Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x03

2011. május 13. 18:00 - Hódos Hajnalka

Hát bocsánat a késlekedésért, de az egész délelőttömet elvitte, hogy gyakoroltam az erotikus zuhanyozást egy hidegvágóval, amikor azzal már ment, akkor mertem nagyot álmodni, de a sarokköszörű kifogott rajtam. Mivel, ha megszakadok, se tudok ilyeneket írni, ízlelgessük egy kicsit Lilu mondatát, mielőtt rátérnénk az öfiben történtekre, aszongyahogy Alekosz négy lányt száműzött a szerelem arénájából. Ja, és remélem, mindenkinek megvan, hogy az sms-t küldők haltápot meg vécépapírt nyerhetnek. Szarul indul a reggel, a luvnyákhoz váratlanul betoppan Alekosz, az „az, aki szép, reggel is szép” jegyében.

Na jó reggelt, hölgyeim, hárman egy ágyban, ez igen, gyönyörű! Na és volt valami az éjjel? Olivér a rossz zsaru, csajok, nagyon fontos, hogy lássuk, reggel milyen a búrátok, gyertek ki. Semmi készülődés, semmi smink. Álmos, kócos, csipás fejek, Dorisz kutyapózra tervezett, azaz hátul teljesen nyitott bébidollban villant karfiolos segget, Barbi takargatja magát, de Alekosz kiszúrja, látom az Évát utánozod, nagy táskák meg minden. Végigvonultatja a csajokat, lóvásár fíling, Olgát megszagolgatja, most esik le, ez látta a Parfüm c. filmet is, eddig nem tudtam ezt a szagolgatást hova tenni. Az igazi húspiac ezután kezdődik, a feladat látszólag egyszerű, zuhanyozni kell egy-egy tárggyal a kezükben. Erotikusssan. A három legerotikusabb lány jutalma egy álomrandi.

Sorakoznak a Menyasszonyok, az első párductestű gyönyörűség Beatrix, kap egy vasalót, Barbi egy szobafestő hengert. Hengerelj le! Barbi megpróbálta a szemkontaktust tartani a mosolyával. A tőgyesebbik tesó elkapja a háromkilós fagyott pontyot és azzal dörgölgeti magát, Alekosz egy megafonnal instruálja, akarja látni a hal ívét. Magdinak akkora segge van, mint a csatalónak, jegyzem meg a rosszindulat legcsekélyebb jele nélkül. Zuhany harsonával. Igen, harsonával. Szegény Magdika toporog a vízpermet mellett, mint a szarógalamb, hát azt nem vártam, hogy hirtelen ötlettől vezérelve lekapja a bugyiját és beledobja a harsonába, de hát nézni is kínos, Olivér tele pofával kiröhögi, de hát eddig is tudtuk, mekkora egy gyökér. Van itt minden, mint karácsonykor, leveli béka, kilós kenyér, aztakurva, Andi gitározik a trágyavillával, ezt ki fogom próbálni a tanyán, apu tavaly úgyis csinált kerti zuhanyt. Ez az, egggen, szappanozd magad a tortával! Brigi vonaglik a zuhany alatt, kommentben kérem férfi olvasóinkat, magyarázzák el, mi abban az erotikus, ha egy nő térdét behajlítva, trottyosan kipucsítja a seggét, mert nekem erről a lovardában tett látogatásom jut eszembe, egészen pontosabban az, mikor a lovász elmesélte, hogy zajlik az inszemináció.

Szóval Brigi vonaglik és keni szét magán a csokitortát, ettől pont úgy néz ki, mintha tetőtől talpig szaros lenne, próbálta tükrözni azt a fajta szexualitást, ami belőle árad. Ha ez az, én nem akarom, hogy ilyesmi áradjon belőlem. A nyugiszobában megszületik a döntés, nem feltétlenül a teljesítmény alapján kell Alekosznak dönteni, válassza azt a három nőt, akivel a legjobban érzi magát. Brigi, Magdi és a gitárszólós Andi mehet álomrandizni, előre röhögök. Álomrandibazmeg. A KisVoksán csalódott, és megpróbált logikát találni a választásban. Ezzel gondolom el is töltötte a nap hátralevő részét.

Az álomrandi előtt kitör a balhé, Beatrix leugatja Andit, mi a faszér rakja az élő növényre a bikinijét száradni, milyen putris ez már! És? Magdi meg a fődön hentereg az álomrandis ruhájában, az is prosztóság. Andi szemmel láthatóan nagyon meg van elégedve magával, billeg a fehér alapon fekete pöttyös, masnikákkal megbolondított ruhácskájában, vizet kortyolgat, mikor ráront a testvérpár és leordítják a haját, lesunyizzák, leötvenévesezik, tudod, hogy viselkedsz, ordít Beatrix, közönségesen! Felröhögök, bagó mondja verébnek. Minden nap tanulok valamit, a teli pofával való ordenáré prosztó, kofaasszonyos óbégatást konfliktusnak hívják. Egymás kölcsönös leugatása után nagy egyetértésben elindulnak Brigivel kiegészülve Frédi és Béni autójával az álomrandira. A többiek kotlanak a Villában és találgatják, hova mehetnek, Barbi ma szilikonpántos melltartóval büntet és olyan mozdulatokkal cigizik, mint a helyi resti megfáradt takarítónője az éjszakai műszak után.

