Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X135

2011. május 01. 15:40 - Hódos Hajnalka

Vannak kemény napok, vannak kemény esték. Tegnap nekem kijutott. Tökéletesen értem a mondatot, „a pillanatok öregítenek, nem az évek”. Mikor megláttam Lacibetyárt a Villa kertjében, úgy éreztem, végem van és akkor még nem sejtettem, hogy körülbelül egy óra múlva sóbálvánnyá dermedve nézem Kossuth Gergőt a Csillag születik színpadán. A produkciót a bekategorizálhatlan kategóriába sorolnám, na mije van neki, szöszi haja van a fején. A táncról magáról még ha akarnék, sem tudnék írni, a részleteket a holnapi CSISZ posztban olvashatjátok. A pipipipipiros rúzsnál kaptam az első hiperventillációs rohamot. Vannak megválaszolatlan kérdések. Az enyém így hangzik, miért? Miért?

Lacibetyár betyárt nevel a lakókból. A lakók számomra érthetetlen módon örülnek neki. Én könnyek nélkül sírok. Először a betyárnak enni kellett. Olyan trágyás szekér nincs, amire ne lehetne dobni! Éva szalonnával kezdene, Lacibetyár pálinkával. A pálinka kóstolásához négy érzékszerv kell, hogy tudjátok. És melyik a negyedik? A hang a fülnek, a koccintás! Ó, hát ezt Alekosz beépíti a szövegkörnyezetébe! Hejj, a lányok szépek, Anikó is, párbaj előtt mosolyog, így, pozitívan kell gondókodni! Kis tréfálkozás arról, Alekosznak az a lényeg, hogy minél több lány legyen. De miért jó az? Egy legyen, de az főzzön, mosson, takarítson meg ágyas legyen. 

Lacibetyár agyilag rá van készülve az utolsó falatra, ezért a boros balhéban Alekosznak ad igazat, de azért nem volt szép. Jó, hát igazad van. Bocsánatot kérek. Hát megértük, visong Éva. Játékos feladatok, a betyárok valószínűleg ilyenekkel ütötték el az időt, mikor nem útonálltak éppen. Na, ki ül lóra? Ugye műfű, műló. A ló egy hordó, rá kell ülni, a feladat, hogy egy kötéllel minél gyorsabban áthúzzák magukat. Éva bénázik, Alekosz biztatja, kedvesen, ahogy szokta, dobd be magad, anyukám! Képzeld azt, hogy egy férfin lovagolsz! Fél évig nem szexeltél, látszik! A következő feladat nekem is tetszik, Lacibetyár egy csőbe diót dob, fakalapáccsal össze kell törni. Évánál kicsit vár, mert bevallottam a dekoltázsába csorgatja a nyálát. Anikó a technikát a cséphadaró működési elvére alapozza. Pihi, cigi.

Jerzsi sokat hallgat. Ne hallgass, lesz még időd a sírban! Hát ez is nagyon tetszik, ja hát ilyeneket én is tudok, ülj le fiam, ne álldogálj ott, mer gyün egy sváb, azt hozzád köti a lovát! Alekosz idéz a Villadalból, felszólalok én is, nem vagyok néma, nem érdekel, ha leköp az Éva! Trüsszentettem, kurjant Éva, Jerzsi odaszól neki, majd a Villán kívül elszámolhat a lelkiismeretével. Vita kerekedik, Alekosz odébb sunnyog, ő már megtette a dolgát ebben az ügyben. Nagyon elkezdtél játszani a finálére és ezért nem vagy mostanában szimpatikus! Nem amiatt fogsz te nyerni, hogy engem degradálsz, hidd el, kisfiam! Egy igazi betyár pattogtatja az ostort, Alekosznak nem szól. Hát attól a bágyadt lóbálástól nem is fog. Éva úgy hadonászik az ostorral, mint egy kivénhedt domina, Alekosz biztatja, úgy, úgy, mintha engem ütnél! Felröhögök, pont erre gondoltam én is. A versenyt Éva nyeri, aki most is törtetett, 11 ponttal. Hú, nyertem valamit! Navégre.

Igen-nem feladat. Már most látom, hogy ez Alekosznak nem fog menni, képtelenség, hogy ő pusztán igennel vagy nemmel tudjon válaszolni egy kérdésre. Éva kérdez, Jerzsi, erősebbnek érzed magad a játékban Gigi nélkül? Igen. Amíg itt volt, tudat alatt magam ellen játszottam. Alekosz, van különbség, hogy kinn vagy benn vagy? Nincs, itt is ugyanazt a levegőt szívom, ugyanaz a nap süt be az ablakon, ugyanaz a víz folyik. Éva nem erre volt kíváncsi, jó akkor van különbség. Itt benn plasztik fűszerkezet nő ki, kinn viszont eredeti gyom nő ki a földből. Éva kiakad, jó, akkor eleged van már ebből a helyből? A helyből nem, a társaságból néha igen. Igen, Anikó esélyesebbnek tartja magát Évánál, másképp nem is állhatna hozzá. Nem, Alekosz! Éva nem fordulna Alekosz ellen, ha úgy alakulna, hogy ketten maradnának a döntőben. A barátom vagy, miért fordulnék ellened? Ha Éva még egyszer kiejti a száján azt, hogy ismersz, akkor felgyújtom a tévét Alekosz Évától és Anikótól is megkérdezi, megbánják-e, hogy nem létesítettek vele intÍm kapcsolatot. Éva nem, mert párkapcsolata van és Alekosz nem az ideálja, nem gerjeszti be. Dehogynem, csak máshogy. Anikó sem. Tűkön ülve várom, hogy Alekosz feltegye ugyanezt a kérdést Jerzsinek, de csalódnom kell.

Jerzsi, újra kezded Gigivel? Ez egy olyan dolog, ami csak rám tartozik. Ennek a kapcsolatnak vége, mind a ketten megváltoztunk. Alekosz, te mmkk őszintén válaszolsz a kérdésekre, amiket feltesznek neked? Ha energiám engedi, akkor igen, mmkk. Bárkinek, bárhol, bármire, bármikor. A következő kérdéssel Jerzsi megint kihúzza a gyufát Alekosznál. Túl vagyok egy szakításon, több mint egy hete. Megtisztelsz azzal, hogy a jövőben előttem nem beszélsz a Gigiről? Ühüm, jó. Alekosz a szokásosnál is jobban remegteti a fejét, ez semmi jót nem jelent. Igen. Te a Gigivel a kapcsolatot befejezted, ennek a kapcsolatnak te vetettél véget. Innentől kezdve azt gondolom, nem vagy kompetens azokban a dolgokban, amik a Gigi körül történnek. Jerzsi visszakérdez, akkor az igen valójában nem? Alekosz ideges. Ezzel azt akarod mondani, hogy a szakítás után is rendelkezel a Gigivel? Anikó felháborodik. Ne mondj már ilyen faszságokat, tiszteld már meg annyira, hogy nem nyúkálsz ebbe bele! Pont te beszélsz? Igen, pont én. Te is jól megtisztelted az Olivért, meg a Bécit!

Jerzsi ekkor már azt a levelet olvassa, amit Alekosz írt neki a győztes párbaj után. Sokszor láttam rajtad, hogy szükséged volt valakire. Sajnos nem voltam ott. De most már veled vagyok. Alekosz, ha te velem lennél, akkor megtisztelnél azzal, hogy nem hozol fel olyan dolgokat, amik nekem fájnak. Akkor minek szakítottál azzal a lánnyal? Évának és Anikónak most lesz elege, felállnak a kanapéről. Jerzsi még mondana valamit, de Alekosz is feláll, végeztünk a feladattal! Nem tisztelsz, Alekosz, nem tudsz tisztelni. Csak annyit mondok erre a reakciódra, hogy sakk-matt! Alekosz Évát kérdezi, mit jelent ez a sakk-matt? Éva elmagyarázza, fölösleges, úgysem érti meg. Ha okos lettél volna, azt mondod, igen, megtisztellek. Nem kell mindent megmagyarázni.

Este van, a Rózsa Sándorok és a Veszelka Julisok beöltöztek piszkos módra, vihogva dúdolni kezdem, hogy a csikósok, a gulyások bő gatyában járnak, azok élik világukat, akik ketten hálnak. Jön Anikó, ő mást énekelget, ugyanolyan lepkefing hanggal, mint Zséda, Alekosz kommentálja a dalt, fekete rúzs, fekete rúzs, égjen a számon (majd fog), a csók tüze fájjon (az is). Itt a fekete bajusz, gyere, csókolj meg! Anikó nekiesik Alekosznak, hosszú mmmm-el kísért puszit nyom az arcára. Alekosz felvillanyozódik, fú, hát az Anikó végre kinyílt, fél év után! Hát most sokkolva vagyok! Felállt? Lényeges kérdés, Éva, köszönjük. De közönséges vagy, a romantikába így belerondítasz? Hej, hát még a bajszom is félre állt, úgy megcsókolt! A betyárok verset írtak egyébként, miután tisztázták a kotlik szó jelentését. Jerzsi nem tudta, há.

Alekosz kezd, Anikó a lelkecskéd ennivaló, Éva te meg ne hagyd magad, a nyíltságod majd sikert arat. Jerzsi készül a versmondásra, úgy öt-hat percig, na! A felkészülési időben Alekosz újabb csókot kér Anikótól, mert rákapott, mint gyöngytyúk a takonyra. Jerzsi versén annyit röhögtem, hogy újranéztem, ehun van, majdnem szó szerint: Budán élni jó, a VV Kulipintyója van ott. A házban egy tyúk, egy liba van ott. Egész nap csak csipegetnek, alszanak, de nem kotlanak. Kihívta a mezőre az egyik csirke a másikat párbajra. Jaj, mi lesz ott? Jaj, mi lesz ott? Mi más, ha nem csirkeboksz Két liba egy ólban nem fér el, ezért kinek helye van itt, a párbajon bokszolják le. Csirkeboksz, ááá, még mindig röhögök! Éva verse is aranyos, fekete haj, szikár lábak, szénaboglya, széles vállak! Anikó nagy beleéléssel szaval, a párbajba szívem-lelkem adom, búcsúzni kár vóna, nem vagyok én barom! Egy hét múlva együtt iszunk a garatra, lesz dínom-dánom, én mondom, csuhajja! Első helyen horzsolják egymást, de együtt betyárkonak Éva és Anikó!

Mámeg sms-ből lesz a kiborulás. Alekosz adjon tanácsot szegény elsőpárbajozó Anikónak, amúgy is azt mondta, leveszi Éváról a kezét és nem is készíted. Éva kiakad, tényleg ezt mondta Alekosz? A következő képen már bőg, Jerzsinek panaszkodik, tudja, érzi, hogy semmi esélye nincs Anikó ellen, semmi! Kimegy a kertbe bőgni, Alekosz utána. Hallom, ahogy halkan elpattan az utolsó idegszálam is. Szobamamusz, fekete zokni, trotyigatyi, trikó. Láthatom a világ összes szépségét, ezt a látványt semmi nem tudja feledtetni velem. Meg a bilincses fényképet sem. Alekosztól először látok emberi megnyilvánulást, sőt, kedves mozdulatot. Félresimítja Éva szeméből a kazlat. Esküszöm, így történt! Éva szövegel, ahogy szokott, a hangulatai által befolyásoltan. Először kesereg, hogy semmi esélye Anikó ellen, aztán átmegy kígyóba és sziszeg, nem érti, miért lenne több Anikó nála. Azért mert szép? Hideg. Meg nem nyilvánul meg úgy, ahogy én, és? Langyos. Végül, ahogy megszokhattuk, behergeli magát a saját hülyeségeibe, klasszisokkal másabb ember vagyok, sokkal jobb ember vagyok! Miért jobb, mint én? Nem lesz semmi gond, mondja Alekosz, kár, hogy Éva nem olvas a tekintetéből. Végül az ismét egymásra találó barátok átölelkezve bemennek, Alekosz zuhanyozni, Éva aludni.

S., varand, nehogy abbahagyjátok! :))

Sok szeretettel köszöntök minden hogyvoltos édesanyát! :)

Címkék: vv4
1015 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoxó 2011.05.01. 15:49:38

Első?? és el is olvastam!!

varand 2011.05.01. 15:58:23

Második? Mindenki vurslizik?:)

Hajrá Anikó!:)

Trevlovics 2011.05.01. 16:07:42

Pötyikutya bárányfelhők közt az Ismeretlen Állat sírjánál, ilyen képpel se köszöntöttek még anyukákat :)
illetve gyilkos és áldozata békésen szendereg egymás mellett, valahogy passzol a koncepció a vv-hez :)
ez a kerti alekoszos kép nagyon kemény, háta mögé képzeltem egy zimmerfrei táblát :)

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 16:09:30

Laci betyárban nem vagyok jó, de a másik kettő tetszett. A lányok is helyesek voltak. Végtére is nem rossz ez a műsor, ha nincs benne az a két előember.

varand 2011.05.01. 16:10:18

Nagyon jó a mai poszt is!:)

KittyKotty 2011.05.01. 16:10:47

Hajnalka,
engedd meg, hogy személyesen Téged szólítsalak meg, de nagyon reméltem, hogy egy bizonyos mondatot beleírsz a mai hogyvoltba. Engedd meg, hogy idézzem: "Tűkön ülve várom, hogy Alekosz feltegye ugyanezt a kérdést Jerzsinek, de csalódnom kell." Ha hiszed, ha nem, nekem is ez volt az első gondolatom, és írásaid alapján én már kikövetkeztettem, hogy általában Neked is ugyanolyan hátsó gondolataid szoktak lenni egy-egy VV-s szituációban, mint nekem. Nagyon hálás vagyok Neked ezért a másfél sorért!!! Most már örömmel írom a beadandóm!! Puszillak

mézescsók 2011.05.01. 16:12:54

Hát ez fatális véletlen! Én? Negyedik? Napok óta ide se kattintottam! Bezzeg, amikor még kommenteltem, sose jött össze!!!

mézescsók 2011.05.01. 16:14:28

Illetve most sem, de nem gáz.

Trevlovics 2011.05.01. 16:16:16

@mézescsók: én lettem, de cserélhetünk.

locsolóember 2011.05.01. 16:19:08

Laci betyár meg hüjje - elnézve a képet, Anikó dekoltázsa klasszisokkal nyálcsorgatósabb.

Spéter46 2011.05.01. 16:19:14

Én nem is akartam nyerni, mert nekem a kedvesem többet ér..:-))))))

Spéter46 2011.05.01. 16:21:03

Dobjatok rám még egy vasvillával:-)

Trevlovics 2011.05.01. 16:26:51

@locsolóember: éva a haja miatt jobban megmozgatja egy betyár fantáziáját :)

mézescsók 2011.05.01. 16:36:28

@Trevlovics: Majd a következő Vv-ben egyszer. Jó?
Elmentem, érezzétek jól magatokat!!!

Spéter46 2011.05.01. 16:48:15

Anikó! Kártyát vetettem, ma Te vagy a győztes!!!!

locsolóember 2011.05.01. 16:54:07

@Trevlovics:
Elég mocskos fantáziám van nekem is, de ennek ellenére átmegyegyek Péhly Barnába: Ez most nem jött át..

dr. gernika 2011.05.01. 16:55:21

Hát ez nagyon jó volt megint, mostanában ritkán nevetek, de ezeken mindig. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 17:12:37

Hajni, nem lehetne a ma estére már most, jóelőre bejelenteni valami szigorítást a moderálásban? ;P

pocokpocok 2011.05.01. 17:16:18

"Alekosz Évát kérdezi, mit jelent ez a sakk-matt? "
nem az van alkesz adatlapján, hogy nagy sakkos?
ejnye noooo...

pocokpocok 2011.05.01. 17:17:28

valovilag.hu/cikk/365163
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj

pocokpocok 2011.05.01. 17:18:44

anyám, hányok alekosztól, szerintem éva is!

pocokpocok 2011.05.01. 17:19:34

nézzétek, smárgolás van!!!!!!!!!!

2011.05.01. 17:20:54

@pocokpocok: igen, alekosz első csókja :D
amúgy tényleg rettenetes :S

foxglove (törölt) 2011.05.01. 17:22:23

@hullámpapír: tényleg olyan, mintha életében ez lenne az első:)

Spéter46 2011.05.01. 17:22:47

@pocokpocok: sokkos (elírás történt)

pocokpocok 2011.05.01. 17:23:52

ha vki így csókol, ne lepődjön meg, ha menekülnek előle a nők, az első csókom jobb volt ennél,+ az ujja ott kellett volna, hogy legyen, utálom évát, de most sajnálom: hogy menekült szegény...

2011.05.01. 17:25:33

de milyen nyomi csók már, mint kiskamaszok első próbálkozása iskolabulin a sarokban valami Roxette számra :DDD

Trevlovics 2011.05.01. 17:26:23

@locsolóember: nembaj. arra gondoltam, hogy a betyárok,mint a puszták vándorai, gyakran találkoznak, s jó kapcsolatot ápolhatnak bizonyos haszonállatokkal, pl juhokkal.

2011.05.01. 17:27:54

@foxglove: ez iszonyatos, borzalmas, tejóég, elszállt a libidóm :(

:)

Spéter46 2011.05.01. 17:28:37

Ezt hívják csőrözésnek.

Trevlovics 2011.05.01. 17:29:31

@pocokpocok: húúú, ez nem az, hanem alekosz épp "átülteti" évába a fejingatást :)

Trevlovics 2011.05.01. 17:32:33

@pocokpocok: vagy még misztikusabb, ilyenkor szoktak filmekben helyet cserélni a személyiségek, és alekosz így tudja évát megvédeni a párbajtól, ma este ő lesz éva testében, és éva az övében :)

2011.05.01. 17:32:55

@Spéter46: majd visszajön :)
csak felül kell írni ezt az élményt.

locsolóember 2011.05.01. 17:36:51

@pocokpocok:
Nem azt kérdezte, mi az a sakk-matt.
A Jerzsi féle sarokbaszorításra vonatkozott a kérdés. (Miféle sakk-matt?)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 17:38:18

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Nagy Feró Évának drukkol és Évát tartja az igazi rocker lánynak a Belevaló 150. adásában!

www.valovilag.hu/video/127067

na, ehhöz mit szólnak, akik szeretik mondjuk Nagy Ferót, de nem szeretik Évát..

locsolóember 2011.05.01. 17:40:02

@Trevlovics:
Akkor mégiscsak átjött. :D
Az első szó, ami beugrott a postodat olvasva: rackajuh.
De gondoltam; az a pásztorokkal hozható inkább kapcsolatba, ezért vetettem el.
Mocskos. :))

varand 2011.05.01. 17:45:13

@MÁRIA TERÉZIA: Szeretem Nagy Ferót és elnézem neki!:) Éva rockerebb típus a nagy hajjal!
Egy darabig lehet h szimpatikus az Éva...!

dr. gernika 2011.05.01. 17:45:42

@MÁRIA TERÉZIA: Szerencsére nekem nincs ilyen dilemmám.

Ancilla 2011.05.01. 17:46:10

@MÁRIA TERÉZIA: "na, ehhöz mit szólnak, akik szeretik mondjuk Nagy Ferót, de nem szeretik Évát.. "

Semmit. Én kedvelem Ferót, nem szeretem Évát. És még sok mindent nem szeretek, amit Nagy Feró szeret.Mi ebben a probléma?

tizenot 2011.05.01. 17:48:58

@hullámpapír: jézus, alek télleg egy balfasz...

Éva azért ráfog a tarkóra :D

2011.05.01. 17:51:44

@tizenot: te, kisült a szemem az avatarodtól :D
amúgy tényleg van még bárki, akinek van efelől bármi kétsége? (hogy alek egy balfasz) :)

Albino Vernyul 2011.05.01. 17:53:38

@MÁRIA TERÉZIA: Azert belezavarodik egyszer-egyszer melyik is a jobb, de neki Eva a rockerebb, mert bolond.. Mondjuk, ha latta volna az esti partyt, szerintem gyorsan valtozott volna a velemenye..;)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 17:57:57

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

bement, egy pár órát eltöltött, és neki Éva jött jobban be, szemben az összes többi zenésszel, aki bement és azonnal belezúgott Anikóba.. mondjuk ki, a vendégek többsége, Anikóra bukott,

Nagy Feró az első, akinek Éva jön be jobban..

_most_ 2011.05.01. 17:59:12

@MÁRIA TERÉZIA: mindenki Évának drukkol, aki ismeri személyesen.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 18:00:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

nem zavarodik bele, az éneklésnél mondta,hogy abban Anikó kicsit jobb, de egyértelműen Éva mellett tette le a voksát, Éva a szimpatikusabb neki, és Éva az igazi rocker lány..

tizenot 2011.05.01. 18:01:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Szerintem éva az a lány volt, akit este a tábortűznél két feles után félájultan mindenki levarrt, szerintem erre gondolt nagyferó :D

Albino Vernyul 2011.05.01. 18:01:37

@lami83: Hihihihihihihihihihihi... Te Peti_Cs reinkarnacioja vagy..

Albino Vernyul 2011.05.01. 18:03:02

@MÁRIA TERÉZIA: Na lejebb megkaptad a valaszt 15-tol...

mr sistereg 2011.05.01. 18:03:22

Nagy Ferót bírom, bár a 8 óra munka, 8 óra ..kb olyan szám, mint a rágógumi zsófikától, szóval parasztul szar, kiver tőle a hideg, ráadásul fülbemászó...még felidéznem se szabad.

De aki látta Nagy Ferót összeomlani a vacsoracsatéban csak azért, mert Demcsák nem jól reagált az amolyan alekoszos nyomulásásra, annak fogalma lehet arról, mit ért az alatt, hogy ez az Éva igazi rocker

www.youtube.com/watch?v=zn9_h4YxM7g&feature=player_embedded

szóval naná, hogy Événak drukkol.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 18:03:47

@Ancilla:

probléma egy szál se, csak kíváncsi voltam.. Az rtl oldalon 3%-kal vezet Anikó, ugyanennyivel vezetett Éva a múltkori Éva-Gigi párbaj előtt, szóval az Éva fanoknak nagyon össze kell szedni magukat pénztárciailag, ha vissza akarják juttatni Évát...

persze az is lehet, hogy ez a 3%-nyi vezetés pont arra kell, hogy ingereljék az Éva fanokat a telefonálásra...

nagyon gromek 2011.05.01. 18:04:10

@lami83: még Anikó is! meg is mondta, hogy őt várja vissza a párbajról.:D

tizenot 2011.05.01. 18:04:54

@lami83: Én így képzelem el a személyes ismertséget évával:

É: - Hellóleóó, nem hívsz meg egy vodkára?
15: - Nem.

Kábé eddig tartana :D

_most_ 2011.05.01. 18:07:42

@mr sistereg: Hát Demcsák Zsuzsától én is kiborulnék.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 18:08:09

@mr sistereg:

megnéztem, pont nem lehet tudni, hogy min akadt ki Fero, de az biztos, hogy be volt rúgva...

bigél 2011.05.01. 18:10:30

@MÁRIA TERÉZIA:

most ez tényleg kérdés? engem a magam részéről abszolút nem érdekel, hogy egy általam kedvelt művésznek ugyanazok az emberek jönnek-be, mint nekem. ráadásul őket általában csak a munkájukon keresztül ismerem, így meg főleg érdektelen.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 18:11:50

@bigél:

Ez azoknak kérdés, akiket esetleg érdekel. Téged pont nem. Pont.

bigél 2011.05.01. 18:13:23

@MÁRIA TERÉZIA: akkor visszakérdek? szereted Nagy Ferót? ha igen, csalódtál volna benne, ha Anikó jön be neki jobban? így hogy Éva, esetleg jobban kedveled?

bigél 2011.05.01. 18:14:52

@nagyon gromek: ez a legjobb hozzáállás Anikó részéről, hisz bármelyikőjük jut vissza, ő csak örülhet, nem? :D :D

mr sistereg 2011.05.01. 18:15:23

rock and roll, végül is a kő kövön nem marad stílus, bumm a fejbe, geci.

meg van ez a well, I think you missed the point, darling stílus, lehet választani.

Az ember is állat, de pont azért ember, mert már nem állat...ilyesmi gondolatmenetek lehetségesek.

Nos, én nem foglalnék állást bazmegeci.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 18:15:48

@bigél:

Nekem nem jön be Feró, én csak egy infót tettem ki, egy linket, hogy megnézhessék azok, akiket esetleg érdekel.

Én örültem, hogy végre akadt egy látogató zenész, aki nem esett rögtön hanyatt Anikótól, aki egyébként egy nagyon szép és vonzó lány.

tizenot 2011.05.01. 18:17:42

"aki nem esett rögtön hanyatt Anikótól, aki egyébként egy nagyon szép és vonzó lány. "

Mongol fej, nagy ronda orr, túl kicsi és távolálló szemek. Nem szép.

dr. gernika 2011.05.01. 18:18:08

@mr sistereg: Én is pont erre gondoltam. Összeillenének.

Ancilla 2011.05.01. 18:18:35

Évát már láttuk, hogyan örül. Most olyan jó lenne látni, mit csinál, amikor veszít. Remélem, a nézők is erre kíváncsiak, nem pedig még egy hempergésre.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 18:19:51

@tizenot:

Pontosabb lenne úgy fogalmaznod, hogy neked nem tetszik.

Spéter46 2011.05.01. 18:22:02

@Ancilla: Ma sírva fog hemperegni. Ez sem lesz rossz!

tizenot 2011.05.01. 18:23:26

@Spéter46: Csak de jó lenne már látni...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 18:24:16

@Ancilla:

ez a ma esti szavazás egy igazi teszt lesz, hogy hogyan működik Olivér 114 ezres csapata, mennyire hatékony:

www.facebook.com/VVOliver?sk=wall&filter=1

Jerzynél bejött, de Jerzy még szűz volt, és az ő eredeti szavazói nem voltak még kivéreztetve anyagilag, és az extra Olivér-fan szavazók meg pont jól jöttek a győzelemhez..

