Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x01

2011. május 11. 14:10 - Hódos Hajnalka

És elkezdődött. Szerelem a legfölsőbb szinteken, az atléta testű, atlétatrikós Alekosszal. Hogyvoltozzuk, hogyne, ki nem hagytuk volna a világ semmi kincséért sem. És ha valaki eddig azt hitte volna, megy ez már nekem rutinból, akkor bevallom, percek óta bénultan bámulom a monitort, ez az első poszt, úgy mégsem kezdhetem, hogy aztakurvahétszentségit, hátha vannak új olvasók. Az eddigiek alapján az abszolút kedvencem Balázs, az, amit a luvnyák felvonultatásánál alakított, mindent vitt. Egy unalmas és semmitmondó mozizás után kipenderítették a stúdióból a popcornt eszegető Villalakókat, hogy azonnal kezdetét vegye egy másik műsor, és megérkezett az első négy Menyasszony, a Szendék, merthogy a nőket kategóriákba sorolták.

Balázs sokkot kap a rózsaszínű rettenettől, aki úgy néz ki, mint a falusi búcsúkban kapható kínai hamisbarbi, ezt röhögéssel és micsoda felhozatal kiáltással palástolja. Évának hívják egyébként, most érettségizik, vagy ahogy ő fogalmazott, még félkész az állapot. Anyukájáék szinte rugdosták a műsorba, mert az egész család kedvence Alekosz. Ez egy kemény műsor lesz, jósolja Balázs, szerintem is. Érkeznek a Rámenős lányok, a szemüveges Andinak az öltönyös pasik jönnek be. Andi gondolom, azt hiszi, hogy legalább ötöt dob az íkúján a szemüvege, nem, úgy néz ki benne, mint egy irodista a téeszcséből, de pechjére beszédhibásabb mint én, pedig rólam sokat elmond az, nem véletlenül nem vettem fel a férjem nevét, az életemben nem tudtam még úgy kimondani, hogy azt bárki megértse. Ti tesók vagytok, röhög fel Balázs, igen, nem ikrek, trampli tehén mind a kettő, utoljára ilyen platinaszőke hajat Billy Idol viselt, a tramplibb kipakolta a melleit, a ceruzapróbával a helyében nem is próbálkoznék, és ezt nem az irigység mondatja velem, de azért dicsekszem, nekem frankón kiesik.

Jönnek a Romantikus lányok, van Magdolna? Orsolya, legyen Orsolya. Orsi hastáncosnő és a kisugárzása erős. Meg a csípője. Barbarát kék folpackba tekerték, az a fajta, akire az érdekes arcú kifejezést használják a kurvarusnya helyett. Dorisz igazi szerelmet akar. Balázs köszöni, a Romantikus lányok a helyükre vonulnak, az utolsó Balázs mellett toporog. Nem mész? Ő nem kapott kérdést. Majd Alekosz kérdez tőled, na hess. Az utolsó négy nőszemély a Különcök, micsoda bevonulás, micsoda beállás! Olga, az orosz óriás olyan szigorú frufrut visel, hogy vágni lehetne vele, Alekosznak ez tetszeni fog, mert elvágólag van. Olga két méter és dominának öltözött. Mindenki Alekoszt akarja? Igen. Igenigenigen, vigyorog egy erős negyvenes inas csaj, az ilyenek képzelik azt magukról, hogy hiába kúrt félre és lépett le a férjük azzal a huszonéves kis kurvával, a rohadt geci, pedig neki köszönhet mindent, ha ő nem gürizett volna annyit, még most is egy senkiházi lenne, ami akkor volt, mikor megismerkedtek, de majd ő most megmutatja. Idegesítően rángatja a fejét beszéd közben, sportos és különleges negyvenesnek nevezi magát.

Nem te vagy a Hotdogos, kérdezi Balázs egy fekete hajú tucatcsajtól, nekem Voksán Virág ugrott be róla, csak ennek nincs (még) olyan szopós szája meg nincs szétszoláriumozva. Majd lesz, gondolom. De, ő az, Balázsnak köszönjük a becenevet, puszi, felállok a kanapéról, megkeresem a cédét. Mivel a műsorba kerülés feltétele az agyhalottságon kívül a dór oszlopfőket idéző vastag combok és vádlik, mivel mással ünnepelhetnénk meg a beköltözést? „Ez a boka nem a zsánerem, ez a boka nekem nem ideál, hogyha mégis ráverem, hát az, csak az a baj, ami vele jár.”

Az első öfi első fél órája Olivérrel indul, nehéz percek ezek nekem, főleg, mikor azt mondja, Alekosz nevű humanoid meg hogy Casanova reinkarnációja. Olivér nagy gondban van, el kell készíteni barátja számára a tökéletes menüsort, ezt azzal kezdi, hogy arrébb bassza a macskát a kanapén, hogy csak úgy nyekken. Kemény ez a meló, személyesen értesítette ki mind a tizenhat lányt. Tele pofával, ugyanis végig zabált. Anitát kis szobájában találja, Olivér szeretné, ha találkozna az információval. Anita (nagy)mamája cuki fejkendős nénike, sajnálom, hogy nem ő került be a Villába. Olivér pofátlanul csomagoltat a faterjának bundás kenyeret, aztán irány a hetedik kerület és Barbi. Magdinál iszik egy kerítésszaggatót, aztán nyolcvanhetedszerre is megnézetik velünk, hogyan mondott igent Alekosz, jóvan, láttuk már.

Lilu megbolondult, vagy túladagolta valamivel a fül-orr-gégész, Alekosz fantasztikus humorérzékű, fantasztikus szónok, minden nőben meglátja a szépet. Egyetlen dolgot nem kapott meg, a szerelmet. A Villát átalakították, magyarul kiganézták és fertőtlenítették Éva kutyaólát, hogy alkalmas legyen sok-sok szerelmes suttogásra, csivitelésre. Mikor nimfácskáknak nevezi a Menyasszonyokat, hörgök. Minden második napon szívceremónia egyébként és hellén hősnek nevezi Alekoszt, visítva kaparom magam. A tyúkokat beterelik a Baromfiudvarba, jajdeszépeznek, Andreát csípjék meg, mert nem hiszi el. Az egyik luvnya Alekosz ágyánál áradozik, ez volt az ágya, ez az ő ágya, jön egy másik, te most magadban beszélsz, kicsim?

Beatrixnak a szerelemszőnyeg tetszik legjobban, egy másik tehén áll a medence szélén, itt verte be a kukiját. Aztakurva. Hol van a férjünk, a férjünket akarjuk! Néhány hülye a szaunában tolong, érzik Alekosz szagát. A bukéját. Valami nyílik, úristen. Taps, sikongatás, Alekosz nevét kántálják. Ennyi füstöt utoljára Omega koncerteken lehetett látni, a lassan kibontakozó alak nem Alekosz, hanem Olivér, szopás, hehehe. Olivér rövid beszédet tart, jól becsüljék meg magukat, nem véletlenül vannak itt, hanem azért, mert bennük van meg az, ami Alekosznak kell, kétszáz napja nem volt nővel és olyan impulzusokat kapott, amiket nem érdemel meg. Mindenki megszeppenve kussol, felsikoltok, mikor látom a kigördülő vörös szőnyeget. Aztán hátravetett fejjel, üvöltve röhögök, megérkezett a Napóleonnak öltözött Alekosz, aztakurva, most is felröhögök, borzalom, iszonyat, kín.

Hölgyeimnek szólítja a Menyasszonyokat, arisztokratikus próbál lenni. Fél évig ez volt az otthona, tapasztaltabb és bölcsebb lett is. Készüljenek fel a közös utazásra. Hölgyeim, most visszavonulok. Legyetek nyugodtak. A nők tébolyultan olyanaranyos és olyanédeseznek, hát hihetetlen ez a pasi! Ágnes azt hajtogatja, egy katona, egy stratéga, egy férfi! Andreának belenézett a lelkébe, ahogy a szemébe nézett. A két barát egy picsányi asztalnál szorong egy laptop mellett és megbeszélik a látottakat. Olivér látta, hogy odáig vannak Alekoszért. Alekosz befektet egy kis időt, és különben is, bizonyítsanak! Nem sokkal később a Hellén visszatér háremébe, a nők ajándékkal kedveskednek neki. Alekosz ledöglik egy kanapéra, az ő ajándéka az odaadás, a vágy és az érzelmek.

Érkezik az első hülye, Szilvi, aki a szívverését hozta ajiba meg egy sztetoszkópot, azzal kell meghallgatni. Brigi medvecukrot hozott, aminek az egyik oldalát bekapja ő, a másikat Alekosz, és középen találkoznak. Mondom, az oldalát. Brigi magából hozott egy darabot, a bölcsességfogát. Visítva röhögök percekig káromkodva, ezért az orosz csajból egy kockát sem látok, Orsolya egy kézzel készült sakkfigurát ad, ha azt mondja, hogy a saját lábszárcsontjából faragták, kiugrom az erkélyről. Andrea ajándéka nem publikus, pillanatok, amik tetszeni fognak Alekosznak. Magdika a saját könnycseppjeit hozta el, amik Alekoszért hullottak, sikoltozva röhögök, pedig tudom, sírnom kéne. Alekosz meghatódott. Holnap pedig igazából meg fogják ismerni egymást. Agyő, lányok! Én most a barátommal visszavonulok pálinkázni.

A Hellén Hős távozása után megindul a klikkesedés, Anitában érzelmi folyamatok indultak el, bármelyik pillanatban bele tudna szeretni Alekoszba. Néhányan a kertben megbeszélik, hogy nem izompacsirtákra kell bukni, akik a nőket leszarják és erre isznak. Kemény meccs lesz, annyira jó csaj itt mindenki. Felröhögök, baszki anyukám, én se vagyok egy matyóbaba, de ez a felhozatal még női szemmel sem a sunáznám kategória. A következő percekben megismerkedhetünk közelebbről az ordenáré testvérpárral, akik vagy nagyot hallanak, vagy félnek, mert kizárólag üvöltve beszélnek. A színvonalas beszélgetés lényege, hogy ők nem bandáznak, mert ez egy harc, ők aztán egyből tudják, ki az aki játssza magát, aztán okosítják a közéjük telepedő Évát piszkosul, kis fiatalka még, majd ők megmondják a tutit. A tőgyesebbik meglepődik, mikor Éva bevallja, első látásra ellenszenvesek voltak nekik, a kamerának meg azt vallja be, hogy nem tetszik, ahogy a testvérpár próbálja generálni a viszonyokat. A két csaj bevonul a fürdőbe és maguk közt megbeszélik, ők a legszebbek, hát ezek hol fogják megkapni? Gyerekek is vannak itt benn. Hát figyelj, luxuskörülmények között vagyok, ennyi szolga kell! Rabszolgák!

A Hotdogos meg Anita bebasztak, mint az albán szamár, Anita eltorzult arccal vallja be, úgy érzi, ő érez a legtöbbet Alekosz miatt, és sírbazmeg. Sír. Neki szeretnék gyereket szülni, az ő anyukáját szeretném anyósomnak, egyszerűen ez a pasi az überelhetetlen férfi. Azt érzem legbelül, hogy ő is olyan kapcsolatra vágyik, mint én. Most szakadt el benne a cérna. Jön a két mádám, rájuk ordítanak, tudjátok hány óra van, kábé reggel hat. Anitát nem érdekli, akkor nem alszik. Várja Alekoszt, és nem fog aludni, és nem fog enni sem. De most mi van? A Hotdogos elmondja, hogy Anita impulzusokat kapott, a testvérpár leugatja, ugyanmá, ez nem szerelem, ez rajongás, az ital beszél belőlük. Ezen a Hotdogos megsértődik, nem ivott annyit, hogy ne legyen ítélőképessége. A beszélgetés további része is meglehetősen fájdalmas, a lényeg körülbelül az, a Hotdogos ne ugasson a tizennyolc évével, te meg bazmeg mi a faszt bőgsz, ronda is vagy, sötét is, mint az iccaka, mi vagyunk a császárnők, jegyezzétek meg, remélem, húztok haza minél előbb a picsába! Bár nem ugyanebben a fordításban, de üvöltve elmesélik a többieknek is, mi történt kinn a kertben, megkezdődött a Csikágó, és ahogy valaki frappánsan megfogalmazta, a bölcsességfog csak a kezdet, lesz itt még olyan verseny is, hogy ki köpi messzebbre a másik porcleválását. Úgy legyen.

Sigismundus küldi a képeket most is, amiért egyszerűen imádom, köszi :)

Címkék: alek
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krumplicukor 2011.05.11. 14:22:18

Köszi, Hajni, a hogyvoltot olvasva éreztem, hogy jóóóóó lesz ez... :)))

Maravillosa 2011.05.11. 14:24:40

Hajniii!
Asszem frenetikus 3 hetünk lesz Veled!
A csisz-t is nyomod majd nekünk?

név_mindegy 2011.05.11. 14:25:03

beszarás ez a műsor, legalább kétszer kaptam agyvérzést közben...és a bölcsességfog ajándékba...fú de undorító! nem lepődnék meg ha Alek viszonzásképp kihugyozna neki egy vesekövet

Trevlovics 2011.05.11. 14:26:16

brutális, brutális! :) műsor is meg poszt is. érzem előre hogy tele leszünk média- és hogyvolttörténelmi (történeti? :) ) pillanatokkal!

apolka11 2011.05.11. 14:41:46

Nagyon jó, Hajni!
Ha nem láttam volna, csak itt olvasom, azt hittem volna, hogy vicces. Pedig inkább tragikomikus.

A testvérpár remélem sokáig marad, mert egy külön tanulmány az a két nő, szinte egy Beckett dráma lapjaiért kiáltanak, neki voltak ilyen fura szörnyszülöttei. Mintha már nem is emberek volnának...
Jujj.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.11. 14:45:27

Én arra vártam mikor kezdik skandálni: "Az ő szent töke!" Bár ahogy néztem ennek is eljön az ideje...
Hajni! Örülök! :)

Hódos Hajnalka 2011.05.11. 14:47:39

Köszi mindenkinek!

@Maravillosa: jajjaj, a csiszt is hozom, persze csak kissé szét vagyok esve az elmúlt pár napban.
meg kéne végre tanulni beosztani az időt :)

MegLepke 2011.05.11. 14:48:15

Hátöccsém, ez a komoly, nem a vakbélgyulladás! Tippek a mai adáshoz, Alekosz visszavág:

- Alekosz fogtündérnek öltözve adja oda a vasfogat a bölcsességfogért cserébe,

- Alekosz nézi a dévédét, ami percenként leáll, ezért százasokat dobál egy automatába a folytatásért,

- Alekosz a sztetoszkópos csajt felfekteti az ágyra és felhúz egy gumikesztyűt - most nőgyógyászosat játszanak

- Alekosz leül egy tányérral a medvecukros csajhoz és a tányérban lévő hosszúra hagyott pacalt eszik egyszerre a két végéről,

- Alekosz hónaljához kémcsövet tart a könnycseppes csaj és megkapja cserébe a hellén hős izzadságcseppjét...

Most ennyi jut eszembe.

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 14:49:07

Jaj de jóóóóóó!!!! Életem értelme és én szintén sírva fakadtunk tegnap, mint Anita(?). Annyira fájt ez a modorfesztivál sonkacombokkal.:)))
A hotdogos vajon éjszakára leveszi a műszempiláját...?

iwen 2011.05.11. 14:51:31

Balázs hozta a formáját, nagyon oltotta a csajokat a bemutatkozó műsorban. Rég röhögtem már rajta ennyit.

Ha az ordenáré testvérpár nem lett volna, akkor a tegnapi öfi csak az Alekoszról ömlengő, és egymás karjaiban részegen siránkozó nőkkel lett volna tele. Így is a műsoridő felét elvitte Olivér bemutatkozása (csak nekem nagyon irritáló a vörös pofája?) A 2 csöcskirálynő valamennyire feldobta. Ma még ennek biztos lesz folytatása. Ezek előbb utóbb egymásnak esnek, ha van pia, akkor előbb.

Bejgli 2011.05.11. 14:53:40

azt hittem, torzít a tévé, de akkor tényleg irtóztató mamutfenyőkön vonultak be....

oscar dirlewanger 2011.05.11. 14:55:03

azzonal engedjék ki charles mansont a börtönből, és költöztessék be a villába a hülye picsák közé!!!!

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 14:55:58

Pont azt néztem, hogy egyik picsa se olyan lábú, hogy miniszoknyát kéne hordani...
KIRÚGNI A SZTÁJLISZTOT!!!!!!

@iwen: a testvérpár hogy nézett már ki sminklemosás után:D de tényleg, annyira gennynek tűnnek,hogy talán még fel is dobják a hangulatot. Az a baj, hogy én Benkőn edződtem és Edit asszonyhoz vagyok szokva:)

pingvinke24 2011.05.11. 14:56:25

Húúú hát ez nagyon fájt (mármint a műsor)!
Kritikán aluli a viselkedésük, a könnycseppektől pedig kész voltam. A testvérpárt hallván pedig úgy éreztem, legszívesebben odamennék és beléjük rúgnék, pedig nem vagyok egy agresszív ember. A Balázs viszont elemében van, ilyen műsor való neki az biztos.

genevieve 2011.05.11. 14:57:18

nahát, nem szóltok, hogy van új poszt?:-D

Trevlovics 2011.05.11. 14:58:30

nekem az egyik testvér fejéről valahogy a bódyguszti felesége (?) jut eszembe. nem olyan? 100-ast teszek rá, hogy ma ben hur lesz, 50 forintot, hogy nagysándor és egy tízest, hogy bobby fisher

Murderface 2011.05.11. 14:58:40

Abüdöspicsába! Epikusan szánalmas! :D

fran7 2011.05.11. 15:01:39

Az öreg mamka, aki az öfiben képen is szerepelt: szerb. Milyen multikuti lesz ez a műsor. A műgörög Bonaparte Magyarországon szerb és orosz lányokat kerget a VályogVillában.

nagyon gromek 2011.05.11. 15:02:07

a műsor brutális volt. szó szerint nem tudtam végignézni. van, ami már fizikailag fáj.
Hajrá Hajni!

