Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X141

2011. május 07. 08:05 - Hódos Hajnalka

Azt hittem, a finálé előtt közvetlenül már semmivel nem lehet engem meglepni, de az engem is váratlanul ért, hogy Ágica dühös lesz. Az volt, már reggel, így az összefoglaló egy elementáris erejű, pusztító érzelmi viharral indul, mintegy feltéve a koronát az ex-villalakók villalétére. A két szőke lány brutális összecsapása igazi jutalomjáték, két ego harcos és öldöklő egymásnak feszülése. Ágica dühös és ideges, a Jerzsi-féle szituáció, ami a részéről szimpátia, figyelem és segítség volt, a többit nem tudtam kihámozni, a gonosz többiek elbaszták, na. Meg rá is tukmálták. Miután fekve kiidegeskedte magát, Milónak panaszkodik, nem kellett volna, hogy ennyire figyelmes és kedves legyen. Hibáztam? Milo tudja, hogy Ágica ilyen, ilyen közvetlen, de azért adta Jerzsi alá a lovat, mindennek van következménye. Ágica nemcsak dühös, hanem csalódott is, mert Anett kezdte ezt az egészet. Miért nem állítottad le? Próbálta, többször is. És utána mégis csipkelődtél tovább. Érkezik Alekosz, aki a Villadalból énekelget Ágicának, ajándék kameramentes óra, hehehe.

Úgy látszik, Ágica a dühét fekvéssel vezeti le, a kanapén fekszik Milo és Alekosz társaságában, jön Anett, lehuppan Milo mellé, ha zavarosak lennének a következő mondatok, nem az én hibám. Ágica itt benn már semmit nem akar Anettel megbeszélni. És akkor, nem szólsz hozzám? De, itt vagyok. Ágicának rosszul esett. Anettnek is. Anett szerint ezt meg lehet beszélni normálisan is. Áginak rosszul esett. Anett csak felolvasott egy levelet és úgy néztek rá, hogy. Ez a baj, hogy Anett azt sem tudja, hol kezdődött ez az egész, amiről beszél. Majd megbeszélik kinn. Ágit bántja valami, sajnos nem a szelek. De mondja el Anettnek. Ági még egyszer és utoljára elmondja, hogy itt nem fogja elmondani. Anett nem érti, miért kell őt szarul kihozni ebből az egészből. És akkor ma már nem fogsz hozzám szólni? De. Majd Ági megoldja magában, csak itt nem akar belekezdeni. Anett szerint pár szóban meg lehetne beszélni. Ááááááá. Ági még mindig nagyon dühös, csak úgy fortyog, a szemcerkáit pakolgatja a hálóban, Jerzsinek panaszkodik, át kell értékelnie kapcsolatokat. Ha Anett egy kicsit meggondoltabb, és nem kezdi hajtogatni ezt, akkor nem kerülnek ilyen szituációba. Azért ne verd meg, vigyorog Jerzsi. Jaj, Jerzsi annyira szemét, úgy beszél, mintha Ágica ilyen agresszív lenne. Hihihi, de egyébként az. El tudom képzelni.

Anett Milóval üldögél a kanapén és eltartott kisujjal csokit eszeget, Milo nem szól bele, rendezzék le a csajok egymás között, aztán egyetért Anettel, hogy most jön majd a hiszti Ágica részéről és amit csinál, az álszent dolog. Sajnos a két liba összetalálkozik a háló ajtaja előtt és folytatják a semmiről való beszélgetést. Nincsen semmi baj, nyafog Ágica. Anett részéről sincs semmi baj, de most Ági úgy csinál, mintha ő csinált volna valamit. Most már mindegy, Ági mindig mindent túlél. Anett kiakad, úgy csinál, mintha valami tragédia történt volna, kicsit eltúlozza. Ágit bántják dolgok. De mi bánt? De ezt mondtam, hogy majd kinn. Óbazmeg. Anett védekezik, Ági úgy csinál, mintha miatta alakult volna ki ez az egész kialakult. Jó, ha nem tudod befejezni, akkor nem tudok mit mondani. Próbálok kedves lenni, hogy tedd meg, hogy befejezed, és majd kinn megbeszéljük, de te folytatod. Jó, mondja Anett, és sarkon fordul. Remélem, megsértődött és ma már nem szólnak egymáshoz, mert inkább hallgatnám a fináléig a Gigi-Jerzsi féle párbeszédeket, mint ezt.

Feladatot kapnak, az ex-villalakók valljanak színt, kinek van a legkevésbé helye a fináléban. Ejtsenek ki valakit. Anettnak nagyon tetszik ez a feladat. Ági sipítozik, neki fogalma sincs. Milo kezd, mindenkit nagyon jó embernek tart. Intő jelként rakja a jelét Jerzsire, próbáljon kicsit magabiztosabb lenni. Anett cicázik Alekosszal, ez annyit tesz, hogy kigúvasztott szemmel kétszer is úgy tesz, mintha rátenné a jelét, aztán a jön a hülye azért teszem rá a jelet, mert ez alatt a három nap alatt nem tudtam közel kerülni hozzá szöveggel. Néha olyan dolgokat tesz, amiket nem értek, befolyásolható, határozatlan, kedves, aranyos, nem annyira céltudatos, de szerethető. Jerzsi. Ági igazságtalanul kapott itt bántást. Alekosz olyan szinten negatívan jellemezte, és olyan haraggal nézett rá, és nem értette, miért. Néha jobb az egyenes beszéd, nem pedig így körbejárni. Csak úgy mondom, a feladat az volt, kinek nincs helye a fináléban.

Készül a utolsó ebéd, Jerzsi és Ágica sürögnek a konyhában, először Alekosz kezd téblábolni körülöttük, azt végképp nem értettem, miért kell erőltetett kacagásban kitörni, mikor megkérdi Ágit, ha ő szeletelte fel a nemtommit, akkor mit csinált Jerzsi, aztán nem tudok azon sem nevetni, hogy az ételt szexuálisan vonzónak nevezi. Pár perc múlva mindenki a konyhában lábatlankodik, aztán az asztalnál ülnek közösen, abszolút jó étvágyat! Anett valamiért úgy érzi, nem elég liba, rá is kell játszani, szed Alekosznak, aztán tündéri mosollyal megszórja sajttal is a tésztáját. Alekosz szerint már nincs is olyan szint, amivel Anett ne bizonyította volna be, hogy neki való. Ebéd közben megbeszélik, jaj milyen jó volt ez a három nap, mennyit röhögtek és hogy Éva tényleg nem százas. A Jóisten a hülyéket szereti. Ebéd után Jerzsi húzza Alekoszt, dobja be magát, még van egy-két órája. Nincs időd, Alekosz, kapura kell lőnöd, különben nem lesz gól. Jelenleg te a lövés előtt elestél és beverted a fejed a labdába, nem jó ez, nem jó ez. Ezt már elfújta a szél, ha nem dobod be magad, és akkor milyen példát fogsz nekem mutatni, Tanár Úr! Alekoszt elnyomta a kaja. Annyira azért nem, hogy ne ismételné meg az Évával már látott sétálós jelenetet, igen, Anett volt már a Margit-szigeten, ott szokott futni és Alekosz ne mondjon neki ilyet, hogy megsétáltatja, mert ő nem egy kutya. Akkor szeretnélek elvinni sétálni. Na így már jobban hangzik. Szerencsére megszólal a gong, eljött a búcsú ideje.

Anett kezdi a búcsúzást, sztenderd nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Akit eddig szerettem, azt most nagyon-nagyon szeretem, aki eddig közömbös volt, azt nagyon-nagyon megkedveltem. Ez utóbbi Jerzsi, legalábbis rá vigyorog. Milonak is nagy megtiszteltetés volt. Ti már finalisták vagytok, mind a hárman nyertetek. Mindig gondoljatok vissza erre az időszakra. Bízik benne, hogy kinn találkozni fognak. Ági patetikus és nyafog, hogy hét év után újra Villalakó lehetett elképesztő élmény és nagy dolog. Ez a négy nap tökéletes volt. Megragadja Jerzsi kezét, mert még nem ért hozzá. Hihetetlenül ritka példány van ebben a rohanó világban, akkora szívvel és lélekkel…Ígérd meg, hogy amikor csak tudsz, mosolyogni fogsz. Jerzsi nagyon köszöni, amit Ági átadott neki, jaj, adj egy puszti. Mind a hatan összeölelkeznek, ez az abszolút világbéke hangulat, két széria összefonódása. Jaj, még egy puszi, kitartás, sziasztooook, úristen, elmentek! El, hálistennek, nem volt könnyű.

Hamarosan ők is elmennek, levél érkezik, készüljetek, hamarosan indultok. A lakás csak rátok vár. Visítás, úristenezés, a következő fél órában Éva sminkel, Jerzsi vasal és készülődik. Kis vita alakul ki az ajtóban, ki menjen előre, Éva és Alekosz már most ragaszkodnak ahhoz, hogy kézen fogva, együtt sétáljanak ki. Alekosz agyban próbálta kivetíteni az utat. Bekötött szemmel utaznak, csak a lakásban vehetik le a kendőt, akarom mondani szemfedőt. Csillogó tekintetek, úristen, Éva reméli, az övé lesz, kell neki ez a lakás, ide akar beköltözni Ádámmal. Jerzsi befekszik az ágyba, kicsit később Éva is, Alekosz egy bőrfotelben ücsörög, a radiátor melegíti a derekát. Őt már akkor elragadta a hangulat, mikor beültek a kocsiba és elindultak Pest felé. Alekosznak szívügye Budapest, mindig is mondta. Ha itt lakna, az lenne a legfontosabb, hogy ki tudjon állni az erkélyre, és minden reggel úgy ébredne fel, hogy látná Budapest ezen részét. Jerzsi jerzsis legénylakásnak nevezi a kecót. Mikor beült a kanapéba, úgy érezte, hogy otthon van. Fényképezkedés, mozizás, popcorn, néztél már ekkora tévét, apukám?

A meglepetéseknek nem akar vége szakadni, a Villa udvarában áll az autó, ujjongás, értetlenkedés, hogy hozták ezt ide be? Az autó női színű. Ez Évául fehéret jelent. Jerzsi és Éva beülnek, Éva nem is szokott elöl ülni, nincs is jogsija. Jerzsinek sem. Alekosz, miért nem nézted meg a kocsit? Amíg nem az enyém, lehet hogy nem is lesz az, mit ücsörögjek benne? Én jól akarom érezni magam a fináléban, nem versenyezni akarok, mondja lehajtott fejjel a zuhany alatt, csorgatja a nyakára a vizet, biztos begörcsölt neki az S-tartástól.

