Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X131 és 4X132

2011. április 28. 18:10 - Hódos Hajnalka

Nahhát mégiscsak a Kazal megy párbajozni, meg mertem volna esküdni, hogy Anikó Jerzsit hívja ki. Nem is ez nyugtalanított igazán, de ma reggelre meggyőztem magam arról, egyáltalán nem perverz és nem természetellenes dolog, hogy a Lilu derekát díszítő izéről egyből a kikötözős szex jutott eszembe, tavasz van, vagy mi. A Villában is megtojt a nyúl, jaaaaaaj. De szééép. Asztapasztacipőpaszta! Jerzsi, először csak finoman, kölnivel, adja ki az ukázt Alekosz, aztán ébreszti Évát. Jerzsi gondosan eldugja a szódásüvegeket. Éva nem túl lelkes, pedig éjszaka Alekosz verset írt a lányoknak. A locsolóversek alekoszosak, Nádai Anikó a VV sztárja, férfiak ezrei csodálják, hiába. Anikó összes vélt vagy valós villaszerelmének felsorolása után jön a katarzis, mégiscsak ő fogja meglocsolni. Spricc. Jerzsi verse rövid és velős, hadd locsoljam hajadra ezt a löttyöt, cserébe kérek piros tojást és fröccsöt. Spricc. Na, Éva, először is vigyázz! Éva, Éva drága, egyetlen szerelmem, szép húsvétra ébredtünk, légy a szexpartnerem! Tudom, hogy husi vagy, így szeretlek téged, tündéri hurkáid széppé tesznek téged. Ez hülye! Spricc. Jerzsi is meglocsolja Évát, nagyszerű! Akkor Jerzsi, most azt javasolom, torlaszold el az ajtót. A lányok annak rendje és módja szerint visításban törnek ki és menekülnek, Jerzsi lassú, mert a szódásüveg után nyúkál, Anikó a hálóba szalad be, Éva a fürdőbe. Alekosz nem esik kétségbe, előbb-utóbb cigizni ki kell jönniük, sakkor majd kapnak! Anikó taktikája nem jön be. Befeküdtem az ágyadba, és itt van minden cuccod! Jerzsi Gigis kispárnáját tartja maga elé, na most locsoljatok! Jerzsi nem hatódik meg, spriccel a szóda, Anikó visít. Vegyük két tűz közé! Tűz! Tűz! Megkapta a magáét! Na most ezt, indulnak a fürdőbe, Éva bazmegol, kurvaéletbe már nem értik, hogy hideg? Menjetek a picsába! Hát pedig innen most nem jössz ki, anyukám!

A húsvétolás játékokkal folytatódik, a tojásé a főszerep. Alkossatok csapatokat, egy fiú, egy lány, sorsoljátok ki, ki kivel legyen. Anikó már akkor érezte, hogy baj van, mikor kiderült, hogy Alekosz lesz a csapattársa. Az első feladat, tojásokat kell eljuttatni egyik pontból a másikba úgy, hogy a homlokukkal tartják a tojást. Alekosz megörül, megy fogat mosni és arcszeszezni, Jerzsi ezzel nem bíbelődik, hadd érezze Éva a tormás pofáját! Alekosz gyakorolni akar, ez nála simogatástól a nemi erőszakig tulajdonképpen mindent felölel, na, hát eltol magától! Mer’ hülye vagy az agyadra, azért! Éváék nekilendülnek a feladatnak, tök ügyesek, Alekosznak inkább az a fontos, hogy Anikó nézzen a szemébe. Mmm, milyen jó ilyen közelségbe lenni. Nem tudom, Anikót rázza-e a hideg, engem igen. Hirtelen ötlettől vezérelve összetöri Jerzsiék tojását, hogy behozzák a lemaradást, Éva lehülyeparasztgyerekezi, most nézze meg, csúszik a fején a tojás, én nem játszok, befejeztem. A feladat végén Alekosz Anikót faggatja, hogy élte meg a feladatot, nem csillant fel a szikra? Nem, de a szájszagod jó volt. És bazmeg, erre is van válasza, hihetetlen. Hozzunk össze egy közös ízt! Mikor kiszállunk egymás szájából, ugyanazt az ízt fogjuk érezni.

A második feladatnál a tojás a fiúk nadrágjába kerül, Alekosznak tetszik ez a feladat. Jaj, Éva hozzáért Jerzsi kukijához! A kuki szón azóta is röhögök, el is felejtettem, hogy így is lehet hívni. Nem tudta olyan gyorsan csinálni a feladatot, mint Anikó, pedig Anikó is beleütközött abba a kukiba párszor. Alekosz szerint ez a feladat fölér egy előjátékkal! Az utolsó tojásos feladatnál megint a gravitációt kell leküzdeni. Mellkasnál, homloknál és szájnál egy-egy tojás, így kell táncolni. A puszinyuszira, pápápápápápidu. Jerzsi nem gondolta volna, hogy ilyen közel lesz egyszer Évához, hogy csak egy tojás lesz köztük. A másik párosnál, amint várható volt, többször elhangzik az Alekosz, ne fogdosd a seggem és a ne tapizz. Persze hiába.

Évának új neve van, Oválpálya. És új feladatot is kapnak, írjanak olyan kérdéseket, amit eddig nem mertek megkérdezni a másiktól, pedig mindig szerették volna. Alekosz a feladat előtt kicsit ekézi Évát, voltunk egyszer gokartozni, annyira tetszett, egy ovális pályán kellett körözni. Neked meg tojásfejed van! Egy hét múlva úgyis takarodok ki, olyan sérelmekkel, amiket okoztál nekem, mint az állat! Éva duzzog, a kérdésre, melyik testrészére a legbüszkébb azt válaszolja, most éppen semelyikre, de talán az arcára. Alekosz, mesélj a szeretethiányodról. Hogy mennyire vágysz rá. Alekosz válasza Évának szól, neki arra van szüksége, hogy amikor például azt mondja Évára, hogy husi meg hogy oválpálya az arca, akkor… Éva felcsattan, milyen egy büdös bunkó ez az Alekosz, rohadtul elege van már ebből! Alekosz szerint Évának súlyos önértékelési problémái vannak, de ezeket nem ő okozta, hanem más pszichológiai eseményekre vezethetőek vissza. Jól összevesznek, miért mond ilyeneket Alekosz, ha tudja, hogy ez fáj, Alekosz meg kikéri magának, hogy Éva bűnbakot csináljon belőle. Éva haragjából kap Gigi is, bár Jerzsit kérdezi valaki, hogy éli meg, hogy a lány már nincs a Villában, Éva kezd fröcsögni, hálistennek, úgy utáltam azt a lányt, mint a szart! Remélem, nem sokszor találkozunk kinn! Megszólalt a jóindulat! Meg! Szóval, Jerzsi? Jerzsiben nincs szomorkodás, nincs öröm, valami furcsát érez. Csak ki ne fejtse, mert akkor véresre karmolom meg.

