Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x03

2011. május 13. 18:00 - Hódos Hajnalka

Hát bocsánat a késlekedésért, de az egész délelőttömet elvitte, hogy gyakoroltam az erotikus zuhanyozást egy hidegvágóval, amikor azzal már ment, akkor mertem nagyot álmodni, de a sarokköszörű kifogott rajtam. Mivel, ha megszakadok, se tudok ilyeneket írni, ízlelgessük egy kicsit Lilu mondatát, mielőtt rátérnénk az öfiben történtekre, aszongyahogy Alekosz négy lányt száműzött a szerelem arénájából. Ja, és remélem, mindenkinek megvan, hogy az sms-t küldők haltápot meg vécépapírt nyerhetnek. Szarul indul a reggel, a luvnyákhoz váratlanul betoppan Alekosz, az „az, aki szép, reggel is szép” jegyében.

Na jó reggelt, hölgyeim, hárman egy ágyban, ez igen, gyönyörű! Na és volt valami az éjjel? Olivér a rossz zsaru, csajok, nagyon fontos, hogy lássuk, reggel milyen a búrátok, gyertek ki. Semmi készülődés, semmi smink. Álmos, kócos, csipás fejek, Dorisz kutyapózra tervezett, azaz hátul teljesen nyitott bébidollban villant karfiolos segget, Barbi takargatja magát, de Alekosz kiszúrja, látom az Évát utánozod, nagy táskák meg minden. Végigvonultatja a csajokat, lóvásár fíling, Olgát megszagolgatja, most esik le, ez látta a Parfüm c. filmet is, eddig nem tudtam ezt a szagolgatást hova tenni. Az igazi húspiac ezután kezdődik, a feladat látszólag egyszerű, zuhanyozni kell egy-egy tárggyal a kezükben. Erotikusssan. A három legerotikusabb lány jutalma egy álomrandi.

Sorakoznak a Menyasszonyok, az első párductestű gyönyörűség Beatrix, kap egy vasalót, Barbi egy szobafestő hengert. Hengerelj le! Barbi megpróbálta a szemkontaktust tartani a mosolyával. A tőgyesebbik tesó elkapja a háromkilós fagyott pontyot és azzal dörgölgeti magát, Alekosz egy megafonnal instruálja, akarja látni a hal ívét. Magdinak akkora segge van, mint a csatalónak, jegyzem meg a rosszindulat legcsekélyebb jele nélkül. Zuhany harsonával. Igen, harsonával. Szegény Magdika toporog a vízpermet mellett, mint a szarógalamb, hát azt nem vártam, hogy hirtelen ötlettől vezérelve lekapja a bugyiját és beledobja a harsonába, de hát nézni is kínos, Olivér tele pofával kiröhögi, de hát eddig is tudtuk, mekkora egy gyökér. Van itt minden, mint karácsonykor, leveli béka, kilós kenyér, aztakurva, Andi gitározik a trágyavillával, ezt ki fogom próbálni a tanyán, apu tavaly úgyis csinált kerti zuhanyt. Ez az, egggen, szappanozd magad a tortával! Brigi vonaglik a zuhany alatt, kommentben kérem férfi olvasóinkat, magyarázzák el, mi abban az erotikus, ha egy nő térdét behajlítva, trottyosan kipucsítja a seggét, mert nekem erről a lovardában tett látogatásom jut eszembe, egészen pontosabban az, mikor a lovász elmesélte, hogy zajlik az inszemináció.

Szóval Brigi vonaglik és keni szét magán a csokitortát, ettől pont úgy néz ki, mintha tetőtől talpig szaros lenne, próbálta tükrözni azt a fajta szexualitást, ami belőle árad. Ha ez az, én nem akarom, hogy ilyesmi áradjon belőlem. A nyugiszobában megszületik a döntés, nem feltétlenül a teljesítmény alapján kell Alekosznak dönteni, válassza azt a három nőt, akivel a legjobban érzi magát. Brigi, Magdi és a gitárszólós Andi mehet álomrandizni, előre röhögök. Álomrandibazmeg. A KisVoksán csalódott, és megpróbált logikát találni a választásban. Ezzel gondolom el is töltötte a nap hátralevő részét.

Az álomrandi előtt kitör a balhé, Beatrix leugatja Andit, mi a faszér rakja az élő növényre a bikinijét száradni, milyen putris ez már! És? Magdi meg a fődön hentereg az álomrandis ruhájában, az is prosztóság. Andi szemmel láthatóan nagyon meg van elégedve magával, billeg a fehér alapon fekete pöttyös, masnikákkal megbolondított ruhácskájában, vizet kortyolgat, mikor ráront a testvérpár és leordítják a haját, lesunyizzák, leötvenévesezik, tudod, hogy viselkedsz, ordít Beatrix, közönségesen! Felröhögök, bagó mondja verébnek. Minden nap tanulok valamit, a teli pofával való ordenáré prosztó, kofaasszonyos óbégatást konfliktusnak hívják. Egymás kölcsönös leugatása után nagy egyetértésben elindulnak Brigivel kiegészülve Frédi és Béni autójával az álomrandira. A többiek kotlanak a Villában és találgatják, hova mehetnek, Barbi ma szilikonpántos melltartóval büntet és olyan mozdulatokkal cigizik, mint a helyi resti megfáradt takarítónője az éjszakai műszak után.

A lányok megérkeznek, nagyon szépek, kompatibilisek a tájjal. Alekosz nem az, egy csuhéból font sapka van rajta, óarany torreádor öv és egy kacifántosra kötött nyakkendő, az ízléstelenség csimborasszója. Fogalmam sincs, hol lehetnek, talán egy Balaton környéki borászatban, nem is érdekel különösebben. Magdinak a szemébe süt a nap, Alekosz megszabadítja a fájdalmaitól. Elviszi. Beállítja az olasz import szőlőbe és fényképeket csinál róla, nem tudom, mi venne rá, hogy felvegyem ezt a csipkés ruhácskát, de Magdi helyében elgondolkodnék sürgősen, bár tapasztalatom szerint az ilyen debella, csupapicsa-csupacsöcs csajok mindegyike bombanőnek látja saját magát. Andi az egész álomrandi alatt idegesítően, cincogva vihog, ő is tapossa a szőlőt, egy présgép vagy, anyukám! Brigi azon volt, hogy Alekosz a teljes figyelmét rá szegezze, ezt úgy próbálja elérni, hogy fogdossa a kezét az asztalnál meg puszilgatja. Aztán négyesben ténferegnek egy földúton. Bepillanthatunk a Villába, a képernyőn Dorisz, akárhányszor leírom a nevét, a nőstény labrador jut az eszembe a szomszéd utcából, akarom mondani a menyem, merthogy Pötyi szerelmes belé. Dorisznak ez egy nagy emlék lesz. Ez lesz élete legszebb élménye és sírbazmeg. Nemcsak ő, Anita is, jézus ereje, azt hiszem, férfivá operáltatom magam. Mégsem, akkor ilyen nőket kéne dugnom, mint ezek.

Az álomrandisok közben megérkeznek egy újabb helyszínre, egy ritka giccsesen megterített asztalhoz, és most egy jót fognak vacsorázni. Hát fondüt még senki nem evett. Alekosz se. Kár, hogy nem mutatták a bénázást. Bor vagy pálinka? Hihi, még sosem ittak életükben pálinkát. Bort se, legalábbis pohárból még nem, mert mindegyik markolássza a kelyhet, ettől fizikai fájdalmaim vannak. A lányok feladatot kapnak, mondjanak tósztot. Az a lány, amelyik a legjobb tósztot mondja, Alekosztól ajándékot kap. Andi emeli a poharát és közhelyeket mond, Magdi nem tud tósztot mondani és szédül a bortól. És folyamatosan kérődzik, egy álomrandin az agresszív harapásokkal rágózás alap, ugye. Alekosz unszolja, kinyög valamit. Hát Brigi is megragadja az alkalmat és különlegesalkalmazik. Andrea, elfogadsz tőlem egy romantikus estét? Megtisztelsz vele. Brigi és Magdi húzhat vissza a Villába, ki is akadnak rendesen. Brigi vagy allergiás, vagy – amire gondolni sem merek, bőgött – mert a kocsiban folyamatosan fújta az orrát olyan trombitálással, amire egy elefántcsorda sem képes.

Az álomrandin pontosan napnyugtakor megjelenik Alekosz, elnézést kér, amiért Andit magára hagyta, de elkísérte a hölgyeket az autóhoz. Andi cincog, aztán ölelkeznek. Tudod, mi a fantasztikus? Alekosz barokkos körmondatokat mond arról, hogy Andi arcára fényeket varázsol a Hold. És ettől ő ihletett kapott. Az isten tudja honnan, de papírt és ceruzát ránt elő, írni kezd. Én visítozva ismételgetem, hogy ilyen nincs. Andi elégedetlenkedik, mert köztük van az asztal, Alekosz odaül mellé, van-e ennél alkalmasabb pillanat egy romantikus sétára? Akkor jöjj. Igen, ezt mondta, tényleg. A romantikus séta alatt Andi azzal van elfoglalva, hogy ádegy ne zakózzon egy hatalmasat a köveken a tűsarkújában, ádkettő a részegen tántorgó Alekoszt az úton tartsa valamilyen módon, ordítva röhögök. Közben Alekosz hülyeségeket beszél, az éjszakának varázsa és íze van. Mikor sétáltál utoljára ilyen körülmények között? Talán még soha, leheli Andi. Soha? Hát nem sétáltattak meg téged a Margitszigeten? Ennek ez a mániája bazmeg. Alekosz rossz ripacs és teátrális, folytassuk utunk! Alekosz kíváncsi Andi gondolattyaira, Andi botladozva hablatyol a naplementéről meg a gyönyörűen terített asztalról. Az, hogy veled lehetek, maga a csoda! Esés nélkül megérkeznek egy padhoz, van annak már tizenöt éve is, hogy Alekosz járt ezen a helyen, most már eggyel több emléke van. Visítva röhögök, mert egy bizonyos kameraállásból úgy néz ki, mintha kigyulladt volna Alekosz válla. (A pad körül teszkógazdaságos fáklyák égnek ugyanis, az romantikus.)

Alekosz papírlapot vesz elő a zsebéből, és felolvassa a verset, amit Andrea ihletett, a címe A sellő. A vers lényege, hogy ő egy görög halászfiú, aki kifogta Andreát, hazaviszi, ne vergődjön és ha úgy dönt, hogy vele tart, nem lesz többé halfarka, de férfiúvá teheti Alekoszt, Alekosz meg igazi nővé Andit. Sírok. Fantasztikus vagy, komolyan mondom! Zongorázol, énekelsz, verset írsz….van még valami, amit nem tudok rólad? A csókom íze! Alekosz rápusztul Andreára, valahogy olyan ez a csók, mint amikor a keresztes pók szívja ki áldozatából a nedveket, visítok. Csókolj! Lassan! Alekosz keze a csaj nyakán, a másik a tarkóján, frankón úgy néz ki, mintha már kitörte volna a nyakát, Andrea szemmel láthatóan menekülne, megfojtasz, olyan szorosan fogsz! Ne törődj vele! Sikoltozva röhögök, ezt megnézem újra, az biztos! Andi végül nagy nehezen kiszabadul a polip karjaiból, vihog és jön az ócska dumával, ne kapkodják el a dolgokat. Alekosz valahol egy úriember, úgyhogy megérti. Lassan egyébként is vége az álomrandinak és el kell válniuk egymástól, én meg úgy vagyok vele, hogy nem tudom eldönteni, akarok-e még csókolózni ezek után az életben, vagy nem. A két hazazavart és sértett csaj élménybeszámolót tart a többieknek, Magdi óbégat, mint aki beszorult, nem volt korrekt ez a tósztos dolog, annak kellett volna maradni, akivel Alekosz a legjobban érezte magát. Andi egy zavart vihogós műnő. Randitanácsokat is osztogat, az első alkalommal nem a férfi micsodáját, hanem a lelkét kell megérinteni (más kérdés, hogy ez némelyik pasinál egy és ugyanaz), magyarul ne kúrjunk első randin, mert akkor elveszik a varázs. Azt nem fejtette ki, hogy szopni ér-e, ezt mindenki döntse el maga. Megérkezik Andi, sikoltozva körülveszik, hát egy csoda volt, meseszerű, elhangzik a művészlélek szó is, meleg szellő fújt és látszottak a csillagok és leette a rúzsát. El van szállva, na. Nem is sejti, hogy a nappaliban Veronika, Brigi és Beatrix negyven éves lábtörlőnek nevezik, amiről már lekopott a velkám felirat.

A tegnap esti tombolásos kommentelés egy kellően agymenéses pillanattyában született az ötlet, A Sellő című vers arra késztetett, hogy felhívást intézzek. Kértem mindazokat, akiket megihletek, írjanak verset A hód címmel. Jutalmat is ígértem, a csókom ízét. Bár guruló nokedlié tetszett a legjobban, de a mindent a kommentelőkért mentalitás jegyében versenybe szállhattak nők is. Penelope garcia bevállalós volt és írt is, úgyhogy most én is bevállalós leszek és kihirdetem győztesnek, aztán most jöjjön, aminek jönnie kell, amit ígérek, tartom. :)))

Címkék: alek
608 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rianna 2011.05.13. 18:02:18

majdnem első:( hülye FF

Zelefánt 2011.05.13. 18:06:47

Utolsó száz, előre fuss!

Tordas 2011.05.13. 18:08:45

Hód,lesz fotó majd a díjátadásról?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.05.13. 18:08:49

...és a 6-os képen ott a torkoscsók, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

Zelefánt 2011.05.13. 18:09:07

Hol lehet a törzsközönség?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.13. 18:09:27

infantilis, perverz bökdösős:

alekosz.rtlklub.hu/video/128603

Mit gondol ez a nőkről? hogy bökdösni való gumibabák?

Rémes, rémes, rémes.

Értem, hogy Olivér is részt akart a tortából, de nem gondolt bele, hogy amit Alek művelt a villában, az az infatilizmus és a perverzió sajátos kotyvasza... és ez a show elég nyomoroncul fog alakulni... nem tud másként, nincs ennek az embernek se gerince, se tartása.

Olgát azért szeretném kimenteni a villából, mielőtt őt is elkezdi bökdösni ez a rettenet.

Mentsük ki Olgát! Csatlakozzatok!

És a könnycseppes Magdolnát, bár lehet, hogy őt hamar szélnek eresztik, mert még Alekosz számára

Tordas 2011.05.13. 18:12:50

Kérdés: a görögösre díszített hullaszállítóval (a belsejében a zsínoros sín, nagyon gyanús...)vitték a 3 picsát a helyszníre, de akkor már ott volt Alek. Aztán ez a tragacs vitte vissza a 2 kiesőt, majd végül a főszereplőt is. Lejárt a limó parkolóórája vagy belezuhant a sofőr a szőlőtőkék közé? Minimum logos kocsival kellett volna azt a félkegyelműt visszavinni. Jó,h nem kaptak 2 buszjegyet, aztán csá.

suzy q 2011.05.13. 18:13:39

nekem olga kéne. szóval mentsük ki.

Tordas 2011.05.13. 18:14:38

Olgá igye meg ámit fözöt.

rianna 2011.05.13. 18:15:22

most muszáj pár videót megnéznem, a képeken nincs rajta minden, amire kiváncsi lettem

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.13. 18:16:39

@MÁRIA TERÉZIA:

javítás!

Mentsük ki Olgát! Csatlakozzatok!

És a könnycseppes Magdolnát, bár lehet, hogy őt hamar szélnek eresztik, mert még Alekosz számára is leesett, hogy vannak, akiket nem szabad ennyire megalázni, mert nem bírják jól az alázást...

Zelefánt 2011.05.13. 18:17:36

@MÁRIA TERÉZIA:
Erre az Olgára már tényleg kíváncsi vagyok, mindenki vele hozakodik elő.
Ha valóban orosz, és indult ebben a borzalomban, tutira veszem, hogy helyt fog állni még akkor is, ha Tajgetoszról kiderül, hogy valóban a földre telepedett alien-ek egyik leszármazottja.
(Utóbbinak árulkodó jele a csaj torkán lefelé nyomott izé az előző adásban.)
De...Az az Olga...ő is ronda?...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.13. 18:17:49

@Tordas:

menjünk oda kollektíve a villához és kiáltozzuk kórusban:

OLGA MENEKÜLJ! SEGÍTÜNK! HAGYD EL A VILLÁT MOST!

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 18:18:27

@Tordas: :DD hogyne, csak azon gondolkodom, hogy az arcszeszezést mivel váltsam ki.
a pálinkából bebaszást vállalom. :D

@suzy q: múltkor még én köllöttem, cseszed.

rianna 2011.05.13. 18:20:08

@Tordas: egyetértek, őt sem kényszerítette senki, hogy bemenjen.

Hurri Kán 2011.05.13. 18:20:34

Hinnye, azér most nem irigylem ezt az Alekoszt. AZ ő élete se lehet benn olyan egyszerű... Monnyuk a lányoké se...

Zelefánt 2011.05.13. 18:21:57

@gyvy:
Miért, már megrohanták?...

Tordas 2011.05.13. 18:24:56

@Hódos Hajnalka: A homlokodat ne hagyd ki, alek oda is keni!

Éder mester 2011.05.13. 18:26:01

Ááá, megérte várni. :D

Hogy ez az Andi micsoda képmutató cemende, még az első randin a lelket kell kezelni.

Biztosan bepárásodott a szemüvege a pálesztől, azért kereste legutóbb Alek koronaékszerei körül a lelkét. Skandallum, na.

Az ötödik képen meg Alekosz úgy néz ki, mint Felipe, a kis belga cipővikszoló, aki a nagybácsi fényképezőjével próbál érvényesülni az úri (?) dámáknál.

A képeket nézegetve ugrott be, hogy mennyit röfögtem tegnap, amikor a három zuhanyrózsa és a főnyeremény útra keltek a "Greek Hero" feliratú furgonnal (Hellász Busszosz?).

Vagy más szerint is bájosan perverz, amikor egy angol beteg jelmezt viselő pszichopata három nőt invitál be egy lesötétített kisbuszba, álomrandi ígéretével?

Hurri Kán 2011.05.13. 18:26:20

@Zelefánt:
Igazából nem tudom, melyik lenne neki a nagyobb rossz... HA megrohanják, vagy ha nem rohanják :DDD

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.13. 18:27:31

@rianna:

Nem értitek a lényeget: kényszer, nem kényszer, VISSZAÉLÉS, amit a villa szereplőivel művel az RTL, tehát a műsorfelelős.

Attól mert valakik aláírják, hogy bármi megtehető velük, nem jelenti azt, hogy bármit alá lehet velük íratni.

Senkivel sem lehet aláíratni, hogy emberi méltóságában tetszőlegesen megsérthessék.

