Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X135

2011. május 01. 15:40 - Hódos Hajnalka

Vannak kemény napok, vannak kemény esték. Tegnap nekem kijutott. Tökéletesen értem a mondatot, „a pillanatok öregítenek, nem az évek”. Mikor megláttam Lacibetyárt a Villa kertjében, úgy éreztem, végem van és akkor még nem sejtettem, hogy körülbelül egy óra múlva sóbálvánnyá dermedve nézem Kossuth Gergőt a Csillag születik színpadán. A produkciót a bekategorizálhatlan kategóriába sorolnám, na mije van neki, szöszi haja van a fején. A táncról magáról még ha akarnék, sem tudnék írni, a részleteket a holnapi CSISZ posztban olvashatjátok. A pipipipipiros rúzsnál kaptam az első hiperventillációs rohamot. Vannak megválaszolatlan kérdések. Az enyém így hangzik, miért? Miért?

Lacibetyár betyárt nevel a lakókból. A lakók számomra érthetetlen módon örülnek neki. Én könnyek nélkül sírok. Először a betyárnak enni kellett. Olyan trágyás szekér nincs, amire ne lehetne dobni! Éva szalonnával kezdene, Lacibetyár pálinkával. A pálinka kóstolásához négy érzékszerv kell, hogy tudjátok. És melyik a negyedik? A hang a fülnek, a koccintás! Ó, hát ezt Alekosz beépíti a szövegkörnyezetébe! Hejj, a lányok szépek, Anikó is, párbaj előtt mosolyog, így, pozitívan kell gondókodni! Kis tréfálkozás arról, Alekosznak az a lényeg, hogy minél több lány legyen. De miért jó az? Egy legyen, de az főzzön, mosson, takarítson meg ágyas legyen. 

Lacibetyár agyilag rá van készülve az utolsó falatra, ezért a boros balhéban Alekosznak ad igazat, de azért nem volt szép. Jó, hát igazad van. Bocsánatot kérek. Hát megértük, visong Éva. Játékos feladatok, a betyárok valószínűleg ilyenekkel ütötték el az időt, mikor nem útonálltak éppen. Na, ki ül lóra? Ugye műfű, műló. A ló egy hordó, rá kell ülni, a feladat, hogy egy kötéllel minél gyorsabban áthúzzák magukat. Éva bénázik, Alekosz biztatja, kedvesen, ahogy szokta, dobd be magad, anyukám! Képzeld azt, hogy egy férfin lovagolsz! Fél évig nem szexeltél, látszik! A következő feladat nekem is tetszik, Lacibetyár egy csőbe diót dob, fakalapáccsal össze kell törni. Évánál kicsit vár, mert bevallottam a dekoltázsába csorgatja a nyálát. Anikó a technikát a cséphadaró működési elvére alapozza. Pihi, cigi.

Jerzsi sokat hallgat. Ne hallgass, lesz még időd a sírban! Hát ez is nagyon tetszik, ja hát ilyeneket én is tudok, ülj le fiam, ne álldogálj ott, mer gyün egy sváb, azt hozzád köti a lovát! Alekosz idéz a Villadalból, felszólalok én is, nem vagyok néma, nem érdekel, ha leköp az Éva! Trüsszentettem, kurjant Éva, Jerzsi odaszól neki, majd a Villán kívül elszámolhat a lelkiismeretével. Vita kerekedik, Alekosz odébb sunnyog, ő már megtette a dolgát ebben az ügyben. Nagyon elkezdtél játszani a finálére és ezért nem vagy mostanában szimpatikus! Nem amiatt fogsz te nyerni, hogy engem degradálsz, hidd el, kisfiam! Egy igazi betyár pattogtatja az ostort, Alekosznak nem szól. Hát attól a bágyadt lóbálástól nem is fog. Éva úgy hadonászik az ostorral, mint egy kivénhedt domina, Alekosz biztatja, úgy, úgy, mintha engem ütnél! Felröhögök, pont erre gondoltam én is. A versenyt Éva nyeri, aki most is törtetett, 11 ponttal. Hú, nyertem valamit! Navégre.

