Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X133

2011. április 29. 15:55 - Hódos Hajnalka

Hijj, ha az öfiben nem is történne semmi, akkor is tudnék posztot írni. Lilu tegnap egyenesen a nyolcvanas évek videodiszkóinak klipjeiből pottyant közénk, el is határoztam nyomban, hétvégén előkotrom a régi kazettákat és ilyeneket fogok hallgatni, hogy Kim Wilde, Bananarama, Duran Duran. Meg Kecsegugut, az, az, a hülye hajú gyerek. Ja, és honnan tudom, hogy volt ilyen, hogy videodiszkó? Hát van egy kilenc évvel idősebb nagybátyám, sokszor vigyázott rám. Alig vártuk, hogy anyu elhúzza a belét dolgozni, pattantam ki az ágyból, és indultunk, persze csak azután, hogy egy huszáros mozdulattal lefejtette a nyakáról a babos kendőt és egyik pillanatról a másikra kinevezte magát helyi menő csávónak. Előtte meg reszkető kézzel nyújtotta át a Deep Purple lemezt, most már elég nagy vagy hozzá, tessék. Jugóból hozta. A Kiss posztereket meztelen nők váltották, a szimat szatyrot még őrizgetem és ragasztgattam a diszkós haverja kedvéért földgömbre összetört tükröt bagoly ragasztóval, nem is nézett ki rosszul, ungárise diszkógömb.

Éváéknak elég durva éjszakájuk volt, mindkét csaj kisírt szemmel ébred, kerülik Alekoszt, mint a leprást, Anikón hat kiló alapozó van. Éva Jerzsivel beszéli meg a történteket. Jerzsi nem érti, miért csinálja ezeket a dolgait Alekosz. Éva nem tudja, de már nem fogja tűrni. Csomószor csak azért nyelt, mert…mert elfogult voltál, mint én a Gigivel. Igen, Éva pontosan ezt érezte, mikor lefeküdt. Jerzsi nem is érti, miért hagyta eddig Éva és Anikó, hogy hagyják magukat megalázni. Nem fogom! Nem fogom hagyni! Jerzsi konkrétan lelki terrort vélt felfedezni. Éva komolyan mondja, hogy már nem ismeri Alekoszt, lehet, hogy csak a borra fogta a balhét. Éva még hatszor-hétszer elmondja, hogy nem hagyja magát megalázni, nem baj, addig sem megy be és nem látja, amit mi közvetlen közelről igen, Alekosz a hónaljkutya mentesített hónalját kenegeti komótosan.

Gönczi Gábor és Barabás Éva toporog a Villa ajtaja előtt, Gábor nyitja az ajtót, mint egy rendes férfi. Mondjuk a rendes férfi azt is tudhatná, hogy idegen helyre, vendéglőbe, szórakozóhelyre ő lép be először, védve a nőt az esetleges veszélyektől. Négy perces jajsziasztok puszi puszi, jöttünk hozzátok a Fókuszból, üdvözlünk benneteket a VV Riportesulijában. Jaj persze, körbevezetik Gábort, csak Éva és Anikó gyorsan elpakolják a bugyikat, melltartókat, csipkekombinét meg a tamponos dobozt az ágyról. Barabás Évi Jerzsi és Alekosz társaságában megnézi a dzsakut meg a szaunát, gondolom, mert még nem látott ilyet, lehet, ő is tanyasi mint én. Benn Gábor tesz fel hülye kérdéseket, a fiúk is itt alszanak? Kinn Évi. Jó hőmérsékletek tudnak lenni a szaunában? Köztudott, hogy egy szauna kifejezetten hűvös. És távolságtartó. Nem untátok még meg ezt a két palit? Úristen, Gábor ne is mondja, pont tegnap volt cirkusz. Majd meglátod szerintem, most nem mesélem el. De nem azért volt balhé, hanem azért, mert Alekosz két napja szurkálódós. Éva alig várta, hogy kipróbálja magát a riporteri feladatokban.

Jöjjön hát az első. Jó lenne, ha felismernétek a képen levő személyt és ami tényszerű adatot tudsz róla, mindent mondjatok el. Ha esetleg nem ismerik fel az illetőt, akkor beszéljenek a bajszáról, a frizurájáról, a fodrászáról, valahogy meg kell oldani a helyzetet. Na! Alekosz kezd, a képen egy olyan úriembert látunk, aki nagyon nagy dolgokat vitt véghez. Híres ez az ember a vendégszeretetéről, szeretett jó lakomákban részt venni, soha nem feledkezett meg a cselédekről sem. A nagy báli rendezvényeket különösen szerette, a högytársaságokat is. Hiú ember volt, adott a frizurájára, talán még sminkelte is magát. Kedvenc étele minden körülmények között a vaddisznó volt. Vörösborral. Gyerekek, miket meg nem tudtunk Newton-ról! Jerzsi Mme Curie-t kapja, a hölgy parfümöket illetve illatanyagokat készít. Ez a kép 1960-ban készült, vagy korábban egy kicsivel. Egy-kétszáz évvel. Nagyon látszik, hogy a nő koncentrál, a legjobb alapanyagokat használja. A védőruházata egy fekete szoknya és egy fekete felső, azon meglátszik, ha koszos, vagy ha ráflettyen valami. A haját összefogja, mert nem szabad, hogy beleessen a parfümbe. Az megváltoztathatja az illatot. Nem, nem szóltam semmit. Egy sóhaj nem hagyta el a számat. Eljutottam abba az állapotba, mikor már minden mindegy, mint a szélső háznak.