Köszi, S. :)

Címkék: vv4
389 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avanivi 2011.05.07. 08:26:25

Jó reggelt, jó reggelt!!!
Ébresztő!!!
Van új poszt!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.07. 08:28:53

Összességében ez egy igazán gáz hét volt számomra, bár megtudtam, hogy ki az a Miló, tehát tanultam is valamit:), de végre vége lesz ennek a szériának is:)
Hajnalkának pedig gratulálok, hogy kibírta ezt a sz..t, minden tiszteletem az Övé!

dejoci 2011.05.07. 09:10:08

Nahát, végére már senkiben semmi lendület?Mit fogok olvasgatni?

rianna 2011.05.07. 09:39:00

ez új poszt korán reggel, vagy csak a szemem káprázik? :D

sziasztok első három

Büszke_troll 2011.05.07. 09:52:51

Váltóra vigyázz apukám! Kuplung nélkül ne nyomkodd!

Míg Jerzy áradozott a lakásról, hogy ő még ilyet sosem, Alkoszról olyan arcot mutattak, mintha ő maga építette volna.

(mondjuk sejtettem, hogy Jerzynek nagyon fog tetszeni a kéró, és ő még ilyen szépet sose,
mert neki a kolbászos kenyér a plusz sajttal is óriási örömöt okozott, és el sem tudta volna képzelni, hogy létezik ilyen csoda a gasztronómiában.)

avanivi 2011.05.07. 09:54:29

@rianna: Szia !
Szép a lakás ,nekem teccik!
Mennyit kóstál Bp-i viszonylatban kb.?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.07. 10:10:05

@avanivi: 20 milliót mondtak kb, nem?

Nekem az óriási terasz tetszik. Saját magamnak teljesen másképp rendezném be, nekem ez az ultra modern stílus nem jön be! Attól még elfogadnám:)

velorexapáca 2011.05.07. 10:10:18

Hajni,Hajni.. ilyenkor tessék aludni.. majd mi elkommentelgetünk itt magunkban, :-)

rianna 2011.05.07. 10:11:13

@avanivi: 50 milliós a nyeremény, ebből 12-őt kap kp-ban, vondd le a kocsi árát, és megkapod a lakásét:)
Amúgy a lakás elég kicsinek és/vagy zsúfoltnak tűnt. De nyilván vannak egyéb előnyei és ajándék lónak ne nézd a fogát:)

MegLepke 2011.05.07. 10:15:10

Ó, Hajnali poszt?:) Egy dolog érdekelt a tegnap esti öfiben, maga a lakás, erre lemaradtam róla:D

avanivi 2011.05.07. 10:52:44

@ladyandhenk: @rianna: Nem nagy, de kezdésnek, kocsi, lakás, 12 MFt ,álom.
Bárki nyeri /Jerzy/,remélem nem kótyavetyéli el.Ez a kótyavetye, hogy jutott eszembe nem tudom.
Most el kell mennem, majd jövök.
Ha felébred a "karazsnyikov"hónyuszi szépen kérem, ha tudja bányássza elő azt, amikor az elején Éva bedobta magát Jerzynek a fürdőben.Köszi.

Thulea 2011.05.07. 11:09:19

Hajni! Hajnalban új poszt! Ugye, nem sírsz máris? :-)

lobster thermidor 2011.05.07. 11:23:42

Ha Éva nyeri a lakást, egy hónap alatt garantált a disznóól.
A szomszédja sem szívesen lennék egy ilyen antiszociális pszichopata luvnyának.

Albino Vernyul 2011.05.07. 11:23:43

@avanivi: Na most tudd, mit kertel tolem, kedd ota semmit nem neztem az osszefoglalokbol.. De erot vettem magamon, a fogaim koze egy gerendat szoritottam, hajokotellel a monitor ele kotoztem magam, es megkererstem.. Jaj..;)

www.valovilag.hu/video/127527

avanivi 2011.05.07. 11:31:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Köszi !! Tudtam, hogy rád mindíg számíthatok..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 12:07:33

@MegLepke: A három finalista hozzáállása, ahogy én látom:
Alekosz - nem éli bele magát, csak akkor foglalkozik a nyereménnyel, ha megnyerte;
Éva - kíváncsi, mit nyerhet, eljátszik a gondolattal, hogy milyen lenne, ha nyerne, de ő sem veszi biztosra, csak ha már megnyeri;
Jerzy - velük szemben a győzelem biztos tudatában már nyertesként szemlézi a nyereményt.

kung-fu 2011.05.07. 12:54:52

@pushpang:

Hülyeséget ír. Az igazság az, hogy Alekosz érdemli meg a győzelmet, de más szempontból, mint ahogy Tóta fejtegeti.

m69.freeblog.hu/archives/2011/05/07/VV4_kire_szavazzon_az_akinek_kidobnivalo_penze_van/

Talpig Jimmy 2011.05.07. 13:02:34

Alekosz és a kacaj!?
Inkább idióta heherészés, erőltetett vihorászás, kuncogás.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.07. 13:18:25

"..mikor beültek a kocsiba és elindultak Pest felé.." A Villa nem Pesten van? Tényleg, hol van?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.07. 13:19:41

@genevieve: és még mekkora lesz...

Pedig túl fogjuk élni, bármelyikük is nyer, mindenkinek ugyanolyan lesz az élete! :)

az én rózsám vasutas 2011.05.07. 13:21:10

Unalmas volt a tegnapi öf., pontosan lett dokumentálva, de a 2 már-már mosolyogtatónak mondható jelenet kimaradt. Az első, ahol Milo bevallja, megkedvelte a három bentlakót, bár nem került egyikkel se túl közeli kapcsolatba. Még meglepi is volt, Ágica megértette a tréfust. A másik a zuhanyzóban történt, ahol Jerzy egy jóízű röhögéssel fejtette ki, hogy fogja átalakítani azt a lakást, ami állítólag Béla belsőépítész úr tervei alapján készült.

A kiegészítés csak a pontozó bíráknak szólt, ne adjanak a tegnapi napra elhamarkodottan 2 pontot, a 2.5 igazságosabb.

Szombat 13 órakor a szavazás állása változatlan:
Jerzy 44%
Éva 36%
Alek 20%
Hajnalban még 40 alatt volt Jerzy, mivel a pénteki nap se ihlette meg a vv Bélát és továbbra is az unokahugait küldi a nekedvalóba nótázni (azt beszélik értük többet kap). TWÁrpád ihlete azonban visszanyomta a csúcsra.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.07. 13:24:46

@genevieve: "A tét még közel sem volt ilyen hatalmas, amikor Béci és Olivér csapott össze egymással, de a stúdióban már akkor sem lehetett visszafogni a nézőket. A két tábor rajongói megállás nélkül mutogattak egymásra, sőt egy-két durva szitokszó is elhagyta az Olivér-drukkerek száját."

Na itt kezdődött ez az egész. Olivér és bandája. Előtte sem a régiek, sem a mostani VV esetében nem voltak ilyen indulatok. Itt baszta el az rtl, hogy a későbbiekben is beengedett ilyen arcokat a párbajokra, sőt még meg is hívta őket a kül. háttérműsorokba. Azt a tulokarcú - és hangú Lacit, aki Olivér barátja, azt legalább 4-5-ször láttam a tévében és szinte mindig elég fenyegető volt már a jelenléte is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.07. 13:34:02

@genevieve: nagyon durva. :D Alekosz 1500 forinttal megy bevásárolni. Tanulnom kéne tőle. :D

Jerzsi családja nyilatkozott a legszimpatikusabban. Remélem megnyeri.

genevieve 2011.05.07. 13:37:14

@pushpang: nekem inkább a nem adok kölcsön az anyámnak rész tetszett:-)

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2011.05.07. 13:40:42

Ha a kobra testu nyeri akkor kimegyek a kertbe es homokot szorok a fejemre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.07. 13:41:41

@genevieve: na ezt már "méltatni" se volt kedvem.
Remélem az igazbarát Olivér is olvassa ezt a cikket. hihihi

genevieve 2011.05.07. 13:46:00

@pushpang: de az már most látszik, hogy válja mama nagyon nem szimpatizál olival:-)

és nagyon is bele fog szólni mindenbe...akár nyel alek, akár nem....

az én rózsám vasutas 2011.05.07. 13:56:18

@pushpang: Jerzsi családja nyilatkozott a legszimpatikusabban

Nekem is tetszett. Ha Jerzy netán nyer, elküldöm neki a cikket ímélben. Hadd örüljön még jobban, hogy nem kell a kis őszíntéknek egy vasat sem adnia.

az én rózsám vasutas 2011.05.07. 13:58:08

A villa Budán van
a lakás Pesten
Azért kötötték be a szemüket az úton, hogy amikor szétnéznek a teraszról fingjuk se legyen hol vannak.

genevieve 2011.05.07. 14:00:02

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ja, miután hatmilliószor bemutatták a nyeremény lakást, fogalmuk sincs, hogy az hol van:-D

az én rózsám vasutas 2011.05.07. 14:12:05

@genevieve: Ugye? Vigyázni kell velük, mert nagy tájékozódó mind a három. Negyedszerre azt is kitalálták, hogy került az autó a kertbe. Most azon tanakodnak odabent, hogy fogják kivinni. Azt hallottam Éva már erre is rájött, de nem árulja el a srácoknak.

genevieve 2011.05.07. 14:15:32

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ja, lebontják a villa tetejét és kiemelik helikopterrel:-D

pocokpocok 2011.05.07. 14:19:04

gyerekek, írja már meg vki, miért van tangába(hányás, férfin tanga)jerzy?

pocokpocok 2011.05.07. 14:20:41

fúj, éva behányt..

az én rózsám vasutas 2011.05.07. 14:22:13

@genevieve: Az nem jó. Helikopterrel mindig Gigi jön, az beleejti Évát autóstúl a Dunába. Éva talált egy lapátot a kertben és már ássa az alagutat.

Kivétel 2011.05.07. 14:29:25

Hajni, jól átvertél mindenkit ezzel a korai jelentkezéssel:) Már vagy 6 órája itt van a poszt, és még mindig csak 47 komment:) Na bezzeg majd 3-kor leesik az álla a sok elsőzni vágyónak:)

genevieve 2011.05.07. 14:34:23

@pocokpocok: aleknak tökéletes a ruha:-DDD

genevieve 2011.05.07. 14:40:17

@pocokpocok: beszarás:-)

éva mondja pénzéhesek a szexy csajok, meg a pozicióért mennek:-DDDD

hogy nem szakad rá a ház:-)

genevieve 2011.05.07. 14:41:28

alek tényleg nárcisztikus...folyamatosan bámulja magát a tükörben:-)

genevieve 2011.05.07. 14:51:21

ezek jól bebasztak még utolsó nap:-D

az én rózsám vasutas 2011.05.07. 14:53:49

@genevieve: A stáb odaadta Jerzynek a villa összes tükrét, azt mondta a munkájához kell. Hétfő reggel viszi haza. Igazán rendes tőle, megengedte Aleknak, hogy nézegesse magát benne.

genevieve 2011.05.07. 14:57:54

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: tévesek az infóid:-)

alek viheti haza a szuterénjébe:-)

sőt még a vidámparktól is kap párat, amiben a görbe teste egyenesnek fog látszani:-D

bknn 2011.05.07. 15:08:52

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Szombat 13 órakor a szavazás állása változatlan:
Jerzy 44%
Éva 36%
Alek 20%

Ezt az infót honnan szerezted? Amúgy tetszik az állás, megnézném Alekinnyó képét, ahogy elsőként esik ki.

