Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X142

2011. május 08. 16:10 - Hódos Hajnalka

Utolsó öfi, utolsó balhé, utolsó leszarom Évától. Az utolsó kínzó kérdés, miért volt Jerzsi zsinórtangában az utolsó vacsorán? Utolsó feladatok. Utolsó előtti poszt a VV4-ről. Sokadik kávé, bajnok a Milan. Az ég is ezt siratja, ezért esik egész nap, én mondom. A Villában jósolnak egymásnak a lakók, kinek hogyan alakul az élete? Éva Alekoszt húzta és a semmit mondja nagy lendülettel, barokkos körmondatokkal. Alekosz számára kezdetben ismeretlen lesz a népszerűség és ami ezzel jár. Új pályán (oválpályán) fog dolgozni, mint eddig, de a privát dolgaira mindig marad ideje. A családjával ugyanilyen marad a viszonya, öt-hat év múlva fog családot alapítani. Rengeteg futó kaland után talál rá a szerelem, ami elég sokáig fog tartani. Lesznek hullámvölgyei is, de ezeket jól fogja kezelni. Megteremti a szükséges anyagiakat hátralevő életéhez. Egy-két éven belül megírja első könyvét ami óriási kasszasiker lesz.

Alekosz el tudja képzelni Jerzsit egy főzőműsorban. Az ország asszonyai kíváncsiak Jerzsire. Kikérem magamnak. Az unatkozó háziasszonyok is. A konyhában, vagy a konyha környékén fogja megtalálni élete párját. A Gigit is a konyhában fedezte föl. A konyhában lesz az a nő. El tudja Jerzsit képzelni egy dohányzást mérséklő kampány arcának is. Azáltal, hogy megtanulta az érzelem kinyilatkoztatás képességét, és megfelelő szókinccsel rendelkezik, más értelmet adott a karakterisztikájának. Már nem egy szépfiú, és az sem igaz már rá, hogy üres fej, kockahas. A fej már nem üres. Remélem, Alekosz nem Retorika címmel fog könyvet írni, mert besírok.

Drága Éva feje akkorákat rándul Jerzsi jóslata közben, hogy Alekosz a fasorban sincs. Ha nem azt suttogja hitetlenkedve, ez miket mond, jézusom! Jerzsi szerint Éva az egyik személy, aki megalapozta a jövőjét idebenn. Jól fogalmaz, a médiában és az újságban tudná magát eladni. Kíváncsi vagyok, mit szól ehhez kén-e nick kommentelőnk. Éva a reklámokban is eladható lesz. A haja. Ez a rőzse annyira egyedi, hogy a sampon reklám meglesz. Minden, ami hajcihő. Nem telik el fél év, és Ádámmal szétmennek, mert Évának egy férfire van szüksége. Ádám gyenge hozzá. Nem fogja egyből megtalálni a partnerét, előbb lubickol és zabálni fogja a férfiakat. És a férfiak is ők. Aztán koppan egyet és szerelmes lesz. A mi drága kommentelőink egészen mást jósoltak Évának, ha jól emlékszem, utoljára azt jósolták, egy lepukkant kocsmában, szivacsgyöngyét iszogatva fogja mesélni, hogy ő négyszer párbajozott és ment vissza a villába, közben cigarettát koldul.

A következő feladatnál Éva kikel magából, nem, neki nem maradt kibeszélnivalója! Jó, ő már most mondja, hogy nem fog semmit mondani, mert ő már mindenért bocsánatot kért! Hát így tiszteled ezt a helyet, szólal meg az Atyaisten, ez önmagában elég, hogy Éva óbégatni kezdjen, elege van, már mindenért bocsánatot kért! Puffogva cigizik, aztán mégis leül a kanapéra és ott is elmondja, hogy nincs benne olyan, amit fel tudna hozni. De mondd, Jerzsi, ha esetleg valamiért nem kértem elnézést. Azt neked kell érezni. De nem érzem, Jerzsi. Alekosztól is sokszor bocsánatot kért a semmi miatt. Ha megbántottalak, megbántam, bocsánatot kértem. Megpróbáltalak nem megbántani, nehogy elveszítsem a barátságod. A fiúknak jobban megy a bocsánatkérés, Alekosz kezd, Évával. Szerintem, ami a legrosszabbul esett neke, az, hogy állandóan a súlyoddal, a kinézeteddel voltam elfoglalva. Azt vettem észre, hogy bánt, sértve érzed magad, nem érzed nőiesnek. Örülök, hogy eljutottunk oda, hogy tudod ezeket hova tenni. Persze bocsánatot kérek, mert ha tudtam volna, hogy ilyen sokára érted meg, nem tettem volna, sokszor megfeledkezem arról, hogy nőből vagy.