Éva felpattan, ő most szünetet tart, kimegy cigizni. Anikónak panaszkodik, mindig elhatározza, hogy leszarja, mint mond Alekosz, de nem tudja. Anikó se. Most meg oválpálya a fejem, teljesen kikészít! Alekosz Jerzsinek mentegetőzik, most ő a hibás? Éva tegnap azt mondta, kemény diétába kezd, aztán reggel bezabált és lefeküdt aludni. Évának a legszarabb lenni a feladat közben, újabb kérdést kap, miért menekül az alkoholba? Ez egy ocsmány kérdés, és aki feltette, az undorító patkány féreg! Sírva fakad, olyan dolgok történtek vele, amiket még nem tudott feldolgozni. Vannak dolgok, amiket még nem oldott meg magában. Éva, mikor voltál utoljára boldog? Nem is tudok rá válaszolni, nem is akarok. Nagyon várom már, hogy kimenjek, hogy az a boldogság, amit keresek, eljöjjön. Alekosz reméli, Éva azt nem fogja ráfogni, ha esetleg Éva párbajozna és kinn maradna. Türelemmel fogja várni, hogy találkozzanak. Alekosz, mennyire vagy biztos magadban, hogy megnyered a játékot? Szeretek játszani, nagy szenvedélyem. Hogy mi lesz az eredmény, fogalmam sincs. Néha az ember a játékért játszik. Márpedig itt életem legnagyobb játékát játszottam. Egész életemben emlékezni fogok rá. És hogy ezért mi a jutalom? A költői kérdés a nappaliban lebeg. Azóta is.

A feladatoknak nem akar vége szakadni, mindenki győzze meg Anikót, hogy miért ne őt vigye ki. Éva nem szívesen menne párbajozni, nem hiányzik neki a stressz, már háromszor volt. Vigye Anikó Jerzsit, ahogy azt tervezte is. Ha mégis őt választja, úrinőként fognak egymással párbajozni. Csak hogy mindenki értse: haddmongyammááááel! Alekosz megint nagymonológba kezd, a kiütések automatikusan jelentkeznek rajtam. A zöld kendő különös dolgokra képes. Néha furcsa dolgok történnek azzal, aki éppen viseli. Ha kellőképpen nyitva tartod a szemed, megláthatod, hogy mire is gondolok. Aztán elszavalja Mel Gibson buzdító beszédét a Rettenthetetlen c. filmből, sírok. Jerzsi nagyon tetszett. Tudok főzni, megcsinálom a kedvenc ételeidet, tudok takarítani félmeztelenül, tudok mosni, tudok teregetni beolajozva félmeztelenül, tele vagyok ambícióval, hajlamos vagyok a fejlődésre. Ha engem választasz, hű rabszolgád leszek. Ez a rabszolga-szöveg valahonnan ismerős, neked is, S.? Anikó köszöni szépen mindenkinek, fejben már döntött, mindenki mellett tud érveket és ellenérveket felsorolni. Az elsődleges most, hogy visszajöjjön és finalista legyen. A többit majd a kihíváskor.

Egyedül marad Alekosszal, némi bevezető szöveg után, nagyon félek, egyre jobban, kérdést szegez Alekoszhoz. Ha Éva és Alekosz bekerülne a fináléba, Éva tudna-e őszintén örülni Alekosz győzelmének. Alekosz szerint igen. Bár vannak kijelentései meg gondolatai, de ezt betudja a borgőznek. Anikó lenaivozza Alekoszt és a dodonai jóslatokat meghazudtoló mondattal távozik: mindegy, az idő mindent be fog bizonyítani. Éva lefekvés előtt kiönti a szívét Alekosznak, aki baromi érdeklődő. Éva érzi, hogy Anikó őt fogja kivinni és azt is, hogy nem jön vissza. Össze fog törni lelkileg. Kisebbségi komplexusa van Anikóval szemben, senkinek érzi magát vele szemben, minden nap gyomorideggel kel. Alekosz gyógyírként közös alvást javasol, be is bújik Éva mellé az ágyba, aki néhány hagyjálmározás után felkel és kimegy cigizni. A lányok jönnek-mennek elv alapján Alekosz nem szontyolodik el, Anikó, fenn vagy? Nem értem, hogy lehetsz ilyen, öcsém. Totál kivan, meg se hallgatod, olyan undok vagy! Miért nem hallgatod meg? Kinek mondja el, ha nem neked? Alekosz sóhajt, a hagyományos felravatalozott hulla pózba vágja magát, igazgatja a kukija körül a nadrág ráncati. Komolyan mondom, ha itt végzek, egy nőhöz sem fogok hozzá érni. Egyhez se! Egyhez se! Amen.


Másnap a Kívánság Hetére ébrednek a Lakók, a mai nap Anikóé. Érkezik Gór Nagy Mária színművésznő. Anikó eszeveszett pakolásba kezd, kicsit rakjunk rendet, tiszta haj a szék! Kupleráj van! Söpröget, szaladgál, most lőjük be a sérót, fiam, egy igazi madonna érkezik! Először is aktív jóga, ami felszabadítja a jó energiákat és kiűzi a rosszakat. Ne lepődjetek meg, ordítani kell és ugrálni. Mindenki óbégatva ugrál, Alekosz kifullad. A következő feladat sem megy neki, feküdjetek a földre és nevessetek! Akinek nem megy, csiklandozzák meg. Alekosz, nevessél, ne vond ki magad! Jólesett? Igen. Akkor jöjjön egy kis színészet! Ismeritek a stopos helyzetgyakorlatot? Én igen, mert nézem a Beugrót. Jerzsi, Éva és Anikó önfeledten játszanak, még Éva is szerethető ezekben a percekben, Alekoszban sok minden kavarog, de nem tiszta neki a kép. A többiek nógatják, gyere már te is játszani, Alekosz ül és hárít. Ezek a hirtelen, gyors helyzetfelismerési dolgok neki mennek, csak ő szeret ilyenkor külső szemlélő lenni. Nagyon sok mindent lát és észrevesz, de megcsinálni nem mindig van kedve, mert ő maximalista. Szerintem csupán képtelen a spontaneitásra, de mindegy. Az utolsó feladat a telefonköny. Alekosznak úgy kell olvasni a neveket, mintha focimeccset közvetítene, Éva rappel, Anikó mesét mond. Gór Nagy Mária búcsút int, Anikó nagyon büszke a többiekre és örül, hogy mindenki jó érezte magát. Lesz ennek még böjtje.

