Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x125

2011. április 21. 17:25 - Hódos Hajnalka

Na hát kitört a húsvét, tudjátok, mit utálok a legjobban? Mikor az első tavaszi napsugár végighasal a lakáson és meglátok olyan pókhálókat, két centi vastagságú port, retket, szutykot, szottyot, ami addig fel sem tűnt, pedig ugyanúgy nyaltam mindent egész télen, ahogy szoktam. És akkor hol van még a fonyott kalács. Meg a sonka. Meg a manikűr. Nemcsak Évára, rám is rám férne, annyival rutinosabb vagyok, mint ő, hogy én már rég a sötét színekben hiszek – az a vízihulla lila színű a múltkor, a tojáspucolós jelenetnél azért odabaszott – a fekete alatt például nem látszik a kapáláskor óhatatlanul a köröm alá kerülő főd, meggymagozásnál egyértelmű a bordó. A spenóthoz még nem találtam meg A Színt, de a legyünk trendik a tanyán elv jegyében tavaly ősszel vettem egy piros alapon fehér pettyes gumicsít. A ne csak a tanyán legyünk trendik jegyében meg egy másikat is, aminek az árát akkor sem árultam volna el a férjemnek, ha kínzásnak vet alá, még mindig azt hiszi, hogy egy fantasztikus akció keretében 5.990 Ft-ért vásálltam, azt meg tegnap a csajokkal megbeszéltük a kommentekben, hogy a háromezerötszáz forintos márkás lakk ugyanúgy kopik, mint a néccázé vett nóném, jut eszembe, kéne egy kék lakk, ne nem ilyen interes színű, ha valakinek van ötlete, köszönöm.

Szóval, Évára ráférne egy manikűr. Az pedikűr, amire Alekosz gondolt, de mindegy. Éva a jól van már Évike, nemsokára szép leszel Olivigasz ellenére megsértődik és kivonul dünnyögni a kertbe. Olivér utána megy, Éva nagyszínpadot ad elő, amit megpróbálok zanzásítani. Most Olivér gondoljon bele, hogy mit érez, ha ezek a fiatal lányok bemennek, mikor ő zuhanyozik. És ha ő belenéz a tükörbe, akkor egy ocsmány embert lát. Meg hogy Anikót azért nem fogja tudni legyőzni, mert sokkal szebb nála. Érted? Érted? Alekosz meg felemelte Anikót. Évát nem érdekli, az érdekli, hogy ezt a nőt ne emelje fel, mert nem tartja semmire. Tudod mennyire fáj? Hát Alekosz ezt nem is tudta eddig. Nem tudtad? Anikónak mindig azt mondod, hogy te egy gyönyörű nő vagy. Alekosz cáfol, ő hívta fel a figyelmét a narancsbőrös seggére. De ez meg milyen, azt meg nem érdemelte meg. Szerintem sem, nekem is narancsbőrös a seggem, kenhetem bölcsőzsírral is, szart se ér. Alekosz nem szereti, mikor Éva ezekben az állapottyaiban (sic!) őt szapulja. Amikkel én bántalak, az nem bántás. Viszont amiket te csinálsz ilyenkor, az valódi bántás, csak te nem érzékeled. De én igen.

Éva kurvára nem hatódott meg, a csajoknak panaszkodik, akik csoportosan döglenek az ágyon, Zsófiból eddig a feje búbján kívül semmit nem láttunk, tán nem is baj. Milyen bunkón beszólt az Alekosz, azt mondta, hogy fúj de ocsmány gombásak a lábaid! Anikó elhűl. Na ha valaki azt hitte, hogy Éva nem áll elő az adu ásszal, a te segged meg narancsbőrös, nagyon téved. Na erre mondom Éva, hogy ne azt nézd, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja. Nagy Alekosz úgy néz ki, mint egy hat hónapos terhes. Mr. Bean, hat hónapos terhesen. Aki a barátom, az engem épít, és nem lehúz. Tökéletesen egyetértek, én is halálosan megsértődtem, leszavazták a kacsás pizsimet és egy emberként tüntettek a nappaliban, hogy öltözzek át, mert elment az étvágyuk. Éva harcias és részeg, igazgatja egy kicsit a kazlat a tükörben, ha Alekosz ezt fogja csinálni, itt tényleg Csikágó lesz! Velem ezt nem csinálja! Alekosz lefekvés előtt még puszilgatja egy kicsit, itt az alkalom a kibékülésre. Éva inkább lefekszik, ott a spanod felkiáltással, ezt megértem. Alekosz bámul a sötétben, mikor Olivér kérdezi, min gondolkodik, Éva felé int. Van épp elég gondolkodnivalóm, nincs szükségem még erre is. Ha ma Terminátorral zárunk, akkor azt kell mondjam, a Baljós árnyakkal nyitunk. Éva, ki leszel tyúzva, ha nem vigyázol magadra!

A szerelmespár kerüli egymást. Jerzsi elvolt a saját gondolataival, de már úgy érzi, tudja, hogy mi van. Gigi tiszta hülyén érzi magát, áll, mint egy letett Simson. Az nem derül, ki hogy ugyanarra a Simsonra gondolt-e, amin Anikó paráználkodott, na most derül ki, kinek milyen a memóriája, a heti találós kérdés, milyen színű volt az a motor? Olivért érdekli néhány dolog, mert a hülye is észreveszi, hogy Jerzsi sokkal kiegyensúlyozottabb, céltudatosabb, erősebb. Jerzsi röviden megerősödött, már nem akar más szoknyája alá bújni. Ha kiejti a lojális szót, kiugrom az erkélyről. Jerzsi azóta erősödött meg, mióta Gigi kiment, megérezte annak az ízét, hogy egyedül van. Nem akar senkinek megfelelni. Ő most önmaga. A csajok döglenek az ágyban és ugyanezt a témát elemzik. Zsófi meg is szólal, ez valószínűleg annyi energiát kivesz belőle, hogy a nap hátralevő részében már csak feküdni fog. Jerzsi nagyon sokat változott. Ő az egyetlen, aki változott, egyébként nem biztos, hogy negatív irányban. Van önbizalma. Eddig mindig ment valaki után, most az van, hogy megtalálta magát. Lehet, hogy nincs rám szüksége, révedezik Gigi. Azt nem mondja ki, hogy neki sincs szüksége Jerzsire, de azért ő kint elvan. Várja, mert várta eddig is. Pénelopé a fasorba sincs. Hát várna a faszom egy ilyenre, már ne haragudj, aki közli, hogy tisztel. Gigi nem engedheti meg magának. Ha bent volt köztünk valami, akkor ezt így…ennyire meg tisztelem magam, meg őt is. Ez így fair.

Később Gigi Zsófival napozik, ennél meddőbb tevékenységet én el sem tudok képzelni, azt a kevés színt összeszedem a zöldborsó leszedése közben. Lehet, hogy ki vagyok dobva, csak még nem tudok róla? Nem akarlak megbántani, de én ennek a kapcsolatnak nem sok jövőt jósolok. Nekem is mások az érzéseim. Végül Gigi kimondja azt a mondatot, amit harmincéves koráig minden nő kimond legalább egyszer az életben. Nekem nem kell soha többé pasi. Harminc felett ez a soha többé nem mennék férjhezre változik, hetven felett azért jól elvoltunk a vén disznóval a módi. Nyolcvan felett jön a vigyetek krizántimot öregapátokra, itt van egy ötszázas a trend.

Mámeg kérdezős-szövegelős feladat van, Gigivel kezdünk, hogy érintette Évát, hogy visszajött a pábajukról? Az a győzelem fontosabb volt, mint a beszavazóshow, vagy az előző két párbajom. Megerősítés volt. Attól függetlenül, hogy egy dühkitöréses, káromkodós némber vagyok, nem rossz, amit csinálok benn. Hiába egy százalékkal nyertem, azt éreztem, hogy erősebb vagyok. Oli azt kérdezi Évától, ki volt az a Villalakók közül, akitől a legjobban rázta a hideg. Akit a legjobban utáltam? Béci. Giginek felszalad a szemöldök, hogyhogynemaJerzsi? Jerzsi már nem idegesítő. Két hete nem az. Anikó kérdése az, mennyire frusztrálja Évát, hogy minden versenyt ő nyer? Kurvára. Éva azért tart Anikótól, mert tudja, milyen a stílusa, lehet, hogy lesz olyan szituáció, amire nem tud reagálni, és Anikó eléggé oda szúr, ahol fáj. Éva Alekoszhoz: milyen érzés, hogy a pimasz fráter már nincs itt. Sajnos Alekosz nem azt válaszolja, hogy kurvajó, hanem nagymonológba kezd, simogatja a kezét közben, tisztára, mintha interjút adna. Egy gócpont volt. Egy kellemetlenség. A párbaj után felébredtünk reggel és úgy éreztem, már meg is oldódott a probléma. Jó érzés volt felkelni úgy, hogy nincs az emberben gyomorideg, hogy lehet közlekedni a lakásban úgy, hogy ne legyenek odamondogatások, kóstolgatások. Ha a Béci itt marad, ez a három-négy hét nagyon csúnya lett volna. Agresszív, csúnya dolgok lettek volna. Minden lett volna ez a három hét, csak szép nem.

Gigi hüledezik, forgatja a szemét, dobálja a haját, nem is ezt akarta kérdezni, de miért gondolja Alekosz, hogy a Béci itt nem tolerált semmit illetve terrorista hangulatot képviselt? Alekosz sokszor kihátrált, ha látta, hogy Béci támad. Próbálta elbagatellizálni, mert tudta, ha belemegy, annak nem lesz jó vége. A Bécit nem érdekelte semmi és senki, csakis a pénz. Nem az autó, nem a lakás, hanem a pénz. Hogy ezt elérje, képes volt átmenni mindenen és mindenkin. Csalódtál, vagy haragudtál a Bélára, amiért téged vitt ki? Jerzsinek nagyon rosszul esett. Inkább csalódás, mint harag van benne. Olivér bólogat. Gigi kérdez szerelmétől, hogy érinti, hogy Bécit kint hagyta, ő meg bejött. Nehéz erről beszélni, mert a tesódról van szó, látom, hogy ez megviselt. Gigi arra kíváncsi, Jerzsi hogy érzi magát. Megerősödött. Azt mondtad, amíg bent voltam, nem tudtad önmagam adni. Ez miért van? Mert elfogult voltam. De Jerzsi azt mondta Giginek, amíg benn volt, hogy az teljesen ő volt. Az is Jerzsi volt, csak meg akart neki felelni. Akkor érzett rá igazán önmagára, mikor Gigi kiment. Még a mozgása is más volt. Érti ezt valaki? Éva igen, Gigi nem. Hajni kezdi. Úgy érzed, együtt maradtok a Gigivel? Meglátjuk. És amit most érzel, az szerelem? Ezt inkább a Gigivel szeretném megosztani. Alekosz kérdez Gigitől, miért a Bécihez ment oda először és miért nem nézett rá Jerzsire? A Béci a bátyám. Meg van belső oka is, amit Jerzsivel fog megbeszélni.

Sajnos erre még ma sor kerül, rádöbbentem, hogy a világon az idegesít legjobban, ha valaki suttog, pedig eddig azt hittem, az, ha harsogva esznek mellettem. Például almát cimkéstül. Jerzsi tisztázni akarja a dolgokat. Oké, csak röviden, holnap sok dolgom van. A párbaj meghatározó pont konkrétan az egész életében. Eddig az,hogy véleményt nyilvánítson, hogy érzelmeket nyilvánítson ki, nem játszott szerepet, mindent elfogadott úgy, ahogy van. Belé rúgtak, kihasználták, mindig azt mondta, van ennél rosszabb. Semmire vette magát és hagyta, hogy mások semmire vegyék. Mikor Gigi kiment, elkezdett mindentől és mindenkitől függetlenedni, a végsőkig kibontakozni. Giginek furcsa ezzel a Jerzsivel azonosulni. Jerzsinek is azzal a Gigivel, akit a párbajon látott és akit bejönni látott. Konkrétan tényleg újból meg kellene ismerkedniük. Gigi észrevette, hogy más a felállás, mint amikor kiment. A nyugodt a légkör, családiasabb a hangulat mondaton teátrálisan kiakad, kínjában nevet, ez üt. Látod, ez a baj veled, hogy így reagálsz ezekre a dolgokra! Túlreagálod. Azért mert úgy gondolom, hogy aki leköp meg elküldi az anyádat a, meg megdugom előbb a csajodat, arra nem tudok úgy tekinteni, mint egy családias hangulatra? Maradjunk annyiban, hogy ez az én dolgom.

Az öfi végén egyesek mexikói bulit tartanak, kettesek idióta köntösben nyugiszobáznak. A kettesek Anikó, Zsófi és Gigi. Mámeg Jerzsi és Gigi szerelme a téma, Gigi szerint Jerzsi kételyes az érzéseiben. Nem biztos, hogy ez volt az a hely, ahol ki lehet bontakoztatni egy kapcsolatot. És Olivér? Nem Anikó az, aki kerüli, aki nem szól hozzá. Ő bármikor a szemébe tud nézni. Nemcsak Olivér szemébe, Enikőébe is. A mexikói buli nem mexikói felállással kezdődik, hanem Jerzsi kérdésével, volt-e már Alekosz szexuális kapcsolatban olya nővel, akire azt mondta, te egy állat vagy, én ezt nem bírom. Nem a válaszra vagyok kíváncsi, hanem Éva jelmezét bámulom meredtem. Az a csipke hátul a szoknyáján… megvan a vicc? A szolgáló az úrnőhöz: Asszonyom, fordítva vette fel a hálóinget. Miért, hátul van a csipke? Nem, elöl szaros. Voltak erős ellenfelek, de leküzdöttem az akadályokat, apukám! Általában ezek egy mázsa tíz, egy mázsa húsz körüliek voltak. Néha nem tudtam, hogy éppen hol járok, röhög Alekosz. Mi a hízókról szoktunk így beszélgetni, a disznóólnak támaszkodva, ganézás után, de hát ki milyen miliőből érkezett, ugye.

Alekosz és Olivér (utóbbit hála a magasságosnak elég ritkán mutatják és valahogy az az érzésem, nem tud ellazulni) a Volt egyszer egy Vadnyugat zenéjére macsóskodnak, hát Charles Bronson-nak jobban ment, maradjunk annyiban. A következő jelenet se jobb, Jerzsi felpattan és táncolni kezd a Shy Guy c. számra, amit én például kifejezetten szeretek, ha ilyen lötyögésről van szó, Gigi kiakad a szaunában. Inkább lenne kinn, inkább mondaná, hogy hagyják a picsába az egészet, csak ne lássa ezt, mert ez tök megalázó. Na mi ez a csoportosulás, huppan a lányok közé Alekosz cipőstül, Anikó sikoltozik és kihámozza belőle, Alekosznak ez egyébként vágyálma volt. Valamit akkor most már beszéljünk meg. Kapcsoltassuk le a villanyokat, zárassuk be az ajtót, aztán hozzunk össze valamit, tudom, hogy szeretitek egymást! Én meg titeket. Na, mit ajánlotok? A csajok összevihognak, Alekosz kimegy két percre, hogy a lányok kitalálják, mi minden fog történni. De ne legyetek szűkmarkúak. Megszületik a terv. Látom, izgatottak vagytok! Készen állunk rád. Hosszú még az éjszaka, Alekosz!

Kinn Éva Olivérnek vinnyog, hogy nem szeretné, ha Alekosz eldobná, mint lelki társát. A következő kép megrázó, Alekosz fehér alsógatyában ül az ágyon, ettől a látványtól a libidóm az elkövetkező hetekre mintegy megszűnt. Gigi sállal beköti a szemét, Alekosz tiltakozik, látni akarlak benneteket. Snitt, Anikó és Zsófi vihogva kiront a kertbe, gyertek gyorsan! Mindenki az ágy körül tömörül és teli pofával röhög, Alekosz hason fekve, megkötözve fekszik. Hagyjatok magunkra! Mire felnézek, elszabadul a pokol, Éva visítva rohan, Zsófi a fürdőszobába menekült, ahol Alekosz zárt ajtókat kopogtat. Gigi és Anikó a hálóban nyomják az ajtót, mint süket az ólajtót, Éva visítva futkározik az asztal körül. Kizártak, most nézd meg! Mi legyen? Elkapjuk azt, int Alekosz Éva felé. Itt van a nőd! Sarah Connor? Itt röhögök fel először. Hahotázni akkor kezdek, mikor Éva dörömböl a háló ajtaján, jáááj, engedjetek be! Lihegve, visítva róják a köröket az asztal körül, Sarah Connor? Én is visítok, most volt a Cool-on a terminátorkettő, imádom benne Linda Hamiltont, élénkek az emlékek. Sarah Connor? Ez terminátorozik, visít Éva, kifut a kertbe, újabb kör kezdődik, most a medence körül, közben ordít a You Could Be Mine, hangosan röhögök, aztán hangosan feljajdulok, pedig nekem nincsenek is tökeim, na azt az egyet irigylem a pasiktól, a reggeli tökvakargatást, amíg fő a kávé, mit nem adnék érte. Alekosz visszapattan heréről és szemrebbenés nélkül tovább üldözi Évát, akit csak a megnyugtató, engedjetek be, elment üvöltés után engednek be a hálóba. Összeesküdött ellenem a négy nő! Hú, apukám, ilyen élményekben nem volt részem öt hónapja! Nekem sem a latin est óta, köszönjük, Alekosz, még ilyet!

Köszönöm a képeket S-nek.