Kérdés, hogy a mainál elég lesz e a szükséges extra szavazatokhoz, mert sok Alek szavazó fél, hogy Éva nem erősíti, hanem gyengíti Alekot... én azt gondolom, Éva erősíti, de én csak egy ember vagyok, ráadásul nagyon nem bírom Alekot.

mr sistereg 2011.05.01. 18:27:38

@gernika:
nos kedvesem, meglehetősen temperamentumos pár lennének, a kis cukik.(már VV4 Éva, meg Nagy Feró)Előfizetnék arra a csatornára, ami mutatná ahogy nyomják a rockyt, az egyszer szent.

tizenot 2011.05.01. 18:27:49

@MÁRIA TERÉZIA: Szerintem nem fog működni, évára normális ember soha semmilyen körülmények között nem áldoz zsetont, még akkor sem, ha maga az úristen kérné meg rá.

Zuzimama 2011.05.01. 18:29:47

Pötyi rulez!

És Jerzsy for president!

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.05.01. 18:34:02

@MÁRIA TERÉZIA: le akartalak oltani h hagyd már ezt az anyagilag kivéreztetve dumát, de ránézve a linkelt oldalra, itt tényleg azok alkotják a derékhadat akiknek anyu tölti fel a telóját hó elején :)
amúgy különösen vicces az összefogás éváért felhívása, szandika rajongók szavazzanak évára - és persze hagyják figyelmen kívül h most hazugozta le :)

mr sistereg 2011.05.01. 18:37:50

Végül is több pofára esés van hátra, mint győzelem, mert hogy győztes csak egy lehet a végén. 4-ből 3 csalódni fog, de szerintem jobb ma csalódni, mint a fináléban. Akár hogy is alakul, a többség csalódott lesz a végeredményt látva, hacsaknem a majdani győztesnek egymagában nagyobb a szurkolótábora, mint a maradék 3-nak. Úgyhogy lesz itt RTL club retekezés még rendesen...

Spéter46 2011.05.01. 18:39:14

Éva szerintem vasalt hajjal fog megjelenni.
A meccs végére fog begömbölyödni a haja.

Spéter46 2011.05.01. 18:39:58

Éva szerintem vasalt hajjal fog megjelenni.
A meccs végére fog begömbölyödni a haja.

nagyon gromek 2011.05.01. 18:41:48

@bigél: arról nem is beszélve, hogy akit eddig visszavárt, mind kiesett. :)
ezért is mondta, hogy Évát várja vissza. :)

Albino Vernyul 2011.05.01. 18:41:57

Keszuljunk fel szerintem, az osszefoglaloban lesz sok Eva/Alek nyalcsorgatas...

inmemancsi 2011.05.01. 18:43:52

@tizenot: @mr sistereg: főleg ha megint tesznek is érte retekékénél, mint a korábbi éva párbajnál...- most remélhetőleg visszafogják magukat

nagyon gromek 2011.05.01. 18:46:37

@MÁRIA TERÉZIA: ha valóban létezik ez az Oli fan klub, olyan értelemben, hogy nem csak neten lájkolgatnak, hanem pénzt is áldoznak rá, akkor is erősen kétséges, hogy Évára most nagyobb összeget tennének. Olivér Alekot akarja győztesnek, úgyhogy fináléban kell kézbe venni a telefonokat, nem most.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.01. 18:47:30

@MÁRIA TERÉZIA: A rocker szívnek Éva a kedvesebb! Feró viselkedett bent a legemberibben a sztárvendégek közül!

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 18:49:00

@nagyon gromek:

Látom nem olvastad el napok óta mit ír ki Oli az oldalára. Napok óta (mindennap újabb és újabb fölhívásban) arra kéri a 114 ezres fantáborát, hogy szavazzanak Évikére...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 18:50:27

@tizenot:

Szóval szerinted én nem vagyok normális. Oké, nem sértődöm meg, mert én se tartalak téged normálisnak. Kvittek vagyunk. Csókolom. Boldog anyák napját!

pocokpocok 2011.05.01. 18:50:38

@nagyon gromek:
oli -fan club: persze: oli hitelezői:-D
ha nem nyer alek, véresre verik: és ez nem is teljesen alaptalan vicc!

Talpig Jimmy 2011.05.01. 18:51:38

féltem Éva egészségét

pocokpocok 2011.05.01. 18:53:13

@feszület:
azt már rég nem kell.
narkózott, megviselte a bár elvesztése, a családját kilakoltatják-ez mindg állítólag, most meg vedel, és hashajtózik az alakjáért, és ő maga mondta, hogy anorexiás-volt-

bigél 2011.05.01. 18:58:39

@nagyon gromek: tényleg! itt mutatkozik meg a fekete özvegy remek stratégiai érzéke! :D :D

nagyon gromek 2011.05.01. 18:58:43

@MÁRIA TERÉZIA: nem olvastam, nem vagyok fenn a fészbúkon.

nagyon gromek 2011.05.01. 19:01:41

@bigél: hidegvérű számító ez a nő. :D

Spéter46 2011.05.01. 19:03:06

Apa kezdődik!
Apa kezdődik!
Apa kezdődik!

Spéter46 2011.05.01. 19:05:41

50-50 % Pénzre megy a dolog. Nyertes: RTL

B.Andita 2011.05.01. 19:06:29

Mondja meg nekem végre valaki, hogy mi a bánatos f.szomért nem adnak Lilura olyan cipőt, amiben járni és állni is tud. Elképesztő béna.

velorexapáca 2011.05.01. 19:07:36

innen köszönöm S-nek a fotókat :-), különösen ezt :-)

m.blog.hu/ho/hogyvolt/image/vv4/trotyigatyi.jpg

inmemancsi 2011.05.01. 19:09:29

ezt az évát én már az első nap úgy pofán csaptam volna, hogy kiesnek a fogai és nem tud állandóan belepofázni mindenbe

velorexapáca 2011.05.01. 19:10:56

@inmemancsi:

hogy te mennyire nem vagy ezzel egyedül :-)

sokan mondtak nekem hasonlókat :-))

Ancilla 2011.05.01. 19:11:15

@MÁRIA TERÉZIA: Oli nem normális. Ha Évát visszaszavaztatja, Alekoszt gyengíti a fináléban, mert sok a közös rajongójuk.

@pocokpocok: Az Éva családja egy 240 négyzetméteres házat épített svájci frank alapú hitelből.

Nem nagyon tudom sajnálni az olyan embereket, akik ekkora házakat építenek hitelből, aztán meg sajnáltatják magukat, mert képtelenek a törlesztőrészletet fizetni.

Trevlovics 2011.05.01. 19:11:22

@locsolóember: ha nincs pásztor, jó a betyár is :)

Albino Vernyul 2011.05.01. 19:12:09

Akkor ezert aludtak egyutt..;)

Kivétel 2011.05.01. 19:12:16

Ennek az Évának lesz-e valaha férje?? Most komolyan, fiúk, van aki vágyna egy ilyen feleségre?

inmemancsi 2011.05.01. 19:12:31

na ha már a kattant alekosz is kikattan tőle:))

foxglove (törölt) 2011.05.01. 19:12:44

@Ancilla: Oli szerint Anikó nagyobb veszélyt jelent Alekra, ezért követ el mindent, hogy most megszabaduljon tőle

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 19:12:47

27 másodperce "házasok", de már vitával kezdik.

Ó, jeee.

B.Andita 2011.05.01. 19:13:17

Nahiszen...Alek, mint férj!

inmemancsi 2011.05.01. 19:14:16

ezt a picsát már rég ki kellett volna ba.ni a játékból

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 19:15:02

@Kivétel: vagy mint kolléga? Utasítást kap, feladatot, erre közli a főnökkel, hogy leszarom bazmeg, én most megyek cigizni.

Elindor 2011.05.01. 19:15:35

@Gee Halen: De vajon melyik 50 alatt ki van?? :DDDDDDDDD

Kivétel 2011.05.01. 19:15:39

Alek Évának: nem akarok másik nőt... téged se akarlak, de ez van..:))

velorexapáca 2011.05.01. 19:16:17

@B.Andita:

mit papucs? :-) az mr félig mamusz:-)

nem, nem is mamusz..

alekinnyó lenyúlta a TV maci papucsát:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 19:16:35

RTL Klub, HATTALMASS öngól.

Alekosznak már nem kell feleség. Már kb. 15 éve sem kellett.

B.Andita 2011.05.01. 19:17:07

Gigi most fog infarktust kapni. Szar lehet látni a vót urát másik nővel, "még ha csak játékból is". Jerzy nekem úgy tűnik élvezi ezt a játékot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 19:17:15

na, kinek van kedve tippelni, ki megy vissza ma?

foxglove (törölt) 2011.05.01. 19:17:45

Jaj, Alek most tényleg olyan, mintha a Gyilkos Elmékből lépett volna elő

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 19:18:16

"Én vagyok a domináns!"

...

"...hát én is az vagyok."

Jerzynek meg cénkommanull!

B.Andita 2011.05.01. 19:18:42

@foxglove: Alek jó készen van....

Kivétel 2011.05.01. 19:18:57

@pushpang: hát igen, reménytelen ez a cigifüggősége... pedig nagy baj lesz előbb utóbb belőle..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 19:19:40

Kivel házasodnék?

Ha pl. Éva menne vissza a villába, és belőlük kellene választani...

Jerzy :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 19:20:04

@pushpang: nekem van, Aninak drukkolok, úgyhogy szugerálom, hogy ő

foxglove (törölt) 2011.05.01. 19:20:51

Lol Ani-Jerzy csókot a másik kamerabeállításból mutatják

Kivétel 2011.05.01. 19:21:02

@B.Andita: én úgy látom, Anikó is:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 19:21:05

Má' hogy menne a Csonka Picinek a csókolózás egy NŐVEL?

Anikónak meszeltek, ebből már soha nem mossa ki magát :D

velorexapáca 2011.05.01. 19:21:10

Elf_macskatulajdonos:

az egyik alatt én ülök :-))

Ancilla 2011.05.01. 19:21:23

Nyilvánvaló, hogy Balázs Évának drukkol. Veleegy napot kibírna, Anikóval viszont csak egy órát. (Bár lehet, hogy az ő felesége is Anikóra féltékeny, és nem merte megmondani az igazat.)

Elindor 2011.05.01. 19:23:08

@velorexapáca: Akkor lehet hogy te nyersz... :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 19:23:17

"Vagy gratulálok neked, vagy fejbe váglak a cipőmmel"

- válaszolta Éva Alekosznak, arra a kérdésére, hogy mit tenne Éva, ha reggel arra ébredne, hogy Alekosz Anikóval összegabalyodva feküdne az ágyon...

nah, azért Éva vicces!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.01. 19:23:19

XXI. század van, egyenjogúság és egyenrangúság! A házaspáros játék elvei meg ósdiak, hímsoviniszták! Ultragáz RTL Klub!!! Már érthető, hogy Alekosz miért zaklathatja pocskondiázva büntetlenül hónapok óta a villalányokat, miközben Zsuzsit az első jogos reakcióra kizárták! Hímsoviniszta disznó szerkesztőség!!!

Albino Vernyul 2011.05.01. 19:23:48

@Gee Halen: Egyetertek, full hetero vagyok, de ha Eva lenne a kinalat, meg Alekra is rafanyalodnek..;)

Spéter46 2011.05.01. 19:24:38

@Ancilla: Nem tudtam, hogy mi, de éreztem, hogy Balázsnál valami nincs rendben!

_most_ 2011.05.01. 19:24:48

Na Balázs is jobban bírja Évát, mint Anikót, nem hiába jó arc.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 19:24:53

@Gee Halen:

tudtam, hogy Te a Jerzyre buksz, kérdés, hogy kölcsönös lenne e a vonzalom...

én egyikkel se...

inmemancsi 2011.05.01. 19:25:13

legyen évának igaza már egyszer, anikó menjen vissza

B.Andita 2011.05.01. 19:25:14

@Kivétel: Ani végre kap egy kis törődést, bár játékból. Szerintem már szerelmes is Jerzybe. Lesz ebből sírás-rívás... Bár, most, hogy Jerzynek nincs nősténye...lehet reménykedik.

inmemancsi 2011.05.01. 19:25:54

@Albino "karazsnyikov" vernyul: na lehet megvan a megoldás alek problémájára?:))

Albino Vernyul 2011.05.01. 19:27:07

Bazz meg... Oli reklam parbaj kozben.. Hanyas...

inmemancsi 2011.05.01. 19:27:50

na ennek a nőnek sincs hangja és énekelni sem tud.

Talpig Jimmy 2011.05.01. 19:27:55

most sajnálhatjuk csak igazán, hogy kiesett a Béla!
Milyen szép pár lenne az Anikóval

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 19:27:59

Nem hiszem ezt az 50-50%-ot, az RTL egy unfair pénzfacsarógép...

aztán majd kihozzák Anikót győztesnek..

bigél 2011.05.01. 19:28:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nekem is pont ez ugrott be, hogy lőttek az újabb "kapcsolatromboló" elméleteknek. :)

Spéter46 2011.05.01. 19:28:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ez már az aljasság kategóriába tartozik!

penelope garcia 2011.05.01. 19:29:21

@MÁRIA TERÉZIA:

Jé, tényleg ennyire hülye lenne prOlika?
Ha Éva menne vissza, az éppen a hőn imádott géj-baráttyától venne el szavazatokat a fináléban. Ha prOli azt akarja, hogy a trottyos nyerjen, akkor nem kellene gyengíteni.

bigél 2011.05.01. 19:31:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul: még szerencse, hogy nem láttam. az előbb ettem, biztos kijött volna belőlem.

penelope garcia 2011.05.01. 19:32:17

Tényleg 50-50 az állás??? :O
Elképesztő, mennyire hülyének nézi a népeket az rtl. Képtelenség, hogy ez igaz legyen. És nem azért, mert bármelyiknek drukkolok, hanem mert statisztikailag nem valószínű a teljes kiegyensúlyozottság.

Egyébként meg persze drukkolok, de juszt se árulom el, hogy kinek. :)

inmemancsi 2011.05.01. 19:33:01

@MÁRIA TERÉZIA: várjuk ki a végét, a retek baromira tud manipulálni a bejátszásokkal, kép mutogatásokkal, szavazatokkal

inmemancsi 2011.05.01. 19:33:57

ez az éva iszonyú ronda rendes fényben meg pláne:))

penelope garcia 2011.05.01. 19:34:29

@Gee Halen:

Ez elég feltűnő. Csak a vak nem lássssa, hogy eddig csak a saját keze ért hozzá a farkához. Esetleg egy-egy szerencsétlen tyúk.
Vagy kecske.

velorexapáca 2011.05.01. 19:34:44

ez most komoly.. miért jó alekosz..mint ffi..

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 19:36:59

@penelope garcia:

Alekosz szavazó tábora ötszöröse Éváénak, ezzel Oli tisztában van, viszont Alek jobban érezné magát, ha Éva a négyes tagja ott lenne neki az utolsó héten...

nincsenek keresztbeszavazók, vagy Évára szavaznak, vagy Alekra, a szavazatmegosztási elmélet Bécié, de kutyafülét nem ér...

Spéter46 2011.05.01. 19:37:53

Éva állandóan belepofázik mások beszédébe. Remélem ez lesz a veszte!!!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 19:38:13

@MÁRIA TERÉZIA: LEhet, összetörné a szívem nyelvtani és stilisztiai hibákkal tarkított mondataival :(

rianna 2011.05.01. 19:40:47

Lilunak egészen nőformája lenne ma, ha nem erőltetnék a szűk gatyákat a félméteres lábára:)

velorexapáca 2011.05.01. 19:40:55

oppás megint a fürdés..

Kivétel 2011.05.01. 19:41:26

@Spéter46: undorító, ha kérdezik, ha nem, ha feladata van másnak, akkor csak ő beszél... egyre jobban idegesít

inmemancsi 2011.05.01. 19:44:20

és ez a szerencsétlen a disznó csülkeire soha nem képes harisnyát (vagy combfixet - ami ebből a ruhából nem látszana ki) felhúzni..

Kivétel 2011.05.01. 19:44:24

Vajon Éva mitől fáradt???? A nagy semmittevéstől????

Ancilla 2011.05.01. 19:44:48

@MÁRIA TERÉZIA: Komolyan nem értem, kikből tevődik össze Alekosz szavazótábora. Nők nem szavazhatnak erre a feudális kényúrra.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 19:45:14

@Kivétel:

előző éjjel alig aludt, izgul a párbaj miatt..

Spéter46 2011.05.01. 19:46:22

Írtam korábban Éva tisztálkodási gyengéiről - de egy okos akkor elküldött a p.-be! Most már a férjének is kicsit büdös!!!!!

inmemancsi 2011.05.01. 19:46:22

@MÁRIA TERÉZIA: igaz, hogy nappal bepótolja, mert egy kanalat nem tesz arrébb:))

foxglove (törölt) 2011.05.01. 19:46:47

@MÁRIA TERÉZIA: én úgy értettem, amit Oli mondott, hogy azért nem tart attól, hogy Éva is bekerül a fináléba, mert az ő tapasztalatai alapján az Éva-rajongók "főállásban" Alek-rajongók, azaz Alekre fognak szavazni, ha eljön az idő.

velorexapáca 2011.05.01. 19:48:58

@inmemancsi:

igen, erre az illatos legyél szösszenetre én is felszisszentem..D
még jó hogy nem szagos a tv-nk.-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 19:49:10

@Ancilla:

majd hetvenezres szavazótábora van Alekosznak a facebookon:

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/VVAlekosz

Kivétel 2011.05.01. 19:50:01

@Spéter46: ez a legundorítóbb... kívül a festékmáz, belül meg a mosdatlan büdösség, az ápolatlan láb stb. Tényleg ez is tetszik PetiCs-nek??? vagy bárki is elviselné???

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.01. 19:53:24

Szabó Mariann Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancilla 2011.05.01. 19:54:18

@MÁRIA TERÉZIA: A majd hetvenezer lájkolás nem jelent ugyanennyi sms-t is.

Spéter46 2011.05.01. 19:54:46

Az ízlések és pofonok különbözőek! Az orosz katonák a Bakonyban az őzekkel kefélték a legjobbat. Két hátsó lábat be a csizmaszárba és add érte.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 19:55:43

@Ancilla:

igaz, meg a nem facebookos szavazók sokkal többen vannak..

_most_ 2011.05.01. 19:56:53

Hajrá Éva, ezt a párbajt csak csalással nyerheti Anikó.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 19:57:14

@Kivétel:

Te belül is illatos vagy és tiszta? Hogy csinálod? Mosogatod a beleidet? Hányszor naponta? Legalább kétszer? Illatosat izzadsz és tojsz? Gratulálok!

inmemancsi 2011.05.01. 19:57:42

@MÁRIA TERÉZIA: a nem szavazók meg még többen:))

varand 2011.05.01. 19:58:28

HAJRÁ ANIKÓ!
Ne Ms Alkohol menjen vissza!:)

inmemancsi 2011.05.01. 19:59:45

@MÁRIA TERÉZIA: ez gusztustalan hozzászólás volt, évike nem az ápoltság netovábbja ez a képernyőről is lejön ennyi (és a bentlévők még nagy barátja is megnevezte)

nem tudom, ha neked szólna valaki (mondjuk akit a barátodnak tartasz) szólna, hogy büdös vagy lezuhanyoznál-e. a normális ember nem várná meg, hogy szóljanak.

Spéter46 2011.05.01. 20:00:02

@Kivétel: Ezt majd 'pocokpocok"-nak magyarázd el. Szerinte az a jó, ha nem nagyon mosakszunk!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:00:16

Ááááh....

Én is indítok egy szavazást.

Éva büdös?
a. Hö?
b. aztabüdösku...!
c. leszarom
d. 0 egész 75 század

Kivétel 2011.05.01. 20:00:20

@MÁRIA TERÉZIA: lehet direkt nem érteni, amit írtam, persze, de a dolgon nem változtat: Éva mocskos, a szó normál és átvitt értelmében is... én ilyennek látom, úgyhogy ez a véleményem. Ezzel nem tudsz vitatkozni, mert az enyém, max neked, lehet, hogy más

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:01:28

jáj, nézett Éva tükörbe, mikor felvette ezt a ruhát?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:01:59

@MÁRIA TERÉZIA: Szoktál agyvérzést kapni tévéműsoroktól?

(híradó és politikai műsorok nem választhatók)

inmemancsi 2011.05.01. 20:03:01

na ha ezzel a sárga ruhával (már ahogy kinéz rajta) visszamegy tuti bunda:))

Emanuelle 2011.05.01. 20:03:21

Hűdeszarul néz ki Éva. Most még sminkkel is 40 éves. Anikó viszont csinos.

Emanuelle 2011.05.01. 20:04:23

@nyuszómuszó: Biztos Alek választotta. Remek izléssel.

inmemancsi 2011.05.01. 20:05:00

@Emanuelle: hagyjátok már a 40 éveseket (én még nem vagyok 40, de ha annyi lennék is sokkal jobban néznék ki) egyszerűen ronda és kész:))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:05:08

Egyszer bírná ki, hogy nem pofázik bele más beszédébe

foxglove (törölt) 2011.05.01. 20:05:10

@inmemancsi: :D

És Ani miért nem kapta meg azt pávatollas ruhát, irgumburgum?!

Emanuelle 2011.05.01. 20:05:27

Jól láttam, hogy nem láttam Prolivért a stúdióban? Legalábbis eddig. Sem Szandát.
Bécit viszont láttam.

frea 2011.05.01. 20:05:36

@penelope garcia: Szia!Szétáztam, lerogytam, de látom, nem maradtam le semmiről. Látom, itt már beindult a nagyüzem!

varand 2011.05.01. 20:05:53

Éva: úrinők leszünk!
Balázs: Ez nagy kihívás lesz!

inmemancsi 2011.05.01. 20:06:06

@foxglove: pávatollas ruháról lemaradtam, lehet, hogy szerencsére?:))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:06:48

hát ez a bejátszás egyértelműen csak Anikót veszi rossz oldalról, Éva meg kis cukimuki benne

foxglove (törölt) 2011.05.01. 20:07:20

@inmemancsi: olyat szeretett volna, én már előre készültem:) Most csak a fülében van pávatollas fülbevaló (nekem is van olyan, csak kisebb)

Emanuelle 2011.05.01. 20:07:25

@inmemancsi: Semmi bajom a 40 évesekkel, én is voltam annyi:-)

Emanuelle 2011.05.01. 20:08:48

@nyuszómuszó: Csodálkozol? Elvégre az RTLKlub nem szokott befolyásolni..

Emanuelle 2011.05.01. 20:09:55

Ani indulhatna egy Pocahontas versenyen:-)

inmemancsi 2011.05.01. 20:10:33

@Emanuelle: na jó akkor ne bánts őket, éva ronda, és ízléstelen kortól függetlenül

Townsend 2011.05.01. 20:10:50

@velorexapáca: a pszichopata sorozatgyilkosoknak a halálsoron is vannak rajongói, még olyan is, aki hajlandó össze is házasodni egy szexuális ragadozóval.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:11:09

Éva mindig kimondja, ami a szívén van - mihelyt kettesben marad valaki mással

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:11:53

Évából mit plattyanni, fröcsögni szokott az "őszinteség".

inmemancsi 2011.05.01. 20:12:07

@foxglove: most látom a pávatollas fülbevalót:)) azért anikónak is elkéne egy kis stílustanácsadás, de szerencsére feltupizta a haját így nem látszik annyira

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:12:46

@Emanuelle:

azért remélem útban a párbaj felé rendesek lesznek Évával és kijavítják a sminkjét, mert most tényleg roncsinak néz ki.. szerencse, hogy sárga ruhában van, mint az angol királynő volt az unokája esküvőjén.. mert ez vidámabb, mint a fekete..

Spéter46 2011.05.01. 20:13:24

"Csalni, vagy nem csalni
Ez itt a kérdés"

Első esetben Éva, második esetben Anikó a győztes!

Emanuelle 2011.05.01. 20:13:35

@inmemancsi: Tudod mi a baj? Évának nincsenek rossz adottságai, de az életmódja, a sok cigi és pia valamint a pukkancs természete lenyomatot hagyott a testén. Nyilván majd a hivatásos stylistok kezelésbe veszik és nemsoká egy sokkal dögösebb Évát fogunk látni, de helyrehozni, azt amit saját maga ellen elkövetett már nem lehet.

Spéter46 2011.05.01. 20:14:54

Gigi üvöltve buzdította Anikót.

foxglove (törölt) 2011.05.01. 20:15:11

@inmemancsi: ehhez a ruhához abszolút nem illik, az biztos
Mindenesetre ezerszer jobban néz ki, mint Éva, neki a haja, a sminkje, a ruhája is borzalmas, és mindhárom egyszerre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 20:16:29

ez az kivonulás előtti kisfilm nagyon lehúzta Anikót.

Éva meg a negyvenezres, éééértitek, negyvenezres ruháját felhúzta az izzadt, büdös testére. Gratulálok

velorexapáca 2011.05.01. 20:17:45

@pushpang:

nemakarta ő felvenni, - hiszen, kihízta..
ő meg a szag..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:18:14

Az a durva, hogy még a negyedik párbajra is tudnak majd még mit összevágni Éváról.

varand 2011.05.01. 20:18:27

HAJRÁ ANIKÓ!
Éva nem nyerhet!

inmemancsi 2011.05.01. 20:19:02

@Emanuelle: én értek hozzá:)) már elmondtam többször, éva nem szép (feneke, melle kifejezetten csúnya, lábai sem igazán, dereka nincs, arca sminkelhető, de nem nagy szám, haja kifejezetten ápolatlan, száraz) viszont valamennyire arányos odafigyeléssel, ápoltsággal, stílussal - és belső változással - csinos esetleg lehetne, de sose lesz az, olyan aki ordítva ront a stylistra, ha az esetleg jót akar neki

Emanuelle 2011.05.01. 20:19:18

@nyuszómuszó: Egyetértek. És bárki láthatta, hogy Ani nem aludta át a hónapokat, ahogy Éva állította, hanem végig jelen volt és mindenből kivette a részét, a versenyekben is nagyon jó volt.

inmemancsi 2011.05.01. 20:20:09

@foxglove: persze, erről nincs is vita:) akinek van szeme látja, pld. őszintén mosolyogni is tud, ami évának akkor sem menne, ha fizetnének érte - éva nem nőnemű semmilyen értelemben

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 20:20:13

@Emanuelle: na jó, de te 40 évesen voltál 40 éves, nem 28 évesen. :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:20:32

@Emanuelle: igen, egy szép, aranyos, életvidám, nyüzsgő lányt láthattunk, nem egy fetrengő, üvöltöző lepusztult nőt

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:20:34

Ugyanaz az ember ordítja teli tüdőből, hogy "ÉÉÉÉÉÉVAAAAA", mint aki azt, hogy "OLIVVVVÉÉÉRÖÖÖ". Megjegyeztem a hangját, nem volt nehéz.

foxglove (törölt) 2011.05.01. 20:20:58

Ez a fodros ruha végül is pont jó lesz a forgáshoz

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:21:19

@Emanuelle: csakhát a kettejük kapcsolatát bemutató kisfilm meg hipredurván Anikóellenes és Évaajnározó volt

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 20:21:31

ja a tippelés:
én is ANikót várom vissza, de nagyon esélyes, hogy Éva fog sajnos.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:21:43

Hú, mekkora nyalás megy itt. Pár napja még magasról leszarta, hogy mit fejlődött a gyerök.

