Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x01

2011. május 11. 14:10 - Hódos Hajnalka

És elkezdődött. Szerelem a legfölsőbb szinteken, az atléta testű, atlétatrikós Alekosszal. Hogyvoltozzuk, hogyne, ki nem hagytuk volna a világ semmi kincséért sem. És ha valaki eddig azt hitte volna, megy ez már nekem rutinból, akkor bevallom, percek óta bénultan bámulom a monitort, ez az első poszt, úgy mégsem kezdhetem, hogy aztakurvahétszentségit, hátha vannak új olvasók. Az eddigiek alapján az abszolút kedvencem Balázs, az, amit a luvnyák felvonultatásánál alakított, mindent vitt. Egy unalmas és semmitmondó mozizás után kipenderítették a stúdióból a popcornt eszegető Villalakókat, hogy azonnal kezdetét vegye egy másik műsor, és megérkezett az első négy Menyasszony, a Szendék, merthogy a nőket kategóriákba sorolták.

Balázs sokkot kap a rózsaszínű rettenettől, aki úgy néz ki, mint a falusi búcsúkban kapható kínai hamisbarbi, ezt röhögéssel és micsoda felhozatal kiáltással palástolja. Évának hívják egyébként, most érettségizik, vagy ahogy ő fogalmazott, még félkész az állapot. Anyukájáék szinte rugdosták a műsorba, mert az egész család kedvence Alekosz. Ez egy kemény műsor lesz, jósolja Balázs, szerintem is. Érkeznek a Rámenős lányok, a szemüveges Andinak az öltönyös pasik jönnek be. Andi gondolom, azt hiszi, hogy legalább ötöt dob az íkúján a szemüvege, nem, úgy néz ki benne, mint egy irodista a téeszcséből, de pechjére beszédhibásabb mint én, pedig rólam sokat elmond az, nem véletlenül nem vettem fel a férjem nevét, az életemben nem tudtam még úgy kimondani, hogy azt bárki megértse. Ti tesók vagytok, röhög fel Balázs, igen, nem ikrek, trampli tehén mind a kettő, utoljára ilyen platinaszőke hajat Billy Idol viselt, a tramplibb kipakolta a melleit, a ceruzapróbával a helyében nem is próbálkoznék, és ezt nem az irigység mondatja velem, de azért dicsekszem, nekem frankón kiesik.

Jönnek a Romantikus lányok, van Magdolna? Orsolya, legyen Orsolya. Orsi hastáncosnő és a kisugárzása erős. Meg a csípője. Barbarát kék folpackba tekerték, az a fajta, akire az érdekes arcú kifejezést használják a kurvarusnya helyett. Dorisz igazi szerelmet akar. Balázs köszöni, a Romantikus lányok a helyükre vonulnak, az utolsó Balázs mellett toporog. Nem mész? Ő nem kapott kérdést. Majd Alekosz kérdez tőled, na hess. Az utolsó négy nőszemély a Különcök, micsoda bevonulás, micsoda beállás! Olga, az orosz óriás olyan szigorú frufrut visel, hogy vágni lehetne vele, Alekosznak ez tetszeni fog, mert elvágólag van. Olga két méter és dominának öltözött. Mindenki Alekoszt akarja? Igen. Igenigenigen, vigyorog egy erős negyvenes inas csaj, az ilyenek képzelik azt magukról, hogy hiába kúrt félre és lépett le a férjük azzal a huszonéves kis kurvával, a rohadt geci, pedig neki köszönhet mindent, ha ő nem gürizett volna annyit, még most is egy senkiházi lenne, ami akkor volt, mikor megismerkedtek, de majd ő most megmutatja. Idegesítően rángatja a fejét beszéd közben, sportos és különleges negyvenesnek nevezi magát.

Nem te vagy a Hotdogos, kérdezi Balázs egy fekete hajú tucatcsajtól, nekem Voksán Virág ugrott be róla, csak ennek nincs (még) olyan szopós szája meg nincs szétszoláriumozva. Majd lesz, gondolom. De, ő az, Balázsnak köszönjük a becenevet, puszi, felállok a kanapéról, megkeresem a cédét. Mivel a műsorba kerülés feltétele az agyhalottságon kívül a dór oszlopfőket idéző vastag combok és vádlik, mivel mással ünnepelhetnénk meg a beköltözést? „Ez a boka nem a zsánerem, ez a boka nekem nem ideál, hogyha mégis ráverem, hát az, csak az a baj, ami vele jár.”

