Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x02

2011. május 12. 15:17 - Hódos Hajnalka

Tudtam, éreztem, hogy a Szerelem a legfölsőbb szinteken jutalomjáték lesz, de azt én sem gondoltam volna, sírvaröhögős, farkasvonyításos, taknyam-nyálam egybefolyós órákat töltök a tévé és a monitor előtt, hát kincseim, a kommentek sem kutyafaszák, ha értitek, hogy mondom. Tizenhat szerelmes szívből négy tiplizett tegnap, a többiek magányos amazonként küzdenek a szerelemerért, nem, én nem bolondultam meg, ezek Lilu szavai. Balhéval indul az öfi, a testvérpár nem marad békibe, a tőgyesebb teker valamit piszkosul, csak úgy recseg a menet, pofáznak is, nem lehetne kicsit halkabban? Ezeken a csajokon könnyebb beindítani a gyújtást, mint Szandikán, leugatják a pihenni vágyókat, aludni otthon kell, nézdmá, az alattvaló nem tud aludni, asse tudom, mi a neved, számomra jelentéktelen személy vagy! Kis káposzták ők, mi meg a kecskék vagyunk. Nem is, ők a bárányok, mi meg a farkasok.

Reggel kiderül, Barbara szólt nekik, de hogy mit mondott, fogalmam sincs, mert röhögök a picsapiros szemhéjfestéken, a piros masnis blúz alól kibukkanó fekete melltartópánt a legalja, mondom ezt én nyuszis szobapapucsban és nyúlott kétikszelles Def Leppard pólóban. A balhé reggel folytatódik, de ez most nem érdekel, nyúzott fejeket, karikás szemeket, műszempillák nélküli brutális valóságot akarok, a hatalmas tarhonyás picsára premier plánban azért én se számítottam, hát megvagyunk ezzel is. A tesók unottan moziznak, nézik a felhozatalt, aztán pattanj Barbie, vár rád egy parti felkiáltással főszáradnak az ágyból. Beatrix a mocskosabb pofájú, eddig úgy tűnik, bár ez egy nehéz kérdés, a konyhapultnál ecsetelgeti pár csajnak, hogy a kis cseléd beugatott neki éjszaka, ő ide nem aludni jött. Barbi és Orsi a kertben bunkózzák a testvérpárt, Andi a hálószobában hőzöng affektálva, milyen rosszindulatúak ezek, pedig hát ő egy birkatürelmű nő.

A különleges negyvenes smink nélkül odabasz, ahogy számítani lehetett rá, próbálja védelmezni Kecske ill. Farkas egyet és kettőt, nemisúgyvanaz. Azért lássuk be, hogy akarják a feszkót, szól közbe Éva, de már alig hallom, mert hisztérikus aztakurvában török ki, bazmeg, nem hiszem el, jön a fekete csaj, a nappali közepén rogyaszt egyet meztelenül és komótosan elhelyezi az egészségügyi betétet a bugyijában. (Sigismundussal azért összehangolódtunk az elmúlt öt hónapban, mi? Lásd alul.)

A luvnyák mindegyike bikinire öltözött, érkezik Olivér egy hokedlivel a hóna alatt, na csajok, az van, hogy mindjárt jön Flores, beültök a dzsakuba és lüktettek egy kicsit. Mindenkinek öt perc jut a Hellén Hőssel, Olivér méri az időt. Na, a hüvelygomba holnaputánra garantált mindenkinél. Flores érkezik flipflopban és egy csíkos frottítköntösben, utoljára ilyet akkor láttam, mikor a papám a belgyógyászaton feküdt, mert beállították a cukrát, és mentem látogatni, nyüszítek. A luvnyák az ablakhoz sereglenek, jajdeédeseznek, Andrea kedves, csapasd a fankit! Andrea indul a dzsaku felé, kissé megtörve a kronológiát itt jegyezném meg, ha egy férfi mellé mászunk be a dzsakuba, akit meg akarunk hódítani, feltétlenül úgy tegyük, ahogy ezek tizenhatan, azaz vagy neki háttal próbálkozzunk és toljuk közvetlenül a szájába a tangás seggünket, vagy ami még prolibb, tárogassunk jó nagyokat, szemből, úgy is van. Andrea bőre sima és selymes mert bekente testápolóval meg olajjal. Alekosz szagolgatja, Andrea hiénaként vihog. Beatrixnak mindig nagyon jó illata van, Alekosz őt is szagolgatja, már éppen kezdenék unatkozni, mikor bevágják a hokedlin ücsörgő Olivért, ahogy megfújja a kürtöt, azt a fajtát, amivel a focimeccseken a B-közép tülköl, közvetlenül a „Bedeteállatbazmegazanyádat” rigmus elhangzása után. Üvöltve röhögök.