Igen-nem feladat. Már most látom, hogy ez Alekosznak nem fog menni, képtelenség, hogy ő pusztán igennel vagy nemmel tudjon válaszolni egy kérdésre. Éva kérdez, Jerzsi, erősebbnek érzed magad a játékban Gigi nélkül? Igen. Amíg itt volt, tudat alatt magam ellen játszottam. Alekosz, van különbség, hogy kinn vagy benn vagy? Nincs, itt is ugyanazt a levegőt szívom, ugyanaz a nap süt be az ablakon, ugyanaz a víz folyik. Éva nem erre volt kíváncsi, jó akkor van különbség. Itt benn plasztik fűszerkezet nő ki, kinn viszont eredeti gyom nő ki a földből. Éva kiakad, jó, akkor eleged van már ebből a helyből? A helyből nem, a társaságból néha igen. Igen, Anikó esélyesebbnek tartja magát Évánál, másképp nem is állhatna hozzá. Nem, Alekosz! Éva nem fordulna Alekosz ellen, ha úgy alakulna, hogy ketten maradnának a döntőben. A barátom vagy, miért fordulnék ellened? Ha Éva még egyszer kiejti a száján azt, hogy ismersz, akkor felgyújtom a tévét Alekosz Évától és Anikótól is megkérdezi, megbánják-e, hogy nem létesítettek vele intÍm kapcsolatot. Éva nem, mert párkapcsolata van és Alekosz nem az ideálja, nem gerjeszti be. Dehogynem, csak máshogy. Anikó sem. Tűkön ülve várom, hogy Alekosz feltegye ugyanezt a kérdést Jerzsinek, de csalódnom kell.

Jerzsi, újra kezded Gigivel? Ez egy olyan dolog, ami csak rám tartozik. Ennek a kapcsolatnak vége, mind a ketten megváltoztunk. Alekosz, te mmkk őszintén válaszolsz a kérdésekre, amiket feltesznek neked? Ha energiám engedi, akkor igen, mmkk. Bárkinek, bárhol, bármire, bármikor. A következő kérdéssel Jerzsi megint kihúzza a gyufát Alekosznál. Túl vagyok egy szakításon, több mint egy hete. Megtisztelsz azzal, hogy a jövőben előttem nem beszélsz a Gigiről? Ühüm, jó. Alekosz a szokásosnál is jobban remegteti a fejét, ez semmi jót nem jelent. Igen. Te a Gigivel a kapcsolatot befejezted, ennek a kapcsolatnak te vetettél véget. Innentől kezdve azt gondolom, nem vagy kompetens azokban a dolgokban, amik a Gigi körül történnek. Jerzsi visszakérdez, akkor az igen valójában nem? Alekosz ideges. Ezzel azt akarod mondani, hogy a szakítás után is rendelkezel a Gigivel? Anikó felháborodik. Ne mondj már ilyen faszságokat, tiszteld már meg annyira, hogy nem nyúkálsz ebbe bele! Pont te beszélsz? Igen, pont én. Te is jól megtisztelted az Olivért, meg a Bécit!

Jerzsi ekkor már azt a levelet olvassa, amit Alekosz írt neki a győztes párbaj után. Sokszor láttam rajtad, hogy szükséged volt valakire. Sajnos nem voltam ott. De most már veled vagyok. Alekosz, ha te velem lennél, akkor megtisztelnél azzal, hogy nem hozol fel olyan dolgokat, amik nekem fájnak. Akkor minek szakítottál azzal a lánnyal? Évának és Anikónak most lesz elege, felállnak a kanapéről. Jerzsi még mondana valamit, de Alekosz is feláll, végeztünk a feladattal! Nem tisztelsz, Alekosz, nem tudsz tisztelni. Csak annyit mondok erre a reakciódra, hogy sakk-matt! Alekosz Évát kérdezi, mit jelent ez a sakk-matt? Éva elmagyarázza, fölösleges, úgysem érti meg. Ha okos lettél volna, azt mondod, igen, megtisztellek. Nem kell mindent megmagyarázni.

Este van, a Rózsa Sándorok és a Veszelka Julisok beöltöztek piszkos módra, vihogva dúdolni kezdem, hogy a csikósok, a gulyások bő gatyában járnak, azok élik világukat, akik ketten hálnak. Jön Anikó, ő mást énekelget, ugyanolyan lepkefing hanggal, mint Zséda, Alekosz kommentálja a dalt, fekete rúzs, fekete rúzs, égjen a számon (majd fog), a csók tüze fájjon (az is). Itt a fekete bajusz, gyere, csókolj meg! Anikó nekiesik Alekosznak, hosszú mmmm-el kísért puszit nyom az arcára. Alekosz felvillanyozódik, fú, hát az Anikó végre kinyílt, fél év után! Hát most sokkolva vagyok! Felállt? Lényeges kérdés, Éva, köszönjük. De közönséges vagy, a romantikába így belerondítasz? Hej, hát még a bajszom is félre állt, úgy megcsókolt! A betyárok verset írtak egyébként, miután tisztázták a kotlik szó jelentését. Jerzsi nem tudta, há.