Tordas 2011.05.13. 18:28:02

@Éder mester: Nem külön mentek oda? Én úgy emlkészem.

Tordas 2011.05.13. 18:29:15

És a fagolyós ülésvédőt spottoltátok?

2011.05.13. 18:32:09

@Zelefánt: eldöntheted, 3. kép. Ő az Olga. Legalább 2 méteres babapofi. Nekem a haja nem tetszik, de hát ez az én problémám. :)

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 18:32:10

@Tordas: tudtam, hogy valamit kifelejtettem :DDD

dr. gernika 2011.05.13. 18:33:50

Oh köszönöm, gondolom jobb volt így, mintha láttam volna. Na majd ma! :)

És most smacizni fogtok Penelopéval? :)))

Zelefánt 2011.05.13. 18:34:26

@MÁRIA TERÉZIA:
Még egyik luvnya sem lázadt fel, tehát úgy vélhetik, mindez még belefér a szerződésükbe.
(Ezen is el lehet gondolkodni, de szerintem nem érdemes.)

Meridian74 2011.05.13. 18:34:42

"...Az igazi húspiac ezután kezdődik..."
Hát bazz az van, csak az van :)))

Amúgy valamelyik este néztem a coolTV-n a folytatást (alekosznakvaló vagy mit)... Eddig nem tűnt fel, de az megvan mindenkinek, hogy Giginek milyen nagy LAPÁTTENYEREI vannak? :D

És nem mellesleg hatalmas nagy ívekben és sűrűn ismétlődve csápol egyszerre mind a két kezével oldalirányban - majdnem szétüti a lapát kezeivel a képernyőt. ROFL!

Zelefánt 2011.05.13. 18:37:33

@beebeer:
A baltával vágott, fekete hajú?...
Uramisten, és ő állítólag...feljebb van, mint a többiek?...
Tud repülni, mint Dumbó, vagy hogyan?...

nagyon gromek 2011.05.13. 18:39:32

@MÁRIA TERÉZIA: mennyé má... ugye ezt nem gondolod komolyan? nincsenek fogságban. a VV-ből is ki lehett szállni következmények nélkül, valószínűleg innen is bárki, bármikor kijöhet, ha nem bírja a gyűrődést.

Ancilla 2011.05.13. 18:39:40

Hajnalka!

Elképesztően pontosak a hasonlataid és metaforáid!!! Nekem mindig csak RÉMLIK, mintha láttam volna már valami hasonlót, Te pedig egészen pontosan megfogalmazod, hogy mi az, amihez hasonló. A kisbusz Frédi és Béni autója, Alekosz mint polip, Dorisz mint nőstény labrador - 5*

Bevallom őszintén, én a műsoron nem tudok nevetni, mert nekem paródiának nem elég humoros, nem paródiának pedig ordenáréan gusztustalan, de a poszton könnyezve nevetek!!

Néhány reflexió:

Amikor reggel a lányokat mustrálgatta, szagolgatta Alekosz, nekem a rabszolgavásár vagy a cselédpiac jutott eszembe.

A zuhanyozós jelenet pedig egyenesen ombudsmanért kiált.

Ez lenne a szerelem a legfölsőbb szinteken??

Vagy tényleg paródia az egész? És ezt vajon a lányok is tudják???

Kérnék egy volt Alekosz-rajongót, nyilvánítson véleményt MOST Alekoszról!!! Ezt komolyan kérem!!

rianna 2011.05.13. 18:39:42

@MÁRIA TERÉZIA: okés, de akkor miért épp Olgát? a többinek is van méltósága, vagy nem?

Éder mester 2011.05.13. 18:40:12

@Tordas: ja tényleg, a csajok külön mentek. Azért így is kellemes lehetett. :)

A fagolyós díszítőelemet én is megkönnyeztem. Egyszerűen gyönyörű volt :D

janeausten 2011.05.13. 18:40:15

Én tegnap meg akartam nézni, kivételesen, mert Hajni meghozta a kedvemet hozzá... de a kenyér a zuhany alatt elemi felháborodást váltott ki belőlem, aztán kiakadtam azon, hogy miért kell tavasszal méregdrága csemegeszőlőt tapostatni a randiruhás, zavartan vihogó asszonykával,fájt a látvány! A többitől meg tényleg, bejött nálam is a sírva röhögök és aztakurvázok állapot, mert ezekre már szavak sincsenek...

csicserierika 2011.05.13. 18:42:32

@MÁRIA TERÉZIA: nem értem a felháborodásodat. Ők jelentkeztek, vállalták, ha nem tetszik lehet nekik is tiplizni, mint a villalakóknak.
Noszálynál is volt, aki nem fogadta el a rózsát és lelépett önként.
Lazulj már, és ne feledjük, hogy Aleknak is vannak jogai, csakhát aláírta a szerződést, ő nehezebben tud kiszállni ebből a hóbelevancból, ha valami nem tetszik neki.

2011.05.13. 18:43:05

@Zelefánt: Ő nem repül, eleve fent lebeg, 2 méteres magasságban. :)
Jó, ez a reggeli smink előtti állapot, egyébként ha megszólal izgalmas orosz akcentussal sokkal pozitívabb a benyomás. A haja nekem sem tetszik.

rianna 2011.05.13. 18:43:07

most nézem a zuhanyzós videót. Oli szuperproducer és műsorvezetőnek mi a feladata, ha alekosz magyarázza el a lányoknak, mi a feladat?

Zelefánt 2011.05.13. 18:43:22

@rianna:
Szerintem Oleg lesz az az Olga, és ezzel meg is van ki az egyik kakukktojás a villában.
(A másik szerintem.../lövés dörren, a kommentelő a klaviatúrára zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan....

apolka11 2011.05.13. 18:43:36

Szuper, ismét:))

Most olvastam valahol, hogy a csöcsös-tesók aktmodellek?
De mégis hogyan?

Feltámadt Rubens és újra festeni akar???

(Mert ők irtóra odavannak, de meglepő, hogy 25 és 27 évesek, ötvenes nőként akár büszkék is lehetnének, na de így. Mondjuk, lehet, vannak gyerekeik, nem néztem utána.)

Meridian74 2011.05.13. 18:45:03

Olgának két pici hibája van: picik a szemei, a másik kicsit furcsa a testalkata, de azon masszív aerobikkal lehjet segíteni :)

2011.05.13. 18:47:38

@apolka11: én meg azt olvastam, hogy prostituáltak... Mondjuk ezt ki is néztem belőlük.

csicserierika 2011.05.13. 18:47:51

már megint óvatlan voltam, gondoltam, hogy olvasás közben egy kis krémtúró nem árt. Majdnem megfulladtam.:)

Ancilla 2011.05.13. 18:48:16

@csicserierika: Tiszteletre méltó, hogy véded Alekoszt, de nekem ne mondja senki, hogy ha valakivel aláíratnak egy szerződést, köteles olyasmit is megcsinálni, ami az erkölcsi elveivel, jó ízlésével, emberségével ellenkezik. Még a katonáktól sem lehet minden helyzetre elfogadni a "parancsra cselekedtem" védekezést.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.13. 18:48:29

@csicserierika:

Én azt állítom, hogy ilyen szerződéseket nem szabadna senkivel aláíratni. Büntetném, ha bárki a másik elé ilyen szerződést tesz.

Nem érdekes, hogy a vv4 szereplők, vagy most a csajok ők aláírják e vagy sem, mert zéró hatalmuk van a céggel szemben, mivel pont azt írják alá, hogy bármi megtehető velük.

A vv4-nél dettó ez volt a helyzet. Attól mert valaki bármilyen indítatásból hagyja, hogy visszaéljenek vele, attól még a visszaélés nem igazolható.

Egyértelműen a cég a felelős. Illetve a konkrétan a műsorért felelős egyed, aki nem tudom kicsoda.

Zelefánt 2011.05.13. 18:48:36

@Meridian74:
De van még egy nagyobb is, de azt általában maga alá gyűri.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.13. 18:49:54

@rianna:

Igen, lenne méltósága csak elvették tőlük, de Olga eddig még tartotta magát, és még mielőtt vele is tennének valami borzalmat, hozzuk onnan ki.

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 18:50:27

@gernika: hogyne. de "esélye se lesz, hogy átdugja a számba a nyelvét. uralni fogom a száját. én fogom irányítani az eseményeket, mert ez egy ilyen típusú csaj, ezt igényli" (alekosz, andiról, olinak) :DDD

Ancilla 2011.05.13. 18:51:40

@MÁRIA TERÉZIA: Ha Olga olyan személyiség, aki ezt nem tűri, kijön. Ha tűri, akkor nem érdemes mozgalmat indítani a megmentéséért.

rianna 2011.05.13. 18:52:41

@MÁRIA TERÉZIA: nem hiszem, hogy kivételezni kellene valakivel, azért mert kevésbé hülye, mint a többi. A hülyéket is meg kell védeni, ha védelemre szorulnak.

apolka11 2011.05.13. 18:53:00

@beebeer: Hát, arra sokkal jobban emlékeztetnek, stílusuk is van hozzá, meg az idősebbiknek az a nyaki tetoválása is egész útszéli dizájn.

DE mintha ők mondták volna, hogy aktmodellek.

Egyébként (Hajnihoz hasonlóan rosszindulat nélkül) nagyon lestrapáltak szegény lányok a korukhoz képest. Egy húszas éveiben járó csajnak nem illene ennyi narancsbőr, háj, püffedtség. Nem arról van szó, hogy legyen mindenki bombanő, de látszik, hogy nem vigyáznak a testükre, nem feszesek, hanem lotty szinte mind, de hát ilyen mentális, szellemi állapotok mellett ugye mit lehetne várni.

Nemhiába a mondás ép testben ép lélek és viszont.

Albino Vernyul 2011.05.13. 18:54:05

Na keszuljetek, mar aki nezni birja, nemsokara indul az Alek/Oli perverz show.. En meg keresek magamnak valami mas programot..;)

navégremost 2011.05.13. 18:54:35

Egész nap azon gonndolkodám:-))mi a fenéhez hasonlított meseautójuk, amivel a kéjutazást megejtették. Hát igen Hajni, Frédi és Béni szerkezete, már megérte, hogy ma felkeltem, kösz!

dr. gernika 2011.05.13. 18:57:01

@Zelefánt: Elég autentikusnak tűnik az akcentusa. Amúgy a 3. képen ő van.

A negyediken meg miért van bekarikázva Alek füle?

@Hódos Hajnalka: Jesszus, ezt mondta, és aztán azt láthatta a szerencsés, aki nézte? :DDD

2011.05.13. 18:57:06

@apolka11: aktmodellek.... Ja. Nem is az a baj ebben az országban, hogy minden prostituált celeb akar lenni, hanem az, hogy annyira hülyének nézik az embereket. Ebből a szempontból becsülni is tudom Kelemen Annát, aki kimondja, ő prosti. A többi meg glammodell, DJ, aktmodell. Kérdem én mennyit kereshet egy aktmodell? Ilyen testtel?

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/05/12/ujabb_ket_not_kurvaztak_le_alekosz_haremebol/

Ancilla 2011.05.13. 18:58:01

@gernika: Szerintem a fülhallgatóra hívja fel a figyelmünket az a karika.

rianna 2011.05.13. 18:59:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: fókuszálj olgára ani helyett:P hátha tudod nézni:D

Jelentem, a kábelproblémám megoldódott, egy idióta kábel nem kellett sehova, ez volt a baj.

Zelefánt 2011.05.13. 18:59:10

@MÁRIA TERÉZIA:
Ez most egy nővédő-, vagy tv-műsor fikázó blog, kérem szépen?
Ha az előbbi, Önnek igaza van, de ha az utóbbi, akkor ezek a luvnyák mindent megérdemelnek, mert saját magukat juttatták oda, ahol most éppen leledzenek, s nem mellesleg pénzt is kapnak (és még többet remélnek majd) érte.
Baltavágott Olga sem kivétel ez alól, modern gladiátor, ha tetszik, szurkoljunk neki, de nehogy sajnáljuk, kérem, senki sem kényszerítette Tajgetosz közelébe, ugye.

dr. gernika 2011.05.13. 18:59:14

Oké, aki most látta a műsor promóját, láthatta, hogy a "szerelem a legfölsőbb szinteken" szöveg alá Alekot és Olivért vágták, ahogy melegen ölelkeznek...

Tordas 2011.05.13. 18:59:39

@Ancilla: Magdolna jól megoldott ah így vesszük, mert nem hajtotta végre a trombitás zuhanyt. Így is lehet.

lobster thermidor 2011.05.13. 18:59:58

Ebből még diplomáciai botrány lesz, mert a görögök előbb, vagy utóbb megunják, hogy ilyen rossz színben tünteti fel őket az RTL.
Megéri nekünk, hogy hadat üzenjenek egy ilyen Alekosz - féle farok miatt? :)

csicserierika 2011.05.13. 19:03:20

@Ancilla: arra gondolok, hogy maguktól jelentkeztek, biztos, hogy van vmi szerződésféle is, de az is biztos, hogy bármikor kiszállhatnak, mint Gina tette anno.
Hogy kinek mi fér bele és, hogy milyen indíttatásból tette, lehet sohasem tudjuk meg. Gyanítom, hogy többség csak szerepelni akar.
Alek hülye lett volna eldobni ezt az ajánlatot, hiszen a nők utáni epekedés tette népszerűvé többek között.
Gyanítom, hogy kissé zavart és ő esetleg nem így irányítaná a dolgokat, és van olyan ami neki sem tetszik.
Mindenesetre próbáljatok szórakozni rajta, ha nem megy olvassátok Hajnit és kapcsoljatok át egy másik adóra.

Zelefánt 2011.05.13. 19:03:25

@lobster thermidor:
És még orosz is van -- állítólag -- a szereplők között...
Mi lesz ebből?...A Balkán már amúgy is forrong....

Albino Vernyul 2011.05.13. 19:03:46

Scooter klipp, egy kupac nemet Alekosszal..;))

www.youtube.com/watch?v=hRqAOyXL15Q

sogeking 2011.05.13. 19:05:35

@Albino "karazsnyikov" vernyul: úgy nem megy, ha előtte meghekkeled a youtube-ot :)

Zelefánt 2011.05.13. 19:06:40

Verset is ír, itt a helye.
Lepke majd lektorálja.

dr. gernika 2011.05.13. 19:07:08

Ezek most jöttek rá, hogy Aleknek nincsenek érzelmei? Hát mit néztek fél évig?

sogeking 2011.05.13. 19:08:45

@gernika: majd kap érzelemcsipet, mint Data a Star Trekben

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 19:09:36

@MÁRIA TERÉZIA: Egyetértek!!! Most néztem meg a tegnapi AlekosznakValót, örülök, hogy Ági (intelligens, okos és szexi volt ebben az adásban) is megmenekült ettől a csókától!

Hurri Kán 2011.05.13. 19:09:38

@Zelefánt:
Mindegy... Ferenc Jóskát már úgyis leszarták a legyek...

lekváros varangy 2011.05.13. 19:17:56

Sziasztok !
Ma megint meghaltam a poszton, és imádom a kommentelőket is.
Magdinak összekeverednek a "gondolatai". Mind a három...

2011.05.13. 19:18:38

Virsli szép!!!!! Tetszik Alekosznak a műszempillája.
(ennél még a kínai piacon is ízlésesebbet lehet kapni)

Zelefánt 2011.05.13. 19:18:40

Most csak pislogok.
Egy darabig.
Jaj-jaj.

Ancilla 2011.05.13. 19:18:42

Olivér iszonyúan irritáló!!

zoxó 2011.05.13. 19:20:31

@lobster thermidor: Hátha Leonidaszt küldik meg a a többi 300-at, akkor nekem minden pénzt megér:))).

Hurri Kán 2011.05.13. 19:20:43

@lekváros varangy:
1. Levegőt beszívni.
2. Levegőt kifújni.
Mi a 3.?

Zelefánt 2011.05.13. 19:20:48

Ez az egyik a rettenetes ikrek közül?

pocokpocok 2011.05.13. 19:21:52

hello:élek még, csak sokkol az anyám, meg a műsor:)

Hurri Kán 2011.05.13. 19:22:05

@Zelefánt:
Gondolod az leköti a maradék szegmenseket? :D

pocokpocok 2011.05.13. 19:22:28

vers:15évesen jobbat írtam: könyörgöm: SZÓTAGSZÁÁÁM!

Zelefánt 2011.05.13. 19:22:37

A Víziló!
A Víziló!
Szambázik!
A teste!

guruló nokedli 2011.05.13. 19:23:10

Hajniiiii, úgy örülök, hogy teccett a versem!!!!!! Én már így is nyertesnek érzem magam, anélkül, hogy megízlelhetném tsókod íííízéjét.... :-))))

pocokpocok 2011.05.13. 19:23:36

könnyeket csalt a zongora a szemébe:nekem is! csak a röhögéstől:D

loverain 2011.05.13. 19:23:37

és a stresszhelyzet miatt kezd torzulni a külsőm...
ezt átveszem!

sogeking 2011.05.13. 19:23:52

kikészülök ettől a szemüveges nőtől :)

rianna 2011.05.13. 19:24:05

ugyanolyan ámbárnák ismertelek meg:)

@pocokpocok: nem tetszenek a verseink?:)))

pocokpocok 2011.05.13. 19:25:54

ez a p.cs hogy csókolózik úristen, mint egy buldózer..befenyítve odakötve tarkóba,aztán szárazra csapkodja az ember száját.ebből tuti szabadulás egy harapás!

foxglove (törölt) 2011.05.13. 19:25:56

@rianna: a vers mostantól nem menő, tessék szerelmeslevelet írni Aleknek.

pocokpocok 2011.05.13. 19:26:28

@rianna:
igyekszem visszaolvasni, csak itt az anyám,egész nap dolgoztat:)

dr. gernika 2011.05.13. 19:26:29

Ez a haltáp-budipapír nyeremény überelhetetlen. :DDD
Legalább a heti nyeremény energiaital. :)

Megvolt Oli hónaljszaglászása?

pocokpocok 2011.05.13. 19:27:02

@rianna: amúgy a csaj versére írtam.

csicserierika 2011.05.13. 19:28:25

@gernika: az Andira mondták. Figyelj :)

Zelefánt 2011.05.13. 19:28:32

Az lenne a király, ha azokat a ribiket baszná ki, akikkel pl. már elment kirándulni, és úgy érzik, hogy félig-meddig már sínen vannak...
Lenne nagy zűrzavar a baromfiudvarban...hiszen így nem lehet biztonságban senki...
(Vagy ezt súgják majd neki a zufók?)