Az első öfi első fél órája Olivérrel indul, nehéz percek ezek nekem, főleg, mikor azt mondja, Alekosz nevű humanoid meg hogy Casanova reinkarnációja. Olivér nagy gondban van, el kell készíteni barátja számára a tökéletes menüsort, ezt azzal kezdi, hogy arrébb bassza a macskát a kanapén, hogy csak úgy nyekken. Kemény ez a meló, személyesen értesítette ki mind a tizenhat lányt. Tele pofával, ugyanis végig zabált. Anitát kis szobájában találja, Olivér szeretné, ha találkozna az információval. Anita (nagy)mamája cuki fejkendős nénike, sajnálom, hogy nem ő került be a Villába. Olivér pofátlanul csomagoltat a faterjának bundás kenyeret, aztán irány a hetedik kerület és Barbi. Magdinál iszik egy kerítésszaggatót, aztán nyolcvanhetedszerre is megnézetik velünk, hogyan mondott igent Alekosz, jóvan, láttuk már.

Lilu megbolondult, vagy túladagolta valamivel a fül-orr-gégész, Alekosz fantasztikus humorérzékű, fantasztikus szónok, minden nőben meglátja a szépet. Egyetlen dolgot nem kapott meg, a szerelmet. A Villát átalakították, magyarul kiganézták és fertőtlenítették Éva kutyaólát, hogy alkalmas legyen sok-sok szerelmes suttogásra, csivitelésre. Mikor nimfácskáknak nevezi a Menyasszonyokat, hörgök. Minden második napon szívceremónia egyébként és hellén hősnek nevezi Alekoszt, visítva kaparom magam. A tyúkokat beterelik a Baromfiudvarba, jajdeszépeznek, Andreát csípjék meg, mert nem hiszi el. Az egyik luvnya Alekosz ágyánál áradozik, ez volt az ágya, ez az ő ágya, jön egy másik, te most magadban beszélsz, kicsim?

Beatrixnak a szerelemszőnyeg tetszik legjobban, egy másik tehén áll a medence szélén, itt verte be a kukiját. Aztakurva. Hol van a férjünk, a férjünket akarjuk! Néhány hülye a szaunában tolong, érzik Alekosz szagát. A bukéját. Valami nyílik, úristen. Taps, sikongatás, Alekosz nevét kántálják. Ennyi füstöt utoljára Omega koncerteken lehetett látni, a lassan kibontakozó alak nem Alekosz, hanem Olivér, szopás, hehehe. Olivér rövid beszédet tart, jól becsüljék meg magukat, nem véletlenül vannak itt, hanem azért, mert bennük van meg az, ami Alekosznak kell, kétszáz napja nem volt nővel és olyan impulzusokat kapott, amiket nem érdemel meg. Mindenki megszeppenve kussol, felsikoltok, mikor látom a kigördülő vörös szőnyeget. Aztán hátravetett fejjel, üvöltve röhögök, megérkezett a Napóleonnak öltözött Alekosz, aztakurva, most is felröhögök, borzalom, iszonyat, kín.

Hölgyeimnek szólítja a Menyasszonyokat, arisztokratikus próbál lenni. Fél évig ez volt az otthona, tapasztaltabb és bölcsebb lett is. Készüljenek fel a közös utazásra. Hölgyeim, most visszavonulok. Legyetek nyugodtak. A nők tébolyultan olyanaranyos és olyanédeseznek, hát hihetetlen ez a pasi! Ágnes azt hajtogatja, egy katona, egy stratéga, egy férfi! Andreának belenézett a lelkébe, ahogy a szemébe nézett. A két barát egy picsányi asztalnál szorong egy laptop mellett és megbeszélik a látottakat. Olivér látta, hogy odáig vannak Alekoszért. Alekosz befektet egy kis időt, és különben is, bizonyítsanak! Nem sokkal később a Hellén visszatér háremébe, a nők ajándékkal kedveskednek neki. Alekosz ledöglik egy kanapéra, az ő ajándéka az odaadás, a vágy és az érzelmek.

