Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X139

2011. május 05. 15:14 - Hódos Hajnalka

A tegnapi öfiben egyetlen jó dolog volt, a Smooth c. szám rögtön az elején. Rob Thomas egyébként is a kölleszmost kategória, tépném a húsát, jaja, még szárákonorosat is játszanék vele, és az sem érdekelne, ha trotyigatyiban lenne. Persze mindezt csak halkan írom, nehogy állandó, egyetlen és örök szerelmem, Denis Leary meghallja. És hogy mi van Angus-szal? Vele olyan legfölsőbb dimenziókban járunk, ahova másnak sskk nem követhet minket. Szóval, Rob Thomas és Santana teszik a dolgukat, ébredezés, Jerzsi és Ági táncolnak a fürdőben, aztán kávézás a teraszon. Ági nem tudja feldolgozni az éjszakai szexkiborg támadást, úgy dönt, kibeszéli magából Jerzsinek és Milonak. Alekosz közben szemrehányást tesz Évának, miért hagyta egyedül éjszaka és eldicsekszik, valamelyik lánynak megfogta a fenekét, nem tudja, melyiknek, amelyik közelebb volt. Igen, úgy támadt, hogy a lányok aludtak. És igen, a lányok élvezték, csak nem merték bevallani maguknak. De majd ma! Ma be fogják! Anettnek nézzük meg a táskás szemeit, nem tudott elaludni, ideges lett, mikor Alekosz felébresztette és tényleg minden lánnyal ezt csinálta? Fú, de rafinált ez az Alekosz! Fú, de rafinált!

A rafinált Alekosz és Jerzsi zuhanyoznak, Jerzsi szerint Alekosznak ilyen csajozós iskolát kéne vezetnie. De hát nem jön össze, látod! Jerzsi a nagy számok törvényére hivatkozik, felröhögök, aztán csodálkozik. Hogy jut eszedbe hajnalok hajnalán (Hajnik Hajniján) beöltözni, kiöltözni, arcszesz? Szólított a természet. Én ezt kangörcsnek hívom, de ez egy természetes görcs. A reggelinél(?) még mindig az a téma, melyik szőkeség seggét markolászta Alekosz, Éva érdeklődik a leghevesebben, és persze elmondja, hogy az ő fenekét megfogdosta. Csak azt nem teszi hozzá, hogy bibibíííí. Ágicát az érdekli, hogy Alekosz mindig bepacsulizva alszik-e, Ágit az, ha megengedi, hogy közéjük feküdjön, úriember maradt-e vona. Hát persze, Alekosz egy meghitt, odabújós alvást képzelt el és megint kimondja az illat-jaitokat szót, így, ahogy leírtam.

Kínzós játék következik, a második percben eszmélek, nekünk, nézőknek az igazán. A játék lényege, hogy a kínzásokat némán kell tűrni a gongszóig. Hihihi, gyantázás. Miután Jerzsi meg se nyikkan, mikor kitépnek jó tenyérnyi szőrt a lábszáráról, új ötlet születik, belső comb, a fütyköse felé! Hát szegénynek kétszer fenn akadt a szeme, hú, leizzadt szegény! De kibírta, nem szólalt meg. Jáááj, nyakcsókolgatás! Anett a szenvedő alany, a végrehajtó Alekosz. Alekosz belemorog és többször hangosan belenyög Anett nyakába, az némán kapálózik, én meg azon gondolkodom, ki az az elvetemült, aki ezeket a feladatokat kitalálta, már a hatodikos örsi gyűlésen is kínos lett volna. Mi lesz még? A fiúk mutassák meg a kukijukat, a lányok meg a nunijukat a tuja mögött? Nem sokat tévedtem, juj, hascsókolgatásjuuuuj. Persze Alekosz nem hagyja ki a na, le a pólót szöveget. Ági neki készül, jaj és ő csikis. Hát gondolom, fekve. Jerzsi puszilgatja a hasat, Ági tekereg és néha pont olyan arcot vág, amit rossz pornókban szoktak a csajok kéjt és mámort imitálva, Éva és Anett sugdolóznak, tetszik neki a Jerzsi! Alekosz biztatja Jerzsit, menjen lejjebb, ne lébecoljon. A riportban Ágica borzalmas rúzsamintás pruszlikban és kölökgólyákat megszégyenítő fejjel pironkodva elárulja, mennyire zavarban volt a Jerzsitől.

Az újabb feladat a verbális molesztálás, a lányok kezdik. A cél ugyanaz, ki kell bírni szó, hang nélkül. Alekosz a második mondat után bukja a feladatot. Éva azt kérdezi tőle, mondták-e már neki, milyen gyönyörű férfi, mire elégedett morgás tör ki belőle. Hiúság, asszony a neved, mi? Anett Jerzsit molesztálja, tetszik neked az Ági? Örülnél, ha együtt aludhatnátok? Ági dörgölőzik, de Jerzsi egy kőszikla. Éva lép hozzá, szét a lábakat! Szeretnéd, hogy megcsókoljalak? Na gyere, int Jerzsi a fejével, juj, huhú, jaj, Éva beijedt. Egy pillanatra. Újra odalép. A Gigivel való kapcsolatod egy vicc volt, mindenki rajtad röhögött! Kihasznált téged, hálistennek dobtad, büszke vagyok rád! Te nyered a fődíjat, egyszer elhívod, megmutatod neki a lakásodat, na látod, ez az a hely, ahova nem jöhetsz be, és utána elküldöd a sunyiba, a halál farkára! Gong. Éva ücsörög a széken. És, ki molesztálja? Már elkezdtem, feleli Alekosz. Na lássuk, mit lehet kezdeni ezzel a szukával? Vigyázz! Vi-gyázz! Te vagy a szabályszegő? Most én szegem meg, de úgy, hogy nekem is jó legyen! Puszpuszpuszpusz! Jerzsi Ági szemébe néz, egy kameramentes óra velem? Óóóóó! Kettő? Gong után Ági visong, jajdeszemétvaaaaagy! Hihihi. Kábultan ülök egészen addig, míg Éva azt nem mondja Áginak, Jerzsi az idősebb nőket kedveli, váháháháá, aztán elhallgatok, mert eszembe jut, mennyivel vagyok idősebb Áginál.

Fizikailag is összemérik erejüket a lányok és a fiúk, szkanderral nyitunk, Alekosz átszellemül. Átmegyek Sólyomba. Láttad a Túl a csúcsont? A legjobb film! Hozd a sapkádat, az kell nekem. Megfordítani. Anettnak és Évának lehet, hogy be kéne melegíteni, ezért Éva kettőt köröz előre, Anett kettőt hadonászik oldalra. Éva lenyomja Anettet, Jerzsi Alekoszt, Ági Évát, nagy meglepetésre Milo Jerzsit, haladjunk tovább. Gólya viszi a fiát. A lányok Anettet tartják, a fiúk Milot. A csapatok verbális terrort vetnek be egymás ellen, Alekosznak olyan a testtartása, mint egy kérdőjel. Milo lehet, hogy összefossa magát, mert két napja megy a hasa. Alekosz, te egy gyíkba is bele tudnál szeretni! Rövid vita arról, miért nő vissza a gyík farka, ha levágják, ezt inkább hagynám. A mélypont, mikor a lányok csúfondárosan énekelni kezdnek, bírjukbírjukbírjuk, tinembírjátoktinembírjátok. És valóban, Alekosznak kicsúszik a keze, konstans visítás és ugrabugrálás.

Alekosz Áginak udvarol, jó áll az az anyajegy, kiemeli a mosolyát. Ellenállhatatlan a mosolya. Ági! Olyan érzelmeket keltettél bennem, amiben, azt képzeltem, már nem lehet részem többé! Tegnap ugyanezt mondtad Anettnek. És tíz perc múlva ugyanezt fogod mondani neki, akkor ez így hogy van? Megáll bennem az ütő, Áginak mennie kell próbálni. Ja és fantasztikus, be van kenve a keze aloe verás kézkrémmel, ügyel a részletekre. Koreográfia van gyerekek! Ettől tartottam egész este. Hát Éva így csavarni fogja. A fiúk a cintányérra jönnek be, de így, lazán. A lányok elkezdik gombolni, jó, kezdjük el széthúzni. Jézusom, Alekosz kész lesz! A fiúk frappáns koreográfiája abból áll, hogy elmennek a lányok előtt – overallban, sisakkal a fejükön, szerszámokkal a kezükben – Alekosz, a főmérnök úr pedig rámutat arra a hölgyre, akit a munkásoknak meg kell szerelni. Sírok. Ahogy azt vártam, Jerzsi tekereg és hozza a chippendale formáját, Milót nem figyeltem, Alekosz meg colstokkal bazgatja Ágit. A lányok értékelnek, Ági nem mer Jerzsire nézni, igen, nagyon zavarban van, nagyon-nagyon melege van, Jerzsi elvarászolta.

A lányok tánca következik, Éva megpróbált csábító, huncut és pimasz lenni. Flitteres vörös kalapban. Hát nem tudom, mi (ki) venne rá, hogy egy fekete blézerben, fekete csipkés francia bugyiban és egy szál vörös rózsával a kezemben táncoljak egy férfi előtt, egyelőre úgy érzem, semmi és senki, mondjuk eddig nem is hozott össze olyannal a sors, akinek ilyesmire lett volna igénye, tán nem véletlenül. Billy Idoltól a Cradle of Love videoklip azért megvan mindenkinek, remélem, azon még nevetni is lehet. Fú, Éva azt a formáját hozta, amit Jerzsi a villaléte alatt nem is látott, erotikus volt, frankón, mint egy sztriptíztáncosnő. Aztán évődős vita arról, ki hozta jobban zavarba a másikat, Jerzsi vagy Ági, Ági vagy Jerzsi, komolyan mondom, mindjárt lefordulok a székről.

