Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X127 és 4X128

2011. április 24. 17:45 - Hódos Hajnalka

Ahogy ígértem, a mai posztban lesz cukkerkedés, a hogyvolt blog minden szerzőjének, olvasójának és kommentelőjének kellemes ünnepeket kívánok!

És most csapjunk a lecsóba, amire szükségünk van, az egy lavór a nyálnak, magnézium, az érzékenyebb lelkeknek papírzsepi, mert vége a Villaszerelemnek. Olivér duzzogásával kezdünk, úgy hiányzott neki ez a párbajozós feladat Anikóval, mint ablakos tótnak a hanyatt esés. Alekoszhoz fordul tanácsért, aki meg is mondja neki a frankót. Nagyon sok olyan feladat van, mikor nem lehet eldönteni, milyen legyél. Hát ez is egy olyan. Aztán, oldd meg. Anikó csak annyit mond, a dühös nőnél nincs rosszabb. Éva a műsorvezető, záporoznak a kérdések, Anikó semmit nem gondolt, mikor meglátta Olivért újra a Villában, a Zsófinak örült. Hogy van az, hogy egyáltalán nem beszélgettek az elmúlt napokban? Alekoszhoz jött. Ha Olivér úgy jött volna be a Villába, hogy nincs kapcsolata, összejött volna Anikóval? De volt és van. Egyikük sem bánt meg semmit se. Éva sejtette, hogy egyikük sem fog semmit mondani. Anikó eddig korrekt volt, most legyen inkorrekt? Olivér egyébként is bátor, hogy bejött az oroszlán barlangjába.

A pipahuja után a másik páros következik, Jerzsi és Gigi, alig tudtam arra figyelni, mit mondtak, a Gigi lábán levő nőiesített Jézus-szandál valami olyan ótvar volt, hogy le sem tudtam venni rólam a szemem. Jerzsi megint elmondja, hogy Gigi párbaj alatti viselkedését kimondatlan szakításnak vette. Gigi sajnálja, nem fog kimenőt keresni és senkinek nem kívánja azt a párbajt. Gigi, a VV4 után lehet köztetek kapcsolat? Ő most nem akar kapcsolatot legalább egy évig. Jerzsi azért szakított, mert megváltoztak az érzései. Lejjebb apadtak. Tehát már nem vagy szerelmes. Jerzsi hosszú hallgatás után kinyögi, hogy nem. Gigi, te? Gigi nemet int, hát mindjárt a Dunának megyek. Jerzsi bambán ül a kertben, gondolom, összetörtnek akar tűnni, de nem megy, na. Alekosz duruzsol neki, ne zárja el, nincs ennek még vége. Mindig vannak hullámvölgyek, néha csak úgy érzi az ember, hogy ennek annyi. Vannak még kiaknázatlan területek ebben a kapcsolatban. Lezárni, még mielőtt elkezdődne? Marha lennél, nem gondolod? Lehet.

Ha lehet a műsor után a Villa berendezési tárgyaira licitálni, komoly összeget szánok, hogy magaménak tudhassam az igazmondó hintát, addig megélesítem a baltát is. A feladat: a kiesett játékosok adjanak tanácsot a még játékban levőknek. Jerzsi palinta, Olivér okoskodik. Ne okozzon benne feszkót, hogy itt a Gigi és túl vannak egy lezárt dolgon. Nem gáz. Lezártatok egy olyan dolgot, ami mindkettőtöknek jó érzéseket okozott. Nincs szükséged arra, hogy a finálé előtt ilyeneken agyaljál. Jerzsi túlpörögte magát és összezavarodtak benne a dolgok. Anikó-Éva párbajra számít, de tudnak a lányok meglepetéseket okozni, akár ki is hívhatják. Olivér nem röhögi el magát, mikor megkérdi Jerzsit, arra nem gondolsz, hogy félnek tőled, mert kinn hagytad a Jerzsit? Gigi forgatja a szemeit és morog, Jerzsi szerint bármi lehetséges. Éva jobban tart Anikótól, mint Gigitől tartott és nem hiszi el, hogy nyerhet. Ha azt tanácsolták volna, se változna meg ilyen aranyosra meg takarítósra. Anikó, ha ebben a pillanatban lenne a kiválasztás, Évára tenné a jelet, és őt is vinné. Ezt nem változtathatja meg semmi. Ha Évával kimegy párbajozni, sok kérdésére választ kap és összetörne, ha Szandika Éva mellé állna. Egy dolog munkálkodjon benned, hogy ti négyen vagytok a legjobbak! Olivér, kurva nagy dolog itt lenni, párbaj nélkül, hát ez aztán nagy büszkeség, tényleg! Szedd össze egy kicsit magad, három hét van! Három! Jé, a Szobapáfrány megszólalt!

Alekosz palinta, Olivér kérdez. Gondolkozol azon, hogy tudnál biztosra menni, hogy az Éva jöjjön vissza? Ha az eddigiekből indulok ki, azt mondom, az Éva fog visszajönni. Viszont van egy másik oldala is. Akármit tesz, egyszerűen nem lehet visszahozni. Mert nem lehet. Mit érzel az Éva iránt? Nekem ő nem kifejezetten a lelki társam volt. Meg most sem az. Persze az, de nem igazából az. Felismerte, hogy Évának szüksége van arra, hogy legyen mellette valaki. Örül, hogy mindjárt vége, mert látja, hogy az Éva alig bírja. Nagyon ki van ő már bukva. Olivér rákérdez, nő vagy férfi nyeri a játékot? Ha Éva jön vissza, a győztes fiú lesz. Ha Anikó, akkor nem biztos, hogy fiú lesz, és már épp elég sokat elárultam. A palinta után Alekosz még bölcselkedik egy sort a riportszobában, ezt azért tartottam fontosnak felidézni, mert a sokat emlegetett hónaljkutyája legnagyobb meglepetésemre eltűnt. Olivér vigyorog, nagyon sokat megtudott most Alekoszról. Várja a pillanatot, mikor megismerkedhet Nagy Alekosszal odakint. Jó volna már gátak nélkül beszélni, kortyolgatja a narancslét a mindentudók pillantásával Alekosz, de nem lehet. Persze lehetne, csak az áthúzna mindent. Alapjaiban rengetné meg azt, ami eddig felépült.

Jerzsi betakarítja magát a fináléba, ablakpucolással kezd. Ilyeneket csinált, tök durva volt. Fölkelt, lemosta az összes széket. Ledzsuvázta. Visszafeküdt aludni, fölkelt, söprögetett. Lefeküdt. Fölkelt, mindenkinek elmosta a csajkáját. Gigi dohog, az összes exével ez volt, megmondta nekik, mit hogy, és amikor vége lett, elkezdték azt csinálni és sokkal értékesebbek lettek. Anikó felteszi a kérdést, amitől nyöszörögni kezdtek. Azt mondtad neki, hogy takarítson? Dehogy. Azt, hogy foglalja el magát. Gigi is sikálni kezdi a konyhát, Anikó a pasikról és a szakításról sóhajtozik, a lényeg, milyen szar érzés, hogy pótolható vagyok. Tényleg az, ettől függetlenül sajnos igaz. A következő jelenetet imádtam. Jerzsi és Gigi a kanapén beszélget, épp kezdődne a nyígás, Jerzsi egyik pillanatban meg van hökkenve, a másikban odamenne és átölelné, jaj ilyet ne mondj, mert ettől nem leszek jobban. Az biztos, hogy mind a ketten változtunk. Úgy, hogy nem ismerjük egymást. Kezdek viszketni, de érkezik Anikó vattapamacsokkal és acetonnal felszerelkezve, lehuppan, hát hol csinálja a körmeit, az ágyban? Jaj, csak beszélgessetek nyugodtan, nem zavarok. Jerzsi elkotródik, Gigi védekezik, beszélgetni lehet, nem? Nem alázott meg eléggé? Úgy nézel rá, mintha ő szarta volna a…Valamit el akartam neki mondani, ennyi. Majd Anikó megvédi Gigit, mert látja ám, amikor sír. A konyhában Olivér segít Jerzsinek felejteni, ábrándozásnak helye a helyszínen nincs, azt tudod! Meg gyengítő dolgoknak! Jerzsi válaszára nem tudok figyelni, mert hálát rebegek, hogy Olivér már nem volt benn a Vacsoracsata hetén. Egy tál sárga trutyiban tapicskol, aztán megnyalja a tenyerét, kell még bele só, tapicskolás, nyalás, nabazmeg.

Török buli van, evribádi kámon! Jerzsi tökéletesen hozta a turistafogó rissz-rossz török vendéglátóst. A lányok természetesen hastáncolnak, Zsófi csücsörít, Alekosznak félhomály kéne. Jerzsi belebújik Gigibe, képest volt lemondani erről. Most vissza szeretné kérni, kapni. Ha kinn leszünk, nincs kedved összefutni? Kicsit dumálunk. Höhö. Jön az ember akkor döbben rá, hogy mit veszített szöveg, Anikó krahácsol, Gigi vihog, nem értem a nézésedet. Éva beszól Anikónak, hogy ebbe ne szóljon bele. Éva! Éva szól be Anikónak, hogy ne szóljon bele, hát az ész megáll, komolyan! De Anikó beleszól. Gigi megint a beszélgetni lehet szöveggel jön, gyenge. Akarom mondani gyengusz. A nyűglődés a kertben folytatódik, már fizikai fájdalmaim vannak. Az arab sejk sajnálja, hogy így eldobta Gigit. Gigi csalódást érez, amiket Jerzsi mond, fáj és nem tudja értékelni, hogy Jerzsi jobbá fordult. Az érzései is fájóak. Jerzsi nem kéri, hogy folytassák, mert ilyet felnőtt fejjel nem kérhet, de azért smárolnak egymással. Jerzsinek senki más nem kell ezen a világon, csak Gigi. Gigi zagyvál valamit arról, lehet, hogy szeretlek, lehet hogy nem, de ha ez kell hozzá, felejts el és csináld meg, nyerd meg. Csók. Éva és Alekosz nézik őket a teraszról, ez a szerelem. Ahogy most néznek egymásra. EZ szerelem. Ahhá. Én meg a Macskanő vagyok.

Ha mindez nem lett volna elég, az öfi egy olyan jelenettel zárul, ami a már jócskán megtépázott idegeimet teljesen gallyra vágta. Anikó vagy sír, vagy éppen belefújta az orrát a törölközőbe, mikor Éva belép. Mi fáj, gyere mesélj! Éva, te nagyon sok mindent nem tudsz. De, nagyon sok mindent tudok. Nem. De. Nem. De. Mindent tudok. Nem tudhatsz. De nem. De. Nem. Hülyét csinál belőlem. Nem. De. Nem. De. Nem mondok semmit, nem akarom, hogy itt kiderüljön. Szerinted én nem tudom Anikó, hogy te hogy érzel? Nem. De. Nem. De. Semmit nem tudsz. De. Nem. De. Nem. A csajok ezért a beszélgetésért büntetést kapnak, nem a értelmi színvonal miatt, hanem azért, mert nem volt rajtuk a mikroport és a figyelmeztetés ellenére sem vették fel. Mikrofonba kell beszélniük egész nap, ha megszegik, kollektív büntetést kapnak. Ja, már másnap reggel van egyébként, mikor Jerzsi Gigi felé közelít, megdermedek. Most azt kell megbeszélni egyébként, hogy Jerzsi Gigi mellé feküdt éjszaka. Sírok. Nem akarom. Nem érdekel, hogy mit érzett Jerzsi. Az se, hogy mit hitt. Az se, hogy átölelné Gigit. Gigi végre elküldi a francba, ne legyen huzavona, ha már ki lett mondva. Hálistennek, sóhajtok fel, de még nincs vége a kínszenvedésnek, mert Gigi a tegnap esti csókolózást, az éjszakai alvást és a reggeli beszélgetést részletesen elmeséli Anikónak, közben folyamatosan sustorog a mikroport, mert azt a kibaszott sálat le nem venné a nyakáról, legszívesebben annál fogva húznám már ki a Villából. Úgy tűnik, végre végleg vége, mert nem bírom már.

Újabb számomra felfoghatatlan feladat. Kaktuszt, vagy rózsát kell egymásnak adni. Olivér mindenkinek kaktuszt ad. Jerzsinek azért, mert négy hónapon keresztül a saját vérét szívta és ha előbb rájön ezekre a dolgokra, a saját játékát is megkönnyítette volna. Alekosznak azért, mert sokszor bonyolult mások számára, amit pozitívnak gondol, azt mások nem látják annak. Mivel ez egy bezárt hely, itt a dolgoknak különösen nagy súlya van. Anikó kedves sokkal erősebb annál, hogy azon rágódjon, haza akar menni. Haza akar menni, miről maradtam le? Ha idáig kitartottál, ezután is ki fogsz. Alekosz Anikónak rózsát ad. A rózsa szép, egyetlen szépséghibája van, egy levele le van törve. Azt a törést, ami benned van, nekem kell összeragasztanom. De ahhoz hozzá kell hogy férjen, ahogy a hegesztő hozzá akar férni a hegesztendő felülethez. Márpedig téged meg kell hegeszteni, úgyhogy tessék. Anikó Giginek rózsát ad, a sebek begyógyulnak. Olivér is kaktuszt kap, mert vele kapcsolatban van még benne tüske és mert Olivér szereti a növényeket. Főleg az ananászt. A rózsa el fog nyílni, ez nem, erről mindig én jutok eszedbe. Haha, Anikó, Eni úgy bassza ki a kukába, hogy csak nyekken, ha egyáltalán Olivér beviheti a lakásba. Éva, ha innen nézed, jó ránézni. Mindenki röhög, hát eléggé fallikus, valljuk be.

Éva kaktuszt ad Giginek, de nem a tüskéjével, hanem a szavaival döfi meg. Biztos vagyok benne, hogy kint tökjó lesz a kapcsolatunk és sokkal különb vagy, mint a bátyád. Ezt ki kellett mondanom. Gigi nem veri bele a fejét a kaktuszba, hanem kényszeredetten mosolyog. Éva Jerzsitől rózsát kap, bár a kapcsolatuk nem volt rózsás. Alekosz is, a kortesbeszéd miatt és mert kiállt mellette. Gigi forgatja a szemét, ki van akadva. Kaktuszt kapok, suttogja Anikónak. Igen, azt, mert a kaktusz maradandó. Éveken át terem. Életünk végéig fog élni, vagy még tovább is. Te olyan maradandót alkottál bennem, ami egy életen át vinni fog engem. Gigi Jerzsinek kettőt ad, a rózsát a kapcsolatuk elejére kapja. A kaktusz kiterjedése egy folyamat. Elindultál valahonnan és tartasz valahova.

