Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X143

2011. május 09. 17:20 - Hódos Hajnalka

Túl vagyunk egy hosszú éjszakán, véget ért a ValóVilág 4, az Ózdi Hős mellé kaptunk egy Érdi Őrt is. Nagy Alekosz mindent vitt, keserves négy órás döntő után, ma sem jut eszembe másik kifejezés, mint a nézhetetlenül unalmas és a siralmasan vontatott. A rétes tésztát nem nyújtják úgy, ahogy azt tegnap tették. Pontosan ezért lesz a mai hogyvolt csapongó, mindenféle kronológiát nélkülöző, mert még egyszer nem vagyok hajlandó megnézni. Az utolsó nap a Villában igazán ténfergősre sikerül, felröhögök, mikor látom, Jerzsi porszívót ragad, vonyíttatja, ettől, meg az ébresztő zenétől Éva idegbeteg lesz. Hadd dögöljön már! Összeugat Alekosszal, nem kérnek egymás kedvéből. A nap további részében céltalanul lődörögnek, Jerzsi majd holnap izgul, ma még nem, Éva nem fog gyűlölködni, ugyanúgy fog viselkedni a döntőn, mint most, Alekosz meg reméli, hogy Éva nem őt fogja hibáztatni a stúdióban és hogy a nadrág menni fog a cipőjéhez. Éva napi programja a semmittevésen kívül abból áll, aggódik, hol fog aludni a kilenc zsákjával.

Alekosz sóhajtozik még egy keveset, de hamar elment, be- és lelakták a helyet, aztán röhögés és úristenezés, mert fotókat kapnak magukról, a bajszos Alekosz a Tordas-esten valóban odabasz, és mi láttuk az egészet, nemcsak egy fényképet. A viháncolás után mindenki kipucolkodik, felmegy a redőny, a kertben terített asztal várja őket. És a búcsúvacsora. Nincs miről beszélni, ez fölső tízezer. Még a pohár is el van törölve. Koccintás, mindenki tósztot mond, Alekosznak elvonási tünetei lesznek, Éva minden pillanatot imádott, a rosszakat is. És őt ki akarták toloncolni a Villalakók, mégis itt van. Otthonának tartja a Villát, minden szegletét. Jerzsi gratulál a másik kettőnek és belekezd egy követhetetlen szövegbe arról, hogy 18 ezer emberből ők a finalisták, nem figyelek, minek. Mindenkinek volt egy álma, egy szebb, jobb jövő. Kívánja, hogy az álmaik valóra váljanak. Ja, és szerelmes a Villába, de alig várja, hogy elhagyja. Se veled, se nélküled. Éva és Alekosz most is vívnak egy sort, Éva minden reggel felnézett, mikor felébredt, hogy Alekosz ott van-e, ezt lelki társa szerelemnek definiálja, nyígnak egy sort, ahogy szoktak. Hát ez a szerelem! A vacsora után Éva és Alekosz nem tudnak aludni, Jerzsi szeretne, de nem hagyják, Évát Évicicának kellett volna szólítani. Jerzsi, ne aludj! Éva és Alekosz tényleg átélték ezt a helyet, töviről-hegyire megélték és az utolsó éjszakán nem akarnak aludni. Tiszteljük ezt a helyet, ellentétben veled! Ez a ValóVilág, eeeeggggen. Tomboljunk! Tombolás helyett a lelki társak az udvaron ugatják a Holdat, én a tenyerembe temetem az arcom és az est folyamán először gondolok arra, de jó, hogy vége.

A döntő a VV4 főcímdalával kezdődik, Tóth Gabi dekoltázsától felakad a szemem, rövid ideig gondolkodom azon, miért öltözött hóhérnak, aztán meglátom Lilut, aki az elmúlt hónapokhoz méltón most is borzasztóan néz ki, a piros blézer hálistennek elég sokat takar a ruhából, fekete harisnyanadrág és fül-orr-gégész szakorvos kíséret, a hajáról legyen elég annyi, Alekosz szerint ellenállhatatlan, ezzel gondolom elmondtam mindent. Balázs tokától bokáig hófehérben. Alekosz még meg szerette volna nézni a mosókonyhát és a szennyestartót, Éva benyal Lilunak, milyen csinos. VV Béci debütál a színpadon, a számban körülbelül annyi energia van, mint egy nagyon öreg és nagyon beteg földigilisztában, Gigi bugyiban hadonászik egy szalaggal, és idéznék egy sort is, elég, ha megböksz és küldöm rád a szmájlit. Meredten ülök, aztán belém hasít a rémisztő gondolat, lehet, hogy elhangzik a Rágógumi is? Király L. Norbi a színpadon, szándékosan nem használom a Király L. Norbi énekel fordulatot, kiváló érzékkel mutogatják a dal közben zavartan vicsorgó Anikót, akinek valaki telebeszélhette a fejét azzal, hogy a merev, karót nyelt ülés és az erőltetett fogsoros vigyorgás királynői megjelenést kölcsönöz.

Közben Lilu és Balázs megérkeznek a Villába, hát ha nem tolakodás, Lilu ad puszit. Örül, mert Évának nem olyan tébolyult a tekintete, mint a legutóbbi párbaján. Évát tegnap hervadó hortenziának neveztem, maradnék ennél, a ruha színére megtaláltam a megfelelő szót, májkroszoft-kék. Mi lenne a legfontosabb? Jerzsinek a szeretteivel való találkozás. Éva a szerelmével szeretne találkozni és reméli, hogy szexelni is fognak, Balázs vihorászik, ez több információ volt a kelleténél. Alekosz valószínűleg csak reggel fogja ezt a ruhát levenni, hogy fogat mosni mikor fog, még nem tudja. Balázs ismerteti, mi fog történni az est hátralevő részében, sajnos Lilu is megszólal, szállóigék lettek az országban. Mielőtt az aranyköpéseket megnézhetnénk, Alekosz hevesen érdeklődik, fekete körömlakk? Elindulok lemosni az enyém, rajtam az van. Az egész műsor alatt egyszer röhögök fel igazán, Szandika filmje alatt, Sanyi húzza őket IFÁ-val, mert lerohadtak az autóval, nézzük meg Sanyit. Szandika diszkóban is kampányolt a barátnőjéért, végül egy templomban köt ki, ahol győzelemért imádkozik, ez az aztakurva kategória, de tetszik.

A finalisták bevonulása hatalmas csalódás a számomra, elmaradt ugyanis a beharangozott, kéz a kézben a barátommal, a lelki társammal, együtt és fú, és hű belépő. Éva száz évesnek néz ki, Jerzsi vigyorával kínozni lehetne. Olivér feltűnően visszafogott, ez annyit tesz, hogy nem bődül el minden harmadik másodpercben, hogy Alekínnyó, a szavazás állása 22-33-46. A második aztakurva akkor szakad ki belőlem, mikor Alekosz édesanyja, Vája kortesbeszédét hallom, elsőként ment be, utolsónak jöjjön ki, mert megérdemli! Mert megérdemli! Csak nekem jutott eszembe a L’Oreal reklám? Éva apja a négy párbajt szajkózza, Jerzsi sógora (az igazi, nem Béci, muhaha) is lelkesen biztat, nyomjátok az sms-t Jerzsire, a jólelkű szépfiúra! Delhusa Gjon szögegyenesre vasalt hajjal büntet, nikászpééééérimenó, inkább a Rágógumi, csak ezt ne! Vagy szavaljon egy verset a Tordas!

Pár perccel később Éva tiplizik, 22%-kal, sírás, de semmi hisztérikus roham, még egy árva talajgyakorlat se, affene, semmi nem az igazi ma. Neki már csak az volt a célja, hogy az Alekosszal visszamehessen a Villába, mert tudta, hogy nem nyerhet. Azért nyertél egy szonitévét, felröhögök, ez ütött. Éva bőgve óbégat, azt akarom, hogy az Alekosz nyerje meg, jól van anyukám, elég volt belőled, pá. Jerzsi arcán olyan megkönnyebbülés látszott, hogy elrejteni sem tudta volna. Éva kiesése után Alekosz idegesnek és feszültnek tűnik, Jerzsi szerint, ha Éva iszik, pont olyan, mint az anyja, ennek 59-41-es állásnál a fele sem tréfa. A műsor itt fulladt teljes unalomba, javasoltam is Dopemannek, dobjuk fel a hangulatot chatszexszel. Persze, hogy benne volt. A finalisták idegesek, én unatkozom, csücsüljenek le, eljött a végső pillanat. Két izgalmas ember, mondja Lilu, elkap a röhögés, az hát. Mit mondanátok egymásnak? Jerzsi odafordul Alekoszhoz és azt mondja, úgy pofán váglak, ha veszítek, hogy kiköpködöd az összes fogad bazmeg, te stikkes! Á, vicceltem.

Azt mondja neki, hogy találja meg kinn a boldogságát, a szerelmet, az álmait, legyen nagyon boldog ember. Alekosz meg azt mondja neki, járjon nyitott szemmel, mindig add ki az érzéseidet, az érzések azért vannak, hogy megéljük őket. Balázs teljesen elérzékenyül, milyen szép mondatok ezek, aztán jönnek a fantomképek, jönnek a százalékok is, de olyan lassan, hogy jók lennének halálnak. 44-56, Alekosz! Alekosz felpattan fut egy kört a nappaliban, Jerzsi arcán a kín és a nabazmeg egyszerre, Alekosz a kanapé mögött pörög, aztán iszik egy pohár pezsgőt, két kézzel kapaszkodik a pohárba. Jerzsi kikullog a Villából, nagy-nagy vesztese ő a finálénak, az ő története egy meseszerű történet. Azért nyertél te is egy szonitévét, nesze. Alekosz szeme könnyes, kis katatón mosollyal bámul a kamerába. Pontosan úgy csinált mindent, amilyen ő. Adnak neki még egy percet, a Villafüggőnek, hogy elbúcsúzzon. Beszélhet is hangosan, gegv. Alekosz egy helyre kíván menni, az ágyához, itt élt, és a legfontosabb, az én barátom, Olivér. Hangosan felolvassa a szekrényen levő feliratokat, forgatom a szemem.

Alekosz a stúdió felé menet integet, kezet csókol, mindenki áll a stúdióban, a lányok zokognak. Lilu szerint Alekosz erre született, hogy állva ünnepeljék. És ez a bejövetel! Alekosz látta filmekben, hogy így szokták csinálni. Egyesével megmutatják, mi mindent nyert, a lakást már látta, itt fog csajozni, rengeteg nőt ledönteni a lábáról, Balázs azt is megmutatja, hol fog futni a homokon. Örülök, mert a mama most elmehet Zalakarosra négy-öt napra, hogy kipihenje magát, de még az is lehet, hogy kempingeznek egy nagyot Agárdon. Gratulálok, nektek pedig köszönöm a figyelmet, hogy olvastatok. Köszönöm a kommenteket, az éjszakai közvetítéseket, a nagy röhögéseket, hogy játszottatok, köszönöm a locsolóverseket, köszönöm a képeket, a sok dicséretet. Azt hogy együtt voltunk. Nem maradt más hátra, mint a nagy leleplezés, S. megírta saját kortársbeszédét, íme: „A titokzatos S. azaz Sigismundus, régi hogyvoltozó. Pártállásra nézve Anikó rajongó, nem elfogult, de kitartó. Az ő fejéből pattant ki anno a VV hogyvoltok ötlete is. De mert ehhez ő tehetsége kevés, rátermettebb írta ezeket. Csupán keze alá dolgozott a Mesternőnek, de tette ezt szerényen de serényen!!!!” És köszönöm sixx-nek a mindent.

 

 

Címkék: vv4
948 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MegLepke 2011.05.09. 17:22:34

:((( Akkor is első és kész!

g-ko 2011.05.09. 17:23:13

nagyon köszönön a mindig remek hogyvoltok. Bebizonyítottad, hogy a fos9-ből is lehet várat építeni

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 17:30:30

Akkor most szegény... TÖRLÉS... gazdag icipici... TÖRLÉS... Nagy Alekinnyó... TÖRLÉS... Alekosz nem tud csajozni, kell neki hát szerezni nőt.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2011.05.09. 17:32:18

ÉÉÉÉs igen !!! Médijatörténelem :-)

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.05.09. 17:33:32

Bár világéletemben rühelltem a VV/BB/etc-ket, a hogyvoltjaidon könnyesre röhögtem magam! És sikerült a lehetetlen, a szarból várat építettél, ingyen, tegnapra :-), gratula!

Hódos Hajnalka 2011.05.09. 17:33:49

@Sigismundus: :))) jaj, te!

@g-ko: köszönöm, örömmel tettem.

penna 2011.05.09. 17:35:37

Mindvégig rendszeres olvasód maradtam, Hajni, ha nem is kommenteltem már ezer éve. Hogyvoltjaid esetében a mondással ellentétben a sz.arból is tudtál aranyat csinálni!!!
Kösz szépen a munkádat. Remek voltál.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.09. 17:37:04

Mindent köszönünk: hogy kibírtad, nem "nyaraltál", nem pihentél, nem mozdultál ki :) stb, mert várat kellett építeni! :D

A tv nyeremény lényege, hogy 50CM-es :P:P:P:P:P:P:P Én ezen röhögtem nagyokat:), a monitorom is nagyobb:)

Trevlovics 2011.05.09. 17:42:27

Én is nagyon köszönöm az összes posztot, fél év, nagy dolog, igazán kitűnő volt végig! Meghajlás a teljesítmény előtt és biztató taps a jövő tekintetében :)

A közösséget is a jóisten éltesse, köszi mindenkinek, jókat lehetett beszélgetni meg röhögni, néha vitatkozni is :)

Nagyok sok mindent köszönhetek ennek az egésznek.

Egésségetekre :)
www.arrakeen.ch/usacan/062%20%20champagne%20tower.jpg

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.09. 17:43:28

Sony 50 cm-est mondtak, asszem lcd-t, a lényeg, hogy 50 cm:)

Albino Vernyul 2011.05.09. 17:43:37

@Sigismundus: Hat ugy latom nem jott ossze a fos9..;)

frea 2011.05.09. 17:44:12

@Hódos Hajnalka: Nagyon örülök, hogy véletlenül erre jártam, itt maradnom már könnyű volt.Mindent köszi, nagyon sokat nevettem, a végén már csak olvastam, sokkal élvezetesebb volt, mint az adás.Fejhajtás.

MegLepke 2011.05.09. 17:44:13

Hát köszi! Be kell vallanom, hogy kb. az utóbbi egy hónapban vagy még régebben már rohadtul nem érdekelt a VV. Annyira unalmasak voltak az öfik, hogy bele lehetett dögleni. Az online közvetítéséről már régebben leszoktam, mert az alvást, vagy a feliratokat nem voltam hajlandó huzamosabb ideig nézni. Ha nem lett volna hogyvolt róla Hajni előadásában, már egyáltalán nem is követtem volna, így néha belenézegettem. Köszi mindent neked is Hajni, jót szórakoztunk. (Folyt. köv. a másiknál)

Egyet sérelmezek azonban az rtl felé (igen, direkt kis betű), hogy annyiszor kértem, annyiszor közvetítettem éjszaka, de egyszer nem voltak képesek bemondani, hogy: Lepke, mikroport! Hát ennyi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.09. 17:44:45

Más kérdés, hogy hozzájuk vághattak volna egy 3D-s LED TV-t is, ha már bent szenvedtek eddig!

pocokpocok 2011.05.09. 17:45:26

jah, még vmi, hol vannak a benti játékok nyereményei?
pl. anikó katonahetéé?
valami laptop-szerűségért ment a meccs, erre kamerát kapott-gondolom másik játék nyereményeként.
nos?

frea 2011.05.09. 17:48:37

@pocokpocok: Jogos, csak a kamerát kapta?

pocokpocok 2011.05.09. 17:48:59

@ladyandhenk:
háááát én, nekem jól jönne, ha nekik nem kell:D

g-ko 2011.05.09. 17:49:42

@pocokpocok: ja, ani csak a kamarát kapta meg, holott asszem ő nyerte a tabletet is (ha nem akkor Béci, de neki se adták oda plénum előtt a kiesésekor - vagy csak annyira tomboltam, hogy nem vettem észre)

frea 2011.05.09. 17:50:27

A Szandra ijesztően néz ki a fekete-fehér képen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.09. 17:51:09

Szerintem a legkevésbé ők emlékeznek rá, persze lehet, h tévedek!

kazlasz szaralakosz 2011.05.09. 17:51:13

köszi a posztokat Hajnalka - élmény volt olvasni, jó csaj lehetsz ha úgy gondolod egyszer berúghatunk :) :D tényleg kösz.

pocokpocok 2011.05.09. 17:51:22

ani kapta, hiába óvott béci, meg ani sajátmaga is csalásra hivatkozva, erről ennyit: nagy ígéretek=pi.afüst!

pocokpocok 2011.05.09. 17:52:38

@frea:
elmentettem, ha majd a mumussal akarom ijesztgetni a gyereket:)
és éva lilu és balázs közti őrjöngős bőgőse lett a háttérképem mára:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.09. 17:54:31

@pocokpocok: Mondjuk Lilut is sikerült bányarémmé változtatni tegnap. Meg azok a göncök...Letörném a kezét, aki ilyeneket rám akar aggatni!

pocokpocok 2011.05.09. 17:54:41

"aggódik, hol fog aludni a kilenc zsákjával."
mit ki nem hordhatott magával ez a "nő"

pocokpocok 2011.05.09. 17:55:49

mintha osztrák kolbászkákat tekertek volna körbe lilu fején: és ezek a stylelist-ok!

ruzs54 2011.05.09. 18:00:45

@Hódos Hajnalka: szép volt,férfimunka volt!köszi:-)én akkor nevettem a legjobbat amikor olivér kiesett és szandika a trotyos párduc mintás gatyában hempergett a földön,és azt írtad akkora segge van mint egy tanyasi lavor.meg amikor alekosz a medence szélén landolt.:-)@Sigismundus: neked is köszike! a frappáns pillanatokat kiválóan megragadtad.:-)jó volt veletek,köztetek.

Tordas 2011.05.09. 18:01:29

Csak nekem furcsa ez a szoros barátság Oli és Alek között? Sokszor olyan "Túl a barátságon" stílusban nyomja Alek.

foxglove (törölt) 2011.05.09. 18:03:19

Hajnalka, köszönet a kitartásért és a folyamatosan korrekt hozzáállásért, gondolom, néha nem volt könnyű, de szerintem sikerült.

penelope garcia 2011.05.09. 18:03:43

Hajni fiam, szerintem nem úszod meg Alekosz impotencia-műsorának hogyvoltozását.
Én legalábbis ütemesen vivátolok, és követellek, és fogadok, hogy ehhez csatlakoznak még itt jópáran a bandából.
Akkor egyszerre, mindenki:
Hajnit akarjuk
Hajnit akarjuk
Hajnit akarjuk
Hajnit akarjuk
Hajnit akarjuk
Hajnit akarjuk

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.09. 18:03:43

@Hódos Hajnalka: Köszönöm én is, hogy fél évig helyettünk is nézted! Remélem nem maradunk a hogyvoltjaid nélkül és Alekosz csajozós műsorát, vagy a következő VV-t megint Te szenveded végig nekünk! :))) Addig is jó pihenést! :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.09. 18:04:54

Köszönöm Hajni az összes Hogyvoltos írást! Nem gondoltam, hogy valami értékeset ki lehet hozni ebből a köpedelemből, de Neked sikerült! A végefelé már kevésbé voltam olyan lelkes, de a sok közös, blogon eltöltött kiválasztást/kihívást/párbajt nagyon köszönöm.
Egy élmény volt Önökkel lenni!

2011.05.09. 18:05:13

@rianna: elhervadt a szoknyád? :)

g-ko 2011.05.09. 18:05:25

@penelope garcia: valamelyik szolgálati közleményben benne volt, hogy ő fogja csinálni

Hódos Hajnalka 2011.05.09. 18:05:57

@penna: köszönöm! :)

@ladyandhenk: :) köszönöm!