És köszönet Trevlovicsnak is. Ű tuggya, mér. :)

Címkék: vv4
499 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupacchiotta 2011.04.21. 17:31:38

Hajni, remélem nem lációkék ;)

Hódos Hajnalka 2011.04.21. 17:35:43

@lupacchiotta: elsőzöl, azanyádúristenit! :D

lupacchiotta 2011.04.21. 17:41:51

@Hódos Hajnalka: Jaj, én is csak most vettem észre!!!
Elsőőőőő!!!!! :)

frea 2011.04.21. 17:53:18

Alkoholosz zúgásán most is röhögök.

fran7 2011.04.21. 17:58:17

A "kedvencem", Alek még csak nem is bonyolítja, cifrázza a savazó szövegeit. Laci agresszor volt, most Béci is az. Bezzeg Olivér csínytevései nem agresszió megnyilvánulási voltak, a beszólogatás, a cuccok összekenése azokban semmi agresszió nem volt. Sem a másokra akasztott becenevek, amitől a másik kiütést kap, abban semmi agresszió nem volt. Mondja a béke nagykövete a biztonsági őr.

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 18:01:29

Végre láthattuk Gigi húgát a Nekedvalóban. Helyes kislány, de kissé borostás a mellkasa és a repzenét is szerethetné jobban. Nem hallottam jól a műsorban fellépő művész nevét, talán Raklap, nem is volt rosszabb az egykori kiváló villalakó Bécinél, a huginak mégse tetszett. Mondhatni igen durci volt, úgy látszik a bátyó jobban nyomatja a tutit. Az a műsorvezető srác pedig tanuljon meg sarkosítani. Ne nyögjön be hülyeségeket egyenes adásban, nem mindenki csípi a poénos csipkelődéseket. A hugi meg pláne nem.

fran7 2011.04.21. 18:05:48

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: A történeti hitelesség kedvéért: Béci meg Zsófinak szólította a műsorvezető urat. Akkor a bulvár nem teljesen légből kapott hírekkel nyomul, legalábbis ezzel kapcsolatban.

Hódos Hajnalka 2011.04.21. 18:10:57

Elnézést a késésért :)

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 18:12:49

@fran7: Zsófizás is volt? Ráadásul Bécitől? Na, ez már poén. Sajna lemaradtam róla. Nem szeretem, amikor a Ráczékkal poénkodnak. Az egyik a fiúkat szereti, a másik a lányokat. Ez egy vegyes nemű testvérpárnál teljesen normális.

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 18:17:03

@Hódos Hajnalka: Köszönd meg a képeket a nevemben is S-nek, hálás vagyok, hogy nem küldött Gülü Babásat. Naponta csak egyszer szeretek megijedni.

dr. gernika 2011.04.21. 18:23:25

"Végül Gigi kimondja azt a mondatot, amit harmincéves koráig minden nő kimond legalább egyszer az életben. Nekem nem kell soha többé pasi"
30 előtt? Nekem húsz előtt is sikerült párszor kimondanom. Sőt a leszbikus leszek-et is, ezt persze gyorsan meg is bántam, mióta pedig ismerek is párat személyesen, soha többé ki nem ejtem a számon, nehogy komolyan vegye valamelyik.

Vince Larkin 2011.04.21. 18:25:03

aztán Alek tudja-e hogy a skynet április 21-én ébred öntudatára?! :DDDDDD
Ahogy a fehér fecskében a you could be mine-ra vonult fel-alá, azon én is vinnyogtam a röhögéstől

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 18:27:28

jóóóó laaaassssaaaaan cseeeepeeegteeetiiiik;

most pár napig Dzsidzsi és Dzsürzé, addig Olivérnek Anikóra nézni tilos, aztán majd nézhetjük őket is; a végén még Zsófit ráuszítják Alekra, hogy Éva bekattanjon és csak kihúzzuk ezt a 3 hetet a sohanemléphetnekvisszaavillába-játékosokkal - sok értelme van

@Hódos Hajnalka:

bármelyik kínai százforintos boltban remek árnyalatai vannak a hullakéknek (csoportosan zombinak öltöztünk tavaly egy jelmezbálban), és mint bölcsen megjegyezted, nem feltétlenül tart rövidebb ideig háromszázé', mint a rohadtdrága

penelope garcia 2011.04.21. 18:28:58

Az ugye most már mindenkinek világos, hogy Alek tata nyilvánvalóan impotens?

penelope garcia 2011.04.21. 18:29:58

@gernika:

Ó, ezt a leszbikusság dolgot én is szoktam mondogatni, de nekem senki el nem hinné. :)

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 18:32:04

Most olvastam el a 100milliós fogadás kezdető hablatyot a Blikknél meg a commentes szakinál. Jó lehet ez a zöld fogadóiroda ( valami betvalahány, láttam már, de nem vagyok vevőjük), náluk lehet téttel emberkedni. Hol a kütyüjel, most kirakom :)jelentése he-he. Én elhiszem, hogy Jerzy szerelmes Gigibe, azt is hogy nem, de ehhez kivételesen értek. Nagy marhaságokat írkáltok fogadás témakörben jobbra is, meg balra is.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.21. 18:34:02

no! újra itt! :) végre!
pusszantás mindenkinek!

Csak nekem tűnt fel, hogy a köcsög olivér volt az aki az Anikót addig fűzte, míg az a szegény érzelmi koldus elkezdte szeretni azt a fa...t????? Most tudom, férfi, nő összeugrik, de szerintem akkor nem Anikó volt a ludas, és utána mindenki ráhúzta a vizes lepedőt. Olivér volt egy g! jah és nem káromkodok! :))))

Vince Larkin 2011.04.21. 18:34:21

tárgyi tévedés, bocsánat, április 19-én ébredt öntudatra a skynet, április 21 az Ítélet napja, csak felületesen olvasom az indexen a híreket...

dr. gernika 2011.04.21. 18:34:47

@penelope garcia: Nekem se, de azért jobb vigyázni. :)

pojaca 2011.04.21. 18:35:19

Anikó Simsonja ezüst színű volt.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.21. 18:35:46

amúgy tegnap véletlenül láttam, a fecskegatyós hajkurászós rész az valami akopaliktipus volt számomra! :DDD

fran7 2011.04.21. 18:53:19

@bukott madonna két nagy didivel: Elképzeltem, ahogy Umberto Eco a Rózsa nevében megrajzolja a templom/kolostor ajtaját. S akkor középen egy műgörög kerget egy nagy loboncú nőt. A Sárkány és az asszony üldözi egymást alig ruhában, s egyszer csak egy nagy medencéhez érnek és megfordul az asszony s rátámad a görög sárkányra. S akkor kezdődik el a vég. Ez a rész különösen borzasztó az egész nyomasztó kapu legelképesztőbb részlete. S mikor ide jutott szerzetesünk gondolataiban, akkor kinyílt a kapu.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.21. 18:58:28

Zsófi mióta bent van, álló vagy ülő helyzetben volt már?

Albino Vernyul 2011.04.21. 19:03:17

@bukott madonna két nagy didivel: Nem csak neked... Ezt magyarazzuk tobben, videokkal, tortenelmi atekintessel, mar egy ideje.. Es meg mindig jon egy-egy troll, es ujrakezdi..;)

Albino Vernyul 2011.04.21. 19:04:09

@BGy: Volt, tancolt is, meg kiszolgalta a luzer macsokat.. Linkelem a tegnap esetet majd..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 19:09:22

Őőőőőőő, az elejéről lespórolták Dzsörzéjt??!? mintha csak Éva, Ani és Alek lettek volna bevágva a főcím alatt

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:09:45

Ja, és James Cameron szerint ma van az Ítélet Napja, úgyhogy pláne idevág az Alekoszos sztori (pedig ugye tudjuk, hogy az 1997 augusztus 29-én volt :)).

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:11:00

Jerzy, kellett kinyitnod a szádat!!

Menjen be az Alekosz napszemüvegben meg sörétessel, azt' pörköljön oda nekik, ez már végtelenül fájdalmas.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:13:06

Jerzy így, zselézetlen hajjal kissé a fiatal Schwarzeneggert idézi. Már a sokadik Terminátoros szál :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:14:12

Te tökkelütött, az totál más szituáció, fogd fel, vagy jeget szórok a chippendale-es alsódba!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 19:14:40

jaj, ez a szegény Dzsörzéj aaannyival hülyébb, mint gondoltam, szegény tényleg, nem a butaság, mert azt nem tudhatom, de olyan egyszerű-befolyásolható
szegény, mint a faék

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:17:36

Zsófi, cseszd meg, benn van a villában?! Láttátok? Eszik és vokális hangokat bocsájt ki.

Albino Vernyul 2011.04.21. 19:18:39

Felkeszules a Gesa bulira.. Sok kencefice, meg kihuzotus...:
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/8/MNmUn4mkzBY
Vacsiznak a lanyok, megtudhatjuk, hogy Aniko nincs oda a nyers herkentyukert, zoldsegekert, a hanyomanyos izek nagy baratja.. A sracok is beszabadulnak a hodalyba..:
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/6/u4RChR2TaG4
Alek dumak, a fiuk tarsalkodonot valasztanak, Aniko fellazad Alek szolgalata ellen, Gigi atment Gesaba..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/5/XvLrL2rIVmk

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:19:47

Nem bíííírooooom!!! Mééééér' kell ezt nézni?

Komolyan mondom, inkább Olivért nézném most, hogy valami eszeveszett baromságot beszél.

Albino Vernyul 2011.04.21. 19:20:57

Jerzsy fejlodik, de visszafele... Tipikus a kis senki, azt hiszi valaki lett.. LOL..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:21:04

Jerzy szavai monoton motorzajjá olvadtak fülemben az M7-esen.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:22:10

(átmegy Anikóba): Ezt! Soha! Többeé! Nem! Akarom! Hallani!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 19:22:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ja, azért a pofájába lehetne vágni, hogy ha nem kefélgeti gigikét, és nem érzik a többiek, hogy Béci védelme alatt áll, a harmadik héten esett volna kb ki

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 19:23:17

ha még egyszer elmondja, hogy mossstmeregősödtem, hányok

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:24:30

Miért nem Zsófi számát nyomták be a zuhanyzós jelenethez? :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:25:22

Lilu, hogy nem röhögted el magad miközben ezt kimondtad?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 19:26:08

Jó, azért a retek biztosra megy, durván építik le Dzsörzéjt, nehogy a Rácz fanok még a végén meglepetést okozzanak a döntőben

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:26:38

Reklámot így még nem vártam, mióta tévét nézek.

...

Már megint ugyanez a nyígás, inkább mégsem...

foxglove (törölt) 2011.04.21. 19:27:10

ne örüljetek, Oli még nem véleményezte a dolgot, az visszavan

Albino Vernyul 2011.04.21. 19:28:49

Minek ezt az online kerdest feltenni.. Az Alek fanok ugyis azt szavazzak meg, Hogy Gigi hasznalta ki Jerzyt.. Jelenleg valoszinuleg a monitorra verik ki oromukben, a szakitas miatt (bocs, vulgaris voltam..;)..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:31:49

Most megnéztem a Zsófi "Rágógumi" számát, hogy egybevágjon Gigi zuhanyzásával.

Tévedtem, ugyanolyan szar volt mint Gigi és Jerzy nyígása, de ez legalább rövid volt.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:34:47

Ha Giginek volt "nagy zuhanyjelenete", akkor most jön Jerzy "nagy sörjelenete".

Albino Vernyul 2011.04.21. 19:35:32

Olit nyirja ki Jerzyt...;)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 19:41:30

Olivért befegyelmezte a manólány

Albino Vernyul 2011.04.21. 19:41:32

Hihihihi, Oli a gyava... De jot rohogok...;)

dr. gernika 2011.04.21. 19:41:48

Fubazzeg deronda volt Éva gésának maszkírozva. :S

foxglove (törölt) 2011.04.21. 19:42:06

Mekkora álszent banyeg:)ez vicces volt:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 19:43:07

@gernika: ugyeee? mindenki másnak egyeletesen volt bevakolva a képe, azt éztem, hogy neki tényleg, mintha vakolókanállal csapkodták volna föl

Albino Vernyul 2011.04.21. 19:45:15

Az biztos, a japan geasak nem kinai ihletesu ruhat hordtak, es azok a mini valtozatok rettenetesek (Zsofika, Eva)...

Albino Vernyul 2011.04.21. 19:46:55

Mi van az Alek fanokkal, kifaradtak az elvezkedesben..???
erzy használta ki Gigit 61%
Gigi használta ki Jerzyt 39%

aeroan42 2011.04.21. 19:47:55

hát ez a Pongó egy mekkora arc...

dr. gernika 2011.04.21. 19:48:23

@nyuszómuszó: Mintha leprás lenne konkrétan.

foxglove (törölt) 2011.04.21. 19:49:07

Fordítok: te vagy az új (nagyŐ)Anikó

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 19:49:21

de azért él, amit múlt héten mondtam, hogy minél nagyobb gyökér Olivér Anikóval, annál jobban erősíti az őt

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:50:19

Vááááoooohhőőő, de teátrális volt Anikó. De legalább jót mondott.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:50:51

BRÉKING: Zsófi fekszik.

Bazzeg, még egy fél perces monológra sem bír állva maradni?

dr. gernika 2011.04.21. 19:50:57

És igen!
DEXTER-zenét nyomtak be Anikó pillantása alá! TÖKÉLETES!!!

témázgató 2011.04.21. 19:51:54

By Zsófi: amit saját magadban tettél, az egy tök jó dolog...

2011.04.21. 19:51:59

Ez az Olivér egy gyáva szardarab. Szánalmas és külsőleg is egy nulla. Most kérdem én, így kell kinézni egy 32 éves embernek?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 19:53:47

hát, az az igazság, hogy kétféle nőtípus létezik, az egyik lehet, hogy fetreng a kárörömtől, ahányszor csak belerúgnak a vetélytársába, de azért a másik típus viszont azért elgondolkodik, hogy milyen ember az, aki azzal, arról, akivel jóban volt - most mindegy, hogy milyen státuszban - így beszél

Az is, aki elkezdett az exéről fröcsögni, ott, abban a percben írta le álam magát

sogeking 2011.04.21. 19:55:35

Zsófika, gondolkodj felnőtt módjára:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:55:52

Zsófi!!! Ne legyél ennyire hülye! Hogyhogy honnan tudnád?

Benne van a tévében, cseszd meg!

Albino Vernyul 2011.04.21. 19:55:58

Oli nem csak gyava, geci is... No dehat, ezt eddig is tudtuk...

Renn 2011.04.21. 19:56:34

mennyire hiányzott a tele szájjal pofázás

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 19:56:48

A két csaj teli szájjal csámcsogva káromkodva ontja magából a kígyót, békát.

Finom, nőiesek.

sogeking 2011.04.21. 19:57:05

Dzsidzsi megcsillantotta legkulturáltabb énjét

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 19:58:24

Te, az ki?
No, az a sonkás ott az Éva!

sogeking 2011.04.21. 19:58:53

Alek túl sokat volt a coffee shopban

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 20:00:04

Cendben kérdem, miért vannak kínai írásjegyek és ruhák a gésákon?

sogeking 2011.04.21. 20:01:27

a gésa nénik keveset voltak a hogyvolton, nem bírják a gunyoros stílust

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 20:02:16

@nyuszómuszó: Azért, mert Alekosz görög, Jerzy meg lengyel.

ÉÉÉÉRTEEEM?!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 20:02:53

ez most egy buli, bazz?
és főleg EEEEZT adják főműsoridőben???!?!?

fran7 2011.04.21. 20:04:13

@nyuszómuszó: Erősítik a japán-kínai jó kapcsolatot.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 20:04:35

Alekosz!

Szókratészt úgy nevezték, hogy "A bögöly". Azért, mert nem lehetett levakarni.

Téged sem.

Csak mikrodannyi eszed lenne, mint neki...!

sogeking 2011.04.21. 20:06:07

ha a mai adásban nem lesz se blowjob, se bsdm (így írják?), akkor nagyon megharagszom

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 20:07:54

Olivér végre csinált valami értelmeset.

Anikó meg ugyanazt a dumát ropja mint Jerzy.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 20:09:43

Anikó, Laci meg temelletted állt ki, amikor ezt fel merte hozni, leüvöltötted a fejét. Csá!

kékdelfin 2011.04.21. 20:09:58

jájj be csunnya ez a zAnikó!

dr. gernika 2011.04.21. 20:11:13

Nahálistennek Ani, hogy végre megvilágosodtál.

dr. gernika 2011.04.21. 20:12:24

@Peter_Cs: Fénylett a feje a zsírtól!!!

Albino Vernyul 2011.04.21. 20:12:56

Na ez szep lesz... Oli rarakta Ancsara a celkeresztet... Az RTL, meg mintha forditva.. Jerzy meg kipukkadt, es igy lesz bent a dontoben.. Durva...

kékdelfin 2011.04.21. 20:13:29

@gernika: má' úgy érted, hogy megint fordult egyet, úgy kb. 666x-ra?

Miss Snooks 2011.04.21. 20:13:38

Az Olivérnél visszataszítóbb alakkal még kevéssel találkoztam az életben.

Albino Vernyul 2011.04.21. 20:15:32

@Gee Halen: Oli geciskedett, ertelmeset alihgha.. Meg jobban elasta magat mint ferfi..

pojaca 2011.04.21. 20:17:13

Gyáva ez a pinainas, phöj.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 20:18:35

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Hát pedig ebben a helyzetben tényleg nem csinálhatott volna mást. Mindketten elmondták volna a már jól ismert mantráikat, und?

sogeking 2011.04.21. 20:19:26

@Kékdelfin: ok, köszi, nehogy véletlenül kígyót tekerjenek a nyakamra harisnya helyett

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 20:19:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Nem volt mire szavazniuk, most nem kellett kiszavazni Bécit, most a Béci és Gigi fanok szavaztak..

egyébként úgy lett volna fair a szavazás, hogy feltesznek egy harmadik választási lehetőséget:

3.
Jerzy és Gigi kölcsönösen mást akartak, egymásra akartak támaszkodni és egymást verték át na meg magukat, miközben biztos vagyok benne, hogy volt fizikai vonzalom, csak Jerzy kicsit túlpörgette, idealizálta Gigit, és Jerzy tkp saját magában saját vetítéseiben csalódott...

