Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X138

2011. május 04. 15:00 - Hódos Hajnalka

Bevallom, hogy sírok e sorok írása közben. A nyűszítek talán jobb szó. Kínomban. Még alkudozni is próbáltam, hátha erre a pár napra kényszerszabadságra mehetek. A műsor alatt többször felálltam, kimentem a szobából, a kezembe temettem az arcom, egyszer befogtam a fülem is. Igen, azt is hajtogattam, hogy én ezt nem bírom tovább. És csak azért írom le, hogy aki nem látta, szenvedjen velem együtt.

Kedélyes beszélgetéssel kezdődik az öfi, Alekosz arra gondol, ha kimennek, akkor lesznek igazán bezárva. Úgy érti, hogy nem a szabadságba megyünk, hanem a bezártságba. Éva arról érdeklődik, hogy nézett ki a párbajon? Már mondtam, mint egy tojásrántotta. Alekosz még sárgább ruhát is el tudott volna képzelni. Tudod mit éreztem, mikor győztem? Hogy megfogom Anikót és hozom vissza magammal. Szegény, a negyedik helyen kiesni, az a legrosszabb! Kellett neki téged kivinni! Ha a Jerzsit hívja, ő jön vissza! A csevegést levél szakítja meg, vendégek érkeznek, fogadják őket szeretettel.

Milo, ex-VV Anett és ex-VV Ágica benyitnak a kertbe, elszabadul a pokol. Öt percen át tartó konstans visítás, mindenki egyszerre beszél. Milo poénkodik, ők a váltás, Évának pont Anett és Ágica voltak a kedvencei, ó, megy a visszaszámlálás, nekünk is ott volt a konyha? Annyira izgatottak vagyunk, hogy el sem hiszitek, nyervog Ágica, ti is? De csak te nem remegsz! Szóhoz sem jutok. Szóhoz sem jutsz? Igen, a párbeszéd a továbbiakban is ezen az értelmi színvonalon folytatódik. Végre! Alekosz álma végre valóra vált. A kecskék és a tyúkok helyett végre szőke hajú szép lányok jöttek. Jaj, Ágica zavarba jött attól, ahogy Alekosz végig nézett rajta. Rögtön ezután jajdeéééééééééédes felkiáltással Jerzsi nyakába borul, édes tündérpofa vagy drááágááám! Első nem bírom tovább. Jerzsi meg van szeppenve, ha vendégek jönnek. Aztán összekapja magát és bókol Ágicának, milyen csinos vagy! Köszönöm szépen. Pedig nem hiszem, hogy nagyon, nem vagyok sok! Önmagam szeretném itt adni, sokat fogytam, szerintem az látszik. Hát lehet, de ebben a lebernyegben pont nem látszik, sőt.

Anett káó, elveszítettük, de úgy, hogy káó. Anett sikoltozva szaladgál a Villában. Örültök nekünk? Várjál, nekünk úgy volt az ágy, hogy úgy. Milyen kupi van itt?! Örültök nekünk? Én nem. Érdekes, hogy Ágica pont Jerzsivel beszélget először, mert neki is volt egy szerelem. Nagyon-nagyon szerelmes volt. És lefogyott. Annyira lefogyott, annyi sok sírás volt, veszekedés, hogy lefogyott. És nagyon szerelmes volt a Leóba. Később mély szinteken beszélgetnek Jerzsi megfelelési vágyáról. Ágicának pozitív csalódás Jerzsi és ennek örül. Én sírok. Alekosz Milóval beszélget, igen, ő állandóan szerelmes. Azokba a lányokba szeret bele, akik csúnyácskák, viszont tudnak valami emberit. Van bennük valami, amit úgy föl lehet emelni. Akik szépek, ott más van, vonzalom. Meg vagyok arról győződve, hogy van az a típusú nő, akit szeretünk, féltünk, védelmezünk és feleségül veszünk és van az a típusú nő, akivel csak lefekszünk. És a kettő egymást tökéletesen kizárja. Na erre most tudnék írni olyat, de sajnálom koptatni a billentyűzetet. Jaj, Ágica rányitott a fürdőben Jerzsira, aztakurva mileszmost?

Hintás feladat, Éva miért ilyen kemény magával? Az egyetlen rész, amin tudtam röhögni. Évának a Villában lettek önértékelési problémái. A szépséges feladatokba mindig a 21-22 éves lányok nyertek, a nagy szája miatt a fiúk se nagyon szerették. Éva tök szexinek érzi magát, ha elmegy egy szórakozóhelyre, csomó pasi nézi. Hogy ki ez az elmebajos. Szexuális, vagy akármilyen kisugárzása is van. Igen, ő egy jó csaj. Alekosz hogy érzi magát? A visszaigazolás hiánya okozott nála most egy kis problémát. Fél évig úgy lenni lányok társaságában, hogy egyik se képzel el vele sose semmit, és ezt hangoztatják is, az azért elég megterhelő. Mikor Éva iránt mélyebben érzett, az boldoggá tette. Úgy egy hónapig. Aztán átalakult barátsággá, ezáltal közelebb kerültek egymásnak. A vele való együttélés kész katasztrófa lenne. Nem, nem tart Ádámtól, mert véleménye szerint Ádám úriember.

Anett Jerzsitől kérdez, igen, Jerzsi szerelmes volt Gigibe. És ő is beléd? Diszkrét lány ez az Anett, meg kell hagyni. Olyan dolgokat tett értem, hogy azt mondhatom, igen. És ha ez szerelem volt, hogy tudott ilyen gyorsan elmúlni? Melyik a rosszabb, kérdez vissza Jerzsi, egy olyan kapcsolat, ami bizonytalan, vagy az, hogy az ember egyedül vagy? Hétvégén írok lottót, fogadni mertem volna, hogy Anett azt válaszolja, ha az ember egyedül van. Mi tenne boldoggá? A saját életem. Mi az, ami a legjobban fájt? Éva lapít, Jerzsi a köpésről kezd beszélni, ja, ha az, akkor Anett szerint hagyjuk. Miért, mit gondolt, mit fog Jerzsi mondani? Az az éjszaka akkora érvágás volt, hogy rá két napra majdnem összeomlott. Éva persze belepofázik és megmagyarázza, miért fájt az Jerzsinek. És ők ezt megbeszélték.

Az eddigi legszürreálisabb éjszaka koccintással veszi kezdetét. Mindenki szeret mindenkit, egészségünkre. Éva rákérdez Alekoszra, meglátogatja-e éjjel Anettet és Ágicát? Ez csak természetes. Minden további nélkül. Meg fogok jelenni. Azok a legvonzóbb lányok, akiknek a fejükön itt ilyen epicentrum van. Mondom. Vagyis nem én mondtam, ez egy három perces jelenet volt, a szám ekkor vetett habot. Fenekem a címlapon és a ValóVilág elkíííísééér, Alekosz Ágicával táncol, azt akarom, hogy ma mellettem aludj, csak azért, hogy ezt az illatot érezzem! Jaj, jaaaj, hihihi, de nem is vagyok befújva, neeeee, csiklandozol, csiklandozol! Éva és Anett kézen fogva ugrabugrálnak a műfűvön. Most jó, már úgyse fáj. De. Nekem nagyon. Alekosz le akarja kapni Évát, az visít. Mikor Éva valami kedvenc számról beszél, akkor meg hagyja békén, mert Alekosz mást akar. Alekosz a következő éjszakáit Ágicával képzeli, mert ezek közül a lányok közül ő a legéletképesebb. Ágica tök bénán provokálja Alekoszt, kíváncsi rá, mit csinálna, ha igent mondana, merthogy ő nem szexelne vele, az biztos! Egy okos nő az tartja magát. Megengeded a véleményem? De miért kell rögtön ezzel indítani? Alekosz nem érti, Ágica már legalább nyolc órája itt van és még csak most mondta neki, magyarul nem az első órában. Eddig türtőztette magát, hát a végtelenségig nem lehet! Ha jobb idegállapotban lennék, ezen valószínűleg nevettem volna, de nem vagyok. Kérdezhetek valamit? Anettnek ugyanezt mondtad? Ilyen mélységekről még csak nem is beszéltünk! Csak a felszínt kapargattuk! Alkalmatlan bizonyos szintek alámenésére.

Az udvarlás alatt Jerzsi Alekoszról mesél Milonak. Valahol nem azt mondom,hogy a lány a hibás, de ha nő lennék, keményebben reagálnám le ezt az egészet. Tábla fel, tíz pont, álló ováció, vastaps. Alekosz leidegbetegezi Évát. De nézd meg. Láttam már eleget. És nem, Éva nem vonzó, egyenesen ellenszenves. Éva eközben rángatózó mozdulatokkal táncol a falnál, és most beugrott, amikor csábító akar lenni, akkor összecsücsöríti a száját, ettől elvékonyodik az arca, agresszíven bámul a másikra, és úgy néz ki, mint a csípni készülő strucc. Hát ha ez nőies, legyen az. Alekosz már a hálóban van Anettel. Melyik ágyon képzelted el a ma estét? Ott benn fogsz nyugovóra térni. Az a legkevesebb, ha a lepedő nem ér el addig. Milyen udvarló? Alekosz összeomlik, hogy gyűjthetett be Anett egy barátot, mikor nagyon jól tudta, ő itt van? Azok után, amit én tettem teveled? Anett leáll vele évődni, nem hiszek neked, Alekosz már mindenkinek udvarolt, nem csak neki. Az csak a felszín kapargatása volt. Alekosz arra várt, hogy megkereshesse Anettet, erre kiderül, hogy mindhiába.

Azt hittem, ennél kínosabb már semmi nem lehet, de a lakók megcáfolták ezt. Éva és Anett ráront Jerzsire a fürdőszobában, te most zuhanyozni készülsz vagy végeztél? Jerzsinek három perc kell és Éva ne cicázzon a szemeivel. De DRÁGÁM(!!!!!!!), én nem cicázom a szemeimmel. Azt mondtad, hogy cicázom a szemeimmel? Éva csábosan nekitámaszkodik a falnak, erről a kocsisor és egy bizonyos tér jut az eszembe, hát én se vagyok egy kígyómozgású meg őztekintetű meg nem is tudom, egy ilyen vérbeli nősténydög, de ez még nekem is jobban megy. Na, akkor állj be a zuhany alá és igyekezz! De Jerzsi úgy gondolta, hogy kimennek és elszívnak egy cigit. Gatyában zuhanyozol? Nem, meztelenül. Magyarul egy országnak megmutatod, csak nekünk nem? Na most elmondom, én mit csináltam volna. Benyitok, elnézést kérek a zavarásért, Jerzsi, láttam a tévében, hogy jó a tested és azt is, mikor törölközőben flangálsz, hogy nagy farkad van. Szeretném látni élőben. Megtennéd, hogy levetkőzöl? A legrövidebb út az egyenes.

