Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x04

2011. május 14. 16:45 - Hódos Hajnalka

A tegnapi öfi alatt kétszer sikoltottam fel tébolyultan. Először, mikor Olivér a hónalját szagolgatta, második alkalommal pedig akkor, mikor Lilu angyalinak nevezte Magdit. Azt is elhatároztam, hogy az első adandó alkalommal veszett flörtbe kezdek, gyakorlatilag mindegy, kivel, csak ki tudjam mondani, „akárhányszor megfordulsz a fejemben, a testem minden porcikája szambázni kezd!” Na, lássuk, hogyvót. Brigi, Olga és Barbi piros plüss szívvel borított telefont ragadnak és üzennek a Hellén Hősnek, aki a rezidenciájában üldögél és egy fényképalbumot nézeget elmélyülten. Jön hű barátja, aki durrant egy sört, mert nagyon meleg van. Alekosz már alig várta Olivért, hogy együtt hallgassák meg az üzeneteket. Brigi Alekosz szerint el van érzékenyülve, Olivér szerint vágy van a hangjában, szerintem a hízelgés nagymestere. Olga üzenete alatt Alekosz jézusomozik, Olivér fagyosnak nevezi. Barbi zavarban van, sok puszi és hú, remeg. És szereti Alekoszt, most röviden ennyi. Az üzeneteken felbuzdulva megszületik a terv, írja le minden lány, amit érez. Olivér vigyorogva bólogat, miután húzóra megissza a fél üveg citromos borzalmat.

Szorgos körmölés kezdődik, csalódott vagyok, sehol egy halvány levendula színű levélpapír, sehol egy rózsaszínű csillámos toll, de még egy árva nyíllal átlőtt szívet se látok, de azt felírtam, ha legközelebb szerelmes levélbe kezdek, először megigazgatom a melleimet. KisVoksán kezd, bár ez nem látszik, de nagyon adott a…. a külalak szó az eszébe nem jutna, mindegy is. A levél felejthető, Olivér vigyorog, úgy érzi, hamarosan szájjal fog közelíteni Alekoszhoz. Nem ő, a KisVoksán. Rím, rímekben olvas! Magdi verset írt, a luvnyák is meglepett csendben hallgatják. A trombitás zuhany nem volt az asztala, de ez az! Beját jól kiröhögik, én is, tölled, szerintem két ellel is írta. Olivér azt se tudja, miről beszél, se füle se farka. Testvér, szerinted mi ez, a Háború és béke? Nem, szerintem a Bolygó neve: Halál! Barbi nemcsak a szambázással büntet, aszongyahogy a stresszhelyzet miatt eléggé kezd torzulni a külsőm, de rajta vagyok a csomagolásom ápolásán. Andrea flitteres zöld felsőben kibírja, hogy egyszer sem vihog, minden nő egy hangszer, és ezen a hangszeren tudni kell játszani. Alekosz az ő hangszerén tudna játszani. Tudnék olyat írni, hogy, de azt hiszem, jobb, ha nem írok semmit.

Alekosz Magdi versét ítéli a legjobbnak, babérkoszorú a jutalma. Csapattad irgalmatlanul a fankot! Igen, ez Olivér szövege, és ha ez nem lenne elég, Magdi a riport alatt pálmakoszorúnak nevezi a fejére biggyesztett izét. Sűrűn írsz verset? Mi? Strófa? Nem ismertem ezt a kifejezést. Mire felmosnak, már Anita bőg Olivérnek, kibukott, nem bírja idegekkel, aztán Horváth Charlie hangján elmeséli a riportban, előjött a bizonytalanabbik énje, azt érzi,hogy mindenki jobb nála valamiben. Az öfi legsúlyosabb jelenete következik, Veronika és Alekosz váltanak pár szót a nyugiszobában. Kisvoksán egyedül lakik és budapesti. Semmi macska, kutya? Veronika nem szereti a macskákat mert gonosznak tűnnek aztán előad egy történetet, volt kutyája pár napig, de az albérletbe nem vihette, elvitte jó helyre, rokonokhoz, keresett másik albérletet, hogy magához vegye a kutyát, aki egy westie egyébként, valahogy sejtettem, hogy nem egy bordeaux-i dogról beszélünk, de mire érte ment, a kutya megdöglött, mert elgázolta a femilifrosztos autó. Nem is. Nem volt szíve elhozni a kutyát, mert addigra a család megszerette, a kutya meg megszokott náluk. A csaj úgy beszél, mintha tele lenne a szája tejföl sűrűségú anyaggal, nyafog, affektál és az összes é betűt ának mondja, szörnyű hallgatni. A kutyasztori volt a legszebb történet egyébként, amit Alekosz életében hallott. Sírok.

Nincs öfi a testvérek balhéja nélkül, leugatják Andit, hogy lehet már valaki szerelmes egy nap után? Andi megint azzal fenyegetőzik cinege hangon, hogy szakad a cérna és megtakarja valamelyiket. Konyakos pohár és Brigi a hálóban, Briginek még a tenyere is izzad, ezeket a fizikai tüneteket Alekosz provokálja ki belőle, ki fog készülni. Először nem értem a kiborg által kiadott utasítást, szűkítsd a távolságot, bazmeg, nem egyszerűbb a húzódj közelebb hozzám? De hát az nem Alekosz lenne. A Hellén Hős nem engedi magát lesmárolni, majd legközelebb. És lesz legközelebb? Nem tudom, nem tudhatom. Alekosz elemében van, mámeg Barbival nyugiszobázik. Barbi ellenállhatatlan, mint mindig. Ha ez így van, akkor én egy Istennő vagyok dús keblekkel, légies, áttetsző alakkal, a bőröm fehér, mint a hó, a szám vörös, mint a vér és szőke, hullámos hajam a seggem verdesi. Te szerelmes vagy belém? Igen, hihihi. Tapogass nyugodtan, tanulmányozz! Fogd meg az orromat is, ha akarod. Itt gondoltam arra, hogy azok az olvasók, akik nem nézik az öfit, hazudozással fognak megvádolni. Milyen a fülem? Puha. És milyen a szám? Várjál, akkor adjuk meg a módját. Megadják piszkosul, Barbi Alekosz szájára tapasztja a száját. Ez volt életem csókja! Puha, édes, finom, szenvedélyes! Csodálatos volt, eszméletlen! Ki mivel éri be, ugye. A kínzó blokk végén Alekosz iszogat a hölgyek társaságában, nem tudtok egy jó viccet? De, kilóg a slicced, vágja rá Veronika, összeomlok.

Mivel ma luvnyatakarodó, akarom mondani szívceremónia van, Alekosz Liluval beszélget a fotószobában. Alekosz minden lányt véleményez, mivel nem ekézi őket, hanem csupa jót mond, ezeket a jeleneteket meglehetősen unom. Azért akadt egy gyöngyszem, Beatrix mindig legyen harminc centiméteren belül. Szeretjük megrontani egymás intim szféráját. Lilu figyelmezteti Alekoszt, Magdolnának (nem a tőgyesnek, hanem a trombitásnak) nagyon könnyen összetörheti a szívét, csikorgó fogakkal bevések egy piros pontot. A szívceremóniára Olivér teli pofával érkezik, a nap parasztja tehát ő, a ceremónia unalmas, Beatrix egyébként a Lobogó Szenvedély, csak úgy szólok. Barbara, a férfiálom nemcsak kulcsot kap, hanem csókot is, ettől megszűnt a világ, csak Ő! Csak Ő!

Bejának is leszállt a köd, mert úgy leordítja a Férfiálmot, hogy csak pislogok mint a luki nyúl, cseléd volt a neved, de a cseléd egy nő! Inas lettél, mert semmi nőiesség nincs benned. Mi, hogy féltékeny vagyok, rád? Igénytelen vagy, szürke a bőröd, büdös a szád! Ha jól hallottam, elhangzott a kutya szó is, de hogy milyen kontextusban, nem tudtam kivenni az óbégatásból! Te lesmárolod Alekoszt, nekem elég odaállnom elé és felizgatom, bődül el Beja, én emg arra gondolok, mit mondana anyám. Édes gyerekem, te ilyen lennél, tíz körömmel kaparnálak el a betonba! Ja, majdnem elfelejtettem, Szilvia, Dorisz és Magdolna tiplizett.

S., köszi.

Címkék: alek
579 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rianna 2011.05.14. 16:47:20

ez jólesett, már rég nem elsőztem

Hurri Kán 2011.05.14. 16:50:31

Megkérte már valamelyik csaj Alekosz kezét?

Mme Chauchat 2011.05.14. 17:05:06

a hetedik te magad légy

locsolóember 2011.05.14. 17:05:27

Bea(?) felolvasása büntetett.
Azon merengtem; kinyitok egy üveg bort, s legalább a felét megiszom.
Húzóra.

Horizont 2011.05.14. 17:13:23

Hajni te vagy a nap fénypontja:DDDDD
Az jutott eszembe ennyi kulcsot kiosztogatni? Jól járt valaki aki csinálja:))
És azon is elgondolkoztam, hogy biztos hogy teljesen normálisak ezek a nők? Mert Alekoszról tudjuk, hogy nem. De ő már többszörös milliomosként lehet megkattant.Na de a nők! Ők?:)

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.14. 17:15:00

Vajon milyen idióta koncepció az, hogy Olivér állandóan zabál? Merthogy ez nem véletlen az tök biztos. Brad Pitt csinálta ezt az Ocean's filmekben, nadehát a kategória ugye nemhogy nem egy, de még a témakor sem azonos.

rianna 2011.05.14. 17:15:40

@pocokpocok: hogy vagy, elment már a rokonság?:)

rianna 2011.05.14. 17:16:56

@Eszter, aki nem ír kommentet: Innen is látszik, hogy Olivér ugyanolyan bohóc, mint a többi, és a reteknek nincsenek komoly tervei vele. Balázst meg Lilut azért nem teszik oda zabálni:)

mréveiller 2011.05.14. 17:17:06

ennek az egész műsornak egy győztese van. Olivér. Képernyőn van pénzt keres vele. és igaza van

genevieve 2011.05.14. 17:25:39

@Eszter, aki nem ír kommentet: brad azt nyilatkozta, hogy azért evett folyamatosan mert mindig menő cuccokban, szinte piperkőc módon volt öltöztetve és ezt akarta ellensúlyozni az evéssel (nem zabált, evett)

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.14. 17:31:11

@genevieve: Igen. Csakhogy Olvérnek már nincs mit ellensúlyozni. Max hangsúlyozza a prosztóságát. :) (és azért az már zabálás volt, ha nem is ebben a gyomorforgató stílusban, mint prolivér)

dr. gernika 2011.05.14. 17:38:12

Köcce. :))
Én is úgy éreztem tegnap pár jelenetnél, hogy ha nem látnám saját szememmel, nem hinném el.

traff 2011.05.14. 17:41:21

Nem értem a kulcsokat.
Szóval minden szimpi lány kap egyet, ez oké, aki nem kap, irány haza, ez is oké.Alekosz kérdi a csajoktól kulcsátadáskor, hogy akarja-e majd vele együtt kiengedni a szabadság vagy szerelem narancs madarát,jó ezt is értem.
DE. Olivér milyen kulcs van, amivel mindig kinyit egy lakatot? Miért nyitogatja? Miért nem elég 1 lakat, oszt majd a csajjal kinyitják, aki a végére marad?

Krujs 2011.05.14. 17:42:10

egy roma van, az is óbégat

Albino Vernyul 2011.05.14. 17:46:31

@traff: Minden selejtezesnel nyitnak egy lakatot.. Show elem, hogy Oli is csinaljon valamit, ne csak kajanul rohogjon a hatterben teli szajjal..;)

Spéter46 2011.05.14. 17:47:41

@mréveiller: Tökéletesen látod!!!
De kik nyerjenek, ha nem az Olivérek????

Spéter46 2011.05.14. 17:50:39

@traff: Csak így kaphat lakatnyitási pótlékot!

traff 2011.05.14. 17:55:18

@Albino "karazsnyikov" vernyul: sóelem baszki, lenne olyan aminek van értelme. Teljesen logikátlan a dolog.

suzy q 2011.05.14. 17:55:25

ma a facebookon, már reggelel ez az üzenet fogadott: azt hiszed, hogy te vagy itt a bárca? sajnos verekedés nem volt a műsor végén, pedig azt hittem abódimagdiék nekiesnek a férfiálomnak. a kisvoksánt cukinak tartottam eddig, mert ostoba, mint a föld (van ilyen kifejezés? mindegy, alekosz leszek én is, úgy látszik), és csak én vettem észre, hogy alekosz úgy hallgatta a kiskutyás történetet, mint aki nem tudja ásítson, vagy csak szó nélkül vonuljon ki.olyan kurvára nem érdekelte, hogy ihajj.
amúgy legyen már csajbunyó tényleg, de nekem az is jó, ha meztelenül püfölik egymást a párnával, vagy ilyesmi. bár össszejönni nem fognak, sajnos ez nem a tila tequila.

dr. gernika 2011.05.14. 17:59:45

@suzy q: Én sanszosnak tartom, hogy lesz itt hajtépés, ha a nővérek végig benn maradnak.

traff 2011.05.14. 18:00:20

Azt is értem, így jelzik a madárnak, hogy közel a szabadulás ideje, már mingyá-mingyá nem sok van már hátra, látod, mindig kevesebb lakat.

