Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X136

2011. május 02. 18:11 - Hódos Hajnalka

Hirig van, elementáris felháborodás, sorstragédia, dráma, katasztrófa. A Kazal negyedik párbaján kiejtette Anikót és visszatért lelki társához a Villába. Fiaim összeomlottak, S. üzeni, hogy maga alatt van és varand sincs túl jól. Mondjuk én is megnéztem volna a saját fejemet, mikor a fantomképek megfordultak és megláttam, hogy Éva az, aki 51%-on áll, az álom tehát valóra vált, Alekosszal jött, vele megy. Kéz a kézben. A folyó folyik tovább. Az öfi annyira kínosan szar volt, hogy csak na, sejthettem volna, hogy a vége lesz a legnehezebb, és Ágica még be se költözött. De Rossinak meg üzenem, hogy kapja be.

Kevés idő van hátra, amit a négy lakó együtt tölthet, ezért szorosabbra fűzik a köteléket, egy hétvégére házastársakká válhatnak. Mindenkinek azonnali reakciója van, Jerzsi már most válna, Anikó nyüszög, nem akarok az Alekosszal lenni, Éva viszont Alekosszal akar lenni, de sorsolás alapján kell dönteni. Majd úgy sorsolunk, hogy az enyém legyél. Alekosz kap az alkalmon, akkor házaséletet is kell élni. Éva azt fogja mondani, hogy fáj a feje. A sorsolás Anikónak kedvez, Jerzsit húzza, kurjongatva örül, Alekosz összeomlik, Jerzsi annak örül, hogy Anikó ennyire örül neki.

Alekosz pillanatok alatt feltalálja magát, na mindegy, ettől függetlenül szeretők még lehetünk. Anikó hűséges a férjéhez, Alekosz meg ne rosszuljon. A házasságkötés még meg sem történt, Alekosz és Éva már összebalhéznak, mert Alekosz csöcsörészi meg bazgatja Évát. Jerzsi olvasná a Villaszabályzatot, ha tudná, Éva már az első pontnál visít, mint akit élve nyúznak, mert a házaspárok nem távolodhatnak el egymástól, csak két méterre. Egy ágyban kell aludniuk, a feleségnek a férj igényei szerint ebédet vagy vacsorát kell főznie és napi fél órát kényeztetni kell a férjét. Szívesen elbeszélgetnék azzal a hímsovinisztával, aki ezeket a szabályokat kitalálta. Vagy nőgyűlölő, vagy agglegény lehet. Vagy mindkettő egyszerre.

A házaspárok ruhákat is kapnak, Anikóék talpig fehérben, Alekosz és Éva fekete hacukát kapnak, végül is, Addams-éken se tudtam volna valami pink szerkót elképzelni. Az öltözésből is cirkusz van, Alekosz a nappaliban akar öltözni, Éva a vécében, Éva ne üvöltözzön már. Anikóék csendben hajtogatják a ruháikat és segítenek egymásnak a választásban. Hajadonoknak mondom, ez az idők végezetéig így marad, mert a férfiak a házasságkötés pillanatától csőlátásban szenvednek, nem találják a fekete gatyát, a csíkos inget, az egyszínű szürkét pláne, hol a papírzsebkendő, mondom a felső polcon, mondom balra, elfogyott a fogkrém, melyik, az a kettő előtted, nincs vaj, bazmegtenittlaksz??!! Anikó és Jerzsi meggyűrűzik egymást, a nappaliban cirkusz van a cigi miatt, Éva leszarja, ha megbüntetik, aztán támasztja a fejét a fürdőszobában. Ne aludj, szórakoztass! A végkimerülés határán vagyok! Szórakoztass! Alekosz, az nem a feleség, hanem a tévé. Vagy a bazári majom.

Jerzsiék a nászéjszakát a Velencei-tónál töltik, öt húszkor indul a vonat. Anikó szól a férjének, holnap este elutazik, remélhetőleg csak pár órára. Ha véletlenül közbejön valami, lehet, hogy egy hétig is távol lesz. Készüljek valamivel? Hát, csak várj itthon. Ez aranyos, nevetek. Éva engedélyt ad Alekosznak a megcsalásra, keressen másik nőt. Nem akarok másik nőt. Sőt, téged se akarlak, csak összekerültünk. Hát én se akarlak téged. Pedig megérdemelnétek egymást. Alekosz idétlenül röhög és bekeni a homlokát is arcszesszel. Jaj most miért mennek ki, olyan meleg van. Hát nézd, itt vagyunk a Duna-parton. Élvezd a madárcsicsergést! Azt javasolom, üljünk le a tópartra. Na, ülj oda. Éva oda ül, ahova akar, nem Alekosz rabszolgája. A leendő férj átnyújt neki egy anyacsavar kecsességű gyűrűt, legyen ez a szerelmünk záloga. Felhúzhatom az ujjadra? De biztos? Biztos, hogy akarod? Innentől kezdve az enyém vagy, csapkodja Alekosz Éva combját, én rendelkezek fölötted! Azt te csak hiszed. Az uralmat én veszem át, mert én dominánsabb vagyok. Tényleg? Akkor miért én simogatom a combodat? A házasság megköttetett.

Jerzsi és Anikó éppen azt fejtegetik, tényleg el tudnák képzelni őket házastársaknak, mikor megérkezik Csonka András és Valkó Eszter. Picit régen láttam, meglepődöm, mintha hirtelen megöregedett volna, vagy csak én látom? Játszanak a párok, az első feladat az, kérdésekre kell neveket felírni egy lapra, annak a nevét, akire a válasz szerintük vonatkozik, egymásnak háttal. Az a páros kap pontot, aki ugyanazt a nevet írja. Anikót nagyon meglepte, hogy mennyi mindent tudnak a másikról, sokszor adták Jerzsivel ugyanazt a választ. Jerzsi kedves volt, sokszor írta jó helyekre az ő nevét. Az ügyességi feladat egy helyes szokáson alapul, átemelni a menyasszonyt a küszöbön. Az már az újasszony, de hagyjuk. Átemelni nem, de tartani kell. Na, ennyit a súlyodról, mondtam én neked, apukám, nyög Alekosz, aki fél perc múlva már a tűrőképessége határát feszegeti. Már, csodálkozik András. Jerzsiék nyerik a versenyt, Anikó láthatóan zavartan tekereg Jerzsi karjaiban.

Szövegelős feladat következik, először a feleségek beszélnek arról, miért az ő férjük a jobb férj. Alekosz egyértelműen jobb férj, mint a Jerzsi. Nagyobb a humora, mellette sosem unatkozok, teljesen kiegészítjük egymást. Odaadó az ágyban, tizenkét órán keresztül kényezteti a nőket. De ebben benne van egy négy órás Ben Hur, meg az, amíg berúg, szól közbe Anikó, röhögök. Éva képes felizgatni szexuálisan Alekoszt úgy, hogy csak beszélgetnek, Anikó inkább lehangolja. Anikó csak akkor izgatja szexuálisan, ha fizikai valóságában látja. Éva, ha még a testét is adja, a határ a csillagos ég! Anikó férje sokkal jobb képűbb, helyesebb, mint Alekosz, nyolc kocka kapásból, bök rá Jerzsi hasára. Alekosznak egy kockája van, de az jó nagy.

Jerzsi minden egyes mondatát kommentálja Éva, rettentő idegesítő ez a nő, de nincs mit tenni. Jerzsinek a fekete haj sokkal jobban tetszik, mint a szőke (amikor bejött a Villába, én tetszettem neki), Anikó egy tanult lány (mert én buta vagyok, Jerzsikém, olyan böszmeséget mondtál, hogy a hajam égnek áll!) Tud énekelni, van hangja. A színészi tehetsége eszméletlenül jó (azért varázsolt el) És tökéletes műsorvezető lesz. Erre véletlenül nem mondott semmit. Az bónusz feladat egy romantikus csók. Míg Pici beszél, Alekosz Évának duruzsol, vállalják be élesben, Éva a fejét rázza. Eszter és Pici kis szerencsétlenkedés után bemutatják a színpadi csókot, ami nem volt egyszerű, mert Pici úgy nézett, mint egy szomorú husky. Jerzsi és Anikó színpadi csókot vált, utána viháncolás, persze, hogy ott volt az ujja!

Alekosz nekiesik Évának, mormog közben, azt várom, Éva arca mikor kezd összeesni, ahogy kiszívja belőle az életerőt. Piciék sem elégedettek, nem volt elég romantikus, megismétlik a csókot, most se jobb. Az est fénypontja egy romantikus vacsora. Addams-éknél kitör a balhé egy ruha miatt, Éva ordít, értsd már meg, hogy nem jön föl rám, nem fogom tönkretenni a negyvenezres ruhámat! Pár perc ordítozás után magára préseli a vécében, majd este megfürdik. Hát de most bűzölögni akarsz? Most mit csináljak. Jó, Anikó felhúz egy fekete cicanadrágot a ruhához, Éva megint ordibál mert nem akar meztélláb Alekosz előtt állni. Combfixet se akar húzni és Alekosz ízlésficamos. Miután a ruhakérdés megoldódott, a fiúk lázasan terítenek, Jerzsi kiborítja a rágcsát, a feleségek kitárgyalják kapcsolatukat. Milyen a férjeddel együtt élni, kenegeti magát Anikó. Hát hihetetlenül megterhelő. Ma nekem is. Egész éjszaka pofázni fog! Meg simizni meg nyúkálni, vihog Anikó és csak ennyit fog mondani, ne neszezz!

Éváék a nyugiban vacsoráznak, Alekosz kiadja az ukázt, hova és miért üljön le Éva, Jerzsi udvariasan betolja Anikó alá a széket, megdicséri, milyen csinos. Alekosz hosszú tósztot mond, amire szándékosan nem figyeltem, Anikó bevallja, zavarban van mert még soha nem vitték romantikus vacsorára. Jerzsi évődik Anikóval, Éva kiakad, ez nyers hús? Nyers húst fel lehet tálalni? Igen és carpaccio-nak hívják, te. Alekosz minden falatot megszagol a villáján, gondolom, elegánsnak akar tűnni, de ez inkább gusztustalan, na Éva inkább marad a pörköltnél, ha a hús a fölső tízezrek konyhájában nyers, nekem csorog a nyálam Jerzsi halát látva, kéne, nekem mindegy, csak vízben legyen! Alekosz ott van a bíborban, Éva megcsillan a vörös-fekete ruhájában, előtte a bélszín Budapest, tökkkéletes. Mindkét pár a párbajról beszélget, Éva emeli poharát a VV4 negyedik párbajára, Anikó nyugodt, mert látja, hogy Éva sem áll bunkón a dolgokhoz. Éva örül, hogy mert az utolsó estét Alekosszal szerette volna tölteni. És mit szólt volna, ha reggel azt látja, hogy Alekosz és Anikó között történt valami? Vagy gratulál, vagy fejbe vágta volna a cipőjével.

Lilu, Balázs, tilinkó, az öfi végén 51-49 az állás, a lakók a kanapén ücsörögnek, Éva úgy néz ki, mint egy rántotta, Anikó masnis tűsarkúban. Ma este eldől, hogy ki a legsikeresebb nő a ValóVilágban. Nem kérdés, én. Hogy ezt bírom. Alekosz, milyen érzéseid vannak? Elég izgatott vagyok, szerintem az Éva fog visszajönni. Jerzsi mindenki legnagyobb megdöbbenésére Évát szeretné maga mellett látni a fináléban. Évát mondtam? Röhögés, ki az a Freud, Jerzsi? Éva már kezdi, kedves nézők, ha már háromszor visszaszavaztak….Anikó? Nagyon várta a ma estét, nagyon fél, Éva erős ellenfél. Megbeszéltük, hogy úrinőként fogunk viselkedni, egészen addig, amíg a másik oda nem szúr. Balázs röhög, ez Évának nagy kihívás lesz. Anikónak pávatoll van a fülében, uram irgalmazz!

Kapcsolat-kisfilm. Éva, mikor voltál Anikóra a legdühösebb? Mikor Szandikával kitúrtak az ágyamból és ott rajtam röhögtek. Aztán nagy egyetértésben bólogat a két harcos amazon, hát igen, annak a barátságnak a szétrombolásában mindhárman benne voltak. Anikó, kinn lehettek barátnők? Anikó diplomatikus próbál lenni, ahhoz újra meg kéne ismerniük egymást. A ki az őszintébb kérdésre mindketten saját magukat mondják, persze, Éva ami a szívén az a száján típus, kiflattyan belőle. Anikó, búcsú, gegv. Elment ez az öt hónap, volt sok jó, volt sok rossz. Köszönöm, hogy megpróbáltatok elfogadni. Alekosz, egy dologról biztosíthatlak, amiket elterveztél, az úgy lesz. Jerzsinek megköszöni az utolsó pár napot, maradjon önmaga, nagyon klassz ember, büszke rá. Éva, gyere ide. Megölelik egymást, aztán mindenki összeölelkezik, Anikó indul, szerényen, de keményen, huhúúzik egyet az udvaron, legszebb pillanatok.

