Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X142

2011. május 08. 16:10 - Hódos Hajnalka

Utolsó öfi, utolsó balhé, utolsó leszarom Évától. Az utolsó kínzó kérdés, miért volt Jerzsi zsinórtangában az utolsó vacsorán? Utolsó feladatok. Utolsó előtti poszt a VV4-ről. Sokadik kávé, bajnok a Milan. Az ég is ezt siratja, ezért esik egész nap, én mondom. A Villában jósolnak egymásnak a lakók, kinek hogyan alakul az élete? Éva Alekoszt húzta és a semmit mondja nagy lendülettel, barokkos körmondatokkal. Alekosz számára kezdetben ismeretlen lesz a népszerűség és ami ezzel jár. Új pályán (oválpályán) fog dolgozni, mint eddig, de a privát dolgaira mindig marad ideje. A családjával ugyanilyen marad a viszonya, öt-hat év múlva fog családot alapítani. Rengeteg futó kaland után talál rá a szerelem, ami elég sokáig fog tartani. Lesznek hullámvölgyei is, de ezeket jól fogja kezelni. Megteremti a szükséges anyagiakat hátralevő életéhez. Egy-két éven belül megírja első könyvét ami óriási kasszasiker lesz.

Alekosz el tudja képzelni Jerzsit egy főzőműsorban. Az ország asszonyai kíváncsiak Jerzsire. Kikérem magamnak. Az unatkozó háziasszonyok is. A konyhában, vagy a konyha környékén fogja megtalálni élete párját. A Gigit is a konyhában fedezte föl. A konyhában lesz az a nő. El tudja Jerzsit képzelni egy dohányzást mérséklő kampány arcának is. Azáltal, hogy megtanulta az érzelem kinyilatkoztatás képességét, és megfelelő szókinccsel rendelkezik, más értelmet adott a karakterisztikájának. Már nem egy szépfiú, és az sem igaz már rá, hogy üres fej, kockahas. A fej már nem üres. Remélem, Alekosz nem Retorika címmel fog könyvet írni, mert besírok.

Drága Éva feje akkorákat rándul Jerzsi jóslata közben, hogy Alekosz a fasorban sincs. Ha nem azt suttogja hitetlenkedve, ez miket mond, jézusom! Jerzsi szerint Éva az egyik személy, aki megalapozta a jövőjét idebenn. Jól fogalmaz, a médiában és az újságban tudná magát eladni. Kíváncsi vagyok, mit szól ehhez kén-e nick kommentelőnk. Éva a reklámokban is eladható lesz. A haja. Ez a rőzse annyira egyedi, hogy a sampon reklám meglesz. Minden, ami hajcihő. Nem telik el fél év, és Ádámmal szétmennek, mert Évának egy férfire van szüksége. Ádám gyenge hozzá. Nem fogja egyből megtalálni a partnerét, előbb lubickol és zabálni fogja a férfiakat. És a férfiak is ők. Aztán koppan egyet és szerelmes lesz. A mi drága kommentelőink egészen mást jósoltak Évának, ha jól emlékszem, utoljára azt jósolták, egy lepukkant kocsmában, szivacsgyöngyét iszogatva fogja mesélni, hogy ő négyszer párbajozott és ment vissza a villába, közben cigarettát koldul.

A következő feladatnál Éva kikel magából, nem, neki nem maradt kibeszélnivalója! Jó, ő már most mondja, hogy nem fog semmit mondani, mert ő már mindenért bocsánatot kért! Hát így tiszteled ezt a helyet, szólal meg az Atyaisten, ez önmagában elég, hogy Éva óbégatni kezdjen, elege van, már mindenért bocsánatot kért! Puffogva cigizik, aztán mégis leül a kanapéra és ott is elmondja, hogy nincs benne olyan, amit fel tudna hozni. De mondd, Jerzsi, ha esetleg valamiért nem kértem elnézést. Azt neked kell érezni. De nem érzem, Jerzsi. Alekosztól is sokszor bocsánatot kért a semmi miatt. Ha megbántottalak, megbántam, bocsánatot kértem. Megpróbáltalak nem megbántani, nehogy elveszítsem a barátságod. A fiúknak jobban megy a bocsánatkérés, Alekosz kezd, Évával. Szerintem, ami a legrosszabbul esett neke, az, hogy állandóan a súlyoddal, a kinézeteddel voltam elfoglalva. Azt vettem észre, hogy bánt, sértve érzed magad, nem érzed nőiesnek. Örülök, hogy eljutottunk oda, hogy tudod ezeket hova tenni. Persze bocsánatot kérek, mert ha tudtam volna, hogy ilyen sokára érted meg, nem tettem volna, sokszor megfeledkezem arról, hogy nőből vagy.

Jerzsi nem retardált. Amikor ezt mondta, nem volt tisztában a szó jelentésével, előtte való nap hallotta az Évától és beépítette a szövegkörnyezetébe. Csak te rosszkor voltál rossz helyen. Megtaláltalak vele és neked szegeztem. Jerzsi a stikkest bánja, azért kér bocsánatot. Ilyet nem szabad senkinek mondani. Ez se különb, mint a retardált! Jól megmondtuk egymásnak, mi? A stikkes, meg a retardált, nagyszerű! Kezd kínos lenni, hogy Alekosz az utolsó öfire egész emberi lett, remélem, csak a lassan közeledő végjáték miatti elérzékenyült állapotom miatt látom így. Utolsó kívánságként Alekosz azt kéri, szeretné megörökítenni a Villa számára fontos részeit úgy, hogy Éva és Jerzsi is ott van, mert szeretné a gyerekeinek mutogatni. Ezek nagyon fontos képek lesznek. Jerzsi vigyora borzalmas, egy farmert és egy zoknit tart, hogy Alekosz emlékezzen arra, mennyit mosott rájuk. Olivér föliratai. Kismozdony, kisautó. Külön le fogom fényképezni, hogy az Évának a piperéi hogy néznek ki. Aztakurvatrehányúristenit. Éva kutyaólja, így van, cipőstül, mindenestül. Éva erőltetett mosoly helyett embereset böfög. Kép Éva hajáról. Meg a segge partjáról. Éva a kukán ülve, ahogy szárítja a kazlat. Azaz vereti, mint az állat. A hintának nagy jelentősége volt! És a kamera, amelyik az arcomat figyelte öt hónapon keresztül. Egy utolsó zárókép a visszaszámláló óra előtt. A közös utazásunk nemsokára véget ér és kezdődik egy új élet.

Meg egy új balhé, a vacsora alatt. Jerzsi zsinórtangában, de én már nem kérdezek semmit. A vacsora nagyon jó, Éva két mázsásan megy ki a fináléba. És én vagyok a hibás? Alekosz, fejezd be, nem akarok kiabálni meg ordítani. De remélem, azért nem én vagyok a hibás, hogy éjjel betermeltél egy ilyen kalóriatartalmú ételt. Nem, de ha gondolod, elmegyek hányni. Éva feláll, hú de várom már, hogy vége legyen ennek! A következő feladat rátesz Éva hangulatára egy lapáttal. Öntsék egy testrészüket gipszbe, az utókor számára. Fogadjunk, lesz olyan hülye, aki licitálni fog rá! Perszeee, nem hiszem el! Évának a seggéről!

Na, kész, bőgés, nem érdekelezés. Bőgés a fürdőben, bőgés az ágyban. Jerzsi úgy látja, ez egy kicsit műhiszti. Persze, azért nem foglalkozom vele, fekszik a földön Alekosz. Ha Alekosz fekszik, nincs meg a gömb forma. Na, vedd le a portodat! Csak szakszerűen, apukám! Jerzsi kenegeti gipsszel Alekosz hasát, az belecsuklik a mikroportba, Éva idiótázva felpattan az asztaltól. Alekosz, szánalmas vagy! De most mi a bajod? Miért sértegetsz? Nyerd meg, Alekosz, te vagy a VV hőse, de ha tönkre fogsz tenni…. És megtörténik a csoda, Nagy Alekosz a döntő előtti napon felemeli a hangját és lebassza a Kazalfejűt, mint a pöngős malacot. Éva, fejezd már be, nem tesz téged tönkre senki, ilyeneket most már ne mondjál! Saját magadat teszed tönkre! Amíg ilyeneket mondasz, nem érdekelsz! Láss csodát, a Kazal nem óbégat vissza, hanem vállat von, és meghúzza az üveget. Mik vannak, mi?

Viszlát este a Velveten, a holnapi posztban leplezzük S-t, meg lesz még más móka is a sárban, gyertek!

Címkék: vv4
1204 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruzs54 2011.05.08. 16:17:57

elsőElső az utolsóban................................:-)

frea 2011.05.08. 16:22:52

Sose hittem volna, hogy egyszer nem a sokszázadik leszek!

pocokpocok 2011.05.08. 16:23:08

végre, dobogó!!!!!
jó a hajrám:D

ruzs54 2011.05.08. 16:30:13

itt vannak a finalisták:-)@frea: @pocokpocok:

frea 2011.05.08. 16:30:20

A Boglya haja lehet reklámban, elrettentésül.

pocokpocok 2011.05.08. 16:31:21

ha ne adj isten a végére jerzy és alkesz marad, tuti elcsalhatják majd azzal, hogy jerzy nevét rosszul írták..

pocokpocok 2011.05.08. 16:32:17

éva elmehetne az elmű reklámarcának: vigyázz, a konektor ráz!

frea 2011.05.08. 16:33:23

Alkoholosznak állatira tetszhet a Boglya, ha el tudta felejteni, hogy nő./és még nőni fog!/

pocokpocok 2011.05.08. 16:34:46

@frea:
alekosznak minden tetszik, amin lyuk van, a konyakospohár, meg a borosüveg is:D

frea 2011.05.08. 16:35:42

A piperék meg az ágy is elrettentésül lettek lefotózva, egy nő ennél jóval igényesebb.

pocokpocok 2011.05.08. 16:36:31

amúgy az lenne a jó, ha éva esne ki először, mert az évafanok-ha az én lovam lába tört alapon- jerzyt nyomnák, lenne pofáraesés: mindjárt belenézek az éva funclubba is szemezgetni a stratégiát.

frea 2011.05.08. 16:37:06

@pocokpocok: Azt nem tudom elfelejteni/többek között/amikor a tejet is a tulipánosból itta.

pocokpocok 2011.05.08. 16:38:39

oké, 0 stratégia:ösztönlények, mint a pártfogoltjuk.

pocokpocok 2011.05.08. 16:39:45

@frea:
ööö: ciki-nem ciki, én is üvegpohárból iszom, lehetőleg minél nagyobból: jobban esik,más az íze: persze vizespohár, vagy colás:D

frea 2011.05.08. 16:41:35

@pocokpocok: Azon röhögök előre, hogy a buszban fehér a szőnyeg. Hogy fogja ez a szerencsétlen beengedni a csajokat?Az agya a szőnyegen meg a szétdobált cuccokon fog kattogni, nem a romantikán.

pocokpocok 2011.05.08. 16:41:47

oliver mozgalmáról amúgy a háztolás jut eszembe:D
www.youtube.com/watch?v=g0A8jfosr2Q

pocokpocok 2011.05.08. 16:42:41

@frea:
csak az jöhet be, aki élér állítja a cipőjét elvágólag a buszelőtt:)

frea 2011.05.08. 16:43:38

@pocokpocok: És ha a talpuk koszos?

pocokpocok 2011.05.08. 16:47:01

akkor a lépcsőn dugja meg őket, láb szigorúan a buszon kívül:D

frea 2011.05.08. 16:52:55

@pocokpocok: Kíváncsi leszek, hogy fog reagálni a párkeresőre.Egyből levehetjük, valóban nem tudott róla, vagy csak meg lettünk vezetve.

pocokpocok 2011.05.08. 16:55:14

"Meg egy új balhé, a vacsora alatt. Jerzsi zsinórtangában, de én már nem kérdezek semmit. "
asszem éva kívánsága volt alekosz bohócjelmze, jerzy tangája.
de ez csak az onlineból kihámozott tapasztalatom.

pocokpocok 2011.05.08. 16:55:49

@frea:
igen ,ez egy jó következtetés..

pocokpocok 2011.05.08. 16:57:42

"Éva feláll, hú de várom már, hogy vége legyen ennek!"
szintén éjjelről: a mosdóba megy, gondolom tényleg hányni, hamár hashajtókkal is ellátja bent a stáb, ahhoz képest egy ujjledugás üdítő desszert:)

pocokpocok 2011.05.08. 16:59:11

"bőgés az ágyban"
na itt bukott nálam nagyot az éva,mert mielőtt könnyes szemmel zokogva belevetette volna magát, ránézett a kamerára, hogy veszi e...

pocokpocok 2011.05.08. 17:00:54

"Viszlát este a Velveten, a holnapi posztban leplezzük S-t, meg lesz még más móka is a sárban, gyertek!"
velveten még nem leltem semmit,hol?:$

Ancilla 2011.05.08. 17:08:49

@Peter_Cs: Hétfőn Alekosz nem ér rá ilyesmire, hiszen kedden már kezdődik a menyasszonykeresés.