Alekosz kezd, Anikó a lelkecskéd ennivaló, Éva te meg ne hagyd magad, a nyíltságod majd sikert arat. Jerzsi készül a versmondásra, úgy öt-hat percig, na! A felkészülési időben Alekosz újabb csókot kér Anikótól, mert rákapott, mint gyöngytyúk a takonyra. Jerzsi versén annyit röhögtem, hogy újranéztem, ehun van, majdnem szó szerint: Budán élni jó, a VV Kulipintyója van ott. A házban egy tyúk, egy liba van ott. Egész nap csak csipegetnek, alszanak, de nem kotlanak. Kihívta a mezőre az egyik csirke a másikat párbajra. Jaj, mi lesz ott? Jaj, mi lesz ott? Mi más, ha nem csirkeboksz Két liba egy ólban nem fér el, ezért kinek helye van itt, a párbajon bokszolják le. Csirkeboksz, ááá, még mindig röhögök! Éva verse is aranyos, fekete haj, szikár lábak, szénaboglya, széles vállak! Anikó nagy beleéléssel szaval, a párbajba szívem-lelkem adom, búcsúzni kár vóna, nem vagyok én barom! Egy hét múlva együtt iszunk a garatra, lesz dínom-dánom, én mondom, csuhajja! Első helyen horzsolják egymást, de együtt betyárkonak Éva és Anikó!

Mámeg sms-ből lesz a kiborulás. Alekosz adjon tanácsot szegény elsőpárbajozó Anikónak, amúgy is azt mondta, leveszi Éváról a kezét és nem is készíted. Éva kiakad, tényleg ezt mondta Alekosz? A következő képen már bőg, Jerzsinek panaszkodik, tudja, érzi, hogy semmi esélye nincs Anikó ellen, semmi! Kimegy a kertbe bőgni, Alekosz utána. Hallom, ahogy halkan elpattan az utolsó idegszálam is. Szobamamusz, fekete zokni, trotyigatyi, trikó. Láthatom a világ összes szépségét, ezt a látványt semmi nem tudja feledtetni velem. Meg a bilincses fényképet sem. Alekosztól először látok emberi megnyilvánulást, sőt, kedves mozdulatot. Félresimítja Éva szeméből a kazlat. Esküszöm, így történt! Éva szövegel, ahogy szokott, a hangulatai által befolyásoltan. Először kesereg, hogy semmi esélye Anikó ellen, aztán átmegy kígyóba és sziszeg, nem érti, miért lenne több Anikó nála. Azért mert szép? Hideg. Meg nem nyilvánul meg úgy, ahogy én, és? Langyos. Végül, ahogy megszokhattuk, behergeli magát a saját hülyeségeibe, klasszisokkal másabb ember vagyok, sokkal jobb ember vagyok! Miért jobb, mint én? Nem lesz semmi gond, mondja Alekosz, kár, hogy Éva nem olvas a tekintetéből. Végül az ismét egymásra találó barátok átölelkezve bemennek, Alekosz zuhanyozni, Éva aludni.

S., varand, nehogy abbahagyjátok! :))

Sok szeretettel köszöntök minden hogyvoltos édesanyát! :)

Címkék: vv4
1015 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruzs54 2011.05.02. 10:26:45

@Nard: @tojastobias: @lami83: ha nem vettétek le, irónikusan írtam, amit az esetleges éva nyerése esetén a képünkbe tol az ertéel.a negatívat kiválóan tudja pozitívan tálalni.és erre jutottam,hogy kerül amibe kerül,volt ami volt,egy a lényeg,soha ne add föl.hiába sohw meg szórakoztató müsor,akarva akaratlanul,az emberek gondolkoznak is azon,hogy, hogy is van ez?

2011.05.02. 10:32:59

@Peter_Cs: Nem, asportolók is szoktak hasonlót produkálni néha győzelmükkor.