A véget nem érő pofázás folytatódik, pedig már vonyítani tudnék. Most meg taktikai tanácsokat köll adni. Zsófi, akit a kaktuszos feladatnál magasról leszartak a szerkesztők, Anikóval beszélget. Anikó kesereg, ő a mosolygós kapcsolatromboló, bejött a két katona és a második napon azt kérdezték tőle, melyik tetszik neki. Tudod milyen ciki ez? Tök könnyűvérűnek jön le, egy ilyen akárki csak férfi legyen, és ez rohadtul idegesítő. A semmiről beszélgetünk. Kimondtam szavakat és akkor mi van? Jöhet eső, jöhet hó, Évára rakja a jelet. És őt viszi, nyilvánvaló. Fél, de ez a párbaj presztízs kérdés. Jerzsi még nem döntötte el, kire rakja a jelét, a két lány között vacillál. Alekosz régóta egerészik egy dolgon, de nem tudja, mennyit ártana vagy használna a játéknak. Hogyan lehetne Évát megmenteni a párbajtól? Mondjuk én megyek az Anikóval. Vagy egy Jerzsi-Anikó párbaj. Csak az meg lehet, hogy visszarúg. Mert amikor itt van két lány, miért ne úgy dőljön el, hogy egymással küzdenek meg? Gigi nem érti, Alekosznak miért fontos, hogy Éva mellette legyen a döntőben. Elmondja Évának, miről beszélt Alekosszal. Undorító, gusztustalan dolog lenne, ha Éva Alekoszra rakná a jelét, ha meg Alekosz kinn maradna a taktikázás miatt, soha nem bocsátaná meg magának. Alekosz Olviérrel beszél a teraszon, Éva elkezdett félni, pánikolni. Zárkózottá vált, ezáltal többet eszik, azáltal hízik, nincs már az az Éva, aki valamikor volt.

A beszélgetést a nyugiban folytatják, Alekosz elővezeti Olivérnek, amit Giginek már elmondott. És ha kinn maradsz? Akkor annyi. A másik megoldás, hogy Jerzsi párbajozzon Anikóval, rizikósabb, mert ahhoz kell a Jerzsi is. A problémája azzal van, hogy egy ilyen manővert megcsinálni szép a játék elején, közepén, viszont itt már nem szépnek tűnhet, hanem egy gusztustalan, rafinált húzásnak. Azért annak van egy szépsége, hogy a lányok kimennek. Kár volna a nézőket megfosztani egy nyílt sisakos viadaltól. A riportban még beszél arról, hogy ők ketten Évával képviselnek valamit, ami nagyjából ugyanolyan, és olyan jó érzés lenne egymás mellett, kézen fogva állni a döntőben, de akkor miért van olyan érzésem, hogy Évának meszeltek? Az öfi végén Anikó éjjel átköltözik a nyugiba, mert Gigi és Jerzsi nyalakszanak. Alekosz vele szeretne aludni, úgyhogy majd megy, aztán Olivért küldi Anikó után, aki felhúzza magát ezen, hányszor mondja, hogy ilyenekkel ne poénkodjon már? Egyébként meg miért nem beszéled meg vele? Nem lenne jobb tisztázni? Nem. Én nem akarok vele beszélni semmiről és kész. Megnyugodna. De nem érdekel. Nem fogok vele semmit megbeszélni és kész. Olivér kimegy a kertbe, idegesen cigizik, Alekosz vacsorázik a konyhában és röhög. Rajta.

Köszönöm a képeket S-nek!

Játsszunk locsolósdit, azaz felhívás férfi olvasóinknak, kommentelőinknek!

Írjatok locsolóverset! A stílus szabadon választható, az egyetlen feltétel, szerepeljen benne a "hogyvolt" szó. A verseket kommentben küldjétek, holnap este hét óráig. Hogy ki nyeri a versenyt, a hogyvolt högy olvasói/kommentelői döntik el. Azok a lányok, hölgyek, asszonyok, akik szeretnének zsűritagok lenni, a holnapi poszt megjelenéséig kommentben jelezzék. Akinek a verse a legjobban tetszik, kap egy üveg Irsait.

A hölgyek holnap este héttől adhatják le a szavazatokat az összefoglaló végéig.

Hajrá :)

Címkék: vv4
530 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sogeking 2011.04.24. 18:01:19

még ha az a nyúlfül lenne a nyeremény.. :D

mama ottmarad 2011.04.24. 18:02:33

Váhhhááá Pötyinyuszi :DDD

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 18:09:44

júúúúújénénénénakarooooookzsűűűűritaglenniiiiii!

Ancilla 2011.04.24. 18:10:57

Végre egyszer én is benne vagyok az első tízben!!!

MegLepke 2011.04.24. 18:11:30

Bódog Húsvétolást nektek is, Hajni! Hámégjóhogy írok!:) Egyébként a saját műv. portálunkon pont egy locsolóverses társalgót nyitottam pár hete, sokat röhögtünk a műveken.:)

Ancilla 2011.04.24. 18:11:57

Mindenkinek szép tavaszt, kellemes húsvétot kívánok!!!

sogeking 2011.04.24. 18:14:50

@nyuszómuszó: nem, de majdnem félrenyeltem a gyümölcstortát :)

Mme Chauchat 2011.04.24. 18:16:06

@sogeking: belső alliteráció, rím...megy ez, nem kell versgenerátor

sogeking 2011.04.24. 18:24:46

@Mme Chauchat: köszönöm a kedves szavakat

Mme Chauchat 2011.04.24. 18:29:01

@sogeking:
szavak/hamis pénzek potyognak szerteszét/őrült rendszer de van benne beszéd (Buda F.)

Ancilla 2011.04.24. 18:30:30

Én is szívesen lennék zsűritag.

Kivétel 2011.04.24. 18:40:44

kéretik referálni valamelyik balettcipősnek, milyen volt a tegnap este?!

Kivétel 2011.04.24. 18:41:31

pötyi nagyon helyes nyúlnak is:)

Zelefánt 2011.04.24. 18:43:29

@Kivétel:
Állítólag mindenki szuperül érezte magát...csak épp máshol.

Mme Chauchat 2011.04.24. 18:45:32

@Zelefánt: magam pl. már a buli előtti napokban is jól éreztem magam

Kivétel 2011.04.24. 18:47:19

:)mindenki máshol volt együtt, vagy mindenki máshol, külön:?:)

Zelefánt 2011.04.24. 18:49:46

@Mme Chauchat:
Az a lázas készülődés, ugye...A voltaképpeni bulira meg már nem is marad energia.
(Hogyvolt?...Hogyvolt?...)

Mme Chauchat 2011.04.24. 18:53:03

@Zelefánt:
'Játékokat, hogy várjak, várjak, várjak
Pótlásnak és feledésnek ha kaptam
Eláltatott hőse az akarásnak
Most itt állok akaratlan-dermedtje
Ezer hazug játékos mátkaságnak
Futó csillagok fényüket rám szórták
S az élet helyett nem jöttek, csak órák...' - írta Ady 1913-ban

Albino Vernyul 2011.04.24. 18:53:51

En nem igertem, es nem is voltam.. Kerek egy puszit..;)

sogeking 2011.04.24. 18:56:19

A vörös hajat és a harisnyát azért megnéztem volna.

Zelefánt 2011.04.24. 18:57:36

@Kivétel:
Sokáig azt hittem, hogy a Balettcipő neveztű intézményből csak egy van, s az is a velünk párhuzamos utcában. Mármost viszont az lehetséges, hogy időközben afféle hálózattá fejlődött, mint mondjuk a Mekkdonátsz, és mindenki talált egy hozzá legközelebb esőt, így tehát voltak is együtt, meg nem is.

Hódos Hajnalka 2011.04.24. 18:58:38

@Ancilla: :)

@MegLepke: te kis te, hát te mióta vagy férfi? :D

Na jól van, a zsűri már alakul, remélem, lesz vers is :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.24. 19:01:26

Jaj, ma lesz a kiválasztás?

(Közben alig tudok gépelni a vizslámtól, idebújt, a fejét meg letette az ölembe, a billentyűzet elé :))

2011.04.24. 19:01:32

@Zelefánt: én jeleztem, hogy nem tudok menni, nem is mentem, de másodszorra összejöhet. Legalább Zsönöv megismerkedett egy szimpatikus fiatalemberrel, ebből még bármi lehet. :)

sogeking 2011.04.24. 19:02:29

@Gee Halen: persze, mert nyúlfület szeretne, vagy legalább egy elefántfület.

Zelefánt 2011.04.24. 19:04:28

@Mme Chauchat:
De azt is írta, igen helyesen, hogy:

Ha szívem bomlott, bús malom
S várok rémes pozdorja-sorsra:
Jön hirtelen egy nyugalom.

Ha így szólok: már mehetek,
Nem jöhet már új, sem jó, sem rossz,
Ütő vágy éri szívemet.

Az élet már adott sokat,
Bódítót, furcsát és keservest,
De még valamit tartogat.

("Valami még készül"; fogalmam sincs mikor készülődhetett...)

2011.04.24. 19:05:35

Éva megint részeg! Mecsoda meglepetés!!!!! :)))

MegLepke 2011.04.24. 19:06:11

@Hódos Hajnalka: nemáááááár! Nem írhatok? Ez kizáró ok? Lécciiii, szavazzátok meg, hogy én is írhassak. *könyörgős szmájli*:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.24. 19:06:23

Jaaaaj, visszatér minden a régi kerékvágásba.

Gigi "Ennyiiiii!" megjegyzése legalja volt.

Ezért már ütni tudok, annyira irritáló, amikor a megfelelő helyen, a megfelelő hangsúllyal alkalmazzák.

inmemancsi 2011.04.24. 19:06:29

már megint ez a húgyagyú (bocsánat) lilu

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 19:06:30

4 remek láb
4 remek térdkalács
8 pont
Szabad locsolni?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.24. 19:08:23

Ha már locsolóversek, egy haverom egyszer belezavarodott egybe:

"Egy tök két tök... [kis gondolkodási szünet] ...leszarom, locsolok!"

Zelefánt 2011.04.24. 19:10:16

@beebeer:
Én nem jeleztem, mivel amúgy sem mentem volna, de az a szimpi fiatalember nagy játékos lehet; egy ideig csendesen lógott a dróton, aztán benyomult a résbe...
(Titkosszolga vagy szcientológus...?)
(Nem szemétkedem, azt tudnia kell, akinek.)

2011.04.24. 19:10:19

@Gee Halen: Na, azért remélem nem Csaba volt.... Egyébként után néztem ennek a figyelemre méltó fiatalembernek, Gőbl Csabának hívják és ő a cég stratégiai igazgatója. :)
Szép cím, jelentsen bármit is, bár aki kis cégnél dolgozik pontosan tudja hogy megy ez, nálunk csak igazgatók vannak, én vagyok egyedül nemecsek, de nem is járok be dolgozni! :)

inmemancsi 2011.04.24. 19:11:11

ezt az ótvar évát már le kéne kaparni a képernyőről

sogeking 2011.04.24. 19:11:35

szerintem Trevlovics volt:)

inmemancsi 2011.04.24. 19:11:53

ez a szerencsétlen hogy marad úrinő, mikor az összetételből egyiknek sem felel meg

2011.04.24. 19:12:03

@Gee Halen: nem bírom az annyira részegeket, akik már kásásan beszélnek, ne ez nőben szerintem még rondább. :(

Mme Chauchat 2011.04.24. 19:12:46

d o m i n a n c i á l i s eltérések vannak!

sogeking 2011.04.24. 19:13:00

hú, ezt inkább nem nézem:)
(túlságosan szeretek rajzolni)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.24. 19:13:35

"Tedd karba a kezed!"

(Zsófi bevágja a fél kézzel csípőre tett Cosmopolitian-címlappózt)

"Karba!"

(most már mindkettő csípőn, ez már Maxim címlap)

"KARBA!!"

(na végre...)

2011.04.24. 19:14:05

@Zelefánt: követeljük, valljon színt! Jelentkezzen! Különben elkönyveljük szcientológus titkosszolgának!
De miért szcientológus? Ők a neten szoktak olvasgatni vagy mit tudsz?

Zelefánt 2011.04.24. 19:14:55

@MegLepke:
A profik akkor sem játszhatnak az amatőrök olimpiáján, ha ezért még nemet váltani is hajlandóak.
(Kivéve persze, ha amerikai kosárlabdás vagy, mert akkor minden lehetséges...)
Mögötted, úgy tudom, csak a harmadik hely elérhető, mert az első kettő mindenképpen a Tiéd.

sogeking 2011.04.24. 19:16:54

Jerzy, ha filccel rajzolsz, abból nem lesz festmény

Zelefánt 2011.04.24. 19:17:19

@beebeer:
Ki tudja, nem ismernek elveszett lelket...ha pénze van.

inmemancsi 2011.04.24. 19:18:22

alekosz és az agyféltekék nélküli rajzolás

teremtett lélek 2011.04.24. 19:19:59

Anikó legalább értelmesen rajzol. Jerzsy egy gyermek, Alekosz egy manipulátor, Éva vicces volt.
Lilu meg semmilyenebb, mint Gigi és Zsófi együttvéve.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.24. 19:20:23

ÉVa igazságérzetét bántja, hogy Jerzy bekerülhet e fináléba. Szerintem is a preambulumban a helye.

2011.04.24. 19:20:52

@Zelefánt: mondjuk abban biztos vagyok, hogy kis családom nem lesz a szcientológusok célpontja. :)
Éva tajt részeg a beharangozóban, vagy ezt már megjegyeztem?

Zelefánt 2011.04.24. 19:21:28

@sogeking:
Na-na, én gyerekkoromban egy 48-színű filctollkészlettel olyan ET-t rajzoltam, (háttérben a város fényeivel), hogy kb. egy-másfél méterről kurvára úgy nézett ki, mintha festve lett volna.

Zelefánt 2011.04.24. 19:22:47

@beebeer:
Nem tudom megítélni, még csak most kapcsolódtam be...mi másra, mint a reklámra, ugye.

sogeking 2011.04.24. 19:24:07

@Zelefánt: értem.

csinálni kellene egy rajzversenyt is, a modellek lehetnének a mai poszt képei

2011.04.24. 19:24:24

@Gee Halen: Szeretném már látni Éva kiesését. Ahogy görög a földön és kétségbe esve veri ökleivel a padlót.

Albino Vernyul 2011.04.24. 19:25:27

Aniko rajzolt a legjobban, igaz nem egy festozseni (koh.. koh.. koh..;), viszont kreativitasbol megint jo pont..

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 19:25:42

@beebeer: Éva most férfiak millióinak mutat példát. Ne itassunk le egy nőt se, ha meg akarjuk rakni. Mint mindig, most is meggyőző.

Zelefánt 2011.04.24. 19:27:16

@sogeking:
...és addig ütni őket, amíg a képekre nem kezdenek hasonlítani.

Zelefánt 2011.04.24. 19:29:43

Már a hullák is választhatnak?...
Nem az a lényeg, hogy a még életben lévők mit akarnak?

inmemancsi 2011.04.24. 19:29:45

@Zelefánt: egész jó művészi eszköz lenne:))

2011.04.24. 19:29:52

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ugye nem szép látvány egy részeg nő? Mindig eszembe jut a 40 éves szűz egyik jelenete, mikor a részeg csaj egyenesen belehányt a srác szájába.

inmemancsi 2011.04.24. 19:30:22

na az őszinteség megtestesítője éva

sogeking 2011.04.24. 19:30:56

lehet valami ebben a jégkrémben, mindenki bekattant :)

Zelefánt 2011.04.24. 19:31:00

Milyen nyalókát szopogathat Éva, abból én is kérnék, hátha felpörgetne...

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 19:31:06

Jerzy már nem ambivalens
Kompatens lett
Ezek a lányok bolondok
Szabad locsolni?

