan jó ez a csend. A Hellén Hős Évát határozatlannak érzi. Éva nyafogva panaszkodik neki, furcsa a helyzet és úgy érzi, Alekosz nem érdeklődik felőle. Mindig mindenkit elhív beszélgetni, ő meg mindig utoljára. A tudod, hogy tapasztalatlan vagyok mondaton Alekosz fejére kiül az anyukám, ekkorát ne vetítsél már baszki, mert mindjárt elröhögöm magam a kamerák előtt kifejezés, de megnyugtatja a lányt, nagyon sokszor az érdekli a legjobban, akivel kapcsolatban úgy tűnik, hogy nem. Ja és Éva önbizalomhiányos és elveszve érzi magát. De tényleg. Cinikusan vigyorgok, ez az esendőségre hivatkozással felébresztem a férfiben a hős megmentőt szöveg tényleg bejön, kérdem férfi olvasóimat.

Alekosz a távozás hímes mezejére lép, előtte fogdossa egy kicsit Magdi kezét, hú milyen meleg. Látod, milyen szép nőies ujjaim vannak, bődül el Magdi. Puszi, Lányok! Puszi, szia, várunk! Milyen cukker, sóhajt bele Éva a narancslébe, ahaaa. Alekosz Olga mellé lép, jelentőségteljesen ránéz. Az egyik kedvenc megnyitásomat a sakkban úgy hívják, hogy orosz védelem. E4, E5, huszár F3, huszár F6. Ez az állás az orosz védelem. Ezen gondolkozz! Most mennem kell! Eldobom a tollat, leborulok az asztalra és rázkódó vállakkal röhögök. Folynak a könnyeim is, többször csuklok. Igen, megnéztem újra. Háromszor. És még csak most jön a randevú.

Alekosz Veronikát tengermélyi varázsra viszi. És ott egy fantasztikus vacsorát fogunk elkölteni! De jó, de az ilyenkor még nyitva van? Kinyittattam a kedvedért. A tengermélyi varázs a tropicarium egyébként, ott a rája. Csalogasd ide, fütyülj neki, akkor idejön! Juj, sikos, rövid ivel. Kis sikoska, jaj de aranyos! Veronika is olyan, mint egy rája. A bőre. Olyan sima. Veronika értetlenkedik, szerinte a rája nyálkás volt. Dehogy volt az! Igen, Alekosz szakértője a halaknak, az egy bohóchal. Tudod miért hívják őket így? Mert bohóckodnak? Pon-to-san! Úgy élnek, mint hal a vízben. Veronika anyukájának volt guppija és a guppi a legjobb fej hal. Miért? Mert anya folyton azt mondta. Alekosz remélte, hogy KisVoksán megijed a cápáktól és hozzá bújik, de Veronika nem ijedős fajta. Alekosz a szokásos pszichopata tekintetével közelít, de Veronika nem smárolós fajta, legalábbis most nem. Hogy kipihenjük az álomrandi kínjait, Olivér becipel egy táblát a Villába és nagyon komoly játékot játszanak.

Minden Menyasszony nevezze meg azt, aki a legkevésbé érdemli meg Alekinnyót és ki az, aki nem őszinte? Magdi kezd, azért Andi, mert álarcot visel, undorító a stílusa, fals, játssza az agyát csak nem tudja, mire. Andi Magdit mondja, Bea azt a lányt választja, aki ma durván kinyilvánította a foga fehérjét és nem jó ember, Andi. Brigi azért Barbit választja, mert elég egyszerűnek tartja, úgy vette észre, Alekosz is csak szánalomból foglalkozik vele. Barbi Brigit mondja, mert nem is Alekosz miatt jött be a Villába és vetít. Most látom, hogy Évát kifelejtettem, Andi olyan lányt nevez meg, aki Alekoszban csak a kiutat látja, ez Brigi. Olga úgy gondolja, Anita nem őszinte, mert nem is lehet az. Olivér ráförmed a luvnyákra, vonják le a konzekvenciát, kivételesen nem bukfencezik a szájában egy fél zsömle, örülök.

Vissza a randevúhoz, jaj, hát Veronika nem is vette észre a kétszer kettes asztalt, székekkel közvetlenül mellettük, úristen és ez mind kaja? Halat eszünk a tenger alatt. Pálcikával. Alekosz imádja nézni, ahogy Veronika eszik, mert szexi. Mi a szexi benne? Ahogy dolgozik a szád. Na nem, a szemgolyót Veronika nem fogja megenni, azt ma Alekosz kapja be. Milyen? Alekosz zöld, ha jól látom, aztán szürke, aztán fehér. A szemgolyónak megnevezhetetlen íze van. Fú, de rossz, röhög Alekosz, jézusmária, de most már megeszem! Marha gyorsan öblítsünk! A Hellén Hős kiheveri a szemgolyót, aztán ordítva röhögök, aszongyahogy. Mi a véleményed rólam, mint férfiról? Veronika hosszasan elgondolkodik. Hogy egy igazi férfi odafigyel arra, hogy amit a nő szeretne, te eltaláltad, hogy minek örülnék igazán, és …………mi volt a kérdés? Milyen férfinak tartasz engem? Veronika bekapja a pálcikákat. Dolgozom a válaszon. Én sem hiszem el, hogy ezt lehet überelni, de most meg ott úszik mellettük a nagy fehér cápa. Vagy éppen az orka. Az Olga? Sírok és azt ismételgetem, hogy nem hiszem el. És jön a végső csapás.

Miután megetetik egymást, kivivel, mert az szuperszexi, mint te, ez a gyümölcs meg nem szuperszexi, hanem olyan jól néz ki, mint te, Alekosz feláll az asztaltól, odalép Veronikához, magához húzza és pillanatnyi hatásszünet után felteszi A kérdést: csókolóztál már cápa előtt? Percekig röhögök ordítva, ezért lemaradok arról, hogy Veronika nem engedte magát megcsókolni, mire megnyugszom, már a Villában bőg az ágyon. A többi csaj odasereglik, mi történt? Szerelmes lettél? Veronika sírva elmeséli, hogy ez nem is álom randi, hanem álomálomrandi volt és Alekosz gyönyörűen fel volt öltözve, hófehér minden tetőtől-talpig. Kivéve az inget és a nyakkendőt. Ilyen pöpecül nézett ki, brühühühüü. Meglepetésemre Beatrix kezdi vigasztalni és ölelgetni aki a mai öfiben még egyszer sem volt paraszt, Veronika bömböl, neki tetszik ez a faszkalap és most Alekosz csalódott benne. Csak nem hagyja abba a bőgést, ez nemcsak azért baj, mert önmagában is nehéz megérteni amit mond, most még a takony is tortyog az orrában, Barbinak önti ki a szívét a kertben, azért nem akarta megcsókolni, mert nem akart beállni a sorba. Ezt még vagy négyszer elmondja, meg sok mást is, de vagy nem értem, vagy a saját röhögésemtől nem hallok semmit, mert ilyeneket mond, az álomrandiból pokolrandi lett. A csajok véleményezik a történteket, Magdi szerint az a baj, hogy most megalázta Alekoszt mint férfit, Andi az ágyban bölcselkedik, ez a három hét azért van, hogy Alekosz megismerje az érzéseiket és közel kerüljenek hozzá, ja, hogy ez kemény? És? Az élet nem kemény? Alekosz, a megsértett és porig alázott férfi Olivérnek panaszkodik, elutasított! Nem is egyszer! Jól van, reméltem, hogy nem maradunk zabáló Olivér nélkül, jól van, adjon Alekosz még egy lehetőséget neki, ha azzal sem él, majd kivágják a következő szívceremónián, mint macskát szarni.

Sigis, köszi.

Címkék: alek
1002 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2011.05.15. 17:02:16

Vegre egesz nap erre vartam.

Egyszerubb lenne ha Hodos Hajnalka-t szerzodtetne az RTL Klub es csak felolvasna adasban, hogy mi tortent az Alekosz-ban, mint eladna ezt a musornak csufolt valamit.

traff 2011.05.15. 17:10:19

Már több helyen is olvastam és tényleg erősödik bennem is az érzés,hogy ez csak egy paródia ám. Ez nem igaz ám. Ilyen nincs ám.

Ez a Veronika komplett idióta, a Barbi meg nem normális egyszerűen.

A cápa kurva jó volt, ahogy figyelte őket.

Volt az a játék a menyasszonyoknak, hogy ki nem őszinte, hát elfogyott a mágnes az rtl-nél, hogy tollal húzták a strigulákat?Minél kevesebb költséggel nagy lét kaszálni.
Miért nincs sms szavazás valamire? Annyira jó a nézettség, hogy elegendő a reklámidő értékesítés?

navégremost 2011.05.15. 17:11:28

Lehet, hogy 5.? Aztaneki!
Ma olvastam először a blogot úgy, hogy nem láttam tegnap az udvari bolondot és hercegnőit. Semmiről nem maradtam le, sőt gyakrabban élek ezzel a lehetőséggel, úgy hogy köszi Hajni, remek volt, szokásosan!

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.15. 17:13:09

@traff: A cápás jeleneten percekig röhögtem! Elképesztő volt. :D

Mondjuk akváriumban sushit enni szerintem egy cseppet perverz dolog. Jó, hogy nem cápasteak-et sütöttek frissen. :)

suzy q 2011.05.15. 17:13:28

jajdjó mert tegnap mikor hazaértem, félrészegen elkezdtem nézni, meg véletlenül továbbtekertem, mint a reklám. és nem, nem vagyok képes megnézni mégegyszer, szóval köszi az öfit. most kinyílvánítottad a fogad fehérjét.
ja? foskilences-e vagyok?

genevieve 2011.05.15. 17:14:25

@Eszter, aki nem ír kommentet: a legjobb volt mikor a csaj megkérdezte, hogy: mit is kérdeztél?:-)
láttam alek fejében lefagyott a rendszer:-D

iwen 2011.05.15. 17:18:36

@traff: Van sms-szavazás, meg lehet tippelni ki lesz a befutó. A nyeremény haltáp és wc-papír. (ez nem vicc)

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.15. 17:18:46

@genevieve: biztos annyira röhögtek a vezérlőben, hogy begerjedt a fülese. :)

dr. gernika 2011.05.15. 17:19:52

Köszi, nagyon jó volt, a cápás képen percekig röhögtem. :D

lac64 2011.05.15. 17:23:21

Csak a tropicariumos részt néztem meg. Hát Veronika nem egy IQ bajnok, de Alek egy-két mondata után még az Ő arcára is kiült a döbbenet.

Soror Formoza 2011.05.15. 17:23:37

Abszurd. Ionesco (irigykedve) forog...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.15. 17:24:57

@traff: Lilu nagyon jól néz ki, érzékelem rajta, hogy belül röhög az egészen. Az őszintétlenségi játék is csak ürügy, hogy összeveszejtsék a jelölteket. Alekosz a sakk-témával csak Olgának okozott kellemetlen perceket.
Alekosznak elég egy apró eltérés a saját forgatókönyvétől és már kőbunkó módon belerondít a nők lelkébe. Veronika a maga egyszerű módján szerethető karakter. Beatrix - ahogy Barbara is - most jó fej volt, ahogy Veronikát vigasztalta, ellentétben húga, Magdi és Andrea rúgtak még bele egy nagyot.

mama ottmarad 2011.05.15. 17:25:08

@gernika: ez a kép tényleg nagyon ott van, Alek egész életében büszke lesz rá. Fő helyre kerül majd, a dupla ágy fölé.

Tudja valaki, hogy milyen fölső kategóriás italok palackjai állnak az asztalon?

genevieve 2011.05.15. 17:29:23

a sörösüvegre gondolsz, meg a csatos üvegre?:-)

agatsu 2011.05.15. 17:31:15

alekosz olyan mint egy be- és elbaszott binviván, az egész meg egy kurvakínos oprett,a leggusztustalanabb fajtából...de ez itt jó! :)))

mama ottmarad 2011.05.15. 17:33:03

Vajon Alekosz szótára kiegészült-e már a groteszk kifejezéssel, vagy erre a fináléig kell várni?

traff 2011.05.15. 17:38:11

@iwen: WC papír? Komolyan?Ez jó, pont hogy wc papír mániás vagyok, olyan mint a rossz bagós,aki reszket, ha csak fél doboz cigi van otthon, ha nincs legalább 9 gurtni otthon, akkor rámjön a fosás, hogy biztos nem lesz elég reggelig, így tényleg nem is lesz elég reggelig, úgyhogy minimum 10 guriga budiguri van otthon, de nem ám csak úgy, hanem akkurátusan gúlába állítva a kisablak párkányán, néha színeset veszek, akkor a maradék kreptóval különböző sormintát alkottatok az újakkal:)Most feketét vennék, lehet kapni a gérobinál.

Soror Formoza 2011.05.15. 17:39:21

@mama ottmarad: Igen, a finalen fogja hallani, de megerteni meg akkor sem :)

genevieve 2011.05.15. 17:39:50

@mama ottmarad: az abszurd-ot is megtanulhatná:-)

traff 2011.05.15. 17:41:18

@Peter_Cs: Hű,olvastam a posztban ezt, mire reakció ez?

genevieve 2011.05.15. 17:41:21

@traff: a fekete igen praktikus:-)

traff 2011.05.15. 17:43:58

@genevieve: Én nem nézegetem a fehéren sem. Te igen?

genevieve 2011.05.15. 17:45:29

@traff: nézegetni egy dolog, de szerintem időnként mindenki ránéz:-)

mama ottmarad 2011.05.15. 17:47:10

szerintem állítsunk össze neki egy sznob szótárat: százhúsz kifejezés, melyek nélkül nem élet az élet címmel.
hozzáadnám a deprimált -tat :D

Soror Formoza 2011.05.15. 17:48:19

@traff: Megnyugtato azt hallani, hogy mas is :)

dr. gernika 2011.05.15. 17:48:35

@traff: Jó párja lennél Alekosznak, te. :D

traff 2011.05.15. 17:52:18

@Soror Formoza: Mármint hogy nemnézegetem vagy hogy gúlába rendezem?

traff 2011.05.15. 17:53:43

@gernika: a pszichiaterem szerint nem vagyok egyszerű eset, de az utcára kimehetek segítséggel.

Soror Formoza 2011.05.15. 17:55:39

@traff:
A tartalekolasra gondoltam, a nezegetes osztonos, a kutya is megnezi :)

termeszetesen a sajatjat

genevieve 2011.05.15. 17:55:44

@traff: vagy válts alsónacit:-)

dr. gernika 2011.05.15. 17:56:18

@genevieve: Szerintem muszáj ránézni, hogy az ember tudja, kell-e még egyet hajtani. :))))

genevieve 2011.05.15. 17:57:25

@gernika: én most már elhatárolódom, mindjárt jön Hajni és jól nyakonvág minket:-)

dr. gernika 2011.05.15. 17:58:26

@Mme Chauchat: Egyébként tól-ig milyen tarifák mozognak mostanában/óra?

traff 2011.05.15. 17:59:32

@Soror Formoza:mert a kutya nem törli, megnézi, hogy kijött-e mind, az ember törli és érzi, hogy síkos még a papír vagy már reszeli a bőrt, na akkor jó, meg se kell nézni.

Mme Chauchat 2011.05.15. 18:00:09

@gernika: már természetbeni fizetésre váltottam, valamint terményre: haltáp, wc-papír, fagyos ponty, ilyenek

Mme Chauchat 2011.05.15. 18:01:25

@traff: tévedsz: minden esetben meg kell nézni.

dr. gernika 2011.05.15. 18:02:38

@Mme Chauchat: IT-szolgáltatást elfogadsz? :D

genevieve 2011.05.15. 18:04:10

@gernika: ha gondod van nekem is elmondhatod....nagyon okosan tudok bólogatni és ühümözni:-)

locsolóember 2011.05.15. 18:05:28

@traff:
Nekem a pszichológusom* :D ajánlotta, hogy MKK nézzem meg.

*nemis, de nem árt néha

Soror Formoza 2011.05.15. 18:06:19

@traff: van erre magyarazat, a sikerelmennyel kapcsolatos, de nem ragozom tovabb, mert mar igy is buzlik tema :)

dr. gernika 2011.05.15. 18:09:39

@Mme Chauchat: Rendben, majd átadom. :D
@genevieve: Lehet rám is rámférne, de igazából egy ismerősöm gondolkozik rajta egy ideje. Csak sápítozik, hogy drága, valamint olyasmit mondogatott a múltkor, hogy "nincs még rá készen".

locsolóember 2011.05.15. 18:10:31

@traff:
Szigorúan 3rétegű, és illatos.
Mint a felső tízezernek. :P

genevieve 2011.05.15. 18:11:41

@gernika: 4 éve egy ismerősöm 8.000.-/óráért járt

avanivi 2011.05.15. 18:13:52

Mindjárt jön a kis copfos baltával,oszt nézegethetitek.

Szerénke. 2011.05.15. 18:14:02

Most én sem láttam eme nagyszerű művet, de úgy érzem nem is baj, mert belevágtam volna a távkapcsolót a tévébe (így is megtettem az Eurovíziós feszt miatt). Ezek szerint Alekosz látta a BTTF-t, de ami még elkeserítőbb, hogy idéz is belőle. Szentségtörés...

Szerénke. 2011.05.15. 18:14:32

Azt elfelejtettem írni, hogy köszi Hajni!:)

Soror Formoza 2011.05.15. 18:15:17

@locsolóember:
Tenyleg, mi ertelme van, hogy illatos legyen a WC-papir :)

Mme Chauchat 2011.05.15. 18:16:53

@Soror Formoza: értelme annyi, mint az ehető tangának

Szerénke. 2011.05.15. 18:16:59

@Soror Formoza: Me' akkor a feneked is illatos lészen.:D

traff 2011.05.15. 18:18:05

@Soror Formoza: Hát a helyiség illatos lesz tőle, te pupák.

Azt tudtátok, hogy nem a törlőpapír illatosított, hanem a kartonguriga a közepén és bezacskózva veszi ár a puha papír az illatot? Láttam a How it' made-ben.

Mme Chauchat 2011.05.15. 18:21:04

@Soror Formoza: előfőzött, félkész termék

traff 2011.05.15. 18:22:03

És azt tudtátok, hogy nem csak illatosított van, hanem gyógynövénnyel átitatott is aranyér ellen?
Mondom, mániám a wc papír.

www.strangenewproducts.com/2006/10/anti-hemorrhoidal-toilet-paper.html

genevieve 2011.05.15. 18:22:50

@traff: én meg sem szólalok:-D

Lizalány 2011.05.15. 18:23:25

Ja, a tegnapi részt én is kihagytam,de Hajninak köszönhetően már totál képben vagyok.És picit feledtem Roma bukását:)

penelope garcia 2011.05.15. 18:25:31

@gernika:

Nálam 7 e a tarifa, mert a nép embere vagyok. :)

penelope garcia 2011.05.15. 18:26:32

@Mme Chauchat:

Egyetértek. Inkább eggyel több nézés, mint eggyel több kézzel hipózás. :)

genevieve 2011.05.15. 18:27:21

@gernika: nálam meg 2.000 és el se kell jönnöd:-)

Soror Formoza 2011.05.15. 18:27:30

@traff:
Az esemesekert is olyant adnak?
Mert a musor szar, es nehezemre esik nezni. :)

dr. gernika 2011.05.15. 18:27:51

@traff: Most már elhisszük. :)

penelope garcia 2011.05.15. 18:28:37

@genevieve:

Ne rontsd itt nekünk a bizniszt. :)

locsolóember 2011.05.15. 18:32:49

@Soror Formoza:
Így kompatibilis a fölső kategóriával.
Bár eléggé unnaturális.

locsolóember 2011.05.15. 18:35:12

@traff:
At néha én is nézem.
Bár a zenéje bor-zasz-tó.

dr. gernika 2011.05.15. 18:38:50

@genevieve: Ejha. Mondjuk a főnököm múltkor egy huszast fizetett a sajátjának egy óráért, de csak mert "ő a legjobb". Nos, mivel állítólag azt mondta neki a dilidoki, hogy semmi baja, csak a stressz, kétlem, hogy ő lenne a legjobb...

@penelope garcia: Ha ez komoly, dobj egy privit. :D

Zsöni, nem nekem kell!

Soror Formoza 2011.05.15. 18:39:01

@locsolóember:
Igen, a Mme nagyon pontosan illusztralta :)

csicserierika 2011.05.15. 18:40:37

látom, a legfölsőbb szinteken megy a polémia, már ami az alsónkat érinti :)
A végtermék megtekintése mmkk fontos információt ad egészségi állapoTTyáról az embernek.
Befejeztem, bocsi.

genevieve 2011.05.15. 18:40:44

@gernika: na látod, én 2.000-ért is megmondtam volna a neten keresztül neki:-)))

kamumeleg 2011.05.15. 18:43:56

@Eszter, aki nem ír kommentet:
a cápa nézte őket percekig, nem csak arra járva kipislantott, azt már ott se volt! Nem. Istennek van humorérzéke!És Alek hozza ki belőle.
De Veronika döbbenete is isteni vicces volt, amikor Alek a rájához hasonlította. Ekkor indult el az a lavina, amikor már Veronika is egy pálcikára szórt ráncos tengeri gyümölcsre hasonlította Alekot, szóval hihetetlen páros voltak. Szerintem ők ketten megérnének egy önálló showt is!

dr. gernika 2011.05.15. 18:47:18

@genevieve: Én ingyé' is megmondanám neki, hogy nagyon komoly gondok vannak nála. :)

avanivi 2011.05.15. 18:49:27

Szegény Olga,-aki nem tud sakkozni- most törheti a fejét :e4,e5,huszár f3,f6.
A következő randin ez a f.sz Olgát fogja sakkozni tanítani meglátjátok .

genevieve 2011.05.15. 18:49:38

@gernika: mond megy neki, hogy elvégeztél a neten egy pszichomókus tanfolyamot és kianalizálod:-)

egy kis fizuemelést azért kérjél:-)

ada64 2011.05.15. 18:53:11

@avanivi: hát,szerintem akkor az Alek egy sakktábla által fejbe lesz verve!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.15. 18:53:39

Emelje fel az a férfi a kezét, akinek tetszik ez a donaldkacsa száj, ami Kisvoksánnak és a nagynak is van.

genevieve 2011.05.15. 18:57:30

@BGy: azt hiszem ez a szájtipus nem esztétikailag vonzó a férfiak számára:-)

Zelefánt 2011.05.15. 18:58:39

Kurva az élet, Liverpool-Tottenham 0-2.
Mi jöhet még?
Tajgetosz só?
Jaj, ne.

penelope garcia 2011.05.15. 19:00:48

@BGy:

Szerintem fájdalmas is lehet, nem csak ööö... unesztétikus.
Legalábbis furán beszélnek vele, furán is esznek, és lám, ez a lány a csókolózást is inkább kihagyta - PEDIG görög hérosz nem sűrűn akad horogra!
Nekem speciel volt. Bibibí. Félgörög. Az első fiúm. Hú, micsoda szerelem volt!
*elérzékenyült sóhaj*

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.15. 19:01:02

@genevieve: kiváncsi vagyok, a férfiak hány százalékának vonzó esztétikailag egy a száj. Borzasztó.

penelope garcia 2011.05.15. 19:02:17

@Zelefánt:

Ez foci?
Mi az a tottenkámen?
Németek?
Mert akkor fúúúúúúj.