Érkezik az első hülye, Szilvi, aki a szívverését hozta ajiba meg egy sztetoszkópot, azzal kell meghallgatni. Brigi medvecukrot hozott, aminek az egyik oldalát bekapja ő, a másikat Alekosz, és középen találkoznak. Mondom, az oldalát. Brigi magából hozott egy darabot, a bölcsességfogát. Visítva röhögök percekig káromkodva, ezért az orosz csajból egy kockát sem látok, Orsolya egy kézzel készült sakkfigurát ad, ha azt mondja, hogy a saját lábszárcsontjából faragták, kiugrom az erkélyről. Andrea ajándéka nem publikus, pillanatok, amik tetszeni fognak Alekosznak. Magdika a saját könnycseppjeit hozta el, amik Alekoszért hullottak, sikoltozva röhögök, pedig tudom, sírnom kéne. Alekosz meghatódott. Holnap pedig igazából meg fogják ismerni egymást. Agyő, lányok! Én most a barátommal visszavonulok pálinkázni.

A Hellén Hős távozása után megindul a klikkesedés, Anitában érzelmi folyamatok indultak el, bármelyik pillanatban bele tudna szeretni Alekoszba. Néhányan a kertben megbeszélik, hogy nem izompacsirtákra kell bukni, akik a nőket leszarják és erre isznak. Kemény meccs lesz, annyira jó csaj itt mindenki. Felröhögök, baszki anyukám, én se vagyok egy matyóbaba, de ez a felhozatal még női szemmel sem a sunáznám kategória. A következő percekben megismerkedhetünk közelebbről az ordenáré testvérpárral, akik vagy nagyot hallanak, vagy félnek, mert kizárólag üvöltve beszélnek. A színvonalas beszélgetés lényege, hogy ők nem bandáznak, mert ez egy harc, ők aztán egyből tudják, ki az aki játssza magát, aztán okosítják a közéjük telepedő Évát piszkosul, kis fiatalka még, majd ők megmondják a tutit. A tőgyesebbik meglepődik, mikor Éva bevallja, első látásra ellenszenvesek voltak nekik, a kamerának meg azt vallja be, hogy nem tetszik, ahogy a testvérpár próbálja generálni a viszonyokat. A két csaj bevonul a fürdőbe és maguk közt megbeszélik, ők a legszebbek, hát ezek hol fogják megkapni? Gyerekek is vannak itt benn. Hát figyelj, luxuskörülmények között vagyok, ennyi szolga kell! Rabszolgák!

A Hotdogos meg Anita bebasztak, mint az albán szamár, Anita eltorzult arccal vallja be, úgy érzi, ő érez a legtöbbet Alekosz miatt, és sírbazmeg. Sír. Neki szeretnék gyereket szülni, az ő anyukáját szeretném anyósomnak, egyszerűen ez a pasi az überelhetetlen férfi. Azt érzem legbelül, hogy ő is olyan kapcsolatra vágyik, mint én. Most szakadt el benne a cérna. Jön a két mádám, rájuk ordítanak, tudjátok hány óra van, kábé reggel hat. Anitát nem érdekli, akkor nem alszik. Várja Alekoszt, és nem fog aludni, és nem fog enni sem. De most mi van? A Hotdogos elmondja, hogy Anita impulzusokat kapott, a testvérpár leugatja, ugyanmá, ez nem szerelem, ez rajongás, az ital beszél belőlük. Ezen a Hotdogos megsértődik, nem ivott annyit, hogy ne legyen ítélőképessége. A beszélgetés további része is meglehetősen fájdalmas, a lényeg körülbelül az, a Hotdogos ne ugasson a tizennyolc évével, te meg bazmeg mi a faszt bőgsz, ronda is vagy, sötét is, mint az iccaka, mi vagyunk a császárnők, jegyezzétek meg, remélem, húztok haza minél előbb a picsába! Bár nem ugyanebben a fordításban, de üvöltve elmesélik a többieknek is, mi történt kinn a kertben, megkezdődött a Csikágó, és ahogy valaki frappánsan megfogalmazta, a bölcsességfog csak a kezdet, lesz itt még olyan verseny is, hogy ki köpi messzebbre a másik porcleválását. Úgy legyen.

