Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x04

2011. május 14. 16:45 - Hódos Hajnalka

A tegnapi öfi alatt kétszer sikoltottam fel tébolyultan. Először, mikor Olivér a hónalját szagolgatta, második alkalommal pedig akkor, mikor Lilu angyalinak nevezte Magdit. Azt is elhatároztam, hogy az első adandó alkalommal veszett flörtbe kezdek, gyakorlatilag mindegy, kivel, csak ki tudjam mondani, „akárhányszor megfordulsz a fejemben, a testem minden porcikája szambázni kezd!” Na, lássuk, hogyvót. Brigi, Olga és Barbi piros plüss szívvel borított telefont ragadnak és üzennek a Hellén Hősnek, aki a rezidenciájában üldögél és egy fényképalbumot nézeget elmélyülten. Jön hű barátja, aki durrant egy sört, mert nagyon meleg van. Alekosz már alig várta Olivért, hogy együtt hallgassák meg az üzeneteket. Brigi Alekosz szerint el van érzékenyülve, Olivér szerint vágy van a hangjában, szerintem a hízelgés nagymestere. Olga üzenete alatt Alekosz jézusomozik, Olivér fagyosnak nevezi. Barbi zavarban van, sok puszi és hú, remeg. És szereti Alekoszt, most röviden ennyi. Az üzeneteken felbuzdulva megszületik a terv, írja le minden lány, amit érez. Olivér vigyorogva bólogat, miután húzóra megissza a fél üveg citromos borzalmat.

Szorgos körmölés kezdődik, csalódott vagyok, sehol egy halvány levendula színű levélpapír, sehol egy rózsaszínű csillámos toll, de még egy árva nyíllal átlőtt szívet se látok, de azt felírtam, ha legközelebb szerelmes levélbe kezdek, először megigazgatom a melleimet. KisVoksán kezd, bár ez nem látszik, de nagyon adott a…. a külalak szó az eszébe nem jutna, mindegy is. A levél felejthető, Olivér vigyorog, úgy érzi, hamarosan szájjal fog közelíteni Alekoszhoz. Nem ő, a KisVoksán. Rím, rímekben olvas! Magdi verset írt, a luvnyák is meglepett csendben hallgatják. A trombitás zuhany nem volt az asztala, de ez az! Beját jól kiröhögik, én is, tölled, szerintem két ellel is írta. Olivér azt se tudja, miről beszél, se füle se farka. Testvér, szerinted mi ez, a Háború és béke? Nem, szerintem a Bolygó neve: Halál! Barbi nemcsak a szambázással büntet, aszongyahogy a stresszhelyzet miatt eléggé kezd torzulni a külsőm, de rajta vagyok a csomagolásom ápolásán. Andrea flitteres zöld felsőben kibírja, hogy egyszer sem vihog, minden nő egy hangszer, és ezen a hangszeren tudni kell játszani. Alekosz az ő hangszerén tudna játszani. Tudnék olyat írni, hogy, de azt hiszem, jobb, ha nem írok semmit.

Alekosz Magdi versét ítéli a legjobbnak, babérkoszorú a jutalma. Csapattad irgalmatlanul a fankot! Igen, ez Olivér szövege, és ha ez nem lenne elég, Magdi a riport alatt pálmakoszorúnak nevezi a fejére biggyesztett izét. Sűrűn írsz verset? Mi? Strófa? Nem ismertem ezt a kifejezést. Mire felmosnak, már Anita bőg Olivérnek, kibukott, nem bírja idegekkel, aztán Horváth Charlie hangján elmeséli a riportban, előjött a bizonytalanabbik énje, azt érzi,hogy mindenki jobb nála valamiben. Az öfi legsúlyosabb jelenete következik, Veronika és Alekosz váltanak pár szót a nyugiszobában. Kisvoksán egyedül lakik és budapesti. Semmi macska, kutya? Veronika nem szereti a macskákat mert gonosznak tűnnek aztán előad egy történetet, volt kutyája pár napig, de az albérletbe nem vihette, elvitte jó helyre, rokonokhoz, keresett másik albérletet, hogy magához vegye a kutyát, aki egy westie egyébként, valahogy sejtettem, hogy nem egy bordeaux-i dogról beszélünk, de mire érte ment, a kutya megdöglött, mert elgázolta a femilifrosztos autó. Nem is. Nem volt szíve elhozni a kutyát, mert addigra a család megszerette, a kutya meg megszokott náluk. A csaj úgy beszél, mintha tele lenne a szája tejföl sűrűségú anyaggal, nyafog, affektál és az összes é betűt ának mondja, szörnyű hallgatni. A kutyasztori volt a legszebb történet egyébként, amit Alekosz életében hallott. Sírok.