A fiúk leülnek fiúsan beszélgetni a kanapéra, Gábor rákérdez az esti balhéra, Évától hallott valamit. Persze, megitta az italomat. Tudja, hogy allergiás vagyok arra, ha ki van töltve a pohárba, akkor azt valaki megissza. Volt még egy korty az alján. Elmentem vécére, volt bennem egy gondolat, és ott hagytam esszenciának, hogy ha visszajövök, azt a gondolatot leöblítsem. Megyek oda, látom, üres. Mondom, te ittad meg? Azt mondja, nem. Megfosztott a gondolat utolsó leöblítésétől. Megfosztott! Gábornak nagyon tetszett, ahogy Alekosz az esszenciás hülye szöveget megfogalmazta, ezek szerint nem aktív néző. Szerintetek maradnak fenn barátságok? Hogyne, Alekosznak két olyan ember is van, Olivér meg az Éva. De azért Gigivel is tartaná kinn a kapcsolatot. Egy nagyon jó csaj, nem tudom, mit kellett itt neked variálni, néz Jerzsire. Ilyen testet elengedni, apukám, hát ne viccelj! Sajnos Jerzsi nem bassza tarkón egy székkel, hanem zavartan mosolyog. Folytassuk, amiért bejöttünk, hölgyeim, öt perc múlva adás!

Milyen a műsorvezető és milyen a bejelentkező riporter feladata? A műsorvezető két mondatban elmondja a hírt, és megszólítja a helyszínen levő riportert. Felröhögök, mert eszembe jut Hofi egyik műsora, hogy kiakadt ezeken az odakapcsolásokon, „szerbusz Péter, szerbusz András, szerbusz, szerbusz, ez itt az ertéelklub! Tudom! Én kapcsoltam oda!” Éva, találd ki, hogy fogod a mikrofont. Látni fogom az Évát? Jerzsi, te azzal foglalkozzál, hogy fel tudd olvasni a hírt baki nélkül! Chilében lezuhant egy személyszállító repülőgép. Kétszázhatvan utaöööösal. Eddig nem találtak túlélőket. Kapcsoljuk tudósítónkat, Évát. Sziasztok, jó napot kívánok, itt vagyok a katasztrófa helyszínén, most, ahogy pörögnek az események, éppen találtak egy túlélőt. Nagyon-nagyon súlyos és sokkos állapotban van, annyit lehet róla tudni, hogy egy fiatal férfiról van szó és tényleg nagyon súlyos állapotban van. És a lezuhant repülőgép megrongálódott vagy égett is? Aztakurva. Sajnos kigyulladt, itt mögöttem látható, hogy ki van teljesen égve az első része, és emiatt gondolom azt, hogy nagyon-nagyon kevés lesz a túlélő. Chilei tudósítónkat hallották, köszönjük szépen.

Alekosz következik, aki bármiről képes beszélni. A semmiről is képes vagyok beszélni. Tudjuk bazmeg, azt hallgatjuk öt hónapja. Meg az idézeteket a filmekből. Dél-Afrikában lassan elkezdődik a futball világbajnokság. Mindenki izgatottan várja a Spanyolország-Hollandia döntő meccset. Helyszínen van kollégánk, Alekosz. Szia Anikó, üdvözlöm a kedves tévénézőket! Gondolom, már nagyon izgatott a tömeg, mit látsz most rajtuk? Gondolom, ruhát, például. Váratlan eseményt fogok mondani. Gondolom, a tévénézők nincsenek tisztában azzal, ami tíz perce történt. Egy spanyol játékos bedobott egy petárdát a pályára és eltalálta a holland bírót, megszüntették a meccset, hatalmas a felfordulás, nem lehet tudni, hogy folytatják-e a mérkőzést. Hatalmas a káoszt. Úristn, és esetleg a döntőbírónak súlyos sérülései vannak? Nem lehet még tudni, mentő jött érte, elvitték, nagyon fájlalta a sérülést. Elképzelhető, hogy komolyak a sérülései, igen. Le fogják cserélni. Hát erre még Anikó sem tud mit mondani. El fog maradni a spanyol-holland döntő meccs. Én sem tudok mit mondani, fájdalmasan nyüszítek. Spanyol játékos megdobta a holland bírót petárdával. Spanyol-holland meccsen. Uram, irgalmazz. Gábor és Évi búcsúznak, mindenki zseniális volt, lehet, hogy Évában és Anikóban ott van a kis hírműsorvezető. Lehet, hogy Jerzsiben ott van a sportkommentátor. Nem, az bennem van. Lehet, hogy Alekosz egy új showman. Kommunikációban mindenkiben megvan a spiritusz!

Kihívás előtt, közben és után. Most, az utolsó kihíváskor jut eszembe, hogy ezt lerövidíthettem volna keku-ra, mindegy most már. Anikó ideges, nem tudja, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson, picsog ágyikóban, az anyukája fényképével beszélget, bátornak kell lenni, hinni kell magunkban, ez csak egy játék! Később a tükör előtt billeg a szörnyű rúzsaszín ruhájában, rossz volt, hogy nem tudta kivel megbeszélni a dolgokat. Jerzsi a kertben ásítozik, Alekosz unottan bámul. Te hogy látod, kit visz ki? Szerintem engem fog, mondja Alekosz, mit gatyázzon egy hétért? Sír, ki van készülve, letargia, depresszió, pánik. Szimulál. Szimulál és rám fogja. Tudod, hogy utálom ezt? Állítom neked, tegnap is miatta veszekedtünk. Este? Persze! ő kreálta ezt az egészet. Felszalad a szemöldököm, azt már Alekosz sem gondolhatja komolyan, hogy ezt bárki beveszi! Bekövetkezett, amitől Éva félt. Nem akar arra gondolni, hogy nem jöhet vissza a Villába. Igenis van helye itt. A kihívás párbaj után a lányok cigiznek, Anikó elmondja Évának, nagyon sajnálja őt, tudja, hogy háromszor párbajozott, tudja, hogy ki van idegileg, de most nem teheti meg, hogy rá gondoljon, az a célja, hogy bekerüljön a fináléba. Évának is. Jerzsinek a kanapén olyan pozitív érzései vannak, hogy mindjárt kirajzol egy plusz jelet a homlokára.