@Trevlovics: én is. :)

@kazlasz szaralakosz: hogyan tudnék ennek a romantikus meghívásnak ellen állni? :D köszi! :)

@pocokpocok: a Velveten egy kommentelő azt írta, úgy néz ki a haja, mintha valaki kopaszra nyírt volna egy my little pony-t :DD

@ruzs54: köszönöm! :)

apolka11 2011.05.09. 18:08:10

Hajni!
Bár csak kétszer szóltam hozzá, mindennap olvastam.
Nagyon köszönöm és így tovább és még sok-sok hogyvoltot kíván egy zugolvasó:)

2011.05.09. 18:09:58

@Hódos Hajnalka: én is szeretnék gratulálni a posztokhoz, meg ahogy ezt az egészet összehoztad, bár nem felejtem el, hogy Neked köszönhetem, hogy elkezdtem nézni ezt a fost, és itt ragadtam :D Igaz, ez néha jótékony hatással volt a (bioritmusom helyett a) vérnyomásomra, de akkor is :)
Ja, és ha nincs vv, sosem kapom meg a tökéletes kakaós csiga receptjét, amit ugyan még nem próbáltam ki, de úgyis ki fogom, tehát elmondhatom, hogy maradandót alkottunk :D

rianna 2011.05.09. 18:11:22

@hullámpapír: he he, egy egész sorozatot találtam, azokat váltogatom. Ez nekem sem tetszik, nem elég színes, nem veszem észre magam a kommentek között:D De épp az előbb vágtam meg a sorozat utolsó darabját és jön a csere:)

2011.05.09. 18:11:40

Már csak PetiCsé kámingáutjára várok :D

MegLepke 2011.05.09. 18:12:27

@penelope garcia: nem kell, már kiderült, hogy ő fogja írni.:)

@Hódos Hajnalka: oszt hozzám mán nem is szólol?:(

2011.05.09. 18:13:16

@frea: igaz, de ő színes képen is :)

MegLepke 2011.05.09. 18:14:10

@hullámpapír: Peticsét ne bántsátok. Én tisztelem a kitartását.:)

sogeking 2011.05.09. 18:14:42

@rianna: hol szereztél Béciről ilyen szoknyás képeket?

MegLepke 2011.05.09. 18:17:17

@apolka11: jéééééé, ilyen nevű emberrel még nem találkoztam, de így hívták az egyik babámat.:)

2011.05.09. 18:18:16

@MegLepke: dehogy bántom, csak még mindig reménykedem, hogy csak vicceskedett :)
alekot például annyira objektíven látta, és jókat mondott szerintem, furcsálltam, hogy az éleslátása elveszett az éva-anett-ágica-györgyusz négyszögben :D

rianna 2011.05.09. 18:19:31

@Hódos Hajnalka:
Én is csak véletlenül tévedtem ide, december magasságában, azután néztem hellyel-közzel a vv-t, de az írásaid MMKK elolvastam. Szóval, köszi Hajni és köszi S.:)

@sogeking: titkos, csak nekem adott ilyen képeket:)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 18:21:33

Hajnit akarjuk
Hajnit akarjuk
Hajnit akarjuk
Hajnit akarjuk
Hajnit akarjuk
Hajnit akarjuk

tudom, tudom,már nem kell skandálni, de azért akkor is!!!!

varand 2011.05.09. 18:23:30

HAjni! NAgyon gratulálok a bloghoz! Jó volt egy józan hang az őrületben!:)

Nem az nyert egy hete akit szerettem volna, de hogy egy mára már klasszikussal éljek:
"A folyó folyik tovább"!:)

További jó munkát!

2011.05.09. 18:30:19

@penelope garcia: De hát Hajni lesz..!!! Olvastam.
Csatlakozva az előttem szólókhoz, nagyon örülök, hogy egy hétköznap délelőtt bekukkantottam ide. Ha jól emlékszem Art Dark kolléga pörgette a topikot szexuális fantáziáival. Aznap tudtam meg, irulok-pirulok, hogy van hús és vér ... meg .... is.
Jó volt veletek, azóta ha a velveten vagy bárhol összefutok egy ismerős nickkel, tényleg olyan érzés, mintha régi barátokkal találkoznék. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 18:30:43

juj ez a Wolf Kati kísértetiesen emlékeztet engem SJP-re...

apolka11 2011.05.09. 18:34:01

@MegLepke: Ez csak a virtuális énem neve:)
Amúgy én sem ismertem senkit a Beszterce ostroma hősnőjén kívül:)

Walter85 2011.05.09. 18:34:03

@Hódos Hajnalka:
Szia Hajni!

Én se vagyok egy nagy hozzászóló, de neked köszönhetem, hogy képes voltam végignézni ezt a műsort és ép ésszel megúsztam, úgyhogy kötelességemnek érzem megköszönni azt a sok-sok kellemes percet, amit a posztjaiddal szereztél:) Sok sikert kívánok a továbbiakban is, remélem még sokat fogunk olvasni téged!

Kivétel 2011.05.09. 18:36:35

Beállok a Hajnit éltetők sorába mély tisztelettel... Mindig szerettem volna, ha magam is rendelkeznék ilyen ironikus humorral és éleslátással, de hát ennek hiányában meghajlok az előtt, aki ezek birtokában elszórakoztatott minden nap. Köszönöm:))

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 18:42:10

Ja azt még elfelejtettem mondani, de ez nem csak Hajninak szól, hanem mindenkinek:

nagyon örülök,hogy megismerhettelek titeket és jókat elemeztünk-vitatkoztunk-vihorásztunk:)

de de én nem akarok búcsúzkodni!!!

2011.05.09. 18:46:56

@Ayesha: én sem szeretnék búcsúzkodni!
De a CSISZ és Alekosz műsora hetente lesz csak....

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 18:48:14

@beebeer: nem úgy lesz Alek műsora, mint a vv? én így tudtam...

Albino Vernyul 2011.05.09. 18:51:32

@Ayesha: Alek musora napi ragogumi lesz..

rianna 2011.05.09. 18:52:45

@beebeer: 3-4 naponta hazaküld 1-1 versenyzőt, és egy hónapig tart az egész, nagy a valószínűsége, hogy napi műsor lesz:)
Különben meg ott van a másik blog, amit Gee Halen csinált, oda elvonulhatunk.

Kivétel 2011.05.09. 18:53:14

Szerintem se búcsúzkodjunk:) Reméljük, Hajni ír még sok izgalmasat, mi meg majd szépen hozzászólogatunk, ahogy eddig is... csak majd más szereplőket kell szidni/éltetni:)

2011.05.09. 18:54:31

@ladyandhenk: na, akkor egy darabig napi kapcsolatban maradunk.
Naponta, az nem túl sok? Benkő hetente volt nem?
Mi az Istent fogunk nézni ezen naponta? Hajni nélkül biztos nem fog menni... :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.09. 18:54:55

Király L. Norbinak nem kicsit nincs hangja, hanem kurvára nincs hangja és az is hamis. Nem értem, miért futtatják ennyire. Borzalom! Mégcsak nem is vicces. Remélem, ő nem hiszi el magáról, hogy tud énekelni!

jörgömös 2011.05.09. 18:55:25

Standing ovation!!!

Hajnalkának, a vidám percekért!

És hogy vége van ennek fosnak.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 18:56:27

@rianna: vagy jöhettek hozzám is (termékmegjelenés a kommentben) bár a fiúk unnák a posztokat:D:D

varand 2011.05.09. 18:56:53

@Ayesha: Egyébként tényleg jó volt olvasni a fórumot is! Jók voltak a normális vélemények!
Sokkal több volt a józan és lazább hang mint más fórumokon ahol csípőből tüzeltek a fanatikusok!:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.09. 18:57:02

@beebeer: na, ezen én is elgondolkodtam:)
Megtaláltam a választ: Alekoszt és a 16 libát..., mármint, aki nézni fogja, én csak olvasni fogom, az tuti:), az államvizsgáim fontosabbak:P

gastro, missing in action 2011.05.09. 19:01:05

Hajni!
En is koszonom a sok szinvonalas, neha sirva rohogos irast..mert olvaso maradtam megha keveset is szoltam hozza az utobbi idoben;)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.09. 19:01:28

Hajni! Mi is köszönjük!!! Klassz volt!

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 19:04:04

@varand: persze, nekem is az tetszett itt, hogy a rengeteg Bélátok-kedvelővel is tök jól el tudok majomkodni:O)

2011.05.09. 19:05:05

@rianna: a hogyvoltos chatszoba? Azt elraktam kedvencekbe! :)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 19:07:27

kezdődik az osztálytalálkozó

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 19:09:08

mindenki hogy zabálja a kukoricát

sogeking 2011.05.09. 19:09:12

Balázs visszautasította Gombi közeledését :)

Horizont 2011.05.09. 19:11:31

@Hódos Hajnalka:
Én is gratulálok a jó kis írásaidhoz. Gyönygyszemecskék voltak a média posványában! Párszor kommenteltem csak,de mindig olvastalak benneteket.A többes szám a törzskommentelőknek szólt, le a kalappal nagyon szórakoztatóak voltatok ti is, de csak szigorúan Hajni után:))))

Drogon 2011.05.09. 19:12:12

Én is köszi Hajni, bár sokat ríttál és nyűgőttél, én magamat adom és őszintén sokat kacagtam az öffeken és kommenteken. Köszi, hogy feldobtad a délutánokat.

Most azon parázom, hogy mi lesz 7-8 óra között :S

Könyvet nem olvasok, abban nincsenek S-képek.:(

Anija 2011.05.09. 19:12:45

Kedves Hajni! En is csatlakozom az elottem szolokhoz, ezer es ezer koszonet, feldobtad a mindennapjainkat, habar nem kommenteltem soha. En kulonosen orultem neki, mert ezt az evet kulfoldon toltottem es mar alig vartam, hogy megird az utolso bejegyzest, mert az azt jelentette, hogy mehetek haza. :) Szoval koszonom szepen. :)

sogeking 2011.05.09. 19:12:56

Szandikának nincsenek mellbimbói :D

LacKoLa 2011.05.09. 19:14:28

HH: Király volt olvasni a hogyvoltokat, sok kukába baszott percet megspóroltál nekünk az összefoglalókkal, köszönjük! :)

Más:
Egy hirtelen görgetés után Szandi éjszakai képétől majdnem leestem a székről.

rianna 2011.05.09. 19:14:56

legyetek belevalók, én adom a hozzávalót:))))) (by gombi)

@beebeer: azbiza.

@sogeking: :DD

sogeking 2011.05.09. 19:16:35

ez mekkora, Ildi kimaradt a válogatásból :DDDDDDDDDDD

rianna 2011.05.09. 19:16:36

szegény tordas, kihagyták:D

rianna 2011.05.09. 19:18:55

mennyi mindenről lemaradtam...
oli évának : lelakott ikra:)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 19:19:41

de tré ez a videózás. Azt hittem beszélgetnek majd.

sogeking 2011.05.09. 19:20:36

@foxglove: nem, de pár tucat narancs ki van készítve oldalra, hátha szükség lesz rá

rianna 2011.05.09. 19:23:18

jaj de hányinger ez az olivér

sogeking 2011.05.09. 19:23:42

ebben a műsorban egyedül Laci zavart :)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 19:23:48

imádom Laci harcos hozzáállását:D:D:D:D:D

rianna 2011.05.09. 19:25:20

az lgt-s poénon vajon hány napot gondolkodott

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 19:25:22

Örömmel tölt el, hogy Évának még mindig rendkívül savanyú az ábrázata. Úgy látszik, nem sikerült hatni éjjel A Két Nagy Elmére. :D

Olivér egy görény.

sogeking 2011.05.09. 19:28:05

@MegLepke: Balázs az előbb mondta, hogy Lepke, mikroport :)

pocokpocok 2011.05.09. 19:30:44

@foxglove: én is kiszúrtam, lesz itt love story:)

rianna 2011.05.09. 19:31:25

@MegLepke: ja, valszeg az egész vv kreatív team gondolkodott ezen a rendkívül friss és újszerű beszóláson:)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 19:32:52

@pocokpocok: peeersze. Szerintem Oli max szúrná Anikót utána ágyő:)

2011.05.09. 19:33:08

@pushpang: Olivér tényleg olyan görényszerű, remélem Anikóban már megszólalt a hang, az a hang, ami boldogult leánykoromban (úgy a második világháború környékén) mi tagadás bennem is gyakran megszólalt, ilyesmiket szokott mondani: Te jó Isten, EEEZT A PASIT!!! EZ KELLETT NEKED? MIT LÁTTÁL BENNE, TE SZERENCSÉTLEN!!!

inmemancsi 2011.05.09. 19:34:26

Hajni én most érkeztem, szóval a receptekről nem is volt szó?:) köszönjük azokat is és pirulós smilet nem tudok itt nyomni, de mivel éppen spárgás pizzát eszem (isteni nem én csináltam:)) a spárgás rizottó recepjét még kaphatnánk?:)

ez a pizza nagyon jó a fele paradicsomos alap, spárga- parmezán, a másik fele spárga parmezán mascarpone szuper

inmemancsi 2011.05.09. 19:36:17

@beebeer: na ja, de szerencsédre neked nem játszák vissza 500 x azt, amikor odavoltál egy ilyenért:)) nem lennék anikó helyében

inmemancsi 2011.05.09. 19:37:51

ez a műsor mi egyébként, drámát próbálnak sűríteni a pocsolyából

foxglove (törölt) 2011.05.09. 19:38:50

milyen faszságokat narrálnak már basszus???

sogeking 2011.05.09. 19:38:56

férfias ez a lila kötött sapka

2011.05.09. 19:39:14

@inmemancsi: Ja, milyen kínos lenne. :DDDD
Sajnálom Anikót, tudom sokan nem szeretik, de azért azt valljuk be, Anikó nőben klasszisokkal jobb, mint Olivér férfiban. És akkor még Olivér jelleméről (annak hiányáról) nem is beszéltem.

inmemancsi 2011.05.09. 19:40:48

ez a póthaj mizéria, minek anikónak is póttincs

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 19:42:10

Gombinak szerintem nem idegen ez a nőneksminkelem magam lófasz.:)))

rianna 2011.05.09. 19:42:18

ki is szokta mondogatni, hogy éva csak maga elé köpött? :)

inmemancsi 2011.05.09. 19:42:30

ezért az alámondó szövegért valaki még pénzt is kapott??

sogeking 2011.05.09. 19:44:43

én is előveszem a harcos énem

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 19:44:48

@inmemancsi: amúgy kevés haja van, amiről persze nem tehet, úgyhogy szerintem jól áll neki ez a dúsítás!

inmemancsi 2011.05.09. 19:44:50

@beebeer: olivér minősíthetetlen - erre szoktam mondani, hogy olyan bunkó, hogy az már egyéniség

sogeking 2011.05.09. 19:46:38

arról azért megnéznék egy kisfilmet, mi van most a pénzzel

inmemancsi 2011.05.09. 19:47:12

@Ayesha: ez tiszta kurvás már a segget majdnem verdeső haj, azért még nem kopaszodik:)) természetesen jobb szerintem.

2011.05.09. 19:48:02

@inmemancsi:
"A csinnadratta azonban még korántsem halkult el a Való Világ villája környékén, sőt, az RTL Klub még egy lapáttal rátesz. Nagy Alekosznak egyelőre biztosítják médiás utóéletét, méghozzá egy újabb reality-vel. A következő kreált helyzetben nőt keresnek a görög versenyzőnek, így fölözik le a bugyogó érdeklődést, amiből nem csupán a csatorna és Nagy, hanem a süllyesztőtől rettegő VV-Olivér is profitálhat. A Való Világ előtt zenei adók rétegműsoraiban megfordult férfi - bár a villalétet nem sokáig bírta - meglátta Alekoszban a fantáziát, így kintről kezdett kampányba a győzelméért és - nem mellesleg - saját médialétének fenntartásáért."

Ez a HVG (!)-ben volt, mellesleg a standupos Dombóvári is igen érdekeseket mond. :)

hvg.hu/panorama/20110509_Valo_vilag_termeli_a_telejosdasokat

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 19:48:23

Érdekelne, hogy ha Szandika annyira megrühellte Alekoszt és Évát, akkor mi a jó büdös gennyes kóchengeres farkamért szurkolt nekik???????

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 19:49:42

@inmemancsi: nekem tetszik így, bár a saját hajával se volt bajom.

foxglove (törölt) 2011.05.09. 19:49:54

@Ayesha: ez költői kérdés volt, remélem:)

rianna 2011.05.09. 19:50:03

szandi egész jól néz ki

Drogon 2011.05.09. 19:50:39

@inmemancsi: Anett a leggázabb a kopaszpodásban.

rianna 2011.05.09. 19:51:53

@perpetum: pszt, csak halkan, nehogy sogeking meghallja:)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 19:53:34

@foxglove: hogyne:) értem én a barátság lényegét:))))

sogeking 2011.05.09. 19:54:49

best of talajtorna

@rianna: mííít?

inmemancsi 2011.05.09. 19:55:15

@beebeer: hát köszi, bár én maradok a véleményemnél olivér szót nem érdemel:))

inmemancsi 2011.05.09. 19:56:53

@perpetum: fú nála én mindig megaka dok az arcán -valahogy nagyon fura feje van szégyellem, de nem tőlem ered a szakkifejezés: holdvilágképű..- a haja már mindegy is:))

rianna 2011.05.09. 19:57:11

@sogeking: valaki rosszat mondott anettre:)

sogeking 2011.05.09. 19:58:24

@rianna: kicsit én is kopaszodok, úgyhogy nem gond :)

Gigi most lebukott

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 19:59:17

@inmemancsi: pedig még a Constance Carroll cégnek is modellkedett fénykorában:))))))

inmemancsi 2011.05.09. 19:59:58

@rianna: na ne árulkodj:)) szóval inkább azt mondd meg légyszíves, hogy máshol is a világban az van, hogy a vv hősök természetesnek veszik, hogy nekik a médiában a helyük a real world után??

inmemancsi 2011.05.09. 20:03:07

@Ayesha: hu miket tudtok, én nem is tudtam, hogy volt fénykora:)) -na jó

azt hittem ez a szembesítés olyan lesz, hogy bejátszák a hátuk mögött egymásról mondott legszemetebb szövegeket és megtépik egymást

ruzs54 2011.05.09. 20:03:51

éva reggel óta ugyan abbban a ruhában van.

loverain 2011.05.09. 20:04:22

Én is végig olvastalak kedves Hajni, bár sskk nem szóltam hozzá.
Csak szeretném megköszönni azt a sok szép pillanatot amit okoztál az elmúlt hónapokban!
Nélküled biztos nem néztem volna ezt a rakás fost.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 20:05:10

Na, hát Olivér jeleneteinek a bejátszásától majdnem lerúgtam a tévét a helyéről. Csak azért nem tettem, mert akkor megint kezdhettem volna előröl az adóspapírjaim összekaparását.

sogeking 2011.05.09. 20:05:56

@ruzs54: sőt, Ani ebben a ruhában párbajozott

rianna 2011.05.09. 20:06:45

@inmemancsi: :P a jellemzéseddel egyetértek, sőt, pár napja itt le is írtam, hogy holdvilágképű:)) Csak hogy magamra is árulkodjak *blush*

Kelet-Európában mindenképp, itt a legnagyobb az a vágy, hogy érdemi munka nélkül sokat keressen az ember. De szerintem máshol is ilyen lehet...

sogeking 2011.05.09. 20:07:01

@ruzs54: sőt, Ani ebben a ruhában párbajozott

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 20:07:12

@inmemancsi: hát még rééééégen, amikor villalakó volt:)))

frea 2011.05.09. 20:07:37

Boglya nagyon lapít, és nagyon öreg ma!

sogeking 2011.05.09. 20:08:03

deja vu érzésem van a kommentekkel kapcsolatban :)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 20:08:32

ha ezekre a nőkre azt meri mondani Alekosz, hogy felső kategóriások, én...én...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 20:09:09

Mi van, mindenki szőkére festette magát Éva után?

sogeking 2011.05.09. 20:09:11

félelmetes ez a szemüveges csaj

Balázs azt sem tudja ki kicsoda :)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 20:09:24

jéjjjzusmária, milyen nők ezek? nekem hasonló lábam van mint a jobbról a 2.nak, és rég tudom hogy MINIT SOHA!!!

frea 2011.05.09. 20:09:49

@Gee Halen: Igen, irritáló egy figura!Talán a röhögése a legundorítóbb.