Nincs öfi a testvérek balhéja nélkül, leugatják Andit, hogy lehet már valaki szerelmes egy nap után? Andi megint azzal fenyegetőzik cinege hangon, hogy szakad a cérna és megtakarja valamelyiket. Konyakos pohár és Brigi a hálóban, Briginek még a tenyere is izzad, ezeket a fizikai tüneteket Alekosz provokálja ki belőle, ki fog készülni. Először nem értem a kiborg által kiadott utasítást, szűkítsd a távolságot, bazmeg, nem egyszerűbb a húzódj közelebb hozzám? De hát az nem Alekosz lenne. A Hellén Hős nem engedi magát lesmárolni, majd legközelebb. És lesz legközelebb? Nem tudom, nem tudhatom. Alekosz elemében van, mámeg Barbival nyugiszobázik. Barbi ellenállhatatlan, mint mindig. Ha ez így van, akkor én egy Istennő vagyok dús keblekkel, légies, áttetsző alakkal, a bőröm fehér, mint a hó, a szám vörös, mint a vér és szőke, hullámos hajam a seggem verdesi. Te szerelmes vagy belém? Igen, hihihi. Tapogass nyugodtan, tanulmányozz! Fogd meg az orromat is, ha akarod. Itt gondoltam arra, hogy azok az olvasók, akik nem nézik az öfit, hazudozással fognak megvádolni. Milyen a fülem? Puha. És milyen a szám? Várjál, akkor adjuk meg a módját. Megadják piszkosul, Barbi Alekosz szájára tapasztja a száját. Ez volt életem csókja! Puha, édes, finom, szenvedélyes! Csodálatos volt, eszméletlen! Ki mivel éri be, ugye. A kínzó blokk végén Alekosz iszogat a hölgyek társaságában, nem tudtok egy jó viccet? De, kilóg a slicced, vágja rá Veronika, összeomlok.

Mivel ma luvnyatakarodó, akarom mondani szívceremónia van, Alekosz Liluval beszélget a fotószobában. Alekosz minden lányt véleményez, mivel nem ekézi őket, hanem csupa jót mond, ezeket a jeleneteket meglehetősen unom. Azért akadt egy gyöngyszem, Beatrix mindig legyen harminc centiméteren belül. Szeretjük megrontani egymás intim szféráját. Lilu figyelmezteti Alekoszt, Magdolnának (nem a tőgyesnek, hanem a trombitásnak) nagyon könnyen összetörheti a szívét, csikorgó fogakkal bevések egy piros pontot. A szívceremóniára Olivér teli pofával érkezik, a nap parasztja tehát ő, a ceremónia unalmas, Beatrix egyébként a Lobogó Szenvedély, csak úgy szólok. Barbara, a férfiálom nemcsak kulcsot kap, hanem csókot is, ettől megszűnt a világ, csak Ő! Csak Ő!

Bejának is leszállt a köd, mert úgy leordítja a Férfiálmot, hogy csak pislogok mint a luki nyúl, cseléd volt a neved, de a cseléd egy nő! Inas lettél, mert semmi nőiesség nincs benned. Mi, hogy féltékeny vagyok, rád? Igénytelen vagy, szürke a bőröd, büdös a szád! Ha jól hallottam, elhangzott a kutya szó is, de hogy milyen kontextusban, nem tudtam kivenni az óbégatásból! Te lesmárolod Alekoszt, nekem elég odaállnom elé és felizgatom, bődül el Beja, én emg arra gondolok, mit mondana anyám. Édes gyerekem, te ilyen lennél, tíz körömmel kaparnálak el a betonba! Ja, majdnem elfelejtettem, Szilvia, Dorisz és Magdolna tiplizett.

S., köszi.

