Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X137

2011. május 03. 14:42 - Hódos Hajnalka

Elöljáróban szeretnék megnyugtatni mindenkit, én sem hiszem el, még mindig nem, hogy a Kazal tért vissza a Villába. Mint ahogy azt sem, hogy tudott megint ennyi vasalni való felhalmozódni, de ez évek óta a lovaglópálcám, kezdek arra gyanakodni, hogy éjszakánként osztódással szaporodik a cucc. Fogamban meg az idegen anyag. Nézzük, ma hány új ősz hajszálat szerezhettünk az öfi alatt. Nem ébredezéssel kezdünk, hanem egy éjszakai jelenettel, levél érkezik. A férjek ne felejtsék el, hogy reggelit kell készíteni hitvesüknek. Alekosz háborog, ő csinált vacsorát is, most még a reggelit is neki kell, akkor most kér egy masszást. Akkor Éva megy fürdeni. Akkor is, ha nem távolodhat el. És Alekosz fogja már föl, hogy ő holnap megy párbajozni! Mire visszaér, férje mordori hangulatba süllyed.

Éva agyonütötte az est hangulatát. Nem tudja magát beleélni semmibe, nem tud örülni semminek. Mániákus szabályszegő, innentől kezdve nincs kedve a házasságosdiban részt venni. A házaspár külön tölti az éjszakát is, mert Éva nem úgy viselkedik, mint egy feleség, hiába ajánlkozik, na gyere már, háljuk el a nászt! A héja nászt. Az avaron. Fagyos hangulatban indul a reggel, Alekosz összedob egy szendvicset. Te nem eszel? De. Majd. Szótlanul reggeliznek, a Fehér Házaspár az asztal másik végén eszeget. Alekosz tovább játssza a zárkózottság játszmát, Éva köszöni a reggelit, akkor ő bemegy. Azt csinálsz, amit akarsz. Jó, csak nem szeretem ezt a stílust. Fogadni mernék, hogy Alekosz ezt nem hagyja annyiban, már indul is Éva után, erre a fensőbbrendű, kioktató, stílusra és a szándékosan lassan kimondott mondatokra még mindig nem találtam megfelelő jelzőt, lehet, meg kell néznem még pár filmet.

Szerintem neked nem az én stílusommal, hanem a tiéddel, a te türelmetlenségeddel van bajod. Éva felcsattan, ő itt szorong, lehet, hogy ma elmegy, nincs kedve hallgatni a hülyeséget. Alekosznak semmi dolga, csak az, hogy egy hétig itt üljön, benne meg benne van az ideg. A sértődötten üldögélő Alekosz mellett Anikó ücsörög és házhoz megy a lófaszért. Miért vagy rosszkedvű? Nem vagyok rosszkedvű. Akarsz róla beszélni? Azért, mert valaki ül és nem mond semmit, nem kell mindjárt úgy csinálni, mintha depressziós lenne. Anikó kiakad, senki nem mondott ilyet. Alekosz visszakérdez, kíváncsi vagy a véleményemre? Hát így már nem. Akkor maradjunk csendben, nézzünk magunk elé és folytassuk az előző tevékenységet. Jézusmária, tiszta hülye vagy! Ki is jövök, gyújt rá Anikó.

Évának sincs kedve Alekosszal beszélni. Most jön ki leosztani! Hát jöjjön, nem érdekel! Alekosz kioktatja Anikót, ne túlozza el a dolgokat, vegyen vissza a hangnemből és ne forgassa ki, amit mond neki. Anikó hagyjálmározik, úgy hétszer, aztán megkapja Alekosztól, hogy idegbeteg, majd, mint ki jól végezte dolgát, a kiborg távozik. Éva legyint, ne is foglalkozzon vele, aztán azon röhögnek, ha Éva kimegy, egy csapásra elmúlik a kisebbrendűségi komplexusa, mert Alekosz nem lesz a közelében.

Újabb ünnep a Villában, Anyák napja. Mindenki levelet kap. Jerzsi a nővérétől, akiben a mai napig anyai érzések vannak felé és mindent megpróbált pótolni, amit a sors Jerzsinek nem adott meg. Jerzsi felolvassa a lányoknak is a levelet és bevallja, az első soroknál még azt hitte, anyukája írt neki, azért akart félrevonulni. Szegényke. Jön a kiborg, felolvassa az anyja levelét, úgy, mint egy katonai behívót, aztán arról lamentál a riportban, a többiek úgy gondolják, az a természetes, hogy látványosan kell az érzelmeket kinyilatkoztatni, könnyekkel, sírással, pedig ennek nem feltétlenül kell így lenni. Éva hisztérikusan bőg az anyukája levele előtt, közben és után, ilyen szép levelet még nem is kapott itt benn. Felröhögök, mikor a riportszobában elmondja, sokat veszekedett az anyjával az utóbbi időben és féltékeny volt a testvérére, mert azt hitte, ő háttérbe van szorítva. Ki gondolta volna? Évának nagyobb szüksége van a figyelemre, mint az oxigénre.