Az öfi végén vita a konyhában, Jerzsi beszól Évának, a vendégek segítenek neki főzni, ők mosogatnak és takarítanak, amióta itt vannak. A válasz a szokásos most miért nekem mondod, Anett Jerzsi védelmére kel, biztos csak Ágit akarta Jerzsi védelmezni, aki két napja a konyhában segít mellette. Éva szerint ez gusztustalan, Jerzsi ugyanúgy viselkedik, mint amikor a Gigi itt volt. És ugyanúgy néz Ágira. Lecsapnak a témára, és a kertből leskelődnek befelé, látod, látod, direkt úgy áll, hogy látsszanak az izmai. Nézd, figyeld, nem tud mit kezdeni magával, zavarban van! Aztán a két liba bevonul a nappaliba, megnézzük magunkat a tükörben, de közben őt nézzük. Visítva berohannak a szobában, a látvány még Ágit is meglepi, jézusom, hány évesek vagytok? Anett elmeséli, hogy Jerzsin poénkodtak Évával a kertben és szerintük Ági tetszik neki. Ági besértődik, szép kis barátnő vagy bazmeg, majd kinn megköszönöm, most nagyon megbántottál, és bekúrja maga mögött az ajtót. És a mai öfiben is benne lesznek, brühühü.

Köszi S.! :)

Címkék: vv4
360 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocokpocok 2011.05.05. 15:51:57

végre dobogós:)
ááá, lassu a böngészőm,
komoly 1 mp..:(

pocokpocok 2011.05.05. 15:52:57

anett époly bunkó, hp, mint éva:két hülye egy pár:)

pocokpocok 2011.05.05. 15:55:15

éva olyan a másik két csaj mellett az erotikus táncban, mint egy viziló, látszik az alakján már a szülésre érett nő kora.

pocokpocok 2011.05.05. 15:56:00

a kalapról meg az ózból a madárilyesztő jutott eszembe:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 15:56:50

nem értem, miféle bennfentes leskelődőnek kell lenni ahhoz, hogy kiszúrja az ember, ha van új poszt? :D

genevieve 2011.05.05. 15:59:07

@pushpang: 5 másodpercenként frissiteni kell:-)

Zelefánt 2011.05.05. 16:02:20

Búúúúúúú!!!...
Fos százas.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 16:03:22

@genevieve: peeersze... tudod, mióta frissítgettem? A vv4 oldalon még a 138 volt az utolsó, miközben oldalt az utolsókommenteknél már kiírta, hogy van 4-5 hsz. Én ezt nem értem. :)

frea 2011.05.05. 16:10:32

Ez siralmas!Mi lesz még, üvegpörgetés?Ennyire ötletesek nem lehetnek!

Zelefánt 2011.05.05. 16:11:44

@pushpang:
Miről maradtál le...Ha tudnád...!
(Az adás- és áramszünetek mindig sokkal érdekesebbek.)

pocokpocok 2011.05.05. 16:26:51

istenes bence az összes kieső 25-alattit megfekteti?
pedig olyan kis kotonszökevény az a gyerek:semmi férfias nincs benne..

amit még megtehetsz 2011.05.05. 16:27:48

Alekosz= nárcisztikus személyiségzavar:

"Ő az, aki mindig a társaság és a figyelem középpontjában akar lenni.
Viselkedését, megnyilvánulásait nem lehet nem észrevenni,
megjelenése csábító, attraktív. Tetszeni akar, feltűnni mindig mindenhol,
életében ez a legfontosabb, az elismerésért mindent
megtesz így egész élete színház, szerepjáték, soha nem adja önmagát. Állandó
szüksége van a külső megerősítésre, dicséretre.
Figyelme mások iránt csak felszínes, manipulatív, a tetszeni vágyásból
táplálkozik, s ha ez nem vezet eredményre, a
kedvesség-álarc, a hamis báj hamar leomlik, dührohamokat, szélsőséges érzelmi
kitöréseket produkál, öngyilkossági
gondolatokat hangoztat, s hogy felfigyeljenek rá, demonstratív, teátrális
öngyilkossági kísérletet visz véghez. Magatartásában
flörtölő, szexuálisan provokatív, ezen elemek mögött rideg, érzelmeiben
felszínes, tartós kapcsolatra, kielégülésre képtelen
ember lakozik."

pocokpocok 2011.05.05. 16:30:56

pszihiátriai szaklapból idéztél?:)
az öngyilkosságot kivéve minden áll: de még ez is bejöhet:)

frea 2011.05.05. 16:32:25

Anett képzavarban /is/szenved.Ha valakit álmában fogdosnak, a taperoló nem rafinált, hanem szemét, vagy beteg.

avanivi 2011.05.05. 16:34:31

@pushpang: én egy szaros linket nem tudok benyomni, már illene megtanulnom.

amit még megtehetsz 2011.05.05. 16:36:13

Á dehogy, csak egy blog kommentjében volt, de még van ugyaninnen még 1 sztori:
Én azért lettem narcisztikus, mert otthon szinte istenítettek, imádtak a szüleim, főleg az apám. Ez jó is volt, csakhogy iskolában csúfoltak (pl. a túl lányos külsőm, a beilleszkedési gondjaim miatt.) A tanárok se tartottak sokra. Tehát az egyik helyen túl, a másik helyen alul értékeltek. Abszolút labilis az önértékelésem. Egyszerre imádom és gyűlölöm magamat, attól függően, hogy éppen sikerült e, amit akartam, vagy sem...Az önzés igaz rám. A részvétlenség változó, néha igaz, de van, hogy szélsőségesen fölháborodok másokat ért igazságtalanság miatt. A (pozitívan) megkülönböztetett elbánásnak nagyon örülök, és el is várnám, csak épp nem kapom meg. Itthon persze igen, hiszen a magánéletét az ember alakíthatja. Néha én is sértő vagyok, és nehezen kérek bocsánatot, inkább tettekkel próbálom jelezni, hogy megbántam."
Szerintem ez nagyon jellemző rá, az eddig látottak alapján.

Trevlovics 2011.05.05. 16:36:27

a tegnapit nem tudtam megnézni, csak a posztból értesültem ezekről a jelentős eseményekről (egyébként tényleg most látom, hogy önamgában csak olvasni is jó :) )
arra lennék kíváncsi, hogy kapott-e a két lány "csapatutasítást", előzetes információt arra nézve, hogy mi várható benn, miért küldik be őket, vagy ezek a feladatok, feladattípusok számukra is váratlanok voltak? a leírás alapján meg miló pont olyan, mint amilyen a hármas sorozatban volt benn, ott van, részt vesz, de nem nagyon kavarja meg az állóvizet. ez igaz?

amit még megtehetsz 2011.05.05. 16:37:22

az idézőjel az elejéről lemaradt, bocs

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 16:37:42

@Zelefánt: nem akarom tudni! :D
(csak azért lettem izgatott, mert szeretnék egyszer legalább második lenni, nem mindig fos-x)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 16:39:12

"Éva megpróbált csábító, huncut és pimasz lenni. Flitteres vörös kalapban.."
Az a kalap nem fordítva van a fején?

Trevlovics 2011.05.05. 16:39:52

@frea: node nem pont ez a kognitív disszonancia jelenség? anett hónapok óta dicséri, cukizza alekoszt messziről, távolról a képernyő előttről, valószínűleg ő maga is elhitte amit mond. most bement és szembesült vele, ha azt mondta volna, hogy egy beteg perverz állat, saját magát hazudtolja meg, saját maga előtt is, egy ilyen belső feszültséghelyzetben mindig a kisebb ellenállás felé mozdulnak el a dolgok, alekosz kis helyes rakfós. :)

pocokpocok 2011.05.05. 16:40:53

@tojastobias:
gondoltuk, hogy nem magadról írsz ilyen tényfeltáróan:)

Jamesboci 2011.05.05. 16:55:47

rakás szerencsétlenség az összes.

avanivi 2011.05.05. 17:01:19

Eva azért nagyon figyel arra, hogy jó nagyot belerugjon még a Gigibe ha lehet naponta.
Tényleg egy kígyó.
Neki mit fog felkinálni a csatorna,ha vége a vv-nek?Ha megtudja, hogy Anikó műsort vezet ,megint feltöröli a padlót.

Zelefánt 2011.05.05. 17:04:50

@pushpang:
Nálam Te vagy a második.
Az első a búbánat.
(Régi idők focija után szabadon.)

szavazo26 2011.05.05. 17:14:44

Látom nem nagyon vagytok oda az Éváért!

Az az igaszság hogy az elején én sem kedveltem és azt is be kell látni hogy vannak hibái (elég gyenge az idegrendszere), de szerintem Ő érdemelné meg legjobban a fődíjat, azért mert Ő rajta látszik egyedül hogy tényleg mindent megtesz azért hogy megnyerje a játékot, és ez a játék végülis erről szól. A Jerzy szimplán bemákolta a finálét, az Alekosz meg a játék félideje óta kb semmit sem csinál (max amit az Éva mond neki)

Az Éva viszont többször is elég ügyesen mozgatta a szálakat, rajta legalább lehet látni hogy akar és mindent megtesz a többieken nem lehetett, és ez engem az egész játék alatt nagyon zavart...

frea 2011.05.05. 17:14:53

@Trevlovics: Erre nem gondoltam. Annyit tudtam róla, hogy Évának drukkol.Ennek tükrében remélem, hogy ez a kis huncut gondoskodott arról, hogy Anett egész éjszaka merev szemmel várta a támadást.

Soror Formoza 2011.05.05. 17:19:19

Alek szerint a fejteton talalhato az epicentrum.
Most mar tudjuk mitol remeg a feje.

frea 2011.05.05. 17:21:08

@avanivi: A fair play meg Boglya két fogalom. Gusztustalan, hogy rég kiesett, ez a szerencsétlen még mindig csak köpköd rá. Önmagát minősíti, gátlástalan, primitív koszpók.

fran7 2011.05.05. 17:21:48

@szavazo26: Van logika abban, amit mondasz. De én nem használnám a megérdemlés kifejezést, mert azt én másra tartogatom. Hogy Éva, mit érdemel, azt majd 10 év múlva meglátjuk, s még akkor se mondanék véleményt erről.

