Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X142

2011. május 08. 16:10 - Hódos Hajnalka

Utolsó öfi, utolsó balhé, utolsó leszarom Évától. Az utolsó kínzó kérdés, miért volt Jerzsi zsinórtangában az utolsó vacsorán? Utolsó feladatok. Utolsó előtti poszt a VV4-ről. Sokadik kávé, bajnok a Milan. Az ég is ezt siratja, ezért esik egész nap, én mondom. A Villában jósolnak egymásnak a lakók, kinek hogyan alakul az élete? Éva Alekoszt húzta és a semmit mondja nagy lendülettel, barokkos körmondatokkal. Alekosz számára kezdetben ismeretlen lesz a népszerűség és ami ezzel jár. Új pályán (oválpályán) fog dolgozni, mint eddig, de a privát dolgaira mindig marad ideje. A családjával ugyanilyen marad a viszonya, öt-hat év múlva fog családot alapítani. Rengeteg futó kaland után talál rá a szerelem, ami elég sokáig fog tartani. Lesznek hullámvölgyei is, de ezeket jól fogja kezelni. Megteremti a szükséges anyagiakat hátralevő életéhez. Egy-két éven belül megírja első könyvét ami óriási kasszasiker lesz.

Alekosz el tudja képzelni Jerzsit egy főzőműsorban. Az ország asszonyai kíváncsiak Jerzsire. Kikérem magamnak. Az unatkozó háziasszonyok is. A konyhában, vagy a konyha környékén fogja megtalálni élete párját. A Gigit is a konyhában fedezte föl. A konyhában lesz az a nő. El tudja Jerzsit képzelni egy dohányzást mérséklő kampány arcának is. Azáltal, hogy megtanulta az érzelem kinyilatkoztatás képességét, és megfelelő szókinccsel rendelkezik, más értelmet adott a karakterisztikájának. Már nem egy szépfiú, és az sem igaz már rá, hogy üres fej, kockahas. A fej már nem üres. Remélem, Alekosz nem Retorika címmel fog könyvet írni, mert besírok.

Drága Éva feje akkorákat rándul Jerzsi jóslata közben, hogy Alekosz a fasorban sincs. Ha nem azt suttogja hitetlenkedve, ez miket mond, jézusom! Jerzsi szerint Éva az egyik személy, aki megalapozta a jövőjét idebenn. Jól fogalmaz, a médiában és az újságban tudná magát eladni. Kíváncsi vagyok, mit szól ehhez kén-e nick kommentelőnk. Éva a reklámokban is eladható lesz. A haja. Ez a rőzse annyira egyedi, hogy a sampon reklám meglesz. Minden, ami hajcihő. Nem telik el fél év, és Ádámmal szétmennek, mert Évának egy férfire van szüksége. Ádám gyenge hozzá. Nem fogja egyből megtalálni a partnerét, előbb lubickol és zabálni fogja a férfiakat. És a férfiak is ők. Aztán koppan egyet és szerelmes lesz. A mi drága kommentelőink egészen mást jósoltak Évának, ha jól emlékszem, utoljára azt jósolták, egy lepukkant kocsmában, szivacsgyöngyét iszogatva fogja mesélni, hogy ő négyszer párbajozott és ment vissza a villába, közben cigarettát koldul.

A következő feladatnál Éva kikel magából, nem, neki nem maradt kibeszélnivalója! Jó, ő már most mondja, hogy nem fog semmit mondani, mert ő már mindenért bocsánatot kért! Hát így tiszteled ezt a helyet, szólal meg az Atyaisten, ez önmagában elég, hogy Éva óbégatni kezdjen, elege van, már mindenért bocsánatot kért! Puffogva cigizik, aztán mégis leül a kanapéra és ott is elmondja, hogy nincs benne olyan, amit fel tudna hozni. De mondd, Jerzsi, ha esetleg valamiért nem kértem elnézést. Azt neked kell érezni. De nem érzem, Jerzsi. Alekosztól is sokszor bocsánatot kért a semmi miatt. Ha megbántottalak, megbántam, bocsánatot kértem. Megpróbáltalak nem megbántani, nehogy elveszítsem a barátságod. A fiúknak jobban megy a bocsánatkérés, Alekosz kezd, Évával. Szerintem, ami a legrosszabbul esett neke, az, hogy állandóan a súlyoddal, a kinézeteddel voltam elfoglalva. Azt vettem észre, hogy bánt, sértve érzed magad, nem érzed nőiesnek. Örülök, hogy eljutottunk oda, hogy tudod ezeket hova tenni. Persze bocsánatot kérek, mert ha tudtam volna, hogy ilyen sokára érted meg, nem tettem volna, sokszor megfeledkezem arról, hogy nőből vagy.

Jerzsi nem retardált. Amikor ezt mondta, nem volt tisztában a szó jelentésével, előtte való nap hallotta az Évától és beépítette a szövegkörnyezetébe. Csak te rosszkor voltál rossz helyen. Megtaláltalak vele és neked szegeztem. Jerzsi a stikkest bánja, azért kér bocsánatot. Ilyet nem szabad senkinek mondani. Ez se különb, mint a retardált! Jól megmondtuk egymásnak, mi? A stikkes, meg a retardált, nagyszerű! Kezd kínos lenni, hogy Alekosz az utolsó öfire egész emberi lett, remélem, csak a lassan közeledő végjáték miatti elérzékenyült állapotom miatt látom így. Utolsó kívánságként Alekosz azt kéri, szeretné megörökítenni a Villa számára fontos részeit úgy, hogy Éva és Jerzsi is ott van, mert szeretné a gyerekeinek mutogatni. Ezek nagyon fontos képek lesznek. Jerzsi vigyora borzalmas, egy farmert és egy zoknit tart, hogy Alekosz emlékezzen arra, mennyit mosott rájuk. Olivér föliratai. Kismozdony, kisautó. Külön le fogom fényképezni, hogy az Évának a piperéi hogy néznek ki. Aztakurvatrehányúristenit. Éva kutyaólja, így van, cipőstül, mindenestül. Éva erőltetett mosoly helyett embereset böfög. Kép Éva hajáról. Meg a segge partjáról. Éva a kukán ülve, ahogy szárítja a kazlat. Azaz vereti, mint az állat. A hintának nagy jelentősége volt! És a kamera, amelyik az arcomat figyelte öt hónapon keresztül. Egy utolsó zárókép a visszaszámláló óra előtt. A közös utazásunk nemsokára véget ér és kezdődik egy új élet.

Meg egy új balhé, a vacsora alatt. Jerzsi zsinórtangában, de én már nem kérdezek semmit. A vacsora nagyon jó, Éva két mázsásan megy ki a fináléba. És én vagyok a hibás? Alekosz, fejezd be, nem akarok kiabálni meg ordítani. De remélem, azért nem én vagyok a hibás, hogy éjjel betermeltél egy ilyen kalóriatartalmú ételt. Nem, de ha gondolod, elmegyek hányni. Éva feláll, hú de várom már, hogy vége legyen ennek! A következő feladat rátesz Éva hangulatára egy lapáttal. Öntsék egy testrészüket gipszbe, az utókor számára. Fogadjunk, lesz olyan hülye, aki licitálni fog rá! Perszeee, nem hiszem el! Évának a seggéről!

Na, kész, bőgés, nem érdekelezés. Bőgés a fürdőben, bőgés az ágyban. Jerzsi úgy látja, ez egy kicsit műhiszti. Persze, azért nem foglalkozom vele, fekszik a földön Alekosz. Ha Alekosz fekszik, nincs meg a gömb forma. Na, vedd le a portodat! Csak szakszerűen, apukám! Jerzsi kenegeti gipsszel Alekosz hasát, az belecsuklik a mikroportba, Éva idiótázva felpattan az asztaltól. Alekosz, szánalmas vagy! De most mi a bajod? Miért sértegetsz? Nyerd meg, Alekosz, te vagy a VV hőse, de ha tönkre fogsz tenni…. És megtörténik a csoda, Nagy Alekosz a döntő előtti napon felemeli a hangját és lebassza a Kazalfejűt, mint a pöngős malacot. Éva, fejezd már be, nem tesz téged tönkre senki, ilyeneket most már ne mondjál! Saját magadat teszed tönkre! Amíg ilyeneket mondasz, nem érdekelsz! Láss csodát, a Kazal nem óbégat vissza, hanem vállat von, és meghúzza az üveget. Mik vannak, mi?

Viszlát este a Velveten, a holnapi posztban leplezzük S-t, meg lesz még más móka is a sárban, gyertek!

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruzs54 2011.05.08. 16:17:57

elsőElső az utolsóban................................:-)

frea 2011.05.08. 16:22:52

Sose hittem volna, hogy egyszer nem a sokszázadik leszek!

pocokpocok 2011.05.08. 16:23:08

végre, dobogó!!!!!
jó a hajrám:D

ruzs54 2011.05.08. 16:30:13

itt vannak a finalisták:-)@frea: @pocokpocok:

frea 2011.05.08. 16:30:20

A Boglya haja lehet reklámban, elrettentésül.

pocokpocok 2011.05.08. 16:31:21

ha ne adj isten a végére jerzy és alkesz marad, tuti elcsalhatják majd azzal, hogy jerzy nevét rosszul írták..

pocokpocok 2011.05.08. 16:32:17

éva elmehetne az elmű reklámarcának: vigyázz, a konektor ráz!

frea 2011.05.08. 16:33:23

Alkoholosznak állatira tetszhet a Boglya, ha el tudta felejteni, hogy nő./és még nőni fog!/

pocokpocok 2011.05.08. 16:34:46

@frea:
alekosznak minden tetszik, amin lyuk van, a konyakospohár, meg a borosüveg is:D

frea 2011.05.08. 16:35:42

A piperék meg az ágy is elrettentésül lettek lefotózva, egy nő ennél jóval igényesebb.

pocokpocok 2011.05.08. 16:36:31

amúgy az lenne a jó, ha éva esne ki először, mert az évafanok-ha az én lovam lába tört alapon- jerzyt nyomnák, lenne pofáraesés: mindjárt belenézek az éva funclubba is szemezgetni a stratégiát.

frea 2011.05.08. 16:37:06

@pocokpocok: Azt nem tudom elfelejteni/többek között/amikor a tejet is a tulipánosból itta.

pocokpocok 2011.05.08. 16:38:39

oké, 0 stratégia:ösztönlények, mint a pártfogoltjuk.

pocokpocok 2011.05.08. 16:39:45

@frea:
ööö: ciki-nem ciki, én is üvegpohárból iszom, lehetőleg minél nagyobból: jobban esik,más az íze: persze vizespohár, vagy colás:D

frea 2011.05.08. 16:41:35

@pocokpocok: Azon röhögök előre, hogy a buszban fehér a szőnyeg. Hogy fogja ez a szerencsétlen beengedni a csajokat?Az agya a szőnyegen meg a szétdobált cuccokon fog kattogni, nem a romantikán.

pocokpocok 2011.05.08. 16:41:47

oliver mozgalmáról amúgy a háztolás jut eszembe:D
www.youtube.com/watch?v=g0A8jfosr2Q

pocokpocok 2011.05.08. 16:42:41

@frea:
csak az jöhet be, aki élér állítja a cipőjét elvágólag a buszelőtt:)

frea 2011.05.08. 16:43:38

@pocokpocok: És ha a talpuk koszos?

pocokpocok 2011.05.08. 16:47:01

akkor a lépcsőn dugja meg őket, láb szigorúan a buszon kívül:D

frea 2011.05.08. 16:52:55

@pocokpocok: Kíváncsi leszek, hogy fog reagálni a párkeresőre.Egyből levehetjük, valóban nem tudott róla, vagy csak meg lettünk vezetve.

pocokpocok 2011.05.08. 16:55:14

"Meg egy új balhé, a vacsora alatt. Jerzsi zsinórtangában, de én már nem kérdezek semmit. "
asszem éva kívánsága volt alekosz bohócjelmze, jerzy tangája.
de ez csak az onlineból kihámozott tapasztalatom.

pocokpocok 2011.05.08. 16:55:49

@frea:
igen ,ez egy jó következtetés..

pocokpocok 2011.05.08. 16:57:42

"Éva feláll, hú de várom már, hogy vége legyen ennek!"
szintén éjjelről: a mosdóba megy, gondolom tényleg hányni, hamár hashajtókkal is ellátja bent a stáb, ahhoz képest egy ujjledugás üdítő desszert:)

pocokpocok 2011.05.08. 16:59:11

"bőgés az ágyban"
na itt bukott nálam nagyot az éva,mert mielőtt könnyes szemmel zokogva belevetette volna magát, ránézett a kamerára, hogy veszi e...

pocokpocok 2011.05.08. 17:00:54

"Viszlát este a Velveten, a holnapi posztban leplezzük S-t, meg lesz még más móka is a sárban, gyertek!"
velveten még nem leltem semmit,hol?:$

Ancilla 2011.05.08. 17:08:49

@Peter_Cs: Hétfőn Alekosz nem ér rá ilyesmire, hiszen kedden már kezdődik a menyasszonykeresés.

Ne gondolj semmi rosszra!

pocokpocok 2011.05.08. 17:16:48

kérdeztem:D

Éva: elvállalsz egy újabb kamionos bulit?
Maradt a hashajtókból, amit bent szedtél?
Elhoztad az összes összeharácsolt sminkcuccot?
Most már összejönnél Alekoszzal?

::D:D

pocokpocok 2011.05.08. 17:19:20

@Peter_Cs:
éva megint jerzyt szapulja..

Tompó 2011.05.08. 17:35:04

Végre itt a vége!!!! Búcsúzom mindenkitől! Köszönjük Hajni, csodásak voltak az elmúlt hónapok:))) VV5-re jövök!! Pápá
ui:rohadjon meg erzsi, mert ő nyeri:)) Na még utóljára: Hajrááááááá Évaaaaaaaaaaa!!!! Tompó:off

az én rózsám vasutas 2011.05.08. 17:41:11

@Tompó: Off? Tompó! Te egy nagy genyaláda voltál végig.

frea 2011.05.08. 17:43:37

@Tompó: Már most hiányzol!

az én rózsám vasutas 2011.05.08. 17:44:13

Ebben az új Alek műsorban van feldobva valami cucc a csajoknak vagy csak a manust lehet megnyerni? Nehéz elképzelni, hogy szét fogják karmolni egymást érte. Majd Balázs elhiteti velünk.

pocokpocok 2011.05.08. 17:44:36

@Peter_Cs:
nem hiszem, hogy kevésbé, mint a másik kettő: legfeljebb nem viselkedett olyan hulladék módjára odabent, mint a fentiek.oldalvizen, de nem eladva a barátait, de csak odaért..

frea 2011.05.08. 17:48:27

@Peter_Cs: Tényleg azt hiszed, ha leírod :ennyi, akkor igazad is van?

pocokpocok 2011.05.08. 17:49:35

@frea: a véleménye: ennyi!!!
:D:D:D

inmemancsi 2011.05.08. 17:50:36

@pocokpocok: ha jó lett volna neki éva, akkor bárki mászhat (folyhat be a bérelt cuccba:))

inmemancsi 2011.05.08. 17:51:06

@frea: igen, elvégre éva rokon

frea 2011.05.08. 17:52:34

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Miért, szerinted nem klassz nyeremény?Aki ilyen műsorba jelentkezik, úgyis csak képernyőn akar lenni.Ha meg bónuszként nyer egy ilyen félkegyelműt, duplán szerencsés!

frea 2011.05.08. 17:53:17

@inmemancsi: Ilyen rokont le kell tagadni!

frea 2011.05.08. 17:54:02

@pocokpocok: Veszem!Ennyi!Itt a pont!DD

inmemancsi 2011.05.08. 17:56:48

@frea: :)) mindenki elhúz a velvetre, ahelyett, hogy nyitna még egy ablakot?

frea 2011.05.08. 17:56:59

@inmemancsi: Fel vagytok készülve, milyen őrület lesz ma?

frea 2011.05.08. 17:57:54

@inmemancsi: Igen, bérelt páholyban várják az eseményeket.

inmemancsi 2011.05.08. 18:02:36

@frea: miért az lesz??
ezt az értelem meg érzelmet még egyszer sem bírtam végignézni..

pocokpocok 2011.05.08. 18:03:34

@inmemancsi:
én nem találom a velveten, belinkelnéd?

frea 2011.05.08. 18:05:55

@inmemancsi: Azt hiszem, ilyet még nem láttunk. Meg a szarházi Olivér is ott fog ordítani, mint egy állat.

inmemancsi 2011.05.08. 18:14:06

@pocokpocok: most megnéztem neked még nincs link szerintem, bár nem vagyok egy nagy velvet olvasó

inmemancsi 2011.05.08. 18:14:46

@frea: á olyan már volt:)) a többiek hova tűntek?:))

inmemancsi 2011.05.08. 18:51:39

@Hódos Hajnalka: ó szuper, szóval hol leszel a velveten és mint is?

Zelefánt 2011.05.08. 18:54:15

Nagy a (b)izgalom, a pezsgő már hűl, de még (lét)kérdés, hogy belekúrom-e a TV-be az üres üveget, vagy szelektálva hajítom a helyére.
Utoljára ülök a készülékek elé, remélem megéri...(Hmmm...)
Ki mit tud:
ki az esélyes, és lehet-e fogadni, hogy fog-e hemperegni Éva (és kivel), vagy hogy Tajgetosz trikóban és nyakkendőben lesz-e, vagy hogy Jerzy kivágja-e a Lenni vagy nem lenni-t, és ellopták-e már a nyereményautót a Béla-tesók, valamint hajítanak-e csóvát a Cordia-telepre a csalódott fanok?...
(A házunkban ma valaki egész nap pozanozik, ez új, mert eddig zongorázni szokott, és már néhányszor fontolgattam, hogy megkeresem és felvilágosítom, hogy a zongoraverseny nem azt jelenti, hogy ki tudja szerencsétlen hangszert adott idő alatt minél jobban megkínozni...De békesség, hátha ő is a ma estére készül.)
Fegyelem, figyelem, fertelem!

inmemancsi 2011.05.08. 18:57:08

@Zelefánt: plusz ehető-e az ananász amit a múlt héten vettem?

pocokpocok 2011.05.08. 18:58:25

én is, csak felkelt a gyerek

nagyon gromek 2011.05.08. 18:58:31

Hajnira melyik számon lehet szavazni?
Ha a teljesítmény, a humor és szórakoztatás számít, akkor én neki adnám a fődíjat a VV4-ben.

Zelefánt 2011.05.08. 18:59:21

@inmemancsi:
Ha nem akar elszaladni, amikor ártó szándékkal közelítesz felé, akkor igen.
(Egyébként száraz pezsgőbe kockázva igen jól működnek együtt.)

rianna 2011.05.08. 18:59:52

most mindenki átmegy a velvetre?:(((

pocokpocok 2011.05.08. 19:01:03

megyek nézni, éjjel leszek elvi.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.08. 19:04:01

Hajni! Alekosz társkeresőjét is te fogod hogyvoltos formába önteni?

Zelefánt 2011.05.08. 19:04:11

A MU most veri éppen 2-1-re a Chelsea-t, utána Végítélet show...Méghogy szomorú vasárnap, szegény Seress Rezső sem vetette volna alá magát az erkélyről egy mégily esős napon sem, ha mindezt megérte volna.

rianna 2011.05.08. 19:05:53

nem arról volt szó, hogy lilu nem tud ma műsort vezetni? el kell rontani az estémet...:)

Albino Vernyul 2011.05.08. 19:07:23

@frea: Velveten.. De gozom sincs ott hol..;)

Trevlovics 2011.05.08. 19:07:55

Hahó mindenki :)
úgy látom egyelőre nem aktiváltak semmit, de előbb-utóbb minden meg fog történni, aminek meg kell történnie :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:09:04

@Trevlovics: Az internetet már aktiválták nálam, mi kell még?

Trevlovics 2011.05.08. 19:09:46

@Gee Halen: Éva jerzsi szeméhez öltözött

inmemancsi 2011.05.08. 19:11:37

@Zelefánt: hát ez már elszaladni se tudott, a feta sajt is romlott (mert kibontottam már egy hete, úgyhogy görög sali se lesz:))

rianna 2011.05.08. 19:12:44

@Gee Halen: a szín nem rossz szőkéknek, múlt héten liptai klaudián volt egy nagyon szexi ruha, de ez....:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:12:53

Hát, ebből a kis összeállításból látszik, hogy meghízott Éva :D

Jerzyt mutatták a legvégén... hmmmm...

Soror Formoza 2011.05.08. 19:13:21

@nagyon gromek:
Az biztos, hogy fogyaszthatova Hajnalka tette a musort. Csak remelni tudom, hogy a Velveten megtartjak tovabbra is, az is olvashatova valna.

Zelefánt 2011.05.08. 19:13:35

Lilunak lecserélték a fejét, hogy beszélni tudjon.

inmemancsi 2011.05.08. 19:14:21

@rianna: szent ég és felöltöztették megint

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 19:14:40

Vajon jelent valamit, h a Jerzsit mutatták utolsónak? Ha igen, Alekosz esik ki elsőnek:P

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:14:46

Olivért úgy látszik erőteljesen leszabályozták.

Zuzimama 2011.05.08. 19:15:14

Jerzy for president!

Zelefánt 2011.05.08. 19:15:28

@inmemancsi:
A sajtok már alapvetően hányatott előélettel bírnak, ne dőlj be nekik, ehető lesz a görisali.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:16:13

Éva cipője... mást se láttam rajta, csak ezt a magassarkút.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:17:14

Nem tudom, Alekosz miért zselézi a haját, így egészen emberi feje van.

inmemancsi 2011.05.08. 19:17:25

@Zelefánt: á ez nem:)) viszont a lila hagyma nem romlott meg, az van benne a legtöbb

Zelefánt 2011.05.08. 19:17:34

@jahuu:
Télleg, a faszom se nézte volna ezt a szart, ha egyszer -- úgy a felénél, unalmamban -- rá nem akadok HogyvoltHajni blogjára.
És lám, eljutottam a célig!...
Mi ez, ha nem siker?...

Trevlovics 2011.05.08. 19:19:24

@ladyandhenk: még sehogy. gondolom teknikai problémákka küzdenek, illetve gondolom addig nem rakják ki elérhetőnek, amíg egy-két sikeres küldés nincs :)

Zelefánt 2011.05.08. 19:19:31

Tajgetosz orrot töröl, Jerzy a konyhapultot.
Éva döglik.
Egy nagyobb lakásban akár össze is költözhetnének.

inmemancsi 2011.05.08. 19:20:04

@takácsalfréd: nem, ő csak ezt a mondatot tudja - lehet, hogy nem is ismeri az értelmét

(H)angolka 2011.05.08. 19:20:28

Köszönöm Hajnalkának és a kellemes-szellemes kommententelő közösségnek (hiszen valódi, összetartó közösséggé nőttétek ki magatokat), hogy az utóbbi hónapokban szórakoztattatok. Ennyit rendszeresen az életben nem nevettem még! És ilyen korrekt, humoros és toleráns kommentelőkkel sem találkoztam.
Még egyszer KÖSZÖNÖM!
(Most is titeket olvaslak, így követem nagyjából az eseményeket.)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:21:10

Éva hajléktalan? Azon nyafog, hogy hol fog aludni holnaptól.

inmemancsi 2011.05.08. 19:23:08

legalább hajni megtalálta a velvet cuccost?

(H)angolka 2011.05.08. 19:24:35

Ha valaki megtalálta a velveten, tegye fel a linket!

rianna 2011.05.08. 19:24:37

@inmemancsi: nem kell ahhoz látni, hogy nagy valószínűséggel megállapítsd, hogy van öltözve:)

Zelefánt 2011.05.08. 19:24:40

@inmemancsi:
Zsíros kenyér lila hagymával, ananásszal.
(A görög alapanyag megbízhatatlan, le is lépett.)
Kis magyar reality a konyhában (az ananász bevándorolna).

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:25:03

Megint szedjük össze, mi történt azóta, mióta ezek bementek:

- Észak-Korea álőtt Dél-Koreára
- földrengés Magyarországon
- Schmittről kiderül, hogy analfabéta
- kvázi megszűnt a magánnyugdíjpénztár
- fellázad Tunézia
- fellázad Egyiptom
- fellázad Bahrein
- fellázad Jemen
- fellázad Líbia, polgárháború, NATO-csapás
- földrengés és cunami Japánban, több tízezer halott, megsérül az atomerőmű, folyamatosan ontja a radioaktív szennyezőanyagot

Kihagytam valami fontosat?

Trevlovics 2011.05.08. 19:25:31

ú alekosz ahogy bekapta a kést :)

Zelefánt 2011.05.08. 19:26:51

@Gee Halen:
Igen, 43 éves lettem, és még mindig ezt a szart nézem.
(De már nem tart sokáig...)

inmemancsi 2011.05.08. 19:27:00

@Gee Halen: pippa midleton segge ajánlatot kapott :))

inmemancsi 2011.05.08. 19:28:18

@Zelefánt: zsíros kilőve:)) hagyjuk meg évikének ananász kaput, maradt a lila hagyma esetleg milkával:))) - az is lila

Trevlovics 2011.05.08. 19:28:55

lehet, csak akkor indul a közvetítés, amikor az élő műsor?