Jerzsi nem retardált. Amikor ezt mondta, nem volt tisztában a szó jelentésével, előtte való nap hallotta az Évától és beépítette a szövegkörnyezetébe. Csak te rosszkor voltál rossz helyen. Megtaláltalak vele és neked szegeztem. Jerzsi a stikkest bánja, azért kér bocsánatot. Ilyet nem szabad senkinek mondani. Ez se különb, mint a retardált! Jól megmondtuk egymásnak, mi? A stikkes, meg a retardált, nagyszerű! Kezd kínos lenni, hogy Alekosz az utolsó öfire egész emberi lett, remélem, csak a lassan közeledő végjáték miatti elérzékenyült állapotom miatt látom így. Utolsó kívánságként Alekosz azt kéri, szeretné megörökítenni a Villa számára fontos részeit úgy, hogy Éva és Jerzsi is ott van, mert szeretné a gyerekeinek mutogatni. Ezek nagyon fontos képek lesznek. Jerzsi vigyora borzalmas, egy farmert és egy zoknit tart, hogy Alekosz emlékezzen arra, mennyit mosott rájuk. Olivér föliratai. Kismozdony, kisautó. Külön le fogom fényképezni, hogy az Évának a piperéi hogy néznek ki. Aztakurvatrehányúristenit. Éva kutyaólja, így van, cipőstül, mindenestül. Éva erőltetett mosoly helyett embereset böfög. Kép Éva hajáról. Meg a segge partjáról. Éva a kukán ülve, ahogy szárítja a kazlat. Azaz vereti, mint az állat. A hintának nagy jelentősége volt! És a kamera, amelyik az arcomat figyelte öt hónapon keresztül. Egy utolsó zárókép a visszaszámláló óra előtt. A közös utazásunk nemsokára véget ér és kezdődik egy új élet.

Meg egy új balhé, a vacsora alatt. Jerzsi zsinórtangában, de én már nem kérdezek semmit. A vacsora nagyon jó, Éva két mázsásan megy ki a fináléba. És én vagyok a hibás? Alekosz, fejezd be, nem akarok kiabálni meg ordítani. De remélem, azért nem én vagyok a hibás, hogy éjjel betermeltél egy ilyen kalóriatartalmú ételt. Nem, de ha gondolod, elmegyek hányni. Éva feláll, hú de várom már, hogy vége legyen ennek! A következő feladat rátesz Éva hangulatára egy lapáttal. Öntsék egy testrészüket gipszbe, az utókor számára. Fogadjunk, lesz olyan hülye, aki licitálni fog rá! Perszeee, nem hiszem el! Évának a seggéről!

Na, kész, bőgés, nem érdekelezés. Bőgés a fürdőben, bőgés az ágyban. Jerzsi úgy látja, ez egy kicsit műhiszti. Persze, azért nem foglalkozom vele, fekszik a földön Alekosz. Ha Alekosz fekszik, nincs meg a gömb forma. Na, vedd le a portodat! Csak szakszerűen, apukám! Jerzsi kenegeti gipsszel Alekosz hasát, az belecsuklik a mikroportba, Éva idiótázva felpattan az asztaltól. Alekosz, szánalmas vagy! De most mi a bajod? Miért sértegetsz? Nyerd meg, Alekosz, te vagy a VV hőse, de ha tönkre fogsz tenni…. És megtörténik a csoda, Nagy Alekosz a döntő előtti napon felemeli a hangját és lebassza a Kazalfejűt, mint a pöngős malacot. Éva, fejezd már be, nem tesz téged tönkre senki, ilyeneket most már ne mondjál! Saját magadat teszed tönkre! Amíg ilyeneket mondasz, nem érdekelsz! Láss csodát, a Kazal nem óbégat vissza, hanem vállat von, és meghúzza az üveget. Mik vannak, mi?

Viszlát este a Velveten, a holnapi posztban leplezzük S-t, meg lesz még más móka is a sárban, gyertek!