2011.05.13. 19:28:32

Alekosznak már van egy nézése, ezt a ceremóniákra tartogatja, majdnem olyan intenzív, mint a kék villám Zoolandertől.

rianna 2011.05.13. 19:29:04

@pocokpocok: hát remélem is:D

@foxglove: mi a véleményed ádám kieséséről?

pocokpocok 2011.05.13. 19:29:09

írnák csípőből egy szösszenetet:
ez az alekosz akkora bal.fasz
kilóg, a kapanyél: igen jól hallasz.
királyi kiállás, testalkat, ámor, mind messze tőle, úristen, hányok!

ennyi..

lekváros varangy 2011.05.13. 19:29:39

Segítség ! Kihívásokkal küzdök. Mit kell tennem,hogy folyamatosan lássam a bejegyzéseket?

Albino Vernyul 2011.05.13. 19:30:02

@rianna: Ne viccelj mar, ezek mind a noi nem karikaturai, a ket himringyo meg a ferfiak kicsufolasa.. Amugy Anit nem adom, beeeee...;))

Büszke_troll 2011.05.13. 19:30:36

Értem a tegnapi műsorban a sellős verset. A haltápos szponzor szólt, hogy valahogy bele kellene venni a halakat is a showba.
Kíváncsi leszek mit kap a wc papíros cég.

Zelefánt 2011.05.13. 19:30:39

@gernika:
Meg, bár reméltem, hogy rajtam kívül senki sem vette észre, de ha mégis, nem emlékeztet majd rá.

foxglove (törölt) 2011.05.13. 19:32:17

@rianna: még mindig nem tértem magamhoz, nagyon haragszom, végig neki szurkoltam. Dani nem tette volna meg érte, és ha tényleg jó fej lett volna, akkor nem engedi, hogy Ádám feláldozza magát. Szerinted?

Ancilla 2011.05.13. 19:34:06

Úristen!! Alekosz nem ismerte a "strófa" kifejezést!!

Büszke_troll 2011.05.13. 19:34:16

Strófa, nem ismerte ezt a szót. Vazze

Zelefánt 2011.05.13. 19:34:22

"...nem ismertem azt a kifejezést, hogy strófa..."

grabb1 2011.05.13. 19:34:37

strofa? nem ismertem ezt a kifejezest :D

rianna 2011.05.13. 19:34:47

ajjaj, komoly irodalmi szakszó, strófa:D

@gernika: mi volt? mi volt?

@Albino "karazsnyikov" vernyul: :P

2011.05.13. 19:34:53

Strófa. Ismeretlen kifejezés. Egy érdi biztonsági őrnek. Úrstn!

Ancilla 2011.05.13. 19:35:24

@lekváros varangy: Nyomkodd folyamatosan az F5-öt! (Vagy van jobb módszer is?)

foxglove (törölt) 2011.05.13. 19:35:40

Azért ez annyira nem meglepő, ha valaki 8 általánost végzett évtizedekkel ezelőtt, ki tudja, milyen eredménnyel.

lekváros varangy 2011.05.13. 19:35:59

Ha Éva idegbeteg volt, Anitát hova sorolhatjuk?

2011.05.13. 19:37:05

@foxglove: legalább 5 évig járt énekórákra, irodalom is volt 3 évig. Érden nem használják a tanítónénik ezt a kifejezést?

Zelefánt 2011.05.13. 19:39:07

Na, a cigó ribi benne van a tévében,
de benn is marad, különben viszi a kamerát.

zsok 2011.05.13. 19:40:15

@gernika: sajnos az alsógatyavillantása is.

cigányribancok annyira kritikán aluliak, hogy műsor végéig megtartja őket a retekklub. ordenáré libák. jáááááááááj.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.13. 19:40:35

Peticsé, csak szólok, hogy Magdi az új Éva a műsorban! Lesz a kedvenced? :)

Olivér tutira rábeszéli Alekoszt, hogy hagyja őt benn a végéig, elvégre ő generálja azt a fajta szarkeverős feszültséget, amit Éva is a vv-ben.
Na meg hát ő is pont olyan ŐSZINTE!

Meridian74 2011.05.13. 19:40:58

A mai adás nézése közben eszembe jutott még valami, mi az ami sokkolóan rengeteg van ebben a műsorban: baltával szabott lófejekből!
:DDD

Hurri Kán 2011.05.13. 19:41:17

Tudja valaki, mi az a strófa?

guruló nokedli 2011.05.13. 19:41:38

jajajajjj, mindenkit rendkívüli módon irigylek, aki most ezekben a percekben is retinájába és dobhártyájába égeti a történéseket a baromfiudvarban... közvetítsetek, könyörgöm... :-))))))

2011.05.13. 19:42:13

@Zelefánt: na, ő az egyik "testvér". Szerintem is c.-ok, nem csak az útszéli stílus miatt..

sogeking 2011.05.13. 19:42:18

Olivér berakta a rágógumiját Alek fülébe

guruló nokedli 2011.05.13. 19:42:20

@gyvy: az nem valami faféle??? lsd. nyírfa, bükkfa....

foxglove (törölt) 2011.05.13. 19:42:57

@beebeer: nagyon sok embernél ennél sokkal rosszabb a helyzet, sajnos. Most nem akarok ebbe belemenni, de nagyon sok hasonló végzettségű, középkorú és idősebb embernek olyan szinten hiányos az alapvető műveltsége, hogy el sem hinnéd.

rianna 2011.05.13. 19:44:25

@foxglove: gerinces tett volt, csak tök fölösleges. Végülis mindenki magáért, most miért áldozd fel magad valakiért akit 2 hónapja ismersz?
Dani SSKK nem tette volna meg érte, s egyáltalan, olyan kis buta, lehet fel sem fogta az egészet. Utólag nem hiszem, hogy visszavonathatta volna, bár ki tudja...
A don azért nőtt a szememben, eddig túlságosan arrogánsnak tartottam.

lekváros varangy 2011.05.13. 19:44:30

Aleknak minden testrésze puha

Hurri Kán 2011.05.13. 19:45:34

@guruló nokedli:
No mingyár utánanézek valami kertészeti szakkönyvben :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.13. 19:45:41

"És a szám, a szám az milyen?"
Alekosz Alekosz-pózban, a csaj rajta és az orrát nyalogatja, szép volt.

sogeking 2011.05.13. 19:46:12

mondtam már? hajrá virsli :)

Albino Vernyul 2011.05.13. 19:46:47

Csak olvasva Titeket is kezdek idegileg lemerulni a musortol.. Vettem be egy kis ellenszert..:
www.youtube.com/watch?v=iwFSklgSLvk

Zelefánt 2011.05.13. 19:48:28

Lilut basznám ki először, ha Charlie Sheen lehetnék egy percre, legalább.

guruló nokedli 2011.05.13. 19:48:53

@jahuu: télleg, az kííííválóan ment neki... :-)

rianna 2011.05.13. 19:49:04

@Zelefánt: beatrix és magdi. Közös jellemzőjük az emelkedett hangnem, bármikor felismerheted őket:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.13. 19:49:14

Most úgy néz ki A., ahogy Liluval beszélget, mint egy félnótás Habsburg.

Meridian74 2011.05.13. 19:49:31

Aleknak a debelláknak az ujjak külső felével való simogatása nem valami pedofil hajlamra utaló magatartás?

Ha egy nőt, aki tetszik, azt személy szerint az egész tenyeremmel simogatom, nem pedig messziről, mint valami függönyt... :D

Zelefánt 2011.05.13. 19:49:49

Olga!
Bálna!
Maradna!

foxglove (törölt) 2011.05.13. 19:49:50

@Büszke_troll: Igen. Ez egy sajnálatos dolog, és az megint más kérdés, hogy ennek ellenére Alekoszt a fél ország az ún. intelligenciájáért élteti.

2011.05.13. 19:50:37

@foxglove: jó-jó, de hát magyarok vagyunk, vagy mi az Isten! Petőfit biztosan olvasott, a strófa nem olyan tájjellegű kifejezés, mint mondjuk a garaboly!

pocokpocok 2011.05.13. 19:51:24

@pushpang:
óó, mel és az ő s.gge:)(nyááál)

rianna 2011.05.13. 19:51:41

@pushpang: én is most vettem észre ezt a fantasztikus tünetegyüttest, amelyet ruháként visel.

Zelefánt 2011.05.13. 19:52:23

@guruló nokedli:
Hogy is van...nye balnaja?...

Hurri Kán 2011.05.13. 19:52:51

@foxglove:
Öööö...a miért???? :D

rianna 2011.05.13. 19:52:52

az a sárgaruhás megy ma, szvsz

guruló nokedli 2011.05.13. 19:53:50

@Zelefánt: olga bálnááá.... ili nye bálnááá :-))))

guruló nokedli 2011.05.13. 19:54:44

@Zelefánt: húú de még mennyire.... :-))) és ne nézz hülyének, én már baromira sajnálom, hogy nem tudok ma oroszul....

csicserierika 2011.05.13. 19:55:49

aki megmondja, hogy mi az a strófa, annak mondok egy viccet :) :)

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 19:59:11

a 19.37-kor írt kommenteknél tartok és most szólok, hogy felbasztam magam a cigányribancozáson, úgyhogy nem kéne feszíteni a húrt.
köszcsike.

ruzs54 2011.05.13. 19:59:31

Mesélj a nőkről, mesélj a nőkről…

Mi az ami téged is, engem is vonz?
Ha az Éva, a Gina, a Bardot, vagy a Koncz.
Mesélj a nőkről, mesélj a nőkről…
Mind felejthetetlen…szőke, a bronz………

Például Edit. -Gimnazista, karcsú, szőke, szelíd.
Ó, az első szerelem.
Judit. -Tánc közben, ha adott egy-egy puszit.
De csókot sohasem.
Dóra. -Rögtön eltűnt másnap virradóra,
Ma sem értem, hogy miért.
Amál. -Mindig tudta hány lépés a határ.
Ma Svédországban él.

És jött egy Mariann,
Imádtuk mindannyian.
De ő csak engem akart.
Még ma is tart,
Ha nem jön

Anni. - Ő tudott csak édes csókot adni.
Vajon tényleg szeretett?
Jolán. - Kedvesebb volt számára egy
Hatvan éves lehetett.
Kinga.- Mindig visszajött, akár az inga.
Pedig sokszor elhagyott.
Bea. - Kedvence a gin volt, nem a tea.
De mást is megivott.

És jött egy Izabell,
Éreztük szeretni kell.
De ő csak engem akart.
Még ma is tart,
Ha nem jön

Rita. - Kreolbőrű, mint egy senorita.
Olyan temperamentumos.
Ágnes. - Vonzott, mint egy jó elektromágnes.
Soha nem volt zárlatos.
Emmi. - Mégis máshoz akart férjhez menni.
Ó, a legszebb pillanat.
Csilla - El nem fogyott ajkáról a trilla
Meg a subi dubidi dá.

És jött egy Vivien
Azt mondtam: Merci, bien!
Mert ő is engem a, engem akart
Még ma is tart.

Ha nem jön Ő, az igazi Nő……
Hogy ki az a nő?
A következő!

2011.05.13. 20:00:37

@guruló nokedli: fiam az oroszt választotta második nyelvnek. Rájöttem, lehet, hogy az Alzheimer támad, kiesett az orosz ABC egyik fele a fejemből. :(
De a kiejtésén még tudok javítani! :))

csicserierika 2011.05.13. 20:01:16

@Zelefánt: erre a válaszra nem jár vicc :)

zsok 2011.05.13. 20:02:25

@Hódos Hajnalka: szíves elnézésed kérem, ámha ők gádzsiznak, akkor én is megengedem magamnak a stílust. külön-külön megfelelnek a jelzők?

Zelefánt 2011.05.13. 20:03:02

@Zelefánt:
Hümmm.
De nem tetszik, mert
nekem összesen nem volt annyi nőm,
mint itt másfél versszak alatt.
(Savanyú, savanyú, persze.)

guruló nokedli 2011.05.13. 20:03:19

@beebeer: a betűkre már én sem nagyon emlékszem, de a kiejtés még megy... a lányom ha szórakozni akar, könyörög, hogy beszéljek neki oroszul, de olyan jóóó ííííízessen, ahogy ők tényleg beszélnek... kár, hogy a gimijében nem indult orosz, ő is szívesen választotta volna, mert valahogy tetszik neki, olyan egzotikusnak tartja.... :-))

Kivétel 2011.05.13. 20:03:56

Miért kell Olivérnek minden adásban valamit zabálnia épp

pocokpocok 2011.05.13. 20:05:08

én agyonütni szeretném azt a madarat:D

Zelefánt 2011.05.13. 20:05:15

Hány
Szor
Kell
Még
Ma
Hány
Nom
???

pocokpocok 2011.05.13. 20:05:38

@Kivétel: ezt akartam írni én is:mindig csámcsog

Kivétel 2011.05.13. 20:06:45

Sajnos még mindig nem tetszik a műsor...:( pedig azt hittem, jókat mulatok majd rajta, de...nem

Zelefánt 2011.05.13. 20:07:44

Legalább láttam Olgát.
Ez is valami.

sogeking 2011.05.13. 20:07:51

semmi baj, az idő majd mindent elrendez :)

Meridian74 2011.05.13. 20:08:01

egyébként,most hogy nézem, arcra a legjobb az Éva.

Mme Chauchat 2011.05.13. 20:08:47

Reménytelenül
Az ember végül homokos,
szomorú, vizes síkra ér,
szétnéz merengve és okos
fejével biccent, nem remél.

2011.05.13. 20:08:50

@guruló nokedli: mondanám, hogy örülhetsz, hogy megúsztad, én először idegenkedtem a lelkesedésétől, rengeteg orosz filmet cipelt haza, amit együtt kellett megnéznünk. Attól tartottam, a szokásos tengernyi szenvedés lesz, de egész jók voltak!
Mára kicsit megkopott ez a lelkesedés, megreformálná az oroszokat; hagyják a francba a cirill betűket és a kibaszott lágyságjeleket! :))))

rianna 2011.05.13. 20:09:18

ez a nézés csábos akar lenni?:)

rianna 2011.05.13. 20:10:01

na végre igazam volt, a sárgaruhás megy

pocokpocok 2011.05.13. 20:10:27

olga olyan, mint egy királynő az udvarhölgyeivel ott fent..

Kivétel 2011.05.13. 20:10:58

@Meridian74: pont ezt akartam irni, az egyetlen talán aki még kinéz valahogy... legalábbis a feje, a testére nem emlékszem

Mme Chauchat 2011.05.13. 20:11:36

@beebeer: igazságtalan vagy...a keménységjelekről megfeledkeztél

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 20:11:52

@zsok: nem nyitok vitát. a tévében lehet gádzsizni, a kommentekben nem. ez van.

Zelefánt 2011.05.13. 20:13:17

Letéptem ezt a hangaszálat
Már tudhatod az ősz halott
E földön többé sose látlak
Ó idő szaga hangaszálak
És várlak téged tudhatod

sogeking 2011.05.13. 20:13:24

mindkettőnek egy pár boxkesztyűt, aztán hajrá

rianna 2011.05.13. 20:13:27

igazi nőies vitastílus

pocokpocok 2011.05.13. 20:13:46

jó éjt: re család :I

2011.05.13. 20:14:35

@Mme Chauchat: én olyanokra nem is emlékszem.... biztos az agyam Arzheilmer pusztította részein tároltam.

Kivétel 2011.05.13. 20:14:35

Csak nekem tűnik úgy, mintha egyik se járt volna még magas sarkúban sose? Ezt a béna tipogást, amit előadnak a lépcsőn...

Meridian74 2011.05.13. 20:15:31

Ilyen trampli nők? Magassarkúban? Csoda hogy nem törik ki a cipők sarka...

Mme Chauchat 2011.05.13. 20:16:22

Játékokat, hogy várjak, várjak, várjak
Pótlásnak és feledésnek ha kaptam
Eláltatott hőse az akarásnak
Most itt állok akaratlan-dermedtje
Ezer hazug játékos mátkaságnak
Futó csillagok fényüket rám szórták
S az élet helyett nem jöttek csak órák.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.05.13. 20:18:42

Aki teheti és nem látta a magyar (és lehet a nemzetközi) televíziózás legnagyobb trash jelenetét, az "erotikus" tusolást a 3 kg-os ponttyal, az sürgősen nézze meg.

02:30-tól:
www.youtube.com/watch?v=0y32vjo7HQk

Mme Chauchat 2011.05.13. 20:18:57

@beebeer: küldök ilyet is olyat is, s kiválasztod melyik tetszik: ъ és a ь

lac64 2011.05.13. 20:19:22

Sziasztok! Balázs mondta, hogy a coolon ma ki lesz a műsorvezető?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 20:19:41

@pushpang: Nem a nővérével, Beatrixszal kevered?

dr. gernika 2011.05.13. 20:20:38

Belealudtam a kulcsosztásba, kik estek ki?

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 20:21:01

@Mme Chauchat: maga ne küldjön semmit. analízist, most!

Hurri Kán 2011.05.13. 20:21:03

@zero:
Szegény ponty. Mit vétett?

2011.05.13. 20:21:50

@zero: Na, ezzel most tönkrevágtad Zelefánt estéjét!
Már eddig is annyit hányt szegény. :))))

guruló nokedli 2011.05.13. 20:22:31

@Mme Chauchat: jajajjj, feltolultak az oroszórai emlékeim... a lágy- és keményjel... meg a üjjjj vagy mi, de nem tudom, hogy kell beilleszteni... :-))))

rianna 2011.05.13. 20:22:44

@gernika: a festőnő, a dorisz (magas fekete nagydarab) és egy szőke:)

Mme Chauchat 2011.05.13. 20:23:27

@Hódos Hajnalka: kis feszélyt érzek itten, feszületet... A Varázshegyen várom az érdeklődő beutaltakat. Háromnegyedkor szájjalfestő terápiás csoport indul.

2011.05.13. 20:24:13

@Mme Chauchat: ne hozzál már zavarba, semmit nem tudok már oroszul, legfeljebb a ja kvam pisu, csivo zse bole, sto ja magu iso szakaty-ot, de azt mindenki.

dr. gernika 2011.05.13. 20:24:38

@rianna: Melyik a festőnő? Doriszt gondoltam, meg az a szőke, aki elöl állt, és nem sokat csinált eddig?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.05.13. 20:25:37

@gyvy:

Szerintem már nem élt akkor. de ha esetleg mégis élt, akkor ebbe tuti belehalt :)

Nem merek többet negyed 8-kor vacsorázni, tegnap is majdnem megfulladtam a tévé előtt ....

Mme Chauchat 2011.05.13. 20:25:49

@guruló nokedli: Ы / ы – jerü, az ö is i között, egészen hátul képezve. Erotikus tusolásnál előnyös, beillesztve.

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 20:26:05

@Mme Chauchat: jahhátha tudnám, merre van a Varázshegy, már lefele jönnék róla.

dr. gernika 2011.05.13. 20:26:18

@zsok: Hozzájuk képest Éva tényleg úrinő.

foxglove (törölt) 2011.05.13. 20:26:26

Lehetséges, hogy az Alekosz-oldalon van egy szpoiler, hogy ki a következő kieső.

rianna 2011.05.13. 20:26:50

@gernika: magdi, aki nem táncolt a trombitával tegnap. A szőke meg Szilvia.