Címkék: alek
579 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2011.05.15. 00:01:50

@guruló nokedli: Nem volt ez mindig így, de az sms bevétel mindent legyőz.

rianna 2011.05.15. 00:02:38

vajdaság, végre:)

Albino Vernyul 2011.05.15. 00:02:42

@guruló nokedli: Egyreszt, de azert azon is at lehet torni, de nagy makkal.. Ez viszont nem ezen mulik, nem sikerult beloni a "kozizlest", de a kinti szakertoknek se.. Onmagaban a zeneileg lehet jo a szam, de ha nem megy at, bukta...

fran7 2011.05.15. 00:04:44

@rianna: Azért van két rokon nép, akik közül az egyik a még magányosabb észtek még hátrább vannak.

sogeking 2011.05.15. 00:06:40

a sapkások vernek bennünket :)

foxglove (törölt) 2011.05.15. 00:09:34

@pushpang: én sem értem, az EV már évek óta baromi fontos presztízskérdés nálunk, pedig nem ér meg ennyit. mindegy.

rianna 2011.05.15. 00:11:36

tessék, egyetlen demokratikus szavazás a magyaroké:)

@fran7: tényleg, nagyon hátul vannak..

fran7 2011.05.15. 00:13:39

@pushpang: S tőlünk mennyit? Bár nem lenne szabad így működnie.

Pink szabadságon (törölt) 2011.05.15. 00:16:35

bocs az OFFért:)
de belenéztem a cápásrandiba. Amikor azt mondja A., hogy olyan a bőre, mint a rájáé... meg amit a Virsli reagál rá (nyálkás?!) :DDDDD Legjobb alapanyag Hajninak

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.15. 00:18:07

Hol van Anikó?

Miért van megint a másik?

Kérjük vissza Anikót!

MOST!

fran7 2011.05.15. 00:19:02

Mi voltunk az egyetlenek, akik nem a saját nyelvünkön jelentkeztünk be. A helo nem épp tipikus magyar beköszönés.

sogeking 2011.05.15. 00:20:40

ki ez a kis mosolygós nyakkendős??

pocokpocok 2011.05.15. 00:23:27

o'h wie Schade, danke Düsseldorf, danke Europa!:(

Ancilla 2011.05.15. 00:25:25

@MÁRIA TERÉZIA: Szerintem Gigi is nagyon ügyesen vezeti.

pocokpocok 2011.05.15. 00:25:33

konzekvencia:Európa nem szeret minket, szlovákia legkevésbé:gondolom nem mondtam újat..

pocokpocok 2011.05.15. 00:26:23

ez a nyál nyert?????
anyám..

fran7 2011.05.15. 00:27:37

@pocokpocok: A szó amit keresel és mindent megmagyaráz: olajdollárok.

B.Andita 2011.05.15. 00:29:34

Háááát, most egy kicsit csalódott vagyok.
De az élet megy tovább.
Várom a holnapi posztot. Addig is jó éjt mindenkinek

B.Andita 2011.05.15. 00:30:10

@fran7: Na pont ez jutott eszembe

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.15. 00:32:40

@fran7: háááát, azért ez elég merész gondolattársítás...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.15. 00:36:06

Már Izraelt se nagyon értettem régebben, de ki lehetett magyarázni a sok Európából odatelepültek számával, stb.
De most tűnt csak fel, hogy mit keres egy EUROviziós dalfesztiválon Azerbadgán, Grúzia, stb.?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 00:37:23

akkor az eurovíziós dalfesztivált most már remélem, mindenki kibeszélte magából, mert holnap egy kurva szót nem akarok hallani róla.

sőt. most már holnap van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.15. 00:43:41

@Hódos Hajnalka: Bocsi, kicsit izgibb volt, mint Alekosz és a luvnyák.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.15. 00:46:55

@Ancilla:

Sajnos ki nem állhatom ezt a G-t.
Rettenetesen őszintétlen. Üvölt róla az álságosság. Uh. Kérem vissza Anikót. Mi van vele?

nowo 2011.05.15. 00:52:07

Most nézem vissza a tegnap esti Alekosznakvalót a Cool-on,és 3 perc után kijelenthetem,hogy Anikó ezerszer jobb műsorvezető és kellemesebb jelenség,mint Gigi.
Pedig Vérnyúl a megmondhatója,hogy nem vagyok egy Anikó-fan.:D

nowo 2011.05.15. 00:54:48

Eddig,ha jól számolom,Anikó összesen egy műsort vezetett,Gigi mag vagy 4-et.
Miért ez az aránytalanság?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 00:59:51

@nowo: fogalmam sincs, de akkor beszélgessünk a hüvelygombáról :)))

Albino Vernyul 2011.05.15. 01:05:00

@nowo: Hihihihi... Inkabb nem mondok semmit..