Sigismundus küldi a képeket most is, amiért egyszerűen imádom, köszi :)

Címkék: alek
609 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruzs54 2011.05.12. 08:55:24

tegnap írtam a 18 éves évéról..éééés tessék!..www.borsonline.hu/news.php?feltik-alekosztol-a-tini-evat&op&hid=42128...az osztálytársai gondolom vehemensen igyekeznek megszerezni az érettségit,ez meg dekoratív nő létére égeti magát ennek a nyominak a a műsorában.az apja 60 éves,az anyja kb 39-40.gondolom anyuci is a zs-re hajtott.az elkényeztett csemetéjük meg megindult a hírnév felé.

amit még megtehetsz 2011.05.12. 08:58:16

@ruzs54: a fogyatékosság öröklődik?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 09:08:45

Jó volna látni Alekoszt Olgával vonulni az utcán. Olga csak egy fejjel magasabb nála. Sajnálom, hogy Olga nem tud sakkozni, mert mostantól kezdve csak azt nézhetnénk a lakóbusz mellett, amint ezek sakkoznak és Olga ripityára veri a nagy stratégát. Olgán kívül még Magdit bírom, valójában őt kellene feleségül vennie Alekosznak, ő a legvalódibb csaj, de félek nem Alek súlycsoportja.

amit még megtehetsz 2011.05.12. 09:21:44

ha itt arról kezdtek el vitázni, hogy melyik némber való Alekoszhoz akkor besírok (mint Hajni)

osgood 2011.05.12. 09:22:21

@Hódos Hajnalka: "lesz itt még olyan verseny is, hogy ki köpi messzebbre a másik porcleválását"
Ezért gratulált már valaki külön? Ha nem, akkor: első!

ruzs54 2011.05.12. 09:31:05

@MÁRIA TERÉZIA: ez a félkegyelmű se tud,anikónak azt mondta egy éjszakai adásban hogy 64 bábu van a táblán.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 09:34:55

@ruzs54:

igen, mert biztos be volt már csiccsentve és duplán látott...

ruzs54 2011.05.12. 09:38:05

@MÁRIA TERÉZIA: mikor nem volt?alapjában véve végig itta a vv-t.ha nem ivott nem volt ichlet.most is itatni kéne,lenne itt esemény.nem kelene füles a fülbe,hogy mit csináljon.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 09:38:25

@tojastobias:

Napóleon,

viszont a műsor felvezetőjének rajzfilmklippben sajnos Petőfi kontúrját véltem felfedezni... azért ezt nem kellett volna...

genevieve 2011.05.12. 09:39:53

@ruzs54: érdekes meló lehet:-)

foglalkozása: alekosznak suttogó:-D

alek, most fordul jobbra és nézz mélyen a kamerába...mondom jobbra, nem arra te barom a másik oldalra..jobbraaaaaaaaaa

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 09:41:29

@ruzs54:

Én a másik Magdolnára gondoltam, aki a könnyeit ajándékozta Alekosznak:

alekosz.rtlklub.hu/video/128319

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 09:43:45

@MÁRIA TERÉZIA:
@ruzs54:

na még egyszer a link Magdolna könnyajándékozásáról... ő festőnek tűnik:

alekosz.rtlklub.hu/video/128319

ruzs54 2011.05.12. 09:44:43

lilu meg tegnap ugy jött le nekem,mikor kiértékelték a jányokat a kéjbarlangban:,mint a kuplerájban a madam bemutatja a lánykákat a szűzességét elveszteni készülő fiucskának,aki még életében először jár kupiba,

dr. gernika 2011.05.12. 09:45:00

@lamb79: Tényleg Éva a legjobb mind közül, szerintem is, sajnos nincs igazán jó barna.

ruzs54 2011.05.12. 09:48:40

@genevieve: DDD alekosznak suttogó..ez jó:-)@MÁRIA TERÉZIA: ribanc,ribanc a fene tudja a nevüket.D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 10:06:34

@ruzs54:

Oké, tehát újra: Magdolna festőnő, és a könnycseppjeit ajándékozta Aleknek. Soha se hallgatott a ribanc névre.

Trevlovics 2011.05.12. 10:09:55

alekoszról valahogy ebben a műsorban eddig leválasztották a szerencsétlenülvicces szarakonor vonalat, és ez azért nem feltétlen jó. így most tényleg egy viszonylag egysíkú szerepbe kényszerül, és hát az a csukott szájjal kivitelezett "mindentudó" hümmögve röhögés... :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.12. 10:13:22

@Trevlovics: Ez egyértelműen karaktergyilkosság. Pár hónapig foglalkoztatják, kifacsarják, majd eldobják és jöhet az újabb főceleb.