Mangis 2011.05.11. 15:03:05

@Trevlovics:
Megvan, kire hasonlít, ezen gondolkodtam :-)
Szigorúan hang nélkül néztem meg a videókat az rtl honlapon és szinte szégyellem, hogy nő vagyok...

apolka11 2011.05.11. 15:03:17

@Trevlovics: Tényleg, tiszta Margó asszony az, akinek pávatoll volt a fülében:)

gizdacsavo 2011.05.11. 15:04:41

Szerintem lemaradt a műsor fénypontja. A végén Lilu elmondta, hogy a ruhát Alekosz maga választotta, mert a villából kijőve tudomására jutott, hogy Vilmos herceg megnősült, és ez annyira tetszett neki, hogy úgy döntött hasonló körülményeket szeretne ő is. :DDD

Ebben a ruhában szinte tényleg össze lehetne téveszteni Vilmossal. A Nincs kettő négy nélkül klasszikusa jut eszembe: "ha nem tudnám, hogy nem én vagyok, azt mondanám én vagyok. Ugyanaz a stílus, ugyanaz az elegancia." :)

Ez a szerencsétlen balfasz meg tényleg úgy nézett ki, mint bármelyik random diliház tucatnapóleonja. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 15:04:43

@Trevlovics: tényleg!!!! annak aki fekete blúzban mutogatta a csöcsét, az tűnik idősebbnek is. Tiszta Bódimargó karakter, csak szőke.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2011.05.11. 15:06:22

Nem, ezt már végképp nem vagyok hajlandó nézni. Hajnalka, köszönöm áldozatos munkádat. :)

garrett27 2011.05.11. 15:10:43

Na ezeknek a nőknek se lehet forgatókönyvet írni az tuti. Épp hogy nem szarja össze az udvart az alulkvalifikált szárnyassereg! Fog, meg könnycsepp ajándékba! Apám kész vagyok tőle! Mi lesz itt ha egyszerre vagy 8-nak beugrik a ciklusa! Aleknek lesz ajándék bőven.
Még jó, hogy a nyeremény kocsit már kivitték, páran rutinból biztos behajolnának az ablakán.
Egyetlen szerencsénk van, hogy a ribancsereg gyorsan fog fogyni. Meg közben az idegeik is, mert ebből polgárháború lesz meglássátok!

g-ko 2011.05.11. 15:13:22

köszi, köszi
kedden már elvonási tünetem volt, hogy nincs Hajnis hogyvolt

fran7 2011.05.11. 15:16:00

Hú, az lesz még durva, amikor ezen remek hölgyek némelyike fogja visszaadni a rózsát Aleknak. Sírva, hogy a 15 perc hírnév se éri meg, hogy veled egyetlen percig is egy fedél alatt legyek.

iwen 2011.05.11. 15:21:54

@Ayesha: Nekem a Benkős műsor kimaradt teljesen, Edit asszonyra meg egyenesen rá kellett gugliznom, mert nem vagyok képbe róla. Alekosz kezdésnek nehéz lesz, ha már az elején ilyen öfikkel bombáz az rtl :D Arra a 2 nőre nincsenek szavak.

A styliston meg nem kell csodálkozni, Szandikát is mindig ilyen toppokba öltöztette, csak nadrágot elfelejtett utána ráadni.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2011.05.11. 15:23:08

asztakúrva!! hajni esküszöm meg akartam nézni legalább az elsőt, de csak húsz másodpercig bírtam! maradok a hogyvoltjaidnál.

az sapkás kép alekoszról, minden visz! egy kisvárosi téeszelnök retardált fiacskáját hozza azzal arcszerkezettel és öltözettel. vagy a fogyatékosok iskolájának színjátszó köre adja elő a pampalini a nagy vadászt... eszemfaszom megáll!

neoteny · http://word.blog.hu 2011.05.11. 15:24:10

Ha valaki külföldről próbálja követni a fejleményeket, hol/milyen linken talál videókat a műsorról, please?

MegLepke 2011.05.11. 15:24:28

@fran7: nem rózsát, hanem szíves nyakláncot kapnak majd.:D

genevieve 2011.05.11. 15:24:30

nem is figyeltem, raktak ki valami plusszos karikát? mert ez már a 18-as kategóriába se fér bele:-)

Stuntman_Mike 2011.05.11. 15:25:01

Most komolyan ezért az értelmi fogyatékos, ronda, alkoholista biztonsági őrért képesek nők odalenni?

Hát ez valami hihetetlen. (tudom, sokan csak szerepelni akarnak, de akkor is...pfff)

Szegény Hajni, őszinte részvétem, hogy te kaptad ezt a feladatot!

genevieve 2011.05.11. 15:25:58

@Bombadil Toma: nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni, de valami ilyesmi jutott nekem is eszembe arról a kalapos képről:-D

Alterix 2011.05.11. 15:28:33

Pár éve még az OPNI kellett mennünk, hogy ilyen csapatot lássunk:)))
Ez a Napóleonnak öltözött spártai....:)

sélli_ 2011.05.11. 15:29:53

Unbe-fuckin-lievable! Ez egyszerűen hihetetlen, ennyi ótvar embert összeszedni nem is lehet. Félelmetes. Azt sem tudtam nagyhirtelen h sírjak vagy nevessek. a végén úgydöntöttem, hogy sírva röhögök! :))))))

nagyon gromek 2011.05.11. 15:30:10

@genevieve: ez a 'semmilyen korosztálynak nem ajánlott' kategória. :)

eyeofodin85 2011.05.11. 15:32:55

Engem már az elborzasztott, hogy láttam, hogy Olivér milyen helyekre meg lakásokra ment el odaadni a levelet.

csoko20 2011.05.11. 15:35:21

Egy szó mint száz: VV Olivér a legnagyobb ellenségével sem baszhatott volna ki ilyen gecimód!

Ami viszont még borzasztóbb, hogy ez a szerencsétlen pont ennek örül...

fran7 2011.05.11. 15:35:35

@Stuntman_Mike: Részszint a férfiak többségének, közte nekem is reményt ad, hogy akkor engem is valaki megkedvelhet, akarhat. Részszint Alek első monológjaiban kijelentette az udvarlás nem ér semmit bezzeg a kinézet az igen, az nyerő. Szebb nem lett, udvarolni nem tud jobban, akkor miért is akarják. Ezért kell ez a rengeteg tanácsadó, meg kapkodás, hogy ez le ne essen Aleknak.

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 15:38:05

@Stuntman_Mike: jajj, már megint ez akarja valaki megfejteni, hogy a "fogyatékos, alkoholista, ronda, biztonságiőr, blabla...":)))))

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.11. 15:38:20

@Stuntman_Mike: Igen. Sőt! Sajna nem ez a legalja... Nézz körül az utcán! És még a 15 perc hírnév sem jár az átlaghülyéért. :/

oscar dirlewanger 2011.05.11. 15:39:25

@neoteny: inkább nagyon örüljél, hogy nem tudod nézni!!!
be kellene jelenteni az amcsiknak, hogy a villában is rejtőzik valami osama féle terrorista, hátha szétlövik az egész szart!!!

Ejoy 2011.05.11. 15:40:09

A testvérek "szőke" cigányok ez simán lejön. Nem gond, csak mondom a pontosság kedvéért. Az meg, hogy smink nélkül hogy néznek ki, nagyon durva, egyébként meg hivatásos (útszéli) kurvák...

Mme Chauchat 2011.05.11. 15:40:43

Hát...akkor itt is... Analízist?

expressziv 2011.05.11. 15:41:31

Most szólok hozzá először. de az előző
5 hónapot végigröhögtem,hála neked Hajni:)
A blog szenzációs,sokkal sokkal jobb mint amit a tévében láttam!
Tegnap idegesitett a sok liba,amit ezek összecsiviteltek, hát az nem volt semmi!
Most viszont,nagyon jól szórakoztam:)
Köszi

MegLepke 2011.05.11. 15:43:41

@Mme Chauchat: Hellóóóó! Nekem kéne már rég...

fran7 2011.05.11. 15:45:07

@oscar dirlewanger: Elképzelem, ahogy betör a Seal a Villában és Obama meg Clinton nézik a közvetítést. Nem viccelődnének, mint Osama halálakor. Az biztos. Mondanák ők inkább a Fox News-on néznék Glenn Becket.

Mme Chauchat 2011.05.11. 15:45:25

@MegLepke: hisz itt vagyok... De most komolyan: a sok hőgyike után Alkesz elvonul Olivérrel...Rossz sejtésem van a következő műsorszám tekintetében...

gizdacsavo 2011.05.11. 15:46:56

"nem is figyeltem, raktak ki valami plusszos karikát? mert ez már a 18-as kategóriába se fér bele"

Ott van a képeken, 12-es. De ez nem korhatár karika, hanem IQ-számláló, a villában lakók átlagIQ-ját mutatja.

ethan blow 2011.05.11. 15:46:56

Nagyok érzékletes összefoglaló, thanx! És egy kérdés: az Olivérnek valaki azt mondta, hogy az olyan lazán menő, ha állandóan van valami a pofájában, amikor beszél? Jól átbaszták.

genevieve 2011.05.11. 15:47:15

@Mme Chauchat: asszem, ránk fog férni:-D

GGG77 2011.05.11. 15:48:43

"ha azt mondja, hogy a saját lábszárcsontjából faragták, kiugrom az erkélyről"

Én most ugrom, befostam. :D :D :D

pernahajder Campbell 2011.05.11. 15:48:49

Én tíz percig bírtam nézni.
Hajni, nagyon kemény vagy, hogy ezt bevállaltad.

MegLepke 2011.05.11. 15:48:57

@Mme Chauchat: nyugi, azt nem mutatják. Habár Kolosit ismerve...:D

csoko20 2011.05.11. 15:49:01

@Ejoy: Gyorsan kellett összekapni a tehén csordát! És az sem igazán javította az esélyeket, hogy közben ez a fasz nap nap után égette magát a tévében.

Ennyire telett:))

gizdacsavo 2011.05.11. 15:49:53

"Elképzelem, ahogy betör a Seal a Villában és Obama meg Clinton nézik a közvetítést."

Szerintem Obama úgy elfehéredne, hogy még a Ku-Klux-Klán szavazataira is számíthatna a következő választáson. :)

genevieve 2011.05.11. 15:51:13

azért az nagyon teccik, hogy most minden kommentelő békés egyetértésben van egymással:-DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 15:51:16

@MegLepke: azt KolosiNAK személyesen adják elő, privát úri keretek között.:)))) igény esetén beszállhat ő is.
:D

Komolyra fordítva a szót: miért kéne minden pasinak melegnek lennie, akik (zárjuk most ki a haszonszerzést) barátok és öleléssel köszöntik egymást?

Peetee 2011.05.11. 15:51:44

Döbbenetes volt, az első felét láttam.
Egyre tágabb szemekkel néztem a mérhetetlen ostobaságot és műanyagosdit, végül elkapcsoltam. Ennél még a Vadangyal is jobb...

Brutálisan ostoba műsor, de ha erre van igénye a jó magyar tévénéző állampolgárnak....

Mme Chauchat 2011.05.11. 15:52:16

Nos,jelentős sikereket lehet elkönyvelni emberiagy-átültetés tekintetében s a hőgyek ennek plasztikus példái, respekt!

MegLepke 2011.05.11. 15:53:42

@Ayesha: nem kell, de hát ez az RTL klub, na ott szinte kötelező:D

fran7 2011.05.11. 15:53:45

@csoko20: A Benkősben is volt olyan nő, aki egész normálisnak tűnt. Itt nem láttam olyat. A retek nem tudta valamivel bepalizni a normálisabb nőket.

GGG77 2011.05.11. 15:54:37

Amúgy a trampli testvérpárt már tarkónbasztam volna egy serpenyővel, hogy vegyenek vissza a decibelből.

Nyanyóka 2011.05.11. 15:54:56

Hajni!
Esküszöm, hogy pontosan így jártam én is:"...hátravetett fejjel, üvöltve röhögök, megérkezett a Napóleonnak öltözött Alekosz, aztakurva, most is felröhögök, borzalom, iszonyat, kín."
Abba ne hagyd a blogot, írásaid nélkül semmit nem érne ez a rettenet, így legalább szórakozunk is a "műsoron"

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.05.11. 15:59:31

A magyar trashreality új királya ... :-)

Epic casting, köszi Olivér!

gastro, missing in action 2011.05.11. 16:01:12

a tegnapi rész után én is összegyűjtöttem a könnyeimet és, ha így megy tovább, akkor megoldom az Aral tó kiszáradásának a problémáját is!
Viszont kiderült, hogy Olivér nem túl jó szerkesztő-műsorvezető még:)
Gigi meg egész jó volt a Belevaló utódjában...nem vicceskedett, de lezavarta a műsort, elég kevés hibával:)

tjunior 2011.05.11. 16:01:48

Hát úgy tűnik a nagy cimbi Olivér eléggé szép karrier gyilkos, kinyírja a maga és Alek karrierjét. Nagyon szar a csávó és még komolyan is veszi, pedig ebből az alapanyagból bőven lehetne egy frankó kis trash realityt összehozni. Mondjuk Bonaparte Alekosz az tévétörténeti pillanat ez vitathatatlan.

Mme Chauchat 2011.05.11. 16:04:23

"Madame terapeutát keres - saját célra", azt hiszem...

dr. gernika 2011.05.11. 16:04:45

Tegnap jobb dolgom volt, de ezen most nagyokat röhögtem, este belenézek.
Alek nem véleményezte valahogy a felhozatalt? Vagy azt kivágták? :)

gizdacsavo 2011.05.11. 16:04:51

Érdekes egyébként, hogy mire számíthatnak a hőgyek? Ilyen trash reality-ben befutni nem lehet, Alekosz totál elmebeteg és így kiszámíthatatlan, tehát hosszú távra sem lehet tervezni az atlétás szöcskével. De tfh megtartja valamelyik szellemi roggyantat, ez az ember egy nulla, most kap havi egy misit, de a sötét állat úgyis eltapsolja, a lakást lelakja, a kocsit részegen összetöri, és mire ezzel végzett, másfél év múlva már a kutya sem fog emlékezni rá és mehet vissza bizti őrnek. Micsoda kilátások. :)

navégremost 2011.05.11. 16:06:07

Újként csatlakozom ehhez a szuper csapathoz. Minden nap olvastam Hajni VV posztját és a kommenteket, bevallom nem csak egy könnycseppet kellett elmorzsolgatnom a szemem sarkába, ömlött és baromi jó estéket okozott. Utólag is köszi mindenkinek. Most már itt vagyok, megvagyok, s kövér vagyok:-) (El ne higyjétek!)Nem akartam új "függőséget" a VV után, de valahogy éppen átszaladtam a szobán, amikor lánykám hatalmasat vinnyogott Balázs sziporkáján, hát így jártam: ott maradtam! De most már egye-fene,pláne, hogy rábukkantam Hajni első posztjára! Hát ezt most már nem lehet kihagyni, üdv a fedélzeten lévőknek!)))))

Mme Chauchat 2011.05.11. 16:07:24

@gizdacsavo: ...dehogy tapsolja. Szépen, élére rakosgatja, időnként előveszi, meg-megsimogatja a pénzecskét, majd elteszi. Gondoskodik továbbá a pincéjében fogvatartott nőkről...Éjjellátó szemüvegről...varrógépről...

gizdacsavo 2011.05.11. 16:08:57

Ja, azt kihagytam, hogy elutazhat valami jó helyre Alekosszal. Viszont a panoráma és a tengerpart élvezeti értékéből sokat levesz, ha egy alkoholista pszichopata akarja megdugni folyamatosan.

genevieve 2011.05.11. 16:09:16

@gernika: gondolom az első adásban még nem engedték neki cikizni a csajokat:-)

főleg mivel oli folyamatosan nyomatta, hogy személyesen ő válogatta meg a csapatot ismerve alek izlését:-D
most mondja azt, hogy neki ilyen szar izlése nincs? főleg mivel az igent mondásnál azt mondta (látatlanban), hogy megbizik oli választásában:-)

répakörte 2011.05.11. 16:10:05

@oscar dirlewanger: Ezen hangosan felnevettem! :-)

Hajni, beállok én is a megköszönők táborába: köszi az összefoglalót! Igazából nagyon-nagyon sajnállak, hogy nézned kell... Tegnap kábé 2 percet bírtam a műsorból, pont az ajándékozós részt kaptam el, elég is volt, képtelenség kibírni ezt a műsort. Úgyhogy: tiszteletem!

Arra azért kíváncsi lennék, mégis milyen műsornak szánta ezt az ertéel? Vagy mégis, mi a franc ez??? :-D

genevieve 2011.05.11. 16:10:49

@Mme Chauchat: szerintem a lakást el fogja adni, pénz megy az ágyalá, kocsi a garázsba a hétvégéi polirozást kivéve...és továbbra is az anyjáéknál fog nélni...és szombatonként nosztalgiaesteket fog tartani a helyi kocsmákban:-)

Valandil 2011.05.11. 16:11:38

Olivér nagyon g*ci volt! Csak a válogatást/futárkodást néztem, de látszott, hogy nagyon élvezi. Ez a nagyeszű meg nem jött rá, hogy éppen orális szexbe kezd, csak ő van a f@sz rosszabbik végén...

Mme Chauchat 2011.05.11. 16:13:28

@genevieve: ...és persze mindezt Napóleon-jelmezben. Így kizárt, hogy őrülnek nézzék...tudni fogják róla.