Ne gondolj semmi rosszra!

pocokpocok 2011.05.08. 17:16:48

kérdeztem:D

Éva: elvállalsz egy újabb kamionos bulit?
Maradt a hashajtókból, amit bent szedtél?
Elhoztad az összes összeharácsolt sminkcuccot?
Most már összejönnél Alekoszzal?

::D:D

pocokpocok 2011.05.08. 17:19:20

@Peter_Cs:
éva megint jerzyt szapulja..

Tompó 2011.05.08. 17:35:04

Végre itt a vége!!!! Búcsúzom mindenkitől! Köszönjük Hajni, csodásak voltak az elmúlt hónapok:))) VV5-re jövök!! Pápá
ui:rohadjon meg erzsi, mert ő nyeri:)) Na még utóljára: Hajrááááááá Évaaaaaaaaaaa!!!! Tompó:off

az én rózsám vasutas 2011.05.08. 17:41:11

@Tompó: Off? Tompó! Te egy nagy genyaláda voltál végig.

frea 2011.05.08. 17:43:37

@Tompó: Már most hiányzol!

az én rózsám vasutas 2011.05.08. 17:44:13

Ebben az új Alek műsorban van feldobva valami cucc a csajoknak vagy csak a manust lehet megnyerni? Nehéz elképzelni, hogy szét fogják karmolni egymást érte. Majd Balázs elhiteti velünk.

pocokpocok 2011.05.08. 17:44:36

@Peter_Cs:
nem hiszem, hogy kevésbé, mint a másik kettő: legfeljebb nem viselkedett olyan hulladék módjára odabent, mint a fentiek.oldalvizen, de nem eladva a barátait, de csak odaért..

frea 2011.05.08. 17:48:27

@Peter_Cs: Tényleg azt hiszed, ha leírod :ennyi, akkor igazad is van?

pocokpocok 2011.05.08. 17:49:35

@frea: a véleménye: ennyi!!!
:D:D:D

inmemancsi 2011.05.08. 17:50:36

@pocokpocok: ha jó lett volna neki éva, akkor bárki mászhat (folyhat be a bérelt cuccba:))

inmemancsi 2011.05.08. 17:51:06

@frea: igen, elvégre éva rokon

frea 2011.05.08. 17:52:34

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Miért, szerinted nem klassz nyeremény?Aki ilyen műsorba jelentkezik, úgyis csak képernyőn akar lenni.Ha meg bónuszként nyer egy ilyen félkegyelműt, duplán szerencsés!

frea 2011.05.08. 17:53:17

@inmemancsi: Ilyen rokont le kell tagadni!

frea 2011.05.08. 17:54:02

@pocokpocok: Veszem!Ennyi!Itt a pont!DD

inmemancsi 2011.05.08. 17:56:48

@frea: :)) mindenki elhúz a velvetre, ahelyett, hogy nyitna még egy ablakot?

frea 2011.05.08. 17:56:59

@inmemancsi: Fel vagytok készülve, milyen őrület lesz ma?

frea 2011.05.08. 17:57:54

@inmemancsi: Igen, bérelt páholyban várják az eseményeket.

inmemancsi 2011.05.08. 18:02:36

@frea: miért az lesz??
ezt az értelem meg érzelmet még egyszer sem bírtam végignézni..

pocokpocok 2011.05.08. 18:03:34

@inmemancsi:
én nem találom a velveten, belinkelnéd?

frea 2011.05.08. 18:05:55

@inmemancsi: Azt hiszem, ilyet még nem láttunk. Meg a szarházi Olivér is ott fog ordítani, mint egy állat.

inmemancsi 2011.05.08. 18:14:06

@pocokpocok: most megnéztem neked még nincs link szerintem, bár nem vagyok egy nagy velvet olvasó

inmemancsi 2011.05.08. 18:14:46

@frea: á olyan már volt:)) a többiek hova tűntek?:))

inmemancsi 2011.05.08. 18:51:39

@Hódos Hajnalka: ó szuper, szóval hol leszel a velveten és mint is?

Zelefánt 2011.05.08. 18:54:15

Nagy a (b)izgalom, a pezsgő már hűl, de még (lét)kérdés, hogy belekúrom-e a TV-be az üres üveget, vagy szelektálva hajítom a helyére.
Utoljára ülök a készülékek elé, remélem megéri...(Hmmm...)
Ki mit tud:
ki az esélyes, és lehet-e fogadni, hogy fog-e hemperegni Éva (és kivel), vagy hogy Tajgetosz trikóban és nyakkendőben lesz-e, vagy hogy Jerzy kivágja-e a Lenni vagy nem lenni-t, és ellopták-e már a nyereményautót a Béla-tesók, valamint hajítanak-e csóvát a Cordia-telepre a csalódott fanok?...
(A házunkban ma valaki egész nap pozanozik, ez új, mert eddig zongorázni szokott, és már néhányszor fontolgattam, hogy megkeresem és felvilágosítom, hogy a zongoraverseny nem azt jelenti, hogy ki tudja szerencsétlen hangszert adott idő alatt minél jobban megkínozni...De békesség, hátha ő is a ma estére készül.)
Fegyelem, figyelem, fertelem!

inmemancsi 2011.05.08. 18:57:08

@Zelefánt: plusz ehető-e az ananász amit a múlt héten vettem?

pocokpocok 2011.05.08. 18:58:25

én is, csak felkelt a gyerek

nagyon gromek 2011.05.08. 18:58:31

Hajnira melyik számon lehet szavazni?
Ha a teljesítmény, a humor és szórakoztatás számít, akkor én neki adnám a fődíjat a VV4-ben.

Zelefánt 2011.05.08. 18:59:21

@inmemancsi:
Ha nem akar elszaladni, amikor ártó szándékkal közelítesz felé, akkor igen.
(Egyébként száraz pezsgőbe kockázva igen jól működnek együtt.)

rianna 2011.05.08. 18:59:52

most mindenki átmegy a velvetre?:(((

pocokpocok 2011.05.08. 19:01:03

megyek nézni, éjjel leszek elvi.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.08. 19:04:01

Hajni! Alekosz társkeresőjét is te fogod hogyvoltos formába önteni?

Zelefánt 2011.05.08. 19:04:11

A MU most veri éppen 2-1-re a Chelsea-t, utána Végítélet show...Méghogy szomorú vasárnap, szegény Seress Rezső sem vetette volna alá magát az erkélyről egy mégily esős napon sem, ha mindezt megérte volna.

rianna 2011.05.08. 19:05:53

nem arról volt szó, hogy lilu nem tud ma műsort vezetni? el kell rontani az estémet...:)

Albino Vernyul 2011.05.08. 19:07:23

@frea: Velveten.. De gozom sincs ott hol..;)

Trevlovics 2011.05.08. 19:07:55

Hahó mindenki :)
úgy látom egyelőre nem aktiváltak semmit, de előbb-utóbb minden meg fog történni, aminek meg kell történnie :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:09:04

@Trevlovics: Az internetet már aktiválták nálam, mi kell még?

Trevlovics 2011.05.08. 19:09:46

@Gee Halen: Éva jerzsi szeméhez öltözött

inmemancsi 2011.05.08. 19:11:37

@Zelefánt: hát ez már elszaladni se tudott, a feta sajt is romlott (mert kibontottam már egy hete, úgyhogy görög sali se lesz:))

rianna 2011.05.08. 19:12:44

@Gee Halen: a szín nem rossz szőkéknek, múlt héten liptai klaudián volt egy nagyon szexi ruha, de ez....:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:12:53

Hát, ebből a kis összeállításból látszik, hogy meghízott Éva :D

Jerzyt mutatták a legvégén... hmmmm...

Soror Formoza 2011.05.08. 19:13:21

@nagyon gromek:
Az biztos, hogy fogyaszthatova Hajnalka tette a musort. Csak remelni tudom, hogy a Velveten megtartjak tovabbra is, az is olvashatova valna.

Zelefánt 2011.05.08. 19:13:35

Lilunak lecserélték a fejét, hogy beszélni tudjon.

inmemancsi 2011.05.08. 19:14:21

@rianna: szent ég és felöltöztették megint

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 19:14:40

Vajon jelent valamit, h a Jerzsit mutatták utolsónak? Ha igen, Alekosz esik ki elsőnek:P

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:14:46

Olivért úgy látszik erőteljesen leszabályozták.

Zuzimama 2011.05.08. 19:15:14

Jerzy for president!

Zelefánt 2011.05.08. 19:15:28

@inmemancsi:
A sajtok már alapvetően hányatott előélettel bírnak, ne dőlj be nekik, ehető lesz a görisali.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:16:13

Éva cipője... mást se láttam rajta, csak ezt a magassarkút.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:17:14

Nem tudom, Alekosz miért zselézi a haját, így egészen emberi feje van.

inmemancsi 2011.05.08. 19:17:25

@Zelefánt: á ez nem:)) viszont a lila hagyma nem romlott meg, az van benne a legtöbb

Zelefánt 2011.05.08. 19:17:34

@jahuu:
Télleg, a faszom se nézte volna ezt a szart, ha egyszer -- úgy a felénél, unalmamban -- rá nem akadok HogyvoltHajni blogjára.
És lám, eljutottam a célig!...
Mi ez, ha nem siker?...

Trevlovics 2011.05.08. 19:19:24

@ladyandhenk: még sehogy. gondolom teknikai problémákka küzdenek, illetve gondolom addig nem rakják ki elérhetőnek, amíg egy-két sikeres küldés nincs :)

Zelefánt 2011.05.08. 19:19:31

Tajgetosz orrot töröl, Jerzy a konyhapultot.
Éva döglik.
Egy nagyobb lakásban akár össze is költözhetnének.

inmemancsi 2011.05.08. 19:20:04

@takácsalfréd: nem, ő csak ezt a mondatot tudja - lehet, hogy nem is ismeri az értelmét

(H)angolka 2011.05.08. 19:20:28

Köszönöm Hajnalkának és a kellemes-szellemes kommententelő közösségnek (hiszen valódi, összetartó közösséggé nőttétek ki magatokat), hogy az utóbbi hónapokban szórakoztattatok. Ennyit rendszeresen az életben nem nevettem még! És ilyen korrekt, humoros és toleráns kommentelőkkel sem találkoztam.
Még egyszer KÖSZÖNÖM!
(Most is titeket olvaslak, így követem nagyjából az eseményeket.)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:21:10

Éva hajléktalan? Azon nyafog, hogy hol fog aludni holnaptól.

inmemancsi 2011.05.08. 19:23:08

legalább hajni megtalálta a velvet cuccost?