A szexkiborg éjszakai portyára indul, nincs kedved átjönni, sustorog a szőkék ágya mellett. Nem, mert piszkálni fogsz. Csak alszunk. Átjössz? Nem, mert akkor elkezdesz fogdosni. Eszem ágában sincs. Ági megsértődik, ha itt hagyom. Jézus, te nem az Ági vagy? De hülye vagy te, uramisten, Alekosz! Áginak akartad mondani? Na menjél vissza. Ági, Ági hol vagy? Ne szórakozzál velünk. Ági, ha már felkeltél, gyere át. Gyere, kísérlek, gyere. Na hát akkor visszamegyek. Jézusmária, ne, óbégat Éva. Én minden nap megkaptam! Milyen takarót, tudod mit? Megyek a helyedre! Alekosz az estét a riportszobában abszolút pozitívnak értékeli, elő vannak készítve a lányok a befogadásra. Még lehet eső, lehet hó. Mondom, elő vannak készítve a befogadásra.

S., varand, köszi! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2011.05.04. 15:11:22

már 5ször voltam első, de a fos 9-es sose tudok lenni:-)

huncut 2011.05.04. 15:12:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Grat neked is meg Hajninak is az időzítésért. :-)

Nagyon itt az ideje, hogy vége legyen a VV-nek. Most már csak Alekosz új műsorának promója megy (én nem fogom nézni, az biztos), és végre célba érünk, a nehéz sorsú fiú elnyeri méltó jutalmát, de addig még sok-sok nézői sms-sel kaszál az RTL. :-)

Albino Vernyul 2011.05.04. 15:17:21

@huncut: Nekem lehet, hogy muszaj lesz..

g-ko 2011.05.04. 15:17:46

Azért olvasni még mindig jobb, mint nézni, köszi Hajni és maxi ríszpekt
Gondolom most már te is kiraktad a nagyképernyőre a visszaszámlálót

avanivi 2011.05.04. 15:19:24

a fos9-es én vagyok

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.05.04. 15:21:24

Ezen azért felröhögtem:
"Jézus, te nem az Ági vagy? " :)

huncut 2011.05.04. 15:26:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Jaj, szegény nyuszika, őszinte részvétem. :D
Őszintén szólva sokat röhögem Alekoszon, kedvelem is a magam módján (Évát is :-)), de azért ennyi untig elég volt belőle.

mama ottmarad 2011.05.04. 15:49:26

"úgy néz ki, mint a csípni készülő strucc"
Tényleg! Tudtam, hogy hasonlít valamire.

Thulea 2011.05.04. 15:50:38

Köszi Hajni! Nagyon jó lett! A tegnapin hangosan röhögtem, ezen nem a Te hibádból nem. Ez a végjáték már tényleg szánalom!
Azért nagyon várom a holnapit bejegyzést is. :)

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 15:56:23

Alig vártam a mai posztot, hogy leírhassam, Éva büdös :)

egyébként az öf jó, mint mindig.

Ayesha (törölt) 2011.05.04. 15:58:53

Hajnikám, fogadd el tőlem a képzeletbeli koronát, imádlak:)

amit még megtehetsz 2011.05.04. 16:03:28

Nem szoktam szembe rezzenéstelen arccal dicsérni: de Hajni mindíg jó.

white lilly 2011.05.04. 16:20:50

Évától besírtam tegnap este :), ahogy demonstrálta a két (hozzá képest)kevésbé leharcolt szőkének, hogy itt ő az alfa-nőstény. Ennyi erővel körbe is pisilhette volna a két hímet az is kb. ennyire látványos lett volna.

Lehet, hogy már írta valaki előttem, de Éva és Alekosz, a mazochista és a szadista kapcsolatának az iskolapéldája. Ahogy az a faszi építi le szisztematikusan és közben pedig eléri, hogy nélküle ne érezze jól magát, igaz vele is csak akkor, ha nagy kegyesen megengedi. Közben pedig látszik az egész emberen, hogy neki ez okoz kielégülést. Hát ez valami félelmetes!!!

sélli_ 2011.05.04. 16:31:35

Éva rettenet égő amikor full benyomva elkezd csücsörítve vonaglani, és azt hiszi magáról, hogy Ő a szexkiborgina... rémes. gusztustalan. visszataszító.

genevieve 2011.05.04. 16:43:18

@white lilly: tökéletes megfigyelés és összegzés:-)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.04. 16:46:00

Ágica és Éva! A házisárkányok esszenciái!

Hódos Hajnalka 2011.05.04. 16:49:27

hümm. ezek szerint a DRÁGÁM csak az én készülékemben verte ki a biztosítékot?

bigél 2011.05.04. 16:53:26

@Hódos Hajnalka: elég gáz, de nem az volt a mélypont, legalábbis szerintem, így a többi mellett szinte fel sem tűnik.

genevieve 2011.05.04. 16:55:36

@Hódos Hajnalka: mert ágica már a vv nagyasszonya:-)

legalábbis most bent ő a legidősebb:-)

amit még megtehetsz 2011.05.04. 17:02:49

@Hódos Hajnalka: És azt láttad, hogy Jerzsy megsimítja Éva haját? Most néztem meg a videót...
Mondjuk ettől még nem fognak összejönni...

zsolyo 2011.05.04. 17:11:13

@yoh: Nahát:-)) Tényleg milyen normális gyerek ez a jerzy!Feltétlenül neki kell nyerni!

2011.05.04. 17:18:35

@bigél: elolvastam a cikket, az "újságíró" savazza Anikó válaszait, nem is értettem miért, míg az egyik komment (a cikk írója korábban "kárászéletű"-ként jellemezte James Deant) mindent megmagyaráz.

MegLepke 2011.05.04. 17:19:01

Hajrá Harcos! Kibírod! Már csak pár nap!
(ez Hajninak szólt:))

Számolj Templár 2011.05.04. 17:20:11

@zsolyo: Felbérelheted 50 rongyé, hogy recskázzon má' a tükrödre egyet! Na jó, ennyijé talán még púzon is dughatod!

bigél 2011.05.04. 17:21:31

@beebeer: eleve fenntartásaim vannak a velvettel kapcsolatban, de mivel Anikóval kapcsolatos volt a cikk, gondoltam elolvasom. a válaszai szimpatikusak voltak, a cikk szerzője viszont hülye.

Számolj Templár 2011.05.04. 17:29:12

@bigél: Szvsz. egyik se jobb a másiknál! Jó látni, hogy a végén minden a megfelelő helyre kerül.
A lábszagáról pedig kérdezd meg Gigit!

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 17:34:35

Nem értem az általános felhördülést, egy alapjában normális bandából a végére három jó játékos maradt. Biztos már nem emlékeztek a kiesettekre, de hát azért vagyok itt, hogy tájékoztassak. Álomus trius alternativus ahogy a latin mondaná:

Leonidas-Gina-Tordas
Olivér-Szandika-Gombi
Béci-Gigi-Zsuzsi
Anikó-Laca-Zsófi

Jók a bentiek. Most jöttem rá, szerdán délután vagyok a legmeggyőzöbb.

white lilly 2011.05.04. 17:37:19

@Hódos Hajnalka: Szerintem a DRÁGÁMozás nem Jerzsinek, hanem Ágicának/Anettnek szólt (amelyikük épp ott volt). Nekem akkor esett le, hogy ez a nő tényleg nagyon beteg. Veszélybe került a villalegjobbnője pozíció és ezt az adott pillanatban csak úgy tudta orvosolni, hogy megmutatja milyen bensőséges viszonyban is van ő itt MINDEN fiúval.

Számolj Templár 2011.05.04. 17:39:59

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Elgurult a Kavington Lőwykém! Hát a Krizstóf hun maradt?

pocokpocok 2011.05.04. 17:41:07

éva a női nem szégyene:trehány, mosdatlan,alpári:és mindre az a mentség, hogy ő nem, másmiatt nem, vagy ilyen vagyok!

bigél 2011.05.04. 17:42:11

@Számolj Templár: nem érdekel TV képernyőn keresztül látott személyek lábszaga. egyébként pedig ebben a cikkben egyértelműen a szerző volt a prosztó.

Albino Vernyul 2011.05.04. 17:43:37

@bigél: Az volt a baja a velvetesnek, hogy normalisan valaszolt... Ki hallott mar olyat, hogy valakit nem fikazott le, nem beszelt ki szaftos dolgokat.. Nohat..;)

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 17:47:22

@Számolj Templár: Helyes srác volt, megtudtuk róla, hogy Kristófnak hívják, Kaposvárról jött és a felesége épp a mosókonyhában sír. A vezetéknevét már nem tudta elmondani, mert kiesett. Így Zsuzsi és Gina lett berakva a táblázatba. Volt erre más indok is, de írás közben elfelejtettem.

Számolj Templár 2011.05.04. 17:48:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Már ha egy vv résztvevő esetében "normálisságról" beszélhetünk!
Azért nem ártana józanodni! Lassan vége ennek a mocsoknak, mi lesz veletek?

bigél 2011.05.04. 17:51:29

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: kikészítesz :D :D honnan szeded ezt a sok "őrültséget"?
de mindegy is, csak ne hagyd abba.
a legfölsőbb szinteken műveled a kommentelést.

Albino Vernyul 2011.05.04. 17:52:07

@Számolj Templár: Nem tudom, elmegyek tujanak.. Amugy nekem vege, tegnap ota nem nezem..;)

bigél 2011.05.04. 17:52:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: csak annyit kellett volna mondania, hogy pörkölt és mindenki boldog

bigél 2011.05.04. 17:52:35

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
aha, pont tujának. vajh miért is? ;) :)

Számolj Templár 2011.05.04. 17:53:05

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Azért, valld be, szépen beíveltem ezt a lapdát!
Gondolom Krizstóf barátunk élvezettel olvasgatta kedves neje szennyesét! Vélhetően annyi marad majd meg belőle a vv-fanok emlékezetében, hogy a kedves Gina, két néger bráner közben az övét is elszopogatta!

bigél 2011.05.04. 17:53:30

@Számolj Templár: inkább azon gondolkozz, hogy veled mi lesz, nem lesz hová beugatni

Számolj Templár 2011.05.04. 17:55:01

@Gee Halen: Úgy, ahogy röfögni méltósztanszék!
Ide be-benézek, mert itt jókat lehet derülni. Akad egy-két jótollú cimbi, aki rendesen odatesz.

Számolj Templár 2011.05.04. 17:56:28

@bigél: Csibém, majd elmegyek hozzád vakkantgatni szeméjjesen!

Számolj Templár 2011.05.04. 17:57:14

@Gee Halen: Ja, erősen gyúrok a témára!