Anikó szalad a nyugiba, mellkasához szorítva anyukája levelét. Az öröm nem tart sokáig, mert a levélből kiderül, édesanyja nem tud részt venni a párbajon. Bőgve benyit a nappaliba, nem lesz itt! Mi? Micsoda? Éva nyakában sír, az vigasztalja, ez valahol tragikomikus, Jerzsi tekintetében minden benne van, Alekosz pedig ugyanúgy reagál, ahogy Éva elérzékenyülésére is, mutatom, kommentár nélkül:

A házaspárok többször szabályt szegtek, ezért, hogy a háztartási kötelék még erősebb legyen, szó szerint egymáshoz lesztek kötözve. Anikó felsikolt, fürödni akart. Fog is, Jerzsivel összekötözve. Már a vetkőzés sem megy egyszerűen, Jerzsi próbál segíteni, Anikó nyafog, de hogy mosom meg magam? Csak a hajadat mosod meg, magadat nem. De én borotválkozni is akartam! Tyűűűű, anyukám! Míg Jerzsi túlteszi magát ezen a megrázkódtatáson, nézzünk ki a kertbe.

Peg és Al a kertben ülnek. Peg értelmetlen kérdéseket tesz fel, jó, de akkor mit csináljunk, üljünk, mint két darab fa? Bemennek a nappaliba, jó, akkor üljünk le. Ennio Morricone zseniális húzás, ahogy Éva ül, az meg a trampli szinonímája, enyhe terpeszben szétvetett lábak kisnadrágban, erre csak csettinteni tudok, Görög Ibolya protokoll szakértő szerintem felüvöltött kínjában.

A fürdőszobában megy a móka, felizgulni ér, vigyorog Jerzsi. Sampon kell? Igen, az a fekete. Jerzsi úgy három decit rányom Anikó feje búbjára, a szükség nagy úr, és hülyén érzi magát. Anikó viháncol és ő nem érzi hülyén magát, csak Jerzsi olyan lesz. Nem baj, majd átöltözik. Anikó mossa meg a füle mögött a kispolcot is! Most fordulj el egy kicsit. Jerzsi úriember, nem leskelődik. A puncikádat mosod? Igen, hihihi. Előkerül a borotva is, remélem, irrigálni nem most akar Ani, mert az én sem szívesen nézném végig. Ha máskor nem, a hajszárításnál azért lehet látni, hogy Jerzsi annyira hülyén nem érezte magát, sőt.

Peg és Al a kanapén vitáznak, most éppen arról, Al miért nem szól Peghez. Nem, nem az a baja, hogy aludni akart és nem tud, de most mit csináljon, bámulja a plafont? Éva, eddig mit szoktál csinálni? Hát a dolgaimat. Hát csináld, megyek veled, ha akarod. Jó. Arra? Nem, arra. Jó, menjünk, te vezetsz. A házasságnak hamarosan vége, és nem akarok rosszindulatúan arra gondolni, hogy azért, mert megvolt a puncimosás. A párok álljanak ki és mondják el, a későbbiekben milyen férj illetve feleség válik mostani párjukból. Anikó szerint a házasságuk ideális volt. Jerzsi jó férj lesz, odaadó, főz, mos, kedves, talán egy kicsit még érnie kell. Anikó figyelmét felhívom arra, hogy olyan férfit találni, aki tud is főzni, nemcsak szeret, önmagában kihívás, de könyörgöm, az én férjem kétszer mosott eddig, az első alkalommal királykék lett minden, a második alkalommal fosbarna, szóval, aranyanyám inkább tanulj meg mosni, mert tetű dolog a valamikor hófehér francia bugyikat a gutaütés szélén egyesével, hitetlenkedve kiemelni a dobból. Jerzsi meglepődött, milyen odaadó feleség volt Anikó, irigyli a férjét, ha lesz egyáltalán. Éva szerint a házasságuk nem volt zökkenőmentes, sokat vitáztak és nem értették meg egymást. Ha Alekosznak lesz felesége, maximálisan jól ki fognak jönni, ehhez azonban egy olyan személy kell, amilyen ő nem. Alekosz megint előhúzza a makacsok vagyunk, önfejűek kártyát, nem tudom, mit unok jobban, ezt vagy a magamat adom lózungot. Ahhoz, hogy egy ilyen buli működjön, valamelyik félnek engedni kell. Ha meg az ember nem olyannal találkozik, akkor meg lehet, hogy unalmas lesz. Valahogy sejtettem, hogy a kompromisszum szó nem fog elhangozni.