Mme Chauchat 2011.05.13. 20:27:06

@sogeking: jesszasz...Megtalálták Olga erotikus homevideóját...:!

2011.05.13. 20:27:09

@Mme Chauchat: ъ, ez lehet a keményjel? Kizárásos alapon, a lágyságjelet felismertem.
Okos-e vagyok-e? :)

Mme Chauchat 2011.05.13. 20:28:35

@Hódos Hajnalka: ott is lehet maradni...hosszabb időre

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.05.13. 20:28:39

A Viasaton végignéztem a Nagy Ő (Párizs) és Nagy Ő (Róma) amcsi párkereső reality 2 évadját is, de ott nem láttam olyat, hogy a rózsaceremónia közben a főszereplő hosszan lesmárolja az egyik nőt, most ezt simán megcsinálta Alekosz. Hát nem egy Nagy Ő :-.)))

Kivétel 2011.05.13. 20:28:48

@zero: Jaj kár volt idetenned, tegnap sikerült megúszni, nem láttam, erre most meg tessék, csak belenéztem... kár volt... ki is hányt eddig? Hányjunk együtt!

Hurri Kán 2011.05.13. 20:29:15

@zero:
Hát, nem lettem volna szegény uszonyos helyében, SSKK...

Zelefánt 2011.05.13. 20:30:11

Ne lássatok meg

Ne adjatok rám aranyos palástot,
Nem kell a gyémántos korona,
De vigyétek a víg csörgő-sapkát is
S tarka köpönyeg sem kell soha.

Szürke-országnak vagyok a királya,
Láthatatlan trónom nekem ragyog.
Amíg nem láttok, nem ékesíttek,
Nem rubrikáztok, addig: vagyok.

foxglove (törölt) 2011.05.13. 20:31:55

@zero: a Nagy Ő teljesen más reality, mint ezek. Ennek a Benkő a magyar elődje, külföldön meg kb bármi, aminek benne van a címében a Love szó

2011.05.13. 20:33:46

@foxglove: igen, a már sokat emlegetett Rock of love és társai....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 20:36:25

@rianna: Szórakoztató! Beatrix vs Barbara - bírják a kiképzést!

Ancilla 2011.05.13. 20:39:12

Nekem van egy sejtésem: ez a két nagyhangú és közönséges nő(vér)nem is akarja Alekoszt. (Nem is úgy néznek ki, mint akinek egy ilyen típusú és stílusú pasi kellene.) Szerepet játszanak (beépített emberek), s az a feladatuk, hogy gerjesszék a konfliktust (vagyis azt, amit Lilu konfliktusnak nevez). Csakhogy túljátsszák a szerepüket, ezért kezdtem el gyanakodni.

rianna 2011.05.13. 20:39:39

@Peter_Cs: valóban, nem sokon múlott, hogy eltapossa szerencsétlen barbarát. Ez annnyira nem vicces:((

csicserierika 2011.05.13. 20:39:45

én hangos jajgatással próbálom csökkenteni a kínos epizódokat.
az meg volt, hogy valamelyik tesót el tudná képzelni, hogy kiviszi a rétre?
Isten velem volt, mert nem zabáltam éppen. :)

Kamanduk 2011.05.13. 20:40:11

@Kivétel: ...es hivd anyadat is! :)

YessicaHard 2011.05.13. 20:40:33

Emberek! Ezt nézzétek meg és értelmezzük együtt! 24:24-nél Magdi bepanírozza magát ipari mennyiségű hintőporral. Miért? Minek? Tegnap óta kínoz és gyötör a kérdés. A látványért előre elnézést kérek a most vacsorázóktól. Csak erős idegzetűeknek!!!!
alekosz.rtlklub.hu/video/128549

Hurri Kán 2011.05.13. 20:41:29

@YessicaHard:
Én még vacsora előtt vagyok (nem tervezek fogyókúrát), ha megnézem, nem veszi el az étvágyamat?

csicserierika 2011.05.13. 20:42:44

@YessicaHard: mivel ma sem kaptunk erre választ az öf-ban, ezért csak azt tudom javasolni, hogy személyesen kérdezed meg, majd ha kijön :)

2011.05.13. 20:44:03

@rianna: nem vicces, főleg, hogy ketten együtt kb. 5x nagyobb súlyt képviselnek, bár Kunkli Tivadar május eleji meccse óta, nem vagyok biztos benne, hogy a súlyfölény erőfölényt is jelent.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 20:45:05

@foxglove: Megvan, kire emlékeztet Veronika: a Benkő-show-ban is volt hasonló, Pavlik Tünde.

sogeking 2011.05.13. 20:45:38

@YessicaHard: de hogy lehet eljutni 24:24-ig ???

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 20:46:44

@rianna: @beebeer: Azért azt érzékeltem, hogy Barbara is kezd visszaszólogatni.

YessicaHard 2011.05.13. 20:47:10

@csicserierika: Én ettől nem kérdeznék soha semmit. Én azon csodálkozom, hogy edig senki nem ütötte meg őket. Ronda két némber. Bezzeg amikor Alekkal vannak, mind a kettő nagyon szende. És még ők mondják másokra hogy színészkednek!

YessicaHard 2011.05.13. 20:48:46

@sogeking: Megvárod míg betölt, és előre ugrasz. A döbbenetes látványért megéri.

2011.05.13. 20:49:51

@Peter_Cs: miért, nem szabad neki????
Az ilyen pontagyúakat azzal lehet kihozni a sodrukból, hogy kiröhögöd és nem ijedsz meg tőlük. Megőrzöd a higgadtságodat. Előbb-utóbb elborul az agyuk és támadhatók lesznek.
Tudom miről beszélek, képzett 8. kerületi polgár vagyok, mondhatni ketrecharcos.

sogeking 2011.05.13. 20:49:59

@YessicaHard: nem nagyon töltöget :)
nem baj, addig nézem végtelenítve, ahogy virsli egy kenyérrel zuhanyzik.

Hurri Kán 2011.05.13. 20:50:26

@YessicaHard:
Akkor mit ajánlasz: vacsi előtti, vagy utáni megtekintést?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 20:51:00

@Ancilla: @YessicaHard: Szerintem sokáig bent lesznek és az utolsó héten fognak kiesni, a győztes nem közülük lesz, ők a műsort csinálják, benne akarnak lenni a tévében.

YessicaHard 2011.05.13. 20:51:44

@gyvy: Inkább előtte mégis. De kemény lesz!!!!

velorexapáca 2011.05.13. 20:51:59

nem tudom, csak engem zavar, hogy ebben a műsorban alekosz halvány utánzata 2 héttel ezelőtti önmagának?

sogeking 2011.05.13. 20:53:08

izgi, már 18.03-nál vagyok

csicserierika 2011.05.13. 20:53:52

@YessicaHard: jól van na vicc volt, de tudok egy slicces viccet is, ma hallottam virslistől :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 20:54:26

@beebeer: Neki is ugyanúgy szabad, mint az összes többinek. Amúgy a végén kiröhögte Beatrixot.

foxglove (törölt) 2011.05.13. 20:54:57

@YessicaHard: Úristen láttam, láttam, nagyon durva!!!!!!!

csicserierika 2011.05.13. 20:55:30

@velorexapáca: nem volt még ilyen helyzetben. Minden nő őt akarja :)
Te nem lennél megzavarodva ? :)

YessicaHard 2011.05.13. 20:55:45

@velorexapáca: Nem, engem is zavar. Csak ugyanazokat a frázisokat puffogtatja egymás után minden csajnak "fantasztikus vagy" meg "csodálatos vagy" és unalmas közhelyeket sorol. Szerintem szánalmas ahogy adja a herceget meg az arisztokratát.

rianna 2011.05.13. 20:56:12

@Peter_Cs: @beebeer: nekem is volt egy ilyen kolléganőm, a már emlegetett baszatlan picsák egyike. Ennyire épp nem nyomult, de a habitusa az nagyon hasonló volt. Néha sikerült kezelni, de legtöbbször vitába szálltam vele. Pedig tudtam, hogy kellen viselkedjem vele.

Hurri Kán 2011.05.13. 20:56:16

Én ugyan elmúltam 18, de nem vagyok benne biztos, hogy ezzel együtt nekem való...

YessicaHard 2011.05.13. 20:56:40

@foxglove: Ugye? És miért csinálja vajon ezt?

rianna 2011.05.13. 20:57:50

@sogeking: ó, majdnem egyszerre nézzük, én 12.52-nél tartok:)

YessicaHard 2011.05.13. 20:57:56

@csicserierika: Én bírom a virslist. Egyszerű de legalább kedves. Ami ebben a mezőnyben azért nagy szó.

2011.05.13. 20:58:05

@Peter_Cs: kiröhögte, ez a legjobb taktika. Láttam, ahogy lefagy a pontagyú bálnák szoftvere.

foxglove (törölt) 2011.05.13. 20:58:33

@YessicaHard: nem csodálom, hogy így megzavart ez a jelenet, te szegény. Megértelek.

2011.05.13. 20:59:21

@rianna: az emlegetett bálnák minden csak nem "baszatlan" kategória. Alpári, útszéli nőszemélyek.

foxglove (törölt) 2011.05.13. 20:59:49

@sogeking: @rianna: Erősítsétek meg a lelketeket, csak annyit mondhatok.

YessicaHard 2011.05.13. 21:00:33

@foxglove: Sokkolt a látvány. És azt sem nagyon értem mire jó ez. Ennyi hintőport elpazarolni!

guruló nokedli 2011.05.13. 21:01:41

@Mme Chauchat: jaj, köszönöm szépen, igen, erre gondoltam.... és legtöbben nem is tudták kiejteni, és ü-nek ejtették, mint: ja bül v kino.... jajajjj, annyira érdekes volt ez akkoriban... :-))

rianna 2011.05.13. 21:03:17

@beebeer: lehet, még rosszabb lenne, ha baszatlanok lennének. Bár nem tom meddig lehet ezt fokozni.

Gigivel meg vagyok elégedve műsorvezetői szerepében:) Nem ártana rendesen öltöztetni, kedves stylistok, hogy ne huzogassa a blúzát állandóan.
És, kövezzeteek meg, a nyelvtanárnéni egész szimpi. A hangja nagyon hasonlít egy színésznő hangjára, mióta megláttam, próbálom kitalálni, ki az:)

navégremost 2011.05.13. 21:03:43

@Kivétel: Teljesen igazad van, amikor megláttam Olivért zabálni és rohanni, mert mindig mintha sürgős lenne - felordítottam, ez nem lehet igaz! Legalább néhány percre a látszatát mutassa, hogy publikusan tiszteli valamennyire, ha az ottani emberek nem, akkor a nézőket. Irgum-burgum, az anyját!

sogeking 2011.05.13. 21:04:11

szerintem vicces ez a hintőporozás :)

lehet kísértetet játszik,
esetleg behinttette a frissen beretfált testtájait, csak nem akarta nagyon feltűnően, ezért mindenhova rakatott:):)

amúgy a ford escortos csaj jobban néz ki, de még Gigi is aranyos, kár, hogy már korábban megismertem :D

Kivétel 2011.05.13. 21:04:21

@Kamanduk: tényleg, majdnem elfelejtettem:)

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 21:05:12

nyithatok új témát a hintőpor után?
szóval... azonnal teremjen itt valaki, akinek elmondhatom, hogy....

"ha megfordulsz a fejembe', a testem minden porcikája szambát jár"
mert nem bírok má' magammal, na :D

johanna-ne 2011.05.13. 21:06:51

@gyvy: a strófa verseléssel kapcsolatos szó,a balladánál mondjuk azt, hogy hány strófából áll /hány versszak

Kamanduk 2011.05.13. 21:08:03

@Kivétel: csapd le csacsi rulez, az egyutt hanyas tanacsado kezikonyve!!!!

Lizalány 2011.05.13. 21:08:09

Én azon akadtam ki,hogy Alek hogyhogy nem ismeri azt a szót,hogy strófa ? :O

Kivétel 2011.05.13. 21:08:17

@velorexapáca: egyetértek, ezt már többször én is leírtam.. ennek így már semmi értelme

YessicaHard 2011.05.13. 21:08:59

@Hódos Hajnalka: Nekem az tetszett még a múltkori szívcerenómiánál, amikor az egyik azt mondta "szeretnék még a szemed közé nézni" :)))

Hurri Kán 2011.05.13. 21:10:11

@YessicaHard:
Nem tudtam megfejteni ezt a hintőporozást. MÉg ha liszttel szórnák be, majd elevenen betolják a kisbálnát egy kemencébe, hogy megsüssék, azt megértem...

Hurri Kán 2011.05.13. 21:10:42

@johanna-ne:
Hálásan köszönöm, ma is tanultam valamit.

Kivétel 2011.05.13. 21:10:53

@Kamanduk: igen, már hallottam róla:)

2011.05.13. 21:12:40

@rianna: ki a nyelvtanár néni? Annyian vannak.... nem ugrik be.

arkangyal44 2011.05.13. 21:12:54

szép estét kedves kommentlakok. bocsánat,hogy sokat nem voltam,de az üzleti ügyeim miatt ki kellett ruccanóm Canadába 2 hétre de nem ússzátok meg újra itt vok:) valaki segítsen,mien verset kell írni,és mikorra,és mien hosszú legyen,és miről szojjon ???:))Dága Hajnika köszönjük eddigi áldozatos munkádat.

Ancilla 2011.05.13. 21:15:25

@rianna: Nekem is tetszik Gigi mint műsorvezető. S az is látszik (pontosabban: hallatszik), hogy kapott egy kis beszédtechnikai képzést. Nem hadar annyira, mint korábban, és sokkal tisztábban képezi a hangokat.

rianna 2011.05.13. 21:15:39

@YessicaHard: nem volt olyan szörnyű a hintőporozás:))Én legalábbis röhögtem rajta, sokkal szörnyűbbre számítottam:D
A célja viszont számomra is rejtély.

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 21:16:47

@YessicaHard: és úgy folytatta, a vesédig.

Najóvan, úgy látom, ma csajbuli lesz, töltsétek tele a harsonát pezsgővel, levetkőzöm, beállok a zuhany alá és kiiszom :D

@arkangyal44: oszt hozott-e nekem juharszirupot, ezzel kellett volna kezdeni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 21:17:53

@rianna: Pálos Zsuzsa hangjára hasonlít Ági hangja? Amúgy nagyon értelmesen nyilatkozott, nagyon dögösen nézett ki az AlekosznakValóban. Gigi műsorvezetése kellemes meglepetés a villabéli szerepléseiből kiindulva.

sogeking 2011.05.13. 21:20:02

@rianna: naugye :) szerintem ez az eddigi legviccesebb jelenet

rianna 2011.05.13. 21:20:29

@beebeer: nevekkel minding bajom van, egyéb infókat hamarabb megjegyzek:)
Ő Ágnes. szerintem a kora miatt kellett mennie.
alekosz.rtlklub.hu/jeloltek/987

@Ancilla:
igen, kellemes a fülnek, és az egész műsort jól bonyolította.

2011.05.13. 21:21:26

@Peter_Cs: persze, emlékszem. Csak azt nem értem, mit keresett a villában? Komolyan érdekelte Alekosz?

velorexapáca 2011.05.13. 21:21:32

@YessicaHard:
eleve a "kosztümös" megjelenése ízléstelen, pókhasával olyan benne mint egy kiélt vén kéjenc.

és ott van még a "szerkesztők" agymenése a tegnapi kirándulásba oltott májusi szőlőtapicskolás, mint egy identitás-zavaros borász rémálma tavaszi fagyok idején.
vagy ez a hogyan vegyél erotikus fürdőt egy döglött hallal..
sztem a kereskedelmi televíziózás szégyene.

ez a boldogság narancssárga madara, pedig borzalom, ha azt a kanárit kieresztik a kalitkából, halálra ítélik.
agyonverik a galambok 1-2 nap alatt.. nem vagyok egy állatvédő, de ez nekem állatkínzásnak tűnik..

egyszerűen, ez a feleség-keresősdinek hívott borzalom, megalázza a nőket, szándékoltan olyan helyzetekbe hozva őket, ami sérti az emberi méltóságot.

Ha megnézitek, itt egyetlen nő tudott felülemelkedni ezen a helyzeten, az pedig Olga volt.
Visszafogottan vesz részt a feladatokban és igyekszik kimaradni a feszkókból.

YessicaHard 2011.05.13. 21:21:52

@Hódos Hajnalka: "lányok, kompatibilizáltok - (ezen szakadtam a röhögéstől) - a tájjal"

navégremost 2011.05.13. 21:22:15

@Lizalány:vélhetően az udvari bolondnak még az elemi iskolában sem mondta senki, hogy a strófa, verssor. Lehet, hogy az általános iskolát is magán uton, esti tagozaton, kereszt félévenként végezte?:-)

arkangyal44 2011.05.13. 21:22:58

@Hódos Hajnalka: Drága Hajnika sajna szirupot nem hoztam,de el is vették volna a repülön,de sikerült egy csaknem 70 millás bizniszt összeütnöm :))ennyiért már itthon is vanik juharoscirup:))DD

2011.05.13. 21:23:31

@rianna: a kora miatt? Egy perccel sem tűnik idősebbnek mint a két kecske/farkas. Vagy Alekosz már gyermeket is kíván nemzeni? Mindjárt a kamerák előtt?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 21:24:03

@beebeer: Lehet, csak magának akart egy kis reklámot. Szerintem hozzá nagyságrendekkel jobb pasi való!

YessicaHard 2011.05.13. 21:24:26

@velorexapáca: Hát engem az zavar a legjobban, hogy az RTL elnézi, ahogy az a két ultraközönséges nőstény alázza a többi nőt. Közbe kellene avatkozniuk. Nekem ez gyalázatos.

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 21:26:10

www.youtube.com/watch?v=QhDvqTBUTsk

küldöm mindenkinek, aki nem Árpa Attiláért visong a tévé előtt :))

sztem nem lesz sok szúnyog az idén ....

velorexapáca 2011.05.13. 21:26:47

@YessicaHard:

ez egy külön bejegyzést megérne.

de sosem fogják őket kizárni, mert azzal elvesztenének egy bizonyos nézőréteget

rianna 2011.05.13. 21:28:07

@Peter_Cs: igeeeeeeeeeeen:D
köszönöm szépen peti, már napok óta nem tudok aludni emiatt.

@sogeking: ühüm:D Valamiért magárakente, de amikor a másik csaj szórta, az már poén volt. Ha nem lenne ilyen hülyepicsa, azt mondanám, van humorérzéke.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 21:28:22

@beebeer: Ági megjelenését sok tizen- és huszonéves is megirigyelheti!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 21:30:17

@velorexapáca: Az ilyen típusú műsorok nagyobbrészt a balhékra épülnek.