Számolj Templár 2011.05.04. 18:00:05

Na, elérkezett az esti testművelés ideje! Ágyő!
Addig is: hajrá Alekox!

bigél 2011.05.04. 18:00:57

@Számolj Templár: gyere csak, készítem a nyakörvet ;)

bigél 2011.05.04. 18:02:12

@Számolj Templár: gyere csak, készítem a nyakörvet ;)

bigél 2011.05.04. 18:02:44

@bigél: a blogmotor is kaphat

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 18:03:36

Há'most legalább tudjuk, milyen az átlagos Alekosz-rajongó.

bigél 2011.05.04. 18:05:09

@Gee Halen: attól tartok nem ez az átlag

zsolyo 2011.05.04. 18:05:52

@Számolj Templár:Tudod ki adna ezért a pasiért még 1 forintot is. Nem érezted az iróniát? Ez nagy hiba.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 18:06:26

Nem érkezett helyes megfejtés a kérdésre. A megoldás:

Gombi, Tordas és Kristóf. A többi mind fröcsögött kiesése után.

A Béci és Trixi koncertjegyek tovább halmozódnak. Elnyerhetné már valaki, egyre nehetebben kerülgetem a kupacot a házban.

kamarti 2011.05.04. 18:13:28

@white lilly: nem értem, itt csupa törzsnéző van, gondolom. Ki az, akit meglepett, hogy Éva (piásan) "körbepisiléssel" reagált a két szőke beküldésére? Előtte hetekig másról sem beszéltek, hogy az Anikó-Éva párbaj dönti majd el, ki a fő villalány, a nyertes lány, plusz ott maradt a szexkiborg, meg a hangsúlyozottan szingli, törölközőben flangáló Jerzy. Hogy erre a szerkesztők beküldenek két szőkét, meg egy Milót (álcának, gondolom), az egy eléggé kiszámítható következményekkel járó sima provokáció. Alekosz, Jerzy úgy reagált, ahogy várható volt, egyedül Éva okozhatott meglepetést, mert (annak ellenére, hogy megint hülyére itta magát), nem cirkuszolt vagy sírt, hanem dominát próbált játszani.
Engem az lep meg, hogy az itteni hőbörgés alapján a szerkesztők nem csak őket provokálták sikerrel, hanem a törzsnézőket is...

amúgy az a visítozás az elején, na, nálam az mindent vitt, mert még ha 13 évesek lennének, ugye, de nem, egyik sem.

Albino Vernyul 2011.05.04. 18:20:59

@bigél: A tuja mindig szep zold, csendesen novoget, es elvan.. Hatul a kertben van par 6-8 meteres darab.. Szoval a termete is szallas...;)

mr sistereg 2011.05.04. 18:27:29

Előre szólunk, hogy a hozzászólásokat moderáljuk, az alpári, rasszista, homofób, vagy bármilyen módon törvénysértő, személyiségi jogokat sértő kommenteket előbb-utóbb töröljük, a rendszeresen ilyen hozzászólásokat írókat blogjainkból legnagyobb sajnálatunkra ki is tiltjuk. Kérjük, gondoljon erre, mielőtt elküldi hozzászólását.

Köszönettel:
a Velvet szerkesztősége

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 18:29:28

@tojastobias:
szagoltam? :( az, hogy éva igénytelen, talán nem kérdés. de tessék, két villavélemény:
- Laci elmondta, hogy az volt a nagy párbajfegyvere Éva ellen, hogy elmondja, Éva napokig nem szokott fürdeni, még az átpartizott, szokásos lerészegedéses estéi után sem.
- Alekosz kérte Évát, menjen el fürdeni, mert különben egész nap érezni kell a szagát.

cikket pedig azért szeretnék arról, hogy ÉVA BÜDÖS, mert napi 25 VV-s poszt van mindenhol, legyen már ebből is hír.

avanivi 2011.05.04. 18:38:20

@Albino "karazsnyikov" vernyul: és az Anikó arra sétál egy szép nyári napon,és meglát egy csendes zöld tuját ,és......

2011.05.04. 18:38:35

@antiszociális taho_kismama: most találtam egy hírt, hogy napi 1 szál cigaretta 15 év mínusz jelent... Eszerint Éva már halott. Hát akkor nem mindegy, hogy szaglik vagy sem? :)))

Az a Menyasszony az avatarodon? Nagyon bírom a Kill Bill-t. :)

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 18:43:49

@antiszociális taho_kismama: Nem értem a taktikádat. Öt percenként bemondják, hogy nő még nem nyert vv-t, most itt az ideje. Büdös ember se nyert még. Büdös nő meg pláne nem. Gyűlnek az érvek Éva mellett, amiért Laca mellett most már te is ludas vagy.

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 18:44:07

@beebeer:
igen :)
és tényleg, lehet, hogy az a rothadás szaga :) dehát szegény lány, elmondta már: a neveltetése, aztán a volt pasija, aztán a meg nem nyert valóságsó a hibás az igénytelenségéért. szóval mindenki, csak ő nem.

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 18:46:42

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
:) bödös se nyert még ez kész :)

viszont csabai gyerök már nyert, még a nevére sem emlékszem, később az mszp-nek kampányolt, talán az első széria döntőse volt.

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 18:48:36

szabolcs.
hülye vagyok, pontosabb neve: vv szabolcs

2011.05.04. 18:49:18

@antiszociális taho_kismama: az a VV Szabolcs lehetett, később úgy 2006 tájékán láttam egy választási műsorban, összeeresztették Katona Tamással, na ott aztán esélye sem volt!

2011.05.04. 18:52:20

@antiszociális taho_kismama: nem tudom miért nem hiszed, hogy valaki ellen az egész világ összeesküdhetett. Pedig ártatlan, csak magát adja! .) Ő ilyen és kész! És már nem is fog megváltozni, 28 éves kortól már csak a karakter élesedik, gyökeres változás nem várható.
Részvétem Ádám!

Albino Vernyul 2011.05.04. 18:57:55

@avanivi: Hahahaha.. Kizart..;) Vazzz, ilyen keseru narancsot meg nem ettem.. Ehhh...

nosce 2011.05.04. 18:59:04

"Na most elmondom, én mit csináltam volna. Benyitok, elnézést kérek a zavarásért, Jerzsi, láttam a tévében, hogy jó a tested és azt is, mikor törölközőben flangálsz, hogy nagy farkad van"

Csak ámulok Hajnalka sokoldalúságán, de hogy törülközőn keresztül levágja mekkora farka van valakinek, azt igazán nem gondoltam vóna :)

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 19:01:20

@beebeer:
ha meg megnyerik neki a játékot egy másik valósággyőztes éva sorsára jut, bébé évijére

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 19:03:00

@nosce:
oda vonzotta a tekintetet, na. előfordul néha :)
egyébként Azt tényleg nem volt nehéz nem látni. észrevehető volt az, nagyon is :)))

Hódos Hajnalka 2011.05.04. 19:03:48

@nosce: mert én nemcsak nézem a műsort, hanem látom is. volt egy csókjelenet gigivel a fürdőben, utána látványos törölköző igazgatás.
úgyhogy mára akkor békén is hagyhatsz.

Albino Vernyul 2011.05.04. 19:04:35

@antiszociális taho_kismama: Kizartnak tartom, hogy megnyerje.. Elso korben kiesik..

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 19:07:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
akkor viszont a sarki kocsmában fog üldögélni egész nap, és mindenét odaadja majd egy olyan pohár italért, amit abból a mosogatórongyból csavartak ki, amivel a kiömlött piát törölgetik
(ez nem vicc, okos kocsmáros azt is pénzért adja)
bár talán még ez a jövőkép is jobb, mint bb évié

Albino Vernyul 2011.05.04. 19:08:41

Alek tobbsegu oldal szavazasa jelenleg..:
Alekosz 433
Éva 64
Jerzy 163

választokmásikat 2011.05.04. 19:09:40

Nem értem, miért kellett nyüszíteni, kimenni a szobából, miért nem tudtál röhögni, sajnálom, ha keserű vagy. Szerintem minden idők egyik legjobb része volt, hangosan nevettem, ennyit talán még sose VV-n, pedig mindig vicces. Jó döntés volt az újak beküldése. És 15 éves se vagyok :)

iwen 2011.05.04. 19:12:30

Vártam már a mai posztot, kíváncsi voltam, hogy mennyire bírta Hajni a volt VV-sek megérkezését. Ez a 2 nő minden jóérzésű embernél kiveri a biztosítékot.
Az ámokfutás ma folytatódik!

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 19:12:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Jerzy 163%-kal csak második? Jó sokan szavazhattak, hogy ennyi összegyűlt.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 19:14:58

Alekosznak pártot kellene alapítania. Ha már egy ember szavazna rá, elsöprő sikernek értékelné azt is.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 19:15:43

Megnéztem jobban Jerzy törölközőjét. A dudor alapján 16 fok van a nappaliban.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 19:18:45

Ekkora balfékeket, atyaég! Ha Éva csinálta volna, biztos két kézzel rángatta volna, ha bőr szakad, ha nem.

2011.05.04. 19:19:49

Remélem Alekoszt is gyantázzák majd. Ajánlanám a bikini vonalat....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 19:20:34

Alekosz fejét a Gombi-féle lyuk mellé ütném annyi üreget ütve, ahány csajon próbált eddig perverzkedni.

Soror Formoza 2011.05.04. 19:21:30

ki fogta meg a fenekemet? fogja meg megegyszer - alek Csucsformaban

2011.05.04. 19:22:04

@Gee Halen: ha ő kapta volna ezt a feladatot, egyenesen rácsorgatta volna a nyálát Ágica hasára.
Mi ezeknek a feladatoknak a lényege? Már azon kívül, amire gondolok.....

nosce 2011.05.04. 19:22:35

@antiszociális taho_kismama:
ha ennyire levehető, akkor ezexerint Jerzy törölközős jelenetei kortesbeszédnek is felfoghatók, hibátlan stratégia :)

Emanuelle 2011.05.04. 19:24:45

Fúj, de undorító állat ez az Alekosz.
Az RTLKlub is elmehet a vérbe ezekkel a feladatokkal. Szalai Annamária már kapkodja a nyugtatót.

Albino Vernyul 2011.05.04. 19:24:59

Na mit nezzek..?! Van jo nemet bajnoki kezilabda meccs, vagy most indult naluk az RTL II-on a BigBrother XXX-edik adasa...;)

nosce 2011.05.04. 19:25:31

@Hódos Hajnalka:
Értem. Annál a jelenetnél valszeg Gigire fókuszáltam, de magamat adtam :)

2011.05.04. 19:25:58

Évának van egy szokása, amit soha nem fog levetkőzni, hogy idézzek egy klasszikust, mindig dőlni fog a szar a szájából.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 19:26:27

Hajrá Jerzy!
De csak ha szóról-szóra betartod, amit most Éva anyádtól hallottál.