Egy sportoló győzelme mögött iszonyat mekkora munka van.... Aki bármikor, bármilyen szinten sportolt, kénytelen ezt az összehasonlítást a baromság kategóriába sorolni. Bocs.
Pedig általában jókat vigyorgok a hozzászólásaidon, de ezt nem díjaztam.

avanivi 2011.05.02. 10:40:34

@lami83: és a paraszt Oli szerinted mit keresett ez elözőkben ott????

_most_ 2011.05.02. 10:40:55

@beebeer: Szerintem azért van hasonlóság, hisz hasonlót érezhetett Éva a győzelmekor, mint a sportolók szoktak. Öt hónapja keményen küzd, hogy ott legyen a döntőben.

avanivi 2011.05.02. 10:46:57

@Peter_Cs: Ha vége a vv-nek írsz majd egy könyvet ,a Vonzások és taszítások lesz a cime?
Most gyűjtöd az anyagot áruld el nekünk.
Vagy azt áruld el mi tetszik oly nagyon Évában?

amit még megtehetsz 2011.05.02. 10:54:22

@lami83: :DDD
Mikor küzd? Amikor beszél, vagy amikor a szájához emeli a poharat, vagy amikor rágyújt?
Hol van itt küzdelem?
Ez csak duma.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.02. 10:57:21

@lami83: Szerintem még Kossuth-életműdíjjal is ki fogja tüntetni jövőre az "álamfö".

genevieve 2011.05.02. 11:07:17

@lami83: érdekes, hogy te és peti-cs sose reagáltok egymás kommentjeire, pedig ti vagytok a két fő éva rajongók:-D

frea 2011.05.02. 11:07:25

@lami83: Sokkolni foglak. A példakép keresés és valaminek az üzenete nem szinonimák.Utóbbi nem függ a műfajtól. Üzenete rengeteg dolognak van, esetleg nem tudatosítod. Egy 6 hónapja futó őrületnek pedig rengeteg üzenete van, a baj az, hogy több a negatív, mint a jó. A kiforratlan személyiségűeket megerősíti olyan viselkedési és tanulási normák helyeslésében és elfogadásában, amelyek civilizált társaságban elfogadhatatlanok. Ha tetszik, ha nem, a társadalmi együttélésnek, érintkezésnek vannak írott és íratlan szabályai.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.02. 11:07:49

Anikó nyerte a legtöbbet a műsoron, ő lesz a legsikeresebb hosszú távon az összes villalakó közül, mert nagyon tehetséges és kitartó, na meg szép is.

Éva még egy hétre bekerülhetett a villába, és így ő is örülhet, de az is látszik, hogyha valahogy nem szembesül a problémáival villa után, akkor nagyon hamar elcseszheti az életét, ez nem fog megtörténni Anikóval.

Ezért érzem rendben valónak azt, hogy Éva ment vissza, hisz mind a ketten kibírtak több mint öt hónapot, de szerintem Anikó nyeri a többet, mert neki van meg a tehetsége, szépsége, tudása, és valamilyen kis extra varázs, amit nem lehet venni a boltban.

Nekem olcsóban volt a tegnapi show, mert nem tudtam szavazni, a telefonközpont ugyanis folyamatosan azt mondta be, hogy átmeneti túlterheltség miatt nem tudják fogadni a hívásom.

A megspórolt pénzen ma este veszek kenót és nyerek egy nagy rakás pénzt. köszönöm rtl, hogy ennyire béna vagy, hogy nem tudod fogadni a hívásokat.

Azt az undorító nőalázó showt, amiből lehetett tegnap látni egy kis csipetet, mármint a reklámot, amit most készítenek elő Alekosznak, garantáltan nem fogom nézni. Lehetett hallani Oli hangját amint lekezelően beszél a jelentkezőkhöz, és a végén gusztustalanul a "virslire" futtatták ki az egészet. Oh, borzalom és rémálom, most hagyj el!

frea 2011.05.02. 11:12:50

@Gee Halen: Sokáig magam is arra gyanakodtam, de olvastam valamit, ami szerintem rácáfol.