2011.05.13. 21:31:50

@Peter_Cs: nem jutok szóhoz! Megdicsértél egy normális nőt! Nem egy ordenáré útszélit!

velorexapáca 2011.05.13. 21:32:13

aZistn áldjon Hajni:-)
mindig lemaradtam erről a félistenről, de most!! Hála Neked, épp odakapcsoltam.. hát a látvány mindent megért.. a többi érzékszervem behatásait, most mellőzném:-):-/

YessicaHard 2011.05.13. 21:32:54

@velorexapáca: Igen, de azért van egy határ,és ez nálam már túlment azon a határon, a verbális, durva alázás is tűrhetetlen. Amúgy elgondolkodtat, hogy ennek a két nősténynek honnan ered az iszonyatos önbizalma és az uralkodnivágyása. Bezzeg a mai összefoglalóban nem szégyellték el magukat, amikor a saját maguk által írt szöveget sem bírták felolvasni.

velorexapáca 2011.05.13. 21:33:26

@Peter_Cs:
valahol ezt írtam én is.. - kissé másképp megközelítve :-)

sogeking 2011.05.13. 21:33:33

@rianna: de utána gyorsan le kellet volna feküdnie a fűbe, hogy csináljon egy lenyomatot :)

a végén amikor felemelt kezekkel fut, oda képzeletem egy atlétatrikós zombialekot, ahogy üldözi :D

(közben kiírta a honlap, hogy túl sokszor néztem meg azt a részletet, és többször nem lehet.)

rianna 2011.05.13. 21:33:39

@beebeer: szerintem is jól néz ki. De 44 éves, alek meg inkább naposcsibét akar.
Ne adj ötleteket, kicsialeknemző-show azért ne legyen:)

@Hódos Hajnalka: jaj kedves, de jó, hogy szóltál, a végét legalább láttam:D

grabb1 2011.05.13. 21:34:40

Hajnalka

Alekosz szolohegyi jelmeze nem volt rossz, mindjart harom karakterrel is kompatibilizalhato:
-laszlo de almasy
-xx. szazad elejei afrika utazo day offjan az oazisban
-a francia borvidekek hangulattyjat idezo, reszeg petanque jatekos.
Leginkabb talan az utobbi.

rianna 2011.05.13. 21:38:45

@sogeking: kár lett volna, hogy 3 nm-en kiégjen a műfű:)

Kivétel 2011.05.13. 21:39:42

@velorexapáca: Hú, akkor irigykedj: nem olyan rég a mellettünk lévő asztalnál ebédelt a MOM-ban... élőben is meggyőző volt:)

nagyon gromek 2011.05.13. 21:40:12

@Hódos Hajnalka: ááááh Hajni, ezért külön imádlak, még akkor is ha erotikus harsonából iszod a pezsgőt a zuhany alatt. :)

velorexapáca 2011.05.13. 21:40:17

@YessicaHard:
igen, vannak miattuk durva jelenetek. :-(
sőt attól félek, egyszer annyira elborul az agyuk, hogy valakit megtépnek.

kérdésaz, hogy ezért a műsorért kik és hány alkalommal jelentik majd fel a készítőket a Médiahatóságnál.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.05.13. 21:40:48

Szép estét Mindenkinek! Csatlakozom a csajbulihoz, ha lehet :-)
Először is maxi respect Hajninak, aki ismét alkimistává vált. :-) Komolyan életveszély bármilyen folyadék fogyasztása közben olvasni a posztot. :-DD

Megnéztem a hintőporos jelenetet és értelmes magyarázat nem jut eszembe, talán valami izzadásgátló módszer?

A VV4 után, amit szigorúan olvasva követtem, azt gondoltam, hogy elértünk a gödör fenekére, de megnyugodva látom, hogy nem. :-)))

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 21:45:06

@nagyon gromek: te, ha gondolod, be is rántalak alá, vannak a harsonával is terveim....

@DóraTanár: hijj, hánézdmá, kivanitt! :))) hellóbelló! :D

Norbi812 2011.05.13. 21:50:16

Számomra az egész műsor olyan idegen és fura, mióta az első részben begörgették a vörös szőnyeget... Alekosz persze szerepet játszik, de azért ez túl sok. Pár hete még egy esetlen, de kedves, szerethető pali volt a villában, akit mindenki visszautasított, amikor meg lehetősége volt, akkor se volt képes teljesíteni (Szandikás égés). Itt meg úgy állítják be, mint az Isten férfit, úgy is viselkedik, mintha az lenne és ez sok. Ez nem az igazi Alekosz. Meg érzek benne semmi felszabadultágot se. Olyan előre minden le van beszélve és forgassunk ízű. Persze minden előre lebeszélt, de semmi spontán nincs benne. A Benkő műsort nem láttam (utálom a Benkőt), de ha az is ilyen volt...

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.05.13. 21:52:27

@Hódos Hajnalka: Vagyok én ám, minden nap olvaslak, mindent amit írsz. Rendületlenül! Sőt azt is bevallom, hogy a VV döntőt is végigolvastam a Velveten. :-) A TV-t szerintem hamarosan eladom... teljesen feleslegesen törölgetem róla a port :-)

A mai poszt olvasása során viszont muszáj voltam megnézni ezt a reggeli inspekciós részt és a netről megnéztem... hát komoly sokk ért.., de olvasni jobb :-)

nagyon gromek 2011.05.13. 21:57:11

@Hódos Hajnalka: húha! most gondolkodóba ejtettél :)

Nibelung 2011.05.13. 21:58:03

A Hódos Hajnalka postjai olyanok, mintha Hódos Hajnalka paródiák lennének.

Tordas 2011.05.13. 21:59:02

@gyvy: Bármi is az, fából van a nyele különben stróva lenne.

Zuzimama 2011.05.13. 21:59:28

Remélem kiadják ezt a szerencsétlenkedést DVD-n, aztán ha a gyerekeim rosszak lesznek megnézetek velük egy-két részt!!!!

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 21:59:52

@DóraTanár: hát a vv döntőt anyukám is, nahhát... :DDD

@nagyon gromek: régen rossz. cselekedjünk. :D

Tordas 2011.05.13. 22:01:18

A kis Barbi milyen szépen lerendezte a transzneműt!

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 22:02:22

@Nibelung: és most beintettél vagy benyaltál?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.13. 22:05:43

@Norbi812: teljesen egyetértek veled. Ebben a műsorban elveszett Alekosz; pont az az Alekosz, akit kedveltek, akit viccesnek tartottak (nem röhejesnek, mint most) akiért jó sokan kampányoltak és kemény telefonszámlával elérték, hogy nyerjen.
Ez, a "műsor" mintha valami furcsa groteszk vagy paródia lenne. Itt A. a vv-ben megismert önmagával egyáltalán nem kompatibilis. Érthetetlen.

A Benkő -már amennyi adást láttam belőle-, úgy rémlik, az is eléggé moderált volt, de nem ennyire. Meg hát nem 16 csajjal indított. Ez itt valami fura kotyvaléka a Nagyőnek, meg a xy asszonyt keresnek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.13. 22:07:19

@pushpang: "Itt A. a vv-ben megismert önmagával egyáltalán nem kompatibilis. "
Ez faszság volt, naná, hogy kompatibilis - szerepet játszhat.

fran7 2011.05.13. 22:08:30

@Hódos Hajnalka: Azt még ő se tudja, csak jól hangzott elsőre ez a mondat.

apolka11 2011.05.13. 22:15:13

Olyan, de olyan hülyék vagytok:):)
(benyalás volt, nem beintés)

Olivérnek ez a teli szájas belépője ma is, elképesztő!
Remélem eléri a vágósúlyt a műsor végére ha ennyit zabál, aztán talán arra is lehetne valami jó kis műsort építeni.
(disznóvágás Újbudán vagy ilyesmi)

lupacchiotta 2011.05.13. 22:15:42

@Hódos Hajnalka: A "nemváltoztatóműtét" már az első öfidnél az eszembe jutott, és ezzel együtt az is, amikor a nővérem, azt hiszem 1975-ben lerakott a Derkovits szobornál: itt várjatok meg, beszélnem kell a J...-val!, és mi vártunk. Az ovis barátnőmmel, aki a várakozás közben felvilágosított, hogy ha én lánynak születtem, belőlem pasi már nem lesz... Előtte azt hittem és megvoltam győződve, hogy az leszek, aki akarok lenni... Az majd kialakul... gondoltam... 4-5 évesen..
És mi lett belőlem? Egy csupacsöcs...?
Hajni, nagyon köszönöm hogy ma nem szerepelt a farkas szó ezen lények megjelenítésében... :)

silentscream 2011.05.13. 22:17:37

A hód (szabadvers)

Kicsiny, gömböly testtel remegsz csak ajkamon
S párás leheleted végigfut az éjen.
Ó, te csöpp virág, te bűntelen igazgyöngy
Fogad a szívembe, húsod húsba vág.

Imádlak, s kérlek, fertőzz engem kéjjel
Kicsiny szőrös manó, vörhenyes krahedli!
Kívánlak, remegek, s érted epedek
Bájodat múló időnk sem tompítja.

Feszíti vaskézzel az idő tomporom
Húzza az iga lepkekönnyed hájam
S röcögő idommal hozzád simulok én
Te Hód, hódolok néked, itt vagyok!

S csak egyszer harapnál meg! Egyszer nyalnál végig,
te döngő bambuszpocok, kókuszos puszedli,
Szerelmünk izzik, s perzseli aurám
Gyönyörünk szív-kelyhét vajon ki issza ki?

(remélem megfelel, írá közben alkotta magát :D sztem elég borzasztó lett :D)

nagyon gromek 2011.05.13. 22:18:17

@Hódos Hajnalka: rádumáltál. bár azért ennyi beszélgetést nem igénylek előtte. :D

YessicaHard 2011.05.13. 22:19:21

Ja, a kedvencem ebből a részből az "egy présgép vagy, anyukám" beszólás volt. Ott kiesett Alek a Mágnás Miska- Teddy Meldrum szerepkörből és önmaga lett egy pillanatra.

Ancilla 2011.05.13. 22:19:43

@pushpang: Én is így látom kezdettől fogva.
Komolytalan az egész. Egy hevenyészve összedobott, átgondolatlan és meghatározatlan műfajú valami.

A két pasi (Alekosz és Olivér) jópofa játéknak tekinti, ahol van minden, ami kell nekik: csajok, ital (korlátozás nélkül), luxus körülmények.

A másik oldalon viszont valós érzelmek (ha nem is mindenkiben), melyekkel nem lenne szabad játszani. S bármennyire is butuskák és bevállalósak ezek a lányok, ennyire hülyének tekinteni őket nem etikus. Pedig annak tekintik őket. Balázs alig tudja (olykor nem is tudja) visszafojtani a röhögését.

Ezeknek a nőknek nincsenek hozzátartozóik, akik protestálnának? Én borzasztóan felháborodnék, ha valaki a hozzátartozóim vagy a barátnőim közül ilyen méltatlan helyzetbe kerülne.

Nibelung 2011.05.13. 22:24:21

@Hódos Hajnalka: A Modoros blogban volna a helyed, mert nagyon modoros vagy.
"Visítva röhögtem" és társai.

YessicaHard 2011.05.13. 22:25:05

@Ancilla: Minden szavad igaz. De az emberség nem szempont a médiában, még nem jöttél rá?

apolka11 2011.05.13. 22:28:43

@Ancilla: Szerintem aki ilyen lesz, mint ezeknek a lányoknak a nagy része, azoknak semmiféle rokonuk, barátjuk nem protestál, hiszen nem ilyen a közeg (másképp nem lennének ilyenek), inkább büszkék rá, hogy a lányka benn van a tévében.

Te protestálnál, de gondolom nincs olyan barátod, rokonod, akinél sanszos, hogy egy ilyen műsorba jelentkezne.

keptelen kepkeret 2011.05.13. 22:32:39

En a VV-t sem lattam,csak toled olvastam,konnyezve rohogtem,ma viszont egy kedves ismeros feszbukon linkelte ezt a musort es kesz.Kifogytam a szavakbol.Nem vagyok prud,sznob,whatever,de amikor a nagydarab c..k..va elkezdett uvolteni a szemuveges lannyal,akkorat szokkentem mint egy hegyikecske,es a kanape legtavalobbi sarkaba huzodtam be-osztonosen.Komolyan felelmetes volt,es en ezt ugy ahogy van betiltanam,frankon,hogy lehet ilyen musort leadni?Mindegy,nem hozongok,remelem legkozelebb vasaloval es hajszarotoval kell megint tusolniuk-aram alatt.

Ancilla 2011.05.13. 22:34:51

@apolka11: Ebben igazat kell, hogy adjak neked. Mert pl. milyen szülei vannak annak az Éva nevű lánynak, akit - saját elmondása szerint - a szülei rugdostak be a villába, noha jelenleg éppen érettségizik. Pontosabban: érettségiznie kellene.

keptelen kepkeret 2011.05.13. 22:37:04

@Ancilla: Detto,amikor neztem ugyanez futott at az agyamon,hogy uristen,ennel mi megalazobb van?Mondom ezt ferfiimado,feminista-utalokent.Ilyen zuhanyzos,riszald,mutogasd magad(azaz erre hasonlito jelenetet)utoljara a Solo-ban lattam,ami a fasizmusrol szolt,konkretan arrol,hogy lanyokat,fiukat valogatnak ugyanilyen alapon,es kesobb szart etetnek veluk(itt ki is kapcsoltam).Ezeknek a noknek senki nem mondja,hogy ez ciki,ezt nem kene,ez nem melto hozza?Hol vannak a csalad,a baratok?
Egyaltan.Ez egy beteg vilag.

Tordas 2011.05.13. 22:38:21

A Kazal rajongók figyelmébe ajánlom a nappali asztalán található Oválpálya szobrocskát, mely mint a Vőlegény lelki társának óvó pillantásaként értelmezhető. Vagy Szauron szeme, ezt még nem tudom eldönten.

keptelen kepkeret 2011.05.13. 22:40:41

@YessicaHard: Abszolut egyetertek.Ahogy elkezdett uvolteni,en kizartam volna.

YessicaHard 2011.05.13. 22:44:47

@Tordas: :)))))Nem hittem volna hogy valaha is visszasírom Kazalt. De most ez van.

penelope garcia 2011.05.13. 22:45:45

Hajni, hát nem is tetszettek igazán a haikujaim?!
Csak a testem kell neked, a lelkemet leszarod?! Hát mi vagyok én neked, negyven éves lábtörlő??!!
Nem is tudom ezek után hagyom-e, hogy megsétáltass.
szippp szippp

dr. gernika 2011.05.13. 22:46:36

@zero: Megnéztem, már nem halok meg úgy, hogy nem láttam mindent... :S

Tordas 2011.05.13. 22:47:52

@penelope garcia: De sakkozni úgy sakkozol-e mint Bobi Fiser? (a hal motívum már itt felfedezhető a tubifex szponzor miatt, gondolom)

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 22:49:06

@Nibelung: szarok a modoros blogra nagy ívben.
ha nem tetszik, nem olvasod, kussols és elhúzol a picsába. és pláne nem kommentelsz, kicsim.

keptelen kepkeret 2011.05.13. 22:54:14

avatarom van vagy nincs?!:-))

fran7 2011.05.13. 22:57:37

Szaggatva végignéztem a műsort. Annyit mondanék, hogy Balázs rátapintott a lényegre. Alek itt már trófea, nem ember, nem férfi. A lányok felismerve, hogy mibe csöppentek, már nem kapcsolatot akarnak, hanem igazolni azt, hogy ők nem teljesen idióták, pedig eljöttek önként és dalolva erre a műsorra.
Alek kitett három szelídebb, valóban nem túl mutatós lányt. Pedig ők lettek volna az ő szintje. "Övet akar, de csak madzagot érdemel."

Napkutya 2011.05.13. 23:01:25

Ülök a gép mellett dolgozom. Gondoltam megnézek egyet, mielőtt bármit mondanék róla.

Nos,hát, nem Alain Delon, nem egy Travolta.

Kicsi.

Savanyú.

De a miénk. :(

Legyünk már eszünknél, ez az egész szar csak egy kiegészítő licenc az eredeti produkcióhoz, -ahhoz, ami már Amerikában is penészes. Egy jó mód az olcsó, saját műsorgyártásra, amit ki lehet fizettetni a nézőkkel.

RETTENTŐEN (!!!!) hülye a Magyar!

Bravó srácok!

Ancilla 2011.05.13. 23:05:53

@fran7: De mit vártak ezek a lányok egy olyan műsortól, melynek a frontembere a roppant ízléses csínytevéseiről ismert Olivér??

S milyen legfölsőbb szintű szerelmet vártak egy olyan embertől, aki fáradhatatlanul és levakarhatatlanul molesztálta villabéli nőtársait - akár öt perc különbséggel egyiket a másik után?

Na jó, nem Alekoszt akartak, hanem ismertséget. No de ilyet? Fagyott hallal, vasalóval, vasvillával zuhanyozni egy ország nyilvánossága előtt, miközben két hím csorgatja a nyálát?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 23:08:39

@Ancilla: Ennek az Évának az anyja adott szürkített napraforgót Anikónak.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.13. 23:09:00

Tegnap ahogy belenéztem a műsorba, az fogalmazódott meg bennem, hogy az egész VV mintha csak erre lett volna kihegyezve. Szó sem volt róla, hogy meglátták Alekoszban a nagy lehetőséget. Már eleve úgy válogattak be mindenkit, hogy egy ilyen műsorban lehessen utána.

dr. gernika 2011.05.13. 23:10:10

@beebeer: 5 bent töltött nap után szerintem már baszatlanok.

suzy q 2011.05.13. 23:10:47

@Hódos Hajnalka minél többet olvaslak,sajnos rá kell jönnöm, túl okos és vicces vagy hozzám. olga meg csak hallgatna mellettem hosszan, bólogatna mindenre, kinek ne kéne egy ilyen nő.

suzy q 2011.05.13. 23:11:41

báááá valaki észrevette, hogy elhangzott az első poén fél év után alekosz szájából amúgy a bolygó neve halál.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.13. 23:12:11

Az a legröhejesebb az egész műsorban, hogy a retek gyártja az Alek imidzset, szegény csávó meg próbálja úgy előadni a fülébe mondott baromságokat, mintha ő találta volna ki éppen ott. Ettől még röhejesebb az egész.

Chuck Νorris 2011.05.13. 23:13:11

hello
a versversenynek már vége?

Ancilla 2011.05.13. 23:14:34

@Peter_Cs: Ezt a nemes jellemre és kulturáltságra valló jelenetet sajnos nem láttam, de így most már elhiszem, hogy az Alekosz vagy érettségi dilemmát valóban a szülői rugdosás oldotta meg.

dr. gernika 2011.05.13. 23:14:44

@Lizalány: Te még fél év után kiakadsz azon, hogy Alek nem ismer egy szót?
Én azon csodálkoztam, hogy ezt bevallja.