Oli indirekte megüzente a követőinek, hogy kire szavazzanak, bár nem mondta ki Éva nevét, de gondolom, most a Béci és Gigi fanok meg Anikóra fognak szavazni, nem véletlen szólt Anikó gyónása Béciről...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 20:21:41

@beebeer:

nekem tetszik.. bár kapcsolatot nem létesítenék vele, mert nehezen viselném a durva hangulatváltásait.. így, amikor épp agresszív ki lehet kapcsolni, amikor meg röhög, lehet nézni..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 20:21:59

@Gee Halen: @Albino "karazsnyikov" vernyul: MAximum azt mondja Anikóval, hogy "Figyelj, nem szeretnék erről beszélni, kényelmetlen mindkettőnknek. Majd ha kint leszünk."

Vagy valami ilyesmi.

frea 2011.04.21. 20:22:11

@Miss Snooks: Olivér egy gusztustalan, gyáva, szemét senki. Egy szar lump.

arkangyal44 2011.04.21. 20:23:03

Szép estét kommentlakok.Nem értem,hogy a retek mért akarja ezt a Ani-Oli történést annyira fixírozni? Mikor kinn volt nem beszélték meg vele? Mért egy kell egy sebet megen feltépni? Szerintem egy nő másként éli meg az érzelmeket mint egy manus,pláne benn a villában Aninak nem volt kinn hagyott párja.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 20:23:05

jó estét:) érdemes megnéznem utólag a mai öfit, vagy inkább veletek társalogjak?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 20:24:01

@nyuszómuszó: Kanji [e: kandzsi <- han-zhi "kínai írás"] írásjelekként a japánok is használnak kínai ideogrammákat fogalmak leírására. A sok azonos alakú szó között írásban pont a kanji írásjegyek adják a szó pontos értelmét.

fran7 2011.04.21. 20:24:18

Mint férfi alapvetően a férfiak mellett állok a párkapcsolati gubancokban. De itt inkább a fiúk a hibásak. Oli ezt így hogy képzelte. Jerzsy még csak megérthető valamennyire, mert ő nyitott volt valamire, ami nem jött össze. De összehaverkodik azzal, aki három hónapon át szidalmazta egy jó szóért. Aki meg mellette volt, azzal szakít, mert nem fogta meg a kezét, meg nem nézett rá elég szerelmesen. S számonkéri, hogy miért mondott el mindent, amit kétmillió ember látott.

Albino Vernyul 2011.04.21. 20:24:19

@Gee Halen: Lacit ne hozd ide, nekik teljesen mas volt a viszonyuk.... Oli anno belekeverte a szarba, ott hagyta, most meg meg a jatekbol is ki akarja rugatni.. Ocsmany..
Amugy errol beszeltem a bemeneteluk elott, hogy nem szabadott volna, foleg Ot bekuldeni, direktbe kozvetenul befolyasolja a vegjatekot...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 20:25:29

@Gee Halen: HAhó, hogyhogy nem csinálhatott volna mást?
Amit csinált, az megalázó szerinnted is, nem? (tényleg kérdem)

Normálisan, kulturáltan mindig lehet viselkedni, lehet azt mondnai, hogy figyelj Ani, hülyeség volt, amit csiáltam, többet láttunk bele, kint átgodoltam és minden jót kívánok neked, de még csak nagyon barátkozni sem szeretnék veled, ne vedd magadra, de így a legjobb - és neki kéne azt mondani, nem a háta ögött az Éváak, mintha bizony az Anikó tehetne rüla, hogy hűűűű, hát mit szólna ahhoz az Enikő, ha én bemennék egy órára beszálgetni azzal a nővel!

Mégis mit szólna?
Ahhoz mit szólt, amikor ölelgette, puszilgatta, meg olyanokat mondott neki ezer alkalommal, amilyeneket!

Ritka nagy görény ez a Prolivér, de mondjuk erre nem most jöttünk rá XD

dr. gernika 2011.04.21. 20:25:56

@Kékdelfin: Nem úgy, de a szám az passzol hozzá. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 20:27:34

@MÁRIA TERÉZIA: Remélem, akkor Olivér kampánya lesz a sikeresebb!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 20:27:43

@fran7:

Jerzy mielőtt bement a házba azt mondta Éva tetszik neki, és Évának is tetszett Jerzy Schwarcenegger, csakhát ugye ő szüzességi fogadalmat tett, mármint Éva, így Jerzy küldetését, hogy lefektessen valakit, nem tudta volna beteljesíteni, így kötött ki Jerzy Giginél,

egy biztos, Gigi járt rosszabbul, mert egy fiúnak dicsőség a nemi élet képernyőn, de egy lánynak bukás...

ez így nem fair, de sajnos ez van..

viszont ezt Giginek is kellett volna tudni, csakhát ott benn elvesztik az emberek a valóságérzetüket..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 20:28:25

@Peter_Cs: ezzel, azt hiszem, sokkal jobban tisztában vagyok, mint gondolnád, de így, ilyen formában nem használták ruhákon, gésákkal kapcoslatban meg főleg nem - összességében a tárggyal kapcsolatban kimondható, hogy ezek kínai stílusú ruhák voltak, ne keverjük az írást, nem azt mondtam, hogy a japánok nem használtak kanjit!

frea 2011.04.21. 20:28:44

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ez a ma bejátszott rész nem rémlik nekem. Adták már?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 20:29:22

@nyuszómuszó: Sok újat nem tudtak volna mondani egymásnak, csak a régi sebek feltépése lett volna, ami Enikőnek is fájna. Ennyi!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 20:30:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Olivér ott cseszte el másodszorra, hogy bement megint.

Próbál a maga módján nem foglalkozni vele - elég szar módon - dehát ez tényleg nem az a környezet, ahol ezt olyan intim módon meg lehet beszélni.

Pláne, mivel tudja, kint a sajtó akár újra összeboronálja őket, ha kell ha nem. Az pedig egyik érintett félnek sem lenne jó.

Nm szabad elfelejteni, hogy ez egy totál mesterséges szituáció.

A maga elcseszett módján szerintem tényleg ez volt az egyetlen értelmes, vagy inkább hasznosabb dolog (hosszabb távon) azzal a kiegésztéssel persze, amit leírtam fentebb.

Genyó a csávó, egy szóval nem mondtam, hogy nem, de ennek a kitárgyalására nem most van itt az idő.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 20:30:36

@nyuszómuszó: Akkor a szerkesztők voltak a kultúrbarbárok.

Szerénke. 2011.04.21. 20:30:53

@Ayesha/A 6. ember: Na????????????????????
@MÁRIA TERÉZIA: Ezt de szépen írtad!:)

2011.04.21. 20:31:30

@MÁRIA TERÉZIA: Háááát, nem tudom, igaz ízlésen nem lehet vitatkozni, ha eltekintek Olivér jellembéli hiányosságaitól is, akkor sem jön be. Olivér oly távol áll a férfi kategóriától mind külsőleg mind belsőleg... ebből a szempontból elkényeztethetett az élet. :)
De nem baj, jó barátnők lennénk, pasikon nem vesznénk össze az tuti! :)

Tompó 2011.04.21. 20:31:31

Villa oscar Erzsikének!!!! Mekkora ez a gyerek, nagyon komolyan tolja!!

Szerénke. 2011.04.21. 20:32:07

@Gee Halen: Szerintem is lehetett volna szebben megmondani, hogy miért nem akar vele bemenni a szobába.
Legalább a mai öfiben is vissza lett keresve, hogy hogyan indult ez az egész...:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 20:32:47

@nyuszómuszó:

egyszer hibázott, most minek hibázzon kétszer? nem ezért ment be a villába, hanem hogy támogassa Alekot.

Majdnem a kapcsolatába került ez a kis kiruccanás Anikóval... többek között ezért is adta fel a játszmát...

sogeking 2011.04.21. 20:32:49

mindenki Jeryz bántja, pedig Gigi tanította meg, hogy angolul hogy mondja, ha puncikát akar :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 20:32:59

@MÁRIA TERÉZIA: "egy biztos, Gigi járt rosszabbul, mert egy fiúnak dicsőség a nemi élet képernyőn, de egy lánynak bukás..." - Ez az egyik legundorítóbb társadalmi kettős mérce! Vagy mindkettőnek dicsőség, vagy mindkettőnek bukás - én ezt vallom!

Drogon 2011.04.21. 20:33:05

Mikor húz ki a csürhe a villából? Majd akkor nézem újra.

frea 2011.04.21. 20:33:44

@Peter_Cs: Amikor kikezdett a villában Anikóval, az is fájhatott neki. Néha nem ártana előtte gondolkodni, nem utána kell vérbunkónak lenni.

2011.04.21. 20:34:14

@Gee Halen: Olivér a maga sunyi módján intézte, ha nem néz Anikóra, ha nem is beszél vele a probléma akkor nem is létezik. Hogy én mennyire úúúúútálom az ilyen gyáva, gerinctelen, puhatestű férfiimitátorokat. Műmájer kis szarcsimbók!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 20:34:26

@Peter_Cs: persze, világos, hogy kár erőltetni ezt a vonalat, o de nem kár erőltetni még ezeregy vonalat, amit a retek erőltet?
Ez egy ilyen műsor, önszántukból jöttek ide!

Enikőnek valószínűleg nem az fáj(na), ha Olivér beszélne két szót Anikóval, haem az fájt, hoagy Olivér viselkedett anno!

Kulturáltan viselkedni, és ha kell, kulturáltan visszautasítani valakit, mindig megoldás; megalázni szemétség!

Nem Olivér nője ellen bezélek, őt is szemétség volt megaláznia Olivérnek és hozzáteszem, hogy egy férfinak előbb tudnám elnézni a gerjesztett körülmények közötti, pillanatnyi megingást, mint hogy pusztán, mert neki úgy egyszerűbb é kevésbé kellemetlen görény módon viselkedik és beletapos a földön fekvőbe!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 20:34:45

@Gee Halen: Nézd a pozitív oldalát, Éva hogy kivirult! Alekosz is visszavett egy kicsit a beszólogatásaiból!

Szerénke. 2011.04.21. 20:34:49

@Peter_Cs: Sajnos egy fecske nem csinál nyarat. Már kettő dologban egyet értünk, amúgy...:D

2011.04.21. 20:35:38

@Peter_Cs: Ez az egyik legundorítóbb társadalmi kettős mérce! Vagy mindkettőnek dicsőség, vagy mindkettőnek bukás - én ezt vallom!

Peti_Cs, eljött a pillanat, hogy maradéktalanul egyetértek veled! :)))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.21. 20:35:46

@MÁRIA TERÉZIA: Értem én, de mit is írtam?

Minden Olivér fan akkor olvassa el kétszer innentől;

mindent lehet inteligensen és kulturáltan kommunikálni, a visszautasítást is!

Tompó 2011.04.21. 20:36:03

@perpetum: az egész bagázs csürhe, de már nem kell sokáig "szenvednünk":DDD

arkangyal44 2011.04.21. 20:38:52

Csináltam finom stefánia szeletet két rudat az egyik kolbászos a másik tojásos,mellé fini zöldborsós,gombás rizst,erre a szomszéd aszondja ezt nem ehetem meg,mert nagyböjt van,:))(még mindig mosolygok )

TapOut 2011.04.21. 20:39:30

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 15:34:35
@TapOut:

veled sohasem fordult elő egész életedben, hogy nem tudtál időben felállni és kimenni, pukiázs előtt? Mert Jerzy maga mondta, hogy ő igyekezett mindig kimenni az udvarra, akkor épp nem sikerült.

Egyébként vicces, hogy valaki pont a pukizásról mondja, hogy nem természetes. Hát a pukizás a természetes, és az pedig egy kulturális kérdés, hogy az európai ember igyekszik nem mások jelenlétében ezt tenni.

Jerzynek akkor nem sikerült kijutnia a kertbe, de Gigi akkor is megalázta. Kínos volt. Persze az rtl megtehette volna hogy nem vágja be ezt a részt, de attól még megtörtént. Gigi durva volt vele.

Válasz erre: Jaj, drága, te tényleg imádod félremagyarázni a dolgokat, vagy csak szimplán nem tudsz értelmezni.
Ha már ilyen kedvesen rákérdeztél, képzeld, a mi otthonunkban sem tabu a pukizás, mivel egészségtelen elnyomni, ezért közös megegyezés alapján megengedett, DE:
Az étkezőasztal tabunak számit, mert az bizony nem mindegy, hogy az ember milyen körülmények és illatok között étkezik. Egy-egy alkalommal persze becsúszhat, de Gigi utalt arra, hogy ez nem az első eset volt, ezért is gondolta úgy, hogy szóvá teszi.
De miért is magyarázok egy olyan embernek, aki számára a leköpés nem megalázó?

lac64 2011.04.21. 20:40:02

@MÁRIA TERÉZIA: Olivér nem indirekt, hanem közvetlenül és folyamatosan befolyásolja a játékot. Jerzsit is folyamatosan terelgeti, Anikót pedig gyakorlatilag folyamatosan nyírja. Az a rohadtság az egészben hogy Anikót még az elméletileg a támogatására beküldött Zsófi is visszahúzza.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 20:40:25

@beebeer:

Azt hiszem utoljára általános iskolában tettek féltékennyé osztálytársnők, azóta csak olyan barátnőim vannak, akikkel teljesen más tipusú pasikra buktunk..

Anikó egy nagyon sikeres csaj lesz odakünn a nagy életben, épp ezért szeretném, ha Éva lehetne második vagy legalább harmadik helyen a fináléban, legalább ennyit kapjon kompenzálásból, ő a kinti életben nem fog tudni annyira sikeres lenni, mint Anikó, legyen neki a 2. vagy 3. hely a vigaszdíj...

és aztán iratkozzon be egy AAA-ra...

_most_ 2011.04.21. 20:41:23

Na Olivér azért nem olyan hülye, kétszer nem játszik a tűzzel, Anikó veszélyes legjobb elkerülni.

2011.04.21. 20:41:53

@Szerénke.: egy fecske nem csinál nyarat.... de kettő?

Meggyőződésem, hogy Peti_Cs csak provokál minket, a múltkor milyen jól felállítottuk a profilját...

2011.04.21. 20:43:01

@MÁRIA TERÉZIA: abban azért egyetértünk, hogy ennek a VV szériának a legnagyobb vesztese Éva lesz.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 20:43:02

@beebeer:

Azt hiszem utoljára általános iskolában tettek féltékennyé osztálytársnők, azóta csak olyan barátnőim vannak, akikkel teljesen más tipusú pasikra buktunk..

Anikó egy nagyon sikeres csaj lesz odakünn a nagy életben, épp ezért szeretném, ha Éva lehetne második vagy legalább harmadik helyen a fináléban, legalább ennyit kapjon kompenzálásból, ő a kinti életben nem fog tudni annyira sikeres lenni, mint Anikó, legyen neki a 2. vagy 3. hely a vigaszdíj...

és aztán iratkozzon be egy AAA-ra...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 20:45:02

@beebeer:

szerintem Gigi a legnagyobb vesztese a vv4-nek, de csak Laci után, vagy minimum döntetlen kettejük között..

de mint fentebb jeleztem, egy nőnek nem bocsájtják meg, ha nyilvánosság előtt szexelnek, illetve rögtön beteszik egy másik kategóriába..

Drogon 2011.04.21. 20:46:23

@Tompó: Jogos, de Olivér kiad egymaga egy csürhét.:)

foxglove (törölt) 2011.04.21. 20:46:53

@MÁRIA TERÉZIA: én a magam részéről semmivel sem szeretném sem kompenzálni, sem jutalmazni ezt a nőt.

Btw, eszembe jutott, kihez tudnám hasonlítani Évát: ERIC CARTMAN, nőben:)

2011.04.21. 20:47:49

@arkangyal44: amikor téged olvaslak mindig éhes leszek.... :)
Te leszel a felelős, ha megint hízok két kilót.

Szerénke. 2011.04.21. 20:48:17

@beebeer: Héhé, én is itt vagyok, egyet értettem.:D
Ez biztos csak valami gonosz terv része...:D

arkangyal44 2011.04.21. 20:49:08

@Szerénke.: Gondolhatod :)Még meg is locsoltam egy kis cserszegi fűszeressel,nehogy azt higgye ez a finom hami,hogy a kutya ette meg:))DD

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 20:49:21

@TapOut:

ha egy részeg frusztrált ember leköp, akkor kimegyek a fürdőszobába mosakodni, de ha valakinek a szerelme egy elegáns ebédnél egy durva hideg mondatot odaszúr ország világ előtt arról, hogy milyen büdöset fingott az szerintem ezerszer rosszabb, megalázóbb...

Drogon 2011.04.21. 20:50:19

Ma lesz kiválasztás vagy valami?

2011.04.21. 20:51:02

@MÁRIA TERÉZIA: figyusz, azt hogy Gigi szexelt a villában két nap alatt el fogják felejteni, de Éva őrjöngései már örökké fent lesznek a neten.
Most őszintén, te alkalmaznád Évát akár mint hoszteszt, vagy bármi mást?