Amíg ezt leírtam, te jézusmária, megvan, a csavar az lesz meglássátok, Olivér szabadítja ki a madarat, ha jól látom az összeesküvést, húznak ezek kettesben a fehér homokra...

Husz 2011.05.14. 18:01:43

Mutassák meg az Aleknak, hogy mit művel a két tesó, talán elmegy a kedve tőlük. Külün is 10-szer rossabbak, mint Béci és Gigi együtt, pedig Ők sem voltak kutyák.

genevieve 2011.05.14. 18:02:16

@traff: ezt mondjuk mi már többen is:)

traff 2011.05.14. 18:05:27

@suzy q: Ja, azt az ' azt hiszed, te vagy itt a bárca' kérdést is nem értettem hogy került oda. Vagyis értettem persze, de alig hittem a fülemnek, hogy ez a szőkekurva száján ily természetes szó:)

www.kislexikon.hu/barca.html

Spéter46 2011.05.14. 18:07:16

"tárcát" akart mondani.:-)))

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.14. 18:11:43

@Husz: Szerinted, ha Évába volt szerelmes, akkor az alpári viselkedés eltártorítaná? Nem hiszem.

nosce 2011.05.14. 18:12:48

Azért arra kíváncsi vagyok h mikor esik le, h ez az Alekosz só egy abszurd, és nem is rossz :)

Spéter46 2011.05.14. 18:14:54

Úgy érzem eljött az ideje, hogy Alekosz a kedves mamát is valamilyen szinten bevonja a műsorba, ha másként nem, hát tanácsadónak. :D

csicserierika 2011.05.14. 18:15:41

arra nem gondoltatok, hogy Olivér éhes ? :)
Horváth Charlie -ig bírtam, után hangos röhögéssel bírtam csak olvasni.
Azért, amikor Alek azt mondta, hogy Magdolnát kedve lenne kivinni egy rétre, azt azért vártam nagyon Hajni, mert nem tudom, hogy kipányvázni, vagy csak legeltetni szerette volna :)

Lizalány 2011.05.14. 18:21:20

Azért a normálisabbaknak baromi kellemetlen lehet ezzel a két teliszájú némberrel együtt élni,egy levegőt szívni.Alekosz helyében kipenderíteném őket,húzzanak vissza a sarokra.

nosce 2011.05.14. 18:21:32

@csicserierika:
"Azért arra kíváncsi vagyok h mikor esik le, h ez az Alekosz só egy abszurd, és nem is rossz "

Olivér gondolom azért eszik állandóa,n mert éppen állandóan hugyozhatna is csak azért újra millákkal csapolnák meg az rtl-t, és ez így 12 kompatibilesebb bár a másik jobban odab@szna :)

tornapipő 2011.05.14. 18:23:44

Beatrix, Magdi alekoszhoz valók... prolik, pont mint ő... úrinőnek képzelik magukat pedig pont nem azok... mint ahogy alkesz se egy úrificsúr...

Lizalány 2011.05.14. 18:25:44

Szerintem a Barbara passzolna Alekoszhoz.Egyforma kis nyomik :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 18:29:35

@nosce: lehet reménykedni, és meg lehet próbálni így nézni, de sajnos attól ez még nem az. :)

Szerintem attól is ilyen szar az egész, hogy gyak. nem volt idő átbeszélni - főleg Alekosszal a dolgokat, így ő vagy kénytelen improvizálni, ami nem megy neki, vagy súgnak a fülesébe, amitől meg még szarabb az egész.

genevieve 2011.05.14. 18:30:50

@pushpang: gondolod, ha átbeszélik alek akkor jobb lenne?:_D

pocokpocok 2011.05.14. 18:30:55

@rianna:
holnap hajnalban megy anyu,akkor ledobom rabigám, és kiírom magamból minden nyomorúságom ezzel a szánalmas sz.rral kapcsolatba:)

Lizalány 2011.05.14. 18:31:01

@pushpang: akkor megsúgták volna neki,hogy mi az a strófa :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 18:31:02

@csicserierika: szia, rég láttalak! :)

Te a vv alatt nagy Alekosz rajongó voltál, tényleg érdekel, hogy most, ezt a műsort nézve, mi a véleményed róla?

dr. gernika 2011.05.14. 18:31:12

@Lizalány: Nem ő él velük, és figyeld csak meg, mennyire megváltozik a viselkedésük, mikor vele vagy Olival beszélnek. Mintha más emberekké válnának. Ha Alek nem nézi meg az öfiket, vagy csak úgy, backstage-ből, baromi sokáig nem fogja levágni, hogy ezek elviselhetetlenek. Arról nem is beszélve, hogy Éva edzette fél évig.

pocokpocok 2011.05.14. 18:32:49

amúgy kezdek kiábrándulni olgából, attól tarok, megfontoltsága üres belsőt, és kevés mondani valót álcáz.
remélem nem lesz igazam..:(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 18:34:19

@genevieve: nem tudom... ha alek nem is, de talán a műsor maga.
Vagy persze az se; ez valószínűbb. :)

pocokpocok 2011.05.14. 18:34:26

ui:meztelen pillanatok:mind olyan kövér, mint én, erős körtében:de mivel itt vki azt írta, hogy nem is:ennek örülök:)

pocokpocok 2011.05.14. 18:35:44

@gernika:
de látja a villát!
tegnap, mikor prolivérrel hallgatták a telót, hátul a tv-be a villát mutatták belülről a csajokkal

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 18:35:55

@Lizalány: ilyen apróságokkal nem hiszem, hogy foglalkoznának, miközben szellemesebbnél szellemesebb, rímesebbnél rímesebb, romantikusabbnál romantikusabb riposztokat kell gyorsan rögtönözniük a fülébe. Már így is szótagolva beszél a szerencsétlen. :D

genevieve 2011.05.14. 18:36:52

@gernika: alek simán belemagyarázza, hogy miatt harcolnak azért ilyen a viselkedésük:-)))

és valóban, ha éva volt a másodiklegjobbbarátja, akkor mi lehet a gond?:-)

nosce 2011.05.14. 18:37:12

@pushpang:
"lehet reménykedni, és meg lehet próbálni így nézni, de sajnos attól ez még nem az. :)"
ezt csak így lehet nézni, rengeteg a kulcs hozzá még 12-nél is több :) Ki az a hülye aki azt akarja h fagyasztott hallal zuhanyozzon valaki erotikusan ? Persze el lehet hinni h hót győkér mindenki, de ez így túl felszines magyarázat lenne :)

rianna 2011.05.14. 18:37:22

@pushpang: ez így van, hagyhattak volna egy hetet mondjuk, hogy mindenki felszusszanjon. Többek között mi is:)ennyi idő alatt még szinten tarthatták volna a hype-ot, a nyári műsorrend sem azon a héten múlott volna.

2011.05.14. 18:40:51

A kép ihlette operatív kérdésem van. Szívceremónija után olivér minig körbejár és beszedi a kulcsokat? Vagy mindig kapnak újakat? Ijen csudálatos lánczot én biztos nem adnák vissza:))

dr. gernika 2011.05.14. 18:41:44

@pocokpocok: De mikor Lilu rákérdezett, a válaszából úgy tűnt, nem igazán figyelgeti őket, mikor egymás közt vannak.

@genevieve: Pedig ha lenne egy kis tapasztalata, rájönne, hogy kábé fél év után vele is pont ilyen hangot ütnének meg, vagy még hamarabb. Persze szerintem egyikkel sem tervez fél évre. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 18:41:47

@nosce: nem is arra gondolok, hogy a lányokkal megosztották volna mi vár rájuk (ez a fürdős történet döglött hallal, stb. ez egyszerűen agyrém), hanem hogy Alekoszt felkészítsék. Egy profi színésznek, előadónak se lenne semmi, hogy fél évig bezárva tartják min. ingerek között, aztán alig 48 órával később már egy új szerepet kell eljátszania.
Persze az a valószínűbb, hogy 1 héttel később is ugyanezt látnánk. :)
Egyébként én is kb. 2 nappal ezelőtt írtam olyat, hogy olyan ez a műsor, mint valami paródia, vagy groteszk, mert ilyen egyszerűen nincs és mégis van. :D

locsolóember 2011.05.14. 18:42:11

@pocokpocok:
Engem az a lány (a haja miatt) nem tehetek róla, ez van, lego-bábura emlékeztet.

Lizalány 2011.05.14. 18:42:17

@gernika: @gernika: Nem tudom elhinni,hogy nem tud a viselkedésükről. Talán az lehet,hogy maradniuk kell,mivel ők csinálják a showt.De miért gondolják,hogy a közönségesség szórakoztató?

rianna 2011.05.14. 18:45:18

@gernika: tegnap alek mondott vmi olyat, hogy nem érdekli, a két némber hogy beszél másokkal. Szóval csak tud valamit, ha nem is követi őket állandóan

Lizalány 2011.05.14. 18:46:19

@pushpang: Tényleg szótagolva beszél,mint egy részeg ripacs :D

2011.05.14. 18:47:28

@gernika: ha a Másik Blogon olvasnék ilyen párbeszédeket, kapásból lefotosoppoznám;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 18:47:46

@rianna: ja, én se értettem ezt a nagy rohanást. Ráértek volna később is indítani... Mondjuk érdekes, hogy így a vv4-et ütötték kicsit agyon, hiszen egy 6 hónapig tartó műsor után talán több lenne, mint amennyit foglalkoztak vele, miután vége lett (én mondjuk nem bánom :D), mert jött ez az új műsor és a vv, meg néhány szereplőt kivéve már olyan, mintha ezer éve lett volna.
De mondom, én ezt nem bánom, csak furának találom az rtl döntését.

genevieve 2011.05.14. 18:47:49

@gernika: persze, hogy nem:-)

kaja van, pia van, nők vannak, aleknak mi kell még? és még pénzt is kap érte:-)

a csajok meg ugye most luxusban vannak:-D
nekik az is elég:-)

dr. gernika 2011.05.14. 18:51:27

@Lizalány: Mert Évát is folyton visszaszavazták.

@rianna: Egy olyan elemezgető elmét mint ő, ne érdekelné? Fura.

@Pink szabadságon: :DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 18:51:54

@genevieve: 16 istenverte ostoba némber kis alapterületen: mindig is ilyen luxusra vágytam :D

rianna 2011.05.14. 18:54:39

@gernika: lehet, hogy nem érdeklik a nők, vagy ezek a nők, vagy kifárasztotta a hat hónap, vagy érzi, hogy ő itt csak egy báb:)

Spéter46 2011.05.14. 18:54:56

@pushpang: Ezek otthon sűrűbben vannak!:D

dr. gernika 2011.05.14. 18:55:33

@genevieve: Egyvalami viszont gyanús. A villában minden nővel a lehető leghamarabb a lényegre akart térni, velük miért akar még a csókkal is várni? Éjszakánként Oli hordja neki a szakmabelieket, vagy ennyire erősen rászóltak a fülére, hogy húzza a tesztüzemet az uccsó hétig?
Amennyire vissza tudok emlékezni az ilyen feleségkeresős műsorokra, a dobogósokat mind felpróbálta a Főnyeremény, mielőtt választott.

genevieve 2011.05.14. 18:56:49

@rianna: nem érdeklik a nők:-)

genevieve 2011.05.14. 18:57:59

@gernika: majd az uccsó héten:-)

fokozni kell a hangulatot, ha mind megdugja az elején, már nem olyan érdekes:-)

Spéter46 2011.05.14. 18:58:22

Ez a szerencsétlen nyomorult senkit nem fog felpróbálni, se most, se máskor.
Ez eddig sem sikerült soha.
Ez a feladat is marad Olira :D

Lizalány 2011.05.14. 18:59:12

Lehet,hogy merevedési problémái vannak.Egy olyan pasi,akinél minden oké,nem hord laza alsónacit:)

2011.05.14. 19:01:36

És micsinál A. napközben? Be van zárva a lakókocsiba, vagy eldugja vmi más helyre a zertéel, vagy vagy..? nemtom. Kint biztos nem flangál a paparazzik miatt

Spéter46 2011.05.14. 19:02:17

@Lizalány: aranyos vagy! Olyan szépen mondtad.