Anita szívébe nehéz bejutni, akaratlanul felhorgad bennem a kérdés, vajon máshova is ilyen nehéz-e, aztán elszégyellem magam, rendes lány ez, lehet hogy most lesz másodszor szerelmes életében. A Bölcsességfogas megnézheti Alekosz kezét? Hát kicsit kiázott, de igen. Ő mindig a férfiak kezét nézi meg először, aztán a szemét. Én nem, de ezt most nem fejteném ki. Olga az első, aki igazán támaszkodott Alekosz kezére. Igen, ő akkor érzi magát nőnek, ha egy erős és megbízható férfi van mellette. Alekosz magához vonja és megöleli, a többi csaj irigykedve bámul, utána nézett! Az első nő, aki után utána nézett! Brigi borzongott és hagyta magát csöcsörészni, vagyis ez új néven fut tegnap óta, fogd meg a szívem. Alekosz már a lépésekről hallotta, hogy Magdi jön, mert van egy jellegzetes járása. Igen, a vízilóba oltott orrszarvú mozgása. Magdi sokkot kap és rámerevedik egy szörnyű mosoly az arcára, egészen félelmetesen néz ki, neki is meg kell fogni a szívét, azért Alekosz közvetlen közelében én nem tennék ilyen felelőtlen kijelentéseket. Utolsóként Barbi érkezik, aki egyből rápusztul a Hellén Hősre, puszilgatja, Alekosz kéri, folytassa, benn a luvnyák hoppáhoppáznak, Andi fején a jellegzetes női arckifejezés, na csak kapjalak a kezem közé, büdös kis ringyó, a hajadnál fogva húzlak be a szaunába és rád zárom az ajtót, de előbb maxra állítom, te riherongy, nem fogsz te beleköpni a levesembe! Flores elvonul, a busz előtt megbeszélik Olivérrel a történteket. Tetszik neki a testvérpár, meg sem lepődöm, és az utolsó lány nem volt semmi. Látszott rajta, hogy ki akarja élvezni, amiért jött, mert lehet, hogy ez az utolsó lehetősége, és meg is tette.

Lilutól megtudhatjuk, hogy este nagyszabású bálat bált rendeznek, ahol Alekosz megválasztja a Bálkirálynőt, aki védettséget is élvez. Alekosz elkápráztatta a Menyasszonyokat, de ezt olvassuk inkább Bombadil Toma kommentelőnk tolmácsolásában. „Odakapcsoltam, hogy mi a pálya, erre éppen lilu asszongya, hogy "alekosz csodálatos zongorajátéka...." na mondok ezt meghallgatom....asszem soha nem fogok már a zenére úgy gondolni mint azelőtt. mint mikor az ember véletlenül látja a nagyszüleit szexelni, utána már semmi sem lesz ugyanaz..” Alekosz kibaszott hamisan vonyítja, hogy volt idő, mikor még nem voltál, Balázs Fecó szerintem azóta is ütemesen veri a fejét a sitkei templom falaihoz, a Menyasszonyok epekedve néznek, én megint ordítva röhögök, mert Barbit mutatják, szerencsétlen arccal beleesett az ezüst csillámporba, ezt megfejelte a piros szemhéjfestékkel, nyüszítve ismételgetem az asztalra borulva, hogy Vámpírok bálja. Meg azt, hogy jajnekem. Alekosz kihívja Barbit a kertbe beszélgetni, de hogy mi hangzik el kettejük között, fogalmam sincs, mert még mindig nyüszítve röhögök.

