Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X130

2011. április 26. 15:00 - Hódos Hajnalka

Másnapos hogyvoltos fiainknak kívánok kitartást a munkaidő végéig, igyanak sok folyadékot, egyenek banánt vagy pacallevest, akkor is, ha ez lehetetlennek tűnik, a másnapos gyomorra enni kell, ez főszabály. Én ma még sütök egy fonott kalácsot, mert nálunk még tart a húsvét, BL-elődöntővel súlyosítva, ja és a legfontosabb. Mindenki nézze a Trónok harcát, mert kurvajó. Van még egy jó hírem, az ex-villalakók kihúzták a belüket, úgyhogy többet nem kell a Villaszerelmesek végeláthatatlan nyűglődését néznünk. A rossz hírem, hogy velük kezdünk. Éjszaka van, a szerelmesek cinkosa, a Hold nem látszik, képzeljük oda. Megbántad, hogy bejöttél? Nem. Nekem azok a dolgok, hogy ha szakítok valakivel, vagy egy történetnek vége van, nekem ezek nehéz fejezetek az életemben. Ilyenkor én is sűrűn veszek nagy levegőt. Most már én is kezdek. Tudod mit jelent ez, amikor valaki homlokon puszilja a másikat? Hogy óvja a másikat. Nem, azt jelenti, hogy örökké szeretlek. Én a múzsa csókjára, vagy atyai csókra gondoltam volna de hát rám ilyen ügyekben - akinek a kedvenc filmes csókjelenete Ennis és Jack csókja a Túl a barátságon c. filmből, mikor négy év után találkoznak - ne hallgasson senki, de azért lássuk be, az a fékezhetetlen szenvedély és pusztító vágy, amit a két pasi produkált, az hat. Na az csók. Na az ott izzás. Nem ez a négy hónapon át tartó langymeleg nyáladzás, ami itt folyt. Höhö, folyt, értitek. Hát akkor ezt nem kellett volna. De ezt inkább fogd fel úgy, hogy én inkább szeretni foglak, mint gyűlölni. Boldogan fogok rád visszagondolni, ha visszagondolok rád, vagy látlak. Ne beszéljünk ilyenekről, mert elkezdek szomorú lenni, és nem akarok sírni, meg ilyenek.

Reggel Anikó kérdezgeti Gigit, na, miben maradtatok? Nem beszéltünk azóta, úgyhogy ugyanaz van. Én most már nem engedek belőle. Csak így meg Anikó nem érti ezt az együtt alszunk, csókolózunk, de nincs semmi dolgot. Én se Anikám, pedig kis jóindulattal anyád lehetnék, ha az első randin nem dől rám a szénakazal. Mikor Jerzsi a kézírását mutogatja Giginek, hisztérikus zokogógörcsöt kapok. Hát ez! Gigi eddigi összes létező pasija megváltozott a szakítás után a javára, úgyhogy neki nem kell több pasi. Jerzsi altassa el. Átvonulnak a nyugiba. Ilyenben még nem volt részem, hogy szakítok egy lánnyal és utána nulla huszonnégyben vele vagyok. Hidd el, nekem is furcsa. Hogyha elmész, akkor…..igen?......akkor már nem leszel itt. Aztakurva felkiáltással felpattanok, feltépem a szekrényajtót és meghúzom a pálinkásüveget. Kétszer.

Taktikázás van. Mit szólnál hozzá, ha a Jerzsit vinném ki párbajozni, kérdi Gigit Anikó. Az ütne. Anikó még maga sem tudja, mit akar, de ő akarja irányítani a szálakat. Gigi okosakat mond neki, ilyeneket, hogy minden a párbajon dől el és hogy Anikó tudja, mi a másik három játékos gyenge pontja. Anikó nem ismeri Jerzsit. Olyan szinten. A konfliktusokból tudsz építkezni! És ha Alekoszt vinném? Kinn hagyna a picsában! Nem feltétlenül. Jó kérdés, hogy egy Anikó-Jerzsi párbajon ki mellé állna. És a Béci? Hát hülye vagy? A nappaliban Éva már nem biztos benne, hogy Anikót őt fogja kivinni. Olivér érez valamit a háttérben, lehet, hogy a Jerzsit viszi. Lehet, hogy Anikó úgy gondolja, dőljön el a fináléban, ki a First Lady. Ugggyanezt gondolja Éva is. Mit gondoltok, melyik karakter erősebb, Jerzsi vagy Anikó? Alekosz nem tartja erősnek Anikót. Mitől lenne erős? Ugyanaz az effektus, mint a Bécinél. Mitől lenne erős? Mitől? A Jerzsi jönne vissza, ha ők ketten kimennének. Évának az lenne a legjobb, ha Alekosz befolyásolná kicsit Anikót, ha rá kerül a zöld kendő. Alekosz nem fogja, mert itt már nem lehet. Nem tudom, ki nyerne egy Buta Nézés versenyt, Jerzsi vagy Zsófi, most az utóbbit láthatjuk, Anikóval az ágyon ücsörögnek. Nagyon izgulok, nagyon sokat gondolkodtam éjjel, úgyhogy most van egy tervem. Nem akarom ellőni még a poént, majd este meglátod. Én akarom irányítani a szálakat. Egyedül. Nem akarom, hogy nyugodtan üljön bárki is a babérjain. De hogy tudod irányítani? Majd meglátod, kitaláltam valamit. Na, gyere ide. Na, ennek a Zsófinak még egy ördöglakatot se adnék a kezébe, az biztos, édes Istenem.

Hogy mióta Dezmondka Jerzsi, fogalmam sincs, de most ajándékot kap Olivértől. Ahogy mindenki más is, közeledik a búcsú ideje ugyanis. Dezmondka, ha unatkozik, kapja elő, nem azt, hanem Olivér ajándékát és dobjon össze valamit. Jáááj, egy barbitűzhely! Anikó könnyekig hatódik. Azért kapod ezt tőlem, mert úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb. Morogva, de kénytelen vagyok Olivérnek bevésni egy piros pontot. Anikó sír örömében, anyukája fényképét kapta ajiba. Alekosz szeretné Zsófit megcsodálni, hogy ne legyen rajta más, csak ez. Zsófi egy a búcsúkban kapható hevimetál szögecses karkötőt kap ajándékba, a céllövöldében egy pálcán szokott lenni. Juhuhúúúj, nyakörv, visít Éva. va tudatalattijának szexuális tartalmára roppant kíváncsi lennék. Gigi egy új bugyit ad Alekosznak, aki természetesen többször megszagolgatja, hogy mi rejtőzhet Alekosz tudatalattijában, sskk nem vagyok rá kíváncsi. Kéjenceskedve hümmög és nagggyonjóóózik. Ha most megint kimegyek és meghúzom a pálinkás üveget, az öfi végére beállok, mint a gerely, inkább rágyújtok.

Ez egy kis apróság és ebben az apróságban vannak még apróságok. Igen, ez Jerzsi ajándéka Giginek. Fényképek. Majd otthon nézze meg őket. Jerzsi Zsófitól egy kötényt kap, amin egy izmos férfitest látható, hihihi nem mintha lenne különbség. Gigi emlékkönyvet ad Jerzsinek, van benne két kép meg egy giccses, elcsépelt idézet, szeretném, ha minden lapja tele lenne. Ja és ne mások, hanem Jerzsi írkáljon bele. Búcsúzkodás, Zsófi bőg, Olivér nem ölelkezik, ennek megvan az oka. Mert a határán vagyok, hogy …elbőgd magad. Aha, úgyhogy legyetek jók. Alekosz azért meglapogatja barátját, tartsd a frontot apukám! Kinti helytartóként, jó? Te vagy a tribunus! Te vagy az! Jerzsi hosszan öleli Gigit, minden vég egy új kezdet. Vissza a valóságba. A végtelenbe. És tovább. Huhuhúú, hadd menjenek!

Mint minden kiválasztáskor, most is azt kell nézni, mi történt előtte, közben és utána. Előtte Alekosz Anikóval beszélget a nyugiszobában, Éva a hálóban Jerzsivel. Alekosz nem tudja, mi volna Anikónak a jobb, ha Évával, vagy ha Jerzsivel menne párbajozni. Mind a kettő mellett van pro és kontra. Anikó nem érzi úgy, hogy segget csinálna a szájából, ha nem Évát vinné és rácáfol Alekoszra, nincs nehéz helyzetben, bárkit vihet, nem az van, hogy barátok vannak itt és nem tudok dönteni. Ennyire nincs itt senki, aki közel áll hozzád? Olyan közel, mint akik elmentek, nem áll hozzám senki. Senki. Na jól van, csak ügyesen. Én meg majd az indokaimat elmondom. Csak azt ne mondd, hogy nem tudsz velem együtt élni. De, azt fogom, csaó. Éva esküdözik Jerzsinek, nem beszélt össze Anikóval. Majd meglátod, hogy mi lesz! Nem vagyok bunkó! Éva jobban örülne, ha Anikó lenne a kiválasztott és szarul esne neki, ha Jerzsi rá rakná a zöld kendőt, ha esetleg döntetlen. A te döntésed, de…rajta még úgyse volt! Éva Anikónak is rinyál, miután Jerzsivel beszélt megint van egy érzése. Anikó sokatmondóan ránéz. Nyugi, Éva nem lehet döntetlen. Hogyne lehetne? Ha úgy történnek a dolgok, ahogy számoltam, nem lehet döntetlen.

A kihívás alatt Alekosz kiakad Évára, elég érdekes dolgokat mondtál a kék pizsamában, ami hálóing egyébként, de ilyen apróságokkal nem foglalkozunk. Alekosz, amikor a lábkörmömet csináltam, én be voltam rúgva. Nem a lábkörömről van szó, hanem a fináléról, Ja, amikor üvöltöztem meg őrjöngtem? Jaj de azt nem gondoltam komolyan. Mikor tudja az ember ezek után, hogy mit gondolsz komolyan? És rólad? Neked is vannak olyan momentumaid. Alekosz Jerzsinek morog, itt gyilkolták egymást, eltelik két nap, most meg arról kooperálnak, hogyan tegyenek téged ki. Őrület. Komolyan mondom, őrület. Meg is érdemelnék, bármelyik is visz ki téged, hogy kinn maradjon. Jerzsinek arról is megvan a véleménye, Anikó hogy ellene volt, hogy beszélgessenek a Gigivel. Alekosz mintha nem is hallaná, majd később kiderül, nagyon is hallotta. Úgy látszik, az Éva mindenkit ki akar rakni. Engem is. Na mindegy, tudjuk be annak, hogy be volt rúgva azt kész. De mindig, kérdezi Jerzsi. A kiválasztás után Anikó a kertben örömködik, jaj hadd élvezze már a választás lehetőségét. Sóhajtozva bevonul, Éva megosztja a női megérzéseit. Ennek állandóan ilyenjei vannak, lehet, nem is rendezvényszervezésben kéne gondolkodni, hanem médiumkodásban. Anikó kiismerhetetlen, mindig úgy cselekszik, hogy nagyon jól tudja, mit miért tesz. Anikó őt fogja választani. A másik megérzése, hogy nem jön vissza. Alekosznak most már meggyőződése, hogy nem lesz Anikó-Éva párbaj. Az a legmeglepőbb számára, hogy ezek milyen jóban vannak. Annyira félnek egymástól, hogy inkább kibékültek. Alekosz egyébként egész este egy kólásüvegett lóbált a kezében, azóta úgy innék kólát!

Az öfit hintázással zárjuk, Jerzsi kiönti a lelkét, a lányok vacsoráznak, Alekosz lóbál. Jerzsi a lányok szemére veti, múltkor is összebeszéltek ellene, ki akarták tenni a szűrét. Igazából elég kemény közöttetek a hangulat, másnap meg tök nyugodtan cigizgettek, ezzel egyébként neki nincs gondja, csak ebből kiindulva már nem lepődik meg semmin. Ez nem így van, Anikó csak elgondolkodott azon, hogy milyen jogon háborodik fel azon, hogy ki kire teszi a jelet. Ó, Anikót ezzel kapcsolatban utolérte a lelkifurdalás, de Jerzsi és Gigi kapcsolatába beleszól! Na, Alekosz betalált, Jerzsinek mostanában ez a lovaglópálcája. Megint elkezdődik a vita, inkorrekt dolognak tartja, hogy Anikó az arab esten vissza akarta tartani Gigit. Azok után, amit csináltál, meg is lepődtem, hogy szóba áll veled. Mit csináltam? Megaláztad egy ország előtt. Hülyét csináltál belőle. Tudod, kinek szoktak ilyet mondani, hogy tisztellek, mint embert? De ehhez neked mi közöd? Azt gondolom, te nem örülsz mások boldogságának. Te nem akartad hagyni, hogy a dolgok jobbá forduljanak! Hadd döntsük már el mi! Jerzsi még egy kicsit háborog a témán a riportban, aztán Anikóval ücsörögnek a kanapén. Kibéküléscsírát vélek felfedezni. Anikónak furcsa Jerzsi változása. Sokkal jobban tetszett neki a régi Jerzsi. Annyit dicsérték, hogy átbillent a ló másik oldalára. Alekosz mondta, mikor Béci visszajött az Olivér fajta párbajról, hogy másképp jár, másképp nyitja az ajtót. Most rajtad látom ezt. 

Köszönöm a képeket S-nek!
 

Címkék: vv4
1276 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 15:06:49

első? na, ilyen se volt még...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 15:07:32

@lami83:

11 másodperc egy örökkévalóság

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 15:21:54

Áhh, megnit csak szenvedés volt ezek szerint, jobb is, hogy nem láttam,... na de majd ma! :D

_most_ 2011.04.26. 15:29:35

@MÁRIA TERÉZIA: pedig vagy egy percig gondolkodtam, hogy elsőzzek-e, nehogy az legyen, hogy árnyékra vetődök :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.26. 15:33:07

@Gee Halen: Gigi beküldése nem csak Jerzsit cincálta ízekre, hanem a nyájas néző- és olvasó idegeit is.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 15:42:59

@pushpang:

Viszont szegény Jerzy-től is elkezdtem erőteljesen taszítódni, emiatt a hét miatt, pedig eddig főleg közömbös volt, egy rendes buta srác...

mondjuk azért Alek visszataszítóbb.

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 15:50:35

Féltem ezt a Jerzyt, ki fog esni. Lehet, hogy szuvidolni tud, de fingja sincs, hogy kell egy nőt elaltatni. Igaza van Ancillának, egészen más szakmai szemmel nézni a műsort.

genevieve 2011.04.26. 15:56:56

@MÁRIA TERÉZIA: szegény jerzynek nagyjából 2 nap dicsfény jutott...üstökösként jött és ment a népszerűsége...

varand 2011.04.26. 16:10:39

Hát Anikó tényleg nem sokra ment Zsófi okos tanácsaival a héten!:)
Legalább Gigivel el tudott beszélni bizonyos dolgokról!

Frucsasz 2011.04.26. 16:12:25

Nem értem... Igaz, hogy mostanában nem néztem, így lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nem úgy volt, hogy az előző párbaj győztese védett? Tehát Jerzyt senki nem vihetné most párbajozni. Persze lehet, hogy tévedek.

locsolóember 2011.04.26. 16:12:46

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Alekoszt a bugyival néztem a képen szigorúan szakmai szemmel - le is maradtam a dobogóról.

varand 2011.04.26. 16:14:10

@Frucsasz: Nincs már védettség! Anikó kiviheti Jerzyt is! Remélem meg is teszi és kint hagyja!

genevieve 2011.04.26. 16:16:43

@varand: zsófi nem is azért ment be, hogy tanácsod adjon:-)

hanem, hogy legyen kinek a nyakába borulni:)

locsolóember 2011.04.26. 16:18:29

@Frucsasz:
Az utolsó 4 megmaradt bábunál már megszűnik a párbajról visszatérők védettsége.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 16:20:58

Éva Anikót akarja rávenni, hogy a kihívásnál lépjen egy böszmét és a párbajon maradjon ki.

Albino Vernyul 2011.04.26. 16:23:39

@genevieve: Igen.. Zsofit lehetett olelgetni, Gigivel meg lehetett beszelgetni.. Az a vicc, Jerzynek kuldtek be, erre Anikonak hasznalt... Es psszt, mikor Gigi bement, elegge igyekezett Aihoz, ami erdekes volt..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 16:41:16

@genevieve: Pl. ha Anikó Alekoszt hívná ki, akkor a párbajon kint marad.

Albino Vernyul 2011.04.26. 16:46:54

@genevieve: Olyan is van..?! Huha..
Amugy, most elkezdodott a sakk, es poker osszecsapasa... Az a kerdes, Aniko mit oszt maganak..

amit még megtehetsz 2011.04.26. 16:48:36

Azért ügyes volt Anikó, el kell ismerni. Igazából azt várom, hogy Éva meg Alek egy kicsit balhézzon már.
Túl szép ez az összeborulás, és unalmas is.

genevieve 2011.04.26. 16:55:43

@Peter_Cs: igen, valószinűleg pont azt akarja ani is, hogy a párbajon ő essen ki-DDDD

genevieve 2011.04.26. 16:56:44

@Albino "karazsnyikov" vernyul: kérdés, hogy agyból vagy szívből dönt:-)

jól irta itt valaki, bárkit is visz ki párbajozni a másik kettő már bent röhög a fináléban:-)

vault_dweller 2011.04.26. 17:00:19

jaj, de jó ez a hogyvolt megint.. :)

varand 2011.04.26. 17:00:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Sakk vs póker! Komoly:))
Remélem jól dönt!

_most_ 2011.04.26. 17:07:12

@genevieve: Szerintem Anikó annyira beleéli magát ebbe a szerepbe, hogy lassan már magára is ráijeszt és holnap már azt fogja mondani, hogy akár saját magát is kihívhatja.

vault_dweller 2011.04.26. 17:08:10

@Albino "karazsnyikov" vernyul: fallout 1-2 volt meg egyelőre, de igen fasza játéknak tartom valóban
a couchsurfing.org - on találtam ki, hogy ez lesz a nickem, aztán így maradt :)

Albino Vernyul 2011.04.26. 17:09:02

@lami83: Hehehe... Maganak adja a kendot, es Evat varja vissza.. Erre Eva magatol kirohan...;)

Albino Vernyul 2011.04.26. 17:12:42

@vault_dweller: A 3-ast, es az NW-t is vidd vegig.. Mas, mint az elso ketto, de jo mindegyik..

_most_ 2011.04.26. 17:14:02

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Éván nem fog az átok, Gigi ellen is őt várta vissza és mégis simán visszament :)

vault_dweller 2011.04.26. 17:16:48

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem nyűgözött le, amit eddig láttam havernál, de előbb utóbb mindenképp.
holnap meg is kérem aput, hogy vegyen új számítógépet JAVÁRJUNKCSAK, magamat tartom el :)
szóval ez van, kellene normális vas

foxglove (törölt) 2011.04.26. 17:17:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: én igen, és ezennel mindenkinek rágok egy szívecskét, aki szereti a Fallout-ot.

avanivi 2011.04.26. 17:18:11

Az Alekosz milyen jókat derült hónapokig,amig a kebelbarátja másokat alázott, gyalázott.Tegnap meglepte Éva a kék pizsamás jelenettel ,nem volt kedve röhögni. És még nem látott mindent.

_most_ 2011.04.26. 17:23:17

@avanivi: Mondjuk azon miért akadt ki, nem értem, Éva full nem komolyba mondta.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 17:26:21

@genevieve: Akkor Anikó vagy Jerzyt, vagy Évát hívja ki, velük szembe tartja magát esélyesnek.

garnéla mák 2011.04.26. 17:27:58

azt észrevettétek, h mostanában, ha anikó beszél, aláfestő zenének dexter sötét utazóját keverik be?

Albino Vernyul 2011.04.26. 17:29:05

@lami83: Azt komolyan mondta.. A bucsuesten is megismetelte Anikonak.. Azt nem jatszottak be Aleknak, csak a Jerzys reszt...

inmemancsi 2011.04.26. 17:32:40

@lami83: az a szerencsétlen ha részeg, akkor őszinte:))) egyébként egy szavát nem lehet elhinni

_most_ 2011.04.26. 17:40:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát azon az estén tényleg össze vissza beszélt, felét se gondolta komolyan, ami éppen eszébe jutott, kimondta.

dr. gernika 2011.04.26. 17:47:24

@kaminer: Észre bizony, nagyon hatásos. :)

arkangyal44 2011.04.26. 17:47:29

@foxglove: Én szeretem,ha elmondod,hogy ki vagy mi az ?:))

Zuzimama 2011.04.26. 17:52:19

Jerzy for president!

Albino Vernyul 2011.04.26. 17:58:09

Azert belolem elojon a szadista.. Ma a Nekedvaloban igazan bejatszhattak volna Olinak azt az Aniko-Eva furdos beszelgetest (Tudom.. Nem tudod.. Kit bantottak Ot, vagy engem..?!, stb..).. Megneztem volna a fejet, es hogy mit kohog ki ra... Es ala azt a Dexter zenet..;)

avanivi 2011.04.26. 18:01:45

@lami83: Ha részeg,ha józan Éva , gonosz
és idegesítő perszóna.
Az a gond, hogy nem csak azon az estén beszélt össze-vissza.

caillard 2011.04.26. 18:33:13

Nem lehetséges, hogy az Alek-rajongók mindenképp kint akarják látni Anikót, mint ahogy a Bécivel is tették? Tehát Alekoszt kell kivinnie!!!!!!!! Ha megveri, nyeri a játékot, ha meg nem, akkor a végső összecsapást is elvesztené.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 18:42:09

@avanivi:

Amit Éva mondott Alekről, az kutyafüle ahhoz képest, amivel Alekosz tudta kínozni és alázni Évát az elmúlt öt hónapban. Szóval nem ennyit érdemel Alekosz vissza, hanem sokkal többet, de egyébként az összes csajtól, mert rémesen viselkedett mindegyik csajjal. Folyton nyúlkált, bökdösött, birizgált, mikor ismételten kérték, hogy hagyja abba.

Nagyon utálom ezt a kéretlenül nyúlkálós típust, aki ráadásul folyamatosan mond dolgokat, amit egyáltalán nem gondol komolyan, csak úgy dumál bele a levegőbe. Egyáltalán nem érdekli, hogy egy másik emberhez beszél, lehetne vele szembe a falvédő is. Ezenkívül folyamatosan nézi, igazgatja magát a tükrökben, szerintem még többször is, mint a lányok. A nárcizmus csimborasszója.

amit még megtehetsz 2011.04.26. 18:46:03

@MÁRIA TERÉZIA: Sztem Alekoszról egy csomó beteg dolgot nem adnak le, mert akkor többen kiábrándulnának belőle.
Tuti mániás.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 18:50:09

@tojastobias:

az mennyire gusztustalan volt, hogy először előadja magát, hogy kimegy Éva helyett bárbajozni, hogy megvédje a párbajtól, majd azt mondja Anikónak, hogy fontolja meg az Anikó-Éva párbajt, mikor tudja, hogy Éva cidrizik tőle...

Ezt sem látta még Éva, hogy a nagy hős, életmentő Alekosz barátja mennyire ki akarta tolni párbajra Anikóval...

Spéter46 2011.04.26. 18:54:50

Alekosz egy impotens beteg ember. Egyáltalán nem érdekli őt a női nem, és eljátszott szerepével ezt próbálja leplezni. Soha senkivel szexuális viszonya nem volt, és nem is lesz. Ezért nagyon alkalmas lesz a feleség kereső következő műsorra is.
Még nézni is borzalmas ezt az embert, egyszerűen örök titok marad, hogy tudtak ennyit sérült embert összeterelni egy házba!

amit még megtehetsz 2011.04.26. 19:01:59

@MÁRIA TERÉZIA: ugyanezt éreztem én is.
És azt gondolom, hogy azért Alekosz nem biztos, hogy olyan magabiztos lesz majd a társkereső műsorában. Nem lesz aki kiszolgálja, nem lesz pihi, meg nyugalom, ott keményen dolgozni, színészkedni kell. Hát kíváncsi vagyok hogy bírja majd. Szerintem ha választhatna örökre benn maradna a villában.

avanivi 2011.04.26. 19:04:34

@MÁRIA TERÉZIA: Igazad van , csak azt nem értem, hogy az Éva miért nem küldte el Alekoszt a francba, miért hagyta, hogy ez a hülye fausz naponta cseszteti?
A barátség, meg a lelki társ vagy mi nekik ezt jeleni?
Szánalmas mindkettő!

Albino Vernyul 2011.04.26. 19:06:17

Holgyek kicsit lassitsatok.. Aleknak sok erdekes dolga van, es tenyleg csinal ciffrabbakat is, de mikor kiesik a szerepebol, akkor tud normalis is lenni...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 19:10:20

Jaaaaaaj, jött a nyuszikaaaaa, de klaaaaaaasssz, jaaaaaaaaj, de széééééééép.

Cippőőőőőő, pasztaaaaaa...

Valaki mentse már meg ezt a nőt!

teremtett lélek 2011.04.26. 19:10:36

Pont most néztem az 5/2-t. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 19:11:18

Bázzeg, Alekosz! Egész ebmernek nézel ki ezzel a hajjal, meg vagy 8 évvel fiatalabbnak.

foxglove (törölt) 2011.04.26. 19:12:37

fúúúúdeciki, verset papírról olvasni!

foxglove (törölt) 2011.04.26. 19:13:43

Remélem, a lábát legalább hintőporozza.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 19:13:55

"Előbb-utóbb cigizni ki kell majd jönniük..."

LOL, milyen igaz!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 19:18:13

A mai nap ezek szerint a hajakról szól. GÖNDÖR Anikó??

teremtett lélek 2011.04.26. 19:20:10

Nem megy a szavazás még. Latol!

teremtett lélek 2011.04.26. 19:24:52

Állítólag 7 évbe telik, míg egy pár szájflórája kompatibilis lesz.

sogeking 2011.04.26. 19:25:19

júj, a mai frizurák büntetnek:)

genevieve 2011.04.26. 19:25:42

jeeeeeeeeeeeeesz, éva haja sima:-D

Spéter46 2011.04.26. 19:26:11

Éva haja kivasalva sokkal jobb.

dr. gernika 2011.04.26. 19:26:31

Hüh, Éva nagyságrendekkel jobban néz ki sima hajjal.

genevieve 2011.04.26. 19:27:02

éva, hogy átélte a táncot:-)

foxglove (törölt) 2011.04.26. 19:28:04

@genevieve: Giginek biztos kellemes lehet ezt nézni

Attilajukkaja 2011.04.26. 19:28:47

@lami83:

"Mondjuk azon miért akadt ki, nem értem, Éva full nem komolyba mondta."

Ugy erted, hogy Eva megint nagyon be volt baszva? Hat igen. Viszont ilyenkor "adja igazabol onmagat". Es nem is ritkan teszi :o)))

Most lehet, hogy csunya leszek, de ha pasi lennek, en ketszer is meggondolnam, hogy szeretnek-e egy ilyen notol gyereket. Szanaszetmergezte a szervezetet alkohollal es dohannyal (talan meg massal is?), ideggyogyszerek nelkul nem tud meglenni es mar most leamortizalta az arcat es testet. En erre a nore nem biznam a genetikai allomanyomat, az tuti!

inmemancsi 2011.04.26. 19:29:17

@Gee Halen: hát azért a széptől messze van:))

Spéter46 2011.04.26. 19:29:44

@Gee Halen: Csak ne tudnánk, hogy idegbeteg...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 19:29:58

@inmemancsi: Ha csak azt a riportszobás képet nézném, azt mondanám, egy szép nő.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 19:31:34

@Attilajukkaja: Érdekes, a feleségemnek van egy csomó alapbetegsége.

Ennél azért fontosabb dolgok is vannak.

inmemancsi 2011.04.26. 19:34:24

@Gee Halen: jobban néz ki ápolt hajjal és sminkben, de a széptől messze van. odafigyelhetne a hajára nagyon, száraz és ápolatlan, lenőtt melírral, sokkal jobb lenne neki egy rövidebb, könnyebben kezelhető és a nem vékony arcához jobban illő frizura

Attilajukkaja 2011.04.26. 19:36:16

@avanivi:

"Tegnap meglepte Éva a kék pizsamás jelenettel ,nem volt kedve röhögni. És még nem látott mindent."

Igy van! Bar, lehet, hogy az sem osztana-szorozna nala. Annyira raallt az agya, hogy Evat bent akarja tartani. Es annyira magabiztos, hogy meg ki is menne helyette parbajozni, mikozben Eva Anikot mar arra akarja ravenni, hogy ejtsek ki mindket pasit. Egyem Alekinyo feher zuzajat!!!!

Attilajukkaja 2011.04.26. 19:39:34

@Gee Halen:

"a feleségemnek van egy csomó alapbetegsége."

Az en paromnak is. De azokrol nem tehet, illetve fel lehet rajuk keszulni.
Az alkohol es a dohany eleg eros mutagen anyagok, egy idegbeteg anyarol nem is beszelve. Ha csaladot terveznek, en biztosan ezt is figyelembe vennem.

Albino Vernyul 2011.04.26. 19:42:00

Na, beindult a sajnaljuk Evat projekt....

genevieve 2011.04.26. 19:42:02

ez már a második oscar-dijas sirása évának:-)

utoljára éva igazán boldog akkor volt amikor jerzy visszajött...nem?:-D

Attilajukkaja 2011.04.26. 19:42:49

@Gee Halen:

Figyelj! Igazad lehet. Ha amugy kedvelnem az Evat, akkor a mutagen mivolta valoszinuleg eszembe sem jutna :o)

genevieve 2011.04.26. 19:43:35

most van a sajnáljuk szegény évát???????

teremtett lélek 2011.04.26. 19:44:41

Balázs elég csúf az Éva új hajával.

foxglove (törölt) 2011.04.26. 19:44:58

Jesszusom, ezt a műsort kb. tegnap be kellett volna fejezni, ha nem előbb, ebben már semmi szórakoztató sincs, csak tömény rosszullét.

inmemancsi 2011.04.26. 19:45:00

@genevieve: igen:)) de én meg azt sajnálom aki vele szimpatizál:))

Attilajukkaja 2011.04.26. 19:45:06

@genevieve:

En most Jerzyt sajnalom, ...ha szabad. Akkora egy balfasz!

Thulea 2011.04.26. 19:45:46

Hajni, köszi az ötletet, pálinkával jobban bírom az öfiket! Esküszöm Alek agymenéseikor már kikapcsol az agyam, most is azt vettem észre, hogy Alek beszél, de nem tudom, hogy mit! :-I

teremtett lélek 2011.04.26. 19:46:08

Évának tűrhetően áll az egyenes, Anikónak meg hát, oly mindegy.

Albino Vernyul 2011.04.26. 19:47:39

Anikonak cimzett kerdesek kozul egyet se vagtak be..

genevieve 2011.04.26. 19:48:03

nekem az tetszik, hogy alek és éva vigszinházozott meg nagyszinpadozott és amit már napok óta leadnak mint műsort akkora ripacskodás, hogy a garas és kern sirva borulna a lábuk elé:-)

Trevlovics 2011.04.26. 19:48:13

@genevieve: én úgy látom, most el lehetett volna kapni éva képzeletbeli tökeit és lerántani a szakadék mélyére valami szakember társaságában, segítségével, nem rossz szándékból, hanem azért, hogy ki tudjon mászni onnan. amikor azt mondta, hogy vannak még dolgok az életében amiket még ő sem oldott meg, az egyszerre volt tragikus és komikus kijelentés, mindkettő ugyanazért, ti. hogy mi az amit megoldott. a mikor volt boldog utoljára kérdéshez odafűztem volna a saját büszke kijelentését, miszerint ő nem fog és nem is akar megváltozni, hogy vesd össze éva, hogy ez akkor így tényleg jó?

Attilajukkaja 2011.04.26. 19:48:36

@sogeking:
Milyen adas? Milyen haj? Ti ezt nezitek a TV-ben????

genevieve 2011.04.26. 19:50:37

@Trevlovics: szerinted nem magyarázta volna meg, hogy ő nem is úgy gondolta ahogy?:-D

Attilajukkaja 2011.04.26. 19:51:02

@Gee Halen:

"Naugye :)"

Naigen, te kis senkihazi :o)))
Gyoztel. Eva akkor is egy mutagen petesejt donor!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 19:53:23

@Attilajukkaja: Egyenesen megtisztelőnek érzem a lesenkiházizást, szmájlival körítve.

Gratulálni tudok, meghajlok intellektusod előtt.

Trevlovics 2011.04.26. 19:53:29

@genevieve: de lehet, van rá esély, csak mondom, hogy ilyen helyzetekben lehet egyáltalán megpróbálni, bár szerintem 60-40 arányban nem élné túl. úgyhogy akkor tényleg hagyjuk, más ezt nem döntheti el helyette, ő meg nem fog úgy dönteni.

Attilajukkaja 2011.04.26. 19:53:29

@Gee Halen:
@sogeking:

Akkor en most le vagyok maradva?
Szanalom!!!!

rianna 2011.04.26. 19:55:25

sziasztok,
long time no see:)

roppant unalmas a mai műsor

genevieve 2011.04.26. 19:55:31

@Trevlovics: ismered a mondást, csak azon lehet segíteni aki akarja is, hogy segítsenek rajta...

Thulea 2011.04.26. 19:55:39

Ez az Anikó nagyon szép lány, szerintem!

genevieve 2011.04.26. 19:56:04

aztakuva, milyen modorosan beszél alek...ütném péklapáttal....

Trevlovics 2011.04.26. 19:56:27

alekosz évát javasolja :D

sogeking 2011.04.26. 19:56:37

@rianna: talán Éva még bemutat egy talajgyakorlatot

Attilajukkaja 2011.04.26. 19:57:09

@Gee Halen:

Remeltem, hogy eszreveszed a szmajlit!!!!
Koszonom a bokot, de nyugtaval dicserd a napot, te,...te kis papucs!

2011.04.26. 19:57:24

@genevieve: @Spéter46: @gernika: @Gee Halen: szóval ápolt benyomást kelt? :)
már alig várom, hogy megnézzem :)

Thulea 2011.04.26. 19:57:59

Jerzy nagyon jó volt!!!! :-D (Alekot megint nem hallottam...)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 19:58:03

@Attilajukkaja: Sőt, a felkiáltójeleket is láttam!!!!44!!!4!!!4négy!44NÉGY!!!

Renn 2011.04.26. 19:58:08

Esélytelen megtudnom, mi volt a zene miközben alekosz beszélt ugye?

Büszke_troll 2011.04.26. 19:58:33

A Rettenthetetlen (Braveheart) 1995

teremtett lélek 2011.04.26. 19:59:03

Nagy Alekosz tanácstalan.

sogeking 2011.04.26. 20:00:38

ma csak bazi nagy fejek lesznek a képernyőn?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 20:01:08

@sogeking: Ezzel kompenzálják, hogy amúgy nincs mit mutatni a műsorban.

inmemancsi 2011.04.26. 20:01:11

ez az alekosz akkora hülye, mondjuk már kezdetektől az volt anikó meg egyre értelmesebb

rianna 2011.04.26. 20:03:06

@sogeking: azt akkor szokta, ha boldog, ebben a szívszorító hangulatban nem hiszem, h megteszi:)

@hullámpapír: kifejezetten szép volt, tehát lehet, csak akarni kell:D

szeretnék most egy csoportos sírást, az lenne a pont az i-re (vagy az í-re:))

inmemancsi 2011.04.26. 20:03:28

de elért egy szintet, borotválja a hónalját:))

genevieve 2011.04.26. 20:04:39

na, a feleségkereső műsornak annyi:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 20:04:44

A szöveg és a képe perfekt harmóniában volt Alekosznál.