2011.05.14. 19:03:12

@Lizalány: van olyan kék tabletta. Majd adnak neki:)

nosce 2011.05.14. 19:03:17

@pushpang:
egy abszurdban nem a főszereplőn van a hangsúly nem ő találja ki, tehát nem kellett nagy Alekosznak nagy felkészítés, Alek meg csípőből hozza az agyament figurát....már a kezdés odabaszott ahogy Napoleon a piros szőnyegen bevonult füstfelhő közepette, ami nem azért volt valszeg mert egy ilyen szerkentyű hevert olivér kertyében a tuja alatt és így rá tudta jóáron melegíteni az rtl-re, hanem mert a füst a filmeken az imaginárius jelzése...

rianna 2011.05.14. 19:05:37

@gernika: @genevieve: a villában tudta, hogy úgysem állnak meg neki:) A retek nem kockáztat egy szandi-féle röhejes maszatolást a nagy romantikázás közepén:)

Lizalány 2011.05.14. 19:06:03

@Pink szabadságon: azzal hat csajt is, egymás után :)

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2011.05.14. 19:07:46

Nem merem nezni a musort, mert utana mashogy neznek a nokre.

Spéter46 2011.05.14. 19:09:01

Tényleg hiszitek, hogy az RTL most be akarja mutatni, milyen hülye az akinek kidelázott már 6 hónapos "teljesítményéért" 50 millát? Ne gondoljatok ilyen sokat Rubin "úrról" és társairól!

genevieve 2011.05.14. 19:11:46

@rianna: én is igy gondolom:-)

azért nyomult mindig, mert tudta úgyis el fogják hajtani, igy ő lehet a szegény meg nem értett férfi:-)

Mme Chauchat 2011.05.14. 19:12:14

nemtom, ma vmi szaftos (?) lesz, h 21.15-kor kezdenek? Vesetálakat, hánytálakat kérem előkészíteni...

dr. gernika 2011.05.14. 19:17:30

@rianna: Az is gyanús, hogy a bulvárnak egy megvolt-csajt sem sikerült felhajtania fél év alatt, aki elmondta volna őszintén, hogy milyen Alek az ágyban.

locsolóember 2011.05.14. 19:22:18

@Pink szabadságon:
Számolgatja az 50 millát, akkurátusan sorba rendezgeti a bankjegyeket,
Készül az esti fellépésre,
Esetleg Olivérrel ápolja, melegen tartja a barátságot - ezt az itteni kommentek hatására írtam

Lizalány 2011.05.14. 19:25:02

@gernika: Ja,a villalét alattira gondoltam.Ott ahol több hónapos "éhezés" alatt ki van téve csupaszkodó csajszik látványának...

csicserierika 2011.05.14. 19:26:07

@pushpang: az, hogy vígszínház.
Én élvezem, csak vannak ugye kínos pillanatok is.
Tegnap mintha olyat olvastam volna tőled, hogy odavan a szerethető karaktere Aleknak.
Hogy is van ez ? Régen is csak savaztad :)

csicserierika 2011.05.14. 19:30:35

@genevieve: összefoglaltad a lényeget :)
Médiatörténeti pillanat, hogy egyetértünk :)

genevieve 2011.05.14. 19:32:41

@csicserierika: aztán mi lesz, ha elfogy a pénz és a hirnév az meg egy másik dolog...

csicserierika 2011.05.14. 19:33:09

@gernika: mert csak úrinőkkel hált :)

Tordas 2011.05.14. 19:33:41

Biztos forrásból (Győzike mondta egyszer vagy Bódi Guszti), h náluk nagy szígyen ha egy nő mutogassa a testit, arra csak a gádzsók való. De Margó szívesen mutassa az ikereit. Ezt így én nem tudom belehelyezni a világképembe.

Spéter46 2011.05.14. 19:35:17

Alekosz: "Olyan ez a lány, mint egy férfi álom"

csicserierika 2011.05.14. 19:35:44

@genevieve: az sohasem. Tudod, hogy be lehet osztani húsz millát 1500 ft-jával?
Lesz azért még jó pár hakni is.

Tordas 2011.05.14. 19:36:13

Barbarát valaki küldje haza! Nézni nem bírom, fáj.

Mme Chauchat 2011.05.14. 19:37:38

@Tordas: azt is mondta Guszti, hogy "Én meghalnák Margóér, Margó meg mijattam"

lekváros varangy 2011.05.14. 19:37:43

@gernika: DE. A BEST-ben nyilatkozott egy szőke leányzó, aki állítólag együtt élt Alekkal. Csak az előjáték egy fél napig tart Alekosznál szerinte. A tényleges aktus hosszáról nem szólt...

rianna 2011.05.14. 19:38:13

@gernika: és, mint az jól tudjuk, Tünde ékszerteknős:)

lehet, hogy a visszafojtott homoszexualitás miatt lett ilyen pszihopata-természete:)

Tordas 2011.05.14. 19:39:12

@Mme Chauchat: Ezzel arra célzol,h tán hazudott? Biztos nem...

Mme Chauchat 2011.05.14. 19:40:13

@Tordas: dehogy. Hanem arra, hogy mennyire erős e kötelék

csicserierika 2011.05.14. 19:41:40

@nosce: igen, abszurd és szürreális, már a nyitással előre vetítették a fő csapásvonalat.
Azért nem kell szerintem sem túlreagálni, csak hátra dőlni és ellazulni.

Tordas 2011.05.14. 19:41:47

@rianna: De Tünde ott volt az egyik párbajon. Létező személynek tűnik, páncél se volt a hátán így inkább azt gondolom,h ez az egész Alekosz imidzs egy nagy kamu. A villában is voltak olyan mozzanatai amik nem illetek bele a képbe. Ő egy kitalált karakter.

Tordas 2011.05.14. 19:42:32

@Spéter46: Köszönöm, így már sokkal jobb :D

Zelefánt 2011.05.14. 19:42:44

Baszki, ez a Gomes sem itt született, ezen a bolygón...
Kiesett a krumplihámozó izé a kezemből...
Hmmmm...

nosce 2011.05.14. 19:44:18

@Lizalány:
"Lehet,hogy merevedési problémái vannak.Egy olyan pasi,akinél minden oké,nem hord laza alsónacit:)"

vagy nagy a farka, abban jobban elfér :)

Tordas 2011.05.14. 19:44:32

@Zelefánt: Mesélj! Freak showt nem nézek, de érdekel.

genevieve 2011.05.14. 19:44:51

@csicserierika: én nem, de majd oli megmutatja neki:-D

guruló nokedli 2011.05.14. 19:46:19

A stressztől a következő torzulásokat voltam kénytelen a testemen elviselni: a dobhártyám oly mértékben megvastagodott, hogy már nem hallok semmit, hótt süket lettem, a szemem elé 5mm-es hályog nőtt, de teljesen átlátszatlan, úgyhogy semmit sem látok, és a kezeim elcsökevényesedtek, hogy nehogy meg tudjam fogni a távirányítót... ja, és az agyamban egyfolytában villog a piros "delete" gomb... :-))))

KenSentMe 2011.05.14. 19:47:12

Olivér azért eszik folyton, mert egy vasat sem kap az RTL klubtól, a szerződésnek hála ő a műsorszervezők láncos kutyája, úgyhogy legalább a napi étkezéseken próbál spórolni, hogy valami anyagi haszna is legyen az egészből.

Spéter46 2011.05.14. 19:47:20

@Zelefánt: Össze kéne hozni Alekkal!
Nem lenne semmi.

Tordas 2011.05.14. 19:47:56

@guruló nokedli: Ha mázsa 20 fölött vagy akkor így ebben a formában pont Alek zsánere vagy.

Mme Chauchat 2011.05.14. 19:48:38

@guruló nokedli: terápiát javaslok, ez esetben

Tordas 2011.05.14. 19:49:45

Olivérről az jut eszembe, h magasról lehet ám nagyot esni. Meg a hódfogú Encike is elhagyja majd.

dr. gernika 2011.05.14. 19:50:09

@csicserierika: Muhahahha. :)
@lekváros varangy: Érdekes, Alekosz és a család szerint eddig csak Tündivel élt együtt, őt meg nem találják, max egy pletykalap felfedezni vélte az egyik párbajon, de ez még nem bizonyíték.
@rianna: Szerintem meg csak szimplán pszichopata. :)

guruló nokedli 2011.05.14. 19:50:35

@Mme Chauchat: már késő, irreverzibilisen sérültem, testileg és pszichésen... :-)))

Mme Chauchat 2011.05.14. 19:51:47

@guruló nokedli: nincs irreverzibilis, csak inkommenzurábilis

Zuzimama 2011.05.14. 19:58:31

Aúúúú, nekem westie-m van nem bordóim, remélem nem baj?!?!

Amúgy meg nem tudom, hogy melyik csaj melyik, csak Hajni stílusát tudom élvezni az öfikben.
A testvérpár még mindig bent van?
Miért hárman tipliznek egyszerre??? Rohamosan fogy az állomány! Hétfőn tiplizik a következő banda? Azt már látni fogom. :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 20:00:11

@csicserierika: ne terelj! :)
A szerethető megfogalmazással rátok, rajongókra gondoltam. Akik láttak benne valami szerethetőt. Mert én nem. :)
Engem ez a műsor is csak megerősített abban, hogy már a vv alatt se tévedtem vele kapcsolatban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 20:06:37

@Pink szabadságon: "És micsinál A. napközben? Be van zárva a lakókocsiba, vagy eldugja vmi más helyre a zertéel, vagy vagy..? nemtom. Kint biztos nem flangál a paparazzik miatt"

Hű, ez tényleg jó kérdés. Nincs folyamatosan a lányokkal, tényleg, mi a fenét csinálhat egész nap? :O
Már amikor nem Olivér csámcsogását hallgatja. Aki szerintem hivatásos potyázó. Ahová csak beteszi a lábát, ott megeszik és megiszik mindent. Simán elképzelem, hogy hetek óta Enikő is a repikaját eszi, amit Olivérió de Potyesz alufóliába csomizva hazavisz a forgatás végén.
Pláne, hogy vége a disznóvágó szezonnak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 20:08:58

Wolf Kati hányas sorszámmal lép ma fel,tudja valaki?

csicserierika 2011.05.14. 20:08:59

@Pink szabadságon: ebből hiányzik az a rész, hogy 24-ből huszat ágyban töltöttek szeretkezéssel.
Álakat visszacsatolni :)

Zuzimama 2011.05.14. 20:09:07

@pushpang: : Olivérió de Potyesz. :D Vagy Olivérió de Potyázó. :D
Vagy Olivér Panza. Vagy Simor Sancho.

csicserierika 2011.05.14. 20:15:46

@pushpang: igaz, visszaolvastalak, lehet, hogy sok politikai műsort néztem, ezért a terelés :)
Én csak reménykedni tudok, hogy Oli beújított valami fölső kategóriást már Aleknak a magányos éjszakáira.

csicserierika 2011.05.14. 20:16:23

@genevieve: saját szememmel olvastam, a bulvár sohasem hazudik :)

2011.05.14. 20:19:23

@csicserierika: de van fénykép:) leginkább a foghiányos testvértehénlányra hasonlít..

Zelefánt 2011.05.14. 20:20:54

Tömegoszlatóan undorító a műsorvezető ribi, ki a fax az, meg ne mondja senki.

Pink szabadságon (törölt) 2011.05.14. 20:22:11

@pushpang: oké, bisztos a szövegét magolja. És közben állatos pornót néz ráhangolódásképp

nosce 2011.05.14. 20:22:22

@csicserierika:
kíváncsi leszek a nézettségre....

Tordas 2011.05.14. 20:23:51

Gomes és Póka Angéla között némi hasonlóságot vélek felfedezni, már ami a mentális státuszukat illeti.

csicserierika 2011.05.14. 20:26:46

@Pink szabadságon: már csak ezért is tiszteletre méltó, hogy meg tudta khmm. csinálni. Ez ám a legény a talpán :)

csicserierika 2011.05.14. 20:28:20

@nosce: én is, bár a vv-ét biztos nem éri el, de remélem veri a másik ker. tv-t.
Valaki szokott itt nézettségi adatokat közölni, hátha most is megteszi.

genevieve 2011.05.14. 20:28:57

@csicserierika: szerelem volt első látásra:-D
a csaj fölsőkategória:-)

velorexapáca 2011.05.14. 20:29:25

@Mme Chauchat:

és ezt Margó be is bizonyította a szafari borzalmon

Zelefánt 2011.05.14. 20:31:01

Mielőtt még elmennék főzni, mesélje már el valaki, hogy
hogyan lehet versenyeztetni egy táncost, egy tánccsoportot, és egy énekest?...

csicserierika 2011.05.14. 20:35:15

@genevieve: jól van na, megmondta, hogy nem volt még fölső kategóriása.
Elsősorban a lelke, meg a melle fogta meg :)

velorexapáca 2011.05.14. 20:35:41

@Zelefánt:
így..

ez a 4. táncos/táncformáció.

Spéter46 2011.05.14. 20:36:19

@Zelefánt: Nézd meg a Csillag Születik c.
borzalmat.