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 19:33:38

@beebeer: 40 éves részeg nő már ne a manus száját hányja telibe. Azt nehéz megmosni a sarki kútnál.

genevieve 2011.04.24. 19:33:43

na akkor erről ennyit mennyire kiáll alek jerzy mellett:-D

Zelefánt 2011.04.24. 19:34:35

@sogeking:
...és egyikben sem szerepelt az: "hogyvolt".
(Talán csak edzést tart, a rekord előtt.)

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 19:35:16

@sogeking: Több művel török a Toshibára. Szerencsére rím nem volt a feltételek között.

inmemancsi 2011.04.24. 19:35:21

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: a pasi volt szűz és 40:)) próbálkozz még:))

2011.04.24. 19:39:03

@inmemancsi: de a részeg csaj tényleg telibe hányta szegényt!
Mondjuk félreérthető a cím, mennyire jellemző, egy pasi el nem tudja képzelni, hogy egy férfi is maradhat érintetlen 40 évig. :)))

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 19:39:05

@inmemancsi: Próbálkozok. 40 éves szűz pasi vegye megtiszteltetésnek, hogy egy részeg nő a szájába hány.

genevieve 2011.04.24. 19:40:13

na, éváról is ennyit:-D

gratulálok minden éva és alek fannak:-D

sogeking 2011.04.24. 19:41:06

@genevieve: vielen Dank für die Blumen, vielen Dank wie lieb von dir...

inmemancsi 2011.04.24. 19:41:21

@genevieve: éppen akartam volna írni, hogy genevieve:))

genevieve 2011.04.24. 19:41:50

hoppá mik történnek:-DDDDD

hát ez nyagggggyon jó:-D

Zelefánt 2011.04.24. 19:41:51

@sogeking:
El is reppelhetné, itt úgyse hallatszik.

teremtett lélek 2011.04.24. 19:42:07

Éva már most úgy tud már nézni, mint egy negyven ÉVE alkoholista.

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 19:42:20

@sogeking: Gondolatritmus? Egy árva idegen kifejezést se tudsz erre? Szánalmas visszajáró villalakó lenne belöled.

genevieve 2011.04.24. 19:42:37

éva atomi szinten be van baszva:-D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 19:42:40

jaj, annyira ótvar ez az éva részegen

MegLepke 2011.04.24. 19:43:33

@Zelefánt: :DDDD Jóvanna! akkor szeretnék zsűritag lenni, és lehet, hogy írok versenyen kívül azért.:)

Zelefánt 2011.04.24. 19:44:00

@genevieve:
Mifelénk az ilyet hullamacskának hívják.

sogeking 2011.04.24. 19:45:15

@MegLepke: fogadjunk, már írtál is:)
@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: én kérek elnézést :P

2011.04.24. 19:46:43

Most jól értem, Jerzsi számon kéri Anikót? Mégis mire fel? (megjegyzem Jerzsinek bűnronda lábai vannak)

genevieve 2011.04.24. 19:46:58

na, ki a legnagyobb vigszinház?:-D

Zelefánt 2011.04.24. 19:47:00

@MegLepke:
De akkor ki mer indulni?...
Téged inkább az afféle csillagszületéseknél vetnélek be, a műsor egy adásnál nem érne meg többet, és így lenne jó mindenkinek.
(A hülyék nem számítanak, menjenek vissza oda, ahonnan kieresztették őket.)

genevieve 2011.04.24. 19:47:30

ki is volt aki annyira büszke volt jerzyre még egy hete?:-D

Zelefánt 2011.04.24. 19:47:48

@beebeer:
Nem azzal kereste eddig azt, amit.

foxglove (törölt) 2011.04.24. 19:48:02

a színpadon Baukó "White trash" Éva

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 19:49:20

ha most éva az után, hogy épp a múlt héten b@szta át Anit a palánkon előadja a nagy összefogós tervet, hülyébb, mint gondoltam - bár persze, hülye csak az Ani lehet, ha hisz neki ;Đ

2011.04.24. 19:49:23

Éva most úgy gondolja manipulálja Anikót? De szánalmas ez a csaj... Mintha egy őrülési jelenetet játszana.

Zelefánt 2011.04.24. 19:49:34

@Zelefánt:
Ezek mikor jutnak már dűlőre, ma még, vagy megvárják a nyulat?

genevieve 2011.04.24. 19:50:08

na, ha ezek után ani bármit is beszop évának akkor nagyon hülye....

kisRita 2011.04.24. 19:50:40

Milyen egy undorító lény ez az Éva. Pfúj.

inmemancsi 2011.04.24. 19:51:22

@beebeer: nagyon kevés pasinak van jó lába:)) de az brutál tud lenni, ha jók a lábai is:))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 19:52:40

@beebeer: főleg, ha emellett csábos, kecses és sziporkázó akar lenni, ami Évánál valahogy mindig beúszik a képbe

Zelefánt 2011.04.24. 19:53:31

@beebeer:
Több esélye nincs, mert még egy ilyen szériába már nem kerülhet be...Hacsak nem lesz néhány évtized múlva egy Old Timer Valóságshow Résztvevő Retro Show...(Reszli Revival-alcímen, vagy valahogy így.)
(Hú, baszki, levédetem most nyomban az ötletet, mielőtt a retkek ráharapnak.)

genevieve 2011.04.24. 19:54:41

@inmemancsi: bécinek jó lábai vannak:-D

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 19:54:59

@sogeking: Most megint gondolkodó állást kell felvennem. Sértő volt amit írtam vagy dicséret? Egyikre se volt bennem szándék. Félreérthetőség miatt 5 pontok adok magamnak.

inmemancsi 2011.04.24. 19:55:05

mivel locsoljanak?: metilalkohollal éva szájába

teremtett lélek 2011.04.24. 19:55:45

Szerintem ma Anikó erősödött, mert azoknak szólt be, akiknek kellett, úgy, ahogy kellett, és hallgatni is akkor hallgatott, mikor kellett. Nem véletlen, hogy hallgatni arany.
Éva szánalmas.

inmemancsi 2011.04.24. 19:58:45

@genevieve: a fenébe, lemaradtam róla, látszik, hogy csak fél szemmel nézem (már amit) ezt az ótvar évát még azzal sem:))

nekem az egyik gyengém, ha a pasinak szép lábai vannak, elolvadok tőle, most is odavagyok valakiért, de ha még szépek lennének a lábai is...- szegény nem élné túl:))

Albino Vernyul 2011.04.24. 19:59:12

Na, bejott Anikonal az erzelmi faktor.. Addig taktikaztak az orra elott, hogy begozolt... Hat erre kivancsi leszek, hogy fut zatonyra.... Bar szerintem alapjaban minden-mindegyre jatszik..

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 20:00:43

@genevieve: Bélának a jobb lába szép, a bal randa. Valahol a kettő között lehet az igazság.

nowo 2011.04.24. 20:02:19

Hogy én hogy utálom ezt az Anikót!
Már ha csak megszólal,a hideg kiráz.
Egy szava,egy megnyilvánulása sem őszinte!

Tízezerszer inkább Éva!

2011.04.24. 20:04:01

@Zelefánt: elkéstél! :) Az origón van egy összeállítás a legbalhésabb valósághősökről: "rúgtam máj szájba nőt" Indián, Oki, Segal, Pandora és társai. Na ebben a bagázsban elnézegetném Évikét, főleg, ha Indiánnak szabad kezet/lábat adnak. :)

MegLepke 2011.04.24. 20:05:07

@sogeking: a múltkor igen, de abban nincs benne a hogyvolt.:)

@Zelefánt: :DDDDD

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 20:06:44

@teremtett lélek: Ani régóta erősödik, nem is ezzel van a baj, hanem, hogy ez az utóbbi időben nem jelentett semmit, a retek részéről elég nagy ámokfutás, ami megy, már amennyiben egy elvileg nézők által befolyásolt műsorról kéne, hogy szó legyen

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 20:07:15

@teremtett lélek: Ani régóta erősödik, nem is ezzel van a baj, hanem, hogy ez az utóbbi időben nem jelentett semmit, a retek részéről elég nagy ámokfutás, ami megy, már amennyiben egy elvileg nézők által befolyásolt műsorról kéne, hogy szó legyen

2011.04.24. 20:07:33

@inmemancsi: "nagyon kevés pasinak van jó lába"
Nekem teljesen ellentétes tapasztalataim vannak. Jó, az én mintám nem reprezentatív, de mégis. :)

sogeking 2011.04.24. 20:08:05

mindenki szét van esve:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.24. 20:10:22

Bakker, milyen lehet Alekosz egy érettségi találkozón? :D

nowo 2011.04.24. 20:10:25

Basszus,Anikó egyszer sem volt párbajozni,de olyan öntudatos,mintha ő lenne a legerősebb játékos.
Mirefel?!

Na,az ilyen falmenti embereket utálom a legjobban,akik sunnyogva oldalaznának be a döntőbe.

Remélem nem sikerül neki!

inmemancsi 2011.04.24. 20:10:29

@beebeer: kifogtad:)) nekem apukámnak volt szép a lába is (bokszoló volt) és idősebbik bátyám is örökölte (én is, női változatban), úgyhogy megvan az etalon:))

genevieve 2011.04.24. 20:10:50

hehe alek keze elindult tapizni anit, de gyorsan visszakapta mikor arról kezdett el beszélni, hogy ő megvédi évát:-D

aztán ezt is visszavonta:-D

Zelefánt 2011.04.24. 20:13:34

@inmemancsi:
Hol lehet megtekinteni?
(Remélem, a papád orrát azért nem örökölted.)

inmemancsi 2011.04.24. 20:15:32

jó lenne, ha anikó választhatna és akkor éva a hét végéig hamarabb túl lesz a nehezén, előbb utóbb úgyis bedilizik ugyanis

fordp01 2011.04.24. 20:16:21

ződerdő, kékibolya, hogyvótozás;
ittalocsolás!

Zelefánt 2011.04.24. 20:17:10

Produkcióóóóó!!!!

sogeking 2011.04.24. 20:17:23

az hogy lehet, hogy a kutyanyúl fülei egy irányba néznek?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 20:17:24

@nowo: azért az ne az ő hibája legyen, hogy még nem volt párbajozni, ez, ha jelent is valamit, inkább pozitív árnyalatú dolog!

Éva is, mint valami érdemrendekkel, villog a párbajaival, hát, inkább gondolna bele, hogy tulajdonképpen mit is jelent ez!

Albino Vernyul 2011.04.24. 20:17:50

@nowo: Most pont azt akarja, hogy ki legyen valasztva.. Es minden-mindegyre jatszik, ha bejut jo, ha nem, akkor se vilagvege...

genevieve 2011.04.24. 20:18:54

ez remek, kisfilmek végre csak az elmúlt hétről:-)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.24. 20:19:04

Néztem, hogy Aikó milyen összeszedetten csios, erre feláll és elcsámpázik a riportba a flitteres takarítónő leggingjében, meg a zsinóros, slattyogós papucsában

inmemancsi 2011.04.24. 20:19:09

@Zelefánt: legközelebb a balettcipőben (bocsi genevieve:)), vagy a facebookon. volt betörve az orra, de az nem örökölhető:))

jó lenne, ha most normálisan összeválogatnák ezeket a hülye filmeket

2011.04.24. 20:21:37

@Zelefánt: nincs igazságod, a bokszoló orr szerzett tulajdonság és vannak olyan esetek, ahol a tökéletes arcot még vonzóbbá varázsolja....... Most nem jut eszembe más példaként, csak..... öööö..... Marlon Brando.

nowo 2011.04.24. 20:21:41

@nyuszómuszó: ne felejtsd el,hogy amikor valaki rá merészelte tenni a jelet,akkor mekkora hisztirohamot rendezett.

Éva villoghat is,mert a játékosok az erőssége miatt (is) szeretnének tőle szabadulni.
Tulajdonképpen azt jelenti,ha belegondol,hogy a nézők valamiért mégiscsak őt szeretik a többi ellenfelével szemben.

sogeking 2011.04.24. 20:23:04

egy Éva - Lilu párbajt szeretnék

2011.04.24. 20:24:44

@sogeking: az hogy lehet, hogy a kutyanyúl fülei egy irányba néznek?

Mikor frissítek, mindig szegény Pötyi képén akad meg a szemem, hogy mit csinált szegény kutyával ez a Hajni!!! :))))))

nowo 2011.04.24. 20:25:02

@Albino "karazsnyikov" vernyul: igen,de már azon agyal,hogy mégse Évával párbajozzon,hogy mindketten bent legyenek a fináléban.

Mindegy,alattomos egy kígyó.

inmemancsi 2011.04.24. 20:25:55

@nowo: évikére mit mondanál akkor, ha anikó hisztizik??

évikét szeretni,

teremtett lélek 2011.04.24. 20:26:06

Kommentpusztító blogmotor! A kurva anyád!

inmemancsi 2011.04.24. 20:27:05

na ha nem játszák be éva egyik szapulós jerzyjét akkor ..

sogeking 2011.04.24. 20:27:18

@beebeer: nekem meg ez jut eszembe:

a Nyúúúl, a legerősebb állat az erdőben, az oroszlán után :D

inmemancsi 2011.04.24. 20:27:56

@nowo: te mit nézel?? éva agyalt ezen:))

Zelefánt 2011.04.24. 20:28:16

@beebeer: @inmemancsi:
Jaj, Tervezőm, tudom én azt, de nem tudtam kihagyni (hátha szellemes).
A szerzett tulajdonságok nem örökölhetők.
(Ezért lettem én zombi, noha apám igen okos ember volt.)
A legközelebbi Balettcipőbe viszont lehet, hogy már (csak ezért is) elmennék.

teremtett lélek 2011.04.24. 20:28:26

@nowo: Alekosz hátán, tudom, hogy ez lejárt lemez. De épp most hallhatod, hogy Alekosz hogy generálja magának és Évának a sziNpátiát. Nézed?

inmemancsi 2011.04.24. 20:28:48

@sogeking: ja és főszabály kint lehet ütlegelni is

lac64 2011.04.24. 20:29:58

@nowo: Ha figyeltél volna, Éva ment oda Anikóhoz, és Ő kezdte el rágni a fülét, hogy mi lenne, ha a két lány lenne bent a döntőben.

2011.04.24. 20:30:07

@sogeking: Pötyi a vérnyúl! :)
Pötyi ül a fűben.... fűben szundikálna...

Azt nem értem, hogy bírja viselni a füleket ilyen nyugalommal. A mamám törpetacsija már le- és széttépte volna az ellent. :)

sogeking 2011.04.24. 20:30:33

most meg Anikón van Balázs múltkori sálja

2011.04.24. 20:31:50

@Zelefánt: Ja, peeeerszeeeeee. Aztán csak üldögélnénk ott mi lányok és egyszerre csak ott teremne pár szimpatikus fiatalember. :)

Zelefánt 2011.04.24. 20:31:55

@teremtett lélek:
A legutóbbi -- érdektelen -- hsz-em hat(!) perc alatt gyűrte át magát a dróton.
Gratulálok.

sogeking 2011.04.24. 20:32:25

@beebeer: halászlé, madártej, kalács után már nem bír ellenkezni:)

Zelefánt 2011.04.24. 20:32:39

@beebeer:
A titkosszolgálattól, vagy?...

teremtett lélek 2011.04.24. 20:34:26

Mekkora egyszerű vagy te Jerzsy. Hát eeekkora.

