Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X129

2011. április 25. 15:10 - Hódos Hajnalka

Nagyon büszke vagyok a fijjugra, remek pályaművek érkeztek és még nem késő csatlakozni!

Játsszunk locsolósdit, azaz felhívás férfi olvasóinknak/kommentelőinknek!

Írjatok locsolóverset! A stílus szabadon választható, az egyetlen feltétel, hogy szerepeljen a versben a "hogyvolt" szó. A pályaműveket ma este hét óráig várjuk, kommentben. Akinek a verse a legjobban tetszik, kap egy üveg Irsait. A szőrös szívű zsűri is összeállt, a hogyvolt blog hölgy olvasói/kommentelői kezében a döntés, név szerint: nyuszómuszó, MegLepke, Ancilla, genevieve, Kivétel, ananivi és jahuu.

Eredményhirdetés ma este 20.15-kor, hajrá!


Mesélhetnék megboldogult leánykorom locsolkodásairól, de ahhoz ki kéne raknom a tizennyolcas karikát, és nem tudom, hogyan kell, úgyhogy inkább nézzük, hogyvót az öfi meg a kiválasztás. A hová tűnt Damon Hill analógiájára reggel mindenki Anikót keresi, kicsit kevesebb lelkesedéssel, mint a mi szeretett Palikunk. Igen, azért aludt a nyugiban, mert Gigiék cuppogtak. Megy így mozgott az ágy is. Meg nyikorgott. De. Ne mondja, Gigi, mert de. A hálóban Éva susmutol Alekosszal. Most már tényleg nem lehet kockáztatni, ha be akar kerülni a fináléba. Tényleg az lenne a legjobb, ha Anikó és Jerzsi mennének párbajozni, de a Jerzsi megsértődne, ha rá rakná a jelet és őt vinné. És? És az lenne a jó, ha Jerzsi nem őt, hanem Anikót vinné. Biztos, hogy úgy csináljuk a kiválasztást, ahogy megbeszéltük? Hogy az Anikóra rakjuk? Miért ne lenne biztos? Hát csak kérdezem. Alekosz szerint nem elkerülni kéne ezt a párbajt, Éva inkább arra törekedjen, hogyan jön vissza. Ennek a párbajnak létre kell jönni és meg kell csinálni, ennyi. Éva fél, olyan picike volt a különbség a Giginél, pedig őt gyengének tartotta. Anikó meg elég sokáig kihúzta, hiperérzékeny, meg a színészi teljesítményei.. És attól is fél, hogy Anikó nagyon csúnyán fog fellépni ellene. Tudod, Olivér mit javasolt? Hogy maradjak úrinő. Felnyerítek, hogy micsoda?

Hogy a közelgő párbajról kicsit eltereljék a játékosok figyelmét, kapnak egy hülye feladatot. Rajzolják le az ex-villalakókat. Olivér középen áll, a lányok két oldalt, Zsófinak harmadszorra csak sikerül megérteni, hogy a tedd karba a kezed nem azt jelenti, hogy tegye a csípőjére. Úgy, úgy. Évának nem is ér a keze így a táblára. A radír meg nem radíroz. Alekosz festménye részletgazdag lesz, ettől Olivér nagyon tart. Anikó visítva röhög, Éva rajza olyan Olivérről, mint egy thai szakács, aki nagyon be van baszva. Pedig még nincs is szeme. Ja, az nem a szeme? Alekosz örül, mert Anikó rajza rá hasonlít, nem Olivérre. Tudtam, hogy én szerepelek az álmaidban! Aztán elégedetlenkedik, nem tudja lerajzolni Zsófit, mert megjelenülnének a valós érzései, és nem akarja őket láttatni. Túl bensőséges, túl privát. Lehet, hogy beléd szerettem, azért nem tudlak lerajzolni. Hogy mennyire nem, az Anikó értékeléséből derül ki, hát ez azért nem kutyafasza!

A művek elkészültek, Éva Olivérje egy vaddisznófejű lény egy kategórián kívüli horrorfilmből, Jerzsi azt sem tudja, mi ennek az alkotásnak a stílusa, felszisszenek, sok mindent mondanék erre a firkálmányra, de az alkotás szó lenne az utolsó, ami eszembe jut. Olivér sem akar nagyon belemerülni, de mi a fasz az a fejem tetején? Alekosz rajzán a mögöttes tartalom az, ami fontosabb. Aha, egyenesen a Majmok bolygójából. Mire Gigihez ért, addigra már tudott rajzolni. A Gigi ujjait nézd! Igen, az öt pálcika valóban a részletgazdagság csimborasszója. Anikó egy jelenetet rajzolt egy elég komoly könyvből. Káma Szútra? Nem, a Biblia. Ez a tudás fája. Ti már elég sok mindent tudtok, amit mi még nem. Én azt is észrevettem, hogy Anikó odarajzolta Évát is. Ott tekereg a fa törzsén.

Játszásiból kiválasztósat játszanak, az ex-villalakók jelet raknak. Valamilyen okból kifolyólag mindenki jégkrémet zabál, egyesek szörcsögnek tőle, megint mások a pálcikával mutogatnak. Olivér egyféleképpen tudja megoldani, hogy az Éva ne menjen párbajozni, úgy, hogy ezt a jelet egy fiúra rakja. Az én kiválasztottam Jerzsi. Gigi szerint túl sokat hangoztatják az Éva-Anikó párbajt, ennek nem ad sanszot. Ha már így alakult, hogy két lány van benn, maradjanak is benn. Rakhatná Jerzsire is a jelét, de ő még mindig közelebb áll hozzá, mint Alekosz. Alekosz. Zsófi, mikor bejött, volt egy játék, hogy ki ne legyen a fináléban, akkor Évát mondta. Hogy kompatens legyen a dolog, a jelemet nem rá, hanem Jerzsire rakom. Jerzsi nem csodálkozik, mert egyszer már volt összebeszélés. Éva az életére esküszik, hogy nem beszélt össze az Anikóval ilyen dologban! Van itt egy érdekes meglátás, szólal meg Alekosz, a levegő kezd megfagyni. Ha kialakulna egy olyan szituáció, hogy az Éva rám teszi a jelét, a Jerzsivel megbeszélem, hogy rám tegye a jelet, én ráteszem valakire, Anikó valakire teszi, nekem kettő van és kiviszem az Anikót. Azért, hogy az Éva elkerüljön egy párbajt. Ez könnyen előfordulhat. Ha sikerülne visszajönnöm, az Éva megúszta és benn van a fináléban. Éva nem akarja, hogy ez megtörténjen, mert nem venné a szívére, ha Alekosz kinn maradná. Lehet, hogy feladná a játékot, mert nem tudná elviselni, hogy miatta esett ki. Éva bőg, ez a szerencsétlen nő tényleg egyre szarabbul néz ki. Anikó szeme elsötétül, még a bilikék fülesei sem fityegnek, hanem haptákba vágják magukat. Na, erről az egészről az a véleményem, hogy itt én ebbe a kurva játékba befolyásolni már semmit nem tudok, azt csináltok, amit akartok, bárkivel kimegyek párbajozni és bekaphatjátok a faszomat, de jó tövig. És most elszívok egy blázt. Felemelem a táblát, tíz pont. Mintha magamat hallottam volna, csak az én mondatomban lett volna még valahol elrejtve egy lófasz is.

Anikó után Éva is kivonul cigizni, esküdözik, hogy nincs semmiféle taktika, meg hogy ő ezt nem akarja. Nem tudnék a szemembe nézni, ha kiejteném a legjobb barátomat az önös érdekeimmel. És most Anikó ne támadjon neki. Akkor meg ne idegeskedjen. Olivér Alekosszal beszél, te tudsz hatni a Jerzsire. És? Magyarul meg kéne neki magyarázni, hogy menjen párbajozni, el kéne vele hitetni, hogy a párbaj egy szép dolog. Olivér köhög aztán erőltetve felröhög, én végképp megnyugszom, a Nagy Taktikus lófaszt nem ért abból az egészből, ami történik, még azt sem fogta fel, hogy Alekosz fejben már összerakta a finálét is, az idétlen szövegelése pedig, hogyaszongya nem akarok a szádba adni semmit, még jobban megerősít ebben. Alekosz azért poénkodik még vele egy kicsit, ja, hadd szokja Jerzsi a kamerákat, haha, de biztos vagyok benne, hogy ugyanazt gondolja, mint én. Anikó és Gigi a kanapén beszélget, olyan tróger egy héttel a finálé előtt kiesni, nyavalyog Anikó. Gigi szerint Éva kellőképpen fél tőle. Anikó abban bízik, Éva nem fog szart csinálni a szájából. Hányszor csinált?

A helyes kis búcsúbuli vadnyugati stílusú lenne, ha nem úgy nézne ki mindenki, mint Józsi sógor a hobbikertben. Anikó, a fekete áru szuperszexi, hát ott meg a redneksz. Ez utóbbi Zsófi copfokkal. Olivér és Jerzsi, a két szellemóriás a fürdőben elemeznek. Jerzsinek olyan érzése van, vagy Anikó, vagy Éva lesz a kiválasztott. Ha döntetlen lesz, tudja, kit fog választani. Kíváncsi rá, ha kiválasztja ikszipszilont, kiviszi-e a másik lányt, vagy őt választja. Olivér halálbiztos abban, hogy Anikó kit fog kivinni, Évában kételkedik. Jerzsi szerint a fináléban is eldőlhet, ki lesz a First Lady, az meg igazából eszébe sem jutott, hogy Alekosz őt vinné párbajozni. A nagy elmék találkozása után Éva ölelgeti Jerzsit, nem tudom, mi kínosabb, ez a jelenet, vagy a háttérben üvöltő V-Tech örökbecsű slágere, Miért kell más? Olivér még megpróbál egy utolsó nagyot alakítani, a matarészeg Évának magyaráz a kertben, Jerzsinek ugyanannyi keresnivalója van itt, mint akármelyikőtöknek. Éva Alekosz kezét fogdossa, igen, menjen Alekosz párbajozni helyette az Anikóval vagy a Jerzsivel! Szeretné! Olivér karnyújtásnyira van a cuccozik, Éva vállat von, de ez minket nem érdekel, mert szeretjük egymást. Ne akard elküldeni helyetted, fújja ki a füstöt Olivér, aztán az oroszlán utolsó foga is kihullik nagyon koppanva a földre.

Kicsit később a holtrészeg Éva leesik a kanapéről, nem történt semmi, végig itt volt, öleli magához Alekosz, a fiúk ordítva röhögnek. Levél érkezik, Oli megkéri Anikót, hadd olvassa fel őket ő. Jerzsi, Gigi nem jó öntés, öntes. Döntés? Az. Jerzsi, Gigi nem jó döntés, Ani, ne szólj meg másokat, te sem vagy angyal. Ezen az üzeneten Jerzsi és Anikó összerúgják a port, a vita lényeg a következő. Jerzsi: ez a Gigi és az én dolgom, vájkálsz a magánéletemben. Anikó: a Gigi megkérdezett engem és elmondtam a véleményem, haladjunk. Anikónak kemény estéje van, épp most veszett össze a Jerzsivel, most meg Éva közeledik. Évát nem érdekli ez a Jerzsi. Aranyos, meg minden, de nem érdekli. Egy kibaszott Jerzsi! Kibaszottul leszarom, hogy hova fejlődött! Nem érdemli meg, hogy a fináléba kerüljön! Nem fogom hagyni! Aztán taktikázni kezd, ami merev részegen nem kis teljesítmény, Anikó eszeget és türelmesen hallgatja. Éva taktikája a következő: röhögnek rajtunk a hülye pasik, utálom a pasikat, ejtsük ki őket! A hogyanra a válasza egyszerű: mi nők vagyunk. A taktika még kiegészül a következő elemmel: nem érdekel. Anikó bölcs. Na gyere, menjünk be lefeküdni. Anikó, csak azt akarom mondani, hogy mi ketten nők vagyunk, és nem hagyjuk majd egyik pasinak sem, hogy minket kiverjen a fináléban! Az öfi végén Anikó lapockás pólóban beszélget Alekosszal, nem árulja el, kire teszi a jelet. Alekosz arra játszik, hogy meggyőzze Anikót, az a legtisztább, ha megmérkőznek Évával. Annyira adja magát, hogy itt a két lány. Akkor miért akarod az Évát megvédeni? Mert szeretne ott lenni. Én is szeretnék. Miért lehetnénk ott mind a ketten? Meglátjuk, Anikó, a vak is azt mondta.

Kezdetét veszi az utolsó kiválasztás, a Négyek a kanapén kuporognak. Alekosz szeretné elkerülni, hogy ő legyen a kiválasztott, jó lenne most már párbaj nélkül bejutni a fináléba. Jerzsi nagyon kíváncsi a kiválasztás kimenetelére, lehetséges, hogy a két leányzó összebeszélt. Anikó fél. A kisfilmek az elmúlt hét eseményeiből lesznek összeválogatva, rögtön az elsőnél tökön szúrom magam, már megint megnézhetjük, hogy settenkedtek be a kiesettek a Villába. Éva, mit éreztél? Elsősorban Olivérnek örült. Sok pozitív energiát hoztak be. Alekosz úgy érezte, mintha már vége lenne a játéknak és elmentek volna közösen kempingezni. Gondolom, Agárdra. Strandhangulat volt. Jerzsi, milyen érzés volt látni Gigit? Az első pillanatban boldog volt. Örül, hogy itt volt, mert tisztáztak egy fontos kérdést. Anikó, segítette ez a néhány nap? Segített, nem voltam egyedül. Hogy esett Olivér viselkedése? Lilu addig csűri-csavarja a szót, míg Anikó ki nem mondja, hogy igen, bántotta. Hogy kiről szólt az első kisfilm, fogalmam sincs. Talán Alekosz. Alekosz egyébként nem azt mondta, hogy Éva lába gombás, hanem azt, hogy rá férne egy pedikűr. Éva szereti Alekoszt, de úgy ki tudja hozni a sodrából! Amíg Éva ilyen dolgokkal foglalkozik, hogy pedikűr, addig jó. Anikó, miért Alekosz a napraforgó? Néha rám is rám férne, hogy gondolkozzam, mielőtt beszélek, de hát abban az állapotomban, hehe. Alekosz a nők terén napraforgó, hihihi. Éva, a párbaj óta hogy állsz Jerzsivel? Egyre jobban javul a viszonyunk. Kedveli, vicces a Kölök.