Pink szabadságon (törölt) 2011.05.14. 20:37:02

@csicserierika: de nem pont ebben a sorrendben..

genevieve 2011.05.14. 20:38:33

@csicserierika: és nem is lesz neki fölső kategóriás csaja:-)

velorexapáca 2011.05.14. 20:38:49

@Tordas:
Meglehet, az életrajzukat nézve mindenképpen, sajnálom hogy eltűnt az a lány, remek hangja volt.

Spéter46 2011.05.14. 20:46:20

@velorexapáca: Ennyire megborult egyensúlyú személyek között mindig fel lehet fedezni valami hasonlóságot.

ada64 2011.05.14. 20:49:29

@genevieve: de lesz!Most is tele van a villa velük, csak nem jó szemszögből nézzük őket.Most gondolkodom a szemszögön:....bocsi, nem jut eszembe semmi!Pedig én nagyon akartam!Segíts!!!

genevieve 2011.05.14. 20:52:41

@ada64: csukott szemszögből kéne:-D

csicserierika 2011.05.14. 20:54:45

@genevieve: ez nem kizárólag őt minősíti, csak a Dzsudzsákra gondoltam úgy hirtelenjében :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.14. 20:55:30

@Zelefánt: Szerintem csinos, szép nő Ördög Nóra.

csicserierika 2011.05.14. 20:56:19

@genevieve: lelki szem is szóba jöhet ?

Spéter46 2011.05.14. 20:56:29

@ada64: Nem a szög, hanem a távolság a lényeges!!!!
Minél távolabbról nézed őket annál jobban mutatnak.
15 km-ről már nincs velük semmi baj.(sötétben)

csicserierika 2011.05.14. 20:57:14

@Peter_Cs: először életemben, de egyetértek veled.

ada64 2011.05.14. 20:57:28

@genevieve: talált,így már jobban érzem magam.(nem igaz,így is látom őket lelki szemeimmel!)valami más?

genevieve 2011.05.14. 20:59:32

@csicserierika: úgy tünik nem:-)

adanak még igy is báncsa a szemeit:-)

csicserierika 2011.05.14. 21:00:17

szerintem ezért kötötte ki Alek, hogy legyen megfelelő mennyiségű pálinka :)
Lehet, hogy ezért iszik szegény, mert úgy mind szebb ? :)

ada64 2011.05.14. 21:01:29

@Spéter46: kiviszem a tv-t a garázsba, már rég át is kapcsoltam.Az elég?Nincs 15 km,de ha körbe megyek, jó messze van.

guruló nokedli 2011.05.14. 21:02:08

@velorexapáca: nem tűnt el, a Thália stúdióban együtt játszik Szabó Győzővel a Tiszta kosz c. darabban... ami mellesleg eszméletlenül jó... :-)))

Zelefánt 2011.05.14. 21:03:28

@Peter_Cs:
Éva jobban bejött.
Mi van tesó, vesztesekkel már nem is?!...

Spéter46 2011.05.14. 21:04:06

Meg fogsz könnyebbülni.:DD

sogeking 2011.05.14. 21:05:33

und hier ist Ihr Gastgeber Stefaaan Raaab

Zelefánt 2011.05.14. 21:06:11

Nem csinos,
nem szép,
de ördög még
lehet a Nóra.

Zelefánt 2011.05.14. 21:07:36

Az is jellemző, hogy a vak lányhoz csak Gomes ment oda segíteni.

dr. gernika 2011.05.14. 21:11:24

@Pink szabadságon: Ó, ez túl friss infó, hozzám még nem jutott el. :)

pocokpocok 2011.05.14. 21:16:55

recefice:kezdődik az esti horror:)

B.Andita 2011.05.14. 21:19:05

Off
Már a második szám megy a cicaviziós dalversenyen. Mingyá jön Kati.
Utána természetesen Alek műsor. :-)))
On

Mme Chauchat 2011.05.14. 21:19:28

vödröt, tükröt, ágytálat, hánytálat kéretik előkészíteni, egy feszületmentes pózba helyezkedni, hideg kritikus szemet szegezni javallott

genevieve 2011.05.14. 21:19:43

jesszus milyen számokkal tudtak döntőbe jutni ezen a fesztiválon.......

sogeking 2011.05.14. 21:20:38

@B.Andita: én még Getter Jaanit megvárom :)

B.Andita 2011.05.14. 21:23:36

@genevieve: Mindenesetre a közönség mindennek örül. Bár már én is voltam olyan koncerten, amit azt sem tudtam, hogy létezik és igen jól szórakoztam.:-)
A hangulat....

genevieve 2011.05.14. 21:26:54

eddig elég szar volt a felhozatal...aki száma ütős lehet

genevieve 2011.05.14. 21:28:52

@B.Andita: ami most meg borzalom...mint egy ndk-s tándalfesztivál

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 21:29:22

@genevieve: ugye?! kínszenvedés volt eddig mindegyik...

Na jön Kati

pocokpocok 2011.05.14. 21:29:43

ezek a spontánnak beállított felvételek az alvó alekoszról...lol

grabb1 2011.05.14. 21:30:05

hianyoltam a retekbuvar jelzot.az ofi csucsa volt.

B.Andita 2011.05.14. 21:30:08

@sogeking: köszi, mingyá nézem, csak most...!!!!!

pocokpocok 2011.05.14. 21:30:30

hajrá Magyarország!!

pocokpocok 2011.05.14. 21:31:09

gyönyörű a fellépése!

sogeking 2011.05.14. 21:31:25

@B.Andita: a 8. lesz, úgyhogy meg is várhatod :)

pocokpocok 2011.05.14. 21:31:48

tombol a közönség!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 21:34:27

@genevieve: jaja, "Zenés ajándékkosár az endékából" :D

fran7 2011.05.14. 21:35:35

Kati számánál azt nem értem, hogy ez egy szomorú, keserédes szám és szöveg. Akkor miért pörgetik fel, mintha éppen azt énekelné, hogy buli van a villában?

pocokpocok 2011.05.14. 21:36:28

ez a virlis liba oly buta..

pocokpocok 2011.05.14. 21:37:24

@fran7:
sírva vígad a magyaR!

Mme Chauchat 2011.05.14. 21:39:50

ahogy látom, Olga csk egy fos 9-es

genevieve 2011.05.14. 21:39:51

ajvé, ez svéd induló jól nyomja, jó a koreográfia, fiatal, jóképű...bár a szám ismerős nekem, mintha már hallottam volna

sogeking 2011.05.14. 21:40:37

@genevieve: nekem is, talán mert már meghallgattam a neten :)

rianna 2011.05.14. 21:40:40

@sogeking: olyan a hangulata, mint a katidaláé. De nem jobb, hálistennek:)

fran7 2011.05.14. 21:41:17

@pocokpocok: Tudom, csak miért erősítünk olyan előítéleteket magunkról, amitől szabadulni kéne? Örültem már annyira, hogy sírtam, de valahogy mégse ezt futatjuk a népünkről a világ felé.

foxglove (törölt) 2011.05.14. 21:42:03

Virslihez képest Zsófika egy határozott, intelligens, kifinomult nő.

rianna 2011.05.14. 21:42:17

@genevieve: nekem a dánoké volt nagyon ismerős

genevieve 2011.05.14. 21:43:03

@sogeking: én most először néztem bele, sose hallottam még előtte

pocokpocok 2011.05.14. 21:44:13

@rianna: a miénk olyam "Gálá-s(előadónő) volt, nekem ez volt ismerős..

sogeking 2011.05.14. 21:45:13

ami jó az jó :) hajrá rockefeller street és dana international

nekem a Virsli olyan az Alek műsorban, mint Alek volt a VV-ben :D

B.Andita 2011.05.14. 21:45:24

@sogeking: A szám miatt vártuk? :-)))

Peter__Blau 2011.05.14. 21:46:40

Alekosznak ez a műsor kínszenvedés. Legszívesebben megdugná az összes nőt ott helyeben a villában és azonnal, de sajnos nem teheti meg, csak majd azzal az eggyel a műsor vége után. De talán még azzal sem :-) Látszik a fején, hogy szenved :-D

sogeking 2011.05.14. 21:46:58

@B.Andita: milyen a szád? a viccet félretéve, az egyik esélyesnek tartják :)

genevieve 2011.05.14. 21:47:39

má megint milyen szám megy??????
borzalmas

pocokpocok 2011.05.14. 21:48:01

éva mondja magyarul:kajrolj föl

oc 2011.05.14. 21:48:27

amúgy ez a műsor [alekosz] nem unalmas? nézem 20 perce, de semmi nem történik, üres, unalmas párbeszédek, monológok...

ok, nem vártam sokat, de ez még a vv szintjét se üti meg.

B.Andita 2011.05.14. 21:48:56

Irritál a két tesó. De Alek még jobban. És felsorol 4 sakklépést...Naggggyon menő.
Ááááááá....
Még jó, hogy csak most kapcsolódtam be.

rianna 2011.05.14. 21:49:07

@genevieve: nem tudom, de inkább nevezném hellén hősnek:D

@pocokpocok: "Gálá-s??

sogeking 2011.05.14. 21:50:04

mi törtééént?? szerelmes lettél??

genevieve 2011.05.14. 21:50:50

@rianna: én a dalra gondoltam az m1-en:-)

fran7 2011.05.14. 21:50:59

Szóltak, hogy legyenek emberiek? Az a nő aki elviseli, hogy Alek így ránézzen. Azt sajnálom nagyon.

foxglove (törölt) 2011.05.14. 21:51:05

húha, kiderült, hogy Virslinek mégsincs az a pénz

rianna 2011.05.14. 21:51:27

@genevieve: igen, és a görög srác énekelt:P

Spéter46 2011.05.14. 21:51:44

@Peter__Blau: Valóban szenved, mert fél, hogy jön a vége és valakit meg kéne dugni!

B.Andita 2011.05.14. 21:52:06

@sogeking: Szép szám :-) volt... (szemöldök felemelős szmájli)
Nem gondoltam, h ez esélyes lehet. Még csak nem is igazán "dalfesztiválos" volt.
De a csaj aranyos volt.

genevieve 2011.05.14. 21:52:48

látom azért a nyálas fiúzenekarok még mindig menők:-)

rianna 2011.05.14. 21:53:04

ez is utánérzés, de tetszik (ruszkik)

foxglove (törölt) 2011.05.14. 21:54:36

Kb. mikor kezdődik a pontozós rész az EV-n?

fran7 2011.05.14. 21:54:51

Na most figyuzzatok állítólag ő fog nyerni. Korzikaiul énekel.

pocokpocok 2011.05.14. 21:54:59

de Katink dala vkinek az átdolgozása, az tuti, most hallottam először, de már hallottam: talán annak a nőnek műtött pasinak, mi is volt a neve??

genevieve 2011.05.14. 21:55:15

@rianna: ja, nem tudtam, csak a sorszámot láttam:-)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.14. 21:55:25

Képajánló: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=162157847181685&set=a.144830885581048.29818.144446798952790&type=1&ref=nf#!/photo.php?fbid=162157847181685&set=a.144830885581048.29818.144446798952790&type=1&pid=393904&id=144446798952790

genevieve 2011.05.14. 21:55:56

@fran7: ez inkább operafesztiválra való dal

rianna 2011.05.14. 21:56:11

@pocokpocok: okés, így már értem:)

B.Andita 2011.05.14. 21:56:56

@foxglove: Végigénekli mindenki a 3 perces számát, közben fél perc országbemutató, utána pár fellépő, hogy legyen idő szavazni. Sztem kb másfél óra mulva

B.Andita 2011.05.14. 21:57:56

@fran7: Hát, az eleje fals volt.

sogeking 2011.05.14. 21:58:14

Lilu összedolgozta Magdi anyus és Csonka Pici szerelését

B.Andita 2011.05.14. 21:58:45

@foxglove: Szóljak, ha kezdődik a szavazás? :-)

rianna 2011.05.14. 21:58:46

@genevieve: a szám után kisebb betűvel írja az országot is:)

fran7 2011.05.14. 21:58:46

@genevieve: Most ez az egyik trend az eurovzión. Nekem tetszőbb irány, mint a Dana International féle. Amúgy a svájci, izlandi tetszett az első estéről.

lekváros varangy 2011.05.14. 21:59:27

@genevieve: Szörnyű volt! És mintha egy idősebb és kövérebb emberből jött volna ki a hang.

foxglove (törölt) 2011.05.14. 21:59:56

Nem mondod, ismered a guppit?

rianna 2011.05.14. 21:59:58

@sogeking: a tetejét láttam, hogy flower power, alul mit visel?:)

sogeking 2011.05.14. 22:00:01

na itt jön a képbe a haltáp :D

Zelefánt 2011.05.14. 22:00:30

Dana, a nemdobbantó zsé.

Ancilla 2011.05.14. 22:00:35

Ezt a műsort valami halkereskedés szponzorálja? A múltkor fagyasztott hal, most akvárium...

penelope garcia 2011.05.14. 22:00:58

Nehogymá hülye nótázást közvetítsetek, mikor Alekosz és a nimfák vannak műsoron!

pocokpocok 2011.05.14. 22:01:07

az a nagy sárga meg alekoszra hasonlít

rianna 2011.05.14. 22:01:20

az olasz is tetszik, kicsit emlékeztet a hangja az új peroni reklámban szereplő pasiéra

fran7 2011.05.14. 22:01:24

@B.Andita: Én eddig mindenkitől hallottam hamis hangokat.