Soror Formoza 2011.05.08. 19:29:04

@Zelefánt:

Mar reg tudom, hogy en mennyit nyertem ezen a jatekon. Probaltam nem nezni, rettenetesen idegesitett, de mindig az arcomba nyomtak valamilyen formaban. Itt aztan a helyere kerultek a dolgok. Itt mindenki tudja, hogy meztelen a kiraly.

rianna 2011.05.08. 19:29:24

jaj, megint előjött a jólnevelt ebből a kettőből

inmemancsi 2011.05.08. 19:29:47

@rianna: á mindig tud meglepetést okozni az ilyen - nem szabad leértékelni soha az ízléstelenséget, mindig van mélyebb:))

inmemancsi 2011.05.08. 19:31:16

@Yooha: ügyi vagy, remélem maradtok, csak új ablak nyit:))
hogy néz ki ez a lilu

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:32:17

@inmemancsi: Köszönöm :)
Én maradok, de nem tudom meddig, mert az asszony utálja ezt a sz*rt és biztos át fog kapcsolni :(

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:33:38

A velveten ugye nem is lehet normálisan kommentelni, úgyhogy maradok.

rianna 2011.05.08. 19:33:52

@inmemancsi: :DD

megismétlem, lilu hangját meg kellett volna kímélni, szegénykém alig tud beszélni. ÉS most csak a jóindulat beszél belőlem:))

inmemancsi 2011.05.08. 19:34:27

@Yooha: próbáld lekenyerezni valamivel:)

Zuzimama 2011.05.08. 19:35:53

@Gee Halen: kiderült, hogy ez a kormány sem ért szart sem.

inmemancsi 2011.05.08. 19:35:54

@rianna: nekem szelektív a látásom, csak most látom balázs fehér szerelését is..

olivér fejét láttad? nagyon durva

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 19:36:01

Van az itt kommentelők között, aki szavaz(ott)?

frea 2011.05.08. 19:36:35

Rájöttem, Olivért utálom a legjobban.Aljas, sötét bunkó.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:37:42

@ladyandhenk: Az ilyesmire szavazók és az internethasználók az szerintem diszjunkt halmaz.
Közben Ráczék fellépnek, hajaj!

inmemancsi 2011.05.08. 19:37:55

zelefánt ki fog futni a világból azt hiszem:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:38:00

Béci Fluor babérjeira tör.

Ezen most én magam is elröhögtem magam :D

sogeking 2011.05.08. 19:38:29

remélem Zsófika is elénekli a számát

rianna 2011.05.08. 19:39:47

hajrá béci!!!

@inmemancsi: igen, alek is megdicsérte:)
olit futólag láttam, megint sárga a feje?

syfyboy 2011.05.08. 19:40:05

Az elején volt a játékosokat bemutató kisfilm abba a sorrendbe ahogy kiestek, legvégén Alekosz, Éva, Jerzy sorrend. A fantomképek megmutatása a százalékokkal (ha nem változtatták meg a képeket, ahogy szavazni kell rájuk) visszaigazolja ezt a sorrendet, tehát Jerzy áll nyerésre, Éva a második. Szerintetek?

Zelefánt 2011.05.08. 19:40:07

Béla "dalának" EZ VOLT az utóélete.

sogeking 2011.05.08. 19:40:13

ami jó, az jó, de ez gyenge volt :D

inmemancsi 2011.05.08. 19:41:59

@rianna: és a zakó fekete szatén melltartó, hozzá nem illő fehér (fekete mintás csipkés francia bugyogó (szoknyát otthon hagyta) plusz szörnyűharisnya kombót láttad alacsony balerinával?? Gigin

kisül a szemem ezektől komolyan mondtam, hogy mindig van lejebb:))

pocokpocok 2011.05.08. 19:43:55

éva és alek hozta szokásos köcsögségét éjszaka, ismét bemutatkoztak..gr..

Trevlovics 2011.05.08. 19:44:27

igazából én még emlékszem az első beszavazóra milyen szar és unalmas volt. szerettem nézni a vv4-et, összefoglalókat, párbajokat, de ez a finálé, mint műsor, eddig ugyanolyan vontatott szar, mint az eleje volt.

pocokpocok 2011.05.08. 19:45:20

szerintem a mai trendi tinipiacba belefér béci produkciója.

Zelefánt 2011.05.08. 19:45:36

Lyukra futottunk, vagy van már HogyvoltHajni a Velveten?
Jólértesültek, ne kíméljenek.
(Vagy csak eltereltek bennünket.)

rianna 2011.05.08. 19:46:03

@inmemancsi: nekem is szelektív a látásom, csak bécit láttam:D

közben jutott eszembe, hogy balázs úgy néz ki, mint valami kezdő kolumbiai drogbáró abban a fehér szettben.

pocokpocok 2011.05.08. 19:47:22

hol a velvet testvérblog, nem lelem?

Zelefánt 2011.05.08. 19:47:25

Tévedés, Tajgetosz nem feleséget keres,
hanem végre egy lyukat, amelyet...izé... betölthetne.

rianna 2011.05.08. 19:48:14

@Zelefánt: fennebb már van egy link, de csak itt és most, csak a te kedvedért:

velvet.hu/celeb/2011/05/08/valovilagdonto/

inmemancsi 2011.05.08. 19:49:33

@rianna: jó a hasonlat, éden hotelbe vele

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 19:50:27

Anyám, Ő meg még mindig nem tud énekelni:'( Sírni kell:(

Spéter46 2011.05.08. 19:51:06

@syfyboy: Első helyen szerintem sajnos Alekosz áll,
Második Jerzy,
harmadik pedig Éva.

Más: Alekosz az utolsó vacsorán a kés lenyomta a manduláig, így nyalta le róla a májpástétomot.

Lilu pedig ezzel a hajjal pont úgy néz ki
mint Kis Csillag Gomez, akiről még senki nem sejti, hogy fiú - e vagy lány!
Gomez egy picivel jobban táncol, de ez a különbség elhanyagolható!

Zelefánt 2011.05.08. 19:51:13

Rianna / Sihaya, köszi.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:51:40

@sogeking: Akarooooom!
[a hátát korbáccsal verő smiley]

rianna 2011.05.08. 19:52:50

@ladyandhenk: én nem néztem az x-faktort, van egyáltalán énekhangja?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 19:53:12

Gyomorösszeszorulva várom a döntőt, néhány halk fohászt el is mormoltam annak reményében, hogy Évát halljam még egyszer, utoljára "hadddmonggyammáel"-ezni.
Lilu bubifrizurája és az egész toalettje. főleg a lábbelije egyszerűen rémes.

Király L. Norbi első hangjaitól kisebb sokkot kaptam, pedig bírom a csávót.

inmemancsi 2011.05.08. 19:54:15

éva és aruhája együtt és az a nyaklánc (cipót még nem láttam) kollektív ocsmány és képtelen arra a lábra egy harisnyát húzni (pedig vannak már alakformálók is)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 19:54:41

@rianna: Valóban, nincs, de ez über ciki, gáz volt, bár az egész műsor az:(

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:55:13

@rianna: Nincs. De ez nem is feltétel. Pl. Nagy Ferónak sincs, azt mire vitte!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 19:55:31

@Spéter46: na, pont erre gondoltam Liluval kapcsolatban. Le kéne vágnia a haját olyanra, mint a Gomesnek van, és így nem kéne állandóan kísérleteznie hetente újabb és újabb frizurákkal.

Spéter46 2011.05.08. 19:56:27

Gumiharisnyát Évára!

Zelefánt 2011.05.08. 19:56:55

@inmemancsi:
Ez az! Ez az!
Ezerféle módja van, hogy egy közepes nő jól nézzen ki, de Évánk egyikről sem értesült...
Rettenet, rettenet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 19:57:35

@Yooha: vicces is, de ez egy ilyen ország...Nem kell értened semmihez sem, mégis jól megélsz belőle!

Zelefánt 2011.05.08. 19:58:08

Jaj, most már tudom, honnan ered a LéKpisztoly....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:58:22

ISKOLÁBA KELLETT JÁRNOOOOOOOM, ÉS BEGÖNDÖRÖDÖTT A HAJAAAAAAAAAAM!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 20:00:01

Jaj, ez a műsor büntet...Bárcsak itt lenne a párom...:( (Olyan jól ellennénk)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:00:16

na kezdődik, Éva mindenki helyett válaszol, bármilyen kérdésre.

rianna 2011.05.08. 20:02:33

@ladyandhenk: @Yooha: háááát... Nagy Feró hangja nem zavar, de norbit nem bírom végighallgatni.

@pushpang: jó ötlet, támogatom:)

@inmemancsi: az alakja alapvetően jó, ha ügyesen öltözne, jól is kinézhetne. Na de ő önmagát adja, azt vesz fel, amit neki jólesik, ne szóljon bele senki, ennyi:D

inmemancsi 2011.05.08. 20:02:48

na a velvet hasznos, lesz valahol a kill bill még sose láttam úgyse

Spéter46 2011.05.08. 20:03:10

Ez a műsor eddig annyira félelmetes, hogy még én is a párom mellé huzodtam. :-)

inmemancsi 2011.05.08. 20:03:49

@Zelefánt: minden szavad nagy igazság:)) (ebben a kommentedben:))

inmemancsi 2011.05.08. 20:05:08

@rianna: alakjára nem mondanám, hogy jó, inkább azt, hogy előnyösebben lehetne takarni:)) dehát ő jól néz ki és riporter akar lenni mostmár:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 20:07:14

@Spéter46: mi csak telón tudunk röhögni ezen a szaron:) Pedig, ha itt lenne, biztos nem néznénk:P

frea 2011.05.08. 20:07:19

Boglya riporter akar lenni.Nincs kissé elkésve?

sogeking 2011.05.08. 20:08:22

na végre, már azt hittem ma nem lesz Leonidász

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:08:57

@Zelefánt: éva ma este a szokásosnál is leharcoltabban néz ki.

A magassarkú gladiátorszandi pedig egyszerűen rettenetes. Megvan, ahogy kilógnak a gombás, besárgult lábkörmei?

rianna 2011.05.08. 20:09:06

@inmemancsi: és ezt a fiúk akarták, ő nem is gondolt rá, szegény kicsi leányzó, csak úgy rámondták:)
A hisztis évánál a nyugis még rosszabb, érződik, hogy mennyire megerőlteti magát, hogy kedves legyen, és állandóan azt várom, hogy mikor tör ki belőle az állat :D

inmemancsi 2011.05.08. 20:10:56

épp erre gondoltam szandika, hogy azért állt mellé, hogy majd kölcsönkérjen:))

rianna 2011.05.08. 20:11:32

@sogeking: de csak a nevét mondták, még a hangját sem vágták be:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:11:47

Szandi, ÉVa, a templom meg az ima.

Sokszoros paradoxon.

inmemancsi 2011.05.08. 20:12:05

épp erre gondoltam szandika, hogy azért állt mellé, hogy majd kölcsönkérjen:)) hát nem sok rajongót talált:))

syfyboy 2011.05.08. 20:12:22

ÚristN! Szandika... :))

sogeking 2011.05.08. 20:12:40

@rianna: deee, ő kérdezgette a járókelőket :D vagy nem?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 20:13:03

Végre vége lesz ennek a szarnak! :)

sogeking 2011.05.08. 20:13:09

na végre valami jó

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:14:32

Isten se értékelte Szandi fohászát: Tordassal büntetett bennünket.

inmemancsi 2011.05.08. 20:14:43

na jerzy sajnálom, nyerje meg ezután tényleg megérdemli

a tordasnak mondja már meg valaki, hogy festesse át a haját sötétebbre, az jobban menne a seszínű fejéhez és szeméhez (ingyen adtam a tuti tippet, ritkán csinálok ilyet)

Spéter46 2011.05.08. 20:14:51

Ettől a Tordastól tényleg nehéz nagyobb állatot találni!

Zelefánt 2011.05.08. 20:15:01

@pushpang:
Éva jól is nézhetne ki, de ahhoz:
a) olyan tükörre lenne szüksége, amely nem csak nyaktól felfelé mutatja sminkelés közben;
b) vagy olyan valakire, aki nem retten meg attól, hogy leordítja a fejét, ha rettenetes öltözködési stílusát megbírálja, és meg is fogadná annak (jó) tanácsait...

rianna 2011.05.08. 20:15:12

@sogeking: lehet, hogy szelektív a hallásom is, én csak a válaszokat hallottam:))

sogeking 2011.05.08. 20:15:48

@rianna: talán még szerepel ma, és akkor hallhatod, sőt láthatod is :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:17:55

"VV Ildikóra ennyit tudok mondani:
máj. 8. 20:13 Dopeman
Rá annyit tudok mondani, hogy tárgyalás nélkül.... "

:D:D

inmemancsi 2011.05.08. 20:19:33

22 50-ig húzzák ezt a ..

Spéter46 2011.05.08. 20:21:00

@inmemancsi: Ki kell tölteni még ezt az estét is!

rianna 2011.05.08. 20:21:14

@pushpang: nekem ez tetszett:
"Dopeman

Évának adtam egy új celebnevet: Salonna Sonkerszon. Kicsit slankítani kellett volna, inkább egy klasszikus vonalú Náray-darabot adtam volna rá, ami fekete, és slankít."

Soror Formoza 2011.05.08. 20:21:47

az a Szalai fiu az profi ?

frea 2011.05.08. 20:22:23

Szandál a templomban.Ez kissé erős.

pocokpocok 2011.05.08. 20:23:23

@frea:
dettó, én is kibuktam, és még szerintem sokan..

pocokpocok 2011.05.08. 20:24:34

jerzynek rosszulesett,hogy mutatták szenvedései helyét..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:24:45

jól hallom, hogy nem hallom Olivért bömbölni a stúdióban?

Spéter46 2011.05.08. 20:24:57

Jelenleg: 50-50-50 %-n állnak! :-))))))

pocokpocok 2011.05.08. 20:25:13

meg szandál is bejelentette igényét a pénzre

syfyboy 2011.05.08. 20:25:20

Jól el fogják húzni azért...3 óra azért sok szerintem.

Albino Vernyul 2011.05.08. 20:25:26

Valamelyik hulye azt irta a Velveten, hogy Anikonak tetszett Kiraly L. szama.. Nos eloszor Lilut megolte volna, aztan elhatarolodott, vegul tapsikolt.. Becinel felallva tapsolt.. Volt nemi kulonbseg..;)

sogeking 2011.05.08. 20:26:09

Alek mindjárt hatástalanítja a két budigárdot

Spéter46 2011.05.08. 20:26:21

@pushpang: Megzsarolták, hogy amennyiben üvölt nem vehet részt Alekosz következő műsorában,

rianna 2011.05.08. 20:26:57

éva úgy fog kezet mindenkivel, mintha nem fizetett statiszták lennének:)

sogeking 2011.05.08. 20:28:36

@rianna: pszt, én láttam egy pillanatra Leonidászt :D

sogeking 2011.05.08. 20:29:18

mindenki babot evett

rianna 2011.05.08. 20:30:49

szeretett olink tiszta ideg:D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 20:31:14

Elkoltoztem a kistevere es pda-n nyomom, de itt vagyok!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:31:56

Éva most egy kék ruhát is össze fog koszolni a padlón?

syfyboy 2011.05.08. 20:32:27

Nem sokat változtak a százalékok és tartom magam a fenti véleményemhez: sorrend Alekosz, Éva és a nyertes Jerzy.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:33:06

Hát, Éva vagy feleekkora volt amikor bement. Mondjuk a műsor elején én is.

2011.05.08. 20:34:12

Nem hiszem el, van olyan ember, aki megőrzi a mobil eredeti dobozát és esténként törölgetés után elhelyezi benne.
Alekosz.

rianna 2011.05.08. 20:34:14

@Yooha: én egy laptopot szeretnék:) így folyton tekergetem magam a tv és a gép között

genevieve 2011.05.08. 20:34:47

szegény évát támadták....szegény nem tudta megvédeni magát....hogy nem szakad le alek pofája...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:36:35

@rianna: Na, hát négyen ülünk a kanapén. A feleségem meg a két kutya.

Hogy oldom meg mégis? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:37:04

@Gee Halen: azért Olivér teleszájas röhögésével büntetni lehet.

Spéter46 2011.05.08. 20:37:19

Ezekre is ráküldhetne Obama egy különleges kommandót, de ne kíméljék Olivért sem!!!!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:39:25

@pushpang: Nem voltam ott amikor rátenyereltek a billentyűzetre. :)

Ancilla 2011.05.08. 20:39:45

Vajon miért vágott Olivér olyan gondterhelt arcot?

2011.05.08. 20:39:55

@Gee Halen: Dopeman ismeri Évát:

"Éva szegény meg úgy néz ki, mint egy takarítónő. Buliztunk vele a Symbolban, de úgy ránk ugrott, hogy elzavartuk. Ez a Való Világ előtt egy hónappal volt."

Annyira szánalmas ez a kaparás.....

inmemancsi 2011.05.08. 20:40:43

éva és a mélyebb dolgok, nagy barátjával fél év múlva:))

rianna 2011.05.08. 20:41:17

@Gee Halen: ha szemben vagy a tévével, akkor megoldható:)

genevieve 2011.05.08. 20:41:22

éva már nem sznob...sose gondolta volna, hogy egy érdi biztonsági őr lesz a barátja:-)

inmemancsi 2011.05.08. 20:41:41

éva meghatódott, mert saját magát látja,

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:41:45

Éva miért nem ordítja le a közönséget?

HAMMONNYAMMÁEEE!!

Spéter46 2011.05.08. 20:42:53

@ladyandhenk: Mégis az a legkisebb rossz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:43:29

@genevieve: szerintem legőszintébb pillanatai egyike volt - de nem tudta mit mond. :)

2011.05.08. 20:44:40

Nézegetem a képeket a stúdióból, legalább ott jó a hangulat. Ez tetszett:

galeria.velvet.hu/celeb/2011/05/08/kiraly_l_norbert_es_exvillalakok/?current_image_num=5&image_size=l

Jerzsi szurkolói a Jó, a rossz és a csúf plakátját fotoshoppolták át, a rossz Alekosz. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:45:20

Ezek Hajni szavai:

"A döntő mérhetetlenül unalmas és ötlettelen, ezért lamentálok. Éva nem nyerhet, pedig megérdemelné, végig hozta a karakterét és rajta láttam a legjobban, hogy neki számít ez a játék, neki fontos, hogy a játék öröme. Alekosz a kiismerhetetlenségbe burkolózott, Jerzy a szegény én játszmát tolta végig, nyerjen a Kazal!"

:O

Townsend 2011.05.08. 20:46:48

@rianna: Hurrá! Én rálátok a tv-re, igaz, most a férjem meccset néz rajta...

Spéter46 2011.05.08. 20:46:56

"Büszke vagyok rád" - ehhez kell csak pofa

Soror Formoza 2011.05.08. 20:47:36

azert Eva Alekoszt jol lenezi: "azt soha nem gondolta volna, hogy egy erdi biztonsagi or lesz a baratja"

Zelefánt 2011.05.08. 20:49:32

@jahuu:
Ja, az Aranyásó...
Szégyen.

méjdéj 2011.05.08. 20:49:33

A mai este igazi vesztese Ádám lesz... Esküszöm, megérne nekem egy sms-t, hogy megtudjam, mit gondol valójában a szerelméről. Na jó, kettőt.

pocokpocok 2011.05.08. 20:52:41

@beebeer:
durva a plakát, éva tuti kibukott, oli hót ideges, bajban van..

2011.05.08. 20:54:52

@pushpang: szerintem is, különösen az, hogy Évát nem a rossz hanem a csúf kategóriába tették. :)

Spéter46 2011.05.08. 20:54:59

Ádámkát nem érdekli Éva, ugyanis meleg!

Townsend 2011.05.08. 20:55:28

@méjdéj: Szegény pára Ádám is ott van?

Ancilla 2011.05.08. 20:55:42

@méjdéj: Csak fél szemmel néztem eddig. Ott van Ádám?

rianna 2011.05.08. 20:56:57

@Townsend: mindenki a maga bajával:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:59:43

Kívánjuk a sajtószabadságot és a cenzúra eltörlését...!!!

Ja, ez nem az.

sogeking 2011.05.08. 20:59:49

ez aztán a kortársbeszéd :D

Spéter46 2011.05.08. 21:00:04

Kedves asszony a mama.

Ancilla 2011.05.08. 21:00:04

Szerintem Vája már felöntött a garatra...

Townsend 2011.05.08. 21:00:05

Most sajnálom először Alekot. Anyukája buzdít.

2011.05.08. 21:00:17

Miért üvölt Alekosz mamája, mikor kezében van a mikrofon?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 21:01:04

Szandika kampányfilmje nagyon vicces volt!

@beebeer: Dopeman egy szánalmas alak! A nőket sohasem tisztelte!

@méjdéj: Honnan tudod?

@Townsend: @Ancilla: Láttam a képernyőn Éva családi körében.

inmemancsi 2011.05.08. 21:01:37

na végre kapott jerzy is egy normális kortesbeszédet

2011.05.08. 21:03:01

@Peter_Cs: szerintem a nőket tiszteli. A ragadós gruppikat talán nem annyira. :)

B.Andita 2011.05.08. 21:03:07

Balázs: Delhusa Gjon megérkezett frissen vasalt hajával....Ez mindent visz!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:03:14

Balázs: "Delhusa Gjon elénekli öröksz... slágerét". :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 21:03:50

Djoni elenekli egyetlen slageret! A uri kozonseg tancol.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 21:03:50

Delhusa Gjon sokat "dob" a műsor nívóján.

B.Andita 2011.05.08. 21:04:14

Basszus, ez a Gjoni gyerek húsz éve ebből a számból él. Ez hihetetlen.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:04:32

Gjonin napszemüveg. Nem mer Alekosz szemébe nézni.

NEki bezzeg jut majd feleség, ellentétben vele.

sogeking 2011.05.08. 21:04:37

szűk a farmer és nem tudja összezárni a lábait

méjdéj 2011.05.08. 21:06:01

@Peter_Cs: Honnan tudom, hogy Ádám lesz az igazi vesztes? Hát mivel visszakapja az Évát, nyertesként vagy vesztesként, ez már az ő helyzetén semmit nem változtat.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:06:20

Nem tetszik semmi meló, ígérd meg, hogy elviszel magaddal olyan bárba, ahol buzik hangja szól!

rianna 2011.05.08. 21:06:50

vája asszony edie falco-ra hasonlít (Maffiózók):D Ne bántsatok, csak külsőleg:)

djoni metroszexuális, új külsővel énekli egyetlen slágerét:)Gyászzene a saját műsorának temetéséhez:P

inmemancsi 2011.05.08. 21:06:51

nagyon nagy a technika nem tudnak időeredményt csinálni:))

2011.05.08. 21:06:59

@Gee Halen: én is ezen röhögtem :D
öröksz...aaööööld :DD

Emanuelle 2011.05.08. 21:07:21

Jerzsit ültették a legközelebb a kijárathoz:-)

inmemancsi 2011.05.08. 21:07:33

annak az arca fog majd felfordulni:))
éva

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:07:41

"Annak az arca fog majd felfordulni..."

Az tuti Éva lehet csak.

B.Andita 2011.05.08. 21:08:19

Jesszonpepi, Alek feszült.Mi jöhet még?

Townsend 2011.05.08. 21:08:52

@Yooha: Na ez a művészet! Ebből, ennyiből megélni.

Emanuelle 2011.05.08. 21:09:30

Bakker!!! Szép esténk van!

Ancilla 2011.05.08. 21:09:43

Bejön Béci taktikája!!!?

Townsend 2011.05.08. 21:09:59

Éva séta. Mégis van isten?

syfyboy 2011.05.08. 21:10:01

hát nem jött be az elméletem :D

foxglove (törölt) 2011.05.08. 21:10:26

Sziasztok!!!!!
Vége, vége, vége, kiesett a boszorkány!!!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:10:28

Éva sajnálkozik Olivérnek.

"Mester, én hajtottam, küzdöttem..."

rianna 2011.05.08. 21:11:01

nem hittem volna, elméletek ide vagy oda

Emanuelle 2011.05.08. 21:11:06

Szerintem Alek seggébe egy zabszem sem fér bele.

Ne bőgj Évi, visszamehetsz, mint menyasszonyjelölt. Ádámmal úgyis vége, Erzsi megmondta:-)

MegLepke 2011.05.08. 21:11:10

Peticsé! Jelentkezz! Remélem, jól vagy, semmi bajod, és vigasztalod majd Évát.:)

genevieve 2011.05.08. 21:11:12

éva csak magát adta...hát ennyit ért....

Spéter46 2011.05.08. 21:11:31

Végre nekem is van egy kis örömöm!!!!:-)
Nincs hancúr a padlón?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:11:37

Éva majd azt fogja mondani, hogy kihízta magát a fináléból.

