Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x124

2011. április 20. 15:00 - Hódos Hajnalka

Mint a régi szép időkben, valóban. Semmi nem változott. Gigi és Jerzsi kínlódik, Olivér helyében azt az egyre súlyosodó krónikus bronchitist kezeltetném, az első sokk miatt azt még nem volt időm megvizsgálni, a félkész varrásokkal mi a helyzet, elég volt pusztán a tudat, hogy benn van a Villában. Zsófi ül és bután néz ki a fejéből félig tátott szájjal, de hálistennek még nem evett semmit. Hiányérzetet egyedül az okozott eddig, Gigi még nem visított, nyeríteni már nyerített. Hát újra itt van a nagy csapat (egy része). Annak azért kimondhatatlanul örülök, hogy Jerzsi továbbra is a megvilágosodás útján halad, lássuk.

Délelőtt fél tizenegy, Éva és Alekosz a kertben üldögélnek az asztalnál, örömük határtalan. Mindig azon gondolkodom, hogy meglátom az ajtóban a Jerzsit. Nem hittem a szememnek! Nincs itt! Úristen! Tudod, mi a legszebb az egészben? Annyiszor ki akart engem innen rakni, és én még mindig itt vagyok! Kárörvendezve röhögnek, aztán Anikóra terelődik a szó, aki a babzsákon napozik. Megint folytatja, nem szól hozzánk semmit! Fú, tegnap olyan énjét vette elő, ocsmány! Alekosz megfigyelte, Anikó akkor gonosz, ha fekete ruhát vesz fel és kisminkeli magát sötét tónusúra. Valami nagy sérelem érhette őtet, amit újra és újra meg akar bosszulni. Jerzsi érkezik egy tál étellel, Alekosz fényesre nyalja a seggét, milyen tisztelettel és alázattal közelít az étekhez. Jerzsi sem marad adós, még egyszer megköszöni Alekosznak, hogy kiállt mellette. Látta rajta a baráti szándékot. Olyat látott Alekoszon tegnap, amit még soha. Hát nőt nem, az biztos. Alekosz mintegy búcsúztatásul megint elmondja, milyen beképzelt fráter volt ez a Béci, érzelmileg megérintette, hogy kihívta ezt az embert, aki semmiről nem tehet. Béci ellen voltál, vagy ellenem? Tudom, hogy benned ilyenek merülnek föl. Igen, örülünk annak, hogy a Béci nincs itt, de ez nem azt jelenti, hogy nem örülök annak, hogy te jöttél vissza. Jerzsi érti aztán sóhajtozni kezd, folyamatosan a tegnapi napon gondolkodik. Hogy láthatták a nézők őt, meg azt, hogy egyes emberek hogyan viselkedtek. Rövid vívódás után kiböki, konkrétan a Gigiről van szó.

Éva lecsap a témára, mint gyöngytyúk a takonyra, nem akarja mondani, de. A Gigi már most nem úgy viselkedett, azt láttam, hogy na mindegy, nem is mondom. Ha már elkezdted, akkor mondjad, szólal meg az Úr hangja. Lehet, hogy itt össze voltatok zárva és kint nem fog működni. Jerzsi ne haragudj, de nem vagytok egy asztal. Valamit Jerzsi is érzett. Ez nem az a Gigi volt, akit megismert és akitől elbúcsúzott. Gigi odahúzta ugyan magához, de olyan najóvan, gyere ide íze volt az ölelésnek, rá sem nézett, nem fogta meg a kezét, mikor Jerzsi meg akarta csókolni, elhúzta a fejét, csak átölelte és azt mondta neki, vigyázz magadra. Jó, a csók még nem is lenne gond, de egyetlen olyan pillantása sem volt, ami az éreztette volna, örül annak, hogy látja Jerzsit. Alekosz elhűlten hallgatja, tyűzik, Éva bólogat és akárhányszor Jerzsi kiejti a száján, hogy úgy éreztem, rávágja, nem szeret! Tudod mi voltál te ott? Egy szükséges rossz. Egy kellék. Jobb lett volna, ha ott sincs. Egyébként igen, néz Jerzsi Alekoszra. Dramaturgiailag a legjobb pillanatban (itt és most) megérkezik Anikó. Farmerben és szürke felsőben van, nincs rajta smink, ezt csak azért írom le, hátha később Alekosz ebből is messzemenő következtetéseket von le, gondolok itt ilyesmire, amikor ilyen tónusú ruhákban van, akkor Anikó házias. Tegnap kicsit sok volt bennem a feszkó, úgyhogy ne haragudjatok. Nem haragszunk Ani. Pont azt beszéltük az Alekosszal, hogy gonosz vagy reméljük, mára megnyugszol. Mindenki biztosítja a másikat arról, nem fogják támadni egymást, végül Éva anyai tanáccsal látja el a Fekete Özvegyet. Legyél olyan aranyos, amilyen szoktál. Mert akkor szerethető vagy.

Balázs belemagyarázza a fejünkbe, hogy a következő jelenetre nagyon figyeljünk, nagyon tanulságos a feladat, megláthatjuk, ki őszinte és ki szól kicsit szavazatok reményében a nézőkhöz. Figyeljünk nagyon. Nagyon tanulságos. Nagyon. Jól van, Bazsa, nyugi. Gyónni indulnak. Ami miatt Anikó a legjobban szégyelli magát, az például az, amit a Bécivel is csinált. Érzékeny és érzelmes ember, az élteti, ha érzi, hogy szeretik, és ezért képes lett volna tönkretenni egy kapcsolatot. Reméli, azért nem olyan rossz ember. Jerzsi Gigivel kapcsolatban érez, ha nem is bűnt, de olyan dolgot, amit csinálhatott volna másképp. Túlságosan is szerette, ezáltal megfojtotta a szeretetével. Megváltoztak az érzései, tegnap óta azt érzi, hogy ez a láng nagyon összement. Tiszteli, szereti, mint embert, de már nem tud úgy tekinteni rá, mint a párjára. Jerzsikém, elmész te a pébe. Éva is gyón, a Jerzsivel való konfliktusát elég erősnek és durvának tartja. Iszonyatosan sajnálja, hogy az édesanyjával példálózott és azt mondta, olyan mint az anyja. Ezt jobban bánja, mint azt, hogy leköpte. Olyan dolgokkal tud jönni az embereknek, amik nagyon fájnak. Sokszor nincs is tisztában azzal, mennyire fáj, amit mond vagy cselekszik. Ő jó ember. Alekosz nem gyónt, gondolom, az ő imája úgy kezdődhet, Uram, nem vagy méltó arra, hogy hajlékodba menjek. De lehet, hogy pusztán arról van szó, hogy neki nincs mit meggyónni. Szeplőtelen.

Száznegyvenhetedik alkalommal is megnézhetjük, hogyan settenkednek be a Kiesettek a Villába. Ahova ugye sskk nem térhetnek vissza soha. Éva rohamot kap, rikoltozik, a földre veti magát, toporzékol, Olivér nyakába csimpaszkodik, bőg, majd artikulátlanul ordítva közli Olivérrel a legfontosabb információt, kinn hagyta! Kinn hagyta a Bécit! A csajok csajoskodnak, milyen klassz cipőd van! Tényleg az, kéne. És a ruhád, hát ezt még nem is láttam! De jól nézel ki Gigi, gyere ide, cuppcupp! Fú, de nagy a melled, de durva! De nem is olyan nagy! Pont hozzá való. Nincs rajtad melltartó? És nem lett érzéketlen? Nem, Zsófi melle nem lett érzéketlen, az előbbi jelenet meg talán megmagyarázza, miért járok zárás után fodrászhoz, pedikűröshöz és minden olyan helyre, ahol az előbbihez hasonló párbeszédeket kéne hallgatnom. Jöhetnek a kevésbé fontos dolgok, azaz milyen viszonyok vannak most a Villában? Neeeee, Gigi nem hiszi el, hogy Jerzsi Évával és Alekosszal bandázik. Az egyik leköpte, a másik megalázta! Tökmindegy, az a múlté, és megbocsátott! Megbocsátott neki Gigiiiiii! Anikó részletesen elmeséli Jerzsi megvilágosodását, és elmeséli, milyen szinten le lett sokkolva attól, hogy Béci maradt kint. Vigyázni kell veled, mert ahova te mész barátkozni, azok kiesnek, nyerít Gigi. Hülyevagy? Amikor elkezdek támaszkodni egy székre, kihúzzák alólam! Milyen jó, hogy bejöttél, beszélj már a fejével! Hát a Jerzsivel! Egyik napról a másikra országos cimborák lettek! Hát az Éva segített neki bepakolni a bőröndjeibe! Amikor visszajött, a nyakába ugrott! Hát persze, mert a Béci, a rivális kiesett.

Anikó a terveiről is mesél. Van egy olyan mondás, tartsd magadhoz közel a barátaidat, de az ellenségeidet még közelebb. Ehhez tartja magát. Ha ő kapja a jelet, Évát viszi, mert neki fontos, hogy a lányok közül ki lesz az első, és ő nem éri be az ezüsttel. Ez az egyik. A másik, hogy ez a párbaj már a fináléért megy! A csajoskodás alatt a Klán a kertben beszéli meg a történteket. Két hét alatt kiesett az a három ember, akiket úúúúgy úúúútáltam, mint a sszart! Nem változtam semmit! Nem is akarok, hova változzak? Olivér nem túl nagy érdeklődéssel figyeli Éva eszeveszett röhögését. A boszorka kicsit fényezi Jerzsit, dicsekszik, ők adtak neki egy csomó tanácsot! Amikor megláttam az ajtóban, mondom nem hiszem el, hogy legyőzte ezt a paprikajancsit! Jaj, Éva úgy szereti Alekoszt és Olivért, hogy nem is tudja elmondani. Ölelgeti őket, gyere te is! Jerzsitvel is összeölelkeznek. Alekosszal megbeszéltük, hogy tudod kire kell tenni? A Bécire! A Bécire! Váháháháááááá! Kinn maradt! Ha nem lennék akkora humanista, amekkorának hiszem magam, azt mondanám, Évikém, kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb örömöd az életben, de szeretek ebben a szerepben tetszelegni, így csak a fejem ráztam meg hitetlenkedve. Olivér Jerzsit kérdi, aki tesó egyébkén, mit gondol a párbajról. Remélem, utoljára kell meghallgatnom, hogy neki egy hét után esett le és az ő érzései, mert kibaszottul unom. Azt is, hogy ő lojális volt. Az azért megüti a fülem, Jerzsinek idézőjelben nincs senkije, valahova tartozni csak akar az ember, akárkiről is van szó. Ja hogy akárkiről, ühüm. Gigikém, kezdhetsz átpakolni Béci megüresedett ágyára.

