Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X134

2011. április 30. 16:10 - Hódos Hajnalka

Valaki szólhatna a Napnak, hogy az a dóga, süssön, kezdem magam úgy érezni, mint Tarkovszkij Sztalkerja után. Drága kommentelőink és olvasóink időről-időre megörvendeztetnek ajándékokkal, tegnap varand lendült be, a mai posztban az ő képeit (is) láthatjátok és küldött egy tök jó gif-et is, amit sajnos nem tudtam becsinálni, aki szeretné látni, szívesen elküldöm e-mailben, Anikó rajongók előnyben! Persze maradtam továbbra is S. hű rabszolgája, majd húzom szánkón is.

Hát mik vannak, tegnap emlegettem a babos kendőt, erre este az öfiben megjelenik Nagy Feró. Csak azt a piros bőrnyakkendőt tudnám feledni, meg a nyolcvanas években oly divatos lila és méregzöld kétsoros gombolású öltönyöket, felhajtott ujjal, húbaszki. Gyere, gyere, vagy tessék jönni! Juj, hát nagy a meglepetés, mert Jerzsi elhintette, hogy ma sportolni fognak. Ekkora büdös parasztot, komolyan mondom, jön az S-modell köszönteni a vendéget. Tele pofával. Nem baj, egyél nyugodtan, majd a puszit megkapod később! Kicsit tanulunk énekelni, megtanulunk a színpadon szerepelni, amit úgyis tudtok már. Nagyon rossz különben, idegileg? Heherészés. Üdítő vagy sör? Kávé, sok cukorral. Mi a helyzet amúgy? Kinn általában nagyon szép a világ, minden oké. Ja, Fukushimában kifejezett hepihangulat van. Éva elöljáróban annyit szeretne mondani, hogy neki és Jerzsinek van a leggyatrább énekhangja, mondjuk a kutya se kérdezte, biztos most is magát adja. Igazából nem az számít, hogy mennyire tudsz énekelni, hanem, hogy mennyire tudod elhitetni a többiekkel, hogy tudsz. Remélem, minden U2 rajongó érti, hehehe.

A halál utálatos zsűrihez Baukó Éva érkezik egy dallal. Hát, ha muszáj, akkor adja elő. Erdőerdőeeeerdőőőő… Na most az a tizenkét madár, aki abban lakott, már nem él. Kollektív öngyilkosságot hajtottak végre. Ööö…majd kiértesítjük. Nagy Alekosz egy dalrészletet szeretne előadni, ez a perc, hogy mindenki rajtunk mosolyog, ellenség, barát sarokonok, csak bámulnak ránk. Persze, mert a sokkhatástól nem tudnak megszólalni. Én sem. Feró értékel, hát ott a közönség, nem nekik kéne, hogy felmászott a nyúl a fára? Nyomulni kell a közönségre! Jerzsi tudta, mivel fog a legjobban pusztítani. Erdőerdőerdő. Csak az első két sort tudja, de ahhoz teljes koreográfiát ad elő, elmutogatja az erdőt, azt is, hogy az erdő kerek és nehogy azt higgyük, 14 madár lakik, megmutatja azt is, tizenkettő.

Nekem erről azok a fiúbandák jutnak eszembe, akik dekoltázsban, esőcseppektől fényes, lézeres szőrtelenítésen átesett mellkasukhoz szorítják a kezüket és olyan tekintettel éneklik, hogy miért hagytál el, meg mennyire fáj, mintha másfél hete székrekedésük lenne. Mindig van köztük egy szőkített hajú, feminin jellegű ványadt kölyök is, aki egész életében fel volt mentve testnevelésből. Anikó előadja az egyetlen dalt, amit tud, éppoly manírosan, ahogy szokta. Gondolkodott azon, hogy jelentkezik éneklős műsorba, de sose vitte rá a lélek, ezt vehetjük istenbizonyítéknak. Közösen énekelgetik a nyolcóramunkát, mikor írtad ezt a szöveget? 1988-ban. Meg se születtem még, sikolt Anikó. Hát, Ancikám, az az igazán durva, hogy én már akkor éltem, mikor Bon Scott meghalt.

Nagy Feró miránk volt kíváncsi. Ilyen hosszú idő alatt minden kiderül, hogy ki vagy, mi vagy, minden. Minden, bólogat Alekosz. Jobb esetben. Aztán Feró érdekes kérdést tesz fel neki, te szereted magad? Szeretem. Csak…akkor jó, ha széles skálán ki tudom nyilatkoztatni azt, hogy milyen vagyok. Ez a skála, akármilyen szélesnek tűnik, annyira szűk. Éva Alekoszról beszélget vele, fú, meg kell ismerni. Teljesen fordítva működik, mint egy átlagos, normális ember! A kerti asztalnál mindenkinek gratulál, tiszteletbeli rockerekké nevezi ki őket, elénekelgetik, hogy azok a boldog szép napok, ég veled. Már aki tudja. Céges bulikon, elvetemült vendégekkel teli esküvőkön ez után következik a vonatozás Demjén Szerelemvonatára. Hiányozni fogtok egymásnak? Hogyne, mint egy kibaszott nagy púp a hátukra. Kinn sokkal szebben süt a nap, higgyétek el! Juj, Jerzsi, köszi szépen, vigyorognak a lányok. Telitalálat volt? Igen. Tudtam én!

Na eddig tartott az öfi nézhető része, depresszióra hajlamos olvasóink inkább nézegessék a képeket a továbbiakban. Őszinteségi délutánnal kezdünk. Alekosz sértetten előadja, aggódik, mert úgy érzi, Éva már nem tartja olyan barátjának, mint azelőtt. Nagyon rosszul esik, mikor azt mondod, egy csomó mindent tettél értem, én pedig érted semmit. Mindig eszembe jut, hogy te az elején elég labilis voltál idegileg, és úgy érzem, a barátságommal sokat segítettem és megerősödtél. Te ezt elfelejted. Ahogy közeledik a játék vége, próbálod a barátságunkat lekapcsolni. Jerzsi, ha jól érti, megpróbálja... De nem kell megmagyarázni, rivall rá Éva, mert ehhez semmi közöd! Leugatja, már megint rossz színben tünteti fel! Alekosz meg, ha ezt gondolja róla, el van tévedve! Az utóbbi három napban te paranoiában szenvedsz! Akkor paranoia, von vállat Alekosz. Jerzsi, ha Évára néz, egy feszültséggombócot lát. Rendes gyerek ez a Jerzsi, mondhatott volna idegbeteg, tébolyult picsát is. Egyik pillanatban szeretsz, kedvelsz, a másikban tudsz olyat mondani, ami akkora bedöfés! A feszültséggombóc közbevág, má’ megint mit mondtam? Neked olyan kis érzékeny lelked van, hogy elsírom magam, tényleg. És? Én egy ilyen személyiség vagyok. Én meg más. Túlérzékeny vagy. Te meg nyers vagy! És akkor mi van? Jerzsi is megkérdi, és akkor mi van, ha ő érzékeny, na ezt jól megbeszélték.

Éva kipattan a szőnyegre, Jerzsivel kezdem. Túlbuzgóságot, idegesítést, kellemetlenkedést váltasz ki belőlem. Próbálsz belém beszélni dolgokat, próbálsz fölényeskedni. Mióta megkaptam a zöld kendőt, te változtál meg legjobban, somfordálsz Anikó után! A kihívás előtt hiába mondtad, hogy nem akarsz neki puncsolni, de láttam olyan jeleket! Hát Alekosz! Ne gondold azt egy percig se, hogy én sztenderdpályára tettelek volna, sőt! Pont fordítva! Én érzem úgy, hogy te tettél engem sztenderdpályára. Mi a kóchengeres ez a sztenderdpálya? Sosem gondoltam azokat komolyan (hálóüngös részeg ordítozás), ne forgasd ki a szavaimat, mert ismersz engem, tudod, hogy milyen vagyok! Te már nem szeretsz annyira, vagy nem tudom! Ó, Anikó szívesen van Jerzsi társaságában. Nocsak. Szívesen mond el neki dolgokat és nem tudja, ez jó-e, mert már fél bárki felé is nyitni. Már látja előre, hogy most Jerzsivel is össze fogják hozni. Anikó, én szingli vagyok. Felröhögök. Anikó is. És, ha ezt gondolják, vigyorog Jerzsi. Jézusmária! Szóval így pozitív érzéseim vannak veled kapcsolatban. Csak ezeket még félek kimutatni. Na, elszívok egy cigit. Éva hívja Alekoszt beszélgetni, akinek esze ágában sincs menni. Miért? Mert. Szeretne lepihenni. Úristen, hát ez hülye. Nem vagyok hülye, nincs semmi baj, csak szeretnék lepihenni, ezt olyan nehéz megérteni? Nem, csak megint ideges vagy és feszült. Éva Anikót kérdezgeti, mert muszáj megkérdeznie, csinált valami olyat, ami miatt Alekosz így viselkedik vele? Anikó sokáig sajnálta Évát és úgy érezte, ki kell állnia mellette, hátha Alekosz akkor rájön a dolgokra. De nem jött rá! Az utolsó három napomat nem akarom így eltölteni vele!

Mediáció van a békítsük ki Alekoszt és Évát jegyében. Jerzsi a mediátor. Alekosz fütyörészik az asztalnál, én ezért alapból ütök, Éva sorolja a sérelmeit. Nem érti Alekosz viselkedését, akinek bocsánatot kéne kérnie, az Alekosz, nem ő. Alekosz sosem tud bocsánatot kérni, ő egy olyan fajta ember. Már nem is várom el. Ő a szent, a tökéletes, a sérthetetlen. Alekoszt nagyon zavarja, ahogy Éva bánik az itallal. Nem tiszteled az italt. Nem az ital szépségéért iszol, amiért én. Az az erőszakosság, amit az itallal kapcsolatban lefolytattál, kiverte nálam a biztosítékot. Mikor valaki ilyen szinten remeg a piáért, hiába értem, hogy miért….Éva köszöni szépen, feláll, elindul kifelé, elszívni egy cigit. Akkor Alekosz is feláll. Ugyanazt csinálja, mint a borral. Remeg a cigiért. Anikó tojást akasztott a fülére, én is szoktam, meg cserösnyét is. Éva ordít az ajtóban, őt az összes villalakó lealkoholistázta és nehogymá’ Alekosz döntse el, mennyit cigarettázik! Most arról beszélgetünk, hogy mi miért történt. Kiverte a biztosítékot. Ühüm, meg volt a beledben másfél üveg bor! Hat hónapig azon voltam, hogy te nyerd meg ezt a játékot! Az én érdekeimet magam elé helyeztem! És akkor? És akkor neked kicsit normálisabban kéne viselkedni!

Éva kiviharzik, Anikó és Jerzsi is kimennek, kis idő után Alekosz is, mert ez így nem jó, így ő most nem tudja, miről van szó. Éva maga elé helyezte Alekoszt És, ezért engem hibáztatsz? Nem, magamat hibáztatom! Éva ordibál, ő már azt sem tudja, mit mondhat Alekosznak meg mit nem, leépítette magát köztük a negyedik helyre és ha így folytatja, tényleg ki fog esni. Alekosz megint előhúzza a rossz piás vagy, a piába menekülsz, ahelyett, hogy megoldanád a problémáid kártyát, Éva felugrik az asztalról, leszedi magáról a zöld kendőt, a földhöz vágja, nem én vagyok az alkoholista, ha kettőnkről beszélünk! Fogalmad sincs, mit miért teszek, valaki nyerje meg, nincs rá szükségem! Nem lehet megérteni, hogy nem gondoltam komolyan? Jaj, Alekosz morci! Alekosz sokkal többször megbántotta, ő nyolcvanötször nyelt, két ilyen dolgot hoz fel neki, amit nem gondolt komolyan? Kibaszottul unom. A mediátor értékel. Elválasztanálak benneteket egy életre. És utána átgondolnátok azokat, amik történtek. Ezek szerint tényleg van élet a halál után. Átértékelnétek, megérte-e ekkora balhét csinálni. Mikor elveszíted azt, akit szeretsz, de nem becsülted meg, akkor érzed, mennyire volt fontos számodra, inkább ebbe gondoljatok bele! Ez szép volt Jerzsi. Közhelyes, de szép.

Az esti rockbuliból nem látunk egy kockát sem, bezzeg a kurva konspirációs elméletet elejétől végig kell nyűglődni. Alekosz sms-eket olvas. Hogy lehetsz ilyen bunkó Anikóval és Évával? A lányok röhögnek rajta, figyelj, most lesz rosszul! Most bekortyol, most fog kiakadni! Véletlenül kapott egy negatív sms-t! Éva, nem figyelsz Alekoszra! Semmi nem az, aminek látszik! Tudom, hogy azt akartad elérni, hogy Anikó téged vigyen párbajozni, nem vagyok olyan hülye! Éva jobban megörül felfedezésének, mint Arkhimédész, csak ő nem az utcára rohangál Heurékát óbégatva, hanem Anikó után. Képes lett volna? De miért? Ezért nem őt választottam, feleli Anikó. Az egész erre ment ki. Éva Jerzsinek is elmeséli a hatalmas felfedezést. Én ezt kurvára nem láttam! Akkor én vagyok ilyen buta, nem tudom, én mindig magamat adtam! Én mindig úgy viselkedek, ahogy érzem magam, érted? Alekinnyó visszafogja most magát, mert fél valamitől, Anikó meg rafkós! Nem vettem észre! Miért kell mindent észrevenni, kérdezi Jerzsi. Ja, ja, ja, és te meg én vagyunk a hülyék! De nem vagyunk azok! Éva már teljesen behergelte magát. Te kit választottál volna? Vagy téged, vagy az Anikót. Éva folytatja a soha véget nem érő, és se füle se farka dumát. Mi vagyunk hülyének nézve! De miért beszélsz többes számban? Felemelem a táblát, tíz pont! Mi van akkor, ha ez a sztori engem nem érdekel? Újabb tábla, újabb tíz pont. Ha nem érdekel, ennyi, úgyse te fogsz nyerni a ValóVilágban.

Ezalatt Alekosz a fürdőben próbálja rávenni Anikót a közös alvásra. Megegyeznek abban, ha Anikó visszajön, a párbajról, akkor komolyra fordítják a szót. A jelenetet csak azért nem hagytam ki, mert ahogy Alekosz vizslatta Anikót, attól rosszul lettem. Aztán röhögtem rajta. Aztán iszonyodtam. Aztán megint röhögtem. Íme:

Jerzsi elmeséli Anikónak, mi volt Évával, újra kap tíz pontot a következő mondatért: Évától milyen igazságot várjak? A beszélgetés közepén Alekosz becsörtet a szobába, ráül Anikó ágyára és odadob rá valamit. Álljon már meg a fáklyás menet, hogy sörökupakkal dobálsz! Csak odatettem hozzád! Miért, miért nem takarja már meg valaki? Felkel, átül a saját ágyára, ennek az elméletnek semmi alapja nincs. De, Anikó szerint van, aki a pozitív sms-eit vagdossa, annak az ollónak most tudnék egy sokkal jobb helyet. Alekosz hátába állítva. Éva még mindig a felfedezésen pörög, szalad Alekosz után a medence széléhez, szóval most akkor miért csináltad? Mert én nem gondoltam, hogy te ezért csinálod! Ő azt gondoltam, hogy Alekosznak ki van a fasza más dolog miatt. De ha ez így volt és nem vette észre, tényleg nagyon sötét, buta nő vagyok! Nem hiszem el, hogy te így akartál megóvni. Nem is így vót! Na, ez az, ennyi, örül Éva. Nem azért csináltad! Minden úgy van, ahogy elmondtam. Máshogy nem is lehetne, mondja Alekosz. Évának nem tűnik fel, hogy Alekosz nem mondott semmit, nekem igen. Másnak még?

Köszönöm a képeket S-nek és varandnak! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sólámpa 2011.04.30. 16:18:18

Lehettem volna én is!

Sólámpa 2011.04.30. 16:19:00

Jé? Hol van mindenki?

Hódos Hajnalka 2011.04.30. 16:23:26

@Sólámpa: Na ja. Pedig raktam be cicit is :))

MegLepke 2011.04.30. 16:26:02

Nem a cici miatt (nekem is van kettő), de jövök már! csak takarítottam kicsit.:)

Sólámpa 2011.04.30. 16:26:45

@Hódos Hajnalka:
Hát Hajni már majdnem igaz amit tegnap írtál, hogy a semmiről is tudnál írni és ráadásul ilyen hosszút!!Gratula!

varand 2011.04.30. 16:37:29

Gratula Hajni a poszthoz!
Kár h nem rakták be az öf-be h Anikó széthorzsolta az első helyet Jerzy hangsúlyozásában!:)

MegLepke 2011.04.30. 16:38:13

A poszt tízforintos kérdésére válaszolva: nem, én nem hallottam, mert egyszerűen kikapcsol az agyam, ha elkezdenek üvölteni, vagy Alekosz monológot mond. Úgyhogy én már a vergődés utáni részre egyszerűen nem tudtam figyelni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.30. 16:40:48

Hajni! A "vizslatás" szót, melyet Alekosz Anikó irányába intézett lemondó kangörcs nézésére alkalmaztál, a gyönyörűszép vizsla kutyám nevében kikérem magamnak! :D

_most_ 2011.04.30. 16:41:31

Jerzynek igaza van, ő nincs hülyének nézve, csak retardáltnak.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.30. 16:44:31

Micsoda nap lesz a holnapi!

Munka ünnepe!
Anyák napja!
Fetrengés világnapja!

Elindor 2011.04.30. 16:57:25

@MegLepke: Karácsony óta (körülbelül) csak úgy tudom nézni a műsort, ha Alekosz monológjainál leveszem a hangot.

Raszputyina 2011.04.30. 17:02:12

Gee Halennek: anyák napja jövő vasárnap lesz, mert ha május 1-je vasárnapra esik, akkor a rákövetkező vasárnap anyák napja, a többi stimmel.

Elindor 2011.04.30. 17:03:54

@genevieve: Köszönöm. ;)
Őszintén ez a helyzet... nagyon idegesít.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 17:04:29

@Raszputyina:

ez biztos?

csak mert én holnapra készültem anyák napjára..

hova van ez kiírva? mármint hivatalosan honnan lehet tudni, hogy most május 2. vasárnapja lesz anyák napja?

genevieve 2011.04.30. 17:05:06

@Elf_macskatulajdonos: engem az egész pasi idegesit:-)

de csak az utóbbi 2 hónapban veszem le a hangot:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 17:07:07

Úgy látom az rtl nagyon ráhúzott Anikóra, a hivatalos állás az rtl honlapon ez:

www.rtlklub.hu/

Alekosz 65%

Anikó 17%

Éva 14%

Jerzy 4%

Albino Vernyul 2011.04.30. 17:07:15

@Gee Halen: Jeleznem, Alek nem csak bamult, a tettek mezejere is lepett, igaz, ha mar Anikoval nem ment, akkor sajat kezebe vette az ugyek intezeset..
4.40-tol..:
www.youtube.com/user/megaszar5#p/a/u/1/iEPkaiMGR78

penelope garcia 2011.04.30. 17:09:06

Nahát, Éva még annál is hülyébb, mint korábban hittük. Ő volt vele a legtöbbet, tényleg nem tűnt még fel neki, hogy Alek pszichopata, tehát senkit nem szeret, és bárkin átgázol, ha érdeke úgy tartja?
Eh, mindegy.
Évike holnap már otthon alszik.
Vagyis, holnap már valamelyik lebujban issza magát talajra.

az én rózsám vasutas 2011.04.30. 17:10:21

Már 70 éve, hogy meghalt Bon Scott? Rohan az idő, mintha tegnap lett volna.

penelope garcia 2011.04.30. 17:10:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Száradjon le a kezem, ha odakattintok, és megnézem, hogyan használta Alek az övét.

Albino Vernyul 2011.04.30. 17:12:02

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ja igen, a felvetel vege fele, meg Aniko alszik, Jerzy felig, Eva, meg Alek meg kint zajongott egy jodarabig, a videon csak egy resze van rajta.. Erteni nem lehetett sajna, az osszefoglaloban sem volt semmi belole..

Albino Vernyul 2011.04.30. 17:14:05

@penelope garcia: Hihihi, nincs latvany elem, eppen Jerzy henyel a pamlagon, csak hanganyag.. Anikonak sikerult belefutnia az esemenybe..

Elindor 2011.04.30. 17:17:55

@genevieve: akkor te tovább bírtad... :)
elismerésem.

genevieve 2011.04.30. 17:19:03

@Elf_macskatulajdonos: kiváncsi voltam, mitől vannak úgy elájulva alekosszal kapcsolatban, de csak a sületlenség jött tőle...

Albino Vernyul 2011.04.30. 17:20:01

@MÁRIA TERÉZIA: Ha jol tudom 12% korul volt nagyjabol 1 hete...

Albino Vernyul 2011.04.30. 17:21:02

Behorzsoljam a rock buli linkjeit, vagy mar aki akart megnezte..?!

genevieve 2011.04.30. 17:23:08

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nekem a tegnap esti öfi teljesen kimaradt, igy én szivesen megnézném:-)

Zelefánt 2011.04.30. 17:25:21

@Raszputyina:
Ez már csak azért is érdekes, mert az oviban -- csak közvetve vagyok érintett, ti. a fiam jár oda -- már a héten megtartották az anyák napját.
Klasszikust idézve: és akkor ezt így most hogy?...

Elindor 2011.04.30. 17:29:14

@genevieve: Akkor te a lelki társam vagy itt a villán kívül. :D
Én már belenyugodtam, hogy sohasem fogom megérteni, mitől vannak elájulva.

Albino Vernyul 2011.04.30. 17:29:20

@genevieve: Az osszefoglalo blokkjait megtudod nezni a VV oldalon..: www.valovilag.hu/fooldal/
A rock buli streambol volt, akkor azt kulon linkelem..

genevieve 2011.04.30. 17:30:32

@Elf_macskatulajdonos: úgy tünik sok lelkitárs jár ide, ha alekról van szó:-D

dr. gernika 2011.04.30. 17:31:29

"Nekem erről azok a fiúbandák jutnak eszembe, akik dekoltázsban, esőcseppektől fényes, lézeres szőrtelenítésen átesett mellkasukhoz szorítják a kezüket és olyan tekintettel éneklik, hogy miért hagytál el, meg mennyire fáj, mintha másfél hete székrekedésük lenne."

:DDDD Kicsináltál. :D

foxglove (törölt) 2011.04.30. 17:35:13

A tegnapi Alek/Jerzy jelenethez a végén, főleg Trevlovicsnak küldöm:
www.youtube.com/watch?v=ahdhGZteyK8

Elindor 2011.04.30. 17:38:52

@gernika: De a hab a tortán az ezt követő mondat volt: "Mindig van köztük egy szőkített hajú, feminin jellegű ványadt kölyök is, aki egész életében fel volt mentve testnevelésből."
Ez üt.

Elindor 2011.04.30. 17:41:09

@genevieve: Sok... de vajon elég?! :D

dr. gernika 2011.04.30. 17:50:50

"Mi vagyunk hülyének nézve! De miért beszélsz többes számban? Felemelem a táblát, tíz pont! Mi van akkor, ha ez a sztori engem nem érdekel? Újabb tábla, újabb tíz pont. Ha nem érdekel, ennyi, úgyse te fogsz nyerni a ValóVilágban"
Éva intelligenciája és konfliktuskezelési technikája megrekedt egy alsó tagozatos kislány szintjén.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 17:55:40

Hát ez megint überkirály lett, nagy vagy, Királynő! Még mindig képes vagy szórakoztatóan írni erről a kínlódásról odabe', ami engem egyre inkább a Roncsfilmre emlékeztet, párbeszédeket tekintve főleg :D
Riszpekt!

nosce 2011.04.30. 18:09:18

@gernika:
"Éva intelligenciája és konfliktuskezelési technikája megrekedt egy alsó tagozatos kislány szintjén."

csak a tényszerűség kedvéért, ha Éva elakadt a záltalánosban, akkor Jerzy IQ fejlődését meg már az ovodában elreszelték.
Lengyel létére nem tudja ki volt Madame Curie?? (direkt neki tették fel, parfümöt kever mazzmeg) az akkora égés kb.mintha egy tehén nem tudná hogy kell tejet adni. Már általánosban a debileknek is ez a mentőkédés...
Csak hozzáteszem Éva tudta...fényévekre vannak egymástól....bármit mutatott az IQ teszt..

Trevlovics 2011.04.30. 18:14:28

@nosce: intelligencia hányadost ne keverd össze a lexikális tudással. az iq az amit a teszt mér. a saját konfliktusait jerzsi se kezeli tökéletesen, de másokét jól látja, képes objektíven és jóindulattal kezelni, éva mások konfliktusaiban is a hátsó szándékot, rosszindulatot keresi, véli felfedezni, pont, mint ahogy a sajátjait is kezeli.

nosce 2011.04.30. 18:20:39

@Trevlovics:
Nem keverem az IQ-t és a lexikális tudást bár korrelálnak egymással, de egy lenygelnek mme Curie ismerete nem lexikális kérdés hanem kultúrális minimum....
és jól mondod, mások konfliktusait és rosszindulatát is érzi és nem átlátja, ahogy azt régebben írtam is a szóhasználatából látszik h magas az érzelmi inrteligenciája és jól leveszi az emberi szándékokat...

Ancilla 2011.04.30. 18:21:27

@Raszputyina:

Anyák napja eredete és időpontja
Történet

Az anyák megünneplésének története az ókori Görögországba nyúlik vissza. Akkoriban tavaszi ünnepségeket tartottak Rheának az istenek anyjának, és vele együtt az édesanyák tiszteletére. A történelem során később is voltak olyan ünnepek, amikor az anyákat is megköszöntötték.

Angliában az 1600-as években, a kereszténység elterjedésével, az ünnep vallási színezetet is kapott. Akkoriban a húsvétot követő negyedik vasárnapon, az anyák vasárnapján tartották az édesanyák ünnepét. A családjuktól messze dolgozó szolgálók szabadnapot kaptak, hogy hazamehessenek, és a napot édesanyjukkal tölthessék. A látogatás előtt külön erre a napra elkészítették az anyák sütijét, az édesanyák számára.

Az Egyesült Államokban először 1872-ben ünnepelték meg Bostonban az anyák napját, Julia Ward Howe segítségével.

1907-ben a philadelphiai Anna M. Jarvis próbálta az anyák napját nemzeti ünneppé nyilváníttatni. Az ünnepet május második vasárnapjára tűzte ki, elhunyt édesanyja emlékére. Rengeteg időt és energiát szánt arra, hogy az ünnepet előbb állami, majd nemzetközi ismertségűvé tegye. Jarvis a célját 1914-ben érte el, amikor Woodrow Wilson amerikai elnök a napot hivatalos ünneppé nyilvánította.

Sajnos azonban Anna Jarvis a népszerűsítésre fordított ideje miatt nem vette észre, hogy hamarosan az ünnepet "felkarolták" a virágkereskedők, üdvözlőlap-gyártók, cukorka- és ajándék-kereskedők, akik Európában is propagálni kezdték az Amerikában elterjedt ünnepet, amelynek hatására az gyorsan népszerűvé vált kontinensünkön is. Az eredeti elképzeléshez képest - az élő és elhunyt anyák tisztelete - az ünnep eltolódott az ajándékozás, Jarvis véleménye szerint pedig főképp a virágkereskedők hasznának növelése irányába. További élete során oly hevesen tiltakozott az ünnep üzletiesedése ellen, hogy még a törvénnyel is szembekerült egy vehemens tüntetése során. Élete végére megbánta tettét és nem akarta nevét Anyák Napjával kapcsolatba hozni.

Magyarországon 1925-ben a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt tartotta az első ünnepet, a májusi Mária-tisztelet hagyományaival összekapcsolva. 1928-ban már miniszteri rendelet sorolta a hivatalos iskolai ünnepélyek közé az Anyák napját.

Az anyák napja időpontja (2010-2025)

Év Időpont
2010 május 2.
2011 május 1.
2012 május 6.
2013 május 5
2014 május 4.
2015 május 3.
2016 május 1.
2017 május 7.
2018 május 6.
2019 május 5.
2020 május 3.
2021 május 2.
2022 május 1.
2023 május 7.
2024 május 5.
2025 május 4.

Zelefánt 2011.04.30. 18:23:06

@nosce:
Nem mellesleg, ha honfitársaink elé tennénk mondjuk Kaziczy, Kölcsey, Wörösmarty, vagy épp Szentgyörgyi Albert vagy Szilárd Leó képét, szerinted hányan kapcsolnának, és vágnák a tutit?...

Trevlovics 2011.04.30. 18:24:14

@nosce: félreértettél, nem azt akartam mondani,hogy jól leveszi, hanem azt lát bele, oda is, ahol nincs, mivel nála ez a természetes.

apolka 2011.04.30. 18:25:07

@gernika: Nem alsó tagozatos szinten rekedt meg, hanem a kétévesek dackorszakánál.
(csak a kis kétéveseknél ezt ellensúlyozandó van rengeteg szeretet)

Trevlovics 2011.04.30. 18:27:22

@nosce: az érzelmi intelligenciájáról meg inkább nem mondanék semmit, egy vak embernek sem fair mutogatni a szemvizsgáló táblát.