Zelefánt 2011.05.08. 21:11:40

Fog is, de még harap: "Alekosz nyerjen!..."

2011.05.08. 21:11:47

ú, már hiányoltam a talajgyakorlatot, de a rikácsolás kárpótolt.

sogeking 2011.05.08. 21:12:06

se talajtorna, se ding-dong..
gyenge ez a döntő

Ancilla 2011.05.08. 21:12:28

Szerintem Anikóval szemben is csak azért nyert párbajt, hogy Alekosz mellett legyen.

foxglove (törölt) 2011.05.08. 21:12:37

Ízlelgessük: Jerzy (=retardált, böszme, gyagyástódi Jerzy) megelőzte Évát. IN YOUR FACE.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:12:41

"Szavazzanak Alekoszra...!!"

Hogy legyen kitől kölcsönkérni.

...meg Szandikának is.

pocokpocok 2011.05.08. 21:12:45

istenem, repdesek, már mindegy szinte ki nyeri, csak ő nem nyerte:D

inmemancsi 2011.05.08. 21:13:13

alekosz arcán a megkönnyebülés

Emanuelle 2011.05.08. 21:13:24

A téboly a tekintetében megvolt:-)

frea 2011.05.08. 21:13:34

@genevieve: De vártam már!Kiesett a koszpók!

dr. gernika 2011.05.08. 21:13:55

Sokáig húzta, de csak kiesett...

inmemancsi 2011.05.08. 21:14:11

na a fényképeket is cserélgetik:))

Spéter46 2011.05.08. 21:14:20

" Lilu: A téboly a szemében meg volt most is.!" :-)))))

Emanuelle 2011.05.08. 21:14:22

Remélem ERzsi nyeri, de szegény, amit kapni fog ezért, azt nem irigylem tőle.

pocokpocok 2011.05.08. 21:14:43

verjed jerzy-verjed: meglesz:)

inmemancsi 2011.05.08. 21:14:48

@gernika: de nem a személyisége erejével jutott el idáig az biztos:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:15:17

Alekosz most éppen az életét értékeli át?

Hopp, nem tartott sokáig.

Ancilla 2011.05.08. 21:15:51

Évánk szerint nincs Jerzynek helye a fináléban...

Spéter46 2011.05.08. 21:15:54

A szünetbe mutathatnák Évát. :-)

Emanuelle 2011.05.08. 21:16:03

@Gee Halen: Na, koppannának. Vája mama megmondta, hogy Alek ráül a lóvéra és valszeg oda is ragasztja magát. Max. meghívja majd a bandát egy szódavízre:-)

Mindez persze feltételes, mert remélem nem ő nyer

frea 2011.05.08. 21:16:13

@gernika: Azt mondta neki Balázs, érezni fogja, mennyire szeretik.Remélem, fogja!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:17:02

@Spéter46: Biztos a lábánál fogva vontatják ki a stúdióból, miközben hangosan bömböl és körmével a padlót kaparja.

genevieve 2011.05.08. 21:17:07

@foxglove: szép dolog az isteni igazságszolgáltatás ugye kisapám?:-)

@frea: szerintem elhitte magáról, hogy meg fogja nyerni:-)

bazdmeg alekosz, évan nem halt meg, fél óra múlva találkozhatsz a lelki társaddal:-)

frea 2011.05.08. 21:17:19

@Townsend: Csatlakozom, van újság, és jó?

Emanuelle 2011.05.08. 21:17:39

Lehetett a tippmixen fogadni a döntőre?

gastro, missing in action 2011.05.08. 21:17:53

Évát várja kint a soksok lehetőség :D VIP csíkok, maradék ital a diszkókba, gravirozott hajtű, meg egy 50 centis sony, hajrá , élj vele :)

foxglove (törölt) 2011.05.08. 21:18:09

@Townsend: ne is mondd... nincsenek meg... elég rosszul viselem, nagyon hiányoznak.

Ancilla 2011.05.08. 21:18:17

Úristen! Mennyi pénzt húz le az RTL a nézőktől!! Tegnap a Csillag születik, most ez. Gondolom, Alekosz műsora is erre épül.

No, de hát nem kényszerít senkit...

frea 2011.05.08. 21:18:32

@genevieve: Gyanítom, kissé felértékelődik a szerepe.

foxglove (törölt) 2011.05.08. 21:18:42

@genevieve: kezd kicsit helyreállni a világ rendje:)

Soror Formoza 2011.05.08. 21:19:14

Alekosztol elvettek a mankojat.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:19:39

Hódos Hajnalka
Képzelem, a hogyvolt blogon micsoda örömünnep van, hogy Éva kiesett. Gyerekek, hagyjatok pezsgőt, esküszöm, ugrom egy seggest a dzsakuba is!

frea 2011.05.08. 21:20:29

@Ancilla: Ott nem az lesz, hogy ez a remek férfiú szórja ki a nőket?Nem emlékszem szavazásra, persze tévedhetek.

rianna 2011.05.08. 21:20:33

kis közvetítés:
"Hagyjatok pezsgőt!
máj. 8. 21:21 Hódos Hajnalka

Képzelem, a hogyvolt blogon micsoda örömünnep van, hogy Éva kiesett. Gyerekek, hagyjatok pezsgőt, esküszöm, ugrom egy seggest a dzsakuba is!"

Emanuelle 2011.05.08. 21:20:47

Lehet, hogy Erzsi nem tudott beszélni, Alek viszont általábban nem tudja, hogy mit beszél. (retardált légpisztoly)

Spéter46 2011.05.08. 21:21:43

"Mester és tanítványa" hülye Balázs

A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.08. 21:21:57

Ezeket a műsorokat kinek készítik?
Hogy nem embereknek az hétszentség!

Townsend 2011.05.08. 21:22:22

@Gee Halen: De csak ha fasza a víz. Hogy a klasszikus viccet idézzem.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:22:26

Alekosz terminátor üzemmódba váltott.

Ja nem, Okoskába.

Szerénke. 2011.05.08. 21:22:38

Felugrottam bakker az ágyról!:DDD
Ha bejön az elméletem, akkor megiszom a hűtőben lévő pezsgőt, mert mégsem vagyok annyira hülye.:D

MegLepke 2011.05.08. 21:22:46

A pasim mosogat, és mondta, kommenteljek addig nyugodtan. Asszem megkérem a kezét.:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:22:50

@rianna:

Hajnalka Éva mellett tette le a voksot a velveten.

frea 2011.05.08. 21:23:43

@genevieve:El hát, meg van róla győződve, hogy eddig mindig segítség nélkül vívta meg a harcot.Majd idővel rájön, hogy köze nem volt a dolgokhoz.Szerencsétlen.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 21:25:22

Hú, ez az ördögűzős jelenet Évától, ezt nem láttam!

inmemancsi 2011.05.08. 21:26:01

szív alakú fülbevaló ez totál hülye

genevieve 2011.05.08. 21:26:39

@frea: szerintem biztos volt benne, hogy meg fogja nyerni:-)

frea 2011.05.08. 21:26:50

@MegLepke: Nagyon jól teszed.Magam is ezt tenném!

2011.05.08. 21:27:01

@Szerénke.: nálam csak olcsóbor van, de istenbizony, felbontom, ha nem alek nyeri :DD

Szerénke. 2011.05.08. 21:27:37

@genevieve: Persze. Hát már két napja azt hallgattuk, hogy ő majd hol fog aludni...:D Célozgatott rá, hogy kell az a lakás, mert ő ott akarja álomra hajtani a fejét.:D

frea 2011.05.08. 21:28:09

@genevieve: Persze.Azt hitte eddig, hogy erős.Közben csak az olivér./kicsivel, mint nemecsek/

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:28:16

Asse! Tudod! Mi van! Már! Megint! Szótagolva! Kell! Az észosztást! Hallgatni!

lucc.gizi 2011.05.08. 21:28:22

Tyűha, elég egyértelműen nyomja retek a Dzsörzit, nem sajnálom tőle majd a nyereményt, de lássuk be: túl sokat nem tett érte..

Szerénke. 2011.05.08. 21:29:44

@hullámpapír: Egyre gondolunk, mint mindig!:D
A pezsgő nálunk már bontott, de keverni nem akarom, mert jön Vuk!:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 21:30:09

Emberek! Egy kicsit több méltóságot! A káröröm helyett kívánjunk Évának egy igazán sikeres életet, melyben bennfoglaltatik egy fényes médiakarrier is! Remélem, nem sokáig nélkülözzük Évát a képernyőről!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:30:26

@Townsend: Volt egy bejátszás, amin valami cucc volt a fején, ami pont úgy nézett ki mint Horn Gyula nyakrögzítője, csak pont fordítva.

frea 2011.05.08. 21:31:09

@jahuu: Bukhatna egy nagyot, ugye mankó nélkül?

genevieve 2011.05.08. 21:31:13

szegény jerzy még mindig édesanyukámnak hivja az anyukáját:-)

Szerénke. 2011.05.08. 21:31:42

@Peter_Cs: Tán ő nem örvendett folyton-folyvást más kárán? Amilyen a mosdó, olyan a törülköző...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 21:32:38

@Peter_Cs:

Milyen érzés hogy kiesett a koszpók? :)

genevieve 2011.05.08. 21:32:38

@Peter_Cs: én csak azt kivánom évának, hogy azt kapja amit ő adott másoknak...se többet, se kevesebbet!

Spéter46 2011.05.08. 21:32:41

Alekosz nyert! Sajnos!!!! :-(

MegLepke 2011.05.08. 21:32:42

@Peter_Cs: Én azt kívánom, Peti!:)

Szerénke. 2011.05.08. 21:32:53

@genevieve: Ezt én is figyeltem és itt én is sajnáltam.

Amúgy ha nem mutatja meg az RTL a fantomképek alatt ki lapul, akkor Jerzy nyer, ha megint megmutatják, akkor nem...

2011.05.08. 21:33:42

@Peter_Cs: nem gondoltál még saját kábeltévé alapítására? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:34:01

@Townsend: Nehogy már álszent sunyik legyünk!

Így fejezzük ki Éva melletti szolidaritásunkat.

Szerénke. 2011.05.08. 21:34:23

Most néztem a port.hu-n, hogy a Heti hetes 22:50-kor fog kezdődni. Ahhoz képest, hogy azt mondják már mindjárt vége... Mit lehet addig még csinálni???:S

pocokpocok 2011.05.08. 21:34:24

ha vannak még csodák, jerzy nyer, de édes jó istenem, nem merek sokat kívánni: én már így is elégedett vagyok!

genevieve 2011.05.08. 21:34:25

@Gee Halen: most kivételesen nem nevetés jelként használtam, hanem kedves mosolygósan:-)ha érted mire gondolok:-)

inmemancsi 2011.05.08. 21:35:03

@Peter_Cs: egyszer már mondtam, nyomd bele a fejét a tv-dbe az lenne a legjobb mindenkinek:))

Spéter46 2011.05.08. 21:35:16

Alekosz nyert!!!! Sajnos :-(((

foxglove (törölt) 2011.05.08. 21:35:17

@Peter_Cs: Győzött az igazság, hogy egy bizonyos személyt idézzek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:36:43

@Peter_Cs: Éva fényes médiakarrierje? :D

És ne haragudj, kicsit rosszul esnek szavaid, mert én méltósággal kárörvendek, de azt őszintén, magamat adva.

pocokpocok 2011.05.08. 21:36:51

"Alekosz anyja közben azt üvöltötte, lesz majd kockahasa Alekosznak is. Várjuk."
lesz, plasztikával:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:37:14

@lucc.gizi:

Ha Jerzy nyer nem nézem többet az RTL-t. Jerzyvel nincs különösebb gond, rendes gyerek, szimpatikus, de az viszont nagyon nagy gáz, ha az RTL egyik VV-s főmunkatársa azt nyilatkozza, hogy nem baj, ha nem az Alekosz nyer, mert neki úgyis sok lehetősége lesz pénzt keresni, és pillanatok alatt meg fogja keresni ugyanazt a pénzt. Meg úgyis kap most egy műsort, nos ez gáz, ilyet nem nyilatkozhat főmunkatárs. Ez azt jelenti, hogy vastagon bunda, mármint ha a Jerzy nyer.

2011.05.08. 21:37:25

@Szerénke.: igaz, végül is az izgalmak csökkentése érdekében akár most is felbonthatom :)
persze, hogy egyre gondolunk, bár Jerzsi nekem majdnem teljesen közömbös -bár volt néhány nagyon találó beszólása, amin fetrengtem-, de alek nem nyerhet, az ki van zárva..
és Jerzsinek állt legjobban a lakás :)

frea 2011.05.08. 21:37:30

@Peter_Cs:Melyik csatornában akarod látni?Nekem mindegy!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 21:37:36

@Nard: Nem jó érzés, lefagytam egy kicsit.

pocokpocok 2011.05.08. 21:37:46

melyik az a média, aki egy ilyen hisztérikát mer bevállalni?
labilis, egy ország előtt lejáratta magát, ugyan..médiakuka

Szerénke. 2011.05.08. 21:37:48

@Spéter46: Nekem egy kicsit Béci-Olivér párbaj fílingem van. Ott is az volt, hogy Olivér bepunnyadt a végére, aztán kiesett. Talán még megtörténhet itt is.:)

Spéter46 2011.05.08. 21:37:49

Atya Világ itt van PeteCsé!

rianna 2011.05.08. 21:37:55

@MÁRIA TERÉZIA: azok a gondolatok az én fejemben is megfordultak. De talán mégsem érdemelte volna meg a fődíjat...

@genevieve: szegényke, látszik, hogy vágyik az anyja szeretetére és nem haragszik rá

Emanuelle 2011.05.08. 21:38:20

@Peter_Cs: Ámen. Nincs az a csatorna, ahonnan el ne lehetne kapcsolni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:40:03

@Szerénke.:

ott előre negatívba nyomták az Olivért egész héten, a legrosszabb arcát mutatták...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:40:07

Alekosz nagyon durcás. Lehet, el se vállalja a műsort. :D

pocokpocok 2011.05.08. 21:40:09

ahogy látom,alek érzi...

Emanuelle 2011.05.08. 21:40:17

@genevieve: Pont ezt akartam írni. Ha csak a fele igaz, amiket olvastam, akkor az a nő maga az ördög.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 21:40:18

@pocokpocok: Ha főszerkesztő lennék, 2-3 hónapnyi társműsorvezetés után adnék neki önálló magazin-, vagy riportműsort.

Szerénke. 2011.05.08. 21:40:29

@MÁRIA TERÉZIA: Már mióta ezt mondtam, hogy ez lesz a vége.

Most őszintén... Állítólag Alekosznak 10 millát kínálnak a műsorért. Ha megnyeri a VV-t, és kb 50 milliós fődíj tulajdonosa lesz, alkuhelyzetbe kerül. Mi lenne ha azt mondaná, hogy ok elvállalom, de csak 50 milláért. Ezt az RTL nem engedheti meg magának...

@hullámpapír: Már én is gondoltam erre, hogy felhozom, de nem. Kivárjuk a végét.:D
Igazából most már nekem is mindegy, csak azt akartam, hogy ne Éva legyen. De még mindig hiszek a fent leírt elméletemben.:)

Szerénke. 2011.05.08. 21:41:08

@MÁRIA TERÉZIA: Tett azért ő eleget érte, maradjunk annyiban. Kicsit elszámította magát...

Doktor Kotász 2011.05.08. 21:41:08

Matekból bukta az RTL-nek!
Vagy nem zárták le az SMS-eket, amikor eldült, hogy ki esik ki harmadikként.

Az állás 22-33-45 volt.

Így a 33 és a 45 megoszlása, ha a kettő együtt a 100:

33/(33+45) és 45/(33+45)

Azaz 42.31 és 57.69, azaz kerekítve:

42% és 58%

Ehhez képest számoltak 45 és 55 %-ot.

méjdéj 2011.05.08. 21:41:46

@Peter_Cs: Igazad van. Kívánok neki sikeres életet, mondjuk a média karriert nem feltétlenül támogatnám. És tudod mit: Éva szép. Szerintem. Viszont a te gondolataid megismerése is megérne nekem akár 3 db sms-t is, és ezt most a szó legegyenesebb értelmében gondolom, semmi cikizés nincs mögötte. :-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:41:55

@Peter_Cs: Ja, hogy az első, neki nem tetsző feladatnál otthagyja a forgatást és elmenjen cigizni.

Mérges 1234 2011.05.08. 21:42:27

Na Péter_Cs kint a banya, mehetsz a kórházba vigasztalni.

By the way:

Nem lehet valahol megnézni, mennyire borult kia kazalfejű rettenet??

Aleknek is vége lesz, mint a botnak.

frea 2011.05.08. 21:42:31

@Spéter46: Egyszer ez a barom óvszereket mutogatott neki, és el is hiszi, hogy ő csinált Jerzyből szónokot. A Boglya ki is fejtette Olivér és Alkoholosz előtt, hogy ők emelték ki a szarból. Igen kedves, őszinte lény ez a Boglya!Vertem volna szájon párszor!

Spéter46 2011.05.08. 21:42:33

Alekosznak kell nyernie, mert az RTL nem ad pénzt az "Alekosz asszonyt választ" című műsorra, csak akkor, ha állják az előzetes költségeket!

genevieve 2011.05.08. 21:43:46

atyaég tordas mellett benkő ül:-)))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:44:12

@Spéter46: Ezt nem értem. Az RTL-nek saját maga felé kellene állni a költségeket?

Zelefánt 2011.05.08. 21:44:19

@Doktor Kotász:

Mint a forintot szokták, itt is kerekítettek.
Csak hát itt nem lenne erkölcsös.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:44:38

Azért Szandika kortes filmje Éváért egészen zseniális volt, az a templomi jelenet az oltárnál, az ima Éváért hát komolyan mondom Szandika a csúcs! Neki kellett volna megnyernie a VV4-et, de nem volt neki sajnos elég kitartása.

pocokpocok 2011.05.08. 21:44:40

alek azért játszik, hogy az éva fanok pumpolják, mert hogy megzuhant szegény..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:44:59

@Peter_Cs: Peti kedves, mégis milyen jellegű, témájú ÖNÁLLÓ műsorokban tudnád őt elképzelni?

2011.05.08. 21:45:13

hú, ha most beadják a kisfilmben a kísértetpózt.... :D

Ancilla 2011.05.08. 21:45:35

@Peter_Cs: Az a szerencse, hogy nemvagy főszerkesztő. Egyébként nincs az felelős a főszerkesztő, aki merné vállalni ezt a fegyelmezetlen, hisztériás nőt. Egy tévében dolgozni nagyon nagy fegyelmet, összeszedettséget kíván. Ezt fókuszos Barabás Éva is elmondta - éppen Évával kapcsolatban. Gondolom, nem véletlenül.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:46:00

@MÁRIA TERÉZIA: Évától pénzt remélt, naná, hogy még imádkozott is. :)

Doktor Kotász 2011.05.08. 21:46:02

Tényleg, elaludtam az elejét, mert délitán elszundikáltam. Az már volt, hogy az Alekosznak mondték a feleségkeresős trash realityt?
Úgy néz ki még nem...

sogeking 2011.05.08. 21:46:22

úgy néz ki Vastag Csabi beszorult a WC-be

pocokpocok 2011.05.08. 21:46:44

@Peter_Cs:
te mindent adhatsz évának, csak senkit nem érdekel.

Szerénke. 2011.05.08. 21:47:12

Jaj, hát nyert az igazság. Ezt nem is mondta még senki!:)

pocokpocok 2011.05.08. 21:47:40

én nyugtatóreklámot tartok évához illőnek:D

Emanuelle 2011.05.08. 21:48:26

Miért basztatják már Jerzsit egyfolytában ezzel a Gigi dologgal? A villa egy speciális közeg, én teljesen megértem azt is, hogy szerelmesek lettek, azt is, hogy vége lett.

lucc.gizi 2011.05.08. 21:48:29

Így van: ha dzsörzi nyer, szerintem nagyon átlátszó a dolog: ha azt nézzük, hogy általában a fiatalok nyomkodják az sms-t, és ha megnézzük pl a FB-ot, akkor nagyon kilógna a lóláb: Aleknak (olivérnek) több, mint 100.000 "fanja" van, Dzsörzinek 6.000....Szóval az arányok kicsit eltérnek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 21:49:06

@Peter_Cs:

Önts össze pár féle piát a helyi talponállóban, csak hogy kifejezzed Éva iránti elkötelezettségedet! :)

Emanuelle 2011.05.08. 21:49:10

@pocokpocok: Én meg nyugtatólövedéket.

Spéter46 2011.05.08. 21:49:10

@Gee Halen: Olivér vállalta Alekosz nevében az előzetes költségeket!

inmemancsi 2011.05.08. 21:49:14

nem bírom ezeket az öldöklős filmeket ezt a kill billt se tudom végig nézni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:49:41

Egyre unalmasabb a műsor, mi a fenét fognak mutogatni még 22:50-ig?

genevieve 2011.05.08. 21:49:53

@pushpang: szerintem is:-)

lilu szerint a két alfahim ül bent:-DDDDDD

B.Andita 2011.05.08. 21:50:00

óóóóó, meddig húzzák még?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:50:08

@Spéter46: Mármint azt a pénzt, amit Alekosz az RTL-től nyert volna?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:50:09

@Szerénke.:

épp fordítva, ha van neki 50 millája, akkor neki még + 10 milla az pont elég, és pont jó, nem fog még többet kérni...

az egy nagy baromság, hogy ő nem fogja elvállalni, ha megnyeri a lóvét..

csak akkor nem fogja elvállalni, ha nem tetszik neki,

de nyilván fog, mert lendületben van, legalább nem kell leeresztenie, mozgásban marad..

pocokpocok 2011.05.08. 21:50:09

@lucc.gizi:
mondani lehet sok mindent, hogy küldjük az sms-t, csak azt csinálni is kell!

dr. gernika 2011.05.08. 21:50:41

Na csak kihozzák a végére egálra megint... olyan uncsi

Szerénke. 2011.05.08. 21:51:01

@pushpang: Hát ezaz...:S

@genevieve: Mást nem mondhatott volna, akkor már tudnád, hogy az RTL kit akar győztesnek...:D

Spéter46 2011.05.08. 21:51:26

@Gee Halen: A műsorért kapott pénzből pedig a nagyobb részt kapja Olivér, mint "gyártásvezető" nagyon logikus ez!!!
Borotfa :-))))))

Emanuelle 2011.05.08. 21:51:34

@lucc.gizi: A döntőben még azok is hajlamosak szavazni, akik addig nem. Én el tudom képzelni, hogy Jerzsi böcsületes módon nyer. A bundát is persze, de eddig sokan azt mondták, hogy az is bunda, meg előre levajazott dolog, ha Alek nyer.
Úgysem tudjuk meg az igazat, én meg így is úgy is jól fogok aludni.

gastro, missing in action 2011.05.08. 21:52:13

@Peter_Cs: dehát tehetségtelen és megbízhatatlan! Legalább a szemellenzőt vedd le egy kicsit! Rendben van, hogy, ha ki van készítve, festve, és le van fogyva, akkor jól mutat messziről, de ez még nem elég a szerepléshez. Anikónál látok esélyt, de Évánál semmit..

Szerénke. 2011.05.08. 21:52:19

@MÁRIA TERÉZIA: Ugyan már... Ez milyen hülyeség?
Te megkockáztatnád az RTL helyében azt, hogy ha ennyi pénzt invesztáltak ebbe a nyomorult műsorba, hogy Alekosz ott alkudozzon? Te tényleg azt hiszed, hogy senki nem kap ilyenkor vérszemet?

pocokpocok 2011.05.08. 21:52:31

mit csinált oli?lemaradtam..

lucc.gizi 2011.05.08. 21:52:50

@pocokpocok: ez igaz, de szerintem tuti, hogy a fiatalok (15-25 év között) szavaznak nagy többségben, fent pedig írtam hozzá az arányokat..

Emanuelle 2011.05.08. 21:53:02

@pushpang: Pl. még jöhet Csonka Pici is a Ding-dong-gal:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:53:34

@Spéter46: Olivér hívhatja magát producernek, meg gyártásvezetőnek, max. bólogathat az RTL-nél.

Persze, majd bejön egy suttyó gyerek, és rögtön műsort csinálhat.

Ha így lenne, most nekivágnék Budapestnek gyalog, hogy csinálhassak egy műsort.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:53:42

@Emanuelle:

a kérdés, hogy Éva szavazói fognak e Alekoszra szavazni... azért van ott 22%- nyi ember, akiknek egy része esetleg szavaz Alekoszra, ha csak 5%-a az Éva szavazóknak szavaz Alekoszra, az már jó..

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:54:15

@Gee Halen:

csinált ő már filmeket meg reklámokat..

sogeking 2011.05.08. 21:54:41

@Emanuelle: már egy órája őt várom

Emanuelle 2011.05.08. 21:54:52

Jerzsi lengyelül imádkozott?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:54:52

@Spéter46: annyira kilóg a lóláb ezzel az őőőszinte, önzetlen barátságból fakadó kampányolással. Biztos vagyok benne, hogy Olivér "hozomra" tett ígéretekkel, meg egyéb simlis megvezetésekkel vett rá embereket, hogy tolják az sms-eket.

