Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X138

2011. május 04. 15:00 - Hódos Hajnalka

Bevallom, hogy sírok e sorok írása közben. A nyűszítek talán jobb szó. Kínomban. Még alkudozni is próbáltam, hátha erre a pár napra kényszerszabadságra mehetek. A műsor alatt többször felálltam, kimentem a szobából, a kezembe temettem az arcom, egyszer befogtam a fülem is. Igen, azt is hajtogattam, hogy én ezt nem bírom tovább. És csak azért írom le, hogy aki nem látta, szenvedjen velem együtt.

Kedélyes beszélgetéssel kezdődik az öfi, Alekosz arra gondol, ha kimennek, akkor lesznek igazán bezárva. Úgy érti, hogy nem a szabadságba megyünk, hanem a bezártságba. Éva arról érdeklődik, hogy nézett ki a párbajon? Már mondtam, mint egy tojásrántotta. Alekosz még sárgább ruhát is el tudott volna képzelni. Tudod mit éreztem, mikor győztem? Hogy megfogom Anikót és hozom vissza magammal. Szegény, a negyedik helyen kiesni, az a legrosszabb! Kellett neki téged kivinni! Ha a Jerzsit hívja, ő jön vissza! A csevegést levél szakítja meg, vendégek érkeznek, fogadják őket szeretettel.

Milo, ex-VV Anett és ex-VV Ágica benyitnak a kertbe, elszabadul a pokol. Öt percen át tartó konstans visítás, mindenki egyszerre beszél. Milo poénkodik, ők a váltás, Évának pont Anett és Ágica voltak a kedvencei, ó, megy a visszaszámlálás, nekünk is ott volt a konyha? Annyira izgatottak vagyunk, hogy el sem hiszitek, nyervog Ágica, ti is? De csak te nem remegsz! Szóhoz sem jutok. Szóhoz sem jutsz? Igen, a párbeszéd a továbbiakban is ezen az értelmi színvonalon folytatódik. Végre! Alekosz álma végre valóra vált. A kecskék és a tyúkok helyett végre szőke hajú szép lányok jöttek. Jaj, Ágica zavarba jött attól, ahogy Alekosz végig nézett rajta. Rögtön ezután jajdeéééééééééédes felkiáltással Jerzsi nyakába borul, édes tündérpofa vagy drááágááám! Első nem bírom tovább. Jerzsi meg van szeppenve, ha vendégek jönnek. Aztán összekapja magát és bókol Ágicának, milyen csinos vagy! Köszönöm szépen. Pedig nem hiszem, hogy nagyon, nem vagyok sok! Önmagam szeretném itt adni, sokat fogytam, szerintem az látszik. Hát lehet, de ebben a lebernyegben pont nem látszik, sőt.

Anett káó, elveszítettük, de úgy, hogy káó. Anett sikoltozva szaladgál a Villában. Örültök nekünk? Várjál, nekünk úgy volt az ágy, hogy úgy. Milyen kupi van itt?! Örültök nekünk? Én nem. Érdekes, hogy Ágica pont Jerzsivel beszélget először, mert neki is volt egy szerelem. Nagyon-nagyon szerelmes volt. És lefogyott. Annyira lefogyott, annyi sok sírás volt, veszekedés, hogy lefogyott. És nagyon szerelmes volt a Leóba. Később mély szinteken beszélgetnek Jerzsi megfelelési vágyáról. Ágicának pozitív csalódás Jerzsi és ennek örül. Én sírok. Alekosz Milóval beszélget, igen, ő állandóan szerelmes. Azokba a lányokba szeret bele, akik csúnyácskák, viszont tudnak valami emberit. Van bennük valami, amit úgy föl lehet emelni. Akik szépek, ott más van, vonzalom. Meg vagyok arról győződve, hogy van az a típusú nő, akit szeretünk, féltünk, védelmezünk és feleségül veszünk és van az a típusú nő, akivel csak lefekszünk. És a kettő egymást tökéletesen kizárja. Na erre most tudnék írni olyat, de sajnálom koptatni a billentyűzetet. Jaj, Ágica rányitott a fürdőben Jerzsira, aztakurva mileszmost?

Hintás feladat, Éva miért ilyen kemény magával? Az egyetlen rész, amin tudtam röhögni. Évának a Villában lettek önértékelési problémái. A szépséges feladatokba mindig a 21-22 éves lányok nyertek, a nagy szája miatt a fiúk se nagyon szerették. Éva tök szexinek érzi magát, ha elmegy egy szórakozóhelyre, csomó pasi nézi. Hogy ki ez az elmebajos. Szexuális, vagy akármilyen kisugárzása is van. Igen, ő egy jó csaj. Alekosz hogy érzi magát? A visszaigazolás hiánya okozott nála most egy kis problémát. Fél évig úgy lenni lányok társaságában, hogy egyik se képzel el vele sose semmit, és ezt hangoztatják is, az azért elég megterhelő. Mikor Éva iránt mélyebben érzett, az boldoggá tette. Úgy egy hónapig. Aztán átalakult barátsággá, ezáltal közelebb kerültek egymásnak. A vele való együttélés kész katasztrófa lenne. Nem, nem tart Ádámtól, mert véleménye szerint Ádám úriember.