Zelefánt 2011.04.24. 20:34:58

@beebeer:
De Ti amúgy is a sziNpatikus fiatalemberekre vártok, így hát a többiek mind esélytelenek.

2011.04.24. 20:35:05

@Zelefánt: a titkosszolgálattól, tudod a szcientológus titkosszolgálattól. Beépülnek ilyen módon a csoportba, azt pár hét és máris megtérünk! Veszedelmes dolgok vannak.

teremtett lélek 2011.04.24. 20:35:32

Végre offoljátok a titulust, Évi? Halleluja!

nowo 2011.04.24. 20:36:18

@inmemancsi:
Éva még soha nem hisztizatt,ha rá rakták a jelet.

teremtett lélek 2011.04.24. 20:36:45

Milyen istentelenül játékos-humoros vagy Alekosz.

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 20:37:39

Udorító az rtl ezekkel a kisfilmekkel
Béla kiesik
Éva örül
Béla kiesik
Alek örül
Béla kiesik
Jerzy vigyorog
Van perverz állat, akinek ez tetszik?

nowo 2011.04.24. 20:37:48

@lac64: bocs,valóban így lehetett,a műsor elejét nem láttam,..

inmemancsi 2011.04.24. 20:38:02

@nowo: nem ő folyamatosan hisztizik, ha nem ő van a középpontban, de tényleg nem ugyanazt nézzük, úgyhogy hagyjuk

Zelefánt 2011.04.24. 20:38:15

@beebeer:
Ennél komolyabb eredményt pedig már úgysem tudnának elérni...Hány hónapja is nézzük ezt a szart?...
(Lassan jönnek értünk a DC-akárhányasok, és visznek bennünket mind a Xenuhoz.)

genevieve 2011.04.24. 20:40:07

éva meg akarja magyarázni a megmagyarázhatatlant:-)

2011.04.24. 20:41:31

Ezer fokon égtünk!!! Beszarás! :DDDDDDD

foxglove (törölt) 2011.04.24. 20:41:50

a Lilu/Éva párbajt Lilu nyerné:)

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 20:42:07

@genevieve: Ahogy ismerem őt meg is fogja. Csak kapjon pár óra műsoridőt.

sogeking 2011.04.24. 20:42:37

valaki nyomja meg a fast forwardot

nowo 2011.04.24. 20:44:13

Hülye ez az Éva!
Azért,amit most mondott (Alek-Anikó-Éva finálé).

foxglove (törölt) 2011.04.24. 20:44:18

ahogy nézem Éva meg fogja úszni a kiválasztást... :S

teremtett lélek 2011.04.24. 20:44:45

Ez a ki jut szóhoz dolog Lilutól elég visszás. Bocs, de kabbe!

inmemancsi 2011.04.24. 20:45:49

@foxglove: nagyon remélem anikó összebeszélt évával, és anikó ezekután most átbassza a fejét, mint legutóbb évike az övét - én biztos ezt csinálnám

inmemancsi 2011.04.24. 20:46:37

@foxglove: nagyon remélem anikó összebeszélt évával, és anikó ezekután most átbassza a fejét, mint legutóbb évike az övét - én biztos ezt csinálnám

nowo 2011.04.24. 20:47:28

@inmemancsi: valamiért Éva hisztijei sokkal őszintébbek,számomra.
Anikó zokogógörcsei,amiket különböző emberek el nem éréséért lenyomatott,valahogy hidegen hagytak.

Albino Vernyul 2011.04.24. 20:48:25

Azert Eva Alekos megjegyzese kimaradt abbol a blokkbol...;) Amugy Jerzy nem tudom mit akar, ahogy Aniko odault mellejuk kormot apolgatni, abbol a hulye nem vette le, hogy Jerzyt tavol akarja Gigitol..;))

sogeking 2011.04.24. 20:49:57

jó, hogy csak az elmúlt egy hétből voltak bejátszások, különben holnapig tartana a műsor

2011.04.24. 20:50:24

@Zelefánt: lassan annyian leszünk saját vallást alakíthatnánk, Hajni lenne a főpap, külön öröm lenne, hogy adómentesen számlázhatnánk. Xenu meg mehet a francba.
Juj, most megijedtem, remélem azért Xenu nem sértődékeny!

inmemancsi 2011.04.24. 20:50:36

@nowo: éva és az őszinteség olyan nincs, de tényleg más műsort nézel, hagyjuk..

Hódos Hajnalka 2011.04.24. 20:50:47

@fordp01: ó, az első pályamű, köszönjük! :)

Albino Vernyul 2011.04.24. 20:51:17

@nowo: Amugy egyszer nyavajgott a jelek miatt, mikor Bela/Gigi rarakta.. De annak megvolt a kulon tortenete, es az se volt szep, ahogy rakerultek.. Gigi ott egett mellette mar elore..

teremtett lélek 2011.04.24. 20:52:16

Inkább megyek Xenuhoz, mint Évához. Najónem.

Albino Vernyul 2011.04.24. 20:52:18

Kivancsi leszek mire jutott a 2 lany... Egy biztos, Aniko jeleket akar...

foxglove (törölt) 2011.04.24. 20:52:19

@inmemancsi: hát nem tudom, nagyon sunnyognak ezek ketten

sogeking 2011.04.24. 20:53:17

Anikó átült a másik oldalra:)

Albino Vernyul 2011.04.24. 20:54:46

@sogeking: Illetve Eva atult, Aniko meg idomult...

2011.04.24. 20:55:10

@teremtett lélek: részemről inkább Xenu! Vagy vigye Évát. Talán Xenu még segíthet.

sogeking 2011.04.24. 20:56:57

Jerzy nagyon ügyes volt :DD

Zelefánt 2011.04.24. 20:57:03

@beebeer:
HogyvoltHajni durva húsevő, ki tudja merrefelé vinné el a céget.

teremtett lélek 2011.04.24. 20:57:08

Na, jön a rizsa. Nem baj, joga van hozzá...

inmemancsi 2011.04.24. 20:57:39

@beebeer: hát még neki se kell éva, csak peter_cs segíthetne, de eltűnt

sogeking 2011.04.24. 20:59:30

de a ki a negyedik ? :)

Illúzióromboló kockacukor 2011.04.24. 20:59:41

Na unalmas a kiválasztás, megírtam inkább a versemet a versenyre.

Zöld erdőben jártam,
hát az kész vadnyugat!
Láttam egy szép lovat,
s hátán egy nagy nyulat.
Megkérdeztem tőle
merre ment és hogyvolt
nem válaszolt nékem,
ezerrel elrongyolt.
Szerencsém volt így is,
nem akart lelőni.
Lószar maradt utána,
és egy üveg kölni.
Nélküle jöttem hát,
gyalog és nem lovon,
kérek egy pálinkát,
rögtön be is dobom.
S ha kész van már az ebéd
Lehet azt is hozni.
Ennyi az én mesém:
Szabad-e locsolni?

Zelefánt 2011.04.24. 21:01:44

Miért remegett Tajgetosz feje?...

inmemancsi 2011.04.24. 21:02:56

@Zelefánt: mindig remeg,
évike mostmár nem mosolyog annyira

Emanuelle 2011.04.24. 21:06:15

Csajszipárbaj lesz...
Beszarás, ki gondolta volna, hogy Erzsi
egészen eddig elporoszkál!

Zelefánt 2011.04.24. 21:06:15

@Illúzióromboló kockacukor:
Vége a szellemi szpartakiádnak -- máris nyertél, baszki.
(Várhattál volna még egy fél napot ugyan, de az atombombát is figyelemfelkeltő célból vetették be, anno, ugye.)

2011.04.24. 21:06:32

@Zelefánt: én is húsevő vagyok, mi akadálya lenne az egyházalapításnak?
Már csak 99.998 ember csatlakozása szükségeltetik a bejegyzéshez. Aztán hajrá! Adómentesen!

Na végre megszületett a döntés, a zuram már türelmetlenkedik, a Sebhelyes arcút szánta így Húsvét vasárnapjára.
Már ötször láttam, de ma elszánt leszek és megnézem a láncfűrészes jelenetet is.:)

Emanuelle 2011.04.24. 21:07:57

Most akkor én ezt nem vágom. Anikó csak terel, vagy tényleg képes lenne kihívni Erzsit? Alekoszt kihívni öngyilok lenne.

Albino Vernyul 2011.04.24. 21:07:58

Juhuuuuuuuuuuuuu.... Mondom minden-mindegy alapon jatszik.... Vagy bejon, vagy nem.. Most 3 napig izzad mindenki..;))
Zold kendo..= "Szabad erzes".... By Aniko..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.24. 21:08:36

"Tuuudooood mikor..."

Vagánycsaj program beindult, ááhhh...

Hódos Hajnalka 2011.04.24. 21:08:45

Fejezzétek már be ezt a Xenuzást lécci, még akkor is, ha valami belterj-poénról van szó, hiányzik, hogy ideszabaduljon egy hőzöngeni? Nekem nem.

Zelefánt 2011.04.24. 21:10:51

@beebeer:
Ott nincs is semmi különös, de a végső leszámolás, az mindent visz.
(És Michelle Pfeiffer arca, amikor egyre üresedik, miközben sminkeli magát, noha éppen jól fut a szekér...)

inmemancsi 2011.04.24. 21:12:49

@Zelefánt: én nem vagyok húsevő, ez aggaszt is itt egy kicsit néha:)) és a sebhelyes arcút se láttam még:))

inmemancsi 2011.04.24. 21:14:03

@Hódos Hajnalka: ez a xenus cucc létezik?:)) én azt hittem először a xanaxról van szó:))

sogeking 2011.04.24. 21:14:26

a kedves zsűritagok figyelmét szeretném felhívni arra, hogy privát üzenetben várom, mivel tudnám őket jobb belátásra bírni:)

MegLepke 2011.04.24. 21:15:10

Én egy ilyen rövidkével indítottam a társalgómat:)

Bár melled a térded veri
meglocsollak téged, Teri!
Nyílj ki nékem tulipánom,
ha elveszlek, majd megbánom!

Zelefánt 2011.04.24. 21:15:25

@inmemancsi:
Nyúl-e vagy, így hirtelen?

2011.04.24. 21:15:48

@Zelefánt: egyszer majd összeszámolom, hány filmben utalnak arra a bizonyos utolsó jelenetre.
Még ezt elmesélem, mindjárt beszippant Al Pacino, a film forgatásakor hatott rá a karakter (állítása szerint egyébként nem), megtámadta egy kutya, ő meg ököllel orrba nyomta, aztán elcsodálkozott, mert általában fél a kutyáktól. :)

az én rózsám vasutas 2011.04.24. 21:16:27

Jerzy döntős.
1. Alek és Jerzy végignyalja a jövő hetet Aninál, az hálából kiviszi Évát.
2. Éva és Jerzy felajánlja Aninak örök barátságát, muszáj vinni Alekot.
Az első szimpibb. 5 hónapja várjuk, hogy Anikó villantson.

Hódos Hajnalka 2011.04.24. 21:18:01

@inmemancsi: :DDD jaj, hadd ne én magyarázzam el, de nem a xanaxról van szó :D

@sogeking: nem ér korrumpálni a mélyen tisztelt zsűrit.

@MegLepke: :)) aranyos.

Zelefánt 2011.04.24. 21:20:06

@norah01:
Én még mindig Igazmondó Hintát szeretnék -- el is vinném a nyugdíjpénztáramba, mielőbb.

sogeking 2011.04.24. 21:20:51

@norah01: ha van Alekos gatya, akkor meggondolom :)

inmemancsi 2011.04.24. 21:22:38

@Hódos Hajnalka: köszi ezt nem kell magyarázni, megnéztem a wikipédia első mondatát erről, ennyi:)) elég is volt, nem hiszem, hogy valaha is többet fogok tudni róla:))

Zelefánt 2011.04.24. 21:23:49

@beebeer:
Még Giorgio Moroder rágógumi-szintipopzenéje sem tudja elrontani az egészet, pedig a két stílus igen távolinak tűnik egymástól, és valahogy mégis működik.
(Szép-szép nyolcvanas évek...)

inmemancsi 2011.04.24. 21:25:14

@Zelefánt: van rózsaszín fülem, csak nem elég hosszú (bár pótfüllel is rendelkezem:)), meg egyéb nyuszifelszereléssel - de inkább csokistának és sütiskének szoktam kategorizálni magam:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.24. 21:26:07

@sogeking: Csak ezen a képen a színésznőknek sokkal értelmesebb az arckifejezésük, mint a két idézett villalánynak.

@genevieve: Nagyon aranyos és vicces volt így ebben a formában is Éva!

@beebeer: Egy ilyen Indián-félének soha, semmilyen körülmények között nem szabad szabad kezet adni, ellenkezőleg be sem szabad engedni ilyen játékba a nők érdekében!

Zelefánt 2011.04.24. 21:27:10

@inmemancsi:
Minek a pótfül?...Ha az eredeti netán véletlenül otthon marad?...

pojaca 2011.04.24. 21:27:41

kertben áll egy piros traktor,
kevés bennem az x-faktor.
húsvétkor én verset mondok,
tárd utána szét a combod.
jólesik utána kompót,
kacagok, mert van új hogyvolt.
kommentelek: nincsen kölni,
fene fog megint tökölni.

inmemancsi 2011.04.24. 21:28:47

genevieve! megjött peter_cs.. már értem milyen hatása lehet xenunak vagy a xanaxnak:)))

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 21:32:33

@nowo:

Ha Anikó kiviszi akár Jerzyt, akár Alekoszt, és kinn hagyja bármelyiket, akkor neki fgook drukkolni, hogy megnyerje a finálét.

Annyira gyáva volt mind a két fiú, hogy szégyelltem magam helyettük. Jerzy nem merte Anikóra rakni, Alekosz, meg visszavonta a nagy önfeláldozó szerepét és nem merte Jerzyre se rakni, nehogy már ki kelljen mennie párbajozni.

Hajrá Anikó!

(Évában nem csalódtam, ő mindig hozza a szokásos formáját, de az nyilvánvaló, hogy ezt a játékot nem tudja megnyerni, Anikónak viszont most először látom az esélyeit. És persze ez nagyszerű "bosszú" volna Oliék ellen is. Oli is gyávaságra buzdította Alekot, "nehogy kimenjen Éva helyet", mert nem teheti "vele" ezt meg Alek. Hát Olikám lehet, hogy most elszámoltad magad, mert egy lovagi gesztus Alek részéről bejöhetett volna a népnek, de a gyávaság nem).

inmemancsi 2011.04.24. 21:32:45

@Zelefánt: hát mert ha nyuszinak öltözöm van kis pompon farok is meg a nyakba valami nem tudom cuki az is:)) ja és kézelőcskék:))- biztos a nyuszimancsok miatt:))

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 21:36:56

@sogeking:

benne vagyok az Éva-Lilu párbajban, és essen ki Lilu, Éva átveheti a műsorvezetést, mert a játékot úgyse nyerheti meg. Nagyon fáraszt Lilu "érinthetetlensége" és persze a sok szinvonalatlan hülyesége... igaz, ebből a legtöbbet a fülesen keresztül kapja utasításba..