Zelefánt 2011.04.30. 18:27:29

@Ancilla:
2025?... Te igen optimista vagy.

foxglove (törölt) 2011.04.30. 18:28:46

@Trevlovics: még a vállveregetés is stimmelt!

Ancilla 2011.04.30. 18:29:41

Nagyon szépen megkérem az Alekosz-rajongókat, hogy legalább három meggyőző érvvel támasszák alá, hogy miért érdemelne meg egy lakást, egy kocsit és havi 1 milliót!

- lusta
- önző
- félművelt
- arrogáns
- lenézi a nőket (és nem csak a nőket)
- nem ismeri be soha, ha hibázott
- bogaras
- kényszeres
- pontosan ugyanannyira alkoholista, mint Éva, csak ő megjátssza, hogy úgy iszik, mintha a lordok házában inna
- sznob

Nos, nem sorolom tovább.

Mi a titka a népszerűségének???

Ancilla 2011.04.30. 18:31:38

@Zelefánt: Bocsi, de Vörösmarty nevét nem W-vel kell írni.(Weöres Sándor a dupla W-s.)

Trevlovics 2011.04.30. 18:31:58

@nosce: van egy poe novella, az jut eszembe éváról, meg az őt védőkről, és elnézést előre is, semmi személyeskedés. ez a dr kátrány és toll professzor, ahol az elmegyógyintézetbe betérőnek úgy emlékszem csak az írás esik le, hogy már korábban történhetett valami az intézetben, és akikkel együtt étkezett, beszélgetett, azok a korábbi ápoltak és az orvosok vannak bezárva a cellákban.

nosce 2011.04.30. 18:32:29

@Zelefánt:

Madame Curie a világban minden szempontból unikális, 2x nóbeldíjos, ráadásul 2 tudományban, (és a lánya is kapott egyet), hogy egyik általad felsorolt magyar sem versenyképes vele (sajnos) de kérdezz majd meg lengyelt tudja-e :)
Viszont Éva tudta...

Trevlovics 2011.04.30. 18:34:16

@foxglove: igen, ilyesmi jutott eszembe, bár itt van némi álkedélyesség, a vv-s részben meg azt sem éreztem :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 18:34:37

@nosce:

oké, de vajon tudjátok, hogyan halt meg a Curie férje?

velorexapáca 2011.04.30. 18:34:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

.-) Szép életet lehetett anno, de az hogy Bon Scott most bekerült a HogyVolt oldalaira, sztem a túlvilágról is azt üzenné, ezért érdemes volt élnem.. - ja, és forever AC/DC :-)

mindezért Hanjinak örök hála :-)

Trevlovics 2011.04.30. 18:36:12

@nosce: számomra így csak még szomorúbb, hogy az intézeti fiúhoz képest rengeteg lehetőséggel, iskolával rendelkező évára jerzsi mérföldeket ver rá emberségben és érzelmi intelligenciában is (szerintem).

Albino Vernyul 2011.04.30. 18:38:22

@nosce: Psszt.. Aniko vagta ra kapasbol ki van a kepen, aztan Eva helyeselt, es mint jo torteto, nyomta rola az ismertetot..
Lexikalis tudasban szerintem a sorrend..:
Eva
Aniko
Alek
Jerzy

Kreativitas/problema megoldo kepesseg..
Aniko
Eva
Alek
Jerzy

Erzelmi intelligencia..:
Aniko
Jerzy
Eva
Alek

Empatia..:
Aniko
Jerzy
Eva
Alek

nosce 2011.04.30. 18:38:39

@Trevlovics:
én nem védem Évát :), és nem is kedvelem, csak a tényeket említettem. Éva és Jerzy nem egy kategóriában van...

Hódos Hajnalka 2011.04.30. 18:41:24

@Lopott Torta (Möff CAT): :) köszönöm. majd emlékeztess rá a vv végén, hogy lovaggá üsselek.

és mindenkinek köszönöm a dicséreteket :)

Trevlovics 2011.04.30. 18:41:42

@nosce: nem tudom tényként elfogadni, hogy évának magas az érzelmi intelligenciája, de a második mondatodban egyetértünk

dr. gernika 2011.04.30. 18:41:55

@nosce: Kevered az IQ-t a műveltséggel, ez rád nézve kínos.

Zelefánt 2011.04.30. 18:44:58

@Ancilla:
Na lebuktam, köszönöm.
És épp ez az, hogy olyan közegben élünk, ahol kijavítjuk egymás kisebb-nagyobb hibáit, és ez így jó.

Jerzy-nek nem volt meg ez a hátországa, tudatlanságát (tanulatlanságát) e pillanatban számonkérni értelmetlen, mert fejlődőképesnek tűnik...hátha még lesz belőle valaki.
Éva mit ér azzal, hogy tudja, hogy mikor volt a vesztfáliai béke? Klassz, hogy tudja, na de hát...
(Alekoszt aláznám egy efféle teszttel, hogy szembesüljön a ténnyel: mellébeszéléssel nem vághatja mindig ki magát.)

nosce 2011.04.30. 18:45:26

@MÁRIA TERÉZIA:
egy lovaskocsi elütötte..

nosce 2011.04.30. 18:46:43

@gernika:
"Kevered az IQ-t a műveltséggel, ez rád nézve kínos."

nem keverem, írtam h korrelálnak, ha kínos ha nem :)

dr. gernika 2011.04.30. 18:48:14

@apolka: Ezeket a típusú reakciókat én emlékeim szerint kisiskolában hallottam utoljára. A kétéves nem szól vissza valami bántót, ha nem éri el a célját, csak veri magát a földhöz (igaz ezt Éva is produkálja :D). Ez a Jerzy-Éva dialógus igazi iskolapéldája volt a kazal jellemének.

Trevlovics 2011.04.30. 18:48:56

@nosce: de attól függetlenül, hogy korrelálnak, madam curie arcképének nem ismeretét intelligencia hányadosra vonatkozó problémának nevezni akkor is hibásnak tűnik.

nosce 2011.04.30. 18:49:09

@Trevlovics:
Évának max pislákol érzelmi intelligenciája, és nem mondtam h van :), bár ez valszeg ez nem igaz ő is leveszi a dolgokat, csak lex@rja mert törtető...

nosce 2011.04.30. 18:51:04

@Trevlovics:
a névre se reagált, nem csak a képre :)

Albino Vernyul 2011.04.30. 18:51:29

Mondjuk az erzelmi intelligencia vegulis a fene tudja.. Azt azthiszem modositanom kene, csak nehez.. Aniko jol erzi masok erzelmeit, es tudat alatt jol is kezeli, de a sajatjait nehezen kontrollalja.. Eva hasonlo, extremebb kivitelben.. Alek meg UFO... Akkor ezt modositom..:
Jerzy
Aniko
Eva
Alek (UFO)

_most_ 2011.04.30. 18:51:50

Éva sokkal intelligensebb, mint Jerzy, mondjuk Jerzy kutyás rendőr volt, csak kutyával okos.

Ancilla 2011.04.30. 18:52:11

@Hódos Hajnalka: Annyira rátapintasz mindig a lényegre, hogy nemcsak kellemes szórakozás olvasni a posztjaidat, hanem - nekem - intellektuális élvezet is. Remélem, lesz annyi türelem a villalakókban, hogy, ha rájönnek, hogy létezik ez a blog, elolvassák az elejétől a végéig.

Trevlovics 2011.04.30. 18:53:23

@nosce: akkor értsük bele a hozzászólásomba, hogy arcképének és nevének, akkor is tartom.

Hódos Hajnalka 2011.04.30. 18:55:34

@Ancilla: :) köszönöm szépen. attól tartok, Olivér haverjai meg is fognak keresni :D

Ancilla 2011.04.30. 18:55:46

@lami83:Ezt miből gondolod? A jó memória nem azonos az intelligenciával. De még a bevésett ismeretek mennyisége sem mutatja az IQ-t.

Szerintem Éva - az összbenyomásaim alapján - nagyon messze jár az intelligens embertől.

Albino Vernyul 2011.04.30. 18:56:30

@lami83: Jo poen, de tolmacs, es nem rendor.. Csak a rendorsegnek is tolmacskodott..

nosce 2011.04.30. 18:57:33

@Trevlovics:
Ez az in telligenciára egy jó definíció, mert így készítik a teszteket is ... szóval:
"Az értelmesség mindig előfeltételezi egy alaptudás kijelölését, amihez viszonyítva meghatározható, hogy valaki ezen alaptudáshoz képest hol helyezkedik el, azaz mennyire intelligens (kevesebbet és/vagy rosszabbul illetve többet és/vagy jobban tud). Egy személy intelligenciája tehát nem más, mint az egyén értelmességi szintje egy előre kijelölt alaptudáshoz viszonyítva."

Na most a lengyeleknél madame Curie bizonyára része az alaptudásnak, és ennyi :)

Zelefánt 2011.04.30. 18:57:42

@Ancilla:
Hát valahogy így igaz.

Ancilla 2011.04.30. 18:59:25

@Zelefánt: Semmi gond. Nagyon gyakran keverik - éppen Weöres Sándor miatt.

Albino Vernyul 2011.04.30. 19:02:25

@Hódos Hajnalka: Szerintem nem kell problemazni, szolunk Aninak, O szol Becinek, Beci szol a haverjainak, a haverjai meg szolnak Olinak...;)

velorexapáca 2011.04.30. 19:04:10

@Hódos Hajnalka:
:-)az az én nagy szerencsém, hogy indult ez a csillag születik:-)

ja és a feketeerdőtortád isteni.. megcsináltam.

dr. gernika 2011.04.30. 19:04:35

@nosce: Ezzel nem mosakszol ki, ugyanúgy nem arra reagáltál, amit írtam, hanem előhoztál Jerzyről valami negatív infót egész más témában, ahogy Éva csinálta. Ráadásul még nem is volt helytálló.
Éva intelligenciájáról beszéltem, amivel egy őt nem megerősítő megnyilvánulásra reagál, ennek köze nincs a műveltséghez.
Mondjuk vicces, hogy egy veszélyeztetett helyzetű, majd intézetis gyereken kéred számon, hogy ismerjen fel képről valakit, aki neki nem is, csak a szüleinek volt honfitársa.

Zelefánt 2011.04.30. 19:07:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Ez a pletykakutatóknak -- mert ilyen is van -- elképesztő lehetőség: hogyan gerjed egy apró információból afféle tényként kezelt vélemény, amelyre újabb és újabb jelentésrétegek rakódnak, s amely végül megingathatalan előítéletté válik, noha már szinte teljesen elveszítette eredeti tartalmát...
(Jerzy fordított -- ugye lengyelből -- a VII. kerületi zsaruknak. És lásd tovább...)

Albino Vernyul 2011.04.30. 19:07:47

@nosce: Ez igy nem egeszen igaz.. Mert egy akarmilyen professzor is lehet egy hulye barom allat, viszont egy tanulatlan parasztnenike is lehet maga Terez anya.. Az intelligencia fogalma kicsit osszetettebb, mithogy egyszeruen egy tudasanyag megletevel leirhato lenne..

nosce 2011.04.30. 19:07:50

@gernika:

nem akarlak oltogatni, szal hagyjuk, ha érted mit akartam mondani jó, ha nem úgy is jó, nekem nem fáj...

Hódos Hajnalka 2011.04.30. 19:08:09

@velorexapáca: ööö... olyat én még életemben nem sütöttem :) de azért kösz, a lúdlábam se rossz :D

nosce 2011.04.30. 19:09:32

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
sajna a tesztek így készülnek....tehát ha mérnek valamit, ezt....

Hódos Hajnalka 2011.04.30. 19:09:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: sztem egyből Bécinek szóljunk. gyorsabb :D

Zelefánt 2011.04.30. 19:10:00

@Ancilla:
Nekem Weöres Sándor éppen eszembe se jutott, inkább arra gondoltam, hogy akkoriban mindenki W-zett, meg ts-ezett, meg y-ozott.
Köszi, és továbbra is tartsd szárazon a klaviatúrát!

hastáncos · http://www.hastanctanitas.hu 2011.04.30. 19:14:06

@gernika: :))) úgy hát. és még toporzékol is, ha nem az van, amit ő akar. a kritika szava pedig csak az ő száját hagyhatja el. úgy viselkedik, mint 1 elkényeztetett egyke. tényleg! az?! :))
az, meg hogy ennyire nem tud bánni az emberekkel, egyszerűen zseniális: 1 kis Maugli, aki csak szagolgatja az emberi kapcsolatokat, és a fenekéhez dörzsöli.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 19:16:34

@Hódos Hajnalka: Whoa, Sir Lopott Torta (Möff CAT), ez mán döfi! :D
Amúgy nem hiszem, hogy a kommentelők nem vállalják el a 24 órás őrködést a házatok előtt, jöhet, aki akar, véres fejjel takarodik el a Hajnivár falai alól! :D

tizenot 2011.04.30. 19:19:27

@Ancilla: nos, ezek amiket felsoroltál a tökéletes férfi ismérvei, azaz mindnyájan ilyenek vagyunk :D

tizenot 2011.04.30. 19:21:02

@lami83: Évába kb annyi intelligencia van mint egy kőben. + Ha nem lenne alkohol néha a villában meg se mozdulna.

Jerzsi értelmes, csak gyorsabban pörög az agya mint a beszélőkéje.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 19:22:11

@Hódos Hajnalka: én meg még lúdlábat nem sütöttem sosem ;)

Albino Vernyul 2011.04.30. 19:22:30

@nosce: Nem eppen.. Mar nezik az EQ-t, SQ-t, es a hagyomanyos IQ tesztek is sok-sok logikai gondolkodasra kihegyezett elemet tartalmaznak..

Zelefánt 2011.04.30. 19:23:42

Húgaim, öcséim, előkerestek olyan esküvői videókat, amelyeken Tajgetosz is ott van a háttérben!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 19:25:00

@gernika:

én a Newtont így tv-n át Johann Sebastian Bachnak néztem..

tizenot 2011.04.30. 19:25:47

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Lexikalis tudasban mindenki a beka segge alatt van, talan aniko nem.

Kreativitasban jerzsi es aniko a gyoztes.

Erzelmi intelligenciaban jerzsi es alek az elso. Az hogy eva allandoan bombol az semmit nem jelent, jerzsi es alek ellenben nagyon faszan latja az emberi kapcsolatokat.

Empatiaban Jerzsi az elso es alek a masodik, a tobbiek kb. csak gyulolni tudnak.

tizenot 2011.04.30. 19:26:31

@tizenot: "Az hogy eva allandoan bombol" helyett anikot akartam.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 19:26:33

@tizenot: mondjuk nála ugye mindig ott van, hogy okéoké, hogy MAJDNEM az egész életét itt élte le, magyarul, de nem ez az anyanyelve akkor sem!
Igaz ugyan, hogy annyira jól beszél magyarul - hiszen ez az otthona -, hogy nincs akcentusa és folyamatosan jönnek neki a szavak, de azért néha keresgéli őket; és ha egy nyelv nem az anyanyelved, beszélheted azt kizárólagosan évtizedekig, akkor is mindig egy kis fáziskésésben leszel, mert hogy átállj arra a nyelvre gondolkodni, az nem tíz, meg húsz év alatt fordul át!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 19:27:36

@tizenot: Érzelmi inteligencia és empátia - Alek első és második?

asszem valami párhuzamos valóságban nézzük mi ezt a műsort ;P

Albino Vernyul 2011.04.30. 19:30:06

@Hódos Hajnalka: De, ha ezt megegyszer leirod..: "Anikó előadja az egyetlen dalt, amit tud....", akkor en nyitok nalatok ajtot Olinak.. Aniko/Gigi kesz notafa, szamomra ilyeszto mennyisegu mindenfele dal szoveget, es dallamat vagjak, es eneklik lelkesen..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 19:30:39

@tizenot:

Aleknek nincsenek érzései:

"nem szorong, nem szeret, nem tanul"- Tölgyessy

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 19:31:23

@tizenot: bocsánat, az még lemaradt, hogy kijavítanálak annyiban, hogy szerintem helyénvaló az a meglátásod, hogy Alek nagyon átlátja a kapcsolatokat, de ugyanakkor ez meg szerintem semmiféle relációban nincs az érzelmi inteligenciával!

Mondjuk az alapvető inteligenciával lehet, meg kombintaorikai-, vagy megfigyelőkészséggel is akár, de az érzelmi inteligenciának az lenne nagyon leegyszerűsítve az értelme, hogy amit átlát, azzal tudjon valamelyest azonosulni, érdekelje is - Alekot meg egyszerűen nem érdekli az egész, átlátja ugyan, de meg már nem érti (remélem, értehető, hogy értem ;)) és nem is akarja, felesleges hülyeségnek tartja az egészet - tényleg kicsit szociopata (és nem autista, mert akkor nem látná át, de ő valóban remekül átlátja ezeket a dolgokat)

tizenot 2011.04.30. 19:32:14

@nyuszómuszó: jaja. Jerzsi jo gyerek es nem is hulye es a jo szora mindig jol reagal. Csak az idiota vitakba nem kene reszt vennie meg ennyit sem.

Hódos Hajnalka 2011.04.30. 19:34:14

MOST KÖZLÖM, HOGY A HOLNAPI POSZTOT NEM VAGYOK HAJLANDÓ, ISMÉTLEM, NEM VAGYOK HAJLANDÓ MEGÍRNI.
AJÓLACIBETYÁRBAZMEG.

Albino Vernyul 2011.04.30. 19:34:55

Jaaaaaaaaaaaaj.. Mar megint sajnaljuk Evat osszefoglalo.. Kezdem unni...

tizenot 2011.04.30. 19:35:02

@nyuszómuszó: Nos az erzelmi intelligencia szerintem nem azt jelenti hogy milyen sokat sirsz, hanem hogy mennyire erzekeled a masik erzelmi allapotat, azt hogy a masik mit erez, ehhez nem kell jofejkedned a masikkal.

Ebben alek rendkivul jo, minden riportszobas beszelgetesben kivaloan kepben van ki milyen allapotban van. A csajozasi dolga szerintem nagyreszt megjatszott, tudja o nagyon jol hogy nincs eselye senkinel, ha barkinel is lenne eselye, arra finomabban nyomulna.

nosce 2011.04.30. 19:35:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Nem eppen."
A definíció makacs dolog, nem érdemes vele vitatkozni :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 19:35:37

@nyuszómuszó: Egyetértek!!! Alekosznak egyszerűen nincs érzelmi intelligenciája (tekintve, hogy nicsenek érzései és intelligenciája se sok, nehéz is lenne) és körülbelül annyira empatikus, mint egy betonkocka...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 19:36:11

@tizenot: igen, szerintem is jó gyerek, ráadásul tegnap pl nagyon vicces is volt - olyan igazán humoros

de azért árnyalni meg muszáj azzal a képet, hogy kommunikációs analfabéta (most nem az akadozó beszéd miatt, de pl a Gigivel való szakítós beszélgetést ha az lenne a feladat, hogy írjam meg az egyénről lehető legnegatívabb képet festő szöveget, hát nem tudtam volna jobbat írni annál, mint amit levágott - az - már ha ő a termék - egy marketingkatasztrófa volt

tizenot 2011.04.30. 19:36:33

@nyuszómuszó: hmm szerintem amirol te beszelsz az az empatia inkabb. Ebben alek valoban nem jo, de egy olyen mezonyben ahol eva is ott van, tutira nem az utolso :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.30. 19:36:46

@Hódos Hajnalka: meríts erőt Éva falusi domina-korbácsolásából és Alekosz bugyi+zokni+trikó öltözékéből, miközben Évát vígasztalja. :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.30. 19:38:52

@tizenot: Nem, az érzelmi intelligencia azt IS jelenti, hogy milyen érzelmi skálád van, csúnya szóval.

"Gyűlölök és szeretek" - ez az "alapszint". Innentől csak színesedik.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 19:39:44

@tizenot: én picit párhuzamot vonok - bár tudom, hogy nem ugyanaz - az empátia és az érzelmi inteligencia között!

Nem elég átlátni (ez megvan Aleknál), akkor úgy fogalmazok, hogy tudni kell ellavírozni is (ez meg már nem megy neki, és szerintem meg sem próbálja, csak megy, mint egy rinocérosz)

Szóval abban egyetértünk - de nem is mondtam, hogy úgy volna - hogy nem a sírásrívás az érzelmi inteligencia mérőszáma; az lehet érzelemgazdag, hisztis, megjátszott, stb, szóval yilván számít egy sírásnál az ok, de még az egyén habitusa is!

tizenot 2011.04.30. 19:40:02

@nyuszómuszó: Ez igaz. Viszont latszott rajta hogy komolyan el akarja mondani amit erez, nem csak odabassza hogy "na cságecc", nemtom melyik a jobb.

Meg az is pozitív dolog - és ezt sokszor látom rajta - hogyha valami zavarja lelkileg, akkor előszőr átgondolja, döntést hoz és azt tisztán lekommunikálja, még akkor is ha kurva nehéz neki.

Pl. amikor anno kivált a béciék csoportjából és független lett gombival, vagy ahogy gigivel is szakított előszőr. Mondjuk ebbe a gigi témába belekavarodott kicsit, de aztán legalább szakítottak.

És ez is nagyon tetszett amikor tegnap azt mondta évának amikor a taktikázás került szóba, hogy meg tudná érteni, ha akarná, csak leszarja.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 19:40:17

@tizenot: Jó, ebben maximálisan egyetértek!!! ;)

Horizont 2011.04.30. 19:40:17

Az előzetest látva, Évának komoly pszichiáteri segítségre lenne szüksége és ezt nem bántásból írom. Aki 28 évesen így tud viselkedni annak komoly problémái vannak magával!

Emanuelle 2011.04.30. 19:40:40

@Hódos Hajnalka: Neizzéjjé má' Hajni!
Igaz, hogy a JLB csupasz létezése is erősen megkérdőjelezi az emberiség létjogosultságát ezen a sárgolyón, de hol tud ez téged meghátrálásra késztetni?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 19:42:04

@tizenot: igen, ezeket az árnyalásokat nagyjából én is így látom ; mindenesetre tényleg sajnálom, hogy nem egy tegnapi Dzsörzéjt láttunk az elmúlt 5 hónapban!

inmemancsi 2011.04.30. 19:42:33

@Hódos Hajnalka: ne már az éva meg fog ölni, végre nyert valamit és pont arról nem posztolsz??

Emanuelle 2011.04.30. 19:42:35

LB-nak egyedi stílusa van? Hááát így is lehet mondani, ha valaki vértahó.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 19:42:50

Amúgy ki a búbánatos fityfirity ez a Lacibetyár?
Eszemmegáll

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.30. 19:43:10

tényleg mekkora egy retek ez az Éva. Ahogy Jerzsinek neki esett és lekisfiamozta, miközben azt nehezményezte ordenáré módon, hogy mi az, hogy Jerzsi arról mer beszélni, amiről akar. :D

Emanuelle 2011.04.30. 19:43:35

@nyuszómuszó: Megélhetési nejlonbetyár.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 19:44:22

Na, ebből megint balhé lesz, mert tuti az Anikó napját fogják megszavazni, Éva pedig akkor rázza majd a haját csúnyán...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 19:44:30

@Emanuelle: DE miből él ez, ha nem itt csinál hülyét magából?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.30. 19:44:40

@nyuszómuszó: Fásli Ádám oldalán tűnt fel, mint a legendás Mester Hármas új tagja.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.30. 19:44:45

@Hódos Hajnalka: Na, nem tudtam ki ez a Laci betyár, rágugliztam, és egyet kell, hogy értsek veled.

tizenot 2011.04.30. 19:44:56

@Gee Halen: Aleknek szerintem nagyon tág érzelmi skálája van, mint minden olyan srácnak aki nagyon akar csajozni, de nem jön neki össze. A folyamatos visszautasítás nagyon rossz és amikor megkapod a "jó csajt" az meg nagyon jó. Sokkal szélesebb skálán mozognak az érzelmei mint egy jócsávónak, aki mindig minden csajt megkap. Ez persze kívűlről nem látszik, de biztos vagyok benne hogy így van, saját tapasztalat.

Arról nem is beszélve hogy alek láthatóan rettentő sokat gondolkozik az ilyen érzelmi dolgokon, ezért is van ennyire képben, mert sokféle érzést átélt már élete folyamán és így kb. tudja ki mit érez.

Elindor 2011.04.30. 19:46:16

@Hódos Hajnalka: Légyszilégyszilégyszííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 19:48:21

@tizenot: Szerintem pont azért gondolkodik ennyit az érzelmi kérdéseken, mert fogalma nincs, mit kellene érezni, ezért logikailag levezeti, mondhatnám betölti az aktuális érzelmi állapotnak megfelelő kéz-és arcmozdulatokat...

az én rózsám vasutas 2011.04.30. 19:48:52

Íkú, ekú, eskú, marhaság. Ennyire azért nem bonyolult ez a játék. A népszerűségi sorrendet a bentiek hajhagymáinak száma határozza meg.
1. Éva
2. Jerzy
3. Alek
4. Nagy Feró (friss adat)
5. Anikó

inmemancsi 2011.04.30. 19:50:08

kell az újburgonya alá hagyma??

foxglove (törölt) 2011.04.30. 19:52:11

Az hogy van, hogy valakinek kisebbrendűségi komplexusa van, de ugyanakkor képtelen elfogadni, hogy létezik nála szebb/tehetségesebb személy?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 19:52:31

@Emanuelle: a vérében van a betyárság és a vőfélység, baszki, ez hol függ össze?!?

inmemancsi 2011.04.30. 19:53:10

@foxglove: :)) a kisebbrendűségit csak nyomatja mint mentséget, egyébként dehogy van neki

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 19:53:37

@Emanuelle: Dzsáááá, beleolvastam a Jó Laci Betyár arc poeticájába...:O
Komoly forma...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.30. 19:53:44

@tizenot: Alekosz nem létező érzései mégis milyen széles skálán mozoghatnak? Valószínűleg saját maga iránt táplál ugyan érzelmeket, de abból másokra már nem marad.

Trevlovics 2011.04.30. 19:55:05

könyörgöm mondjátok, hogy listáról kellett kívánságszemélyt választani! másképp hogy juthatott alekosz eszébe laci betyár?
ehhez kapcsolódóan, mit lehet tudni laci betyárról azon kívól hogy a fásy-féle mesterhármas v2.0-ban ő játszotta bunyós pityu szerepét? (ne vessetek meg ezért a tudásért)

az én rózsám vasutas 2011.04.30. 19:56:45

Jerzytől miért nem azt kérdezte Alek, mint a többiektől? Kiváncsi lettem volna, hogy Jerzy megbánta-e, hogy nem létesített vele intim kapcsolatot.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.30. 19:57:10

Ilyet még nem írtam le így, csak gondoltam:

Alekosz egy fasz. Pöcs. Puhapöcs.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.30. 20:00:02

@Trevlovics: veled vagyok a gyalázatban; én is tudtam. :)

Szerintem A. mindenképpen saját pályán akart mozogni (lakodalmas), mégse kérhette be a komplett Globetrotterst.
És most jut az eszembe, hogy a nulladik héten ez a fickó is benn volt a villában a többi kimívelt celebbel.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 20:00:31

jaaaaaj, most ugye nem kell végighallgatni ezeket a borzalmakat???!?!

OMG

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 20:05:19

@Trevlovics: Akkor már inkább hívta volna be a Budapest TV valamelyik örök emlékű szupersztárját, azokon annak idején visítva röhögtünk szombat esténként :)

Emanuelle 2011.04.30. 20:05:29

"A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulálni és kihasználni kell, úgy, ahogy többségünk egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendőt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát mások iránt (bár megjátszhatja), és nem érez szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt.

A szociopaták legnagyobb problémája, hogy nem tudják magukat különféle szerepekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek ellenére általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Ám hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra. Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük, érzéketlenek, csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket, impulzívak és felelőtlenek. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni."

Na, kire illik?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 20:07:42

@Emanuelle: Jaja, tök ráéreztél, ezt is bele akartam írni a kommentbe, csak elfelejtettem a végén :D

Emanuelle 2011.04.30. 20:09:52

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Háát, titeket nem ismerlek annyira, magamról meg hülye lennék elmondani, hogy defektes vagyok:-)

Amúgy remélem költőinek szántad a kérdést.

Emanuelle 2011.04.30. 20:12:25

@nyuszómuszó: Ez olyan, mint amikor Fábry azt mondta, hogy nála mindig van utazáskor egy üveg Erős Pista, mert azzal bármi ehetővé tehető:-)

_most_ 2011.04.30. 20:13:12

@Emanuelle: Béci már kiesett nem kell tovább fröcsögni rá.

dr. gernika 2011.04.30. 20:13:13

@hastáncos: Ő nem egyke, én viszont igen, de baromira nem ilyen vagyok. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 20:13:50

Éva nyíg, és közben kecsesen hadonászik az üveggel

foxglove (törölt) 2011.04.30. 20:13:51

milyen zenét kap basszus:)

inmemancsi 2011.04.30. 20:14:29

@nyuszómuszó: köszi petrezselymes krumplit csinálok újburiból, nem tettem bele, új módszert próbálok:)) állítólag nem sózni az elején csak olajra tenni, és a végén sózni és a petrezselymet is akkor

dobjunk már össze alekosznak egy furdóköpenyt, egy a házas showban is így fog mászkálni, fekete zokni troggyos fehér gatya és trikó ááá

foxglove (törölt) 2011.04.30. 20:14:58

Éva besírja magát a döntőbe

velorexapáca 2011.04.30. 20:15:19

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
nekem különösen a 4.tetszett mármint hajilag besorolva.

az én rózsám vasutas 2011.04.30. 20:16:17

Évának nem csak Anikónál, de Aleknál is jobb segge van. Jerzy pontozhatatlan, mindig rajta van az a nyüves törölköző.