Jahhát majdnem elfelejtettem, hogy megfodrászolták a csajok haját, Éva haját kis unszolás után kivasalták, Alekosz nem mond róla véleményt és volt egy kis taktikai eszmecsere is, amit nem tartok annyira fontosnak, hogy részletesen beszámoljak róla, azt igen, Anikó haját kár volt bárányfelhősíteni, borzasztó. A feladatok csak úgy záporoznak, gondolkodjanak a másik fejével, ilyen már volt. Alekosz kezd, Éva fejével gondolkodik. Ha már idáig eljutott, jó volna nem most kiesni. Évának mintha nem lenne elég önbizalma mostanában, mintha megfeledkezett volna magáról, mintha alábecsülné önmagát az utóbbi időkben. Fél, hogy Anikó kihívja, ezért feltűnően sokat sündörög körülötte, mintha befolyásolni szeretné, hogy ne őt, hanem Jerzsit válassza. Jól van, megy ez a gyengítés neked, Alekosz, ha lenne ilyen tantárgy, taníthatnád is! Anikó Alekosz fejével gondolkodik és úgy gondolja. (a továbbiakban úg) Anikó úg, Alekosz a legnagyobb halálos nyugalommal ül, úg hogy nem fogom kihívni, úg hogy ő is úg, hogy én úg, hogy tartok tőle és nagyon erősnek látom. Anikó úg, Alekosz nagyon reméli, hogy ő fogja megnyerni a játékot, nagyon erősnak tartja magát, csak álszent és nem akarja ezeket kimondani. Éva biccent egy halványat, Alekosz rögtön lecsapja a labdát. Egyetértettél azzal, hogy álszent vagyok. A lányok próbálják elmagyarázni Alekosznak, amit ő nem is akar se hallani, se megmagyarázni. Nem baj, ha valaki azt gondolja, megnyerheti a játékot, csak ha megkérdezik, ne köntörfalazzon. Mondani kell? Hajtogatni kell? Javítsatok ki, ha tévedek, de Alekosznak nem az volt a baja Bécivel, hogy az mondogatta? Éva tudja, hogy Alekosszal együtt nagyon erősek, de Alekosz is és ő is egyedül vannak itt. Nagy Alekosz és Baukó Éva. Éva eltűnik, nem hiszek a szememnek, gyalogol a futópadon, mi történt?

Alekosz érkezik, dohog magában, ő már nem is mond itt semmit, nem fogja kinyilatkoztatni a véleményét, az a legjobb, ha nem szól semmit. Jerzsi Bábel tornyát épít ananászdarabokból, mindenkinek van valami hobbija, van, aki szalvétát gyűjt. Ha valaki a barátom, azt nem lefelé húzom, hanem előre viszem! Kiemelem a pozitív tulajdonságait és azokat a dolgokat, amik neki fájnak, nem fogom ismételgetni. Neked fáj azt, hogy mi baráti viszonyban vagyunk, kérdez vissza Alekosz. Neked ez a barátság? Te tisztában vagy a barátság fogalmával? Kezdetét veszi egy vita, Anikó köszöni, neki ilyen barátságra, ami Éva és Alekosz között van, nincs szüksége. Dehogy féltékeny! Alekosz nem kérte, hogy folyjon bele, ez magánügy, kellene, hogy ennyi intelligenciával rendelkezzen, hogy felmérje, meddig folyhat bele. Anikó igenis el fogja mondani,hogy zavarja a veszekedés, a hiszti, mert ez hatással van az ő életére is. Körülötted mindig ilyen zűrös ügyek vannak, én ezekbe nem fogok belefolyni, szipolyozd ki azt, akit szeretnél. Nem lehet veled beszélni és nem is akarok. Anikó hálát ad ezért az Istennek, legalább Alekosz nem fogja üldözni. Mintha olyan rosszul esett volna neked! Sajnálom, hogy nem tudod levenni az érzéseket a másik emberről, állandóan elküldtelek, ahogy más lányok is! Te egy gonosz nő vagy! Alattomos vagy, kétszínű, sunyi. Anikó vállat von, azt mondasz rám, amit akarsz, voltam már minden! Nagyon rosszindulatú vagy, hátulról mész mellbe, alattomos módszerekkel! Mindig is elkerültem ezeket az embereket. Mégis mindig a közelemben vagy, vág vissza Anikó. Alekosz elvonul, Anikó bevallja Jerzsinek, mennyire fáj neki, amit Alekosz mondott, csak úgy csinál mintha nem fájna. Jerzsi elhiszi, hogy Anikó jóindulatból akart tanácsot adni, de higgye el, Alekosz és Éva viszonya tudatos. Alekosz elmondta neki. Ha nem ilyen lenne a kapcsolatuk, unalmas lenne.

Ezzel a párbeszéddel kezdetét vette a legnyomasztóbb, legleglegkonfliktus a Villában. Alekosz Terminátornak öltözve borozgat a nappaliban, ha szemmel ölni lehetne, kipusztulna Magyarország teljes lakossága. Anikó a kertben cigizik Évával. Mi a baj, Ani? Gondolkozok. Mindegy, hogy most esek ki, vagy egy hét múlva. Most volt elegem. Most elegem volt. Anikónak kivan a fasza és a sírás határán van, be is megy, mert Alekosz jön ki a kertbe. Mi a helyzet, valami gond van? Ani szomorú. Hogy oda ne rohanjak a mimóza lelkének! Senkit nem kell félteni, egy percig se hidd el azt, amit látsz, mondja Alekosz látszólag Évának, valójában a kamerának. Hetven millióért sok trükköt képesek bedobni emberek. Még olyanokat is, amiket legmerészebb álmaidban sem álmodsz. Nem minden az, aminek látszik. Anikó a szobában sír, Jerzsi vigasztalja, tartson ki. Megöleli, ezt a Jerzsit néha legszívesebben én is megölelném. Éva pisil és zuhanyozik, öt perc. Akkor valószínűleg az előbbit az utóbbi közben csinálja. Megvársz? Nem tudom. Alekosz, ha sokáig egyedül hagyják, nem tud mit csinálni. Mit kezdjek magammal? Beszélgessek a székkel? Hát, te mondtad, hogy el lennél egyedül is itt, akár egy hétig is! Jó, hát akkor csak menjél. Éva helyében ezt a hangsúlyt hallva inkább maradtam volna és összepisilem magam az asztalnál.