Emanuelle 2011.05.01. 20:21:51

Remélem rendesen felmosták a padlót, mert ez a sárga ruha csúnyán koszos lesz ha és amikor Éva fetrengeni kezd.

Bakker hányok Évától, miket nem mond már Jerzsynek, akit végig sértegetett, bántott, becsmérelt.. UNDORÍTÓ!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:22:16

Na, aLek mindjárt lesmárolja, ha van esze, Éva meg hagyni fogja

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:22:19

Hát ilyen "barát" mint Alekosz, tényleg nem terem mindenütt.

Emanuelle 2011.05.01. 20:22:29

Jaj, készenlétbe a defibrillátort Évának.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 20:22:58

évának ez a műsírása bakker. Egy kicsorbult dugóhúzóval tudnék benne kárt tenni ilyenkor.

innovation 2011.05.01. 20:23:07

Éva úgy is kap vmi műsort meg mittomén. Anikónak kell az a nyeremény. :)
Sajnos úgy is az RTL dönt. :(

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:23:07

@Emanuelle: azhát, de eddig is pont ezt láttuk tőle, ilyen ami a szívén, az a száján ítpus ;P

Emanuelle 2011.05.01. 20:23:33

@pushpang: Neeem, én 40 évesen nem voltam több 35-nél:-)

Spéter46 2011.05.01. 20:24:05

Olivér mocskos bandája üvölt Évának.

inmemancsi 2011.05.01. 20:24:38

és a mozgása, undorító az egész

foxglove (törölt) 2011.05.01. 20:25:07

nemár basszus, miért ő kapja a jó számokat:(

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:25:16

az vajon jelent valamit, hogy Évánál vannak szöveges részek, Aninál meg egyáltalán nem volt?

inmemancsi 2011.05.01. 20:25:26

alekoszkának már túl sokan akarnak kampányolni..., megtépik egymást majd a koncért:))

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:25:53

@Emanuelle:

miért undorító? az ember nem fekete fehér, sokfélét érezhet a másikról, ha nem lenne megbocsájtás, meg nem érzékelnénk a másik ezer színét, akkor az emberiség nem tudna túlélni..

Emanuelle 2011.05.01. 20:26:02

@innovation: Valami nyugdíjasműsort tudok elképzelni, máskülönben fennáll a veszély, hogy ha egy jobb csaj a vendég akkor Éva rohamot kap.

innovation 2011.05.01. 20:26:12

Best of Anikó - Best of Éva 1:0

Spéter46 2011.05.01. 20:26:26

Majdnem bejött az esés!

innovation 2011.05.01. 20:27:24

@Emanuelle: Igazából leszarom, mert ezeket a műsorokat úgy sem nézem, és Éva nyugodtan kaphat rohamot is. :)
Én egyébként kormányszóvivőként tudnám elképzelni! :D

inmemancsi 2011.05.01. 20:27:56

mert az az igazság, két semmi ember ellen jutott vissza, aztán meg visszarugdosták.

Emanuelle 2011.05.01. 20:28:09

@MÁRIA TERÉZIA: Te nézted a VV-t úgy folyamatában? Éva ezt kb 10-szer eljátszotta már Jerzsivel, a dicséret után persze mindig jött a másvalakivel négyszemközti pocskondiázás. Mert ő őszinte ugyebár.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:28:10

vajon, ha Alek kiesett volna két hete, akkor minet volna utána, hogy teljes legyen a kör?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:29:09

@Townsend: Ezerszer jobb videót vágtak Évának, meg a műsorvezetők sem rejtegették eddig preferenciájukat.

inmemancsi 2011.05.01. 20:29:59

@Gee Halen: ezt csinálták a múltkori párbaján is

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:30:17

@Emanuelle:

szerintem Éva alapjáraton vonzódik Jerzyhez, bár biztos vagyok benne, hogy semmiképpen nem szexelt volna a házban, mert tudja, hogy az a maradék életében ráolvasták volna..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:30:19

@Gee Halen: hát, csak talán lassan az embereknek elegük lesz a túlzott hipeolástól

innovation 2011.05.01. 20:31:44

@inmemancsi: Azért remélem, hogy most nem lesz pofájuk megjátszani újra. Anit akarjuk vissza és kész. Évából már elég volt. :/

inmemancsi 2011.05.01. 20:31:52

@Gee Halen: reméljük most nem lesz meg, ez a sárgafonyadtszörnyetegálvigyorralkedvesnézők nem mehet már vissza:)))

Ancilla 2011.05.01. 20:32:07

Olivért nem látom.

répakörte 2011.05.01. 20:32:50

Van olyan, akinek szimpatikus az Éva-drukkerek folyamatos ordítása?
Engem már irtózatosan idegesített már a Gigis párbajon is. Miért nem állítja le őket a retekklub?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:33:58

@Spéter46:

Szívesen, legyél áldott te is fiam!

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:34:54

@Spéter46:

érdekes, én hallom az Anikó pártiakat is üvölteni, ez a dolguk, még vezénylő is van a teremben, csak mi őt nem látjuk..

nagyon gromek 2011.05.01. 20:35:25

Szandika van? Én nem láttam őt sem.

penelope garcia 2011.05.01. 20:35:28

Ez az, nyomassátok a beszámolót, nekünk, tévétleneknek, gyerekek.
Még mindig 50-50-nek hazudják az állást?
Éva most is fröcsögve üvöltözik?
Anikó mit csinál? hogyan viselkedik?

Ancilla 2011.05.01. 20:35:34

@répakörte: Erre Peti_Cs azt mondaná, hogy a nyugati kultúrában ez az ordítozás normális, csak mi vagyunk lemaradva.

Egyébként undorító és bunkó!

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:35:54

@varand:

Olivér előre kiírta a facebook oldalára, hogy valószínűleg nem lesz ott ma este, mert későig dolgozik, de lehet, hogy a végére talán odaér...

syfyboy 2011.05.01. 20:36:03

Na legyen Évának is egy kis szurkolás: HAJRÁ ÉVA!!! :D

penelope garcia 2011.05.01. 20:36:19

@varand:

Na, legalább ennyivel is könnyebb a légkör.

Spéter46 2011.05.01. 20:36:23

@répakörte: Mert ez kell ahhoz, hogy Évát kihozhassák győztesnek!

Emanuelle 2011.05.01. 20:36:27

@varand: De az üvöltözős spanja ott van sajnos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 20:36:41

@Ancilla: remélem kitiltották a stúdióból a szimpatikus baráti körével együtt.

Vagy most teszteli Alekosz leendőbeli aráit.
Láttátok a promót? Hogy a rákba' van az, hogy 10-én kezdődik a műsor, nagyjából a szereplők is meg vannak és Alekosz állítólag nem is tud az egészről, nem hogy rábólintott volna.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:37:28

@nagyon gromek:

Szandika azt mondta, nem akar ott lenni a párbajon, de ha mégis ott lesz, akkor meghúzza magát egy sarokban és nem mond se át, se bét...

_most_ 2011.05.01. 20:37:29

Eddig Éva sokkal jobban szerepel, mint Anikó, de ez várható volt. Hajrá Éva!

Ancilla 2011.05.01. 20:37:33

@penelope garcia: Most éppen szünet van.
Anikó aranyosan viselkedik. Nagyon örült, amikor meglátta a szurkolóit: Ginát, Zsófit, Gigit, Bécit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 20:37:44

@nagyon gromek: szandika azt mondta, nem fog elmenni. Nem akar senkinek se drukkolni ott.

penelope garcia 2011.05.01. 20:37:47

@MÁRIA TERÉZIA:

Tehát ő már TUDJA, hogy Éva fog kiesni, és nem akar ott lenni a blamánál.

Tompó 2011.05.01. 20:37:56

Hajrá Évaaaaaaaaa:))

Emanuelle 2011.05.01. 20:38:08

@penelope garcia: 49-51 volt. Egyelőre még nem estek egymásnak. Anikó még meg van illetődve Éva meg szerintem sokkot kapott, hogy nem látja Olivért. És a pasiját sem láttam.

Spéter46 2011.05.01. 20:38:19

@MÁRIA TERÉZIA: Köszönöm, és remélem nincs harag!
Viccnek szántam. Nem jött be?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:38:27

@penelope garcia:

mind a ketten úrinőként viselkednek, és egymást dicsérik és mentegetik..

Kivétel 2011.05.01. 20:38:53

nem is bírom nézni, inkább a Vasember:) úgyhogy közvetítsetek!

_most_ 2011.05.01. 20:38:55

@Ancilla: Haha ilyen szurkolókkal azt hiszem meg is pecsételődött a sorsa.

Ancilla 2011.05.01. 20:38:58

@MÁRIA TERÉZIA: Na, ezt nehezen tudom elképzelni Szandikáról. Mármint, hogy nem mond sem át, sem bét.

répakörte 2011.05.01. 20:39:01

@Ancilla: Szerintem is. Idegesített már a múltkor is, hogy annyival nem tisztelik meg az ellenfelet, hogy hagyják végigmondani a mondókáját...

@Spéter46: Na, hát ha ez kell... Monjuk, aki Éva-fan, annak valószínűleg ez az üvöltözés is bejön.

inmemancsi 2011.05.01. 20:39:04

@penelope garcia: 51-49 volt legutóbb, ha jól láttam, éva próbál kedvesnek látszani,de már kezdi a lebeszélek mindenkit, anikó túl visszafogott, csendes

lac64 2011.05.01. 20:39:05

@penelope garcia: 51-49 arckép nélkül. Anikó megszeppent, viszonylag normálisak, bár Éva minden mondatában van egy mérgezett tüske.

penelope garcia 2011.05.01. 20:39:20

@pushpang:

Remek. Akkor ő is tudja, hogy Évának meszeltek.

Emanuelle 2011.05.01. 20:39:33

@pushpang: Na vajon hogy lehet?
Amilyen luvnyákat láttam a reklámban, pláne az utolsó csajt, Alek most tényleg bebizonyíthatja, hogy nem csak hangember, hanem tényleg szexkiborg.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:39:38

@penelope garcia:

Szerintem inkább Anikó miatt nincs ott Olivér, egyébként többször is azt nyilatkozta, hogy kétesélyes a párbaj..

innovation 2011.05.01. 20:40:02

@Emanuelle: az a gyökér ott ül az első sorban. Fehér ingben van és megint azt az unott pofát vágja. :S

Emanuelle 2011.05.01. 20:40:36

@MÁRIA TERÉZIA: Biztos megint megműtötték a száját és most félti.

mr sistereg 2011.05.01. 20:40:41

cuki mind a kettő. sajnálom a vesztest, bármelyik lesz az.

innovation 2011.05.01. 20:40:43

@foxglove: A Viasaton a Vészhelyzet van. Az is jó. :)

Spéter46 2011.05.01. 20:40:45

Én sem láttam Ádámkát.

B.Andita 2011.05.01. 20:41:03

Nem baj, ha én Anikót nem szeretem?

Ancilla 2011.05.01. 20:41:06

@Emanuelle: Én láttam Éva pasiját. Közvetlenül az Alekosztól való búcsúzás után. Rezzenéstelen arccal ült. Nem ovációzott, nem tapsolt, pedig a háttérből üvöltötték Anikó nevét. Vagy rosszul láttam??

Tompó 2011.05.01. 20:41:28

@Emanuelle: Ott van a fickója! Hajrá Évaaaaaaaaaa! Bár szerintem Anikó megy vissza:((

penelope garcia 2011.05.01. 20:41:40

@Emanuelle:

Hoppppppáááá! Nincs ott Ádám, a mazochista? Pedig valakinek haza kell majd kísérni a szegény vesztest. Vagy úgyis idegszaniba viszik onnan először?

penelope garcia 2011.05.01. 20:42:32

@B.Andita:

Nem baj. Mi sem szeretjük Anikót.
Évát viszont rühelljük.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 20:42:50

anikó tökre meg van szeppenve. Remélem bírja erővel majd Éva mocskos szájával és stílusával szemben.

Emanuelle 2011.05.01. 20:43:04

A stúdióban senki...na persze..elvégre a sötét középkorban vagyunk, a mobilt még fel sem találták.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:43:05

"Megfékezhetetlen a tömeg!"

Abban a szent pillanatban el is hallgattak.

Csak én hallottam úgy, hogy Lilu azt mondta "Anikó, beszoptad...?" :D

Persze Pityu, Béci sem tudta múltkor.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.01. 20:43:29

@Ancilla: Az ausztrál X-Factorban is hasonlóképp nyulvánultak meg a szurkolótáborok!

innovation 2011.05.01. 20:43:39

@pushpang: Nincs megszeppenve. Kb. ezt hozta az egész játék alatt.

Na, a boglyas vezet most. Akkor most tényleg húzzon bele Ani...

inmemancsi 2011.05.01. 20:44:00

ez az ocsadék éva már nem mehet vissza mégegyszer, csak az a baj, hogy a retkesek döntenek, mikor mutatnak mit és mikor zárják le a szavazást

Tompó 2011.05.01. 20:44:06

Na most akkor megmutatták azért, hogy Anikó megfordíthassa az állást:((

Ancilla 2011.05.01. 20:44:18

Éva úgy néz ki, mintha az Anikó anyja lenne.

penelope garcia 2011.05.01. 20:44:47

@Spéter46:

Remek!
Akkor megfordítják majd, mire vége. Mindig így szokták. :)

Ancilla 2011.05.01. 20:44:59

@Peter_Cs: És ez miért jó? Sem nézni, sem hallgatni nem kellemes.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 20:45:00

@Ancilla: zavart fapofával ült ott, lagymatagon ütögette össze a kezét. Szerintem kruvára kínosan érezte magát, pláne, hogy ezt az Éva-Alekosz szerelmi vallomások után mutatták.

Basszus, éva vezet.

Tompó 2011.05.01. 20:46:02

@innovation: Én nem:)) Tkp mindegy, mert a végső nyertes az az undorító, csúszómászó Erzsébet lesz!!!!

inmemancsi 2011.05.01. 20:46:15

na éva hozzáállását a feladatokhoz is megmutathatnák

Kivétel 2011.05.01. 20:47:04

@Tompó: remélem, most is megfordul

innovation 2011.05.01. 20:47:31

@Tompó: Matekoztunk mi is, de reméljük, hogy nem. :)

Ez nem volt fair. MErt azt nem mutatták, hogy a feladatokat, szabályokat Éva hányszor szegte meg. :/

penelope garcia 2011.05.01. 20:48:06

@Tompó:

Úgy érted, hogy Jerzsi, az a jóképű, szimpatikus fiatalember? :P

nagyon gromek 2011.05.01. 20:48:14

most majd belehúznak az Anikó szavazók.
eddig mindig megfordult...

innovation 2011.05.01. 20:48:20

És mindig magyarázkodik, a jó k**** grrrrr.... Megütöm, megütöm, megütöm! :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:48:27

Na, ki volt az, aki itt az egyetemmel és az intelligenciával példálózott? Most is mondhatna valamit!

Tompó 2011.05.01. 20:48:35

@innovation: Jól tette, hogy megszegte:))

Spéter46 2011.05.01. 20:48:59

Én ezt már nem bírom nézni! Felgyújtom a Boglyát!

innovation 2011.05.01. 20:49:24

@Tompó: A'sszem párbajozzanak csak a lányok.... :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:49:27

@penelope garcia: fenét, Enikő azt mondta neki, hogy levágja a pöcsét, ha elmegy XD

Tompó 2011.05.01. 20:49:34

@penelope garcia: Nem-nem!! Erzsi az a kis undorító, csúszómászó:)))

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2011.05.01. 20:49:36

Anikó azért fog kiesni, mert az ő szavazótábora -Gigihez és Bécihez hasonlóan- azokból a romákból áll, akiknek csak holnaptól kezdik el osztogatni a segílykét. És ma még nincs egység a feltöltős kártyájukon.

répakörte 2011.05.01. 20:49:46

Milyen egyetemre járt az a szerencsétlen? A közelébe sem megyek annak... :)

Kivétel 2011.05.01. 20:49:49

@innovation: jó hogy nem nézem, már azon is felidegelem magam, hogy itt olvasom a történteket:)

penelope garcia 2011.05.01. 20:50:12

@Gee Halen:

Miért? Van abban a stúdióban bárki, mondjuk a hangmérnökön kívül, akinek van egyetemi végzettsége?

innovation 2011.05.01. 20:50:27

Éva hazudik. NA! Most befejezte az egyetemet vagy félbehagyta, mint Ani. Hát most... Komolyan mondom.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:50:28

Az mekkorát ütne, ha feltenné Balázs Évnak a tuti kérdést?

"Mondd, te miért vagy ilyen dagadt?"

Vagy nem jól idéztem?

Tompó 2011.05.01. 20:50:54

Savazzuk Évát rész következik:((

inmemancsi 2011.05.01. 20:50:56

minden finoman szólva nem tökéletes lábúnak tanács (márha nőnemű, vagy ha annak tartja magát, mint éva), hogy húzzon fel egy harisnyát a lábára (az sem árt, ha alakformáló), főleg ha műsorban szerepel és bevilágítják

innovation 2011.05.01. 20:51:23

@Kivétel: Ne is mondd, megértem. :)) Minden vitánál Éva fordulata: "Komolyan mondom, elegem van". Akkor mi mit mondjunk????? :D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:52:44

@innovation:

egyértelmű, félbehagyta az egyetemet, ezt nem először mondta,oda kellene figyelni, hogy mit mond, és akkor nem volna zűr...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:53:07

Ez az Olivéres pirospontos vita a legjellemzőb.

1. "Mindenki azt mondta..."
2. "Mindenki úgy gondolja..."
3. "Senki nem mondta, de én úgy gondolom..."

Tompó 2011.05.01. 20:53:09

Következő Állásnál 60-40 lesz Anikónak

penelope garcia 2011.05.01. 20:53:18

@Tompó:

Á, Éva nagylány. Nem szorul ránk. Önsavazó.

lac64 2011.05.01. 20:53:53

@Tompó: Ez nem volt savazás. Amit Anival csináltak, miközben még bent volt, na az savazás volt.

inmemancsi 2011.05.01. 20:53:57

a nekedvalóban vagy mi a címe szereplő hülyék ülnek a közönség sorában

innovation 2011.05.01. 20:53:58

@MÁRIA TERÉZIA: én már nem tudom követni, hogy mikor mit mond. De ha most is figyelted, akkor azt mondta, hogy ő egyetemet végzett, Anikó meg csak elkezdte a főiskolát.

penelope garcia 2011.05.01. 20:54:23

@MÁRIA TERÉZIA:

Milyen egyetemmel próbálkozott?

Spéter46 2011.05.01. 20:54:42

Mocsok a játékvezetés is!!!

répakörte 2011.05.01. 20:54:58

@MÁRIA TERÉZIA: Milyen egyetem? Milyen szak?

Bár igaz, manapság már bárkit bárhova felvesznek, sajnos.

Ancilla 2011.05.01. 20:55:07

Miért csak Éváról van szó már egy fél órája?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:55:16

@Tompó: hát, sajnossajnos mernék rá fogadni, hogy nem

inmemancsi 2011.05.01. 20:55:21

@Tompó: úgy legyen:)
@MÁRIA TERÉZIA: fogalmazni sem tud szerencsétlen, úgyhogy ...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 20:55:22

@Gee Halen: á, Balázs egy egész napig bírná Évával, sose tenne ilyet. :D

Tompó 2011.05.01. 20:55:44

Egyébként mikor lesz vége, mert holnap korán kell kelnem

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:55:50

@Spéter46:

érdekes, ki hogy reagál, én bírom Évát, jobban együtt tudnék lakni vele, mert átlátható, Anikó nekem homály, ha viszont odaszúr, az szerintem fájdalmas, amikor az Éva szúr oda, azt le lehet rázni..

foxglove (törölt) 2011.05.01. 20:55:53

Szegény Ani, csak ül ott, mint egy nyuszi, a vénasszony ki fogja fúrni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 20:56:31

na, éva megint jól teleordítja a műsoridőt.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 20:56:33

Mé' nem óbégatta be a Zéva a tömegnek, hogy HAMMONGYAMMÁEEEE!!?

Ancilla 2011.05.01. 20:56:45

@innovation: Nem azt mondta, hogy elvégezte: félbeszakította az egyetemet.

Nagyon bunkó az Éva szurkolótábora. Beleordítanak az Anikó válaszába.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:57:14

@B.B/alias B.B:

Szerintem szemétség ez a rasszizmus itt az oldalon, remélem Hajni törölni fogja!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 20:57:56

@MÁRIA TERÉZIA: ja, két nagy kiszámítható pofonnal, minden egyes ordítozása vagy kirohanása után. Előbb-utóbb átalakulna. Minden értelemben.

répakörte 2011.05.01. 20:58:13

Évának muszáj mindig mindenre mindenkor reagálnia?
IDEGESÍTŐ!!!!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 20:58:57

BAAAAAZ+, milyen elegáns vágással kihagyták az Olivéres sztorit

innovation 2011.05.01. 20:59:01

@MÁRIA TERÉZIA: Ez tényleg emberfüggő. Ani reakcióit szerintem jobban lehet kezelni, mint Éváét. Éva többször úgy viselkedik, ahogy a helyzet megkívánja és attól teszi függővé, hogy kivel beszél. Aztán magyarázkodásnál mindig azt mondja, hogy ő nem úgy gondolja, stb... Ettől kiborulok. Inkább szúrjon, és legyen igaza, aztán egy szeretkezés után megbeszéljük, de ez az állandó stressz, amit Éva generál nem hiányzik.

inmemancsi 2011.05.01. 21:00:03

@MÁRIA TERÉZIA: neked tényleg kellene egy ilyen típusú ember, sok szerencsét hozzá..

innovation 2011.05.01. 21:00:07

@MÁRIA TERÉZIA: Ez tényleg emberfüggő. Ani reakcióit szerintem jobban lehet kezelni, mint Éváét. Éva többször úgy viselkedik, ahogy a helyzet megkívánja és attól teszi függővé, hogy kivel beszél. Aztán magyarázkodásnál mindig azt mondja, hogy ő nem úgy gondolja, stb... Ettől kiborulok. Inkább szúrjon, és legyen igaza, aztán egy szeretkezés után megbeszéljük, de ez az állandó stressz, amit Éva generál nem hiányzik.

répakörte 2011.05.01. 21:00:50

@innovation: Egyetértek! Ráadásul mindig az övé kell, hogy legyen az utolsó szó. Egyszerűen nem tudja befogni.
Anikóról van szó, de "Éva szólni akar" (by Balázska)

innovation 2011.05.01. 21:01:58

@Ancilla: szerintem nem ezt mondta, de majd holnap max letöltöm és újra megnézem. :)
Megjegyzem nem lényeg, mert diplomások között is van sík hülye és van parasztok között is jó szakember és csupaszív ember.

Kivétel 2011.05.01. 21:01:58

@Ancilla: a műsorvezetőknek nem az volna a dolguk, hogy "vezessék" a műsort, és ilyenkor a tisztesség jegyében szóljanak a nézőkre!?

penelope garcia 2011.05.01. 21:02:24

@lac64:

A szakot is tudod? És hány szemesztert bírt?

Csak azért érdekel, mert a kutatások szerint egy átlagos egyetemi végzettséghez kell legalább 110 IQ pont. Aki ez alatt van, annak nem jósolnak diplomát. (Nem lehetetlen persze, csak nagyságrendekkel többet kell izzadnia egy gyengébb képességűnek.)
Azt pedig tudjuk, hogy a bentiek egyike sem ütötte meg ezt a minimumot.

inmemancsi 2011.05.01. 21:02:34

@pushpang: és micsoda karja van, mint egy disznónak, mindig mondom, hogy pofánvágnám, dehát lehet testi fölényben van, úgyhogy kell a láncos táska:))

foxglove (törölt) 2011.05.01. 21:02:35

Giginél azt mondták, az volt a baj, hogy undorítóan viselkedett a párbajon. Anikónál szelídebb senki nem lehet, és mégis Éva vezet...

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 21:02:40

@innovation:

Nézd, Anikó sokkal többre fogja vinni az életben, mert okosabb, tehetségesebb minden vonatkozásban Évánál, Évának meg csak ez a villa van még, amibe még belekapaszkodhat, szóval menjen vissza Éva még erre a hétre, megnyerni úgyis az Alekosz fogja..

lac64 2011.05.01. 21:03:06

Ez az Éva mekkora patkány. Minden mondatával odaszúr.

inmemancsi 2011.05.01. 21:03:27

kell azért a nézettség a reklámokhoz úgy látom

innovation 2011.05.01. 21:04:14

@MÁRIA TERÉZIA: Nem Alek fogja nyerni, mert kap műsort. Évának ott volt a Bár nevű reality a Viasaton és nem vitte semmire. De ahogyan tolja magát, az szörnyű. Ha viszont a boglyas megnyeri, akkor esetleg lehet azt mondani, hogy lám, ez a menő és ezzel lehet előbbre menni. Hát inkább Anikó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 21:04:22

már megint az a tánc. Én kérek elnézést.