Anett Jerzsitől kérdez, igen, Jerzsi szerelmes volt Gigibe. És ő is beléd? Diszkrét lány ez az Anett, meg kell hagyni. Olyan dolgokat tett értem, hogy azt mondhatom, igen. És ha ez szerelem volt, hogy tudott ilyen gyorsan elmúlni? Melyik a rosszabb, kérdez vissza Jerzsi, egy olyan kapcsolat, ami bizonytalan, vagy az, hogy az ember egyedül vagy? Hétvégén írok lottót, fogadni mertem volna, hogy Anett azt válaszolja, ha az ember egyedül van. Mi tenne boldoggá? A saját életem. Mi az, ami a legjobban fájt? Éva lapít, Jerzsi a köpésről kezd beszélni, ja, ha az, akkor Anett szerint hagyjuk. Miért, mit gondolt, mit fog Jerzsi mondani? Az az éjszaka akkora érvágás volt, hogy rá két napra majdnem összeomlott. Éva persze belepofázik és megmagyarázza, miért fájt az Jerzsinek. És ők ezt megbeszélték.

Az eddigi legszürreálisabb éjszaka koccintással veszi kezdetét. Mindenki szeret mindenkit, egészségünkre. Éva rákérdez Alekoszra, meglátogatja-e éjjel Anettet és Ágicát? Ez csak természetes. Minden további nélkül. Meg fogok jelenni. Azok a legvonzóbb lányok, akiknek a fejükön itt ilyen epicentrum van. Mondom. Vagyis nem én mondtam, ez egy három perces jelenet volt, a szám ekkor vetett habot. Fenekem a címlapon és a ValóVilág elkíííísééér, Alekosz Ágicával táncol, azt akarom, hogy ma mellettem aludj, csak azért, hogy ezt az illatot érezzem! Jaj, jaaaj, hihihi, de nem is vagyok befújva, neeeee, csiklandozol, csiklandozol! Éva és Anett kézen fogva ugrabugrálnak a műfűvön. Most jó, már úgyse fáj. De. Nekem nagyon. Alekosz le akarja kapni Évát, az visít. Mikor Éva valami kedvenc számról beszél, akkor meg hagyja békén, mert Alekosz mást akar. Alekosz a következő éjszakáit Ágicával képzeli, mert ezek közül a lányok közül ő a legéletképesebb. Ágica tök bénán provokálja Alekoszt, kíváncsi rá, mit csinálna, ha igent mondana, merthogy ő nem szexelne vele, az biztos! Egy okos nő az tartja magát. Megengeded a véleményem? De miért kell rögtön ezzel indítani? Alekosz nem érti, Ágica már legalább nyolc órája itt van és még csak most mondta neki, magyarul nem az első órában. Eddig türtőztette magát, hát a végtelenségig nem lehet! Ha jobb idegállapotban lennék, ezen valószínűleg nevettem volna, de nem vagyok. Kérdezhetek valamit? Anettnek ugyanezt mondtad? Ilyen mélységekről még csak nem is beszéltünk! Csak a felszínt kapargattuk! Alkalmatlan bizonyos szintek alámenésére.

Az udvarlás alatt Jerzsi Alekoszról mesél Milonak. Valahol nem azt mondom,hogy a lány a hibás, de ha nő lennék, keményebben reagálnám le ezt az egészet. Tábla fel, tíz pont, álló ováció, vastaps. Alekosz leidegbetegezi Évát. De nézd meg. Láttam már eleget. És nem, Éva nem vonzó, egyenesen ellenszenves. Éva eközben rángatózó mozdulatokkal táncol a falnál, és most beugrott, amikor csábító akar lenni, akkor összecsücsöríti a száját, ettől elvékonyodik az arca, agresszíven bámul a másikra, és úgy néz ki, mint a csípni készülő strucc. Hát ha ez nőies, legyen az. Alekosz már a hálóban van Anettel. Melyik ágyon képzelted el a ma estét? Ott benn fogsz nyugovóra térni. Az a legkevesebb, ha a lepedő nem ér el addig. Milyen udvarló? Alekosz összeomlik, hogy gyűjthetett be Anett egy barátot, mikor nagyon jól tudta, ő itt van? Azok után, amit én tettem teveled? Anett leáll vele évődni, nem hiszek neked, Alekosz már mindenkinek udvarolt, nem csak neki. Az csak a felszín kapargatása volt. Alekosz arra várt, hogy megkereshesse Anettet, erre kiderül, hogy mindhiába.