Hogy bírod, Éva, hogy bírod, sír Anikó, Éva nem akar semmit mondani, mert nem akar kellemetlenül kijönni. Jerzsi a megfelelő pillanatban nyújtja a papírzsepit. A lányok pizsiben indulnak cigizni, a Terminátor a VillaBlikket olvassa és gúnyosan felröhög, hát erről beszéltem. A cigizésről, vagy miről? Ne hívd ki! Nem hívom ki, csak megiszom a borát, vihog Éva. Biztos vagyok benne, hogy Alekosz csak erre várt, mert abban a pillanatban, ahogy koppan a pohár az asztalon felkel és elindul. A következő jelenet azokat a Családi kör műsorokat idézi, mikor a családját terrorizáló, félelemben tartó, a testi erőszaktól sem visszariadó apukát ill. férjet ábrázolták. A NANE simán felhasználhatná prezentációnak. Én ittam meg azt az utolsó kortyot, tisztelettel! Van még sör! Tudtad jól, hogy mivel jár, ha megiszod a boromat. Alekosz nyomatékosítás céljából feldönti a poharat az asztalon. Egyszerre kérdezem Évával: mivel? Megbeszéltük sokszor, hát nem bírtad megállni? Egy korty volt benne! Amit én meghagytam a különleges gondolataimra. Ismétlem, hogy rögzüljön, a különleges gondolataimra. Alekosz, ennyi volt benne! Tudom, hogy annyi volt benne, én hagytam benne. Azért ezt nem gondoltam volna, kösz szépen.

Lekerül a Terminátor jelmez, Anikó ágyaz, Alekosz örüljön, hogy egyáltalán kapott bort, a vöröset is ő itta meg, úgyhogy hallgasson. Jó lenne, ha nem lovagolnád meg az Éva hangulatát. És nem kijátszva, mandínerként használva azt. Azt se tudod, mit jelent ez a szó! Nagyon átlátszó a trükköd, Anikó. Lehet, hogy mást meg tudsz vezetni, de engem nem! Te pedig, fordul Alekosz Évához, ezzel bizonyítod be a kicsinyességed újra és újra. Azzal, hogy fölhörpintetted a boromat! Egy ötéves gyerek szintjén magyarázd el nekem, hogy miért nyúltál hozzá a boromhoz! Éva csattog, nem tudok veled mit kezdeni az utolsó két napban, mindjárt kimond valami. Hallgatom, csak a mikroportot vedd magadhoz, hogy hallják. Úgyis szereted a nyilvánosságot. Éva kivágja az ágyból a mikroportot, akkor Alekosz nem beszél vele. Tudod, szeretem a nyilvánosságot, de te sokkal jobban! Csak te jobban játszol, én meg buta vagyok, ennyi, üvölt Alekosz után Éva, kár volt, mert az aberrált barom jön vissza és megáll az ágy mellett. Mondd csak, amit akarsz mondani, vagy nem mered? Alekosz, agresszív vagy, feküdj le. Te meg egy rossz piás vagy, aki a piába menekül, ahelyett, hogy megoldaná a saját problémáit. Ha az italról van szó, neked mindegy.

Alekosz betalált, Éva feltérdel az ágyon, ordít, reméli, nem Alekosz nyeri a játékot, úgy viselkedik most, mint a Rácz Béla! Anikó, pattan ki az ágyból, ha nem őt viszed ki holnap, csalódni fogok benned! Miért bújsz az Anikó szoknyája alá? Bejöttem ebbe a játékba és azt hittem, találtam egy igaz barátot, akire világéletemben számíthatok, ordít Éva. Még mindig nem válaszoltál, miért ittad meg a boromat! Fejezd már be Alekosz, kihozod az emberből a sodrot! Évát nem érdeklik a gusztustalan módszerek. Alekosz szerint az a gusztustalan, hogy Éva akármerre jár és talál italt, fölhajtja. Tudod, ha így akarod megnyerni, hogy engem beállítasz alkoholistának, akkor hajrá, ordít Éva, aztán elszakad a cérna, őrjöngeni kezd, az idegösszeomlás határán. Hazamegyek, elegem volt, elegem volt! Anikó ledobja magáról a takarót, Éva felé indul, közben ordít Alekosszal, ez egy barát? Hallgassál, nem érdekel a hülységed! Alekosz visszaóbégat, Anikó hasznot húz Évából, Éva őrjöngve üvölt, Anikó is, Évához, te meg mit foglalkozol vele, hogy mit mond? Anikó kitámogatja Évát a kertbe, cigiznek, Éva még mindig sír, azt hitte, talált egy barátot. Neki számít legtöbbet ez a játék, Anikó, érted? Anikó könnyes szemmel, idegesen válaszol, ő is azt érzi, hogy nincs semelyiküknek esélye, de mit csináljon? Mit csináljon? Nagyon nehéz. Itt voltam öt hónapot és ennyi? Egy rossz döntéssel? Ha engem választasz, mondja Éva, szarul fog esni, de őt ne válaszd! Látod, Anikó, őszinte vagyok! Kiesel ellene! Szerintem is, suttog Anikó. Vagy engem, vagy a Jerzsit válaszd, hogy visszagyere. Mit érek azzal, ha negyedik, vagy harmadik vagy második vagyok, néz Anikó Évára a füst mögül. Hm.