A lányok megérkeznek, nagyon szépek, kompatibilisek a tájjal. Alekosz nem az, egy csuhéból font sapka van rajta, óarany torreádor öv és egy kacifántosra kötött nyakkendő, az ízléstelenség csimborasszója. Fogalmam sincs, hol lehetnek, talán egy Balaton környéki borászatban, nem is érdekel különösebben. Magdinak a szemébe süt a nap, Alekosz megszabadítja a fájdalmaitól. Elviszi. Beállítja az olasz import szőlőbe és fényképeket csinál róla, nem tudom, mi venne rá, hogy felvegyem ezt a csipkés ruhácskát, de Magdi helyében elgondolkodnék sürgősen, bár tapasztalatom szerint az ilyen debella, csupapicsa-csupacsöcs csajok mindegyike bombanőnek látja saját magát. Andi az egész álomrandi alatt idegesítően, cincogva vihog, ő is tapossa a szőlőt, egy présgép vagy, anyukám! Brigi azon volt, hogy Alekosz a teljes figyelmét rá szegezze, ezt úgy próbálja elérni, hogy fogdossa a kezét az asztalnál meg puszilgatja. Aztán négyesben ténferegnek egy földúton. Bepillanthatunk a Villába, a képernyőn Dorisz, akárhányszor leírom a nevét, a nőstény labrador jut az eszembe a szomszéd utcából, akarom mondani a menyem, merthogy Pötyi szerelmes belé. Dorisznak ez egy nagy emlék lesz. Ez lesz élete legszebb élménye és sírbazmeg. Nemcsak ő, Anita is, jézus ereje, azt hiszem, férfivá operáltatom magam. Mégsem, akkor ilyen nőket kéne dugnom, mint ezek.

Az álomrandisok közben megérkeznek egy újabb helyszínre, egy ritka giccsesen megterített asztalhoz, és most egy jót fognak vacsorázni. Hát fondüt még senki nem evett. Alekosz se. Kár, hogy nem mutatták a bénázást. Bor vagy pálinka? Hihi, még sosem ittak életükben pálinkát. Bort se, legalábbis pohárból még nem, mert mindegyik markolássza a kelyhet, ettől fizikai fájdalmaim vannak. A lányok feladatot kapnak, mondjanak tósztot. Az a lány, amelyik a legjobb tósztot mondja, Alekosztól ajándékot kap. Andi emeli a poharát és közhelyeket mond, Magdi nem tud tósztot mondani és szédül a bortól. És folyamatosan kérődzik, egy álomrandin az agresszív harapásokkal rágózás alap, ugye. Alekosz unszolja, kinyög valamit. Hát Brigi is megragadja az alkalmat és különlegesalkalmazik. Andrea, elfogadsz tőlem egy romantikus estét? Megtisztelsz vele. Brigi és Magdi húzhat vissza a Villába, ki is akadnak rendesen. Brigi vagy allergiás, vagy – amire gondolni sem merek, bőgött – mert a kocsiban folyamatosan fújta az orrát olyan trombitálással, amire egy elefántcsorda sem képes.

Az álomrandin pontosan napnyugtakor megjelenik Alekosz, elnézést kér, amiért Andit magára hagyta, de elkísérte a hölgyeket az autóhoz. Andi cincog, aztán ölelkeznek. Tudod, mi a fantasztikus? Alekosz barokkos körmondatokat mond arról, hogy Andi arcára fényeket varázsol a Hold. És ettől ő ihletett kapott. Az isten tudja honnan, de papírt és ceruzát ránt elő, írni kezd. Én visítozva ismételgetem, hogy ilyen nincs. Andi elégedetlenkedik, mert köztük van az asztal, Alekosz odaül mellé, van-e ennél alkalmasabb pillanat egy romantikus sétára? Akkor jöjj. Igen, ezt mondta, tényleg. A romantikus séta alatt Andi azzal van elfoglalva, hogy ádegy ne zakózzon egy hatalmasat a köveken a tűsarkújában, ádkettő a részegen tántorgó Alekoszt az úton tartsa valamilyen módon, ordítva röhögök. Közben Alekosz hülyeségeket beszél, az éjszakának varázsa és íze van. Mikor sétáltál utoljára ilyen körülmények között? Talán még soha, leheli Andi. Soha? Hát nem sétáltattak meg téged a Margitszigeten? Ennek ez a mániája bazmeg. Alekosz rossz ripacs és teátrális, folytassuk utunk! Alekosz kíváncsi Andi gondolattyaira, Andi botladozva hablatyol a naplementéről meg a gyönyörűen terített asztalról. Az, hogy veled lehetek, maga a csoda! Esés nélkül megérkeznek egy padhoz, van annak már tizenöt éve is, hogy Alekosz járt ezen a helyen, most már eggyel több emléke van. Visítva röhögök, mert egy bizonyos kameraállásból úgy néz ki, mintha kigyulladt volna Alekosz válla. (A pad körül teszkógazdaságos fáklyák égnek ugyanis, az romantikus.)