2011.04.21. 20:52:32

@Szerénke.: arra gondolsz, hogy Peti_Cs támogató csapatot szervez belőlünk? :)

arkangyal44 2011.04.21. 20:52:36

@Szerénke.: Jaj drága ne harizz rám ezért,de imádok főzni(aszondják kicsit tudok is)Régen én is ilyen voltam.elolvastam egy receptet,és hupsz fél kiló :))

nagyon gromek 2011.04.21. 20:58:44

Nem vagyok Olivér párti, sőt szerintem ritka ocsmány módon viselkedik most (is) Anikóval, de mi van, ha ez is egy titkos feladat volt?
Nem akarok elméleteket gyártani, csak felmerült bennem. Mi van, ha az volt a feladata, hogy szedje ki Anikóból, ki tetszik neki és egy kicsit hülyítse. Aztán egy kicsit túlságosan is beleélte magát a szerepébe. Most meg szarban van, mert a kenyéradó gazdáit nem adhatja ki. Ő lesz ugye Alekosz műsorának az egyik szereplője, gondolom jó pénzért.
Ne felejtsük el, hogy Tordas lábmasszázs-akciója is úgy lett tálalva az RTL részéről, hogy fú, szegény, hát mindent megpróbál, hogy barátkozzon, aztán valamelyik élőben (talán a párbajon) szólta el magát, hogy az egy titkos küldetés volt.

Félreértés ne essék, Olivér viselkedése így is, úgy is undorító és férfiatlan. Anikó ma elismerésre méltóan bizonyította, hogy emberileg mennyire felette áll, azzal, amikor azt mondta, mondhatnék egy csomó mindent, de inkább nem mondom.

Szerénke. 2011.04.21. 20:58:50

@beebeer: Még az is megeshet... Lehet zombik leszünk, szóval vigyázni kell!:D
@arkangyal44: Dehogy, má' mér' haragudnék?:D Csak nyúzim a fos AutoCAD-et, mert cseppet nem értek már hozzá.:D
De nagyon jól hangzik amit készítettél. A stefániát én is jobban szeretem, mint a sima fasírtot.:) Főleg a (jó) kolbászosat.:D
@Ayesha/A 6. ember: Okok, már nagyon kíváncsi voltam. Ha van ír, azonnal üzenet, galambposta, füstjel, minden.:D

nosce 2011.04.21. 21:00:35

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Lacit ne hozd ide, nekik teljesen mas volt a viszonyuk.... Oli anno belekeverte a szarba, "

Azért ha tényszerüen nézzük Aniko nagyon ügyesen taktikázott eddig, szinte úgy jut el a döntőig h nem is párbajozott, akkor milyen sz@rban maradt ott ?

catshannon 2011.04.21. 21:00:58

tényleg fasza időzítés, az a terminátorozás irdatlan jó volt:))) de még a feje is olyan, mint a T-1000-esnek!:D hogy a YCBM-et ki vadászta elő hozzá, azt nemtom, de érmet neki!:)

genevieve 2011.04.21. 21:02:36

na, a mai nap után azt kell mondanom, hogy tényleg megmutatkozik mindenki igazi jelleme......

Soror Formoza 2011.04.21. 21:05:32

@MÁRIA TERÉZIA: Egy olyan ebedet, amelynel budoset finganak, soha nem neveznek elegansnak.

Szerintem a kopes, mint gesztus is serto. Ha kozepso ujjat mutat neked valaki, nem sertodsz meg csak akkor ha celba is talal vele?

nosce 2011.04.21. 21:06:00

@Gee Halen:
"Olivér ott cseszte el másodszorra, hogy bement megint."

Nyilván azért ment be h promotálja a müsorukat, sőt lehet ez egy feltétel volt és nem választás. A geciség az Lilutól jött h ö nem érti h miért nem beszélik meg a nyugi szobában kettesben a problémákat ? Hát azért nem b+ mert csak 2 millióan látnák és egy hétig erről cikkezne a bulvár...kiváncsi vagyok akik legecizik legyávázzak Olit azok közül hány menne be élete kínos történéseit megbeszélni a nyugiszobába ? :)

TapOut 2011.04.21. 21:06:55

@MÁRIA TERÉZIA: ismétlem, ez legyen a legnagyobb sértés, amit Jerzy a villában kapott.
Jerzy saját maga számtalanszor hozta fel a pukizásokat ország világ elött, dalba is foglalták, poénkodtak rajta.
Evés közben nem poén, hanem ízléstelen, főleg többszöri alkalom után.
Téma lezárva.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 21:12:02

@nosce: Az is lehet, hogy a szerkesztők úgy vágták volna meg az anyagot, hogy Enikőnek is fájt volna.

Amigarockwell · http://www.youtube.com/Amigarockwell 2011.04.21. 21:13:21

Mindenki imádja ezt a műsort, vagy mindenki szeret nézni baromságokat: www.youtube.com/watch?v=czaDAlzAJoI

2011.04.21. 21:16:11

@nosce: spec. én, ha már annyira kíváncsi voltál. Tudod, mindannyiunknak megvan a maga nyugiszobája, ahol be kell vallanunk nemcsak a másiknak, de magunknak is, hogy hibáztunk.
Én úgy gondolom, hibáznunk lehet, hiszen emberek vagyunk. De a hibánkkal és annak következményeivel szembe kell néznünk annak ellenére, hogy nagyon nehéz.
Nem pedig átlapátolni a szart a másik vállára, mint drága Olink tette.

nagyon gromek 2011.04.21. 21:18:54

@nosce: ne menjen be, oké. de ne csináljon úgy, hogy ő a fasza gyerek és minimum egy bocsánat, hülye voltammal nem tartozna Anikónak.

genevieve 2011.04.21. 21:22:08

@nosce: ha olinak ez a dolog teljesen közömbös lenne nem kerülné anit mit az égető tüzet, teljesen normálisan tudna vele viselkedni...

két eset van, vagy még mindig számit neki valamit

vagy tényleg ekkora tapló

genevieve 2011.04.21. 21:23:10

jerzy meg már a gésa vacsora alatt rájött, hogy valamit nagyon elbaszott...
lesz még neki is sírós zuhanyzása szerintem...

nosce 2011.04.21. 21:26:14

@Peter_Cs:
tuti hogy úgy vágják meg h az fájjon, és a bulvárcímek is tök kiforgatták volna akármit is mond :)

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 21:27:02

Szerintem küldjék be Soma Mamagésát.

nosce 2011.04.21. 21:28:36

@beebeer:
"Tudod, mindannyiunknak megvan a maga nyugiszobája, ahol be kell vallanunk nemcsak a másiknak, de magunknak is, hogy hibáztunk. "

Ez igaz, de nem néznék 2 millióan, és nem lennének olyanok akik abban érdekeltek h minél nagyobb emberi nyomort lássunk. Ani is azt mondta valakinek h lehet úgy megbeszélni h nem látják, hát mindent látnak és ki is adnak :)

nosce 2011.04.21. 21:30:04

@genevieve:
"két eset van, vagy még mindig számit neki valamit

vagy tényleg ekkora tapló"

szerintem is számit neki Ani, azért viselkedik így :)

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 21:32:48

Szerintem meg Oli nem szerelmes Anikóba, hanem kibaszottul nem tudja, hogy hogy viselkedjen vele azok után, amik történtek. Lehet h fosik attól, hogy Enikő félreérthet bármit.

2011.04.21. 21:34:01

@nosce: OK legyen, ill. ne legyen nyugiszoba, de azért Nagyon Gromek kollégának igaza van, egy bocs, hülye voltam elég lenne.
Még az átkozott/áldott búlvár sem tudná szétcincálni, arról meg már ne is beszéljünk, hogy milyen kapcsolat már, ha pár búlvárcikk szétrobbantja?
Egy igazán őszinte kapcsolatban miért kell folyton bizonygatnia, mennyire őszinte?

nosce 2011.04.21. 21:34:54

@genevieve:
szegény Gigi akárhogy is viselkedett a párbajon, nem ezt érdemelte, h házhoz menjen a lóf@szért :). Jerzy ezzel amúgy sok szavazatot veszített, tehát taktikus se volt, mert tényleg a Ráczok farvizén evezett be a négyes döntőbe...és azt mondani Giginek h lehet megkereslek odakint lehet nem, az durván odab@sz..

nosce 2011.04.21. 21:37:03

@nagyon gromek:
az parasztság volt Olitól h Anikot mondta h essen ki, bár ezzel felbecsülte Anit hiszen tudja h talán az egyetlen aki Alekoszt megverheti..

genevieve 2011.04.21. 21:38:08

@Ayesha/A 6. ember: ezek után?:-D

pont ezzel a viselkedésével mutatja azt, hogy van valami...ha ani olyan lenne számára mondjuk mint zsófi akkor nem kerülné, hiszen nincs miért

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 21:40:09

@genevieve: lehet h én egy balfasz vagyok, de én se mernék úgy jópofizni vele, mintha mi sem történt volna. Valószínűleg félnék vele ketten maradni vagy hozzászólni.Nem csak a kinti párom miatt, hanem mert olyan hülyén érezném magam.

genevieve 2011.04.21. 21:41:24

@nosce: nos, azt hiszem, gigi ott sok mindent nem mondott ki amire gondolt...
ezért mondtam, hogy szegény jerzy rossz uton indult el.....

egyébként meg ez is csak béci döntését igazolja, mégis ki volt neki jerzy, aki a hugát végül is a nyereményért beáldozta...pont úgy ahogyan mindenki béci szemére veti, hogy nyerni akart....

nosce 2011.04.21. 21:42:01

@beebeer:
"de azért Nagyon Gromek kollégának igaza van, egy bocs, hülye voltam elég lenne.
Még az átkozott/áldott búlvár sem tudná szétcincálni, arról meg már ne is beszéljünk, hogy milyen kapcsolat már, ha pár búlvárcikk szétrobbantja?"

sztem a bulvár minden kapcsolatot szét tud robbantani, egyedül a hallgatás a célravezető (ne etesd a trollt) :)
Meg egtyébként azért Oli és Ani részéről tiszta kapcsolata is kaphatott egy kis gellert Oli szemében, amikor látta h Ani szerelmet vallott Bécinek, akkor ugye ö lett a lo helyett a szamár is jó, szal lenne ott mit megbeszélni Ani részéről is :)

genevieve 2011.04.21. 21:42:34

@Ayesha/A 6. ember: miért?
mert még jelentene neked valamit?

mert ha nem, akkor nincs mitől parázni

genevieve 2011.04.21. 21:43:12

az viszont nagyon tetszett, mikor éva azt mondta, hogy gigi az ő konyhájában van:-D

dr. gernika 2011.04.21. 21:48:04

@nyuszómuszó: Azután, hogy múltkor még azt mondta Giginek, hogy ő élete szerelme, satöbbi. Nem lennék a helyében, mikor leesik neki, hogy most milyen hülye volt.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 21:48:23

@genevieve: Zsöni basszus ne forgass már ki...
nem a számít/nem számít,hanem hogy kellemetlenül érezném magam, a múlt miatt. Hogy szar helyzetbe hoztam valakit / vagy valaki engem. És mivel hónapok óta nem tudtuk letisztázni, nem tudnám, hogy álljak hozzá. Na.
Ehhez rohadtul nem kell szerelmesnek lenni.

2011.04.21. 21:48:26

@nosce: Ani nem szerelmet vallott Bécinek, barátjának fogadta. Béci mint szerelem jóval Olivér előtt volt, ha jól emlékszem.
Amit írtál a bulvárral kapcsolatban rendben van, de akkor magyarázd már meg kérlek azt a Facebook-os akcióját is Olivérnek, miszerint a barátnője elhagyta, mert megcsalta. Az az ember, aki annyira félti a kapcsolatát a bulvártól, majd meggebed, hogy hírt gyártson nekik.

Albino Vernyul 2011.04.21. 21:49:12

3 sikon folyik a dolog.. Egyreszt a Oli-Eniko-Ani haromszogben.. Mikor Oli bement, oda kellett volna mennie, es megmondani, hogy vannak problemaink, ezt majd kint megbeszeljuk.. Aniko ezt csinalta eddig, es meg mindig tartja magat hozza.. A bedugom a fejem a homokba megoldas a legrosszabb.. Igazsag szerint, ha lett volna benne gerinc, be se megy..
Ami sulyosabb, hogy Oli most mar direktbe uzenget kifele az Alek szurkoloknak, hogy Anikot kell eltakaritani, es mar provokalgatja is.. Gyakorlatilag direktbe beavatkozik a jatekba, a villan bellul.. Ami a jatek alapjainak a megcsufolasa...
A harmadik elem, hogy ugy tunik az RTL elkezdete felepiteni Anikot, egy Alek tabor elleni parbajra, vagy parbaj sorozatra.. Ugy osszessegebe hergelik az Alek hivoket, es hergelik az Alek ellenes tabort is... Ez szep-szep, csak az Alek tabor egy resze gyulolet szavazo.. Gyuloletbol, rasszizmusbol szavaznak.. A Raczokat folyton ciganyoztak, kurvaztak, amit el lehet kepzelni, minden rajuk lett hanyva.. Egy reszuk Anikot is ciganyozza, ribizi, amit akartok... Ezt meg fokozni, felelotlenseg...

sogeking 2011.04.21. 21:50:38

hogy Olivér nem szerelmes Anikóba az biztos, csak megkavarja az állóvizet (Ani már amúgy sincs jó formában, erre még rátesz egy lapáttal)

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 21:53:46

@sogeking: Ani és Oli szerelmétől nincsenek ambivalens érzéseid?

genevieve 2011.04.21. 21:54:15

@Ayesha/A 6. ember: csak jellemesnek...felvállalni a dolgokat és odaállni a másik elé és elmondani
kellemetlenek persze kellemetlen, de akkor nem kellett volna cicázni anival és most nem lenne kellemetlen neki

dr. gernika 2011.04.21. 21:55:08

@beebeer: Jesszus, ez a trotty 32? Meg egyáltalán hogy lehet komolyan venne azzal a kakaduval meg a gyerekrajz-szerű lombbal a karján?
A kilógó pink alsógatyát meg sem említem...

Thulea 2011.04.21. 21:55:28

@gernika: Teljesen egyetértek!
Ha J. kibír egy hetet Gigivel, akkor Béci szavazói rászavaznak és lett volna esélye! Eszméletlen hülye és idióta. Párbaj előtt jól csinálta, hogy savazta Bélát, de most, hogy szakított Gigivel a saját torkát vágta el! Pedig Béla elmagyarázta a helyzetet, de nem értette! HAHAHA Megérdemli a sorsát! Én is megnézném az arcát, amikor erre rájön.

Oli szerelmes még Aniba!

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 21:56:34

@genevieve: mindenkinek vannak botlásai...pl én is voltam már hasonló helyzetben, bár nem volt foglalt a fickó.

2011.04.21. 21:56:53

@gernika: hát jóval többnek néz ki, az igaz. Mint egy öreg tyúk, aki tini ruhákat hord, hogy fiatalabbnak tűnjön. :)

Albino Vernyul 2011.04.21. 21:57:19

@nosce: Azt, hogy szerelmet vallott Becinek anno, bent mindenki tudta gyakorlatilag.. Ezutan volt joval az Oli fele nyomulas, es felresiklas...

genevieve 2011.04.21. 21:58:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

aninak viszont most szépen megpiszkálták a híúságát....ő pont az a tipus aki ilyenk bekeményit és nem adja meg magát....lesznek még itt meglepetések szerintem:)

genevieve 2011.04.21. 21:59:31

@Ayesha/A 6. ember: persze, botlásai mindenkinek vannak...az a kérdés, hogy aztán azt hogyan kezeli

TapOut 2011.04.21. 22:01:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: az rtl-nél valaki sportot űz abból, hogy ennek a játéknak az alapjait megcsúfolja, úgy viselkedik, mint egy rossz gyerek, aki a határait feszegeti, és minél nagyobb megrökönyödést próbál kiváltani mindegy, milyen áron.
Valakit nagyon keményen felelősségre kellene vonni, hogy ez a játék oda süllyedt, ahova.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 22:02:57

na csak nézem az öfit. most először (és utoljára)fordult elő, hogy sajnálom a Gigit.
"szeretlek mint embert"na menjél te dörzsikém a retkes faszba...

sogeking 2011.04.21. 22:04:03

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: nincsenek, de ha elmondod mire gondolsz, még érlelem a dolgot :)

genevieve 2011.04.21. 22:04:52

@Ayesha/A 6. ember: kb. nekem is ez jutott eszembe:-D

és szerintem gigiébe is:-D

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 22:05:33

@TapOut:

hát te lezárhatod, de nincs lezárva, teljesen nyilvánvaló, hogy nem direkt pukizott, hanem véletlenül becsúszott, ami a világ legtermészetesebb dolga, viszont Gigi úgy csinált, mintha Jerzy ezt szándékosan csinálta volna és ország világ előtt megalázta, ahogy keményen és hidegen odaszólt neki, hogy milyen büdöset fingot, és még pofákat is vágott hozzá.

Ma erre is utalt Jerzy, mikor mondta neki, hogy mielőtt kiment párbajozni Gigi, az utolsó két napon nagyon hideg volt vele, és ellökte magától. (Gondolom, hogy a nézők ne asszociálják vele, akit gyengének tartottak a házban).

sogeking 2011.04.21. 22:05:57

pont ilyen nyakkendőm van, mint Fábrynak :D

genevieve 2011.04.21. 22:07:20

@MÁRIA TERÉZIA:
ne haragudj, de nem kerültél te valami hasonló kellemetlen helyzetbe, mert annyit lovagolsz ezen, hogy már körbeérted volna vele a földet...