Az összefoglaló végén megnézhetjük, hogyan izgult Alekosz Éváért. Aztamindenitnekivel kezdünk. Hát mi lesz, ha nem jön vissza? Akkor Anikó lesz, felröhögök Jerzsin, ma nem utoljára. A nappaliban meccsnézős a hangulat, popcorn, összecsapott tenyerek, már csak a miafasztfújszbazmegnemlátsztekretén hiányzik, meg a sálak. El ne essél, el ne essél, kiabál Alekosz, Jerzsi tele pofával röhög Éva botlásán, aztán megbeszélik, Éva jó formában van, Anikó kicsit meg van illetődve. Alekosz idegeskedik, el se tudom képzelni az itt létet nélküle! Amikor itt van, kerülöm, amikor meg nincs, akkor meg ez van! Mit csinálhatnak most? Megy az a mosópor reklám, amitől a család boldog lesz. Hát ez kurvajó volt, röhögök. Mindig ennyit szoktunk várni, csak most ketten vagyunk és nem telik az idő!Jerzsi ilyennek még soha nem látta Alekoszt. Agresszívan csipegette a popcornt, fel-alá járkált, nem lehetett lelőni. Jaj, öcsém, nagyon szereted te ezt az Évát! Akkor becsüld meg! Tudom én is, csak hát… A fiúk a kertben várakoznak, Alekosznak rossz érzése van, valami nem stimmel! Éva benyit, visítva Alekosz nyakába ugrik, többet nem teszlek ki ilyen izgalomnak! Kicsit később Éva a kertben fényezi saját magát, ő Baukó Éva négy párbajról visszajött és nőként a fináléban van! Akárki megnyeri, az megérdemli! Ezt a három figurát, apukám, mint mi, röhög Alekosz. Levél érkezik, na! Kedves Éva, Jerzsi és Alekosz! Gratulálunk nektek, ti vagytok a VV4 finalistái! A visszaszámlálás gongszóra elindul. Felvillan a képernyő 06:18:58:05. Na ezt nem kellett volna, mert így lassabban fog telni! A finalisták ölelgetik egymást, Jerzsi megjegyzi, milyen ironikus is ez így, szerintem tragikus. Figyelj, figyelj ide te is Jerzsi, csak annyit mondok, hat nap! Alekosz csak annyit mond, hat!

Az örömködésnek hintázás vet véget, ahol Alekosz bevallja, lelkifurdalása van az elmúlt egy hét miatt, mert ha a párbajon valami balul sült volna el, akkor abban nagy része lett volna és azt nem tudta volna elviselni. Éva látta, hogy Alekosz kivan és nagyon sokszor próbált neki segíteni, de már nem mert mit mondani, mert Alekosz mindent támadásnak vett. Az a helyzet, hogy ilyenkor engem hagyni kell. Nem tud segíteni semmi, senki. Hagyni kell. Örülök, hogy elmondtad, mert én nem szeretnék már veled vitázni a jövő héten! Hát pedig fogunk!

Címkék: vv4
466 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerénke. 2011.05.04. 11:18:06

@genevieve: Szerintem már most üvölteni akarnak, de nem tehetik, mert az hogy nézne már ki. Még tartják magukat és mivel csak szerdáig mennek be, ezért ez működni is fog. Azért írtam, hogy szerintem Anettnek már most tele a töke az Alekosszal, de ezt sosem fogja beismerni, sőt. Ha kijön még nagyon fan lesz.
Abban titkon én is reménykedtem, hogy Éva összebalhézik a csajokkal, de tuti nem fog. Most adja az aranyos barátnőt. Nem is értem amúgy ezeket a műérzelem kitöréseket. A tököm sem ölelgetne idegeneket... De ez megint én vagyok.

Az ilyenekre már alig-alig emlékszem. A VV3-at csak immel-ámmal néztem. Csak olyanok maradtak meg, mikor Ágica Villon-t focistának hitte.:D

genevieve 2011.05.04. 11:19:56

@Szerénke.: az lett volna a remek, ha milo helyett leo-t küldik be:-)

Szerénke. 2011.05.04. 11:23:00

@lami83: Ha komolyan figyelnéd az öfiket és nem szemellenzővel tudnád, hogy ez nem kis kosz. Ott kezdődik, hogy tegnap is látszódott, hogy zsákokban hevernek a cuccok, széthányva, Éva ágyára millió ruha lebaffva.
Mikor Anikó várta Gór Nagy Máriát, akkor el is kezdett rohangálni, hogy ne ebbe a kupiba jöjjön, és akkor mondta, hogy úristen, mindenhol csomókban vannak a hajak, és próbálta összesöpörni.
Ha te ezt kis kosznak nevezed...
@genevieve: Tényleg, vajon hajlandó volt-e egyáltalán bemenni gyónni? Mert ez úgy el lett hallgatva. Mert ha nem, akkor miért nem kapott büntit, ha meg volt, akkor le kellett volna vetíteni. Két dolog lehetséges:
1. Nem volt, de az RTL nem akarja büntetni, ezért nem is mutatta.
2. Olyan ótvar bunkó volt, hogy azért nem mutatta az RTL, mert az biztos rombolta volna a népszerűségét.