Anikó, készen állsz? Nagyon nehéz volt, de készen állok. Lilu szerint Anikó megtörtnek tűnik. Nem, nem az, csak nagyon sokat gondolkodott és nagyon nehéz volt a döntés. Mennyiben különbözik most a játék a kezdetektől? Ezt a hülye kérdést, úristn! Furcsa, hogy kevesen vagyunk. A hangsúly most már azon van, hogy bekerüljünk a fináléba. Éva próbálja magáról ledobni a stresszt. Alekosz szerint a vendégek felkészítették őket a végére. Jerzsi? A cél kisujjra van, nagyon izgul, benn szeretne lenni a fináléban. Mit gondol Alekosz Éva és Anikó viszonyáról? A dohány hozza össze őket. Lehet, hogy annyira tartanak egymástól, hogy inkább összebarátkoznak. Jerzsi, van helyed a fináléban? Adjanak igazat a nézők. Jerzsi, van helyed a fináléban? Igen, van. Éva, mi van Alekosszal? Tegnap volt egy csúnya vitájuk, de ez ma a feledés homályába merült, nem akarja őt elveszíteni. Jaj, dehogyis, nem azért nem ülök mellette, majd mindjárt mellé ülök! Miért kerülhetne ma Jerzsire a zöld kendő, ez a kisfilm témája. Anikó, miért gondoltad, hogy Jerzsi nem erős? Kevés üzenetet kapott, mindenki ezt gondolta, szürke volt. Akkor hogyhogy ő jött vissza? Azon a párbajon Jerzsi szimpatikusabban viselkedett, mint Béci, talán azért. Miért tartasz tőle, Anikó? Mindenkitől tartok. Kinn hagyott egy olyan játékost, akit potenciális győztesnek tartottunk.

Kisfilm, miért lehetne Alekosz a kiválasztott. Alekosz, miért gondolod, hogy Anikó gonosz? Ha Anikó vájkál más életében, akkor az úgy mehet. Ha az ő életét veszik placcra, akkor támad. Furcsa ügyek övezik, zűrösek körülötte a dolgok. Alekosz, miért ilyen furcsa a kapcsolatod a lányokkal a Villában? A jópofa, humoros csipkelődéseket egy idő után durva támadásnak minősítik. Éva? Alekosz így fejezi ki a szeretetét. Ezhülyebazmeg. Éva, mit értesz azon, hogy Anikó behízelegte magát a nézőknél? Sokszor vannak olyan cselekedetei, amik úgy minősülhetnek, hogy színészkedik. Jobban tud hatni a nézőkre. Anikó, miért van Évának kisebbségi komplexusa veled szemben? Nem vele szemben van. Teljes mértékben annak tudom be, amit Alekosz csinál vele. Anikótól Alekosz áll legtávolabb. Évától Jerzsi. A többiekre nem figyeltem, bocsi. Rendhagyó módon kis segítség Anikónak, Béci, Szandika és Tordas mondhatja el a véleményét egy percben. Béci kezd. Nagyon ügyes vagy, nyugodj meg! Nagyon jól tudod, ki az, aki izgul, de nyugodtságot sugall! Ja, kimondhatom a nevet? Alekosz. Ha Alekoszt választod, bátornak hinnének az emberek! Tudod, hogy viselkedik a nőkkel! Ildi azt tanácsolja, Évát válassza. Finálé ide vagy oda, a ti kettőtök csatáját le kell játszani! Mindenben legyőzted eddig! Ne fossz meg minket attól a látványtól, hogy Éva kiesik a negyedik párbaján! Bízz magadban!

Szandika rövid és velős. Kicsi PisziPoacak, imádlak! Jól figyelj, rám hallgass! Jerzsit hívd ki! Kint vagyok, jobban tudok mindent! Ha ellene kiesnél, kiesnél mindenki ellen, hallgass rám! Hát hárman három különböző nevet mondtak, nevet Anikó. Éva vállat von, ki mást mondhatott volna Tordas? Kétszer is legyőztem. Alekosz szerint Béci akarja Anikóval lejátszatni azt a párbajt, amit neki kellett volna. Anikó! Tiéd a szó utoljára! Itt élünk öt hónapja. Mindenkinek az a célja, hogy bekerüljön a finálébe, ehhez kell egy kulcs. Ez a kulcs a mostani párbaj. Alekosz, a mi kapcsolatunkat úgy tudom jellemezni, két külön úton járunk és ezek az utak nagyon ritkán találkoznak. Nem voltál velem soha őszinte, nem tudsz bocsánatot kérni, nem tudod, hogyan kell szerenti. Éva, a mi kapcsolatunk rapszodikus. Meghúztunk egy határt, néha átlépjünk, néha kijjebb toljuk. Mindketten tudjuk, mivel lehet a másiknak fájdalmat okozni. Jerzsi, fenn áll egy fal, de lassan rájövünk, hogyan kell a téglákat lebontani. Amit nagyon becsülök benned, hogy tudsz bocsánatot kérni. Nagyon nehezen jutottam döntésre, sokáig hangoztattam egy Éva-Anikó párbajt, ez létrejöhetne a fináléban is. De most átlépjük a kaput, úgyhogy ezt a kendőt most neked adom, Éva. 
 

S., köszi :)

Címkék: vv4
447 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.29. 09:45:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: azért a cikk írójának se kell elmennie rosszmáj-tanfolyamra. :D

".. Éva annak ellenére, hogy kívülről azt mutatja, mennyire határozott nő, belül ő is csak szeretetre vágyik – mondta a napilapnak VV Éva édesanyja, aki szerint gondos, odafigyelő leánya nyilván azért is került ilyen rossz idegállapotba, mert rettenetesen aggódik (odabent, ahol minden nap annyit eszik és iszik, amennyit csak nem szégyell) a család jövőjéért. "

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.29. 09:46:09

@Gee Halen:

én meg sajnálom!

a lényeg az, hogy nem lenne szabad olyan szerződést aláíratni senkivel, amely ilyen szinten sérti az alapvető emberi jogait és emberi méltóságát..

ahogy azt sem szabad megengedni, hogy te eladhasd, piacosíthasd a vesédet mert rászorulsz, vagy bármi másért, ilyen rtl-es szerződéseket és emberjogi alapon kellene megtiltani..

sérti az ő jogát, és méltóságát, tehát sérti az enyémet is..

csak mert valaki hajlandó előttem kifordítani a beleit, ez nem jelenti azt, hogy ezt meg is lehet engedni..

akik meg itt degradálóan hozzászólnak, azok azt folytatják, amit az RTL elkezdett...

ez ugyanolyan gusztustalan, minthogy a kovi nevű személy emberhús árus, gyakolatilag celebrity és nemzeti hős

Albino Vernyul 2011.04.29. 09:48:07

@Gee Halen: Hehe, hat amatorkent nehez egybol ledorongolni Olit, de ketseg ebresztesnek megteszi, es hogy ne nyomuljon oly lendulettel...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.29. 09:51:02

"sérti az ő jogát, és méltóságát, tehát sérti az enyémet is.."

Erre van egy megoldás: távirányító.

Ha csak ennyi lenne a világ baja, amit itt felsorolsz, azt mondanám, igazad van.

_most_ 2011.04.29. 09:57:16

@pushpang: lol, igazán kedves hozzászólás, gratulálok.