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:04:50

@Gee Halen:

Akkor jo, mert a felkiallto jelek szamara kenyes vagyok.
Te kis (mi is voltal legutobb?) papucs. Te allat! Te kis papucsallatka :o)

(Viccen kivul, meg veletlenul sem szerettelek volna megbantani. Csak hat gyalazkodasban nagyon jo vagyok, tudod?)

sogeking 2011.04.26. 20:05:17

@genevieve: nem baj, megoldják férfiakkal

2011.04.26. 20:05:45

@genevieve: @rianna: na most már tényleg kíváncsi vagyok :)
de mibe, hogy ez nem az ő ötlete volt? :D

rianna 2011.04.26. 20:05:52

balázskosz most az eccer igazat szólt

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:07:59

@inmemancsi:
En is eszrevettem, hogy borotvalja. Eva annak idejen azt mondta neki, hogy gusztustalan a honalj kutya.
Alekoszon tenyleg az volt!
Bezzeg az en 186/85 paromon milyen jol mutat! Es a szaga, ..na az mennyei, amikor ugy adodik, hogy a hona ala kerulok :o)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.26. 20:08:46

Alekosz hogy elengedte magát:

áá.. (ugrik).. áá. (ugrál).. á. áá .á.. ááá

sogeking 2011.04.26. 20:09:14

GNM - szerbusztok gyerekek :)

rianna 2011.04.26. 20:09:36

@Gee Halen: maga a megtestesült lazaság:)

sogeking 2011.04.26. 20:10:08

csak mondom - baromi jó poénokat kommentelek már egy órája, de a blogmotor mindíg megeszi :D

Sonia Braga · http://www.sunapozitiv.hu 2011.04.26. 20:10:44

"Tudod mit jelent ez, amikor valaki homlokon puszilja a másikat? Hogy óvja a másikat. Nem, azt jelenti, hogy örökké szeretlek."

ezek a mondatok a zseniálisan szar kategóriába tartoznak, nem tudom melyik a kettő közül, de isten áldja meg azokat, akik ezt a műsort összehozták :)

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:11:08

@Gee Halen:

"próbálgasd még, hátha megörül neki valaki."

Nem vagyok en olyan, no!
Legfeljebb, ha hosszu o-vel őrulne meg erte valaki :o)

inmemancsi 2011.04.26. 20:11:51

szerintem alekosz azért valamennyit fejlődött szociális érintkezés terén, jót tett neki az eltelt idő, ebben biztosan különb évánál

rianna 2011.04.26. 20:13:29

@hullámpapír: valószínűleg nem, ő úgy tökéletes, ahogy van, mosdatlanul és égnek álló hajjal.
Amúgy úgy emlékszem, egyszer ki volt itt tárgyalva, hogy a konszolidált stílus egész jól áll neki.

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:13:35

@Sonia Braga:

Igaz, igaz,...de te mit mondanal, ha kamerak elott kellene ugy szakitanod, hogy igazabol nem is teheted? Hulye helyzet, hulye szoveg. Doszvidanyija.

Albino Vernyul 2011.04.26. 20:14:31

Hihihi... Ancsa eloszor tesztelte Alekot, mint poker kiralyno, ejjel meg kijott a jo lelke, es Eva miatt leszurta Aleket...;))
Hahaha, legutoljara Aniko akkor porgott igy, mikor mentek ki a csaladhoz falura, es osszepakoltatta tobbiekkel az egesz villat, hogy elcipelik nekik.. Gor-Nagy.. Akkor ma jo napja volt...

genevieve 2011.04.26. 20:16:43

@rianna: én voltam az értelmi szerző:-)

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:16:55

@inmemancsi:

Alekosz rengeteget fejlodott. Gondolom, keszul az uj show-jara, ezert mar csak neha all be a palinkatol (lasd Eva fozoestje), illetve kevesbe taperolja a lanyokat. Mi legalabbis ezt latjuk belole.

genevieve 2011.04.26. 20:18:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul: de az is lehet, hogy bepánikolt mikor alek megkérdezte...alszol ani?

tudta, hogy mellé akar bújni, ha az évához nem lehet:-D

rianna 2011.04.26. 20:19:00

@genevieve: milyen volt a találka?

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:23:21

Hajni, az utolso kepen azok mik ott az asztalon? Kartya, gyufa, cigi?

genevieve 2011.04.26. 20:23:21

@rianna: ambivalens:-)

aki igérte az nem jött el, akiről meg azt se tudtam, hogy kicsoda, az eljött és egy jót beszélgettünk:-)

Sonia Braga · http://www.sunapozitiv.hu 2011.04.26. 20:23:28

@Attilajukkaja: pont ezért lájkolom, sőt elraktározom, még jól jöhet az életben :))

Albino Vernyul 2011.04.26. 20:24:43

@genevieve: Nem, folyamatosan csinal ilyeneket.. Mar maskor is ra-ra szolt Alekra, ha igen raszallt Evara.. Mikor fasirtba volt vele, akkor is...

dr. gernika 2011.04.26. 20:27:37

@hullámpapír: Ha még a szemöldökét is kiszedte volna a frizurához, egész korrekt lett volna az összhatás.

genevieve 2011.04.26. 20:27:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: csak vicceltem, tudom, hogy alapvetően egy jókislány:-)

rianna 2011.04.26. 20:30:02

@genevieve: nem baj, majd a második jobb lesz:)

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:30:04

@Sonia Braga:

Ja, fel kell keszulni az ilyen esetekre. Gyakran megesnek a zemberrel :o)))

@genevieve:

De most komolyan :o)) Mi a franc az?

Ez nagyon lenyeges! Nem erted?

inmemancsi 2011.04.26. 20:30:39

@gernika: á dehogy, azzal kalóriát égetett volna, a haját nem ő csinálta az tuti

genevieve 2011.04.26. 20:32:05

@Attilajukkaja: ennél konkrétabban nem tudom leirni:-)

gondolom nem adhatják be nekik dobozzal, nehogy reklám legyen....

_most_ 2011.04.26. 20:33:51

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Haha, Anikó pókerkirálynő Alekosz meg sakkirály, csak kapkodtam a fejem olyan taktikai csatározások zajlottak.

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:34:31

@genevieve:

Most komolyan mondod, hogy azok ott cigis dobozok gyufas oldalfelulettel?
Bocsi, de en tenyleg tok hulye vagyok ehhez, viszont egyben nagyon kivancsi is.

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:36:08

@lami83:

Aha, szoval pokereztek?
Azok ott poker kartyak az asztalon?
Ez a Genevieve milyen kis huncut :o)))

genevieve 2011.04.26. 20:39:22

@Attilajukkaja: mondom: cigi, gyufás dobozban!

dr. gernika 2011.04.26. 20:41:30

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Még én is rászóltam volna, néha Évának is sikerül elérnie, hogy kicsit megsajnáljam. Ma sem tartott sokáig, a "nemtudtammindent feldolgozni brühühü" alatt még részvéttel gondoltam is rá, hogy na a belátás már az első lépés, de szerencsére fél perc múlva már Gigit fikázta és ez a kellemetlen érzés el is múlt.

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:41:50

@genevieve:

Szerintem csak viccelodsz velem, mert nem lattam a mai osszefoglalot es annyira vagyok kepben, mint Jerzy a margarinnal.

:o)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 20:42:20

@genevieve: @Spéter46: @gernika: Így 28 helyett olyan 23 körülinek néz ki, nagyon szép így!

_most_ 2011.04.26. 20:43:13

@Attilajukkaja: jaja, az francia kártya, Genevieve csak hülyít, nehogy higgy neki.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 20:44:08

@Trevlovics: Ráférne egy alapos önbizalomerősítés Évára!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 20:45:36

@genevieve: Hogy ne számítson dohányárureklámnak, az ugyanis tilos jelenleg.

Trevlovics 2011.04.26. 20:46:06

@genevieve: a új médiatörvény óta direkte beadhatják, csak ki kell írni, hogy termékmegjelenítés látható, és azér is számolhatnak egy kis lóvét, mint reklám :)

Trevlovics 2011.04.26. 20:46:57

@Peter_Cs: szerintem pont nem, nem kéne megerősíteni azt amiben most van, inkább le kéne rombolni és újraépíteni.

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:47:07

@lami83:

En mindenkinek hiszek. Neked is :o)

_most_ 2011.04.26. 20:50:31

@gernika: Hát Giginek azért volt bőr a képén, visszament Éva konyhájába, azt teli szájjal fröcsögött Évára.

Attilajukkaja 2011.04.26. 20:52:51

@lami83:

Hja, Eva konyhajaba :o)))
Eva azt se nagyon tudja, mi az a konyha. Az a hely, ahol a szennyes edenyt hagyjuk, nem?

genevieve 2011.04.26. 20:54:41

@gernika: pont igy vagyok én is évával:-D

genevieve 2011.04.26. 20:56:32

@Attilajukkaja: tudod erre szokták mondani, ha nem hiszed járj utána:-)

genevieve 2011.04.26. 21:00:24

@Peter_Cs: nem sajnos , nem néz ki 23 évesnek a bőrén meglátszanak az évek...és a cigi meg a pia...nagyjából korának megfelelőnek nézett ki...egyébként meg jóval 30 felettinek

de sokkal-sokkal kellemesebb benyomást keltett mint egyébként:-)

Attilajukkaja 2011.04.26. 21:02:27

@genevieve:

En hiszek neked. Is.
Miert ne hinnek?

Most viszont volt alkalmam megnezni ket videot is a mai estebol.
Eva egyenes hajjal tenyleg furi. Nem all neki rosszul, de kulonosebben jol sem. Talan egy picit apoltabnak nez ki tole,...de ez sem valtoztat azon a tenyen, hogy nem mosdik vagy nem pedikuroz (Alek szerint nem manikurozi a labat).
A pokeres resz meg nincs fenn a neten :o)

genevieve 2011.04.26. 21:04:00

@Attilajukkaja: két ellentétes véleménynek nem hihetsz:-)

a pókeres cuccot kérd el szépen albinó nyuszítól, neki minden megvan ami anival kapcsolatos:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 21:04:53

@Thulea:

Viszont nagyon nem volt szép amikor Anikó oltogatta (új szó, most tanultam a vv4-ben) Alekoszt, hogy azt mondja, szerinted Éva őszintén tudna örülni, ha megnyernéd ezt a játékot?

Ez annyira gyökér kérdés volt, semmi másról nem szólt sajnos csak a méregkeverésről. Ellenségeskedés szításáról.

Éva biztos tudna örülni annak, hogy Alekosz nyerte és mondjuk nem más a villából. Ha Alekosz nyer azt el tudja fogadni, de ez nem jelenti azt, hogy ő ne akart volna nyerni, mielőtt lemondott magáról, bár ő már az elejétől ismételgette, hogy ő csak a fináléig akar eljutni, ez már boldoggá tenné... egy nyerés, amelyre nincs esélye, csak az extra bónusz lenne, de nem lesz.

Attilajukkaja 2011.04.26. 21:06:12

@genevieve:

Ebben igazad van. Abban hiszek, hogy egyikotok sem hazudott, hanem csak onmagat adta :o)
Tevedni pedig emberi dolog.

genevieve 2011.04.26. 21:07:15

@MÁRIA TERÉZIA: nem oltogatta, csak megkérdezte...és biztosan meg volt rá az oka:-)

aham, azért OLTOGATTA éva! anit, hogy nehogymá fiúk nyerjenek, ne nyerjen alek se:-D

na az tényleg nem volt szép amilyen állapotban volt akkor éva...

inmemancsi 2011.04.26. 21:07:33

@genevieve: egyébként nem is kéne neki 23-nak kinéznie, mindenki minden korban a legjobbat hozza ki magából az a tuti. szegénnyel az a baj, hogy nem tudja látni magát a tükörben rendesen, így nem ismeri fel a hibáit és azt, hogy azok ellenében mit kellene erősítenie magán

genevieve 2011.04.26. 21:09:17

@Attilajukkaja: véleményt irtam, nem hazugságot:-)

és ez lehet különböző,és láthattuk mind a ketten rosszul, de te nem hiheted el mind a kettőt egyszerre:-)

hacsak nem vigszinházat játszol:-)

Attilajukkaja 2011.04.26. 21:09:52

@MÁRIA TERÉZIA:

"Ez annyira gyökér kérdés volt, semmi másról nem szólt sajnos csak a méregkeverésről. Ellenségeskedés szításáról."

Felseg! Innen kezdve ez mar csak errol fog szolni. Ne legyenek csalfa remenyei.
Ha valaki mas nem ilyen direkt modon erdeklodik a masik szandekai/velemenye felol, az csak csalfa armanykodas lesz, semmi tobb.
Ez egy ilyen jatek, Kegyelmes Asszonyom!

genevieve 2011.04.26. 21:10:19

@inmemancsi: mondjuk sose értettem miért akar bárki is fiatalabbnak kinézni, mint ahogyan kinéz?:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 21:10:44

@genevieve:

sajnálom, ez akkor is méregkeverés, pedig már kezdtem megkedvelni Anikót, de ez most visszavetett, pont ezek azok a dolgai, amik miatt félnék akár együtt lakni vele, akár együtt dolgozni vele, a felesleges méregkeverés, lakótársak uszítása...

de azért a sakkmester átlátott a pókerkirálynőn, és nem vette be a "gyógyszert"..

inmemancsi 2011.04.26. 21:13:01

@genevieve: hát mondjuk ez egyszerű, nem tudja elfogadni magát, súlykolják mindenhol (munkahely, média, férfiak), hogy a fiatalság az érték

genevieve 2011.04.26. 21:16:50

@MÁRIA TERÉZIA: nem, ani nem méregkeverő ...és csak akkor áll harcba, ha valaki megbántja...kedvtelésből nem csinál ilyet (mint pl. éva)

@inmemancsi: mondjuk pl. egy munkahelyen szerintem a tapasztalat sokkal nagyobb érték, mint a fiatalság....

médiában igen a külső, de az csak pár év és mindig jönnek fiatalabbak, tehát felesleges erre rágörcsölni

férfiak....nos, én nagyon sok ellentétes véleményt olvastam már:-)

Büszke_troll 2011.04.26. 21:18:19

@Renn:
Megnézted a videót amit linkeltem?
Rettenthetetlen
www.youtube.com/watch?v=l_9roABxaTs&feature=related
1:57 William Wallace
"Ha harcolcsz meghalhatsz, ha elfutsz megúszhatod (..) és majd halálos ágyadon, sok-sok év múlva, visszasírod e percet, örömest odaadnád lopott életed minden napját ezért az egyért, ezért a lehetőségért, hogy itt legyél és az ellen képébe vágd: az életünket feláldozzuk, de a szabadságunkat.."

Alkosz VV4 összefoglaló, 3 rész, 3:00
"Ha harcolsz meghalhatsz, de ha elfutsz, akkor majd sok-sok év múlva halálos ágyadon visszasírod lopott életed minden percét ezért az egyért. Hogy itt lehess, hogy harcolhass, és kivívhasd a szabadságod."

Ha te nem látod a "hasonlóságot a két szövegben...

inmemancsi 2011.04.26. 21:18:35

@genevieve: egyetértek, de akkor is az általános elvárásként ezt nyomatják, akkor is ha butaság

Attilajukkaja 2011.04.26. 21:19:40

@genevieve:

"sose értettem miért akar bárki is fiatalabbnak kinézni, mint ahogyan kinéz?"

Te biztosan meg fiatal vagy. De ez a tarsadalom nem szereti, nem toleralja az idosebbeket. Annak idejen az oregeket tisztelet es szeretet ovezte, ma meg nyuggereknek nevezik oket a Parlamentben. Az egesz media csak a fiatalsagot dicsoiti es millios kozmetikai iparagak leptek el/lovagoltak meg a temat. Az oregseg mara eggy szegynfoltta degradalodott.
Ez van.

Nem hittem el mindkettotoknek, amit irtatok, de hittem mindkettotok jo szandekaban. Valojaban egyikotoknek sem hittem el, hogy amit latok, az, amit ti irtok,...de ez mar egy masik sztori.
Mindkettotoknek megadtam a lehetoseget, hogy jol tippeltetek, mert egyikotok sem tudta pontosan. Ez nem szinjatek. En nem annak neveznem :o)

dr. gernika 2011.04.26. 21:21:52

@Attilajukkaja: A margarinnal ő volt leginkább képben.
@Peter_Cs: 40 helyett 33.
@lami83: Skandallum.
@genevieve: :D

genevieve 2011.04.26. 21:23:07

@Büszke_troll: mikor a szabadságod részt meghallottam , igencsak elcsodálkoztam...ani rabszolgaságban van tartva?
vagy alek megint keveri a március 15.-ét valamivel?:-)

ebből is látszik mennyi önálló gondolata van:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 21:23:23

@genevieve:

Csak tagadást látok részedről, de nem látom az érvelést, dehát itt nincs is mit érvelni, egyértelmű méregkeverésről volt szó, meg akarta ingatni Alekosz bizalmát Évában, de olcsó trükk volt és átlátszó, és felesleges, Alekosz egy gyakorlati ember, amit tud magáról, azt tudja Éváról is..

genevieve 2011.04.26. 21:24:09

@Attilajukkaja: köszönöm a lehetőséget:-)

ha a 47 év fiatal életkornak számit, akkor fiatal vagyok:-D

genevieve 2011.04.26. 21:26:53

@MÁRIA TERÉZIA: persze, hogy tagadom, hiszen nem volt az:-)

te meg bizonygatod, de nem támasztod érvekkel alá:-D

ha ezen a kérdésen múlik alek bizalma évában, akkor ott már bizony nincs semmilyen bizalom:-))))

alek a kiválasztáson bejátszott évás jelenet alatt kezdett el éván gondolkozni...szerintem....ami persze csak egy vélemény:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 21:34:19

@MÁRIA TERÉZIA: Ez undorító, ocsmány, hányadék dolog volt Anikótól! Remélem kiesik és nem mérgezi tovább a légkört!

Büszke_troll 2011.04.26. 21:35:22

@gernika:
Tényleg, a margarin! Sírtam, hogy ezek milyen sötétek.
Mondjuk a 90 körüli IQ szint nem volt meglepetés.

Alekosz a sakkirály aki 0 (nulla) ÉLŐ ponttal rendelkezik.
Magyarul zéró nulla a sakk tudása.

Büszke_troll 2011.04.26. 21:36:44

@Peter_Cs:
ugye te csak parodizálsz egy elvakult vv4 szurkolót? :)

avanivi 2011.04.26. 21:39:44

Volt egy munkatársam, nem volt szép, sőt , de olyan kedves,vidám, jólelkü,okos teremtés volt, hogy napról napra szépült a szememben.
Az Éva nem csunya nő,de már nagyon rondának látom.
A Gigi és a Béci már rég kiestek és az Alek és az Éva is milyen utálattal beszélnek róluk.Ha Alek olyan nagy sakkozó lenne, akkor nem hergelné azokat akik a Béci, Gigi szavazók voltak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 21:41:16

@genevieve: Azt Éva csak pillanatnyi haragjában mondta, alapállapotban nem így gondolja. Amit Anikónak mondott ebben a témában a teraszon, az csak taktikázás volt, hogy Alekosz győzze le Anikót.

dr. gernika 2011.04.26. 21:41:50

@genevieve: Az volt az önálló gondolata, hogy majd most jól plagizálni fogja a Rettenthetetlent.

genevieve 2011.04.26. 21:43:48

@Peter_Cs: persze, éva egy szent:-)

_most_ 2011.04.26. 21:44:08

@MÁRIA TERÉZIA: Anikónak rendszeresen vannak ilyen keverős pillanatai, elég jól tud manipulálni és ezt ki is használja, akik bíztak benne már kiestek.

genevieve 2011.04.26. 21:45:15

@gernika: mondjuk én csak fél szemmel néztem a rettenhetetlent, mert akkora történelmi tévedések voltak benne, hogy kiborított....de ez a leadott duma mindenkinek szemet szúrt szerintem, hogy egy begyakorolt szöveg...

genevieve 2011.04.26. 21:46:37

@lami83: hogy is van ez, ha alek keveri a kártyákat akkor nagy taktikus, ha ani akkor szarkeverő?:-)

foxglove (törölt) 2011.04.26. 21:48:40

@avanivi: nekem volt egy nagyon jó barátnőm középiskola alatt, és ő külsőleg tiszta Éva (még a neve is Éva), kékeszöld szem, szőke (egyenes!) haj, ugyanaz a mosoly. Rá őszintén tudom mondani, hogy nagyon szép nő, Évára meg azt, hogy.... nem, és ennek az az oka, hogy belsőleg pont az ellentettje.

_most_ 2011.04.26. 21:51:54

@genevieve: nem, ha Alekosz keveri a kártyákat az szórakoztató, ha Olviér az taktikus, ha Éva az őszinte, ha Gigi az álszent, ha Laci az háború, ha Jerzy az csoda.

Albino Vernyul 2011.04.26. 22:01:54

@MÁRIA TERÉZIA: Ha figyelted, piszkalta Aleket Evaval kapcsolatban, szerintem felmerte mit varhat tole, masreszt nem mondta el neki, mit mondott Eva kint, mikor Jerzyt is fikazta.. Vagyis megallt a hataron.. Pedig csak 2 mondat kellett volna, es Alek szetszedi Evat, mert akkor mar 2 kulonallo eset lett volna, mikor Eva hatbatamadta Aleket.. Amugy Eva az eleje ota ennel cifrabb dolgokat muvel Aniko ellen, most kicsit visszakap belole.. Es Alek is sokszor jatszott Anikoval..

Ronda Bözse 2011.04.26. 22:05:39

@MÁRIA TERÉZIA: Igazán ökör kérdése volt Anikónak, ez az Éva őszintén tudna e örülni Alek győzelmének(?) duma!Egyik sem tudna őszintén örülni a másik győzelmének,főleg ilyen közel a győzelemhez,főleg ennyi kínlódás és küzdeem után!Aki mást mondd,az mind hazug disznó!

Albino Vernyul 2011.04.26. 22:06:48

@genevieve: Nem nekem van meg, csak tudom hol lehet ralelni..:) megaszar5 youtubos csatornajan eleg sok minden fent van.. Pl. a pokerezes is...:

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/49/2exH98lD9bA

genevieve 2011.04.26. 22:08:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul: én is azt mondtam, hogy neked van meg:-)

Ronda Bözse 2011.04.26. 22:09:23

Nekem mindegyik szereplő unszímpatikus,de Éva érzéseit teljesen át tudom érezni,és ami mellette szól,hogy nem is tagadja le hogy igen,rosszul esik neki hogy mindig mindenben Anikó a jobb,a szebb az édibédibb satöbbi!Elég szar lehet Évának minden kurva napon ezzel felkelnie és majd optimistán párbajra mennie.Éva tisztában van vele,hogy ő nem szép,Anikó sokkal szebb,de annyiban kicsit buta,hogy nem tudja azt a tényt,hogy egy szép nővel sokkal kevesebb néző fog tudni azonosulni,mint egy átlagossal mint ő!Ezért nincs oka félni Anikótól,mert Anikó egy vipera,igazi undorító szarkavaró vipera!

genevieve 2011.04.26. 22:10:29

@Ronda Bözse: ehh....legyintek már csak:-)

frea 2011.04.26. 22:12:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Evidens, Boglya a görény, de ezért is Anikó a hibás. Fanatikusokat akarsz észérvvel meggyőzni.

foxglove (törölt) 2011.04.26. 22:14:18

@Ronda Bözse: ez az aljas Anikó, hát van pofája szépnek lenni! Máglyára vele!

Albino Vernyul 2011.04.26. 22:16:48

@frea: Fanatikusokat nem lehet meggyozni.. Nem is az a szerepuk..;)))

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 22:17:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

de megmutatták azt a részt, Alek látta, számon is kérte Évát, aki azt felelte neki, hogy Alek is mondfolyamatosan dolgokat, amiket "nem gondol komolyan", de nagyon bántóak..

frea 2011.04.26. 22:19:13

@foxglove: A büdös cemende!Nem issza magát naponta merevre, nem is idegbeteg, szép is, érthetően beszél, mindig ápolt, tiszta, még akaratereje is van megnyerni feladatokat, pfúúúúj, ez skandallum!

frea 2011.04.26. 22:22:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Hanem?Hogy kiidegeljem magam tőlük?

Renn 2011.04.26. 22:28:35

@Büszke_troll: Félreértettelek, én a zenét keresem ami akkor szólt, mikor ezt mondta. A szöveget eddig meg se néztem. :)

Albino Vernyul 2011.04.26. 22:34:23

@MÁRIA TERÉZIA: Volt egy bent, mikor Alek piszkalta a kormeert.. Ezt mutattak meg.. Aztan volt megegy, kint a cigi asztalnal, akkor eloszor Jerzyrol mondta, hogy nem erdemli meg a dontot, aztan ugyan ezt Alekrol is.. Ennek csak a Jerzys reszet mutattak meg a bentieknek.. Aniko felmerte, hogy Alek most hogy viszonyul Evahoz (mert kozben Alek folyamatosan azt mondja neki, hogy Evat vigye ki, ma is abban az oszefoglalos jatekban, amit elotte jatszottak, az volt a szovegelese ertelme), igy ossze tudja rakni, hogy Alek direkt azert kuldi Eva ellen, mert ugy erzi, vele kieshet... Egyben kicsit bizonytalansagot keltett Alekban, egyben figyelmeztete is, de megse arulta be Evat...

frea 2011.04.26. 22:34:45

@genevieve: Köszi, te legalább őszinte vagy.

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 22:36:25

Csülökre szélsőkettesek, mert az exbélások megesznek minket reggelire. Most nem ér visszaolvasni és röhögni miket írtak egy hónapja még Anikóról, az friss észérveket is tessék csak szorgalmasan olvasgatni. Engem már kezdenek meggyőzni.

Ayesha (törölt) 2011.04.26. 22:45:19

Gyerekek, most estem haza, nem néztem öfit...
fodrászt kaptak ezek vagy mi???
Alek megfiatalodott az új séróval? Mit csináltak vele?
Évának hajfestést is eszközöltek végre??? vagy mizu???
Totálisan össze vagyok zavarodva.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 22:46:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Azt is megmutatták, mikor Éva azt mondta, hogy essenek ki a fiúk, ezt számon is kérte rajta Alek, Éva azt felelte, hogy nem gondolta komolyan, ahogy Alek is mond egy csomó olyan dolgot, amit nem gondol komolyan, csak őt akarja piszkálni vele..

Aztán ugye Anikó azzal jön, amit Alek nem csinált meg, mert Alek végül nem ment ki Éva helyett párbajozni, visszavonta a nagy felajánlását, és nem rakatta a jelet magára Jerzyvel, úgyhogy nem tudom mit hivatkozik erre Anikó, hogy bezzeg Alek kiment volna Éva helyett párbajozni,

DEHÁT ÉPPENHOGY NEM MENT KI! Olyasmire hivatkozni, amit Alek éppenhogy nem tett meg, részben mert betojt, részben mert Oli megtiltotta neki (nem teheted meg velem, mondta Oli)

Most Alek attól hős, hogy valamit felajánl, amit vissza is von, és akkor Anikó erre hivatkozik, hogy Éva ezt nem viszonozná? Amit Alek meg se tett?

Anikó egy nagy kakikavaró, méregkeverő..... sajnos.

_most_ 2011.04.26. 22:47:51

@Albino "karazsnyikov" vernyul: lol, Anikó nem árulta be Évát Alekosznak, mennyire nagylelkű és amikor Szandinak beárulta Évát, akkor is csupa jószívűség vezérelte.

Albino Vernyul 2011.04.26. 22:48:05

@frea: Oooo... Nem mondom el, mert akkor ertelmuket vesztik..;)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 22:48:35

@Ayesha:

Nem tudom, hogy jó taktika így a végjátékban frizurát változtatni, teljesen másképp néz ki, olyan mintha egy új szereplő lenne a házban, nehéz azonosítani, maradni kellett volna a felépített Évánál, szerintem...

Albino Vernyul 2011.04.26. 22:51:15

@MÁRIA TERÉZIA: Hehehehe... Vegre felvette a kesztyut.. Csinalhatta volna diszkretebben is, de nincs benne gyakorlata...;)

sogeking 2011.04.26. 22:51:26

@Ayesha: Alek olyan, mint eddig, ha jól láttam :)
(kivéve ha ő a göndör fekete hajú napraforgó, esetleg a kisimított hajú szőke Britney Spears)

Ayesha (törölt) 2011.04.26. 22:53:27

@sogeking: valaki megjegyezte h jó az új haja aleknak. Én csak rátok hagyatkozom.
Kínzó kérdés még mindig: ÉVA HAJA BE LETT FESTVE???

fodrász ment be amúgy hozzájuk, vagy megkapták feladatnak a hajazást?:D

frea 2011.04.26. 22:58:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ehhez a játékhoz pihentnek kéne lennem, de nem vagyok az, így csak fáraszt a sok ....

vitek 2011.04.26. 22:58:46

@Ayesha: én is lehidaltam, ez a kép olyan mintha a játékosoknak a Kölyökidőt kellett volna eljátszaniuk: www.valovilag.hu/cikk/364549

sogeking 2011.04.26. 22:58:56

@Ayesha: nem tudom ki csinálta, Éva szőke, csak egyenes :D

Albino Vernyul 2011.04.26. 22:59:29

@lami83: Es megint jon az 5 honap alatt elojott 2 esetbol az egyik, amit raadasul maga mondott el a riportszobaban.. Huuu, most aztan a szivemhez kaptam..;)

frea 2011.04.26. 23:00:34

@MÁRIA TERÉZIA: Ó nem, csak ő is elkezdett taktikázni. Remélem, tanult a mesterektől!

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 23:02:04

@Ayesha: A lányokhoz bement a tatarozó brigád, kaptak új hajat, új fejet és pár új göncöt, cserébe le kell adniuk vasárnapig 4-4 kilót. A fiúk piát kaptak. Rejtély ki lesz a párbajellenfél.

Ayesha (törölt) 2011.04.26. 23:03:33

@sogeking: már engem zavart az a kibaszott lenövés, fontolgattam, hogy beszólok retekéknek, hogy SK befestem a haját, csak történjen már vele valami...

Albino Vernyul 2011.04.26. 23:04:01

@sogeking: Alek haja szerintem se valtozott, csak reggel nem volt lenyalva hajzselevel.. A 2 lany viszont ma fodraszt kapott, Eva egyenes lett (ami soha nem volt, se kivul, se bellul.;), Aniko meg valami loknikat kapott oldalt..

Ayesha (törölt) 2011.04.26. 23:05:08

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: áhh, köszönöm:) akkor csak mázoltak rá valamit,ha már tatarozás.:)
anikó honnan adjon le 4 kg-ot? a füléről vagy a hátáról?

Albino Vernyul 2011.04.26. 23:07:49

@Ayesha: Azt en se tudom, 169 centihez 50 kilo.. Viszont az erdekelne, milyen az eredeti barna hajszine...

Ayesha (törölt) 2011.04.26. 23:09:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát csak azért töprengtem ezen a fogyáson, mert így is elég anorex.
szerintem sötétbarna,mint a szemöldöke kb.

sogeking 2011.04.26. 23:11:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul: igen, kb. ezt írtam a zárójelben rejtjelezve :)

Ayesha (törölt) 2011.04.26. 23:12:33

@sogeking: ahogy elnézem,volt ott valami festegetés. :)
de milyen kurva jól áll neki az egyenes haj...én a helyében így hordanám.

dr. gernika 2011.04.26. 23:13:13

@Ayesha: Még mindig megvan a lenövése, szerintem direkt hagyja alul barnára. Felül szőke.

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 23:15:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Azt tudom én. Anikó eredeti hajszíne a kopasz. Láttam a zuhanyzós jelenetben.

Julcsi37 2011.04.26. 23:17:43

kinki01 - én ugyan ott a kontosok.com oldalon vettem Poppy-s pizsamát ami ma volt Anikón a villában az is gyönyörű

sogeking 2011.04.26. 23:17:58

@Ayesha: a sok Éva fan meg holnap majd csodálkozik, ki ez a másik szőke nő :)

frea 2011.04.26. 23:18:02

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Alkesz a pia mellé kapott pár filmből fellengzős idézeteket is, persze a rajongói észre se vették hogy a rettenthetetlen sexkyborg nem saját kútfőből löki az oda egyáltalán nem illő szöveget.

Ayesha (törölt) 2011.04.26. 23:18:13

@gernika: a képen olyan, mintha kisebb lenne a sötét rész, azért gondoltam.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 23:20:43

@MÁRIA TERÉZIA: Meg pont Alekosz van felháborodva! Pont ő! Olivérrel akarta Bélát és Évával Gigit kirakatni! Gyáva!

frea 2011.04.26. 23:20:55

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Kopasz az Anett, azért ültetnek be 1000 szál hajat.

foxglove (törölt) 2011.04.26. 23:24:04

@Julcsi37: cuki vagy, hogy csak azért regiztél, hogy ezt elmond!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 23:25:32

Alekosz és a nők viszonya ... Nem a villalányok túlérzékenyek, Alekosz görény velük! Hatalmaskodni akar mindenáron felettük, mint egy Don Corleone!

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 23:26:56

@frea: A Rettenthetetlen bűnrossz film, valóban nem tudtam, hogy abból idézett. A múltkori benhuros se ugrott be, gyanítom azért, mert az egy másik szar. Aki ezekből még idéz is, az egy fasz. Anettet még nem sajnos olvastam, most tartok Árpa Attilánál. De büszkén mondhatom, Zámbó Árpit láttam is.

foxglove (törölt) 2011.04.26. 23:27:08

@Peter_Cs: Beküldhetnék Alek helyett erre a pár hétre az unokatestvérét, őt szívesen elnézegetném.

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 23:30:58

@Peter_Cs: Ennek is Anikó az oka. Ő akarja mindenkiben a jót látni. Alek csak utánozza. Addig megy a lányok után, míg valami jót nem lát bennük.

Ayesha (törölt) 2011.04.26. 23:33:49

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: szeretne valami jót látni bennük. Saját magát.:))))

Albino Vernyul 2011.04.26. 23:34:51

Vahaaaaaaa, Ani Lara Croft..... Ding, ding, ding....;))
Eva Monro utanerzes...
Alek valami rocker...
Jerzyt nem mutattak..

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 23:36:41

@Ayesha: Megnézném mi lenne, ha az egyik csaj igent mondana. Könnyű úgy nők után mászkálni, ha sose kell bizonyítani.

sogeking 2011.04.26. 23:37:01

Jerzy angolul dúdolgatja a puncikát akarok című slágert

Albino Vernyul 2011.04.26. 23:39:15

Jerzy nem latta a Terminator filmeket.. LOL....

sogeking 2011.04.26. 23:40:43

@Albino "karazsnyikov" vernyul: még jó, ő egy másik idősíkból jött

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 23:43:02

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Jerzy miért nem schwarzeneggernek öltözött?

Nincs benne semmi Elvises...

de Évának jól áll a Monroe kosztüm..így kellene kijönnie a párbajra... Marylinként.. most úgyis olyan sérülékeny állapotban van..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 23:46:46

@Peter_Cs:

mondjuk Alekosz nem akarta, hogy Olivér kimenjen Bécivel párbajozni, csak Oli kötötte az ebet a karóhoz, hogy menni akar, és Alek vonakodva belement..

a Gigi párbajt pedig teljesen egyedül Éva találta ki..