Zelefánt 2011.05.15. 19:03:25

@penelope garcia:
Azóta is kezelhetik odahaza.

penelope garcia 2011.05.15. 19:03:45

@genevieve:

Akkor mi velük a baj? Mindkettő angol.

Zelefánt 2011.05.15. 19:05:39

A bálnák viszavágnak, jajj nekünk.

pocokpocok 2011.05.15. 19:07:39

film-történelem-óra

genevieve 2011.05.15. 19:07:52

@penelope garcia: gondolom zeli a liverpoolnak drukkolt:-)

velorexapáca 2011.05.15. 19:07:57

na ne, hazugságvizsgálót ..

ilovecooking 2011.05.15. 19:08:41

tudom, h vki már emlegette Brad Pitt karakterét az Ocean's-ből Olivérrel kapcs, de szerintem tuti, Pitt-nek meg Clooney-nak akarta a forgatókönyv beállítani őket az O.ből, de még az ötlet is...Alekosz, mint Clooney alterego...:D

genevieve 2011.05.15. 19:09:36

nabameg:-))))

belenéztem:-)
hazugságvizsgálat:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zelefánt 2011.05.15. 19:09:40

@genevieve:
Nem vagyok hepi, tény és manó.
Honnan sejtetted vajh?...

nosce 2011.05.15. 19:10:54

hát ez hatalmas, álhazugságvizsgálat bazdmeg :)

Zelefánt 2011.05.15. 19:11:41

Akkor... mesélek az anyámról.
Bang-bang-bang.

Albino Vernyul 2011.05.15. 19:11:59

@BGy: Voksan Virag is addig volt csak helyes, mig nem lett picsaszaja.. Na most naturalis voltam...

penelope garcia 2011.05.15. 19:13:15

Közvetítsétek, pls.
Hazudoznak a luvnyák?

velorexapáca 2011.05.15. 19:13:40

"előfordult, már, az hogy valakinek azt hazudta szerelmes belé?

nem emlékszem..."

ilovecooking 2011.05.15. 19:13:46

Egyébként a végbélzáró izmot kell megtanulni összeszorítani úgy, h a fenék ne feszüljön be és minden poligráf becsapható (legalábbis Stephen Fry szerint)

genevieve 2011.05.15. 19:14:48

na, ez volt az igazi alázás!

dr. gernika 2011.05.15. 19:15:24

Ez a hazugságvizsgálat priceless!
Az eddigi legjobb műsorelem, a VV4-ben is bevethették volna. :D

never again 2011.05.15. 19:16:23

Vajon marad így valaki még a villában? :D

rianna 2011.05.15. 19:16:45

első jó húzása a szerkesztőknek:D
s akkor most majd mindenkiről kiderült, hogy nem alek kell neki? :)

B.Andita 2011.05.15. 19:17:08

Hát valószinű, ha engem leültetnének a hazugságvizsgáló elé, annyira izgulnék, hogy már a nevemben is hazugságot feltételeznének. Még a vérnyomásmérésnél is izgulok,/kartonomra van irva, hogy 2x kell mérni, mert az első mindig magas :-)))/ képzelem mi lenne a hazugvizsgáláson. Ejjjjj

never again 2011.05.15. 19:17:09

Beatrixet szájbakínálnám egy szívlapáttal!!!:)

2011.05.15. 19:17:16

@Zelefánt: Kurva az élet, Liverpool-Tottenham 0-2.
Mi jöhet még?

Ferguson szerződést ajánl jövőre H. Webb-nek. :((((((

haruka 2011.05.15. 19:17:40

ki ez a széthidrogénezett prosztó picsa? az egyik tesó? lövésem nincs, ki kivel van. :D

velorexapáca 2011.05.15. 19:17:44

@ilovecooking:

ezt most a bent lévő csajoknak üzened?:-)

egyébként észrevettétek, hogy Barbarát kérdezve a hazugságvizsgálónak beküldött pasi is elszégyellte magát.

Zelefánt 2011.05.15. 19:17:45

Húúú, baszki.
A két cápa rágerjedt a hyppóra....

B.Andita 2011.05.15. 19:18:28

És most mi lesz? Kib.sszák a hazudozókat?

Zelefánt 2011.05.15. 19:18:56

És akkor most vége is lesz?...
Hurrá!

rianna 2011.05.15. 19:20:40

@gernika: csak így most értelmét veszti az egész:D, ha tudjuk, hogy a felét nem is érdekli a hellén hős

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.15. 19:20:44

Megnyugodtam. Akkor ez a kacsaszáj csak annak tetszik, aki viseli.

ilovecooking 2011.05.15. 19:21:09

@velorexapáca: Ki tudja, kinek jöhet még jól a jövőben? Ez egy rendkívüli precizitást igénylő gyakorlat, nem árt időben elkezdeni a gyakorlást;)

2011.05.15. 19:21:40

@B.Andita: azt hiszem így lehet átverni a hazugságvizsgálót, ha már a nevednél heves reakciókat mutatsz. :)))
Valld be, te kiképzést kaptál!!! :)))))

B.Andita 2011.05.15. 19:23:14

@beebeer: Najó...most, hogy igy rákérdeztél....

dr. gernika 2011.05.15. 19:23:24

@velorexapáca: Höhö, ja, nagyon komoly volt, ahogy megtörölte utána a homlokát. :D

Barbikának volt már amúgy pasija? Annak a tipikus penészvirágnak tűnik, akit ha egy részeg éjszakán meghúznak, utána ott álldogál a pasi kapujában szerelmesen...

velorexapáca 2011.05.15. 19:23:37

@ilovecooking:

:-) azóta is összeszorított segglukkal ülök.. - gyakorlok, ki tudja mikor kerülök ilyen szituba

Zelefánt 2011.05.15. 19:24:17

@rianna:
Milyen ravaszul néztek a rettenetes ikrek, láttad?

genevieve 2011.05.15. 19:24:42

@rianna: mondjuk ezeket mi szerintem hazugságvizsáló nélkül is tudtuk:-)

B.Andita 2011.05.15. 19:25:41

Nem kellett volna hazugságvizsgáló! Beküldték volna jack24bauert és kiverte volna belőlük.Jobban szórakoztam volna.:-)

Soror Formoza 2011.05.15. 19:25:56

"Mi az eredmeny, hazudos vagyok?"
Hogy lehet ilyent kerdezni?

genevieve 2011.05.15. 19:26:43

ezek most a fehér ruhás szűzek?:-)

nosce 2011.05.15. 19:26:44

@rianna:
tele volt ez eddig is jó húzással csak nem esett le, a rőgvalóság szintjén lett értékelve, gondolod a cápa kép véletlen volt, vagy a vasalóval zuhanyzás ? :)

Zelefánt 2011.05.15. 19:28:15

@Soror Formoza
Kontroll?

B.Andita 2011.05.15. 19:29:31

Azt már a vv-ben is láttam, hogy aki besértődik az bemegy lefeküdni. Mi lehet azokban az ágyakban?

pocokpocok 2011.05.15. 19:29:53

figyeljetek, bunyóó:D

foxglove (törölt) 2011.05.15. 19:29:56

azt hiszem most találtak meg LázárLászló menyasszonyjelöltjét

2011.05.15. 19:30:53

@pocokpocok: fight!!!!! Real fight!!!!

rianna 2011.05.15. 19:32:02

@Zelefánt: he he, rájöttek a csapdahelyzetre a csavarintos eszükkel:D

@genevieve: ez így van, da akkor innen mi lesz? Nem hazudhatják a szemébe, hogy szeretik:)

Amúgy lehet kacsaszáj adta nekik az ötletet, mikor látványosan bevallotta, h miért ment be.

Most mindenki fehérben van? Kedves célzás az ártatlanságra?:)

never again 2011.05.15. 19:32:30

Az ikereket vajon miért nem mondta senki? Nem merték?

Szegény Anitának pedig elég borzasztó hangja van :(.

foxglove (törölt) 2011.05.15. 19:32:38

mondtam! énlázárlászló!

pocokpocok 2011.05.15. 19:32:44

na jó, sose voltam jó sportfogadásból!:D

pocokpocok 2011.05.15. 19:34:12

sírjunk együtt:jaj-jaaaaj:D
egy hülyével kevesebb:D

velorexapáca 2011.05.15. 19:34:34

alekinnyo emberi arcát mutatta..

B.Andita 2011.05.15. 19:35:17

Ezek szerint Anita a legokosabb a bigék közül. Kiment, mielőtt hányt volna.

Hurri Kán 2011.05.15. 19:35:46

aztakurvahétszentségit...

velorexapáca 2011.05.15. 19:36:08

@never again:
ikreket? az egyenlő lenne, az öngyilkossággal...

B.Andita 2011.05.15. 19:36:52

Ki lakik a középső ágyon? Jesszus micsoda kupi van ott.

dr. gernika 2011.05.15. 19:37:03

A nap sokkhatása, hogy Anita a felirat szerint 30 éves.
Még mindig nem tettem túl magam rajta.

pocokpocok 2011.05.15. 19:37:05

a borítékokat nem nézte, nem hazudott, csak a kamerákat:D

never again 2011.05.15. 19:38:09

@velorexapáca: Még Alekosz sem meri kiszavazni őket, azért vannak még bent :D

nosce 2011.05.15. 19:38:16

@gyvy:
picsák befostak és bevallottak mindent :)

Hurri Kán 2011.05.15. 19:39:29

@nosce:
Ahhh.... Ha Alekosz engem is meg akarna csókolni, lehet én is sok mindent bevallanék :D

Albino Vernyul 2011.05.15. 19:39:40

@B.Andita: Anitol lattak, a sok hulye meg masolja.. Amugy el lehet bujni a paplan ala bogni.. Egy kis intim szfera..;)

rianna 2011.05.15. 19:40:11

@nosce: jah, ötleteik vannak, biztos jókat röhögnek a vezérlőben. De a végeredmény lehetne humorosabb és kevésbé unalmas. Abszurdnak abszurd, az nem hiányolom:)

2011.05.15. 19:40:12

Virsli bevallja, hogy Alekosz szimpatikus volt neki, de nem mint férfi....

HANEM????? :DDDDDD

foxglove (törölt) 2011.05.15. 19:40:25

@gernika: hát ez most engem is lesokkolt...

B.Andita 2011.05.15. 19:40:31

Támogató az iratmegsemmisitő gyártó cég is vagy mi? A klópapir mellé nem adnak ilyet az sms küldőknek?

genevieve 2011.05.15. 19:40:44

látom oli azért csak végig ölelgeti, simoatja az összes csajt:-)))

munkaköri kötelességből persze:-)

foxglove (törölt) 2011.05.15. 19:41:44

mekkora vígszínház a napraforgós nő lánya...

nosce 2011.05.15. 19:41:45

@gyvy:
pláne ha egy vizslató cápával a hátamögött repülne rád :)

rianna 2011.05.15. 19:41:55

@pocokpocok: ez biztos így van, megint hülyének néznek minket:)

genevieve 2011.05.15. 19:42:47

és akkor ma csak két csajt küld haza?

Hurri Kán 2011.05.15. 19:42:57

@nosce:
Cápától kevésbé riadnék meg :D

Albino Vernyul 2011.05.15. 19:43:09

@genevieve: Ezt mar Anival eljatszotta, nem lett jo vege, Eniko kuld neki megint uzit..;)

Mme Chauchat 2011.05.15. 19:44:01

Oli már levette Encit? A manóbébikelányt?

Zelefánt 2011.05.15. 19:44:47

@genevieve:
Már rájöttem, hogy Ollie hajtja meg a reszlit, ez az egésznek a zértelme.

genevieve 2011.05.15. 19:44:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul: előbb mikor évát vigasztalta:-)

ő állt, éva meg a hasához döntötte a fejét:-)

ebből prima blikk cimlapfotó lenne:-))

Zuzimama 2011.05.15. 19:45:39

Láttam, láttam, LÁTTAAAAAM végre az első Alekosz-öfit tegnap!!!

Én végig vinnyogtam, sírvaröhögtem és nyihogtam az egész műsort, szinte kényelmetlenül éreztem magam az összes résztvevő helyett!
A csajok némelyike muhaha, de Alekoszon is elkerekedett a szemem, amikor a dajkacápára azt mondta, hogy itt a fehércápa. MEG ORCA?!?! Édesjóistenemésszűzmáriasegíts!!!!

B.Andita 2011.05.15. 19:46:08

az gáz, hogy még a reklámblokk is jobb, mint maga a műsor? Hova jutott ez a világ?

nosce 2011.05.15. 19:46:30

@rianna:
Ha már megvan h ez egy abszurd gondold végig az eddigi részeket vannak hatalmas momentumok :)
szuper a casting, szuper a forgatókönyv és a vágás is gondold el 1 nap alatt kell megcsinálni...Lilu sztem még, legalább is tegnap nem vágta h abszurd a két picsa meg az estiben megpróbálja tényszerűen leközvetíteni :)

genevieve 2011.05.15. 19:46:54

@Zuzimama: egy orca az egész épületbe nem férne be:-)

ada64 2011.05.15. 19:47:37

@genevieve: vagy beküldenek valakit?Aki nagyon-nagyon szerelmes!

Zuzimama 2011.05.15. 19:48:13

@genevieve: ja, sem naturális, sem átvitt értelemben. :D

foxglove (törölt) 2011.05.15. 19:50:16

@ada64: VV Éva költözik be a helyére.

ada64 2011.05.15. 19:51:30

@genevieve: "előbb mikor évát vigasztalta:-)

ő állt, éva meg a hasához döntötte a fejét:-)"

és még a jelmeze sem volt rajta!Pedig az lett volna a címlap!(boci-boci-tarka)

Albino Vernyul 2011.05.15. 19:52:37

Leonszio ul a pamlagon... Na bazd meg, es Izaora hun van...?!

haruka 2011.05.15. 19:52:44

Alekoszon mi ez a jelmez már megint? egyszerűen priceless, ahogy öltöztetik! :D

foxglove (törölt) 2011.05.15. 19:53:10

Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e a szpoiler a kiesésnél, ami az alekosz-oldalon volt.

fran7 2011.05.15. 19:53:23

Mi ez a csizma? Kazinczynak öltözött Alek?

nosce 2011.05.15. 19:53:38

@gyvy:
akkor te is csak a hírnévre gyursz :)

ada64 2011.05.15. 19:54:54

@foxglove: na,akkor a testvéreknek annyi lenne,Éva rutinból óóórdít!De lehet, akkor mind kimegy.

Zuzimama 2011.05.15. 19:55:07

A záróképeken Olivér természetesen tömi magát, aztán teliszájjal osztja az észt. Hihetetlen egy páros, az Együgyű meg a Lehúzós.

rianna 2011.05.15. 19:56:46

@nosce: nem most esett le, hogy abszurd:D Csak abban nem vagyok biztos, hogy ez mennyire szándékos vagy mennyire "csúsznak el" a dolgok a megvalósítás során. A retek inkább a trash-faktort próbálja erősíteni, az abszurd nem a szélsebb néptömegeknek való.
A hivatalos imázs a szerelem-keresés, ezért próbálja lilu a lehetetlent is megmagyarázni.

A jelmez most mit jelképez? Ferenc jóska kilovagolt a schönbrunn kertbe?

dr. gernika 2011.05.15. 19:56:50

@foxglove: Ember csak a kérésemre nézett bele, szerinte 46...

genevieve 2011.05.15. 19:57:17

oli megint zabált

alek pedig egy fasz megint

Zelefánt 2011.05.15. 19:58:58

Na, a víziló is ott van.

genevieve 2011.05.15. 19:59:48

ki a franc öltözteti ezeket, a csajok ruhá is borzasztóak aleké meg pláne

na ezt a narancs madarat aki kitalálta, ütném még a mentőben is

Zelefánt 2011.05.15. 20:00:54

Ha Olga kiesik, én is.
(És nem, hálistennek.)

rianna 2011.05.15. 20:01:23

a kulcsokat megtartják, vagy visszaadják ceremónia után?

genevieve 2011.05.15. 20:02:09

na legalább az a kislány készülhet az érettségire....

annak meg az anyját ütném, de nagyon

foxglove (törölt) 2011.05.15. 20:02:36

És bejött. Az előző nők kiesésénél már előre kiszürkítették Évát is, haha. Mennyire spontán.

Soror Formoza 2011.05.15. 20:03:02

Kerem, illetne valaki csokkal a szamat?

guruló nokedli 2011.05.15. 20:03:03

"és majd akkor illetem az ajkad csókkal, ha te megkérsz rá...." ááááááááááááááááááááááááááááá segííííícccsééééééééééég!!!!!!!!!!!!

2011.05.15. 20:03:47

Honnan jön Olivér Floresozása? Nekem azonnal az a szerencsétlen Eduárdo Rózsa-Flores jut eszembe...

fran7 2011.05.15. 20:04:35

Nem az volt az eredeti szöveg, hogy elfogadod a rózsát/kulcsot. S a nő válaszol. Vagy ez túl bonyolult?

foxglove (törölt) 2011.05.15. 20:04:43

@beebeer: a Don Juan de Marco c. filmből

genevieve 2011.05.15. 20:05:37

ezek a ribik miért ordítva beszélnek mindig?

velorexapáca 2011.05.15. 20:05:42

mert közösségben vagyunk nem alakalmazkodunk senkihez.

Olga nagyon korrekt.. 2 mondattal leoltotta Magdit. - egyébként már sikerült az ikreknek kikezdeni Olgát.

Albino Vernyul 2011.05.15. 20:05:43

@foxglove: Nem, nem.. Leoncio, a Rabszolgasorsbol..

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 20:06:08

valaki kiengedné velem a boldogság narancssárga madarát? szép vagyok okos és izmos mint Alekosz.

2011.05.15. 20:06:10

@Soror Formoza: Kerem, illetne valaki csokkal a szamat?

Este hazajön a zuram, majd ezzel a mondattal fogadom. :))))

rianna 2011.05.15. 20:06:32

@Zelefánt: akkor kapcsolódnék a mai főtémához: elég fájdalmas lehet, mikor kikerül.
btw, mióta kötötted az életed olgához?

tényleg mondták, hogy gádzsi, aszittem eddig, hogy vicceltek:)

penelope garcia 2011.05.15. 20:08:08

@genevieve:

Mert nagy a hangzavar a kamionparkolókban, hamar elhalnak a kis szőröcskék a csigájukban.

velorexapáca 2011.05.15. 20:08:10

@Hajdu Ρéter:
és tudsz-e már parkolni Petike?

never again 2011.05.15. 20:09:26

A tesókat komolyan megérdemelné Alekosz ha továbbra is bent tartja őket! Egyszerre!!!

Olga meg a fehérruhás, meg egy fél perc alatt megmutatta, hogy hiába butácskák, messze efölött a kettő fölött állnak.

genevieve 2011.05.15. 20:09:29

@penelope garcia: valami szőke csajszi...akinek olyan nagyon mély a hangja eddig nem néztem igy nem tudom a neveket

Zelefánt 2011.05.15. 20:09:55

@rianna:
Imádom az orosz kultúrát, bazdmeg.

Albino Vernyul 2011.05.15. 20:10:11

@velorexapáca: Enekelni, es tancolni nem, azt mar tudjuk..;)

Zuzimama 2011.05.15. 20:10:23

Ki esett ki? Éppen fektettem a csajaimat...

penelope garcia 2011.05.15. 20:10:39

@rianna:

Ne viccelj már, még rokkant-kártyája is van!

penelope garcia 2011.05.15. 20:11:37

@genevieve:

Na, jónak mondod. :)
Ráadásul (szinte) mind szőke!

genevieve 2011.05.15. 20:12:14

@Zuzimama: éva..mehet és érettségizhet:-)

Ancilla 2011.05.15. 20:12:17

19. századi stílusban beszélni egy plasztikázott csajnak!! ("Akkor ILLETEM CSÓKKAL A SZÁDAT") Röhej!

Zwekedly 2011.05.15. 20:12:25

@genevieve:
Olivér (pontosabban Zsigery-Tahó Olivér) megtalálható a Gothai Almanachban. Ősi magyar arisztokrata család. Ők már Vereckénél is hágtak. Ne bántsd!

csicserierika 2011.05.15. 20:12:48

szegény Alek nem meri hazaküldeni a tesókat. A végén viheti mindkettőt haza :)

Norcsesz 2011.05.15. 20:13:02

@Hajdu Ρéter: Indítunk Neked egy valóságsót, olyan csajok küzdenének Érted, mint ezek :))) Csábító??? :)))

penelope garcia 2011.05.15. 20:14:46

@rianna:

Nahát! :O
És a hazugságvizsgáló előtt vagy után?
És akkor most csak egy csajt küldtek el, mert egy már úgyis elment magától?

rianna 2011.05.15. 20:15:26

@Zelefánt: és ezt így hogy? két napja még mást mondtál:)

Ancilla 2011.05.15. 20:15:54

@haruka: Alekosz lovagláshoz öltözött. Így mennek vadászni az earl-ök Skóciában.

genevieve 2011.05.15. 20:15:59

egyébként meg milyen anya az aki érettségizés közben a 18 éves lányát beküldi egy ilyen helyre, hogy esetleg megdughassa egy pasi?????

velorexapáca 2011.05.15. 20:17:10

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
DDDDDDDD, bocs ezt elfeledtem, de mint tegnap írtam azt a műsÖrt,(freudi elszólás?:-) ) amire utaltál csak egy bizonyos előadó miatt néztem meg..D

és az nem SP volt...-)

rianna 2011.05.15. 20:18:44

utána, rászálltak a többiek, hogy neki vannak a legkevésbé igaz szándékai, vagy ilyesmi.

fran7 2011.05.15. 20:19:12

@genevieve: OLyan aki nyolcéves lányát botoxoztatja, mert a lánya erre kérte.

Zelefánt 2011.05.15. 20:19:16

@rianna:
Az orosz kultúrával akkor sem volt gondom, és Olgát sem ismertem még... talán ezért.

foxglove (törölt) 2011.05.15. 20:19:30

@genevieve: nekedvalós Éva-drukker... ez mindent elmond...

ada64 2011.05.15. 20:20:31

@genevieve: nem publikus a véleményem.Azt is ütném rendesen!

dr. gernika 2011.05.15. 20:20:34

@genevieve: Ugyanerre gondoltam én is.
Olga tartása példaértékű, szépen kezelte a retket.

Zuzimama 2011.05.15. 20:21:16

@genevieve: nem késett el egy picit?