Emanuelle 2011.05.04. 19:27:46

Egy kameramentes órát velem?:-)

Jajaj, Ágica futna szaladna, még az ajtót is belakatolná maguk mögött.

iwen 2011.05.04. 19:30:33

Csak nekem tűnik ez a 2 csaj egyformának? Folyton összekeverem őket...

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 19:31:46

@beebeer: A fa sokott dőlni, a szar ömlik. És a folyó folyik. Nem szabad keverni a szakszavakat.

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 19:36:05

@iwen:
anett tisztára sárközi anita (demjén-dalokat énekelt egykoron, amíg bétóth lászló - ha valaki még emlékszik rá - nyomatta)
ágicára valaki írta, hogy pénztárgép-fejű, szerintem még mindig ő a három lány közül a legszebb. bár nem egy nagy mezőny, azért azt valljuk meg :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 19:36:19

@iwen: Akartam is tegnap ezt írni a műsor vége felé, hogy Alekoszt részben felmentsem :)

2011.05.04. 19:37:08

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Bocsánat. Ömlik a szar a szájából. Így már rendben vagyunk?
Bár ha jobban meggondolom, ömleni csak a híg fos szokott, a darabos szarra mi a szakkifejezés?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 19:37:21

Tudtam, hogy Alekosz 3 mp-ig nem bírja ki, hogy ne hozza fel a "Túl a csúcson"-t.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 19:38:34

@nosce: Én csak lényeges dolgokról írok. A méret nem az. (olvastam valahol)Kizárásos alapon marad a hőmérséklet.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 19:39:09

Na, a kötelező, a filmben látott sapkamegfordítás is megvolt.

fran7 2011.05.04. 19:39:19

@Gee Halen: Szerinte az a legjobb film. Ez meg, hogy lehet?

nosce 2011.05.04. 19:39:21

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

ez komplexebb pl. a bor is kidől(het) :)

"Néztem kerekded szöszke arcát
s úgy elfogott a fájdalom,
hogy ültömben csak végig nyultam
féltesttel ott az asztalon,
könny és kidõlt bor mosta arcom,"
ILLYÉS GYULA: FARSANG

2011.05.04. 19:40:25

@Gee Halen: Bocs, csak szerettem volna elkerülni a pongyola kifejezéseket.
Egyébként jó étvágyat!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 19:43:07

Javaslom csütörtök-péntekre a Györgyusz-Pandora-Elvis kombót beküldeni! Ágica és Anett viccesek, aranyosak!

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 19:44:44

@beebeer: Nem tudom. Laca volt a téma nagymestere, lehet hogy vérnyúl tud linkelni egy videót, ahol ezt részletesen elmondta.

Hódos Hajnalka 2011.05.04. 19:46:56

Sírok egyébként.
Bírjukbírjukbírjukbírjuk.
miért? miért? miért?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 19:47:23

@Hódos Hajnalka: :)

Már csak a fél ajkat lebiggyesztő, szenvedő kiáltás az ég felé hiányzott, csukott szemmel, ahogy lenyomták.

iwen 2011.05.04. 19:47:46

@antiszociális taho_kismama: a pénztárgépfejűt osztom, a legszebb lány címét viszont nem adnám neki oda, bár nem tudom melyik érdemelné ki leginkább.

@Gee Halen: Alekoszt semmiképpen sem menteném fel semmiben, de ebben van valami :D

Húúú Balázs azt mondja lassan mennek kifelé az exVV-sek :D

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 19:48:25

@Peter_Cs: Ágicának szép hasa van. Nem tudom miért a fejét mutogatják állandóan.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 19:48:31

@Hódos Hajnalka: A csajok nagyon aranyosak, viccesek és emberiek!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 19:51:03

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Aranyos nő, a feje is a teste része. Éva legalább nyert ezzel két jóbarátnőt!

avanivi 2011.05.04. 19:52:50

Nézitek? Qrvák a fedélzeten !

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 19:54:03

Kíváncsi lennék, ha Alkosz és Éva összejönnének, akkor mi lenne a párkereső műsorral.
illetve az is érdekelne, ha büdös Éva tudná, hogy Alekosznak műsora lenne, mennyire nyomulna Alekoszra, még 10 perc hírnévért.

Kivétel 2011.05.04. 19:54:47

Alekosz nyakcsókját nem bírtam nézni se! a gongig, nemhogy kibirni.. szegény Anett

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 19:55:51

Alekosz csak a logarlécet nem vette elő, hogy szexuálisan vadító számolásba kezdjen.

Zuzimama 2011.05.04. 19:56:58

Alekosz atlétája killer!

Amúgy Jeerzy for president!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 19:57:25

Éva "csábító tánca" ugyanaz a vonaglás mint eddig.

2011.05.04. 19:59:36

Ágicának azért nagyon durva a sminkje, szvsz. Mintha egy sminkeshez járnának Liluval. Vagy jövőre ez lesz a trendi? Ha már szőkéknek ennyi fekete szemceruza dukál, akkor én barnaként egyenesen pandamacinak rajzolhatom magam.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 20:00:29

Jerzy batátom, ha ma este seggbekúrod Ágicát, küldök rád sms-t vasárnap. Hiszem, hogy lehet téged motíválni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 20:01:24

Ezt nem hiszem el, Éva már megint féltékeny. Ha Alekosszal ketten lennének bent, még a sörösüvegre is féltékeny lenne.

rianna 2011.05.04. 20:03:35

Ágica azért egy fokkal szebb, anettnek nagyon holdvilágképe van:).

Amúgy nagyon elegem van a munkakeresésből, ma is 3dik körben b@sztak ki :(

ilovecooking 2011.05.04. 20:04:03

Könyörgöm...valaki....ba*a...pofán...Évát!!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 20:04:26

Aztarohat, mekkora kupi van abban a szobában! A csajok nélkül is :D

fran7 2011.05.04. 20:06:58

Ezt nem értem. Tetszik egy fiúnak egy lány, ezért normális módon kedveskedik neki. Erre tizenéves? kislányok szintjén kibeszélik, kinevetik őket. Mintha ez nem az élet természetes része lenne. Még a világ legkonzervatívabb részein is.

nosce 2011.05.04. 20:09:45

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
"Jerzy batátom, ha ma este seggbekúrod Ágicát, küldök rád sms-t vasárnap"

Ha ezt kisértet pózban teszi, akkor én kettőt is küldök rá, de szerintem akkor az összes csaj küld neki, csak nem merik beírni :)

2011.05.04. 20:10:36

@fran7: ők nem ehhez szoktak.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.04. 20:17:25

@fran7: Ők a "Tudsz zongorázni... és dugni?" leszólítást ismerik.

2011.05.04. 20:19:27

@nosce: mi a franc az a kísértet póz? Menthetetlenül lemaradtam a világtól. :(

_most_ 2011.05.04. 20:28:09

Aranyos volt a mai összefoglaló, talán már túl aranyos is.

nosce 2011.05.04. 20:52:02

@beebeer:
amikor jerzy (talán a nyugiszobában majd "mamlasz Húgó" rápontosít) állva az ajtónak támaszkodva hátulról masszivan töcskölte Gigit, és közben egy feje felé két kézzel kifeszített lepedővel próbálta kamerátlanítani magukat...10-est érő hibátlan gyakorlat volt :)

Kivétel 2011.05.04. 20:54:35

@nosce: hogy miről maradtam én le:)

nosce 2011.05.04. 20:58:11

@lami83:
Alekosz csak alibizik a csajokkal, hogy meg ne sértődjenek, de igazából már gyüjti az erőt és a magokat a nagy Alekosz sóra, Szüksége is lesz rá, ahogy látom a kiválasztottakat, azok nem szégyenlősek és hamar ráfognak majd a f@szra...:)

nosce 2011.05.04. 21:01:05

@Kivétel:
látod, sok értéket termelt a vv4 :)

nosce 2011.05.04. 21:02:04

@Kivétel:
látod ? sok értéket termelt a vv4 :)

velorexapáca 2011.05.04. 21:05:17

hát,

köszönöm az öfit.. végig nézni nem bírtam..

nosce 2011.05.04. 21:05:42

@ilovecooking:
"Könyörgöm...valaki....ba*a...pofán...Évát!!!"

b@szd te pofán, ha mered, vasárnap kijön...

amit még megtehetsz 2011.05.04. 21:06:06

@nosce: kísértet póz..:DDDDD
háát ha még huhogna is hozzá... én is küldenék..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 21:13:27

@ilovecooking: @nosce: Miért?!!! Nagyon jó volt ma is, Anettel és Ágicával nagyot alakítottak!

@fran7: Nem figyeltél az előzményekre, Jerzy szólt be egyet Évának, ő kapcsolta be a gyújtást Anetten és Éván! Évának a Gigi-Jerzy kapcsolat ugrott be, az alapján volt ilyen vidám Anettel!

Ancilla 2011.05.04. 21:17:23

Szép estét!

Úgy látom, hogy most már teljesen elfogyott az ötlet, és a "csak bírjuk ki valahogy ezt a pár napot" -féle erőlködés megy.

Nekem ez most már nézhetetlenül unalmas: a lányok visongása, erotikusnak szánt vonaglásaik, Alekosz sohahumorosnemvolt mániákus nyomulása, a bugyuta, zálogosdi szintű játékok (nyakcsókolás, hasnyalogatás, szkander stb.).

Nem tudom, mi volt az általam igen tisztelt Peter_Cs-nek aranyos ebben a három szőkében. Sem nem szépek, sem nem okosak, sem nem viccesek. BORZALMASAN UNALMASAK!!!

Egy valami nem változott: Hajnalka. Minden elismerésem, hogy még mindig tud eredetit, érdekeset, humorosat, szórakoztatót írni ebből a műsorból.

Kitartás, Hajnalka!! Mindjárt vége!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 21:22:08

@Ancilla: A játékok színvonaltalansága a szerkesztőség böszmesége!

fran7 2011.05.04. 21:23:45

@Peter_Cs: Na azért egyik se volt jobb a Deákné vásznánál. Itt a ki kezdte valahogy nem érdekes. Legalábbis szerintem. Láttunk egy emberi, normális közeledést egy fiú részéről egy lány felé. Ezt sem Éva, sem Anett nem egy felnőtt embert jellemző közönnyel, megértéssel szemléltek, hanem mint akik életükben most olvasták az első pöttyös könyvüket, s meglepődnek, hogy ilyen a valóságban is van. Én nem Évát ítéltem el, csak nem az egyenrangú, felnőtt nőt adta, akit kinéznek a huszonegy évesek a klubból, hanem valami mást.

ilovecooking 2011.05.04. 21:23:54

@nosce: Húú, nem is rossz gondolat...mit is csinálok aznap? Egyébként nekem még valódi okom is lenne rá, mert én is bcsabai vagyok és nem lenne vmi vicces, ha ez a nyomorult jutna eszébe bárkinek is városkánkról...és nem Közép-Eu. legnagyobb evangélikus temploma meg a kóbász!