Albino Vernyul 2011.04.26. 23:54:19

@MÁRIA TERÉZIA: Mert Alek szokott Terminatorkodni, azt O kapta.. Jerzynek valami barbar szerep kellett volna.. Kigyurt mamlasz.. Mondjuk Conan.. Aninak jo Lara, mert Angelina Joli rajongo, illetve a kinezet is stimmel.. Hat nem tudom, Eva tul nyers Marylinhez..

sogeking 2011.04.27. 00:13:13

úgy látszik túl sokszor kell újravenni a jeleneteket

Büszke_troll 2011.04.27. 00:14:58

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Braveheart imdb 8,4/10
Ben Hur imdb 8,2/10
Ahogyan én látom, szart sem ér a véleményed.

Albino Vernyul 2011.04.27. 00:25:19

@sogeking: Valami mas feladatot kaptak.. Aninak nem tetszett, gondolom megint pszichoznak..;)

Ezt mar lehet, hogy mutattam.. Final Fantasy VII: Advent Children..
Tifa...
www.youtube.com/watch?v=1TZPShT0lEE

Albino Vernyul 2011.04.27. 00:32:08

Ma megint sok stream lesz...

Albino Vernyul 2011.04.27. 01:09:22

@sogeking: Jofajta..;)

"Nem csak "egy" szineszno. Aniko elvileg felvetelizett es fel is vettek a GNM Szinitanodaba, csak nem tudott belekezdeni anyagi es egyeb logisztikai okok miatt. Kivancsi vagyok, holnap lesz e errol szo. Vagy olyan lesz, mint ahogy a Szipal fotozta Evat, csak a mester epp semmire sem emlekszik ebbol :)"

Albino Vernyul 2011.04.27. 01:39:34

Ani (Lara Croft, sajna csak dzsekiben)..: imagerz.com/QEFEUEtvAwMFVl0YQwVR
Alek (Terminator)..: imagerz.com/QEFEUEtvAwMFVl0YFgVR
Eva (Marylin Monroe)..: imagerz.com/QEFEUEtvAwMFVl0YFwVR

Albino Vernyul 2011.04.27. 02:09:49

@sogeking: Kellett emlegetni Conant, elobb kezdtek el az egyik nemet muholdas TV-n..;)

Spéter46 2011.04.27. 06:04:35

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Bizony, az lenne a durranás, ha valamelyik csaj kamuból felajánlaná a szexet Alekosznak. Akkor kiderülne az igazság, és szegény Alek szaladhatna haza a mamához, vagy Olivérhez, hogy SEGÍTSÉG!

dr. gernika 2011.04.27. 06:54:44

@Spéter46: Én úgy tudom, Szandikáától már kapott esélyt, bár akkor még nem néztem.

frea 2011.04.27. 07:04:59

@gernika: Én sajna igen.Szandra hason feküdt, ez a szerencsétlen rajta, és kedvesen udvarolt a csajnak:add oda a melled.

frea 2011.04.27. 08:10:38

@gernika:Állítólag volt már nővel. Nehéz róla elképzelnem. Gyanítom, a másik műsorban lesz "sex" is, addig szerintem elvégeztetnek vele egy gyorstalpalót.

dr. gernika 2011.04.27. 08:15:38

@frea: Volt már, csak szerintem szarul csinálja. Azt kétlem, hogy okozott már önerőből orgazmust.

frea 2011.04.27. 08:21:11

@gernika: Amit ő akar, ahhoz igazából nem is kell nő.

Albino Vernyul 2011.04.27. 08:31:48

Az ejjeli ossz. adas... Terminator, Lara, Marylin, es Elvis..

www.youtube.com/user/megaszar5#p/a/u/0/dAOenYummDU

frea 2011.04.27. 08:33:42

@Peter_Cs: Csak gratulálni tudok a tiszta játékhoz.

Albino Vernyul 2011.04.27. 08:46:29

@tandora: Az öfi, az összefoglaló becézve..;)

Albino Vernyul 2011.04.27. 08:55:35

@Peter_Cs: Essen ki, ha az a sorsa, de ne egy ketlabon jaro patkany miatt..

dr. gernika 2011.04.27. 08:56:17

@tandora: Összefoglaló. :)
És az a csók tényleg ott van.

frea 2011.04.27. 08:59:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Így gondolom én is, ki a franc ez az undorító, sötét, tanulatlan , büdös tetovált állat?

avanivi 2011.04.27. 09:00:46

@tandora: Számomra is attól a csóktól lett
igazán szép a Túl a barátságon c. film.
Amig nem láttam a filmet ,nem értettem a filmról szóló jó kritikákat.
Az öfi =összefoglaló,én is kinlódtam vale.

mama ottmarad 2011.04.27. 09:21:41

Sziasztok, fáziskésésben vagyok, de olvasok, ha tudok :D
Hajni, a bevezető volt a legerősebb, és igen, meg fogom végre nézni azt a filmet!
Konteóm szerint mindig az esik ki, akinek a viselkedése erősen változik, vagyis ők már tudják. (Ennek alapján Éva jól hozza az ezerfokos műparázást.)
Ani utolsó hete van, és bízom, hogy lesz katarzis.
A műsor után mindenki elnyeri méltó ...-t, az RTL pedig megnyereti a játékot Évával, médiafelszabadítási célból.
Most futok tovább, és ne legyen igazam :DDD

inmemancsi 2011.04.27. 09:22:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: baukó évát marilynnek beöltöztetni emberiség elleni bűntett:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 09:25:10

@genevieve: Abban az egy esetben, ha Anikó Alekoszt hívja ki, inkább Anikó menjen vissza! Ahogy a nőkkel bánik egyre gyomorforgatóbban, megérdemelné Alekosz a nagy pofáraesést!

avanivi 2011.04.27. 09:33:28

@genevieve: Ha az RTL irányitja a szálakat, akkor Alekoszt fogja kihívni,és kinthagyni,és igy indulhat a feleségkereső következő nagyszerű műsor.
Amikor az Éva a Gigit hívta ki, volt egy olyan érzésem, hogy ez nem az ő döntése volt.Nem emlékszem, hogy bárki amazonnak nevezte volna a kihivásig Gigit.Ezt a szót az Éva is akkor használta,és azóta sem.Viszont a Giginek akkor már tényleg jobb volt, ha kimegy, mert a bulvár nagyon gyalázta.

frea 2011.04.27. 09:35:12

@mama ottmarad: Fuss is!Remélem, rossz vátesz vagy!

frea 2011.04.27. 09:36:28

@genevieve: Irigylem a kedves mamát, ha csak ezen aggódik!Már eddig is halálra aggódtam volna magam!

Albino Vernyul 2011.04.27. 09:45:29

@genevieve: En azon rohogok, hogy mindenki megeskuszik, hogy kit hoz ki, de mindenki masra.. Szerintem ennyi hatalom meg ossz. nem volt a kezeben a csajnak, mint most 3 napig..;)

avanivi 2011.04.27. 09:46:11

@Peter_Cs: Remélem pofáraesik Alekosz, mert nagyon elbízta magát.Ekkora bunkó embert még nem láttam,lehet azért,mert kerültem őket.Órákat nézegeti magát a tükörben, sajnálom szegény operatőrt,ha lenne mikroporja,biztom érdekes dolgokat hallanánk.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 09:51:43

@frea: Inkább a fiát tanította volna meg a nőkkel bánni!

genevieve 2011.04.27. 09:53:25

@Peter_Cs:
@frea:
@Albino "karazsnyikov" vernyul:
@avanivi:
meglátjuk mi lesz...ani most elemében van, ki is járt ez neki szerintem:-)

alek, nos állandóan ő nagyképűzte bécit...közben pedig alek járkál úgy mintha isten lenne...eddig fel sem merült benne,hogy akár őt is ki lehetne vinni még a finálé előtt, ő már elkönyvelte magában, hogy bent lesz..most kicsit beparázott,mert tudja, hogy anit már nem befolyásolhatja...

jerzy szerintem csak kapkodja a fejét, hogy most mi van????

éva, meg éva...10 körömmel kapaszkodik a benn maradásért, minden eszközt bevet és bevetne...évának az a szerencséje(szerencsétlensége), hogy nincs szégyenérzete...a cél elérésért, ha kell hisztizik, ha kell köp, ha kell sír, ha kell hizeleg, még az is lehet (bár azt hittem ez sose következik be), hogy bemászik alek ágyába...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.27. 10:02:01

Tegnap láttam fél szemmel a "következő epizód tartalmából"-t és Éva bukósisakban volt, vagy másmilyen haja lett, vagy valaki mást láttam világosbarnásszőkés fejjel?

_most_ 2011.04.27. 10:04:15

Szerintem elég egyértelmű, hogy Alekosz nyeri a valóvilágot és mindent össze vetve meg is érdemli.

genevieve 2011.04.27. 10:08:25

@lami83: miért érdemelné meg?

_most_ 2011.04.27. 10:10:26

@genevieve: lol, Éva nyilván azért köpött, hogy bennmaradjon, ekkora hülyeséget rég olvastam. Biztos vagyok benne, hogy Anikó előbb mászna be Alek ágyába, ha az érdekei úgy kívánnák.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 10:12:03

@Yooha: Éva az, csak kiegyenesített hajjal.

genevieve 2011.04.27. 10:12:30

@lami83: pontosan, azt hitte mekkora májer:-)

avanivi 2011.04.27. 10:14:01

@genevieve: Sajnálom, hogy Béci kiesett, de úgy gondolom,hogy fiatal,erő,tud golgozni és akar is,nem egy elveszett embet.Szurkolok neki, hogy sikerüljön amit eltervezett. A Gigiről is ez a véleményem, gyönyörű alakja van/ a Bécinek is/ megdolgozik érte, nem lusta,és biztos vagyok benne,hogy az életében is olyan rend lesz, mint a konyhájában,bár sokat cikizték a takarítás miatt, pont azok akik után takarított.

genevieve 2011.04.27. 10:17:15

@avanivi: teljes mértékben egyetértek:-)

szerintem ezért is nem volt megtörve se béci se gigi mikor kiestek:-)
szerettek volna nyerni (ill. gigi talán nem is annyira), de mégse ragaszkodtak foggal-körömmel...fiatalok még sok lehetőség áll előttük...
aleknak még ott a feleséget keres (bár elvileg ezt nem tudja)...

de évának nincs több dobása .....és ezt pontosan tudja is

szerintem jerzy is fog boldogulni az életben

_most_ 2011.04.27. 10:19:06

@frea: @genevieve: Nem igazán kedvelem Alekoszt, de az tény, hogy ő csinálta a legnagyobb show-t, egyszerűen ez a vv róla szólt. Minap néztem youtube-on pár best of Alekosz videót és el kell ismerni voltak nagyon szórakoztató pillanatai.

frea 2011.04.27. 10:22:33

@lami83: Ezen a félkegyelműn egyszer szórakoztam, amikor ráesett a tökére. Hülyéken nem tudok szórakozni. Az okoskodó hülyéket meg végképp rühellem.

genevieve 2011.04.27. 10:24:07

@lami83: milyen sót csinált ő, ne kacagtass:-)

szánalmas kis hülye, akit tényleg oli tett a térképre...

frea 2011.04.27. 10:35:27

@genevieve: Ott indult a baromság:mindíííg, minden k k?Mindez 3x, és minden apropó nélkül. Erre jött rá a sok baromság, kicsit rá kellett segíteni, és jól összeállítani. Így lett a szarjancsiból bálvány-már akinek.

_most_ 2011.04.27. 10:37:30

A túl a barátságont nem láttam és ezek után valószínű nem is fogom. De a legjobb csókjelenet Sarah Michelle Gellar és Selma Blair, kegyetlen játékok.

Trevlovics 2011.04.27. 10:43:41

@lami83: pedig akkor érdemes megnézned, mert bizonyos szempontból az is hasonló, csak valahogy az egész jelenet tökösebb :)

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 10:52:11

Jóreggelt (hehe most keltem)
kedvenc csókjeleneteim a szovjet honatyák nyelvespuszijai.:)
@lami83: semennyire nem izgatnak fel a leszbikás próbálkozások, de az a csók olyan...szép volt. Mindkét csaj szép, és olyan elegánsan intézték na:)))

Albino Vernyul 2011.04.27. 11:09:41

@lami83: Valamit Te nagyon benezel..;) Szerinted, a valo vilagban nem tehette volna meg mar ezt..?! Ehelyett a hirek szerint anyagi okok miatt csuszott le a Gor Nagy szinitanodarol, vagy egy pici lakasa hitelbol, amit sajat munkajabol, meg az anyja tamogatasaval torleszt, tartalek utnak ott a pedagogiai fosuli, kitoresi pontnak meg a Kiralyno musor, es most a VV4.. Vegigszantottak a munkahelyeit, a bajai fiatalok szinhazat, gyakorlatilag semmit nem tudtak rola elokotorni.. Elobanyasztak egy 3 eves, meg egy fel eves kapcsolatat, azok se tudtak semmi extrat mondani rola.. Na most itt tartunk..

lac64 2011.04.27. 11:09:48

@lami83: Szerintem nem Ő csinálta a legnagyobb show-t (a streamekben Ani sokszor sokkal szórakoztatóbb volt), mivel az utolsó hónap/ok/ban nagyon beszürkült, de a hármas döntőben kétségtelenül helye lenne. Ha csak a show szempontjából nézzük, akkor a másik két döntősnek Aninak és Évának kellene lennie.

Albino Vernyul 2011.04.27. 11:31:18

@lac64: Egyetertunk... Gyakorlatilag 4-en vittek el a musort, Ani-Eva-Alek-Beci.. A tobbiek csak keringtek korulottuk.. A legszinesebb egyeniseg, meg egyertelmuen Aniko a pakliban..

_most_ 2011.04.27. 11:34:50

@lac64: Ok, meggyőztél Anikó a legszórakoztatóbb a világon, csak Laci tudta felvenni vele a versenyt jobb pillanataiban.

Albino Vernyul 2011.04.27. 12:11:54

@lami83: Ha kicsit osszetettebb dolgok szorakoztatnak, akkor Aniko aranybanya.. En speciel rajta rohogok a legtobbet.. Jo, engem a melyinterjuk is szorakoztatnak, mas leragad a bohoctrefaknal...

dr. gernika 2011.04.27. 12:25:11

@Peter_Cs: Borzasztó. Zsófika gebe, Szandika dagadt, Anett meg öreg a képeken.

genevieve 2011.04.27. 12:26:57

@gernika: vagyis nincs meg fotóboltozva:-D

varand 2011.04.27. 12:29:38

@gernika: Anett sztem 30 körül van, de klasszissal jobb mint ahogy Éva kinéz!

genevieve 2011.04.27. 12:31:10

@varand: ja, olyan 12 egy tucat tipus:-)

az agyai kapacitásáról meg ne is beszéljünk:-)

ruzs54 2011.04.27. 12:36:50

@frea: " Ott indult a baromság:mindíííg, minden k k?Mindez 3x, és minden apropó nélkül"..akkor is valami beöltözős este volt,alekosz minden csajnál kudarcot vallott és holt részegen erősködött, hogy mindig mondjanak le a nőkről?kérdezte olivértől.abban a jelenetben olivér is megrőkönyödött rajta ,de aztán elröhögte.emlékszem sthol andrás vezette azt az összfoglalót és ő is tett egy érdekes megjegyzést a felkonfban.

varand 2011.04.27. 12:41:10

@genevieve: Én néztem az előző VV-t csak a belevaóban láttam!
Buta? Legalább nem harsány!
A mellette ülő Györgyusz viszont buta és harsány is volt!

inmemancsi 2011.04.27. 12:41:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul: anikóra talán nem a legjobb szó a legszórakoztatóbb, de jóval érdekesebb nézni, mint jópárat a többi közül, színesebb, kevésbé kiszámítható, kevésbé rosszindulatú mint a többiek - és egyébként meg bájos, tud nőként viselkedni, képernyőre való

genevieve 2011.04.27. 12:43:51

@varand: olvass bele a blogjába:-)

szerintem árad belöle a rosszindulat...
de persze én nő vagyok és biztosan irigykedem a fiatalságára és szépségére:-D

inmemancsi 2011.04.27. 12:47:47

@varand: évánál nem nehéz jobban kinézni, maradjunk annyiban egyik sem modellnek való

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 12:49:35

@varand: A VV1-ben egyik nagy kedvencem Györgyusz volt, a BVV-ban is megmondta a frankót Anettel egyetemben. Most is egy igazi szépség.

@genevieve: Én nem érzékelek semmiféle rosszindulatot Anettből.

dr. gernika 2011.04.27. 12:50:22

@varand: Évánál nem tudomány jobban kinézni.
@genevieve: Tök átlagos feje van. Az égvilágon semmi különleges nincs benne, jól néz ki és annyi.

2011.04.27. 12:51:05

Ma azt álmodtam, hogy vége a vv-nek, de lemaradtam a fináléról, és itt kérdeztem, hogy mi van, ki nyert, ti meg mondtátok, hogy hát a retekklub nyert, tehát alekosz.
Ha tényleg ő nyer, akkor mondhatom, hogy én megálmodtam :D

genevieve 2011.04.27. 12:51:34

@Peter_Cs: aham...kezdem már érteni a rajongásod:-)

csiped a domináns nőciket mi?:-)

varand 2011.04.27. 12:51:59

@genevieve: Olvastam párszor! Alek-hívő, de nekem valamennyire józannak tűnt!

Én Anikót szeretem de az elvakult Alek vagy pláne az Éva hívőkkel nem tudok és nem is szeretnék mit kezdeni!:)

genevieve 2011.04.27. 12:52:20

@hullámpapír: te csak ne álmodozz ilyesmiről:-D

genevieve 2011.04.27. 12:53:58

@varand: én az alek hívőket nem nevezném józannak:-)

de csak a rosszindulat beszél belölem:-)

varand 2011.04.27. 12:54:02

@Peter_Cs: Ha neked a harsány és irígy Györgyusz vol a kedvenced akkor nem csodálnám h az Évát kedvelnéd! Tippelhetek h a BB1-ben is BB Zsanetett szeretted?

varand 2011.04.27. 12:57:32

@genevieve: Nézd valamennyire azért én is bírom Alekot, bár ne ő hanem Anikó nyerjen!
Azt elismerem h neki is hiányzik egy fogaskerék!:)
Az mondjuk nem tetszett amikor 2 mp gondolkodás után beáldozta Anikót a dzsungel héten Boglyának!

2011.04.27. 12:58:33

@genevieve: na hát álmodozásról szó sincs, így is képzelheted, verejtékben úszva ébredtem, mikor realizáltam, hogy alekosz, ha csak említésképpen is, de szerepelt az álmomban. megyek is, és megpróbálom lemosni magamról a szégyent :D

genevieve 2011.04.27. 13:00:16

@varand: sajnos nálam alek vörös posztó, nem tudk objektiven nyilatkozni róla:-)

inmemancsi 2011.04.27. 13:00:34

@genevieve: vagy az irigység:))jó lehet olyan egyszerűnek lenni:))

genevieve 2011.04.27. 13:00:50

@hullámpapír: na, igy gondoltam én is:-)))))

genevieve 2011.04.27. 13:01:41

@inmemancsi: jaja, ez vagyon én:-)

egy rosszindulatú, irigy vén tyúk:-D

Trevlovics 2011.04.27. 13:03:05

én azt álmodtam, hogy én vagyok ő:
m001.newsbcm.com/19/ceb6f1f6-ac8f-4a1e-81a7-3efeec62cbf1.jpg
és beszorulunk alekosszal egy liftbe és pár perc után felé fordulok és megkérdezem: na, összehozunk valamit? valami lájtosat.

varand 2011.04.27. 13:06:37

@Trevlovics: Biztos elkárhozok de nekem meg az villant be h lehet h Bucihoz fordul oda vki ugyanezzel a szöveggel...!:)

inmemancsi 2011.04.27. 13:06:52

comment.blog.hu/2011/04/27/nem_maradunk_sokaig_alekosz_nelkul

az rtl-nél is tudják, hogy egy kipukkadt lufi lesz 2 hónap múlva (egyébként már régen az), nagyon sietnek vele

varand 2011.04.27. 13:07:39

@genevieve: Olyan lehetsz mint Fésüs Nelly?:)

genevieve 2011.04.27. 13:09:06

@varand: bárcsak olyan lennék:-DDDD

de egyébként Ő nagyon szimpatikusan nyilatkozik tartalmilag és formailag is:-)

inmemancsi 2011.04.27. 13:09:12

@genevieve: biztos?? rosszindulatban és irigységben mondjuk éva az etalon mostanában:))

genevieve 2011.04.27. 13:09:41

@Trevlovics: hűűűűűűűűűűlye:-DDDD

genevieve 2011.04.27. 13:10:37

@inmemancsi: na jó, olyan magasságokba még nem jutottam el:-)

arra születni kell:-)

inmemancsi 2011.04.27. 13:13:02

@genevieve: nahát akkor ne nagyképüsködj:))

inmemancsi 2011.04.27. 13:14:18

alekosz olyan mint a bikicsunajos csávó, csak jobban választotta meg a műsort:))

genevieve 2011.04.27. 13:15:25

@inmemancsi: na jó csak próbáltam kicsit jáccani az agyam (ami nincs:-)

bikicsunaj:) LOL

Trevlovics 2011.04.27. 13:18:50

ezért is jó neki, hogy nem jött össze egy nő sem, mert igazából ez a vonal, ez a értetlen nőhajtós figura elég komoly részét képezi annak, amitől ő érdekes, és gondoljunk bele, hogy ha másfél hónap után összejött volna neki valamelyik lány, akkor igazából onnan kezdve nem érdekes ez az egész szál. ezt szerintem eredményesen a beteljesülésig lehet húzni, utána már nincs az a tét ami áthatja az egészet és amitől egyedi meg érdekes tud lenni

ruzs54 2011.04.27. 13:21:58

http://tehgiraffe.com/pix/2011/04/1303826756-abf8897d55d384500ed2bdca9633437e.jpg..JÓT RÖHÖGTEM..DDD

Albino Vernyul 2011.04.27. 13:22:05

@Trevlovics: Igen, az a szerencseje, hogy egyik lany se adta be a derekat.. Mert Alek nem az a hosszerelmes tipus, attol kezdve bukta...

Trevlovics 2011.04.27. 13:22:12

@genevieve: na nem lehet mondani, hogy a szakemberek tétlenkednek, mindenkinek szervezik már most az őt megillető médiaszereplési lehetőségeket.

inmemancsi 2011.04.27. 13:26:28

@Trevlovics: eredményes beteljesülésig:))

genevieve 2011.04.27. 13:29:45

@Trevlovics: nem, ezt tényleg nem lehet mondani:-)

költséghatékonyak:-)

inmemancsi 2011.04.27. 13:31:25

@genevieve: na kit hív ki ma anikó??

_most_ 2011.04.27. 13:38:52

@inmemancsi: Mikor Alekosz zenélt nekem az jutott eszembe mindenképp össze kéne hozni egy Alekosz Szintiboy közös fellépést.

genevieve 2011.04.27. 13:39:36

@inmemancsi: passz

és még csak azt se tudom, hogy én kit hívnék ki?

Trevlovics 2011.04.27. 13:41:09

@inmemancsi: jelen állapotban szerintem a jerzsit, mivel megtudta gigitől, hogy jerzsi mögött így nincs már a testvérek támogatása, alekoszos kérdezősből meg megtudta, hogy éva mögött még ott van alekoszé. persze még a tegnapi események (azaz a mai összefoglaló) változtathat rajta. :)

Trevlovics 2011.04.27. 13:43:28

illetve ha a hagyományt vesszük alapul, ami szerint akihez közeledni kezd, az kiesik, azt fogja kihívni akihez közeledni kezd, mert másképp az illető nem eshetne ki :)

dr. gernika 2011.04.27. 13:49:06

@genevieve: Én biztos voltam benne, hogy Évát, csak kicsit hülyíti a többieket, de mostanra már engem is elbizonytalanított.

genevieve 2011.04.27. 13:51:11

@Trevlovics: jerzyhez nem közeledik:-)

évához igen:-)

@gernika: nem tudom, ha jerzyt hivja ki akkor abban az is benne, van, hogy esetleg pont ani tette be évát a fináléba...

Trevlovics 2011.04.27. 13:52:34

@gernika: eléggé célorinteáltan működik (most) az anikó, ahogy mondta,hogy éva kapja a jelét, jöhet eső, hó, bármi, fellökheti az alekosz, stb... ez nem azt jelenti,hogy segget csinált a szájából, hanem újragondolta a céljait és eléggé "nyereségorientáltan" tervezte meg a jelrakását, most is ez lesz, nem lesz nagy küzdelem, meg tökös választás, meg ilyesmi, akit a leggyengébbnek tart, azt viszi, hogy ez éva lesz ma estére vagy jerzsi, azt én se tudom :)

_most_ 2011.04.27. 13:53:02

Mindegy kit hív ki Anikó kiesik, mert Olivér azt akarja.

inmemancsi 2011.04.27. 13:56:12

@Trevlovics: :)) legyen igazad és akkor ő nyeri a párbajt, megérdemli

inmemancsi 2011.04.27. 13:57:12

tegyünk téteket és aki nyer, az fizeti az irsait:))

Albino Vernyul 2011.04.27. 13:59:53

@inmemancsi: Erre harom valaszom van, valoszinusegi sorrendben..:
Ha taktikus->Jerzyt
Ha presztizs harcra megy->Eva
Ha felrak mindent egy lapra->Alek

Trevlovics 2011.04.27. 14:01:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul: szerintem egyértelműen taktikus, de nem vagyok biztos benne, hogy az a lehetőség csak jerzsit jelenti, inkább vagy jerzsit vagy évát

genevieve 2011.04.27. 14:01:28

@Albino "karazsnyikov" vernyul: az is kérdés kit sugall neki az rtl:-)

inmemancsi 2011.04.27. 14:04:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: jó válaszok, de csak az egyik lehet igaz:))

genevieve 2011.04.27. 14:07:28

@Trevlovics:

nos, szerinte jerzyt viszi...

évát (főleg) és alekot csak paráztatja:-)

és még mindig gondol arra, hogy egy ani-alek-éva párbajon
és igy megosztja az éva-alek rajongókat...és behúzza béci szavazatait

2011.04.27. 14:13:16

@genevieve: ez egyébként nem rossz gondolat, de szerintem arra kevés lesz, hogy ő legyen a nevető harmadik, és megnyerje. arra viszont nem, hogy ő legyen a nyertes lány, mert a fináléban alek szavazói már nyilván nem fogják évát támogatni, így éva szerintem könnyen lehet utolsó, aztán Ani, feltéve, ha alek nyeri. azért én is bírnám, ha inkább Ani nyerné :)

_most_ 2011.04.27. 14:23:21

@genevieve: haha behúzza Béci szavazatait, mind a harmincat.

genevieve 2011.04.27. 14:24:30

@lami83: alek 21 szavazatával szemben elég lesz az:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 14:29:34

@varand: A BB1-ben nem volt kimondott kedvencem.

genevieve 2011.04.27. 14:34:23

@Peter_Cs: pedig zsanett pont a te tipusod:-D

Trevlovics 2011.04.27. 14:36:07

sajnos bele kell törődjünk, hogy olivér mozgatja a szálakat. olivér célirányosan a vv-re lett létrehozva, nem engedhették meg még azt se, hogy a magyarországi fejesek kontárkodjanak bele a műsor menetébe. olivért egyenesen a luxemburgi központban képezték ki, kolosi minden másnap jelent neki. mindent tud a valóságsókról és a média világáról, a nehezebb feladat az volt, hogy rávetítsék a nép egyszerű gyermeke figurát, közvetlen a bohókás vagány mellé. a ráinstallált "partymix 2.0" szókészlet és a kis illegális buherálással összehozott hörögve röhögés sokat segített ezen, a nézőket pedig őszintén meghatotta az a példamutatóan önzetlen óvás és féltés amivel olivér alekosz barátja irányában viszonyul. akármennyire is ki van találva az egész, azért nagyon szép. titkos forrásból úgy értesültem, hogy a disney már megvette a jogokat és egyelőre azért nem tudott elkezdődni az érdemi munka, mert a kreatívok azon vitatkoznak még, hogy olivér milyen állat legyen.

Trevlovics 2011.04.27. 14:38:16

@Peter_Cs: újabb jó pont éva mellett. az övé egész elviselhető...

genevieve 2011.04.27. 14:42:14

@Peter_Cs: éva helyett meg takaríthatnál te:-)

genevieve 2011.04.27. 14:43:15

@Trevlovics: kéne csinálni egy bukás videót amikor hitler megtudja,hogy ani alekot hivta ki:-DD

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 14:52:35

A bélások még mindig szavazni akarnak? Azt szeressük. Akkor legyen Jerzy az ellenfél, hogy tudjanak mind a kettőre küldeni. Egyébként a meccs eldőlt, Gina mozgósította a taszári négereket. Ha azok elkezdenek telózni lőttek az ellennek.

varand 2011.04.27. 15:54:51

@genevieve: BB1 Zsanett, VV Györgyusz, VV4 Éva mintha a piacról szednék össze az irígy, egyszerű kofákat!

varand 2011.04.27. 16:09:23

@lami83: A munkásszállóból?

locsolóember 2011.04.27. 16:20:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Pókerhasonlattal élve:
ászpár van a leányzónál kézben (jók az esélyei) - kihívja e Alekot a pre-flop előtt (allin), avagy megvárja a rivert.
Szerintem Jerzsi viszi ki, oszt'kinn is hagyja.

locsolóember 2011.04.27. 16:22:41

@Trevlovics:
:DD
(elefánt)

csicserika végleg lelépett?

genevieve 2011.04.27. 16:27:03

@locsolóember: ormányilag már rendben van ez igaz:-D

2011.04.27. 16:30:10

@gernika: nem tudom eldönteni, a cikkíró ennyire hülye, vagy a népet nézi annak? :)

dr. gernika 2011.04.27. 16:34:03

@hullámpapír: Ezt a kommentekben sem tudták eldönteni :D

2011.04.27. 16:38:56

@gernika: hát lehet, hogy nagyot akart ütni ezzel a cikkel, de úgy érzem, nem jött be :)

Hajni csak késik, vagy ma sem lesz poszt, ki tudja?

_most_ 2011.04.27. 16:42:32

@hullámpapír: Anikó rámászott megint Olivérre?

2011.04.27. 16:51:58

@lami83: persze, és az anyukája képét használta fel ehhez. olvasd el, nem egy hosszú cikk, vagy öt sor.

dr. gernika 2011.04.27. 16:53:45

@hullámpapír: Ennyire futotta a mai kreativitásból.

2011.04.27. 17:00:13

@gernika: cö.
Hajni viszont kreatívkodhatna már, mert ma valahogy eléggé unatkozom :D

ja, pár hete olvastam alekosz anyjának valami nyilatkozatát arról, hogy a fia mekkora kan, és minden héten más nőt vitt haza, és fú, milyen egy csődör... azóta próbálom feldolgozni ezt az információt, de ellentmondásba keveredtem :)

genevieve 2011.04.27. 17:01:35

@hullámpapír: minden lányos anya álma alekosz:-D

_most_ 2011.04.27. 17:02:47

@hullámpapír: Úgy tudom, hogy Anikó a buli éjszakáján neocitrant (3 csomaggal) tett Olivér italába, ezért ő másnap nem is emlékezet, hogy miket mondott, csak otthon a felvételek visszanézésekor szembesült vele. Fel is akarta jelenteni Anikót, de a szervezetében már nem volt kimutatható a szer.

2011.04.27. 17:05:26

most valaki támassza alá (vagy cáfolja meg) kurvagyorsan, hogy a neocitran tudatmódosító szer, lécciiiii.
@genevieve: de jó, hogy már elkeltem, így anyukám nem tud rábeszélni :)
te is lányos anya vagy, ugye? :DDD

avanivi 2011.04.27. 17:05:57

@hullámpapír: @genevieve: Figyeld meg S megint küld trotyos gatyás,atlétás képet erről a nagy kanról.

dr. gernika 2011.04.27. 17:08:40

@hullámpapír: A nagy számok törvénye alapján el is hiszem, hogy beesik neki némi lepattanó, de csődör nem ettől lesz. Anyuci pedig ha nem látja, ugyanolyan hülye, mint a fia.

Albino Vernyul 2011.04.27. 17:10:16

Lehet, hogy erik Alek a parbajon opcio...

_most_ 2011.04.27. 17:13:48

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Egyébként szerintem mindkét lánynak előnyösebb lenne ha a döntőben nem egyedüli lányként maradnának Alekosszal.

2011.04.27. 17:16:57

@gernika: namost az van, hogy én ezt képtelen vagyok elhinni, nem létezik, hogy ez a figura minden héten mást dugott. ennyi selejtes nő egyszerűen nincs (remélem).
@avanivi: ja, épp néztem a húsvéti locsolós videót, oké, hogy akkor keltek fel, a csajok is pizsiben voltak, de ez az atlétás-trottyosgatyás szerkó valami tragédia. dehát az illem és az etikett nagy ismerőjének elhihetjük, hogy így kell locsolkodni :D
@Albino "karazsnyikov" vernyul: igen, anyukája már le is fogyott a gondolattól is :) (mármint aleké)

Albino Vernyul 2011.04.27. 17:20:38

Na, Alek Evaval is bunko volt, aztan Anikoba is belekotott... Az alabbi, meg promo szerint..:

www.valovilag.hu/video/126735

dr. gernika 2011.04.27. 17:21:10

@hullámpapír: Múltkor még olyan 10naponta-kéthetente dolgokat emlegetett, gondolom az idő megszépíti az emlékeket.

2011.04.27. 17:25:04

@gernika: hát de még az is túlzás :)
inkább olyan tízhavonta-kétévente tudom elképzelni :DD

frea 2011.04.27. 17:30:29

@Trevlovics: Kitalálták, hogy tetű lesz Olivér, most már csak a díszlet felépítése van hátra, hogy stimmeljenek az arányok.

frea 2011.04.27. 17:31:32

@gernika: Tíznaponta akarta, de az se jött össze.Akarni csak lehet, nem?

Albino Vernyul 2011.04.27. 17:32:18

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Azert Eva ebben a sajnaltatom magam, szegeny en en en, szerepbe minden parbaj elott sikeresen belevarazsolja magat..
A promo szerint Alek le ketszinuzte, meg gonosz nozte Anikot, az erre rezignaltan, "mar ez is elfer a hatamon"-nal valaszolt.. Mar megint zajlott az elet tegnap, ugylatom..

frea 2011.04.27. 17:34:26

@gernika: Óriási a fejlődés Alkesznál, manapság naponta akarja.

frea 2011.04.27. 17:38:08

@lami83: Sőt:Ani tett az italába éji konkoly gyökerét, holdfényittas beléndeket, buta békát/Machbet/ és teljesen elvarázsolta!

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 17:44:37

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Jó a vidcsi. Közvetítés a 23-as számú vendéglátóipari egységből.

Új kommentelőknek:
Az a züllött, alkesz, láncdohányos csaj, akiről sokat lehet itt olvasni, a jelenetben jobboldalt látható szőke lobonccal. Nem tévesztendő össze a barnával, ő a szép.

dr. gernika 2011.04.27. 17:48:00

@hullámpapír: Te igen, de vannak ám sokkal kétségbeesettebb nők is.
@frea: Mert ki van éhezve.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 17:54:59

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem kellene megmondanod az új kommentelők véleményét! Nem Pandacsöki Boborjánok! Ennyi!

neduddki21 2011.04.27. 17:56:20

@lami83: Juj, ez a neocitrán az italba volt idáig a csúcs. Tényleg ezt mondta Olivér? Hallottam már sok magyarázkodást férfiak részéről, de ez mindent visz. Jót nevettem, bocs.