Tordas 2011.05.13. 23:15:58

@Chuck Νorris: Cirka 23 órája 15 perce és 43 másodperce

fran7 2011.05.13. 23:21:05

@Ancilla: Ez ilyen elsőre jó ötletnek tűnt, mint szerencsétlen Tordasnak, és nem tudta beismerni, hogy hibázott. Minél kevésbé ismered be, hogy hibáztál, annál elkötelezettebb vagy. Ha hallal fürödtél, sokkal nehezebb beismerni, hogy Alek nem az, akinek gondoltad.
Durva példa. Elmész Hitler beszédére. Tudod, hogy ez valami szörnyűt jelent, amit mond. De meg kell magyaráznod magadnak miért is mentél el. Válaszaid: Totál hülye vagyok. vagy azért jó szónok, jó volt a társaság, fiatalkori botlás, vagy ott vagy a következőn is. S az a baj, hogy ez a jó dolgokkal is így van, működik az ember. Kevés benne a racionalitás. Az önigazolás durva dolog csak egy embert kell becsapni.

Pink szabadságon (törölt) 2011.05.13. 23:21:35

joestét
Kíváncsi vok lesz-e majd verekedés. Vagy minimum köpködés. Mert fokozni kell vhogy

Ancilla 2011.05.13. 23:22:13

@Gee Halen: Érdekes, amit írsz. És valóban: már a legelején feltűnően sztárolták (főleg Balázs) Alekoszt, s éppen a csajozást emelték ki a tulajdonságai közül - már akkor, a legelején, amikor beköltözött.

S utána is már-már szürreálisan erőltette Alekosz a nők utáni kajtatást (még a tanárnőkkel is). Tehát már ezt a műsort készítették volna elő?

S Olivér is ezért ment ki félidőben, hogy előkészítse a terepet???

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.13. 23:25:09

Az a hihetetlen, hogy a VV4 ehhez a műsorhoz képest magasan képzett professzoroknak illó úrias kultúrműsornak tetszett.

genevieve 2011.05.13. 23:29:28

@Ancilla: persze, azért csináltak egy fél éves nagy projektet, hogy egy 3 hetes baromságot eladhassanak vele:DDDDDD

Albino Vernyul 2011.05.13. 23:31:04

Coolon megint Gigi van..?!

Hurri Kán 2011.05.13. 23:33:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Miért, a Private Goldon kéne lennie? :D

fran7 2011.05.13. 23:34:24

@genevieve: Bolondságnak hangzik, de van ebben némi ráció. Szerintem keresték a lehetőséget egy ilyen műsor létrehozására Alek szeréncséjére/ balszerencséjére alkalmasnak bizonyult erre a szerepre.

genevieve 2011.05.13. 23:35:38

nagyon csinos:-)
és nagyon nyugodt és jól beszél

genevieve 2011.05.13. 23:36:54

@fran7: szerintem csak hozta magát a szitu...a két műsor nem azonos fajsúlyú

Albino Vernyul 2011.05.13. 23:37:49

@genevieve: Pedig ma nem volt jo napja..;)

fran7 2011.05.13. 23:41:04

@genevieve: Persze, hogy nem de ha régen kenyeret sütöttek közben csináltak lángost, langallót, egeres kenyeret. Úgy volt kiszámítva.
Közben Ruzsa Magdival népzene világzene a tv2-őn. Tényleg másképp kelt fel a nap.

genevieve 2011.05.13. 23:44:01

@fran7: igen,, melléktermék:-)

de előbb azt feltételezték, hogy a vv-t csinálták azért, hogy aleknak lehessen egy ilyen műsora:-)

@Albino "karazsnyikov" vernyul: egyébként eddig úgy tünik jobban megy neki mint giginek...nem bakizott még egyet sem

guruló nokedli 2011.05.13. 23:44:59

Nézem a Nekedvalót. Ez a Magdi egyáltalán nem való volt ebbe a műsorba. Nem is hiszem, hogy ő önként jelentkezett volna... ti mit gondoltok?

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 23:46:04

@guruló nokedli: azt, hogy ilyen kibaszott szar napom régen volt és üvölteni tudnék.

fran7 2011.05.13. 23:47:21

@guruló nokedli: Mivel festőművész volt megadva foglalkozásnak, elképzelhető, hogy ennyire elvarázsolt ember, hogy magától ment, bár egy értelmes nőnek tűnt nekem is.

Albino Vernyul 2011.05.13. 23:47:26

@Hódos Hajnalka: Uvoltsuuuuunk egyutt a medence partjan.. Vauuuuuuuuuuuuuuuuuu... Uuuuuuuuuuuuuuuu.....

Zelefánt 2011.05.13. 23:47:36

@Gee Halen:
Az is hihetetlen, hogy egy Ady-verset beírtam ide, és HvH reakciója egyből az volt, hogy "Hisztérikusan röhögök."
Hová keveredtem, én barom.

genevieve 2011.05.13. 23:50:00

@guruló nokedli: most az alekosznak valóban a 3 kiesett lány, nagyon örül annak, hogy már kint vannak:-DD

guruló nokedli 2011.05.13. 23:51:05

@Hódos Hajnalka: akarsz beszélni róla??? .....nem is hiszem, hogy szar napod volt, mert akkor nem tudtál volna ilyen fergeteges öfit rittyenteni....

Zelefánt 2011.05.13. 23:53:52

@genevieve:
Kik estek ki? (Lemaradtam.)

Pink szabadságon (törölt) 2011.05.13. 23:54:52

@Hódos Hajnalka: ma péntek van és 13a. De már csak 5percig:)Fogd rá erre.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.13. 23:57:43

Mire gondolt Magdolna, mikor Alekosz bevallotta neki, hogy eddig nem ismerte a "strófa" szót.

eddig három szóról vallotta be Alekosz, hogy nem ismeri:

pikírt, retardált, strófa...

Ha valami kimaradt szóljatok.

Aki az Alekosz nevű kibordot tervezte és programozta, annak kultúránknak egy különös szelete maradt ki...

genevieve 2011.05.13. 23:58:32

hehe:-)

a holnapi alekosznak valóban ott lesz benkő és válja asszony:-)))

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.13. 23:59:25

@MÁRIA TERÉZIA:

Na, végre a varázsos Anikó a műsorvezető! A Gigit nem bírtam nézni.

genevieve 2011.05.14. 00:00:30

@Zelefánt: nem tudom a neveket

3 visszafogott csajszi

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.14. 00:01:42

@MÁRIA TERÉZIA:

A testvérpárt egészen biztosan fizetett agent provokátornak küldték be. Részben az a dolguk, hogy meztelenkedjenek, részben, hogy csinálják a balhékat. De annyira átlátszó műbalhék ezek, hogy én súlyosan levonnék a fizetésükből. Csak rontják a hangulatot.

guruló nokedli 2011.05.14. 00:02:16

@Zelefánt: Magdolna, Szilvi, és a harmadikat nem tom.

Zelefánt 2011.05.14. 00:03:38

@MÁRIA TERÉZIA:
Ugye, C3PO mennyivel jobb konstrukció, hiszen hatmillió kommunikációs formában járatos, de ennek ellenére eddig még senkit sem akart megdugni.

Albino Vernyul 2011.05.14. 00:04:56

@MÁRIA TERÉZIA: Szerintem elirtad.. Kiborg, eredetiben Cyborg..

lac64 2011.05.14. 00:06:25

Na végre! Jó volt Ani, bár azért lehetett látni, hogy izgul. Tetszett, hogy megpróbálta bevonni a csendesebb lányt is a társalgásba.
Ahhoz képest, hogy kezdő, Gigi sem volt rossz, de most kijött a különbség: Aninak nagyobb a szókincse (nincs annyi szóismétlés), és mindig értem, hogy mit mond. A tájszólása(?) azért egyszer-egyszer Aninak is előjött.

Albino Vernyul 2011.05.14. 00:07:10

@Zelefánt: C3PO nem kiborg.. Csak egy egyszeru robot, avagy droid...

Zelefánt 2011.05.14. 00:07:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Van-e jelentősége?...
Csövestanya az egész.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.14. 00:07:59

@lac64:

Kifejezetten bírom Ani "tájszólását"!

genevieve 2011.05.14. 00:11:05

@lac64: gigi is teljesen laza amikor beszélgetni kell...csak akkor görcsöl kicsit rá, ha felvezetés van, vagy összekötő szöveg

Albino Vernyul 2011.05.14. 00:13:12

@Zelefánt: Van, hasogassunk szort.. A kiborg bio, es gepi elemek osszessege.. A robot/droid meg csak gepi...

inmemancsi 2011.05.14. 00:14:32

@Hódos Hajnalka: na akkor nem vagy egyedül, bár én baleseti sérülést is szereztem:)), de már szombat van

inmemancsi 2011.05.14. 00:15:21

@genevieve: na és éva nyanya merre van? megjelent már alkesz műsorban?

lac64 2011.05.14. 00:18:24

@genevieve: Gigi lazább volt, mint Ani szerintem. Viszont Gigi néha túlbeszéli a riportalanyait, illetve amit írtam is nem jól artikulál, ez tegnap jött ki nagyon, sokszor nem értettem, hogy mit mond. Összeségében Ani tetszett jobban, az is igaz, hogy elfogult vagyok :)

Albino Vernyul 2011.05.14. 00:20:10

@genevieve: Ha vagy annyira mazo, hogy visszanezed az elso adast, feladatban is le voltak osztva a szerepwk a 2 lany kozott.. Gigi csevegett, Aniko bele-bele szolt, de szinte az osszes temaindito, felvezeto szoveg, a dolog "szerkesztoi" resze Anikoe volt..

julcsi29 2011.05.14. 00:24:14

Sziasztok.Már én sem bírtam tovább,hogy nem köszönjem meg Hajninak,és minden jelenlévőnek,hogy hónapok óta könnyesre röhögöm magam :-)Ezért beléptem,és megpróbálom élénken követni az eseményeket....na nem a műsort,abból 20perc elég volt,de amit itt csináltok az fantasztikus!!!! Köszi Hajni,köszi Mindenki

Albino Vernyul 2011.05.14. 00:24:31

@Zelefánt: Tajgetosz kiborg.. Bio, es gepi alkatreszek elegye.. Lelke nincs, vagyis az agya egy proci, a teste meg bio.. Elfuseralt Terminator..;)

vényesssy 2011.05.14. 00:33:09

Óh, hód
ha nics nőd, itt a kód
Ah,ott a Hód
s nő a hőd,megy a bót
S lőn jó

Albino Vernyul 2011.05.14. 00:44:48

@vényesssy: Na Hajni, kar volt azt a noi vonalat eroltetni, itt van ni, mar le is lezbisztek..;)

sirokkó 2011.05.14. 00:58:49

na látom,kezd elfáradni a társaság.Én is.De előtte köszönetet mondok a kellemes órákért. Az öf és az összes komment elolvasása nem kis ideig tart.Viszont nagyon élvezem.A verseket különösen!Kösz'Hajni és kösz'Társaság!Maradjatok ilyennek!!!Jó éjt!

Zelefánt 2011.05.14. 01:07:32

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Faszt.
Tajgetosz is csak egy fasz, aki úgy akar boldogulni, ahogy tud -- részeg, aki épp most ébredt egy ékszerész kirakatában (Raymond Chandler-é a copyright), és kezd körülpillantani --, de én nem utálom, -- sohasem utáltam, mint ahogyan a cserebogarakat sem -- csak unom és unom, és csak azért vagyok itt, mert jó a társaság.
Már csak a rajongóira lennék kíváncsi...de lehet, hogy őket már láttam is... és látom is...és...ÚristN.

Tordas 2011.05.14. 02:22:02

Ezt látni kell! Csak annyit fűznék hozzá, h "Te kis púúúder, há megfüröttél?!" (01:09-től öveket becsatolni)
alekosz.rtlklub.hu/video/128787

Zelefánt 2011.05.14. 03:12:33

Pszichológusra
a természetben senki
sem vár évekig.

Soror Formoza 2011.05.14. 04:27:23

@Zelefánt: Pszichologus nem vagyok, de hallgatlak, ha megfelel.

Spéter46 2011.05.14. 05:25:49

@Ancilla: Teljesen igazad van, de én még Tőled is tovább megyek! Ez a műsor nem csak a női nem, de az emberiség elleni bűntett, és mint ilyen nem is évül el soha!!!
Ilyen mocsokságot sem a beterelt primitív
nőkkel sem pedig a nézőkkel nem szabadna engedélyezni.
Az egészben a legaljasabb Rőfös Olivér - akinek már filmrendezői széke is van, ha megnézitek a fényképet - ő az ugyanis aki kitalálja ezeket a "gegeket"
és aki az egész műsorból hasznot húz!
(nem véletlen)
A tahó, műveletlen és eleve impotens Alekosz erre képtelen lenne.

Más! Nem tudom a péntek esti kezdésnél láttátok-e ahogy Oli a hónalját megszagolta, és nyugtázta, hogy bizony lassan le kéne tussolni!

0511 2011.05.14. 06:30:22

@Zelefánt: "Ez most egy nővédő-, vagy tv-műsor fikázó blog, kérem szépen?"

Ne má'. Ez a műsor nem csak a nők számára megalázó.Az a tetovált gorilla,meg az a magát hattyúnak képzelő gúnár sem dicsőség a férfinem számára.Szánalmas bábuk mindahányan és szégyen, hogy tanult(?) emberek kihasználják az ostoba, csórókat.Hol itt az emberi méltóság?

Kecskebácsi 2011.05.14. 06:50:48

Hajnalka! Már bánom, hogy megnéztem, olvasva sokkal jobb! Grat!

lobster thermidor 2011.05.14. 07:49:38

"Mi az a strófa, én nem ismerem ezt a szót...? "

Ba meg Alekosz!
Téged nem a tévében kell mutogatni, hanem formalinos üvegbe zárva, az egysejtűek között.

Alonso 2011.05.14. 08:38:44

A műsor kötekedő "szőke" lánytestvéreiről:
a cigány szőkítve is cigány. elárulja a hangja, a modora és hogy csak csapatban van mersze támadni.

amúgy egyetértek, ez a műsor tényleg egy nőket alázó szemét.

Alonso 2011.05.14. 08:41:44

@MÁRIA TERÉZIA: te meg a "kiborG" szót nem ismered:)

Tajgetosz két szót ismer: exkluzív és kompatibilis. különben olyan hülye, mint a segg.

Zelefánt 2011.05.14. 08:45:38

@Soror Formoza:
Nagy lehet az ínség, ha így vadászod a pácienseket, szívem.

Nem mellesleg nekem megvan már a pszichiáterem, még ha mostanság nem is beszélünk, ám én kitartó vagyok és hűséges, akár egy eb.

nagytalpu48 2011.05.14. 08:52:20

mostmár megkérdezem az ismerősöket, hátha van valakinek egy tévéje. végig akarok izgulni egy élő adást :))

Zelefánt 2011.05.14. 08:58:07

@Alonso:
Azt hiszem, egyetlen mondatban megfogalmaztad a lényeget.

Benkő Dániel -- még ha meg is tébolyodott menet közben -- de legalább volt valaki, valamikor, de ezt már oly sokszor leírtam, hogy már magam is unom.
De Tajgetosz EGY FASZ, üres tojáshéj, kétszer áthúzott nulla, és erre a senkiházira alapoznak egy műsort, ez már több mint rettenetes.

nagytalpu48 2011.05.14. 09:02:08

nem, vissza az egész. maradok a tévétlenség boldog állapotában. belenéztem a fentebb linkelt halas-zuhanyzós videóba. nemkicsit hánytam. honnan szedték ezeket a rosszribancokat?? bottal nem piszkálnám őket.

KaLee 2011.05.14. 09:03:14

Alakosz nászajándéka... adja vagy kapja??? Ha kapja, ő esküszik. Ha adja más valaki. Megannyi izgalmas kérdés! ?-:-)

Pék Sütemény 2011.05.14. 09:07:47

@Hódos Hajnalka: Huhhh, Hajni, ahogy kicsaptad innen Nibelungot, csak csendben vakulgatok...:) Amúgy jah ,megmondtad előre, nem lesz kegyelem. És nincs!

nagytalpu48 2011.05.14. 09:07:59

@Zelefánt: ez kell a népnek, ez hozza a bevételt. vagy ha nem ez, akkor meg fillérekért ki lehet tölteni az időt két reklám közt, ergo csak megvan az a bevétel.

Jamesboci 2011.05.14. 09:15:01

hogy b@szódna már meg ez a félnótás éjjeliör, Kolosival együtt...

Lotyó Bridzsida 2011.05.14. 09:16:14

@0511:

Milyen emberi méltóság???
Az emberi méltóság az építkezésen van, ahol lehet dolgozni rendesen méltósággal. Ezt is lehet(NE) választani, de pálinkát vedelni és nőkön röhögni sokkal kevésbé macerás meló, mint keverni a maltert.

Zelefánt 2011.05.14. 09:24:09

@nagytalpu48:
Örök vitám egy barátommal, hogy az emberek természetszerűleg igénytelenek, vagy úgy válnak igénytelenné, hogy rettentő ocsmányságokat mutatnak nekik folyamatosan, és egy idő után ehhez idomulnak.
Én -- szegény fejemmel -- még mindig inkább a második variációra hajlok, és ezért (is) robbantanám fel a kertévéket.

Zelefánt 2011.05.14. 09:27:35

@Lotyó Bridzsida:
Szívem, ahhoz, hogy a két fasz röhöghessen -- meg még a fél ország --, azért azok a nők(?) is kellettek...

Nibelung 2011.05.14. 09:40:56

@Hódos Hajnalka: Bocsánat, már megyek is, nem tudtam, hogy egy ilyen fínom hölggyel állok szemben.

Albino Vernyul 2011.05.14. 09:41:07

@nagytalpu48: Csak csukott szemmel ajanlom, a retina kiegese karos a latasra..;)

Albino Vernyul 2011.05.14. 09:45:15

@Zelefánt: Az ember alapjaban ilyen.. Regen a kivegzesekre jartak tomegesen.. Elotte meg a gladiatorviadalokra.. Ezek a mai musorok meg egesz humanus alkotasok az elobbiekhez kepest..;)

nagytalpu48 2011.05.14. 09:50:36

@Zelefánt: mindig csak egy kicsit kell alábbadni az előzőhöz képest, és akkor elfogadják a zemberek, mert még belefér. így van ez a kajával is (még lágyabb, még krémesebb) és így van a kertévékkel is. és a végén eljutunk oda ahol most tartunk.
(15 éve nem ettem krémtúrót, a belem kifordult attól ami ma ilyen címen árulnak. soksok éve nem nézek tévét, ez a halas videó erősen megpurgálta a szervezetemet.)