_most_ 2011.05.02. 11:13:52

@genevieve: hát én nem bírom Györgyuszt, Ágicát, Anettet :)

ilovecooking 2011.05.02. 11:15:37

OSAMA IS DEAD!!! Na vajon van atombomba Európában vagy sem? Lehet,h az "atomot nekik(vályoglakók)" egy al-qaeda fenyegetés volt valójában, csak senki se bagózott rá?

frea 2011.05.02. 11:18:08

@lami83: Ismerek élsportolót. Óriási fegyelemmel, sok lemondással, nagy akaraterővel évekig készülnek, mire célba érnek. A kettőt összehasonlítani több, mint badarság.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 11:18:11

Undorítóak az emberek. Azt még elnézem nekik, hogy 100milliókat tesznek fel Évára hatszoros oddsra, de hogy még sms-t is küldenek neki. Nem látták, hogy viselkedett szerdán? Ezek után még van pofájuk visszaszavazni?

A tuti.hun már fentvannak a párbaj adatai:

Évára: nézői szavazat 11486
Petr Kovac Dunaszerdahely 142654
Hans Bauer Baden Baden 74511
Józsi Verpelétről 233764

Anikóra: nézői szavazat 64435
bukmékerek és oddsmesterek 336359

frea 2011.05.02. 11:19:50

@ilovecooking: Átfutott az én agyamon is, csak remélhetjük, hogy kacsa volt. Egyebet nem tehetünk. Fatalista vagyok.

frea 2011.05.02. 11:21:15

@Gee Halen: Még nem. Én olvastam, itt .Nem akarok sértődést, azért nem kommentálom.

varand 2011.05.02. 11:24:08

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ez merre is van pontosan?
Nekem a tuti.hu nem jön be!

mama ottmarad 2011.05.02. 11:25:38

A közönségről: lehet cikizni egymás drukkereit, de a két szurkolótábor között Bécistől is zongorázni lehet a különbséget vehemenciában. Évát a sajátjai se engedik szóhoz jutni, mert csak az a fontos, hogy ők maguk szerepeljenek, ebben vészesen hasonlítanak kedvencükre.
Az, hogy Éva a vége előtt fodrászt kapott (többször sürgettem, és köszönöm), valamint, hogy Lilu tegnap este nem idegeskedett, erősítette a gyanút: Évát szánták a döntőbe. Csöndben naivul reméltem, hogy nem leszünk túlzott mértékben madárnak nézve, és DE.
Anikó egyre nyugodtabb, intelligens viselkedése arra utalt, hogy ő már tudta. Az 50-50% valójában nem létezik, pusztán izgalmas látványelem. A csatorna nem negedi, hogy a legizgalmasabb hétnek szánt napokon unalomba fulladjunk.
Már csak arra vagyok kíváncsi, lehet-e még alulmúlni az eddigieket. A választ itt mindannyian tudjuk. :DDD

_most_ 2011.05.02. 11:25:46

@frea: most már írd le, kíváncsi lettem.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 11:29:39

@varand: Fizetős oldal. Baromi sokba kerül és nem ugrik be elsőre. Én is csak azért járok oda, hogy ne írkáljak marhaságokat.

frea 2011.05.02. 11:31:09

@mama ottmarad: Sajnos igen. Az előbbihez:hasonló a hasonlóval.

rianna 2011.05.02. 11:37:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: szerencsénk, hogy megosztod velünk ezeket a tuti infókat:DD

mama ottmarad 2011.05.02. 11:39:46

Mielőtt félreérti bárki, az unalom alatt azt értettem, hogy Alekosz kullancsként ráragad Anikóra, Jerzy félmeztelenül edz, Ani paplannal letakarva lemerül és kibekkeli.

Ezzel szemben most majd kapunk egy heti önfényezést, unalmas szóvirágokat, és a magányos harmadik kirekesztés elleni szélmalomharcának plasztikus ábrázolását. De izgi, :D

A végén dönthetnek a zemberek, hogy a szegény sorsú lelencgyerek, az irigykedő szárazribi, vagy a minden családban előforduló okoskodó alkoholista viszi el a pálmát.