Hurri Kán 2011.05.05. 17:27:09

Szerintem Azéletbenisalighatosz-nak már mindegy, csak ne zümmögjön a lyuk, ahová bedugja.

szavazo26 2011.05.05. 17:27:17

Figyelj szerintem ez a játék arról szól hogy küzdeni kell, persze azt én is látom hogy sokszor nem túl becsületesen csinálta a dolgokat, de ÉS? 70 milláért megy a harc számomra az lenne a minimum hogy mindent megteszek ennyi lóvéért, és én ezt csak rajta láttam, másrészt egy ilyen játéktól az ember azt várja hogy megy a taktikázás meg a helyezkedés és a legtöbben csak sodródtak az árral, vagy egyenesen ki akartak jönni ami szerintem szánalmas...

szavazo26 2011.05.05. 17:28:40

Figyelj szerintem ez a játék arról szól hogy küzdeni kell, persze azt én is látom hogy sokszor nem túl becsületesen csinálta a dolgokat, de ÉS? milláért megy a harc számomra az lenne a minimum hogy mindent megteszek ennyi lóvéért, és én ezt csak rajta láttam, másrészt egy ilyen játéktól az ember azt várja hogy megy a taktikázás meg a helyezkedés, de a játékosok többsége csak sodródott az árral, sőt volt aki egyenesen haza akaret menni ami szerintem szánalmas

frea 2011.05.05. 17:37:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Köszi nyuszi, érdekes volt.Egész mást mondott, mint ahogy viselkedik. Ott még fontos volt, hogy a csaj beleegyezzen.Itt úgy szaglászik és matat, hogy senki nem nem akarja, sőt menekülnek előle. Jó lenne tudni, mennyi ideig tartott a felvétel, amiből lehetett 5 percet vágni.A bioritmus és egyéb marhaságok már itt is megjelentek.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.05.05. 17:40:30

Üdv, Királynő, üdv mindenki!
Most olvastam el az utolsó 3 nap összefoglalóját, mert nem jutottam gépközelbe, hát szomorú, hogy a boglyafejű kirakta Anikót...:(
Hajni, kegyednek az összes kalaplengetés jár, hogy a két elmebetegről és az imos ápolófiúról még hajlandó vagy akár egy szót is írni, súlyosbítva a most beesett két szellemi egytálétellel...
Respect, csak ezt tudom ismételni egyre... :)

Albino Vernyul 2011.05.05. 17:49:53

@Lopott Torta (Möff CAT): Te skizofren vagy.. Nem kene a vajkrem avatart tortara cserelni..?;)

frea 2011.05.05. 17:50:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Megnéztem a többit is, Láttam a "híres"színésznő, Némedi Mari is jelentkezett.Van vagy 60 éves. Ha beköltözött volna, lett volna a perverznek partnere.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.05.05. 17:53:43

@Hódos Hajnalka: Ó, Királynőm, esedezem a bocsánatáért! A respect attól függetlenül jár Felségednek! :D
@Albino "karazsnyikov" vernyul: Így jobban illik a finálé általános hangulatához :)

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 17:53:46

Rossz pornófilm
Alekosz feleséget keres
Annamary és a NMHH
Ez ugrott be
szex-videok.hu/sexvideo.php?id=Egy-kis-moka-es-kacagas
Mindenkitől elnézést kérek

pingvinke24 2011.05.05. 17:55:53

@szavazo26: Sokmindenben igazad van. Ezen a blogon az Évát nagyon nagyon nem szeretik. A taktikázás sokáig szitokszónak számított, pedig szerintem is egy ilyen játéknak szerves része, sőt ez a legérdekesebb benne. Azzal nem értek eggyet hogy bármit meg kell tenni érte, de bizonyos kereteken belül sokmindent. Nem tudom nézed-e az Éden hotelt, de ott többen is igazán jól csinálják, a VV-ben hiányolom ezt.

frea 2011.05.05. 18:14:10

@pingvinke24: Érdeklődve olvaslak.Légy szíves, konkretizáld, hol, mikor, és mit taktikázott a Boglya!

fran7 2011.05.05. 18:15:04

@pingvinke24: Itt talán nem is a taktikával van baj, hiszen ez a relityk természetes része. Itt a letámadással, stigmatizációval van baja mindenkinek. S bármilyen ellenállást, a legvadabb dühvel való lereágálásával. Mit képzel a másik, hogy fiatalabb, szebb, takarít. Ez nem taktika. Julius Ceasar taktikus volt és önimádó mégis nagyra tartjuk. Évánál szerinted mi hiányzott ehhez? S ami a fő baj, hogy a taktikát nem Éva és Alek csinálta, hanem Oli, de leginkább Kristóf, a Rubin.

pocokpocok 2011.05.05. 18:18:19

éva stílusával van a baj, olit is onnan utálták meg sokan, mikor átment felsőbbrendűbe..

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 18:21:37

@fran7: Julius Ceasar ötnaponta fürdött és szemtelen volt mint a piaci légy. Rámászott minden nőre, a rossznyelvek szerint manusra is. Baszott takarítani, önző tetű volt, aki a barátait is megtagadta. Még a saját családja is utálta. Mit lehet ezen nagyra tartani?

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 18:27:26

@ruzs54: Oli kihasználja a gyereket, megmondták előre. Kiszúrja a szemét szar 10 millával.

fran7 2011.05.05. 18:27:42

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Mondjuk összerakott egy olyan birodalmat, amit minden ellentétes akarattal szemben még 500 évig képes volt fennmaradni. Ő a politikusok mintája, akinek elképzelései nem csak haláláig tartottak ki. Azt kifelejtetted a jellemzéséből, hogy a Gall háborút első szám harmadik személyben írta meg mint főhős. Én ezt tartom nagyra benne.

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 18:32:52

@fran7: Értem. Csak azt akartam mondani az előzővel, őt se csípte mindenkit. Maradtak fent korabeli internetes bejegyzések, ne tudd meg miket írkáltak róla.

kamarti 2011.05.05. 18:35:47

hatik közül egyik sem tudta, hogyan kell összefogózni a gólya viszi a fiáthoz - vagy én játszottam már olyan rég, hogy már azóta azt is másképp kell csinálni?

Ayesha (törölt) 2011.05.05. 18:38:43

Csókolom, mikor indul a "Hajnalka és Angus a legfölsőbb szinteken" című műsor?

peti papagáj 2011.05.05. 18:50:25

én azt hittem, hogy ágica és éva ugyanaz a személy

pocokpocok 2011.05.05. 18:50:45

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
"Julius Ceasar ötnaponta fürdött és szemtelen volt mint a piaci légy. Rámászott minden nőre, a rossznyelvek szerint manusra is. Baszott takarítani, önző tetű volt, aki a barátait is megtagadta. Még a saját családja is utálta. Mit lehet ezen nagyra tartani?"

ez itt mind évike:D

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 18:52:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Múltkor láttam már ezt a listát, Béla is ott van a legjobb 10 manus között. Gigit is láttam a lányoknál, csodálkozom, hogy ő nem jutott be, pedig küldtem rá 4 szavcsit.

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 18:57:25

@pocokpocok: Te is kiszúrtad? Éva profilból tiszta Julius. És mind a kettő jó a saját szakmájában. Ez a Ceasar magyarul tuti Baukót jelent.

dr. gernika 2011.05.05. 18:59:48

Ezt olvasva nem bánom, hogy nem láttam a tegnapit.

2011.05.05. 19:05:06

@Hódos Hajnalka: Még nem olvastam el a bejegyzést. Az első bekezdésnél lesokkoltam, Denis Leary az én szerelmem! Jó, tied Angus, nekem amúgy is inkább Brian Johnson, de... de Denis Leary!!??
A végén már Csabánk is??!!
:)))))

pocokpocok 2011.05.05. 19:10:16

alekosz filmes bézbólsapkás utánzása szintén a majmok szintjét súrolja:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 19:11:49

@ruzs54:
"Ha a május 8-i Való Világ-finálé után rábólint, saját realityt kap Alekosz az RTL Klubon: már építenek neki egy kiskocsmát, hogy kedvére konyakozzon, és már ott áll a villánál egy luxus lakóbusz. ...
....Alekosznak kiskocsma épül a Campona mellett, a villa szomszédságában, falán a tőle vett idézettel, felirattal: "mindig, minden körülmények közt"."

Hát komolyan mondom, leszakad a pofám. Én koktéllal kínálnám. Molotovval.

pocokpocok 2011.05.05. 19:14:08

reggeli:
jerzs: vmit a szádba kéne adjak.
ágica: nem akarok semmit a számba venni
jerzy: tejszínhabot kérsz rá(szőlőre)
lol:D

fran7 2011.05.05. 19:18:20

@pushpang: Hidd el nekem, hogy a saját kiskocsma lesz az ok, ami miatt elvállalja Alek a realityt. A baj az lesz, hogy nem akar majd onnan kimenni a jelentkezőkhöz.

Emanuelle 2011.05.05. 19:20:59

A VV-ben kötelező minden csajnak gusztustalanul ennie? Anett méltó párja lehetne Zsófikának.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.05.05. 19:23:32

@pushpang: Ez nem semmi... Ne felejtsék el a komplett InKal Securityt odaküldeni 0-24 órás őrzésre, mert tuti, hogy a közelben lakó jó érzésű emberek rá fogják gyújtani erre a félkegyelműre a kocsmáját...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 19:24:30

nézem, hallgatom a háttérben az öf-t, de ez egyszerűen valami kínszenvedés már. Kár ezért az utolsó hétért.

Emanuelle 2011.05.05. 19:31:31

Ááááá, Alek szopatást sejdítek:-)

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 19:41:08

Hogy mondta Jerzy? Tegyek tejszínhabot a kolbászra vagy ala natur kapod be? Akkor mégse jött be múltkor a puncikát akarok, csak nem váltja le a tutit a bizonytalanra. És hol van ilyenkor Alek amikor tanulni lehet? Alek bazmeg, sose fogsz dugni.

traff 2011.05.05. 19:41:37

Na, alekosz tényleg nagyon hülye, aszondja hárman miért ne tudnának PÁRbajozni. Barom.Mi az, hogy pár?Na?Idióta.

Soror Formoza 2011.05.05. 19:43:20

Nagyon jol latjak a rendezok, hogy Alek jozan allapotban hasznalhatatlan lesz a musorban.

traff 2011.05.05. 19:43:22

Május 10-én indul alekoszfeleséges műsor. Most akkor ki bólint rá és mikor és már bólintott?

pocokpocok 2011.05.05. 19:46:00

ági sz.patja a többit az óvszerrel:D
jó fej ez a csaj..

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 19:46:08

@traff: Te már a finálé és a döntő közötti különbséget se értetted.