Jerzsinek jólesett, hogy Éva meghallgatta, de tart attól, ha Éva iszik egy kicsit, akkor beszólogat. Úgy néz rá, mint egy normális ember. Alekosz, miért bántod időről-időre Évát? Ha ő valakit megszeret, előjön belőle ez a csipkelődés. Ez olyan, mint az oviban, hogy annak a lánynak a copfját húzzuk, amelyik tetszik? Igen. Jó érzés helyre tenni utána, megvigasztalni. Liluból kibukik egy jézusom, Alekosz, te beteg vagy felkiáltás, mi ezt eddig is tudtuk. Anikó cáfolja Lilu állítását, nem a többiek fordultak ellene a párbaj után, ő húzott fel egy falat. Ezekkel az emberekkel nem ápol olyan viszonyt, mint azokkal, akik már kiestek. Jerzsi szabadkozik, kivel tudta volna megbeszélni a problémáit, mikor Alekosz Bécivel főzött, Anikó meg a nyugiszobában aludt? Éva meghallgatta. Annak is örült, mikor visszajött és örültek neki. Ő is nagyon örült, bárkinek örült volna, aki neki örül. Ki a napraforgó a Villában? Éva már Anikóra sem mondja, itt vagyunk öt hónapja. Már senki nem az. Jerzsi soha nem mondott ilyet semmire, lehet, hogy most rá mondják Éva miatt. Anikó nem adja ezt a titulust senkinek. Ez az övé. Jerzsi marad utoljára, szerencsétlen kiakad, mert lejátsszák a Éva kibaszott Jerzsizését is. Anikóval kapcsolatban még mindig köti az ebet a karóhoz, nem szemtől-szembe beszélt a magánéletéről, jól van, haladjunki. Éván nem lepődött meg, megint hozta a formáját. Éva csak annyit szeretne mondani, hogy ők öt hónapja tolják, Jerzsi egy hónapja kezdett pozitívan változni. Éva, mit érzel Jerzsi iránt? Kedvelem, de azt akarom, hogy Alekosz, Anikó és én legyek a fináléban.

Kis nosztalgia, ki miért jelentkezett a Villába? Éva azért, mert rendezvényszervező szeretne lenni és a médiában szeretne szerepelni. Előzőhöz okj-s tanfolyam kell szerintem, utóbbi megvolt, pákisaranyom. Anikó ki szeretett volna törni abból a közegből, amit talán nem jól értékelt. De igen, Baja tényleg egy proviniciális porfészek, egyetértek. Nem egy akárkinek lenni, hogy megismerjenek. Alekosz azért jött a Villába, hogy a beképzelt, nagyképű embereket szembesítse saját magukkal. Volt egy-két ilyen, de azért ez egy nagyon jó banda volt. Jerzsi egy jobb, egy könnyebb élet reményében jelentkezett a játékra. Hogy bebizonyítsa, egy Szépfiú is lehet normális. (hangosan röhögök) Egyszerű átlagember vagyok, normális hibákkal. Kezdjünk, Jerzsi, te vagy az első. Éván és Anikón gondolkodtam sokat. Mérlegelnem kellett. Anikó, rengetegszer megbántottál, a falat nem akarod lebontani. Éva, okoztál nekem sérelmeket, ezek az emlékek egy életen át megmardnak bennem. Hiába állunk közelebb. Éva. Éva Anibabára teszi. Mindannyian kifelé gondolkozunk, feszültek vagyunk. Sok szó esett taktikáról is. Én vagyok az, akinek nincs esélye elkerülni egy párbajt. Sose tenném az Alekoszra. Másfél hete tudja, hogy kire rakja, ezt nekik le kell fájtolni. Alekosz Évával ellentétben nem feszült, jól elvan. Akár egy évig is el lenne itt velük. Valakire tenni kell. Úgy tűnik, nem vagyunk jóban, de ő úgy érzi, sokkal jobban megvannak, mint gondolnák. Anikó. Anikó az utolsó. Rengeteget hangoztatta az Éva-Anikó párbajt, de nem szeretné, ha a fiúk nyugodtan ülnének a babérjaikon. Nekem ez a párbaj nagyon fontos. Mert még nem voltam, és hogy önmagamnak bizonyíthassak. Akire tesz, úgy gondolta, ma este nem fog jelet kapni. Alekosz. Anikó bízott benne, hogy ez a mai este így alakul. Ha ez egy taktika, taktikáztam. Végig matekoztam, ezt tudtam kitalálni. Félek, de örülök. Na aztán ott legyen ám az eszed, te lány!

S-nek köszönöm a képeket és a virtuális locsolást is :)) 
 

Címkék: vv4
384 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sogeking 2011.04.25. 15:15:57

Hajni, pötyi fiú???

Zelefánt 2011.04.25. 15:21:53

Az Anikó DeLuxe-kép itt most a reklám helye, vagy serkenteni szeretnéd az agy(?)működésünket?

Zelefánt 2011.04.25. 15:28:58

Micsoda elmaradott helyek vannak, most esett le...Valaki azért panaszkodott, hogy SZÓDÁSSZIFONNAL ünnepelték telibe!...
Nálunk már tizenöt éve kihalt e vitaindító, alantas találmány; mióta áttértünk a palackos ásványvízre, a locsolás ugyan némileg macerásabb lett, -- ti. kölnit kellett vennem --, de kimutathatóan kevesebb volt a késhegyre menő vita.

Zelefánt 2011.04.25. 15:37:23

Locsoló lennék, de kanna,
Hogy bárki, mikor kézbe fogna,
Tudná: általam teszi a szépet --
Öntözve a virágnépet.

Albino Vernyul 2011.04.25. 15:39:48

Oke.. Elso, kilencedik behuzva.. Ma mar nem eltem hiaba..;)
Na nemsokara jonnek a Jedik.. Tanulok egy kis elmetrukkot..;)

inmemancsi 2011.04.25. 15:40:06

na jó tudom ez baukós lesz, dehát nemcsak a zsűri képviselői képviselik a női olvasókat kommentelőket...

egyébként lehetne egy közönségszavazatos díj is (emlékkomment:))

Zelefánt 2011.04.25. 15:40:44

Tán eltűnök hirtelen, mert a Jedi hamarosan visszatér a retekföldre.
Ezredszerre sem hagynám ki, nevezze bárki függésnek -- úgy van, én lógok.

Albino Vernyul 2011.04.25. 15:41:12

@Zelefánt: Azon semmit.. Noi szivekhez a csodafegyver, hideg vizzel tolteve..;)

Zelefánt 2011.04.25. 15:41:41

@inmemancsi:
Na és a NŐSZÖVETSÉG?!...

Zelefánt 2011.04.25. 15:45:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Sorstárs-e vagy?
Izgulsz-e még harminc év után is, hogy sikerül-e azt a kurva fémbolygót szétbaszni?
Ha igen, akkor igen.

Kivétel 2011.04.25. 15:47:57

@Zelefánt ez egész jó lett, kár, hogy a "hogyvolt" nem sikeredett belé.. így sajnos nem teljesen felel meg mint pályázati emlékmű:)

fran7 2011.04.25. 15:48:42

Kimaradt a VV a hétvégén. Jerzsy és Gigi együtt vannak még?

Zelefánt 2011.04.25. 15:48:47

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Nahát, jellemző rám, hiszen ez a Te napod, most jut fejembe.
Tehát Boldog Napodat Albino K. Vérnyúl!

Zelefánt 2011.04.25. 15:52:56

Locsoló voltam, de kanna,
Hogy volt, mikor valaki kézbe kapva
Tudta: általam tette a szépet --
Öntözve a virágnépet.

Na, így már megfelel?...

Kivétel 2011.04.25. 15:53:37

@Zelefánt: határozottan jobb:)) figyelem a munkásságod:)

Albino Vernyul 2011.04.25. 15:53:54

@Zelefánt: Persze, mert mi van, ha nem sikerul nekik szetszedni..?! Rettenet..;) Na fel az Endorra..
Haha, koszi...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.25. 15:55:18

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Albino karazsnyikov vérnyul, boldog fos 9 -es. Húsvéton ez neki megadatott. Tessék mondani ? Locsolhatok ??

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.25. 16:00:23

Az RTL oldalon Anikó jön fel. Eddig mindig két ponttal Éva mögött volt, ma viszont először le is hagyta. RTL ezek szerint kinn akarja hagyni Évát, vagy csak az Anikó szavazók erősítettek be.

Én kétlépcsősre tervezném Anikó győzelmét a helyében, de benn nincs elég infója. Először is Jerzyt vinném ki, kinn hagynám, majd megerősödve jönnek be a fináléra egy végső győzelemre... sajnos nem tudja, hogy Jerzy nem legyőzte Bécit, hanem Bécit hagyták kinn Alekosz szavazói, mert akkor nem Évát vinné, sokkal jobban járna egy Alekosz Éva Anikó fináléval, de okos lány ő lehet, hogy összerakja magától is...

Ki a kedvenced a ValóVilágból?

www.rtlklub.hu/

SZAVAZÁS - jelen állás

Alekosz 68%

Anikó 15%

Éva 14%

Jerzy 4%

Trevlovics 2011.04.25. 16:00:36

én csak azt kérdezném anavivi és jahu miért nem zsűrizhet? :)

Kivétel 2011.04.25. 16:04:40

@Trevlovics: :D már majdnem bedőltem a kérdésnek, mire aztán rájöttem, hogy...:))

Albino Vernyul 2011.04.25. 16:05:44

@Ari11: Es meg elso is.. Megvan a 15 perc hirnevem, ettol kezdve sulyeszto..;)
Ha van keznel madartej, locsolhatsz..;)

locsolóember 2011.04.25. 16:08:42

Éva ezen a szinten már büntet.
Sorry, Peticsé.

Kivétel 2011.04.25. 16:09:44

hogy... Kivétel megerősíti a szabályt, anavivi és jahuu zsűrizhet:)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.25. 16:10:32

Kész !!!Teljes húsvéti siker : ))Meg néztem, tényleg még első is : )) Jeles nap ez a mai . Madártej nincs, meeeee
fogyózok :(

sogeking 2011.04.25. 16:11:44

csináltam egy második alkotást is, de még gondolkozom a szavazatmegosztás miatt:)

Kivétel 2011.04.25. 16:13:19

@sogeking: lássuk azért! rajta vagy a listámon, hátha...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.25. 16:15:01

@MÁRIA TERÉZIA: Ez így lenne jó. Szerintem tudja ő ezt nagyon jól. Csak nem képzeled, hogy Oli nem mutogatta el neki kéz jelekkel, hogy Jerzsi, nulla. Alek, és Éva szavazói jutaták vissza.
Jóóó lesz ez így, szerintem ő is ezt akarja meg lépni.

locsolóember 2011.04.25. 16:18:47

Hajni,
Kirakatjuk sixx-el a 18-as karikát, aztán hadszóljon... Deal? :))

sogeking 2011.04.25. 16:24:11

második, mert miért ne:)
(azt előrebocsájtom, ha Pötyi lány, akkor ezt bebuktam)

Pötyi locsolni megy

Hétfő van, és reggel,
rikácsol a vekker,
Pötyi kutya felkel.

Jaj, de finom ez a csülök,
szép szukákat meglocsolok,
nem baj, ha a Hajni morog.

S indul már a büszke eb,
nincsen nála boldogabb,
kap majd finom csontokat.

Őt várják a kutyalányok,
szépek, csúnyák és vagányok.
Vonyítanak a galádok.

Most előlép pötyinyúl..
szukák füle lekonyúl,
így a csapat elvonyúl. :P

De arra jár egy piszi nyuszi,
meglocsolja füles kutyi.
Ettől lesz a versem tuti.

Hajni hívja, gyere haza,
hogyvolton az új poszt fasza,
az elsőzés milyen laza.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.25. 16:28:07

@Ari11:

Nem biztos, hogy elmutogatták neki, pláne, hogy Olivér fél, hogy esetleg, esetleg Aninak van esélye Alekosz ellen, nem hiszem, hogy segíteni akarná a lányt, nem véletlenül mondta aggódva a kerti asztalnál Oli Aleknek, hogy "ezt nem teheted velem" mikor Alek közölte, hogy megvívja a párbajt Éva helyett... nyilván csak akkor tudná elindítani az Alekosz showt, ha egy nyertes Alekosz jönne ki a villából...

Ani egyelőre azt tudja, hogy Jerzy kinnhagyta az erős Bécit, és fogalma se lehet, hogy az Alekosz-Oli szavazótábor hagyta kinn..

Kivétel 2011.04.25. 16:31:21

@sogeking: ezért kérdezgetted, hogy fiú-e? :))

Albino Vernyul 2011.04.25. 16:34:14

Nema, Oli neha meg ember is tud lenni.. Na jah, felresiklasai mindenkinek vannak..

www.valovilag.hu/video/126515

tizenot 2011.04.25. 16:38:16

@MÁRIA TERÉZIA: "sajnos nem tudja, hogy Jerzy nem legyőzte Bécit, hanem Bécit hagyták kinn Alekosz szavazói"

Nemtom, ti honnan tudjátok ezt ilyen biztosra? Mer' valaki ezt mondta? :D

Amúgy Anikó szerintem fosgyenge. Ronda, hülye és baromi idegesítő hogy mindent a sírásával akar elérni.

sogeking 2011.04.25. 16:39:35

@Kivétel: hát igen, de ha nem, még mindig lehet MÁS :D (Trevlovics szóhasználatával élve)

MegLepke 2011.04.25. 16:40:50

@sogeking: ha kiveszed az utolsó előtti versszakból a "de" szócskát, bekerülsz a top3-ba nálam. A sorrendet nem árulom el.:)

Trevlovics 2011.04.25. 16:41:17

@sogeking: ez nem az enyim, ez egy bevett, általánosan elfogadott, stb.. :)

nosce 2011.04.25. 16:43:16

@Ari11:
"Csak nem képzeled, hogy Oli nem mutogatta el neki kéz jelekkel, hogy Jerzsi, nulla. "

Kézjelekkel nem, de az sokat mondó volt h Olivér és Zsófi is (két kinti, infóval bíró) is Jerzyre rakta a jelet, és Ani harapta is, nem véletlenül rajzolta a tudás fáját, a kérdés h megértette-e az üzenetet...

az én rózsám vasutas 2011.04.25. 16:44:45

Tudom rólad boglyashajú
Ötnaponta fürdesz
Meglocsollak akkor is én
Ha picsába küldesz
Hogy volt?
Tudom rólad bog......

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.25. 16:50:57

@tizenot:

Honnan tudom, hogy Alekosz szavazótárbora hagyta kinn Bécit Jerzy ellen? Utána lehet olvasni az alanto oldalakon.