Azt hittem, ennél kínosabb már semmi nem lehet, de a lakók megcáfolták ezt. Éva és Anett ráront Jerzsire a fürdőszobában, te most zuhanyozni készülsz vagy végeztél? Jerzsinek három perc kell és Éva ne cicázzon a szemeivel. De DRÁGÁM(!!!!!!!), én nem cicázom a szemeimmel. Azt mondtad, hogy cicázom a szemeimmel? Éva csábosan nekitámaszkodik a falnak, erről a kocsisor és egy bizonyos tér jut az eszembe, hát én se vagyok egy kígyómozgású meg őztekintetű meg nem is tudom, egy ilyen vérbeli nősténydög, de ez még nekem is jobban megy. Na, akkor állj be a zuhany alá és igyekezz! De Jerzsi úgy gondolta, hogy kimennek és elszívnak egy cigit. Gatyában zuhanyozol? Nem, meztelenül. Magyarul egy országnak megmutatod, csak nekünk nem? Na most elmondom, én mit csináltam volna. Benyitok, elnézést kérek a zavarásért, Jerzsi, láttam a tévében, hogy jó a tested és azt is, mikor törölközőben flangálsz, hogy nagy farkad van. Szeretném látni élőben. Megtennéd, hogy levetkőzöl? A legrövidebb út az egyenes.

A szexkiborg éjszakai portyára indul, nincs kedved átjönni, sustorog a szőkék ágya mellett. Nem, mert piszkálni fogsz. Csak alszunk. Átjössz? Nem, mert akkor elkezdesz fogdosni. Eszem ágában sincs. Ági megsértődik, ha itt hagyom. Jézus, te nem az Ági vagy? De hülye vagy te, uramisten, Alekosz! Áginak akartad mondani? Na menjél vissza. Ági, Ági hol vagy? Ne szórakozzál velünk. Ági, ha már felkeltél, gyere át. Gyere, kísérlek, gyere. Na hát akkor visszamegyek. Jézusmária, ne, óbégat Éva. Én minden nap megkaptam! Milyen takarót, tudod mit? Megyek a helyedre! Alekosz az estét a riportszobában abszolút pozitívnak értékeli, elő vannak készítve a lányok a befogadásra. Még lehet eső, lehet hó. Mondom, elő vannak készítve a befogadásra.

S., varand, köszi! :)

Címkék: vv4
371 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kitikati 2011.05.05. 09:37:19

@lac64: Milyen beszólása volt Balázsnak Anikóra?

Zelefánt 2011.05.05. 09:43:18

@genevieve:
De hát, szívem, a végjáték még hátra van, addig ne adjuk fel.
(És Tajgetosz is visszavág majd, úgy hírlik.)
(HogyvoltHajnit szerződtették-e vajon?
Az sokat nyomna a latban.)

avanivi 2011.05.05. 09:43:31

@Zelefánt: Nem szeretném,remélem Hajni ír tovább,mert függő lettem ,nagyon kellemes része a napomnak,üdülés,ha olvasom,az itt kommentelők pedig kedves ismerősök. Amikor van egy kis ídőm már kattintok is ide.Érdekes lehetne ,ha lenne ídőm összeszámolnám, hány témát érintttünk a vv-on kívül is.Igaz én passziv résztvevő vagyok,hajnali négykor olvasom az előző napi ,éjszakai hsz-ket.Addigra a téma lecseng,mindenki alszik,én akkor ébredek.Napközben meg elopom az ídőt, mint most is.A vérnyuszi "karazsnyikov "viszont ellát néznivalóval, rendes gyerel.

Zelefánt 2011.05.05. 09:43:59

@Peter_Cs:
Csak ha Éva is indul a hempergő különszámával.

Zelefánt 2011.05.05. 09:47:12

@avanivi:
Sose bízz a fehér nyusziban, lehet hogy így adagolja a mérget, lassan, apránként, de halálbiztosan.