Trevlovics 2011.05.05. 19:46:22

@Emanuelle: akkor lenne az igazi, ha ági 4-5 óvszert vinne és anett is utána menne. aztán meg éva :)

pocokpocok 2011.05.05. 19:47:09

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
szőlő, nem kolbász: teee hasonperverz mint én:D

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 19:49:52

@pocokpocok: Akkor mégis csak bögyörője van Jerzynek. Átbasztak a többiek a törölközős röntgen szemeikkel.

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 19:51:29

@beebeer: fogalmam sincs, ki az a Csaba, de Denis L. az ENYÉM, MERGÉRTETTED? MEG? MEG?? MEG??? :))))

nosce 2011.05.05. 19:52:56

Ha Anikót az Alekosz műsor testvér műsorába, mondjuk az Alekosz belerakó-ba hívják műsorvezetés castingra, akkor azt valszeg Olivér intézte el neki, mint producer ebben döntő szava lehet, egyébként meg Évának lehetett volna ez egy esély, de úgy tűnik erről lemarad...

Trevlovics 2011.05.05. 19:56:56

szeretem az idősebb lányokat :D jerzsi nem érti mit mondott :)

sogeking 2011.05.05. 19:57:19

én is szeretem az érettebb nőket

nosce 2011.05.05. 19:59:51

egyébként meg nem pörög ez a topic, máskor ilyenkor már tudni lehetett h ki nyeri a párbajt, az egyetlen kiindulópontunk eddig Anikó, h ő Jerzyt várja :), "mamlasz Hugó" számítógépe se mondott lóf@szt se eddig :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.05. 20:02:44

Cseszd meg, Jerzynek ezek a csendes Alekosz-oltásai tíz pontosak!

rianna 2011.05.05. 20:03:52

j=l hallottam, alek azt kérdezte, miért vagy oblong? :D

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 20:07:54

@nosce: Még egy ilyen beszólás és leoblongozlak. Nem jönnek az adatok, eddig 1 nagymutter iszik és 1 fater. Anikó a 7. legjobb csaj. Ezek be lettek táplálva, szoros az állás. Éva vezet másfél százalékkal, de csak azért mert nő és büdös.

2011.05.05. 20:10:49

@Hódos Hajnalka: Meccseljük le? Lehetsz Janet. Én meg Sheila. :DDDDD

Denis Leary hihetetlen fazon. 20 éve ugyanaz. Szerintem már farmerben és bőrkabátban született. Cigivel a szájában. :)

Trevlovics 2011.05.05. 20:15:18

@Hódos Hajnalka: ha teheted, majd nézd vissza, ahogy ágica kicsit zavartan érdeklődve jerzsi felé fordulva vidáman hallgatja, amíg el nem hangzik a szeretem az idősebb nőket mondat, és ahogy egy pillanat alatt megváltozik ági arca és a feje felett villog a fényreklám, hogy NABAZMEG
hát amit a maiban is érintettél tulajdonképp :)

Emanuelle 2011.05.05. 20:15:33

12 nő? Aleknek szóljon már valaki, hogy a nagy várakozásban az évekkel ezelőtt betárazott kondomjai már rég lejártak.

pocokpocok 2011.05.05. 20:18:06

annie hall-t nézek eme ma esti feszültség levezetésére..:)

Ayesha (törölt) 2011.05.05. 20:18:07

a leendő férjem van a tévében emlegetve:))))

Trevlovics 2011.05.05. 20:20:00

@Emanuelle: azért csak rendes volt alek, úgy láttam a februárit odaadta

nosce 2011.05.05. 20:20:01

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
az már nagyon durva lenne ha leoblongoznál, súlyosabb mintha sixx elvenné a játék dömpert :)
Hát ha Éva büdös az mindent visz még Anikó, Gigi által megénekelt lábszagát is :)

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 20:20:32

@Ayesha: Az nem jó hír. Nálam a kék fény megy Gyöngyöspatáról.

pocokpocok 2011.05.05. 20:21:09

borzalom, egy rigópár költözött az udvarunkba, és füttykoncertet tart, mintha reggel lenne..:S
rájukszítottam a macskát, de az most épp fogyózik: füvön él:)

nosce 2011.05.05. 20:21:50

@Ayesha:
"a leendő férjem van a tévében emlegetve:))))"

Alekosz ? :)

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 20:22:20

@nosce: hát ezen ne múljon, én is simán elveszem.
a különbség, hogy ő egy fasz én meg egy baszatlan frusztrált picsa vagyok. :DDDD

_most_ 2011.05.05. 20:22:40

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: most értesültem egy új infóról Jerzyvel kapcsolatban, amit a bonyolultsága miatt mindenképp be kéne táplálni a gépbe. Pákó szerint rokonok, mert Pákó csajának a nővérének a volt férjének az új csaja VV Jerzy nővére.

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 20:23:38

@nosce: Hülye volt az a velvetes riporter. Anikó sablon választ ad minden kérdésre? Az orra alá kellett volna nyomni a Gigis cikket. Rögtön önmagát adta volna a kis tündér.

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 20:24:32

@beebeer: mint már mondtam, az ENYÉM. nem meccselünk, szorri. én vagyok az idősebb. a Királynő is. ÉS ÉN MINDIG MAGAMAT ADOM!!! :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.05. 20:25:56

@nosce: :D:D:D:D
neeem, a Sanyi. Tudod, a Csányi, aki nem a színész.

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 20:26:00

@Trevlovics: mi az idősebb lányok definíciója? kíváncsian várom. :)

sogeking 2011.05.05. 20:26:44

@Ayesha: azt hittem a Sanyíí :D

foxglove (törölt) 2011.05.05. 20:26:53

@Hódos Hajnalka:
neked is ment az előbbi, természetesen!

pocokpocok 2011.05.05. 20:27:39

ez egész évásra sikeredett:)mármint a vége:)

pocokpocok 2011.05.05. 20:28:28

hajninak szólt:)
". ÉS ÉN MINDIG MAGAMAT ADOM!!! :DDD "

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 20:30:54

@lami83: Pákó elvakult Jerzy drukker, képtelen objektív véleményt alkotni. Most lebuktam. Elfelejtettem, hogy írta Ancilla.
Egyébként Pákó menjen a francba, a nője nincs benne a top10-ben. Majd ha összejön a Bódy Sylvyvel, akkor nyíljon ki a csipája.

Trevlovics 2011.05.05. 20:32:08

@Hódos Hajnalka: jerzsi tudja! én csak tippelnék, valami képlet szerint 16+26+36 felett.

Ayesha (törölt) 2011.05.05. 20:34:14

Hajniiiii!!! Ha a posztban felsorolt tiedeket rangsorolnod kéne, hogy alakulna a verseny?

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 20:37:31

@pocokpocok: :DDD

@Trevlovics: ühüm. feketén-fehéren? :)

@Ayesha: most ez akkor lécci fordítsd le :D

Ayesha (törölt) 2011.05.05. 20:38:24

@Hódos Hajnalka: posztban felsorolt tiedek=Angusék:)
ki áll tőled a legtávolabb?:D

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 20:41:25

@Ayesha: jahhértem. ez így könnyű, rob thomas :) ő a hús. :))

2011.05.05. 20:42:45

@Hódos Hajnalka: halkan jegyzem meg, amíg mi itt fájtolunk Denisen egy harmadik kandidáns is megjelent, foxglove. Fogjunk össze ellene, kiviszed azt kint hagyod. Én meg addig fúrlak. Szigorúan a hátad mögött. Mert őszinte vagyok. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.05. 20:43:42

Én meg ellopom a pirospontjaitokat és bekenem erőspistával.

2011.05.05. 20:43:52

@Hódos Hajnalka: csak három fős listád van? ÁMÁTŐRRRRR!!!!! :DDDDD

Ayesha (törölt) 2011.05.05. 20:45:21

óhh, az isteni Gerard a reklámban...

foxglove (törölt) 2011.05.05. 20:48:49

@beebeer: TUDTAM, hogy ez lesz. Nem érdekel, úgyis mindig minden versenyt ti nyertek. És falkában támadtok.

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 20:52:11

@beebeer: tudod, hogy szeretlek, tudod..... :DDDD

@Trevlovics: aham, de azok felfalják egymást. meg kiegészítik. meg nem lehetnek egymás nélkül, jól gondold meg.

beebeer, hát baszki, igeeeen.... három (nem) négy fős listám van, a negyedik titok :)))) juj. az ötödik pláne. hijjjjj! :)))))

Trevlovics 2011.05.05. 20:53:27

@beebeer: ne haragudj... fekete nap ez a mai neked. Csaba meleg. együtt vagyunk.

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 20:55:43

@beebeer: figyeld már, Ayesha itt erősködik. köpd le! :DDD vagy izé, majd én :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.05. 21:00:33

@Hódos Hajnalka: aha, aha, hát tudod mit, te vagy a Hogyvolt vígszínháza!!! Csak ki akarod használni az Endzsit, (Angus elfajzott becézése) hogy begitározd magad a döntőbe!

nosce 2011.05.05. 21:01:44

@Ayesha:
egeen, ő is bekerült az első háromba, hallom , sőt elvitte a fődíjat is :)

2011.05.05. 21:01:57

@Trevlovics: szar napom van! Denis megcsal engem, ha úgy vesszük Csaba is. Le vannak szarva! Még 15 név van a listámon. :)

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 21:01:58

Na ezért nincs találgatás
Nem lesz döntő vasárnap
hirszerzo.hu/shake/20110505_veszelyben_a_vv_finale
Nem létezik, hogy találnak valakit, akivel Lilut pótolni tudják.

Trevlovics 2011.05.05. 21:03:48

@Hódos Hajnalka: ezen nincs mit, hát az egésznek ez az értelme!

nosce 2011.05.05. 21:03:49

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
"Hülye volt az a velvetes riporter. Anikó sablon választ ad minden kérdésre? Az orra alá kellett volna nyomni a Gigis cikket."

felizzott volna a párázs az biztos, ááááá nem tudnak ezek, bezzeg Lilu tutira beszúrta volna :)

nosce 2011.05.05. 21:04:53

@beebeer:
"Le vannak szarva! Még 15 név van a listámon. :)"

és legfelsőbb kategóriás mind ? :)

2011.05.05. 21:05:36

@Hódos Hajnalka: Köpd le te! Én duzzogok! Delvecchio képeket nézegetek a neten!