Seraphin 2011.04.24. 21:42:40

szimpátiasorrend:
Alkeszosz > Éva > Jerzsi > Aniribaaaanc

Spéter46 2011.04.24. 21:48:56

Nadrágomban locsoló,
Nincsen dugó benne,
Ha én azt most elővenném
Nagy röhögés lenne.

Zelefánt 2011.04.24. 21:49:05

@inmemancsi:
És ez milyen gyakorisággal fordul elő Nálad? Mert ha évente egyszer, akkor az nem szégyen.
(A Télapó is csak az év vége felé növeszti meg a szakállát, év közben pedig éli a jól fizetett hedonisták vidám életét..)
Ha többször, az már elgondolkodtató...

pojaca 2011.04.24. 21:55:48

szó nélkül leönt
a hogyvolton írogat
azután elmegy

Albino Vernyul 2011.04.24. 21:57:00

Hat en meg mindig rohogok... Azt a dobbenetet latni, ami a masik 3 arcan vegigfutott, nem semmi.... Es az a szep, nem tudom megmondani, kit hiv ki..;))

inmemancsi 2011.04.24. 21:57:13

@Zelefánt: na jó azért a megértéshez látni kéne a szerelést:))

etikette 2011.04.24. 21:57:45

na húsvét vasárnap este,
tévében megint nincs l***sz se.
ezért inkább olvasom a hogyvoltat,
szomszédom az asszonyán rejszolgat,
ezért jó a panelbe lakni,
mindig van szertelen hakni,
ha akarod ha nem hallik,
mi odaát egésznap zajlik,
és még szerencsém van mármost,
hogy nem ezerrel nyomják az ákost,
mint legutóbb mikor is üvöltve,
felcsavarták a hangerőt csütökre,
szóval ezért is jó a panelbe,
szerintem maradok örökre,
nem kell nekem cordia,
fényfasz óra s a skoda
beérem én ezzel nahát,
olvasgatom hajni blogját,
de hogy ne legyek lehangolt,
kinyitok egy jó üveg bort
ezzel kívánok nagy gonddal
kellemes húsvétot egy gongal
gong eleje gong a vége
elmegyek én is a fenébe.
csüsz

inmemancsi 2011.04.24. 21:58:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul: éva anibaba utáni arca azért megérte:))

Zelefánt 2011.04.24. 22:01:32

@inmemancsi:
Ez a Kamionosok És Az Elgázolt Nyulak bulija-e, vagy még perverzebb, mert vannak ott még papok és kurvák is?...

Hódos Hajnalka 2011.04.24. 22:02:24

@etikette: :DDD ó és benne van, hogy gong eleje gong a vége! :))

@pojaca: ezigen.

Zelefánt 2011.04.24. 22:03:16

@etikette:
Hmmm...kapreál.
Színesedik a paletta.

Hódos Hajnalka 2011.04.24. 22:06:23

@etikette: a tévében nincsen semmihez annyit fűznék hozzá, hogy kezdődik a terminátorhárom a kúlon.

@genevieve: te nem jössz zsűritagnak, zsöni?

genevieve 2011.04.24. 22:09:05

@Hódos Hajnalka: olvasgatom a pályaműveket, csak nagyon nem szeretem a kínrímeket:-)

inmemancsi 2011.04.24. 22:09:07

@Zelefánt: :))) hát nem a balettcipőbe való az biztos:))

inmemancsi 2011.04.24. 22:10:52

@Zelefánt: elgázolt nyulakról meg ne beszéljünk, imádom a pici nyuszikat tudom mindenki megöl miatta, de nekünk volt húsvétkor amikor picik voltunk imádtam

genevieve 2011.04.24. 22:11:21

@inmemancsi: oda csak úrinők járnak:-)

Ronda Bözse 2011.04.24. 22:11:40

Ha Anikó kiesik,akkor az ország összes férfitagjának megszűnik a nemi élete attól kezdve.
De amúgy remélem hogy kiesik,ez a nagyon sötét színű vipera!Gigilány már el is intézte azzal félig,hogy papolt neki hogy ejtse ki az Évát a f@szba!Akik a Ráczokkal voltak,mind kiestek,erre az apró momentumra jött rá Erzsike is,ezért nem akart a Gigivel lepaktálni a fináléban,nehogy unszimpatikus legyen a nézőknek.

inmemancsi 2011.04.24. 22:11:43

@genevieve: most még csak melegítenek a fiúk, holnap lesznek a nagy fellépések:))

inmemancsi 2011.04.24. 22:14:32

@genevieve: na jó hát gyúrok még akkor:)) ha meg az éva maradjon úrinő a párbajon prolivér szöveget esetleg -Na jó dehogy - alapul vennénk, akkor már eleve jó vagyok:))

na és a nem kommentelő, de olvasó srácokkal mi van?:))

Talpig Jimmy 2011.04.24. 22:14:43

Pályamű:

Hogyvolt?
Locsolok!

etikette 2011.04.24. 22:15:20

@Hódos Hajnalka: köszönöm:) át is kapcsolom!

genevieve 2011.04.24. 22:17:53

@inmemancsi: gondolom olyanokból rengeteg van...de sajnos a véleményüket a nagyközönség sose fogja megtudni:-)

inmemancsi 2011.04.24. 22:22:04

@genevieve: na akkor tényleg megyünk a balettcipőbe legközelebb és kiderítjük:))

Zelefánt 2011.04.24. 22:22:36

@Ronda Bözse:
Káröröm töltött most el Téged olvasva, hiszen már oly sokunknak Anikó felbukkanása előtt is megszűnt...
Gondolom, örömödre, hiszen oly sok szép külföldi pasi van, ugye.
Csak nézünk, nézünk magunk elé, és azon merengünk...hogy mi a faszért járunk is ide?!...

Zelefánt 2011.04.24. 22:23:30

@inmemancsi:
Tudom az utat! (Psssszt!...)

inmemancsi 2011.04.24. 22:31:55

@Zelefánt: :)) huu ez olyan farkasos volt:))

inmemancsi 2011.04.24. 22:33:27

@genevieve: döntő nézés egyébként elmarad tordason?:))

Zelefánt 2011.04.24. 22:36:18

@inmemancsi:
Lehet, hogy ott nemhogy olvasni és beszélni nem tudnak, de még nézni sem.

Zelefánt 2011.04.24. 22:38:34

@inmemancsi:
A farkasok a piroskákra gerjednek, a rózsaszín nyuszikkal szemben szánalmas zavarba jönnek, és elsomfordálnak az első falu végi kurta kocsmába...

genevieve 2011.04.24. 22:39:05

@inmemancsi: nem tudom, az nem az én hatásköröm:-)

inmemancsi 2011.04.24. 22:50:11

@Zelefánt: ja és ronda bözse vélemény alapján még szexuális életük se lehet:))

inmemancsi 2011.04.24. 22:51:11

@Zelefánt: na jó ha ezt elmondom, az egész kommentelő bagázs - neked köszönhetően rám süti a perverz jelzőt

Zelefánt 2011.04.24. 22:51:59

@inmemancsi:
A nők -- röpke néhány ezer év után -- átvették itt a kormányt, már régen mondom.

inmemancsi 2011.04.24. 22:52:19

@Zelefánt: szóval piroska jelmez is van, csak az original:))

Zelefánt 2011.04.24. 22:53:46

@inmemancsi:
Egy terhelő kommentet sem olvastam -- itt legalábbis.

Zelefánt 2011.04.24. 22:54:59

@inmemancsi:
Persze, hiszen a farkasok nem erre gerjednek, sőt...Értem én, de akkor miért panaszkodsz?...

inmemancsi 2011.04.24. 22:56:10

@genevieve: kár, nagyon jó vagy szervezésben és nem törtető és nem hisztis, és szerintem szavalni sem akarnál

mióta nem közvetít meglepke, nincs is nagyon online

Zelefánt 2011.04.24. 22:56:27

A NAGYFARKAS-nak, félretéve?...
Hátha kibírja a rózsaszínt is?...

Virágék 2011.04.24. 22:56:59

Igaz,én nő vagyok, nem pedig férfi,
Mégis tudok locsolóverset írni.
Minden nap várom a való világot,
Hétkor örömömben egy nagyot kiáltok.
Kedvencem az Alekosz, na és az Éva,
Avatarom Jerzy, mert ő olyan béna.
A hogyvoltot imádom, a szívem csücske,
Hajni is jófej, meg itt az összes rüfke.
Húsvétra mindenkinek csak azt kívánom,
Tűnjön el az Anikó, mert ki nem állom!
Ha ez az óhajom mégsem jön majd össze,
Legyen minden lánynak, ki jól nyakon öntse!
Remélem versemmel meg senkit sem bántok,
Mindenkinek boldog húsvétot kívánok!

genevieve 2011.04.24. 22:58:48

@inmemancsi: nos, törtető csakcsak:-)

de hisztis biztosan nem:-)
szavalni meg nem tudok:-)

inmemancsi 2011.04.24. 22:58:58

@Zelefánt: szó sincs panaszkodásról, biztos összetévesztettél ronda bözsével:)) vagy vv évával?:))

genevieve 2011.04.24. 23:00:56

@Virágék: vállalom a nyakon öntést:-)

sogeking 2011.04.24. 23:01:55

@genevieve: azért egy Darvas Kis Kelement kinézek belőled:)

inmemancsi 2011.04.24. 23:03:25

@genevieve: kár, hogy nem vagy picit hisztis (én az vagyok:)) de aranyos vagy, a belevalóban állítólag béci lesz meg gigi, majd megsasolom a lábát, remélem legalább rövidgatyában lesz:))

genevieve 2011.04.24. 23:03:56

@sogeking: rossz helyre vetted szemed kökény sugarait:-)

inmemancsi 2011.04.24. 23:05:07

@Zelefánt: maradjunk annyiban az eredeti piroskákon mindig van egy kis rózsaszín is:))

inmemancsi 2011.04.24. 23:06:36

@genevieve: és azt tudod-e, hogy my fair lady audrey-val a tv2ön ma??

genevieve 2011.04.24. 23:06:49

@inmemancsi: telefonálj be és kérd meg, hogy gyűrje fel a nadrágszárát:-)

inmemancsi 2011.04.24. 23:08:40

online volt:)) 10 mp-ig, nem tudok olyan gyorsan írni:))

sogeking 2011.04.24. 23:08:51

és vegye le a cipőjét

oscar dirlewanger 2011.04.24. 23:09:09

nem olvasok többet lenint
kivertem a faszom megint!!!

nosce 2011.04.24. 23:10:07

hogyvolt, hogyvolt ?

Ruháim ágyra dobva heverésztek
bátor lennék,na de minek
a nap felkelt, nekiindult az égnek
így ér véget minden pirkadat
meg kell locsolnom téged
sietve mielőtt később lesz
öltöztem, rohantam érted
megöntözlek most,ha nem is kérted

sogeking 2011.04.24. 23:11:24

@oscar dirlewanger: a "hogyvolt" szó hiányzik, amúgy elbávölő

inmemancsi 2011.04.24. 23:13:57

online anikó rajongóknak

nowo 2011.04.24. 23:14:08

@MÁRIA TERÉZIA: én ma nagyot csalódtam Évában,amikor visszanéztem a mai adás elejét.
Én Anikót nagyon,de nagyon utálom,már ha megszólal,a hideg kiráz,és mindenképpen azért drukkolok,hogy kiessen a legközelebbi párbajon.
DE,hogy Éva milyen agyalágyult volt ma!!!
Mattrészegen szövetkezett Anikóval Alekék ellen?!
Meg csúnyán kibeszélte Jerzyt,Jerzy elé helyezte Anikót?!
Noormális???

Ezek után én még mindig Anikó -ellenes vagyok,mert ő a legnagyobb áspiskígyó,DE Éva is leszerepelt nálam.

Jerzy,amilyen szimpatikus volt a párbaj környékén,olyan nagyot csalódtam benne is az elmúlt napokban,amikor Gigivel huzavonáztak.

Szóval,én nem vagyok egy nagy Alek-drukker,de mégis talán nyerjen ő.

De Anikó semmiképpen,még a fináléba se jusson be!
Nem érdemli meg,túl kétszínű!

Albino Vernyul 2011.04.24. 23:21:16

@nowo: Nem tudod mi a ketszinu szo jelentse.. A bent levok kozul Anikora jellemzo a legkevesbe..
Amugy Ani ul a kanapen felhuzott terdekkel, csikos zokniban, kabatban, es valami elmelyulten irogat.. Alek hirtelen uriember lett-> "Holgyeim kint leszek a verandan....".. Eva valahol a nappaliban szottyog..

genevieve 2011.04.24. 23:22:06

@nowo: aham, és e hegyibeszéd után azt irod, hogy anikó kétszínű:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.24. 23:24:05

@nowo:

Nem gondoltam volna, de ma elkezdtem Anikónak drukkolni. Ma rajta kívül mindenki leszerepelt és méltatlanná vált.

nowo 2011.04.24. 23:25:02

@genevieve: jó,Éva is kétszínű!
Felőlem,ő is kieshet legközelebb.
Ha ilyen hülye.

nowo 2011.04.24. 23:26:40

@MÁRIA TERÉZIA: igen,nálam is leszerepeltek,de Anikó-drukker sosem leszek.

genevieve 2011.04.24. 23:27:25

@nowo: éva mindig is ilyen volt...jó reggelt kivánok:-)

inmemancsi 2011.04.24. 23:28:18

@nowo: sajnos nem a hülyeségen múlik, akkor elsőnek zuhant volna ki:)))

Zelefánt 2011.04.24. 23:29:07

Benevezve...

Van világ, mi nem való,
De létezik, mi látható,
Hogy volt épp, nem tudható;
De:
Zavart keltő, és várható,
Hogy érkezik egy locsoló,
Nagy csővel az elején,
(Kissé olyan amint én)
S mindenki majd szétszalad
Kergetni a nyulakat.

Albino Vernyul 2011.04.24. 23:33:40

Ani tovabbra is ir.. Es kozben mosolyog egy-egy gondolaton.. Szerintem most irja meg az eletrajzat..;)

_most_ 2011.04.24. 23:34:38

Azta Éva milyen szinten részeg tud lenni, teljesen megőrül, tetszik.

sogeking 2011.04.24. 23:34:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: szerintem szerelmes levelet ír Aleknak

Albino Vernyul 2011.04.24. 23:38:53

@sogeking: Inkabb most irja meg Olinak, hogy menjel el a jo xxxxx xxxxxxx....;)

Virágék 2011.04.24. 23:41:30

Eljött végre hát a szép húsvét reggele,
Szép ruhám felveszem,locsolóm zsebembe'.
Itt vagyok tenálad, remélem rám vártál,
Festettél szép tojást,de meg nem csaltál?
Hogyvolt, hogy nem volt,itt van az ideje,
Megkérdem most tőled,meglocsolhatlak-e?

MegLepke 2011.04.24. 23:47:41

Csak megírtam:) Locsolóversek írására felhívó vers. Természetesen nem rólatok szól, eddigi emlékeimből merítettem, a provokatív jelleg viszont szándékos, nevezésre szeretne sarkallni benneteket:

Keljetek ki ágyatokból
szép hogyvoltos lányok,
kölnit húznak bágyadt tokból
itteni vagányok!