_most_ 2011.05.02. 11:43:09

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ezek az adatok nem teljesen pontosak, a számok alapján 54-46% lett volna az eredmény.

rianna 2011.05.02. 11:47:34

@mama ottmarad: ne is mondd, alek egy rövid, hárommondatos, fél napig tartó speechet fog tartani éva és önnön nagyszerűségéről, nem hiszem, hogy kibírnám, nem is fogom nézni:D

mama ottmarad 2011.05.02. 11:47:55

@fran7: ezért van az avatar csere is. Voltam már érzelmi hullámvasút, Szandika tetovált szemöldöke, nagy Sándorpapagáj, gyönyörű napraforgóvirág, és most az a bizonyos madár, aminek az rtl nézett.
De legalább nem egy veréb, amit az ertéel szeretne, hanem pacsirta, a májusi éjszakákon legszebben daloló, rejtőzködő madárka :D

ruzs54 2011.05.02. 11:49:14

@mama ottmarad: a mi családunkban már nincs okoskodó alkoholista,mert kivittük és kint hagytuk.hála annak a magasságosnak.DD

_most_ 2011.05.02. 11:51:27

@mama ottmarad: azt halottam beköltözik Milo, biztos, hogy teljesen fel fogja forgatni a villa életét, legalább annyira, mint Zsófika tette.

mama ottmarad 2011.05.02. 11:52:51

@rianna: ez a 20-30-40, a műsort kigúnyoló kommentelő nem lesz nagy vérveszteség a csatornának, de annyi baj legyen!
Jó volt, hogy nem voltunk egyedül a véleményünkkel. :)

mama ottmarad 2011.05.02. 11:54:40

Az a Milo, aki tegnap úgymond rossz lóra tett? ha ha ha, de iz gi lesz (?)

Albino Vernyul 2011.05.02. 11:55:09

A fene esne bele.. Mar megint nem kapok valaszt a Blikk chaten..;)

rianna 2011.05.02. 12:01:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: te olyan helyeken jársz?:)) és mit kérdeztél?

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 12:19:53

@mama ottmarad: Mama! Ébrsztő! Fél órája várom, hogy nálatok ki az okoskodó alkoholista a családban. Nekem adatokból kell dolgoznom, nem vihetem be a gépbe azt, hogy mindenhol van olyan.

bigél 2011.05.02. 12:28:47

sokan mondogatták, hogy ilyen még nem volt, hogy valaki négyszer került vissza párbajról. pedig volt, az első szériában Szabolcs. ő is pontosan négyszer volt, utána pedig megnyerte. már nem emlékszem őt miért akarták ennyire a villán kívül látni, de természetre enyhén szólva más volt, mint Éva.

Albino Vernyul 2011.05.02. 12:33:28

Blikk cikk.._:

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/eva-mehet-vissza-a-villaba-2050976/

Aniko Blikk chat.. Szokas szerint a kerdeseimre nem kaptam valaszt..;) Mondjuk egy-egy volt ami lenyegeben kerdes volt, a tobbi inkabb "bujtatott" infomorzsacskak, meg lelekfenyezes..;)

www.blikk.hu/blikk_sztarchat_popup?tema_id=106

Azert nem tagadja meg magat, nem fikaz senkit, csak szepe szolidan..

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 12:36:02

@Nard: Nagymutert bevittem a gépbe. Több adatra lenne szükség, még mindig Alek vezet 42.8%-kal. Megpróbálom beütni százszor, hátha tetszetősebb eredmény jön ki.

Albino Vernyul 2011.05.02. 12:42:31

@rianna: Ja.. Ha mar Aniko arra jart..;)
Rakerdeztem, hogy a foiskolai tanulmanyait miert hagyta abba, es milyen stadiumban, hogyha felkinalnanak neki egy gyakornoki allast az RTL-nel, vagy a Cool-on elvallalna-e, illetve ha anyagilag birja, beiratozik-e Gor-Nagyhoz.. A tobbi inkabb tajekoztatonak volt jo, kulso szemlelo szemen at a helyzeterol..

avanivi 2011.05.02. 12:49:39

@bigél: A Majka volt a második, a többit képzeld el.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 12:55:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Azert nem tagadja meg magat, nem fikaz senkit, csak szepe szolidan..

Engedelmeddel, most megvédem a kislányt. Többnyire kommersz kérdésekre adott már-már olvashatatlanul unalmas válaszokat. Bent százszor jobb volt a csaj. Ilyen feltörekvő és megfelelni akaró szépségből van idekint annyi, hogy azzal már óceánokat lehet rekeszteni. Nehéz elképzelni, hogy azokból pont a villantani nem akaró Anikót fogják felkarolni.

mama ottmarad 2011.05.02. 12:56:59

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
érdekes, ennek a nickednek, n é h a
van humora :)

varand 2011.05.02. 13:01:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Belehet ide még jelentkezni? Hogy kell?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.02. 13:01:25

