Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X127 és 4X128

2011. április 24. 17:45 - Hódos Hajnalka

Ahogy ígértem, a mai posztban lesz cukkerkedés, a hogyvolt blog minden szerzőjének, olvasójának és kommentelőjének kellemes ünnepeket kívánok!

És most csapjunk a lecsóba, amire szükségünk van, az egy lavór a nyálnak, magnézium, az érzékenyebb lelkeknek papírzsepi, mert vége a Villaszerelemnek. Olivér duzzogásával kezdünk, úgy hiányzott neki ez a párbajozós feladat Anikóval, mint ablakos tótnak a hanyatt esés. Alekoszhoz fordul tanácsért, aki meg is mondja neki a frankót. Nagyon sok olyan feladat van, mikor nem lehet eldönteni, milyen legyél. Hát ez is egy olyan. Aztán, oldd meg. Anikó csak annyit mond, a dühös nőnél nincs rosszabb. Éva a műsorvezető, záporoznak a kérdések, Anikó semmit nem gondolt, mikor meglátta Olivért újra a Villában, a Zsófinak örült. Hogy van az, hogy egyáltalán nem beszélgettek az elmúlt napokban? Alekoszhoz jött. Ha Olivér úgy jött volna be a Villába, hogy nincs kapcsolata, összejött volna Anikóval? De volt és van. Egyikük sem bánt meg semmit se. Éva sejtette, hogy egyikük sem fog semmit mondani. Anikó eddig korrekt volt, most legyen inkorrekt? Olivér egyébként is bátor, hogy bejött az oroszlán barlangjába.

A pipahuja után a másik páros következik, Jerzsi és Gigi, alig tudtam arra figyelni, mit mondtak, a Gigi lábán levő nőiesített Jézus-szandál valami olyan ótvar volt, hogy le sem tudtam venni rólam a szemem. Jerzsi megint elmondja, hogy Gigi párbaj alatti viselkedését kimondatlan szakításnak vette. Gigi sajnálja, nem fog kimenőt keresni és senkinek nem kívánja azt a párbajt. Gigi, a VV4 után lehet köztetek kapcsolat? Ő most nem akar kapcsolatot legalább egy évig. Jerzsi azért szakított, mert megváltoztak az érzései. Lejjebb apadtak. Tehát már nem vagy szerelmes. Jerzsi hosszú hallgatás után kinyögi, hogy nem. Gigi, te? Gigi nemet int, hát mindjárt a Dunának megyek. Jerzsi bambán ül a kertben, gondolom, összetörtnek akar tűnni, de nem megy, na. Alekosz duruzsol neki, ne zárja el, nincs ennek még vége. Mindig vannak hullámvölgyek, néha csak úgy érzi az ember, hogy ennek annyi. Vannak még kiaknázatlan területek ebben a kapcsolatban. Lezárni, még mielőtt elkezdődne? Marha lennél, nem gondolod? Lehet.

Ha lehet a műsor után a Villa berendezési tárgyaira licitálni, komoly összeget szánok, hogy magaménak tudhassam az igazmondó hintát, addig megélesítem a baltát is. A feladat: a kiesett játékosok adjanak tanácsot a még játékban levőknek. Jerzsi palinta, Olivér okoskodik. Ne okozzon benne feszkót, hogy itt a Gigi és túl vannak egy lezárt dolgon. Nem gáz. Lezártatok egy olyan dolgot, ami mindkettőtöknek jó érzéseket okozott. Nincs szükséged arra, hogy a finálé előtt ilyeneken agyaljál. Jerzsi túlpörögte magát és összezavarodtak benne a dolgok. Anikó-Éva párbajra számít, de tudnak a lányok meglepetéseket okozni, akár ki is hívhatják. Olivér nem röhögi el magát, mikor megkérdi Jerzsit, arra nem gondolsz, hogy félnek tőled, mert kinn hagytad a Jerzsit? Gigi forgatja a szemeit és morog, Jerzsi szerint bármi lehetséges. Éva jobban tart Anikótól, mint Gigitől tartott és nem hiszi el, hogy nyerhet. Ha azt tanácsolták volna, se változna meg ilyen aranyosra meg takarítósra. Anikó, ha ebben a pillanatban lenne a kiválasztás, Évára tenné a jelet, és őt is vinné. Ezt nem változtathatja meg semmi. Ha Évával kimegy párbajozni, sok kérdésére választ kap és összetörne, ha Szandika Éva mellé állna. Egy dolog munkálkodjon benned, hogy ti négyen vagytok a legjobbak! Olivér, kurva nagy dolog itt lenni, párbaj nélkül, hát ez aztán nagy büszkeség, tényleg! Szedd össze egy kicsit magad, három hét van! Három! Jé, a Szobapáfrány megszólalt!