Sólámpa 2011.05.11. 16:13:43

@Hódos Hajnalka:
Köszi Hajni! A csajok bevonulásán ( meg persze Balázson! ) szétröhögtem a fejem, hej, mondom ez még jobb lesz mint a vv! Ez sokkal szórakoztatóbb!A tegnap estiből csak kb. az utolsó 10 percet láttam, és csak annyit tudtam rá mondani, mint Te előző este:" aztakurvahétszentségit ".Még nem tudtam eldönteni, hogy képes leszek e nézni folyamatosan, vagy csak olvasok.

genevieve 2011.05.11. 16:16:35

@Sólámpa: szerintem itt nem alek lesz a műsor, hanem a csajok:DD

lenyomják a rutinjukkal, pedig alek se egy matyóhimzés:-)

genevieve 2011.05.11. 16:19:07

@Mme Chauchat: nem is értem, hogy a fenébe jutott ilyesmi eszébe? na és az a frizura:-DD

Sólámpa 2011.05.11. 16:19:38

Igazán nem irigységből mondom, mert én is kövér vagyok, de ennyi nagyseggű, vastagcombú, önkritika nélküli nőt még soha nem láttam egy helyen!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.05.11. 16:20:52

@Hódos Hajnalka:

Sok sikert, jól kösd fel a gatyádat, ez nagyon keménynek ígérkezik :)

Alek sztetoszkópozás előtti mondata meg kimaradt a leiratból: "Jajdejó, mindig szerettem (volna?) orvososat játszani.."
Erős volt a Criminal Minds -faktor :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.11. 16:21:08

Nekem a ruszki csaj tetszik, nem rossz! :))

Szerénke. 2011.05.11. 16:21:09

Hát szervusztok!:D
Újra itt, nézzük ezt a csodálatos őőőő... valamit.:D
Akik itt háborognak a luvnyák kinézetén, azoknak üzenem, hogy állítólag ezek voltak a legjobbak...:DDD
Mellesleg én is csak a gumicukros ribiig tudtam nézni, mert ahogy Alekosz kicsit is intim helyzetbe kerül, rögtön rám tör a hányinger.
Urammal amúgy már fogadtunk rá, hogy a végén Olivér marad bent utóljára és együtt sétálnak el kéz a kézben a naplementében. Láttátok, hogy milyen vágyakozó pillantásokat vetnek egymásra?:DDDD

Mme Chauchat 2011.05.11. 16:21:12

@genevieve: ...hát egy gyönyörű rájátszás arra, hogy őrült és a közhelyre, hogy azok ugyebár Napóleonnak képzelik magukat. Vagy megint a Jelmezizé cég a szponzor...

genevieve 2011.05.11. 16:21:15

@Mme Chauchat: ja, úgy tudom minden ruhát megkapnak "elvitelre" amiben a műsorban szerepelnek..(legalábbis a vv-ben ez volt)

genevieve 2011.05.11. 16:22:15

@Sólámpa: az egy dolog, de gondolom nem bentről a villából tolod most az irást:-)
nem vágysz arra, hogy a feneked a cimlapon legyen:-)

Mme Chauchat 2011.05.11. 16:23:29

Gyerekek, ez ribikóka...

genevieve 2011.05.11. 16:24:26

@BGy: na tessék, már elindult a fanoskodás:-)

idáig mindenki egyöntetűen savazta a csajokat:-)

Szerénke. 2011.05.11. 16:27:06

@genevieve: Én mindegyiket rozsdás lánccal verném.:D

Na jó, nem... :D:D:D

fran7 2011.05.11. 16:29:20

@genevieve: Már tegnap este mondtam, hogy az orosz csaj nem rossz. De elbizonytalanodtam, hogy PetiCsének is tetszik. De legalább van más is aki ezen a véleményen van, így megnyugodtam.

Mme Chauchat 2011.05.11. 16:32:42

szerintem ismét a nézők szavazzanak, a vv-ben már bevált

bimmer 2011.05.11. 16:36:03

Hol nem szarja le Alekosz, hogy miyen a felhozatal, amikor 3 hét alatt annyit keres , mint biztonsági őrként 5-10 év alatt?

Egyébként meg ugye bevalottan aki eddig szóba állt vele, az ' egy mázsa húsz' körül volt, most meg azért itt van eza Voksán Virág klón, a hastáncos ribi, meg a Brigitta, ezeket azért nyilván gondolkodás nélkül megdugnák sokan, nemcsak ő.

genevieve 2011.05.11. 16:36:26

@fran7: ja, peti-csének a dominák jönnek be:-)

dr. gernika 2011.05.11. 16:37:25

@genevieve: Így járt. :)))
De nem kis megnyugvással mondom, hogy nem csalódtam az Alek-rajongó nők színvonalában.

Mme Chauchat 2011.05.11. 16:38:39

@bimmer: sztem van köztük 1-2 átoperált - az lesz majd a slusszpoén...

genevieve 2011.05.11. 16:40:21

@gernika: már előre röhögök azon, ha tényleg beengedik évát szakérteni a csajok közé:-)

ebben a felhozatalban aztán adhatná önmagát:-DD

mufuvecske 2011.05.11. 16:41:50

Hajni, mondhatnám hogy ÚristN!:)
A műsor szar, ezen nincs mit ragozni, te meg...hát köszi...köszi...köszi...:)

Egyébként megpróbáltam belenézni...bundáskenyér reklámszatyorban hű de kurvára guszta...:)

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 16:42:50

@gernika: azt hiszem,én vagyok köztük az unikum.
:)

az én rózsám vasutas 2011.05.11. 16:43:34

Már megint indulatok és sehol egy szakmai szem. Pláne kettő. Hátha valaki csak a puszta tényekre kiváncsi, mocskosul objektíven:
1. Ahogy Olivér 52 mp-ben meggyőzi Alekot, menjenek vissza új műsort csinálni 10 pont.
2. A 16 lányról még nem kopott le a vakolat, nem tudjuk mi van alatta. A belső értékek szerint a hasnál megfogós és a langaléta orosz csaj a legjobb. Ő alig szólal meg, nagyon rokonszenves.
3. A nap mondása Gigié, aki nem húzza tovább a szót, rögtön a lényegre tér.
4. Alek karakterébe beleugatnak a szerkesztők, ez sok jót nem igér.
5. Nekem is kell egy ilyen busz.
6. Remélem jön másik szakember és lenyúlja a helyem.

dr. gernika 2011.05.11. 16:44:25

@genevieve: Ezek között még egész jónak számítana. :)
@Ayesha: Látatlanban is.

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 16:46:51

@gernika: köszönöm, ez jól esett:)a legfölsőbb szinteken.:))

Sólámpa 2011.05.11. 16:48:18

@genevieve: Egyetértek!Pont egy Alek mentes részt láttam tegnap, de ment a műsor nélküle is.
Igen, most nyert igazán értelmet a főcímdal!

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 16:50:20

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

1. Ki az a barom, aki kihagyná azt, hogy még 3 hétig ki van nyalva a picsája, és valszeg más testrészei is kapnak a jóból?:))
2. Az orosz még elmegy, tényleg, bár az a haj kurvára előnytelen.
3. Gigit nem láttam, nem volt hozzá idegzetem.
4. Ez engem is nagyon zavar, főleg, hogy tényleg feltűnően a szájába adják a szavakat.
5.Nekem is.
6.Most fejtettem ki a véleményem.

fran7 2011.05.11. 16:50:48

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: A buszhoz elég ha te vagy Talma, akkor lehet Éva már járt ott. De azóta kitakarítottak.

bimmer 2011.05.11. 16:51:51

Azért durván szarrá keresi magát Alekosz egy év alatt.

Megynerte aVV fődijat,, kap egy pár millát ezért a pár hetes semmiért , majd indul a hakni-turnéja , ami szintén hónapokon keresztül heti több százezret fog a konyhájára hozni. És ki tudja, hogy az rtl-nek még milyen tervei vannak vele, ha aműsor hozza a nézettséget.

És nem az a típus, aki elveri a pénz, de azért gondolom Olivér a feleségkeresés után öblítésként beszervez neki pár luxuskurvát.

genevieve 2011.05.11. 16:54:45

@bimmer: a luxuskurvákat meg kell ám fizetni:-)

és annyira oli sem jóbarát, hogy saját zsebből tegye:-)

pocokpocok 2011.05.11. 16:57:38

szerintem az igazi görögök kikérik maguknak alekoszt!
most komolyan, mit írhatnak a görög újságok?

fran7 2011.05.11. 16:58:04

@genevieve: Meg különben Eni sem tudhat meg semmit. Tényleg, miért nem emlegette Olivér Enikőt. Például gyönyörű nőket válogattam Aleknak, de nekem Eni mindennél többet ér. Az utazásokkor a legnehezebb az volt, hogy Eni nem jöhetett velem. Féltékeny is Eni, hogy ennyi szép nő között tölthettem az időmet. Példamondatok a reteknek, ha maguktól nincs elég ötletük.

genevieve 2011.05.11. 16:58:40

@pocokpocok: szerinted a görög újságok foglalkoznak elekkal?:-D

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 16:59:04

@fran7: minek emlegetné Enikőt? Ez Alek és Oli projektje, kiélezve Alekra.

genevieve 2011.05.11. 16:59:14

@fran7: nagy a csend eni körül:-)

fran7 2011.05.11. 16:59:48

@pocokpocok: Nem tudom hallottál-e róla, de most görög barátainknak kicsit nagyobb problémáik vannak, mint hogy Alek rontja a renoméjukat.

genevieve 2011.05.11. 16:59:56

@Ayesha: nos, ha jól látta a kisfilmet otthon a lakásban válogatta a csajok képeit:-)

te elviselnél egy ilyet a nappalidban?:-)

fran7 2011.05.11. 17:02:21

@Ayesha: Egy szerelmes férfi mindig emlegeti szíve hölgyét. Főleg egy párkeresős show környékén. Komolyra fordítva, bár eddig is az voltam. Nem furcsa, hogy a Villában, hogyan óbégatott Eni után, most meg mintha nem is létezne.

dr. gernika 2011.05.11. 17:03:41

@Ayesha: :D
@genevieve: Azért Oli simán zsebre fogja tenni a közvetítői díjat is.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.11. 17:04:39

@Mme Chauchat: Igen 1 biztosan van. Nyilatkozott is, hogy x éve operálták át és most keresi az igazit. :) Na ez tényleg nem mindegy!

fran7 2011.05.11. 17:07:28

@Eszter, aki nem ír kommentet: Aki a második képen van az öfiben, róla beszélsz, de nem jutott be a 16-ba.

az én rózsám vasutas 2011.05.11. 17:07:32

@Ayesha:
1. Egyik villalakó sem vállalta volna a műsort Alekon kívül. Túl régen látták anyukájukat. Fiatalság bolondság. Laci az egyetlen kivétel, ő reménytelenül hülye.
2. Nem értek a hajakhoz, majd ha seggeket mutogatnak pontozok.
3. Gigi már most jobb, mint Valkó Eszter. (ez nem nagy dicsőség)
4. túltárgyalva
5. -II-
6. Remek

Szirgyu28 2011.05.11. 17:07:33

Azt hiszem, Hajni emelkedett hangvételű hogyvolt-jaiból fogom követni ezt a valamit is, ahogy a VV44-et.
Mindenesetre az ertéel elég furcsa módját választotta a képernyő elsötétítésnek.

Mme Chauchat 2011.05.11. 17:08:35

@fran7: az emlegetés talán - de az emelgetés kizárt...

janeausten 2011.05.11. 17:10:57

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
1. Ahogy Olivér 52 mp-ben meggyőzi Alekot, menjenek vissza új műsort csinálni 10 pont.
-írod. Nos, engem nem tud senki meggyőzni arról, hogy akkor és ott tudta meg. A csatorna nem hülye, hogy eszement pénzeket beleöljön egy tervbe, amelynek a főszereplője még nem tud róla, hogy vele csinálják. Még csak ezt az illúziót kelteni sem sikerült, Alekosz épp csak el nem röhögte magát, amikor a betanult mondatokat mondta.

Hajni: tied a tíz pont. Megfogadtam, hogy nem nézem, de a te öfidet élvezettel olvastam.

Amúgy a műsor nagyon gáz, maga az ötlet, hogy egy önző, érzéketlen, tuskóarcú, alkoholista baromnak, akiről messziről látszik, hogy kegyetlen, taszító, zsarnoki férj lesz (ha egyáltalán, valaha)csinálnak feleségkereső műsort... Inkább arra kellene használni, hogy elrettentő példának ismeretterjesztő kisfilmeket csináljanak kamaszlányok részére, hogy ismerjék meg rajta, lássák meg azokat a vonásokat, amelyektől visítva menekülnie kell minden normális nőnek... Róla állíthatnák össze az "akihez sohasem szabad férjhez menni" című leírás tíz tulajdonságát.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.11. 17:12:41

@fran7: Akkor visszavontam! Köszi! Pedig ez lett volna az egyik legjobb szál. :)

kitikati 2011.05.11. 17:12:47

Milyen valóságshow az, ahol a szereplőnek a fülére mondják a mondatokat?

csikarcsi 2011.05.11. 17:13:29

Megígértem magamnak, hogy nem fogom nézni a műsort, és be is tartom. De a hogy volt-okat elolvasom, és nagyon jól tettem.Hajni Te nem nem egy Istennő vagy, Te vagy magad az Isten! Éltesd magad sokáig, és szerezz ilyen ragyogó írásokat nekünk. Még mindig imádlak és köszi-köszi.

white lilly 2011.05.11. 17:13:39

7. kép: Rosie O'Donnell

kitikati 2011.05.11. 17:14:49

Ja közben az index címoldalon hozza, hogy Olivér új forradalmat szervez:

velvet.hu/celeb/2011/05/11/gigi_es_eva_ellen_a_fel_internet/

prof. Perselus Piton 2011.05.11. 17:15:08

nem mertem nézni, ahhoz az én agyam nem elég stabil...meg szerintem ez is jobb lesz Hajnisan, mint élőben: végig is röhögtem az írást, de el is keseredtem, mert ahol 16 ilyen félidióta van, ott találni többet is :-))

MMe, Lepi puszim

kitikati 2011.05.11. 17:17:08

@janeausten: Dopemannek egy jó meglátása volt: alekosznak olyan a szeme, mint egy cápának.
Most komolyan én nem nevettem rajta, hanem féltem tőle

ruzs54 2011.05.11. 17:17:53

@Bombadil Toma: "az sapkás kép alekoszról, minden visz! egy kisvárosi téeszelnök retardált fiacskáját hozza azzal arcszerkezettel és öltözettel. vagy a fogyatékosok iskolájának színjátszó köre adja elő a pampalini a nagy vadászt... eszemfaszom megáll!"....hallod!!a poszton szét röhögtem magam.de a te hozzászólásodon meg megfájdult a hasam.a könnyem csorog .DDD

traff 2011.05.11. 17:20:09

Hűbazmeg.
Én komolyan azt hittem vége a jó világnak a vv4 befejeztével , lesz majd valami műsorocska még, de apám,a legmerészebb álmaimban nem gondoltam volna, hogy a vv4-nél jobb szociológiai tanulmány is lesz még itt.Brutális.
Andika, ahogy az szemüveges okoskásnak látszó elkezdett lelkendezni az ágynál, csak a kapa nem jött a szájából sugárban.

Ócska kétforintos mind, teljesen üres fejek, egy szikrája sincs az értelemnek, érzelemnek semelyikben. Ezt Olivér válogatta? ( nem hiszem ám, )de jól kibasztak alekosszal.Mondjuk lehet észre sem veszi.

navégremost 2011.05.11. 17:24:11

Az iker lányok tömény borzalmak pucera nélkül, de személyiségük "izgatóbbá" tehetik a műsor értékét:-)

Mme Chauchat 2011.05.11. 17:25:06

@navégremost: attól függ, mit képviselnek. Szavalnak-e vagy értékeket.

fran7 2011.05.11. 17:25:24

Én most azon nevetek magamban, hogy a szerb mamka, ha lánykorában odaállít hozzá valaki, hogy majd az unokádat, viszik Pestre egy villában egy görög nemesnek és te örülni fogsz neki. Akkor csak annyit mondott volna: Talán a legközelebb azt mondod kasza nélkül is lehet aratni.

janeausten 2011.05.11. 17:25:43

@buppi:
Merev a szeme, hideg, és ez nemcsak az előrehaladott alkoholizmustól van, hanem valami más, pl. veleszületett kegyetlenség jele. A vv4-et én pszichológiai, sőt pszichiátriai tanulmányként néztem, de Traffnak igaza van, ez lehet, hogy szociológiai tanulmányként is érdekes lehet - aki bírja gyomorral.

pocokpocok 2011.05.11. 17:25:44

kezd a tököm tele lenni a prolivér bagázzsal, legközelebb ők mondják majd meg a monetáris terveinket, vagy mi lesz?
grr...

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.11. 17:25:52

@traff: Miért nem hiszed? Láttad már a csaját? :)

mréveiller 2011.05.11. 17:26:46

Brutál ez a műsor. Jobb mint a vv4 :D A Testvérpár tényleg nagyon proliba nyomja. Ők még nem tanulták meg a különbséget a -ba -be, -ban -ben között. Alekosznak való nők, hasonló intellektussal.

Mme Chauchat 2011.05.11. 17:27:17

@janeausten: és akkor a limnológiai aspektust se felejtsük ki...

foxglove (törölt) 2011.05.11. 17:29:55

@buppi: nem biztos, hogy ez most Olivér műve, beleolvastam a FB-n, és úgy vettem ki, hogy az Éva húga az egyik értelmi szerző.

Egyébként, eme analógiát követve, felmerül bennem a kérdés, hogy Hajnalka vajon jogosan írja-e az Alekosz hv-t, hiszen nem is Alekosznak szurkolt! Lehet, hogy (szentségtörés!) nem is szerette!
Sőtmitöbb: kommentelhet-e ide olyan személy, aki nem kedvelte Alekoszt? Hiszen ez mégis csak az Ő műsora!
Nehéz kérdések ezek.

navégremost 2011.05.11. 17:31:45

@Mme Chauchat:bocs, lemaradt az értékek idézőjelbe tétele. Semmiképp nem gondoltam olyan merészet két perc után, hogy valódi értékeink lennének:-)

guruló nokedli 2011.05.11. 17:32:20

Kedves Mindenki, szeretnék csatlakozni a kommentelők táborába, mert ezt már én sem bírom szó nélkül... Drága Hajni, a vv kezdete óta nem volt nap, hogy ne olvastam volna a sziporkázó öfiket, némelyiken hangosan visítoztam és besírtam egyszerre, szóval köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!! Sajnos ebből a mostani hajmeresztésből még nem láttam egy percet sem, de azért odaadó kommentelő leszek, ígérem!!!!!

janeausten 2011.05.11. 17:34:53

@Mme Chauchat:
:-)
max. "cseppben a tenger" alapon...