Anikó Zsófinak panaszkodik. A vésztartalékait használja. Ha most nem jönnek be Zsófiék, nem tudja, mi lesz holnap, tán fő se szárad az ágyból. Kimegy enni és jön vissza aludni, de ezt meg nem tehetem meg, mert ki kíváncsi arra, hogy alszok egész nap? Úgy rémlik, mikor Szandikával párosban űzték ezt a sportot, még nem zavarta, ki mit gondol. Ja, de hogy ez már itt a hajrá. Nagyjából tudja Évát kezelni, ha nem szúr oda, Éva se szúr. Zavarok, lép be Éva, ááááááádehogy. Anikó villámgyorsan témát vált. Mutatóujjal többször megböki Zsófi új bal mellét. De azért jó kemény. Sóhajtva Zsófira néz, szerintem visszanőtt a szűzhártyám. A szerelemről meg leszoktam. Hatalmas erejű, fülsiketítő robaj rázza meg a Villát, ahogy a tuják szívéről legördülnek a kövek. Gigi úgy néz ki, mint egy sztár. Dehogyis! Jerzsi belül ég, boldog. Bocsáss meg, hogy ilyen merev vagyok, de fel kell oldódnom. Úristen, nem hiszem el, hogy itt vagy! Egyelőre a rakott krumpli fontosabb, mint Gigi, de majd négyszemközt beszélnek és kiveséznek mindent.

És az Olivéres részt nem bántad meg, kérdezi suttogva Zsófi. Nem. És nem is érzem magam bűnösnek. Sőt. Úgy gondolom, hogy híró voltam. Zsófi úgy néz, ahogy szokott, kifejezéstelen, bamba tekintettel, közben a felvarrt hajú lányok mindegyikére jellemző kézmozdulatokkal simogatja a haját, szerintem ezt a hajfelvarrás után egy kötelező picsatanfolyamon tanítják. Hogy mit kap tőlem, ha kimegyek innen, fú! Sok minden van, amit még te se tudsz! Gondolom, kibékültek, megmagyarázta, eljegyezte, minden hepi, ez van kint. Zsófi próbál jelentőségteljesen nézni és hallgatni. Sejtettem, várható volt. Nem is kellett, hogy ez másképp legyen! Azt hittem, a párbajra nem fog eljönni, nemhogy bejöjjön a Villába! Van, akinek van bőr a pofáján.

Mi mással zárhatnánk az öfit, mint a VillaSzerelmesekkel? Hát már úgy hiányzott ez, tényleg, mint egy falat kenyér. A kanapén kezdünk. Jerzsi elmondja Giginek, mi esett neki rosszul a párbajon. Ez nem így van, Jerzsi rosszul gondolja. Jerzsinek Gigi viselkedéséből az jött le, hogy igazából az a dolog megszűnt közöttük teljesen. És tudod, a kapcsolatunk elején én szerelmes voltam, a szerelem átalakult szeretetté. Nem úgy szeretlek, mint egy barátot, hanem úgy szeretlek, mint a szerelmemet, érted? Mikor kimentél párbajozni, már éreztem rajtad, hogy valami nincs rendben. A tegnap történtek miatt a mai nap konkrétan lemondtam rólad. Ez elég durva, amit mondasz! Ha én szerelmes vagyok, azt nem tudom lenyomni szeretetté. Giginek pont az a két volt a legjobb, amiről Jerzsi úgy gondolja, már nem voltak rendben a dolgok. Biztosnak és harmonikusnak érezte. A nyugiban folytatjuk, a kása ugyanez, Jerzsi ugyanilyen balfaszul kerülgeti, mint eddig. Rosszul fogalmaztam. Volt egy időszak, mikor úgy ragaszkodtam hozzád, mint anya a gyermekéhez. De ez megszűnt. Megerősödtem. Kiszerettél? Nem szerettem ki belőled, nem erről van szó. Nem tudom megfogalmazni. Nyugi, amit érzel, azt mondd. Ne kompikáld túl! Nem komplikálom túl, egyszerűen nekem sok! Megmosom az arcom. Gigi egyedül marad, nem sokat ért abból, amit Jerzsi próbál neki mondani. Jerzsi kellemetlenül érzi magát amiatt, hogy Gigi bejött a Villába erre az összevisszaságra. Hát ja, aranyapám, mennyivel könnyebb dolgod lett volna, ha Gigi megnézi a délelőtti monológodat meg a gyónásodat a tévében és onnan vágja, mi a téma, mire te kijössz, addigra fel is dolgozza, te meg megúszod a kínos személyes beszélgetést. Ki volt ez találva fiam, csak az RTL beleköpött a levesedbe, arra nem számítottál, hogy megjelenik a csaj, mi?

A mosakodás (mily szimbolikus) után Jerzsi megkéri Gigit, hogy töröljenek valamit a beszélgetésből, de nem tudtam figyelni, mit mert Pötyi álmából felugrott és elkezdett ugatni, ettől úgy megijedtem, hogy még a toll is kiesett a kezemből. Szokott ilyet néha, jaj és az milyen cuki, mikor fut álmában és így mozognak a bábói, a kis szarházi! Hogy mi lesz a szerelmesekkel, az az elkövetkező napokban fog kiderülni. Jerzsi ledől a nyugiban, Gigi mehet majd, ha úgy gondolja. Minden rendben? Holnapra minden rendben lesz. Jerzsi nem tudja, a nyugiban alszik-e, lehet, hogy később visszajön. Gigi Anikó unszolása ellenére úgy dönt, nem megy ki Jerzsihez a nyugiszobába és a hálóban marad. Ma készítek papírzsepit is.

Köszönöm S-nek a képeket.

Címkék: vv4
728 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2011.04.20. 15:06:36

azt irja ki nincsenek kommentek:-D

sogeking 2011.04.20. 15:10:27

@genevieve: de, nálam már lila az egész képernyő :)

huncut 2011.04.20. 15:12:59

Jerzsi a kiszeretéses monológját szeretné töröltetni Gigivel, amibe a lány bele is egyezett. :-)

huncut 2011.04.20. 15:14:05

Ja, és Gigi tényleg nagyon jól nézett ki tegnap, ezt el kell ismernem, pedig továbbra sem bírom.

sogeking 2011.04.20. 15:17:23

@genevieve: miért, hol tartod a monitorod?

sogeking 2011.04.20. 15:21:02

@genevieve: úgy érted az asztalomon?

genevieve 2011.04.20. 15:34:25

@sogeking: pontosan, az asztalomon:-)

sogeking 2011.04.20. 15:35:14

@genevieve: vág az agyad mint a beretfa

dr. gernika 2011.04.20. 15:38:47

"Zsófi úgy néz, ahogy szokott, kifejezéstelen, bamba tekintettel, közben a felvarrt hajú lányok mindegyikére jellemző kézmozdulatokkal simogatja a haját, szerintem ezt a hajfelvarrás után egy kötelező picsatanfolyamon tanítják."
Váháháhááááá :D

traff 2011.04.20. 15:42:33

pár napja nem nézek VV-t, mondjátok már, Anikó hogy fogadta Olivér beköltözését? És Olivér Anikó közelségét?

Ayesha (törölt) 2011.04.20. 15:42:56

@gernika: pont azt néztem, hogy még véletlenül sem néz ki a saját hajának, hanem olyan, mintha valaki odacelluxozta volna a tövénél.

genevieve 2011.04.20. 15:48:52

@traff: tegnapig még csak távolság volt köztük, de a kedves nézők megszavazták nekik, hogy egy órát a nyugiszobában kell eltölteniük beszélgetéssel:-)

fran7 2011.04.20. 15:49:02

Hajni, azt hiszem jól átláttad Jerzsy terveit. Szakítani fájdalom nélkül. Én, mint férfi ezt nem vettem le azonnal.

dr. gernika 2011.04.20. 15:50:51

Jerzy és Gigi tipródását kicsit máshogy látom, szerintem Jerzy csak az intő jelekre reagált. Gigi meg túl higgadtan fogadta az egészet.

sakraf8 2011.04.20. 15:51:19

Akarok képet Pötyiröl
Esetleg S?:)

dpalmer 2011.04.20. 15:54:46

Hajnalka, három "öfit" olvastam el zsinórban és úgy érzem, kedvellek. Eddig is sejtettem, de ma megvilágosodtam és az érzéskinyilvánítást nem fojtottam magamba.
Remélem, érted, mi van az érzésvilágaimban. Ha nem érted, akkor megmagyarázom, mert nagyon jól mennek nekem a véleménykinyilvánítások.

Drogon 2011.04.20. 15:55:45

Az utolsó képnek ezt a címet adnám:

"Kiköpjem, vagy lenyeljem?"

(bocs mindenkitől)

foxglove (törölt) 2011.04.20. 15:57:17

de g*cik a szerkesztők a nekedvalóban:)

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 15:57:54

@fran7: :)

@gernika: milyen intő jelek? hogy egy stúdióban, felfokozott állapotban nem dughatta le gyomorig a nyelvét Gigi szájába? nem sokat láttunk abból, amit Jerzsi elpanaszolt (nem fogta meg a kezét, elhúzódott stb.), egyfolytában azt hangoztatta, hogy ő ezt mind így ÉRZI, hogy mi volt valójában, az más kérdés. hiszek valamit, úgy érzek valamit, ebből kikerekített egy sztorit és nagyon akart benne hinni.

@sakraf8: Pötyiről volt már fénykép, rövidesen lesz is, S-t pedig az utolsó posztban szeretném leleplezni, ha beleegyezik :)

genevieve 2011.04.20. 15:58:34

@fran7: na basszus, most jöttem rá, hogy keverlek téged frea-val:-)

Trevlovics 2011.04.20. 15:58:53

anikó helyében csak összejönnék alekosszal az utolsó párbaj előtt, már csak azért is, hogy kipróbáljam, hogy tényleg működik-e az átok

Ayesha (törölt) 2011.04.20. 16:00:11

@Hódos Hajnalka: szerintem szegény gyerek nem is blowjobot akart volna élőben, csak ugye Bécit nagyon ölelgette Gigi (tudom, tesója, vér szava, kötelék), Jerzsit meg hozzá képest sokkal ridegebben üdvözölte.