Címkék: vv4
1204 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sogeking 2011.05.09. 13:13:24

@pocokpocok: de ki volt eredetileg férfi ??? :D

sogeking 2011.05.09. 13:15:18

renáta, szilvia, éva, olga azért annyira nem vészes, hacsak nem...

Albino Vernyul 2011.05.09. 13:17:28

@sogeking: Egyik se, azt Oli kiselejtezte.. Mert egybol megerezte..;)

sogeking 2011.05.09. 13:18:57

Veronika a virslievő ? :)

pocokpocok 2011.05.09. 13:19:18

pfúú, visszanéztem a bv-ót, mikor alek zsófit vinné haza ma este, éva azt mondja aleknak puffogó fejjel, még miss gumi leül:-na köszönöm szépen, az meg le se sz.rja:D

frea 2011.05.09. 13:25:50

@foxglove: Hát, próbálkozni lehet!Ott még nem sett pofára!

foxglove (törölt) 2011.05.09. 13:27:52

Hőbörögnek az Éva-fanok, amiért Anikó és Gigi vezeti az alekosznakvalót, hiszen "ők nem is szerették Alekoszt". Hihetetlen ez a gondolkodásmód, komolyan.

pocokpocok 2011.05.09. 13:30:09

szerintük mostmár egész Mo.-n csak azok érvényesülhetnek, akik szeretik őt:
Éljen R.kosi, éljen a Párt!!:DD:D:D
na de Béláim az Úrban...:)

rianna 2011.05.09. 13:32:55

@foxglove: ott tényleg alakítania kéne, vagy szex, vagy taktikázás, csak hisztivel nem jutna messzire:)
De ha kivárja, talán csinál neki si egy társkeresőt a tv2, mint nagyő anikónak:)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 13:34:58

@rianna: ezt a társkeresőt most elképzeltem. Rózsaceremónia helyett, akit elutasít, azt egyszerűen arcon köpi.

Albino Vernyul 2011.05.09. 13:35:55

Na, a Szembesitesben este milyen botranyt generalnak..?!

rianna 2011.05.09. 13:37:08

@foxglove: ez egy nagyon életszerű elképzelés, rózsa helyett köpőcsésze:)

sogeking 2011.05.09. 13:38:32

@Albino "karazsnyikov" vernyul: pl. Leonidász összeveszik Zsófikával :)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 13:38:34

Sziasztok mindenkik:)

Hajnikám: boldog vagyok, ha olvashatlak, folytasd bárhol, bármivel:)

VV4: örülök, hogy a kedvencem győzött, Jerzsinek gratulálok a második helyhez, nagyon kis szerethető kölök lett belőle és szerintem meg fogja találni a számítását.

A párkeresőst nézni fogom, anno Benkőéken is visítva röhögtem.:)))

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.09. 13:47:32

@Gee Halen:

"SKOLÁBA KELLETT JÁRNOOOOOOOM, ÉS BEGÖNDÖRÖDÖTT A HAJAAAAAAAAAAM!"

Imádom Szandit, a reklámfilmje Éváért zseniális volt, főleg a végén a templomi jelenet, az Almodóvár is megirigyelhette volna azt az imát az Úristenhez Éváért! fantasztikus egy kiscsaj!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 13:50:19

@MÁRIA TERÉZIA: Éva teljesen meg volt hatódva a kisfilm után, bár szerintem félreértette: Szandi nem hozzá imádkozott.

frea 2011.05.09. 13:51:48

@foxglove: Nagy az Isten állatkertje!Majd megnyugszanak.Vagy nem.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 13:52:04

@Gee Halen: de éééérted a paradoxont, templom, ima, Éva:)))

frea 2011.05.09. 13:54:43

@Gee Halen: A templomos rész gusztustalan volt.Illett Szandálhoz.

ruzs54 2011.05.09. 14:11:23

@Ayesha: "nagyon kis szerethető kölök"..DDD apányi fasszal?

ruzs54 2011.05.09. 14:17:25

erről az a vicc jutott eszembe,hogy az egyik fiatalembert apasági perre idézték be.kicsit olyan anyámasszony katonája volt.azt mondta az anyja,majd ő megvédi a bíróságon.a bizonyítási eljáráson annyira behergelte magát az anyuka,hogy előkapta a fia fütyijét és elkezdte rángatni.-idefigyeljen bíróúr,hát lehet ekkorával gyereket csinálni??a fia lesütött szemmel odamotyogta az anyjának.-édesanyám hagyja már abba mert elveszítjük a pert.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.09. 14:20:13

