Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X137

2011. május 03. 14:42 - Hódos Hajnalka

Elöljáróban szeretnék megnyugtatni mindenkit, én sem hiszem el, még mindig nem, hogy a Kazal tért vissza a Villába. Mint ahogy azt sem, hogy tudott megint ennyi vasalni való felhalmozódni, de ez évek óta a lovaglópálcám, kezdek arra gyanakodni, hogy éjszakánként osztódással szaporodik a cucc. Fogamban meg az idegen anyag. Nézzük, ma hány új ősz hajszálat szerezhettünk az öfi alatt. Nem ébredezéssel kezdünk, hanem egy éjszakai jelenettel, levél érkezik. A férjek ne felejtsék el, hogy reggelit kell készíteni hitvesüknek. Alekosz háborog, ő csinált vacsorát is, most még a reggelit is neki kell, akkor most kér egy masszást. Akkor Éva megy fürdeni. Akkor is, ha nem távolodhat el. És Alekosz fogja már föl, hogy ő holnap megy párbajozni! Mire visszaér, férje mordori hangulatba süllyed.

Éva agyonütötte az est hangulatát. Nem tudja magát beleélni semmibe, nem tud örülni semminek. Mániákus szabályszegő, innentől kezdve nincs kedve a házasságosdiban részt venni. A házaspár külön tölti az éjszakát is, mert Éva nem úgy viselkedik, mint egy feleség, hiába ajánlkozik, na gyere már, háljuk el a nászt! A héja nászt. Az avaron. Fagyos hangulatban indul a reggel, Alekosz összedob egy szendvicset. Te nem eszel? De. Majd. Szótlanul reggeliznek, a Fehér Házaspár az asztal másik végén eszeget. Alekosz tovább játssza a zárkózottság játszmát, Éva köszöni a reggelit, akkor ő bemegy. Azt csinálsz, amit akarsz. Jó, csak nem szeretem ezt a stílust. Fogadni mernék, hogy Alekosz ezt nem hagyja annyiban, már indul is Éva után, erre a fensőbbrendű, kioktató, stílusra és a szándékosan lassan kimondott mondatokra még mindig nem találtam megfelelő jelzőt, lehet, meg kell néznem még pár filmet.

Szerintem neked nem az én stílusommal, hanem a tiéddel, a te türelmetlenségeddel van bajod. Éva felcsattan, ő itt szorong, lehet, hogy ma elmegy, nincs kedve hallgatni a hülyeséget. Alekosznak semmi dolga, csak az, hogy egy hétig itt üljön, benne meg benne van az ideg. A sértődötten üldögélő Alekosz mellett Anikó ücsörög és házhoz megy a lófaszért. Miért vagy rosszkedvű? Nem vagyok rosszkedvű. Akarsz róla beszélni? Azért, mert valaki ül és nem mond semmit, nem kell mindjárt úgy csinálni, mintha depressziós lenne. Anikó kiakad, senki nem mondott ilyet. Alekosz visszakérdez, kíváncsi vagy a véleményemre? Hát így már nem. Akkor maradjunk csendben, nézzünk magunk elé és folytassuk az előző tevékenységet. Jézusmária, tiszta hülye vagy! Ki is jövök, gyújt rá Anikó.

Évának sincs kedve Alekosszal beszélni. Most jön ki leosztani! Hát jöjjön, nem érdekel! Alekosz kioktatja Anikót, ne túlozza el a dolgokat, vegyen vissza a hangnemből és ne forgassa ki, amit mond neki. Anikó hagyjálmározik, úgy hétszer, aztán megkapja Alekosztól, hogy idegbeteg, majd, mint ki jól végezte dolgát, a kiborg távozik. Éva legyint, ne is foglalkozzon vele, aztán azon röhögnek, ha Éva kimegy, egy csapásra elmúlik a kisebbrendűségi komplexusa, mert Alekosz nem lesz a közelében.

Újabb ünnep a Villában, Anyák napja. Mindenki levelet kap. Jerzsi a nővérétől, akiben a mai napig anyai érzések vannak felé és mindent megpróbált pótolni, amit a sors Jerzsinek nem adott meg. Jerzsi felolvassa a lányoknak is a levelet és bevallja, az első soroknál még azt hitte, anyukája írt neki, azért akart félrevonulni. Szegényke. Jön a kiborg, felolvassa az anyja levelét, úgy, mint egy katonai behívót, aztán arról lamentál a riportban, a többiek úgy gondolják, az a természetes, hogy látványosan kell az érzelmeket kinyilatkoztatni, könnyekkel, sírással, pedig ennek nem feltétlenül kell így lenni. Éva hisztérikusan bőg az anyukája levele előtt, közben és után, ilyen szép levelet még nem is kapott itt benn. Felröhögök, mikor a riportszobában elmondja, sokat veszekedett az anyjával az utóbbi időben és féltékeny volt a testvérére, mert azt hitte, ő háttérbe van szorítva. Ki gondolta volna? Évának nagyobb szüksége van a figyelemre, mint az oxigénre.

Anikó szalad a nyugiba, mellkasához szorítva anyukája levelét. Az öröm nem tart sokáig, mert a levélből kiderül, édesanyja nem tud részt venni a párbajon. Bőgve benyit a nappaliba, nem lesz itt! Mi? Micsoda? Éva nyakában sír, az vigasztalja, ez valahol tragikomikus, Jerzsi tekintetében minden benne van, Alekosz pedig ugyanúgy reagál, ahogy Éva elérzékenyülésére is, mutatom, kommentár nélkül:

A házaspárok többször szabályt szegtek, ezért, hogy a háztartási kötelék még erősebb legyen, szó szerint egymáshoz lesztek kötözve. Anikó felsikolt, fürödni akart. Fog is, Jerzsivel összekötözve. Már a vetkőzés sem megy egyszerűen, Jerzsi próbál segíteni, Anikó nyafog, de hogy mosom meg magam? Csak a hajadat mosod meg, magadat nem. De én borotválkozni is akartam! Tyűűűű, anyukám! Míg Jerzsi túlteszi magát ezen a megrázkódtatáson, nézzünk ki a kertbe.

Peg és Al a kertben ülnek. Peg értelmetlen kérdéseket tesz fel, jó, de akkor mit csináljunk, üljünk, mint két darab fa? Bemennek a nappaliba, jó, akkor üljünk le. Ennio Morricone zseniális húzás, ahogy Éva ül, az meg a trampli szinonímája, enyhe terpeszben szétvetett lábak kisnadrágban, erre csak csettinteni tudok, Görög Ibolya protokoll szakértő szerintem felüvöltött kínjában.

A fürdőszobában megy a móka, felizgulni ér, vigyorog Jerzsi. Sampon kell? Igen, az a fekete. Jerzsi úgy három decit rányom Anikó feje búbjára, a szükség nagy úr, és hülyén érzi magát. Anikó viháncol és ő nem érzi hülyén magát, csak Jerzsi olyan lesz. Nem baj, majd átöltözik. Anikó mossa meg a füle mögött a kispolcot is! Most fordulj el egy kicsit. Jerzsi úriember, nem leskelődik. A puncikádat mosod? Igen, hihihi. Előkerül a borotva is, remélem, irrigálni nem most akar Ani, mert az én sem szívesen nézném végig. Ha máskor nem, a hajszárításnál azért lehet látni, hogy Jerzsi annyira hülyén nem érezte magát, sőt.

Peg és Al a kanapén vitáznak, most éppen arról, Al miért nem szól Peghez. Nem, nem az a baja, hogy aludni akart és nem tud, de most mit csináljon, bámulja a plafont? Éva, eddig mit szoktál csinálni? Hát a dolgaimat. Hát csináld, megyek veled, ha akarod. Jó. Arra? Nem, arra. Jó, menjünk, te vezetsz. A házasságnak hamarosan vége, és nem akarok rosszindulatúan arra gondolni, hogy azért, mert megvolt a puncimosás. A párok álljanak ki és mondják el, a későbbiekben milyen férj illetve feleség válik mostani párjukból. Anikó szerint a házasságuk ideális volt. Jerzsi jó férj lesz, odaadó, főz, mos, kedves, talán egy kicsit még érnie kell. Anikó figyelmét felhívom arra, hogy olyan férfit találni, aki tud is főzni, nemcsak szeret, önmagában kihívás, de könyörgöm, az én férjem kétszer mosott eddig, az első alkalommal királykék lett minden, a második alkalommal fosbarna, szóval, aranyanyám inkább tanulj meg mosni, mert tetű dolog a valamikor hófehér francia bugyikat a gutaütés szélén egyesével, hitetlenkedve kiemelni a dobból. Jerzsi meglepődött, milyen odaadó feleség volt Anikó, irigyli a férjét, ha lesz egyáltalán. Éva szerint a házasságuk nem volt zökkenőmentes, sokat vitáztak és nem értették meg egymást. Ha Alekosznak lesz felesége, maximálisan jól ki fognak jönni, ehhez azonban egy olyan személy kell, amilyen ő nem. Alekosz megint előhúzza a makacsok vagyunk, önfejűek kártyát, nem tudom, mit unok jobban, ezt vagy a magamat adom lózungot. Ahhoz, hogy egy ilyen buli működjön, valamelyik félnek engedni kell. Ha meg az ember nem olyannal találkozik, akkor meg lehet, hogy unalmas lesz. Valahogy sejtettem, hogy a kompromisszum szó nem fog elhangozni.

Az összefoglaló végén megnézhetjük, hogyan izgult Alekosz Éváért. Aztamindenitnekivel kezdünk. Hát mi lesz, ha nem jön vissza? Akkor Anikó lesz, felröhögök Jerzsin, ma nem utoljára. A nappaliban meccsnézős a hangulat, popcorn, összecsapott tenyerek, már csak a miafasztfújszbazmegnemlátsztekretén hiányzik, meg a sálak. El ne essél, el ne essél, kiabál Alekosz, Jerzsi tele pofával röhög Éva botlásán, aztán megbeszélik, Éva jó formában van, Anikó kicsit meg van illetődve. Alekosz idegeskedik, el se tudom képzelni az itt létet nélküle! Amikor itt van, kerülöm, amikor meg nincs, akkor meg ez van! Mit csinálhatnak most? Megy az a mosópor reklám, amitől a család boldog lesz. Hát ez kurvajó volt, röhögök. Mindig ennyit szoktunk várni, csak most ketten vagyunk és nem telik az idő!Jerzsi ilyennek még soha nem látta Alekoszt. Agresszívan csipegette a popcornt, fel-alá járkált, nem lehetett lelőni. Jaj, öcsém, nagyon szereted te ezt az Évát! Akkor becsüld meg! Tudom én is, csak hát… A fiúk a kertben várakoznak, Alekosznak rossz érzése van, valami nem stimmel! Éva benyit, visítva Alekosz nyakába ugrik, többet nem teszlek ki ilyen izgalomnak! Kicsit később Éva a kertben fényezi saját magát, ő Baukó Éva négy párbajról visszajött és nőként a fináléban van! Akárki megnyeri, az megérdemli! Ezt a három figurát, apukám, mint mi, röhög Alekosz. Levél érkezik, na! Kedves Éva, Jerzsi és Alekosz! Gratulálunk nektek, ti vagytok a VV4 finalistái! A visszaszámlálás gongszóra elindul. Felvillan a képernyő 06:18:58:05. Na ezt nem kellett volna, mert így lassabban fog telni! A finalisták ölelgetik egymást, Jerzsi megjegyzi, milyen ironikus is ez így, szerintem tragikus. Figyelj, figyelj ide te is Jerzsi, csak annyit mondok, hat nap! Alekosz csak annyit mond, hat!

Az örömködésnek hintázás vet véget, ahol Alekosz bevallja, lelkifurdalása van az elmúlt egy hét miatt, mert ha a párbajon valami balul sült volna el, akkor abban nagy része lett volna és azt nem tudta volna elviselni. Éva látta, hogy Alekosz kivan és nagyon sokszor próbált neki segíteni, de már nem mert mit mondani, mert Alekosz mindent támadásnak vett. Az a helyzet, hogy ilyenkor engem hagyni kell. Nem tud segíteni semmi, senki. Hagyni kell. Örülök, hogy elmondtad, mert én nem szeretnék már veled vitázni a jövő héten! Hát pedig fogunk!

Címkék: vv4
466 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huncut 2011.05.03. 15:19:43

@genevieve: Én is szeretettem volna. :-)

huncut 2011.05.03. 15:21:17

Egyébként nekem Anikó és Jerzy nagyon tetszettek, nagyon aranyosak voltak. Ha nem Éva ment volna vissza, lehetett volna ebből a kapcsolatból szerelem is. :-)))

genevieve 2011.05.03. 15:25:21

@huncut: olyan kevesen lettünk mostanra, gondoltam megprószintom ismét:-)

bigél 2011.05.03. 15:25:32

@huncut: na, akkor aztán Anikó mit kapott volna!

bigél 2011.05.03. 15:26:01

@bigél: egyébként tényleg aranyosak voltak

genevieve 2011.05.03. 15:26:42

Hajninak meg köszönet ismét, hogy még mindig van ereje és kitartása és persze humora megirni az öfiket:-)

(halkan kérdezném, hogy a vége utáni végjátékról is irni fogsz?)

genevieve 2011.05.03. 15:27:39

@huncut: szerelem az nem:-)

de, hogy milyenek lehetnének egy igazi kapcsolatban azt láttuk...

ahogyan alek és éva esetében is....brrrrrr

Hódos Hajnalka 2011.05.03. 15:32:46

@genevieve: ha addig el nem önt a vasalni való, akkor igen :)))

huncut 2011.05.03. 15:39:50

@genevieve: Már miért ne lehetne? A nagy szerelmek gyakran indulnak nagy összeveszésekkel. :DDD

genevieve 2011.05.03. 15:41:21

@huncut: mert már mind a kinti életre koncentrált...ha még lenne 1-2 hónap akkor talán

kitikati 2011.05.03. 15:48:16

Azt hiszem az intelligencia méréshez (IQ) hasonlóan létezik az érzelmi fejlettséget kimutató hányados is azt hiszem MQ-nak nevezik, ha nem, kérlek javítsatok. Érdemes lett volna azt is letesztelni a villában, ez a görbe ember iszonyat alacsony eredményt produkált volna. Az az érdekes,míg Jerzy állami gondozott volt, szeretetet, odafigyelést nem kaphatott annyit gyerekkorában mégis emberi érzelmekre maximálisan képes, míg ez a gonosz tekintetű versenyző, aki egy teljes családban nőtt fel érzelmileg nulla.

genevieve 2011.05.03. 15:55:35

másokat is idegesít ez a cipővel ráfekszenek az ágyra dolog???

sogeking 2011.05.03. 16:02:25

@genevieve: amíg nem az én ágyamra teszik, addig nem :)

_most_ 2011.05.03. 16:02:40

@genevieve: Cipő az valami énekes nem?

genevieve 2011.05.03. 16:06:33

@sogeking: de közben meg hallgatod, hogy ő pedáns:-)

sogeking 2011.05.03. 16:09:18

@genevieve: az előbb még úgy mondtad, hogy ráfekszenek :)
amúgy láttam, hogy pont a fotó előtti pillanatban vette ki egy közjegyzőnél tárolt lezárt zacskóból

nagyon gromek 2011.05.03. 16:11:04

"Alekosz tovább játssza a zárkózottság játszmát"

ezt megint nagyon elkaptad Hajni. Mint általában. :)
ez a szerencsétlen folyamatosan játszmákat játszik, ráadásul meglehetősen szűkös a repertoárja, ugyanazt a 2-3 sémát ismétli. szerintem idegesítően unalmas a figura. sosem fogom megérteni, hogy ez kit szórakoztat.

genevieve 2011.05.03. 16:13:30

@sogeking: meg vagyok már zavarodva:-)

sogeking 2011.05.03. 16:14:39

az előző posztban nem tudom kilistázni az összes hozzászólást.

ez mitől lehet?

genevieve 2011.05.03. 16:18:47

@sogeking: biztosan valami összeesküvés:-D

ak-47 2011.05.03. 16:19:24

Hajrá Éva, meg kell zabálni, annyira aranyos! Szép volt pici lány!
A cikkírónak meg miért jó hogy belerúg mindig Évába...kazalfej...mert az Anikó pár szál haja szebb....