(H)angolka 2011.05.08. 19:24:35

Ha valaki megtalálta a velveten, tegye fel a linket!

rianna 2011.05.08. 19:24:37

@inmemancsi: nem kell ahhoz látni, hogy nagy valószínűséggel megállapítsd, hogy van öltözve:)

Zelefánt 2011.05.08. 19:24:40

@inmemancsi:
Zsíros kenyér lila hagymával, ananásszal.
(A görög alapanyag megbízhatatlan, le is lépett.)
Kis magyar reality a konyhában (az ananász bevándorolna).

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:25:03

Megint szedjük össze, mi történt azóta, mióta ezek bementek:

- Észak-Korea álőtt Dél-Koreára
- földrengés Magyarországon
- Schmittről kiderül, hogy analfabéta
- kvázi megszűnt a magánnyugdíjpénztár
- fellázad Tunézia
- fellázad Egyiptom
- fellázad Bahrein
- fellázad Jemen
- fellázad Líbia, polgárháború, NATO-csapás
- földrengés és cunami Japánban, több tízezer halott, megsérül az atomerőmű, folyamatosan ontja a radioaktív szennyezőanyagot

Kihagytam valami fontosat?

Trevlovics 2011.05.08. 19:25:31

ú alekosz ahogy bekapta a kést :)

Zelefánt 2011.05.08. 19:26:51

@Gee Halen:
Igen, 43 éves lettem, és még mindig ezt a szart nézem.
(De már nem tart sokáig...)

inmemancsi 2011.05.08. 19:27:00

@Gee Halen: pippa midleton segge ajánlatot kapott :))

inmemancsi 2011.05.08. 19:28:18

@Zelefánt: zsíros kilőve:)) hagyjuk meg évikének ananász kaput, maradt a lila hagyma esetleg milkával:))) - az is lila

Trevlovics 2011.05.08. 19:28:55

lehet, csak akkor indul a közvetítés, amikor az élő műsor?

Soror Formoza 2011.05.08. 19:29:04

@Zelefánt:

Mar reg tudom, hogy en mennyit nyertem ezen a jatekon. Probaltam nem nezni, rettenetesen idegesitett, de mindig az arcomba nyomtak valamilyen formaban. Itt aztan a helyere kerultek a dolgok. Itt mindenki tudja, hogy meztelen a kiraly.

rianna 2011.05.08. 19:29:24

jaj, megint előjött a jólnevelt ebből a kettőből

inmemancsi 2011.05.08. 19:29:47

@rianna: á mindig tud meglepetést okozni az ilyen - nem szabad leértékelni soha az ízléstelenséget, mindig van mélyebb:))

inmemancsi 2011.05.08. 19:31:16

@Yooha: ügyi vagy, remélem maradtok, csak új ablak nyit:))
hogy néz ki ez a lilu

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:32:17

@inmemancsi: Köszönöm :)
Én maradok, de nem tudom meddig, mert az asszony utálja ezt a sz*rt és biztos át fog kapcsolni :(

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:33:38

A velveten ugye nem is lehet normálisan kommentelni, úgyhogy maradok.

rianna 2011.05.08. 19:33:52

@inmemancsi: :DD

megismétlem, lilu hangját meg kellett volna kímélni, szegénykém alig tud beszélni. ÉS most csak a jóindulat beszél belőlem:))

inmemancsi 2011.05.08. 19:34:27

@Yooha: próbáld lekenyerezni valamivel:)

Zuzimama 2011.05.08. 19:35:53

@Gee Halen: kiderült, hogy ez a kormány sem ért szart sem.

inmemancsi 2011.05.08. 19:35:54

@rianna: nekem szelektív a látásom, csak most látom balázs fehér szerelését is..

olivér fejét láttad? nagyon durva

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 19:36:01

Van az itt kommentelők között, aki szavaz(ott)?

frea 2011.05.08. 19:36:35

Rájöttem, Olivért utálom a legjobban.Aljas, sötét bunkó.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:37:42

@ladyandhenk: Az ilyesmire szavazók és az internethasználók az szerintem diszjunkt halmaz.
Közben Ráczék fellépnek, hajaj!

inmemancsi 2011.05.08. 19:37:55

zelefánt ki fog futni a világból azt hiszem:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:38:00

Béci Fluor babérjeira tör.

Ezen most én magam is elröhögtem magam :D

sogeking 2011.05.08. 19:38:29

remélem Zsófika is elénekli a számát

rianna 2011.05.08. 19:39:47

hajrá béci!!!

@inmemancsi: igen, alek is megdicsérte:)
olit futólag láttam, megint sárga a feje?

syfyboy 2011.05.08. 19:40:05

Az elején volt a játékosokat bemutató kisfilm abba a sorrendbe ahogy kiestek, legvégén Alekosz, Éva, Jerzy sorrend. A fantomképek megmutatása a százalékokkal (ha nem változtatták meg a képeket, ahogy szavazni kell rájuk) visszaigazolja ezt a sorrendet, tehát Jerzy áll nyerésre, Éva a második. Szerintetek?

Zelefánt 2011.05.08. 19:40:07

Béla "dalának" EZ VOLT az utóélete.

sogeking 2011.05.08. 19:40:13

ami jó, az jó, de ez gyenge volt :D

inmemancsi 2011.05.08. 19:41:59

@rianna: és a zakó fekete szatén melltartó, hozzá nem illő fehér (fekete mintás csipkés francia bugyogó (szoknyát otthon hagyta) plusz szörnyűharisnya kombót láttad alacsony balerinával?? Gigin

kisül a szemem ezektől komolyan mondtam, hogy mindig van lejebb:))

pocokpocok 2011.05.08. 19:43:55

éva és alek hozta szokásos köcsögségét éjszaka, ismét bemutatkoztak..gr..

Trevlovics 2011.05.08. 19:44:27

igazából én még emlékszem az első beszavazóra milyen szar és unalmas volt. szerettem nézni a vv4-et, összefoglalókat, párbajokat, de ez a finálé, mint műsor, eddig ugyanolyan vontatott szar, mint az eleje volt.

pocokpocok 2011.05.08. 19:45:20

szerintem a mai trendi tinipiacba belefér béci produkciója.

Zelefánt 2011.05.08. 19:45:36

Lyukra futottunk, vagy van már HogyvoltHajni a Velveten?
Jólértesültek, ne kíméljenek.
(Vagy csak eltereltek bennünket.)

rianna 2011.05.08. 19:46:03

@inmemancsi: nekem is szelektív a látásom, csak bécit láttam:D

közben jutott eszembe, hogy balázs úgy néz ki, mint valami kezdő kolumbiai drogbáró abban a fehér szettben.

pocokpocok 2011.05.08. 19:47:22

hol a velvet testvérblog, nem lelem?

Zelefánt 2011.05.08. 19:47:25

Tévedés, Tajgetosz nem feleséget keres,
hanem végre egy lyukat, amelyet...izé... betölthetne.

rianna 2011.05.08. 19:48:14

@Zelefánt: fennebb már van egy link, de csak itt és most, csak a te kedvedért:

velvet.hu/celeb/2011/05/08/valovilagdonto/

inmemancsi 2011.05.08. 19:49:33

@rianna: jó a hasonlat, éden hotelbe vele

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 19:50:27

Anyám, Ő meg még mindig nem tud énekelni:'( Sírni kell:(

Spéter46 2011.05.08. 19:51:06

@syfyboy: Első helyen szerintem sajnos Alekosz áll,
Második Jerzy,
harmadik pedig Éva.

Más: Alekosz az utolsó vacsorán a kés lenyomta a manduláig, így nyalta le róla a májpástétomot.

Lilu pedig ezzel a hajjal pont úgy néz ki
mint Kis Csillag Gomez, akiről még senki nem sejti, hogy fiú - e vagy lány!
Gomez egy picivel jobban táncol, de ez a különbség elhanyagolható!

Zelefánt 2011.05.08. 19:51:13

Rianna / Sihaya, köszi.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:51:40

@sogeking: Akarooooom!
[a hátát korbáccsal verő smiley]

rianna 2011.05.08. 19:52:50

@ladyandhenk: én nem néztem az x-faktort, van egyáltalán énekhangja?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 19:53:12

Gyomorösszeszorulva várom a döntőt, néhány halk fohászt el is mormoltam annak reményében, hogy Évát halljam még egyszer, utoljára "hadddmonggyammáel"-ezni.
Lilu bubifrizurája és az egész toalettje. főleg a lábbelije egyszerűen rémes.

Király L. Norbi első hangjaitól kisebb sokkot kaptam, pedig bírom a csávót.

inmemancsi 2011.05.08. 19:54:15

éva és aruhája együtt és az a nyaklánc (cipót még nem láttam) kollektív ocsmány és képtelen arra a lábra egy harisnyát húzni (pedig vannak már alakformálók is)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 19:54:41

@rianna: Valóban, nincs, de ez über ciki, gáz volt, bár az egész műsor az:(

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 19:55:13

@rianna: Nincs. De ez nem is feltétel. Pl. Nagy Ferónak sincs, azt mire vitte!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 19:55:31

@Spéter46: na, pont erre gondoltam Liluval kapcsolatban. Le kéne vágnia a haját olyanra, mint a Gomesnek van, és így nem kéne állandóan kísérleteznie hetente újabb és újabb frizurákkal.

Spéter46 2011.05.08. 19:56:27

Gumiharisnyát Évára!

Zelefánt 2011.05.08. 19:56:55

@inmemancsi:
Ez az! Ez az!
Ezerféle módja van, hogy egy közepes nő jól nézzen ki, de Évánk egyikről sem értesült...
Rettenet, rettenet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 19:57:35

@Yooha: vicces is, de ez egy ilyen ország...Nem kell értened semmihez sem, mégis jól megélsz belőle!

Zelefánt 2011.05.08. 19:58:08

Jaj, most már tudom, honnan ered a LéKpisztoly....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 19:58:22

ISKOLÁBA KELLETT JÁRNOOOOOOOM, ÉS BEGÖNDÖRÖDÖTT A HAJAAAAAAAAAAM!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 20:00:01

Jaj, ez a műsor büntet...Bárcsak itt lenne a párom...:( (Olyan jól ellennénk)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:00:16

na kezdődik, Éva mindenki helyett válaszol, bármilyen kérdésre.

rianna 2011.05.08. 20:02:33

@ladyandhenk: @Yooha: háááát... Nagy Feró hangja nem zavar, de norbit nem bírom végighallgatni.

@pushpang: jó ötlet, támogatom:)

@inmemancsi: az alakja alapvetően jó, ha ügyesen öltözne, jól is kinézhetne. Na de ő önmagát adja, azt vesz fel, amit neki jólesik, ne szóljon bele senki, ennyi:D

inmemancsi 2011.05.08. 20:02:48

na a velvet hasznos, lesz valahol a kill bill még sose láttam úgyse

Spéter46 2011.05.08. 20:03:10

Ez a műsor eddig annyira félelmetes, hogy még én is a párom mellé huzodtam. :-)

inmemancsi 2011.05.08. 20:03:49

@Zelefánt: minden szavad nagy igazság:)) (ebben a kommentedben:))

inmemancsi 2011.05.08. 20:05:08

@rianna: alakjára nem mondanám, hogy jó, inkább azt, hogy előnyösebben lehetne takarni:)) dehát ő jól néz ki és riporter akar lenni mostmár:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.08. 20:07:14

@Spéter46: mi csak telón tudunk röhögni ezen a szaron:) Pedig, ha itt lenne, biztos nem néznénk:P

frea 2011.05.08. 20:07:19

Boglya riporter akar lenni.Nincs kissé elkésve?

sogeking 2011.05.08. 20:08:22

na végre, már azt hittem ma nem lesz Leonidász

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:08:57

@Zelefánt: éva ma este a szokásosnál is leharcoltabban néz ki.