2011.05.09. 20:10:24

Jesszusom! Nekem van pont ugyanilyen affektálós majom unokatestvérem, mint ez a szemüveges!!!!

B.Andita 2011.05.09. 20:10:25

Nézitek a műsort? Hát, ha az a lány 18 éves, én vagyok Angelina Jolie.

2011.05.09. 20:10:40

ezt a sok iq-harcost alek női között, már most sajnálom Hajnit, hogy ezt néznie kell :))

rianna 2011.05.09. 20:11:21

@foxglove: az ő világában lehet, hogy azok:)

a bal szélső kék ruhás lesz az első kieső, megjósolom, kérjétek számon

sogeking 2011.05.09. 20:11:24

Demcsák Zsuzsi is jelentkezett?

inmemancsi 2011.05.09. 20:12:01

ezeket a rongyokat honnan vették??

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 20:12:54

Mindenki szerint igazi nő kell Alekosznak.

Szerintem pont hogy nem.

Egy guminő például csodálkozó tekintettel, tátott szájjal végighallgatná minden monológját, és akkor adná oda magát, amikor csak óhajtaná.

2011.05.09. 20:13:07

@B.Andita: azt senki nem mondta, hogy 18 éves, csak hogy most érettségizik :D

Trevlovics 2011.05.09. 20:13:16

nem lesz valami kommentes tippverseny, hogy ki szerint melyiket kapja meg, vagy kapja meg először alekosz? :)

2011.05.09. 20:14:17

Gyerekek! Én most kezdem sajnálni Alekoszt!

rianna 2011.05.09. 20:15:18

azért lehet az alsó határokat még feszegetni:)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 20:15:44

@beebeer: megérdemli ezeket a luvnyákat, micsoda költői igazságszolgáltatás ez!

Trevlovics 2011.05.09. 20:15:54

@beebeer: micsoda?? alekosz belenyúlt a tutiba :D

B.Andita 2011.05.09. 20:15:55

Ó, egek! Ha Balázs vezeti, ez igen vicces műsor lesz.

2011.05.09. 20:15:57

@Trevlovics: csinálhatnánk mi is. Mindjárt van egy tippem is: a hotdogos!

2011.05.09. 20:16:24

@beebeer: ugyan, legalább kicsit kipróbálhatja magát a fasz másik végén is ;))

ez az orosz óriásdomina, wow :D

B.Andita 2011.05.09. 20:16:50

A sárgaruhás lyánynak ott maradt egy varjú a fején!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 20:16:56

Szerintem Alekoszhoz illenek a 90-es iQ-jukkal... összesen.

inmemancsi 2011.05.09. 20:17:05

@rianna: na, tudtam, valaki eltalálta a megfelelő jelzőt:) te jó ég ezek együtt,ezekben a rongyokban..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 20:17:33

Nahát, mindegyik nő milyen vastag darab... Alekosznak az ilyen típusúak tetszenének? Biztos nem véletlenül válogattak ilyesmiket.

2011.05.09. 20:17:45

@Trevlovics: Ezt most komolyan? Neked van aki tetszik? Vagy majd az egyéniségük alapján? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 20:18:14

Alekosz "nagyon" meglepett.

Annyira mű ez a beszélgetés, hogy az fájdalmas.

rianna 2011.05.09. 20:18:14

az idősebb nő, akinek volt már görög férje, itt volt? nem láttam...

inmemancsi 2011.05.09. 20:18:20

nahát ez a szerencsétlen alekosz nem jó színésznek (sem)

2011.05.09. 20:19:53

@rianna: "az idősebb nő, akinek volt már görög férje"

Úristen! Én azt hittem, az transzvesztita! :)))))

sogeking 2011.05.09. 20:20:20

én a rózsaszín cipősre, és a pulp fiction sztájlra szavazok :D

2011.05.09. 20:20:28

figyeltétek a villába másodikként bevonuló csaj járását? na ezen se volt még magassarkú :D

frea 2011.05.09. 20:20:37

Ennyi hülye libát!

B.Andita 2011.05.09. 20:21:00

Ha ezek is sikongatni fognak, amikor beérnek a villába, én nemtom micsinálok...

Ancilla 2011.05.09. 20:21:30

Úristen! Ezeket a nőket Olivér válogatta? Honnan?

frea 2011.05.09. 20:22:19

@beebeer: Úgy kell nekik!Ezeknek okos az Alkoholosz!

inmemancsi 2011.05.09. 20:22:51

ez volt a műsor vagy mi?

frea 2011.05.09. 20:23:11

@Ancilla: Öröm lesz nézni, amikor megtépik egymást!

B.Andita 2011.05.09. 20:23:13

@Ancilla: Elővette noteszát. Gondolom én.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 20:23:25

@ruzs54: "éva reggel óta ugyan abbban a ruhában van."
Az hagyján, de vasárnap reggel óta nem is fürdött.

2011.05.09. 20:23:28

@Ancilla: Direkt casting volt, felment egy-két társkereső oldalra, ott nézte ki őket és jöttek.
Szerintem, azért egy-két pornós is be-becsúszott, legalább is a bénán feltöltött szájút (a virslis) pornósnak tippelem.

frea 2011.05.09. 20:24:58

@pushpang: Hol vannak a kukás zsákjai?

foxglove (törölt) 2011.05.09. 20:25:47

Olivér ízlését magyarázza a kijelentés, amit a silent partyn tett Aleknek ("sokáig azt sem tudtam..."-kezdetű)

frea 2011.05.09. 20:26:19

@Gee Halen: Tudtam mindig, hogy optimista vagy!D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 20:27:07

@beebeer: te, az a jobb szélső magas, fekete hajú guminőkiborg-szerű, az... az mi volt?!
Az adás nagy részéről lemaradtam, csak az első négyet meg az utolsó nagy felvonulást láttam.

velorexapáca 2011.05.09. 20:27:32

@pushpang:

már megint az a fura izé, az a szappan.. zaklatod vele szegény évát..
ha szappanos kézzel fogná a poharat még kicsúszna a kezéből..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 20:27:59

@frea: lepakolta Ádámnál, aki most otthon fuldoklik a szagoktól. :D

rianna 2011.05.09. 20:28:00

@beebeer: átoperált, transzvesztita, vagy hasonló jelentkezett, de nem került be. Feltételezvén, hogy aki a promóban szerepelt, már benne van a 16-ban, azt gondoltam, hogy nő:)Nah.

@frea: kinn vannak a stúdió előtt a folyósón.

2011.05.09. 20:29:29

@pushpang: ha a nagyon magas, akkor annyit tudunk róla, hogy orosz. Kissé dominaszerű jelenség.

2011.05.09. 20:30:47

@foxglove: sokáig azt sem tudtam - ez milyen monológ volt? Nem vagyok képben.

inmemancsi 2011.05.09. 20:33:44

robbanószer kereső kugya:))

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 20:33:59

@beebeer: és olyan, mintha parókát viselne. Nem valami nőies szerintem...

amúgy meg lehet, hogy autózgatott kicsit a rákospalotai szemétégetőnél, kasztingolni.

iwen 2011.05.09. 20:35:46

Hajni, lesz hogyvolt Alekosz nőkereső műsoráról?

foxglove (törölt) 2011.05.09. 20:38:46

@beebeer: Nem tudom pontosan idézni, de a sokáig nem tudtam, hogy milyen a gyönyörű nő, mert csak az Enikőt ismertem féle monológra gondoltam.

inmemancsi 2011.05.09. 20:39:03

évának szerencséje, hogy szelektív a látása, hallása, és az agya is:))

Hódos Hajnalka 2011.05.09. 20:39:57

Egyszerre válaszolok mindenkinek mert nem szeretnék senkit kihagyni, köszönöm szépen!

Meglepke, neked én tartozom hálával az éjszakai tollasbálas közvetítésekért! Is. :))

Az új műsorról elöljáróban pedig csak annyit, aztakurvahétszencségit! :DDD

rianna 2011.05.09. 20:40:33

a requiem for a dream zenéje alekinnyónak? ekkora pazarlás:(((

sogeking 2011.05.09. 20:40:52

@Hódos Hajnalka: köszi a posztokat,
most már hiába bánod, hogy nem jelentkeztél az Alekos műsorba :)

Trevlovics 2011.05.09. 20:42:27

Remélem a csatorna leszarja az ortt-t és nagyon lemegy kutyába, ha finomkodnak, semmi értelme ennek a műsornak, viszont úgy üthet :) olyan műsort akarok, amit még én is letagadnék az ismerőseim között, hogy nézem :)

velorexapáca 2011.05.09. 20:43:08

@pushpang:
miért,Te neeeem így látod? ;-))

2011.05.09. 20:43:08

@foxglove: ja, most már beugrott. Jó lehetett Enikőnek ezt hallgatni. Kicsit leértékelte Alekoszt szerintem ezzel a castinggal, Alekosz-féle figura van a tágabb baráti körünkben, marha szarul néz ki, és nála sokkal jobb nőket fikáz folyamatosan, Angelina Jolie-ra vágyik szerintem, csak nincs meg hozzá az adottsága. :)

velorexapáca 2011.05.09. 20:44:51

@Hódos Hajnalka:
Hajni, köszönöm, köszönöm, és köszönöm..

..és természetesen kíváncsian várom a következő posztokat:-)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 20:45:00

@beebeer: én alapvetően úgy látom, hogy a férfiaknak sokkal, sokkal nagyobb önbizalmuk van, mint a nőknek. Még akkor is, ha nagyjából egy pondróra hasonlítanak, és lehetetlen elvárásokat támasztanak a nőkkel szemben. Sok ilyen pasi van.

nosce 2011.05.09. 20:46:15

asztaaaaa, a testvérpár bevállalná Alekot hármasban is , lesz itt mi szem száj, kéz, lábnak ingere :) és választhatja is őket :)

rianna 2011.05.09. 20:47:27

@Trevlovics: én is ilyenre számítok. A VV-t még szporadikusan bevallottam, de ezt biztos nem fogom:)

inmemancsi 2011.05.09. 20:47:27

@Ayesha: hát nekik egyszerűbb a dolog, egy fokkal szebbnek lenni az ördögnél:))

nosce 2011.05.09. 20:48:25

Hajninak meg köszönet a sok lefelsőbbszinteken hogyvoltokért :)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 20:48:32

@beebeer: egyértelmű, nagyon sokszor hallottuk mi is, hogy pont azt kifogásolta, hogy a középszerű nőkből van már elege, és igazi (felső kategóriás) luxusnőket szeretne. Ezek a trollnők a legnagyobb jóindulattal is középszerűek.

frea 2011.05.09. 20:49:02

@Ayesha: Mit fognak ezek a nők tenni ezzel a csóróval?Lehet, hogy túl se éli!

frea 2011.05.09. 20:49:44

@foxglove: Nagyon sok jóindulattal!

nosce 2011.05.09. 20:53:19

@Trevlovics:
ha Alek feleolyan pinabubus mint mutatja magát, akkor lesz itt 18-as karika bőven, de az egy kérdés h mennyire lesz szórakoztató, mert azokat a jeleneteket nem adhatják le főműsoridőben, anélkül meg unalmas x@r lehet...

frea 2011.05.09. 20:53:57

Alekosz, az isteni testű hellén!Na neeeee!!

B.Andita 2011.05.09. 20:54:30

Csak mondom, a piros ruhás érettségiző 1992-es. Pedig már érettnek néz ki. Nem gondoltam volna 26-28-nál egy perccel sem öregebbnek :-)))

2011.05.09. 20:55:01

@Ayesha: szerintem meg éppen hogy nincs önbizalmuk, a kudarcot akarják talán ilyen előzetes fikázással megmagyarázni.
Persze azért az is előfordulhat, hogy baromi jó ízléssel vannak megátkozva.

frea 2011.05.09. 20:55:27

@nosce: Szerintem szövegelni fog, meg szívózni!Előre frászt kapok az okosságtól!

ruzs54 2011.05.09. 20:56:27

@pushpang: ma már a reggeliben, az újágoknak,a sztár chat-en,a blikk tv-nek a félkettő műsorban mindenhol lenyilatkozta hogy éjjel 2-től 5-ig sexelt ádámmal.ha máshol nem is de aggét tán csak megmosta?:-)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 20:57:26

@hullámpapír: pontosan!

a másik kedvencem, amikor attól rettegnek, hogy egy homoszexuális majd jól megpróbálja őket elcsábítani:)
erre válaszom az volt (amikor ismerős mondta): "azért ők is lehetnek válogatósak, nem?":))

2011.05.09. 20:57:37

@foxglove: középszerűek igen, de kellő mennyiségű pálinka után.... :)
Én várom azt a pillanatot, mikor Éva bedobja magát, ha esetleg mégis lenne komolyabb kiválasztott. :)

B.Andita 2011.05.09. 20:58:06

@frea: Meglásd, majd jól elkápráztatja ezeket a csajokat a felsőbb rendű dumájával. A fele nem fogja érteni, a másik fele meg úgyis mindegy...

2011.05.09. 20:58:24

@hullámpapír: "szerencsétlen Veronika (a virslis csaj), ha nem lenne így elbaszva a szája, és sugározna némi értelem a tekintetéből, olyan csinos lehetne :)"

DE NEEEEEM!!!!!!

ruzs54 2011.05.09. 20:59:06

@beebeer: alekosz is fikázta a villás csajokat a jakuziban olivérnek a ckm fotózáskor.

B.Andita 2011.05.09. 20:59:44

@ruzs54: Lehet, Ádám is a nefürgyéle kaszthoz tartozik. :-)

nosce 2011.05.09. 20:59:44

@frea:
igen ha elkezd okoskodni, h hogy kell a poharat tartani meg ilyesmi faszásgok akkor kész lesz hamar a műsor, de reméljük (az itt agyonutált) olivér majd jól gádolja :)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 21:00:50

@Ayesha: @beebeer: én is ismertem ilyen csávót, rossz külsejű de cicababa-mániásat. Soha egy pillanatra sem fordult meg a fejében, hogy a kiválasztottjaival nincsenek egy súlycsoportban, de kritizálni ocsmányul kritizálta mindegyiket.
Nem kedveltem:)

ruzs54 2011.05.09. 21:00:52

@Trevlovics: jót nevettem :-)na az ilyenek miatt jó itt lenni

Ancilla 2011.05.09. 21:01:41

Kedves Hajnalka!

Köszönöm, hogy annyiszor megnevettettél, és annyi kellemes órát tölthettem el ebben a társaságban.

Azt hiszem, egy-két kivételtől eltekintve, akarva akaratlan a Te szemüvegeden át néztük ezt a műsort.

Nagyon jó kis csapat jött itt össze - bár a végére talán kicsit megfogyatkoztunk - ki ezért, ki azért nem tudott már gyakran írni, de posztjaidat mindennap elolvastuk.

Közben sok mindent megtudtunk Rólad is: hogy nagy focirajongó vagy, hogy a humorodat minden bizonnyal az édesapádtól örökölted, hogy van egy tüneményes, Pötyi nevű kutyád,hogy a nagymamád elbűvölően ízesen beszél, hogy remek háziasszony vagy, hogy hatalmas szíved van - és még folytathatnám tovább, mi mindenből állt össze számunkra egy roppant rokonszenves EMBER személyiségének körvonala.

És nagyon megszerettem a kommentelő társakat is. Fogalmam sincs, kihez milyen arc, foglalkozás, életkor, név tartozik, de egy idő után már szinte tudtam, milyen eseményre ki hogyan fog reagálni. Jó volt beszélgetni, vitatkozni, véleményt cserélni.

Sokat tanultam tőletek.

További szép estét!!
Azért nem búcsúzom, mert biztosan fog Hajnalka másik posztot kezdeni!!!

Nem oltjuk le a villanyt!!

2011.05.09. 21:02:36

@ruzs54: tipikus. Visszautasították, hát fikázza őket.
Azért az nagy baj, ha egy felnőtt férfi fotoshoppal rásegített képeken keresztül ismeri meg a női nemet. :)
Lehet, hogy igazatok van, egy gumibaba lenne a megfelelő jelölt, de annyira ronda gumibabák vannak.
Jut eszembe pár évvel ezelőtt láttam egy motoros srácot, a hátsó ülésen utaztatta a gumibabáját. :DDDDDD

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 21:03:14

@foxglove: kedvesemnek több ilyen barátja is van. Mondanom sem kell, hogy egyiknek sincs barátnője:))))

2011.05.09. 21:06:05

@hullámpapír: na a nagymamámnak kereke lett volna...... :)))))

foxglove (törölt) 2011.05.09. 21:06:25

@Ayesha: ja hát igen, az örök szingliség hozzátartozik a karakterhez, de kiszemelt mindig van.

inmemancsi 2011.05.09. 21:07:33

@Ancilla: igen, reméljük viszi a csapatot is:))

inmemancsi 2011.05.09. 21:10:21

@Hódos Hajnalka: köszönöm szépen, bár most ez a mascarpones spárgás pizza nagyon durva tömény volt:))

nosce 2011.05.09. 21:11:06

@Ayesha:
Azért Alek bár fikázta a csajokat, de Évának is azt mondta h örülne ha ilyen segget dughatna, szal azért annyira nem szállt el, meg különben is most már igazi gigaceleb lett az rtl zászlóshajója :)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 21:11:22

@foxglove: az egyik ilyen szingli máccsó pl feszt mutogatott képeket a barátomnak - látványosan bombázókról, akiket valszeg külföldi modellügynökségek oldalairól mentegethetett le:)))) - hogy "ő most éppen ezt oltja, szúrja" stb.:)))))))

ruzs54 2011.05.09. 21:11:49

@beebeer: ilyet én is láttam.te is csongrád megyei vagy?

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 21:12:17

@nosce: nem feltétlenül rá gondoltam:))))

inmemancsi 2011.05.09. 21:15:54

@foxglove: én meg ismerek egy olyat akinek mindenki gyönyörű, vagy csudaszép de tényleg:)) nagyon cuki az ürge, de ő sem teljesen komplett

foxglove (törölt) 2011.05.09. 21:17:20

@Ayesha::) az én ismerősöm állandóan (szigorúan) múltbeli (és így igazolhatatlan) szexsztorikkal állt elő: hogy szedték fel őt vadidegen bombanők egyéjszakás kalandokra:)

2011.05.09. 21:17:26

@ruzs54: majdnem!! :DDDD A családom Csongrád megyéből származik. :)
De a gumibabás motorost itt láttam a 8. kerületben (én a Józsefvárost képviselem itten). A gumibaba vörös hajú volt, talán ez alapján tudjuk azonosítani ezt az őrültet.