Raszputyina 2011.05.03. 16:22:25

Nagyon remélem, hogy Jerzy nyeri meg a döntőt. Erre minden esélye megvan. Valszeg bejön Béci terve, hogy az eddig egységes szavazótábor megoszlik Éva és Alekosz között, aztán ott van a hallgatag tömeg, akik eddig legfeljebb azért szavaztak, hogy a következő héten is legyen kin röhögni vagy felháborodni, mindegy. És ott vannak, akik eddig egyáltalán nem szavaztak. De most Istent lehet játszani, és dönteni egy ember jövőjéről, hát akkor már küld egy sms-t, hogy inkább ez a helyes, kedves fiú nyerje meg!

genevieve 2011.05.03. 16:22:49

@ak-47: ez nem viszonyítás kérdése...kazalfej és kész, függetlenül másoktól...és a pici lánytól igen, igen messze van:-)

genevieve 2011.05.03. 16:23:29

@Elf_macskatulajdonos: azt hittem már, én vagyok beteges:-)

_most_ 2011.05.03. 16:25:28

@Raszputyina: Hát szerintem Jerzy teljesen esélytelen.

ak-47 2011.05.03. 16:26:59

@genevieve:
Szerintem meg sok nő örülne ilyen hajkoronának.

genevieve 2011.05.03. 16:27:58

@ak-47: ilyennek???

te teljesen hülye vagy:-DDDDDDD

ápolatlan és közönséges..mint egy útszéli ribi

_most_ 2011.05.03. 16:30:27

@genevieve: lol, Évának tök jó haja van, olyan emlékezetes.

ak-47 2011.05.03. 16:35:01

@genevieve:
a ribit azt Rácék környékén keresd, Gigi szerepelt fétispornóban!
Évike meg gyönyörű, csak téged elvakít a gyűlölet-vagy inkább csak a női irigység.:P

Raszputyina 2011.05.03. 16:35:35

@lami83: Miért gondolod, hogy esélytelen? Ellentábora nagyon nincsen (hacsak Béciéknek nem túl savanyú a szőlő), viszont a másik kettőnek igen. Édes hazánk a protest-szavazatok országa, miért most térnénk el a mintától?

sogeking 2011.05.03. 16:36:40

@Raszputyina: azért más protestálni ingyen, mint fizetős SMS-sel :)

genevieve 2011.05.03. 16:39:56

@ak-47: giginek tényleg gyönyörű haja van:-)

igen, egem meg elvakit a gyűlölet és az irigység:-D

sirokkó 2011.05.03. 16:40:15

@ak-47: téged meg a Gigi iránti gyűlölet vakít el.

_most_ 2011.05.03. 16:41:30

@Raszputyina: Hát Jerzy eléggé lerombolta a róla alkotott képet Gigi második beköltözésekor, Alekosz szavazótábora meg nagy és elszánt, nem hiszem, hogy bármi veszélyeztethetné a győzelmét.

Raszputyina 2011.05.03. 16:42:18

@sogeking: Ebben teljesen igazad van, de sztem az rtl vasárnap estére gondoskodik arról, hogy talán még a templom egere is fog valakire legalább egy sms-t küldeni.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 16:42:35

@Raszputyina: Béci tervei mindig bejönnek, valami jó mérnöki állást kéne neki adni, hogy kibontakozhasson.

@genevieve: Végre egy közös érdeklődési téma. Én is szoktam pontozni az útszéli buxákat. Jó hogy vannak Éva típusúak is, azokat a fehérneműtánctanárokat már untam.

ak-47 2011.05.03. 16:44:11

@sirokkó:
Lehet, de én megtisztelem legalább annyival, hogy kiírtam a rendes nevét, és nem Lópofáztam, ribiztem mint ti!

Raszputyina 2011.05.03. 16:48:23

@lami83: Kinek hogy jönnek le a dolgok. Jezrynek szerintem teljesen igaza volt, talán botladozva és eléggé ügyetlenül fogalmazta meg a mondanivalóját, de az vesse rá az első követ, aki mindig flottul intézte a szakításait (pláne sokszázezer néző szeme láttára).

Albino Vernyul 2011.05.03. 16:49:17

@sogeking: Szavazni is elvandorolnak az emberek a valasztasokon, ha valaki ellen kell eadni a voksokat, itt meg csak otthon kell uldogelni..
Amugy Jerzy.. Mar csak azert is, mert Aniko fenomenalisan ejti ki a nevet..;)

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 16:50:41

@ak-47: Testi adottságokat gúnyolni randa dolog. Gigi nem tehet róla, hogy lópofája van, gnóm és szőrös a háta. A ribiség viszont felvett szokás, azt nem szeressük.

sogeking 2011.05.03. 16:51:05

@Albino "karazsnyikov" vernyul: igen, de az akkor sem kerül pénzbe:)

genevieve 2011.05.03. 16:52:13

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: na akkor meg van végre, hogy hova tüntek éva pontjai:-)

_most_ 2011.05.03. 16:52:54

@sogeking: meg a választásokon elvileg nagyobb a jelentősége az eredménynek.

Hódos Hajnalka 2011.05.03. 16:54:32

jó, etetitek még, hogy aztán egy óra-másfél múlva moderálásért sikoltozzatok egy emberként, vagy befejezitek és ha senki nem szól hozzá és folytatja, akkor jövök én?
nekem az utóbbi variáció kényelmesebb lenne.

sogeking 2011.05.03. 16:57:15

@Hódos Hajnalka: az előző posztnál nem tudom kilistázni az összes hozzászólást - ez mitől lehet??

Albino Vernyul 2011.05.03. 16:58:46

A Nekedvaloban bent volt Oli spanja, a bunko Laci.. Mar elinditottak Evike lehuzasa az Oli klanban...
Aniko vegig volt, volt vele kviz, stb..
Hozta azt a formajat, hogyha epp nincs "akcioban", akkor kicsit befele fordulo, merengo tekintet, passzivitas.. Ilyenkor szokott a villaban enyhen kattogni.. De, ma mar osszefogottabbnak tunt, es jobban kijott a kedves, fanyar humoru enje...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.03. 17:00:09

@Raszputyina:

ez a szavazótábor megosztási elmélet azért nem stimmel, mert Alekosznak ötször annyi szavazója van, mint Évának, az kérdés már csak a 2. 3 helyért folyik. Az Éva szavazók pénztárcája eléggé ki lett véreztetve a négy párbajjal, gondolhatják, hogy Éva végül is már benn van a fináléban, ez volt a vágya, az már nem számít annyira, hogy 2. vagy 3., úgyhogy, lehet, hogy Évára már nem szavaz olyan sokat a kifáradt tábora.

Amit nem tudunk, az az, hogy Jerzynek mekkora a szavazó tábora, nem hiszem hogy a volt Bécié tábor rászavazna, úgyhogy még Éva és Jerzy tábora között megy a meccs a 2.3. helyért

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:00:12

Anikó távoztában beüzent Évának, ideje hogy egyszer nő nyerje a játékot. Nyolc perc múlva már Jerzy szurkolóként nyilatkozott. Nehéz elképzelni Anikóról, hogy utolsó erejével is keveri a szart, olyan helyes kislány. Szerintem csak Jerzy lett szimlán leköcsögözve.

ak-47 2011.05.03. 17:02:36

@Hódos Hajnalka:
Ja hogy a "kedves" cikkíró nem bírja a kritikát, és törléssel fenyegetőzik?:D
Én nem fikáztam le senkit, ellentétben sok hozzászólóval, csak a kedvencemnek drukkoltam.
Felőlem törölhetsz, ha nagyon akarok, úgyis akkor jövök vissza,ahányszor jólesik.XD

bigél 2011.05.03. 17:03:49

@genevieve:

Éva haja szerintem sem rossz, nekem bejönne, ha ennyi hajam lenne, mondjuk lehet másképp hordanám.
az Anikóét is elfogadnám, OK, nem akkora nagy, de szerintem nem is annyira kevés, mint amennyire itt mondják sokan.

Albino Vernyul 2011.05.03. 17:04:24

LOL.. Milyen partikra jart Eva..?! A vegen erdemes meghallgatni az ottlevok felsorolasat.. Ki nyomja ezt a csajt ennyire a VV-ben..?! Es izee.. Szenbefenyben normalis ez a tag pupilla..?!

juj.hu/cikk/valamilyen-evi-aki-leoltotta-kormendi-kollegat

Hódos Hajnalka 2011.05.03. 17:04:30

@sogeking: megnéztem, nekem sikerült.

@ak-47: ezért nem töröllek, mert tisztában vagyok vele. meg azért, mert felőlem úgy csinál mindenki hülyét magából, ahogy akar. tapasztalatból beszélek, én is szoktam.

_most_ 2011.05.03. 17:04:51

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Anikó és Jerzy az elejétől fogva a legjobb barátok, teljesen érthető, hogy Jerzynek szurkol.

sogeking 2011.05.03. 17:05:03

@Hódos Hajnalka: köszi, közben magától megjavult.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:05:48

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Neked se nehéz megtudni valakiről, hogy bunkó. Elég ha Anikó rámutat.

bigél 2011.05.03. 17:06:33

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: szerintem így tartotta korrektnek, ezzel is mutatva Évának, hogy nem haragszik
vagy valami ilyesmi

ak-47 2011.05.03. 17:06:39

@Hódos Hajnalka:
Így van:) csak úgy vettem ki, hogy rám céloztál...

bigél 2011.05.03. 17:07:17

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: a srác tényleg bunkó volt, én kb. a közepétől láttam, éppen beszólt

Albino Vernyul 2011.05.03. 17:07:19

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Jolvan, megint kezdek ossze-vissza betuket elutogetni, kihagyni..;)

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:08:38

@lami83: És Jerzy még nem tudja, hogy ez milyen jót jelent neki.

Kivétel 2011.05.03. 17:09:18

@ak-47: Évike és a gyönyörűség egy mondatban:))) ilyet is ritkán látni !!

Albino Vernyul 2011.05.03. 17:09:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Olis Laci mindig is bunko volt, nem kell ra mutogatni senkinek.. Mar az elejen is joparszor volt a musorban, igazi macso barom..

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:11:01

@bigél: Korrekt, ezt is felírom. Imádom ezt a szót is és végre a jelentését is tudom. Abszolút tudom.

bigél 2011.05.03. 17:11:06

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát én mást írtam volna rá, de nem akarok finom és nőies mivoltomból kivetkőzni

bigél 2011.05.03. 17:12:00

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: elárulnád nekem is? mármint a jelentését. most hallottam, gondoltam használom is, mert olyan jól hangzik.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:12:33

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Nekem tetszik, de elfogult vagyok, az állatkerti gorillával is jóban vagyok. Ne tudd meg mennyivel több értelem csillog a szemében mint Bélának.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:14:14

@bigél: A korrekt? Pl az olyan női sofőr, aki balra indexel, előre néz és jobbra kanyarodik.

ak-47 2011.05.03. 17:15:04

@Hódos Hajnalka:
Köszönöm szépen, számomra a megtiszteltetés.:DDD
Látom nem egy Éva-Alek barát az oldal, de ha nektek az jó, hogy mindenki lájkol mindenkit, az ellenvéleményt meg kiírtjuk, tőlem aztán...nekem uncsi lenne.

avanivi 2011.05.03. 17:18:13

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Azért nem Jerzytől köszönt el, mert félt, hogy azt fogják mondani, hogy már megint szerelmes.

Albino Vernyul 2011.05.03. 17:20:35

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Jo, hat vegulis Olis Laci, meg egy gorilla kozott nem sok kulonbseg van, erzem a szimpatiad lenyeget...;)

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:21:11

@avanivi: És Évával nem gyanúsíthatják meg? Anikó sokoldalú lány és minden oldala vajas.

Kivétel 2011.05.03. 17:21:53

@bigél: Éva haja akkor nézett ki jól, amikor ki volt vasalva... úgy ápoltnak, konszolidáltnak is tűnhetne... ez a mikrofon vagy kazal frizura ezt nem teszi lehetővé... főleg, ha belegondolok, hogy milyen füstszagú lehet a sok dohányzástól, meg abba, hogy milyen ritkán mossa... szóval lehetne jó is, de SZERINTEM nem az

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:23:49

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Így is van. Egy férfit nézzen vetélytársnak a hím gorilla, ne a Pamela Andersonra hasonlítson.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.03. 17:24:33

Alekosz mélyaltatásban dolgozta fel az anyja levelét? :))

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:25:58

@BGy: Én is abban szoktam. Valami gond van ezzel?

bigél 2011.05.03. 17:27:09

@Kivétel: nekem babahajam van, pedig messze vagyok már a babakortól, így a sok haj nálam mindig irigység tárgya. az már más kérdés, hogy ki hogyan bánik vele, mennyire ápolja, de az alap szerintem jó.
az enyém pl. biztos nem lenne cigiszagú, meg többször kötném fel, használnék pántot, ilyenek.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:28:28

@bigél: Meggyőztél. Téged szívesebben szagolgatnálak mint Évát.

bigél 2011.05.03. 17:31:50

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: és hogy nevezik az ilyen férfisofőröket?