A magassarkú gladiátorszandi pedig egyszerűen rettenetes. Megvan, ahogy kilógnak a gombás, besárgult lábkörmei?

rianna 2011.05.08. 20:09:06

@inmemancsi: és ezt a fiúk akarták, ő nem is gondolt rá, szegény kicsi leányzó, csak úgy rámondták:)
A hisztis évánál a nyugis még rosszabb, érződik, hogy mennyire megerőlteti magát, hogy kedves legyen, és állandóan azt várom, hogy mikor tör ki belőle az állat :D

inmemancsi 2011.05.08. 20:10:56

épp erre gondoltam szandika, hogy azért állt mellé, hogy majd kölcsönkérjen:))

rianna 2011.05.08. 20:11:32

@sogeking: de csak a nevét mondták, még a hangját sem vágták be:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:11:47

Szandi, ÉVa, a templom meg az ima.

Sokszoros paradoxon.

inmemancsi 2011.05.08. 20:12:05

épp erre gondoltam szandika, hogy azért állt mellé, hogy majd kölcsönkérjen:)) hát nem sok rajongót talált:))

syfyboy 2011.05.08. 20:12:22

ÚristN! Szandika... :))

sogeking 2011.05.08. 20:12:40

@rianna: deee, ő kérdezgette a járókelőket :D vagy nem?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 20:13:03

Végre vége lesz ennek a szarnak! :)

sogeking 2011.05.08. 20:13:09

na végre valami jó

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:14:32

Isten se értékelte Szandi fohászát: Tordassal büntetett bennünket.

inmemancsi 2011.05.08. 20:14:43

na jerzy sajnálom, nyerje meg ezután tényleg megérdemli

a tordasnak mondja már meg valaki, hogy festesse át a haját sötétebbre, az jobban menne a seszínű fejéhez és szeméhez (ingyen adtam a tuti tippet, ritkán csinálok ilyet)

Spéter46 2011.05.08. 20:14:51

Ettől a Tordastól tényleg nehéz nagyobb állatot találni!

Zelefánt 2011.05.08. 20:15:01

@pushpang:
Éva jól is nézhetne ki, de ahhoz:
a) olyan tükörre lenne szüksége, amely nem csak nyaktól felfelé mutatja sminkelés közben;
b) vagy olyan valakire, aki nem retten meg attól, hogy leordítja a fejét, ha rettenetes öltözködési stílusát megbírálja, és meg is fogadná annak (jó) tanácsait...

rianna 2011.05.08. 20:15:12

@sogeking: lehet, hogy szelektív a hallásom is, én csak a válaszokat hallottam:))

sogeking 2011.05.08. 20:15:48

@rianna: talán még szerepel ma, és akkor hallhatod, sőt láthatod is :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:17:55

"VV Ildikóra ennyit tudok mondani:
máj. 8. 20:13 Dopeman
Rá annyit tudok mondani, hogy tárgyalás nélkül.... "

:D:D

inmemancsi 2011.05.08. 20:19:33

22 50-ig húzzák ezt a ..

Spéter46 2011.05.08. 20:21:00

@inmemancsi: Ki kell tölteni még ezt az estét is!

rianna 2011.05.08. 20:21:14

@pushpang: nekem ez tetszett:
"Dopeman

Évának adtam egy új celebnevet: Salonna Sonkerszon. Kicsit slankítani kellett volna, inkább egy klasszikus vonalú Náray-darabot adtam volna rá, ami fekete, és slankít."

Soror Formoza 2011.05.08. 20:21:47

az a Szalai fiu az profi ?

frea 2011.05.08. 20:22:23

Szandál a templomban.Ez kissé erős.

pocokpocok 2011.05.08. 20:23:23

@frea:
dettó, én is kibuktam, és még szerintem sokan..

pocokpocok 2011.05.08. 20:24:34

jerzynek rosszulesett,hogy mutatták szenvedései helyét..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:24:45

jól hallom, hogy nem hallom Olivért bömbölni a stúdióban?

Spéter46 2011.05.08. 20:24:57

Jelenleg: 50-50-50 %-n állnak! :-))))))

pocokpocok 2011.05.08. 20:25:13

meg szandál is bejelentette igényét a pénzre

syfyboy 2011.05.08. 20:25:20

Jól el fogják húzni azért...3 óra azért sok szerintem.

Albino Vernyul 2011.05.08. 20:25:26

Valamelyik hulye azt irta a Velveten, hogy Anikonak tetszett Kiraly L. szama.. Nos eloszor Lilut megolte volna, aztan elhatarolodott, vegul tapsikolt.. Becinel felallva tapsolt.. Volt nemi kulonbseg..;)

sogeking 2011.05.08. 20:26:09

Alek mindjárt hatástalanítja a két budigárdot

Spéter46 2011.05.08. 20:26:21

@pushpang: Megzsarolták, hogy amennyiben üvölt nem vehet részt Alekosz következő műsorában,

rianna 2011.05.08. 20:26:57

éva úgy fog kezet mindenkivel, mintha nem fizetett statiszták lennének:)

sogeking 2011.05.08. 20:28:36

@rianna: pszt, én láttam egy pillanatra Leonidászt :D

sogeking 2011.05.08. 20:29:18

mindenki babot evett

rianna 2011.05.08. 20:30:49

szeretett olink tiszta ideg:D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 20:31:14

Elkoltoztem a kistevere es pda-n nyomom, de itt vagyok!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:31:56

Éva most egy kék ruhát is össze fog koszolni a padlón?

syfyboy 2011.05.08. 20:32:27

Nem sokat változtak a százalékok és tartom magam a fenti véleményemhez: sorrend Alekosz, Éva és a nyertes Jerzy.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:33:06

Hát, Éva vagy feleekkora volt amikor bement. Mondjuk a műsor elején én is.

2011.05.08. 20:34:12

Nem hiszem el, van olyan ember, aki megőrzi a mobil eredeti dobozát és esténként törölgetés után elhelyezi benne.
Alekosz.

rianna 2011.05.08. 20:34:14

@Yooha: én egy laptopot szeretnék:) így folyton tekergetem magam a tv és a gép között

genevieve 2011.05.08. 20:34:47

szegény évát támadták....szegény nem tudta megvédeni magát....hogy nem szakad le alek pofája...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:36:35

@rianna: Na, hát négyen ülünk a kanapén. A feleségem meg a két kutya.

Hogy oldom meg mégis? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:37:04

@Gee Halen: azért Olivér teleszájas röhögésével büntetni lehet.

Spéter46 2011.05.08. 20:37:19

Ezekre is ráküldhetne Obama egy különleges kommandót, de ne kíméljék Olivért sem!!!!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:39:25

@pushpang: Nem voltam ott amikor rátenyereltek a billentyűzetre. :)

Ancilla 2011.05.08. 20:39:45

Vajon miért vágott Olivér olyan gondterhelt arcot?

2011.05.08. 20:39:55

@Gee Halen: Dopeman ismeri Évát:

"Éva szegény meg úgy néz ki, mint egy takarítónő. Buliztunk vele a Symbolban, de úgy ránk ugrott, hogy elzavartuk. Ez a Való Világ előtt egy hónappal volt."

Annyira szánalmas ez a kaparás.....

inmemancsi 2011.05.08. 20:40:43

éva és a mélyebb dolgok, nagy barátjával fél év múlva:))

rianna 2011.05.08. 20:41:17

@Gee Halen: ha szemben vagy a tévével, akkor megoldható:)

genevieve 2011.05.08. 20:41:22

éva már nem sznob...sose gondolta volna, hogy egy érdi biztonsági őr lesz a barátja:-)

inmemancsi 2011.05.08. 20:41:41

éva meghatódott, mert saját magát látja,

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:41:45

Éva miért nem ordítja le a közönséget?

HAMMONNYAMMÁEEE!!

Spéter46 2011.05.08. 20:42:53

@ladyandhenk: Mégis az a legkisebb rossz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 20:43:29

@genevieve: szerintem legőszintébb pillanatai egyike volt - de nem tudta mit mond. :)

2011.05.08. 20:44:40

Nézegetem a képeket a stúdióból, legalább ott jó a hangulat. Ez tetszett:

galeria.velvet.hu/celeb/2011/05/08/kiraly_l_norbert_es_exvillalakok/?current_image_num=5&image_size=l

Jerzsi szurkolói a Jó, a rossz és a csúf plakátját fotoshoppolták át, a rossz Alekosz. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:45:20

Ezek Hajni szavai:

"A döntő mérhetetlenül unalmas és ötlettelen, ezért lamentálok. Éva nem nyerhet, pedig megérdemelné, végig hozta a karakterét és rajta láttam a legjobban, hogy neki számít ez a játék, neki fontos, hogy a játék öröme. Alekosz a kiismerhetetlenségbe burkolózott, Jerzy a szegény én játszmát tolta végig, nyerjen a Kazal!"

:O

Townsend 2011.05.08. 20:46:48

@rianna: Hurrá! Én rálátok a tv-re, igaz, most a férjem meccset néz rajta...

Spéter46 2011.05.08. 20:46:56

"Büszke vagyok rád" - ehhez kell csak pofa

Soror Formoza 2011.05.08. 20:47:36

azert Eva Alekoszt jol lenezi: "azt soha nem gondolta volna, hogy egy erdi biztonsagi or lesz a baratja"

Zelefánt 2011.05.08. 20:49:32

@jahuu:
Ja, az Aranyásó...
Szégyen.

méjdéj 2011.05.08. 20:49:33

A mai este igazi vesztese Ádám lesz... Esküszöm, megérne nekem egy sms-t, hogy megtudjam, mit gondol valójában a szerelméről. Na jó, kettőt.

pocokpocok 2011.05.08. 20:52:41

@beebeer:
durva a plakát, éva tuti kibukott, oli hót ideges, bajban van..

2011.05.08. 20:54:52

@pushpang: szerintem is, különösen az, hogy Évát nem a rossz hanem a csúf kategóriába tették. :)

Spéter46 2011.05.08. 20:54:59

Ádámkát nem érdekli Éva, ugyanis meleg!

Townsend 2011.05.08. 20:55:28

@méjdéj: Szegény pára Ádám is ott van?

Ancilla 2011.05.08. 20:55:42

@méjdéj: Csak fél szemmel néztem eddig. Ott van Ádám?

rianna 2011.05.08. 20:56:57

@Townsend: mindenki a maga bajával:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 20:59:43

Kívánjuk a sajtószabadságot és a cenzúra eltörlését...!!!

Ja, ez nem az.

sogeking 2011.05.08. 20:59:49

ez aztán a kortársbeszéd :D

Spéter46 2011.05.08. 21:00:04

Kedves asszony a mama.

Ancilla 2011.05.08. 21:00:04

Szerintem Vája már felöntött a garatra...

Townsend 2011.05.08. 21:00:05

Most sajnálom először Alekot. Anyukája buzdít.

2011.05.08. 21:00:17

Miért üvölt Alekosz mamája, mikor kezében van a mikrofon?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 21:01:04

Szandika kampányfilmje nagyon vicces volt!

@beebeer: Dopeman egy szánalmas alak! A nőket sohasem tisztelte!

@méjdéj: Honnan tudod?