2011.04.27. 17:57:39

@hullámpapír: a Neocitrán 500 mg paracetamolt tartalmaz 100 mg fenilefrinnel, alkohollal fogyasztva gyenge szedatív hatása van, de gyanítom, hogy Olivér emlékezetkiesését inkább az elfogyasztott alkohol mennyisége okozhatta.
Ennél nagyobb baromságot azért régen olvastam. :)
Ha van itt gyógyszerész, megcáfolhatna, de vény nélkül kapható szerből nem három tasakkal kell tudatmódosítást elérni, hanem 300-zal. :)

frea 2011.04.27. 17:59:23

@gernika: Gondolom, nem először. Megszokhatta a nők "rajongását". Na, majd bepótolhatja a másik műsorban, kamerák előtt minden liba őrülten fogja ezt a sexistent kívánni.

2011.04.27. 18:01:13

@neduddki21: egyébként én is szoktam az uram italába neocitránt keverni, jellemzően akkor, ha beteg :)
de még sosem panaszkodott emiatt, legfeljebb, hogy szar az íze :)

2011.04.27. 18:01:16

@frea: Béka hája, kecske mája, kígyó füle! Mind az üstbe! Izibe!

frea 2011.04.27. 18:02:37

@beebeer: Szerintem eléggé megszokta már az alkoholt, de nem egyszerűbb hülyének tettetni magad, és semmire sem emlékezni?Tényleg egy vagány!

frea 2011.04.27. 18:03:38

@beebeer: Múmialé iszonya, cápa sózott iszonya!

2011.04.27. 18:06:14

@beebeer: annyit találtam eddig, hogy a paracetamol károsítja a májat, és az alkohollal együtt fogyasztás ez növeli a kockázatot. lehet, hogy a fenilefrinnek van szedatív hatása, fene tudja.
de ha Anikó tényleg belekeverte, akkor olivér minek itta meg? ha meg nem tudta, hogy belekeverte, akkor most hogy hivatkozhat erre?
mellesleg nem hiszem, hogy ez megtörtént, de gratulálok enikőnek is a gáláns és férfias emberéhez :D

2011.04.27. 18:07:39

@hullámpapír: ja, és az itala ilyenkor forró víz, mielőtt elindul a pletyka :D

2011.04.27. 18:08:29

@frea: gyáva szardarab, mindig mondtam... Nem kívánok rosszat neki, de Neocitránnál komolyabb tudatmódosítás az életben ne érje! Olivérnek ez az állapot maga lenne a halál! :)
Egy lötty, 32 éves korára. Már a paracetamoltól is kollabál. ÍÍÍÍÍÍdes Istenem! A villa vagánya! :DDDDDDDDD

dr. gernika 2011.04.27. 18:11:19

@beebeer: Te ez komoly? Mert egész eddig azt hittem, hogy aki beírta, csak poénkodott. Ha tényleg Oli mondott ilyet, és Eni tényleg bevette, akkor az szánalom.
@frea: Eskü, ezért fogok belenézni a műsorba (rendszeresen, csak ha Hajni megírja), mert kíváncsi vagyok, mit kezd olyan nőkkel, akik ráfanyalodnak.

Albino Vernyul 2011.04.27. 18:12:08

Lanyok, szerintem lami83 hulyeskedett..;)

2011.04.27. 18:12:16

@frea: "Múmialé iszonya, cápa sózott iszonya"

EZ AZ!!! Köszi, nem jutott eszembe, annyira régen hallgattam, ez a dal a Vadászaton volt? Ezer éve már, úgy a második világháború környékén hallgathattam, pedig remek lemez! :)

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 18:14:38

@Peter_Cs: Belátom, amit az elöbb írtam nem volt könnyű szöveg, én is csak másodjára értettem meg. A boborjános hasonlat is remek, 7 pontot kapsz rá.

2011.04.27. 18:16:42

@hullámpapír: persze, hogy károsítja a májat, elvileg minden központi idegrendszerre ható szer, de az alkohol inkább! :))))
Nézd, nem akarom bagatellizálni a kérdést, régebben dolgoztam az eü-ben, volt olyan transzplantációra szoruló beteg, akinek egy levél Augmentin beszedése után ment tönkre a mája, de ugye az ilyen eset a népesség arányaiban igen kevés. Az élethez kell némi szerencse. :)

2011.04.27. 18:21:46

@frea: Várjál, várjál. Az hogy megszokta az alkoholt, az csak egy stáció, később mindig többre lesz szüksége, míg elér egy olyan szintet, hogy már minimális mennyiségtől eszméletlen állapotba kerül.
(csak azért tudok ennyit az alkoholizmus problematikájáról, mert egy barátom által szervezett leszoktató terápián voltam közönség. Kevés volt a jelentkező beteg, na, páran beültünk "gyógyulni".)

2011.04.27. 18:23:47

@gernika: nem hiszem, hogy komoly. Mindenesetre akkora baromság, hogy remélem hülyéskedés volt. Csak reagáltam. Mióta elterjedt, hogy a Neocitrán évekig rajta volt a WADA-listáján eszméletlen hülyeségeket olvasok ebben a témában.

2011.04.27. 18:24:13

@beebeer: hát ez durvUS, ahogy ezt itt elolvasom, nem semmi szerencsém van az életemmel idáig, sokunkkal egyetemben :)
én sokáig algopyrint sem mertem beszedni alkohollal (vagy ráinni a gyógyszerre), aztán felvilágosítottak, hogy csak az ilyen szedatív gyógyszerekkel kell vigyázni, és azzal is inkább csak akkor, ha utána még targoncát akarok vezetni, vagy darálógépet kezelni. ez így helytálló, ugye? :)

2011.04.27. 18:29:24

@hullámpapír: persze, ha elolvasod a betegtájékoztatót, általában kitér arra, hogy járművezetéshez szükséges képességeket befolyásolja vagy nem.
Általában biztosra mennek, hogy ne legyen baj, lehet, hogy te meg sem érzed, mégis tiltott a vezetés a használat közben. De azért jobb vigyázni, a vezetés veszélyes üzem.

dr. gernika 2011.04.27. 18:34:15

@hullámpapír: Én úgy tudom, az antibiotikumra nagyon ellenjavalt még.

MegLepke 2011.04.27. 18:34:53

Hellóka! biztos ezren kérdezték már, de tudtok-é valamit arról, hogy ma lesz-é poszt avagy nem? Köszike!

Albino Vernyul 2011.04.27. 18:43:15

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Aniko mar a dzsungel het ota kivan.. Egyre tobbet cigizik, ha nyomas alatt van kiborul, illetve neha beiszik, bar ezt eleg jol kontrollalja, de neha megcsuszik.. Ezt fedte, hogy Belaval kicsit tudott lazitani, illetve a mult heten a 2 lany bentlete.. Es megint nagyon rosszu alszik..
Es marha rossz intrikus.. Ha mar egyszer belerakta Alek fulebe a bogarat, hagyni kell a dolgokat, es felrehuzodni.. Nem kell szolni Aleknak, hogy ne bantsa Evat, nem kell vigasztalni Evat, es kozben meg Aleket is vedei azzal, hogy O is ott van Eva mellett, csak olyan hulyen mutatja ki, amit nem ert nala.. Jo, nekem tetszik, hogy enyire bena benne, csak a jateka szempontjabol nem jo...

2011.04.27. 18:43:33

@gernika: az is lehet, nem tudom, amikor olyan állapotban vagyok, hogy antibiotikumot kell szednem, amúgy is az alkohol az utolsó, ami eszembe jut :)

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 18:54:19

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ennyi minden kiderül abból a jelenetből? Úgy tudtam Anikó akarta azt a zöld kendőt, hogy fosassa a többieket. Gondolom Alek és Jerzy éppen a klotyón ült, visszatérésükig Anikó magán és Éván gyakorolt.

inmemancsi 2011.04.27. 19:07:30

hogy néz ki ez a lilu" nevezetű már megint??

Albino Vernyul 2011.04.27. 19:10:20

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem ebbol az egybol.. Azt, hogy farad, az osszefoglalokbol, meg streambol le lehetett venni szepen egy ido ota..:)
Az, hogy bena intrikaban, meg eleg egyertelmu.. Szandinal anno elmondta, most meg ha profi, hagyja oket szepen magukra, es nezokent vegignezi, hogy leamortizaljak egymast.. Ehelyett hol az egyiket vedi, hol a masikat, hol vigasztal..

inmemancsi 2011.04.27. 19:10:23

különös figyelemmel a csuha kötőre, a cipő és a harisnya meg úgy az egész..

genevieve 2011.04.27. 19:15:52

kurva jó a zenei aláfestés:-DDD

genevieve 2011.04.27. 19:16:51

hogy kiveszi a rendrakásból mindenki a részét:-)

alek belövi a séróját:-)
éva bagózik:-)

genevieve 2011.04.27. 19:21:29

na mi van alek, beszartál?:-D

foxglove (törölt) 2011.04.27. 19:21:55

A kiborgba nem programoztak improvizációt...

foxglove (törölt) 2011.04.27. 19:23:07

Az első adás, amelyikben kedvelem Évát.

genevieve 2011.04.27. 19:26:06

@foxglove: nem tudott átlényegülni:-)

igazából csak nem értette meg mi a feladat.....a nagyokos:-)

inmemancsi 2011.04.27. 19:26:08

na alekosz elkezdte a hadjáratot anikó ellen, azt hiszi majd ő megmondja ki megy vissza a párbajról - reméljük nincs ennyi sms hülye

dr. gernika 2011.04.27. 19:26:15

Ani tényleg nagyon tehetséges.

teremtett lélek 2011.04.27. 19:27:54

Alekosz retteg. Itt volt az ideje. Átment primkó kötözködőbe, amennyiben jól vettem ki. Hova tűnt a 25 decibeles monoton monológ? Kíváncsi vagyok a reklám utánra.

teremtett lélek 2011.04.27. 19:29:34

@foxglove: Nálam Éva az utolsó helyről egyel előre lépett, helyet cserélt Alekosszal. Ezt nem gondoltam volna tegnap.
A fetrengős játék jó volt, rá szabták. :)

Kivétel 2011.04.27. 19:30:34

hú én ma láttam Évát először egyenes hajjal.. kénytelen vagyok életemben először dicsérni... sokkal jobban néz ki így

genevieve 2011.04.27. 19:31:51

@teremtett lélek: tudod azzal, hogy kiestek az ősellenségek, nincs ki ellen harcolni, csak azok jöhetnek szóba akiket elvileg kedvel...lehull az álarc:-)

foxglove (törölt) 2011.04.27. 19:32:10

én mindjárt betolok egy Neocitrant, másképp nem fogom tudni elviselni Alekoszt

Kivétel 2011.04.27. 19:33:03

Eddig se szerettem Alekoszt, engem idegesített nem szórakoztatott. Mostanra már nem csak idegesít, hanem már irritál, borzasztóan zavaró

Albino Vernyul 2011.04.27. 19:33:20

@gernika: Kar, hogy nem voltak bonyolultabb feladatok.. De a telefonkonyvbol meselesnel, mindenki csendben lett hirtelen.. Ez ami jelzeserteku...

Kivétel 2011.04.27. 19:35:07

@genevieve: nem volt idő itt nagymonológokat kitalálni, itt rögtönözni kellett volna... hát az nem ment /se/

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.27. 19:35:48

Na, becsatlakozom, mivaaan?

most ez milyen feladat?

és volt-e eddig valami érdekes (már a tegnapit sem láttam és poszt sincs, úgyhogy el vagyok veszve

Szerintem Évát egyrészt öregíti ez a haj, másrészt viszont tök jól áll neki

ruzs54 2011.04.27. 19:38:05

azt mondja ez a degenerált tojásfejü kotonszökevény,hogy.. azért nem vett részt a stoppos játékban mert maximalista..-)nem azért mert birka,?

Kivétel 2011.04.27. 19:39:09

@ruzs54: hát kiderült, hogy maximálisan béna..

dr. gernika 2011.04.27. 19:40:04

És végre profi módon gyengíti Alekot.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.27. 19:40:27

Alek alól hogy kirántotta Ani a talajt, még a szokásosnál is nagyobb hülyeségeket hord össze

Kivétel 2011.04.27. 19:40:30

valaki üsse már le... lassan el kell kapcsoljam, szegény Anikó.. én már nem bírnám hallgatni

genevieve 2011.04.27. 19:40:59

jerzy ananászpiramist épített a vita közben?:-D

fran7 2011.04.27. 19:42:29

Lilu kulcsos gyereknek öltözött?

Kivétel 2011.04.27. 19:42:40

Éva kivételesen jól néz ki, és edz!! Mi történt itt???

2011.04.27. 19:42:58

Jól kezelted Anikó, Alekoszt így lehet vitában megverni....
Nagyon tetszett, Alekosz elkerüli az ilyen nőket. Nos, ez talán igaz is lehetne, már abban az esetben, ha ilyen szintű csajok egyáltalán megállnának Alekosznak.

Drogon 2011.04.27. 19:43:21

Éva ezzel a hajjal emberfeletti képességeket is kapott.

genevieve 2011.04.27. 19:44:15

@beebeer: alek be akarta dobni a kapcsolatromboló kártyát, de oli miatt nem merte:-)

2011.04.27. 19:44:20

@nyuszómuszó: és úgy tűnik megtalálta a gyenge pontját, azzal, hogy felvilágosította, milyen kellemetlen a közeledése. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 19:44:27

Alekosz a lába között matat, fekve. Felesleges, innen megmondom, hogy puhapöcs.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 19:46:07

Néhány pillanatra azt hittem, Alekosz elsírja magát, ahogy elrévedt a futópadozó Éva után.

genevieve 2011.04.27. 19:46:29

azt hittem alek rá fog mozdulni GNM-ra is:-)

nem mert, vagy az rtl nem merte bemutatni?:-)

2011.04.27. 19:47:14

@genevieve: meghátrált, nem számított arra, hogy Anikó ilyen erős lesz. De ha észérveket tudsz felvonultatni ellene, általában összezavarodik. Szegény Alekosz már elhitte mennyire okos, annyira fényezte Éva és Olivér. Lassú az agya, felkészületlenül érték a riposztok, ezért támadott. Elég szánalmasra sikeredett.

ruzs54 2011.04.27. 19:47:33

@Kivétel: legszebb a káröröm,végre van olyan összefoglaló ahol ezt a puhapöcst is nyesi a szerkesztők hada:),de miért vártak ezzel eddig?

nosce 2011.04.27. 19:47:51

"kiviszem és kinthagy mint a sz@rt, és mire jutottam " (Aniko)

"Arra jutottál, bazmeg hogy én bejutok a dőntőbe" (gondolja Éva)

Éva zseniális, Aniko Szandikát is egy bömbölése után zárta a szivébe, értsd (ujjazta meg :), )ez a nő nem valamit tud hanem nagyon sokat :) kivi vagyok Ani beszopja-e a végén

teremtett lélek 2011.04.27. 19:48:09

@genevieve: Remélem a könnyen nedvesedő tinilányok is lassan átlátnak ezen az álarcon, azzal a tábora feleződik is. Kicsinyes vagyok, mert biztos komolyabban veszem ezt, mint kéne. De ez a figura aaakkora szar alak. :)

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 19:48:24

nem feladat véletlenül az az edzés?
Éva megszépült egyenes, ápolt hajjal.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 19:48:51

@ruzs54: Mert ki kell ejteni. Elég rosszul nézne ki, ha nyerne is, meg saját TV-műsora is lenne egyből.

Így legalább újra lehet építeni a szerencsétlen flótás képét.

Kivétel 2011.04.27. 19:50:26

@ruzs54: remélem azért, mert mégse ő fog nyerni, és most elkezdik "aláásni"

B.Andita 2011.04.27. 19:50:29

Most értem haza.....mi volt, nem is értem mi történik. Csak azt látom, hogy lilu....bazzzz, tényleg nincs, aki szólna neki, hogy katasztrófa, ahogy kinéz? Ez elképesztő....

foxglove (törölt) 2011.04.27. 19:50:52

nem lilu, f*szt éli bele magát szerepekbe, egyszerűen csak ennyire gyökér.

genevieve 2011.04.27. 19:52:45

@teremtett lélek:

na alek egész nap erre a monológra készült:-)

Drogon 2011.04.27. 19:53:16

@Gee Halen: Még jó, nem tudja elviselni az igazat.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 19:53:45

Jerzy, kicsit izmozz már Alekosznak, ne csak papírzsebkendő legyél!

genevieve 2011.04.27. 19:53:50

jól van jerzy fiam, megint kaptál egy pirospontot:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 19:53:59

Anikó, ha idős néni lesz, úgy fog kinézni, mint az anyukája. Akkor már nem lesz szép:)

2011.04.27. 19:54:30

Csak így tovább Alekosz, még a végén arra is ráveszel, amit még nem tettem, hogy küldjek egy SMS-est. Anikóra.

Emanuelle 2011.04.27. 19:54:56

Alek kicsit sem tudatosan bámul bele a kamerába. Pszichoalek.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.27. 19:55:50

Alekoszra - gondolom feladat keretében - ráadták ezt a ÁVÓsra hajazó bőrszerkót; remélem, most már tényleg elkezdik lejáratni

Spéter46 2011.04.27. 19:56:25

Úristen Éva elment fürdeni!

Kivétel 2011.04.27. 19:56:47

Jézus, ez már klinikai eset!!

fran7 2011.04.27. 19:56:47

Mennyire azon múlik, hogy miképp akarják bemutatni egy ember monológját. Ha a retek nem játszik Alek alá, akkor már nem akkora taktikus. De teljesen le se építhetik, hisz pénzt akarnak belőle csinálni.

genevieve 2011.04.27. 19:57:05

aleknak vannak különleges gondolatai?:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 19:57:19

Alekosz a zasztalra csapott!! (nem szó szerint)

Fel is borult egy pohár. (ez viszont tény) :D

Emanuelle 2011.04.27. 19:57:25

@nyuszómuszó: lejáratta ő már magát ezerszer. Az a szánalmas, hogy ennyi ember mégis bedől ennek a műmájernek.

Spéter46 2011.04.27. 19:57:34

Alekosznak "különleges gondolatai" vannak.

dr. gernika 2011.04.27. 19:57:36

Jajj ez a műbalhé istenem... meghagyta a különleges gondolatainak. :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.27. 19:57:53

tudtad jól, hogy mivel jár, ha megiszod a boromat!!!!

WTF?!?

most mi lesz, megpofozza?

Éva meg hogy csúszikmászik, omg!
(már kérdés, hogy én is kiakadok, ha beleisznak/esznek a cuccomba)

Emanuelle 2011.04.27. 19:58:07

Alek izompólóban. Úristn

genevieve 2011.04.27. 19:58:18

jéé, ezt most pont olyan mikor bécinek adta elő a monológot:-D

2011.04.27. 19:58:35

Mandínerként.... Azt sem tudod, mit jelent ez a szó! :DDDDDDDD

nosce 2011.04.27. 19:58:46

aleknek meg sikerülhet kiküzdenie magát a villából, úgy látom...

genevieve 2011.04.27. 19:58:57

@Ayesha: látnád éva anyukáját...alekéról már nem is beszélve...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.27. 19:58:58

@Emanuelle: igen, de a kodának az kell, hogy a blikk is megmondja, hogy psszichopata, anélkül nem hiszik

Drogon 2011.04.27. 19:59:20

Alekosz kisgatyóban. Kösszépen, végülis úgyis túl sok a tavaszi hormon.

Kivétel 2011.04.27. 19:59:34

Én szeretnék valamit mondani: Alek takarodj!

B.Andita 2011.04.27. 19:59:39

Mondjátok lécci, mi okozta a konfliktust?
Csak azt látom, hogy utálják Alekot. Beszólt valamit?

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 20:00:07

@genevieve: láttam őket. de most tökélyani anyukájának a képét mutatták.

Emanuelle 2011.04.27. 20:00:11

Ezt a testkultúrát banyek. Fehér alsó fekete zokni pluszban.

genevieve 2011.04.27. 20:00:41

na, ime a nagy barátság!

inmemancsi 2011.04.27. 20:00:53

érdekes alekosz mindig akkor indul be, amikor kihívás előtt vannak

2011.04.27. 20:01:18

@perpetum: Alekosz kisgatyóban

Ez az én libidomat is tönkrevágta.

genevieve 2011.04.27. 20:01:32

mi van alek feladatba kapta, hogy ejtse ki magát a játékból????????

Drogon 2011.04.27. 20:01:36

@nosce: Úgyis fel kell készülnie a műsorára, lehet arra megy ki ez az egész színjáték.

inmemancsi 2011.04.27. 20:01:40

ezek ketten összejátszanak, ha benyeli a szerencsétlen anikó, mégpedig be fogja

Emanuelle 2011.04.27. 20:01:56

Kihozod az emberből a sodrot:-)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.27. 20:02:07

"Anikó, ha holnap nem az Alekoszt hívod ki, én csalódi fogok benned!!"

muhahahahahahahaaaaa

Alek nem tudta Anit kiidegelni, akkor megy Évához

Spéter46 2011.04.27. 20:02:11

Még mindig az Éva a legaljasabb!

Drogon 2011.04.27. 20:02:11

GNM ezt a plusz feladatot adta ki nekik.

2011.04.27. 20:02:17

@Ayesha: tökélyaninak azért apukája is volt. :)

inmemancsi 2011.04.27. 20:02:30

és kezdi a műhisztit

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.27. 20:02:48

oké, éva bekattant, Alek mint ki jól végezte dolgát, lefekszik aludni

nosce 2011.04.27. 20:03:00

@inmemancsi:
jajaja Éva zseniálisan tolja :)

Spéter46 2011.04.27. 20:03:16

Hisztizik, hogy megússza a kihívást!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.27. 20:03:43

hát, éva nem egy jó színésznő

Drogon 2011.04.27. 20:03:44

Jerzsit megöntözte valaki, hogy a végére kivirágozzon?

2011.04.27. 20:03:46

@nyuszómuszó: az ilyen típusú senkiket egyszerűen nem szabad komolyan venni. Abba belepusztulnak. De most, hogy Éva kiborult, most boldog.

B.Andita 2011.04.27. 20:03:55

Ez most igazi sírás? Vagy Aninak szól inkább, hogy ne őt vigye ki?

genevieve 2011.04.27. 20:04:05

jerzy a villában van még?:-)

Kivétel 2011.04.27. 20:04:28

sose értettem, hogy lehet vigyáz állásban aludni??

inmemancsi 2011.04.27. 20:05:19

éva az anyját is eladná a döntőbe jutásért

B.Andita 2011.04.27. 20:05:44

Szerintem lilunak kéne egy bot, hogy ne dülöngéljen abban a félmagassarkú pipőben.

Spéter46 2011.04.27. 20:05:44

@B.Andita: Persze, hogy annak szól.

nosce 2011.04.27. 20:05:46

@perpetum:

ezzel Alek nagyon sok protest szavazatot bukhat

rianna 2011.04.27. 20:06:18

jajjj gyerekek, akkorát kortyoltam páninkából, aszittem hogy víz. Ásványvizes flakonban, állítólag rá is van írva, de nem láttam:D Szerencsére ki tudtam köpni az egészet:))
Mi volt ma?

Emanuelle 2011.04.27. 20:06:30

@Kivétel: Alek nem alszik. Éjszakánként szoftvert frissít.

Drogon 2011.04.27. 20:06:40

@Kivétel: Lehet így alváshoz felkészülni.

Tompó 2011.04.27. 20:06:41

Alek végre egyszer őszintének tűnik!! By-By Fődíj:)))

Emanuelle 2011.04.27. 20:07:05

@rianna: Pálinkát kiköpni?? Leülhetsz, egyes.

nosce 2011.04.27. 20:07:07

@B.Andita:
"Szerintem lilunak kéne egy bot, hogy ne dülöngéljen"

szerintem lilunak anélkül is kéne egy bot :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 20:07:09

A kazalra szavasztak.

Kopaszra nyírom magam, cseszd meg!

Drogon 2011.04.27. 20:07:30

@Emanuelle: lol
le kéne cserélni a fejlesztőket

Spéter46 2011.04.27. 20:08:09

Éva mindenkit átver, és mindenkit átgázol

dr. gernika 2011.04.27. 20:08:43

@beebeer: Jah, de azért éjszakára összeszedte a gondolatait. Mostmár tényleg sajnálom Évát, remélem Ani kiviszi és kint hagyja, itt az ideje elkezdeni a gyógykezelését.

B.Andita 2011.04.27. 20:09:04

@nosce: Vagy egy szívlapát is jóvón...

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 20:09:16

@Gee Halen: próbáltam szavazni az egyenesre és egyszerűen valaki ráült a göndörgombra:D:D:D
pedig normális ember nem szavazhatott a göndörre.

fran7 2011.04.27. 20:09:19

Gönczi Gábor mint aki tanítja a riporterkedést? Larry King forog a sírjában, ahogy ezt Michael Scott megmondta.

Emanuelle 2011.04.27. 20:09:37

@perpetum: Nem lehet. A gépek már átvették a hatalmat.

nosce 2011.04.27. 20:10:33

@B.Andita:
felőlem ...aleknek kéne odadni amilyen morci most, eltángálne vele alaposan :)

Kivétel 2011.04.27. 20:11:09

@Gee Halen: ezt én se értem... végre jól néz ki, erre a kazalra szavaz 2/3-ad???

genevieve 2011.04.27. 20:12:35

@Kivétel: évának a természetéhez nem megy az egyenes, konszolidált haj:-)

ruzs54 2011.04.27. 20:12:42

@Gee Halen: a próféta beszéljen belőled:-)@Kivétel: igy lenne szép,ha ez a genyó a finis előtt elvérezne:-)

dr. gernika 2011.04.27. 20:13:01

@Ayesha: Ha leszokik a cigiről, nem lesz olyan. Egyébként az anyukája se lenne csúnya, csak a dohányzás látszik meg rajta nagyon.

2011.04.27. 20:13:12

@gernika: persze, hogy összeszedte, igaz kellett neki pár óra és pár liter bor. Bosszúálló pasas ráadásul, egy élmény lehet Alekosszal élni! :DDD
Mai alakítása után csak gratulálni tudok a menyasszonyjelöltek bátorságához. :)

inmemancsi 2011.04.27. 20:13:45

@genevieve: fogalmazzunk úgy inkább eleve az ápolt kizárt:))

Drogon 2011.04.27. 20:13:48

@genevieve: De menne szerintem, csak nem ez a természetes fejközege, azért fura szerintem sok mindenkinek.

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 20:14:17

@gernika: a fogai között szünet van, vagy mi. Furák voltak neki. Aninak még rendben vannak, de anyuénál valami hibádzik.

rianna 2011.04.27. 20:14:30

@Emanuelle: :DD nem szeretem a pálinkát. MMKK kiköpöm, ha véletlenül a számba kerül, pl. a hordóból kell kell leszívni (nem röhögni, szakszó):D

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 20:15:16

@rianna: én szeretem, majd megiszom a tiédet is, oszt lehet balhézni.:)))

Böbe:) 2011.04.27. 20:15:20

Éva haja nekem így is,úgy is tetszik...
na nem vagyok Éva fan...(néha sok(k) a hiszti)...
de ez a Balekosz már tényleg sok volt...
nem tudott mást hajtogatni,csak azt,hogy meg ittad az utolsó korty boromat:D
az sem érdekelte,hogy Anikó érdeme volt az is,hogy egyáltalán kapott....
de a 8. megittad a borom után,gondolkoztam,hogy elkapcsolom...:D
én nem bírnám bele...tuti:D

Drogon 2011.04.27. 20:16:05

Alekosz gondolatai tényleg különlegesek, azért vallja be mindenki. Ha nem nézném a műsort, nem találkoztam volna ilyen gondolatokkal.

Kivétel 2011.04.27. 20:16:08

@genevieve: lehet, igaz. nekem is egyenes, konszolidált hajam van, nem is jutna eszembe a földön fetrengeni vele..

frea 2011.04.27. 20:16:21

@beebeer: Ezzel a debillel még egy légtérben sem szeretnék lenni. Nekem nem lenne annyi pénz..Ja, és bocsi, cápa sózott uszonya!

genevieve 2011.04.27. 20:16:23

@inmemancsi:

nos egy rendezett haj, eleve ápolt benyomást kelt

_most_ 2011.04.27. 20:17:05

Hihetetlen Jerzy megint hogy gerjeszti a feszültséget, nagy taktikus.

B.Andita 2011.04.27. 20:17:44

@Böbe:): De ki jelentkezik az Alek műsorba vajon? Gondolom meghivásos verseny, fellépti díjért. Egyébként üres lenne a villa. Vagy lehetnek elvetemültek.....esetleg....

frea 2011.04.27. 20:18:18

@perpetum: Így igaz, ennyi baromságot nekem még egy ember se hordott össze.

frea 2011.04.27. 20:19:46

@B.Andita: Minden szerencsétlen, aki szeretne bármi áron a tv-ben szerepelni. Cölöpök akarnak lenni.

2011.04.27. 20:19:56

@frea: Mert gonosz vagy! Egy ilyen nő Alekosznak nem is kell! :DDDDDDDD

Böbe:) 2011.04.27. 20:19:59

@B.Andita:
nem lenne az a pénz,amiért én leégetném magam egy ilyen Balekosszal...
mondjuk nekem is egyenes hajam van ehhez a felfogáshoz:D

rianna 2011.04.27. 20:20:10

@Ayesha: eccer ketten megittunk fél liter 53 fokos áfonyapálinkát *irul-pirul* Mentségemre mondom, hogy ez édes és piros, nem érződik, hogy mennyire erős.
Ez régen volt, de azóta sem bírok ránézni eme nemes nedűre:D
Szóval nyugodtan megihatod a részem:)

Albino Vernyul 2011.04.27. 20:20:43

Jolvan, Ancsa kizokkent a poker boszi szemelyisegebol... Visszajott a szokasos az erzelmei megelozik az eszet felallas.. Mondjuk lehet, hogy ez lesz a veszte.. Kivancsi leszek mi lesz a kihivason... Alek most vagy be van szarva azert ilyen, vagy direkt szetprovokalta Oket.. Nem tudom...

frea 2011.04.27. 20:22:22

@beebeer: Pedig nagyon ki tudnám készíteni!Beszélgetnénk kicsit, nem az ő szintjén, és sírva rohanna a mamihoz!Helyre tudnám billenteni az identitását!

Hódos Hajnalka 2011.04.27. 20:23:38

Na akkor a játékosok anyjának elemzését itt kéne abbahagyni és most rögtön.
Zárójelben megjegyezném, az éjszakai műszak sokkal nagyobb nyomokat hagy az arcon, mint a cigaretta, de nagyon örülök, hogy az itt kommentelőknek erről nincs tapasztalata.
Remélem, érthető voltam.

frea 2011.04.27. 20:24:00

@B.Andita: Ezeknek mindegy.Sikertelenek az életben, ebben látják a nagy lehetőséget. Szerencsétlenek.

Thulea 2011.04.27. 20:24:36

Nem hiszem el, hogy Alek taktikázna... nem hiszem el, hogy van annyi esze, nem hiszem el, hogy az Alek rajongók még mindig kitartanak mellette.

Remélem Anikónak több esze lesz, mint Bélának és kiviszi Alekot! Nagyon nagyon drukkolok Neki, hogy így legyen! :-)

Spéter46 2011.04.27. 20:24:39

Ha belehajtják Anikót Alekosz kihívásába és ezzel kiejtik, lehet hogy elfoglalom az RTL székházat.

genevieve 2011.04.27. 20:25:31

@frea: alekkal ezt jelenleg már nem lehet megtenni....teljesen elhitte magáról, hogy ő a legnagyobb ász...és ebből most semmi nem tudja kizökkenteni, főleg ha még most saját műsort is kap

ezt közvetlenül a játék elején kellett volna a többieknek meghúzni..csak akkor még éva és oli volt a főellenség

ruzs54 2011.04.27. 20:25:52

ugy viselkedett alekosz mint egy alkoholista családfő aki terrorban tartja a család nőtagjait.a lelki terror ékes példáját mutatta be.UNDORÍTÓ GENETIKAI SELEJT.

2011.04.27. 20:26:22

@frea: Na pont ezért vagy "gonosz". Aki okosabb (valljuk be azért ez nem nehéz), erősebb, mint egyesek görög hőse, máris átcsúszik a "gonosz" kategóriába, és azzal kell számolnia, hogy Alekosz nem tervez vele szexuális együttlétet.
Micsoda csapás! :DDDDDD

B.Andita 2011.04.27. 20:27:12

@frea: Háááát...ha az, hogy nevetségessé teszik magukat jó nekik, akkor hajrá Alekra vadászók! pfff

arkangyal44 2011.04.27. 20:27:51

Szép estét kommentlakók, szerintem Éva is egy remek színésznő,a bolha seggébbe betette a pumpát és elefántot fújt magának,ezzel elérte, hogy Ani nagyon megsajnálja,és ne őt vigye.

Albino Vernyul 2011.04.27. 20:28:14

@Spéter46: Nana, azert ne essunk tulzasba... Inkabb azt koveteld, hogy legyen a Cool-on allasa, hogy meg tudja alapozni a pesti eletet, es nekikezdhesen felepiteni az almait...;)

genevieve 2011.04.27. 20:28:39

@Spéter46: szóval szerinted alek tudja, hogy nem ő nyeri meg mert neki lesz műsora, és arra játszik, hogy éva nyerjen?:)

frea 2011.04.27. 20:29:14

@Albino "karazsnyikov" vernyul:Túl sokat képzelsz róla. Csupán egy pohos hasú seggfej, aki utólag belemagyaráz minden hülyeséget a dolgokba. Saját maga nem jut ki a primitív körmondataiból.

Thulea 2011.04.27. 20:29:57

@ruzs54: Igen, nekem is mindig ... ez jut eszembe róla! Úristen! Olyan sztereotípiát folytat, hogy elképesztő!

B.Andita 2011.04.27. 20:30:38

@genevieve: Nem hinném, hogy tudna ilyet kigondolni Alekosz.Túl bonyolult.Neki.

dr. gernika 2011.04.27. 20:31:10

@rianna: Pedig Hajninak ez bevált módszere öfik alatt. :)

Spéter46 2011.04.27. 20:32:21

Nagyon kíváncsi vagyok Anikó a szívére, vagy az eszére fog hallgatni.
Én remélem, hogy Évát v. Jerzyt viszi ki.
Mindkettőjüket leverné!

Thulea 2011.04.27. 20:32:26

@arkangyal44: Ez is igaz, de még mielőtt elkezdte volna nyalni Ani seggét, már akkor is Alek lett volna a helyes választás.

2011.04.27. 20:33:24

@arkangyal44: én nem érzem, hogy ez megjátszás lett volna. Persze lehet, de azért mi nők, jobban vagyunk a megérzés terén. :)

Thulea 2011.04.27. 20:34:17

@Spéter46: Nem veri le őket, ha ugyanaz lesz, mint a Bécinél. Muszáj Alekoszt kivinnie. És nem baj, ha kiesik Alek, mert így fel tudják készíteni az új műsorra és ha nem Alek nyer, jobban rá tudják venni az új műsorra, mintha tele van lével...

frea 2011.04.27. 20:35:14

@beebeer: Őszinte leszek, ez a fazon olyat hozott ki belőlem, mint még senki. A hülyéket tolerálom, de az okoskodó bunkókat ki nem állom. Le lehetne 5 perc alatt iskolázni. Igen, jó lenne, ha megvilágosodna 10 percre, csak hogy felfogja, hogy milyen szerencsétlen pária. Aztán visszasüppedhet ismét amőbába.