Alekosz idegesnek tűnik és haragosnak. Nem tudja megfogalmazni, mit érez, így kavarognak. Be vagyok állítva egy érzelmi analfabétának és ez nem tetszik. Meg hogy ő nem tud szeretni. Jerzsi, ha arra gondol, hogy viselkedett a lányokkal a tegnapi balhé alatt Alekosz, akkor azt mondja, tényleg nem tud. Ha arra gondol, vele hogy viselkedett a párbaja előtt és után, akkor tud. Mindenki tud szeretni. Olyan ember nincs, aki nem tud. Aztán a riportszobában betudja annak, Anikó azért mondta ezt, mert nem ismeri őt. Anikó Jerzsivel is megbeszéli a kihívást, szerinte olyan ember nem nyerheti meg a játékot, aki nem volt párbajozni. Jerzsi neki szurkol és tetszett, hogy Anikó sejtelmessé tette a kiválasztást. Gyere vissza! Anikó sajnálja Évát. Magaddal foglalkozz! Mikor belenéztem a szemébe és láttam, hogy könnyes…Te olyan bolondka vagy!

Igazmondó Bárszék van. Alekosz félti Évát és mindent szeretne elkövetni annak érdekében, hogy ő jöjjön vissza a párbajról. Aggódik is, szeretné, hogy Éva ott legyen a fináléban. Mi Anikónak az a tulajdonsága, amivel le tudna engem győzni a párbajon? Az az igazság, hogy az Anikó gyakorlatilag átaludt itt öt hónapot. Az utóbbi időben felébredt és elkezdte élvezni a játékot, amely játékot te az első naptól élvezel. Anikó közbeszól, na ezt az alvás témát nem kéne feszegetni, mert Éva ugyanannyit alszik. Alekosz be sem fejezte a válaszadást, ez kellemetlen. Ez még kellemetlenebb, mert nemhogy az első gondolatot, ezt sem tudja befejezni, mert Ani megint beleszólt. Anikó vállat von, ezt se fogod. Ez az, amiért Anikó nem fog nyerni. Tökéletesen szemléltette! Éva nem megbántva érzi magát, hanem rohadt szar, hogy megint párbajoznia kell. Ha most győz akkor húha de nagy visszajelzés és boldogság lesz. Meg akar élni egy finálét úgy, hogy folyamatosan ki akarták rakni a Villából. Zavar, hogy benn vagyok a fináléban? Mivel féltem saját magamat, igen. Aztán Jerzsi felteszi a tíz pontos kérdést: Éva, tetszem neked? Tetszettél, amikor bejöttél, jóképűnek tartalak, de most már nem. De most ez milyen kérdés? Anikó nem azért hívta ki Évát, mert őt tartja a leggyengébbnek, Alekoszt kihívni meg nem bátorság, hanem hülyeség lett volna.

Éva macskázik Jerzsinek, khm.

Jerzsi kérdése kiveri a biztosítékot Alekosznál. Megérte-e egyötöd pohár borért ekkora balhét csinálni? Igen vagy nem? Ezt így nem lehet megválaszolni. Két mondattal válaszolnék. Jerzsi szarik rá nagy ívben, ő csak egy igent vagy egy nemet kér. Vagy elfogadod, hogy két mondatban válaszolok, vagy nem válaszolok. Akkor Jerzsi nem kér választ. Kicsit később Jerzsi még meglovagolja ezt a témát, meglepődött, miért nem lehet az eldöntendő kérdésére eldöntendő választ adni? Nem lehet egyszavas a válasz, mert ahhoz ismerni kell a mögöttes tartalmat. Még mindig jobb, ha valaki megissza az italt, mintha a mosogatóba önti, mint te. Úgyhogy, Éva, egészségedre, legalább nem ment kárba. Ott a válasz. Megkaptad a választ? Nem? Jó, akkor majd elgondolkozol rajta és holnap, holnapután, de vasárnapra már rá is fogsz jönni. És most Alekosz elmegy, megissza a sörét és befejezi a szivarját. Megkezdődik a közös fröcsögés Jerzsi ellen. Megint idegesítő, ahogy Ani rád kötötte a kendőt, száznyolcvan fokos fordulat Anikó felé, start! Öntudatra ébred! Kinyílt a csipája! Engem utánoz, a szavaim, a mozgásom! Vess saját magadra, Alekosz! Ti emeltétek ki a mocsokból az Olivérrel! Az Anikó meg. Sose magáról beszél, mindig másról! Egy gerinctelen, jellemtelen, ennyi. Éva szorgosan jegyzetel. Jön ezzel az álszent dumával, hogy ne haragudj Éva, hogy kihívtalak? Álszent! De úgy kinn hagyom, mint a pinty! A véremig fogok küzdeni! Azt hiszem, az ilyen helyzetekre mondják, hogy ömlik a szar a szájából.

Jerzsi az öfi végén megállítja a kertben Alekoszt, ja, hogy beszélni akarsz? Igen, Jerzsi már reggel is beszélni akart az Évás dologról. Alekosz lebassza, mint a pöngős malacot, és ha ott elmond neki bizalmas dolgokat, akkor a kérdéseknél felhasználta volna? Miért tesz fel hülye kérdéseket? Miért kellett feszegetni? Miért kellett leszűkíteni igenre vagy nemre? Tudtad, hogy nem lehet rá igennel vagy nemmel válaszolni. De lehet. Jó, akkor igen. Na, most jó? És ha Jerzsinek legközelebb privát kérdései vannak, jó lenne, ha négyszemközt beszélnék meg. Jerzsi védekezik, ő nem akarta megbántani Alekoszt. Alekosz megenyhülni látszik, nincs jó idegállapotban. Nem jött össze a terv, mi? Hehehe. Ha rendeztem a soraim, beszélhetünk bármiről. Jól, van, semmi baj, veregeti meg Jerzsi vállát leereszkedő stílusban, ettől nekem nem a bicska nyílt ki a zsebemben, hanem a szamurájkard. Hülye fasz, mit képzel ez magáról?