Simply the best. A stúdióban reszket, mint a nyárfalevél, úgy várta, mint kisgyerek a karácsonyt. Sokáig bántotta, hogy ez az első párbaja, de most volt itt az ideje. Megosztó személyiség, de mindig voltak benn olyan ellenfelek, akik sokkal jobban gyűlölték egymást, mint őt. Nekem kell visszamenni! Jobban megérdemlem, hogy én legyek a fináléban, mint Éva! Éva, búcsú, gegv. Jerzsi, nagyon örülök, hogy ilyen változáson mentél keresztül, köszönöm, hogy megbocsátottál. Nem érdemelted meg, mikor nagyon sokszor bántottak, én is. Bebizonyítottad, hogy szürke kisegérből is lehet főszereplő. Fú, Alekosz! Éva sír, Alekosz nyakába borul, szeretlek, ilyen barátot sosem találtam még. Együtt jöttünk, együtt menjünk! Szeretlek téged, Alekosz! Éva legjobb pillanatai.

Éva mai legjobb pillanata, amikor majdnem hasra esik a stúdióban, jaj, nem üdvözöltem az Anikót, puszipuszi! Vissza akarok menni! Három párbajról jöttem vissza, mindig haza akartak küldeni! Én Alekosszal jöttem, vele szeretnék távozni. Tudom, hogy nehéz eset vagyok, de mindig magamat adtam! Reklám után 52-48, Éva megnyugodott, látja a családját, Anikó? Erre nem lehet felkészülni! A következő percekben Anikó győzelmeiről van szó, Éva fossa a szót, ő egy egyetemista lány, ha nincs kedve, nem csinálja a feladatokat. Az volt Évának a legrosszabb, hogy Anikó nyerte az iskolai hetet, ha még egyszer elmondja, hogy ő a Corvinusra járt, az összes diplomám visszaadom. Kisfilm Éváról, az ami a szívemen a számon jegyében. Nehéz eset vagyok. Önmagamat adom. Magamat adom. Anikó alig szólal meg, most végre igen. Éva hisztis, notórius szabályszegű, de nagyon tud szeretni. Ha előtör belőle az állat, mindenkinek nekimegy, még az élő fának is.

Anikó, őszintének tartod magad? Az ember nem attól őszinte, hogy állandóan ezt sulykolja. Kikhez került közel Anikó? Halk jajgatás. Sokszor lettem kapcsolatrombolással megvádolva. Az ember társas lény, akkor tud kiteljesedni, ha van valaki akit szeret és viszont szeretik. Én szeretetfüggő voltam. Az ember elkezd kapaszkodni, és kihúzzák alóla a széket. Anikó, ki jelentett a Villában számodra valamit? A Béci. Ne haragudj, kacsint ki Bécire Anikó, az tele pofával vigyorog vissza. Nem maradhat ki Éva és Alekosz viszonya, pedig nem bánnám. Á, már Éva sem hiszi, hogy Alekosz szerelmes belé. Használ, kiabál be Béci. Jaj, Béci, megint olyan taj vagy! Ani szerint érdekes ez a viszony. Ha valaki a barátunk, azt előre visszük, nem lehúzzuk! Olyanok vagyunk, mint Peggy és Al Bundy, vág közbe Éva. Az ex-villalakók nyilatkoznak, Szandika nem foglal állást, hajrá egyik, ne hagyd magad, másik! Az állás 52-48, Éva vezet, de most olyan jön, ami még nem volt, nektek is megmutatjuk, hogyan állunk.

50-50, a lányok megfogják egymás kezét, kiabálnak, ezt beszéltük, ezt beszéltük! Kapcsoljuk a Villág. Balázs szerint kortesbeszédek következnek, Lilu szerint nem, hanem a lakók elmondják, kit várnak vissza. Ahogy az várható, Alekosz Évát várja, aki különleges lány, nem lehet kiismerni, ezért vonzó. Jerzsi Anikót várja, mert jól alakul a viszonyuk. A saját kampánybeszédek hálistennek rövidek, Éva szeretné kezdeni, természetesen. Három párbajon túl vagyok! Három ember mellett tartott ki, Anikó meg 8-9-10-12 ember mellett! Anikó közbeszól, ha Alekosz nem lenne a Villában, de nem tudja folytatni mert Éva ordítva belefojtja a szót. Anikó kampánybeszéde egy mondat, én is vagyok olyan egyéniség, mint az Éva. Még fél perc van. Kézfogás, Lilu el. Lányok, hogy érzitek? Anikó nagyon izgul, nagyon fél, úgy lesz, ahogy lennie kell, nem fogok összetörni. Éva szeretne visszamenni. Az eredmények megvannak. 49-51% Éva! Éva az, aki bekerült a fináléba.

Fetrengés, bőgés, óbégatás, apa szeretlek, szeretlek, szóval a szokásos cirkuszolás. Balázs megfogdossa a kócot, valódi-e. Anikó nem szomorú, mert rengeteget nyert a játékkal. Sok mindent átértékelt magában, jó tapasztalatszerzés volt. Édesanyja iránti szeretete felértékelődött. Itt lett felnőtt. Lilu szerint Éva tekintete eszelős. Éva liheg, azt hitte, Anikó le fogja győzni, kishitűen indult neki a párbajnak. Omolj a lovagod karjába! Éva benyit az ajtón, Alekosz rózsával várja, csimpaszkodás, Jerzsi őszintén gratulál. Anikó Évától búcsúzik, először is gratulálok. Éva csapasd, hajrá, nyerje nő a VV-t! Éva szereti Anikót, Anikó megkapja a kamerát, utca ajtó nyílj ki. Nádai Anikó 154 napot töltött a Villában. Még mindig nem hiszem el, hogy a Kazal ment vissza.

Köszönöm a képeket S-nek és varandnak :)

Címkék: vv4
397 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zelefánt 2011.05.02. 18:22:06

Jövök felfelé, én mondtam.
Ha még egy hónapig húznák, első is lehetnék, de a mondat első részét igazából nem kívánom senkinek.

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 18:24:00

@Zelefánt: nem:) én vagyok a 6540.járóbeteg.:D

Zelefánt 2011.05.02. 18:25:16

A nagy pozícióvadászok közül mindenki alszik, vagy csak ilyen lassan olvasnak?

Zelefánt 2011.05.02. 18:26:34

@Ayesha:
Addig jó, amíg járni tudsz.
Foglaljuk el gyorsan az első tíz helyet, hadd egye a penész a többieket!

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 18:27:41

@Zelefánt: lassúak szerintem:) a képeket is olvasni akarják.

Zelefánt 2011.05.02. 18:28:22

Beee-beeee!...
(Antiszociális magatartás, de egy ilyen hétfői napon különösen jól esik.)
(Nem is, de jól hangzott.)

Zelefánt 2011.05.02. 18:29:24

@Ayesha:
Gondolod, hogy végigtapogatják?...

sirokkó 2011.05.02. 18:29:51

@Zelefánt: nagggyon lassan olvasnak és közben vacsiznak

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 18:31:30

@Zelefánt: mint a vakok a nekik készült playboyt?:)

rianna 2011.05.02. 18:32:46

fos 15, de elolvastam:)

Zelefánt 2011.05.02. 18:35:35

@sirokkó:
A szemével gurgulázik,
A szájával vacsorázik.

De az is lehet, hogy ekkora trauma még nem érte a Tisztelt Társaságot, és a csapás hatása még nem szívódott fel teljesen.

Zelefánt 2011.05.02. 18:37:08

@Ayesha:
Elképzeltem, telitalálat.

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 18:41:24

@Zelefánt: Ray Charlesnak elég volt a lányok csuklóját, karját fogdosni:))

Bejgli 2011.05.02. 18:42:20

Anikó fos négyes lett végül. jobb, mint amire számított :D

sirokkó 2011.05.02. 18:42:31

nem szép kinevetni a másikat:DDD
De a csapást már kihevertem(Anikó elvesztését)és kíváncsian várom a régiek beköltözését.Különösen Ágicát.Azóta talán már megvette a könyvet,amiből műveltségbeli hiányosságait pótolta.Ezt Ígérte legalábbis.

Akvyr 2011.05.02. 18:48:34

Olivérék szavazórobotjai ismét akcióban, gondolom sokkal erősebb lehetett Anikó ha csak 51%ra bírták kihozni. Elég lehangoló volt, szerintem öfiket nem fogom nézni, mert nem érdekel már mi történik benn. Döntőt lecsekkolom, bár az eredmény nyilvánvaló. Talán akkor nem, ha az egy készülékről leadott szavazatok számát korlátozza az RTL, ezt kellett volna tenni az elejétől, mert így gyakorlatilag a játék egy sms formájában történő licitálás a nagy nyereményre.

2011.05.02. 19:02:07

@sirokkó: hát jó nagy könyv lehetett.... :DDDDD
Felejthetetlen, sosem gondoltam volna, hogy valaki Villont francia focistának tartja. De azt sem, hogy egyetlen könyvből pótolni tudja hiányzó műveltségét. :)

Zelefánt 2011.05.02. 19:02:10

@Ayesha:
Kezdetben, legalábbis...Gondolom, aztán haladt felfelé/lefelé is, ahogy kell.
(Egyébként ő látott nőt, mert nem született vak volt, (mint Wonder), hanem tízegynéhány-évesen lett az, úgy emlékszem.)

frea 2011.05.02. 19:05:02

@Zelefánt: Pfú, de gonosz vagy!D

dr. gernika 2011.05.02. 19:05:52

Hát én is nehezen hiszem el. :(

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 19:06:04

@Zelefánt: igen, gyerekkorában vakult meg, én úgy tudom, hogy fokozatosan vesztette el a látását, legalábbis amit a filmben láttam és amit hallomásból, innen-onnan tudok.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 19:06:09

"Éva már az első pontnál visít, mint akit élve nyúznak, mert a házaspárok nem távolodhatnak el egymástól, csak két méterre. Egy ágyban kell aludniuk, a feleségnek a férj igényei szerint ebédet vagy vacsorát kell főznie és napi fél órát kényeztetni kell a férjét. Szívesen elbeszélgetnék azzal a hímsovinisztával, aki ezeket a szabályokat kitalálta. Vagy nőgyűlölő, vagy agglegény lehet. Vagy mindkettő egyszerre." - Ezzel teljesen egyetértek! A XXI. században élünk, egyenjogúság és egyenrangúság van!

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 19:07:07

Újra lehet írni a Corvinusról? Az jó, van vagy 150 sztorim, majd az öfi után leírom.
A verseny eldőlt. Laca Jerzynek szurkol, de Éva esélyeit is jónak tartja. A többi kiesett fakabátfan lett illetve kötelességtudatból mondja annak magát. Ez az eddig történtek alapján sok jót nem jelent az egyszeres és a négyszeres bajnok számára. Alek biztos befutónak látszik, de még mindig nincs késő. Még mindig szorossá lehet tenni a meccset. Ehhez csak a Ráczoknak kell átmenniük alekrajongóba. Ezzel úgy megutáltatják a manust a szavazókkal, mint a picsa.

frea 2011.05.02. 19:10:55

@beebeer: Nem hiszek abban, hogy ilyen idős korban be lehet hozni ekkora lemaradást. Illetve úgy, ha napi rendszerességgel sokat olvas. Azt hiszem, ismervén, kiről van szó, szkeptikus vagyok. Na jó, azt már biztos bepótolta, hogy Villon mégsem focista.

2011.05.02. 19:11:35

@Ayesha: igen, zöldhályog miatt.... Eszméletlen, micsoda élete volt, honnan indult, milyen hátránnyal és hova jutott.

Zelefánt 2011.05.02. 19:14:00

@frea:
Nem, nem, a vakokon nincs viccelődés, bocs mindenkitől, ha nem jött ki túl jól; nem volt szándékos.

Zelefánt 2011.05.02. 19:14:46

De a hülyék...Vesszenek!!!