Trevlovics 2011.04.20. 16:01:30

@Hódos Hajnalka: ha le lehet leplezni, akkor ír ide. ha ír ide, akkor kitaláltam :) bár úgy emlékszem, mintha egyszer rákérdeztem volna és akkor nem lett volna a válasz. na, inkább nem szól szám... :)

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 16:03:10

@dpalmer: ohh. de izé, kellene ezt nekem érteni? :))

@Ayesha/A 6. ember: és ettől egyszerre elmúlt a fene nagy szerelem. merőaszittehogy. merőúgyéreztehogy. ettől elmúlt a szerelem és tisztellekszeretlek mint embert. ugyanmákérem.

genevieve 2011.04.20. 16:03:25

@Hódos Hajnalka: jogos, bezavarták gigit, kapot 2 percet és kiküldték...ezeket már csak belemagyarázták neki a "segítői"

groove 2011.04.20. 16:04:19

kicsit off leszek,de 3:11-től isteni:

www.valovilag.hu/video/126045

genevieve 2011.04.20. 16:05:14

@traff: na igen, nem adják ingyen a főnyereményt:-)

dr. gernika 2011.04.20. 16:07:08

@perpetum: :DD
@Hódos Hajnalka: Én mindezt láttam és ugyanazokat az érzéseket keltették bennem, amiket Jerzyben, le is írtam már akkor.
Az igaz, hogy megvárhatta volna, míg ezt Gigivel személyesen megbeszéli, nem Alektól és Évától megerősítést várni. Lehet azután döntött úgy, hogy jobb ha szakítanak.

Ayesha (törölt) 2011.04.20. 16:07:17

@Hódos Hajnalka: ha el is múlt, nem ettől múlt el, tény.

@genevieve: mármint miről?:)

genevieve 2011.04.20. 16:08:08

@Hódos Hajnalka: ezt mondtam tegnap én is:-)

nehogy már egy szerelem ezen múljon:-)

Trevlovics 2011.04.20. 16:08:48

@sogeking: ezt én is szeretném tudni, mert már nem emlékszem rá

sogeking 2011.04.20. 16:10:10

Jerzynek már rég Éva tetszik, csak most Gigi előtt nem tud rámozdulni

genevieve 2011.04.20. 16:10:11

@gernika: igen, először bécit ölelte meg, aztán magához húzta jerzyt , leült közéjük, felváltva fogta a kezüket, elmondta, hogy szerinte béci simán kihivhatta jerzyt, azt se tudja most kinek drukkoljon, nem tud dönteni..aztán meg kiküldték....

én kedvelem jerzyt, de most a sértett kis macsó beszél belöle, amit gondolsan táplál éva és alek..

sogeking 2011.04.20. 16:11:10

@genevieve: és hogy nem nézett a szemébe, az smafu??

dr. gernika 2011.04.20. 16:12:20

@groove: ÁUU
Az egész félelmetes volt, de remélem ez lehűtötte.

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 16:12:24

@gernika: szerintem kicsit befolyásol téged (is) az, hogy számtalanszor leírták, Gigi nem szereti Jerzsit meg nem mutatja ki az érzéseit, stb.

azt hiszem, a legjobb hasonlatom erre, a legtöbb béna csókot meg ilyen nyamvadt szájrapuszit is esküvőkön látni, ott se esnek egymásnak a párok, holott 1.) életünk legszebb napja 2.) az első csók mint férj és feleség DE ott a násznép, ott a pap, ott az akvezető, ott ülnek anyámék meg a főnököm meg Béla vigyázz a sminkemre, egy vagyont kért érte az a pénzéhes kígyó.

@Ayesha/A 6. ember: akkor meg nem kell erre fogni, hanem nevén kell nevezni a gyereket. :)

dr. gernika 2011.04.20. 16:13:51

@genevieve: Tudom, láttam, ez volt a tudatos része, de a metakommunikáció meg az volt, hogy Jerzy ott nemkívánatos.

genevieve 2011.04.20. 16:14:24

@sogeking: na, most már valahol vissza fogom nézni az tuti, de ha jerzy sem nézett a szemébe, kap egy tockost:-)

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 16:14:42

@genevieve: más kérdés, ha ettől elmúlt, akkor meg nem is volt az :D

@Trevlovics: az ő kérése, hogy ne leplezzük le. pszt.

genevieve 2011.04.20. 16:15:37

@gernika: ja, főleg, hogy direkt ilyen helyzetbe hozták gigit, mert a sóért mindent persze:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.20. 16:15:45

@gernika: én is ilyennek láttam...valahogy olyan kirekesztősnek.

@Hódos Hajnalka: ja igen:D lehet, hogy a vőlegény amúgy ott helyben a menyasszony szoknyája alá bujdokolna, de csak a szájára adhat egy ilyen formális puszit.:))

genevieve 2011.04.20. 16:16:45

@Hódos Hajnalka: pontosan, ha meg előtte elmúlt...akkor az egész hisztit nem értem

bécinek tekintettel kellett volna lennie a huga elmúltszerelem érzésű pasijára?:-)

AnnaKarenina 2011.04.20. 16:17:38

Jerzyről most végképp kiderült, mennyire naiv (és/vagy ostoba), sajnos a jellemről sincs semmilyen fogalma, de ennek oka persze lehet a kora gyerekkori szeretetlenség is. Egy jó szóért elfelejt minden sérelmet, és bárki elültethet a fejében olyan gondolatokat, amíg addig meg sem környékezték.
Szegény elhiszi, hogy ő ennyire menő és közkedvelt ("megerősödtem") és még csak észre sem veszi, hogy mostani jóakarói mennyire jól szórakoznak rajta.
A Gigivel kapcsolatos kritikája csak kifogás, belemagyarázás. Gigi legalább annyira megsértődhetne azon, amiket Jerzy most Béciről hangoztatott.

A két aljadék pedig még mindig Bécit ócsárolja, talán szólhatnának nekik a szerkesztők, hogy ő már kiesett. Egyébként meg maximálisan unalmassá vált a VV, esetleg még Olivér-Anikó dobhatnak rajta.
Rosszul kalkulált az RTL, ha ezt akarták, nem tudom, mi tartja majd fent az érdeklődést.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 16:18:54

@genevieve: Szerintem Jerzy össze van zavarodva, menekülne már úgy, hogy ne bántson meg senkit. Évával meg tudja beszélni a problémáit, Gigi közelsége most csak akadály ebben.

dr. gernika 2011.04.20. 16:19:15

@Hódos Hajnalka: Nem befolyásol szerintem, tudom, hogy Gigi érzései odabent valósak voltak. De mióta kijött, óhatatlanul eltávolodott és ez nagyon meglátszott rajta a párbajon.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 16:21:00

Egy kis kitérő, de az egész műsorhoz kapcsolódik: Alekosz népszerűségének ez az oka: valójában mindenütt megtalálható ez az okoskodó kisember, a félművelt "kocsmafilozófus" és Alekosz képében egy olyan képviselóje van ennek az embertípusnak, aki akár a csúcsra is felérhet viszonylag kevés vagy semmi befektetéssel és sok hasonló kisember saját álmát látja benne és azonosul egy szinten Alekosszal.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 16:22:17

El kell mondjam,hogy nem nézem a vv-t már jó ideje, mert k. unalmas, ráadásul az rtl ott csal, ahol tud. Éden Hotelt nézek, mert ott legalább villantanak.:) (igaz, Alekosz pl. azzal tesz a legnagyobb szolgálatot,ha inkább felöltözik)
Szal a neten kerülök képbe, amennyire képbe lehet, és meg kell mondjam, nyilván nem ez volt az évezred szerelme, de azért Jerzy sem kispályás.
Önállótlan, gyenge jellem. Most Alekoszék országos cimborája. Azoké, akik kiröhögték, leköpték, retardált légpisztolynak (ezért Alekoszt a nyolc általános újra járására kényszeríteném!) nevezték.

És az emberek többsége ilyen, aztán meg megy a csodálkozás,hogy mindig szopóágra kerülnek.

Ja, és én Bécinek drukkoltam, úgyhogy a vasárnapi párbajtól kezdve még a párbajokat is felejtősre tettem. Nézze a halál az alvilági Olivér képét még egy hétig pl.

dr. gernika 2011.04.20. 16:23:34

@genevieve: Abban egyetértünk, hogy elég lett volna egy videóüzenet is tőle, de a benyomásaink különböznek.

yoko1 2011.04.20. 16:24:09

A mélyen tisztelt cikkíró kihagyott egy nagyon megmosolyogtató jelenetet: amikor Anikó kijelenti, hogy visszanőtt a szűzhártyája, erre jött a Zsófika sokat sejtető parádés válasza: ha innen kimész minden leszel csak szűz nem! :D azaz szanaszét leszel ...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 16:24:47

@Peter_Cs: egyetértek veled, de azt mondom, nézzük meg Alekoszt mondjuk öt év múlva,hogy hol lesz akkor.

Bekerülni a forgatagba akár még könnyű is lehet. Bent maradni nehezebb.

Most képzeld el,hogy egy nyolc általánost épphogy elvégzett falusi kocsmazenész lenne az RTL húzóneve... Ezért azért igen presztízsromboló hosszú távon.
(a műsora után majd átpaterolják a kúlra éjszakai műsor vezetni, ha egyáltalán...oszt jóvan)

Trevlovics 2011.04.20. 16:25:33

@agymosás 60 fokon: tehát zsófi a külvilággal kapcsolatos információt adott át?

sogeking 2011.04.20. 16:25:54

@Éden Zina: Mónika show, Győzike show?

sogeking 2011.04.20. 16:26:37

@Trevlovics: sőt, még rágógumi is volt a szájában

genevieve 2011.04.20. 16:27:30

@gernika: igen, még az is lehet, hogy több figyelmet szentelt abban a 2 percben bécinek, mint jerzynek....na de ezért kiszerelmesedni belöle:-D

elég vicces:-)

AnnaKarenina 2011.04.20. 16:28:44

@Éden Zina: Igen, Alekosz és Éva, még ha nyerne is valamelyikük, csak senkik maradnak, Gigi és Béci legalább tehetséges és remélhetőleg, teret is kap a tehetségük.

fran7 2011.04.20. 16:29:06

@Éden Zina: A baj, hogy ismerek ilyen kocsmafilozófust, aki vicces ember lenne , ha nem ismerném a három lányát, így végtelenül elszomorít. Nem a tönkrement anyagi helyzete, hanem az, hogy lehetne egy normális családja, de közben senkije nincs.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 16:29:20

@Éden Zina: Bent maradni - ahhoz már ész és valós tudás kell!

Trevlovics 2011.04.20. 16:29:43

@Éden Zina: nagyon kétesélyes alekosz sorsa. egyelőre fel se merül az rtl-ben, hogy cikinek tartsák alekoszt, legalábbis a külvilág felé semmiképp. sőt, védik is a karaktert, őt az összefoglalókban egyáltalán nem, vagy nagyon ritkán helyezik bele tipikus homlokzatfenyegető helyzetekbe (pl gyónd meg a bűneid, valahogy kimaradt). ez nyilván a tervezett következő műsora miatt van, utána meg lehet 5-ös vv akár, ahol szintén szerepet kaphat. egyelőre védelem alatt áll szerintem, mint a csatorna saját (hosszabb távú) karaktere.