A FB meg nem biztos, hogy feltétlenül jó tükör - nem mindenki szavaz közülük se, nem mindenki van fenn (én se) az internetezők között, és még többen vannak a szavazók között, akiknek egyáltalán nincs is netjük, csak telefonjuk.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:55:52

@MÁRIA TERÉZIA: KISfilmeket meg reklámokat. De nem sokmilliós műsort.

Az meg nehogy úgy legyen már, hogy hónapokig promóznak egy műsort, aztán "hát mégse" felszólítással nem lesz belőle semmi.

Emanuelle 2011.05.08. 21:57:23

@Gee Halen: Volt már ilyen. Ha jól emlékszem, akkor a f@szlantos nőjének férjkereső műsora is rendesen be volt már harangozva, aztán semmi nem lett belőle.

Zelefánt 2011.05.08. 21:57:33

Coming out.
Jerzy nyerjen.
"Ennél már csak jobb lehet."
Így legyen.

Spéter46 2011.05.08. 21:57:53

@Gee Halen: Egyet ne felejts! Oli már a bemenetelkor az RTL embere volt, és azért jött ki hamarabb, hogy az előzetes promóciót vinni tudja!
Miből és miért haknizott RTL-es kisérettel?????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:57:54

@Emanuelle: nagyon remélem, mert sajnos Delhusáról lemaradtam. :D
Jaj! Remélem Zsófit azért nem engedik oda a rágógumis dalával!

sogeking 2011.05.08. 21:58:15

legalább egyenek pár tücsköt, vagy csináljanak 20 fekvőtámaszt..

esetleg vágják be Ördög Nóri dekoltázsát

Szerénke. 2011.05.08. 21:58:19

Bazz meg... Ezt a köcsögséget... Na erre kíváncsi leszek...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:58:23

@Emanuelle: Meg VV4 is volt már, meg Gjoni műsora de ennyire még egyik műsor mellett sem kampányoltak még.

Emanuelle 2011.05.08. 21:58:45

Ha Alek nyer, akkor Olivér nagyot fog koppanni. Rá kell majd jönnie, hogy idekint Alek egy uncsi, magának való, zsugori alak, akivel nem fog tudni mit kezdeni.

Szerénke. 2011.05.08. 21:59:53

@Szerénke.: Vajon ez most azért történt, hogy bemotorizálják magukat a Jerzy fanok?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:59:54

Persze megint CSAK mi láthatjuk.

Ez pedig a legnagyobb köcsögség így, hogy a nyeremények mellé megkínálnának valakit azonnal egy műsorral.

sogeking 2011.05.08. 22:00:05

Alek nagyon vigyorog, Szandi leadta a drótot

frea 2011.05.08. 22:01:00

Az mókás, hogy Alkoholosz sikeresnek tartja a csajozását a villában!Ez se volt még nővel!

Szerénke. 2011.05.08. 22:01:03

@Gee Halen: Ezt mondom én is.

Amúgy én még számítok egy ilyen Éva-Anikó párbajnál megfordítom a képet, meglepi, meg ilyenek.:D

dr. gernika 2011.05.08. 22:01:20

Alek fején látszik, hogy valaki a közönségből lemutogatta neki az 59%-ot.

Szerénke. 2011.05.08. 22:02:20

@gernika: De őt soha nem érdekelte a fődíj...;)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:02:28

Nem értem, ki az aki elhiszi, hogy ők bent nem tudják az állást?

Townsend 2011.05.08. 22:02:45

@sogeking: Nagyon laza és magabiztos lett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:02:48

@gernika: jaja, nekem is ez volt az érzésem. Meg Jerzsi is elég kényszeredetten mosolygott...

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:02:55

@gernika: az is egyértelmű jelzés neki, hogy Szandál nem ült át a Jerzy oldalra.

frea 2011.05.08. 22:03:09

@Gee Halen: Az is, hogy olyan ember mellett kampányolunk jó pénzért, aki itt még játékban van.

Szerénke. 2011.05.08. 22:03:33

Gigi is ott nyomatta a mobilt...:D Szerintem már ő is tudja.

pocokpocok 2011.05.08. 22:03:56

alek hogy felderült, mikor oli elmondta neki az állást: duplájára nőtt az arca:)

Doktor Kotász 2011.05.08. 22:04:14

@Spéter46: "Alekosznak kell nyernie, mert az RTL nem ad pénzt az "Alekosz asszonyt választ" című műsorra, csak akkor, ha állják az előzetes költségeket! "

Az RTL-nek eddig annyi költsége volt, hogy az ingyenes saját műsort promőciózó, médiaszabályizás miatt nem eladható reklámidőben mutogatta a kedvcsinálót.

Spéter46 2011.05.08. 22:04:27

Innentől már biztos a forgatókönyv sikere!

Emanuelle 2011.05.08. 22:04:48

Lehet, hogy Alek nyer, lehet, hogy milliomos lesz, de sosem lesz boldog, mert genetikailag alkalmatlan rá. Nem a rosszindulat beszél belőlem, de szerintem ez fog történni. Jerzsi akkor is nyerni fog, ha második lesz. Lehet, hogy nem lesz képernyős, médiaarc, de meg fogja találni magát és boldogulni fog. Ezt szeretném és ezt kívánok neki!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:04:58

"Velvet Kommandó
De a tiltás ellenére sokaknál van mobil, és úgy tűnik, hamar meg is jönnek a telefonokra a szavazás tévében mutatott eredményei. Mi csak annyit látunk, hogy Vájának (akinél nincs mobil) valaki (akinél van mobil) súg valamit, amitől az asszony elkomorul... A versenyzőkkel viszont nem kommunikál senki a nézőtérről."

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 22:05:54

@Szerénke.:

Áh az nem lenne meglepő. Mondjuk a csalás sem meglepő már :)

Szerénke. 2011.05.08. 22:06:07

@Spéter46: Ugyanez volt a VV2 fináléjában, pedig ott számokat mutattak, nem százalékot. És VV Laci mégis megfordította az utolsó pillanatra az állást.
Itt már csak az a biztos, ami elmúlt...

Spéter46 2011.05.08. 22:06:25

@Doktor Kotász: Nem mond ez ellent annak, amit én mondok!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:06:38

@pushpang: Olivér telefonon megkapta az eredményt, az tuti
máj. 8. 22:04 Velvet Kommandó
Olivért telefonon értesítette valaki, és elmondta Vájának, ki vezet: ő mást mondhatott, mint az előző valaki, mert Vája most örül. Nagyon. A biztonsági őrök figyelik, kinél van telefon, de ezt például nem vették észre."

Röhej

genevieve 2011.05.08. 22:06:55

@Emanuelle: ha alek nyer nagyon sokan be fogják nyújtani nála a számlát szerintem....

Szerénke. 2011.05.08. 22:06:57

@Nard: Nyugdíjasoknak az.
Ne belőlünk 'öreg rókákból' indulj ki!:)

pocokpocok 2011.05.08. 22:06:57

ha nagyon akarják, "letérerőmentesíthették":) volna a nézőteret.. dehát hagyjuk:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:08:38

Na, most is egy Alekoszos promó.

TUTI NEM LESZ MŰSOR! :D

pocokpocok 2011.05.08. 22:08:39

Hajni, jól írsz odaát, mint szoktál, csak így tovább!!!!

Spéter46 2011.05.08. 22:08:49

Ugye Ti is látjátok, amit én! Ez aljasság!

pocokpocok 2011.05.08. 22:09:21

oli, meg éva tuti nyúlja majd:)

frea 2011.05.08. 22:09:29

@genevieve: Remélem, erre nem fog sor kerülni!

Doktor Kotász 2011.05.08. 22:09:53

@pushpang: "Gigi szerintem nagyon szép ma este."

Szerintem meg nagyon irreális (szörreális?) a sminkje. Mintha egy éltalános iskolás kiscsaj nekiesett volna a mama sminkkészletének.

Mondhatni ocsmány...

genevieve 2011.05.08. 22:10:00

@Emanuelle: oli, éva, szandi...aztán a sok szomszéd, aki tudod alek én végig neked szurkoltam, és kéne egy kis pénz mert meg vagyok szorulva tipus...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 22:10:22

Giginél láttam mobilt!

Akkor nekik nyilván meg sms-ezték és ők onnan irányíthatják Jerzy szavazótáborát...

A nővexáló show csak akkor lehet sikeres, ha Alekosz a nyerő ma! Érdekesebb a műsor, nagyobb a tét, ha a nagy Ő sikeres és van lóvéja, meg kocsija. Ha Alekosz nyer, odaviheti a jövendőbeli aráját....

Jerzy kapjon főző showt, és főzzön meztelen popóval ahogy tegnap (ami garantáltan titkos küldetés volt, hogy még egyszer utoljára megmutassák a fenekét a népnek és az RTL-es barátnak, aki becsempészte Jerzyt a showba)

pocokpocok 2011.05.08. 22:11:08

kik szeretnének pénzt alekosztól kérdés:)

Spéter46 2011.05.08. 22:11:10

@Szerénke.: @pocokpocok: Az Alekosz műsorának reklámozását!

pocokpocok 2011.05.08. 22:11:55

mondom, sokan lesznek a pénzre..

Szerénke. 2011.05.08. 22:12:00

@Spéter46: Ezt ma már 3x láthattuk a finálé alatt.:D

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:12:21

basszus Anikó... ezt most nem kellett volna... Jerzynek annyi.

Emanuelle 2011.05.08. 22:12:22

Ez a Tordas egy katasztrófa.

sogeking 2011.05.08. 22:12:36

Leonidász, és Zsófika mekkora Alekosz fan lett :D

úgy látom Ildi még Benkőnek is túl nagy falat

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:13:01

Mi a töknek kell visszamenni a villába? Hogy Alekosz már ki se jöjjön?

Emanuelle 2011.05.08. 22:13:10

@genevieve: Egy buznyákot sem fognak kapni.

genevieve 2011.05.08. 22:13:14

@MÁRIA TERÉZIA: jajj már nálad le van húzva a roló:-)

éva kérte, hogy jerzy tangában főzzön neki:-)))))

pocokpocok 2011.05.08. 22:13:27

istenem , a kép éváról a velveten, ez lesz a háttérképem:D

Szerénke. 2011.05.08. 22:13:41

@foxglove: Tényleg... Te jó ég. A Fekete Özvegy...

Mi ezen a meglepő? Minden VV-ben így volt, hogy a végén visszamentek és a nyertes jött ki a végén.

Spéter46 2011.05.08. 22:15:03

Balázs is kurvára unja már!!!

Emanuelle 2011.05.08. 22:15:12

Na, most jön a parasztvakítás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:16:35

@Doktor Kotász: Neked biztos Éva a szép, meg Alekosznak szurkolsz. :D

Szerintem Gigi akkor is szép ma este. :)

Szerénke. 2011.05.08. 22:16:40

@Gee Halen: Ja, meglepődél? Nem neked szántam...:D Csak úgy jött.:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 22:16:53

@genevieve:

Igen, de ez garantáltan egy titkos küldetés volt, biztos, hogy a titokszobában kérték meg Évát, hogy ezt kérje...

nem fogjuk tudni leellenőrizni ezt, de biztos vagyok benne, hogy a meztelen seggű főzés nem Évának jutott eszébe..

Szerénke. 2011.05.08. 22:17:21

Kijött Vastag Csaba a wc-ről...:D

genevieve 2011.05.08. 22:17:34

na akkor egy kis promó a belevalónak is:-)))

Spéter46 2011.05.08. 22:18:14

@pushpang: Igazad van! Gigi valóban szép!!!

Szerénke. 2011.05.08. 22:18:26

@Gee Halen: :D

Ez egy egész elviselhető szám...:O

inmemancsi 2011.05.08. 22:18:46

jók a színek ebben a kill billben meg a kameraállások

genevieve 2011.05.08. 22:18:48

@MÁRIA TERÉZIA:

látom ez szivügyed:-))

@Gee Halen: huuuhhh, de szar ez a dal...

sogeking 2011.05.08. 22:18:51

@Szerénke.: ráadásul folyton engem fixíroz

sogeking 2011.05.08. 22:19:31

@genevieve: és hamis is, ráadásul nem mosott kezet sem :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:19:49

Most jut eszembe, mintha láttam volna Csabát Veszprémben a Lokál Patrióta feletti klubban (nem tudom már mi a neve) karaokézni.

Szerénke. 2011.05.08. 22:19:52

@genevieve: :DDD

@sogeking: Téged is??? Engem is...:OOO Ez egy nagyon kacér fiú.

B.Andita 2011.05.08. 22:20:36

Megjött Csaba, a Vastag. Kár volt.

Doktor Kotász 2011.05.08. 22:20:47

@Gee Halen: "Az meg nehogy úgy legyen már, hogy hónapokig promóznak egy műsort, aztán "hát mégse" felszólítással nem lesz belőle semmi."

Az nem eladatlan reklámidő, mert annak a mennyisége törvényileg szabályozva van. Tehát holt idősávban mentek ezek a promók. Viszont felfogható VV-promónak is, így nem elfecsérelt energia.

Spéter46 2011.05.08. 22:20:54

@MÁRIA TERÉZIA: Én láttam és hallottam, mikor kérték, Jerzyt, hogy hogyan szolgálja fel a vacsorát!!!!!

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:20:59

őszintén szólva nem látok különbséget VCS, KLN és Béci produkciója között

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:21:01

@Gee Halen: ennyi barnítóhoz, ami a fején és a nyakán volt, hát kellett is ennyi idő a mosdóban. :D

És hát ritka unalmas volt amit előadott. Olyan semmilyen.

genevieve 2011.05.08. 22:21:04

na most különösen büszke vagyok, hogy egy rohadt darab szavazatot sem adtam senkire....

frea 2011.05.08. 22:22:11

@genevieve: Alkoholosz szenved, mert nem lökheti a hülyeséget.Csöndben ülni nem szeret, csak pofázni, de minek?

Szerénke. 2011.05.08. 22:22:20

Hála az égnek! Már azt hittem sosem...

sogeking 2011.05.08. 22:22:33

á, még a szexchat sem jött össze :D

B.Andita 2011.05.08. 22:23:21

Úgy látom, Alek végre izgul.Már amennyi látszik a sminktől.

2011.05.08. 22:23:22

fú, inkább nem is vagyok kíváncsi. félek, hogy a zaklató nyomi nyeri.

sogeking 2011.05.08. 22:24:05

egy csók még belefér fiúk :)

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:24:22

Kedves rtl!
Mielőtt kihirdetnétek az eredményt (mert az számomra már tökmindegy), hadd mondjam el: gázak vagytok. Lehúzós, ötlettelen és csaló banda.
Üdv.

Szerénke. 2011.05.08. 22:24:29

@hullámpapír: Én is...:D
Nem baj, akkor is iszunk, ez már eldöntött.:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:24:44

Jerzy itta Alekosz szavait.

Mint az akkumulátorsavat.

genevieve 2011.05.08. 22:24:51

de jó, hogy az érzelemmentes alek mondja, hogy mindig adja ki jerzy az érzéseit:-)

inmemancsi 2011.05.08. 22:26:06

@foxglove: kedves rtl? na nem már mocsok retek:)

2011.05.08. 22:26:27

@Szerénke.: kocc :)
@genevieve: erre én is felfigyeltem, komoly :)
na most vajon megint felcserélték a képeket, vagy... ?

rianna 2011.05.08. 22:26:40

na kötök egy pulóvert, amíg kimondják

Szerénke. 2011.05.08. 22:27:07

@hullámpapír: Ja, felcserélték.:D
Megyünk inni.:D

Emanuelle 2011.05.08. 22:27:09

So much about this...

Spéter46 2011.05.08. 22:27:15

A végét már tudták a játékosok is!!

sihaya 2011.05.08. 22:27:19

én má idegállapotbavagyok...

rianna 2011.05.08. 22:27:31

bejött a papírforma

inmemancsi 2011.05.08. 22:27:34

na hülye egyébként ez az egész ország -ezt mindig mondtam:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:27:41

Na jól van retek.

Lakás.
Pénz.
Utazás.
Műsor.
Kaja.
Pia.
Suna.

Persze.

nosce 2011.05.08. 22:28:03

A kommentelői szentiment, bár nem volt elég nagy a minta megint jól mutatta a végeredményt, h Jerzy nem nyerhet, és persze Alek győzelmét, és Anikó is jól hozta a formáját.
Az is kiderült h Béci megosztásos terve meg egy nagy hülyeség volt, amit írtunk többen is anno..
Ez van...

Emanuelle 2011.05.08. 22:28:05

Alek szó szerint kibaszta a villából Jerzsit: - Na, mennyéééé

2011.05.08. 22:28:26

mondhatni, alek rajongói összedobtak neki egy lakást, kocsit és némi lét.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 22:28:36

@pushpang:

Nem tudja még, hogy egy vasat se fog neki adni a biorobot.

Szerénke. 2011.05.08. 22:28:51

RTL öngólt rúgott, de mekkorát.

Kivétel 2011.05.08. 22:28:55

Nincs igazság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira felháborodtam, nem mintha valamit is számítana az én életemben, hogy ki nyert.... De akkor is fuuuuuuuujjjjjjjjjj

genevieve 2011.05.08. 22:29:34

na emberek, ez a való világ......

pocokpocok 2011.05.08. 22:29:36

gratulálok a nyertesnek, és szavazóinak: remélem mindannyian részesültök alekosz dicsfényéből:)

Trevlovics 2011.05.08. 22:29:50

a jerzsi tábor büszke jerzsire. szép volt.

Spéter46 2011.05.08. 22:30:12

@inmemancsi: Ó tempora, ó mores.
Szar idők, szar emberek!

inmemancsi 2011.05.08. 22:30:46

ez még örülni sem tud rendesen

Emanuelle 2011.05.08. 22:30:55

@Kivétel: Nyugi, most jön a feketeleves.
Alek azt is meg fogja tapasztalni, hogy mennyien rühellik. Nem adok két hetet a luvnyákkal a képernyőn és a fél ország ekézni fogja a mikrobit.

Szerénke. 2011.05.08. 22:31:01

Legalább kiderült, hogy Alekosz végig kamuzott arról, hogy a fején azért nem látszanak az érzelmek, mert nem mutatja őket. Tényleg azért, mert nem is voltak...
Mondom én...

pocokpocok 2011.05.08. 22:31:09

3. pohár2 perc alatt

frea 2011.05.08. 22:31:13

Ennyi!Nyert az iszákos debil!A selejtes!

Ancilla 2011.05.08. 22:31:31

A buta Jerzy! Még nem is olyan régen azt mondta, hogy a legtöbbet ő nyerte: Gigit. Aztán meg eldobta magától, hogy "megerősödjön". Megéret?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 22:31:59

@Spéter46:

Te dolgozol a titokszobában? összekötő vagy?

inmemancsi 2011.05.08. 22:32:11

na a lényeg, mi az a sáros dolog??

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:32:23

Alekosz azt fogja kérni, hogy falazzák be a villa összes ajtaját, most.
Egy kis nyílást hagyjanak csak, ahol beadják neki a lóvét, az enni és inni valót és be tudnak kúszni hozzá mindenféle nők, amiket interneten fog rendelni, aztán menjen mindenki a picsába - legfölsőbb szinteken.

Előtte még retekre issza magát a pezsgőjéből. Biztos, ami biztos.

lucc.gizi 2011.05.08. 22:32:30

Ezen most tényleg meglepődtem, azt hittem dzsörzit nyomja rtl, de ezek szerint nem merték mégsem:-)

Spéter46 2011.05.08. 22:32:45

Viszlát, jó éjszakát mindenkinek!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:33:19

Vazeg, nyert egy félméteres tévét a Jerzy. Majd nézheti Alekoszt. Szuper.

inmemancsi 2011.05.08. 22:33:23

holnap már jó idő legyen, most nagyon hideg van

az 50 cm-es sony tv nem gáz??

Szerénke. 2011.05.08. 22:33:32

@foxglove: Ha már a rohadt elméletnek oda, de mindegy is. A lényeg, hogy nem az Éva nyert.

Ez milyen már, hogy a 3. és a 2. helyezett is ugyanazt kapja???

frea 2011.05.08. 22:33:37

Köszönhető a szar olivérnek.Győzött a hülye.

Emanuelle 2011.05.08. 22:33:47

@pushpang: Ezen most majdnem bepisiltem:-)

2011.05.08. 22:33:49

@Szerénke.: és még lopja is az ötleteket... inni mi akartunk a győzelme esetén :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 22:34:04

@Szerénke.:

az RTL csak így teheti sikeressé az Alekoszos nővexáló showt...

egy vesztes Alekosszal nem lenne érdemes nagy Őt csinálni...

pocokpocok 2011.05.08. 22:34:13

Magyarország:íme a bizonyítvány!

inmemancsi 2011.05.08. 22:34:35

szerencsétlen jerzyt még a luvnyabeeresztő showba se tudják betenni

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:34:36

"Örömmel mesélek: fantasztikus érzés, el sem tudom mondani."

:D

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:34:49

Ne parázzatok, pár év múlva Alekosz is csak meghívott ex-VV-s lesz a következő VV műsorokban (értsd: egy senki)

Soror Formoza 2011.05.08. 22:35:10

A csatorna tobbet koltott arra, hogy alekosz nyerje meg, mint maga a nyeremeny

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:35:23

Nagy dolgok... bemegy a wc-be vajon? :D

sogeking 2011.05.08. 22:35:31

egy percet kap, hogy elmenjen egy olyan helyre, ahol nagy dolgok történtek vele :D

Doktor Kotász 2011.05.08. 22:35:35

@Kivétel: "Nincs igazság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira felháborodtam, nem mintha valamit is számítana az én életemben, hogy ki nyert.... De akkor is fuuuuuuuujjjjjjjjjj"

Attól, hogy valaki lölött ( enyhe asperger-szindróma) még lehet szerethető.

inmemancsi 2011.05.08. 22:35:46

azért az alekosz feje biztos benne van a kriminalisztika könyvben a demonstrációs rajzok között

pocokpocok 2011.05.08. 22:35:50

@Szerénke.:
igen, a lényeg:éva egy senki!

Szerénke. 2011.05.08. 22:36:10

@hullámpapír: Jaja, de sebaj. Csak azt a büdös lakást sajnálom tőle, oda szívesen költöztem volna. A többit viheti, nem kell.:D
@MÁRIA TERÉZIA: A műsor már előre megvolt, megvoltak a jelentkezők. Nem számított volna, hogy nyer-e vagy nem.
De azt akkor is fenntartom, hogy az RTL iszonyatos öngólt rúgott ezzel, mert most az Alekosz követelőzhet, és hülye ha nem teszi...

Emanuelle 2011.05.08. 22:36:16

Na, most mingyá okádok.

genevieve 2011.05.08. 22:36:35

@pushpang: azt vártam én is:-D

na az ütött volna, és akkor azt mondtam volna, hogy igen, ez már valami alek:-)

pocokpocok 2011.05.08. 22:37:21

jah, és nem anikó 4. helye a ciki, az, hogy téged Jerzy dobott ki:)

Szerénke. 2011.05.08. 22:37:29

@pocokpocok: De sajnos még egy darabig el kell viselni.
@Emanuelle: Detto.

Kivétel 2011.05.08. 22:37:44

Nem tudom, ha Alekosz nem lesz majd egy steril, elzárt környezetben, és szembesül hogy igenis nagyon sokan ki nem állják azt a hülye fejét, dumáját, hogy fogja elviselni? Bent a villában egy negatív sms-től is lelki beteg volt... na akkor most kösse fel a /trotty/gatyót!

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:37:51

@Szerénke.: a szavazatmegosztás volt az elmélet? Mert az nem volt rossz elmélet, csak sajnos nem Jerzy volt a megfelelő ember volt a feladatra. Látod, így is elég kis szavazatkülönbség volt kettejük között.

2011.05.08. 22:38:03

valószínűleg ez alek életének legboldogabb napja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:38:06

úristen, most megint izgulhatunk: rábólint a nőkereső műsorra vagy se?

Mindjárt legőzőlik a fejét, mint valami rossz horrorfilm.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:38:06

Jé, Alekosz kijött GYŐZTESKÉNT a villából... és... és...

vazeg, ez egy portás! :D

Lasombra 2011.05.08. 22:38:28

hosszú szünet után itt a mű-sor végén még beköszönök a hogyvoltra. ez a végkifejlet igazán méltó a műsor színvonalához, ennek így kellett történnie, ha Jerzsi nyert volna, nem tudtam volna hova tenni az emelt díjas szavazatok küldőit. de minden a helyén van.

a mű érzelmességet meg nem is értem. szerintem mindenki költözött már ki koleszból, albiból, ahol nem fél, hanem 3-5 évet lehúzott. vagy pecóból, ahol még többet.

na mindegy,
Alek kap lóvét, kocsit, lakást. jó hogy nem még egy külön műsort is csinálnak neki!... oh wait.
broáf.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:39:01

Nem, nem engedem, hogy a "City of Blinding Lights"-ot még Alekosznál is elsüssék, ez a feleségem és az én dalom!

pocokpocok 2011.05.08. 22:39:26

HAJNI, KÖSZÖNJÜK!(L)

apolka11 2011.05.08. 22:39:43

Szép volt, Jerzsi!!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:39:47

Ez a szerelmes kép a végén Olivérrel súlyos volt.