_most_ 2011.05.07. 15:10:26

Remélem nem Jerzy nyeri, abszolút igazságtalan lenne, az a Milo is hogy nyerhette meg a vv3-at, teljességgel felfoghatatlan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.07. 15:24:01

A show műsor szempontjából abszolút vagy Éva, vagy Alekosz érdemli meg a nyereményt, kár is tagadni! Nem emberi mivoltjuk alapján kell ilyenkor megítélni őket, hanem ki szórakoztatta jobban a 'jónépet' pl. Ebből a szempontból Jerzsi nem érdemelné meg, akármilyen ügyesen lavírozott is eddig a pocsolyában. A másik két játékos (sajnos) sokkal jobban illik a szórakoztató műfajba...

mézescsók 2011.05.07. 15:32:23

Én sokáig értékeltem Jerzyt, főleg azért, mert elég rendesen fikázták ott bent is, meg itt kint is, még Hajnalka is. És általában a gyengébbek mellé állok.
Utólag végiggondolva az egészet úgy látom, hogy ez a fazon nem mutatott szinte semmit.Ez az egész kinyilt duma humbug. Furcsán és nagyon szerencsésen jutott be, aztán ellapult csendesen, persze ez is taktika. Az elején elvolt Gigiék mögött, ahova nem, nem erőltette senki, legfeljebb megállapodott a csatornával, akkor viszont az elnyomásra panaszkodni genyó dolog. Utána egyre kevesebben lettek a villában, így aztán kénytelenek voltak többet mutatni belőle, mint előzőleg. Ez az a baromi kinyilás. Majd jött az adománygyüjtő hét, amikor elő lehetett jönni a sanyarú gyerekkorral.Ami sajnos még többezer gyereknek kijutott és kijut ebben az országban, de nem érdem. Szociális alapon egyébként lehet szavazni, és nyilván sokan fognak is. Ennyi. Nem okosabb, nem szebb, nem felnőttebb, nem jobb ember. Az őszinteségére hivatkozás elég gyengus, a villabeli kapcsolataiban - ld. fentebb és még sógorság, ragaszkodás, stb. - végig hazudott.

Nem gondoltam volna, hogy valaha leírom és így gondolom, de győzzön Éva. Az a nő, aki négy párbajt végigvitt, az megküzdött a nyereményért és én tisztelem a teljesítményt. Még akkor is, ha egyébként jellemben selejtesnek látom és voltak támogatói. Az összes többi villalakó beleroppant volna abba, amit ez a nő akár tudatosan, akár szerepként végigcsinált. Nem kedvelem Évát, de respect.

Alekoszról egyszerűen már nincs mit írni. Legfeljebb az RTL-ről, amelyik az új műsor indítása előtt három nappal még mindig azt akarja elhitetni több millió emberrel, hogy az érintett nem tud róla. Az ingerküszöböm elég magas, de rettenetesen irritál, ha ennyire hülyének néznek.

avanivi 2011.05.07. 16:37:48

@ruzs54: Köszi.Bizony a Jerzyt szerette volna Évike,de mivel nem jött össze ezért utálta a Gigit is.
Most értettem meg miétr kérdezte tőle Jerzy, hogy eleinte tetszettem neked?
Ez a vonaglás a fiuknak bejön?

ruzs54 2011.05.07. 17:14:57

@avanivi: a férfiúi hiúságukat fényezi minden női virtus,de jerzy kinevette,viccnek vette.igen innen eredhet az ellenszenve a ráczok iránt,mert a béci is bejött neki mint pasi.

ruzs54 2011.05.07. 17:18:06

@avanivi: igen ezért utálhatta a ráczokat,mert a béci is bejött neki mint pasi.a férfiúi hiúságukat fényezi minden fajta női virtus,de jerzy kinevette,viccnek vette.

Albino Vernyul 2011.05.07. 17:25:18

@avanivi: Evatol a vonaglas..?! Nem.. En inkabb menekulore fognam..;)

genevieve 2011.05.07. 17:33:42

@ruzs54: egy visszautasított nő nagyon gonosz tud lenni:-)

penelope garcia 2011.05.07. 17:35:56

Ezek a buckalakó villalények valami különös mutáció lehet. A két liba előkeveredik a mélységes ismeretlenség és/vagy érdektelenség homályából, majd nekiáll előadni odabent a nagyjelenetet a büdös semmiről. Mintha róluk szólna a műsor. Mintha lenne, aki nem szarja le őket magasról.
A vv-be bekerüléshez valamiféle agytekervény-eltávolító műtéten kell vajon átesni?

ruzs54 2011.05.07. 17:49:07

@genevieve: amint láttuk,élőpélda évike:-)

penelope garcia 2011.05.07. 17:59:28

A lakás szerintem kifejezetten zsúfolt és igénytelen. Attól még nem lesz szép egy kéró, hogy feldobnak a falra valami színes nonfiget.
A fürdőszoba egyenesen lakótelepi panel méretű kis szar, az étkező székei eszméletlenül kényelmetlenek lehetnek így ránézésre.
Ráadásul Pesten van. Még ha Budán lenne.

ruzs54 2011.05.07. 18:03:29

itt meg tökéletesen megismerhetjük a jópofa, szórakoztató,intelligens alekoszt.anikó nagyon jól jellemezte, december 9.-én www.valovilag.hu/video/110233

genevieve 2011.05.07. 18:05:04

@ruzs54: őrá különösen igaz:-)

genevieve 2011.05.07. 18:06:40

@penelope garcia: nos, egy legénylakásnak idális:-)

de két személynek már nem

genevieve 2011.05.07. 18:27:56

nem gondoltam volna, hogy a végére igy elfogy a kommentelők lelkesedése:-)

Zelefánt 2011.05.07. 18:30:34

@genevieve:
A célegyenesben fogy el a legtöbbször az üzemanyag, ugye.

Zelefánt 2011.05.07. 18:32:04

@genevieve:
És a Ráczék is már végigtapizták...
Mi a fasz közük van ahhoz, amit nem nyertek meg?
Milyen ez már?!...Tiszta szégyen.

ruzs54 2011.05.07. 18:32:44

@genevieve: majd holnap felugrik 4000 re mint anno a közepe felé volt.

Zelefánt 2011.05.07. 18:33:32

@genevieve:
De igen, ha az egyikük beletörődik, hogy a teraszon, egy sátorban csövezik majd.

genevieve 2011.05.07. 18:34:07

@Zelefánt: biztosan ők könyörögtek azért, hogy megnézhessék és plusz még filmre is vegyék és még a blikkbe is ők nyomták be a cikket:-D

Zelefánt 2011.05.07. 18:41:41

@genevieve:
Már mekkora lenne, ha önkéntesen beköltöznének a tesókkal, a későbbi nyertesnek igen érdekes problémával kellene szembenéznie...
(Az is elég lenne, ha mondjuk két-három nap elteltével, miután jól lelakták és szétverték, továbbállnának...)

Zelefánt 2011.05.07. 18:42:14

Önkéntesen=önkényesen inkább.

genevieve 2011.05.07. 18:44:30

@Zelefánt: igen, gigi és béci pont olyan aki lelakja és szétveri :-)

kevered olival és évával őket:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 18:44:44

@penelope garcia: A funkcionalitás teljes hiánya jellemzi a nyereménylakást, csak egy szinglilakásnak jó. Albérletbe ergonómikusabb lakásokat adnak ki.

genevieve 2011.05.07. 18:46:19

@Zelefánt: egyébként meg mióta vagy ilyen rosszindulatú???

genevieve 2011.05.07. 18:47:26

@Peter_Cs: azért egy újpalotai 35 nm-es garzonnál sokkal jobb:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 18:47:28

Alekosz lejáratása pont a műsorának agyba-főbe promózásával megy. Ugye megmondtam, hogy Évát a második helyről akarják kiejteni, csakhogy lássák línkesevres fetrengését.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 18:48:33

Spagettievős képet akármelyik villalakóról ki lehetett volna rakni, egyik sem tud szakszerűen spagettit enni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 18:50:20

@Gee Halen: És azt akarják győztesnek, aki a nagyját átaludta. Gyík csatorna!

Zelefánt 2011.05.07. 18:50:41

@genevieve:
Nem feltétlenül ők, hanem a tesók.

penelope garcia 2011.05.07. 18:50:44

@genevieve:

Egy biztos: akár megnyeretik Évával, akár nem, Ádám nem fog ott lakni, arra mérget vehetünk. :)

az én rózsám vasutas 2011.05.07. 18:50:51

@Peter_Cs: Inni lehet benne? Igen. Baszni? Van ágy . Hányási lehetőség? Akár három égtáj felé a teraszról. Minden funkcinak megfelel.

penelope garcia 2011.05.07. 18:54:17

@ruzs54:

Tökéletes jellemzés. Magam sem mondtam volna szebben.
Köszi, hogy belinkelted.

genevieve 2011.05.07. 18:55:27

@Zelefánt: nem ismerek más tesókat

Zelefánt 2011.05.07. 18:56:00

@Peter_Cs:
Jószerivel csak efféléket építenek mostanság. Egy ideje böngészem a már lakáshirdetéseket, az új építésűek átlag alapterülete 48-52 nm, amibe belezsúfolnak 1+1 vagy 2 félszobát, amerikai konyhával (pffffff),de ha szerencséd van, némi erkély (kilépő) is tartozik hozzá.
(Ezek a lakások és épületkomplexumok a lakótelepek reinkarnációi, a minőségük is csaknem hasonló, de legalább kétszer annyiba kerülnek.)

Zelefánt 2011.05.07. 18:57:33

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
De egy gruppent megrendezni már macerás lenne, főként ha háromnál többen szeretnének hányni egyszerre.