Spéter46 2011.04.27. 20:35:25

@genevieve: Én ilyet nem állítottam!
Azt állítom, hogy Éva egy görény, és azért veri a hisztit, hogy Anikó megsajnálja és ne vigye ki!

foxglove (törölt) 2011.04.27. 20:35:47

@ruzs54: és egy ilyen ember az ország kedvence. Én már rögtön a legelején kizártam volna a játékból, és elküldtem volna a picsába, a legelső undorító molesztálásánál, mert azt csinálja, 5 hónapja folyamatosan, remek példa, tényleg.

arkangyal44 2011.04.27. 20:36:17

@beebeer: ezért is imádunk benneteket :))

dr. gernika 2011.04.27. 20:36:33

@Ayesha: Rosszak a fogai, az ő korában egy átbagózott élet után ez várható. Fogsort csináltatni meg kiba drága.

2011.04.27. 20:38:08

@frea: értelek én, most csak azon gondolkodom, vajon belőlem miért vált ki agressziót, ha még ráadásul ilyen lelki terrort is produkál. Egyszerűen a száján tudnék ugrálni, ami komoly fenyegetés, jelenleg nem éppen a versenysúlyomnál vagyok. :)

genevieve 2011.04.27. 20:38:17

@Spéter46: bocs, csak vicceltem:-)

csak eszembe jutott az első alek nagymonológ, hogy mindent éváért tesz, csak ő még ezt nem tudja:-)

persze, éva hisztijét szerintem ani se vette be:-)

ruzs54 2011.04.27. 20:38:33

@Thulea: sajnos hasonló apai viselkedés mellett nőttem fel,személyes tapasztalat.

frea 2011.04.27. 20:40:13

@Thulea: Szerintem nem kell sokat agitálni, hogy sok pénzért kergesse a nőket. Pláne, hogy azok a szerencsétlenek kűzdenek a kegyeiért. Erre gyúrt mindig, készen kapja.

inmemancsi 2011.04.27. 20:41:09

@frea: azért az evolució (vagy teremtés, kinek mi tetszik) elintézte, hogy az ilyenek sose jöjjenek rá, hogy milyen hülyék

arkangyal44 2011.04.27. 20:42:10

@beebeer: Egyszerűen a száján tudnék ugrálni, ami komoly fenyegetés, jelenleg nem éppen a versenysúlyomnál vagyok.

Csak ne lennék ennyire perverz,elképzelem ahogy ugrálsz a száján..hmm:)))))

2011.04.27. 20:42:42

@arkangyal44: Óóóó és mi is imádjuk, ha imádnak minket. :)))
Mesélj, ma mit főztél?
Ma alig ettem valamit, ma egész nap a dolgozóban senyvedtem...
DE! Anyukám holnap érkezik és szármát eszünk! Már alig várom!

inmemancsi 2011.04.27. 20:43:02

@genevieve: reméljük, bár én félek, hogy mégis, direkt kétfrontos támadást nyomattak, alek direkt mindkét csajra ráment, plusz még éva anikóra

Thulea 2011.04.27. 20:43:02

@foxglove: Teljesen igazad van, a Zsuzsit néhány narancsért kizárták, míg ezt a gennyládát a molesztálásért nem zárják ki. Pedig komolyabban kellene venni ezt a kérdést!

2011.04.27. 20:44:27

@arkangyal44: LÁBBAL!!!! Gondoltam. Tűsarkúban, hogy dobjak valamit a perverz fantáziádnak is. :DDDD

frea 2011.04.27. 20:45:34

@beebeer: Bevallom, jól esett volna párszor pofán csapni. Ez az okoskodó , agresszív, csirkefejű szivacs egyszerűen irritál. Eddig azt hittem, bennem nincs agresszió, ez a debil kihozta!Értem, miről beszélsz.

Talpig Jimmy 2011.04.27. 20:45:52

miért gondoljátok, hogy Alkesz szavazókat vesztett?
szerintem tábora többségének egyenesen imponált

arkangyal44 2011.04.27. 20:48:34

@beebeer: Szármát ?? hát kincsem sok kaját ismerek de most megfogtál :)sírva könyörgöm mond el mi az ?

foxglove (törölt) 2011.04.27. 20:48:55

@Thulea: nem értem, hogy lehet ezt a médiában egyáltalán tolerálni. Sőt nemcsak tolerálják, de egyenesen sztárolják is ezért. Annyiszor, de annyiszor túllépte már azt a bizonyos határt.

ASDani 2011.04.27. 20:50:54

csalódtam alkeszba... mintha ő nem inna annyit állandóan... idegesitett már egy ideje de most végleg aztmondom: hajrá JERZSI!!! neked kell megnyerned..... belőled talán még lehet valaki...

Thulea 2011.04.27. 20:52:05

@Gee Halen: Igen, ez jó, Alek keményre issza magát! De azért arra figyel, hogy a leggyengébbet támadja. Nem támadta a kemény férfiakat és most sem a Jerzyt savazza, hanem a leggyengébb lányokat! Béna-Géza!

@feszület: Nem tudom elképzelni, hogy ez a viselkedés imponál valakinek...

Thulea 2011.04.27. 20:52:58

@foxglove: Igen, a "való világban" ezért a viselkedésért börtönbüntetés jár!

ASDani 2011.04.27. 20:53:01

a másik hogy szerintem hosszútávon unalmas alekosz... uncsik a monológok, lapos az egész... ráadásul kurvasokszor téveszt szavakat... áááh kiábrándultam belőle.

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 20:53:35

Nem tetszett, amit össze vígszínházkodott, genya majom volt.

2011.04.27. 20:53:45

@arkangyal44: Á, semmi különös, csak a Dél-Alföldön így hívják a töltött káposztát. Vagyis majdnem ugyanolyan. Kicsit könnyebb, mint a szabolcsi, nincs benne füstölt hús, de nagyon finom. Ahogy a mamám csinálja, az utolérhetetlen. Mindig azt mondja, hogy csak a káposzta meg a hús minősége miatt, én meg bólogatok, de tudom, hogy soha az életben úgy nem tudom megcsinálni, ahogy ő. :)

Thulea 2011.04.27. 20:54:10

@frea: Mondjuk Olivér befolyásolja, de azért ha tele van lével (mert megnyeri), meg ismert is, azért akadna nő neki a villán kívül is... Nem?

Kivétel 2011.04.27. 20:54:54

@arkangyal44: pont ezt akartam én is kérdezni, mi az

Thulea 2011.04.27. 20:55:14

@ASDani: Ugye valójában soha nem volt a kedvenced Alek, ugye???? :-I

méjdéj 2011.04.27. 20:55:31

@feszület: lehet, hogy igazad van, annak az X szavazónak imponál ez a viselkedésmód. De ilyenkor történik az a kis baleset, amikor 2X eddig nem szavazónak kinyílik a bicska a zsebében, és saját elvei ellenére is szavazni kezd.
Nem Alekoszra.

arkangyal44 2011.04.27. 20:57:49

@beebeer: DE,hogy a kérdésedre is válaszoljak,ma semmit de tegnap csiniztem egy kis tavaszi zöldséglevest májgomboccal, utána a húsvéti sonka maradékát ledaráltam kevertem hozzá egy kis csirkemájat,kicsi hagyma fokhagyma tojás,petrezselyem,fűszerek miegymás és ezzel a masszával megtöltöttem a gombát és kirántottam,mellé megpároltam a gomba szárából ami maradt maradt+ párolt rizs:))

2011.04.27. 20:58:05

és a kihívás mikor lesz?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 20:58:47

@MÁRIA TERÉZIA: Egyet értek, ebből a gyökérből (Alekosz) kinézem, hogy a kinti életben agyba-főbe veri a partnerét, majd beleröhög a pofájába, hogy "nem veszed észre a lényeget, mindent az érdekedben csináltam". Hányás, hányinger!

2011.04.27. 21:00:00

@arkangyal44: AAaaaaaaaa. Következő életemben egy szakácshoz megyek férjhez és százkilósra eszem magam. Az uram meg imádni fogja minden egyes kilómat! :))))

_most_ 2011.04.27. 21:01:36

@Spéter46: Szerintem ez Évától a végén nem műhiszti volt, észrevettem, hogy nem fogadja kitörő lelkesedéssel, ha felhívják a figyelmét az alkohollal ápolt jó viszonyára.

Thulea 2011.04.27. 21:01:40

@arkangyal44: Atyaúristenszentszűzmária! Ennyit pepecselni egy vacsoráért! Grat!!!! :-) Őszintén! :-D
@Peter_Cs: Én is kinézem belőle, pont arra gondoltam, amikor ott agresszorkodott Évával.

Böbe:) 2011.04.27. 21:01:45

remélem Balekosz kihullik...
4-3-2 helyen...hulljon a férgese...
dühítő ez a viselkedés...
egy nővel szemben pedig pláne...

Kivétel 2011.04.27. 21:01:51

@arkangyal44: jól hangzik, meg is éheztem

arkangyal44 2011.04.27. 21:05:10

@Thulea: jaj drága ebbe semmi pepecs nem van, fél óra alatt kész van mind,és ebben benne van egy kávészünet is :)

2011.04.27. 21:05:25

@Peter_Cs: és tényleg, mindig az áldozat érdekében alázzák, verik meg, zárják be és el a külvilágtól a bántalmazott nőket. Mert így szeretik őket. Ennyire. Az ő érdekükben.
Ennél jobban már csak a pedofilok "ő is akarta" védekezése lövi ki nálam a biztosítékot.

foxglove (törölt) 2011.04.27. 21:05:43

@Thulea: van egy olyan érzésem, hogy a "való életben" nemsokára elő fognak kerülni érdekes dolgok alekről.

Spéter46 2011.04.27. 21:05:44

@lami83: Ne engedd magad becsapni! Éva mindenre és még többre is képes azért, hogy bejusson a döntőbe és nyerjen!

ASDani 2011.04.27. 21:05:56

@Thulea: de nagyon birtam... röhögtem a sok hülyeségén...aztán egyre jobban leterhelt... aztán mostanra már... OMG WTF?????? kiez a 8 általánosos senki aki osztja egy száll fecskében az életről? meg kell hagyni vannak értelmes és jó gondolatai de nemtudom... valahol rohadt idegesitő és Jerzsikém olyan kis egyszerű...olyan őszinte... megkérdőjelezhetetlen hogy őszintén játszik... jerzsi olyan mint az Apple termékei :D egyszerű de nagyszerű.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 21:05:57

@Thulea: Nem is ártana, ha már Kiesne Alekosz!

inmemancsi 2011.04.27. 21:05:58

@méjdéj: ja és ilyenkor mutatják meg az állást az rtl-nél:)))

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 21:06:37

Flanker remélem látta az öfit, Alek kihozta Évából a sodrot. Magamnak is felírom, az ilyet muszáj időnként felhasználni.

Alek évamentő hadműveletét láthattuk a mai öfiben. Persze ez is idézet volt, a barátok közt 1421. részének nyitójelenete, ahol Böbe felhörpinti János italát. A helyes megoldás Anikótól Saci reakciója lett volna, a közönyös elvonulás. Helyette a 1856. rész közepét húzta, ahol Böbe és Saci egymásratalál.
A trükk átlátszó, Anikónak most már muszáj Alekot választania és kiesnie. Éva már nem jó, mert az a párbajon eljátsza a nagyhalált, és Anikó pont úgy esik ki, mint Béla Jerzy ellen. Aki szerencsére ott van a talonban. Ha esze van a lánynak, rájön a turpisságra és kiviszi. Ellene van 50%-a. És most jön a tipp. Sárkány a csaj, de lesz esze. A harmadik variáció következik mindjárt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 21:08:05

@Thulea: Ez is mutatja, mekkora egy gyáva alak!

arkangyal44 2011.04.27. 21:08:34

@Kivétel: mivel 35 éve horgászom főleg a halételekben vagyok nagyon otthon:)) ha leírom a tejfeles sült csukát beleharapsz a monitorodba :))DD

ASDani 2011.04.27. 21:08:34

ki fogad velem hogy alekoszt hivja ma ki az a majom anikó?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.27. 21:09:29

@ASDani: ennyire csak nem lesz hülye - remélemremélemremélemremélem

2011.04.27. 21:10:06

@arkangyal44: Ne! Ne csináld! Még a töltött gombánál tartok, ha most jössz a tejfeles csukával holnap dupla adagot kell futnom!

Thulea 2011.04.27. 21:11:38

@arkangyal44: Esküszöl? Még olvasni is sok volt... ;) A "csiniztem" kifejezéstért pedig külön szeretnék gratulálni.
@ASDani: Én már nem is hallom, amikor a monológokat mondja. Nehezen, de bevallom, hogy néha mond értelmeset, de szerintem azok véletlenek, de semmiképpen nem hitelesek a rengeteg baromság mellett. Engem az idegesít benne, hogy nem tudja a használt szavak jelentését. Uhh, attól kivagyok! Jerzy... igaz!
@foxglove: Például, hogy még szűz? Vagy milyen érdekes dolgokra gondolsz, ami kiderülhet?

Thulea 2011.04.27. 21:13:17

@Peter_Cs: Éva imádata a Te feladatod, nem is venném el tőled, de amikor szemétkedett vele ez a kis görény, szívesen bementem volna, hogy lecsapjam Alekot róla! Nagyon sajnáltam!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 21:13:38

@Thulea: Egyetértek teljesen! Mi ez a kettős mérce?! Alekosz sokkal durvább dolgokat csinált meg, mint Zsuzsi! Zsuzsi csak egy adott helyzetben támadott védekezésképp, Alekosz meg egyhuzamban zaklatja és nemi erőszak kísérletével riogatja a villalányokat (pont ezt érezte meg Zsuzsi az elején és le akarta szerelni, erre Olivér vérig sértette őt), normális helyen már BTK-s ügy!

Thulea 2011.04.27. 21:14:40

@nyuszómuszó: Az egyetlen jó megoldás, ha Ani Alekot hívja ki! Így is úgy is Alek szavazói fognak szavazni... így van esély, hogy az Ani szimpatizánsok is megmozdulnak!

arkangyal44 2011.04.27. 21:15:06

@Thulea: a csiniztem azt jelenti pikk-pakk összedobtam,és aranyos vagy és köszönöm:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 21:15:16

@Thulea: Én is hasonlóképp gondoltam Alekosszal kapcsolatban!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 21:16:25

@Thulea: Anikóra Gigi és Béla szavazótábora is szavazna.

ne most 2011.04.27. 21:16:43

Most már minden mű, mindenki ellenség. Éva minden áron Anikó legjobb barátja akar lenni. Milyen dolog lenne kihívni a legjobb barátot, abba még Béci is belebukott. Alekosz gyakorlatilag szerelmes belé 5 hónapja, azt mondta feláldozná magát érte, hogyan is tudná megsérteni.
Anikó ismét nekiesett, most Éva Alek kapcsolatának. Harcol, hogy azt mondhassa megsértették, meglökjék "mint még soha senki ebben az életben" - könnyzuhatag.
Alek jól ráérzett, hogy Évát kell sajnáltatni és Éva is ha nehezen, de ráébredt és sír - majdnem pofon kellett vágnia Aleknak, olyan lassan fogta fel Éva.

Thulea 2011.04.27. 21:16:49

@inmemancsi: ... igen... ezt el is felejtettem...

ASDani 2011.04.27. 21:16:50

@nyuszómuszó: nem tökmindegy hogy most esik ki vagy a fináléban? mit ér a 2. 3. hellyel? Ló...t. Gondoltad volna hogy jerzsi visszajön béci ellen? Nem. ugyhogy semmi nem lehetetlen, szerintem tutihúzás lenne tőle...

Thulea 2011.04.27. 21:18:23

@Peter_Cs: Ha elég nagy a tét és revansot vehetnének. Így Éva és Jerzy nem lenne jó választás... De kártyás a lány, szóval bízom benne... hogy jól taktikázik.

arkangyal44 2011.04.27. 21:19:00

@Peter_Cs: nem semmi ahogy fikázol mindenkit aki az évikéhez bármit is mer írníi ami egy kicsit is bántó,de szerintem az is egy utolsó dolog,hogy megiszom a barátom borát,mert egy pillanatra otthagyta az asztalon. Már tudom is a válaszod ,szomjas volt a lelkem :))

Thulea 2011.04.27. 21:20:19

@ne most: és akkor kit visz ki ezek alapján szerinted Ani? mert van benne ráció... végülis, csak nehezen tudom elhinni Alekról, hogy ennyi esze legyen...

foxglove (törölt) 2011.04.27. 21:20:51

@Thulea: nem, éppen ellenkezőleg, zaklatásra meg hasonló dolgokra.

dr. gernika 2011.04.27. 21:22:13

@beebeer: Következő életemben én állatorvosfeleség akarok lenni. :)

nosce 2011.04.27. 21:23:22

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
lehet valóban h Alek Éva mentő akciója volt, de ez jó pár millát leszippantoztt Oli számlájáról, mert Aleket egy büdös gyökének mutatta egyrészt másrészt meg sokaknak akik átlátják nem tetszik ez a fajta manipuláció...

Thulea 2011.04.27. 21:23:55

@foxglove: ja, tényleg... basszus... de az jó reklám lenne a következő műsorához?
én csodálkoztam azon, hogy nem jelentkeztek Alek állítólagos női

ne most 2011.04.27. 21:24:07

@Thulea: Alek már egy hete próbálkozik Anikóval, lassan kiagyalta a taktikát. Éva ösztönös, de abban elég jó. Gyakorlatilag másolja Anikót. Alek ötleteit Éva megfigyeléséből meríti.
Ha Alekot viszi ki Anikó, Éva tapsikolva megcsókolja Alekot.

ASDani 2011.04.27. 21:24:46

@Thulea: szerintem alekosz szűz

2011.04.27. 21:25:04

@gernika: öööö. Ennyire szereted az állatokat????

Spéter46 2011.04.27. 21:28:44

Miket nem feltételeztek erről a beszari hülye Alekoszról?
Ez az ember olyan buta, mint a fekete föld csak éppen a búza nem terem meg rajta. Ilyen tervet Alek életében nem lát át, még egy méterrel alább keressétek Alekoszt!

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 21:29:49

Valaki nem tudja, hogy ki a Vévé bizsubeszállítója?

foxglove (törölt) 2011.04.27. 21:30:01

@Thulea: gondolom, erre figyelnek az rtl sajtósai, hogy ilyesmi véletlenül sem jelenjen meg mostanában. Szandál markecolását is milyen szépen eltusolták.

méjdéj 2011.04.27. 21:30:05

Egy picikét több észt feltételezünk Alekoszról, mint amennyi valóban rendelkezésére áll. Nem baj. Majd ha már kint lesz és netán beleolvas ebbe a fórumba is, akkor lesz néhány kellemes perce.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 21:31:34

Alekosz minden csajjal iszonyatosan bunkó módon viselkedett az elmúlt 5 hónapban verbálisan is folyamatosan bántalmazta őket, az intim szférájukat pedig egyáltalán nem tisztelte, folyamatosan tapizott, nyúlkált molesztált, pedig állandóan meg lett kérve, hogy NE. És amit csinált, az nem volt vicces. Én egy ilyen pasit leütnék. Hiper önző. Ha van esze Anikónak kihívja Alekoszt, és minden normális nő Alekosz ellen fog szavazni, meg fogja büntetni, amit a házban a lányokkal művelt, mert ez nem lehet példa senkinek! Alekosz nem lehet hős, a nyomorult viselkedésével. Hogy nem tiszteljük a nők intimszféráját, és folyamatosan zaklatjuk, piszkáljuk őket. Az összes többi villa férfi betartotta a játékszabályokat ilyen tekintetben, Alekoszt kivéve. Egy óriási bunkó, és egyáltalán nem vicces.

Thulea 2011.04.27. 21:31:59

@foxglove: :) mi az a markecolás? ... :-)

ASDani 2011.04.27. 21:33:51

jerzsi olvass valamit pls

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 21:33:53

@nosce: Akik nem csípik a manipulátorokat, azok mostantól ne nézzenek vv-t. Jerzy se az kis butyuta srác, akinek adja magát. A többiekért meg kár betüt pazarolni.

arkangyal44 2011.04.27. 21:35:02

menet közbe míg bevitte Erzsi a bőröndöt fel is köthette volna magára:)

foxglove (törölt) 2011.04.27. 21:35:14

@Thulea: Szandál elmesélte bent a többieknek (a hülye, legalább kussolt volna), hogy felszedett vadidegen pasikat, dugás belengetésével elcsalta őket egy félreeső helyre, ahol Szandál barátai kirabolták és összeverték a szerencsétlent. A felvételek rejtélyes módon elvesztek.

ASDani 2011.04.27. 21:35:29

@MÁRIA TERÉZIA: "folyamatosan tapizott, nyúlkált molesztált, pedig állandóan meg lett kérve, hogy NE. "

azért ehez 2 ember kell. valljuk be... a nők szeretik ha nőnek tekintik őket.. szerintem valahol élvezték is a tipi tapit.

inmemancsi 2011.04.27. 21:36:08

na most miket válogatnak össze?:))

Spéter46 2011.04.27. 21:37:06

Fogadást ajánlok, hogy sajnos Éva megúszta a párbajt!

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 21:37:13

@foxglove: büszke lehet magára a buta liba:)

dr. gernika 2011.04.27. 21:37:43

@beebeer: Igen. Etológus-feleség is lennék. :)

2011.04.27. 21:37:53

@ASDani: na és elérkeztünk a "dehát te is akartad" szemlélethez.

Thulea 2011.04.27. 21:38:02

Jerzy légyre vadászik... :-DDDDDDDDDDD

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 21:38:04

Ez a Jerzy még növésben van.

inmemancsi 2011.04.27. 21:39:26

szegény jerzsi olyan mint a két lütyő óvodás gyereke

ASDani 2011.04.27. 21:39:45

@hullámpapír: ha egy nő nem akar valamit, elég nagy hisztit tud csapni... pont az anikó vagy az éva ne csapna hisztit????nemár

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 21:40:28

@ASDani: nem abból volt még régebben balhé, hogy Bélájuk rászólt Alekoszra, Anikó helyett is?

Thulea 2011.04.27. 21:41:35

@ASDani: Nem, nem élvezték! Oké? És nehogy azt hidd, hogy élvezik, ha esetleg ilyen helyzetet teremtesz magad körül! Van helye a dolognak, de egy kollégiumban, munkahelyen, étteremben nem!

nosce 2011.04.27. 21:42:17

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
"Akik nem csípik a manipulátorokat, azok mostantól ne nézzenek vv-t."
Jerzyben egyetértünk.
Tőlem aztán manipulálhatnak, engem nem zavar :), csak annyit akartam mondani h sztem ennek a viselkedésnek a risk/reward hányadosa nem előnyös Aleknek:)

Thulea 2011.04.27. 21:42:31

@ASDani: Mesterséges környezetben vannak, játszanak. Az életben egy légtérben sem lennének Alekkal!

2011.04.27. 21:42:41

@ASDani: Bocs Dani, de ha egy nő nem akar valamit, annyit mond: ne!
Pont úgy, mint egy férfi.

2011.04.27. 21:43:09

@ASDani: az egyetlen, ami hatásos az ilyen majmoknál, ha belelépsz a szájába, vagy tökönrúgod, azt meg hát ugye nem merték megkockáztatni gondolom a kizárás miatt. nem kell ám feltétlenül ordibálni, egy normális pasi abból is ért, ha megkérik, megmondják neki, hogy ne. ha annyi ezresem lenne, ahány "NE, ALEKOSZ"-t hallottam tőlük, kurva gazdag lennék. ez a pasi gusztustalan.

ne most 2011.04.27. 21:43:51

Éva Anikó mellé ült - tankönyvi eset, ezt igy is tanitják.

Kivétel 2011.04.27. 21:43:58

@Spéter46: Ezt csak akkor bocsájtom meg, ha Alekoszt hívja ki helyette

ASDani 2011.04.27. 21:44:04

@Thulea: nem aztmondom h élvezték 100%-ig... de abban a környezetben (amit egyikünk sem lát át teljesen) biztos h jol esik a csajoknak ha néha nőszámba veszik őket... és mivel más nem foglalkozott a nőiességükkel, ezért irom h élvezték.

Albino Vernyul 2011.04.27. 21:44:09

Na, mar Eva, meg Alek kozt minden rendben.. Ki gondolta volna...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 21:44:22

@ASDani:

Mindegyik nő megmondta neki sokszor, hogy ne tapizzon és hagyja békén őket. Ha egy nő akar valamit, vagy tetszik neki a közeledés, akkor értésére fogja adni a másiknak, hogy rendben, és a dolog kölcsönös. De az amit Alekosz művelt 5 hónapon át az a villalányok egyoldalú zaklatása. Annak semmi köze a szeretethez, de még a vonzódáshoz se, ahhoz meg pláne nem, hogy a csajok mit akartak. Ők ezt nem akarták. Nekik ez kellemetlen volt. Kifejezték egyszer, kétszer, ezerszer. Alekosz nem is nőket lát maga körül, hanem bábukat. Nem is kellenek nekik. Aki tényleg kell azzal nem így bánunk. Azt meghódítjuk. De ha a másik nemet mond, azt el kell tudni fogadni.

Thulea 2011.04.27. 21:45:23

@nosce: Igen, de hát Alek mindent megtesz Éváért!

ASDani 2011.04.27. 21:45:54

@hullámpapír: ok de hisztizni azt lehet azért nem jár kizárás. megsértődik és soha nem fog hozzádnyúlni többet, főleg ha még emlékezteted is... ugyhogy ennyi

Thulea 2011.04.27. 21:46:28

@ASDani: Cicóka... értem én, hogy mire akarsz kitérni, de hidd el, egy nőnek elég, ha azt mondják, hogy szép a haja, vagy a kisujja!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 21:47:46

@ASDani:

Éva körülbelül ezerszer mondta neki, hogy NEEEEEEM! semmi hatás.

ASDani 2011.04.27. 21:48:00

@Thulea: és alekoszon kivül kitől kaptak dicséretet? senkitől. max nagyon néha.

Thulea 2011.04.27. 21:49:24

@foxglove: huhhhh, ez nagyon udorító

Thulea 2011.04.27. 21:49:57

@ASDani: oké, de ez nem dicséret, hanem zaklatás...

ASDani 2011.04.27. 21:50:21

@MÁRIA TERÉZIA: mondták hogy NEEEEM, de valahogy nem úgy tünt fel h ezek a csajok olyan kis szolidak hogy tűrjék azt ami nekik nemtetszik. főleg Anikó meg éva... ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor egyből megy a hiszti ezerrel.. én innen következtettem ki az egészet

genevieve 2011.04.27. 21:50:40

@ASDani: ilyen dicséretekre egy nő sem vágyik:-)

ASDani 2011.04.27. 21:51:16

@Thulea: jó de csomoszor mondta nekik h : xy de szép vagy...stb és ez bókolásnak számit.

2011.04.27. 21:52:26

belemarkolnának a fenekedbe? Hány napig éreznéd azt, hogy na igen, végre férfinak néznek

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 21:52:40

@nosce: Nem értek a szavazók lelkivilágához. Lehet, hogy most elpártoltak brutális Alektól és átmentek nagyszívű Anikóhoz vagy pártatlan Jerzyhez.

ASDani 2011.04.27. 21:53:45

@genevieve: inkább csak te nem vágysz ilyen dicséretre... de mondom... ingerszegény környezet miatt szerintem még neked is tetszene de mindegy mert ugysem fogunk dűlőre jutni

2011.04.27. 21:54:26

@beebeer: hoppá, a blogmotor...
Annyit akartam írni Daninak, ha megfordítanánk a helyzetet, és összezárnák pár számára cseppet sem vonzó nővel, mit szólna hozzá, ha simogatnák, csipkednék, fogdosnák a fenekét?

Albino Vernyul 2011.04.27. 21:56:00

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj................

ASDani 2011.04.27. 21:56:51

@beebeer: hát a társadalmunk nem szokta meg h a lányok csináljanak ilyet, szóval fogalmam sincs. valszeg azt gondolnám hogy bejött az élet, még a csajok hajtanak rám. de mondom... társadalmunk berendezkedése miatt ez elképzelhetetlen. mindig a fiuknak kell kezdeményezni

genevieve 2011.04.27. 21:57:23

@ASDani: miről beszélsz?

dicsér, hogy bebújhasson valaki mellé az ágyba, de aztán ugyan azzal a lendülettel meg pocskondiázza?

ezek nem úgy mennek ám, hogy mondunk valami rosszat és aztán meg jót és minden el van felejtve....

Spéter46 2011.04.27. 21:57:38

Ez jó bejátszás!!!!!

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 21:57:46

@MÁRIA TERÉZIA: Aleknak köszönhetően a vv5-re jelentkező lányok nem vagyok semmi jónak elrontója kezdetű maszlagát már senki se fogja bevenni. Nem csak a nagyképűeknek, a fapicsáknak is tükröt tart. Csak utóbbi nem került adásba.

ASDani 2011.04.27. 21:59:56

lilu célozgat... látszik h nőből van:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 22:00:22

Jaj, Éva tegnap óta rádöbbent, hogy még mindig Alekosz a no.1...

ne most 2011.04.27. 22:01:28

Alekosz nem hagyja, hogy közömbös legyen.

Anikó aki "soha az életben" és "szégyeld a pofád" szólásaival baromi szimpi. Ha lett volna egy fiu barátja, aki nem csak dugni akart volna vele, már rég lenyomott volna neki 600 pofont.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 22:01:42

Béci mint egy arabeus londíner, úgy vigyorog. És szarul olvas fel.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 22:02:56

@ASDani: Nézői népszerűségi listában értettem.

Itt a zartikulálógép!!!

ASDani 2011.04.27. 22:02:57

béci nyomatja a vakert a szent hangján... mekkora gyökér ez a csávó. szerintem az rtl ki akarja tenni alekoszt!:D de most kmomolyan

sogeking 2011.04.27. 22:03:40

erre kell bekapcsolnom a tv-t? :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 22:04:59

Szandika meglepődött, hogy fel tudott olvasni egy szöveget.

Thulea 2011.04.27. 22:04:59

Szandinak is igaza van és Bécinek is!

Kivétel 2011.04.27. 22:05:31

remélem Alekoszt hívja ki, és kint is hagyja!

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 22:06:04

szerintem Tordas túlspanolta magát egy kicsit:D:D

Bélátok meg úgy nézett ki, mint egy falafelárus.:)))

ASDani 2011.04.27. 22:06:38

beláttunk anikóba:DD

dr. gernika 2011.04.27. 22:06:43

Jujj Lilu ez a 65-55 nagyon fájt. :D

dr. gernika 2011.04.27. 22:06:44

Jujj Lilu ez a 65-55 nagyon fájt. :D

genevieve 2011.04.27. 22:07:13

baszki, tök ideg vagyok:-D

Thulea 2011.04.27. 22:07:19

@Ayesha: Tordas nem normális! :-D

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 22:08:02

Megálltam, hogy reagáljak Bélára.
Se a fejére, se a mondókájára.
10 pontot adok magamnak.

Thulea 2011.04.27. 22:08:19

@genevieve: nyugi
@gernika: :D pont a számba vettem egy korty pálinkát! kiköpni nem szabad, viszont megfulladni sem akartam az 55 65ön :-D

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 22:08:24

@ASDani:

Miért kell ezerszer valakinek kiborulnia, hogy nem kér valakinek a tapizásából? ezt nem értem.

Nem, nem nem.

Alekosz egy rém. Fogalma sincs a nőkről, és nem is érdekli őt egyetlen másik ember se, a nők meg pláne nem.

Kivétel 2011.04.27. 22:08:29

@gernika: mennyi az 1+1, talán az még menne

Thulea 2011.04.27. 22:08:53

Esze és ösztöne!

ASDani 2011.04.27. 22:09:59

na basszus... nem hiszem el..... najó hajrá .... nemtudom .... nekem mindegy:D

Kivétel 2011.04.27. 22:10:41

@genevieve: majdnem elsírta magát Éva, mikor meghallotta a nevét

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 22:10:43

Baj van.
Bundaszag és retekezés lesz vasárnap.

inmemancsi 2011.04.27. 22:11:13

na ügyes volt, nem dőlt be, alekosz bácsinak legalább leesett egy kicsit az álla:))

dr. gernika 2011.04.27. 22:11:27

@Thulea: Mint egy robot bazze, a többiek feje is egy tanulmány volt a performansza alatt. :D

ne most 2011.04.27. 22:11:38

Alekoszek taktikája nem jött be. Új várat kell építeni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 22:11:53

Ááá, fetrengés lesz vasárnap, ki nem hagyom.

Jerzynek gratulálok, beüldögélte magát a döntőbe.

nosce 2011.04.27. 22:12:07

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
látod ez a baj, h Alek manővere nem jött be, viszont az megmarad h bunko :)

Trevlovics 2011.04.27. 22:12:34

éva éveket öregedett, ahogy megmondta anikó, hogy ő lesz az.

ne most 2011.04.27. 22:12:43

Éva ma nem csókolja meg Alekot.

genevieve 2011.04.27. 22:12:59

tényleg nem buta lány az ani...eddig eszembe sem jutott, hogy nem lenne jó, ha két lány maradna a fináléban

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 22:13:07

Ha Anikónak lett volna egy csepp esze Alekoszt hívja ki, most megverhette volna, első lehetett volna a vv 4-ben...

Így max bekerülhet a fináléba, de megynerni nem fogja a vv4-et, hanem ez a nyomorult Alekosz fogja megnyerni.

Kár, hogy nem volt elég bátorsága Anikónak, nem tudott merészet álmodni.

Albino Vernyul 2011.04.27. 22:14:15

Catfight.. A koztes valasztas.. Nem a biztos, es nem a lehetetlen kuldetes... Plusz preztizs harc...

nosce 2011.04.27. 22:14:52

hát olivérnek sokba fog kerülni ez a párbaj, Évát meg kell mentenie de méginkább, Anikót kiveretnie...
Aniko meg egy hülye pics@ hallgathatott volna Szandikára....nem okos csak okoskodó...

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 22:14:56

Gondolom, mindenki halálos nyugalommal fogadta volna közületek, ha ő lenne a játékos:)))) (ha ez egy igazi játék lenne, igazi játékosokkal)
szeretem, hogy ti ki vagytok "egyensúlyozva",csóri Boglyát fikázzátok megint.:)))

Thulea 2011.04.27. 22:15:19

@nosce: Mert Ani okos!!! :-D Alek meg egy f.s.!
Lehet, hogy Éva lefekszik Alekkal, így a feleségkereső shownak is annyi! :-D

Spéter46 2011.04.27. 22:15:27

Minden OK. Jól választott Anikó!

genevieve 2011.04.27. 22:16:42

@Ayesha: az nem fikázás, ha azt mondjuk el ami ténylegesen történt:-)

éván látszott, hogy megtört? látszott...ennyi

mellesleg ani is teljesen ki volt készülve, remegett keze lába...
ugye most nem kell sajnálni évát mert őt viszi ki ani?

nosce 2011.04.27. 22:17:16

@MÁRIA TERÉZIA:
Alekosz kiverte volna Anikót, de az lehet csak pürrhoszi győzelem lett volna, sebezhető lett volna a döntőben a proteszt szavazatok miatt..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 22:17:17

@nosce:

Igen, mert ha Anikó Jerzyt hívja ki, akkor az Oli tábor szavazóinak most nem kellene pénzt költeni, hogy kiverjék Anikót a finaléból..

genevieve 2011.04.27. 22:17:53

@Thulea: az mekkora lenne, ha éva beindulna, az rtl meg megtiltaná aleknak, hogy hozzáérjen:-D

inmemancsi 2011.04.27. 22:18:40

@Ayesha: nem kell őt fikázni, eláztatja magát magától is:))

genevieve 2011.04.27. 22:18:47

@MÁRIA TERÉZIA: szerintem oli jobban félti alekot évától, mint anitól...