A kupihoz még egy kérdés. Mi a büdös szarért abban a kicsi, ablaktalan szobában szárítják a ruhákat? Hogy a falak még penészesek is legyenek? Vagy már olyan büdös van bent, hogy a frissen mosott ruhák illata egy kicsit elnyomja a szagot.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 11:23:11

Három friss info érkezett:

1. Most már majdnem biztos, hogy Éva a Boston miatt iszik. (meg is érdemli, szurkoljon a Dallasnak, ott legalább van fehérember)
2. Ágicánál az első három randit mondjuk le, azokon csak dumálni akar. ( a negyedikre állítólag már érdemes elmenni, de erről nincs link)
3. Az összes szőke picsának Jerzy jön be. ( ezt érzem még hangoztatni fogom)

Szerénke. 2011.05.04. 11:23:51

@genevieve: Szerintem nem volt rá hajlandó. Gondolom elkezdték felkutatni a volt VV-eket, hogy ha van egy ilyen lehetőség, ki az aki bemenne. Hát ezek azok.:D

genevieve 2011.05.04. 11:25:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

az utolsót már én is megállapítottam kb. 2 órája:-)

genevieve 2011.05.04. 11:26:43

@Szerénke.: leo bármit megtenne,hogy képernyőre kerüljön:-)

_most_ 2011.05.04. 11:28:04

@Szerénke.: találtam egy ilyet, Mark Villon fülöp-szigeteki focista, szerintem vele keverhette Ágica.

Soror Formoza 2011.05.04. 11:29:07

@Szerénke.: a vv 4-ben elég hamar túl lett mindenki azon, hogy alek István királyról semmit sem tudott, de még rockoperáról sem !

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 11:31:01

@genevieve: Onnan van az info. Abból tudható, miért nem jönnek a kommentelők Jerzyt éltetni. Nagy a lebukásveszély.

Szerénke. 2011.05.04. 11:36:03

@genevieve: Akkor passz.:D
@lami83: Nyilvánvalóan ismeri egy ilyen nevű focistát és abban sem tévedett, hogy Petőfi Sándor valódi neve Petőfi Sándor.
És a Lila ruhás nő képét Ady festette.:)
@jahuu: Már látom magam előtt, hogy ez is meg lesz magyarázva, akárcsak az IQ teszt. Alekosz részéről ez is taktika volt, hogy ne tudják meg milyen okos, mert igazából erre mind tudta a választ, az IQ-ja meg 160.

genevieve 2011.05.04. 11:36:37

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: hajrá jerzy:-)

nekem lehet, nem vagyok szőke:-)

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 11:37:03

@jahuu: Gyűlnek a terhelő adatok Alekról. Kiröhögteti a nézőkkel a rendmániás Ráczokat, nem ment gyónni és nem érdekli az említett rockopera. Nem is hiszem el, hogy van ilyen ember.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 11:39:14

@genevieve: Már megint fested magad. Az adat be lett táplálva a gépbe, az megmondja nekem a tutit.

genevieve 2011.05.04. 11:42:37

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: szerinte dobd ki azt a gépet:-)

állandóan rossz válaszokat kapsz belőle, és csak leégeted magad:-)

_most_ 2011.05.04. 11:45:08

@jahuu: jó de Alekosz viszont Rambo-ról mindent tud, ez ellensúlyozza más területeken lévő esetleges hiányosságait.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.04. 11:55:19

@Szerénke.:

Kirohanás? Na jó, hagyjuk, én nem vagyok Éva ellenes, és tkp ha nagyon össze kell foglalnom a viselkedéseket a házban, egyetlen ember áll ki a tisztességtelen, elmebeteg viselkedéssel, és ez Alekoszé.

Sajnos van egy nagyon jól megszervezett szavazótábora, hála Olinak, a következő nőzaklatő, nővekzáló műsor producerének, vagy menedzserének, így ez a nagyon beteg Alekosz nevű ember fog valószínűleg nyerni, de nekem kifordul a gyomrom a viselkedésétől.

Akkor már inkább Éva vagy Jerzy nyerje meg, mert mindenki tisztességesebben viselkedett Aleknél a házban.

Soror Formoza 2011.05.04. 11:55:58

@Szerénke.: ugyan úgy titkolja a tudását is, mint az érzéseit. nem kompatibilisek a képernyővel :)

Soror Formoza 2011.05.04. 12:00:16

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Eddig én sem hittem, hogy létezik ilyen. Azt viszont most sem hiszem, hogy ez bárkit szórakoztat. Esetleg úgy, mint a már emlegetett háromfejű borjú.

Te viszont szórakoztatsz és ez jóóó :)

Soror Formoza 2011.05.04. 12:01:56

@lami83: Nna, végre valamit találtál a mentségére, bár elég vékony :)

Szerénke. 2011.05.04. 12:05:35

@MÁRIA TERÉZIA: Pont erről beszélek. Éva mással úgy beszél, mint egy rakás kakival, Alekosztól meg akkor is bocsánatot kért, mikor neki volt igaza. Szerintem mind a ketten tudjuk, hogy miért, és ez nem a barátság/szeretet/lelki társ szó. Ezért írtam, hogy rohadtul nem tudom őt sajnálni, csak azokat a lányokat tudtam, akiknek folyamatosan el kellett viselniük a zaklatását, úgy hogy lerázták.

Alekot mind a ketten elítéljük, ez nem is vitás.

Viszont szerintem Éva se nyerje meg, mert nagyon távol van attól az őszinte, belevaló, szókimondó csajtól, akinek beállítja magát. Rá inkább jellemzőek a bunkó, neveletlen, alpári, hazudós jelzők.