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 16:30:23

@agymosás 60 fokon: egészen pontosan Anikó azt mondta, hogy ha kimegy, apácazárdába vonul.
erre mondta Zsófi, ha kijössz, mindenen fog járni az eszed, csak azon nem, hogy zárdába vonulj.
ez sztem messze nem azt jelenti, hogy szanaszét lesz ... hanem azt, de hát kinek mire jár az agya :P

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 16:34:20

@sogeking: ja a sok fogatlan statiszta, meg a "megbaszta a kecskét, és a gyereket én nevelem" jellegű történetek.

na igen, az kell a népnek.

pont a minap mondtam egy haveromnak, akivel az elején arról dumáltunk,hogy a lakók nagyszerű lehetőség lesznek a pszichológusoknak megfigyelésre, hogy valójában a társadalomnak tartanak tükröt ezek ott benn.
A folyamatok, történések, párbajok, a szimpátia alakulása, a kapcsolatok mind-mind görbetükör a magyar társadalom elé.
Elég megnézni kik a legnépszerűbbek, milyen értékeket dicsőítenek az emberek a fórumokon, kinek van a legnagyobb tábora...

Oké, ebben jó részben benne van az RTL keze is, ezt tudjuk. Nem kis pénzt fizetnek agydokikra,hogy manipulatív lépések tömegét dolgozzák ki a nézők mozgatására.
Ugyanakkor szomorú belegondolni,hogy a több millió ingyenélő, anya szoknyáján ülő, nyócátalános biztonsági őr, agyonvarrt, uzsorahitelekből élő élet császára, és antidepresszánsokon élő látens idegbeteg alkoholista országa vagyunk.

dr. gernika 2011.04.20. 16:34:32

@genevieve: Nem ábrándult ki, csak csalódott. Úgy gondolta, Gigi már elengedte, úgyhogy elengedi ő is.

fran7 2011.04.20. 16:35:32

@Trevlovics: Aleket ilyen csereszabatos Benkővel, Gjonnal, Győzikével figurának szánják, arra számítanak, hogy benne találtak meg egy olyan figurát, aki hajlandó jó pénzért baromságokra, de közben mégis szimpatikus marad, mert közülünk való.

Thulea 2011.04.20. 16:36:28

Jerzy, szegény tényleg nagyon buta. Eddig azért nem hittem el, mert az Éva annyiszor elmondta és mert Gigi vele volt, aki viszont egy okos csajszi.
Szóval, az Éva és Alek folyamatos alázását megbocsájtja, Gigi egy felfokozott állapotban, nem természetes, nyugodt körülmények között bemutatott cselekedete miatt örök haragot indít el a "szerelme" ellen.

_most_ 2011.04.20. 16:36:35

@AnnaKarenina: Gigi tehetsége már kapott teret, ott a Rákóczi tér :)

Trevlovics 2011.04.20. 16:38:39

@Thulea: ha így marad, az a jerzsi tábor ( :) ) számára sem lesz szimpatikus, de adjunk neki időt még szerintem. nem buta ő, csak lassabb, eddig többnyire megtalálta egy idő után a helyes utat :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 16:39:57

@AnnaKarenina: dehogyis. Éva lecidáz pár celeblegényt, benne lesz a körforgásban egy darabig, ír Havassal (haha) egy életrajzi könyvet, aztán kimegy laszvegaszba rúdon pörögni. Ahogy hallom, ahhoz profin ért.:)
Én benne látom a következő Molnár Anikót.

Alekoszt majd a tenyerére veszi, aztán ha kisajtoltak belőle mindent, ejti a média. Ne így legyen, de könnyen lehet,hogy ő lesz bb éva férfiban.Vagy képzi magát, és elkezd iszonyúan dolgozni, ha elpárolog a siker, akkor lehet belőle egy RTL Liptai Clauja szintű celeb, akit bármikor el lehet pattintani, ha szükséges.

@fran7: a kocsmafilozófusok és egyéb senkik a legnagyobb szociopaták...

@Trevlovics: minden csoda három napig tart, vagy inkább csak 15 percig. depláne a médiában...

Thulea 2011.04.20. 16:40:47

@Éden Zina: Ez is egy nézőpont, de én szeretnék arra gondolni, hogy a népnek kenyér és cirkusz kell. Kenyérre még talán telik, a cirkusz pedig a tv, jelenleg. Amely korból ez a mondás származik az emberek gladiátor-viadalokra jártak, otthon mégis élték az átlag ember átlag mókuskerekét. :-)

fran7 2011.04.20. 16:40:50

@Thulea: Csak azon múlik, mire kap megerősítést. Ezért óvatosan kell tanácsot adni az embereknek ilyen esetben. Én azt mondanám Jerzsynek, hagyd Gigit, de ne hallgass Alekékra se. Anikóra meg főleg ne. De akkor mit csináljon szerencsétlen? Csak szóba kell állnia valakivel ott benn.

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 16:40:58

@gernika: az ilyen azt hittem, meg úgy gondoltam... Othello is azt hitte, hogy a felesége félrekúr, oszt mi lett a vége! :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 16:42:37

@Thulea: jó lenne, ha így lenne, de nekem elég csak egyszer végigsétálnom a Teréz körúton Pesten, hogy lássam, ki testesíti meg az átlag magyart.

Albino Vernyul 2011.04.20. 16:44:27

Elso nap bent a regiekkel..
Feladat, beszeljek ki a problemaikat egymassal.. Oli felkeszito trening a kinti vilagrol, es Alek nagymonolog..:
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/5/PnsBYCo3KRs
Jerzy a zavarodott, Eva nyalom Olit/Alekot musor, Aniko szokasos orlodes mindenrol, nemi puhatolozas Oli fele, erdemes figyelni Oli fejet.. Alek meg az ido..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/4/HUGjUp0Hbtc
Alek lelek kiont, pakolaszas.. Kozben Jerzy mar megint Evanak omleng kicsit, aztan Olinak, aztan Oli Evat fenyezi, vegul a sotet harmas magat..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/3/WLcRSuYdBVo
Szosszenetek, Oli furdik, kis halo..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/1/v2lwRUEdLbc

Thulea 2011.04.20. 16:44:29

@Trevlovics: Csak mint karakter érdekel. Béci rajongó voltam és vagyok, de szuper lenne, ha Anikó nyerné meg! :-)

fran7 2011.04.20. 16:46:09

@Hódos Hajnalka: De azért Yagon múlt, aki megcsalatását Otteloval bosszulta meg a női nemen, konkrétan annak feleségének halálával.

Cabolch 2011.04.20. 16:46:34

Jajj, nemár. ki hiszi el, hogy bármit is érez Gigi Jerzy irányába? Olivér és Anikó között nagyobb volt szerelmi kémia mint eközött a 2 jóember között. Látszott Gigin a párbajon, hogy rohan a bátyjához, Jerzyt meg figyelemre se méltatta. Miért is tette volna, azt hitte, hogy megy a levesbe. Mikor meg a lengyel ment vissza mégis már jelent meg a cikk, hogy Gigi atól fél, hogy Jerzy szakítani fog vele... Szánalom. Remélem Jerzse továbbra is távoltarja magától ezt a szipirtyót

dr. gernika 2011.04.20. 16:48:44

@fran7: Hát közülem nem... :S

garnéla mák 2011.04.20. 16:52:08

"A szerelemről meg leszoktam. Hatalmas erejű, fülsiketítő robaj rázza meg a Villát, ahogy a tuják szívéről legördülnek a kövek." váháháááá:D
értem én, hogy a zsó-fika kell az anikónak, de miért ezt a nulla rágógumilányt küldték be? akkó má inkább szandikát, jobban tudja hozni a picsatanfolyamon tanultakat...

nowo 2011.04.20. 16:53:38

"...A szerelemről meg leszoktam. Hatalmas erejű, fülsiketítő robaj rázza meg a Villát, ahogy a tuják szívéről legördülnek a kövek."

:DDD

Albino Vernyul 2011.04.20. 16:53:48

Tegnap ennyi volt az osszes adas.. Aniko pizza rendelest gyakorol.. Feladat buli, de osztjak vele a tarsassagot, Ancsanak nem tetszik.. Jerzy, Gigi egymas nyakaban.. Ruhazkodas.. Aztan kapnak italokat, Aniko eloszor talalkozik kukacos itallal.. Alek/Oli ital promo.. Lanyok oltozkodnek.. Feladat a 3 lanynak, kibeszelni a szerelmi eletuket..
Oltozkodes folytatodik...
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/0/YM_pejX6p-4

fran7 2011.04.20. 16:54:20

@gernika: Persze, de ez a nép fia motívum nagyon benne van a megítélésében, akkor is ha a való életben a nagy Alek rajongók, a harmadik mondat után otthagynák, mert a való életben nincs értelme a szavainak, mondatainak.

dr. gernika 2011.04.20. 16:56:14

@Hódos Hajnalka: Naigen, én ezt a helyében eltettem volna jó mélyre, nem is beszélek róla, aztán majd személyesen- lehetőleg négyszemközt megbeszélem. De a csalódás, meg a kétségek meg lettek volna.
@Éden Zina: Ne is mondd, ma a metróban egy kopasz nő mezítláb, aránylag normális ősasszony-ruhában mobiltelefonált... nem szoktam még meg ezt a változatosságot.

Thulea 2011.04.20. 16:56:34

@Éden Zina: Teljesen megértelek, szerencsére meg lehet válogatni a helyeket, ahol az ember megfordul. Én szerencsésnek érzem magam, hogy nem ilyen emberek vesznek körül.

Trevlovics 2011.04.20. 16:57:00

@Éden Zina: általában, de vannak túlélő típusok is.

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 16:59:56

@fran7: Ohello nem járt utána a dolgoknak. pont. :)

@Cabolch: fú, te azt is elhitted, mikor lendvai ildikó lassan mondta, hogy nem lesz gázáremelés, ugye?