Albino Vernyul 2011.05.15. 01:07:59

@Hódos Hajnalka: Nem kellett volna a jakuba paradezni Alek elott a luvnyakkal egyutt.. Latod, latod, veszelyes uzem ez a musor..;)

dr. gernika 2011.05.15. 01:25:51

@Hódos Hajnalka: Én is marhára unom, vicc az egész.

_most_ 2011.05.15. 03:14:44

Az eurovíziós dalfesztiválon indulnia kellene Alekosznak, simán meg is nyerhetné. A görögöktől tuti max pontot kapna, az ellenállhatatlan vonzereje miatt Európa szerte nők ezrei szavaznának rá, Olivér meg járná Europát és kampányolna, garantált a siker. Ja és persze a műsort Évának kéne vezetnie.

pocokpocok 2011.05.15. 06:37:35

@nowo: "Eddig,ha jól számolom,Anikó összesen egy műsort vezetett,Gigi mag vagy 4-et.
Miért ez az aránytalanság? "
mert anikót istenes bence úgy megfektette,hogy azóta sem tud felkelni:)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.15. 07:44:59

No emberek, tegnap láttam 5 percet ebből a fantasztikumból. Valami fekete kacsaszájú sírt, de nem jöttem rá hogy miért (aleksoz kidobta?). Na mindegy, a lényeg hogy egy csomóan voltak a szobában és azt néztem hogy ilyen debella mind! Mondjuk nem baj ha valaki az, de direkt csak ilyeneket válogattak? hozzájuk képest Kócos Éva egy fogpiszkáló.

Spéter46 2011.05.15. 07:54:15

@rianna: Sem eddig, sem ezután!

ruzs54 2011.05.15. 08:20:59

alekosz annyira ismeri a cápákat,mint amennyire sakkozni tud.az a cápa nem fehércápa volt hanem homoki tigris cápa.akkor lépett egy böszmét amikor erre a felkérésre igent mondott.ez a müsor és az ő személyisége itt van:.."A Holt-tenger a világ legmélyebb pontja – 392 méterrel a tengerszint alatt .... a Föld legmélyebb pontján található, 392 méterrel a tenger szintje alatt. ..."

zsolyo 2011.05.15. 08:38:23

@MÁRIA TERÉZIA: Én sem bírom ezt a meg játszós nőt. Anikó nagyon helyesen vezette a műsort. Nincs olyan önbizalma mint giginek, de legalább érteni lehet a szavait, nem afektál.
Én is kérem Anikót!!

csicserierika 2011.05.15. 08:40:13

@ruzs54: valóban ezek a legfontosabb szempontok egy randi alatt :)
Alek hozza az okostojás formáját és itt még okosabb is volt mint a lány.
Tudta, hogy cápa és, hogy bohóchal, na meg guppi.
Ennyi elég egy randihoz, láttad, hogy itta a szavait a kiscsaj :)

Albino Vernyul 2011.05.15. 08:56:17

Motorsportos joreggelt.. Ma WTCC Micheliszel, Moto GP, kanaaaaan...;)

ruzs54 2011.05.15. 08:58:04

@csicserierika: akik isszák a szavait azok még alatta vannak az ő legmagasabb szintjénél is.biztos jó büdös volt a szája a tengeri herkenytyűtől,azért nem akart csókolózni se vele.na meg az a hunyorgása az is olyan sármos.nemtudom melyik filmből vette fel ezt a szokását?