Trevlovics 2011.05.12. 10:19:28

@Peter_Cs: kellene egy olyan napot tartani, amikor alekosz benn alszik, este bekonyakozik és minél több nőt kell elkapnia. a nőknek meg az a mondás, hogy akit elkap, az kiesett. kicsit visszahozná ezt a másik vonalat is, meeg néhány nő gondolom végre adhatná önmagát. :)

ruzs54 2011.05.12. 10:22:20

@Peter_Cs: igen, én is ezt írtam tegnap. azt nem tudnád belinkelni ahol anya és lánya hastáncolnak együtt alekosz papír figurája előtt?szintén egy nekedvalóban volt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.12. 10:23:35

@Trevlovics: Kellene valami izgalom ebbe a műsorba, eddig csak jóformán a testvérek viszik a hátukon az egészet.

genevieve 2011.05.12. 10:28:18

@Peter_Cs: bejönnek neked a csajok?:-)

Drogon 2011.05.12. 10:33:33

ÚristN télleg elkezdődött?!

Na, ezt nem fogom nézni, azt hiszem, ez olyan édenhotel színvonal. (bezzeg a vv4!)

Alekoszt milyen meglepően fessre fotosoppolták az első képen.

Az olyan szavaktól, mint _kéjbarlang_ meg betegebb leszek, mint vagyok. Remélem elsütik Alekosz kéjdorongját is, akkor már csak halakat fogok úsztatni a tévémben.

Trevlovics 2011.05.12. 10:36:49

@perpetum: nézzed bátran, nem rossz ez, szórakoztató műsor.
tegnap weboldalról voltam kénytelen belenézni az adásba később, és ott azt a szerkezetet írták alekoszra, hogy a hellén nőfaló ...

foxglove (törölt) 2011.05.12. 10:44:55

@perpetum: hah! ezt az édenhoteles hasonlítást kikérem magamnak!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.12. 10:46:39

@genevieve: A testvérek közül Beatrix, bár Magdi is vicces, de a nővére a vagányabb; Olga, Ágnes és Orsolya. Ágnes és Orsolya jobban néznek ki, mint a mezőny 25 alatti részéből akárki.

Soror Formoza 2011.05.12. 10:50:15

Csodálkozom, hogy még egy nő sem reklamált amiatt, hogy nem ebbe az emberbe szerettek bele halálosan.

Zelefánt 2011.05.12. 10:51:31

@Peter_Cs:
Itt bizony meg lehetne rendezni egy olyan típusú vetélkedést, mint amilyet az elefántfókák bonyolítanak le párzás idején.
A düh, a féltékenység és a megfelelő testméretek mind-mind adva vannak egy valóban izgalmas műsorhoz.
(A hangerőről már nem is szólva.)

Soror Formoza 2011.05.12. 10:55:09

@Zelefánt: Félek tőle, hogy nem kell sokáig várnod rá.

Drogon 2011.05.12. 10:56:18

@Trevlovics: Köszi, én is szeretlek : )

Zelefánt 2011.05.12. 11:09:56

@jahuu:
A felvételeket átvenné a NatGeo is; Európában a biológusok ezt a jelenséget mindeddig nem figyelhették meg.
Tajgeosz után meg kapkodnának azok az állatkertek szerte a világon, ahol a nagy testű emlősök lustaságból vagy spleenből nem hajlandóak párosodni.

Ayesha (törölt) 2011.05.12. 11:14:52

@Trevlovics: Szerintem is megfosztják a lényegétől, miszerint ő egy szerencsétlen sperminátor.

Soror Formoza 2011.05.12. 11:18:33

@Zelefánt: :D (Spleen megguglizva)
Én meg a fejem kapkodom a műsor láttán. Ilyent még az életben ...

Trevlovics 2011.05.12. 11:31:36

@Ayesha: hátha ez még csak egy ívnek az eleje. mindenesetre az alap leosztás szerencsétlennek tűnik olyan szempontból, hogy a nők lihegnek érte. annak kéne nyernie, aki a legtovább bent tud maradni (alekosz szívében) mindenféle testi kontaktus nélkül. :)

fran7 2011.05.12. 11:33:07

@Zelefánt: Mondom én, hogy Alek Lord Byronnak öltözött. Csak a reteknél senki se tudja ki volt ő, így maradtak Napoleonnál.