Albino Vernyul 2011.05.15. 20:21:51

@velorexapáca: Kasza Tibi, vagy a tuloldali tekegolyo..?!;)

2011.05.15. 20:23:21

@foxglove: nekedvalós Éva-drukker

Csak nem az a "hastáncosnő"? Az a sharpeitestű???!!!!

genevieve 2011.05.15. 20:25:29

az irásbeli meg volt, most jön a szóbeli

foxglove (törölt) 2011.05.15. 20:25:42

@beebeer: de, aki a lányával együtt lép fel

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 20:26:00

@genevieve: @avanivi: :) ettől nem kell tartani, nem vagyok formában.

genevieve 2011.05.15. 20:27:52

@Hódos Hajnalka: moderáljuk mi magunkat egy idő után:-)

2011.05.15. 20:29:16

@foxglove: hááááát tudod, láttam a műsorban, először nem vettem le, hogy jelmezben van, pont azon tűnődtem, hogy ennyi idősen és ILYEN TESTTEL mi a francért megy valaki a stúdióba bikiniben. Félelmetesen sok bőr volt rajta, már a hónaljától redőzött.

velorexapáca 2011.05.15. 20:33:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
nyeeeeeeeeeeem :-)) nem a tibike.. -) @gernika:

tudod nekem Olgáról más az jutott eszembe, de ahogy eddig a helyzeteket vagy ezt a konfliktust kezelte az nekem inkább arisztokratikus.

nosce 2011.05.15. 20:37:11

@rianna:
a szélesebb néprétegnek ott vannak a tarhonyás picsák, meg a szőke cigók meg az oltogatásaik, meg a drámázások, aztán aki szereti Alekoszt az azé nézi meg, aki utálja meg azé h már megint milyen egy tapló, na meg olivár állandó zabálása is kiveri a biztosítékot azal azok fogyasztják ezeket...de az abszurd az adódik abból h egyenesbe nem lehetne megcsinálni Alekot mert nem adonisz, teljes fictiont meg nem lehet csinálni mert nem elég jó színész, marad ez :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.05.15. 20:38:10

hat 4 fele szanalmas ember van
-akik valosagizekben szerepelnek
-akik nezik
-akik irnak rola/ bocs Hajni, tudom jo a zseton/
-es akik kommentelnek nekik
hat most unalmamban beszalltam, a negyedik csoportba
tovabbi jokat:)

Spéter46 2011.05.15. 20:39:32

@genevieve:A "Verném még a mentőben is.."! Ez annyira jó, hogy sosem fogom Neked elfelejteni! :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.05.15. 20:39:42

mentysegemre szoljon a bejegyzest az aztakurvahetszentsegit levedettuknel
abbahagytam
elkurt egy orszag lett ez

genevieve 2011.05.15. 20:40:40

@hagyma: van egy legszánalmasabb:-)

aki azt hiszi különb ezeknél:-)

Mme Chauchat 2011.05.15. 20:41:51

@hagyma: és van még egy kategória, aki kategorizál. Barátsággal, Mme

genevieve 2011.05.15. 20:41:58

@Spéter46: sajnos plagizáltam:-)

eredetileg: ütném még a mentőben is:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.15. 20:44:05

@beebeer: @foxglove: Ő adott szürkített napraforgót Anikónak, amit aztán Szandika vert ki a kezéből.

foxglove (törölt) 2011.05.15. 20:45:07

@beebeer: azért van abban valami pikantéria, hogy ha jól emlékszem, ez a nő fikázta Gigit, hogy miket csinált 18 évesen...

genevieve 2011.05.15. 20:46:14

@foxglove: mások szemében a szálkát ugye:-)

janeausten 2011.05.15. 20:47:16

@hagyma:
Először talán olvasd végig, aztán tégy rá megjegyzést.
Amúgy meg: a humort végképp nem értők külön kategóriának számítanak?

velorexapáca 2011.05.15. 20:47:22

@Mme Chauchat:

igen így reagál le kellemetlen szituációkat, egy úrinő :-)

csicserierika 2011.05.15. 20:48:10

Alek sem gondolta fél éve, hogy hozományvadászokat kell kiszűrnie :)

Mme Chauchat 2011.05.15. 20:50:04

@csicserierika: de hozománya a menyasszonyoknak van, nemde? O tempora, o mores. Vagy tompora?!

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 20:50:06

@janeausten: hagyjátok a francba, régi rajongóm, csak időközben elfelejtette, hogy régen kedvelt engem. van ilyen.

rianna 2011.05.15. 20:53:10

@nosce: a válaszodat majdnem el tudom fogadni:) azzal egészíteném ki, hogy inkább kedvesen humorost akartak és abszurd lett belőle:) (benkőt nem láttam, az is ilyen volt? mert akkor tán teljesen elfogadnám, amit mondasz:D)

@hagyma: már rég nem járt senki erre, hogy megaszongya nekünk a tutit. épp ideje is volt:)

Mme Chauchat 2011.05.15. 20:57:27

@Hódos Hajnalka: énsenemértem...hagyma eddig jó volt...Talán terápia kellene neki?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 21:05:29

@Mme Chauchat: lehet, hogy ő most is jó és én lettem rossz. :)

Hurri Kán 2011.05.15. 21:09:56

@csicserierika:
Feltételezem nem az esze miatt fognak beleszeretni :D

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 21:10:53

semmi jelentkező? öszinte romlatlan tiszta lelkem zárt kapukat dönget. :( micsoda egy elkorcsolult világ ez? baxa meg a lüke madár, még arra sem jo hogy megsüssem.

Mme Chauchat 2011.05.15. 21:12:58

@Hajdu Ρéter: neked is tendereztetned kellene a bigéket

janeausten 2011.05.15. 21:13:35

@Hódos Hajnalka:
Nyugi, ne kezdj el borongani....:-)
Jó vagy, jó az, amit csinálsz és láthatóan van igény rá. A többi nem számít.

Hagyma unatkozik és provokál. Meglehetősen leegyszerűsített a látásmódja, én látok még egynéhány szánalmas kategóriát magam körül. Abban sem vitatkoznék, hogy ez egy "elkúrt ország", mert persze hogy persze, a keserűségre épp elég okunk van, de azért talán nem egy ilyen kertévén menő baromság, meg annak egy vidám blogon való megbeszélése, kiröhögése ennek az országnak a legnagyobb drámája...

velorexapáca 2011.05.15. 21:19:56

@Hajdu Ρéter:
Petike, mire kell jelentkezni?

mi itten majdnem a szüzességünket és vérünket adjuk alekoszért, (csajok a szüzességüket és értelemszerűen a srácok meg a vérüket.)

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 21:20:13

@Hódos Hajnalka: kiengedni velem a bódogság varangy.. izé narancssárga madarát :)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 21:20:43

@Hajdu Ρéter: jah, már látom. sajnos, erre jelen pillanatban én vagyok a legalkalmatlanabb, penelopét három napja próbálom letorkoscsókolni, de vagy elkerüljük egymást, vagy elmenekül. valamit kvarosszul csinálok.

csicserierika 2011.05.15. 21:22:35

@Peter_Cs: na igen, elsőre a most útjára bocsátott Évára tippelt, a Barbit rögtön kilőtte.
Legjobb választás Brigi lenne, elvinné görögbe, végigélvezkednék, oszt jó napot.
Isten őrizz, hogy Évicica beleszóljon.

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 21:23:12

@Hajdu Ρéter: de... ha hozol egy narancssárga varangyot, azt kiengedem veled. nem ér befesteni.

csicserierika 2011.05.15. 21:24:48

@gyvy: sokan vannak hasonlóképpen más férfiakkal :)
Írtam fentebb, hogy Brigi lenne a legjobb, mert az gyakorlott escort lány.
Elélvezkednének a tengerparton, oszt lesz ami lesz. Formás is, ügyes is. Miről beszélünk ? :)

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 21:25:45

@Hódos Hajnalka: olvastam, lehet ez segitett hogy fellelkesedjek és próbálkozzak :)

janeausten 2011.05.15. 21:26:38

A Barbi az, aki a tortát vitte neki?

csicserierika 2011.05.15. 21:26:48

@Hajdu Ρéter: de még nem ismerjük a csókod ízét :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.15. 21:28:12

@csicserierika: Szerintem jót fog tenni nekünk Éva újbóli szereplése tanácsadóként! Éva holnap lesz a Reggeliben és az Alekosz-show-ban, csütörtökön a Csak csajokban és a Fábry-show-ban.

Mme Chauchat 2011.05.15. 21:29:12

@Hajdu Ρéter: gyerünk, elő az értékeiddel

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 21:29:20

@velorexapáca: hánemtom, izé. én most már csak a véremet tudnám.

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 21:29:51

@Hódos Hajnalka: de én nagyon erkölcsös életet élek, pont mint Alekosz, az nem baj? szex csak ünnepnapokon, meg hasonló.

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 21:30:27

@Hajdu Ρéter: azt hiszem, az a baj, hogy még sosem csókoloztam cápa előtt.

Zelefánt 2011.05.15. 21:32:00

@Hódos Hajnalka:
Kibasztam a macskámat a körfolyosóra, mert heteken át bunkó módon viselkedett.
Az exem megtalálta és visszahozta.
De azóta békében élünk, tehát volt valamiféle pedagógiai hatása az atrociCCásnak.
A tanulságot vonja le az, aki erre hajlamos, búék.

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 21:32:18

@Hajdu Ρéter: nagy ugrás ez a narancssárga varangy után :)))

rianna 2011.05.15. 21:32:43

@Hajdu Ρéter: kéremszépen, én kérdeztem, mit ajánlasz a hölgyeknek, erre azt mondod, semmi jelentkező:D

velorexapáca 2011.05.15. 21:34:29

@Mme Chauchat:

biztosan itt mindenki előtt szeretnéd, látni? :-))

Hurri Kán 2011.05.15. 21:35:20

@csicserierika:
Már amennyiben Alekosszal tud egy nő élvezkedni :DDD

Mme Chauchat 2011.05.15. 21:36:07

@velorexapáca: hát, csak tud verseket...Meg a kedvenc színét megmutathatja

velorexapáca 2011.05.15. 21:36:25

@Hódos Hajnalka:
"hánemtom, izé. én most már csak a véremet tudnám."

na, ha most ezt az érdi hős olvassa bajban leszünk..

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 21:38:33

@Hódos Hajnalka: én még cápa mögött sem :) de ha gondolod szerzek egy beföttesüveget, meg egy gülüszemü aranyhalat... hmm? :)

@csicserierika: csókom mint az édes méz, mellem mint a beton, lábam ajár egy gazella, zsebemben rengeteg della. Hasam lapos csupa kocka, karom sziklákat is eldobna, hangomnál szebbet sose halj, cerkám olyan mint a taj mahaj.

grabb1 2011.05.15. 21:39:01

de sokara lesz reggel.

navégremost 2011.05.15. 21:40:00

@hagyma: hagy-ma!Általában odamegyünk, ahol szeretünk valamiért szeretünk lenni. Speciel mi ezért vagyunk itt, önerőnkön ülve:-) (Már akinek osztottak!)

avanivi 2011.05.15. 21:43:20

@Zelefánt: Most az exeddel,vagy a macskával élsz békében?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 21:43:29

@Peter_Cs: Petikém baszod, lefagyott a gépem a linkedtől, most kecmeregtem vissza a világhálóra, úgyhogy hozzál másik varangyot.

@Hajdu Ρéter: guppit vagy bohóchalat kérnék.

@grabb1: na, mesélj.

velorexapáca 2011.05.15. 21:43:31

@Hajdu Ρéter:
és ezzel apár sorral rögtön virítottal egy örökbecsűt Mme Chauchat-nak :-)

@Mme Chauchat:
minden kívánságod így teljesüljön :-)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 21:44:29

@avanivi: ugyanezt akartam kérdezni :D
meg bevallani neki, hogy a kommentjeinek a háromnegyedét nem értem. :))

ada64 2011.05.15. 21:45:07

@Hajdu Ρéter: jelentkeznék,ha lehet!Hasonlóak az adottságaink.Mit lehet nyerni?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 21:45:25

Jól van, toljátok, már egészen embernek kezdem érezni magam.

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 21:46:59

@Hódos Hajnalka: milyen grupi? És még én ugrok nagyot.. :))

Zelefánt 2011.05.15. 21:47:38

@avanivi:
A kérdésedben a válasz is benne van.

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 21:48:55

@velorexapáca: már anniy kérdés volt, gondoltam jobb ha megelőzöm a többit :)
csak aztán össze ne verekedjenek értem a hölgyek, mert tépetten karmoltan nem nyitjuk a madarat :)

grabb1 2011.05.15. 21:51:43

@Hódos Hajnalka:
jaj, en meseljek? es mit?
ami hirtelen eszembe jut: csokoloztal mar farkashal elott?
vagy -s&m vizekre evezve- farkashallal?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 21:53:08

@grabb1: vicceltem, mi jefe, de hadd dögöljek most még itt egy kicsit lécciléccilécci :D

@Hajdu Ρéter: :))) akkor maradjunk a pisztrángnál :)))

@Peter_Cs: várjá, mentek mindent, mert holnap így nem lesz csisz poszt, oszt sixx tényleg kibasz mint macskát szarni, aztán mi lesz veletek nélkülem, he?
belegondoltál már ebbe? úgy linkelgessél.

ki szokott itt zenéket becsinálni? Peticsé, te is asszem. valami ilyen tökjó tangót kérnék. ne a borzongatóan fájdalmas változatból, ha lehet, mert eret vágok.

avanivi 2011.05.15. 21:54:29

@Peter_Cs: Biztos voltam,hogy valaki előkotor egy narancssárga békát.@Hódos Hajnalka: A zelefánt, azt gondolom ,három,négy dologgal foglalkozik egyidőben, tv-tnéz, főz, olvassa a Háboru és békét,és kommentel is.

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 21:57:54

nem láttam a mai müsor elejét (első 57 percét) mi volt a hazugságvizygálaton? Ki volt aki Alekoszért ment be? félek nem fogok tudni aludni, annyira éget a sok kérdés :(

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 21:59:41

jak, és a hal ami a shrekre hasonlitott milyen hal volt? még Alekosz sem tudta, pedig ö képzett halbiologusnak tünik az Orca után :)

D4M13N 2011.05.15. 22:00:00

Az a szörnyű, hogy már jó ideje olvasom a blogot,de ma mikor ültem a szennydoboz előtt és alekot lestem,rájöttem, hogy vagy kimosták az évek alatt az agyamat,mert amúgy a büdös életbe nem néznék ilyet.Vagy ennyire unom magamat.Na mindegy,a lényeg,hogy éden hotel jó és jöjjön a második évad szemüveges gépező srácokkal és a hozzájuk passzoló csajokkkal(irónia ágyú elsütve)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 22:00:32

@grabb1: valahogy éreztem, hogy ez fenyegetően hangzik és lám..
"Alattomos tekintete is elárulja természetét. Ha hálóba kerül, tombolva siklik benne ide-oda, megkísérli széttépni, s beleharap mindenbe, ami eléje kerül. A halászok semmi szín alatt nem nyulnak hozzá, hanem rögtön evező, vagy szigony után kapnak, hogy mentől előbb végezzenek vele, ellenkező esetben a tengeri farkas akár félnapig is ott kóvályog a csónak körül; hosszú ideig megél víz nélkül is, s amíg mozog, addig folyton dühöng"

:DDD

szóval miért érzem úgy, hogy te vagy a farkashal? :DDD

velorexapáca 2011.05.15. 22:01:48

@Hajdu Ρéter:

a NArancssárga (wáááá)madarak nevében követelem a védelmet!

csicserierika 2011.05.15. 22:02:51

@Hajdu Ρéter: a gazella lábakkal gondom lesz úgy érzem :)

csicserierika 2011.05.15. 22:04:03

@gyvy: ez nem volt szép apukám :)
A csaj igen gyakorlott, Alkről meg tudjuk, hogy nyolc órás a minimum. :)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 22:04:48

@Peter_Cs: hát félve, de megnyitottam.
lilát kellett volna mondanom :DD

@Hajdu Ρéter: kárász, hallodhülyevagy?

suzy q 2011.05.15. 22:06:14

aaztakurva megnéztem a neten az egyik alekosznak valót, és az e a gigi pont úgy vezet műsort, mint mikor a legjobbbarátnővel 10 évesen bemondósat játszottunk. meg volt az az öregnő, a hastáncos, hát kisült a szemem. 10 évvel ezelőtt volt divat az a hastáncos ruha, a táncstílusáról nem is beszélve. uram is ten. ezért hagytam abba a hastáncot, mert már minden dilettáns, ronda és kövér nő három hónap tanulás után azt hiszi ő itt a helyi lejla az arab démon.

Hurri Kán 2011.05.15. 22:06:28

@csicserierika:
Márminthogy képes 8 órát beszélni róla egyfolytában? :D

grabb1 2011.05.15. 22:06:39

@Hódos Hajnalka:

neeem, en az vagyok aki megszigonyozza:D
kulonben lehettek volna silszeruek, es alek menyhalakkal peldalozhatott volna...

csicserierika 2011.05.15. 22:09:45

@D4M13N: de a srácok izzadtság szagú polóban legyenek és pattanásosak , hatalmas nőies seggel.
Bocsi, tapasztalat.

Hurri Kán 2011.05.15. 22:10:12

@csicserierika:
A eszkortáló csaj az melyik egyébként?
Kicsit szét vagyok még csúszva, a tegnapi utolsó üveg bort már nem kellett volna megkezdeni :D

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 22:10:46

@csicserierika: a kedvedért javitok és még pár info.

csókom mint az édes méz,
mellem mint a beton,
lábam mint s donga, bazi és debella, zsebembe rengeteg elkölthető della.
Hasam lapos csupa kocka,
karom sziklákat is eldobna,
hangomnál szebbet sose halj,
cerkám mint a taj mahaj.
cápaszemem réveteg, mint a tenger titkai
belenézel, elalélsz, s nem kezdesz fingani.

(tapstábla)

csicserierika 2011.05.15. 22:10:52

@gyvy: látom, izgat a téma :)
Nem kell sokat várni, lesz még szexuális tanácsadó műsora is, ott majd felteheted álnéven a kérdéseidet :)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 22:11:55

@grabb1: ühüm, aki megszigonyozza :))
nem tudom, elolvastad-e figyelmesen, hogy amíg mozog, dühöng :))))

a menyhal fasza. fú, nagyon. összefutott a nyál a számban.

csicserierika 2011.05.15. 22:13:19

@gyvy: hát a Brigi, aki nem mindig hord szemüveget .
Valahol van fent róla akt, valaki bizti belinkeli, ha szépen kérjük.

Hurri Kán 2011.05.15. 22:13:50

@csicserierika:
Ó, fölteszem én saját néven, nem szégyen az, ha tanulni szeretnék, nem? :D

@Hódos Hajnalka:
Az bizony. Szép kék neki a mája :)

csicserierika 2011.05.15. 22:14:37

@Hajdu Ρéter: nagyon szép, csak ott hibádzik, hogy a nők köztudott, nem szoktak fingani :)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 22:14:40

@gyvy: de baszki te már az OrálSellő napján is azt írtad, hogy három napja vagy másnapos :DDDDDD

@suzy q: :DDD

@Hajdu Ρéter: ööö... bár nem nekem szól a vers, de ez a tádzsmáhál... szóval, ha ezt kifejtenéd, fölöttébb hálás lennék.

Hurri Kán 2011.05.15. 22:15:01

@csicserierika:
Valakit szépen kérek :)

Ki akar valaki lenni?

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 22:15:39

@Hódos Hajnalka: milyen kárász? Ne kárájj :)
az én szám mint a csuka,
bajszom harcsa, fejem busa,
szemem mint a potykáé,
alkatom mint egy balin,
illatom friss, széditő naftalin.
(na jo... kankalin) :)

Hurri Kán 2011.05.15. 22:15:44

@Hódos Hajnalka:
Az kedd óta volt, ma már vasárnap van. Nem érek én rá másnapot lopni :DDD

suzy q 2011.05.15. 22:17:02

és alekosz is TUDJA bocs. tudja egyébként, hogy eszkortáló a brigitta?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 22:18:01

@suzy q: tudom, hogy ezért elkárhozom, mármint a párhuzam miatt, de akkor.....

www.youtube.com/watch?v=nEPeTL6ol6c&feature=related

suzy q 2011.05.15. 22:18:20

de most tényleg tud-nom-kell. alekosz tudja, hogy brigi az eszkortáló lány? addig nem alszom el, amíg meg nem tudom erre a választ.

rianna 2011.05.15. 22:19:26

f@szom ebbe a hülye világba, most utasítottam vissza egy 1500 eurós állásajánlatot :(

suzy q 2011.05.15. 22:19:44

@Hódos Hajnalka: :D hát ezért már én kérek elnézést

Hurri Kán 2011.05.15. 22:20:02

@suzy q:
Hát ez az... Jön egy ilyen vérmes eszkortáló lány és romba dönti Alekosz erkölcseit... hogyan fogja ezt a hellén trubadúr feldolgozni?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 22:20:14

@Peter_Cs: te Peti, ne fogd vissza magad. mondd, hogy mégiscsak engem szeretsz és nem Évát. sőt, hogy engem akarsz.
ha kell, megnövesztem a hajam miattad, ha hosszú, pont úgy néz ki, mint az övé a dzsungel héten és láncdohányos vagyok én is. és rikácsolni is tudok.

grabb1 2011.05.15. 22:20:44

@Hódos Hajnalka: nem kell olvasni, ma is szigonyoztam :D
a menyhal meg nem a folso tizezrek kajaja.pucolni meg undorito...

suzy q 2011.05.15. 22:21:47

@Hódos Hajnalka: jaaj majd én mondom peti helyett, mert ő hűséges marad évához, nekem az olga meg nem kell annyira.

csicserierika 2011.05.15. 22:22:23

@Hódos Hajnalka: hí, ez nekem nem tűnt fel. Talán több vége van ?

MegLepke 2011.05.15. 22:23:26

Szevasztok! Hajni, ma pasival közösen olvastuk és röhögtünk az öfiden.:)

Valaki mondja már el, miért ment haza a folyton rekedt csaj, aki már az első este szerelmes volt?

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 22:24:09

@Hódos Hajnalka: ööö azt csak a rim miatt irtam, képzelj valamit bele, mondjuk szép fehér vagy mittomén, neked olyan jo a fantáziád :))

ha mégsem akkor javitom ezt is :)

hangom lágy suhogásánál, nem hallasz szebbet soha.
nadrágomban lapul korinthosz egyik oszlopa
:))

Hurri Kán 2011.05.15. 22:24:43

@gyvy:
Senki nem akar valaki lenni... :(((
Ha nem tudom meg, ki a zeszkortáló lány, menten levetem magam a hokedliról... :D

MegLepke 2011.05.15. 22:25:19

@rianna: hát mér tetted ezt te?

csicserierika 2011.05.15. 22:26:35

@Peter_Cs: kedves, tudom, nem felhőtlen a viszonyunk, de belinkelnéd az escortos Brigi aktjai? Én nem találtam meg.
Lécci.

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 22:26:54

@Hajdu Ρéter: jójó, de tükörponty? és mid olyan, mint egy fogas? :DD

@suzy q: :DD fú, most üvölt. akusztikban.

csicserierika 2011.05.15. 22:27:32

@gyvy: mi az a hokedli, hogy nosztalgiázzunk kicsit :)

rianna 2011.05.15. 22:28:59

@gyvy: na, csak azért, mert én is ignorálva érzem magam ma.

velvet.hu/celeb/2011/05/11/alekosz_escortos_arajeloltje/

suzy q 2011.05.15. 22:29:15

@gyvy: alekosz-show.postr.hu/5-mennyasszony-jelolt
ő az eszkortálólány. de tudja alekosz, hogy aaaaz??!?!?! én meg enélkül az információ nélkül nem alszom.