csicserierika 2011.05.15. 09:04:42

@ruzs54: irónia, kedvese, irónia.
Nem érzed a szavaimból?
Egyébként csak szemérmesnek akart tűnni a kiscsaj, ezért nem adta magát könnyen, hiszen ő is evett olyan izéket.
A hunyorgás pedig sokkal jobb, mintha meresztgetné a szemeit, olyan sejtelmes :)

ruzs54 2011.05.15. 09:33:51

@csicserierika: tudom hogy alekosz rajongó vagy,látom a :-) is.akár mit írhat itt valaki a tiédtől eltérő véleményt, te másképp látod,hiába a hülyeség határtalan.

rianna 2011.05.15. 09:49:54

@Spéter46: bocsi, hülyeséget írtam, nem akartalak sértegetni

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.15. 09:54:42

Szerintem Alekoszhoz Barbara illik. Annak a kiscsajnak a szemében látni valami őszinte rajongást, amikor beszél a Hellén Hőssel. Ha Alekosznak van egy kis esze, erre a csajra hajt rá, mert akkor a műsor után is van remény, hogy együtt maradnak. A kiscsajszi szerintem komolyan veszi ezt az egészet, a többit csak az ismertség hajtja. Olgát még nem fejtettem meg, de ő a rajongásom tárgya ebben a műsorban. :)))

dr. gernika 2011.05.15. 09:55:12

@csicserierika: Ugyan a jelenetet nem láttam, de nem értem, miért kell a csókot előre bejelenteni? Elvész a varázs. Ha egy nő kész a csókra, azt lehet látni a testbeszédéből, akkor kell cselekedni. (Mint pl. Andinál, de gondolom az is megbánta)

zsok 2011.05.15. 10:00:55

ajándék prostinak ne nézd a fogát, de komolyan nem lehetett olyanokat összeválogatni, akiknek 32 (- talán bölcsesség) foguk megvan???
kepfeltoltes.hu/view/110515/rtlklub_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

dr. gernika 2011.05.15. 10:01:17

@BGy: Ez így van. Ha jót akarnék Aleknak és elhinném, hogy komoly kapcsolatot keres, Barbarát ajánlanám neki.
De így csak az egyik nővért.

Albino Vernyul 2011.05.15. 10:39:39

Mi ez a pangas..? Mindenki capa levest foz Aleknak..?!;)

pocokpocok 2011.05.15. 10:40:38

volt férj rontja itt a levegőt, nem érek rá, csak idepislogok..

nagyon gromek 2011.05.15. 10:56:33

Aleknak van ez a nagyon idegesítő pai mei-i kacaja, amit többnyire akkor alkalmaz, ha ketteseben marad egy nővel. látta a kill billt is ezek szerint.
szinte várom már, hogy melyik csaj kever mérget a kajájába elle driver mintájára, az egyik álomrandin.

toi 2011.05.15. 10:56:59

mi az az öfi? valaki?

csicserierika 2011.05.15. 11:00:13

@ruzs54: nem hiszem, hogy velünk van a baj, mi ártalmatlanok vagyunk
Attól függ, hogy melyik szempontból nézzük a hülyeséget :)

csicserierika 2011.05.15. 11:27:12

@gernika: azért ez elég speciális szituáció, hogy ott van még nyolc jelölt.
Alek meg nem akart visszaélni a pozíciójával.
Majd meglátjuk, hogy melyik taktika a bejövősebb.

ruzs54 2011.05.15. 11:30:33

@csicserierika: akkor olvasd el ezeket a hozzá szólásokat,100% negatív!tudod mit?ráhagyom,okos enged alapon.DDD

csicserierika 2011.05.15. 11:31:32

@nagyon gromek: én nem láttam a filmet, de arra cukros bácsis göcögésre gondolsz?
Na, azt én is kiirtanám belőle, pedig tudjuk, hogy én elnéző vagyok vele szemben, de azért én is fogom sűrűn a fejem és hangosan jajgatok amikor kínos szituk vannak :)

csicserierika 2011.05.15. 11:34:07

@ruzs54: ez reprezentatív ? Elnézést, nem tudtam, de hiszen akkor Bécine, Aninak és Jerzsinek kellett volna győznie, ha ezt vesszük figyelembe :)
Szerintem hagyjuk.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.05.15. 11:53:10