Zelefánt 2011.05.07. 18:58:44

@genevieve:
De ők igen, Béla múltjában csak úgy hemzsegnek, még ha nem is vér szerintiek...

genevieve 2011.05.07. 19:00:47

@Zelefánt: inkább nem mondok most semmit....

genevieve 2011.05.07. 19:09:07

na, végre tudom hogyan kell mondani azt, hgoy jerzy.... a huga és sógorai is jezsinek mondta

genevieve 2011.05.07. 19:10:08

ádám a tanulás miatt nemtud kampányolni éva mellett:-)

az én rózsám vasutas 2011.05.07. 19:14:13

@Zelefánt: Ezek még karcsú fiatalok, nincs szükségük 250 nm-es kéglire, ha ki akarják magukat huncutkodni hatosban. Itt némi irigységet véltem felfedezni. A hányással is csak az lehet a gond, ha mindenki ugyanazt a kopasz manust akarja megcélozni a 2. emeletről. Egyébként egy 60nm-es teraszról rengetegen tudnak egyszerre lehányni.

Albino Vernyul 2011.05.07. 19:23:26

@genevieve: Ejnye.. Hat ennyire nem figyelted, hogy ejtette Aniko..?! Figyelmetlen vagy..;))

genevieve 2011.05.07. 19:24:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem akarlak megbántani, de hitelesebb forrás a nővére mint ani:-)

Zelefánt 2011.05.07. 19:25:06

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Az utóbbira megnéznék egy rekordkísérletet, különös tekintettel a második emeleten kétségbeesetten szaladgáló szomszédra, aki ráadásul észrevette, hogy a családja kizárta az erkélyre.

Albino Vernyul 2011.05.07. 19:26:30

Amugy, arra a "picike" teraszra lehet epiteni egy fel lakasnyi telikertet.. Nem tudom mi bajotok van vele, foleg, amilyen csodas a kilatas, a VIII. ker. legjavat is latni..;)

velorexapáca 2011.05.07. 19:26:46

kezcsókom mindenkinek, az utsó VV előtt.
.-)

Albino Vernyul 2011.05.07. 19:27:59

@genevieve: A leghitelesebb forras Jerzy, Tole tanulta..;)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 19:29:58

@Zelefánt: A szocialista csinzsákok sokkal jobb kiosztásúak.

genevieve 2011.05.07. 19:30:33

@Albino "karazsnyikov" vernyul: igen, csak gondolom jerzy a többieknek is elmondta, és mégis másként hivták:-)

de igazad van, ani van annyira intelligens, hogy jól ejti:-)

genevieve 2011.05.07. 19:31:29

@Gee Halen: nem is csodálom:-)

azért az tetszik, hogy alek műsorában a kiesettek is fel fognak tünni:-DDD

genevieve 2011.05.07. 19:33:40

most látom, hogy jerzy az olvasót a nyakában hordja, akkor ezek szerint máskor is imádkozhat:-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.07. 19:36:10

Hé, Jerzsy száma a legnagyobb, így ő hátránnyal indul. Vagy az ő szavazóiból nézik ki leginkább, hogy imserik ezt a számot (nem emlékszem, ki az 1-es).

velorexapáca 2011.05.07. 19:36:40

mi a szar van alekosz hasán?

velorexapáca 2011.05.07. 19:37:45

@Yooha:

pedig a 3-s a "zsülike gomb" ezt mindenkinek illik tudnia :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.07. 19:37:50

Ja tényleg, a mindenféle valóvilágavataros nickek hova lettek?
Hajni, a végén lesz valami számvetés?

velorexapáca 2011.05.07. 19:38:19

@Gee Halen:
attól fogyni fog pókhasból? :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.07. 19:38:50

@Gee Halen: Én is így éreztem, mert én is az vagyok. Szerintem zárjuk ki Évát!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 19:39:10

Éva most olyan, mintha a vallomását olvasná fel a bíróság előtt.

genevieve 2011.05.07. 19:39:52

alek milyenkis szerény:-)

mindent úgy képzel el, ahogy éva leirta:-)

Zelefánt 2011.05.07. 19:40:49

@Peter_Cs:
Az utolsó szériás, négyszintes, 80 nm-esekre, (Római part, pl.) már én is gerjedtem volna, (30-as nappali, erkéllyel, plusz 3 különböző, kisebb szoba, /az egyik összenyitható a naggyal/, étkezőkonyha, külön WC/fürdő, parkos környezet), de ezeknek már télleg ára van.
(Mire megtanultak volna panelt rakni, csődbe is ment a cuclizmus, ám az a baj, hogy ami jött helyette, az eddig még nagyobb lehúzásnak tűnik.)

velorexapáca 2011.05.07. 19:41:55

hmm alek, milyen pozitív volt..

genevieve 2011.05.07. 19:42:06

kocka haj?:-DDD

úgy látom alek belezsúfolta a beszédébe az összes általa ismert érdekes kifejezést:-)

velorexapáca 2011.05.07. 19:45:17

Szappanreklám, nem lesz?

genevieve 2011.05.07. 19:47:39

@velorexapáca: kire gondolsz mint reklámarc?:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 19:48:15

@Gee Halen: Ne tedd, Robert Fripp és Annie Lennox is balkezesek!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 19:51:59

@genevieve: Éva korrekt volt ebben is, Jerzy pedig sok böszmeséget hordott össze, nem sok rendszervolt benne. Évához egy érzelmileg stabil ürge való, aki elismeri őt, nem egy diktátor, aki legyalázza!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.07. 19:55:04

Jerzsi: „Éva nem nagyon szokta elismerni a hibáit”
Magyarul: „Éva soha a büdös életben nem ismerte el a hibáit, és nem is fogja.”

velorexapáca 2011.05.07. 19:55:14

@genevieve:

öööö, szerintem jól tudod te azt:-))

genevieve 2011.05.07. 19:55:20

@Peter_Cs: pont ezt mondta jerzy:-)
egy határozott ember nem egy kis nyúlbéla mint ádám:-)

az én rózsám vasutas 2011.05.07. 19:55:53

A május 10-én induló Szerelem a legfölsőbb szinteken című napi, párkereső valóságshow-ban szerepet kap várhatóan Olivér, Szandika, Anikó, Gombi, Gigi és Éva is - már amennyiben Alekosz rábólint a felkérésre

Gombinak jó segge van, de Oli már túlzás. Azt nem fogja bevállalni Alek szaros 10millióért.

genevieve 2011.05.07. 19:55:55

@velorexapáca: ááááááááááááááá:-)

velorexapáca 2011.05.07. 19:56:17

@Peter_Cs:

a gyerek is balkezes.. és ő tök jó fej esküszöm..:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 19:58:12

Na, Alekosz értelmesen beszél.

Éva nagy fogadkozása: "jövő héten két kilóval könnyebb leszek."

Bocsánatot kért az alakjáért.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 19:59:21

@Peter_Cs: Nem is hallgatok Robert Frippet :D

Annie Lennox is max. a rádióból, ha jön.

Büszke_troll 2011.05.07. 20:00:05

@Gee Halen: szerinted tényleg értelmesen beszélt Alkosz?!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.07. 20:01:22

@Gee Halen: Akkor Jimmy Hendrix? A Beatles (még élő) fele? Esetleg Phil Collins?

Zelefánt 2011.05.07. 20:03:36

@Gee Halen:
Annie Lennox-ot nem leszólni, rég letűnt ifjúkorom mindene volt.
Meg még most izé.

Büszke_troll 2011.05.07. 20:04:35

@Gee Halen:
egyfolytában fikázta szerencsétlen alkoholista Évát, és most újra elismételte a dehonesztáló szavakat. Nem vonta vissza, hanem azt mondja most már Éva megérti.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.07. 20:05:42

Jerzsi úgy fordult el a kamerától, ahogy Alekosz fotózta, mint Swarzi a Terminátor. Tökre hasonlított rá. :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:05:58

@Büszke_troll: Ez a saját, bokamagasságba helyezett mércéjéhez képest előrelépésnek tekinthető.

penelope garcia 2011.05.07. 20:06:32

@genevieve:

Aham. Nem azért, mert fél éve krónikus hányógörcse van kicsi nyuszikája valódi arcának megismerésétől, és éppen tervez kiköltözni a Marsra mint az Évától lehető legtávolabbi helyre a Naprendszer elérhető helyei közül.
Nem, nem azért.

Büszke_troll 2011.05.07. 20:06:46

Ja, ha Alkosz nem nyeri meg a VV-t, azt kedves "barátjának" Olivérnek köszönheti. A Szerelem a legfölsőbb szintekent ő találta ki,
sokan a kész műsor miatt nem szavaznak majd Alkoszra.

penelope garcia 2011.05.07. 20:07:39

@Yooha:

Szerinte valószínűleg a mosópor is intelligens. És nem az OMO-tól lett ilyen.

penelope garcia 2011.05.07. 20:09:57

@Büszke_troll:

Ő találta ki?
Persze, mert egy több milliárdos tv-csatorna egy kis tökfej lúzer ötletei után megy. Ugyan már. Azt elhiszem, hogy a kreditet lenyúlja érte, hiszen így gondolkodó lénynek tüntetheti fel magát, de biztos lehetsz benne, hogy nem az övé az ötlet.

velorexapáca 2011.05.07. 20:11:13

@penelope garcia:

valamiből élnie kell... tudod így biztosan tovább foglalkoztatják..

genevieve 2011.05.07. 20:11:58

@penelope garcia: nekem az tetszik, hogy producerként emlegetik,mikor csak egy kis tótumfaktum:-)

producer:DDDDDDDDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:13:21

@genevieve: Producer ma már mindenki, aki a gyártásvezetőnek "Szerintem..." kezdetű mondatot címzett.

genevieve 2011.05.07. 20:15:27

éva minden párbaj előtt elmegy sirni:-))))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:15:45

Éva nem akar résztvenni a feladatban... nahát!

Azé' Alekosz is "tanult" a nagy "bocsánatkéréséből".

penelope garcia 2011.05.07. 20:17:00

@genevieve:

Mégis KI emlegeti producerként? Az rtl? :O

rianna 2011.05.07. 20:17:52

elég undorító alek gömbhasa:) főleg a kenegetés:D

genevieve 2011.05.07. 20:18:35

aztakurva micsoda életkép:-)

éva jobb sarokban emlegeti a sörösüveget, alek bal sarokban emelgeti a sörösüveget:-)))))

penelope garcia 2011.05.07. 20:18:52

Valaki lenne olyan kedves, és beavatna abba, hogy most mi a menetrend.
Ha jól értem, párbaj több nincs. De hárman vannak. Akkor lesz valami végső izé, ahol majd kiejtenek kettőt? Vagy előbb egyet, majd pár nap múlva még egyet? Hogy lesz ez?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:19:06

Családi kör c. műsorunkat látták.