Ayesha (törölt) 2011.05.05. 21:05:41

@nosce: na. Hát nem engedhetek meg magamnak különbet a jelen gazdasági helyzetben.:))))

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 21:07:02

@nosce: na jó, felfedem magunkat. sixx vagyok.
úgyhogy leszophatsz :DDDD

@Ayesha: hüjjje, az rollingsztónsz. :DDDD
én csak magamat adtam! én végig magamat adtam!

@beebeer: KijafaszomazaCsaba????????? konyörgöm?????? ki??????? :DDDDD

pocokpocok 2011.05.05. 21:07:19

sajnos amúgy nórika lesz szerintem:(
utálom, álszent.

nosce 2011.05.05. 21:08:00

@Ayesha:
és majdnem olyan szép bajsza van mint Laci betyárnak :)

Trevlovics 2011.05.05. 21:09:07

@Hódos Hajnalka: nemár, Laci szakmabeli haverja egy nekedvalóból, az itt kommentelő lányok 150%-ának megvalósult álma, Csabagyöngye! hol jársz te mostanában? :)

Ayesha (törölt) 2011.05.05. 21:09:18

@Hódos Hajnalka: én meg másokat áldoztam fel, hogy itt lehessek, sőt még az életemet is odaadtam!

2011.05.05. 21:11:22

@Hódos Hajnalka: Jaj már, hát a Csaba!!!!!
Laci barátja, fekete öltöny, fekete póló, kopasz fej, tökéletes fejforma, izmos has meg minden. Nyálunk csorgott egyik délután.

2011.05.05. 21:12:36

@nosce: Naná, legfelsőbb szinteken mozgok. Neveket nem mondok, lelopjátok.
Mára elég ennyi csalódás.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.05. 21:13:13

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Az egyedüli számbavehető lehetőség Ördög Nóra. Őt is csípem!

Pék Sütemény 2011.05.05. 21:13:42

@Hódos Hajnalka: Kegyetlen vagy Hajni,a legfelsőbb szinteken!!! Előre érzem,ahogy mogyoróvá zsugorodik az agyszerkezetem!:)

nosce 2011.05.05. 21:13:43

@Hódos Hajnalka:

ha mégse sixx vagy, esetleg megalkudhatunk :)

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 21:16:07

@Trevlovics: úgy látszik, elvették az eszem. :)) van ilyen :))

@Ayesha: Lacikám! :DDD hát te itt? :DDD

@beebeer: ja, tudommár..........vagyis, már akkor se tudtam, mert a nekedvaló végére értem haza, de hát Csabát vihetitek, csak Denist meg Angust hagyjátok meg nekem. :))

nosce 2011.05.05. 21:19:20

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
majd beugrik helyette Buci, a zország érdekében, pluasz 1 jó pont a kövi tárgyalásra :)

2011.05.05. 21:20:56

@Hódos Hajnalka: Angus a tiéd, tudom, hogy az ő hátán akarsz kapaszkodni a döntőig. :)
Denis Leary fáj! Meg vagyok bántva!
(Delvecchionak érdekes tekintete van, olyan gótikus a pasi, a végén még megtetszik!) :)))))

nosce 2011.05.05. 21:21:34

@beebeer:
ne is áruld el, sztem titokban hívd meg őket castingra :)

kitikati 2011.05.05. 21:22:50

@pocokpocok:

Mit szólna Éva, ha vasárnap hétkor beszólnának nekik: Hahó villalakók! És Balázs mellett ott állna Anikó adásmenettel a kezében.

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 21:24:33

@Pék Sütemény: a nicked érzékeny hatással van a bioritmusomra. nem hozunk össze valamit? :D

@nosce: térdelj.

@beebeer: Delvecchio a tiéd. a lista többi tagja tabu :))

pocokpocok 2011.05.05. 21:26:42

@buppi: totál szélütés élőban
touche!
megnézném, még sms-t is küldenék, ha megkérdeznék szavazásba, újjáélesztsék e?:DXD

nosce 2011.05.05. 21:28:02

@buppi:
"Mit szólna Éva, ha vasárnap hétkor beszólnának nekik:"

magát adná :)

fran7 2011.05.05. 21:28:03

@beebeer: Én a Csabáról mindig azt hittem, hogy a bajszos csóka. Gondoltam is milyen humorosak vagytok.

pocokpocok 2011.05.05. 21:30:13

bár lehet az is elég lesz neki, ha megtudja, anikó a 10. legjobb nő a száz közül a ckm.-be.
küldjék be a blikkba:légyszi-légyszi!!!

pocokpocok 2011.05.05. 21:34:12

bocs, 50, a ragért is bocs, kiváncsi vagyok, éva hányadik lett:)

pocokpocok 2011.05.05. 21:35:50

jó, csak 100 volt indulóban;)

genevieve 2011.05.05. 21:45:36

nahát, ez a jerzy mekkora arc:-)

alek pitizett nála, hogy rámehet-e ágicára:-D

Albino Vernyul 2011.05.05. 22:03:52

@buppi: El kene rabolni a szoba joheto beugrokat, Liluval kezdve.. De megneznem Eva fejet..;)

pocokpocok 2011.05.05. 22:05:15

nincs online szokás szerint..

pocokpocok 2011.05.05. 22:06:07

egy elfér a pincémben: jó pókos:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.05. 22:06:16

Az Anett-Éva páros volt számomra a legszórakoztatóbb és nagy valószínűséggel egy igaz barátság születése!

genevieve 2011.05.05. 22:11:10

@Peter_Cs: drága:-)

nem casablancá-ban vannak:-DDD

pocokpocok 2011.05.05. 22:14:11

valovilag4.postr.hu/jerzy-a-rendorsegnek-dolgozott
alkoholosz anyján csúnyán látszik az italozás:jól kilúgozta a bőrét..

Ayesha (törölt) 2011.05.05. 22:14:38

@Peter_Cs: petikém, kezeltesd magad:)imádlak de ez már túlmegy minden határon:D:D:D

genevieve 2011.05.05. 22:16:07

@pocokpocok: jesszus...azt hittem 3 pasit látok......

Albino Vernyul 2011.05.05. 22:52:05

Itt a szavazatmegoszlas, Beci jol kalkulalt...:

"Hasonlítani fog részben a korábbi finálékhoz, de sok újdonságot is tartogatunk. Jerzy, Éva és Alekosz hárman kezdik a műsort, annak a közepén kiesik egy játékos, az, aki addig a legkevesebb voksot kapta. A bennmaradók kódja nem változik, a korábbi voksok nem vesznek el. A végeredmény kihirdetése előtt visszamennek a villába, ott értesülnek majd arról, kié a főnyeremény" - mondta az [origo]-nak a műsor kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf.

pocokpocok 2011.05.05. 22:59:19

@genevieve:
az nekem is jobban tetszett volna: mondjuk miló, jerzy meg balázs:D

pojaca 2011.05.05. 23:01:44

@pocokpocok: Éva meglátná Anikót műsorvezetni az Ő! fináléján, abban a minutumban megbüdösödne szerintem.

pocokpocok 2011.05.05. 23:13:05

ettől egész másképp gerjedek be:P

Pék Sütemény 2011.05.06. 00:23:02

@Hódos Hajnalka: Nem. Olyan mélypszichés alávágásra készülsz ellenem Alekinnyócicákkal, már előre pacalt kell zabálnom,hogy be legyenek párnázva a neuronjaim!!! :)

Zelefánt 2011.05.06. 07:53:42

Tömeges kihalás, és/vagy csak nekem kell dolgoznom?...

Horizont 2011.05.06. 08:30:04

Nekem hihetetlen, hogy három nő 28, 29, 35 évesek (!!!) és (csak) ennyi van bennük!Borzalom.

Soror Formoza 2011.05.06. 08:50:45

"Az eredményhirdetés idejére visszaküldik őket a villába" - mert féltik Évától a stúdiót, a villát meg úgyis fel kell újítani.

frea 2011.05.06. 08:50:57

@Zelefánt: Szia Zelefánt, úgy látszik, csak a munkások és a betegek vannak fent.A többiek sztrájkolnak.

frea 2011.05.06. 08:53:14

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Állítólag régebben is olvasható volt valahol, kommentekből tudom. Jó lett volna valóban, ha a párbaj előtt válik nyilvánossá.

frea 2011.05.06. 08:55:09

@jahuu: Gondolod, hogy a szokásos hempergésen kívül most más attrakció is lesz?

pocokpocok 2011.05.06. 09:02:13

@frea:
a stúdióban lekapja majd alekoszt, ha az nyer, fogadjunk, záróakkordként, hogy még bekavarjon neki a fejébe végezetül..

Soror Formoza 2011.05.06. 09:04:19

@frea: Tombolásra, rombolásra gondoltam. Eredménytől függetlenül.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.06. 09:05:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Nagyon undorító, ocsmány, gyáva féreg lehet, aki ilyesmire vetemedik!!!A puha pöcse biztos nem kapta meg Évát és így akar kicsinyes bosszút állni! Hajrá Éva!!!

Soror Formoza 2011.05.06. 09:06:00

@Zelefánt: ez jó, akik dolgozunk, azok kommentelünk?

frea 2011.05.06. 09:06:54

@pocokpocok: Azt mondta, ő nem a nyereményért jött, hanem az ismertségért. Azt megkapta. Az is megismerte, aki sose akarta volna. Ja, meg azt is mondta, hogy sose ártana a barátjának, lelki társának, félre is állna. El is hittem neki, mert ő mindig őszinte!D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.06. 09:07:01

@jahuu: Ne legyél már ennyire negatív!!!

Soror Formoza 2011.05.06. 09:08:52

@Peter_Cs: Igen, így van. Bosszúból tanította meg Évát az italok összetöltögetésére is.

Soror Formoza 2011.05.06. 09:10:03

@Peter_Cs: Nem vagyok, sőt!
Éva csak magát adná.

frea 2011.05.06. 09:10:24

@jahuu: Kíváncsi leszek a reakciójára. Szerintem a mentők ott állnak majd karnyújtásnyira oxigén palackkal.

Soror Formoza 2011.05.06. 09:11:57

@frea: Igen, azzal már le tudnák ütni :)

frea 2011.05.06. 09:13:10

@Peter_Cs: Igazad van Peticsé, csak így eshetett meg a dolog!

frea 2011.05.06. 09:27:24

@Peter_Cs: De azt honnan tudta előre a Zéva, hogy puha a pöcse?

frea 2011.05.06. 09:37:30

A szubdukciós zónában ismét vulkánkitörés. Az anareob baktériumok rengeteg kénhidrogént szabadítottak fel. Pusztul flóra és fauna. Minden szárazföldi életforma 99%-ban kipusztult. Válaszokat leghamarabb 10 év múlva kapok. Addig visszafekszem az ágyba.