0511 2011.04.20. 17:01:43

@fran7: Bocsi! de nem tudom kiket értesz a "közülünk való" alatt, de ha lehet én nagggyon nem szeretnék Alekosszal egy csoportba kerülni, ha kell leszek kisebbségi.
Alekosz ingyé se butább és a humoráról kb Matisz nagypapi jut eszembe, akiből ugyanúgy spontán dölt minden, amivel bódottá tette a nézőket

nosce 2011.04.20. 17:06:59

@gernika:
Teljesen egyetértek veled, pontosan ugyanazt éreztem, asszem be is irtam. Gigi metakommunikációja az uristN csak nehogy közeledjent mutatta, Gigi minden porcikájával tolta el Jerzyt. Jerzy pedig ezeket a jeleket mindig hibátlanul veszi, talán mert nem olyan okos. Ahogy Bélával kapcsolatban is először érzelmileg vette le h Béla átbaszta a kihávással és utána értette meg. Aki kétli nézze vissza Jerzy képét amikor először mondja neki Béci a nagy kihívásos ötletét, szóban helyesel mert ilyenkor az a PC, de a viselkedése tiltakozik

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.20. 17:10:50

Gigi arcán látszott, hogy alig várja, hogy Jerzy szakajtson véle, de az meg csak kínlódott. Ki kellett volna mondani, hogy szevasz, egy "másik buszra szállok, aztán kihalok én is akár az indiánok" (PUF). Szakítani két perc alatt kell, nem kell nyammogni. Legalább Gigi is mehet haza, nem marad le a párizsi munkákról. :)))
Zsófika ránézésre is a XXI. századi IQ=0 Barbibaba megtestesítője. Váááááá!

fran7 2011.04.20. 17:11:28

@0511: Azokat értem, akik a NekedValóban és nem ezen a fórumon sztárolják Alekot. Aki a tipikus kisember, mint Pepin bácsi, csak Alek nem tud táncolni. Vagy akár Svejkhez is hasonlítanám Alekot, de Svejknek voltak érzelmei. Szóval a tipikus kisember közegben ő a közülük való. Ha valakinek meg van a Lost: közülünk való, de nem közénk tartozik. Alek is ilyen csak rossz értelemben. Van olyan széles közeg, ahol ő, aki elindult közülünk és sztár lett.

Zelefánt 2011.04.20. 17:14:55

Megint le/össze/szét/ki/meg/el/át/rá...maradtam, és ide és oda is...Mi történt, és hol, nem tudom, de (nem) örülnék, ha mégis...
Valaki azért tegyen valakivá, ha lehet.

nowo 2011.04.20. 17:16:49

Csak egy kérdés:
Honnan tudta egyből Anikó tegnap,hogy Zsófinak mellnagyobbító műtétje volt?

Trevlovics 2011.04.20. 17:17:53

@nowo: nem illik kérdésre kérdéssel felelni, tudom, de honnan tudod, hogy egyből tudta?

Albino Vernyul 2011.04.20. 17:18:31

@nowo: Van szeme...?!;) Kimenes elott mar megbeszeltek, hogy lesz neki..

nowo 2011.04.20. 17:20:11

@Trevlovics: Most ugrott be,lehet,hogy nem jól emlékszem,de mindjárt visszanézem.Pill.

nowo 2011.04.20. 17:21:27

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Ja,ezt nem tudtam,mert akkor még nem néztem az adást.

Thulea 2011.04.20. 17:22:43

@perpetum: Mert két csaj van játékban, Évát nem bírom, Ani meg olyan kis aranyos. Tényleg ennyire egyszerű a magyarázat. :-)

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 17:27:41

Visszanéztem a párbajnak azt a részét, mikor Gigi megjelent a stúdióban. Jerzsi hozta ugyanazt a buta tekintetet, mint általában, ő sem volt a lazaság szobra, csak mondom.
Gigit - gondolom - azért paterolták ki idő előtt a stúdióból, mert Béci folyamatosan szövegelt neki.

Cabolch 2011.04.20. 17:29:57

@Hódos Hajnalka: Miért engem állítasz be naívnak mikor te hiszel el olyasmit ami nincs (a lángoló tűz G meg J között)? vagy miért pirítasz rá arra aki nem úgy gondolja?
de persze csinálhatom úgy is ahogy te:

fú, te tényleg elhiszed, hogy van köztük valami? akkor te azt is elhitted mikor gyurcsány/orbán bejelentette, hogy mostantól minden fasza lesz, ugye, Hajnalka?

2011.04.20. 17:30:45

@Hódos Hajnalka: egyébként én is inkább ezt éreztem ki a helyzetből, csak lusta voltam leírni :)
engem is módfelett tud frusztrálni, ha közönség előtt "kell" szerelmeskednem, pedig egyrészt ekkora közönség még nem is figyelt soha, mint Gigiéket vasárnap, másrészt ez semmilyen értelemben nem tükrözi az érzéseimet, csak közönség előtt nem olyan :)
dehát mindenki mást lát bele, mert mindenki a saját szűrőjén keresztül észleli a dolgokat.

Thulea 2011.04.20. 17:31:28

@fran7: De akkor se Alekkal és Évával bandázzon a Jerzy. Gigivel a villán kívül kellene megbeszélnie a kapcsolatát, már csak taktikailag is. De nem tud csendben maradni, gondolkodni és utána beszélni.
Nem kell Gigire hallgatni, hanem csak hozzábújni, ölelgetni stb. olyan szép az a lány, nem kell az életet bonyolítani...

fran7 2011.04.20. 17:32:52

@Cabolch: A szándékuk az általad említett embereknek az volt. Hogy mi lett belőle, az más kérdés. A Jerzsy-Gigi kapcsolat meg nehezen megítélhető, mert kamerák kereszttüzében lehet Rómeó se szeret bele Júliába.

Zelefánt 2011.04.20. 17:34:07

@Cabolch:
Vigyázz, mert túristák jönnek.

Thulea 2011.04.20. 17:36:26

@fran7: Már többször leírtam, hogy szerintem Alek azért is érzi jól magát a villában, mert kint tuti, hogy nem hallgatják meg a hülyeségeit. Én az öfikben is, amikor ő beszél, akkor kimegyek... annyira primitív, és meg beszél is hozzá.

Thulea 2011.04.20. 17:37:53

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/4/HUGjUp0Hbtc itt is erről beszél Alekosz kb 13 percnél... Nem hallgatják őt meg kint, ez biztos.

Cabolch 2011.04.20. 17:38:42

@fran7: "mert kamerák kereszttüzében lehet Rómeó se szeret bele Júliába"

és én ezt nem is vitatom, sőt, épphogy ezt mondom, hogy a kamerák előtt mindneképpen más a dolog. ők meg fakítani akartak valamit, csak nem jött össze a hatalmas love. nincs ezzel semmi baj, csak akkor nemtom mit kell erőltetni. Gigi is megmondta már, hogy villánkívül össze se jött volna vele, most Jerzy is próbálja jelezni feléje, hogy ez így nem. akkor meg? tényleg, egy jó anikó-olivér actiont jobban tudnék értékelni mint azt a szenvedést ami tegnap is ment

0511 2011.04.20. 17:39:14

@fran7: Micsoda feltételezés, hogy Alek nem tud valamit? Hát nem megmondta, hogy a Tordastól megtanult táncolni?
Alek mindent tud (mint Bukfenc a Csimbum cirkuszban) és erről a legmagasabb szinten meg is van győződve. Olyan munkát szeretne (egy videoban beszélt erről tán Olivérnek), ahol egy fotelban ülhetne és a nap 24 órájában válaszolna MINDEN kérdésre. Végül is, ha eléje tennék a menetrendet a MÁV telefonos információnál talán megfelelne és azt csinálhatná, amire vágyik, minden kérdére válaszolhatna.

Thulea 2011.04.20. 17:40:11

@Cabolch: Ja, Olivér még mindig gebed Aniért! Jó lenne, ha tényleg nem tudná tartani magát Oli! hihihi

nowo 2011.04.20. 17:40:35

@Trevlovics: visszanéztem,megvágták,így az is lehet,hogy pár perccel korábban
,kamerán kívül,már tudomást szerzett arról,hogy Zsófinak mellműtétje volt.

nosce 2011.04.20. 17:42:29

@Thulea:
"Gigivel a villán kívül kellene megbeszélnie a kapcsolatát, már csak taktikailag is."

Nem jerzy hívta be Gigit hanem az RTL küldte be és Gig jelenlétére neki reagálnia kell, azt amit érez, nem ?

"De nem tud csendben maradni, gondolkodni és utána beszélni."

Jerzy hiperérzékeny, talán mert kiskorában túl soxor eldobták, azok akiket szeretett, anyja stb. ezért ha jelet érez pillanatok alatt magába fordul, és bezárkózik...

Trevlovics 2011.04.20. 17:43:19

@nowo: oké, én se emlékeztem igazán, csak azért kérdeztem volna, mert úgy gondolom feltűnt volna nekem is ha rögtön ezzel nyit :)

perszepolisz 2011.04.20. 17:45:46

Ha Alekosz és Olivér még egyszer megöleli egymást elhányom magam.

Ezt gondoltam hozzáfűzni a dolgokhoz...

Trevlovics 2011.04.20. 17:47:57

@perszepolisz: én viszont örülnék ha egyik este tovább is mennének :D

fran7 2011.04.20. 17:51:41

@Cabolch: Szerintem a valós életben a bent levők közül Jerzsy Éva után menne, Gigi meg Gombi után. Én közöttük éreztem természetes vonzalmat. Ez semmit nem jelent csak annyit, hogy azért ők nem egymással kezdtek volna, de a retek ezt erőltette.

nosce 2011.04.20. 17:51:52

@Trevlovics:
"én viszont örülnék ha egyik este tovább is mennének :D"

blowjobra gondolsz ? :)

Trevlovics 2011.04.20. 17:53:36

@nosce: gondolnék, de még mindig nem emlékszem :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 17:54:06

@nowo: Korábban beküldték a VillaBlikkben az sms-ekkel együtt.

nosce 2011.04.20. 17:55:18

@fran7:
"Szerintem a valós életben a bent levők közül Jerzsy Éva után menne, "

Mintha Ádám mondta volna h jerzy az Éva esete, és rá féltékeny, nem ?

Albino Vernyul 2011.04.20. 17:55:32

@fran7: Egyetlen ember van, aki odabent jot mondott Jerzynek, az Aniko, de cseszett felfogni.. Maradjon aki volt, ne forduljon ki magabol, es gyakorlatilag vigyazon Evaval.. Es pont azt lathattuk 2 napig, hogy fordult ki onmagabol Eva/Alek sugalmazasara...

Albino Vernyul 2011.04.20. 17:57:50

@Thulea: Inkabb remelem Anikonal tegnap nem szakadt el a cerna a nyugi szobaban, es nem esett neki Olinak egy koromreszelovel..;) Bar, ha a kukacos ital kerdes a megbeszeles utan volt, talan kicsit engedett a feszultseg...

nosce 2011.04.20. 18:01:56

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Amikor Ani cikizte Évát a lábköröm festéssel, h kinek csinálja, abból az jött le h Ani féltékeny Olira, szal .....

nowo 2011.04.20. 18:02:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
aha,aztán pont ezért,csak úgy mellékesen,meg is nyerte a párbajt.
Legalábbis szerintem.
Ha marad,aki volt-drága kis Anikó sugallatára-,már otthonról szagolgatja az ibolyát...

fran7 2011.04.20. 18:03:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Nem azért írtam, hogy ne álljon szóba Anikóval, mintha ő valami rosszat tenne vele, csak nem biztos, hogy egyedülálló férfiembernek jót tesz ha Anikóval túl sokat beszélget és együtt van vele. Négy hét múlva normálisan ismerkedhet bárkivel. Amennyire egy reality szereplő megteheti ezt.

nosce 2011.04.20. 18:04:09

@Trevlovics:
gondolj erősen rá, h Gigi mit reklámozott a pólóján :)

nowo 2011.04.20. 18:08:53

@fran7: Anikóra lehetőleg senki se hallgasson,és akkor talán kiesik végre.
Eddig,aki hallgatott rá,vagy hitt neki,mint pl. legutóbb Béci,már mind otthon vannak.