Kivétel 2011.05.08. 22:40:14

@Doktor Kotász: lehetne, de nekem spec. Alekosz nem az. Sajnálom, irritál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:40:26

@hullámpapír: nem, a második. De hogy mi volt az első -ilyen-, azt már sose tudjuk meg.

Szerénke. 2011.05.08. 22:40:41

@foxglove: Nem, nekem az, hogy az RTL nem engedi meg magának azt, hogy Alekosz alkuhelyzetbe kerüljön.
Olvastam valahol, hogy 10 millát ajánlanak neki a feleségkeresős műsorért. Ha megnyeri a VV-t, akkor ugye lesz egy évre 12 milliója, és miért nem mondhatná az RTL-nek azt, hogy ok elvállalom, de csak 50 millióért. A kezében vannak most.
Mondjuk azzal nem számoltam, hogy mi van akkor, ha az RTL már korábban közölte Alekosszal, hogy lesz ez a műsor. Akkor már aláírathatták vele a papírokat, így nem gond, hogy nyert, és így igaza van MÁRIA TERÉZIA-nak.

Emanuelle 2011.05.08. 22:40:43

Na gyerekek, én mék aludni. Azért az én tűrőképességemnek is van határa. holnap reggel úgyis címlapon hoznak mindent.

Jó éjszakát!

Spéter46 2011.05.08. 22:41:13

@Szerénke.: Ettől ne félj, mert már minden papíron van és le van tisztázva!!!

pocokpocok 2011.05.08. 22:41:18

Túl mélyen hajol meg, nem mint egy pincér, az 30 fok, mint egy szolga, úgy hajolt meg.:)

2011.05.08. 22:41:25

@Szerénke.: te, és Jerzsihez beköltöztél volna, vagymi? :DD

e7443251 2011.05.08. 22:41:40

Vája mehet Zalakarosra....

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 22:41:43

@Szerénke.:

nem érted ugye, hogy nem fog követelődzni? Hanem boldog lesz? Ez a mővexáló show a hab a torta tetején.

Semmi oka nem lesz visszautasítani.

Ez az extra bónusz.

rianna 2011.05.08. 22:41:57

nem jutok szóhoz, na, szomorú:((

Szerénke. 2011.05.08. 22:41:58

@Gee Halen: Mondtam én, hogy látens meleg!!!

pocokpocok 2011.05.08. 22:42:06

@Gee Halen:
azt hittem, a vizslák okos állatok: ne hagyd elbutulni:)

Ancilla 2011.05.08. 22:42:21

Ah, ne legyetek dühösek. Örüljetek inkább annak, hogy nem Éva nyerte.

Alekosz meg fogja kímélni ezt a lakást, nem fogja elkótyavetyélni a pénzt, rendszeresen kitakarítja a kocsit, és elküldi a nagymamáját Zalakarosra

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:42:33

Gratulálunk, Olivér!
máj. 8. 22:38 Hódos Hajnalka
Nem tudok mit írni. Gratulálok, Olivér!"

sogeking 2011.05.08. 22:42:48

ennyi erővel adhattak volna neki egy autós logós pólót is :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 22:43:43

@e7443251:

a nagyi (mama) fog Zalakarosra menni...

Veder1 2011.05.08. 22:43:47

A lakást gondolom csak egy évre kapja, ahogy más "színvonalas" műsorban is szokás...

Szerénke. 2011.05.08. 22:43:59

@Spéter46: Ezzel nem számoltam. Én is úgy gondoltam, hogy nem lehetett neki megmondani, mert elkottyintja. De hát kivágnak mindent...:)
@hullámpapír: Nem, csak elfogadtam volna a lakást.:D Csak azt irigylem tőle.:D
@MÁRIA TERÉZIA: Te nem fogod már fel, hogy akinek a legtöbb a pénze az a legsóherebb is??? Komolyan vagy olyan naiv, hogy ha nem lenne előre szerződés, akkor nem kezdene el követelőzni? Ez azért durva volt...

pocokpocok 2011.05.08. 22:44:21

jó éjt!
függöny le!

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:44:34

@Szerénke.: Ja értem. Gondolom még az is be volt nekik kalkulálva a költségvetésükbe, hogy Alek emelni szeretné a tétet.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:44:36

Jöttek az öröktesók "gratulálni".

Gombi meg lehet szorulva.

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:45:37

hú emberek, én olyan boldog vagyok, hogy VÉGE. Soha. Többet. VV-t.

Szerénke. 2011.05.08. 22:46:04

@foxglove: Lehet, bár így visszanézve valószínűbb, hogy tudott az egészről eleve.
Csak itt többen ezt elvetettük, mondván, hogy egy részeges estén majd elkotyogja. De ismerve az RTL-t, simán kivágja, ha arról van szó. Behívják a riportba, ott meg kiosztják.
Jaj, milyen drámai... Szánalmas.

gastro, missing in action 2011.05.08. 22:46:37

faszkivan...nyert a SZAR, és a műveletlenség..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:46:45

És a HALAK???!!

Online-t róluk!!

Ja, az a DunaTV-n lesz.

avanivi 2011.05.08. 22:46:45

Tudtam , éreztem hogy ez az alkoholista buta barom fog nyerni.
Szomorú vagyok
Győzött ez a hülye .
50 cm-es sony tv. Remek.Éva most megint fetrenghet örömében

Spéter46 2011.05.08. 22:46:56

@Szerénke.: A szerződést a következő műsorra Olivér íratta alá Alekosszal mikor bement a villába.

Szerénke. 2011.05.08. 22:46:59

Mi volt ez a fehér zaj? Félelmetes.:S

ASDani 2011.05.08. 22:48:13

@Gee Halen: nem. nézni akarom ahogy a munkások átalakitják a villát alekosz műsorához. az a való világ

Szerénke. 2011.05.08. 22:48:14

@Spéter46: Ahhoz nem kellett Olivér. Minek? Max ő mondta el neki, hogy 'figyi, tesókám, Alekoszom, Alekinnyóm, Alekosz de Floreszem, lesz ez a műsor, ok'. :D

frea 2011.05.08. 22:48:44

@pocokpocok: Sziasztok!Szomorú vagyok.Hajninak mindent köszi, szenzációs volt minden öfi, és aranyos játszótársakra találtam. Jó volt veletek, sziasztok!

Spéter46 2011.05.08. 22:48:57

@pushpang: Bizony Olivérre megy Sri Lankára! Erre is írásbeli szerződés van.
Oli semmit nem csinál ingyen!!!

ASDani 2011.05.08. 22:49:35

ki tippel arra h lesz VV 5? szerintem tuti csak pár év múlva.

MegLepke 2011.05.08. 22:49:42

Nem gondoltam volna, hogy megnyeretik vele. Megdöntött egy rekordot ma a retek: egy szérián belül a legtöbbször hülyének nézni a nézőt. Grat!

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:50:53

@Szerénke.: teljesen elképzelhető, hogy tudott róla. Lehet, hogy még a castingnál, a VV indulása előtt rákérdeztek, hogy milyen műsorban tudná elképzelni magát a VV után (ezt szerintem mindenkitől megkérdezték).

Trevlovics 2011.05.08. 22:51:02

@ASDani: szerintem nagy siker volt a 4-es (a nézhetetlen döntő ellenére) és egy ilyen befektetés hosszú távon térül meg leginkább. az őszi/téli indulásra nem kell külön villát építeni. :)

Kivétel 2011.05.08. 22:51:16

Köszönjük Hajni!! Holnap írsz azért még erről a tragikus kimenetelű balesetről, vagy keressek másik műsort, amiről hogyvoltozol majd?:)

sogeking 2011.05.08. 22:51:21

valaki közvetíthetne Coolt, lusta vagyok beállítani a tv-n :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 22:51:37

@Szerénke.:

Azt hiszem Te nem vagy nagyon benn a szakmában.

Nem fog követelődzni.

Mint mondtam: egy hónap extra nyaralás a luxus lakókocsiban, és 10 milLa. A top szórakoztatóipari emberek kapnak ennyit. Úgyhogy neki is meg fog felelni ez a kis ráadás.

De kapcsold be a cool tévét és nézd meg MAGAD mit mond.

rianna 2011.05.08. 22:52:41

@Szerénke.: nem hiszem, hogy alkuldozna. A nyeremény, meg rá 10 milla is az ölébe huppan így hirtelen, az már elég sok az ő eddigi korlátolt kis életének.
Amúgy meg biztos tudja:)

ASDani 2011.05.08. 22:53:02

coolon film van még

Szerénke. 2011.05.08. 22:53:24

@foxglove: Persze, így utólag már biztos. Abban teljesen biztos vagyok, hogy az RTL sosem engedte volna, hogy alkupozícióba kerüljön. Csak sajnos nem gondoltam volna, hogy vannak olyan pofátlanok, hogy még a VV alatt közlik vele. Hát voltak...

genevieve 2011.05.08. 22:53:49

SZÉP VOLT HAJNI, KÖSZÖNJÜK!!!!!

Atok 2011.05.08. 22:54:16

Latom, hogy mindenki Alekosznak szurkolt (chuckle)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 22:54:47

@Szerénke.:

NEM BIZTOS, HOGY KÖZÖLTÉK VELE, UGYANIS AKKOR ESETLEG AKARATLAN KICSUSSZAN VALAMI A SZÁJÁN, AMI NEM ODAVALÓ...

vitek 2011.05.08. 22:55:20

Gondolom nem lesz több poszt, úgyhogy itt szeretném megköszönni Hajninak a posztokat és a kommentelőknek a beszélgetéseket.
Tanulságos élmény volt ez a VV, viszlát és kösz a halakat.

Ancilla 2011.05.08. 22:55:37

Gyerekek!
Mi is nyertünk! 5 hónapig nagyon kellemesen elszórakoztatott bennünket Hajnalka,és mi is egymást. Ez semmi? Mi legalább olyan jól éreztük magunkat itt, mint Alekosz a Villában. És még hülye jelmezeket sem kellett öltenünk, és még hülyébb feladatokat sem kellett megoldanunk.
Ezt nézzétek!!
És emelkedjünk felül mindenen, és ne irigyeljük Alekinyótól a nyereményt.
Én úgy látom, nem fog elszállni tőle.

Jerzyt pedig meg fogják rohanni ajánlatokkal, kézről kézre adják, egyik lánybúcsúztatóról a másikra jár, és rövid időn belül megkeres egy lakásra valót.

HAJNALKA!!! Köszönünk mindent!!

Szerénke. 2011.05.08. 22:55:58

@MÁRIA TERÉZIA: Minek? Hogy a kamu dumát nézzem?
Azt meg egyszerűen nem tudom felfogni, hogy valaki hogy lehet olyan naiv, hogy azt gondolja, hogy nem lesz valaki követelődző. Nézzél már körül. Celebeket, sztárokat! Mindegyik úgy viselkedik, mint aki pótolhatatlan, és folyton mindenért alkudoznak.
Nem lett volna vele sem másképp, nem kell ennyire isteníteni.
@rianna: A pénz mindenkiből a legrosszabbat hozza ki. Ahogy vérszemet kap, nem lenne megállás. És most azt kapott, csak már kész a szerződés, az RTL már bebiztosította magát.

Trevlovics 2011.05.08. 22:56:45

@Ancilla: hónap még lesz poszt elvileg, nem ér most búcsúzkodni. :)
sőt, nem tudom nem lesz-e még hétfőn is összefoglaló a fináléról, amiről kedden még lehetne poszt :)

Spéter46 2011.05.08. 22:57:14

@foxglove: Ugye nem gondolod komolyan, hogy az ilyet szóbeli szerződéssel elintézik. meg kellett várni, hogy Oli mit tud kihozni a kampányból, és mikor látták, hogy egyébként nem áll rosszul Alekosz, akkor íratták alá vele a szerződést, ami természetesen Oli részesedését is fixálta!
Olit egyébként továbbiakban is fogod látni az RTL és a COOL képernyőjén!

ASDani 2011.05.08. 22:58:03

@Ancilla: én PL nem irigylem tőle. megdolgozott érte kemény lehet benn az élet... sok hülye feladat..wáá 1 hétig sem birnám

Szerénke. 2011.05.08. 22:58:21

@MÁRIA TERÉZIA: Félsz a sötétben, hogy üvöltesz?
Mellesleg erre írtam, hogy az egészet meg úgy vágják meg ahogy akarják.
Az is érdekes, hogy Éva az elején lázasan cigányozott és hirtelen elvágták az egészet.
Akinek erre rá van állva a szája, az nem fogja egyik pillanatról a másikra abbahagyni... Egyszerűen az RTL módszeresen kivágta (és akkoriban megszüntette az élő közvetítést), így ez a probléma is megoldódott.

vitek 2011.05.08. 22:59:08

@Ancilla: én Alektől nem irigylek semmit, sőt, a három finalista közül szerintem nála van legjobb helyen a nyeremény. Csak a társadalomra nézve tartom szomorúnak ami történt.

Spéter46 2011.05.08. 23:00:09

@MÁRIA TERÉZIA: Könyörgöm, hogyan bizonyítsam állításomat?!

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 23:00:25

@Szerénke.:

Alekosz eddig egy senki volt, most meg top gázsit kap, ugyanannyit, amiennyit top sztárok kapnak.

ismétlem: nem fog követelődzni, jelen pillanatban bármit aláír.

A három hét luxus, és 10 milla egy olyan bónusz, az 50 milkára, amire nem is számított.

Vállalja és boldog lesz.

Szerénke. 2011.05.08. 23:00:42

@vitek: Ez valószínű, hogy nála biztonságban van. Persze láttam én már karón varjút...
Ettől függetlenül gusztustalan egy emberi lény.:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 23:01:37

@Szerénke.:

Jó, akkor ezt most zárjuk le jó? Csókolom.

off.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 23:02:12

@Spéter46:

melyiket is?

hogy ott voltál a titokszobában?

Szerénke. 2011.05.08. 23:02:28

@MÁRIA TERÉZIA: Jól van, látom te még szentül hiszel a tündérmesékben és abban, hogy mindenki ezen a Földön boldog azzal ami neki osztályrészül jutott, és eszébe sem ötlik még többet akarni. Mert természetesen nap, mint nap az elsőre látni példát és nem az utóbbira.

genevieve 2011.05.08. 23:03:00

@Szerénke.: alek megmondta, hogy ő nem a nyeremény miatt ment be, hanem csak jól akarta érezni magát:-)

ő bizony nem prostituálódik a pénzért, mint a többiek:-)

Szerénke. 2011.05.08. 23:03:03

@MÁRIA TERÉZIA: Az meg alapvető illem, hogy nem írunk caps lock-kal, mert az az üvöltözés.

Ancilla 2011.05.08. 23:03:03

És még valami: Éva most fog rájönni, hogy őt eddig valóban Alekosz vitte a hátán. Hiszen a fináléban a "Gyagyás Tódi" is legyőzte!! Így utólag talán a párbajgyőzelmeit is kénytelen lesz átértékelni. (Hogy tényleg az igazság győzött-e...)

Hódos Hajnalka 2011.05.08. 23:03:14

Na gyertek ide, mindannyian. Hol a pezsgőm, akarom mondani, az Irsaim?
Gyertek ide, mindenkit meg akarok ölelni.
És köszi.
Ja, bőgök. De majd mingyá abbahagyom :))

Spéter46 2011.05.08. 23:03:22

@Szerénke.: OK. Akkor csak, hogy mindenki tudja: az élő közvetítések is késleltetettek voltak. Pontosan az elszólások kinyírása érdekében!

tizenot 2011.05.08. 23:03:54

@Szerénke.: Há' Nemtom.

Most van egy középkategóriás autója meg egy lakása, mint egy csomó másik embernek, meg havi 1 misi egy éven át, ami semmit nem ér (tapasztalat), azért ezzel még nem nagyon lehet ugrálni. Most az átlag alatti színvonalról kábé az átlagra ugrott, de abszolút nincs bebiztosítva az élete.

Másik csatornán gondolom nem szerepelhet egy darabig, úgy gondolom nem lenne nagy okosság elvágni az rtl-es szálat idióta alkudozással, kb. ez élete egyetlen nagy lehetősége, hogy bennragadjon a médiában, ha nem használja ki, ugyanott fog tartani mint kovács józsi a szomszédból, annak szintén van egy chevroletje, meg egy lakása.

Egy hónapnyi bohóckodásért 10 misi az igen jó pénz, ha egyáltalán igaz ez az összeg (én picit sokallom).

lucc.gizi 2011.05.08. 23:04:01

Nem értem mi a bajotok: úgy tesztek, mintha Alekon kívül mindenki más legalább kvantumfizikával foglalkozott volna a villában...ugyan már, egyik sem jobb a másiknál, de Alekon legalább néha vinnyogni lehetett, Dzsörzi meg kap egy 6 részes főzőműsort, hétvégén délelőtt:-)

pocokpocok 2011.05.08. 23:04:42

@vitek:
42!

gyerek vízszintbe, nézem a belevalót:
szóval:re!:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 23:05:32

@Szerénke.:

igen, beragadt véletlenül a caps lockom, fel tudod ezt fogni? de most már tényleg szállj le rólam. mostantól szigorúan ignoráljuk egymást jó?

Szerénke. 2011.05.08. 23:05:58

@genevieve: Azért vigyorgott, mint a fakutya, hogy nyert... Ezt miért nem fogadta olyan hűvös nyugalommal, mint az anyukájától kapott levelet? Vagy mégis az az igazság, hogy igenis kimutatja az érzéseit és akkor tényleg nem érzett semmit?:D
@Spéter46: Nem teljesen. Valamikor az elején, talán egy-két hónappal a kezdés után (az ominózus Gigi elszólásnál) döntöttek úgy, hogy bemennek 'megszerelni' a kamerát és közölték, hogy technikailag sajnos nem megoldott a 24 órás közvetítés és az éjszakainak is késleltetve kell történnie.:)

tizenot 2011.05.08. 23:06:24

@Ancilla: Éva az az ember aki tutira el fogja olvasni az összes létező cikket, blogot, ami róla szól. Plusz még szembesülni is fog azzal hogy az emberek röhögnek rajta, meg szánalmasnak is tartják.

Ha szerencséje van, a kurva nagy egója megmenti az idegösszeroppanástól, ha nem akkor nemsokára kb. a szabadság hídról fog leugrani.

sogeking 2011.05.08. 23:06:45

@Hódos Hajnalka: előbb egy bombát a jacuzziba :)

Kivétel 2011.05.08. 23:07:03

@Hódos Hajnalka: Ne sírj, mert ragályos:) Inkább igyunk! Én speciel bánatomban, még mindig nem tudom elhinni, hogy egy ország Alekoszt tartja a legjobbnak..

tizenot 2011.05.08. 23:07:19

@MÁRIA TERÉZIA: Te nem vagy jó fej, sosem bírtalak.

rianna 2011.05.08. 23:07:39

köszönjük hajni!

többieknek jó éjt

Ancilla 2011.05.08. 23:07:47

@vitek: Igen, a társadalomra nézve valóban elszomorító az a tény, hogy valaki 5 hónap alatt megkeresheti azt, amiért más esetleg egy fél életen át dolgozik.

Ha Magyarországon olyan emberek élnek, akik hajlandók sms-ek százezreit küldeni egy ilyen célra, akkor ezt sajnos el kell fogadni.

genevieve 2011.05.08. 23:08:12

@Hódos Hajnalka: ne sirj kicsi lány, a folyó folyik tovább:-))))

Szerénke. 2011.05.08. 23:09:04

@Hódos Hajnalka: Örömödben, hogy vége?:)
Lesz még miről írni. Én speciel már gondolkodok, hogy rászokok az Éden Hotelre.:D
@tizenot: Egyrészt ez itt már rég nem az észről szól. Láttam én már nem egyszer azt, hogy mit tesz a pénz az emberekkel. És hihetetlenül ki tudnak fordulni önmagukból, akár egy pár óra alatt.
Ráadásul az RTL már nem fordult volna vissza, mivel tényleg minden készen áll. A busztól kezdve az utolsó kameráig. Tudott volna még több pénzt kicsikarni, és meg is tette volna.

Hódos Hajnalka 2011.05.08. 23:09:10

@sogeking: félre. ja, és toplessben tolom!

@Kivétel: jó, csak... olyan hosszú volt, meg itt voltatok. meg izé...... :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 23:09:23

Éva korrekten és sportszerűen búcsúzott! Éva példát mutatott a magyar nőknek!

Gratulálok a győztes Alekosznak!

inmemancsi 2011.05.08. 23:09:32

összes villalakó cool on éva dumál persze

foxglove (törölt) 2011.05.08. 23:09:38

Ez a Kristóf volt a legjobb fej és a legjobb faszi is, csak úgy mondom.

genevieve 2011.05.08. 23:09:43

na a belevalóban ott van az összes villalakó....kivéve alekot

foxglove (törölt) 2011.05.08. 23:10:17

@Szerénke.: az Éden Hotel baromi jó, de sajnos már a vége felé járunk.

pocokpocok 2011.05.08. 23:10:37

éva önzőn csak dumál, jerzyt ledumálja,ismét:)

genevieve 2011.05.08. 23:11:23

@Peter_Cs: nekem ugyan csak ellenpéldát mutatot SSKK ne legyen ilyen egy nő sem, se magyar se más nemzetbeli!

inmemancsi 2011.05.08. 23:11:37

@Peter_Cs: te hülye vagy akkor is ha rokon vagy, komolyan

pocokpocok 2011.05.08. 23:12:08

@Peter_Cs:
kölcsönkérném a szemüveged,ami megszépíti a világot:)

inmemancsi 2011.05.08. 23:12:16

és megint ő beszél

genevieve 2011.05.08. 23:12:16

na alek fejét nem láthatjuk amikor megmondják neki a hirt....

Szerénke. 2011.05.08. 23:12:32

@foxglove: Hát akkor erről eléggé lemaradtam. De bízom Hajniban, hogy talál még olyan műsort amiről írhat és olvashatjuk.:)

Éva hányás... Tényleg érdekes lesz, mikor szembesül mindennel...

Szerénke. 2011.05.08. 23:13:23

@genevieve: Milyen meglepő...;)
Így nem kell eljátszani a nyilvános meglepődést.

genevieve 2011.05.08. 23:14:28

ja, olivér sincs még ott

Thulea 2011.05.08. 23:14:48

HAJNI! NAGYON KÖSZI!!!!!!

inmemancsi 2011.05.08. 23:14:57

ez a nő nem normális

Szerénke. 2011.05.08. 23:15:04

@genevieve: :D

Na, Éva már magyarázkodik. Ez sem feltűnő, kicsit sem...:D

genevieve 2011.05.08. 23:15:12

éva már megint szerepel...ezt nem hiszem el

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 23:15:15

@Peter_Cs: szerintem benyugtatózták a döntő előtt, szokatlanul visszafogott volt végig.
A példamutatást meg hagyjuk inkább...

Na, a coolon meg pörög már, mint régen, a nyugtatók hatása kezd múlni.
Vagy ráivott valamit.

pocokpocok 2011.05.08. 23:15:16

érdekes, én éva jóslására nem emlékszem..

sogeking 2011.05.08. 23:15:20

Ildi az első sorban nyomul

foxglove (törölt) 2011.05.08. 23:16:04

@Szerénke.: azért tegyél vele egy próbát.

Éva borzasztó. Már alig várom, hogy kikopjon a közéletből.

mama ottmarad 2011.05.08. 23:17:23

Üzenem Alekosznak, hogy Hajninak is jár egy hétnZalakaros!
Nélküle nem lett volna index címlapon ez az idióta műsor :D

Szerénke. 2011.05.08. 23:17:53

@foxglove: Persze, még meglesem. Csak kicsit nehéz lesz, a VV-nek a szabályait már ismertem, így könnyű volt jóval később bekapcsolódni.:)

Neeeeeee, Évikéről ne beszéljünk, elég volt már.

sogeking 2011.05.08. 23:18:35

rosszat sejtek, Ildinek is adnak mikrofont

tizenot 2011.05.08. 23:19:08

@Szerénke.: Hát szerintem itt nem az a lényeg hogy alek mit akar, itt az számít hogy az rtl mit akar, alek egy báb, aki vagy elfogadja amit ajánlanak, vagy hülye.