Minden elem megvolt benne. Italozós, veszekedős szülők, közben a "gyerek" szótlanul végzi amit kell.

genevieve 2011.05.07. 20:19:25

@penelope garcia: nem:-)

viszont jerzy nagyon cool:-DDDDD

Zelefánt 2011.05.07. 20:20:12

Éva agyát egyszerűbb lenne megformálni, kevesebb gipsz kellene hozzá.
Ez speckó tényleg penge volt, ahogy Tajgetosz egyből rávágta, hogy a seggét.
Az ilyesmin röhögni kell, még ha karcol is egy kicsit.
(Vajon Jerzynek melyik részét öntik bronzba?...)

genevieve 2011.05.07. 20:21:16

@penelope garcia: kimennek 3an a stúdióba
ott a szokásos örjöngés, egy időpontban lezárják a szavazást, akkor a 3. hely elhagyja a stúdiót és újra indul a szavazás
aztán megint zárják, a két utolsó visszamegy a villába és akkor mutatják meg , ki lett a nyertes
legalábbis az előzőkben igy volt...most ki tudja?

Büszke_troll 2011.05.07. 20:22:54

@Gee Halen:
mosaictv.hu/hirek/1365/alekosz_feleseget_keres_oliver_pedig_tal

"Az új műsor ötlete, a már villából távozott játékos, Olivér fejéből pattant ki. A Szerelem a legfelsőbb szinteken című műsorba a lányokat Olivér, Alekosz legjobb barátja válogatja majd össze, és valószínűleg nem lesz könyörületes! "

Egyébként Olivér a műsor producere is.

genevieve 2011.05.07. 20:23:51

azért alek csak basztatja az évát folyamatosan:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:26:13

@Büszke_troll: Aham, hát ez egy "komoly" oldal.

A producer pedig súlyos pénzek felett dönt, oda nem engedik Olivért. Max. kreatív vezető lehetne ha ötletel, de nem hiszem hogy többet rábíznának a promózásnál.

genevieve 2011.05.07. 20:26:51

@Büszke_troll: A producer (angol szó, tulajdonképpeni jelentése ’gyártó’, ’termelő’; végső forrása a latin PRODUCERE, ’elővezetni’) a szórakoztatóiparban – film, színház, zene, televízió, rádió stb. – olyan felelős személyt jelent, aki egy terv (film, zeneszám, illetve zenei album, televíziós vagy rádiós műsor, színházi előadás, koncert stb.) elkészítésének, megvalósításának feltételeit meghatározza, továbbá felügyeli és koordinálja a megvalósításban részt vevő személyeket, szakembereket; de maga a producer is részt vehet bizonyos munkafolyamatokban. Egy olyan terv megvalósításában, amely több részmunka-folyamatból áll (pl. zenei album) több producer is részt vehet (pl. minden dalnak/videoklipnek van egy producere). A producer gyakran a filmet (albumot stb.) készítő vállalkozás felelős vezetője (ügyvezető-igazgatója).

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:28:37

@genevieve: Azért megnézném, hogy VV Oli Andy Vajnával egyeztet egy napos délutánon. :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:29:54

@Büszke_troll: Mit "és"? Kb. annyit ért hozzá mint te. Az, hogy valaki vezetett már műsort, meg vannak ötletei, nem lesz egy sokmilliós produkció vezetője hirtelen.

genevieve 2011.05.07. 20:31:52

a csillagszületik átment megasztárba?:-D

most éneklik a csillagdalt:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 20:32:15

@Gee Halen: King Crimsont sem hallgatsz? (Robert Fripp zenekara)

Büszke_troll 2011.05.07. 20:33:08

@Gee Halen:
Mert az Alekosz feleséget keres meg egy újabb Terminátor.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 20:33:53

@genevieve: Ez a sör ivásának leggazdaságosabb és egyben legtermészetesebb módja!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:34:57

@Büszke_troll: De nem is szarral gurigáznak ott sem. Azért belekerül annyi pénzbe, amiért Olivér elindulna bankot rabolni. Egy tisztességes magyar filmet le lehetne forgatni az árából, ez egészen biztos.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 20:35:27

@genevieve: De nem értem, minek? Nem akarja, hogy a kinti világban Éva a baráti körébe tartozzon?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:36:01

@Peter_Cs: Nem, nekem már Vai is elborult időnként. Én már csak ilyen egyszerű lélek vagyok.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 20:37:04

@Gee Halen: A Jancsó Miklósok, Bódis Kriszták, Mészáros Márták pedig alig jutnak forrásokhoz ezekhez képest! Ez az igazi botrány!

Büszke_troll 2011.05.07. 20:37:35

@Gee Halen:
Lehet hogy többet ért hozzá, lehet hogy nem. Én szerencsére sohasem dolgoztam médiában, ellentétben vele, viszont többszázmilliós projekteket hoztam össze, ellentétben vele.

genevieve 2011.05.07. 20:37:50

@Peter_Cs: látom a végére már te is elfáradtál:-)

már nem tudsz mit irni:-)

mikor coming out-olsz?:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 20:38:07

@Gee Halen: Doro Pesch? Közép-Európa legjobb énekesnője!

Zelefánt 2011.05.07. 20:38:41

@genevieve:
Azért válasszuk szét a filmes, a televíziós, a zenei, meg mondjuk a színházi (olyan is van, de inkább csak külföldön) producert, mert ezek azért legalább részben, más-más jellegű tevékenységet folytatnak.
Ollie azonban kávét sem főzhetne egyiknek sem, SSKK.
Broáf, így mondják?...

penelope garcia 2011.05.07. 20:38:47

@Zelefánt:

Remélem, a farkát. Elég helyes darab. :P

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 20:39:06

@genevieve: A műsor sem ad már nagy újdonságokat.

penelope garcia 2011.05.07. 20:39:36

@genevieve:

Köszi az infót. És ez mikor lesz?

Büszke_troll 2011.05.07. 20:40:56

@Gee Halen: "A Bors megtudta ugyanis, hogy Olivér nem csak jó barátja Alekosznak, hanem hamarosan a főnöke is lesz. A villa vagánya sosem titkolta, hogy a média világában szeretne érvényesülni, ott is elsősorban a kereskedelmi televíziózás területén. Mint megtudtuk, öles léptekkel halad céljai felé: az RTL Klub Alekosz menyasszonyt keres című szuperprodukciójának nemcsak szereplője, hanem producere is lesz. "

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:40:58

@Peter_Cs: Mondjuk ha beleölnek még 50 millió Forintot egy Jancsó filmbe, attól nem lesz több nézője.

penelope garcia 2011.05.07. 20:41:51

@Büszke_troll:

Ezek csak fellengzős szavak.
Olivér pedig egy senki, aki nyilvánvalóan nem hoz több milliós döntéseket.
Szép kis bulvárhír, remekül hangzik, de nem kell benyelni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:42:12

@Büszke_troll: "A Bors megtudta ugyanis..."

Én is olvasok jókat a Hírcsárdán.

Zelefánt 2011.05.07. 20:42:50

@penelope garcia:
Mikor láttad?
Amikor rárántott?...
Vagy korábban, amikor még nem tette közszemlére?...

penelope garcia 2011.05.07. 20:43:03

@genevieve:

Továbbá általában övé a lóvé is.
Ezek után akinek Olivér jut eszébe.....

penelope garcia 2011.05.07. 20:44:52

@Zelefánt:

Jerzy farka nyilvános. Te is rákereshetsz. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 20:46:52

@Büszke_troll: Felesleges ezen rugózni.

Ábrázolom egy analógiával: Olivér keveri a szappant inasként a borbélynál, a keze alá dolgozik. Talán még az ő ötlete is volt, hogy nyissák meg a borbély-üzletet.

De attól még a borbély munkája és pénze van benne elsősorban.

És kötve hinném, hogy kezelhetné a mester pénzét.

Zelefánt 2011.05.07. 20:48:14

@penelope garcia:
Még eddig nem jutott fejembe.
És a hátralévő néhány évemet is valahogy így szeretném leélni.

Büszke_troll 2011.05.07. 20:53:24

@Gee Halen:
Így van. Felesleges ezen rugózni.

Azt mondtam, lehet hogy Alkosz emiatt a műsor miatt veszítheti el a VV-t. Ami pont nagy "barátja" prOlivér ötlete volt.

A többi lényegtelen.
Azt meg hogy te mennyire vagy ász a média világában, pont leszarom.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 21:01:29

@Büszke_troll: Nem Olivér miatt, ez is az RTL döntése.

Pont azért hirdetik a műsort agyba-főbe, hogy ne rá szavazzanak, hogy kiverje az embereknél a biztosítékot. Ingyen kaja, ingyen pia, ingyen cica, plusz tízmillió Forint.

Ezek mellé még nyerjen autót, lakást és utazást is?

Most Jerzyt nyomatják, jönnek a "szegény, sanyarú gyerek" szövegekkel, így meg lesz nyugtatva a népi lelkiismeret, hogy a pénz jó helyre megy végül.

Éva meg vállalhatatlan lenne bárki előtt ebben a tekintetben.

Csak mondom, Borsra, Blikkre, meg hasonlókra hivatkozni pont akkora öngól, mint pl. Fideszesként a Népszabadságra.

Büszke_troll 2011.05.07. 21:06:26

@Gee Halen:
Bocsánat, azért hivatkoztam a Borsra, mert VV ügyben se a HVG, se a Magyar Hírlap nem írt.

_most_ 2011.05.07. 21:07:08

@Gee Halen: úgy tudom Jerzyék olyan szegények voltak, hogy náluk kerítésből volt a kolbász :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 21:09:18

@Büszke_troll: Egy biztos: Olivér ott nem producer. Lehet, hogy annak nevezik ott, vagy annak hívja magát, de hogy konkrét produceri befolyással nem bír, az egészen biztos. Ahogy mondtam: maximum tippeket adhat a műsorral kapcsolatban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 21:12:19

@Gee Halen: Pedig már kihozhatna a csatorna egy női győztest a VV4-ben!

fran7 2011.05.07. 21:12:53

@Büszke_troll: Ez kb. annyit jelent, hogy kávét vihet Rubinéknak, amikor megbeszélés van és néha bólogathat, amikor a főnökök megerősítést várnak. Ha ezért pénz kap, akkor azért egy elég jó munka.

Zelefánt 2011.05.07. 21:12:59

@Peter_Cs:
Ki is lenne esetünkben a túl jó?...

Zelefánt 2011.05.07. 21:14:54

@fran7:
De az is lehet, hogy van ott még apróbetűsen sem megjeleníthető rész...

fran7 2011.05.07. 21:15:30

@Peter_Cs: Végülis szigorú értelemben, biztos, hogy nem férfi nyeri a VV4-et, hogy nő nyeri-e azt még nem lehet tudni.

fran7 2011.05.07. 21:18:43

@Zelefánt: A kedvenc színészem Mark Harmon az NCIS producere lett, de ez annyit jelent, hogy tesz be pénzt, s nem zavarják el a fontos meetingekről. Akkor Oli milyen szerepet kaphat a reteknél? Pénzt, észt nem tud betenni a közösbe, maximum valamiféle kéretlen ügynökként sertepertélhet Rubinék környékén.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 21:19:29

@Peter_Cs: De pont Évát? Nincs az a lélek, ami rávenne, hogy nekiadnám.