Alekosz palinta, Olivér kérdez. Gondolkozol azon, hogy tudnál biztosra menni, hogy az Éva jöjjön vissza? Ha az eddigiekből indulok ki, azt mondom, az Éva fog visszajönni. Viszont van egy másik oldala is. Akármit tesz, egyszerűen nem lehet visszahozni. Mert nem lehet. Mit érzel az Éva iránt? Nekem ő nem kifejezetten a lelki társam volt. Meg most sem az. Persze az, de nem igazából az. Felismerte, hogy Évának szüksége van arra, hogy legyen mellette valaki. Örül, hogy mindjárt vége, mert látja, hogy az Éva alig bírja. Nagyon ki van ő már bukva. Olivér rákérdez, nő vagy férfi nyeri a játékot? Ha Éva jön vissza, a győztes fiú lesz. Ha Anikó, akkor nem biztos, hogy fiú lesz, és már épp elég sokat elárultam. A palinta után Alekosz még bölcselkedik egy sort a riportszobában, ezt azért tartottam fontosnak felidézni, mert a sokat emlegetett hónaljkutyája legnagyobb meglepetésemre eltűnt. Olivér vigyorog, nagyon sokat megtudott most Alekoszról. Várja a pillanatot, mikor megismerkedhet Nagy Alekosszal odakint. Jó volna már gátak nélkül beszélni, kortyolgatja a narancslét a mindentudók pillantásával Alekosz, de nem lehet. Persze lehetne, csak az áthúzna mindent. Alapjaiban rengetné meg azt, ami eddig felépült.

Jerzsi betakarítja magát a fináléba, ablakpucolással kezd. Ilyeneket csinált, tök durva volt. Fölkelt, lemosta az összes széket. Ledzsuvázta. Visszafeküdt aludni, fölkelt, söprögetett. Lefeküdt. Fölkelt, mindenkinek elmosta a csajkáját. Gigi dohog, az összes exével ez volt, megmondta nekik, mit hogy, és amikor vége lett, elkezdték azt csinálni és sokkal értékesebbek lettek. Anikó felteszi a kérdést, amitől nyöszörögni kezdtek. Azt mondtad neki, hogy takarítson? Dehogy. Azt, hogy foglalja el magát. Gigi is sikálni kezdi a konyhát, Anikó a pasikról és a szakításról sóhajtozik, a lényeg, milyen szar érzés, hogy pótolható vagyok. Tényleg az, ettől függetlenül sajnos igaz. A következő jelenetet imádtam. Jerzsi és Gigi a kanapén beszélget, épp kezdődne a nyígás, Jerzsi egyik pillanatban meg van hökkenve, a másikban odamenne és átölelné, jaj ilyet ne mondj, mert ettől nem leszek jobban. Az biztos, hogy mind a ketten változtunk. Úgy, hogy nem ismerjük egymást. Kezdek viszketni, de érkezik Anikó vattapamacsokkal és acetonnal felszerelkezve, lehuppan, hát hol csinálja a körmeit, az ágyban? Jaj, csak beszélgessetek nyugodtan, nem zavarok. Jerzsi elkotródik, Gigi védekezik, beszélgetni lehet, nem? Nem alázott meg eléggé? Úgy nézel rá, mintha ő szarta volna a…Valamit el akartam neki mondani, ennyi. Majd Anikó megvédi Gigit, mert látja ám, amikor sír. A konyhában Olivér segít Jerzsinek felejteni, ábrándozásnak helye a helyszínen nincs, azt tudod! Meg gyengítő dolgoknak! Jerzsi válaszára nem tudok figyelni, mert hálát rebegek, hogy Olivér már nem volt benn a Vacsoracsata hetén. Egy tál sárga trutyiban tapicskol, aztán megnyalja a tenyerét, kell még bele só, tapicskolás, nyalás, nabazmeg.

Török buli van, evribádi kámon! Jerzsi tökéletesen hozta a turistafogó rissz-rossz török vendéglátóst. A lányok természetesen hastáncolnak, Zsófi csücsörít, Alekosznak félhomály kéne. Jerzsi belebújik Gigibe, képest volt lemondani erről. Most vissza szeretné kérni, kapni. Ha kinn leszünk, nincs kedved összefutni? Kicsit dumálunk. Höhö. Jön az ember akkor döbben rá, hogy mit veszített szöveg, Anikó krahácsol, Gigi vihog, nem értem a nézésedet. Éva beszól Anikónak, hogy ebbe ne szóljon bele. Éva! Éva szól be Anikónak, hogy ne szóljon bele, hát az ész megáll, komolyan! De Anikó beleszól. Gigi megint a beszélgetni lehet szöveggel jön, gyenge. Akarom mondani gyengusz. A nyűglődés a kertben folytatódik, már fizikai fájdalmaim vannak. Az arab sejk sajnálja, hogy így eldobta Gigit. Gigi csalódást érez, amiket Jerzsi mond, fáj és nem tudja értékelni, hogy Jerzsi jobbá fordult. Az érzései is fájóak. Jerzsi nem kéri, hogy folytassák, mert ilyet felnőtt fejjel nem kérhet, de azért smárolnak egymással. Jerzsinek senki más nem kell ezen a világon, csak Gigi. Gigi zagyvál valamit arról, lehet, hogy szeretlek, lehet hogy nem, de ha ez kell hozzá, felejts el és csináld meg, nyerd meg. Csók. Éva és Alekosz nézik őket a teraszról, ez a szerelem. Ahogy most néznek egymásra. EZ szerelem. Ahhá. Én meg a Macskanő vagyok.