2011.05.02. 19:15:49

@frea: képzelem, próbája elhelyezni Villon, na jó, nem focista, de akkor ki lehet? Azt hiszem, mikor kérdést kellett feltenniük akkor is valami bődületes marhaságot mondott, azt hiszem, az egri ostromnál a magyarokat gondolta ostromlónak... Jó kis gimi lehet, ahol végzett, szinte dobálhatják az emberek után az érettségit. Gondolom azóta biztos elvégzett valami kommunikációs szakot. :)

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.05.02. 19:16:20

Ez egy igen érdekes forduat volt. Innentől számomra is teljesen érdektelen a történet. Mindenképpen valami retardált nyeri meg a játékot. Egyik sem érdemli meg! :/ Na lecsekkolom, hogy mi megy ilyenkor a többi csatornán.

frea 2011.05.02. 19:16:37

@Zelefánt: Jaj, Zelefánt hülyéskedtem csak, hogy elfoglaljátok az első tíz helyet!

tizenot 2011.05.02. 19:17:24

@Monsanto: me too, legközelebb azt az öfit nézem amelyikben az éva kiesik, addig nem visz rá a lélek hogy belenézzek, nem tudnám elviselni ezt a boszorkányt...

Zelefánt 2011.05.02. 19:17:58

@sirokkó:
Lehet, hogy megvette, de vajon ennyi év után vajon hányadik oldalnál járhat?...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.02. 19:18:04

Hihhettettlennn nagy feladatai vannak Évának! Egész nap magát kell adnia.

tizenot 2011.05.02. 19:19:26

@Monsanto: Az ertéel is jófej hogy asszisztál ahhoz a baromsághoz hogy pár ember előre megbeszélt terv szerint szórja ki a játékosokat. Hú de nagy izgalom. Remélem jerzsi nyeri, én meg kiesek másodikként és koppanok :D

teremtett lélek 2011.05.02. 19:19:42

Az, hogy Anikó anyja nem jött el a párbajra (baszd meg, hogy nincs elég múlt idő a magyarban!)azt a jelenetet, szóval amit most bevágtak, hogy a levélben az volt, hogy ugye rohadtul sajnálja, de nem képviselteti magát, ezt ugye a párbaj előtt nem mutatták be?? Szerencsére nem láttam.

Mindenesetre Éva családját megint nem lakoltatják ki egy hétig. Összetartanak,ami szép és jó. De mekkora görény lehet ez a família? Anikóé is, csak ott ő nem az. És ez nem family verseny.
Akinek nem tetszik a véleményem, az többet nem szenved miatta.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.02. 19:19:45

Jó volt nézni 5 percig, hogy Mleko feliratú 0,5%-os valamit isznak. Szólni kellett volna nékik, hogy víz a csapból is folyik.

Zelefánt 2011.05.02. 19:20:34

@Gee Halen:
De hogy bírja egész nap saját magát (adni)?...

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 19:21:51

@BGy: nálunk is az van itthon. Persze nem azért, hogy majmoljuk a villalakókat:)

frea 2011.05.02. 19:23:57

@beebeer: Érthetetlen számomra is, hogy tudnak egyesek ennyire sötétek maradni. Bár az sem mindegy, hogy gyerekkorban mi esik az ember fejére, a sodrófa vagy a Goethe kötet/P.P./,elvileg kéne a gimi egy alapműveltséget adjon. Szeretném tudni, ki milyen könyvet olvasott?

Zelefánt 2011.05.02. 19:24:15

Jerzy Skywalker...Még nővére is van...
A fater meg biztos furán hörög.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 19:26:18

Nem gyűlnek a Jerzyt éltető bejegyzések, muszáj nekem kezdeni. Jerzy talpig úriember, hiába volt két méteren belül a fürdőben, nem nézett oda, amikor Kanga megmosta Zsebibabát.

Albino Vernyul 2011.05.02. 19:28:23

Na gyerkocok.. Akkor Belevalo eleje, vege..:
www.valovilag.hu/video/127207
www.valovilag.hu/video/127209

Mai Nekedvalo.. Elso szakaszban Zsuzsi beindul, Ani huzza fel magat kint.. Masodik szakasz, Zsuzsi elemeben van, Ani beszol, Zsuzsit kiviszik..;) Harmadik szakasz nyugi, es jon Kiraly L. Norbi... Juj..;) (A szakaszokat a lejatszasi csik alatti korocskekkel lehet valtani..)..:
www.rtlklub.hu/most/20841_nekedvaloha_a_let_a_tet_van_mirol_beszelni_szerelmek_es_vita

Zelefánt 2011.05.02. 19:30:01

Komolyan fontolóra vettem, hogy előveszem a konyhaszekrényből a húsdaráló kurbliját, és valamilyen zseniális módon rászerelem a blogmotorra, ám ha ez mégsem lenne elegendő, a készülék fennmaradó részével verem szét az ámítógépemet.
Mi van itt, és miért nem az, aminek lennie kell?...

2011.05.02. 19:30:35

@frea: "Szeretném tudni, ki milyen könyvet olvasott?"

Ezt most tőlünk kérdezed? 3x3m-es könyvespolcom van, a kölyökét is olvastam mindet, csak az össze-vissza kupacokban. :)
Nehéz lenne felsorolni.

frea 2011.05.02. 19:31:21

Alkoholosz szövegeit sajna ritkán sikerül megértenem. Mit jelent nála az, hogy Ani csak akkor izgatja fel, ha fizikai valóságában látja?Máskor hologramként látja?

2011.05.02. 19:33:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul: tulajdonképpen mi baja volt Zsuzsinak Anikóval?
Nem, nem nézem meg a linkeken, nyugalomra van szükségem, egekben van a vérnyomásom meg a telefonszámlám.... :(

frea 2011.05.02. 19:33:24

@beebeer: Nem rád. Általában celebekre gondolok, és hasonló fontos személyekre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 19:33:40

" Éva úgy néz ki, mint egy rántotta"
:D imádlak Hajni.

A carpaccio pedig a világ egyik legjobb étke. Disznók elé vetették tegnap(előtt).

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 19:33:49

@frea: szerintem azt akarta mondani, hogy ha "csak" rágondol, vagy nem mutatkozik előtte Anikó pl bikiniben vagy csiniruciban, akkor nem gerjed fel rá.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.02. 19:34:22

@hullámpapír: Arról a kanapés jelenetről a Sátántangó jutott eszembe.

frea 2011.05.02. 19:37:34

@beebeer: Tegnaptól én sem vagyok kíváncsi az öfire.A blogból megtudok mindent.Valahogy piszkosul nem szeretném látni a fekete házaspárt,eléggé viszolygok tőlük így is.

2011.05.02. 19:40:01

@frea: ettől az Alekosz szövegről az jutott eszembe, mitől áttörés a Viagra az erektilis diszfunkciók kezelésében: csak szexuális inger hatására lép működésbe.

Képzelheted, milyen szerek lehettek a Viagra előtt.... :)))

frea 2011.05.02. 19:40:32

@Ayesha: Na kösz. Akkor mindenkire gerjed, aki viszont abban van?Nem értettem, mert 150 napig láthatta Anit eleget fizikai valóságában.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 19:41:18

@BGy: Mléko = tej szlovákul és csehül!

2011.05.02. 19:41:43

@frea: Ja, akkor könnyű dolgod lesz! Mindegyik mond majd EGY könyvet, amiben minden benne van. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 19:42:33

@frea: nem tudom, szerintem az Évára MMKK, Anikónak viszont villantania kellett hozzá valamit. Na ez számomra is még elemzésre szorul, de talán valami ilyesmire gondolhatott.

frea 2011.05.02. 19:42:58

@beebeer: Bizonyos esetektől eltekintve a Viagra is elég ciki.A többi előtte kínos lehetett.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 19:43:49

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Azért Zsuzsit nem kellett volna kivinni! Egy káromkodással több, vagy kevesebb - nem számít! Gyík csatorna!

zsok 2011.05.02. 19:44:34

Ez melyik Ennio Morricone dallam a gyökér alatt?

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 19:44:40

@frea: Jerzy most vág be hátulról Évának, Alek meg Jerzynek. Anikó fotózza őket a dzsungeles kütyüjével. Jerzy tanult a múltkori hibájából, már kevésbé csattog. Alek nem, ő nagyon hangos.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 19:44:50

A villalányokra a párbajra katasztrofális ruhákat adtak!

Townsend 2011.05.02. 19:45:56

Szerintetek, ha Anikó viselkedik úgy, mint éva, meddig maradhatott volna bent?

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 19:46:28

@Peter_Cs: Anié jó volt szerintem. A szőkéknek meg botrányos a sárga, pl rajtam is szarul néz ki.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.02. 19:47:43

Most minden férfiember aki Évára szavazott, remélem bement a fürdőszobába és szembeköpte magát az utóbbi jelenetet látva. Szerintem felesleges részleteznem.

MegLepke 2011.05.02. 19:48:31

Addamsék:DDDDDDDDDDD

És nem irgalmaznak. Nem elég, hogy Éva visszament, még beküldik a két buta szőke picsát. Minek? Ja igen, hogy Alekosz három szőkét kergethessen (mintegy promóként a show-jához). Milo meg majd eldumálgat Jerzyvel. Ennyi lesz az uccsó hét. Hajni majd kibontja.:)

Zelefánt 2011.05.02. 19:49:57

@zsok:
Cheyenne témája a Volt egyszer egy Vadnyugat-ból.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 19:50:01

@Peter_Cs: ANikóéval nem volt gond szerintem. Egyszerű és elegáns volt a ruha is, meg a nő is.
Éva meg...

sirokkó 2011.05.02. 19:50:52

@Zelefánt: Ágicát ismerve nem találta meg A KÖNYVET.De ne legyek gonosz....majd most kiderül talán,h az évekkel bölcsebb is lett,vagy csak öregedett???

2011.05.02. 19:51:41

@Gee Halen: részletezed? Nem láttam....

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.02. 19:54:07

@Peter_Cs: tudom, mit jelent a mleko, csak gondoltam, a 0,5%-ost nem nevezem annak.

@Ayesha: szlovák tejszerűséget isztok? Hááát...

Nem örülök, hogy Kazal jutott vissza, gondolom a Cordiánál is örülnek, hogy ebből a háromból kerül ki egy reklámarc. :)))

fran7 2011.05.02. 19:54:45

@sirokkó: Ágicától már az is elég lenne, ha egy könyvet olvasott volna. Mindegy csak betűk legyenek benne, s ne csak képek sminkekről, szemceruzákról.

frea 2011.05.02. 19:55:42

@MegLepke: Állati izgalmas lesz!De legalább nem lesz egymástól kisebbségi komplexusuk.

fran7 2011.05.02. 19:56:47

@BGy: Mlekoból nem hiányzik véletlenül egy i betű? Vagy csak hozzá kell ejteni?

Townsend 2011.05.02. 19:57:08

Ha elfogadjuk, hogy a maunikasóban látott indulatokhoz hasonlót akartak/nak (tényleg kevés az igeidő a magyarban) gerjeszteni kint is, bent is, akkor jól csinálják.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.02. 19:57:39

@beebeer: Anikó Jerzyvel összekötözve zuhanyzott. Jerzy úriasan csak akkor pislantott Anikóra amikor az nem látta, és végignevetgélték az egészet, amolyan bájos volt az egész jelenet.

Ezalatt Éva és Alekosz csöndben kussolt a kanapén, Éva a kamerával szemben repesztette a tépőzárat.

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 19:59:42

@BGy: sajnos nem engedhetjük meg magunknak a biótej literjét többszáz forintért:))))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.02. 19:59:44

@fran7: nem hiányzik, mlekónak írják.

frea 2011.05.02. 20:01:03

@Townsend: Gyanítom, mint Tordas. Fel nem érem ésszel, mi érdekes ezen a nőn?Értem, hogy meg lehet rajta botránkozni, dermedten figyelni a kiborulásait, a visítását, piálását, a mindenbe belepofázását, de én baromian uuuuuunom!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.02. 20:01:07

@fran7: állj! A szlovák mlieko, a cseh mlekó, a szlovén mlekonak írja.

2011.05.02. 20:01:14

@Gee Halen: epesztette a tépőzárat?????

frea 2011.05.02. 20:04:21

@fran7: Tesztként rendezhetnének nekik újabb műveltségi vetélkedőt.Leellenőrizni, fejlődött-e a z Ágica?

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.02. 20:04:37

@Ayesha: elhiszem, sajnos sokan nem engedhetik meg a biotejet maguknak. De nekem mindig az jut eszembe, hogy ha majd rákosan fetrengek az ágyban, akkor majd nem gondolom a rendes kajákat drágának. Persze rohadjon meg, aki ránk sózta ezt a sok műkaját.