Zelefánt 2011.05.06. 09:41:20

@frea:
A munkások bizony betegek, életvezetési gondjaik vannak.
(Mennyivel királyabb lehet a medence széléről kommmentelni...)
Javulsz-e már?

frea 2011.05.06. 09:46:57

@Zelefánt: Köszi, lassan. a fejem 4.napja fáj, az orrom, mint egy tülök. Gondolkodom, hogy be kéne szállnom a papírzsepi bizniszbe, különben elszegényedem. Még 2-3 nap, és ok. leszek. Köszi!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 09:48:54

@jahuu: jó, hát pénzes pasikra hajtott a mindennapi betevőért, istenem, vannak ezzel még így jó páran, de azért az már tényleg a legalja, ha valaki összeöntögeti a maradék piákat.

frea 2011.05.06. 09:55:58

@Zelefánt: Tanulság is van:legközelebb letakarom az összes tükröt.Gyanútlanul belenéztem, és frászt kaptam, hogy ki ez a benőtt szemű, vörös orrú valaki a fürdőszobámban?

_most_ 2011.05.06. 09:59:54

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ebből is látszik, hogy Éva tényleg önmagát adja.

_most_ 2011.05.06. 10:09:17

Tegnap fáradt voltam az összefoglaló alatt, végül is kiderült, hogy vasárnap döntő, finálé vagy párbaj lesz?

Zelefánt 2011.05.06. 10:11:10

@frea:
Vigyázz, mert az orrunk egész életünkben növekszik...És nem mindegy, hogy honnan folytatja...

frea 2011.05.06. 10:13:16

@lami83: Úgy vártam, hogy mikor adja már Raniát, a jordán királynét, nekem nagyon tetszik az eleganciája, de ez a nő következetesen csak magát adta. Hogy hogyan csinálja?

frea 2011.05.06. 10:14:49

@Zelefánt: Jujj, most megijesztettél!Lehet, hogy zelefánt orrom lesz?

pocokpocok 2011.05.06. 10:25:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
a német nyelvnek ku.va jól áll ez a stílus..

pocokpocok 2011.05.06. 10:28:57

"treue sein für allen tage....nein!":D

Soror Formoza 2011.05.06. 11:50:37

@pushpang: Ma sem szeretnék Ádám lenni ...

Soror Formoza 2011.05.06. 12:03:28

@genevieve: Volt rá példa, még a való világ előtt :D

genevieve 2011.05.06. 12:13:19

@jahuu: általában Ádám? vagy az az ádám?:-)

genevieve 2011.05.06. 12:14:20

@lami83: tyűűűűű a mindenit...és ez még soha nem fordult elő a vv történelmében:-DDDDDD

Albino Vernyul 2011.05.06. 12:18:50

@lami83: Ahogy Evat akartak Gigi/Aniko helyett a tovabb juttatni, illetve a dontoben.. Mi ebben az uj..?! Szar erzes mi..?!

_most_ 2011.05.06. 12:28:02

@genevieve: jaja, de most kell megmutatni az rtl-nek, hogy a elég a manipulációból, nem lehet tovább hülyének nézni az embereket, ezért senki ne szavazzon Jerzyre :)

sirokkó 2011.05.06. 12:35:17

@lami83: de,de...én szavazok!!!Persze képletesen,mert pénzt nem áldozok,viszont fél percenként felugrom majd "Hajrá Jerzy"kiáltással.Csak ér valamit:))

genevieve 2011.05.06. 12:35:39

@lami83: elirtad:-)

évára ne szavazzon most már senki, mert idáig manipulálva volt a továbbjutása...a fasorba se lenne egyébként

Albino Vernyul 2011.05.06. 12:38:25

@genevieve: Dehogy is.. Szavazzanak csak..!!!!!!!!!!!;)

Albino Vernyul 2011.05.06. 12:42:52

Hogy kerul a kocsi a mufure...;)))) Eva egybol ra is gyujtott..

www.valovilag.hu/video/127745

Thulea 2011.05.06. 13:08:26

Én már nem szavazok, mert az összes ember, akinek szurkoltam, kiesett (Béci, Ani).
Egyébként meg Rob Thomas tényleg döglesztő Santanával együtt. Hajni, ez az öfi nagyon jó volt Neked köszönhetően. A műsort csak a videón nézem már meg, ha valami érdekesnek találok az írásod alapján. :-) Köszi, hogy nézed helyettem is! :-D

Soror Formoza 2011.05.06. 13:13:29

@genevieve: Jaj nem az, Isten ments, egy igazi :)

genevieve 2011.05.06. 13:15:14

@Peter_Cs: nem látom azt megemliteni az irásában mikor lebunkózta alekot és otthagyta...

genevieve 2011.05.06. 13:16:31

@jahuu: egyébként meg az is elképzelhető, hogy neki tényleg bejön az éva...látod peti-cs és lami is imádja, bármit is tesz meg tudják magyarázni pozitivan:-)

frea 2011.05.06. 13:17:44

@genevieve: Ez az Anett nem csak okos, őszinte is!D

sirokkó 2011.05.06. 13:19:39

Nagyon kis gyengére sikeredett Anett blogja.Ő már nem 14 éves,hogy így ömlengjen a semmiről.És Éváról,akivel 2 nap alatt milyen jó barátnők lettek!!!Hűha!Alek meg nem is volt bunkó,sőt nagyon jó fej.Anett meg egy őszinte ember ezek szerint,pont,mint Éva.De ő sem bírta ki,h ne rúgjon egyet Gigibe!!!

frea 2011.05.06. 13:19:58

@Thulea: Egy cipőben járunk, akinek drukkolok, az kiesik.Ezért mától Alkoholosznak és a Boglyának drukkolok!

frea 2011.05.06. 13:22:00

@sirokkó: A zsák, meg az ő foltja!Mindig megtalálják egymást!

frea 2011.05.06. 13:23:08

@sirokkó: Egyébként de, agyilag biztos nem több 14-nél.

Soror Formoza 2011.05.06. 13:27:34

@genevieve: azt hiszem, hogy ok nem fiuk ;)

frea 2011.05.06. 13:30:02

@sirokkó: Nagyon bombázó lehet a Gigi, ha még a mini cirkáló is köpköd rá. A jelek szerint halk, mosolygós, nyugodt, szeretetteljes vasárnap elé nézünk.Semmi üvöltés, szájhabzás, fetrengés, nagyhalál.

pingvinke24 2011.05.06. 13:30:07

@frea: @fran7: Tegnap már nem tudtam reagálni, most megteszem.
Valószínűleg félreérthetően írtam, nem arra gondoltam hogy az Éva taktikázik, sőt. Azt hiányoltam hogy Olivéren kívül igazából senki nem taktikázott, talán még Alekosz próbál agyalni, de az nem annyira látványos. Ezért hoztam fel az Éden hotelt, mert ott elég keményen megy a taktika, mondjuk a játék jellege ezt szükségesebbé is teszi mint itt.

pocokpocok 2011.05.06. 13:33:30

gyenge egy eresztés anett blogja, olyan naiv kamaszlányszintű:)

sirokkó 2011.05.06. 13:34:43

@frea: én tényleg azt hiszem,h nyugodtan zajlanak majd az események.Egyedül Éva fog örjöngeni,ugrálni,belevágni más szavába.Főleg Jerzyébe.1-1 forduló végén persze ez még fokozódni fog.De h a legvégén mi lesz?????El se tudom képzelni!

frea 2011.05.06. 13:41:41

@pingvinke24: Biztos igazad van, nem nézem az Édent.Alkoholosz naaagyon uncsi, 6.hónapja ragozza a semmit.A Zéva taktikázása ki is merül abban, hogy mindenkivel ocsmány, kivéve az egyetlen Alkoholosszal, pedig ő a legszemetebb vele.A csaj akkorára húzza magát, mint egy kukac, ha erősebbel találkozik. Skrupulusai nincsenek, Azzal az Olivérrel cimbik, aki nem akármilyen bunkó módon okádta rá a gyűlöletét.Azért csodálkoztam, milyen taktikát vélsz felfedezni?

Thulea 2011.05.06. 13:41:46

Anett, szegény, nagyon egyszerű.
Egyébként nem értettem azt a jelenetét, amikor kirohant Alekosztól a teraszra és azt mondta, hogy Alek bunkó... Más esetEKben simán le tudtam volna bunkózni Alekot, abban az esetben nekem nem tűnt bunkónak. Primitívnek igen, de bunkónak semmiképp...

frea 2011.05.06. 13:43:52

@sirokkó: Rosszindulatú vagy!A Zanett megmondta, kiesett a Gigi, tehát angyalok játszanak fanfáron, és az égből rózsaszirom hull alá!D

sirokkó 2011.05.06. 13:44:57

@Thulea: csatlakozom.Azt az esetet én sem értettem.Tud rá valaki magyarázatot?

genevieve 2011.05.06. 13:45:06

@frea: pláne ,ha megtudja, hogy gigi és béci bent volt a nyeremény lakásban, ugráltak az ágyon, nézték a tévét, ettek az asztalnál és napoztak a teraszon:-DD

_most_ 2011.05.06. 13:45:13

@sirokkó: Az rtl biztos elintézi, hogy azért izgalmas párbaj legyen, szerintem mikor megmutatják a képeket 33-33-33% lesz és a végén 1%-al nyer valaki.

frea 2011.05.06. 13:45:27

@pocokpocok: Meg köszönőviszonyban sincs azzal, amit láttunk.

genevieve 2011.05.06. 13:46:37

@Thulea: ebből is látszott, hogy alek milyen sötét...egyszerűen nem értette a kérdést, nem tudta mi a lényege:-)

látszott a fején, hogy teljes memória törlés van:-)

frea 2011.05.06. 13:47:14

@lami83: Tudod, én a Boglyának és az Alkoholosznak szorítok!Remélem, most is igazam lesz!

frea 2011.05.06. 13:49:44

@genevieve: Megmondta párszor a szerencsétlen, hogy fel kell töltenie a celláit.Te sem hittél neki?