Ha mindez nem lett volna elég, az öfi egy olyan jelenettel zárul, ami a már jócskán megtépázott idegeimet teljesen gallyra vágta. Anikó vagy sír, vagy éppen belefújta az orrát a törölközőbe, mikor Éva belép. Mi fáj, gyere mesélj! Éva, te nagyon sok mindent nem tudsz. De, nagyon sok mindent tudok. Nem. De. Nem. De. Mindent tudok. Nem tudhatsz. De nem. De. Nem. Hülyét csinál belőlem. Nem. De. Nem. De. Nem mondok semmit, nem akarom, hogy itt kiderüljön. Szerinted én nem tudom Anikó, hogy te hogy érzel? Nem. De. Nem. De. Semmit nem tudsz. De. Nem. De. Nem. A csajok ezért a beszélgetésért büntetést kapnak, nem a értelmi színvonal miatt, hanem azért, mert nem volt rajtuk a mikroport és a figyelmeztetés ellenére sem vették fel. Mikrofonba kell beszélniük egész nap, ha megszegik, kollektív büntetést kapnak. Ja, már másnap reggel van egyébként, mikor Jerzsi Gigi felé közelít, megdermedek. Most azt kell megbeszélni egyébként, hogy Jerzsi Gigi mellé feküdt éjszaka. Sírok. Nem akarom. Nem érdekel, hogy mit érzett Jerzsi. Az se, hogy mit hitt. Az se, hogy átölelné Gigit. Gigi végre elküldi a francba, ne legyen huzavona, ha már ki lett mondva. Hálistennek, sóhajtok fel, de még nincs vége a kínszenvedésnek, mert Gigi a tegnap esti csókolózást, az éjszakai alvást és a reggeli beszélgetést részletesen elmeséli Anikónak, közben folyamatosan sustorog a mikroport, mert azt a kibaszott sálat le nem venné a nyakáról, legszívesebben annál fogva húznám már ki a Villából. Úgy tűnik, végre végleg vége, mert nem bírom már.

Újabb számomra felfoghatatlan feladat. Kaktuszt, vagy rózsát kell egymásnak adni. Olivér mindenkinek kaktuszt ad. Jerzsinek azért, mert négy hónapon keresztül a saját vérét szívta és ha előbb rájön ezekre a dolgokra, a saját játékát is megkönnyítette volna. Alekosznak azért, mert sokszor bonyolult mások számára, amit pozitívnak gondol, azt mások nem látják annak. Mivel ez egy bezárt hely, itt a dolgoknak különösen nagy súlya van. Anikó kedves sokkal erősebb annál, hogy azon rágódjon, haza akar menni. Haza akar menni, miről maradtam le? Ha idáig kitartottál, ezután is ki fogsz. Alekosz Anikónak rózsát ad. A rózsa szép, egyetlen szépséghibája van, egy levele le van törve. Azt a törést, ami benned van, nekem kell összeragasztanom. De ahhoz hozzá kell hogy férjen, ahogy a hegesztő hozzá akar férni a hegesztendő felülethez. Márpedig téged meg kell hegeszteni, úgyhogy tessék. Anikó Giginek rózsát ad, a sebek begyógyulnak. Olivér is kaktuszt kap, mert vele kapcsolatban van még benne tüske és mert Olivér szereti a növényeket. Főleg az ananászt. A rózsa el fog nyílni, ez nem, erről mindig én jutok eszedbe. Haha, Anikó, Eni úgy bassza ki a kukába, hogy csak nyekken, ha egyáltalán Olivér beviheti a lakásba. Éva, ha innen nézed, jó ránézni. Mindenki röhög, hát eléggé fallikus, valljuk be.

Éva kaktuszt ad Giginek, de nem a tüskéjével, hanem a szavaival döfi meg. Biztos vagyok benne, hogy kint tökjó lesz a kapcsolatunk és sokkal különb vagy, mint a bátyád. Ezt ki kellett mondanom. Gigi nem veri bele a fejét a kaktuszba, hanem kényszeredetten mosolyog. Éva Jerzsitől rózsát kap, bár a kapcsolatuk nem volt rózsás. Alekosz is, a kortesbeszéd miatt és mert kiállt mellette. Gigi forgatja a szemét, ki van akadva. Kaktuszt kapok, suttogja Anikónak. Igen, azt, mert a kaktusz maradandó. Éveken át terem. Életünk végéig fog élni, vagy még tovább is. Te olyan maradandót alkottál bennem, ami egy életen át vinni fog engem. Gigi Jerzsinek kettőt ad, a rózsát a kapcsolatuk elejére kapja. A kaktusz kiterjedése egy folyamat. Elindultál valahonnan és tartasz valahova.

A véget nem érő pofázás folytatódik, pedig már vonyítani tudnék. Most meg taktikai tanácsokat köll adni. Zsófi, akit a kaktuszos feladatnál magasról leszartak a szerkesztők, Anikóval beszélget. Anikó kesereg, ő a mosolygós kapcsolatromboló, bejött a két katona és a második napon azt kérdezték tőle, melyik tetszik neki. Tudod milyen ciki ez? Tök könnyűvérűnek jön le, egy ilyen akárki csak férfi legyen, és ez rohadtul idegesítő. A semmiről beszélgetünk. Kimondtam szavakat és akkor mi van? Jöhet eső, jöhet hó, Évára rakja a jelet. És őt viszi, nyilvánvaló. Fél, de ez a párbaj presztízs kérdés. Jerzsi még nem döntötte el, kire rakja a jelét, a két lány között vacillál. Alekosz régóta egerészik egy dolgon, de nem tudja, mennyit ártana vagy használna a játéknak. Hogyan lehetne Évát megmenteni a párbajtól? Mondjuk én megyek az Anikóval. Vagy egy Jerzsi-Anikó párbaj. Csak az meg lehet, hogy visszarúg. Mert amikor itt van két lány, miért ne úgy dőljön el, hogy egymással küzdenek meg? Gigi nem érti, Alekosznak miért fontos, hogy Éva mellette legyen a döntőben. Elmondja Évának, miről beszélt Alekosszal. Undorító, gusztustalan dolog lenne, ha Éva Alekoszra rakná a jelét, ha meg Alekosz kinn maradna a taktikázás miatt, soha nem bocsátaná meg magának. Alekosz Olviérrel beszél a teraszon, Éva elkezdett félni, pánikolni. Zárkózottá vált, ezáltal többet eszik, azáltal hízik, nincs már az az Éva, aki valamikor volt.