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 22:29:24

csak halkan megjegyzem szerintem a menyhalat nyúzni kell. Nekem a kecsege és az angolna a kedvencem, de a menyhal is az élbolyban van :)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 22:29:32

És hát,
minden jelen levő Péternek küldöm, ha már itt az akusztikról volt szó.

www.youtube.com/watch?v=s2LLJsxgp44&feature=related

rianna 2011.05.15. 22:31:01

@MegLepke: mert komolytalan hely. a munkamódszert jelzi, hogy vasárnap éjjel 11kor keresnek:) És fel kéne vennem a kapcsolatot egy csomó emberrel, akivel dolgoztam eddig, és szégyellném magam.
Elvek vs. pénz:D
tkp nem vicces

Hurri Kán 2011.05.15. 22:33:00

@csicserierika:
Amiről levetem magam :D

@suzy q:
Ez jóféle bőrnek tűnik :DDD
Akkor reggelig Honfoglalózni fogunk? :DDD

@rianna:
Hálás köszönet. Nem baj, hogy nem versben köszönöm meg? :)

MegLepke 2011.05.15. 22:34:30

@rianna: ja, értem. No nem baj, lesz másik, ami nem lesz az elveddel szemben.:)
De örülök, hogy válaszoltál, már azt hittem, láthatatlan vagyok...

suzy q 2011.05.15. 22:36:35

@gyvy: igen. nagyon úgy néz ki. nem hiszem el, hogy olivér tudja, hogy prostituálódott brigi, és alekinnyónak nem mondta el. de ha meg igen, és tudja, akkor meg miért nem csapott még le az ingyen menetre? és egyáltalán! így hat nap után, még miért hogyhogy nem volt még semmi a nőkkel? azt hittem ki van éhezve meg minden. valóban látens homi lenne?

Hurri Kán 2011.05.15. 22:37:12

@rianna:
Természetesen.
Az jó lesz, ha a mosómedvémmel előadunk egy varietéműsort?

csicserierika 2011.05.15. 22:37:21

@rianna: köszi, de van olyan oldal is, ahol egész alakos akt is van, nem is egy.
Gondolom, hogy Gyvynek jól esne.
Azt nem tudod megtalálni?

rianna 2011.05.15. 22:38:23

@MegLepke: én is ignorálva érzem magam, épp az előbb mondtam :)
Azért ment haza, mert egy csomóan őt tartották a legkevésbé őszintének, vagy azt hiszik van egy másik pasija, ilyesmi.
Azért nem tudom pontosabban, mert csak félszemmel nézem, minden 3. szót hallom meg, így kímélem az agyam épségét.

Hurri Kán 2011.05.15. 22:39:07

@suzy q:
Néha nehéz különbséget tenni a látens homi és a kapitális balfék közé...
A homi-hajlamot talán úgy lehetne kiszűrni, hogy a következő műsorban monnyuk Steiner Kristófot, Lakatos Márkot meg még pár haverjukat költöztetnék be Alekhoz, és a reakcióiból talán lehetne következtetni...

Hurri Kán 2011.05.15. 22:40:04

@csicserierika:
Ó, nagyon kedves vagy, de már megnéztem azt a kis fotogalériát a Velveten. Már a monitort is letakarítottam.

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 22:40:07

@Hajdu Ρéter: én megpucolom neked úgy baszki, hogy csak pislogsz, mint hal a szatyorban (hogy nosztalgiázzunk is)
kecsegét majd rajzolok neked.
te meg csinálj nekem.

csicserierika 2011.05.15. 22:40:25

@suzy q: kizárt dolog, hogy Oli nem szerzett már neki egy jó kis bőrt éjszakára.
Ez ugyanis kimerítené az emberkínzást, hogy hat hónap után belökik 16 lány közé, hogy csak udvarolgasson.
Ezt a genfi egyezmény is tiltja :)

suzy q 2011.05.15. 22:40:34

@gyvy: á, szerintem elég bárkit beküldeni a kreatívok vagy a stylistok közül.

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 22:41:11

@Hódos Hajnalka:

szemem sugara mint egy daliás tökörpotyka
belenézel, elveszel, s nem mozdul már füled botja :)
vállam széles mint a fogas,
jo lenne ha nem lenne több kifoga's :)

suzy q 2011.05.15. 22:42:14

@csicserierika: amúgy annak van alapja, hogy amelyik kutya ugat,az nem harap. fél évig hallagattuk, hogy ő mekkora csajozógép, aztán tessék, mostmeg semmi. szerintem életében nem volt még nője, mert mindenki körberöhögi, és fél a kamerák előtt beégni, ahogy szandikáva is tette.

rianna 2011.05.15. 22:42:36

@gyvy: de legyen szórakoztató, nem csak úgy ni:)

@csicserierika: a velveten kívül más szennyet nem szoktam követni, és itt emlékeztem, hogy láttam:). Gyvynek már van elég infója, rákereshet:)
van vmi alekkal kapcsolatos blog a blog.hun, ott lehet megvan.

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 22:42:50

@Hódos Hajnalka: hogy érted azt hogy csináljak neked kecsegét? :)

Hurri Kán 2011.05.15. 22:43:18

@csicserierika:
Az udvarlást mióta tiltja a Genfi egyezmény? :D

@suzy q: szerintem ezt javasolni kéne a csatornának, természetesen az ötletgazdának járó szerény díjazás fejében.

suzy q 2011.05.15. 22:43:33

ja, amúgy anita ajtóbarúgását, és ideges ágybafekvés és betakarózását a blikk már féktelen őrjöngésnek nevezte.

Hurri Kán 2011.05.15. 22:44:47

@rianna:
Rendkívül szórakoztató lesz :)))

@Hajdu Ρéter:
Legyél kreatív :D

nosce 2011.05.15. 22:45:01

@gyvy:
"Steiner Kristófot, Lakatos Márkot meg még pár haverjukat költöztetnék be Alekhoz, és a reakcióiból talán lehetne következtetni..."

Gondolod ha merevedése lesz tőlük akkor balfék ? :)

Hurri Kán 2011.05.15. 22:46:08

@nosce:
Kizárásos alapon igen.

grabb1 2011.05.15. 22:46:12

@Hajdu Ρéter:

igen, nyuzni kell aztan filezni, a pucolast az egesz muveletre ertettem. ertektelen vacak kulonben, bar en mas horgaszvizeken mozgok, itt a menyhalat meg a siralyok sem eszik meg:D
Hajni,jo keseelezest a menyhalpucolashoz.

csicserierika 2011.05.15. 22:47:53

@suzy q: köszi, de van olyan hivatalos v. milyen oldala, talán Maya a "művész" neve,de látom, hogy Gyvynek nincs már rá szüksége :)

MegLepke 2011.05.15. 22:48:18

@rianna: ja, köszi. Én mire észbe kaptam, már közölték, hogy csak egy lányt kell hazaküldenie a hellén hősnek.

nosce 2011.05.15. 22:48:23

@Hajdu Ρéter:
"cerkám mint a taj mahaj."

sztem ez nem tetszik Hajnalkának, mert ez azt jelenti hogy márványból van ? :)

Zelefánt 2011.05.15. 22:50:20

Hová is nézel
ha tagadhatatlanul
ocsmány a világ?

csicserierika 2011.05.15. 22:51:09

@suzy q: látod, már a csókokból is balhé van, hát ha még meg is döntené valamelyiket, a többi csomagolna, oszt vége a műsornak.
Megoldják ezt okosban a lakókocsiban külsős segítővel :)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 22:52:31

@Hajdu Ρéter: izé, sütést értettem alatta, vajolaj keverékén, a többit rád bízom. :)

@nosce: :DD te nem akarj az én fejemmel gondolkodni.
egyébként hellóbelló, hellóhelló.

rianna 2011.05.15. 22:52:47

@csicserierika: és ki segíthetne a legjobban, mint az ember legjobb barátja?:P

@Hódos Hajnalka: köszi, én ilyen anikósan érzékeny vagyok :)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 22:55:31

@rianna: én is, csak van egy zsigeri tahó Olivér énem ennek leplezésére. néha jól jön. :)
pl. most. :)

@Zelefánt: magadba

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 22:55:36

@grabb1: nem kötözködésböl de úgy emlékszem a gerincén kivül szinte alig van benne szálka, szal filézni sem kell.
igaz elég régen ettem.
mondjuk aki nem a tisza mellett lakik, és nem szeret téli éjjeleken vmelyik duzzasztónál fagyoskodni, ill nincs halász cimbije, az tényleg elég ritkán látja a tányéron. :)
kecsege a legjobb. (vagy angolnapöri :)

csicserierika 2011.05.15. 22:57:05

@rianna: de csak közvetett módon :)
Reménykedjünk.

Zelefánt 2011.05.15. 22:57:44

@Hódos Hajnalka:
Nem, nem.
És nem ezt vártam.

csicserierika 2011.05.15. 22:58:06

@gyvy: hamarosan ki fog derülni, mert eléggé izgatja Alek fantáziáját :)

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 22:59:40

@nosce: beláttam hibámat, azóta javitva lett az ominozus két sor. :)

@Hódos Hajnalka: öszintén szólva, én simán rántva szoktam enni :))
szóval ha jo neked akkor majd rántjuk ;)

Hurri Kán 2011.05.15. 23:00:56

@csicserierika:
És mikor lesz a zümmögés engedélyezve?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 23:01:03

@Hajdu Ρéter: én se kötözködésből, de az öregebbeket nyúzni köll, mert vastag a bőre, és igen, a gerincén kívül alig van benne szálka, de ezt a tisza mellett elbizonytalanított....
maga passzíroz? maga botmixert nyom a bográcsba? mert ha igen, nem léphetünk együtt a legfölsőbb szintekre és nincs esély arra, hogy a boldogság citromsárga gólyáját (na ezt keresd meg, Peticsé bazmeg) együtt kiengedjük és szabad legyen a szívem.

grabb1 2011.05.15. 23:02:12

@Hajdu Ρéter:

en sem azert mondom, de ahogy emlitettem mas vizeken "evezunk", ugyhogy errefele minden halat fileznek, kiveve talan a folyamiak kozul a kisebb csukat, pisztrangot stb. Masreszt akkor a halboseg, hogy a filen kivul masnak nincs erteke. Ha azt mondanad kellene holnap 1o0-200 kilo menyhal bottal megfognam, minden problema nelkul. Mas kerdes hogy semmi penzert nem dolgoznam fel. Se a a menyhalat, se mast. Ezert dobok vissza minden halat, masreszt ezert tartja a ferfiember a feldolgozozashoz kitunoen erto fehernepeket. Lasd Hajni :D

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 23:02:52

@Zelefánt: pedig csak ez van. tapasztalat. most tudnék mesélni :)

csicserierika 2011.05.15. 23:03:58

@gyvy: zümike máris benne lenne, csak Alek húzza mézesmadzagot:)
Elmélkdej tovább ezeken a kusza szerelmi szálakon én a távozás hímes mezejét választanám, mert leesek a székről.
Jó éjt.

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 23:06:08

@Hajdu Ρéter: sztem rántsunk mást, a kecsegét meg akkor úgy látom, megcsinálom én. te majd megcsinálsz mást :DD

@grabb1: hát remélem, vacsorázunk együtt és megmutatod a legfölsőbb szinteket, apukám :DDD

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 23:07:36

@Hódos Hajnalka: én mindig minden körülmények közt sem csináltam még sosem halászlét, és nem is kivánom kreativ énemet bevetni egy házitündér konyhájában sem, ugyhogy bimbózó románcunk spenótzöld flamingója, minden valószinüség szerint, nem szenved csorbát, és mikor kezünk a halászlé ragacsos göze fölött örökre egymásba tapad, bizvást szabadulásra talál :)

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 23:10:16

@grabb1: jó én csak azért igazitottam ki a dolgokat, nehogy valamelyik kezdő szakácshölgy menyhalkapirgálással mulassza a drága idejét :)
ezekszerint vhol északon laksz éppen? ha nem merre?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 23:12:16

@Hajdu Ρéter: kérek egy percet, míg túllendülök a spenótzöld flamingón, aztán válaszolok ilyen frappánsat...
akartam írni ezt tegnapig.!
De ma már, azt írom, mélyen a szemedbe nézve.... DOLGOZOM A VÁLASZON :DDD

grabb1 2011.05.15. 23:12:36

@Hódos Hajnalka:

ha legfelsobb szint akkor hippoglossus hippoglossus lesz az asztalon ;)

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 23:14:12

@Hódos Hajnalka: ez jól hangzik, ki is öltözök majd akkor erre a jelentős alkalomra. :) pont van egy ideillő toalettem eredeti kétcsikos adiAds suhogos mackó, hozzá pörköltszaftos likacsos izomtrikó :)

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 23:16:05

@Hódos Hajnalka:
csak nyugodtan.
tudom hogy a szerelem sötét verem, de a türelem kenyerem, s ezért addig nem verem. a dobot :)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 23:17:23

@grabb1: (huhhh, de hát nem válaszolhatom ezt.....) igen? ilyen uncsik a céges bulik? hát nem is tudom........ aszittem én, meztelenül és rajtam nigirik... :DDD

Zelefánt 2011.05.15. 23:17:42

@Soror Formoza:
Szép testű nővérek, nővérek-e
vagytok e virtualitásban?...

Albino Vernyul 2011.05.15. 23:17:59

Na, ha jol ertesultem Ancsa van a Alekosznakvaloban, Maria Terezia ma nyugodtan nezheti..;)

grabb1 2011.05.15. 23:18:06

@Hódos Hajnalka: Dolj hatra kedves Peter, adolgozom a valaszon nem kis ido, lefo addig par kave :D

grabb1 2011.05.15. 23:20:26

@Hódos Hajnalka: ha akarod lehetsz az asztalon meztelenul, ugy sem latszik semmi egy 150-200 kilos lepenyhal alatt. sot, ha szerencsed van azt is kiprobalhatod, milyen egy lepenyhal alatt csokolozni ;)

Pink szabadságon (törölt) 2011.05.15. 23:21:30

Látom, Alek halfétise még érezteti hatását;)

Hajdu Ρéter 2011.05.15. 23:22:26

azért most belegondoltam és nagy szerencse hogy egyik Alekoszra hajtó nöcike sem egy beépült celebellenes terroristalelkü bécirajongó, mert most jo alkalom volt rá hogy a szegény elvakitott alekosz fejbe legyen verve egy szilikoncicivel. (vagy inkább egy jol elrejtett, becsempészett megállni tilos táblával)

nosce 2011.05.15. 23:23:16

@Hódos Hajnalka:
"a kecsegét meg akkor úgy látom, megcsinálom én. te majd megcsinálsz mást :DD"

téged :), bár a sellők csak utána vasalnak :)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 23:24:19

@Hajdu Ρéter: ne feledd a folpakkba tekert távirányítót. az izgat. meg a szanzavéra a tévé tetején.

@grabb1: mmmm.... még nem beszéltünk az anyagiakról.. szóval ez most.. hány kávé? :DDD

nosce 2011.05.15. 23:24:41

@grabb1:
miért a lepényhal alatt ? az egy másik asztalon lenne :)

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 23:25:37

@grabb1: ha holnap sem írok, nem azért lesz, mert elfoglalt vagyok..........

Soror Formoza 2011.05.15. 23:27:24

@Zelefánt:
Igen. Csak neha kieesek a szerepbol...

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 23:29:09

@grabb1: :DD reméltem, hogy a próbaidősökkel kíméletesebben bánnak.

@nosce: :DDD most itt belerondítasz az idillbe.

grabb1 2011.05.15. 23:30:42

@Hódos Hajnalka:
eddig max tevekkel kellett fizetnem nokert, kavearfolyamokat nem ismerem. nem lehetne inkabb halba? egyreszt mer sikosak, masreszt zuhanyozni is tudnal veluk;)
@nosce:
teged meg tanitson a hellen hos erotikara. hat nem a holgytarsasag/ok/ testerol kene elfogyasztani a vacsorat???

Hurri Kán 2011.05.15. 23:31:49

@grabb1:
NA de Hajni nem fulladna meg, amíg leeszik róla a 200 kilós lepényhalat?

grabb1 2011.05.15. 23:35:12

nem.kuldenenk neki levegot a szerelem locsoloslaugjan.

D4M13N 2011.05.15. 23:36:13

@csicserierika:
Még szép.Máskülönben meg se nézem:D
De inkább legyek egy +20 iq-s ember mint ezek a izomtibik és konzumcsajok.
(Na persze azért nem szeretem őket mert a másik kateg.-be tartozok. :D )

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 23:42:35

@grabb1: de, lehet halba', csak most.... aggy a számba pálcikával lazacot és mondd, hogy szuperszexi vagyok. és akkor zuhanyozom is. veled. :))

Zelefánt 2011.05.15. 23:49:11

@Soror Formoza:
És akkor már nem vagy tökéletes testű?...

grabb1 2011.05.15. 23:49:19

@Hódos Hajnalka:

en nem szeretem azokat a holgytarsasagokat, akiknek a szajukba kell adni.foleg nem palcikaval.meg ha szupeszexiek is :D azt hittem, te nem vagy ez a szajbaados -foleg nem szajbaragos :D - tipus ;) zuhany heleytt meg legyen kad, mi meg a halak, elok persze, hogy erezzuk a sikossagjaikat.szerzek rajat, csak legyen eleg nagy a kad.vagy a dzsaku.

lolperec 2011.05.15. 23:50:43

lol, nem lesz legközelebb :D

Albino Vernyul 2011.05.15. 23:52:31

Gigaszok harca, jelelgegi allas..:

Ki a legjobban öltözött celeb a héten?

* 1457 Nádai 'VV' Anikó
* 1360 Horváth Éva
* 1220 Szabó Zsófi
* 1069 Debreczeni Zita

Soror Formoza 2011.05.15. 23:52:51

@Zelefánt: :DDD
Nem ugy van. Olyankor elvesztem a fejem. Leharapjak.

Zelefánt 2011.05.15. 23:53:26

@Hódos Hajnalka:
Hogy lesz ebből így poszt holnap, ha még egy hallal sem vagy hajlandó együtt zuhanyozni még ily későn sem, Hajnalka szívem?...

Zelefánt 2011.05.15. 23:56:18

@Soror Formoza:
Karikás szemű fejeket is harapnak le?...
Mit nem hal... hallok?...

Zelefánt 2011.05.15. 23:57:44

@gyvy:
Hallatlan!
Haláli!
Halihó!

Soror Formoza 2011.05.16. 00:01:20

@Zelefánt:
Karikas szemet a klastrom okozza.

lac64 2011.05.16. 00:01:59

Megvolt az Alekosznak való. A legérdekesebb menyasszonyjelölt Éva volt, aki saját bevallása szerint csak Alekosz miatt nézte a vv-t (az ő anyja adta Aninak a szürke napraforgót a Nekedvalóban). Azt mondta, hogy ami tetszett Alekben az öf-ek alapján, az az életben napi 24 órában műnek tünt (és ő nem 150 napot töltött vele)
Egyébként Ani vezette, volt pár bakija, de szűnik a lámpaláz, elég jól reagál a partnereire. :)

Hajdu Ρéter 2011.05.16. 00:11:26

Alekosz verse.

Tenger titka óta vagyok egy igazi hal-kan
megdugom az összes markom, de mindig csak halkan!
hallhatatlan müsorom, már több mint hallatlan
pislog benn a sok kis luvnya, szomorún ba**atlan
ez azért van mert nemrég megláttam a NŐT!!!
ki a nézőtéren, dopeman mellett ücsürgött
ránéztem, rámnézett, és elvesztettem eszem
attól a pillanattól, helyem s tököm sem lelem :(

Hódos Hajnalka 2011.05.16. 00:18:45

@Hajdu Ρéter: de én nem Dopeman MELLETT ücsörögtem.
a többit értem :DDDD

Hajdu Ρéter 2011.05.16. 00:21:56

@Hódos Hajnalka: hol ültél? javitom :) már készül a második strófa is amiben kiteljesedik örült nagy lamourotok :)

Hódos Hajnalka 2011.05.16. 00:26:22

@Zelefánt: nem, kibaszott jó volt, de akkor tisztázzuk már a viszonyunk, mi szeretjük egymást?

Hódos Hajnalka 2011.05.16. 00:30:29

@Hajdu Ρéter: nem keverem a melót a lámúrral.
mondjuk ez alól ma grabb1 kivétel :DD

Albino Vernyul 2011.05.16. 00:32:06

Ejnye, mi lesz itt meg ma, hova likadunk ki...

Hódos Hajnalka 2011.05.16. 00:37:28

@Albino "karazsnyikov" vernyul: majd holnap aszondom, hogy be voltam baszva.

Albino Vernyul 2011.05.16. 00:38:31

@Hódos Hajnalka: Es pssszt, lehet, hogy nem is fogsz fullenteni..;)

Hódos Hajnalka 2011.05.16. 00:43:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem kell ehhez pisszegni, rólam délután kettőkor is szokták azt hinni, hogy.
de ha neked így könnyebb, akkor állok elébe :))

ami meg van, azt meg én tudom. :)

Albino Vernyul 2011.05.16. 00:48:05

@Hódos Hajnalka: Felunk a baltadtol, merunk mi rosszat hinni rolad..?!;)

grabb1 2011.05.16. 00:49:08

@Hódos Hajnalka:

kedves hajnal a halakkal es veled kozos zuhany/furdozes max szex kategoria, meg veletlenul se l`amur /:D erted?/. bar nem ismerem az ertekrendet, meg ennyire nem nyilvanitottad ki a fogad feherjet.

Hódos Hajnalka 2011.05.16. 00:56:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: megmondom az őszintét (by magdi vagy beatrix, már nem emlékszem) leszarom, hogy mit gondoltok rólam ( :PPP )

@grabb1: :DDD na tolj a számba egy kivit és mondd, hogy szuperszexi vagyok :DDD

grabb1 2011.05.16. 01:00:22

kozossegbe vagyunk, ezert nem erdekelnek masok, szoval itt a kivi szadbatolva, eggye.es szuperszexi vagy csak hogy ne mondjad rolllam, hogy fukarkodom a szadbaadandoval.

Hajdu Ρéter 2011.05.16. 01:02:51

szép vagy mint egy szardella
ezt holnap elsötöm kolegináknak

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.05.16. 03:07:42

@genevieve: @Mme Chauchat: @janeausten: @rianna: @avanivi:
nekem meg jol esett leirni mit gondolok errol az egesz szarrol ami otthon folyik, hol mashol tehetnem ha nem itt?
Hajnit regrol csipazom es megertem, hogy errefele kurvul
en is megtennem ha megfizetik

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.16. 06:16:00

Hát ezen én is hatalmasakat röhögtem. Na nem a műsoron, hanem az íráson :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.16. 06:26:06

@hagyma: Hát, öregem, most megnéztem a blogod.