Thulea 2011.04.21. 22:07:37

@Ayesha/A 6. ember: Igen, ezt sokkal diszkrétebben kellett volna elintézni, a villa után, mondjuk.

Én bízom abban, hogy Alek rajongói táborát megtöri egy kicsit Jerzsi ezzel a faszsággal, amit csinált.
Ahogy fent olvashattuk egy nagyon korrekt írásban, vannak gyűlöletszavazók és lehet, hogy azok átmennek Alektól Jerzyre és Ani megnyeri! Most, hogy nincsen Béla, én Ani drukker lettem.

Albino Vernyul 2011.04.21. 22:08:02

@Thulea: Sose volt.. Max. birizgalta a ferfiassagat, meg az egojat... Ezert kepes megcsinalni ezt, amit most csinal.. Gondolj bele, Aniko megbeszelo manias, azzal lehet a legjobban kiboritani, ha nem beszelnek vele..

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 22:09:11

Tisztára mintha magamat láttam volna egy előző szakításkor. Dettó. Na ezt se gondoltam volna, hogy valaha együttérzek Gigivel.

genevieve 2011.04.21. 22:09:13

@Thulea: én próbálom mentegetni jerzyt magamban....de ma kihuzta a gyufát...

dr. gernika 2011.04.21. 22:09:51

@nyuszómuszó: Mit szólna? Szerinted milyen hisztik előzték meg a bemenetelt? Be van fenyítve a "Villa Vagánya" rendesen. :)))

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 22:10:55

@sogeking: Gigi használta a szakkifejezést Jerzyvel kapcsolatban. Ez ugrott be neki elsőre.

genevieve 2011.04.21. 22:11:57

@Ayesha/A 6. ember: ilyen szakításon mindenki keresztül megy legalább egyszer az életében, akár férfi, akár nő:-)

ez az élet sava-borsa:-)

Thulea 2011.04.21. 22:12:10

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Nem vitatkozni akarok, de azon túl, hogy Oli egy jellemtelen kis faroknyúlvány, szerintem nem tud játszani...

Thulea 2011.04.21. 22:13:19

@genevieve: Igen, tegnap még én is úgy voltam, hogy eszméletlen hülye és befolyásolható, de ha valaki önsorsrontó, akkor azt nem szeretném igazolni semmivel.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 22:13:39

@genevieve: nekem ilyen fűszerfélékre többet nincs szükségem:D

sogeking 2011.04.21. 22:14:20

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: nem értem ezt a nagy felzúdulást. mindenhol az volt a neten mielőtt bementek, hogy Gigi szakítani akar Jerzyvel.

Amikor kiederült, hogy bemennek, akkor még mindig vacillált, de inkább úgy volt, hogy szakítani akar, most meg ő lett a szegény kislány.

genevieve 2011.04.21. 22:18:29

@Ayesha/A 6. ember: többet nem, de meg kellett ezt is tapasztalnod

tudod... "Mikor a szépet megismerik,
felbukkan a rút is;
mikor a jót megismerik,
felbukkan a rossz is."

TapOut 2011.04.21. 22:18:58

@MÁRIA TERÉZIA: kinek mi a természetes, és az elfogadott. Számunkra ez két különböző dolog, másrészt leszarod, amit magyarázok (NEM AZ ELSŐ ESET VOLT, NEM ÉRTED???????????), szóval felesleges ezt a végtelenségig ragozni, ezért téma lezárva.
Búcsúzóul egy kis ajándék, itt is úgy kezdődtek a dolgok, hogy "csak véletlenül becsúszott".
3. perctől érdekes, jó mulatást.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 22:19:34

na jó, abban igaza van Anikónak, hogy Dörzsi elkezdett hinni magában.
De ez nem is baj ebben a kurva játékban...nem szerelemből vannak ott.

genevieve 2011.04.21. 22:21:51

@Ayesha/A 6. ember: nem, de pont ezt vetette mindenki béci szemére...és most lőn hirtelen egyénieskedni kezd:-)

Horizont 2011.04.21. 22:22:27

@TapOut: Igazad van! Ez a Való Világ köszönőviszonyban sincs a régiekkel.Hihetetlen amilyen mélyre csúszott szakmailag az RTL. Jó tudjuk, hogy aki ilyen műsorba jelentkezik annak mindenre fel kell készülnie és nem sértődhet be semmin (meg teljesen "normális" nem is jelentkezik ilyenbe)de ezt a manipulálást amit a bentlévő emberekkel csinál ez már aljasság. Nem elég amit magukban hordoznak?:)
Alig volt 1-2 jó hét amikor jókat találtak ki nekik.Most csak egy a lényeg, hogy ki kivel balhézott össze, mert az a hír.Persze az is kell, tudom.Jerzy nem úriember az tény, kibírhatta volna már ezt a kis időt, mert akárhogy nézzük most ő is köpött egyet, csak ő Gigire. Utóbbi ha kibírta volna ezt a pár hónapot szex nélkül jobban járt volna ő is meg a testvére is.Évát nem is minősítem. 28 éves testben egy vén szipirtyó természet. Bocsánat azoktól akik kedvelik(??).
De aki ebben a "játékban" a legellenszenvesebb és emberileg minősítve legalul van az az Olivér. A típus.A mai kor (negatív)gyermeke.Nem csak az Anikó miatt. Mellesleg ma Anikó végre helyesen viselkedett.
Akárki is nyeri meg ezt a nyereményt nem érdemli meg.Mi sem érdemeltük meg, hogy így kiszúrjon az RTL velünk:)))

Thulea 2011.04.21. 22:22:55

@Ayesha/A 6. ember: Az a baj, hogy azt hiszi, hogy jobb a Bélánál, aki tényleg nagyon ott van! Valójában pedig Alek tábora ejtette ki Bélát... Szóval kiesik és egyedül lesz és összeesik megint...
Mondtam már, hogy buta?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 22:23:03

@genevieve: mire gondolsz? a szakításra vagy arra a randa jelenetre, amikor Gigi porba alázta Jerzyt az ebédlőasztalnál.

A helyzet az, hogy orvosilag bizonyított tény, hogy a férfia többet finganak mint a nők, a bélrendszerük hajlama miatt, ha viszont rám akarsz célozni, nekem sohasem volt ilyen gondom. Egyszerűen csak elképedtem Gigi hidegségén, sőt brutalitásán ahogy mondta, és nem lehetett tudna honnan jön ez az alázási kényszere.

Erre utalt ma Jerzy, hogy mennyire bántotta, hogy Gigi mielőtt kiment párbajozni két napig nagyon hideg és kemény volt vele, és eltolta magától. Nem akarta őt vállalni.

Ettől függetlenül Jerzy csak a szokásos férficspdába esett bele, a saját csapdájába, túlságosan felmagasztalta Gigit, és amikor meglátta, hogy nem pont olyan amilyen tökéletesre ő fényzte magában, akkor azzal már nem tudott mit kezdeni. Szóval nem csak a Gigi a hibás, hanem Jerzy is.

Illetve valójában egyikük se, csak a gonosz, kíméletlen rtl, amely kibelezte őket.

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 22:24:06

@sogeking: Gigi elvacillált volna még 3 hétig. Jerzynél saját szobája is lehetett volna. És bármikor kizavarhatta volna a srácot a 60nm-es teraszra, ha arra rájön a pukizhatnék.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 22:24:46

@TapOut:

De az első eset volt, hogy Gigi hidegen és megalázóan beszélt erről a többiek és a közönség előtt. Azelőtt csak kettesben beszéltek erről a problémáról, de most nyilvánosan alázta őt meg Gigi.

Albino Vernyul 2011.04.21. 22:25:45

@Thulea: Nem tud..?! Dehogynem, kivulrol-belurol ismeri a media mukodeset, es jo manipulator.. Az, hogy az idegeivel nem birt egy adott ponton, az mas kerdes...

Hódos Hajnalka 2011.04.21. 22:26:07

Nagy kérés lenne, hogy a fingás témát függesszük fel?

sogeking 2011.04.21. 22:26:31

minden nőnek mondom, hogy a legtöbb férfi (én nem:) egymás között versenyt űz abból, ki tud művészibben pukizni :D, csak a nők előtt kicsit visszafogják magukat

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 22:26:47

pfuj ez a zsófi:S::S
hányok tőle.

sogeking 2011.04.21. 22:27:08

@Hódos Hajnalka: én kérek elnézést, akkor még nem láttam :)

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 22:28:31

@Thulea: Alek tábora most lenyugodott. Nincs már ott a hatalmas Béla, azt hiszik eldőlt a meccs. De jön Anikó és Zsófi rajongóival lenyom mindenkit.

Egyébként Oli ügyben nincs igazad se neked, se a többieknek. Ezt a mozgósításos-kampányos marhaságot Laca, a nagy goldolkodó találta ki. Csak ez is rosszul sül el, mint általában minden, ha Laca vagy Béci neve kerül szóba.

TapOut 2011.04.21. 22:30:28

@MÁRIA TERÉZIA: persze, akkor is kettesben voltak, mikor megszületett a Kultúrcsürhe dala, amiben Jerzy fingásait rímbe foglalták, és ország világ elött poénkodtak rajta.

Úristen...
Több ferdítésedre nem vagyok hajlandó reagálni.

krumplicukor 2011.04.21. 22:30:53

@genevieve: Harmadik eset van: ő már pontosan tudja, hogyan működik a bulvár és az rtl klub. És egyetlen dolgot csinálhat, ha nem akarja magát, valamint Anikót és Enikőt a Blikk címoldalán látni, az az, amit most csinál.

Ha már odamegy hozzá, és azt mondja neki, h bocs, meginogtam egy kicsit, de ennél nem volt több (ezt egyébként már a kiesése előtt elmondta neki, nem tudom, miért kellene még egyszer), vagy azt mondja neki, h majd kinn megbeszélik,vagy azt mondja neki, h ő jól érezte magát vele, de semmi szerelmi ügy, mindbe egytől egyik bele fognak magyarázni, mind Bors címlap lesz, és az öf is úgy lesz megvágva + Balázs,Lilu felkonfjai, h semmi sem annak fog látszani, mint ami ténylegesen volt.

Úgy látszik már elfelejtettük a rákevert szívdobbanásokat, Buci "az arcukat nézzék, nem azt mondanak" felhívását, azt, h Alek helyett kirendelték Anikót kortesbeszéd-mondónak és azt, ahogy az a párbaj lezajlott.

De már volt a drága Borsban cikk tegnap arról, h Oli nem tud Anikó csáberejének ellenállni, igaz, h még két szót nem szólt hozzá mióta bement.

Igen, így működik ez.

Albino Vernyul 2011.04.21. 22:32:28

@MÁRIA TERÉZIA: Jerzyt az egesz villa zrikalta a durrogtatasert.. Zart helyen vannak, ebben semmi titok nem volt, mindenki piszkalta miatta.. Foleg este lefekvesnel..;) (Bocs Hajni, de meg kell jegyeznem..)

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 22:34:27

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Zsófinak vannak rajongói?nocsak. A Pedofilok Országos Egyesülete netán?:D

Virágék 2011.04.21. 22:35:49

Gyerekek!
Lehet, hogy a legnagyobb színház JERZY???
Mindenkit átvert és még egy-két jó dugása is volt???
Nem, ezt nem nézem ki belőle. Inkább elszállt magától, hogy kiejtette a nagyképű Ráczot??

_most_ 2011.04.21. 22:36:05

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Zsófi rajongóit azért ne becsüljük le, valamit nagyon tudhatnak ha rá tudták venni az rtl-t, hogy visszaküldjék Zsófit még egy hétre a villába.

Ancilla 2011.04.21. 22:36:26

Azt azért ne felejtsük el, hogy azt a feladatot, miszerint mindenkinek el kellett mondania, kiket tart esélyesnek a végjátékra, az RTL találta ki. S a szerkesztők pontosan tudják, hogy mi Olivér célja. S azt is tudják, mekkora esélye van annak, akit Zsófika erősít fémlábassal az ölében, nyakig betakarózva.

Tehát mégis csak Alekoszt akarják kihozni győztesként?

dr. gernika 2011.04.21. 22:36:37

@MÁRIA TERÉZIA: Zárjátok már le ezt a Jerzy fingott témát, halálosan unom.

Thulea 2011.04.21. 22:38:42

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Hajrá Ani!

Nekem miben nincsen igazam? Hogy szerelmes Oli Aniba?

És a többiek mit mondanak? (Mert sokan sokat...)

genevieve 2011.04.21. 22:39:19

@MÁRIA TERÉZIA: hagy már a fenébe azt a fingást....

genevieve 2011.04.21. 22:43:05

@krumplicukor: szerinted ezzel most nem fog a bulvár cimoldalára kerülni?:-D

soroljam?

olivér nem mert kettesben maradni anikóval, mert fél, hogy nem tud parancsolni a vágyainak....

olivér, újra a fekete özvegy hálójában...

olivér cserben hagyta szerelmét, anikó magába zuhant...

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 22:43:09

@Ayesha/A 6. ember: Ma sikerült megnéznem Zsófi fejét, a titokban fél percre kivette a lábasból. Túlzás lenne azt mondani, hogy kiskorúnak látszik.

Thulea 2011.04.21. 22:47:07

@genevieve: igen

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: milyen lábasból vette ki a fejét?

egyébként figyelitek, hogy alig tud betelni a ciciivel? :-D mindig fogdossa

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 22:47:25

Na végre. Éva és Oli reszel a konyhában.

genevieve 2011.04.21. 22:47:53

@Thulea: ez valahol érthető:-)

krumplicukor 2011.04.21. 22:48:41

@genevieve: De Enikő felé jobban el tud számolni vele, őt nyilván kevésbé fogják az ebből a szituból kihozható bulvárcímek zavarni, mintha azt látná a Bors címlapon h pl. Olivér és Anikó között újra fellobbant a láng. Esetleg kérdőjellel a végén, csakhogy ne legyen annyira ciki ;) Olivér mondta, h Enikő qrvára féltékeny volt Anikóra. A többi meg nem érdekli.

Albino Vernyul 2011.04.21. 22:49:17

@krumplicukor: Tudod mi a trukk..?! Nem kevertek ra a szivdobbanasokat, az Aniko szive volt.. Ott van valahol a mikrofon a hevederen, ha beszorul ket test koze, akkor ilyen erdekes effektek jonne ki.. Mar mas ilyen olelgetesnel is lehetett hallani ezt.. Valamelyik stream adasnal esett le az allam, addig en is azt hittem, azzal is trukkoztek..

Ancilla 2011.04.21. 22:49:21

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Miért van olyan érzésem, hogy ugyanaz volt a stilisztikatanárod, mint a szép emlékű Tomoceuszé???

genevieve 2011.04.21. 22:49:51

@krumplicukor: csak azt akartam érzékeltetni, hogy a bulvár azt ir amit csak akar.....
nem kell, hogy valóságtartalma is legyen

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 22:50:15

@Thulea: ez a varratott haj még gázabbul néz ki, ha ápolatlan, mint a rendes...full csimbók.

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 22:50:32

@Thulea: Ha jól láttam lucskos káposztás lábos volt, de nem merném feltenni erre flanker fél kezét.
Béla is állandóan magát fogdosta, ez valami hagyomány lehet a fantasztikus 6osnál.

nosce 2011.04.21. 22:52:26

@beebeer: @Albino "karazsnyikov" vernyul:

A "látta", úgy értettem h visszanézte odakint, és sztem nem tudta mindenki teljesen a villában, Ani is tagadta h szerelmet vallott volna, csak akkor zuhant magába amikor visszajátszották valamelyik párbajnál, utána jött a bocsánatkéregetése, és ugye ha ezt nézi valaki akinek 2 hónappal később megint szerelmet vallott Ani, annak ez nem teszi hitelessé Ani érzelmeit....

nosce 2011.04.21. 22:53:30

@nosce:
"Ani is tagadta h szerelmet vallott volna,"
Ani is tagadta h szerelmet vallott volna Bécinek...

genevieve 2011.04.21. 22:53:46

@sogeking: ő fantasztikus ötösben volt:-D

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 22:54:25

@Ancilla: Ezek csak ambivalens érzések.

Gigi istennő vagy! Belöled fogok élni!

krumplicukor 2011.04.21. 22:55:42

@genevieve: Nyilván. Viszont azért az elég sok munka, meg kell hozzá némi cgi is, h az öf-ben valahogy egymás mellé montírozzák Olit és Anikót, amint szerelmetesen néznek egymásra, ha a valóságban két lépésnél nem mennek közelebb egymáshoz ;)

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 22:55:57

@genevieve: Róla tudjuk, hogy beépített ember. Ott fogdossa magát, ahol mondják neki.

Thulea 2011.04.21. 22:56:19

@Ayesha/A 6. ember: igen... gáz a haja, és ritka...

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: igen, tényleg mindig fogdosta magát Béla is hihi

@nosce: Ani egy kislány még, annak a fasz Olinak kellett volna észnél lenni és nem behülyítenie...

Albino Vernyul 2011.04.21. 22:57:28

Streamben mar megint a megoszto jatek van ugylatom.. A sotet 4-es megkapta a villat, a 3 csajt meg bezartak talan a pihibe...

krumplicukor 2011.04.21. 22:58:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Hihetetlen h még öt hónap után is itt tartanak a kreatívok...

bigél 2011.04.21. 22:59:12

Olivér Degecen született?

nosce 2011.04.21. 22:59:53

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Ami sulyosabb, hogy Oli most mar direktbe uzenget kifele az Alek szurkoloknak, hogy Anikot kell eltakaritani, es mar provokalgatja is.. Gyakorlatilag direktbe beavatkozik a jatekba, a villan bellul.. Ami a jatek alapjainak a megcsufolasa..."