_most_ 2011.04.29. 10:17:09

@pushpang: összesre, amit Éváról írtál, árad belőlük a rosszindulat és kárörvendés.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.29. 10:19:26

@lami83: ja, már látom.
Ugyan már... ahhoz képest, amiket kapott itt már mindenki+család, ez tényleg egy kedves hsz volt :)
Mellesleg a múltkori párbaj előtt, érdekes módon pontosan ezt a kártya került elő, akkor is éppen ki akarták lakoltatni őket, ha nem nyer Éva.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.29. 10:21:28

@lami83: az első perctől fogva utálom az Évát, ez itt eddig se volt titok.
És igen, kárörvendő vagyok vele kapcsolatban és rosszindulatú.
Pont, mint amilyen ő szokott lenni a többiekkel. :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.29. 10:24:08

@sandokan: Na végre, te látod, hogy Alekosz az egyetlen normális ember bent most. A másik 3 rom pánikban van, különböző módon. Egyedül Alek normális, egészen meglepően. Igen Éva egy gusztustalan genya volt, mert tudja mit jelent Aleknak egy korty bór. Messze nem azt amit neki, de ő még ezt sem tiszteli, be van pánikolva, az egész nő gusztustalan,mióta tudja ő megy párbajozni. Itt elvekről van szó, és nem egy korty borról. Évának nincsenek elvei, másét nem ismeri, meg le is szarja, mert egy őnzö dög. Majd megy Alekhoz most, hogy támogassa. Alek nélkül, már vagy 2 szer kint maradt volna.Jerzsi sunyi teljesen elhiszi hogy ott a helye a fináléban, pedig egy senki. Még Aleket is betámadta, de Alek helyre tette nagyon jól érvelve. Talán Anikó aki nyerhet, mondjuk nekem Alek a favorit, ha hagyná az RTL. Ha nem úgy is mindegy.

Albino Vernyul 2011.04.29. 10:34:08

@pushpang: Az a helyzet, en se kedvelem Evat.. Neha, en is karorvendek, mert olyan gonosz tud lenni, hogy ez ra az erzelmi reakcio, mikor bebukik.. De alapjaban veve ez nem jo dolog, inkabb sajnalom, hogy sajat magaval kell elnie.. Es remelem egyszer felismeri, hogy mit ront el, es miert nem megy semmire 28 eves korara..

foxglove (törölt) 2011.04.29. 10:36:57

Oli elkezdte e a kampányát a FB-n Éva mellett. Már "tolja ezerrel" a szavazatokat Évára. Hangsúlyozom, Éva mellett kampányol, és nem Anikó ellen! (Felháborító, hogy egyesek ezt terjesztik róla! Aljas rágalom!)

teremtett lélek 2011.04.29. 10:38:40

@Ronda Bözse: Csak még egy, a feminizmusról.
Való igaz, Anikó másoknak lelki sérelmet okozva is próbálta igénybe venni a vv társkeresési potenciáját. Ezt tekintheti egy férfi megbocsájtható, aranyos hibának, de tegyük fel, hogy kígyószerű jellemhiba.

Tagadható-e, hogy az általad feminista, nemi egyenlőségért hitelesen (haha!) harcoló Éva, öt hónapja nem kölcsönös, alárendeltségi függőségben él egy szexmániás lúzer férfival?
Én tanultam a feminizmusról és fajtáiról, de nekem Éva valahogy egyik kategóriába se passzol. Ha ő jelenti az őszinte, független, egyenlő nőt, akkor csak annyit mondok: Hajrá! :)

_most_ 2011.04.29. 10:39:22

@Ari11: Ő, mit jelent Alekosznak egy korty bor, ezt kifejtenéd legfölsőbb szinteken?

ne most 2011.04.29. 10:41:09

@foxglove: Aniko kihívóként egy párbajjal nehogy már fináléba kerüljön.

teremtett lélek 2011.04.29. 10:44:35

Ráadásul Anikó, mint tudjuk, 22, Éva pedig 28. Ennek elvileg jelentenie kéne valamit.

_most_ 2011.04.29. 10:46:04

@foxglove: Ez korrekt Olivértől.

Albino Vernyul 2011.04.29. 10:47:05

@foxglove: Retorikai kerdes, anyagi haszonszerzes celjabol probal beleavatkozni egy jatek vegeredmenyebe, az egyik jatekos karara... Tovabb "not" a szemembe az emberi nagysaga... Mar elerte a Mariana arok aljat, dehat meg a fold magja messze van, vannak perspektivai a "novekedesenek"..

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 11:05:05

@Zelefánt: nem akarok boglyáskodni (értsd: "engem mindenki támad") , de egyre többet érzek valami lenézést/megvetést a hozzám intézett kommentválaszaidból.
Ha üldözési mániám van, akkor természetesen bocsánat.

_most_ 2011.04.29. 11:08:41

@teremtett lélek: 22+28=50, ennek is jelentenie kéne valamit.

genevieve 2011.04.29. 11:12:30

@lami83: ja, hogy tudsz annyit mint egy 5.-es:-D

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 11:14:05

nálam ma van az anyák napja:) olyan szép tilupámot vettem anyukámnak:) öreg virágos bácsik rulez:D

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 11:26:37

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ilyen bordó alapon sárga cirmos, és az a hegyes virágzatú, nem a gömbölyded:)

Kivétel 2011.04.29. 11:29:14

@pushpang: Igazad van, én is kikérném magamnak, ha egy ilyen Évához hasonlóak lennének a nők, vagy én. Engem azért zavar nagyon, mert épphogy sehogy sem tudok vele azonosulni, még azzal a kijelentésével sem, hogy ő azért jó, mert önmagát adja. Nem lehet mindig minden helyzetben az életben sem önmagát adnia az embernek, néha csak egy kis részét max. Vagy alkalmazkodunk a világhoz, vagy az kiköp magából..

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 11:32:52

@Kivétel: pl ha egy állásinterjún teljes mértékben önmagamat adnám, akkor soha sehova nem vettek volna fel:D

az én rózsám vasutas 2011.04.29. 11:33:00

Évinnya!