Eddig is feltűnt, hogy ahova csak beírsz, az egyből "szarmagyarország" fikázás. Tudom, hogy kívülről más minden (én is máshogy fogom nézni), de átolvasva ezeket a kesergő írásokat az kell mondjam, az ön készüléke is üzemzavaros.

avanivi 2011.05.16. 08:16:03

@hagyma: Mi nem irigykedülk rád,sok sikert neked.

storm28 2011.05.16. 09:28:28

Nem biztos,hogy igazam van,de az ORKA az a kardszárnyú delfin-NEM A CÁPA!!!Alekosz balfaszosz annyira hülye,de az is aki a fülbesúgo pöckön magyarázza mit mondjon.A lányok meg fenomenálisan iq bajnokok....Az egész annyira mű-ratyi-gáz,de annyira,hogy már csak azért is nézem:)

genevieve 2011.05.16. 09:39:37

@hagyma: jól van látom, szar neked az élet, legalább ennyi örömöd legyen, hogy leírod:-)

isten hozott kis hazánkban:-)

Albino Vernyul 2011.05.16. 09:44:36

@genevieve: Kellett nemi ido, mire eldontottek mit kezdjenek vele..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.16. 09:51:40

@Hódos Hajnalka: te Hajni, csak a miheztartás végett kérdem: mostantól minden este megkapjuk záróra felé, hogy "leszarom"?
A szombati éjjeli ugyan eltűnt azóta, de akkor is...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.16. 09:56:48

@genevieve: Köszi! Szerintem Éva sokat fog javítani a műsor színvonalán!

Hódos Hajnalka 2011.05.16. 09:57:41

@pushpang: privát üzenetben is bocsánatot kértem tőled érte, nemcsak eltüntettem.
és a válaszom nem.

genevieve 2011.05.16. 10:03:18

@Albino "karazsnyikov" vernyul: lesz a fábrynál is, jerzyvel együtt

@Peter_Cs: egészen biztosan:-D

genevieve 2011.05.16. 10:05:30

@Peter_Cs: de ami biztos, hogy cirkusz az lesz:-)

azért az egyért fogom nézni, ahogy a tesókkal összecsap:-)))
de gondolom a szerkesztőség célja is pont ez a beküldésével...erre lesz kiváncsi mindenki...alekot meg pont leszarják...

Albino Vernyul 2011.05.16. 10:10:57

@genevieve: Tudom, a 3 dobogosnak lenne a szeansz, azthiszem ezt mar a dontonel beigertek..

dr. gernika 2011.05.16. 10:11:17

@Peter_Cs: Az a durva, hogy ezt én is így gondolom. :DD

_most_ 2011.05.16. 10:12:01

Ma nézem a reggelit és három Éva volt benne. Évi megkérdezte Évitől, hogy mit gondol Éviről. Aztán nézem az adóbevallásom, ott meg megkérdezik mennyi az Évi fizetése, kicsit összezavarodtam...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.16. 10:12:53

@Hódos Hajnalka: Kérlek te se haragudj, ezért a pikírt megjegyzésemért, nem olvastam a méled.
Egyszer elviszlek sétálni a Margitszigetre, jó? :)

az én rózsám vasutas 2011.05.16. 10:17:31

@storm28: Első randin muszáj a nőt tesztelni. Az a hal, ami ott uszikázik, az a fehérus cápus harapus. Ha a nő szeme nem rebben, lehet folytatni. Könnyen felismerhető hal, F5-re mindig F4-et lép. Esetleg tegnap pingpongoztam vele, nem jött ki a maccsból. Ha a nő ugyanazzal a tekintettel néz ránk, biztosak lehetünk benne, hogy a gondolatai egész máshol járnak. Kicsinyes pöcs manusok alkalmazhatják a módszert egyszerű hétköznapokon is, nekik nem kötelező minden nap új nővel megismerkedni.

Albino Vernyul 2011.05.16. 10:20:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Es tegyuk hozza, a holgy nem megfelelo reakcioi eseten, mindig ott a lehetoseg a capa megetetesere.. Foleg, ha tul jol sikerul a fojtogatos csok, es meg kell szabadulni a bunjelektol..

Albino Vernyul 2011.05.16. 10:45:12

Itt meg mindig megy a harc..;):

Ki a legjobban öltözött celeb a héten?

* 1816 Nádai 'VV' Anikó
* 1708 Horváth Éva

mirandamama 2011.05.16. 10:46:40

Alekosz= Alkeszosz Balfaszos Baszosz, de B-na csak nem tud, szerintem. A testvéreket kellene már kilökni, mert borzalmasak!

Talpig Jimmy 2011.05.16. 10:47:42

@pushpang: az úgy nem jó, megsétáltatod :)

genevieve 2011.05.16. 10:51:13

@Albino "karazsnyikov" vernyul: megjegyzem éva ruhája bűn rossz volt...

Albino Vernyul 2011.05.16. 10:58:57

@genevieve: Hat nem is kerult szavazasra, es nem veletlenul..;)

lac64 2011.05.16. 11:05:39

Gigi a facebookon kiírta, hogy kedden fog műsort vezetni, kizárásos alapon ma Ani lesz.

Soror Formoza 2011.05.16. 11:34:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Köszi a belinkelt Rednexet. Reggeli ébresztőnek szenzációs volt, jól megmozgatott. :-)

joha 2011.05.16. 12:06:58

Hajrá testvírek! Annyira durvák, hogy őszintén megértem a szerkesztőket, amiért tartják még őket! Drukkolok nekik, de a vége aztán az legyen, hogy jól összeverekednek valamelyik aspiránssal, különben nem érte meg ott tárolni őket! Szerintem amúgy jót röhögnek Alkeszoszék a két nőn, nyilvánvaló, hogy tisztában vannak vele, mit művelnek, de jó is volna azt megnézni, ahogy kiértékelik őket egy pálinka mellett. (Miközben persze Olivér megint eszik valamit, vagy legalább forgat valami idegen testet a szájában. Otthon nem kap amúgy enni, vagy mi van?)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.16. 12:43:13

@joha:

azért eszik folyton, hogy ne cigizzen folyton..

szerintem szűndékosan akar nagyon brutál tahó lenni Alekosz mellett, hogy ez Alekosz fényét emelje...

lac64 2011.05.16. 12:55:05

@MÁRIA TERÉZIA: Tévedsz, Olivér azért tahó, mert önmagát adja. Én még nem láttam vele úgy interjút, hogy közben ne kérődzött volna bele a kamerába.

csicserierika 2011.05.16. 13:03:30

@hiperoxigénterápia: a túladagolt oxigén hatását olvashattuk.
Remélem nem fáj.

csicserierika 2011.05.16. 13:07:00

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: végre itt vagy, már féltem, hogy Alekosz nem ihletett meg.
Megnyugodtam :)

genevieve 2011.05.16. 13:08:18

@lac64: ő ettől laza csávó:-)

varand 2011.05.16. 14:46:51

@pocokpocok: Én is nemrég találtam meg ezt a cikket! Sokan profi média figyelők lettünk a vv óta!:)

velorexapáca 2011.05.16. 14:49:45

@lac64:
én már csak azt a pillanatot várom Olivérnél, mikor fog szellenteni egyet a ceremónián.

@genevieve:
barokkos túlzás egyenlőség jelet tenni Olivér böfögése, csámcsogása és a lazaság közé, - nem gondolod? :-( Ennyire azért nem jó fej.

velorexapáca 2011.05.16. 14:52:10

@joha:
nyugodj meg, ha Éva bemegy a villába, sztem sec-perc alatt csinnbe megy a tesókkal.

Génjeikbe ez kódolva van.

az én rózsám vasutas 2011.05.16. 14:58:22

@csicserierika: Hogyne ihletett volna. Kanadában múlt héten sóztam egy pasira Alekosz babákat 70 millióért. Randa szőrös magyar volt, a franc se érti miért kellett ezért odamenni. Én a körutat javasoltam, de az nem volt jó neki.

Zelefánt 2011.05.16. 15:11:39

Olgában bízom, ő még a rettenetes ikreket is le tudja nyomni, úgy hiszem.

genevieve 2011.05.16. 15:19:58

@velorexapáca: mármint szerinte ettől laza csávó:-)

szerintem csak szimplán tahó

joha 2011.05.16. 15:21:15

@velorexapáca: Igeeeen! Egy Éva Beatrix meccset akarok látni!! Előbb sima verbális attak legyen (mondom a magamét, mindegy mit, mert akkor én vagyok a fajinabb), aztán pedig kezdjenek el lökdösődni, de minimum feszüljenek egymásnak testbeszéddel rendesen, majd Beatrix olvassa Éva fejére, hogy egy alkesz, utána pedig Éva vágjon vissza Beatrixnek, hogy ő meg kurvaként kereste a kenyerét és ócska egy luvnya, itt meg eljátssza az érzelmes szüzet! A vége az legyen, hogy az oszloplábú Magdi a tesvíre segítségére siet, és együtt, közös erővel alázzák porrá Évikét, aki azzal vág majd vissza, hogy neki úgyis nagyobb a népszerűsége, hiszen az utcán mindenki felismeri, ezek a lotyók meg kitörölhetik a seggüket a 3(?) hetes képernyőjelenléttel. Remélem, olvassák ezt a blogot az RTL szerkesztői, szemezgetnek az ötletek közül, és valóban viszontláthatom az általam megálmodott jelenetet a forgatókönyvükben! Előre is köszi, mindeképpen nézni fogom!

genevieve 2011.05.16. 15:29:44

@joha: a legfontosabbat, a hajtépést kihagytad:-DDDDDD

az feltétlenül szükséges elem:-)

csicserierika 2011.05.16. 15:49:20

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: látom, azért olvasgattad a kommenteket az elmúlt napokban, csak késett az ihlet, mert a hold ezüstös fénye nem jó szögben esett a monitorodra.

csicserierika 2011.05.16. 15:51:20

@Zelefánt: láttad mekkora melle van?
Anyám benyögte : csak nehogy kiderüljön a végén, hogy fiú.

genevieve 2011.05.16. 15:53:04

@csicserierika: nem vagy te pasi véletlenül?:-)

csicserierika 2011.05.16. 15:54:12

@genevieve: akarod magad megtapasztalni , :)
(anyámat idéztem)

_most_ 2011.05.16. 15:54:52

@joha: szerintem erre így kicsi az esély, úgyse mernek belekötni Évába, félnek, hogy kidobatja őket Alekosszal. Amúgy ez a testvérpár eléggé ellenszenves, emlékeztetnek a valóvilágos testvérpárra, falkában támadnak.

genevieve 2011.05.16. 15:55:31

@csicserierika: tiszteltetem kedves édesanyádat, de csak egy kérdés volt, elhiszem amit mondasz:-)

genevieve 2011.05.16. 15:56:14

@lami83: na, most nagy böszmeséget mondtál:-)

csicserierika 2011.05.16. 15:56:56

@genevieve: pedig már csiholtam az emilemet, hátha .... :)

foxglove (törölt) 2011.05.16. 15:57:46

Megnéztem a tegnapi alekosznakvalót a kiesett Évával, hát nagyon röhögök. Mindig különleges élmény hallani egy volt Ani-gyűlölő Alekfan szájából, hogy Ani élőben már nagyon kedvesnek tűnik, Alek viszont fárasztó. Hehe.

genevieve 2011.05.16. 15:58:26

@csicserierika: képeket akartál küldeni te kis huncut?:-)

foxglove (törölt) 2011.05.16. 15:58:42

@lami83: nem értem mi bajod a testvérpárral, hiszen magukat adják, és ez lényeg, nem?:)

genevieve 2011.05.16. 15:59:16

@foxglove: megjegyzem maximális respect aninak és giginek, mert soha egy rossz szót nem ejtettek még alekra, még csak célozgatva sem.

genevieve 2011.05.16. 16:01:02

@foxglove: pont mint azéva:-)

akit lami annyira szeret:-)

genevieve 2011.05.16. 16:06:38

@foxglove: remélem évát is betöltözteik valami hacukába, paróka meg ilyenek:-D

foxglove (törölt) 2011.05.16. 16:08:10

@genevieve: én azon csodálkozom, hogy nemcsak most a műsorra tekintettel, de már a villában is szinte végig jó fejek voltak Alekkel (Ani kiborulását leszámítva a végén). Online-ban azért elég sok példa volt erre, általában mindig kedvesen és türelmesen elbeszélgettek vele (pontosabban végighallgatták a hülyeségeit és a kellő helyeken bólogattak), amikor feladatban véleményezni kellett egymást, mindig pozitív dolgokat mondtak róla.

csicserierika 2011.05.16. 16:08:57

@genevieve: lehet,most szakítani fogunk, de ellent kell mondjak.
Gigiben kellemesen csalódtam, mert valóban közvetlen és nem erőltetett, viszont Aniról nem hervad le a kényszer vigyor egész műsor alatt, csak mikor vége lett elfordult, azt látni kellett volna, hogy milyen képet vágott.
Nyávogósan beszélt és bizony célozgatott ő már nem is először Alekkal kapcsolatban.
Tegye, de ő most nem lenne képernyőn, ha Alek és Oli nem lennének.
Úgy látszik mégsem akkora színészi tehetség, mint gondoltuk.
Gigi profibban kezeli az érzéseit, na és róla nem sír messziről az irigység.

_most_ 2011.05.16. 16:09:55

@foxglove: hiába adják magukat, ha alpáriak, és semmiféle párhuzamot nem vonnék a testvérpár és Éva viselkedése között, mert teljesen már kategória.

foxglove (törölt) 2011.05.16. 16:13:51

"hiába adják magukat, ha alpáriak" na most már legalább át tudod érezni, mi volt a baj Évával.
A testvérpár meg egy az egyben Éva, mínusz Corvinus és érettségi, csak Évának ugye nagyobb szerencséje volt, hova születik.

csicserierika 2011.05.16. 16:13:56

@foxglove: nem igaz, Ani végig éreztette, hogy nem nézi Aleket semmibe.
Az ominózus lökdösődés után Alek nem bízott többé benne.

kitikati 2011.05.16. 16:17:53

@csicserierika: Egyetértek. Plusz azt gondolom, hogyha megpróbálunk időben eltávolodni a műsortól, a kétségtelenül nagy anyagi siker mellett a csatorna talált két fiatal, tehetséges műsorvezető palántát. Ez nem is olyan kis dolog, mert az RTL egyik legnagyobb feladata az új emberek kinevelése. 5 év múlva kell majd valaki Lilu és a többiek helyére, akit már most el kell kezdeni felépíteni. A média iskola sem mindig járható út, például Mádai Vivien, aki a délutáni műsort vezette egyszerűen megbukott.

foxglove (törölt) 2011.05.16. 16:18:29

@csicserierika: az első mondatot fejtsd ki légyszi

_most_ 2011.05.16. 16:20:34

@csicserierika: Nekem sokszor úgy tűnt, hogy Anikó eléggé lenézi Alekoszt, úgy gondolja, hogy egy nyolc osztályt végzett szerencsétlen idióta.

genevieve 2011.05.16. 16:20:49

@csicserierika: gigi igazából sose bántotta alekot, egyszer lerendezte és elküldte, de szerintem sose piszkálta, sőt szinte az összes vitából kimaradt...egyetlen az évával v aló kivételével...

de ahogy én láttam az elején legalábbis gigi többször kavarodott bele a mondandójába, mint ani

genevieve 2011.05.16. 16:21:41

@foxglove: az előbbi irásomat, neked is akartam cimezni:-)

genevieve 2011.05.16. 16:22:23

@lami83: hehe:-)

pont ugyan az a stilus:-)

kitikati 2011.05.16. 16:24:18

Évában nem a stílusa a leginkább bántó, nem ez a legrosszabb tulajdonsága, amiért valószínűleg állást váltanék, ha munkatársam lenne. Ő gonosz és irigy.

penelope garcia 2011.05.16. 16:27:50

@buppi:

Ezzel vitatkoznék. Meglátásom szerint egyszerűen csak nála gyorsan és automatikusan kapcsolnak ki a magasabbrendű agyi funkciók, és sokkal kisebb stressz hatására is átveszi a vezérlést a "hüllőagy". Ami pedig vegytisztán zsigeri ösztönlény.

csicserierika 2011.05.16. 16:28:42

@foxglove: kezdte a lökdösődési vircsafttal, ami után nekiesett az össze lány Aleknak, ami meg is alapozta a benti viszonyokat. egyedül Éva maradt meg mellette a lányok közül.
Nem tudok konkrétumokat, csak arcmimikát, elejtett megjegyzéseket. Ebben nagyon profi. Főleg a vége fele jött ki, amikor dzsunegel hét volt, majd a vacsoracsata alatt, amikor már közelgett a finálé, na meg amikor éjszaka őrségben ki is mondta, hogy féltékeny a népszerűségére.
A maga módján harcolt a fődíjért, csak nem számolt vele, hogy mekkora tábora van Aleknak. Nem is gondolt pl. arra, hogy nem ő megy vissza az Éva elleni párbajról.

csicserierika 2011.05.16. 16:31:45

@genevieve: igen, ez így volt.
A Gigit csak azért emelném ki, mert tőle táncikát vártunk és úgy látom, hogy elég jól helyt áll itt is, pedig nem tőle vártuk.

_most_ 2011.05.16. 16:32:36

@buppi: szerintem Éva nem gonoszabb és irigyebb, mint mások, csak képtelen leplezni, megjátszani magát.

genevieve 2011.05.16. 16:33:14

@csicserierika: azért alek tett azért rendesen, hogy aninak ne legyen pozitiv véleménye róla:-)

azt a lökdösődést tényleg felfújta...de a lényege az volt, hogy alek mint egy legyet elhessegette az útjából, hogy ő mehessen a tükörhöz bambulni magát...nem volt fizikai tényező a lökés, de mint gesztus baromira sértő...ott pont, hogy alek vette semmibe anit
a dzsungel héten pedig folyamatosan piszkálta

genevieve 2011.05.16. 16:34:17

@lami83: nem gonoszabb, és irigyebb? áááááááááááá, dehogy, egy tündérke:-DDDD

csicserierika 2011.05.16. 16:36:13

@genevieve: ok és okozat.
Azért az lufi jól fel lett fújva az elején, és ez rosszul esett Aleknak, meg érzett vele kapcsolatban valamit, ami be is igazolódott.
Tudod hogy megkönnyebbültem a finálén, mikor Jerzsi nevét mondta Ani? :)

foxglove (törölt) 2011.05.16. 16:37:23

@csicserierika: ezt értem, de miért írtad, hogy nincs igazam, mert Ani nem nézi semmibe Aleket? én nem állítottam az ellenkezőjét, sőt. Szerintem voltak/vannak fenntartásai vele szemben, de elfogadta olyannak, amilyen, ami azért egy pozitív dolog.

joha 2011.05.16. 16:39:11

@csicserierika: háháhá, megnéztem a műsor végét, Anikó tényleg lebukott a műmosollyal, de ciki!

csicserierika 2011.05.16. 16:44:27

@foxglove: arra , hogy azt írtad, hogy végig jó fejek voltak egymással.
Most sem érzem, hogy pártatlan lenne, olyan erőltetett kedvességet vélek látni rajta, míg Gigi vagy jól palástolja, vagy tényleg túl tud lépni minden régi sérelmen.
Habár Alekkal nem volt igazán konfliktusa, csak az, hogy ellenfelek voltak. (mármint Gigi-Alekra gondolok most)

genevieve 2011.05.16. 16:44:35

@csicserierika: szerintem előbb volt az,hogy alek végigpróbálkozott az összes csajnál...és ebből jött az ellenérzet bennük

velorexapáca 2011.05.16. 16:47:01

nem kell velem egyetértenetek, de ezzel az alekosz feleséget keres műsor sorozattal, sztem simán kicsinálják a VV nyertesét..

van egy olyan érzésem, mire vége lesz ennek a borzalomnak már régen lecseng az első sokk amit a győzelme okozott, és bár lesz pár PR cikk, de az a lehetőség amit nézettségi adatokban produkálhattak volna pár kapcsolódó adással, annak annyi..

Ezt a mostani szörnyűséget pedig hamarabb elfelejtjük, mint benkőpucérvagyokdániel okozta sokkhatást.

csicserierika 2011.05.16. 16:48:49

@genevieve: azután meg minden nap újrapróbálkozott. Vagy megszoksz, v megszöksz :)
A legtöbb vicces jelenet azért ebből adódott és most is ezt kamatoztatják.
Nem is rossz :)

kitikati 2011.05.16. 16:50:25

@lami83: Oké megfogalmazom másképp. Mindenkiben megvannak ezek a rossz tulajdonságok ezt aláírom. Az ember gyarló ugyebár. De az emberek többségében a többi úgymond jó tulajdonság ezt nem engedi ilyen primer módon előtörni. Anikó- pedig nem ismerte Éva kinti életét- nagyon jól ráérzett erre, amikor úgy fogalmazott, hogy nemcsak ehhez a játékhoz gyökér, hanem a való élethez is.

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 16:53:54

Sziasztok:)

a hagymával ne foglalkozzatok, feszt felbukkan mindenhol és osztja az észt a saját fostos életéről, Ámerikáról, stb.
Meg még büdös is. Hiszen hagyma.
Jut eszembe, csókolóztatok már cápa előtt?

csicserierika 2011.05.16. 16:54:29

@velorexapáca: lesznek még itt komolyabb konfliktusok, mert ahogy fogynak, úgy fog egyre többel randizni és közelebbi kapcsolatba kerülni.
A végén ugye jön a nászút, aztán kezdik majd hívogatni műsorokba, majd eljárogat haknizni egy darabig.
A kiesettek közül már van akinek ez mind lecsengett, mehet dolgozni.
Abban viszont igazad van, minden csoda három napig tart.
Nyáron már a nevükre sem fogunk emlékezni a lányoknak, de ezt most kellett meglovagolni.

kitikati 2011.05.16. 16:55:23

@velorexapáca: Szerintem nem csak a nyertest, hanem mindenki mást kicsinálnak ezzel a műsorral. olyan nagy sz.r, hogy akire kerül belőle nem tudja lemosni magáról. Biztos vagyok benne, hogy olivért sem látjuk majd többet.

lac64 2011.05.16. 16:56:31

@csicserierika: A "lökdösődést" Ani túlreagálta valóban. Ennek ellenére úgy érzem, hogy volt egy időszak, amikor Ani és Alekosz kifejezetten jóban voltak, ez az Olivér kiesése után volt. Ani utána sem gyűlölte Alekoszt szerintem, csak azt az Alekoszt kedvelte, aki bement a villába, viszont nem kedvelte azt, aki lett belőle, amikor felvette a szerepeket. Ezt a katona héten meg is mondta Alekosznak. Szerintem a viszonyuk romlásában Alek keményen benne volt, kezdve a napraforgózással (Ani többször szépen kérte, hogy hagyja abba), majd a dzsungel héttől Alek gyakorlatilag kint akarta látni.

Zelefánt 2011.05.16. 17:01:02

@velorexapáca:
Az egészet Hajnalka főzte ki, hogy a végén megválasszuk álamfő-asszonynak, Tajgetosz pedig az unokaöccse, a rettenetes hipó-cigó ikrek meg Ollie rokonai, és mindez szépen összeillik egy korrekt kis hétfő délutáni összeesküvés-elmélethez, ugye...

(Vagy lehet, hogy nem?...)

MegLepke 2011.05.16. 17:12:30

Szevasztok! Ma nincs öfiposzt?