@Townsend: @Ancilla: Láttam a képernyőn Éva családi körében.

inmemancsi 2011.05.08. 21:01:37

na végre kapott jerzy is egy normális kortesbeszédet

2011.05.08. 21:03:01

@Peter_Cs: szerintem a nőket tiszteli. A ragadós gruppikat talán nem annyira. :)

B.Andita 2011.05.08. 21:03:07

Balázs: Delhusa Gjon megérkezett frissen vasalt hajával....Ez mindent visz!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:03:14

Balázs: "Delhusa Gjon elénekli öröksz... slágerét". :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 21:03:50

Djoni elenekli egyetlen slageret! A uri kozonseg tancol.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 21:03:50

Delhusa Gjon sokat "dob" a műsor nívóján.

B.Andita 2011.05.08. 21:04:14

Basszus, ez a Gjoni gyerek húsz éve ebből a számból él. Ez hihetetlen.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:04:32

Gjonin napszemüveg. Nem mer Alekosz szemébe nézni.

NEki bezzeg jut majd feleség, ellentétben vele.

sogeking 2011.05.08. 21:04:37

szűk a farmer és nem tudja összezárni a lábait

méjdéj 2011.05.08. 21:06:01

@Peter_Cs: Honnan tudom, hogy Ádám lesz az igazi vesztes? Hát mivel visszakapja az Évát, nyertesként vagy vesztesként, ez már az ő helyzetén semmit nem változtat.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:06:20

Nem tetszik semmi meló, ígérd meg, hogy elviszel magaddal olyan bárba, ahol buzik hangja szól!

rianna 2011.05.08. 21:06:50

vája asszony edie falco-ra hasonlít (Maffiózók):D Ne bántsatok, csak külsőleg:)

djoni metroszexuális, új külsővel énekli egyetlen slágerét:)Gyászzene a saját műsorának temetéséhez:P

inmemancsi 2011.05.08. 21:06:51

nagyon nagy a technika nem tudnak időeredményt csinálni:))

2011.05.08. 21:06:59

@Gee Halen: én is ezen röhögtem :D
öröksz...aaööööld :DD

Emanuelle 2011.05.08. 21:07:21

Jerzsit ültették a legközelebb a kijárathoz:-)

inmemancsi 2011.05.08. 21:07:33

annak az arca fog majd felfordulni:))
éva

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:07:41

"Annak az arca fog majd felfordulni..."

Az tuti Éva lehet csak.

B.Andita 2011.05.08. 21:08:19

Jesszonpepi, Alek feszült.Mi jöhet még?

Townsend 2011.05.08. 21:08:52

@Yooha: Na ez a művészet! Ebből, ennyiből megélni.

Emanuelle 2011.05.08. 21:09:30

Bakker!!! Szép esténk van!

Ancilla 2011.05.08. 21:09:43

Bejön Béci taktikája!!!?

Townsend 2011.05.08. 21:09:59

Éva séta. Mégis van isten?

syfyboy 2011.05.08. 21:10:01

hát nem jött be az elméletem :D

foxglove (törölt) 2011.05.08. 21:10:26

Sziasztok!!!!!
Vége, vége, vége, kiesett a boszorkány!!!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:10:28

Éva sajnálkozik Olivérnek.

"Mester, én hajtottam, küzdöttem..."

rianna 2011.05.08. 21:11:01

nem hittem volna, elméletek ide vagy oda

Emanuelle 2011.05.08. 21:11:06

Szerintem Alek seggébe egy zabszem sem fér bele.

Ne bőgj Évi, visszamehetsz, mint menyasszonyjelölt. Ádámmal úgyis vége, Erzsi megmondta:-)

MegLepke 2011.05.08. 21:11:10

Peticsé! Jelentkezz! Remélem, jól vagy, semmi bajod, és vigasztalod majd Évát.:)

genevieve 2011.05.08. 21:11:12

éva csak magát adta...hát ennyit ért....

Spéter46 2011.05.08. 21:11:31

Végre nekem is van egy kis örömöm!!!!:-)
Nincs hancúr a padlón?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:11:37

Éva majd azt fogja mondani, hogy kihízta magát a fináléból.

Zelefánt 2011.05.08. 21:11:40

Fog is, de még harap: "Alekosz nyerjen!..."

2011.05.08. 21:11:47

ú, már hiányoltam a talajgyakorlatot, de a rikácsolás kárpótolt.

sogeking 2011.05.08. 21:12:06

se talajtorna, se ding-dong..
gyenge ez a döntő

Ancilla 2011.05.08. 21:12:28

Szerintem Anikóval szemben is csak azért nyert párbajt, hogy Alekosz mellett legyen.

foxglove (törölt) 2011.05.08. 21:12:37

Ízlelgessük: Jerzy (=retardált, böszme, gyagyástódi Jerzy) megelőzte Évát. IN YOUR FACE.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:12:41

"Szavazzanak Alekoszra...!!"

Hogy legyen kitől kölcsönkérni.

...meg Szandikának is.

pocokpocok 2011.05.08. 21:12:45

istenem, repdesek, már mindegy szinte ki nyeri, csak ő nem nyerte:D

inmemancsi 2011.05.08. 21:13:13

alekosz arcán a megkönnyebülés

Emanuelle 2011.05.08. 21:13:24

A téboly a tekintetében megvolt:-)

frea 2011.05.08. 21:13:34

@genevieve: De vártam már!Kiesett a koszpók!

dr. gernika 2011.05.08. 21:13:55

Sokáig húzta, de csak kiesett...

inmemancsi 2011.05.08. 21:14:11

na a fényképeket is cserélgetik:))

Spéter46 2011.05.08. 21:14:20

" Lilu: A téboly a szemében meg volt most is.!" :-)))))

Emanuelle 2011.05.08. 21:14:22

Remélem ERzsi nyeri, de szegény, amit kapni fog ezért, azt nem irigylem tőle.

pocokpocok 2011.05.08. 21:14:43

verjed jerzy-verjed: meglesz:)

inmemancsi 2011.05.08. 21:14:48

@gernika: de nem a személyisége erejével jutott el idáig az biztos:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:15:17

Alekosz most éppen az életét értékeli át?

Hopp, nem tartott sokáig.

Ancilla 2011.05.08. 21:15:51

Évánk szerint nincs Jerzynek helye a fináléban...

Spéter46 2011.05.08. 21:15:54

A szünetbe mutathatnák Évát. :-)

Emanuelle 2011.05.08. 21:16:03

@Gee Halen: Na, koppannának. Vája mama megmondta, hogy Alek ráül a lóvéra és valszeg oda is ragasztja magát. Max. meghívja majd a bandát egy szódavízre:-)

Mindez persze feltételes, mert remélem nem ő nyer

frea 2011.05.08. 21:16:13

@gernika: Azt mondta neki Balázs, érezni fogja, mennyire szeretik.Remélem, fogja!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:17:02

@Spéter46: Biztos a lábánál fogva vontatják ki a stúdióból, miközben hangosan bömböl és körmével a padlót kaparja.

genevieve 2011.05.08. 21:17:07

@foxglove: szép dolog az isteni igazságszolgáltatás ugye kisapám?:-)

@frea: szerintem elhitte magáról, hogy meg fogja nyerni:-)

bazdmeg alekosz, évan nem halt meg, fél óra múlva találkozhatsz a lelki társaddal:-)

frea 2011.05.08. 21:17:19

@Townsend: Csatlakozom, van újság, és jó?

Emanuelle 2011.05.08. 21:17:39

Lehetett a tippmixen fogadni a döntőre?

gastro, missing in action 2011.05.08. 21:17:53

Évát várja kint a soksok lehetőség :D VIP csíkok, maradék ital a diszkókba, gravirozott hajtű, meg egy 50 centis sony, hajrá , élj vele :)

foxglove (törölt) 2011.05.08. 21:18:09

@Townsend: ne is mondd... nincsenek meg... elég rosszul viselem, nagyon hiányoznak.

Ancilla 2011.05.08. 21:18:17

Úristen! Mennyi pénzt húz le az RTL a nézőktől!! Tegnap a Csillag születik, most ez. Gondolom, Alekosz műsora is erre épül.

No, de hát nem kényszerít senkit...

frea 2011.05.08. 21:18:32

@genevieve: Gyanítom, kissé felértékelődik a szerepe.

foxglove (törölt) 2011.05.08. 21:18:42

@genevieve: kezd kicsit helyreállni a világ rendje:)

Soror Formoza 2011.05.08. 21:19:14

Alekosztol elvettek a mankojat.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:19:39

Hódos Hajnalka
Képzelem, a hogyvolt blogon micsoda örömünnep van, hogy Éva kiesett. Gyerekek, hagyjatok pezsgőt, esküszöm, ugrom egy seggest a dzsakuba is!

frea 2011.05.08. 21:20:29

@Ancilla: Ott nem az lesz, hogy ez a remek férfiú szórja ki a nőket?Nem emlékszem szavazásra, persze tévedhetek.

rianna 2011.05.08. 21:20:33

kis közvetítés:
"Hagyjatok pezsgőt!
máj. 8. 21:21 Hódos Hajnalka

Képzelem, a hogyvolt blogon micsoda örömünnep van, hogy Éva kiesett. Gyerekek, hagyjatok pezsgőt, esküszöm, ugrom egy seggest a dzsakuba is!"

Emanuelle 2011.05.08. 21:20:47

Lehet, hogy Erzsi nem tudott beszélni, Alek viszont általábban nem tudja, hogy mit beszél. (retardált légpisztoly)

Spéter46 2011.05.08. 21:21:43

"Mester és tanítványa" hülye Balázs

A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.08. 21:21:57

Ezeket a műsorokat kinek készítik?
Hogy nem embereknek az hétszentség!

Townsend 2011.05.08. 21:22:22

@Gee Halen: De csak ha fasza a víz. Hogy a klasszikus viccet idézzem.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:22:26

Alekosz terminátor üzemmódba váltott.

Ja nem, Okoskába.

Szerénke. 2011.05.08. 21:22:38

Felugrottam bakker az ágyról!:DDD
Ha bejön az elméletem, akkor megiszom a hűtőben lévő pezsgőt, mert mégsem vagyok annyira hülye.:D

MegLepke 2011.05.08. 21:22:46

A pasim mosogat, és mondta, kommenteljek addig nyugodtan. Asszem megkérem a kezét.:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:22:50

@rianna:

Hajnalka Éva mellett tette le a voksot a velveten.

frea 2011.05.08. 21:23:43

@genevieve:El hát, meg van róla győződve, hogy eddig mindig segítség nélkül vívta meg a harcot.Majd idővel rájön, hogy köze nem volt a dolgokhoz.Szerencsétlen.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.08. 21:25:22

Hú, ez az ördögűzős jelenet Évától, ezt nem láttam!

inmemancsi 2011.05.08. 21:26:01

szív alakú fülbevaló ez totál hülye

genevieve 2011.05.08. 21:26:39

@frea: szerintem biztos volt benne, hogy meg fogja nyerni:-)

frea 2011.05.08. 21:26:50

@MegLepke: Nagyon jól teszed.Magam is ezt tenném!

2011.05.08. 21:27:01

@Szerénke.: nálam csak olcsóbor van, de istenbizony, felbontom, ha nem alek nyeri :DD

Szerénke. 2011.05.08. 21:27:37

@genevieve: Persze. Hát már két napja azt hallgattuk, hogy ő majd hol fog aludni...:D Célozgatott rá, hogy kell az a lakás, mert ő ott akarja álomra hajtani a fejét.:D

frea 2011.05.08. 21:28:09

@genevieve: Persze.Azt hitte eddig, hogy erős.Közben csak az olivér./kicsivel, mint nemecsek/

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:28:16

Asse! Tudod! Mi van! Már! Megint! Szótagolva! Kell! Az észosztást! Hallgatni!

lucc.gizi 2011.05.08. 21:28:22

Tyűha, elég egyértelműen nyomja retek a Dzsörzit, nem sajnálom tőle majd a nyereményt, de lássuk be: túl sokat nem tett érte..