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Van még kb 30-50 rokon akit rühellek, noha életemben 1x láttam őket. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 13:02:17

@genevieve: mégis mit beszélnének meg egymással? Éva tökéletességét? :D
Most őszintén, ki kíváncsi ilyen párbeszédekre:
- jó ez az Éva.
- ja jó.
- szép is.
- ja szép hát.
- és tök őszinte.
- naná.

genevieve 2011.05.02. 13:06:59

@pushpang: ez is jó, csak nem pont erre gondoltam:-DD

mama ottmarad 2011.05.02. 13:08:09

@ruzs54: a miénk is így járt, nem csak velünk, 48 évesen a kaszással is.
Túl gyenge volt.

Albino Vernyul 2011.05.02. 13:10:30

@varand: Mar sehogy.. 11-12 kozott volt.. Majd lesz masik kedden 13.00-tol..
Itt..: www.rtlklub.hu/musorok/sztarchat
Ez videos, elo, ha jol tudom...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 13:16:14

@genevieve: csak vicc volt; az ember nem, vagy csak ritkán beszélget saját magával. :)

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 13:18:07

@genevieve: Te jobb ha csöndben maradsz. A múltkor ajánlottad a bors.hut, én állat meg is néztem. És ha már ott voltam, rendeltem tőlük 14db 1m3-es vödröt. Nehogy miattam ne vegyenek fel. Az én linkjeim neked nem kerülnek egy forintodba se.

frea 2011.05.02. 13:33:57

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Jól tolod, igazad van !Miért pont Anikót karolnák fel?Uncsi!Szépen ejti a szavakat, nem hempereg, érthetően beszél, mosolyog, képben van, értelmes, nem köpköd. Mi a fenét keresne egy ilyen a médiában?Alkalmatlan!!

_most_ 2011.05.02. 13:50:50

@frea: Hát ugyanezek igazak Tordasra is, mégse karolta fel a média. Pedig neki is lehetne saját műsora: Tordas verset keres címmel.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 14:04:05

@genevieve: Az lehet, de a gép nem. Itt van az archívumban:

03.03 Albinó vérnyúl üzenete: Csak a vak nem látja, hogy Gigi a legszebb, a legjobb, a legkívánatosabb.
04.02 Albinó vérnyúl üzenete: Csak egy ilyen rasszista majom kételkedhet abban, hogy Béciért rajong a nép.
04.03 genevieve üzenete: Holnap jelentkezek a bors.hunál ( ez voltál te)
04.23 Albinó vérnyúl üzenete: Annyi eszed sincs, hogy észrevedd Évának semmi esélye.
05.02 Albinó vérnyúl üzenete: Nincs igazság a Földön, ha nem Jerzy nyer.

Nem lesz könnyű bemásolni csak a te bejegyzésed, csúszik az egerem, lehet hogy behúz másoktól is valamit.

frea 2011.05.02. 14:06:55

@lami83: Ha ugyanezek igazak Tordasra is, akkor valami nagy bibi van nálad. Az érvelés nem az, hogy hülyeségeket állítok, melyről magam sem hiszem, hogy igazak. Ez értelmetlen szájkarate.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 14:35:17

@bigél: Fater beírva. Jerzy jött fel fél százalékkal, nem értem ezt a gépet. Annyit tud kombinálni, ezt nem tervezhette ember. Egyébként randa dolog, hogy mindenki másra fogja a karaktert. Leszek én az öszínte, beütöm magamat. Éva jön fel. Erre iszunk és fetrengünk egy jót a nappali közepén.

Albino Vernyul 2011.05.02. 14:51:36

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Hat neked a fejedben igen osszekeveredtek a bit-ek...;)

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 15:08:24

Helló srácok:)

azért a blikkcsetes közönség kérdései elég kis nyomik voltak, nem valami mélyinterjú színvonal. Gondolom az értelmesebb kérdéseket moderálták:D

Townsend 2011.05.02. 15:18:46

@lami83: tordas időutas, ezért nincs képben, és nem is értelmes, pont ezért a képben-nem-levés-től.

Townsend 2011.05.02. 15:24:42

@lami83: Műsora lehetne tordasnak, csak nézője nem lenne.