B.Andita 2011.05.14. 22:01:32

Hajni nem fog szétültetni minket, hogy dalfesztiválozunk?

sogeking 2011.05.14. 22:02:11

@Ancilla: a világhírű panzi haltáp

rájöttem mi volt a baj, Virslinek túl nagyok a szempillái, és mindig eltolja vele Alekot :D

Albino Vernyul 2011.05.14. 22:03:04

Cicavizio.. Nekem az nem tetszik, hogy megy megint a nyehetunk szoveg orrba-szajba... Aztan meg ugyse, es akkor meg jon a nemzeti sirankozas.. Nincsenek rokonok, marpadig a szavazasnal sokat szamit, ha a szlavok, az eszakiak, stb. szavazgatnak egymasra.. Ez nekunk nincs meg, igy nagy mak kell ahhoz, hogy osszejojjon barmi is..

Zelefánt 2011.05.14. 22:03:14

Baszki, ez a csaj is kerülte a smárt, vajon miért is...?

B.Andita 2011.05.14. 22:03:16

@fran7: Lehet nem jól hallják a fülükben a cuccost.

lekváros varangy 2011.05.14. 22:03:23

Pár perce nézem miattatok az Euroviziós dalfesztivált és elképesztőnek tartom, hogy ilyen borzalmas produkciókkal ide lehetett keveredni. Az olasz is gyötrelmes volt.

fran7 2011.05.14. 22:03:50

Akit én megneveznék álarcot visel és undorítóan viselkedik. S az én vagyok. Bad Girls nem megnevezett tagja.

Ancilla 2011.05.14. 22:03:55

"Kinyilvánította a foga fehérjét".

pocokpocok 2011.05.14. 22:04:13

biztos azért bőg, mert alekosz megszaggatta a szűzhártyáját!:D

B.Andita 2011.05.14. 22:05:33

@lekváros varangy: Akkor erre mit mondasz? Ennél még a csovicsovidzsaszper is jobb volt.

rianna 2011.05.14. 22:05:34

ó, meghalt george:(((( (m2-őt is nézek)

B.Andita 2011.05.14. 22:06:13

@pocokpocok: Mivel? Mivel szaggatta meg?

fran7 2011.05.14. 22:06:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Nincs ezzel semmi baj, attól még érezhetjük magunkat jól, hogy nem mi lettünk az elsők. Ez vonatkozik az Alek sóra is. Ott biztos az érzi magát majd jól, aki nem lett első.

Zelefánt 2011.05.14. 22:07:22

A zsék nyomatják a cséket, a zséért.
Vagy nem?...

genevieve 2011.05.14. 22:08:03

na megint egy nyálas fiúbanda:-)

penelope garcia 2011.05.14. 22:08:23

@Zelefánt:

Na vajon?
Alekosz állandóan iszik, és csupa büdös dolgot zabál (kaviár, kolbász, stb).
Ráadásul a férfiaknak az ő korában már igencsak meghümmed a szjhigiéniája.
Nyilvánvaló, hogy büdös a szája, mint a pöce. Akkor meg csókolózzon vele a fagyasztott ponty.

Spéter46 2011.05.14. 22:08:24

@B.Andita: Egyébként zavaró és helytelen ezen a poston egy teljesen más műsorról beszélgetni! Bocs, de Te vetetted fel!

genevieve 2011.05.14. 22:08:36

nabasszameg ezek is egyeruhában vannak:-D

B.Andita 2011.05.14. 22:09:04

@genevieve: Ezek még élnek? Megboldogult fiatalkorom termékei

penelope garcia 2011.05.14. 22:09:52

@Peter_Cs:

Miért mutogatod ilyen lelkesen ezt a képet? Mi van rajta érdekes?

genevieve 2011.05.14. 22:09:59

@penelope garcia: akkor mosson fogat sűrűn és öblögessen:-)

rianna 2011.05.14. 22:10:24

@Albino "karazsnyikov" vernyul: attól még nem lehetetlen. Különben sem kell állandóan siratnunk magunkat:)

genevieve 2011.05.14. 22:10:32

@B.Andita: reneszánszukat élik, ahogy látom...bár a szám az bűn rossz

B.Andita 2011.05.14. 22:10:34

@Spéter46: ok, befejeztem, és bocsi. Ha kezdődik a szavazás azért szólok,hátha vkit érdekel, és nem nézi.

sogeking 2011.05.14. 22:10:47

mindjárt jön Lena :D

lekváros varangy 2011.05.14. 22:11:08

@B.Andita: Nem bírtam tovább hallgatni. Visszakapcsoltam a 6 IQ-s asszonyokra, akik mind őszintén szerelmesek Alekoszba. Lilu cuccát valószínűleg ugyanaz a meg nem értett dél-albán ruhatervező álmodta meg, mint a borzadály lilával szegett állatmintás köntösöket és Alekosz napóleonos fellépő cuccait.

Mme Chauchat 2011.05.14. 22:11:17

Úgy döntöttem, a terápia ellenértékét terményben kérem: fagyasztott ponty, haltáp - ilyenek

rianna 2011.05.14. 22:11:19

@Peter_Cs: freak show, áll a diszkóban és nézik:D

B.Andita 2011.05.14. 22:11:27

@Spéter46: Egyébként ha lenne, ahol lehet, oda irnék.:-)

Albino Vernyul 2011.05.14. 22:12:15

@fran7: Azzal nincs bajom, hogy hanyadikak leszunk.. Csak a felesleges media felhajtast nem szeretem, aztan mindig koppanunk.. Fociban, mindenhol ezt csinaljuk.. Kicsik vagyunk, ezt fel kell merni, es ha bejon valami orulni, de a magasra helyezett varakozasokkal mindig elrontjuk..

penelope garcia 2011.05.14. 22:12:19

@genevieve:

Kevés. Csak pár percre billenti helyre a flórát. Aztán szépen tovább rohad. Fogadok, hogy fogorvoshoz sem szeret járni. A pasik olyan beszariak.

rianna 2011.05.14. 22:12:22

@pocokpocok: szoba kilátással c. film egyik szereplője

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 22:12:58

@Peter_Cs: Éva részegen rúdtáncol, vagy mi?
Engem egy dolog érdekel: rajta vagy a képen, vagy nem? Ideje virítanod Peticsé!

penelope garcia 2011.05.14. 22:13:20

@Peter_Cs:

Természetesen ismerem.
Klasszikus. :)

genevieve 2011.05.14. 22:13:28

hát beszarok megint mit képesek előadni....

penelope garcia 2011.05.14. 22:14:12

@pushpang:

Aháááááá! Ez lehet a mutogatás oka, gondolod?
Na, most kinézem, melyik a mi Petink.

sogeking 2011.05.14. 22:14:23

@genevieve: az semmi, de az otthoni selejtezőben ők nyertek :)

B.Andita 2011.05.14. 22:14:23

@lekváros varangy: Lilut az egyik faktoros team stylistolja.

genevieve 2011.05.14. 22:14:53

@penelope garcia: nálam már a dohányzás is kizáró ok...eszméletlen büdös tud lenni egy dohányos ember szája...még fél méteres közelségből is...

lekváros varangy 2011.05.14. 22:15:47

Vesztemre visszakapcsoltam az m1-re. A moldovai együttest még a tiszaalpári kocsmában is kifütyülnék. Ez egy vicc!

rianna 2011.05.14. 22:15:56

@B.Andita: ennél offabb beszélgetések is voltak, nyugi:D

moldova szörnyű, és az a stilizált juhpásztorsapka:)

penelope garcia 2011.05.14. 22:16:13

@pushpang:

Én az ellenőrkékben álldigáló, poharat tartó, titokzatosan kamerába sunyító ipsére szavazok.

Zelefánt 2011.05.14. 22:16:21

@penelope garcia:
Nem, nem.
Ha jól csináljuk, elviselhetőek vagyunk.
Ám igényelnénk mi is...

genevieve 2011.05.14. 22:16:52

jézusom ennek a lánynak nincs is dereka, olyan vékony.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 22:17:19

@penelope garcia: másra nem tudok gondolni, 3x linkelte be ugyanazt.

De sajnos a profilja alapján egyik alakhoz se tudnám hozzárendelni. :D

rianna 2011.05.14. 22:17:39

@lekváros varangy: köszönöm, lilu tényleg így néz ki:d

lena hangja iszonyú kellemetlen, szinte fáj

penelope garcia 2011.05.14. 22:18:00

@Zelefánt:

Nőkkel eddig nem volt kézzel(szájjal)fogható tapasztalatom, ámbár a villamoson néha meg tud ütni egy-egy hánytató penetra.

Zelefánt 2011.05.14. 22:18:16

ÚristN, ez mind kaja?!...

pocokpocok 2011.05.14. 22:18:22

tudom már, a pálcikával szaggatta meg:D

fran7 2011.05.14. 22:18:23

Lena, aki amúgy egy rendes, kedves ifjú hölgynek látszik, miért kell így kifesteni? Ezt én nem értem. De én férfi vagyok.

B.Andita 2011.05.14. 22:18:26

Az baj, hogy az Alekműsor zenéje is irritál?
Na most láttam Lilu ruháját. Most nem is annyira borzalmas, mint szokott.
Virsliszájú sztem csámcsog. Nézzétek a száját.

penelope garcia 2011.05.14. 22:19:16

@pushpang:

Én csak a kora miatt gondoltam. A többi mind taknyos a képen, Petink pedig már nem mai kakas. ;)

genevieve 2011.05.14. 22:19:50

@pushpang: szerintem ő volt a fotós:-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 22:19:56

@penelope garcia: ja, mondasz valamit! Gyanúsan sunyít!
De a bal felső sarokban, félig az oszlop mögé bújó fazon is érdekes lehet.

lekváros varangy 2011.05.14. 22:20:25

Ez a nagyság átka. Mind ketten jobban örülnének egy kis kóbásznak meg oldalszalonnának..
Azt imádom, mikor a celebek azt állítják a szusi a kedvenc ételük. Persze..

penelope garcia 2011.05.14. 22:21:20

@genevieve:

I hear you.
Elképesztő bűzös a dohányos, valóban.
De nem csak a szája, hanem a pórusaiból is árad. A ruhája, a haja, a lakása. Iszonyat.

guruló nokedli 2011.05.14. 22:21:24

Úristnnnnn, az előbb Alek mögött a cápa pont úgy nézett mint Alek!!!! Brrrrr,,,,

foxglove (törölt) 2011.05.14. 22:21:41

basszus Wolf Kati trending topic a twitteren. világszerte.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 22:21:43

@genevieve: uramisten, gondolod, hogy elment valami évás facebulira?!
És képes volt még fotózni is? :D

B.Andita 2011.05.14. 22:21:49

Orka? Olga?
Elég IQ-light ez a lyány

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.14. 22:22:09

@pushpang: Nem tudok róla, hogy rajta lennék a képen.

penelope garcia 2011.05.14. 22:22:19

@pushpang:

Most már csak elárulja, nem? ;)

genevieve 2011.05.14. 22:22:25

na odakapcsoltam alek műsorára, hát beszarás:-)

mi volt a kérdés?:-))))))

ez de hülye, egy 1,5-es cápára azt mondja, hogy orca:-)))))

alek nézései:-DDDD

lekváros varangy 2011.05.14. 22:22:37

@B.Andita: Mit mondassz a kis úttörőnyakkendő-szerű megkötőre ?

guruló nokedli 2011.05.14. 22:23:14

Ez a virslis csak egy élmény.... oly bájosan ostoba, hogy már vonzó...

Mme Chauchat 2011.05.14. 22:24:08

Kérem, jelentkezzék, aki csókolózott már cápa előtt

guruló nokedli 2011.05.14. 22:24:28

Csókolóztál már cápa előtt????? na, itt lefejeltem a monitort.... jjjééééjjjzus :-))))

genevieve 2011.05.14. 22:24:35

hehe, visszautasította a csókot:-)

genevieve 2011.05.14. 22:25:15

@Mme Chauchat: én csak egy céges vacsorán vettem részt ugyan ott ahol most alekék...a kaja az jó volt:-D

penelope garcia 2011.05.14. 22:25:23

@B.Andita:

Érthető. Püffesztett a szája. Nyilván a beszéd is fájdalmas így, nemhogy az evés. Hát nyammog, ahogy tud a kis hülye.

B.Andita 2011.05.14. 22:26:33

Hófehér minden, kivéve az inget és a nyakkendőt. Akkor mi a minden? Bugyesz,zokni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 22:28:20

@Peter_Cs: cöcöcö...
akkor mi olyan érdekes ezen a képen?