Kivétel 2011.05.03. 17:32:10

@bigél: én is ezt mondtam, lehetne jó is... de ahhoz, hogy - ahogy édesapám szokta annak idején mondani - a haj a nő koronája legyen, ápolni kell, akkor minden haj tud szép lenni... még a kevesebb is, gondolom a tied is szép.. nekem szerencsém van, mert nagyon nagyon sok, és sűrű hajam van, és fenékig érő, de pont emiatt sokat is kell vele törődni, hogy szép és ápolt legyen... szóval haj témában otthon vagyok:))

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:34:24

@bigél: B+ elfelejtettem, pedig valaki mondta mit használjak a vén buzi helyett. Nem fog beugrani, pedig jó volt.

avanivi 2011.05.03. 17:36:14

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: A három lakó közül csak Jerzy jöhet szóba,a másik kettőt nem hiszem bárki megkivánja.

bigél 2011.05.03. 17:36:39

@Kivétel: nekem akkor volt a legjobb, amikor nagyon rövid hajam volt, akkor nagyon egyszerű volt vele bánni. a hosszabb sem rossz, mert ha bármi van fel lehet tűzni. most olyan nyakig érő frizurám van, totál jó, amikor szárítom, de pl. a dzsungelhét típusú megpróbáltatásokhoz nem ideális.

Kivétel 2011.05.03. 17:42:56

@bigél: sose volt rövid hajam... vagyis hát általános iskola óta:)) Igen, egy ilyen dzsungelhét azért macerás lett volna nekem is, de én felfogtam volna lófarokba, és még azt is ilyen kis "balettos" kontyba felcsavartam volna, akkor kevesebb kosz, egyéb éri, meg nem lóg bele semmibe, rendezettebbnek tűnne.. mosni nem lett volna egyszerű ott az biztos... de Éva haja se azért lett kritizálva, mert azon a héten nem figyelt oda rá.. akkor az ott inkább elfogadható volt, mint máskor

bigél 2011.05.03. 17:44:42

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: elírták a plakátot? a topless go go nem topless gigi akart lenni?

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:45:18

@avanivi: Hát, nem tudom. Ha már muszáj választani, akkor inkább Éva. Jerzy nekem túl hangos, Aleknek meg rossz a segge.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:50:23

@bigél: Szerintem Béla lesz a gogo. Jó lenne most felvágni azzal, hogy ismerem ezeket a meleg bárokat, de sajna nem. Majd most megnézem, de kizárólag szakmai szemmel és hogy tudjak nektek közvetíteni.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 17:53:04

@sogeking: Az alapítványok mindig tudják mire kell fordítani a bejövő pénzeket. Remélem Olit beveszik a vetőmag buliba is.

bigél 2011.05.03. 17:59:30

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ez nagyon kedves tőled, nem is tudom, hogy ekkora áldozatot elfogadhatunk-e.

bigél 2011.05.03. 18:00:31

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: én azt hallottam, hogy a Macskafogó 3 egyik főszerepét kapja meg, egy patkánynak kölcsönzi a hangját

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 18:06:29

@bigél: Azzal a hanggal ami neki van nyugodtan szinkronizálhat bármit. Már ketten figyeltünk fel remek adottságaira.

TapOut 2011.05.03. 18:25:47

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ej, de bunkó dolog ez, te nyúl...(nem a hozzászólás, tudod miről beszélek)

sebaj, legközelebb segítsen ki téged valami Alekosz :-)

sogeking 2011.05.03. 18:27:42

@lac64: így kell megtudnom, hogy Gigi igázából Ildi ???

MegLepke 2011.05.03. 18:31:07

A végéig kitartó kommentelők mit nyernek? Jó, tudom, lehetőséget az Alek-sóhoz kommentelni.:)

sogeking 2011.05.03. 18:48:05

@MegLepke: nyereményed egy Alekosz trikó, amit átvehetsz eredeti tulajdonosától a VV utáni bármely médiaeseményen :D

bigél 2011.05.03. 18:50:09

@sogeking: én a kisgatyát szeretném (pfúj)

sogeking 2011.05.03. 18:56:47

@bigél: ahhoz ajándékba jár egy Szíj Melinda szatyor is

sogeking 2011.05.03. 19:03:19

@bigél: hú, és ez milyen kötelezettségekkel jár részemről?

Zelefánt 2011.05.03. 19:12:28

Ezeknek az ostoba, gyökér ribancoknak mostanában miért is kötelező folyamatosan visítaniuk, tudja-e valaki?...
Ha kinyitják a szájukat, a levegő ilyen süvítéssel áramlik be a vákum helyére a fejükben?!...

MegLepke 2011.05.03. 19:14:49

@sogeking: hát ez igazán remek! Még Éva használt hajkeféjét is szeretném, vagy egy félperces igazmondó hintázást.

@Zelefánt: erre a műsor elejétől próbálok választ találni. No de mit vársz ilyen affekta picsáktól?

3angel 2011.05.03. 19:14:54

Amikor a bolond Alekosz felolvasta a levelet a visszaszámlálásról, szerintem azt a jelenetet el lehetne adni franchise rendszerben néhány nevesebb idegbajjal foglalkozó klinikának

Emanuelle 2011.05.03. 19:16:16

Na, megjött a két IQ fighter szőkenő. Kevesen irritáltak jobban mint Ágica, még jó, hogy Leó nem jött vele.

Milónak viszont örülök, őt mindig is csíptem.

rianna 2011.05.03. 19:16:54

@sogeking: blogmotor probléma lehetett, máshol is csak az utolsó 100-at lehetett megnézni.

Lilu megint csapnivalóan néz ki, de legalább nem hadar. Vajon ki járt benne?:)

Emanuelle 2011.05.03. 19:17:51

Jáj, ahogy okosan nézi Erzsit és közben bólogat...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 19:18:07

miért van az, hogy az amúgy elfogadható fizimiskájú jerzsi, mindig olyan ijesztően néz ki a riportszobában, mint egy őrült hentes?

fran7 2011.05.03. 19:19:42

Alek, kontroll mániás. Ezért értették meg egymást Olival, aki a villából "terrorizálta" Enit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 19:27:22

@rianna: nekem meg minden frissítéskor bekínálja, hogy le akarom-e fordítani az oldalt angolról magyarra.

Zelefánt 2011.05.03. 19:28:27

@rianna:
Talán csak kényelmesebb a cipője, és ezért nem akar sietni.

fran7 2011.05.03. 19:29:45

Éva, te hogyan bántál Tordassal? Miket mondtál Jerzsyre? Utána beszélhetsz arról, mit mondtak mások.

sogeking 2011.05.03. 19:30:07

@MegLepke: na tessék, Alek után már mehetsz is hintázni :D

sogeking 2011.05.03. 19:36:44

ezt nem hiszem el :D

MegLepke 2011.05.03. 19:42:44

@fran7: milyen igaz..., de az nem úgy volt, tudod.:)

@sogeking: :DD

sogeking 2011.05.03. 19:47:40

nézést felvesz, testtartást élesít, megindul, szaglászik :D

Emanuelle 2011.05.03. 19:49:41

Már szűkül Alek szeme. Jön a seggrészegség, a magvas gondolatok és a nőüldözés.
Ha meg tudnám csinálni befotosoppolnám Alek fejét Mekk Elek testére, ahogy előretartott kezekkel rohan a csajok után.

fran7 2011.05.03. 19:51:34

Azért van abban valami báj, hogy Alekot még a nagyon butuska Ágica is kineveti.

Emanuelle 2011.05.03. 19:51:54

Anett teljes mértékben alkalmatlan bizonyos szintek alámenésére...OMG

Kivétel 2011.05.03. 19:52:13

@sogeking: majdnem hányinger kerülgetett a szaglászós, nyalakodós jelenetnél.. időben elkapcsoltam Jóban-rosszbanra..:)

sogeking 2011.05.03. 19:54:49

ha ma is kikap a Boston, én is élesítem alkoholkészletemet:)

dr. gernika 2011.05.03. 19:54:54

Fúj de undorítóan közönséges ez az Éva.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.03. 19:55:18

Taps és fanfár illeti az összes Alekosz és Éva rajongót...

Emanuelle 2011.05.03. 19:55:21

@Kivétel: Lehet, hogy én is átnézek, úgy tudom visszajött Nándi és őt nagyon bírom.

Zelefánt 2011.05.03. 19:55:56

Tajgetosz egy csökött kentaur, felül majom, és bár deréktól lefelé ugyan ló szeretne lenni, de hiába, mert csak lajhárnak sikeredett.

Albino Vernyul 2011.05.03. 19:57:14

Az elso VV osszefoglalo nelkuli napom... Bruhuhu...

Kivétel 2011.05.03. 19:57:30

@Emanuelle: igen, már volt egy 1 mp-es jelenete:) de amúgy jó karakter volt, na rajta tényleg lehetett nevetni időnként:)

Emanuelle 2011.05.03. 19:58:19

@Kivétel: Nekem mint pasi is bejön. Az olyan erőteljes, gödrös állal rendelkező pasik nagyon jók az ágyban:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.03. 20:00:48

Hihhetelenül izgalmas és színvonalas műűűsooooor!

Kivétel 2011.05.03. 20:00:52

@Emanuelle: Igen?? Ilyen vonatkozásban még nem figyeltem meg őket:) De most már nézni fogom a gödrös állakat is:)) Nekem az orra nem annyira ... bejövős... a hegyesebb jobban tetszik:))

Mérges 1234 2011.05.03. 20:01:02

Gyerekek ez az Alek néha nevetséges volt, de mára már csak egy szánivaló szerencsélen, idóta barom.

Mostanra én simán pofáncsapnám.

És ez őszintán csodálkozik, hogy a csajoknak nem jön be????

Szánalom, szánalom, szánalom.

Kazlaba ma még nem láttam kivetni valót, de őt is utáljuk.

Emanuelle 2011.05.03. 20:01:24

Istenem de szánalmas ez az Alekosz! Szánalmas és undorító.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.03. 20:01:59

Na, végre egyszer a saját hülyeségének meg szánalmas természetének az áldozata lett.

Zelefánt 2011.05.03. 20:02:09

Most melyik ribit nyüstöli?
(Vagy milyen sorrendben?...)

sogeking 2011.05.03. 20:02:18

Alek az első nap ellövi az összes muníciót:):)

Kivétel 2011.05.03. 20:03:00

Istenem, te nem az Ági vagy??? - ez már milyen??

Emanuelle 2011.05.03. 20:03:20

Aleknak tutira van otthon guminője, műpuncija és szép számban pornódvd-je.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.03. 20:03:56

Évuci, nem kell annyira undorodni. Alekosz bácsi szerinted miért támogatott ennyire egészen idáig?

Kivétel 2011.05.03. 20:04:43

@Emanuelle: Hiszek!:) Sőt mostantól kifejezetten keresni fogom:)

velorexapáca 2011.05.03. 20:04:43

@Kivétel:

milyen, lenne :-( hozza önmagát..

"elő vannak már készítve."

Emanuelle 2011.05.03. 20:05:22

Jerzy nyerjen, komolyan, most már így gondolom!

velorexapáca 2011.05.03. 20:07:56

csak percekig bírom nézni..

maradok inkább az öfiknél és a kommentejeikteknél..

Büszke_troll 2011.05.03. 20:08:07

Gigi, Anikó ott baszta el a dolgot, hogy attól való félelmükben, nehogy szavazatokat veszítsenek a népszerű Alkosz elutasítása miatt, kesztyűs kézzel bántak vele.
A nyerőbb taktika az lett volna, ha elküldik a halál faszára, ahogy a kinti életben tennék.

Hódos Hajnalka 2011.05.03. 20:08:45

atyaisten, gyerekek, hát ez súlyosabb, mint gondoltam......

fran7 2011.05.03. 20:09:09

Alek, mint reality szereplő remek, csak az a fránya valóság az ne zavarná meg. Mondjuk őt nem zavarja, csak minket többieket.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.03. 20:10:03

@Hódos Hajnalka: Nem venném zokon, ha a holnapi poszt a "szar" szó begépeléséből állna, 3000 példányban.

velorexapáca 2011.05.03. 20:10:26

@Hódos Hajnalka:

neked muszáj nézned Hajni, különben mit fogok olvasni? :-(

Hódos Hajnalka 2011.05.03. 20:12:32

nem tudom, lehet, hogy a hidegfront, én eddig mindig meg tudtam őrizni a humorérzékem Alekosszal kapcsolatban, de most egészen egyszerűen irtóztam tőle.

velorexapáca 2011.05.03. 20:12:49

@Hódos Hajnalka:

Neked muszáj nézned Hajni, különben mit fogok holnap olvasni?

@Gee Halen:
Csatlakozom :-) sőt, tovább megyek, lehet 3200 db is :-)

Kivétel 2011.05.03. 20:12:51

@velorexapáca: ha majd nem bírja, átkapcsol ő is jóbanrosszbanra, és majd olvasunk arról, tényleg gödrös-e Nándi álla:)

Kivétel 2011.05.03. 20:16:44

@velorexapáca: Emanuelle kedvenc sorozat szereplője:) szerinte jó az ágyban, mert gödrös az álla:)

Soror Formoza 2011.05.03. 20:21:45

Elozetest lattunk a menyasszonykereso musorbol. Nem hittem volna, de van hely meg lennebb Alekosznak es a csatornanak. :(

velorexapáca 2011.05.03. 20:22:31

@Kivétel:
vmi nem oké, ma kicsit nehezen jelennek meg a hozzászólásaink..

egyébként azt hittem, az orr mérete mértékadó :-)

MegLepke 2011.05.03. 20:23:04

@Hódos Hajnalka: megtennéd, hogy a holnapi posztban hosszasan ecseteled mit tennél Alekosszal, ha az éjszaka közepén hozzád közelítene?:D Nálam kurvaanyázás lenne a kezdet...

velorexapáca 2011.05.03. 20:25:15

@MegLepke:
én továbblépnék.. fizikai "síkra"..D

Emanuelle 2011.05.03. 20:25:17

@Kivétel: Nem ő a kedvencem, de a típus igen:-)

sihaya 2011.05.03. 20:26:07

hűjejzus Lilu hangja elég kemény, én is így toltam múlt héten, szerencsétlennek ilyenkor adhatnának betegszabit...

Emanuelle 2011.05.03. 20:26:37

@jahuu: A virslire vágyó szilikoncsodára gondolsz vagy a nőre, akiről először azt hittem, hogy pasi? A többi sem piskóta mondjuk. Viszont szőke talán nincs is, szegény Alek...