Sziasztok, háááát nállam nagyobb Alekosz fan nem kellett. De most simán leültetném 4 évre pedofíliáért.Csak azért, ahogy morog, dünnyög, csócsál, a nézése tisztára mint egy pedofil.Gondolom délelöttönként, nézi a Benkő feleséget keres, hogy aztán az ezerszer gyengébb utánzatot le adja este a villában. Annyira műűűűűűű az egész, hogy hányadék. A bazári majom göncöket aki ráadja, az rohadjon meg. Mert az már itt a házban kivert minden biztosítékot. Ami maradt azt meg a hányinger keltő nyelv ledugása volt. Az RTL szerintem ingyen akar nagyot kaszálni, ezért a sok filléres, beteg ostoba nő.Maga az nevetséges ahogy a bőr beteg csajt le smárolta, na az pont hozzá való szellemileg. Nem hittem, hogy eljutok odáig, hogy pofán basznám Alekoszt, de olyan erővel, hogy ne mostanában kerüljön elő.Gigi, nem rossz, de Anikó sokkal intelligensebb, én is kérem vissza.

foxglove (törölt) 2011.05.15. 12:24:35

xnews.blog.hu/2011/05/15/majka_szerint_alekosz_pojaca_a_vv_meg_szar_volt

Ezen komolyan meglepődtem, hibátlan meglátások, az utolsó mondat kivételével.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.15. 12:33:46

Most nézem a tegnapit felvételről, Lilu nagyon jól néz ki, érzékelem rajta, hogy belül röhög az egészen. Az őszintétlenségi játék is csak ürügy, hogy összeveszejtsék a jelölteket.
Alekosznak elég egy apró eltérés a saját forgatókönyvétől és már kőbunkó módon belerondít a nők lelkébe. Veronika a maga egyszerű módján szerethető karakter. Beatrix - ahogy Barbara is - most jó fej volt, ahogy Veronikát vigasztalta, ellentétben húga, Magdi és Angrea rúgtak még bele egy nagyot

genevieve 2011.05.15. 12:49:48

@foxglove: egy pici nyomás már volt a fejében, de tényleg jó meglátásai voltak:-)

de a végén savanyú volt picit a szőlő:-)

foxglove (törölt) 2011.05.15. 12:57:03

@genevieve: igen, kár volt a végével lerontani az összképet

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.15. 13:04:53

@Ari11: Alekosz nálam is kicsapja a biztosítékot ugyanúgy.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.15. 13:05:51

@foxglove: Bár Majka nem tartozik a kedvenceim közé, tökéletesen látja az Alekosz-jelenséget.

genevieve 2011.05.15. 13:07:07

@Peter_Cs: nem sok alek fan maradt mostanra:-)

azok meg már csak becsületből is,....gondolom én:-)

nagyon gromek 2011.05.15. 13:13:59

@csicserierika: arra, arra. :)
(a kill billt érdemes azért megnézni, bár nem pont ezért a borzalmas kacajért)

Albino Vernyul 2011.05.15. 13:16:22

@genevieve: Nyuszi mar megtalalta, es szavazott... Tegyetek Ti is...;)
LOL.. A harom Chevy kinyirja egymast a WTCC-ben meg a vegen..

pocokpocok 2011.05.15. 13:17:34

pangás?
na akkor kezdem, ami belém szakadt.

a két nővér írtóra alpári, utcaszéli stílust hoz, csinálják a feszkót, már rég bemostam volna nekik, mikor a pofámba köpködve ócsárolnak.

barbi épp elég naiv, és rózsaszín alekoszhoz, akinek buldózeres csókolási technikájától minden nap a hányás kerülget.

a szemüveges csaj karierista pénzhajhásznak tűnik.

a bőgőgép lelki idegroncs, ha férfi lennék, ilyet tuti nem választanák, csípőből még egy problémának.

olga, tartása van, de félek, hogy buta, mint a föld.

virslis: volt egy ilyen csoporttársam cukin/idegesítően naiv, minden a csomagolás, és még azt is elrontja.

playmate szőke piercinges nem csókolós: süt belőle a rosszindulat, egyszer még ki fog robbanni.

a többire meg nem is emlékszem...

idegesít:
alekosz a fülessel: csak a vak nem látja, hogy valami tapló agyatlan hülyeségeket diktál neki.

alekosz ruhatára: ez elegánsan akar kinézni, vagy hülyének?egyik sem stimmel, de egyedi, az biztos.