Leforgatni egy egyszereplős reklámfilmet olival és elnyomni a vv adásaiban, ahol amúgy sincs túl sok tartalom (tán még jól is jön, hogy van valami ami kitölti az adást), nem kerül túl sokba. A lakókocsi nyilván bérlet, amit vissza lehet mondani, az átalakításokat még nem kezdték meg. Nem véletlen az hogy a VV helyszínén akarják csinálni, ha alek nemet mond, vagy bármi más gond lenne, az konkrétan nulla forint többletköltséggel jár. Ezen felül meg kábé gondolom oli intézett mindent, az ő befektetett munkáját meg nyilván mindenki leszarja, szerintem egy petákot nem látott még cserébe, gondolom majd a tervezett műsor sikeréből részesedik valahogy...

Szóval nincs azért olyan sok lóvé befektetve ebbe a műsorba, szerintem még a félmilliót is maximum alulról karcolja az eddigi költségvetés, nem olyan nehéz ebből kihátrálni, ha alek sokat ugrál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 23:19:11

Amúgy szerintem is Jerzsi járt a legszarabbul. Lacit, akinek meg volt eddig is a saját jól működő élete - kivéve szinte mindegyiknek kinéz valami csurran-csöppen elfoglaltság a jövőben, de Jerzsivel kapcsolatban nem nagyon érezni ilyesmit... tényleg csak a régi életét tudja majd folytatni?

inmemancsi 2011.05.08. 23:19:50

szandikának jól áll ez a tömör frufru

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 23:20:07

Szandika az új hajával meg úgy néz ki, mint valami rajzfilmfigura.

genevieve 2011.05.08. 23:20:58

úgy látom béci sincs ott...szandi meg szorosan éva mellett, ani meg gigivel trécsel

genevieve 2011.05.08. 23:23:13

ja, de mégis ott van

gombi a fodrászvizsga miatt tünt el a közéletből:)

de sikeres volt a vizsga, innen is gratulálunk neki:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 23:23:37

@genevieve: de, most beszélt. Csak jó távolra ment Évától és Jerzsitől...

genevieve 2011.05.08. 23:24:40

anikóhoz most legközelebb gina áll??????

Szerénke. 2011.05.08. 23:24:59

@tizenot: Nem csak a pénzveszteség lenne, hanem a presztízs is. Azért az mégis elég kellemetlen lenne az RTL számára, ha most azt kéne mondani, hogy bocs, de nem lesz műsor.
Az RTL-nek meg az a célja, hogy ne is kelljen kihátrálni. Így két út volt, hogy 1000%-ra bebiztosítsa magát, mert nem engedhette volna meg, hogy ha Alekosz nyer, akkor pattogjon. Az RTL-nél mindent elterveznek előre. Ott nincs olyan, hogy de mi van ha... A ha nem lehet lehetőség, nem opció.
Tehát így két változata volt az RTL-nek. Vagy Alekosz nem nyer és ez a vigaszdíj, amit azonnal elfogad, mert kell a pénz, vagy előre aláíratják vele a szerződést, és akkor már mindegy lesz, hogy nyer-e vagy nem, mert már elvállalta.

sogeking 2011.05.08. 23:25:00

@genevieve: lehet Győzikén próbálta ki magát :)

foxglove (törölt) 2011.05.08. 23:26:19

@genevieve: lehet, hogy Bécit és Olit nem engedik össze a holnapi(?) szembesítésig, ott lesz majd nemulass

genevieve 2011.05.08. 23:27:09

ennyi nyitott ajtó a világon nincs amennyit ezek va volt villalakók megnyitottak:-DD

éva valamiért bemorcult:-) nem nyilatkozik, hogy kivel akarja tartani kapcsolatot:)

inmemancsi 2011.05.08. 23:29:27

@genevieve: eligazítást kapott:))

valószínű tartogatja az ocsmányságait és a fetrengést, jobb időkre hátha kap érte még valamit

genevieve 2011.05.08. 23:29:35

éva alekot majmolja...ő megszerette a villát , az otthonának tekintette, alig várta, hogy visszamenjen amikor valamikor kimentek...

jerzy meg megkérdezte tőle, miért akartál bent maradni "szivem"?:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 23:30:18

@inmemancsi:

tanácsadó lesz a mennyasszonyjelöltek mellett..

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 23:31:24

@genevieve:

Éva nem tudja, hol fog aludni, mielőtt bement se volt lakása, a nővérénél dekkolt..

Szerénke. 2011.05.08. 23:31:33

@genevieve: Na, ez szánalmas. Ahogy ott rázza magát...
Mondjuk ez a kék ruha is agyhalál...:S

genevieve 2011.05.08. 23:31:45

évának azt mondták, hogy elvis irt róla egy dalt, ő meg egy percig nem értette, hgoy most mi van??:-)
aztán rájött, hogy a királyl már nem él:-)

huncut_kata 2011.05.08. 23:32:20

Éva attól fog a Dunának menni, hogy Anikó meg Gigi napi tv műsort fog vezetni, ő meg majd hetente egyszer mutatkozik 10 percre Alekosz mellett lányokat fikázandó.

tizenot 2011.05.08. 23:32:30

@Szerénke.: Nemtom, én nem látom ennyire nagy veszteségnek, ha azt kell mondani hogy nem lesz műsor.

Ettől még nem fog a csatorna nézettsége csökkenni. Azaz nem igazán számít hogy lesz-e műsor vagy nem, persze jó lenne ha lenne, meg ha sikeres lenne, de ha nem lesz, az se túl nagy baj.

Max. csak olinak, mert ő tényleg beég pár helyen, gondolom ő tartja a hátát az rtl felé, akik max annyit mondhattak hogy jól van fiam mi egy büdös vasat nem adunk, amíg nem biztos, de szabad kezet adunk, csinálj amit akarsz, promózd a műsort oszt' majd meglátjuk mi lesz belőle.

genevieve 2011.05.08. 23:32:45

@MÁRIA TERÉZIA: ő a szegény árva, se apja, se anyja, nincs családja ahol álomra hajthatná fejét...
ádám is biztosan hajléktalan....

pocokpocok 2011.05.08. 23:33:53

nem írják ki az sms-em évának:S

2011.05.08. 23:33:58

@Szerénke.: nekem mondjuk a ruha pont tetszik, de éva nagyon gáz már megint :)
@genevieve: fogadjunk, hogy mikor azt mondta, ismeri, nem is rá gondolt, hanem valami elvis-imitátorra :DD

Albino Vernyul 2011.05.08. 23:33:59

@genevieve: Aniko gondolom probal a valaki moge, vagy "eros" ember melle helyezkedni..;) A studioban is hozta a formajat, mar mindenki lerohanta Alekoszt, akkor setalt elo, odament Evahoz, kicsit beszeltek, aztan eltunt, a kov. pillanatban mara studio vegeben volt, mogotte csak a kivetito, elbujva Gina, meg Kristof mogott..

_most_ 2011.05.08. 23:34:54

Ne, most látom nem Éva nyert, na mindegy legalább végig benn maradt, nélküle nem lett volna értelme végignézni a való világot. Remélem még sokat lesz képernyőn, hajrá Éva!

pocokpocok 2011.05.08. 23:36:21

@Szerénke.:
hát nem tudom, csak nem ér ide alekosz, vmi baj lehet..:)

lac64 2011.05.08. 23:36:39

@genevieve: Ez miért meglepő? Mióta kiesett, mindenhol ezt mondja. Amig bent volt, Gina tartotta az anyukájával a kapcsolatot és Gina istápolta őt is a kiesése után

genevieve 2011.05.08. 23:37:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: neki van esze, ha elhatárolódik ettől a bagázstól:-)

bigél 2011.05.08. 23:37:38

@genevieve: Gina "istápolta" kicsit Anikó anyukáját az elmúlt néhány hónapban, ha jól tudom.

huncut_kata 2011.05.08. 23:37:43

@hullámpapír: mintha azt olvastam volna valahol, hogy az AlekosznakValót ők fogják vezetni

genevieve 2011.05.08. 23:38:50

@lac64: az a meglepő, hogy nem azt mondta, hogy gina és szandi az akivel tartani fogja biztosan a kapcsolatot...szandit meg se emlitette

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 23:39:21

@genevieve: VV Elvis jó arc, az plusz jó pont, hogy Évának írt egy dalt.

Szerénke. 2011.05.08. 23:39:33

@tizenot: Szerintem ezt úgy képzeld el, hogy van egy csatorna, amelyik mindenen és mindenkin keresztül viszi az akaratát, ezt láthattuk is már nem egyszer. Már az is elég érdekes, hogy míg a TV2-t már megbüntették valami piszlicsáré indokkal 120 millió Ft-ra, az RTL főműsor időben mutatott nem egyszer igen érdekes dolgokat. Mégsem kap érte semmit. Olyanok már mint egy dömper, letarolnak mindent, ami az útjukba áll.
És ha így nézed, akkor láthatod, hogy nem fér bele az, hogy ők visszakozzanak. Nem fogja az RTL függővé tenni magát egy Alekosztól. Így visszagondolva már a promónál alá volt vele íratva a szerződés és teljesen nyugodtan tehették a dolgukat.
Olivér meg ebből a szempontból irreleváns. Abban tökéletesen egyet értünk, hogy az RTL nagy ívben tesz rá, hogy vele mi van, csak ebben az esetben nem csak Olivér égett volna be.

lac64 2011.05.08. 23:40:32

@bigél: De csak célfotóval :)

Szerénke. 2011.05.08. 23:40:46

@hullámpapír: Nálam a három virág veri ki leginkább a biztosítékot. Meg azért ezt viselni is tudni kéne.:)
@pocokpocok: Biztos ugyanazt a wc-t használta, mint a Vastag Csaba.:D

Szerénke. 2011.05.08. 23:42:01

@Peter_Cs: Nálad egy sorozatgyilkos is szimpatikus lenne, ha Évának drukkolt volna.:D

lac64 2011.05.08. 23:42:54

@genevieve: Utána mondott egy fél mondatot, hogy azokkal, akikkel bent is jóban volt. Úgy emlékszem, már a kiesése után is azt mondta, hogy a kint maradtak a barátai, a villalakók nem barátai, legfeljebb majd lehetnek.

Szerénke. 2011.05.08. 23:43:13

@foxglove: Ettől én is padlót fogtam... Na, tényleg majd, ha elolvassa a róla született írásokat.:D

foxglove (törölt) 2011.05.08. 23:44:23

@Szerénke.: ez a gusztustalan, elmebeteg hárpia szinonimája:D

genevieve 2011.05.08. 23:45:11

@lac64: nos azok után amilyen viszonyban váltak el, szerintem szandi is belefért volna a külön említésbe:-)

és mióta ott vannak a belevalóba, szandi csak évával foglalkozik

Szerénke. 2011.05.08. 23:45:17

@foxglove: Ja igen...:D

Miért is ez a legemlékezetesebb pillanat? Akkor már inkább az, mikor Béla beszúrja Anikónak, hogy 'Na ki a színésznő?'.:D

genevieve 2011.05.08. 23:45:48

@foxglove: még mindig nem esett le neki, hogy a nézők végül is kibaszták a fináléból:-))))

Szerénke. 2011.05.08. 23:45:55

@genevieve: Majd nyomulnak Alekoszra...:D Ott a lé...:P

Kivétel 2011.05.08. 23:47:05

Ez már az unalmas!!! Ennyiszer kit érdekel már???

sogeking 2011.05.08. 23:47:35

miről maradtam le? (beszorultam a WC-be :)

Szerénke. 2011.05.08. 23:47:44

Évának lesz szembesítés ilyen Nekedvaló szerűségben? Azért az elérné a Maúnikasó szintjét...:D

pocokpocok 2011.05.08. 23:48:46

évában dűl az ideg!

Szerénke. 2011.05.08. 23:49:13

@sogeking: De azért megmostad utána a kezed, ugye?:D

Semmi, csak láthattuk nyolcmilliómodszorra a retardált légpisztolyos cuccot.

Szerintem amúgy erre Jerzy jól replikált a vízipisztollyal...

Ne, megint Éva...

2011.05.08. 23:49:24

@Szerénke.: hát nem talajgyakorlatokra találták ki, meg áramütésszerű mozgásformákra :D
és nem ilyen bumburnyák szandállal :)

Kivétel 2011.05.08. 23:49:26

Unom, mentem aludni. Ma már nem fogom megtudni, hogy szegény Alekosz megbirkózott-e a dilemmával, hogy elfogadja -e a felkérést vagy sem..

Szerénke. 2011.05.08. 23:50:18

@inmemancsi: Én tényleg nem vagyok gonosz ember, csak annyit kívánok neki, hogy az életében akadjon össze egy olyannal, mint ő és le kelljen vele élnie az életét.:D

Thulea 2011.05.08. 23:51:27

Na, most vall őszintén Éva! Megjátszották magukat!!! :-)

bigél 2011.05.08. 23:51:58

@lac64: inkább plakáttal ;)

Trevlovics 2011.05.08. 23:52:14

na valaki feldobhatna győzikének egy kis extra jutalmat a vezetésből, hogy rákérdezzen évánál élőben, hogy nem zavarja-e hogy alekosz mondta neki azt, hogy rossz piás és nagyon sokszor ez jött le az adásban is. kezd leülni kicsit a műsor

2011.05.08. 23:52:29

és az milyen, hogy még mindig Ani kapja a "tevagyalegjobbnő" üzeneteket? :DD

Szerénke. 2011.05.08. 23:52:43

@hullámpapír: Meg azért nem ilyen alkatra.:)
És nem csesztetni akarom, hogy meg van hízva (pedig megvan), de ilyen alakra ezt a ruhát nem lehet felvenni pont. Ez nem bántás, én sem tehetném meg. Széles, nagy, húsos hátam van, nem is veszek fel pánt nélküli ruhákat.
A talajgyakorlatot viszont nagyon hiányoltam.:D
A szandál annyira nem is volt gáz, de szerintem sem illik a ruhához. Akkor már inkább egy szimpla magassarkú körömcipő elegánsabb lett volna.
@Kivétel: Már nekem is nagyon áll a zászló...:D

lac64 2011.05.08. 23:52:56

Gigi és Anikó kezében miért van műsorkártya?

Szerénke. 2011.05.08. 23:53:56

@Thulea: Na, ezekről mind lemaradok, mert lenémítottam a tv-t.:D Már kivagyok a rikácsolásától.
@hullámpapír: Megint benyögte ezt?:D

pocokpocok 2011.05.08. 23:55:31

uncsííí, lopják az alvásidőmet..

genevieve 2011.05.08. 23:55:38

@lac64: gondolom amikor bejön alek és igen a válasza, ők azonnal elkezdik a műsorvezetést:-)

ez azt is megmagyarázná, hogy miért vannak annyira egymás mellett végig:-)

most már csak azért is kivárom és megnézem évát, mikor az álla a padlón koppan:-)

pocokpocok 2011.05.08. 23:56:17

éva lecserélteti az anikóékat:Sgrrr...

foxglove (törölt) 2011.05.08. 23:56:30

csak nem irigy valaki, kedves Éva?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 23:56:53

rohadt unalmas az egész, a hátul állók már majdnem alszanak.

Éva meg feltűnően visszafogott, szerintem kaphatott valami kellemetlen hírt. Ádám dobta, stb.

genevieve 2011.05.08. 23:57:20

na basszus éva már tudja, hogy kik fogják vezetni.... még ezt a kis élvezetet is elveszik tőlünk:-)

pocokpocok 2011.05.08. 23:57:42

én agyoncsapom magam, ha ezt az évát befuttatják, komolyan.

Szerénke. 2011.05.08. 23:57:46

@foxglove: Mi történt már??? Lemaradtam.:D
Na, most elhúzok fürdeni, legalább tisztán fekszem le, nem úgy mint az ex-villalakók.:D

lac64 2011.05.08. 23:58:05

@genevieve: Úgy néz ki, hogy tudja :)

2011.05.08. 23:58:39

@Szerénke.: nem, még nem tett rá megjegyzést (legalábbis nem hallottam), de azért röhögök rajta :) biztos nagyon örült, hogy az utolsó hét enélkül telt el a villában, most meg már megint ezt hallgatja, plusz most még benyögte, hogy cseréljék le a műsorvezető lányokat alek műsorában, mert neki kéne annak lennie... szóval hozza a formáját, na :)

pocokpocok 2011.05.08. 23:58:48

elveszett:
én agyoncsapom magam, ha ezt az évát befuttatják!!!

foxglove (törölt) 2011.05.08. 23:59:01

@Szerénke.: ő akar lenni a feleségesben a "műsorvezető asszony". Tudja, hogy "mások" lesznek, de majd lecserélik őket. Szerinte.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 23:59:55

@pushpang:

Éba morózus, mert megtudta, hogy nincs ott az Alekosz show műsorvezetői között, hanem csak valami tanácsadóféle lesz a mennyasszonyoknál, de nem lesz ott mindennap...

a két műsorvezető egyelőre az Anikó és a Gigi..

Ebből az Anikót abszolút értem, a Gigit viszont nem... hacsak nem ez a fizettség, amiért szexelt a házban..

pocokpocok 2011.05.09. 00:00:12

ha eddig volt kis esélye, hogy nézzem, ha éva lesz, még az adót is bojkottálom!

inmemancsi 2011.05.09. 00:00:42

@Szerénke.: á megölnék egymást előbb, meg amúgy is állandóan csak magával foglakozik. olyan ember aki soha nem lesz boldog, nem láttam de valaki írta, hogy még az elmetroggyos alekosz is megmondta neki mostanság, hogy saját magát zúzza szét:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 00:01:09

@foxglove: jaaa, szóval ez lehet a baja! Gondolom, mennyire próbálja fegyelmezni magát, hogy ne visítva hisztizzen emiatt. :D

takácsalfréd 2011.05.09. 00:02:12

Kielégületlen hölgyeim,
annyira jó érzés most látni a kínlódásotokat. Hónapokon át szemétkedtetek, most meg sírtok.
Még azt is elhittétek, hogy Hódos úr valóban nő. Szexmisszió.
Győzött az igazság!

pocokpocok 2011.05.09. 00:02:37

megrendezték, persze

foxglove (törölt) 2011.05.09. 00:02:48

@pushpang: az elején kérdezték őket, hogy kivel fogják tartani a kapcsolatot. Erre ő nem akart válaszolni, mert kapott bizonyos híreket. Tiszta ideg volt.

_most_ 2011.05.09. 00:03:05

@pocokpocok: Szerintem tök jó lenne ha Éva lenne a műsorvezetője az Alekosz shownak, mondjuk Lilu helyett, de ne a cool-on, mert azt úgyse nézi senki, oda jó Anikó meg Gigi.

Kivétel 2011.05.09. 00:03:19

Micsoda meglepetés..........

sogeking 2011.05.09. 00:03:33

egy őszinte spontán jelenetet láthattunk :D

genevieve 2011.05.09. 00:03:56

@takácsalfréd: ennél nagyobb örömöd sose legyen:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 00:04:19

@MÁRIA TERÉZIA: én bírom Gigit, de őszintén szólva, én sem értem, hogy miért ő, hiszen úgy hadar, mint a fene, alig lehet néha érteni, mit beszél.
De Éva nem alternatíva, bármennyire is remélte.

pocokpocok 2011.05.09. 00:04:30

fogadjunk éva adásban kéri majd alekot, hogy nyomja be:D

foxglove (törölt) 2011.05.09. 00:05:16

Hölgyeim és uraim, A remény rabjai.

Kivétel 2011.05.09. 00:05:45

@takácsalfréd: Alekosz vagy álnéven?? Ugyanúgy semmi értelme a szövegednek... Menjél inkább aludni

pocokpocok 2011.05.09. 00:06:37

@lami83:
én nem bírnám nézni, ha egy ilyen közönséges, kultúrálatlan, alkoholista hisztigép főműsoridőben szerepel fizetett szerepben, és a kamaszok azt higyjék, ez a menő..
kösz, nem!

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.09. 00:06:44

@takácsalfréd:

én egy percig nem gondoltam, hogy Hajnalka nő, persze azért minden férfiban lakozik egy nő..

Büszke_troll 2011.05.09. 00:07:31

Szerencsétlen Alkosznak ez volt a luxus...

pocokpocok 2011.05.09. 00:07:42

Ha beolvassák évának az sms-em, tuti padlót fog.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 00:07:50

@takácsalfréd: dehogy sír itt senki, hiszen most tudtuk meg, hogy még néhány hétig büntetlenül fikázhatjuk Alekoszt, Olivért, Évát és persze a leendő arákat.
Mindezt Hódos Úrhölgy alommeleg szárnyai alatt. :)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 00:08:41

"Ötven éve él bent az ürge!
Itt kiismeri magát. Idebent fontos ember. Műveltnek számít. Odakint egy senki. Csak egy elfuserált, remegő kezű sittes. Lehet, hogy a könyvtárba se iratkozhat be."

Kivétel 2011.05.09. 00:08:52

@pocokpocok: negativ sms-t nem olvasnak be...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 00:09:04

@foxglove: oké, most már képben vagyok, sajnos lemaradtam ezekről a momentumokról, azért értetlenkedtem.

pocokpocok 2011.05.09. 00:10:01

Éva!
attól, hogy mindenkit ledumálsz, még nem biztos, hogy igazad van.
nem anikó 4 helye volt a ciki, ahogy mondtad, hanem az, hogy attól a Jerzytől kaptál ki, akit lehúztál!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 00:10:05

"A Zsófit" ... hú éva megint öregedett 10 évet. :D

sogeking 2011.05.09. 00:10:09

Zsófinak felcsillant a szeme :)

Büszke_troll 2011.05.09. 00:11:20

Gondolom győzi csak kurvákat ismer.

pocokpocok 2011.05.09. 00:11:23

volt negatív is már ma..

pocokpocok 2011.05.09. 00:12:25

éva féltékeny zsófira, öl a szemével.

Doktor Kotász 2011.05.09. 00:13:06

@foxglove: "Éva borzasztó. Már alig várom, hogy kikopjon a közéletből."

A közélet szó mást jelent.

genevieve 2011.05.09. 00:13:49

@Doktor Kotász: akkor a köztudatból..mindegy, csak kopjon:-)

Büszke_troll 2011.05.09. 00:13:49

Ismerek ilyen tipusu embert, ez egy fillért nem ad senkinek.
Ha elmegy Évával meginni egy kávét, elvárja hogy Éva fizessen, hiszen egy VV győztessel kávézhat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 00:14:11

Alekosz vágya az volt, ha kijön, hogy találkozhasson Olivérrel... na nem ám az anyjával vagy a családjával. Igazán érző lélek.

Büszke_troll 2011.05.09. 00:14:34

A másik fajta ha bemegy egy kocsmába, akkor mindenki a vendége.
Na ez nem Alkosz.

pocokpocok 2011.05.09. 00:14:50

na most aranyos alek:)

Szerénke. 2011.05.09. 00:14:58

@hullámpapír: Na, bameg... Hát komolyan hányás, ki nem állhatom az ilyen öntelt egoista típusú nőket. Meg is érdemelte, hogy 3. lett. Azért szeretném én látni az arcát, mikor szembesül a másik oldallal is, nem csak ezzel a seggnyalással.:)
@foxglove: Mert olyan intelligens, művelt, szépen beszélő nő...:P Ja, meg ez neki jár, mert az ő 'segítségével' is nyert Alekosz. Már nyújtja ő is a markát.:P
@inmemancsi: Igen, egyszer végre megmondta neki. Mindjárt csönd is lett. Meg is húzta egyből a sörös üveget, épületes látványt nyújtott... Még hogy nem alkesz..
@genevieve: Gondolom hihetetlen meglepetés tükröződött az arcán...

genevieve 2011.05.09. 00:15:21

na most látszik alek igazi esendő kisember arca....ha nem lesznek mellette igaz barátok és a család...nagyon nagy bajban lesz szerintem....

pocokpocok 2011.05.09. 00:16:10

megszégyelte magát..

sogeking 2011.05.09. 00:16:24

@hullámpapír: pedig bedobhatna neki valami kaját a mikróba :)

Soror Formoza 2011.05.09. 00:17:20

Ennyi szoke no a coolon ...

sogeking 2011.05.09. 00:18:42

albino nyúl nem marad Anikó nélkül :)

Szerénke. 2011.05.09. 00:18:43

@foxglove: Júj, ne írj ilyeneket. Azt a filmet nagyon szeretem.:) Ne is hasonlítsd hozzá.:D
@pocokpocok: Miért, miért???

pocokpocok 2011.05.09. 00:18:43

nézzük évát!
nem láttam, lógott az orra?:D:D:D

pocokpocok 2011.05.09. 00:20:06

nem láttam, lebiggyent éva, mikor gigiék beköszöntek?:D

foxglove (törölt) 2011.05.09. 00:20:08

Aranyosak voltak Anikóék:)

@Doktor Kotász: köztudat. igen. viszont nincs utólagos komment szerkesztés, úgyhogy ez így ment el. ezvan.

pocokpocok 2011.05.09. 00:21:22

na szurkoljunk a 2 nőnek, ki ne túrja őket évike!
jó éjt jónép!
puszi

Szerénke. 2011.05.09. 00:22:36

@foxglove: A végét kicsit mindig megkönnyezem.:) Ahogy végül megszívatja őket.:)

genevieve 2011.05.09. 00:22:37

@pocokpocok: nem hinném, ha évában láttak volna bármilyen lehetőséget akkor felajánlották volna neki is:-)

inmemancsi 2011.05.09. 00:22:56

jó éjszakát holnap jobb idő lesz

Szerénke. 2011.05.09. 00:23:33

@genevieve: Ezen nincs is mit csodálkozni. Teljesen kiégett nő. Amit kellett elvégezte, végigcirkuszolta a VV-t, az RTL-nek ennyi kellett, mehet a lecsóba.

foxglove (törölt) 2011.05.09. 00:25:09

@Szerénke.: én kb. a közepén elkezdem a bőgést.