Szerénke. 2011.05.08. 21:29:44

@hullámpapír: Egyre gondolunk, mint mindig!:D
A pezsgő nálunk már bontott, de keverni nem akarom, mert jön Vuk!:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 21:30:09

Emberek! Egy kicsit több méltóságot! A káröröm helyett kívánjunk Évának egy igazán sikeres életet, melyben bennfoglaltatik egy fényes médiakarrier is! Remélem, nem sokáig nélkülözzük Évát a képernyőről!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:30:26

@Townsend: Volt egy bejátszás, amin valami cucc volt a fején, ami pont úgy nézett ki mint Horn Gyula nyakrögzítője, csak pont fordítva.

frea 2011.05.08. 21:31:09

@jahuu: Bukhatna egy nagyot, ugye mankó nélkül?

genevieve 2011.05.08. 21:31:13

szegény jerzy még mindig édesanyukámnak hivja az anyukáját:-)

Szerénke. 2011.05.08. 21:31:42

@Peter_Cs: Tán ő nem örvendett folyton-folyvást más kárán? Amilyen a mosdó, olyan a törülköző...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 21:32:38

@Peter_Cs:

Milyen érzés hogy kiesett a koszpók? :)

genevieve 2011.05.08. 21:32:38

@Peter_Cs: én csak azt kivánom évának, hogy azt kapja amit ő adott másoknak...se többet, se kevesebbet!

Spéter46 2011.05.08. 21:32:41

Alekosz nyert! Sajnos!!!! :-(

MegLepke 2011.05.08. 21:32:42

@Peter_Cs: Én azt kívánom, Peti!:)

Szerénke. 2011.05.08. 21:32:53

@genevieve: Ezt én is figyeltem és itt én is sajnáltam.

Amúgy ha nem mutatja meg az RTL a fantomképek alatt ki lapul, akkor Jerzy nyer, ha megint megmutatják, akkor nem...

2011.05.08. 21:33:42

@Peter_Cs: nem gondoltál még saját kábeltévé alapítására? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:34:01

@Townsend: Nehogy már álszent sunyik legyünk!

Így fejezzük ki Éva melletti szolidaritásunkat.

Szerénke. 2011.05.08. 21:34:23

Most néztem a port.hu-n, hogy a Heti hetes 22:50-kor fog kezdődni. Ahhoz képest, hogy azt mondják már mindjárt vége... Mit lehet addig még csinálni???:S

pocokpocok 2011.05.08. 21:34:24

ha vannak még csodák, jerzy nyer, de édes jó istenem, nem merek sokat kívánni: én már így is elégedett vagyok!

genevieve 2011.05.08. 21:34:25

@Gee Halen: most kivételesen nem nevetés jelként használtam, hanem kedves mosolygósan:-)ha érted mire gondolok:-)

inmemancsi 2011.05.08. 21:35:03

@Peter_Cs: egyszer már mondtam, nyomd bele a fejét a tv-dbe az lenne a legjobb mindenkinek:))

Spéter46 2011.05.08. 21:35:16

Alekosz nyert!!!! Sajnos :-(((

foxglove (törölt) 2011.05.08. 21:35:17

@Peter_Cs: Győzött az igazság, hogy egy bizonyos személyt idézzek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:36:43

@Peter_Cs: Éva fényes médiakarrierje? :D

És ne haragudj, kicsit rosszul esnek szavaid, mert én méltósággal kárörvendek, de azt őszintén, magamat adva.

pocokpocok 2011.05.08. 21:36:51

"Alekosz anyja közben azt üvöltötte, lesz majd kockahasa Alekosznak is. Várjuk."
lesz, plasztikával:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:37:14

@lucc.gizi:

Ha Jerzy nyer nem nézem többet az RTL-t. Jerzyvel nincs különösebb gond, rendes gyerek, szimpatikus, de az viszont nagyon nagy gáz, ha az RTL egyik VV-s főmunkatársa azt nyilatkozza, hogy nem baj, ha nem az Alekosz nyer, mert neki úgyis sok lehetősége lesz pénzt keresni, és pillanatok alatt meg fogja keresni ugyanazt a pénzt. Meg úgyis kap most egy műsort, nos ez gáz, ilyet nem nyilatkozhat főmunkatárs. Ez azt jelenti, hogy vastagon bunda, mármint ha a Jerzy nyer.

2011.05.08. 21:37:25

@Szerénke.: igaz, végül is az izgalmak csökkentése érdekében akár most is felbonthatom :)
persze, hogy egyre gondolunk, bár Jerzsi nekem majdnem teljesen közömbös -bár volt néhány nagyon találó beszólása, amin fetrengtem-, de alek nem nyerhet, az ki van zárva..
és Jerzsinek állt legjobban a lakás :)

frea 2011.05.08. 21:37:30

@Peter_Cs:Melyik csatornában akarod látni?Nekem mindegy!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 21:37:36

@Nard: Nem jó érzés, lefagytam egy kicsit.

pocokpocok 2011.05.08. 21:37:46

melyik az a média, aki egy ilyen hisztérikát mer bevállalni?
labilis, egy ország előtt lejáratta magát, ugyan..médiakuka

Szerénke. 2011.05.08. 21:37:48

@Spéter46: Nekem egy kicsit Béci-Olivér párbaj fílingem van. Ott is az volt, hogy Olivér bepunnyadt a végére, aztán kiesett. Talán még megtörténhet itt is.:)

Spéter46 2011.05.08. 21:37:49

Atya Világ itt van PeteCsé!

rianna 2011.05.08. 21:37:55

@MÁRIA TERÉZIA: azok a gondolatok az én fejemben is megfordultak. De talán mégsem érdemelte volna meg a fődíjat...

@genevieve: szegényke, látszik, hogy vágyik az anyja szeretetére és nem haragszik rá

Emanuelle 2011.05.08. 21:38:20

@Peter_Cs: Ámen. Nincs az a csatorna, ahonnan el ne lehetne kapcsolni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:40:03

@Szerénke.:

ott előre negatívba nyomták az Olivért egész héten, a legrosszabb arcát mutatták...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:40:07

Alekosz nagyon durcás. Lehet, el se vállalja a műsort. :D

pocokpocok 2011.05.08. 21:40:09

ahogy látom,alek érzi...

Emanuelle 2011.05.08. 21:40:17

@genevieve: Pont ezt akartam írni. Ha csak a fele igaz, amiket olvastam, akkor az a nő maga az ördög.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 21:40:18

@pocokpocok: Ha főszerkesztő lennék, 2-3 hónapnyi társműsorvezetés után adnék neki önálló magazin-, vagy riportműsort.

Szerénke. 2011.05.08. 21:40:29

@MÁRIA TERÉZIA: Már mióta ezt mondtam, hogy ez lesz a vége.

Most őszintén... Állítólag Alekosznak 10 millát kínálnak a műsorért. Ha megnyeri a VV-t, és kb 50 milliós fődíj tulajdonosa lesz, alkuhelyzetbe kerül. Mi lenne ha azt mondaná, hogy ok elvállalom, de csak 50 milláért. Ezt az RTL nem engedheti meg magának...

@hullámpapír: Már én is gondoltam erre, hogy felhozom, de nem. Kivárjuk a végét.:D
Igazából most már nekem is mindegy, csak azt akartam, hogy ne Éva legyen. De még mindig hiszek a fent leírt elméletemben.:)

Szerénke. 2011.05.08. 21:41:08

@MÁRIA TERÉZIA: Tett azért ő eleget érte, maradjunk annyiban. Kicsit elszámította magát...

Doktor Kotász 2011.05.08. 21:41:08

Matekból bukta az RTL-nek!
Vagy nem zárták le az SMS-eket, amikor eldült, hogy ki esik ki harmadikként.

Az állás 22-33-45 volt.

Így a 33 és a 45 megoszlása, ha a kettő együtt a 100:

33/(33+45) és 45/(33+45)

Azaz 42.31 és 57.69, azaz kerekítve:

42% és 58%

Ehhez képest számoltak 45 és 55 %-ot.

méjdéj 2011.05.08. 21:41:46

@Peter_Cs: Igazad van. Kívánok neki sikeres életet, mondjuk a média karriert nem feltétlenül támogatnám. És tudod mit: Éva szép. Szerintem. Viszont a te gondolataid megismerése is megérne nekem akár 3 db sms-t is, és ezt most a szó legegyenesebb értelmében gondolom, semmi cikizés nincs mögötte. :-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:41:55

@Peter_Cs: Ja, hogy az első, neki nem tetsző feladatnál otthagyja a forgatást és elmenjen cigizni.

Mérges 1234 2011.05.08. 21:42:27

Na Péter_Cs kint a banya, mehetsz a kórházba vigasztalni.

By the way:

Nem lehet valahol megnézni, mennyire borult kia kazalfejű rettenet??

Aleknek is vége lesz, mint a botnak.

frea 2011.05.08. 21:42:31

@Spéter46: Egyszer ez a barom óvszereket mutogatott neki, és el is hiszi, hogy ő csinált Jerzyből szónokot. A Boglya ki is fejtette Olivér és Alkoholosz előtt, hogy ők emelték ki a szarból. Igen kedves, őszinte lény ez a Boglya!Vertem volna szájon párszor!

Spéter46 2011.05.08. 21:42:33

Alekosznak kell nyernie, mert az RTL nem ad pénzt az "Alekosz asszonyt választ" című műsorra, csak akkor, ha állják az előzetes költségeket!

genevieve 2011.05.08. 21:43:46

atyaég tordas mellett benkő ül:-)))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:44:12

@Spéter46: Ezt nem értem. Az RTL-nek saját maga felé kellene állni a költségeket?

Zelefánt 2011.05.08. 21:44:19

@Doktor Kotász:

Mint a forintot szokták, itt is kerekítettek.
Csak hát itt nem lenne erkölcsös.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:44:38

Azért Szandika kortes filmje Éváért egészen zseniális volt, az a templomi jelenet az oltárnál, az ima Éváért hát komolyan mondom Szandika a csúcs! Neki kellett volna megnyernie a VV4-et, de nem volt neki sajnos elég kitartása.

pocokpocok 2011.05.08. 21:44:40

alek azért játszik, hogy az éva fanok pumpolják, mert hogy megzuhant szegény..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:44:59

@Peter_Cs: Peti kedves, mégis milyen jellegű, témájú ÖNÁLLÓ műsorokban tudnád őt elképzelni?

2011.05.08. 21:45:13

hú, ha most beadják a kisfilmben a kísértetpózt.... :D

Ancilla 2011.05.08. 21:45:35

@Peter_Cs: Az a szerencse, hogy nemvagy főszerkesztő. Egyébként nincs az felelős a főszerkesztő, aki merné vállalni ezt a fegyelmezetlen, hisztériás nőt. Egy tévében dolgozni nagyon nagy fegyelmet, összeszedettséget kíván. Ezt fókuszos Barabás Éva is elmondta - éppen Évával kapcsolatban. Gondolom, nem véletlenül.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:46:00

@MÁRIA TERÉZIA: Évától pénzt remélt, naná, hogy még imádkozott is. :)

Doktor Kotász 2011.05.08. 21:46:02

Tényleg, elaludtam az elejét, mert délitán elszundikáltam. Az már volt, hogy az Alekosznak mondték a feleségkeresős trash realityt?
Úgy néz ki még nem...

sogeking 2011.05.08. 21:46:22

úgy néz ki Vastag Csabi beszorult a WC-be

pocokpocok 2011.05.08. 21:46:44

@Peter_Cs:
te mindent adhatsz évának, csak senkit nem érdekel.