Tompó 2011.05.01. 21:04:45

Hú és végül elképesztő izgalmak után teljesen váratlanul Anikó nyer...az ilyen szavazás manipulálást már eljátszották, valami újat kellene kitalálni olyan kiszámítható

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 21:04:50

Á, vissza fogja küldeni a retek ezt az ordenáré libát

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 21:05:12

@pushpang:

nem, állítólag ott van, mert mondta Éva, hogy a családja és a szerelme is ott van..

répakörte 2011.05.01. 21:06:14

A retek most arra játszik, hogy megsajnáljuk Évát? Pffff.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 21:06:27

Egy reményem van, hogy a retek arra gondol, hogy ha most kieik a Bozont, abból durvábban profitálnak a dráma miatt, egyrészt Évát elviszik a diliházba, másrészt érdekes lehet Alek reakciója, ha ő kintmarad, amit most van utoljára lehetőség megnézni

Ancilla 2011.05.01. 21:06:42

@innovation: Egészen pontosan emlékszem, hogy ezt mondta, továbbá több helyen olvastam, hogy anyagi okok miatt hagyta abba.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 21:07:00

@MÁRIA TERÉZIA: Évának csak ez a villa van, mint kapaszkodó?! Nanemár.
Éva menjen el egy rehabra, tegye rendbe testileg, lelkileg magát, fejezze be az egyetemet és legyen tisztes szakmája, de ha büdös a tanulás, hát végezzen el egy kellemes OKJ-s manikűrös tanfolyamot, nyisson szalont Tótkomlóson és éljen boldogan. Miért akarja minden áron ránk szabadítani magát??

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 21:07:00

"Fordítottan működik, mint az emberek többsége?"

Hát ezt értelmezze valaki!

innovation 2011.05.01. 21:07:12

@Tompó: ha eddig eljátszották, akkor ragaszkodjanak a hagyományokhoz... :P

inmemancsi 2011.05.01. 21:07:28

@Tompó: éva visszarugdosására gondolsz:))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 21:07:49

hát, akkor most a világ megtanulta, hogy ÉVa nem hálálja meg, ha kiállnak érte

répakörte 2011.05.01. 21:08:15

Miért, miért, miért akar ez az Éva mindenre reagálni? Miért kell mindig az övé legyen az utolsó szóóóóóóó?????????? wááááááááá, lapát neki!

inmemancsi 2011.05.01. 21:08:30

@pushpang: hát mert ez a küldetése, hogy mindenkit kiidegeljen. soha életében nem lesz boldog szerencsétlen

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 21:08:54

@MÁRIA TERÉZIA: az elején láttam a faszit, de később már nem ült ott.

innovation 2011.05.01. 21:09:23

Jó lenne egy statisztikát nézni, mint a fociban a labdabirtoklás: hány perc szólt eddig Éváról és hány Aniról. :/

Kárörvendő????? Ez hülye! Hát Évánál rosszindulatúbb embert ritkán láttam!!!

Kyos 2011.05.01. 21:09:25

Évának is lehetne egy műsort adni, bemutathatná a kezeléseit az elmeosztályon.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 21:10:39

Ezt a borzasztó Anettet lője már le valakiiiiiii, kivel kefél ez, hogy mindig ott mutogatják

innovation 2011.05.01. 21:10:46

Na, nehogy már Milo ráziccenjen Anira! o.O

inmemancsi 2011.05.01. 21:11:02

ez a szerencsétlen szandika is egyre rondább

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 21:11:31

ki adta évára ezt a förtelmes, sárga ruhát. Mintha 3 tekercs kreppapír lenne köré tekerve.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 21:11:53

@Tompó:

én is attól tartok, Anikót küldik vissza..

innovation 2011.05.01. 21:12:37

Na, ne máááááár! Miért Éva? Miért?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 21:13:33

francot, Éva megy vissza. Alekoszt még szórakoztatni kell egy darabig.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 21:13:34

@pushpang: nevezzük nevén a gyereket, legyen wcpapír! ;)

foxglove (törölt) 2011.05.01. 21:14:48

@inmemancsi: Anikó egyszer sem vezetett, Éva fog visszamenni:(

Ooodri 2011.05.01. 21:14:52

Pedig aaaaannyira megnézném azt a széna fejét, amikor elveszíti a párbajt....

ne most 2011.05.01. 21:14:52

Mi lesz itt? Ki nyert?

Spéter46 2011.05.01. 21:14:58

Most tegyünk Anikóra!

inmemancsi 2011.05.01. 21:15:06

@pushpang: van ízlésficama a csajnak az már kiderült, azon csodálkozom, hogy nem a troggyos rövid kertésznadrágot vette fel husáng lábaihoz csíkos pólóval

inmemancsi 2011.05.01. 21:15:56

@foxglove: anikó menjen vissza, azért mert az éva állásnál mutatják meg, meg őt akarják visszanyomni továbbra is maradok a véleményemnél

Atok 2011.05.01. 21:16:40

Alekosznak jobb lenne ha az Aniko menne vissza.

Ancilla 2011.05.01. 21:16:42

Most nem lesz kortesbeszéd? És az, hogy ki kit vár vissza?

Trevlovics 2011.05.01. 21:16:58

éva legyőzhetetlennek tűnik egyelőre.
nem teljesen fair, hogy anikónál megpiszkálják a "kapcsolatrombolást", ami az ő negatív "eposzi" jelzője, éváét viszont (az alkoholt) nem. :)

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2011.05.01. 21:17:34

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 20:57:14

Rasszizmus? Ne viccelj már. Ha az én kommentem rasszista, akkor a tiéd mélységesen diszkriminatív és homofób. Nézd csak, mit írtál nemrégiben:

"Jerzynek ráadásul ott vannak tartalékban a "láthatatlan" melegek, ők csak szavazni fognak, de nem lehet felmérni mennyien vannak, mert nem azonosítják be amúgy magukat, többségük rejtőzködik. Viszont szerintem ők a legnagyobb potenciális szavazótábor. A társadalom 10-a meleg, de ennek csak egy töredéke vallja be és vállalja fel. "

foxglove (törölt) 2011.05.01. 21:17:46

Az én esti imám az, hogy kerüljön meg a cicám, aki ma elveszett, és akkor felőlem Éva is nyerhet.

Ooodri 2011.05.01. 21:18:16

@Trevlovics: én is így látom....pedig lenne jópár mámoros snitt, amit be lehetne vágni róla.... :)

ne most 2011.05.01. 21:18:29

Éva vagy Anikó nyerte meg a VV4-et?

Ancilla 2011.05.01. 21:18:29

@Trevlovics: Miért érdeke az RTL-nek, hogy Éva menjen vissza? Ez az egy hét már nem sokat számít.

Atok 2011.05.01. 21:18:31

@Trevlovics: Lehet rosszul gondolom, de szerintem aki szavaz annak tokmind1, h milyen kisfilmet mutatnak a kedvencerol, vagy aki ellen szavaz.

répakörte 2011.05.01. 21:19:16

@foxglove: :( Drukkolok, hogy megkerüljön!

bigél 2011.05.01. 21:19:30

na vazze, ilyen nincs, sms-t küldtem. totál bolond vagyok, megfogadtam, hogy nem nézem, de mégis ottragadtam, aztán jól felidegeltem magam.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 21:19:33

@inmemancsi: Bécinél is a Jerzsi vezetéseket mutatták és úgy maradt; azrt volt az nekem nagyon bundaszagú, mert az oké, hogy az alekfanok küldtek smseket, de Bécinek saját fanjai is voltak, jobban be kellett volna gőzöljenek, semhogy tartani lehessen a szintet

de úgy legyen, menjen vissza az Ani

foxglove (törölt) 2011.05.01. 21:20:45

@Kivétel: @répakörte: köszönöm...sajnos nagyon rossz dologtól tartok, azon parázok, hogy mérget evett valamelyik szomszédunknál

frea 2011.05.01. 21:20:52

@Ancilla: Olivér mondta egyszer, hogy Alekkínyó azt akarja. Ezekkel a szavakkal. Már pedig ez ellen apelláta nincs!

Hódos Hajnalka 2011.05.01. 21:20:55

Még egy Corvinusos meg egyetemistás komment, és felkötöm magam a gázcsőre, de előtte lezárom a kommentelést.

Böbe:) 2011.05.01. 21:21:02

szerencsétlen nyomi Balázs,úgy néz ki,mint a Frédi és Béniből a Frédi:D

Tompó 2011.05.01. 21:21:04

Na most mindenki tippeljen: Anikó

bigél 2011.05.01. 21:22:05

@Hódos Hajnalka:
"de előtte lezárom a kommentelést"

aszittem a gázcsapot

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 21:22:09

@Tompó: Évára tippelek és Anikót szeretném, remélem, vesztek!

inmemancsi 2011.05.01. 21:22:09

@Hódos Hajnalka: bocsi, de előtte írd meg a spárgás receptet légyszí:))

Townsend 2011.05.01. 21:23:13

@foxglove: Este érdemes megpróbálni keresni, hívni, amikor már viszonylag csend van. Jobban meghallani, ha válaszol. Ő is bátrabban jelez. A macskáknak nagyon jó hallása van, jobb, mint a kutyáknak. Ivartalanítva van?

inmemancsi 2011.05.01. 21:23:19

eddig nem volt elég véres a párbaj úgy látszik

Emanuelle 2011.05.01. 21:23:44

Basszus, visszamegy a kazalfejű:-(

inmemancsi 2011.05.01. 21:24:06

érdekes pont ötven ötven százalék...

Ancilla 2011.05.01. 21:24:15

Mekkora csalás! Így húzzák ki az utolsó sms-eket.

genevieve 2011.05.01. 21:24:15

ez az rtl mégis csak nagyon tudja mit csinál......

aztakurvaéletbe

Tompó 2011.05.01. 21:24:38

Ez már Anikóért megy!!!:(((((

penelope garcia 2011.05.01. 21:24:38

Én nem merek tippelni, mert nem vagyok jó ómen. :)
De azért
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

répakörte 2011.05.01. 21:24:48

@foxglove: Jajj :( Remélem, hogy csak elment pasizni/csajozni! Ne keseredj el, bízz a legjobb lehetőségben, hátha!
Sajnálom, hogy eltűnt! De meg kell kerülnie! Biztos megkerül szegény cicc! Tuti! Tuttttti!

ne most 2011.05.01. 21:24:48

Mindkettő kiesett?

Disys 2011.05.01. 21:25:19

nem lehet szavazni anikóra, deja vu

Böbe:) 2011.05.01. 21:25:19

még egy kis zsét próbálnak kihúzni a nézőkből:D
50-50 %???:D

bigél 2011.05.01. 21:25:30

@genevieve: azt bizony! k*rva retek, engem is kifordítottak magamból.

Tompó 2011.05.01. 21:25:51

@ne most: Hála az égnek már nem kell sokat várni, hogy az összes KIESSEN!!!!

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 21:25:55

@B.B/alias B.B:

éppen hogy a melegek mellett vagyok, mikor szeretném, ha a társadalom szembenézne a ténnyel, hogy 10%-ban vannak köztünk melegek, az egy nagyon nagy szám, az azt jelenti, hogy Magyarországon 1 millió meleg van. persze csak egy töredéke meri felvállalni, de a tény, tény marad, ez egy ilyen emberiség.

Nekem nem a melegekkel van a gondom, hanem a pornóval, akár meleg, akár heteró pornó. Jerzy ebbe valahogy belekeveredett. Sajnos lányokkal is előfordul. Nem a résztvevőket ítélem el, hanem azokat, akik megszervezik a pornót, akik hasznot húznak belőle, és akik használják a pornó alanyait.

frea 2011.05.01. 21:27:04

@foxglove: Biztos csak elcsavargott. Az enyém 2 éve 3 napig nem jött haza.Már feladtam, de szerencsére csak tekergett valahol. Biztos megjön idővel!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.01. 21:27:36

@Ancilla:

Sok retard meg nyomni fogja :) Nem mintha nem lenne előre lezsírozva hogy ki marad :) Éva nagyon kétségbeesett, érzi hogy kiesik :)

répakörte 2011.05.01. 21:28:16

Éva fel sem fogja, mit mond Anikó. Szövegértés: egy alá.

genevieve 2011.05.01. 21:28:31

na, éva csak nem hazudtolta meg magát:-)))

innovation 2011.05.01. 21:29:06

Remélem a pápa megkezdte az aggódást! :)

Ooodri 2011.05.01. 21:29:18

Éva vesztét érzi, lassan kellene neki egy feles

Atok 2011.05.01. 21:29:19

Szavazzanak, szavazaanaaakkk!!! :)

innovation 2011.05.01. 21:29:41

ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ ANIKÓ menjen vissza! :D

lac64 2011.05.01. 21:30:05

Éva mekkora féreg. Ráadásul nem is értette, hogy Anikó mit mondott.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 21:30:07

Á, csak sikerült, azt hiszem, beizzítani Balek szavazóit, hogy meglegyen Éva százaléka, akkor gyorsan lezárták, azt visszaküldik azt a retket

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 21:30:28

"most már lehet teljesen őszintén."

Balázs azt sugallja, hogy Éva esetleg nem volt az eddig? Felháborító!

Tompó 2011.05.01. 21:30:31

Remélem a rohammentősök ott vannak mert Évát újra kell éleszteni mert kikap

Atok 2011.05.01. 21:30:35

Evanak drukkoltam, de Aniko menjen vissza :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 21:30:37

@Nard:

nem lehet szavazni már 15 perce, azt mondja be a telefon, hogy átmeneti túlterheltség miatt nem tudják fogadni a hívásokat...

ez szerintem nagyon nagy gáz!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 21:31:01

egy pozitívuma lesz, ha É. megy vissza ,legalább tovább tudom fikázni. :)

foxglove (törölt) 2011.05.01. 21:31:12

@Townsend: @répakörte: @frea: Azért tartok ettől, mert volt egy társa, aki szintén eltűnt 3 napja. Két cica nem tűnik csak úgy egyszerre. De nagyon szeretném, hogy megkerüljön, csak 1 éves.

tizenot 2011.05.01. 21:31:57

@inmemancsi: Nos, az is lehet hogy az egyikre mar reg haromszor tobb sms jott, azt nem mondta senki hogy amit mutatnak az mindig az aktualis allapotot tukrozi.

Esetleg a aktualis feldolgozottsagi szintet jelezhet, de semmi nem akadalyozza meg oket, hogy a musor vege elott minusz tiz percig egyenlo szavu szavazatot dolgozzanak fel, aztan meg hirtelen feldolgozzak az osszeset...

Mindenesetre nekem mar az is fura hogy evara akar 1 db sms is jott, es ha visszamegy akkor nagyon csalodott leszek...

Tompó 2011.05.01. 21:32:15

And The Winner is: Anikó

Böbe:) 2011.05.01. 21:33:13

aztamindenit...megfordították a képet...

Emanuelle 2011.05.01. 21:33:14

Rohadjon meg az egész RTLKlub.
Ennyi hülye ember ugyanis nem lehet az országban.

Ancilla 2011.05.01. 21:33:23

Kicserélték a képeket! Azon az oldalon Anikó volt!

inmemancsi 2011.05.01. 21:33:25

ezt az ocsmányt tényleg..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 21:33:33

Az utolsó pillanatban még a képeket is megcserélték, vagy mi?

Kivétel 2011.05.01. 21:33:33

Úristeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Hát ez borzasztó, na nézzétek még, nekem elég volt

Atok 2011.05.01. 21:33:40

... Jo volt ez az avatar csere :)

tizenot 2011.05.01. 21:33:42

@nyuszómuszó: Az lehetetlen.

Ha ez megtörténik akkor a föld is kocka alakú és lehet a fénysebességnél is gyorsabban haladni.

répakörte 2011.05.01. 21:34:04

@foxglove: Nem értek a cicákhoz, de nagyon remélem, hogy csak elkószáltak, és hazamegy mindkettő! Nagyon drukkolok! Ne keseredj el!

sogeking 2011.05.01. 21:34:07

mikor lesz a párbaj?

Tompó 2011.05.01. 21:34:32

UUUUUUUristen!! Brééééééééék Táncosnak Évááát!!!

tizenot 2011.05.01. 21:34:36

Írjátok már be mi történik, nincs tv-m :D

Emanuelle 2011.05.01. 21:34:37

@Gee Halen: Naná. Ennyit a pártatlan, független és tisztességes televíziózásról.

inmemancsi 2011.05.01. 21:34:38

@Gee Halen: ja, mi az nekik, a szavazatokról nem is szólva, meg a befolyásolásról

Ooodri 2011.05.01. 21:34:45

retkes alkoholista riherongy

foxglove (törölt) 2011.05.01. 21:34:56

Kedves kommentelők, további jó szórakozást, sajnos én se nem nézem, se nem olvasom tovább a VV-t, ez volt az utolsó csepp, köszönöm a társaságotokat, jók voltatok.

Atok 2011.05.01. 21:35:00

Az lenne a csucs, ha Eva nyerne az egeszet :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 21:35:01

Anikó utolsó pillanata, adjuk meg neki a tiszteletet.

Jászai Mari koszorúzta a saját sírját, nem?

inmemancsi 2011.05.01. 21:35:22

ez megint az, hogy 21 50-ig írták ki a műsort...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.01. 21:35:45

Pedig nem olyan ördöngősség csak az értéket cserélni :)

Townsend 2011.05.01. 21:35:51

@frea: Az én macskám 5 napra tűnt el kb egyéves korában. Csontsoványan, kiszáradva, sántán jött haza. 1 hét alatt rendbejött. Pedig 7 hónaposan ivartalaníttattuk, hogy ne csavarogjon el.

Disys 2011.05.01. 21:36:18

neeeeee megint ezt az uránbányász ruhadványt tolák vissza....

bigél 2011.05.01. 21:36:50

@foxglove: én is pont erre gondoltam, marad az éden hotel. mert ott bármi megtörténhet, még az is, hogy nem Éva kerül vissza.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 21:37:03

@tizenot: na akkor hogy is volt az a kocka alakú föld?

Spéter46 2011.05.01. 21:37:07

Kedves Kommentelők!
Kedves Hajnalka!

Búcsúzom, további jó szórakozást mindenkinek!

frea 2011.05.01. 21:37:08

@Kivétel: Erre azért nem számítottam.

Kivétel 2011.05.01. 21:37:11

@Gee Halen: Ismét kiderült, hogy nincs igazság!! Bárki is pénzt adott Évára????? Borzasztóan idegesítő a tény, hogy ő és a hozzá hasonlók megint igazolva látják majd, hogy igen, ezt így kell... nem írom le, amit Éva képvisel, mert már ezerszer elhangzott, de szomorú, nagyon szomorúúúú .. és ezért idegesítő

Ooodri 2011.05.01. 21:37:21

Vicc. Ha jól emlékszem, ebben a szériában nem csináltak még ilyet, hogy kicserélik a képeket. Érdekes...

penelope garcia 2011.05.01. 21:37:30

Nem lehet, hogy a következő "most először a történelemben" húzása az lesz az RTL-nek, hogy megismételteti a párbajt, mert a telefonvonalak túlterheltsége miatt nem tudták fogadni az utolsó fél óra szavazatait?
És ezzel duplájára lehet növelni az sms-bevételt is, meg a nézettséget is.
Csak úgy mondom.

répakörte 2011.05.01. 21:37:55

Az a legdurvább, hogy a retek ezzel is megerősítette Évában azt, hogy ő jó így, és hogy jó ember.
Nem vagyok/voltam Anikó szurkoló, de Anikó ezerszer jobb ember. De ha ez kell a népnek, ez a boglyasizé, akkor nézzék, szeressék, éljenek vele, keressék a társaságát. Szerintem hányadék ember Éva, úgy ahogy van. Irigy mihaszna.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 21:38:05

ez akkor se stimmel. Még Éva is azt mondta, hogy te mész vissza, amikor látták a megfordult százalékokat az arcok nélkül, hiszen eddig ő volt a baloldalon.
Rohadjanak meg.

tizenot 2011.05.01. 21:38:07

@nyuszómuszó: miért mi történt, éva visszament?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 21:38:13

@inmemancsi:

Anikónak gratulálok, nagyon tehetséges csaj, sokat fogunk vele találkozni színpadon, filmvásznon, tévéképernyőn.

Éva meg megkapta még ezt az egy hetet. Ez így fair.

Én meg megspóroltam egy csomó pénzt, mert a telefonközpont nem tudta fogadni a hívásom, pedig az úr a tanúm, hogy sokat próbáltam. Azért ez nevetséges, hogy nem tudják megszervezni, hogy a központjuk tudja fogadni a hívásokat.

De köszönöm az RTL-nek, hogy nem kellett kidobjak egy csomó pénzt. Ezt az amatőrizmust!

penelope garcia 2011.05.01. 21:38:28

@penelope garcia:

Ja, és mellesleg, véletlenül akkor már megfordul az állás...

frea 2011.05.01. 21:38:46

@Townsend: Az enyém is borzas volt, és sovány, és persze nagyon éhes. Főúton lakom, már a legrosszabbtól tartottam!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 21:39:15

Éva, ha nem fekszel össze Alekosznak, bebizonyítod, hogy hiába a teperés, bizony nem attól lesz celeb valaki (ami annyira akarsz lenni), hogy magát adja.

répakörte 2011.05.01. 21:39:15

@Kivétel: Egyetértünk. Szörnyű érzés, hogy ez kell a népnek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.01. 21:39:55

Mondjuk most már tényleg nem érdemes nézni a műsort, mert van egy pszichopata, egy melegoldalakon fasztverő rendőrpribék, meg egy alkesz prostituált. Ki a fasz kíváncsi ezekre már? (Nem mintha eddig nagyon néztem volna :Đ)

répakörte 2011.05.01. 21:41:09

@MÁRIA TERÉZIA: Fair??? Nem érdemli meg ez a nő(???), ő sem volt soha senkivel sem fair.

Emanuelle 2011.05.01. 21:41:31

Jaj, Évi már öribarija Anikónak. Hányok.

Böbe:) 2011.05.01. 21:42:07

szerintem a reteknél már megvan,hogy ki nyeri a fődíjat:D

sogeking 2011.05.01. 21:42:10

egy téliszalámis szendvics nekem is jöhet

Atok 2011.05.01. 21:43:23

@Ooodri: Lehet nem cserelik meg a kepeket, ha a csajok nem latjak az allast a fotokkal...

gazda63 2011.05.01. 21:43:24

Bejött,hogy az asok barom szavaz akiknek egy kivénhedt curvi is jó.

Kivétel 2011.05.01. 21:43:29

Bent maradt a két nézhetetlen meg Jerzy... már nézni nem fogom, de akkor már nyerje meg ő, már csak azért is

Soror Formoza 2011.05.01. 21:43:56

Ha ezek utan nem Jerzy nyeri meg a vv-t felmondom az UPC Pannonia csomagjat.

svanu 2011.05.01. 21:43:58

Na ezzel számomra is véget ért a való világ. Bár igazándiból sokat tanultam belőle megmondom őszintén. Az emberek az undorító buta szemétládákat szeretik. A fináléban lévő 3 ember közül 2-t maximum leköpném, de úgy látszik ezzel egyedül vagyok a világon. Igazándiból soha nem drukkoltam egy embernek csak annak, hogy se Éva, se Alekosz ne lehessen a fináléban.
Elborzaszt hogy ilyenek a kilátások, hogy ezek az emberek az ideálok. Szinte hihetetlennek érzem hogy ennyire ostobák az emberek, hogy ezt a 2 gusztustalan alakot segítik. Nagyon remélem hogy soha nem hoz össze a sors olyanokkal akik rájuk szavaztak vagy velük szimpatizáltak. Ezzel most a nézők egy elég durva bizonyítványt állítottak ki magukról. Dehát ez van. Mire is számítottam?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 21:44:05

@Emanuelle: jót is röhögött mindenki ezen a kirobbanóan őszinte vallomáson.

inmemancsi 2011.05.01. 21:44:14

@MÁRIA TERÉZIA: fair? mi hogy egy ocsmány ronda, viselkedni egy percig képtelen irigy ontja a baromságait még a képernyőn, nem nevezném fairnek, dehát a retekklub nem is az

Ancilla 2011.05.01. 21:44:24

Szerintem a nézők ezeket az online-szavazásokat poénra veszik.

Trevlovics 2011.05.01. 21:44:48

anikó példamutatóan viselte a "vereséget"
éva viszont furán viselte (megint) a győzelmet, az jutott eszembe, mikor láttam, hogy a csatorna lökött még egyet lefele a lejtőn egy súlyos állapotban levő emberen.

Böbe:) 2011.05.01. 21:45:31

na...újra lehet szavazni:D...
de minek is???
úgyis meg van már,hogy ki nyeri meg...
ez is le volt már zongorázva a reteknél...

répakörte 2011.05.01. 21:45:32

@MÁRIA TERÉZIA: Igaz, bocs, jav:
"Ha ez kell a szavazók 51%-ának..."

Atyám, az online szavazók sem normálisak... Nyugodt, őszinte, meghitt, bensőséges házasságra sem vágyik a klikkelők hatvanakárhány százaléka?

Egyre jobban megerősít ez a műsor abban, hogy az emberek nem normálisak, felborult, abnormális értékrenddel rendelkeznek.

Ancilla 2011.05.01. 21:45:39

@svanu: Megnyugtatlak. Nem vagy egyedül. Én is folyton azon csodálkozom, amin te.

genevieve 2011.05.01. 21:45:54

tök furcsa, hgoy pl. itt is a 80 % utálja évát...mégis visszamegy:-D

Böbe:) 2011.05.01. 21:46:02

na...újra lehet szavazni:D...
de minek is???
úgyis meg van már,hogy ki nyeri meg...
ez is le volt már zongorázva a reteknél...

frea 2011.05.01. 21:46:07

@pushpang: Ha ez a nő a nyerő, akkor itt nagyon nagy gáz van!

inmemancsi 2011.05.01. 21:46:51

@Ancilla: egyre többen vannak az életben ilyenek sajnos és ez a szerencsétlen azt hiszi, hogy jó ember..

tizenot 2011.05.01. 21:47:05

Nemtom, de ez rettentő undorító. Évának egy galandféreg ellen is ki kéne esnie egy normális világban.