Olinak nem kell kifele üzengetnie, a kiválasztásnál már bővebn kint lesz nem hogy a párbajnál, szal amikor kiderül h Anit választották ki, bőven van ideje irányítani a szavazátábort. Tehát ez az érv nem ül, az h ezt mondta egy szimpla bunkóság el kellett volna maszatolnia a választ..

genevieve 2011.04.21. 23:00:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: milyen családias lehet bent a hangulat:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 23:00:55

nekem rohadtul tetszett az az Alekosz-Gigi beszélgetés:))

Thulea 2011.04.21. 23:01:37

@genevieve: ez eszméletlen JÓ!!!! :-DD

genevieve 2011.04.21. 23:02:06

@bigél: nem mutatta be a születési anyakönyvi kivonatát, de szerintem anyukája rendesen csuklik mostanság

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 23:02:45

@bigél: Nem tudom, de holnap megkérdezem a helyiektől. Oda járok enni.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 23:05:31

@genevieve: azt most leszarom. Olyan volt, mint egy régebbi japán film.:) (olyan Shogun kori)

bigél 2011.04.21. 23:05:34

@genevieve: én biztos vagyok benne, hogy degeci ;)

sogeking 2011.04.21. 23:07:11

levelet tojt a nyúl

genevieve 2011.04.21. 23:08:09

@Ayesha/A 6. ember: igen, jól hozta a figurát...alek pedig csak ripacskodott....

Albino Vernyul 2011.04.21. 23:09:45

@krumplicukor: Tevedtem, meg bent van mindenki, a csajok a haloba huzodtak.. Most kerultek elo, valami sexi lenge izekbe..

genevieve 2011.04.21. 23:11:24

nem hiszem el, már megint elmúlt 11 én meg itt dekkolok:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 23:12:36

@genevieve: Már érdemes volt megmagyarázni a szóviccet. Sajna a másik nehezebb lesz, nem vagyok egy árulkodós típusú versenyző.

Albino Vernyul 2011.04.21. 23:14:29

Most kaptak meg a feladatot, valami Barbi es Ken lett emlegetve, de Eva szerint marad valami.. Adas el... Most vissza, ezt talalgattak tovabb.. Ugytunik Oli-Eva-Alek lesz a kulsos..

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 23:14:49

@genevieve: ácsi. Nem dicsértem külön senkit:) a jelenet egésze tetszett:) egyébként szeretem Alekosz hisztrióságát:D

pong a ping 2011.04.21. 23:17:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Zsofika este kovetkezik, es a fo tema a mehiko es a geisha utan most a barbie/ken "mondakor". Azt hiszem, ez az elso este, amikor orulhetunk hogy nincs stream.

krumplicukor 2011.04.21. 23:19:35

@supern0va: Ez most valami vicc? Anyám :D

sogeking 2011.04.21. 23:19:55

Gigi énekel, mivel érdemeltem ezt ki???

Albino Vernyul 2011.04.21. 23:20:53

Gigi-Aniko enekelget, rapel, Eva morc fejjel olvassa a Blikket.. Kep el..

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 23:23:28

@sogeking: Éva orvosi csoda. Olvasás közben le tudja zárni a füleit. Vigyorog, miközben a világos hármas danászik.

sogeking 2011.04.21. 23:25:21

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: hát az a képesség nekem is jó lenne :)

Zsófikának is találtam egy találó jelmezt:
www.legavenue.com/en/women/costumes/school/8879/

nosce 2011.04.21. 23:26:05

@genevieve:
"olivér nem mert kettesben maradni anikóval, mert fél, hogy nem tud parancsolni a vágyainak....

olivér, újra a fekete özvegy hálójában...

olivér cserben hagyta szerelmét, anikó magába zuhant..."

Na látod, tudsz te :)

genevieve 2011.04.21. 23:26:23

@sogeking: nézni, egy dolog:-)

de megtapasztalnod:-DDDD

genevieve 2011.04.21. 23:27:15

@nosce: mondtam valaha, hogy nem?:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 23:27:18

@nosce: esetleg megajánlhatna a Blikk egy hírgenerátori állást Zsöninek. Jó pénzért:)

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 23:28:06

@sogeking: volt ilyen szoknyám, amíg 20 kilós voltam és hordhattam ilyesmit:D

genevieve 2011.04.21. 23:28:24

@Ayesha/A 6. ember: már tárgyalok a bors.hu-val:-D

genevieve 2011.04.21. 23:29:37

@sogeking: nekem meg van ilyen harisnyám:-)

Albino Vernyul 2011.04.21. 23:30:34

Gigi, Ancsa ezt enekelgette bemelegitesnek.. A a a a yeah...;)

www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A

sogeking 2011.04.21. 23:30:57

Aninak is találtam egyet, még a morcoska pillantás is jó :) :

www.legavenue.com/en/women/costumes/pirates/83607/

vitek 2011.04.21. 23:31:41

"csak nem akarom hogy azt hidd, hogy eldoblak magamtól mint egy rongyot, mert most már megerősödtem és most már nem kellesz"

Na ennél a mondatnál én megkérdeztem volna, hogy drága Jerzsikém, mégis mi a fészkes fenét gondoljak, mikor konkrétan ezt csinálod? Elmész te a faszomba...

genevieve 2011.04.21. 23:36:17

én meg giginek és aninak ezt

stilusosan:-)

www.youtube.com/watch?v=D6RaU9n4ZuI

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 23:36:33

@sogeking: giginek egy dzsipsziset:) mondjuk az első, hosszú szoknyás-pucérhasast, mert szép hasa van:)

bigél 2011.04.21. 23:37:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: tök jó a pasi benne. meg az állat, amikor kikapja barbie kezét, még hangot is ad.

sogeking 2011.04.21. 23:38:01

@Ayesha/A 6. ember: az volt az első ötletem, de találtam egy olyant, hogy mindjárt kifekszem a röhögéstől:)

www.legavenue.com/en/women/costumes/role-play/87005/

genevieve 2011.04.21. 23:40:01

@sogeking: ilyen harisnyám is van:-D

Albino Vernyul 2011.04.21. 23:46:25

Azthiszem baj van a fejemben.. El kene mennem a kockatlanitoba.. Nahat, szoval, Anikonak 118-120-as pulzusszamot szamoltam midon Oli nagy kegyesen olelgette a furdoben... Lojjetek le...;))

dr. gernika 2011.04.21. 23:51:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Most már tényleg kijelenthetjük, hogy te vagy a legnagyobb rajongója. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.21. 23:53:44

@MÁRIA TERÉZIA: "... Azelőtt csak kettesben beszéltek erről a problémáról ..."

Ööö. Mégis, HOGY lehet ott kettesben beszélgetni BÁRMIRŐL, ha be van kamerázva az egész, rohadt kóceráj, és a mikroportokat állandóan hordaniuk kell? Akármiről beszélnek, azt valaki más is hallja, legalábbis a stáb biztosan. Legfeljebb nem adják le az összefoglalóban...

sogeking 2011.04.21. 23:55:03

@genevieve: nekem is:) (csak vicc volt)

Albino Vernyul 2011.04.21. 23:59:35

@gernika: Nem, en hulye vagyok.. Ezert nem olvasok mostanaban politikai cikkeket, es nem kommentelek.. Nem birtam mar a sajat szorszalhasogatasomat...;) Es en meg nem is vagyok igazi kocka...

Doktor Kotász 2011.04.22. 00:00:39

Na, a szavazáson a Gigiből csináltak áldozatot...
Nóóórmális?

vitek 2011.04.22. 00:04:18

@Doktor Kotász: eleve mekkora baromság egy ilyen szavazás kiírni, mint a tizenéves kölköknél, szakítás után muszáj valaki mellé állni és a másikat hibáztatni, nevetséges.
Mint oly sokszor, most is kettőn állt a vásár.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 00:09:07

@genevieve: Ezt kár rájuk pazarolni.
/Csak ne gyalázta volna ezt meg Janicsák X-faktor Orrhang Veca. Eredeti Quimbisen is baromi jó, de nekem a Csík zenekartól lúdbőrzik igazán a lelkem.../

sogeking 2011.04.22. 00:09:21

ez valami ezeregy éjszaka meséi lesz. annyira csörög a nőciken a ruha, hogy nem bírok aludni :)

TapOut 2011.04.22. 00:14:25

Egyszerűen nem jövök rá, mi a célja az rtl-nek Évával. Mert azt továbbra sem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű emberrel akarják megnyeretni a játékot.
Minél magasabbra akarják engedni, hogy annál látványosabb legyen a zuhanása? Élő műsorban akarnak idegösszeomlást, ha kiesik?
Mintha ez a széria valaki(k)nek a személyes kis játszótere lenne. Mintha egy lelkiismeretlen szadista szabad kezet kapott volna és beült a vezérlőbe szerkeszteni a műsort...

Albino Vernyul 2011.04.22. 00:15:04

@sogeking: Az unokahugomra hasonlit.. Csak O csendesebb..;)
[stream] Humm, ez nem Barbi/Ken, inkabb valami arab vonal vizipipaval, stb...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 00:15:08

@genevieve: végülis valahol lelki társak vagyunk, vagymi... :)

Albino Vernyul 2011.04.22. 00:22:00

@TapOut: Egyetertunk.. Egy pszichopata iranyit az RTL-nel..

Doktor Kotász 2011.04.22. 00:24:37

@Virágék: "Nem, ezt nem nézem ki belőle. Inkább elszállt magától, hogy kiejtette a nagyképű Ráczot?? "

Nem igazán. Pofán lett baszva, és kiábrándult. Azért mindent elárult Gigi viselkedése. Nehogy már abból a szukából csináljatok áldozatot!

Albino Vernyul 2011.04.22. 00:25:46

@pushpang: Ajaj, ez a lelki tars duma veszelyes uzem..;)

Doktor Kotász 2011.04.22. 00:31:14

@TapOut: "Egyszerűen nem jövök rá, mi a célja az rtl-nek Évával"

Mint az összes többi szereplővel. Mutogatni a VV-ben és közben egy rakást pénzt keresni velük. Ha utána valaki fent marad, az a nézőkön múlik. Műsorvezetőnek van egy rakás rokon, szerető, barát, alkalmi faszcidázó, ánuszt felkínáló. Bőven van miből válogatni. A valóságshowk szereplőit úgy kibasszák a szeméttelepre, ha vége a műsornak, hogy pislogni sem lesz idelyük.

Albino Vernyul 2011.04.22. 00:31:39

[stream] Jerzy a muszaki zseni, beuzemelte a vizipipat.. A csajok oltozkodnek, itt varrnak, ott osszetuznek, hogy jol alljon a ruha.. Azert meg kell allapitanom, Gigi minden huyesegrol rendelkezi infoval.. Hogy vannak kifestve az arab nok, a gesakrol, milyen ruhat/kiegeszitot hogy kell felvenni, meg a fene tudja meg mirol..

sogeking 2011.04.22. 00:34:21

kis műanyag dobozokból rakják a cuccokat tányérokra, hát ezért kár bemenni a villába, néha én is így csinálom

Doktor Kotász 2011.04.22. 00:34:53

@vitek: "Mint oly sokszor, most is kettőn állt a vásár."

Állt a fenéket. Gigi hónapok óta a nemtom mi lesz ebből a villa után szöveget nyomatta. Nagyívben leszarta a srácot, aki kiábrándult. Most meg sáőpítozik a szukája...

Viselkedett volna másként az újraköltözésnél...

sogeking 2011.04.22. 00:36:19

pont ilyen baklavát szoktam enni :)

genevieve 2011.04.22. 00:38:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul: a lelki társ veszélyes üzem...tényleg az lenne?:-D

vitek 2011.04.22. 00:38:40

@Doktor Kotász: ezután a szukázás után azt hiszem nincs mit mondanom neked, nyilvánvalóan azért mert irigylem a kifinomult megfigyelő- és kifejezőkészségedet.

genevieve 2011.04.22. 00:39:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

én is tudom ezeket:-D

csak olvasás és kiváncsiság kérdése:-)

Albino Vernyul 2011.04.22. 00:41:36

@Doktor Kotász: Sajnos Jerzy beleesett a kis emberre egyszer rasut a nap hibaba... Hiretelen nagyobbnak kepzeli magat, mint ami.. Lehet bizonyos dolgokert szidni Gigit, de ezt Jerzy elcseszte, de nagyon..

Doktor Kotász 2011.04.22. 00:43:43

@vitek: "ezután a szukázás után azt hiszem nincs mit mondanom neked, nyilvánvalóan azért mert irigylem a kifinomult megfigyelő- és kifejezőkészségedet."

Nem nagyon zavar engem, hogy te ezt hogyan éled meg, de legyen.

Akkor nem szuka volt, hanem egy vérszívó ribanc.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 00:44:15

@genevieve: vagyok, csak közben rászabadultam a youtubon a quimbire és tátogva pogózok a fülhallgatómmal... :D

Albino Vernyul 2011.04.22. 00:44:25

@genevieve: Hat nezd meg Aleket, meg Evat..;)

TapOut 2011.04.22. 00:44:46

@Doktor Kotász: ha ki akarnák őket "tenni" a szeméttelepre a műsor után, miért iratnának velük alá olyan szerződést, ami még évekig köti őket a csatornához?

genevieve 2011.04.22. 00:45:28

@Doktor Kotász: szerintem, biztosan tudod még fokozni.....

genevieve 2011.04.22. 00:46:04

@pushpang: én meg már kb. 20szor akartam elmenni aludni:-)

Doktor Kotász 2011.04.22. 00:47:08

@Albino "karazsnyikov" vernyul: " Lehet bizonyos dolgokert szidni Gigit, de ezt Jerzy elcseszte, de nagyon.. "

Igen, hogy hagyja, hogy a Gigi áldozatott csináljon magából, és nagyon szomorú, hogy sokan Gigi hazugságát ismét beszopják...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 00:47:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul: miért? amíg nem látsz bennünket retro rövidnadrágban kézenfogva sétálni egy 10x10-es ketrecben, addig nincs miért aggódni. Alekoszék is ez után (vagy ekkor?) bolondultak meg teljesen. :)

TapOut 2011.04.22. 00:47:41

@Doktor Kotász: Jerzy volt az, aki ebből a kapcsolatból minden téren többet profitált, nem Gigi. Akkor miért is ő a vérszívó ribanc?

genevieve 2011.04.22. 00:48:06

@Doktor Kotász: nem gigi csinált magából áldozatot:-)

genevieve 2011.04.22. 00:48:55

@TapOut: ahogy elnézem erre egy válasz jöhet:)

csak:-)

Doktor Kotász 2011.04.22. 00:49:03

@TapOut: "ha ki akarnák őket "tenni" a szeméttelepre a műsor után, miért iratnának velük alá olyan szerződést, ami még évekig köti őket a csatornához? "

Szükség esetére. Te hány valóságshow szereplőt ismersz, aki a műsor után felszínen maradt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 00:49:03

@genevieve: én is, és tudom, hogy holnap bánni fogom de most úgy vagyok vele, hogy egyszer élünk... és sose halunk meg. :D

genevieve 2011.04.22. 00:49:42

na basszus, árva angyal meg a tévében:-D

huan migel
mari csu vagy ki a franc:-)

genevieve 2011.04.22. 00:50:35

@pushpang: sajnos ezt már sokszor eljátszottam:-)

de szerencsére holnap csak délig kell dolgoznom:-)

sogeking 2011.04.22. 00:51:05

@Doktor Kotász: ha a Fábry showban való slaggal zuhanyzás is számít, azért van néhány :)

genevieve 2011.04.22. 00:51:54

huhhh, ezeknél még a villalakók is jobb szinészek:-D

genevieve 2011.04.22. 00:53:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: jah, csak néha olyan dolgokat is meg lehet tudni, amit pedig jobb lenne, ha nem:-)

sogeking 2011.04.22. 00:54:10

van egy olyan érzésem, hogy Gigi és Jerzy között történni fog valami:)

Doktor Kotász 2011.04.22. 00:54:57

@TapOut: "Jerzy volt az, aki ebből a kapcsolatból minden téren többet profitált, nem Gigi. Akkor miért is ő a vérszívó ribanc?"

Mert Jerzy a szívéből volt a ribanccal, a ribanc meg színjátékból.

Jerzy végig egy szerelmes bolond volt. Gigi a párbajon is keresztül nézett rajta, és az újrabeköltözésnél, amikor beosonkodtak a villába, Jerzy örült Giginek, átkarolta, megfogta a kezét a lány meg majdnem felborította,, ahogyan sietett volna a szobába a többi lány után. Azért az elég kiábrándító lehetett a srácnak.

TapOut 2011.04.22. 00:57:33

@Doktor Kotász: Majka műsort kapott, Györgyi másort kapott, Mónika/Solya lemezt csinált, vagy mi a búbánatot, Anikó műsort kapott, Elvis műsort kapott, Marcsika műsort kapott, Anett folyamatosan szerepel, Ágicával és Leóval még sokáig tele voltak a lapok...
Lehetőséget sokan kaptak, az más kérdés, ki hogy tudta kamatoztatni.

Egyéb kérdés?

Albino Vernyul 2011.04.22. 01:02:41

[stream] Jerzy az etkek nagy tudoja, Gigi minden egyebe.. Zsofi a csamcsogase.. Aniko a hastance, mert az az olyan nagyhasu lanyoknak megy, mint O.. Evaba, ha a fele onironia meglenne, elheto elete lenne...