Mme Chauchat 2011.05.11. 17:36:56

@janeausten: mondjuk, én a mocsárra gondoltam...mélységes mély...

pocokpocok 2011.05.11. 17:37:06

http://www.flagmagazin.hu/akt/vv4_titkok:_ami_a_musorbol_kimaradt!

pocokpocok 2011.05.11. 17:38:20

Amit a tévében nem mutattak:
- Olivér ordibálás közben kiköpte a rágóját.
- Jerzy nővére nem engedett a fotósoknak, az idegösszeroppanás szélén áll.
- Gigi fintorogva dobálta magát.
- Béci elégedetlen volt a stúdió hangi adottságaival.
- Vája asszony képtelen volt abba hagyni a sírást.
- Alekosznál megtört a jég, és könnybe lábadt a szeme.
- Olivér zsebkendője sem maradt száraz...

kitikati 2011.05.11. 17:40:21

@foxglove: Éva húga?
Eléggé elfelejtődött az a momentum, amit Éva bemutatkozó filmjében láttam: Arról szólt, hogy éva gyakran alszik a húgáéknál, és olyankor annak a pár éves kisfia halálra idegesíti. Szóval a húgának, -aki bár fiatalabb nála ezek szerint már családja van- el kéne tűntetnie a saját gyerkőcét, mert Éva őfelsége nem tud tőle aludni. Szóval ezek után nem biztos ,hogy az a lányzó túlzottan exponálni szeretné magát a közutálatnak örvendő nővére mellett.

Szerénke. 2011.05.11. 17:40:28

@foxglove: Meg sem vagyok lepve. Szánalmas, hogy azt hiszik, hogy még mindig arról van szó, hogy ki az aki közelebb áll az Alekoszhoz. Mellesleg Alekosz vastagon leszarja, hogy ki vezeti a műsorát, biztos vagyok benne, hogy Éva sem volt neki több, mint egy eszköz. Ez fordítva is igaz, zsák a foltját. Az azért érdekes, hogy az első Alekosznak valóban elmondta az Éva, hogy Alekosz sosem volt belé szerelmes, és ezt meg is mondta neki, csak úgy csinált. Érdekes, Alekoszt miért nem ekézi senki azért, mert nem önmagát adta, meg hazudott?

Sokan ezen a videón is hőbörögnek, jogosan.
www.youtube.com/watch?v=XJEyCHhu8bc

navégremost 2011.05.11. 17:42:07

@guruló nokedli: hozott I'sten téged is, örülök, hogy többen vagyunk már, akik a mai nap csatlakoztunk. Ugyanaz az eset vagy, mint én, végig itt voltam a VV posztokon,fulladásig nevetve. De most aztán megragadtam a pennámat:-)

pocokpocok 2011.05.11. 17:43:17

éva egyik fan fc oldaláról, az eleje az érdekes a bevételek megoszlásáról:

"Monika Harsányi
sziasztok..épp most vesztem össze az ujász ujságirójával,a ma megjelent cikk miatt...tehát mindenkinek aki nem tudná!!!!!!!!a csatorna az ilyen jellegü show müsoroknál az amugy havi bevételét a résztvevőnek fizeti,tehát a villa lakok is megkapták ezt...másrészt éva családjának a az anyagi helyzetét latolgatták és hogy tudtak e éva szülei smst küldeni...NA MOST ÉN INDITOK EGY MOZGALMAT HOGY ÉVÁROL SZÁLLJANAK LE A TETVEK!!!!!!!!!!!!!!!!KOMOLYAN MONDOM!!!!!!!!!!!!"

guruló nokedli 2011.05.11. 17:46:01

@navégremost: köszönöm, akkor mostantól együttesen emeljük itt a színvonalat... :-))

pocokpocok 2011.05.11. 17:46:23

oli mekkora paraszt, harapja a tortát, anyám!

Szerénke. 2011.05.11. 17:47:55

@pocokpocok: Hányok ettől a valamitől. És milyen volt akkor, mikor a macáknak vitte ki az értesítőt, hogy bekerültek a sóóóóóba és teli pofával röhögött. Talán kenyér volt benne? A franc se tudja...

Tordas 2011.05.11. 17:48:17

A testvérpár király! Főleg a Bódi Margó hasonmás, remélem ők viszik Alekoszt. Bár azt a fürdős jelenetet nem kellett volna látnom :P

foxglove (törölt) 2011.05.11. 17:49:38

@buppi: "többen mondják hogy az RTL lefogja sz*rni..stb..meg hogy szolni kéne ennek annak. (...) nem kell aggodalmaskodni. mivel az Éva hugáékkal szervezkedünk.szal nem egy légböl kapott dolog. majd az intézös részét bizzátok ide."

egészen pontosan így szól az idézet.

Szerénke. 2011.05.11. 17:50:46

@Tordas: Sokkal jobb...:D Tahó, mármint Olivér. Pont tegnap jegyeztem meg, hogy nem is értem, hogy van olyan nő, aki ezért odavan. A szája is tök büdös lehet a cigi-sör kombótól, a fogai is sárgák. Ha fizetnének sem nyúlnék hozzá...:S

navégremost 2011.05.11. 17:56:48

@guruló nokedli: ok, eddig csak hízlaltuk a szemünket a jó posztokon, s szárítottuk a szemünkről a cseppeket, így hát most lejtsen táncot kezecskénk a klaviatúrán.:-)))

kitikati 2011.05.11. 18:00:44

@foxglove: Ja, ha olivér mondta, akkor az bitos úgy is van....

Hódos Hajnalka 2011.05.11. 18:01:15

@csikarcsi: nemnem, sixx az Isten, én megelégszem a szerény Istennő címmel :D

Üdv az újaknak, csapassátok, üdv a régen látottaknak.
És köszönöm mindenkinek, örülök, hogy tetszik! :)

@ruzs54: hát igen. az ÉN barátom. :DDD

foxglove (törölt) 2011.05.11. 18:14:04

@buppi: akkor félreértettük egymást, amit beidéztem, nem Olivér írta, szerintem ő most ebben már nem támogatja Évát.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.05.11. 18:14:43

Ahoj mindenkinek,
én is szeretném megköszönni Hajninak azokat az önfeledt pillanatokat, zseniális voltak az öfik, amit tudtam elolvastam, atomsmár :)

Viszont én tegnap óta nem térek magamhoz.

BÖL-CSES-SÉG-FOG DA-RAB-JA, baszod!!! Tordas után azt hittem nekem újat már nem tud kereskedelmi csatorna mutatni. Tévedtem.

Cukorfalatként (Muttley) nevetve dörzsölöm össze a tenyerem, hogy még csak az első nap, az első öfi van mögöttünk.

ÚristN, mi lesz még itt!

Tordas 2011.05.11. 18:18:34

@Csehszlovák Kém: A könnycseppek gázabbak, sokkal undorítobb ha elképzelem ahogy begyűjti az anyagot.

Tordas 2011.05.11. 18:19:25

@Hódos Hajnalka: Nem azt ígérted,h az utolsó vv hv-ban leleplezed S-t?

Pajay 2011.05.11. 18:22:10

tudom megvan hozzá az alapanyag, de ez az összefoglaló valami irgalmatlan jó volt:DDD

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.05.11. 18:22:54

@Tordas: Úristen, a Tordas! Ugye, nem vetted magadra?:P

Hát, lehetne versenyeztetni őket. Vót néhány nehezen űberelhető. Az megvan, hogy vmelyik csaj leírta gondolatait, de elmondani már nem sikerült a magvast?

Horizont 2011.05.11. 18:23:48

@Hódos Hajnalka:
Már Olivér kiütött az elején a bunkó formájával ahogy zabált. Itt fel is adtam. Viszont elolvastalak, és könnyesre röhögtem magam! A műsor szar, de a te írói vénádnak nagyon jót tesz úgy látom. A VV4-nél is sziporkáztál de ez ritka jól sikerült. Gratulálok!!!
"ha azt mondja, hogy a saját lábszárcsontjából faragták, kiugrom az erkélyről." :DDDDDDDD

Tordas 2011.05.11. 18:26:07

@Csehszlovák Kém: :DDD Hogy venném magamra, én nem Értékeimvannak Ildikó vagyok igaziból.

2011.05.11. 18:27:45

@Hódos Hajnalka: rájöttem, alkimista vagy. Szarból csinálsz aranyat! :)

2011.05.11. 18:30:47

@Tordas: lehetne pedig fokozni, mondjuk "ahogy megláttalak összefutott a nyál a számban, el is hoztam ebben a kis köpőcsészében"....

Tordas 2011.05.11. 18:31:43

off: Arra emlékeztek mikor Ildi a búcsúbeszédJében úgy köszönt el Énlázárlászlótól,h "Majd vegyük át az izomcsoportokat kint!"?

rianna 2011.05.11. 18:32:43

szisztok, üdvözlet az újaknak:)

itt látszik meg a tehetség, egy ilyen szörnyű műsorból egy ilyen szuper kis öfit írni. Gratula, Hajni.

Amúgy szerintem is Olga a legjobb nő, már ha ez megnyugtat valakit:D

@Tordas: leleplezte, ugyanaz, akinek ma is megköszönte a képeket.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 18:33:04

Ezt az egészet végigröhögtem, főleg a végét! A testvérek a műsor fő humorforrásai! Olga és a testvérek a legjobb arcok bent!

Szerénke. 2011.05.11. 18:33:06

@beebeer: Húúú, most ennél még durvább jutott eszembe, de azt azért mégsem írom le. De tényleg lehet még fokozni...:D
A gondolatomnál egy fokkal gyengébb az 'itt a vérem, neked adom szerelmem zálogául'.:D

Tordas 2011.05.11. 18:33:31

@beebeer: Vagy "Összepisiltem magam az izgalomtól" vagy "A bugyim is nedves lett". Bár az utóbbinek a hellén hős tuti örülne, mindig szagolgatta a bugyikat.

kitikati 2011.05.11. 18:34:33

@ruzs54: Köszi, igen.
Nem tudjátok véletlenül merre lehet az a jelenet, amikor szkandereznek a villában. (Nem ezek a muffok, a régiek)
Csak Béci bekötött kezét lehetett látni, állítólag meghúzta a szkandernél. Vagy azt a részt le sem adták?
Köszi, ha valaki segít

Mme Chauchat 2011.05.11. 18:34:50

@rianna: és a régiek? azok smafu?

rianna 2011.05.11. 18:35:48

A testvéreket nem ismertem meg, amikor reggel 6 magasságában osztották az észt. Most értettem meg, hogy smink nélkül voltak:)

Szerénke. 2011.05.11. 18:35:51

@Tordas: Na igen. Az utóbbi jutott nekem is eszembe. Azt is gyűjtögethette volna valamelyik. Tényleg, használt bugyit mé' nem adott senki Alekosznak?:D

rianna 2011.05.11. 18:37:35

@Mme Chauchat: :P a sziasztok általánosságban mindenkire vonatkozott, az újakat kiemeltem, hogy lássák: szeretjük őket:)

Tordas 2011.05.11. 18:39:53

@Peter_Cs: Kár, hogy a jobb felső 4-ese hiányzik... Lehet belefoglalták a fogát az ajándék tükör nyelébe.

pocokpocok 2011.05.11. 18:39:59

@ruzs54: éva videó:anyám, ezt a színpadot!pont ott, pont akkor, pont szakítás:persze!

2011.05.11. 18:40:47

@Szerénke.: @Tordas:
Nekem is eszembe jutottak az említett megoldások..... csak ma úrinőként akartam viselkedni. .)

rianna 2011.05.11. 18:41:11

@Peter_Cs: peticsé, már másodszor kényszerítesz, hogy kinyissam alek rtl-es oldalát:) Szerintem szörnyű, de nem vitatkozom az ízléseddel :D

Juteszembe, rosszfiú39, egy másik újonc, nedves sztorikat ígért néhány napja. Aztán sehol semmi:D

Ancilla 2011.05.11. 18:42:12

@Hódos Hajnalka:

Hajnalka! Ez (is) remek!!! Nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy írtál új posztot!!

Úgy látom, itt nagyon egységes álláspontot fogunk képviselni. Szinte hallottam lelki füleimmel az össznépi felhördülést.

Ha nem akarom, hogy végképp megrendüljön a hitem abban, hogy az emberek zöme ép eszű, akkor csak paródiaként tudom felfogni ezt a műsort. Nem létezik, hogy bármelyik szereplője is komolyan gondolja, amit csinál. Egy valóságshownak álcázott Irigy Hónaljmirigy...

Nyugtassatok meg!

pocokpocok 2011.05.11. 18:42:36

@Tordas: lebuktál:fogorvos vagy:)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.05.11. 18:43:35

@Peter_Cs: Érdemes úgy visszanézni a videókat, hogy azzal kezdesz, amikor a testvérek végigricskácsolják a kulipintyót, majd egy hirtelen csavarral megtekinted, amikor bevonulnak a rámensősek és Balázs mikrofonja előtt egy szó nem jön ki belőlük, na az priceless :)

rianna 2011.05.11. 18:43:42

@Tordas: és mégis hol modellkednek? egyik sem modellalkat, és most megint eufemisztikusan fejeztem ki magam:)

Tordas 2011.05.11. 18:44:11

@beebeer: Én mindig önmagamat adom, ennyi. :d (ez Éva-féle kaméleon szájnyalás)

Mme Chauchat 2011.05.11. 18:44:35

@rianna: ducimodellek. Olyan képtelenség, mint a nyelvi labor vagy a kémiai szótár...

Tordas 2011.05.11. 18:45:05

@rianna: A kocsisoron, úgymond "catwalk" modellek.

penelope garcia 2011.05.11. 18:49:14

Nnna, először is.
A csajok valóban nem gyönyörűségesek, de EGYIK SEM TEHÉN.
Tehén én vagyok.
Amíg egy nő 80 kiló alatt van, addig nem tehén. Érteeeem?
Az meg kifejezetten HALADÓ NÉZETRE VALL, hogy nem 40 kilós gürüznyéket toltak be, hanem hanem női idomokkal rendelkező illetőket.
Nnna.

Szóval, kik a testvérek? Mi a nevük?
Olvasás közben lesem a fejeket a tegnapelőtti velvetes cikkben, hogy képben legyek, ki kicsoda.

Éder mester 2011.05.11. 18:50:42

Sziasztok!

Számomra egyelőre rejtély, hogy milyen módon kerítettek póthajat Alekosznak. Legalábbis a tegnapi muszájelvisz frizura erős kontrasztban volt a vv-s sérójával.

Lehet, hogy tényleg kiborg, és csak pár jancsiszeget kell körömmel kihajtogatni a cseréhez.

Az öltöztetőember pedig egyértelműen egy zseni, az első kép minden miniszkuláris kétséget kizáróan ábrázolja a hiányzó láncszemet a Müncchausen és Diótörő dinasztiák között.

A mátkaválasztékkal kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg, hogy Barbit szívesen felkarolnám. :)

rianna 2011.05.11. 18:51:57

@Mme Chauchat: @Tordas: :D:D

Amúgy az hogy van, hogy a horoszkópuk nem publikus, de azt leírják, hányszor szeretkeznek hetente. Valóban nagyon intim infó az a fránya horoszkóp.

2011.05.11. 18:52:12

@Tordas: Helyes, én meg Vígszínház vagyok. :) Ma is, legszívesebben nyakon csaptam volna egy pasast a bankban, de inkább visszafogtam magam. Nem lehetek más, csak "művésznő". :)

2011.05.11. 18:55:06

@rianna: valahol én is olvastam hasonlókat, mindegyik közölte heti bontásban hányat szeretkezik.
Csak nem értem, "mindig, minden körülmények között"?
Teszem azt kórházba kerül egy hétre lekapja a műtősfiút, hogy teljesítse a heti penzumot? Vagy hogyan?

bonebear · http://cinca.blog.hu 2011.05.11. 18:55:41

Pocakos, hanyag tartású pasin mi olyan vonzó? Nem értem.

GL-581 g 2011.05.11. 18:55:51

"Orsolya egy kézzel készült sakkfigurát ad, ha azt mondja, hogy a saját lábszárcsontjából faragták, kiugrom az erkélyről."

Nos, ezen 2 percig röhögtem, egy Győri Édessel a számban. Életveszély! :DD

Ha nem vigyázok, a végén elkezdem nézni a műsort...

penelope garcia 2011.05.11. 18:57:05

@Ayesha:

Jé, te itt?
Azt hittem, futsz be a villába te is. :P

Mme Chauchat 2011.05.11. 18:57:20

@GL-581 g: ne nézd...egyelőre tele az előjegyzési naplóm a terápia miatt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 18:57:57

Hajnikám, itt vagyok, olvaslak, de nézni... na ARRA nem tud senki rávenni.