A beszélgetést a nyugiban folytatják, Alekosz elővezeti Olivérnek, amit Giginek már elmondott. És ha kinn maradsz? Akkor annyi. A másik megoldás, hogy Jerzsi párbajozzon Anikóval, rizikósabb, mert ahhoz kell a Jerzsi is. A problémája azzal van, hogy egy ilyen manővert megcsinálni szép a játék elején, közepén, viszont itt már nem szépnek tűnhet, hanem egy gusztustalan, rafinált húzásnak. Azért annak van egy szépsége, hogy a lányok kimennek. Kár volna a nézőket megfosztani egy nyílt sisakos viadaltól. A riportban még beszél arról, hogy ők ketten Évával képviselnek valamit, ami nagyjából ugyanolyan, és olyan jó érzés lenne egymás mellett, kézen fogva állni a döntőben, de akkor miért van olyan érzésem, hogy Évának meszeltek? Az öfi végén Anikó éjjel átköltözik a nyugiba, mert Gigi és Jerzsi nyalakszanak. Alekosz vele szeretne aludni, úgyhogy majd megy, aztán Olivért küldi Anikó után, aki felhúzza magát ezen, hányszor mondja, hogy ilyenekkel ne poénkodjon már? Egyébként meg miért nem beszéled meg vele? Nem lenne jobb tisztázni? Nem. Én nem akarok vele beszélni semmiről és kész. Megnyugodna. De nem érdekel. Nem fogok vele semmit megbeszélni és kész. Olivér kimegy a kertbe, idegesen cigizik, Alekosz vacsorázik a konyhában és röhög. Rajta.

Köszönöm a képeket S-nek!

Játsszunk locsolósdit, azaz felhívás férfi olvasóinknak, kommentelőinknek!

Írjatok locsolóverset! A stílus szabadon választható, az egyetlen feltétel, szerepeljen benne a "hogyvolt" szó. A verseket kommentben küldjétek, holnap este hét óráig. Hogy ki nyeri a versenyt, a hogyvolt högy olvasói/kommentelői döntik el. Azok a lányok, hölgyek, asszonyok, akik szeretnének zsűritagok lenni, a holnapi poszt megjelenéséig kommentben jelezzék. Akinek a verse a legjobban tetszik, kap egy üveg Irsait.

A hölgyek holnap este héttől adhatják le a szavazatokat az összefoglaló végéig.

Hajrá :)

Címkék: vv4
530 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 11:10:16

Elfogultság, vezetéknév nem akadály. avanivi, Kivétel és jahuu ezennel zsűritagok.

Soror Formoza 2011.04.25. 11:12:49

@Virágék: Nem, de kozel jar. Nagyon kozel :)

sexmachine 2011.04.25. 11:12:55

Tudom, hogy lírám profán,
De légyszi ne vágj pofán
Ám fontos nekem az inkognító
Mint hátsó szándékhoz a síkosító
Bort majd veszek magamnak
- már ha adnak -
Ha szavazol gondolj másra
Szavazz inkább a zelefántra

nesze nektek két harmad... 2011.04.25. 11:13:46

Kossuth téren jártam
Kamu fotókiállítást láttam,
Le kéne rombolni,
és a Teret elfoglalni.
a Tömeg majd nem akar oszolni
Szabad-e locsolni?

Kivétel 2011.04.25. 11:14:24

@jahuu: kitalálom: Viktória?:))

sexmachine 2011.04.25. 11:16:01

@jahuu: egy kozel nekem is jár. de lehet arany ászok is.

Soror Formoza 2011.04.25. 11:21:26

@sexmachine: Behunyt szemmel valaszolok. ijeszto a keped. A sor nem illik macso szovegedhez. Szerintem

Soror Formoza 2011.04.25. 11:23:23

@Kivétel: Minden titkomat nem adhatom ki, de gyoztes alkat vagyok ...

Virágék 2011.04.25. 11:24:35

@jahuu:
Kitalálom:

1.Ráhel
2.Gáspár
3.Sára
4.Róza
5.Flóra

Na, süllyedt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.25. 11:33:19

@nesze nektek két harmad...: húzzál már a picsába a politizálással, nem veszed észre, hogy ez nem az a hely?

Egyébként kellemes ünnepet mindenkinek. :)

locsolóember 2011.04.25. 11:42:17

Sziasztok, hogyvoltozó csajok
Megjöttemm, oszt locsolok.
Gyorsan szavazzatok, vödör e vagy kölni,
Sietnék is tovább, nincs idő tökölni.
Tetszettek az előttem postolók versei.
De azért remélem, enyém az Irsai.

Albino Vernyul 2011.04.25. 11:42:32

Hogy volt, a nyúl ma..

Ma depi vagyok..
Verset nem írok..
Répát nem eszek..
Tojást nem festek..
Cső, és bicikliváz...
Ha lehet, ezért ne fikázz..

Zelefánt 2011.04.25. 11:45:30

Félelmes nyulak jönnek
Rettentő kölni a mancsban
Nem lesz más mögöttük
Mint kerti slaug és szappan.