Köszi a képeket, S.!

Címkék: vv4
390 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Albino Vernyul 2011.04.29. 22:26:38

@nowo: Te figyelj.. Vitatkozhatunk sok mindenen, de hogy Eva hangja jo lenne, Anikoe meg szar, az mar kicsit tulmegy a hataron.. Evae szar, Anikoe meg hallgathato, de megvannak a korlatai...

nowo 2011.04.29. 22:36:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Anikó jó showt kerített a dal köré,hangszíne is kellemesebb,mint az Éváé,de felismerhetetlenül hamis volt.
A klikkesedjélben is harmincszor kellett felvenni,mert sem ritmusérzéke,sem hallása nincsen.
Éva hangszíne kellemetlenebb,ez tény,de 98%-ban tiszta volt.

_most_ 2011.04.29. 22:39:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Évának nincsenek korlátai, Anikó meg korlátolt.

nowo 2011.04.29. 22:42:08

@MÁRIA TERÉZIA: tény,hogy néha na'on ciki,amit művel.
Egy lelki analfabéta.
Olivér sem sokkal különb.
Ők a lelkitársak.
Évával nem azok.

_most_ 2011.04.29. 22:47:02

Most néztem meg az összefoglalót, most Alekosz ki akarta hívatni magát vagy nem, már nem bírom követni ezt a taktikázást, lehet visszatérek inkább barátok közthöz, ott nem kell ennyit gondolkodni.

nowo 2011.04.29. 22:47:12

@MÁRIA TERÉZIA: viszont Jerzy veszített nálam egy-két pontot,amiért kezd Anikóhoz dörgölődni.
Akkor lenne a szememben nagy és akár a fődíjra is érdemes,ha kitartana a (Gigitől felszabadult) egyéni játéka mellett és következetes lenne mindhármukkal szemben.

nowo 2011.04.29. 22:53:11

@lami83: ezt talán maga Nagy Alekosz sem tudja.
Mi meg pláne nem tudjuk meg soha,ahogy azt sem,hogy ki kezdett ki kivel Anikó és Olivér vonatkozásában.

nowo 2011.04.29. 22:57:24

@Albino "karazsnyikov" vernyul: kap majd zöld ruhát.:D
Vagy:elveszik tőle a zöld kendőt végleg,és nem mehet ki vasárnap párbajozni.;)

Albino Vernyul 2011.04.29. 22:58:57

@nowo: Hihihi.. Nezd mar meg a belinkelt rock bulis videokat... Hallasa, ritmuserzeke jo, a hangja a magas tartomanyban megy el foleg... A Klikkes dalnal is az volt a baj, hogy volt egy magas resz, azt nem birta kienekelni, azzal szenvedtek, ez meg elvitte a kedvet....

nowo 2011.04.29. 23:02:51

@Albino "karazsnyikov" vernyul: én csak a felvételre emékszem,hogy L.L. mennyit szenvedett vele,amíg megértette,hogy nem egyre indul,és a hangot sem találta.
Maga a végtermék már hallgatható volt,de szerintem minimum harmincszor vették fel.

mama ottmarad 2011.04.29. 23:07:51

Ezt a meglepetést! Van új poszt, ráadásul megtudhattam belőle, miért akart a gyerek olyan nagyon földgömböt :D
A meglepetések öfije volt, mert kiderült, Jerzsi nem retardált és mégis van humora, Ani nem teljesen reménytelen az éneklésben és nagy konspirátos, Alek egyre türelmetlenebb és nem olyan nagy konspirátor, az Éva nem képernyőkompatibilis.
Ahogy áll a mikrofonnal, mintha a hagymaföldekről jelentkezne, hogy elájult a riporter, most akko micsinájjak?

mama ottmarad 2011.04.29. 23:17:53

@Hódos Hajnalka: hát én szinte látom, ahogy ujjhegy nélküli csipkekesztyűben zugeszed a kóbászt, frenetikus :DDD

MegLepke 2011.04.29. 23:21:57

Hát hogy a kóchengeres retkes faszba tudjátok ti még mindig ezt elemezni? Komolyan elcsodálkozom, mert én már alig várom a végét.:)

genevieve 2011.04.29. 23:23:39

@avanivi: most olvastam el amit az előző posztban irtál:-)

köszönöm, teljese meg vagyok hatódva:-)

genevieve 2011.04.29. 23:24:37

@MegLepke:

na és képzeld hajni fog a csillagszületikről is irni posztot:-)))))

Trevlovics 2011.04.29. 23:27:22

@genevieve: örülünk, akkorát beelsőztem rá, hogy majdnem leégett a blogmotor :)

Zelefánt 2011.04.29. 23:31:57

@MegLepke:
Mi élve boncoljuk, Te már a hulláját várod a VV-nek.
Mindenki megkapja a magáét.

Zelefánt 2011.04.29. 23:35:59

@genevieve:
De ott énekelnek többnyire...
Itt meg csak ritkán -- igaz, akkor sem kellene erőltetni.
Le fogok szakadni, mert a tizen-negyvenegynéhány-éves Uhrin Benedekeket
én már...nem szeretném nyomon követni.

genevieve 2011.04.29. 23:37:47

@Zelefánt: nem is kell, elég lesz ha hajnit olvasod:-))

vagy olvasd sixx-től a trónok háborúját:-)

megéri:-D

_most_ 2011.04.29. 23:41:42

@MegLepke: Ja kezdődhetne már a VV5.

genevieve 2011.04.29. 23:45:17

nagy fero a belevelóban:-)

alekosz szerinte zakkant:-)

anikónak jobb a hangja, de ő évának drukkol:-)

MegLepke 2011.04.29. 23:46:03

@genevieve: télleg? hol? itt hogyvoltot?:)

@Zelefánt: meg bizony.