_most_ 2011.05.02. 15:28:39

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ez jó, az url-ből kiderül az összes információ, ami érdekelt Anikóval kapcsolatban :)

_Sunáznám_ 2011.05.02. 16:00:30

Nem értem én ezt a világot! A Bin Ladent lövik le, amikor ezek is itt vannak..

genevieve 2011.05.02. 16:14:07

@_Sunáznám_: látod, ez a való világ:-D

Albino Vernyul 2011.05.02. 16:36:16

Kemeny volt a Nekedvalo.. Ott volt Zsuzsi, fel orat fikaztak Anikot, mig kint ult... Bement, ment tovabb a moka, addigra felhuzta magat, beszolt Zsuzsinak, az meg majdnem nekiugrott.. Vegul kivezettek..;) Volt egy no, az meg vitt neki egy Napraforgot, visszadta, hogy jobban illik a kazal hajahoz, bejott Szandika, kivette a noci kezebol a Napraforgot, es eldobta.. Aztan a vegen meglepetes, Kiraly L. Norbi enekel.. Megfagyott a kornyeke, ugy lemerevedett..

dr. gernika 2011.05.02. 16:39:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ha lesz linked, mutasd meg, azt én is megnézném.

frea 2011.05.02. 16:43:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Én is megnézném. Háát, Zsuzsi sosem tartozott a kedvenceim közé!

Albino Vernyul 2011.05.02. 16:46:53

Ha felkerul a VV oldalra, majd linkelem.. Aztan Volt Karda Bea, most egy kicsit semlegesebb volt mar, azt tanacsolta Anikonak, hogy legyen noiesebb.. Hanyatt estem... De amugy Eva a kedvence....;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.02. 16:49:03

@frea:

Az az amelyiket kidobták mert dobált?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 16:49:56

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Kár, hogy kivitték, pedig már leült! Egy káromkodással több, vagy kevesebb - mit számít?!! Gyík csatorna!!! Pedig bírom ezt a Zsuzsit is!!! A legszórakoztatóbb NV-ós szereplő!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 16:51:31

@Nard: Nem, egy másik Zsuzsi, egy Évarajongó.

genevieve 2011.05.02. 16:53:28

@Peter_Cs: látom azért maradsz a zsánernél:-D

dr. gernika 2011.05.02. 16:54:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Höhö, szeretne ő olyan nőies lenni. :)
@genevieve: Jah, mindig azokat dicsérgeti, akiktől mi kiborulunk.

0511 2011.05.02. 17:06:49

@avanivi:
-rasszista
-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
-nem bír veszíteni,
-mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
-igénytelen
-önző,
-tiszteletlen,
-ápolatlan
-hazug,
-képmutató,
-beképzelt,
-hülye (jó embernek gondolja magát:))
-nem tud viselkedni,
-ízlésficama van,
-gonosz
-rosszindulatú
-alkoholista
-másokon átgázoló
-lelketlen
-gombás a lába :D
-lusta

frea 2011.05.02. 17:09:01

@Peter_Cs: Ha a közönségesség téged szórakoztat, csak mulass!Akkor már a rajongásod is világos.

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 17:14:03

Gyerekek, emlékszik még valaki arra a zenére, ami akkor ment, amikor Ani a piros bikinijében ábrándosan nézte Olivért? (jacuzzi)
ha valaki tudja mi az, esetleg linkje van a zenéhez, hogy letölthessem, köszönöm!

Albino Vernyul 2011.05.02. 17:48:09

Na, a Belevalo elso, es masodik fele.. A tancos fiutol razta a hideg..;)

www.valovilag.hu/video/127207
www.valovilag.hu/video/127209

Talpig Jimmy 2011.05.02. 17:55:58

Győzött az igazság!!!

Elítélték a garázda medvét - győzött az igazság!
Bűnösnek talált a bíróság egy medvét mézlopás vétkében Macedóniában. A törvényszék döntése alapján ezért az államnak kárpótolnia kell a termelőt veszteségeiért.
forrás: hirszerzo.hu

bigél 2011.05.02. 17:59:55

@feszület: és a mackóval mi lett? kukoricán térdeltették?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 18:10:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A táncos fiú bevetése görény dolog a csatorna részéről! Sajnos minden kiesett villalánnyal lejátsszák ezt.

johanna-ne 2011.05.02. 18:10:28

@0511: erre csak két szóval lehet válaszolni:öndicséret büdös

rianna 2011.05.02. 18:10:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: szegénykém, pedig ha te nem, akkor ki érdemelte meg a választ:)
süti beállítások módosítása