Kivétel 2011.04.20. 18:24:13

@nowo: Onnan tudják, hogy az egyik blikkben, amit annak idején kaptak, benne volt a hírekben a mellműtét. Néha tesznek be egy-egy infót nekik kintről, onnan olvasták.

Albino Vernyul 2011.04.20. 18:30:43

@nowo: Jerzy a parbajt azert nyerte meg, mert az Alek hivok ra szavaztak, Oli altal iranyitva, hogy Beci kiessen.. Azzal, hogy most sodrodott Alek/Eva fele, veszofelben volt a Bela/Gigi szavazotabor maradek szimpatiaja, es a gyoztes szavazat vonzo ereje.. Gyakorlatilag beallt volna a 3. helyre az Alek tabor szavazoi rangsoraban.. Ertelmetlen, Gigi meg megmentheti..
Beci meg senkire se hallgatott.. Megvolt a terve, es vegigcsinalta...
Olira meg nem feltekeny, hanem haragszik ra...;)

Thulea 2011.04.20. 18:32:21

@nosce: Azt én is vágom, hogy Jerzy hiperérékeny, meg milyen problémái vannak, meg meg is értem, attól még nem értek vele egyet... Persze, reagáljon, de azt gondolom, hogy nem mindig az első reakció a helyes, főleg, ha az tele van érzelemmel, ezért megvárom, amíg lehiggadok és hideg fejjel végig tudom gondolni a dolgokat. Lehet, hogy ez nem megy neki.

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Szegény Anikó annyira várta, hogy Oli egy kis figyelmet adjon neki, de nem, szegényke, egyre jobban húzta fel magát és próbálta magára vonni a figyelmét, ahogy megnéztem a youtubon az éjszakai videókat. Köszi, aki feltöltötte!

@0511: :-D Igen, legyen MÁV ügyfélszolgálatos! Válaszol a kérdésekre, mint az illetékes elvtás, mi? :-D Ez egy idióta!

nowo 2011.04.20. 18:43:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: magamból kiindulva,ez nem egészen így van.
Ugyanis én is küldtem pár szavazatot Jerzyre,de kimondottan magáért,és nem Alekoszért.
Egészen egyszerűen utóbbi időben szimpatikus lett számomra.
Nem vagyok Alek-rajongó.
Jelen pillanatban Anikón kívül mindhármuknak drukkolok a fődíjért.

Albino Vernyul 2011.04.20. 18:53:22

@Thulea: Inkabb valami tampontot vart, hogy mikent viszonyuljanak egymashoz.. Viszont Oli kerulte.. De valami tortenhetett, mert a kukacos italnal celzottan tole kerdezett, es meg valaszt is kapott..;)

nowo 2011.04.20. 18:56:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: visszatérve Bécire,ha Anikó nem játssza el a barátságfelajánlós nagyjelenetét,akkor Béci könnyebben kivitte volna őt.Béci bedőlt Anikó ama nagyjelenetének is,amikor hisztisen kiborult Évára,hogy nem tartotta be a szavát.
Ekkor dönthetett úgy Béci,hogy na,akkor kiviszi a leggyengébbet (még ha a legközelebbi ember is számára),és Anikónak,a nagy-nagy barátjának otthagyja Évát,hogy bosszút álljon rajta.
Na,hát kb. "csak" ennyire volt manipulálva Béci Anikó által.
Béci még mindig a villában lenne,ha Anikót viszi ki,mert annyian kb. már utálják Anikót,hogy ne legyen túl magas a tetszésindexe.(Amint az a vacsoracsatás közönségszavazatból is látható volt.)

Apropó!
A vacsoracsatás közönségszavazatok miért nem számítottak sehová?
Ha átlagot vontak volna,akkor Anikó 40+1 ponttal az utolsó lett volna.
Így Éva sem borult volna ki.
Szemét rendezők!!!

dr. gernika 2011.04.20. 18:59:27

@nowo: Khem, elfelejted, hogy Anikó kifejezetten azt szerette volna, hogy Béci őt vigye ki. Szóval a kis manipulációs elméleted nem állja meg a helyét.

Albino Vernyul 2011.04.20. 19:01:42

@nowo: Ne magadbol indulj ki..;) Olinak van egy faszbukos Alek tamogato oldala, meg egy kupac forum is Alekhivo.. Mindenhol ment a duma, hogy meg kell probalni Becit kiszavazni... Itt egy kis adalek..:

velvet.hu/celeb/2011/04/19/vv_jerzy/

Thulea 2011.04.20. 19:05:06

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ha túl lennének egymáson, akkor nem kerülnék egymást.
Támpont lehetett volna az, hogy megmondta Oli, még amikor versenyben volt, hogy nem akar semmit Anitól. Minek kell még egyszer elmondani, ha tényleg lezárta mindegyik.
Oli sem zárta le, ha nem tudott odamenni hozzá és köszönteni legalább. :-)

Albino Vernyul 2011.04.20. 19:09:32

@nowo: A VV oldali online szavazas nem sokat er.. Barmennyiszer tudsz szavazni, es erossen scriptelnek/makroznak is.. Kell par elborult ember, es barmit megszavaz...
Becit nem erdekelte, hogy ki mit mond neki.. A kulcsszo, a szavazatmegosztas volt.. Hogy egy oldalrol csak 1 ember legyen a dontoben, lehetoleg a masik blokkbol meg 2.. Jelesul vagy O, vagy Jerzy, a masik oldalon meg Alek/Eva.. Aniko meg semleges...

Lone Starr (törölt) 2011.04.20. 19:09:58

Balázs tényleg rezignált mostanában.

Albino Vernyul 2011.04.20. 19:11:01

@Thulea: Oli keruli Anikot, Eniko miatt..

foxglove (törölt) 2011.04.20. 19:18:28

Alekot és Évát elvinném egy lakatlan szigetre, azt hazudnám nekik, hogy egy valóságsót forgatunk, aztán otthagynám őket a p*ba.

sogeking 2011.04.20. 19:18:28

Zsófi tök jó fej, amikor alszik

Kivlov 2011.04.20. 19:19:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
de ez halott 5let volt valószínűleg mert szvsz mostanság évát bárki legyőzné, és akárki lesz a kiválasztott (kivéve Alek), ő lesz a kihívott, ergo nem lesz a 3ban...

Lone Starr (törölt) 2011.04.20. 19:19:10

Én örülök, hogy nem kell évekig elnézni őket.

Spéter46 2011.04.20. 19:19:36

Olivér metélése miatt fürdik mindig gatyában?

Kivétel 2011.04.20. 19:20:26

Jaj, láttátok Alekosz alsónadrágos "ámokfutását"?:) Ezzel a képpel vallatni lehetne..

Lone Starr (törölt) 2011.04.20. 19:20:34

Gigi inkább ne akarjál segíteni, te kis Szimpszon.

Albino Vernyul 2011.04.20. 19:22:20

@Kivlov: Ize, most elobb Alek kiadta az ukazt Eva eltakaritasara..?!

Kivlov 2011.04.20. 19:23:44

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
neki sem jó, ha bennmarad, persze.
de szerintem nincs ellenfele most már. pláne így, h bejött Olinnyó felspannolni...

Lone Starr (törölt) 2011.04.20. 19:38:23

Alekosz perfektül kommunikál az alsó két millióval. Szociológusként ez most nem volt politikailag korrekt, de könyörgöm? Csak egy szint alatt lehet ezt az összefüggéstelen zagyvaságot érteni.

fran7 2011.04.20. 19:41:13

Alek mondja Bécivel kiment az oknélküli beszólogatás. Hát ez olyan mint mikor Maradona mondja Pelének, hogy nagyképű.

Frenk a hal 2011.04.20. 19:41:52

rácz tárogató ildikó mit van úgy meglepve?! mintha ők, rácz bokáigérapofám bélával nem estek volna neki ennek-annak az elmúlt villalét alatt. ugyanmár hagyjuk! ezért kár volt visszajönnie, hogy most ossza az észt. de nem baj, dzserzi most jól ejti...ja és azt se adja elő, h mennyire odavolt a táncofiúért - tudtommal bent ő volt az akit többször idegesített erzsike.

sogeking 2011.04.20. 19:43:01

mindig elálmosodom amikor Zsófit mutatják

Kivlov 2011.04.20. 19:44:03

@Lone Starr:
ez nem az MTA műsora. nem érteni kell, hanem szórakozni rajta...

Frenk a hal 2011.04.20. 19:44:03

@sogeking:
jó neked, rám gyomorsav problémák törnek ugyanekkor :-)

Spéter46 2011.04.20. 19:44:59

Istenem! Már megint az a mostoha élet, és a gyermekkor fájdalma!

bigél 2011.04.20. 19:46:18

@Kivlov: szerintem abszolút nem szórakoztató. az elején még röhögtem rajta, hogy micsoda "jószág", de mostanra már az sem. de akkor sem vele, hanem rajta nevettem, ami nagy különbség.

sogeking 2011.04.20. 19:46:22

kell egy olyan nyaklánc, mint ami a Jerzynek van:)

bigél 2011.04.20. 19:46:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: most mennem kell, de feltétlenül le akartam írni neked, hogy hajrá Anikó! :)

sogeking 2011.04.20. 19:47:16

mi üt? lemaradtam a katarzisról :)

alte trottel 2011.04.20. 19:47:48

Vazze!