_most_ 2011.05.04. 21:28:53

@ilovecooking: lol, eddig szerintem az emberek azt se tudták van ilyen város, hogy Békéscsaba, gyakorlatilag Éva rakta fel a térképre.

Ancilla 2011.05.04. 21:35:41

@Peter_Cs: Szerinted egy emancipált nőnek így kell viselkednie, ahogyan ezek a lányok viselkednek?? (Bocsánat, nem akarom őket bántani, de egyik sem tinédzser, és úgy viháncolnak, visítoznak, mint a kis tinik).

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 21:38:02

@fran7:
ráadásul Anett(ka) Ági(ka) nagy barátnője. köszönöm szépen, nem kérem. inkább egy ellenség.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 21:42:24

@ilovecooking: Éva médiatörténelmet írt többszörösen, ő a VV4 főfűszere. Legyünk azért realisták, Éva valószínűleg az RTL Klub egyik műsorvezetője lesz, az VV4 emléke egyre halványodik, az építészeti és gasztronómiai jellegzetességek a szlováksággal (tótok, a mai Közép-Szlovákia területéről betelepített népesség) egyetemben meg állandó jellemzői lesznek Békéscsabának.

ilovecooking 2011.05.04. 21:44:20

@lami83: hát ezen nem lepődtem meg, az emberek többségének még Mo. megyéinek megjegyzése is kihívás, nem is beszélve a megyeszékhelyekről...

fran7 2011.05.04. 21:44:59

@Peter_Cs: Akkor már inkább Balázs Pali jusson az embereknek eszébe Békéscsabáról.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 21:46:28

@Ancilla: Kicsit regresszív megnyilvánulásaik vannak, de a villalét egésze sem kedvez a komoly hozzáálláshoz.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 21:48:38

@ilovecooking: Pedig Békéscsaba (Békéšská Čaba) megyeszékhely és megyei jogú város.

@fran7: Katasztrófa egy ürge!!! Inkább a kolbász!!!

penelope garcia 2011.05.04. 21:49:13

Lehetetlen, értitek, egyszerűen LEHETETLEN, hogy Alekosz valaha a büdös életben volt már nővel. Úgy értem, élő nővel...
KIZÁRT.

Ancilla 2011.05.04. 21:56:27

@Peter_Cs: A médiatörténelmet Vitray Tamás írta, nem Éva!! Ne használj ilyen nagy szavakat, mert ebben az esetben ezek ironikusan hangzanak. (Vagy annak is szántad őket?)

Ancilla 2011.05.04. 22:01:12

@Peter_Cs: Még egy hozzáfűzés: nem kellene az egyébként is aggasztó értékdevalvalódást segíteni azzal, hogy médiaszemélyiségeknek tartunk ilyen embereket, mint Éva vagy Alekosz vagy akár a többi vv-s. (Ez is egy amerikai szokás, hogy kis senkikről beszélnek nagy szavakkal. Csak így egy idő után már nem lesznek szavaink a valóban nagyokra.)

genevieve 2011.05.04. 22:03:39

@Ancilla: jónak mondod ezeket:-D

éva nem tudna olyat csinálni, ami peti-cs szerint nem cuki, aranyos vagy vadmacskás és őszinte lenne:-)

nosce 2011.05.04. 22:04:20

@penelope garcia:
"
Lehetetlen, értitek, egyszerűen LEHETETLEN, hogy Alekosz valaha a büdös életben volt már nővel. Úgy értem, élő nővel...
KIZÁRT."

Nem baj, akkor valszeg a CNN-n is vezető hír lesz, ha az Alekosz sóban végre megdugja az egyik aspiránst :)
Az rtl-n meg kedvező díjazású sms küldéssel lehet ünnepelni egész este a népeknek :)

Albino Vernyul 2011.05.04. 22:05:25

Nemeteknel is tombol az RTL.. RTL II BigBrother, sima RTL Szombat esti laz ottani megfeleloje...

genevieve 2011.05.04. 22:05:40

@nosce: balázs azért célozgat, hogy minden eshetőségre ott van még miló:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 22:06:05

@Ancilla: Simon Cowellhoz vagy Jerry Springerhez képest még igencsak visszafogott voltam.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 22:11:15

@Ancilla: Ezekből a reality-szereplőkből is válhatnak igazi nagyságok, mint pl. Christina Stürmer, Rúzsa Magdi, Kullai Timi, Szabó Mariann, Samu Kriszta Mazsi. VV Elvisnek is megvan a szórakoztató faktora.

nosce 2011.05.04. 22:11:44

@Ancilla:
"Csak így egy idő után már nem lesznek szavaink a valóban nagyokra.)"

Nincsenek valóban nagyok, Alekosz a legnagyobb, a legfelsőbb szinteken :)

Ancilla 2011.05.04. 22:13:01

@Peter_Cs: Jerry Springerbe egy időben csatornaváltás közben néha beleszaladtam. Egy-két percet tudtam nézni belőle. Olyan töményen ömlesztve jött belőle az alpáriság, a durvaság, a közönségesség, hogy azon gondolkodom: van ember, aki ezt a műsort nézi??? Van, akinek erre van szüksége???

nosce 2011.05.04. 22:13:28

@genevieve:
"balázs azért célozgat, hogy minden eshetőségre ott van még miló:-D"

Miért ? milo volt már nővel ?? ez igazi breaking news :)

genevieve 2011.05.04. 22:13:34

@Peter_Cs: ruzsa magdi mint reality szereplő????

a te agyad már tényleg át van mosva:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 22:15:07

@genevieve: Tágabban értelmezve. A tehetségkutatók bizonyos mértékben azok.

Ancilla 2011.05.04. 22:16:06

@Peter_Cs: Ezek közül Szabó Mariannt ismerem közelebbről. Teljesen más kategória, mint pl. Éva vagy Alekosz. Ő egy nagyon intelligens, tanult, képzett lány. Nem a személyiségtozulásai révén vált médiaszemélyiséggé, hanem a TEHETSÉGE révén.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 22:20:48

@Ancilla: A tehetségkutatók a realityk felső kategóriája, valamiben már tehetségesek seregszemléje, a VV-kbe, BB-kbe meg zömmel olyanok jelentkeznek, akik az utcáról indulva akarbak benne lenni a tévében. Egy rockkoncert lenyomása sokkal többet kíván az embertől, mint egy kereskedelmi tévés magazinműsor vezetése.

Ancilla 2011.05.04. 22:20:59

@Peter_Cs: A tehetségkutatók egyáltalán nem VV-k még tágabb értelemben sem. Azoknak a szereplőknek a teljesítménye mögött komoly munka és nem kis tehetség van.
Mi van a relity-szereplők teljesítménye mögött? Mint akármelyik hétköznapi emberé mögött. Semmivel sem különbek, mint a szomszédod vagy munkatársad, csak bevállalósabbak, gátlásoktól mentesebbek,

nosce 2011.05.04. 22:24:40

@Peter_Cs:
A realityknek semmi köze a tehetségkutatókhoz. A tehetségkutató a végeredményre (a produktumra) fókuszál a realityk meg a folyamatokra...

Ancilla 2011.05.04. 22:24:58

@Peter_Cs: Persze nem mindegy, hogy azt a rockkoncertet ki nyomja. Lehet,hogy a felhasznált kalóriát mérve nagyon sokat kíván egy rockkoncert lenyomása, de művészi teljesítmény tekintetében azért nem sorolnék egy kalap alá minden rockzenészt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 22:26:48

@Ancilla: Az angolszász világban nevezik a tehetségkutatókat is realitynek. Egy befutott tehetségkutatós sokkal maradandóbb is, mint egy BB-, vagy VV-játékos. Az utóbbiak esetleg kereskedelmi csatornán lesznek egy arc asok tévés között.

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 22:27:32

@Peter_csa
Éva gombája, ami a mindössze heti egyszer-kétszeri fürdésének az eredménye , és amit átragasztott a többiekre szintén cuki? lájkolnád? és az a köpet, amivel később huncutkodnál a zuhanyzóban szintén fain? komolyan?

Ancilla 2011.05.04. 22:27:57

@Peter_Cs: A realitykbe szerintem olyan emberek jelentkeznek, akik semmihez sem elég tehetségesek, mégis híresek szeretnének lenni. Mégis szeretnék azt a csillogást és jómódot élvezni, amit mások a tehetségükkel és kemény munkával érdemelnek ki.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 22:29:23

@nosce: Tudom a minőségbeli különbséget.

Ancilla 2011.05.04. 22:30:38

@Peter_Cs: Igen, én is erről beszélek.Az meg, hogy az angolszász országokban mit neveznek minek, nem nagyon érdekel, mert mi, magyarok mások vagyunk. Más az értékrendünk, más a szemléletmódunk. Nem lenne szabad mindig az angolszászokat (de főleg az amerikaiakat) utánoznunk.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 22:33:51

@Ancilla: Akkor lehet, rosszul fogalmaztam, a BB, VV és hasonlók angolszász nyelvterületen trash reality (hulladék valóságshow) kategória.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 22:35:13

@Ancilla: Nekem pedig eléggé germán gondolkodásmódom van.

_most_ 2011.05.04. 22:35:46

@Ancilla: a való világnak komoly válogatója volt, csak a legtehetségesebbek kerülhettek be.

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 22:36:22

Ó Péter Cs, most látom csak Tereskova fan vagy. Gondolom őt sem - ahogy évácskát sem - ismered személyesen. különben nem lennél rájuk büszke.
tereskovával egy mondatot nem lehet értelmesen beszélni, minden válasza a pin@, ahogy évával sem lehet beszélgetni addig, amíg nem iszik vagy húsz pohárral. ha neked ez kell, legyen. de engedd meg, hogy én meg hányjak az ilyenektől. köszi

nosce 2011.05.04. 22:38:54

@Peter_Cs:
"Az angolszász világban nevezik a tehetségkutatókat is realitynek. "

Mondjuk az igaz, h az American Idol-t is besorolják a realityk közé, de ez már mindenképpen egy határterület, szerintem...hogy miért azt kifejtettem (és te is tudod mint mondtad) :)

Ancilla 2011.05.04. 22:40:33

@Peter_Cs: A "hulladék valóságshow" nagyon találó kifejezés.

Germán a gondolkodásod? Mégis mindig az angolszászokat emlegeted mint etalont...

Én ugyan nem ismerem közelebbről a germán gondolkodásmódot, de szerintem az egy sokkal fegyelmezettebb, szabályosabb életet tart követendőnek, mint pl. az amerikaiak. (Bár az angolok is meglehetősen hagyománytisztelőek és beszabályozottak. Lásd: királyi esküvő. Évát azért nem tudnám elképzelni Vilmos herceg mellett - hemperegve...)