2011.05.09. 21:18:56

@inmemancsi: én meg ismerek egy olyat akinek mindenki gyönyörű, vagy csudaszép de tényleg:)) nagyon cuki az ürge, de ő sem teljesen komplett

Lehet, hogy nem komplett, de mennyivel szimpatikusabb! :)

rianna 2011.05.09. 21:20:15

Ezeket a nőket szerintem Alek eddigi tapasztalatainak és lehetőségeinek tükrén keresztül kell nézni. Ő mázsás és ronda csajokról beszélt, ehhez képest a mostaniakat legalábbis szintbeli előrelépésként tekinthetjük, ha nem is a legfölsőbb szintnek. Neki mindenképpen tetszeni fognak:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 21:20:21

@Hódos Hajnalka:
Hajni, én nem csak a vv-s írásaid miatt mondok köszönetet, hanem azokért a sajátos életképekért, amikben sok régi élményt és _hangulatot idéztél fel bennem_ (by Alekosz).
Várom az új posztokat, mert igenis lehet a szarból várat építeni.
Ja és Ződtakony forever. :D

nosce 2011.05.09. 21:20:33

@Ayesha:
""ő most éppen ezt oltja, szúrja" stb.:)))))))"

biztos miután fejben megvoltak neki, kézzel rásegített :) Nem volrak kicsit legyürve a képek ? :)

inmemancsi 2011.05.09. 21:21:56

@foxglove: az egyik legkedvesebb idézet einsteintől:

A képzelet fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.

de lehet, hogy ez érvényes rá: (ucs. einstein)

A képzelőerő mindennek az alapja. Ez az, ami bepillantást enged a jövőbe.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 21:24:05

@nosce: monitoron keresztül nem látszottak a gyűrődések:)
azóta is szánom a gyereket, a legfölsőbb szinteken.
@rianna: ebben igazad van, Lábak, mert azért legalább a középszert elérik a a csajok:)

inmemancsi 2011.05.09. 21:25:00

@beebeer: és ő nem is olyan csúnya, sőt, csak nem túl magas (ha 10 cm magasabb lenne legalább - elmehetne szívdöglesztőnek, gondolom akkor más lenne a hozzáállása). De tényleg üdítő, amikor mindig előadja, ez a lány gyönyörű, az a nő milyen szép, meg minden és aztán meglátod őket:)) sokkal kellemesebb ezt hallgatni

inmemancsi 2011.05.09. 21:26:21

@beebeer: fényképet nem csináltál? nyerhetnél vele word press fotót:))mindennapi élet kategóriában:))

MegLepke 2011.05.09. 21:28:37

@Hódos Hajnalka: :)) szeretettábor, léKkalácsot küldök:D

nosce 2011.05.09. 21:29:11

azért arra kíváncsi vagyok h Jerzy Évát érintő jóslata bejön-e..én nem adnék neki 3 hónapot :)

2011.05.09. 21:30:18

@inmemancsi: nem volt még akkor fotós mobilom! Sajnos!
Na lányok, fiúk én búcsúzom! Nem mertem nézni a Pool meccsét, de muszáj lesz, fél órája játszanak és 3:0-ra vezetünk!!!! :DDDDDDD
Most azon mérgeskedem, ha Dalglish csak 1 hónappal előbb jön!!!!!

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 21:31:23

építőtábor.
Az a kifejezés mit jelent? Mit építettetek ott, már aki eljutott ilyen helyekre.

lamb79 2011.05.09. 21:32:13

@Hódos Hajnalka:
Kedves Hajni, nagyszerű teljesítmény volt részedrol szinte minden nap blogolni az of-két. Reggelente a buszon ülve az emberek többnyire azon néztek hogy miért fulladozom a röhögéstől:) hv-t olvastam.
Lihegve várom az Alekosz-showrol az irasaidat! Annak persze örülök hogy a gyerekkori cimbim nyerte a műsort, de amikor ma este koccintok a kedves asszonysaggal ma este, egyet inni fogok rad is.

Lamb79

inmemancsi 2011.05.09. 21:33:53

@beebeer: gyere majd alekoszos blogra. ez az éden hotel se semmi

nosce 2011.05.09. 21:34:01

Aniko meg nem gyenge csaj, tegnap még visszahúzódva az Alek mögötti második sorban lapított, de ma már valahogy az első sorban Olivér mellett villantott, miközben Béciék hátul puffogtak... nem egy elveszett arc...az alapvető irányokat mindig elvéti de idejében korrigál és mindig odaér a topra...tehetség, nah

Trevlovics 2011.05.09. 21:34:53

most jutott eszembe, hogy ezt az orosznak mondott jelöltet cate blanchettnek öltöztették az indiana jonesból

lamb79 2011.05.09. 21:35:25

@lamb79:
- 1 ma este. Pedig meg nem is ittam.

varand 2011.05.09. 21:36:06

Szia Hajni! A Jerzy-Gigi szakítás fordításán még ma is sírva röhögök!:) Lehetne valamilyen hogyvolt bestof-ot összállítani!:)

ruzs54 2011.05.09. 21:36:27

@beebeer: én csak a guminőt láttam a hátamögött,a guminőhaját nem.,lehet hogy ez motorosok vicce:-)

nosce 2011.05.09. 21:37:17

@Ayesha:
"monitoron keresztül nem látszottak a gyűrődések:)"

jah hogy monitoron mutatta, ki se nyomtatta őket ? Akkor télleg csak futó kalandok lehettek, nem voltak igazán bensőségesek a kapcsolatok, ha nem hurcolta öket magával :)

rianna 2011.05.09. 21:43:13

megint lemaradtam a dr. csont elejéről:)

MegLepke 2011.05.09. 21:51:57

@Ayesha: Én is, de el fogok aludni hamarosan szerintem:(

rianna 2011.05.09. 21:53:25

@Ayesha: mostanában barátkozom az ncis-szel is, de azért a dr. csont sokkal jobb

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 21:56:49

@rianna: jjajjj én már unom ezeket...CSI ez, CSI az, CSISZ meg CSIPSZAR...mind tök ugyanaz:(

@MegLepke: *rásikolt Lepikére, hogy ne aludjon, hanem MIKROPOOOOOORT!!!!

MegLepke 2011.05.09. 22:00:33

@rianna: én arról leszoktam, mikor sokat ismételtek és csontékat jobban bírom.

@Ayesha: :DDD köszi:)))

rianna 2011.05.09. 22:01:06

@Ayesha: ja, a CSI-okra és is nagyon ráuntam, a katonás filmek meg általában nem érdekelnek, pl. JAG, stb.

Trevlovics 2011.05.09. 22:02:17

@MegLepke: istenem, lepke, csak alekosz feleségnek kellett volna jelentkezned... :)

miszerint 2011.05.09. 22:05:44

Hajni, KÖSZÖNÖM! zseni vagy! nagyon sok vidám percet szereztél!

Townsend 2011.05.09. 22:06:08

@Ayesha: Eljutottam építőtáborba. Zöldbabot szedtünk, meg komlót. Szervezett diákmunka középiskolásoknak láger körülmények között. Arra már nem emlékszem, hogy pénzt kaptunk-e.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 22:11:59

@rianna: életem értelme azért nézte a JAG-et hamvas kölyökként, mert az a barna nőci tetszett neki.:))))

@Townsend: áhhá. Szóval ilyen gyermekmunka:)))

mama ottmarad 2011.05.09. 22:16:21

Hajnalka, szipp... egyik szarból a másikba ;)
A felhozatal annyira masszív, hogy Alekot úgy elnyomják majd, mint a csikket. Úgy mondják, nagy szatyorba lehet jól pakolni :D
Nézni nem szándékozom, de olvasójegyet váltanék. Köszönöm. :)

MegLepke 2011.05.09. 22:19:18

@Trevlovics: SSKK!!!!

Most pedig aludjatok széken, holnap jövök! Jó éjt!

mama ottmarad 2011.05.09. 22:23:34

Kedves RTL!
Az a kérésem, hogy Olivér orrlikát a továbbiakkban, még az arcával együtt se mutogassátok premier planban, se alulnézetből, se felülről, se előzetes céljából, SSKK, jó?

Townsend 2011.05.09. 22:27:02

@Ayesha: A babszedéstől lerohadt a derekunk, a komlót nem tudom ismered-e, milyen alattomos. Amikor lerángatod a több méter magas támrendszeréről, elkerülhetetlen, hogy ne érj hozzá a szárához, mert pl. a nyakad közé esik. Este fürdéskor meg olyan volt, mintha csalánnal vertek volna egész nap. Szerencse, hogy nem volt meleg víz, mert akkor lehet, hogy halottak is lettek volna.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 22:27:34

ezaazzzz gyön a sóder:D:D:D

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 22:29:21

@Townsend: :( nem ismerem a komlót, de úgy vélem, ez az úgymond építőtábor inkább leépítő volt. Rabszolgatartás:(

egyáltalán miért volt ez a neve??

Albino Vernyul 2011.05.09. 22:29:48

@nosce: Szerintem az RTL komponalta az ulesrendet.. Aniko 100%, hogy nem ult volna magatol Oli melle.. Direktbe volt, hogy a bejatszasok utan, egy kepen mutathassak, hogy reagalnak..

mama ottmarad 2011.05.09. 22:35:34

Hajnalka, az avatarod :DDDD

A képekért hála S nek. A maiak nehezen jöttek le, biztos Lilu Magdianyus frizkója verte ki a biztosítékot.

Townsend 2011.05.09. 22:41:19

@Ayesha: Gondolom, a szocializmus építésére utaltak. Meg, lehet, hogy eredetileg tényleg építkeztek is. Amúgy tök jó volt, nyilván a fiatalságunktól. Naná, majd a komlótól. Ja, és rengeteg almát ettünk fáról, amiről azt mondták, hogy permetezve van. Szóval, kalandos volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 22:44:20

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
nekem ugyan éva a kedvenc lovaglópálcám, de csak nekem tűnt fel, hogy este csak "negatív összefüggésben" esett szó róla a kisfilmekben, élőben pedig simán ignorálták? asszem meg se nagyon szólalt az egész műsor alatt.

rianna 2011.05.09. 22:44:28

jó éjt ayi, jó éjt mindenki

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 22:44:46

@Townsend: értem:) most már megtudtam, hogy mi volt ennek a lényege:)

Nándusz 2011.05.09. 22:45:10

Köszi Hajni a sok szuper jó összefoglalót!

Townsend 2011.05.09. 22:46:53

@pushpang: Úgy néz ki, mint akit egy zsékategóriás akciófilmből szalajtottak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 22:47:52

@Townsend: a rendszerváltás után kiderült, hogy a tsz-ek és állami gazdaságok fellélegeztek, amikor vége lett ezeknek az építőtáboros agyrémeknek. A diákok több kárt okoztak egy-egy szüretkor vagy egyéb betakarításkor, mint a májusi jégeső.
Én szőlőt, almát, paradicsomot és hagymát (hogy az milyen büdös tud lenni, amikor rohad) szedtem. Traktorplatón konténerben taposni a szőlőt a ragacsban egész nap, na az se volt kéjmámor a legfölsőbb szinteken. Ha meleg volt azért, ha hideg, azért.

Townsend 2011.05.09. 22:48:45

@Ayesha: Úttörőtábor nem érdekel? Most coming outoltam, hogy azt is megjártam.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 22:50:02

@Townsend: ja, jó hasonlat. :)
Szinte várom, ahogy előkapja a combfixbe rejtett kalasnyikovot és rezzenéstelen arccal szarrá lövi Alekosz utazókocsiját.

Townsend 2011.05.09. 22:51:31

@pushpang: Ja, és ne hagyjuk ki azt sem, hogy 5-kor keltünk és busszal vittek a terepre. Ez egy bagolynak (én) maga volt a horror. De volt hangulata. Napfelkelte a komlósban. Hehe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 22:52:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: :D a kis nyomulós!

Jerzsi meg olyan ezen a képen, mint a saját megállító táblája - tudod, mint a Puhl Sándor a totózóknál.

nosce 2011.05.09. 22:55:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Szerintem az RTL komponalta az ulesrendet."
ez is lehetséges, bár Olivér kisegítette a kínos válasznál "bezártság miatt"....az is levehető volt h Gigi szeretett volna az első sorba diffundálni, már tegnap este is ott lógott Alek nyakán (oda is köszönt h szia Gigi), de a tesó visszahúzta...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 22:55:44

@Townsend: hát, én még sose szedtem ipari méretekben komlót, de emlékszem, hogy nagymamámnál a tornácot mindig azzal futtatták be. Sokáig kísértő rémálmom volt, hogy be kell alá/közé mennem a begurult labda után.
A szagát azóta se bírom és tényleg olyan, mint a csalán, meg valahogy ragad is. váááá...

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 22:58:37

@Townsend: dehogynem. Minden érdekel ezekkel kapcsolatban. Ugyanis 89 őszén lettem általános iskolás és fel voltam háborodva hogy én már nem lehetek semmi ilyen!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 23:01:45

@Townsend: és hát igen, másnaposan kurva szar 5-kor kelni. :D

nosce 2011.05.09. 23:03:45

@pushpang:
Ha ez az Olga elkapja Alek magyoróit, földi mogyoró lesz belőle :)

Nyugee 2011.05.09. 23:04:46

Drága Tüci!
Nem hiába szeretlek.
Jó kertész lennél, a trágyából is tudtál élvezhetőt kihozni.

Gyógyegér

Townsend 2011.05.09. 23:06:21

Nem indítunk nőtotót?
Szilvia, Éva, Veronika a tippem az utolsó 3-ra.
Első kiesőkre: Ágnes, Orsolya, Barbara.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 23:08:25

@Townsend:

utolsó 3: Brigitta, Barbara, Éva

első kiesők: Szilvia, Magdi, Andrea

2011.05.09. 23:10:31

Tudom, hogy errefelé nem fociszerető népek járnak, Hajni meg nem néz angol focit, de meg kell osztanom veletek: nyertünk, és nem is az 5:2 a csúcs, hanem a JÁTÉK! Ezért szerettem bele anno a Liverpoolba és ezt hozta vissza Kenny Dalglish.
Ez nemcsak a fociról szól, dilettáns vezetés a gödör mélyére visz, annyira, hogy elhiszed, szar vagy, fos 9-es, sőt fos 12-es, aztán jön valaki, aki visszaadja a hited, magadban, meg a csapatban és megtörténik a csoda.
Na, jó, megyek sírni.... :)

Szerénke. 2011.05.09. 23:11:06

Sziasztok!
Kicsit későn futottam be (fos Autocad).
Hajninak én is nagyon köszönök mindent, nagyon örültem, mikor ide eltaláltam. Nem búcsúzkodok, mert jön ez a jó kis Alekosz műsor. Mellesleg megy a Cool-on az éjszakai.

Elolvastak a kommenteket, megint könnyesre röhögtem magam.:D

Megint leadják, mikor Alekosz 'először' megtudta, hogy lesz a műsora...:D

Townsend 2011.05.09. 23:11:06

@pushpang: Nem lehetett piát szerezni azon a prérin. Bácsalmás táján, ha jól emlékszem. Magunkkal meg nem vittünk. Nem voltunk annyira elővigyázatosak.

Szerénke. 2011.05.09. 23:12:13

Éva még mindig a párducmintás felsőben feszít...:D

Micsoda bájolgás... broáááfff

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 23:18:48

@Szerénke.: ne bántsad már mindig:) ha egyszerű fekete garbó lenne rajta, akkor azt szólnád le, te kis huncut:P

genevieve 2011.05.09. 23:19:07

gigi, ani, szandi és éva az alekosznakvalóban:-D

storizgatnak alekról:-)

éva még mindig abban a polóban...

Hajninak pedig kössz mindent:-)

Townsend 2011.05.09. 23:20:28

@Ayesha: Tata-Tókert, Balatonkenese volt a két úttörőtábor. Tatán csak kirándulni lehetett, fürödni nem, de akkor még nagyon vadregényes volt a tópartami nagyon tetszett. Kenesén meg a Balaton.

Szerénke. 2011.05.09. 23:21:22

@Ayesha: Más írta máááááá, én csak azért írtam naaaaaaaa.:P:D

Amúgy mi van má??? Boldogság van? Csak ennyit írjál!!!:D

@genevieve: Iszonyat cukikán beszélnek egymással, tök gáz.:D

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 23:22:07

@Townsend: reggeli torna volt, vagy az csak urban legend?:)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 23:23:41

@Szerénke.: semmit nem tudok még, remélem lesz:)

genevieve 2011.05.09. 23:23:56

@Szerénke.: éva meg van illetődve a két műsorvezetőtől:-)

Szerénke. 2011.05.09. 23:24:10

@Ayesha: Már megijedtem, hogy lemaradtam valamiről.:D De akkor még nem.

genevieve 2011.05.09. 23:24:50

most mutatják ahogy bevonulnak a csajok a villában..

ÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN!!!!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 23:25:04

olyan a villa most, mint egy tyúkudvar, ahogy zsizsegnek és járkálnak le, fel a nők. Borzalom :D

Szerénke. 2011.05.09. 23:25:26

@genevieve: Én kész vagyok attól, ahogy nyal nekik... Anim, meg Gigike, meg minden...:D

Érdekes lett villa...:D

genevieve 2011.05.09. 23:27:04

évától fél év alatt nem hallottam ennyi bocsánatkérsét, mint ebben az 5 percben:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 23:27:42

@genevieve: éva most milyen kis illedelmes mi? :D
Közben úgy fényezi alekoszt (és persze saját magát és tántoríthatatlan barátságukat), hogy biztos vagyok benne, még mindig reménykedik, hogy benyalhatja magát valami zsírosabb pozícióba is.

Szerénke. 2011.05.09. 23:28:03

Ott a várnyúúús fejű (ma ezen röhögtem a legnagyobbat :D).

Townsend 2011.05.09. 23:28:45

@Ayesha: Tényleg volt. Persze jó korán. Meg zászló fel-le vonás. Meg beosztás a tábori konyhára mosogatni. A barátnőm kihányta a belét a nagy zsíros bödönök látványától. Nekem a fiú mosdó takarítása jutott. Nem részletezem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 23:29:38

@Szerénke.: @genevieve:
Elvakultságotokban elfeledkeztek arról, hogy ÉVA ŐSZINTE!

genevieve 2011.05.09. 23:29:49

@pushpang: ki hinné most el róluk, hogy 2 napja még utálták egymást?:)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 23:30:51

én már kicsit untam itt a vége felé azt, h mindenkinek mindig ugyanazokat a dolgokat hozták fel, mint "ejnyefaktor". Pl kurva unalmas volt 75x megnézni Éva köpését, Jerzy Anikó-szitokjait...
különösen az agyamra ment, hogy MMKK felhánytorgattak mindenkinek mindent, tehát SSKK nem lehetett lezárni semmilyen régi sérelmet.

skorpioqueen 2011.05.09. 23:30:52

@Ayesha: Kétszer jártam meg én is az építőtábort, Balatonaligán és Vaskúton / Baja mellett /. Nem fizettek, de munkaverseny volt. Extra kirándulást tehettünk Bajára.Babot szedtünk, gyümölcsöt válogattunk. Barackot, almát, mikor mit.
Különben én is mindig olvastalak Titeket, csak ritkán írtam, mert sokszor nem volt kedvem vitatkozni Éva miatt, én ugyanis neki szurkoltam.Jókat derültem a posztokon és a hozzászólásokon egyaránt, lehet, hogy a következőben jobban aktiválom magamat. Mindenkinek további kellemes időtöltést kívánok, Hajnalkának pedig sok türelmet és kitartást a következő műsorhoz.

Szerénke. 2011.05.09. 23:31:25

@pushpang: Most megyek és megkorbácsolom emiatt magam...
:D

Éva, ne szakértőzzél!!!:D

lamb79 2011.05.09. 23:31:30

@Townsend: Kenesei uttorotaborrol kedves emlékeim vannak. A régi nyaralonk egy utcával feljebb volt, egész nyáron a tábor körül lógtam, mindig voltak alkalmi ismerősök. Idén megint Kenesen fogok nyaralni, szerintem ez a legjobb hely a Balaton körül.