Norcsesz 2011.05.12. 11:41:50

Sziasztok kommentelők! Én is új vagyok itt, és élvezettel olvaslak Titeket! :))
Élmény ez a blog :))
Alekosz pedig egy mesterkélt pojáca...

bévé 2011.05.12. 11:46:03

@Hódos Hajnalka: de jó, h nem kell néznem ezt a trágyalével nyakon öntött fostengert! köszi, Hajni! :)

ruzs54 2011.05.12. 11:54:01

a bölcsességfogas timea,ott hagyta a fogát a rivalizálásban..alekosz.rtlklub.hu/video/128521

nosce 2011.05.12. 11:55:28

@Ayesha:
lehetne ebből naggyon jó műsor így is csak áldozni kéne rá, pl a randira a csajt is beöltöztetnék korabeli ruhába, aztán lovasfogattal hajtatnának ki a természetbe, evezhetnének egy tavon ilyesmik, aztán ha úgy esik egy szénaboglyában meg is csinálná a menyasszony jelőltet, priceless pillanatok lennének :), sztem simán átvennék a műsort más tv-k is....

Ayesha (törölt) 2011.05.12. 11:55:57

@bévé: mit szólsz a "hányadékba poshadt szarhalom" kifejezéshez?

fran7 2011.05.12. 11:56:51

@bévé: A tragikomikus az, hogy a trágyának arányára van falun. S az Alek Elől Végre Nem Futnak El a Nők című műsor is rengeteg pénzbe kerül és minden értelemben nagyon drága.

nosce 2011.05.12. 11:59:40

@fran7:

drága bizony, csak a büntetése belefáj(t) vagy 140 millába és azért még csak a hangyás képernyőt kapjuk :)

bévé 2011.05.12. 12:03:34

@Ayesha: lájkolom. :) találó.

bévé 2011.05.12. 12:04:43

@fran7: de a leve, ami fennmarad utána a platón, az ingyen van, nem?

Norcsesz 2011.05.12. 12:06:36

@Jahuu: Szia Jahuu :)

Norcsesz 2011.05.12. 12:07:53

Segítsetek, hol találok arra linket, ahol Balázs kiosztja a "nőket" ? Kíváncsi lennék rá :)))

nosce 2011.05.12. 12:09:47

@fran7:
"Mondom én, hogy Alek Lord Byronnak öltözött. Csak a reteknél senki se tudja ki volt ő"

Szted Alek tudja ? :)

Ayesha (törölt) 2011.05.12. 12:09:49

ürülékkel kapcsolatba kerülő penetratív szennyözön.

nosce 2011.05.12. 12:13:06

@Ayesha:
gyerekek, ebédidőben nem a szarhalmot kéne tovább tornyozni, kommentben se :)

fran7 2011.05.12. 12:15:35

@nosce: Eredetiben olvassa. Illetve mamája mesélte neki, hogy volt egy őrült angol aki görögnek képzelte magát és a mamájának dédije, ükanyja szolgálólány volt mellette, sőt. De ez már túl pikáns történet volt a maminak vagy a görögje kopott meg annyira, hogy Alek nem igazán értette a sztori poénját.

Ayesha (törölt) 2011.05.12. 12:16:18

@nosce: ezesetben hadd dicsérjem az ebédemet.

Töltött paprika. Készítette: Ayeshaanyuka. Rövid leírás: tökéletes, megfelelően harmonikus ízű paradicsomszósz, kellő nagyságú húsgombóc.

Soror Formoza 2011.05.12. 12:17:35

@Norcsesz: Nyomhatod a "válasz erre" feliratot, amikor reagálni akarsz bármelyik bejegyzésre. Csapassad! :)

nosce 2011.05.12. 12:21:25

@fran7:
ahhhh, ezt nem tudtam, lehet Alek Byron ős ? :). Amúgy meg a kék fehér katona ruha jellegzetesen francia viselet, szal nem kérdés kit céloztak az öltözettel :)

Norcsesz 2011.05.12. 12:26:55

@jahuu: Oké, csapatom :))))) Aranyos vagy :))) De a kezdő-létem felment a hibák alól, ugye? :)))