Zelefánt 2011.04.25. 11:51:29

@Zelefánt:
(A harmadik sorral nem vagyok elégedett, ha valakinek van jobban odaillő ötlete, beveszem társszerzőnek,
és meg sem állunk a Parnasszusig.)

inmemancsi 2011.04.25. 11:59:19

@Zelefánt: mint büzfelhő a kócban:))

Zelefánt 2011.04.25. 11:59:22

Igen, megvan. (Például.)

Félelmes nyulak jönnek
Rettentő kölni a mancsban
Ha elkapnak, nem marad más
Mint kerti slaug és szappan.

mama ottmarad 2011.04.25. 11:59:41

Alakul, uraim, élesedik a verseny. Szép napot, jó szurkolást! :D

Virágék 2011.04.25. 12:04:48

@Zelefánt:
mögöttük helyett:
a hölgynek

Zelefánt 2011.04.25. 12:10:13

A fődíjra hajtok, amit nem adnak ingyen b+, ugye, hogy elvágólag idézzünk klasszikust.
Mindenki mást megjelölök egy vödör Krasznaja Moszkvával -- ami még nem a legkegyetlenebb eljárás, mert a barátom papája Kínából hozott olyan vegyületet,
amely kiszabadulva a palackból változást idézett elő Budafok flórájában és faunájában.
(A fákról lehullottak már tavasszal a levelek, a költözőmadarak pedig előbbre hozták az utazást, és menedékjogot kértek a célországban.)
(Valamint sokan láttak kókadt csáppal vonuló csótányokat, kis batyuval a hátukon, de ez lehet, hogy már a húsvéti szeszfogyasztással állt összefüggésben.)

mama ottmarad 2011.04.25. 12:16:10

@Zelefánt: ez jó így, ne változtass.

(Talán, a második sorban az a lépjen eggyel előrébb, a harmadik sorban első szám első személy, esetleg javíthat?)

Hajam bűzlik, mingyá' hányok,
Meddig bírjuk ezt még lányok?

Legnagyobb az Éva haja,
minden víznek ott a helye.

Kivétel 2011.04.25. 12:19:24

@mama ottmarad: ihletet adtál:
Legnagyobb az Éva haja,
Legyen ez az ő nagy baja:)

inmemancsi 2011.04.25. 12:20:10

@Zelefánt: ja ez a negyedik sor helyébe jött volna, számolni nem tudok:))

Zelefánt 2011.04.25. 12:21:38

@mama ottmarad:
Az "elkapnak" úgy is értelmezhető hogy "engem", de úgy is, hogy "téged".
Jó kis nyelvet beszélünk alig, mi?...

MegLepke 2011.04.25. 12:22:15

@Zelefánt: én aztán nem szólok bele a világ összes locsolásáért se!:D

Jó reggelt! Csak hajrá, csak hajrá!

Zelefánt 2011.04.25. 12:28:19

@MegLepke:
Bocs a tegnapiért, de hát ezek kínrímek, a mércét nem tehetjük túl magasra.
(Ady ingeinek mosodaszámláiba több költészet szorult, mint belém, nincs mit tenni.)
De csak egy maradhat, ugye...

MegLepke 2011.04.25. 12:37:22

@Zelefánt: nem vártam ám Ady szintű verseket (én sem tudok olyat), semmi rosszat nem akartam.:) Fátylat rá! Nagyon sok tetszetős született, nincs ezekkel gond. Jók, viccesek, az kell. Egy locsolóvers legyen humoros szerintem.:)

Zelefánt 2011.04.25. 12:41:24

@MegLepke:
Bizonyos szeszmennyiség elfogyasztása után már majdhogynem mindegyik az lesz.
Ezért kellene leitatni a zsürit...Hogyan is lehetne ez megoldható?...

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 12:44:49

Lányok, mindjárt hányok, slagolok és matatok. Szabad-e hege...locsolni?

na jó ez kritikán aluli volt, csak majomkodtam.:)

Ki mennyit hízott három nap alatt?:D

MegLepke 2011.04.25. 12:46:25

@Zelefánt: azt nemtom, mert nálam csak tej van itthon.:) Bár nekem a csoki is elég néha ehhez. A többiek meg hátha isznak egy-két kört a locsolókkal.:)

Ayesha (törölt) 2011.04.25. 12:48:34

lányok, érkezett már valakihez kapatos nagybácsi/szomszédbácsi Krasznaja Moszkva kölnivel?

MegLepke 2011.04.25. 12:53:11

@Ayesha: :DDDD Szerencsére nincs mérlegem.

Pék Sütemény 2011.04.25. 12:54:09

Huhh,eddig bírtam,zelefánt Évahajás versikéje kibillentett az illegalitásból.:)
Szavazzunk!
Nyerjen!

Zelefánt 2011.04.25. 13:01:20

@MegLepke:
A tejből...hmmm...melyik regényben volt a tejsörturmix?...
A becsületes megfejtőnek kisorsoljuk Éva sokat látott fésűjét...izé...kócolóját.

Albino Vernyul 2011.04.25. 13:09:43

@Zelefánt: Nem mondom meg.. Eva cuccai buntetesnek jok, semmi masra.. Ajanlj jobbat..;)

Virágék 2011.04.25. 13:14:21

@Zelefánt:

Valamelyik Ocean's-ban, úgy rémlik...

Kivétel 2011.04.25. 13:15:22

@inmemancsi: hát én ismerek néhányat... sőt egy egész csapatot:) a párom edzi őket:))

Zelefánt 2011.04.25. 13:16:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Az a fémvödör jó lesz, amiből Zsófi Az Enteriőr lakmározik folyvást?...
Ám ilyen nagy nyereményhez tudni is kell a megfejtést...Semmit sem adnak ingyen.