Ráadásul én még reménykedem abban, hogy ez az Alekoszt támogató tömeg nem olyan nagy, mint ahogy hinni szeretnék magukról. Arról nem is beszélve, hogy ott van a csendes tömeg, amelyik elnézte eddig a VV-t, nem szavazott, viszont a fináléban megenged magának egy vagy két szavazatot, mert ez most már tényleg a végjáték, valóban van tétje.

@jahuu: Pontosan.:D

Soror Formoza 2011.05.04. 12:19:56

@lami83: a 80-as években szabadságunkat kockáztatva hallgattuk, csempészett lemezről az István a királyt. sok időnek kellett eltelni míg Csíksomlyón, hatalmas tömeg előtt is előadták. ez az alek sem mai gyerek, de ő nem hallott róla!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 12:20:20

@MÁRIA TERÉZIA: Ezzel teljesen egyetértek, ne nézzük ezt a ganyé műsort, bukja be a csatorna!
Egy normális nő nem kér, viszolyog és elutasítja azokat a dolgokat, amiket Alekosz csinál! A nőkre való rámászás, az erőszakoskodás (minden villalány ágyába belemászott, zaklatta őket, Évát folyamatosan gyalázta - ez az igaz barát? Anikót is falhoz szorította és taperolta többek között - ez jobb helyeken szexuális zaklatás, ami büntetőjogi eset; az ilyen erőszakoskodásai miatt már rég ki kellett volna zárni a játékból Alekoszt, Zsuzsi narancsdobálása ezekhez képest egy igencsak elhanyagolható dolog) egy olyan puha pöcsre utalnak, aki csak akkor érzi magát biztonságban, ha a körülötte élőket önmagánál is nyomorultabbá gyalázza!

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 12:24:07

Megnéztem az Anikó féle belevalót. Elmondta, időnként idekint is megkívánja a lányokat. Sose hittem volna. A holnapi vendég Béla lesz a műsorban. Rohadjak meg ha megnézem. Egy héten egy meglepetés bőven elég.

Thulea 2011.05.04. 12:25:05

Két dologhoz szeretnék hozzászólni.

A gyereket nem a tévé neveli. Vagy, ha igen, akkor már régen rossz.
Az értékrendet a gyerek a szüleitől kapja. Amióta nincsen bent az Olivér, a gyerekeim nézhetik a VV-t. Együtt nézzük és utána megbeszéljük. Mindegyik tisztán látja, hogy ki a normális és ki nem, nyilván a családunk értékrendje szerint.
Egyébként ilyen jellemekkel az én gyerekeim nem találkoznának, így ez egy lehetőség nekik, hogy ne érje őket váratlanul, illetve majdan tudják, hogy kiket kell messze és mindenféle gondolkodás nélkül elkerülni.

Alek beszólása a takarítóbrigádra. Gratulálok neki, hogy megint a szellemi magasságokban járt! Ez számomra olyan volt, mint még egyet belerúgni a földön fekvőbe. A játékostársra, aki már veszített, nem kell már beszélni...

Thulea 2011.05.04. 12:26:00

Ja, még egy: mindegy, hogy ki sajnálja vagy sem az Évát, ő sajnos saját maga keresztje, és ez éppen elég neki.

Számolj Templár 2011.05.04. 12:27:52

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Hát akkor tutira nem a te orrod lyukát piszkálta a paplan alatt hanem Szandika nuniját!

Thulea 2011.05.04. 12:27:53

@Peter_Cs: Én azon akadtam ki, hogy a beköltözők is hagyták magukat... egy nő ezt nem engedi, még ha elkönyveli az elkövetőt elmebetegnek...

Thulea 2011.05.04. 12:29:38

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ... akkor milyen frigiditásról beszélt szegény, vagy elhangzott egyáltalán Ani szájából, hogy frigid? (Egyébként sajnálom szegénykét, olyan kis riadt nyuszi, hogy mi van idekint... remélem segítenek neki.)

Szerénke. 2011.05.04. 12:36:35

@Thulea: Pedig tudod hány helyen mennek így a dolgok? Ti vagytok a kivétel, ami a szabály erősíti.:(

Amúgy detto ilyen Olivér is. Mikor kiesett, ott gyalázta Béláékat ahol tudta. Meg azokat, akikre úgy tekintett, mint vesztése okára. Szánalmas az ilyen ember.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 12:38:30

@Thulea: Mondott már Anikó mindent, zavaros az ügy. A gép szerint mindenkit magára kellett volna rántania Kristóftól Éváig, hátha bent volt az igazi. De Anikó csak dumál, baszik próbálkozni.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 12:43:51

@Számolj Templár: Bevittem a gépbe az orrom lyukát, de nem érti hogy került az oda. Muszáj lesz saját kútfőre támaszkodni, de nem biztos hogy menni fog.