Emanuelle 2011.04.30. 20:16:18

Undorító Éva lenőtt haja.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.30. 20:16:33

@inmemancsi: Pedig egy fürdőköpeny még menne is a szivarozó, hidegvérű gyilkos figurájához.

inmemancsi 2011.04.30. 20:16:45

@foxglove: hát reméljük nem, ő sokkal jobb ember, mondtam csak sajnáltatásra nyomatja a kisebbrendűséget

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.30. 20:17:27

Húú, a többiek aljas módon kihasználják szegény Éva vitáit...

inmemancsi 2011.04.30. 20:17:33

@Emanuelle: most melírozták be neki, két adással előbb?:))

az én rózsám vasutas 2011.04.30. 20:17:46

@velorexapáca: Sajna nem saját ötlet, most olvastam. De ha nem emlékszik rá senki, akkor vállalom.

foxglove (törölt) 2011.04.30. 20:18:19

@inmemancsi: tudom, de nagyon sokan beveszik:S

lac64 2011.04.30. 20:18:32

Tegnap is azt éreztem, hogy Éva promo van, de a mai nap már nagyon durva.

inmemancsi 2011.04.30. 20:19:35

miért jobb anikó? mert nem elmebeteg, főbeképzelt, főrosszindulatú, alkoholista, ocsmányul beszélő és viselkedő, mindig a középpontba lenni akaró, buta, ármánykodó, hazug ... (és nem ronda, mint ő)

foxglove (törölt) 2011.04.30. 20:19:47

@inmemancsi: ha sokszor mondasz valamit, és lehetőleg üvöltve, akkor az biztos igaz.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.30. 20:20:02

Ez egy szép kép volt kettejükről: Alekosz trotty, belvárosi kutyasétáltató nyugdíjas-papa szerelésben, Éva kék-zöld színkombóban és tűsarkúban.

Éjjel.

velorexapáca 2011.04.30. 20:21:09

@inmemancsi:

ne tegyél bele hagmyát, ha sak nem hagymás tört burgit akarsz - de azt öreg krumpliból kell.

alek látványa, meg kimondottan előnyös, - már, ha az ember lánya nem akar este szexelni..,

libidógyilkos egy pasi

Albino Vernyul 2011.04.30. 20:22:28

Mondjuk, ha Aniko kiesik, meg lesz az az elonye a dolognak, hogy nem kell meg egy hetig neznem Evat/Alekot..

Albino Vernyul 2011.04.30. 20:23:40

Meg a holnapi promo is a sotet duo... Jezus Maria...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.30. 20:23:50

Ajjaj, ami lesz itt holnap, az felül (alul) fogja múlni a Gigi párbajt is.

inmemancsi 2011.04.30. 20:24:24

@foxglove: és ha ezek mellett baukó évának hívnak:))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 20:25:28

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ja, lehet, hogy az idegrendszerének jót tenne, hogy távol kerül a két elmeroggyanttól, de akkor meg az kínozná, hogy " Ez ennyivel többet ér nálam???"
Úgyhogy dilemma ez a javából...

velorexapáca 2011.04.30. 20:25:37

@Gee Halen:

nézd sztem Éva megint földhöz fogja verni magát.
ha nyer, - azért.
ha veszít, - azért.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 20:27:33

@velorexapáca: Csak más irányba hömbölög majd, ha veszít, mint ha nyer...:D

inmemancsi 2011.04.30. 20:28:40

@nyuszómuszó: jó lett, csináltam egy kicsit előkóstolásnak - imádom,

_most_ 2011.04.30. 20:29:25

Anikó meg Jerzy mennyire gusztustalan, állandóan kibeszélik Évát a háta mögött. Az a legviccesebb úgy öt hónapig szóba se álltak egymással, van egy tippem, hogy a párbajra már legjobb barátok lesznek.

Townsend 2011.04.30. 20:30:50

@inmemancsi: Az botrányos lenne. Mámint a hagyma. Bazi nagy serpenyőben, hogy a krumpli egysoros legyen, egyformára és elég kicsire vágva, az elején lefedve, hogy párolódni tudjon, aztán egy kicsit odaprikítani és a végén a só és a petrezselyem. Bocs, de nem bírtam ki, az újkrumpli nem játék!

inmemancsi 2011.04.30. 20:30:59

érdekes kérdés azért, hogy mit tett az elmúlt 5 hónapban ami alapján olyan jó embernek tartja magát?? biztos lemaradtam valamiről, vagy titkolja, de csak az én én én én szajkózás volt, vagy a műhiszti

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.30. 20:31:08

@lami83: Éva meg Alekosz mennyire gusztustalan, állandóan kibeszélik Anikót a háta mögött. Az a legviccesebb úgy öt hónapig mást se csináltak egymással, van egy tippem, hogy a párbajra már nem a legjobb barátok lesznek. :D

ne most 2011.04.30. 20:31:42

@velorexapáca: Alex nem a chippendale fiú kategóriába indult. Furcsa, hogy azért nézed, hogy valaki felizgasson.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 20:31:44

@lami83: ahogy a másik kettő is. de ez teljesen természetes. miről kéne beszélniük fél év nulla inger után, líbiáról?

inmemancsi 2011.04.30. 20:32:09

@lami83: ja azért alkosz meg évakosz az semmi:)))

inmemancsi 2011.04.30. 20:33:42

@Townsend: igen igen köszönöm szépen, én mindig előre sóztam, meg raktam bele petrezselymet, de így sokkal jobb a petrezselyemnek intenzívebb az íze, de életveszélyes, ahogy pirul és serceg az olaj:))

lac64 2011.04.30. 20:34:02

@lami83: Aha, mert kint Éva és Alekosz a szép időről beszéltek mi? Egyébként Anikó és Jerzsi meg kivel beszélgessenek? Jerzsit Alek és Éva a kihívás után úgy dobta, mint tüzes vasat, Anikót meg Alek folyamatosan támadta. Természetes, hogy elkezdenek egymással beszélgetni.

az én rózsám vasutas 2011.04.30. 20:34:11

@lami83: Ez így ebben a formában nem igaz. Anikó mindig csípte Jerzyt, ő állt nyolcadiknak tőle legtávolabbra. Vagyis hetediknek legközelebbre.

Emanuelle 2011.04.30. 20:36:57

@inmemancsi: Szerintem a petrezselymet csak a végefelé! Különben az illóolajtartalma elvész.

Townsend 2011.04.30. 20:37:03

@inmemancsi: Mielőtt beleraknád a petrezselymet húzd le a tűzről, hagyd egy keveset hűlni, belerakod, és visszalököd, akkor balesetveszély elhárítva.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 20:37:21

@lac64: Jaja, pontosan, Alekosz és Éva klikkesedése automatikusan tömörítené a másik kettőt, akkor is, ha utálnák egymást, így meg pláne :)

Emanuelle 2011.04.30. 20:37:51

Hernádi művésznő hullámos törpepapagájnak öltözött.

ne most 2011.04.30. 20:38:15

Most, hogy Anikó nem drámázik és nem sír, tök unalmas, nem is szép.

velorexapáca 2011.04.30. 20:40:30

@ne most:
abban a kategóriában nem is jutott volna be:-)
egyébként ne csúsztass kérlek, :-/ lelkemre venném, ha ez jött volna le:-)

lac64 2011.04.30. 20:42:17

@ne most: Anikó nem unalmas, csak éppen az öf-ek átmentek Éva promóba. Tegnap volt a rock nap, az öf alapján mintha Anikó közben kiköltözött volna a villából, a stream 80%-a meg róla szólt. Éva és Alek depisen ültek, miközben Anikó végigtáncolta és énekelte az estét. Ja, és dögös volt.

inmemancsi 2011.04.30. 20:43:23

@Townsend: köszönöm, legközelebb (azaz holnap:) alkalmazom:)

ne most 2011.04.30. 20:44:21

@velorexapáca: Miért nem azzal jössz, hogy Éve nem tud sálat kötni. Kinézet alapján dönteni? Megérteném, ha 15 perces versenyről lenne szó. A CKM-et is átlapozom két perc alatt és nem nézem a cimlapot hetekig.

ne most 2011.04.30. 20:45:44

@lac64: Végig táncolta és énekelte? Verset nem mondott?

_most_ 2011.04.30. 20:46:21

@ne most: Tényleg Anikó nem sírt ma, szerintem a párbajra tartogatja.

inmemancsi 2011.04.30. 20:49:01

@lami83: évikéd viszont egész héten nyomja

_most_ 2011.04.30. 20:52:30

@lac64: A tegnapi stream 100%-ban Anikóról szólt.

velorexapáca 2011.04.30. 20:54:41

@ne most:
Éva hempereg, alekosz, pedig egy megosztó személyiség, bár így a VV4 vége felé elég kevesen vannak akik ugyanolyan szimpátiával támogatják, mint tették ezt ezelőtt 4 hónappal.

kipukkadt az alek lufi.

és ezen nem oszt, nem szoroz, ha leírom azt amit esténként mindenki lát.
Egy görnyedt tartású, pókhasú alkeszt, aki a "legjobb barátját" is képes kicsinálni, ha olyan kedve van (tegnap pl egy korty borért)..

foxglove (törölt) 2011.04.30. 20:56:13

@inmemancsi: ez most jutott eszembe, holnap tuti lesz egy nagyjelenet, amikor Éva párbaj közepén (mondjuk úgy 15 perccel a vége előtt) elsírja magát, hogy ő még soha nem nyert semmiben egész életében, mert mindig bántották, a nézők segítségét kéri blabla. Erre azért készüljünk fel.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 20:59:58

@foxglove: Na ja, ilyen hendikeppel, amivel indul most, minimum egy nagyhalál kell, hogy esélye legyen...

_most_ 2011.04.30. 21:00:55

@foxglove: Nem lesz ilyen, bár van benne igazság, mert Éva megérdemli a győzelmet.

svanu 2011.04.30. 21:03:07

Éva undorító mint mindig.
Amúgy észrevettétek hogy a legszánalmasabb, legsunyibb, legaljasabb emberek mindig azok akik azt hangoztatják magukról hogy "ami a szivemen az a számon", vagy hogy "én mindig mindent kimondok". És ezek az emberek beszélik ki legtöbbször társaikat. Hiába, a hiányosságokat valahogy el kell fedni.
Hihetetlen hogy Éva és Alekosz még mindig bent vannak a játékban. Ezek annyira hülyék, hogy tényleg elhiszik a baromságokat, amiket kitalálnak és megosztanak egymással. Pl. hogy Anikó "aljas módon" ki akarja sírni magának a győzelmet. Komolyan mondom ennél a 2nél már csak az szánalmasabb, aki őket szimpatikusnak tartja.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 21:06:28

@svanu: nem is az a baj, hogy ők elhiszik, mert hát, ugye, ők olyanok, amilyenek; az a baj, hogy ahogy tűnik, az emberek nagy része is lelkesen szajkózza azt a semmit, amiről, mint tudjuk, Nyalekosz bármikor, bármennyit tud beszélni

_most_ 2011.04.30. 21:06:43

@svanu: Teljesen nyilvánvaló, hogy Anikó ki akarja sírni magának a győzelmet, elejétől fogva ezt csinálja.

inmemancsi 2011.04.30. 21:08:46

@lami83: csak ilyen lesz!! nem is egy alkalommal:))

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:09:22

Az tényleg szar,ha csak és kizárólag a külső fog számítani.Anikó szép,de ezen kívül egyetlen jó tulajdonságát sem lehetne felsorolni.Nincs belső jó tulajdonsága.Egy 0.

inmemancsi 2011.04.30. 21:10:10

közérdekű közlemény: van a milkának is olyan mint a pilótának az a különféle ízekkel töltött piskótás ízéje és a chocolate mousse nevű iszonyú finom (csak az a fajta jó:))

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:10:18

@lami83: Anikó folyamatosan,az egész játék alatt csak sajnáltatta magát valakinek,Kezdte a Bécivel,majd folyatta a többi fasszal,mikor ezek elfogytak,maradtak a nézők.

ne most 2011.04.30. 21:13:10

@Gempacsöki boborján: Éván jót lehet nevetni, Anikón kevésbé. Ő akkor van elemében mikor támad vagy sír.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 21:13:56

@lami83: mondjuk pont, mióta kiválasztott, nagyon is erősen viselkedik, szóval, picit szerintem elfogult vagy

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:15:08

Én Éva hülyeségein szórakoztam a legöbbet és úgy érzem,hogy megérdemel annyit cserébe,hogy nyomjak rá pár sms-t.Elvégre jópár estén rommá röhögtem magam rajta.

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:16:27

@ne most: Anikóból is ki fog buggyanni a párbajon a román vírtus.Majd figyeld csak meg.Ilyenkor meg megjátsza a szende és ártatlan szűzet,de ha provokálásnak van kitéve,sokkal unodrítóbb tud lenni mint bárki a villában eddig.

_most_ 2011.04.30. 21:17:01

@Gempacsöki boborján: Egyetértek, ha Anikót szavazzák vissza nagyot csalódok, egyszerűen gonosz és ez a képernyőn is annyira átjön, hogy már nyomasztó.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 21:17:07

Azta, szegény Kosuth Lajos forog a sírjában, az tuti

velorexapáca 2011.04.30. 21:17:41

@inmemancsi:
jóétv. hozzá, mi volt a krumplihoz?:-)

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:17:41

Amnikor Király Norbi elutasító levelén sirdogált a kamerába,még a párom is megkönnyezte "szegénykét".Bazzeg tényleg kapcsolatromboló,mert már itthon is áll a bál miatta néha!)

inmemancsi 2011.04.30. 21:17:57

@Gempacsöki boborján: ja, bocsi, éva meg mindenkinek sajnáltatja magát az isten szerelmére, nem hiszem el

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 21:18:25

@Gempacsöki boborján: @lami83: Ti Anikót utáljátok, vagy az Alekosz/Éva páros mellett kampányoltok?

ne most 2011.04.30. 21:18:28

Alekon már jó párszor fulladásig röhögtem magam. Erzsi is tud jókat (pálinka főzés lekvárból és ő szakács), de mióta felvállalta az ügyeletes bölcs szerepét elrontja a kedvem.

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:18:32

@lami83: A férfiaknak nem,ők beveszik a színészkedését és csak a külsőségekre adnak.A párom sem látja egyáltalán a fától az erdőt.

Horizont 2011.04.30. 21:19:06

Holnap a stúdió bejáratánál ott fog állni a rohammentő arra az esetre, ha Éva kiesne!

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:19:33

@Lopott Torta (Möff CAT): Én nem szeretném ha ez az alkoholista buta seggfej nyerné meg ezt a játékot,akkor már inkább bármelyik másik (szinte mindegy) csak ne Alek,mert az az ország szégyene lesz megint csak.

_most_ 2011.04.30. 21:21:29

@Gempacsöki boborján: Jaja a férfiak annyira vakok, még szerencse, hogy többségében nők szavaznak.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 21:22:59

@Gempacsöki boborján: milyen román? amúgy nem hiszem h bárki lehetne undorítóbb mint az éva. nem akarom anikót magasztalni, nem kiemelkedő semmiben, és a pókeres estén pl. meggyőződtem róla h neki is nagy az arca ha arról van szó, de az éva bazzeg... egy hulladék. ha nem szajkózná h milyen őszinte meg 'szom, még sajnálnám is. ilyen előadás után hogy gondolhatja h bárki komolyan veszi (pl munka) vagy hisz neki bármiben? jól mondta a dzsörzé: évától? milyen igazságot? :D

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 21:25:43

@Gempacsöki boborján: heh, alkoholista buta seggfej, aszittem az éváról írsz. kéne csinálni egy klippet azokról a snittekből amikor lopja a piát mások poharából :D

inmemancsi 2011.04.30. 21:26:03

@velorexapáca: köszönöm szépen. magában nyomtam:)) ubisalival

ne most 2011.04.30. 21:26:05

@Gempacsöki boborján: Ország szégyene? A győztes talán tovább jut az európai ligába? Nem vársz te túl sokat ettől a műsortól? Miért nem a mindentudás egyetemét nézed?

inmemancsi 2011.04.30. 21:27:18

@droid_: éva ma tette fel az ire a pontot, hogy ő milyen jó ember:)) senki nem mondta meg még nekem, hogy nahát ezt miből gondolná az elmúlt 5 hónap alapján?:))

Talpig Jimmy 2011.04.30. 21:27:22

Nem mennek ma ezek a nevek :(

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:27:54

@droid_: Mitől undorító Éva?Azért mert azt mondta hogy nem érdemli meg Erzsi sem Alek hogy ott legyen a döntőben?Az a helyzet,hogy kurvára igaza volt.Anikó meg ostoba,mert lehetett volna két nő a döntőben,de ő nem osztozik mással!Évának legalább nincs akkora arca mint Aninak.Utóbbinak nagyon,csak szerintem a retek klubosoknak is jobban tetszik Ani,ezért azt vágna be estére amit csak akarnak.Ha akarják,akkor Éva lesz undorító számodra,ha akarják,akkor Erzsi.Rajtuk múlik kizárólag kit hoznak ki nyertesként.Ezért volt az,hogy a riporter napon a csaj(nem jut eszembe a neve most) úgy nyilatkozott a látogatás után,hogy Éva egészen más a valóságban,sokkal szimpatikusabb mint a tv-ben,ő sem gondolta volna.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 21:28:03

@lami83: No offense, de elmondod akkor, hogy női szemmel mitől jobb Éva, mint Anikó?
Komolyan kérdem, nem trollkodni akarok, de úgy fröcsögsz Anikó ellen, mintha Éva valami Vesta-szűz lenne :)

gurur 2011.04.30. 21:28:30

Szerintem a csajok most versenyt sírnak, meg sajnáltatják magukat mind a ketten, bár Éva most éppen jobban. Viszont Anikó tehetségesebb, szorgalmasabb, kitartóbb, nőiesebb, értelmesebb, elviselhetőbb és fejlődőképes. Nem tudom a másik mitől tartja magát jobbnak...

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:29:18

@droid_: Alkoholistánal Alekosz kezdte beállítani az Évát,és lám,sikerült is neki ez a kis porhintés.Nem kapnak annyit inni odabent, hogy attól alkoholisták legyenek.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 21:29:23

@inmemancsi: jah ezen már csak röhögök. szerintem ő az aki bármikor bárkinek (ideértve olivért, alekoszt meg a szandikát is) bármilyen témában képes csípőből a szemébe hazudni. jópár példát láthattunk erről.

_most_ 2011.04.30. 21:30:05

@Gempacsöki boborján: Jaja, Anikó a párbajon tuti lealkoholistázza majd szegény Évát, meg biztos felhozza a tüsszentést is vagy tízszer.

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:30:24

@inmemancsi: Nyíltság,őszintesék,kitartás egy fasz mellett,a véleményed és önmagad felvállalása akármi történjék akkor is.....ezek számodra nem mondanak semmit,igaz?!

inmemancsi 2011.04.30. 21:31:44

@Gempacsöki boborján: attól pld. hogy mindenkire fröcsög, irigy mint állat, mindig csak én én van, hazudik minden szavával és még ehhez hozzáteszi, hogy ő milyen jó ember és őszinte (ja és kisebbségi komplexusos:)))- ő aki mindenkinél jobb és szebb

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 21:32:30

@Gempacsöki boborján: nem ott lett az. és nem az elmúlt két hét alapján látom évát ilyennek. a hazugságait pedig nem színész játszotta, csak megmutatták nekünk. ezt a lehetett volna két nő stb-t nem is értem, mire érv ez vagy mi értelme ennek?

lac64 2011.04.30. 21:33:07

@lami83: Klasszikustól csak pontosan idézz. Alek azt mondta, hogy Anikó akkor gonosz, amikor fekete ruhában van. Mindegy, Anikónak vannak rossz tulajdonságai, de nem gonosz. A villában egy emberre mondható, hogy gonosz és az Alekosz, mert ő klinikai érdeklődéssel figyeli azt, hogy beszólásai és kritikái hogyan készítik ki a "barátnőjét".

ne most 2011.04.30. 21:34:11

@inmemancsi: Éva vicces, Anikó nem, de szépen tud sírni.

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:34:28

@lami83: Biztos vagyok benne,de remélem bejátszák majd neki,mikor ő fröcsögött Erzsire makkrészegen.Az esetnél Béci kurvára beszólt Anikónak,sajnos ezt a felvételt sosem játszák végig,pedig Béci akkor egyszer volt szimpatikus nekem ahogy röhögött Anikóra mikor kiakasztotta.A vipera ha tehette volna,elharapja Béci nyakát akkor.Anikó is legalább annyiszor volt csontrészeg mint Éva.

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:36:16

@droid_: Arra,hogy a nőknél nincs szolidalitás,ha Anikó igazán nagylelkű,akkor Erzsit vitte volna ki és akkor 2 nő lehetne a fináléban.De Anikó kizárólag magának akarja ezt.Nem osztozik érted?

inmemancsi 2011.04.30. 21:38:05

@Gempacsöki boborján: ez ko,
nyíltság, őszinteség??_ miben, hogy mindenkit pocskondiáz, magával lenne ilyen őszinte

kitartás egy fasz mellett - milyen kitartás, az, hogy egy emberen kívül:aki ko szintén és azt hitte meg tudja maszatolni senki nem szól hozzá, így persze, hogy kitart mellette valakinek csak kell fröcsögni (magában is szokott)

önmagad felvállalása és a véleményedé - persze, ez igen minden körülmények között én én én, és a véleményem, ami az önzésen, irigységen alapul.

ezeket mondják pontosan

Spéter46 2011.04.30. 21:38:10

@lami83: Ha véletlenül nem hozza fel, akkor majd én bekiabálom mikor csend lesz hogy jól hallható legyen:-)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 21:38:58

ja remélem is h szó lesz az ivásról meg a köpködésről. persze mindenki iszik néha, én is innék ha össze lennék zárva ezekkel, lehet h nekem is elég lenne annyi a bebszáshoz mint anikónak, de senkii más nem lopja el más italát amíg nem néz oda! nem egyszer volt ilyen, nem is kétszer. alekosz is többet iszik mit az átlag, de ő mikor lopta el mástól az italt?

Albino Vernyul 2011.04.30. 21:39:09

Es megjott az ugyeletesd Eva fan.. Agressziv, savaz, es belekot mindenkibe..

inmemancsi 2011.04.30. 21:39:16

@ne most: örülök, hogy neked vicces, nekem nem, főleg ma a milyen jó ember vagyok szövegével

_most_ 2011.04.30. 21:40:18

@inmemancsi: Éva nem szokott hazudni, nem irigyebb mint más, csak ő ki is mutatja, nem játssza meg magát. Mikor bement nem volt komlpexusos, de folyamatosan támadták, becsmérelték, fúrták, támadták, ez nyilván kicsit megtörte, de ő mindezek ellenére kitartott, küzd és nem adja fel.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 21:40:25

@Gempacsöki boborján: nem, nem értem. miért nagylelkűbb az ha évát hagyja bent, mint bárki mást? mitől nagyobb szám az? mitől szolidáRisabb?

lac64 2011.04.30. 21:40:27

@Gempacsöki boborján: Te most Éváról beszélsz? Nyíltság? több embert beszélt ki, mint bárki más. Öszinteség? A kiválasztás után Aninak puncsolt és azt mondta Aninak, hogy a kér fiú nem érdemli meg a döntőt. Kihívás után Alekosznak, hogy Ani nem érdemli meg. Éva képes öt perc különbséggel szemben nyalni neked és a hátad mögött lekurvázni és lekígyózni.

inmemancsi 2011.04.30. 21:40:37

@Gempacsöki boborján: persze mert éva annyira szolidális lett volna:)) csoda haverját is kiküldte volna maga helyett ha lehet, anikót meg rég megmérgezte volna:))

genevieve 2011.04.30. 21:40:45

@Gempacsöki boborján: miért kéne anikónak osztoznia évával?

éva nem egyedül magának akar mindent?

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:41:35

@inmemancsi: Mert te sosem voltál még irígy igaz?Valami szent szar lehetsz bazzeg!Szállj már magadba!Mindenkit kikészítene ha egy nálánál mérföldekkel szebbel,folyton ügyesebbel,egy tökéletes szuperwomennel kéne együtt laknia hetekig!Gondolj már bele baszki,ez nem olyan hogy otthagyom és hazamegyek és többé nem látom az illetőt!A párbaj nem holnap kezdődik,már 5 hónapja megy számukra!

inmemancsi 2011.04.30. 21:41:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul: és hülyeségeket beszél, dehát éva rajongó, milyen is lehetne

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:42:16

@genevieve: Szerintem fordított esetben Éva biztos hogy megkönyörült volna Anin.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 21:42:36

@lami83: mi az hogy nem szokott hazudni? azt mondtad hogy gombás a körmöm. mindenki azt mondta h te vetted el a pontjaimat! a dzsörzére rakjuk a jelet ok? elkopna a billentyűzet, ha csak annyit idéznék ide, ami hirtelen eszembe jut

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:43:26

@droid_: Nagylelkűség?Nem mondd semmit neked?

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 21:44:35

@inmemancsi: SZOLIDÁRIS. ne vegyétek át egymás hülyeségeit, nem a villában vagytok

bigél 2011.04.30. 21:44:53

@Gempacsöki boborján: erre azért ne vegyél mérget.

Spéter46 2011.04.30. 21:45:33

Sok itt az új fiú!
Szép álmokat!

foxglove (törölt) 2011.04.30. 21:45:36

@Gempacsöki boborján: erről csak annyit, hogy mivel szeretem a realityket, végignéztem a Bár 2.0-t, és Éva ott is ugyanaz a sunyi, hazudós, szarkeverő lusta görény volt, a munka büdös volt neki, leszarta, hogy a többiek szívnak-e miatta, vagy sem, folyamatosan másokra mutogatott és hisztizett. Ja és ott élesben ment folyamatosan a stream, nem késleltetve, vagy megvágva.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 21:45:44

@Gempacsöki boborján: egyéni játék, bár már hányok ettől a kifejezéstől. szóval mitől nagylelkűbb ha évát kíméli mint ha pl. dzsörzét vagy kiborgot? ne ismételgess, indokolj

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:46:16

Mindd pasik, kik Anikó fanok.Nyilván sokszor eljutatta őket a fekete özvegy a csúcsra,ezért hálásak neki a szívük mélyén.A többi (hogy milyen emberileg Anikó) már senkit sem érdekel,őket főleg nem.

_most_ 2011.04.30. 21:46:17

@genevieve: Dehogy, Éva ha megnyeri biztos vagyok ad a nyereményből a második meg harmadik helyezettnek is.

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:48:42

@droid_: Mert nő baszki.Ez nem elég indok?Nőtársammal miért basznék ki addig,míg van más lehetőség?Főleg ha látom,mennyire kurvára fontos neki a finálé.Aninak mindegy lett volna hogy Erzsi vagy Éva,de mivel önző liba,ezért Évát vitte.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 21:48:43

@Spéter46: Igen, én is arra jutottam, hogy szűken vagyunk itt, ha így rfolytatódik a heveskedés, de mi lesz itt holnap akkor, omg ;P

genevieve 2011.04.30. 21:48:53

@Gempacsöki boborján: én anikó fan is vagyok, és nő....

inmemancsi 2011.04.30. 21:48:59

@Gempacsöki boborján: @Gempacsöki boborján: ne rólam beszéljünk haver, de ha annyira érdekel, néha irigy vagyok én is biztos, de pld. ezt mondanák rólam utoljára, akik ismernek az biztos:))

visszatérve lényegre, ha 5 hónapig be vagyok zárva és az az átkom, hogy azt hiszem én vagyok a legszebb és legjobb és nőnek gondolom magam, akkor viselkedem, kedves próbálok lenni a többiekkel, szénné tornázom magam stb., nincs időm irigykedni mert belevetem magam a feladatokba és nem fél percenként rám kell várni amíg cigizgetek és nem a másikat fikázom félpercenként stb.

és itt befejeztem. olyan lehetsz mint éva tények, valóság nem érdekelnek:)) hajrá:))

genevieve 2011.04.30. 21:49:52

@Gempacsöki boborján: miért a többi játékosnak nem lett volna kurva fontos a finálé?
ne beszélj már zőldségeket!

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 21:49:56

@lami83: :DDD persze. aleknek egy új szinti, az anyját zalakarosra, anikónak egy zsetonkészlet, szandinak új fej. olivérrel lesz bajban, mert ő majd hozná a pénzből a raklapnyit kokszot mint a celebeknek

bigél 2011.04.30. 21:50:07

hű gyerekek, azért lehet itt érdekeseket olvasni ma este is. némelyik kommentelőnek egész érdekes lelkivilága van.
és ez a gonosz Anikó, már nemcsak a villában, hanem a nézők otthonaiban is rombolja a kapcsolatokat. ejnye, hogy mik vannak. nahát, nahát.