_most_ 2011.05.05. 09:50:44

@MÁRIA TERÉZIA: Szerintem a VV4 legjobb időszaka a fantasztikus négyes korszaka volt.

lac64 2011.05.05. 09:52:14

@buppi: Amikor a hálóban Éva és Anett Jerzsivel húzták Ágit és az emiatt kirohant, arra szólt be Balázs. Hogy pontosan mi volt a mondata, arra már nem emlékszem (talán valaki más tudja), valami olyan, hogy Ani is ilyen kirohanásokkal zárta a vitáit. Amiatt tünt fel, hogy nem nagyon szokták emlegetni a kiesetteket, illetve abban a helyzetben nagyon degradálónak éreztem a mondatot.

avanivi 2011.05.05. 09:55:48

@Zelefánt: Már érik bennem, hogy szavazni fogok, és a Jerzyre, ha nem fekteti le azt a szőke libát,küldök rá egy sms-t

Albino Vernyul 2011.05.05. 09:56:03

@lac64: A Nekedvalobol O jott ki jol, az Ordog Norisnal pont azt mondja, hogy mar visszavett az almaibol, a Velvetes cikknel a kommentelok eleg jol faragjak a cikkirot, viszont ezt a leszbis temat nem kene eleznie, ugyis ezzen ragodnak, ha mar nincs mas, amin lehetne..
Balazsunk, az az arany lelek mit szolt be..?

Albino Vernyul 2011.05.05. 10:01:10

@lami83: A hulyeseg, es az ovis kibaszasok korszaka.. Brrrr...

frea 2011.05.05. 10:03:35

@Zelefánt: Jó lenne, ha tovább posztolna.Már nem nézem, csak olvasom.Tegnap egész nap az ágyat nyomtam, ma már "csak"köhögök, mint egy kutya, és trombitálok.Elolvastam mindent, hiányzott a topik.

lac64 2011.05.05. 10:09:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Kedvelem Anit, de egy kicsit másképpen látjuk. A Nekedvalónál nem kellett volna tovább szövegelnie, miközben vitték ki a luvnyát, az ördög nóris dolgot pedig nem kellett volna megemlítenie. A velvetes cikknél láttam én is kommenteket (a tiédet is :) ), ott a velvetes kommentelők stílusához képest valóban sok pozitívat kapott.
Szerintem is visszavonulót kéne fújnia a leszbis, és párkapcsolatos témáktól, illetve a jövőjével kapcsolatban azt elmondhatja, hogy mik a vágyai, de azt is mondania kellene, hogy ezek eléréséhez természetesen hajlandó tenni is (tanulás, lent, pl. gyakornokként kezdés, stb).
Balázs ominózus mondatára fentebb írtam, hogy pontosan már nem emlékszem mi volt, akkor ott abban a helyzetben degradálónak éreztem (mondjuk Balázsnak Anival kapcsolatban nem az első).

Zelefánt 2011.05.05. 10:18:10

@frea:
Trombitálsz?!
SOR(R)stárs-e vagy?...
Házipálesz a megoldás, ne hidd el, amit a kezelőorvosod/gyógyszerészed ugat, csak a lóvé(d)ra hajtanak.

genevieve 2011.05.05. 10:21:56

@lac64: a két szőke liba (éva, anett) elkezdett röhögcsélni jerzy-n és ágicán...aki meg bent volt a szobában ez alatt...bementek utána és mondták neki, ágica meg ezen felhúzta az orrát, hogy miért kombinálnak és anettnak majd kint külön meg fogja köszönni, aztán felállt és kiment a hálóból...erre mondta balázs, hogy pont úgy csinált mint ani..

nekem meg az jutott eszembe,hogy 2 napja vannak bent, és még csak nem is tétre megy a bentlétük, de éva már kezdi a cirkuszt...vagyis egyáltalán nem gigivel anival volt bent a probléma....

lac64 2011.05.05. 10:24:48

@lac64: Még annyit, hogy úgy néz ki, hogy a nyomást nem bírja. Semleges, vagy barátságos környezetben (Reggeli, Belevaló a döntősök rokonaival) összeszedett, jól fogalmaz, kevés hibát vét, viszont ellenséges környezetben, vagy fáradtan ez nem megy.

avanivi 2011.05.05. 10:26:08

@Zelefánt: Nem bizom én már senkiben, még magamban sem,oda jutottam látod, már szavazni is akarok.

_most_ 2011.05.05. 10:27:09

@genevieve: Ő, konkrétan milyen cirkuszt kezdett Éva?

genevieve 2011.05.05. 10:28:44

@lami83: nem neked irom a válaszaimat, mert olyan vagy mint peti-cs...rózsaszin szemüveg van rajtad ha éváról van szó...szerintem ne is foglalkozz azzal amit irok:-)

lac64 2011.05.05. 10:31:45

@genevieve: Nekem két dolog: 1, Éva nem tudja megállni, hogy ne savazzon valakit (itt éppen Jerzsit), 2. Ez az Anett rosszabb, mint Éva.

genevieve 2011.05.05. 10:33:30

@lac64: passzolnak egymáshoz:-)

nekem meg az tünt még fel, hogy az öfi inkább jerzyről szólt mint alekról és éváról:-))))

pedig látszott, hogy alek valamit nagyon-nagyon magyaráz milónak:-)

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 10:34:31

Hova megy ma Anikó? Castingra? Az az, amikor a jelentkező fél órában bemutatja mit tud, aztán hazamegy? Arra hozzám is jöhet.