Ezért most unlikeoltam az alkesz clubot a facebookon, mert ez csak a sok idióra hibája lehet aki rájuk hallgatott és mostantól kezdve hivatalosan is Jerzynek drukkolok.

(de még mindig nem értem... hogyafaszba lehet évára szavazni????)

56.hope.road 2011.05.01. 21:47:11

Nagyon remélem, hogy az RTL tényleg manipulálja a szavazatokat, mert ha nem, az azt jelenti, hogy ma Mo.-on ez az Éva-féle karakter a nyerő.
Mennyire irigylem azt a palit, akit Anikó 5 hónap szexmegvonás után először betámad. Így ránézésre Anikó azért tudhat valamit. :)

Böbe:) 2011.05.01. 21:47:19

na...újra lehet szavazni:D...
de minek is???
úgyis meg van már,hogy ki nyeri meg...
ez is le volt már zongorázva a reteknél...

sogeking 2011.05.01. 21:47:33

@genevieve: akik szeretik, ők csak halkan hümmögnek, nem karnak vitázni:)

répakörte 2011.05.01. 21:47:50

@svanu: Egyetértek, kivéve a köpéssel (nem köpném le őket, egyszerűen keresztülnéznék rajtuk)
Engem is elszomorít, nagyon.

gazda63 2011.05.01. 21:49:14

@svanu: Egyetértek Veled ,ez az ország rohamosan közeledik a gödör felé. A legnagyobb gond az ,hogy az okos politikusainknak pont igy kellünk ,ennyi idióta a világon nincs.

0511 2011.05.01. 21:49:37

@répakörte: Éva valamelyik rinyálása alkalmával kifejtette Aleknak, hogy ö (Éva) sokkal jobb ember, mint Anikó és egyszerűen nem érti, hogy mi a baja vele az embereknek. Ha javasolhatom írjunk egy felsorolást mely tulajdonságai teszik taszítóvá és küldjük el neki
pl:
közönséges
trágár
részeges
irigy
másokat becsmérlő
hisztériás

Townsend 2011.05.01. 21:49:38

@pushpang: Nem vagy egyedül. És, sajnos ezek az emberek igazából röhögni (szórakozni) szeretnek az ilyeneken. Mert akkor érzik jól magukat, ha maguknál szánalmasabb, satöbbibb véglényt láthatnak.

Talpig Jimmy 2011.05.01. 21:49:48

legalább láthattuk Bélátokat

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2011.05.01. 21:49:53

oké, tegyük fel, hogy az egész vv nem humbug, és tényleg a szavazatokon múlik, hogy ki jut be. akkor viszont éva alekosznak (illetve a szavazóinak) köszönheti, hogy eljutott idáig. egy undormány ez a nő.

svanu 2011.05.01. 21:49:56

Az a baj hogy nincs lezongorázva. Nem csal az RTL, bárcsak csalna. De nem csal, nincs értelme csalnia, meg nagyon megbasznák ha kiderülne hogy csalna. Annyiban csal, hogy egyes karaktereket, mint pl Alekosz reklámoz, és jóval többet szerepelteti őket, mint a többit. Nem, az RTL nem manipulálja a szavazatokat, a SZAVAZÓKAT viszont igen. De akit tud manipulálni annak édes mindegy szerintem.
Nem, ebben ez a legszörnyűbb, hogy a nézők nagyobb arányban kedvelik ezt az undorító kétszínű ribancot, mint más, viszonylag normális játékosokat. Ez szerintem szörnyű, tényleg azt kivánom bárcsak manipuláció lenne.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 21:51:00

Már a műsor elején látszott, hogy itt bizony ÉVa fog visszamenni, ha kell ha nem. Ezért el is döntöttem, hogy inkább röhögök a műsoron mint bosszankodjak.

nosce 2011.05.01. 21:51:42

Anikó ott hibázta el h Szandika tanácsát nem fogadta meg, ha Jerzyt hívja ki, most valszeg benne lenne a háromban...

genevieve 2011.05.01. 21:52:16

@sogeking: persze, az az egy ember 5 nicken:-)

Ancilla 2011.05.01. 21:52:24

Ne dühöngjetek. Jobb lett volna Évának, ha jóval korábban kiesik. Most a magasban érzi magát, ahonnan nagyot fog zuhanni, amikor kijön. Ha elolvassa, milyen vélemények láttak napvilágot róla. Ha attól kiborult, hogy 40 évesnek néz ki, mit fog szólni, ha csak a ma esti Hogyvolt-termést végigolvassa. És ez csak egy csepp a tengerbe.

Nem biztos, hogy jót tett vele az RTL és a kedves nézők.

répakörte 2011.05.01. 21:53:19

@0511:
- nem bír veszíteni,
- mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
- igénytelen

pocokpocok 2011.05.01. 21:53:46

hülye alkesz picsa!:(grr...

jucccka · http://onlinefilm.blog.hu/ 2011.05.01. 21:54:21

csak tudnám, minek nézem (mondjuk már egyre ritkábban)...

inmemancsi 2011.05.01. 21:54:36

@Gee Halen: évával élve: te vagy a hibás:))
a negatív kisugárzásoddal:))

_most_ 2011.05.01. 21:54:37

Igen, Éva nyert, győzött az igazság, azért gratulálok Anikónak, korrektül viselkedett a párbajon.

Kivétel 2011.05.01. 21:54:42

@0511: önző, tiszteletlen, ápolatlan... lehetne még sorolni bőven

répakörte 2011.05.01. 21:55:06

@Gee Halen: Irigylem a hozzáállásodat! Na, én is irigy lettem :) Bárcsak én is így tudnék hozzáállni! :)

penelope garcia 2011.05.01. 21:55:10

@Ancilla:

De nem fogja olvasni.
Mikor kijön, agyalágyultra partizza magát menő klubokban, zuhan egyik melegágyból a másikba, egyik elvonótól a másikig, míg fel nem csavarodik egy fára kettőhússzal, és mivel szerelmes önmagába, sosem fogja megtudni, hogy miféle ember ő, és hogy a világ milyennek látja.

jucccka · http://onlinefilm.blog.hu/ 2011.05.01. 21:55:10

vv éva bb éva sorsára fog jutni
evvan

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 21:56:23

@svanu:

Ez nem egy tehetségkutató show, nem csillag születik, vagy matematika verseny, vagy szépségverseny.

Ez a show a szórakoztatásról szól, az a helyzet, hogy Éva szórakoztatja az embereket.

Anikó viszont bármibe fog az életben sikeres lesz, sokszor fogunk vele találkozni. Ezt a pénzt most elbukta, de szerintem nagyon nagy felkérések várnak rá. Valószínűleg ő fogja a legtöbbre vinni a volt villalakók közül.

Úgyhogy gy igazságos az élet. Anikó öt hónapon át egy országnak mutathatta be naponta a tehetségét, és ennek meglesz az eredménye.

ASDani 2011.05.01. 21:56:33

hajrá jerzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inmemancsi 2011.05.01. 21:56:55

@0511: hazug, képmutató, beképzelt, hülye (jó embernek gondolja magát:)), ronda, nem tud viselkedni, ízlésficama van, ápolatlan, gonosz és rosszindulatú

nosce 2011.05.01. 21:57:23

@Ancilla:
"Most a magasban érzi magát, ahonnan nagyot fog zuhanni, amikor kijön. Ha elolvassa, milyen vélemények láttak napvilágot róla."

a kommentelők szentimentje, jól előre jelezte megint Éva győzelmét, ahogy írtam is 2 napja...

0511 2011.05.01. 21:57:54

@répakörte: Javaslom, hogy a lista elejét bemásolva folytassuk a felsorolást, hogy mitől elviselhetetlen lény Éva, amikor ő sokkal különbnek tartja magát Anikónál

-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
- nem bír veszíteni,
- mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
- igénytelen

inmemancsi 2011.05.01. 21:58:29

@MÁRIA TERÉZIA: hagyjátok már ezt az igazságot, mi az igazság, az, hogy ezt a hülyét már öt éves korában pofon kellett volna vágni, hátha még meg lehetett volna nevelni

VV Zeusz 2011.05.01. 21:58:56

Szerencsére már csak egy hét van hátra ebből a retekből. Amúgy meg én vagyok a hülye, hogy a Gigi-Éva párbaj óta még nézem ezt a mocskot...

A legszomorúbb, hogy ebben az országban az emberek egy pszichopata tahóra, és egy alkesz ribancra szavaznak.

inmemancsi 2011.05.01. 21:59:27

@penelope garcia: nem baj, csak ne a képernyőn csinálja:))

skorpioqueen 2011.05.01. 21:59:29

@genevieve: Mert aki nem utálja, az nem szívesen ír ide - kivétel Peter-Cs -, mert akkora közutálatnak örvend az itt kommentelők körében, hogy elmegy az ember kedve attól. hogy folyton magyarázkodnia kell a véleménye miatt.

Ancilla 2011.05.01. 21:59:35

@penelope garcia: Ha kijön, az első útja arra a folyosóra vezet, ahová a VV-lakókról szóló cikkeket ragasztották ki. Ezt mindenkinek végig kellett nézni eddig.

@0511:
gátlástalan
rosszindulatú
erőszakos

gazda63 2011.05.01. 22:00:01

Mindenképpen manipulált a játék ,hiszen az Aleknek már megvan az új műsora.Fontos ,hogy egy hétig még az Alek központban lehesen és ezt Évával lehet megoldani.A héten jön a megvilágosodás és kiderül Éváról minden rossz amiket itt leírtunk. Az Alek nagygyá növekszik.

Spéter46 2011.05.01. 22:00:04

Hiába győzködöm magam, ezt nem tudom lenyelni!

borztej 2011.05.01. 22:00:13

mintha itt egy-két ember egy csöppet fusztrált volna. :D
csak így tovább Éva!

répakörte 2011.05.01. 22:00:18

@MÁRIA TERÉZIA: De mi (ahogy láttam, más is) arra akartunk célozni, hogy nincs miért igazságosnak lennie. Egy normális társadalomban Évát ezért a viselkedésért semmilyen igazságosság nem illeti meg.

Engem nem szórakoztat egy ilyen ember, és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Hogy lehet a rosszindulat szórakoztató??? Nem is értem.

Soror Formoza 2011.05.01. 22:00:32

@répakörte: Nem hiszem, hogy az emberek ennyire el lennenek tevedve. Valoszinubb, hogy a csatorna kavar :(

_most_ 2011.05.01. 22:00:53

@Ancilla: haha, biztos vagyok benne Éva első dolga az lesz, hogy kommenteket fog olvasgatni. Amúgy az emberek többsége jó véleménnyel van róla, hiszen visszament négy párbajról, ez még senkinek nem sikerült a világon.

dr. gernika 2011.05.01. 22:00:59

Hát mostmár tényleg semmi néznivaló nincs ezen a rohadt VV-n.

répakörte 2011.05.01. 22:01:08

@MÁRIA TERÉZIA: De mi (ahogy láttam, más is, de én mindenesetre) arra akartunk(tam) célozni, hogy nincs miért igazságosnak lennie. Egy normális társadalomban Évát ezért a viselkedésért semmilyen igazságosság nem illeti meg.

Engem nem szórakoztat egy ilyen ember, és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Hogy lehet a rosszindulat szórakoztató??? Nem is értem.

0511 2011.05.01. 22:01:48

@Kivétel: Javaslom, hogy a lista elejét bemásolva folytassuk a felsorolást, hogy mitől elviselhetetlen lény Éva, amikor ő sokkal különbnek tartja magát Anikónál

-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
- nem bír veszíteni,
- mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
- igénytelen
-önző,
-tiszteletlen,
-ápolatlan
-hazug,
-képmutató,
-beképzelt,
-hülye (jó embernek gondolja magát:)), -ronda,
-nem tud viselkedni,
-ízlésficama van,
-ápolatlan,
-gonosz
-rosszindulatú

56.hope.road 2011.05.01. 22:01:48

Lehet, hogy összeesküvés elmélet, de nektek nem volt furcsa, amikor Éva azt mondta, hogy beköltözés előtt Ádámmal végignézték, hogy kik lesznek a villában, és Bécit és Jerzyt találták az Éva esetének. Honnan a bánatból tudták akkor, hogy ki lesz benn?
Vagy keressek egy jó pszichológust?

répakörte 2011.05.01. 22:02:00

Bocs, kétszer ment! Bocsánat!

VV Zeusz 2011.05.01. 22:02:07

@MÁRIA TERÉZIA:
Éva például engem sohasem szórakoztatott. Alkoholista, önuralom nélküli, hisztis picsákon nem lehet szórakozni. Bár, akinek ilyen alacsonyak az igényei, az biztosan jól szórakozik Éván.

genevieve 2011.05.01. 22:02:35

na,mindenki higgadjon le ez csak egy játék:-)))))

Ancilla 2011.05.01. 22:02:39

@MÁRIA TERÉZIA: Azon háborgunk itt többen is, hogy a magyar embereknek az a szórakozás, hogy ezt a közönséges nőt nézi. Ez az elszomorító.

répakörte 2011.05.01. 22:02:54

@jahuu: Remélem, igazad van. De a csatornának miért érdeke, hogy egy ilyen ember legyen képernyőn?

Kivétel 2011.05.01. 22:03:31

@MÁRIA TERÉZIA: Éva és a szórakoztatás??? Inkább megbotránkoztató, idegesítő, sajnos hogy az emberek 51 %-as inkább ezt választja, ez szomorú. Ez nem egy film, színészekkel, akik eljátsszák, hogy akár rossz emberek, gyilkosok, stb, mert ott lehet egy ilyen ember is szórakoztató l. Jocky, de ha tudjuk, hogy valaki tényleg ilyen, az inkább szánalmas

prakp 2011.05.01. 22:03:42

Tuti, hogy susmus volt a szavazással. Ennek a boglyafejűnek még szórakozásból se drukkolhat ennyi néző. Mindegy, innentől nekem is vége a vv4-nek, mint sokan másoknak.

0511 2011.05.01. 22:03:57

@Ancilla: Javaslom, hogy a lista elejét bemásolva folytassuk a felsorolást, hogy mitől elviselhetetlen lény Éva, amikor ő sokkal különbnek tartja magát Anikónál

-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
-nem bír veszíteni,
-mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
-igénytelen
-önző,
-tiszteletlen,
-ápolatlan
-hazug,
-képmutató,
-beképzelt,
-hülye (jó embernek gondolja magát:)), -ronda,
-nem tud viselkedni,
-ízlésficama van,
-ápolatlan,
-gonosz
-rosszindulatú
-gátlástalan
-rosszindulatú
-erőszakos

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 22:04:09

@répakörte:

Kíváncsi lennék abszolút számban hány ember szavazott. De azt nem fogják elárulni, mert akkor megtudnánk mennyit kaszált az RTL. Igaz, nem olcsó mulatság egy ilyen show, hisz több százan dolgoznak rajta 24 órában.

Egy biztos, akik Évára szavaztak, azok csak kis mértékben vannak jelen a Hogyvolton... én rászavaztam volna, de a telefonközpont nem tudta fogadni a hívásom átmeneti túlterheltség miatt, és ezt mondta be a központ az egész show alatt!

prakp 2011.05.01. 22:04:54

-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
- nem bír veszíteni,
- mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
- igénytelen
-önző,
-tiszteletlen,
-ápolatlan
-hazug,
-képmutató,
-beképzelt,
-hülye (jó embernek gondolja magát:)), -ronda,
-nem tud viselkedni,
-ízlésficama van,
-ápolatlan,
-gonosz
-rosszindulatú
-alkoholista

répakörte 2011.05.01. 22:04:54

@0511: Nem tudom, ki írta a rondát, de a külsőt ne vegyük már bele, ha lehet! Készen kapja az ember. Az igaz, hogy szétissza/cigizi, de arról nem tehet, hogy nem született szépségnek.

genevieve 2011.05.01. 22:05:26

@gazda63: azért ha az ani ment volna vissza, sokkal nyugisabb lett volna az utolsó egy hét:-)

ma este még nyalják kicsit egymás seggét alek és éva...de éva vérszemet fog kapni, most aztán tényleg nyerni akar :-)

vér fog folyni...és lehet tényleg jerzy lesz a nevető harmadik:-)

penelope garcia 2011.05.01. 22:05:53

@inmemancsi:

De, de, bizony, ott (is) fogja. Tanúi vagyunk az új Kiszelpunci születésének. Csakhogy, mint minden klón, ez is degeneráltabb, mint az alapegyed, tehát sokkal közönségesebb, sokkal butább, sokkal visszataszítóbb kiadásban hozza majd a semmire sem jó celebpicsát, aki heti rendszerességgel égeti magát, és egyben minket is.

56.hope.road 2011.05.01. 22:06:00

@répakörte:
Talán, mert pénzt látnak benne.
Lehet, hogy Éva lesz az új Maunika?

répakörte 2011.05.01. 22:08:04

Mondjuk, én vagyok a hülye, azt se hittem volna, hogy túl sok nőnemű jelentkezik az Alekoszos műsorra.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 22:08:38

@nosce:

Így van, Anikónak Jerzyt kellett volna kihívnia, de sajnos nem hallgatott Szandira, pedig tudhatta volna, hogy Szandi jót akar neki.. Szandi tudta, hogy Oli szavazótábora szavazta vissza Jerzyt, akiket Ani ellen nem vetett volna be Oli egy Jerzy-Ani párbaj esetén, mert Alekosz Évát választotta, tehát Oli egyáltalán nem lett volna érdekelt egy Jerzy-Ani párbajban, illetve annak végeredményében..

0511 2011.05.01. 22:11:36

@répakörte: O.K. ronda kiejtve, viszont a rasszistát a többszöri cigányozásáért első helyre beteszem

-rasszista
-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
-nem bír veszíteni,
-mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
-igénytelen
-önző,
-tiszteletlen,
-ápolatlan
-hazug,
-képmutató,
-beképzelt,
-hülye (jó embernek gondolja magát:))
-nem tud viselkedni,
-ízlésficama van,
-ápolatlan,
-gonosz
-rosszindulatú
-alkoholista

_most_ 2011.05.01. 22:12:55

@penelope garcia: lol, azért sok hülyeséget láttam már leírva, de hogy Éva butább Kiszel Tündénél, ezt nehéz überelni.

répakörte 2011.05.01. 22:13:01

@56.hope.road: Na ne. Évát inkább tanítsák meg arra, hogy ne várja a sültgalambot (ahogy 28 évig), hanem kezdjen el dolgozni, gürcölni.

tizenot 2011.05.01. 22:13:09

@56.hope.road: kizárt. Éva retardált, kamera közelébe nem fogják engedni, lásd a riporteres feladat.

genevieve 2011.05.01. 22:13:56

@prakp: na ezért küldte vissza az rtl évát, mert ekkora indulatot tud kavarni:-D

tizenot 2011.05.01. 22:15:09

@0511: ribancot ki ne hagyd @répakörte: A vicc az hogy évának tök szép arca van, az elején még tetszett is. Kár hogy ekkora pondró, a tv-ben látható emberek közül egyedüliként képes arra hogy őszinte gyűlöletet ébresszen bennem :D

répakörte 2011.05.01. 22:15:25

@0511: Köszi! A rasszistát meg el is felejtettem!
+2 a végére:

-rasszista
-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
-nem bír veszíteni,
-mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
-igénytelen
-önző,
-tiszteletlen,
-ápolatlan
-hazug,
-képmutató,
-beképzelt,
-hülye (jó embernek gondolja magát:))
-nem tud viselkedni,
-ízlésficama van,
-ápolatlan,
-gonosz
-rosszindulatú
-alkoholista
- másokon átgázoló
- lelketlen

2011.05.01. 22:15:29

megint fetrengett a láma?

penelope garcia 2011.05.01. 22:15:40

@lami83:

Háááát, Tüncikének VAN diplomája. Tantónéni. Bármilyen hihetetlen is.
Tehát az IQ nagy valószínűséggel eléri a 110-et. Az Éváét pedig ismerjük...

Kivétel 2011.05.01. 22:16:07

Akik Évát preferálták, azoktól azért megkérdezném, hogy melyik tulajdonsága volt a felsoroltakból Évának szimpatikus.. Kíváncsi lennék egy pozitiv listára vele kapcsolatban.... de ne azzal kezdjék, hogy őszinte, mert szerintem az itt inkább már hátrány, mint előny... nem kell és szabad mindig mindent kimondani, főleg nem az ő stilusában..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 22:16:25

A jövő héten majd jól összeugrasztják a Nagy Párost, lesz itt még nemulass. :D

Amúgy szarok rá, ki nyeri meg (bár a választékból inkább Jerzsi), egyedül ez az ismét érezhető bundaszag zavar, ami a szavazást körbelengi. Ez a képcsere nem hagy nyugodni. Ezt szerintem jól elbaszta valaki ott a vezérlőben. A százalékokat kellett volna átrakni, helyette a képeket cserélte fel.

répakörte 2011.05.01. 22:17:18

@tizenot: Igazad van, egyáltalán nem csúnya. Csak az arcát elcsúfítja a belső.
Én nem gyűlölöm, csak utálom. :)
Remélem, soha nem futok össze vele Csabán!

0511 2011.05.01. 22:18:53

@tizenot: én értem a ribancot, de volna erre valamivel finomabb kifejezésed, amivel pont ezt írod le és indoklod?

répakörte 2011.05.01. 22:18:58

@Kivétel: Arról nem is beszélve, hogy nem is őszinte, ez nála az öncsalás újabb esete.

Kivétel 2011.05.01. 22:19:22

-rasszista
-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
-nem bír veszíteni,
-mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
-igénytelen
-önző,
-tiszteletlen,
-ápolatlan
-hazug,
-képmutató,
-beképzelt,
-hülye (jó embernek gondolja magát:))
-nem tud viselkedni,
-ízlésficama van,
-ápolatlan,
-gonosz
-rosszindulatú
-alkoholista
- másokon átgázoló
- lelketlen
- sunyi

skorpioqueen 2011.05.01. 22:19:24

@0511: Azért nézzetek már magatokba! Ezek közül egyetlen jelző sem illik rátok? Akkor miért nem nyilváníttattátok még szentté magatokat?
Bennem ezek közül legalább öt tulajdonság fellelhető, ennek ellenére értékes embernek tartom magamat. S nem utolsó sorban a környezetem is annak tart.

takácsalfréd 2011.05.01. 22:20:16

Csak ezen a blogon volt mindig anti alekosz és anti éva hangulat, ezért is nehéz elhinnetek, hogy valaki szavaz rájuk.

Személy szerint azt gondolom, hogy Anikót sokan nem szeretik, mert színésznek tartják, aki soha nem őszinte, és mindig önző és számító.

Valószínűleg ez történhetett.
Az RTL jobban jár Anikóval, hiszen tehetségesebb és szebb és mégis kiesett.

inmemancsi 2011.05.01. 22:21:06

@tizenot: ha évának szép arca van akkor még nem láttál szép arcot, sminkelni sminkelhető esetleg - erős túlzással táskák eltüntethetetlenek:))

_most_ 2011.05.01. 22:21:30

@Kivétel: A győzelmet nem kell megmagyarázni, Éva egyszerűen szimpatikus.

nowo 2011.05.01. 22:21:44

@pushpang: légyszi,magyarázd meg nekem,hogy miért van bundaszaga a képcserének?
Technikailag nem lehetséges,hogy bármikor váltogassák akár a százalékokat,akár a képeket?
Hisz előző párbajoknál is volt olyan,hogy megmutatták a képeket,majd újból fantomképeket,és jelezte Lilu,hogy nem tudhatni,hogy ugyanazok vannak-e a fantomképek mögött,mint korábban,amikor felfedték.

inmemancsi 2011.05.01. 22:21:46

@skorpioqueen: más az ha fellelhető és más az ha ezek dominálnak:))

penelope garcia 2011.05.01. 22:22:42

@Kivétel:

Az őszinteséget szokásosan keverik a kíméletlenséggel.
Az őszinteség belül, önmagunkkal szemben kell, hogy kezdődjön. Az őszinte ember ismeri saját magát, érzelmeit, vágyait, motivációit, és ezek fényében, ezekkel harmonikus összhangban reagál az adott helyzetekre. Az őszinteség azt jelenti, hogy ismerem magam, és engedem, hogy ti is megismerjetek.
Éva tehát nem őszinte, nem lehet az, mert nem képes a figyelemre. Nem csak kifelé, befelé sem. Pillanatnyi impressziók ragadják, sodorják el, nála nincsen önmegfigyelés, önelemzés, amik során kialakul az önismeret.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 22:22:43

-rasszista
-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
-nem bír veszíteni,
-mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
-igénytelen
-önző,
-tiszteletlen,
-ápolatlan
-hazug,
-képmutató,
-beképzelt,
-hülye (jó embernek gondolja magát:))
-nem tud viselkedni,
-ízlésficama van,
-ápolatlan,
-gonosz
-rosszindulatú
-alkoholista
- másokon átgázoló
- lelketlen
- gombás a lába :D

inmemancsi 2011.05.01. 22:22:58

@lami83: hát azt elhiszem, amit itt összehordtál:))

varand 2011.05.01. 22:23:25

Számomra véget ért a vv!
Anikó milyen jól viselkedett Évával. Pedig ha tudta volna hányszor kibeszélte a háta mögött!
Az rtl meg szerintem vagy tegnap vagy ma méltóztatott megmondani szegény Anikónak nincs ott az anyja!