Andi a nyugiban bújik össze Alekosszal. Andi Alekosz combját simogatja a farkától három centire, de ezt úriasszonyosan adja elő, közben vihog, a Hellén Hős rázendít, boldogság, gyere haza, sírok. Amíg ezek ketten bújnak egymásba, Olivér a Bölcsességfogast teszi helyre. Szegény kislány úgy meg van szeppenve, zavarban van piszkosul, bólogat, mikor Olivér azt mondja neki, oda kéne mennie Alekoszhoz és nyomni magából egy kis dózist. A Hellén Hős barátja biztosítja szegény párát, hogy látja benne, hogy van egy vadmacska oldala, a kiscsaj bólogat, igen, van neki, olyan ez az egész jelenet, mint amikor egy gyerekprostituáltat akarnak rávenni az első análra rögtön két pasival egyszerre, szinte megsajnálom a kiscsajt. Miután megtáncoltatja Alekoszt, akinek van egy kis érzéke a zenéhez, én kérek elnézést ezért, az Atlétatrikós Anitával bájolog a fürdőben. Anita a szemekben véli fölfedezni az összhangot. Lejátszák a megkellhogycsókoljalak-jézusmárianemkoraiez-deigenlehet cuccost, én erre tökéletesen alkalmatlan vagyok, na nem mintha bánnám. Anita azért úgy gondolja, ha kiesik, egy csókkal távozni jó lenne, Alekosz lehunyja a szemét, Anita meg ad a szájára egy olyan puszit, amit én a Pötyi orrára szoktam adni a te kis szarházi, megzabállak, te után és mi nem nevezzük kitörölhetetlen pillanatnak.

A randevúknak hálistennek vége szakad, Alekosz megválasztja a Bálkirálynőt, VámpírBarbit, aki természetesen bőg. A testvérpár persze rögtön megesküszik, hogy kicsinálják az irritáló gádzsit. Van fotószoba, ide vonul Alekosz Liluval a szívceremónia előtt. Alekosz minden lányról elmondja a véleményét, Andrea a szexi szemüvegében fantasztikus, Magdinak a tekintete az igazi, nézzen ki akárhogyan is, Olga eccibionista és valószínűleg arisztokrata, Ágnes extravagáns, Anita szeret ölelni, intimitás szükségeltetik hozzá. Untam. Kezdetét veszi a szívceremónia, amit Olivér végigkínlódik és unott pofával ül végig, én visítok a röhögéstől, mert a kalitkába zárt madárról, ami a boldogság narancssárga madara egyébként eszembe jut a Dumb és Dumberből a visszaragasztott fejű Pityu Peti papagáj. A szívceremónia roppant romantikus és pláne, ahogy Alekosz megpróbálja túlüvölteni a Villa mellett elrobogó vonatot, Éva majdnem leesik a lépcsőről, Alekosz látta a Gyűrűk Ura trilógiát is, mert Andreát pajkos póninak nevezi. A Különleges Negyvenes, Orsolya a hastáncosnő, a Bölcsességfogas és Renáta, akiről fogalmam sincs kicsoda húznak haza, mert Alekosz az igazit keresi.

Az öfi végén Alekosz elvonul Olgával a hálóba, Olga már nem is tudja, mit akart Alekosznak mondani. Beszélgetnek egy kicsit arról, megcsókolják-e egymást, de Olga aszongya, menjen ez az egész úgy ahogy megy, ő élvezi ezeket a pillanatokat. Most nagyon fontosat kérdezek, mondja Alekosz. Felkapom a fejem a jegyzetből, aztán ordító röhögésben török ki, mert a kérdés így szól: tudsz sakkozni? Olga nem tud. Hát pedig az orosz sakkozók a legfölsőbb szintűek, Kaszparov, Kramnyik…. Bobby Fischerrel játszott. Kramnyik mögött meg ott áll az egész vezérkar. Sikoltozok. A kegyelemdöfést az utolsó kérdés adja meg. Olga! Hasonlítok én I. Péter cárra? Készbazmeg. Nincs miről beszélni.

Címkék: alek
895 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

locsolóember 2011.05.13. 12:26:59

Eddig csak olvastam a nőkeresős hogyvoltokat, de tegnap belenéztem, miről is ír Hajni.
Kár volt. :)

Peticsé (meg a többiek): mit reklámozhat majd Boglyas?

Ayesha (törölt) 2011.05.13. 12:27:19

@Zelefánt: ha Fábrik úr lesz Vica mestere, akkor biztos, hogy nem.

Zelefánt 2011.05.13. 12:34:43

@Peter_Cs:
De nem fogja leköpni, vagy megrugdosni, ha esetleg...ellentmond?...