_most_ 2011.04.30. 21:50:37

@foxglove: Bakker sajnálom, hogy nem néztem a Bar 2.0-t, szurkolhattam volna Évának, le lehet tölteni valahonnan?

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:51:07

@inmemancsi: Éva sosem állította magról,hogy szép lenne.
Soha nem élt vissza a nőiességével sem.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 21:51:30

@Gempacsöki boborján: hagyjad már :D éva a dzsörzét vitte volna, de nem azért mert szolidáris hanem mert ott látna esélyt. ennyi

bigél 2011.04.30. 21:51:58

@genevieve:
"én anikó fan is vagyok, és nő...."

vigyázz, mert ebből fog még érdekes következtetéseket levonni. lol

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:52:22

@genevieve: Erzsinek tényleg kinyílt a csípája.Erzsi és Alek is már a döntőre játszank,ezért a burkolt célzások,mások gyengéire.

genevieve 2011.04.30. 21:54:06

@bigél: nagyon tud érdekelni milyen következtetést tud levonni pár agyatlan barom:-)

_most_ 2011.04.30. 21:54:34

@inmemancsi: én nem ismerlek, de a kommentjeid alapján irigynek tűnsz Évára.

inmemancsi 2011.04.30. 21:54:40

@Gempacsöki boborján: :))) te mit nézel?:)) tényleg hagyjuk abba, tisztelek meg minden, felesleges..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.30. 21:54:46

@Gempacsöki boborján: "Nőtársammal miért basznék ki, ha van más lehetőség?"

Miért lene kibaszás? Ki KELL hívnia valakit, ez a szabály!

Amúgy meg nem azért, mert nőtára, vagy nem, hanem azért mert egy görény/ellene hiszi úgy, hogy visszajöhet/akármi miatt - a saját bőre a tét, már az is baj, hogy bent akar maradni?

Furán egyoldalúan értékelitek a dolgokat ;)

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:55:10

@inmemancsi: Így van,én Évával azonosulok.Szeretem a nyíltságot és őszinteséget,még ha fáj,akkor is elvárom és szintúgy!Gyűlölöm a sunyiság, a virágnyelv,az alattomosság a színészkedés,alakoskodás minden létező formáját.Nem tartom magam szentnek,érzek irígységet ha szebb vagy jobb nálam valaki(ki nem?).Sosem voltam s vagyok nagyképű és a férfielnyomástól is undorodom!Pont mint Éva.

foxglove (törölt) 2011.04.30. 21:55:24

@lami83:
www.youtube.com/watch?v=Wh8um7FQvs8&feature=related

Csak most, csak neked! A mottó: zúmoljon már rám egy kibaszott kamera!
;)

bigél 2011.04.30. 21:55:49

@genevieve: érdemes olvasni őket, nő az önbizalmam. ;)

inmemancsi 2011.04.30. 21:55:57

@lami83: :)) ezt nyomjátok be éva fanok, már válaszoltam egyszer:)) ismételjem, persze a szépségére feltétlenül, a személyiségére meg pláne, a szorgalmáról nem is beszélve:))

aki évára irigy az elmebeteg konkrétan ennyi, úgyhogy ezt a szöveget nem kéne mégegyszer benyomni:))

Emanuelle 2011.04.30. 21:56:41

@lami83: Egészen pontosan miért is érdemli meg?

lac64 2011.04.30. 21:56:50

@Gempacsöki boborján: Éva már egy hónapja azért kever, hogy Anikó kiessen, lásd dzsungelhét. A minimum, hogy cserébe kiviszik és kinnhagyják.

bigél 2011.04.30. 21:56:59

@nyuszómuszó: ezek szerint Éva kibaszott Gigivel, amikor kihívta, mint nőtársát. erre vajon mit mondanak az elvakultak?

foxglove (törölt) 2011.04.30. 21:57:58

@inmemancsi: a múltkor valaki azt írta, hogy mivel Éva a nem jó nő, vele tudnak azonosulni az átlagnők:)
Most akkor mi az igazság? Már megkeveredtem!

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:58:09

@inmemancsi: És ki irígy az Évára?Csak mert az csonthülye.Éva kicsit sincs irgíylésreméltó helyezetben,főleg mivel nem kellően szép és fiatal,így nyilván sokkal kevesebb férfi rántott rá,így nyilván kevesebb sms is dukál neki mint Anikónak.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 21:58:27

@Gempacsöki boborján: Hú, nagyon sokszor visszatöröltem, amit leírtam, mert nem szokásom sértegetni a neten keresztül, de egy kérdést azért engedj meg:
BIZTOS, HOGY UGYANAZT A MŰSORT NÉZED, MINT MI?????
Mert a mi Évánk egy igazi gyíkmajomfasz, ellenben a tiéd egyfajta Terézanyaként lebeg ide-oda a Villában, az ájtatosság ködpamacsán állva, szivárványt fingik és rákot gyógyít kézrátétellel... :S

bigél 2011.04.30. 21:58:33

@inmemancsi: nem lehet, hogy csak provokál? ennyire egyetlen nőtársam sem lehet sötét.

genevieve 2011.04.30. 21:59:31

@bigél: nekem csak a vérnyomásom:-)

bigél 2011.04.30. 21:59:35

@Lopott Torta (Möff CAT):
vagy csak mást anyagot szed, mint mi

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 21:59:46

@Lopott Torta (Möff CAT): Nem dehogy.Csak simán EMBER,minden hibájával együtt.És nem egy droid és nem egy színésznő,csak EMBER.

foxglove (törölt) 2011.04.30. 21:59:56

@Lopott Torta (Möff CAT): és a hajából néha csicsergő Disney-madárkák repülnek ki!

bigél 2011.04.30. 22:00:14

@genevieve: nekem általában alacsony, úgyhogy ha kissé megnő, az csak hasznos.

inmemancsi 2011.04.30. 22:00:39

@bigél: figyelj éva akkor mi, tényleg sok ilyen van

Albino Vernyul 2011.04.30. 22:00:59

@Gempacsöki boborján: Cak igy tovabb.. Kinos az egesz, mint amilyen Eva...

genevieve 2011.04.30. 22:01:49

@bigél: nem is csodálom, hogy évával tud azonolsulni, pont annyira hülye mint éva...és pont ugyan úgy meg tud magyarázni mindet, hogy neki legyen jó:-)

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 22:04:12

Minden közösségnek,akár virtuális akár valós,kell egy ÉVA,.akit gyűlölhet!Különben unalmas lenne számukra szánalmas csoffadt nyomorult életük.)
Jóéjt!

_most_ 2011.04.30. 22:04:14

@genevieve: Most miért kell falkában támadni?

inmemancsi 2011.04.30. 22:05:35

holnap zöldspárgát is szeretnék csinálni, vajon jó párolni és ha letöröm a végét nem kell megpucolni csak átmosni??

genevieve 2011.04.30. 22:05:38

@lami83: ez most komoly, vagy csak vicc?:)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 22:05:57

@Gempacsöki boborján: na ebben igazad van, ha nem lenne éva, akkor unalmasabb lenne. de most már mindjárt vége, nyugodtan hazamehet

_most_ 2011.04.30. 22:06:08

@genevieve: Most miért kell falkában támadni, csak azért mert más a véleménye, mint nektek?

bigél 2011.04.30. 22:06:18

@Gempacsöki boborján:
pl. a férjem szerint Éva szép csaj, viszont amikor ritkán belepillant a VV-be, ő is látja, hogy a természete nem igazán kellemes.
szerintem is elég helyes csaj, nem értek egyet azokkal, akik rondának tartják, igaz vannak előnytelen pillanatai, de kinek nem, viszont a viselkedése sokszor katasztrofális.

genevieve 2011.04.30. 22:07:19

@lami83: én biztosan nem beszéltem össze senkivel, hogy bárkit is támadjak....
beirja ide a véleményét, én is az enyémet......ennnyi:-)

Hódos Hajnalka 2011.04.30. 22:07:26

Nézem a CSISZT, nemtok kommenteket nézni, ha balhé van, intézzétek egymás között.
Ha már vér folyik, írjatok, köszi.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 22:07:29

@lami83: falkában mi? te nem a cspeter vagy (vagyhogyhíjják)?

genevieve 2011.04.30. 22:09:26

@Hódos Hajnalka: csak nyugodtan szórakozz, nincs itt semmi balhé:-)

Albino Vernyul 2011.04.30. 22:09:52

@lami83: Maga idezi elo, mint Eva.. Berobog, odaszar, aztan mikor szolnak neki, hogy budos van, akkor egybol mindenki gonosz, es Ot tamadjak..

Hódos Hajnalka 2011.04.30. 22:10:00

@inmemancsi: zöldet ne pucold, ott vágd el, ahol frissen roppan a szára, sós-cukros víz, 8 perc. max. de úgy, hogy állítsd bele a fazékba, hogy a fejeket ne érje a víz, csak a gőz.
fehéret pucolni kell, mert ilyen rágós szar, ha nem friss.
van kvajó spárgás rizottó receptem, köll?

_most_ 2011.04.30. 22:11:32

@droid_: így még nem sértett meg senki :)

ne most 2011.04.30. 22:12:19

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Éva viselkedése nem érdekel, nem lesz a lakótársam a nyertes. Anikó is elég rendetlen. Alekosz, meg rendmániás mégsem álmodom róla.

ne most 2011.04.30. 22:13:15

@lami83: "soha az életben" kimaradt

inmemancsi 2011.04.30. 22:14:08

@Hódos Hajnalka: köszönöm szépen sokat segítettél, forráskor kell beleállítani fazékba spárgát és nem kell lefedni?

és igen kérem szépen a risotto receptet!! szuper lenne

Emanuelle 2011.04.30. 22:14:20

Nem értem, amikor X vagy Y azt írja, hogy ez és ez megérdemli, hogy megnyerje.
Emberek! Itt senki nem érdemel meg semmit!
Ez egy TV műsor, ami a nézettségre és a telefonokból befolyó pénzre ill. a reklámpénzekre épül. A villalakók csak statiszták ebben az egészben, könyörgöm, itt nincs semmi teljesítmény, amitől bárki megérdemelné a győzelmet. Van, aki több embernek szimpatikus mint mások, van, aki indulatokat vált ki, de hogy bárki megérdemelne bármit is...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 22:14:51

@lami83: Ti is ugyanazt szjkózzátok folyamatosan, akkor ti is falka vagytok, csak kicsi... :S

Talpig Jimmy 2011.04.30. 22:16:10

PCs jó gyerek, csak semmiben sincs igaza :)

inmemancsi 2011.04.30. 22:17:43

@bigél: éva messze van a széptől, ha odafigyelne magára csinos lehetne -a rosszindulat miatt azonban soha nem lesz, kiül rá-, de ahhoz energia és kisebb ego kellene (felismerni mi az előnyös és mi a hátrányos rajtam stb.)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 22:19:32

@inmemancsi: Amúgy voltak olyan képek Éváról már az öfikben itt, hogy kifejezetten szép volt, főleg, mikor ki volt vasalva a haja, de teljesen igazad van, hogy a folyamatos gyűlöletmaszk ráfeszül az arcára és inkább ijesző/undorító, mint kellemes látvány

_most_ 2011.04.30. 22:19:37

@Lopott Torta (Möff CAT): ja de a falka ereje a nagysága, kis falka nem falka.

inmemancsi 2011.04.30. 22:20:47

@Emanuelle: igazad van, de talán akik megérdemliznek, azt értékelik, hogy valaki bezárva másik x számú barom közé ember marad e vagy sem, képes e lefoglalni magát vagy sem, vagy milyen tulajdonságokat mutat magából stb.

genevieve 2011.04.30. 22:21:14

@lami83: tisztára olyan vagy mint éva:-)

basszál le minket, hogy ügyesebb a nagyobb falka mint a kisebb és elbalfaszkodjátok:-)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 22:22:08

@lami83: jó-jó, bocsi, elragadtattam magam

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 22:23:12

Hálátlan nézők vagytok!Addig jó volt nektek Éva,míg minden este röhöghettek azon,hogy bántja a többi,vagy hogy készül ki,addig visszaszavaztátok!Most, mikor meg fontos lenne számára hogy bentmaradjon,már mehet a levesbe!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 22:23:25

@lami83: De bakker, nem veszitek észre, hogy csak ti ketten, a Szent Éva Rend tagjai veszitek vérkomolyan a vitát? :)

genevieve 2011.04.30. 22:24:31

@Gempacsöki boborján: nekem sose volt jó éva!

sose szavaztam rá...

bigél 2011.04.30. 22:24:40

@Gempacsöki boborján: ezen hsz alapján már totál biztos, hogy csak provokálsz

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 22:26:00

@Gempacsöki boborján: most ez kinek szól? én biztos nem szavaztam vissza, se őt se mást. jelentkezzen aki utálja évát és visszaszavazta

ne most 2011.04.30. 22:26:28

Kiválasztás volt és párbaj lesz nem párválasztás. Nem arra kell szavazni aki "értékesebb, szebb" hanem arra, aki jól szórakoztat.
Zsemlét is csak olyat veszel, amit széparcú pék sütöt?

Albino Vernyul 2011.04.30. 22:26:38

@ne most: Itt az "odaszar" atvitt ertelemben lett hasznalva, nem a rendetlensegre utal.. Hanem, ha bemesz egy kocsmaba, es elorditod magad, hogy bent mindenki hulye, a kocsmarosne meg egy kurva, es belekopsz mindenkinek a sorebe, akkor meg fognak verni.. Aztan lehet meselni, hogy hat megtamadtak a kocsmaba a reszegek...;)

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 22:27:43

@bigél: Persze,szerintem is a cukimuki Ancicicának van a fináléban a helye,mert annyira okos,szép,humoros,sosem hazudott és sosem volt makkrészeg,nem ordibált soha,nem hazudott soha és mindig hűséges volt a karosszékhez,minden körülmények között kitartott a karosszéke mellett.Egyértelmű.)Sosem bántott senkit,mindig csak szegény kis Anikót bántotta a rohadt mocskos csőcselék többiek.Már én is sírok rögtön.(

ne most 2011.04.30. 22:28:10

@genevieve: Nem azaz érdekes kire NEM szavaztál, hanem kire igen.

bigél 2011.04.30. 22:28:17

@ne most: tévedés, nem kell szavazni. amúgy pedig ízlések és pofonok, kinek mi a szórakoztató.

inmemancsi 2011.04.30. 22:28:23

na megint nyomják az elmúlik pontosant kínaiul nem tetszik továbbra sem

Albino Vernyul 2011.04.30. 22:29:22

@ne most: Engem Eva nem szorakoztat, kiraz tole a hideg...

bigél 2011.04.30. 22:31:02

@Gempacsöki boborján: tévedsz. szerintem annak van helye a fináléban, aki bekerül. ilyen egyszerű ez. és hogy ki kerül be, az rajtam bizony nem múlik, mert egy darab sms-t sem vagyok hajlandó küldeni senki kedvéért.

ne most 2011.04.30. 22:31:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Én nem vagyok a villába, a villa nem kocsma, nem ordította el magát senki, hogy a kocsmárosné...
Azt hittem valami közmondás lesz a vége.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 22:31:58

@Gempacsöki boborján: Légy szíves, írd le azokat a neveket, akiktől ezeket a kitételeket hallottad Anikóra! :)
Asszem kicsit azonosultál a példaképeddel és csakúgy, mint ő, légből kapott hülyeségekkel hadonászol!
Azt nem érted, hogy itt NEM Anikó Fan Club van, hanem St. Évával van tele a padlás nagyon sok embernél :)
Peace!

_most_ 2011.04.30. 22:32:12

@Gempacsöki boborján: Most lenne Évának legnagyobb szüksége a szavazatokra, hogy újra győzhessen az igazság.

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 22:32:15

@bigél: Fölösleges is, a retek klub már úgy is eldöntötte ki a fotogénebb.

Emanuelle 2011.04.30. 22:32:46

@inmemancsi: Biztosan így van. Csak kicsit furcsa nekem, ahogy néhányan vérkomolyan veszik ezt az egészet. Nekem tökmindegy, hogy ki nyer, a lényeg úgyis az, hogy mihez kezd majd ezzel a győzelemmel. Emlékezzetek VVLacira (azt hiszem a második széria nyertese volt), aki elcseszte az egész nyereményt, ma úgy tudom valahol pincérkedik külföldön. Az ellenpélda Milo, aki nem verte el a dohányt, nem szállt el, nem akart feltétlen médiaarc lenni, normálisan él, sokan nem is tudják már, hogy ki. Egy biztos, Éva mindenáron TV-zni akar, ezt többször hangoztatta, én tuti elkapcsolok, ha meglátom.

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 22:34:23

@Lopott Torta (Möff CAT): Én Szt Anikófan klubot látok pedig.De tényleg,Anikó egy igazi szent és sosem lenne képes Erzsivel sem kibeszélni a másik kettőt a háta mögött.Mert ő egy igazi szent!

ne most 2011.04.30. 22:34:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Akkor miért nézed? Anikó miatt vagy Erzsi tetszik?

Howard Stern
„Átlagos rádióhallgató 18 percig hallgatja!
Az átlagos Howard Stern hallgató pedig, nem fogod elhinni 1 óra 20 percig.
De hogy lehet ez?
A leggyakoribb válasz erre kíváncsi vagyok mit fog még mondani.
Jól van, oké ezt megértem, de mi van azokkal, akik gyűlölik Stern-t
Jó kérdés! Az átlagos Stern gyűlölők 2 és ½ órán át hallgatja naponta.
Hát ez! De ha utálják, miért hallgatják?
A leggyakoribb válasz kíváncsi vagyok mit fog még mondani.”

genevieve 2011.04.30. 22:34:31

@ne most: majd én eldöntöm, hogy az én számomra miről szól párbaj ...

de, pont arról volt szó, hogy kire szavaztam

bigél 2011.04.30. 22:34:51

@Lopott Torta (Möff CAT): hagyjad, a fekete özvegy az ő kapcsolatát is széjjeldúlta, vagy mi (korábban ilyesmit írt), érthető, ha ennyire elfogult vele szemben. ez az Ani meg tényleg ügyes, ha a TV képernyőn kersztül is tud dúlni, olyan már, mint azok a TV-s gyógyítók, csak ő rosszra használja az energiáját. :D :D

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 22:35:00

@Emanuelle: jaja ezt már sztem is elbszta, esetleg a kúlon csinálhat hajnalonként valóságsót, mondjuk űrhajósat mint az anettka (az olcsó)

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 22:36:01

@Emanuelle: A faszbukon állítólag mérföldekkel nagyobb a népszerűsége,mint Anikónak.Megnézném,de nem vagyok fent,ha esetleg valaki...

reccs 2011.04.30. 22:36:27

@Gempacsöki boborján:

Éván soha nem lehetett nevetni, mert sosem volt vicces. Szánni lehetett vagy felháborodni rajta.

Persze ha te kinevetted, az meg téged minősít.

Emanuelle 2011.04.30. 22:37:25

@Gempacsöki boborján: oszt akkor mi van?
Én nem mondtam, hogy Anikó jobb vagy rosszabb. Egyszerűen Évától feláll a szőr a hátamon. Ennyi.

ne most 2011.04.30. 22:38:09

@genevieve: Miről szól neked a párbaj? (ha már kérdezni kell)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 22:38:17

@Gempacsöki boborján: Most már komolyan röhögök, ennyire nem lehetsz csőlátású! :)
Egy pillanatig nem dícsértem Anikót, olvass vissza nyugodtan, Éva szerintem egy GyMF, szerinted meg nem, kettőnk között a különbség az, hogy én nem akarlak máglyára vetni a véleményedért...
Nyugi, ez csak egy kommentoldal :)
(bár abból a legjobb!!!)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.30. 22:38:18

@reccs: azért lehetett, pl. mikor azonnal lebukott a kamuval

Ancilla 2011.04.30. 22:38:19

@Gempacsöki boborján: Kedves Boborján!
Én nem vagyok Anikó-drukker sőt, semmilyen drukker, s nem is szórakozni akartam a VV-n, hanem az emberi viselkedés, a kapcsolatok alakulása érdekelt. Ezért néztem.

Meg vagyok döbbenve azon, amiket Éváról írsz. Nem azon, hogy rokonszenvezel vele - ízlés dolga -, hanem azon, amilyennek látod. Az igaz, hogy őszinte, meg "magát adja" - ez az egyetlen erénye. Ha ezt lehet egyáltalán erénynek nevezni. Mert ez nem más, mint az önkontrollnak olyan mértékű hiánya, ami lehetetlenné teszi számára - ha csak meg nem változik - azt, hogy valaha normális emberi kapcsolatai legyenek.

Vajon miért éppen ővele nem tudott eddig a legtöbb villalakó együtt élni?
(S most már még Alekosznál is kiverte a biztosítékot.) Ezen neki és és Neked is el kellene gondolkodnod. S nem elsősorban a hatalmas dühkitörései, a durvasága, a faragatlan, neveletlen viselkedése, a gusztustalan hajkurkászása, a lustasága taszító, hanem a rosszindulata. Olyan a mimikája és a hangjai is, amikor kárörvend, mint a mesefilmekben, amikor túljátsszák a gonosz boszorkány gonoszságát.

És igenis, alkoholista. Hiszen ezt maga sem tagadta (csak rosszul esik neki, ha a szemébe mondják). Azt mondta, hogy azért iszik, mert vannak dolgok, amiket még nem tudott feldolgozni. Nos, ha valaki ahhoz, hogy valamilyen lelki traumát alkohol segítségével akar feldolgozni, az az ember válik szinte 100%-os bizonyossággal alkoholistává. (Nem az örömivók.)

- Azt nem gondoltam komolyan! - védekezett százszor is, amikor kiderült, hogy a barátjáról, hogyan beszélt a háta mögött. Hát akkor hol van az a híres-nevezetes őszinteség??? Vannak esetek, amikor mégsem őszinte???
Vagy az utólag kiderülő, kínos esetekről egyszerűen azt mondjuk, hogy nem gondoltuk komolyan?? (Nem is beszélve arról, hogy az ember éppen részegen mondja ki az igazságot, amikor nem működnek az erkölcsi gátak.)

Tehát: Éva egy sajnálatra méltó, szerencsétlen, gyenge ember, de még a legeslegjobb indulattal sem lehet rokonszenvesnek mondani.

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 22:38:34

@reccs: Csak azért nem tudtál nevetni,mert olyan lehetsz mint humortalan Gigitábor.Na azok sem tudnak nevetni semmin,annyi humoruk nem volt,mint egy villanyoszlopnak!

inmemancsi 2011.04.30. 22:39:19

még jó, hogy bevásároltam ma - most derült ki zárva lesz holnap miden, csokit is vettem, ha esetleg holnap megnézem a párbajt (persze csak kapcsolgatva lehet bírni:))

_most_ 2011.04.30. 22:39:39

@Lopott Torta (Möff CAT): Éva még nem szent, ahhoz előbb boldognak kell lennie, de sajnos nehéz élete volt, és ne, sok boldogság jutott neki.

Emanuelle 2011.04.30. 22:39:43

@reccs: Szerintem sem vicces ez a szerencsétlen idegroncs. Bármennyire rühellem a fejét, azért néza aggódtam, hogy nehogy összeomoljon ott. Ez a nő beteg. Nem úgy mint Pszichoalek, hanem kezelendő. Bár úgy tudom, ezt meg is kapja a villadokitól.

ne most 2011.04.30. 22:40:02

@Ancilla: "emberi viselkedés, a kapcsolatok alakulása érdekelt. Ezért néztem." Szegény.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 22:40:55

@bigél: TV-Boszorkány, de komoly... :D:D:D
Átkok, rontások, betegségek!
Hívja a Fekete Özvegyet!
A hívás ára csak 400 Ft plusz ÁFA, az élmény megfizethetetlen!
06-90-123456789

bigél 2011.04.30. 22:41:34

@lami83:
"Éva még nem szent, ahhoz előbb boldognak kell lennie, de sajnos nehéz élete volt, és ne, sok boldogság jutott neki."

ez ütött, nagyon jó volt :D :D

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 22:41:35

@Ancilla: Számomra nyilván nem az alkoholisták klubját képviseli,de imponál nekem,hogy egy örök lázadó.És igen,szeretem a szókimondó embereket (kevés van).És ha ez szerinted súlyos emberi hiba,akkor azt is vállalom.

genevieve 2011.04.30. 22:42:43

@Gempacsöki boborján: @ne most:

szerintem sürgősen el kéne beszélgetnetek egy pszichológussal:-)

_most_ 2011.04.30. 22:44:16

@Ancilla: Ha nem vagy semmilyen drukker, minek nézed, úgy semmi értelme.

inmemancsi 2011.04.30. 22:44:27

@Gempacsöki boborján: nem szókimondó, hanem a hülyeségeit ismételgető, és saját hülye véleményei kapcsán makacs mint az öszvér, ez nem szókimondás, a szókimondó a tényeket, valóságot látja, nemcsak mások maga kapcsán is, nem mások mögött és jóesetben nem rosszindulatból beszél

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 22:44:50

Kedves falkatársaim, hittestvéreim a Szent Anikó Mennybemenetele Rendben, jó éjt kívánok néktek kegyes alázattal immáron dejszen, légyen az éjszakátok nyugodt, vértezze lelkünk a hit, hogy Szent Anikó holnap megdicsőül! :D:D:D
A "kisfalka" tagjainak is jó éjt!

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 22:45:10

@genevieve: Majd elmondom neki hogy egy Anikófan küldött a fórumról,hogy beteg vagyok,mert más a véleményem mint neki,ergo vizsgájon már ki legyenolyszíveskedves.)

genevieve 2011.04.30. 22:45:21

@lami83: te miért akarod mindenkinek előírni, hogy mit és miért csináljon?:-)

Elindor 2011.04.30. 22:45:26

@inmemancsi: Attól függ, mennyire zsenge. Ha úgy látod hogy kemény a külső réteg, inkább pucold meg, mert különben párolás/főzés után is ilyen "szálas" marad..

genevieve 2011.04.30. 22:46:08

@Gempacsöki boborján: igen, ez igy pont jó lesz kezdetnek:-)

Ancilla 2011.04.30. 22:47:54

@ne most: Miért tartasz szegénynek azért, mert nem tudok sem Éván, sem Alekoszon röhögni??? Meg azért, mert nem a VV a mindennapi humorforrásom? (Az nekem Hajni, ahogyan ő interpretálja.)S miért kell azért lesajnálni, mert tényleg érdekel, hogy egy ilyen nem mindennapi szituáció mi mindent hoz ki egy-egy emberből?

Szegény @ne most!

_most_ 2011.04.30. 22:48:52

@genevieve: mi, ez most támadás? :)

inmemancsi 2011.04.30. 22:49:04

@Elf_macskatulajdonos: köszönöm szépen, holnap megvizsgálom elég vékony és frissnek tűnik remélem holnapig kibírja a hűtőben:)

ne most 2011.04.30. 22:50:02

@Ancilla: Azért, mert ebből akarsz tanulni.

Ancilla 2011.04.30. 22:50:10

@lami83: Te a filmeket is azért nézed, a könyveket is azért olvasod, mert valamelyik szereplőnek drukkolsz??

inmemancsi 2011.04.30. 22:50:32

@Ancilla: mások az alapvető fogalom értelmezéseik (mint rajongásuk tárgya éva jó ember fogalma, vagy alekosz szövegei), így nem is lehet velük értelmesen beszélni, mert mást értenek ugyanaz alatt pld. őszinte stb.

ez viszont tényleg érdekes, hogy egyre több ilyen van a való világban

inmemancsi 2011.04.30. 22:52:12

@Elf_macskatulajdonos: egyébként még soha nem sikerült finomat csinálnom, vagy nem frisset vettem, vagy nem tudtam megpucolni rendesen (fehéret) jó lenne, ha sikerülne

Ancilla 2011.04.30. 22:52:57

@ne most: Tévedsz: nem EBBŐL akarok tanulni, de ebből is lehet egyébként...

Érdekelnek az EMBEREK. Ilyen vagyok. Vannak, akiket az állatok érdekelnek, vannak, akiket az autók, vannak, akiket a hegyek vagy a barlangok - engem az emberek.

ne most 2011.04.30. 22:53:46

@inmemancsi: A VV-t kevered pld. az Aranyemberrel (Jókai) vagy ez utóbbit nem is ismered. Csoda, ha mást értünk alatta?

inmemancsi 2011.04.30. 22:54:17

@Ancilla: kár, hogy nem szoktál itt lenni párbajkor mostanában, érdekelne az online véleményed (főleg éva-anikó párbajnál -célzás volt:)

_most_ 2011.04.30. 22:54:41

@Ancilla: aha, például focimeccset se nézek úgy, ha nem drukkolok egyik csapatnak se, mert úgy unalmas.

bigél 2011.04.30. 22:54:52

@ne most: okos ember mindenből tanul.

ne most 2011.04.30. 22:55:04

@Ancilla: Biztos van olyan iskola, ahol felveheted fakultációba a VV4-et.

inmemancsi 2011.04.30. 22:55:10

@ne most: ez (se) volt szép, szerencse nem annak ment, akinek szántad, így meggondolhatod mégegyszer, köszi

ne most 2011.04.30. 22:55:48

@bigél: Az igazán okos meg pld. tankönyvből és nem sárból tanul.

inmemancsi 2011.04.30. 22:56:15

@Ancilla: és van akiket éva érdekel, mert önigazolásukat látják benne:))

bigél 2011.04.30. 23:00:37

@ne most: mindkettőnek megvan a maga létjogosultsága. pl. ha a pszichológia lenne a szakterületem, mind a műsorból, mind pedig az itteni kommentekből rengeteg alapanyagot gyűjthetnék össze, lenne mit elemeznem egy életre.

inmemancsi 2011.04.30. 23:01:06

ha már eddig is közvetítettem, most csipős körözöttes kenyeret eszem paprikával miért annyira drága a sárga magyar paprika (is) mostanában??