2011.05.02. 20:05:23

@Gee Halen: :DDDD Bocs, csak rosszul jelöltem ki. :DDDDD
Szééééép látvány lehetett, hiába az úrinő az a pokolban is....

Townsend 2011.05.02. 20:08:38

@Ayesha: Tejautomatára keress rá, ahol termelői tejet nyomatnak. Kispesten pl. az OBI bejáratánál jelenleg 120-ért lehet nyers tejet vételezni 3,5 vagy több zsírtartalommal.

fran7 2011.05.02. 20:09:15

@BGy: Gondoltam, te mint nyíregyházi elsősorban a szlovák helyesírásban vagy otthon. Mert szlovák nyelv tanulmányaimból nem sok maradt meg, de a mlieko igen. Azért példáidból egyértelmű a szláv nyelvrokonság. S az is hogy szegény szlovákokra nagy hatással volt a magyar nyelv is. Nem csak fordítva.

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 20:09:24

@BGy: nem gondolnám annak, de azt már sejtem, hogy igaziból az egészséges életmód is a pénzesek, vagy legalábbis a jobb módúak kiváltsága.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 20:10:49

Alek gyengén játszotta el, hogy vannak érzései. Éva visszamenetele hányinger. Jerzy remek. A mosóporos viccét nem értettem, de az agresszívan eszi Alek a popcornt 10 pont.

Albino Vernyul 2011.05.02. 20:12:19

@beebeer: A Zsuzsi nevu leny, Eva fan.. Agressziv, uvoltozik, belekot mindenbe.. Semmi onkontroll... Ahany musorban volt, vegiguvoltotte.. Eva minden ellenfelet gyakorlatilag gyuloli.. Most eppen Aniko volt soron..

teremtett lélek 2011.05.02. 20:13:42

Sose késő megszabadulni egy káros szenvedélytől. További jó polemizálást vasárnapig és hajrá Erzsi. Már az se zavar, ha ez a fasz saját műsort is kap a 40-50 millás nyereménye mellé.
Mint teremtett lélek, ex-Lone Starr, Attila, búcsúzom a közösségtől így onlájn.

Mindenkit Isten áldjon!

fran7 2011.05.02. 20:14:22

@frea: Azért a mellimplantátummal egyszerűbb fejlődést felmutatni, mint holmi könyvek olvasásával. Félek egy műveltségi vetélkedő nem lenne hiteles. Hiszen rossz válasszal ismertebb lenne, s most ez a cél.

Townsend 2011.05.02. 20:14:43

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Arra célzott, hogy épp az a mosóporreklám megy, aminek az a "poénja", hogy azért boldog a család, mert intelligens a mosópora.

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 20:15:07

@Townsend: király...csak kispest nekem kicsit kint van a faszban:( máshol vajon van ilyen?

frea 2011.05.02. 20:15:29

@BGy: Sajnos nem tudjuk sokszor, mit eszünk?Egyszer vettem kenyeret Jászberényben, csak pislogtam, hogy milyen lapos.Elbeszélgettünk a pékkel, és megtudtam, hogy ez az igazi, adalékanyagoktól mentes kenyér.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 20:16:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A vörös öregasszony még borzasztóbb volt. Lemajomemberezni szegény Bélánkat. Ezt sose fogom megbocsájtani neki.

2011.05.02. 20:17:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul: annyira egyformák ezek az Éva fanok..... kivéve Peti_Csét. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 20:17:54

@BGy: És XX ivari kromoszómaszelvénye van!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.02. 20:18:40

@Ayesha: igazad van. Láttam egy filmet, ami az USA-ban készült és kérdeztek egy kétgyerekes családanyát, miért hamburgert vesz a gyerekeknek a MekDönciben. Azért, mert az olcsó. Tudja, hogy egészségtelen, de azt meg tudja nekik venni, nem éheznek a gyerekek. Ha rajtam múlna, a gyorséttermeket betiltanám a chipszekkel és a kólákkal az élen, de ez a blog most nem erről szól. Javaslom mindenkinek olvasásra a Leves hazudik című könyvet. Nézni: Food Inc., Fastfood Nation. Na jó, VV-zzünk!

Townsend 2011.05.02. 20:19:41

@Ayesha: Keress rá a tejautomata szóra, van térkép is: budapest.zoldterkep.hu/map/print?locale=hu&tag_id%5B%5D=631
Vagy érdeklődj a jólértesült helyi háziasszonyoktól, nyugdíjasoktól.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 20:20:19

@Townsend: Most már értem. Jöhetnének már az új Jerzy fanok és leválthatnának. Nehéz munka ez a bevédés.

fran7 2011.05.02. 20:21:58

@beebeer: Tesóm sokszor mesélt egy munkatársa élettársáról, akiérdekes dolgokat művel. Kiderült a Nekedvalóban, ő az egyik Éva fan. Állítólag egy picit rátesz a szereplésekkor a dolgokra. De alapvetően önmagát adja és nem zavarja, hogy ilyen alapján ítélik meg. Ráadásul ingyen csinálja. Azóta is ezen röhögök.

frea 2011.05.02. 20:23:59

@fran7: Félek, igazad van, kár, hogy az agyukat nem lehet "nagyobbítani".

2011.05.02. 20:24:30

@fran7: Jesszusom, csak nem az a csaj aki folyamatosan fejhangon sipítozik? Olyan a szeme, mintha be lenne lőve...
Örvendetes, hogy kicsiny országunk nem szenved hiányt olyanokból, akik ingyen csinálnak magukból hülyét a TV-ben. :)

Zuzimama 2011.05.02. 20:25:19

Jerzy for president!

fran7 2011.05.02. 20:27:34

@beebeer: Nem a férfi Éva rajongóról van szó. A nagydarabról.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 20:27:43

@fran7: Lehet, hogy már azzal is nyert, hogy ott volt. A munkatárs meg biztos nyert, addig se volt otthon a mama.

MegLepke 2011.05.02. 20:28:16

@teremtett lélek: hallodhülyevagy?! a cél előtt adod fel? azér' itt még lehet ám írni, olvasni.

teremtett lélek 2011.05.02. 20:30:31

@MegLepke: hülye, az vagyok, jelentem! Esetleg Éva szó szerinti kámingáutjára visszanézek, vagy a műsor HELYETT és nem mellett olvasgatok itt. :)
Szia Lepi!

MegLepke 2011.05.02. 20:35:47

@teremtett lélek: nah, hát én is eztet mondom.:)

penelope garcia 2011.05.02. 20:45:16

Én még nem tértem magamhoz a megrázkódtatástól.
Miféle posvány világban élünk mi, ahol Évák és Alekoszok lehetnek a menők?
Behányok ettől. :(

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 20:46:12

@Townsend: áhh, már találtam is közelit:)
köszönöm:)

MegLepke 2011.05.02. 20:49:35

@penelope garcia: ez most engem csak megerősített, hogy nem lett volna szabad néznem - ahogy elterveztem még a műsor előtt.

0511 2011.05.02. 20:57:03

@BGy: "Cordiánál is örülnek, hogy ebből a háromból kerül ki egy reklámarc. :))) "

Ha a cégre gondolsz, akkor biztos:))), nem az ezekre szavazók fogják fellendíteni a forgalmukat.
Ha a már ott lakókra, akkor Évát (ha öt nyomják be elsőnek) hamar ki fogják szavazni abból a házból, amelyben a kemény melójukkal megszerzett lakásuk van

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 21:10:18

@Peter_Cs: Éva gyönyörű lesz 40 évesen is. Anikó viszont úgy fog kinézni, mint a múltkori nekedvalóból a macskajajos mama magyarhangja. Ha jól emlékszem Lambinak hívják.

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 21:12:12

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ugye az az a néni, aki Kuba tizenöt éves dohánytermését elszívta már előre?

frea 2011.05.02. 21:14:08

@beebeer: Annak idején abban bíztam, hogy a Maunika show pár év alatt kifullad, jelentkezők hiányában. Tévedtem...

Trevlovics 2011.05.02. 21:16:13

@teremtett lélek: plusz egy strigula az ugyanmaraggyámá mellett :)
jóvolteamai?

nowo 2011.05.02. 21:19:18

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Zsuzsi pont annyira utálja Anikót,mint én.Érdekes volt hallgatni.
Persze Anikó rontotta el,mert nem az a lényeg,hogy beszólt Zsuzsinak,hanem az,hogy MIT szólt be?!

Zsuzsi reakcija alpáribbra sikeredett,ez tény,de Anikó kezdte a testi ütéssel való fenyegetőzést.
Na ez volt Anikó igazi arca,ahogy Zsuzsi lesüllyesztette maga mellé!

Vagy rosszul hallottam ezt is,mert vak vagyok?:)

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 21:20:02

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Most végignéztem a nekedvalót, élőben csak a végét láttam. Nem értem mi bajod ezzel a Zsuzsival. Pár hete, mikor Alek beégette a ziháló Bélát, nagy szurkolás volt itt, hogy Alekot idekint azért simán agyonvernék. Most meg ellene vagy egy fincsi női bunyónak?

velorexapáca 2011.05.02. 21:23:02

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

bár megfogadtam, h többet nem írok ezt nem hagyhatom szó nélkül, kedves LÖWY ön volt kedves azt írni É fürdött?

jól olvastam?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 21:25:25

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Lambit akár belerakhatták volna a Macskajajba Grga Pitić feleségeként!

Trevlovics 2011.05.02. 21:28:55

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: nem akarnám elhinni, hogy béla kiesése után 2 héttel is még 10 hozzászólásodból 7-ben vele foglalkozol, ha nem lenne itt a tavasz, nem nyílnának a virágok és nem csiripelnének a madarak :)

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 21:29:14

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: én először úgy hallottam a hangját, hogy nem láttam őt, mert nem oda néztem. Azt hittem, hogy férfi...Amanda Lear-effektus:)))

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 21:30:10

@Trevlovics: Bélátokat feledni nem lehet. :)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 21:30:42

@nowo: @Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem értem, minek kellett ezt a Zsuzsit kivinni a stúdióból!

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 21:31:24

@velorexapáca: Még emlékezzek is arra amit írtam? Nem tudom. Ha az É Évát jelent, akkor úgy hallottam 5naponta szokott ilyesmit csinálni. De annyi pletykát írogatnak, lehet hogy ez se igaz. Majd leslagozza az Ádám ha kijön.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 21:33:07

@Trevlovics: Sok kommentelőnek könnyű, nekik még játékban van a kedvencük. Az enyémek mind kiestek.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 21:35:19

@Ayesha: Azt kevésbé szerettem. Macskajajból idézni is jobban tudok, mint Amanda Lear slágerekből. (csak egyet ismerek, már megint felvágtam)

nowo 2011.05.02. 21:35:47

@Peter_Cs:szerintem azért,mert Anikó "támadott" ugyan,de Zsuzsi sajnos rátett egy lapáttal.
Na de legalább Anikó itt kint is kimutatta a foga fehérjét,rögtön az első napon...

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 21:36:45

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:igen mert te vagy a fekete özvegy!!!! akit te kedveltél, az kiesett!!!!

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 21:37:07

@Peter_Cs: Zsuzsit azért vitték ki, nehogy kiszúrjuk mennyivel jobb néhány exvillalakónál.

nowo 2011.05.02. 21:39:11

Szerintem az volt a legszebb,ahogy Anikó megjelent a stúdióban,fent,a lépcső tetején.
Olyan görbe volt a lába,hogy ihaj,de még rá is tett egy lapáttal,olyan pózt vett fel.:)))

"S" küldhetett volna arról is egy képet.:)))

nowo 2011.05.02. 21:46:31

@Peter_Cs: Anikó "legszívesebben szájon vágnálak"-jára Zsuzsi úgy reagált,hogy felállt,odaállt Anikó elé és azt mondta,hogy "na tessék ,itt vagyok",majd úgy folytatta,hogy "legszívesebben szájon b.sználak".
Ez verte ki a biztonságisnál a biztosítékot.
Ill. valszeg utasították bentről,mert magától először nem akarta kivinni(úgy tűnt).