Olivérnek majdnem száztizenkétezres követő tábora van...

Alekosznak meg hatvannyolcezres úgy, hogy kinn sincs..

http://www.facebook.com/home.php#!/vv.oliver.mozgalom.alekoszert

és

http://www.facebook.com/home.php#!/VVOliver

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.25. 16:51:54

@tizenot:

Amúgy Anikó erős, és most jön épp fel ezerrel..

sogeking 2011.04.25. 16:52:07

@MegLepke: gondoltam rá, úgy passzolna a szótagszám, viszont nem lenne olyan hatásos a fordulat :)

de jó, vegyük úgy, hogy kivettem.

nosce 2011.04.25. 16:52:53

@MÁRIA TERÉZIA:
ez triviális h Olivér (már a párbaján ezt mondta Aleknek mint utolsó üzenetet) mozgatja a szálakat...

speti10 · http://www.zseni.info 2011.04.25. 16:53:42

Azt nem értem hogy magára mért nem tehet olyan bélyeget, logót vagy mi fityfenét alig várom hogy vége legyen ennek...

nosce 2011.04.25. 16:56:56

Mivel Olivér kulcsszereplő, az is kérdés ö mit gondol kinek kéne bekerülnie a döntőbe. Úgy ment be sztem, h Alek szempontjából a legjobb az Alek, Éva Jerzy hármas lenne . De szerintem változtatott h Alek és a 2 csaj (értsd Alek és a háreme) lenne a jóbb, mert az erősebb promó a müsorának...

nosce 2011.04.25. 17:00:33

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
lehet tényleg a picsájába küldene, ott is pókhálózd le :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.25. 17:05:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Meg jobb Anival a békesség, mindenkivel barátkozni kell, ha Alekot akarja kihozni győztesnek...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.25. 17:07:08

@nosce:

van veszély Anikó finálés megjelenésében, mert azért Alek is elég megosztó, hiába a hatalmas Oli által szervezett tábor..

nosce 2011.04.25. 17:09:11

Egyébként egyszer írtam h Alekosz és Olivér barátságát az boríthatja fel, hogy nem értik meg, ki mit tett a másikért ,és az mennyit is ért. És itt is van ez első virtuális hasadás, Alek anyja a hírek szerint félti Aleket Olivértől, pedig Olivér nélkül szerintem alulmaradna még most is a döntőben, az ellenére meg méginkább...tehát ha jelentős befolyása van Alek anyjának, akkor nyögvenyelősen létrejön Olivér producerelésével az Alek só ,aztán valszeg összevesznek és kocc....

nosce 2011.04.25. 17:11:39

@MÁRIA TERÉZIA:
100000 szervezett szavazó nagyon sok, szinte verhetetlen, Anikora meg jönne sok kósza szavazat, gyenge lenne a dinamikája, szerintem.

locsolóember 2011.04.25. 17:12:45

@MÁRIA TERÉZIA:
"...nyilván csak akkor tudná elindítani az Alekosz showt, ha egy nyertes Alekosz jönne ki a villából..."
??

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.25. 17:13:38

@nosce:

meglátjuk, még nem biztos, hogy mindenki szavazni fog, aki csatlakozott, de sokan szavazhatnak rajtuk kívül is, az biztos, hogy egy jól megszervezett társaság nagyot üthet, és az RTL-nek a bevétel nagyon fontos, nem fogják megnyeretni valakivel, aki nem hozza a lóvét...

Zwekedly 2011.04.25. 17:15:56

Locsolnálak micsodámmal,
Évike, te borzolt!
Te meg mindig mondogatnád:
Még egyszer, és hogyvolt?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.25. 17:16:01

@locsolóember:

egy vesztes Alekoszra nehezebb lénne egy "nagy Ő" showt összehozni, rengetegbe kerül az ilyesmi, és ha nincs ott a nézettség meg a szavazatok, akkor bukhat a dolog...

locsolóember 2011.04.25. 17:20:33

@Spéter46:
Engem büntet.
(Maga az, hogy pics@részegen mit tesz, az nem bűntett.)

locsolóember 2011.04.25. 17:24:59

@MÁRIA TERÉZIA:
Aham.
Eddig azt hittem, az RTL (saját)műsora lesz a menyasszony(?)-kereső, Olivér csak "manáger" lesz.
Tényleg érdemes ide járni. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.25. 17:25:45

Végre vége ennek a hétnek. Remélem, ezen a héten újabb három kiesett villalakó csatlakozik hozzájuk...

MegLepke 2011.04.25. 17:28:29

@Zwekedly: :DDD ezt egy kicsit jobban is kibonthattad volna.:) Úgy értem, hosszabbra ereszteni.

fordp01 2011.04.25. 17:30:38

A mostani posztból a "Kölök" szóra beugrott Stephen King Setét Torony-eposzából az ugyanezen nevű szereplő. Csak a regényben a Kölök egy kétfejű, kitömött rénszarvas az Utaspihenő nevű kocsmában. Érdekes mellékhatás, hogy Jerzsit ugyanúgy el tudnám képzelni kitömve egy határszéli kocsmában, mint a vv-szereplőként egy kétfejű rénszarvast.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.25. 17:30:43

@nosce: Pedig én már látom lelki szemem előtt: "Tesó, én éjjel-nappal csak azon voltam, hogy te győztesen gyere ki a kulipintyóból, amíg te bent maradtál - osztottad az észt, meg eszetlenül kergetted az Évát. Sokmindent el****tál ott benn, amit itt kint nekem kellett összekanalaznom. Úgyhogy tesó, jössz nekem eggyel."

artax 2011.04.25. 17:35:09

húsvét napján köszöntöm a hogyvolt olvasóit
ők már tudják,nem mondom el mi olvasható itt.
csak nemrég jöttem,de találkoztam mindenféle jóval
és most locsolkodom virtuális hervadásgátlóval.

Albino Vernyul 2011.04.25. 17:37:38

Egyet ne felejtsetek el.. Hiaba a sok szervezett szavazo, amoge penz is kell a telefonokba.. Jerzy szavazas megszivta oket.. Most, ha ra akarnak menni Aniko ellen, az megint minusz.. Es akkor 1 het mulva donto... Nem hinnem, hogy a dontot erdemes dobni egy ellenszavazasert, egy parbaj miatt..

nosce 2011.04.25. 17:43:13

@Gee Halen:
Eeeegen Olivérnek már bent is majd a tarkójára szaladt a szemöldöke Alek egy ötletére h ö megy ki Éva helyett h milyen szép lenne kézenfogva állnának ott a döntöben :), hogy "ezt nem teheted meg velem" :), ala itt "sok léről van szó b@zzmegg nem szépségről " :)

inmemancsi 2011.04.25. 17:47:20

@Albino "karazsnyikov" vernyul: anikó könnyes búcsúja olivértől:)))

2011.04.25. 17:50:53

@Zwekedly: hát ez kurva jó volt! :D

Tolve 2011.04.25. 17:51:14

Locsolóversek (pársorosok):

Bemászom a Baukóablakon, ha kell,
de megöntözlek én ma, nem érdekel!
Túl leszel rajta, és még a kölnim is pazar,
megérdemli hajzatod, akkor is, ha kazal.

***

Kezemben egy teli korsó
Nagyra nőj hát, Napraforgó!

***

Villaréten jártam, kiválasztást láttam
Hogy a VV-re kapcsoltam, én ma meg nem bántam.
Anikó, kis nebántsvirág, ki van Baukva mindenki rád...
Kakaskodó virágszálak, locsolok én, mint az állat!

***

Napraforgó, szénabála
Locsolok, de mi a hála?

/és más zöld örökzöldek.../

nosce 2011.04.25. 17:51:34

@inmemancsi:
megjegyzem ez is érdekes h Olivér tudta egyedül (ö figyelt rá) minek örülne Anikó, a két pics@ aki bejött nagy ívben sz@rt rá...

penelope garcia 2011.04.25. 17:52:57

Ennek egyszerűen nem tudtam ellenállni. MUSZÁJ volt verset fabrikálnom. :)

Felvirradott húsvét napja,
Mikor nem akad hímmarha,
Ki ne rohanna locsolni,
Lányokat körbetopogni.

Ám Alekosz arca felhős,
Nem akad horgára emlős.
Nevet Anikó és Éva,
Csintalanul a két léha.

De a húsvét különleges!
Virgo kiborg szíve repes.
Hátha akad részeg sellő,
Meginoghat egyik delnő.

Varázslöttyel nőkent hint meg,
Pálinkától szépen billeg,
De odaáll, verset szaval,
Reménykedik, kever-kavar.

Hogyvolt-tábor izgul, drukkol -
Ágyában egyedül horkol?
Hiába. Alek szűz marad
Immár, mindenki meglássa.

Legörbül a kicsi szája,
Kölnijének tojás ára.
Hoppon maradt Alekoszunk.
Nem baj, haver, majd MI toszunk. :P

Spéter46 2011.04.25. 17:57:11

Tényleg elhiszitek, hogy ennek a két balfasznak 160.000-es SZERVEZETT rajongója van?
Olyan ez mint Deutsch Tomi 1 millás "Elég volt" szavazat gyűjtése.
Más tagja lenni egy virtuális társaságnak, aminek az ára egy gombnyomás, és megint más 360 Ft-ot adni egy telefonért.
A tinik 360 Ft-ért kapnak már egy sört, míg Olivértől lófaszt se kapnak a pénzükért.
Meg az Oli hakniknak is vége van, senki
nem megy rá!!!!

Tolve 2011.04.25. 17:57:42

Hopsz, akkor most egy, amiben a hogyvolt is szerepel (francba, sose olvasom végig rendesen a pályázati kiírásokat):

Papundekli álomotthon
Kitárgyaltuk a hogyvolton
Benne fogynak a virágok
Kölnit szórok most tirátok
Jöhet szikvíz, vizesvödör?
Te ne röhögj, görög ökör!
S ne nyögjön a lengyel gyerek,
éltessék a női nemet.

2011.04.25. 18:00:00

@Tolve: Codálatossz!!!! :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.25. 18:00:22

na, most hív a kötelesség, de hamipancsicsicsi után rongyolok vissza zsűrizni az öfi elejére, addig valaki kompetens írja meg, hogy ez pontosan mit takar ;D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.25. 18:06:09

@nosce: Na ezt pont nem láttam. De akkor meg vagyok nyugodva. Jerzsi mehet ki, Alek, meg a két lány a döntőbe.Az már nekem mindegy, ott hogy alakul, mert nem tudni, hogy az RTL hogy akarja a végét.
Ami ellen meg úgy sem lehet tenni.

Albino Vernyul 2011.04.25. 18:13:41

Anikonak meg van egy tartalek elonye.. Az anyja, es a baratnoi se voltak tul sokat a hatter musorokban.. Nincsenek "lefarasztva".. Es amennyit az anyjabol eddig lattam, illetve a Vivien nevu baratnojebol, mindketto nyugis, szolid szemelyiseg.. Az utolso Belevaloban (elobb neztem meg), egy Annett nevu volt telefonba, az kicsit kemenyebbnek tunt, de csak kicsivel.. Ez meg sokat hozhat a hajraban..

Ancilla 2011.04.25. 18:15:00

Kedves Hajnalka!

Lassan el kell kezdeni a zsűrizést, ami nem lesz egyszerű, hiszen 12 oldalnyi verset mentettem le.

Kérdésem: Hogyan zsűrizzünk?

Pontszámokat adjunk a versekre?
Helyezéseket állapítsunk meg?
Nyilvánosan értékeljünk, vagy Neked küldjük privát üzenetben, hogy összesíthess?

Attilajukkaja 2011.04.25. 18:15:44

Azert Evanak megint sikerult "onmagat adnia", miutan jol besseggelt :o)))
Jol irtad, Hajni, az a kigyo Aniko rajzan bizony az Evike. Milyen "oszinten" elbeszelgetett Anikoval arrol, hogy ok ketten, mert nok, ejtsek ki ugyesen mindket fiut! Alekoszt is. He-he-he.
Alekosz is nyugodtan kiejthette volna Evat a kezebol, nem kellett volna elkapnia, amikor majdnem lefordult a kanaperol.

avanivi 2011.04.25. 18:21:39

Aki nem tud egy rendes felhasználó nevet kreálni magának, az ne csodálkozzon azon, hogy nem tudják megjegyezni.
Ahogy Trev írja az jobb mint az eredeti, megváltoztatom.

Zelefánt 2011.04.25. 18:25:02

Na végre, győztünk.

MegLepke 2011.04.25. 18:27:32

@Ancilla: én azt javasolnám (már ha lehet javasolni, majd Hajni nyilatkozik), hogy nevezzük meg az első 3-at saját toplistánk szerint. Minden helyezés érjen pontszámot, amik a végén összeadódnak. Ez persze csak egy ötlet.

Zelefánt 2011.04.25. 18:30:48

@MegLepke:
Csak a nők képesek ilyen semmiségeken ennyit fötölni -- és hiába, de hiába locsolgatjuk őket, fel nem NŐnek soha.

sogeking 2011.04.25. 18:31:34

@penelope garcia: mindíg is tudtam, hogy látens Alek fan vagy :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.25. 18:41:23

@Ancilla: Hű, léci, azokat a lementett oldalakat küldd már át nekem is!! (beteg a gyerkőc, ötpercenként felköhögi magát, úgyhogy kevéssé hatékonyan tudok csak két napi kommentet végigbogarászni)

Köszi!!

arkangyal44 2011.04.25. 18:42:50

Szép locsis estét mindenkinek,reggel már leírtam de hátha nem jegyezték:)

arkangyal44 2011.04.25. 07:55:39
H úsvét reggelén kezemben a kölni
U gye barátom nem kéne tökölni.
S iessünk hát öntözni lányokat,a nőket
V elük ünnepelni boldogabb időket
É tvágyam hatalmas,s a terített asztal
T ávozás helyett evésre marasztal.
hogy volt-e ilyen régen hát tudnám
sorolni,de beszéd helyett kérdés
Szabad-e locsolni ??

Zelefánt 2011.04.25. 18:49:11

Megbántam ám réges-rég már,
míg egyhelyben locsoltam,
hogy volt, mikor ínségemben
kínrímeket írtam.

2011.04.25. 18:54:48

@arkangyal44: Felhívom a t. Zsűri figyelmét, Arkangyal Kosztolányit (Nyár, nyár, nyár) idéző formai megoldására. :))))

Ancilla 2011.04.25. 18:58:06

Hódos Hajnalkának

H úsvét szép napján azt kívánom én,
A djon az Isten hosszú életet,
J usson bőséggel bor és lágy kenyér,

N e törje össze semmi kedvedet.
A sok jó posztért, mit írtál nekünk,
L egyen e vers is jutalom Neked.