Alekosz papírlapot vesz elő a zsebéből, és felolvassa a verset, amit Andrea ihletett, a címe A sellő. A vers lényege, hogy ő egy görög halászfiú, aki kifogta Andreát, hazaviszi, ne vergődjön és ha úgy dönt, hogy vele tart, nem lesz többé halfarka, de férfiúvá teheti Alekoszt, Alekosz meg igazi nővé Andit. Sírok. Fantasztikus vagy, komolyan mondom! Zongorázol, énekelsz, verset írsz….van még valami, amit nem tudok rólad? A csókom íze! Alekosz rápusztul Andreára, valahogy olyan ez a csók, mint amikor a keresztes pók szívja ki áldozatából a nedveket, visítok. Csókolj! Lassan! Alekosz keze a csaj nyakán, a másik a tarkóján, frankón úgy néz ki, mintha már kitörte volna a nyakát, Andrea szemmel láthatóan menekülne, megfojtasz, olyan szorosan fogsz! Ne törődj vele! Sikoltozva röhögök, ezt megnézem újra, az biztos! Andi végül nagy nehezen kiszabadul a polip karjaiból, vihog és jön az ócska dumával, ne kapkodják el a dolgokat. Alekosz valahol egy úriember, úgyhogy megérti. Lassan egyébként is vége az álomrandinak és el kell válniuk egymástól, én meg úgy vagyok vele, hogy nem tudom eldönteni, akarok-e még csókolózni ezek után az életben, vagy nem. A két hazazavart és sértett csaj élménybeszámolót tart a többieknek, Magdi óbégat, mint aki beszorult, nem volt korrekt ez a tósztos dolog, annak kellett volna maradni, akivel Alekosz a legjobban érezte magát. Andi egy zavart vihogós műnő. Randitanácsokat is osztogat, az első alkalommal nem a férfi micsodáját, hanem a lelkét kell megérinteni (más kérdés, hogy ez némelyik pasinál egy és ugyanaz), magyarul ne kúrjunk első randin, mert akkor elveszik a varázs. Azt nem fejtette ki, hogy szopni ér-e, ezt mindenki döntse el maga. Megérkezik Andi, sikoltozva körülveszik, hát egy csoda volt, meseszerű, elhangzik a művészlélek szó is, meleg szellő fújt és látszottak a csillagok és leette a rúzsát. El van szállva, na. Nem is sejti, hogy a nappaliban Veronika, Brigi és Beatrix negyven éves lábtörlőnek nevezik, amiről már lekopott a velkám felirat.

A tegnap esti tombolásos kommentelés egy kellően agymenéses pillanattyában született az ötlet, A Sellő című vers arra késztetett, hogy felhívást intézzek. Kértem mindazokat, akiket megihletek, írjanak verset A hód címmel. Jutalmat is ígértem, a csókom ízét. Bár guruló nokedlié tetszett a legjobban, de a mindent a kommentelőkért mentalitás jegyében versenybe szállhattak nők is. Penelope garcia bevállalós volt és írt is, úgyhogy most én is bevállalós leszek és kihirdetem győztesnek, aztán most jöjjön, aminek jönnie kell, amit ígérek, tartom. :)))

Címkék: alek
608 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mme Chauchat 2011.05.14. 13:20:36

@Zelefánt: Tegnap én Szindbádot láttam....„Nagyon jók voltak hozzám a nők, mert sohasem szerettek… Senki nem volt kíváncsi arra, hogy mit hordok a kabátom alatt.” A krokodilok meg testesek.

Zelefánt 2011.05.14. 13:32:56

Én nem ez vettem le, de hát mindegy.
Számomra a múltról szól, ami már nem létezik, és a soha meg nem valósuló másik életről, ami sohasem volt és nem is lehetett, ám lehetett volna, ha... De bezárva élünk saját kis világunkba, ám onnan csak a szép színes ábrándok hátán találunk kiutat -- és néha a abba a múltba, amely...amely nem létezett soha.

pocokpocok 2011.05.14. 13:36:45

kezdek tényleg undorodni ettől az ürgétől:S

genevieve 2011.05.14. 13:36:46

@pocokpocok: hiába, aki úr, az a pokolban is úr:-)

genevieve 2011.05.14. 13:37:31

@pocokpocok: ha be van baszva, akkor kiesik a szerepéből:-)

Zelefánt 2011.05.14. 13:39:18

Kell egy haiku
mely arról szól hová is
tűntünk hirtelen.