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 22:18:54

@genevieve: tőlem zsófikát is sajnálhatjuk, mert hülyének született:)
nem azért mondtam, csak nem tudom, miért olyan meglepő ez, a Gigis párbajnál is be volt szarva.

Thulea 2011.04.27. 22:19:02

@MÁRIA TERÉZIA: és Évára nem szavaznak Alek rajongók?

foxglove (törölt) 2011.04.27. 22:19:28

Jó választás, Ani jelentős mennyiségű ellenszavazókkal is számolhat, akiknek már mindegy ki ellen, de essen ki végre Éva.

frea 2011.04.27. 22:19:29

Már azt hittem, bedőlt Ani a Boglyának. Okos!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 22:19:47

@genevieve:

kizárt, hogy Éva beinduljon Alekoszra, Alekosz pont ezért kínozza ezzel a husizással, mert Éva nem hajlandó.

Amúgy se szexelne élős howban, de Alekkel meg pláne nem.

Albino Vernyul 2011.04.27. 22:19:49

@MÁRIA TERÉZIA: Ha ebbol visszamegy, Aleknak harangoztak, a dontore megerosodik, de nagyon, ez valasztasi pszichologia.. Ha nem megy, Alek ellen se menne most vissza...

Thulea 2011.04.27. 22:20:09

@genevieve: óriás hiszti ;) szegény, annyira nyomoronc...

nosce 2011.04.27. 22:20:38

@Thulea:
"Lehet, hogy Éva lefekszik Alekkal,"

Éva nem fekszik le, mint ahogy Aniko se mert nem olyan hülyék mint Gigi, ugyanis aki nem kifejezett pornó karriert akar megcélozni az nem kefél kamera előtt...mikroporttal a punciján meg a f@szán...:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 22:20:49

@Thulea:

Nem, Évára nem szavaznak Alek rajongók. Legalábbis maguktól nem. Kivéve talán, ha Oli valahogy meggyőzi őket, de nem tudom mivel tudná... max azzal, hogy veszélyben Alek.

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 22:21:17

@nosce: Ez már Éván múlik. És Alek fel fogja készíteni a párbajra. Az esélyeket nem tudhatom, de ezzel az összeborulós jelenettel Éva nyert 10%-ot. Lehet, hogy így nyer, lehet hogy 65-35 helyett 55-45-re fog kikapni. De fel lesz vasárnap használva.

varand 2011.04.27. 22:21:56

Lényeg a lényeg: a folyó folyik tovább!

1799 Anikó

HAJRÁ ANIKÓ!:)

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 22:23:35

Ha évát husizza meg ducizza alek, engem szerintem be akarna fogni teherszállító járműnek:D:D:D

genevieve 2011.04.27. 22:23:59

@MÁRIA TERÉZIA: erre azért nem vennék mérget...

@Thulea: azért aninak mekkora önuralomra volt szükséges, hogy most ne vágja pofán alekot

témázgató 2011.04.27. 22:24:17

Nem voltam oda Szandiért, de most nagyon igazat mondott "én tudom, mi van kint".
Mit nem lehet ebből az üzenetből levenni?
A másik kettő csak saját vereségét akarta megtorolni.

genevieve 2011.04.27. 22:25:02

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ejha, ez még téged is kizökkentett a ritmusból:-D

frea 2011.04.27. 22:27:16

@genevieve: Nyugodt csaj vagyok, de párszor bepancsoltam volna neki. És piszkosul élveztem volna!

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 22:27:27

@témázgató: tordas egyértelműen meg volt sértve:))))) a tekintete olyan volt, mint a mészárszék.

genevieve 2011.04.27. 22:27:32

@Ayesha: aleknak a mázsa feletti csajok jönnek be:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 22:28:24

@genevieve: Azért titokban szurkolok Évának. Jó lenne itt jövő héten sok Jerzyfant látni. Róla eddig méltatlanul kevés szépet írtatok.

Thulea 2011.04.27. 22:28:49

@genevieve: :-) Ani egy okos lány! Legalábbis ahhoz képest, hogy huszonegy vagy mennyi.

genevieve 2011.04.27. 22:29:42

@frea: ha rajtam múlna már több darabban heverészne a tuják alatt:-)

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: pedig én elég sokat irtam:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 22:30:26

@genevieve: akkor még eszem valamit.
:D:D:D:D

pont ez az, hogy nem szereti őket, mert állítása szerint feszt csak olyanok jöttek össze neki:)

Thulea 2011.04.27. 22:30:27

@MÁRIA TERÉZIA: :-) Nem tudom, hogy miből gondolod, hogy Alek szavazók nem sms-eznek Évára... Én nem tudom, mert én Béci - Ani rajongó vagyok!

ASDani 2011.04.27. 22:31:01

megnézném gigi lófejét mikor jerzsi nyer:D

Thulea 2011.04.27. 22:31:19

@Ayesha: Nem tud máshogy nézni, valami van a tekintetében, vagy a szemöldöke áll rosszul, nem tudom... nem figyeltem meg!
:-)

frea 2011.04.27. 22:31:25

@genevieve:Meg a 60 évesek. Hiába, hódít a fickó!

Albino Vernyul 2011.04.27. 22:33:13

@sogeking: Psszt.. Alek szavazok szavaztak Gigi ellen.. Aztan szavaztak Beci ellen.. Most jonne a harmadik ellenszavazas... Aztan a donto... Oli bacsinak dontenie kell, bealdozza Evat, vagy a dontot... Es amugy is van esely, hogy le vannak szivva, maguktol se tudnak szavazni annyian...

frea 2011.04.27. 22:33:29

@genevieve: Gondolom, ébresztett már emberekben hasonló gondolatokat. Nem hinném, hogy mi vagyunk csak ilyen elvetemültek!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 22:36:24

@Gee Halen: @Ayesha: @Thulea: Ez a Tordas! Majdnem a falnak mentem tőle, annyira szörnyű!!!

frea 2011.04.27. 22:36:31

@Ayesha: Vajon miért csak öreg, túlsúlyos csajok jutnak ennek a sziporkázó, okos, jó megjelenésű , érzelmekben gazdag , lovagias ,művelt hapinak?Nem is értem!

dr. gernika 2011.04.27. 22:36:39

@genevieve: Én nem sajnálom, jobb lesz már neki kint, Aleknál nem sokáig tartott a "falat húzunk kettőnk köré" ígéret.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.27. 22:37:12

@ASDani: Én meg a Béciét.

(heves karlóbálás)

"Tudom tesó, hogy te magadért játszottál, és ezért becsüllek, de itt kint másképp van minden, itt van Gigi is, meg nekünk sem kell most már megvívnunk egymással, hallod tesó?"

sogeking 2011.04.27. 22:37:18

@Albino "karazsnyikov" vernyul: azért Anikó ellen is szavazhatnak :)

jó lenne ha az SMS szavazatok végén lenne valami plusz infó is - pl.: VV Jerzy (mert utálom Bécit)

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 22:38:54

@ASDani: egyből olyan szerelmes lenne...

Na jó, a zuhis-bőgős jelenetnél sajnáltam nagyon.

foxglove (törölt) 2011.04.27. 22:39:36

Én még mindig a Tordason röhögök:D "Ne fossz meg minket attól a látványtól, hogy egy ország lássa, ahogy az Éva kiesik"
és igaza van, basszus:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 22:40:33

@nosce: @Ayesha: @Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ez az Anikó-Éva párbaj pont egy Ági-Györgyusz párbaj 2. 0 lesz! A VV1-ben Györgyusz ment vissza sokadik párbajáról!

Albino Vernyul 2011.04.27. 22:40:34

@Thulea: Az Alek szavazok jo resze, utalja Evat... Csak koloncnak tartjak, aki eloskodik Aleken.. Ezt most jol hozta is az utobbi napokban.. Most az a kerdes, hogy jobban felnek Anitol, vagy jobban utaljak Evat.. Illetve mennyi penzuk van.. A masik oldalon meg az a kerdes, hogy az eva/alekosz utalok mennyire aktivizalhatoak erre a parbajra...

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 22:41:14

@Thulea: tudod mitől ijesztő? hogy annyira világos a szeme, majdnem fehér vagy nemtom,és ettől olyan kísérteties a tekintete...pfejj.
@frea: az öreg túlsúlyosak is megérdemelnek normális fickót:)

frea 2011.04.27. 22:41:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Légyszi erősítsd meg, ha tudod:állítólag ezentúl nem csak a %-t közlik, hanem a szavazatok számát is.

frea 2011.04.27. 22:42:22

@Ayesha: Hát ez az!Még ott sem kurrens!

Albino Vernyul 2011.04.27. 22:43:08

@frea: En nem hallottam ilyet.. Hol olvastad..?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 22:43:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Olivér Anikót tartja nagyobb veszélynek Alekoszra nézve.

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 22:43:16

@Peter_Cs: jaj ne említsd nekem Györgyuszt, ütöttem volna, ameddig mozog.
:))) nagyon irritált!
hejj, mennyi ilyen véglényt megtisztelnék ezzel...

lucc.gizi 2011.04.27. 22:43:26

Szerintetek ki bújik ágyba Alekkel a döntőért, Éva vs. Anikó?? Már csak pár napjuk maradt...

frea 2011.04.27. 22:44:16

@Ayesha: Van már valami híred a mhelyről?

sogeking 2011.04.27. 22:45:19

@frea: én azt hallottam, hogy azt is kiírják, kire hány telefonról érkeznek szavazatok

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 22:45:59

@frea: (még)semmi. úgyhogy lassan de biztosan túlsúlyos öreg leszek:D:D:D

frea 2011.04.27. 22:46:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Vagy index, vagy origo.Párbaj után 500 panasz érkezett, és fontolgatták, mert nagy volt az elégedetlenség.

frea 2011.04.27. 22:47:13

@Ayesha: Dehogy leszel!Illetve majd húúú de soká!

_most_ 2011.04.27. 22:47:35

Remélem a napraforgó utoljára forgott.

frea 2011.04.27. 22:49:49

@sogeking: Ezt nem olvastam, csak a szavazatok pontos számát közölnék. Jó lenne, mert kíváncsi lennék, milyen számokat takarnak a %-ok.

Ayesha (törölt) 2011.04.27. 22:50:04

@lami83: nem lehetne, h mindkettő kiessen?
majd Ücsörgi meg Mr Zalakaros lejátsszák.
:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.27. 22:51:06

@Ayesha: A VV1-ben ő volt a kedvencem!

@lucc.gizi: Semelyikük, mert az igencsak károsan hatna Alekosz párkereső show-jára!

Albino Vernyul 2011.04.27. 22:51:51

@frea: Erdekes lenne... Meglatjuk.. Viszont beleolvastam egy Alek tulsulyos forumba, elegge megosztottak... Erdekes lesz ez..

frea 2011.04.27. 22:51:53

@lami83: Így is van, visszamegy a párbajról, és nyugodtan, forgás nélkül megy a fináléba.

frea 2011.04.27. 22:53:59

@sogeking: Nem ér becsapni, tényleg érdekelne, milyen számok futnak?

ASDani 2011.04.27. 22:55:00

@frea: teljesen mindegy. azt is tudják manipulálni... az tuti hogy én egyszersem szavaztam és nemis fogok. döntsék el a meccset a rokonok,barátok.

frea 2011.04.27. 22:55:28

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Szerintem ők is elfáradtak már a kedvencükkel együtt. Csinált épp elég visszatetsző dolgot.

frea 2011.04.27. 22:56:32

@ASDani: Én sem fogok.Talán ha hihetném, hogy tisztességesen megy a játék.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.27. 22:56:34

Én azért féltem Anikót, nem lesz egyszerű ez a párbaj. Éva pofája, Olivér (bosszú)hadjárata, meg hát az rtl -egyelőre nem tudni milyen - manipulációja...
Kicsit reménykedtem benne, hogy Jerzsit viszi ki, de ha már így döntött, hát kösse fel a bugyingóját, mert nem szeretnék még egy Éva-örömmámor fetrengést látni.

sogeking 2011.04.27. 22:56:41

@frea: lehet, hogy a korábbi VV-khez képest sokkal kevesebb szavazat megy, ezért nem akarják megmutatni

meg akkor a Csillag születiknél is mutatni kellene

_most_ 2011.04.27. 22:58:01

@frea: Anikó elég jól kitervelte, hogy anyák napján megy párbajozni, nyilván véletlen. Egy őszinte pillanata nincs, szánalmas.

ASDani 2011.04.27. 22:59:33

@frea: rég ingyenes netes szavazás kéne 2011-ben... gagyi már ez az sms téma... reklámokbol szerintem több lé is befojhatna meg igazságosabb lenne.

frea 2011.04.27. 23:00:36

@Ayesha: Azon derülök, hogy ma harciasba lendültünk. A szórakoztató műsor többünk rejtett agresszióját kihozta.

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 23:00:56

@pushpang: Anikó simán nyer vasárnap. Az összes Alekfan rá fog szavazni, mert a döntőben nem akarnak megoszlani. Ott a ráczfanok oszlanak majd Anikó és Jerzy közt. Az eszerv.hun már a százalékok is fentvannak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.27. 23:01:58

@lami83: :D tényleg milyen ravasz, számító és gonosz.

frea 2011.04.27. 23:04:05

@lami83: Nem ő döntötte el, hogy párbajozni akar, azt sem, hogy mikor. Nem fogjuk tudni meggyőzni egymást, én Alkoholoszról és Boglyáról gondolom , hogy siralomvölgyek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.27. 23:04:11

@ASDani: a netes szavazás nem jó;
1. leszűkítené a szavazni képesek számát
2. a tisztaság is kérdéses lenne, gondolom neked is van olyan ismerősöd, aki képes bármilyen robotprogit írni... :)

ASDani 2011.04.27. 23:04:28

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: előre látom a blikk címlapot: Éva az elmeosztályon.

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 23:04:31

@lami83: Nekem tetszett Anikó. Számára a barátok véleménye a legfontosabb, persze csak az anyukája után. Ma megtudtuk, hogy Tordas a legjobb barátja. Remek a csaj, minden szavát elhiszem.

foxglove (törölt) 2011.04.27. 23:04:34

@ASDani: az American Idolban ingyenesen lehet szavazni +Facebookról is ettől az évtől, ha jól tudom. Nálunk ez sosem lesz így.

Albino Vernyul 2011.04.27. 23:04:44

Minden esetre, a maradek 4 napban azt fogjuk latni, Eva hogy probal tapadni Alekra, es sajnaltatni magat.. Amitol paran be fogna gozolni odaat.. Anikonak most ki kell huznia, hogyha Alek beszologat neki, arra nyugisan reagaljon, illetve Evaval szemben is normalis viselkedes kellene..

frea 2011.04.27. 23:05:20

@ASDani: Azt is ki lehet játszani. Nézd meg az összes netes szavazást.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.27. 23:05:45

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: igen? na megyek megnézem... Én úgy beszorultam ide (Hajniba és belétek - úgymond :D) , hogy máshol nem is nagyon informálódtam. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.27. 23:07:14

@Albino "karazsnyikov" vernyul: mitöbb, Éva urinő marad, ahogy Olivér tanácsolta neki :D

Albino Vernyul 2011.04.27. 23:07:39

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem a tanacsok alapjan dontott... Nem is lehetett, mindenki mast mondott..

ASDani 2011.04.27. 23:08:03

@pushpang: 1. nemtudom kiknek nicns internetük?? de persze amellett lehetne telefonon is szavazni...
2. talán ez a legnagyobb hátrány... pár millióból meg lehetne oldani hogy ne lehessen megpiszkálni. persze az simán visszajönne a reklámokból.

átláthatatlanabb lenne az biztos bár ígyis úgyis az szóval szerintem tökmindegy...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.27. 23:09:55

Hugó @ pushpang: ja, hogy ott regisztrálni kell... inkább hiszek neked. :)

frea 2011.04.27. 23:10:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Jogos, az kéne, hogy ők veszítsék el a fejüket. Remélem, Alkoholosz bunkó és gusztustalan lesz, mint tegnap volt, Boglya idegileg kivan. Anikó stabil, bízom benne.

ASDani 2011.04.27. 23:11:53

@foxglove: basszus eddig eszembe se jutott: facebookról like formájában szavazni? nemrossz... de ha van 60 accountod akkor az 60+ szavazat. szóval tiltani kéne a több szavazatot azonos IP címről akkor viszont csak egy ember tudna szavazni a családban. nehéz pálya ez sajnos... de biztos meg lehetne csinálni csak rámenne pár milla a fejlesztésre kivitelezésre

frea 2011.04.27. 23:12:10

@pushpang: Na, ezen nagyot kacagtam!

frea 2011.04.27. 23:13:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Már a tanácsok előtt tudta, mit akar. A többi csak sallang volt.

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 23:14:11

@pushpang: @ASDani: Nem jó ilyesmivel viccelődni, mert a végén még valóra válik. Jobb ha nem tudjuk előre ki ad majd a villalakók közül exkluzív interjút a Csillagból és kit látunk lengén a 37-es kilométerkőnél.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.27. 23:14:47

@ASDani: kinek nincs internetjük?! ne viccelj már... pont annak az igen aktív rétegnek nincs netje, akik a 3 db (rezsódróttal is fogható) tv-csatornát nézve, szuttyos tenyérrel markolják A Mobilt, hogy tudjanak szavazni a kedvencükre egy-egy ilyen műsorban.

Abban igazad van, hogy mehetne ez másként is.

Albino Vernyul 2011.04.27. 23:15:35

@pushpang: Beci az egyik Belevaloban azt fejtegette, hogy Eva fel Anikotol abbol a szempontbol is, hogy Anikonak van egy olyan szemelyisege is, amivel, ha odaszol Evanak, az vigyazba vagja magat... Erre O maga hivta fel Aniko figyelmet...;)
Egyszer ossze kene szamolni, Ancsanak hany szemelyisege van, es mennyirol tud..;))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.27. 23:18:03

Na, a belevalóban megint adják Éva bömbölését az alekoszos balhé után. Hát tényleg szar egy színésznő.

Jééézusom, Olivér van, valaki kaccsolja ki kérem.

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 23:20:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ha jól értem, Anikó könnyebben tudott volna választani a tanácsok közül, ha mind a hárman ugyanazt a nevet mondják. Lehet, írtam már, hogy nem tudok Anikó fejjel gondolkozni. Én olyan válogatósabb típusú gyerek vagyok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.27. 23:21:18

@Albino "karazsnyikov" vernyul: igen, láttam pont azt az adást...
Nem tudom , hány személyisége van, de remélem, hogy az elkövetkezendő napokra és a párbajra előkap valami dögöset-ütőset. :)

Albino Vernyul 2011.04.27. 23:21:38

Apropo.. Most Szandi megtert, vagy Oli ejtette a maffiabol, hogy ment Aninak tanacsot adni..?! Ki tudja mar ezt a sok napraforgot kovetni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.27. 23:22:06

Olivér borotválja a lábát, vagy alapból csupasz neki?! :O

2011.04.27. 23:22:09

Ha már netes szavazás, a vv oldaláról:

SZAVAZZ A VV4 LEGEMLÉKEZETESEBB JELENETÉRE!

Alekosz kiosztja Bécit és Jerzyt 98,4%

és

"ALEKOSZ A LEGHUMOROSABB VILLALAKÓ

Ma este arra voltunk kíváncsiak, hogy a szavazók szerint ki a legviccesebb villalakó. A szavazást hatalmas fölénnyel, 85%-kal a Villa Okostojása nyerte."

Komolyan, kik szavaznak?

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 23:24:11

@hullámpapír: Rosszak a lehetőségek, amit a főoldal választéknak kínál. Azokból a 98.4 nem is sok.

ASDani 2011.04.27. 23:25:37

fuuuuuuuuuuu de irritál ez a zsuzsi. tipikus buta picsa.

sogeking 2011.04.27. 23:27:22

@hullámpapír:
legemlékezetesebb jelenet: Éva talajtornája

leghumorosabb: ez fogós kérdés:) nekem a legviccesebb Alek

amúgy a netes szavazás nem sokat ér

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 23:30:03

@genevieve:

nyugodtan vegyél rá mérget! Évát pont annyira taszítja szexuálisan Alek, mint téged,

ezenkívül, ő tudja, hogy abból nem lehet jól kijönni, hogy élőben szexelsz a villában. Egy fiú kijöhet ebből jól, de egy nő nem...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.27. 23:30:04

@hullámpapír: az Alekoszra szavazók valszeg nem tudják mi a különbség valaki humorán nevetni vagy nevetni valakin.

sogeking 2011.04.27. 23:30:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul: szerinted Ani hogy fog reagálni a szerelmes vagyok Olivérbe/ Bécibe típusú bejátszásokra?

Albino Vernyul 2011.04.27. 23:30:34

Apropo Olin mint obegat Belevaloban, nem tudom nezni..?! Megfujta mar a harsonakat, meg a mikrofont..?!

Büszke_troll 2011.04.27. 23:31:09

Évának semmi félnivalója nincs egy fos kilencessel szemben.

2011.04.27. 23:34:33

@sogeking: tényleg, a talajtorna, csak az sajnos nincs az opciók között, szemben a tordasildi monológjával.

most azért elgondolkodtam, és rájöttem, én igazán egyiket sem tartom viccesnek, egy őszinte nevetést nem csaltak még ki belőlem, nem őszintét meg még annyit sem :)

genevieve 2011.04.27. 23:35:07

azért ez a jerzy mekkora májer:-))))

egyszer párbajozott és bent van a fináléban:-DDDDD

a legnagyobb taktikus:-)

ja és neki még a szex is összejött...alek a fasorba sincs a nagy taktikázásával:-)

ASDani 2011.04.27. 23:35:26

van online... éva pofázik

sogeking 2011.04.27. 23:40:44

@hullámpapír: akkor azért nézed, hogy bosszankodj közben?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 23:41:22

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

nem fognak rászavazni Anikóra, mert Oli félti Alekosz első helyét Anikótól, és úgy állítja be Anikót, mint aki veszélyezteti Alekosz első helyét.

Béci megosztási elmélete nem jön be, mert az Éva fanok Évára fognak szavazni a finaléban, az Alek fanok meg Alekra...

az egyetlen hátránya az Éva-Anikó párbajnak az Oli tábor kivéreztetése, mert egy extra kört kell szavazniuk és az pénz...

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 23:43:46

Lassan négyszeres sampion ez a göndör szexbomba és még mindig milyen szerény. Ezt nagyon szeretem benne. És jókat is mond.
Alek, sose kérek bocsánatot tőled a tegnapi miatt, ne haragudj.

foxglove (törölt) 2011.04.27. 23:45:07

Most hogy így belegondolok, Alekkal szemben még működhet is ez a taktika, sorra leszívni a rajongók pénzét a párbajokon a finálig:) Köszi, Oli!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 23:46:22

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

dehát tényleg az Aleknek kellene bocsánatot kérnie, és abbahagyni Éva csesztetését...

elég volt.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.27. 23:47:16

@foxglove:

dehát már csak egy párbaj van a fináléig, az Éva-Anikó párbaj, most lehet utoljára véreztetni, aztán már csak a finálén...

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 23:49:00

@MÁRIA TERÉZIA: Ezeknek az Oliknak a bőre alatt is pénz van, sose sajnáld őket. Reméljük nem fordul elő az a szégyenletes szituáció, hogy az Anikót kedvelők szavaznak Anikóra és az Évát kedvelők Évára.

sogeking 2011.04.27. 23:49:25

azért Aninál is lehetnek protestszavazók, az összes játékos rajongói, akiket a szurkolásával kiejtett :D

Albino Vernyul 2011.04.27. 23:52:11

@sogeking: Nem fog orulni, Beci miatt egni fog a feje (ha ott lesz Adri, esetleg meg egy bocsanatkeres), Olinal, ha tud szokas szerint nem mond semmit... Persze, ha ott lesz Oli, es mondjuk ordibalnak a csicskai, akkor barmi lehet.. Ismertelen tenyezo az anyja esetleges hianya, illetve Eva viselkedese.. Azaz mennyire tudja tartani az onkontrollt..
[stream] Anit faggattak, arrol lemaradtunk, csak a Napraforgos "becezes" volt adasban.. Most Evat kerdezgetik.. Alek szembesult az ujabb Ot a donton kivul kivano beszolasairol, arrol erdelodott nala folyton.. Szerintem leesett neki, hogy mit kerulgetett Aniko, mikor kerdezgette a kanapen..;) Jerzy aranyosakat kerdez, lenyegretoro.. Mondhatni bekerdez..;)

az én rózsám vasutas 2011.04.27. 23:54:49

@MÁRIA TERÉZIA: Legyen. Alek bocsánatot kér Évától is, Anikótól is. Aztán megfogják egymás kezét és mosolyognak. Ettől elfáradnak és elmennek aludni a már hortyogó Jerzy mellé. Holnap jelentkezek az rtlhez forgatókönyvírónak.

lucc.gizi 2011.04.27. 23:56:09

Egyik csajka sem különösebben szimpi, de egy fokkal inkább Éva, neki legalább vannak őszinte pillanatai (igen, sok negatív is), de Anikó egy sérült, sértett, megnemértett királylány. Lehet, azért zavar ő jobban, mert sok ilyen fapicsával dolgoztam anno együtt :-)

Albino Vernyul 2011.04.28. 00:04:34

@lucc.gizi: Evanak akkor van oszinte pillanata, mikor magat imadja..;)

tizenot 2011.04.28. 00:14:53

@MÁRIA TERÉZIA: Alek valószínűleg azért viselkedett ilyen gusztustalanul a kiválasztás előtt anikóval és évával, hogy éva és ani összekovácsolódjanak, ami meg is történt, egymást vígasztalták este. És azért is hogy anikó meggyűlőlje aleket, ezért osztotta kőkeményen, hogy inkább őt vigye ki.

Csak meg akarta menteni évát a párbajtól, de ez most nem sikerült.

A fentiektől függetlenül szerintem azért zrikálja folyamatosan az évát és rángatja bele a balhéba mindig, hogy a központban tartsa és aktív játékosként mutassa be, akivel mindig történik valami. Azért ossza mindig kőkeményen a külsejével, paraszt módon, hogy a nézők sajnálják az évát.

Szerintem ez alek taktikája amire olinak célozgatott, és amikor azt mondta, hogy az éva nem biztos hogy végig bírni fogja, akkor arra gondolt hogy éva lehet hogy ki fog készülni a finálé előtt a sok baszogatástól. (amúgy tényleg nincs már messze ez a pont)

Ne felejtsétek el, tőlem hallottátok előszőr :D

Mindenesetre remélem nem fogja ezzel elbaszni a saját első helyét.

Albino Vernyul 2011.04.28. 00:16:13

[stream] Eva folyamatosan Aleknak bazsajgott, Alek ahogy kivettem a kerdeseibol, nincs elbajolva most Evatol..
Eva szereti az erzest, hogy O valaszthat ellenfelet..
Aniko szerint nem jo erzes, es lelkifurdalasa van..
A lanyok kozben cigiztek kint, Eva ki akarja vasaltatni a hajat, Anival...
Most Jerzy dumal... Potyognak ki a teglak Jerzy, meg Ani kozul.. Jerzy fejtegette, a Napraforgo es a hasonlo szavak dolgat Aleknak, hogy ezek nagyon fajnak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.28. 00:18:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Amikor szembesítik önmagával, Éva rendszeresen hazudtolja meg saját magát is. De azt tényleg őszintén. :D

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.28. 00:22:23

@tizenot:

ugyan már!

Alekosz szimplán bunkó, azért baszogatta a csajokat, frusztrálva van, mert szexuálisan elutasítják, de azért utasítják el, mert ő nem is igazán figyel a csajokra, és nem szentel nekik igazán őszinte figyelmet. Alekosz egy hiper önző, nárcisztikus pali. Esze ágában se volt kimenni párbajozni Anival.

Anit is Évát is az Éva-Anikó párbaj felé taszigálta. De nem miatta választotta Anikó Évát, hanem mert Éva megígérte, hogy úrinő lesz, és sokszor mondta, hogy érzi nem fog visszajönni, gyengének mutatta magát, és ezért hívta őt ki Anikó, plusz a fiúkat erősnek hiszi, és balga módon nem hallgatott Szandira... hanem a nagyon buta Tordasra, aki nem Anikóért beszélt, hanem magáért, de Anikó benyalta, mert ez őt igazolta, ezt akarta hallani...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.28. 00:25:40

@MÁRIA TERÉZIA: Azt azért nem hinném, hogy Anikó a 3x1 perces "kortesbeszédek" alatt döntötte volna el, hogy Évára teszi a jelét. Hetek óta erre készült. Csak közben jól megfuttatta a többieket.

az én rózsám vasutas 2011.04.28. 00:30:35

@pushpang: Akkor viszont bunkóság volt Bélát berángatni a stúdióba. Három jólfizető koncertet mondott le, hogy tanácsot adjon Anikónak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.28. 00:37:07

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ja, Tordas meg lemondta önálló estjét a Nemzetiben (neki megérte) és Szandika is áttetette aktuális plasztikai műtétjét holnapra.

svanu 2011.04.28. 01:10:10

@tizenot:
Annyira unom hogy olyan ostobák az emberek, hogy elhiszik hogy ez a 8 általánosos alkoholista kotonszökevény képes bármilyen taktikát összerakni. Felejtsétek már ezt el! Alekosz próbált taktikázni, anno belebeszélt a nézőkbe dolgokat (pl hogy Béci nagyképű, lám sikerült is neki a hülyébbekkel elhitetni), de a számításai soha nem jöttek be. Nincs neki semmilyen taktikája, ahogy a többinek sincs ott bent.
Alekosz okosnak akar látszani, és ha hülye vagy, akkor beveszed hogy tényleg az, pedig ő volt az egész szezon legbutább játékosa (najo talán a jerzy után). Nem taktikázik ő sehogy, csak szeretne.
Mondok egy példát: Alekosz pont olyan, mint egy kisgyerek, aki nagyon okosnak képzeli magát, mikor engeded nyerni monopolyban. Ő maga is elhiszi, hogy van esze, pedig buta mint a föld, csak eddig senki nem szembesítette vele, de ha van egy kis agyad akkor látod rajta hogy egy 0 az ember.

ne most 2011.04.28. 01:17:56

@svanu: Pedig Béci kimondottan szerény, inkább félénk tipus.
Fogadjunk azt is Alekosztól tudod miről szól a Ben-Hur vagy hova kell tenni a borospoharat.
Anikótól mit tanultál?

Albino Vernyul 2011.04.28. 01:30:49

[stream] Megint valami feladat volt.. Villaeletukrol beszeltek, vagy mi.. Eva-Alek pihi szoba, Ani-Jerzy kanape/szek.. Ma Eva napja van, allandoan az onfenyezeset kell hallgatni.. Kozben bevagtak hang nelkul Aniko-Jerzyt.. Aniko pityeregve magyarazott valamit Jerzynek.. Kozben Eva Alek kerdesere elkezdett valami kormondatot, a tobbi lakorol, a mosogatasrol, es a konfliktuskerulesrol, es hogy O nem... Gong, es elvettek...

Albino Vernyul 2011.04.28. 01:45:45

[stream] SMS-ek.. Aniko-Eva ajnarozas oda-vissza.. Illetve Eva kivasalt hajanak dicserete... Nehany egyeb kosza uzivel...

répakörte 2011.04.28. 02:57:53

@ASDani: Már bocs, de normális vagy??? Mi az, hogy szerették a tipi-tapit? Egyetlen nő sem szereti, ha olyan fogdossa, akihez egyáltalán nem vonzódik. Mégis mit kellett volna tenniük? A szóbeli visszautasítást nem fogta fel az a tapló, fizikailag meg nem tehettek mást, mint menekültek. Én speciel biztos min. pofon vágnám, de ezt bent nem tehetik meg a lányok, mert még őket zárják ki! Az ertéelnek le kellett volna állítaniuk Alkeszt.

répakörte 2011.04.28. 03:02:57

@tizenot: Ekkora észt tulajdonítasz egy 93-as iqval rendelkező egyénnek? Atyaúrég.
Nézegettem az olimozgalmat fácsén, ott is ez a baromság terjedt el.
Ennyire buták nem lehettek!
Előbb-utóbb oda lyukadtok ki, hogy a játék eleje óta Alkesz irányít mindent.

Mellesleg: amit és ahogy mondott, az már túl megy minden tűréshatáron, ha barát, ha ellenség.

speti10 · http://www.zseni.info 2011.04.28. 05:16:32

a szavazás egy nagy kamu nem lehet bebizonyítani hogy kire hány szavazat érkezik, sőt nem is számolják csak gyűlnek az smsek és majd fej vagy írásos alapon eldöntik ki maradjon és kimenjen! Ne legyetek elmebetegek!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.28. 08:42:54

Éva színészkedése, ami annak szólt, hogy Anikó ne őt vigye ki, elég gyengére sikeredett. Örülök, hogy őt hívták ki.
A retek klub részéről pedig érzek egy kis karaktergyilkosságot Alekoszt illetően. Anikó fog nyerni, talán?

Bőrkabátos Német Juhász 2011.04.28. 08:46:11

@tizenot: Tökéletesen igazad van, pontosan ez történt/történik. Üdvözlet a hölgyeknek, uraknak!

Albino Vernyul 2011.04.28. 08:53:46

Napraforgos szep reggelt..

caillard 2011.04.28. 08:59:00

Bécinek volt igaza, Alekoszt kellett volna kihívnia. Most már Béci is tudja, hogy ezt kellett volna neki is lépnie! Csak nem tudta elég meggyőzően elmondani Anikónak!

inmemancsi 2011.04.28. 09:11:08

éva már elkezdte a tündibündi szerepet- de szerencsétlennek még az se megy nagyon - sokan be fogják venni megint

genevieve 2011.04.28. 09:14:56

Annyi okos ember van ebben az országban, nem győzök csodálkozni:-)

frea 2011.04.28. 09:37:06

@Bőrkabátos Német Juhász: Pontosan ez, és még mi mindent nem tudunk erről a derék ifjúról!Amikor nem mutatják a kamerák, lázasan olvassa Nietzsche ifjúkori görög tárgyú írásait, azon belül is az anaxagoraszi káosz elméletét veti össze Anaximandrosz elméletével. Aztán Szókratész mondatán
töpreng, melyre egyes gondolkodók szerint egész erkölcsi világrendünk épül:"Jobb igazságtalanságot elszenvedni, mint elkövetni".Láttuk azt is, mennyire lelkes volt a jótékonysági héten. Szabad idejében levelet ír Hegedűs Zsuzsának, milyen eredményeket ért el a Puchner-féle programhoz hasonló "Merre tobább , Magyarország ?"akció.