@lami83: jajj, az már nincs beépítve az idegrenCermbe, kell pihi előtte.:D

genevieve 2011.04.29. 23:47:12

@MegLepke: igen, itt a hogyvolton ir hogyvoltot:-)

csak más témában:-)

MegLepke 2011.04.29. 23:51:24

@genevieve: megtaláltam közben, ügyes kislány vagyok, meg is veregetem a vállam.:D Kommenteltem is oda szellemeset szokásomhoz híven.:D

_most_ 2011.04.29. 23:51:27

@genevieve: jól megszívattál, odakapcsolok a belevalóra, mit látok, Gigi-Béci-Győzike, hát sokkot kaptam.

genevieve 2011.04.29. 23:53:39

@lami83: nagy taktikus vagyok, mi?:-D

genevieve 2011.04.29. 23:55:32

ha éva esik ki a párbajon, akkor éva kigurul a villából:-)

_most_ 2011.04.29. 23:57:54

@genevieve: szerintem ha kiesik, akkor begurul :)

MegLepke 2011.04.29. 23:58:18

Ez mekkora! Pont ma jutott eszembe, hogy mingyá vége a VV-nek, és meg kéne kérdezni Hajnit, hogy utána mi lesz. Ír-e valami mást? És lőn.:)

Na jóéjtet nektek! AluGGYatok téren!:)

Zelefánt 2011.04.30. 00:03:53

@MegLepke:
"...mingyá vége a VV-nek..."
..Ha már a világvégének is vége lesz, hová fajulhat utána még a világ?

_most_ 2011.04.30. 00:06:14

@Zelefánt: Szerintem a VV rövidítés alatt való világot értett.

mama ottmarad 2011.04.30. 00:17:34

@MegLepke: te is, de közben mikroport, mert Évával közös bünti lesz :D

Zelefánt 2011.04.30. 00:36:38

@mama ottmarad:
Télleg...Az a mikroport, az ott mire való?
Cca negyven éve bármit be lehet úgy mikrofonozni, hogy mindent, -- akár még a csótányok csápjainak motoszkálását is -- hallani lehessen...
Kiszökni meg úgysem tudnak.
Akkor hát?...

Albino Vernyul 2011.04.30. 00:46:53

Sehol egy fikarcnyi stream.. Fordulnanak fel...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 00:47:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

valamiért azt érzem, hogy az Éva fog nyerni, Anikó mindenben tehetségesebb, okos, szép és művelt, egyértelműen sikeres lesz, Évának nincs ennyi esélye az életben, neki csak ez az elkeseredett nyerni akarása van, és talán a sok frusztrált nő, aki el van akadva az életében inkább vele tud együtt érezni, és inkább rá szavaz... nem tudom, mert már a Gigis párbaj is nagyon határeset volt, és azért az Anikó alapállásból erősebb Évánál a szépsége és tehetségei miatt, de mégis ezt érzem, hogy Éva fog nyerni...

valahol nem tetszik, hogy Anikó Évát hívta ki, mikor Évának már volt három párbaja, Anikó kihívhatta volna Jerzyt is, és akkor a két csaj benn lehetett volna a fináléban, nem tartom fairnek Anikó választását...

Albino Vernyul 2011.04.30. 01:01:54

@MÁRIA TERÉZIA: Ez nem fairplayre megy, es ahanyszor Eva hatulrol furta Anikot, atcseszte, amit akarsz, megerdemelne, hogy ellene essen ki.. Hogy ez bekovetkezik, avagy nem, majd kiderul.. Evanak se artana egy sokk, hogy amit csinal, nem dijazzak.. Jelenleg abban a hitben el, hogy amit bent muvel, az meno.. Ez meg indok neki, hogy ne valtoztasson.. Pedig kene..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 08:38:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Nem, nem fairplayre megy, de akkor ne magyarázza meg Anikó a bizonyítványét oly hazugul Évának, hogy miért ő viszi. Egyedüli csaj akar lenni a fináléban, hát ezért.

Éva megkérdezte őt egyenesben, hogy ugye azért választotta őt, mert őt tartja a leggyengébbnek. Anikó elkente a választ. Ez nem tetszett.

Sajnálom Évát, hogy nem tud bekerülni három párbaj után a fináléba. Megnyerni úgy se tudta volna vv 4-et, azt a helyet Alekosznak tartják fenn.

Albino Vernyul 2011.04.30. 08:50:44

Anikorol semmit nem birnak eloasni, de azert valamit irni kell, hat izzadnak..;)

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/aniko-ket-pasi-kozott-orlodik-2050840/

Amugy a 2 hetes ficko neve M.B., kuldott be neki SMS-t 2-3 hete, majdnem ott allt meg a szive, Evanak kezdte el mondani, hogy ez O lesz, KHF...

Albino Vernyul 2011.04.30. 08:56:53

@MÁRIA TERÉZIA: Mindegyik az akar lenni most mar, lathattad Eva, hogy akarta epp ezert kivitetni Belaval.. A valasztasi alternativak meg jelenleg szukosek.. Aleknek nem merne egyik se nekimenni, Jerzyt bent nem tudjak hovatenni, marad Eva, meg a presztizsharc.. Amugy nem mondta ki kozvetlenul, de ahogy mondta, abbol siman lejott, hogy nala lat eselyt..

Zelefánt 2011.04.30. 09:10:18

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Tényleg nem tudom: a végjáték hogyan lesz?
Maradnak hárman... és utána?...

MegLepke 2011.04.30. 09:42:05

@Zelefánt: ezt már én is kérdeztem a múlt héten. Esetleg adhatnánk ötleteket a szerkesztőknek.