_most_ 2011.05.06. 13:55:41

@genevieve: hihetetlen Gigi megint mit keres Éva konyhájában :)

az én rózsám vasutas 2011.05.06. 13:55:44

Végre jönnek az adatok.
Jakupcsek Gabi és Cini mami nincs már a legjobb 100 nő között.
Béla már kalkulálni is tud.
Éva a mulatóban is összeönti az italokat
Tart még a gazdasági válság, a pénzes pasiknak nem tellik rá, hogy meghívják a lányokat titokszoba után egy pofa sörre.
Egyre kevesebb bármixert szopnak le ingyen a pult mögött, így azok egyre durcibbak.

Jerzy átvette a vezetést, Éva második, Alek lemaradt. A miért kérdésre a gép kitérő választ ad. Azt írja, elöbb mondjam meg neki meghágta Jerzy Ágicát vagy nem? És mutassak róla neki vidcsit.

genevieve 2011.05.06. 13:56:25

@lami83: éva konyhájában semmit:-)

gigi jerzy konyhájában volt:-)

sirokkó 2011.05.06. 13:57:34

De jó ez a lakás!!!!!Meg sem érdemlik!
Béci tényleg tud kicsit ellenszenves lenni,...amíg bent volt jobban szerettem.(kedveltem)

genevieve 2011.05.06. 13:58:05

@frea: na ja, csak milyen robot?
mert intelligenciája nincs, nyelveket nem tud, tolmács se lehet, szexelni nem szexel...a protokollt nem ismeri (kever mindent)...ha mondjuk a szeme kivetítené a filmeket akkor talán mozigép lehetne....

pocokpocok 2011.05.06. 14:13:30

@sirokkó:
béci játsza idekint a menő, laza csávót, csak néha hajlamos az emberek képébe mászni a tolakodó trendiségével.
bent én is bírtam..
kint bohóc lett..

az én rózsám vasutas 2011.05.06. 14:14:04

@genevieve: Nem csoda, hogy nem tudják eladni ezeket a lakásokat. Az összes erkélyről belátni, a fönti lakó akár célzás nélkül is nyakon huggyozhatja majd Alekot.
Az cikk írója meg egy tetű. Béla most nem is tesztelte az ágy puhaságát a húgával, egyedül feküdt bele. Az ilyen tetvek miatt kering annyi pletyka a srácról.

_most_ 2011.05.06. 14:36:26

Ne, lehet mégse Alekosz nyer, most olvastam: "A főszerkesztő szerint ha Alekosz veszít a VV4 fináléjában, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy elfogadja az új realityt, jobban lehet majd motiválni."

MegLepke 2011.05.06. 14:37:40

Hajrá Jerzy! Hajrá Hajni!

frea 2011.05.06. 14:38:58

@genevieve: Rájöttem. Eddig tesztelték. Most lesz az élesítés.Egy nap alatt olajcsere, vaxolás és célirányos töltés.Inni tud már, azt nem kell fejleszteni. Az agyába ültetett chip segítségével 100 udvarlási technikát és szöveget fog kiválóan alkalmazni, Sir Lancelottól Don Juanig.Mivel a prototipus együgyűre sikerült, kap kis Konfuciust, Descartest, és Arisztotelészt. Tehát a bölcselkedés is meg lesz oldva.A szavakat keveri-kutyulja, a 3.chip magyar értelmezőszótárt tartalmaz 100 latin, 100 angol és 100 német szóval kiegészítve. Meglátod, milyen csoda lesz a feltöltött Alkoholosz!Csak ne legyél kishitű!

frea 2011.05.06. 14:41:06

@lami83: Így is van!Mit keres a kocsmájában?

nosce 2011.05.06. 14:44:09

@lami83:
sztem Alekosz már tudja, nem hiába kérdezte meg Anikot is meg Évát talán miután Oliverék kimentek, h nem fogják-e sajnálni a villa után h nem feküdtek le vele, vagy valami ilyesmi...
Amúgy meg nem képzelitek h millákat költenek el úgy hogy a főszereplő nem is tud róla, ez nem egy szülinapi meglepi parti...

frea 2011.05.06. 14:44:45

@genevieve: Jaj, és a legfontosabb!A 4.chip a Szerelmi technikák, azaz nem a méret a lényeg!

Trevlovics 2011.05.06. 14:45:28

@lami83: az utóbbi időben beküldött csajok nem csak az új műsornak voltak promó, hanem egyben alekosznak is kedvcsináló, jól láthatóan ráérzett a "hajtás" ízére, ha még megmondják neki, hogy igazi belevaló nők lesznek vele, nem ilyen frigidek, mint a vv-sek, meg ágianett, meg a tanárnők, akkor odáig lesz :)

lupacchiotta 2011.05.06. 14:48:38

@Hódos Hajnalka: elajándékoztad Supermarco-t?! :(

frea 2011.05.06. 14:48:41

@Trevlovics: Ki is fog nyúlni a szerencsétlen, ezek a csajok bármire képesek!

nosce 2011.05.06. 14:51:48

@Trevlovics:
"hanem egyben alekosznak is kedvcsináló, jól láthatóan ráérzett a "hajtás" ízére, ha még megmondják neki, hogy igazi belevaló nők lesznek vele, nem ilyen frigidek, mint a vv-sek, meg ágianett, meg a tanárnők, akkor odáig lesz :)"

Ahogy néztem a felhozatalt, meglesz ott Aleknak a szendvics is, az ételitalonsima puncin kívül :)

Trevlovics 2011.05.06. 14:58:45

@nosce: a szex az csak egy gyors szükséglet kielégítés lesz, még ő sem tudja talán magáról, de neki ez a pszichológiai terelgetés (nyúzás) az igazi terepek, ha kiszavazós műsor lesz, ahol ő lesz a főnök, a mindent megmondó, a nők meg mindenre hajlandóak, mindent tűrnek a benn maradás reményében, akkor eljött számára a paradicsom. :)

frea 2011.05.06. 15:03:40

@Trevlovics: Engedjük játszani a kis pszichopatát!Teljesedjék ki!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:05:33

@Trevlovics: lehet, hogy csak én nem figyelem körmöm rágva a fejleményeket, de azt lehet tudni, hogy hány napig/hétig tart majd Alekosz műsora?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:08:18

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: remélem összejön Bécinek ott egy felső lakás és minden nap, akár többször is lepisálhatja Alekosz tujáit.

Trevlovics 2011.05.06. 15:10:25

@pushpang: különböző írásokban 16 hetesre tippelték.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:10:52

most olvastam Anett blogját, hát nem semmi hozzászólások születtek ott. :D

pocokpocok 2011.05.06. 15:12:54

@frea:
ott a pont!
Engedjük játszani a kis "pszichopatát!Teljesedjék ki! "
a követendő minta napjaink fiatalságának..pfúúúj.

frea 2011.05.06. 15:13:06

@Trevlovics: Én jóval hosszabbat hallottam, de remélem tévedek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:13:44

@Trevlovics: 16 hét?! 16 hét?!! mi a náthás lófaszt akarnak 16 hétig csinálni ott? És ezt 16 héten keresztül minden nap adják? Mondd, hogy csak hetente lesz adás.
Sokkot kaptam.

Trevlovics 2011.05.06. 15:13:51

@frea: 4 hónapnál jóval hosszabbat? az azért soknak tűnik, majdnem vv méret lenne.

pocokpocok 2011.05.06. 15:14:11

www.valovilag.hu/video/127563
szandi minden megjelenésekor másnak drukkol, már nem tudom követni, most éva, reggelre jerzy lesz a nappaliban(ma ment)

Trevlovics 2011.05.06. 15:14:50

@pushpang: napi szintű adásról tudok. szereted alekoszt. szereted alekoszt. nézed a műsorát. szereted a műsorát (távolodik mindent és már csak ezt ismételgeted) szereted alekoszt. ...szereted a műsorát...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:16:23

@Trevlovics: igen, már érzem. meg kell ölnöm a királynőt... meg kell ölnöm a királynőt...

_most_ 2011.05.06. 15:18:04

@Trevlovics: én úgy tudom körülbelül egy hónapi fog tartani, a 16 hét azért durva lenne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:20:52

@Trevlovics: a legrosszabb meg csak most jutott eszembe: olivér, a tátott szájjal rágózó pinainas, a vörhenyes fejével és orrpolipos hangjával.
Már most szeretem azt a műsort, szeretem azt a műsort..

Trevlovics 2011.05.06. 15:22:09

@lami83: rendben. egy cikket láttam csak korábban, abban még egy 16 hetes tipp volt, meg 10millió ft, ezek szerint belátták, hogy legalább az egyik túlzás lenne. :)

nosce 2011.05.06. 15:28:57

@Trevlovics:

Ez lehet egy nagyon jó só is, attól függően h milyen szikrákat kap Alek, de Olivér tolni fogja neki ezerrel. Benkő fél életműve amit a f@szára épített fel, fog villámgyorsan összetöpörödni, mintha minusz 4 fok lenne a törülköző alatt..... A csajokat nem kell üldöznie, sokan majd őt üldözik és Alek gátlástalanul állni fogja a rohamokat sztem...Ő lesz a f@szharcos helyett a f@szkiborg vagy f@sztribunus :). De ha olyan punnyadt lesz mint az utóbbi időben soxor, akkor hamar lapattintják és a többi rész dobozban marad...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.06. 15:32:56

@nosce: be kéne vinni a műsorába Edit nénit is, aki majdnem Benkő felesége lett. Pont olyan törtető és gátlástalan, mint Éva és pont úgy szokott bólogatni, meg helyeselni minden marhaságra (és állítom, hogy még mindig jobb teste van, mint Évának). Kiválóan és áhitattal kontrázna Alekosznak.

nosce 2011.05.06. 15:46:17

@pushpang:
jah, felgyapjazzák kicsit a frizuját, fetrengeni is megtanul, és Edit nénje tökre hozza az Éva karaktert...és legalább Ádám se durcizik majd :) Éva meg a lakókocsiban megihatja a maradék-pia-koktélt

kitikati 2011.05.06. 15:46:18

És vajon a nézők sms-ezni fognak? Vagy miből termel pénzt ez a műsor?