@Gee Halen:

szerintem ők belülről érezhetik magukat hívőnek, még ha nem is tudnak úgy viselkedni, ahogy egy hívőtől elvárják, dehát senki sem viselkedik valójában úgy, legfeljebb látszat szerint, erre találták ki a gyónást és a megbocsájtást..

frea 2011.05.09. 14:22:36

@Gee Halen: Ahogy mondod.Hiteltelen.

ruzs54 2011.05.09. 14:23:44

@MÁRIA TERÉZIA: hogyan lehet kívülről érezni hogy hívő vagyok,vagy nem?

frea 2011.05.09. 14:24:31

Már a Boglya is testvéremezik.Olivér szájából is utálom, de már megszoktam.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 14:24:50

@ruzs54: :D:D nem a fizikumára gondoltam,nekem az nem is tetszik. Hanem a viselkedésére:))))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 14:25:12

@MÁRIA TERÉZIA: Olyan kisiskolás hittanosos volt az egész, valószínűleg akkor hallott utoljára valamit a Bibliából.

Az emberek többsége úgy vallja magát kereszténynek kishazánkban, hogy a karácsonyi Betlehemezéskor csak a "kisjézust" látja. Ha érted mire gondolok.

varand 2011.05.09. 14:27:34

@foxglove: Évát szerintem maximum mutogatni jó! Lehet h ezért is megy majd a Fábryba!
A műsorvezetéshez kell egy kis affinitás meg egy kis kiszámíthatóság!

frea 2011.05.09. 14:27:56

Győzike többször elmondta:jön az egész villalakó.Azt hittem, valakit felnégyeltek.

frea 2011.05.09. 14:29:33

@varand: Plusz tudás, szép kiejtés , önfegyelem és alázat.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 14:31:57

@Gee Halen: szerintem Szandika tuti nem járt hittanra:))

még a másikhoz annyit hozzátennék, hogy sokan attól vallják magukat kereszténynek, hogy minden vasárnap ott mutogatják magukat a templomban, utána meg balhéznak a családjukkal, verik a párjukat, stb.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 14:34:11

@Ayesha: Hát, igen. Sokan összekeverik a hitet a szokások gyakorlásával.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.09. 14:36:20

@ruzs54:

Úgy viselkedsz, mintha az lennél, megfelelsz a látszatnak, valójában nem hiszel az egyetemességben és isten előtti egyenlőségben és testvériségben és megbocsájtásban.

Ilyen szempontból Jerzy őszinte hívő, még ha ki is használták fiatalkorában, mert nem volt elég erős nemet mondani.

rianna 2011.05.09. 14:41:25

@frea: én múlt héten láttam kb. 2 percnyi belevalót, ott győzi -sárga flitteres ingben- aztmondta, hogy aznap a 3 párbajistáról lesz szó:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 14:44:44

@MÁRIA TERÉZIA: Hát, a média erős szűrőjén keresztül elég nehéz megmondani valakiről, mennyire hívő, amúgy is.

Fel lehetne hozni egy csomó mindent, ami elég látványosan is Isten előtti vétek, de hogy ezt hogy oldja meg lelkiismeretében, azt csak ketten tudják.

ruzs54 2011.05.09. 14:45:49

@MÁRIA TERÉZIA: "szerintem ők belülről érezhetik magukat hívőnek"szerintem ezt CSAK belülről lehet érezni,a másik meg viselkedési formaság.külsőség álszentség.na mindegy.

frea 2011.05.09. 14:51:55

@rianna: Érdekesen beszél, meg kell hagyni!

_most_ 2011.05.09. 15:00:06

@varand: Éva lesz a Fábryban show-ban? Zsír, mondjuk szar műsor, de így lehet megnézem, hátha nem hagyja szóhoz jutni Fábryt. Meghívhatnák a heti hetesbe is, azt még nagy ritkán nézem is.

varand 2011.05.09. 15:08:00

@lami83: Kb erről beszélek! Vendégnek lehet h jó egy műsorba! Másnak nem nagyon!

frea 2011.05.09. 15:21:07

@lami83: Már most is mehet.Nézőnek.De csak ha nem köpköd!

frea 2011.05.09. 15:23:53

@lami83: Mindenkinek szíve joga, hogy kit kedvel.De belegondolsz néha, hogy miket írsz?Jó, hogy nem Veiszer Alinda helyét szánod neki!

genevieve 2011.05.09. 15:43:48

@rianna: könyörgöm, ne fesd az ördögöt a falra:-DDDD

pocokpocok 2011.05.09. 15:44:52

mindenki évája a fél 2-ben!:9

pocokpocok 2011.05.09. 15:47:59

nem tud normálisan nyilatkozni, csípőből hárít..

pocokpocok 2011.05.09. 15:49:14

évának nincsenek önálló gondolatai, csak alekot idézi.