_most_ 2011.05.01. 22:23:42

@inmemancsi: már megint irigykedsz Évára, nem szép dolog.

tizenot 2011.05.01. 22:23:51

@0511: Van. Női bájait, adottságait gátlástalan, undorító módon felhasználja önző céljai érdekében.

inmemancsi 2011.05.01. 22:24:31

@penelope garcia: szerintem nem, évában a minimális alkalmazkodó képesség sincs meg

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 22:24:38

@nowo: az, hogy végig a bal oldalon volt Éva képe és a legvégén, amikor a végső állást mutatták, akkor került Éva képe a jobb oldalra, a magasabb szavazati arány mellé.
Igen, a többi vv-ben és ebben a szériában is megmutatták a vége felé a fotókat a fantomképek után, de még soha nem történt ilyen, mint most, hogy a képek maguk, helyet cseréltek volna.
Te ezt nem tartod furcsának?

mr sistereg 2011.05.01. 22:24:46

Szerintem egyértelmű, hogy Ani hol cseszte el: ott, ahol Éva megnyerte: Alekosznál. Kész csoda, és ezért hatalmas teljesítmény, hogy Ani ilyen szorosan vesztett. Vegyétek már észre, hogy Alek őrület van. Tud valamit az ürge. Ha Ani ma megverte volna Évát, akkor Alekot is megverte volna, és övé lett volna a végső diadal. Így Aleké lesz. Ennyi.

répakörte 2011.05.01. 22:25:38

@skorpioqueen: Nem arról van szó, hogy szentek vagyunk, hanem arról, hogy ha van hibánk, akkor azzal tisztában vagyunk (önismeret, ugyebár), megpróbálunk jobb emberek lenni, nem mondjuk azt, hogy "ilyen vagyok, és kész", és főleg nem hangoztatjuk, hogy x tulajdonsággal bírunk, mikor nem is.

Javaslom az értelmező szótárban az őszinteség fogalommeghatározását vagy átírni, vagy akkor fogadjuk már el, hogy Éva nem őszinte. Na.

inmemancsi 2011.05.01. 22:25:45

@lami83: irigykedik a halál:)) te hülye vagy már mondtam és mindig ugyanazokkal nyomulsz. már elmondtam, rá nem lehet irigykedni, mert nincs miért:)))

genevieve 2011.05.01. 22:26:47

azért csak annyit megjegyeznék,hogy ha most meg tudták cserélni a képeket, akkor ezt máskor is meg tudták tenni:-)))))

nowo 2011.05.01. 22:28:08

@pushpang: igen,ezt most csinálták először.
Szerintem hangulatfokozás miatt csinálták.
Magam részéről arra a pár másodpercre teljesen elszontyolodtam...

De technikailag,a mai világban,miért ne volna lehetséges,hogy bármikor felcserélik akár a képeket,akár a százalékokat?

penelope garcia 2011.05.01. 22:28:12

@inmemancsi:

Na, egy dolog van. Szívesen lennék 28 éves. Azt irigylem. :)

tizenot 2011.05.01. 22:28:16

@inmemancsi: A karikák mindenkinél élőjönnek, a bőr meg mindenkinél csúnya lesz egy idő után.

Évának arányos a feje, szépek az ajkai, az orra, a szeme, kedves a mosolya, szóval nem lenne rossz, csak a belső annyira otromba hogy gusztustalanná változtatja az összes vonást, a szép mosoly helyett az ember egy gusztustalan mohó önző vigyort lát csak.

Anikó pl. kifejezetten nem szép, de szebb a bőre, meg nem annyira gusztustalan belülről mint éva. A 40 éves éva meg a 40 éves anikó közül éva szazszor szebb lesz mint anikó, pedig nem érdemli meg.

Kivétel 2011.05.01. 22:28:22

@skorpioqueen: nem vagyunk szentek, bár a felsorolt tulajdonságok közül én egyelőre a - nem tud veszíteni -vel tudok magam részéről talán azonosulni... de a baj inkább az, hogy benne sok ember véleménye alapján mind megvan... de még ez se baj, hanem hogy ezzel együtt ő jobb embernek tartja magát, mint Anikó.. pedig nála nem volna ilyen hosszú a lista..

Soror Formoza 2011.05.01. 22:28:48

@répakörte: Mi erdeke van a csatornanak Evaval?
Elsosorban Alekosznak szuksege van meg egy hetig Evara, mint mankora vagy bokszzsakra. Masodsorban az ilyen megoszto szemelyek hozzak a nezettseget, mert hat mi is neztuk. A josag, a becsulet nem general ilyen indulatokat. Ez a csatorna nem akar nevelni, csak penzt keresni, ezert manipulal, durvan beavatkozik a musorba, vallalva meg akar a bunteteseket is.

0511 2011.05.01. 22:28:57

@tizenot:

-rasszista
-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
-nem bír veszíteni,
-mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
-igénytelen
-önző,
-tiszteletlen,
-ápolatlan
-hazug,
-képmutató,
-beképzelt,
-hülye (jó embernek gondolja magát:))
-nem tud viselkedni,
-ízlésficama van,
-ápolatlan,
-gonosz
-rosszindulatú
-alkoholista
- másokon átgázoló
- lelketlen
- gombás a lába
-Női bájait, adottságait gátlástalan, undorító módon felhasználja önző céljai érdekében.

répakörte 2011.05.01. 22:29:05

@skorpioqueen: Az pedig, hogy a környezete kit minek tart, nem mérvadó. Évát is annak tartja a villabeli szűk környezete (Alekosz), és valószínűleg a családja is.

@penelope garcia: Köszönöm szépen, én ilyen szépen nem tudtam volna leírni! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 22:30:29

@takácsalfréd: talán mert nem tartjuk értéknek vagy értékesnek őket és azt amit képviselnek és nem értjük, hogy mások mit látnak bennük, ami miatt kedvelik őket.
"Szórakoztatóak. Lehet rajtuk röhögni" jön a válasz. Hát, ez kb. olyan, mint a Chaplin v. a Stan és Pan filmek, amikor azon röhög a mozi, hogy az egyik ember jól picsán rúgja a másikat és hirtelen leguggol. Hát nekem pl. ez nem vicces.

Kivétel 2011.05.01. 22:30:33

@skorpioqueen: nem vagyunk szentek, bár a felsorolt tulajdonságok közül én egyelőre a - nem tud veszíteni -vel tudok magam részéről talán azonosulni... de a baj inkább az, hogy benne sok ember véleménye alapján mind megvan... de még ez se baj, hanem hogy ezzel együtt ő jobb embernek tartja magát, mint Anikó.. pedig nála nem volna ilyen hosszú a lista..

_most_ 2011.05.01. 22:30:35

@répakörte: Éva mindig őszinte, szerencsére ezt az emberek többsége értékeli.

nowo 2011.05.01. 22:32:25

@pushpang:
a negatív JELLEMBELI HIBÁKAT(és nem a külsőségeket) beszorzod kettővel,és magkapod Anikót!

dr. gernika 2011.05.01. 22:33:02

@genevieve: És szerinted a 80% hány százaléka szavazott? Mert én spec tornáztam közben, és eszembe nem jutott sms-t küldeni, csak magamban szurkoltam Aninak. A normális szimpatizánsai szerintem ilyenek.
Amúgy, ha nem lenne kétségem afelől, hogy tiszta a szavazás, lehet, küldtem volna párat, de a retekklub ismeretében teljesen értelmetlen.

Kivétel 2011.05.01. 22:33:29

@lami83: nekem nem az, neked igen??

tizenot 2011.05.01. 22:33:33

@lami83: mwah, erről az jut eszembe, amikor összeöntötte a piákat és megitta, a többiek jönnek be kérdezik hol a pia, reakció: "nem én voltam" :DDDD

Ez az egy jelenet kb leírja az egész évát úgy ahogy van.

Albino Vernyul 2011.05.01. 22:34:09

Na... Most tomor leszek, es kulturalt..
Kurva anyjat az RTL-nek, hogy 3 napon at nyomtak fel muvileg Evat..
Kurva anyjat Olinak, aki a sajat pecsenyesutogetese kozepette atgazol masokon..
Gratulalok Anikonak... Ebben az ellenszelben remekul helytallt, nem tagadta meg onmagat, es a parbaj alatt vegig emberkent viselkedett, ha kellett meg Evat is nyugtatgatta... Remelem ezekutan valora valnak az almai..
Meg egy kurva anyjat az RTL-nek, hogy kepessek voltak ma beadni neki az anyja levelet, es ezt kepesek a hetfoi osszefoglaloban talalni, es a kiesese utan egybol ezzel promozni a holnapi musort.. A szemetsegnek nincs hatara..
Mostantol nem nezem a musort, nincs mit nezni rajta.. Itt azert maradok.. Hajra Jerzy, fuss be surranopalyan a ket hzlladek elott...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 22:35:55

@tizenot: ha éva egyáltalán megéri a negyvenet. :)
Nem értek egyet a véleményeddel, miszerint Éva 40 évesen jobb bőr lesz mint az Anikó 40 évesen, de hidd el, tévedsz. Éva már most, 28 évesen olyan leharcolt az életmódja miatt (amin nem tud és nem is akar változtatni, hiszen ő nem is érzi, hogy kéne), hogy 40 éves korára úgy fog kinézni, mint egy jól karbantartott 55-ös. Anikónak még van esélye, hogy leszokjon a cigiről és reméljük nem szokik rá a piára, a drogokra és a gyógyszerekre, mint Éva.

répakörte 2011.05.01. 22:36:00

@jahuu: Ezt értem én, de akkor is, basszus. Nem tudom felfogni, hogy lehetnek ilyen emberek (Alekosz és Éva) képernyőn! Nem tudok legyinteni, nem tudok beletörődni, hogy ilyen világban élünk.
Azt sem tudom elfogadni, hogy az iskolás korúak, miután egész nap ültek az iskolában, nem adják át a helyüket az időseknek.
És még sorolhatnám.
Tudom, tudom, én vagyok a hülye, fogadjam el, ne idegeljem magam.
Mégis, hova tart a világ????

répakörte 2011.05.01. 22:38:21

@lami83: Jajissstenem, ne már! ÖSZINTE??? Hol? Mikor a szemedbe azt mondja, hogy jajjdeszeretlek, a hátad mögött pedig kígyót-békát kiabál rád?
Annyira őszinte, mint egy politikus.

Veled se szeretnék találkozni, ha neked ez az őszinteség?! Javaslom: értelmező szótárban felkeresni az őszinteség címszót!

skorpioqueen 2011.05.01. 22:38:34

@inmemancsi: Mivel a beválogatott személyek adottak voltak,az idők folyamán mindenki talált egy-két olyan karaktert, akivel némely dologban azonosulni tudott, s olyat is, akivel egyáltalán nem. Ezek után már mint valami varázsszemüvegen keresztül mindig a kiválasztott kedvenc szemszögéből a saját tapasztalataink birtokában látjuk őket más-más módon.Akikkel kezdetektől nem szimpatizáltunk, mert távol álltak tőlünk bármilyen tulajdonságuk alapján, azokat kritikusabban néztük, akikkel meg rokonszenveztünk, elnézőbbek voltunk. Azt meg mindannyian tudjuk, hogy nem a magunkfajta - ha szabad ezt mondani - értelmesebb emberek közül válogattak ebbe a műsorba. Akkor most min vagyunk/vagytok úgy felháborodva?

_most_ 2011.05.01. 22:38:35

@tizenot: bakker, ha nem kapnak elég alkoholt mit tehet az ember, gyakorlatilag rtl rákényszerítette erre a cselekedetre.

inmemancsi 2011.05.01. 22:39:48

@tizenot: nem igaz, nem jönnek mindenkinél elő a karikák, és nem lesz feltétlenül ocsmány a bőre. éva messze van a széptől (táskásak a szemei, vékony a szája, nagy a feje, ápolatlan száraz kazal hajától még nagyobb (ami egyébként eredetileg seszínű) a nőiességnek nyoma sincs még az arckifejezéseiben sem. csinos lehet, ha összeszedik, sminkelik stb (valószínűleg az arca élőben akkor sem, karikákat nem lehet teljesen eltüntetni, ronda bőrt sem)

anikóban van báj és nőiesség, őszinték az arckifejezései

0511 2011.05.01. 22:41:30

@skorpioqueen: skorpioqueen: azért itt már septiben vagy husz elég súlyos negatívumot összeszedtünk, ami EGY emberben mind megtalálható. Lehet, hogy bennünk is megvan néhány, de ezzel nem blamáltuk magunkat úgy, hogy nagy nyílvánosság elött sorozatban produkáljuk és nem mellesleg mind ezek után nem állítjuk azt, hogy különbek vagyunk pl Anikónál és adjuk a hülyét és nem értetlenkedünk, hogy mások mi rosszat találnak bennünk.

==T== 2011.05.01. 22:41:50

@Kivétel: mi van ha egyszerűen többen utálták Anikót?

Szerénke. 2011.05.01. 22:43:04

@hullámpapír:Láma!!:D Innen küldök egy cuppanósat.:D
A mai adásról no comment.:D

inmemancsi 2011.05.01. 22:43:15

@penelope garcia: jaj ne légyszíves! azért lovagolok annyira ezen az éva témán is mert tényleg nem szép, de mindenkinek azzal kellene foglalkoznia, hogy mit tud kihozni magából. ezerszer leírtam, mert fontosnak tartom mindig magunkból kell kiindulni, jólérezni magunkat a bőrünkben és tenni azért, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból (külsőségekben is) tök mindegy, hogy 27, 18 vagy 64 évesen. nekem ez a második szakmám, hogy segítsek embereknek, de néha nagyon nehéz, mert könnyű feladni, és könnyű a korra hivatkozni, vagy mindig másokkal foglalkozni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 22:43:42

@nowo: technikailag a mai világban az is lehetséges, hogy nincs is senki v. semmi a vonal végén, csak küldözgetik az emberek az sms-t, az rtl-nél meg unottan ásítozik a technikus, hogy na még 12 perc és lezárom a szavazást, nézzük ki nyerjen.... :)
Most viszont te magyarázd meg nekem, hogy szerinted miért cserélődtek fel az utolsó utáni percben a képek?

skorpioqueen 2011.05.01. 22:44:56

@Kivétel: Nekem is az áll első helyen:), de rögtön utána : mindig enyém az utolsó szó! S bevallom, olykor trágár szavak is elhagyják a számat.
Száz szónak is egy a vége, emiatt nem akarnak ide írni azok, akik jobban szeretik Évát, mint pl. Anikót, mert rögtön nekiugrotok. El lehet fogadni mások véleményét akkor is, ha nem értünk vele egyet. Ízlések és pofonok...

Albino Vernyul 2011.05.01. 22:45:14

Mikor kezdodik a Belevalo tudja valaki?

_most_ 2011.05.01. 22:45:25

@inmemancsi: mi van, Éva szép, azért ez vitathatatlan.

kizárt, hogy kizárt 2011.05.01. 22:45:53

Nem értem ezt a sok Éva ellenes kirohanást mert nem ő tehet arról, hogy a nézők őt tartották szórakoztatóbbnak nem pedig Anikót. Anikó az elmúlt öt hónapban számtalanszor leszerepelt ez vitathatatlan. Az Évát itt fikázó kielégítetlen vén bányarém picsák lassan beláthatnák, hogy nem képviselnek meghatározó többséget sem a nézők sem pedig a szavazók között. Kár nekik feleslegesen hergelniük magukat, ajvékolásukkal nem érnek el semmit.

inmemancsi 2011.05.01. 22:45:55

@skorpioqueen: áá ez nálam csak ezek után az érdekesen szerkesztett párbaj adások után jelentkezik, de már eltűnőben van:))

a külsővel kapcsolatos kritikákról meg írtam előbb, nekem ez a második szakmám, de itt magyarországon tényleg nagyon nehéz

inmemancsi 2011.05.01. 22:48:00

@lami83: a szépség fogalmát is át kell értékelnünk akkor szerintem:))

Lijiang 2011.05.01. 22:49:50

azért ez a rossztulajdonság listázósdi egy kicsit beteges, lássátok be.

Kivétel 2011.05.01. 22:50:24

@skorpioqueen: nem hiszem, hogy van olyan, akinek időnként nem hagyja el a száját egy-két trágár szó... de ez nem ugyanaz azzal, hogy valaki úgy alapvetően trágár, ha kell ha nem. Én részegen se beszélek olyan csúnyán, mint Éva józanul, ez inkább a baj.. és ok, lehet tied az utolsó szó:)

foxglove (törölt) 2011.05.01. 22:50:28

Valamit elfelejtettem: mindenkinek, aki kicsit csalódott most, küldöm ezt a számot sok-sok szeretettel:

www.youtube.com/watch?v=N5wVZwdHmRY

Don't stop believing!:)

nowo 2011.05.01. 22:52:53

@répakörte: Mégis, hova tart a világ????

A világ (ha már nagy szavakat használunk),jó hogy arrafelé tart,hogy átlát egy olyan kétszínű,hazug színésznőn (a szó rossz értelmében),mint Anikó,és inkább az impulzívabb,korántsem hibátlan,de egy sokkal-sokkal őszintébb Évát juttatott vissza.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 22:52:54

@kizárt, hogy kizárt: Hát persze, ide csak sónyaldosó fogatlan vén kecskék, meg kielégítetlen vén bányarém picsák járnak csak azért, hogy Évát basztassák, mert mindannyian irigylik szépségét, sikerességét és változatos nemi életét.
Az eszéről és híres intelligenciájáról már nem is beszélve.
Tudod, lehet, hogy mi itt kisebbséget képviselünk, de ne feledd, hogy az a rengeteg légy is rászáll a kupac szarra csemegézni, de attól a szar, még szar marad. :)

inmemancsi 2011.05.01. 22:53:48

@kizárt, hogy kizárt: te már kizárt voltál egyszer és te fikázol, én például nem vagyok sem vén, sem bányarém, sem kielégítetlen és picsa sem, igen más a fogalmam az őszinteségről, jó emberségről, szépségről, igazságról:)

skorpioqueen 2011.05.01. 22:56:05

@Kivétel: off
Legutóbb ma este poker közben: két ász kézben, asztalon a harmadik, meg három kilences. Megvertek kilences - hetessel.:(

répakörte 2011.05.01. 22:56:48

@foxglove: :)
Kívánom, hogy meglegyenek a cicáid!

bigél 2011.05.01. 22:58:33

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

igazad van, tényleg remekül helytállt, ráadásul nagyon korrekt módon viselkedett. és szép volt, hogy Évát lelkesítette a búcsú során.

ha igazak a szavazatok, akkor fej-fej mellett haladtak, nincs miért szégyenkeznie.

Évának gratulálok. Nem őt vártam vissza, de mint korábban már írtam, az érdemli meg, hogy a fináléban legyen, aki bekerül. Remélem, élni tud ezzel a lehetőséggel.

Magam részéről lenyugodtam, leginkább az húzott fel, hogy kifordultam önmagamból, még szavaztam is, ami aztán még inkább felidegesített. hát senki sem tökéletes ...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 22:58:52

@Lijiang: á ez csak játék.
De ezt is csak azért merjük, mert tudjuk, hogy itt Éva nem tud közbevágni. :D

répakörte 2011.05.01. 22:59:05

@nowo: Engem nem érdekel Anikó. De az igen, hogy a szavazók 51%-a azt hiszi, hogy Éva őszinte. Nem őszinte. Neked is javaslom fellapozni az értelmező kéziszótárt. Arról nem is beszélve, hogy ennyi rosszindulatot, irigységet én még nem láttam.

dr. gernika 2011.05.01. 22:59:11

@inmemancsi: Nem csak hogy van benne báj és nőiesség, valami hihetetlen mennyiségben van benne, ma este olyan volt, mint egy igazi díva. Néha még nekem is elakadt a lélegzetem, pedig nő vagyok. Ráadásul tudott emelt fővel veszíteni, édes volt. Biztos vagyok benne, hogy képernyőn marad.

0511 2011.05.01. 22:59:32

@Lijiang: A lista csak egy segítség Évának, aki azt mondta, hogy nem érti mi a gond vele. A listából megtudhatja, hogy a nézőknek mi nem tetszett a viselkedésében. Persze azt már többször elmondta, hogy ő ilyen és nem is akar ezen változtatni. Magánügy. Mi szóltunk.

répakörte 2011.05.01. 23:00:49

@pushpang: Ne reagálj az ilyen kommentekre, azt sem érdemli meg! :)

Albino Vernyul 2011.05.01. 23:01:03

@nowo: A vilag arra tart, hogy vakok akarna a szinekrol vitatkozni.. Es Te vagy az egyik..

kizárt, hogy kizárt 2011.05.01. 23:02:01

@inmemancsi: Ez nem őszinteségi, jó emberi, és nem szépségverseny hanem egy szórakoztató játék. Látom ez nem nektek való. Szerencsére a nézők többsége felfogta a játék lényegét és ez szerint szavaz. Külön nevetséges az a sok szerencsétlen akik hónapok óta esküdöznek, hogy ők többet nem nézik, viszont ők azok akik soha ki nem hagynának egy összefoglalót sem. Tiszta ovoda.

Kivétel 2011.05.01. 23:02:48

@skorpioqueen: ezt megértem:) én is pókerezem, úgyhogy átérzem a problémát:)

Lijiang 2011.05.01. 23:03:48

@pushpang: ja, a vv is egy játék:)
és hát vannak beteges játékok, mint pl. a listázás;p

2011.05.01. 23:05:20

@Szerénke.: vagy egy teljes percig gondolkodtam rajta, hogy minek is neveztük el, aztán a köpésről eszembe jutott :)
Az este fénypontját még mindig nem tudtam megnézni, mert a vv videók hozzák a formájukat, szóval ez még hátravan, bár nem biztos, hogy látni akarom az újabb toporzékolást... :)
Jujj, köszi a cuppanósat, itt jó helyen van, de küldök én is :)))

_most_ 2011.05.01. 23:07:45

@répakörte: wikipedia-n az őszinteség cikkelyhez beírtam lásd Baukó Éva, így már lehet rá hivatkozni.

Kivétel 2011.05.01. 23:08:01

@kizárt, hogy kizárt: még egy kérdés, aztán befejeztem: lsz írd le, mi szórakoztat Évában? Nekem a szórakozás nem abból áll, hogy a kezemben a távkapcsolóval nézek műsort, hogy ne zavarjon a képernyőn lévő, őszinte szereplő, van hogy el kell kapcsoljam, mert idegesítő... Ha az emberek többségének ez a szórakozás, akkor egyetértek

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 23:10:21

@Lijiang: miért, a vv nem egy beteges, kukkolós játék? :)

dr. gernika 2011.05.01. 23:11:20

@kizárt, hogy kizárt: Engem Ani sokkal jobban szórakoztatott mint ez a nő.

sogeking 2011.05.01. 23:12:20

jön föl a Boston :)

sirokkó 2011.05.01. 23:14:44

Jelentem:ma nincs Belevaló!Most néztem az újságot:((((

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 23:15:36

@sirokkó: szentszar, akkor én mi a fenét nézek most a tévében?

kizárt, hogy kizárt 2011.05.01. 23:16:44

@Kivétel: Azzal teljes mértékben egyetértek, hogy mindenkinek más a szórakoztató és ezért mindenkinek más a szinpatikusabb, de az itt tapasztalható Éva és Alekosz gyűlölettel nem tudok azonosulni. Kettejük nélkül ez a műsor már rég nézhetetlen lett volna. Mondom ezt úgy, hogy soha nem szavaztam senkire, és tőlem bárki nyerhet a végén nem fogok utána vergődni sokakkal ellentétben. A héten és a mai műsorban ar RTL szerintem az Anikót segítette mégis az Éva nyert. Ezért gratulálok neki.

répakörte 2011.05.01. 23:18:24

@lami83: Értelmező szótárt írtam, nem wikit. De ha neked a wiki a mérvadó...

kizárt, hogy kizárt 2011.05.01. 23:18:49

@gernika: Akkor miért nem szavaztál az Anikóra? Talán akkor ő nyert volna. Nem értem a problémát.

sirokkó 2011.05.01. 23:20:18

@pushpang: bocs!!!!Én az rtl-t néztem a cool helyett.és azóta nem tudtam belépni,.h javítsak

Lijiang 2011.05.01. 23:20:58

@pushpang: mondjuk a kukkolás több fokkal jobb, mint a gyűlölködés, de akkor ezek szerint egyetértünk abban, hogy a listázás beteges:)

kizárt, hogy kizárt 2011.05.01. 23:24:19

@Lijiang: Ez a listázás nálam a pedofilokkal egy kategória.

dr. gernika 2011.05.01. 23:24:22

@kizárt, hogy kizárt: Fentebb kifejtettem, olvass vissza.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 23:24:45

@kizárt, hogy kizárt: Hát, nem tudom...az utóbbi 2-3 napban és főleg ma, egyértelműen Évát tolta az rtl. Végig sírta meg sajnáltatta magát az összes összefoglalóban, Anikó pedig mintha ott se lett volna a villában (lásd rock est)
Ma Éváról alig vágta be olyat, ami valóban kínos és kellemetlen lett volna neki (alkoholistázás, parancsmegtagadás, köpködés, stb.). Anikóról meg az összes olyat előkaparták, és hosszan mutogatták, amivel alekoszék szokták őt basztatni: KirályL.N.,Béci ügy,napraforgózás, stb. bár érdekes módon Olivért valahogy elegánsan kihagyták, igaz ott sem egyértelműen az Anikó volt a hunyó. A műsor nagy részében Éva volt a téma (É és Alekosz). Az élőben is folyamatosan hagyták, hogy Éva belefojtsa a szót Anikóba.
És a kedvenc lovaglópálcámat (by Alekosz) nem is említem most; a képcserét a végén.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 23:27:52

@Lijiang: én nem tartom betegesnek ezt a listázást, címszavakban összeszedtük gondolatainkat Éváról.
Tényleg nem értem, hogy mi ebben a beteges?

Kivétel 2011.05.01. 23:28:32

@kizárt, hogy kizárt: Na újabb közös pont: én se szavaztam és nem is fogok senkire. Az hogy ki nyer egy párbajon, vagy a végén, az én életemet nem fogja semmilyen mértékben befolyásolni, úgyhogy mindegy nekem. Nem gondolom, hogyha Éva és Alekosz előbb kiesik, akkor nézhetetlen lett volna, mert őket egy ideje már inkább nem is igen néztem.. így sajnos a műsor elvesztette azt a tulajdonságát, hogy szórakoztat engem, mert nem.. többször inkább bosszantott. Nem gyűlölöm se Évát, se Alekoszt, mint magánembereket, de amit ők képviselnek, és adnak a műsornak, azzal én nem tudok azonosulni, mert nem tetszik.