_most_ 2011.05.13. 12:46:24

@foxglove: a hűtőszekrény alatt nem Anikót értették? :)

genevieve 2011.05.13. 12:55:19

na megnéztem a videót amikor a csajt sétáltatja....szegény majd kitörte a nyakát már a csók előtt is, alig birt lépkedni azokon a köveken:-)

Norcsesz 2011.05.13. 12:56:21

@locsolóember: érzem, hogy ez egy nagyon fontos kérdés...

genevieve 2011.05.13. 12:57:18

az a csók, nem birtam végignézni:-)

Norcsesz 2011.05.13. 13:03:29

@genevieve: majd elesett, de szüntelenül vihogott... idegesítő picsa..

Zelefánt 2011.05.13. 13:11:13

@genevieve:
Unnaturális is az, amikor az emlősök tulajdon nyúlványaikat gyömködik egymás testüregeibe.... Pffff...

csicserierika 2011.05.13. 13:11:33

elnézést, de így ebéd után ki kell adjam magamból.
Gyere ide Hellén Isten,
Had gombolom ki az inged.
Frottír köpeny, flipflop papucs,
Ettől gerjed be az Erus.
Ne habozzál adjál csókot,
Irigykedjen sok Hogyvoltos.

Még egyszer bocsi, most mennem kell :)

genevieve 2011.05.13. 13:18:51

@csicserierika: valamivel jobb, mintha az ebédedet adtad volna ki:-)

☺ágica (törölt) 2011.05.13. 13:24:40

helló:)

pár hete találtam rá a vv-s hogyvoltokra és rá is szoktam rendesen, persze csak olvasóként, és nagyon nem vártam a végét, mert Hajni jó sok vidám percet szerzett. Aztán kiderült, hogy ő fog írni erről is és már előre gurultam a röhögéstől, pláne mikor megnéztem az első részt:))) Szóval, csak gratula és köszönet Hajninak, még a vártnál is jobb lett:) A kommentek pedig csak hab a tortán:D És most visszakapcsolok olvasó-üzemmódba:)

Soror Formoza 2011.05.13. 13:35:56

@Zelefánt:
"mint remények, mint barátok, holnap ez is messziszáll.
S szólt a Holló: "Soha már!"
/Poe/

_most_ 2011.05.13. 13:39:37

Az hogy van, hogy Alekosz többször negatív megjegyzéseket tett a vv-s lányok külsejére, itt meg mindenki fantasztikus, semmi kritika.

Norcsesz 2011.05.13. 13:42:20

@lami83: Mert azok szemét riherongyok voltak, merthogy egyiknek sem kellett. :) Itt meg mind érte rajong. Ezek szépek. És fantasztikusak is.

kitikati 2011.05.13. 13:52:57

@locsolóember: Éva reklámozhatna sziszegő szappant.

genevieve 2011.05.13. 13:53:41

@Norcsesz: nem azért de egyik sem veri a villalányok külsejét....na, talán szandiét...

Zelefánt 2011.05.13. 13:53:43

Különös álom.
Manók fonták körém, de
nem lehet mákony.

(Volt nejemnek sok szeretettel, félrészegen.)

Na, csáp

Norcsesz 2011.05.13. 13:57:36

@genevieve: Az mindegy, hogy néznek ki... Egyik rondább itt, mint a másik. Ha megállok bármelyik téren, az országban bárhol, különbeket válogatok össze az utcán, kb 10 perc alatt. Csak azoknak több eszük lenne annál, hogy ebben részt vegyenek :))) És hát gondolom, ez a lényeg.

Hurri Kán 2011.05.13. 13:58:51

Mikor jön a mai öfi? Már tűkön ülök, az izgalomtól majdnem gorombáskodni kezdtem a hörcsögömmel :D

locsolóember 2011.05.13. 14:05:07

@Norcsesz:
Ha nem ismered az F6-ra lépést, esélytelen vagy randira.

genevieve 2011.05.13. 14:06:20

@Peter_Cs: ja és véletlenül pont ott volt valaki,hogy felvegye a tévé kidobást:-)))

locsolóember 2011.05.13. 14:07:30

@buppi:
Folyékonyat.
Annak a tubusa tud köpni is.

Norcsesz 2011.05.13. 14:07:56

@locsolóember: :)))) Na ez az... ezért nem mentem a castingra :))))

Thulea 2011.05.13. 14:09:31

Hajni! Remélem ezért kapsz pénzt, mert meggyőződésem, magamból kiindulva, hogy a posztjaid miatt nézik sokan a műsort.