Albino Vernyul 2011.04.30. 10:14:38

@Zelefánt: Nem tudom.. Ket verzio lehetseges.. Szavaznak egy kort.. Az elso ketto megy tovabb, a harmadik kiesik.. Na itt a csavar.. Ha tovabb viszik a masodik korre, az elso korben leadott szavazatokat, akkor szamit, hogy egy klikkbol mennyi ember van bent, mert igy az elso korben osztott szavazatokat kapnak, es a kiesore leadottak hianyozhatnak a paros dontoben.. Ha az elso kor utan nullazak az eredmenyt, es uj tiszta kor kezdodik, mindegy milyen a klikk osszetetel.. De egy dontoben barmi lehet, ott mar elegge megvaltozik a szavazoi hozzaallas, es sok olyan szavazo is bejon, aki nem tartozik a stabil rajongoi korokhoz, ezek meg atrendezhetik a viszonyokat..

Trevlovics 2011.04.30. 10:42:51

ha anikó megy vissza, akkor egy hétig lehet, hogy a három benn maradt ember nem is nagyon beszél egymással, szépen békében kihúzzák egymás mellett azt a pár napot a döntőig. esetleg jerzsi és anikó dumálgatnak, amúgy szerintem közöttük nincs probléma, akkor viszont alekosz egyedül marad és megnyeri a játékot. ha éva megy vissza, akkor egy hét alatt alekoszzal leamortizálhatják egymást teljesen. az utóbbi 1 hét azért jelentős változásokat hozott a kapcsolatukban, ahogy nő a tét, egyre durvább, ennyire brutál veszekedéseket még ellenségektől se láttunk benn eddig, mint a két jóbaráttól :)

locsolóember 2011.04.30. 10:47:38

@Zelefánt:
Mindhármuknak el kell énekelniük a fornonblondíz méltán híressé vált számát.
A nézők szavaznak, s az általuk legjobbnak tartott előadó viszi a kecót meg a korpát ( s egy füst alatt megnyeri a Csillag születiket is.)

Soror Formoza 2011.04.30. 11:25:54

Meglehet, hogy Alekosz nem csak a finálé miatt parázik, hanem amiatt is, hogy vége a játéknak és ki kell költöznie a villából. Vége az ingyen élésnek.

inmemancsi 2011.04.30. 11:32:06

évának nagyon gáz, ha reménykedik, hogy visszajut, az még gázabb, ha valahogy visszatolnák - mint múltkor,de nem hiszem- nem gondolhatja komolyan, hogy ilyen pofával (kivül, belül) 5 percen belül nem vágják pofán és rúgják ki bárhonnan, nemhogy a képernyőről

Soror Formoza 2011.04.30. 11:32:18

a tegnap este óta nem tudom feledni ahogy Anikó és Alekosz beszélget(?!) és Anikó kezében az a hatalmas olló ... kész pszichó

inmemancsi 2011.04.30. 11:40:39

www.youtube.com/watch?v=1lQKG4cf7XA

egyébként ez a lüke azért bírja megjegyezni tényleg a filmekből a szöveget mert biztonsági őrködése abban merül ki, hogy bámulja őket éjjel nappal

MegLepke 2011.04.30. 11:47:39

@jahuu: van benne valami. Bár én nem hinném, hogy nem tud az új show-járól, hiába ezt hangoztatják mindenütt, hogy nem tudja.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 11:54:29

@jahuu: Lehet, hogy Ani már csak így érzi biztonságban magát Alekosz Bateman mellett...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 11:56:09

@inmemancsi:

Miért ne reménykedhetne, van egy szavazói réteg, akiknek fontos, hogy Éva bennmaradjon Anikó ellenében. Egyetlen dolog szól Éva ellen, és ez a pénztárca. Éva szavazói már nagyon ki vannak véreztetve, szemben Anikó szavazóival, akik most fognak először szavazni, vagyis a legtöbbjük most fog először, és ez hatalmas előny Anikónak.

Meglátjuk, az is lehet, hogy azok, akiknek fontos, hogy Éva minden lehetetlensége ellenére bennmaradjon a villában (mert saját vergődésüket látják benne, így a sikere is fontos számukra) mégis áldoznak még egyszer, a saját jövőképük érdekében.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 11:59:06

KÉRDÉS MINDENKIHEZ!

TEGNAP NEM VOLT ONLINE STREAM?

mert nem látok új feltöltést itt:
www.youtube.com/user/megaszar5

Remélem nem azért nincs új stream, mert valaki a villában ollóval ment neki a másiknak...

Albino Vernyul 2011.04.30. 12:01:03

@MÁRIA TERÉZIA: Hat, akik sajat magukat latjak Evaban, meg is erdemlik, hogy penzt koltsenek ra..;)
Amugy itt a veszelyt Oli kis egyeni Alek istenito maganhadserege jelenti.... Meg Oli penzehsege...

inmemancsi 2011.04.30. 12:01:12

@MÁRIA TERÉZIA: milyen jövőkép?? az, hogy gusztustalan genya, irigy, önző? igen sajnos nemhogy saját maga nem jön rá, de nagyon sok hasonló van a való életben is - biztos én tévedek és ez az érték

Albino Vernyul 2011.04.30. 12:02:17

@MÁRIA TERÉZIA: Egy masodperc nem volt.. Az RTL igen kezbe akarja tartani az esemenyeket...

MegLepke 2011.04.30. 12:06:18

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/04/30/vv_aniko_anyja_nelkul_parbajozik/#c5614828

Nézzétek meg a szavazás állását. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz korrekt a végeredménnyel szemben.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 12:15:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

A többi tv producer meg menedzser nem pénzéhes? Csak Oli?

Szerintem meg egy kreatív pasas.

Sokszor volt agresszív és önkényes a házban oly módon, hogy nem kívánnék a közelében élni, vagyis nem kívánnék a barátnője bőrében lenni, de attól még lehet élvezni és értékelni, amit csinál, pl. van az a reklám a tv-ben a széfer internetről, ahol ő rózsaszín balettruhában ugrál egy lány ágyán, aki "védtelenül" hagyta a laptopját, szerintem nagyon szellemes, és jól csinálja.