Norcsesz 2011.05.14. 13:42:54

@pocokpocok: Akkor viselkedik emberien, ha részeg :))) A csaj meg csak vihog... gyönyörű jelentet :))))

Mme Chauchat 2011.05.14. 13:44:10

Talán
eltünök
hirtelen
akár
az erdőben
a vadnyom
elpazaroltam
mindenem
amiről
számot
kéne
adnom.

Zelefánt 2011.05.14. 13:48:01

@Mme Chauchat:
Nem, még nem.
Dolgozd fel, kérlek.
Az eredményt várom.
(Mint holmi...kávéautomata.)

amit még megtehetsz 2011.05.14. 13:53:29

@pocokpocok: nagyon "guszta" ahogy böködi, mint egy 10 éves autista. Ezt nem kellet volna megnéznem...brrr

ada64 2011.05.14. 13:57:12

Hajni,most már meg kell köszönnöm neked,könnyesre röhögtem magam.Én a lányok helyében a vasalót finoman(de elég magasról!)Alek lábára ejtettem volna,a fagyott hallal hátba vágni,a tortát az arcába nyomni, ezek után a vasvillával kikergettem volna(Olival együtt!)a villából,majd érdeklődve néztem volna az erotikus futásukat.Ja,bónuszként a testvéreket utánuk hajítottam volna.
Talán járna a napidíj, a "sónak" mennie kell!

Mme Chauchat 2011.05.14. 13:58:38

@ada64: halat utána megenni - eggyel kevesebb bűnjel...

amit még megtehetsz 2011.05.14. 13:59:06

@genevieve: tegnap 5 percet bírtam nézni, de aztán megkönyörültem az agysejtjeimen és hagytam őket tovább élni...
ez az ertéel mélypontja, pedig Benkő után azt hittem már nem lesz és tessék, itt van ez a szar.

genevieve 2011.05.14. 14:01:42

@tojastobias: látod, erre hajt az rtl:-)
az emberi kiváncsiság, mazochizmus, jó szörnyülködni, hogy hát ez már aztán.....
és mégis rengeteg ember leül a tévé elé:-)

ahogy előbb is említette valaki, a középkorban a kinzásokat nézte a nép, meg a lefejezést, máglyahalált....most itt a XXI. században már kifinomultabbak a módszerek...de a lényeg ugyan az:-)

bár, ha igy haladunk még érdekes dolgok jöhetnek

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:01:46

@tojastobias: mindannyian Benkő köpönyegéből bújtunk elő

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:06:35

@ada64: ...közvetlenül a hatalmas, narancsbőrös fertályok előtt

ada64 2011.05.14. 14:14:16

@Mme Chauchat: lehet,hogy csak hibernálták a halat.

genevieve 2011.05.14. 14:15:06

@ada64: annál már beállt az agyhal-ál:-)

Zelefánt 2011.05.14. 14:15:57

A narancsbőr afféle egzotikum a dagadt nőknél, vagy mi?...

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:17:06

@ada64: lehet, h lefagyott a nyomorult, magától

Zelefánt 2011.05.14. 14:17:41

@genevieve:
Ezért tartunk ott, ahol.

genevieve 2011.05.14. 14:18:36

@Peter_Cs: hehe:-) alekot nagyon tisztán látod:-)

genevieve 2011.05.14. 14:21:08

@Zelefánt: én máshova húztam be az X-et:-)

mézescsók 2011.05.14. 14:21:24

@Alonso: Többen felhoztátok, hogy ez a műsor a nőket alázza. Persze, de azért ne felejtsétek el, hogy a nőket elsősorban az ott szereplő nők alázzák. Hogy a két hím (mindkettőjük identitását megkérdőjelezem magamban mostanában) milyen, azt nem kell ragozni. De a csajok, akik beköltöztek és nyomják szüntelen mindazt, ami nem egy normális nő??? Szóval azért az alázásban benne vannak ezerrel.

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:27:38

@mézescsók: van 1-2 probléma, h e nők ezt nem alázásként élik meg, magukkal elégedettek és énképük irreális

Zelefánt 2011.05.14. 14:28:09

@Mme Chauchat:
Lefáradt, nyomorult, Magától.

amit még megtehetsz 2011.05.14. 14:29:27

@genevieve: no, igen. De akkoriban ha a hóhér béna volt, akkor őt is elintézte a tömeg.
Itt meg nem történik semmi.
Meg ezek a nők...miért tudnak a nők ennyire idióták lenni?
Most elolvasnék egy elemzést, hogy az ertéel hogyan ábrázolja a"modern nőt"..

dr. gernika 2011.05.14. 14:30:19

@tojastobias: Benkő műsorával az volt a baj, hogy egy határozottan szimpatikus nő nyerte meg (persze, hogy már a fasorban sincs), pedig drága lantművészünk Edit asszonyt érdemelte volna.