_most_ 2011.05.05. 10:34:54

@genevieve: ok, mindegy, amúgy lila szemüveg, de most tényleg full objektíven kérdeztem.

avanivi 2011.05.05. 10:38:01

@lac64: Azt birtam Anikóban nagyon, hogy talán ezt a hülyegyereket ő osztotta ki rendessen a nyomulása miatt.Le is gonoszozta nyomban Ale, és kiborult két napra. Elejétől így kellett volna kezelni minden nőnek,nem röhögcsélni.
Mi lesz a következő műsorában, ha az összes qrva igent mond neki?

genevieve 2011.05.05. 10:38:17

@lami83: mivel erre rákérdeztél (az egyértelmű látvány ellenére is), már nem lehetsz objektiv...full meg pláne nem:-)

genevieve 2011.05.05. 10:39:02

@avanivi: ááá, fikázni fogja őket ezerrel...mindig lesz valami problémája velük....

mindig:-)

avanivi 2011.05.05. 10:44:25

@genevieve: Ennek a kreténnek mindíg kellett valaki aki mellette ül amig ő a kamerának beszél.

genevieve 2011.05.05. 10:46:24

@avanivi: el van ő a kamerával egyedül is:-)

de igazad van, valaki mindig kell akihez beszélhet:-)

avanivi 2011.05.05. 10:48:28

@genevieve: lehet, azért szüz ,mert még nem született meg a hozzá méltó tökkkéletes nő.

frea 2011.05.05. 10:48:36

@Zelefánt: Nem is hiszem, annyi antibiotikumot adott, hogy abba halnék bele.A fejem úgy fáj, mint még soha.Most vajákolom magam természetes szerekkel.

genevieve 2011.05.05. 10:56:14

@avanivi: mikor anett nyakát csókolgattak, konkrétan hányingerem lett..és pont vacsoráztam....

lac64 2011.05.05. 11:04:55

@avanivi: Szerintem nem működött volna. Alekoszt csak egy tökönrúgással lehetett volna leállítani.

Albino Vernyul 2011.05.05. 11:09:04

@lac64: Bent se birta a nyomast.. Ezert mondtam mindig, hogy konfliktuskerulo, es ezert bekulgetett ki allandoan Evaval is... Es hozza a naiv formajat, a Bors cikknek a veget elviccelte, csak ez a bulvarban nem mukodik, mert barmit kepesek felhasznalni egy cikk kedveert, illetve ki is forgatni, ha ugy adodik.. Remeljuk beletanul...

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 11:10:11

Cuncimókusok, nyugi. Az Alekosz feleséget keres c. műsorról is megpróbálok ilyen szellemesen írni. ;)

Albino Vernyul 2011.05.05. 11:18:28

@avanivi: Alek ellen nem mukodott volna a kemeny megoldas.. Ha az elejetol beszologat neki, egyszeruen idegileg szetszedi, ahogy a vegen latszott is Aleknel ez a taktika... Giginek mukodott egy kemenyebb fellepes, de neki ott volt Beci mint vedoernyo..

frea 2011.05.05. 11:20:57

@genevieve: Újabb pont Alkoholosznak.Hatásos fogyókúrás szer.

frea 2011.05.05. 11:24:45

@Hódos Hajnalka: Amikor testközelből láttad őket, valakiről nem nyilatkoztál.Publikus lesz valamikor?

Zelefánt 2011.05.05. 11:27:51

@Hódos Hajnalka:
Miért van az az érzésem, hogy nem merik visszaengedni a...hmmm...a társadalomba ezt a faszt, inkább csinálnak neki még egy műsort?...
(Amikor a villából szabadul, egyből bedugják egy lakókocsiba, és jönnek rá a ribik...meg a kommentelők.)
(Még az is lehet, hogy ő lesz a következő jamesbond.)
(Azután meg kreálnak még egy sorozatot a N Geographic-nak, Tajgetosz bolygója címmel, és így tovább.)
Ááááá...

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 11:30:05

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ja :)

@frea: ha még van akdtualitása, feltétlenül.

@Zelefánt: hülye lenne az rtl egy ilyen lehetőséget kihagyni. sztem. :)

Zelefánt 2011.05.05. 11:33:50

@Hódos Hajnalka:
Az lenne a tuti, hogy amíg a lakókocsiban csövezik, a nyereménykéróba beköltözik a Rácz-család, Éva pedig a havi egy millától részegen rommá törné a sevrót.