Chuck Νorris 2011.05.14. 22:28:32

elöre is elnézést kérek, de ki kell öntenem a szivem. most látom az első adást, és kibaszott szar. további szép estét.

pocokpocok 2011.05.14. 22:28:32

jéé, virslis okosabb, mint gondoltam, gratulálok, ki sem néztem belőle, hogy nem akar sokadik lenni!

Spéter46 2011.05.14. 22:29:05

Olivér megint eszik!

lekváros varangy 2011.05.14. 22:29:24

Ennyire butának lehet születni, vagy ezt műtéti úton lehet elérni?

inmemancsi 2011.05.14. 22:29:31

@B.Andita: cipőnek álcázottat nézzétek, nem semmi fehér öltönyhöz (bár a fehér öltöny se semmi

guruló nokedli 2011.05.14. 22:29:58

Szegény, komolyan sajnálom a Virslit...

genevieve 2011.05.14. 22:30:29

na, eddig birtam nézni:-)

Norcsesz 2011.05.14. 22:30:32

KisVoksán: "Vagy maradok, amikor maradok..." Iszonyaaaat!!!!!!!!!!!!!! :)))))

B.Andita 2011.05.14. 22:30:42

Na ezt most nem értem. Aszondi virsliszáj:Én nem gondoltam, hogy érzéseket fog belőlem Alekosz kiváltani? Nem azért ment be, mert szerelmes Alekbe?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 22:30:45

@penelope garcia: Nézd, ő legkitartóbb Éva rajongó, én meg (az egyik) legelvetemültebb Éva utáló, és még mindketten itt vagyunk; ennyi idő után ez a minimum. :D

Mme Chauchat 2011.05.14. 22:30:56

...és azt hittük, a vv-ben volt nyígás. Hát kérem, a nyígás egészen más értelmet nyert ezennel...

sogeking 2011.05.14. 22:30:57

ez a nő magát fogdossa

Spéter46 2011.05.14. 22:32:17

Szerintem a hallgatag Olga előbb-utóbb robbantani fog, vagy fegyvert ragad.

lekváros varangy 2011.05.14. 22:32:55

@B.Andita: Vagy... Az én emlékeim az úttörő nyakkendőhöz kötődnek.

guruló nokedli 2011.05.14. 22:33:10

Ez az ősbunkó-ősember-primitív-prolivér megint tele szájjal beszél... pfúj de ritka egy undorító teremtmény ez az ember, ha embernek lehet nevezni....

inmemancsi 2011.05.14. 22:33:25

már a vv alatt is volt érzésem, mostmár biztos, hogy rtl a biológiai fegyver, agymos és kifolyatja az emberek szemét liluka a díszletben és stb a tenger mélyén!! ez hülye

genevieve 2011.05.14. 22:33:26

@Mme Chauchat: dehogy, csak egy jót ettem:-)

Chuck Νorris 2011.05.14. 22:33:33

tenger titkai vers verseny nem lesz?

pocokpocok 2011.05.14. 22:33:50

teleszájú olivér búcsúzoúl!
csak itt, csak nekünk!:)
jó éjt:
www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE

B.Andita 2011.05.14. 22:34:40

Én a felét nem is értettem, amit virsliszáj nyüszögött.

B.Andita 2011.05.14. 22:36:26

@lekváros varangy: Oly rég volt már az a nyakkendő.

Zelefánt 2011.05.14. 22:37:15

@Mme Chauchat:
Kérem, cápák smároltak-e már Tajgetosz előtt?...

Tordas 2011.05.14. 22:37:51

@B.Andita: pfööö-pfööö ez egy álom álomrandi volt aztán pokolrandi lett brühühű mert nem akartam beállni a sorbahahaa brühühű ;(I)

Tordas 2011.05.14. 22:39:41

Margó,h elővette a pszichológiai hadviselést, kemény a csajszi mint az orosz tél amiről biztos sokat tudna Olga mesélni.
A cápa epic volt ahogy csekkolta a két nyomit :))

genevieve 2011.05.14. 22:40:27

van egyébként valami statisztika milyen a nézettsége ennek a műsornak?

Tordas 2011.05.14. 22:41:35

@genevieve: Erre én is roppantmód kiváncsi vagyok.

csicserierika 2011.05.14. 22:43:32

nah, holnap sem lesz gond a poszttal, mert van elég anyag hozzá :)

genevieve 2011.05.14. 22:44:13

Póka Angéla beszélget Szily Nórával a reflektor magazinban

B.Andita 2011.05.14. 22:44:20

@Tordas: Köszi a segitséget :-)

Ancilla 2011.05.14. 22:44:29

Most derült ki - amit egyébként sejtettünk -, hogy a nőcik egy része egyáltalán nem Alekosz miatt ment be, hanem, hogy benn legyen egy ideig.

Alekosz egyébként olyan stílusban beszél, mint a régi magyar filmekben: mesterkélten, természetellenes hanghordozással. Az egyetlen természetes ma este az undorral vegyes fintor volt, miután a tengeri herkentyűt bekapta.

Tordas 2011.05.14. 22:46:26

Akciós szusi volt-e a Fukosima vidékéről?

lekváros varangy 2011.05.14. 22:46:52

@Spéter46: Esküszöm, mikor először megláttam, pont az jutott eszembe, hogy egy harmadosztályú amerikai akció filmben lehetne a durva arcú orosz ellenség egyik testőre, aki néha némán és mozdulatlan arccal legépfegyverezne úgy 55-60 embert.

B.Andita 2011.05.14. 22:48:01

@Ancilla: Hogy fintorgott, pedig a görögök szeretik a tengeri eledelt. Én még nem láttam olyan görögöt, aki ne szerette volna. A vérükben van.
De. Meg tudom érteni, én sem eszem meg.

csicserierika 2011.05.14. 22:49:10

orcinu orca megvolt ?
Látta a Némo halacskás rajzfilmet is :)
Bohóchal.

Tordas 2011.05.14. 22:50:53

@csicserierika: Inkább a súgó látta...

dr. gernika 2011.05.14. 22:52:08

Megint belealudtam ebbe a csodás műsorba. Mivel alázta meg virslike Alekoszt?

csicserierika 2011.05.14. 22:52:40

@Ancilla: na igen, de arra nem számítottak, hogy a bűvereje ilyen intenzív, és szép lassan mind belegabalyodik szerelmi hálójába :)

guruló nokedli 2011.05.14. 22:53:32

@gernika: hű képzeld, nem akarta megízlelni Alek csókját, VISSZAUTASÍTOTTA!!!! de aztán meg összeomlott emiatt.

B.Andita 2011.05.14. 22:59:05

Akit érdekel. Leénekelték az összes számot, még 15 percig lehet szavazni. Utána pontozás. ;-)

penelope garcia 2011.05.14. 22:59:44

@pushpang:

háháháhá :D
Nem is lehetetlen.

csicserierika 2011.05.14. 23:05:43

hölgyeim, uraim, a távozás hímes mezejére lépek :)

B.Andita 2011.05.14. 23:13:14

Lezárják a szavazást

Hódos Hajnalka 2011.05.14. 23:13:51

gyorsan, szeressen engem mindenki nagyon.

B.Andita 2011.05.14. 23:16:03

@Hódos Hajnalka: Azt tesszük folyamatosan, de ma különössssen szeretünk!

Zelefánt 2011.05.14. 23:16:28

@Hódos Hajnalka:
Csak akkor, ha nem vagy dagadt.

Mme Chauchat 2011.05.14. 23:17:09

@Hódos Hajnalka: őszintén, mint a hőgyek Alekoszt?

Albino Vernyul 2011.05.14. 23:18:29

Jan fiam, nem voot ujabb szamod..? De Scootert ide..;)

penelope garcia 2011.05.14. 23:20:18

@Zelefánt:

Na, te is bekaphatod a Virslit.

B.Andita 2011.05.14. 23:21:00

@Hódos Hajnalka: Az avatar cicám is szeret. Eddig aludott, de most felébredt és mondta.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.14. 23:21:42

@B.Andita: Szerintem a legjobbak: Ausztria, Szlovénia, Németország, Magyarország, Grúzia. A latin országok nagyon a végén vannak, a többi közepes volt, ráadásul a moldávok otthon hagyták a nagymamát!

ada64 2011.05.14. 23:22:13

@Hódos Hajnalka: még jobban szeretünk(a frász rámjött, se kép,se hang,de már van!)

penelope garcia 2011.05.14. 23:22:25

@Zelefánt:

Nem, fiam, én dagadt vagyok.

Hódos Hajnalka 2011.05.14. 23:26:04

@penelope garcia: ahha, szóval itt.
nagyszerű.
tudod, mi következik, ugye?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.14. 23:26:21

@Hódos Hajnalka:
Én nem gondoltam, hogy érzéseket fogsz belőlem kiváltani - és tessék. :D

rianna 2011.05.14. 23:27:44

@Peter_Cs: a csajok 2-3 kivétellel mind egyformák voltak:)
Nagymama nem volt, de pakulárkucsma igen:)

Remélem, spéter46 nem köp le, mert megint előjött a téma:)

B.Andita 2011.05.14. 23:27:50

@Peter_Cs: De Katinak szurkoltam most nagyon. Közben olvastam fb-on, hogy a külföldön élők nagyon nyomták a szavazatokat. Remélem nem hiába.
Hajrá Kati.

Hódos Hajnalka 2011.05.14. 23:28:09

ne visítsál, miattad öltöztem tetőtől talpig fehérbe, kivétel az ing és a nyakkendő.
itt vagyunk Baján, a halasomnál.

Ne rúgkapáljál........ gyere, tudod mennyi pálinkát kellett meginnom az elmúlt negyvennyolc órában????

megihlettél, pen.

penelope garcia 2011.05.14. 23:29:34

@Hódos Hajnalka:

Ó, nem.
Most nem vagyok úgy öltözve.
Aludni megyek. Kell a szépségemnek.

sogeking 2011.05.14. 23:30:59

na, most a 12-t mi kapjuk

B.Andita 2011.05.14. 23:31:19

@Hódos Hajnalka: Hajni, nagyon sajnálunk, hogy pálinkáznod kell. :-)

Hódos Hajnalka 2011.05.14. 23:33:37

@penelope garcia: Te így vagy szép. Itt, a halpikkelyek és a félig nyúzott angolnák között.
Hát nem romantikus itt? Hasonlít rád az a keszeg.
Gyere, tudom, hogy akarod érezni a csókom ízét (a fiúk javasolták, hogy kennyem be a homlokom arcszesszel, lementem a müllerbe és a teszterből rákentem, na)
Még padot is hozattam a halashoz. Cápát nem tudtam szerezni, de úgyse csókolóztál még cápa előtt.

Pen. Egy dolgot nem tudhatsz még rólam, a csókom ízét. (most így hanyatoljál hátra a karomba)

sogeking 2011.05.14. 23:33:43

most hagyjuk elhúzni egy kicsit az ellenfeleket, hogy érdekesebb legyen?

Zelefánt 2011.05.14. 23:35:02

@penelope garcia:
Fourplay "Amoroso"
Keresd meg valahol, a jó éjhez segít.

B.Andita 2011.05.14. 23:35:39

@sogeking: Szerintem a görögök majd adnak nekünk sok pontot.

Albino Vernyul 2011.05.14. 23:36:29

@sogeking: A nagyon a legmegfelelobb szo..

B.Andita 2011.05.14. 23:36:48

Na....kezdtem már ideges lenni.

Zelefánt 2011.05.14. 23:37:28

@Hódos Hajnalka:
Mi is volt az a Lovecraft-feldolgozás?...
(Amikor a ribinek a végén csápjai is voltak..)

sogeking 2011.05.14. 23:38:34

gratulálok Stefan Raabnak kitűnő ötletéhez, hogy ismét Lena induljon

Hódos Hajnalka 2011.05.14. 23:39:50

@Zelefánt: jaj haggyámá, valamit szarul csinálok, pen elmenekült.

Zelefánt 2011.05.14. 23:42:22

@Hódos Hajnalka:
Mert lelepleződött, hogy dagadt.
És?...

fran7 2011.05.14. 23:44:06

@sogeking: Nem volt az rossz ötlet, de utólag el se tudom képzelni, hogy nyerhet Lena. Nem mert rossz volt, csak mert német nem nyerhet ilyen szabályok mellett.

Hódos Hajnalka 2011.05.14. 23:47:20

visszamászok a koporsómba. majdjövökeccécsak.

rianna 2011.05.14. 23:49:28

hülye egész európa

sogeking 2011.05.14. 23:50:10

@fran7: a tavalyi száma sokkal jobb volt. Raabnak túl nagy volt az egoja, hogy újra meghirdesse a válogatót

foxglove (törölt) 2011.05.14. 23:54:03

@rianna: Európa nem szereti a magyarokat. Nem Wolf Kati hibája.

fran7 2011.05.14. 23:54:07

@sogeking: Nem vagyok nagy ismerője a német tévézésnek. De ha a spanyol csaj a tökutolső és a svájci, osztrák is csak kegyelempontokat kap, ha a teljesítmény számítana, akkor nem így lenne.

guruló nokedli 2011.05.14. 23:58:01

@fran7: Azért marhaság ez az egész cirkusz, mert itt mindig is a népeknek-országoknak a többi néppel-országgal kapcsolatos preferenciái érvényesültek, tökmindegy, hogy zeneileg mi történ a színpadon.

rianna 2011.05.14. 23:58:39

@foxglove: ezt épp így jelenteném ki. Viszont rokonság ugye nemigen van, a szomszédok meg jobb ha nem is beszélünk.