Albino Vernyul 2011.05.16. 17:20:06

@csicserierika: Latom megint beindultal..;) Gigi mindig is jo volt az erzesei elrejteseben, a fel VV-t vegigjatszotta ugy, hogy nem tudtad mit gondol.. Aninal mindig lehetett tudni, epp mi a helyzet, milyen hangulatban van, kivel nincs eppen joban, stb.. Ez most sem valtozott.. Igen, neha ironizal Aleken (van is min), de magan is, ez mindig is benne volt a viselkedeseben.. Amugy egy-egy musor idejere, minden musorvezeto, riporter felvesz egy viselkedesformat.. Amint kikapcsoljaka kamerat, mashogy viselkednek.. Itt Ani mar tul koran kezdett el azon agyalni, mit bakizott, mit csinalhatott volna jobban, azt lattad rajta.. Amugy a szineszi tehetseg nem az, hogy a normal eletedben allandoan megjatszod magad.. Hanem egy leirt darab, fiktiv helyzeteibe mennyire tudod beleelni magad, es azt mennyire tudod atadni masoknak..

Zelefánt 2011.05.16. 17:25:08

@MegLepke:
Parkolópályára lettünk szorítva, Lepi.

MegLepke 2011.05.16. 17:27:52

@Zelefánt: nocsak. Történt valami? Elolvasom a csillagos születőset akkor.

csicserierika 2011.05.16. 17:35:35

@lac64: igen, mind a ketten benne voltak, de szerintem a "lökéssel" kezdődött a bizalomvesztés, aztán harcolt mindenki ahogy tudott.

csicserierika 2011.05.16. 17:36:09

@buppi: hát a mostan díszes villalakókra :)

tornapipő 2011.05.16. 17:37:05

nekem tetszett lilu ruhája...tök színes pont vagány...én hordanám :)

csicserierika 2011.05.16. 17:38:03

@Albino "karazsnyikov" vernyul: csak is rád való tekintettel nem írtam eddig itt Ani műsorvezető képességéről, csak ma kénytelen volna beleugatni.
Tudtam, hogy megtalálsz, most keresek egy búvóhelyet :)

tornapipő 2011.05.16. 17:39:58

a palik szeretik az elveszett, önbizalom hiánnyal küszködő nőket...engem a héten kétszer mentettek meg... csak megsúgom...sokkal vonzóbb lehet egy ilyen nő mint gondolnád...mert az önbizalom sok esetben taszító lehet. engem is taszítanak a nyomulós palik... vagy az olyanok akik feszítenek mint parasztkutya a műúton...

avanivi 2011.05.16. 17:47:15

Most bemegy az Éva, és hirtelen rájön,hogy milyen jó fej Alkesz,mindíg ilyen pasira vágyott,Ádámka alma, a többi lány pedig kurva, ő az igazi,irány az egy hetes nászut,nemtom hova,aztán a kéthetes jutalom üdülés, végig a tv kiséri őket mert sztárok lettek, ingyen kaja,pia.Beköltöznek a kéróba ,buli fellépés ,tv ,aztán elfogy a pénz,összevesznek az utolsó korty pián,és akkar elmondja mekkora fasz az Alekosz, de riporter akar lenni nagyon még mindíg.

Zelefánt 2011.05.16. 17:47:39

@tornapipő:
Megmentettek?
Egy hét alatt, kétszer?
Honnan és mitől?
(És hol voltam én akkor?!...)

tornapipő 2011.05.16. 17:57:42

@Zelefánt: aha. két biztonsági őr. először betettem a csomimegőrzőbe egy szatyrot ami a frissen vásárolt tornapipőmet tartalmazta és nem tudtam kinyitni a szekrényt mikor kijöttem a vásárlásból. másodjára egy cipőboltban mert becsipogott a tornapipőm amit ott vettem minden helyen akárhová mentem aznap és elintézte h ne csipogjon többé. na erre varrjál gombot... és ne legyen a nevem tornapipő...

MegLepke 2011.05.16. 17:58:16

@avanivi: most tényleg bemegy Éva? Nem követem én ezt annyira, mindent elhiszek:D Még a hazugságvizsgálatot is.

tornapipő 2011.05.16. 17:59:03

@Zelefánt: hogy te hol lehettél akkor azt nem tudom...de biztos a segítségemre siettél volna... DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 17:59:22

@tornapipő: érdekes, amit mondasz, mert én rengeteg olyan fiút ismerek, akik az olyan lányokat szeretik, akiket nem kell állandóan cukorfiguraként kezelni, meg a fújó széltől is óvni. Aztán ez is lehet, hogy csak ízlés kérdése.

Büszke_troll 2011.05.16. 17:59:47

@tornapipő:
itt a válasz: két biztonsági őr.
Azok félnek az okos, önbizalommal átitatott nőktől.

sanya64 2011.05.16. 18:02:17

Azt a két szőke gonosz tramplit a többiek elásták vajon már kint a jakuzzi alatt, vagy azok még ma is lesznek?...

avanivi 2011.05.16. 18:03:00

@MegLepke: Bemegy,ő fogja a kurvákat kíszórni .Aleknek ad tanácsakat, mig az Oli zabál.

Zelefánt 2011.05.16. 18:03:10

@tornapipő:
Inkább segítségért szaladtam volna...egy fegyverboltba.

MegLepke 2011.05.16. 18:03:43

@Ayesha: vonzás törvénye: hasonló a hasonlót vonzza. Engem még senki nem akart megmenteni, nem is hagytam volna. Másik célcsoport.:)

tornapipő 2011.05.16. 18:03:56

@Ayesha: hasonló hasonlót vonz... nyilván akiben túlteng az önbizalom nem bukik az én fajtámra...

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 18:05:36

@MegLepke: engem se megmenteni kell, hanem mellém állni:)
jut eszembe Lepike, mikroportpróba?:D

Zelefánt 2011.05.16. 18:07:31

@sanya64:
A rettenetes ikrek mindvégig maradnak, csak Olga állhat útjukba, remélhetőleg.

Zelefánt 2011.05.16. 18:08:50

Úgy értve, hogy remélhetőleg meg is teszi, na.

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 18:10:02

@Zelefánt: ha már választani kell, akkor inkább Olga, mint a két pulyka. Aztán lehet, hogy Alek ennél perverzebb.

avanivi 2011.05.16. 18:10:39

@tornapipő:
Egy darabig megment, aztán a fotelból sem akar fölállni,nem hogy megmenteni!

Zelefánt 2011.05.16. 18:15:13

@Ayesha:
Nekem még a víziló is bejön, olyan jószívűnek tűnik, és annyira nem is ronda, mint ahogyan az első pillantásra látszott.
A kacsacsőrűtől viszont mentsen + az isten (engem, de Tajgetoszt azért ne).

avanivi 2011.05.16. 18:18:09

@Zelefánt: Nem fogja Alek kirakni őket,mert beigérték magukat ketten mint szendvics és ki akarja bróbálni na.

Albino Vernyul 2011.05.16. 18:21:28

@csicserierika: Felkapni a szoknyat, es futas..;)
Amugy mindket lany hibazik, mindkettonel van mit javitani.. De, ha azt nezzuk, hogy egyiknek sincs gyakorlata ebben, es elo musor, amitol a profik is felnek, meglepoen jok.. Ez gyakorlatilag total melyviz.. Elo, fel kell konferalni blokkokat, beszelgetni kell vendegekkel, elegge osszetett..

csicserierika 2011.05.16. 18:30:48

@avanivi: ezen még én is nevettem :)

lac64 2011.05.16. 18:31:14

@csicserierika: Az az érzésem, hogy az a bizalomvesztés leküzdhető lett volna, de Éva vigyázott a pozíciójára, és ha kellett, elültette Alekben a kétségeket újra.

A műsorvezetésről: szerintem Ani jobban vezeti a műsort, mint Gigi, de az eltérő véleménybe már valószínűleg belejátszik az eltérő szimpátiánk is. Hozzáteszem, hogy ahhoz képest, hogy kezdők, mindketten nagyon jól teljesítenek.
Egyébként úgy gondolom, hogy az rtl-nél ez a valódi casting: kis kockázattal élesben ki tudja próbálni őket és aki szerintük bevált, az fog nagyobb feladatokat kapni.

Hurri Kán 2011.05.16. 18:35:43

Nem vagyok másnapos.

csicserierika 2011.05.16. 18:37:37

@lac64: nem kellett elültetni neki, mert Alek rögtön levette, hogy milyen Ani.

Na igen, ízlések és pofonok.
Én is csak azt emeltem ki, hogy Gigi meglepően jó ahhoz képest, hogy nem is gondoltuk róla, hogy ilyen ambíciói vannak,Ani pedig, nem annyira jó, mint amit vártunk tőle a villabéli szereplései után.
Jöjjön be nekik, mert tényleg ki kell nevelni egy újabb generációt, de Aleket kérem nem bántani.

MegLepke 2011.05.16. 18:41:29

@avanivi: köszi:)
@tornapipő: hehe, akkor egyetértünk.:)
@Ayesha: igen, én is így ismertelek meg, már amennyit láttam belőled. Jujj, télleg a mikroport. Hol lehet?:DDD

avanivi 2011.05.16. 18:44:17

@MegLepke: Eltüntél, pedig a hét végén rengeteg alanyi költő várta hogy lektoráld a műveket!!

MegLepke 2011.05.16. 18:45:36

@avanivi: ó, valóban? Pasiztam. A hétvégék erről szólnak (sajna egyelőre csak akkor tudunk találkozni). A posztokat azért elolvastuk, de a kommenteket már nem.

csicserierika 2011.05.16. 18:46:49

harcos Laca azt nyilatkozta, hogy nem nézi az Alekosz sót.
Mikor rúgja fenéken az rtl ? Nem elég, hogy belerondított a vv-be, most meg a nézettség ellen beszél?
Na és, ki hiszi el ?

avanivi 2011.05.16. 18:47:48

@MegLepke: nagyszerű,azt is kell !

Hurri Kán 2011.05.16. 18:49:55

@Zelefánt:
Nem. Azóta félrebeszélek.

MegLepke 2011.05.16. 18:51:03

@avanivi: :)
@Ayesha: friss husi:) de nagy a szerelem..., szíveket rágok a falba folyton:D

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 18:56:13

@csicserierika: persze. Harcos Laca azt is nyilatkozta már, hogy az életét adta az emberekért. Hazudgált akkor is.

avanivi 2011.05.16. 18:58:11

@csicserierika: Azt beszélték a hentesnél, hogy a kivizsgálás során a Lacinál egy daganatot találtak, azért volt tiszta ideg addig amig nem tudta, hogy jóindulatu v nem.

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 18:59:28

@MegLepke: HEJJ. te nem az én pasimmal jársz véletlenül?:D:D:D:D

Hurri Kán 2011.05.16. 19:03:08

MA nem lesz poszt? Hajni nem pihente ki a szerelmes éjszakát, megfulladt a lepényhal alatt, vagy mi van? :)

csicserierika 2011.05.16. 19:03:54

@avanivi: óh, elnézést, a hentes értesülése honnan? A bulvár már biztos lehozta volna nem?

csicserierika 2011.05.16. 19:05:44

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Olgánál a karazsnyikov :)
Akkor most kitalálom, hogy melyik tetszik neked :)

avanivi 2011.05.16. 19:07:03

@csicserierika: Nem kell mident úgy érteni ahogy le van írva!!A hentes lehet,hogy zöldséges, vagy nem.

Zelefánt 2011.05.16. 19:08:42

@gyvy:
Hajni is holmi huszonötévessel kavarodhatott össze, más magyarázat nem lehet.
Valami van a levegőben.

velorexapáca 2011.05.16. 19:08:44

@csicserierika:
"Nyáron már a nevükre sem fogunk emlékezni a lányoknak, de ezt most kellett meglovagolni."

most számolgatok, meddig tart a műsor és mikor lesz nyár...

"Biztos vagyok benne, hogy olivért sem látjuk majd többet."

nekem aztán nem fog hiányozni,az baj? :-)

@Zelefánt:

ööö nem kívánok esküdni, sem össze, sem fel:-)

MegLepke 2011.05.16. 19:09:49

@Ayesha: remélem, nem:D Túl sok időt vagyunk együtt (szkájp, telefon, személyesen), hogy lehetséges legyen:)

Hurri Kán 2011.05.16. 19:11:32

@Zelefánt:
Gondolod, ez lehet az oka? No majd ha előkerül, megkérdezzük. :D

forexfelix 2011.05.16. 19:11:58

Olviér minden snittben zabál,iszik vagy röhög,csak rontja az összképet. Alekosz megjátszott, hideg kimértségét ez nagyon rombolja. MIért nem
figyelnek erre?

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 19:13:33

@MegLepke: mi is:)))) sok bódottágot, vidámságot, fülledt éjszakát kívánok a legfölsőbb szinteken:)

Albino Vernyul 2011.05.16. 19:15:33

@csicserierika: A karazsnyikov Anie, az egy egyszeru kalasnyikov..;) Amugy nem nezem a musort, ezaltal nem tudok mit mondani a "holgyekrol", csak amiket osszeirtok.. Tehat kedvencem sincs.. Viszont egy AK-47-est jo tudnek hasznositani a villa kornyeken..;))

Zelefánt 2011.05.16. 19:17:00

Víziló!
Olga!
Függök.

Spéter46 2011.05.16. 19:17:22

Azt hiszem Barbarának gégerákja van!

Zelefánt 2011.05.16. 19:17:36

Na ezt a kettőt viszont lőném le.

forexfelix 2011.05.16. 19:18:52

na a kvéker testvérpár megevett már mindenkit,most már egymást eszik :)

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 19:19:08

Barbika: falusi diszkóban mindig is petrezselymet áruló liba, akit valaki részegen véletlenül megrak(mármint a pasas részeg) aminek hatására egyből szerelmes lesz és pincsiskedik.

Rettenetes Ökrök: két trágyadomb borzalom. Talán mindent elmondtam.

forexfelix 2011.05.16. 19:20:17

@Spéter46: Na jól kinézünk,akkor, ha ő nyer, hamar megüresedik a posztja, aztán jöhet a következő széria :(

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 19:20:44

Alekinnyó, drágaszépségem, hát ezt a nótát már előadtad egyszer a villában!

Spéter46 2011.05.16. 19:22:23

A két szőke cigó csaj biztos, hogy kipicsáz még egy-két vetélytársat a csapatból.

forexfelix 2011.05.16. 19:24:18

Lehet jövőre az Euroviziós dalfesztiválon Alekoszt indítják? :)

Spéter46 2011.05.16. 19:24:27

"Fekete hajadon" énekli a szőkének Alekosz.

forexfelix 2011.05.16. 19:26:02

látta az eredeti színét :)

forexfelix 2011.05.16. 19:27:15

Lehet Alek Aura látó azért szűkíti a pupilláját állandóan:)

Mme Chauchat 2011.05.16. 19:27:27

miért nincs két élete? ha már van két személyisége?

Spéter46 2011.05.16. 19:27:32

A kisVoksánt kicsit összezavarta a zene.

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 19:30:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: csak ha Bélátok is ott van. Akkor érdekes csak!

Zelefánt 2011.05.16. 19:30:51

Kacsacsőr felpörgött, de érteni én sem értem, mi a fax baja van...és ő sem.

forexfelix 2011.05.16. 19:31:35

@Ayesha: Akit alek füstje megcsapott :)

forexfelix 2011.05.16. 19:33:02

HOgy sir szegénykém, kiesett a bevétele mióta itt benn tétlenkedik :)

Spéter46 2011.05.16. 19:33:10

Ez volt Alekosz Évához a Villában intézet szerelmi vallomás plagizálása!

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 19:34:38

legszebb a villában????:D:D külsőre az a szőke hivatásos a legszebb szerintem. Ha már válogatni kell.

Peter__Blau 2011.05.16. 19:35:16

Ha sokáig nézem még ezt a műsort, szerintem megutálom a női nemet. Ezek a nők ott bent borzalmasak, főleg a testvérpár, hányingerem van tőlük.

Mme Chauchat 2011.05.16. 19:35:22

minthogy az IQ-verseny e villában okafogyottá vált, jön a szépségverseny. Végveszélyeben a világbéke

Zelefánt 2011.05.16. 19:35:23

Ez a ribi meg most kivel beszél?...
Egy komóddal?...
(A kollégáim már tanácstalanul néznek, hogy miért is bámulok bizonyos irányba?...)

Spéter46 2011.05.16. 19:35:29

Hamarosan bunyó lesz!

Tordas 2011.05.16. 19:36:03

Még Alekosz is rosszul van Barbarától, h menekült :)
Kisvirsli a legtermészetesebb, ő tényleg magát adja.
King Kongnak meg kinyílt a csipája.

forexfelix 2011.05.16. 19:36:05

Alek elcseszte, Évát hazaküldte, erre másnap a szépség verseny győztesével randizhatna :) Vagy nem lát a jövőbe, vagy nem olvassa el előre a forgatókönyvet :)

MegLepke 2011.05.16. 19:36:23

@Ayesha: szerintem meg a baltaarcú tesó. Mert a szépség belülről fakad:DDDD

zsok 2011.05.16. 19:36:47

Hápikacsát vajon egy pofon észhez térítené, hogy ne úgy nyavalyogjon, mint egy hisztis hároméves???

csicserierika 2011.05.16. 19:37:08

@avanivi: akkor urbán legend lett volna a megfelelő, akkor én is értem.

csicserierika 2011.05.16. 19:38:00

@velorexapáca: Oliról nem szóltam, szerintem ő lesz még :)

csicserierika 2011.05.16. 19:41:06

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ok, karazsnyikov kizárólagos joga Anié.
Olga szép és fekete hajú és kimért.
Egy pillantásra azért méltathatnád :)

Spéter46 2011.05.16. 19:41:12

Igen Olivértől és Gomestől én is sokat várok!!!

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 19:42:26

Baszki, Olit mindenesnek szerződtették? cipekedik, pakol, bazsalyog. Pinainas.

Albino Vernyul 2011.05.16. 19:43:21

@Mme Chauchat: Nekem mar a kommentek alapjan folyton a Bummm a fejbe porog az agyamba.. Ez baj..?!;)

Peter__Blau 2011.05.16. 19:44:10

@Ayesha: csatlakozom, egy nő legyen önálló, határozott és álljon meg a lábán. A nyafka cicákat akik rám akarnak támaszkodni nem szeretem.

Spéter46 2011.05.16. 19:44:12

Félnek a testvérektől kegyetlenül!

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 19:44:43

szerintem a két szőkét megfenyegette a két szörnyella:D:D

Mme Chauchat 2011.05.16. 19:44:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem tudom, baj-e... a baktériumok 99%-a ellen már van szer...erre mit látunk..?

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 19:47:21

@velorexapáca: itteni találmány, a benkős időkből. Én csak használom:)

velorexapáca 2011.05.16. 19:47:48

ajvé, Éva reinkarnációja Beatrix? :-)

egy biztos bőrlégzése van..:-)

Spéter46 2011.05.16. 19:49:03

Ideje lenne, vagy a Rendőrséget, vagy a Polgárőröket hívni!

Peter__Blau 2011.05.16. 19:49:10

@Mme Chauchat: Mit értesz azon, hogy analízist?

velorexapáca 2011.05.16. 19:50:16

Olitól, ezt a flores becézgetést nagyon ízléstelen és felesleges dolognak tartom..

Peter__Blau 2011.05.16. 19:50:55

Ez a Veronika ez borzalmas, melyik orvos csinálta a száját? 2 év börtönt neki ezért a látványért.

Spéter46 2011.05.16. 19:51:11

Oroszok!
Fegyverbe!
Olga veszélyben van.

velorexapáca 2011.05.16. 19:51:31

@Ayesha: nem tudtam, de teccik :-))

Mme Chauchat 2011.05.16. 19:52:24

@Peter__Blau: A bloglakók lelki egészségvédelméért felelek

Peter__Blau 2011.05.16. 19:52:27

@Mme Chauchat: De rég olvastam cirill betűket :-D

Soror Formoza 2011.05.16. 19:53:26

Ferfi szemmel, tehat nem Alekosz szemevel...

foxglove (törölt) 2011.05.16. 19:54:11

hááát, Virsli már jobban irritál, mint a testvérpár. Nem bírom elviselni a hangját, a folyamatos csücsörítését, ááá.

Hurri Kán 2011.05.16. 19:54:29

@Mme Chauchat:
Melyik Olga? Aki a Picasso kalandjaiban szerepelt?

sogeking 2011.05.16. 19:55:27

nem tudom miről van szó, de a Picasso kalandjai jó film :D

Peter__Blau 2011.05.16. 19:55:58

@Mme Chauchat: Értem :-D
Na azért nem rossz ez a műsor mert az ember legalább lát olyan nőket is akiket a való életben kerül, és ilyenkor erősen tudatosul, hogy miért is kerüli őket :-D Csak az a kellemetlen rossz érzés ne jönne elő és a hányinger ne fogna el amikor az a furább hangú szőke testvér elkezd emelt hangon magyarázni, brrrrr :-D

Spéter46 2011.05.16. 19:56:22

Olga, aki nem jár a boltba.

Mme Chauchat 2011.05.16. 19:56:24

@Peter__Blau: Бурлаки на (В)олге

csicserierika 2011.05.16. 19:58:03

@Ayesha: reggel jön a porszívóval :)
Mindent Alekinyó boldogságáért :)

nosce 2011.05.16. 19:58:19

@gyvy:
sztem még 1 hét mire a 200 kilós lepényhalat annyira leeszik róla h meg tud moccanni :)

Mme Chauchat 2011.05.16. 19:58:44

@Peter__Blau: megy ez...és még a díványon sem kellett végigfeküdnöd

Albino Vernyul 2011.05.16. 19:59:28

@sogeking: Miota vagy Te csiga..?! A musortol betokosodtal..?!;)

Hurri Kán 2011.05.16. 19:59:42

@Mme Chauchat:
Akkor kell Olgához lepkeháló is, nehogy elrepüljön.

@nosce:
No ez az. Én is valami hasonlót sejtek a háttérben...

Mme Chauchat 2011.05.16. 20:00:46

@gyvy: ha ezt az én, Galuska Galagonya galambocskám megérhette volna...!

csicserierika 2011.05.16. 20:00:58

van már pálinka szponzor is :)
Vajon honnan jött az ötlet?

nosce 2011.05.16. 20:02:14

@Mme Chauchat:
huuuh, bevallhatod , te vagy olga tesója, e4-re mit lépnél ? :)

Hurri Kán 2011.05.16. 20:03:48

@Mme Chauchat:
Galuska Galagonya? Kamingautolnom kell, szánom-bánom, egy suttyó vagyok, nem értem, miről beszélsz :D

sogeking 2011.05.16. 20:04:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: csak pár napja, a sexcyborgot most túl cikinek érzem:) , de ha találok valami jobbat, vagy rosszabbat, majd lecserélem

Mme Chauchat 2011.05.16. 20:05:01

@nosce: mittudom, talán egy F9 / fos 9-est lépnék?

Zelefánt 2011.05.16. 20:05:20

De nem érte meg, bassza+.

pocokpocok 2011.05.16. 20:05:30

Olgának bejött az élet!
én is ilyen randit akarok ezután!:P

Spéter46 2011.05.16. 20:06:04

@gyvy: Pedig ezt illik ismerni! Körmendy Jánossal stb.

ada64 2011.05.16. 20:06:11

Sziasztok!