A tököm kivan már, hogy feleségkereső trash címén kit tud felmutatni ez az ország: Benkő, Delhusa, Alekosz... há vazze, amerikaiaknak ott volt legalább egy Bret Michaels, aki 1. 30 éve abból a pletykából él, hogy jó a nőknél 2. effektíve egy fullbred rockstar, még így kivénhedve, megtahósodva is, hisz annak idején platináig vitték a lemezek, amiken kornyikált.... azért mennyivel menőbb már egy Pam Andersont is megjárt rockzenészért sorban végigtépni a némberhadat. Nomindegy. Egyszerű lélek vagyok. Tudom én.

ruzs54 2011.05.11. 18:58:15

@Hódos Hajnalka: "egy másik tehén áll a medence szélén, itt verte be a kukiját. Aztakurva. Hol van a férjünk, a férjünket akarjuk!"...erről a vuk rajzfilm jutott eszembe amikor vuk elvitte a kakast és a tyukok sopánkodnak a tyúkól tetején ,hogy elvitte a férjünket...www.youtube.com/watch?v=aMNRvbSdcYM&NR=1

Mme Chauchat 2011.05.11. 18:59:22

@bonebear: a honorárium, a műsor után a kasszánál

rianna 2011.05.11. 19:02:26

@beebeer: én kinézem belőlük.Jaj, szombat délután van, nem állnál meg, kedves, 5 percre az ágytállal?
Amúgy nyilván a szexre van kihegyezve az egész, azért kellett ilyen adatlapot kitölteniük.

avanivi 2011.05.11. 19:03:44

A nagymamóka a legszebb és legtündéribb!
Őt szeretném nézni.

zoxó 2011.05.11. 19:05:27

Még egy műsor, amit nem fogok nézni és még egy műsor, aminek az összes öfijét el fogom olvasni. :))

Akvyr 2011.05.11. 19:05:51

Rettenetesen ostobának tűnt a csajok többsége, elég szomorú, még az összetett mondatok képzése sem mindig jött össze. Bár legalább mindegyik megnézte a szinonima szótárban, hogy mit jelent a kompatibilis.

2011.05.11. 19:05:53

@neccharisnyás útonálló: na, azért Vince Neil és Pamela Anderson legalább akkora vicc Amerikában, mint nálunk Rambo Dzsonni. :)

penelope garcia 2011.05.11. 19:07:59

@Peter_Cs:

Aztán óvatosan, Peti! Nehogy beleszeress a büdösbanyákba, jó szokásod szerint!

2011.05.11. 19:09:58

@rianna: 5 percre? Nagylelkű vagy, 3 perc is megteszi töcskölés szinten.
Eszembe jutott Sting, aki lenyilatkozta, hogy nála egy szeretkezés 7 órán át tart. Jó fej lehet a felesége, ő meg elárulta, hogy igen, de ebben benne van egy romantikus vacsora és egy mozi is. :)

rianna 2011.05.11. 19:11:16

@penelope garcia: ezt írtam én is a tegnap, hogy azért annyira nem bűndondák, de bármiféle értelem szikrája vagy báj, vagy bármi vonzó hiányzik belőlük:) És iszonyatosan öltöztették őket.

rianna 2011.05.11. 19:12:33

azt is tartom, hogy Barbara ma ki fog esni:)

inmemancsi 2011.05.11. 19:13:56

na folytatódik, lilu az életbe nem tud rendesen felöltözni (láttam már élőben is rá tényleg egy farmer és egy poló való)

2011.05.11. 19:14:02

@rianna: én már annak is örülnék, ha nem lennének ilyen agresszívek, mint ez a két utcasarki szőke.

foxglove (törölt) 2011.05.11. 19:15:05

nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de Kecske1 és Kecske2 nagyobb tirpák, mint Éva volt.

2011.05.11. 19:15:29

@neccharisnyás útonálló: nem voltam biztos benne, igazad lehet, de ki volt az a protkós, szőke kivénhedt rokker, akiről még sixx írt összefoglalókat?

inmemancsi 2011.05.11. 19:15:51

na átkapcsoltam most nézem a nőket... szent ég

pocokpocok 2011.05.11. 19:16:06

ha ilyen hurkás lennék, mint a szemüveges, nem húznák bikinit..

rianna 2011.05.11. 19:16:18

@beebeer: ja, szerencsétlen földön alvó lányt szivatják. Miközben aludhatnának hárman is az ágyban, ha már olyan sokan vannak.
Ettől a szemüveges csajtól most megijedtem:)

makkoska 2011.05.11. 19:16:52

A szőke cigány testvérpár a legundorítóbb ebben a felhozatalban.

rianna 2011.05.11. 19:17:54

nem látom jól lilu cipőjét.Valami makkos cipőről beszélünk?:)

nosce 2011.05.11. 19:18:11

mesteri volt a casting a testvérpárral, remélem tovább jutnak kavarni tovább a x@rt :)

pocokpocok 2011.05.11. 19:18:31

az a köntööööööööööös:D

inmemancsi 2011.05.11. 19:19:07

@inmemancsi: bikiniben... ezt a válogatást..

pocokpocok 2011.05.11. 19:19:33

oké, itt csípőből rá kéne ugrani lányok, de mindegy..

fran7 2011.05.11. 19:19:58

Ha Alek edzésre késztetett engem mint férfit. Akkor remélem néhány hölgy is kedvet kap a sportolásra eme hölgyeket látva.

pocokpocok 2011.05.11. 19:20:23

mekkora orra van aleknak:D

pocokpocok 2011.05.11. 19:21:58

én a fenekét először:P

pocokpocok 2011.05.11. 19:22:55

@fran7:
én a vv-alatt is gyúrtam:mazoizmus:D

2011.05.11. 19:23:05

@fran7: jó hogy mondod.... Megint kihagytam a tornát. :(((

B.Andita 2011.05.11. 19:23:32

Ezt nem hiszem el, hogy valaki ilyen elvetemült, szünni nem akaró ordenáré ribi legyen, mint a szőke tesó. Illetve mindkettő. Borzalom, ez borzalom!!!Felidegesitem magam, nézzenek oda.

foxglove (törölt) 2011.05.11. 19:23:36

ezt sem mondtam még, de Aleknek szurkolok ebben a meccsben

Éder mester 2011.05.11. 19:23:55

Olga nem csak a zöldkártyára hajt?

pocokpocok 2011.05.11. 19:24:10

Olgát marni fogja a többi..

rianna 2011.05.11. 19:24:42

@fran7: én egy csöppet megnyugodtam, hiába aggódom annyit, ezektől a terjedelmektől még távol vagyok. De azért nem hagyom abba a futást:)

B.Andita 2011.05.11. 19:25:32

Olivérnek üzenném, hogy azért legalább egyet választhatott volna, aki esetleg jó csaj. Csak a poén kedvéért.

2011.05.11. 19:25:50

@B.Andita: a vicc az, hogy felsőbbrendűnek érzik magukat, biztos itt laknak a 8. kerületben, errefelé ismert ez a típus, ronda, tahó, agresszív és még királynak is tartja magát.

pocokpocok 2011.05.11. 19:26:02

jellegzetes járás:paraszttrappolás

fran7 2011.05.11. 19:26:20

Olga megeszi Alekot reggelire. Az orosz nőkben gyakran érzek egy tipikus nagyasszonyos vonást. Ukránt említek: Julia Tyimoscsenko, de remélem érthető a lényeg.

B.Andita 2011.05.11. 19:26:32

Na , Alek csöcsörész mán.

nosce 2011.05.11. 19:26:56

@rianna:
látod, nassolhatsz is kicsit :)

rianna 2011.05.11. 19:27:03

@pocokpocok: :D

az annyira unnaturális, ahogy alek a nőkre néz, hozzájukér, engem a hideg kiráz

penelope garcia 2011.05.11. 19:27:54

@ruzs54:

A legmeghökkentőbb az volt a férjünkelésben, hogy az egyik szőke konkrétan nem fogta fel a magyarul helyesen ragozott alakot (férjÜNK), és nekiállt leoltani a csajt, hogy héééé, még nem az övé. Aztán lassan felfogta, hogy a többesszám mindenkire, tehát őrá is vonatkozott.
Kicsit gáz ennyire sötétnek lenni.

pocokpocok 2011.05.11. 19:28:03

utolsónak jó a legjobb lenni, látja, minél kell többet bevetni..

B.Andita 2011.05.11. 19:28:07

Na , a tesók meglátják, hogy egérke csókolgatja Alekot, kitépik a dzsakuból, basszus

inmemancsi 2011.05.11. 19:28:19

szent ég ezt perverzió nézni, itt nem szépség és szörnyeteg van, hanem szörnyeteg és szörnyeteg és barbara sminkje..

nosce 2011.05.11. 19:28:24

olivér jól hozza a tré, lecsusszant úszómestert :)

inmemancsi 2011.05.11. 19:29:04

@inmemancsi: és ha még a baukó is benyomul..

2011.05.11. 19:29:20

@rianna: én kénytelen voltam felfüggeszteni, rájöttem, allergiás lehetek valamire, futás közben nem kaptam levegőt, kapart a torkom és be is gyulladt a szemem.
Most vagy szerzek egy futópadot, vagy átállok valami másra. :(

pocokpocok 2011.05.11. 19:29:36

@fran7:
az erős, tudatos orosz nő tipus, nekem szimpi

pocokpocok 2011.05.11. 19:30:23

@beebeer: nem alekoszra van allergiád?:D

Éder mester 2011.05.11. 19:30:38

A kincstári csíkos köntös priceless. Remélem lesz hozzáillő nyakkendő is.

fran7 2011.05.11. 19:31:33

Azért leginkább Lilu öltözete mutatja, hogy a reteknél utálják a nőket.

rianna 2011.05.11. 19:31:48

@nosce: megosztunk egy csokit?:)

@beebeer: sajnálom:( Egyedül szeretsz sportolni?

dr. gernika 2011.05.11. 19:32:58

Jézusmária.
Megnéztem az első részt.
Kiégett a retinám. (Alek fürdőköpenye is odabaszott)
A tesók kritikán aluli tirpák nőstények, háppersze hogy bejönnek Sosetosznak, Éván edződött fél évig.

Mme Chauchat 2011.05.11. 19:33:04

@fran7: miért? hiszen őt is öltöztethetnék köntösbe...

2011.05.11. 19:33:07

@pocokpocok: kétlem hogy ott ólálkodott volna a bokrok között a Népligetben. De mivel pont hétfőn voltam futni, amikor egy szabadnapot kapott az RTL-től, még az is lehet. :)

penelope garcia 2011.05.11. 19:34:40

@B.Andita:

Egyik professzorom jut erről eszembe. Neki szállóigéje volt a hurkatöltős hasonlat a statisztikai próbákra.
Egy próbából csak azt lehet kihozni, amit beletettünk.
Azaz ha egy válogatásra csak ...ööö... kevéssé attraktív lányok jelentkeznek (betesz adatot), akkor nyilvánvalóan a válogatás végén is csak kevéssé attraktív lányaink lesznek (kinyer adatot).

Mme Chauchat 2011.05.11. 19:34:53

És Alekosz? Ezúttal kijöhet a villából?

fran7 2011.05.11. 19:35:45

@pocokpocok: Én is így vagyok vele. Bár van egy mondás, amit lehet nem jól idézek. Okos és kicsit szerelmes nő nagyon sok mindenre rá tudja venni a szerelmes férfit. Én Olgánál ezt érzem. Szimpatikus neki Alek(pénze és hírneve is), de tudja, hogy mit akar és még kedves is hozzá. Halálos kombináció.

Albino Vernyul 2011.05.11. 19:37:02

En Star Trek-et nezek.. A klingon nok, valahogy szebbek, mint Alek jovendobelijei, es a termeszetuk is simulekonyabb..;)

nosce 2011.05.11. 19:38:02

@rianna:
beleharaphatok ? olyan olivéresen ? :)

Mme Chauchat 2011.05.11. 19:38:07

@fran7: minden sikeres férfi mögött áll egy nő...aki jól jár.

Megdobbent 2011.05.11. 19:38:10

Szegyen errol hogyvoltozni.

fran7 2011.05.11. 19:38:18

@Mme Chauchat: Inkább, de ami a lábán van. Mi az egyáltalán? Meg a polója, ha egyáltalán annak a hívják azt a zöld szörnyűséget.

foxglove (törölt) 2011.05.11. 19:38:38

úristen mennyi glitter van a csajon ááááá

inmemancsi 2011.05.11. 19:38:46

ez perverzió tényleg, az asminknek nevezett

2011.05.11. 19:38:54

@rianna: futni egyedül szeretek... Zene a fülbe és a futás teljesen kikapcsol. Sőt annyira aszociális vagyok, hogy már azt is utálom, ha előttem futnak a szokott körömön. :)

Éder mester 2011.05.11. 19:39:56

Ki varrt fel egy rafflesiát Alek zakójára?

foxglove (törölt) 2011.05.11. 19:40:10

én még soha nem láttam, hogy valaki az orrára tett volna glittert

B.Andita 2011.05.11. 19:41:16

Szólt már valaki Aleknak, hogy inkább ne énekeljen? És miért nem?

penelope garcia 2011.05.11. 19:41:58

Nézem a videót arról, mikor Olivér köszönti a nőstényeket és bejelenti Alekoszt. mire begurul a szőnyeg, a lányok már tök más sorrendben állnak.
Vajon miért kellett ezt a jelenetet újravenni? Mit lehet elrontani azon, hogy áll egy rakat rinya, és sikoltoz?

(És jé, Dorisznak gyakorlatilag hiányzik a segge. Tökkkkéletesen lapos. Mint az Alföld.)

Mme Chauchat 2011.05.11. 19:42:47

@foxglove: mindÍg van egy első eset...amikor a zember glittert tesz a zorrára

fran7 2011.05.11. 19:43:00

@Mme Chauchat: Minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő és egy meglepődött anyós.

Ancilla 2011.05.11. 19:43:05

Lehet, hogy nagyon tájékozatlan vagyok: most ez a zúzmarás arc a divat???

dr. gernika 2011.05.11. 19:43:30

Ez a pöttyös retek úgy néz ki, mint a volt főnöknőm. Kábé olyan feszült és baszatlan is...

inmemancsi 2011.05.11. 19:43:44

@foxglove: és hol!!! ez a szerencsétlen nem tudom, de itt a másik bibircsók is, azon is van egy kiló, glitter ilyen mennyiségben a karácsonyfán áll jól egyedül esetleg, még akkor sem jó, ha 20 éves bombázók lennének, de nem azok

LuluBelle 2011.05.11. 19:44:31

sziasztok!

az milyen már, hogy prolivér rászólt a csajra, hogy legyen vadmacska és szedje össze magát :D :D :D

zsok 2011.05.11. 19:44:42

@B.Andita: lehet szóltak, csak nem hallotta a fals (oda nem illő) zongora aláfestéstől...
tipikusan az a "zenész" lehet, mint az aluljárós koldus, floppyról megy a dallam.

Mme Chauchat 2011.05.11. 19:45:10

nemtom...vmi glittercég a szponzor?

pocokpocok 2011.05.11. 19:46:17

most ki választ?oli?

rianna 2011.05.11. 19:46:18

@nosce: ha nem eszel olyan csúnyán, mint ő, akkor haraphatsz:)

@beebeer: én örülök, ha látok futókat, akkor nincs az az érzésem, hogy mindenki engem bámul:)

penelope garcia 2011.05.11. 19:46:38

óanyámóanyámóanyám
Alekosz továbbra sem tud természetesen viselkedni. Rétor, mi? Hóóóóóógyne.
Hát az ötéves ovisok hihetőbben mondják az anyám tyúkját, ahogyan ez eligazítást tart a ribiknek.

ilovecooking 2011.05.11. 19:46:38

Nem vagyok egy zenei prodigy, csak picit tudok zongorázni, de más szerint nem volt bődületesen rossz Alkesz játéka? Olyan tipikusan trampli nulla dinamikával, mint azé, aki csak szintin nyomja. Vagy csak én iszonyodom automatikusan minden megnyilvánulásától?

inmemancsi 2011.05.11. 19:46:40

alekosz az élő példa arra, hogy hiába adnak rád egy ruhát, attól még nem leszel az, amit a ruha szimbolizál,

inmemancsi 2011.05.11. 19:49:37

@inmemancsi: lilu is az, no meg a sztájlisztnak nevezetje is, alekoszon h&m virágocska

B.Andita 2011.05.11. 19:49:59

Jézus ereje! Most látom csak, miről irtok.
Tokától bokáig glitterben. Bazzzzz! Ez naggyon jó! De meg még az is lehet, hogy ez a nyári trend smink. Le vagyunk maradva. :-(

Mme Chauchat 2011.05.11. 19:50:00

@inmemancsi: előbb volt ő Napóleon, minthogy a ruhát ráadták volna..

Kivétel 2011.05.11. 19:50:29

Jaj ez valami szörnyű... Alek esetleg addig volt szerethető, talán, - bár én nem bírom a szerencsétleneket nézni - amíg esetlenül, bénán üldözte a nőket, próbálkozott, de lepattant, mint kisember.. Ez az úri unalmasság borzasztó. Ti hogy látjátok?

inmemancsi 2011.05.11. 19:51:12

@B.Andita: dehogyissss:)) ez nem smink:))

nosce 2011.05.11. 19:51:55

@rianna:
és középen találkozunk ? :)

inmemancsi 2011.05.11. 19:52:23

@Kivétel: betanították, ahogy látszott a vvben is amikor iránymutatásokat adtak neki, eccibicionista:))

foxglove (törölt) 2011.05.11. 19:53:17

@Kivétel: az az igazság, hogy én pont most sajnáltam meg. Szerintem nagyon el van veszve ebben a helyzetben, csak próbálja magabiztosnak mutatni magát.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2011.05.11. 19:53:42

odakapcsoltam, hogy mi a pálya, erre éppen lilu asszongya, hogy "alekosz csodálatos zongorajátéka...." na mondok ezt meghallgatom.
...asszem soha nem fogok már a zenére úgy gondolni mint azelőtt. mint mikor az ember véletlenül látja a nagyszüleit szexelni, utána már semmi sem lesz ugyanaz...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.11. 19:54:21

Na kérem szépen. Akik eddig Ráczoztak, magában hordozva annak minden hátsó és nem hátsó gondolatait, azok most szórjanak hamut jóóó vastagon a fejükre, az imént látottak, hallottak tükrében. :)

Azt a sziNpatikus, kihidrogénezett testvérpárt, na azokat kéne összeereszteni Évával :D

Kivétel 2011.05.11. 19:54:28

Meg a füles a fülén... minek az? Tudjuk, hogy nem tud rögtönözni, de azért ez így már nagyon gagyi.