Szerénke. 2011.05.08. 21:47:12

Jaj, hát nyert az igazság. Ezt nem is mondta még senki!:)

pocokpocok 2011.05.08. 21:47:40

én nyugtatóreklámot tartok évához illőnek:D

Emanuelle 2011.05.08. 21:48:26

Miért basztatják már Jerzsit egyfolytában ezzel a Gigi dologgal? A villa egy speciális közeg, én teljesen megértem azt is, hogy szerelmesek lettek, azt is, hogy vége lett.

lucc.gizi 2011.05.08. 21:48:29

Így van: ha dzsörzi nyer, szerintem nagyon átlátszó a dolog: ha azt nézzük, hogy általában a fiatalok nyomkodják az sms-t, és ha megnézzük pl a FB-ot, akkor nagyon kilógna a lóláb: Aleknak (olivérnek) több, mint 100.000 "fanja" van, Dzsörzinek 6.000....Szóval az arányok kicsit eltérnek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 21:49:06

@Peter_Cs:

Önts össze pár féle piát a helyi talponállóban, csak hogy kifejezzed Éva iránti elkötelezettségedet! :)

Emanuelle 2011.05.08. 21:49:10

@pocokpocok: Én meg nyugtatólövedéket.

Spéter46 2011.05.08. 21:49:10

@Gee Halen: Olivér vállalta Alekosz nevében az előzetes költségeket!

inmemancsi 2011.05.08. 21:49:14

nem bírom ezeket az öldöklős filmeket ezt a kill billt se tudom végig nézni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:49:41

Egyre unalmasabb a műsor, mi a fenét fognak mutogatni még 22:50-ig?

genevieve 2011.05.08. 21:49:53

@pushpang: szerintem is:-)

lilu szerint a két alfahim ül bent:-DDDDDD

B.Andita 2011.05.08. 21:50:00

óóóóó, meddig húzzák még?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:50:08

@Spéter46: Mármint azt a pénzt, amit Alekosz az RTL-től nyert volna?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:50:09

@Szerénke.:

épp fordítva, ha van neki 50 millája, akkor neki még + 10 milla az pont elég, és pont jó, nem fog még többet kérni...

az egy nagy baromság, hogy ő nem fogja elvállalni, ha megnyeri a lóvét..

csak akkor nem fogja elvállalni, ha nem tetszik neki,

de nyilván fog, mert lendületben van, legalább nem kell leeresztenie, mozgásban marad..

pocokpocok 2011.05.08. 21:50:09

@lucc.gizi:
mondani lehet sok mindent, hogy küldjük az sms-t, csak azt csinálni is kell!

dr. gernika 2011.05.08. 21:50:41

Na csak kihozzák a végére egálra megint... olyan uncsi

Szerénke. 2011.05.08. 21:51:01

@pushpang: Hát ezaz...:S

@genevieve: Mást nem mondhatott volna, akkor már tudnád, hogy az RTL kit akar győztesnek...:D

Spéter46 2011.05.08. 21:51:26

@Gee Halen: A műsorért kapott pénzből pedig a nagyobb részt kapja Olivér, mint "gyártásvezető" nagyon logikus ez!!!
Borotfa :-))))))

Emanuelle 2011.05.08. 21:51:34

@lucc.gizi: A döntőben még azok is hajlamosak szavazni, akik addig nem. Én el tudom képzelni, hogy Jerzsi böcsületes módon nyer. A bundát is persze, de eddig sokan azt mondták, hogy az is bunda, meg előre levajazott dolog, ha Alek nyer.
Úgysem tudjuk meg az igazat, én meg így is úgy is jól fogok aludni.

gastro, missing in action 2011.05.08. 21:52:13

@Peter_Cs: dehát tehetségtelen és megbízhatatlan! Legalább a szemellenzőt vedd le egy kicsit! Rendben van, hogy, ha ki van készítve, festve, és le van fogyva, akkor jól mutat messziről, de ez még nem elég a szerepléshez. Anikónál látok esélyt, de Évánál semmit..

Szerénke. 2011.05.08. 21:52:19

@MÁRIA TERÉZIA: Ugyan már... Ez milyen hülyeség?
Te megkockáztatnád az RTL helyében azt, hogy ha ennyi pénzt invesztáltak ebbe a nyomorult műsorba, hogy Alekosz ott alkudozzon? Te tényleg azt hiszed, hogy senki nem kap ilyenkor vérszemet?

pocokpocok 2011.05.08. 21:52:31

mit csinált oli?lemaradtam..

lucc.gizi 2011.05.08. 21:52:50

@pocokpocok: ez igaz, de szerintem tuti, hogy a fiatalok (15-25 év között) szavaznak nagy többségben, fent pedig írtam hozzá az arányokat..

Emanuelle 2011.05.08. 21:53:02

@pushpang: Pl. még jöhet Csonka Pici is a Ding-dong-gal:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:53:34

@Spéter46: Olivér hívhatja magát producernek, meg gyártásvezetőnek, max. bólogathat az RTL-nél.

Persze, majd bejön egy suttyó gyerek, és rögtön műsort csinálhat.

Ha így lenne, most nekivágnék Budapestnek gyalog, hogy csinálhassak egy műsort.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:53:42

@Emanuelle:

a kérdés, hogy Éva szavazói fognak e Alekoszra szavazni... azért van ott 22%- nyi ember, akiknek egy része esetleg szavaz Alekoszra, ha csak 5%-a az Éva szavazóknak szavaz Alekoszra, az már jó..

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 21:54:15

@Gee Halen:

csinált ő már filmeket meg reklámokat..

sogeking 2011.05.08. 21:54:41

@Emanuelle: már egy órája őt várom

Emanuelle 2011.05.08. 21:54:52

Jerzsi lengyelül imádkozott?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:54:52

@Spéter46: annyira kilóg a lóláb ezzel az őőőszinte, önzetlen barátságból fakadó kampányolással. Biztos vagyok benne, hogy Olivér "hozomra" tett ígéretekkel, meg egyéb simlis megvezetésekkel vett rá embereket, hogy tolják az sms-eket.

A FB meg nem biztos, hogy feltétlenül jó tükör - nem mindenki szavaz közülük se, nem mindenki van fenn (én se) az internetezők között, és még többen vannak a szavazók között, akiknek egyáltalán nincs is netjük, csak telefonjuk.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:55:52

@MÁRIA TERÉZIA: KISfilmeket meg reklámokat. De nem sokmilliós műsort.

Az meg nehogy úgy legyen már, hogy hónapokig promóznak egy műsort, aztán "hát mégse" felszólítással nem lesz belőle semmi.

Emanuelle 2011.05.08. 21:57:23

@Gee Halen: Volt már ilyen. Ha jól emlékszem, akkor a f@szlantos nőjének férjkereső műsora is rendesen be volt már harangozva, aztán semmi nem lett belőle.

Zelefánt 2011.05.08. 21:57:33

Coming out.
Jerzy nyerjen.
"Ennél már csak jobb lehet."
Így legyen.

Spéter46 2011.05.08. 21:57:53

@Gee Halen: Egyet ne felejts! Oli már a bemenetelkor az RTL embere volt, és azért jött ki hamarabb, hogy az előzetes promóciót vinni tudja!
Miből és miért haknizott RTL-es kisérettel?????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 21:57:54

@Emanuelle: nagyon remélem, mert sajnos Delhusáról lemaradtam. :D
Jaj! Remélem Zsófit azért nem engedik oda a rágógumis dalával!

sogeking 2011.05.08. 21:58:15

legalább egyenek pár tücsköt, vagy csináljanak 20 fekvőtámaszt..

esetleg vágják be Ördög Nóri dekoltázsát

Szerénke. 2011.05.08. 21:58:19

Bazz meg... Ezt a köcsögséget... Na erre kíváncsi leszek...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:58:23

@Emanuelle: Meg VV4 is volt már, meg Gjoni műsora de ennyire még egyik műsor mellett sem kampányoltak még.

Emanuelle 2011.05.08. 21:58:45

Ha Alek nyer, akkor Olivér nagyot fog koppanni. Rá kell majd jönnie, hogy idekint Alek egy uncsi, magának való, zsugori alak, akivel nem fog tudni mit kezdeni.

Szerénke. 2011.05.08. 21:59:53

@Szerénke.: Vajon ez most azért történt, hogy bemotorizálják magukat a Jerzy fanok?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 21:59:54

Persze megint CSAK mi láthatjuk.

Ez pedig a legnagyobb köcsögség így, hogy a nyeremények mellé megkínálnának valakit azonnal egy műsorral.

sogeking 2011.05.08. 22:00:05

Alek nagyon vigyorog, Szandi leadta a drótot

frea 2011.05.08. 22:01:00

Az mókás, hogy Alkoholosz sikeresnek tartja a csajozását a villában!Ez se volt még nővel!

Szerénke. 2011.05.08. 22:01:03

@Gee Halen: Ezt mondom én is.

Amúgy én még számítok egy ilyen Éva-Anikó párbajnál megfordítom a képet, meglepi, meg ilyenek.:D

dr. gernika 2011.05.08. 22:01:20

Alek fején látszik, hogy valaki a közönségből lemutogatta neki az 59%-ot.

Szerénke. 2011.05.08. 22:02:20

@gernika: De őt soha nem érdekelte a fődíj...;)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:02:28

Nem értem, ki az aki elhiszi, hogy ők bent nem tudják az állást?

Townsend 2011.05.08. 22:02:45

@sogeking: Nagyon laza és magabiztos lett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:02:48

@gernika: jaja, nekem is ez volt az érzésem. Meg Jerzsi is elég kényszeredetten mosolygott...

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:02:55

@gernika: az is egyértelmű jelzés neki, hogy Szandál nem ült át a Jerzy oldalra.

frea 2011.05.08. 22:03:09

@Gee Halen: Az is, hogy olyan ember mellett kampányolunk jó pénzért, aki itt még játékban van.

Szerénke. 2011.05.08. 22:03:33

Gigi is ott nyomatta a mobilt...:D Szerintem már ő is tudja.

pocokpocok 2011.05.08. 22:03:56

alek hogy felderült, mikor oli elmondta neki az állást: duplájára nőtt az arca:)

Doktor Kotász 2011.05.08. 22:04:14

@Spéter46: "Alekosznak kell nyernie, mert az RTL nem ad pénzt az "Alekosz asszonyt választ" című műsorra, csak akkor, ha állják az előzetes költségeket! "

Az RTL-nek eddig annyi költsége volt, hogy az ingyenes saját műsort promőciózó, médiaszabályizás miatt nem eladható reklámidőben mutogatta a kedvcsinálót.

Spéter46 2011.05.08. 22:04:27

Innentől már biztos a forgatókönyv sikere!

Emanuelle 2011.05.08. 22:04:48

Lehet, hogy Alek nyer, lehet, hogy milliomos lesz, de sosem lesz boldog, mert genetikailag alkalmatlan rá. Nem a rosszindulat beszél belőlem, de szerintem ez fog történni. Jerzsi akkor is nyerni fog, ha második lesz. Lehet, hogy nem lesz képernyős, médiaarc, de meg fogja találni magát és boldogulni fog. Ezt szeretném és ezt kívánok neki!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:04:58

"Velvet Kommandó
De a tiltás ellenére sokaknál van mobil, és úgy tűnik, hamar meg is jönnek a telefonokra a szavazás tévében mutatott eredményei. Mi csak annyit látunk, hogy Vájának (akinél nincs mobil) valaki (akinél van mobil) súg valamit, amitől az asszony elkomorul... A versenyzőkkel viszont nem kommunikál senki a nézőtérről."