Kezdem félteni Olgát!Ha visszamegy a villába,ezek megverik!

pocokpocok 2011.05.16. 20:06:43

Ezt mind fülesből mondja..:D

pocokpocok 2011.05.16. 20:07:39

ezek megpukkannak, ha ők kint a kanapén, alek meg olga meg bent:)

nosce 2011.05.16. 20:08:07

@Mme Chauchat:
akkor leesett a futó tedd vissz :)

Mme Chauchat 2011.05.16. 20:08:10

bzmg, most szinkrontolmácsolhatok...pfff...érdekes, a magyart feliratozzák...ezt meg...

B.Andita 2011.05.16. 20:08:16

@Mme Chauchat: De nem érte meg, dadus!....Hát ez az!

Peter__Blau 2011.05.16. 20:08:27

Ez az Olga egy elég nyugis nő, ez pozitív dolog.

pocokpocok 2011.05.16. 20:09:33

gyönyörű ez a nő ebben a közegben..

sogeking 2011.05.16. 20:10:03

ilyen egy orgazmus? nahát

Peter__Blau 2011.05.16. 20:10:31

Szerintem itt egyik sem akarja az Alekoszt, mind a pénzére megy :-D

B.Andita 2011.05.16. 20:10:53

Virslilány legalább annyira kretén, mint a tesók. Szerintem.

Peter__Blau 2011.05.16. 20:11:49

Veronika hogy mutogatja a meztelen fenekét, a szégyentelen :-)

pocokpocok 2011.05.16. 20:12:15

alek szerelmes, látszik a szemén, mikor zongoráázik

Zelefánt 2011.05.16. 20:12:24

Nem tudod, hogy hol voltatok?...
100 %

B.Andita 2011.05.16. 20:12:27

@Peter__Blau: Eddig kétségeid voltak ezügyben?Elképesztő, hogy némelyik nő mire nem képes, hogy "ismert" legyen. Nem?

nosce 2011.05.16. 20:12:54

@gyvy:
aztán jól befáradnak a sok zabálásba, sex meg sehol :)

velorexapáca 2011.05.16. 20:13:57

@Peter__Blau:
egy lány van talán Barbilánynak vannak érzelmei, igaz Őt meg Alek nem kedveli túlzottan.

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 20:14:03

szerintem kurva ronda ez az Olga, de értelmileg felette áll a többi picsának.

Hurri Kán 2011.05.16. 20:14:09

@nosce:
Nehéz dolog ez, nehéz... Férfiember üres gyomorral nyűgös, jóllakva viszont nem lehet ugrándozni...

pocokpocok 2011.05.16. 20:14:25

szesz nászajándékba:D

Peter__Blau 2011.05.16. 20:15:42

Holnap kirakja a tesók egyikét, majd csak figyeljetek, megjósoltam :-)

pocokpocok 2011.05.16. 20:15:48

holnap minusz 2:az egyik miss virsli, az tuti:)

Zelefánt 2011.05.16. 20:19:18

@Ayesha:
Olga nem ronda.
És hogy értelmileg hol áll, azt pedig onnan is tudhatjuk, hogy mi nézzük őt, s nem ő bennünket.
(És közben még keres is.)

Spéter46 2011.05.16. 20:20:18

Végre egyszer jól megverjük az oroszokat!
A tesók ezt elintézik.

ada64 2011.05.16. 20:20:24

Eddig sem értette,amit a lányok mondanak neki,most Olga rátett egy lapáttal.

velorexapáca 2011.05.16. 20:20:42

@pocokpocok:
thx, Ő az, aki félbe hagyta az érettségit emiatt a baromság miatt

nosce 2011.05.16. 20:21:33

@gyvy:
jah csak a látvánnyal szabad jóllakni :), mert nem mennek a figurák :) Hajni meg biztos a lepényhal hasára írta a 6. öfit :)

Spéter46 2011.05.16. 20:22:15

A pinainas is unja már a szolgálatot, csak még nem fizették ki!

foxglove (törölt) 2011.05.16. 20:22:59

@velorexapáca: Éva hagyta félbe az érettségit, a tegnapi kieső.

B.Andita 2011.05.16. 20:23:14

@velorexapáca: A fekete hajú, felpuffasztott szájjal. Az, amelyik úgy nyávog-sír-durcul, hogy nem lehet érteni mit ugat. Adnék neki olyat, a fal adná a másikat.

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 20:24:56

@Zelefánt: szerintem igen. Előnytelen neki ez a haj, mert még nagyobbnak tűnik a feje, mint amekkora, pedig így se kicsi, direkt magas sarkút adnak rá, pedig anélkül is baromi magas (nem tehet róla tudom), meg néha elképesztően szar ruhákat visel.
Az intelligenciával nem vitatkozom. Amúgy nem velünk hasonlítottam össze, hanem a többiekkel, megnyilvánulás alapján.

dr. gernika 2011.05.16. 20:26:06

Nnna, Anita belerúgott az ajtóba, de már fókusz-riport van arról, hogy hogyan tört-zúzott... ennyire nem tudnak mit kitalálni???

grabb1 2011.05.16. 20:27:40

@nosce: Hajni koszoni jol van, sot annyira bejott neki a lepenyhal, hogy eladtuk cegesbucsukra, legenybucsukra. Szeptemberig megtelt a naptarja haknikkal. VV Anett irja majd az ofiket mai naptol.

Zelefánt 2011.05.16. 20:28:24

@Ayesha:
Na ja.
De nem ő magas, hanem Tajgetosz kicsi, már szerintem.
A haja, hát az télleg rettentő.
Ám nekem valahogy mégiscsak bejön.

Hurri Kán 2011.05.16. 20:28:55

@grabb1:
Hajni megy haknizni a lepényhallal?

B.Andita 2011.05.16. 20:29:35

@Spéter46: Veronika aljas (alias) virslilány.

Spéter46 2011.05.16. 20:31:28

@grabb1: Köszi én abból nem kérek!

Hurri Kán 2011.05.16. 20:33:51

@grabb1:
És a lepényhalat csak lenni lehet róla, vagy táncol is vele, szóval milyen program-csomagokból lehet választani?

Hurri Kán 2011.05.16. 20:34:48

@tandora:
Hasmenéses kutyák gazdái előnyben! :D

csicserierika 2011.05.16. 20:35:34

@Zelefánt: Alek 180 cm, Olga nyilván magasabb, plusz a magas sarkú.

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 20:35:51

@Zelefánt: én úgy tudom, 1.80 feletti a magassága. Az nem magas, ha nőkről van szó?

nosce 2011.05.16. 20:35:55

@grabb1:
szegény Anett, mire vége a sónak szétszedik Alekot neki már nem jut belőle semmi, legfeljebb a lovaglócsizmájával sétálhat egyet a Margistzigeten :)

grabb1 2011.05.16. 20:36:53

Az alapcsomagban csak leeni lehet, de vallal extrakat is, igeny szerint.

B.Andita 2011.05.16. 20:37:00

@tandora: Még ha macs kaja lenne, talán szavaznék. De kutyim nincs. Úgyhogy most kivételesen nem szavazok. :-))) Bár a klópapír elég csábító...

Zelefánt 2011.05.16. 20:37:27

@csicserierika:
De Ollie magasabb, akkor ő mennyi?...

nosce 2011.05.16. 20:38:41

@gyvy:
"És a lepényhalat csak lenni lehet róla, vagy táncol is vele, szóval milyen program-csomagokból lehet választani?"

a premium Gold csomiban, Hajni keringőzik is a lepényhallal :)

csicserierika 2011.05.16. 20:39:38

@Zelefánt: arról nincs infóm, de 185 cm-re tippelek.

Spéter46 2011.05.16. 20:44:57

Kutyaütő VV Katival kár volt szétverni ezt a kommentelő csapatot!
Amennyiben mégis így lesz, akkor kénytelen vagyok búcsúzni! VV Anett túl alacsony ehhez a csapathoz!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.16. 20:45:52

@foxglove: Szandikával szólva Veronika olyan buta, mint a tök! Élő bizonyítéka, hogy agyhalál után is van élet. :(

nosce 2011.05.16. 20:48:17

@csicserierika:
sztem kb. egyforma magasak Alekkel ha Alek kivasalja magát és nem görnyed annyira...Oli 178 cm
starity.hu/sztarok/simor-oliver/

csicserierika 2011.05.16. 20:53:13

@nosce: aha, én meg amit írtam, azt láttam valahol, azért is jegyeztem meg, mert sokalltam egy kicsit. Bár, ha kihúzná magát ?

foxglove (törölt) 2011.05.16. 20:55:00

@Peter_Cs: ebben igazat kell adnom Szandikának.

loverain 2011.05.16. 20:55:34

@Spéter46: bocs....

Oroszok!
Fegyverbe!
Olga veszélyben van.

gigalájk :)

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 20:56:18

@Peter_Cs: akkor te biztos 1.90 felett vagy.:)
esetleg 1.60 körül és imádod a magas nőket:)

csicserierika 2011.05.16. 20:59:14

@Peter_Cs: tegnap kerestelek, te meg szoktál találni mindent.
Nem tudod, hogy a Brigiről az escort oldala hol található? Lehet, hogy törölték?
Meg szerettem volna Gyvynek mutatni tegnap. Nem a velvetesre gondoltam, hanem ahol több kép is volt róla hiányosan (akarom mondani semmiben)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.16. 21:00:26

Olga szerintem az élet ínyence: mindent szeret kiélvezni úgy, hogy mindenre időt szakít. Nem sieti el az élet dolgait, hagyja, hogy a maguk természetességében kibontakozzanak. Mély érzésű, komoly, őszinte, okos és intelligens nő.

Lizalány 2011.05.16. 21:05:22

Sziasztok! Nincs új poszt vagy csak én vagyok vaksi?

Hurri Kán 2011.05.16. 21:11:17

@csicserierika:
Rólam nem jelentek meg sehol képek, amiken hiányosan vagyok öltözve :D Legalább is nem tudok róla :D

Albino Vernyul 2011.05.16. 21:12:51

Na, hazaert Ancsa edesanyja, gondolom volt nemi fejmosas..;)) Holnap lesznek a kokuszban..

csicserierika 2011.05.16. 21:17:11

@gyvy: pedig ma nem is vagy másnapos, mégsem érted? Neked akartam megmutatni az escort csajt :)
Kíváló adottságokkal bír egy laza "nászúthoz"

Hurri Kán 2011.05.16. 21:19:22

@csicserierika:
Ez a baj. Reggel óta tart ez az állapot, azóta félrebeszélek :D

Gondolod, ha valaki megkéri a kezét, akkor elmegy vele nászútra? :D

MegLepke 2011.05.16. 21:22:16

@Lizalány: nincs. Én is erre jöttem. Hova tart a világ?:)
@Albino "karazsnyikov" vernyul: te nagyon rácsavarodtál Ancsára a végére.:)

Lizalány 2011.05.16. 21:24:31

@Lizalány: okés,már tudom a választ...(mielőtt megerőltetné magát valaki..)

nosce 2011.05.16. 21:27:45

@Peter_Cs:
jah, a vv4-es lányok a nyomába se érnek, semmiben...

nosce 2011.05.16. 21:29:39

@gyvy:
"Gondolod, ha valaki megkéri a kezét, akkor elmegy vele nászútra? :D"

a bejárat elé mindenképpen, ha szépen megkéri :)

Hurri Kán 2011.05.16. 21:29:47

@lac64:
Szó se róla, jó csontban van a hölgy :)

MegLepke 2011.05.16. 21:34:14

@Lizalány: erőlködöm itt feleslegesen...

nosce 2011.05.16. 21:35:27

@MegLepke:
"te nagyon rácsavarodtál Ancsára a végére.:)"

az Istenes Bence aki rácsavarodott :)

Hurri Kán 2011.05.16. 21:39:07

@nosce:
Onnantól pedig bármi lehetséges. Egy nászút legintimebb pillanatai nem is tartoznak a széles nyilvánosságra, leszámítva a NLC café/ Story/ Cool TV néhány százezer fős néző/olvasótáborát :DDD

MegLepke 2011.05.16. 21:45:06

@nosce: ???? télleg? Kevés Velvetet olvasok mostanában ezek szerint.

@Peter_Cs: Helló Peti, rég láttalak!:))

nosce 2011.05.16. 21:47:20

@gyvy:
igaz, az rtl-ben már sérülne az intimitás, és éjszaka kikapcs a kameráknak, meg a mikroportot is levehetik, max pár snitt a fókussba :)

nosce 2011.05.16. 21:50:50

@MegLepke:
a képek szerint csőröztek erősen :)

Hurri Kán 2011.05.16. 21:51:59

@nosce:
tizennyócaskarikával :D

nosce 2011.05.16. 21:52:07

@gyvy:
hát bazky Hajni elhúzott a lepényhallal mint Nils Holgersson a hattyúval :) húzok én is :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.16. 21:54:36

Éva írta: "Sziasztok! Ma Alekosznak-valóban láthattok, ha fent lesztek lessetek meg ha nem akkor is ;) (vendként persze) :)"
www.facebook.com/VVEvaOfficial/posts/146068908800278

csicserierika 2011.05.16. 21:56:41

@lac64: óh, köszönöm, Gyvy nevében is.

csicserierika 2011.05.16. 21:58:05

@Peter_Cs: köszi, hogy fáradtál, Lac talált már v.mit.

nosce 2011.05.16. 21:59:05

@gyvy:
18-as karika kevés is, csak 3d-s szemüvegben nézhető, anélkül hüvelygomba reklámot látnak :)

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 22:00:04

gyerekek, hogy lehet erőltetni azt,hogy eleget igyak...
(NEM PIÁT, tehát a gyűjtögessem a maradékokat nem jó ötlet:)))

csicserierika 2011.05.16. 22:01:05

@gyvy: kérem a véleményt a csajról.

Hurri Kán 2011.05.16. 22:03:59

@csicserierika:
Ó, már írtam, jó csontban van :D
Nem tom, mennyi a valóság, és ,mennyi a fotosopp :)

csicserierika 2011.05.16. 22:16:23

@gyvy: igen, láttam, bocsi.
Kizárt, hogy Olinnyó nem kutatta még fel Alekonnyónak és nem tanulmányozták már:)

Hurri Kán 2011.05.16. 22:21:23

@csicserierika:
A pinainas?
Elképzelhető, hogy Oli, hűséges fegyverhordozóhoz illőn feláldozta magát, és megvizsgálta a prédát...
Alekosz meg nem tudom, hogyan tanulmányozná :)))

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 22:24:01

Érdekes, a benkőnél a pinainas simán egy sunamustrás vénmajomra hajazott, köldökig gombolt ingben. Az Oli meg...

csicserierika 2011.05.16. 22:27:33

@gyvy: hát vizuálisan a fotókról.
Most már igyál valamit, vagy feküdj le, mert látom, nehezen megy a koncetráció :)
Én is megyek jó éjt

Hurri Kán 2011.05.16. 22:28:55

@csicserierika:
Ha csak úgy nem :)
Hát rohadt dolgok ezek az elvonási tünetek, de túlélem :D
Jó éjt!

csicserierika 2011.05.16. 22:29:34

@Ayesha: erre még muszáj válaszolnom.
A Benkőnél a Padödő Mariann volt a tanácsadó barátnő, itt meg a másik duci az Évi :)
(hátha beleolvas, azért írtam :) )

Ayesha (törölt) 2011.05.16. 22:31:36

@csicserierika: :D
példát mutat a duci lányoknak:D::DD

Hajdu Ρéter 2011.05.16. 22:34:15

szép estét drága hölgyek és urak

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.16. 22:38:25

Vajon Alekosz fel tud nőni ilyen hamar Olgához? Vagy hajlandó felnőni hozzá?

Az az érzésem, hogy még Oli is belezúgott Olgába, mert a randi után Alek ott találta a lakókocsijában a díványon aludt... várta Aleket, hogy megkérdezhesse, megcsókolta e Olgát...

Olivér szerzett egy királynőt Aleknek, vajon Alek rájön, hogy ez élete nagy lehetősége? Olga és a többi nő nem említhető egy lapon. Vajon Olivér direkt rendezte így?

Ha filmrendező lennék, még ma leszerződtetném Olgát. Almodovárnak mindenképpen be kell mutatni!

Alekosz kisfiú hozzá... és még a pedofiliáját és perverzióit is ki kéne heverni, ha ezt a nőt akarja magának. De lehet, hogy meg fog futamodni. Viszont Olgának utána lesz miből választania, annyi szent!

Albino Vernyul 2011.05.16. 22:40:48

@Hajdu Ρéter: Na, latom csak sikerult talalni egy mozgaskorlatozott parkolot..;)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.16. 22:41:38

Cssszus, írtam egy hosszút, és megette a blogmotor.

lényeg: Oli szerelmes Olgába, mert ott aludt Alek lakókocsijában, úgy várta Aleket, hogy megkérdezhesse, volt e csók..

Vajon Alek fel tud, vagy egyáltalán fel akar, képes e felnőni Olgához?

Olivér szerzett Aleknek egy királynőt, de Alek még nem tart ott az életében, hogy képes legyen ezt értékelni, vagy ki tudja, lehet, hogy szimplán megfutamodik, és egy egyszerű lánnyal beéri majd...

Albino Vernyul 2011.05.16. 22:42:09

@MÁRIA TERÉZIA: Fel tud noni, kap egy samlit.. Szellemileg meg sok samli kene, de az mas kerdes..

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.16. 22:42:40

@MÁRIA TERÉZIA:

még se ette meg, csak egy darabig limbóban tartotta..

Hajdu Ρéter 2011.05.16. 22:43:52

@MÁRIA TERÉZIA: nem ette meg, meséljetek mi volt, ilyenkor érek haza, nem tudtam nézni (tán nem is akartam :) Olga leverte sakkban a hellén hőst?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.16. 22:45:12

A show Olgától lesz nézhető szerintem. Ő egy igazi kihívás. A többi lány sajnos úgy lett összeválogatva, hogy szükség esetén legyen ágytárs Aleknek, pár menetre...

sogeking 2011.05.16. 22:51:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul: igen, de van egy erős érv a másik mellett :)

(Aylar Lie)

Albino Vernyul 2011.05.16. 22:59:20

@sogeking: Na igen, nalad van az asz..;)

Azert az orosznak is van egy baja..:

www.youtube.com/watch?v=FPPm4y3s_58

Albino Vernyul 2011.05.16. 23:10:04

@sogeking: Hehe, erre nem emlekeztem.. Es pont azon filoztam, mar csak egy T80-as kene a szinpadra, es loon....;)

sogeking 2011.05.16. 23:15:26

Aylar Lie-t veszélyes keresgetni a neten, csak ráklikkelek egy képre, és már valami .exe-t akar telepíteni :D

sogeking 2011.05.16. 23:19:59

Aninak lassan a bokájáig ér a haja

Levendula. 2011.05.17. 00:06:23

@MÁRIA TERÉZIA:

Dehogynem, az adatlapján ezt is írja: "Szeretem, ha szerepjátékot játszunk"

Na pont ezért válogatta be :D

Tordas 2011.05.17. 00:12:40

Róla pont nem gondoltam volna! Van köztük olyan aki nem prosti? Olgá tuti áz.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.17. 00:20:07

@Tordas:

De Olga nem a közgázon tanul?

Tordas 2011.05.17. 00:21:59

@MÁRIA TERÉZIA: A kettő nem zárja ki egymást. Sok a tandíj, ő meg elég különleges ahhoz,h a külföldi üzletembereket szórakoztassa míg itt időznek.

johnnyjungle 2011.05.17. 02:29:51

@MÁRIA TERÉZIA: Olga tipikus szlav noci. Van tartas ezerrel. Az a fajta, aki halkan is le tudja az embert kiabalni a Fold szinerol. Elozo csajom szerb volt, velek nemi hasonlosagot felfedezni, mind jellemben, mind oltozkodesben.

Szerintem van akkora/olyan erkolcsi tartas ebben a ruszki csajban (bar naiv vagyok)... sokkal buszkebb o annal, hogy kurvalkodjon. Inkabb igenyes a faszijara (akibe bele is akar szeretni, nem csak a suska kell).
De ez a fatoku majom sajnos felgofara sem lesz olganak eleg minden szempontbol...

johnnyjungle 2011.05.17. 02:43:12

@Levendula.: Megneztem barbara nem rtlklub.hu-s adatlapjat, amit belinkeltel. Egyreszt like, masreszt "Szamanta", hat nem erted?! Igy, magyarosan.
Popokedvelo Szamanta, kinek lika araszka!

ruzs54 2011.05.17. 06:43:37

barbara az utolsó linknél samanta néven hirdeti magát bisexuálisan.

ruzs54 2011.05.17. 07:06:21

most olvastam az éjszakai hsz-ket,és látom hogy már tudjátok.na pá!

csicserierika 2011.05.17. 07:19:09

jó reggelt.
Azt a k...vahétszentségit, hát én olyan naiv vagyok, hogy lőjetek le.
Az utolsó ez a Barbi volt, akiről ilyet el tudtam képzelni.
Hát már a szakácsnőkben sem bízhatunk? :)
Hogy nézzek ezután egy menzás nénire? Hmm?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.17. 07:22:09

@Peter_Cs: na, kivételesen láttam az este a Belevalót vagymit, Évával. Azért kíváncsi lettem volna, mennyire ismert rá saját magára, amikor a lányok az orosz csaj fikázták magukbó kikelve: "undorító, undorító" ... :)
Mondjuk elég visszafogott volt, de ez talán annak is volt köszönhető, ahogy Anikó felkonferálta őket, mert látszott, hogy elönti az epe: "és jön a szuperszexi Erzsike (fasse tudja hogy hívták azt az idősebb nőt) és Éva, az ex villatársam" - gondolom jól esett volna neki is vmi kis bók (pl.vadmacska, ugyebár :D).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.17. 07:25:29

@csicserierika: én nagyon hézagosan látom/nézem ezt az új műsort, de azok alapján amit láttam belőle, róla én se gondoltam volna. Erre mondják, hogy alamuszi nyuszi... ?

Neked hogy' tetszik A. új frizurája? Valaki szólhatna a fodrászoknak, hogy hanyagolják már ezt a be- és felszárított jampifazont, lassan úgy néz ki a pasas mintha a Grease-ből lépett volna ki. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.17. 07:47:28

@pocokpocok:
Kár, hogy nem válogatták be a nővé operált férfit, érdekes helyzetek alakulhattak volna ki (pl. a két sziNpatikus testvér viselkedése, stb.)

"Állítólag Évával is vannak tervei az RTL Klubnak, de még minden képlékeny: "Sok múlik a tehetségen, az egyéni képességeken, a kiegyensúlyozottságon, a megbízhatóságon" - vélik a csatornánál."