Hódos Hajnalka 2011.05.03. 20:28:39

@MegLepke: én már rég kiköltöztem volna a szaunába. komolyan.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 20:29:58

Nem szeretem ezt a Lilut, de színésznői képességei elvitathatatlanok. Az ördög öreganyja 2-ben jelmez nélkül is főszereplő lehetne.
Jerzy egy genya, más nőjének hasát nem nyalogatjuk. Illetve nyalogatjuk, de nem akkor, ha az ott ül mellettünk tíz centire a kanapén.
Három napra ment be a két maca, ma még lehetett Alek szabadnapos. Holnap Ágnes nap lesz, aztán Anett. Utóbbi szánalmas Anikó utánzat szőke változatban, de csütörtökre megteszi.
Éva ezt a csábítást onnan tanulhatta, ahol Gigi a meglepődést és az örömöt. Valamelyik huszadrangú amerikai filmből. Nem. Schell Judittól. Az még borzalmasabb. Ahogy az mindent túljátszik nem játszik senki se túl semmit. Ez szép mondat volt, 8 pontot kapok rá.

Kivétel 2011.05.03. 20:30:46

Na jön a meccs, remélem egy időre el tudja feledtetni velem Alek mai trottygatyás éjjeli kommandózását..

Emanuelle 2011.05.03. 20:31:25

@Kivétel: Ne sajnáld őket. Megérdemlik amit kapnak. Vagy amit nem. Szalai Annamária meg majd gondoskodik az RTLKlubról:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.03. 20:32:55

Alekosz egy tapintatlan bunkó, egyre jobban ássa el magát a csóka! Az Ágica-Anett-Éva kombó zseniális! Éva mint egy igazi vadmacska! Anett is vicces, Ágica - aki önmagát adja - meg egyből levette, hogy Alekosz kamuzik! Csak Györgyusz hiányzik! Lilu a sálat kivéve nagyon jól nézett ki ma!

Emanuelle 2011.05.03. 20:32:56

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Lemaradtam. Kinek a mijét nyalogatta Jerzsi??

Soror Formoza 2011.05.03. 20:34:53

@Emanuelle: ugy lattam van koztuk fiu is(az utolso a reklamban). most viszont gonosz gondolatom tamadt: igen legyen musora aleknak, ahol a nok (?!) fogjak ugyanugy zaklatni ot, majd meglatjuk mit bizonyit a nagy csodor. akarom mondani majd elolvasom :)

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 20:37:22

@Emanuelle: A holnapi bátorság próba előzetesében volt. Ki meri Ágica hasát nyalogatni 2 zsetonért? Jerzynek kellett, remélem csak azért, mert Alek testhezállóbb feladatot kapott.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 20:40:03

@Peter_Cs: Györgyusz nekem is hiányzik. Vihette volna a férjét is, ha jól hallottam van neki.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.03. 20:43:48

Nem akarom elhinni, hogy egy ennyire gusztustalan embert megszavaznak nyertesnek, mint az Alekosz, amit csinál az zaklatás, minden nővel, kíváncsi vagyok, hogy a műsor főrendezője, szerkesztője elviselné-e, ha valaki így maszatolna rajta folyamatosan és kéretlenül...

Soror Formoza 2011.05.03. 20:44:28

Sok no szemeben felertekelodik ferje vagy baratja latva Alekoszt, mint alternativat. Folyton ugy erzem nagyon szeret engem az Isten, hogy meg nem talalkoztam a fajtajaval :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 20:47:09

@Peter_Cs: könyörgöm Peti, a vv végéig ne írd le többször Évával kapcsolatban, hogy igazi vadmacska. Megteszed ezt nekem? Cserébe én se írom le többször valamit vele kapcsolatban: te választhatsz, hogy mit. Megegyezetünk?

fran7 2011.05.03. 20:49:30

@jahuu: Erről fog szólni az Alekosz menyasszonyt keres.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 20:51:00

@jahuu: Alek csak védi a lányokat, az ő felügyelete alatt állnak. Annyi borzalmas jelzőt aggatnak rájuk a kommentelők, szerencsére azt hogy senki se baszná meg őket, azt nem tudják. Alek egy önfeláldozó típus, ezt sokadszorra bitonyítja.

Szerénke. 2011.05.03. 20:51:09

@Emanuelle: Szerintem az tényleg férfi!:D Vagy transzi, bár állítja volt már egy görög férje... bloááá
Amúgy a mai öfi katasztrófa. Ilyenkor 'sajnálom', hogy nem vagyok bent, mert olyan fejeket vágok már itt a tv előtt is, hogy öröm lenne lefotózni. Ahogy Éva visított, hogy Anett meg Ágica voltak a kedvencei... Zsák a foltját, meg értelmi színvonalát...:D
Azt meg végképp nem értem (illetve de, csak rohadtul idegesíti), hogy ha Éva annyira nem akar semmit ettől a gusztustalan förmedvénytől, akkor mi a büdös pék f***ért rázza ott neki magát, mint egy 5000 Ft-os prosti? Aztán meg nem győzi elhajtani éjjel magától. Rejtély...
Azt meg már napok óta akartam kérdezni, hogy csak nekem tűnt-e fel, hogy Olivér tuti látens homoszexuális? Ahogy becézgeti a fiú cimboráit... Több nevet is kitalál rájuk...:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 20:52:18

@MÁRIA TERÉZIA: tényleg hihetetlen, hogy még senki nem pofozta fel. Arról nem is szólva, hogy Béci vagy Jerzsi is simán kiüthette volna nem egyszer Gigi miatt.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 20:55:20

@pushpang: Egy csiklandós nő hasát nyalogatni feladatba adva bátorság. Mi van ha az önmagát adja? Jerzy orra repül mint a picsa.

Szerénke. 2011.05.03. 20:55:42

@pushpang: Mondjuk ez már tényleg a legalja, gyakorlatilag zaklathatja a nőket, úgy hogy azok semmit nem tehetnek vele, mert ha netalántán pofán csapják, akkor mehetnek kifele.
Én a kollektív büntetés híve vagyok, ilyen esetben húzzon kifele a felbújtó is, Olivérnél sem értettem, hogy miért nem zárták ki. Vagyis értettem, csak felháborít, na.:D

2011.05.03. 21:01:57

Na, csak hogy én is hozzászóljak a témához, büszkén jelentem, hogy megtaláltam a legtrébb kakaós csiga receptet.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 21:03:15

@Szerénke.: Bolond szegény Alek. Már rég megtanulhatta volna Béla hangját utánozni, aztán mehetett volna a sötétben bármelyik lányhoz sírásig döngetni. Vagy mégse bolond, csak ismeri Bélát. Már keverem ki hiszi Béla dumáit és ki nem. Zavaros ez a műsor.

Szerénke. 2011.05.03. 21:03:30

@hullámpapír: Ha a legjobbat találod meg, akkor szólsz?:D

Szerénke. 2011.05.03. 21:04:55

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Fáziskésésben vagyok, nem értem a Bélás hasonlatot...:S

2011.05.03. 21:06:16

@Szerénke.: persze :) egyelőre kísérleti stádiumban vagyok, de nem adom fel, és feltétlenül megosztom majd :D

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 21:07:15

@Szerénke.: Nem is baj. Béla egy hajdan volt jelentéktelen játékos. Sokan nem emlékeznek már rá, ezért is ápolom emlékét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 21:07:26

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ja, hogy a csiklandósság miatt bátorságpróba, bocsi nem vettem a lapot.
Azt már el se mondom, hogy a "Jerzy orra repül mint a picsa" mondatodon egészen eddig lamenáltam, mire megértettem.:)
Biztos front van, vagy nem tudom, ma tök bamba vagyok.

Szerénke. 2011.05.03. 21:08:53

@hullámpapír: Az jó.
Amúgy ha már ilyen sütikről van szó nekünk van egy nagyon finom csokikrémünk. Itthon eléggé közutálatnak örvend a gejl édesség (kivéve talán a Zuramat, de Ő mindent befal ami édes), ezért az ilyen cukrász csodákat sem szeretjük.:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 21:10:04

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: :D :D baszki, ma te is be vagy lőve, mint Lami83 kolléga délelőtt.

Szerénke. 2011.05.03. 21:11:41

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Bélára emlékszem, a hasonlatot nem értem. Amúgy inkább ezerszer ő nyert volna, mint ez a görög 'isten' vagy az iszákos kedvese. Csak ha már mindenképp választani kell.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 21:12:10

@pushpang: Sajnos régen volt flanker, kezdem elfelejteni a szakszavakat. Már a mai Éva dumára sem emlékszem, pedig magába tartotta a sebet. Vagy valami hasonló, de jó volt.

2011.05.03. 21:12:39

@Szerénke.: hát akkor ezt szeretnétek, mert ez se nem édes, se nem kakaós csiga ízű :DDD
utólag összevetettem pár másik recepttel, és már tudom, hogy lett elcseszve, dehát ezért is mondom, hogy a recept volt tré, én meg arra hagyatkoztam :(
na mindegy, szerencsére senkit nem hívtam meg vacsoracsatára, a legközelebbi jobb lesz :D

johanna-ne 2011.05.03. 21:13:03

@sogeking: ez a hozzászólás ma aranyérmes!!

Szerénke. 2011.05.03. 21:14:25

@hullámpapír: :D Lehet itt sikert aratna.:D
Amúgy még a Nagyim sütött régen kakaós csigát, csak nekem az volt vele a bajom, hogy sok volt benne a tészta és kevés a töltelék.:D De lehet szegénykém spórolt vele, nem tudom.:)

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 21:14:57

@pushpang: Ez nem igaz. Én lövöm magam, de Lami csak iszik. Nem tudom mi ebben a rossz, költsük lottóra a pénzt?

Hódos Hajnalka 2011.05.03. 21:17:44

@hullámpapír: nekem megvan a tökéletes. hajtogatott-vajas tésztából. köll? :)

sogeking 2011.05.03. 21:19:07

@Hódos Hajnalka: én rizsfelfújtat kérek ha lehet :)

Szerénke. 2011.05.03. 21:19:18

@Hódos Hajnalka: Idefele is küldjél lécike egyet.:)
Amúgy eszembe jutottál ma, mert a M0-ról mentünk Budafok felé, és lestem a Villát (itt jössz a képbe, mert azt mondtad, hogy ottan van), de hiába, nem láttam...:S
Azért annyira nem estek kétségbe.:D

Emanuelle 2011.05.03. 21:20:29

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Hát szerintem nyalogathatja, már ha erre van gusztusa. Ágicának nincs ott a pasija.

2011.05.03. 21:21:53

@Szerénke.: szegény Uram is csalódott, mert ő meg azt hitte, hogy olyan lesz, mint a "bolti" (amit ugye már legalább egy-másfél éve nem ettünk, mert nem voltunk otthon), de nem álltam neki leveles tésztát gyúrni, itt meg nem lehet kapni, meg egyébként is kelt tésztás receptet talált nekem. de ez még nem is lenne nagy baj, csak hát a töltelékből is kimaradt egy pár dolog, meg nem is úgy néz ki, mint amit a pékségekben kapni... bár az mindegy, mert a következő is így fog kinézni, csak finom lesz (remélhetőleg) :)
Sok-sok töltelékkel :D
Viszont akkor Nagyidnak biztos van receptje, nem? Vagy ő is fejből süt(ött)? :)

Hódos Hajnalka 2011.05.03. 21:22:30

@Szerénke.: itt a kakaós csiga recept. a végefelé, ha nincs türelmed elolvasni :)

@sogeking: azt meg kell keresnem,mert rég csináltam, mingyá.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 21:24:25

Anikó nem olvasott minket
A 99:1 arány így utólag is túlzó
www.hirextra.hu/2011/05/03/vv-aniko-rettegesben-el/
Most tényleg
Milyen ember lehet az, aki nem olvas minket?

2011.05.03. 21:24:47

@Hódos Hajnalka: jujj-jujj, persze, bár még fel kell készülnöm a tésztahajtogatásra lélekben, de egyébként igen, köszönöm :))))

Emanuelle 2011.05.03. 21:25:01

@Szerénke.: Nincs Éva viselkedésében semmi rejtélyes. Ő az a fajta, akit időről időre megruháznak a pasik, ha jól tudom ő is kapott már párat.

Az itt jelenlévő pasik egyként feszítenének keresztre, ha leírnám a pasik látens homoszexualitásával kapcsolatos véleményemet, úgyhogy ezt hagyjuk. Amúgy Prolivér szerintem full hetero.

Szerénke. 2011.05.03. 21:25:11

@hullámpapír: Mi bármihez fogtunk boltit még sosem sikerült előállítani.:D A legviccesebb az volt, mikor vettünk kenyérsütőt és elhatároztuk, hogy csinálunk rozsosat. Hát olyan én még nem láttam (pedig úgy sütöttük, ahogy a papíron le volt írva), a közepe nyers volt, a széle kokszos, ráadásul a kenyérsütő aljában volt összeesve.:D
Az a baj, hogy így visszagondolva Ő is kelt tésztásan csinálta, az meg nekem elég szárazzá tette.
Amúgy talán még megvan a recept, meg kéne nézni.:) Max kicserélem a kelt tésztát levelesre.:D A töltelék elég jó volt.:D

Emanuelle 2011.05.03. 21:27:07

@fran7: Menyasszonyról szó sem volt. Elvégre Alek már kifejtette, hogy vannak a megdugni való és a feleségül venni való nők és ennek a két halmaznak nincs közös metszete:-)

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 21:27:34

@Emanuelle: Ágicának már új pasija van. Sötétben nem jól kivehető, de a trikója szerint valami atléta.

Szerénke. 2011.05.03. 21:27:45

@Hódos Hajnalka: Ő, csak én nem látom a linket? Ma nem vagyok formában...:S
@Emanuelle: Igazából én is tudom, csak jól esik kiírni magamból, mert rohadtul bosszant.:D
Én a heteroságában annyira azért nem vagyok biztos. Néha elég kétértelmű pillantásokat vetett Alekinnyó (ahogy ő hívja) felé, a nőkkel meg eléggé megalázóan bánik...:D

Emanuelle 2011.05.03. 21:28:19

@hullámpapír: Fogj a kertben egy csigát és mártsd kakaóba?