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 22:05:54

@Szerénke.:

Áh az nem lenne meglepő. Mondjuk a csalás sem meglepő már :)

Szerénke. 2011.05.08. 22:06:07

@Spéter46: Ugyanez volt a VV2 fináléjában, pedig ott számokat mutattak, nem százalékot. És VV Laci mégis megfordította az utolsó pillanatra az állást.
Itt már csak az a biztos, ami elmúlt...

Spéter46 2011.05.08. 22:06:25

@Doktor Kotász: Nem mond ez ellent annak, amit én mondok!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:06:38

@pushpang: Olivér telefonon megkapta az eredményt, az tuti
máj. 8. 22:04 Velvet Kommandó
Olivért telefonon értesítette valaki, és elmondta Vájának, ki vezet: ő mást mondhatott, mint az előző valaki, mert Vája most örül. Nagyon. A biztonsági őrök figyelik, kinél van telefon, de ezt például nem vették észre."

Röhej

genevieve 2011.05.08. 22:06:55

@Emanuelle: ha alek nyer nagyon sokan be fogják nyújtani nála a számlát szerintem....

Szerénke. 2011.05.08. 22:06:57

@Nard: Nyugdíjasoknak az.
Ne belőlünk 'öreg rókákból' indulj ki!:)

pocokpocok 2011.05.08. 22:06:57

ha nagyon akarják, "letérerőmentesíthették":) volna a nézőteret.. dehát hagyjuk:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:08:38

Na, most is egy Alekoszos promó.

TUTI NEM LESZ MŰSOR! :D

pocokpocok 2011.05.08. 22:08:39

Hajni, jól írsz odaát, mint szoktál, csak így tovább!!!!

Spéter46 2011.05.08. 22:08:49

Ugye Ti is látjátok, amit én! Ez aljasság!

pocokpocok 2011.05.08. 22:09:21

oli, meg éva tuti nyúlja majd:)

frea 2011.05.08. 22:09:29

@genevieve: Remélem, erre nem fog sor kerülni!

Doktor Kotász 2011.05.08. 22:09:53

@pushpang: "Gigi szerintem nagyon szép ma este."

Szerintem meg nagyon irreális (szörreális?) a sminkje. Mintha egy éltalános iskolás kiscsaj nekiesett volna a mama sminkkészletének.

Mondhatni ocsmány...

genevieve 2011.05.08. 22:10:00

@Emanuelle: oli, éva, szandi...aztán a sok szomszéd, aki tudod alek én végig neked szurkoltam, és kéne egy kis pénz mert meg vagyok szorulva tipus...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 22:10:22

Giginél láttam mobilt!

Akkor nekik nyilván meg sms-ezték és ők onnan irányíthatják Jerzy szavazótáborát...

A nővexáló show csak akkor lehet sikeres, ha Alekosz a nyerő ma! Érdekesebb a műsor, nagyobb a tét, ha a nagy Ő sikeres és van lóvéja, meg kocsija. Ha Alekosz nyer, odaviheti a jövendőbeli aráját....

Jerzy kapjon főző showt, és főzzön meztelen popóval ahogy tegnap (ami garantáltan titkos küldetés volt, hogy még egyszer utoljára megmutassák a fenekét a népnek és az RTL-es barátnak, aki becsempészte Jerzyt a showba)

pocokpocok 2011.05.08. 22:11:08

kik szeretnének pénzt alekosztól kérdés:)

Spéter46 2011.05.08. 22:11:10

@Szerénke.: @pocokpocok: Az Alekosz műsorának reklámozását!

pocokpocok 2011.05.08. 22:11:55

mondom, sokan lesznek a pénzre..

Szerénke. 2011.05.08. 22:12:00

@Spéter46: Ezt ma már 3x láthattuk a finálé alatt.:D

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:12:21

basszus Anikó... ezt most nem kellett volna... Jerzynek annyi.

Emanuelle 2011.05.08. 22:12:22

Ez a Tordas egy katasztrófa.

sogeking 2011.05.08. 22:12:36

Leonidász, és Zsófika mekkora Alekosz fan lett :D

úgy látom Ildi még Benkőnek is túl nagy falat

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:13:01

Mi a töknek kell visszamenni a villába? Hogy Alekosz már ki se jöjjön?

Emanuelle 2011.05.08. 22:13:10

@genevieve: Egy buznyákot sem fognak kapni.

genevieve 2011.05.08. 22:13:14

@MÁRIA TERÉZIA: jajj már nálad le van húzva a roló:-)

éva kérte, hogy jerzy tangában főzzön neki:-)))))

pocokpocok 2011.05.08. 22:13:27

istenem , a kép éváról a velveten, ez lesz a háttérképem:D

Szerénke. 2011.05.08. 22:13:41

@foxglove: Tényleg... Te jó ég. A Fekete Özvegy...

Mi ezen a meglepő? Minden VV-ben így volt, hogy a végén visszamentek és a nyertes jött ki a végén.

Spéter46 2011.05.08. 22:15:03

Balázs is kurvára unja már!!!

Emanuelle 2011.05.08. 22:15:12

Na, most jön a parasztvakítás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:16:35

@Doktor Kotász: Neked biztos Éva a szép, meg Alekosznak szurkolsz. :D

Szerintem Gigi akkor is szép ma este. :)

Szerénke. 2011.05.08. 22:16:40

@Gee Halen: Ja, meglepődél? Nem neked szántam...:D Csak úgy jött.:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 22:16:53

@genevieve:

Igen, de ez garantáltan egy titkos küldetés volt, biztos, hogy a titokszobában kérték meg Évát, hogy ezt kérje...

nem fogjuk tudni leellenőrizni ezt, de biztos vagyok benne, hogy a meztelen seggű főzés nem Évának jutott eszébe..

Szerénke. 2011.05.08. 22:17:21

Kijött Vastag Csaba a wc-ről...:D

genevieve 2011.05.08. 22:17:34

na akkor egy kis promó a belevalónak is:-)))

Spéter46 2011.05.08. 22:18:14

@pushpang: Igazad van! Gigi valóban szép!!!

Szerénke. 2011.05.08. 22:18:26

@Gee Halen: :D

Ez egy egész elviselhető szám...:O

inmemancsi 2011.05.08. 22:18:46

jók a színek ebben a kill billben meg a kameraállások

genevieve 2011.05.08. 22:18:48

@MÁRIA TERÉZIA:

látom ez szivügyed:-))

@Gee Halen: huuuhhh, de szar ez a dal...

sogeking 2011.05.08. 22:18:51

@Szerénke.: ráadásul folyton engem fixíroz

sogeking 2011.05.08. 22:19:31

@genevieve: és hamis is, ráadásul nem mosott kezet sem :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:19:49

Most jut eszembe, mintha láttam volna Csabát Veszprémben a Lokál Patrióta feletti klubban (nem tudom már mi a neve) karaokézni.

Szerénke. 2011.05.08. 22:19:52

@genevieve: :DDD

@sogeking: Téged is??? Engem is...:OOO Ez egy nagyon kacér fiú.

B.Andita 2011.05.08. 22:20:36

Megjött Csaba, a Vastag. Kár volt.

Doktor Kotász 2011.05.08. 22:20:47

@Gee Halen: "Az meg nehogy úgy legyen már, hogy hónapokig promóznak egy műsort, aztán "hát mégse" felszólítással nem lesz belőle semmi."

Az nem eladatlan reklámidő, mert annak a mennyisége törvényileg szabályozva van. Tehát holt idősávban mentek ezek a promók. Viszont felfogható VV-promónak is, így nem elfecsérelt energia.

Spéter46 2011.05.08. 22:20:54

@MÁRIA TERÉZIA: Én láttam és hallottam, mikor kérték, Jerzyt, hogy hogyan szolgálja fel a vacsorát!!!!!

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:20:59

őszintén szólva nem látok különbséget VCS, KLN és Béci produkciója között

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.08. 22:21:01

@Gee Halen: ennyi barnítóhoz, ami a fején és a nyakán volt, hát kellett is ennyi idő a mosdóban. :D

És hát ritka unalmas volt amit előadott. Olyan semmilyen.

genevieve 2011.05.08. 22:21:04

na most különösen büszke vagyok, hogy egy rohadt darab szavazatot sem adtam senkire....

frea 2011.05.08. 22:22:11

@genevieve: Alkoholosz szenved, mert nem lökheti a hülyeséget.Csöndben ülni nem szeret, csak pofázni, de minek?

Szerénke. 2011.05.08. 22:22:20

Hála az égnek! Már azt hittem sosem...

sogeking 2011.05.08. 22:22:33

á, még a szexchat sem jött össze :D

B.Andita 2011.05.08. 22:23:21

Úgy látom, Alek végre izgul.Már amennyi látszik a sminktől.

2011.05.08. 22:23:22

fú, inkább nem is vagyok kíváncsi. félek, hogy a zaklató nyomi nyeri.

sogeking 2011.05.08. 22:24:05

egy csók még belefér fiúk :)

foxglove (törölt) 2011.05.08. 22:24:22

Kedves rtl!
Mielőtt kihirdetnétek az eredményt (mert az számomra már tökmindegy), hadd mondjam el: gázak vagytok. Lehúzós, ötlettelen és csaló banda.
Üdv.

Szerénke. 2011.05.08. 22:24:29

@hullámpapír: Én is...:D
Nem baj, akkor is iszunk, ez már eldöntött.:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:24:44

Jerzy itta Alekosz szavait.

Mint az akkumulátorsavat.

genevieve 2011.05.08. 22:24:51

de jó, hogy az érzelemmentes alek mondja, hogy mindig adja ki jerzy az érzéseit:-)

inmemancsi 2011.05.08. 22:26:06

@foxglove: kedves rtl? na nem már mocsok retek:)

2011.05.08. 22:26:27

@Szerénke.: kocc :)
@genevieve: erre én is felfigyeltem, komoly :)
na most vajon megint felcserélték a képeket, vagy... ?

rianna 2011.05.08. 22:26:40

na kötök egy pulóvert, amíg kimondják

Szerénke. 2011.05.08. 22:27:07

@hullámpapír: Ja, felcserélték.:D
Megyünk inni.:D

Emanuelle 2011.05.08. 22:27:09

So much about this...

Spéter46 2011.05.08. 22:27:15

A végét már tudták a játékosok is!!

sihaya 2011.05.08. 22:27:19

én má idegállapotbavagyok...

rianna 2011.05.08. 22:27:31

bejött a papírforma

inmemancsi 2011.05.08. 22:27:34

na hülye egyébként ez az egész ország -ezt mindig mondtam:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.08. 22:27:41

Na jól van retek.

Lakás.
Pénz.
Utazás.
Műsor.
Kaja.
Pia.
Suna.

Persze.

nosce 2011.05.08. 22:28:03

A kommentelői szentiment, bár nem volt elég nagy a minta megint jól mutatta a végeredményt, h Jerzy nem nyerhet, és persze Alek győzelmét, és Anikó is jól hozta a formáját.
Az is kiderült h Béci megosztásos terve meg egy nagy hülyeség volt, amit írtunk többen is anno..
Ez van...

Emanuelle 2011.05.08. 22:28:05

Alek szó szerint kibaszta a villából Jerzsit: - Na, mennyéééé

2011.05.08. 22:28:26

mondhatni, alek rajongói összedobtak neki egy lakást, kocsit és némi lét.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.08. 22:28:36

@pushpang:

Nem tudja még, hogy egy vasat se fog neki adni a biorobot.

Szerénke. 2011.05.08. 22:28:51

RTL öngólt rúgott, de mekkorát.

Kivétel 2011.05.08. 22:28:55

Nincs igazság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira felháborodtam, nem mintha valamit is számítana az én életemben, hogy ki nyert.... De akkor is fuuuuuuuujjjjjjjjjj