MegLepke 2011.05.12. 12:29:23

Szevasztok! A tegnapi kiválasztásról tud valaki linket? Hogy kik estek ki. Mert nem tudom őket beazonosítani. Köszi.

fran7 2011.05.12. 12:34:30

@MegLepke: Kiesett a szőke Bangó Margit hasonmás, a 44 éves nyelvtanár, meg egy idősebb hölgyemény szintén fekete hajú, a negyedik nem tudom ki volt. De az origon fenntvan a 16 kép és a kiesők neve is.

fran7 2011.05.12. 12:35:22

@fran7: Sorry nem Bangó, Bódi.

rianna 2011.05.12. 12:42:36

@fran7: a bódi margit-lookalike a testvérpár egyik tagja, ő még benn van:)

@MegLepke: itt kell keresgélni:

alekosz.rtlklub.hu/fooldal

Soror Formoza 2011.05.12. 12:43:17

@Norcsesz: Alapvető szabály: nem bánjuk egymást. :)

Norcsesz 2011.05.12. 12:44:33

@jahuu: Igen, ezt a kommentekből leszűrtem, máskülönben itt sem lennék :))

Soror Formoza 2011.05.12. 12:44:55

@jahuu: meg nem is bántjuk... :)

fran7 2011.05.12. 12:48:00

@rianna: Én a furcsa fejfedőben pompázó szőkeségre gondoltam.

Norcsesz 2011.05.12. 12:55:14

@jahuu: Képolvasok, észre sem vettem a t- betű hiányt :)) De úgy is igaz lett volna :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.12. 13:00:18

@rianna: tényleg hasonlít Bódi Magdira (nem véletlenül), de nekem első pillanatban, ahogy profilból megláttam, Csaba László (a közg.) jutott eszembe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.12. 13:04:35

Az miért van, hogy a lányok jórésze olyan fertelmes T-mobil színű ruhában pompázik esténként?
A tapétához kell öltözniük, vagy simán homokos a stylist és azt hiszi, hogy egy nő akkor az igazi, ha kurvanéninek öltözik?
Lassan visszasírom Baukó Évát a párducmintás cuccaiért, na és a kantáros rövidnadrágjáért a magassarkú szandival.

mama ottmarad 2011.05.12. 13:07:39

Sziasztok kommentlakók :)))
Látom, a folyó folyik tovább, és léKszív az újaknak!
Hajnalka, hát miabánat volt a villában, jelmezes bál, ahol mindenki karibi manátusznak öltözött? (=mentti=lamantin=tengeri tehén)
hu.wikipedia.org/wiki/Karibi_man%C3%A1tusz

Én most jól kibabráltam velük, mert nem nem és juszt se nézem, éljen az írott műfaj!
Csapassátok :DDD

mama ottmarad 2011.05.12. 13:28:55

@pushpang: ejnye, ne fessed az ördögöt a falra. A ruházkodás színvonala azért esett, hogy lássuk, az még nem a legalja volt.
Fotó alapján egyedül annak az oroszlánidomár küllemű feketeségnek mutat némi bájt, a mosolya. Előkerül az ostor. :)

Kivétel 2011.05.12. 13:30:20

@Trevlovics: egyetértek, pont attól volt még valahogy nézhető időnként, hogy szerencsétlenkedett... ez a kimért semmi marha unalmas

2011.05.12. 13:30:51

@pocokpocok: "Sajnos meg kell tanulni egyedül, hogy tudj együtt élni!"

Aranyos vagy, de az a történet már nagyon régi történet, tizenéves kapcsolatban élek. Csak randitanácsokat próbáltam adni, ehhez bányásztam elő a régi emlékeket, a jelek szerint sikertelenül, ha ennyire félreérthető voltam. :)

rianna 2011.05.12. 13:31:48

@pushpang: ahogy mondod, és/vagy utálja a nőket és/vagy dilettáns. Lásd Lilu öltözékei...
Nem biztos, hogy kurvának akarta öltöztetni őket, szerintem azt hiszi, ez a szexi:)Mindenesetre ennyi köpedelem ruhát összeválogatni, ritka nagy hozzá nem értésre vall. 1-2 ruha még akár jó is lehetett volna, ha mondjuk 5-10 centivel hosszabb, de hát nem, mindegyiknek látnunk kell az oszloplábát.
Nem vette figyelembe semmilyen módon a lányok testalkatát. Pl. Barbara elég formátlan, erre kapta azt a kék ruhát, ami a melleit leszorította, a dereka táján meg jó bő volt.