Ha van igazság, Alek valamelyik nővért választja, és az emberi létformát megközelítő érző lényeket kiejti még az elején (mint a verselős hölgy).

Zelefánt 2011.05.14. 14:34:37

@tojastobias:
Lóvé.
Lóvé, főnök úr, mert ezek a lányok/asszonyok már csak ebben reménykedhetnek, és miféle társadalom az, amely ezt meg meri engedni?...

amit még megtehetsz 2011.05.14. 14:34:51

@gernika: Az tuti hogy a kecske tesók bennmaradnak, mert műsor az kell, majd a végén háromból választhat Alek akit akar.

genevieve 2011.05.14. 14:35:54

@tojastobias: itt is elküldik a süllyesztőbe aki elbénázza....

de amig a tömegnek ez kell, megkapják...

nézd meg itt is naponta mennyi komment íródik:-)

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:38:38

@genevieve: messze nem a fénykorban megszokott mennyiség :P

ada64 2011.05.14. 14:39:23

@genevieve: nászajándéknak jó lesz!Aleknek adom.

amit még megtehetsz 2011.05.14. 14:39:34

@Zelefánt: régen ezen röhögtünk a bátyámmal a refrén nagyon jó
www.youtube.com/watch?v=bbumkfuAe5s

genevieve 2011.05.14. 14:40:12

@tojastobias: évát is ezért tartották bent a végjátékig:-)

genevieve 2011.05.14. 14:41:16

@Mme Chauchat: még van két hét hátra:-)

@ada64: tusoljon ő is vele?:-)

Zelefánt 2011.05.14. 14:43:41

Azt hiszem, ma a
"Vad banda" oldja fel minden létérzésemet.

genevieve 2011.05.14. 14:44:53

@Zelefánt: megint alek műsorát akarod nézni este?:D

amit még megtehetsz 2011.05.14. 14:46:07

@Mme Chauchat: A-lek elviselhetetlen könnyűsége

dr. gernika 2011.05.14. 14:47:10

@Mme Chauchat: Ennyit legalább tudok követni.

Zelefánt 2011.05.14. 14:47:28

@genevieve:
Nem, abban a filmben a végén mindenkit lelőnek, és én most épp erre vágyom.

ada64 2011.05.14. 14:50:20

@genevieve: bedumálnám neki,hogy aranyhal,de csak akkor teljesíti 3 kívánságát,ha a kulcstartóján hordja.Jó sokáig.

Zelefánt 2011.05.14. 14:50:20

Minden boldogtalan embernek ajánlom

Sam Peckinpah filmjét,

"Vad banda" (1969)

Elégtételt nyer majd (a végén).

genevieve 2011.05.14. 14:53:26

@ada64: én más hova dugnám be neki:-D

bocsánat:-)

ada64 2011.05.14. 14:54:21

@genevieve: inkább kádban fürödjön vele,de utána tegye ki a napra száradni, majd másnap-harmad-sokadik napig ismételni.

ada64 2011.05.14. 14:55:29

@genevieve: nem akarhatsz ilyen rosszat......a halnak.

Zelefánt 2011.05.14. 14:55:44

@genevieve:
Nem (keserűen) nem... nem.

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:56:55

imádok bennetek mindent - de (színházi balra) el...

genevieve 2011.05.14. 14:58:03

@ada64: annak már mindegy:-)

@Zelefánt: én remekül el vagyok, igy, hogy nem nézem alekot:-))
helyette inkább olvasok egy jó könyvet, úgyis lemaradásban voltam a vv miatt:-)

elolvasom Hajnit, meg a kommenteket és jókat derülök...

Zelefánt 2011.05.14. 15:04:06

Nem értem miért
kell az űrből néznem
az érthetetlent.

Horizont 2011.05.14. 15:06:14

A műsort nem és nem tudom megnézni, mert beledöglenék! Inkább nevetek Hajni remek humorán és ezen az Alek alakon. Azt kívánom neki, hogy a legalja nőt válassza ki de úgy hogy kötelező legyen vele élnie min. 3 évig:)
Ez a szagolgatása meg kiborító.Meg ő maga is. Még a villában is jobb volt ehhez az énjéhez képest.