Albino Vernyul 2011.04.22. 01:08:26

Ebbol a csapatbol Oli, Bela, Aniko indul esellyel, hogy ott ragad valahol.. Oli mar rajta van.. Belanal van eros alap, neki ra kell dolgoznia, aztan bejohet.. Anikonak az alapkepessegek adottak, tanulas, es sok munka, es valamelyik vonal bejohet neki.. Alek kulon tema, O tenyleg az a kategoria, hogy mit akarnak vele kezdeni...

TapOut 2011.04.22. 01:11:03

@Doktor Kotász: számomra az lenne a színjáték Gigi részéről, ha a párbaj után továbbra is bazsalyogna Jerzy-vel (hiszen nyert a srác, esélyes a fődíjra), ő viszont nem teszi, egyértelműen össze van zavarodva, próbálja a helyén kezelni az eseményeket, ami lássuk be, nem egyszerű. Nagyon könnyű mások felett ítélkezni, de néha nem árt, ha valakinek átgondoljuk a helyzetét.

Albino Vernyul 2011.04.22. 01:15:35

[stream] Mikor Zsofi tancol, hallom a csontok zenejet.. JUUUJ... sikidim sikidim, hajcsar opsze... vagy valami ilyesmi... Ancsa a vizipipa tudor...

Doktor Kotász 2011.04.22. 01:23:27

@TapOut: "Egyéb kérdés?"

Tehát a Majka...
Más nem nagyon. Sőt sehogy, azon kívül, hogy berakták egy trash-realitybe.

Doktor Kotász 2011.04.22. 01:26:23

@TapOut: " Gigi részéről, ha a párbaj után továbbra is bazsalyogna Jerzy-vel (hiszen nyert a srác, esélyes a fődíjra), ő viszont nem teszi,"

Nem a francokat nem ezt akarta tenni. Ami miatt lebukott, az a testbeszéde. És most hogy kibasszák, pislog meg hápog. Tehát nem azért nincs hülyítve, mert, nem akarták hülyíteni szegény Jerzyt, hanem azért, mert felnyílt a szeme.

Doktor Kotász 2011.04.22. 01:29:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A Béci sehol nem lesz pár hónap múlva. Akik a rappet szeretik, azoknak egy lófasz az amit csinál, a többi ember szemében meg ő lesz a nagy geci, aki elárulta azt, akit a barátjának hazudott.

TapOut 2011.04.22. 01:31:05

@Doktor Kotász: he?

megismétlem:
Lehetőséget sokan kaptak, az más kérdés, ki hogy tudta kamatoztatni.
Az maradt fent, aki a kapott esélyek mellett némi tehetséget is mutatott. De a lehetőség megvolt, ezt kár vitatnod.

vitek 2011.04.22. 01:32:13

@TapOut: az a baj veled hogy a szemednek hiszel nem a Blikknek! Ott már rég megírták hogy mit is érez Gigi valójában, ők tudják az igazságot, nekik kell hinni nem Giginek mert ő csak megjátssza magát. Ez definíció szerint így van, úgyhogy nem kéne itt összevissza empatikusnak lenni meg gondolkodni meg ilyenek.

Albino Vernyul 2011.04.22. 01:38:11

@vitek: Amugy is Alek megmondja mi van, Eva fokent, oszt kesz, ki van nyilatkoztatva az igazsag..;)
[stream] Gigi betanitott egy kis hastanc koreografiat, most beengedik a sotet 3-ast.. persze khf....

TapOut 2011.04.22. 01:59:27

@vitek: nem nagyon vagyok tisztában azzal, hogy mit ír a blikk, meg az ahhoz hasonlók.
Így kellőképp tájékozatlan vagyok, de majd kicsit ostorozom magam emiatt.

Albino Vernyul 2011.04.22. 02:13:40

[stream]Leadtak a luzer macsok bejovetelt, a tancot, stb.. Oli elkezdte promozni az Alekoszos musort, hogy Aleknek tetszene-e, ha lenne egy hareme.. Ja, tetszene neki, a nok targykent kezelese foleg..

Balfars 2011.04.22. 02:46:24

Lehet, hogy Gigi részéről nem volt annyira mély a szerelem mint Jerziéről, de attól még a lengyel nyert többet az ügyön. Mert:
1.a Rácz pár csatolmányaként jutott el idáig.
2. Mert Gigi még ha nem is élete párját találta meg benne simán mutathatott egy olyan párkapcsolati hozzáállást amiben még nem volt része. 3 hónapig volt egy támasza is stabilan.
3. Meg Jerzy vicces jelenetei is főleg Bécivel voltak közösen.

Szóval szerintem igenis, ennél egy jóval korrektebb szakítás járt volna Giginek. Még akkor is ha tényleg bevette azt, hogy ő igazán esélyes.

(És szerintem a 3 nappal ezelőtt kijelentését miszerint "embernek kell maradni a játékban" egy ügyes mozdulattal pofán köpte...)

Albino Vernyul 2011.04.22. 03:43:04

Visszaneztem az Oli Aniko ne legyen a dontoben eloadasat.. Gyakorlatilag Olinak sikerult azt sugallnia, hogy Aniko Alek legnagyobb rivalisa.. Ezzel befolyasolta a kintieket, es a bentieket.. Nezve a bentiek reakcioit, Alek egy pillanatra megdobbent, Jerzy kis gondolkodas utan, egy oldalpillantast eresztett meg, hogy mi a mano, Eva meg egy kicsit megrogyott.. Aniko megdobbent, aztan majdnem atment sirosba, vegul jott a duh.. Mire kiallt, ez atvaltozott hideg duhbe.. Ide illik a mondas, ha tekintettel olni lehetett volna, akkor....... Az, hogy nem tort ki, meglepte Olit, szerintem egy jo kis hisztire vart, nem ez jott, ettol ahogy aztan pislogott ra, olyba tunt, hogy most meri csak fel, hogy a kijovetele ota mennyit valtozott a csaj, es ez nem is lesz olyan egyszeru menet...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.04.22. 04:56:21

Budapesten járok, itt 650 egy kori Dreher, Zöld Párdon nyitó buli volt ma, a szar kifagyott a seggemből, gyros az Istanbulban az Octogonnál, elvitelre, oszt véletlenül bekapcs a videó, You could be mine, fecske, kyborg támad, Éva menekül, gyros felfröcskölve a klaviatúrára, én még most is röhögök, ilyen nincs :D

Hajni: mai post eleje nálam betalált, csillagos ötös :)

Sok hasznos info egy helyen! · http://www.zseni.info 2011.04.22. 06:32:16

Mikor lesz már vége ennek a fosnak? nem hiszem el hogy a sok söpredék fél agyú elmebeteg ilyeneket néz....

dr. gernika 2011.04.22. 06:52:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Még mindig nem vágja, hogy mennyit változott, hiszen a nyugiszobás egy órától is azt várta, hogy utána 3 napig sír majd Ani. Holott szerintem ezúttal egy könnycseppet nem ejtett volna.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.22. 08:38:06

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Igen, mert Alek kijelentette ugye, Éva párbaja után, hogy most már elengedi Éva kezét, és szerintem Oli ezzel a szöveggel vissza akarta terelni Aleket, meg akarja erősíteni az Éva-Alek barátságot, értésére akarta adni Aleknek, hogy úgy jár jól, ha változatlanul Évát támogatja, aki nem ellenfele.

Anikó, aki ugye láttuk nagy kártyás, egyből felfogta az üzenetet, hogy Oli őt második helyre rakja, és éppen ezért nem volt min dühöngenie, hiszen Oli egy fontos infót adott át, azt, hogy ő Alek legnagyobb riválisa, erre nem volt mit hisztizni, megsértődni, hiszen ez dicséret, és fontos info, erre csak annyit mondhatott, hogy ez egy nagy hülyeség.. mert ugye a kártyában is van blöff...

de ezzel arra is utalt Oli Anikónak közvetve, hogy Jerzy sincs olyan jó helyen, mint hirtelen látszik, tehát ha Anikó el akarna kerülni egy Éva-Anikó párbajt kihívhatja nyugodtan Jerzyt, akit a térképre se írt. Most hogy Gigivel szakított Jerzy Anikó végül is sértődés nélkül megtehetné, ráadásul, neki "történeti" indoka is lenne.

Egyrészt olyan delphoi volt Oli üzenete, de azért tényleg az a legerősebb üzenet benne, hogy Anikó jelenleg 2. helyen áll, Oli szerint.

Ha mindenki végiggondolja, amit Oli mondott, és meg is érti, akkor elvileg nem Anikóra kell rakni a jelet Évának és Aleknek, hanem Jerzyre, és Anikónak is Jerzyre, hogy Jerzy legyen, aki biztosan kimegy párbajozni, mert most akárkit hív ki kinn marad... Érdekes lenne, ha Anikó meg merné lépni, hogy Jerzyre rak, Ha Jerzy is Anikóra, akkor van esélye, hogy Anikó Jerzyt viszi ki, én örülnék neki, mert Éva akkor benn lehetne a fináléban és legalább a 3. helyet megszerezhetné, bár ki tudja, lehet ezüstérmes is...

Nagyon tetszett az a mód ahogy Oli kitalálta hogyan üzenjen Aleknek, hogy legyen rendesebb Évával, mert Éva jelenti a biztos utat a győzelemhez nem engedheti el a kezét...

Viszont Alek nem fog Jerzyre rakni, hisz épp most haverkodtak össze, hanem Anikóra, Anikót fogja terelni egy Anikó Jerzy párbajba, hisz Jerzy csak egy párbajon volt, Anikó meg egyen se... Éva meg már hármon és visszajött... tehát Anikónak Jerzyvel kell párbajoznia..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.22. 08:39:26

@gernika:

Oli a barátnőjére való tekintettel nem ment a nyugiszobába Anikóval.

lüke 2011.04.22. 08:47:26

hüha
ezek Antonioni Nagyítását is megnézték?
meg a Zabriskie-t is?

Albino Vernyul 2011.04.22. 09:56:15

@genevieve: A mai nyomtatott verzioban nincs benne.. Ott szo van fogadasrol, Eva-Alek, es Gigi-Jerzy viszonyrol, mas semmi..

_most_ 2011.04.22. 10:12:34

@genevieve: Ez most egész korrekt cikk. Ha Olivér vállalja a nyugiszobás beszélgetést, lehet rosszabbul jött volna ki belőle.

Albino Vernyul 2011.04.22. 10:15:35

@MÁRIA TERÉZIA: Lehet, hogy a tobbiek felfogtak belole valamit, de Aniko aligha.. Szokas szerint elso korben az erzelmei vittek.. Kb. az jarhatott a fejeben, hogy hogy jon ez a tetu ahhoz, hogy anno kibabralt velem, es meg most is engem bant.. A masodik korben meg az, hogy most kuldje el a picsaba, vagy inkabb fogja vissza magat.. Ahogy ranezett, ha ketten vannak, Olit mento viszi el..;)
Amugy Oli valoszinuleg valami olyasmin agyal, mint amit irtal.. Evanak konkretan beadta a bogarat, hogy ugrassza ossze Anikot, meg Jerzyt, hogy Ok menjenek parbajra... De a mogottes cel kerdeses, mert ha Alek/Eva is dontoben van, az nem biztos hogy jo Alkeknek..

Albino Vernyul 2011.04.22. 10:20:38

@lami83: Ha eltekintunk a taktikai jatszmaktol.. A nyugi szobas resz elkerulese nem problema.. Csak mikor bement, elso korben tisztazhatta volna, hogy mi mennyi merre, hany meter.. Ehelyett kerulte a kontaktust.. Ez a legrosszabb verzio.. Persze, ha taktika van mogotte, akkor az O szempontjabol jo, mert idegesiti vele Anikot..

Trevlovics 2011.04.22. 10:22:12

@lami83: szinte biztos, hogy rosszabbul jön ki belőle, de pont ezért sunyi alak, a felelősséget vállalni, illetve kiállni akkor is kell(ene), amikor az nekünk valamiért kényelmetlen. sőt.

az én rózsám vasutas 2011.04.22. 10:26:00

Ne menjetek a Corvin köz felé, baromi nagy a tömeg, vannak vagy kétmillióan. Most veszik fel Évával a legyen a szomszédom reklámot.

vitek 2011.04.22. 10:40:46

@TapOut: na azért! Ilyenkor hamut kell szórni a fejedre ;)

Albino Vernyul 2011.04.22. 10:52:36

Az a helyzet, tobbsiku jatszmak folynak.. Jatszik Oli, es jatszik az RTL is.. Olinal 2 eset lehetseges.. Vagy meg akarja nyeretni Alekkel, vagy nem.. Mindket verzio mellett vannak ervek.. Ha Alek megnyeri, vonzo party a tervezett musorhoz, de akar mondhatja azt is, hogy ennyi eleg volt.. Ha nem nyeri, akkor viszont biztositott lenne a helyzet, hogy reszt vesz benne.. Oli puhatolozik is nala kemenyen, a jovobeni megelhetese fugghet ettol.. Az ejjeli streamben jol latszik a dolog..
Az RTL-nel egyszeru a helyzet.. Kell egy ellenfel a dontoben Aleknak, hogy legyen csata, es doljenek az sms-ek.. Eva ugytunik nem az.. Jerzyt most igen epitik le.. Anikot meg mintha fel.. Szoval ki tudja mi lesz itt meg...

vitek 2011.04.22. 10:55:21

Egyébként a szakításra visszatérve, nekem tényleg nem az a bajom hogy szétmentek (többször leírtam már hogy nem illenek össze hosszú távra). A szakítás MÓDJÁVAL van itt a probléma, azzal hogy Jerzsi üzenete kvázi az, "megerősödtem, most már nincs rád szükségem". Na ez gáz, pedig szépen is le lehetett volna ezt rendezni. "Figyelj, mindketten tudtuk hogy a villabeli kapcsolatunkban csak egy bizonyos arcát látjuk a másiknak, és hogy kint ezt újra kell kezdeni és megnézni hogy ott működőképes-e. Nem tudjuk ezt a folyamatot idebent lejátszani, te már kint vagy, ide már nem a régi benti lány jött vissza, ezért nem tudjuk ott folytatni mint régen, viszont én még bent vagyok, ezért nem tudjuk a kinti életünket sem elkezdeni. Nagyon zavaros ez a helyzet így, és nem tudjuk ilyen rövid idő alatt meg ilyen körülmények közt letisztázni, ezért most ezt ne folytassuk idebent kérlek." Vagy valami ilyesmi. Vagy más. Csak azt ne magyarázza hogy azért mert ő megerősödött, könyörgöm.

_most_ 2011.04.22. 10:55:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Hát azért Anikó is nagy taktikus, Zsófi nem véletlenül mondta Jerzyre, amit mondott. Jól jött nekik a szakítás, előkészítik a terepet egy Anikó-Jerzy párbajra.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.22. 10:55:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Lebecsülöd Anikót, pont azért reagált olyan nyugodtan Olinak, mert pontosan felfogta, hogy Oli a 2. helyre rakta őt, tehát, hogy jelen állásban Oli szerint Ő a 2. helyen van. Anikó nagy kártyás, mint bemutatta a vacsoracsatán. Jól tud olvasni ilyen kis csúsztott üzenetekből, igaz blöffnek is gondolhatja... Azt sajnálom, hogy Oli nem tudta rendesen megüzenni azt, hogy Jerzyt kellene kivinnie. Na mindegy.

Én Aleket és a két csajt szeretném a döntőben. Persze, ha ilyen jó támogatói vannak Jerzynek az RTL-nél, hogy utólag oldalról versenyen kívül benyomták Jerzyt a villába, akkor a finálét is simán el tudják neki intézni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.22. 10:55:59

Van egy olyan érzésem, hogy ez a VV a sztárgyár modellje, amelyben a felépített médiasztár Alekosz, a sztárcsinálók Olivér és Éva. Anikó, Jerzy és Béla epizodisták, akiknek adott pillanatban ki kell esniük, a többi csak massza.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 10:56:48

@Albino "karazsnyikov" vernyul: igen, Anikót kint erősíti, ha Olviér szemét vele - mentálisa nem, de azt meg a retek nyilván leszraja!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 11:02:06

@Peter_Cs: hát, én továbbra is azt gondolom, hogy szubjektíven nézve, a média számára, hosszútávon és készségszinten Anikó az egyetlen használható alany ebben a szériában..

frea 2011.04.22. 11:05:55

@Peter_Cs: Az Éva arra se képes, hogy magát megcsinálja. Alkoholoszról nem beszélnék, nézze, akinek ez az igénye. Anikó befuthat, minden képessége adott hozzá.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.22. 11:07:37

@nyuszómuszó:

Anikó meg fogja csinálni a karrierjét, de neki már nem lesz szüksége ehhez az RTL-re, már minden oldalról bemutatta sokoldalú tehetségét.

foxglove (törölt) 2011.04.22. 11:07:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ezt már írtam egyszer, amikor arról beszélgettek a játék korai időszakában online-ban, hogy kinek mik a tervei a műsor után, ki hogyan hasznosítaná az ismertséget, Alek kereken kijelentette, hogy szeretne egy Alekosz feleséget keres műsort, azzal a kikötéssel, hogy nem feleséget keresne, hanem alkalmibb kapcsolatot.
Nem hiszem, hogy annyira elfáradt volna, hogy erről lemondjon.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.22. 11:09:45

@nyuszómuszó: @frea: Szerintem ebből a brigádból három ember futhat be, ha kitartó: Éva, Anikó, Olivér. A többi el fog tűnni a süllyesztőben.

_most_ 2011.04.22. 11:09:46

@frea: Éva és Alekosz elvittek a hátukon egy kétmilliós nézettségű műsort, szóval Éva is biztos kap lehetőséget még a képernyőn, rajta múlik mit kezd vele.