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 21:47:05

@Peter_Cs: Ez a Dean nem viszi túlzásba az írkálást.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 21:48:47

@nowo: Most hogy így olvasom, tudok Zsuzsival azonosulni.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 21:51:07

@Trevlovics: Hiába mondod nem jönnek a csapatjátékosok. Valami frappánsat kéne írnunk, amivel előcsaljuk őket.

nowo 2011.05.02. 21:54:30

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Azért egy nézőnek nem lehet ilyet mondani,még ha provokál is.
Anikónak végig higgadtnak kellett volna maradnia.
Egyébként Anikót csak azért nem vezették ki,mert ő volt a fővendég,de Vivien őt is csitítgatta.:)

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 21:54:57

Ha a kedvenc kobrám kiesik a fináléban, akkor Dörzsinek fogok hajrázni.

Trevlovics 2011.05.02. 21:55:08

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ez a tábor sose volt igazán harsány, és jerzsi párbaja óta az alekosz szavazók nagy százalékára építünk, hátha sokaknak nem tűnik fel a helyzet és él még bennük a gondolat, hogy jerzsire kell szavazni.

megint 2011.05.02. 21:57:09

Ez a zsuzsi olyan mint az éva, közönséges.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 21:59:01

@Trevlovics: Jerzy nem nyerhet. Sok rajongója az sms-t tévedésből a 107-es telefonszámra küldi.

nowo 2011.05.02. 22:00:59

@megint: ja,mert Anikó mennyire úrinő volt,amikor fel akarta pofozni.

Albino Vernyul 2011.05.02. 22:02:13

@nowo: Olvastalak mas forumon is, Te beteg vagy.. LOL..

nowo 2011.05.02. 22:05:17

Nincs mese,patthelyzetbe került a "fekete özvegy":
ha Évát várja vissza,akkor Éva vissza is megy,ha saját magát,akkor kiesik.
Meg is történt.

nowo 2011.05.02. 22:08:05

@Albino "karazsnyikov" vernyul: köszi.
Azért,mert nem neked tetszőket írok?
Én is írhatnám ezt rólad,de tudod mit,nem teszem!

_most_ 2011.05.02. 22:08:42

@nowo: belenéztem ebbe a neked valóba, mindenki szimpatikusan viselkedett, csak Laci tört elő a rejtett agresszió.

nowo 2011.05.02. 22:10:22

@Peter_Cs: ezt én nem tudom,mert nem ismerem a szabályokat.
Tény,hogy Zsuzsi fenyegetőbb és durvább volt,mint Anikó,viszont Anikó kezdte a durvaságot.

Albino Vernyul 2011.05.02. 22:10:35

@nowo: Irj, ha az neked kielegulest okoz..;)

frea 2011.05.02. 22:12:05

@nowo: És igaza is lett volna!Abból talán értene a hülyéje!

frea 2011.05.02. 22:13:08

@Peter_Cs: Teljesen.Be se kellett volna engedni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 22:15:15

@frea: Dehogynem! Igenis, helye van neki is a műsorban!

frea 2011.05.02. 22:15:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul:Ennyi hülyeséget hogy lehet még csűrni-csavarni?Mint Alkoholosz a baromságait.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 22:15:46

@frea: Dehogynem! Igenis, helye van neki is a műsorban!

frea 2011.05.02. 22:17:21

@Peter_Cs: Persze!Meg az Anettnek, meg Ágicának meg valami fura nevű senkinek. Mindenkinek!Gyűljön a krém!

frea 2011.05.02. 22:18:23

@Peter_Cs: Helyeseltem, okos enged. Írd be még párszor!

nosce 2011.05.02. 22:21:14

Laca véleménye érdekes, jól mutatja a Béci tábor tanácstalanságát. Jerzyre Béci mégse szÍvesen szavazna azok után h a hugát főmüsdoridőben kétszer is leamortizálta. Először amikor a kisértet pózban jól megtöcskölte, Gigi kevés jövendőbeli pasijának nem égett be ez a jelenet az agyába, de akinek nem, annak a cimbijei majd viccesen felelevenítik, partykon poénkodva lejátszák. A másik amikor megint csak főműsoridőben Gigit simán lapátra tette...ezek után nem hiszem h a 6 hónapi keresményét Béci rátolná sms-ben Jerzyre. Tehát Laca megmondja őszintén, de Éva győzelmét várja, mert mégse nyerheti meg az a kibaszott Alekosz :)

Albino Vernyul 2011.05.02. 22:24:10

@Peter_Cs: Gondolkozz egy picivel tovabb.. Eva a studioba, es egy hasonloan agressziv szemely, Ot fikazza fel oran at, aztan belefolytja a szot, stb.. Orulnel neki..?! En nem.. Pedig nem szertem Evat..

Sonia Braga · http://www.sunapozitiv.hu 2011.05.02. 22:25:29

Éva tökéletesen megtestesíti mindazt, amit a celebektől várunk... Pedig Anikót jobban lájkolom :(

Kivétel 2011.05.02. 22:38:59

Na akkor hajrá Jerzy!

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 22:41:57

A sóderklub is promózza a vévét:D:D:D:D Bellus Pisti már másodjára utalgat rá.

nosce 2011.05.02. 22:43:00

én nagyon sajnálom Anikót, ha Jerzyt viszi ki simán visszamegy, és sokkal érdekesebb hét lett volna. Mit összekavarhatott volna Alek meg a két nő, színházban az ilyet jutalomjátéknak hívják. Míg így Jerzy max a sulyzózással tud dobni egyet a műsoron, esetleg néhány nóta (le)horzsolásával...és a házaspár is impulzus hiányában könnyen beszürkülhet...ezen meg nem fog nagyon segíteni h beküldtek néhány történelmi villafaszt...

nosce 2011.05.02. 22:47:20

@Kivétel:
remélem a döntőben Jerzy szép pillanatai közé bevágják, amikor kisértet pózban töcsköli Gigit :)

nowo 2011.05.02. 22:56:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: én is láttalak a Velveten.
Ott is ugyanazt nyomjuk mindketten,mint itt.
Más fórumra nem írok ezügyben.
Hajrá Éva,Alekosz,Jerzy!:)

frea 2011.05.02. 22:57:45

@nosce: Ez a póz neked piszkosul tetszik!Értettük ám először is!

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 23:00:32

@frea: nekem is tetszik, csak az uramnak nem annyira.
:D

nowo 2011.05.02. 23:00:37

@nosce:
HA Anikó Jerzyt viszi ki,talán visszamegy (bár Alekosz és Éva szavazói lehet,hogy ugyanúgy visszaszavazták volna,mint Béci ellenében).
HA Béci Anikót vitte volna ki,még mindig bent lenne a villában,a hülyéje!

Raszputyina 2011.05.02. 23:00:50

Igen, hajrá Jerzy! Nincs még veszve Lengyelország!

nosce 2011.05.02. 23:03:56

@frea:
igen tetszik, emlékezetes mozzanat :)

nowo 2011.05.02. 23:04:46

@nowo:jav: (bár Alekosz és Éva szavazói lehet,hogy JERZYT ugyanúgy visszaszavazták volna,mint Béci ellenében).

nosce 2011.05.02. 23:08:49

@nowo:
ez is igaz, ha Béci nem Jerzyt viszi hanem Anikót, akkor nagyobb eséllyel visszamegy és most ö figyel a döntőben, de neki igazán Laca kiugrása baszott be, ha Laca marad akkor Béci párbaj nélkül döntős...

3angel 2011.05.02. 23:09:34

Vissza kéne zavarni az összeset (VV1 ig visszamenőleg) és csinálni egy FULL VV-t.
Kb. 2 évig tartana és Alekoszt tuti valaki lekoccolná :)
Mi meg olvashatnánk jó sokáig a blogot!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 23:09:58

ezt a mai nekedvalót meg lehet nézni vhol az rtl hivatalos oldalán kívül? Ott továbbra se tudok megnyitni semmit.

lac64 2011.05.02. 23:13:51

@nowo: Kedves Nowo! Most sikerült visszanéznem a Neked Valót. A "hölgy" a kezdettől igen csúnyán gyalázta Anikót. Végül Anikónál fél óra után szakadt el a cérna, addig tűrt. Lehet hogy a villalakók vállalták a játékot, de azt nem gondolom, hogy ebbe az is beletartozna, hogy fél órán keresztül nyugodtan gyalázhatják őket a tv-ben.
Azért sem értem a nő és a Te nem szűnő indulatodat, mert Anikó kiesett, a Ti kedvenc játékosotok pedig döntős.

lac64 2011.05.02. 23:14:45

@nowo: Kedves Nowo! Most sikerült visszanéznem a Neked Valót. A "hölgy" a kezdettől igen csúnyán gyalázta Anikót. Végül Anikónál fél óra után szakadt el a cérna, addig tűrt. Lehet hogy a villalakók vállalták a játékot, de azt nem gondolom, hogy ebbe az is beletartozna, hogy fél órán keresztül nyugodtan gyalázhatják őket a tv-ben.
Azért sem értem a nő és a Te nem szűnő indulatodat, mert Anikó kiesett, a Ti kedvenc játékosotok pedig döntős.

sogeking 2011.05.02. 23:14:52

@pushpang: olyasmi, pár napja böngészgetem a bravo hits-et, és már a 6-osig mentem vissza:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 23:15:55

@lac64: amíg meg nem tudom nézni, elmondod, hogy az a dobálós picsa mivel cseszegette Anikót?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 23:17:39

@sogeking: na sejtettem én.
Remélem, hogy a Régi csibészekig azért nem jutsz el az időben. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 23:19:26

@lac64: hagyd a fenébe, előbb-utóbb lenyugszanak, mi viszont Évát vagy Alekoszt cseszegethetjük továbbra is még egy ideig. :D

kdancs01 2011.05.02. 23:21:55

A legszebb bajai "9-esnek" üzenem, hogy gratulálok és imádom! Látod 4-es lettél, és azok akik a számos játékban előrébb voltak, előtted sorra kipotyogtak. Sok sikert kívánok neked, és ha ezt a blogot olvasod (Hajni és S jóvoltából egyfajta "félhivatalos" blogként üzemelve), akkor nagyon-nagyon-nagyon szívesen, ha csak egy rövid időre is, de élőben szívesen pókerezné vagy innék veled egy sörit...All In! :-)

lac64 2011.05.02. 23:23:19

@pushpang: Ez a Zsuzsa nem a dobálós VV Zsuzsa, hanem egy fanatikus Éva fan. Gyakorlatilag végig kiabálva előszedte a teljes Ani gyalázó repertoárt, gonosz, mindenkinek felajánlkozott, és csak azért nem dugták meg, mert a férfiak visszautasították, kétszínű, stb. Nem csak a mondanivaló volt bántó, hanem a stílus is.

sogeking 2011.05.02. 23:23:41

@kdancs01: azt hittem legalább egy közös zuhanyzásra pályázol

nosce 2011.05.02. 23:23:55

@nowo:
egyébként azért érdekes így végigtekinteni a játékot, mert látszik h a főbb (győzelemtre is esélyes) szereplők (Béci,Anikó)igazából taktikai hibájuk miatt estek ki, és nem az rtl vagy olivér vagy faszomtuggya ki,csalása v. gecisége miatt, jelentsen ez bármit is...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 23:24:33

@3angel: Jó ötlet.
Gigi meg Zsanettttt egész nap takarítanának, de pl. Okit szívesen összezárnám Alekosszal,Pongót VV4Lacival, Évát pedig Rúgtammárnőtfejbe Indiánnal.
Szandikát összehoznám Frenkivel, Olivért Kismocsokkal és hát Jerzsinket Pandorával. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 23:28:17

@lac64: jajaja, tudom kiről van szó, régebbi adásokban is szerepelt.
Tutira narkós a nő, de legalábbis bevodkázik adások előtt. De hát Éva-fan, mit csodálkozunk?
Szegény Anikó, az a nő orvosi eset - láttam mit művelt a korábban kiesettekkel is, kész csoda, hogy eddig tényleg nem vágták pofán. Az rtl meg menjen a picsába, miért engednek ilyeneket egy kora délutáni adásba. Meg úgy egyáltalán. Miért kell megalázó helyzetbe hozni másokat ilyen "vendégekkel"?

sogeking 2011.05.02. 23:29:01

@pushpang: Pandora jöhet, de csakis fogszabályzósan :D

lac64 2011.05.02. 23:33:15

@pushpang: Én sem értem, hogy egy kiesettel - legyen az bárki - miért kell ezt csinálni.
Egyébként most megy a Belevaló, marha nagy a kontraszt, Anikó, Jersy sógora, Éva testvére és Alek anyja van bent, és eddig teljesen békésen beszélgetnek és latolgatják az esélyeket.