K ét hét múlva már mi is elmegyünk...
A ddig is, Hajni, az Erő Veled!!!!

arkangyal44 2011.04.25. 19:03:15

@beebeer: Mondtam már hogy szeretlek ??:)DDD

2011.04.25. 19:08:03

@arkangyal44: Most irulok-pirulok, de nem, még nem!!! :)

Ancilla 2011.04.25. 19:16:15

Kedves Zsűritársnők!

Mivel 19 órakor lejárt a verspályázat határideje, én már elkészítettem az általam fölállított rangsort, és elküldtem Hajnalkának privát üzenetben. Szerintem Ti is ezt tegyétek, mert így könnyebb lesz összesíteni.

Soror Formoza 2011.04.25. 19:18:10

1. Trevlovics

Szellemes és frappáns, mint mindig. Nincs miről beszélni.

2. Zelefánt

A termékenysége dicséretes, két napon át faragta a rímeket. Az elismerést nálam mégis, ha lehet ilyent, a mindennapi kommentekben fellelhető sajátos fanyar humora, finom udvarlási stílusa hozta. Hiába mondja, hogy nem, mert Ő a női lélek szakavatott ismerője és pátyolgatója.

3. Tolve

Rövid, de hm...

Mivel csak egy díj van és én nem szeretnék ketté szakadni, Zelefántnak odaítélek, az eredménytől függetlenül egy üveg oroszhegyi szilvapálinkát. Ha már a Való Világban nincs "székely kategória" (ki volt aki emlegette ezt az idők kezdetekor itt, ne firtassuk), legalább a hogyvolton van. Ezt nem úsztátok meg!

Az ügy komolyságát igazolandó, tudatom, hogy Húsvét másodnapján, pacsulitól zsongó fejjel, gyorsabb netért, bejöttem a munkahelyemre hogyvoltozni. Normális-e vagyok?

Kivétel 2011.04.25. 19:19:45

Sziasztok versenyzők, zsűritársak, kommentelők, olvasók, és nem utolsó sorban Hajni!
Miután a nevezés már lezárva, kezdem én a zsűrizést, hogy ne befolyásoljon társaim véleménye:)
A következő szempontok szerint olvastam el - többször is - a benevezett műveket:
1. természetesen Hajni kitétele, hogy szerepeljen benne a "hogyvolt" szó, az megvan-e
2. Számomra lényeges volt, hogy a locsolóvers legyen rövid, hogy a meglocsolandó nőszemélynek legyen türelme végighallgatni, mielőtt érkezik a nyakába a Krasznaja Moszkva
3. miután itt a vv a fő témánk, valami utalás legyen benne erre is
4. legyen benne ritmus, rím
5. legyen picit humoros, pajzán

Érdekes módon a nem kevés elvárásomnak mégis nagyon sok versenyző meg tudott felelni. Meg kell említenem azonban, hogy a számomra nem tipikus locsolóvers kategóriában is érkeztek szép számmal művek, melyek szintén nagyon tetszettek, és érdeklődéssel olvastam őket, úgyhogy ezúton gratulálok minden férfiúnak, aki ha még 2 sort is, de írt ide bármi versszerűt.

És most nálam a győztes:
Hooshee

/ha szükséges, 2. helyezett: Sogeking
3. helyezett megosztva: arkangyal44 és locsolóember/
Értékelném még Trevlovics, Zelefánt, Tolve, Artax munkásságát is, de még egyszer köszönöm mindenkinek, aki kellemes perceket okozott irományával:))
Hajrá!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.25. 19:19:57

Hú, fiúk, agyalok, agyalok, de ennyi sok idióta szart basszus, még végigolvasnom is fáj! XD

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.25. 19:23:07

Mondtam már, hogy utálom ezt a kis pökhendi, felfújt hólyag, hámozott lufi Balázskát?

Jelenleg a Nekedvaló műsorvezetői illetve a Belevalóból a csaj szimpatikus, lecserélném Lilut meg a Balázskát rájuk.

MegLepke 2011.04.25. 19:24:28

Húbazz, ez nagyon nehéz! Az első háromba hatot szuszakolnék hirtelen. Nos, időm még van, előző vélemények nem befolyásolnak.

Kivétel 2011.04.25. 19:25:33

@Ancilla: szia, szerintem azért ide is kiteheted, nekem délután azt írta a Hajni, hogy nyilvános szavazás lesz, kommentben, kíváncsian várom a Te véleményedet is:)

Illúzióromboló kockacukor 2011.04.25. 19:25:55

@Kivétel: az én munkásságom még csak értékelve sem lett.. :(
Azt hiszem pályát kell módosítanom. Lehet annyira 0 vagyok, hogy legközelebb be is megyek a villába.

Ancilla 2011.04.25. 19:27:22

Jó, akkor én is nyilvánosságra hozom a helyezéseimet:

I. helyezés: sogeking

(Két verset beküldött, ezek közül a Pötyiről szóló nekem nagyon aranyos volt)

II. helyezés: Trevlovics

III. helyezés (megosztva):

Illúzióromboló kockacukor és Hooshee • hooshee.blog.hu

Különdíj a legtermékenyebb írónak: Zelefánt

A sajátos humor különdíját pedig Bánatos halszemű Hugónak ítélném oda.

sogeking 2011.04.25. 19:30:18

@Illúzióromboló kockacukor: nekem tetszett a vadnyugati versed :)

genevieve 2011.04.25. 19:30:29

az én voksom: Zelefánt....

Kivétel 2011.04.25. 19:33:01

@Illúzióromboló kockacukor: dehogynem, Te is ott vagy az "összes többi bármi pályáművet beküldő" között!!!
Jaj fiúk, legszívesebben mindenkit beleírtam volna, de hát az mégse zsűrizés, ha az összes nevet felsorolom.. bocsi mindenkitől, aki most kimaradt!

avanivi 2011.04.25. 19:37:15

Nagyon nehéz a dolgom, mert sok-sok kiváló pályázatból kell kiválasztani egyet.
Nálam győztes : Hooshee
2. : Trev
3. : Sogeking
De nem hagyhatok ki egy nagy kedvencemet
Bármit ír szeretem, mint elefánt a vizet
Ha kommentel , mindenki derüs lesz és nevet.
És Ő a Zelefánt
Puszi : Avanivi :))

MegLepke 2011.04.25. 19:40:27

Nos, megszületett az én sorrendem is. Nagyon nehéz volt a döntés. Az én szempontjaim a megadott feltételeken kívül:
- ritmus
- humor
- könnyedség

1. Hoshee (mindkét verse)
2. Illúzióromboló kockacukor
3. megosztva, mert nem tudtam dönteni: arkangyal, sogeking második verse, Zelefánt "Van világ, mi nem való," kezdetű verse.

Megemlíteném még Trevlovicsot (stílusa szokás szerint bámulatos) és pojácát is (akinek csupán annyi volt a bajom a versével, hogy nem akart locsolni, csak kommentelni, egyébként az nyert volna).

Gratulálok az összes pályázónak, köszönjük!

Zelefánt 2011.04.25. 19:40:31

@sogeking:
Nekem is a lovaglónyúl jött be leginkább.

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 19:46:47

@Ancilla: egyetlen nevet kérek szépen, azt, akinek a verse a legjobban tetszett. (mivel nincs második ill. harmadik díj) az indokolást rátok bízom, ha szeretnél indokolni, szabad a gazda :)

MegLepke 2011.04.25. 19:48:17

@Illúzióromboló kockacukor: faszt nem!:D Egy botlástól eltekintve ritmusra tökéletes, vicces, helyes, frappáns.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.25. 19:49:27

@Hódos Hajnalka: én elküldtem neked mailben

Akkor írjam itt is?

inmemancsi 2011.04.25. 19:50:06

na alekosz a nagy stratéga, elcsodálkozik az éván..

genevieve 2011.04.25. 19:50:21

hoppá-hoppá:-)

alek...jó reggelt kivánok:-DDDDD

inmemancsi 2011.04.25. 19:51:31

@genevieve: még nincs reggel neki, csak pirkad, majd ha kimegy és megnézi..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.25. 19:51:36

Namindegy, írom akkor én is ide

1 - Hooshie

Hogyvoltos lányaink, halljátok a verset,
Vödör víz áztasson minden női testet.
Aki nem ad ezért piros tojást menten,
Locsolkodni hozzá az Alekosz menjen!

2 - Sogeking

Pötyi locsolni megy

Hétfő van, és reggel,
rikácsol a vekker,
Pötyi kutya felkel.

Jaj, de finom ez a csülök,
szép szukákat meglocsolok,
nem baj, ha a Hajni morog.

S indul már a büszke eb,
nincsen nála boldogabb,
kap majd finom csontokat.

Őt várják a kutyalányok,
szépek, csúnyák és vagányok.
Vonyítanak a galádok.

Most előlép pötyinyúl..
szukák füle lekonyúl,
így a csapat elvonyúl. :P

De arra jár egy piszi nyuszi,
meglocsolja füles kutyi.
Ettől lesz a versem tuti.

Hajni hívja, gyere haza,
hogyvolton az új poszt fasza,
az elsőzés milyen laza.

3 – Zelefánt

életműdíj a kétnapi szüntelen termelésért

Puszi a hasára mindazoknak, akik jópofa verseket írtak, csak épp nem olvasták el/azértsem lesznek lemmingek, hogy a „hogyvolt”-nak szerepelnie kell a pályaműben! ;)

______Vagyis, az első helyezettem Hooshie_____

genevieve 2011.04.25. 19:54:25

@inmemancsi: alek most kit győzköd jerzyt vagy magát?:-)

ani egyáltalán nem lett jóban évával...éva be van fosva (alek is), ani most tényleg élvezi a helyzetet:-)

Illúzióromboló kockacukor 2011.04.25. 19:54:26

Ah, nekem a versenytársak véleménye a legfontosabb akkor.. :)
@MegLepke: mi az az egy botlás? :)

MegLepke 2011.04.25. 19:55:12

Ha csak a győztes kell, nálam Hoshee nyert. És most elmegyek a benzinkútra cigiért.

genevieve 2011.04.25. 19:57:28

@inmemancsi: alek most kit győzköd jerzyt vagy magát?:-)

ani egyáltalán nem lett jóban évával...éva be van fosva (alek is), ani most tényleg élvezi a helyzetet:-)

genevieve 2011.04.25. 19:58:18

jajj, jerzy-jerzy.....bameg....nem anikó baszta el a te renomédat......

Kivétel 2011.04.25. 19:59:20

@MegLepke: nálam is az a négysorosa:) remélem Hajni ki tudja hámozni hosszú irományomból:)

Spéter46 2011.04.25. 20:01:14

@genevieve: Sajnos ez a post ma a húsvéti versekről, és nem a címéről szólt.
Szóval egy kalap szart ért!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.25. 20:01:39

nem vágom, mit tépik a szájukat, hogy ÉÉÉÉéééés, aki visszajön a párbajról, az már biztos finalista!!!! - Hűűűű, az a kettő meg, akit Ani nem hív ki, már egy héttel előbb az

inmemancsi 2011.04.25. 20:02:32

@genevieve: nem figyeltem:)) anikó érdemelné meg a 4 közül a fődíjat

Ancilla 2011.04.25. 20:06:35

@Hódos Hajnalka: Én a Pötyi locsolni megy c. versre szavazok.

Igaz, hogy nem tipikusan locsolóvers, hanem inkább egy verses mese egy aranyos kutyusról, de nekem éppen a különleges volta miatt tetszett. Játékos, ritmikus, humoros, könnyed, kapcsolódik a bloghoz - szóval nekem nagyon tetszett.

Ancilla 2011.04.25. 20:07:08

Bocsánat, a szerző lemaradt: Sogeking

genevieve 2011.04.25. 20:07:32

@Spéter46: miért, van egy szabálykönyv, hogy a kommenteknek miről kell szólniuk? mert a post az öfiről szólt:-)

@inmemancsi: most már én is azt mondom....
bocs...trevlovics!:-)

Albino Vernyul 2011.04.25. 20:10:53

Hulye ez a Jerzy.. Bent az egyetlen Ani, aki azt mondja neki, ami valos.. Mar a parbaj utan is megmondta neki, hogy ne forduljon ki magabol, stb, es vigyazzon Evaval.. Es lon.. Most is jol mondta neki, amit Giginek mondott velemenyt Jerzyrol, most elmondta Jerzynek is.. De az idiotaja Evara, Alekoszra, meg Olira ugy halgatott, mint egy pincsikutya... Mondjuk magat vagta el, ez Anikonak jo, dehat hogy lehet valaki ilyen hulye..

pojaca 2011.04.25. 20:11:32

@MegLepke: köszönöm :)
akkor most már mehetek vissza a balettbe ugrálni :D

arkangyal44 2011.04.25. 20:15:40

Nagyon szépen köszönöm,azoknak akiknek tetszett a versem,de asszem valamit félreértettem.Úgy szolt a kiírás hogy locsolóvers kell ,amiben benne van a hogyvolt szó. Én azt hittem olyan vers kell amit el lehet mondani bárhol ahova bemegy az ember,ezeket amiket díjaztatok olyan versek ha elmondom egy olyannak aki nem nézi a való világot nagyon hülyén nézne rám.De nekem nincs jogom bármit is szólni csupán egy vélemény.

Albino Vernyul 2011.04.25. 20:17:08

@pojaca: Szerintem ezt a balettes dolgot inkabb mi nem neznenk meg..;)

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 20:19:27

Jó estét mindenkinek!

Fantasztikusak lettek a versek! Köszönöm szépen mindenkinek!

A zsűrinek köszönöm a lelkes részvételt, az üzeneteket és az alapos elemzéseket!

A zsűri értékelése tehát:

jahuu - Trevlovics
Kivétel - Hooshee
Ancilla - sogeking
genevieve - Zelefánt
avanivi - Hooshee
MegLepke - Hooshee
nyuszómuszó - Hooshee

A játék nyertese Hoshee, gratulálok!

A győztes pályamű:

Hogyvoltos lányaink, halljátok a verset,
Vödör víz áztasson minden női testet.
Aki nem ad ezért piros tojást menten,
Locsolkodni hozzá az Alekosz menjen!

Még egyszer gratulálok, remélem, jól szórakozott mindenki, én nagyon!