Ancilla 2011.04.30. 23:03:40

@inmemancsi: Anikó sokkal rokonszenvesebb, mint Éva, bár neki is vannak hibái. De lényegesen intelligensebb, pallérozottabb, emberibb és empatikusabb. S az is rokonszenves benne, hogy a feladatokban iszonyatos kitartás volt benne mindig. Véleményem szerint az ő sírásai, hüppögései ugyanolyan őszinték, mint Éva dühkitörései (csak az Éva- és Alekosz-fanok ezt megjátszásnak tartják természetesen).

De vele kapcsolatban is vannak fenntartásaim, ezért nem fogom véresre marni magam, ha esetleg nem ő kerül vissza. Most már kicsit apatikusan nézem, hogy manipulál az RTL, illetve milyen gusztustalan Alekosz-kampányt (és Anikó-ellenkampányt) csinál Olivér. Ez ellen itt mi semmit nem tehetünk. Hát akkor mi értelme feldühíteni magunkat???

ne most 2011.04.30. 23:03:59

@bigél: A körözöttes kenyérből nem akarsz tanulni, alapanyagot gyűjteni?

Elindor 2011.04.30. 23:04:53

@inmemancsi: Hát a spárga elég nehezen kezelhető növény. Talán majd most Hajni receptje meghozza az áttörést! :)

ne most 2011.04.30. 23:05:32

@Ancilla: "rokonszenves" ezt a szót itt sőt még a VV4-ben sem használták. Köszönjük.

inmemancsi 2011.04.30. 23:06:41

@bigél: igen, ez is finom csipős:) ne mostnak szerintem gondoljuk oda a tapaszt a szájára, rágja nagyon a hülyeség csontját, de hadd örüljön:

képzeld mostanában láttam olyat is, hogy tojásos körözött (főt tojást is tesznek bele, még nem kóstoltam)

foxglove (törölt) 2011.04.30. 23:08:20

Off: Előbb akartam szólni, de ha valaki tudja nézni a Film+2, nemrég kezdődött a Szemvillanás alatt című film, igazi ritkaság, ajánlom mindenkinek.

Ancilla 2011.04.30. 23:08:53

@lami83: Képzeld el, én tudok pusztán a játék szépségéért meccset nézni. Meg minden más versenyt. Természetes, hogy egy idő után a szebben játszók rokonszenvesebbek lesznek, és bántja az igazságérzetemet, ha nem ők nyernek - most is bántaná, ha Alekosz vagy Éva nyerné, de az viszont már mindegy lenne, hogy Jerzy vagy Anikó.

inmemancsi 2011.04.30. 23:09:18

@Ancilla: igazad van, de az érdekes, hogy mindig tudják jobban kavarni pld. az az éva visszakaparása a játékba se semmi volt legutóbb.. azért akárhogy is egy hülye manipulatív műsor, az emberi alapvető a jó(jobb) győzzön benne van a normális agyban

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.30. 23:10:00

Szerintem Gempacsöki kolléga Peticsé rosszabbik énje. Benyakalt egy üveg Éva vermutot és most nem bír magával.

(Tényleg, hová tűnt Peticsé?!)

inmemancsi 2011.04.30. 23:11:31

@Elf_macskatulajdonos: igen reméljük:) imádom egyébként, dehát mivel nem tudom rendesen megcsinálni, étteremben szoktam néha enni (pld. hollandi mártással:) de úgy azért nem engedhetem meg magamnak, csak ritkán, most van a szezonja megfizethető, nagyon finom és egészséges (fogyózóknak pedig: szinte nincs is benne kalória - persze hollandi mártás nélkül:))

_most_ 2011.04.30. 23:11:43

@inmemancsi: Éva-Gigi párbajon győzött a jobbik, ezzel azért nehéz vitatkozni.

bigél 2011.04.30. 23:13:29

@inmemancsi: na, megint tanultam valamit ;) én sem hallottam még a tojásos változatról. nekem gyermekkori nagy kedvencem a tonhalas/juhtúrós változat volt, anyukám főnöke istenit csinált. azóta sem ettem olyan finomat.

ne most-ra visszatérve: vicces, amikor valaki azt hiszi, hogy a tanulni csak tankönyvekből lehet. nem vagyok a tankönyvek ellensége, sőt. elég sokat forgatom őket.
de a tankönyvekben nincs benne minden, amire az életben szükségünk van. de egyszerű is lenne, ha így lenne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.30. 23:13:43

@lami83: ugyan.... Éva úgy kiesett volna mint a huzat, ha nem mutatják meg a fotókat. :S

_most_ 2011.04.30. 23:15:40

@Ancilla: szóval csak valakik ellen tudsz szurkolni, valaki mellet nem?

inmemancsi 2011.04.30. 23:15:46

@lami83: veled felesleges is, úgy mint évával is:))

inmemancsi 2011.04.30. 23:18:34

@bigél: van egy ismerős, ő nagyon finomat csinál, tesz bele mustárt is

én lehet kipróbálom jalapeno paprikával is majd, ua. azt is imádom, majdnem mindenbe:)

a juhtúrós nagyon finom, tonhalasról nem tudok nyilatkozni:)

Hódos Hajnalka 2011.04.30. 23:19:45

na, vége a CSISZ-nek, van valami? :D

_most_ 2011.04.30. 23:20:55

@pushpang: mert sokan azt hitték, hogy Éva vezet, mert őszintén, ki gondolta volna, hogy bárki is szavaz Gigire. Aztán megmutatták az állást, és az jutott tovább, akit többen akartak a villában látni. Ezt hívják igazságnak.

Ancilla 2011.04.30. 23:22:13

@lami83: Nem azt mondtam, hogy ellenük szurkolok, hanem azt, hogy bántaná az igazságérzetemet, ha valamelyikük nyerné a fődíjat, mert nem jó emberek. Ha ellenük szurkolnék, akkor nyomnám az ellenfelükre az sms-t.

Te csak szurkolásban tudsz gondolkodni? (Egyébként ez a baj itt is, hogy az ún. drukkerek olyan mérhetetlenül elfogultak azokkal, akiknek a fanjaik, hogy nem látják meg a hibáikat, ellenben az ellenfélben pedig csak a hibákat látják.)

Elindor 2011.04.30. 23:23:50

@inmemancsi: Az én tudományom a spárgakrémlevesig terjed... :)

Gempacsöki boborján 2011.04.30. 23:25:26

@Ancilla: Ha a jóság a mérvadó hogy ki nyerje meg a VV4-est,akkor győzzön Erzsi,mert talán ő a legjóindulatúbb.Na és árvagyerek,biztosan nem inná el mint a többi.

bigél 2011.04.30. 23:27:52

@Ancilla: a szálka és a gerenda tipikus esete

_most_ 2011.04.30. 23:30:26

@Ancilla: Mármint szerinted nem jó emberek.
A szurkolásban pedig, pont az elfogultság a legjobb. A kedvencedet isteníted az ellenfelet utálod, így sokkal jobban lehet örülni a győzelemnek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.30. 23:35:03

@lami83: "... mert sokan azt hitték, hogy Éva vezet, mert őszintén, ki gondolta volna, hogy bárki is szavaz Gigire..."
Hát ez az. Az rtl se hitte, bár gyanítható volt, hogy sok protest szavazat fog érkezni Éva ellen, de valahogy csak nem akartak elmozdulni az arányok. Ezért mutatták meg az arcokat. Visszaszavaztatták Évát, hogy még egy ideig Alekosz lábtörlője és boxzsákja lehessen.
Ki szeretne olyan társat, kollégát, szeretőt, barátot, mint az Éva? Lehet, hogy másként indult, de mostanra -ha tetszik, ha nem- az lett a sorsa, a szerepe a villában, hogy Alekosz kiélhesse magát. Azon az áron is, hogy É. amúgy is labilis személyisége még jobban torzuljon. Éva pedig már szétesett annyira, hogy nem látja ezt és valami rendkívül fura képet dédelget magáról és az "értékeiről".

Ancilla 2011.04.30. 23:35:12

@lami83: Tételezzük föl, hogy Te Alekosznak szurkolsz. Tételezzük föl, hogy ő nyer. Mennyi időre változtatja ez meg a TE életedet??? Kb. arra két percre, amíg kifordítják a képet, ő pedig fanyar mosollyal tudomásul veszi, hogy ő a nyertes. Te eközben felüvöltesz a tévé előtt, esetleg kibontasz egy üveg sört. Másnap pedig minden megy tovább számodra, ahogy eddig.
Nagy Alekosz pedig magasról tesz rád ...

inmemancsi 2011.04.30. 23:35:14

@lami83: peter_cs kollégádnak már egyszer elsütöttem, az igazság szót a szádra ne vedd légyszíves

nosce 2011.04.30. 23:35:57

@Ancilla:
De lényegesen intelligensebb"

Tényleg nem értem azt honnan veszitek, h Éva tökhülye. Tudomásom szerint Évát felvették a Corvinusra, amit általában 450 pont felett mérnek ki, Aniko meg f@sztuggya milyen főiskolára járt, és persze mielőtt beszólna valaki, tudom a 450 pont nem egyenlő az intelligenciával, de azért mágismárrr, nem is a hülyeség fokmérője, a lényegesen intelligensebb, ebben a kontexusban azt jelentené h Aniko legalább egy 480 pontot dobott csak nem volt kedve a Corvinushoz ...:)
A papírforma szerint Éva jóval intelligensebb...

Hódos Hajnalka 2011.04.30. 23:36:52

@lami83: kvára nem értek egyet tizenpárév fociszurkerség után.
az a legnagyobb szar a világon, ha látod, hogy a csapatod szar, az edző fos, de kimész a pályára/bekapcsolod a tévét és végignézed a vergődést és fáj és dühös vagy és felrobbansz, ordítozol, leköpöd a tévét. vagy elvonulsz a paplan alá sírni dühödben, ahogy én szoktam és közben szorongatod a sáladat. ami büdös, könnyes, nyálas, mert nem szabad kimosni :D
a szurkerség lényege, hogy őrjöng a tábor, roma roma roma, pedig ott a kés a torkodon, mégis negyvenezer ember énekli hogy roma roma bella, te meg tudod, hogy annyira szarok vagytok, hogy csak na.
még egy csapat tudja ezt, a liverpool, ha néznék angol focit, csak miattuk tenném. de nem nézek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.30. 23:46:09

@nosce: jaj már megint a régi nóta... Haggyukmá'. Mióta mérik az intelligenciát pontszámokban vagy diplomákban? Hányan találkoztunk már tapló, bunkó, gusztustalan diplomásokkal, akik nem tudnak viselkedni, udvariatlanok, nagyképűek, finganak az étteremben, fikáznak aztán jóízűen elfalatozzák azt, verik az asszonyt, miközben fejből nyomják a Mengyelejev táblázatot, a 30 éves háború minden momentumát vagy átültetik a vesédet.
Éva nálam még papírforma szerint se üti meg azt a mércét, amire nyugodt szívvel azt lehetne mondani, hogy kimeríti az intelligencia fogalmát.

_most_ 2011.04.30. 23:48:35

@Hódos Hajnalka: persze a szurkolás amennyi örömet tud okozni ugyanannyi bánatot is.

nosce 2011.04.30. 23:48:50

@pushpang:
"Hányan találkoztunk már tapló, bunkó, gusztustalan diplomásokkal, akik nem tudnak viselkedni, udvariatlanok, nagyképűek, finganak az étteremben, fikáznak aztán jóízűen elfalatozzák azt, verik az asszonyt, miközben fejből nyomják"

szerintem ezek egyike se tartozik bele az intelligencia fogalmába :)

Ancilla 2011.04.30. 23:49:36

@nosce: Az előbb már leírtam egyszer, hogy az intelligencia és a memória nem azonos. Semmi köze a pontszámokhoz.

Idézek:
"Az intelligencia a szellemi képesség, amivel megoldunk új és bonyolult helyzeteket; a képesség, hogy a tapasztalatainkból tanuljunk, az alkalmazás képessége; képesség arra, hogy helyesen alakítsuk belső kapcsolatainkat és viszonyainkat, ami segít megoldani az új problémákat és az aktuális helyzetre koncentrálni. Ez valószínűleg a legfontosabb és biztosan a leginkább tanulmányozott minden képesség közt, amit a modern pszichológia ismer. intelligencia mérésének egy módja."

Nos, ennek tükrében döntse el mindenki, intelligens-e Éva.

Ancilla 2011.04.30. 23:52:19

Kimaradt az utolsó mondatból egy kifejezés: "Az intelligenciahányados, IQ
az intelligencia mérésének egy módja."

nosce 2011.04.30. 23:52:36

@pushpang:

Amúgy pedig szerintem a 450 pontot csak az nézheti le aki többet villantott, mindenki másnak tisztelni kell, mert qrva nehéz elérni, de ez nem jelenti azt h különb ember is lenne vagy h egyáltalán kulturlénynek lehetne tekinteni, de ez már egy másik kérdés...

inmemancsi 2011.04.30. 23:54:35

holnap akkor már kieshetne meg nem értett éva jó éjt

nosce 2011.04.30. 23:54:53

@Ancilla:
"Az előbb már leírtam egyszer, hogy az intelligencia és a memória nem azonos. Semmi köze a pontszámokhoz."

csak memóriával nem érsz el 450 pontot, és igenis az intelligencia korrelál a pontszámokkal, az hogy semmi köze ne lenne az vaskos tévedés...:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.30. 23:55:23

@nosce: 23:48:50
Hát ebben egyet értünk. És a köpködés se. :)

_most_ 2011.04.30. 23:56:05

@Ancilla: A leírás tökéletesen illik Évára, tehát intelligens.

Ancilla 2011.04.30. 23:59:59

És még egy adalék - ez pedig az érzelmi intelligenciához (szintén idézet):

"Daniel Goleman (1995) öt elemet fogalmazott meg az érzelmi intelligencia alkotó részeiként, úgymint

a/saját érzelmi állapotunk felismerésének és megnevezésének képessége, valamint az érzelmek, gondolatok és tettek közötti kapcsolat megértését;

b/ az érzelmek kezelésének és a felettük való ellenőrzésnek a képességét,

c/ érzelmi állapot tudatos kezelésének a képességét, vagyis az önmotiváló képességet;

d/ mások érzéseinek olvasására, befolyásolására való képességet, érzékenységet mások érzelmi állapotának felismerésére;

e/ kielégítő kapcsolatok létrehozására és fenntartására való képességet."

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 00:00:54

@nosce: lehet tudni, hogy Éva mikor felvételizett a Corvinusra? Milyen szakra és hány ponttal? Ja igen, és hogy mennyi idő után hullott ki?
Nem nézem le azt a mágikus 450 pontot, vagy akármennyivel is került be, de ez még nem jelenti azt, hogy okos is. Sok osztálytársam volt annak idején, akik kiseggelték, bemagolták a tananyagot, évszámok, stb. aztán az első év (vagy félév) után úgy repültek az egyetemről mint a fecskék. Én értékelem a teljesítményt, a tudást, de ne essünk már seggre egy sikeres felvételitől.
Ha jól tudom, Éva nem fejezte be az egyetemet. Gondolom, csábítóbb volt a celebvilág, de ha pl. egy Zimány Linda vagy egy Bálint Antónia képes -akárhol- lediplomázni, akkor ez a hiperokos Évának miért nem sikerül(t)?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 00:01:57

@Ancilla: Mintha magáról Éváról fogalmazták volna. :D

foxglove (törölt) 2011.05.01. 00:04:51

@pushpang: hát ez az, akkor még eleve nem is a 450 pontos rendszer volt, de ez mindegy...

_most_ 2011.05.01. 00:08:45

@foxglove: Akkor még 120 pont volt a max és Éva úgy ért el 450-et.

nosce 2011.05.01. 00:10:33

@pushpang:
Én nem tudok Éváról, de a Corvinus mindig is a legerőaebb egyetem volt a felvétel szempontjából, és beszámit a gimi tanulmány is. A matekot meg nem tudod beseggelni. Aniko meg valami noname főiskolára járt a kettő ég és föld. De ez a papírforma ami azt jelenti h lehet kivátel minden irányban.
Gondolom nem végezte el mert ellazázta, ahogy sokan...

foxglove (törölt) 2011.05.01. 00:11:47

@lami83: az igen. Akkor most már neki szurkolok.

Albino Vernyul 2011.05.01. 00:12:11

Intelligencia, empatia, csapatjatek..:
Erdemes nezni, hova nez Eva a legtobbet..:
www.valovilag.hu/video/125085
5.55-tol, hogy miert..:
www.valovilag.hu/video/125195
Eva nem tudja hol kell belepni, utemerzek gondok, stb.. Es ki segit neki.. Beint, adja az utemet, es a dallamot is probalja lemutatni neki a hangmagassagokkal.. Mikozben a nagy baratja bambam bamul a bal szelen..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 00:21:22

@nosce: Szerintem hagyjuk. Olyan lehengerlő vagy ezzel a felvételi pontszám fetisizmusoddal, mint Éva intelligenciája.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 00:24:44

@nosce:
csak még annyit: ha Éva olyan kibaszott intelligens lenne, nem celebek ágyában, meg a Bar2.0-ban és a VV4-ben próbálna érvényesülni és előbbre jutni. Pont.

_most_ 2011.05.01. 00:24:48

@foxglove: Akkor küldjél sms-st is ám :)

nosce 2011.05.01. 00:27:32

@pushpang:
"ezzel a felvételi pontszám fetisizmusoddal "

Ez jó :)

foxglove (törölt) 2011.05.01. 00:31:16

@lami83: hát te milyen kis telhetetlen vagy! nem elég, hogy így meggyőztél?

Ancilla 2011.05.01. 00:34:30

@nosce:
1. Nem tudjuk, milyen szakra jelentkezett (nagy különbségek vannak a felvételi pontszámokban szakonként)

2. nem tudjuk, államilag finanszírozott vagy fizetős képzésre jelentkezett-e (az utóbbira alacsonyabb pontszámokkal lehetett eddig bejutni)

3. az egyetemre való bejutás nem feltétlenül jár együtt magas intelligenciával

Ezzel a természetével nem fogják alkalmazni a médiában. Még akkor sem, ha egyébként az intellektuális képességei meglennének hozzá. Attól tartok, hogy nem fog nagy karriert befutni a munka világában (esetleg olyan helyen, ahol senki nem nézte a VV-t és nem olvasott bulvárt). A munkahelyi főnökök valamilyen oknál fogva nem szeretik a lázadó személyiségeket. (A vezető beosztású testvérem mondta, hogy létszámleépítéskor nem a rosszul dolgozókat küldték el, hanem a nagyszájúakat.)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.05.01. 00:56:34

@Ancilla:
Google a barátod.

1. BCE-KTK-ra jelentkezett, valamelyik 400 pont körüli szakra. Háttérműsorban volt egy riport, melyben egy-két villalakó iskolai eredményeiről csacsogtak (nyilván a vonatkozó tematikus héten), onnan is ki lehetett következtetni, hogy nem valami alibiszakról beszélünk. A hőskorban, amikor még egész éjszakás streamek voltak, Éva beszélt is tanulmányairól. Nem vagyok naprakész a ponthatárokban, 2008 a felvételi éve, ha jól kalkulálok.

index.hu/belfold/2010/07/23/felveteli_ponthatrarok_2010/

2. Fizetős képzésre vették fel Bár 2.0 (2009 őszén volt?) előtt két szemesztert küzdött le, de minthogy szülei nem tudták támogatni, dolgozni kezdett. Könnyebb végénél fogta meg a pénzkeresés problematikáját.

3. Ezzel nem tudok vitatkozni. Bár vsz az IQ-vel kitörölheti mindenki a valagát, néhány munkakör betöltésén kívül sehol nem jegyzik ezt a mesterségesen kreált számot.

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 01:13:19

Mától nem lehetünk mértéktelenül elfogultak, muszáj lesz tényekkel dolgozni. Ki a legjobb játékos odabent?

4. helyezett : Anikó
Jelenlétében az alábbi szavakat tilos kiejteni: Béla, Olivér, Király L Norbi, LL Junior, kinti barát, alkohol, cigaretta, napraforgó, 15 óra alvás, unalmas, színésznő. Dicséret illeti a másik három szereplőt, hogy találnak vele témát ezeken kívül.
3. helyezett : Jerzy
Egy tabu téma, az is csak mától. Aki a Gigi nevet kiejti elötte, az nem adja meg neki a tiszteletet. Az pedig nagyon fontos, remélem nem szarnak rá vastagon a többiek.
2. helyezett : Alek
Lehet tőle bármit kérdezni és még válaszol is.
1. helyezett : Éva
Bárki beletörölheti a lábát, el lehet mondani mindennek, amit többnyire ki is használnak. Ez itt sincs másképp, nélküle 36 bejegyzés születne naponta. A műsor főszereplője.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 01:15:30

Hm.. eltűnt a fele a hsz-emnek.

www.youtube.com/watch?v=Wh8um7FQvs8&feature=related

Szóval ez 2008-as felvétel, itt elhangzik, hogy "második éve jársz egyetemre?" amire ő igennel felel. Ez persze nem jelenti, hogy 2006-ban felvételizett, hiszen 1983-ban született. Olvastam egy cikket, amiben a volt gimn.oszt.társai beszéltek róla és abból az jött le, hogy érettségi után jelentkezhetett valahová.
Végülis mindegy, a film ékes bizonyítéka Évánk elegáns intelligenciájának. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.01. 01:16:31

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
"2. helyezett : Alek
Lehet tőle bármit kérdezni és még válaszol is."

:D:D hát ez baromi jó

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.05.01. 01:38:12

@pushpang: Köszönöm a pontosítást. Még azt hozzátehetted volna, hogy akkoriban miként zajlott le a felvételi eljárás?

Nagyanyám nyomott a szemem közé minap egy bulvárcikket, amiben Éváról és két ikertestvéréről írtak. Itt értesültem arról, hogy miután kiváló eredménnyel teljesítette három osztályt a gimiben, negyedik elején elcsavarta a fejét egy pasi. Kifordult önmagából, bevezette a kábszerezésbe, elvitte Svájcba, iskoláját otthagyta. A sztori folytatását már elmesélte élő közvetítésben. Lényeg, 19 évesen tette le az érettségit. (Elvileg nem évvesztes.)

dean23 2011.05.01. 01:40:16

@Ancilla:" - félművelt
- hogy úgy iszik, mintha a lordok házában inna"

Félművelt?! Bárcsak az lenne, de inkább a k...rvára műveletlen passzol hozzá! :D

Alekosz tiszteli a Zitalt és ezért tetszeleg a Zitalnagyherceg szerepében. Persze megragadt egy 17 éves suttyó szintjén, mert az összes töményt kólával kíséri!

_most_ 2011.05.01. 02:05:47

Van online, Éva alszik, elég nyugtalan, sokat mocorog, forgolódik.

vitek 2011.05.01. 02:36:45

Hú látom ma is érdekes nap volt, egyesek a Corvinusra való bekerüléssel mérik az intelligenciát, LOL, erre mondják hogy this made my day :)

Albino Vernyul 2011.05.01. 02:44:16

@vitek: Hehehe... Az volt, erdekes.. Milyen lesz a holnapi.. Nyugtatot kell beszednunk..;)

Albino Vernyul 2011.05.01. 02:46:41

[stream] Eva 1 oran at foglalta a kepernyot.. Most total van, Alek sehol, Ani meg Jerzy mellett alszik Gigi helyen...

_most_ 2011.05.01. 02:53:25

Bakker Jerzy és Anikó egymás mellet alszanak, no comment.

Albino Vernyul 2011.05.01. 03:42:13

@lami83: Aninal kulcsszavak..: Egyedullet, biztonsagerzet hiany, holnap parbaj.... Lehet, hogy az anyjat is megmondtak neki...
Amugy Jerzy erdekes.. A Gigi/Jerzy kapcsolatban Gigi volt a dominans.. Most meg Ani fele a dominans him kepet mutatja, mikor beszelgetnek..
Mar irni akartam, Jerzy atertekelte a dolgokat Anikoval kapcsolatban.. Elso lepes az volt, mikor visszajott a parbajtol, es Ani mondta neki, hogy ne forduljon ki magabol, illetve attetelesen figyelmeztette Evara.. A kivalasztasnal Jerzy szembesult a bejatszasoknal, hogy mire is gondolt.. A masodik lepes a Gigis dolog... Jerzy ugye lehordta, hogy miert szolt bele a dolgukba.. Ani mondta neki, hogy mert Gigi vele beszelte meg, stb.. A kihivasnal ujabb bejatszasok, megint az igazolodott, amit Ani mondott.. A harmadik, hogy a Alek/Eva klikk automatikusan osszetolja a masik oldalon levoket..
Negyedik lepes, ha Ani fele pozitiv jelzeseket kuldesz, pozitivan reagal..

Albino Vernyul 2011.05.01. 03:57:22

[stream] Ani szep lassan elfoglalja a teljes agyat, Jerzy az agy szelen a Gigis parnajat olelgetve alszik.. Eva neha forgolodik, Alek durmol..

johanna-ne 2011.05.01. 07:33:27

@Gempacsöki boborján: na végre valaki, akivel teljes mértékben egyetértek Anikóval kapcsolatban, eddig ezt még soha senki nem merte leírni, gratula

Spéter46 2011.05.01. 07:35:31

Még van pár óránk arra, hogy Éva kisétáljon a főbejáraton, és a kerítésen keresztül visszadobja a zöld kendőjét, mielőtt a kényszerzubbonyt ráhúznák:-)
Istenem de szép volna!

Spéter46 2011.05.01. 07:37:02

@johanna-ne: Mitől félt mindenki eddig?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 07:44:12

Hú, basszus, azért visszaolvasva, lehet, hogy a ma estét nem itt töltöm, átmegy ez a hely is csürhébe? O_o

Ancilla 2011.05.01. 07:45:39

@lami83: "A szurkolásban pedig, pont az elfogultság a legjobb. A kedvencedet isteníted az ellenfelet utálod, így sokkal jobban lehet örülni a győzelemnek."

Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Ez a mentalitás nem a sportról, illetve nem a játékról szól, hanem az indulatok kiéléséről. Sajnos a mai focimeccseken (de úgy látszik, a VV-játékban is) már nem ellenfélnek tekintik a másik csapatot/szereplőt (és annak szurkolóit), hanem ellenségnek.Pedig lehet úgy is szurkolni valakinek, hogy elismerjük a másik csapat erényeit is. Még ha fáj is. Mostanában kezd eltűnni életünkből a fair play. Vajon miért????

Szerencsére azért minden évben vannak Magyarországon Fair play-díjas sportolók, sportemberek, csak őket nem ismerjük. Mi a VV-szereplőket ismerjük...

Akkor hadd álljon itt az idei far play-díjasok listája (bocsánat az off-ért):

A díjazottak:

Fair Play cselekedet:

trófea:
Galambos Tibor atléta
Kozmann György és a Bajnokok maratoni futócsapata
Rakonczai Bea olimpikon atléta

diploma:
Boczkó Gábor vívó
Szabadi István és Radics Ádám maratoni kajakos

Életmű kategória:

trófea:
Szepesi György sportriporter
Zsíros Tibor kosárlabdázó, edző

diploma:
Benkő Ákos egyetemi tanár

johanna-ne 2011.05.01. 07:49:37

@pushpang: Éva közgazdász szakra járt az egyetemen

johanna-ne 2011.05.01. 08:01:37

@nyuszómuszó: majd rájössz ! nézd vissza a pénteki nekedvaló műsort az segíteni fog

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.01. 08:23:14

Feró kávét ivott? Sok cukorral? Elég rockertelen dolog. Eddig azt hittem, hogy a darált csirkék vérét issza. :))))

Hol lehet venni tetkós pólót?