8,10 pontokra azért számítottam, ha maximálisat nem is adnak nekünk:(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.15. 00:00:56

@foxglove: nem is értem, minek erőltetjük ezt az egészet? Rendszeresen alul vagyunk pontozva, hiába a jó előadó, a jó dal... Az is durva, hogy pl. a volt Jugoszlávia, meg SzU. mostani új államai gyakorlatilag saját magukra szavaznak.
Azon azért meglepődtem, hogy a lengyelektől 1 pontot se kaptunk. Náluk általában az első háromban szoktunk lenni.

fran7 2011.05.15. 00:01:50

@guruló nokedli: Nem volt ez mindig így, de az sms bevétel mindent legyőz.

rianna 2011.05.15. 00:02:38

vajdaság, végre:)

Albino Vernyul 2011.05.15. 00:02:42

@guruló nokedli: Egyreszt, de azert azon is at lehet torni, de nagy makkal.. Ez viszont nem ezen mulik, nem sikerult beloni a "kozizlest", de a kinti szakertoknek se.. Onmagaban a zeneileg lehet jo a szam, de ha nem megy at, bukta...

fran7 2011.05.15. 00:04:44

@rianna: Azért van két rokon nép, akik közül az egyik a még magányosabb észtek még hátrább vannak.

sogeking 2011.05.15. 00:06:40

a sapkások vernek bennünket :)

foxglove (törölt) 2011.05.15. 00:09:34

@pushpang: én sem értem, az EV már évek óta baromi fontos presztízskérdés nálunk, pedig nem ér meg ennyit. mindegy.

rianna 2011.05.15. 00:11:36

tessék, egyetlen demokratikus szavazás a magyaroké:)

@fran7: tényleg, nagyon hátul vannak..

fran7 2011.05.15. 00:13:39

@pushpang: S tőlünk mennyit? Bár nem lenne szabad így működnie.

Pink szabadságon (törölt) 2011.05.15. 00:16:35

bocs az OFFért:)
de belenéztem a cápásrandiba. Amikor azt mondja A., hogy olyan a bőre, mint a rájáé... meg amit a Virsli reagál rá (nyálkás?!) :DDDDD Legjobb alapanyag Hajninak

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.15. 00:18:07

Hol van Anikó?

Miért van megint a másik?

Kérjük vissza Anikót!

MOST!

fran7 2011.05.15. 00:19:02

Mi voltunk az egyetlenek, akik nem a saját nyelvünkön jelentkeztünk be. A helo nem épp tipikus magyar beköszönés.

sogeking 2011.05.15. 00:20:40

ki ez a kis mosolygós nyakkendős??

pocokpocok 2011.05.15. 00:23:27

o'h wie Schade, danke Düsseldorf, danke Europa!:(

Ancilla 2011.05.15. 00:25:25

@MÁRIA TERÉZIA: Szerintem Gigi is nagyon ügyesen vezeti.

pocokpocok 2011.05.15. 00:25:33

konzekvencia:Európa nem szeret minket, szlovákia legkevésbé:gondolom nem mondtam újat..

pocokpocok 2011.05.15. 00:26:23

ez a nyál nyert?????
anyám..

fran7 2011.05.15. 00:27:37

@pocokpocok: A szó amit keresel és mindent megmagyaráz: olajdollárok.

B.Andita 2011.05.15. 00:29:34

Háááát, most egy kicsit csalódott vagyok.
De az élet megy tovább.
Várom a holnapi posztot. Addig is jó éjt mindenkinek

B.Andita 2011.05.15. 00:30:10

@fran7: Na pont ez jutott eszembe

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.15. 00:32:40

@fran7: háááát, azért ez elég merész gondolattársítás...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.15. 00:36:06

Már Izraelt se nagyon értettem régebben, de ki lehetett magyarázni a sok Európából odatelepültek számával, stb.
De most tűnt csak fel, hogy mit keres egy EUROviziós dalfesztiválon Azerbadgán, Grúzia, stb.?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 00:37:23

akkor az eurovíziós dalfesztivált most már remélem, mindenki kibeszélte magából, mert holnap egy kurva szót nem akarok hallani róla.

sőt. most már holnap van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.15. 00:43:41

@Hódos Hajnalka: Bocsi, kicsit izgibb volt, mint Alekosz és a luvnyák.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.15. 00:46:55

@Ancilla:

Sajnos ki nem állhatom ezt a G-t.
Rettenetesen őszintétlen. Üvölt róla az álságosság. Uh. Kérem vissza Anikót. Mi van vele?

nowo 2011.05.15. 00:52:07

Most nézem vissza a tegnap esti Alekosznakvalót a Cool-on,és 3 perc után kijelenthetem,hogy Anikó ezerszer jobb műsorvezető és kellemesebb jelenség,mint Gigi.
Pedig Vérnyúl a megmondhatója,hogy nem vagyok egy Anikó-fan.:D

nowo 2011.05.15. 00:54:48

Eddig,ha jól számolom,Anikó összesen egy műsort vezetett,Gigi mag vagy 4-et.
Miért ez az aránytalanság?

Hódos Hajnalka 2011.05.15. 00:59:51

@nowo: fogalmam sincs, de akkor beszélgessünk a hüvelygombáról :)))

Albino Vernyul 2011.05.15. 01:05:00

@nowo: Hihihihi... Inkabb nem mondok semmit..

Albino Vernyul 2011.05.15. 01:07:59

@Hódos Hajnalka: Nem kellett volna a jakuba paradezni Alek elott a luvnyakkal egyutt.. Latod, latod, veszelyes uzem ez a musor..;)

dr. gernika 2011.05.15. 01:25:51

@Hódos Hajnalka: Én is marhára unom, vicc az egész.

_most_ 2011.05.15. 03:14:44

Az eurovíziós dalfesztiválon indulnia kellene Alekosznak, simán meg is nyerhetné. A görögöktől tuti max pontot kapna, az ellenállhatatlan vonzereje miatt Európa szerte nők ezrei szavaznának rá, Olivér meg járná Europát és kampányolna, garantált a siker. Ja és persze a műsort Évának kéne vezetnie.

pocokpocok 2011.05.15. 06:37:35

@nowo: "Eddig,ha jól számolom,Anikó összesen egy műsort vezetett,Gigi mag vagy 4-et.
Miért ez az aránytalanság? "
mert anikót istenes bence úgy megfektette,hogy azóta sem tud felkelni:)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.15. 07:44:59

No emberek, tegnap láttam 5 percet ebből a fantasztikumból. Valami fekete kacsaszájú sírt, de nem jöttem rá hogy miért (aleksoz kidobta?). Na mindegy, a lényeg hogy egy csomóan voltak a szobában és azt néztem hogy ilyen debella mind! Mondjuk nem baj ha valaki az, de direkt csak ilyeneket válogattak? hozzájuk képest Kócos Éva egy fogpiszkáló.

Spéter46 2011.05.15. 07:54:15

@rianna: Sem eddig, sem ezután!

ruzs54 2011.05.15. 08:20:59

alekosz annyira ismeri a cápákat,mint amennyire sakkozni tud.az a cápa nem fehércápa volt hanem homoki tigris cápa.akkor lépett egy böszmét amikor erre a felkérésre igent mondott.ez a müsor és az ő személyisége itt van:.."A Holt-tenger a világ legmélyebb pontja – 392 méterrel a tengerszint alatt .... a Föld legmélyebb pontján található, 392 méterrel a tenger szintje alatt. ..."

zsolyo 2011.05.15. 08:38:23

@MÁRIA TERÉZIA: Én sem bírom ezt a meg játszós nőt. Anikó nagyon helyesen vezette a műsort. Nincs olyan önbizalma mint giginek, de legalább érteni lehet a szavait, nem afektál.
Én is kérem Anikót!!

csicserierika 2011.05.15. 08:40:13

@ruzs54: valóban ezek a legfontosabb szempontok egy randi alatt :)
Alek hozza az okostojás formáját és itt még okosabb is volt mint a lány.
Tudta, hogy cápa és, hogy bohóchal, na meg guppi.
Ennyi elég egy randihoz, láttad, hogy itta a szavait a kiscsaj :)

Albino Vernyul 2011.05.15. 08:56:17

Motorsportos joreggelt.. Ma WTCC Micheliszel, Moto GP, kanaaaaan...;)

ruzs54 2011.05.15. 08:58:04

@csicserierika: akik isszák a szavait azok még alatta vannak az ő legmagasabb szintjénél is.biztos jó büdös volt a szája a tengeri herkenytyűtől,azért nem akart csókolózni se vele.na meg az a hunyorgása az is olyan sármos.nemtudom melyik filmből vette fel ezt a szokását?

csicserierika 2011.05.15. 09:04:42

@ruzs54: irónia, kedvese, irónia.
Nem érzed a szavaimból?
Egyébként csak szemérmesnek akart tűnni a kiscsaj, ezért nem adta magát könnyen, hiszen ő is evett olyan izéket.
A hunyorgás pedig sokkal jobb, mintha meresztgetné a szemeit, olyan sejtelmes :)

ruzs54 2011.05.15. 09:33:51

@csicserierika: tudom hogy alekosz rajongó vagy,látom a :-) is.akár mit írhat itt valaki a tiédtől eltérő véleményt, te másképp látod,hiába a hülyeség határtalan.

rianna 2011.05.15. 09:49:54

@Spéter46: bocsi, hülyeséget írtam, nem akartalak sértegetni

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.15. 09:54:42

Szerintem Alekoszhoz Barbara illik. Annak a kiscsajnak a szemében látni valami őszinte rajongást, amikor beszél a Hellén Hőssel. Ha Alekosznak van egy kis esze, erre a csajra hajt rá, mert akkor a műsor után is van remény, hogy együtt maradnak. A kiscsajszi szerintem komolyan veszi ezt az egészet, a többit csak az ismertség hajtja. Olgát még nem fejtettem meg, de ő a rajongásom tárgya ebben a műsorban. :)))

dr. gernika 2011.05.15. 09:55:12

@csicserierika: Ugyan a jelenetet nem láttam, de nem értem, miért kell a csókot előre bejelenteni? Elvész a varázs. Ha egy nő kész a csókra, azt lehet látni a testbeszédéből, akkor kell cselekedni. (Mint pl. Andinál, de gondolom az is megbánta)

zsok 2011.05.15. 10:00:55

ajándék prostinak ne nézd a fogát, de komolyan nem lehetett olyanokat összeválogatni, akiknek 32 (- talán bölcsesség) foguk megvan???
kepfeltoltes.hu/view/110515/rtlklub_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

dr. gernika 2011.05.15. 10:01:17

@BGy: Ez így van. Ha jót akarnék Aleknak és elhinném, hogy komoly kapcsolatot keres, Barbarát ajánlanám neki.
De így csak az egyik nővért.