olivér és a zabálás: erős bagós paraszt pótcselekvése teli szájjal fröcskölni a mondani valót egész nap.én nem tudom, ez az enikő nevű nő hogy viseli el egész nap ezt a szemetesládát.

felkonf zene, mikor hősünk belép:Ami valójában nincs is, csak aláfestés, hogy hatásosabb legyen.

legjobban magam után a csóri madarat sajnálom, akit ha kiengednek éhenhal vmi parkban, vagy macskaeledel lesz, jobbesetbe befognak vmi hálóval, és a sokktól kábultan éli majd le kis életét. lehethogy, nyilvánosan, amikor pedig kimúlik, nemhogy alekosz és az arajelölt nem lesznek már együtt, de másra sem emlékszünk majd az egészből, minthogy "mindennapi kínjainkat add meg nekünk ma" szenvedtük végig a 3 hetet az itteni társaság kedvéért.

genevieve 2011.05.15. 13:20:32

@pocokpocok: huhh, nem kéne ennyire komolyan venned az egészet:-))))

genevieve 2011.05.15. 13:23:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul: na csak a te kedvedért:-)

hehe, ani vezet:-)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.05.15. 13:34:20

@Peter_Cs: Gondold át, Majka egy sváb bogár, ő most nyal a tv 2 nek, mert Liptai maga mellé vette ebbe a nagy duett nevű iszonyt szarban. Ami mellesleg nagy bukta, mert ki kíváncsi arra, hogy egymást szórakoztatják azzal, hogy ki hogy nem tud énekelni. Elvéve azoktól a teret akik tudnak, csak képernyő közelébe sem engedik. Ez a Majka egy pornóssal szexelt bent, meg a gusztustalan Okival nyomták. Ha vissza gondolunk erre a vv re, azért jókat röhögtünk, meg írogattunk ide. Nekem igazán öröm volt. Ha annyira szar lett volna, ahogyan ez a beképzelt 0-la savazza, akkor mi nem írunk ide egy sort sem. Nem védem Alekoszt, az aki, de Majka csak annyival különb, hogy tud pókerezni. Ő ne szólaljon meg, mert kedves párja Dundika, olyan ostoba, mint a sivatagi homok. Ja neki ez a tökély. Pont annyit ér mint Alekosz,jobb beszélőkével. Miután el vették tőle a győzelmet. Betömték a száját jó pár lehetőséggel az RTL esek. De nem ebből dőlt a lé, hanem a pókerből. Most nyal a tv2 nek, ezért savazza a vv ét. Nyal Árpa Atillának. Pedig ez sokkal nézettebb volt, mint eddig bár melyik. Nem azért mert Isteni volt, hanem azért mert az emberek már nem bírták nézni, hallgatni azt ami a mai politikában van. Szó szerint a politikánál, rosz döntések megemésztésénél, még Alekosz is jobb volt. Persze ez az én véleményem, de Majka öndicsérete nekem hányinger keltően büdös.

locsolóember 2011.05.15. 14:31:51

@Ari11:
"Betömték a száját jó pár lehetőséggel az RTL esek. De nem ebből dőlt a lé, hanem a pókerből."
LOL.
Pont, hogy a VV-ben megszerzett ismerettségét kamatoztatva építette fel (celeb)karrierjét.
Csak a pókertudásából éhen (se) halna.

lac64 2011.05.15. 14:39:02

@Ari11: Gigi a tegnapi műsorban megküzdött a magyar nyelvvel. Sajnos vesztett :(

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.15. 14:46:51

@lac64:

Én egy percnél nem tudom tovább nézni, ha G van benne.

Akármennyi csillámport szórnak rá, sajnos érdektelen és hiteltelen marad.

Jó lenne, ha megmondanák hová tűnt Anikó, és mikor lesz, ha lesz, hogy legyen miért bekapcsolni azt a műsort.