Thulea 2011.05.06. 16:24:17

@buppi: A Benkőnél hogy volt? Ő választott a csajok közül, simán ment a közti reklámokból, nem?

pocokpocok 2011.05.06. 16:36:51

bohócot, vásári majmot csinálnak alekoszból az új swhowjában, oli szépen megizmosodik rajta persze..
ez az ürge..
hánynom kell a csúszómászó , sárbataposó, erkölcsi értékrendnélküli belsőjétől:
mindent a pénzért!
és van, aki ezt nem látja..

pocokpocok 2011.05.06. 16:38:01

@pushpang:
és hasonlít is a majdnembenkőné alekoszra több szempontból:D

Soror Formoza 2011.05.06. 16:40:11

Jaj, csak ne vállalná el! Nézhetném Simon Bakert minden este. (arról is lehetne hogyvoltozni) :)

pocokpocok 2011.05.06. 16:41:24

@nosce:
ebből csak a f.sz kifejezés áll alekoszra:)

pocokpocok 2011.05.06. 16:42:07

@jahuu:
olivér nőt keres helyettesítőműsort!!!
:D

pocokpocok 2011.05.06. 16:44:05

VV - Olivér Mozgalma Alekoszért
Kedves Rajongók!

Sajnálatos módon a valóvilág adta a saját formáját. Bizonyos okok, miatt nem jutottunk el a bulira a pólókkal. De semmi vész! Megvásárolhatjátok online és személyes átvétellel. Ne felejtsétek el ezzel támogatjátok Alekinnyót! Minden póló mellé Alekinnyó matricát adunk. Bővebben hamarosan!

húú, könnyesre röhögtem magam: népbutítás felsőfokon:D

sirokkó 2011.05.06. 16:44:38

@pocokpocok: olyan ember nincs aki ezt nem látja.De nekik így is jó,vagy pont ezért jó.
@jahuu:de jót nevetnék én is akkor!!

pocokpocok 2011.05.06. 16:46:11

ui: először 4e-ért akarták elsózni, aztán bammegozott a nép, lett 2e, most 1500..
megy a lehúzás:D
alekot támogatod vele: jah, persze, meg a prolivérék zsebeit:D

Soror Formoza 2011.05.06. 16:46:49

@pocokpocok:
Hát ami azt illeti eddig olivér kereste, alekosz csak válogatni fog (ismétlem: remélem nem vállalja, remélem nem tudják felkészíteni agyilag, remélem bebuknak vele) :D

sirokkó 2011.05.06. 16:47:18

@pocokpocok: ez már sok!Emberek ezt venni fogják????

Tompó 2011.05.06. 16:47:57

Na most, hogy berakták a villába a nyeremény autót, kiderült ki reszket leginkább ezért az egészért!! A szende, kis ártatlan, szegény sorsú, köcsög Erzsike szinte remegett, olyan izgalomba jött!! 10 forintért megb...na bárki, bármit!!! És ez az okádék fog nyerni!!

pocokpocok 2011.05.06. 16:51:00

http://www.facebook.com/vv.oliver.mozgalom.alekoszert?ref=ts#!/vv.oliver.mozgalom.alekoszert/posts/152208684844550
ehune:)

pocokpocok 2011.05.06. 16:51:37

néhánynak már kinyilt a szeme...olvashatod.

pocokpocok 2011.05.06. 16:53:10

@jahuu: köteles lesz elvállalni, a vv4 szerződés szerint-szerintem- x idejig rendelkeznek a lakókkal a műsor után, vagy anyagi kártérítés..
igen, igen, eladták a lelküket..

nosce 2011.05.06. 16:56:16

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: @Thulea:
na akkor a gépbe be kell vinni,
- h a fél vv4-t Alekosz fogja eltartani,
-Béciről nincs hír h szerepelne benne, de majd nyilván ö rappeli fel a műsor slágergyanús címzenéjét, de az is lehet h a tervezett és óriási érdeklődéssel várt közép-EU turnéja miatt nem ér most rá,
- továbbá be kell vinni h Alek ha nem nyer könnyebben igent mond a felkérésre , így már érthető h az összes vv4 szereplő aki Alekból fog élni Jerzy gyózelmére szavaz
- és vigyük fel a gépbe h Jerzy aktja amin a farkát a tükörre veri eltünt a netről, nepperek kezdték árulni borsos áron, az amazon.com-on hosszú előjegyzési sor vár a letöltésre

Így most mit mutat a gép ? :)

pocokpocok 2011.05.06. 16:57:54

@nosce:
gigi ma a face-n azt nyilatkozta, felénekelni megy ma napközben..
lehet igazad van a zenével kapcsolatban..

Soror Formoza 2011.05.06. 17:07:05

@pocokpocok: Nem nagyon értem mi a haknizás, hogy tudnak emberek fizetni csak azért, mert egy ismert, semmihez sem értő senkit bámulhatnak.
Viszont nálunk a héten Fábry járt előadni, és nagyon lehúzta a VV4-et, nem viccesen. Szerinte is elszomorító, hogy a fiatalok ilyen példát látnak, amikor sötét bunkók bármit elérhetnek.

nosce 2011.05.06. 17:07:38

@pocokpocok:
na b+, akkor szegény Aleknek annyi esélye van vasárnap nyerni, mint a háromlábú lónak az epsomi derbin...

Albino Vernyul 2011.05.06. 17:09:04

@Tompó: Mondjuk O reagalt normalisan.. Megnezte a kocsit kivul-belul.. Mint egy normalis ferfi, ha technika kerul a kozelebe..;)

pocokpocok 2011.05.06. 17:09:45

@jahuu:
ez olyan, mint a:
- mire kell neked egy ferrari a magyar utakra, hisz 110-nél gyorsabban sehol sem mehetsz?
-hát csillogni, hogy megengedhetem magamnak..

pocokpocok 2011.05.06. 17:12:29

idézet vvoli mozgalma alkeszért oldalról:

"Miklos Vari Olga igazad van,es h tudd draga heni van olyan ember aki aleknak a parbajara 200ezret költött!Addig nyujtozkodj ameddig a takarod ér!
3 perce · Tetszik "

szánalom.

sirokkó 2011.05.06. 17:15:06

@pocokpocok: megnéztem.A póló már csak 600.Evvel támogatják a műsort!!!!Hát Oli nagyon dolgozik,hogy megéljen valamiből anélkül,hogy dolgozna:)))

Soror Formoza 2011.05.06. 17:16:42

@pocokpocok: Félelmetes! Egy egész országra kiterjesztett agymosás, a legfölső szinteken. :(

pocokpocok 2011.05.06. 17:20:23

@sirokkó:
oli komoly összegekkel tartozik verésre hajlamos hitelezőinek..ezért ment be..
anno olvastam, hogy igért mindenféle bárokba mindent, amit akartak, kiket hoz oda, mit szervez a forgalom érdekében-még a vivánál volt-és ingyen itatták cserébe brancsostúl, aztán persze nem hozott senkit, sőt , magát sem, úgyhogy orrolnak rá páran.

sirokkó 2011.05.06. 17:24:15

@pocokpocok: tényleg!Már el is felejtettem.Most gyűjti az adósságát.Meg talán az esküvőre is telik majd!!

_most_ 2011.05.06. 17:24:55

@pocokpocok: ez csak 635 sms, nem is igazi rajongó az ilyen :)

pocokpocok 2011.05.06. 17:33:03

indián nem felejt:)
remélem jó lesz az öfi, mert jön a pármaisonka, gomba, kukorica, paradicsomkarikás pizzám:P

pocokpocok 2011.05.06. 17:34:20

www.rtlklub.hu/
egy csajt megejtett mégis a don juan?:D

pocokpocok 2011.05.06. 17:38:26

ui: nem aggódna, ha nem lehetne...

Soror Formoza 2011.05.06. 17:44:31

@pocokpocok: Háát... ez olyan vagy valami vagy megy valahova :)

sirokkó 2011.05.06. 17:53:02

@pocokpocok: a kommenteken jót nevettem.Megnyugtat,h milyen sokan imádják:DDD

Albino Vernyul 2011.05.06. 18:05:39

@pocokpocok: Durva, az RTL oldalan meg mindig lehet szavazni Anikora..;)

Albino Vernyul 2011.05.06. 18:14:25

LOL.. Nem is olyan hulyek az emberek.. Barat/Kollega... Egyetertek..:

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/olvasoink-jerzynek-szurkolnak-2051502/

_most_ 2011.05.06. 18:40:30

@Albino "karazsnyikov" vernyul: lol, ez elég kamu felmérésnek tűnik. Blikk azt írja, amit az rtl mond nekik.

genevieve 2011.05.06. 18:45:27

@lami83: de ha éva állnak az első helyen akkor nem lenne kamu ugye?:-D

lol:-)

_most_ 2011.05.06. 18:57:03

@genevieve: hát az más, de igazából az lenne reális, ha Alekosz állna az első helyen, bár az Alekosz szavazók lehet intelligensebbek annál, hogy blikket olvassanak :)

Thulea 2011.05.06. 19:05:27

@lami83: Nem hinném, hogy az Alek rajongók többsége intelligens lenne. :-D

genevieve 2011.05.06. 19:09:24

@lami83: szerintem meg ez a reális:-)

Albino Vernyul 2011.05.06. 19:11:00

@lami83: Ez mar a donto pszichologia.. Itt mar mashogy mondanak velemenyt az emberek.. Ettol meg Alek is megnyerheti....

MegLepke 2011.05.06. 19:20:49

Azért az nem semmi, hogy inkább Éva üvöltözését meg hisztijét sírom vissza, mikor ezt a másik két szőke picsát nézem.

genevieve 2011.05.06. 19:25:52

jerzy mekkora arc:-)

és visszaszól aleknak:-D

genevieve 2011.05.06. 19:28:25

azt csinálja most alekkal amit oli is tett:-)

stuffolja:-D

és ahogy látom, anettnak is savanyú a szöllő

Thulea 2011.05.06. 19:30:28

Ez az Anett milyen butuska leányzó! Róla is elmondható, hogy minek ellenség, ha ilyen barátunk van? :-)

MegLepke 2011.05.06. 19:36:54

van ám új poszt, ha valakit érdekel:)

genevieve 2011.05.06. 19:39:40

milyen romantikus lélek ez az alek:-)

kézen fogva vonszolja a csajt a kertben, közben üvegből iszogat:-D

és megkérdezi, hogy volt-e már a margit-szigeten?:-D
süti beállítások módosítása