mézescsók 2011.05.14. 15:12:05

@Mme Chauchat: Egyik nő sem most jött a falvédőről, láttak már 1-2 hasonló műsort (kivéve talán azt a most érettségizőt, de csak talán). Nagyon jól tudták, hogy általában mi a közvélekedés az ilyen műsorokba jelentkezőkről. Azt is tudhatták, hogy itt bizony szívatás lesz. Lehet az énképük irreális, de kétlem, hogy komolyan gondolták, hogy most vár rájuk az örökké tartó igazi nagy szerelem. Azt felfogom, bár meg nem értem, hogy valakinek Alekosz a csúcsszuper pasi, viszont izlések és pofonok tudjuk, hogy nem mindig vannak köszönőviszonyban egymással.
A narancsbőr: nem vagyok az anorexiás nők híve - valahol sajnálom is őket -, de azért meg kell jegyeznem, hogy a bentiek közül szinte mindegyiknek van, néha nem is kevés túlsúlya. Ennyi lógó hasat már régen láthattunk. Ha a csajokat Olivér a saját ízlése szerint válogatta a jelentkezők közül, akkor egyrészt Enikő jól tenné, ha minél előbb hízókúrába kezdene, másrészt nekem úgy rémlik a Vv-ből, hogy Alekosz a jó alakú vagy a vékonyabb nőket kultiválta (Évát mennyit csesztette a kilói miatt!).

ada64 2011.05.14. 15:12:12

Ahogy bele-bele nézek, nekem Olga az, aki szerintem azt sem tudja, hol van,meg minek jött ide?Én belőle nézem azt ki,ha Alek megalázza, öklét,csuklóval felfelé,szemmagasságban,középső ujját elegánsan kinyújtva fog Aleknek beinteni.De szép lenne!

Zelefánt 2011.05.14. 15:28:06

@mézescsók:
Lófaszt.
Ha egy pasi nem kockahasú, --
és éppen még BMW-je sincs -- akkor elmehet a rákba, ugye.
Te meg ki a fasz vagy, szívem, és mit is dobsz be a közösbe?!..

Zelefánt 2011.05.14. 15:33:40

@mézescsók:
Bocsánatot kell kérnem, nem neked szántam amit írtam...Megasorry.

genevieve 2011.05.14. 15:38:35

@Zelefánt: neked milyen csajok jönnek be?:-)

gondolom ne legyen karcsú, jó alakú, és ne legyen bmw-je:-)

mézescsók 2011.05.14. 15:39:10

@gernika: ha egy független nő és pasi csókolózik, az nem skandalum. De Anikó a benti közel félév alatt kb. 4 pasira és egy nőre repült rá. Amellett saját elmondása szerint frigid. Akkor most mi van? Különben legyen övé Istenes Bence, részvétem az úrnak.
@Zelefánt: Nem kéne minden hülyeséget a társadalom nyakába varrni. Az emberek képesek önmaguktól is barmot csinálni magukból, pl.exhibicionizmusból.
Tessék neked egy haiku - tőlem:
Hazugság
Szélbe vésett hó.
Hó belepte fedett ígéret.
Kár volt.

genevieve 2011.05.14. 15:41:42

@mézescsók: és hányszor csókolózott vagy dugott bent ani?:-)

és nem frigid, csak még nincs tisztába önmagával:-)

rengeteg ilyen fiatal van a világban, csak ő éppen reflektor fényben van, egyébként meg senki nem foglalkozna azzal kivel és mit csinál....
nem is fog ez fél évnél tovább érdekes lenni...(már akinek egyáltalán az)

mézescsók 2011.05.14. 16:13:25

@Zelefánt: Kicsit meglepődtem ugyan, de nem reagáltam volna rá. OK

@genevieve: Nincs kedvem Anikón vitatkozni, ne haragudj. Ettől függetlenül a villában az egyik legértelmesebb szereplőnek tartották sokan a hogyvoltozók között. Felőlem azzal és akkor smárol, akivel akar és amikor. Engedd meg, hogy ne tartsam szimpatikusnak, hogy részegen (és sajnos nem is olyan nagyon ritkán részegen) ilyesmivel szerepel a címlapokon. Nem arról beszéltetek olyan nagyon sokat, hogy milyen szuper tehetséges, milyen okos, milyen nagy jövő előtt áll, milyen kedves, aranyos, stb. Hogy fiatal, az nem mindenre mentség. A villában csak Gina és Éva volt idősebb nála. Különben mindegy.

Az, hogy a nőknek a kockahasú, BMW-s srácok jönnek be, az pont akkora demagógia, sztereotípia vagy nevezzétek, ahogy akarjátok, mint az, hogy nem számítanak az anyagiak, csak a szerelem, a lelki és fizikai vonzás. Vili, hogy jobb BMW-vel járni, mint BKV-val, mint ahogy az is, hogy az érzés nem utolsó szempont egy kapcsolatban. Az ember a legritkább esetben bújik ágyba a pasija kocsijával, bár alhat esetleg benne. Ettől függetlenül szar olyan férfival együtt lenni, akinek az érintésétől hideg rázkk, de kibírható. A lényeg szerintem az, hogy választhatok, hogy nekem melyik a jobb. És ha már döntöttem, akkor nem rinyálok, hogy milyen boldogtalan is vagyok én.