2011.05.03. 21:30:18

@Szerénke.: erről a legutóbbi született feleségek rész jutott eszembe (pontosabban, amit legutóbb láttam), nem akarok spoilerezni, ha te még nem láttad, vagy untatni, ha nem érdekel, de Gabrielle ananászos fejjel lefelé tortájára emlékeztet a leírásod :DD
@Hódos Hajnalka: Hajni, hol az az itt? :)

2011.05.03. 21:31:25

@Emanuelle: :DD
hát... majdnem :)

sogeking 2011.05.03. 21:32:37

szerintem Alek nem annyira elvetemült, mint ahogy sokan látják, biztos tud az új műsoráról, és azt promózza :)

Szerénke. 2011.05.03. 21:33:20

@hullámpapír: Hát izé. Spoilerezni nekem tuti nem fogsz, mert életemben egy részt láttam, méghozzá a pilot részt, és nem igazán ragadott magával.:) A szereplőkkel még csak-csak tisztában vagyok, szóval tudom kiről beszélsz, mert hogy hogyan viselkedik, de asszociációt sajna nem értem.:D

Emanuelle 2011.05.03. 21:33:26

@Szerénke.: Jó, tegyük fel. De pont Alekosz??? A melegeknek jobb izlésük van:-)

fran7 2011.05.03. 21:34:12

@Emanuelle: A műsorának címe legalábbis ez lesz. Ami tán még szomorúbb, mert rossz férj rengeteg van. De a rossz vőlegény valahogy nem tolerálható. Egy kapcsolat már legalább az elején legyen jó. Alekkal szerintem ez lehetetlen küldetés egy nőnek.

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 21:35:22

@pushpang: A lövést? Azt hiszem erre:

baszki, ma te is be vagy lőve, mint Lami83 kolléga délelőtt.

De nem biztos. Így belőve nehéz pontosan emlékeznem.

Szerénke. 2011.05.03. 21:36:27

@Emanuelle: Hát figyeljél, erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Azt sem hiszem el, hogy nincs egy nő ezen a Földön, akinek ne jönne be komolyan Alekosz. Elég sokan lakunk ezen a bolygón, és azt szoktam mondani, hogy a fogatlan, mosdatlan ronda nők is kellenek valakinek, lásd Maunika só...:D

Emanuelle 2011.05.03. 21:36:58

@hullámpapír: Az a vicc, hogy ezeket a fejjel lefelé (jópofa, angolul is upsidedown-nak híják) tortákat nem olyan nagyon nehéz megcsinálni. A soriban meg úgy állították be, mintha ez lenne a csúcsok csúcsa.

2011.05.03. 21:37:35

@Szerénke.: áh, akkor sajna mindegy, nem lehet elmondani :D
@Hódos Hajnalka: kösziiii, hamar ki lesz próbálva :)

Szerénke. 2011.05.03. 21:37:40

@Szerénke.: Az lemaradt, hogy csak mi magunkból indulunk ki, és tudjuk, hogy az ilyet még bottal se...:)

sogeking 2011.05.03. 21:37:48

@Szerénke.: sőt, még verekednek is értük :)

Emanuelle 2011.05.03. 21:38:02

@fran7: Nem az a címe, hogy Szerelem a legfölsőbb szinteken?

2011.05.03. 21:39:03

@Emanuelle: szerintem Gabriellnek a vajaskenyér is a csúcsok csúcsa, ismerve a konyhaművészetét :)
Csak azon röhögtem, hogy nézett már ki az a süti :))

Szerénke. 2011.05.03. 21:39:31

@Hódos Hajnalka: Ok, akkor még nem vagyok totál leépülve.:)
El is mentettem szépen, szorgosan a bolognai-d mellé.:)
Jaj, most jut eszembe. Akartam kérdezni (lehet az én figyelmemet kerülte el), de a királyi nászról nem lesz hogyvolt? Azt szívesen olvasnám.:DDD
@hullámpapír: Bocsi.:D Esetleg House M.D. példa?:D Abban képben vagyok!

Emanuelle 2011.05.03. 21:40:40

@hullámpapír: Kb. úgy mint Éva fatörzse:-)

Szerénke. 2011.05.03. 21:40:55

@sogeking: Bizony-bizony!:D Volt rá egy-két alkalom (szem lesüt), hogy Urammal agyzsibbasztónak néztük.:DD
@Emanuelle: Csak mi tesszük ilyen 'magasra' a mércét.:D

fran7 2011.05.03. 21:42:58

@Emanuelle: Mindkettő Szerelem a legfelsőbb szinteken - Alekosz menyasszonyt keres: Ez a pontos cím.

Emanuelle 2011.05.03. 21:43:34

@Szerénke.: Ha szereted az olaszos tésztákat, szívesen elküldöm a saját receptemet. Eddig mindenki imádta:-)

Szerénke. 2011.05.03. 21:44:19

@Emanuelle: Szerintem valahol olasz vér csörgedezik az ereimben. Jöhet, de ha nem gond elküldöm az enyimét én is.:D

Emanuelle 2011.05.03. 21:47:10

@Szerénke.: Rendicsek! Mingyá' küldöm!

Emanuelle 2011.05.03. 21:47:55

@Szerénke.: Rendben! Hamarosan küldöm!

Szerénke. 2011.05.03. 21:50:26

@Emanuelle: Ok, én is, csak begépelem gyorsan.:)

djukel 2011.05.03. 21:50:57

zuhanyzás után még hugyszagú marad a pina, fürödni kellene.

Hódos Hajnalka 2011.05.03. 21:52:57

@Szerénke.: mindennek van határa :DDDD
és az nem is sorozat! :))

Számolj Templár 2011.05.03. 21:54:28

@Hódos Hajnalka: Gondolom Hannibal Lecterrel sem szívesen váltanál nyelvescsókot, mégis nélküle a Bárányok milyen lenne! (Nézhetetlen!) Na persze, Jack jöhetne...
:-)

Szerénke. 2011.05.03. 21:57:31

@Hódos Hajnalka: Óóóó, a fenébe. Pedig titkon reménykedtem, hogy azt írod már születőben van...:D:D:D
Amúgy ha úgy vesszük sorozat, csak sokat kell várni két epizód között.:)
@Emanuelle: Megy az e-mail címedre.:)

Számolj Templár 2011.05.03. 21:58:07

@djukel: Ahogy mondani szokták:
Zokniban lábat mosni, gáz!
De valahol azt nyilatkozta az igazmondó Gigi, hogy Anikó a saját lábszagától sem tudott elaludni, de mégse mosta volna meg! Mit neki egy kis avas pinaszag!

Szerénke. 2011.05.03. 21:58:42

@Szerénke.: Oda nem tudom, megy üzenetben.:)

Számolj Templár 2011.05.03. 22:05:28

@Számolj Templár: Bocs, Anthonyt akartam vót írni!
Vélhetően a vv-s lányokat sem a higiénés szokásaik miatt szeretjük! Az életben egyikükhöz sem lenne gusztusom. Így, a képernyőn keresztül, valamennyire elviselem a szagukat!

2011.05.03. 22:12:39

@Szerénke.: most nem jut eszembe, de ígérem, figyelni fogom (sajna nem túl sokat sütnek-főznek Houes-ék, de hátha) :D
@Emanuelle: ja, kb. tényleg :))

Szerénke. 2011.05.03. 22:14:02

@hullámpapír: Cuddy szokott néha ezt-azt. Mondjuk ezek a jenkik nemigen tudnak főzni, náluk az már a kulináris élvezet csúcsa, ha megpárolnak némi mirelit zöldséget és a tányérra kaparják a hús mellé.:D És persze nagyon egészséges is...:D

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 22:57:09

jó estét gyerekek:)
kurva éhes vagyok basszameg:S
nemeszek nemeszek nemeszek nemeszek...
*mantrázik

mit bántjátok már megint Alekinnyó El Grandét...áhh meg se szólalok:))

a poszt viszont gennyes módon jó lett, szokás szerint! nem nagyon tudom, mit fogok olvasni, ha vége lesz a vv-nek.

potyus 2011.05.03. 22:59:01

A Barca megint megalázta a Reált, és továbbjutott.
Ki a f@szomat érdekli a VV.
Egyébként nem hiszem, hogy Alekosz szerepe ne rendezett lenne. Egy ember, egy (állítólag) férfi nem lehet ennyire pinabubus, ráadásul a gatyáján nem is látszott az "akarat".
Szóval ügyes rendezői húzás.

sogeking 2011.05.03. 23:01:10

@hullámpapír: a lényeg az, hogy mi volt utána :)

potyus 2011.05.03. 23:01:16

@hullámpapír: És aztán mi történt?
Emésztettek egyet?

teremtett lélek 2011.05.03. 23:08:07

Baráti unszolásra kicsit trollkodok még Rubint Kristóf, Hős Szervező Olivér és egy kedves hölgy ügyében.

"VV Anikó édesanyja külföldi munkája miatt nem tud hazautazni a hétvégére, így nem lesz ott lánya első párbaján.

A rosszkislány még csak nem is sejti, hogy egyetlen támasza, akit annyira hiányol, több mint 150 nap után sem láthatja viszont.

Eszter, Anikó édesanyja Németországban dolgozik, és számára fontosabb az, hogy pénzt keressen, hiszen lánya lakáshitelét is ő törleszti.

Anikó szülei kiskorában váltak el. Édesapjával alig tartja a kapcsolatot, ahogy féltestvérével is. Csak édesanyjára számíthat, miatta is jelentkezett a műsorba.

„Talán ezen múlhat, hogy Anikó visszatér-e a villába, vagy elbukik. Szerintem dráma alakulhat ki, amiért Anikó elveszítheti a lélekjelenlétét” – nyilatkozta VV Olivér."
starity.hu/magazin/14221-dramaba-torkollik-vv-aniko-parbaja/

teremtett lélek 2011.05.03. 23:11:02

Peg és Al, ez kurvajó! :)

teremtett lélek 2011.05.03. 23:12:56

Micsoda éleslátó ez az Oli!
Eszter asszony, remélem kurva jól átmulatta a vasárnap estét Németországban. A lánya hónapokig kiállt maga mellett, rendszeresen a családot összetartó emberként jellemezte, aki minden krízishelyzetet megold végül. Ehhez a megoldáshoz csak gratulálni tudok.
Kedves Kristóf, neked is kijár a dicséret, remek szervezőmunkával vágtad össze a vasárnapi öfit és adást. Még véletlenül sem kellett elgondolkoznunk, hogy a barátait igen, de a családját nem válogathatja meg az ember.

teremtett lélek 2011.05.03. 23:17:31

Sebaj, majd hazajön Szűz Mária Eszter és a fókusz kamerái előtt ölelkezhet lányával, akinek a lakáshitelt törleszti, ami így 15-20 év múlva biztos meg is lesz.
Szerencsétlen naiv Anikó. Nem Zsófi volt a naiva, ő csak egy szimpla HP.

sogeking 2011.05.03. 23:20:41

@hullámpapír: gyorstüzelés milyen értelemben?

teremtett lélek 2011.05.03. 23:21:23

Amilyen naiv ez a szerencsétlen kislány, első adandó alkalommal a nyakába borul Lakáshitel-törlesztő Szent Eszternek, a banki ügyfelek védőszentjének.

teremtett lélek 2011.05.03. 23:26:38

blogmotor, kabbe te pina! bár tuti férfiak fejlesztették, szóval kabbe te fasz.

sogeking 2011.05.03. 23:27:44

@hullámpapír: értem, mert úgy is lehetett volna, hogy minden alkalommal 5 perc alatt lezavarják :)

megint 2011.05.03. 23:33:28

Nem gyengén néz ki éva azon a képen ahol ül mérsékelt sminkkel, szörnyű

_most_ 2011.05.03. 23:49:09

van online. Szituációs játék. Ágica és Jerzy randiznak. Fiúk értékelik, Alekosz leszólta Ági alakítását.

_most_ 2011.05.03. 23:59:03

online: Ágicának fel kell szednie Milot. Milo vicces volt, Alekosznak megint nem tetszett Ági alakítása.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 00:02:29

@megint: Csak lazán, természetesen, elgondolkodva!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 01:12:43

@lami83: Alekosz egy görény a vendég villalányokkal is!

Beck Tamás 2011.05.04. 05:40:51

Ha egy párbajon háromszor is ki tud alakulni 50%,akkor mennyi szavazó lehetett? :) Tízezres nem hiszem, de még az ezres nagyságrendben is kételkedek. Lehetett-e ilyesmi?:
67498 - 67498
vagy ilyen:
3487 - 3487

Sokkal inkább 200 alatti szavazatot tudok elképzelni...

Ebből következően lehet szerintem a végjátékra is tippelgetni. Akár Jerzsi is megnyerheti... :)

pocokpocok 2011.05.04. 06:06:45

@potyus:
"Egy ember, egy (állítólag) férfi nem lehet ennyire pinabubus, ráadásul a gatyáján nem is látszott az "akarat"."
mikor gigi, ani+zsófi kényeztették, ez akkor volt szembetűnő: alig-alig ébredezett: vagy rohadt kicsi, vagy gondjai vannak:
a méretről: egyszervolt egy pasim, akinek merevedéssel 10! centi volt, mikor megláttam, azt hittem az első döbbenet után, elnevetem magam..
de a szex megütötte a nagy-átlagot.

mama ottmarad 2011.05.04. 08:49:09

@Beck Tamás: tehát ... ;)

már csak az a kérdés, hányféle forgatókönyv van?

Belekukkantottam egy rövid időre, bár ne tettem volna. Az Alekosz show promója volt az egész műsor, a többi szereplő szemmel láthatóan szíves közreműködésével.