_most_ 2011.05.09. 15:59:27

@pocokpocok: kösz, nem is tudtam, hogy van ilyen műsor, ha nem linkeled be biztos lemaradok róla.

genevieve 2011.05.09. 16:01:27

@pocokpocok: éva milyen kis visszafogott volt:-)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 16:02:36

@pocokpocok: nagyon gáz, ahogy próbál bratyizni ("tudod, ..." kb. 5x, nem túlzás ez egy kicsit?). Jerzy sokkal ügyesebb volt nála, tanulhatna tőle. A műkedves feje meg kifejezetten ijesztő.

pocokpocok 2011.05.09. 16:02:56

@lami83: nincs mit!
éva azzal fenyegetőzött a sztárcset végén az őt szeretőknek, és utálóknak, hogy még biztos sokáig látjuk őt a képernyőn..
anyáááááám..

pocokpocok 2011.05.09. 16:03:58

@foxglove: nem műkedves: pszihopata:)
most komolyan, sugárzik róla a feszültség: jerzy viszont már kezd belejönni: lazul..

pocokpocok 2011.05.09. 16:05:17

@lami83: én is csak azóta tudok a fél2-ről, mióta kismama lettem:)
Dolgozó emberek ilyenkor még javába güriznek..:(

foxglove (törölt) 2011.05.09. 16:05:49

@pocokpocok: láttam a reggelis felvételt is, néha mintha kicsit remegett volna a feje/szája, miközben mosolyogni próbált.

locsolóember 2011.05.09. 16:10:29

@foxglove:
Végülis; pia hegyek (tán még összeöntögetnie sem kell a maradékot)és még lehetne belőle Pókmajom v.02.
Bár ahhoz szexelnie kéne. :DD

pocokpocok 2011.05.09. 16:13:07

mi ez a pókmajom dolog?:$

foxglove (törölt) 2011.05.09. 16:18:30

@locsolóember: neeeem, soha nem lesz Pókmajom v.02., mert Pókmajom ezerszer különb nála. Hirtelen ugyan nem tudom megindokolni, hogy miben, de különb.

viccen kívül: Pókmajmot sosem tudtam utálni, nem is idegesít. Általában röhögök rajta, de negatív érzéseket nem vált ki belőlem.

pocokpocok 2011.05.09. 16:20:16

rajzfilmfigura, vagy mi?

rianna 2011.05.09. 16:21:39

@genevieve: a nő, aki sokat szenvedett. A nő, akit sokan és sokat bántottak. A nő, akinek hatalmas szeretetéhségét mindenki félreértette. A nő, aki már eleget vezekelt. Hölgyeim és uraim, a tv2 bemutatja: A nagy ő, Baukó Évával:D
*gonosz kacaj szmájli*

rianna 2011.05.09. 16:23:04

@pocokpocok: az Éden Hotel egyik szereplője

genevieve 2011.05.09. 16:24:26

@rianna: látom nem birsz magaddal:-D

rianna 2011.05.09. 16:26:48

@genevieve: rengeteg a felhasználatlan energiám:D

pocokpocok 2011.05.09. 16:27:39

tapintatos kérdésem:
"orsi:
Éva: Éva: Most már összejönnél Alekoszzal?
VV Éva:
Nem , sosem. Ő a barátom, férfiként sosem tudnék ránézni "

:D:D

foxglove (törölt) 2011.05.09. 16:30:34

"Éva vissza fogod nézni az összefoglalókat videókat???
VV Éva: Van, amit visszanéztem... Meglepődtem, hogy úgy vágták össze némelyiket, hogy én és köztem van valami."

Ööö...

pocokpocok 2011.05.09. 16:31:38

@foxglove: igen, jól látod:skizoid:D

genevieve 2011.05.09. 16:33:04

@pocokpocok: fuuuu, azt a párducmintás felsőt:-DDD

faluhelyen még a búcsúba se vesznek fel ilyet a szépasszonyok, ha ki kell öltözni:-)))

genevieve 2011.05.09. 16:33:49

azért jerzy nem semmi módon tagadja meg gigit.....