Kivétel 2011.05.12. 13:31:50

@foxglove: igen!! ÉH nagyságrendekkel jobb!

kitikati 2011.05.12. 13:40:10

Tudom, hogy teljesen off, de nekem csak most esett le, hogy az a veszekedés, amelyben Éva négy emberrel ordítozott a villában, közülük kettőnek a származását és az édesanyját is megemlítette Szenteste volt????

ruzs54 2011.05.12. 13:40:22

megtaláltam azt a videót amelyikben a 18 éves éva az anyjával a nekedvalóban szerepel, mosaictv.hu/hirek/2027/megvan_alekosz_menyasszonya

foxglove (törölt) 2011.05.12. 13:41:19

@Kivétel: sajnos a felületes szemlélők azt gondolhatják, hogy az ÉH biztos csak a dugásról meg üresfejű plasztikemberekről szól, pedig éppen ellenkezőleg... nem tudják, mit vesztenek;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.12. 13:45:34

@mama ottmarad: látjuk még az Aranyásót a műsorban! :D
Hát hirtelen nem is tudom kire gondolsz, néhány arcon kívül senkire se emlékszem. Nevekre meg pláne, kivéve az Olgát, meg azt a tatuarcú egyik testvérpárt. :)

kitikati 2011.05.12. 14:01:44

@pushpang: De biztos nem műsorvezető. Ezek közé a nők közé beengedve...Nem fog kilógni.

genevieve 2011.05.12. 14:10:54

@buppi: remélem évát összeengedik a testvárpárral:-)

kitikati 2011.05.12. 14:12:46

@genevieve: Hát a tusfürdőn nem fognak összeveszni

genevieve 2011.05.12. 14:20:27

@buppi: kivéve, ha éva haza akarja vinni, utánpótlásnak:-)

_most_ 2011.05.12. 14:23:15

@pushpang: azt nem lehet tudni, mikor fog már szerepelni Éva a műsorban? Bár kissé méltatlannak érzem hozzá ezt a műsort.

kitikati 2011.05.12. 14:27:53

@lami83: Szerintem Éva méltatlan a műsorhoz

MegLepke 2011.05.12. 14:34:22

Végig néztem pár videot. A testvérpár fog itt még leszbizni, asszem:D

genevieve 2011.05.12. 14:57:06

@MegLepke: ööö, az már inkább vérfertőzés:-)

MegLepke 2011.05.12. 15:09:30

@genevieve: igen, de ezeknek a nőknek semmi nem számít, úgy nézem őket. Igazi tenyeres-talpas nők.

genevieve 2011.05.12. 15:11:09

@MegLepke: azért az már durva lenne főműsoridőben leadva:-)

genevieve 2011.05.12. 15:12:04

@MegLepke: egyébként meg kiváncsi lettem volna mit csinál éva, ha ez a testvérpár megy be a vv4-be béciék helyett:-))
meddig tudta volna magát adni?:-D

amit még megtehetsz 2011.05.12. 15:15:40

@MegLepke: Azok, az már nem is a kapanyél ami kilóg a szájukból...de olyan jaó kis tajszólásban beszélnek, gádzsi...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.12. 16:41:25

@beebeer: Az, az Bret Michaels! Róla beszélek.
De annyiban igazad van, hogy Vince Neil lassan kezdi elérni a mi Rambonk szintjét odaát. Csak szerény megítélésem szerint ez Bret szintjénél pár szinttel alább van. Nomindegy. Szőke, kivénhedt rocker az összes, akik médiaprostinak álltak, ahelyett, hogy tolnának valami fájint rákenrollt, mint régen.

2011.05.12. 16:50:48

@neccharisnyás útonálló: Igazad van, rosszul emlékeztem, tényleg Bret Michaels volt. Ahogy írtad is. Mentségemre szóljon mindig kevertem az ilyen típusú zenekarokat, bár meg kell mondani, a Mötley Crüe egy szinttel jobb volt mint a Poison, különös tekintettel arra, hogy a Mötleytől legalább a dr. Feelgood-ot ismerem. :)

valaki25 2011.05.16. 16:46:34

Voksán Virág mérföldekkel jobb mindeggyiktől am meg nincs szopós szája!!
süti beállítások módosítása