Nincs rózsaszín szemüvegem. Nem azért nem tartom társadalom problémának azt, hogy vannak emberek, akik ilyen szörnyedelmekbe jelentkeznek, mert azt hiszem, hogy nincsenek anyagi problémák és kilátástalan vagy annak látszó élethelyzetek. Azért nem tartom ezt társadalmi gondnak, mert a nők többsége mégsem jelentkezett a műsorba és nemcsak azért, mert nem látta a Vv-t.
És azért sem, mert akik ott vannak, azok közül minden sóhajtozás ellenére egyik sem gondolhatja, hogy ebből fene nagy szerelem, házasság, csemeték vagy esetleg sok pénz lesz. Hol lehet ebből pénzt keresni? Mindenki glammodell lesz, esetleg műsort kap az RTL-en, az esetleges haknikból gazdagszik meg? Van épeszű közönség, aki meghívja ezeket - pénzért -, hogy ugyan mesélje el, Alakosz "úriember"? Egyéni személyiségi problémának, feltűnési viszketegségnek, önértékelési bajok halmazának tartom inkább, de ne legyen igazam.
Most én - balra el.

locsolóember 2011.05.14. 16:15:26

@genevieve:
Pár részeg csók elcsattant, ha jól emléxem.
No, meg Szandika is megvolt vagy háromszor. (igaz, az nem dugás a szó szorosan vett és szigorú értelmezésében):P

lac64 2011.05.14. 16:17:09

@mézescsók: Konkrétan egy férfira "repült rá", és az Béci volt. Eggyel (Olivérrel) belekeveredett valamibe, amiért kb. fele-fele arányban voltak hibásak, a másik két esetet pedig még valaminek sem nevezném. Az LL Junioros estét láthatta mindenki, hogy csak beszélgettek, ezt fújta fel a búlvár és az rtl. A KLN-es eset meg úgy kezdődött, hogy a KLN lesmárolta, utána meg a csatorna biztosított neki egy lehetőséget, hogy írhat neki. Aha, persze, anyukájával nem beszélhet, de a Norbi gyerekkel levelezhet.
Egyébként egy sikertelen próbálkozás után szerinted mennyi a kötelező várakozási idő, ameddig valaki nem flörtölhet, vagy nem próbálkozhat ismét?

dr. gernika 2011.05.14. 16:19:21

@mézescsók: 4 pasira?? Bécire igen. Olivér magába zúgatta, Norbit hagyjukmár, Lacinak bejött, de visszafele semmi nem volt. Szandikával játszadoztak, nabumm. Nem frigid, csak nem volt még orgazmusa. Ettől még késztetései lehetnek.
Nyilatkozta, hogy nem lesz folytatása, de már azt nem értem, hogy egyáltalán miért kellett ebből cikket írni, mert ki nem szarja le. Hát sajnos a reakciókból úgy látom, hogy egy csomóan nem szarják le.

genevieve 2011.05.14. 16:20:25

@mézescsók: semmi gond:-)

csak nem szeretem a kettős mércét:-)

mindenki úgy alakitja az életét ahogyan akarja:-)

genevieve 2011.05.14. 16:21:25

@locsolóember: és akkor mennyivel rosszabb mint az a pasi aki minden csajra rányomul, tapizza őket, és egyikről a másikra repül?

lac64 2011.05.14. 16:22:31

@locsolóember: Csókra egyre emlékszem, amikor a KLN lekapta, szerintem abban Ani vétlen volt. A másik témában igazad van, de azt én "baráti szívességnek" tekintettem, hiszen teljesen egyoldalú volt.

genevieve 2011.05.14. 16:25:01

@lac64: egyébént meg nem is értem az egészet? anikó nem ismerkedhet férfiakkal, apácának kell vonulnia vagy mi van???????

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.14. 16:27:14

@genevieve: Anikó szerintem egy útkereső, nem talált még teljesen önmagára.

lac64 2011.05.14. 16:32:01

@genevieve: Igen, vonuljon zárdába, addig sem veszi el a lehetőséget más tehetséges műsorvezető jelöltekről! :)
Kicsit komolyabban: megfontoltabbnak kéne lennie, tudja, hogy milyen előítéletek vannak vele kapcsolatban, nem kéne ilyenekkel ráerősítenie szerintem.

Soror Formoza 2011.05.14. 16:32:05

@genevieve: Megprobalhatna. Nem is olyan rossz hely ez :)

mama ottmarad 2011.05.14. 16:35:44

Jó állat a Zelefánt, ha nem bántod, ő se bánt. Kérlek szépen vigyázz rája, ő is Isten Állatkája. (átírtamLaárAndrásverséből)
Zeli, igyál valamit, vagy menj fel a fényre. De lassan, nehogy keszonbeteg legyél. :)

Csak az itteni műsort olvasom, és az jó. :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.14. 16:36:48

@lac64: Akkor te beleerőltetnéd egy léthazugságba Anikót? Nem az előítéleteknek kell megfelelni! Ne mondjon le az életétől csak azért, mert páran fújnak rá! A villaléte végén érzékeltem nála erős pozitív változást, amikortól elkezdett Alekosznak beolvasni és szembeszállt vele.

genevieve 2011.05.14. 16:38:09

@lac64: könyörgöm milyenekkel?:-D

nem dugott nyilvánosan:-)

inkább azt kéne seggbe rugni aki ott dekkolt azért, hogy erről egy fotót csinálhasson és leadhassa a borsnak!