Ancilla 2011.05.11. 19:54:31

Barbara egy kicsit hasonlít Olivér Enikőjére. Vagy nem?

penelope garcia 2011.05.11. 19:54:46

Milyen bájos, ahogyan üvöltözve beszélgetnek. Vajon azt hiszik, hogy ha nem látják a mikrofont, akkor túl messze van, muszáj kiabálni?

Mme Chauchat 2011.05.11. 19:55:10

Mindenesetre Edit asszonyt hiányolom

inmemancsi 2011.05.11. 19:56:01

lilu lábán saru van, ezt a kultúrálatlanságot, és pofátlanságot, a nézők alapvető nem tisztelését

aardwark 2011.05.11. 19:56:32

Jézus urunk ki a mennyekben lakozol titokban..., hát mit követtünk el, hogy az rtl ezt a minősíthetetlen vmit tolja az arcunkba főműsoridőben???? :) (tudom, el lehet kapcsolni:) )
bazz, kik ezek a banyák? ma reggel 13 perc buszozás alatt 3 olyan szép nőt láttam (kor: kb 23, kb 30 körül, erős 40-es)
Ja és szép estét mind kommentelőnek, igyekszem majd lenni
Hajni, thx, ez megint nagyon jó hv volt, így lett jó az estém :)

zsok 2011.05.11. 19:56:55

Eskü szurkolok, hogy valamelyik cigányribanc nyerje meg. Nesze neked havi 1 milla... :-DDD
Vizionálom, ahogy a nyereménylakásban felszedik a padlót fűtteni, a zautó meg megy a telepre fémhulladéknak...

Gasztonyi_Ádám 2011.05.11. 19:57:52

tudna valaki linked adni arról, ahol alek megtudja, hogy műsora lesz?

Tordas 2011.05.11. 19:57:59

Most ez komoly, szarabb szponzort nem találtak? Napi nyeremény kutyatáp és wcpapír az sms küldőknek...

Mme Chauchat 2011.05.11. 19:58:27

@aardwark: egy páciens lemondta, lenne itt egy hely terápiára

fran7 2011.05.11. 19:58:28

Most néztem fel egy b betűs torrent oldalra. Fenn van az egész VV4 124GB és 178,3 óra hosszban. És vannak, akik töltik.

ez egy másik 2011.05.11. 19:59:07

mi az a ceruzapróba? :)

Kivétel 2011.05.11. 19:59:23

@foxglove: ha ebből tömegek által nézett műsor lesz, az csak annak köszönhető, hogy a banyákok nagyon össze fognak ugrani.. aki Alekosz miatt nézi, szerintem csalódni fog

B.Andita 2011.05.11. 19:59:26

Hááát, én meg ezt a szart nézem a Mentalista helyett. Tényleg rohaggggyak is meg, hogy ekkora fasz vagyok. Meg is érdemlem.
De jó itt, csak ezérvan.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 19:59:39

@B.Andita: Beatrixot csípem, igazi vagány csaj!

rianna 2011.05.11. 19:59:44

@nosce: egyszer csak a közepére érünk:)

2011.05.11. 20:00:19

Biztos vagyok benne, hogy a két agresszív ribanc sokáig bent lesz.... tartva. Ők ketten személyesítik meg Évát.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.11. 20:01:51

@aardwark: Szerintem az a helyzet, hogy a jól kinéző nőkre már lecsaptak a normális férfiak, és nem jelentkeztek a műsorba. Amit most látni, ez a legalja.

Ancilla 2011.05.11. 20:02:36

@ilovecooking: Ebbe a műsorba pontosan egy ilyen zongorajáték való.

penelope garcia 2011.05.11. 20:02:52

Ó, most megnéztem a testvérek zuhanyozását.
Hátőőőő... igennn.
Nos kérem, ahhoz azért kell rutin, hogy valaki ilyen hidegvérrel vájkáljon fika után az orrában, rögtön az első nap.
Nem kezdő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.11. 20:03:50

@Ancilla: baszki, tényleg! És pont ugyanúgy randák. :D

nosce 2011.05.11. 20:05:22

olivér kihízta a mellényt :)

inmemancsi 2011.05.11. 20:06:01

ezekért a nőkért, ruhákért, sminkekért a műsor összetákolói pokolra jutnak

fran7 2011.05.11. 20:07:23

Oli ebben a székben azt sugallja, hogy a király játszik az udvari bolondjának keres nőt. Csak ő szórakozik igazán.

2011.05.11. 20:07:38

A boldogság narancssárga madara... idéztem Alekoszt. Eddig úgy tudtam kék az a madár.

rianna 2011.05.11. 20:07:59

@ez egy másik: he he. Én tudom:) Legalábbis asszem:)

fran7 2011.05.11. 20:08:43

@beebeer: Fideszeseknek nem mert az szdszre emlékezteti őket.

inmemancsi 2011.05.11. 20:09:36

mme chauchat: olivér feje a fotelban??

pocokpocok 2011.05.11. 20:11:27

olga rutinosan leül az ágyra:)

Szerénke. 2011.05.11. 20:11:40

@beebeer: Bazz, ez milyen már ez a madár... Legalább műanyag...:D Mint a szerelem, ami majd itt 'kibontakozik'...:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 20:11:54

Mi az a szív alakú (giccs) kalitka, szerencsétlen kanárival?

Szerénke. 2011.05.11. 20:13:02

@ladyandhenk: Jáááj, hát az a boldogság narancssárga madara, amit majd kiengednek (vagy mi a szar), mikor meglesz Alekosz szíve hölgye...:D

Kivétel 2011.05.11. 20:15:03

Miért nem lehetett ezt közvetlen stílusban megcsinálni... ez olyan kimért, unalmas, mesterséges

avanivi 2011.05.11. 20:15:22

@Mme Chauchat: segiccccség !orvoooost!
Péter cár!!!! Fantasztikus szórakozááás!

fran7 2011.05.11. 20:15:25

Ehhez már nagyon hülyének kell lenni. Sakkozókról beszélgetni az első randiszerűségen. Mondjuk ez még emberinek is tekinthető.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.11. 20:15:28

Most jöttem rá, miért tetszik nekem ez az orosz csajszi! Hasonlít Majára, a lány az űrből csehszlovák ifjúsági filmből. Abba is szerelmes voltam.

foxglove (törölt) 2011.05.11. 20:15:35

elnézést, de én ezen az I. Péter cár-dumán röhögök:D

2011.05.11. 20:15:40

@fran7: :DDDDDD

19 éves fiam kénytelen élvezni most velem együtt a műsort, végighallgatta ezt a dialógot az orosz lánnyal, és megkérdezte: ez tényleg így akar csajozni?

Szerénke. 2011.05.11. 20:15:53

@ladyandhenk: Gondolom, mint a szerelem ott bent...:D

Amúgy ha Alekosz elég jól tájékozott lenne, akkor tudhatná, hogy ma van a 14. évfordulója annak, hogy Kasparow-ot megverte a Deep Blue.:DDDD

nosce 2011.05.11. 20:16:18

@rianna:
jó, ott behunyom a szemem, aztán az lesz amit te akarsz :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 20:16:40

Istenem, mekkora gáz ez a műsor:P Ámbár, röhögni lehet rajta:)

Hajrá Hajni, tessék a szarból várat építeni, nagy munka, de hajrá, szurkolok!!!

dr. gernika 2011.05.11. 20:16:56

Höhö, Lilu se bírja cérnával. :D

Basszus, az RTL valljabe, hogy hány prostival szedálták le ezt a pasit, mielőtt elkezdte a műsort, mert most láthatóan nem kanos! Méghogy még az első csókkal is várni akar, nonszensz...

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 20:17:01

@penelope garcia: :))) én lettem volna ott a legalacsonyabb és legokosabb:)

Ez a 16 luvnya közösen használ 1 IQpontot.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.11. 20:17:27

@BGy: Nem Maja, hanem Majka, csak nem hittem el, hogy ezt a szent nevet egy fickó is viselheti. :)))

Szerénke. 2011.05.11. 20:17:39

@beebeer: Na ez a gáz. 19 éves fiad már jobban tudja, hogy kell bánni a nőkkel, mint ez a harmincas ökör.:D

rianna 2011.05.11. 20:18:36

@ez egy másik: inkább kérdezd meg hajnit, én szégyenlős vagyok:) A horoszkópom sem árulom el senkinek:D

Szerénke. 2011.05.11. 20:18:43

@gernika: Szerintem szimplán meleg.:D

nosce 2011.05.11. 20:20:59

@Szerénke.:
"ma van a 14. évfordulója annak, hogy Kasparow-ot megverte a Deep Blue."

lehet Alekosz fejében már a feljavított deep blue fut :)

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 20:21:30

@Szerénke.: ja. Én azt hittem, a Deep Inside. Esetleg a Deep Purple.

Szerénke. 2011.05.11. 20:23:38

@nosce: Valószínűleg. Azért kíváncsi lennék rá, hogy valóban mennyire jól sakkozik. Lehet ez is olyan, mint a csajozásai...
@Ayesha: :DDDDDDDDDDD

Azért ez szégyen, hogy nem Wolf Kati a főhír a Fókuszban...

dr. gernika 2011.05.11. 20:23:53

@fran7: Jógáztam közben.
@Szerénke.: Alek? Az bebaszcsizna.

nosce 2011.05.11. 20:24:03

@Ayesha:
a deep inside az a Jerzyvel volt :)

Szerénke. 2011.05.11. 20:24:33

@Szerénke.: Wolf Kati a kedvenc számomat húzta, ezzel csak nyerhet.:D

fran7 2011.05.11. 20:25:26

@Szerénke.: Gimis osztálytársaim mondogatták, minden férfi érdemel egy nőt. (Mondjuk nem ezeket a szavakat használták) De én magamra néztem, ki az a szerencsétlen aki engem érdemel. Most jövök rá kicsit nagyobb önbizalommal egyszerűbb lett volna.
Alek is megérdemel egy nőt, de én sajnálom, mert tudom, hogy nem mindenkinek megy könnyen a csajozás. Aleknek ez a szerencsétlenkedése az emberi oldala a műsornak, csak utána jön a többi része a shownak.

Szerénke. 2011.05.11. 20:25:28

@gernika: Te még nem figyelted meg milyen elmélyült pillantásokat váltanak Olivérrel? Mi itthon már ezt fixírozzuk napok óta.:DD

inmemancsi 2011.05.11. 20:25:48

a wolf katinak meg ki csinálta a haját az eurovíziós elődöntőre szörnyella lett szegény, pedig alakra teljesen mutatós a csaj

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 20:26:05

@nosce: még egy ötletem támadt. A Deep Dish.

Mme Chauchat 2011.05.11. 20:26:42

@Szerénke.: @gernika: ha a csaj nem tud sakkozni, akk Alekosz cár atyuska tolhatja a süket szöveget róla.

ruzs54 2011.05.11. 20:27:43

@Bombadil Toma: DDDD a te kommentjeid fenomenálisak!

Szerénke. 2011.05.11. 20:28:50

@fran7: Azért ez így elég szexista.:D Akkor a fordítottja is legyen igaz.
Nekem sem volt könnyű tinikorom, már írtam többször, de én speciel büszke voltam arra, hogy nem mentem el jöttment palikkal, csak azért, hogy én is elmondhassam, hogy van valakim. És a türelem kifizetődött, ráadásul tükörbe is tudok nézni, és hála égnek nincs ilyen téren megbánni való tettem.:)
Alekoszról meg annyit, hogy én tartom azt, hogy meleg, vagy bi. De nem vagyok hajlandó elhinni, hogy valaki tényleg ennyire ne értsen a nőkhöz, mi több, mikor hozzájuk nyúl, vagy csókolgatja őket, abban semmi erotika nincs. Ilyen erővel egy próbababát is agyusztálhatna...

Szerénke. 2011.05.11. 20:29:38

@Mme Chauchat: Áááá, így már ok.
Ha jól emlékszem ki is fejtette, hogy neki olyan nő kell, aki nála nem okosabb. Hát látjuk, hogy azok milyenek...:D

ilovecooking 2011.05.11. 20:30:09

Najó, ez a kérdés már nagyon piszkálja a csőrömet! Az alaphelyzet, h mind a 16 nő rendkívül ostoba és súlyos személyiségzavarral is küzdhetnek, ha ide jelentkeztek. Plusz egyik sem épp egy klasszikus szépség, de ez önmagában jogosít fel minden hozzászólót a vég nélküli szapulásra vagy a hülyeségükkel és a magamutogatásukkal hívták ki maguk ellen a sorsot? Mert tényleg szórakoztató cikizni őket (én is élvezem;), de ha őszinte vagyok magammal (csak!)külsőre én se lógnék ki a sorból...csak h tudjam, mire számíthatok nőtársaktól jövőben.
(egy "rusnyaluvnya" egészséges önkritikával)

Hiller Józsué 2011.05.11. 20:30:41

Hellén hős...lassan a szavak se érnek semmit

Szerénke. 2011.05.11. 20:32:48

@ilovecooking: Miért, jelentkezni készül valami hasonló műsorba?

fran7 2011.05.11. 20:32:48

@Szerénke.: A gimis fiúk szexisták. Az ég meg kék.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 20:33:02

@fran7: Szerintem semmi gond nincs lilu mai szerelésével.

Szerénke. 2011.05.11. 20:33:23

@fran7: Hála égnek nálunk annyira nem ez volt. Lehet azért fura nekem.

2011.05.11. 20:34:20

@fran7: fellépés kérdése az egész. Nekem volt kövérkés, kopaszodó pasim is, messze érdekesebb, vonzóbb egyéniség volt, mint bármelyik üres szépfiú. Azt hiszem az volt a titka, hogy túllépett a külsőségeken és iszonyat ütős humora volt, kellő műveltséggel párosítva. Sokáig nyúztuk egymást, aztán képzeld, elhagyott!!!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 20:35:20

@Yooha: Olga és Beatrix szerintem jó nők.

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 20:36:45

@Peter_Cs: Miért nem lepődöm meg:)))))

dr. gernika 2011.05.11. 20:37:30

@inmemancsi: Tényleg, 20 éves korom körül én is csillivilliztem magam diszkó előtt, ma már eszembe nem jutna. :)

fran7 2011.05.11. 20:37:50

@ilovecooking: A szépség tényleg nem olyan dolog, ami kizárólag rajtad múlik. Ezért ezen hölgyeket nem is szólom le ilyen téren. De nincs önismeretük, mert ha néznének tükörbe nem mernének ilyen bikiniket felvenni, meg nyaktetoválásokat mutogatni. Azzal, hogy Olga lassan beszél akkora értelmi fölényt mutat a többivel szemben, hogy az elképesztő. Nem azzal, amit mond, hanem azzal, hogy úgy tűnik gondolkozik. Az pedig nem a külső adottságok kérdése.

2011.05.11. 20:38:13

@Peter_Cs: te, provokátor, te! :))))

Soror Formoza 2011.05.11. 20:38:25

@Gasztonyi_Ádám: Linket arrol amikor Alekosz megtudja,hogy lesz musora?
Az nem publikus.
Amit ugy mutattak be mintha az lenne, az nem az. :)

Mme Chauchat 2011.05.11. 20:38:43

@beebeer: nyilván, mert egy nála jobb jött, nem?

aardwark 2011.05.11. 20:40:12

@Mme Chauchat: hmmm, lehet kell nekem a terápia :) ezek után.., és még a fókuszban is megy az önpromó..., besírok esküszöm...
olyan van hogy egy tv csatorna saját magát alázza? :D

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 20:42:44

@fran7: Olga valóban értelmesebbnek látszik, mint a többi baromfi. Bár lehet, hogy csak nem beszél jól magyarul.:D:D:D
Na, komolyra fordítva a szót: tényleg intelligens, visszafogott nőnek látom. A külseje viszont roppant előnytelen, illetve a frizurája, nagyon nyers tőle az arckifejezése. Az alakja, magassága adottság.

2011.05.11. 20:43:51

@Mme Chauchat: nem, hónapokig voltam egyedül utána, tényleg elhagyott.
Nagyon régen volt már, ha néha összefutunk még mindig órákig tudunk dumálni és azóta sem tudtam ennyit röhögni valakivel, ez a szomorú igazság.

Mme Chauchat 2011.05.11. 20:45:08

@aardwark: igen. Először glitterkezelést alkalmazok, úgy látom, az jótékony hatású

ilovecooking 2011.05.11. 20:45:09

@Szerénke.: Isten ments, soha! Max. abban ha helyzetben, ha az orosz/albán/szicíliai maffia túszul ejtené a családomat és a főnyeremény az lenne, h nem esik bántódásuk (engem simán betonba önthetnének, inkább az, mint "ez":-)De sajna muszáj közösségben élni (bármennyire is szeretnék egy világítótoronyban lakni sok-sok könyvvel vhol az ír partok közelében) és akkor már jobb előre tudni, h mire számíthat az ember lánya a született "adottságaival" embertársaitól.

Gladia · http://gladia67.livejournal.com/ 2011.05.11. 20:45:57

Hajnalka!

Örök hálám ezért az összefoglalóért! A számból vetted ki, ahogy mondani szokás. Én ugyan csak az első reklámig bírtam - a fene egye az RTl-t, hogy volt az majd fél óra is -, de konkrétan nulla alatt kotorásztam az IQ-m után még akkor is, ha közben én is állati nagyokat röhögtem. Nézni ezt a műsort, asszem nem leszek képes a jövőben, de Téged el foglak olvasni.