Ancilla 2011.05.04. 22:42:28

@lami83: Ki miben tehetséges a VV-ben? Sorold fel, légy szíves, név szerint!!!

nosce 2011.05.04. 22:47:59

@Ancilla:
"Lásd: királyi esküvő. Évát azért nem tudnám elképzelni Vilmos herceg mellett - hemperegve...)"

én el tudnám :)
twitpic.com/4r3mes

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 22:48:47

@Ancilla:
jerzy: tökös
laci: kemény
anikó: őszinte barát
zsófi: belevaló
kristóf-gina: bevállaló
béci-gigi: szerény
alkesz: csajozó
éva: tisztálkodó, tisztességes
olivér: vagány

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 22:48:53

@Ancilla: A punk és az újhullám is arról a területről indult.

antiszociális taho_kismama 2011.05.04. 22:51:43

szóval senki semmijen, legfőképp nem olyan, mint amilyennek igértetett.
szóval úgy is azé lesz a nyörömény aki, a ki.
mindenkinek jó éjt

Hódos Hajnalka 2011.05.04. 22:52:28

@Peter_Cs: na jó, szerintem most állj le. a kedvemért.

Albino Vernyul 2011.05.04. 22:52:52

@Ancilla: A nemetek erdekesek, sokkal "szabalyozotabbak", stb., de masfelol sokkal toleransabbak is, es sokkal lazabban vesznek dolgokat, mint mi..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 22:55:00

Nekem az olyan típusú beszélgetések az élet dolgairól hiányoznak a VV4-ből, mint amilyeneket Molnár Anikó és Vitkó Laci folytattak.

Ancilla 2011.05.04. 22:57:31

@Hódos Hajnalka: Köszönöm!

@Peter_Cs: Azt nem tudom, hogy a punkok bölcsője hol volt. Melyik területre gondolsz?

Ancilla 2011.05.04. 22:59:30

@Peter_Cs: Lehet, hogy volt itt is beszélgetés az élet dolgairól, csak azt nem adták le, mert nem lett volna nézettség.

Albino Vernyul 2011.05.04. 23:01:52

@Ancilla: Beci a zene teren, Anikonal meg a kommunikatori, szineszi alapkepessegek erossen ott vannak, persze kepzes, es munka, ami kellene neki...

_most_ 2011.05.04. 23:03:08

@Ancilla: a teljesség igénye nélkül:
Tordas-verselés
Zsófi-éneklés (rágógumi dal)
Alekosz-csajozás
Olivér-média guru
Gigi-takarítanék póló viselése
Zsuzsi-narancs dobálás
Béci-na ő kakukktojás, mert teljesen tehetségtelen bármihez is
Laci-háborúzás aztán feladás
Gombi-légszív rajzolás
Jerzy-szónoklás
Éva-mindenben tehetséges

Ancilla 2011.05.04. 23:04:39

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Az ő tudásukat én nem nevezném tehetségnek. Ha akár Béci, akár Anikó indulna egy tehetségkutató versenyen, nem biztos, hogy döntősek lennének.

Hódos Hajnalka 2011.05.04. 23:08:05

@lami83: köszönjük, értjük a humort, Ancilla is, de elég volt belőled is.

Peter_Cs, nem az off a bajom, hanem az, hogy Ancilla komolyan vesz benneteket, ti meg nem vagytok méltók ahhoz, hogy őt ugrassátok, mint valami csitrit.
ez engem idegesít, meg ma úgy ánblokk ti is.
úgyhogy húzzatok már a picsába aludni, légyszi.

Hódos Hajnalka 2011.05.04. 23:09:23

@sogeking: nem találom a rizsfelfújt receptet, apukám! :) de megkeresem. :)

sogeking 2011.05.04. 23:12:37

@Hódos Hajnalka: ok, köszönöm, hálám üldözni fog, mint tornászlányt a sexcyborg :D

Albino Vernyul 2011.05.04. 23:15:00

@Ancilla: A tehetsegnek nem sok koze van ahhoz, hogy dontosok lennenek, avagy nem.. A mufajnak inkabb.. A rappel, nem biztos, hogy be lehetbe kerulni az elejebe egy zenei kategoriaban, hacsak nem dadogsz.. Aniko meg max. verset tudna mondani a mostai kategoriak szerit.. Az se az igazi kitoresi pont.. De a maguk vonalan, mindkettoben ott az X..

Albino Vernyul 2011.05.04. 23:20:15

@sogeking: Na felcsavarva a hangfalak, szalljon a por... Bumm, bumm, bumm..;)

sogeking 2011.05.04. 23:22:46

feltettem minden megspórolt pénzem arra, hogy Wolf Kati legyőzi Lena Meyer Landrutot :)

Albino Vernyul 2011.05.05. 00:31:19

@Orbán takarodj!!: Fiam, a kommentekben ott a megoldas..;)
De akkor mar egy kis poker oktatas.. Ami a musrobol kimaradt..:

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/66/2exH98lD9bA

Zelefánt 2011.05.05. 06:13:02

Mennyivel jobban jártam tegnap azzal, hogy VV helyett berúgtam...

dr. gernika 2011.05.05. 07:09:59

Köszi Éva jellemzését, pont így látom én is. Tegnap nem láttam a "műsort" de nem is hiányzott.

avanivi 2011.05.05. 08:16:13

@Zelefánt: Jobban jártál az fix. Tegnap megnéztem ,magamon is csodálkozom milyen rejtett agrasszió van bennem /mint Laciban/,eddig ezt nem tudtam de pofozni szerettem volna valakiket nagyon ,ha a villalakók közelében vagyok.Azt is aki azt írja, hogy ez őt szórakoztatja !!Ha vége lesz csak a blog miatt, és az itt kommentelők miatt fogom nagyon sajnálni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.05. 08:35:52

A régi villások nagyon lehúzzák a sz ínvonalat, felhígítják még azt a kicsit is, ami maradt hangulatban feszültségben, teljesen ötlettelenek, most látszik csak az igazán hogy azért a vv4-ben voltak igazán érdekes karakterek.. a kiesettek közül Szandi és Olivér, csak mind a ketten nagyon hamar felégették magukat..

lac64 2011.05.05. 09:01:39

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Úgy látom, hogy Anikó egyenlőre nem túl okosan kezeli a kinti helyzetet (Neked való, nyilatkozatok: Ördög Nóri helyére pályáztam, stb), illetve erősen nyírják is (Balázs tegnapi beszólása, a tegnapi velvetes, vagy a mai borsonline-os cikk)

pizs (törölt) 2011.05.05. 09:08:01

@MÁRIA TERÉZIA: Pontosan, a mostani villalakók valahogy jobbak (?) voltak. Vagy csak ennyire változtak az idők... sok sírás, kavarás, ivás... de sokkal érdekesebb karakterek voltak most. Jerzy hatalmas változása... érdekes dolgokat szülhet. Tegnap kimondottan aranyos volt.
Olivért és Szandikát gondoltam esélyesnek, Alekosz mellett, még a műsor elején.

Zelefánt 2011.05.05. 09:12:53

@avanivi:
Télleg, van-e élet a VV4 után?
(Nekem ne jöjjön senki a kiscsillagnakszületettel, mert az nem ugyanaz a kategória, azt a szervezetem kiveti magából.)
(Az Éden Hotel pedig számomra idegen bolygó.)
Hogyan tovább? Szétszéledünk?

kitikati 2011.05.05. 09:37:19

@lac64: Milyen beszólása volt Balázsnak Anikóra?

Zelefánt 2011.05.05. 09:43:18

@genevieve:
De hát, szívem, a végjáték még hátra van, addig ne adjuk fel.
(És Tajgetosz is visszavág majd, úgy hírlik.)
(HogyvoltHajnit szerződtették-e vajon?
Az sokat nyomna a latban.)

avanivi 2011.05.05. 09:43:31

@Zelefánt: Nem szeretném,remélem Hajni ír tovább,mert függő lettem ,nagyon kellemes része a napomnak,üdülés,ha olvasom,az itt kommentelők pedig kedves ismerősök. Amikor van egy kis ídőm már kattintok is ide.Érdekes lehetne ,ha lenne ídőm összeszámolnám, hány témát érintttünk a vv-on kívül is.Igaz én passziv résztvevő vagyok,hajnali négykor olvasom az előző napi ,éjszakai hsz-ket.Addigra a téma lecseng,mindenki alszik,én akkor ébredek.Napközben meg elopom az ídőt, mint most is.A vérnyuszi "karazsnyikov "viszont ellát néznivalóval, rendes gyerel.

Zelefánt 2011.05.05. 09:43:59

@Peter_Cs:
Csak ha Éva is indul a hempergő különszámával.

Zelefánt 2011.05.05. 09:47:12

@avanivi:
Sose bízz a fehér nyusziban, lehet hogy így adagolja a mérget, lassan, apránként, de halálbiztosan.

_most_ 2011.05.05. 09:50:44

@MÁRIA TERÉZIA: Szerintem a VV4 legjobb időszaka a fantasztikus négyes korszaka volt.

lac64 2011.05.05. 09:52:14

@buppi: Amikor a hálóban Éva és Anett Jerzsivel húzták Ágit és az emiatt kirohant, arra szólt be Balázs. Hogy pontosan mi volt a mondata, arra már nem emlékszem (talán valaki más tudja), valami olyan, hogy Ani is ilyen kirohanásokkal zárta a vitáit. Amiatt tünt fel, hogy nem nagyon szokták emlegetni a kiesetteket, illetve abban a helyzetben nagyon degradálónak éreztem a mondatot.

avanivi 2011.05.05. 09:55:48

@Zelefánt: Már érik bennem, hogy szavazni fogok, és a Jerzyre, ha nem fekteti le azt a szőke libát,küldök rá egy sms-t

Albino Vernyul 2011.05.05. 09:56:03

@lac64: A Nekedvalobol O jott ki jol, az Ordog Norisnal pont azt mondja, hogy mar visszavett az almaibol, a Velvetes cikknel a kommentelok eleg jol faragjak a cikkirot, viszont ezt a leszbis temat nem kene eleznie, ugyis ezzen ragodnak, ha mar nincs mas, amin lehetne..
Balazsunk, az az arany lelek mit szolt be..?

Albino Vernyul 2011.05.05. 10:01:10

@lami83: A hulyeseg, es az ovis kibaszasok korszaka.. Brrrr...

frea 2011.05.05. 10:03:35

@Zelefánt: Jó lenne, ha tovább posztolna.Már nem nézem, csak olvasom.Tegnap egész nap az ágyat nyomtam, ma már "csak"köhögök, mint egy kutya, és trombitálok.Elolvastam mindent, hiányzott a topik.

lac64 2011.05.05. 10:09:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Kedvelem Anit, de egy kicsit másképpen látjuk. A Nekedvalónál nem kellett volna tovább szövegelnie, miközben vitték ki a luvnyát, az ördög nóris dolgot pedig nem kellett volna megemlítenie. A velvetes cikknél láttam én is kommenteket (a tiédet is :) ), ott a velvetes kommentelők stílusához képest valóban sok pozitívat kapott.
Szerintem is visszavonulót kéne fújnia a leszbis, és párkapcsolatos témáktól, illetve a jövőjével kapcsolatban azt elmondhatja, hogy mik a vágyai, de azt is mondania kellene, hogy ezek eléréséhez természetesen hajlandó tenni is (tanulás, lent, pl. gyakornokként kezdés, stb).
Balázs ominózus mondatára fentebb írtam, hogy pontosan már nem emlékszem mi volt, akkor ott abban a helyzetben degradálónak éreztem (mondjuk Balázsnak Anival kapcsolatban nem az első).