Külön köszönöm sogeking versét (Pötyi locsolni meg) anyai szívem öröme kifejezhetetlen! :)) Tényleg köszi, na ezért nem akartam én zsűrizni! :)))

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 20:22:38

@Ancilla: :)) nekem is nagyon tetszett, de hát ugye én maximálisan elfogult vagyok.

Kivétel 2011.04.25. 20:22:40

@arkangyal44: Igen, nekem is tetszett a versed, mint írtam is, és abban is igazad van, hogy a kiírás szerint nem volt kötelező kötődnie a vv-hez. Szóval jogos az észrevételed. Ennek ellenére én úgy éreztem, hogy ez egy "speciális" helyszín, és nálam plusz pontot ért, ha mégis kötődik a való világhoz.
A nyelvi leleményért meg külön gratula

Soror Formoza 2011.04.25. 20:24:18

@Hódos Hajnalka: Köszönöm a játékot. A nyertesnek gratulálok.

arkangyal44 2011.04.25. 20:25:22

@Kivétel: köszönöm a gratut,és győztesnek is gratulálok,de ha lesz még egyszer ilyen akkor talán pontosabban kell a kiírást megfogalmazni,mert nekem sem lett volna nehéz ebbe a környezetbe verset fabrikálni.

Kivétel 2011.04.25. 20:28:31

Hooshee-nak gratulálok, remélem megosztja a 7 tagú zsűrivel a nyereményét:))

MegLepke 2011.04.25. 20:29:22

@Illúzióromboló kockacukor: a lószaros rész:)

@arkangyal44: nálam nem volt szempont a vv-hez kötődés. Nem annak alapján döntöttem. A tiéd más stílusú volt, mint a többieké, és nagyon tetszett, láthattad.:)

pojaca 2011.04.25. 20:29:41

Gratulálok a győztes Hooshee-nak/nek.

az én rózsám vasutas 2011.04.25. 20:31:06

Baudelaire, Rimbaud, Apollinaire
forognak a sírban
Mind a hárman azt üzenik
hogy a legjobb voltam

Bunda volt, de megszoktuk már
felesleges sírni
Orbán nélkül de hogyvolttal
nehéz verset írni

Ja...és baszunk többet locsolni

sogeking 2011.04.25. 20:31:40

csóközön mindenkinek akinek tetszett :)

(akiknek nem, nekik is - főleg a hölgyeknek)

gratula a többi verselőnek

arkangyal44 2011.04.25. 20:33:13

@MegLepke: Tudom Lepike és semmi baj és köszönöm,csupán egy apróság ezt a verset kb 5 perc alatt írtam míg elolvastam az éjjeli kommenteket és megittam a kávét:)

az én rózsám vasutas 2011.04.25. 20:33:46

Husi lebukott
beépített ember
Ez most nem fog rímelni
de majdnem tuti

sogeking 2011.04.25. 20:34:00

@pojaca: tényleg ugrálsz a balettben, vagy csak viccelődtél?

Kivétel 2011.04.25. 20:36:49

Most jönnek az igazi remekművek:)

inmemancsi 2011.04.25. 20:37:46

@genevieve: trevlovics értelmesnek tűnik, szerintem erre már ő is rájött

Kivétel 2011.04.25. 20:40:30

Trevlovics nálam is szerzett ma egy jó pontot, versenyen kívül:)vág az esze, és veszi a lapot:)

az én rózsám vasutas 2011.04.25. 20:40:40

Na, túltettük magunkat a traumán, bár nem volt könnyű. Önbizalomhiányos Anikó rá fog baszni a sompolygásra. Nem lesz ebből se villantás, se örök barátság, a kiesés egy új fajtáját ismerhetjük meg vasárnap. Majd ad neki nevet, az összes szakkifejezést én se ismerhetem.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.04.25. 20:41:43

Köszönöm szépen a lehetőséget, és természetesen a szavazatokat is a hölgyeknek :) Amennyiben lesz valami hogyvolttalálkozó, a nyereményt felajánlom közös fogyasztás céljára :)

sogeking 2011.04.25. 20:43:14

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ha ennyire szeretnél villantást, feltöltöm neked valahova a zuhanyzós videóját:)

MegLepke 2011.04.25. 20:45:40

@Illúzióromboló kockacukor: a lószaros rész:)

@arkangyal44: nálam nem volt szempont a vv-hez kötődés. Nem annak alapján döntöttem. A tiéd más stílusú volt, mint a többieké, és nagyon tetszett, láthattad.:)

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 20:46:01

@Hooshee: szia, már írtam neked, itt is gratulálok!

Amit a blogodon láttam, azt meg köszönöm, meghatódtam. (borsos kalács) :)

MegLepke 2011.04.25. 20:48:26

A blogmotor meg háljon Alekosszal!

penelope garcia 2011.04.25. 20:51:27

@sogeking:

Macskafogó

A patkányok szövege ez.

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 20:55:50

szia mindenki, én mindenki versét cejiztem:)
Hajni, nem kaphatna mindenki irsait?:)
Anitól már hányok, olyan mint Anjelica Houston az Addams familyben.

sogeking 2011.04.25. 20:56:32

@penelope garcia: ok, de akkor mit mondjon az, aki tényleg a balettben ugrál :D

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 20:57:47

@Ayesha: :)) dehogynem, csak előbb szereznem kell egy szponzort :D

genevieve 2011.04.25. 20:58:15

@inmemancsi: szerintem valakivel szimpatizálni inkább érzelmi dolog:-)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.25. 21:01:32

@Hódos Hajnalka: Jó, ha meglesz, gondolj a T Zsűrire is! ;)

Amúgy, amennyit itt már Irsaiztunnk, megérdemelnénk! ;)

pojaca 2011.04.25. 21:01:34

@sogeking: Az csak ne mondjon semmit, aki a balettben ugrál. Örüljön, hogy ugrálhat. Ennyi! :D

nosce 2011.04.25. 21:01:49

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
miből gondolod h Aniko ráb@szik ? Úgy látom rátalál a leggyengébbre, Jerzyre..

Zelefánt 2011.04.25. 21:02:47

Akkor ez volt a NYÚL(vány)-díj kiosztó
ünnepség?...És hol a gálaműsor?
És a köszönetek?

Én személy szerint köszönöm Geneviéve-nek, hogy engem tartott érdemesnek, na meg a pszichiáteremnek, kit megnevezni most nem lenne etikus.
És még csak nem is tettem zárójelbe mindezt, ugye.

Gratkó a győztesnek!

(Holnap verselhetünk a Tákolmányról is, Hajnalka szívem? Igen nagy ingerenciát érzek, és már be is hűtöttem egy üveg vodkát, hogy fűtsön...)
(Vagy azokat inkább már más hordón szavaljuk el?...)

Talpig Jimmy 2011.04.25. 21:02:56

Ide sem írok többet húsvéti eposzt :(

inmemancsi 2011.04.25. 21:04:06

@genevieve: részben igen, az értelmesebbje azonban általában látja a szimpatizált negatív tulajdonságait, hátrányait is (természetesen alek és éva rajongók kivételek:)) szerencsétlen jerzy azért alakított az elmúlt hétben

genevieve 2011.04.25. 21:06:09

@inmemancsi: biztosan örülni fog a véleményednek:-)

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 21:06:11

@feszület: ööö...nem akartam bevallani, de nekem a te haikud tetszett a legjobban...

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 21:07:57

@feszület: ja, bocsánat az pojaca volt, ááááááá EZER BOCSÁNAT :DD

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 21:09:27

@inmemancsi: én töKKKKéletesen tisztában vagyok rajongottam fogyatékjaival és érdekes állapottyaival!
kéretik nem egy kalap alá venni. :)

dr. gernika 2011.04.25. 21:10:10

Jó volt, tegnap úgyse láttam az öfit, csak a jelrakást. Ani jól csinálta, ahogy ma is jól paráztatta őket.

az én rózsám vasutas 2011.04.25. 21:12:38

@sogeking: Azok a lájtos valamik nem érdekelnek, kizárólag a szakmai szemeim miatt néztem meg akkor hetvenhatszor. Most már találjon ki egy új taktikát és másszon rá Alekra. Engem simán meggyőzne, hogy nyerni akar.
@nosce: Anikó feje kb olyan mint Béláé, nem tudok azzal gondolkozni. Reméljük ő tud. Halvány lila gőzöm sincs, hogy kit választ.

Zelefánt 2011.04.25. 21:18:11

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Kurva érdekes, hogy ezek hónapok óta mást sem csinálnak, mint veszettül...hm..agyalnak, aztán meg a végén mindenki szét van, meg ide-oda és összevissza.
Ennyi energiát feleslegesen elpazarolni a fos(ás)ra...
(Mert a visszatartására ugye, inkább kifizetődő.)

inmemancsi 2011.04.25. 21:18:34

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ezt te se gondolod komolyan, hogy másszon rá alekra ugye?

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 21:20:52

@inmemancsi: igen:)pl sokszor igazi puttó paraszt állat és még én is pofonvágnám:D
de attól még lehet a kedvencem egész nyugodtan. Sokkal érdekesebbek számomra az ilyen furcsa emberek, mint a jókislányok, mamakedvencék.

inmemancsi 2011.04.25. 21:21:46

@Ayesha: az, hogy érdekes esetleg valakinek a képernyőn nem egyenlő a rajongással:))

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 21:23:22

@inmemancsi: na jó, de ő a kedvencem. A rajongás csakis az a hagyományos értelemben vett dolog lehet, hogy mittomén ezreket elbaszok hogy szavazzak rá meg alekoszos pólókat kéne hordanom?:D:D:D

inmemancsi 2011.04.25. 21:28:59

@@Ayesha: na ezért nem érdemes:))

Zelefánt 2011.04.25. 21:29:59

@Ayesha:
KEDVENCED?...
Ezek közül bármelyik is?...
Mi a frászt tudnak ezek a csövezésen kívül, amitől bármelyik is a KEDVENCED lehet?...
Nekem voltak kedvenceim, különböző témakörökben működtek, de legalább...tettek valamit.
Ugye, Te sem gondolod ezt komolyan?

az én rózsám vasutas 2011.04.25. 21:33:24

@Zelefánt: A franc se tudja. Anikóra későn jött rá ez a terror alatt akarom tartani a többieket valami, azok hárman alkalmatlanok erre. Alek rendezői utasításra eljátsza, hogy be vam tojva. Jerzynek nehéz olyat mondani, amire nem egy bárgyú vigyor a válasz. De legyen, Anikó kitartó csaj, felpiszkálja a srác pulzusát negyvenre. Évát meg minek marhaságokkal izgatni? Vegye el a borát, annak nagyobb a hatékonysági foka.

az én rózsám vasutas 2011.04.25. 21:37:22

@inmemancsi: Jerzyre nem mászhat, az ő szíve még nem gyógyult be. Évára se, mert az nem hoz szavazatokat. A kameramanok plexi mögött vannak, meglepi vendi már nem biztos hogy jön, marad Alek. Hosszú számításokat végeztem, de mindig ez jött ki.

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 21:40:38

@Zelefánt: én nem azért nézem ezt a szaros műsort, hogy Nobel-díjasokat nézzek. Akin a legtöbbet röhögtem, az Alek volt, készvége, ebben a műsorban "kedvencem" volt.

Már vártam, mikor ugrik valaki a torkomnak ezért a véleményért:)
na sziasztok:)

inmemancsi 2011.04.25. 21:41:55

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: hogyhogy ott van alek? alek nincs ott egy nő számára:))) anikó legalább nő, drukkolj inkább évike másszon rá, ő úgyse nőnemű

inmemancsi 2011.04.25. 21:43:28

@Ayesha: senki nem ugrott rád, eltanultad évától a szöveget?:))

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 21:46:18

@inmemancsi: Ayesha már nem először kapja meg a magáét Alekosz miatt. Miért ne lehetne a kedvence egy reality játékosa?

inmemancsi 2011.04.25. 21:53:03

@Hódos Hajnalka: bőven lehet, én nem is azt mondtam, hanem azt, hogy azért más az, ha szeretem nézni, és más ha rajongok érte (ha ténylegesen felismeri alekosz hibáit, akkor szerintem nem rajongana érte -imádhatná még nézni, az más, ennyi, de ezzel nincs semmi baj, csak azt jegyeztem meg, hogy esetleg mégsem látja teljesen az árnyoldalait a csávónak (ez a rajongás egyik lényegi eleme egyébként)

foxglove (törölt) 2011.04.25. 21:56:23

Bajai újcsaj az ÉH-ban, csak mondom, Hajnalka.

Albino Vernyul 2011.04.25. 21:58:41

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Aniko magat szorakoztatja a "terrorral".. Felporgettek, hogy mar megint a feje felett taktikaztak (Alek kiviszi, hogy ugymond megvedje Evat..).. Most kicsit elvezi a helyzetet.. Hogy kit visz, az meg szerintem ugy fog eldolni, hogy eppen milyen hangulatban kell fel aznap..;)

johanna-ne 2011.04.25. 22:04:56

@arkangyal44: Nekem a tiéd tetszett legjobban.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.25. 22:08:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

az tényleg vicces, hogy Jerzy konkrétan meg van sértődve a gondolatra, hogy Anikó őt viheti ki, legalábbis sértődött pofát vág, mintha ez nem lenne rendjén, ki kéri magának... tisztára áldozatnak állítja be magát az arckifejezésével.

Anikó szerintem lassan összerakta, hogy az Oli tábor erősebb, mint a Béci tábor, és ha Alekot vagy Évát viszi ki, kieshet, de ha Jerzyt, akkor az Alek-Oli tábor őt békén hagyja, viszont begyűjtheti a Béci szavazókat azokon kívül, akik amúgy is rá szavaznának...

Valahogy abból, hogy a vendégek Jerzyt hozták ki kiválasztottnak a párbajra, leesett neki, hogy ezzel azt üzenik Jerzy a leggyengébb...

Anikó még azt is letesztelte Giginél, hogy megsértődne e, ha Jerzyt vinné, amire Gigi egyértelmű nemmel felelt, vagyis azt, hogy az a választás "ütne"... utána Anikó megkérdezte, hogy és mit szólna Béci, meg a szavazói, ha Jerzyt vinné ki, erre is inkább valami pozitív visszaigazolásos választ adott neki Gigi...

az milyen gyenge kísérlet volt Alektól, hogy rábeszélje Anit, hogy Évát vigye ki...

azért ez egy annyira gyáva húzás volt, miután korábban azt állította, hogy ő hősiesen meg fogja menteni Évát a párbajtól.. Igaz erre Oli azt mondta neki, hogy "ezt nem teheti meg vele" mármint Olival! sic! tiszta lebukás, csodálom, hogy az RTL bevágta azt a részt.