Virágék 2011.04.25. 13:18:24

@Virágék:
Illetve:
John Steinbeck: Kék Öböl

Na,hol az Éva kócolója?

Zelefánt 2011.04.25. 13:19:49

@Virágék:
Én Steinbeck-re tippelek, Szerelemcsütörtök, vagy a Cannery Row?
(Kék öböl talán, fordításban...)

Virágék 2011.04.25. 13:19:54

@Zelefánt:
Illetve:
John Steinbeck: Kék Öböl

Na,hol az Éva kócolója?

MegLepke 2011.04.25. 13:20:50

Én meg nem is tudom.:)

Ezt pedig a fiúknak küldöm, egy kis könnyed időmértékelés. Remélem, Ancilla (aki ugyan nem fiú, de ért hozzá, és szokta szeretni) és arkangyal értékeli majd.:)

H allod-e várlak reggel szép új ünnepi blúzban
Ú jra virít a virág, fán rügyez éppen az ág
S ült a kalács is, hűl már, szeljem? Mondd ki, de nyomban.
V íg locsolók kacaját hordja a szél ide át.
É n a tojást mind megfestettem: kék, piros ott van
T öltsd tele hát locsolód, zengd vele versben a szót!

Zelefánt 2011.04.25. 13:20:56

@Virágék:
Még keresi a boglyában, de megígértem, meglesz.

Virágék 2011.04.25. 13:23:46

@Zelefánt:
"- Te túlzottan szereted a sört - mondta neki egyszer Blaisedell, a költő. - Le merném fogadni, hogy egy szép nap tejsör turmixot rendelsz.

Ez persze csak amolyan heccelődés volt, de Dokit azóta se hagyta nyugodni. Kíváncsi lett volna, milyen is lehet a tejsör turmix. A gondolatától is undorodott, de mégse tudta kiverni a fejéből. Ahányszor egy pohár sört ivott, mindig felrémlett. Vajon a tej megaludna? Meg kell-e cukrozni? Olyan volt ez, mint a fehér elefánt. Ha egyszer befészkelte magát az ember agyába, nem lehet tőle szabadulni. Doki végzett a szendviccsel, és fizetett. Szándékosan nem nézett a hátsó fal mentén felsorakoztatott csillogó turmixmasinákra. Ha az ember tejsör turmixot rendel, gondolta Doki, legalább ne abban a városban tegye, ahol ismerik. Másfelől ha egy szakállas ember olyan városban rendel tejsör turmixot, ahol nem ismerik, tán rendőrt hívnak."

Zelefánt 2011.04.25. 13:25:33

@MegLepke:
Elriasztó, mint minden, ami nálunk hatalmasabb.
Klaviatúra elszáll, hang bennszegik.
A versenynek vége: a zsűrielnök nyert.

Zelefánt 2011.04.25. 13:28:30

@Virágék:
Tökéletes...Köszi...S lám, még elefánt is van benne.
Önök megmentették a napomat.
(Kár, hogy a könyv már nincs meg, mert már valakinél másnál van.
Így megy ez.)

MegLepke 2011.04.25. 13:33:17

@Zelefánt: ez nem a versenyre szól, te!:) Különben is nektek küldtem, és nem is locsolóvers. Ezáltal semmiben össze nem hasonlítható a pályaművekkel, mert sem a lényege, sem a célja nem egyezik.

szabolcs21 2011.04.25. 13:34:47

A hogyvolt blogon jártam,
sok hozzászólást láttam.
Sokan írtak verset,
de csak egy valaki nyerhet.
Én nem nyerni jöttem,
de azért jókat nevettem.
Az Irsaiért nem fogok szónokolni,
szépen kérdem: Szabad-e locsolni?

sogeking 2011.04.25. 13:36:43

hú, mindet végigolvastam:)

tök jók, ha magáévá tesz egy múzsa még lehet összedobok valamit:)

Kivétel 2011.04.25. 13:39:16

Mint zsűritag kérdezném társaimat, tudjuk-e már, hogy hogyan és mikor fogjuk a győztes pályaművet megválasztani?

Zelefánt 2011.04.25. 13:39:46

Ha leázott a kultúrmáz,
HogyvoltHajni reguláz;
Locsolnék ám, de nincs már kit --
Ollie igyon Irsait.

MegLepke 2011.04.25. 13:50:03

@Kivétel: nem tudom, végül Hajni rögzítette-e a kérésemet, hogy szeretnék zsűritag lenni. Ott van a poszt végén minden: ma este hétig lehet nevezni, mi pedig este hét és nyolc - azaz az összefoglaló végéig - szavazunk. Azt még nem tudjuk, hogy nyílt vagy titkos szavazás lesz-e, de gondolom, kommentben szavazunk. Na, majd jön Hajni és kijavít, ha valamit nem jól írtam.

Hódos Hajnalka 2011.04.25. 14:02:13

@MegLepke: pont így. :)
nyílt szavazás kommentben, mindenki egy nevet fog mondani, a nyertesét. az indokolás választható opció.

Zelefánt 2011.04.25. 14:06:33

Miért a nőket kell mindig
Locsolni, szeretni,
Többet ér a kertben
Egy egész sor brokkoli.