Kösz még egyszer! Az olvasásod is élmény volt...

ne most 2011.05.11. 20:46:07

Már a második adás és semmi balhéról nem hallani.

sogeking 2011.05.11. 20:46:41

már megint lekéstem a műsort :)

Mme Chauchat 2011.05.11. 20:46:44

@Ayesha: Beckhammal voltam így...Sokáig titokzatos, megfontolt, okos fiú benyomását keltette... Aztán meghallottam beszélni és sütött a sűrű sötét éj...Ez volt a titokzatossága mélyén

rianna 2011.05.11. 20:48:02

@rianna: csak kéretem magam:D

rianna 2011.05.11. 20:49:11

@ez egy másik: az utóbbi neked ment, nem magamnak:)

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 20:49:29

@Mme Chauchat: én meg Bélátokkal voltam így:)Pont ahogy Te a barbifocistával:)))

2011.05.11. 20:49:40

@fran7: a belső szépség, tudom, hogy közhely, de igenis létezik és számít.

Mme Chauchat 2011.05.11. 20:53:52

@Ayesha: ó... csak a béláimat tudnám feledni...!

2011.05.11. 20:54:39

@Mme Chauchat: ezért szeretek idejárni. Már megint tanultam valamit. :)

fran7 2011.05.11. 20:57:44

@beebeer: A barátaim is mindig ezt mondják nekem. Csak furcsállom, hogy közben először nagyon mosolyognak és kicsit később már nevetnek. Ezt én azzal magyarázom, hogy mégse a belső szépségemmel van a probléma, hanem az egész lényemmel. De ez már tényleg analízist érdemel. Mondjuk a héten jöttem rá mi is a probléma, csak az meg eléggé megváltozhatatlan.

avanivi 2011.05.11. 20:59:04

Mennyi nő vágyakozik csodálatos Alekoszra, most nézhetik a vv-s lányok,hogy miről maradtak le.A fél ország vágyakozi Alekosz után,ezeknek a luvnyáknak meg nem kellett, egyiknek sem.

Mme Chauchat 2011.05.11. 20:59:23

@Ayesha: Még legényanya koromban...

2011.05.11. 20:59:44

@Ayesha: ne bánts Bekst! Lehet, hogy celeb, de a pályán nem volt Barbie, mindig odatette magát, alázattal, ahogy azt kell.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 21:00:52

@avanivi: Mert a villalányok már rendesen kiismerték!

Mme Chauchat 2011.05.11. 21:03:57

@avanivi: Úgy tűnik, megválasztották számunkra a halálnemet.

kitikati 2011.05.11. 21:05:28

Kicsi lányaim 1 és 4 éves korukban megkaparintották a sminkkészletemet. És kifestették egymást. A csillámpor tetszett nekik a legjobban . Ez csak úgy valamiről vagy valakikről eszembe jutott.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.05.11. 21:06:45

Hajnikám, géniuszod nélkül, ez a horror tényleg ijesztő lenne!:)

Köszi, hogy itt vagy nekünk újra!

dr. gernika 2011.05.11. 21:07:28

@ilovecooking: Ennél én is jobban zongoráztam ált.sulis koromban, pedig én kényszerítve voltam...

2011.05.11. 21:09:41

@ilovecooking: hüle vagy, már bocsáss meg! Szerinted ezek közül a lányok közül hány tudná így megfogalmazni a gondolatait, már ugye ha vannak gondolataik. Ezeket a lányokat nem az adottságaik miatt cikiztük. Vagyis nem a külső adottságok miatt. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 21:10:15

@beebeer: mivel utálom a focit, nem követem figyelemmel Becks játszási módozatait. Ezért nem fogok ezzel ellenszegülni, de a nagy hájpolás véleményem szerint leginkább a külsejének szól. Meg az elmebeteg nejének.

2011.05.11. 21:21:44

@fran7: az a baj nem ismerlek, így nem is tudom, mi lehet az a megváltoztathatatlan, már tényleg az. :)
Szerintem csak az önbizalmad mehetett el, esetleg kicsit rágörcsöltél. Én már annyira régen kiszálltam a randis dolgokból, nem is emlékszem már mennyi felesleges stresszt képes az ember felhalmozni ilyen hülyeségek miatt.
Elsőre a rendszeres sport jó megoldásnak tűnik, tartást ad, jó fellépést. Aztán, ha úgy gondolod, hogy egy pszichológus fel tudná oldani az a görcsöt, ami benned van, hajrá!
Emlékeim szerint én akkor tudtam csak "bepasizni", ha boldog voltam. Amikor jól éreztem magam a bőrömben. Bezzeg, mikor a magánytól üvöltve haraptam a szőnyeget, akkor senki sehol. :)

az én rózsám vasutas 2011.05.11. 21:22:43

Elszorul a szívem ha rágondolok, Gigi ezért a műsorért adta fel igéretesen induló párizsi fehérneműmodell karrierjét.

2011.05.11. 21:27:29

@Ayesha: de a hájpolás nem jött volna létre, ha nem lett volna kibaszott jó focista. Igaz ennek köszönheti a feleségét is, szóval bonyultabb a történet, mint aminek látszik :)

penelope garcia 2011.05.11. 21:27:31

@ilovecooking:

Látnád, nekem mekkora "adottságom" van!
Kitakarnám vele a Holdat!
Oszt mégis imádni való vagyok. :))))))))

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 21:30:40

@beebeer: én akkor még nem is hallottam róla, amikor Posh már Spice Girl volt:)
mindegy, na, nem ezen múlik az üdvösség, aki szereti a focit, az tudja hogy játszik, én ebben nem tudok nyilatkozni:)

Kaviárevő felsőezer 2011.05.11. 21:31:12

faszom, Hajni, hallodhülyevagy, minden elismerésem! a poszodon kva jót röhögtem, tegnap a műsor viszont fizikailag fájt, nem tudom, hogy csináltad, de kérek én is abból az anyagból, ami elviselhetővé tette számodra :)

@Mme Chauchat: csók, édesanya, jól teccik lenni?

penelope garcia 2011.05.11. 21:31:36

@fran7:

Jó dolog ám, ha beszélsz róla.
Vagy blog?
Hasznos.

Mme Chauchat 2011.05.11. 21:32:37

@canzone: szia, Kincsem...vagyok...hiányzol...

penelope garcia 2011.05.11. 21:33:37

@Szerénke.:

Ó-ó-ó-ó-ó-óóóóó
Akkor nem csak nekem tűnt fel?!
Gyanúsak, bizony.
Én legalábbis árgus szemmel figyelni kezdtem az interakcióikat.
Lesz itt még meglepcsi.

avanivi 2011.05.11. 21:33:52

@Peter_Cs: Ez a f@szkalap nekem sem kellene, ha ötször ennyi pénze lenne mint most akkar sem.Pedig én tudok sakkozni!Csak ezen a 16 libán csodálkozom,ők is azt a műsort nézték mint mi. Remélem az egyik testvért fogja választani oszt mehet e földre aludni.

dr. gernika 2011.05.11. 21:38:10

@fran7: Azért beszél lassan, mert keresi a szavakat, nem a magyar az anyanyelve. De tény, hogy míg Jerzy ugyanezért le lett bambázva, Olgát okosítja.
Amúgy szerintem is kirí a többi közül.

2011.05.11. 21:40:10

@Ayesha: Posh spice, Beckham meg már válogatott volt. Posh szereti a focit. Összejöttek. Hájp beindult. :)
Beckham jó volt, ezt annak ellenére mondom, hogy kényszeresen olyan csapatokban játszott, akiket ki nem állhatok. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 21:41:00

@avanivi: Úgysem lesz neki innen párja, mint Benkő Dánielnek a hasonló műsorából! A jelöltek meg inkább benne akarnak lenni a tévében.

Mme Chauchat 2011.05.11. 21:43:34

@Peter_Cs: innen? Mármint HV-ról...?!

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 21:45:01

@beebeer: biztos azért, mert elhatározta, hogy téged fog bosszantani:)))))

ez egy másik 2011.05.11. 21:47:18

@rianna: azóta végig gondoltam, hová lehet tenni vajon a ceruzát, ahol az számít jónak, ha kiesik. :) Szerintem kitaláltam. :)

avanivi 2011.05.11. 21:48:17

@Peter_Cs: Tudom, benne vannak a tv-ben és porig alázzák magukat a hülyék,de én akkor is a testvéreket / vagy hasonlót/kivánom neki. Vagy Évát:))

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 21:49:44

@Mme Chauchat: hehe. Már össze akartak vele hozni.:D

Mme Chauchat 2011.05.11. 21:50:50

@Ayesha: mindig van egy első eset

Tordas 2011.05.11. 21:54:40

@penelope garcia: Na ugye! Alek teljesen oda van Oliért. Hogy azért mert nem voltak barátai és örül,h végre van haverja vagy ez inkább szerelem a legfelsőbb szinteken azt még nem tudom.

ilovecooking 2011.05.11. 21:58:01

Hihi, Posh and Becks mindig a nagybátyámat meg a nagynénémet juttatja eszembe (mármint nem külsőre), Becks egyszerű, mint a faék, de jó abban, amit csinál és szorgalmas míg Posh rohadtul nem ért semmihez (énekesnő, höhö), de több ambíció szorult a kis csontos seggébe, mint egy diktátornak és szerencséjére kifogta a megfelelő férjet. Siker!

2011.05.11. 22:04:35

@ilovecooking: Na, ez rohadtul igaz! :)

penelope garcia 2011.05.11. 22:12:28

Na, ki esett ki?
Valaki mondjon már valamit. :)

Townsend 2011.05.11. 22:14:10

@ilovecooking: Ez felért egy önismereti tréninggel. A férjem bonyolult, semmihez nem ért és lusta, én sokoldalú vagyok de semmi ambicióm sincs, viszont nagy a seggem. Ez egy nagyon szerencsétlen konstelláció. De most már mindegy.

Townsend 2011.05.11. 22:17:33

@penelope garcia: a zavarodott kozmetikus, a túlmozgásos idős hölgy, a hastáncos és a békás csaj.

MegLepke 2011.05.11. 22:24:28

Helló! Van itt aki ért a könyveléshez? Az álláskeresési járadékból is vonnak adót??? Adóbevallást csináltam, de ez a rész kimaradt, bocs az offért.

Tordas 2011.05.11. 22:24:40

Azért kemény,h ki lett a bálkirálynő... A stylist jól kibaszott vele, egy nagy váll volt az egész nő, nyaka zérus.

Townsend 2011.05.11. 22:39:07

Inkább sajnálom őket. Meg csodálom is. SSKK merném magam ennyire exponálni.

MegLepke 2011.05.11. 22:40:56

@MegLepke: megoldódott. Viszont nem láttam a mai műsort, mert csináltam az adóbevallásomat. Szóval várom holnap Hajni öfijét.:)

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 22:41:49

@MegLepke: Nem értek hozzá, Lepikém, csak belepofázok, hogy figyelj oda a mikroportodra, plusz meg: kaptál vmi papírt a munkaügyi kp-tól? az kell az adóbevallás megcsinálásához. Szerintem ott megvan minden, hogy mit vonogatnak abból a hatalmas összegből.

MegLepke 2011.05.11. 22:58:07

@Ayesha: mikroport rajtam, köszi.:) Igen, tudom, hogy kaptam, de hol vagy, te geciiiii?:DDDD Szóval nem találom, na, de már írtam nekik ez ügyben.:)

Ayesha (törölt) 2011.05.11. 23:12:56

Na én megyek éccakai portyára, jó éjt:)

_most_ 2011.05.12. 00:16:19

A mai naphoz csak ennyit szeretnék hozzáfűzni:
Videoton
bajnok lett a csapatom
Székesfehérváron
teljesült egy régi álom

sír fiatal, öreg
megnyílik majd a tömeg
beviszlek a vállamon
a koronát rátok adom!

á-lé-álé Videoton Fehérvár
ó-ó-ó-ó Videoton Fehérvár
á-lé-álé Videoton Fehérvár
ó-ó-ó-ó Videoton Fehérvár

Albino Vernyul 2011.05.12. 00:35:59

Miket talal az ember..:
Mit keresett VV Éva Varga Viktor oldalán?
www.stop.hu/articles/article.php?id=872912

lamb79 2011.05.12. 01:34:24

Legcukibb 3 csaj véleményem szerint: 1. Éva 2. Olga 3. Dorisz. (Magamat is meglepem azzal hogy szoke lány van az elso helyen. Ennyit ittam volna?)

Szerintem Alekosz egész jó ebben a show-ban (legalább is mérfoldekkel jobb mint Benko volt).

amit még megtehetsz 2011.05.12. 06:10:25

Kedves Hajni!
Ez nagyon tetszett.
köszi

pocokpocok 2011.05.12. 06:52:46

@beebeer: "Emlékeim szerint én akkor tudtam csak "bepasizni", ha boldog voltam. Amikor jól éreztem magam a bőrömben. Bezzeg, mikor a magánytól üvöltve haraptam a szőnyeget, akkor senki sehol. :) "
ez igaz:kinek kell egy görcsölő, befordult, fasült, rabosítani készülő nő már az elején?
Sajnos meg kell tanulni egyedül, hogy tudj együtt élni!
A cipő ismerős, spékeld meg egy 1,5éves gyerekkel egyedül, meg egy alkesz apukával messze kidobva, és megkapsz engem:)
De jöhet minden reggel a Gombi dal, és addig addig zümmögöd, még el nem hiszed, és úgyis nem érzed: "jól vagyok, igen jólvagyok!"
És valóban:)

pocokpocok 2011.05.12. 06:59:55

a műsor új címére javaslatom:
"Alekosz, siralom a legfölsőbb szinteken!"
:D

pocokpocok 2011.05.12. 07:05:48

mondjuk ez megerősíti a százalékos juttatás elméletét, hiszen a semmiből nem fog kiruccanni, akármilyen jó baráthoz is megy...

Spéter46 2011.05.12. 07:20:05

@pocokpocok: Ezek sem fürödhetnek naponta, mint anno Éva?????

pocokpocok 2011.05.12. 07:41:23

@Spéter46: kinézem belőlük,de amúgy csak hódítani "gyüttek", gondolom, adnak magukra:)

amit még megtehetsz 2011.05.12. 07:47:39

ha Alekosz császár (vagy cár?)akkor Olivér az udvari bolond?

pocokpocok 2011.05.12. 07:49:29

@tojastobias: tipikus, olivér a lehetséges szerető,az előpróbáló, a bordélyban a kerítő:és úgy is viselkedik, mint egy str.ci!:)

Soror Formoza 2011.05.12. 08:15:15

@tojastobias: Olivér hivatali beosztása: pinainas.

fran7 2011.05.12. 08:34:24

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Mindkettő békéscsabai. S szerintem két ilyen exhibicionista biztos egymásra talált már régen.

amit még megtehetsz 2011.05.12. 08:36:41

Olivér továbbra is olyan kényszeredettnek tűnik...mintha nem tudná eldönteni, hogy ez most így gáz vagy nem gáz.
Nem tudom, hogy ez kit szórakoztat, baromira nem vicces ahogy a két dakota osztja az észt. Meg ezek az orbitális kamupicsogások...

Soror Formoza 2011.05.12. 08:41:20

Mai elmélkedésre ajánlom Ady: Seregesen senkik jönnek című versét

ruzs54 2011.05.12. 08:55:24

tegnap írtam a 18 éves évéról..éééés tessék!..www.borsonline.hu/news.php?feltik-alekosztol-a-tini-evat&op&hid=42128...az osztálytársai gondolom vehemensen igyekeznek megszerezni az érettségit,ez meg dekoratív nő létére égeti magát ennek a nyominak a a műsorában.az apja 60 éves,az anyja kb 39-40.gondolom anyuci is a zs-re hajtott.az elkényeztett csemetéjük meg megindult a hírnév felé.

amit még megtehetsz 2011.05.12. 08:58:16

@ruzs54: a fogyatékosság öröklődik?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 09:08:45

Jó volna látni Alekoszt Olgával vonulni az utcán. Olga csak egy fejjel magasabb nála. Sajnálom, hogy Olga nem tud sakkozni, mert mostantól kezdve csak azt nézhetnénk a lakóbusz mellett, amint ezek sakkoznak és Olga ripityára veri a nagy stratégát. Olgán kívül még Magdit bírom, valójában őt kellene feleségül vennie Alekosznak, ő a legvalódibb csaj, de félek nem Alek súlycsoportja.

amit még megtehetsz 2011.05.12. 09:21:44

ha itt arról kezdtek el vitázni, hogy melyik némber való Alekoszhoz akkor besírok (mint Hajni)

osgood 2011.05.12. 09:22:21

@Hódos Hajnalka: "lesz itt még olyan verseny is, hogy ki köpi messzebbre a másik porcleválását"
Ezért gratulált már valaki külön? Ha nem, akkor: első!

ruzs54 2011.05.12. 09:31:05

@MÁRIA TERÉZIA: ez a félkegyelmű se tud,anikónak azt mondta egy éjszakai adásban hogy 64 bábu van a táblán.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 09:34:55

@ruzs54:

igen, mert biztos be volt már csiccsentve és duplán látott...

ruzs54 2011.05.12. 09:38:05

@MÁRIA TERÉZIA: mikor nem volt?alapjában véve végig itta a vv-t.ha nem ivott nem volt ichlet.most is itatni kéne,lenne itt esemény.nem kelene füles a fülbe,hogy mit csináljon.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 09:38:25

@tojastobias:

Napóleon,

viszont a műsor felvezetőjének rajzfilmklippben sajnos Petőfi kontúrját véltem felfedezni... azért ezt nem kellett volna...

genevieve 2011.05.12. 09:39:53

@ruzs54: érdekes meló lehet:-)

foglalkozása: alekosznak suttogó:-D

alek, most fordul jobbra és nézz mélyen a kamerába...mondom jobbra, nem arra te barom a másik oldalra..jobbraaaaaaaaaa

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 09:41:29

@ruzs54:

Én a másik Magdolnára gondoltam, aki a könnyeit ajándékozta Alekosznak:

alekosz.rtlklub.hu/video/128319

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 09:43:45

@MÁRIA TERÉZIA:
@ruzs54:

na még egyszer a link Magdolna könnyajándékozásáról... ő festőnek tűnik:

alekosz.rtlklub.hu/video/128319

ruzs54 2011.05.12. 09:44:43

lilu meg tegnap ugy jött le nekem,mikor kiértékelték a jányokat a kéjbarlangban:,mint a kuplerájban a madam bemutatja a lánykákat a szűzességét elveszteni készülő fiucskának,aki még életében először jár kupiba,

dr. gernika 2011.05.12. 09:45:00

@lamb79: Tényleg Éva a legjobb mind közül, szerintem is, sajnos nincs igazán jó barna.

ruzs54 2011.05.12. 09:48:40

@genevieve: DDD alekosznak suttogó..ez jó:-)@MÁRIA TERÉZIA: ribanc,ribanc a fene tudja a nevüket.D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.12. 10:06:34

@ruzs54:

Oké, tehát újra: Magdolna festőnő, és a könnycseppjeit ajándékozta Aleknek. Soha se hallgatott a ribanc névre.