Soror Formoza 2011.05.01. 23:29:03

Kicsit furcsalom, hogy az olyan kommentelok hozzaszolasaiban, akiket Alekosz, Eva, Oli szorakoztat, nyomokban sem talalhato meg a humorerzek.

Szerénke. 2011.05.01. 23:29:09

@hullámpapír: A lényeg, hogy eszedbe jutott.:)
Igazából én is csak beböffenteni akartam, hogy élek még, csak tavaszi szünet volt, aztán kb semmit nem csináltam.:D Az öfiket is nézegettem, de a mai párbaj felidegesített. Azóta szerencsére minden ok, megnyugodtam. Majd kíváncsi leszek, hogy hogy fogod értékelni a látottakat.:D
Köszi, megjött a küldemény.:D

_most_ 2011.05.01. 23:29:54

@répakörte: ok, megkerestem az értelmező szótárban az őszinte szót és igazad van nem említik meg Éva nevét.

Lijiang 2011.05.01. 23:30:46

@pushpang: hát, te gondolatoknak hívod, én fröcsögésnek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 23:30:47

@kizárt, hogy kizárt: te meg valami perverz gerontofil vagy, hogy itt sündörögsz a vének között? :)

kizárt, hogy kizárt 2011.05.01. 23:31:46

@pushpang: Évának már minden rossz tulajdonságát láthattuk az előző 3 viadalán. Anikónak ez volt az első itt kellett mindennek előjönnie. A lökdösős műsorát meg sem mutatták pedig jó kis cirkusz volt belőle akkoriban. Ha Alekosz Anikót viszi Zsófi helyett, már nem is emlékeznénk rá.

Albino Vernyul 2011.05.01. 23:32:43

Mi van a Belevaloban, nem tudom nezni..?!:(

kizárt, hogy kizárt 2011.05.01. 23:33:38

@pushpang: Ide járok röhögni a komcsi beidegződésből fakadó listázáson.

_most_ 2011.05.01. 23:35:40

@pushpang: listázás vicces volt, hogy ment az erőléködös, hogy sikerüljön 3-4 rossz tulajdonságot összeírni Éváról.

varand 2011.05.01. 23:36:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Anikó anyját most be tudták adni telefonon...! Eddig ez nem jött össze!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 23:37:00

@Lijiang: :D baszki, hívd aminek akarod, attól még mi ilyennek látjuk Évát.

0511 2011.05.01. 23:37:01

@Lijiang: Negatív tulajdonságok felsorolása nem beteges, szemben azzal, hogy a két favorizált bizonyos beteges viselkedésein élvezkedni viszont az.

Éva egy élősködő, rongyrázós típus.Fene nagy őszinteségéről hablatyol minden második mondatában, mikor a mai fekete ruhája 40 000.-Ft-jába került amit többször is elmondott,de a barátaival hívatja meg magát vacsorázni, ahonnan a maradékot becsomagoltatva viszi haza.

kizárt, hogy kizárt 2011.05.01. 23:37:10

@pushpang: Ide járok röhögni a komcsi beidegződésből fakadó aberrált listázón.

répakörte 2011.05.01. 23:38:13

@lami83: Tényleg nem fogod fel, hogy az őszinteség nem egyenlő a háta mögött kibeszéléssel, sem az "ilyen vagyok, és kész" mantrával? Úgy kell neked.

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 23:38:31

Maradt papa, mama és a jóllakott gyermek. A szomszédasszony, akiért a papa nyáladzott távozott. Így is van ez rendjén, elötte azért villanthatott volna.
Nyerhetett volna Anikó, ha Béla köcsög fejét kevesebbet mutatják. Ha netán el se megy a párbajra, ez a meccs 55-45-re Anikóé.
Végül illik gratulálni nostradamus kommentelő társunknak, aki már a kihívás után leírta, hogy vasárnap nagy csalásozás és retekezés lesz errefelé.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 23:39:03

@kizárt, hogy kizárt: szart se tudsz rólunk. :)
Mellesleg itt nem szoktunk politizálni, ezt tartsd tiszteletben.

répakörte 2011.05.01. 23:39:49

@lami83: szövegértés akkor nálad is egyes!

Albino Vernyul 2011.05.01. 23:40:33

@varand: Jellemzo, RTL..
Gondolom, most jon a siras..:)
Melyik taho van Gyozike?

2011.05.01. 23:41:04

@Szerénke.: egyelőre feladtam, mert ötödszörre sem működött a videó, ennyire meg nem érdekel :)
pedig annyira reménykedtem, hogy a Láma NŐI megérzései ezúttal működnek, dehát nem, én ebből le is vontam a tanulságot :))

Lijiang 2011.05.01. 23:41:09

@0511: látom alaposan tájékozódsz éváról a bulvárban, mert annyira utálod, hogy muszáj vele foglalkoznod, de legalább nem élvezed.

_most_ 2011.05.01. 23:42:01

@pushpang: várj ezt nem kéne felírni az Évás listára, hogy szövegértés egyes.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 23:42:09

@lami83: nem kellett azért olyan sokat erőlködni, hamar meg lett az a 20-30... :)

curve1 2011.05.01. 23:42:38

Biztos sok rtl-es előtt kellett térdepelnie évának, hogy még mindig ott van bent... megfelel majd megélhetési cölöbnek is a jövőben, másra úgyse használható.

kizárt, hogy kizárt 2011.05.01. 23:44:28

Anikó saját magával cseszett ki mert nem hallgatott Szandikára. Ha az ő tanácsa szerint jár el akkor most ő is döntős lenne.

Albino Vernyul 2011.05.01. 23:46:10

Nem lehetne, hogy mashol elvezkedzek, minket meg hagytok kicsit borongani..?! Esetleg Oli faszbuk oldalara is mehetnetek..

varand 2011.05.01. 23:46:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul: NEm tudom én is csak fórumon olvasom!

Azt sajnálom h Anikó úgy tudja h Éva ellen veszített az 1. párbaján!
Pedig valójában Éva és Alek +Olivér FB csapata ellen vesztett!

Szvsz ő lett volna az aki meg tudta voln Alekot szorongatni! Olivér ezt jól látta!
Évának és Jerzynek sztem esélye sincs!

0511 2011.05.01. 23:47:09

@Lijiang: Amit leírtam, azt mind Éva mondta el magáról élő műsorban, vagy Hajni írásaiban olvastam. A mai párbaj után bármennyire is furcsa neked, pedig Éva a téma, tehát ezzel foglakozunk

kizárt, hogy kizárt 2011.05.01. 23:49:09

A belevalóban Anikó kifejtette, hogy csak poénból ujazta meg háromszor a Szandikát.

Szerénke. 2011.05.01. 23:50:01

@hullámpapír: Áááá, kizárt volt. Itthon folyamatosan ment érte az RTL kampány. A Blikk is címlapon hozta, hogy ha nem nyer a Láma, akkor a családját kilakoltatják...
Már komolyan kezdek aggódni, hogy a végén megnyeretik vele az egész cuccot.:S
Amúgy ne is nézd meg, nem érdemes.:)

_most_ 2011.05.01. 23:50:34

@0511: Évának volt olyan is, hogy nem volt pénze cigire, ami azért durva már, ahogy láttam Marlboro-t szív, hogy fog örülni, mikor megtudja, hogy lement az ára.

Illúzióromboló kockacukor 2011.05.01. 23:51:28

Aszondják belevalóban Anikónak: fél év nagyon kemény szex nélkül.. Hogy bírtad ki, nem hiányzott néha? Mivel tudtad elterelni a gondolataidat?

Azt vártam, hogy rávágja: Csak rá kellett nézni Alekoszra.

De nem. :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 23:54:11

nem értem, hogy az rtl (cool) miért erőlteti mindig ezt a csippendél fiús műsort a kiesett lányoknak, eddig mindegyik tök kínosan érezte magát tőle.

Lijiang 2011.05.01. 23:54:33

@Albino "karazsnyikov" vernyul: szóval ez nem hogyvolt blog, hanem anti alekéva blog, éreztem én, hogy valami nem stimmel.

kizárt, hogy kizárt 2011.05.01. 23:57:48

@Illúzióromboló kockacukor: hülye kérdés volt mert előtte beszélték meg, hogy Szandival szexelgettek.

bigél 2011.05.01. 23:59:33

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: és ha még azt is tudnád, hogy retket ettem vacsorára.

bigél 2011.05.02. 00:00:49

@kizárt, hogy kizárt: Szandival nem igazán volt kölcsönös, ha jól vettem ki. Szandika kért valamit, Anikó "segített". Visszafelé nem volt semmi.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 00:03:19

Megpróbálom kitalálni a holnapi poszt kulcsszavait. 3 büntető, 3 kiállítás, utolsó percben lőtt győztes gól, hurrá. Esetleg még Éva és Anikó.

kizárt, hogy kizárt 2011.05.02. 00:04:43

@bigél: Ezt azért biztosan nem tudhatjuk. Részemről egészségükre. Ha Anikó tényleg frigid akkor érthető.

Szerénke. 2011.05.02. 00:07:21

@hullámpapír: Hát lehet nekem is ezt kéne tennem.:D
Egy valamitől félek, az pedig az, hogy min fogok ezek után tornázni...:D Ezt az Alekoszos műsort nem fogja bírni bevenni a gyomrom.
Azért mielőtt eltűnsz, dobjad megfele privátban az msn címed!:D

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 00:08:52

@bigél: Retket lehet. Spárgát nem ajánlott, íz és hangulatromboló hatása miatt. Valahol olvastam egyszer.

Albino Vernyul 2011.05.02. 00:15:43

Erdemes megnezni a veget.. Mennyivel eretebb, emeribb Aniko.. Ugyan ugy fel, de igy is folyamatosan van energiaja nyugtatgatni Evat..:

www.valovilag.hu/video/127197

Albino Vernyul 2011.05.02. 00:19:26

@varand: Majd megtudja.. Aztan egy duhos notol isten mentse meg Olit...;)

Szerénke. 2011.05.02. 00:21:03

@hullámpapír: Gondoltam, de én lassan megyek aludni. Még fürdeni is kéne.:S Csak közben leragadtam az origo-s VV4 blognál, mert van ott valami emberke, aki állítólag maga Olivér. Ami persze megeshet, mert van olyan tapló...:D
Ha van kedved, majd lesd meg!:D
postr.hu/pallardo
Azért szóljatok közbe, ha ez csak nekem új!:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 00:28:09

@Szerénke.: erre gondolsz?

Pallardo
2011-05-01 23:50
Kedves kommentelők!

Mostani hozzászólásommal végleg elköszönök tőletek, mert többet már nem jövök ide vissza. Elértük a célunkat, teljesítettük a küldetésünket. Mi, a tábor, a B-közép. Nem azt mondom, hogy csak az Oli és az Alekinyó fanok jutatták vissza Évát, de komoly mértékben hozzájárultunk ehhez. Mivel Anikó kiesett, már nincs itt helyem. És nem Anikó ellen kampányoltam, hanem Alekosz mellett.

Más weboldalakon és fórumokon is helytálltam ezzel párhuzamosan. Volt, ahol még több hideget kaptam. Itt viszonylag kulturált volt a légkör. Az itteni kampány csak egy morzsa volt ahhoz képest, amelyet a világhálón és az országban egészben véghezvittünk.

Alekinyóra már csak egyedül Jean-Baptiste Deszmondka Jerzy lehet veszélyes. De nem ez nem jó szó. Egy icipicit megszoríthatja. Anikó lett volna Alekosz nagy ellenfele a fináléban, de ezt megakadályoztuk.

Amin a legtöbbet szoktam nevetni – Ezt a bogarat Béci ültette egyesek fülébe: Évike és Alekosz szavazótábora megoszlik, így nyerhet a végén a nevető harmadik. Éva Gigi és Ani ellen az Oli-Alek-tábor közreműködésével nyert. Éva önmagában nem erős, akkor Ildi ellen olyan 90%-kal kellett volna visszamennie. Nyilván a döntőben Olivérék és Alekosz szurkolói Alekoszra voksolnak, Éva magára marad, de úgy nem alkot nagyot. Éva tuti 3. helyezett. Írom ezt úgy, hogy mindenki tudja imádom Évikét. De a tények, azok tények.

Még valami a végére: május 9., este 7 óra, RTL: VV4 – A szembesítés. Sok minden kiderül, sok mindenről lehull a lepel. Rólam/ róla, azaz Pallardóról/Olivérről is. És hogy ki voltam én valójában? Ez már sosem fog kiderülni. Hülye leszek elárulni, de az okosok már rájöttek. Nem biztos, hogy Oli voltam, de lehet hogy igenis ő. Egy biztos: a tribunus.

Isten áldjon mindenkit! A soha viszont nem látásra!"

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 00:32:35

@pushpang: Ez Oli. Felismerem a kézírását.

Mellesleg a tegnapi 'miért nem nyerhet Éva?' linkek se voltak rosszak.

Szerénke. 2011.05.02. 00:37:05

@pushpang: Igen, erre. De voltak korábbi hozzászólásai. Ugyanazokat a szófordulatokat (már ha ezt lehet annak nevezni) használja, mint az a hatökör. Azért érdekes, hogy itt nem is próbálkozott...:D

Szerénke. 2011.05.02. 00:39:09

@Szerénke.: Még annyit, hogy azért van ám neki egója, hogy komolyan azt gondolja, hogy itt ő irányítja a szálakat, meg minden azért alakul így, mert ő kampányol. Ha ez ellentétben állna az RTL érdekeivel, akkor mehetne a nagy kampányolásával a sóhivatalba...:D

Albino Vernyul 2011.05.02. 00:40:47

@pushpang: Az a szep, hogy mikor majd Evike kijon, szembesulni fog azzal, hogy egy lepkefing a levegobe, 3 parbajt nyert meg ugy, hogy semmi koze nem volt hozza, csak egy babu volt a sakktablan...
Olit meg egy azalag allatka...

_most_ 2011.05.02. 00:45:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát elvileg Jerzyt is az Oli tábor juttatta vissza, szóval Éva simán lehet második, az meg azért nem rossz eredmény, főleg, hogy tudja Alekoszt nem győzheti le.

Albino Vernyul 2011.05.02. 00:49:21

@lami83: Nem az a lenyeg.. Maga az erzes, hogy egy senki, nem a maga erejebol nyerte a parbajokat.. Akar egy babut is kiultethettek volna a studioba a helyere, ra is szavaztak volna az Oli nyalok..;)

ASDani 2011.05.02. 00:52:41

nincs igazatok. ki az az állat, aki azért szavaz mert valaki aztmondja neki? ennyire nem hülyék az emberek. barátnőm anyja pl azért szavazott 1et mert izgibbnek tartja évát mint anikót. és viszonylag értelmes nő szval nem leépült meg ilyenek. szóval sztem erős de sajnos alek fogja megnyerni... hajrá jerzsikém!:D

varand 2011.05.02. 00:55:13

@pushpang: Azt hiszem a blikkben és az index fórumon is irogatott álnéven! Hát jó sok munkája van benne!

varand 2011.05.02. 00:57:07

@varand: Most mondjuk Olivér valóban hátradőlhet a babérjain!

_most_ 2011.05.02. 01:00:23

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Azt lehetetlen kimutatni, hogy az Olivér fanok mennyi sms-t küldtek Évára. Abban meg biztos vagyok, hogy Éva egy percig se fogja azt gondolni, hogy nem saját erőből nyerte a párbajokat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.02. 01:09:06

@kizárt, hogy kizárt:

Persze, hogy tiszta óvoda, hiszen az egész az óvodások értelmi színvonalán levőkre épül. Azok a balfaszok küldenek smst egy ilyen nyilvánvaló csaló bandának. Ó én nem nézem a "játékot" csak olvasom ezt a blogot. Ez szórakoztatóbb mint az a fos.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.02. 06:14:52

Ez a gyöngyszem a Velvet kommentjeiben született:

"2011.05.01 22:48:23Bonni
Nahát, Anikónak hónapokig sárgásbarna volt a foga, most kb egy hete tűnt fel, hogy fehér. Azonkívül, milyen fürdés már fürdőruhában?
Azonkívül nálam ott cseszte el Anikó, amikor a magyaros ruhákat olyan hányavetin vette fel, hogy majdnem leesett róla a szoknya.
Holott az édesanyja magyar."

Spéter46 2011.05.02. 07:05:14

Hol volt, mi történt Anikó édesanyjával?

Spéter46 2011.05.02. 07:19:29

Kérem szépen valaki válaszoljon már 3 mondatban!!!!:-(

nowo 2011.05.02. 07:22:34

Tegnap a belevalóban Anikó elárulta,hogy a Szandikával való paplan alatti játszadozás éppen háromszor esett meg a villalétük alatt.
Majd Győzi kérdésére,hogy a kinti életben is volt-e már ehhez hasonló élményben része,azt válaszolta,hogy volt már rá precedens...

nowo 2011.05.02. 07:23:13

@Spéter46: Anikó édesanyja Németországban ápolónő.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.05.02. 08:09:40

Milyen volt a aszavazatarány, meg mikor nyúltak bele? Csak azt látom, hogy 21:30 körül "Anikó, Éva, megfordult, szemét RTL klub!" de nem állt össze a kép.

Bredan 2011.05.02. 08:21:53

@pushpang: Ha Olivér voltál, ha nem... egy szánalmas kis nulla vagy. Köszi, hogy utoljára voltál, nekem nem fogsz hiányozni, és remélhetőleg senki másnak sem.

U.i.: Fizesd ki a tartozásaidat, köcsög, és nem máson élősködj! :-)

lac64 2011.05.02. 08:22:26

@Yooha: 51-49 Éva javára. Előtte 50-50 volt, amit a stúdióban is képpel együtt megmutattak. A végeredménynél felcserélték a képeket, tehát amig nem mutatták a képeket azt lehetett hinni, hogy Anikó nyert.

amit még megtehetsz 2011.05.02. 08:24:06

Hát innentől kezdve nem érdekel az Éva- Alek összeborulás páfrány Jerzsyvel körítve.
Nekem tetszett hogy valaki legalább odamondogatott Alekosznak, amire köpni nyelni nem tudott csak azt tudta mondani h: gonosz gonosz Anikó.
Az izgalmasabb lett volna, h Alekosz mit kezd egymagában, utánfutó nélkül.
Eldöntöttem mostantól csak Hajni öfi-ket olvasok.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.02. 08:27:10

@Bredan: Szerintem olvasd át azt a kommentet kicsit tüzetesebben ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 08:29:24

@Bredan: Maaaargit! Ezt egy másik blogból másoltam ide.
Amúgy egyetértünk. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 08:40:23

@tojastobias: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/bekoltoznek-a-villaba-a-volt-lakok-2050960/ Remélem, megmentik ezt a hetet, új elemeket visznek a műsorba és Évának is jót fognak tenni!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 08:42:00

@Peter_Cs: Ágica meg Éva egy légtérben... hát lesz ott nemulass :D

frea 2011.05.02. 08:48:23

@tojastobias: Kezdi megfeküdni a gyomromat ez a műsor.Biztos, hogy nem nézem, ahol a két" őszinte "álló hétig örömködik, Jersy meg asszisztál hozzá.Eddig is sokszor csak olvastam, ezért is ragadtam itt, elég lesz ezután is.Nagyon tetszett, ahogy Anikó viselkedett, emelt fővel veszített.Abban is biztos vagyok, hogy hosszú távon ő nyert.

Townsend 2011.05.02. 08:49:19

@Gee Halen: "2011.05.01 22:48:23Bonni
Nahát, Anikónak..." Jé, már a bonni tudósító is a vv 4-gyel foglalkozik?

avanivi 2011.05.02. 08:49:20

Tíz év múlva olyan képeket fogunk látni a bulvárban, hogy egy lepusztult nőszemély ül a kocsmába, és arról mesél, hogy négyszer ment vissza a vv4-ben párbajról,annyira szerették őt a népek.Oszt kimegy a kocsma elé cigizni, és mindenki megnézi mert felismernik a kazal hajáról.
A listát szertném kiegészíteni azzal, hogy lusta.

frea 2011.05.02. 08:51:30

@Peter_Cs:Fogd már fel, jót csak maga tudna tenni magának!

frea 2011.05.02. 08:53:16

@Peter_Cs: Megérdemlik egymást!Két agytröszt. Nézd, ki tudja meddig nézheted...

frea 2011.05.02. 08:57:10

@Peter_Cs: Légy oly kedves, egyet árulj el: tegnap melyik lány viselkedése tetszett jobban, vonatkoztass el pár percre attól, hogy Boglya fan vagy!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 09:01:57

@frea: Mindkettő, az az érzésem volt, hogy valamelyik fiút kellett volna kint hagyni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 09:09:01

@Nard: Egy kicsit volt, egy kismacskányi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 09:11:37

@Peter_Cs: Még! De hát lakva ismerszik meg az ember. :)
De én is azt mondom, megérdemlik mindhárman egymást. Két ostoba faék és egy rosszindulatú, ideggyenge némber + az Alekosz, aki majd jól rámászik a két új husira, miközben továbbra is az Éva gyenge pontjaiban forgatja a bicskáját - igazán jó móka lesz. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.02. 09:11:49

@Peter_Cs:

Azért, félretéve a trollkodást, nem tartod szánalmasnak? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 09:15:04

@Nard: Nem, asportolók is szoktak hasonlót produkálni néha győzelmükkor.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 09:17:18

@Nard: volt, de csak egyszer pörgött sajnos, viszont hason fekve, a földet a körömcipője orrával rugkapálva visongott, mint egy 2 éves.
Közben a szép kikericssárga kreppapír ruhája (amiből valami árcédula-szerűség is lógott valahol) gonoszul látni engedte megvastagodott combszerkezetét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 09:18:11

@Peter_Cs: még jó, hogy nem tépte le magáról a mezét.

Albino Vernyul 2011.05.02. 09:18:28

"Néhány hozászolás Olivér facebook oldalán a müsor alatt
20:34
28 szavazatot küldtem évára.kimerült a kártyám de ott az anyué és az előfizetéses!
20:45
Jerzsit sem hagytuk megfordítani!!! Menni fog!! Mi vagyunk a jobbak, és többen!!!!
21:00
aszta kurva eget már nem birom smsel nyomjátok már .
21:06
Szavazzunk ezerrel, ne hagyjuk elveszni a sok pénzt amit eddig beleöltünk.
Na ezért veszít majd Alek a döntőbe.Lehet hogy nagy a táborra de ezek a párbajok azért lehúzták őket.Plusz Jerzy megkapja a Alek-Éva ellenszavazatokat meg a tinilányok szavazatait és már nyert is."

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 09:26:33

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Döbbenetes.

"Szavazzunk ezerrel, ne hagyjuk elveszni a sok pénzt amit eddig beleöltünk."

Mégis, mit gondolnak ezek, mit várnak cserébe a szavazatukért, a pénzükért?

genevieve 2011.05.02. 09:28:13

@Albino "karazsnyikov" vernyul: csak azt nem értem, hogy mit várnak attól a sok pénztől amit befektettek?

minden szavazó részesülni fog a nyereményből?:-)

ruzs54 2011.05.02. 09:29:44

igy a finálé előtt,az utolsó párbaj után,a Hajni posztjait olvasva, a kommenteket hozzá téve,elgondolkoztam,mi lehet az üzenete annak,ha netán éva nyerné meg a fődíjat?szinte hallom ahogy a fokuszban,és a többi kísérő műsorban belénk beszélik,hogy az egész olyan mint egy mese vége.:volt egy lány aki némi médiás előélettel elindult a valóságshowban.igazi törtetőként magát adta gyengeségeivel,sokaknál ellenszenvet kiváltó öntörvényességével,végig a középpontban maradó,történéseket generáló személy,normál emberi normákat félre dobó,megosztó személyiség nyerte meg a vv4-et.arra a következtetésre jutottam,hogy egyetlen üzenete lehet a mai világban élő emberek,fiatalok számára.Még pedig az,hogy SOHA NE ADD FŐL!Én csak ennek a magyarázatnak betudva tudom elfogadni azt,hogy esetleg éva visz mindent,ahol a lé a tét.ebbe a kibaszott anyagias világban.(pont).

pocokpocok 2011.05.02. 09:33:42

"Még valami a végére: május 9., este 7 óra, RTL: VV4 – A szembesítés. Sok minden kiderül, sok mindenről lehull a lepel. Rólam/ róla, azaz Pallardóról/Olivérről is"
olikát nézhetjük majdélőben , ahogy alek győztesen épp leszarja, a hitelezői ezt élőben nézik, és várják a kijáratnál fa testápolóval..

pocokpocok 2011.05.02. 09:35:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
sajna fizu után lesz a döntő:a sok tini meg majd sír anyunak, vegyen neki kártyát!

pocokpocok 2011.05.02. 09:41:49

egyébként ezt a senkit mi futtatjuk be, hogy foglalkozunk vele....

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.02. 09:43:49

@Peter_Cs:

De ő soha nem sportolt,nem sportoló, már ha kurválkodást meg az ivást nem vesszük sportnak :)

@pocokpocok:

Napiszaron ezernyi "olasz" van :D

lobster thermidor 2011.05.02. 09:44:27

És az mennyire biztosítja az egyenlő esélyeket, hogy Alekosz (persze csak akkor ha aláírja a szerződést) jövő kedden kezdődő műsorát promózzák a kiszavazás reklámblokkjaiban?

Csak szerényen kérdezném, így ez lészen ez a nagyszerű "fináléban" is?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.02. 09:47:08

@ruzs54:

Narkózz, igyál, legyél prosti és tiporj át mindenkin. Valóban tök jó kép az ifjúságnak. Ha már jobb példaképet akarnak mutatni, akkor az Jerzy lenne, árva gyerek, rossz körülmények között felnőve, vitte valamire. Ez szimpatikusabb máris. Lehet hogy volt valami melegpornóoldalon, meg sztriptízelt, de ezt a megélhetésért tette. Ráadásul a cigiről is leszokott. Alekosz tanulatlan, retardált, de szórakoztató, de semmi esetre sem mutatható fel példának egy részeges bunkó pszichopata.

amit még megtehetsz 2011.05.02. 09:51:56

@frea: sztem is Anikó egyre jobb volt a végére, egészen összeszedett. Persze a tegnap estét elizgulta szegény.

genevieve 2011.05.02. 09:52:58

@pushpang: nincs más hátra ...hajrá jerzy:-D

amit még megtehetsz 2011.05.02. 09:56:31

@ruzs54:
Azért Éva a bár 2ben már egyszer végigélte a dolgokat, tudja mi kell a jónépnek.
Ezt nem médiás előéletnek nevezném, hanem erőteljes szereplési vágynak.

lobster thermidor 2011.05.02. 09:57:38

@Nard:

Példakép pedig nincs, balhé van!