Kivétel 2011.05.05. 11:40:15

@genevieve: pont ezt éreztem én is.. iszonyú viszolygást.. fúúúúúújjjjjj

frea 2011.05.05. 12:06:41

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Én hamarosan kilábalok a nyavalyámból.A te Béci mániád viszont kezd kóros lenni.

frea 2011.05.05. 12:10:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Köszönöm, időnként már látok is.

avanivi 2011.05.05. 12:30:51

@genevieve: nem hiszem, hogy normális nőnek bejön ez a nyálas f@sz,és ráadásul valami hangos morgás is kisérte a nyalakodást. brrrrr

Zelefánt 2011.05.05. 12:33:35

Az az Anett valami iszonyú tré picsa, és még hülye is, a fasznak kell a tévében közszemlére tenni.

avanivi 2011.05.05. 12:37:07

@Hódos Hajnalka: Szuper Hajni !! És azutánra is kell nekünk vlami.
/Most akkar már biztos nézen,ha birom azt a fos műsort is/

Zelefánt 2011.05.05. 12:38:30

@avanivi:
Az mindent elárul Tajgetosz "kisugárzásáról", hogy még a turbókurva Bibendum Szandra sem hagyta magát megtöcsköltetni általa.
(És Hajnalkát sem irigylem, ha ő interpretálja majd a feleségkereső sót.)

frea 2011.05.05. 12:41:04

@avanivi: Valamelyik fórumon olvastam, hogy vannak durva férfiak, és a kedves Alekosz ezért lesz felüdülés sok csajnak.Tovább nem olvastam,szarul vagyok enélkül is.

frea 2011.05.05. 12:46:58

@Zelefánt:Valami furcsa pózban akart valamit, a Szandra röhögőgörcsöt is kapott tőle.Ugye nem fogja az összes csajt szagolgatni, és megmászni?Honnan lesz új szövege?

Zelefánt 2011.05.05. 12:48:30

@frea:
Én csak afféle kocanéző vagyok (nem, nem a malacra gondoltam), de Éva helyében én már három hónappal ezelőtt lefejeltem volna azért a fertelmes stílusért, amit vele szemben Tajgetosz megenged magának.
(A nők sokszor maguk is hibásak abban, ha engedik elfajulni a dolgokat, persze ez nem mentség senki számára sem.)
Tajgetosz kedves...mint egy varánusz.
Régen rossz, ha ő a pozitív példa, baszki.

Zelefánt 2011.05.05. 12:51:33

@frea:
Ezek szerződtetett ribik, a lóvéért még love is lesz majd, meglásd.

genevieve 2011.05.05. 12:56:44

@frea: ágica kezét is megszagoltatta és azt mondta neki, hogy nagggggyon jó, hogy krémet használ...látszik mennyire igényes:-)

bár nem tudom, hogyan tudja ezt összeegyeztetni éva igénytelenségével....

az udvarlási kultúrája maximális:-)

frea 2011.05.05. 13:01:48

@Zelefánt: Pedig a sok hülyének tetszik.Sőt, szerintük úriember és zseni is.El lehet gondolkodni ismét, milyen az átlag?

frea 2011.05.05. 13:03:31

@genevieve: Már azt sem hiszem el, hogy érdekelné bármelyik csaj is.Annyira erölteti a témát, hogy már gyanús.

frea 2011.05.05. 13:06:57

@Zelefánt: Amit a beharangozóban láttam, az kritikán aluli.És milyen cirkuszt fog csinálni ez a sok nő?Szerintem meg is tépik egymást ezért a klassz hapiért/BRRR/

Zelefánt 2011.05.05. 13:11:56

@frea:
A lóvéért, lásd fenntebb.
Tajgetosz csak a ráadás -- és meg is érdemlik, ha ebbe a borzalomba belemennek.

frea 2011.05.05. 13:15:14

@genevieve: Azért valamit nem értek. Ha imádja a filmeket, remélhetőleg eljutott neki, hogy a hős nem megtermékenyít, nem szaglászik, mint egy vadászkutya, nem tapizik, nem nyáladzik.Nem nyomul, ha undort kelt, és nem attól férfias, hogy iszik és szivarozik.

frea 2011.05.05. 13:16:25

@Zelefánt: Úgy kell nekik. Akkor szenvedjenek meg a pénzükért!

frea 2011.05.05. 13:29:39

Mivel senki nem beszélget, leírom a kedvenceimet:Rómeó és júlia, A szív hídjai, Ház a tónál, Távol Afrikától, Szerelmünk lapjai, Only you, Love story.

Zelefánt 2011.05.05. 13:32:09

@frea:
Talán a zombifilmekre gondolt, azokban többnyire ilyesfélék történnek.