A továbbiaktól semmi jót nem várok, felszabadult egy értékes esti félórám :D

ruzs54 2011.05.04. 08:51:34

@pocokpocok: a Te eseted is bizonyítja a közhelyként emlegetett"nem a méret a lényeg"de ennél a balfasznál nem csak ez lehet a kudarcok oka.én meg azon csodálkozok,hogy mindenkiről elő kapartak valakiket a múltból,akik információkat juttattak a szenzációra szomjas nagyérdeműnek.de erről a degenárltról,hogy a fenébe nem tudtak már egyetlen nőt sem előkeríteni aki megerősítette volna hogy igen ilyen,meg olyan béna volt velem is meg velem is stb.?

prakp 2011.05.04. 09:04:52

Ezzel a Balekosszal büntetni lehet. Megtestesíti a kreténség minden verzióját. Szép párt alkotnak a boglyafejűvel. Ha most nem markol p..át, soha nem is fog.
@ruzs54: mert olyan jelentéktelen egyébként, hogy még múltja sincs

Albino Vernyul 2011.05.04. 09:06:02

Egy pici szemelveny a Aniko sztarchatos beszelgetesebol..:

www.stop.hu/articles/article.php?id=869067

prakp 2011.05.04. 09:33:31

@genevieve: hát igen. Szegény kócost is verte az anyja? :) A balekoszhoz meg tuti bemászkált éjjel az apja, valahonnan csak merítette ezt a viselekdésformát.

genevieve 2011.05.04. 09:34:31

@prakp: még van pár nap a döntőig, addig sok mindenre fény derülhet:-)

prakp 2011.05.04. 09:37:56

@genevieve: még mi is meg fogunk lepődni, azt hiszem. Habár gondolhattuk volna, hogy az Erzsit kezdik el tolni... A kreténnek lesz saját műsora, a kócos már k.o. agyilag, így csak ő maradt.

pocokpocok 2011.05.04. 09:38:48

@ruzs54:
én a két vv-s helyébe pofán töröltem volna:mondjuk akkor ugrik a jó pénz:)

pocokpocok 2011.05.04. 09:42:38

bocs, régi már, elnéztem a dátumot:(

genevieve 2011.05.04. 09:42:54

@pocokpocok: azon röhögtem, hogy mikor anettet kezdte el vegzálni pont úgy reagált mint azok a villalányok akik hónapok óta bent voltak:-)

alek ne, tapizni fogsz, alek menj vissza a helyedre stb. pedig még csak egy napja volt bent:-) előtte meg el volt ájulva, hogy milyen jófej alek:-)

úgy látszik csak messziről működik a sárm:-)

ruzs54 2011.05.04. 09:52:32

@pocokpocok: sokszor meglehetett volna rázni a pofonfát és aláállítani ezt a pancsert.:-)

Albino Vernyul 2011.05.04. 09:52:42

@genevieve: Mire kijon, Jerzynek fog szurkolni..;)

Soror Formoza 2011.05.04. 09:53:00

@genevieve: az Alekről összeállított "jópofa" jelenetek, majdnem mind részeg állapottyában készültek, a nappali képeken, mély letargiában, morcosan vagy alvás közben látjuk.
a sármja, háát ha van neki, nem működik, amit elkövet a nőkkel, azt bármelyik 80 - 90 éves mocskos vénember meg tudná tenni :)

avanivi 2011.05.04. 09:56:24

@genevieve: Csak addig birtam nézni amig a három liba süvöltözni nem kezdett, tovább nem.
Remélem a Jerzy nyer.

ruzs54 2011.05.04. 09:56:39

@pocokpocok: és nagy mértékben vissza is élt ezzel,hogy fizikailag nem lehetett reagálni a nyomulásaira és a szövegeire.ebből kifolyólag azt gondolja hogy ez a normális elfogadott viselkedés.

genevieve 2011.05.04. 09:57:24

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ágica már most jerzynek drukkol:-)

@jahuu: tiszta de ja vu-m volt mikor azt hallottam, hogy...álllljál már meg, hát mért menekülsz, hát álllljál már meg:-D

Trevlovics 2011.05.04. 09:57:51

@Beck Tamás: az 50-50-hez:
mindig egész számot mutatnak, sosem mutatnak tizedesjegyeket a százalékoknál, tehát kerekítenek. az egész részét nem vehetik, mert 49,73 - 50,27 esetén akkor 49-50-et mutatnának, tehát a "hagyományos kerekítési módot alkalmazhatják. így ha 50-50-et látsz, az lehet a 49,73 - 50,27. az más kérdés, hogy ilyen értelemben félrevezető, mert 49,73 - 50,27-nél is eldőlt a dolog, az 50-50 viszont valóban nem erre utal.

genevieve 2011.05.04. 10:00:35

@ruzs54: az mekkora volt mikor éva elkezdett "cicázni" jerzy-vel:-D

szegény srác azt se tudta, hogy most mi van???? és még anira mondták, hogy napraforgó:-)

alek be fog kattanni, mert az összes szőke picsának jerzy jön be:-D

_most_ 2011.05.04. 10:01:50

@Trevlovics: én is ezt akartam írni, az 50-50% nem azt jelenti, hogy darabszámra ugyanannyi szavazatuk volt, hanem egy százaléknál kisebb a különbség, amúgy Évának biztos végig több szavazata volt.

Soror Formoza 2011.05.04. 10:04:34

@genevieve: szerettem volna látni, ahogy egyszer egyikük tényleg megáll: "itt vagyok, tégy velem amit akarsz", mi maradt volna a nagy hódító Alekből?

Albino Vernyul 2011.05.04. 10:06:22

@genevieve: Es a vegen meg Aninak is.. KO..;)

ruzs54 2011.05.04. 10:08:26

@genevieve: és nem először,mert még az elején is bevetette a kacérkodás fegyverét ugyan ott a fürdőbe..elképzelhető,hogy innen eredt a jerzy-gigi féle ellenszenve,hogy nem ő lett a befutó.és még azt nem tudom,hogy ádámka felé hogy fogja előadni a történteket.biztos talál rá magyarázatot.:-)

prakp 2011.05.04. 10:10:13

@ruzs54: "én ilyen vagyok és kész"

prakp 2011.05.04. 10:11:57

Ezt láttátok már?
www.youtube.com/watch?v=wFT2UEDUAr4
Szegény Anikó, az eszem megáll, milyen kócos fanok vannak.

genevieve 2011.05.04. 10:13:27

@jahuu: tegnap ágica már pedzegette neki:-)
de majd látható lesz a műsorába...de szerintem egy kis tapizáson és csókon kivül nem fog tovább menni, majd megidealizálja, hogy akivel lehetne dugni az neki nem kell, mert csak a felszint karcolgatja és ez neki nem fér össze a bioritmusával...akit meg elfogadni amint menyasszony, azt megtiszteli azzal, hogy nem mászik rá....

@Albino "karazsnyikov" vernyul: jah:-D

genevieve 2011.05.04. 10:15:16

@ruzs54: én mindig is azt mondtam, hogy éva jerzy felé irányuló ellenszenve abból fakad, hogy nem rá akart rámászni...
tegnap mondta is, hogy ő úgy jött ide mint egy bombázó...és senkinek nem kellett....alek is csak kényszerűségből fanyalog rá...ezért utálta szerintem gigit is és persze bécit:-)

_most_ 2011.05.04. 10:20:40

@genevieve: Mióta Béci meg Gigi kiesett sokkal jobb a hangulat a villában, Lacival kiegészülve egyszerűen nem bírták elviselni, ha mások jól érzik magukat.

genevieve 2011.05.04. 10:24:30

@lami83: jah, annyira, de annyira jó bent most a hangulat:-)

ruzs54 2011.05.04. 10:30:10

@genevieve: én is így gondolom,mert az emberek általában kétféle kifogást mondanak,egy ami jólhangzik,-pl jerzy böszmeségeket beszél,gyagyás tódi-a másikat meg általában elhallgatják ami a valós.-azért utállak mert,kellettem magam,és nem én lettem nálad a befutó,hanem gigi-,és a béci is bejött neki mint férfi,de ott se rughatott labdába,egyértelmű az ellenszenv iránta is,hivatkozva arra, hogy beképzelt stb,stb

_most_ 2011.05.04. 10:33:57

@genevieve: tegnapi összefoglaló teljesen jó hangulatú volt, Alekosz hozta a kötelezőt, Éva is felszabadultabb volt, jól kijött Anettal és végre nem támadták ok nélkül, Jerzy meg egyből legfölsőbb szinteken tudott beszélgetni Ágicával.

genevieve 2011.05.04. 10:34:15

@ruzs54: mondjuk ha én pasi lennék és a barátnőm igy viselekedne (alek) vagy igy kelletné magát (jerzy)...rövid úton lezárnám a kapcsolatot...

ruzs54 2011.05.04. 10:34:31

@lami83: ja,ja berugatják őket,hogy történjen valami érdekes,mert józanul bámulják a plafont.

genevieve 2011.05.04. 10:35:08

@lami83: uncsi, uncsi, uncsi.....

ruzs54 2011.05.04. 10:39:33

@genevieve: jövőhéten majd jön a bulvárban a kiszabadult,friss celebekröl az érdekebbnél,érdekesebb epizód történések.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.04. 10:41:11

@genevieve:

Már volt olyan fürdőszoba jelent, amelyben Éva csábította Jerzyt, csak akkor még benn volt Gigi, Gigi ezt kifogásolta is.

Van egy olyan nagy sejtésem, hogy azért is vitte ki Gigit párbajra Éva, hogy legyen még neki egy kis ideje Jerzyvel.

Jerzy mielőtt bejött tetszett neki Éva (mondta), és szerintem a vonzalom kölcsönös volt, a köpés pedig a frusztrációról szól, az összes jelzős szerkezet pedig arról, hogy Éva dühös volt, hogy neki Alekosz zaklatásait kellett elviselni, ahelyett, hogy a szépfiúval enyeleghetett volna.

Én leültetném Alekoszt, azért a sok zaklatásért, amit nőkön követett el a villában (intimszférájuk rendszeres megsértése) igaz ehhez a nők közreműködése is kéne...

Hát nem bánnám, ha Jerzy nyerné ezek után a showt. És itt dicsérném meg az összes többi férfi játékost is, akik nem éltek vissza a helyzetükkel, pedig elég durva, hogy egy szobában laknak 16-an és egy fürdőszobájuk van.

Szerénke. 2011.05.04. 10:42:04

@hullámpapír: Nem semmi...
Nekem svédes történeteim vannak. Ők iszonyat spórolósan főznek (pedig van mit a tejbe aprítani), repetát már nem tudsz szedni, annyira ki vannak porciózva az adagok. Viszont mikor ellátogatna Mo.-ra, úgy zabálnak (és ezt most azért írtam így, mert ez tényleg zabálás), hogy már rossz nézni... A konyhában mi vagyunk a császárok!:D

Szerénke. 2011.05.04. 10:44:22

@MÁRIA TERÉZIA: Valaki nem akar olyan iszonyatosan kedves lenni hozzám, hogy előkeresi azt a videót, ahol a műsor elején az Éva megpróbál enyelegni a Jerzy-vel?

Amúgy az Évát nem sajnálom az Alekosz miatt, mert részegen ott dörgölődzik, meg bújik hozzá, utána meg nem győzi elzavarni. Szánalmas.

genevieve 2011.05.04. 10:44:42

@lami83: dededede...

szerintem ne ragozzuk, te élvezkedj...

én unom

Szerénke. 2011.05.04. 10:45:53

@genevieve: Miért, nem volt épületes látvány a tegnap előtti öfiben, ahogy az Éva a kanapén ült? Az úrinő...:D
Meg ahogy megy a magassarkúban? Érdemes figyelni.:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.04. 10:49:57

@Szerénke.:

Nem Évát kell sajnálni, hanem az összes nőt a házban, na meg az összes tinédzsert, aki nézi, és akinek ez most "jó" példa lesz, hogy ez megengedhető, a nőknek ez a fajta folyamatos zaklatása.

genevieve 2011.05.04. 10:51:44

@MÁRIA TERÉZIA: nyugodj meg, a mai tinédzserek már alek tatát elküldték volna a halál faszára staniclinek:-D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.04. 10:53:04

@genevieve:

félek nem. és akkor is belopódzik a tudatukba, hogy ez megengedhető, ha nem akarják, és nem csak a tinédzserekről van szó, sajnos..

genevieve 2011.05.04. 10:55:56

@MÁRIA TERÉZIA: nem tudom van-e a közeledben tinédzser...de hidd el ők már nem olyan kis hamvas ártatlanságok mint régen:-D

Szerénke. 2011.05.04. 10:56:11

@MÁRIA TERÉZIA: Ezt a kirohanást nem igazán értem...
Az Évát akkor sem fogom sajnálni ha lila hó esik augusztusban. Folyamatosan nyomul részegen Alekoszra, aztán meg látványosan szenved. Lelke rajta. Ráadásul nagyon érdekes az is, hogy Alekosz kedvéért képes meghunyászkodni is. És ez nem azért van, mert őszinte barátok vagy lelki társak...
A többi meg (akik most mentek be) tudták, hogy mire vállalkoznak. Talán annak a nagyeszű Anettnak sem kellett volna itt kint ajnározni az Alekoszt. Megint kiderül, hogy bentről már nem kicsit más a dolog. Persze ezt sosem fogja bevallani, mert fizetett Alekosz fan.
Az meg, hogy jó példa lesz, igen. Már régebben is rengetegszer írtam, hogy remek, hogy az ilyen Alekosz és Éva félék állnak példaképként a fiatalok előtt, hogy látod ilyen bunkó vagyok, de nekem mégis sikerült. Mit számítanak az értékek, a normális viselkedés... Legyél törtető, tapló és tiéd lesz a főnyeremény.
Amúgy nem tudom észrevette-e valaki, de a tegnapi öfiben Alekosz bunkón, röhögve megjegyezte, hogy azért nincs rend, mert a takarítók kimentek.
Még mindig reménykedem, hogy Jerzy lesz a győztes, Alekosz megkapja a szánalmas műsorát, Éva meg mehet a pszichiátriára.

Szerénke. 2011.05.04. 10:57:52

@genevieve: Jaj, hogy mondhatsz ilyet!:D

Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de a mai tinik 90% (de ami számomra még megdöbbentőbb, a felsőoktatásban is sokan) Alekosz fanok, Évát meg jó és belevaló csajnak tartják. Reggelente szoktam hallgatni az ilyen agyhalottak a buszon, és titkon reménykedem benne, hogy ez a hangos kisebbség.:)

_most_ 2011.05.04. 11:02:12

@Szerénke.: az mekkora poén volt, szerencsére nem sikerült betakarítani magukat a döntőbe, annyira frusztráló volt már az a rendmánia.

Soror Formoza 2011.05.04. 11:02:33

@MÁRIA TERÉZIA: azt hiszem első alkalommal értünk egyet :)

Szerénke. 2011.05.04. 11:07:14

@lami83: Hát, ennyire elvakult ember, mint te kevesen vannak. Azért kíváncsian nézném, hogy hasonló esetben te mit tennél. Bár a hozzászólásod alapján boldogan fetrengenél a koszban és a disznóólban, mint az Éva teszi...

genevieve 2011.05.04. 11:07:47

@Szerénke.: te mondtad, más nézni és más elszenvedni a dolgokat:-)

hogy mást ne mondjak, a fiam szerint is szórakoztató alek (nem még nem zavartam el otthonról:-), de azt mondta, ha a barátnőjével próbálkozna igy alek, már pofánvágta volna....

Szerénke. 2011.05.04. 11:13:08

@genevieve: Tapasztalatom, hogy az ilyen típusú ember (és Anett is ilyen), hogy ha szembesülne vele, akkor is ugyanazt a hülyeséget fújná, mert az nem lehet, hogy még sincs igaza.
Majd meglátod, hogy Anett is ki fog jönni és úgy fogja az egészet előadni, hogy milyen poénos és aranyos volt ez az Alekosz és most még jobban szereti...