Nem gyöngytyúk! ÉHTYÚK!
A mondás onnan ered, hogy az udvaron káráló éhes baromfi minden lepottyanó akármiről (pl. a kicsapott takonyról is!) azt hiszi, hogy kaja és rárohan!

sogeking 2011.04.20. 19:48:27

Balázsnak az a sál van a nyakában, amivel Alekot megkötözték :DDD

Kivlov 2011.04.20. 19:48:33

@bigél:
ez van. majd meglátjuk a szavazatoknál.
egy elmebeteg, egy sunyi-hisztikirálynő anikó, meg egy halvérű dzsörzé közül csak Alek nyerhet. ha nem, na, az tuti bunda...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.20. 19:51:35

@sogeking: hát, Erzsi barátunk a nagy emancipálódás megbeszélése közben belekeveredett egy kis logikai bukfencbe, aztán, mivel nem az eszéért szeretjük, pár "mit ne mondj tuti a csajodnak" típusú mondat után átvágta a gordiuszi csomót azzal, hogy na akkor maradjanak annyiban, hogy ez az ő dolga

az adást ezután nullatized másodperccel elevtték, úgyhogy Gigi nyilván úgy reagált, mint ahogy minden normális nő tenné, elküldte a jó éde anyjába, de ha ezt engedék látnunk, nem tudnák még további egy hétig úgy összevágni a nyígást, hogy kijöjjön az öfi

Spéter46 2011.04.20. 19:51:41

@Kivlov: Készülj fel a tuti bundára. mert a szegény árva Erzsi nyer!

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 19:51:42

@Spéter46: ez nem az a blog.

@Kivlov: te itt ne utasítgass rendre senkit, mert a memóriám jó, és ha jól emlékszem, téged is rendre kellett utasítani mert céztél.
majd én megrendszabályozok, ha úgy látom, köszönöm, hogy meghagyod nekem ezt a jogosultságot.

Thulea 2011.04.20. 19:52:08

@Lone Starr: Teljesen igazad van!!!!!!!!

dr. gernika 2011.04.20. 19:52:08

@Kivétel: megnéztem ma a videót hang nélkül, tuti hogy rosszat fogok álmodni.
Most mikor az előzetesben mutatták, gyorsan átmenekültem a másik szobába, elvégre vacsorázni próbálok...

Mérges 1234 2011.04.20. 19:53:35

Hát Gigike viselkedése egyre szánalmasabb....

Nélküle tényleg jobb lenne jerzy-nek.

Miért nem küldi el a pék faszára????

Spéter46 2011.04.20. 19:53:58

@Hódos Hajnalka: Nagyon vigyázok, mit és hogyan írok le!
Köszönöm a figyelmeztetést!

Kivlov 2011.04.20. 19:54:57

@Hódos Hajnalka:
te miről beszélsz? nem utasítgattam senkit, de ha nem tudsz magyarul, íratkozzál be ennek a szamaritánusnak az MTA tanfolyamára és írjad a fos blogodat. az kattintson rá még egyszer, akinek 2 anyja van, az is mostoha. b*szatlan p*na...
ALEKINNYÓ!!!

Thulea 2011.04.20. 19:55:25

@Doubledecker: Szerintem Gigi teljesen jól látja a szitut. Te nem tudom mit nézel...

sogeking 2011.04.20. 19:57:16

Zsófiról többet nem írok, mert már nekem kellemetlen.

fran7 2011.04.20. 19:59:07

Azért az ilyen Alek szövegért még a teknőse is joggal hagyja el.

sogeking 2011.04.20. 19:59:15

ettől a pillantástól biztos még a Bécifanok is elalélnak :)

joszif 2011.04.20. 19:59:55

Nem értem Anikót, tegnap azt gyónta hogy sajnálja hogy megpróbált szétkurni egy egy kapcsolatot(béciét) de azt ezek szerint nem sajnálja ha az olivér kapcsolatát teszi tönkre... érdekes

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 20:00:29

KÜGGYÉK MÁ' KI EZEKET A NYAMVADTAKAT, NEM BÍROM!!

sogeking 2011.04.20. 20:03:58

ezt nem lehet elégszer látni:)

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 20:04:12

@Gee Halen: Cicuka, hát így ösmersz engem?

joszif 2011.04.20. 20:05:20

de miért nem hagyták ott a fenébe egy órára szenvedni ááááá félmunkát végeztek a csajok

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 20:06:19

Erre benyomták a "You Could Be Mine"-t, nem hiszem el! :D

mann 2011.04.20. 20:06:52

Ez kééééész. Sarah Connor váháháháhá :DD

A három grácia nagyon gáz.

Frenk a hal 2011.04.20. 20:07:06

olivér úgy néz ki röhögve ebben a poncsó cuccban mint a macskafogókból az amigók, akik konzerv vért isznak vacsira

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 20:07:50

Most tényleg azt mondta, hogy Sarah Connor és Guns ment, vagy álmodtam? :DDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 20:08:23

@Hódos Hajnalka: Erre e beszólásra most megkergetnélek alsógatyában. Én kergetnélek, te meg alsógatyában :D

Lone Starr (törölt) 2011.04.20. 20:08:26

@Kivlov: Most például koherens és konzisztens Alekosz. Ilyenkor semmi bajom vele. Szórakoztat. De mikor okoskodik, én nem az az ember vagyok, aki élvezkedik a tömény ostobaságán. Hát, ízlések...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 20:09:58

Gigi könnyei, mint zuhanyrózsa cseppjei...

ÁÁÁÁÁ!!!

dr. gernika 2011.04.20. 20:11:13

Jó, most már Gigit sajnálom.

fran7 2011.04.20. 20:11:17

@Gee Halen: Most esett le mit jelent ez a GNR szám cím. Szerencse, hogy akkor még nem tudtam angolul.

Kivétel 2011.04.20. 20:11:20

Most már biztos, hogy Alekosz egy kiborg.. akkora tököst ugrott a medencénél, és utána meg felpattan, és kergeti tovább Évát, mint akinek meg se kottyant az egész:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 20:12:09

No, hát Alekosz így sokkal elviselhetőbb mint amikor "okosra" issza magát.

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 20:13:46

@Gee Halen: hát lehet, hogy meglepetést okozok, de a férjem boxeralsójában vagyok, u2 pólóban, áeszromás fejkendőben, és nyuszis szobapapucsban vagyok. van még kérdésed?

dr. gernika 2011.04.20. 20:14:45

@Kivlov: Kurvára örülök ám, ha tényleg nem jössz többet, csak aztán tartsd is be.

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 20:15:55

nekem van. miért írtam le még egyszer, hogy vagyok? :D

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 20:19:16

@Kivétel: vannak ilyen itthoni szerkóim, na. :D

@Gee Halen: jaj baszki te a múltkor is már egy szál gitárban voltál, mégis legyőztelek a sízoknimmal... vagy nem jól emlékszem?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 20:20:32

@Hódos Hajnalka: A vizsla közben nekidől a lábamnak. Mozsmá' cuki is vagyok. Legyőzhetetlen.

dr. gernika 2011.04.20. 20:21:01

@joszif: Kivágták a legszebb jeleneteket (hálistennek), igazi retinaégető pillanatokat láthatsz a neten

inmemancsi 2011.04.20. 20:21:50

@joszif: pedig egyszerű, egy kapcsolat szétba.ásához nem egy ember kell, hanem kettő. Béci már az elején se hitegette, simogatta, meg stb.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 20:23:28

Akkor holnap párhuzamban láthatjuk, hogy az Anikó-Olivér, Gigi-Jerzy páros párhuzamosan szenved, miközben Alekosz "lehengerlő" dumákkal akarja megfektetni Zsófit és Évát egyszerre?

dr. gernika 2011.04.20. 20:24:12

@Hódos Hajnalka: Gyorsan kapcsoltak a kezelőben. :))

@Kivétel: Igen, szerintem még nekem is jobban fájt.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 20:25:28

@inmemancsi: De mint tudjuk, Olivérnek akkor hiányzott a szex a Manóval.

...

Cseszd meg, a Gyűrűk Ura ugrott be.

2011.04.20. 20:30:22

@Gee Halen: Mi van? Mi van? Szex Frodoval? Szex Samuval? Szex Frodo és Samu között?
Az ember teljesen elveszti a fonalat, ha ilyen későn ér haza a melóból.....

rianna 2011.04.20. 20:31:46

Ez a szatíros jelenet egész szórakoztató volt, bár egyben félelmetes is:D
@Kivétel: szerintem is, még nekem is fájt, ahogy láttam, ő minden probléma nélkül rohangászott tovább:))

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 20:33:11

@beebeer: szex Szméagollal. na. itt tartunk.
Gee még a kutyánál, de nemsokára jön.

sogeking 2011.04.20. 20:36:17

Béci kezet fogott Milóval

2011.04.20. 20:40:29

@Hódos Hajnalka: Codálatosssz! Nagyon várom a holnapi posztot ezek után! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 20:43:13

@Hódos Hajnalka: Amúgy már megijedtem, hogy csak kétnaponta lesz poszt ezentúl.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 20:55:02

Nagyon jó volt látni, ahogy Olivér lelket öntött Évába! Meg általában pozitív hatása van az egész társaságra most!

Albino Vernyul 2011.04.20. 20:57:17

@joszif: Mert Belanal O volt a kezdemenyezo, ezt szegyeli is, de Olinal viszont Oli eroltette a helyzet kialakulasat.. Ezt mar parszor kiveseztuk.. Pl. delelott is..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 20:58:00

@Gee Halen: @sogeking: @mann: @Hódos Hajnalka: Csak a T 1000-esnek a medencében kellett volna landolnia!

vitek 2011.04.20. 21:03:47

@Thulea: "Már többször leírtam, hogy szerintem Alek azért is érzi jól magát a villában, mert kint tuti, hogy nem hallgatják meg a hülyeségeit. Én az öfikben is, amikor ő beszél, akkor kimegyek... annyira primitív, és meg beszél is hozzá."
Én is pont így látom.

fran7 2011.04.20. 21:05:18

@Peter_Cs: Csak aztán Alek legközelebb ne Conannak képzelje magát. Mert Conan csajozási szokásai nem biztos, hogy nagy elismerésnek örvendene bárkinél is.

Caprica99 2011.04.20. 21:07:37

@inmemancsi: azért ami azt illeti, a drága kis ártatlan Anikónak meglehetősen szelektív a memóriája.
Minden pasira kivétel nélkül ő repült rá, lógott rajtuk, nyöszögött, bőgött, szerelmet vallott nekik (Béci, Király L.Norbi, Olivér - esetleg LL Junior is, ki tudja...).

Ehhez képest azt hittem, leszakad a pofám, amikor legelőször Bécinek letagadta, hogy nem is ő volt szerelmes Oliba - még kész szerencse, hogy azt már nem merte hazudni, hogy tulajdonképpen az Olivér kergette őt.

Aztán Zsófinak azt mondta, hogy neki nem kellett megbánnia semmit Olivérrel kapcsolatban és hogy nem sül le a bőr Oli képéről, hogy bement a villába. :-oo
Meg, hogy ő aztán nyugodtan a szemébe tudna nézni Enikőnek is!
Na hiszen, arra kiváncsi lennék, hogy kaparná ki Enikő ennek a kétszínű, hazug kis ribancnak a szemét.