Ez csak egy példa, mindenképpen karizmatikus a fickó sok ötlettel, és sok sikert kívánok neki és rengeteg önuralmat, és önnevelő órát...

Nekem még mindig a négyes okozta a legnézhetőbb öfiket a villában, számomra minden más érdektelen..

Soror Formoza 2011.04.30. 12:15:54

@MegLepke: Az arab esten Olivérrel beszélgettek a háremről és azt mondta Alekosz, hogy ő szeretné kiválogatni a nőket.
Biztos kapnak külső információkat, Alekosz legalábbis, innen jöhetett az érzelmi analfabéta is. Ott benn senki sem fogalmazta meg így.

Soror Formoza 2011.04.30. 12:18:26

@Lopott Torta (Möff CAT): Bármi megtörténhet, még az is amire a legmerészebb álmainkban sem gondoltunk volna. Bár minden az, aminek látszik...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 12:44:32

@jahuu: MMKK a legfelsőbb szinteken érezzük egymás gondolatmenetét, asszem...:D

az én rózsám vasutas 2011.04.30. 13:37:14

Gigi, Béla és Győzike a Belevalóban? Az fincsi lehetett. Erről a Győzőről ki fog derülni, hogy ő Béci sosemlátott bátyja az emeleteságyról.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.30. 13:47:31

@Trevlovics: @inmemancsi: @MÁRIA TERÉZIA: Nem ennek a párbajnak kellene lennie, hanem egy Anikó-Alekosz-párbajnak, mert Alekosz Béla kiválasztása után 4 embert hátbaszúrt: Béla, Jerzy, Anikó és Éva! Bélát rávezette, hogy Jerzyt vigye ki, ne őt vagy Anikót, azután meg pökhendien azt mondta, hogy a következő párbajt vívják meg a lányok. most meg nekimegy mindenkinek, ráadásul Éva önbizalmát is rombolja folyamatosan! Ha ezt a párbajt Éva esetleg bebukná, akkor a végjátékban győzze le Alekoszt Jerzy!

Alekosz sajnos segítség helyett csak rombolja Éva önbizalmát, ha Éva kiesik, vesszen Alekosz!!!

Ebben a VV4-es értelmetlen és következetlen szabályrendszerben mégis Éva képviseli a józan kritikai érzéket a leginkább, a többiek meg droidok!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 13:54:03

@Peter_Cs:

Nagyjából egyetértek veled.

Jerzynek ráadásul ott vannak tartalékban a "láthatatlan" melegek, ők csak szavazni fognak, de nem lehet felmérni mennyien vannak, mert nem azonosítják be amúgy magukat, többségük rejtőzködik. Viszont szerintem ők a legnagyobb potenciális szavazótábor. A társadalom 10-a meleg, de ennek csak egy töredéke vallja be és vállalja fel.

Jerzy jól taktikázott, mikor egy lányt megszerzett magának a házban, mert aki rászavaz, arra nem lehet majd "ráfogni", hogy meleg. Ugyanakkor a meleg-pornós képei nyilván egy aktív réteget bevonhatnak a szavazásba mellette.

Soror Formoza 2011.04.30. 14:14:37

@MÁRIA TERÉZIA: Ha igaz lenne, egy ilyen szazalek meg a hires csiki telet is kepes lenne megszelediteni :)

_most_ 2011.04.30. 14:16:50

@MegLepke: jaj már megint kezdik Anikót sajnáltatni, párbajon biztos meg lesz a nagy alakítása, megint jön a kamu sírásával, ki veszi ezt még be.

az én rózsám vasutas 2011.04.30. 14:22:39

@MÁRIA TERÉZIA: Jerzyre a rendőrök is szavazni fognak, csak a mozgósításra várnak. A meleg rendőrök pláne.

Ezeket a szavazótáborokat érdemes lenne bővebben is kifejteni. Nem mondom, hogy nincs kedvem hozzá, de még várok. Elvégre ennek a műfajnak is megvannak a szaktekintélyei és ha jól tudom a szombat a szabadnapjuk.

Mikibachy 2011.04.30. 14:22:55

@Hódos Hajnalka:
"Hülye fasz, mit képzel ez magáról?"
Na! Na én az ilyenek miatt olvasok hogyvoltot. Mert csak úgy megnézni egyedül is tudom :D

ps: ha már csipke, ne kesztyű legyen ;)

mama ottmarad 2011.04.30. 14:26:04

Hát, ahogy látom, a verseny élesedésével párhuzamosan megnőttek az indulatok. Még itt, ezen a béke szigetén is, finom utalásokkal megy az unnaturálisnak tartott játékos ekézése, különböző csoportokhoz sorolása.
Pedig higgyétek el, csak az számít, ki jó ember, ki tehetséges, ki szorgalmasabb, kitartóbb, találékonyabb.
A csatorna élen játhatna az indulatok növelésében azzal, hogy bejátszókban megmutatják a játékosoknak Éva és Anikó villalétének legdurvább vélemény nyilvánítását a másikról.
Mindjárt felpörögnének a szavazók is. Mert ne legyenek illúzióink, ez a legfőbb cél.

mama ottmarad 2011.04.30. 14:27:30

Hát, ahogy látom, a verseny élesedésével párhuzamosan megnőttek az indulatok. Még itt, ezen a béke szigetén is, finom utalásokkal megy az unnaturálisnak tartott játékos ekézése, különböző csoportokhoz sorolása.
Pedig higgyétek el, csak az számít, ki jó ember, ki tehetséges, ki szorgalmasabb, kitartóbb, találékonyabb.
A csatorna élen játhatna az indulatok növelésében azzal, hogy bejátszókban megmutatják a játékosoknak Éva és Anikó villalétének legdurvább vélemény nyilvánítását a másikról.
Mindjárt felpörögnének a szavazók is. Mert ne legyenek illúzióink, ez a legfőbb cél.

foxglove (törölt) 2011.04.30. 14:37:33

@MÁRIA TERÉZIA: Így döntőben Jerzy láthatalan meleghadserege megküzd azokkal, akiknek Alekosz lagzikon zenélt. A melegek és az esküvői vendégek már régtől fogva egymás ősellenségei amúgy is.

az én rózsám vasutas 2011.04.30. 14:39:22

@mama ottmarad: Ehhez értek, mondom a választ.