Albino Vernyul 2011.04.22. 11:11:13

@MÁRIA TERÉZIA: Nem reagalt nyugodtan..;) Csak mar tudja magat fogni, ami az elejen nem volt ra jellemzo.. Egy kockazati tenyezo van, ha iszik, es akkor piszkaljak meg.. Ez az Evas, es a parbaj utani veszekedesnel is latszott.. A poker annyibol egyszerubb, hogy ott nincs erzelmi tenyezo.. Itt van..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.22. 11:15:30

@vitek:

hát ez bőbeszédű volt.

Anikó tehetne magának és a shownak egy szivességet, ha a Jerzyt viszi ki, és hagyja kinn..

Jerzy kegyvesztett lett most, hogy kirúgta Gigit..

se az Olivér tábor, se a Béci tábor nem fog szavazni rá, önmagában meg ő kevés..

Trevlovics 2011.04.22. 11:15:43

@MÁRIA TERÉZIA: jerzsi csak a szerelmi szál miatt kellett bele, ő volt az egyetlen, aki egyedülállóként ment be, és kinézték belőle, hogy össze tud jönni valakivel. valószínűleg amiatt maradt bent sokáig, ennek örülhet, viszont cserébe mint önálló személy, gyakorlatilag nem is létezett, arra nincs idő mikor sok ember benn van, napi negyven percben mindenkiről mutatni valamit, plusz még párként is valakikről. gigi is ugyanez, mindenkiről eszedbe jut valami, ami rá jellemző, ha visszatekintesz, gigiről jerzsi, jerzsiről meg gigi, ilyen szempontból ezt megszívták, pedig ők is vannak egyedül olyan érdekes karakterek mint a többiek, más lett volna, ha nincs ez a szál.
én úgy látom, hogy egyértelműen alekosznak pucolják az utat a csatornánál, jerzsit feltornázták szépen a béla párbaj előtt, mondjuk nem is kellett nagyon rásegíteni, mert gigi kiment és utána jerzsi mint önálló karakter kezdhetett élni, már ez egy lökést adott, mert alapvetően egy nagyon jóindulatú ember, aztán mikor jerzsi visszatért és kiörömködték magukat benn, gyakorlatilag 2 nap alatt visszanyomták azzal, hogy megint visszatolták ezt a szálat, ujjal kotorásznak a nyitott sebben, stb...
alekosznak meg beküldték a katalizátorát, plusz a három vagy négy csaj kitalálja hogy felizgatják kikötözik alekoszt egy gatyában, ennél tökéletesebb promó nem kell a leendő műsorának, pont most jutott a lányoknak eszükbe ugye? hagyjuk már :)

Thulea 2011.04.22. 11:16:15

@lami83: Tévedésben vagy! Én az Aleket és az Évát nem nézném!!! És most sem őket nézem, valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül.

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Milyen érzelmi tényező van itt? Ez is játék és az is. Ezt is pénzben játszák azt is. Itt is vannak játékosok, ott is....

_most_ 2011.04.22. 11:19:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát pókerbe azért nem mondanám, hogy nincs érzelmi tényező, főleg a tét nagyságától függ, például ha felrakod egyik vesédet tétnek, nem lehet könnyű érzelemmentesen megszakítani a kapcsolatot a veséddel.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.22. 11:47:37

@Trevlovics:

A megkötözősdi biztos, hogy külső sugalmazás volt, lehet, hogy előre megmondták Giginek, hogy majd, ha benn lesz egyszer javasolja ezt a csajoknak, gogy így bánjanak el Alekosszal, szerintem a vendégek nem ingyen mentek be erre a menetre, valamiből fenn kell tartaniuk magukat, örökre nem állhatnak INGYEN az RTL rendelkezésére..

frea 2011.04.22. 11:48:44

@lami83: Igen, Boglyát fogják még használni Győzike, Kiszel és Benkő mellett gagyi celebes műsorban. Kár lenne kihagyni a karakterét, ott kedvére jézusomozhat, földhöz is csapkodhatja magát. Másra alkalmatlan.

Ancilla 2011.04.22. 11:54:04

@lami83: Tévedsz, hogy ők vitték el a hátukon a műsort. Én például a többieket szívesen néztem. Éva viszont kimondottan idegesített és taszított, Alekoszt pedig untam (és unom).

Albino Vernyul 2011.04.22. 12:00:35

@Thulea: A poker egy majdnem steril kornyezet.. Leulsz egy asztalhoz, jobbara X masik vadidegennel egyutt par orara.. Itt ki tudsz lepni a hetkoznapi vilagodbol ennyi idore.. A VV-ben egy kozossegben vagy benne, hosszutavon, elzarva a kulso kornyezettol, ohatatlanul alakulnak ki pozitiv/negativ erzelmi kotesek, illetve a sajat erzelmeid is elojonnek, nincs hova kilepni... Ez teljesen mas..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.22. 12:05:05

Gusztustalan megalázó volt a tegnapi adás. Már nézni alig bírtam. Mi ez a gésás faszság. Jerzsi ahogy ott ült, és játszotta a nagymenőt. Azt hittem lehányom a tv-ét, Alekoszt úgy rúgtam volna fel, hogy le se essen Gigi helyében. Nagyon meg kellett dolgozni a pénzért amit a bemeneteléért kapott. Nem is biztos, hogy megérte.Olivér undorító, játssza a nagymenőt, ahogy Győzikét is elküldte telefonon a picsába. Na pont ilyen most bent, Meg van koreografálva az egész bent létük. Ez sajnos a képernyőn is nagyon át jön. Jerzsi nézhetetlen, nyál gép " Konkrétan " ahogy ő mondaná, percenként belefűzi a mondanivalójába.
Lehet, hogy ma már meg sem nézem, Alekoszt csak fejbe tudnám baszni, egy bottal, pedig ő volt a favoritom, de amit művel a lányokkal az okádék. Már kínos nézni az egészet.

Albino Vernyul 2011.04.22. 12:10:49

@lami83: Ha osszeszamolnank az osszefoglalokban ki mennyit szerepelt, es mennyire "szinesen", azthiszem Aniko erosen ott lenne.. Vele mindig tortent valami..;) Az online adast meg gyak. O viszi eleg durvan.. Ossze lehetne szamolni, mennyi idot toltott a streamen kepen, azert ennyire nem vagyok kocka, de nagyon durva szazalek jonne ki, a tobbiekkel valo osszevetesben..

_most_ 2011.04.22. 12:19:20

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát én néztem néha az online-t és Alek-Éva-Olivér-Szandika beszélgetése voltak benne túlnyomórészt, Anikó is csak az Olvivérrel való kapcsolatakor szerepelt többet.

_most_ 2011.04.22. 12:25:06

@Ancilla: Évát háromszor, Alekoszt kétszer visszaszavazták, nyilván azért mert senki nem kíváncsi rájuk.

locsolóember 2011.04.22. 12:26:59

(J)Erzsi fiam, ezt elbactad.
Fejedbe szállt a dicsőség; elhitted, hogy olyannyira megerősödtél: képes voltál (egyedül)kiejteni a sógort.
Ez az első hibád.
A második pedig az, ahogyan szakítottál.
Sikeresen kiütötted magad sok néző kegyéből - és a potenciális nyertesek közül.

Trevlovics 2011.04.22. 12:28:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nagyon kemény jerzsi feje, első három percet néztem idáig, de valamit bissztoss szád az a gyárek! :)

locsolóember 2011.04.22. 12:31:14

@lami83:
Gus Hansen rezzenéstelen arccal feltenné. :)

locsolóember 2011.04.22. 12:34:37

@Ancilla:
Ancilla unja Alekot, Éva taszítja, viszont a többség nevében beszél.

genevieve 2011.04.22. 12:44:39

@locsolóember: én is unom és engem is taszit:-D

az már kettő:-)

dr. gernika 2011.04.22. 12:46:53

@nyuszómuszó: Osztom, alig várom már, hogy vele váltsák le Lilut.

_most_ 2011.04.22. 12:49:35

@locsolóember: jaja meg a Győzike showt se nézte senki, kivéve Béci, mint bevallotta a belevalóban.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.22. 12:50:16

Most már csak az töltene el, jó érzéssel ha Anikó nyerné meg : ))))
Primitív Jerzsi fejét megnézném.

foxglove (törölt) 2011.04.22. 12:52:41

a belinkelt tegnapi videóhoz: 07:17-nél megint vicces Oli testbeszéd, tisztára olyan, mintha Ani körül egy láthatatlan varázskör lenne, amit Olinak nem szabad átlépnie, így inkább visszamenekül Zsófika szoknyája mögé.

dr. gernika 2011.04.22. 12:52:46

@vitek: Nos, aki szerint Anikó hibát követett el azzal, hogy nem nyalt be Jerzynek, az pont azt várta el, hogy napraforgó legyen. Jerzynek meg igaza lett volna, mikor leoltotta a "ne bízz senkiben" figyelmeztetés után. De Ani nem volt kétszínű, szerintem jól tette, hogy továbbra is tartotta magát a véleményéhez. A három jelet nem most szerezte meg, a balhé nélkül is ugyanígy megkapta volna.

frea 2011.04.22. 12:53:41

@lami83: Látod, ebben teljesen biztos lehetsz. Egyetlen Győzikét sem láttam, sokkot kaptam már a felkonftól is.

ruzs54 2011.04.22. 12:54:32

@lami83: na de kikkel szemben szavazták őket vissza?évát leonidasz,és ildikóval szemben, mind a kettő olyan halovány volt, hogy szinte átlátszottak..a gigivel való visszamenetel nagyon bunda szagú.Alekosz zsófival meg gombival szemben.mind kettőnek könnyű dolga volt.most meg ők az erősek mert hány párbajról visszajöttek?

ruzs54 2011.04.22. 12:56:00

@genevieve: én is csatlakozom ancillához és hozzád:)

genevieve 2011.04.22. 13:00:28

Na akkor ismét:-)

Kedves Mindenki!

Megszületett a buli időpontja és helye!

Akit érdekel és szeretne találkozni a "hogyvoltozós társasággal" azt szeretettel várjuk 2011. április 23-án (szombaton) 19 órakor a Balettcipő kávéházban.

1065 Budapest, Hajós u. 14.

www.balettcipo.hu

Péntekig kérnék mindenkitől egy visszajelzést, hogy le tudjam foglalni az asztalt.

Köszi:

Genevieve

Békakukk (törölt) 2011.04.22. 13:27:53

OFF ON
Elfelejtettem, hogy tudok avatart kialakítani.
Ez a fos szeretnékes javaslat tetüre elakad az első teherbeb@szott lépésnél...
please help! a beállításoknál, profiladatoknál se találok semmi használhatót.
OFF OFF

_most_ 2011.04.22. 13:32:44

@ruzs54: Persze egyértelmű, hogy Jerzy a legerősebb, hisz legyőzte a hihetetlen népszerűségnek örvendő Bécit.

csillus85 2011.04.22. 13:56:49

Elnézést, hol mondja Olivér Anikónak, hogy a második helyre teszi beérkezőnek?. Sehol nem találok ilyet, kerestem.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 14:00:25

@Peter_Cs:

"Szerintem ebből a brigádból három ember futhat be, ha kitartó: Éva, Anikó, Olivér. A többi el fog tűnni a süllyesztőben. "

Bocsi, Peti, de azok után, hogy szerinted Éva kedves, meg szép, meg kis vadmacska, azok után, hogy szerinted mi lesz, az tuti nem befolyásol engem semmiben!

Ne haragudj, túl magas labda volt! ;))))*

ruzs54 2011.04.22. 14:03:45

@lami83: jerzsy ugyan olyan gyertyaláng mint volt,köztudott hogy mi által térhetett vissza,és éva meg alekosz most azért haverkodnak vele mert elvégezte helyettük a piszkos munkát,olika külsős aszisztálásával.szerintem a következő kieső jerzsy lesz.alekosz a két hülye picsával marad a végén.:-)

Albino Vernyul 2011.04.22. 14:07:04

@csillus85: Konkretan nem mondja, az egesz szoveg ertelme az, mivel Ot tartja Alekra legveszelyesebbnek..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.22. 14:15:04

Nekem még nem biztos, hogy tudok menni. Sajnálnám, de ha össze jön, csak kerítek egy széket.

az én rózsám vasutas 2011.04.22. 14:16:12

Az Alek-Oli-Jerzy hármas tényleg dögunalom, zárják be őket pár napra a nyugiba egy rekesz pálinkával. A lányoknak küldjék be Gigi kinti nyilatkozatait, főleg a büdöslábú anikósat és a szutykos évásat. Aztán beszéljék meg a dolgokat. Giginek és Évának biztos sok mondanivalója van egymásnak szutyok témában. Utána meghallgatjuk Anikót is. Egye fene, ha a srácok mgigérik a stábnak, hogy jók lesznek a jövő héten, nézhetik a műsort a nyugiban.

dr. gernika 2011.04.22. 14:29:04

@csillus85: Nem mondja ki, de arra utal, hogy 'Anikó' már volt egyszer második a V történetben, ezért most már valszeg nem lesz, első az a szemében Alek, (Évára már nem tudom mit mondott, talán hogy szeretné az első háromban tudni), de lényeg, hogy nem fog bekerülni a döntőbe. Ezzel a hülye kifogással mégis a második helyre emelte Anit.

_most_ 2011.04.22. 14:34:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Egyértelmű, hogy Olviér Anikó ellen szervezkedik, meghallgattam a monológját visszafele és ógörögül (hogy csak Alekosz értse) szó szerint azt mondta, hogy Anikót ki kell szavazni a következő párbajon.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.22. 14:37:41

@lami83: hát, én nagyon remélem, hogy flemerül az alek fanokban, hogy nem feltétlen jó az, ha Éva elveszi a szavazatok egy részét a döntőben - az is igaz, hogy ha nem Ani jut be, akkor ugyan kire jönne még annyi szavazat, hogy számítson az a pár százalék; mr légpisztoly nem egy Béci

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.22. 14:57:32

Oli jobb volna, ha nem ugatna. Nem volt ez jó ötlet bevinni őket. Talán, hogy kerestek a lányok egy kis plusz pénzt. De Oli megdöbbentően gusztustalan féreg. Anikó nagyon intelligensen reagálta eddig le a támadásokat. Ez az Oli, most megmutatja, hogy egy igazi féreg. A lányokat nem irigylem, a hülye feladatokért. Szégyellje magát az RTL, hogy ilyen megalázó feladatot ad mint ez a gésás dolog, meg Arab, Jerzsi féle hárem. Csak azért, hogy a jelmez kölcsönző igényeit kielégítse. Ez már a nők lejáratása. Nem csak arról szól, hogy a villa lányokat, teljesen lejáratják. Három ilyen gusztustalan, okádék pasival, mint Oli ,Jerzsi, meg Alekosz. Ez a primitív Olivér meg egyenesen egy gennyes alak.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.22. 14:59:50

Jaaaa és Lilu is szégyellje magát, a le néző kommentárokért. Nyomja a nagy kiadott szöveget, kit kell éppen ekézni.

locsolóember 2011.04.22. 15:04:38

@genevieve:
A'mmán többség, bárki bármit mond. :))

Albino Vernyul 2011.04.22. 15:08:32

@lami83: Igen.. De a hatas, ellenhatas szul.. Ahogy hergeli az Alek szavazokat, ugy az Alek ellen szavazokat is.. Es most mindket felnek adott egy biztos pontot Aniko szemelyeben.. Amit erosit, hogy jelenleg Ancsa 2 sikon is kezd atcsuszni "aldozat" szerepbe... Egyreszt a szerelmi szalon, Oli viselkedese nem tul szimpatikus, masreszt az RTL talalasa, es a cikkek hanvetele is mar Olit kezdi fikazni.. A masik terulet, a 3 az 1 ellen felallas, ami megint egy nem rossz pozicio.. Ezt meg elfedi, hogy bent vannak a regiek, de a parbaj elott nagyon elesen kijohet..

locsolóember 2011.04.22. 15:12:04

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Közben szólhatna a rágógumi-dal.
Csak, hogy Zsófi(ka)se maradjon ki az élvezetekből.

_most_ 2011.04.22. 15:17:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Csak vicceltem, Olivér egyszerűen csak azt üzente, hogy utálja Anikót.

vitek 2011.04.22. 15:17:02

@Ari11: így van, de hát mit is várunk tőlük? Lilu régen is nagyon engedelmesen ráállt arra amit mondtak neki, lásd a klasszikus "szopjam a faszát" jelenetet:
www.youtube.com/watch?v=q2QheHEbLmA&feature=related

Balázs szintén nagyon ocsmány, bár neki nem kell parancsba adni hogy leszóljon másokat, magától is igen magas fokú érzelmi intelligenciáról tesz tanúbizonyságot, különösen 1:00tól:
www.youtube.com/watch?v=2Yfc1TazTqk&feature=related

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.22. 15:32:06

ez a hastáncos est ezmiez? Mert hogy Tarkan cuppogós zenéjére nyomták, aki török ugyebár. Viszont Jerzsi indiai fakírnak öltözött, a lányok meg arab démonnak.

dr. gernika 2011.04.22. 15:32:17

@vitek: Az elsőt még sosem láttam- ez lement adásba??

vitek 2011.04.22. 15:38:14

@gernika: van új poszt, oda írtam.

Julcsi37 2011.04.26. 23:23:52

Való világból megismert nagyon puha POPPY köntösök (Anikó-pink cicás) kapható a dots and stripes lingerie fehérnemű boltban. Keress rá facebook-on: dots and stripes lingerie vagy kontosok.com weboldalon. Ajánlom mindenkinek!!! Nekem már van, nagyon SZERETEM!!!
süti beállítások módosítása