MegLepke 2011.04.25. 14:06:41

@Hódos Hajnalka: és gong eleje gong a vége:)

Albino Vernyul 2011.04.25. 14:08:09

@Zelefánt: Ezt a sok strebert.. Egy kocoloert eladjak magukat...

sogeking 2011.04.25. 14:09:49

@MegLepke: kb. 40 db van eddig, úgyhogy 1 óra alatt elolvasni is alig lehet:)

Kivétel 2011.04.25. 14:11:58

@MegLepke: gegv 1 órám van, hogy indokoljak, aztán kimondjam annak a személynek a nevét, aki... nyeri az Irsait:)

Zelefánt 2011.04.25. 14:11:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Lehet, hogy a kócolóban maradt hajból klónoznák Évát, házi használatra...
Sohasem lehet tudni, mi van a háttérben.

Virágék 2011.04.25. 14:12:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Nem egy kócolóért, hanem A kócolóért!
Nagy különbség!

mama ottmarad 2011.04.25. 14:14:35

@MegLepke: Fúú Lepi, ez bravúros :D

tá titi tá titit tá
tá titi tá titi tá

töldsd tele hát locso lód
zengd vele vers bena szót

Ez tökké letes ellensÚÚlly volt apukám

MegLepke 2011.04.25. 14:16:11

@sogeking: jaja, már előtte elkezdem majd olvasgatni én is. Igazából Peticsé pályázatát még nem láttam, de várom és reménykedem, hátha ír egyet.

@Kivétel: az én monológom hosszú lesz:)

MegLepke 2011.04.25. 14:22:56

@mama ottmarad: kösz mama!:) bár a verselemző az első sort nem dobta ki hexameternek, mert az ünnepi után a blúzban szó két mássalhangzóval kezdődik és ő ezt hosszúnak értékelte. Hát a faszom! Azért se javítom!:D

Zelefánt 2011.04.25. 14:25:11

Kóc-kóc, meg a kóc
Nem aggódik a bohóc
Orra mikor elgurult
Hogyvolt-hogy nem elbódult.

Locsolni ment voltaképp
Csudájára járt a nép
Hiába is ért a házhoz --
Elhagyta az elefántot.

Albino Vernyul 2011.04.25. 14:31:26

A holgyeknek.. Egy kis "Csaba", de hangban..;)

www.youtube.com/watch?v=kWmJMzzQpc8

sogeking 2011.04.25. 14:34:38

khm, van egy kérdésem - pötyi kutya fiú? :)

widew 2011.04.25. 14:43:34

Én mint későn bekapcsolódó, érdeklődnék, hogy mi baja van az Olivérnek az Anikóval? Nem láttam az elejétől, sorry az esetlegesen nyilvánvaló kérdésért

Zelefánt 2011.04.25. 14:45:15

@widew:
Hát...Tizennyolc évesen kezdeni az általánost...Nehéz lesz mindent elmagyarázni.
(Már képletesen.)

widew 2011.04.25. 14:48:28

@Zelefánt:

Jól van , nem köll megerőltetni magatokat, annyira nem fog összedőlni a világ ha nem tudom:D
A Hajni írásait viszont enélkül is nyerítve élvezem:D

foxglove (törölt) 2011.04.25. 14:54:18

@widew: Olivérnek az a baja az Anikóval, hogy Anikó sokkal jobb csaj, mint az Enikő.

inmemancsi 2011.04.25. 14:54:27

@widew: az, hogy rányomult egy kicsit amikor bent volt, anikó meg beleszerelmesedett - azt hitte, ez meg imponált a vörösfejűnek és majdnem elszált, de mégse inkább kiment vissza enikőcskéhez - aki elég rondácska, de pénze biztos van, úgyhogy olcsika meg akarja tartani, így most nem mehet a fekete démon közelébe se és ezt úgy vezeti le, hogy alapbunkóságát tetézi anikóval kapcsolatban,

Soror Formoza 2011.04.25. 14:56:21

@widew: Szerintem olivernek sajat magaval van baja, Aniko altal szembesult sajat gyengesegevel. Ha van elet a villa utan majd lehet, hogy megtudjuk magatol Anikotol mi tortent vagy nem tortent ott valojaban.

foxglove (törölt) 2011.04.25. 14:56:31

@inmemancsi: szerintem minden információt megadtunk:)

Kivétel 2011.04.25. 14:57:59

Kérdezzek még buksiságot? Ma lesz-e vajon új poszt, és szavazni akkor már majd ott kell-e, vagy még itt?

widew 2011.04.25. 14:58:10

@inmemancsi:

Óóóó, köszönöm, köszönöm:-)
középiskolás lettem jóvoltatokból:D
Vagy ez még általános? :D

Zelefánt 2011.04.25. 14:58:42

@widew:
Na de hát ráérek.

Adva van Anikó, akinek személyiségéből fakadóan mindig horgonyoznia kell valaki mellett -- ezek általában az ellenkező neműek közül kerülnek ki, ez önmagában nem is gáz --, és aki sokadjára kitalálta magáról, hogy izé...vonzódik ahhoz a faszhoz.
Ollie -- lásd fenntebb -- meg kitalálta magáról, hogy ő Bogart, hiszen van odakinn vérszomjas csaja, és szerinte elegánsan, ám valójában felettébb undorítóan leépítette a luvnyát.
A fura az egészben az, hogy mostanság nem is kellett volna találkozniuk, mert azt a faszt már kibaszták, de hát valótlan világban élünk, ugye.
Hogy teljesebb legyen a kép, Ollie Tajgetosz mellett kampányol(?) a szerencsétlen lány ellen, ami igen unnaturális, már sokunk szemszögéből tekintve.
Nagyjából ennyi.
(Tajgetoszt nem tudnám elmagyarázni, nálam annál sokkal képzettebb elmére lenne szükség.)
Negyedik osztályba léphet.