Albino Vernyul 2011.05.15. 14:48:42

@genevieve: Durva harc megy Horvath Eva, meg Ani kozott... Mindig ezek az Evak..;)

genevieve 2011.05.15. 14:48:42

@MÁRIA TERÉZIA: úgy csinálsz, mintha az életed függne tőle:-)

biztosan más dolga van:-)

genevieve 2011.05.15. 14:49:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul: horváth évike felett szerintem már elszálltak az évek:-) mármint celebileg....mert egyébként még mindig jó nő, az is lesz...csak, hát mindig jönnek a friss husik:-)

Albino Vernyul 2011.05.15. 14:51:32

@MÁRIA TERÉZIA: Tippre ma este O lesz.. Elvileg felvaltva lennenek, persze ebbe beleszolnak a kulonbozo megjelenesek.. Mondjuk, pl. azthiszem jovo szombaton Ani Pecsen lesz..

Albino Vernyul 2011.05.15. 14:58:10

KEK-győztes a Fradi női kézilabdacsapata!
‎Yoooo, yoooo, yooo....;)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.15. 15:02:30

@genevieve:

Nem tudom ezt miből vontad le. Szimplán szeretem nézni Anikót, élvezem az akcentusát, meg az intellektusát. Ennyi. Ha lazítani akarok, akkor biztos, hogy nem G-t akarom nézni.

És egyáltalán nem biztos, hogy Anikónak más dolga van, lehet, hogy az RTL szimplán hülye, és nem őt rakja be, hanem a G-t, aki ismétlem, arra késztet, hogy elkapcsoljak. És meggyőződésem, hogy még sokan mások is így vannak ezzel.

genevieve 2011.05.15. 15:06:21

@MÁRIA TERÉZIA: abból a vehemenciából gondoltam ahogy ezt előadod:-))

pocokpocok 2011.05.15. 15:19:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Durva harc megy Horvath Eva, meg Ani kozott... Mindig ezek az Evak..;) "
miért is?

lac64 2011.05.15. 15:30:14

@pocokpocok: A velveten folyik egy szavazás arról, hogy a CKM-Joy partin ki volt a legjobban öltözött nő.

Albino Vernyul 2011.05.15. 15:38:43

@pocokpocok: Ez a 45-55 kozotti kulonbseg van meg mar ugy 300 koruli allas ota..:

Ki a legjobban öltözött celeb a héten?

* 765 Horváth Éva
* 802 Nádai 'VV' Anikó
* 189 Nyári Edit és Alíz
* 396 Tóth Gabi
* 57 Shodeinde Dorka
* 665 Szabó Zsófi
* 543 Debreczeni Zita

velorexapáca 2011.05.15. 17:04:24

@genevieve:

ez így van jönnek a friss husik, de ettől függetlenül nem kell leírni az embert mert átlép egy bizonyos kort.

Önmagát írja le az a társadalom ahol csak a huszonévesek, vagy huszonévesnek látszó "tárgyak" tudnak érvényesülni.

Ennek egyetlen oka van, így lehet szinten tartani a fogyasztást, eladni a kozmetikumokat, fittnesz bérleteket a trendi dolgokat.

Pedig az egész önmaga csapdája, mindenki eléri egyszer azt a kor amikor a következő nemzedék átlép rajta és leírja pusztán a kora miatt.
Ne menjünk messzire elég, ha megnézzük a nyugdíjasokat.

Itt befejezem.. messzire jutottam "Pinokkió"-tól. Ráadásul ez a blog Alekosz tündökléséről és sztem rövid időn belül az elkerülhetetlenül bekövetkező bukásáról szól.

De ne felejtse el senki, a kor nem érdem, csak állapot.

pocokpocok 2011.05.15. 18:31:25

fúú, mindjárt élvezet a köbön:D

pocokpocok 2011.05.15. 18:35:49

www.ustream.tv/channel/papa-online-tv#utm_campaign=synclickback&source=http://onlinetv.comyr.com/&medium=6797183
aki nem ismeri még:online alekosz rtl-klub tv:szigorúan a vv-re, meg alekosz-showra kapcsol be..:D

pocokpocok 2011.05.15. 19:05:06

éééés, olivér zabál:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.15. 21:59:57

@genevieve:

Én sem értem miért jössz utánam ennyire vehemensen. Én nem akarlak meggyőzni téged semmiről, szimplán kijelentem, hogy feláll a szőr a hátamon G-től, és viszont szívesen látnám Anikót. Ennyi. El lehet engem felejteni.
süti beállítások módosítása