Zelefánt 2011.05.05. 10:18:10

@frea:
Trombitálsz?!
SOR(R)stárs-e vagy?...
Házipálesz a megoldás, ne hidd el, amit a kezelőorvosod/gyógyszerészed ugat, csak a lóvé(d)ra hajtanak.

genevieve 2011.05.05. 10:21:56

@lac64: a két szőke liba (éva, anett) elkezdett röhögcsélni jerzy-n és ágicán...aki meg bent volt a szobában ez alatt...bementek utána és mondták neki, ágica meg ezen felhúzta az orrát, hogy miért kombinálnak és anettnak majd kint külön meg fogja köszönni, aztán felállt és kiment a hálóból...erre mondta balázs, hogy pont úgy csinált mint ani..

nekem meg az jutott eszembe,hogy 2 napja vannak bent, és még csak nem is tétre megy a bentlétük, de éva már kezdi a cirkuszt...vagyis egyáltalán nem gigivel anival volt bent a probléma....

lac64 2011.05.05. 10:24:48

@lac64: Még annyit, hogy úgy néz ki, hogy a nyomást nem bírja. Semleges, vagy barátságos környezetben (Reggeli, Belevaló a döntősök rokonaival) összeszedett, jól fogalmaz, kevés hibát vét, viszont ellenséges környezetben, vagy fáradtan ez nem megy.

avanivi 2011.05.05. 10:26:08

@Zelefánt: Nem bizom én már senkiben, még magamban sem,oda jutottam látod, már szavazni is akarok.

_most_ 2011.05.05. 10:27:09

@genevieve: Ő, konkrétan milyen cirkuszt kezdett Éva?

genevieve 2011.05.05. 10:28:44

@lami83: nem neked irom a válaszaimat, mert olyan vagy mint peti-cs...rózsaszin szemüveg van rajtad ha éváról van szó...szerintem ne is foglalkozz azzal amit irok:-)

lac64 2011.05.05. 10:31:45

@genevieve: Nekem két dolog: 1, Éva nem tudja megállni, hogy ne savazzon valakit (itt éppen Jerzsit), 2. Ez az Anett rosszabb, mint Éva.

genevieve 2011.05.05. 10:33:30

@lac64: passzolnak egymáshoz:-)

nekem meg az tünt még fel, hogy az öfi inkább jerzyről szólt mint alekról és éváról:-))))

pedig látszott, hogy alek valamit nagyon-nagyon magyaráz milónak:-)

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 10:34:31

Hova megy ma Anikó? Castingra? Az az, amikor a jelentkező fél órában bemutatja mit tud, aztán hazamegy? Arra hozzám is jöhet.

_most_ 2011.05.05. 10:34:54

@genevieve: ok, mindegy, amúgy lila szemüveg, de most tényleg full objektíven kérdeztem.

avanivi 2011.05.05. 10:38:01

@lac64: Azt birtam Anikóban nagyon, hogy talán ezt a hülyegyereket ő osztotta ki rendessen a nyomulása miatt.Le is gonoszozta nyomban Ale, és kiborult két napra. Elejétől így kellett volna kezelni minden nőnek,nem röhögcsélni.
Mi lesz a következő műsorában, ha az összes qrva igent mond neki?

genevieve 2011.05.05. 10:38:17

@lami83: mivel erre rákérdeztél (az egyértelmű látvány ellenére is), már nem lehetsz objektiv...full meg pláne nem:-)

genevieve 2011.05.05. 10:39:02

@avanivi: ááá, fikázni fogja őket ezerrel...mindig lesz valami problémája velük....

mindig:-)

avanivi 2011.05.05. 10:44:25

@genevieve: Ennek a kreténnek mindíg kellett valaki aki mellette ül amig ő a kamerának beszél.

genevieve 2011.05.05. 10:46:24

@avanivi: el van ő a kamerával egyedül is:-)

de igazad van, valaki mindig kell akihez beszélhet:-)

avanivi 2011.05.05. 10:48:28

@genevieve: lehet, azért szüz ,mert még nem született meg a hozzá méltó tökkkéletes nő.

frea 2011.05.05. 10:48:36

@Zelefánt: Nem is hiszem, annyi antibiotikumot adott, hogy abba halnék bele.A fejem úgy fáj, mint még soha.Most vajákolom magam természetes szerekkel.

genevieve 2011.05.05. 10:56:14

@avanivi: mikor anett nyakát csókolgattak, konkrétan hányingerem lett..és pont vacsoráztam....

lac64 2011.05.05. 11:04:55

@avanivi: Szerintem nem működött volna. Alekoszt csak egy tökönrúgással lehetett volna leállítani.

Albino Vernyul 2011.05.05. 11:09:04

@lac64: Bent se birta a nyomast.. Ezert mondtam mindig, hogy konfliktuskerulo, es ezert bekulgetett ki allandoan Evaval is... Es hozza a naiv formajat, a Bors cikknek a veget elviccelte, csak ez a bulvarban nem mukodik, mert barmit kepesek felhasznalni egy cikk kedveert, illetve ki is forgatni, ha ugy adodik.. Remeljuk beletanul...

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 11:10:11

Cuncimókusok, nyugi. Az Alekosz feleséget keres c. műsorról is megpróbálok ilyen szellemesen írni. ;)

Albino Vernyul 2011.05.05. 11:18:28

@avanivi: Alek ellen nem mukodott volna a kemeny megoldas.. Ha az elejetol beszologat neki, egyszeruen idegileg szetszedi, ahogy a vegen latszott is Aleknel ez a taktika... Giginek mukodott egy kemenyebb fellepes, de neki ott volt Beci mint vedoernyo..

frea 2011.05.05. 11:20:57

@genevieve: Újabb pont Alkoholosznak.Hatásos fogyókúrás szer.

frea 2011.05.05. 11:24:45

@Hódos Hajnalka: Amikor testközelből láttad őket, valakiről nem nyilatkoztál.Publikus lesz valamikor?

Zelefánt 2011.05.05. 11:27:51

@Hódos Hajnalka:
Miért van az az érzésem, hogy nem merik visszaengedni a...hmmm...a társadalomba ezt a faszt, inkább csinálnak neki még egy műsort?...
(Amikor a villából szabadul, egyből bedugják egy lakókocsiba, és jönnek rá a ribik...meg a kommentelők.)
(Még az is lehet, hogy ő lesz a következő jamesbond.)
(Azután meg kreálnak még egy sorozatot a N Geographic-nak, Tajgetosz bolygója címmel, és így tovább.)
Ááááá...

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 11:30:05

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ja :)

@frea: ha még van akdtualitása, feltétlenül.

@Zelefánt: hülye lenne az rtl egy ilyen lehetőséget kihagyni. sztem. :)

Zelefánt 2011.05.05. 11:33:50

@Hódos Hajnalka:
Az lenne a tuti, hogy amíg a lakókocsiban csövezik, a nyereménykéróba beköltözik a Rácz-család, Éva pedig a havi egy millától részegen rommá törné a sevrót.

Kivétel 2011.05.05. 11:40:15

@genevieve: pont ezt éreztem én is.. iszonyú viszolygást.. fúúúúúújjjjjj

frea 2011.05.05. 12:06:41

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Én hamarosan kilábalok a nyavalyámból.A te Béci mániád viszont kezd kóros lenni.

frea 2011.05.05. 12:10:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Köszönöm, időnként már látok is.

avanivi 2011.05.05. 12:30:51

@genevieve: nem hiszem, hogy normális nőnek bejön ez a nyálas f@sz,és ráadásul valami hangos morgás is kisérte a nyalakodást. brrrrr

Zelefánt 2011.05.05. 12:33:35

Az az Anett valami iszonyú tré picsa, és még hülye is, a fasznak kell a tévében közszemlére tenni.

avanivi 2011.05.05. 12:37:07

@Hódos Hajnalka: Szuper Hajni !! És azutánra is kell nekünk vlami.
/Most akkar már biztos nézen,ha birom azt a fos műsort is/

Zelefánt 2011.05.05. 12:38:30

@avanivi:
Az mindent elárul Tajgetosz "kisugárzásáról", hogy még a turbókurva Bibendum Szandra sem hagyta magát megtöcsköltetni általa.
(És Hajnalkát sem irigylem, ha ő interpretálja majd a feleségkereső sót.)

frea 2011.05.05. 12:41:04

@avanivi: Valamelyik fórumon olvastam, hogy vannak durva férfiak, és a kedves Alekosz ezért lesz felüdülés sok csajnak.Tovább nem olvastam,szarul vagyok enélkül is.

frea 2011.05.05. 12:46:58

@Zelefánt:Valami furcsa pózban akart valamit, a Szandra röhögőgörcsöt is kapott tőle.Ugye nem fogja az összes csajt szagolgatni, és megmászni?Honnan lesz új szövege?

Zelefánt 2011.05.05. 12:48:30

@frea:
Én csak afféle kocanéző vagyok (nem, nem a malacra gondoltam), de Éva helyében én már három hónappal ezelőtt lefejeltem volna azért a fertelmes stílusért, amit vele szemben Tajgetosz megenged magának.
(A nők sokszor maguk is hibásak abban, ha engedik elfajulni a dolgokat, persze ez nem mentség senki számára sem.)
Tajgetosz kedves...mint egy varánusz.
Régen rossz, ha ő a pozitív példa, baszki.