Zelefánt 2011.05.14. 09:57:13

Hol van a határ?...
(Én még az LGT-lemezen szocializálódtam, mely szerint "Mindig magasabbra".)
De itt és most ez hová fog vezetni?
(Csak kérdések, kérdések...)

Hurri Kán 2011.05.14. 10:01:32

@Zelefánt:
Ez biztos? Legfeljebb a filmből nem derül ki...

joha 2011.05.14. 10:02:17

Szerintetek Olivér miért zabál állandóan?? Olyan idegesítő, hogy egyfolytában tele van a pofája valamivel, vagy eszik, vagy iszik, vagy cigizik, de gondolom, mivel ez utóbbit nem csinálhatja folyamatosan, kényetelen más módon kielégíteni orális fixációját. Undorító egy alak! Azt hittem, az első részben csak véletlenül zabált egyfolytában, de nem, ez nála alapállás! Pföjj.

Pék Sütemény 2011.05.14. 10:03:10

@Zelefánt: Nyilván mindenkinek annyibaja van, ha hazaszédül,inkább bámul egy kis debilséget,mint bármit,amiről eszébe juthatna bármi,nem?

Zelefánt 2011.05.14. 10:06:20

@joha:
Teli pofával röhögött.
Teli pofával hánytam ettől.
A győztes faj beleröhög a szemedbe, és még undorító is.
Hajnalka, moderálhatsz.
(De azért ne végleg, mert...)

joha 2011.05.14. 10:06:28

@gyvy:
Hogy erre miért nem gondoltam? Kösz! Éhes lehet, tényleg.

nagytalpu48 2011.05.14. 10:10:07

@gyvy: és ingyen van a kajapia.

dr. gernika 2011.05.14. 10:16:36

@Zelefánt: Szerintem van egy alapból igénytelen réteg, akikhez az RTL ingyen eljut - na az ő ízlésüket szolgálja most ki a két nővér.

dr. gernika 2011.05.14. 10:21:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A lovagi tornák sem a biztonságról és az emberi élet dicsőítéséről voltak híresek - ahogy láthattuk is a legutóbbi Trónok harca epizódban.

Zelefánt 2011.05.14. 10:24:29

@gernika:
Nem a nővérekkel van a gond.
(Illetve nem csak.)
Láttad az a mocskos fasszopó zsét, abban az adásban, ahol felkereste ezeket a lányokat(?) otthonukban?
Az RTL ugyanígy röhög bele a fejünkbe, és ha nekünk nem tetszik, hát nem vagyunk európaiak...(!)
És nincs, és nem lehet alapvetően igénytelen réteg, és ha esetleg mégiscsak van, hát felemelni kellene őket, és nem még lejjebb, és lejjebb taszítani.
Rakétát vennék, csak Észak-Koreaiak jelentkezzenek.

dr. gernika 2011.05.14. 10:29:36

@joha: Engem is idegesített, mikor Alek kérdezett tőle valamit, nem volt képes letenni a kva sörét, hanem előbb jól kiitta az uccsó cseppig és utána válaszolt. Nézhettük főműsoridőben hosszú másodpercekig, hogy Oli sört vedel. Oké a szponzor biztos örült, de én nem.

nagytalpu48 2011.05.14. 10:29:40

@Zelefánt: nem kell rakéta. túl brutális. elég lenne egy kis ciánozás a megfelelő helyeken.

dr. gernika 2011.05.14. 10:34:21

@Zelefánt: Csak fél szemmel láttam egy keveset abból a részből, asszem telefonáltam közben.
De abban egyetértünk, hogy az aljanépet is mívelni kéne. Szerintem a reteknél úgy gondolják, erre nem lenne igény, vagy nincs a csatornánál olyan ember, aki erre képes lenne.

avanivi 2011.05.14. 10:35:22

@gernika: Miért "csak" a két nővért emeled ki.
Nem értem azokat a nőket sem akiknek megtetszett ez a félkegyelmü.Miért égetik magukat, a 15 percért?
Azt gondolom az rtl-nek ezt a műsort, most törölni kellene .Amig nem késő!!!

joha 2011.05.14. 10:36:13

@gernika: mondjuk az se volt semmi, hogy bevágták, amikor Prolivér megszagolta a hónalját :))) Az Rtl még rá is tesz a suttyúságra szándékosan, ami végül is nem rossz, Balázs is beszólt, hogy mennyire beteg dolog az egész kalitkásdi (meg nyilván maga a műsor), de megértem őket, tudjuk, hogy nem ülnek hülyék a szerkesztőségben, valahol ki kell fejezniük, hogy űbergáázt csinálnak, ami persze a nem teljesen hülyéknek is üzenet, hogy ez az egész inkább egy kabaré, úgy nézzétek!

Zelefánt 2011.05.14. 10:40:28

@nagytalpu48:
Á...
Á...
Nem vagyok én gonosz, de itt éltem le a kibaszott életem 43 évét, és ha nekem valaki elkezdi elmagyarázni, hogyan és mit (ne) gondoljak, attól szétszaladnak a maradék szürkéim.
És látom, láttam, hogyan lett ebből az országból, belőlünk, húsz év alatt nyáladzó csürhe, amely folyamatosan csak a túlélésért küzd, és ezért védtelen, és már nincs energiája arra, hogy a srácokat, a következő generációt jobbra nevelje...
Pffff...
Végítélet.
Megyek s majd jövök.
(Már ha ki nem rostálnak időközben.)

avanivi 2011.05.14. 10:41:16

@gernika: "aljanépet" ? Miket beszélsz???
Tanítani kellene mindenkit, tanitani az ovodától kezdve és nem butítani!!

dr. gernika 2011.05.14. 10:42:03

@avanivi: Egyik nőt sem értem, aki bement oda, talán tudják, hogy mással nem tudnak kitűnni, mert mind színvonal alatti. De a két nővér konkrétan egy olyan réteget képvisel, amelynek baromi sok ideje van tévét nézni.

Zelefánt 2011.05.14. 10:48:52

@gernika:
Emlékszel még?
Voltak 4 (négy) forintos könyvek, régen, régen.
Megjelent általuk szinte az egész világirodalom.
A módszerváltásnál -- hiszen az urak rájöttek arra, hogy aki olvas, előbb-utóbb kérdezni is fog -- a könyvek ára hirtelenjében a százszorosára(!), s némely esetben akár az ezerszeresére(!!) is ugrott.
Cserébe viszont -- akár ingyen is -- nézhetünk tévét.
A szép új világ.

csicserierika 2011.05.14. 10:49:48

@joha: én is amondó vagyok, hogy nem kell komolyan venni. Irtó szar lehet annak, aki eddig sem szerette Aleket és Olit, csak azt nem tudom, hogy mi a kóchengerért szenvedtetik magukat?
Én Benkő félét nem is láttam, mert nem érdekelt, ezt is csak Alek miatt nézem.
Ilyen egyszerű.
Azért ha a nagy Ő vv4 Aninak is lesz párkeresője, remélem a két haver fogja vezetni :)
Azért a Bencés sztoryval jól ráerősített arra képre, amit mindig is tagadni szeretett volna :) Röhögök, csak Zsófika is nevet-e?
Enikő minden esetre megkönnyebbülhet.

Zelefánt 2011.05.14. 10:51:54

@avanivi:
Így igaz, végre.
(Like.)

Zelefánt 2011.05.14. 10:56:52

@avanivi:
Baszki, amikor a Boglya elment egy oviba, és a manók azt kérdezték, hogy "És Szandikát hol hagytad?...", ott volt vége ennek a kibaszott társadaLOMnak...
(Már a négyévesek is meg vannak fertőzve, bazmeg.)
Mi a fax folyik itt?!...

avanivi 2011.05.14. 10:57:04

@gernika: Nem tudhatod ki,milyen réteget képvisel,szerintem mind beteg,vagy hülye.
Az úndorító Olivérrel és a balfsz alkoholistával az élen.
Az RTL sztárolta őket :" a csodálatos a vicces "stb.erről áradozott a két " csodálatos" műsorvezető, Balázs és a Lilu.
Az úndoríto Oli pedig végig kampányolt az Alkosznak ,ez sem volt igazságos.Azt szeretném még megérni amikor összevesznek.

avanivi 2011.05.14. 11:10:51

@Zelefánt:Haláleset miatt számoltunk fel/ osztottunk szét/ egy könyvgyüjteményt.Pl:
Szabó Magda ,Pilátus Magvető 1969 ár:ll.5oFt.

dr. gernika 2011.05.14. 11:12:59

@joha: Egyértelmű, hogy kabaré, csak abban nem vagyok biztos, hogy a bevonuló hölgyemények is tudatában vannak ennek.

@avanivi: Nekem ne mondd, saját szememmel láttam, milyen hatása van a lépésről lépésre programnak a nyíregyi gettóban. Mégsem az lett a konzekvencia, hogy mindenhol bevezették, sőt tudtommal az iskolát is felszámolták, integráció címén. Aljanép igenis létezik, mindig is fog, csak nem mindegy, hogy hogy kezeli a társadalom, valamint hogy mennyire mélyre hagyja süllyedni.

@Zelefánt: Emlékszem, bár ennyiért soha nem vettem, de vannak még otthon "olcsó könyvtár"as könyvek.

@csicserierika: Azzal, hogy részegen egy buliban csókolózott egy helyes (tudtommal független) sráccal, miután fél éve nem volt senkivel? Hát skandallum.

neduddki21 2011.05.14. 11:20:22

@csicserierika: Mi köze ehhez Zsófikának? Tudtommal ő is csak egy fel nem vállalt kaland volt, semmi több.

neduddki21 2011.05.14. 11:26:41

@csicserierika: Nem értem: mi köze ehhez Zsófikának? Tudtommal ő is csak egy fel nem vállalt kaland volt, semmi más.

neduddki21 2011.05.14. 11:27:22

Bocs, kétszer küldtem el, mert az első sokáig nem jelent meg.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.05.14. 11:27:31

na, aki ezek után bármelyik utcalányt lekurvázza, azt megharapom
Az utcalányság egy rendes, tisztességes foglalkozás.
Amit itt művelnek, az a ribanckodás legalja ....

avanivi 2011.05.14. 11:37:42

@gernika: Az "aljanép" megnevezés nekem sértő ,bárkire is gondolsz.

Albino Vernyul 2011.05.14. 11:56:47

@csicserierika: En meg rajtad rohogok.. De egyre jobban..;)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.14. 12:01:50

@Alonso:

én a keyboard-ra gondoltam, csak egyszerűsítettem az írást, hogy mások is értsék...

Zelefánt 2011.05.14. 12:10:43

@avanivi:
Megvenném.
Hiszen zombi vagyok.

csicserierika 2011.05.14. 12:20:31

@gernika: @neduddki21: én nem lepődtem meg, sőt egészségére, csak hát ő akart más képet sugallni magáról.
Ennyi és nem több, ami a dolog mögött van.

Zelefánt 2011.05.14. 12:20:54

@Pék Sütemény:
Nem.
Inkább megnézek egy olyan filmet, amitől még rosszabbul érzem magam...mert az közelít inkább a valósághoz.

csicserierika 2011.05.14. 12:21:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul: örülök, hogy örülsz, így már ketten örülünk :)

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2011.05.14. 12:23:39

Az a fojtogatós rész elég vicces volt... :D Szerintem Alekosz a domina nőket szereti.

csicserierika 2011.05.14. 12:24:29

@neduddki21: Zsófika a legjobb barátnésa Aninak, állítólag. Csak ennyi.

avanivi 2011.05.14. 12:30:04

@Zelefánt: A kövny borítóján egy szál gyertya ég. A férjem anyjáé volt.

dr. gernika 2011.05.14. 12:32:35

@csicserierika: Milyet?
Mégis mi meglepő van abban, ha flörtöl kicsit valakivel egy szép, egészséges, fiatal lány?

Zelefánt 2011.05.14. 12:45:30

@avanivi:
Izé...
Remélem, nem voltam otromba...
Ha meg mégis, akkor +bocs.

Zelefánt 2011.05.14. 12:46:33

Analízisre mindenki!

Mme Chauchat 2011.05.14. 12:46:47

Magam a Bal négyes páholyból nézem ezt az egészet

Mme Chauchat 2011.05.14. 12:48:25

Kérem, feküdjék végig s mondja el, mit nem szeret... vagy kit...

genevieve 2011.05.14. 12:56:52

@gernika: hagyd:-)

ha alek végig taperolja, fojtogatva csókolgatja a nőket az jópofa dolog:-)

ha egy fiatal, független lány csókolózik az szörnyű vétek:-)

Albino Vernyul 2011.05.14. 13:12:01

@csicserierika: A gubanc ott van, hogy egy extrem kep van festegetve..

Zelefánt 2011.05.14. 13:14:30

@Mme Chauchat:
Megszűnt az már, mint az a régi világ is, lásd a tegnap esti filmet...
Csak fertelmes krokodilok maradtak,
mi meg nézhetünk.

Mme Chauchat 2011.05.14. 13:20:36

@Zelefánt: Tegnap én Szindbádot láttam....„Nagyon jók voltak hozzám a nők, mert sohasem szerettek… Senki nem volt kíváncsi arra, hogy mit hordok a kabátom alatt.” A krokodilok meg testesek.

Zelefánt 2011.05.14. 13:32:56

Én nem ez vettem le, de hát mindegy.
Számomra a múltról szól, ami már nem létezik, és a soha meg nem valósuló másik életről, ami sohasem volt és nem is lehetett, ám lehetett volna, ha... De bezárva élünk saját kis világunkba, ám onnan csak a szép színes ábrándok hátán találunk kiutat -- és néha a abba a múltba, amely...amely nem létezett soha.

pocokpocok 2011.05.14. 13:36:45

kezdek tényleg undorodni ettől az ürgétől:S

genevieve 2011.05.14. 13:36:46

@pocokpocok: hiába, aki úr, az a pokolban is úr:-)

genevieve 2011.05.14. 13:37:31

@pocokpocok: ha be van baszva, akkor kiesik a szerepéből:-)

Zelefánt 2011.05.14. 13:39:18

Kell egy haiku
mely arról szól hová is
tűntünk hirtelen.

Norcsesz 2011.05.14. 13:42:54

@pocokpocok: Akkor viselkedik emberien, ha részeg :))) A csaj meg csak vihog... gyönyörű jelentet :))))

Mme Chauchat 2011.05.14. 13:44:10

Talán
eltünök
hirtelen
akár
az erdőben
a vadnyom
elpazaroltam
mindenem
amiről
számot
kéne
adnom.

Zelefánt 2011.05.14. 13:48:01

@Mme Chauchat:
Nem, még nem.
Dolgozd fel, kérlek.
Az eredményt várom.
(Mint holmi...kávéautomata.)

amit még megtehetsz 2011.05.14. 13:53:29

@pocokpocok: nagyon "guszta" ahogy böködi, mint egy 10 éves autista. Ezt nem kellet volna megnéznem...brrr

ada64 2011.05.14. 13:57:12

Hajni,most már meg kell köszönnöm neked,könnyesre röhögtem magam.Én a lányok helyében a vasalót finoman(de elég magasról!)Alek lábára ejtettem volna,a fagyott hallal hátba vágni,a tortát az arcába nyomni, ezek után a vasvillával kikergettem volna(Olival együtt!)a villából,majd érdeklődve néztem volna az erotikus futásukat.Ja,bónuszként a testvéreket utánuk hajítottam volna.
Talán járna a napidíj, a "sónak" mennie kell!

Mme Chauchat 2011.05.14. 13:58:38

@ada64: halat utána megenni - eggyel kevesebb bűnjel...

amit még megtehetsz 2011.05.14. 13:59:06

@genevieve: tegnap 5 percet bírtam nézni, de aztán megkönyörültem az agysejtjeimen és hagytam őket tovább élni...
ez az ertéel mélypontja, pedig Benkő után azt hittem már nem lesz és tessék, itt van ez a szar.

genevieve 2011.05.14. 14:01:42

@tojastobias: látod, erre hajt az rtl:-)
az emberi kiváncsiság, mazochizmus, jó szörnyülködni, hogy hát ez már aztán.....
és mégis rengeteg ember leül a tévé elé:-)

ahogy előbb is említette valaki, a középkorban a kinzásokat nézte a nép, meg a lefejezést, máglyahalált....most itt a XXI. században már kifinomultabbak a módszerek...de a lényeg ugyan az:-)

bár, ha igy haladunk még érdekes dolgok jöhetnek

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:01:46

@tojastobias: mindannyian Benkő köpönyegéből bújtunk elő

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:06:35

@ada64: ...közvetlenül a hatalmas, narancsbőrös fertályok előtt

ada64 2011.05.14. 14:14:16

@Mme Chauchat: lehet,hogy csak hibernálták a halat.

genevieve 2011.05.14. 14:15:06

@ada64: annál már beállt az agyhal-ál:-)

Zelefánt 2011.05.14. 14:15:57

A narancsbőr afféle egzotikum a dagadt nőknél, vagy mi?...

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:17:06

@ada64: lehet, h lefagyott a nyomorult, magától

Zelefánt 2011.05.14. 14:17:41

@genevieve:
Ezért tartunk ott, ahol.

genevieve 2011.05.14. 14:18:36

@Peter_Cs: hehe:-) alekot nagyon tisztán látod:-)

genevieve 2011.05.14. 14:21:08

@Zelefánt: én máshova húztam be az X-et:-)

mézescsók 2011.05.14. 14:21:24

@Alonso: Többen felhoztátok, hogy ez a műsor a nőket alázza. Persze, de azért ne felejtsétek el, hogy a nőket elsősorban az ott szereplő nők alázzák. Hogy a két hím (mindkettőjük identitását megkérdőjelezem magamban mostanában) milyen, azt nem kell ragozni. De a csajok, akik beköltöztek és nyomják szüntelen mindazt, ami nem egy normális nő??? Szóval azért az alázásban benne vannak ezerrel.

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:27:38

@mézescsók: van 1-2 probléma, h e nők ezt nem alázásként élik meg, magukkal elégedettek és énképük irreális

Zelefánt 2011.05.14. 14:28:09

@Mme Chauchat:
Lefáradt, nyomorult, Magától.

amit még megtehetsz 2011.05.14. 14:29:27

@genevieve: no, igen. De akkoriban ha a hóhér béna volt, akkor őt is elintézte a tömeg.
Itt meg nem történik semmi.
Meg ezek a nők...miért tudnak a nők ennyire idióták lenni?
Most elolvasnék egy elemzést, hogy az ertéel hogyan ábrázolja a"modern nőt"..

dr. gernika 2011.05.14. 14:30:19

@tojastobias: Benkő műsorával az volt a baj, hogy egy határozottan szimpatikus nő nyerte meg (persze, hogy már a fasorban sincs), pedig drága lantművészünk Edit asszonyt érdemelte volna.

Ha van igazság, Alek valamelyik nővért választja, és az emberi létformát megközelítő érző lényeket kiejti még az elején (mint a verselős hölgy).