@Soror Formoza: izlések és pofonok:-)

lac64 2011.05.14. 16:53:00

@Peter_Cs: @genevieve: A kommentjeim alapján látható, hogy kedvelem Anit. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ezt most nem használt neki. Engem marhára nem zavar, örülök, hogy jól érezte magát, ugyanakkor van egy jelentős csoport, akiknek fejében jelentős rtl és bulvár sugalmazással és manipilációval azt ültették el, hogy Ani finoman szólva is rárepül minden férfire. Én úgy gondolom, hogy ez nem igaz, de ha ezután továbbra is ilyen cikkek jelentethetők meg róla, akkor nem az fog róla beugrani az embereknek, hogy milyen tehetséges, és milyen jól végezte a munkáját, hanem az, hogy ez szűrte össze a levet az összes faszival.
És miért írom ezt? Azért mert tegnap Ani és Bence esete volt a főoldalon még az adohirek.hu-n is.

velorexapáca 2011.05.14. 16:54:11

@Horizont:
"Ez a szagolgatása meg kiborító.Meg ő maga is. Még a villában is jobb volt ehhez az énjéhez képest."

Tudod vmelyik este mi jutott eszembe miközben szagolgatta a csajokat? (talán Hónaljba is beleszippantott akkor este)
Lassan eljutunk bakker bugyiszagolgatós fetishig. Nem lennék meglepve, ha otthon használt tanga gyűjteményt rejtegetne.

De az ilyet az ember, nem ír le. :-/

genevieve 2011.05.14. 16:55:25

@lac64: ugyan, volt mellette más ezer cikk is:-)

ki, mivel akar foglalkozni....egyébként meg teljesen mindegy mit csinál ani, ha csak ránéz egy pasira már hirbe fogják hozni....majd elül ez a dolog

Soror Formoza 2011.05.14. 17:03:48

@genevieve:
Igen, ha ezt a celebseget valasztotta, fontos neki, hogy benne legyen az ujsagban, mindenikben, minel hosszabb ideig.

Albino Vernyul 2011.05.14. 17:08:56

@lac64: Na, megneztem a tegnapi Alkesznakvalot.. Meglepoen jo volt Ancsank.. Nehany kisebb bakin, meg megakadason kivul szepen osszefogottan lehozta.. Bemutatkozasnak nem volt rossz..
Meg mindig Bence a tema..?! Felesleges a vita, ha zardaba vonulna, akik nem szeretik, azok szerint beleszerelmedesne a krisztus szoborba, es pokolra juttatna..;)

locsolóember 2011.05.14. 17:11:42

@genevieve:
Kérdeztél, válaszoltam.
Nem támadtam Anikót, ennyi.
Amúgy van új post.

genevieve 2011.05.14. 17:12:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: végül is az apácák, krisztus menyasszonyai:-)

genevieve 2011.05.14. 17:13:19

@locsolóember: nyugi, csak teoretikusan tettem fel a kérdést:-)

köszi

Soror Formoza 2011.05.14. 17:14:05

@genevieve:
Az volt a vagya, hogy megismerjek az utcan, hires legyen. Ez sikerult neki, nekunk meg mindegy. Amig nem az en fiummal kavar, (ez jol hangzik egy apacatol:-D) addig tolem azt tesz amit akar.

rianna 2011.05.14. 17:18:21

értem én, amit mondtok, de azért talán nem kellene időnap előtte szanktifikálni Anit:)

locsolóember 2011.05.14. 17:57:08

@genevieve:
Mit akarhat egy (állítólag) frigid csajszi egy (állítólag) meleg sráctól?
Lehetetlen küldetés?
Ez is egy teoretikus kérdés. :P

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.14. 19:29:56

@mézescsók:

Van benn két csaj az úgynevezett testvérek, akik viselkedésük alapján egyértelműen az RTL fizetett agent provokátorjai. Arra vannak ott, hogy meztelenkedjenek, és csinálják a műbalhét, értelmetlenül szívassák az többieket.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.14. 19:35:51

@lac64:

Anikó okos tehetséges, a bulvár meg magasról le van szarva, joga van bulizni és beszélgetni bárkivel, akár meg is puszilni születésnapja alkalmából.

Megnéztem a neten ma az esti showt, jól csinálta Ani, kedves volt, sokkal tobbre fogja vinni, mint bárki a VV4-ből, ez a jóslatom.

Remélem a másik csaj már nem fog műsort vezetni, hanem csak az Anikó, jó volt nézni.
süti beállítások módosítása