Valószínűleg egy hónap alatt elverné a pénzt a lakásban tartott bulikra költve.

Egyenes út lenne a rehabra meg a pszichiátriára.

BB Évit elég gyakran szoktam látni. Hát, hasonló eset lenne.

Zelefánt 2011.05.07. 21:35:39

@fran7:
A menő színészek egy idő után -- a produkcióban elfoglalt súlyuknál fogva -- megtehetik, hogy beleszólnak a gyártásba...Ezernyi példa van erre, ne is soroljuk, de ettől még nem ők lesznek a projekt főnökei.
Ollie egy kis pöcs, aki most éppen álmodja a nagyot, ráadásul más rovására, de persze, kétségkívül jól hangzik a 80-as IQ-val rendelkező partyribik előtt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 21:41:03

@Gee Halen: Melyik villalánynak tudnád nyugodt szívvel odaadadni, ha Éva helyében lenne finalista?

fran7 2011.05.07. 21:41:44

@Zelefánt: De ő csak Enit szereti. Vagy nem?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 21:47:11

@Peter_Cs: Nyugodt szívvel egyiknek sem. De leginkább Anikónak, mert ő "önmagán" kívül lényegesen többet tudott felmutatni.

Büszke_troll 2011.05.07. 21:56:46

@Gee Halen:
Egy fos kilences szerintem nem érdemli meg a győzelmet.

Tordas viszont szépeket szavalt.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 21:57:04

@Peter_Cs: @Gee Halen: Mondjuk Évának ez az "önmagamat adom", "őszinte vagyok" (te jó ég!) dumája még mindig érthetetlen számomra.

Valaki úgy adja önmagát, hogy pl. barátságos, halk szavú, jó természetű.

Az őszinteség nem a vulgaritás szinonimája.

penelope garcia 2011.05.07. 22:00:38

@Peter_Cs:

Egyetértek. De ahhoz kéne egy nő. Csakhogy a legutolsót is kiejtette múlt héten.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.07. 22:01:24

@Büszke_troll: Ja, hát értékelték is a produkcióját a Csillag Születikben :D

Mondjuk így utólag mindig röhögésben törnék ki, akárhányszor elkezdene szavalni, bármilyen szépen is mondaná.

Mondjuk egy Petőfi-versnél, akinek korában - szerinte - épp a második világháború zajlott :D

_most_ 2011.05.07. 22:04:09

Az milyen volt már, hogy Alekosz nem tudta mit jelent a retardált, csak azért használta, mert jól hangzik. Szerintem Jerzy se nagyon vágta, valószínűleg Gigi magyarázhatta el neki később, hogy őt most megsértették és viselkedjen ehhez mérten. Szerencse, hogy bent van még Éva, és emeli a műsor értelmi szintjét.

Büszke_troll 2011.05.07. 22:07:32

@lami83: Jézusom, az a műsor aminek Éva emeli az értelmi szintjét.

Bezzeg Tordas. Ő annyira szépen szaval, hogy még egy tehetségkutatóba is meghívták. Sajnos a produkciója nem fért a műsor profiljába. :(

Büszke_troll 2011.05.07. 22:08:51

@lami83: Alekosz pontosan tudja mit jelent a retardált. Láthatta saját zárójelentéseiben is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 22:09:13

@penelope garcia: Éva is nő! Amúgy hogy vennéd, ha pl. Márki Zsuzsi lenne Éva helyén most?

penelope garcia 2011.05.07. 22:21:44

@Peter_Cs:

Az ki?
Az is valami buggyant succubus némber, mint Éva?
Mert akkor mindegy, melyik van ott.

fran7 2011.05.07. 22:24:39

@Büszke_troll: Hát azért az a szavalás a retek nagyon mocsok munkája volt. Ki az az idióta, aki a CSISZ-be elmegy tájszólásos balladát mondani. Vagy elénekelni húsvétkor karácsonyi énekeket.

_most_ 2011.05.07. 22:33:11

@Büszke_troll: Egyébként pont arra gondoltam, hogy Alekosz lehet jobban is járna, ha nem tudná mi jelent a retardált, mert fogja hallani elégszer.

fran7 2011.05.07. 22:35:52

A dilemma a következő: Hogy legyen VV5, ahhoz az kell, hogy a VV4 nyertese ne tegye teljesen tönkre az életét, mert a legrosszabb reklám az lenne a reteknek, ami miatt nem lennének megfelelő jelentkezők, akik részt vennének a műsorban.

_most_ 2011.05.07. 22:38:35

@fran7: mikor lesz VV5, VV4-es játékosok jelentkezhetnek rá?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 22:39:52

@penelope garcia: Bombanő kategóriában volt rövid ideig villalakó.

Townsend 2011.05.07. 22:49:59

@fran7: Emiatt ne aggódj. A negatív reklám is reklám.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 22:50:34

@Büszke_troll: @fran7: Ehhez kellett azért a Tordas és a falusi parasztmárika-kornyika is! Lebőgtek az "értékeikkel"!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.07. 22:52:02

@fran7: Ilyen műsorba biztos a legrosszabb esetben is a túljelentkezés!

fran7 2011.05.07. 22:57:25

@Peter_Cs: Úgy érzed, hogy az említett emberek maguktól voltak ilyen hülyék? Mert biztos lehetsz benne, hogy nem. Írnék valami nem kedveset a retek szerkesztőiről, de jólnevelt vagyok.
Volt már egyszer egy VV4 válogatás nem találtak megfelelő embereket. Ennyi pénzért senki nem csinál magából hülyét, főleg ha ez konkrétan az OPNI-t jelenti.

genevieve 2011.05.08. 00:47:01

na azt hiszem ilyen sem volt még, hogy egy nap 11kor van az utolsó komment:-)

ma éjjel biztosan nagyobb lesz az aktivitás:-D

Trevlovics 2011.05.08. 00:53:36

ez alatt az adás alatt jöttem rá (amit Hajni a poszt első felében meg is erősített bennem), hogy a szerkesztők nagyon is tudatosan küldték be anettet és ágicát. aki edig szidta a vv4-et, a benti karaktereket, személyeket, az ezzel egy kicsit magába nézhetett. teljesen egyértelműnek tűnt a műsorkészítők üzenete, kedves nézők, ne szidjátok a vv4-et, inkább legyetek hálásak és magasztaljátok az emberi könyörületességet, ha akartuk volna, csinálhattunk volna ebből a műsorból egy ilyent is (lásd: ágica-anett konfliktus) :)

genevieve 2011.05.08. 00:58:54

@Trevlovics: persze, hogy tudatosan csinálnak mindent a szerkesztők:-)
az összes párbaj kimenetelést, stb.

nem annyira hülyék azért, az a cél, hogy minél jobban kavarják a szálakat:-)

_most_ 2011.05.08. 01:05:20

@Trevlovics: jaja, ez az üzenet nekem is átjött, Ágica és Anett mellett a VV4-ben eddig idegesítő karakterek már nem is tűntek annak :)

genevieve 2011.05.08. 01:11:24

@lami83: ez nagyon furcsa:-)

mert az előző szériában pont ágica volt az akit utáltam, idegesitett már ha megláttam...és irtó nagy vitáim voltak a rajongó táborával...ami itt ezen a blogon megy, kutyafasza ahhoz képest:-)

most mégis egészen elviselhető volt számomra

Trevlovics 2011.05.08. 01:15:24

@genevieve: nem a karakterek maguk voltak idegesítőek, hanem ez a vitájuk valahogy. valamelyik airplane filmben azt hiszem a főszereplő odaül a repülőgépen mindig valakihez és kicsit mesél az életéből, az illető emberek meg a lehető legváltozatosabb módon vetnek véget ennek a szenvedésnek (felgyújtják, lelövik, felkötik, stb... magukat). ez a konfliktus valami hasonlóra ösztönözhette a nézőket szerintem. :)

genevieve 2011.05.08. 01:18:57

@Trevlovics: na igen, ebben igazad van:-)

nekem is az jutott eszembe, hogy beküldték őket, és 2 nap alatt sikerült halálosan összeveszniük és egy olyan vitába belekeveredniük amit ani és éva produkált legutóbb:-)

te nem tudod mi történt, de tudom, de nem tudod, de tudom

_most_ 2011.05.08. 01:20:10

@genevieve: ja, ezt észrevettem már, hogy mindig rosszul látod a dolgokat :)

genevieve 2011.05.08. 01:21:07

@lami83: na, most legyintettem egyet:-)

erre már reagálnom is felesleges:-)

pocokpocok 2011.05.08. 06:23:17

jó reggelt!
utolsó nap!:)

Soror Formoza 2011.05.08. 08:01:28

Jo reggelt!
Mi ez a fagyos hangulat?
Mi sem akarunk kikoltozni a kommentvillabol?

ruzs54 2011.05.08. 08:16:42

a blikk azt íja hogy béci durva bekiabálásokkal zavarta a legutóbbi párbajt.akkor olivér és bandája mit művelt ha béci durva volt?pl gombi és alekosz párbaj előtt a nekedvalóban? www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/bucsuzik-a-vv-4-2051575/

ruzs54 2011.05.08. 08:22:03

itt egy másik bécit lehúzó cikk.ÁÁ kicsit sem jerzyt gyengítik közvetve, bécit áztatva.www.borsonline.hu/news.php?valovilag-beci-atka-sujtja-alekoszt&op&hid=41989

Albino Vernyul 2011.05.08. 08:44:22

@ruzs54: Olinak vannk media kapcsolatai, Becinek nincsenek..;)

pocokpocok 2011.05.08. 08:46:08

besz.rt az rtl jerzytől, de az alekosz fanok ma indulnak csatába, sajnos nem lesz itt meglepetés:(

pocokpocok 2011.05.08. 08:47:25

ezuton kérem Hajnit az "Alekosz ismét melléfog" közvetítésére..:)

Albino Vernyul 2011.05.08. 08:58:58

@pocokpocok: Mar irta, hogy irni fog rola...;)

Soror Formoza 2011.05.08. 09:18:59

Ismerve Alekosz reakcioit a hirtelen jott kerdesekre, feladatokra (nehez ertelmezes, bamba nezes, fejrangas, " kell nekem ket-harom, nap ossze kell szednem magam" stb.), nem lesz nehez megallapitani majd este, - mikor Oliver felteszi neki a kerdest, hogy vallalja-e a kovetkezo musort - hogy tudott-e a dologrol.
Nem mintha volna ici-pici ketelyem a problemat illetoen :)

pocokpocok 2011.05.08. 09:28:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
yippí: megédesítette a mai kétségbeesetten beborúlt, esős napot!:)

Soror Formoza 2011.05.08. 09:38:15

@pocokpocok: Esos?!
Itt lehavazott, reggel -4 fok volt. Most mar +8 (strandido).

frea 2011.05.08. 10:00:00

@pocokpocok: Szia pocokpocok!A tegnapi napod is jobb lehetett volna, ha elhiszed nekem már tegnap!

frea 2011.05.08. 10:02:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Állítólag Alkoholosz haknizni fog, minden ideje le van október végéig kötve.Sajtésem sincs, mit jelent ez az ő esetében?

frea 2011.05.08. 10:05:19

@jahuu: A végére mindenki lefagyott.