Albino Vernyul 2011.05.01. 08:28:35

@BGy: Es miutan kilepett az ajton, nyujtotta a szamlakonyvet..;)

csicserierika 2011.05.01. 08:31:17

@nyuszómuszó: én már hetek óta ezért nem írogatok, mert látom, jól el vannak egymás közt az Alekosz és Éva utálók.
Gúnynevekkel, kreténezésekkel, és a velük szimpatizálni ill. megvédeni próbáló kommentelők leszólása sem marad el.
Néha feltűnik egy-két lázadó, de hamar elmegy a kedve, úgy látom.
Lőwy Hugo nagysága előtt leborulok, mert mindig megnevettet, és látom, kitartó :)
Nem tudom, hogy hánya ugranának nekem, ha Anit AnikÓlábnak ill Nyafikónak nevezném, de ezt egy manír királynővel nem tehetem, mint a haló poraiból feltámadt jErzsikét sem bántom.
Egyébként Hajni megdicsérte egy Alekhoz intézett beszólásáért, amit egy az egyben Alektól vett át. Alkekosz akkor mondta, mikor szakított Gigivel.
Ennyit a nagy eszűről, aki gyanús körülmények között lett beszuszakolva a villába.
Ne írjatok, nem válaszolok.
Aláírás : egy kretén a csürhéből

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 08:51:54

@csicserierika: soha nem írtam le senkire azt, hogy kretén, a csürhét pedig sem egyik, sem másik pártra nem értettem, hanem a kialakult verbális stílusra;
és felőlem annak hívod Anikót, aminek akarod, én ugyan nem ugrom senki torkának;
érvelni kulturáltan mindig lehet pro és kontra;

Péter_Cs-től szerintem mindenki sokat tanulhatna ebből a szmpontból;

Szóval személy szerint nem érzem, hogy énrám vonatkozna, hogy gonoszul elűzöm innen az Alek-Éva fanokat - az nyilván egyértelmű, hogy Évától zsigeri szinten kapok frászt, annyira, hogy még csak érdekesnek, meg zórakoztatónak sem találom semmilyen szinten, amit művel; leírom, hogy az a véleményem, hogy igénytelen és közönséges;

és leírják ezt még sokan, sokan meg az ellenkezőjét, de eddig senki nem dobálózott undorító, meg velejéig gonosz és ehhez hasonló kijelentésekkel egyik oldalon sem, most meg olyan alapokon lett ez ráaggatva Anikóra, hogy csak kapkodtam a fejem - a kedvencem az "fujjfujj, Anikó tényleg kapcolatromboló, mert a pasimmal is azért vesztünk össze, mert a pártját fogta" halálosan komoly hozzászólás volt, ott sokalltam be;

őszintén szólva kicsit viccesnek is találom ezt a nagy vehemenciát, de egézségetekre, csak ez eddig nem egy ilyen fórum volt, egyik oldalról sem, és igenis jól megvolt egymással a két oldal - legalábbis akik meg tudtak húzni egy határvonalat

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 08:54:27

@Spéter46: mivel kapcsolatban? hogy átment a fórum csürhébe?

Nem, nem személyeskedem és nem éztem neveket, csak végigfutottam a kommenteket és finoman szólva is kissé feszült lett az eddigi általános jó hangulat, mintha többségbe kerültek volna azok, akik túl komolyan veszik ezt a szarságot, remélem, mot már kihúzzuk ezt a maradék hetet az eddigi kelleme hangulatban

Spéter46 2011.05.01. 09:01:06

Igazat adok Neked, hiszen tegnap este én is kb. ezzel az indokkal hagytam abba az írást és feküdtem le sokkal korábban mint máskor. Az igazság az, hogy ezen csak úgy lehetne változtatni, ha egy-egy blogot quasi Zrt-vé alakítanának, és a post tulajdonosa döntené el, kit fogad be beszélgető partnernek és kit nem.
Ez viszont félő, hogy kizárná az értelmes
és megfelelő stílusú vitákat is, meg egyébként is nagyon hasonlítana a cenzúrára!

Albino Vernyul 2011.05.01. 09:03:35

@nyuszómuszó: A gonosz, a kapcsolatrombolo, meg meg sok elmesseg Alek/Eva szajabol hangzott el, tobbszor, direktbe azzal a cellal, hogy a hiveiket orientaljak vele, epp most ki az ellenseg.. Eddig a Raczok voltak, most Aniko lett.. Aki az utjukba all, meg kell semmisiteni..Aztan jonnek ezek a gyozott az igazsag, meg hasonlo blodsegek.. Es atveszik minden utangondolas nelkul, aztan szajkozzak.. Semmi onallo gondolat.. Tisztara, mint egy politikai kampany, ugy mukodik az egesz..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 09:07:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul: persze, az ő szájukból hangzott el, de fel nem foghatom, hogy hogy képes ennyi ember nekiállni ész nélkül és főleg agresszíven szajkózni valamit - bármit

az a vicc, hogy Éva alkholista stigmája szintén aLektól származik XD

Spéter46 2011.05.01. 09:10:53

A kialakult helyzet sajnos nagy mértékben a retekklub rovására írható! Nem lenne ilyen nagy gyűlölet és ilyen undorító kétszínűség a Villában, ha a szerkesztők egyforma mértékkel mérnének, és szigorúan rendet tartottak volna a a Villában.
Kirúgtak egy lányt, mert naranccsal megdobta a "Kedvencet", de hagyták, hogy Éva leköpje, anyázza Jerzyt, hogy a zöld kendőt a földre dobja, hogy játékosok, ha olyan kedvük volt megtagadhatták, hogy
egy-egy játékba részt vegyenek stb. Ez lendítette a drukkereket rossz irányba!!!

nosce 2011.05.01. 09:14:11

ilyen egy szép esküvő, odaadó feleséggel :)
twitpic.com/4r3mes

A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.01. 09:15:28

Szar embereknek szar műsorokat.

lac64 2011.05.01. 09:27:37

@nosce: Jó reggelt! Sok minden játszik közre, hogy valakinek hány pontot sikerül összegyűjtenie egy egyetemi felvételire, és ebből a saját intelligencia, illetve képességek csak egy szelet. Sajnos ma nagyon sokat számít, hogy milyen a családi háttér (a szülők mennyire iskolázottak, mennyire támogatják a gyereküket), az anyagiak (tudod-e nyelvi, illetve emelt szintű előkészítő órákra járatni a gyerekedet), az iskola erőssége és hozzáállása. Ezért én abból intelligencia terén nem vonnék le messzemenő következtetéseket, hogy ki hány pontot szerzett, és melyik egyetemre tudott bejutni.

Spéter46 2011.05.01. 09:35:15

Csak az érdekesség kedvéért említem meg, hogy miért az utolsó 48 órában jelentek meg nagy számban azok a nickek, akik
ellen jogos kifogással élnek a régiek, akik már hónapok óta normális keretek között állnak ki "védencük" mellett?
Csak most fedezték fel ezt a helyet?
Esetleg Olibaba kiadta az utasítást az általános támadásra? Netán a Klub készíti elő Éva "győzelmét"?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 09:44:53

@lac64: arról már ne is beszéljünk, hogy vannak ilyen kompenzációs kitételek most már, hogy elvált szülők gyereke +15 pont, kisebbségi +20 pont, stbstb

Nem vicc, hugom kapott 3 éve agybajt, mikor az igen jó tanulmányi eredményével, plusz nyelvvizsgával kevesebb pontja lett, mint a suttyó analfabéta bukdácsoló osztálytársának
-
nem mondom, hogy itt ez a helyzet!, csak rámutatok, hogy ez a pontrendszer lóf@szt nem jelent

Albino Vernyul 2011.05.01. 09:44:55

@nyuszómuszó: Nalunk az utobbi evekben politikai kampany neven ez fut.. Nem eszervek, programok csapnak ossze, hanem lozungok, a masik lejaratasat celzo negativ kampanyok.. Es jol mukodnek.. A magyar tarsadalom befogado erre.. Itt most ezt lathatod picibe...

Soror Formoza 2011.05.01. 09:47:10

Gratulallok. Szep munka volt, az ilyen vitak miatt olvasom a kommenteket. Koszonom.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 09:50:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: világos, de ez a legutolsó, amit látni akarok még ilyenkor is, amikor az agyam rezetelem egy nehéz nap után ;P

pocokpocok 2011.05.01. 09:56:18

@lac64:
plusz adalék, a fizetősöket tuti felveszik, és ha nem hót hülye átrugdossák, mivel pénzt hoz a házhoz: a SZE-n is így van, a fizetősök nevetve végeztek, mi meg szívtuk a kékerest..
nincs videó az onlányról?:)

Albino Vernyul 2011.05.01. 09:58:26

@Spéter46: Csak meg kell nezni az osszefoglalokat az utolso ket napban.. Egyertelmuen Eva erosites megy.. Musorpercben a legtobbet szerepel, uzenetben vagy sajnalni kell, vagy pozitiv helyzetekben lathatod, vegre nyer, baratsagrol beszel, stb.. Aniko statiszta lett, ha szerepel is, epp valami konfliktus van, Alek mond ra valamit a panelek kozul, es igy tovabb.. A hatter mediaban is ez megy.. Eva osszeomlik, ha kiesik, vigyaznak ra, a csaladjanak elarverezik a hazat, Anikorol meg olyan cikk volt, hogy 2 pasi varja kint.. Megint a pasizos vonal huzasa..

inmemancsi 2011.05.01. 10:02:34

@Spéter46: párbaj előtt mindig több felbukkan:) nagyon jól tolják egyébként, pont mint a példaképeik, értelmes érvek nem számítanak, általában kerülik a tényekre reagálást, csak szajkózzák a maguk 'igazát' (az a baj, hogy az életben is sok ilyen van, és egy normális embernek nehezen felfogható, ha valami nyilvánvaló értelmes ember még ha rajong is éváért nem állítja például, hogy őszinte, ha megnéz akár egy adást

gazda63 2011.05.01. 10:06:56

Ha az RTL helyében lennék az Évát kiejteném,mert akkor lesz a nagy nézőfogás.Mindenhol lehetne futtatni,olyanná vállna mint a Kiszel Tüncike.A hülye magyarnak ez a jó,márpedig több millió ilyen van.De szivesen látnám,hogy az egyes partikón menekítteni kell,mert olyan részeg.Nyilván ezek minőségét is azonnal lehet értékelni,ahol egy ilyen nő szerepet kap.Egyet értek azzal ,hogy a magyar társadalom tükörképe ez a műsor.Minden megtalálható ,sima gengszter Oli,a nagy okos bunkó Alek,a számító gátlástalanság Éva és azért okos is van Anikó.

Albino Vernyul 2011.05.01. 10:09:56

@pocokpocok: Keson volt, mindenki alukalt mar bent, a kintiek kozul meg szerintem senki nem vette, epp ezert..
Annyi volt, hogy Evat mutogattak egy orat, hogy forgolodik "szegeny", Anikorol egy masodperc se.. Azta meguntak, beadtak a totalt.. Alek valahol kint kodorgott, kesobb bejott, es lefekudt.. Aniko atkoltozott Jerzy melle, forgolodott ahogy szokott, egy ido utan mar az agy ketharmadat elfoglalta magzatpozban.. Jerzy az agy szelen aludt, az Anikotol kapott Gigis kisparnat olelgetve..

Hódos Hajnalka 2011.05.01. 10:10:12

@inmemancsi: este, az öfi kezdete környékén hozom a spárgás rizottó receptet, nem felejtettem el.

ja és igen, forrásban levő vízbe, én fedő nélkül szoktam, remélem, még nem késő :))

lac64 2011.05.01. 10:11:39

@Albino "karazsnyikov" vernyul: De azt kéne tudni, mi az ok? Éva annyira leamortizálta magát, hogy teljesen lefutott lett volna a párbaj, vagy vissza akarják juttatni? Azért nem mindegy. Annak azért örülök, hogy eddig Anival (még) nem csináltak olyan karaktergyilkosságot, mint Gigivel tették a párbaj előtt.

lac64 2011.05.01. 10:14:39

@pocokpocok: Szerintem ez a jobb egyetemeken már változik, az első év után szórják őket is. Legalábbis az SZTE-n ez van.

inmemancsi 2011.05.01. 10:17:01

@Hódos Hajnalka: szia, nagyon szépen köszönöm, igen még időben vagyunk elmegyek futni és utána kezdek hozzá a dolgokhoz (nem mondom, hogy főzök, mert az azért nagyképűség lenne:))

este várom a receptet, és remélem itt leszel a párbaj alatt (ha pont nincs meccs)

Albino Vernyul 2011.05.01. 10:20:43

@lac64: Nincs mivel a normal eletebol.. Csak a benti dolgokkal tudnak operalni, az meg edeskeves.. Es, a sejtesem szerint hattertervek is vannak vele, ezert nem lehet leirni.. Igy marad Eva felhozasa... Az jo kerdes, hogy azert, mert Eva annyira gyenge, vagy hogy Ot akarnak visszanyomni.. Az a gubanc, hogy Eva felhozasa RTL-ileg, meg Oli ellenkampanya osszeadodva, tul sok lehet..

Spéter46 2011.05.01. 10:24:47

@gazda63: Én kiejteném, és utána komoly fizikai munkára kötelezném úgy két évig.
Egyébként meg megtanítanám, hogy egy korabeli nőtől milyen és mennyi tisztálkodás, és bugyi-váltás várható el!

Spéter46 2011.05.01. 10:42:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Milyen háttértervek lehetnek egy ilyen nővel?
Mire tartod alkalmasnak Évácskát?

2011.05.01. 10:42:52

@Hódos Hajnalka: még egy csapat tudja ezt, a liverpool, ha néznék angol focit, csak miattuk tenném. de nem nézek.

Ezt a mondatot most Anyák napi ajándéknak tekintem. Köszönöm! :)
YNWA!!!!

pocokpocok 2011.05.01. 10:44:06

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
nahát, ezt az átköltözést mem tudom, minek tudjam be..:(

lac64 2011.05.01. 10:51:56

@Spéter46: Albino Anikóra gondolt.

keptelen kepkeret 2011.05.01. 10:54:54

Theat barki akit felvesznek a Corvinusra az intelligens.Engem az ELTE-re vettek fel max.pontszammal es szerintem meglepodnel ha latnad az ELTE-seket,a zomuk sikidom.Komolyan.Masodik felevben kileptem,mert egy sved ceg PR vezetoje lettem.Lehet,h regen mas volt,de manapsag mar majdnem mindenkit felvesznek,es tele vagyunk diplomas,eredetiseget nelkulozo al-ertelmisegiekkel.Mondjuk nem zavar,nem M.o-n elek:))Mivel en csak a HV-t olvasom,igy nem lattam egy adast sem,de szerintem ha Eva a Yale-en vegzett volna sem lenne intelligens.

Albino Vernyul 2011.05.01. 10:55:09

@Spéter46: Nem Evarol beszeltem ezzel kapcsolatban, hanem Anikorol.. Azert nem O ellene csinal valoszinusithetoen agressziv negativ kampanyt az RTL (mondjuk nincs is mibol), mint Gigi esetben az Eva parbaj elott, hanem Evat probaljak felhozni..

velorexapáca 2011.05.01. 10:58:47

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Csak meg kell nezni az osszefoglalokat az utolso ket napban.. Egyertelmuen Eva erosites megy.. Musorpercben a legtobbet szerepel, uzenetben vagy sajnalni kell, vagy pozitiv helyzetekben lathatod, vegre nyer, baratsagrol beszel, stb.. Aniko statiszta lett, ha szerepel is, epp valami konfliktus van, Alek mond ra valamit a panelek kozul, es igy tovabb.. A hatter mediaban is ez megy.. Eva osszeomlik, ha kiesik, vigyaznak ra, a csaladjanak elarverezik a hazat, Anikorol meg olyan cikk volt, hogy 2 pasi varja kint.. Megint a pasizos vonal huzasa.."

és akkor én most leírom, amit Te gyönyörűen körbeírtál, alátámasztottál, - ezt hívják a nézők manipulálásának.

Spéter46 2011.05.01. 11:04:46

@velorexapáca: ...de mi szükség van erre??????
Ez nem fair!

Albino Vernyul 2011.05.01. 11:08:49

@pocokpocok: Utolso nap a parbaj elott, kell neki egy kulso tamasz alapjaraton is, ez eddig is igy volt, most kulonosen.. Jerzy az utolso napokban igen dominans ferfikent viselkedett vele, meghallgatta, vigasztalta, stb.. Biztonsagerzetet ad neki, ha van valaki a kozeleben.. Gondolj bele, mennyire fel attol, hogy osszehozzak valakivel megint.. Ennek ellenere bevallalta, hogy egy agyban aludjanak, vagyis a masik opcio meg felelmetesebb volt szamara...
Ja, az RTL sajtosa szerint, valamikor azt is megmondjak neki, hogy az anyja nem esz ott a parbajon.. Ha volt eszuk, ez tegnap volt, akkor lenne ideje osszeszedni magat.. Ha ma mondjak, az nehezebb dio...

pocokpocok 2011.05.01. 11:10:17

@Spéter46:
"Egyébként meg megtanítanám, hogy egy korabeli nőtől milyen és mennyi tisztálkodás, és bugyi-váltás várható el! "
erre írnák ám vmit...
az ember külső takarója nincs ráhangolva ám a mindennapos tisztálkodásra.
a szervezet első védvonala a bőre, amit a folytonos, aggresszív tisztálkodással ki lehet ütni. régen az öregek egy héten 1* fürödtek, és nem voltak hasonló panaszaik, mint a mai civilizációs betegségek, pl az allergiás kiütések.
evvel nem azt mondom, hogy térjünk vissza a heti egyre, csak azt, hogy a burokba felnőtt ember immunrendszere nagyon hamar, enyhe ingerekre is bedobja a kulcsot.
élő példa a saját gyerekem, 1éves koráig ekcémás volt, mindegy volt, mivel kentünk, vérképén is látszott: allergiás.
akkor kipróbáltam, hogy a gyereket 2-3 naponta fürdetem: az orvos akkorát nézett, miután a vérképben a 17-es szint után 7-esre leesett az érték, hogy azt hittem, hagyat dől a székkel, negyed óráig nézte, jól lát e.
azóta egy héten 2-3-szor fürdetem(tusolom) a gyereket.
nekem a zuhanyzás nyugtató hatású, ergó volt, hogy napi 2*-3* zuhanyoztam..
láss csodát, fél éve viszketni kezdett a bőröm..
mondjuk a gyereknél ez még oké, hisz nem aktívak még a "bűzmirigyei", arra célzok ezzel, hogy szerintem mindenki tudja maga, hol az egészséges határ, ha pedig szóváteszik, idomuljon a közösség elvárásaihoz.

Ancilla 2011.05.01. 11:14:42

Még egy szösszenet, és megyek vissza a munkámhoz.

Én is a sportszerűséget hiányolom innen. Hosszú hónapokig olyan kellemesen elbeszélgettünk, teljesen ellentétes véleményű emberek. Aztán, amikor jöttek a nagyágyúk (Oli-Béci, Éva - Gigi) párbajai, hirtelen megjelentek teljesen ismeretlenek köpködni, fröcsögni, gyűlölködni, rasszistázni stb. Aztán elmentek. Most is ez van. Tudomásul kell vennünk, ilyen a magyar társadalom.

Nem nagyon értem egyébként, miért jó az valakinek, ha gyűlölködhet, hiszen neki árt a legtöbbet (ez a fajta méreg is károsítja a szervezetet). Szurkoljon nyugodtan a kedvencének, de ne úgy, hogy közben árad belőle a másik iránti gyűlölet.

S azt sem tudom megérteni, hogy felnőtt emberek hogy képesek ennyire magukévá tenni a villalakók érdekeit. Vajon, ha most lenne Eger várának ostroma, elmennének-e védeni ugyanilyen vehemenciával?? Jó, tudom, hogy sarkított a példa (várom is Bánatos halszemű Hugó kritikáját), de arra szeretnék rávilágítani, hogy fölösleges és értelmetlen nagy indulatokat indukálni önmagunkban is és másokban is olyan dolgok miatt, melyek - különösen a jelenlegi helyzetünkben - sem nem osztanak, sem nem szoroznak.

Azt pedig már megtapasztalhattuk korábban, hogy ez az egész az RTL hatalmas üzlete, és nagy ívben tesz rá, hogy erkölcsileg ki érdemli meg, hogy visszakerüljön. Az kerül vissza, aki nagyobb nézettséget produkál. Nagyobb nézettséget pedig a minél nagyobb cirkusz biztosít - erre van közönségigény. A kereskedelmi tévék nem erkölcsnemesítésre jöttek létre. Az RTL kezdettől fogva manipulálja a nézőket, már akiket lehet, s valóban szinte szajkó módon hangoztatják bizonyos nézők azokat a mondatokat a Nekedvalóban, a Belevalóban és itt is, amit bizonyos villalakók a szájukba adnak.

Az itt kommentelők másik része meg nem veszi ezt be, hanem a saját fejével és a saját értékrendjével gondolkodik, s normális érvekkel, normális hangnemben megbeszéli, kiről mi a véleménye. Én ezek miatt a társak miatt szerettem idejárni (az utóbbi időben sem az itt kialakult helyzet miatt nem jövök gyakran, hanem a teendőim megszaporodása miatt).

Nekem kellemes volt ez a pár hónap, nagyon sok nagyon értékes, elgondolkodtató, humoros, frappáns hozzászólást olvastam, sok érdekes és értékes embert ismertem meg - ha nem is arcával, nevével, de a gondolatai által. És sokat tanultam is tőlük, miközben remekül szórakoztam.

Külön köszönet érte Hódos Hajnalkának, aki nélkül mindez nem jött volna létre!!

Kellemes esti párbajt kívánok!!! Bárki is nyer, nem fog elferdülni a világ gyémánttengelye.

bigél 2011.05.01. 11:19:27

@Ancilla: Nagyon jól összefoglaltad!

Albino Vernyul 2011.05.01. 11:20:02

@Spéter46: Vegulis Evat is lehetne hasznalni, valami odamondogatos, hiriges musorban..;)
Nem kell elnezest kerned, nem kuldtel el sehova..;)
Mar regen nem fair a musor, mar nagyon sok alap dolgot athagtak.. Egyebkent meg egyreszt szavazatmaximalizalas, minnel tobb SMS menjen be, ez meg csak egy szoros csatanal tortenik meg, egy 60-40-nel mar elege elkezd csokkeni a szavazasi kedv.. Masreszt nem tudjuk, hogy nincs-e hatso szandek a dontovel kapcsolatban..

velorexapáca 2011.05.01. 11:21:50

@lac64:
"Szerintem ez a jobb egyetemeken már változik, az első év után szórják őket is. Legalábbis az SZTE-n ez van."

Mindenhol szórják a hallgatókat, az első éveseket mindenképp a fiamék 360-n kezdtek, most nyolcvanan vannak, máshol megakarnak szüntetni szakokat és a az utolsó éveseket, a végzés előtt állókat akarják kivágni.

bigél 2011.05.01. 11:22:43

@Albino "karazsnyikov" vernyul: sajnos pedig erre nagyon rámennek majd, fejemet tenném rá.
egyébként sajnálom a kiscsajt, nehéz lesz neki a mai este. nem lesz egy szép párbaj szerintem, én nem is nézem.

locsolóember 2011.05.01. 11:23:21

Nahát, mi ment itt az éjjel...
@csicserika: jó, hogy újra itt voltál

Elmagyarázná nekem valaki, hogy Jerzsi, miért ír bele egy versbe olyan szót, amit nem is ismer? (kotlik)
Vagy csak feladat volt megint?

szpetrus 2011.05.01. 11:24:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Én ezt ajánlanám Anikónak a párbajon, szerintem ütne, ha elmondaná!

Édesanyám,
virágosat álmodtam,
napraforgó
virág voltam álmomban,
édesanyám,
te meg fényes nap voltál,
napkeltétől
napnyugtáig ragyogtál.

bigél 2011.05.01. 11:26:13

@nyuszómuszó:
""fujjfujj, Anikó tényleg kapcolatromboló, mert a pasimmal is azért vesztünk össze, mert a pártját fogta" halálosan komoly hozzászólás volt, ott sokalltam be;"

ezen én is, erről jutott eszembe még az este, hogy szegény lányka olyan, mint azok a TV jósok és ezt a gondolatmenetet fejtette ki gyönyörűen Lopott torta a TV-boszorkányos hirdetésével :)

Böbe:) 2011.05.01. 11:26:16

sziasztok...
nekem teljesen mind1,hogy ki nyeri a mai párbajt...
lényeg a lényeg,hogy a sosetosz (Alekosz) ne nyerje a fődíjat...
bárki más előbb megérdemelné...
úgy viselkedik,mintha ő lenne a világ legtökéletesebb embere...

Times New Roman 2011.05.01. 11:30:30

Hehe... Ha valaki az ócskaság, közönségesség fogalmára definíciót szeretne, ezt nézze meg :DDD
valovilag4.postr.hu/eva-nyilatkozata/

genevieve 2011.05.01. 11:33:26

na, milyen szép napra virradtunk ma:-)

látom mindenki pompásan érzi magát ezen a jeles napon:-)

bigél 2011.05.01. 11:34:31

@genevieve: anyák napján? természetesen. mindjárt telefonálok is haza. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 11:34:59

@Ancilla: Én azokat a kommentelőket bírom, akik idejönnek, és azt ordibálják "TI EZT NÉZITEEEK??!!!"

genevieve 2011.05.01. 11:37:40

@bigél: természetesen:)

intelligens ember ilyen napon (is), csak pozitivan gondolkodik, és csak szépeket gondol embertársairól:-)

bigél 2011.05.01. 11:37:50

@Gee Halen: a "nincs TV-m már 12 éve, és egyébként is csak a spektrumot nézem" típusú kommentelők egyik új alfaja.

genevieve 2011.05.01. 11:41:44

@bigél: és akkor hogyan kerül egy tévétematikus blogra?:-D

Albino Vernyul 2011.05.01. 11:42:28

@bigél: Szerintem se lesz szep.. Brrrr.... Meg jo, hogy antialkoholista vagyok, legalabb az a veszely nem fenyeget, hogy leiszom magam..;)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 11:43:11

@szpetrus: Hú, ezt én is mondtam egyszer általános iskolai anyák napi ünnepélyen.

bigél 2011.05.01. 11:43:17

@genevieve: a természet egyik csodája. vagy ezt is Ani, a fekete özvegy intézte el, megdelejezte őket az éteren keresztül.

genevieve 2011.05.01. 11:43:57

@Albino "karazsnyikov" vernyul: most nézegettem a bulvárt, nem nagyon van cikk aniról a két pasison kivül, az is tegnapi....gondolom nem találtak semmi negatívat:-)

bigél 2011.05.01. 11:44:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ki tudja, lehet kevesebbet ártana pár pohár bor :)

velorexapáca 2011.05.01. 11:44:53

@Spéter46:
...de mi szükség van erre??????
"Ez nem fair!"

elvileg a nézettség, - gyakorlatban az hogy egy félig összerakott műsort, a főidőben tudjanak leadni.

ne járjon úgy az RTL mint anno győzike x+n. valóságSÓjával, hogy a 3. adás után le kellett vegyék a műsorról, mert a nézettségi adatok annyira gyatrák voltak.

ebben a műsorban is, amíg szandi-mandi ki nem borult, gyakorlatilag pacallá unták a bent lévők az agyukat, - mi meg őket, - mert egy darab feladatot sem kaptak.

a rengeteg jelmezes feladaton kívül, per pillanat sincs semmilyen feladat, ami kiváltana belőlük vmi versenyszellemet. - na jó időnkét kell vmi "belekötőset" írniuk egymásról..
de ez nem szórakoztat egy idő után, meg pláne nem.

ráadásul most, hogy szinte napi rendszerességgel érkeznek a vendégek.. már régen vége a valódi reality show-nak megszűnt az eredeti elgondolás, az " a külvilágtól elzárt közegben nézzük meg miként modellezhető pár ember viselkedésének alakulása",
nap mint nap érkeznek vendégek, akikkel a szerkesztők kiváltanak, minden spontán kialakuló csoportkohéziós feladatot..

mintha egy "darab" animátor nem lenne a közelükben, aki ötletet adna a szerkesztőknek miként lehetne ennek a pár embernek, önmaguk és a nézők számára valóban szórakoztatóan eltölteni ezt a néhány hónapot.

genevieve 2011.05.01. 11:45:07

@bigél: furcsa nép a magyar, mindig kell valami ellenség akit szidhat....

bigél 2011.05.01. 11:47:07

@genevieve: akkor vagy ezt fújják fel vagy pedig azt mondják, hogy unalmas, semmi izgit nem csinált az életében. egyébként bent a villában ez utóbbit pedzegetik is, ha jól hallottam, nyilván a villalétre leszűkítve, hogy az elején nem csinált elég nagy műsort, meg ilyenek.

genevieve 2011.05.01. 11:50:10

@bigél: ja mert a műsor csak az lehet amit éva és alek csinál:-)

ha igy lenne, akkor most éva nem lenne beszarva anitól:-)

bigél 2011.05.01. 11:50:38

@genevieve: szerintem nemcsak nekünk, másoknak is, csak mivel mi kevesen vagyunk, sokszor össznépi "ellenségeink" vannak. nagyobb országokban ez jobban eloszlik, de mindenhol van igény effajta közellenségre.

genevieve 2011.05.01. 11:52:56

@bigél: én inkább valakinek, mint valaki ellen......

bigél 2011.05.01. 11:53:06

@genevieve: pedig a műsor, amit láttunk, mindig az éppen bent lévők összterméke volt. szerintem mindenki kellett hozzá. a kölcsönhatások, ugye.