(Az előző kommentemben *szeretem* akart az a szó lenni, mielőtt valaki kijavítana)

genevieve 2011.05.09. 00:26:28

csak azt találom furcsának,hogy ekkora mozgósítás mellett, is milyen szoros lett a vége....

genevieve 2011.05.09. 00:27:08

@Szerénke.: ezt rajta kivül mindenki tudja:-)

Szerénke. 2011.05.09. 00:28:36

@foxglove: :)
Nálam a vége hozza ezt el.:) Ahogy győz az igazság, és tényleg az igazság.:) Nagyon jó, nem sok filmnél volt ilyen.:)
@genevieve: Sajnos veszem észre. Még mindig él bennem a remény, hogy teljesen szembesül azzal, hogy mi is az emberek véleménye.:)

Szerénke. 2011.05.09. 00:29:09

Mentem aludni. Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok! Jó éjszakát!

_most_ 2011.05.09. 00:30:09

@genevieve: Éva eddig bent volt a villában, ezért nem tudták felajánlani a műsorvezetést, és azért az már hülyén hangzott volna a reklámban, hogy nemsokára kezdődik az Alekosz feleséget keres műsor Éva vezetésével, ha Alekosz és Éva igent mondanak.

genevieve 2011.05.09. 00:31:08

@lami83: most tudod mekkora baromságot irtál?:-DDD

Times New Roman 2011.05.09. 00:31:33

Ádámot megemlítette egyáltalán? Mi van azzal a csávóval? Hol van ilyenkor? Rossz ránézni erre a kiégett, már elhízott, személyiségzavaros luvnyára. Szánalmas ahogy Valakivé akar válni.

ne most 2011.05.09. 00:31:48

Évával nem tud mit kezdeni a csatorna, ha nincs kedve nem csinálja amit mondanak neki. Csak azt mondhatják neki, sok sikert kivánunk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 00:33:20

@lami83: hát, azért már pl. Anikó kiesése előtt tele voltak az újságok, hogy milyen és mennyi felkérése, állásajánlata van/lesz már és hogy az rtl-nek tervei vannak vele. Évát az egész vv alatt még csak meg sem említették, ha jól tudom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 00:34:25

@Born to be wild: a döntőn ott ült (egy darabig), igen savanyú ábrázattal.
Szerintem annak a kapcsolatnak vége.

Büszke_troll 2011.05.09. 00:36:05

Éva magát adta végig.

Nyilván azért mert nulla önkontrollal rendelkezik. Ilyen ember nem kell felelős munkatársnak. Csak bohócnak. De a villa már bezárt.

Trevlovics 2011.05.09. 00:36:35

nekem a gombi egy kicsit meglepetés volt, hogy mennyire olivérhez csapódott. pedig mekkora jelenete volt, ahogy olivért kutyázta, még az ajtót is beverte :)

Times New Roman 2011.05.09. 00:37:04

@lami83: nem fognak neki józan helytállást megkívánó feladatot adni. De itt-ott elsütik majd, néhány megjelenés erejéig, főleg, ha balhéról van szó, elég proli ahhoz, hogy vonzza a többi proli érdeklődését, növelje a nézettséget...

Times New Roman 2011.05.09. 00:39:19

@lami83: nem fognak neki józan helytállást megkívánó feladatot adni. De itt-ott elsütik majd, néhány megjelenés erejéig, főleg, ha balhéról van szó, elég proli ahhoz, hogy vonzza a többi proli érdeklődését, növelje a nézettséget...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 00:42:38

@Trevlovics: talán abban reménykedik, hogy ő lehet az új műsor fodrásza. Minden nap új frizurával lepheti meg Alekoszt: frufru jobbról balra, majd balról jobbra és így tovább, vagy apró kis szíveket borotválhatna neki a tarkójára.

_most_ 2011.05.09. 00:45:17

@Born to be wild: Éva tud nagyon profin is viselkedni, ha az kell, minden további nélkül tudna műsort vezetni. Bár tényleg jobb lenne valami olyan műsor, ahol önmagát adhatja, mert akkor a legjobb, műsorvezetőként kicsit elveszne az egyénisége, lehetne mondjuk egy Éva show.

Doktor Kotász 2011.05.09. 00:47:48

@genevieve: Igen, a köztudat. Azért az más. :-)
FCsak azért szóltam, mert a közélet az teljesítményt, alkotást (akár szellemit vagy megtestesültet, mint egy építész), vagy gazdasági és/vagy politikai befolyást jelent. :-)
Persze ez nem egy teljes definíció, lehet vele vitatkozni, de az biztos, hogy a közélet nem a valóságshow szereplést jelenti. :-)

Ha már megmosolyogtuk (mások kiröhögték) Alekoszt a téves szóhasználatáért, akkor mi is legyünk kohelyesek. (ez direkt nem idevaló szó volt)

genevieve 2011.05.09. 00:49:58

@Doktor Kotász: csak az a különbség, hogy alek sose tudja mit jelent az a szó amit mond...lásd retardált....

de jelen esetben egy elirás volt, és valójában köztudatot akart irni....

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.09. 00:51:25

Szandika zseniális kampányfilmje:

1.23-tól lesz abszolút frenetikus!

www.valovilag.hu/video/127983

mama ottmarad 2011.05.09. 00:51:52

@Trevlovics: ugye ugye ugye??? Én is ezen gondolkodtam. Helyezkedik, dörgölődzik.
Érdekes lesz megfigyelni a szereplők utóéletét.

Doktor Kotász 2011.05.09. 00:52:02

Eygyébként igent mondott Alekosz?
Vagy csiszolnak rajta, és az Alekosz feleséget keres helyett Alekosz barátnőt keres lesz a vége?

mama ottmarad 2011.05.09. 00:53:51

@lami83: rajta, végy példát Olivérről, legyél te a producere :D

_most_ 2011.05.09. 00:59:37

@mama ottmarad: jaja, már gondolkodom az Éva show részletein, jövő hétre kidolgozom az ötletet, azt felkeresem az rtl-t, remélem Éva igent mond :)

Albino Vernyul 2011.05.09. 01:01:30

@sogeking: Mondtam, hogy kenytelen leszek nezni Alek balfaszsagait..;)

mama ottmarad 2011.05.09. 01:05:44

@lami83: Vállalja-e Éva? A Baukó szánalmas Éva? Vicces vagy :DDD

_most_ 2011.05.09. 01:08:45

@MÁRIA TERÉZIA: ez nagyon jó kampányfilm, Szandi azért tud vicces lenni.

Zelefánt 2011.05.09. 01:23:40

Részemről záróra.
Örültem mindenkinek, BÚÉK, meg minden.
Csáp.
Zelefánt.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.09. 01:36:13

@lami83:

Szóval a cool tévén valami szolid éjszakai műsort akarnak Anikóval és Gigivel?

Anikót még értem, jól vezet műsort, láttuk. Kellően intelligens és profi. Nade Gigi? Ő tényleg menjen vissza a kifutóra fehérneműt bemutatni.

Unalmas és érdektelen. Amíg ott lesz a coolon én nem nézem, én akkor is kikapcsoltam mindig az adást, mikor csipogtak Jerzyvel, Gigi végtelenül érdektelen lány.

Nyilvánvalóan Szandit és Évát kellett volna megbízni a műsorvezetéssel, és Anikó is betársulhatott volna, de Gigit, könyörgöm ne! Semmit nem mutatott, ami ezt indokolná, sőt!

Majd értesítsetek, ha lecserélték Gigit. Addig bele se nézek míg ő ott van, Annyira kellemetlen uncsi személyisége van.

Albino Vernyul 2011.05.09. 01:48:44

@MÁRIA TERÉZIA: Gigi abszolut nem uncsi, es agresszivabb, ramenosebb mint Aniko, ha kepessegekben nincs is Ani szintjen, de kontrollalhato.. Az elejen, ki fogjak egymast egesziteni.. Eva/Szandi kontrollalhatatlanok, nyersek, mind a ketto veszelyes uzem, egy elo musorban...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.09. 01:52:44

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Akkor ebben nem értünk egyet, én látni se bírom az uncsi őszintétlen Gigit.

de ha kifogyott belőle a szufla, és lecserélték, értesítsetek..

a műsorvezetőknek amúgy odaadják előre a szöveget lapokon, plusz a fülesükbe is megmondja a szerkesztő mit kell mondaniuk, tehát igazából nyugodtan rábízhatják Szandira és Évára is a műsorvezetést..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 07:22:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
esküszöm azt hittem elsőre, hogy van újabb online felvételed :)

frea 2011.05.09. 07:26:42

@pushpang: A szokás nagy úr!Én is itt kezdtem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 07:30:07

@MÁRIA TERÉZIA: hagyjuk már ezt a ki őszinte, ki nem dolgot. Gigi se őszintétlenebb, mint bárki más, mint te vagy én, vagy aki a villában volt.. Még az énilyenvagyok Éva is össze vissza hazudozott folyamatosan, minden egyes magyarázkodásával és hárításával. És meg lehet nézni, hogy milyen volt akkor, amikor valami külsős ment be és megpróbált tündibündinek látszani.

Leírt szöveg, na igen. Még a hétpróbás Lilunak és Balázsnak is ott volt a mankó az előre megírt szövegekkel a kezükben, nem hiszem, hogy ez a két új lányt minősítené. Feltehetőleg azért választották őket, mert lényegesen kezelhetőbbek, mint Éva (de ezt már fentebb említették) és -szerintem- sokkal kellemesebb megjelenésűek is.
Éva meg valóban ott lesz a műsorban, ott fog segédkezni Olivér mellett, tehát nem tudom, miért hisztizik? Mégse gondolhatta, hogy róla fog szólni Alekosz műsora...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 07:40:24

@frea: még szoknunk kell ezt az új állapotot :D

pocokpocok 2011.05.09. 07:56:25

jó reggelt!
alekosz új kéjbarlangja egy lyuk:D
na de tényleg, nagyon kicsi és zsúfolt..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 08:04:43

@pocokpocok: ezt ő barátságos, meghitt kis kuckónak fogja hívni.
Balázsék meg igazi kéjlaknak. :D

pocokpocok 2011.05.09. 08:11:51

több levegőre nincs is szöksége:ez is pocsékolás:)

pocokpocok 2011.05.09. 08:12:42

indul a nap, napközbe leszek:Csövi!

frea 2011.05.09. 08:18:20

@pushpang: Lehet, hogy ti fogtok hiányozni, nem a műsor!Sőt biztos!

frea 2011.05.09. 08:19:09

@pocokpocok: Időnként feljövök, szia!

Spéter46 2011.05.09. 08:20:17

@Szerénke.: Azért egy jó lecsót ne basszunk el! Drága még a paprika és a paradicsom!

Spéter46 2011.05.09. 08:21:39

@pushpang: Megint egy véleményen vagyunk!

rosszfiu39 2011.05.09. 08:22:28

sziasztok! most regeltem, fogalmam sem volt erről az oldalról(bocs!:) ) hajni szösszenetei a velveten...parádés:) nagy grat hozzá! mostantól fan vagyok...

pocokpocok 2011.05.09. 08:26:06

üdv a dzsungelben!
várjuk az "alekosz lő, és mellé"-showt:D

lac64 2011.05.09. 08:27:19

@MÁRIA TERÉZIA: A műsorvezetős témához: Szandi kezelhetetlen és megbízhatatlan. Rendszeresen fél-egy órákat késik, legutóbb pénteken késett el a Reggeliből, a többiek már rég bent ültek a stúdióban, amikor megérkezett. Ráadásul a reakciói is kiszámíthatatlanok.
Éva reakciói is kiszámíthatatlanok, és fegyelem terén azért Ő sem erős. Speciel nekem a hangszíne sem igazán fekszik, de ez az én szocpol problémám. Sokáig azt hittem, hogy beszéd terén jó, de az utolsó napokban hihetetlenül sok hibával beszélt, amikor Alekosz vv utáni időszakáról kellett beszélni, akkor a falat kapartam.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.09. 08:27:43

@rosszfiu39: Szia! Sokat veszítettél.
más: Lehet hogy már volt: A ma esti Fókuszban lesz, amikor elmondják hogy Alekosz egy médiahekk volt, és ő egy színész, aki igazából normális, és a műsort Jerzsy nyerte?

ruzs54 2011.05.09. 08:28:22

most volt a reggeli műsorban jerzy és éva.rettentően irritáló nő!!!! már a civil,kinti megnyilvánulásában is.belevágott csonka andrás szavába,jerzy zsavába,beszélt amikor már befejezték a társalgást,és már tessékelték volna kifelé őket.nekem nagyon ellenszenves tulajdonságokal rendelkező személy.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.09. 08:31:13

@ruzs54:

Kapaszkodik. Megint kiesett, megint nem nyert. Próbál minél többet szerepelni, nehogy kiessen a köztudatból. Nálam már kiesett :) Szerintem egy hónap múlva már elfelejtem hogy ki kicsoda. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 08:33:03

@frea: még ne essünk kétségbe, holnap indul az rtl újabb remek műsora, a régi szereplőkkel és remélhetőleg mindig lesz valami olyan műsor, amit Hajni közvetít (és amit hajlandóak vagyunk azért nézni is), tehát nem kell előre kétségbe esni. :)

ruzs54 2011.05.09. 08:33:50

azzal indított a beszélgetés elején,hog egy percet sem aludt,mert reggel 5-ig sexelt ádámmal,kb éjjel 2-re értek ádám lakására.csonka andrás rászólt,hogy ez egy reggeli műsor.hülye qva

Soror Formoza 2011.05.09. 08:34:17

@Yooha: A remény hal meg utoljára ? :)))

beacska 2011.05.09. 08:36:12

Éva helyes volt a reggeli műsorban. Szép volt, és alig hagyták szóhoz jutni. A Csonka egy nagyon gyenge műsorvezető, a vendégek kicsit néha zavarják a munkában. Jerzynek be sem állt a szája. Ő is aranyos volt.

ruzs54 2011.05.09. 08:39:57

@Nard: igen kapadozik.ja és látta a programfüzetet,és szerepelni fog fábry sanyi bácsi műsorában,alig várja hogy találkozzon vele,mert édesapjának is ő a kedvence meg nyál ,meg geg,meg hányinger szirupos duma.jerzyt azért leszürkeegerezte,mellesleg érintőlegesen,

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.09. 08:41:27

@ruzs54: Ez egy álszenteskedő hülyemagyarkodás, hogy ilyenről nem eshet szó a matinésávban! A Pro 7-en ez nem lett volna probléma! Sonya Kraus sokkal merészebbeket bevállalt ebben az idősávban!

ruzs54 2011.05.09. 08:43:27

@beacska: te szereted ha a szavadba vágnak?érdekes,pont ellenkezőleg vetted le,mint én.tegnap éjjel is ő fosta a szót a belevalóban.rosszul lenne,ha nem szólalhatna meg.akkor is ő válaszol,amikor nem is tőle kérdeznek.

ruzs54 2011.05.09. 08:45:09

@Peter_Cs: ez magyarország,ne hivatkozz más országra,mert teljesen más a mentalitásuk.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.09. 08:48:48

@ruzs54: Pedig fejlettebb kultúráktól nem lenne szégyen tanulnia a magyarnak!

genevieve 2011.05.09. 08:53:15

@beacska: most ez muszáj volt?:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 08:54:22

@Peter_Cs: hát Évának tényleg sok mindent kéne még tanulnia. És ehhez nem is kéne Németországig elmennie.
Ezzel a mentalitással rohadt sok pofont fog még kapni az élettől, a már elcsattantak mellé. De persze nem fogja érteni..

frea 2011.05.09. 08:56:34

@rosszfiu39: Kimaradtál sok mindenből!Szia!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 08:56:36

@beacska: ja, Csonka annyira gyenge, hogy legalább 10 éve nem tud tőle megszabadulni az rtl. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 08:58:43

@ruzs54: Éva a Fábbrynál? Hát őszintén remélem, hogy megfingatja azért egy kicsit. Szerintem a piálást tutira nem fogja kihagyni...

frea 2011.05.09. 09:01:21

@pushpang: Jogos!Naaagyon gyenge!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.09. 09:01:56

@pushpang: Szerintem hasonló lesz, mint ami Olivérrel volt.

frea 2011.05.09. 09:02:46

@Peter_Cs: Szerinted ki a franc kíváncsi a nemi életére?

rosszfiu39 2011.05.09. 09:03:19

Évikét ismerem(sajnos), több bulin is sikerült élveznem a társaságát, még szűkebb hazájában, annyiból szerettem,hogy az italmaradékokat eltüntette:)
jahuu köszönöm:)

frea 2011.05.09. 09:04:26

@Peter_Cs: Te most már annyi zöldséget írsz, hogy fáj!

genevieve 2011.05.09. 09:04:28

@rosszfiu39: jöhettél volna előbb is:-D

ruzs54 2011.05.09. 09:04:52

@pushpang: lehet hogy a fábry showban való szereplése után már nem lesz az édesapukám kedvence fábry sanyi bácsi?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.09. 09:09:39

@ruzs54:

Valszeg elsüt pár szakállas poént Éva kárára, és jót röhög majd saját avíttas poénjain :) Szerintem Fábry is maga alatt van, a zsírdisznó kolléga elhappolta előle a Viktort! :)

nagyon gromek 2011.05.09. 09:12:17

@frea: a németek, mert nekik fejlettebb a kultúrájuk. :)

ruzs54 2011.05.09. 09:13:00

@rosszfiu39: mesélj már kicsit részeletesebben.ilyen kamerán kívül is,vagy csak a fogatókönyv miatt hozta ezt a figurát ilyen szélsőségesen?

frea 2011.05.09. 09:17:29

@Nard: Pedig mindig ott ült az első sorban!Szegééény!

ruzs54 2011.05.09. 09:20:35

nem tudom magyarország ujdonsült milliomos celebe kijózanodott-e már?

rosszfiu39 2011.05.09. 09:22:31

@genevieve: pár beírás után meg majd azt írod: mehetnél már hamarabb is:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 09:23:33

@ruzs54: szerintem még most hámozza ki magát másnaposan Olivér szorosan ölelő karjai, combjai közül és nem érti, hogy miért nem rikácsol Éva a másik ágyon. :D

rosszfiu39 2011.05.09. 09:24:57

@ruzs54: azért nem lehet rá földet dobni, mert élőben nem ilyen! teljesen ilyen, nem játszotta magát, főleg, ha bekólázott. arról nem tudtam,hogy a nagy Pesten ekkora ,,karriert" futott be, de ahogy látjuk ,,szereposztó díványos" típus

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.09. 09:24:59

@Nard: és ezeket a sérelmeket mind Éván fogja leverni? Tök logikus. :D

Albino Vernyul 2011.05.09. 09:28:24

@pushpang: Hehehe, vices lett volna.. Amugy az uj streamek nem is neztem.. A regiekbol toltogetek le..;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.09. 09:34:44

@pushpang:

Szerintem minden vendégén ezt veri le :)

rosszfiu39 2011.05.09. 09:35:08

@Nard: persze, Havas Henrik dominaszerkóban...fogalmam sincs

kitikati 2011.05.09. 09:47:30

Segítene valaki, hol lehet a tegnapi ominózus Belevalót megnézni!

Albino Vernyul 2011.05.09. 09:52:12

@buppi: A VV oldalra fel fogjak rakni.. En is azt varom.. Ha fent lesz linkelem...

_most_ 2011.05.09. 09:56:07

@MÁRIA TERÉZIA: ja, Éva meg Szandi sokkal jobb lenne műsorvezetőnek, biztos feldobnák a műsort. Anikó már tegnap elkezdte az affektálást, egy mondatot se bír úgy elmondani, hogy kicsit is természetesnek tűnjön. Gigi meg, mint műsorvezető vicc, jó hogy nem Tordas.

lac64 2011.05.09. 09:58:43

@lami83: Nem akarlak elkeseríteni, de a blikk tv-n Tordas azt nyilatkozta, hogy Ő is szerepel majd Alekosz új műsorában.

genevieve 2011.05.09. 10:00:14

látom semmi nem változik:-)

és a folyó folyik tovább:-D

lac64 2011.05.09. 10:03:44

@genevieve: A szekértáborokra gondoltál?

frea 2011.05.09. 10:13:55

@genevieve: Minden maradt a régiben.

ruzs54 2011.05.09. 10:22:35

az rtl honlapján van ugyan olyan külön oldal alekosz néven mint a ww-nek volt.ott vannak a baszójelöltek képei névvel stb.kiemelt videó stbstb

genevieve 2011.05.09. 10:32:35

@ruzs54: fuuu, ez az igent mondás de átlátszó:-DDDDD

rosszfiu39 2011.05.09. 10:37:52

@genevieve: új behatásokra is?:) VV Zsófit kibírni, na az edzettség:)

genevieve 2011.05.09. 10:38:53

@rosszfiu39: baszki, azt olvastam új behatolások:-DDDDD

frea 2011.05.09. 10:41:13

@pocokpocok: Próbál fontoskodni...

avanivi 2011.05.09. 10:44:22

@genevieve: Reggel olvastam végig a hsz.-eket és mire én felháborodtam Te már válaszoltál is.Azt amit én akartam.
Nem búcsúzom sem Hajnitól, sem tőletek.Mindig keresni fogom Hajni írásait és az itt megkedveltek kommentjeit. Nem változtatok nevet maradok aki voltam,ha láttok kiabáljatok, hogy hé kommentlakó!!
Nem is hiszitek, mennyit segitettetek .
Hajni írj sokat.
Szép napot, délután jövök.

rosszfiu39 2011.05.09. 10:44:56

@genevieve:azt máshogy írnám, így csak jófiúk írják:)

rosszfiu39 2011.05.09. 10:45:59

De egyébként ki az a Hajni?:) mit lehet róla tudni?

rianna 2011.05.09. 10:46:55

pálinkás jó reggelt
a belevalóban kérték fel aleket a műsorra??? valaki meséljen:)
@rosszfiu39: szia, te is mesélj, kiváncsiak vagyunk a szaftos sztorikra:)

genevieve 2011.05.09. 10:47:44

@ruzs54: azok a jelöltek:-)

és amiket mondanak, hogy miért akarnak alekkal ismerkedni:-)

genevieve 2011.05.09. 10:49:10

@avanivi: akkor örülünk, hogy segíthettünk:-)

azt nem tudom meddig maradhatunk igy együtt...lesz-e hely ahova irkálhatunk:-)

genevieve 2011.05.09. 10:50:57

@rosszfiu39: momentán én vagyok a rossz:-)

hajni aki az öfiket irja zseniálisan:-)

olvasgass bele, a régiekbe sokat megtudsz róla:-)

@rianna: ruzs54 az előbb belinkelte hol nézheted meg

foxglove (törölt) 2011.05.09. 10:53:58

@genevieve: Szerintem vicces lesz. (kíváncsian várom, meddig fog tartani a nagy vonzalom:))

rosszfiu39 2011.05.09. 10:58:20

@rianna: csak nedves sztorikat tudok:)

Kivétel 2011.05.09. 10:59:11

@Nard: Én is igen szeretném elfelejteni:)

rosszfiu39 2011.05.09. 11:00:04

@genevieve: ezt azért tudta teee:)a kérdés arra vonatkozott, hogy jó lány, vagy rossz lány?:)

avanivi 2011.05.09. 11:00:12

@rosszfiu39: Hajni !
Kicsit Rejtő, kicsit Hofi, van benne humor, forditva van bekötve az agya,és ami fontos, az írónia,önírónia.
Szeret főzni, szereti a focit. Szereti a felmenőit a férjét a kutyáját a barátait.Van viszont amit nagyon utál,és ezért is szerethető.Remélem egyszer ír egy jó könyvet.