Zelefánt 2011.05.05. 12:51:33

@frea:
Ezek szerződtetett ribik, a lóvéért még love is lesz majd, meglásd.

genevieve 2011.05.05. 12:56:44

@frea: ágica kezét is megszagoltatta és azt mondta neki, hogy nagggggyon jó, hogy krémet használ...látszik mennyire igényes:-)

bár nem tudom, hogyan tudja ezt összeegyeztetni éva igénytelenségével....

az udvarlási kultúrája maximális:-)

frea 2011.05.05. 13:01:48

@Zelefánt: Pedig a sok hülyének tetszik.Sőt, szerintük úriember és zseni is.El lehet gondolkodni ismét, milyen az átlag?

frea 2011.05.05. 13:03:31

@genevieve: Már azt sem hiszem el, hogy érdekelné bármelyik csaj is.Annyira erölteti a témát, hogy már gyanús.

frea 2011.05.05. 13:06:57

@Zelefánt: Amit a beharangozóban láttam, az kritikán aluli.És milyen cirkuszt fog csinálni ez a sok nő?Szerintem meg is tépik egymást ezért a klassz hapiért/BRRR/

Zelefánt 2011.05.05. 13:11:56

@frea:
A lóvéért, lásd fenntebb.
Tajgetosz csak a ráadás -- és meg is érdemlik, ha ebbe a borzalomba belemennek.

frea 2011.05.05. 13:15:14

@genevieve: Azért valamit nem értek. Ha imádja a filmeket, remélhetőleg eljutott neki, hogy a hős nem megtermékenyít, nem szaglászik, mint egy vadászkutya, nem tapizik, nem nyáladzik.Nem nyomul, ha undort kelt, és nem attól férfias, hogy iszik és szivarozik.

frea 2011.05.05. 13:16:25

@Zelefánt: Úgy kell nekik. Akkor szenvedjenek meg a pénzükért!

frea 2011.05.05. 13:29:39

Mivel senki nem beszélget, leírom a kedvenceimet:Rómeó és júlia, A szív hídjai, Ház a tónál, Távol Afrikától, Szerelmünk lapjai, Only you, Love story.

Zelefánt 2011.05.05. 13:32:09

@frea:
Talán a zombifilmekre gondolt, azokban többnyire ilyesfélék történnek.

Zelefánt 2011.05.05. 13:33:01

@frea:
Fogadjunk, hogy főemlős vagy.

genevieve 2011.05.05. 13:35:00

@frea: alek sose fog eljutni addig, hogy ő csinál valamit rosszul!
meg van győződve arról, hogy a nők a hibásak..

genevieve 2011.05.05. 13:37:35

@frea: egyébként tegnap valaki beirta, hogy milyen tipikus viselkedést generál alek...szereti érzelmi terror alatt tartani a nőket, szadista...
mikor az apa-gyerek játék volt meg amikor a férj-feleség is...az első reakciója az volt, hogy büntetni és fenyíteni kell a másikat.....
és ahogy évával viselkedik szintén tipikus..előbb megkínozza érzelmileg és utána jutalmaz
és élvezi ha a nő szenved...akár fizikálisan is (nyakcsókolgatás, tapizás, stb)

Zelefánt 2011.05.05. 13:41:37

@genevieve:
Amint a rossz sávban haladó autós
is -- Nézd már a sok hülyét, mind szembe jön! -- ?...
(Vajon hány /ezer/ csajnak kell még elküldenie a rákba, hogy a mintavétel nála hiteles legyen?)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 13:52:50

@Zelefánt: a nőkeresős műsorban pedig még azt is megérjük, hogy a Kannibál holokausztból fog nekünk "idézni".

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 13:54:49

@frea: érdekes összefoglalás, vajon van itt olyan filmrajongó, akinek beugrik erről A Film, ami Alekosz bibliája lehet? :)

avanivi 2011.05.05. 13:55:21

@Zelefánt: Azt gondolták , hogy szavazatot veszitenek ha veszekednek vele. Egész héten amikor az udvaron voltak azt kiabálták be, hogy alekosz a király,az Anikó mondta miután kijött,és hogy soha nem kapott negativ sms-t.Az hogy az Éva miért nem tartott neki tükröt,simán hagyta ,hogy alázza ez a kretén,azt mondom úgy kell neki.Aki hülye az hülye.Pedig a kritikát nem bírja, a feje lila vagy vörös lesz. A Szandikás részt nem láttam, lehet tényleg nem bííír,csak beszélni róla?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 13:56:13

Én egy kicsi csalódottságot érzek, hogy Jerzsi Ágicával "cicázik"... úgy reméltem, hogy az utolsó héten csak meghúzza Évát elégtételként. :D

Soror Formoza 2011.05.05. 13:59:44

@genevieve: Azon a bizonyos heten Kasza Tibor is megmagyarazta neki, hogy a noi NEM az IGENt jelent. Alek megigerte, hogy ezt megjegyzi. Komolyan igy is hiszi.

Soror Formoza 2011.05.05. 14:16:12

@avanivi: Durvan manipulalva voltak a csatorna altal a tobbi versenyzok, mar elejetol ki lett valasztva gyoztesnek Alekosz, erre epitettek az egesz musort. Nem ertem miert. Manipulaljak a nezoket, a parbajokra mindig idozitenek valami feszultseget, hogy menjenek az esemesek. Most a jo ember, rossz ember valasztek elezodik, amire a joerzesu embereknek reagalni kell. Tapasztalom ezt itt a forumon is, mar van aki hajlando lenne szavazni, pedig ez nem volt jellemzo. Hat errol van szo, a penzrol.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 14:23:00

@jahuu: én pl. életemben egyszer szavaztam, a Rúzsa Magdira küldtem 1 db sms-t. De egy ilyen vv szintű marhaságot jobb hátradőlve nézni és kommentelgetve páholygecinek lenni. :)
Ráadásul egyiknek se adnám oda szívesen a főnyereményt... na jó, ez esetben esetleg a Jerzsinek.

fran7 2011.05.05. 14:23:42

@jahuu: A miért egyértelmű. Több milliárd forintért. Szerinted, az 5 hónapon át nézettséget vezető műsorban, mennyi pénzért adhatták a reklámot. Kiindulhatsz abból, hogy kb. milliárd volt a költsége a VályogVillának. Az sms nagyon aprópénz a költségvetésben. Ráadásul ott nem nagyon tudnak kreatívan könyvelni, míg a szereplőkkel aláírt? szerződésekkel igen.

Albino Vernyul 2011.05.05. 14:25:57

A fekete démon tegnap azért az állásért küzdött, amelyre egész életében vágyott.
Való Világ: teljesül a rossz kislány álma?
Vajon megkapja álmai munkáját?
Anikó legszívesebben műsorvezető lenne, ezt a lehetőséget pedig Alekosz menyasszonykereső show-jának társműsorában meg is kaphatja. A Cool csatornán futó esti produkció olyan lesz, mint a BeleValóVilág, vagyis 18-as karikás videókat tekinthetnek meg a nézők, és a műsorvezetőnek riportokat is kell készítenie. Anikó lelkes.
– Egész életemben arra vágytam, hogy műsort vezessek. Remélem, a casting jól sikerült, és rám esett a szerkesztők választása. Nagyon szeretném végre kipróbálni magam!

frea 2011.05.05. 14:26:25

@genevieve: A szadista énje világos, az nem hogy miért tűrik.A Boglya reakciója is annyi rá:Úristen, Alekosz.Tényleg teljesen zakkant, dunsztja nincs, mi a szeretet, gyöngédség.Lehetne elemezni, honnan ered, de inkább nem teszem.

frea 2011.05.05. 14:27:26

@pushpang: Legalább kettőt látott volna, és értett volna meg.

frea 2011.05.05. 14:28:27

@pushpang: Ott is kizárják azt, aki pofán csapja?

frea 2011.05.05. 14:31:09

@pushpang: Más választásom nekem sincs.Ő a legszimpatikusabb. Illetve:az egyetlen, akit elviselek.

Soror Formoza 2011.05.05. 14:34:54

@pushpang: Valoban, Magdira en is szavaztam, az Eurovision fesztivalon. Most nem vagyok veszelyeztetve, mert innen nem is lehetne. :)

Kivétel 2011.05.05. 14:39:12

Nem tudom, akiknek Alekosz a kedves, akkor a Jerzy nekik mi??? Ő igazán az, a férj-feleség, meg a szülő-gyerek játékban is felerősödött mindegyik játékos jelleme... kinek kéne egy olyan szülő, mint Alekosz, vagy akár Éva volt?? És kinek egy olyan férj, mint Jerzy.. persze, csak játék volt, de mindegyik szerepet magunkból, belülről hozták, nem volt megadva, hogy "jó" vagy "rossz" karaktert kell alakítani.

Soror Formoza 2011.05.05. 14:40:58

@fran7: Tudom, nem veletlenul vannak benne harman is a legbefolyasosabb Top 10-ben a csatorna emberei kozul. De ennyi tudassal, energiaval szinvonalasabb musort is osszehozhattak volna.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 14:42:52

@frea: nem. Ott megeszik. És ez a legjobb, ami történhet vele. :D

fran7 2011.05.05. 14:55:07

@jahuu: A kereskedelmi tévék a maguk logikája alapján soha nem fogják ezt tenni. Most a saját készítésű műsorok az erősek. Mégse fektettek abba energiát, hogy a CSISZ-be a tehetséges embereket megkeressék és felépítsék. Pedig az X-faktorban mennyire működött ez. Veca, Volf Kati, Vastagh Csaba, Nikolas mind kész termék volt már, mégis lehetett nekik drukkolni. Most nem fektettek be energiát, mégis nyerni fognak, mert nincs más. Még arra sem vesznek fáradtságot, hogy jól csinálják a műsorjaikat, mert minek. A hozzájuk hű sajtó úgyis elintézi a dolgokat. A BBC kivétel, de ott is fogyóban a pénz.

az én rózsám vasutas 2011.05.05. 15:05:04

Alek rtl, Alek cool tv.
Béci melyik csatornába kerül?
Nyomjanak a fejére egy kamerát és már kezdődhet is az odavaló világ.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.05. 15:44:23

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát, ha nem láttad a filmet, akkor inkább nem mesélném el. :D Egy elég durva zombihorror..

frea 2011.05.05. 15:55:30

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Tök mindegy, melyikbe, te követed hűségesen.

sirokkó 2011.05.05. 15:57:11

miért nem találom?Nálam a 138.az utolsó

sirokkó 2011.05.05. 15:58:54

tobiás te felültettél:)))))))

Zelefánt 2011.05.05. 16:06:33

@jahuu:
Mekkora marhaság.
A női NEM sajnos tényleg NEMet jelent.
A galaxisok közt nincs akkora távolság, mint közted és a csaj között, ha fullra lehányja a fejedet.

Pék Sütemény 2011.05.05. 16:47:23

@Hódos Hajnalka: NE!!!! Ne csesszél már ennyire ki velem,Hajni!!! Banyek,mint csendes kukkoló itt vihorászok veled-rajtatok-általad vagy 2 rohadt hónapja,amihez ugye elkerülhetetlen,hogy ezt a macskafos vv-t is életvitelszerűen bámuljam. Ne merd az Aleknejes műsort is kommentelni,mert végérvényesen kipusztul a maradék íkúm! :)

Hódos Hajnalka 2011.05.05. 17:10:33

@Pék Sütemény: nincs. ismétlem, nincs kegyelem :)))

Soror Formoza 2011.05.06. 09:28:51

@Zelefánt: Ha tényleg fiúból vagy mától új időszámítást indítok. :)
süti beállítások módosítása