Spéter46 2011.05.01. 11:55:53

@Born to be wild: Megnéztem!
Álmomba ne jöjjön elő ez a nő!

bigél 2011.05.01. 11:56:33

@genevieve:
olyasmire gondoltam, hogy pl. a főnököt is milyen jó közösen szidni, meg ilyenek. bevallom, ezt én is nagy elánnal tettem egy időben. :)

ha szimpla szurkolásról van szó, akkor én is valakiNEK szurkolok és nem ellen, bár igazat megvallva, nem vagyok az a szurkolótípus, viszonylag ritkán esik meg velem, hogy nagyon belelkesüljek.

genevieve 2011.05.01. 11:57:31

@bigél: én akkor szórakoztam a legjobban amikor normális feladatok voltak és mindenki rendesen részt vett benne..

dr. gernika 2011.05.01. 12:01:40

@Ancilla: Én már egy ideje Anikót látnám legszívesebben győztesként, de ha neki nem jön össze, akkor Jerzyt. Alek és Éva győzelme sértené az igazságérzetemet.

bigél 2011.05.01. 12:02:13

@genevieve: igen, a feladatok tényleg szórakoztatóak voltak, pozitív értelemben.
de az is nagyon érdekes, hogy általában hogyan alakultak a kapcsolatok.
pl. az, hogy mivel Olivér volt az elején a domináns, így ő határozta meg a kapcsolatok alakulását, az egésznek a jellegét. sajnos sosem tudjuk meg, hogy milyen lett volna nélküle, ki irányított volna, ha ő nincs. pedig érdekes lenne, legalább gondolatkísérlet szintjén végigjátszani az erőviszonyok alakulását.

Spéter46 2011.05.01. 12:02:31

@Böbe:): Ettől nem kell félned. A fődíjat már beígérték a szegény árva Jerzynek, mert neki volt a legnehezebb gyermekkora!:(

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.05.01. 12:04:27

Sziasztok, én is írnék pár gondolatot itt a végére. Mert nekem már vagy 4 napja, csak düh rohamot hoztak az összefoglalók.
Az RTL olyan manipulatív feladatokat küldött be nekik, amivel kihozták belőlük a még bennük rejtett állatot. Fel nagyítva az eltelt 5 hónap kimerültségeivel.Nagyon kedveltem Alekoszt, szerintem neki köszönhetik a nagy nézettségét, sőt erre alapozva lovagolták meg, a csillag születik (borzalom ) nézettségét.Most meg még kicsavarják belőlük az utolsó ideg rostokat, lejáratva őket.Egymás torkának ugrasztják a hülye, tetű szemét, beküldött feladatokkal. Már a múlt héten be kellett volna fejezni, a döntővel. Maradt volna valami kis emberi tartás bennük, talán mi is eltudtuk volna fogadni a nyertest, akit az RTL nekünk szán. Függetlenül attól, hogy Alekosz úgy nevezet, pszichopata egyénisége volt a nagy siker alapja, amihez csatlakozott Olivér,és Éva. Most már hála RTL nek Alek is szét esett.Ani mások dolgába bele ugató, kis picsa, Jerzsi egy elszabadult portás, Éva elintézte, hogy a kinti életében az emberek többsége joggal elítélje. Mind ezt azért, hogy átmentsék azt a nézettséget a csillag születik borzalomra. Amit 5 hónapja nyer a tv2 ellen a valóvilággal.Mi meg már ha volt is akinek drukkoltunk, azt sem nézzük szívesen. Ez az én véleményem, nagyon nem ezt érdemelték a játékosok sem, és persze mi nézők sem.

Times New Roman 2011.05.01. 12:07:48

Hehe :DDD
"A Való Világ 4 már a második valóságshow, ahol Éva megmutatja magát. 2008-ban már szerepelt a Viasat3 csatornán futó Bar 2.0 című műsorban, ahol még kedves lánynak tartották. Barátai nem igazán értik, hogy az általuk megismert barátságos és jólelkű Évából hogyan vált a villában kötekedő és hisztis hárpia.

Az egyik barátnője egy magazinnak úgy nyilatkozott, hogy Éva problémái akkor kezdődtek, amikor kiderült, hogy nem ő nyerte meg a valóságshow-t 2008-ban. Éva ezt egyszerűen nem tudta feldolgozni és elfogadni. A lány görcsösen ragaszkodott ahhoz, hogy részt vegyen minden olyan eseményen, ahol sztárok teszik tiszteletüket.

„Sokszor szemtanúja voltam ezeknek a buliknak, és azt vettem észre, hogy Éva kezd megváltozni. Eleinte csak egy-egy ital erejéig kacérkodott idegen férfiakkal, később azonban sajnos továbbment. Bármit megtett egy kis cuccért” – vallotta be szomorúan Éva barátnője.

Éva másik barátnőjét is megkérdezték a dolgokról, aki elismerte, hogy barátnője nagyon szeret mulatni, és nem vetette meg a kábítószert sem, bár sosem vált függővé, és ő is megerősítette az információt, hogy a törtető lány mindenképpen a médiában szeretne elhelyezkedni, s szerinte műsorvezetőként, vagy újságíróként biztosan meg is állná a helyét."
starity.hu/magazin/12916-vv4-eva-barmit-megtesz-a-sztarsagert

nosce 2011.05.01. 12:11:25

@lac64:
Ez amit mondasz mind igaz, viszont ha az elért pontszámokra mondjuk 450 pont felett és a ható tényezőkre csinálsz egy faktoranalízist, akkor az jön ki h az egyik főfaktor az intelligencia az ilyen magas pontszámok elérésében, maximum likelihood. módszer esetén a legvalószínűbb ható tényező lesz.
Ez nem jelent a hétköznapi fogalmak szerinti okságot csak valószínűségi un sztochasztikus kapcsolatot, ezért is mondtam h "papírforma szerint". És miután főfaktor az intelligencia ezért a magas pontszámból megint csak valószínűségi alapon azt mondhatjuk, akinek magasabb végeredménye lesz az valószínűleg intelligensebb is.
Magyarul a magas pontszámból a faktorhatás miatt mindenképpen az kell legyen a nullhipotézised h intelligensebb, nincs ebben semmi ördögi….ellentétben azzal ami itt ment h Éva síkhülye..:).

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.05.01. 12:15:55

@gernika: Hát igen Jerzsi annyira szórakoztató volt, hogy agyon nevettük magunkat az első 4 honapban rajta. : ((( Böszmén, nagy nehezen meg dugta Gigit, azt is nyálasan meghunyászkodva, a testvérek előtt. Gratulálok neked, ha szerinted ez a böszme gyerek nyerjen !!!
Szegény elhagyott gyerek, hívd vissza Utasi Árpikát inkább azt add neki a főnyereményt. Vagy valamelyik intézet közt oszd szét. De jobb lenne ha a következő Valóvilágot mát egy intézetből közvetítenék. Minek megépíteni a villát. Az RTL nél úgy is ez a trend, szegény Árva gyerek, vaklány, ( csillag születik) szintén árva gyerek, nem tudni fiú vagy lány a neme, rappelő ideg beteg. Tegnap ez ment. Gondoltam felvágom az ereimet. Mind egy, én be is fejeztem, ahogy már az előbb írtam. Nekem el rontották a végét, nem szórakoztat, dühit, sért, már nézni is rossz.

Albino Vernyul 2011.05.01. 12:20:33

@Born to be wild: Tegyuk hozza, amit Bar2-bol lattam videot, meg amit mondtak rola, mar ott se volt normalis.. Kb. hasonloan viselkedett, min itt..

bigél 2011.05.01. 12:21:19

@Ari11: mondjuk az is igencsak sértő, ahogy te írsz. főleg így anyák napján érdekes nagyon.
nem kell nézned ezeket a műsorokat, főleg nem így felhúznod magad rajtuk.
nem láttam a CSISZ-et, így lehet, hogy tényleg rájátszik a retekklub arra, hogy nehéz sorsú emberekkel vigye a műsort, de azért ha belegondolsz, az is igaz, hogy leginkább nekik lehet ez kiugrási pont. teljesen egészségesen, ill. szerető családban, minden egyszerűbb.

ruzs54 2011.05.01. 12:27:56

@Born to be wild: én nem kedvelem évát,de az isten mentsen meg ilyen BARÁTNŐTŐL aki igy nyilatkozik a barátnőjéről.

bigél 2011.05.01. 12:31:19

@ruzs54: és milyen igazad van! én sem szeretnék ilyen barátnőt. eszembe jut a mondás, hogy ilyen barátok mellett ellenségek már nem is kellenek!

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.05.01. 12:31:30

Nemértem mi köze az én véleményemnek, az anyák napjához ??????
Ez az én véleményem, érzésem, sajnálatom, amiatt, hogy így a végén még jobban megalázzák ezeket a rossz állapotban levő játékosokat. Igen is felhúzom magam ezen, mert ez mind nem méltó egy ekkora sikerű műsor végén. Még a mai Párbaj hátra van, ott is feszítik még majd a húrt jó pár provokatív kérdéssel, bejátszással.
Ne gyere nekem az anyák napjával, mert semmi köze ennek. Ráadásul, engedd már meg, hogy leírjam mit gondolok.

Times New Roman 2011.05.01. 12:31:54

@ruzs54: szerinted képe arra, hogy megválogassa a barátait? :DDD val.leg azok akiknek több piájuk, vagy több zséjük van...

Albino Vernyul 2011.05.01. 12:32:03

A Nok Lapjas szavazast amugy Aniko nyerte visszameesileg 10k-6k-ra.. Csak minden net-es szavazas kerdeses..

Times New Roman 2011.05.01. 12:33:31

@Born to be wild: kihagytam: akiknek kapcsolataik vannak a celebvilághoz, jó partikhoz, stb. fontos :D

bigél 2011.05.01. 12:34:13

@Ari11: amit az árva gyerekekről írtál, intézetisekről, stb.

ki mondta, hogy ne írd le???? nyugodtan írd le, de akkor vállald, hogy más pedig vitatkozni fog vele.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.05.01. 12:34:29

@bigél: Ja, és ne te mond már meg, hogy mit kell néznem, és mit nem. Ez egy normális valós kritika. Egy a sok közül, nem is értem mért szólsz be !!!!

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.05.01. 12:37:27

@bigél: Ha nem vennéd észre, pont ők járnak ezzel rosszul, egy gyenge ember nem jöhet ki jól, egy RTL el szemben.
Évát már annyiszor provokálták a beküldött kérdezz felelek feladatokkal, hogy rosszabb a kép róla, mint amilyen valójában lehet.

bigél 2011.05.01. 12:38:49

@Ari11: bocsánat, nem akartam beszólni. de nagyon nem tetszett, amit leírtál. amúgy meg azt nézel, amit akarsz, de ha ennyire felidegesíted magad, akkor nem hiszem, hogy érdemes. de csak javaslat, azt csinálsz, amit akarsz. pl. levezetheted rajtam is a feszültségedet, nem bánom.
valósnak valós a kritika, normálisnak annyira már nem mondanám, amikor pl. ilyeneket ír valaki:
"öszmén, nagy nehezen meg dugta Gigit, azt is nyálasan meghunyászkodva, a testvérek előtt. Gratulálok neked, ha szerinted ez a böszme gyerek nyerjen !!!"

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.05.01. 12:41:17

Pont ők jönnek ki rosszul és pont ezért sajnálom őket. Éva a mostani provokatív kérdez felelek, manipulatív feladatok miatt.Most már talán rosszabbnak látszik mint amilyen.

inmemancsi 2011.05.01. 12:45:10

@Ari11: eddig is voltak provokatív feladatok, pld. igazmondó hintázás állandóan. ne sajnáld őket, saját maguk természetét mutatják, bármikor kijöhetnének, ha akarnának. az általad lenézett jerzy és anikó (egyik fan sem vagyok) sokkal normálisabb karakter

inmemancsi 2011.05.01. 12:46:33

@Ari11: ajaj, bocsi tipikusan az éva fanok jeleit mutatod a mai napon, úgyhogy bocsi én nem is szóltam:)))

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 12:47:50

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Igen, de Éva csak addig kell míg látbtörlőnek használtatja magát, utána pont emiatt már nem fogják a trónra szavazni, bár én megeresztek mellete egy sms-t, hadd legyen benn a fináléban, ez volt a legnagyobb álma. Mármint nem biztos, hogy bekerül, de rajtam ne múljon.

Anikót mindenben valóban jobbnak tartom, legyen az: éneklés, műsorvezetés, színésznősködés, ismeretek, intellgencia, csakhogy a vv4 nem ilyen vagy olyan tehetség show, hanem egy túlélő-show kombinálva egy kukkolós pszichoterápia showval, ebben pedig Éva érdemli meg az sms-emet.

De sok szerencsét kívánok Anikónak. Sokat fogom nézni a szerepléseit, de személyesen nem kívánok vele "együttműködni" semmiben, megvallom őszintén, félnék tőle. Az életben a hasonló típusú emberek rúgták rajtam a legnagyobbakat. Éva tkp ártalmatlan másokra nézve, magára nézve viszont pusztító, földig romboló...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.05.01. 12:48:51

Azért húztam fel magam, mert nagyon tetszett a játék, sokan sokat írtunk itt is, erről.Még napközben is lehetett, nevetni, bejátszásokat nézni. Inkább az RTL az aki nagyon csúnya manipulációjával kiborított, így a végén. Már az sem számít ki nyeri meg, mert egyértelmű, hogy közünk sincsen hozzá.

inmemancsi 2011.05.01. 12:49:32

@bigél: velük nem lehet vitatkozni. ma viszont van egy olyan érzésem, hogy végre kiszórják évát az rtl-nél

bigél 2011.05.01. 12:50:51

@Ari11: ez érdekes, hogy így látod. szerintem meg nem őt gyengítik, ha gyengítenek egyáltalán valakit, hanem inkább az Alekoszról alkotott képet, ill. azt sugallják, hogy szegény Éva, még a barátja sem igazán áll ki mellette.
De többek között ezért is érdekesek ezek a műsorok, megmutatják, hogy ugyanazt a dolgot különböző emberek mennyire másképp látják.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 12:51:03

Én azon csodálkozom, hogy sehol egy Anikót fikázó cikk a Velveten, semmi "sötét" dolog nem derült ki a múltjáról "hirtelen".

Csekkolni kellene a Blikk meg a Bors honlapját...

Ááá, inkább nem :)

bigél 2011.05.01. 12:52:34

@inmemancsi: szerintem ne igyál előre a medve bőrére, sok meglepetést hozhat még az este. nem tartom kizártnak, hogy Éva visszakerül.

inmemancsi 2011.05.01. 12:54:50

@Gee Halen: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kilakoltatas-var-eva-csaladjara-2050745/

ezt most így hirtelen, eddig nem volt szó róla

én csekkoltam, te olvasd:))

bigél 2011.05.01. 12:54:53

@bigél: ahogy az RTL érdeke kívánja, az lesz. Ebben szerintem sokan egyetértünk. és hogy mi az RTL érdeke? god knows ...

lac64 2011.05.01. 12:54:58

@nosce: Nem igazán értek egyet. Te azt írod, hogy a 450 ponthoz leginkább intelligencia kell. Én azt mondom, hogy kell hozzá, de semmit sem ér, ha a körülményeid miatt azt nem tudod kihasználni.
Érdemes lenne azon elgondolkozni, hogy vajon pl. Éva akkor is tudott volna 450 pontot szerezni, ha gyerekkorában tanyán él és csonka családban nevelkedik.

inmemancsi 2011.05.01. 12:55:47

@bigél: áá én csak osztozom évike "női" megérzésében - bár én tényleg nő vagyok:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 12:57:42

Látom, kiburjánzott a végjátékokhoz illő mocskolódás.

Segítek a helyzeten, nyugodtan vágólapra helyezheti és később bemásolhatja mindenki preferenciája szerint az alábbiakból a megfelelőt:

"ALEKINNYÓÓÓ!!! Ne hagyd, hogy a zalkoholista Éva, a kétszínű kígyó meg a setétfejű kicsináljon. Ja, és ALEKINNYÓÓÓ!!!"

"Éva, te vagy a legjobb, add magadat és nem lesz gond!!!! Ne törődj a többi kétszínűvel, ne hagyd magad, most kell erősnek lenned még!!!! Te viszed el a fődíjat!!!"

"Jerzy, tesó, te vagy a király!!! Tedd ki az alkoholistákat meg a Napraforgót. Veled vagyunk, tesóóó!!!"

"Anikó, drága! Szebb vagy min a ZÉVA!!! Megnyered, tudjuk!! Szurkolunk!! Igazi tündér vagy!!"

inmemancsi 2011.05.01. 12:57:43

@lac64: hagyjad szegényt, a lényeg itt megint az, hogy éva intelligenciáját igazolni kell, éva szegénységi bizonyítványa, hogy önmaga viselkedésével kb 5hónap alatt sem tudta, így egy szerencsétlen rajongónak a corvinus pontszámokkal kell jönnie.

Times New Roman 2011.05.01. 13:02:25

@MÁRIA TERÉZIA: "megvallom őszintén, félnék tőle." Mi vaaaan? :DDDD Max. a olyasmiktől félek, hogy egy bűnszövetkezet ellopja a fél vesémet.:DD Vagy hogy a gyerekemnek gyógyíthatatlan betegsége lesz. De Anikótól "félni", beszarás :DDD Kényszerzubbonyt minden ideggyenge állampoolgárra, aki összeszarja magát egy Anikó volumenű ember láttán!! :DDD Kerüljön bele az alkotmányba, a többség védelmében! :DD Most már biztos, hogy a fél ország félkegyelmű elmebeteg.:DD Mily szánalmas..

inmemancsi 2011.05.01. 13:03:32

@Gee Halen: na ne már április 29. már elment a süllyesztőben?:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 13:04:55

@inmemancsi: Már a hét elején is ment ez a sztori valahol, ha jól emlékszem.

inmemancsi 2011.05.01. 13:04:59

@Born to be wild: ne bántsd. az, hogy valaki csinos és nőies (anikó az)sok nőtársában gyűlöletet kelt -gondolt el, ha még inkább ezért egy vv éva hárpiával is szimpatizál:))

inmemancsi 2011.05.01. 13:05:45

@Gee Halen: azta lebuktam, hogy nem követem az eseményeket:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 13:07:53

@inmemancsi: Mondd azt nyugodtan, hogy neked ugyan van tévéd, de csak a Dunára kapcsolsz kéthetente, amikor a Dél-alföldi sváb kisebbségekről adnak rövid, kulturális összeállítást. :P

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 13:08:08

@Born to be wild:

Mint mondtam, volt már az életben konkrétan dolgom olyan típusú emberrel, mint Anikó, és hát nagyon kicsinált. Tehát azóta óvom magam az olyan típusú emberektől, mint ő.

De ettől függetlenül sok mindenben nagyon tehetségesnek tartom, plusz okosnak és szépnek is, és a legjobbakat kívánom neki: a tisztes távolból.

Ha a sors úgy hozná, hogy együtt kellene vele dolgoznom, biztos nem vállalnám.

nosce 2011.05.01. 13:09:21

@lac64:
"Nem igazán értek egyet. Te azt írod, hogy a 450 ponthoz leginkább intelligencia kell. "

nem én írom hanem a vizsgálatok azt mutatják, h az egyik főfaktor.
Hogy az intelligencia mennyiben örökletes, mennyiben táplálkozási, mennyiben nevelési, mennyiben (agy)tréning, mennyiben életkörülmények általi, mennyiben kultúrális, mennyiben éghajlati meghatározottságú az egy érdekes kérdés...

ruzs54 2011.05.01. 13:09:58

@bigél: ugy van:-)@Born to be wild: a belinkelt kommented alapján írtam a gondolatom,akik éva barátnőjüknek nevezik magukat.habár ez jó újságírói taktika,hogy barátra ismerősre hivatkozva tálaljanak valamit,hogy hitelesebbnek hasson.fogalmam sincs éva mi alapján választ barátot,barátnőt,mivel nem ismerem személyesen.nem is akarom,mert ez az embertípus számomra végtelenül ellen szenves.csupán azért jegyeztem meg mert amikor uborka szezon van akkor is kreálni kell valamit nekik a tisztelt olvasóknak. annyi hasonló cikk jelent már meg mindenkiről.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 13:10:06

@inmemancsi:

lásd feljebb a válaszomat neki: @Born to be wild

bigél 2011.05.01. 13:10:59

@MÁRIA TERÉZIA: szerintem igazából fogalmunk nincs arról, hogy a villalakók milyen emberek. látjuk, amit láttatni akarnak velünk. megértem, hogy óvatos vagy, de egyáltalán nem biztos, hogy pl. Anikó pont olyan, mint akivel dolgod volt valaha.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.05.01. 13:11:44

@nosce: Anyám, ilyet sem olvastam még, hogy egy VV-összefoglalóban a genetika és az iQ közötti összefüggést fejtegeti valaki :D

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 13:14:40

@bigél:

De. Pont olyan. De megismétlem: nem vagyok rosszakarója, csak igyekszem távol tartani magam.

inmemancsi 2011.05.01. 13:14:53

@Gee Halen: nem tudom, őszinte vagyok én rosszabb vagyok ha esetleg bekapcsolom, akkor folyamatosan nyomogatom ide oda, szerencsére az édes ugyanezt csinálja, úgyhogy nincs vita:)) most is már akartam keresni valami frisset neked a neten és teljesen elkalandoztam:))

inmemancsi 2011.05.01. 13:16:19

@MÁRIA TERÉZIA: ha esetleg pasi ügy lehet a dologban (nem mondom, hogy az), akkor meg csak azt tudom mondani, soha nem egy emberen múlik az ilyesmi (és innentől ezer variáció lehet, de ez a része általában igaz)

bigél 2011.05.01. 13:18:33

@MÁRIA TERÉZIA: te tudod. én nem merném egyik villalakóról sem azt mondani, hogy tudom milyen, azt meg pláne nem, hogy pont olyan, mint X vagy Y. Van véleményem a látottak alapján, megvan, hogy ki rokonszenvesebb, ki kevésbé az, de azt is tudom, hogy ez csak egy szelet, amit belőlük látunk, ha találkoznánk IRL, akkor megpróbálnék mindegyiknek esélyt adni.

bigél 2011.05.01. 13:19:50

@bigél: igen, Évának és Alekosznak is. Meg a többieknek is, egy kivétel van talán és az Olivér, mert tőle zsigerileg vagyok rosszul (gy.k. hányok tőle), azzal nem tudok mit kezdeni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 13:20:57

@inmemancsi:

Nem pasi ügy volt, rosszabb: együttlakás!

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 13:22:14

@bigél:

Én már adtam nem is egyszer esélyt olyan típusú embernek mint Anikó, köszönöm, ennyi elég volt. De nem akarok másokat lebeszélni róla, mindenki vigye a saját bőrét a vásárra és tapasztalja meg.

_most_ 2011.05.01. 13:23:10

Hajrá Éva, neki kell visszamenni a mai párbajon. Borzasztó igazságtalanság lenne, mind Évával, mind a nézőkkel szemben, ha Anikó menne vissza.

bigél 2011.05.01. 13:23:12

@MÁRIA TERÉZIA: az együttlakás igencsak nehéz dolog, próbára tesz szerelmet, barátságot.

inmemancsi 2011.05.01. 13:23:55

@MÁRIA TERÉZIA: hát akkor tényleg nem tudom elképzelni mit csinálhatott veled, neked egy ilyen típusú ember

bigél 2011.05.01. 13:24:26

@lami83: Anikóval szemben nem lenne igazságtalanság, ha nem ő menne vissza?
szerintem nem igazságtalanság, bárki megy vissza, max. akkor, ha nem a valós szavazatoknak megfelelően történik.

bigél 2011.05.01. 13:25:33

@MÁRIA TERÉZIA: milyen típusú? nem kekeckedek, tényleg érdekel, hogy milyennek látod. lehet már leírtad, de nem olyan sokszor vagyok itt, így nem láttam és/vagy nem emlékszem.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 13:26:18

@bigél:

így van, nagyon sok hosszútávú barátságom van, egészen az általánosig visszamenőleg, de Anikó típusú emberből nem akarok többet a környékemen.

De a távolból, pl. képernyőn keresztül meg fogom nézni majd a filmeket, amelyekben szerepel, vagy a műsorokat, amelyeket vezet. De konkrét hátbaszúrásban ő a legnagyobb.

Éva lehet hogy közönséges, de én rajta átlátok, ő nyitott könyv előttem, jobban tudok védekezni ellene, számomra kezelhetőbb.

nosce 2011.05.01. 13:26:27

@inmemancsi:
"hagyjad szegényt, a lényeg itt megint az, hogy éva intelligenciáját igazolni kell, "

örülök, h egyból levágtad a lényeget :)

nosce 2011.05.01. 13:27:20

@Gee Halen:
"egy VV-összefoglalóban a genetika és az iQ közötti összefüggést fejtegeti valaki "

na ezt pont nem fejtegettem, meghagyom neked :)

tizenot 2011.05.01. 13:27:42

@Ari11: "Most már hála RTL nek Alek is szét esett"

Sajnos ez nagyon így van, bár szerintem ez nem a játékok miatt van, hanem az évával történő kapcsolatuk kezd szétesni, alek szövetséges nélkül meg nem igazán érzi jól magát. Már csak Jerzsi maradt akinek szurkolni lehet.

A játékosokat nem sajnálom, nemtom hány milliót nem osztogatnak ingyen senkinek sem, dolgozzanak meg érte. Amúgy meg Aleknek ott lesz a lehetősége a műsor után, Évát meg az Anikót nem tudnám sajnálni soha, semmilyen körülmények között, Jerzsi meg fasza csávó, jól bírja a gyűrődést.

inmemancsi 2011.05.01. 13:28:24

@bigél: javaslatom a kellemes délután érdekében, fogadjuk el éva rajongók esetén is, amit az évánál mivel nem tudjuk orrba vágni őket sem, hogy egy pillanatra észre térjenek, vagy még jobb letapasztani a szájukat egy darabig, mindig (nem folytatom) igazuk van, ők maguk az igazság, a szépség (éva valahol több helyen modellként definiálja magát:)) ja és a jóindulat

bigél 2011.05.01. 13:30:24

@nosce: nekem a nullhipotézissel kapcsolatban lenne megjegyzésem: szerintem olyan, hogy "intelligensebb, mint X" nullhipotézis nem létezik, max. olyan, hogy nem intelligensebb (azaz egyformán intelligensek - nullhipotézis lényege, hogy nincs különbség, és ehhez még a kérdés ellentettjét hozzá szokták csapni), és a számítások után a következtetés/döntés lehet az, hogy megtartjuk avagy elvetjük a nullhipotézist.

inmemancsi 2011.05.01. 13:31:08

@MÁRIA TERÉZIA: akkor tévedsz (legalábbis a műsorban látottak alapján), úgy átvágná a te torkodat is öt forintért, mint annak a rendje, remélem nem találkozol ilyennel az életben biztos kellemes lehet egy ilyen ember, aki soha (nem folytatom:))) nem tudja jól éreznie magát és mindig csak a másikat nézi (akinek ha esetleg jobb ,akkor dögöljön meg:)), mert egy szemét

_most_ 2011.05.01. 13:31:21

Tegnap online-ban Évát mutatták, ahogy alszik, közbe valami furcsa csattogás hallatszott a háttérből. Majd később mutatták az egész szobát és akkor látom, hogy Anikó meg Jerzy egymás mellet alszik :)

inmemancsi 2011.05.01. 13:32:27

@nosce: na és még a kellemes délutánost nem is olvastad:)

tizenot 2011.05.01. 13:32:55

@MÁRIA TERÉZIA: Hát az éva is féreg, anikó is féreg csak máshogy, ezek szerint, ha a bent lévők reprezentálják a magyar lakosságot, levonhatjuk azt a következtetést, hogy minden nő féreg, csak máshogy. :DDDD

bigél 2011.05.01. 13:33:41

@lami83: nahát, nahát! hogy mik vannak! ezt korábban már nem írtad le?

tizenot 2011.05.01. 13:33:46

@inmemancsi: Éva rajongók?? Te már láttál ilyet?

_most_ 2011.05.01. 13:33:55

@inmemancsi: Teljesen rosszul látod Évát, nem is ismered.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 13:34:07

@tizenot:

írta egy féreg, aki férfi?

bigél 2011.05.01. 13:34:54

@lami83: te ismered?

mindenkihez szól a kérdés: kommentel itt olyan, aki bármelyik villalakót közelebbről ismeri?

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 13:35:48

@inmemancsi:

Nincs is kése szegénynek, viszont egy pillanat alatt szétesik valóban, Éva az önmaga legnagyobb ellensége, nekem biztos nem tudna ártani.

_most_ 2011.05.01. 13:35:56

@bigél: de, csak késő volt és a csattogós poén csak most jutott eszembe :)

bigél 2011.05.01. 13:36:09

@bigél: csak azért kérdezem, mert érdekes ez az ismerem-nem ismerem dolog. nem olyan egyszerű egy másik embert kiismerni, főleg így, hogy képernyőn keresztül látjuk őket.

nosce 2011.05.01. 13:37:33

@bigél:
így van, de már nem akartam abba is belemenni azért írtam h magyarul....