Albino Vernyul 2011.05.04. 12:44:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem egeszen ezt mondta, mar megint koltesz/hazudsz, oszd be..
Megkerdeztek, hogy volt-e dolga lannyal idekint.. Azt valaszolta, volt ra precedens..

amit még megtehetsz 2011.05.04. 12:49:18

Attól félek a legjobban, hogy Alekosz műsorában azt is megmutatják, amikor végre célba ér az egyik szutyoknál (nőnek azért nem nevezném a jelentkezőket), és láthatjuk a szexkiborgot töcskölni (azt hiszem ez a legjobb szó, mert hogy romantika, v érzelmek nem lesznek, még megjátszva sem az tuti).

_most_ 2011.05.04. 12:49:42

@Szerénke.: Azt azért tegyük hozzá elég nehéz megállni, hogy valaki ne gyalázza Bécit, túl nagy a kísértés.

Albino Vernyul 2011.05.04. 12:51:33

@Thulea: Mondta, Szandival is egyiranyu volt a dolog.. Ha ferfival nem megy, jon a masik lehetoseg.. Ha azzal se, akkor van gond..

amit még megtehetsz 2011.05.04. 12:52:10

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
A mai 16-20+ éves lányoknál trendi leszbinek lenni.Nem nagy meglepetés.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 12:52:30

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Igazad van, így volt és így már egészen mást jelent. Remélem Béla is csak rációt lát a fiúkban és nem vallja be élő adásban hogy csőbuzi. Majd megírod, hogy fogalmazott.

Thulea 2011.05.04. 12:54:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul: De a frigid az, akit nem érdekel a szex, nem az, hogy nem tud kielégülni. És ha volt kint is lánnyal, akkor is egyirányú lett volna... ez nem frigiditás, hanem hülyeség... nem?

Albino Vernyul 2011.05.04. 12:56:51

@tojastobias: Nekem ket lany ismerosom is van "25-35 kozott", akik ide-oda ugraltak.. A 35-os most terhes, es koltozik ossze a gyerek apjaval..:)

Szerénke. 2011.05.04. 13:01:14

@lami83: Ezzel a hihetetlen érvrendszerrel nem tudok vitába szállni.

@tojastobias: Ebben teljesen egyet értünk.

Szerintem Anikóval az a legnagyobb baj, hogy igazából szerelmes még sosem volt, ebből kifolyólag nem tapasztalta meg, milyen úgy együtt lenni egy férfival, hogy annak nem csak a saját kielégülése fontos. Így tényleg nehéz lesz számára olyannal együtt lenni, akitől ezt megkapja. Ráadásul ezzel a népszerűséggel, ami most jött még nehezebb lesz olyan embert találnia, aki önmagáért szereti.:S

Albino Vernyul 2011.05.04. 13:01:21

@Thulea: Hat ezt csak tole tudhatnad meg pontosan, ha osszefuttok, es elmondja..;)

2011.05.04. 13:05:56

@jahuu: a 80-as években szabadságunkat kockáztatva hallgattuk, csempészett lemezről az István a királyt. sok időnek kellett eltelni míg Csíksomlyón, hatalmas tömeg előtt is előadták.

Én csak a nyolcvanas években szembesültem azzal, hogy vannak helyek, ahol az ember nem élheti meg szabadon a magyarságát.
A Máltai Szeretetszolgálat szervezett utakat Erdélybe fiataloknak, magyar kiadású könyveket, újságokat vinni. Jelentkeztem, de nem kerültem sorra. Kitört a forradalom! :)

Egyetértek veled, szégyen, ha valaki itt élt le 32 évet és semmit, de semmit nem tud a magyar államalapításról.

Böbe:) 2011.05.04. 13:06:23

fel vannak készítve a lányok?:D
ez a sosetosz Alekosz:D
mondjuk elég idegesítő lehet az éjszaka közepén arra kelni,hogy ez az S alakú bunkó ott liheg az ember fülében...

Thulea 2011.05.04. 13:06:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Annyira nem érdekel... ;-) csak téma volt.

@Szerénke.: ... a jó szexhez szerelem kell, Szerénke hercegnő? :-)

2011.05.04. 13:08:48

@tojastobias: már a Benkő féle feleségkeresés is trash volt. Pedig Benkő azért kikacsint a hivatásos idióta szerepéből, van annyira intelligens, nos Alekoszból ilyesmit nem nézek ki. :)

Szerénke. 2011.05.04. 13:09:37

@Thulea: Én még csak azt próbáltam!:P

Nem állítom, hogy kell hozzá, de az első élményeknek így kellene történniük és akkor nem lenne olyan sok frigid nő. A sok buta tini rohan, hogy megszabaduljon a szüzességétől, aztán meg csodálkoznak, hogy valami nem stimmel.

amit még megtehetsz 2011.05.04. 13:09:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Nekem is van egy 34es barátnőm aki 2 éve talált magának 1 csajt. és azóta is boldogan élnek. Mondjuk, sejthető volt, de csak most jött a felszínre.
Még pszichológushoz is járt szegény emiatt.

amit még megtehetsz 2011.05.04. 13:16:07

@beebeer: egyetértek. Benkő is egy állat, de talán egy fokkal jobb. Alekoszban leginkább az érzelmek teljes hiánya ijesztő.