Tényleg a zsaru kérte Nagy Ferót nem Alek. Akkor ma jön Kovi a meglepivendégeivel.

genevieve 2011.04.29. 11:35:19

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: aham, és az alek feleséget keres műsor után jön kovi rendezésében : alek a szexkiborg:-)))

genevieve 2011.04.29. 11:36:18

@pushpang: még azokkal sem tudnék azonosulni, akik azonosulnak évával:-D

Kivétel 2011.04.29. 11:36:50

@Ayesha: igen, pl ott is, de volt egy film - vigjáték, talán a Mi kell a nőnek, vagy ilyesmi volt a címe - ahol a főszereplő mindig hallotta, mit gondolnak igazából, őszintén az emberek. Tudom, csak egy film volt, de érdekes volt belegondolni, hogy egy-egy pici apróságon is mi múlhat, ha azt kimondjuk, pedig nem is kéne... csak azért mert az az igazság

az én rózsám vasutas 2011.04.29. 11:39:03

@genevieve: Elöször legyünk túl a próbafelvételen. Majd ha átmegy a vizsgán lehet ez a kenyérkereső szakmája.

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 11:39:58

@Kivétel: az az egyik kedvenc filmem:) álommelóm lenne az, amit a csaj csinál benne:)

az én rózsám vasutas 2011.04.29. 11:41:26

Muszáj azonosulni? Nem elég nézni őket? Hadd ne kelljen megkérdeznem, ti kivel azonosulnátok, túl nagy ziccer lenne az nekem.

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 11:44:26

Akikkel azonosulnék:
Scarlett Johansson, Charlize Theron, Keira Knightley, Giselle Bündchen, Hódos Hajnalka.
:D

Albino Vernyul 2011.04.29. 11:47:01

En magammal azonosulok, es mindig megkerdezem magamtol, ki vagyok.. Ilyenkor osszeveszek magammal, de nem tudok egyezsegre jutni onmagammal... Nehez ugy...

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 11:48:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul: te egy édes kis nyuszi vagy, mint ahogy Kivétel kolléga/gina egy fekete macska. Egyértelmű.

Kivétel 2011.04.29. 11:50:39

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: nem muszáj, persze, és nem is teszem egyikkel se... csak nézem.. csak egy hozzászólásra reagáltam, amiben az van, hogy azért szeretik Évát, mert a nők ilyenek, és tudnak vele azonosulni.. na ezt már azért nem

genevieve 2011.04.29. 11:51:15

@Ayesha: nálam ugye egyértelmű kivel azonosulnék?:-D

Kivétel 2011.04.29. 11:52:00

@Ayesha: Zsűriztem locsolóverset!! Nem lehetek kolléga :) Macska vagyok, bár szőke:)

az én rózsám vasutas 2011.04.29. 11:54:34

@Kivétel: Így már értem. Reggel, este és a kettő között kicsit nehéz a felfogásom, de harmadszorra általában mindent megértek.

az én rózsám vasutas 2011.04.29. 11:55:39

@genevieve: Colin Firth. Állítólg jól pislog.

az én rózsám vasutas 2011.04.29. 11:57:52

@genevieve: Ne akarj Béla lenni. Szegény fél az emberektől, ki sem mozdul Gigi szobájából. Az meg hiába mondogatja neki, hogy keressen már magának valami elfoglaltságot.

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 12:00:17

@genevieve: igen, Eliza, teljesen:)

@Kivétel: ja, az a rész kimaradt. Akkor kollegina.:) szőkék közt is:)

genevieve 2011.04.29. 12:05:25

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ha pasi lennék, azonosulnék is vele:-D

nem pont elizára gondoltam, de elmegy:-)

Kivétel 2011.04.29. 12:06:15

@Ayesha: rajtad legalább látszik :) jaj, nehogy félreértsd, az avatarodon, úgy gondoltam :)

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 12:07:29

@genevieve: de őt nem A.H.játszotta? hirtelen az az egy szerep jutott eszembe, mert a többi filmjében nem emlékszem a nevére:)

@Kivétel: értettem:)

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 12:08:36

@genevieve: Colin Firthhöz meg annyit, hogy eléggé tudnék vele közö...azonosulni.:))))))

genevieve 2011.04.29. 12:10:22

@foxglove: az sem rossz, de maradnék audrey-nél:-)

@Ayesha: de igen, csak azt a szerepét kevésbé kedvelem

colinnal MMKK:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.29. 12:20:24

Na mi van, csajok, hogyhogy nem az esküvőt nézitek?

genevieve 2011.04.29. 12:21:16

@Gee Halen: egyébként se érdekelnek az esküvők...de ez meg pláne nem:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 12:23:22

@Gee Halen: mit nézzek egy velem egyidős pénzes kopaszodó angolon meg az agyonhájpolt menyasszonyán...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.29. 12:24:44

@Ayesha: Igaz, inkább irogass egy lelki terrorista, félkegyelmű S-modellről, meg a magyar ajkú Kazal Bundyról :D

_most_ 2011.04.29. 12:27:02

@Gee Halen: Ú, na egy Alekosz-Éva esküvőt még meg is néznék, biztos ütne :)

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 12:27:59

@Gee Halen: ma alig is beszéltem róluk.:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.29. 12:29:14

@Ayesha: Na majd este. Szerintem az ifjú angol pár is VV4-et néz majd nászéjszaka helyett. :)

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 12:32:09

@Gee Halen: úgyis itthon leszek, nem megyek osztálytalira.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.29. 12:40:07

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: @Ayesha: @Albino "karazsnyikov" vernyul: A sztárvilágban kevés személyiség van, akivel akár részlegesen is lehet azonosulni. Elsősorban önmagammal tudok azonosulni és közel érzem magamhoz David Bowie-t, Robert Frippet (King Crimson), Peter Hamillt (Van Der Graaf Generator) és peter Gabrielt. A nőkhöz: azt szeretném, hogy azonosulási pontnak legyenek a következők: Patti Smith, Nina Hagen, Nena, Annie Lennox, Maja Cvetković (E-Play), Marie Fredriksson, Björk, Doro Pesch, Imogen heap, Tanita Tikaram, Bárdos-Deák Ági.

Akvyr 2011.04.29. 12:44:51

Alekosz abszolút egy szociopata, annak minden velejárójával. Én csak azon csodálkozom, hogy erre a jelenségre társadalmi igény van, mert ez a szociopata kifejezés alapjait rengeti meg :)

frea 2011.04.29. 12:52:13

@genevieve: Szia!Én sem nézem, láttam már eddig is a bögréket, lapokat, könyveket, filmeket, főszakácsot és kuktát.Ennyi elég is a nászból. Ja, és millió képet az ifjú párról.