Szokás szerint az RTL a legaberráltabb opciót választja. Elviszik a helyzetet a szélsőségek felé addig, ameddig lehetséges. Az extremitás élteti a műsort.
Mintha a "nagyszerű" Barátok között című rémtörténet pandantját látnám. Egészséges emberek úgy biztosan nem viselkednek, ahogy esténként az a sorozatban látható.
Egy biztos, hogy itt is, ott is komoly pszichiátriai vizsgálatnak vetném alá a forgatókönyv írót, és a kreatívokat.

amit még megtehetsz 2011.05.02. 10:00:11

@Peter_Cs: Ja 50 kilcsi sífutás után kicsit más lefeküdni, mint egy visítóroham közben eljátszani az "én ilyenvagyoklepicsázokmostis" hisztérikát.

_most_ 2011.05.02. 10:02:07

@ruzs54: Úristen milyen üzenetet vársz a való világtól, ne sokkolj, ez egy szórakoztató műsor, nem példaképeket kell keresni benne.

Albino Vernyul 2011.05.02. 10:12:44

Skypes beszelgetesem..:

"[2011.05.01. 16:42:41]
XXX: katasztrofa az RTL most
mi lesz a mai parbajon?

[2011.05.01. 16:54:07]
AKV: az az igazsag, attol felek, az utolso 3 nap szerkesztoi huzasai, meg az oli kampany tul sok lesz, es Eva megy vissza.....
....viszont meglenne az az elonye, hogy az utolso hetet nem kene neznem, csak a dontot, ahogy Jerzy megnyeri..."

Mikor kijon az emberbol a politika fuggesbol eredo tapasztalat.. Az.. A fene vigye.. Remelem a vege is bejon...

ruzs54 2011.05.02. 10:13:42

@Nard: én csak magam számára keresem a választ,amit itt megosztottam veletek.annak tudatában,hogy a tegnapi párbajon is egyértelműen evát pozitívabb szinben tálalták mint anikót.nekem se szinpatikus ahogy eddig történtek az események.a szerkesztői allűröknek köszönhetően,mindig a fordítottja következik be, mint amit a jóérzésű emberek vártak.annak fényében, hogy külsős rásegítéssel megdobva éva figurája lehet a befutó.aki nekem értéket képviselt már kívülről élvezi ennek a felhajtásnak az eredményét.és ahogy ő kikerült annak is igen-igen megkérdőjelezhető a tisztasága és a korrektsége.dehát ez az egész féléves hajcihő kapitalista mentalitáson alapuló manipuláció.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.02. 10:14:42

@lobster thermidor:

Annyi kreativitás van ott mint egy féltéglában. Semmi kreatív nincs a csatornán, csak a szarrávágott-átszinkronizált filmek amik néha a reklámszünetekben mennek (vö. Harlemi éjszakák). Ennyi kreativitás van ott.

_most_ 2011.05.02. 10:18:09

Jó volt a tegnapi párbaj, csak az a paraszt Béci mit keresett ott, undorító, hogy Éva népszerűségét kihasználva akar szerepelni.

Trevlovics 2011.05.02. 10:23:38

@lami83: az "ez csak egy szórakoztató műsor" egy téves és álszent hozzáállás. nem kell várni, nem kell keresni, attól függetlenül van üzenete (vagy ha jobban tetszik, hatása).

lobster thermidor 2011.05.02. 10:26:01

@Nard:

Ez igaz, én Rubin K., és Schiwert-Takács munkaköri beosztását emlegettem.
(Bár egyes felmenőikről inkább nyilatkoznék ezekért az ocsmányságokért, de azt jólneveltségem tiltja.)

ruzs54 2011.05.02. 10:26:45

@Nard: @tojastobias: @lami83: ha nem vettétek le, irónikusan írtam, amit az esetleges éva nyerése esetén a képünkbe tol az ertéel.a negatívat kiválóan tudja pozitívan tálalni.és erre jutottam,hogy kerül amibe kerül,volt ami volt,egy a lényeg,soha ne add föl.hiába sohw meg szórakoztató müsor,akarva akaratlanul,az emberek gondolkoznak is azon,hogy, hogy is van ez?

2011.05.02. 10:32:59

@Peter_Cs: Nem, asportolók is szoktak hasonlót produkálni néha győzelmükkor.

Egy sportoló győzelme mögött iszonyat mekkora munka van.... Aki bármikor, bármilyen szinten sportolt, kénytelen ezt az összehasonlítást a baromság kategóriába sorolni. Bocs.
Pedig általában jókat vigyorgok a hozzászólásaidon, de ezt nem díjaztam.

avanivi 2011.05.02. 10:40:34

@lami83: és a paraszt Oli szerinted mit keresett ez elözőkben ott????

_most_ 2011.05.02. 10:40:55

@beebeer: Szerintem azért van hasonlóság, hisz hasonlót érezhetett Éva a győzelmekor, mint a sportolók szoktak. Öt hónapja keményen küzd, hogy ott legyen a döntőben.

avanivi 2011.05.02. 10:46:57

@Peter_Cs: Ha vége a vv-nek írsz majd egy könyvet ,a Vonzások és taszítások lesz a cime?
Most gyűjtöd az anyagot áruld el nekünk.
Vagy azt áruld el mi tetszik oly nagyon Évában?

amit még megtehetsz 2011.05.02. 10:54:22

@lami83: :DDD
Mikor küzd? Amikor beszél, vagy amikor a szájához emeli a poharat, vagy amikor rágyújt?
Hol van itt küzdelem?
Ez csak duma.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.02. 10:57:21

@lami83: Szerintem még Kossuth-életműdíjjal is ki fogja tüntetni jövőre az "álamfö".

genevieve 2011.05.02. 11:07:17

@lami83: érdekes, hogy te és peti-cs sose reagáltok egymás kommentjeire, pedig ti vagytok a két fő éva rajongók:-D

frea 2011.05.02. 11:07:25

@lami83: Sokkolni foglak. A példakép keresés és valaminek az üzenete nem szinonimák.Utóbbi nem függ a műfajtól. Üzenete rengeteg dolognak van, esetleg nem tudatosítod. Egy 6 hónapja futó őrületnek pedig rengeteg üzenete van, a baj az, hogy több a negatív, mint a jó. A kiforratlan személyiségűeket megerősíti olyan viselkedési és tanulási normák helyeslésében és elfogadásában, amelyek civilizált társaságban elfogadhatatlanok. Ha tetszik, ha nem, a társadalmi együttélésnek, érintkezésnek vannak írott és íratlan szabályai.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.02. 11:07:49

Anikó nyerte a legtöbbet a műsoron, ő lesz a legsikeresebb hosszú távon az összes villalakó közül, mert nagyon tehetséges és kitartó, na meg szép is.

Éva még egy hétre bekerülhetett a villába, és így ő is örülhet, de az is látszik, hogyha valahogy nem szembesül a problémáival villa után, akkor nagyon hamar elcseszheti az életét, ez nem fog megtörténni Anikóval.

Ezért érzem rendben valónak azt, hogy Éva ment vissza, hisz mind a ketten kibírtak több mint öt hónapot, de szerintem Anikó nyeri a többet, mert neki van meg a tehetsége, szépsége, tudása, és valamilyen kis extra varázs, amit nem lehet venni a boltban.

Nekem olcsóban volt a tegnapi show, mert nem tudtam szavazni, a telefonközpont ugyanis folyamatosan azt mondta be, hogy átmeneti túlterheltség miatt nem tudják fogadni a hívásom.

A megspórolt pénzen ma este veszek kenót és nyerek egy nagy rakás pénzt. köszönöm rtl, hogy ennyire béna vagy, hogy nem tudod fogadni a hívásokat.

Azt az undorító nőalázó showt, amiből lehetett tegnap látni egy kis csipetet, mármint a reklámot, amit most készítenek elő Alekosznak, garantáltan nem fogom nézni. Lehetett hallani Oli hangját amint lekezelően beszél a jelentkezőkhöz, és a végén gusztustalanul a "virslire" futtatták ki az egészet. Oh, borzalom és rémálom, most hagyj el!

frea 2011.05.02. 11:12:50

@Gee Halen: Sokáig magam is arra gyanakodtam, de olvastam valamit, ami szerintem rácáfol.

_most_ 2011.05.02. 11:13:52

@genevieve: hát én nem bírom Györgyuszt, Ágicát, Anettet :)

ilovecooking 2011.05.02. 11:15:37

OSAMA IS DEAD!!! Na vajon van atombomba Európában vagy sem? Lehet,h az "atomot nekik(vályoglakók)" egy al-qaeda fenyegetés volt valójában, csak senki se bagózott rá?

frea 2011.05.02. 11:18:08

@lami83: Ismerek élsportolót. Óriási fegyelemmel, sok lemondással, nagy akaraterővel évekig készülnek, mire célba érnek. A kettőt összehasonlítani több, mint badarság.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 11:18:11

Undorítóak az emberek. Azt még elnézem nekik, hogy 100milliókat tesznek fel Évára hatszoros oddsra, de hogy még sms-t is küldenek neki. Nem látták, hogy viselkedett szerdán? Ezek után még van pofájuk visszaszavazni?

A tuti.hun már fentvannak a párbaj adatai:

Évára: nézői szavazat 11486
Petr Kovac Dunaszerdahely 142654
Hans Bauer Baden Baden 74511
Józsi Verpelétről 233764

Anikóra: nézői szavazat 64435
bukmékerek és oddsmesterek 336359

frea 2011.05.02. 11:19:50

@ilovecooking: Átfutott az én agyamon is, csak remélhetjük, hogy kacsa volt. Egyebet nem tehetünk. Fatalista vagyok.

frea 2011.05.02. 11:21:15

@Gee Halen: Még nem. Én olvastam, itt .Nem akarok sértődést, azért nem kommentálom.

varand 2011.05.02. 11:24:08

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ez merre is van pontosan?
Nekem a tuti.hu nem jön be!

mama ottmarad 2011.05.02. 11:25:38

A közönségről: lehet cikizni egymás drukkereit, de a két szurkolótábor között Bécistől is zongorázni lehet a különbséget vehemenciában. Évát a sajátjai se engedik szóhoz jutni, mert csak az a fontos, hogy ők maguk szerepeljenek, ebben vészesen hasonlítanak kedvencükre.
Az, hogy Éva a vége előtt fodrászt kapott (többször sürgettem, és köszönöm), valamint, hogy Lilu tegnap este nem idegeskedett, erősítette a gyanút: Évát szánták a döntőbe. Csöndben naivul reméltem, hogy nem leszünk túlzott mértékben madárnak nézve, és DE.
Anikó egyre nyugodtabb, intelligens viselkedése arra utalt, hogy ő már tudta. Az 50-50% valójában nem létezik, pusztán izgalmas látványelem. A csatorna nem negedi, hogy a legizgalmasabb hétnek szánt napokon unalomba fulladjunk.
Már csak arra vagyok kíváncsi, lehet-e még alulmúlni az eddigieket. A választ itt mindannyian tudjuk. :DDD

_most_ 2011.05.02. 11:25:46

@frea: most már írd le, kíváncsi lettem.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 11:29:39

@varand: Fizetős oldal. Baromi sokba kerül és nem ugrik be elsőre. Én is csak azért járok oda, hogy ne írkáljak marhaságokat.

frea 2011.05.02. 11:31:09

@mama ottmarad: Sajnos igen. Az előbbihez:hasonló a hasonlóval.

rianna 2011.05.02. 11:37:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: szerencsénk, hogy megosztod velünk ezeket a tuti infókat:DD

mama ottmarad 2011.05.02. 11:39:46

Mielőtt félreérti bárki, az unalom alatt azt értettem, hogy Alekosz kullancsként ráragad Anikóra, Jerzy félmeztelenül edz, Ani paplannal letakarva lemerül és kibekkeli.

Ezzel szemben most majd kapunk egy heti önfényezést, unalmas szóvirágokat, és a magányos harmadik kirekesztés elleni szélmalomharcának plasztikus ábrázolását. De izgi, :D

A végén dönthetnek a zemberek, hogy a szegény sorsú lelencgyerek, az irigykedő szárazribi, vagy a minden családban előforduló okoskodó alkoholista viszi el a pálmát.

_most_ 2011.05.02. 11:43:09

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ezek az adatok nem teljesen pontosak, a számok alapján 54-46% lett volna az eredmény.

rianna 2011.05.02. 11:47:34

@mama ottmarad: ne is mondd, alek egy rövid, hárommondatos, fél napig tartó speechet fog tartani éva és önnön nagyszerűségéről, nem hiszem, hogy kibírnám, nem is fogom nézni:D

mama ottmarad 2011.05.02. 11:47:55

@fran7: ezért van az avatar csere is. Voltam már érzelmi hullámvasút, Szandika tetovált szemöldöke, nagy Sándorpapagáj, gyönyörű napraforgóvirág, és most az a bizonyos madár, aminek az rtl nézett.
De legalább nem egy veréb, amit az ertéel szeretne, hanem pacsirta, a májusi éjszakákon legszebben daloló, rejtőzködő madárka :D

ruzs54 2011.05.02. 11:49:14

@mama ottmarad: a mi családunkban már nincs okoskodó alkoholista,mert kivittük és kint hagytuk.hála annak a magasságosnak.DD

_most_ 2011.05.02. 11:51:27

@mama ottmarad: azt halottam beköltözik Milo, biztos, hogy teljesen fel fogja forgatni a villa életét, legalább annyira, mint Zsófika tette.

mama ottmarad 2011.05.02. 11:52:51

@rianna: ez a 20-30-40, a műsort kigúnyoló kommentelő nem lesz nagy vérveszteség a csatornának, de annyi baj legyen!
Jó volt, hogy nem voltunk egyedül a véleményünkkel. :)

mama ottmarad 2011.05.02. 11:54:40

Az a Milo, aki tegnap úgymond rossz lóra tett? ha ha ha, de iz gi lesz (?)

Albino Vernyul 2011.05.02. 11:55:09

A fene esne bele.. Mar megint nem kapok valaszt a Blikk chaten..;)

rianna 2011.05.02. 12:01:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: te olyan helyeken jársz?:)) és mit kérdeztél?

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 12:19:53

@mama ottmarad: Mama! Ébrsztő! Fél órája várom, hogy nálatok ki az okoskodó alkoholista a családban. Nekem adatokból kell dolgoznom, nem vihetem be a gépbe azt, hogy mindenhol van olyan.

bigél 2011.05.02. 12:28:47

sokan mondogatták, hogy ilyen még nem volt, hogy valaki négyszer került vissza párbajról. pedig volt, az első szériában Szabolcs. ő is pontosan négyszer volt, utána pedig megnyerte. már nem emlékszem őt miért akarták ennyire a villán kívül látni, de természetre enyhén szólva más volt, mint Éva.

Albino Vernyul 2011.05.02. 12:33:28

Blikk cikk.._:

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/eva-mehet-vissza-a-villaba-2050976/

Aniko Blikk chat.. Szokas szerint a kerdeseimre nem kaptam valaszt..;) Mondjuk egy-egy volt ami lenyegeben kerdes volt, a tobbi inkabb "bujtatott" infomorzsacskak, meg lelekfenyezes..;)

www.blikk.hu/blikk_sztarchat_popup?tema_id=106

Azert nem tagadja meg magat, nem fikaz senkit, csak szepe szolidan..

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 12:36:02

@Nard: Nagymutert bevittem a gépbe. Több adatra lenne szükség, még mindig Alek vezet 42.8%-kal. Megpróbálom beütni százszor, hátha tetszetősebb eredmény jön ki.

Albino Vernyul 2011.05.02. 12:42:31

@rianna: Ja.. Ha mar Aniko arra jart..;)
Rakerdeztem, hogy a foiskolai tanulmanyait miert hagyta abba, es milyen stadiumban, hogyha felkinalnanak neki egy gyakornoki allast az RTL-nel, vagy a Cool-on elvallalna-e, illetve ha anyagilag birja, beiratozik-e Gor-Nagyhoz.. A tobbi inkabb tajekoztatonak volt jo, kulso szemlelo szemen at a helyzeterol..

avanivi 2011.05.02. 12:49:39

@bigél: A Majka volt a második, a többit képzeld el.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 12:55:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Azert nem tagadja meg magat, nem fikaz senkit, csak szepe szolidan..

Engedelmeddel, most megvédem a kislányt. Többnyire kommersz kérdésekre adott már-már olvashatatlanul unalmas válaszokat. Bent százszor jobb volt a csaj. Ilyen feltörekvő és megfelelni akaró szépségből van idekint annyi, hogy azzal már óceánokat lehet rekeszteni. Nehéz elképzelni, hogy azokból pont a villantani nem akaró Anikót fogják felkarolni.

mama ottmarad 2011.05.02. 12:56:59

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
érdekes, ennek a nickednek, n é h a
van humora :)

varand 2011.05.02. 13:01:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Belehet ide még jelentkezni? Hogy kell?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.02. 13:01:25

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Van még kb 30-50 rokon akit rühellek, noha életemben 1x láttam őket. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 13:02:17

@genevieve: mégis mit beszélnének meg egymással? Éva tökéletességét? :D
Most őszintén, ki kíváncsi ilyen párbeszédekre:
- jó ez az Éva.
- ja jó.
- szép is.
- ja szép hát.
- és tök őszinte.
- naná.

genevieve 2011.05.02. 13:06:59

@pushpang: ez is jó, csak nem pont erre gondoltam:-DD

mama ottmarad 2011.05.02. 13:08:09

@ruzs54: a miénk is így járt, nem csak velünk, 48 évesen a kaszással is.
Túl gyenge volt.

Albino Vernyul 2011.05.02. 13:10:30

@varand: Mar sehogy.. 11-12 kozott volt.. Majd lesz masik kedden 13.00-tol..
Itt..: www.rtlklub.hu/musorok/sztarchat
Ez videos, elo, ha jol tudom...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.02. 13:16:14

@genevieve: csak vicc volt; az ember nem, vagy csak ritkán beszélget saját magával. :)

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 13:18:07

@genevieve: Te jobb ha csöndben maradsz. A múltkor ajánlottad a bors.hut, én állat meg is néztem. És ha már ott voltam, rendeltem tőlük 14db 1m3-es vödröt. Nehogy miattam ne vegyenek fel. Az én linkjeim neked nem kerülnek egy forintodba se.

frea 2011.05.02. 13:33:57

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Jól tolod, igazad van !Miért pont Anikót karolnák fel?Uncsi!Szépen ejti a szavakat, nem hempereg, érthetően beszél, mosolyog, képben van, értelmes, nem köpköd. Mi a fenét keresne egy ilyen a médiában?Alkalmatlan!!

_most_ 2011.05.02. 13:50:50

@frea: Hát ugyanezek igazak Tordasra is, mégse karolta fel a média. Pedig neki is lehetne saját műsora: Tordas verset keres címmel.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 14:04:05

@genevieve: Az lehet, de a gép nem. Itt van az archívumban:

03.03 Albinó vérnyúl üzenete: Csak a vak nem látja, hogy Gigi a legszebb, a legjobb, a legkívánatosabb.
04.02 Albinó vérnyúl üzenete: Csak egy ilyen rasszista majom kételkedhet abban, hogy Béciért rajong a nép.
04.03 genevieve üzenete: Holnap jelentkezek a bors.hunál ( ez voltál te)
04.23 Albinó vérnyúl üzenete: Annyi eszed sincs, hogy észrevedd Évának semmi esélye.
05.02 Albinó vérnyúl üzenete: Nincs igazság a Földön, ha nem Jerzy nyer.

Nem lesz könnyű bemásolni csak a te bejegyzésed, csúszik az egerem, lehet hogy behúz másoktól is valamit.

frea 2011.05.02. 14:06:55

@lami83: Ha ugyanezek igazak Tordasra is, akkor valami nagy bibi van nálad. Az érvelés nem az, hogy hülyeségeket állítok, melyről magam sem hiszem, hogy igazak. Ez értelmetlen szájkarate.

az én rózsám vasutas 2011.05.02. 14:35:17

@bigél: Fater beírva. Jerzy jött fel fél százalékkal, nem értem ezt a gépet. Annyit tud kombinálni, ezt nem tervezhette ember. Egyébként randa dolog, hogy mindenki másra fogja a karaktert. Leszek én az öszínte, beütöm magamat. Éva jön fel. Erre iszunk és fetrengünk egy jót a nappali közepén.

Albino Vernyul 2011.05.02. 14:51:36

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Hat neked a fejedben igen osszekeveredtek a bit-ek...;)

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 15:08:24

Helló srácok:)

azért a blikkcsetes közönség kérdései elég kis nyomik voltak, nem valami mélyinterjú színvonal. Gondolom az értelmesebb kérdéseket moderálták:D

Townsend 2011.05.02. 15:18:46

@lami83: tordas időutas, ezért nincs képben, és nem is értelmes, pont ezért a képben-nem-levés-től.

Townsend 2011.05.02. 15:24:42

@lami83: Műsora lehetne tordasnak, csak nézője nem lenne.

_most_ 2011.05.02. 15:28:39

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ez jó, az url-ből kiderül az összes információ, ami érdekelt Anikóval kapcsolatban :)

_Sunáznám_ 2011.05.02. 16:00:30

Nem értem én ezt a világot! A Bin Ladent lövik le, amikor ezek is itt vannak..

genevieve 2011.05.02. 16:14:07

@_Sunáznám_: látod, ez a való világ:-D

Albino Vernyul 2011.05.02. 16:36:16

Kemeny volt a Nekedvalo.. Ott volt Zsuzsi, fel orat fikaztak Anikot, mig kint ult... Bement, ment tovabb a moka, addigra felhuzta magat, beszolt Zsuzsinak, az meg majdnem nekiugrott.. Vegul kivezettek..;) Volt egy no, az meg vitt neki egy Napraforgot, visszadta, hogy jobban illik a kazal hajahoz, bejott Szandika, kivette a noci kezebol a Napraforgot, es eldobta.. Aztan a vegen meglepetes, Kiraly L. Norbi enekel.. Megfagyott a kornyeke, ugy lemerevedett..

dr. gernika 2011.05.02. 16:39:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ha lesz linked, mutasd meg, azt én is megnézném.

frea 2011.05.02. 16:43:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Én is megnézném. Háát, Zsuzsi sosem tartozott a kedvenceim közé!

Albino Vernyul 2011.05.02. 16:46:53

Ha felkerul a VV oldalra, majd linkelem.. Aztan Volt Karda Bea, most egy kicsit semlegesebb volt mar, azt tanacsolta Anikonak, hogy legyen noiesebb.. Hanyatt estem... De amugy Eva a kedvence....;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.05.02. 16:49:03

@frea:

Az az amelyiket kidobták mert dobált?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 16:49:56

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Kár, hogy kivitték, pedig már leült! Egy káromkodással több, vagy kevesebb - mit számít?!! Gyík csatorna!!! Pedig bírom ezt a Zsuzsit is!!! A legszórakoztatóbb NV-ós szereplő!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 16:51:31

@Nard: Nem, egy másik Zsuzsi, egy Évarajongó.

genevieve 2011.05.02. 16:53:28

@Peter_Cs: látom azért maradsz a zsánernél:-D

dr. gernika 2011.05.02. 16:54:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Höhö, szeretne ő olyan nőies lenni. :)
@genevieve: Jah, mindig azokat dicsérgeti, akiktől mi kiborulunk.

0511 2011.05.02. 17:06:49

@avanivi:
-rasszista
-közönséges
-trágár
-részeges
-irigy
-másokat becsmérlő
-hisztériás
-nem bír veszíteni,
-mindig övé kell legyen az utolsó szónak (ha tudtok ezekre valami jó kis idegen eredetű szót, akkor azt írjátok be a listába)
-igénytelen
-önző,
-tiszteletlen,
-ápolatlan
-hazug,
-képmutató,
-beképzelt,
-hülye (jó embernek gondolja magát:))
-nem tud viselkedni,
-ízlésficama van,
-gonosz
-rosszindulatú
-alkoholista
-másokon átgázoló
-lelketlen
-gombás a lába :D
-lusta

frea 2011.05.02. 17:09:01

@Peter_Cs: Ha a közönségesség téged szórakoztat, csak mulass!Akkor már a rajongásod is világos.

Ayesha (törölt) 2011.05.02. 17:14:03

Gyerekek, emlékszik még valaki arra a zenére, ami akkor ment, amikor Ani a piros bikinijében ábrándosan nézte Olivért? (jacuzzi)
ha valaki tudja mi az, esetleg linkje van a zenéhez, hogy letölthessem, köszönöm!

Albino Vernyul 2011.05.02. 17:48:09

Na, a Belevalo elso, es masodik fele.. A tancos fiutol razta a hideg..;)

www.valovilag.hu/video/127207
www.valovilag.hu/video/127209

Talpig Jimmy 2011.05.02. 17:55:58

Győzött az igazság!!!

Elítélték a garázda medvét - győzött az igazság!
Bűnösnek talált a bíróság egy medvét mézlopás vétkében Macedóniában. A törvényszék döntése alapján ezért az államnak kárpótolnia kell a termelőt veszteségeiért.
forrás: hirszerzo.hu

bigél 2011.05.02. 17:59:55

@feszület: és a mackóval mi lett? kukoricán térdeltették?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.02. 18:10:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A táncos fiú bevetése görény dolog a csatorna részéről! Sajnos minden kiesett villalánnyal lejátsszák ezt.

johanna-ne 2011.05.02. 18:10:28

@0511: erre csak két szóval lehet válaszolni:öndicséret büdös

rianna 2011.05.02. 18:10:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: szegénykém, pedig ha te nem, akkor ki érdemelte meg a választ:)
süti beállítások módosítása