Thulea 2011.05.04. 13:16:33

@Szerénke.: Sok sikert a többihez is. ;-)

Egyénként meg igazad van, az első legyen szerelmes meg minden, bár az sem garantálja az élményt, ha nem párosul technikával is... na de ez nem a felvilágosító blog... bocs az offért

Szerénke. 2011.05.04. 13:20:08

@Thulea: Megmaradtam az elsőnél.:)

Ránk mindent lehetett mondani, csak azt nem, hogy technikásak voltunk.xD De mégis működik, és nekem nincs is ilyen problémám. Kicsit mindig hitetlenkedve olvasom, hogy milyen népbetegség már a frigiditás és képtelen vagyok megérteni, hogy ez meg mégis hogy lehet...:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.04. 13:20:30

@beebeer:

Meg Benkő legalább letett valamit az asztalra, a brén kívül is, pl lantban elég erős :)

Thulea 2011.05.04. 13:21:48

@Nard: Mondja az, aki nem annyira ért hozzá... ;-) Mert akkor Alek meg szintiben erős.

2011.05.04. 13:21:58

@tojastobias: volt valaki aki öt hónap alatt az elérzékenyülés bármiféle jelét látta Alekoszon? Jó, ne rinyáljon, mint egy fürdőskurva, Gombi nekem irtó sok volt, de bárki hiányzott neki a régi életéből? Picike hazavágyódás? Barátok?

genevieve 2011.05.04. 13:22:25

@tojastobias: tudod, alek szerint előjáték nem kell a fölsőkategóriás szexhez:-)
viszont külsérelmi nyomok a combon igen:-)

2011.05.04. 13:23:42

@Nard: Ja, lantban erős, meg marha művelt ember szerintem, csak éppen megfelel korunknak, idiótát játszik a bulvárnak. :)

genevieve 2011.05.04. 13:25:36

na, ha kicsit ügyesek vagyunk és összehozunk ugy cirka 50 panaszt, lehet nem engedik leadni a döntőt az rtlnek:-)

comment.blog.hu/2011/05/04/nem_lesz_mediahatosagi_dontes_a_vv4_finaleja_elott#more2876877

Szerénke. 2011.05.04. 13:33:18

@Thulea: Köszönöm, most megyek és megsimizem az Uram fejét is.:D

@genevieve: Ugyan, hiú remény.:)

Számolj Templár 2011.05.04. 13:34:50

@tojastobias: Ajjaj, spermadonornak használtak, cimbi!
Ma a csajok cca. 30% meg és kiéli a biszexualitását! A pasikat, jobb esetben arra használják, hogy gyereket nemzenek nekik.
Szeretjük mi az ilyet!

_most_ 2011.05.04. 13:35:12

@genevieve: szerintem a panaszok többsége úgyis Béci meg Gigi miatt érkezett, szóval most már tárgytalan.

avanivi 2011.05.04. 13:38:21

Az erdőben, egy simson motor tetején, közben azt figyelte mikor jön valaki, hát ne csodálkozzon Anikó hogy nem jön össze .

velorexapáca 2011.05.04. 13:40:10

@Szerénke.:
Mi a büdös szarért abban a kicsi, ablaktalan szobában szárítják a ruhákat? Hogy a falak még penészesek is legyenek? Vagy már olyan büdös van bent, hogy a frissen mosott ruhák illata egy kicsit elnyomja a szagot.

szerinted az udvaron nem járná át a cigifüst a ruhákat?

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 13:43:48

@velorexapáca: Az udvaron különben se lehet teregetni, ott engedi ki Jerzy a fáradtgőzt.

Szerénke. 2011.05.04. 13:44:39

@velorexapáca: Mondjuk ha nem közvetlenül oda raknák ahol bagóznak, akkor nem.
Amúgy meg szerinted csak ez a két helyiség van?
Van ott még egy nappali és egy mosó szoba...

amit még megtehetsz 2011.05.04. 13:44:53

@genevieve: Ezek szerint Alekosz 10 milkát kap azért hogy másokat főműsoridőben molesztáljon. A televíziózás történelmi pillanata lesz.

velorexapáca 2011.05.04. 13:45:10

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

ja igen ezt kifeledtem a szagminták lehetősége közül :-)

genevieve 2011.05.04. 13:46:55

@tojastobias: gondolom az se véletlen, hogy ágica megkérdezte, mit szólna hozzá, ha még 1 hónapot a villában kéne lennie?

velorexapáca 2011.05.04. 13:47:33

@Szerénke.:
tudom vannak különböző helségek még, de nekem elsődleges ötletként - így a jó idő beköszöntével - a friss levegőn történő ruhaszárítás lehetősége ötlött fel:-)

én már csak ilyen elfajzott lény vagyok..D

velorexapáca 2011.05.04. 13:48:15

@velorexapáca:
*helyiség.. 2 betű kimaradt sorri

genevieve 2011.05.04. 13:51:58

@velorexapáca: főleg, hogy mostanság azért voltak jó idők:-)

Szerénke. 2011.05.04. 13:56:08

@velorexapáca: Én ezt nem is vitatom, sőt mi is így csináljuk, csak nem értem, hogy azok ott bent, miért nem így cselekednek. Ha meg mindenáron bent akarják szárítani, akkor miért az erre legalkalmatlanabb szobában teszik. Ráadásul az egészségnek sem tesz túl jót ez...