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 13:02:34

@nyuszómuszó: pedig a kedvenc virágom az orchidea, utálom a napraforgót.Sose is szerettem.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.29. 13:02:36

@Gee Halen: odakapcsoltam, mert kívácsi voltam a csaj ruhájára, de nem jött be, a többi nem izgat, ezek az angolok valahogy nem kellemesek a szemnek ;P

frea 2011.04.29. 13:03:36

@Gee Halen: Nem jól látod a dolgokat. Igaz, eddig én sem tudtam, hogy a villa lakói közt több az őszinte, mint Budapest összlakossága között. Megkérdezték Alkoholosz egyik családtagját, hogy miért ilyen görény a fiuk a lányokkal, mire az volt a válasz, hogy Alkoholosz nem bántja a lányokat, csak őszinte. Valamit ezek nagyon benéznek!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.29. 13:04:50

@frea: de bezzeg szegény Alkoholosszal mindenki görény, gondolom ;P

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 13:05:37

de gagyi, csak másfél méter az uszály?bezzeg az anyósának...

frea 2011.04.29. 13:07:31

@nyuszómuszó: Azt most nem mondta a kedves .., ma csak annyit, hogy őszinte. De jó, hogy az őszinteséget minden szemétségre rá lehet húzni!

frea 2011.04.29. 13:14:46

@nyuszómuszó: Egyébként valóban áldott gyermek ez az Alkoholosz!Szinte könnybe lábadt a szemem, micsoda nemes lélek!Velük egy házban lakott Alkoholosz keresztapja is/most halt meg valamikor /, és ez a nemes ifjú mindig megkérdezte a keresztapját, hogy hozzon neki valamit a közértből?Most szólj hozzá, hát lehet ezt az embert nem szeretni?Alig 32 éves, és ennyire segítőkész, és jóságos!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.29. 13:21:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ha eddig nem ismerte fel, már nem fogja. Ez a műsor is csak ront, rontott a helyzetén. Az "én ilyen vagyok és kész" hozzáállás mellett eljutott kvázi a döntőig, hát csak önigazolás a számára, hogy ő így jó, ahogy van. Az életében eddig kapott pofonok se segítettek neki abban, hogy esetleg változnia, változtatnia kéne. Pofonok ez után is lesznek, de inkább tartom valószínűnek, hogy még durvább lesz...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.29. 13:24:51

@Peter_Cs: hát öregem, elég fura szerzeteket soroltál fel. Már akiről tudom, vagy sejtem, hogy kicsoda. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.29. 13:26:58

@frea: éppen most olvastam valahol, hogy Alekosz családja is éhezik és ha jól emlékszem, négyen élnek 80ezer forintból.
Naná, hogy nem akar haza menni.

genevieve 2011.04.29. 13:27:18

@Gee Halen: hát ezt se mondta még nekem senki:-D

genevieve 2011.04.29. 13:28:42

@frea: tényleg nem tudnak megérinteni az ilyen dolgok, ha nem közvetlen ismerősről van szó:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.29. 13:29:07

@genevieve: Legutóbb mikor esküvőn voltam és csokrot dobtak, egy férfihang beszúl hátulról: "Ha elkapod, eltöröm a kezed!"

Én meg így vagyok az esküvőkkel általában, azt' nekem is vót, meg ezt is megnéztem munka közben :D

genevieve 2011.04.29. 13:34:47

@Gee Halen: az még egy dolog, de az angolok képesek volta 3 napon át kempingezni azért, hogy láthassák egy pillanatra őket:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.29. 13:36:47

@genevieve: Hát ez még a jobbik eset, mint ha pl. egyetemen valaki az épület előtt csövezik egy álló nap (éjszaka is), csakhogy fel tudjon venni egy bizonos tárgyat. (elég ismerős helyzet)

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 13:54:28

EL nem tudom képzelni hogy ez a rengeteg ember MIND szereti a kiráyi családot, annyira odáig vannak...
pl vicces lenne itt nálunk, ugyanez:D

genevieve 2011.04.29. 13:58:10

na én most meg jól elmegyek egy ballagásra:-)

az nincs ekkora cirkusz:-)

_most_ 2011.04.29. 14:01:34

@Ayesha: Azt olvastam világszerte két milliárdan nézhetik az esküvőt, komolyan nem értem miért érdekelhet ez bárkit is.

Ayesha (törölt) 2011.04.29. 14:03:10

@lami83: ha mondjuk nálunk lenne hasonló esemény, mindenki anyázna, hogy lezárják Budapestet és nem lehet közlekedni:)

Zelefánt 2011.04.29. 14:16:07

@Ayesha:
Semmi sem áll távolabb tőlem, de ha most megerősítem, hogy üldözési mániád van, abból megint csak nem jövök ki jól. Inkább képzelj ide egy jókora jópofigurát, és never mind the bollock.

sorica123 (törölt) 2011.04.29. 14:25:24

@MÁRIA TERÉZIA: ebben a vitában az a para, hogy mindkettőtöknek van igaza. Engem is kiakaszt, hogy így kihasználják, hogy mindig lesz ember, aki bazári majmot csinál magából, viszont tényleg van ilyen ember, basszus! Úgyhogy valahol sajnálom is ezeket a lökötteket, de úgy is vagyok vele, hogy felnőtt emberek, nem állt senki gépfegyverrel a hátukban, hogy demárpedig odamész, aláírod. És egy rakás szintén átlagos, infantilis, eccerű ember van, aki nem is akarna bemenni, hanem melózik, csinálja a dolgát, és biztos úgy is csinál hibákat - hiszen ember -, de nem ekkora plénum előtt.

az én rózsám vasutas 2011.04.29. 14:41:57

Nagy Feró Jerzynek adta a főrocker serleget. Elöre szólok, azok a pletykák, amit majd a rosszindulatú kommentelők írni fognak nem igazak. Jerzy nem intézte el cserébe Feró tilos parkirozásait nyóckeres kollegáinál. Elismerő oklevelet kapott Éva és Alek. Leszbika ezúttal futottak még kategória.

az én rózsám vasutas 2011.04.29. 14:53:20

Máshol most indul a vv.
Bacey G bemutatkozó kisfilme:
youtu.be/vRv-yNAriag

avanivi 2011.04.29. 17:29:29

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: én @genevieve: , pedig még sosem láttam, de az én véleményemet is ő írja.

Böbe:) 2011.05.04. 12:36:23

most nézem vissza a tegnapesti összefoglalót...
ez a Lilu,úgy van sminkelve és öltöztetve,hogy csuda...
olyan öregnek néz ki,mint az országút:D
egyébként sem egy matyóhímzés...de most...?
ááááááááááááá
süti beállítások módosítása