Ez jó, még nem zavartad el. :D Nálunk itthon rajtunk kívül senki nem nézi. Egyszer néztem a nappaliban a nagy tv-n, akkor Anyu oda is telepedett, és elképedve nézte ezt a hatökröt, meg szorgosan készült behányni attól, ahogy a nőkhöz hozzászól, hozzáér. De ehhez nőnek kellett születni, hogy az ember megértse.:)

genevieve 2011.05.04. 11:14:53

@Szerénke.: persze, kint egészen más...de ha nem csak pár napig lennének bent, 2 hét múlva már menne az ordítozás minden téren:-)
éva se örülne már annyira nagyon a csajoknak:-)

ja és úgy emlékszem ágica is elég rendmániás volt:-)

_most_ 2011.05.04. 11:15:44

@Szerénke.: egy kis kosz meg rendetlenség most mégis kit zavar, tényleg annyira nehéz elképzelni, hogy valakinek ez nem kardinális probléma.

genevieve 2011.05.04. 11:16:11

@Szerénke.: alek is ilyen egyébként...csak fújja a saját hülyeségeit, fel sem merül benne, hogy rossz az amit csinál..ezért nem gyónt ő szerintem...mert ilyen téren (és még sok egyéb dologban) nincsenek érzelmei és erkölcsi gátja...

genevieve 2011.05.04. 11:17:27

@lami83: az amit láthatunk nem csak egy kis kosz és rendetlenség:-)

nyilván, ha 8-10 órás munkanap után lennének, lógna rajtuk 2-3 gyerek természetesen nem lenne kardinális probléma, hogy kupi van (a kosz már igen!)

de mint tudjuk semmi dolgok nincs!

Szerénke. 2011.05.04. 11:18:06

@genevieve: Szerintem már most üvölteni akarnak, de nem tehetik, mert az hogy nézne már ki. Még tartják magukat és mivel csak szerdáig mennek be, ezért ez működni is fog. Azért írtam, hogy szerintem Anettnek már most tele a töke az Alekosszal, de ezt sosem fogja beismerni, sőt. Ha kijön még nagyon fan lesz.
Abban titkon én is reménykedtem, hogy Éva összebalhézik a csajokkal, de tuti nem fog. Most adja az aranyos barátnőt. Nem is értem amúgy ezeket a műérzelem kitöréseket. A tököm sem ölelgetne idegeneket... De ez megint én vagyok.

Az ilyenekre már alig-alig emlékszem. A VV3-at csak immel-ámmal néztem. Csak olyanok maradtak meg, mikor Ágica Villon-t focistának hitte.:D

genevieve 2011.05.04. 11:19:56

@Szerénke.: az lett volna a remek, ha milo helyett leo-t küldik be:-)

Szerénke. 2011.05.04. 11:23:00

@lami83: Ha komolyan figyelnéd az öfiket és nem szemellenzővel tudnád, hogy ez nem kis kosz. Ott kezdődik, hogy tegnap is látszódott, hogy zsákokban hevernek a cuccok, széthányva, Éva ágyára millió ruha lebaffva.
Mikor Anikó várta Gór Nagy Máriát, akkor el is kezdett rohangálni, hogy ne ebbe a kupiba jöjjön, és akkor mondta, hogy úristen, mindenhol csomókban vannak a hajak, és próbálta összesöpörni.
Ha te ezt kis kosznak nevezed...
@genevieve: Tényleg, vajon hajlandó volt-e egyáltalán bemenni gyónni? Mert ez úgy el lett hallgatva. Mert ha nem, akkor miért nem kapott büntit, ha meg volt, akkor le kellett volna vetíteni. Két dolog lehetséges:
1. Nem volt, de az RTL nem akarja büntetni, ezért nem is mutatta.
2. Olyan ótvar bunkó volt, hogy azért nem mutatta az RTL, mert az biztos rombolta volna a népszerűségét.

A kupihoz még egy kérdés. Mi a büdös szarért abban a kicsi, ablaktalan szobában szárítják a ruhákat? Hogy a falak még penészesek is legyenek? Vagy már olyan büdös van bent, hogy a frissen mosott ruhák illata egy kicsit elnyomja a szagot.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 11:23:11

Három friss info érkezett:

1. Most már majdnem biztos, hogy Éva a Boston miatt iszik. (meg is érdemli, szurkoljon a Dallasnak, ott legalább van fehérember)
2. Ágicánál az első három randit mondjuk le, azokon csak dumálni akar. ( a negyedikre állítólag már érdemes elmenni, de erről nincs link)
3. Az összes szőke picsának Jerzy jön be. ( ezt érzem még hangoztatni fogom)

Szerénke. 2011.05.04. 11:23:51

@genevieve: Szerintem nem volt rá hajlandó. Gondolom elkezdték felkutatni a volt VV-eket, hogy ha van egy ilyen lehetőség, ki az aki bemenne. Hát ezek azok.:D

genevieve 2011.05.04. 11:25:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

az utolsót már én is megállapítottam kb. 2 órája:-)

genevieve 2011.05.04. 11:26:43

@Szerénke.: leo bármit megtenne,hogy képernyőre kerüljön:-)

_most_ 2011.05.04. 11:28:04

@Szerénke.: találtam egy ilyet, Mark Villon fülöp-szigeteki focista, szerintem vele keverhette Ágica.

Soror Formoza 2011.05.04. 11:29:07

@Szerénke.: a vv 4-ben elég hamar túl lett mindenki azon, hogy alek István királyról semmit sem tudott, de még rockoperáról sem !

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 11:31:01

@genevieve: Onnan van az info. Abból tudható, miért nem jönnek a kommentelők Jerzyt éltetni. Nagy a lebukásveszély.

Szerénke. 2011.05.04. 11:36:03

@genevieve: Akkor passz.:D
@lami83: Nyilvánvalóan ismeri egy ilyen nevű focistát és abban sem tévedett, hogy Petőfi Sándor valódi neve Petőfi Sándor.
És a Lila ruhás nő képét Ady festette.:)
@jahuu: Már látom magam előtt, hogy ez is meg lesz magyarázva, akárcsak az IQ teszt. Alekosz részéről ez is taktika volt, hogy ne tudják meg milyen okos, mert igazából erre mind tudta a választ, az IQ-ja meg 160.

genevieve 2011.05.04. 11:36:37

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: hajrá jerzy:-)

nekem lehet, nem vagyok szőke:-)

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 11:37:03

@jahuu: Gyűlnek a terhelő adatok Alekról. Kiröhögteti a nézőkkel a rendmániás Ráczokat, nem ment gyónni és nem érdekli az említett rockopera. Nem is hiszem el, hogy van ilyen ember.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 11:39:14

@genevieve: Már megint fested magad. Az adat be lett táplálva a gépbe, az megmondja nekem a tutit.

genevieve 2011.05.04. 11:42:37

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: szerinte dobd ki azt a gépet:-)

állandóan rossz válaszokat kapsz belőle, és csak leégeted magad:-)

_most_ 2011.05.04. 11:45:08

@jahuu: jó de Alekosz viszont Rambo-ról mindent tud, ez ellensúlyozza más területeken lévő esetleges hiányosságait.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.04. 11:55:19

@Szerénke.:

Kirohanás? Na jó, hagyjuk, én nem vagyok Éva ellenes, és tkp ha nagyon össze kell foglalnom a viselkedéseket a házban, egyetlen ember áll ki a tisztességtelen, elmebeteg viselkedéssel, és ez Alekoszé.

Sajnos van egy nagyon jól megszervezett szavazótábora, hála Olinak, a következő nőzaklatő, nővekzáló műsor producerének, vagy menedzserének, így ez a nagyon beteg Alekosz nevű ember fog valószínűleg nyerni, de nekem kifordul a gyomrom a viselkedésétől.

Akkor már inkább Éva vagy Jerzy nyerje meg, mert mindenki tisztességesebben viselkedett Aleknél a házban.

Soror Formoza 2011.05.04. 11:55:58

@Szerénke.: ugyan úgy titkolja a tudását is, mint az érzéseit. nem kompatibilisek a képernyővel :)

Soror Formoza 2011.05.04. 12:00:16

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Eddig én sem hittem, hogy létezik ilyen. Azt viszont most sem hiszem, hogy ez bárkit szórakoztat. Esetleg úgy, mint a már emlegetett háromfejű borjú.

Te viszont szórakoztatsz és ez jóóó :)

Soror Formoza 2011.05.04. 12:01:56

@lami83: Nna, végre valamit találtál a mentségére, bár elég vékony :)

Szerénke. 2011.05.04. 12:05:35

@MÁRIA TERÉZIA: Pont erről beszélek. Éva mással úgy beszél, mint egy rakás kakival, Alekosztól meg akkor is bocsánatot kért, mikor neki volt igaza. Szerintem mind a ketten tudjuk, hogy miért, és ez nem a barátság/szeretet/lelki társ szó. Ezért írtam, hogy rohadtul nem tudom őt sajnálni, csak azokat a lányokat tudtam, akiknek folyamatosan el kellett viselniük a zaklatását, úgy hogy lerázták.

Alekot mind a ketten elítéljük, ez nem is vitás.

Viszont szerintem Éva se nyerje meg, mert nagyon távol van attól az őszinte, belevaló, szókimondó csajtól, akinek beállítja magát. Rá inkább jellemzőek a bunkó, neveletlen, alpári, hazudós jelzők.

Ráadásul én még reménykedem abban, hogy ez az Alekoszt támogató tömeg nem olyan nagy, mint ahogy hinni szeretnék magukról. Arról nem is beszélve, hogy ott van a csendes tömeg, amelyik elnézte eddig a VV-t, nem szavazott, viszont a fináléban megenged magának egy vagy két szavazatot, mert ez most már tényleg a végjáték, valóban van tétje.

@jahuu: Pontosan.:D

Soror Formoza 2011.05.04. 12:19:56

@lami83: a 80-as években szabadságunkat kockáztatva hallgattuk, csempészett lemezről az István a királyt. sok időnek kellett eltelni míg Csíksomlyón, hatalmas tömeg előtt is előadták. ez az alek sem mai gyerek, de ő nem hallott róla!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 12:20:20

@MÁRIA TERÉZIA: Ezzel teljesen egyetértek, ne nézzük ezt a ganyé műsort, bukja be a csatorna!
Egy normális nő nem kér, viszolyog és elutasítja azokat a dolgokat, amiket Alekosz csinál! A nőkre való rámászás, az erőszakoskodás (minden villalány ágyába belemászott, zaklatta őket, Évát folyamatosan gyalázta - ez az igaz barát? Anikót is falhoz szorította és taperolta többek között - ez jobb helyeken szexuális zaklatás, ami büntetőjogi eset; az ilyen erőszakoskodásai miatt már rég ki kellett volna zárni a játékból Alekoszt, Zsuzsi narancsdobálása ezekhez képest egy igencsak elhanyagolható dolog) egy olyan puha pöcsre utalnak, aki csak akkor érzi magát biztonságban, ha a körülötte élőket önmagánál is nyomorultabbá gyalázza!

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 12:24:07

Megnéztem az Anikó féle belevalót. Elmondta, időnként idekint is megkívánja a lányokat. Sose hittem volna. A holnapi vendég Béla lesz a műsorban. Rohadjak meg ha megnézem. Egy héten egy meglepetés bőven elég.

Thulea 2011.05.04. 12:25:05

Két dologhoz szeretnék hozzászólni.

A gyereket nem a tévé neveli. Vagy, ha igen, akkor már régen rossz.
Az értékrendet a gyerek a szüleitől kapja. Amióta nincsen bent az Olivér, a gyerekeim nézhetik a VV-t. Együtt nézzük és utána megbeszéljük. Mindegyik tisztán látja, hogy ki a normális és ki nem, nyilván a családunk értékrendje szerint.
Egyébként ilyen jellemekkel az én gyerekeim nem találkoznának, így ez egy lehetőség nekik, hogy ne érje őket váratlanul, illetve majdan tudják, hogy kiket kell messze és mindenféle gondolkodás nélkül elkerülni.

Alek beszólása a takarítóbrigádra. Gratulálok neki, hogy megint a szellemi magasságokban járt! Ez számomra olyan volt, mint még egyet belerúgni a földön fekvőbe. A játékostársra, aki már veszített, nem kell már beszélni...

Thulea 2011.05.04. 12:26:00

Ja, még egy: mindegy, hogy ki sajnálja vagy sem az Évát, ő sajnos saját maga keresztje, és ez éppen elég neki.

Számolj Templár 2011.05.04. 12:27:52

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Hát akkor tutira nem a te orrod lyukát piszkálta a paplan alatt hanem Szandika nuniját!

Thulea 2011.05.04. 12:27:53

@Peter_Cs: Én azon akadtam ki, hogy a beköltözők is hagyták magukat... egy nő ezt nem engedi, még ha elkönyveli az elkövetőt elmebetegnek...

Thulea 2011.05.04. 12:29:38

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ... akkor milyen frigiditásról beszélt szegény, vagy elhangzott egyáltalán Ani szájából, hogy frigid? (Egyébként sajnálom szegénykét, olyan kis riadt nyuszi, hogy mi van idekint... remélem segítenek neki.)

Szerénke. 2011.05.04. 12:36:35

@Thulea: Pedig tudod hány helyen mennek így a dolgok? Ti vagytok a kivétel, ami a szabály erősíti.:(

Amúgy detto ilyen Olivér is. Mikor kiesett, ott gyalázta Béláékat ahol tudta. Meg azokat, akikre úgy tekintett, mint vesztése okára. Szánalmas az ilyen ember.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 12:38:30

@Thulea: Mondott már Anikó mindent, zavaros az ügy. A gép szerint mindenkit magára kellett volna rántania Kristóftól Éváig, hátha bent volt az igazi. De Anikó csak dumál, baszik próbálkozni.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 12:43:51

@Számolj Templár: Bevittem a gépbe az orrom lyukát, de nem érti hogy került az oda. Muszáj lesz saját kútfőre támaszkodni, de nem biztos hogy menni fog.

Albino Vernyul 2011.05.04. 12:44:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem egeszen ezt mondta, mar megint koltesz/hazudsz, oszd be..
Megkerdeztek, hogy volt-e dolga lannyal idekint.. Azt valaszolta, volt ra precedens..

amit még megtehetsz 2011.05.04. 12:49:18

Attól félek a legjobban, hogy Alekosz műsorában azt is megmutatják, amikor végre célba ér az egyik szutyoknál (nőnek azért nem nevezném a jelentkezőket), és láthatjuk a szexkiborgot töcskölni (azt hiszem ez a legjobb szó, mert hogy romantika, v érzelmek nem lesznek, még megjátszva sem az tuti).