Q-rious 2011.05.13. 14:18:35

Azt hiszem, már összejött egy kisebb kötetre való vers, lassan ki lehetne adni.

Zelefánt 2011.05.13. 14:27:44

@Q-rious:
El is laposodott a blog.
Hol vannak már a jó kis unnaturális behányások?!...
A kultúra felemészti a zemberi (küzdő) szellemet, s nem marad más vissza, csak az idült mosoly.

Zelefánt 2011.05.13. 14:35:24

@jahuu:
Szívem, ha szükséged lenne analízisre, ajánlhatnék valakit...Bár mostanság ritkán találkozunk, de szakértő, az fix.

Soror Formoza 2011.05.13. 14:42:55

@Zelefánt: Talán, ha elvonulok apácának, az többet segít. Felveszem a Formoza nevet.

Zelefánt 2011.05.13. 14:47:01

Nem kell elkapkodni, hiszen még nem voltál analízisen.
Meg van olyan nevezetű sziget is, vagy nem?...
(Lehet hogy ott gyűlnek össze a megtiport lelkek?...)

Zelefánt 2011.05.13. 15:04:11

@jahuu:
Jól hangzik, de előtte még lóvá...izé, jóvá tehetnéd azt, akit.

Soror Formoza 2011.05.13. 15:08:28

@Zelefánt:
Verseghynél még jobban hangzik. :)
Nem értem mit rontottam el.

Zelefánt 2011.05.13. 15:13:39

@jahuu:
Minden vágás a helyén volt, a szívműtét is sikerült, de a végső varratok valahogy mégis kifelejtődtek...
El kell varrni a szálakat, ezt minden tizenéves krimiolvasó tudja már...
Nahát.

kitikati 2011.05.13. 15:15:05

@locsolóember: A sziszegő szappan a dezodor.

Zelefánt 2011.05.13. 15:23:03

@jahuu:
Hát földdel van tele a holtak szája, de azt már csak én tenném hozzá, hogy iszákjuk pedig csupa sajnálattal és közönnyel van csurig rakva a túlélők által; hát persze...hogyan is másképp.

Soror Formoza 2011.05.13. 15:24:46

@Zelefánt:
Akarsz beszélni róla, szívem?

Zelefánt 2011.05.13. 15:30:14

@jahuu:
Nem, beszélni semmiképpen sem.
Ha kimondod, az már nem ugyanaz, mint ami a fejedben van; az csak afféle egyszerűsített változat.

lobster thermidor 2011.05.13. 15:35:34

Hát igen...!
Alekosz egy igazi stílusos úriember. Ő aztán tudja mi kell a nőknek.
Egyik kézben pálinkáspohár, a másik kézben kólásüveg, s két üvegből lehúzott slukk közt elmorzsolt csendes böffentés közt fennkölt gondolatok.
Valóban ez lehet minden nő legromantikusabb álma.

Zelefánt 2011.05.13. 15:37:01

@lobster thermidor:
De hát mégis beválik, mint láthatod!...
Ki érti ezt?!...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.13. 15:38:07

Szerintem, mire kijön Alek a lakókocsiból egy zaklatási perre kellene beinvitálni a főszerkesztővel együtt, biztos, ami biztos. Az nem érdekes, hogy a nők előre aláírták, hogy őket lehet zaklatni, ugyanis ilyet nem lenne szabad aláiratni senkivel, ez eleve bűncselekmény az én megítélésemben: az emberi jogokról való lemondás.

arra külön kellene vigyázni szerintem, hogy gyereke ne legyen, mert ugye amikor papa-gyerekest játszottak a villában, éjszakai tapogatni kezdte Anikót, akinek külön kellett figyelmeztetnie, hogy "figyelj, én a gyereked vagyok" - ez nem szimpla szereptévesztés volt, hanem alapvetően a játék keretein belül pedofilia és perverzió megnyilvánulása...

Soror Formoza 2011.05.13. 15:39:14

@Zelefánt:
Igazad van, mégis használ.
Telepátia, esetleg?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.13. 15:39:40

@Thulea:

épp ellenkezőleg, nem kell nézni a műsort, mert az öfik tökéletesen kielégítőek.

lobster thermidor 2011.05.13. 15:42:01

@Zelefánt:

Még néhány nap, és le is hányja őket, -mondjuk meg is érdemlik-, persze csak a kifinomult modor, és a stílus kedvéért.