Zelefánt 2011.05.05. 13:33:01

@frea:
Fogadjunk, hogy főemlős vagy.

genevieve 2011.05.05. 13:35:00

@frea: alek sose fog eljutni addig, hogy ő csinál valamit rosszul!
meg van győződve arról, hogy a nők a hibásak..

genevieve 2011.05.05. 13:37:35

@frea: egyébként tegnap valaki beirta, hogy milyen tipikus viselkedést generál alek...szereti érzelmi terror alatt tartani a nőket, szadista...
mikor az apa-gyerek játék volt meg amikor a férj-feleség is...az első reakciója az volt, hogy büntetni és fenyíteni kell a másikat.....
és ahogy évával viselkedik szintén tipikus..előbb megkínozza érzelmileg és utána jutalmaz
és élvezi ha a nő szenved...akár fizikálisan is (nyakcsókolgatás, tapizás, stb)

Zelefánt 2011.05.05. 13:41:37

@genevieve:
Amint a rossz sávban haladó autós
is -- Nézd már a sok hülyét, mind szembe jön! -- ?...
(Vajon hány /ezer/ csajnak kell még elküldenie a rákba, hogy a mintavétel nála hiteles legyen?)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 13:52:50

@Zelefánt: a nőkeresős műsorban pedig még azt is megérjük, hogy a Kannibál holokausztból fog nekünk "idézni".

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 13:54:49

@frea: érdekes összefoglalás, vajon van itt olyan filmrajongó, akinek beugrik erről A Film, ami Alekosz bibliája lehet? :)

avanivi 2011.05.05. 13:55:21

@Zelefánt: Azt gondolták , hogy szavazatot veszitenek ha veszekednek vele. Egész héten amikor az udvaron voltak azt kiabálták be, hogy alekosz a király,az Anikó mondta miután kijött,és hogy soha nem kapott negativ sms-t.Az hogy az Éva miért nem tartott neki tükröt,simán hagyta ,hogy alázza ez a kretén,azt mondom úgy kell neki.Aki hülye az hülye.Pedig a kritikát nem bírja, a feje lila vagy vörös lesz. A Szandikás részt nem láttam, lehet tényleg nem bííír,csak beszélni róla?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 13:56:13

Én egy kicsi csalódottságot érzek, hogy Jerzsi Ágicával "cicázik"... úgy reméltem, hogy az utolsó héten csak meghúzza Évát elégtételként. :D

Soror Formoza 2011.05.05. 13:59:44

@genevieve: Azon a bizonyos heten Kasza Tibor is megmagyarazta neki, hogy a noi NEM az IGENt jelent. Alek megigerte, hogy ezt megjegyzi. Komolyan igy is hiszi.

Soror Formoza 2011.05.05. 14:16:12

@avanivi: Durvan manipulalva voltak a csatorna altal a tobbi versenyzok, mar elejetol ki lett valasztva gyoztesnek Alekosz, erre epitettek az egesz musort. Nem ertem miert. Manipulaljak a nezoket, a parbajokra mindig idozitenek valami feszultseget, hogy menjenek az esemesek. Most a jo ember, rossz ember valasztek elezodik, amire a joerzesu embereknek reagalni kell. Tapasztalom ezt itt a forumon is, mar van aki hajlando lenne szavazni, pedig ez nem volt jellemzo. Hat errol van szo, a penzrol.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 14:23:00

@jahuu: én pl. életemben egyszer szavaztam, a Rúzsa Magdira küldtem 1 db sms-t. De egy ilyen vv szintű marhaságot jobb hátradőlve nézni és kommentelgetve páholygecinek lenni. :)
Ráadásul egyiknek se adnám oda szívesen a főnyereményt... na jó, ez esetben esetleg a Jerzsinek.

fran7 2011.05.05. 14:23:42

@jahuu: A miért egyértelmű. Több milliárd forintért. Szerinted, az 5 hónapon át nézettséget vezető műsorban, mennyi pénzért adhatták a reklámot. Kiindulhatsz abból, hogy kb. milliárd volt a költsége a VályogVillának. Az sms nagyon aprópénz a költségvetésben. Ráadásul ott nem nagyon tudnak kreatívan könyvelni, míg a szereplőkkel aláírt? szerződésekkel igen.