MegLepke 2011.05.08. 10:42:28

Jó reggelt! Belenézett valaki az onlájnba? Mi történt? Én akartam nézni picit utoljára, de elfelejtettem végül.

pocokpocok 2011.05.08. 11:13:48

@frea:
bocs, picúr miatt csak felületesen olvasok, ha a fél feje belóg a monitorelé:)

pocokpocok 2011.05.08. 11:15:31

évánk ragaszkodik ehhez a flitteres bilihez a fején.

pocokpocok 2011.05.08. 11:17:13

a piros meg kövéríti:D

pocokpocok 2011.05.08. 11:18:11

alek a fülét takarítja a vacsi közbe: gusztiÍ!!

Soror Formoza 2011.05.08. 11:25:20

@pocokpocok: ahogy egy uriemberhez illik :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 11:32:16

@pocokpocok: Csinos, de fázik, egy kosztüm jobb választás lett volna ingblúzzal ilyen időben.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 11:34:46

@lami83:

átmásolom az előző öfiből, mert először ott válaszoltam neked:

Alekosz folyamatosan ott szól be Évának ahol fáj.

Mekkora bunkónak kell lennie ahhoz, hogy az utolsó vacsora első falatjánál emlékezteti Évát arra, hogy le akar fogyni, és ne panaszkodjon, hogy kövér, ha ezt megeszi!

A vacsora Éva utolsó kívánsága volt a villában, mindegyiküknek lehetett utolsó kívánsága. Valószínűleg a titokszobában titkos feladatba adták Évának, hogy kérje azt Jerzytől, hogy egy szál tangában főzzön. Hogy az rtl-es Jerzy-munkatársak (és barátok) még egy kicsit élvezkedhessenek Jerzy fenekében. Átlátszó..

De a lényeg az, hogy leülnek enni (egyébként az elmondás alapján egy nagyon alacsony kalóriájú főleg zöldségből és halból álló kaját), és az a fkalap Alekosz nevű rémálom nem engedte meg Évának, hogy nyugodtan egyen, hanem elkezdett az elhízásáról beszélni. Ezen akadt ki Éva, joggal. Ez sokadszorra fordul elő, mindennap ezzel kínozza Évát.

Kiderült, hogy Alek nem tudta a retardált szó jelentését mikor használta! Most bevallotta. És hogy a jelentést, csak később tudta meg Évától.

Nagy szerencséje ennek az Alek gyereknek, hogy soha nem fogok vele találkozni az életben, mert leütném, mint a... hagyjuk is. Egy ostoba rémalak. Az, hogy Éva kibírta ezt a szörnyeteget, nagy önfegyelemre vall, igaz meghunyászkodásra is.

Nyerjen Éva.

Jerzy szimpatikus, de az önmagában nem elég, hogy elvigye a fődíjat. Nagyon bírnám, ha Éva nyerné meg! És persze utána iratkozzon be pszichoterápiára vagy 10 évre. Sok megoldanivalója van.
Büntiből szegénynek végig kellene néznie az összes öfit, meg az éjszakai adásokat, és elemeznie egy szakemberrel. Ha megnyeri a fődíjat, lesz rá pénze.

Utálom Alekoszt, és mindent, amit képvisel, a frusztrációiból fakadó gonoszságait. A pitiségét. A tudatlanságát. És a mérhetetlenül primitív macsóságát.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 11:57:28

@MÁRIA TERÉZIA: Nagyjából egyetértek, Éva nyerjen, Alekosz jellemzése telitalálat, Jerzyhez még hozzátehetnéd sunyiságát, Évának szembesülnie kell azzal, miben kell lelkileg megerősödnie, remélem sikerül neki és boldog lesz végre!

az én rózsám vasutas 2011.05.08. 12:02:43

Jó reggelt kívánok, május 8.-a van vasárnap Alekosz napja. Ezen a napon az alábbi események történtek:
ie. 1243. 05.08. Akhilleus 5:2-re veri Hektort idegenben.
ie. 490. 05.08. Hailosz Gebrselaszosz 4óra 6perc 48mp-cel alap világcsúcsot állít fel maratonfutásban.
1987. 05.08. Nikosz Gallis-Arvidasz Szabonisz 103:101 (hu.)
2004. 05.08. Harisztéasz lenyomja a portugálokat, mint a levelet.
2011. 05.08. I. Nagy Alekosz 34-33-33 állásnál belép a stúdióba. Egy lengyel és egy büdös ellenfél áll az útjában.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 12:13:11

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Neked szagos a tévéd? Vagy csak mérhetetlenül rosszindulatú vagy?

frea 2011.05.08. 12:15:39

@jahuu: Meg kéne tanulni a késsel villával való evést is.Rossz volt nézni.

pocokpocok 2011.05.08. 12:24:14

éva sminkes retikülje:D

ruzs54 2011.05.08. 12:24:30

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: helló,szia!egyszer belinkeltél egy sexi bűvésznőt aki meztelenre vetkőzik a végén.azóta is keresgélem,de nem találom,belinkelnéd újra ha szépen megkérlek?léciléciléci:-)köszike:-)

pocokpocok 2011.05.08. 12:25:04

amúgy mondta már a többi csaj is anno, hogy elspájzolja a márkás kozmetikumokat kintre.

pocokpocok 2011.05.08. 12:26:34

a 2-őt látta vki?
miért töröltette a youtube?

Albino Vernyul 2011.05.08. 12:27:57

@pocokpocok: Azthiszem az elso parbajan Eva kipakolta a furdot, elrakott minden draga kozmetikumot.. Hatha kiesik, legyen tartalek..;)

pocokpocok 2011.05.08. 12:30:20

hamarosan kezdődik a forma1-addig el--->

frea 2011.05.08. 12:32:58

@pocokpocok: Hogy a fenébe tud egy nő ilyen igénytelenül trehány lenni?Az ágya is, mint a szemétdomb.A kialakított környezet elárulja, milyenek vagyunk.A púder ebben az esetben vajmi kevés.

frea 2011.05.08. 12:34:51

@pocokpocok: A kaját is elvitte az étteremből, majd pont ezt fogja kihagyni.

pocokpocok 2011.05.08. 13:00:41

nem értem, miért vették le, nem találtam benne semmit:másvalaki esetleg?

az én rózsám vasutas 2011.05.08. 13:06:29

Na. Most végre kiderült, hogy nem vagyok mérhetetlenül rosszindulatú. Az igenis mérhető. Szagos tévém lehet valahol a házban, de nagy a kupiban nem találom sehol. Szar ügy, mert a Gigi bt telefonszámát a tetejére tettem.

frea 2011.05.08. 13:08:47

Hallottátok?Hajni a Velveten!

_most_ 2011.05.08. 13:16:39

@MÁRIA TERÉZIA: 76%-ban egyetértek a hozzászólással, hajrá Éva!

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 13:20:35

@lami83:

köszi a magas százalékot!

frea 2011.05.08. 13:21:43

@lami83: Csatlakozom!Eddig mindenki nyert, akinek drukkoltam!

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.05.08. 13:25:15

@Peter_Cs: tudtam én mindig is hogy nő vagy. ingblúz vazze, milyen férfi használ ilyen szavakat? passzív szókincsben talán benne van, de leírni?

nosce 2011.05.08. 13:29:23

A kommentelői szentiment nem mutat szignifikáns végeredményt, sajnos túl kicsi a minta. Ami leszűrhető mégis, de nem döntő, h valszeg nem Jerzy nyeri a döntőt, és h Alek erősebb Évánál. Ha az első két helyre Éva és Alakosz kerülne akkor Alek stabilan lenyomná, ha Jerzy és Éva kerülne be akkor kicsivel valszeg Éva cuccolhatna a lakásba, a legkiélezettebb csata Jerzy és Alek között zajlana, inkább Alek várható győzelmével...

nosce 2011.05.08. 13:32:29

Ami még érdekes hogy a magyar való világokat örökre megváltoztatta a vv4. Ahogy az arab országokban előretörtek a twitteres forradalmak, úgy a vv-nél is áttevődött a harc a facebookra. A szavazásokat a szervezett hívek döntik el a fecebbokon mozgósitva és élesítve a párbajokra. A népszerúségeket pedig politikából ellesett országjárásokkal fűtik fel és kampányolják meg (Olivér szerepe). Tehát a dolgok már nem a villában dőlnek el hanem odakint, a szereplők mögött álló csapatok közti számbeli, anyagi elkötelezettségbeli és persze kreatív különbségek döntenek. Persze kellenek markáns érdekes szereplők, de ha megvan, lejátszott az út. Ha valaki elopná a gondolatot akkor legalább a hivatkozást hagyja meg :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 13:38:21

@droid_: A modern férfiírók is használják. Tudtommal nincs még törvényesített újbeszél, szeretek szakszerű lenni!

rianna 2011.05.08. 13:38:58

@droid_: nekem is feltűnt, de gondoltam, nem szólok bele:))) Roppant modoros szó, én sosem használtam, és sosem találtam olyan szövegkörnyezetet,amiben használhattam volna:D

Amúgy itt 10 perce kisütött a nap, kicsit melegebb is van, a megfázásom is múlik, ráadásul ma vége a VV-nek. Kell ennél több?:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 13:56:15

@rianna: Lehet, hogy te nem Esterházy Péter és társain nőttél fel irodalmilag.

rianna 2011.05.08. 14:02:47

@Peter_Cs: :DD jujj, most megfogtál. Én csak Romanát és Sandra Brownt szoktam olvasni, ezért nem szeretem az ingblúz szót:))

inmemancsi 2011.05.08. 14:03:06

@rianna: peter_cs nem férfi és éva rokon

rianna 2011.05.08. 14:14:01

@inmemancsi: ez sokmindent megmagyaráz, sőt, tkp, mindent megmagyaráz:)

genevieve 2011.05.08. 14:20:26

ezek szerint a tegnapi napról (utolsó éjszakáról) nem is lesz öfi?