Verselik, hogy zöld erdőben
kék ibolyát láttak,
s támaszkodnak szeszfelhőben
lépcsőn egy korlátnak.

Míg büszkén a mellük verik,
s hiszik, versük pajzán,
csak közönségesre telik,
sajt lóg némelyik bajszán...

Kössétek hát fel gatyátok,
jöjjenek a versek!
Locsoljátok meg anyátok,
aztán ide gyertek!

oscar dirlewanger 2011.04.24. 23:53:12

jerzy, hogyvolt, hogynemvolt, volt egy polák, nem is volt
lesz még varsó orosz tanya
putyin elnök,locsolhatok e???

Albino Vernyul 2011.04.24. 23:54:14

Alek is irogat... Valami feladat lesz... Alek szerint Ani szebb lett, miota rajta a zold kendo.. A nagy csendet Ani kuncogasa tori meg... Jol elvan..

Zelefánt 2011.04.25. 00:01:13

Ahol ősz volt, ott volt minden
Régmúlt szépség, tűnt ragyogás,
Ám hogy volt, hogy sem, de
Rég volt a locsolás.

sogeking 2011.04.25. 00:03:15

Alek fejtartásából ítélve valami komolyabb matekfeladat lehet.

Ha 4 villalakó 7 nap alatt 10 tojást eszik meg...

Zelefánt 2011.04.25. 00:07:55

Miért is ne locsolnék?
Hiszen fröcsög az Idő!
Utamba álljon
Minden száraz nő!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.04.25. 00:13:47

Pályamű:

Hogyvoltos lányaink, halljátok a verset,
Vödör víz áztasson minden női testet.
Aki nem ad ezért piros tojást menten,
Locsolkodni hozzá az Alekosz menjen!

Zelefánt 2011.04.25. 00:14:10

Hogy voltál már vizes, kedves,
kit érdekel,
Itt nagyobb szempontok alapján
merítkezel.
Hogy volt-e másképp, a fene sem bánja,
itt a neten bárki megjárja.

MegLepke 2011.04.25. 00:21:56

@Hooshee: :))) Ügyes! Tetszik, hogy ritmusos, szótagszám is rendben. Ez a locsolóverseknél nagyon fontos. Figyellek!:)

sogeking 2011.04.25. 00:23:07

minden sort nagybetűvel írjak, vagy hogy a menő?

MegLepke 2011.04.25. 00:25:30

@sogeking: csak ha akrosztichont írsz.

sogeking 2011.04.25. 00:27:24

@MegLepke: vicces lett volna, ha pont úgy jön ki, de nem:) viszont a szótagszámokkal most zavarba hoztál.

Zelefánt 2011.04.25. 00:27:31

@sogeking:
Kúrj ki a Lepivel, írj szabadverset, és utána vonogasd a vállad, hogy ez az.

mama ottmarad 2011.04.25. 00:33:26

Nemi gazság! Hol itt a zesélyegyenlőség? Ha engem leönthet egy fickó büdös vízzel, én miért nem önthetem rá a pálinkát?
Csakazértis leírom, ami nekem kapásból eszembe jutott:
Sírásig

Gina, Zsuzsi, Zsófika,
Ankió és Évika!

Bajszom pödört, hasam lapos,
Nem én vagyok Nagy Alekosz.

Gombibaba? Nahát, dehogy,
Voltam Oli, ki egyre fogy?

Leo, Jizsi, Kristóf apa?
Á, dehogy – csak Béci f…a.

Locsolnálak dérrel-dúrral,
Versenyt futnál Pompadúrral.

MegLepke 2011.04.25. 00:35:01

@sogeking: :DDD az nekem véletlenül még sose jött ki úgy, csak direkt. Figyi, ez csak az én véleményem, többen is vannak itt, akik döntenek. Nekem ez úgymond a lovaglópálcám, és itt nincs meg az élő szöveg varázsa, amikor is tudod úgy mondani a verset, olyan hangsúllyal, hogy a ritmusa megmaradjon.

@Zelefánt: hehehe:PPPP Nálunk az okosok (akinek már több kötete megjelent) azt mondják: akkor írj szabad verset, ha már szinte az összes versformát próbáltad (szonett, rondó, glossza, stb.)

sogeking 2011.04.25. 00:38:03

@MegLepke: jáj, csak vicceltem, még egy részen farigcsálok :D

Zelefánt 2011.04.25. 00:38:16

@MegLepke:
Lepi, szerinted a profi bérgyilkosok is így örülnek, vagy mi?...
Itt amatőr verseny folyik (Repülj Már Ma), te meg itt
menősködsz...Kedvszegő.

MegLepke 2011.04.25. 00:41:00

@sogeking: @Zelefánt: bocs, visszafogom magam.

@mama ottmarad: ez az mama!:DDD

Zelefánt 2011.04.25. 00:44:38

@MegLepke:
Akkor dilettánskodhatunk kedvünkre?..
Mert hogy a locsolóversek...hát ugye... nem irodalmi kategóriák...

Trevlovics 2011.04.25. 00:46:27

jó, egyet én is nevezek, de nem ér kiröhögni :)

kedves nőneműek és MÁSok,
ne féljetek a vödörtől
csak tiszta víz kerül rátok (és)
kijöttök máris a gödörből

ne tegyetek úgy, mint szandálka
ki mintha maréknyi kendert
szívott volna mikor meglátta
benn a locsolóembert

takarítsatok csak ki szépen
mint bármely villanapján gigi,
olyanok vagytok ti nékem ( :D )
mint őszinte évának a cigi.

kaptok tik is férfit, tízet,
épp csak kicsit piásat,
hoznak is nektek szagos vizet,
fölső kategóriásat

a tízben benne lennék én is
ki a kommentlányokra gondolt
itt lenne még A Kérdés is
de nem emlékszem már hogy volt.

Zelefánt 2011.04.25. 00:47:23

@Zelefánt:
Most rágtam be igazán.
Az emberiségnek a 99.99999- százalékának bizony semmiféle kötete nem jelent meg, de mintegy 10 százaléka olvas benneteket.
Bunkók-e vagyunk?...

mama ottmarad 2011.04.25. 00:47:26

@MegLepke: ugyeugye?

Most, hogy besöpörtem a szakmai elismerést, szerény mosollyal álomra hajtom a fejemet.(Remélem, a babér nem szúr.)

MegLepke 2011.04.25. 00:48:48

@Zelefánt: azt csináltok, amit akartok.

sogeking 2011.04.25. 00:50:00

na teszek egy próbát:D

A locsolóember (by sogeking)

S hogyvolt hol nem volt,
én lettem az első.
Izmaimon feszűl
az atléta felső.

Csajom még mindíg
kinyúlva horkol,
jól szét van csúszva
az esti bortól.

A hasa nagy,
lába büdös.
Ha nem kap cigit,
roppant dühös.

Meglocsolom,
hátha szép lesz,
s ad kalácsot
az ebédhez.

Rózsa, narancs, kaktusz
- ezek mind virágok.
Mindenkinek boldog
húsvétot kívánok:)

sogeking 2011.04.25. 00:51:44

@Trevlovics: áá, látom nálad is van locsolóember, pedig milyen büszke voltam magamra:)

Zelefánt 2011.04.25. 00:51:47

@MegLepke:
Ááááá, dehogy, hisz tudjuk.
Nem kell ez az elitizmus, mert...olyan rossz érzés...
Ne hányj le emiatt.

MegLepke 2011.04.25. 00:52:35

@Trevlovics: csudálatosch! Tőled ilyet vártam!:)

@Zelefánt: Most mi bajod? Nem ezt mondtam, te! Ne forgasd már ki a szavaimat. Egyáltalán nem kötekedni akartam, csak segíteni, de már befejeztem, mint látod.

Trevlovics 2011.04.25. 00:54:50

@sogeking: büszke is lehetsz, jó lett. és nem beszéltünk össze (én legalábbis nem emlékszem), szóval a te locsolóembered is ott van a szeren :)

genevieve 2011.04.25. 00:55:00

hehe, nekem már meg van a befutó:-)

MegLepke 2011.04.25. 00:58:10

@Zelefánt: Nézd, én csak elmondtam, nekem mi tetszene, ennyi. Hozzátettem azt is, hogy mások is fogják értékelni a nevezéseket. Mondtam valamelyikre, hogy nem jó, szaroztam bármit is? Nem. Túlreagálod.

Albino Vernyul 2011.04.25. 01:01:33

@Peter_Cs: Egy szot nem szolhattok, a kivalasztaskori bejatszokba, nem raktak be Eva Alekoszos megjegyzeseit, csak Jerzyseket.. Es meg jol meg is usztatok..

sogeking 2011.04.25. 01:02:51

Alek ágyaz, lehet megpuhította Évát :)

MegLepke 2011.04.25. 01:04:33

@sogeking: ügyes:) főleg a vége tetszik:)

genevieve 2011.04.25. 01:05:44

@sogeking: hát ahogy bebaszva alek kezét szorongatta és olinak dumáltak ketten azt hittem onnan már tényleg egyenes út az ágyba....nagyon kiváncsi lennék miket gondolhat mostanság ádám?:-)

sogeking 2011.04.25. 01:09:49

@genevieve: azért Éva még mindig tud újat mutatni (legalábbis nekem), néha annyira kedves, hogy ijesztő:)

Alek mindent kicsinosít, portalanít, itt tényleg eksön lesz ma :D

Albino Vernyul 2011.04.25. 01:16:53

Ani, meg Jerzsy meg kint beszelgettek.. Jol el is vettek..

_most_ 2011.04.25. 01:19:40

Napok óta nem látom az összefoglalókban a Bécit, kezdek aggódni, mert még a Zsófit is többet mutatták a héten.

sogeking 2011.04.25. 01:28:37

@lami83: hát ezt én sem értem

MegLepke 2011.04.25. 01:33:42

@lami83: gyanús. nagyon gyanús.

Trevlovics 2011.04.25. 01:36:22

@lami83: ez a csatorna újabb manipulációja lesz, biztos ki akarják ejteni

Zelefánt 2011.04.25. 01:42:30

Mert most a sovány szőke a divat.

Albino Vernyul 2011.04.25. 01:50:33

@lami83: Bebujt az egyik agynemutartoba, fel Gigi multjatol.. En tegnap is lattam, Aniko vitt neki 2 szendvicset, Alek meg konyakot..

Spéter46 2011.04.25. 04:32:53

@Virágék: Oly sok minden szép van az életben..., de a verselést nagyon kérem hagyják a francba!

fiatal voltam kellett a pénz 2011.04.25. 06:54:53

Zöld erdőben Jártam...
S hogy volt e ott szép virág?
Képzeld, találtam.
El akart hervadni.
Szabad e locsolni?

arkangyal44 2011.04.25. 07:55:39

H úsvét reggelén kezemben a kölni
U gye barátom nem kéne tökölni.
S iessünk hát öntözni lányokat,a nőket
V elük ünnepelni boldogabb időket
É tvágyam hatalmas,s a terített asztal
T ávozás helyett evésre marasztal.
hogy volt-e ilyen régen hát tudnám
sorolni,de beszéd helyett kérdés
Szabad-e locsolni ??

Zelefánt 2011.04.25. 07:58:03

Kijózanodva mind rémisztőek azok, amik tegnap is azok voltak, de akkor nem tűntek annak.
(Hol az a nyúl, hadd rúgjam szájba...szólt a másnapos oroszlán, és a másik oldalára fordult.)

Zelefánt 2011.04.25. 07:59:13

@arkangyal44:
Miért akar itt mindenki locsolni?
Tűz van, vagy elfüvesítés?...

arkangyal44 2011.04.25. 08:11:06

@Zelefánt: Akar a fene locsizni,csak míg megittam a kávém.írtam ezt a kis szösszenetet:)

nesze nektek két harmad... 2011.04.25. 08:13:37

A KÉT RÉSZEGES ALKOHOLISTA-ez kell a buta primitív Fidesz nézőknek. Orbánra is azok szavaztak akik Alekoszt és Évát éltetik:)

nesze nektek két harmad... 2011.04.25. 08:14:26

Itt a Húsvét eljött végre
Orbán Viktor örömére.
Elkészült a Fidesz alkotmány,
Ami egy gagyi tákolmány.
Amit az emberek "lelocsolnak"
s Piszuár helyet használnak.
Már holnaptól indul a számláló,
Lesántult a dakota kamu ló.
Már látszik a Fidesz válság,
Ez csak pünkösdi királyság
Ne fuss hát el Tömjén füstös virágom,
A sok önkényért verés jár, de három!

nesze nektek két harmad... 2011.04.25. 08:20:40

Zöld erdőben jártam,
Orbán Viktort láttam,
nagyon, félt,mert akart futni
pedig én csak meg akartam locsolni.

Zuzimama 2011.04.25. 08:28:56

Ferrarival érkeztem,
kétszáz métert fékeztem,
.... vagyok és laza,
locsoljak vagy húzzak haza?

Amúgy: Anikó egy álszent szuka, a kihíváson kimutatta a foga fehérjét. Látszott rajta, hogy nagyon indulatos, nagyon kárörvendő és nagyon örült, hogy az ő kezébe került a "hatalom" a másik három fölött. Nem kellene egy Anikó-féle főnök, utálna mindenkit, mindig máshoz lenne kedves (napraforgó) rapszodikus és taktikázó.

Jerzy for president!

Zelefánt 2011.04.25. 08:37:40

@nesze nektek két harmad...:
Nesze neked nyúlvét, már ide is beszivárgott az ármányos politika.

Zelefánt 2011.04.25. 08:42:05

Locsolni nem megyek,
noha kéznél a szerszám,
inkább karom lendítem
legalább ezerszám.
Poliptika éppen
ebben nagyon nincsen;
az agyamat öntözöm
felesekkel szépen.

Zuzimama 2011.04.25. 08:42:09

Pötyi-nyuszi rulez!

dr. gernika 2011.04.25. 08:43:17

@beebeer: "Na ebben a bagázsban elnézegetném Évikét, főleg, ha Indiánnak szabad kezet/lábat adnak. :)"
:DD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.25. 08:45:01

@gernika: Ilyen egy jóérzésű ember fejében meg se fordul!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.25. 08:49:32

@Zelefánt: nem baj, ez a kijentés, hogy az Aleknak és az Évának a Fidesz szavazók drukkolnak - csak így, egyszerűen - szerintem a legszórakoztatóbb kijelentés evör a magyar politikában;

Most aztán jólmegaszonta ;P

Zelefánt 2011.04.25. 08:54:21

@nyuszómuszó:
Akkor most már villaforradalom is várható?...

az én rózsám vasutas 2011.04.25. 09:02:23

Hétfő reggel vígan ébredsz
Versem ezért nem galád
Azt kívánom mostan néked
Locsoljon a Rácz család

6 pont
még rím is van benne
4-et levontam tömény rosszindulat miatt

zoxó 2011.04.25. 09:21:34

@nesze nektek két harmad...: ki az a kewttő??? én csak egy ápoltról tudok.

nesze nektek két harmad... 2011.04.25. 09:24:52

Zöld erdőben jártam,
Orbán Viktort láttam,
nagyon, félt,mert akart futni
pedig én csak meg akartam locsolni.
Fuss csak Gonosz Törpe,
Hamarosan elzavarnak örökre!!!!