MegLepke 2011.05.09. 16:38:47

Itt vártam, be akartam elsőzni az utolsó posztba, de le kell mennem a boltba. Ez a mostani állapotomban kb. 3/4 óra a tíz perc helyett.:(

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 16:41:36

Én nem értem a sok idiótát, pl azt a kis rinyarevü Zsófit, a zsúrfiú Leonidaszt, hogy MIÉRT SZURKOLTAK ALEKNAK???
nem is bírták sose...

Soror Formoza 2011.05.09. 16:46:20

@genevieve: egy frissen szabadult szépfiúnak, gondolom, koloncot jelent egy barátnő. Jerzy előtt az édes élet (hány éves, 22?) Nem kell neki komoly kapcsolat.
A villabeli szerelem úgyis feladat volt ;)

pocokpocok 2011.05.09. 17:00:13

öö, elég kevert--kavart volt ez a szerelem ahhoz, hogy befejezzék, főleg idekint, ahol már mindenkinek telitve vannak a lapjai..

Trevlovics 2011.05.09. 17:00:40

Alek de szuper fej most! Alekinnyó! Jerzsi csak egy kis béna, már régóta mondom, hogy Alek a király, én mindig Alekot éltettem, ugye emlékeztek? Ugye?

pocokpocok 2011.05.09. 17:00:54

öö, elég kevert--kavart volt ez a szerelem ahhoz, hogy befejezzék, főleg idekint, ahol már mindenkinek telitve vannak a lapjai..

Trevlovics 2011.05.09. 17:10:04

@jahuu: én mindig magamat adom! szurkoltam jerzsinek. alekinnyó a király! ez azért van mert mindig támadtok. pedig én csak az utolsó nő akartam lenni a villában. és ez sikerült. én voltam s legutolsó nő a villában. már a legelejétől kezdve! egy kört akartam leírni, aminek én vagyok a középpontjában, ahogy épp adom, magamat.

Soror Formoza 2011.05.09. 17:14:01

@Trevlovics: Látom közted és magad között van valami.

MegLepke 2011.05.09. 17:18:29

@Trevlovics: oszt' kérd meg az áradat! Sose add olcsón magad!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.09. 17:20:40

@pocokpocok: Éva és Jerzy a fél kettőben:
www.rtlklub.hu/musorok/felketto/videok/128093
Mindketten korrekten nyilatkoztak, szerencsére pozitívan állnak a jövőhöz.

frea 2011.05.09. 17:26:06

@Ayesha: Nem akarok rosszindulatú lenni...

rianna 2011.05.09. 17:27:50

@rianna: ez pushpangnak is szól:P

frea 2011.05.09. 17:28:10

@Trevlovics: Jó annak, akinek bejön.Komolyan mondom.Sajnos állatira undorodom ettől a szerencsétlentől.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.09. 17:29:08

@pocokpocok: Korrekten válaszol, kellő humorérzékkel, a kérdésekre a lehető legszakszerűbb válaszokat adta.

pocokpocok 2011.05.09. 17:35:46

@Peter_Cs:
már belinkeltem, és leírtam a véleményem is, de köszi

pocokpocok 2011.05.09. 17:38:32

@Peter_Cs:
amúgy te fizetetten óvod ennyire Évike sosemvolt erkölcseit, nemesbített sosemlátott pozitívumait?
már kezd idegesíteni, hogy mindenben csak a jót látod vele kapcsolatban.
Vedd feleségül, ha ilyen szupi nő!
én szégyenlem, hogy a földije vagyok!

Tordas 2011.05.09. 17:56:34

@rianna:

Ezt olyan Hajdú Péter-féle tényfeltáró, szívfacsaró mélyinterjú keretében képzelném el. A felkonfot már megírtad helyettük, már csak az kell,hogy Évike a Sarka Katával együtt járjon kondizni, aztán Rubint Rékával lefogy. Elindul a spirál, mosolyog ő majd update pacal csomagolásán.

rianna 2011.05.09. 21:07:39

@Tordas: most látom, hogy válaszoltál, tökéletes kiegészítés, Hajdú csak úgy tudna tapicskolni a mocsokban:D
süti beállítások módosítása