Szerénke. 2011.05.09. 23:31:55

A virslist már szapulja a Szandika...:D

Trevlovics 2011.05.09. 23:33:19

szandika szerint alekosz leecseteli a festőnő torkát

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 23:34:13

@Szerénke.: azt én is szapulnám:))))

Virs Lee.

genevieve 2011.05.09. 23:34:14

tyűűűűű a mindenit, lesz miről irnia hajninak szerintem:-DDDD

Szerénke. 2011.05.09. 23:37:26

@Ayesha: Én csak azon vagyok meglepődve, hogy még mindig nem kapott valami baromi magas összegű bírságot az RTL az arcába...:D

Mikor este 7-kor közölte a maca, hogy neki virsli kell...:O

Közben bekapcsoltak a villába és valami hihetetlenül magasröptű eszmecsere folyt...:D

@genevieve: Asszem fetrengeni fogunk a röhögéstől. Ráadásul ez jobban össze fog kovácsolni mindenkit, mert egytől-egyig gázak.:D

genevieve 2011.05.09. 23:38:18

most olvastam, hogy már castingolnak a hotel éden2-re....évának nem lesz ideje alekoszra:-D

Albino Vernyul 2011.05.09. 23:38:54

@nosce: Humm.. Beci elment a kocsiert..;)

genevieve 2011.05.09. 23:40:40

@Szerénke.: van benne igazság:-)

bár biztosan lesz egy-két elvetemült rajongó:)

kiváncsi vagyok peti-csének melyik csaj jön be?:)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 23:41:25

@Szerénke.: bizony, itt nem lesz favorit:)
na jó, most segget csinálok a számból, mert a Benkőben tesómmal erősen Edit asszony-pártiak voltunk, mert őt találtuk a leggázabbnak:D:D:D:D

genevieve 2011.05.09. 23:41:35

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ja, aleknak már nincs meg a nyeremény autója:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 23:42:02

@Szerénke.: ma jó fej leszek; nem kell korbács, elég ha párducmintás felsőt húzol és hemperegsz 3-at a szobában.

De hová tűnt Peticsé?!

Szerénke. 2011.05.09. 23:42:33

@genevieve: Júúúj, tényleg!:D Na neee, már csak nem...:D
Bááááááááár, ki tudja.
Lassan elporoszkálok fürdeni, mert a mai nap már kisült a szemem a géptől!
Mindenkinek nyugodalmas, Alekoszmentes éjszakát kívánok!:D

genevieve 2011.05.09. 23:42:40

@Ayesha: a mostani bejátszásban egy hidrogénszőke csaj beszélt a másikhoz és 1 perc alatt 10-szer mondta ki, hogy de ugye érted....

Townsend 2011.05.09. 23:43:29

@lamb79: Bennünket meg felküldtek a faluba, hogy a legidősebb emberrel készítsünk interjút. Asszem az én ötletem volt, hogy találjunk ki egy történetet és inkább csavarogjunk.

Szerénke. 2011.05.09. 23:44:44

@Ayesha: Az sajnos kimaradt az életemből, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez lesz legalább olyan jó.:D
@pushpang: Bakker. Hát most majdnem leestem a székről, akkorát nevettem.:DDDD
Nincs párducmintás, de most eskü hempergek neked a földön, 3x, oda-vissza....................................................Megvolt. Sajnos közben lefejeltem a széket, de megérte.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 23:45:08

@genevieve: akkor az Edit asszony volt. Vagy a lelki társa.

@Townsend: micsoda program:D

nosce 2011.05.09. 23:45:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul: @genevieve:
"a, aleknak már nincs meg a nyeremény autója:-)"
Mire Alek végez a csajokkal lehet már a lakása se lesz meg, Éva beköltözik Ádámmal :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 23:46:48

@genevieve: nincs meg? Ez most poén, vagy lemaradtam valamiről?

Vajon lesz online?

genevieve 2011.05.09. 23:47:01

@nosce: ja, mert szegény évának nincs hova mennie....tényleg kiváncsi leszek, hogy ez a nagy barátság mennyit bir ki?

foxglove (törölt) 2011.05.09. 23:47:02

Összegezném:
- Jerzy megverte Évát a fináléban
- Aleket, aki luxusnőkre éhezik fél éve, összezárták 16 iszonyat trollnővel
- Anikó és Gigi műsort vezetnek, ahol Éva max vendég lehet.

Bevallom, bűnös élvezetet lelek az utóbbi pár nap fejleményeiben.

nosce 2011.05.09. 23:47:07

@Trevlovics:
szandika csak ne irigykedjen ecsetelhetett volna ö is :)

genevieve 2011.05.09. 23:48:56

@foxglove: igen, holnap már zsófi és zsuzsi lesz a vendég:-)))

viszont gigi meglepően magabiztosan beszélt, ani meg kicsit zavarban volt...

nosce 2011.05.09. 23:49:21

@genevieve:
ahogy elképzelem h meghívják Jerzyt is és hárman fekete szemövegben kukkolják a tv-n az Alekosz sót :)

nosce 2011.05.09. 23:50:39

@genevieve:
Igen, Gigi meglepően profi volt

foxglove (törölt) 2011.05.09. 23:50:40

@genevieve: Ani majd belejön, szerintem azért van ott a Gigi is, hátha Ani oldottabb lesz a társaságában.

genevieve 2011.05.09. 23:52:24

@nosce: mondjuk amikor volt az a parlementesdi, gigi akkor is nagyon jól hozta a figurát...

nosce 2011.05.09. 23:52:32

@genevieve:
"kiváncsi leszek, hogy ez a nagy barátság mennyit bir ki?"

Addig tart amig Éva nem póbál meg Alektől pénzt kérni :)

nosce 2011.05.09. 23:53:19

@genevieve:
Biztos Ö is felszabadult Jerzy nyomása alól :)

genevieve 2011.05.09. 23:53:42

@nosce: egyetértek:-)

bár én tényleg a kégli kölcsönadására gondoltam

genevieve 2011.05.09. 23:56:20

@nosce: vicces, de szerintem tényleg igy lehet:-)

lehet ha kint találkoznak minden másként alakul, lett volna idejük kiismerni egymást...de itt 4 hónap alatt annyit éltek meg együtt mint más 4 év alatt...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 23:57:11

@genevieve: 2mp alatt összeállt a kép, hogy Olivér lenyúlta az autót. :D

nosce 2011.05.09. 23:58:20

@genevieve:
csak nem képzeled h engedné bekoszolni a szőnyegét ?? Ha megtudná h valaki ott hesszelt szijjel enné az ideg, nem tudna dugni 3 napig a sóban :)

genevieve 2011.05.09. 23:59:12

@pushpang: szerintem oli nem egy sofőr tipus:-))

alek majd minden hétvégén kimegy érdre, kiáll a kocsival a kapuba és szépen lemossa és órákon át polirozza a kocsit aztán szépen visszatolja a garázsba a következő hétvégéig:-)))

genevieve 2011.05.10. 00:01:16

@nosce: meg se fordult a fejembe, hogy kölcsön adná a kéglit:-)
ezért mondtam, hogy addig tartana a barátság:)

de azért az éva tényleg mennyire igénytelen egész nap abba a rusnya pólóban volt...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 00:02:38

@foxglove: Gigi a villában is sokkal lazább volt (még Jerzsi terhével a vállain is), mint Ani bármikor. Most is ezt a formát hozzák.

Feltételezem, hogy hozzáértő emberek döntöttek úgy, hogy kettejüket teszik párba, mert az egyik szép, a másik se ronda, de jó a beszélőkéje, fejben kb. egyformák, így nem lesz harc közöttük.
És már tegnap is úgy gondoltam, hogy baromi dekoratívan néznek ki így együtt. Most, hogy láttam a Szandika-Éva párost velük szemben, hát a kontraszt még erősebb lett.

nosce 2011.05.10. 00:03:26

@genevieve:
"szerintem oli nem egy sofőr tipus:-))"

sztem is inkább iszik mint vezet :)

nosce 2011.05.10. 00:05:32

@genevieve:
Éva jól rábaszott h kézenfogva sétálhatott Alekkel be a hármas döntőbe :), ha simán kiesik Ani ellen most ö vezetné a műsort :)

genevieve 2011.05.10. 00:06:26

@pushpang: gigi a villában is nyugis volt, nem ment bele a konfliktusokba...az egy éváson kivül...végül is őt az egész nem érdekelte szerintem, bement a béci kedvéért...és aztán most meg próbálja kihozni a dologbol azt amit csak lehet....

évának meg már harangoztak...ha most szakít ádámmal, talán az rtl-nél talál valakit akit rá tud dumálni (...öööö.....) egy évavölegénytkeres-re:-)

Albino Vernyul 2011.05.10. 00:06:52

Most neztem a VV oldalt, az Aniko-Oli romanc reloaded blokk viszi a palmat 4900 talalattal, a bekoltozes a masodik 2900-al..

genevieve 2011.05.10. 00:08:19

@nosce: mondjuk azt erősen kétlem, hogy az rtl odaengedte volna:-)

Zelefánt 2011.05.10. 00:08:52

Ha az RTL egy évek óta kialakult struktúrájú, -- voltaképpen már bejáratott -- műsorfolyamot ilyen siváran és ügyetlenül és vezetett le, el sem merem képzelni, milyen (rettenetes)lesz az ad hoc-jellegű, sebtiben összegányolt Szerelem Tajgetosz-alsón c. médiaesemény a faszkalap főszereplővel és az ő leírhatatlan (megélhetési) rajongóival...

De mint minden rosszban, ha akarunk, ebben is találhatunk jót: HogyvoltHajni afféle levezetésképpen még pár hétig tovább köszörülheti a klaviatúráját rajtuk -- mindannyiunk legnagyobb örömére.

genevieve 2011.05.10. 00:09:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: el nem foghatom mit látott ani, oliban??????

Zelefánt 2011.05.10. 00:09:33

(-és, ott, ahová nem kell.)

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 00:09:49

@genevieve: nekem az az ádámgyerek gyanús picit.

nosce 2011.05.10. 00:13:27

@genevieve:
Oli volt a villlában az agy, de a fél rtl-ben is, csak sztem az ivással meg a szerencsejátékozással hamar lenullázhatja magát

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 00:14:36

@genevieve: nem hát; úgy képzeltem, hogy két tagbaszakadt fószer megjelent Alekosznál, hogy őket az Olivér küldte, aki most Szergej Rosenthal Vasziljevicsnél van és az sms-ek költségeit egyeztetik.... :D

Amúgy az érdi idillel kapcsolatban, tök igazad van, én is kb. így képzelem a jövőjét. A nőkeresőben persze nem talál testi-lelki társat, így szépen hazamegy érdi szuterénjébe és vesz akciósan még 2 tucat dvd-t (mert egyszer élünk) és vasárnaponként, Vája pörköltje után egy doboz (! mert már ezt is megengedheti) sörrel a kezében beül a lenejlonozott ülésű sevrolettbe, halkan megnyomja a dudát (mert a jampec-érzés azért benne van) és elmereng fölsőbb szinteken azon, hogy élire állítva vagy fektetve rendezze-e át a havi egy millát az ágyneműtartóban...
A lakást persze nem lakja, de nem is adja ki, csak szombatonként bebékávézik a Városba, PESTRE, bemegy, leül a kanapéra, bekapcsolja a 3D plazmát és megnézi a Bestoff Alekoszt, amit az rtl bocsátott rendelkezésére. Aztán kiáll az erkélyre (ha szerencséje van nem Béci lakik majd fölötte) és körkörös mozdulattal meglöttyinti a Lánchíd brandyt (mert ehhez ragaszkodik) elismerően felemeli, biccent egyet a fejével és elégedetten nézi a szemközti tűzfalat, miközben feldereng valami Néró nevú olasz csávó, akit mindig is nagyon irigyelt, de görög származása miatt ezt sose merte bevallani.

nosce 2011.05.10. 00:17:57

@Ayesha:
Homi, vagy miért ? :)

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 00:19:11

@nosce: csak én hiszem annak, nem tudom. De nekem nem valami hiteles, ahogy megöleli Évát...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 00:19:23

@Ayesha: ahogy tegnap is elnéztem, csak megerősödött bennem a gondolat, miszerint tökbuzi, csak Éva valamivel rávette, hogy csináljanak úgy, mint ha egy pár lennének, mert úgy gondolja, hogy így jobb a piárja, mint alkesz szingliként elkönyvelve.

nosce 2011.05.10. 00:20:45

@pushpang:
ez egy lehetséges scenárió, én is így képzelem talán azzal a különbséggel h kiadja a Corvin lakást, esetleg éppen Bélának :)
De az is benne van h sómenné növi ki magát, ha jól elkapja a fonalat :)

foxglove (törölt) 2011.05.10. 00:23:09

@Ayesha: ez az Ádámgyerek nem férfi a szememben... nem létezik, hogy ennyire alárendelt legyen egy férfi egy kapcsolatban

nosce 2011.05.10. 00:23:11

@Ayesha:
és akkor nem is keféltek egész éjjel ??? :) Vagy Éva felcsatolható műfasszal tolta Ádámot reggelig ? :)

lamb79 2011.05.10. 00:27:06

@Townsend:
Nekem a bufésor és azon belul is a játékterem volt a kedvencem. A nyaraló németeket állandóan agyonvertem Mortal Kombat 2ben (ez már az úttoro korszak után volt). Kb 1983 óta ott nyaraltam minden nyáron amíg ki nem koltoztem Skóciába, de tavaly úgy adódott hogy egy eskuvo miatt hazautaztam és láthattam újra Kenesét. Úgy éreztem hogy az átépítések ellenére a hely nem sokat változott, remélem a hekk és a lángos még mindíg finom, a fagyizó pedig ugyanolyan mint 20 éve amikor megnyílt! Anyukáméknak még mindíg van ott egy nyaralójuk, úgyhogy osszeszerveztem a régi cimborákat egy hosszú hétvégére és hazareppenek egy kicsit:)

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 00:27:55

@nosce: igen, de Ádám olyankor Ébrehemnek hívta Évát, hogy az amerikai pasijára gondolhasson.

lamb79 2011.05.10. 00:29:33

@nosce:
szerintem erre a sómenségre jó esélyekkel indul. Az biztos hogy Olivér támogatni fogja, esetleg ketten csinálhatnának valami musort élo fellépésekkel.
Sokan szídták Alekoszt hogy milyen okorségeket tud mondani, hát most kamatoztathatja ezen tudását :) én eléggé várom már ezt a feleségkereso musort.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 00:32:21

@nosce: ahhoz képest, hogy -saját bevallása szerint- hajnali 2-től 5-ig szexeltek, gyak. alig aludt valamit a reggeli műsorig, Éva gyanúsan kipihentnek tűnt, smink ide, smink oda. Vérgenya vagyok, direkt ezt figyeltem, mert azt gondoltam, hogy a szokásosnál is gyűröttebb feje lesz. Ehhez -és önmagához- képest, egész jól nézett ki.
Jelentős presztízsveszteség lenne/lett volna számára, ha azt mondja, hogy a döntő után hazamentem és miután jól kidühöngtem magam, aludtam, mint a bunda.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 00:34:13

@lamb79: az igazi sómenséggel az a gond, hogy az feltételez, mitöbb, igényel önálló gondolatokat, legalábbis hosszú távon. Alekosz meg, hát...

Albino Vernyul 2011.05.10. 00:40:09

@genevieve: Oli rajatszott Ani a gyengeire, hogy kell neki egy tamasz, aki meghallgatja, patyolgatja, ad neki egy biztos igazodasi pontot, stb.. De nem erezte a hatart, es abban a kornyezetben elesitette az Aniko kodnevu erzelmi bombat..;)

nosce 2011.05.10. 00:41:40

@lamb79:
Jó esélyekkel indul, viszont kéne egy jó és alapos forgatókönyv a műsorhoz, remélhetőleg Olivér megcsinálta vagy megcsináltatta. És az is hogy Alek alá is veti magát, mert ez most már folyamatos akciózást kíván Alektól ahhoz meg kevés az improvizáció. Én is kíváncsi vagyok...

nosce 2011.05.10. 00:44:50

@Ayesha: de Évának biztos azt mondta h Ébrehem az Éva angolul :)

nosce 2011.05.10. 00:48:24

@pushpang:
hát nemtom, mondjuk nem volt agyongyürve a szája meg a nyaka se agyonharapdálva kiszívva, lehet lovagolt egész éjjel :)

lamb79 2011.05.10. 00:49:19

@pushpang:
Szerintem Alekosznak van egy olyan adottsága ami miatt emlékezetes, ez pedifg a beszédstílusa. Tudjuk hogy mennyire rosszul használ bizonyos szavakat, filmekbol idéz stb. (ezelott 15 éve is pont ilyen volt amennyire emlékszem). Az igazán humoros részeket Olivérnek kéne írnia. Szerintem nem lenne egy rossz duo. Az alaptéma -javasolnám a csajozást- adott, a bénázása miatt is lett igazán híres. Látok benne rációt, habár asszem itt igazán Anikónak lesz a televíózásban jovoje.

lamb79 2011.05.10. 00:52:04

@nosce:
Véleményunk pontosan egyezik. Remélem, érdekes dolgokat fog hozni a jovo. Hiányoznak az igazán izgalmas egyéniségek a tv-bol, és habár Alekosz/Olivér duo egyáltalán nem nevezheto a szórakoztatás csúcsának, még mindíg jobb mint azok a "sztárok" akik csak egymás fikázását képesek tolni meg az uvoltozést (pl Gyozike).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 00:52:24

@lamb79: Te ismered Alekoszt? Ill. hogy milyen volt 15 éve? Mesélj!

"Az igazán humoros részeket Olivérnek kéne írnia. "
Na ez azért fájt. Olivér minden, de nem humoros.

Albino Vernyul 2011.05.10. 00:54:36

@foxglove: Mult ejjel mar fejtegettem, hogy ki fogjak egesziteni egymast az elejen, igaz nem bontottam ki.. Gigi elegge agressziv tud lenni, es gatlastalan.. Anikonak jok az alapkepessegei, de gatlasos, ombizalomhianyos.. Ezen kell neki atbillenni..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 00:58:19

@genevieve: Jól nyomják a csajok! Másfelől nem kell a Győzikét végigszenvednünk!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 01:00:58

@genevieve: Szép macska, jól áll neki ez a macskás felső!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 01:06:57

@lamb79: A VV4 négyeséből lehetne egy ütőképes humorcsapatot csinálni.

lamb79 2011.05.10. 01:22:16

@pushpang:
Jaja, tobb is mint 15 de igazán csak az általános iskola után kezdtunk el dumálni, amikor kiderult hogy o autodidakta módon tanul billentyuzni. O a suliban (5. számú Gárdonyi Géza ált. isk.) C-s volt én pedig A-s.
Zenéltunk is egyutt a kocsmájukban pár alkalommal, én akkoriban basszusoztam. Foleg swing improvizációkat nyomtunk, mert azt egyutt jól tudtuk játszani. Nem volt jovoje hosszú távon mert engem akkoriban már a Depeche Mode/Cure/Dead Can Dance irány érdekelt, o pedig Charlie-val volt elfoglalva.

lamb79 2011.05.10. 01:30:42

@Peter_Cs:
A négyes nem lenne rossz, de asszem Szandika eléggé kilógna onnan. A lányok eros oldala szerintem abban rejlett hogy hogyan reagáltak Olivérre és Alekoszra. Évának inkább a musorvezetésben látnék jovot (tudom hogy nagy Éva fan vagy :) mert mint alapanyag nem rossz, de szerintem mindeképpen kellene neki képzésekre járnia. Egy Alekoszra/Olivérre épulo show esetében azonban noi résztvevok inkább elvennék a viccfaktort, mert a csajozás/bénázás az egyik legnagyobb oka annak hogy Alekosz nyerte a játékot.
Pl az nem lenne rossz otlet ha mondjuk Alekosznak egy élo fellépés alkalmával kellene "elcsábítania" valamelyik illusztrisabb holgy nézot :D szerintem ennek az ízelítojét fogjuk látni a most kezdodo feleségkereso musorban.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.10. 08:06:52

@lamb79:

A lányokat Olivér válogatta, és elrejtett egykét humoraknát benne, amit feltehetőleg ki is fognak használni, (pl. hogy Olga majdnem két méter magas ha beül a furikázó kocsiba, annak majd ki kell nyitni a tetejét, hogy beférjen és ki fog lógni belőle a feje), és van egy érdekes akcentusa, vagy van ott egy kedves, de súlyosabb nő is a csoportban. Elképzelhető, hogy azért Oli betett egy nőt, aki esetleg valóban tetszhet Aleknak, és komolyabbra fordulhat a dolog, de inkább az a valószínű, hogy nem, és az egész csak játék és szórakozás lesz. Kérdés, hogy a volt VV4-es csajok ezt mennyire értik, és mennyire hajlandóak venni a lapot...