_most_ 2011.05.04. 12:49:42

@Szerénke.: Azt azért tegyük hozzá elég nehéz megállni, hogy valaki ne gyalázza Bécit, túl nagy a kísértés.

Albino Vernyul 2011.05.04. 12:51:33

@Thulea: Mondta, Szandival is egyiranyu volt a dolog.. Ha ferfival nem megy, jon a masik lehetoseg.. Ha azzal se, akkor van gond..

amit még megtehetsz 2011.05.04. 12:52:10

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
A mai 16-20+ éves lányoknál trendi leszbinek lenni.Nem nagy meglepetés.

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 12:52:30

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Igazad van, így volt és így már egészen mást jelent. Remélem Béla is csak rációt lát a fiúkban és nem vallja be élő adásban hogy csőbuzi. Majd megírod, hogy fogalmazott.

Thulea 2011.05.04. 12:54:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul: De a frigid az, akit nem érdekel a szex, nem az, hogy nem tud kielégülni. És ha volt kint is lánnyal, akkor is egyirányú lett volna... ez nem frigiditás, hanem hülyeség... nem?

Albino Vernyul 2011.05.04. 12:56:51

@tojastobias: Nekem ket lany ismerosom is van "25-35 kozott", akik ide-oda ugraltak.. A 35-os most terhes, es koltozik ossze a gyerek apjaval..:)

Szerénke. 2011.05.04. 13:01:14

@lami83: Ezzel a hihetetlen érvrendszerrel nem tudok vitába szállni.

@tojastobias: Ebben teljesen egyet értünk.

Szerintem Anikóval az a legnagyobb baj, hogy igazából szerelmes még sosem volt, ebből kifolyólag nem tapasztalta meg, milyen úgy együtt lenni egy férfival, hogy annak nem csak a saját kielégülése fontos. Így tényleg nehéz lesz számára olyannal együtt lenni, akitől ezt megkapja. Ráadásul ezzel a népszerűséggel, ami most jött még nehezebb lesz olyan embert találnia, aki önmagáért szereti.:S

Albino Vernyul 2011.05.04. 13:01:21

@Thulea: Hat ezt csak tole tudhatnad meg pontosan, ha osszefuttok, es elmondja..;)

2011.05.04. 13:05:56

@jahuu: a 80-as években szabadságunkat kockáztatva hallgattuk, csempészett lemezről az István a királyt. sok időnek kellett eltelni míg Csíksomlyón, hatalmas tömeg előtt is előadták.

Én csak a nyolcvanas években szembesültem azzal, hogy vannak helyek, ahol az ember nem élheti meg szabadon a magyarságát.
A Máltai Szeretetszolgálat szervezett utakat Erdélybe fiataloknak, magyar kiadású könyveket, újságokat vinni. Jelentkeztem, de nem kerültem sorra. Kitört a forradalom! :)

Egyetértek veled, szégyen, ha valaki itt élt le 32 évet és semmit, de semmit nem tud a magyar államalapításról.

Böbe:) 2011.05.04. 13:06:23

fel vannak készítve a lányok?:D
ez a sosetosz Alekosz:D
mondjuk elég idegesítő lehet az éjszaka közepén arra kelni,hogy ez az S alakú bunkó ott liheg az ember fülében...

Thulea 2011.05.04. 13:06:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Annyira nem érdekel... ;-) csak téma volt.

@Szerénke.: ... a jó szexhez szerelem kell, Szerénke hercegnő? :-)

2011.05.04. 13:08:48

@tojastobias: már a Benkő féle feleségkeresés is trash volt. Pedig Benkő azért kikacsint a hivatásos idióta szerepéből, van annyira intelligens, nos Alekoszból ilyesmit nem nézek ki. :)

Szerénke. 2011.05.04. 13:09:37

@Thulea: Én még csak azt próbáltam!:P

Nem állítom, hogy kell hozzá, de az első élményeknek így kellene történniük és akkor nem lenne olyan sok frigid nő. A sok buta tini rohan, hogy megszabaduljon a szüzességétől, aztán meg csodálkoznak, hogy valami nem stimmel.

amit még megtehetsz 2011.05.04. 13:09:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Nekem is van egy 34es barátnőm aki 2 éve talált magának 1 csajt. és azóta is boldogan élnek. Mondjuk, sejthető volt, de csak most jött a felszínre.
Még pszichológushoz is járt szegény emiatt.

amit még megtehetsz 2011.05.04. 13:16:07

@beebeer: egyetértek. Benkő is egy állat, de talán egy fokkal jobb. Alekoszban leginkább az érzelmek teljes hiánya ijesztő.

Thulea 2011.05.04. 13:16:33

@Szerénke.: Sok sikert a többihez is. ;-)

Egyénként meg igazad van, az első legyen szerelmes meg minden, bár az sem garantálja az élményt, ha nem párosul technikával is... na de ez nem a felvilágosító blog... bocs az offért

Szerénke. 2011.05.04. 13:20:08

@Thulea: Megmaradtam az elsőnél.:)

Ránk mindent lehetett mondani, csak azt nem, hogy technikásak voltunk.xD De mégis működik, és nekem nincs is ilyen problémám. Kicsit mindig hitetlenkedve olvasom, hogy milyen népbetegség már a frigiditás és képtelen vagyok megérteni, hogy ez meg mégis hogy lehet...:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.04. 13:20:30

@beebeer:

Meg Benkő legalább letett valamit az asztalra, a brén kívül is, pl lantban elég erős :)

Thulea 2011.05.04. 13:21:48

@Nard: Mondja az, aki nem annyira ért hozzá... ;-) Mert akkor Alek meg szintiben erős.

2011.05.04. 13:21:58

@tojastobias: volt valaki aki öt hónap alatt az elérzékenyülés bármiféle jelét látta Alekoszon? Jó, ne rinyáljon, mint egy fürdőskurva, Gombi nekem irtó sok volt, de bárki hiányzott neki a régi életéből? Picike hazavágyódás? Barátok?

genevieve 2011.05.04. 13:22:25

@tojastobias: tudod, alek szerint előjáték nem kell a fölsőkategóriás szexhez:-)
viszont külsérelmi nyomok a combon igen:-)

2011.05.04. 13:23:42

@Nard: Ja, lantban erős, meg marha művelt ember szerintem, csak éppen megfelel korunknak, idiótát játszik a bulvárnak. :)

genevieve 2011.05.04. 13:25:36

na, ha kicsit ügyesek vagyunk és összehozunk ugy cirka 50 panaszt, lehet nem engedik leadni a döntőt az rtlnek:-)

comment.blog.hu/2011/05/04/nem_lesz_mediahatosagi_dontes_a_vv4_finaleja_elott#more2876877

Szerénke. 2011.05.04. 13:33:18

@Thulea: Köszönöm, most megyek és megsimizem az Uram fejét is.:D

@genevieve: Ugyan, hiú remény.:)

Számolj Templár 2011.05.04. 13:34:50

@tojastobias: Ajjaj, spermadonornak használtak, cimbi!
Ma a csajok cca. 30% meg és kiéli a biszexualitását! A pasikat, jobb esetben arra használják, hogy gyereket nemzenek nekik.
Szeretjük mi az ilyet!

_most_ 2011.05.04. 13:35:12

@genevieve: szerintem a panaszok többsége úgyis Béci meg Gigi miatt érkezett, szóval most már tárgytalan.

avanivi 2011.05.04. 13:38:21

Az erdőben, egy simson motor tetején, közben azt figyelte mikor jön valaki, hát ne csodálkozzon Anikó hogy nem jön össze .

velorexapáca 2011.05.04. 13:40:10

@Szerénke.:
Mi a büdös szarért abban a kicsi, ablaktalan szobában szárítják a ruhákat? Hogy a falak még penészesek is legyenek? Vagy már olyan büdös van bent, hogy a frissen mosott ruhák illata egy kicsit elnyomja a szagot.

szerinted az udvaron nem járná át a cigifüst a ruhákat?

az én rózsám vasutas 2011.05.04. 13:43:48

@velorexapáca: Az udvaron különben se lehet teregetni, ott engedi ki Jerzy a fáradtgőzt.

Szerénke. 2011.05.04. 13:44:39

@velorexapáca: Mondjuk ha nem közvetlenül oda raknák ahol bagóznak, akkor nem.
Amúgy meg szerinted csak ez a két helyiség van?
Van ott még egy nappali és egy mosó szoba...

amit még megtehetsz 2011.05.04. 13:44:53

@genevieve: Ezek szerint Alekosz 10 milkát kap azért hogy másokat főműsoridőben molesztáljon. A televíziózás történelmi pillanata lesz.

velorexapáca 2011.05.04. 13:45:10

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

ja igen ezt kifeledtem a szagminták lehetősége közül :-)

genevieve 2011.05.04. 13:46:55

@tojastobias: gondolom az se véletlen, hogy ágica megkérdezte, mit szólna hozzá, ha még 1 hónapot a villában kéne lennie?

velorexapáca 2011.05.04. 13:47:33

@Szerénke.:
tudom vannak különböző helségek még, de nekem elsődleges ötletként - így a jó idő beköszöntével - a friss levegőn történő ruhaszárítás lehetősége ötlött fel:-)

én már csak ilyen elfajzott lény vagyok..D

velorexapáca 2011.05.04. 13:48:15

@velorexapáca:
*helyiség.. 2 betű kimaradt sorri

genevieve 2011.05.04. 13:51:58

@velorexapáca: főleg, hogy mostanság azért voltak jó idők:-)

Szerénke. 2011.05.04. 13:56:08

@velorexapáca: Én ezt nem is vitatom, sőt mi is így csináljuk, csak nem értem, hogy azok ott bent, miért nem így cselekednek. Ha meg mindenáron bent akarják szárítani, akkor miért az erre legalkalmatlanabb szobában teszik. Ráadásul az egészségnek sem tesz túl jót ez...

Thulea 2011.05.04. 13:56:10

Basszus, Alek tényleg olyan, mint egy szatír! Atyaisten...

amit még megtehetsz 2011.05.04. 14:00:30

@genevieve: Hát igen.Érdekes volt.
Szerintetek Alekosz tud a készülő sójáról??
Szerintem tuti, és a többiek is tudhatták már.

Thulea 2011.05.04. 14:02:03

@tojastobias: Én is azt figyelem, hogy vajon tud-e róla vagy nem... Elárulja-e magát vagy sem. Szerintem nem tudná magában tartani...

_most_ 2011.05.04. 14:07:21

@Thulea: ha nyíltan elárulná, hogy tudja, azt meg úgy sem adná le az rtl.

amit még megtehetsz 2011.05.04. 14:07:57

@Thulea: Azt lehet hogy nem teszik adásba...de ki tudja.
Arra én is kiváncsi vagyok hogy vajon kamera előtt közlik-e vele a hírt. De ha Éva eddig nem tudta, most majd biztos besárgul...ő meg mehet a reggelibe szakérteni.

Thulea 2011.05.04. 14:13:59

Ja, igazatok van... elfelejtettem, hogy manipulálható a műsor

Albino Vernyul 2011.05.04. 14:16:59

@Thulea: Egy beszelgetesbol ugy vagnak ki mondatokat, hogy eszre se veszed.. Csak, ha veletlenul ugyan az lement streamban is.. Amire volt pelda.;)

Számolj Templár 2011.05.04. 14:44:36

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
A levezetetlen szexuális feszültséggel világítani lehetne, a Jersey által szolgáltatott biogázzal fűteni lehetne a villát!

amit még megtehetsz 2011.05.04. 14:46:04

@genevieve: legyen neked igazad... nekem csak az volt gyanús, hogy a többiek miért gondolták Alekoszt olyan erősnek? Talán amikor kijutottak?

genevieve 2011.05.04. 14:51:49

@Számolj Templár: nem
csak szerinte nem kockáztatja meg az rtl, hogy alek részegen, vagy a bárki más elszólja magát....

de, ha úgy jobb akkor naiv vagyok:-9

Albino Vernyul 2011.05.04. 14:52:19

Szerintetek Hajni ma milyen kinok kozott kezd valamit az osszefoglaloval..?!;)

Számolj Templár 2011.05.04. 14:52:24

Egy retek-féle multi egy kanyit sem invesztálna a bizonytalanba! Szvsz. a háttérben napi 2-3 órában foglalkozik Alekox a stábbal a pinakulkász sójával!

Számolj Templár 2011.05.04. 14:53:17

@genevieve: Aztatat kivágják szépen ollóval!

Thulea 2011.05.04. 14:54:49

@tojastobias: Minden online szavazást megnyert és az sms-ekből is arra következtettek, hogy Alek erős.

_most_ 2011.05.04. 15:00:10

@Thulea: Szandi nyilatkozta, hogy jött egy sms, amiben ez volt: Alek erős vagy!
És innen tudták, hogy Alek erős.

Albino Vernyul 2011.05.04. 15:02:45

Csak kinyogte.. Van uj..

genevieve 2011.05.04. 15:08:44

@Számolj Templár: igen, de az egész viselkedést nem lehet kivágni...szerinted mekkora arca lenne, ha tudná mi vár rá?
nem szólogatna be évának, hogy nem kell neki mert kint várják a csajok??

frea 2011.05.04. 15:10:02

@beebeer: Hali!Oltári beteg vagyok, jó kis lázzal.Azért Benkő és Alkoholosz zenei tudását egy napon ne emlegessük. Főiskola után a Zeneakadémia lant professzora volt, neves külföldi kurzusok választották vezetőjükké, a Bakfarkkal pedig nem csak itthon és Európában, hanem az egész világon ismert és híres volt.Intelligens, művelt pali, mostanra csak az őrült arcát mutatja.Hogy megkattant, vagy csak pénzért hülyéskedik, nem tudom.A két ember nem hasonlítható össze csak abban, hogy gusztustalan és nívó alatti a viselkedésük.

Ayesha (törölt) 2011.05.04. 15:10:05

Alekinnyó nem erős, mert nem bírta el Évát, amikor a karjában kellett tartania. Mondjuk Jerzy se annyira erős, mert Anikó kb 10 deka, köret nélkül.

Soror Formoza 2011.05.04. 15:46:54

@beebeer: Koszonom, kedves vagy.
Annyit hozzatennek, hogy soha nem volt hatrany a magyarsag es nem kellett megelnem, egyeszeruen AZ vagyok. A mai munkam, hivatasom annak koszonhetem, hogy egyszer par nagyszeru embernek eszebe jutott konyveket gyujteni nekunk.
süti beállítások módosítása