Zelefánt 2011.05.13. 15:44:12

@jahuu:
A telepata az olyan, aki besokallt a tv-műsortól, és már ott tart, hogy nem létező szereplőkkel vív életre-halálra szóló filozófiai vitákat?...
Akkor inkább nem, más médiumot keresnék.

mama ottmarad 2011.05.13. 15:54:42

Nincs új... elolvastam a régit :D
A tudsz sakkozninál bevillant a régi vicc a udvarló fiúról: Szereted a zenét ... csináltad már zongorán? Ez full Alekoszról szól :DDD

avanivi 2011.05.13. 15:57:05

@Zelefánt: Nem válik be. Te ismeretlenül is sokkal szerethetőbb, normális, humoros,értelmes , igazi pasi vagy,mint ez a hülye a milliós nyereményével .
Kiváncsi voltam ,kik lehetnek akik szavaztak a Hellén f@szra, hát most nézhetem három hétig.Neked kellenének? Ugye,hogy nem.Nem mi fogunk csalódni, mi tudtuk ,hogy ez egy semmitérő f..sz.

Zelefánt 2011.05.13. 15:57:15

@mama ottmarad:
De sakktáblán ugye...Nem nehéz?...

mama ottmarad 2011.05.13. 15:57:36

@mama ottmarad: na, túl finom voltam,és elveszett a poén. Szóval,
szereted a zenét? basztál már zongorán?

Soror Formoza 2011.05.13. 16:03:49

@Zelefánt:
Ne menj át, kérlek, negatívba. Imádom a humorod. Mindjárt lesz új poszt, új lehetőségek. Nekem lejárt a munkaidőm (már vagy 2 órája), lehúzom a rolót. Viszlát a Bűvös szigeten :)

Zelefánt 2011.05.13. 16:06:17

Halódik a blog, új
születik nemsoká, Geneviéve, fegyelem!,
figyelem!, és mosssstttt...
----click-----

foxglove (törölt) 2011.05.13. 16:08:34

@Zelefánt: segítsek? 16.11 lesz a bűvös időpont, pssssszt;)

penelope garcia 2011.05.13. 16:11:28

@Hódos Hajnalka:

Hajnifijjam, én itt ülök, és várok, te meg nem vagy sehol.
De még új poszt se nem nicsen.
Most mi a tököm van????

lobster thermidor 2011.05.13. 16:13:11

A negyedik képen az a fekete hajú izé, az tutira transzvesztita.

kitikati 2011.05.13. 16:15:05

Egyébként az mitől függ, hogy ki vezeti a műsort? Hol van Balázs? Lilu néha nem lóg ki a hölgyek közül.

Soror Formoza 2011.05.13. 16:16:24

@lobster thermidor: én is arra tippeltem, lesznek itt még meglepetések :)

kitikati 2011.05.13. 16:22:58

@Hódos Hajnalka: Hajni édes! Mennem kéne a gyerekért!

Zsötem 2011.05.13. 16:23:21

A következő rész hogyvoltjával mi a helyzet?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 16:23:43

@MÁRIA TERÉZIA: Ezzel teljesen egyetértek! Emberi szabadságjogról nem mondhat le senki, nem kényszeríthet senki senki mást, hogy lemondjon alapvető emberi jogairól! Alekosz lassan már 6 hónapja zaklatja a nőket nagy nyilvánosság előtt.

Hódos Hajnalka 2011.05.13. 16:25:33

poszt hatkor, bocs, ma szét vagyok esve.

Dr Betty Boop 2011.05.13. 16:25:54

Míg csendben várakozunk, végrehajthatunk talán egy terápiát is... Valaki?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.13. 16:29:11

@buppi: Remélem, Liluék csak heccből mondják Alekoszra, hogy görög csődör, hellén hős és egyéb jelzők!

Mme Chauchat 2011.05.13. 16:43:14

Formosus, formosa - széptestű...Apolló állandó jelzője. Itt kerestek analitikust?

lobster thermidor 2011.05.13. 16:49:48

@jahuu:

Lesznek bizony, mert még a leszbikus vonalat sem látom igazán kialakulni. Nyilván van olyan forgatókönyv, amiben két Alekoszban csalódott arajelölt megbuzul bánatában.