Albino Vernyul 2011.05.02. 23:34:49

@nosce: Ha Beci Anit viszi ki, akkor most Ani uldogel Jerzy helyen.. Valoszinuleg nagyobb kulonbseggel megy vissza, mint Jerzy.. Ott gyakorlatilag mindegy volt kit hoz ki, az Alekoszosok meg egy fababut is visszaszavaztak volna Beci elleneben..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 23:39:39

@lac64: pár perce nézem én is, de most elfordultam, mert nem bírom nézni ahogy Éva vonaglik, miközben Alekosz maga elé beszél sületlenségeket.
Azért Alekosz anyukája is érdekes egy darab. :D

Albino Vernyul 2011.05.02. 23:43:08

@pushpang: Izee.. Tamadt egy megerzesem, de nem mondom el..;)

nosce 2011.05.02. 23:43:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Ha Beci Anit viszi ki, akkor most Ani uldogel Jerzy helyen"

Azért nem, mert Ani veszélyesebb volt Alekra mint Béci (nagypobb volt a másodlagos preferenciája sokkal), tehát nem álltak volna az Alek fanok Ani mellé...és a szervezett Béci fanok lenyomhatták volna Anikót...

Albino Vernyul 2011.05.02. 23:46:43

@nosce: Beci volt a fo celpont.. Akkor meg Ani nem volt kepben.. Beci kilovese megert nekik mindent..

Albino Vernyul 2011.05.02. 23:47:57

@sogeking: Te en vagy, vagy en vagyok Te..?! Ez se rossz.. Jo kis nyari lazulos..;)

nosce 2011.05.02. 23:49:49

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Olivér tudta, h Aniko életveszélyes Alekre, (mondta is) párbaj nélkül is, és eleve mondta h azt kívánja Bécinek h második legyen...

sogeking 2011.05.02. 23:49:55

This dance ain't for everybody
Only the sexy people

www.youtube.com/watch?v=vCadcBR95oU

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 23:50:08

@nosce: "szervezett Béci fanok" ? :D ne komolytalankodj kérlek.
Ebben a játékban legfeljebb szervezett és fegyelmezetten szavazó Alekosz fanok vannak, hála Olivérnek...
Ez a fogalom eddig nem is létezett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 23:53:54

@sogeking: 1986? Lesz itt még Moszkva parti esték is. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 23:53:58

@pushpang: Évához nem ezt a gyíkarcút kellene, hanem Elvist!

Albino Vernyul 2011.05.02. 23:54:12

@pushpang: Nem, nem..;) Amugy miert nem tudod megnezni..?

nosce 2011.05.02. 23:54:16

@pushpang:
"ne komolytalankodj kérlek. "
neki is volt csak jóval kisebb mint Aleknek.

"Ez a fogalom eddig nem is létezett."

igen nem létezett, ez a vadi új a vv4-ben. Majd összefoglalom erről a véleményem, már ha érdekes...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 23:55:26

@sogeking: Ezzel most jó nagy böszmeséget mondtál!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 23:57:06

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
elhúzni a mézesmadzagot, azt persze lehet. :D

Mert telepítenem kéne a gépemre valami MS lejátszót (moonlight v. vmi ilyesmi), de a gépem egyszerűen nem akarja ezt.

sogeking 2011.05.02. 23:57:56

@pushpang:
én valahogy így zárnám össze őket:
Oki - Ildi
Renato - Gigi
Szabi - Jerzy
Segal - Stohl

sogeking 2011.05.02. 23:58:48

@pushpang: nem moonlight, hanem silver surfer
@Peter_Cs: miért?

nowo 2011.05.03. 00:01:27

@lac64:az,hogy még mindig Anikóval foglalkozom,az már csak amolyan utózönge.Ha ma nincs az a kis afférja Zsuzsival,tized ennyit sem írtam volna róla.
Igen,Zsuzsi durva volt,de az egyik kommentemben írtam,hogy Anikónak sokkal nagyobb méltósággal és önfegyelemmel kellett volna viselkednie,nem lesüllyedni Zsuzsi szintjére és neki kezdeményeznie a testi fenyítést.

Albino Vernyul 2011.05.03. 00:02:26

@sogeking: Nem emlekeztek egy szamra veletlenul..? Egy fekete csaj setal, kozben enekel, ha jol emlekszem egy amerikai varos utcajan, es talan vagasok nelkul vettek fel a klippet.. Elektro alap, kicsit lassu, de utos.. Egyszeruen nem ugrik be kik lehettek.. Na mondjuk ebbol nektek se...;)

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 00:03:46

@sogeking: jujujjjj, Oki még rosszabb, mint Alekinnyó:))) meztelenül kergetőzik:D

sogeking 2011.05.03. 00:05:30

@Peter_Cs: régen volt neki (a VV alatt is), anélkül kb. olyan lenne, mint Piroska a piros kabátja nélkül:)

@Albino "karazsnyikov" vernyul: mikori?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 00:07:54

@nosce: Ne feledd, hogy Olivér elég korán kiesett és azon nyomban el kezdett kampányolni és mozgósítani, jól kihasználva Alekosz kezdeti elsöprő népszerűségét, a médiatapasztalatait és átlátva pl. a facebook hasznát és erejét. És persze már a villában is hamar rájött, hogy Alekoszból ő mindeképpen hasznot húz, addig is amíg az benn van és az után is, ha kijön

A Béci (és a többi) szimpatizánsok jó néhány körrel később kaptak csak észbe, amikor már késő volt, hiszen ki ki elüldögélt a tv előtt azzal, hogy majd szavazok, ha kell, miközben a Sötét Oldal már percre pontosan megkapta az ukászt, hogy ki, mikor mennyit és kire szavazzon. Sokan legyintenek az olivéri manipuláció említésére, de szerintem nagymértékben befolyásolta a játék alakulását.

Én kíváncsian várom a véleményed, írd le.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 00:09:52

@sogeking: renatot és gigit nem értem. A többit még csak-csak.
De szerintem Alekoszt sokkal jobban sokkolná Oki barbarizmusa, mint Tordasé Okit. :D

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 00:13:24

@pushpang: gondold el, ahogy a Terminátor felkészíti Conant a párbajra:D:D:D
Tordasra szexobjektként tekintene Oki, oszt kész. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 00:15:21

@pushpang: nem a szexelés miatt??? Gigi megmutathatná Renato Pavesinek a kísértetpóz örömeit, plusz a digó vihetne egy szexmamuszt a lánynak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 00:16:48

@sogeking: linuxnak ezt kínálja fel: go-mono.com/moonlight/
Letöltöttem már, de aztán elakad vhol az egész. :S

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 00:19:13

@Ayesha: én szex miatt inkább Szandikával hoznám össze. Frenkivel is a legendásan nagy farka miatt hoztam őt össze. :D

sogeking 2011.05.03. 00:19:33

@pushpang: csak renatonak akartam jót, de nem biztos, hogy jól járna:)

Ildinek még tudnám ajánlani zlatko trpkovskit (aki tudja kicsoda, az nézzen magába velem együtt:), esetleg majka papát

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 00:20:02

@Ayesha: most látom csak; kísértetpóz?! ez kurvajó! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 00:21:47

@Albino "karazsnyikov" vernyul: az a szám, ami nekem beugrik erről a képről, azt úgy 1990/+2/-1 év tájékára tenném. A MTV játszotta sokat annak idején.

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 00:23:03

@pushpang: nem én találtam ki!:)
sajnos nem emlékszem, hogy ki volt.:(

sogeking 2011.05.03. 00:24:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul: utcán sétálósra csak ez ugrik be, de több ponton nem stimmel:)

www.youtube.com/watch?v=e5dWnsTTyII

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 00:25:10

@sogeking: Majka papa inkább Anikóé lehetett volna, legalábbis szerintem az ózdinak igen bejött volna.Volt is neki már szép fekete nője, a Debreczeni Zituka.

sogeking 2011.05.03. 00:30:30

@Ayesha: Ildinek egy tőle teljesen különböző karaktert adnék a drámai hatás kedvéért :)

oscar dirlewanger 2011.05.03. 00:39:01

hajrá jerzy!! fúj nyomorék pohos alekfos, alkesz hülyepicsa!!!!

sirokkó 2011.05.03. 00:42:52

nem tudjátok...volt már ma online 1általán?Csak várom a folytatást,de sztem el se kezdték.Tévedek?

Albino Vernyul 2011.05.03. 00:47:44

@sirokkó: Ugy tudom nem volt... En sztrajkolok...;)

sogeking 2011.05.03. 00:48:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul: tőlük az autón ülős a kedvencem:)

sirokkó 2011.05.03. 00:51:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Kösz'!Elmegyek akkor aludni,.....már rég meg kellett volna tennem.De függő lettem kicsit:))Jó éjt nektek!

sogeking 2011.05.03. 00:59:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem rossz, de maradok az ATC kis barnájánál:)

viszont a következő klip szigorúan férfiaknak :DDDD

www.youtube.com/watch?v=reTx5sqvVJ4

sogeking 2011.05.03. 01:13:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ezt én is akartam, amúgy az egyik táncos estefania küster, dieter bohlen egykori barátnéja :)

Albino Vernyul 2011.05.03. 01:39:20

@sogeking: Hat Bohlennek volt egy par..;)

pocokpocok 2011.05.03. 07:38:13

hali!
ezt az anikó-zsuzsi párbajdolgot hol tudom megnézni?
köszi

pocokpocok 2011.05.03. 08:16:35

ezt a zsuzsit a második beszólása után pofánbasztam volna minden lelkiismeretfurdalás nélkül! ekkora parasztot, ez így futtatja magát.
tuti verekedni akart!

frea 2011.05.03. 09:09:32

@pocokpocok: Belekezdtem én is, Kardáig bírtam.Ez volt az első, egyben utolsó Nekedvalóm.Nem tudom, mi szükség van egy ennyire ócska műsorra?Miért kell ilyen primitív, ideggyenge frusztrált Zsuzsikat szerepeltetni?Hogy lehet ilyen hülye a műsorvezető csaj?Bunkózsuzsi fröcsög:Pfúj Anikó, pfúj, undorító!A "műsorvezető":-Jaj Zsuzsi, ki ne borulj, olyan aranyos vagy!Jesszusom, ez műsor?

Albino Vernyul 2011.05.03. 09:38:42

Remelem annyi esze van a leanyzonak, hogy nem olvas bele egy-egy rola szolo cikk utan a kommentekbe, mert akkor megkattan.. Az osszes beteg marha ezekben eli ki magat.. Brrr...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.03. 09:49:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: @pocokpocok:

Ebben az a szomorú, hogy valószínűleg instruálták, hogy szóljon be durván Anikónak, de milyen dolog ez az RTL részéről, hogy kimegy a játékos 154 nap után és rászabadítanak egy csomó pihent agyú elmést, akik durván számonkérik őket..

A műsor felelős szerkesztőjét kellene konkrétan számon kérni! Aljasok.

És még Anikó finom volt, de gondoljátok el, mit fog szerencsétlen Éva művelni, mikor kijön az álomvillájából és ráöntik ezt a sok kinti elmebeteget?

Ezekért a dolgokért én a műsor felelős szerkesztőjét kátrányban és tollban hempergetném meg és végighajtanám a körúton és közben a népek bocsánatáért kellene könyörögnie!

Megszedik magukat az ingyenrabszolgákon és utána rájuk lökik a moslékos dézsát!

Albino Vernyul 2011.05.03. 09:51:19

@MÁRIA TERÉZIA:
"Anikó elviselte a csaknem féléves bezártságot, gyorsan túltette magát a vasárnapi párbaj kudarcán, de a rázúdult szabadság megrémiszti. Az a dilemma emészti, hogy meg tud-e birkózni az őt érő kritikával.

– Nemrég jöttem ki a villából, de máris hirtelen túl sok minden történik velem, szinte még fel sem fogtam, mi zajlik körülöttem – nyilatkozta Anikó a Borsnak. – A benti ingerszegény körülmények után most túl sok impulzus ér. Bent annyira untuk magunkat, hogy már nem tudtunk miről beszélgetni, mert mindent tudtunk egymásról. Ezek után most attól félek, hogyan fogadnak itt kint, milyen reakciókat váltok ki az emberekből. Mindig nagyon érzékeny voltam, ezért parázok azoktól a véleményektől, újságcikkektől, amelyek engem kritizálnak – mondta a Vaskúton élő lány, aki első kinti éjszakáját barátnőjénél, Ginánál töltötte Pesten. – Egy szemhunyásnyit sem aludtam, reggel hatig beszélgettünk Ginával. Megpróbált felkészíteni, hogy mi vár rám idekint.