Albino Vernyul 2011.05.05. 14:25:57

A fekete démon tegnap azért az állásért küzdött, amelyre egész életében vágyott.
Való Világ: teljesül a rossz kislány álma?
Vajon megkapja álmai munkáját?
Anikó legszívesebben műsorvezető lenne, ezt a lehetőséget pedig Alekosz menyasszonykereső show-jának társműsorában meg is kaphatja. A Cool csatornán futó esti produkció olyan lesz, mint a BeleValóVilág, vagyis 18-as karikás videókat tekinthetnek meg a nézők, és a műsorvezetőnek riportokat is kell készítenie. Anikó lelkes.
– Egész életemben arra vágytam, hogy műsort vezessek. Remélem, a casting jól sikerült, és rám esett a szerkesztők választása. Nagyon szeretném végre kipróbálni magam!

frea 2011.05.05. 14:26:25

@genevieve: A szadista énje világos, az nem hogy miért tűrik.A Boglya reakciója is annyi rá:Úristen, Alekosz.Tényleg teljesen zakkant, dunsztja nincs, mi a szeretet, gyöngédség.Lehetne elemezni, honnan ered, de inkább nem teszem.

frea 2011.05.05. 14:27:26

@pushpang: Legalább kettőt látott volna, és értett volna meg.

frea 2011.05.05. 14:28:27

@pushpang: Ott is kizárják azt, aki pofán csapja?

frea 2011.05.05. 14:31:09

@pushpang: Más választásom nekem sincs.Ő a legszimpatikusabb. Illetve:az egyetlen, akit elviselek.

Soror Formoza 2011.05.05. 14:34:54

@pushpang: Valoban, Magdira en is szavaztam, az Eurovision fesztivalon. Most nem vagyok veszelyeztetve, mert innen nem is lehetne. :)

Kivétel 2011.05.05. 14:39:12

Nem tudom, akiknek Alekosz a kedves, akkor a Jerzy nekik mi??? Ő igazán az, a férj-feleség, meg a szülő-gyerek játékban is felerősödött mindegyik játékos jelleme... kinek kéne egy olyan szülő, mint Alekosz, vagy akár Éva volt?? És kinek egy olyan férj, mint Jerzy.. persze, csak játék volt, de mindegyik szerepet magunkból, belülről hozták, nem volt megadva, hogy "jó" vagy "rossz" karaktert kell alakítani.

Soror Formoza 2011.05.05. 14:40:58

@fran7: Tudom, nem veletlenul vannak benne harman is a legbefolyasosabb Top 10-ben a csatorna emberei kozul. De ennyi tudassal, energiaval szinvonalasabb musort is osszehozhattak volna.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 14:42:52

@frea: nem. Ott megeszik. És ez a legjobb, ami történhet vele. :D

fran7 2011.05.05. 14:55:07

@jahuu: A kereskedelmi tévék a maguk logikája alapján soha nem fogják ezt tenni. Most a saját készítésű műsorok az erősek. Mégse fektettek abba energiát, hogy a CSISZ-be a tehetséges embereket megkeressék és felépítsék. Pedig az X-faktorban mennyire működött ez. Veca, Volf Kati, Vastagh Csaba, Nikolas mind kész termék volt már, mégis lehetett nekik drukkolni. Most nem fektettek be energiát, mégis nyerni fognak, mert nincs más. Még arra sem vesznek fáradtságot, hogy jól csinálják a műsorjaikat, mert minek. A hozzájuk hű sajtó úgyis elintézi a dolgokat. A BBC kivétel, de ott is fogyóban a pénz.

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 15:05:04

Alek rtl, Alek cool tv.
Béci melyik csatornába kerül?
Nyomjanak a fejére egy kamerát és már kezdődhet is az odavaló világ.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 15:44:23

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát, ha nem láttad a filmet, akkor inkább nem mesélném el. :D Egy elég durva zombihorror..

frea 2011.05.05. 15:55:30

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Tök mindegy, melyikbe, te követed hűségesen.

sirokkó 2011.05.05. 15:57:11

miért nem találom?Nálam a 138.az utolsó

sirokkó 2011.05.05. 15:58:54

tobiás te felültettél:)))))))

Zelefánt 2011.05.05. 16:06:33

@jahuu:
Mekkora marhaság.
A női NEM sajnos tényleg NEMet jelent.
A galaxisok közt nincs akkora távolság, mint közted és a csaj között, ha fullra lehányja a fejedet.

Pék Sütemény 2011.05.05. 16:47:23

@Hódos Hajnalka: NE!!!! Ne csesszél már ennyire ki velem,Hajni!!! Banyek,mint csendes kukkoló itt vihorászok veled-rajtatok-általad vagy 2 rohadt hónapja,amihez ugye elkerülhetetlen,hogy ezt a macskafos vv-t is életvitelszerűen bámuljam. Ne merd az Aleknejes műsort is kommentelni,mert végérvényesen kipusztul a maradék íkúm! :)

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 17:10:33

@Pék Sütemény: nincs. ismétlem, nincs kegyelem :)))

Soror Formoza 2011.05.06. 09:28:51

@Zelefánt: Ha tényleg fiúból vagy mától új időszámítást indítok. :)
süti beállítások módosítása