_most_ 2011.05.01. 13:38:06

@bigél: nem ismerem, de nem is ítélkezek felette.

nosce 2011.05.01. 13:38:07

@inmemancsi:
hát akkor további kellemes délutánt :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 13:38:09

@lami83:

hol lehet megnézni a tegnap esti online-t? sehol se látom feltéve..

van linked?

inmemancsi 2011.05.01. 13:38:40

@MÁRIA TERÉZIA: de mielőtt szétesik másnak se legyen jó, vigyázz az ilyen emberekkel energia, jókedv és egyéb vámpírok, annál rosszabb nincs, mint az ha valaki nem fér meg jól a bőrében és ezért másokat (bárkit) okol

inmemancsi 2011.05.01. 13:40:15

@tizenot: hát akkor a bent lévők alapján ne menjünk bele, hogy a férfiak mit reprezentálnának:)) de szerencsére ugye nem ők reprezentálják

tizenot 2011.05.01. 13:40:28

@lami83: Émmeg leszarom hogy ismerem-e vagy nem. Nem kötelező bemenni.
Szerintem ez még kevés is amit kapnak, fél év lájtos oltogatás nem sok 70 milláért.

2011.05.01. 13:41:01

@Born to be wild: nem akarok beleszólni, de szerintem arra gondolt a kolléga, hogy az anikó egy érzelmileg bizonytalan, de eszes nő színészi vénával és vonzó külsővel. veszélyes kombináció.

az évával egy baj van, hogy önmagának árt. a folytonos csaholásával egyedül környezete ellenszenvét képes kivívni. az anikó ezzel szemben képes megsajnáltatni magát és szimpátiát vált ki az emberekből, holott a legfurcsább ügyek tényleg őt övezték a villában.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.01. 13:41:10

Hű, ygerekek, mindent lehet fokozni!!

Ma találkoztam egy ismerősömmel, aki azt kérdi
"Te nézed a VV-t, hát nem lenne borzasztó, ha az Éva kiesne?"
Felvilágosítottam, hogy igencsak feldobná a hetem ez a végkifejlet, (ez most szubjektív, igaziból tökmindegy, a lényeg most jön) mire megkérdi "De hát nőként(ő is az) nem tartod sértőnek, hogy ilyen Anikók rohangálnak a világban? Hát ezek miatt a nők miatt hagyják el a férjek a családjaikat!"

Hű, gondoltam, csak diplomatikusan, mert ezek szerint apjuk esetleg kifelé kacsintgat, de hát azért csak mondtam annyit, hogy a férjek mennek el, nem az Anikók, azért még e húzzunk minden szép lány fejére zsákot!
Hát megértődött, azt mondta, hát majd meglátom én is - front van, vagy mi a tököm?

összességében azért vicces, csakhát O_o

inmemancsi 2011.05.01. 13:41:26

@lami83: csak a tvben ebben a műsorban (és online látom és hallom) és hála istennek hiszek a szememnek és a fülemnek:))

Albino Vernyul 2011.05.01. 13:41:43

@lami83: Figyelj.. Baromsagot nem kell irni... Hazudni meginkabb.. Ez olyan Evas volt....

inmemancsi 2011.05.01. 13:42:27

@nyuszómuszó: írtam fentebb, nem könnyű a csinosaknak és nőiseknek:))

tizenot 2011.05.01. 13:42:57

@inmemancsi: Nos kb. azt hogy a magyar férfiak okosak, de parasztok, rondák, nem figyelnek a testükre, bénán csajoznak és csórók. A külföldiek meg jólápoltak, igyekeznek lovagiasak lenni a nőkkel, szerethetőek és gazdagok (márha télleg jerzsi nyeri a cuccot ahogy én elképzelem) :DDDD

inmemancsi 2011.05.01. 13:44:08

@tizenot: jó, hogy nem statisztikus vagy, jól elintéznéd ezt a reprezentációs réteg dolgot:))

_most_ 2011.05.01. 13:45:20

@Albino "karazsnyikov" vernyul: lol, csak vicceltem, nem kell sírni, ez olyan Anikós volt.

inmemancsi 2011.05.01. 13:46:39

@lami83: na ez meg pláne évás volt:)) biztos jó messzire tüsszenteni is szoktál:))

Albino Vernyul 2011.05.01. 13:46:49

@MÁRIA TERÉZIA: Valamit benezel.. Eva a hatbaszuros.. Anikonal mindig tudod, hogy eppen szeret, vagy nem szeret, kozolni szokta... Evara jellemzo az, hogy a szemedbe mosolyog, mikor elfordulsz mar kigyo, es kurva vagy..

inmemancsi 2011.05.01. 13:47:31

hát azért azt nem mondanám, hogy ez gyenge eső

_most_ 2011.05.01. 13:48:03

@MÁRIA TERÉZIA: tegnap csak alvást mutatták online-ban, de ebben is Éva volt a legérdekesebb, többiek csak nyugodtan aludtak, de ő csomót forgolódott.

inmemancsi 2011.05.01. 13:54:07

letördeltem a spárgát, hát alig maradt belőle..

Albino Vernyul 2011.05.01. 13:56:22

@lami83: En tudom, hogy poen volt, csak ismerem az ilyenek mukodeset.. Van aki benyeli, aztan terjeszteni kezdi.. Jobb azonal elvagni a dolgot...;)
Na DTM idenynyito, plusz MOTO GP... Es errefele elkezdett dorogni, es villamlani.. A fene...

bigél 2011.05.01. 13:57:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: itt még tartja magát, bár eléggé borult

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 13:58:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Pont fordítva látunk mindent, mert mint mondtam én az Évát tudom kezelni, az Anikót nem tudnám.

Éva ügyetlen, átlátszó és önpusztító, és könnyen szétesik, emiatt is könnyű védekezni ellene.

Anikó ügyes, nagyon jól egyben tudja tartani magát, tudatosan kavar (lásd mikor bevallotta a riportszobában mosolyogva, hogy szándékosan akarta felrobbantani a négyest azzal, amit kavart Éva és Szandi között + bónuszként megkapta Szandit.)

Anikó váratlanul, lesből kap el a mérgező nyelvével, és mint láthattad végig az egész játékban ő a győztes típus, bármikor kicsinál, és nem tudsz védekezni ellene, igazi femme fatal.

Albino Vernyul 2011.05.01. 14:00:38

@lami83: Akkor nem nezted vegig..;) Aniko is forgolodott.. Bar most nem dontott rekordot, mint hetfon-kedden, akkor ejfeli lefekvessel 3 korul el is aludt..
Apropo.. Holgyek, akinek tetszik Rosberg az F1-bol, most eppen 5 millis borostaval tapossa a noi sziveket..;)

bigél 2011.05.01. 14:02:30

@MÁRIA TERÉZIA: azért nemcsak ő kavart tudatosan, a többiek is, pl. Éva és főként Alek. szerintem ez belefér a játékba. A femme fatal-ról nem tudok mit mondani, mert amit láttam, annak alapján - ha volt is benne ilyen szándék - nem nagyon jött össze Anikónak, úgyhogy messze van ő még ettől.

neduddki21 2011.05.01. 14:03:42

@nosce: Honnan jön ez a 450 pont? A Corvinuson vannak olyan szakok, ahova ennél jóval alacsonyabb pontszámmal is be lehet kerülni, pl. élelmiszer mérnök, nem is beszélve a fizetős szakokról. Tudomásom szerint Éva is fizetős szakon volt, vagyis nem vették fel a normál, államilag finanszírozott szakok egyikére sem. A gimnáziumi tanára, vagy valamelyik társa (már nem emlékszem) kifejezetten azt nyilatkozta, hogy nagyon sok baj volt vele, még évet is kellett halasztania (vagy ismételnie).

Tompó 2011.05.01. 14:05:28

@tizenot: Már csak Jerzy maradt akinek szurkolni lehet?? Hát ez volt a kedves rtl célja a sunyi, gerinctelen, szegény, szomorú sorsú árva fiú fog nyerni!! Igaz 4,5 hónapig észre sem vettük, hogy ott van de ez nem számít!!! Azért tették be a műsorba a "nézők akarata" (lsd.beszavazó) ellenére, hogy ő legyen az egy, aki mindent visz.

genevieve 2011.05.01. 14:05:33

@lami83: te peti-cs vagy:-DDDDDD

Albino Vernyul 2011.05.01. 14:06:20

@MÁRIA TERÉZIA: Az nem tunt fel, hogy olyan hulye, hogy meg el is mondta..?!;) Anikot boven lehet kezelni, megadod neki a megfelelo impulzosokat, semmi baj nincs vele, minta szerint mukodik.. Evanal egy minta van, ne fotdits neki hatat, mert hatadba a kes...

genevieve 2011.05.01. 14:11:39

@genevieve: mikor volt jerzy sunyi és gerinctelen??????

szürke, szomorú, az igen....

és tegnap még a nagy igazmondó és taktikus alekosznak is sakk-matt-ot adott:-D

genevieve 2011.05.01. 14:14:10

@neduddki21: ezt a sok baromságot....

450-en pontot csak úgy lehet elérni, ha az utolsó két év érettségi/felvételi tárgyából 5-ös és legalább 904 %-os teszteket ir....
ehhez pedig nagyon-nagyon-nagyon sokat kell tanulni....

és a kitartás és türelem nem az éva erényei

és még ha tényleg nagyon intelligens lenne akkor is kellene a felvételihez egy nagyon erős tárgyi tudás 450 pont eléréséhez!!

_most_ 2011.05.01. 14:14:13

@genevieve: Haha, Jerzy jól behúzta a csapdába Alekoszt, szerintem öt hónapja erre készül, csak emiatt jött össze Gigivel, aztán szakított vele, hogy mattolja Alekoszt :)

genevieve 2011.05.01. 14:15:20

94 %-os természetesen:-D

@lami83: alekosz volt a mestere ő is 4 hónapot készült az egyetlen kirohanásos beszédésre:-D

tizenot 2011.05.01. 14:18:49

@Tompó: Nos engem rohadtul nem érdekel hogy manipulál az rtl, mert én egy szavazatot nem küldök senkire :D

Amúgy még mindig a jerzsi a legkevésbé rossz mind közül aki bent van és ha visszanézed a kommentjeimet hónapokkal ezelőtt is ugyanezt mondtam.

_most_ 2011.05.01. 14:20:48

@genevieve: Amikor Alekosz kiosztotta Bécit a legjobb pillanatok egyike volt.

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 14:23:04

Éljenek a nur die Mutter ist sicherek!
Virágozzék Éva, mindannyiunk ősanyja!
Tanuljon Anikó a hibájából a következő valóságsójáig! Ezen a napon csak Jerzy és Alek nevű emberekkel párbajozunk.

_most_ 2011.05.01. 14:23:50

@genevieve: hát mert tetszett és abszolút igaza volt.

nagyon gromek 2011.05.01. 14:25:42

ha már a kavarásról van szó, Anikó és Éva/Alek között az a különbség, hogy Anikó ezeket nyíltan megmondja a riportszobában. Kvázi a játék részének tekinti. Ezzel szemben az Éva/Alek duó mindig kimagyarázzák, hogy az nem úgy volt, nem azért volt, nem is volt.

_most_ 2011.05.01. 14:29:17

@nagyon gromek: Akkor Anikó a játék részének tekinti a kapcsolatrombolást?

inmemancsi 2011.05.01. 14:31:57

@lami83: nem dehogy abban alekosz és éva a legjobb, annyira kár, hogy még nem nyírták ki egymást:)))

genevieve 2011.05.01. 14:31:58

@lami83: ha annyira igaza volt, akkor ő most miért csinálja ugyan azt cirka 3 hete?

nagyon gromek 2011.05.01. 14:32:08

@lami83: igen. egy tegnap esti kommentelőnek (nem emlékszem a nevére, bocs) is sikerrel lerombolta a párkapcsolatát a tévén keresztül. :D

genevieve 2011.05.01. 14:34:36

@nagyon gromek: mikor éva felolvasta az sms-t, hogy alek leveszi évárol a kezét és kétszer is nyugot arccal bekamuzta, hogy ő ilyet nem mondott, megértettem miért nyitott az a kupola ami a kert felett van:-D

alek szem rebbenés nélkül kétszer is hazudott...aztán mikor éva a nagy eszével elkezdte kapisgálni, hogy a nézők csak nem irják ezt be nekik, ha nem volt ilyen akkor alek elkezdte magyarázni, hogy hát nem is úgy volt, meg nem is egészen azt mondta....

bigél 2011.05.01. 14:34:41

@nagyon gromek: gempacsöki a böcsületes neve

nagyon gromek 2011.05.01. 14:35:23

@lami83: most komolyan: az Alek-féle stigmatizáláson túl, mivel tudod alátámasztani Anikó kapcsolatromboló mivoltát?

inmemancsi 2011.05.01. 14:38:10

@nagyon gromek: @bigél: gombacsökire emlékeztem, vagy röviden gemkapöcs

ne most 2011.05.01. 14:38:23

@genevieve: A tény persze az, hogy nem mondta. Ettől még hihetünk Anikónak, akit fellökött.

bigél 2011.05.01. 14:38:59

@nagyon gromek: engem pl. gyíkká változtatott (de már elmúlt). ez igencsak megviselte a férjemmel való kapcsolatomat.

_most_ 2011.05.01. 14:39:13

@genevieve: ha jól emlékszem azt a mondatot éppen Jerzynek mondta, tegnap meg láthattuk Jerzy mennyire be tudja húzni a csőbe Alekoszt :)

Albino Vernyul 2011.05.01. 14:39:56

@genevieve: Igen a vacsora csata heten mondta, Jerzy estejen.. A 2 csaj kiment cigizni, es akkor rohogcseltek a sracok bent, hogy majd a ket csaj csak parbajozzon, es Alek kijelentete, hogy leveszi a kezet rola, azt oldja meg maga, meg felkeszuli se segit...

genevieve 2011.05.01. 14:40:07

@ne most: egyrészt mondta, mert én is hallottam...másrészt olvasói sms-t olvastak fel és nem anikó mondta évának...

genevieve 2011.05.01. 14:41:03

@lami83: nem, alek ezt korábban mondta kb. 2-3 hete

ne most 2011.05.01. 14:41:42

@genevieve: Mikor, hol? A nézői SMS Anikó szövegére alapul.

nagyon gromek 2011.05.01. 14:42:37

@genevieve: egymást rombolja a két szerencsétlen (meg saját magukat persze), de ezért olyan jó valaki mást hibáztatni és kapcsolatrombolónak beállítani.

@bigél: köszönöm. csak a hozzászólásain annyira elrémültem, hogy a nevét már nem volt módom megjegyezni.:)

genevieve 2011.05.01. 14:42:37

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ott a pont!

de ugye egy alek rajongónak az is belefér, ha alek nyilvánvalóan hazudik és nem áll ki a nagyon nagy barátja mellett....
biztosan az is az anikó hibája:-D

_most_ 2011.05.01. 14:43:26

@genevieve: Azt az sms-t szerintem Anikó küldte, a riportszobában bevallotta.

genevieve 2011.05.01. 14:45:32

@lami83: aham, ha már nem lehet védeni a védhetettlen:-D

nagyon gromek 2011.05.01. 14:46:32

@lami83: ??? Kinek a kivel való kapcsolatát rombolta? Mit tett, ami rombolásnak minősül?

genevieve 2011.05.01. 14:48:12

@lami83: béci kapcsolata remekül van, köszöni szépen:-)

szandinak nem is volt kapcsolata (sanyi nem az:-)

oli...hát mint tudjuk ők is nagy szerelemben vannak

tehát egy kapcsolat se ment tönkre:-)

nagyon gromek 2011.05.01. 14:49:20

@genevieve: minden Anikó miatt van. még az is, hogy létezik kiválasztás és ezért Anikó Évát viszi párbajozni.:D

bigél 2011.05.01. 14:49:22

@lami83: nem köll neki sms, mondtam már, hogy delejez a boszorkája.

_most_ 2011.05.01. 14:51:21

@genevieve: elég könnyű védeni, több mint két hete mondta, valószínűleg ittas is volt és egy teljesen jelentéktelen beszélgetésben hangzott el, csak az összefoglalóban lett ez jobban kihangsúlyozva. Ne mond már, hogy teljesen elképzelhetetlen, hogy nem emlékszik rá.

_most_ 2011.05.01. 14:56:49

@nagyon gromek: Hát Anikó Béci kapcsolatát megpróbálta lerombolni, pedig Gigi direkt fel is hívta rá a figyelmét, hogy nem nézi jó szemmel Anikó közeledését. Olivér miatta adta fel a játékot, különben sikeresen tönkre tette volna a kapcsolatát. Szandi meg Éva pedig Anikó miatt távolodtak el egymástól. És mindezeket csak azért, mert éppen egyedül érezte magát.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.05.01. 14:58:57

@lami83: heh, olivér saját maga miatt "adta fel" (kiesett ugye)

Albino Vernyul 2011.05.01. 14:59:01

Na, kiraktak a penteki Belevalot.. Nezzuk..

genevieve 2011.05.01. 14:59:18

@lami83: nem volt részeg alek, és pontosan tudta, hogy mondta, emlékezett is rá:-)

mondom, véded a védhetetlen... a kapcsolatrombolás témában is....

ne most 2011.05.01. 15:04:34

@lami83: Hol mikor? Valami link?

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.05.01. 15:04:57

@Tompó: ezt nem csak neked, hanem általában is: ha 10-15 ember között van 3-4-5 nagypofájú, aki mindenképpen főszereplő akar lenni, akkor sztem nem gáz, ha a maradék 8-12 nem nagypofájú nem akar mégis túltenni rajtuk. ezt lehet úgy mondani, hogy "észre se vettük", mert nem róla szólt 50%-ban az öf. aztán ha marad a végére 3-4-5, akkor már lehet h az ő szava is kihallatszik a zsivajból (vö: "megerősödött"). ez sztem nem jellemhiba, hanem inkább erény (nálam).

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.05.01. 15:09:08

@ne most: valovilag.hu <- itt a link, nemrég történt, kereséljél

nagyon gromek 2011.05.01. 15:09:41

@lami83: ebből egyedül a Béci eset állná meg a helyét, ott Anikó tényleg hülye volt. Mentségére fel lehetne sorolni egy csomó mindent (bezártság, magány, stb) de felesleges, megbánta és ezt meg is mondta Bécinek. Sőt Béci barátnőjétől is bocsánatot kért.
Ha Olivér Anikó miatt adta fel a játékot, azt csak magának köszönheti, ugyanis az egész affért ő provokálta.
Évának és Szandikának pedig soha nem volt kapcsolata, saját magukat nem ismerik, nem hogy egymást. Ha jól emlékszem egyébként, Szandika azért orrolt meg Évára, mert az a szokásos őszinteségével és nyíltságával egészen mást mondott a háta mögött, mint amit a mosolyogva a szemébe.

nagyon gromek 2011.05.01. 15:13:21

@lami83: ja és még valami: az olyan kapcsolat, amit egy harmadik, külső fél le tud rombolni, az meg is érdemli, hogy lerombolják.

Albino Vernyul 2011.05.01. 15:13:45

@lami83: Belanak beidva vallott szerelmet, Bela megmondta nem, ezutan semmifele kozeledo lepest nem tett.. Oli maganak keverte a szart, addig provokalta Anikot, mig beelesedett, aztan ezt Oli szedte ki belole, ugy hogy Aniko vegig mondta neki, hogy ne csinalja ezt.. Mikor Oli ugymond nem-et mondott, nem eroltette, es azota se mond rola semmit, mert akkor kiderulne 100%-ra, hogy Oli kezdemenyezett, es ezt Eniko miatt nem akarja..
Szandi/Eva.. Hat, a 3 lany Oli miatt sodrodot egy csapatba, es ebbol a kettosbol Aniko aki baratnonek valo.. Nem veletlen, hogy Gina, Zsofi, Szandika, es vegul tet nelkul Gigi is Anikonal kotott ki.. A adott erzelmeket visszadja, es lehet ra szamitani.. Meg Eva is tamaszkodik ra, barmennyire is irigy ra egyebkent..

inmemancsi 2011.05.01. 15:13:59

@lami83: lamika drága, kapcsolatot nem lehet lerombolni kivülről, csak akkor, ha a kapcsolatban lévő egyik (vagy több:) fél is benne van, kivéve persze a szemmel verést, meg mocskos pofát - de ez nem rombolás, hanem a kapcsolat építés hiánya - lsd. éva

inmemancsi 2011.05.01. 15:14:55

@nagyon gromek: kár volt gépelnem, most látom:)

_most_ 2011.05.01. 15:19:17

@inmemancsi: lehet jó kapcsolatot nem lehet lerombolni, de azért nem kéne próbálkozni se.

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 15:19:52

@droid_: Megnéztem a vidcsit.
Helyes az a házaspár a kertben. De ki az a két gyűlölködő tetű a hálóban?

bigél 2011.05.01. 15:23:25

@droid_: nagyon igaz, amit leírtál.

ne most 2011.05.01. 15:26:12

@droid_: Megnéztem nincs rajta, ami ugye nem meglepő.

Zelefánt 2011.05.01. 15:27:32

@lami83:
Olivér mit is adott fel?
Kurva nagy arca volt, és letolták.
A többi maszlag a tömegeknek -- meg lehet, hogy saját magának is.
Itt nincsnek önzetlen Grál-lovagok, sem apácák: mindenki nyerni akar, ha már ennyi időt lehúzott egy üvegfalú dobozban, és a nyereménnyel akarja sínre tenni az eddig hmmm... nem túl sikeres életét.

Zelefánt 2011.05.01. 15:30:01

--nincsenek--, kurva klaviatúra.

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 15:34:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A fantasztikus hatosnál adott érzelmekről beszélni enyhe túlzás. 1 (azaz) egy adott érzelem volt, aki utálja Alekékat azt felveszik, aki nem azt nem. Ezért lett Jerzy független, azt hitte legalább puncikákról is fognak néha társalogni. De nem, Bélát annyira érdekli a puncika, mint Évát a mosogatás. Hogy Anikót mi érdekli még és miért lépett ki, az sajna nem derült ki.
Az Oli féle négyesnél a gyűlölködésen kívül fel lehetett fedezni más témákat is. Ha megeröltetném magam, még videókat is tudnék mutagatni ezekről.

Ancilla 2011.05.01. 15:35:49

@Ari11: Hát ezt a hozzászólást nem tudom szó nélkül hagyni. Ritkán tapasztal az ember ekkora érzéketlenséget, sőt lelki durvaságot, mint ami Te soraidból átjön.

Az az általad se lánynak, se fiúnak gúnyolt 24 éves lány több tragédiát élt meg, mint más az egész életén keresztül. Az ikertestvére kicsi korában halt meg, az édesanyja és az édesapja ugyanabban az évben, akkor ő 12 éves volt. Az édesanyja mindössze 36 éves.

S ez a lány nem menekült bele az alkoholba, nem züllött el, hanem elvégezte a Táncművészeti Egyetemet, és nagyon tehetségesen táncol.

Hogy ítélkezhetsz ilyen felelőtlenül emberek fölött??? Anélkül, hogy bármit is tudnál róluk???

Spéter46 2011.05.01. 15:37:09

Anikó senki kapcsolatát nem tette tönkre és senki nem ment ki magától a Villából, hanem egyszerűen kiszavazták!
Természetes, hogy a vesztes mindig valami magyarázatot akar adni arra, hogy miért maradt alul a küzdelemben, és erre a legjobb taktika, ha már úgy megy ki, mint aki kint akar maradni. Közben pedig belül majd megőrül, hogy győzzön.
Ha győz ujjong, ha veszít nincs szégyen, mert ezt "ő is így akarta"!

dr. gernika 2011.05.01. 15:37:43

@bigél: Én mondjuk gyerekkoromban a tévéből tanultam rengeteget. Ehhez persze olyan minőségű műsorokra volt szükség, a maiaktól már inkább butul az ember.

_most_ 2011.05.01. 15:44:01

@gernika: Alekosz is a tévéből tanult rengeteget :)

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 15:47:09

@gernika: Mostanság is lehet tanulni tévéműsorokból. Judd Trump most húz épp vissza. Már nekem is majdnem így megy.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.05.01. 16:04:08

@ne most: ööö... akkor mit állítunk? mondott ilyet vagy nem? mert ez egy példa arra h alekosz kijelenti: nem fogja évát védeni. aszittem ezt tagadod. ha nem tagadod, akkor egyetértünk

Albino Vernyul 2011.05.01. 16:06:04

Jerzy/Aniko mucsok ujjal.. Eva/Alek telibe..:

www.valovilag.hu/video/127145

nagyon gromek 2011.05.01. 16:07:09

attól függetlenül, hogy Anikó nem az, mégiscsak furcsa ezt a kapcsolatromboló jelzőt azoktól hallani, akik valószínűleg mélyen egyetértettek Éva azon kijelentésével, miszerint is a villa nem szeretettábor.
Ez egy játék. Mindenki pont úgy játssza, amilyen ő maga. A szerepjátszás ilyen hosszú távon már nem igazán működik.
És a manipuláció is benne van természetesen. Bárki egy napjából össze lehet vágni egy 5 perces jelenetet úgy is, hogy jól és úgy is hogy rosszul jöjjön ki belőle. ez csak a készítők szándékain múlik.
Szerintem Anikónál rosszabb színben senkit nem próbáltak különben feltüntetni. Az örökös műsorvezetői belekérdezgetésekkel az Oli-ügybe például, még akkor is, amikor Olivérnek már híre-hamva nem volt és amely ügynek Anikó leginkább szenvedő alanya volt. Érdekes, hogy Olinknál negyed ennyit nem forszírozták ezt a témát.
Ehhez képest Anikó elég jól állta/állja a sarat. A volt villalakós héten emberségből, korrektségből le is iskolázta Olivért.

Albino Vernyul 2011.05.01. 16:10:41

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: A hatok akkor alakultak, mikor Oli/Alek megszivatta oket, duhbol, plusz Zsofi parbaja miatt... Nem szerves fejlodes altal, ezert szet is estek.. Nem lehet osszehasonlitani egy mas okbol osszeallt tarsasaggal.. Az Oli/Alek klikk, csak a Beci klikkel vetheto ossze.. Ezek termeszetes folyamatok utjan alltak ossze..

ne most 2011.05.01. 16:11:12

@nagyon gromek: Anikó mindig igazat mond, fellökték, pedig "soha az életben még nem sértette meg igy senki".

Albino Vernyul 2011.05.01. 16:31:48

@ne most: Latom nem marad erv, ilyenkor szokott elojonni a fellokes, amire senki nem emlekszik..;)

nagyon gromek 2011.05.01. 16:32:36

@ne most: Anikó néha túloz, ez igaz. De ha hibázik, képes belátni és bocsánatot kérni. Nem mondtam, hogy tökéletes.

pocokpocok 2011.05.01. 16:44:34

hát gyerekek, a facen az a hír járja, anikónak szobát foglaltak estére, nem vicc, állítólag anikó-rajongós oldalon van..

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 16:55:31

@pocokpocok: Szobában nem férnek el annyian, lakosztályról lehet szó. Már várja Anikót kint az a 30 pasi, akikről azt híresztelte, hogy nem tudták normálisan megbaszni. A párbajon egyenpólóban lesznek 'na ezt játsszuk le újra' felirattal, könnyű lesz kiszúrni őket.

Albino Vernyul 2011.05.01. 16:56:01

@pocokpocok: Eva pesti.. Haza tud menni, ha kiesik... Aniko bajai, nem tud...

pocokpocok 2011.05.01. 16:59:16

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
de kis szenya vagy:)
amúgy addig kell menni, még egy normálisat nem talál.
mellesleg milyen ciki lehetmár azoknak a pasiknak, akik vele voltak, mit cikizheti őket a baráti körük?
mondjuk szerintem erre nem nagyon gondolt, mikor elmondta:(

pocokpocok 2011.05.01. 17:00:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
remélem nem lesz bunda, utálom, ha hülyének néznek, aztán azt mondják: ááá, csak félretájékozódtál..

az én rózsám vasutas 2011.05.01. 17:05:12

@pocokpocok: Azért annyira nem kell adni a baráti kör véleményére. Én pl szívesen hallgatnám tőlük a 'de bénán töcskölted meg a Cameron Diazt háromszor egymás után ' élcelődést.

foxglove (törölt) 2011.05.01. 17:07:43

@pocokpocok: Éva testvére meg azt írja, h hasonló az állás, mint Giginél.

pocokpocok 2011.05.01. 17:09:10

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
yippi: tépek:)
@foxglove:
majd 2 óra múlva kiderül(ha beborult!):)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 17:28:54

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Nagy Feró Évának drukkol és Évát tartja az igazi rocker lánynak a Belevaló 150. adásában!

www.valovilag.hu/video/127067

na, ehhöz mit szólnak, akik szeretik mondjuk Nagy Ferót, de nem szeretik Évát..

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.01. 17:35:30

@nagyon gromek:

"Évának és Szandikának pedig soha nem volt kapcsolata,"

hát izé, három hónapig egy ágyban laktak, bár lehet, hogy te ezt nem nevezed kapcsolatnak..

Kekec1 2011.05.01. 19:43:43

a lény úgy néz ki, mint egy úszóruhába öltöztetett hurka :))))

mimózA 2011.05.01. 19:46:58

@tizenot: Gratula, ebben egyetértek. Azóta nem nézem, mióta Éva köpött, olvasv jobb is, J. egyre jobban tetszik, úgymint értelmes dolgokat is tud mondani, nyerje meg ő.

qw123 2011.05.01. 22:04:22

Sajnálom azokat akiknek Éva a kedvence.
Ez a példa értékű amit ő csinál?
Ez kel a mai fiataloknak,azzal lehet előre jutni ha iszol mint állat és trágárul beszélsz és dühöngöl.
süti beállítások módosítása