Remélem valaki közvetíteni fogja közületek a cool-tévés dolgokat, mert én azt nem fogom nézni, Gigit egyszerűen képtelen vagyok annál többször nézni, mint amennyiszer már láttam.

Összefoglalva, Laci bukott a legnagyobbat a shown, mert ő a hit és becsület-karakterrel ment be, és hát totálisan elbukta ezt a szerepet, a többiek többé-kevésbé harmonizáltak azzal, amit kezdettől felvállaltak.

Gondolom rém kínos volt mikor vagy ötvenszer kötelezően végig kellett Lacinak néznie az országgal egyetemben, amit rezgő kocsonyaként, sírva kimegy a villából, és mentővel elvezetik. Senki le nem mossa le róla, hogy megijedt a rá váró esetleges Éva párbajtól, amit feltehetően elvesztett volna.

pocokpocok 2011.05.10. 08:08:03

@genevieve:" alek majd minden hétvégén kimegy érdre, kiáll a kocsival a kapuba és szépen lemossa és órákon át polirozza a kocsit aztán szépen visszatolja a garázsba a következő hétvégéig:-))) "
ez nagyon életszerű, kiröhögtem magam:)

Soror Formoza 2011.05.10. 08:25:37

Hajnalka!
Köszönöm az írásaidat és a lehetőséget, hogy részt vehettem a szeretettáborodban.
Még nem mertem megfogalmazni magamnak, hogy mit pótoltok az életemben, de nagy szükségem van rá, az biztos. Olyan szépeket gondolok rólatok, hogy bepárásodott a képernyő, a rövidzárlat elkerüléséért letettem róla, hogy le is írjam. Köszönöm mindenkinek.
Nem búcsúzom, találkozunk a következő állomáson, ahol remélhetően Alekosz elnyeri méltó büntetését. Ha a darabjaira hullott Jerzy tábor ;) összeszedi magát, folytathatjuk ahol abbahagytuk.

Lijiang 2011.05.10. 08:30:26

vessetek a mókusok elé, de én szandikában látom a legtöbb fantáziát, bizarr, meghökkentő, eredeti. épp ezért belőle nem lehet bulvár-kommersz, több kreativitást igényelne a felfuttatása, épp ezért az rtl valszeg nem fogja menedzselni.

dr. gernika 2011.05.10. 08:50:37

Mi is köszönjük Hajni. :)
Remélem megírod a tegnapi semmit is, és olvasni fogom a nőkereső borzalmat, bár előre látom, hogy kritikán aluli lesz.

dr. gernika 2011.05.10. 08:54:42

Mellesleg olyan nőt még nem láttam, akinek a lábát a fekete harisnya vastagította, úgy, hogy alapból vékony van neki. Lilu valami UFO.

dr. gernika 2011.05.10. 08:58:02

@jahuu: Hasonlóan érzek én is.

amit még megtehetsz 2011.05.10. 09:07:07

@Lijiang: Szandika tényleg jó karakter, csak buta, mint a főd. Nem terhelhető ,a médiás strapát nem bírná fegyelmezetten végigcsinálni, nincs önuralma (és az bizony kell a kamerák előtt).
Sztem ez a baja Évának is, hogy ösztönlény, nem tud uralkodni magán (minden az arcára van írva, aztán egyből beszól...), ez realitybe jó, de máshova nem.

pocokpocok 2011.05.10. 09:33:48

szeretnék már a nőiimitátorok bakijain kérdőzni:D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.05.10. 09:34:45

@Hódos Hajnalka: Elnézést, csak most jutottam gépközelbe...:(

Királynőm!

Alázatosan köszönöm én is a sziporkázó, vitriolba mártott tollal parázsló papírra vetett posztokat, hihetetlenül jól szórakoztam minden egyes nap, fantasztikus teljesítmény volt, tényleg a semmiből csináltál show-t, nem lehetünk elég hálásak, hogy ezt a szennyfolyamot minden nap megnézted a kedvünkért!
"térdreborulós szmájli"
És köszönöm nemes kommentelőtársaimnak is ezt a kellemes fél évet, MMKK hatalmas királyok vagytok!

(remélhetőleg Sir) Möff Cat

genevieve 2011.05.10. 10:05:57

@jahuu: moment haragszom jerzyre:-)

de majd túlteszem magam:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.10. 10:07:06

HHHHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTTTTTTTTTTT, én tegnap szakadtam a röhögésől Balázson, ahogy felkonferálta a 16 nőt, meg azok kérdések, meg a válaszok..., és amilyen tapló volt, az kész volt.

Egyébként szép délelőttöt mindenkinek!

rianna 2011.05.10. 10:13:41

@pushpang: tökéletes életkép:)

@nosce: @MÁRIA TERÉZIA: azt felejtsétek el, hogy Oli a nagy góré, ő válogatott, meg ő írta a forgatókönyvet. Biztos közreműködött, de az RTL nem az ő kezére fogja bízni a műsorát, annál profibbak.

_most_ 2011.05.10. 10:21:46

Úristn ez az Alekosz műsor attól tartok olyan szintre fog süllyedni, ami már sok nekem, pedig szeretem az alja műsorokat.

velorexapáca 2011.05.10. 10:36:41

szépnapot nektek :-)

@lami83:
lami-lami, :-) te mindig is kissé furcsa voltál nekem ;-)

velorexapáca 2011.05.10. 10:39:15

@genevieve:

valljuk meg őszintén, a jelentkezőkbe a nyereségvágy és exhibicionizmus mellett jó nagy adag mazochizmus szorult:-)

ruzs54 2011.05.10. 11:03:27

@genevieve: nekem se szimpatikus ahogy nyilatkozik kijövetele óta lépten nyomon a gigivel-bécivel kapcsolatos bent létéről.ugy érzem itt erős éva behatásra változott ily mértékben a nézete.pl mondhatta volna ugy is, hogy köszöni szépen hogykihívta béci mert ennek köszönhető,hogy más szemszögből is megláta és megmutathatta magát.és hálás nekik hogy megtalálta önmagát.mindjárt pozitívabbban jön le.és nem vált ki az emberekben keserű szájízt,ahogy lezárta a dolgot.gondolom évikének valamennyire az is hizlalja a rosszindulatú máját,hogy a végén lépten nyomon vele jelenik meg jerzy mint fialista.még az a jó hogy gigiék magasról leszarják ahogy dezmondka eljátsza az áldozatibárány szerepet.

iinside 2011.05.10. 11:09:37

Köszönöm Hajninak és a tisztelt kommentelőknek a vidám perceket.

Lemaradtam: most a Hajni fog írni az új Alekoszos, droidnős akármiről?

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 11:16:09

@iinside: igen:)

mi a fasz amúgy ez a dezmondkázás meg ilyenek...tuti az elején volt valami gügye játék, csak akkor én még nem néztem.

ruzs54 2011.05.10. 11:16:33

..és ha akkor béci nem őt válassza párbajra, akkor maradt volna szürke kisegér, mint aminek be lett állítva,és most nem lenne olyan érdekes, hogy milyen változáson ment keresztül.és ezt a vesszöparipát olika sem tudná a maga erényére fordítani,hogy a ráczok elnyomása miatt nem tudott kibontakozni.na mindegy így alakult,de pozitívabb fogalmazásban is előadhatta volna történteket igy utólag.

ruzs54 2011.05.10. 11:20:19

@Ayesha: én se tudom.de olikának-alekosznak ez a mániája hogy mindekinek ad egy gunynevet,kb alsótagozatos islolások szokása volt.én is akkor hallottam amikor a vége felé benn voltak a kiesett vv lakók.

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 11:23:45

@ruzs54: de még jó régen, Laci Oktávijó lett...az is ilyen?:)

avanivi 2011.05.10. 11:26:44

@genevieve: Ezzel a hülye dumával, hogy "kinyíltam, felszabadultam ,sokat fejlődtem"nem tudom ki etette meg."Felnőtt lettem, eddig elnyomtak
,másnak akartam megfelelni ,nem haragszom Évára"stb.,ideges leszek tőle.Gigin az látszik, hogy a két testvére fiu, egy kicsit fius a viselkedése,de ez nem biztos hogy probléma.A Gigi helyében én most biztos keresnék egy nagyon csinos, szép magas pasit, és hurcolnám magammal mindenhova.
/Olyat mint a MI Csabánk!/

Hát ,hogy mennyi kujvanéni költözött a villába ?Mindnek tetszik Alekosz ! Velem biztos nagy baj lehet,hogy kiráz a hideg tőle.Megint jön a ttyigagyi gatya, jaj.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 11:28:20

@genevieve: @ruzs54: Dezmondkának csak kinyílt a szeme, rájött a nagyképű Béla és a Művésznő kétszínűségére! Most korrektül, felszabadultan nyilatkozik, Éva hosszútávon jót tett neki! Ennyi!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 11:30:06

@avanivi: Az azért igaz, átaluzdta az első 4 hónapot a show szempontjából!

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 11:31:48

@Peter_Cs: Petinnyó, nehogy már Éva érdeme legyen a Gergely-naptár is!!!!
Szerintem Dezmondka eleve rájött, h neki igazából nincs is szüksége Gigire már, hiszen beszellemkedte vele magát a döntőbe, innentől kezdve le van ejtve. Mondom ezt úgy hogy alapveetően jó gyerek ez, csak kurvára éretlen.

ruzs54 2011.05.10. 11:31:57

azt is ez a kreatív simor olivér aggatta rá,de milyen történet alapján fogalmam sincs.ezek a dolgok gondolom a haknik alkalmával derülnek ki.és csak az ott megjelent fanatikusok tudhatják meg.különben ha még ezeket a nagy dolgokat is megtudta volna a publikum,akkor nem lenne értelme a haknizásnak,hogy azért csurranjon már ezeknek a celebvilágba bekerülni vágyó mazohistáknak is valami.

mama ottmarad 2011.05.10. 11:34:54

@lami83: kedves lami83, túl fiatal, tapasztalatlan vagy te még, vagy tényleg Éva rokona.
El vagy tévedve itt, hogy ilyesmire kérsz.
Lehet, hogy az új háttérműsorban nincs keresnivalója Giginek, és Anikónak se, de legalább jól mutatnak a képernyőn. Ha hallottad volna, Éva kiesésekor milyen megkönnyebbült (férfi)hangok szálltak a környékünkön a vasárnap esti szélben, talán el is gondolkodnál.
Évának önmaga természete a legnagyobb büntetés, mely kiül az arcára, és ott virít, mint egy undorító bibircsók. Most, hogy mindenütt kedveskedve mosolyog, még világít is.
Ha nem vagy közvetlen hozzátartozója, kerüld el nagy ívben még a hozzá hasonlókat is. Téged is irigyel, bárkit, mindenkit, mérlegelés nélkül, mert neki KELL mindig mindenkor a középpontnak lenni. Miért? Csak. (Valószínűleg sosem tudta feldolgozni a gyerekkori testvérféltékenységét. Sajnos sok elsőszülött küzd ezzel. Egész életét kudarcnak éli meg, mert egyszer a múltban meg kellett osztoznia valamin, ami addig csakis az övé volt.)
Sosem lesz belőle egy Sütő Enikő, vagy egy Geszler Dorottya, mert tanulni, dolgozni lusta. Neki csak a más már kikapart gesztenyéje kell, és a buli.
A szépség és a fiatalság hamar elmúlik, Éva most van a 24. órában, hogy behozza a lemaradását. Igen, Gigihez és Anikóhoz képest is.

bévé 2011.05.10. 11:39:19

@Hódos Hajnalka:
bazmeg, Hajni, elérzékenyültem. uccsó VV HV, a picsába... :(
azért a CSSZ meg az AFK is fasza lesz, utóbbit, ha minden jól megy, NEM fogom nézni, csak rajtad keresztül követem majd. :)
a tegnapi szembesítőről már nem írsz? pedig abba befér az AFK felszopója is, ami azért valljuk be, hozta a VV-s színvonalat. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 11:39:48

@mama ottmarad: kurva érdekes dolgokat mondasz ezzel a testvérféltékenységgel...
én első gyerek vagyok, öcsém akkor született, amikor 12 éves voltam. Alig vártam, hogy megszülessen a kistestvérem, és amikor végre megérkezett, úgy dédelgettem, meg próbáltam anyukámnak segíteni körülötte, mintha az én pici babám lenne. Most, hogy már nagy (magasságban is jóval megelőzött), ugyanolyan jó a kapcsolatunk és nagyon ragaszkodunk egymáshoz.
Szerinted miért van az, hogy van aki egyáltalán nem féltékeny a fiatalabb tesójára?

ruzs54 2011.05.10. 11:41:56

@Ayesha: dezmonka olyan naív mint zsofika.sose lesz olyan dörzsölt,mint a keresztapja..DDD..így van kódolva.ebből kifolyólag belefut még pár zsákutcába,de ne lgyen igazam,mert alapvetően jóindulatú fiatal ember.hiába tapasztalatokra van szüksége és azt gondolom,hogy nem a más kárán fog okulni.

white lilly 2011.05.10. 11:43:59

én nem vagyok benne biztos, hogy merem majd nézni ezt a műsort.

tegnap valaki írt a reality szereplők utóéletéről.... emlékszem a a brit BB1 nyertesére craig phillipsre, aki kapott egy barkácsműsort (amúgy asztalos volt a szakmája, azt hiszem). de őt szerette mindenki :D én alekoszt beraktam volna inkább egy bekamerázott drogériába, mert szívesebben visítanék azon, hogy addig jár a korsó a kútra, amíg egy 200 kilós asszonyság le nem üti. na az lenne az igazi reality!

foxglove (törölt) 2011.05.10. 11:47:51

@Ayesha: don Octavio a Don Juan de Marco c. filmből származik, ő volt don Juan mentora, Marlon Brando játszotta.

Dezmondka nem tudom, honnan jött, remélhetőleg nem a Lostból.

A Gigi-Anikó ellen kampányolók meg a legsötétebb emberek, amiért azon nyafognak, hogy de ők nem is az Alekosz barátaiii! Miért nem fogják fel, hogy ez az Rtl műsora, nem pedig Alekoszé, le van szarva, hogy barátok voltak-e vagy sem. Alekosz csak egy alkalmazott, aki fizetést kap, mint ahogy Anikó és Gigi is. Az rtl annak ad munkát, akit alkalmasnak talál. Ha Éva nem alkalmas, ne tessék hőbörögni, tetszett volna nem önmagát adni, hanem mondjuk normális, kulturált viselkedésre törekedni.

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 11:49:39

@foxglove: nem szeretem egyik lányt sem, de Anikó képességeit teljes mértékben elismerem, ha levetkőzi a manírjait, tök jó műsorvezető lesz belőle. Gigi is elég higgadt típus ahhoz, hogy helytálljon a feladatban.

foxglove (törölt) 2011.05.10. 11:54:27

@Ayesha: az a baj, hogy szerintem Éva és a rajongói nem fogják fel, hogy ez tényleg olyan volt, mint egy fél évig tartó állásinterjú. Állásinterjún meg nem baszunk be, nem üvöltözünk, nem köpködünk. Vagy ha igen, nem csodálkozunk a végén, hogy nem kaptuk meg a kívánt melót.

ruzs54 2011.05.10. 11:59:06

@foxglove: akkor ez a don octavió név inkább olivérre illik,mint lacira.mert ő alekosz mentora:-)

lac64 2011.05.10. 11:59:53

@lami83: Lájkolja a halál. Beleolvastam a kommentekbe, ilyen indulatokkal azért nem mindenhol találkozni. :(

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 12:01:27

@mama ottmarad: Sok böszmeség van, amit leírtál, Györgyi, Éva húga jó, szerető testvérként nyilatkozik Éváról. Éva VV4-beli szerepléséből az jött le nekem, ha korrektül, nem támadólag viszonyultak hozzá, ő is a barátságosan viselkedett, csak a basztatásokra robbant. Kinti nyilatkozataiban, megnyilvánulásaiban egy szerethető, vicces nő jön le nekem.

foxglove (törölt) 2011.05.10. 12:02:54

@ruzs54: rosszul írtam, igazából nem mentora volt, nem a csajozásban segítette, hanem inkább olyan apafigura, konkrétan a pszichológusa. Meg hát kicsit nagydarab volt ugye Marlon Brando, gondolom a külső hasonlóság is bejátszott.

mama ottmarad 2011.05.10. 12:04:23

@Ayesha: általában kisebb korkülömbségnél jobban előjön, 12 éves gyerek már elég okos ahhoz, hogy felfogja a szitut.
Sajnos a legtöbbször szülők sem elég felkészültek ennek a kezelésére, sőt, sokszor láttam, hogy észre se veszik, és a kívülállónak is kellemetlen módok liblingelik a kisebbet.
Lakik a házban egy testvérpár, két kislány, kicsi és még kisebb, minden miatt visítanak állandóan, mindkettőnek az kell, ami a másiknál van. Nagyon nehéz, kitartást és következetességet igényel, és ösztönös intelligenciát, hogy ne alakuljon ki egyikben se a kisebbségi érzés.
Én is sokat veszekedtem a testvéremmel, de szerettük, és imádjuk egymást. Valószínűleg, a mi szüleink képesek voltak egyensúlyt teremteni. Éva elvált mamájának ezer más baja is lehetett, ki tudja.
Az is furcsa nekem, ahogy Éva hangoztatja: imádom az apukámat, de mamáról nem beszél, mindössze az anyák napi levelénél láthattuk könnyezni - aminek számomra lelkifurdalás szaga volt.
Nekem, a saját tapasztalataim és az eddig látottak alapján, ez róla és a családjáról kialakult véleményem.

ruzs54 2011.05.10. 12:05:55

@Peter_Cs: most a vége felé pont éva beszélt a riportszobában,arról,hogy féltékeny volt a testvérére.bizonyára ezt nem láttad.

lac64 2011.05.10. 12:12:53

@Peter_Cs: Basszus, Te őt hónapig mit néztél? Éva szemben aranyos, a hátad mögött pedig egy vipera. Ha rossz kedve van, akkor mindenkinek nekimegy, függetlenül attól, hogy igaza van, vagy sem. A kinti nyilatkozatairól meg ne beszéljünk. Már a Belevalóban igen érdekesen kezdett, amikor kifejtette, hogy szeretné a két lányt kifúrni a műsorvezetésből, majd a Blikkes chatben is mondott szépeket.
Hasonlítsd össze Anikóval a nyilatkozatait, aki ugyan Jerzynek szurkolt, de mindig hozzátette, hogy mindhárman megérdemlik a győzelmet, és nem mondott rosszat a bentmaradottakra.

lac64 2011.05.10. 12:12:53

@Peter_Cs: Basszus, Te őt hónapig mit néztél? Éva szemben aranyos, a hátad mögött pedig egy vipera. Ha rossz kedve van, akkor mindenkinek nekimegy, függetlenül attól, hogy igaza van, vagy sem. A kinti nyilatkozatairól meg ne beszéljünk. Már a Belevalóban igen érdekesen kezdett, amikor kifejtette, hogy szeretné a két lányt kifúrni a műsorvezetésből, majd a Blikkes chatben is mondott szépeket.
Hasonlítsd össze Anikóval a nyilatkozatait, aki ugyan Jerzynek szurkolt, de mindig hozzátette, hogy mindhárman megérdemlik a győzelmet, és nem mondott rosszat a bentmaradottakra.

pocokpocok 2011.05.10. 12:14:01

@Peter_Cs:
ideis írom,mert a másikban nem válasszoltál:
amúgy te fizetetten óvod ennyire Évike sosemvolt erkölcseit, nemesbített sosemlátott pozitívumait?
már kezd idegesíteni, hogy mindenben csak a jót látod vele kapcsolatban.
Vedd feleségül, ha ilyen szupi nő!
én szégyenlem, hogy a földije vagyok

mama ottmarad 2011.05.10. 12:19:57

@ruzs54: bevallom, én se láttam, a végét már nem néztem. Mert nekem Éva olyan sok volt, hogy na. A többiekre is kíváncsi lettem volna, de állandóan Éva körül forrt a levegő, eltakart mindenkit.
Éva már az elején ösztönösen felmérte, hogy itt Alekosz a különleges figura, és sose hagyta magára, sőt, függővé tette. Olivér hiába próbálta leválasztani, így hát nem kizárólag Alekoszról, a már jó előre kinézett karakterről és a csajozásáról szólt a műsor. Mivel Éva is olyan karakter, aki a legtöbb embernél kicsapja a biztosítékot, hagyták, sőt, irányították, menjen így tovább. Alekosz nagy fölénnyel vezette a népszerűséget, ezért már csak Évához kellett a szavazásokat igazítani. De csakis Alekosz érdekében.
Ő volt az előre elhatározott nyertes karakter, csak nem tudott teljesen kibontakozni Éva miatt.
Na ezért született meg az új műsor ötlete, és ezért nem számoltak Évával benne. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 12:22:09

@pocokpocok: Nem vagyok fizetett drukker. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön le ugyanarról a személyről. Lehet, akkor az én agyam van egy kicsit másként huzalozva, mint az átlag.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 12:30:55

@mama ottmarad: LOL! Azért alakult meg a négyes! Az elején a fő közellenségek közé számított Alekosz is, az elejétől Éva védte. Ha ennyire eltervezett volt Alekosz ilyenfajta felfuttatása, akkor miért nem igazították a döntő végeredményét Alekosz kedvére Dezmondka helyett Évát kihozva másodiknak? Nem értem a logikádat.