A jelek szerint nem sikerült eloszlatni Anikó félelmeit.

– A NekedValó szereplőitől is tartok, akik csak azért jönnek a műsorba, hogy nekem beszóljanak. Ha száz emberből kilencvenkilenc dicsér, egy pedig elégedetlen velem, akkor az az egy bánt, és nem hagy nyugodni, miért gondolja azt rólam – árulta el a riadt tekintetű valósághős.

– Bár bent a holt időkben volt bőven lehetőségem gondolkodni azon, hogy miként folytatom az életem, ha kijöttem, konkrét tervem egyelőre nincs. Megvárom, hogy lecsengjen ez az óriási felhajtás körülöttem, és tisztázódjon, milyen lehetőségeim vannak. Dédelgetett álmom, hogy az RTL Klubnál helyezkedhessek el, szívesen vezetnék például tehetségkutató műsort. Korábban Ördög Nóra helyére pályáztam, de azóta alább adtam. A villában sok dologban kipróbálhattam magam, és a szinkronizálás nagyon megtetszett, el tudnám magam képzelni abban a szakmában is. Ráadásul ez egy olyan hivatás, amelyből nem lehet kiöregedni – tervezgetett a rossz kislány."

lac64 2011.05.03. 09:51:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A mai felhozatal elég durva. A párbaj előttiek miatt azt hittem, hogy nem fognak ennyire nekimenni.:(
Vajon bejöhetnek így a médiás tervei?

Albino Vernyul 2011.05.03. 09:53:30

@MÁRIA TERÉZIA: Igen, Peter_CS-nek tetszet Zsuzsa, erre ugyan ezt irtam, neki mint Te, Evaval kapcsolatban, hogy ezeket O is megkaphatja.. Es az se tetszene nekem..

frea 2011.05.03. 09:56:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Szegény azt hitte, már túl van a nehezén.Szerintem van annyira okos, hogy a bunkóságokkal nem foglalkozik.

Albino Vernyul 2011.05.03. 10:02:43

@lac64: Mindegyiknek nekimentek, aki kijott.. Ki kell huzni, aztan lecseng.. Az mas kerdes, ki hogy birja idegekkel.. Ezert jo, hogy Gina, stb. mellette vannak.. Az, hogy O hogyan fog boldogulni, nem most dol el alapvetoen.. Ha lehetoseget adnak neki, vegig kell lepdesnie a szamarletrat.. Esetleg gyakornoki allas, media suli, kisebb musorvezetoi feladatok, es igy tovabb..

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.03. 10:03:08

@frea:

Azért ehhez majd tudatosan páncélt kell növesztenie, és ez nem egyszerű feladat..

Egyébként Anikó nagyon alacsonyra tette a lécet magának ezzel a szinkronszínészettel, ennél sokkal többre fogja vinni, csak idegileg meg kell védenie magát, mosolypáncélba kell öltöznie.

lac64 2011.05.03. 10:05:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Számomra pont ez a kérdés, hogy kap-e lehetőséget.

frea 2011.05.03. 10:08:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Peticsé sok dolgot nem fog fel. Ahogy többek közt azt sem, hogy ez a stílus senkivel szemben nem megengedett. Nagyon rühellem a Boglyát és Alkoholoszt, de őket sem szeretném ilyen ordenáré bunkó őrjöngésével szembesíteni. Arra meg nem tudok mit mondani, ha ez a nő valakinek is tetszik. Ez a béka segge alatti sokadik szint.

_most_ 2011.05.03. 10:10:54

@pocokpocok: nem szoktam nézni a neked valót, de az ilyen műsorokban nem az a lényeg, hogy össze vissza kárognak, összeugranak a szereplők, néha kivezetnek valakit a cirkusz részeként?

avanivi 2011.05.03. 10:18:54

Megnéztem a tegnapi öfit.
Van két gyermekem, de még soha nem írtam alá a nekik szóló levelemet, hogy
egyértemü legyen melyik anyjuk vagyok:

Csókol anyád : Rebeka !

frea 2011.05.03. 10:19:18

@MÁRIA TERÉZIA: Nem lesz könnyű.Mosolyog, mert van tartása, de erre biztos nem számított.Idegileg stabil, meg fogja hamar érteni, hogy nem szabad a provokációnak felülni.Túl gyorsan jött a váltás, majd regenerálódik. Nem féltem, stabilan áll a lábán, meg fogja találni a számítását.

avanivi 2011.05.03. 10:21:28

@frea: Csak az Éva és Ale rajongók ilyen bunkók.

_most_ 2011.05.03. 10:23:57

@avanivi: írjanak annak ilyen levelet, akinek két anyja van :)

frea 2011.05.03. 10:30:25

@avanivi: Sejthettem volna.Miért nem csodálkozom ezen?

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 10:37:41

@avanivi: köszönöm szépen. Még szerencse, hogy mindenki más helikopter:))))))

Albino Vernyul 2011.05.03. 10:40:57

@frea: Marmint..? Nekededvalo..?

Albino Vernyul 2011.05.03. 10:42:07

Na, tenyleg egy normalis hangnemu Belevalo.. Mik vannak..:

www.valovilag.hu/video/127345

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 10:42:55

a Rebekás aláíráshoz annyi, hogy láttam már embert, aki a gyerekeinek írt képeslapot úgy írta alá, hogy JÓSKA.

genevieve 2011.05.03. 10:56:37

@Ayesha: biztosan apák napja alkalmából:-)

Townsend 2011.05.03. 10:57:05

@genevieve: Vagy a névnapján, diszkrét figyelmeztetésként.

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 10:57:38

@genevieve: de csak így: Jóska. Nem "apu" vagy "fater" vagy "nemzőtök". Jóska bazmeg.

frea 2011.05.03. 11:00:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Köszi, avanivi már válaszolt.Az volt a kérdés, mindegyik nekedvaló ilyen szörnyű, vagy csak Anikót érte ez a szerencse?

genevieve 2011.05.03. 11:01:57

@Ayesha: értem, és akkor ebből mi a tanúlság?:-)

genevieve 2011.05.03. 11:03:53

@Ayesha: bár alek édesanyját látva (bocs) akár aláírhatta volna úgy is, hogy jóska....

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 11:05:03

@genevieve: hát nemtom, nekem valahogy fura, mintha idegeneknek írta volna.

avanivi 2011.05.03. 11:06:47

@Ayesha: A Nekedvalót néztem,és azokról írtam véleményt@frea:-nek, nem rólad!

Townsend 2011.05.03. 11:07:59

@Ayesha: Az apa sohasem biztos. Lehet, hogy akkor tudta meg, hogy kakukkfiókákat nevelt addig. Csak vicceskedek.

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 11:08:10

@genevieve: :D Vája mama nem szép, viszont a fia (a nagyobbik legalábbis) örökölte ezt az adottságát:)

bigél 2011.05.03. 11:27:19

Visszaolvasgattam, láttam nagy téma volt, hogy Anikó szájba vágással "fenyegetőzött". Nem láttam a NV-t, a leírtak után pedig biztosan nem nézem meg, de szerintem ez nem akkora szám. Jobb lett volna, ha nem mondja, persze, de ki nem került még ilyen szituációba. Nagyon megértem, nem egyszerű most neki, erre jönnek mindenféle véglények, akik szapulják rendesen. Az ilyen reakciók egyáltalán nem jelentik azt, hogy tényleg verekedne az illető, legalábbis a saját példámból kiindulva, még senkit nem vágtam orrba, pedig ígértem már én is ilyet.

Másik: szerintem ha valaki XY-nak szurkol, az nem jelenti azt, hogy ama személy összes rajongójának MMKK igaza van, helyesen viselkedik és neki azt támogatnia kell.

Egyébként a "van sapka, nincs sapka" elv alapján ha Anikó nem szól így vissza, akkor egyeseknek az lett volna a problémája, hogy micsoda színésznő, hogy megjátssza magát, úgy tesz, mintha nem érdekelné, stb. stb. bla-bla-bla

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.03. 11:30:54

@Ayesha:

De ha egyszer ez a neve! :) Biztos csak ezt tanulta meg :)

bigél 2011.05.03. 11:32:08

Ja, tegnap kiderült az öfiből, hogy Éva terjeszti magáról ezt a rekorder dolgot a négy győztes párbajjal, Alek meg asszisztál neki. Felvilágosíthatná őket valaki, hogy nem írtak történelmet, volt már ilyen (VV1- Szabolcs, mint tegnap írtam). Ráadásul ott mindegyik alkalommal Szabolcs volt a kiválasztott.
Mondjuk úgy általában jobban felkészülhettek volna a VV történelemből, Bélánk sem tudta, hogy ki az a Miló, szerintem ez okozta a vesztét a végén. :)

_most_ 2011.05.03. 11:59:52

@bigél: most fordult a kocka, Milo bent van, Béci kint, szerencsére.

bigél 2011.05.03. 12:07:48

@lami83: lehet Milo megint megnyeri?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.03. 12:08:19

@lami83:

Tyű, micsoda szerencse! :) Olcsóbb lett-e a benzin ettől? :D

bigél 2011.05.03. 12:13:19

@Nard: az nem, de a gázolaj igen. magyaráztak itt mindenfélét, hogy miért, de most kibújt a szög a zsákból.

_most_ 2011.05.03. 12:15:07

@bigél: á, Milo hamar kiesik, eddig nagyon szürke volt, alig szerepelt az összefoglalókban. Éva kiviszi, azt kint hagyja.

Albino Vernyul 2011.05.03. 12:18:35

@lami83: Milonak peche van, Aniko kiesett, maradt neki a 2 Pandacsoki Boborjan.. Meg a vegen tenyleg megnyeri elottuk...;)

_most_ 2011.05.03. 12:28:03

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Mondjuk Milo bátor volt, hogy nem Éva nevét mondta és ezek után be mert menni.

bigél 2011.05.03. 12:29:54

@lami83: Évát gyengítik az Anett és Ágica szavazók

bigél 2011.05.03. 12:30:40

@lami83: kockázat nélkül nincs rizikó

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 12:35:09

Ez a Miló gyerek egész kikupálódott, kezd valami férfi-félére hasonlítani.

bigél 2011.05.03. 12:41:06

@Ayesha: felette sem múlik el az idő nyomtalanul, de nála még a pozitív hatások dominálnak. amúgy Milón totál meglepődtem, hogy újra előkerült (bár már a vacsoracsatában is volt annó), mert nekem ő úgy tűnt, hogy nem kér a médiából, jól elvolt magának a nyereménnyel, azt olvastam, hogy befektette, jól gazdálkodott, tanult, ilyenek.
Ugyanakkor a két csaj nyilván minden lehetőséget megragad (és ugye egyre kevesebb lesz), hogy újra képernyőre kerülhessen, hátha egyszer "letehetik a telefont".