Albino Vernyul 2011.05.15. 10:39:39

Mi ez a pangas..? Mindenki capa levest foz Aleknak..?!;)

pocokpocok 2011.05.15. 10:40:38

volt férj rontja itt a levegőt, nem érek rá, csak idepislogok..

nagyon gromek 2011.05.15. 10:56:33

Aleknak van ez a nagyon idegesítő pai mei-i kacaja, amit többnyire akkor alkalmaz, ha ketteseben marad egy nővel. látta a kill billt is ezek szerint.
szinte várom már, hogy melyik csaj kever mérget a kajájába elle driver mintájára, az egyik álomrandin.

toi 2011.05.15. 10:56:59

mi az az öfi? valaki?

csicserierika 2011.05.15. 11:00:13

@ruzs54: nem hiszem, hogy velünk van a baj, mi ártalmatlanok vagyunk
Attól függ, hogy melyik szempontból nézzük a hülyeséget :)

csicserierika 2011.05.15. 11:27:12

@gernika: azért ez elég speciális szituáció, hogy ott van még nyolc jelölt.
Alek meg nem akart visszaélni a pozíciójával.
Majd meglátjuk, hogy melyik taktika a bejövősebb.

ruzs54 2011.05.15. 11:30:33

@csicserierika: akkor olvasd el ezeket a hozzá szólásokat,100% negatív!tudod mit?ráhagyom,okos enged alapon.DDD

csicserierika 2011.05.15. 11:31:32

@nagyon gromek: én nem láttam a filmet, de arra cukros bácsis göcögésre gondolsz?
Na, azt én is kiirtanám belőle, pedig tudjuk, hogy én elnéző vagyok vele szemben, de azért én is fogom sűrűn a fejem és hangosan jajgatok amikor kínos szituk vannak :)

csicserierika 2011.05.15. 11:34:07

@ruzs54: ez reprezentatív ? Elnézést, nem tudtam, de hiszen akkor Bécine, Aninak és Jerzsinek kellett volna győznie, ha ezt vesszük figyelembe :)
Szerintem hagyjuk.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.05.15. 11:53:10

Sziasztok, háááát nállam nagyobb Alekosz fan nem kellett. De most simán leültetném 4 évre pedofíliáért.Csak azért, ahogy morog, dünnyög, csócsál, a nézése tisztára mint egy pedofil.Gondolom délelöttönként, nézi a Benkő feleséget keres, hogy aztán az ezerszer gyengébb utánzatot le adja este a villában. Annyira műűűűűűű az egész, hogy hányadék. A bazári majom göncöket aki ráadja, az rohadjon meg. Mert az már itt a házban kivert minden biztosítékot. Ami maradt azt meg a hányinger keltő nyelv ledugása volt. Az RTL szerintem ingyen akar nagyot kaszálni, ezért a sok filléres, beteg ostoba nő.Maga az nevetséges ahogy a bőr beteg csajt le smárolta, na az pont hozzá való szellemileg. Nem hittem, hogy eljutok odáig, hogy pofán basznám Alekoszt, de olyan erővel, hogy ne mostanában kerüljön elő.Gigi, nem rossz, de Anikó sokkal intelligensebb, én is kérem vissza.

foxglove (törölt) 2011.05.15. 12:24:35

xnews.blog.hu/2011/05/15/majka_szerint_alekosz_pojaca_a_vv_meg_szar_volt

Ezen komolyan meglepődtem, hibátlan meglátások, az utolsó mondat kivételével.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.15. 12:33:46

Most nézem a tegnapit felvételről, Lilu nagyon jól néz ki, érzékelem rajta, hogy belül röhög az egészen. Az őszintétlenségi játék is csak ürügy, hogy összeveszejtsék a jelölteket.
Alekosznak elég egy apró eltérés a saját forgatókönyvétől és már kőbunkó módon belerondít a nők lelkébe. Veronika a maga egyszerű módján szerethető karakter. Beatrix - ahogy Barbara is - most jó fej volt, ahogy Veronikát vigasztalta, ellentétben húga, Magdi és Angrea rúgtak még bele egy nagyot

genevieve 2011.05.15. 12:49:48

@foxglove: egy pici nyomás már volt a fejében, de tényleg jó meglátásai voltak:-)

de a végén savanyú volt picit a szőlő:-)

foxglove (törölt) 2011.05.15. 12:57:03

@genevieve: igen, kár volt a végével lerontani az összképet

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.15. 13:04:53

@Ari11: Alekosz nálam is kicsapja a biztosítékot ugyanúgy.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.15. 13:05:51

@foxglove: Bár Majka nem tartozik a kedvenceim közé, tökéletesen látja az Alekosz-jelenséget.

genevieve 2011.05.15. 13:07:07

@Peter_Cs: nem sok alek fan maradt mostanra:-)

azok meg már csak becsületből is,....gondolom én:-)

nagyon gromek 2011.05.15. 13:13:59

@csicserierika: arra, arra. :)
(a kill billt érdemes azért megnézni, bár nem pont ezért a borzalmas kacajért)

Albino Vernyul 2011.05.15. 13:16:22

@genevieve: Nyuszi mar megtalalta, es szavazott... Tegyetek Ti is...;)
LOL.. A harom Chevy kinyirja egymast a WTCC-ben meg a vegen..

pocokpocok 2011.05.15. 13:17:34

pangás?
na akkor kezdem, ami belém szakadt.

a két nővér írtóra alpári, utcaszéli stílust hoz, csinálják a feszkót, már rég bemostam volna nekik, mikor a pofámba köpködve ócsárolnak.

barbi épp elég naiv, és rózsaszín alekoszhoz, akinek buldózeres csókolási technikájától minden nap a hányás kerülget.

a szemüveges csaj karierista pénzhajhásznak tűnik.

a bőgőgép lelki idegroncs, ha férfi lennék, ilyet tuti nem választanák, csípőből még egy problémának.

olga, tartása van, de félek, hogy buta, mint a föld.

virslis: volt egy ilyen csoporttársam cukin/idegesítően naiv, minden a csomagolás, és még azt is elrontja.

playmate szőke piercinges nem csókolós: süt belőle a rosszindulat, egyszer még ki fog robbanni.

a többire meg nem is emlékszem...

idegesít:
alekosz a fülessel: csak a vak nem látja, hogy valami tapló agyatlan hülyeségeket diktál neki.

alekosz ruhatára: ez elegánsan akar kinézni, vagy hülyének?egyik sem stimmel, de egyedi, az biztos.

olivér és a zabálás: erős bagós paraszt pótcselekvése teli szájjal fröcskölni a mondani valót egész nap.én nem tudom, ez az enikő nevű nő hogy viseli el egész nap ezt a szemetesládát.

felkonf zene, mikor hősünk belép:Ami valójában nincs is, csak aláfestés, hogy hatásosabb legyen.

legjobban magam után a csóri madarat sajnálom, akit ha kiengednek éhenhal vmi parkban, vagy macskaeledel lesz, jobbesetbe befognak vmi hálóval, és a sokktól kábultan éli majd le kis életét. lehethogy, nyilvánosan, amikor pedig kimúlik, nemhogy alekosz és az arajelölt nem lesznek már együtt, de másra sem emlékszünk majd az egészből, minthogy "mindennapi kínjainkat add meg nekünk ma" szenvedtük végig a 3 hetet az itteni társaság kedvéért.

genevieve 2011.05.15. 13:20:32

@pocokpocok: huhh, nem kéne ennyire komolyan venned az egészet:-))))

genevieve 2011.05.15. 13:23:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul: na csak a te kedvedért:-)

hehe, ani vezet:-)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.05.15. 13:34:20

@Peter_Cs: Gondold át, Majka egy sváb bogár, ő most nyal a tv 2 nek, mert Liptai maga mellé vette ebbe a nagy duett nevű iszonyt szarban. Ami mellesleg nagy bukta, mert ki kíváncsi arra, hogy egymást szórakoztatják azzal, hogy ki hogy nem tud énekelni. Elvéve azoktól a teret akik tudnak, csak képernyő közelébe sem engedik. Ez a Majka egy pornóssal szexelt bent, meg a gusztustalan Okival nyomták. Ha vissza gondolunk erre a vv re, azért jókat röhögtünk, meg írogattunk ide. Nekem igazán öröm volt. Ha annyira szar lett volna, ahogyan ez a beképzelt 0-la savazza, akkor mi nem írunk ide egy sort sem. Nem védem Alekoszt, az aki, de Majka csak annyival különb, hogy tud pókerezni. Ő ne szólaljon meg, mert kedves párja Dundika, olyan ostoba, mint a sivatagi homok. Ja neki ez a tökély. Pont annyit ér mint Alekosz,jobb beszélőkével. Miután el vették tőle a győzelmet. Betömték a száját jó pár lehetőséggel az RTL esek. De nem ebből dőlt a lé, hanem a pókerből. Most nyal a tv2 nek, ezért savazza a vv ét. Nyal Árpa Atillának. Pedig ez sokkal nézettebb volt, mint eddig bár melyik. Nem azért mert Isteni volt, hanem azért mert az emberek már nem bírták nézni, hallgatni azt ami a mai politikában van. Szó szerint a politikánál, rosz döntések megemésztésénél, még Alekosz is jobb volt. Persze ez az én véleményem, de Majka öndicsérete nekem hányinger keltően büdös.

locsolóember 2011.05.15. 14:31:51

@Ari11:
"Betömték a száját jó pár lehetőséggel az RTL esek. De nem ebből dőlt a lé, hanem a pókerből."
LOL.
Pont, hogy a VV-ben megszerzett ismerettségét kamatoztatva építette fel (celeb)karrierjét.
Csak a pókertudásából éhen (se) halna.

lac64 2011.05.15. 14:39:02

@Ari11: Gigi a tegnapi műsorban megküzdött a magyar nyelvvel. Sajnos vesztett :(

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.15. 14:46:51

@lac64:

Én egy percnél nem tudom tovább nézni, ha G van benne.

Akármennyi csillámport szórnak rá, sajnos érdektelen és hiteltelen marad.

Jó lenne, ha megmondanák hová tűnt Anikó, és mikor lesz, ha lesz, hogy legyen miért bekapcsolni azt a műsort.

Albino Vernyul 2011.05.15. 14:48:42

@genevieve: Durva harc megy Horvath Eva, meg Ani kozott... Mindig ezek az Evak..;)

genevieve 2011.05.15. 14:48:42

@MÁRIA TERÉZIA: úgy csinálsz, mintha az életed függne tőle:-)

biztosan más dolga van:-)

genevieve 2011.05.15. 14:49:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul: horváth évike felett szerintem már elszálltak az évek:-) mármint celebileg....mert egyébként még mindig jó nő, az is lesz...csak, hát mindig jönnek a friss husik:-)

Albino Vernyul 2011.05.15. 14:51:32

@MÁRIA TERÉZIA: Tippre ma este O lesz.. Elvileg felvaltva lennenek, persze ebbe beleszolnak a kulonbozo megjelenesek.. Mondjuk, pl. azthiszem jovo szombaton Ani Pecsen lesz..

Albino Vernyul 2011.05.15. 14:58:10

KEK-győztes a Fradi női kézilabdacsapata!
‎Yoooo, yoooo, yooo....;)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.15. 15:02:30

@genevieve:

Nem tudom ezt miből vontad le. Szimplán szeretem nézni Anikót, élvezem az akcentusát, meg az intellektusát. Ennyi. Ha lazítani akarok, akkor biztos, hogy nem G-t akarom nézni.

És egyáltalán nem biztos, hogy Anikónak más dolga van, lehet, hogy az RTL szimplán hülye, és nem őt rakja be, hanem a G-t, aki ismétlem, arra késztet, hogy elkapcsoljak. És meggyőződésem, hogy még sokan mások is így vannak ezzel.

genevieve 2011.05.15. 15:06:21

@MÁRIA TERÉZIA: abból a vehemenciából gondoltam ahogy ezt előadod:-))

pocokpocok 2011.05.15. 15:19:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Durva harc megy Horvath Eva, meg Ani kozott... Mindig ezek az Evak..;) "
miért is?

lac64 2011.05.15. 15:30:14

@pocokpocok: A velveten folyik egy szavazás arról, hogy a CKM-Joy partin ki volt a legjobban öltözött nő.

Albino Vernyul 2011.05.15. 15:38:43

@pocokpocok: Ez a 45-55 kozotti kulonbseg van meg mar ugy 300 koruli allas ota..:

Ki a legjobban öltözött celeb a héten?

* 765 Horváth Éva
* 802 Nádai 'VV' Anikó
* 189 Nyári Edit és Alíz
* 396 Tóth Gabi
* 57 Shodeinde Dorka
* 665 Szabó Zsófi
* 543 Debreczeni Zita

velorexapáca 2011.05.15. 17:04:24

@genevieve:

ez így van jönnek a friss husik, de ettől függetlenül nem kell leírni az embert mert átlép egy bizonyos kort.

Önmagát írja le az a társadalom ahol csak a huszonévesek, vagy huszonévesnek látszó "tárgyak" tudnak érvényesülni.

Ennek egyetlen oka van, így lehet szinten tartani a fogyasztást, eladni a kozmetikumokat, fittnesz bérleteket a trendi dolgokat.

Pedig az egész önmaga csapdája, mindenki eléri egyszer azt a kor amikor a következő nemzedék átlép rajta és leírja pusztán a kora miatt.
Ne menjünk messzire elég, ha megnézzük a nyugdíjasokat.

Itt befejezem.. messzire jutottam "Pinokkió"-tól. Ráadásul ez a blog Alekosz tündökléséről és sztem rövid időn belül az elkerülhetetlenül bekövetkező bukásáról szól.

De ne felejtse el senki, a kor nem érdem, csak állapot.

pocokpocok 2011.05.15. 18:31:25

fúú, mindjárt élvezet a köbön:D

pocokpocok 2011.05.15. 18:35:49

www.ustream.tv/channel/papa-online-tv#utm_campaign=synclickback&source=http://onlinetv.comyr.com/&medium=6797183
aki nem ismeri még:online alekosz rtl-klub tv:szigorúan a vv-re, meg alekosz-showra kapcsol be..:D

pocokpocok 2011.05.15. 19:05:06

éééés, olivér zabál:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.15. 21:59:57

@genevieve:

Én sem értem miért jössz utánam ennyire vehemensen. Én nem akarlak meggyőzni téged semmiről, szimplán kijelentem, hogy feláll a szőr a hátamon G-től, és viszont szívesen látnám Anikót. Ennyi. El lehet engem felejteni.
süti beállítások módosítása