Tehetséges: Anikó
Szorgalmas: Jerzy
Kitartó: Éva
Találékony: Alek
Jó ember: Én

Csak az a bibi, ebből nem tudjuk meg kire kell szavaznunk.

MegLepke 2011.04.30. 15:11:47

@lami83: ez azért elég emberi dolog, hogy nem látta az anyját hónapok óta (csupán egyszer beszélt vele telefonon), és elsírja magát egy olyan ember, aki amúgy is hajlamos az elérzékenyülésre.

Én szeretném, ha Anikó nyerné a párbajt, de félek is attól, hogy Éva mennyire borul ki rajta.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.30. 15:19:46

@MegLepke: Majd visszafelé hömbölög a színpadon a Gigis párbajhoz képest :)

Talpig Jimmy 2011.04.30. 15:21:53

Egyesek itt tagadják, hogy Oli megbízható önzetlen barát, akinek nívós humora van, egy szellemóriás, egy géniusz, egy rendkívül tehetséges kreatív ember. Szilárd jelleme, nagylelkűsége szoborért kiált!
Az sem elhanyagolható, hogy a nők nagy tisztelője, udvarias, gáláns, jóravaló ember.
Kérem, hogy a velem együtt józanul gondolkodók ne tűrjék tovább nemtelen gyalázását.

3angel 2011.04.30. 15:22:22

Szomorú hogy ilyen embereket juttatnak ilyen pozíciókba és lehetőségekhez mikor számtalan tehetség vesz kárba nap mint nap. Kár, hogy a nézettséget és a tehetséget csak nehezen tudják összeegyeztetni nálunk.
Alekosz egyébként nem rendmániás hanem szimplánk zakkant, bolond. Érdemes elővenni a bemutatkozó filmjét. Ismertem én is ilyen "rendmániás" fazont, összespórolt egy tényleg jó Pioneer hifi cuccra. Állati jó volt, jól nézett ki. Elvitt megmutatni. A nagymamája konyharuhájával volt letakarva amikor nem használta...

3angel 2011.04.30. 15:24:51

@feszület: Szerintem is! És legközelebb tömegek látogassák a kórházban amikor megint ártatlan áldozata lesz egy késelésnek.

_most_ 2011.04.30. 15:41:24

@MegLepke: Hát alapból emberi lenne, de Anikó biztos direktbe rá is fog játszani, pontosan tudja, hogy ez szavazatokat hozhat neki, és neki ez a legfontosabb.

avanivi 2011.04.30. 15:44:56

@3angel: Aki rendmániás az nem fekszik cípőben az ágyra !!

velorexapáca 2011.04.30. 16:05:58

@mama ottmarad:

'kezcsókom' Önnek is volt szerencséje olvasni a hirdetést?

:-)

beacska 2011.04.30. 16:08:14

ziasztok!
valaki elmesélné nekem pár szóval, hogy mi történt a Jerzy és a Gigi közt? ki szakított kivel és miért?? köszi

MegLepke 2011.04.30. 16:12:21

@Lopott Torta (Möff CAT): :DDD

@lami83: ez igaz, de hát ezért van bent, hogy bevessen sok mindent a nyerés érdekében. Ez vonatkozik bármelyikre. Éva is ledobta a melltartóját az Ildi elleni párbaj előtt.

MegLepke 2011.04.30. 16:14:14

@beacska: Gigi a Béci-Jerzy párbajon úgy ment el Jerzy mellett, hogy rá se nézett, és először a tesóját ölelgette meg. És ahogy viselkedett, az zavarta Jerzyt. Azóta a fiú megerősödött, kinyílt, megváltoztak az érzései, tán el is volt nyomva, ezért szakított Gigivel. Röviden ennyi. Ha valami nem stimmel, javítson ki egy hozzáértő.

velorexapáca 2011.04.30. 16:14:17

@3angel:

igen, erről a témáról, már a VV első adásai után egy érdekes bejegyzést írt tölgyesi a blogjában
tolgyessypeterelemez.blog.hu/

mazsolázgass..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.30. 16:35:23

@velorexapáca:

tolgyessypeterelemez.blog.hu/

ez elég pontos!

"Alekosz a legstabilabb játékos, ő tűri a legjobban a bezártságot. A villalétet azért is tűri olyan jól, mert – most talán kicsit erősen fogok fogalmazni – pszichopata „tüneteket” produkál: nem szeret, nem szorong és nem tanul. Hangsúlyozom: nem állítom, hogy Alekosz pszichopata, de azt igen, hogy a pszichopatákra jellemző tüneteket produkál. Alekosz nem szeret, ezért könnyen át tudja vészelni a hozzátartozók hiányát vagy azt, ha egy barátot elveszít. Nem szorong, ezért olyan akciókra, megnyilvánulásokra is képes viszonylag érzelemmentes módon, amelyeket más nem feltétlenül merne bevállalni. Végül pedig nem tanul a hibáiból – ez a nőkkel való hozzáállásából figyelhető meg leginkább. Alekoszból kiváló cégvezető vagy politikus válhatott volna (ha esetleg tanul), de éppen ezen tulajdonságai miatt arra is jó esélye van, hogy megnyerje a játékot – azonban korai lenne még őt „koronázni”."

beacska 2011.04.30. 17:49:27

@MegLepke: köszi. és hogy lehet, hogy párbajon testi kontaktus létesíthetett a párbajozókkal? mást ezért csúnyán megbüntettek (Éva)
süti beállítások módosítása