Virágék 2011.04.25. 09:30:33

@nesze nektek két harmad...:

Nem értem az eszmefuttatásod...
Alekosz, Éva nem ájtatos, köpönyegforgató, pökhendi, hatalom mániás,stb. mint OV, miért lenne egy a szavazótáboruk?
Na, akkor már inkább a Lázár-Rácz-Jerzy hívőknél nézz körül! Úgy átvágták egymás fejét a benti viselkedésükkel, hogy most pislognak, mint hal a szatyorban!

Hajrá Éva, Alekosz,vesszen az Orbán!

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 09:39:41

Hát örülök, hogy ilyen sok pályamű született, különösen Zelefánt kápráztatott el a khm... termékenységével :D

Azért megosztanám a férjem remekbeszabott kis versikéjét is, versenyen kívül:

Index blogon jártam,
Hogyvolt írót láttam,
Nem akart posztolni,
Szabad-e locsolni?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.25. 09:40:36

Hahó, ugye nem fogunk elkezdeni itt egy ilyen típusú párbeszédet?!?? O_o

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.25. 09:47:31

@nyuszómuszó: @Virágék: Én például baloldali vagyok és a VV4-ben Éva a kedvencem.

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 09:49:50

Én meg ideges leszek, ha továbbra is Orbánoztok meg politizáltok. Annyi más hely van még erre.

Virágék 2011.04.25. 09:50:08

@Peter_Cs:
Na erről van szó, kisapám!

Virágék 2011.04.25. 09:52:49

@Hódos Hajnalka:
Bocsi, befejeztem, csak ideges leszek attól, ha valaki ilyen hülye párhuzamokat húz a vv szimpátia meg a politikai hovatartozás közé!

zoxó 2011.04.25. 09:53:21

@Hódos Hajnalka: OK. Csak kíváncsi voltam:).

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.25. 09:58:33

@Hódos Hajnalka: Hajni, nem stimmel a vers, a férjed a hogyvót írót nem a blogon látja - remélhetőleg ;P

Kivétel 2011.04.25. 10:00:16

@Hooshee: inkább a vödör víz akkor:))) nálam kapsz egy szavazatot:)

Zelefánt 2011.04.25. 10:00:30

@Peter_Cs:
Hogy nem vettük mi ezt eddig észre?...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.04.25. 10:06:52

NA még egy, így hajnalban:

Húsvétnak hétfőjén locsolkodni járunk,
Szódával kergetjük visítozó párunk.
Aztán ne csak neki jusson ki a vízből,
Mint ahogy hogyvolton nekem napi viccből,
Szép hölgyeim, sorba elém ide álltok,
Hadd ürítsem locsolóm tartalmát reátok.

Zelefánt 2011.04.25. 10:06:54

@Hódos Hajnalka:
Jók lehetnek azok a húsvéti páleszek, ha már korán reggel megy a poliptika...
Mi lesz itt délutánra?
(A sarki telefonfülkére rá van ragasztva egy cetli, olyan szövegbuborék-forma, mint a képregényekben, és rajta a felirat:
"Ne ránk haragudj a forradalom miatt!"...)

Zelefánt 2011.04.25. 10:08:11

Most eltűntem, vagy eltűnettek?...

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 10:10:04

@Zelefánt: én csak egyet ittam, hogy szétcsapassam a tegnapi ebédet. :D

Zelefánt 2011.04.25. 10:14:41

@Hódos Hajnalka:
Ebéd...vacsora...ezek mostanság értelmezhetetlen kifejezések, mert egybefüggő a Nagy Zabálás...
Lesz ennek még böjtje -- hó végén.

nesze nektek két harmad... 2011.04.25. 10:33:19

(a népi átírat)

Új Tákolmány reggelére
Riadtunk , hát s itt a vége!
Mélyen lenézett, államfőnk
Nyelvét tűzzük a kemping székre.!

Előbújik a lelkünkből
Minden bánat, s ború,
Öklendezik a "som"zember,
Akármilyen korú.

ez nem a mi törvényünk',
nem lesz ünneplés, dalolás,
csak kívül belül
egy kis locsolás
......

...ha szabad! , ha nem....:-)

avanivi 2011.04.25. 10:33:48

Versenyen kívül, uram diktálta:

Új barázdát szánt az eke,
hogyvolton elvtárnők,
locsolhatok-e?

nesze nektek két harmad... 2011.04.25. 10:35:35

@Peter_Cs: akkor simán alkoholista vagy---egs:)

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 10:37:41

@avanivi: hehe, ezt de rég hallottam.
az elvtársnő nem jelentkezik zsűritagnak? még csak négy nőszemélyzetünk van erre a nemes feladatra.

inmemancsi 2011.04.25. 10:43:57

a mezőny mellett, versenyen kívül:

Hogyvót, nemvót
Húsvét napja vót ma
Akárhogyis jóóvan, későn értem bótba
Kocsma is vót, vagy nem?
Találjad ki – Eegen!
Ihún vagyok locsolóstul, adjad magad kincsem!

Kivétel 2011.04.25. 10:49:17

@Hódos Hajnalka: én is, én is szeretnék zsűrizni!:)

Soror Formoza 2011.04.25. 11:07:13

@Hódos Hajnalka: En is szeretnek zsuritag lenni, de meg kell valljam oszinten, hogy elfogult vagyok. Es a vezeteknevem Orban, de tenyleg. :)

sexmachine 2011.04.25. 11:07:43

Sexmachine: Illatos kertben jártam én

Illatos kertben jártam én
Most egy merő lucsok vagyok
Elárasztott a szenvedély
Körüllengtek az illatok

Lelkemet ellágyította
Testem megmerevítette
A látványod és a tudat,
Hogy megháglak még ma este.

Anikó, Te gyönyörűség
Sunázni oly jó teveled
Hogy volt annyi érzékiség
Benned, hogy csak úgy leveted

A bugyid, aztán szétdobod
Magad a villa padlóján
Spriccelőm marokra fogod
Majd magadra húzol buján?

Tudom, hogy nem túl ildomos
De megint zeng szívem húrja
Hiányzik a kis illatos
Blokkolnám újra meg újra!

Virágék 2011.04.25. 11:09:26

@jahuu:

De ugye a keresztneved nem Viktor????????

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 11:10:16

Elfogultság, vezetéknév nem akadály. avanivi, Kivétel és jahuu ezennel zsűritagok.

Soror Formoza 2011.04.25. 11:12:49

@Virágék: Nem, de kozel jar. Nagyon kozel :)

sexmachine 2011.04.25. 11:12:55

Tudom, hogy lírám profán,
De légyszi ne vágj pofán
Ám fontos nekem az inkognító
Mint hátsó szándékhoz a síkosító
Bort majd veszek magamnak
- már ha adnak -
Ha szavazol gondolj másra
Szavazz inkább a zelefántra

nesze nektek két harmad... 2011.04.25. 11:13:46

Kossuth téren jártam
Kamu fotókiállítást láttam,
Le kéne rombolni,
és a Teret elfoglalni.
a Tömeg majd nem akar oszolni
Szabad-e locsolni?

Kivétel 2011.04.25. 11:14:24

@jahuu: kitalálom: Viktória?:))

sexmachine 2011.04.25. 11:16:01

@jahuu: egy kozel nekem is jár. de lehet arany ászok is.

Soror Formoza 2011.04.25. 11:21:26

@sexmachine: Behunyt szemmel valaszolok. ijeszto a keped. A sor nem illik macso szovegedhez. Szerintem

Soror Formoza 2011.04.25. 11:23:23

@Kivétel: Minden titkomat nem adhatom ki, de gyoztes alkat vagyok ...

Virágék 2011.04.25. 11:24:35

@jahuu:
Kitalálom:

1.Ráhel
2.Gáspár
3.Sára
4.Róza
5.Flóra

Na, süllyedt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.25. 11:33:19

@nesze nektek két harmad...: húzzál már a picsába a politizálással, nem veszed észre, hogy ez nem az a hely?

Egyébként kellemes ünnepet mindenkinek. :)

locsolóember 2011.04.25. 11:42:17

Sziasztok, hogyvoltozó csajok
Megjöttemm, oszt locsolok.
Gyorsan szavazzatok, vödör e vagy kölni,
Sietnék is tovább, nincs idő tökölni.
Tetszettek az előttem postolók versei.
De azért remélem, enyém az Irsai.

Albino Vernyul 2011.04.25. 11:42:32

Hogy volt, a nyúl ma..

Ma depi vagyok..
Verset nem írok..
Répát nem eszek..
Tojást nem festek..
Cső, és bicikliváz...
Ha lehet, ezért ne fikázz..

Zelefánt 2011.04.25. 11:45:30

Félelmes nyulak jönnek
Rettentő kölni a mancsban
Nem lesz más mögöttük
Mint kerti slaug és szappan.

Zelefánt 2011.04.25. 11:51:29

@Zelefánt:
(A harmadik sorral nem vagyok elégedett, ha valakinek van jobban odaillő ötlete, beveszem társszerzőnek,
és meg sem állunk a Parnasszusig.)

inmemancsi 2011.04.25. 11:59:19

@Zelefánt: mint büzfelhő a kócban:))

Zelefánt 2011.04.25. 11:59:22

Igen, megvan. (Például.)

Félelmes nyulak jönnek
Rettentő kölni a mancsban
Ha elkapnak, nem marad más
Mint kerti slaug és szappan.

mama ottmarad 2011.04.25. 11:59:41

Alakul, uraim, élesedik a verseny. Szép napot, jó szurkolást! :D

Virágék 2011.04.25. 12:04:48

@Zelefánt:
mögöttük helyett:
a hölgynek

Zelefánt 2011.04.25. 12:10:13

A fődíjra hajtok, amit nem adnak ingyen b+, ugye, hogy elvágólag idézzünk klasszikust.
Mindenki mást megjelölök egy vödör Krasznaja Moszkvával -- ami még nem a legkegyetlenebb eljárás, mert a barátom papája Kínából hozott olyan vegyületet,
amely kiszabadulva a palackból változást idézett elő Budafok flórájában és faunájában.
(A fákról lehullottak már tavasszal a levelek, a költözőmadarak pedig előbbre hozták az utazást, és menedékjogot kértek a célországban.)
(Valamint sokan láttak kókadt csáppal vonuló csótányokat, kis batyuval a hátukon, de ez lehet, hogy már a húsvéti szeszfogyasztással állt összefüggésben.)

mama ottmarad 2011.04.25. 12:16:10

@Zelefánt: ez jó így, ne változtass.

(Talán, a második sorban az a lépjen eggyel előrébb, a harmadik sorban első szám első személy, esetleg javíthat?)

Hajam bűzlik, mingyá' hányok,
Meddig bírjuk ezt még lányok?

Legnagyobb az Éva haja,
minden víznek ott a helye.

Kivétel 2011.04.25. 12:19:24

@mama ottmarad: ihletet adtál:
Legnagyobb az Éva haja,
Legyen ez az ő nagy baja:)

inmemancsi 2011.04.25. 12:20:10

@Zelefánt: ja ez a negyedik sor helyébe jött volna, számolni nem tudok:))

Zelefánt 2011.04.25. 12:21:38

@mama ottmarad:
Az "elkapnak" úgy is értelmezhető hogy "engem", de úgy is, hogy "téged".
Jó kis nyelvet beszélünk alig, mi?...

MegLepke 2011.04.25. 12:22:15

@Zelefánt: én aztán nem szólok bele a világ összes locsolásáért se!:D

Jó reggelt! Csak hajrá, csak hajrá!

Zelefánt 2011.04.25. 12:28:19

@MegLepke:
Bocs a tegnapiért, de hát ezek kínrímek, a mércét nem tehetjük túl magasra.
(Ady ingeinek mosodaszámláiba több költészet szorult, mint belém, nincs mit tenni.)
De csak egy maradhat, ugye...

MegLepke 2011.04.25. 12:37:22

@Zelefánt: nem vártam ám Ady szintű verseket (én sem tudok olyat), semmi rosszat nem akartam.:) Fátylat rá! Nagyon sok tetszetős született, nincs ezekkel gond. Jók, viccesek, az kell. Egy locsolóvers legyen humoros szerintem.:)

Zelefánt 2011.04.25. 12:41:24

@MegLepke:
Bizonyos szeszmennyiség elfogyasztása után már majdhogynem mindegyik az lesz.
Ezért kellene leitatni a zsürit...Hogyan is lehetne ez megoldható?...

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 12:44:49

Lányok, mindjárt hányok, slagolok és matatok. Szabad-e hege...locsolni?

na jó ez kritikán aluli volt, csak majomkodtam.:)

Ki mennyit hízott három nap alatt?:D

MegLepke 2011.04.25. 12:46:25

@Zelefánt: azt nemtom, mert nálam csak tej van itthon.:) Bár nekem a csoki is elég néha ehhez. A többiek meg hátha isznak egy-két kört a locsolókkal.:)

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 12:48:34

lányok, érkezett már valakihez kapatos nagybácsi/szomszédbácsi Krasznaja Moszkva kölnivel?

MegLepke 2011.04.25. 12:53:11

@Ayesha: :DDDD Szerencsére nincs mérlegem.

Pék Sütemény 2011.04.25. 12:54:09

Huhh,eddig bírtam,zelefánt Évahajás versikéje kibillentett az illegalitásból.:)
Szavazzunk!
Nyerjen!

Zelefánt 2011.04.25. 13:01:20

@MegLepke:
A tejből...hmmm...melyik regényben volt a tejsörturmix?...
A becsületes megfejtőnek kisorsoljuk Éva sokat látott fésűjét...izé...kócolóját.

Albino Vernyul 2011.04.25. 13:09:43

@Zelefánt: Nem mondom meg.. Eva cuccai buntetesnek jok, semmi masra.. Ajanlj jobbat..;)

Virágék 2011.04.25. 13:14:21

@Zelefánt:

Valamelyik Ocean's-ban, úgy rémlik...

Kivétel 2011.04.25. 13:15:22

@inmemancsi: hát én ismerek néhányat... sőt egy egész csapatot:) a párom edzi őket:))

Zelefánt 2011.04.25. 13:16:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Az a fémvödör jó lesz, amiből Zsófi Az Enteriőr lakmározik folyvást?...
Ám ilyen nagy nyereményhez tudni is kell a megfejtést...Semmit sem adnak ingyen.

Virágék 2011.04.25. 13:18:24

@Virágék:
Illetve:
John Steinbeck: Kék Öböl

Na,hol az Éva kócolója?

Zelefánt 2011.04.25. 13:19:49

@Virágék:
Én Steinbeck-re tippelek, Szerelemcsütörtök, vagy a Cannery Row?
(Kék öböl talán, fordításban...)

Virágék 2011.04.25. 13:19:54

@Zelefánt:
Illetve:
John Steinbeck: Kék Öböl

Na,hol az Éva kócolója?