Albino Vernyul 2011.04.28. 09:42:57

@genevieve: Igazabol nem.. Ha nem nyer, szerintem mar akkor is el fog tudni indulni arrafele, amerre akar.. Az, meg hogy mire viszi, nem attol fugg, hogy most nyer, avagy nem, az a belerakott munkatol/tanulastol fog fuggeni..
Viszont, azert jo lenne, ha atjutna Evan, mert csak.. Es attol kezdve minden nyitott..;)

genevieve 2011.04.28. 09:46:29

most láttam a blikkben, hogy alekosz egy puskával pózol...fujjj, micsoda erkölcstelenség...milyen ember lehet az akiről ilyen kép jelenik meg a neten:-D

Albino Vernyul 2011.04.28. 09:50:10

Na az esti videjo kinalat.. Evike a puncskiralyno, a'la istenbiztisenkise szineszkedik a villaban.. Es a fuggony felgordul..;))
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/3/BGwSG3A6IEE
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/2/fLSn6s01qwM
Blikk..:
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/2/fLSn6s01qwM
Lefekves, fenykepek, Alek morog Jerzynek..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/0/Nm-8_2MHUUo

Albino Vernyul 2011.04.28. 09:50:50

Na az esti videjo kinalat.. Evike a puncskiralyno, a'la senkiseistenbizti szineszkedik a villaban.. Es a fuggony felgordul..;))
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/3/BGwSG3A6IEE
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/2/fLSn6s01qwM

_most_ 2011.04.28. 10:01:36

Anikó a bajai c. ronaldo, ugyanannyit sírnak meg színészkednek.

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 10:13:02

Kíváncsi leszek, milyen lesz a párbajozók százalékos aránya a párbaj végére...tök mindegy, kinek a javára, csak az arányok, ugye...

_most_ 2011.04.28. 10:19:04

@Ayesha: Szerintem 97-3 Éva javára, 3% is csak a Tordas rajongók szavazata miatt.

genevieve 2011.04.28. 10:21:08

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nekem azt tetszik most a legjobban, hogy senki nem szinészkedik és most mennek e legnagyobb kavarások:-)

Bőrkabátos Német Juhász 2011.04.28. 10:22:44

@frea: Aleknak, mint mindenki másnak, rengeteg hibája van. Azt gondolom, egyfajta taktikát követni, meg Nietzsche-t olvasni, pláne értelmezni, az két különböző dolog.

A magam részéről neki drukkolok a játék kezdete óta. Ugyanakkor próbálom tiszteletben tartani, hogy másvalaki pedig mással szimpatizál.

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 10:22:56

@lami83: jaj az a nő...a saját unalmasságát akarja megbosszultatni Anikóval:D

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 10:24:14

@genevieve: mert ez már a VÉG-JÁ-TÉK.:D

genevieve 2011.04.28. 10:28:54

@Ayesha: csakhogy ezt nem Orson Scott Card irta:-)

_most_ 2011.04.28. 10:33:25

@genevieve: Anikó a kezdetektől fogva össze vissza hazudozik, rákötöttem a tévére egy poligráfot szóval biztosra tudom.

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 10:34:35

@lami83: Sharon Stone is kijátszotta a poligráfot, honnan tudod, hogy Anikó nem?:)

genevieve 2011.04.28. 10:35:02

@lami83: ezt most poénos beírásnak szántad? mert akkor nevetek: hehe

frea 2011.04.28. 10:42:49

@Bőrkabátos Német Juhász: Van bizony, rengeteg. A legfőbb, hogy sötét, mint a föld. Kár minden bunkóság mögött taktikát sejtetni, utólag ő is ezt próbálja elhitetni. Tanulatlan, zavaros , szemét nímand, aki taplón viselkedik. A taktikához ész is kéne!Bár minek, sokan így is beájulnak tőle, hogy milyen okos!

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 10:44:11

@genevieve: én úgy gondoltam, amikor néztem az Elemi ösztönt, hogy Sharon hazudgál, és mégis az jön ki a poligráfos vizsgálattal, hogy igazat mond. Anikó esetében nem tudom, mi van:)

_most_ 2011.04.28. 10:47:57

@Ayesha: Azért Sharone Stone meg Anikó között nem kis különbség van.

genevieve 2011.04.28. 10:48:26

@Ayesha: de biztosan sokan megnéznék anit egy olyan szituban:-D

és el is hinnének neki mindent:-D

Trevlovics 2011.04.28. 10:52:41

kissé patetikusan megfogalmazva éva eddigi útja tökéletesen szimbolizálja azt,hogy egy ilyen jellemmel ebben a mai világban igenis lehet boldogulni, a finálé előtti kiesése pedig azt a reményt,hogy a végén azért mindig a helyükre kerülnek a dolgok :)

Trevlovics 2011.04.28. 10:59:53

@genevieve: nem nevezném annak, ez inkább olyasmiről szól, hogy ne jutalmazzanak olyasmit, ami a legkevésbé érdemel jutalmat.

_most_ 2011.04.28. 11:03:39

@Trevlovics: Jaja, ha Éva nyer, akkor még van remény, hogy számít valamit az igazság, az őszinteség ebben a világban.

Trevlovics 2011.04.28. 11:13:26

@lami83: hát kérlek, erre még a pingvinek is csak bólogatni tudnak az Északi-sarkon :)

genevieve 2011.04.28. 11:14:43

@Trevlovics: látod-látod milyen az emberek igazságérzete?:-D

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 11:20:42

@lami83: kezdve azzal, hogy Sharon Ani anyukája lehetne, meg szerintem fénykorában még szebb is volt, mint a fekete kislány.

locsolóember 2011.04.28. 11:23:36

@genevieve:
Ezüsthajó.
(Tomoceusznak szeretettel.)

tizenot 2011.04.28. 11:27:43

@répakörte: Alekosz szerintem rendkivul jol latja az emberi kapcsolatokat, ez a riportszobas beszelgetesekben latszik igazan, valszeg azert van ez igy, mert rendkivul sokat gondolkozott egesz eleteben hasonlo dolgokon (talan a nokkel valo sikertelensege okan, ki tudja). Ennek semmi koze az iq-hoz.

Amit mondott az teljesen rendben van, Aniko mindent a sirassal akar megoldani, mert azt hiszi hogy bejon az embereknek hogy az artatlan szepleany sir. A baj az hogy 1. nem szep 2. rettenetesen taszito ez a sok siras. Ha megnezed a videot amikor oli odaadja neki az anyukaja kepet, EGY CSEPP KONNY NEM VOLT a szemeben.

Eva meg egy onzo alkoholista es telleg elmehetne mar a ká anyjába.

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 11:30:27

@tizenot: azért Anikó külleme teljesen relatív, neked nem tetszik, valaki meg szépnek látja. Szerintem nem ez az ő legfőbb problémája.

locsolóember 2011.04.28. 11:32:26

@pushpang:
Gigit szerették volna helyette, de ő lemondta egy 300 euros szereplés miatt.
A Neocitrán forgalmazója kérte fel egy fehérneműs promócióra.

genevieve 2011.04.28. 11:34:37

@tizenot: ha ennyit gondolkozott a nőkkel való sikertelenségét és még nem jött rá, hogy mi lehet az oka...akkor tényleg nincs túl sok esze:-D

anikó pedig szép:-) igaz a régi sirós-hisztijei szerintem is gázak voltak...de azokból elég rendesen visszavett

éva, meg éva:-D

Albino Vernyul 2011.04.28. 11:34:51

@Trevlovics: Hihihihi.. A jegesmedvek meg a delin..

Thulea 2011.04.28. 11:35:56

@tizenot: Anikó egy okos lány, így 22 évesen nagyon jól vág az esze. Szerintem szép is. Szerintem nem sír olyan nagyon sokat! Van, akinek ez marad problémamegoldásnak...több okból is lehet ez, ezt nem szeretném most itt elemezni. Majd tanul új megoldóképletet a problémáira. Bár, mintha már kezdené abbahagyni mind a sírást, mind a kissé gyerekes "te soha nem kérdezed meg, hogy mi van velem" támadásait. Jót tett neki a villalét.

genevieve 2011.04.28. 11:37:03

@Thulea: valaki megkérdezhetné már egyszer:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 11:37:44

@Thulea: bármennyire nem bírom a kiscsajt, tény, hogy sok kortársát már felrúgtam volna, annyira sötétek és idegesítőek. E tekintetben tényleg különb náluk.

Trevlovics 2011.04.28. 11:42:56

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát mivel gondoltam ő mindent fordítva lát :)

foxglove (törölt) 2011.04.28. 11:43:03

@tizenot: nekem nem a sírás a taszító, hanem az, amikor egy 32 éves "férfi" huszonegy-két éves, 50 kilós lányokat használ boxzsáknak.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.28. 11:43:26

@tizenot:

aha, mert az Alekosz NEM ALKOHOLISTA? állapodjunk meg, hogy mind a ketten alkoholisták. Csak Alekosz elsősorban sörben nyomja.

De ez csak a jéghegy csúcsa, Alekosz képtelen emberien viszonyulni a nőkhöz, őt valójában nem érdeklik a nők, bábukhoz beszél, akikben magát akarja látni. Totálisan leszarja a többieket, csak a nyakkendőit veszi emberszámba meg a kockás ingeit.

_most_ 2011.04.28. 11:55:07

@Trevlovics: Északi sarkon is éltek pingvinek, békességben a jegesmedvékkel, aztán jött Anikó és elkezdte a kapcsolatrombolást.

mama ottmarad 2011.04.28. 11:56:32

Hogy mik vannak! 2 szépséges lány fog párbajozni, két fontos emberi tulajdonság hordozója, a kitartás és a tehetség.
Hogy ki melyik, megfejtéseket a szerkesztóségbe küldjetek jellem jeligére :D

Milyen érdekes, mindenki azt lát a számára sziNpatikus játékosba, amivel tudat alatt szeretné felruházni. Ha szép, ha sírós, ha bizonytalan, ha fél, ha őszinte, ha igazodik, ha bátran vitatkozik - pedig mind a két lányra illik az összes.

A családom tegnap eszét vesztette, és azt kiabálták, hogy kivételesen, elveik ellenére, és mert csupán egy korsó sör ára, mégis szavazni fognak, hogy az a k végre kiessen.
Bábuk vagyunk valaki kezében.

az én rózsám vasutas 2011.04.28. 11:56:35

Nem tobzódtak az események éjszaka. Anikó bevetette az ellenség ellen híressé vált lábait zokni nélkül. Jerzy elaludt, Alek kanos lett, Éva épp náthás, észre sem vette. Mára valami újat kell kitalálnia. Fárasztó lehet ezzel a három marhával együttélni, sose úgy reagálnak, ahogy azt a színitanodában mutatják.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.28. 11:56:52

@pushpang:

nem akkor döntötte el, de szélesen mosolygott, amikor a mind közül a legbutább Tordas azt mondta, amit ő hallani akart, és bután nem hallgatott a többiekre.. Ha ki merte volna hívna Alekoszt, még győzelem is lehetett volna belőle, és akkor övé a fődíj, így talán bekerül a fináléba, és annyi...

Bőrkabátos Német Juhász 2011.04.28. 11:57:14

@foxglove: Sok dologban egyetértek én veletek is, tény, sokszor sokaknak visszataszító, amit Alek csinál. Elhiszem, és elfogadom, hogy számotokra sötét, érzéketlen, gusztustalan, gyerekes a pali.

Két kérdésem azért lenne.

1. Világosítson fel valaki, mióta elfogadott dolog beleinni mások italába?
2. Szerintetek, amikor egy huszonéves, fiatal, egyébként gyönyörű és okos lány egy harmincas pasinak azt mondja ország-világ előtt, hogy nem tudsz szeretni, az mennyire tud fájni?

Tisztában vagyok a lakók villabeli múltjával, ezzel együtt kérdezem.

genevieve 2011.04.28. 11:57:28

@lami83: erre csak azt tudom mondani, hogy egy jó kapcsolatot nem tud lerombolni külső személy:-)

ahogy pl. béciét sem tudta:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.28. 11:59:27

@mama ottmarad: Már megint nem írsz neveket. Most honnan tudjuk, hogy melyik kurvának kéne kiesnie?

genevieve 2011.04.28. 12:00:48

@Bőrkabátos Német Juhász: szerintem kb annyira fáj, mint azok a negatív dolgok amit az a harmincas pasi mond annak a fiatal, egyébként gyönyörű és okos lánynak

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.28. 12:00:54

@Bőrkabátos Német Juhász:

volt egy asztalon felejtett 5 millis maradék a borospohárban, ezt felhajtotta Éva mielőtt elment lefeküdni, lehet, hogy ez alkoholizmusra vall, de nem kellett feltétlenül tudnia, hogy az az Alekosz pohara volt, vagy hogy Alekosz azt még meg akarta volna inni, a bor egyébként Anikóé volt.

Bőrkabátos Német Juhász 2011.04.28. 12:02:31

@MÁRIA TERÉZIA: @genevieve:

Köszönöm mindkettőtöknek.
Nincs több kérdésem.

genevieve 2011.04.28. 12:02:55

@Bőrkabátos Német Juhász: nem beleivott, hanem megitta:-)))

egyébként meg alek miért nem rak ki a magára hagyott poharaira egy táblát, hogy éva ne idd meg, mert erre a kortyra még szükségem van a fontos dolgaimhoz:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.28. 12:06:20

@genevieve:

igen, de ha kitenné, akkor utána nem alázhatná meg Évát, tehát nem jó..

az milyen amikor két alkoholista közül az egyik lealkoholistázza a másikat, magyarul lenyomja erőből?

répakörte 2011.04.28. 12:07:28

@tizenot: Teljesen mindegy, milyen az a két lány, így akkor sem beszélünk egy másik emberrel. Soha. Azt meg nagyon kétlem, hogy mindkettő ennyire jó színésznő lenne, hogy bármikor sírni tudnának. Egy nő általában sokkal érzékenyebb egy férfinál. Alekosz meg egy érzéketlen tahó.
Azért annyira nem idős, hogy ekkora tapasztalata legyen, amilyet írtál (és miből? lakodalmasból vagy biztonsági őrködésből???). A taktikázáshoz pedig igenis iq kell.

Albino Vernyul 2011.04.28. 12:08:33

@MÁRIA TERÉZIA: En ugy veszem eszre, hogy Alek masok erzelmeit, csak intellektualisan birja felfogni.. Nem tudja aterezni masok erzeseit.. Magyarul tudja, hogy lehet manipulalni ezaltal, lasd. amit a 2 lannyal csinal, de nem erzi at azt, hogy ezzel mit muvel, es nem is erdekli.. Ezert is magyaraz neki hiaba Aniko, nincs meg az a visszacsatolas, hogyha valakit megbantok, akkor az visszaut ram, mert bennem is erzelmeket general a tettem.. Nala ez nincs...

mama ottmarad 2011.04.28. 12:08:37

@MÁRIA TERÉZIA: Alekosz egész életében kinevetett, kitaszított, negyvenkettedik alabárdos, névtelen mellékszereplő volt, most végre eljött az ő ideje, és ezt kiélvezi.
Úgy gondolom, nem érzéketlen, hanem túl komolyan veszi a játékot. Mint minden kisgyerek a játszótéren, ha ő a rettenthetetlen harcos.
Aztán majd sír a mama ölében, ha otthon kiderül, hogy mégse.
Mindvégig egyenletesen hozta a karaktert, taktikázott, próbált szórakoztatni.
Ettől sokunkat kiráz a hideg.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.28. 12:09:28

@MÁRIA TERÉZIA:

meg lehusizza, meg letésztafejüzi, satöbbi, ha jól tudom Éva 50 kiló egyébként, vagy ilyesmi, ami nem vall arra, hogy olyan nagyon husi lenne, és Alekosz a rémes görbe hátával meg kidüllesztett rémes hasával csak nem pofázzon, előbb söprögessen a saját háza körül..

_most_ 2011.04.28. 12:14:16

@genevieve: Alekosznak abban teljesen igaza volt, amit Anikóról mondott, tökéletesen átlátja a viselkedését.

répakörte 2011.04.28. 12:15:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Bizony! Azt pedig jól mondta Anikó, hogy ha egy vitában Alekosz nem tud mivel visszavágni, akkor elkezdi sértegetni a másikat. Buta tahó az az ember.
Sajnos, találkoztam már hasonlóan "kellemes" vitapartnerrel, hát, soha többet!

genevieve 2011.04.28. 12:15:24

@mama ottmarad: mikor lilu megkérdezte, hogy ki, miért bent be a villába, alek azt mondta, hogy azért mert tükröt akart tartani a nagyképűségnek és menősködésnek...eddig is furcsa volt, nem a nyereményért ment be hanem, hogy elégtételt vegyen a sérelmein...nőktől és férfiaktól egyaránt...ebbe az a félemetes, hogy elvileg azt se tudta kikkel fog ott bent lenni, de ő már előre készült:-D

inmemancsi 2011.04.28. 12:16:00

@MÁRIA TERÉZIA: éva jóval több mint 50 kg most, de nem is az a lényeg, egy kevéssé értelmes ember is simán leveszi, hogy ki kritizál, van-e alapja vagy nincs, ha van, akkor hibás e saját maga vagy sem. Azért károg állandóan, mert nem érzi magát jól a bőrében - nem véletlen- és mellesleg nem sokat tesz ellene. na tegnap ott volt a futópadon, ezt kellene mondjuk és nem egy görény alkat szövegére figyelni, dehát ugye akkor egy kicsi önkritikával kellene rendelkezni, ami annak a nőnek nincsen

genevieve 2011.04.28. 12:16:02

@lami83: anikó viselkedését még anikó sem látja át:-)

alek meg aztán pláne nem:-)

répakörte 2011.04.28. 12:17:37

@lami83: Szerintem teljesen mindegy, hogy igaza volt-e vagy sem, így nem lehet senkivel sem beszélni. Totál egyértelmű, hogy bántani akarta a lányokat. Túl sokat enged meg magának. Vagy az is lehet, hogy abban leli örömét, ha a másikat jól megbántja. Ez legyen a legnagyobb öröme az életben.

locsolóember 2011.04.28. 12:17:43

@lami83:
A jéghegyekről nem is beszélve.

lac64 2011.04.28. 12:17:47

@tizenot: Ellentmondást érzek abban, hogy azért látja jól az emberi kapcsolatokat, mert sikertelen a nőknél. Nem azért sikertelen a nőknél, mert nem tudja, mi kell egy jó emberi kapcsolathoz? Alekosznak vannak jó meglátásai, ha elég időt adsz neki, akkor még taktikázni is képes, de az embereket tárgyakként kezeli. Képes őket manipulálni, de a kiváltott érzelmekkel képtelen bármit is kezdeni.

inmemancsi 2011.04.28. 12:18:09

ja és akkor nem csinálhatná a középpontba kerülés műsort

genevieve 2011.04.28. 12:18:13

@inmemancsi: és akkor mi van, ha éva több mint 50 kg...nem ettől rossz a megitélése szerintem:-)

lehetne 100 kg is és egy kedves, aranyos nő:-)

alek meg tényleg jobb ha a saját sörhasa körül nézelődne:-D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.28. 12:18:44

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Én azt simán el tudom képzelni, hogy akárhogy akarja a retek, Olivér nem fog elmenni a párbajra, pont, hogy elkerülje, hogy az Anival közös jeleneteik alatt végig őt, meg a mellette ülő csaját mutassák - és lássuk be, azokban a jelenetekben szinte kizárólag Olivér mondott helytelen dolgokat!!

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 12:19:06

Épp arra gondoltam valamelyik nap,ahogy néztem S-modellt az öfiben, hogy nem lenne ő ronda. Nála sokkal torzabb, ocsmányabb kinézetű emberek vannak. Csak mondjuk át kéne gondolni, hogy a kockás inghez hülyén néz ki a nyakkendő, valamit sportolni kéne (pl úszni), a testtartása meg az izmai érdekében, elfelejteni a nagypapis cuccait, és mindjárt kellemesebb benyomást keltene a külseje.

genevieve 2011.04.28. 12:19:57

@lac64: pontosan azért sikertelen a nőknél, mert nem tudja milyen a jó emberi kapcsolat...bár szerintem nem is akarja tudni:-)
főleg nem érdekli mit gondolnak/éreznek a nők...szolgálják ki őt és ennyi....

inmemancsi 2011.04.28. 12:20:25

nem egy nagy szám bikicsunáj egyműsoros alekosz, de pont szerencséje, hogy megtalálta műmájer, ki ha én nem évát ennyi - nem az alekosz szövege gerjesztette fel a tegnapi konfliktust sem, hanem éva reakciója és az, hogy anikó meg akarta védeni évát (na mondjuk minek??)

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 12:20:27

@genevieve: szerintem most a husi meg duci megjegyzések miatt került említésre Éva súlya. Azért valljuk be, a ducitól elég messze van:D

inmemancsi 2011.04.28. 12:21:46

@genevieve: ezt mondtam, attól még érezhetné jól magát a bőrében, de nem érzi, akkor meg tegyen ellene és ne másokra irigykedjen, meg fikázzon

genevieve 2011.04.28. 12:21:53

@Ayesha: meg agymosást kéne rajta végrehajtani:-)

Bőrkabátos Német Juhász 2011.04.28. 12:21:59

Alekosz egyébként szerintem érzelmi fogyatékos. Nem biztos, hogy elsősorban ő tehet róla.
Valamennyire hibás ő is, ebben, persze, de amikor észrevette, ha egyáltalán észrevette, már nem tudott akkorát váltani, hogy visszazökkenjen a normális emberek sínére.
Egyszerűen képtelen olyan hangon szólni a nőkhöz, akár pozitív, akár negatív dolgot mond, ami ne váltana ki automatikus taszítást. Vele vagyok, mert tudom, milyen ez.

Tudom, oldalakon át lehetne sorolni, melyik lánnyal, mikor, mennyire volt bunkó, tehát el lehet intézni annyival, hogy ezt magának köszönheti, megérdemelte, pont. Mégis úgy gondolom, hogy sokszor nem a vegytiszta rossz akarat vezérelte, még ilyen esetekben sem.

Egyébként a sok-sok nap olvasás után megtiszteltetés beszélgetni Veletek. Köszönöm.

foxglove (törölt) 2011.04.28. 12:22:33

@Ayesha: egyáltalán nem ronda, csak rajta van az a kurva nagy modorosság, ami mínusz 40 pont. Azt vettem észre, hogy a disznóvágás után annyira be volt baszva, hogy nem volt ereje modoroskodni, és akkor viszonylag jól nézett ki.

genevieve 2011.04.28. 12:23:41

@Ayesha: mérföldekre van!

@inmemancsi:
mondjuk látszik, hogy kicsit elhagyta magát...de csak kicsit sportolnia kéne..

foxglove (törölt) 2011.04.28. 12:24:46

@Bőrkabátos Német Juhász: az a nagy helyzet, hogy ez egy nagyon jó észrevétel.

locsolóember 2011.04.28. 12:25:00

Nem értem ezt a sok fanyalgót.
Alekosz hozza a (szex)kiborg szerepet.
Megfigyel, elemez, leszűri a tapasztaltakat, s kihasználja a gyenge pontokat.
Meglehet, rossz taktika.
Majd kiderül a végén.

répakörte 2011.04.28. 12:25:06

@Bőrkabátos Német Juhász: Ha így is van, bocsánatot kérni miért olyan nehéz? Ha látom a másikon, hogy megbántottam, akkor odamegyek, és bocsánatot kérek, nem? Még akkor is, ha nem érzem bántásnak, amit mondtam, vagy nem annak szántam. Ha kicsit is érdekel a másik vagy egy kicsit is tisztelem, akkor megteszem.

lac64 2011.04.28. 12:26:04

@Bőrkabátos Német Juhász: Én sem szeretem, ha beleisznak az italomba, lehet hogy szóvátenném, de ebből soha nem csinálnék egy ekkora veszekedést.
Kb. annyira, mintha egy 30 éves pasi ország-világ előtt azt mondaná egy fiatal lánynak, hogy az gonosz és kapcsolatromboló.

Albino Vernyul 2011.04.28. 12:26:25

@lami83: Mar megint bekajalod a manipulativ hulyesegeit..;)

genevieve 2011.04.28. 12:26:27

@Bőrkabátos Német Juhász: a reakciódból itélve, nem tünsz olyannak mint alek:-D

mama ottmarad 2011.04.28. 12:27:01

@MÁRIA TERÉZIA: @Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: éppen ezt mondom, hogy kinek melyik.
Akinek nem mindegy, az bizony a nyereményt sajnálja/irigyli tőle.
De nincs is ezzel semmi baj :DDD

genevieve 2011.04.28. 12:27:17

@locsolóember: nekem ellenszenves a figura, ennyi...

inmemancsi 2011.04.28. 12:27:22

@locsolóember: igen, éva meg csinálja neki a műsort (meg magának), most őszintén ha ez nem lenne, ketten mit tudnának produkálni?? (jó éva dobálja magát részegen a földön, alekosz, meg dadog a piától, azon kívül?)

répakörte 2011.04.28. 12:28:05

@locsolóember: Ez taktika? Taktikából bántja, mocskolja a másikat? Hát, gratulálok neki.
És kívánom magamnak és minden kommentelőnek, hogy soha az életben ne fusson bele ilyen emberbe!

inmemancsi 2011.04.28. 12:29:45

@répakörte: igen,nem védeni akarom dehát azért van jónéhány olyan ember aki meg oknélkül bántja lsd. pld. éva jerzy-t többször

alekosz meg éva sok hasonlóság van köztük emberileg, évát nem kell sajnálni az biztos

Bőrkabátos Német Juhász 2011.04.28. 12:32:40

@genevieve: Sokat próbáltam változni, de még mindig nem az igazi. :)

Szeretve lenni a legjobb dolog a világon, ha valaki nagyon sok éven át nem kapja meg, az pozitívumot, jót biztosan nem okoz. Alekban valami olyasmit okozott, amit most látunk. Nem szép, ez tény, de a magam részéről nagyon drukkolok neki, hogy igazán szeresse egy nő.

Tudom, most jön a műsora, ami amúgy még jobban tönkre fogja vágni és még inkább távolítja majd a normális emberek világától.

Azért, reménykedem.

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 12:32:43

@genevieve: persze, nem húsos ő, csak puhányka. Ha legalább napi egy órát intenzíven menetelne/futkorászna azon a futógépen, már tenne valamit az alakjáért.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.28. 12:34:08

@genevieve:

igen, azt hiszem jobb befektetés lesz, ha szavazás helyett lottószelvényt veszek... a vv4 már le van vajazva, de én esetleg még nyerhetek egy kis aprót...

répakörte 2011.04.28. 12:34:30

@inmemancsi: Én nem védem Évát! Engem az háborít fel, hogy bárkivel is mer így bánni! Akkor is felháborodtam, mikor Éva beszélt úgy Jerzyvel. Teljesen mindegy, hogy ok nélkül, vagy okkal, és teljesen mindegy, hogy ki a bántó fél. Így nem beszélünk soha senkivel, pláne nem egy labilis emberrel.

genevieve 2011.04.28. 12:35:02

@Bőrkabátos Német Juhász: szereti őt az anyukája, apja, testvére.....mégis ennek ellenére soha nem ejt róluk egy szót sem...tehát nagyon nincs szükséges a szeretetre ....és a nőktől se szeretetre vágyik

tudod ki az aki meg tudta őt érinteni érzelmilet?? egy pasi! olivér

genevieve 2011.04.28. 12:37:11

@Ayesha: pontosan, napi egy óra mozgás és nem lenne az

@MÁRIA TERÉZIA: na az biztos:-)
ezért sem szavazok én:-)

genevieve 2011.04.28. 12:38:48

@lac64: és lesz aki kiszolgálja:-)

Bőrkabátos Német Juhász 2011.04.28. 12:42:43

@genevieve: Ugyan én Olivért is csíptem, mégis sajnos sokszor úgy tűnt inkább rajta nevet, mint vele. Aleknek imponált, hogy végre valaki vevő a humorára.

A család (vérszerintiségre gondolok és megjegyzem, láttam már ellenpéldát) általában akármilyen kiváló is a kapcsolat, azért akkor is egy kötelező gyakorlatot hoz. Szóval sem írom, hogy nem kell megbecsülni ezt. Az az igazi és boldogító szeretet viszont, ha egy korábban idegen személyt tudunk eljuttatni arra a pontra, hogy pozitívan, pláne, ha szerelemmel gondoljon ránk. Azt hiszem, ez mindenkinek hiányzik valamennyire, ha épp' nincs jelen az életében.

genevieve 2011.04.28. 12:45:55

@Bőrkabátos Német Juhász: persze, hogy hiányzik...de ha nincs jelen az életében ettől nem kell sötét bunkóvá válni!

és te azt mondod nem tehet erről valószinűleg, tehát valami gyerekkori defektje lehet..azt pedig a családi környezetből jöhet....és eddig úgy tünik a családja legalább szereti

mama ottmarad 2011.04.28. 12:46:07

@genevieve: na, ebből én nem merek következtetést levonni. Úgymond.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.28. 12:48:08

Alekosz egy érzelmi tüke, aki nem tudja mit kezdjen a színtiszta Y-kromoszómával, nem tudok erre mit mondani.

A műsorát is át kellene nevezni inkább "Alekosz féleséget keresre".

Bőrkabátos Német Juhász 2011.04.28. 12:56:17

@genevieve: Szerintem a műsor után egy nagyon jó pszichológus kellene inkább Aleknak, mint egy ilyen tragikomikus feleségkeresés, ahol egy dolgot nem találhat üzembiztosan, az pedig a feleség.

Mondom ezt úgy, hogy csípem Alekot és nézni is fogom a műsort. Hogy szórakoztatni fog-e, azt most még nem tudom.

ne most 2011.04.28. 12:57:52

@genevieve: Miért lenne sötét bunkó az akivel Anikó drámai hangon közli, hogy egy undorító féreg és nem veszi észre magát (5 hónapja együtt élnek). Mindezt csupán azért mert ő elmondta a véleményét. Az átlag ember ilyenkor hasba rúgja a másikat.
Nem csodálom Anikónak nincs barátja, legfeljebb dugni akarnak vele nem barátkozni.
Alekosz beszólásaira valami szellemes viszont választ vár, de itt a "takarodj" a legjobb, ami kijön belőlük.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.28. 12:57:55

@Bőrkabátos Német Juhász: Tartok tőle, a műsor akkor lesz szórakoztató, ha magát a tévét tartom a legfölsőbb szinteken, én meg maradok lent.

mama ottmarad 2011.04.28. 13:00:39

@genevieve: ja, vagy úgy :)
ha barátságról lenne szó, az egygoldalú, ezt Alek maga is látni fogja, ha visszanézi a műsort.
Ő őszinte barátságból figyelmeztette Olivért, hogy túllőtt a célon az Anikózásával. Erre az elsőre csak megsértődött rá, csak később látta be, hogy jobb lesz, ha kimegy és rendezi az életét, mert fontosabb neki a Manólány, mint a pillanatnyi vágy. Olivér ezt nem nagyon köszönte meg neki.

Bőrkabátos Német Juhász 2011.04.28. 13:01:05

@Gee Halen: Nagyon könnyen lehet, hogy így lesz. :)
Azért egy esélyt mindenképpen kap.

foxglove (törölt) 2011.04.28. 13:07:02

@ne most:
"Az átlag ember ilyenkor hasba rúgja a másikat."

Aztakurva.

genevieve 2011.04.28. 13:10:39

@ne most: azt hiszem neked jobb ha nem magyarázom:-)

genevieve 2011.04.28. 13:12:15

@Bőrkabátos Német Juhász: tudod ezzel a csiped alekosz dologgal én nem tudok mit kezdeni:-)

nekem felfoghatatlan, hogy bárki is kedvelje alekot:-)
de, mindezek mellett tisztelem a véleményed....és egyetértek, inkább egy jó kis analizisre lenne szüksége (mint embernek) mint egy média cirkuszra...de szerintem alek élveni fogja és igy boldog is lesz tőle...

genevieve 2011.04.28. 13:13:53

@mama ottmarad: igen ezt mondom, hogy érzelmileg ne egy nő érinti meg...mert nincs rá szüksége...
oli azért jó barát neki, mert a hülyeségeit ő emelte ki , mondhatni fölsőbb szintekre...ha oli az elején kiröhögi és úgy beszólogat mint bárki másnak, alek a fasorba se lenne most

mama ottmarad 2011.04.28. 13:15:18

Nem tudom,ki szokta olvasni a kommentek fölött ajánlott trackbackeket?

Trackback: Éva egyenes hajjal. Nincsenek szavak...
Hogy itt milyen cikkek vannak! :D

mama ottmarad 2011.04.28. 13:16:52

Hajni, lóf.. lesz itt nem új poszt, vagy tévedek?

ruzs54 2011.04.28. 13:21:54

olvasgattam itt a kommenteket,hogy éva beleivott alek borába.pl ráírhatta volna egy papírra hogy "beleköptem"és ráteszi a pohárra,mint a viccben.Az egyik vendég a sörét az asztalon hagyva kimegy a wc-re,de előtte ott hagy egy cetlit (nehogy valaki megigya amíg oda van)amire azt írta "beleköptem".amikor visszajön látja hogy mellé van írva"ÉN IS"

Trevlovics 2011.04.28. 13:22:47

@genevieve: vannak kétségeim az első felével kapcsolatban, egyrészt mert honnan tudjuk ugye, másrészt meg mi más vezethetett volna idáig, mint pont annak a hiánya, amit írsz

Thulea 2011.04.28. 13:25:43

@locsolóember: szuverén; a szuvenír az ajándék

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/2/fLSn6s01qwM
itt fejti ki Éva, hogy ő érez mindent előre (csak kár, hogy nem azok a dolgok történnek meg)
például, hogy Béci Jerzyt hívja ki és közben végig azon tornázott, hogy Anit hívja ki, ugyanúgy, mint most is, Jerzyre gyúrt és mégis őt hívta ki Ani

mama ottmarad 2011.04.28. 13:25:50

@genevieve: ebben én nem vagyok biztos. Az ilyen gátvéder, polgárjenőhivatal, zokszigénjómunkásember féle figurák mindig népszerűbbek, mint a sótartó tetejét kilazító, fogkefét erőspistázó, úttörőtábori humorforrás.

genevieve 2011.04.28. 13:29:52

@Trevlovics: alek azt is sokszor hangoztatta, hogy nem sikeres a nőknél...én ebből következtettem:-)
tudni persze nem tudom:-)

genevieve 2011.04.28. 13:34:28

@mama ottmarad: mindkettő csak bizonyos kultúrkörökben!:)

Soror Formoza 2011.04.28. 13:34:38

Egyet biztosan lehet már tudni: a fináléban lesz egy nő, egy férfi és Alekosz.

Thulea 2011.04.28. 13:35:55

@ruzs54: Ráadásul azt hajtogatta utána Alek, hogy milyen kicsinyes az Éva! Ha-ha-ha, amikor ő nem tudott túllépni egy korty boron... Piti...

genevieve 2011.04.28. 13:38:17

@Thulea: éva is hülye volt akkor (is), miért nem mondta, hogy megittam mert megkivántam és úgy láttam az a korty már senkinek nem kellett...de ha sajnálod tőlem visszaköpöm:-D

Thulea 2011.04.28. 13:38:58

@jahuu: miért nem azt írtad, hogy Jerzy?
Nézztétek a Blikket? www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/1/t-Dkhvq3e0c

0:53 nál Alek feje elárulja, hogy nem taktikázik! :-D

Thulea 2011.04.28. 13:40:36

@genevieve: Tényleg nem mondta? Kijött Alek és azzal kezdte, hogy megittam a borodat! Alek észre sem vette volna, ha nem szól az Éva! Azt hitte volna, hogy nem is volt már a pohárban, hiszen részeg volt már! :-)

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 13:42:01

@genevieve: szerintem nem számított rá, hogy ekkora paláver lesz egy korty piából:))

genevieve 2011.04.28. 13:47:37

@Thulea: pont ezt jegyeztem meg én is :-)

totál meglepődött az ötleten:-)

főleg, hogy nem először fordult ez elő vele, és eddig mindenki tudomásul vette

frea 2011.04.28. 13:48:30

@Thulea: Nézzétek vissza. Olvasott a kanapén, az újság fölött látta, hogy megitta a borát. Eleve azért hagyta ott, mert tudta, a Boglya megissza. Az a baj, hogy nem tudják kezelni. Engedik mindig a hülyeségeit ragozni.