_most_ 2011.05.03. 12:41:07

@Ayesha: úgy tudom, mióta megnyerte a való világot, azóta idősebb lett.

bigél 2011.05.03. 12:42:19

@bigél: bár lehet csak én nem láttam őket ezeken a telefonos játékokon kívül másban

dr. gernika 2011.05.03. 12:55:28

@bigél: Ezek szinte mind gyerekek voltak még, mikor a VV-k mentek. Én is nagyon homályosan emlékszem azokra, amiket néztem, pedig már "nagy" főiskolás voltam.

varand 2011.05.03. 13:07:33

Valaki VV csetelt már? Nem tudja vki hogy működik?
Elvileg most van Anikóval csak nem tudom miért nem jelenik meg semmi sehol!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:09:03

@bigél: azért az nagyon durva, hogy ezek a lányok jóformán abból élnek azóta is, tv-csatornák között ténferegve, hogy évekkel ezelőtt x hónapig egy valóságsóban szerepeltek.
Ott van pl. Györgyusz, ő legalább némi képernyős meló után tisztes családanya lett és nem írkál faszságokat a neten, mint pl. Anett.

genevieve 2011.05.03. 13:09:05

@gernika: ágica kb. annyi idős volt mint most éva, és nagyjából ugyan az a szőke hp karakter mint éva...(csak nála tényleg nulla müveltségi és tárgyi tudás)

és igen nagy karriert futott be mint telefonálós játék és többször vetkőzött...bár ahogy most elnéztem bent, már nemigen fog...

bigél 2011.05.03. 13:16:30

@pushpang: hát igen. Nyilván ad egyfajta előnyt, hogy megismerték őket (bár ez relatív, bizonyos esetekben inkább hátrány az), de az igazi karrierhez azért több kell.
Kicsit sajnálom őket, bár vsz Ágica és Anett még mindig jobban jártak, mint nagy Ő Anikó. Persze lehet ők nem így gondolják, hiszen Anikó többet szerepelt, nagyobb műsorokban volt, de pont emiatt jobban le is járatta magát.
Azok közül, akik médiaközelben maradtak egyedül Majkának jött be.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:18:11

@genevieve: azon gondolkodtam, hogy melyik (volt) idegesítőbb: éva vagy ágica, hát nem tudtam dönteni. Ágica egy ceruzabél intelligenciájával rendelkezett és rendíthetetlen ostobaságával volt ütős, de legalább nem volt velejéig gonosz, mint Éva. Évát nem részletezem, ott a lista, csak vele kapcsolatban nem találok "de"-t, mint enyhítő körülményt, vagy bármi pozitívumot.

bigél 2011.05.03. 13:19:37

@pushpang: Györgyusz azért nagyságrendekkel intelligensebb szerintem (bár már nagyon homályosak az emlékeim), mint Ágica vagy Anett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:23:04

@bigél: hát igen, Nagyőanikó is megfizette a tanulópénzt, mire rájött, hogy milyen is a való világ. Szerintem Éva is ezt az utat fogja bejárni, bár nála kétséges, hogy nem a BB.Évi vágányra fog-e kanyarodni.
Igen, Majka jól csinálta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:25:08

@bigél: igen, nekem is ez rémlik, bár a villában elég nagyszájú volt.
De ahogy mostanában is megszólaltatták 1x2x a műsor kapcsán, egészen kulturált volt.

bigél 2011.05.03. 13:28:51

@pushpang: a BB Évi féle utat nagyon nem kívánom neki, de szerintem okosabb ennél és talán kevésbé sebezhető. Ha jól emlékszem, BB Évi a belevaló csaj máza mögött nagyon sebezhető volt és sokszor elég naiv.

genevieve 2011.05.03. 13:31:15

@pushpang: ezért mondtam, hogy alapvetően hp kategória...mind a ketten a médiába akarnak érvényesülni, de nagy nullák...

_most_ 2011.05.03. 13:35:40

@pushpang: ez könnyű, Ágica egyértelműen idegesítőbb, mint Éva.

dr. gernika 2011.05.03. 13:38:15

@genevieve: Az a nő egy antikarakter, kábé mint Tordas, csak akkor még jobban nézett ki.

genevieve 2011.05.03. 13:38:41

@lami83: pont annyira idegesítő, csak más miatt:-)

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 13:40:23

@genevieve: Anett talán 22 volt akkor.
legalábbis én így tudom.

@lami83: nahááát:D egyébként csak arra akartam célozni, hogy előnyére változott. (külsőre)

kitikati 2011.05.03. 13:40:59

Mit gondoltok, a döntőben hány Jerzyre befutó szavazatot dobnak a szemétbe a nem tökéletes helyesírás miatt. Itt is vagy 6 féleképpen láttam leírva a nevét, arról nem beszélve, hogy a műsorvezetők Dzsörzinek ejtik.

kitikati 2011.05.03. 13:41:26

Mit gondoltok, a döntőben hány Jerzyre befutó szavazatot dobnak a szemétbe a nem tökéletes helyesírás miatt. Itt is vagy 6 féleképpen láttam leírva a nevét, arról nem beszélve, hogy a műsorvezetők Dzsörzinek ejtik.

bigél 2011.05.03. 13:42:08

@lami83: nehéz volt a döntés, de a végén nálam is Ágica jött ki "győztesként"

genevieve 2011.05.03. 13:45:00

@lami83: pont annyira idegesítő, csak más miatt:-)

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 13:47:13

Sőt, Anett még a Constance Carroll kozmetikumokat is reklámozta.

@buppi: Alek feszt "dzsezi"-nek ejti.
És ha én Dezmondkát írok bele az smsbe, az jó??

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 13:48:55

@buppi: Alek állandó jelleggel "Dzsezi"-nek ejti.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ha én Dezmondkát írok az sms-be, megfelelő-e.

_most_ 2011.05.03. 13:49:34

@buppi: ebben az a durva, hogy ha valaki J helyett É-t ír, E helyett V-t, R-helyett A-t, a zy-t meg lefelejti, akkor Évára fog menni a szavazat.

Ayesha (törölt) 2011.05.03. 13:49:46

éljen az internal server error

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:52:43

@lami83: :D :D te tényleg szedsz valamit kérlekalássan.

dr. gernika 2011.05.03. 13:58:44

@genevieve: Az a nő egy antikarakter, kábé mint Tordas, csak akkor még jobban nézett ki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 13:59:56

@pushpang: ott JERZY van, így nem bonyolult, de az eltérő kiejtések miatti elhallásokból szerintem lesznek hulladékszavazatok bőven.

genevieve 2011.05.03. 14:01:52

@gernika: ott a pont:-)
olyan mint tordas:-D

bigél 2011.05.03. 14:18:39

@Ayesha: ez is Alek taktikai húzásai közé tartozik, megtévesztve ezzel az sms küldőket

bigél 2011.05.03. 14:19:10

@genevieve: tévedés, olyan, mint Tordas, nincs még egy (szerencsére)

genevieve 2011.05.03. 14:24:19

@bigél: és hidd el lesznek olyanok akik ágicára vagy anettra fognak szavazni:-)

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 14:24:27

Se online, se vidcsi. Mióta csak normális emberek vannak a villába no kukkulás, csak a kötelező tananyagot látjuk. Nem véletlen mondják, hogy rosszabbul élünk, mint négy hete. A suttyó ráczkorszakban ilyesmi nem fordulhatott elő..

avanivi 2011.05.03. 14:25:53

Tegnap az a jelenet nagyon tetszett, amikor a lányokat tartották kében , a Jerzy úgy fordult, hogy Anikó is lássa,ha esetleg Alek ledobja Évát.

bigél 2011.05.03. 14:27:42

@genevieve: mióta a párbajok párbaján, amely megrengette a világot, én is nyomtam sms-t, már semmin sem lepődök meg

genevieve 2011.05.03. 14:29:10

@bigél: látom mindenkit elkapott a gépszíj:-)

még jó, hogy nálam le van tiltva az sms küldés:-)

és azt hiszem ezen már nem is fogok változtatni:-)

bigél 2011.05.03. 14:29:21

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: itt már fölsőbb szinteken zajlik a játék

bigél 2011.05.03. 14:30:30

@genevieve: egyedül voltam itthon, csak így történhetett meg. azóta sem mertem bevallani. :)

genevieve 2011.05.03. 14:30:36

@bigél: jaja, alek szagolgatja a csajokat, eddig csak az arcukba szagolt be, de most már derékon alul jár....

az én rózsám vasutas 2011.05.03. 14:30:51

@genevieve: Nincs meg valahol a jelenet 3. része? Az, ahol Alek Milo seggében szimatol.

genevieve 2011.05.03. 14:31:26

@bigél: nyugi, megőrizzük a titkod:-)

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: én ugyan nem vagyok rá kiváncsi, de remélem azt is megtette:-D

bigél 2011.05.03. 14:32:25

@genevieve: na Aleknak legalább bejött a jutalomjáték (emlegette valaki ezt a kifejezést az utolsó héttel kapcsolatban)

_most_ 2011.05.03. 14:32:44

@genevieve: lehet hívással is szavazni, nem csak sms-ben, 2-es kód az Éva, ha érdekel.

bigél 2011.05.03. 14:33:31

@genevieve: köszi. pedig eredetileg nézni sem akartam, jobban jártam volna, ha betartom.

_most_ 2011.05.03. 14:39:57

@bigél: gyanítom nem sokára arról lesz szavazás, hogy Alekosz melyik lánnyal töltsön kettesbe egy éjszakát a nyugiszobában.

genevieve 2011.05.03. 14:40:48

@lami83: kössz, feltétlenül:-D

genevieve 2011.05.03. 14:42:22

@bigél: aleknak már a jutalom percek is nagy ajándék:-D

Albino Vernyul 2011.05.03. 14:43:17

Na, a szatarcsatban volt Aniko, nemi viharral, meg porszivozassal vegyitve..;) Kicsit megviseltnek tunt, de azert fel-fel csillantak a pozitiv vonasai.. A szokasos temakat erintettek, kicsit bovebben.. A Nekedvalorol annyit mondott, hogy mire bement fel volt spanolva, latta, hogy megkapja a napraforgot, es sokkolta, hogy ennyire gyulolik egyesek.. Kicsit bizalmatlan mindenkivel, es mar jo lenne hazamenni kicsit a megszokott eletebe, azok koze, akik kialltak mellette, mig bent volt.. Na nagyjabol ennyi..

genevieve 2011.05.03. 14:43:37

és elkezdődött a visszaszámlálás elvileg már csak 7 db öfit fogunk olvasni?

vagy hajni ir a vége utáni, végjátékról is?:-)

bigél 2011.05.03. 14:44:20

@lami83:
lehet jobb Anikónak, hogy kikerült

bigél 2011.05.03. 14:47:06

@genevieve: a "szerencsés" lányoknak viszont rémálom a villában, avagy sikoly újratöltve

avanivi 2011.05.03. 14:48:12

@genevieve: Nem bírom nézni ezt a marhát, már ketten vannak kis hazánkban ,Alek és még egy hülye f@sz ,akik,ha megjelennek a képernyőn, megdöntöm a csatornaváltás rekordot.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.03. 14:49:20

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Azt kívánom, edződjön meg Anikó és legyen sikeres, amihez elhivatott és tehetsége van!

_most_ 2011.05.03. 14:49:20

@genevieve: Alekosz műsoráról nem lesz hogyvolt?

genevieve 2011.05.03. 14:49:38

@bigél: igen, szerintem is jobb aninak, hogy már nincs bent

@avanivi: én is rögtön leveszem a hangot:-)

genevieve 2011.05.03. 14:50:44

@lami83: fogalmam sincs, én is csak kérdést tettem fel....
ha lesz, remélem sixx irja:-D

_most_ 2011.05.03. 14:51:38

@bigél: ahogy korunk nagy filozófusa mondta: kint és bent között nincs különbség.

bigél 2011.05.03. 14:53:48

@lami83: "kinn is vagyok, benn is vagyok, jaj de nagyon boldog vagyok"

genevieve 2011.05.03. 14:54:17

@lami83: akkor miért majrézik azon, hogy kikerül?:-D

lac64 2011.05.03. 15:00:56

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ezt meg lehet nézni valahol?
Mit értesz ezen: Kicsit megviseltnek tunt, de azert fel-fel csillantak a pozitiv vonasai?

TapOut 2011.05.03. 15:18:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul: @TapOut:

öööö...most akkor eltaláltam?
vagy nem?
vagy valami?
:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.03. 16:42:34

Láttam az a reklámot Olivér és Alekosz
nőket vegzáló, zaklató showjából.

Alekoszon kívül az összes férfi betartotta a játékszabályokat a villában, tisztelték a nők privát szféráját, nem nyúlkáltak, nem tapiztak, nem nyaltak-faltak, nem nyomultak kéretlenül.

Azért utálatos dolog, hogy Alekosz most egy külön showban reklámozhatja ezt a nőkkel szembeni nyálas-erőszakos, nyúlkálós, tapizós viselkedését.

Már attól a lekezelő, hangtól rosszul voltam, ahogy Olivér a részletben szereplő nőkhöz beszélt. Undorító.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.03. 17:28:42

@Hódos Hajnalka: hálistennek! Babonából nem mertem rákérdezni. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.04. 01:16:06

@MÁRIA TERÉZIA: Ezzel teljesen egyetértek, ne nézzük ezt a ganyé műsort, bukja be a csatorna!
Egy normális nő nem kér, viszolyog és elutasítja azokat a dolgokat, amiket Alekosz csinál! A nőkre való rámászás, az erőszakoskodás (minden villalány ágyába belemászott, zaklatta őket, Évát folyamatosan gyalázta - ez az igaz barát? Anikót is falhoz szorította és taperolta többek között - ez jobb helyeken szexuális zaklatás, ami büntetőjogi eset; az ilyen erőszakoskodásai miatt már rég ki kellett volna zárni a játékból Alekoszt, Zsuzsi narancsdobálása ezekhez képest egy igencsak elhanyagolható dolog) egy olyan puha pöcsre utalnak, aki csak akkor érzi magát biztonságban, ha a körülötte élőket önmagánál is nyomorultabbá gyalázza!
süti beállítások módosítása