Kezd nagyon imponálni nekem Ani. Ez a hét az övé a házban. Amúgy is ő a legintelligensebb a házban. Most tényleg ő tartja markában a társaságot. És az is tetszik, hogy kedvesen mosolyog hozzá.

inmemancsi 2011.04.25. 22:20:41

jaj de aranyos nyuszija lett anikónak

Albino Vernyul 2011.04.25. 22:21:36

@MÁRIA TERÉZIA: Ahahaha...;) Amugy en is Jerzyre tippelnek.. Es igen, letesztelte Giginel a dolgot..;) Az meg nem befolyaolja mit beszel a tobbi, mar mind nagyon jol ismeri..
[stream] Ani megint ir.. Es van egy hofeher/pink vadiuj nyuszija...;)

johanna-ne 2011.04.25. 22:22:33

@arkangyal44: vigasztalásul -gratulálok az összes hozzászólásodhoz nagyon tetszenek-

Zelefánt 2011.04.25. 22:34:35

@Hódos Hajnalka:
És én erre miért is nem kérdezhetek rá?...
(Nem basztatva, csak tanácstalanul, néni.)

Zelefánt 2011.04.25. 22:36:48

@Hódos Hajnalka:
b) Haza is vihetné, és majd megkapná a magáét...(De ezt sem kell tüdőre venni, ugye, pedig milyen jól el tudnám képzelni...)

Albino Vernyul 2011.04.25. 22:45:10

Hajaj, lesz itt nyigas... El kell mondaniuk, hogy a jatek utan, kire mi varhat.. Musorvezetes, reklamok, ilyesmi.. Aniko mar elore kesziti fel a tobbit, hogy kemeny dolgokat irt ossze..;)

_most_ 2011.04.25. 23:00:37

Anikó folyton taktikázik, gusztustalan már, miért nem lehet becsületesen játszani, mint a többiek. Ez a lelki terror is, amit most csinál, szegény Alekosz, tudja mennyire érzékeny, mégis ijesztgeti, hogy lehet kiviszi párbajozni.

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 23:02:56

@Albino "karazsnyikov" vernyul: most nem nézem az onlányt. Dörzsi mire készül?:)

Albino Vernyul 2011.04.25. 23:25:27

@lami83: Hihihi... A tobbiek visszakapjak, amit toluk kapott.. Amugy nem is viszi tulzasba, csak olyan kis aranyosan..;)

Albino Vernyul 2011.04.25. 23:30:18

@Ayesha: Koztarsasagi elnoknek.. Eszre se vennek, ha kicserelnek..;) Stream csak volt, Jerzy elmondta, hogy a ket lany musorvezetonek lesz jo, reklamokba, Aniko noi kocsik, kiegeszitok, nocis dolgok, Eva olasz cuccok, ilyesmik.. Alek abbol fog megelni ami most, plusz konyak, szivar reklamok, minden, ami a felso 10k hoz illik (humm..)... Aztan adas el.. Aniko Evat musorvezetokent el tudjas kepzelni, rendezvenyszervezokent nem.. Adas el... Azota se volt..

foxglove (törölt) 2011.04.25. 23:33:57

Oli a belevalóban kijelentette, hogy Alekosznak egyetlen ellenfele lehet a fináléban, egy ember van, aki meg tudná szorongatni, és az Anikó. Évát egyáltalán nem tartja veszélyesnek.

Vagyis (ezt már én mondom) ugyanúgy rá fognak menni Anira a párbajon, mint ahogy Bécire, akárkit visz ki. Nem örülök.

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 23:36:10

@Albino "karazsnyikov" vernyul: lehet, hogy az ügyeletes odafigyelő ember elaludt és rádőlt a vezérlőpultra:)

Trevlovics 2011.04.25. 23:39:08

gratulálok hoosheenak meg minden pályázónak, lányoknak köszönet a zsűrizésre fordított időért :)

_most_ 2011.04.25. 23:39:33

@Ayesha: Úgy tudom az rtl-nek komoly tervei vannak Jerzyvel, a következő valóvilágban ő fogja tartani a kamera elé a "A közvetítés hamarosan folytatódik" táblát.

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 23:42:38

@lami83: lenne az az összeg, amiért emelgetném a táblát:)

Trevlovics 2011.04.25. 23:46:08

@lami83: ez aljas volt :D már csak azért is mert minden valóságsók sava-borsa a bemutatható aktus, és nem tudom, de úgy rémlik, hogy frenkin kívül erre még csak jerzsi volt képes. persze nem szeretném, ha ez maradna meg jerzsiről, ha most anikó kiviszi, el leszek keseredve, bár hibázott párat az elmúlt héten, de remélem hogy az alapvető jelleme nem változott meg ennyi idő alatt, és ha már tábor, akkor maradjon :)

_most_ 2011.04.25. 23:47:04

Úristen, most adták be a legjobb szinkronszínész szavazás eredményét, levélben azt írták 5 millióan szavazták, most komolyan az rtl-nél senki nem vágja, hogy szkriptekkel mennek a szavazások. A hülye villalakók meg hüledeznek, hogy ez mekkora szám.

pojaca 2011.04.25. 23:47:10

[onlájn] Szinkronszínészes közönségszavazásra 5 millió feletti szavazat érkezett, Anikó lett a nyertes, ennek nagyon örült. Kép el.

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 23:53:19

@pojaca: mindig ő nyer:))
biztos kap megint ajándékot, pl egy üdülést Hawaii-felsőre, amitől sokan begőzölnek és gyilkossági gondolatokkal telve néznek majd rá.

Albino Vernyul 2011.04.25. 23:56:30

@foxglove: Igazsag szerint Beci kiesesevel kezdve, az egesz jatek el van torzulva Oli, meg a jovobeli karrier tervei miatt.. Teljesen hitelet veszti az egesz musor szep lassan.. Ezt nem tudom, hogy engedheti meg az RTL..
[stream] Beszarattak a tobbit.. Most adtak be a szinkron szavazas vegeredmenyet.. Ossz. 5,8 millio szavazat... Es ugye Aniko nyerte..;))

Albino Vernyul 2011.04.26. 00:18:50

Idaig hallani, hogy kattog Ancsa agya.. Az sms-eket probalja ertelmezni taktikailag...

Albino Vernyul 2011.04.26. 00:46:14

[stream] Alek borotvalja a honaljat.. Haaat....

nowo 2011.04.26. 00:53:10

@MÁRIA TERÉZIA:
szerintem ne dőlj be Aninak,nem magától találta ki,hogy ne Évát vigye ki.
Ha jól emlékszem,Éva ültette el a bogarat a fülében (matt részegen),hogy ugyan mit keresne Jerzy a fináléban?És,hogy ők,mint "rafkós" nők,ejtsék ki a pasikat.
Ettől kezdve taktikázik Anikó.
Addig kategorikusan kitartott amellett,hogy Évát viszi ki.

Ergo,szerintem Éva sokkal impulzívabb,mattrészegen elszólta magát,amit józanul nem tett volna meg,és most az Éva taktikájával taktikázik az "intelligens" Anikó.

Anikó egy hideg,érzelemnélküli,hiú,számító dög.

Az is mélyen felháborít,hogy a vacsoracsata nézői szavazatokat nem hozták tudomásukra,ill. nem vontak átlagot.Mert ha megtették volna,akkor Anikó 40+1 ponttal az utolsó lett volna.
Így kihozták ott is elsőnek (holott Béci nélkül egy nagy nulla lett volna),és így volt min megint kiboruljon Éva.

nowo 2011.04.26. 00:57:09

@MÁRIA TERÉZIA:
És az is tetszik, hogy kedvesen mosolyog hozzá.

Aha,volt nekem egy főnöknőm.
Angyali szépségű volt,okos és intelligens,mint Anikó.
Sorban tett el láb alól mindenkit,késsel a hátában.
És közben nem tűnt el az arcáról az angyali mosoly.
Belül teljesen rohadt volt.
Nem kívánom senkinek,hogy egy ilyen karaktarrel összefusson az életben,semmilyen szinten,sem magánügyileg,sem munkaügyileg.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 00:58:53

@nowo: Olivér Anikó ellen kampányol Alekosz érdekében. Akkor Éva lesz a VV4 legjobb nője helyezésileg is.

pojaca 2011.04.26. 01:06:36

[onlájn] Jerzy begőzölt a szaunában.

Albino Vernyul 2011.04.26. 01:06:59

@nowo: Leirtad nekunk Evat, csak osszecserelted a neveket..;)

nowo 2011.04.26. 01:07:23

@Peter_Cs: nagyon remélem,hogy erről a párbajról nem Anikó jön vissza!
Ha Jerzyt viszi ki,ugyanúgy visszaszavazhatják az Alek-Éva drukkerek,mint az előzőben.
Ha Alekot,vagy Évát vinné ki,akkor szintúgy.
Bár így lenne!

nowo 2011.04.26. 01:08:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
tudom,te bírod Anit.
Na csak vigyázz vele!;)

_most_ 2011.04.26. 01:09:43

Szerintem ez fog történni. Anikó-Jerzy párbaj, ahol Jerzy nyer, majd kiderül, hogy az összes szavazat Gigi telefonjáról jött, ezért Jerzyt is hazaküldik. Majd helyette beköltözik Tordas, aki megpróbál beilleszkedni, és ezért vállalja a szexet Alekosszal, persze közben szaval, hogy az értékeit is megmutassa. Alekoszban ez olyan érzéseket kelt, amikben még sose volt része, ezért megkéri a kezét. A hírre berohan Olivér, hogy mi lesz így a feleségkereső műsorukkal és megdobálja narancsokkal Alekoszt. Alekosz a súlyos ütések következtében kómába esik, így nem tud részt venni a feladatokban, amellyel súlyos szabálysértést követ el, így az rtl kizárja. Majd a döntőben Éva simán nyer és Peter_Cs-vel boldogan élnek míg meg nem halnak.

Albino Vernyul 2011.04.26. 01:16:16

@nowo: Nem kell vigyaznom, mivel az eletbeben fogunk talalkozni.. Amugy Ani legnagyobb hiabaja/illetve erenye mikor hogy, hogy irgalmatlanul erzelem orientalt.. A kendo kipokerezese is ennek a szamlajara irando..

Albino Vernyul 2011.04.26. 01:19:05

Alekosz not valaszt..
-Melyikotok van fent...?! Latom Te, akkor hozzad jovok.."
-Jaj, ne...

nowo 2011.04.26. 01:31:44

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ani részben ösztönösen,részben racionálisan,de irtóra tudja manipulálni az embereket.
Ha Bécinek nem ajánlja fel a nagy-nagy barátságát,akkor ma már nincs a villában.
Béci nagyot vétett maga ellen,hogy bedőlt Ani taktikájának és nem őt vitte ki párbajra.(Tudom,egyszer nagy óvatosan megemlítette ugyan Bécinek,hogy inkább őt vigye ki,mert Bécitől kikapni nem lenne olyan nagy szégyen,mint Évától,de nem akart túl meggyőző lenni,nehogy még a végén béci komolyan vegye.Valamint most már enyhén szólva tojik arra,hogy Béci pont azért nem őt vitte ki,hogy majd Évával párbajozhasson.)
Béci rögeszmésen kitartott valami hagymázas elmélet mellett,amit végig sem gondolt.(Ergo,szerintem Béci nem elég okos.)

Ani okosabb Bécinél,szerintem,csak azt nem tudja felmérni,hogy mennyi az ereje itt kint.

Lehet,hogy hamarabb ki kellett volna menjen már egy párbajra,hogy felmérje az erejét,nem sunnyogni a fal mentén,és hisztigörcsöt kapni,ha valaki rá merte rakni a jelét.

A nézők számára ez sem szimpatikus.

sogeking 2011.04.26. 01:46:53

vízcsobogást hallok:)

Albino Vernyul 2011.04.26. 01:50:05

@nowo: Az az igazsag, mar nem erdekel mit irsz.. Egyreszt mar unom leirni, amit csak a vak nem lat, masreszt olyan gyulolettel irsz alap allapotodban rola, ami ertelmetlenne teszi a vitat.. Raadasul lathatoan az ex fonokod irant erzett gyuloletedet vetited ki ra, jo messzirol/ismeretlenul rajta eled ki, amit a fonoknodon nem tudtal.. Ennyi...

Megdobbent 2011.04.26. 01:59:45

@lami83: hasonlora szamitok en is, bar szerintem Aniko nyer, amitol eva ugy osszeomlik, hogy petercset kell bekuldeni hozza, akit viszont alekosz leut egy divannyal. A tobbi azonos.

inmemancsi 2011.04.26. 08:30:18

@Megdobbent: peter_cst nem küldik be, mert éva rokon:)) éva mehet ki hozzá:))

Toszkana 2011.04.26. 09:06:36

@gernika: Anikó egy beképzelt kis majom.

Albino Vernyul 2011.04.26. 09:19:47

A nem tul melyenszanto, nem igazan kibontott gondolatoknak, van egy furcsa baja.. Maga az egyszeruseguk lenyugozo, ahogy egy faek is a sajat leteben hasznalhato valamire, ugy ezek is.. De persze ez a felhasznalhatosag korlatozott, mint eme gondolatoknak is, ha a vilag bonyolultsagaval vetjuk ossze....

genevieve 2011.04.26. 09:39:48

úgy látom az éjjeli termésből, hogy már mindenki meglehetősen unja a vv-t:-)

Albino Vernyul 2011.04.26. 09:53:49

@genevieve: Alekosz bemaszott a fejembe.. Valahogy ki kell sopruznom..;)

Albino Vernyul 2011.04.26. 09:59:39

@genevieve: Nem sok minden tortenik, a frontvonalak meg bealltak egyelore bent, es kint is.. De most azt kepzeld el, mi lesz a musorban, ha az Oli robotok esetkeg kiszavazzak Ancsat.. 3 ilyen sokoldalu szemelyiseg, mint Alek, Eva, es Jerzy mino showt fog csinalni.. Mar latom, Alek a hareme elvesztesen borongva szivarozik, konyakozik, mikozben nyakkendot valaszt.. Eva razza a hajat... Jerzy gyur, szaunazik, rizst eszik, gyur, szaunazik, alszik...

genevieve 2011.04.26. 10:03:56

először is nem képzelem el, hogy ancsa kiesik:-D

de az biztos, hogy ha már csak 3-an lesznek elég unalmasak lesznek a napok...

azt képzelem el, hogy ani visszamegy, marad Ő, alek és jerzy....és beküldik hozzájuk egy hétre bécit és tordast:-D

_most_ 2011.04.26. 10:05:04

@genevieve: Múlt héten még izgi volt, mert Zsófi beköltözése teljesen felforgatta a villa életét.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 10:05:10

@nowo:

Van igazság abban, amit írsz, de ha abból indulunk ki, hogy nem találkozunk Anikóval a konkrét életünkben, akkor viszont az a helyzet, hogy ő a legtehetségesebb a házban, és bármibe fog sikeres lesz: színpad, filmvászon, tévéképernyő és egyebek. Egyszerűen csak egy okos, tehetséges és szép csaj, de tény, hogy én se kívánnék vele se lakni, se dolgozni.