Thulea 2011.05.04. 13:56:10

Basszus, Alek tényleg olyan, mint egy szatír! Atyaisten...

amit még megtehetsz 2011.05.04. 14:00:30

@genevieve: Hát igen.Érdekes volt.
Szerintetek Alekosz tud a készülő sójáról??
Szerintem tuti, és a többiek is tudhatták már.

Thulea 2011.05.04. 14:02:03

@tojastobias: Én is azt figyelem, hogy vajon tud-e róla vagy nem... Elárulja-e magát vagy sem. Szerintem nem tudná magában tartani...

_most_ 2011.05.04. 14:07:21

@Thulea: ha nyíltan elárulná, hogy tudja, azt meg úgy sem adná le az rtl.

amit még megtehetsz 2011.05.04. 14:07:57

@Thulea: Azt lehet hogy nem teszik adásba...de ki tudja.
Arra én is kiváncsi vagyok hogy vajon kamera előtt közlik-e vele a hírt. De ha Éva eddig nem tudta, most majd biztos besárgul...ő meg mehet a reggelibe szakérteni.

Thulea 2011.05.04. 14:13:59

Ja, igazatok van... elfelejtettem, hogy manipulálható a műsor

Albino Vernyul 2011.05.04. 14:16:59

@Thulea: Egy beszelgetesbol ugy vagnak ki mondatokat, hogy eszre se veszed.. Csak, ha veletlenul ugyan az lement streamban is.. Amire volt pelda.;)

Számolj Templár 2011.05.04. 14:44:36

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
A levezetetlen szexuális feszültséggel világítani lehetne, a Jersey által szolgáltatott biogázzal fűteni lehetne a villát!

amit még megtehetsz 2011.05.04. 14:46:04

@genevieve: legyen neked igazad... nekem csak az volt gyanús, hogy a többiek miért gondolták Alekoszt olyan erősnek? Talán amikor kijutottak?

genevieve 2011.05.04. 14:51:49

@Számolj Templár: nem
csak szerinte nem kockáztatja meg az rtl, hogy alek részegen, vagy a bárki más elszólja magát....

de, ha úgy jobb akkor naiv vagyok:-9

Albino Vernyul 2011.05.04. 14:52:19

Szerintetek Hajni ma milyen kinok kozott kezd valamit az osszefoglaloval..?!;)

Számolj Templár 2011.05.04. 14:52:24

Egy retek-féle multi egy kanyit sem invesztálna a bizonytalanba! Szvsz. a háttérben napi 2-3 órában foglalkozik Alekox a stábbal a pinakulkász sójával!

Számolj Templár 2011.05.04. 14:53:17

@genevieve: Aztatat kivágják szépen ollóval!

Thulea 2011.05.04. 14:54:49

@tojastobias: Minden online szavazást megnyert és az sms-ekből is arra következtettek, hogy Alek erős.

_most_ 2011.05.04. 15:00:10

@Thulea: Szandi nyilatkozta, hogy jött egy sms, amiben ez volt: Alek erős vagy!
És innen tudták, hogy Alek erős.

Albino Vernyul 2011.05.04. 15:02:45

Csak kinyogte.. Van uj..

genevieve 2011.05.04. 15:08:44

@Számolj Templár: igen, de az egész viselkedést nem lehet kivágni...szerinted mekkora arca lenne, ha tudná mi vár rá?
nem szólogatna be évának, hogy nem kell neki mert kint várják a csajok??

frea 2011.05.04. 15:10:02

@beebeer: Hali!Oltári beteg vagyok, jó kis lázzal.Azért Benkő és Alkoholosz zenei tudását egy napon ne emlegessük. Főiskola után a Zeneakadémia lant professzora volt, neves külföldi kurzusok választották vezetőjükké, a Bakfarkkal pedig nem csak itthon és Európában, hanem az egész világon ismert és híres volt.Intelligens, művelt pali, mostanra csak az őrült arcát mutatja.Hogy megkattant, vagy csak pénzért hülyéskedik, nem tudom.A két ember nem hasonlítható össze csak abban, hogy gusztustalan és nívó alatti a viselkedésük.

Ayesha (törölt) 2011.05.04. 15:10:05

Alekinnyó nem erős, mert nem bírta el Évát, amikor a karjában kellett tartania. Mondjuk Jerzy se annyira erős, mert Anikó kb 10 deka, köret nélkül.

Soror Formoza 2011.05.04. 15:46:54

@beebeer: Koszonom, kedves vagy.
Annyit hozzatennek, hogy soha nem volt hatrany a magyarsag es nem kellett megelnem, egyeszeruen AZ vagyok. A mai munkam, hivatasom annak koszonhetem, hogy egyszer par nagyszeru embernek eszebe jutott konyveket gyujteni nekunk.
süti beállítások módosítása