Kivétel 2011.05.10. 12:31:23

@Ayesha: Nekem is öcsém van, én se voltam sose féltékeny... legalábbis nem tudok róla:)) 3 év van köztünk... de nem is vagyok önző..

mama ottmarad 2011.05.10. 12:37:14

@Peter_Cs: lehet böszmeségnek titulálni, de te meg erősen csúsztatsz. Az, hogy Györgyi, a kistestvér szépen nyilatkozik (még jó!), nem bizonyíték az ellen, hogy Évát beteges féltékenység gyötri.
Éva csak Zsófira, (aki egy fejletlen, éretlen kislány), és Szandira, a mesterségesen eltorzított mislenbabára nem volt féltékeny. (Ha Szandi az eredeti formájában megy a villába, merőben másképp állt volna hozzá.)
Az sem igaz, hogy a bentiek nem tudtak előre Alekosz forgatókönyvbeli győzelmi esélyéről. Nem lehet igaz, hogy egy általuk is szellemi sérültnek tartott figurát nyerőnek tartottak volna, ha nem sugallják nekik. Kinek mikor. Sms-ek által, vagy másképp.

Nyugodj meg már, Alekosz nyert, ennyi. Minél jobban nyomjátok Évát, annál nagyobb ellenállásba ütköztök. Már nincs rajta lila, max. a szeme alá kerül, ha sokat ugrál - nem én mondom, az újság.
Én a magam módján értékelem őt is, és a te rajongásodat is. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 12:42:25

@mama ottmarad: lehet, hogy fiatalok voltak a szülei, és/vagy túl hamar jött az Éva tesója, nem volt idejük felkészülni rá, én azt gondolom, hogy Éva testvérféltékenysége nem magától alakult ki, hanem sajna a szülei csesztek el valamit, de nagyon.

Az apukás részhez meg annyit: a legjobb barátnőm nagyon-nagyon szereti a szüleit. Bármit megtenne értük, tényleg, de az isten számára az édesapja. Nagyon apás! Van ilyen.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 12:44:25

@mama ottmarad: Olivér és Éva nélkül a Ráczok simán bedarálták volna Alekoszt, annyira speciális karakter, a Rácok meg kellőképpen pénzéhesek és nagyképűek ehhez.

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 12:44:59

@foxglove: na, hát még jó, hogy a leendő (remélem leendő, drágaistenszépenkérlekámen) munkáltatóm nem kamerázta be itthon a lakásunkat:D:D:D:D

mama ottmarad 2011.05.10. 12:46:02

@Peter_Cs: na akkor kimondom, amit nem akarsz megérteni: mert Évát a fél ország legszívesebben lehányná. Míg a Jerzy féle szerencsétlen kihasznált áldozat szerethető tipus. (Kár, hogy túlzottan magáévá tette a csatona és az Éva által sugallt szöveget, mert a testvérek is elfordulnak tőle, és megint magára marad, mehet vissza a "balettba ugrálni".)
Éva csak a kontraszt volt mindvégig. Érezhetően sugallták neki, hogy ne tegyen mást csak magát adja. Ennél egyszerűbb feladat nem létezik, mert ő mást se tud csinálni.
A 22 % is torz eredmény, abból 15% az Éva tábor kidobott lóvéja.
Sajnálom.

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 12:49:47

nézegetem Éva húgának az iwiw oldalát, tökre hasonlóak arcra, nem tagadhatnák le, hogy testvérek.
Érdekes az is, hogy némelyik fotón az Éva sokkal jobban néz ki, mint a Györgyi. (pl mert nincs fehérre hidrogénezve a haja)

mama ottmarad 2011.05.10. 12:52:18

@Peter_Cs: ez a Ráczok-ozás üldözési mánia. A testvérpár mellékszereplő volt, de nem tudtak kibontakozni. Az elején csak a háttérből figyeltek. Mire rájöttek, hogy nem marad idejük megmutatni a tehetségüket, késő volt. Giginek is, Bécinek is a kellő időben, látgványosan az orrára koppintott a szerkesztőség. Csak azok vannak olyan értelmesek, hogy nem vitáznak, alkalmazkodnak.

_most_ 2011.05.10. 13:33:19

@mama ottmarad: nekem a vv4-ben Éva volt a legszimpatikusabb, Béci meg a legellenszenvesebb karakter. Szerintem az rtl Bécivel akarta volna megnyeretni, de aztán Alekosz és rajongói lesöpörték a színről.

Pék Sütemény 2011.05.10. 13:34:50

Ismét megbizonyosodhatunk,némelyekkel kétségtelenül más mozit néztünk. Elvtársak-elvtársnők,tolerancia! Ki ilyen,ki olyan,ez egy macskafos szórakoztató műsor volt a legaljából,magunkra vessünk.Csak zárójelben jegyezném meg,kétségtelenül érdekesebb a deviancia. Nomeg,ha a morálatlétáink kellőképp kiizmozták már magukat,figyelembe ajánlanám,a voyeurizmus is elhajlás,amitt itt életvitelszerűen műveltünk,mondhatnám napra nap. Na,akkor,ki is a fasza gyerek,gyerekek? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 13:39:28

„A párom családjánál töltöttem az éjszakát. Kettő körül kerültünk ágyba és hajnal ötig szexeltünk. Utána sikerült aludnom egy keveset. Ismerem Angelót és biztos vagyok benne, hogy nem csalt meg” – mondta a Borsnak Baukó.

Mijafasz ez az Angelózás? A végén kiderül még, hogy a srác is melegpornós, mondtam én az éjjel! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 13:42:06

A velvetről ollózva :D

"Figyelj ide te büdös szeszkazán! Az éjjel nem 3 órát szexeltünk, hanem te vonaglottál az éjjeliszekrényen Alekosz nevét kiabálva! Aztán mikor lefordultál róla, azt súgtad nekem, hogy Anikónak büdös a lába, de te már 4 napja ugyanabban a bugyiban vagy! Ja és a nevem nem Angelo, hanem Ádám te vén táska!

Üdv,
Ádám "

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 13:54:57

@Peter_Cs: azért az is beszédes ám, ami idővel a feledés jótékony homályába veszett, de a tegnapi visszajátszókból ismét felelevenedett, hogy Évát az első napoktól kezdve rühellte szinte mindenki. Még Olivér is lelárvázta, meg sajnos nem jutnak eszembe a szavai, de valami nagyon durva sértést vágott még a fejéhez. Szamár Éva meg azt hiszi, hogy Olivér is a "barátja", holott nyilvánvaló, hogy őt is eszközként használta a villában Alekosz érdekében. Most, hogy kijöttek, szinte csak morzsákat szór elébe és képes volt pont a legnagyobb ellenfeleinek adni Alekosz műsorának esti műsorvezetését.
Még Olivér is a helyén kezeli Évát, ne légy már ilyen elvakult.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 13:57:56

@genevieve: hát ez kurvajó. :D

Vája:
"– Még fel sem fogtam, hogy megnyerte, de szerintem ő sem. Csak hebegtünk- habogtunk, ahogy álltunk egymással szemben, puszilgattam a kezét, az arcát, a feje búbját, ő meg csak mosolygott. Amikor meglátott, végigmért és azt mondta, nagyon lefogytam, figyelmességből azt is megkérdezte, van-e pénzünk – emlékszik az édesanya. – Amikor kiböktem, hogy nincs sok, azt válaszolta: sajnos még neki sincs és egyelőre nem tud adni. Nem meglepetés, hogy a fogához veri majd a garast – tette hozzá nevetve. – Nem baj, legalább biztosak lehetünk benne, hogy nem fogja elverni. Alekosz csalódott volt, mert úgy készült, hogy egész este beszélgetünk, de perceken belül búcsúznunk kellett.

A beszélgetésre egy hónapot kell várnia a családnak, hiszen Alekosz hétfőn már tizenhat lány társaságában tölti az estéjét.

– Szegény lányok! – kiáltott fel Vája asszony, amikor meglátta a jelentkezőkről készült képeket. – A rendmániás fiam biztosan az őrületbe kergeti majd őket. Amelyikük például nem veszi le a cipőjét, amikor belép hozzá, annak azonnal vége is lesz. Csodálkoznék, hogyha nem a diliházban kötnének ki egytől egyig. A képek alapján szerintem a nyelvtanár hölgy, Ágnes tetszik majd a fiamnak, persze a viselkedésük nagyban meghatározza a kapcsolatait."

amit még megtehetsz 2011.05.10. 14:34:21

Jerzsy azt mondta Éváról, hogy az alkoholista mamájára emlékezteti, tehát akkor mégiscsak többet ihatott a kelleténél. Bár most már a szerkesztőkre keni, hogy mindig olyat vágtak be róla ahol a pohár nála volt.
Nálam ott ásta el magát Éva pl. amikor összeöntögette a piákat magának, ez milyen ótvar szokás már egy nőtől?!
De az is szép volt a végén amikor sírógörcs, hisztiroham után csak meggyőzte magát, hogy Alekosz mégiscsak egy igaz barát, lelki társ.

genevieve 2011.05.10. 14:35:44

@ruzs54: nem elegáns ahogyan nyilatkozik...az, ahogy megtagadja ez elmúlt 4 hónapot...

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 14:39:34

@tojastobias: egész pontosan azt mondta, hogy AMIKOR ISZIK, akkor olyan, mint az anyja.Tisztán emlékszem.
Persze nem védeni akarom Évát, de rá is igaz lehet az, ami a többi szereplőnél: azt mutattak meg róla, amit akartak és úgy, ahogy akarják.

genevieve 2011.05.10. 14:41:15

@avanivi: szerintem giginek nem lesznek gondjai:-)

genevieve 2011.05.10. 14:42:01

@Peter_Cs: hagggyálmáááá a hülyeségeiddel:-D

_most_ 2011.05.10. 14:45:00

hát ez sokkolt, Alekosz hercegi ruhában:
alekosz.rtlklub.hu/cikk/366417

ruzs54 2011.05.10. 14:49:04

kis japánkakas a baromfiudvarban.a végén mint a tyukok kárálnak:-)alekosz.rtlklub.hu/video/128271 meg volt a debütáló müsora két vv lánynak,ahol éva mint vendég többször magához akarta ragadni a szót,de a műsorvezetők váltottak témát,és nem tudott tovább fontoskodni.más szituációban biztos kikérte volna magának,hogy hamonygyammáeeel alekosz.rtlklub.hu/video/128101

amit még megtehetsz 2011.05.10. 14:49:18

@Ayesha: A manipuláció jogos, de Alekosz, meg Jerzsy is egyaránt azt mondta h. sokat iszik.
De mindegy is, remélhetőleg kint összeszedi magát.

ruzs54 2011.05.10. 14:52:48

éva egyetlen lányt tart esélyesnek.természetesen évának hivják,a többit szinte mind likvidálta igy ránézésre.és vagy ötször elmondta,hogy huu be kell mennem a villába.na de nézzétek meg.

nowo 2011.05.10. 14:54:01

Én is Évát kedvelem.
Sajnálom,hogy Anikó és Gigi kapta a műsorvezetést az Alekosz-showban.
Mindkét lány Alekosz-ellenes volt,így marhára logikus,hogy ők vezetik a műsort,hát nem?
Évának ez lett volna az első igazi lehetősége,hogy műsorvezetői álma valóra váljon.
Lehet,hogy belebukott volna,de mégiscsak Alekhoz ő állt a legközelebb,így őt illette volna meg.

Képzelem Győzike és Valkó Eszter milyen "hálásak" a két csajnak,hogy kitúrták a helyükről.

Biztos vagyok benne,hogy Anikó és Gigi nem húzzák sokáig a médiában,mert két undorító,kétszínű karakter.Hamar kiismerik majd őket.

Véleményem szerint Éva sokkal őszintébb,emberibb és egyben esendőbb,de szerethetőbb figura,még ha ez itt ebben a blogban sokmindenkinek nem is tetszik.

ruzs54 2011.05.10. 14:54:01

@genevieve: igen az ahogy nyilatkozik.

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 14:56:03

@tojastobias: Alekinnyó barátom helyében erősen kussolnék, Jerzyt megértem, a többiek meg szintén nézzenek magukba:))))
(kivéve Lackót, aki HB:)

rianna 2011.05.10. 14:59:54

@genevieve: egyáltalán nem az, Éváék adták alá a lovat, most kicsit el van szállva magától. Ha Gigi nincs, első két körben már repült volna.

avanivi 2011.05.10. 15:00:42

Alekosznak mindent meg kellett magyarázni tizszer mire megértette ,erre használta Olivért és Évát, Évával pedig normális ember nem barátkozik.
Alekosznak egy barátja sem volt kint ,csak Olivér, Éva maga mondta, hogy nincs barátja.Elgondolkodtató, 28 ill. 32 éves fiatalokról.

foxglove (törölt) 2011.05.10. 15:01:52

@nowo: majd ha Aleknek lesz annyi pénze, hogy megvegye az rtl-t, akkor majd vezethetik a hozzá legközelebb állók a műsorát. Addig is be kell érned azokkal, akiket az Rtl alkalmasnak ítél.

frea 2011.05.10. 15:04:59

@foxglove: Azt hittem, béke lesz.A boszorkány tovább támad?

rianna 2011.05.10. 15:05:35

@nowo: az rtl egy biznisz, nem egy személyes preferenciákon alapuló játszóház. Ők döntenek, ki alkalmas, kit próbálnak ki vagy nem.

_most_ 2011.05.10. 15:06:31

@foxglove: ha Alekosz megvenné az rtl-t a kedvenc adóm lenne, az biztos :)

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 15:07:39

@nowo: az van szerintem, hogy egy műsorvezetőnek nem kell feltétlenül őszintének lennie. Néha vicces megfigyelni, hogy mit mond és mit sugall az arckifejezésével egy "riporter".
Szépen tagoltan, értelmesen beszélni és dekorfunkciókat betölteni Anikó tud a legjobban. Tény. Szerintem én is őt toltam volna bele egy ilyesmi műsorba, ha rajtam áll. Ide nem kell nagyon nagy szaktudás, mint pl egy politikai vagy egyéb műsornál.

rianna 2011.05.10. 15:10:23

@ruzs54: évának ez borzasztó megalázó helyzet lehet, a két legnagyobb riválisa interjúvolja és nem lehet csak úgy ledorongolni őket:D *kuncog*
A nájlon párducmintás blúz, úgy látom, kitartott egész nap. Bár, ha napközben nem cserélte le, két esti műsor között még kisebb az esély erre:)

Tordas 2011.05.10. 15:11:07

Nem tudom linkelte-e már valaki Alek antréját: alekosz.rtlklub.hu/video/128271

Azért nem bízták a véletlenre, füles mindkét gyökér fülében, összefüggő mondatok. Szép munka!

pocokpocok 2011.05.10. 15:12:40

kicsit gyengére sikerült az aleksoznak való, mondjuk még nem volt miről beszélni, csak a lerágott csontokról:majd alakul ez, csak így tovább..

_most_ 2011.05.10. 15:13:14

@rianna: Jerzy is egész nap ugyanabban a ruhában volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 15:14:27

@nowo: "Véleményem szerint Éva sokkal őszintébb,emberibb és egyben esendőbb,de szerethetőbb figura,még ha ez itt ebben a blogban sokmindenkinek nem is tetszik."

Nem baszogatásból, de mégis mi az ami szerethető benne? Az "őszinte, emberi és esendő" kifejezéseket ne használd, mert ezeket nem tudom elfogadni válaszként vele kapcsolatban.

amit még megtehetsz 2011.05.10. 15:14:30

Olyan érdekes, hogy a fiatalok mindent elhisznek amit a tv, vagy a bulvár sulykol a fejükbe.
Tehát ha azt mondja vki állandóan, hogy ő őszinte, akkor biztos, hogy az is?
Ha vkit a Blikk számítónak hoz le akkor már az is?
Ennyi erővel mindenki kétszínű volt a villában, ha ketten beszélgettek akkor általában egy harmadik volt a téma.
Nagy történet.

foxglove (törölt) 2011.05.10. 15:17:09

@frea: ez az Éva-rajongóknak az eddigi leghülyébb agymenése szerintem.

pocokpocok 2011.05.10. 15:17:20

gusztustalan, ahogy éva futtatja magát az alekosznak valóban, mint alekszakértő: szerintem azt gondolja, alekosznál is jobban ismeri alekoszt

amit még megtehetsz 2011.05.10. 15:21:17

@rianna: Hát valaki szólhatna neki, hogy ebben a felsőben úgy néz ki mint a saját nagyanyja. Gondolom ez a legjobb cucca.