MegLepke 2011.04.25. 13:20:50

Én meg nem is tudom.:)

Ezt pedig a fiúknak küldöm, egy kis könnyed időmértékelés. Remélem, Ancilla (aki ugyan nem fiú, de ért hozzá, és szokta szeretni) és arkangyal értékeli majd.:)

H allod-e várlak reggel szép új ünnepi blúzban
Ú jra virít a virág, fán rügyez éppen az ág
S ült a kalács is, hűl már, szeljem? Mondd ki, de nyomban.
V íg locsolók kacaját hordja a szél ide át.
É n a tojást mind megfestettem: kék, piros ott van
T öltsd tele hát locsolód, zengd vele versben a szót!

Zelefánt 2011.04.25. 13:20:56

@Virágék:
Még keresi a boglyában, de megígértem, meglesz.

Virágék 2011.04.25. 13:23:46

@Zelefánt:
"- Te túlzottan szereted a sört - mondta neki egyszer Blaisedell, a költő. - Le merném fogadni, hogy egy szép nap tejsör turmixot rendelsz.

Ez persze csak amolyan heccelődés volt, de Dokit azóta se hagyta nyugodni. Kíváncsi lett volna, milyen is lehet a tejsör turmix. A gondolatától is undorodott, de mégse tudta kiverni a fejéből. Ahányszor egy pohár sört ivott, mindig felrémlett. Vajon a tej megaludna? Meg kell-e cukrozni? Olyan volt ez, mint a fehér elefánt. Ha egyszer befészkelte magát az ember agyába, nem lehet tőle szabadulni. Doki végzett a szendviccsel, és fizetett. Szándékosan nem nézett a hátsó fal mentén felsorakoztatott csillogó turmixmasinákra. Ha az ember tejsör turmixot rendel, gondolta Doki, legalább ne abban a városban tegye, ahol ismerik. Másfelől ha egy szakállas ember olyan városban rendel tejsör turmixot, ahol nem ismerik, tán rendőrt hívnak."

Zelefánt 2011.04.25. 13:25:33

@MegLepke:
Elriasztó, mint minden, ami nálunk hatalmasabb.
Klaviatúra elszáll, hang bennszegik.
A versenynek vége: a zsűrielnök nyert.

Zelefánt 2011.04.25. 13:28:30

@Virágék:
Tökéletes...Köszi...S lám, még elefánt is van benne.
Önök megmentették a napomat.
(Kár, hogy a könyv már nincs meg, mert már valakinél másnál van.
Így megy ez.)

MegLepke 2011.04.25. 13:33:17

@Zelefánt: ez nem a versenyre szól, te!:) Különben is nektek küldtem, és nem is locsolóvers. Ezáltal semmiben össze nem hasonlítható a pályaművekkel, mert sem a lényege, sem a célja nem egyezik.

szabolcs21 2011.04.25. 13:34:47

A hogyvolt blogon jártam,
sok hozzászólást láttam.
Sokan írtak verset,
de csak egy valaki nyerhet.
Én nem nyerni jöttem,
de azért jókat nevettem.
Az Irsaiért nem fogok szónokolni,
szépen kérdem: Szabad-e locsolni?

sogeking 2011.04.25. 13:36:43

hú, mindet végigolvastam:)

tök jók, ha magáévá tesz egy múzsa még lehet összedobok valamit:)

Kivétel 2011.04.25. 13:39:16

Mint zsűritag kérdezném társaimat, tudjuk-e már, hogy hogyan és mikor fogjuk a győztes pályaművet megválasztani?

Zelefánt 2011.04.25. 13:39:46

Ha leázott a kultúrmáz,
HogyvoltHajni reguláz;
Locsolnék ám, de nincs már kit --
Ollie igyon Irsait.

MegLepke 2011.04.25. 13:50:03

@Kivétel: nem tudom, végül Hajni rögzítette-e a kérésemet, hogy szeretnék zsűritag lenni. Ott van a poszt végén minden: ma este hétig lehet nevezni, mi pedig este hét és nyolc - azaz az összefoglaló végéig - szavazunk. Azt még nem tudjuk, hogy nyílt vagy titkos szavazás lesz-e, de gondolom, kommentben szavazunk. Na, majd jön Hajni és kijavít, ha valamit nem jól írtam.

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 14:02:13

@MegLepke: pont így. :)
nyílt szavazás kommentben, mindenki egy nevet fog mondani, a nyertesét. az indokolás választható opció.

Zelefánt 2011.04.25. 14:06:33

Miért a nőket kell mindig
Locsolni, szeretni,
Többet ér a kertben
Egy egész sor brokkoli.

MegLepke 2011.04.25. 14:06:41

@Hódos Hajnalka: és gong eleje gong a vége:)

Albino Vernyul 2011.04.25. 14:08:09

@Zelefánt: Ezt a sok strebert.. Egy kocoloert eladjak magukat...

sogeking 2011.04.25. 14:09:49

@MegLepke: kb. 40 db van eddig, úgyhogy 1 óra alatt elolvasni is alig lehet:)

Kivétel 2011.04.25. 14:11:58

@MegLepke: gegv 1 órám van, hogy indokoljak, aztán kimondjam annak a személynek a nevét, aki... nyeri az Irsait:)

Zelefánt 2011.04.25. 14:11:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Lehet, hogy a kócolóban maradt hajból klónoznák Évát, házi használatra...
Sohasem lehet tudni, mi van a háttérben.

Virágék 2011.04.25. 14:12:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Nem egy kócolóért, hanem A kócolóért!
Nagy különbség!

mama ottmarad 2011.04.25. 14:14:35

@MegLepke: Fúú Lepi, ez bravúros :D

tá titi tá titit tá
tá titi tá titi tá

töldsd tele hát locso lód
zengd vele vers bena szót

Ez tökké letes ellensÚÚlly volt apukám

MegLepke 2011.04.25. 14:16:11

@sogeking: jaja, már előtte elkezdem majd olvasgatni én is. Igazából Peticsé pályázatát még nem láttam, de várom és reménykedem, hátha ír egyet.

@Kivétel: az én monológom hosszú lesz:)

MegLepke 2011.04.25. 14:22:56

@mama ottmarad: kösz mama!:) bár a verselemző az első sort nem dobta ki hexameternek, mert az ünnepi után a blúzban szó két mássalhangzóval kezdődik és ő ezt hosszúnak értékelte. Hát a faszom! Azért se javítom!:D

Zelefánt 2011.04.25. 14:25:11

Kóc-kóc, meg a kóc
Nem aggódik a bohóc
Orra mikor elgurult
Hogyvolt-hogy nem elbódult.

Locsolni ment voltaképp
Csudájára járt a nép
Hiába is ért a házhoz --
Elhagyta az elefántot.

Albino Vernyul 2011.04.25. 14:31:26

A holgyeknek.. Egy kis "Csaba", de hangban..;)

www.youtube.com/watch?v=kWmJMzzQpc8

sogeking 2011.04.25. 14:34:38

khm, van egy kérdésem - pötyi kutya fiú? :)

widew 2011.04.25. 14:43:34

Én mint későn bekapcsolódó, érdeklődnék, hogy mi baja van az Olivérnek az Anikóval? Nem láttam az elejétől, sorry az esetlegesen nyilvánvaló kérdésért

Zelefánt 2011.04.25. 14:45:15

@widew:
Hát...Tizennyolc évesen kezdeni az általánost...Nehéz lesz mindent elmagyarázni.
(Már képletesen.)

widew 2011.04.25. 14:48:28

@Zelefánt:

Jól van , nem köll megerőltetni magatokat, annyira nem fog összedőlni a világ ha nem tudom:D
A Hajni írásait viszont enélkül is nyerítve élvezem:D

foxglove (törölt) 2011.04.25. 14:54:18

@widew: Olivérnek az a baja az Anikóval, hogy Anikó sokkal jobb csaj, mint az Enikő.

inmemancsi 2011.04.25. 14:54:27

@widew: az, hogy rányomult egy kicsit amikor bent volt, anikó meg beleszerelmesedett - azt hitte, ez meg imponált a vörösfejűnek és majdnem elszált, de mégse inkább kiment vissza enikőcskéhez - aki elég rondácska, de pénze biztos van, úgyhogy olcsika meg akarja tartani, így most nem mehet a fekete démon közelébe se és ezt úgy vezeti le, hogy alapbunkóságát tetézi anikóval kapcsolatban,

Soror Formoza 2011.04.25. 14:56:21

@widew: Szerintem olivernek sajat magaval van baja, Aniko altal szembesult sajat gyengesegevel. Ha van elet a villa utan majd lehet, hogy megtudjuk magatol Anikotol mi tortent vagy nem tortent ott valojaban.

foxglove (törölt) 2011.04.25. 14:56:31

@inmemancsi: szerintem minden információt megadtunk:)

Kivétel 2011.04.25. 14:57:59

Kérdezzek még buksiságot? Ma lesz-e vajon új poszt, és szavazni akkor már majd ott kell-e, vagy még itt?

widew 2011.04.25. 14:58:10

@inmemancsi:

Óóóó, köszönöm, köszönöm:-)
középiskolás lettem jóvoltatokból:D
Vagy ez még általános? :D

Zelefánt 2011.04.25. 14:58:42

@widew:
Na de hát ráérek.

Adva van Anikó, akinek személyiségéből fakadóan mindig horgonyoznia kell valaki mellett -- ezek általában az ellenkező neműek közül kerülnek ki, ez önmagában nem is gáz --, és aki sokadjára kitalálta magáról, hogy izé...vonzódik ahhoz a faszhoz.
Ollie -- lásd fenntebb -- meg kitalálta magáról, hogy ő Bogart, hiszen van odakinn vérszomjas csaja, és szerinte elegánsan, ám valójában felettébb undorítóan leépítette a luvnyát.
A fura az egészben az, hogy mostanság nem is kellett volna találkozniuk, mert azt a faszt már kibaszták, de hát valótlan világban élünk, ugye.
Hogy teljesebb legyen a kép, Ollie Tajgetosz mellett kampányol(?) a szerencsétlen lány ellen, ami igen unnaturális, már sokunk szemszögéből tekintve.
Nagyjából ennyi.
(Tajgetoszt nem tudnám elmagyarázni, nálam annál sokkal képzettebb elmére lenne szükség.)
Negyedik osztályba léphet.

Albino Vernyul 2011.04.25. 15:00:30

@widew: Csak annyi, hogy Oli megpiszkalta Aniko erzelmeit, ebbol egy fellangolas lett, ezt kiszedte belole, aztan nagy hirtelen Olinak eszebe jutott, hogy hat neki baratnoje van.. Most konnyebb, ha sajat bakijat ravetitheti Anikora...

inmemancsi 2011.04.25. 15:03:14

@widew: oo nincs mit, te nem dobsz fel egy üveg irsait és döntöd el kié a legjobb magyarázat?:))

Albino Vernyul 2011.04.25. 15:03:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A direkt basztatom elonynyeres celjabol Aleknak reszt Zelefant hozzafuzte..;)

widew 2011.04.25. 15:04:52

@Zelefánt:

Jól tetted, h ráértél, köszönöm szépen, megnevettettél:-) Akkor mostanság úttörő is lehetek lassan...
Mer' az úúgy volt , h én elhatároztam, h semminő VV, de aztán mégis, a Hajni írásait nem bírom kihagyni... Jövök, locsoló jött, türelem:D

widew 2011.04.25. 15:05:45

@inmemancsi:
Azonnal lelkeim, döntök, csupán engem meglocsolnak, hogy el ne hervadozzak vala...

Zelefánt 2011.04.25. 15:06:39

@widew:
Én is így kezdtem, de ez nem mentség, csak magyarázat.

inmemancsi 2011.04.25. 15:07:25

@Kivétel: huha, szóval ha már zsűrizés van, hova kell menni és mikor zsűrizni őket?:)) és bocsi még egy kérdés - tudom elfoglalt vagy - van olyan is akinek nem csak a lába jó?:))

Kivétel 2011.04.25. 15:10:36

@inmemancsi: :)) a zsűrizést én is most tanultam ki.. 7-ig nevezhetnek a férfinépek, 7-8-ig meg kommentben megszavazza a zsűri, hogy kié a legjobb - vers
A lábra visszatérve, miután vizilabdások, igen van néhány akinek nem csak a lába jó:)))

Albino Vernyul 2011.04.25. 15:10:39

@widew: Mi is igy jartunk itt joparan..
Amugy arra jutottunk itt paran, hogy Aniko azert nem beszel rola semmit, mert azt hiszi, hogy igy Enikot vedi attol, hogy kideruljon Oli volt a "kezdemenyezo".. Inkabb benyeli, hogy mindennek elmondjak.. No csak ugye az nem jut eszebe, hogy kicsit sok a kamera, meg a mikrofon ehhez a kornyeken..;)

Zelefánt 2011.04.25. 15:14:46

@Kivétel:
Ácsibácsi.
Mi minősül nevezésnek?
Ha írok egy rigmust holmi kerti öntözőkannáról, az már bekerül a kalapba, vagy jár még egyéb adminisztrációval is?...

nosce 2011.04.25. 15:36:44

a versgenerált, fércelt :) verziója

hogyvolt, hogyvolt ?

Ruháim ágyra dobva heverésztek
bátor lennék,bár megcseréltek
a nap fölkelt, nekiindult az égnek
így ér véget minden pirkadat
meg kell locsolnom hasad,hajad,nyakad
sietve mielőtt később lesz
öltöztem, rohantam érted
parfüm permettel árasztom ébred

huncut 2011.04.25. 15:43:15

Új alkotmány, új tojás, legyen színes, szagos is,
Meglocsollak, ha nem baj, hogy a szokás nem friss,
hanem kicsit avítt is.
Schmitt Pali bá aláírja,
Éva, Ani elfogadja, lelkük az égben szárnyal,
új alkotmány, új koholmány,
mákony, tikmony, hurrá.

Igyunk egyet,
aztán sajnálkozzunk: hogy is volt?
Tényleg csak ennyit érdemlünk?
Hideg vizet a fejekre,
hímes tojást keblünkre,
őszinteség feledve,
messze minden,
ne gondolkozzunk.

Boldog húsvétot,
boldog nyúlt,
káposztát, illatot felejtsünk,
Gondolkozzunk: hogyvolt az akkoriban,
amikor azt hittük, megérdemli a nyúl,
amiért nyúl.

Szagos vizet a fejekre,
józan észt az agyakba,
hurrá, köszöntsünk egymást
színes szavakba gubózva.
Felejtsük a józan észt,
piros tojást, ünnepet,
ad nekünk a jóisten
egy tákolmányt és egy ihletet,
tán majd jövőre,
vagy még később,
de egyszer biztosan
tudjuk majd, miért nyúl a nyúl...

Kivétel 2011.04.25. 16:01:27

@Zelefánt: ha van olyan szerencséd, hogy valaki elolvasta épp, és pont zsűritag is, akkor már be is kerültél a kalapba..:)

widew 2011.04.25. 16:42:11

Na megjöttem, remek napom van, komolyan, locsoló is, felvilágosodás is.

Az Irsait közösen kapjátok, mert bár Zelefánt először nem ért rám, de aztán még görög mitológiábul is adott leckét, ezért dupla pont illeti, meg meg is nevettetett; foxglove megragadá a lényeget egy mondattal; inmemancsi meg valóvilágból csillagos ötöst kap. Szóval osszátok el azt a bort:-). Jajj és jahuu is érdemel, a pszichológiai megközelítéssel:D
süti beállítások módosítása