Kíváncsi vagyok Oli "el tudja e intézni" az összeverbuvált 110 ezres követőtáborával, hogy Anikó ne kerüljön be a fináléba, mivel Anikót tartja a legnagyobb veszélynek Alekra nézve..

genevieve 2011.04.26. 10:08:33

@MÁRIA TERÉZIA: ezt egyetlen módon tudja megúszni, ha évát viszi ki....mert oli szerint éva is veszélyes alekra

genevieve 2011.04.26. 10:09:19

@lami83: na és képzeld el ha béci megy vissza:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 10:09:35

@Albino "karazsnyikov" vernyul: @genevieve: @MÁRIA TERÉZIA: Olivérből kinézem, hogy eleget mozgósít Anikó ellen, hogy Alekosz nyerje meg a VV4-et. A megmaradt három játékoshoz be lehetne küldeni Márki Zsuzsit, Pandorát, Györgyuszt, Elvist, Anettet.

genevieve 2011.04.26. 10:10:47

@Peter_Cs: meg szerintem terézanyát is.....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 10:12:11

@genevieve: Szerinted ennyire menthetetlen ez a VV4?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 10:15:52

@genevieve: Olivér szerint Anikó nagyobb veszély.

_most_ 2011.04.26. 10:16:21

@Albino "karazsnyikov" vernyul: lol, Anikó aztán rendkívül érdekes személyiség, sokszínű, mint egy napraforgó.

Albino Vernyul 2011.04.26. 10:16:43

Tegnapi Blikk..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/a/u/2/XZp1dvOecAE
Irka-firka, Jerzy "josol" a tobbinek, kicsit Ani Evanak, szinkronos level, Blikk nezegetes..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/a/u/1/A_Io9gmgG4c
Alek a furdoben, Jerzy a szaunaban.. Nagyon erdekfeszito..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/a/u/0/ykrOTzWhLWA

genevieve 2011.04.26. 10:20:07

@Peter_Cs: csak matekozz kicsit az utolsó 3 személy gondolatával, bárkik is legyenek azok...milyen lesz bent akár 1 hét is együtt?

Albino Vernyul 2011.04.26. 10:22:02

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ja igen, a 2-es videonal egy ertekelheto momentum van, 9.35 utan..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 10:23:13

@genevieve: Dögunalom. Legalább el tudnának úgy beszélgetni az élet dolgairól, mint Molnár Anikó és Vitkó Laci!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 10:23:34

Biztos kitalálnak nekik valamilyen programot az utolsó hétre..

vitek 2011.04.26. 10:23:52

Azért az elgondolkodtató, hogy Olivér oldalán párbajkor olyanok mennek, hogy ihaj, azzal dicsekszenek az arcok hogy 60-70 sms-t küldtek Jerzsyre. Na most ez azért egy 20ezer forint körüli összeg, gondolom nem ez az első párbaj amire szavaztak, és hol van még a finálé. Magyarul összességében simán kinézek egy százezer forint körüli összeget. Tényleg nagyon örvendetes, hogy vannak ma Magyarországon olyan emberek, akik ennyi pénzt csak úgy ki tudnak adni ha Olivér arra szólítja fel őket. Minden bizonnyal ők a felső tízezer...

Albino Vernyul 2011.04.26. 10:30:29

@lami83: Hat merfoldekkel.. Egy Alek+2 csaj felallas lenne meg talan emsztheto.. 2 csaj rivalizal, talan a donto is erdekesebb lenne.. Ha Jerzy marad, akkor egyel tobb szobapafrany van bent, a donto meg unalomba fullad..

Trevlovics 2011.04.26. 10:37:27

@Peter_Cs: egyébként annyira igazad van, hogy nem is tudod. nem is értem, hogy ezt a pandóra nevűt hogy nem találta meg a csatorna, hiszen teljesen műsor- és nem mellesleg Éva-kompatibilis, ahogy még egy kicsit emlékszem rá. hát ez van, ilyen dolog ez az agy, nem ad könyörületet.

_most_ 2011.04.26. 10:38:15

@vitek: Én minden párbajon küldtem Évára egy csomó sms-t, akkor is mikor nem ő párbajozott...

frea 2011.04.26. 10:43:20

@genevieve: Szia, kedves ismerős!Mik történtek pár nap alatt!A versek aranyosak voltak, főleg a virgo sexkiborg.Hálisten Oliver kihúzott, Ani vidám, a mindig őszinte Boglya részegen leesik a kanapéról, kicsit hazudozik, és lelki társát a francba kívánja, nem a fináléba. Kedves és őszinte, azért ezt tudtuk már páran előre. Yerzy úgy tűnik, csak pár órára világosodott meg, ismét lehúzták nála a redőnyt. Remélem, nem maradt ki semmi lényeges. Milyen volt a találkozó?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 10:48:14

@genevieve:

Oli szerint Éva nem veszélyes Alekra, mert az Oli táborban vagy Alekra szavaznak, vagy Évára, de átfedés nincs, magyarul ha valaki Alek hívő, akkor tuti nem fog Évára szavazni a fináléban, de fordítva is igaz, tehát egy Éva hívő nem szavaz Alekra, így nem vesznek el egymástól szavazatokat... a Béci féle elmélet Oli szerint nem igazolható..

egyébként ebben van valami, mert én soha nem lennék képes Alekoszra szavazni, Talán, ha valaki élesre állított pisztolyt tartana a fejemhez, de akkor is fontosnak tartanám hangsúlyozni, hogy kényszer alatt cselekedtem..

Viszont Éva gyengébb Anikónál, tehát Oli inkább őt favorizálja, hogy bekerüljön a döntőbe..

frea 2011.04.26. 10:53:17

@Peter_Cs: Bár beküldenék Pandorát!Alkoholosz végelgyengülésben heverészne a maradék időben, a mindig őszinte gutaütést kapna, és ha lehet, még többet inna, Yersy visszatérne amőba állapotba, Ani harc nélkül nyerne. Hajrá Pandora!

Trevlovics 2011.04.26. 11:00:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem akarok genyó lenni, de miért érzem ezt némi felvezetésnek? anyák napja lesz vasárnap, a párbaj napján. más nem, szerintem kolosi személyesen megy ki érte audin

genevieve 2011.04.26. 11:01:42

@frea: szia:-)

a találkozó elég érdekes volt:-D
olyan valakivel találkoztam akire nem is számítottam....nekem azt mondta, hogy nem szokott kommentelni, csak olvasni ...bár utólag belegondolva bárki lehetett:-)

lehet thomoceusz tisztelt meg név nélkül:-D

frea 2011.04.26. 11:02:38

@Trevlovics: Remélem, jók a megérzéseid!

genevieve 2011.04.26. 11:03:54

@Trevlovics: hmmm, az előző vv-ben milo édesanyjáért is helikoptert küldtek:-)

frea 2011.04.26. 11:04:07

@genevieve: Biztos inkognitóban akart maradni. Jót beszélgettetek?

Trevlovics 2011.04.26. 11:08:19

@frea: hát, ez nem is annyira megérzés, inkább csak arra gondoltam, hogy majd pont erre ne ugrana rá a csatorna?

frea 2011.04.26. 11:08:21

@Trevlovics:Attól tartok, nem lesz itt az anyuja, csak úgy lenne értelme, ha Anikó is ismerné a hírt.

dr. gernika 2011.04.26. 11:10:19

@Toszkana: Ez aztán elmés ellenvélemény volt.

nowo 2011.04.26. 11:15:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nézd,lehet,hogy nincs igazam Anikót illetően.
De tételezzük fel,hogy a Te véleményed sem olyan egyértelmű,hogy "csak a vak nem látja".
Egyébként pedig nyugodtan ugord át a beírásaimat.

Trevlovics 2011.04.26. 11:18:23

@frea: akkor meglátjuk, szerintem tudni fogja, már csak azért is, hogy ha mégse lenne ott tényleg, akkor számítson rá, és ne omoljon össze, ne ott szembesüljön vele.

nowo 2011.04.26. 11:18:34

@MÁRIA TERÉZIA: Viszont Éva gyengébb Anikónál, tehát Oli inkább őt favorizálja, hogy bekerüljön a döntőbe..

Azt senki nem tudhatja egyelőre,hogy a közönség köreiben Anikó erősebb-e,vagy Éva.
Más fórumokon nagy Anikó-utálat érzékelhető.

Albino Vernyul 2011.04.26. 11:26:45

@Trevlovics: Ezektol kitelik.. Elotte bent majd jol fel is huzzak a hangulatot, azt lefogadom.. Innet jon a fikcio.. Parbajra ki, sehol, jol osszecsuklik, meg egy Szandikaval ratesznek, ezutan a musor egyharmadanal Kolosi szemelyesen meghozza.. Ezutan Aniko felpattan, artalmatlanna teszi a ket gorillat, tokon rugja Balazst, kiszalad, es kizarjak..;)

genevieve 2011.04.26. 11:26:50

@frea: igen, én jól éreztem magam:-)
szerintem Ő is:-)

genevieve 2011.04.26. 11:28:33

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

a búcsúzás előtt zsófi jelentőségteljesen ránézett anira és azt mondta, a párbajon MINDENKI ott lesz akit szeretnél!

_most_ 2011.04.26. 11:31:57

@Trevlovics: Szerintem is rámennek majd erre, kell a dráma, az hoz nézettséget. Aztán ha Anikó kisírta magát, majd megjelenik az anyukája is, azt lesz nagy összeborulás.

Albino Vernyul 2011.04.26. 11:42:45

@genevieve: Tudom, elraktaroztam..
A forumozokrol hovatartozasilag lenne par megallapitasom, de inkabb nem...;)

genevieve 2011.04.26. 11:44:57

@Albino "karazsnyikov" vernyul: milyen hovatartozásra gondolsz?:-)

faji,nemi, politikai, társadalmi?

Zelefánt 2011.04.26. 11:56:18

@genevieve:
Milyen is lehet egy IGAZI fórumozó?...
Dagadt, ötvenes, SZDSZ-szavazó cigány buzi, aki azt sugallja magáról, hogy huszonéves szőke-kékszemű főiskolás leányka, amilyen a lelke legmélyén talán valóban lenni szeretne?
Albinyuszit most én sem értem.

(Nem, Hajnalka, nem voltam kirekesztő, irgalmazz! Csak töprengtem, töprengtem.)

Zelefánt 2011.04.26. 11:57:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Így már értem, némileg, bár én egyik bábura sem gerjedek, talán ezért ki is lógok a sorból.

genevieve 2011.04.26. 11:59:49

@Zelefánt: milyen kis gyanakvó vagy te:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 12:01:12

Ani: Hol van az az Ascot?
Ali: Escort? Az ott ül. Egen. Állj rá apukám!
Jeri: Hagyjuk ezt a vonalat.
Ali: Hagyjuk?
Jeri: Persze.

Jók ezek a srácok, döntőben a helyük.

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 12:03:48

@genevieve: Nem adunk külső infókat, benne van a szabálykönyvben. Még jó, hogy nem teszed fel a söntéses videónkat.

Albino Vernyul 2011.04.26. 12:13:01

@genevieve: Hogy melyik lakonak milyen szurkoloi vannak viselkedesileg.. Megjegyzes egy masik kommentre, hogy mas forumkon fikazzak Anikot..;)

_most_ 2011.04.26. 12:20:19

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ja gondolom arra gondoltál, hogy Anikó szurkolói tökéletesek, mint Anikó.

genevieve 2011.04.26. 12:26:04

@lami83: biztosan:-)

nekem is olyan kockás a hasam mint bécinek:-D

Albino Vernyul 2011.04.26. 12:27:26

@lami83: Nem.. Senki se tokeletes, Aniko se..;))

nowo 2011.04.26. 12:34:43

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
na mi van,az én kommentjeimet mással beszéled meg?
Kis egyenes Anikó-drukker.

genevieve 2011.04.26. 12:37:54

@nowo: na! csak semmi személyeskedés...nem mással beszéli meg, csak beszél mással is!

nowo 2011.04.26. 12:40:33

@genevieve: arról van szó,hogy A "k" v azt írta nekem az éjszaka,hogy már nem érdeklik az én kommentjeim.
Mondtam neki,hogy akkor ugorja át őket.
Én nem személyeskedem,nekem semmi bajom vele,ő nem bír engem.

nowo 2011.04.26. 12:41:08

@genevieve: akkor miért nem egyenesen nekem reagál?

_most_ 2011.04.26. 12:44:05

@genevieve: Jó ha így nézzük én is szeretnék annyiszor részeg lenni, mint Éva :)

genevieve 2011.04.26. 12:44:41

@nowo: majd fog neked is, ha úgy gondolja:)

nekem meg azért írt, mert "beszélő" viszonyban vagyunk:-)

dr. gernika 2011.04.26. 12:48:20

@nowo: Talán mert nem érdemled meg?

nowo 2011.04.26. 12:50:56

@gernika: talán,bár A "k" v-at nem bántottam egy szóval sem.
Ill. ha én nem érdemlem meg,hogy egyenesen nekem válaszoljon,akkor a kommentjeimmel se foglalkozzon,nem igaz?

genevieve 2011.04.26. 12:55:18

@nowo: pontosan melyik kommentedre gondolsz? mert én nem találom azt amelyikkel foglalkozik....

Albino Vernyul 2011.04.26. 12:56:03

Borus az eg, esik.. Ma nincs szep ido..

dr. gernika 2011.04.26. 12:58:03

@nowo: Sértő stílusban kommentelsz, a reakciókon megsértődsz. Eldöntötte hogy nem fog reagálni, mert nem érdemes veled vitatkozni. Ettől még lehet véleménye arról, amit írsz, és mondhatja másnak is, ez IRL is így megy. Az is egy jelzés, hogy neked miért nem mondja. Ezen nem felháborodni kell, hanem elgondolkodni.

nowo 2011.04.26. 12:59:42

@genevieve: erre:

Albino "karazsnyikov" vernyul 2011.04.26. 12:13:01
@genevieve: Hogy melyik lakonak milyen szurkoloi vannak viselkedesileg.. Megjegyzes egy masik kommentre, hogy mas forumkon fikazzak Anikot..;)

De hagyjuk,nem szeretnék itt senkivel összeveszni.
Távol áll tőlem a személyeskedő fórumozás.
Én Anikót nem bírom,ennek párszor hangot adtam,és ezt Vérnyúl egy idő után nem bírta elviselni.Ennyi.

nowo 2011.04.26. 13:01:29

@gernika:Sértő stílusban kommentelsz, a reakciókon megsértődsz.