Albino Vernyul 2011.04.25. 15:00:30

@widew: Csak annyi, hogy Oli megpiszkalta Aniko erzelmeit, ebbol egy fellangolas lett, ezt kiszedte belole, aztan nagy hirtelen Olinak eszebe jutott, hogy hat neki baratnoje van.. Most konnyebb, ha sajat bakijat ravetitheti Anikora...

inmemancsi 2011.04.25. 15:03:14

@widew: oo nincs mit, te nem dobsz fel egy üveg irsait és döntöd el kié a legjobb magyarázat?:))

Albino Vernyul 2011.04.25. 15:03:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A direkt basztatom elonynyeres celjabol Aleknak reszt Zelefant hozzafuzte..;)

widew 2011.04.25. 15:04:52

@Zelefánt:

Jól tetted, h ráértél, köszönöm szépen, megnevettettél:-) Akkor mostanság úttörő is lehetek lassan...
Mer' az úúgy volt , h én elhatároztam, h semminő VV, de aztán mégis, a Hajni írásait nem bírom kihagyni... Jövök, locsoló jött, türelem:D

widew 2011.04.25. 15:05:45

@inmemancsi:
Azonnal lelkeim, döntök, csupán engem meglocsolnak, hogy el ne hervadozzak vala...

Zelefánt 2011.04.25. 15:06:39

@widew:
Én is így kezdtem, de ez nem mentség, csak magyarázat.

inmemancsi 2011.04.25. 15:07:25

@Kivétel: huha, szóval ha már zsűrizés van, hova kell menni és mikor zsűrizni őket?:)) és bocsi még egy kérdés - tudom elfoglalt vagy - van olyan is akinek nem csak a lába jó?:))

Kivétel 2011.04.25. 15:10:36

@inmemancsi: :)) a zsűrizést én is most tanultam ki.. 7-ig nevezhetnek a férfinépek, 7-8-ig meg kommentben megszavazza a zsűri, hogy kié a legjobb - vers
A lábra visszatérve, miután vizilabdások, igen van néhány akinek nem csak a lába jó:)))

Albino Vernyul 2011.04.25. 15:10:39

@widew: Mi is igy jartunk itt joparan..
Amugy arra jutottunk itt paran, hogy Aniko azert nem beszel rola semmit, mert azt hiszi, hogy igy Enikot vedi attol, hogy kideruljon Oli volt a "kezdemenyezo".. Inkabb benyeli, hogy mindennek elmondjak.. No csak ugye az nem jut eszebe, hogy kicsit sok a kamera, meg a mikrofon ehhez a kornyeken..;)

Zelefánt 2011.04.25. 15:14:46

@Kivétel:
Ácsibácsi.
Mi minősül nevezésnek?
Ha írok egy rigmust holmi kerti öntözőkannáról, az már bekerül a kalapba, vagy jár még egyéb adminisztrációval is?...

nosce 2011.04.25. 15:36:44

a versgenerált, fércelt :) verziója

hogyvolt, hogyvolt ?

Ruháim ágyra dobva heverésztek
bátor lennék,bár megcseréltek
a nap fölkelt, nekiindult az égnek
így ér véget minden pirkadat
meg kell locsolnom hasad,hajad,nyakad
sietve mielőtt később lesz
öltöztem, rohantam érted
parfüm permettel árasztom ébred

huncut 2011.04.25. 15:43:15

Új alkotmány, új tojás, legyen színes, szagos is,
Meglocsollak, ha nem baj, hogy a szokás nem friss,
hanem kicsit avítt is.
Schmitt Pali bá aláírja,
Éva, Ani elfogadja, lelkük az égben szárnyal,
új alkotmány, új koholmány,
mákony, tikmony, hurrá.

Igyunk egyet,
aztán sajnálkozzunk: hogy is volt?
Tényleg csak ennyit érdemlünk?
Hideg vizet a fejekre,
hímes tojást keblünkre,
őszinteség feledve,
messze minden,
ne gondolkozzunk.

Boldog húsvétot,
boldog nyúlt,
káposztát, illatot felejtsünk,
Gondolkozzunk: hogyvolt az akkoriban,
amikor azt hittük, megérdemli a nyúl,
amiért nyúl.

Szagos vizet a fejekre,
józan észt az agyakba,
hurrá, köszöntsünk egymást
színes szavakba gubózva.
Felejtsük a józan észt,
piros tojást, ünnepet,
ad nekünk a jóisten
egy tákolmányt és egy ihletet,
tán majd jövőre,
vagy még később,
de egyszer biztosan
tudjuk majd, miért nyúl a nyúl...

Kivétel 2011.04.25. 16:01:27

@Zelefánt: ha van olyan szerencséd, hogy valaki elolvasta épp, és pont zsűritag is, akkor már be is kerültél a kalapba..:)

widew 2011.04.25. 16:42:11

Na megjöttem, remek napom van, komolyan, locsoló is, felvilágosodás is.

Az Irsait közösen kapjátok, mert bár Zelefánt először nem ért rám, de aztán még görög mitológiábul is adott leckét, ezért dupla pont illeti, meg meg is nevettetett; foxglove megragadá a lényeget egy mondattal; inmemancsi meg valóvilágból csillagos ötöst kap. Szóval osszátok el azt a bort:-). Jajj és jahuu is érdemel, a pszichológiai megközelítéssel:D
süti beállítások módosítása