rianna 2011.05.09. 11:04:35

@rosszfiu39: :P az is jöhet, kibírunk mi mindent:D

@avanivi: avanini (én mindig így olvastam a neved, bár tudtam, hogy nem így kell) ne búcsúzkodj, majd átvonulunk a tenkes kapitányát kommentelni, ha más mód nem lesz a kapcsolattartásra :)

rosszfiu39 2011.05.09. 11:06:28

@avanivi: köszönöm! ebben benne van minden infó, ami érdekelt:)

genevieve 2011.05.09. 11:11:09

@rosszfiu39: a jó vagy rossz nézőpont kérdése:-)

szerintem jó:-)

rosszfiu39 2011.05.09. 11:11:52

@rianna: én meg Rihannának olvasom a tiédet:) Na ő is kibír mindent
Arról nem merek itt írni:)

genevieve 2011.05.09. 11:12:25

@foxglove: hát, majd meglátjuk mi lesz:-)

ruzs54 2011.05.09. 11:12:29

@genevieve: biztos késleltetett volt az "igen", miután aláírta, megbeszélték a felvételt a publikum felé.szerintem helyes nők,de amiket nyilatkoznak az már abnormális.@rianna:alekosz.rtlklub.hu/

dr. gernika 2011.05.09. 11:16:39

@ruzs54: Jobb a felhozatal, mint amire számítottam, átlagra kábé az utolsó típust képzeltem.
Bár gondolom a profi stylist meg a photoshop besegített.

ruzs54 2011.05.09. 11:25:50

@gernika: pár napután olyan lepukkantak lesznek,mint a ww-s csajok voltak,kócosan csipásan szédelegnek,mint zsófi szandi éva.a nagy lamourra kivakarják magukat,mint szaros pista jézus nevenapján.külünben sok nő összezárva még munkahelyen is undorítóan tud viselkedni,jobban mint a férfiak.nem hogy még egy fasziért menjen a harc,majd kiderül,hogy szépek de undorítóak ahogy ácsingóznak a koloncért.

dr. gernika 2011.05.09. 11:27:11

@ruzs54: Abban, hogy undorítóan fognak viselkedni, nincs kétségem.

locsolóember 2011.05.09. 11:34:01

Gratula Alekinnyó. :)
Löwy Hugó where is?

rianna 2011.05.09. 11:38:15

@gernika: az is vicces lesz, ha a csajok szexelni akarnak. Szerencsétlen mihez fog kezdeni?:D
(erre a szitura tudok egy jó kis csujogatást, de inkább nem írom le, hogy ne rontsam a jókislányos image-emet)

ruzs54 2011.05.09. 11:38:22

nem tudom a villa lányoknak volt-e már idejük visszanézni a videókat?mert az intelligens ,vonzó, jóhumorú, úriember szépen lehúzta a jakuziban olivérnek őket amikor a ckm-s fotózás volt.és mind egyikkel csak maszatolni akart,szó sem volt ott szerelemről legfelsőbb szinteken.és ez a kiválóan udvarló?(ahogy egyik másik muff fogalmaz.)

ruzs54 2011.05.09. 11:39:38

@rianna: majd azt mondja hogy fáj a feje

frea 2011.05.09. 11:43:42

@rianna: Na, arra nagyon kíváncsi leszek!!!Alkoholosz meg a sex!

az én rózsám vasutas 2011.05.09. 11:51:48

Nem találom sehol tolgyessydelemez reggeli cikkét. Máskor már párbaj után két perccel jelentkezik, de a döntő úgy látszik nem ihlette meg. Remélem nem beteg.
Nem hittem volna, de Bélának igaza lett. Megoszlottak a szavazatok, eleinte három, aztán kétfelé. A nótája is jó volt, az egy Béci meg még három Béci és a hugi formáció tizenkettő egytucat slágereknél kuriózum.
Végül mértéktelen elfogultság nélkül a játék végeredménye:

1. Alek 165nap 3óra 4p 35mp
2. Jerzy 12mp hátrány
3. Éva 25mp h.
4. Anikó ( körözgetett, körözgetett, beért)
5. Béci ( elnézte a hármas kanyart és falnak csapódott két körrel a vége elött)
6. Laci ( defekt miatt feladta)
7. Gigi ( irritáló motorhang és fülstölgés miatt kiállt)
8. Gombi ( kifogyott a benya)
9. Szandika ( megunta a körözgetést, csapatfőnöki utasítás ellenére leparkolt a boxutcában)
10. Olivér ( a futam felénél leállt, rászóltak a fülére rádión, hogy versenyigazgató lett)
11. Zsófi (gumihiba miatt fa.)
12. Ildikó (eltévedt a pályán)
13. Gina (bepárásodott bukósisak miatt fa.)
14. Kristóf (versenybaleset)
15. Leonidász (valamit nagyon benézett az első körben)
16. Zsuzsi (szabálytalan biturbó használata miatt diszkv.)

dr. gernika 2011.05.09. 11:52:35

@rianna: Erre az egyre vagyok én is kíváncsi. :)

velorexapáca 2011.05.09. 11:58:22

@avanivi:

azt én is várom..

sztem a címe, már körvonalazódhat benne, "Kínok, kínja Alikinnyó"..

MegLepke 2011.05.09. 12:11:53

Mikor lesz utolsó poszt? Lebetegedtem, és feküdnék pihizni, de nem akarok lemaradni.

lac64 2011.05.09. 12:13:15

Sztárchat Évával és Jerzyvel. Éva válaszai igen érdekesek, főként az Alekoszos műsorvezetéssel és a villalakók és a közötte lévő viszonyokkal kapcsolatban

www.blikk.hu/blikk_sztarchat_popup?tema_id=107

Albino Vernyul 2011.05.09. 12:20:21

Na megneztem a Belevalot.. Evike bajolgott-bajolgott, de azert a vegere csak kijott az egoizmusa teljes valojaban.. Es ahogy ott Alekosz mogott idegesen mutogatott Olinak a 2 csajra, az volt az igazi Eva teljes valojaban.. Az SMS-ek utottek..;)

lucc.gizi 2011.05.09. 12:20:23

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: :-)

Eszembe jutott, miközben Béci bénázását, meg Gigi szánalmas fehérneműs rsg vergődését néztem, h. mit is írnál erről...ha megtennéd az értékelést, mester:-)

Hódos Hajnalka 2011.05.09. 12:29:00

Tudom, hogy várjátok, csak még olyan adrenalin túltengésem van, hogy egy helyben ülni nemtok, nemhogy koncentrálni meg írni :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.09. 12:31:06

@lac64: Mindketten korrektül, őszintén megfeleltek a kérdéseknek.

pocokpocok 2011.05.09. 12:32:21

@Hódos Hajnalka: nagyon jó voltál tegnap!
büsz(kék) vagyunk Rád!

pocokpocok 2011.05.09. 12:40:56

IIIgen, a blikk feltette a kérdésem:D:D:D
"Éva, mostmár összejönnél Alekosszal?:D"

Trevlovics 2011.05.09. 12:41:25

ú tényleg nem akarom már nagyon szidni évát, innen kezdve attól tartok lesz elég baja, de a tegnapi belevaló végén volt a legpiócásabb nézése, ahogy alekoszra kapaszkodott :)
amúgy meg én jó ötletnek tartom, hogy legyen neki is egy saját sója, ahol csak ő van, itt ki tudja élni mindenféle szereplési hajlamát. a tűzvészeket meg a fertőzéseket is úgy lehet legjobban kezelni, ha először lokalizálják :)

frea 2011.05.09. 12:41:42

@lac64: Boglyából ismét kitört a féreg!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 12:48:45

@Hódos Hajnalka: Köszönjük az eddigi hogyvoltozást és a tegnapi velvetezést is!! Minden jót a továbbiakban!

(Azé' "hogyvolt" az a Kazalozás tegnap? :D)

pocokpocok 2011.05.09. 13:02:55

mostpedig az alekfanok mind begyújthatják a telószámlájukat a győztesnek, vagy hóvégén kuncsoroghatnak kenyérrevalóért a fanpaige-n:)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 13:05:43

Éva tegnaptól megint ex-reality-szereplő. Nemsokára kezdődik az Éden Hotel 2 castingja. Rossz előérzet gyötör.

pocokpocok 2011.05.09. 13:09:32

úristen, alek női válagatott selejtek, vagy fizikálisan, vagy értelmi-érzelmi szinte.
a legemberibb a bemutatkozó után talán az anita

pocokpocok 2011.05.09. 13:10:02

@foxglove:
remélem nem vagy jós:D:S

pocokpocok 2011.05.09. 13:10:56

egyébként éva annyit beszél minden fórumon a tegnapi szexről, hogy nem csodálkoznék, ha pont a fordítottja lenne igaz..

sogeking 2011.05.09. 13:13:24

@pocokpocok: de ki volt eredetileg férfi ??? :D

sogeking 2011.05.09. 13:15:18

renáta, szilvia, éva, olga azért annyira nem vészes, hacsak nem...

Albino Vernyul 2011.05.09. 13:17:28

@sogeking: Egyik se, azt Oli kiselejtezte.. Mert egybol megerezte..;)

sogeking 2011.05.09. 13:18:57

Veronika a virslievő ? :)

pocokpocok 2011.05.09. 13:19:18

pfúú, visszanéztem a bv-ót, mikor alek zsófit vinné haza ma este, éva azt mondja aleknak puffogó fejjel, még miss gumi leül:-na köszönöm szépen, az meg le se sz.rja:D

frea 2011.05.09. 13:25:50

@foxglove: Hát, próbálkozni lehet!Ott még nem sett pofára!

foxglove (törölt) 2011.05.09. 13:27:52

Hőbörögnek az Éva-fanok, amiért Anikó és Gigi vezeti az alekosznakvalót, hiszen "ők nem is szerették Alekoszt". Hihetetlen ez a gondolkodásmód, komolyan.

pocokpocok 2011.05.09. 13:30:09

szerintük mostmár egész Mo.-n csak azok érvényesülhetnek, akik szeretik őt:
Éljen R.kosi, éljen a Párt!!:DD:D:D
na de Béláim az Úrban...:)

rianna 2011.05.09. 13:32:55

@foxglove: ott tényleg alakítania kéne, vagy szex, vagy taktikázás, csak hisztivel nem jutna messzire:)
De ha kivárja, talán csinál neki si egy társkeresőt a tv2, mint nagyő anikónak:)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 13:34:58

@rianna: ezt a társkeresőt most elképzeltem. Rózsaceremónia helyett, akit elutasít, azt egyszerűen arcon köpi.

Albino Vernyul 2011.05.09. 13:35:55

Na, a Szembesitesben este milyen botranyt generalnak..?!

rianna 2011.05.09. 13:37:08

@foxglove: ez egy nagyon életszerű elképzelés, rózsa helyett köpőcsésze:)

sogeking 2011.05.09. 13:38:32

@Albino "karazsnyikov" vernyul: pl. Leonidász összeveszik Zsófikával :)

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 13:38:34

Sziasztok mindenkik:)

Hajnikám: boldog vagyok, ha olvashatlak, folytasd bárhol, bármivel:)

VV4: örülök, hogy a kedvencem győzött, Jerzsinek gratulálok a második helyhez, nagyon kis szerethető kölök lett belőle és szerintem meg fogja találni a számítását.

A párkeresőst nézni fogom, anno Benkőéken is visítva röhögtem.:)))

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.09. 13:47:32

@Gee Halen:

"SKOLÁBA KELLETT JÁRNOOOOOOOM, ÉS BEGÖNDÖRÖDÖTT A HAJAAAAAAAAAAM!"

Imádom Szandit, a reklámfilmje Éváért zseniális volt, főleg a végén a templomi jelenet, az Almodóvár is megirigyelhette volna azt az imát az Úristenhez Éváért! fantasztikus egy kiscsaj!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 13:50:19

@MÁRIA TERÉZIA: Éva teljesen meg volt hatódva a kisfilm után, bár szerintem félreértette: Szandi nem hozzá imádkozott.

frea 2011.05.09. 13:51:48

@foxglove: Nagy az Isten állatkertje!Majd megnyugszanak.Vagy nem.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 13:52:04

@Gee Halen: de éééérted a paradoxont, templom, ima, Éva:)))

frea 2011.05.09. 13:54:43

@Gee Halen: A templomos rész gusztustalan volt.Illett Szandálhoz.

ruzs54 2011.05.09. 14:11:23

@Ayesha: "nagyon kis szerethető kölök"..DDD apányi fasszal?

ruzs54 2011.05.09. 14:17:25

erről az a vicc jutott eszembe,hogy az egyik fiatalembert apasági perre idézték be.kicsit olyan anyámasszony katonája volt.azt mondta az anyja,majd ő megvédi a bíróságon.a bizonyítási eljáráson annyira behergelte magát az anyuka,hogy előkapta a fia fütyijét és elkezdte rángatni.-idefigyeljen bíróúr,hát lehet ekkorával gyereket csinálni??a fia lesütött szemmel odamotyogta az anyjának.-édesanyám hagyja már abba mert elveszítjük a pert.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.09. 14:20:13

@Gee Halen:

szerintem ők belülről érezhetik magukat hívőnek, még ha nem is tudnak úgy viselkedni, ahogy egy hívőtől elvárják, dehát senki sem viselkedik valójában úgy, legfeljebb látszat szerint, erre találták ki a gyónást és a megbocsájtást..

frea 2011.05.09. 14:22:36

@Gee Halen: Ahogy mondod.Hiteltelen.

ruzs54 2011.05.09. 14:23:44

@MÁRIA TERÉZIA: hogyan lehet kívülről érezni hogy hívő vagyok,vagy nem?

frea 2011.05.09. 14:24:31

Már a Boglya is testvéremezik.Olivér szájából is utálom, de már megszoktam.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 14:24:50

@ruzs54: :D:D nem a fizikumára gondoltam,nekem az nem is tetszik. Hanem a viselkedésére:))))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 14:25:12

@MÁRIA TERÉZIA: Olyan kisiskolás hittanosos volt az egész, valószínűleg akkor hallott utoljára valamit a Bibliából.

Az emberek többsége úgy vallja magát kereszténynek kishazánkban, hogy a karácsonyi Betlehemezéskor csak a "kisjézust" látja. Ha érted mire gondolok.

varand 2011.05.09. 14:27:34

@foxglove: Évát szerintem maximum mutogatni jó! Lehet h ezért is megy majd a Fábryba!
A műsorvezetéshez kell egy kis affinitás meg egy kis kiszámíthatóság!

frea 2011.05.09. 14:27:56

Győzike többször elmondta:jön az egész villalakó.Azt hittem, valakit felnégyeltek.

frea 2011.05.09. 14:29:33

@varand: Plusz tudás, szép kiejtés , önfegyelem és alázat.

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 14:31:57

@Gee Halen: szerintem Szandika tuti nem járt hittanra:))

még a másikhoz annyit hozzátennék, hogy sokan attól vallják magukat kereszténynek, hogy minden vasárnap ott mutogatják magukat a templomban, utána meg balhéznak a családjukkal, verik a párjukat, stb.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 14:34:11

@Ayesha: Hát, igen. Sokan összekeverik a hitet a szokások gyakorlásával.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.09. 14:36:20

@ruzs54:

Úgy viselkedsz, mintha az lennél, megfelelsz a látszatnak, valójában nem hiszel az egyetemességben és isten előtti egyenlőségben és testvériségben és megbocsájtásban.

Ilyen szempontból Jerzy őszinte hívő, még ha ki is használták fiatalkorában, mert nem volt elég erős nemet mondani.

rianna 2011.05.09. 14:41:25

@frea: én múlt héten láttam kb. 2 percnyi belevalót, ott győzi -sárga flitteres ingben- aztmondta, hogy aznap a 3 párbajistáról lesz szó:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.09. 14:44:44

@MÁRIA TERÉZIA: Hát, a média erős szűrőjén keresztül elég nehéz megmondani valakiről, mennyire hívő, amúgy is.

Fel lehetne hozni egy csomó mindent, ami elég látványosan is Isten előtti vétek, de hogy ezt hogy oldja meg lelkiismeretében, azt csak ketten tudják.

ruzs54 2011.05.09. 14:45:49

@MÁRIA TERÉZIA: "szerintem ők belülről érezhetik magukat hívőnek"szerintem ezt CSAK belülről lehet érezni,a másik meg viselkedési formaság.külsőség álszentség.na mindegy.

frea 2011.05.09. 14:51:55

@rianna: Érdekesen beszél, meg kell hagyni!

_most_ 2011.05.09. 15:00:06

@varand: Éva lesz a Fábryban show-ban? Zsír, mondjuk szar műsor, de így lehet megnézem, hátha nem hagyja szóhoz jutni Fábryt. Meghívhatnák a heti hetesbe is, azt még nagy ritkán nézem is.

varand 2011.05.09. 15:08:00

@lami83: Kb erről beszélek! Vendégnek lehet h jó egy műsorba! Másnak nem nagyon!

frea 2011.05.09. 15:21:07

@lami83: Már most is mehet.Nézőnek.De csak ha nem köpköd!

frea 2011.05.09. 15:23:53

@lami83: Mindenkinek szíve joga, hogy kit kedvel.De belegondolsz néha, hogy miket írsz?Jó, hogy nem Veiszer Alinda helyét szánod neki!

genevieve 2011.05.09. 15:43:48

@rianna: könyörgöm, ne fesd az ördögöt a falra:-DDDD

pocokpocok 2011.05.09. 15:44:52

mindenki évája a fél 2-ben!:9

pocokpocok 2011.05.09. 15:47:59

nem tud normálisan nyilatkozni, csípőből hárít..

pocokpocok 2011.05.09. 15:49:14

évának nincsenek önálló gondolatai, csak alekot idézi.

_most_ 2011.05.09. 15:59:27

@pocokpocok: kösz, nem is tudtam, hogy van ilyen műsor, ha nem linkeled be biztos lemaradok róla.

genevieve 2011.05.09. 16:01:27

@pocokpocok: éva milyen kis visszafogott volt:-)

foxglove (törölt) 2011.05.09. 16:02:36

@pocokpocok: nagyon gáz, ahogy próbál bratyizni ("tudod, ..." kb. 5x, nem túlzás ez egy kicsit?). Jerzy sokkal ügyesebb volt nála, tanulhatna tőle. A műkedves feje meg kifejezetten ijesztő.

pocokpocok 2011.05.09. 16:02:56

@lami83: nincs mit!
éva azzal fenyegetőzött a sztárcset végén az őt szeretőknek, és utálóknak, hogy még biztos sokáig látjuk őt a képernyőn..
anyáááááám..

pocokpocok 2011.05.09. 16:03:58

@foxglove: nem műkedves: pszihopata:)
most komolyan, sugárzik róla a feszültség: jerzy viszont már kezd belejönni: lazul..

pocokpocok 2011.05.09. 16:05:17

@lami83: én is csak azóta tudok a fél2-ről, mióta kismama lettem:)
Dolgozó emberek ilyenkor még javába güriznek..:(

foxglove (törölt) 2011.05.09. 16:05:49

@pocokpocok: láttam a reggelis felvételt is, néha mintha kicsit remegett volna a feje/szája, miközben mosolyogni próbált.

locsolóember 2011.05.09. 16:10:29

@foxglove:
Végülis; pia hegyek (tán még összeöntögetnie sem kell a maradékot)és még lehetne belőle Pókmajom v.02.
Bár ahhoz szexelnie kéne. :DD

pocokpocok 2011.05.09. 16:13:07

mi ez a pókmajom dolog?:$

foxglove (törölt) 2011.05.09. 16:18:30

@locsolóember: neeeem, soha nem lesz Pókmajom v.02., mert Pókmajom ezerszer különb nála. Hirtelen ugyan nem tudom megindokolni, hogy miben, de különb.

viccen kívül: Pókmajmot sosem tudtam utálni, nem is idegesít. Általában röhögök rajta, de negatív érzéseket nem vált ki belőlem.

pocokpocok 2011.05.09. 16:20:16

rajzfilmfigura, vagy mi?

rianna 2011.05.09. 16:21:39

@genevieve: a nő, aki sokat szenvedett. A nő, akit sokan és sokat bántottak. A nő, akinek hatalmas szeretetéhségét mindenki félreértette. A nő, aki már eleget vezekelt. Hölgyeim és uraim, a tv2 bemutatja: A nagy ő, Baukó Évával:D
*gonosz kacaj szmájli*

rianna 2011.05.09. 16:23:04

@pocokpocok: az Éden Hotel egyik szereplője

genevieve 2011.05.09. 16:24:26

@rianna: látom nem birsz magaddal:-D

rianna 2011.05.09. 16:26:48

@genevieve: rengeteg a felhasználatlan energiám:D

pocokpocok 2011.05.09. 16:27:39

tapintatos kérdésem:
"orsi:
Éva: Éva: Most már összejönnél Alekoszzal?
VV Éva:
Nem , sosem. Ő a barátom, férfiként sosem tudnék ránézni "

:D:D

foxglove (törölt) 2011.05.09. 16:30:34

"Éva vissza fogod nézni az összefoglalókat videókat???
VV Éva: Van, amit visszanéztem... Meglepődtem, hogy úgy vágták össze némelyiket, hogy én és köztem van valami."

Ööö...

pocokpocok 2011.05.09. 16:31:38

@foxglove: igen, jól látod:skizoid:D

genevieve 2011.05.09. 16:33:04

@pocokpocok: fuuuu, azt a párducmintás felsőt:-DDD

faluhelyen még a búcsúba se vesznek fel ilyet a szépasszonyok, ha ki kell öltözni:-)))

genevieve 2011.05.09. 16:33:49

azért jerzy nem semmi módon tagadja meg gigit.....

MegLepke 2011.05.09. 16:38:47

Itt vártam, be akartam elsőzni az utolsó posztba, de le kell mennem a boltba. Ez a mostani állapotomban kb. 3/4 óra a tíz perc helyett.:(

Ayesha (törölt) 2011.05.09. 16:41:36

Én nem értem a sok idiótát, pl azt a kis rinyarevü Zsófit, a zsúrfiú Leonidaszt, hogy MIÉRT SZURKOLTAK ALEKNAK???
nem is bírták sose...

Soror Formoza 2011.05.09. 16:46:20

@genevieve: egy frissen szabadult szépfiúnak, gondolom, koloncot jelent egy barátnő. Jerzy előtt az édes élet (hány éves, 22?) Nem kell neki komoly kapcsolat.
A villabeli szerelem úgyis feladat volt ;)

pocokpocok 2011.05.09. 17:00:13

öö, elég kevert--kavart volt ez a szerelem ahhoz, hogy befejezzék, főleg idekint, ahol már mindenkinek telitve vannak a lapjai..

Trevlovics 2011.05.09. 17:00:40

Alek de szuper fej most! Alekinnyó! Jerzsi csak egy kis béna, már régóta mondom, hogy Alek a király, én mindig Alekot éltettem, ugye emlékeztek? Ugye?

pocokpocok 2011.05.09. 17:00:54

öö, elég kevert--kavart volt ez a szerelem ahhoz, hogy befejezzék, főleg idekint, ahol már mindenkinek telitve vannak a lapjai..

Trevlovics 2011.05.09. 17:10:04

@jahuu: én mindig magamat adom! szurkoltam jerzsinek. alekinnyó a király! ez azért van mert mindig támadtok. pedig én csak az utolsó nő akartam lenni a villában. és ez sikerült. én voltam s legutolsó nő a villában. már a legelejétől kezdve! egy kört akartam leírni, aminek én vagyok a középpontjában, ahogy épp adom, magamat.

Soror Formoza 2011.05.09. 17:14:01

@Trevlovics: Látom közted és magad között van valami.

MegLepke 2011.05.09. 17:18:29

@Trevlovics: oszt' kérd meg az áradat! Sose add olcsón magad!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.09. 17:20:40

@pocokpocok: Éva és Jerzy a fél kettőben:
www.rtlklub.hu/musorok/felketto/videok/128093
Mindketten korrekten nyilatkoztak, szerencsére pozitívan állnak a jövőhöz.

frea 2011.05.09. 17:26:06

@Ayesha: Nem akarok rosszindulatú lenni...

rianna 2011.05.09. 17:27:50

@rianna: ez pushpangnak is szól:P

frea 2011.05.09. 17:28:10

@Trevlovics: Jó annak, akinek bejön.Komolyan mondom.Sajnos állatira undorodom ettől a szerencsétlentől.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.09. 17:29:08

@pocokpocok: Korrekten válaszol, kellő humorérzékkel, a kérdésekre a lehető legszakszerűbb válaszokat adta.

pocokpocok 2011.05.09. 17:35:46

@Peter_Cs:
már belinkeltem, és leírtam a véleményem is, de köszi

pocokpocok 2011.05.09. 17:38:32

@Peter_Cs:
amúgy te fizetetten óvod ennyire Évike sosemvolt erkölcseit, nemesbített sosemlátott pozitívumait?
már kezd idegesíteni, hogy mindenben csak a jót látod vele kapcsolatban.
Vedd feleségül, ha ilyen szupi nő!
én szégyenlem, hogy a földije vagyok!

Tordas 2011.05.09. 17:56:34

@rianna:

Ezt olyan Hajdú Péter-féle tényfeltáró, szívfacsaró mélyinterjú keretében képzelném el. A felkonfot már megírtad helyettük, már csak az kell,hogy Évike a Sarka Katával együtt járjon kondizni, aztán Rubint Rékával lefogy. Elindul a spirál, mosolyog ő majd update pacal csomagolásán.

rianna 2011.05.09. 21:07:39

@Tordas: most látom, hogy válaszoltál, tökéletes kiegészítés, Hajdú csak úgy tudna tapicskolni a mocsokban:D
süti beállítások módosítása