Na igen, ezek Éva legszembetűnőbb tulajdonságai.

csicserierika 2011.05.17. 07:59:38

@pushpang: látom engem tekintesz autentikus forrásnak:)
A haja az nekem is rémes, gondolom, a kosztúmökhöz igazítják.
Remélem, hogy visszatér a hajzseléhez, és nem szeret bele az új arcképébe :)
Most két lehetőség van.
l. Megbeszélték Olival, hogy vannak ezek a lányok, vállalja-e így is azért a jó kis zsé-ért? vagy,amire nem szeretnék gondolni, hogy
2. megvezetik Aleket.

lac64 2011.05.17. 08:08:17

@csicserierika: Szép reggelt! Alekosz fanként mi a véleményed Alekoszról ebben a műsorban? Nekem teljesen mű, olyan mintha karaktergyilkosság áldozata lenne. Talán tegnap volt őszinte, amikor Olgával vacsorázott, rögtön szimpatikusabb is volt.

csicserierika 2011.05.17. 08:32:09

@lac64: szerepet játszik, mindig az öltözethez, ill helyzethez mérten.
Nem gondolom, hogy itt is kergetni kéne a lányokat, mert ez most más szitu, de azért humorforrás még maradt a műsorban, főleg amikor Olival elemezgetnek, csak sajnos ebből van kevesebb.
Hajaz a Noszály féle nagy ő-re, de szerintem Alek színesebb egyéniség tőle, mert látod, meg tudják fűszerezni egy kis szerenáddal, na meg Alek okostojásos megnyilvánulásai is színesitik.
Vannak jó elemek, mint a reggeli csipás mustra, kamu hazugságvizsgáló, reggeli szerencse süti.
Idáig elég jól felépítettnek tűnik ahhoz képest, hogy úgy csapták össze pár hónap alatt és a főszereplő csak beleesett, mint Pilátus a crédoba, na és a régi hasonló műsorok előre fel lettek véve, itt naponta kell haladni új öf-val.

Soror Formoza 2011.05.17. 08:43:49

@gernika:
Na, én nem lepődtem meg!
A csatorna is elismerte, hogy meghívásos casting alapján lettek kiválogatva a nők (?!), az ilyen és ilyenebb oldalakról, és gondolom, Olivér személyes ismeretségi köréből. :)

pocokpocok 2011.05.17. 08:47:15

@pushpang:
ne itt szépen üzentek Évának!
aki a CKM bulin középső újat mutatva pózol,nem médiaszemélyiségnek való,max celebnek.
Láttátok már vmelyik műsorvezetőt hasonló pózban?
Én ugyan nem!
Éva nem tudja levetkőzni önmagát, ez lesz a legnagyobb baja..

pocokpocok 2011.05.17. 08:49:05

@csicserierika:
szerintem ennek a műsornak olyan vége lesz, mint a Noszty fiú esete Tóth Marival:
csak épp Alekosz áll az oltár előtt, az ara meg felszívódott:D

pocokpocok 2011.05.17. 08:52:25

@pushpang: Anikó végre visszaszúrt Évának!
remélem ismét hozta Évike a mv-őt túlpof.zós karakterét.
pfúúúúj

Zelefánt 2011.05.17. 09:01:24

@pocokpocok:
A lóvéval...Az lenne ám az igazi szopóka-nyalóka...

pocokpocok 2011.05.17. 09:03:53

@ruzs54: ez lehet ellenkampány is Barbira, kérdés, mikor regisztrált, vagy cserélt itt fotót..
nem tudom, a fej, meg a test színe nekem elütős..

csicserierika 2011.05.17. 09:11:07

@pocokpocok: te sem gondolod komolyan, hogy amit látunk, az nem egy vígszínház?
A végén kiválaszt egy olyat, akivel végigélvezkedheti a görög nyaralást, oszt jó napot.
A régebbi hasonló műsorok is erről szóltak, egyikből sem lett komoly kapcsolat.
Alek nyert még plusz tíz millát, egy jakuzzit a vv nyereménye mellé.
Nem is olyan rossz.
A karakteréből és exibichionizmusából fakadóan ő így tudott érvényesülni.

pocokpocok 2011.05.17. 09:17:39

@csicserierika: nem tudom, miből szűrödik le, hogy szerintem ez egy love-story:hát nem így gondolom..
alek10millás fizetését cáfolja kolossy az origon.

Zelefánt 2011.05.17. 09:23:41

@Levendula.:
Baszki, az tényleg a víziló.
Itt már mindenki kurva?...

csicserierika 2011.05.17. 09:33:33

@pocokpocok: hát legyen akkor kevesebb.
Az oltár emlegetéséből szűrtem le csupán.

Albino Vernyul 2011.05.17. 09:34:27

@Zelefánt: Oli castingolt.. En Eniko helyeben erosen elgondolkodnek..;)

lac64 2011.05.17. 09:35:23

@pocokpocok: Nem éreztem, hogy Ani szándékosan szúrni akart volna. Egyébként szerintem Éva végig feszült volt a műsor alatt, viszont teljesen normális, az elején egyszer magához ragadta a szót, ott Ani leállította, utána semmi gond nem volt.
Mintha Ani is feszültebb lett volna a szokásosnál, többet hibázott, mint az előző adásokban.

Albino Vernyul 2011.05.17. 09:37:11

Vazze, ezeknek meg mindig van ereje szavazgatni..:

Ki a legjobban öltözött celeb a héten?

* 2116 Nádai 'VV' Anikó
* 1958 Horváth Éva

Zelefánt 2011.05.17. 09:42:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
A castingolás mostanság...hmmm...mintavételt is jelent?...
Mert akkor Enikőnek valóban nem lehet túl jó.

pocokpocok 2011.05.17. 09:43:23

@csicserierika: a fent említett könyvben a sok küzdelem után, akkor lép le a gazdag lány, mikor a dzsentri fiú végül sok küzdelem utána az oltárig ráncigálta, ezért írtam:D

pocokpocok 2011.05.17. 09:47:00

@lac64: miről ment a diskurzus?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.17. 09:50:52

@pushpang: Szerintem mindhárman jók voltak ebben az adásban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.17. 09:53:07

@pocokpocok: Lilunak és Balázsnak is voltak hasonló dolgai. Dopeman is ott volt, már megvan a nyomós ok erre a bemutatásra, teljesen OK Éva reakciója.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.17. 09:54:14

@lac64: Kezdők még, egy kis gyakorlat után mindketten lazábbak, oldottabbak lesznek.

lac64 2011.05.17. 10:00:26

@pocokpocok: A lányokról ment a polémia, melyik lány öszinte, melyik jöhet be Aleknek, stb., illetve bejátszások kommentálása: Olga féle randi, a két testvér veszekedése, illetve a kacsaszájú féltékenykedése.

Zelefánt 2011.05.17. 10:00:46

@pocokpocok:
A vízilóról tényleg el nem hittem volna, hogy bérribi...
Naív vén hülye vagyok ezek szerint, időm lejárt, már csak a kihalás maradt számomra...

lac64 2011.05.17. 10:01:48

@Peter_Cs: Nem volt gond, abszolút nézhető volt.

Akármi Áron 2011.05.17. 10:06:54

Az össz ribi közül Olga, aki visszafogottságával, higgadtságával, sőt bátorkodom megjegyezni fejedelmi tartásával érdemli meg a NŐ fogalmát.
Hatalmasat kacagtam egy mondáson nem régen: "ha a virsli ára annyiba kerülne, mint Verácska IQ-ja, nem lennének éhezők".DDD

_most_ 2011.05.17. 10:11:19

@pushpang: nem láttam a műsort, de Éva biztos jobb volt benne, mint Anikó, neki kéne vezetnie.

genevieve 2011.05.17. 10:13:21

@Akármi Áron: lehet, hogy a benti lányok közül jelenleg olga az akinek tartása van...de egy normális nő nem jelentkezik egy olyan műsorban ahol egy pasinak árucikként kell felajánlkoznia.... szerintem...

Ayesha (törölt) 2011.05.17. 10:14:47

@Albino "karazsnyikov" vernyul: megnéztem a képeket, és Anikó egyszerűen gyönyörű volt abban a púderszínű ruhában. (ha ez a CKM bulis szavazás volt)
Horváth Éva egyre lelakottabb.

Zelefánt 2011.05.17. 10:20:03

@genevieve:
Igaz, de Olga mégiscsak kimagaslik a mezőnyből, szerintem.

Akármi Áron 2011.05.17. 10:22:16

@genevieve: tökéletesen igaz, egyetértek. Viszont a bentlévő árucikkekből még mindig ő a kakukktojás, legalábbis az eddigi viselkedése alapján.

Akármi Áron 2011.05.17. 10:23:24

@Zelefánt: szó szerint is torony magasan:-)

Zelefánt 2011.05.17. 10:35:11

@Akármi Áron:
Igen, igen, de másképp is.

La Pantera 2011.05.17. 10:35:24

Az egész műsor borzasztó. Alekosz is, és a "hölgyek" is. A kivétel talán Olga, ő érdekes megjelenésű csaj, butának se tűnik, nem tudom, mit keres ebben a fosadékban.
Alekosz ruháin nagyokat röhögök, egyszer Napóleon, egyszer dzsentrifiú, egyszer unatkozó angol arisztokrata... ezt tényleg komolyan gondolja az öltöztető? És hozzá mindenki tudja, hogy Alekosz egy ostoba, okoskodó proli.

La Pantera 2011.05.17. 10:36:31

ja és gratula Hajninak az összefoglalókért! Nagyon jók!

genevieve 2011.05.17. 10:41:20

@Zelefánt: abból a mezőnyből nem nehéz:-)))

@Akármi Áron: ő a beépitett ember:-)

_most_ 2011.05.17. 10:43:47

@La Pantera: Szerintem az a legnagyobb baj ezzel a műsorral, hogy unalmas. Látszik, hogy próbálnak egy abszurd vonalat belevinni, de akkor már legyen teljesen abszurd. Mondjuk Alekosz jelenjen meg egy űrhajóval az éjszaka közepén, viseljen ufo jelmezt és rabolja el valamelyik lányt a villából, hogy ő most megtermékenyíti.

Akármi Áron 2011.05.17. 10:44:27

A műsor szerkesztők közül valakinek eszébe juthatna már, hogy egy teljes nap legyen köztük a "vőlegény", ne csak bekukkantson 2x10 percet. Szerintem egészen más és reálisabb is lenne a kép.

Albino Vernyul 2011.05.17. 10:45:18

@lac64: Ellentetes a velemenyem.. Szerintem Aniko most volt a legjobb.. Az elejen feszult volt, valoszinuleg Eva miatt, de aztan mikor Eva egyszer at akarta venni a kerdezoskodest, es megfogta, utana nagyon lelazult, felszabadult lett... Szerintem eddig a vasarnapi volt a legrosszabb napja.. Viszont Eva vegig sik ideg volt, meg a szokasos mu bajolgos stilusa se jott elo.. Erdekes..

La Pantera 2011.05.17. 10:54:44

Eg@lami83:
egyetértek, baromi unalmas. Az is rossz, hogy Alekosz csak néha jelenik meg a villában. Én simán beköltöztettem volna a lányok mellé, lakjon velük, úgy jobban meg is ismeri őket.

Albino Vernyul 2011.05.17. 10:55:28

@Ayesha: Az volt.. Ehhez Ti ertetek holgyek, mi ferfiak max, a osszkepet tudjuk ertekelni..;)

Ayesha (törölt) 2011.05.17. 10:57:14

@Albino "karazsnyikov" vernyul: összképileg is nagyon tetszett:) csak megmaradt az emlékezetemben a ruhája.

genevieve 2011.05.17. 11:33:21

@La Pantera: ha velük lakna akkor nem tudná eljátszani azokat a majomkodásokat amiket most:-)

érdekes lenne, ha nagyőalakosz most kergetőzne a trottyos alsónacijában, miután előzőleg arisztokratának lett beöltöztetve:-DDD

La Pantera 2011.05.17. 11:46:35

Alekosz még majomnak is hiteltelen, ami azért nagy szó.

Albino Vernyul 2011.05.17. 11:51:51

@genevieve: Kap uj gatya szettet, ezeken kis voros rozsak, narancssarga madarak, illetve arany koronak lesznek..;)

csicserierika 2011.05.17. 12:00:29

@pocokpocok: értem én, csak arra gondoltam, hogy szerintem Alek is tudja, hogy ez csak színjáték.

Soror Formoza 2011.05.17. 12:08:11

@genevieve:
Én is azt hittem, hogy együtt fognak lakni, és majd Alekosz fog menekülni a csajok elől, ők meg rajban utána. Esetleg,éjszaka őt zaklatnák, csöcsörésznék, vagy mit (egyáltalán van erre szó?), ahogy ő tette a villabeliekkel. :)

tizenot 2011.05.17. 13:02:30

@csicserierika: Naiv vagy, a barbara csajon nagyon látszik hogy valami nem ok, simán benne volt, hogy útszéli.

Olga csak azert tűnik titokzatosnak, mert alig beszél magyarul es igy inkább nem beszél csak "okosan" hallgat.

Én a kis vigyori szőket vinném az alkesz helyében, az a legnormálisabb. Ha véletlen kiderülne hogy kurva, akkor is :D

Ayesha (törölt) 2011.05.17. 13:13:04

@tizenot: az a Barbara nekem mindig a falusi diszkókat juttatja eszembe.

Akármi Áron 2011.05.17. 13:15:06

@tizenot: a kis vigyori szőke a Brigitta lehet? (mert az is űzi a mesterséget rendesen) A maradék szőke pedig a "túlkoros" szeműveges, okoskának mutatom magam, pedig Andrea. Még két szőke maradt a tesók, azok pedig, mint tudjuk kiváló és hibátlan alakkal modellkednek!DDDD

Ayesha (törölt) 2011.05.17. 13:16:00

@Akármi Áron: szerintem az Andrea a vigyori, MMKK le nem fagy az ostobenkó mosoly a fejéről.

gabber__ 2011.05.17. 13:17:18

NA DE MI TÖRTÉNT HÓDOS HAJNALKÁVAL???
Nincsenek új posztok!

Akármi Áron 2011.05.17. 13:19:23

@Ayesha: :-) ja, nem gondoltam a kis jelző alapján, mert korához képest is valamiért olyan vénség, modoros.Ellenben tényleg ott a vigyor,de az is olyan természet ellenes.

Akármi Áron 2011.05.17. 13:23:08

@tizenot: Na és most világosodtam meg Barbarát illetően, tényleg valami nem ok nála, de én inkább zavarosnak, morcsosnak és összefüggéstelennek látom.

Ayesha (törölt) 2011.05.17. 13:25:47

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/alekosz-mar-az-ovodaban-is-csajozott-2052390/

aranyos kisgyerek volt szerintem:) Apukája fiatalon tök olyan, mint most ő, de az anyjára is hasonlít:)

Akármi Áron 2011.05.17. 13:27:41

@gabber__: majd ma kettőt egybe ad le, nyugalom:-)

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 13:28:47

@gabber__: nyugi, háromkor duplázunk. :)

Hódos Hajnalka 2011.05.17. 13:30:18

A lepényhalazásért meg külön számolunk. Akinek inge, nyugodtan vegye magára :))))

Akármi Áron 2011.05.17. 13:33:26

@Hódos Hajnalka: mert volt már példa, régi és hű olvasó vagyok kérem, hitted volna-e?:-)

Akármi Áron 2011.05.17. 13:36:43

@Hódos Hajnalka: Na és kalkulálok, agyalok, de ez nem baj ugye?:-))

genevieve 2011.05.17. 13:39:50

@Ayesha: hány éves lehet az anyja?

Akármi Áron 2011.05.17. 13:44:11

@genevieve: én valahol olvastam, hogy 53, de akár 60 is lehet, egyre rosszabb vagy elhasználódottak a kinézete. Amikor kezdődött a VV nem volt ennyire lenyűtt:-)

Akármi Áron 2011.05.17. 13:47:03

@genevieve: már mint Alekosz écsanyjára, Vája asszonyságra gondoltál ugye?:-)
Nem ártana egy kis feljavítás neki se!

tizenot 2011.05.17. 13:48:09

@Akármi Áron: Ja lehet, az rtles képről nemtom beazonosítani. Nekem akkor is szimpi, meg be is van neki írva hogy escortos, nem hazudozik itt összevissza.

Andrea fujj :S

gabber__ 2011.05.17. 13:48:36

@Hódos Hajnalka: a munka(?)helyem nevében is köszönöm. sajnos a reggel már nem indul sixx és hódos hajnalka nélkül. nyelvcsapások.

genevieve 2011.05.17. 13:55:01

@Akármi Áron: igen rá gondoltam...ha mondjuk 18 évesen szült akár lehetne 50 éves is....

Akármi Áron 2011.05.17. 13:56:31

@gabber__: bocs, jót nevettem a nyelvcsapásokon, én ilyenkor a kollegáknak még a jobb lábamat is mozgatom körkörösen, mert a lábpedállal az igazi:DDD

Akármi Áron 2011.05.17. 13:59:32

@tizenot: igen,ettől még én is érzek a többihez képest szimpátiát irányába.

@genevieve: és még akkor nem is hazudtolja meg a korát!

Akármi Áron 2011.05.17. 14:00:24

@tizenot: igen,ettől még én is érzek a többihez képest szimpátiát irányába.

@genevieve: és még akkor nem is hazudtolja meg a korát!

genevieve 2011.05.17. 14:01:01

@Akármi Áron: csak azért mert akkor majdnem annyi idős mint én:-)

Akármi Áron 2011.05.17. 14:06:38

@genevieve: meg én:-)
De mi jól tartjuk magunkat, így fejedelmi többesben:DDDD

genevieve 2011.05.17. 14:12:53

@Akármi Áron: ill. én vagyok majdnem 50:-)

de tegnap a lányom megnyugtatott, hogy 32nek nézek ki:-DDD miután panaszkodtam, hogy majdnem meghaltam a futástól, mert igy 50 környékén már nem megy annyira...

a tévében alekosz bambulás helyett elkezdtem ugyanis futkorászni:-)

csicserierika 2011.05.17. 14:17:19

@tizenot: melyik vigyorit?
Ne is haragudj még a felvétel , ahol átvette Olitól a bejutásról szóló értesítést, egy üzemi konyhának látszó v.mi volt.
Más. Ilyen külsőre még pénzt is adnak, hogy izé ...?
Én tényleg nem vagyok erre a világra való.

Ja, és Olgával igazad lehet, a férjemet is rázza tőle a hideg.

csicserierika 2011.05.17. 14:18:29

@Ayesha: hogy ült már az oviban is ? :)

csicserierika 2011.05.17. 14:20:59

@tizenot: most olvastam, hogy a Brigire gondolhatsz.
Én is ezt mondtam tegnap, mert a célnak legjobban megfelelő :)

Akármi Áron 2011.05.17. 14:21:13

@genevieve: akkor megnyugtatlak én is: 50 után kicsivel is pont nem annyira megy:-)Fuss a lánykáddal, én azzal szoktam, de csak azért, mert ő nem lusta, csak kényelmes - szerinte!DDD Ja majdnem egy súlyban vagyunk, csak ő derék, magas, Olgánál azért alacsonyabb:-)

genevieve 2011.05.17. 14:23:35

@Akármi Áron: a lányom 40 percet képes egyhuzamban futni:-D

én még csak az 5 x 2 perc futás, 5x2 perc sétánál tartok:-))))
na, de 6 hét mulva én is képes leszek már 25 percet is futni egyszerre:-)

(elvileg:-)

grabb1 2011.05.17. 14:27:42

@Hódos Hajnalka:
az vegye magara a lepenyhalat, akinek fizetnek erte ;)

Akármi Áron 2011.05.17. 14:28:17

@genevieve: majd meglátod gyakorlatilag is, ha edzésben vagy nem kell 6 hetet várni.
Na még szép, hogy a zsenge lányaink képesek hosszan egyhuzamban futni, mi is tudtunk anno, mint a nyúl. (Pláne, ha muszáj volt:DDD)

Zelefánt 2011.05.17. 14:29:02

@genevieve:
Fos 43-asként sehol sem vagyok, és még csak meg sem nyugtatnak.

Akármi Áron 2011.05.17. 14:37:36

@Zelefánt: a 43-as alatt mit kell érteni? Csak hogy nyugtassalak, ha megengeded tőlem:-)
(kor, lábméret egyebek:-)

genevieve 2011.05.17. 14:40:10

@Akármi Áron: jah, 18 évesen én is olyan voltam mint forrest gump:-)

mindenhova futva mentem:-)

egy edzésprogramot csinálok végig...igy nem terhelem túl magam , és csak egészen enyhe izomlázam van...mindenkinek csak ajánlani tudom

@Zelefánt: a lányod biztosan szépnek lát téged is:-D

Zelefánt 2011.05.17. 14:43:00

@genevieve:
Fiam van, és tényleg szeret, de nem a szépségemért -- szerencsére.

Hurri Kán 2011.05.17. 14:44:31

Már éppen érdeklődni akartam, hogy Hajni írói vénája végképp kiapadt, vagy egyéb dolgok jöttek közbe? Vis Lepényhal, etc.?

Hurri Kán 2011.05.17. 14:48:56

@velorexapáca:
Éváról semmit nem illik belinkelni :D

Akármi Áron 2011.05.17. 14:56:22

@genevieve: hú de jó film volt, Akármi Áron is megnézem századjára is, fuss Forest,fuss Genevieve......! Majd két hét múlva szólj, hogy elérted a 6 hetes tempódat, ha mindennap csinálod, tuti így lesz!

@Zelefánt: viccesen a lábméret után akartam irni az IQ-t, remélve, hogy humornak veszed, de nem mertem, hátha ízléstelennek tartod. Tehát egyre gondoltunk és megnyugtatlak, bölcsebb, érettebb kor, mint a fos tizen....! Én úgy fogom fel 50 felett, hogy az benne a szép (többek között) hogy mi már többre emlékszünk, s ez már érték!

johnnyjungle 2011.05.17. 15:04:59

@velorexapáca: ennél az adónál úgy néz ki, felvételi követelmény a zebra(győzi) -vagy párducminta...

rianna 2011.05.17. 15:08:14

@Ayesha: nagyon jó képek, főleg, amelyiken keresztbeteszi a lábát. Az már a cserebogár:)

@velorexapáca: remélem, peticsé végre, ezen autentikus forrásból táplálkozva, elhiszi, h nem illik ugyanabban a blúzban megjelenni 3 kül. eseményen. Mikor mi mondtuk neki, nagyon haragudott:D

genevieve 2011.05.17. 15:13:12

@Zelefánt: opardon:-)

van új poszt:-DDD

nowo 2011.05.17. 15:16:49

Szép kis prosti-felhozatal:

Szerintem escortos Brigi abszolút nem őszinte.
Egy szavát,egy könnyét sem hiszem.
Csak Alekosz pénzére hajt.

Barbara már azelőtt sem volt szimpatikus,hogy kiderült,mekkora egy ká.

A két testvérről is kiderült,hogy prosti.

Szerintem is Olga luxusprosti,ahogy az egyik kommentelő valahol leírta.

Veronikára csak rá kell nézni...

Maradt Andrea.Nem mintha szimpi lenne,de maradhatós.A fojtogatós csók óta szerintem kerüli Alekoszt.

Kritikán aluli a választék.

Bár,ha belegondolunk,lehet,hogy éppen a kiesők voltak tisztességesek?
Na de azokat már elpuskázta Alekosz.

Ha ezek közül választ,akkor egy éven belül földönfutó lesz...:DDD

velorexapáca 2011.05.17. 15:31:57

@rianna:
jó hát peticsé egy fan ( mármint fanatikus) :-)

@johnnyjungle:
a ribancrendszámot kifelejtetted :-(

@gyvy:
akkor ezt elcsesztem? :-)
süti beállítások módosítása