Thulea 2011.04.28. 13:50:03

@genevieve: :-S Nem értem! Bevallom lassú a felfogásom... :-)

mama ottmarad 2011.04.28. 13:51:15

@Thulea: igen, Éva és a híres megérzései, hmmm. Jól emlékszünk arra, amikor sírva könyörgött Szandikának, hogy ő még benn akar maradni.
Éva bárkivel beszél, helyesel, ő is pont azt gondolta, látta előre, mint a másik, sosem fogalmaz meg önálló véleményt, józan állapotában.
Ittasan kijön belőle az is, amit titkolna. A világra, mások sikereire irigy, fennhéjázó, kissé unintelligens ember, akit annyi kudarc ért, hogy már mindenkire haragszik, és nagyon hullámzó az önbizalma. Önállótlan vámpír. Alekosz tévedett, amikor azt hitte, megszelidítette magának. Látszott is, milyen rosszul esett neki Éva leszólása, kirekesztése.

_most_ 2011.04.28. 13:52:09

@frea: Szerintem csalinak hagyta ott Alekosz a bort, pontosan tudta mi fog történni, nem hiába sakkmester, a 64 bábus sakkban verhetetlen.

genevieve 2011.04.28. 13:55:33

@Thulea: bocs, a gondolat második része már nem neked ment, hanem ayesha-nak:-)

szoval szerintem is meglepődött alek a blikkes sms-en, eszébe se jutott, hogy ő azzal védené évát, ahogy viselkedett vele...

locsolóember 2011.04.28. 13:56:44

@Thulea:
Lebuktál - felületesen olvasod az összefoglalókat.

genevieve 2011.04.28. 14:03:10

@mama ottmarad: mindkettő azt hiszi a másikról, hogy megszelidítette....pedig csak a játékhoz kellenek egymásnak....egyedül egyik se menne semmire

egyébként alek azért kezdett el cirkuszolni évával, mert az azt mondta neki, hogy bemegy lezuhanyozni, alek kérte, hogy ne hagyja magára, mert nem tud mit csinál, erre éva bement anihoz pátyolgatni, alek beült a kanapéra...aztán a csajok kiültek a cigizni és már akkor rázta a fejét bent alek (hogy tudta, ez lesz) és akkor itta meg éva a korty piát és akkor robogott ki alek...mert talált egy mondvacsinált okot, hogy balhézhasson vele!

locsolóember 2011.04.28. 14:04:05

@frea:
Mekkora egy köcsög - képes volt visszaélni azzal, hogy a Zéva nem tud ellenállni a potyapiának.

Thulea 2011.04.28. 14:04:47

@mama ottmarad: Olivér bohócot látott Alekban először, akit lehet táncoltatni... Nemcsak a nőket nézi le, hanem mindenkit!

Egyébként, amikor Éva kirekesztette, akkor nem tudtam eldönteni, hogy szerelmes a csajba, vagy játszik vele... Inkább szerelmes lehet, csak mert nem tud bánni a nőkkel, csak messziről csodálja illetve ilyen férfi-férfi kapcsolatot tud vele ápolni, hiszen az egyértelmű, hogy nem tud a nőkkel bánni.

mama ottmarad 2011.04.28. 14:05:23

@lami83: nem tudjuk, miért hagyta ott, de azt igen, hogy Évát az alkohol kérdéssel MMKK fel lehet idegelni. Márpedig a sorozatosan erőltetett vitákkal Anikót akarta magára haragítani egy kihívás erejéig. Hogy a végére maradjon az örökvesztes Éva, a gyenge gyagyás Jirzsi, és a szórakoztató Alekosz. Nem ezt tervezték Olivérrel?

Thulea 2011.04.28. 14:11:22

@mama ottmarad: De ezt tervezték! Ledöbbent, amikor nem jött össze. Azért szép, ahogy Éva azonnal színt váltott! :-D

locsolóember 2011.04.28. 14:16:18

@lami83:
Szerintem Oli tanította meg sakkozni.

_most_ 2011.04.28. 14:18:06

@mama ottmarad: Nem, Alekosz biztos nem kockáztatna egy párbajt, inkább azt tervezték, akit kivisz Anikó azzal kiejtetik, mint Bécinél.

mama ottmarad 2011.04.28. 14:18:29

@Thulea: lehet, hogy volt eleinte fellángolás, de nem hinném, hogy egy ilyen kényszerbetegségig rendmániás pasi bele tudna szeretni ebbe az általa is igénytelennek tartott nőbe. Eszköz volt Éva, jó eszköz a kezében. Azt hitte, semlegesítette a legnagyobb szájú ellenfelét.
Volt egy pont, Szandika kiesése után, amikor látta, hogy melléfogott, sokkal jobb lett volna Anikót behódoltatnia, de azt már lekéste. (Kb. ott kezdte el sorozatosan napraforgózni is? Vérnyuszi tudná megmondani.)
Egyébként meg sokkal szívesebben taperolja Anit, és legelteti a szemét rajta. Évára máshogy néz már.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.28. 14:18:58

@Thulea: le vagy te maradva, az igenis szuvenír a villaszubkultúrában ;)

mama ottmarad 2011.04.28. 14:28:07

@lami83: "Nem, Alekosz biztos nem kockáztatna egy párbajt"

Pontisítsunk, nem szívesen kockáztatna.

genevieve 2011.04.28. 14:32:30

@mama ottmarad: fuuu láttam egy tegnap esti on-line adást...éva letolta magáról a farmernacit, felvette a pizsamát, bemászott az ágyba,ahol már akkora kupi volt, hogy az elmondhatatlan, és egy vattával letörölte a sminkjét (az ágyban!)...nagyon igényes a csajszi:-)

egyébként ha alek tényleg olyan rendmániás lenne nem tudná elviselni maga körül a kupit, a konyhában sem, sehol sem!

_most_ 2011.04.28. 14:36:35

@genevieve: A rendmániások idióták. Alekosz idióta tehát rendmániás.

Albino Vernyul 2011.04.28. 14:37:18

@mama ottmarad: Mi vagyok en lexikon..?!;) Napraforgo.. Nem emlekszem, valahogy akkorul..
Amugy Eva Aleknek egy haziallat, hogy ne legyen egyedul.. Anikoval a sexualis vagyait elne ki, igaz erre az elso perctol nem volt eselye..

Albino Vernyul 2011.04.28. 14:38:34

@genevieve: Nezd meg az agyat, meg ranc sincs rajta... A konyha kozelebe meg nem megy..

Thulea 2011.04.28. 14:38:53

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Kivel lett volna alkalma kiélni a szexuális vágyát? :-)

genevieve 2011.04.28. 14:40:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: de pl. eszik tányárból, vagy használja a wc-t és a zuhanyt....

én hasonló helyzetbe minden használat előtt fertőtlenitettem volna a többiek után:-)

mama ottmarad 2011.04.28. 14:41:21

@lami83: igen, a kinti helytartóságon nyilván ezt értette. Ez volt a másik verzió Anikó semlegesítésére.
Csak aztán nehogy csodálkozzon a Béci beteljesedett forgatókönyvén.

A csatorna rekordbevételre számíthat - figyelem, villatörténeti pillanat lesz :DD

genevieve 2011.04.28. 14:47:04

@lami83: szerintem rendet lehet tartani mánia mentesen is:-)

úgy teljesen normális, hétköznapi módon:-)

eltorzult valóságérzékelés 2011.04.28. 14:47:32

remélem Anikó nyeri meg a játékot
hogy leoltotta a retardált Alekot tegnap fúú :D istNNő!!!!
Alekosz meg egyre jobban elveszíti a fonalat, elhitte magát, elhitte, hogy bármit megtehet, hát egy lófaszt!
Szegény lányok milyen pszichoterrorba tartja már őket a görénye!
Alokosz itt a VV!-ben még úgy ahogy szórakoztató, de az Alekosz dugópartnert keresben, ahol ő lesz az istencsászár - el se merem képzelni! egy biztos, hamar unalomba fog fulladni és lekerül a képernyőről

_most_ 2011.04.28. 14:48:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Alekosznak nincs az ágyán ránc? Akkor lehet ez a baja Évával Alekosznak, nem szereti a ráncokat.

locsolóember 2011.04.28. 14:48:45

@nyuszómuszó:
Pedig olyan szépen elmagyarázta... :P

mama ottmarad 2011.04.28. 14:54:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem lexikon, Anikó drukker :)
A háziállaton jót röhögtem, bár szegény pára ridegtartáson van. A füle tövét se vakarja meg (brrr, én se tenném), és bár mindig a közelében van, de hozzá nem ér. Képzelem, mit érzett, mikor az Éva a szerteszét hulló haját tépte azzal a kefével, és neki mellette állva beszélgetnie kellett vele. Mindenhová nézett szegény, esküszöm, sajnáltam.

@genevieve: éppen ezért fürdik éjjel, egyedül. Lehet, h előtte fertőtlenít, csak nem mutatják nekünk. Nagy megpróbáltatás ez egy kényszeresnek. Lásd: Lesz ez még így se c. film.

_most_ 2011.04.28. 14:55:06

@genevieve: Jerzy rendőr, hát ezen valahogy nem lepődök meg :)

Albino Vernyul 2011.04.28. 14:59:53

@lami83: Nem rendor.. Tolmacsol, ha kell..

Thulea 2011.04.28. 15:00:03

@lami83: Azt írja a cikk, hogy négy nyelven beszél anyanyelvi szinten és az angolt is odasorolja, de azt a nagyon általános angol szót, hogy enough sem ismerte, Gigit kérdezte, mi "mi?".

mama ottmarad 2011.04.28. 15:03:50

@lami83: nem rendőr. Csak alkalmi tolmács, erről maga is beszélt a villában. Csak a többiek valamiért nem akarták meghallani.
Eleve lenézték, mert egyszerű gyerek, egyszerű gondolkodással. Mert dolgokhoz nem tudott hozzászólni, a neveltetése miatti hiányosságok miatt. Bennünk is felmerült, hogy nem biztos, hogy nem tud beszélni, lehet, hogy csak magyarul fogalmaz nehezebben, mert kicsi a magyar szókincse.

genevieve 2011.04.28. 15:04:12

@mama ottmarad: ha fertőtlenitene akkor egészen biztosan mutatnák:-D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.28. 15:04:28

@genevieve: ja, és mint a cikkből megtudhattuk, Erzsónk 4 nyelven beszél folyékonyan - a többiről nem nyilatkozhatok, de azért az anyanyelvi szintű angoltudást olvasva fetrengtem a röhögéstől, abból már kaphattunk námi ízelítőt, akkor én minimum tíz nyelven beszélek folyékonyan; tudom, hogy igen-nem! ;)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.28. 15:06:44

@mama ottmarad: azt én is többször megállapítottam, hogy nem azért olyan "lassú", mert a felfogása az, hanem egyszerűen keresi a szavakat, próbál fogalmazni - hozzáteszem, ha nem lámpalázas, amiatt, hogy egyszerűen nem várják ki, amit mond (pl a riportszobában), és úgy kell összefüggően beszélnie, akkor nagyon szép választékosan fejezi ki magát

locsolóember 2011.04.28. 15:07:18

@genevieve:
Nem is lett volna lábgombád. :)

varand 2011.04.28. 15:11:32

@Gee Halen: Nem fél 4 körül szokta kirakni?:)

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 15:11:56

@nyuszómuszó: idegen nyelven én is jerzsi vagyok, meg bárki, aki nem érte el a legfölsőbb nyelvi szinteket, semmi szégyen nincs benne.

Hódos Hajnalka 2011.04.28. 15:12:44

lécci türelem és ne baszogassatok már állandóan ezzel a hajnifeladta szöveggel, attól se több időm nem lesz, se nem tudok gyorsabban írni, viszont rohadtul idegesítő.
köszönöm.

mama ottmarad 2011.04.28. 15:14:10

@genevieve: én nem láttam fürdeni, de lefogadom, papucsban.
@nyuszómuszó: abban megállapodhatunk, hogy nem olyan gyagyás, mint a többiek állítják, és bár a mért IQ-ja az első feladat kihagyása ellenére se lett a legalacsonyabb, azért nem egy Eistein. Ahogy a többi sem.
(Velem együtt :DDD)

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 15:25:46

na megindult a semmigitt-rágás a nekedvalóban...kapcsolok is elfelé.:)

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 15:28:57

imádom az ilyen nagyokosokat, ránézésre is masszív piás a bácsi, meg a farmeros-fekete nő is megissza a magáét:))))))
ezek tartanak kiselőadást az alkoholizmusról:D (meg a szépségről)

Albino Vernyul 2011.04.28. 15:39:11

Most neztem meg a tegnapi Belevalot.. Olika mennyire visszafogott volt, es mindenki felremagyarazza az Anikoval kapcsolatos furasait.. Ejnye, ejnye, vajh ki rugta seggbe..?!

mama ottmarad 2011.04.28. 15:42:04

@Hódos Hajnalka: na jó, csak úgy mondtam. tegnap szóltam egy szót is? :)

frea 2011.04.28. 15:43:23

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Épp ideje volt, bárkinek is köszönhető.

frea 2011.04.28. 15:44:09

@genevieve: Nagyon pajzán vagy ma!

genevieve 2011.04.28. 15:47:06

@frea: be vagyok folyásolva ma:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 15:50:01

na megérkezett Mme Curie...

sogeking 2011.04.28. 15:52:30

kezdek félni ettől a nőtől:)

_most_ 2011.04.28. 15:57:52

Anikó jól megszívatta Olivért, hogy nyíltan ne kampányolhasson ellene, mert tudja, hogy Béci is ezért esett ki. Meg amikor előadta, hogy ha Szandi Éva mellet áll a párbajon akkor összetörik, mekkora színjáték volt, csak azért mondta, hogy Szandi ne kampányoljon Éva mellett. Tegnap meg előadta, hogy kiállt Éva mellet Alekosz ellen, vicc, csak össze akarja őket ugrasztani. Ez a nő mindent csak érdekből csinál.

genevieve 2011.04.28. 16:03:12

@lami83: hmm, azért mint a lopott biciklit ugye?:-DDD

mézescsók 2011.04.28. 16:12:08

Nem túl gyakran kommentelgetek, nem igazán az én műfajom. Személyes okok miatt úgy alakult, hogy a Vv4-et néztem az elején, aztán bekapcsolódtam. Nem is annyira azért, mert olyan rettenetesen érdekelt a műsor, sokkal inkább miattatok, nevezetesen azért, mert elcsodálkoztam, hogy hányan hányféleképpen képesek értelmezni a látottakat. Néha mintha nem ugyanazt néznénk/néznétek. Persze, tudom, hogy ez a természetes, hiszen sokfélék vagyunk, sokféle ízlésvilággal, innen-onnan származó látásmóddal, mentalitással, stb.
És még mindig ámulok. Nem azért, mert néhányotok véleménye nem egyezik az enyémmel, hanem azért, mert valahogy bíztam eddig a statisztikai átlagban.
Na, itt olyan nincs.
Mivel a kommentekben kivesézitek - és ahogy én is tettem korábban - a játékosok külsejét, belső, tegyük hozzá, hogy általatok/általam sejtett világát, ezért most én is megteszem, úgy ahogy én látom.
Előrebocsátom, hogy nem vagyok tévedhetetlen, mindenáron vitatkozni sem vagyok hajlandó és végül: tökmindegy nekem személy szerint, hogy ki nyeri a Vv4-et. Egyikőjükhöz sem fűz nemcsak személyes kapcsolat, de még olyan szintű szimpátia sem, hogy bárkiért kardot rántanék. Még egy megjegyzés: az emberekről kialakított véleményemben először számít az első benyomás, ami a külső megjelenés alapján jön le. Ez nem azt jelenti, hogy egy fizikailag súlyosan sérült embert ne fogadnék a szívembe és ne lenne tárva előtte a házam kapuja, de bizony ebben is úgy működök, mint az átlag: a tetszetős megjelenésű emberekkel könnyebben ismerkedek, és azt is az előbb már említett statisztikai átlag mutatja, hogy - nem mindig megérdemelten- sikeresebbek náluk előnytelenebb külsejű embertársaikkal szemben. Az egyéni véleményem később, az ismerkedés mélyebbé válásával változhat és általában változik is, de az aztán igazán nem téma. Csak azért említettem, mert foglalkozni fogok a játékosok külső megjelenesével is. Ti is ezt teszitek egyébként, illetve ezt is.
Szóval árkon túli hegymesterként nemek szerinti alfabetikus sorrendben a játékosokról a véleményem.
Anikó:
Külső: az arca szép, nem borzasztóan gyönyörő és jól sminkel. Ráadásul jól játszik az arcával. Ez lehet, hogy adottság, lehet, hogy a szinitanulmányai során tanulta. Mindenesetre képes - főleg a titokszobában - előadni az őzikeszemű ártatlanságot, kint meg a végzet asszonyát.
A teste a korához képest tragikus. Gyenge, puha és formátlan. (Nézzétek meg a múlt heti öf-k közül azt, amikor az Évával a fürdőszobában azon vitatkoznak, hogy mit tud az Éva és mit nem, a régi játékosok bejövetele, J. és G. udvari babzsákos jelenete után). A lábai formátlanok (nem az a baj, hogy görbék, hanem csúnyák a térdei, ványadt a combja és kb. akkora a hasa, mintha többhónapos terhes lenne. Vagy rosszul látok a szemeimmel.)Ezen könnyen segíthetne némi sportolással, odafigyeléssel, de nem teszi. Egy 22-23 éves nő (1989-ben született) lehetne igényesebb is.
Belső: nem biztos, hogy meg tudom indokolni, de nem tartom jó embernek. Nem rosszabb az átlagnál, de nem érzek benne semmi empátiát, őszinteséget, segítőkészséget, önzetlenséget és még sorolhatnám, hogy mi mindent, amitől szeretném. A műsor elején megmutatta, hogy van benne kitartás (a tálat a fej fölött tartásos játéknál, majd később a dzsungeljátéknál is a vártnál kevesebbet nyafogott), ezt máig is a rajongói a fantasztikus erejének tulajdonítják, de ha az egész játékot együtt nézem, akkor nem volt semmi extra. Az ideje jórészét az ágyban töltötte, többnyire Szandival és lelkizéssel. Ezenkívül időnként piált és szerelembe esett valakivel. Elárult dolgokat magáról (frigidítás), és nagyon ideges volt, ha erre más később emlékezett. (A más értelmezésre példa: amikor egyszer az igazmondó témában az álmokról volt szó és A. holmi motorról beszélt, majd Éva közbeszólt, hogy ezért nem ment el, nekem nem az jutott eszembe, ami Anikónak, hogy É. a frigiditására utal és ezért aztán hatalmas balhét csapott, hanem az, hogy rossz volt a motor - ebből is látszik, hogy mennyire sekélyes és fantáziátlan ember vagyok.) A villában soha senkiért nem állt ki és konkrétan csak saját maga mellett foglalt állást. Roppant ellenszenves módon, szótagolva, kiabálva, magából kivetkőzve: nekem...ne...merd...még...egyszer...mondani... Hogy senkinek nem jutott eszébe visszaszólni, hogy ha mégis mondom, akkor mi van? Megversz?
Jól látta Alekosz: forgott, mint a napraforgó - bár abban legalább van valami rendszer -, inkább mint egy szélkakas. Beledumált rendszeresen más dolgaiba (legutóbb Gigi-Jerzy dolgába, az ugyanis, hogy valamelyik fél beavat a történtekbe és az érzelmeibe, sztem senkit sem hatalmaz fel arra, hogy utána ezzzel később visszaéljek vagy beleszóljak. Annak, aki elmondott valamit, legfeljebb elmondom a véleményem, aztán annyi. Ezzel később nem illik visszajönni. Fordított esetben hogyan reagált volna? Szóval ebben J.-nek igaza volt még akkor is, ha előzőleg nem tudta, hogy Gigi megbeszélte a történteket Anikóval. Ja, és arra aztán igazán nem alkalmas, hogy párkapcsolatban tanácsot adjon.
A múltjával kapcsolatban homályosított. Az elején úgy jött le, hogy rettenetesen rossz anyagi körülmények közül jött, Ő támogatja Anyukáját, egy lepusztult konyhában van a videofelvétel is, aztán nem. A bemutatkozó lapján az van, hogy arra büszke, amit elért. Hát, eddig nem ért el semmit. Amit tudunk: tanult főiskolán, amatőr színjátszócsoportban játszik, volt hivatásos pókerosztó, jelenleg műkörmös. Ezekkel nincs is semmi baj, egytől egyik elismerhető dolog, de mi is az, amit elért? Mert ez azért nem akkora mutatvány. Ezt maga is érezheti, de egy baklövés, amit célként kitűzött: hogy az emberek, akik elmennek mellettem, tudják, ki vagyok. Erre a Vv valóban alkalmas - egy-két hónapig bejöhet vagy lehet belőle Molnár Anikóhoz hasonló celeb. Hát, ha ez a karrier, akkor sok sikert kívánok hozzá.
Egyébként még meg is nyerheti szerintem a játékot, az őzike szemekre és meg nem értett ártatlanságra vevők a nézők, de semmi többet nem látok ebben a csajban.
A többiek külön kommentben jönnek.

Ayesha (törölt) 2011.04.28. 16:15:44

@mézescsók: ez aztán a nemsemmi volt. Kíváncsi vagyok a többiekre:)

sogeking 2011.04.28. 16:16:51

@genevieve: hogy kit sunáznál és miért? (és legfőképp hogyan:)

frea 2011.04.28. 16:19:24

@sogeking: Ő csak pajzán ma!Nem akar sunázni senkit.

sogeking 2011.04.28. 16:20:20

@frea: azért várjuk ki, hogy mit mond:)

Trevlovics 2011.04.28. 16:22:56

nade mézescsók, alfabetikus sorrendet anikóval kezdeni?

frea 2011.04.28. 16:23:57

@mézescsók: Érdekes a véleményed, várom a többiekét. Összeveszni nem fogunk, valóban mást látsz, mint pl. én. Kíváncsivá tettél!

genevieve 2011.04.28. 16:24:11

@sogeking: én senkit:-)

nem magamról irtam:-)

sogeking 2011.04.28. 16:25:32

@genevieve: sunáznám sunázná, akárcsak te :D

genevieve 2011.04.28. 16:26:17

@sogeking: laminak irtam anikóról, és utána sunáznának,hogy akárcsak ő is anikót:-)

Albino Vernyul 2011.04.28. 16:26:23

@mézescsók: Kurva unalmas vagy.. Egy regi posztod kicsit aktualizaltad, oszt kesz... Raadasul azt se tudod mit beszelsz, es onellentmondasz.. Csak igy tovabb..;))

frea 2011.04.28. 16:26:31

@genevieve: Most már magyarázhatod a bizonyítványt!DDD

foxglove (törölt) 2011.04.28. 16:30:17

@mézescsók: "Az elején úgy jött le, hogy rettenetesen rossz anyagi körülmények közül jött, Ő támogatja Anyukáját, egy lepusztult konyhában van a videofelvétel is,"
Nézd meg még egyszer. Kevered Zsuzsival.

_most_ 2011.04.28. 16:31:30

@mézescsók: Eddig korrekt vélemény.

genevieve 2011.04.28. 16:32:03

@frea: végül is tök mindegy:-)

Trevlovics 2011.04.28. 16:32:34

@foxglove: nagyon sokan keverik. anikót kizárták még az elején dobálás miatt. zsuzsi van benn. zavaró, hogy még a bentiek is következetesen, de tévesen anikónak szólítják.

genevieve 2011.04.28. 16:37:26

@Trevlovics: az a kizárás pusztán politikai meghurcolás volt:-))

Narancsot dobálni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.

Trevlovics 2011.04.28. 16:41:45

@lami83: én ellenszenvet vélek felfedezni benne (amit egy helyen ő maga is elismer), úgyhogy nevezzük inkább simán csak véleménynek.

az én rózsám vasutas 2011.04.28. 16:44:20

@mézescsók: Remek. 9 pont. Egy a minusz, olyan hosszú hogy nem lehet végigolvasni.

sogeking 2011.04.28. 16:44:24

Ani tényleg ügyes. míg a pókerasztalnál játszanak, megcsinálja a játékosok körmeit is.

genevieve 2011.04.28. 16:44:25

@Trevlovics: izgulsz mikor ér a "J" betűhöz?:-)

Trevlovics 2011.04.28. 16:45:58

@genevieve: izgalom nincs bennem, de kíváncsi vagyok. viszont a jerzsi tábor (ha van még ilyen) még meg sem ünnepelte a döntőbe jutást.

genevieve 2011.04.28. 16:46:39

@Trevlovics: van, csak én osztódással szaporodtam:-)

locsolóember 2011.04.28. 16:46:50

@mézescsók:
Megvárom a többiek jellemzését is.
(Főleg Alekoszét.)
Addig is; mijaza árkon túli hegymester?

locsolóember 2011.04.28. 16:50:12

@sogeking:
De csak azokét az emberekét, akik tudják, ki ő.

frea 2011.04.28. 17:04:34

@genevieve: Ma persze, mint tudjuk, be vagy folyásolva. Majd holnap odafigyelünk rád!Amikor nem folyás alatt vagy!

Albino Vernyul 2011.04.28. 17:08:51

@frea: Miota mondtam neki a GBK-t, teljese be van folyasolva..;)

inmemancsi 2011.04.28. 17:09:26

évi egy értelmes mondatot nem tud alkotni és riporter akar lenni

inmemancsi 2011.04.28. 17:10:41

és a kezével tapsol is az öözés mellett:))

inmemancsi 2011.04.28. 17:12:16

ma láttam az utcán tordas ildi nővérét,

frea 2011.04.28. 17:12:49

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ma még hivatkozhat rá, de holnap...

sogeking 2011.04.28. 17:13:56

@inmemancsi: közös fotó, autogram? esetleg énekelt valamit?

inmemancsi 2011.04.28. 17:16:40

a francba ez eszembe se jutott:)) pedig licitáltathattam volna itt a hogyvolton:(((

ja várjál lassú felfogás helyett mi a szöveg? több minden futott át az agyamon:))

az én rózsám vasutas 2011.04.28. 17:19:32

@inmemancsi: Tegnap még rendezvény szervező és partytündér akart lenni. Sokoldalú lány Évánk. Tartom a véleményem, szerintem filmcsillagnak kéne mennie, az Éva és a nyolc négerben nagyot alakítana.

mézescsók 2011.04.28. 17:20:35

Folyt. következik:
Éva:
Külső: az arcával nem lenne különösebb baj, szerintem szépek a szemei. A táskák lehetnek genetikai adottságok, de azért a piálás is hozzásegít. Ezen részben lehet segíteni, részben pedig kendőzhető. Tud nagyon pocsékul és nagyon jól kinézni. A haja már rég nem divat, de ha neki ez tetszik, akkor lelke rajta. Az alakja szerintem alapvetően formás, pl. a lábai, és arányos. Viszont tény, hogy magára szedett néhány kilót. Ettől még nem lenne undorító, sok nő boldog lehetne, ha így nézne ki. A gond az, hogy 28 éves korára néz így ki (a CKÖ fotózásra menjetek vissza, ha érdekel benneteket). És pardon: többen emlegetitek Éva korát, csak tudnám, hogy mi a francért: 28 az olyan sok? Mintha egy matróna lenne a többiekhez képest! Segíthetne magán, ha lenne hozzá akaratereje. Szerintem egyébként van is, mert az egyik legtudatosabb játékos!
Belső: visszatérnék az előző mondat végére: hozta azt, amivel bekerült. Győzni mindenáron: ehhez maximálisan tartotta magát, még akkor is, ha a cél - lábat vetni a celebvilágban - nekem nem is tűnik szimpatikusnak és épeszűnek. Nem szeretem a taktikázásait, a kirohanásait, a piálását, a rosszindulatát, az Alekossazl való pankrációit, az állandó mentegetőzéseit, a szereplési vágyát, az önzését, a kontroll teljes hiányát,a közönségességét, esetenként a durvaságát, a feladatokhoz való hozzáállását - nem is hozok példákat rá, mert ezeket már annyiszor leírtátok/leírtam. Viszont tény, maradéktalanul hozta azt, amivel bejött törtető Évaként. Ezért respect.
Győzelemre is esélyesnek tartom, bár szerintem szerzett elég ellenszavazót itt kint. Ha nem mutatják meg a Gigi elleni párbajakor arcokkal az állást, akkor nem jött volna vissza a villába és ez a többiek további sorsára is hatással volt. Gigi szavazói sztem azt hitték, hogy ennyi szavazat is elég, az Éva rajongók meg rányomtak még egy két sms-t. Feltételezve, hogy nem a csatorna sumákolt el valamit, de miért is tette volna?
Van esélye annak is, hogy nem jön vissza Anikó ellen, de ezt nem Anikónak köszönheti, hanem saját magának, annak, amit eddig kialakított a nézőkben. Anikó különben szerintem a játék előző részeiben - különösen az elején - bármikor simán kint hagyható lett volna, de majdnem annyira mellékes szereplő volt a villában, mint némi túlzással Jerzy. Most is csak azért tartom esélyesnek, mert kicsi a választék.

Alekosz:
Külső: jól látta saját magát, hogy átlagember. Nézzetek körül környezetetekben, pókhasú (vagy az lesz), rossz tartású, nem különösebben jó vagy rosszképű, mint a többség. Egyes dolgokban nagyon igényes a külsejére (hajzselé), minden másban az öltözködésen kívül igénytelen. Ha kijön, valaki megmondhatná neki, hogy pocsék az izlése! És, hogy egy kis testmozgással javíthatna magán. Ha akar persze, de szerintem nem akar, mert vagy ilyennek tartja az etalont, amilyen Ő vagy pedig lusta. Egyébként szerintem az utóbbi.
Belső: annyiszor lett elemezve már, hogy nem sokat tennék hozzá. Az én véleményem az, hogy külső manírjait tekintve sznob (a nyakkendő az úriemberség ismérve, az idegen szavak helytelen használata, a szokásokhoz való merev ragaszkodás, az általa elitnek vélt magatartás, szövegelés - ezt egyszer már kifejtettem), agyilag viszont nem annyira retardált, mint amennyire látszik.
Nem érdekel különösebben senki iskolai végzettsége, nem zavar a 8 általánosa, mert ettől még lehetne intelligens, de nem az. Volt egy 6 elemit végzett nagyanyám, nála intelligensebb és embernek jobb személlyel kevéssel találkoztam az életemben. Parasztasszony volt, csodálatos beszéddel, stílussal (ahogy mesélni tudott!!!), humorral, tapintattal, emberséggel, stb., bármikor, bármilyen környezetben büszke lettem volna rá, de ez most itt nem requiem a mamáért. Viszont csak ezért nem írtam Alekoszról, hogy paraszt, mert ezzel csak megsértettem volna valakiket.
Viszont: A. is hozta azt, amit ígért, nevezetesen az okostojás szerepet. Maximálisan. Nem változott a villalét alatt, de miért is tette volna, amikor ezt hiszi tökélesetnek? Különben bejött neki. Nem tudom, hogy tudatosan-e vagy ösztönösen, de rájött, hogy mire vevők a nézők. Ha igaz az, hogy filmekből tájékozódik, akkor inkább az előbbi.
Érdekes a nézők Alekoszhoz való hozzáállása. Tudom, hogy profán a hasonlat, de így húsvét táján eszembe jutott: amikor Pilátus a zsidók húsvéti amnesztiájának lehetőségére utalva a zsidókra bízza a választást, hogy ki kapjon kegyelmet, Jézus vagy Barabás, akkor érdekes módon az emberek egyénileg azt mondják, hogy Jézus, de amikor együtt kérdik őket, akkor az hangzik, hogy Barabás. Ha a nézők nyilatkoznak, akkor általában mindenki lehülyézi, kineveti, beteg embernek tartja, stb., de a szavazásokkor és a népszerűségi indexek összeállításakor elől jön ki. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem szerethető figura semmilyen szempontból. Félresikerült, félrenevelt, félredimenzionált ember.
Évával való kapcsolata a manipuláció iskolapéldája, mert a manipulációhoz ért elég jól. Bár néha elgondolkodtam azon, hogy nem a többiek voltak-e annyira hülyék, hogy bevették a szövegeit. Egyébként érdekes, hogy Alekosz voltaképpen a kezdettől fogva alig néhány emberre koncentrált, a többi, mintha nem is igazán létezett volna számára. Aki igen: Olivér, Éva, később Anikó és a Rácz-testvérek, akiktől félt. Gigitől a kezdet kezdetétől, mert visszaverte az "udvarlását", Bécitől, mert az erősebb volt. Ezt annak ellenére állítom, hogy Béci már rég kiesett, mert hülyén választott. Alekosznak a többi néma csend. Még Szandi is. A többiek mintha nem is léteztek volna. Szóval jól mérte fel az erőviszonyokat. Viszont jósnak ne menjen, mert a jóslatai ritkán jönnek be.
Ettől függetlenül: nem hiszem, hogy a műsorából lesz valami. Egyrészt azért, mert amire az elkészül, lesz más, ami leköti a nézőket. Másrészt azért, mert már láttunk olyat, hogy egy műsor dobozba kerül. Harmadrészt azért, mert annyira azért nem érdekes fazon. Ahhoz, hogy "meggörbedt időben meggörbedt férfi" még egypár felvonásra "divatba" jöjjön, III. Richard kell. Meg esetleg Cseh Tamás és Bereményi Géza.
A játék megnyerésére feltétlenül esélyesnek tartom, de nem első helyen.

Jerzyről most nem írok, mert álmos vagyok és alszom egyet. Majd ha visszajövök estefelé,de ha az eddigiek közunalomra tartnak számot, akkor nem írok róla semmit. Majd elválik.

inmemancsi 2011.04.28. 17:22:23

@mézescsók: te jó ég, nyiss inkább egy bloggot erről, ha annyira

frea 2011.04.28. 17:35:06

@mézescsók: Köszi, kimerítő volt, utóbbi kettővel túl sok bajom nincs is. A hímneműről még lehetett volna pár dolgot górcső alá venni.Anikóról merőben eltér a véleményünk.

az én rózsám vasutas 2011.04.28. 17:50:45

@mézescsók: Igaza van Aleknak, Gigitől én is félnék odabent. Bármikor szembejöhet a nappaliban és rám mosolyoghat. Bélától csak szimplán undorodott, ahogy Olivér is. Nekünk jó emberismerőknek ez érthetetlen.

sogeking 2011.04.28. 18:02:38

@frea: albino nyúllal néha szoktunk old school partit csinálni, amikor éjjel nincs onlájn, de úgy látszik már most hangulatban van:)

www.youtube.com/watch?v=E4MZw4jec_k

sogeking 2011.04.28. 18:13:08

@Albino "karazsnyikov" vernyul: a következőt majd az új posztba írom:)

MegLepke 2011.04.28. 18:29:07

@sogeking: úgy látom, teljes váltás történt online közvetítés ügyben. Remélem, jól végzitek a munkátokat.:)

sogeking 2011.04.28. 18:37:14

@MegLepke: hát a semmit könnyű közvetíteni:) biztos te szabotálod mindíg a takarítónénit aki kezeli az onlájnt
süti beállítások módosítása