Soror Formoza 2011.05.13. 17:02:57

@Mme Chauchat:
Nem tudom, Zelefánt vajon mire gondolt mikor analízist javasolt nekem, Mme ?

Zelefánt 2011.05.13. 17:14:03

@jahuu:
Amennyiben ezt mulatságosnak tartod, akkor lehet, hogy igazad van.

Soror Formoza 2011.05.13. 17:18:38

@Zelefánt:
Csavaros gondolataid vannak. (olyan öreg vagyok ehhez.) És nem azt tartom mulatságosnak.

Zelefánt 2011.05.13. 17:24:04

@jahuu:
"Gondolataid négykézláb másznak, és nyelvüket lógatják."
Ki, és hol is írta ezt?
(Nincs benne semmi csavar, csak afféle teszt a Tajgetosz-show előtt, van-e mit veszítened?...)

Soror Formoza 2011.05.13. 17:29:58

@Zelefánt: Máris veszítettem. Nem tudom ki és hol. Te?

Tordas 2011.05.13. 17:33:34

Megvan már Margó hintőporos fetrengéséről a videó? Vki ígérte.

rianna 2011.05.13. 17:40:32

Zöld az erdő, nő a tuja,
Alekosznak van egy búja
Tele van a villa buja
némberekkel, és ő unja,
Kurja-
ntok a kupolába:
Hazamegyek, várjál, Vája.

(tudok szótagolni, nyelvtannácik kíméljenek:))

@Tordas: szerintem benne lesz a ma esti műsorban.

Zelefánt 2011.05.13. 17:41:13

@jahuu:
Bevallhatom hogy én sem, de azt is, hogy én vagyok Tajgetosz, és a lakókocsiból nyomatom Isteni lényemet szerteszét a neten! Épp ezért semmit sem kell tudnom, csak úgy kell tennem mintha, és máris áradnak a nagytestű nők felém, és még lóvét is nyomatnak mindezért!
Igen! Igen, az életnek mégiscsak van értelme, még ha svábbogárból alakul is vissza emberré valaki!
Kirááááááááááj-e vagyok?!
Csókom izéjét mindannyian megízlelitek majd, senki sem úszhatja meg az elmúlt harminc évet büntetlenül, úgy éljek!
Gyertek Jabbához, lelkeim, nyámmmm!...

-----

(Irodalmi idézet forrása:
Thomas Mann / József és testvérei)

-----
(szégyenkezve el)

Soror Formoza 2011.05.13. 17:43:13

@rianna:
nagyon jó. gratulálok :)

rianna 2011.05.13. 17:48:07

@jahuu: köszi, drága. Még sose írtam verset, ma már kettőt, meglehetős haladás:D

Soror Formoza 2011.05.13. 17:49:24

@rianna: ez egy ilyen nap, ki kell használni :)

tornapipő 2011.05.13. 17:57:06

hááááááááát...

Soror Formoza 2011.05.13. 17:58:53

@Zelefánt:
Hosszú :)
Na jó, úgy tűnt van valami rejtett agresszivitás a monológban. Pedig nem ...Úgy-e?

Zelefánt 2011.05.13. 17:58:57

@tornapipő:
De rég tipegtél errefelé!
És pont a végére!
Perfekt.

Zelefánt 2011.05.13. 18:05:07

@jahuu:
Nem én írtam, velem íratták holmi (görög) istenek.
Oly sok ezer évre visszamenőleg pedig nem vállalhatok felelősséget még holmi istenekért sem, ez azért alighanem érthető...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.13. 18:07:20

infantilis, perverz bökdösős:

alekosz.rtlklub.hu/video/128603

Mit gondol ez a nőkről? hogy bökdösni való gumibabák?

Rémes, rémes, rémes.

Értem, hogy Olivér is részt akart a tortából, de nem gondolt bele, hogy amit Alek művelt a villában, az az infatilizmus és a perverzió sajátos kotyvasza... és ez a show elég nyomoroncul fog alakulni... nem tud másként, nincs ennek az embernek se gerince, se tartása.

Olgát azért szeretném kimenteni a villából, mielőtt őt is elkezdi bökdösni ez a rettenet.

Mentsük ki Olgát! Csatlakozzatok!

És a könnycseppes Magdolnát, bár lehet, hogy őt hamar szélnek eresztik, mert még Alekosz számára is világos, hogy nem való ebbe a nőalázó showba.
süti beállítások módosítása