_most_ 2011.05.10. 15:22:22

@pocokpocok: Gusztustalan, hogy Gigi meg Anikó Alekosz hátán akarnak felkapaszkodni a médiában.

ruzs54 2011.05.10. 15:23:30

@lami83: nincs már sponzor aki ruházza őket.meg beindult a szekér,nincs idő ilyen apróságra,hogy ruhaváltás.de egy szatyorban vittem volna magammal egy váltás blúzt,vagy inget ami bírja a gyűrődést,hogy ha már nyílvánosan jelenek meg egy nap több helyen,ne ugyan abban lássanak már egésznap.de aki egésznap aludna,és egész éjjel sexelt annak az utolsó pillanatban indulás előtt gondolom a smink fontosabb volt.

ruzs54 2011.05.10. 15:25:43

@rianna: én is kuncogtam.isten malma lassan őröl.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 15:27:51

@tojastobias: Jogos.
Súlykolás - alekosz is ezt a módszert alkalmazta. Pl. Anikó is azért lett Napraforgó, Gigi meg őszintétlen, mert savós szemmel a kamerába bámulva mantrázta folyamatosan ezeket a kifejezéseket, aztán hipp-hopp, el is terjedtek a ragadványnevek, meg a minősítések.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 15:30:11

@ruzs54: Én inkább Dave985 kollégával értek ebben egyet: forum.index.hu/Article/viewArticle?a=110009058&t=9205795
Anikó eléggé szétesett volt, Éva pedig pontos, gyors és lényegretörő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 15:31:56

@lami83: :D micsoda meglátás!
Ja, biztos direkt ott tolongtak a szerkesztőknél, meg jól le is szopták akit kellett, hogy ők kapják meg ezt a jó kis melót, azok meg engedtek a csábításnak.
Logikádat végigfuttatva: ha Éva kapja, az nem lett volna gusztustalan, hogy Alekosz hátán próbált volna felkapaszkodni, hiszen már a villát is az ő hátán élte túl. Nemdebár? :D

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 15:33:08

@ruzs54: én szívesen átvállalnám a sponzorokat, ruházzanak egy szegény lányt inkább, mint a trash celebeket:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 15:33:57

@nowo: Éva vendégként sokkal összeszedettebb, határozottabb és szakszerűbb volt, mint Anikó, akire a műsort bízták.

frea 2011.05.10. 15:34:38

@foxglove: Ezek betegek.Képzeld, ha a riporter aszerint válogatna partnert, hogy ezt kedvelem, jöhet, ezt nem, nem vállalom.Itt a rátermettség számít.Éva egy idegbeteg senki, mindenhová való, de nem képernyőre.Szerencsére láthatták őt, hogy viseledik, illetve nem tud viselkedni.Imádhatja az Alkoholoszt privátként, ahogy éa amikor akarja.

ruzs54 2011.05.10. 15:35:59

@Peter_Cs: éva ugyan ezt tette tegnap vendégként a reggeli műsor alatt,amit most anikónak hibaként ró fel a linkedben a dave kollegád:-)még akkor is ő válaszol sokszor amikor nem őt kédezik,és ez nem egyszer fordult elő vele amint láthattuk féléven át.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 15:36:52

@Peter_Cs: nem tűnt fel, hogy Éva a szerkesztőknek viselkedett úgy? Olyan volt, mint egy kamikáze, aki az utolsó vérig harcol.
Folyamatosan szerepelt, próbálta ő vinni a szót hálistennek feladatukból és szerepükből adódóan a két lány simán "lekeverte", amikor már túltengett.
Hogy őőőőő, mint Alekosz LEGJOBB barátja és őőőőő ismeri a legjobban, őőőőő tudja, ki fog bejönni A.-nak, őőőőő ismeri a gondolatait, ergo neki ott kellene szerepelnie az új műsor minden egyes pillanatában A. mellett. Sőt, egyszerűbb volna, ha simán róla szólna A. műsora és még ő is vezetné. :D

rianna 2011.05.10. 15:38:15

@tojastobias: @lami83: @ruzs54: van úgy, hogy az ember lányának van egy kedvenc ruhadarabja, amiben szexinek érzi magát, és állandóan azt hordaná. De ha valaki egész nap mutogatja magát, annak talán mégis illenék átöltözni. Jerzy dettó. Ruzs, veled egyetértek:)

@pocokpocok: rájött ő már (mert hülyének nem hülye), hogy mellőzni fogják, ezért kapaszkodik foggal-körömmel bármilyen adódó lehetőségbe. Ezért mondta azt is, hogy be kell menjen a villába, hogy az új
Évával megismerkedjen, hátha valamelyek szerki fülében megragad a félmondat.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 15:39:28

@rianna: @tojastobias: Jól áll neki ez a párducminta, ha jól érzi magát benne, miért ne legyen abban? Milyen sznob és hülye elvárás, hogy minden egyes külön megszólalásra külön ruhát vegyen fel?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 15:40:22

@ruzs54: igen, évában az az egyik legirritálóbb dolog - már a villában és a párbajokon is az volt -, hogy folyamatosan mások helyett is válaszolt, természetesen az ő érdekeinek megfelelően.
A kinti műsorokban szemmel látható az erőlködése, hogy mennyire próbálja moderálni, fegyelmezni magát, hogy ne kezdjen el durvulni és rikácsolni. Mivel ez tőle teljesen idegen állapot, így ezt sokáig nem fogja bírni, látunk mi még tőle kiborulást élőben.

amit még megtehetsz 2011.05.10. 15:40:32

@pushpang: Ja. Alekosz mantrázta, Éva meg helyeselt, és már hiphop benne is voltak az összefoglalókban (mert a szerkesztők is ezt keresték).

ruzs54 2011.05.10. 15:40:52

@pushpang: én is így láttam.DDD

foxglove (törölt) 2011.05.10. 15:42:21

@Peter_Cs: Szerintem ami Ani-Gigi mellett szól (és Éva ellen), munkaszempontból:

- mindketten csapatjátékosok
- képesek végrehajtani utasításokat
- fegyelmezettek, van lélekjelenlétük, ezt konfliktushelyzetekben többször is bizonyították
- az alanyokat, beszélgetőtársakat, vendégeket egyenlő félként tudják kezelni, nem lekezelőek vele
- megnyerő, pozitív természet
stb.

Éva a villaléte alatt bebizonyította, hogy ezeket a tulajdonságokat abszolút nélkülözi, csak fikázni tud, az meg kevés.

amit még megtehetsz 2011.05.10. 15:42:50

@Peter_Cs: Édes vagy, hogy még ebben a témában is véded!:)

mézescsók 2011.05.10. 15:42:56

Kedves Hajnalka!

Nem vagyok megátalkodott tv-néző és a nettel is úgy vagyok inkább, hogy csodálom, de nem szeretem mindenáron.

Sohasem olvastam volna a hogyvoltot, ha lábműtét utáni kényszerpihenőm nem köt az ágyhoz és a mankókhoz. Aztán egyszer elolvastalak és maradtam. Sokat röhögtem, ez segített a lábadozásban és abban, hogy ne essek totális depresszióba. Mire megtanultam bot nélkül járni, addigra leszoktam a Vv nézéséről, de maradtam hűséges olvasód.

Az Alekosz-műsor ötlete olymértékben lehidal, hogy nem ígérem, hogy aktív néző leszek, de Téged talán - sőt valószínű -, hogy olvaslak.

Az itt kommentelőket kedveltem, még azokat is, akiket aztán végképp nem értettem. Még Peticsének is respect, nem lehetett könnyű ennyi ideig következetesen kitartani Éva-fanként.
Ha lehet, már ne ugorjatok egymásnak, hiszen vége, nem? Az élet annyira rövid, hogy ilyen baromságokkal már ne múlassuk az időt! Viszont sajnos van annyira hosszú, hogy évente legalább egyszer adóbevallást kelljen készíteni, úgyhogy inkább visszavonulok.

Jótanácsom a maradóknak: Nyugalom! Mosolyogj!

Mézescsók voltam!

velorexapáca 2011.05.10. 15:43:21

@pushpang:

talán arra gondolt amit Éva minden este mantraként elmondott önmagáról, "én önmagamat adom, ilyen vagyok, őszinte.." - hátha lesz egyetlen olyan ember aki elhiszi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 15:43:38

@Peter_Cs: oké, de ez a párducmintás cucc ez kb. '98-ban volt divat, a frizurájával együtt. Ráadásul közel a 30-hoz már inkább "elegánsabbodnak" a nők, visszafogottabbá válnak, ezt a kurvás stílust ilyenkor már el szokták hagyni. Főleg, ha olyan álmokat és terveket dédelget, mint ő.

velorexapáca 2011.05.10. 15:44:08

@velorexapáca:

bocs egy van.. :-) Peter_Cs :-)

_most_ 2011.05.10. 15:44:20

@pushpang: nem láttam a műsort, de jogosnak tűnik, a villalakók közül valószínűleg ő ismeri legjobban Alekoszt, hisz mégiscsak lelki társak vagy mi.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 15:46:51

@pushpang: Sonya Kraus a Pro 7-en 30-on felül még merészebb cuccokban nyomult, szerintem ez belefér a médiajelenlétbe. Nem kell az aktuális divatot követni feltétlen.

Ayesha (törölt) 2011.05.10. 15:47:56

@pushpang: hú, akkor ideje elegánsabbra váltanom a mackónadrágomat:))))))

nosce 2011.05.10. 15:49:17

@rianna:
"azt felejtsétek el, hogy Oli a nagy góré, ő válogatott, meg ő írta a forgatókönyvet. Biztos közreműködött, de az RTL nem az ő kezére fogja bízni a műsorát, annál profibbak."

Én minden forrásban azt olvastam h Olivér az egyik producere a műsornak, tudnál mutatni valami konkrét hivatkozást, ahol vagy ezt cáfolják vagy pedig leírják h ki a producer ?

rianna 2011.05.10. 15:53:55

@Peter_Cs: a párducmintát személy szerint nem kedvelem, remélem, ez semmilyen irodalmi trendnek nem mond ellent:P
Nem feltétlenül minden megszólalásra, de estére (más jellegű esemény) nyugodtan vehetett volna mást. Az igényesség elcsépelt szó, de talán ide behelyettesíthető :)

@pushpang: sajnos nem, idén (vagy még tavaly?) is divat. Szerintem anyagtól és kombinációtól függetlenül olcsó hatást kelt.

amit még megtehetsz 2011.05.10. 15:54:07

@pushpang: Ráadásul még jól ráncolt is a felső, hogy még kövérebbnek tűnjön. De hátha majd szól neki egy sztájliszt.
@Peter_Cs:
És Sonya Kraus hogy jön ide? Megnéztem. a köztük lévő különbséget fényévekben lehetne mérni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.10. 15:56:48

@nowo:

"Biztos vagyok benne,hogy Anikó és Gigi nem húzzák sokáig a médiában,mert két undorító,kétszínű karakter.Hamar kiismerik majd őket."

Ha ez igaz, akkor a legjobb helyre kerültek :)

Soror Formoza 2011.05.10. 15:56:58

@lami83: Az lehet, hogy Alekoszt jobban ismeri Alekosznal, de Evat a legkevesbe :)

frea 2011.05.10. 15:59:03

@foxglove: Tökéletesen igazad van.Itt nem őszintének kell lenni, meg a delikvenst szeretni, bizonyos kritériumoknak meg kell felelni!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.10. 15:59:43

@tojastobias: A médiajelenlét miatt. Elismerem, Sonya jobban néz ki, mint Éva, Évának mozgásra, sportolásra van szüksége, hogy formába hozza magát megint.

rianna 2011.05.10. 15:59:54

@nosce: azt elhiszem, hogy ő az egyik producer, de ti úgy beszéltetek róla, mintha ő lenne A producer és AZ író. Nincs semmi konkrét forrásom, de az not very likely, hogy rábízzanak egy egész műsort.

frea 2011.05.10. 16:03:02

@Peter_Cs: Ich wollte dir etwas schreiben.Aber:Schade um die Zeit!!!

_most_ 2011.05.10. 16:03:28

@frea: Mégis milyen kritériumoknak kell megfelelni ott, ahol eddig Győzike volt a műsorvezető?

pocokpocok 2011.05.10. 16:04:21

az alekosznak való végén az a szőke asszonyjelölt abba a strasszos sz.rba alszik?
anyám: tutira reggelre kiesne a mellem belőle,amit véresre sebeztek a strasszok.:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 16:11:02

@lami83: és ettől lenne alkalmasabb a műsorvezetésre, mint a másik kettő (vagy bárki más)?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 16:12:49

@Ayesha: hát, ha médiakarrierre vágysz, akkor mindeképp! Mackóban tök hülyén néznél ki a Reggelben. :D

nosce 2011.05.10. 16:15:59

@rianna:
Olivérnek a filmes szakmából rengeteg ismerőse lehet akik értenek a forgatókönyvíráshoz, meg akár pikk-pakk összeraknák a műsort is, de erre valszeg nincs szükség mert ott az rtl.
Az hogy rábízzák-e az attól függ a műsor kinek volt az ötlete. Ha Olivérnek, akkor komoly szava van. És nem tudjuk hogy hogy néz ki a finanszirozás, az se biztos h egy az egyben az rtl tolja a lét, bár valószínű. És sztem az h Alekosz megnyerte a vv4-t az Olvérnek, facebook és országjáró kampányának és csapatának köszönhető, nélküle biztos nem jut a háromba, sőt valszeg Béciék érnek a csúcsra. Tehát Olvért nem csak kitalálta a műsort hanem megcsinálta hozzá Alekoszt is, egy vv4 negyedik csákóval senki nem akart volna házasodni..hanem most otthon irogathatná a naptárába a jól fizető esküvői meghívások dátumait....

pocokpocok 2011.05.10. 16:16:39

@pocokpocok:
nagyképű bohóc: egy vásári majomra emlékeztetett a monológja végén a profil kérdőjelével: egy majomra, oliver karján.
nem bántani akarom, az alkatáról nem tehet, de a beképzeltség sütött róla..kifordult önmagából, a lehető legrosszabb irányba.sok volt ez neki

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 16:17:05

@Peter_Cs: merész párhuzamaid vannak. :)

@rianna: elég nagy gáz, de akkor is kurvás hatást kelt. Persze ez esetben is van amikor, ahol és akinek jól áll, de Éva csak ront az imidzsén, ha nem figyel oda ilyesmikre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 16:21:31

@pocokpocok: aztabetyárkurvaéeiwrfkldkjséi! :D

Hajninak igazi jutalomjáték lesz ez a műsor! :D

pocokpocok 2011.05.10. 16:21:41

évának ezuton üzenném, ha már piros a körömlakja, ami ugyebár nem megy a tigrises felsőhöz, akkor olyan árnyalatú (a pirosak között is)rúzst illik hozzá választani.
mellesleg legjobb tudtom szerint a színharmónia hiánya rombolja a nézőben az esetlegesen kialakuló pozitív véleményt.
így spontán kurvás körömnek nézett ki, nem egy díva kelléktárának-aminek gondolja magát.

amit még megtehetsz 2011.05.10. 16:24:19

@pocokpocok: Sokkal nehezebb lesz Alekosznak ezt végigcsinálni, mert itt csak a sablonos szövegére vágyik mindenki, (meg a béna csajozására) de ezt nehéz lesz spontánul csinálni.

ruzs54 2011.05.10. 16:25:25

@Tordas:"Azért nem bízták a véletlenre, füles mindkét gyökér fülében, összefüggő mondatok. Szép munka!".. most jól megnéztem és tényleg ott a füles..mint a rosszul forgatott dél-amerikai 1000 részes szappanoperákban. a szájukba rághatnak minden szót ezek szerint,nehogy leblokkoljon a vőlegény.

pocokpocok 2011.05.10. 16:25:40

ui: úgy látom, a videó végén a nők többsége döbbenten hallgat.
és hallani a csikorgó fogaskereket:ki ez a p.cs, és mi a f.sznak jöttem én ide.
De végül kifulladnak egy semleges:"De aranyos" össznépi nyavalygásba.
mikor a mélytorkotokat gyakoroltatja, és fulladoztok, az milyen aranyos lesz lányok!:)

amit még megtehetsz 2011.05.10. 16:28:38

@pocokpocok: pont ugyanerre gondoltam.:DDD
Nem baj úgyis Oli jobban fog tetszeni nekik.

pocokpocok 2011.05.10. 16:30:41

oké, meózom, a 4 szende csúnya is, kis fölös is van mindegyiken.

pocokpocok 2011.05.10. 16:33:09

@tojastobias:
kérdés, oli kicsi cicája mit szól majd ehhez:mert a 2 selejt közül tényleg a füles a jobb:)

pocokpocok 2011.05.10. 16:34:25

rámenősök dettó..

pocokpocok 2011.05.10. 16:36:28

azért ha én rámenős kategóriában indultam volna, csípőből megfogtam volna balázs fenekét, a kategóriához hűen.
brutálrondák ezek is, és buták, és fölössúlyosak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.10. 16:36:40

@pocokpocok: nekem is ez volt a benyomásom. A csajok a kezdeti lelkesedés után döbbent csendben meredtek A. hátára és a becsukódó ajtóra, majd néhányan csak dearanyos, decuki stb. bírtak kinyögni, majd tanácstalanul szétszéledtek.

Alekosz meg olyan volt, mint valami megtébolyodott amatőr színész, aki Napoleon szerepét kapta meg a falusi színjátszókörben és rajta kívül mindenki kínosan feszeng.
Fogadok, hogy Olivér ötlete volt ez a jelmez, meg a füstbomba az elején.
A vége felé viszont, mintha kicsit őszintétlen lett volna a mosoly az arcán...

pocokpocok 2011.05.10. 16:39:06

romantikus: extracsúnyák, egy átlagossal:
öö..tévedtem, dorisz kinyitotta aszáját: csúnya:)

rianna 2011.05.10. 16:39:41

@nosce: A két dolgot szerintem külön kell választani: a szervezést nagyon jól végigvitte (mondjuk fizették is érte).
Az ötlet itt is leírásra került, az RTL-nél is van precedens hasonló műsorra, szóval nem vennék rá mérget, hogy ő találta ki. De még ha ez így is lenne, egy ötlet nem garancia arra, hogy ő valami nagyfőnök legyen. Bevették a produkcióba, műsorvezet, vagy mi, fényezheti magát, hogy "kerestem neked nőket alekosz", de kb. ennyi.
Mégegyszer: az RTL, mint intézmény és pénzcsináló gépezet, nem adja ki a kezéből az irányítást, csak azért, mert valaki jött egy ötlettel. Szvsz ha ő annyira nagy ász lenne, már rég a reteknél dolgozhatna, hiszen eddig is a holdurvarban sunnyogott. Ja, és az írást sem hiszem, hogy az ő baráti körével oldanák meg.
Alekoszt is az rtl "csinálta meg", Oli csak eszköz volt a kezükben.
Mindettől függetlenül még lehetne tehetséges, de én ebben igencsak kételkedem.

pocokpocok 2011.05.10. 16:41:11

különcök: höhö:Olga-szobafestő létranélkül.
csúúúnyák.
anyám, oli, és a ferde ízlése...

pocokpocok 2011.05.10. 16:43:08

konzekvencia:oké, ezeknek a lányoknak alek a pénze nélkül is főnyeremény!:D

pocokpocok 2011.05.10. 16:44:53

amúgy olgának szurkolok: a show kedvéért.
meg a történelem, Napoleon és Moszkva::D

amit még megtehetsz 2011.05.10. 16:46:08

@pocokpocok: és mind oszloplábú... De Oli is furcsán vigyorgott...

rianna 2011.05.10. 16:54:15

@pocokpocok: azt nem értem, minek döbbentek le, volt félévük megszokni alekosz furcsaságait. A speech viszont mindenképpen kínos volt:)
A lányokat, kövezzetek meg, nem tartom annyira csúnyának, csak hiányzik a minimális értelem a szemükből, meg a báj. A stylist meg ugyanaz lehet, aki lilut öltöztette: kapott 16 szponzorruhát, és sorban feladta rájuk. Ezért látszanak az oszloplábak:D

avanivi 2011.05.10. 17:12:53

Hajni utolsó vv blogjában szerepelek mint jósnő !!
Köszi Hajni, mindent köszönök ,nem búcsúzom, ugyanis én maradok és remélem mindenki.
Azt megjegyzem, hogy legyen Alekosznak feleség kereső műsora az itt kommentelő találta ki,remélem jelentkezik, ha olvas,azt pedig, hogy maradjon a villában úgy is nagyon szeret odabent szerénységem ötlete volt.Tehát nekünk is jogunk van nemcsak Évának!Meg Oli producer úrnak.

avanivi 2011.05.10. 17:14:10

Hajni utolsó vv blogjában szerepelek mint jósnő !!
Köszi Hajni, mindent köszönök ,nem búcsúzom, ugyanis én maradok és remélem mindenki.
Azt megjegyzem, hogy legyen Alekosznak feleség kereső műsora az itt kommentelő találta ki,remélem jelentkezik, ha olvas,azt pedig, hogy maradjon a villában úgy is nagyon szeret odabent szerénységem ötlete volt.Tehát nekünk is jogunk van nemcsak Évának!Meg Oli producer úrnak.

Albino Vernyul 2011.05.10. 17:20:15

Amugy megneztem az Alekosznakvalot.. Nekem ugy tunt, le voltak osztva a szerepek a 2 lany kozott.. Gigie volt a "csevego" szerep (Gyozike), Aniko meg mintha inkabb a musor idobeosztasara, a temak felvezetesere figyelt volna (Valko)..

mama ottmarad 2011.05.10. 17:25:03

@avanivi: tényleg! Érdekes lenne tudni, hogy ez mikor volt. :D
Hogy olvas minket a csatorna, azt tudjuk.