Soror Formoza 2011.05.08. 14:29:33

@genevieve: Szia!
Vajon mit jelent ez a kolcsonadas?
A Velveten lesz kommenteles? Remelem Hajnalka eligazit.

genevieve 2011.05.08. 14:32:24

@jahuu: a velveten úgy szokták ahogy én láttam, hogy a felkért "szakértő" percről percre követi az eseményeket és leirja az olvasók elolvassák és kommentelhetik
(lásd legutóbb az évszázad eseményét, bár azt sarka kata közvetítette:-D

frea 2011.05.08. 14:32:34

@jahuu: Én is várom, mondjon valamit!

frea 2011.05.08. 14:33:47

@genevieve: Az nagyon izgi lehetett!D

genevieve 2011.05.08. 14:35:03

@frea: nem követtem azokat eseményeket, csak belenéztem:-)

annyira nem hozott lázba:-)

rianna 2011.05.08. 14:36:17

@genevieve: nem is tudtam, hogy sarka esküvőlógiai szakértő:D

genevieve 2011.05.08. 14:36:26

de ahogy olvasom a hireket az rtl nagyon nem akarja elengedni a többség kezét...

ani és gigi lenne a belevalóban mint alek csajozási szakértői:-)

genevieve 2011.05.08. 14:37:15

@rianna: hát hogyne, neki is volt eddig már egy:-)

le is fikázta kéti menyasszonyi ruháját:-)

rianna 2011.05.08. 14:42:41

@genevieve: szégyellheti magát, hp, az ő ruhája derékig dekoltált volt az esküvőn, meg ahogy meg szokott általában jelenni...:)

genevieve 2011.05.08. 14:47:17

@rianna: nos, sarka nem a visszafogott eleganciájáról hires:-)

rianna 2011.05.08. 14:50:55

@genevieve: érdekes egy cikk, egy mondat szerepel éva állítólag állásáról a lead-ben, után semmi. Semmi sokáig...

genevieve 2011.05.08. 14:51:12

bólogató kutya az ablakban:-)))

na most már én is azt mondom, kizárt, hogy ennyit pénzt öltek volna bele egy olyan projektbe amiben bizonytalan az elinditása....

nagyon gromek 2011.05.08. 14:55:46

@genevieve: a korábbi VV-s lányok is kaptak állást a médiában. műsorvezetők lehettek "most telefonáljon, garantált 100 ezer forintot nyer, ha megmondja melyik női név az, amelyik zs-vel kezdődik és uzsi-ra végződik" jellegű délutáni Emeltdíj & pénznyelés címen futó showműsorokban. ez a karrier azért, valljuk be, Éva tenyéréből is kiolvasható.:)

rianna 2011.05.08. 14:57:04

@genevieve: a randibusz azért jópofa, kellemes kis szivatás alek számlájára:)

genevieve 2011.05.08. 14:59:23

@nagyon gromek: ja,ha nincs elég betelefonáló még földhöz is csapja magát:-)

genevieve 2011.05.08. 15:00:13

@rianna: 43 millió forint:-)

a vv4 nyereménye kutya fasza ennek a költségéhez képest:-)

rianna 2011.05.08. 15:04:11

@genevieve: én a kis subarura gondoltam, azzal viszi majd randira a csajokat:D

genevieve 2011.05.08. 15:09:47

@rianna: ja, az egy cseppet sem feltünő jelenség:-D

Soror Formoza 2011.05.08. 15:13:06

@genevieve: Az a hipoval atitatott ;)torlorongy a busz ajtojaban igazolja a legfolsobb szinteket. :DDDD

rianna 2011.05.08. 15:16:52

@genevieve:

www.youtube.com/watch?v=LKR0miUt9gI&feature=related

elég népszerű videó volt pár éve, még a naplóban is mutatták, vajon évike tudná-e überelni?:D

genevieve 2011.05.08. 15:20:50

@rianna: valami ilyesmire gondoltam én is:-)

éva még ugrálhatna is picit a telefonon:-)

@jahuu: csakis:-D

genevieve 2011.05.08. 15:27:49

látom a tv2 feladta a nézettségi versenyt...a doktor szöszit adja a vv-vel egyidőben:-)

nagyon gromek 2011.05.08. 15:33:45

@rianna: @genevieve: aki nem telefonál, le is köpi. ő ilyen, ennyi. :)

frea 2011.05.08. 15:34:47

@genevieve: Majd most a buszból nem akar kiköltözni.Olivér törheti a fejét, mi legyen a következő műsor?

genevieve 2011.05.08. 15:39:54

@nagyon gromek: vagy lehányja...ha már ......

@frea: elküldhetnék világkörüli útra:-)

szerelem a világ minden táján:)

javaslom elsőorban ázsiát és afrikát:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 15:50:50

@genevieve:

Anikónak örülnék, hogy lehetne látni, de mit keresne ott Gigi? semmit se látott előre, csupa rossz megérzései voltak, nem lát a szemétől, nem ért semmit, uncsi, én elhiszem, hogy ő tökéletes egy fehérnemű reklámban, de annyira érdektelen, amiket mond és csinál, hogy csak lehúzná Alekosz nőzaklató-molesztáló showját, ami végül is nem baj...

de én jobb szerettem volna csak Anikót, Szandikát, és Évát látni a nővexáló showban... így viszont az ördög se fog tudni rábírni, hogy nézzem..

frea 2011.05.08. 15:52:51

@genevieve: Jó ötlet.Életünk végéig Alkoholosz. A legvégén pedig űrutazás.

genevieve 2011.05.08. 15:53:27

@MÁRIA TERÉZIA: akkor úgy tűnik az rtl elveszitett egy nézőt:-)

genevieve 2011.05.08. 15:54:00

@frea: kiváncsi vagyok eni mikor lesz féltékeny alekra?:-D

pocokpocok 2011.05.08. 15:55:39

bepisilek a röhögéstől:D

frea 2011.05.08. 15:55:48

Persze a legjobb cimbivel, Olivérrel együtt.

rianna 2011.05.08. 15:58:42

@nagyon gromek: :DD

@frea: megunják majd őt is, lesznek újak, hülyébbek, stb., de legkésőbb a VV10 előtt kitaszigálják a villából:)

@pocokpocok: ez nagyon jó:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.08. 16:00:33

@pocokpocok:

ezen még én is röhögtem...

(bár, aki nem nézte a vv4-et, annak valszeg nem mond semmit)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 16:01:55

@MÁRIA TERÉZIA: @genevieve: A felsorolt villalányok közül csak Anikó és Éva képernyőképes és tud műsort csinálni, szakérteni. Szandika is vicces jelenség a képernyőn, de Gigiből pont a szórakoztatási képesség hiányzik és csak böszmeségeket beszélne végig. Ha nézni fogom, akkor csak Éva, esetleg Anikó miatt. Gigitől agylobot lehet kapni!

pocokpocok 2011.05.08. 16:04:03

jó lenne egy kis south parkos sorozatot csinálni ebből, ez a gyerek tehetséges, a figurák sarkosak, imádná a nép!

Tordas 2011.05.08. 16:05:05

szerintetek hány pontos lesz ma Éva hempergése mikor rájön,h nem ő nyeri meg? sajnálom szegényt, mehet az idegosztályra limóval.

frea 2011.05.08. 16:05:13

@genevieve:Teljesen mindegy.Olivér az a fajta, aki mindent kimagyaráz.Ha túl ciki lesz az egyik tyúk, Olivér ismét bömböl egy sort, ananászozik, és kiszáll. Rühellem a fajtáját.

pocokpocok 2011.05.08. 16:05:23

egy szösszenet oli alekoszért oldalról:

"Katalin Simon Szerintem Oliék készülnek a fináléra már! Tuti nagy balhét csinál Ő egyedül is!:))) Túl kiabál Mindenkit! Jajj csak sikerüljön!!!!!!!!!!
kb. egy órája · Tetszik · 6 e"

Tordas 2011.05.08. 16:06:17

@MÁRIA TERÉZIA:

Valakinek takarítani is kell, arra jó Dzsidzsi.

Tordas 2011.05.08. 16:07:32

@frea:

Mi volt az az ananászos dolog? Lemaradtam róla, vagyis ahogy a villalakók mondják "rolla".

pocokpocok 2011.05.08. 16:07:35

@Tordas:
remélem pont egy kényszerzubbonnyit fog szerepelni:D
örömmel nézem majd, hogyan alázza porba magát ország-világ előtt, és nőiességének utolsó szikráját is eldobva hogy veti rá magát a győztesre, aki a ráugró évát lábbal épp az elmegondozók kezei közé taszítja:D

frea 2011.05.08. 16:08:01

@pocokpocok: Ilyen, ha beindulnak a prolik.

frea 2011.05.08. 16:09:31

@Peter_Cs: Más a Boglyától kap. Tudod, ízlések és pofonok..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 16:09:55

@pocokpocok: LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL! LOL!

pocokpocok 2011.05.08. 16:11:31

körömpörit tolok, este úgyis leugrálom a döntő közbe:P

genevieve 2011.05.08. 16:12:25

@Peter_Cs: éva ssskk nem képernyő képes....

sőt éva a normális társadalmi érintkezésre is képtelen

pocokpocok 2011.05.08. 16:12:38

@Peter_Cs:
örülök,hogy tetszik a videó, a régiek is ott vannak:)

genevieve 2011.05.08. 16:13:10

@pocokpocok: én popcorn-t tartogatok estére:-)

frea 2011.05.08. 16:13:44

@rianna: Ennél is hülyébb?Voltak nagyon buták, de ennyit nem akart szerepelni egyik se.Valahogy eloszlott a sok hülyeség.Ennyi sületlenséget, mint ez a primitív macskajancsi nehéz lesz túlszárnyalni!

pocokpocok 2011.05.08. 16:14:05

@genevieve:
évának pont takarítőnő stílusa van: de ezzel nem a takarítónőket akartam degradálni:)

pocokpocok 2011.05.08. 16:15:36

@genevieve:
mi tökmagozni szoktunk a másféléves picúrral, jó fogyókúrás: én pucolom, ő eszi:D

frea 2011.05.08. 16:18:01

@genevieve: És képzeld el 10 év múlva!Már most hervadt, és festék nélkül bányarém.Akkor lesz csak az elemében!

frea 2011.05.08. 16:18:52

@pocokpocok: Jól csinálod!Nem is fogsz elhízni!

ruzs54 2011.05.08. 16:19:58

van utolsóposzt.DD

frea 2011.05.08. 16:20:17

@pocokpocok: Érdekes variáció:olyan takarítónő, aki sosem takarít.

rianna 2011.05.08. 16:36:21

@frea: hát reménykedjünk...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.08. 16:45:41

@frea: Szerintem most még nagyon jól néz ki, kevesebb dohányzás és több mozgás segítene megőrizni a szépségét.

penelope garcia 2011.05.08. 20:35:13

@inmemancsi:

Szerintem pasi, csak amolyan lepkegyűjtő-féle.
Ettől persze még lehet rokona Évának.

Zelefánt 2011.05.08. 22:30:19

Fos RTL.
Gút báj.
Sohatöbbet.
Rák.
süti beállítások módosítása