Na ez érdekes.
Kit sértettem meg itt,Anikón kívül?
Jelentkezzen.

nowo 2011.04.26. 13:05:20

@gernika: ez volt az én kommentem:

nowo 2011.04.26. 11:18:34
@MÁRIA TERÉZIA: Viszont Éva gyengébb Anikónál, tehát Oli inkább őt favorizálja, hogy bekerüljön a döntőbe..

Azt senki nem tudhatja egyelőre,hogy a közönség köreiben Anikó erősebb-e,vagy Éva.
Más fórumokon nagy Anikó-utálat érzékelhető.

genevieve 2011.04.26. 13:08:10

@nowo: jah, látom már kinek irtad....

de látod pl. most te meg én beszélgetünk egy olyan kommentről amit nem nekem irtál:-)
és én reagáltam rá..ezek szerint nem lett volna szabad?:-)

dr. gernika 2011.04.26. 13:16:55

@nowo: Nem erre gondoltam, úgy általában végigolvasva a megnyilvánulásaidat.

Albino Vernyul 2011.04.26. 13:20:53

Fejet hajtok az Opportunity marsjaro elott.. A 90 napos tervezett elettartalma helyett, immaron tobb mint 7 eve roja kitartoan a mars homokos, voros felszinet, tavol az otthonatol, szolgalva az emberiseg tudasvagyat.. Ave..
Emlekezzunk meg testverrol Spiritrol is, O elveszett statuszban, valoszinuleg energiellatasi gondokkal haldoklik valahol a nagy semmi kozepen.. Amen..

genevieve 2011.04.26. 13:23:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ne csináld már:-)

követeljük vissza a kommenteléseidet on témában:-D

nowo 2011.04.26. 13:23:58

@genevieve: másról van itt szó.
Vérnyúl a jelek szerint bojkottál engem,de a kommentemet és engem (Éva szurkolóival lenézően azonosítva) azért kibeszél.
Ezt nem tartom egyenes dolognak.

Vérnyúl,ezt neked is írtam!

nowo 2011.04.26. 13:26:27

@gernika: kommentelőket soha nem bántok.

_most_ 2011.04.26. 13:28:45

@nowo: Tudod az Anikó szurkolók milyenek, ha rosszat írsz Anikóról, mondhatni virtuálisan meglököd, megfogadják, hogy soha többet nem állnak szóba veled, ez Anikó mértékrendszerében körülbelül két napot jelent.

genevieve 2011.04.26. 13:29:08

@nowo: nem kéne ennyire véresen komolyan venni ezt az egészet:-)

megjegyzem én is mindenkit azonosítok a kedvencével:-)

nyilván, azért tetszik valaki mert tetszik a viselkedése, gondolkodása stb.

ez természetesen rám is vonatkozik:-)

genevieve 2011.04.26. 13:31:00

@lami83: szerintem ezt most kéne befejezni mindenkinek:-)

_most_ 2011.04.26. 13:33:37

@genevieve: ne, pedig most akartam a Béci szurkolókról írni :)

Hódos Hajnalka 2011.04.26. 13:36:39

na, gyerekek mindenki ciccentsen fel egy sört és nyugi.

genevieve 2011.04.26. 13:37:27

@lami83: oké, legyen gyerreknapod....lökheted, de nekem címezd, nem fogok megsértődni:-)

Trevlovics 2011.04.26. 13:46:21

a két mellbimbómba becsíptetek 1-1 kis csengőt, illetve van egy rózsaszín, snoopy-s forrónadrágom, azt még felveszem és a megbékélés jegyében idevarázsolnám a riói karnevál hangulatát. zenét! :)

_most_ 2011.04.26. 13:47:46

@genevieve: á, ha nem sértődsz meg úgy nem az igazi, egyébként is mióta kiesett Béci már nem zavar :)

genevieve 2011.04.26. 13:57:53

@Trevlovics: én megnézném:-)

@lami83: na tessék, igy tegyek valakivel jót:-)

Albino Vernyul 2011.04.26. 14:02:15

@genevieve: En jol szorakozom... Mondtam, Alek bekoltozott a fejembe..;)

genevieve 2011.04.26. 14:03:43

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ha alek beköltözne a fejembe, akkor én beköltöznék a diliházba:-D

Toszkana 2011.04.26. 14:11:15

@gernika: nem vagyok olyan sziporkázó elme mint te.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 14:17:49

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Szandi azt nyilatkozta, hogy egy Éva- Anikó párbajra nem megy el...

de azt nem mondta, hogy egy Jerzy-Anikó párbajra sem megy el...

Anikót annyira frusztrálja a tudat, hogy esetleg Szandi megjelenik a párbajukon és Évának drukkol majd, ahogy az Éva-Gigi párbajon, hogy inkább lemond egy Anikó-Éva párbajról..

főleg, ha közben rájött, hogy az Oli-Alekosz párt szavazta vissza Jerzyt, és hogy neki viszont ott lehetnek tartalékban a még szavazni akaró Béci fanok egy Anikó-Jerzy párbaj esetén...

Toszkana 2011.04.26. 14:21:00

@genevieve: De olyan vén tyúk sem vagyok mint te.:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 14:22:24

@nowo:

Oli gondolja úgy, hogy Anikó erősebb Évánál, tehát veszély Alekoszra, ezért Oli Évát favorizálja a döntőben Anikóval szemben..

viszont, egy Anikó-Jerzy párbaj esetén "pihentetni" fogja a követőit, hogy tartalékolják magukat a fináléra. Magyarul egy Anikó-Jerzy párbajnál az Oli tábor nem fog szerintem szavazni senki mellett és ellen..

genevieve 2011.04.26. 14:22:55

@MÁRIA TERÉZIA: azért ani nem hülye:-)

egy esetleges nyerést nem fog amiatt elodázni, hogy szandi ott lesz-e és kinek drukkol:-)

főleg, hogy ő aztán ismeri szandi milyen:-))

genevieve 2011.04.26. 14:24:45

@Toszkana: mivel én nem tudom, hogy te mennyi vagy, se azt, hogy milyen nemű igy erre nem tudok válaszolni:-)

viszont az előbbi felvetésnél az életkor nem releváns:-)

_most_ 2011.04.26. 14:28:02

@MÁRIA TERÉZIA: Ha nem megy el Szandi a párbajra nem is érdemes nézni.

genevieve 2011.04.26. 14:30:03

@lami83: dehogyisnem:-)

éva földhöz fogja vágni magát mikor megtudja, hogy kiesett és toronydaruval sem fogják tudni felemelni:-)

_most_ 2011.04.26. 14:34:44

@genevieve: Ja ha Éva fog párbajozni az más, azt nyilván nézem. De mondjuk egy Anikó-Jerzy párbaj pont nem érdekel, tőlem kieshet bármelyik.

genevieve 2011.04.26. 14:36:53

@lami83: ez tény, egy ani-jerzy párbaj dög uncsi lenne...

Albino Vernyul 2011.04.26. 14:37:46

En egy Jerzys parbajt valoszinusitek, de lehet, hogy felkel szerdan, es kiviszi Aleket..

genevieve 2011.04.26. 14:38:08

@lami83: a legdúrvább és szerintem amire a legtöbben lennének kiváncsi az ani-éva....
egy ani-alek nekem csak a végén lenne érdekes, de addig uncsi az is

_most_ 2011.04.26. 14:45:04

@genevieve: Egyébként sose lehet tudni, én például azt hittem a Béci-Jerzy párbaj is unalmas lesz, aztán kellemesen csalódtam :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 14:51:19

@genevieve:

Anikó kétségbeesett azon, hogy az Éva-Gigi párbajon Szandi Évának drukkolt, és most nem tudja mi a helyzet vele és Szandival, mert Anikó ezt pálfordulásnak értelmezte.

Szandi viszont azt mondta, hogy semmiképpen sem megy el egy Éva-Anikó párbajra, amiről persze Anikó nem tud.

Anikó a saját nyugalma érdekében inkább fog választani egy Anikó-Jerzy párbajt, ha közben leesett neki, miért jöhetett vissza Jerzy, kik szavazták vissza és miért.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 14:54:58

@lami83:

Márpedig Szandi megmondta, hogy nem fog elmenni egy Éva-Anikó párbajra. Nem akar választani közöttük és túl kínos lenne neki, ha ezek egymásnak esnének. Inkább nem lesz ott.

Nem tudom egy RTL mire kötelezheti..

genevieve 2011.04.26. 14:55:20

@lami83: de neked is csak a vége miatt lett érdekes:-)

foxglove (törölt) 2011.04.26. 14:55:21

Ez már volt?

"A ValóVilág május 8-ai fináléját követő napon, hétfőn este 19 órától egy ráadás műsorral készül az RTL Klub, aminek a címe ValóVilág – A szembesítés lesz. Azon az estén megjelenik a 16 lakó mindegyike, és ahogyan az a címből sejthető, élőben szembesítik őket botrányaikkal, betartott vagy éppen be nem tartott ígéreteikkel.

Május 10-én, kedden 19:05-kor pedig indul Alekosz új párkeresős reality-je, amelynek végleges címe Alekosz – Szerelem a legfölsőbb szinteken lett. Ha Alekosz igent mond, akkor a görög okostojás önálló műsorban keresheti a szerelmet. Bár a ValóVilágnak vége, a villa nem zárja be kapuit, a villalakókat felváltják a menyasszony-jelöltek, akik 1 hónapon át küzdenek Alekosz kegyeiért."

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 14:58:34

@genevieve:

Anikó nem tudja jelenleg, hogy ki ellen nyerhet, de kalkulálhat az Oli párt erejével, amelyik Évát is visszahozta és Jerzyt is.. Már ha rájön, hogy ők így kerültek vissza..

az Oli pártnak most nem lesz oka szavazásra buzdítani egy Jerzy-Anikó párbaj esetén, nem akarják majd teljesen leszívni a szavazóikat...

foxglove (törölt) 2011.04.26. 15:02:53

@MÁRIA TERÉZIA: akkor a villában volt Olivér, amikor ezt mondta Szandál, fogadok, hogy azóta már elbeszélgetett vele erről.
A másik, hogy egy perccel ezután a kijelentés után Anikót már leszínésznőzte, elég nyilvánvalóan sejtette, hogy nem egy táborban állnak (Ani szerinte Béciékhez fog húzni innentől), nagyon érződött, hogy nincsenek már közeli kapcsolatban. Ja és Évát akarta a fináléban látni, nem Anikót... Ezután miért lenne meglepő, hogy a párbajon is Éva mellé áll? Szép, vastag szeletet szeretne Szandál az Alekosz-tortából, azért meg tenni is kell valamit. Ezt majd szépen elmagyarázza neki Oli.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 15:03:16

@foxglove:

De ez csak úgy lehetséges, ha Alek már aláírta a szerződést a showra.

Fura lenne, ha egy második vagy harmadik vagy negyedik helyezett Alekosz kapna egy showt, akkor tehát már le van vajazva a fődíj?

_most_ 2011.04.26. 15:04:52

@foxglove: ne, csak egy hónap, Alekoszban sokkal több van :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 15:05:43

@foxglove:

Dehát Szandál is Bécinek drukkolt, sajnálta, hogy kiesett. Akkor miért lenne baj neki, ha Ani is a Béciékhez húz? De mostmár mindegy, hisz Béciék nincsenek a házban, már nem tényezők.

foxglove (törölt) 2011.04.26. 15:09:07

@MÁRIA TERÉZIA: én már nagyon sokszor elmondtam neked itt, hogy Alek a legesélyesebb a fődíjra, de...
1. az ő ötlete is volt a barátnőkereső műsor, készpénznek veheted, hogy aláírja.
2. Sok (párkereső) valóságsó kifejezetten egy korábbi valóságsóban kiesett, viszonylag csóró játékosokra épül. A múltkor írtam neked konkrét példát.

Szóval nem, nem lenne fura, ha nem az első helyezett kapna műsort.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.26. 15:13:58

@foxglove: Molnár Anikó második lett a VV2-ben és őrá is építettek Nagy Ő show-t.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.26. 15:15:42

@lami83: Alekoszból már így is túl sok... De nyugodt lehetsz, még legalább bő egy évre (sőt) meg lesz a mindennapi Alekosz-betevőd. :)
Meg ebbből az egész szájbalökött vv-celebesdiből.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.26. 15:19:36

@Peter_Cs: meglásd, lesz itt még Éva társat keres is. :)
Vadmacskapárducasszony Párját keresi, vagy ilyesmi. Már látom is a plakátot: olyan tébolyosra szétborzolt haj, vérben forgó szemek, hegyes metszőfogak, köztük rózsának stilizált letépett hímvessző...

genevieve 2011.04.26. 15:22:26

@pushpang: utóbbit valahogy nem tudom róla elképzelni:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.26. 15:23:43

@foxglove:

Nekem furcsa lenne, ha egy csóróra építenének egy nagy Ő műsort.

Akkor itt abba is fejezhetjük: neked nem lenne furcsa, nekem furcsa lenne.

Én biztos nem fogom nézni.

Engem alapjaiban taszajt az ahogy Alek a nőkhöz viszonyul. Nem azért nincs nője, mert csúnya és rossz a tartása, hanem azért mert iszonyat bunkó a nőkkel, nem is látja őket, csak a saját showját nyomja, totál nem érdekli a másik ember, ha az éppen nő.

Nárcizmust viszont taníthatna. Bár egy félnapos gyorsképző abból elég volna tőle.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.26. 15:30:32

@genevieve: és ha motivációként elhúznának előtte egy csordultig tele felespoharat, hm? :D

genevieve 2011.04.26. 15:33:09

@pushpang: én az oralitást nem tudom elképzelni róla:-)

a műsort simán, hiszen a médiában akar dologzni:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.26. 15:35:01

@genevieve: mondjuk én se, de a plakátnak kedvcsinálónak kell lennie és erre iszik a vendég. :)

van új poszt! :)

genevieve 2011.04.26. 15:41:24

@pushpang: ebben is egyetértünk:-)

kössz, nézem
süti beállítások módosítása