Trevlovics 2011.05.12. 10:09:55

alekoszról valahogy ebben a műsorban eddig leválasztották a szerencsétlenülvicces szarakonor vonalat, és ez azért nem feltétlen jó. így most tényleg egy viszonylag egysíkú szerepbe kényszerül, és hát az a csukott szájjal kivitelezett "mindentudó" hümmögve röhögés... :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.12. 10:13:22

@Trevlovics: Ez egyértelműen karaktergyilkosság. Pár hónapig foglalkoztatják, kifacsarják, majd eldobják és jöhet az újabb főceleb.

Trevlovics 2011.05.12. 10:19:28

@Peter_Cs: kellene egy olyan napot tartani, amikor alekosz benn alszik, este bekonyakozik és minél több nőt kell elkapnia. a nőknek meg az a mondás, hogy akit elkap, az kiesett. kicsit visszahozná ezt a másik vonalat is, meeg néhány nő gondolom végre adhatná önmagát. :)

ruzs54 2011.05.12. 10:22:20

@Peter_Cs: igen, én is ezt írtam tegnap. azt nem tudnád belinkelni ahol anya és lánya hastáncolnak együtt alekosz papír figurája előtt?szintén egy nekedvalóban volt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.12. 10:23:35

@Trevlovics: Kellene valami izgalom ebbe a műsorba, eddig csak jóformán a testvérek viszik a hátukon az egészet.

genevieve 2011.05.12. 10:28:18

@Peter_Cs: bejönnek neked a csajok?:-)

Drogon 2011.05.12. 10:33:33

ÚristN télleg elkezdődött?!

Na, ezt nem fogom nézni, azt hiszem, ez olyan édenhotel színvonal. (bezzeg a vv4!)

Alekoszt milyen meglepően fessre fotosoppolták az első képen.

Az olyan szavaktól, mint _kéjbarlang_ meg betegebb leszek, mint vagyok. Remélem elsütik Alekosz kéjdorongját is, akkor már csak halakat fogok úsztatni a tévémben.

Trevlovics 2011.05.12. 10:36:49

@perpetum: nézzed bátran, nem rossz ez, szórakoztató műsor.
tegnap weboldalról voltam kénytelen belenézni az adásba később, és ott azt a szerkezetet írták alekoszra, hogy a hellén nőfaló ...

foxglove (törölt) 2011.05.12. 10:44:55

@perpetum: hah! ezt az édenhoteles hasonlítást kikérem magamnak!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.12. 10:46:39

@genevieve: A testvérek közül Beatrix, bár Magdi is vicces, de a nővére a vagányabb; Olga, Ágnes és Orsolya. Ágnes és Orsolya jobban néznek ki, mint a mezőny 25 alatti részéből akárki.

Soror Formoza 2011.05.12. 10:50:15

Csodálkozom, hogy még egy nő sem reklamált amiatt, hogy nem ebbe az emberbe szerettek bele halálosan.

Zelefánt 2011.05.12. 10:51:31

@Peter_Cs:
Itt bizony meg lehetne rendezni egy olyan típusú vetélkedést, mint amilyet az elefántfókák bonyolítanak le párzás idején.
A düh, a féltékenység és a megfelelő testméretek mind-mind adva vannak egy valóban izgalmas műsorhoz.
(A hangerőről már nem is szólva.)

Soror Formoza 2011.05.12. 10:55:09

@Zelefánt: Félek tőle, hogy nem kell sokáig várnod rá.

Drogon 2011.05.12. 10:56:18

@Trevlovics: Köszi, én is szeretlek : )

Zelefánt 2011.05.12. 11:09:56

@jahuu:
A felvételeket átvenné a NatGeo is; Európában a biológusok ezt a jelenséget mindeddig nem figyelhették meg.
Tajgeosz után meg kapkodnának azok az állatkertek szerte a világon, ahol a nagy testű emlősök lustaságból vagy spleenből nem hajlandóak párosodni.

Ayesha (törölt) 2011.05.12. 11:14:52

@Trevlovics: Szerintem is megfosztják a lényegétől, miszerint ő egy szerencsétlen sperminátor.

Soror Formoza 2011.05.12. 11:18:33

@Zelefánt: :D (Spleen megguglizva)
Én meg a fejem kapkodom a műsor láttán. Ilyent még az életben ...

Trevlovics 2011.05.12. 11:31:36

@Ayesha: hátha ez még csak egy ívnek az eleje. mindenesetre az alap leosztás szerencsétlennek tűnik olyan szempontból, hogy a nők lihegnek érte. annak kéne nyernie, aki a legtovább bent tud maradni (alekosz szívében) mindenféle testi kontaktus nélkül. :)

fran7 2011.05.12. 11:33:07

@Zelefánt: Mondom én, hogy Alek Lord Byronnak öltözött. Csak a reteknél senki se tudja ki volt ő, így maradtak Napoleonnál.

Norcsesz 2011.05.12. 11:41:50

Sziasztok kommentelők! Én is új vagyok itt, és élvezettel olvaslak Titeket! :))
Élmény ez a blog :))
Alekosz pedig egy mesterkélt pojáca...

bévé 2011.05.12. 11:46:03

@Hódos Hajnalka: de jó, h nem kell néznem ezt a trágyalével nyakon öntött fostengert! köszi, Hajni! :)

ruzs54 2011.05.12. 11:54:01

a bölcsességfogas timea,ott hagyta a fogát a rivalizálásban..alekosz.rtlklub.hu/video/128521

nosce 2011.05.12. 11:55:28

@Ayesha:
lehetne ebből naggyon jó műsor így is csak áldozni kéne rá, pl a randira a csajt is beöltöztetnék korabeli ruhába, aztán lovasfogattal hajtatnának ki a természetbe, evezhetnének egy tavon ilyesmik, aztán ha úgy esik egy szénaboglyában meg is csinálná a menyasszony jelőltet, priceless pillanatok lennének :), sztem simán átvennék a műsort más tv-k is....

Ayesha (törölt) 2011.05.12. 11:55:57

@bévé: mit szólsz a "hányadékba poshadt szarhalom" kifejezéshez?

fran7 2011.05.12. 11:56:51

@bévé: A tragikomikus az, hogy a trágyának arányára van falun. S az Alek Elől Végre Nem Futnak El a Nők című műsor is rengeteg pénzbe kerül és minden értelemben nagyon drága.

nosce 2011.05.12. 11:59:40

@fran7:

drága bizony, csak a büntetése belefáj(t) vagy 140 millába és azért még csak a hangyás képernyőt kapjuk :)

bévé 2011.05.12. 12:03:34

@Ayesha: lájkolom. :) találó.

bévé 2011.05.12. 12:04:43

@fran7: de a leve, ami fennmarad utána a platón, az ingyen van, nem?

Norcsesz 2011.05.12. 12:06:36

@Jahuu: Szia Jahuu :)

Norcsesz 2011.05.12. 12:07:53

Segítsetek, hol találok arra linket, ahol Balázs kiosztja a "nőket" ? Kíváncsi lennék rá :)))

nosce 2011.05.12. 12:09:47

@fran7:
"Mondom én, hogy Alek Lord Byronnak öltözött. Csak a reteknél senki se tudja ki volt ő"

Szted Alek tudja ? :)

Ayesha (törölt) 2011.05.12. 12:09:49

ürülékkel kapcsolatba kerülő penetratív szennyözön.

nosce 2011.05.12. 12:13:06

@Ayesha:
gyerekek, ebédidőben nem a szarhalmot kéne tovább tornyozni, kommentben se :)

fran7 2011.05.12. 12:15:35

@nosce: Eredetiben olvassa. Illetve mamája mesélte neki, hogy volt egy őrült angol aki görögnek képzelte magát és a mamájának dédije, ükanyja szolgálólány volt mellette, sőt. De ez már túl pikáns történet volt a maminak vagy a görögje kopott meg annyira, hogy Alek nem igazán értette a sztori poénját.

Ayesha (törölt) 2011.05.12. 12:16:18

@nosce: ezesetben hadd dicsérjem az ebédemet.

Töltött paprika. Készítette: Ayeshaanyuka. Rövid leírás: tökéletes, megfelelően harmonikus ízű paradicsomszósz, kellő nagyságú húsgombóc.

Soror Formoza 2011.05.12. 12:17:35

@Norcsesz: Nyomhatod a "válasz erre" feliratot, amikor reagálni akarsz bármelyik bejegyzésre. Csapassad! :)

nosce 2011.05.12. 12:21:25

@fran7:
ahhhh, ezt nem tudtam, lehet Alek Byron ős ? :). Amúgy meg a kék fehér katona ruha jellegzetesen francia viselet, szal nem kérdés kit céloztak az öltözettel :)

Norcsesz 2011.05.12. 12:26:55

@jahuu: Oké, csapatom :))))) Aranyos vagy :))) De a kezdő-létem felment a hibák alól, ugye? :)))

MegLepke 2011.05.12. 12:29:23

Szevasztok! A tegnapi kiválasztásról tud valaki linket? Hogy kik estek ki. Mert nem tudom őket beazonosítani. Köszi.

fran7 2011.05.12. 12:34:30

@MegLepke: Kiesett a szőke Bangó Margit hasonmás, a 44 éves nyelvtanár, meg egy idősebb hölgyemény szintén fekete hajú, a negyedik nem tudom ki volt. De az origon fenntvan a 16 kép és a kiesők neve is.

fran7 2011.05.12. 12:35:22

@fran7: Sorry nem Bangó, Bódi.

rianna 2011.05.12. 12:42:36

@fran7: a bódi margit-lookalike a testvérpár egyik tagja, ő még benn van:)

@MegLepke: itt kell keresgélni:

alekosz.rtlklub.hu/fooldal

Soror Formoza 2011.05.12. 12:43:17

@Norcsesz: Alapvető szabály: nem bánjuk egymást. :)

Norcsesz 2011.05.12. 12:44:33

@jahuu: Igen, ezt a kommentekből leszűrtem, máskülönben itt sem lennék :))

Soror Formoza 2011.05.12. 12:44:55

@jahuu: meg nem is bántjuk... :)

fran7 2011.05.12. 12:48:00

@rianna: Én a furcsa fejfedőben pompázó szőkeségre gondoltam.

Norcsesz 2011.05.12. 12:55:14

@jahuu: Képolvasok, észre sem vettem a t- betű hiányt :)) De úgy is igaz lett volna :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.12. 13:00:18

@rianna: tényleg hasonlít Bódi Magdira (nem véletlenül), de nekem első pillanatban, ahogy profilból megláttam, Csaba László (a közg.) jutott eszembe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.12. 13:04:35

Az miért van, hogy a lányok jórésze olyan fertelmes T-mobil színű ruhában pompázik esténként?
A tapétához kell öltözniük, vagy simán homokos a stylist és azt hiszi, hogy egy nő akkor az igazi, ha kurvanéninek öltözik?
Lassan visszasírom Baukó Évát a párducmintás cuccaiért, na és a kantáros rövidnadrágjáért a magassarkú szandival.

mama ottmarad 2011.05.12. 13:07:39

Sziasztok kommentlakók :)))
Látom, a folyó folyik tovább, és léKszív az újaknak!
Hajnalka, hát miabánat volt a villában, jelmezes bál, ahol mindenki karibi manátusznak öltözött? (=mentti=lamantin=tengeri tehén)
hu.wikipedia.org/wiki/Karibi_man%C3%A1tusz

Én most jól kibabráltam velük, mert nem nem és juszt se nézem, éljen az írott műfaj!
Csapassátok :DDD

mama ottmarad 2011.05.12. 13:28:55

@pushpang: ejnye, ne fessed az ördögöt a falra. A ruházkodás színvonala azért esett, hogy lássuk, az még nem a legalja volt.
Fotó alapján egyedül annak az oroszlánidomár küllemű feketeségnek mutat némi bájt, a mosolya. Előkerül az ostor. :)

Kivétel 2011.05.12. 13:30:20

@Trevlovics: egyetértek, pont attól volt még valahogy nézhető időnként, hogy szerencsétlenkedett... ez a kimért semmi marha unalmas

2011.05.12. 13:30:51

@pocokpocok: "Sajnos meg kell tanulni egyedül, hogy tudj együtt élni!"

Aranyos vagy, de az a történet már nagyon régi történet, tizenéves kapcsolatban élek. Csak randitanácsokat próbáltam adni, ehhez bányásztam elő a régi emlékeket, a jelek szerint sikertelenül, ha ennyire félreérthető voltam. :)

rianna 2011.05.12. 13:31:48

@pushpang: ahogy mondod, és/vagy utálja a nőket és/vagy dilettáns. Lásd Lilu öltözékei...
Nem biztos, hogy kurvának akarta öltöztetni őket, szerintem azt hiszi, ez a szexi:)Mindenesetre ennyi köpedelem ruhát összeválogatni, ritka nagy hozzá nem értésre vall. 1-2 ruha még akár jó is lehetett volna, ha mondjuk 5-10 centivel hosszabb, de hát nem, mindegyiknek látnunk kell az oszloplábát.
Nem vette figyelembe semmilyen módon a lányok testalkatát. Pl. Barbara elég formátlan, erre kapta azt a kék ruhát, ami a melleit leszorította, a dereka táján meg jó bő volt.

Kivétel 2011.05.12. 13:31:50

@foxglove: igen!! ÉH nagyságrendekkel jobb!

kitikati 2011.05.12. 13:40:10

Tudom, hogy teljesen off, de nekem csak most esett le, hogy az a veszekedés, amelyben Éva négy emberrel ordítozott a villában, közülük kettőnek a származását és az édesanyját is megemlítette Szenteste volt????

ruzs54 2011.05.12. 13:40:22

megtaláltam azt a videót amelyikben a 18 éves éva az anyjával a nekedvalóban szerepel, mosaictv.hu/hirek/2027/megvan_alekosz_menyasszonya

foxglove (törölt) 2011.05.12. 13:41:19

@Kivétel: sajnos a felületes szemlélők azt gondolhatják, hogy az ÉH biztos csak a dugásról meg üresfejű plasztikemberekről szól, pedig éppen ellenkezőleg... nem tudják, mit vesztenek;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.12. 13:45:34

@mama ottmarad: látjuk még az Aranyásót a műsorban! :D
Hát hirtelen nem is tudom kire gondolsz, néhány arcon kívül senkire se emlékszem. Nevekre meg pláne, kivéve az Olgát, meg azt a tatuarcú egyik testvérpárt. :)

kitikati 2011.05.12. 14:01:44

@pushpang: De biztos nem műsorvezető. Ezek közé a nők közé beengedve...Nem fog kilógni.

genevieve 2011.05.12. 14:10:54

@buppi: remélem évát összeengedik a testvárpárral:-)

kitikati 2011.05.12. 14:12:46

@genevieve: Hát a tusfürdőn nem fognak összeveszni

genevieve 2011.05.12. 14:20:27

@buppi: kivéve, ha éva haza akarja vinni, utánpótlásnak:-)

_most_ 2011.05.12. 14:23:15

@pushpang: azt nem lehet tudni, mikor fog már szerepelni Éva a műsorban? Bár kissé méltatlannak érzem hozzá ezt a műsort.

kitikati 2011.05.12. 14:27:53

@lami83: Szerintem Éva méltatlan a műsorhoz

MegLepke 2011.05.12. 14:34:22

Végig néztem pár videot. A testvérpár fog itt még leszbizni, asszem:D

genevieve 2011.05.12. 14:57:06

@MegLepke: ööö, az már inkább vérfertőzés:-)

MegLepke 2011.05.12. 15:09:30

@genevieve: igen, de ezeknek a nőknek semmi nem számít, úgy nézem őket. Igazi tenyeres-talpas nők.

genevieve 2011.05.12. 15:11:09

@MegLepke: azért az már durva lenne főműsoridőben leadva:-)

genevieve 2011.05.12. 15:12:04

@MegLepke: egyébként meg kiváncsi lettem volna mit csinál éva, ha ez a testvérpár megy be a vv4-be béciék helyett:-))
meddig tudta volna magát adni?:-D

amit még megtehetsz 2011.05.12. 15:15:40

@MegLepke: Azok, az már nem is a kapanyél ami kilóg a szájukból...de olyan jaó kis tajszólásban beszélnek, gádzsi...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.12. 16:41:25

@beebeer: Az, az Bret Michaels! Róla beszélek.
De annyiban igazad van, hogy Vince Neil lassan kezdi elérni a mi Rambonk szintjét odaát. Csak szerény megítélésem szerint ez Bret szintjénél pár szinttel alább van. Nomindegy. Szőke, kivénhedt rocker az összes, akik médiaprostinak álltak, ahelyett, hogy tolnának valami fájint rákenrollt, mint régen.

2011.05.12. 16:50:48

@neccharisnyás útonálló: Igazad van, rosszul emlékeztem, tényleg Bret Michaels volt. Ahogy írtad is. Mentségemre szóljon mindig kevertem az ilyen típusú zenekarokat, bár meg kell mondani, a Mötley Crüe egy szinttel jobb volt mint a Poison, különös tekintettel arra, hogy a Mötleytől legalább a dr. Feelgood-ot ismerem. :)

valaki25 2011.05.16. 16:46:34

Voksán Virág mérföldekkel jobb mindeggyiktől am meg nincs szopós szája!!
süti beállítások módosítása