Zelefánt 2011.05.14. 14:34:37

@tojastobias:
Lóvé.
Lóvé, főnök úr, mert ezek a lányok/asszonyok már csak ebben reménykedhetnek, és miféle társadalom az, amely ezt meg meri engedni?...

amit még megtehetsz 2011.05.14. 14:34:51

@gernika: Az tuti hogy a kecske tesók bennmaradnak, mert műsor az kell, majd a végén háromból választhat Alek akit akar.

genevieve 2011.05.14. 14:35:54

@tojastobias: itt is elküldik a süllyesztőbe aki elbénázza....

de amig a tömegnek ez kell, megkapják...

nézd meg itt is naponta mennyi komment íródik:-)

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:38:38

@genevieve: messze nem a fénykorban megszokott mennyiség :P

ada64 2011.05.14. 14:39:23

@genevieve: nászajándéknak jó lesz!Aleknek adom.

amit még megtehetsz 2011.05.14. 14:39:34

@Zelefánt: régen ezen röhögtünk a bátyámmal a refrén nagyon jó
www.youtube.com/watch?v=bbumkfuAe5s

genevieve 2011.05.14. 14:40:12

@tojastobias: évát is ezért tartották bent a végjátékig:-)

genevieve 2011.05.14. 14:41:16

@Mme Chauchat: még van két hét hátra:-)

@ada64: tusoljon ő is vele?:-)

Zelefánt 2011.05.14. 14:43:41

Azt hiszem, ma a
"Vad banda" oldja fel minden létérzésemet.

genevieve 2011.05.14. 14:44:53

@Zelefánt: megint alek műsorát akarod nézni este?:D

amit még megtehetsz 2011.05.14. 14:46:07

@Mme Chauchat: A-lek elviselhetetlen könnyűsége

dr. gernika 2011.05.14. 14:47:10

@Mme Chauchat: Ennyit legalább tudok követni.

Zelefánt 2011.05.14. 14:47:28

@genevieve:
Nem, abban a filmben a végén mindenkit lelőnek, és én most épp erre vágyom.

ada64 2011.05.14. 14:50:20

@genevieve: bedumálnám neki,hogy aranyhal,de csak akkor teljesíti 3 kívánságát,ha a kulcstartóján hordja.Jó sokáig.

Zelefánt 2011.05.14. 14:50:20

Minden boldogtalan embernek ajánlom

Sam Peckinpah filmjét,

"Vad banda" (1969)

Elégtételt nyer majd (a végén).

genevieve 2011.05.14. 14:53:26

@ada64: én más hova dugnám be neki:-D

bocsánat:-)

ada64 2011.05.14. 14:54:21

@genevieve: inkább kádban fürödjön vele,de utána tegye ki a napra száradni, majd másnap-harmad-sokadik napig ismételni.

ada64 2011.05.14. 14:55:29

@genevieve: nem akarhatsz ilyen rosszat......a halnak.

Zelefánt 2011.05.14. 14:55:44

@genevieve:
Nem (keserűen) nem... nem.

Mme Chauchat 2011.05.14. 14:56:55

imádok bennetek mindent - de (színházi balra) el...

genevieve 2011.05.14. 14:58:03

@ada64: annak már mindegy:-)

@Zelefánt: én remekül el vagyok, igy, hogy nem nézem alekot:-))
helyette inkább olvasok egy jó könyvet, úgyis lemaradásban voltam a vv miatt:-)

elolvasom Hajnit, meg a kommenteket és jókat derülök...

Zelefánt 2011.05.14. 15:04:06

Nem értem miért
kell az űrből néznem
az érthetetlent.

Horizont 2011.05.14. 15:06:14

A műsort nem és nem tudom megnézni, mert beledöglenék! Inkább nevetek Hajni remek humorán és ezen az Alek alakon. Azt kívánom neki, hogy a legalja nőt válassza ki de úgy hogy kötelező legyen vele élnie min. 3 évig:)
Ez a szagolgatása meg kiborító.Meg ő maga is. Még a villában is jobb volt ehhez az énjéhez képest.

mézescsók 2011.05.14. 15:12:05

@Mme Chauchat: Egyik nő sem most jött a falvédőről, láttak már 1-2 hasonló műsort (kivéve talán azt a most érettségizőt, de csak talán). Nagyon jól tudták, hogy általában mi a közvélekedés az ilyen műsorokba jelentkezőkről. Azt is tudhatták, hogy itt bizony szívatás lesz. Lehet az énképük irreális, de kétlem, hogy komolyan gondolták, hogy most vár rájuk az örökké tartó igazi nagy szerelem. Azt felfogom, bár meg nem értem, hogy valakinek Alekosz a csúcsszuper pasi, viszont izlések és pofonok tudjuk, hogy nem mindig vannak köszönőviszonyban egymással.
A narancsbőr: nem vagyok az anorexiás nők híve - valahol sajnálom is őket -, de azért meg kell jegyeznem, hogy a bentiek közül szinte mindegyiknek van, néha nem is kevés túlsúlya. Ennyi lógó hasat már régen láthattunk. Ha a csajokat Olivér a saját ízlése szerint válogatta a jelentkezők közül, akkor egyrészt Enikő jól tenné, ha minél előbb hízókúrába kezdene, másrészt nekem úgy rémlik a Vv-ből, hogy Alekosz a jó alakú vagy a vékonyabb nőket kultiválta (Évát mennyit csesztette a kilói miatt!).

ada64 2011.05.14. 15:12:12

Ahogy bele-bele nézek, nekem Olga az, aki szerintem azt sem tudja, hol van,meg minek jött ide?Én belőle nézem azt ki,ha Alek megalázza, öklét,csuklóval felfelé,szemmagasságban,középső ujját elegánsan kinyújtva fog Aleknek beinteni.De szép lenne!

Zelefánt 2011.05.14. 15:28:06

@mézescsók:
Lófaszt.
Ha egy pasi nem kockahasú, --
és éppen még BMW-je sincs -- akkor elmehet a rákba, ugye.
Te meg ki a fasz vagy, szívem, és mit is dobsz be a közösbe?!..

Zelefánt 2011.05.14. 15:33:40

@mézescsók:
Bocsánatot kell kérnem, nem neked szántam amit írtam...Megasorry.

genevieve 2011.05.14. 15:38:35

@Zelefánt: neked milyen csajok jönnek be?:-)

gondolom ne legyen karcsú, jó alakú, és ne legyen bmw-je:-)

mézescsók 2011.05.14. 15:39:10

@gernika: ha egy független nő és pasi csókolózik, az nem skandalum. De Anikó a benti közel félév alatt kb. 4 pasira és egy nőre repült rá. Amellett saját elmondása szerint frigid. Akkor most mi van? Különben legyen övé Istenes Bence, részvétem az úrnak.
@Zelefánt: Nem kéne minden hülyeséget a társadalom nyakába varrni. Az emberek képesek önmaguktól is barmot csinálni magukból, pl.exhibicionizmusból.
Tessék neked egy haiku - tőlem:
Hazugság
Szélbe vésett hó.
Hó belepte fedett ígéret.
Kár volt.

genevieve 2011.05.14. 15:41:42

@mézescsók: és hányszor csókolózott vagy dugott bent ani?:-)

és nem frigid, csak még nincs tisztába önmagával:-)

rengeteg ilyen fiatal van a világban, csak ő éppen reflektor fényben van, egyébként meg senki nem foglalkozna azzal kivel és mit csinál....
nem is fog ez fél évnél tovább érdekes lenni...(már akinek egyáltalán az)

mézescsók 2011.05.14. 16:13:25

@Zelefánt: Kicsit meglepődtem ugyan, de nem reagáltam volna rá. OK

@genevieve: Nincs kedvem Anikón vitatkozni, ne haragudj. Ettől függetlenül a villában az egyik legértelmesebb szereplőnek tartották sokan a hogyvoltozók között. Felőlem azzal és akkor smárol, akivel akar és amikor. Engedd meg, hogy ne tartsam szimpatikusnak, hogy részegen (és sajnos nem is olyan nagyon ritkán részegen) ilyesmivel szerepel a címlapokon. Nem arról beszéltetek olyan nagyon sokat, hogy milyen szuper tehetséges, milyen okos, milyen nagy jövő előtt áll, milyen kedves, aranyos, stb. Hogy fiatal, az nem mindenre mentség. A villában csak Gina és Éva volt idősebb nála. Különben mindegy.

Az, hogy a nőknek a kockahasú, BMW-s srácok jönnek be, az pont akkora demagógia, sztereotípia vagy nevezzétek, ahogy akarjátok, mint az, hogy nem számítanak az anyagiak, csak a szerelem, a lelki és fizikai vonzás. Vili, hogy jobb BMW-vel járni, mint BKV-val, mint ahogy az is, hogy az érzés nem utolsó szempont egy kapcsolatban. Az ember a legritkább esetben bújik ágyba a pasija kocsijával, bár alhat esetleg benne. Ettől függetlenül szar olyan férfival együtt lenni, akinek az érintésétől hideg rázkk, de kibírható. A lényeg szerintem az, hogy választhatok, hogy nekem melyik a jobb. És ha már döntöttem, akkor nem rinyálok, hogy milyen boldogtalan is vagyok én.

Nincs rózsaszín szemüvegem. Nem azért nem tartom társadalom problémának azt, hogy vannak emberek, akik ilyen szörnyedelmekbe jelentkeznek, mert azt hiszem, hogy nincsenek anyagi problémák és kilátástalan vagy annak látszó élethelyzetek. Azért nem tartom ezt társadalmi gondnak, mert a nők többsége mégsem jelentkezett a műsorba és nemcsak azért, mert nem látta a Vv-t.
És azért sem, mert akik ott vannak, azok közül minden sóhajtozás ellenére egyik sem gondolhatja, hogy ebből fene nagy szerelem, házasság, csemeték vagy esetleg sok pénz lesz. Hol lehet ebből pénzt keresni? Mindenki glammodell lesz, esetleg műsort kap az RTL-en, az esetleges haknikból gazdagszik meg? Van épeszű közönség, aki meghívja ezeket - pénzért -, hogy ugyan mesélje el, Alakosz "úriember"? Egyéni személyiségi problémának, feltűnési viszketegségnek, önértékelési bajok halmazának tartom inkább, de ne legyen igazam.
Most én - balra el.

locsolóember 2011.05.14. 16:15:26

@genevieve:
Pár részeg csók elcsattant, ha jól emléxem.
No, meg Szandika is megvolt vagy háromszor. (igaz, az nem dugás a szó szorosan vett és szigorú értelmezésében):P

lac64 2011.05.14. 16:17:09

@mézescsók: Konkrétan egy férfira "repült rá", és az Béci volt. Eggyel (Olivérrel) belekeveredett valamibe, amiért kb. fele-fele arányban voltak hibásak, a másik két esetet pedig még valaminek sem nevezném. Az LL Junioros estét láthatta mindenki, hogy csak beszélgettek, ezt fújta fel a búlvár és az rtl. A KLN-es eset meg úgy kezdődött, hogy a KLN lesmárolta, utána meg a csatorna biztosított neki egy lehetőséget, hogy írhat neki. Aha, persze, anyukájával nem beszélhet, de a Norbi gyerekkel levelezhet.
Egyébként egy sikertelen próbálkozás után szerinted mennyi a kötelező várakozási idő, ameddig valaki nem flörtölhet, vagy nem próbálkozhat ismét?

dr. gernika 2011.05.14. 16:19:21

@mézescsók: 4 pasira?? Bécire igen. Olivér magába zúgatta, Norbit hagyjukmár, Lacinak bejött, de visszafele semmi nem volt. Szandikával játszadoztak, nabumm. Nem frigid, csak nem volt még orgazmusa. Ettől még késztetései lehetnek.
Nyilatkozta, hogy nem lesz folytatása, de már azt nem értem, hogy egyáltalán miért kellett ebből cikket írni, mert ki nem szarja le. Hát sajnos a reakciókból úgy látom, hogy egy csomóan nem szarják le.

genevieve 2011.05.14. 16:20:25

@mézescsók: semmi gond:-)

csak nem szeretem a kettős mércét:-)

mindenki úgy alakitja az életét ahogyan akarja:-)

genevieve 2011.05.14. 16:21:25

@locsolóember: és akkor mennyivel rosszabb mint az a pasi aki minden csajra rányomul, tapizza őket, és egyikről a másikra repül?

lac64 2011.05.14. 16:22:31

@locsolóember: Csókra egyre emlékszem, amikor a KLN lekapta, szerintem abban Ani vétlen volt. A másik témában igazad van, de azt én "baráti szívességnek" tekintettem, hiszen teljesen egyoldalú volt.

genevieve 2011.05.14. 16:25:01

@lac64: egyébént meg nem is értem az egészet? anikó nem ismerkedhet férfiakkal, apácának kell vonulnia vagy mi van???????

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.14. 16:27:14

@genevieve: Anikó szerintem egy útkereső, nem talált még teljesen önmagára.

lac64 2011.05.14. 16:32:01

@genevieve: Igen, vonuljon zárdába, addig sem veszi el a lehetőséget más tehetséges műsorvezető jelöltekről! :)
Kicsit komolyabban: megfontoltabbnak kéne lennie, tudja, hogy milyen előítéletek vannak vele kapcsolatban, nem kéne ilyenekkel ráerősítenie szerintem.

Soror Formoza 2011.05.14. 16:32:05

@genevieve: Megprobalhatna. Nem is olyan rossz hely ez :)

mama ottmarad 2011.05.14. 16:35:44

Jó állat a Zelefánt, ha nem bántod, ő se bánt. Kérlek szépen vigyázz rája, ő is Isten Állatkája. (átírtamLaárAndrásverséből)
Zeli, igyál valamit, vagy menj fel a fényre. De lassan, nehogy keszonbeteg legyél. :)

Csak az itteni műsort olvasom, és az jó. :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.14. 16:36:48

@lac64: Akkor te beleerőltetnéd egy léthazugságba Anikót? Nem az előítéleteknek kell megfelelni! Ne mondjon le az életétől csak azért, mert páran fújnak rá! A villaléte végén érzékeltem nála erős pozitív változást, amikortól elkezdett Alekosznak beolvasni és szembeszállt vele.

genevieve 2011.05.14. 16:38:09

@lac64: könyörgöm milyenekkel?:-D

nem dugott nyilvánosan:-)

inkább azt kéne seggbe rugni aki ott dekkolt azért, hogy erről egy fotót csinálhasson és leadhassa a borsnak!

@Soror Formoza: izlések és pofonok:-)

lac64 2011.05.14. 16:53:00

@Peter_Cs: @genevieve: A kommentjeim alapján látható, hogy kedvelem Anit. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ezt most nem használt neki. Engem marhára nem zavar, örülök, hogy jól érezte magát, ugyanakkor van egy jelentős csoport, akiknek fejében jelentős rtl és bulvár sugalmazással és manipilációval azt ültették el, hogy Ani finoman szólva is rárepül minden férfire. Én úgy gondolom, hogy ez nem igaz, de ha ezután továbbra is ilyen cikkek jelentethetők meg róla, akkor nem az fog róla beugrani az embereknek, hogy milyen tehetséges, és milyen jól végezte a munkáját, hanem az, hogy ez szűrte össze a levet az összes faszival.
És miért írom ezt? Azért mert tegnap Ani és Bence esete volt a főoldalon még az adohirek.hu-n is.

velorexapáca 2011.05.14. 16:54:11

@Horizont:
"Ez a szagolgatása meg kiborító.Meg ő maga is. Még a villában is jobb volt ehhez az énjéhez képest."

Tudod vmelyik este mi jutott eszembe miközben szagolgatta a csajokat? (talán Hónaljba is beleszippantott akkor este)
Lassan eljutunk bakker bugyiszagolgatós fetishig. Nem lennék meglepve, ha otthon használt tanga gyűjteményt rejtegetne.

De az ilyet az ember, nem ír le. :-/

genevieve 2011.05.14. 16:55:25

@lac64: ugyan, volt mellette más ezer cikk is:-)

ki, mivel akar foglalkozni....egyébként meg teljesen mindegy mit csinál ani, ha csak ránéz egy pasira már hirbe fogják hozni....majd elül ez a dolog

Soror Formoza 2011.05.14. 17:03:48

@genevieve:
Igen, ha ezt a celebseget valasztotta, fontos neki, hogy benne legyen az ujsagban, mindenikben, minel hosszabb ideig.

Albino Vernyul 2011.05.14. 17:08:56

@lac64: Na, megneztem a tegnapi Alkesznakvalot.. Meglepoen jo volt Ancsank.. Nehany kisebb bakin, meg megakadason kivul szepen osszefogottan lehozta.. Bemutatkozasnak nem volt rossz..
Meg mindig Bence a tema..?! Felesleges a vita, ha zardaba vonulna, akik nem szeretik, azok szerint beleszerelmedesne a krisztus szoborba, es pokolra juttatna..;)

locsolóember 2011.05.14. 17:11:42

@genevieve:
Kérdeztél, válaszoltam.
Nem támadtam Anikót, ennyi.
Amúgy van új post.

genevieve 2011.05.14. 17:12:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: végül is az apácák, krisztus menyasszonyai:-)

genevieve 2011.05.14. 17:13:19

@locsolóember: nyugi, csak teoretikusan tettem fel a kérdést:-)

köszi

Soror Formoza 2011.05.14. 17:14:05

@genevieve:
Az volt a vagya, hogy megismerjek az utcan, hires legyen. Ez sikerult neki, nekunk meg mindegy. Amig nem az en fiummal kavar, (ez jol hangzik egy apacatol:-D) addig tolem azt tesz amit akar.

rianna 2011.05.14. 17:18:21

értem én, amit mondtok, de azért talán nem kellene időnap előtte szanktifikálni Anit:)

locsolóember 2011.05.14. 17:57:08

@genevieve:
Mit akarhat egy (állítólag) frigid csajszi egy (állítólag) meleg sráctól?
Lehetetlen küldetés?
Ez is egy teoretikus kérdés. :P

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.14. 19:29:56

@mézescsók:

Van benn két csaj az úgynevezett testvérek, akik viselkedésük alapján egyértelműen az RTL fizetett agent provokátorjai. Arra vannak ott, hogy meztelenkedjenek, és csinálják a műbalhét, értelmetlenül szívassák az többieket.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.14. 19:35:51

@lac64:

Anikó okos tehetséges, a bulvár meg magasról le van szarva, joga van bulizni és beszélgetni bárkivel, akár meg is puszilni születésnapja alkalmából.

Megnéztem a neten ma az esti showt, jól csinálta Ani, kedves volt, sokkal tobbre fogja vinni, mint bárki a VV4-ből, ez a jóslatom.

Remélem a másik csaj már nem fog műsort vezetni, hanem csak az Anikó, jó volt nézni.
süti beállítások módosítása