Mellesleg a a nagy szerelmi vallomásnál Béci is ölelgette és simogatta ezt a szegény kis jószágot!

ne most 2011.04.20. 21:08:34

Erzsi sikeresen tematizálja a hetet. Szeret, nem szeret, nem nézett rám stb.
Gigi továbbra is hülyének tartja Erzsit, de nagyon konfliktus kerülő mint mindég. "Nem néztem rá???!!! Mi van???? Örüljön a hülye f_sz annak amit kapott, ne nyammogjon mint egy lány."
Valóban, mit tudna kezdeni egy BDSM fan azzal, hogy rosszul eset, mert nem néztél rám?
Erzsi nagyon ügyes, adja az érzékeny lelkű szépfiút, de nem láttuk még virágot szedni. Gigi és Erzsi egyformán nagyon tudatos.

Caprica99 2011.04.20. 21:09:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"...Oli eroltette a helyzet kialakulasat...."
Mi van?
Úgy látszik, nem ugyanazt a tévéadást nézzük.

2011.04.20. 21:12:41

Na szóval éva felismerte, hogy elhanyagolja magát. Remek. És akkor most miért sír, ahelyett, hogy szépítkezne? :)

inmemancsi 2011.04.20. 21:16:23

@Caprica99: és? épp azt mondtam, hogy két ember kell egy kapcsolat tönkretételéhez , a béci megmondta neki, hogy nem lesz belőle semmi, az olivér tipikus az a faszi, aki tuti megdugta volna, ha nem látja a barátnő - sőt még a barátnő premier plánbeli figyelése mellett is képes volt egy-két érdekes megmozdulásra

fran7 2011.04.20. 21:17:58

@Caprica99: Én arraemlékszem, hogy az volt az érzésem, hogy az Anikós történettel is Enikőt manipulálta Oli. Végig abajgott: Jaj én az Enikőt akarom, közbe meg húzta az Anit, aki vevő lett volna, de közbe végig nyomta a kamerába a szöveget Enikőnek. Ezzel teljesen elbizonytalanítva szegény csajt, hogy rosszul érezze ugyan magát, de szakítani nem merjen vele. Hogy ebbe ő belesodródott vagy ez egy szerep volt a show kedvéért vagy esetleg Anikó vonzódását használta fel erre azt még Oli se tudná megmondani.

Szerénke. 2011.04.20. 21:18:12

@hullámpapír: Me' azt mindig könnyebb, mint tenni valamit az ügy érdekében. Alekosz is mondta már neki, mikor a súlyán nyávogott, hogy menjen a futógépre. Hirtelen akkora lett a hangja a felháborodástól, hogy má' mé' és amúgy is ha, meg hő...:D
@inmemancsi: Ez teljesen egyértelmű (kéne legyen mindenkinek), hogy egy kapcsolat szétbarmolásához két ember kell.

Szerénke. 2011.04.20. 21:21:00

Baszottul utálom, ha a komment eltűnik...:S
@hullámpapír: Szóval az me' az könnyebb, mint tenni érte. Mondjuk én egy ilyen Alekoszt vissza kézből úgy leoltanék, hogy a lába nem éri a földet.
Amúgy ugyanez igaz a súlyára is. Folyton sír a szája, hogy kövérnek érzi magát, de tenni ellene nem tesz semmit. Alekosz már mondta neki, hogy menjen, fusson egy kicsit. Úgy fel volt ezen háborodva, hogy csak na. Akkor meg ne csodálkozzon, hogy nő a kuffer...:D
@inmemancsi: Szerintem egyértelmű (kéne legyen mindenkinek), hogy egy kapcsolat szétbarmolásához két ember kell.

2011.04.20. 21:21:03

@Szerénke.: hú, de örülök, hogy nem éva fejébe bezárva élek! :DD
az edzésre mondjuk én is nehezen veszem rá magam sokszor, de kopott körömlakkban, zsíros hajban, meg ilyenekben nem ismerek tréfát :)

Szerénke. 2011.04.20. 21:21:33

@Szerénke.: Na most ütök valamit széjjel...:D

vitek 2011.04.20. 21:22:48

A HV-hoz és a délutáni Gigi-Jerzsi nyűglődés vitához kapcsolódva:
Szerintem mindkét oldalnak igaza van, azzal is egyetértek hogy a párbajon kontrasztos volt a dolog, Gigi jobban odavolt a bátyjáért mint Jerzsiért, meg azzal is hogy ez azért önmagában nem kéne válóok legyen. Amit szerintem fontos figyelembe venni ennél a kérdésnél, az Jerzsi háttere. Elég sok (fél)árva van a környezetemben (többek közt a saját kedvesem is egyébként), és két nagyon tipikus viselkedésformát látok rajtuk. Az egyik a szeretetéhség, amiről már többször volt szó itt a HV-n is, hogy Jerzsi mennyire éhezik erre, egy jó szóért még Éva gusztustalankodásaira is azt mondta, spongyát rá. A másik viszont a menekülés, amiről eddig kevés szó esett itt. Egy (fél)árva számára nagyon ijesztő tud lenni, ha valakihez közel kerül, ugyanis neki ezzel kapcsolatban fájdalmas élményei vannak, hogy elvesztette akit szeretett és/vagy az elhagyta az őt.
Az egyik tipikus megnyilvánulási formája ezeknek a dolgoknak a túlzott ragaszkodás, amit Jerzsi egy darabig Gigivel csinált odabent, szeretet akar tőle és nem akarja elveszteni a másikat, ezért olyan erősen szorítja hogy az alig kap tőle levegőt (többnyire képletesen értendő ez persze). A másik tipikus viselkedési mód pedig a menekülés: megijed hogy a másik nem szereti annyira mint amennyire ő azt szeretné, és attól fél hogy elhagyja (mint ahogy az anyja is elhagyta annakidején mert nem szerette eléggé), ezért gyorsan el akarja távolítani magától, hogy ne érje csalódás. Én ezt látom most Jerzsin, és persze értem én hogy Hajni számára ez a menekülés elég férfiatlan kihátrálásnak tűnik, de azért abba gondolj bele hogy ha neked lennének ilyen emlékeid te hogyan élnéd meg ezeket a dolgokat.

genevieve 2011.04.20. 21:23:02

@hullámpapír: képzeld el, ha egy ország előtt ennyire képes elhanyagolni magát, milyen lehet amikor otthon van ......

Szerénke. 2011.04.20. 21:23:45

@hullámpapír: Én is lusta vagyok, mint a föld, nem is azzal van a baj, csak akkor ne sírjon a szája. Amúgy kb 2-3 hónapja heti 5x a VV alatt tornázgatok, aztán egész kezd látszani. Szóval most piszok büszke vagyok magamra.:D

inga tag 2011.04.20. 21:23:47

Bomba ötletem van. Eladom a RTL-nek. Éva a medencénél veszélyeztette Alek testi épségét. Ki kell zárni, igy könnyen megszabadulnak tőle. Ha párbajon esik ki Anikó ellen, az felső kategóriás kiborulás lenne. Nyerni meg nem nyerhet, az okok az előbbiek.

2011.04.20. 21:23:54

@Szerénke.: de hogy akar kint lefogyni? mert mindig azt mondja, hogy majd kint lefogy, de ott van kéznél egy csomó eszköz a testmozgáshoz, arra sem kényszeríti senki, hogy sokat zabáljon, mégis mi akadályozza meg, hogy ott bent is odafigyeljen magára?
ja, hogy nem küldenek be hozzá plasztikai sebészt, értem :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 21:24:20

foxglove 2011.04.20. 19:18:28
Alekot és Évát elvinném egy lakatlan szigetre, azt hazudnám nekik, hogy egy valóságsót forgatunk, aztán otthagynám őket a p*ba."

baszki, szerintem ez a nap kommentje :D :D

Lijiang 2011.04.20. 21:24:31

gigi ma bemutatta, hogy akkor is lehet féltékeny az ember, ha igazából nem is akarja a pasit (ld. éva-alek). első villabeli őszinte megnyilvánulását láttam, amikor a szaunából sasolta jerzyt, és kiakadt, hogy az hogy meri jól érezni magát az ellenséggel.

2011.04.20. 21:25:33

@genevieve: jujj, ezt inkább nem szeretném elképzelni :)
@Szerénke.: de ügyi vagy, én is büszke vagyok :D

Caprica99 2011.04.20. 21:25:53

@inmemancsi: éppenséggel az Olivér is megmondta, hogy ő az Enikőt szereti és nem lehet köztük semmi.
Honnan vagy abban ilyen biztos, hogy ha nincs kamera, akkor tuti megdugja az Anit?
Mert olyan típus...ugyanmá!
A történet szempontjából az a lényeg, hogy NEM dugta meg az Anit és nem ő vallott szerelmet az Anikónak, hanem épp fordítva.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 21:25:57

@hullámpapír: Nem kell mindig tiptopnak lenni!

@genevieve: Természetes.

genevieve 2011.04.20. 21:27:21

@vitek: én viszont arra jöttem rá, hogy jerzy évára vetíti ki az anyja iránti érzéseit....

amikor éva leköpte azért fagyott le, mert az anyja is ezt csinálta vele

a dzsugeles feladatnál és évát kérte segítségnek, a főzésnél is....meg akarta mutatni neki, hogy Ő bátor, ügyes, tud főzni, vannak dolgok amikre büszke lehet
és neki önti ki a szivét, az ő elismerését akarja kivivni
éva mikor jerzy visszajött azt mondta, nagyon büszke vagyok rád...jerzy most ezért megy hozzá....

Szerénke. 2011.04.20. 21:28:30

@hullámpapír: Az én angyali párom erre csak egyet mond: hernyó.:D
Amúgy szerintem tényleg így gondolja. Az ilyenek azért vékonyak, mert minden pénzüket ruhára meg bulira költik, így evésre nem marad. Ezért is olyan narancsbőrös és plötty a feneke, mert életében nem mozgott azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy.
Szerintem ha én bent lennék, én is a kaján véreznék el, mert imádok enni.:D Aztán lehet megemberelném magam (mivel úgyis megkapok mindent) és tonna számra enném a gyümölcsöket, meg innám az azokból készült turmixokat és unalmamban meg futnék a gépen. Nem is értem, hogy mi a lószarért nem csinálják ezt, azzal is megy az idő.

genevieve 2011.04.20. 21:29:42

@Peter_Cs: tip-topnak nem...de éva ápolatlan, és teljesen elhagyta magát....ezt ő is kimondta!! szoval ezzel ne vitázz:-)

Szerénke. 2011.04.20. 21:30:54

@inga tag: Ez nem fog megtörténni. Ha akarják kimagyarázzák, ahogy mindent.:D
@hullámpapír: Hát nagyon köszönöm, virul is a fejem.:) Nem is tudom mi lesz, ha vége lesz a VV-nek. Ez tökéletesen megfelel arra, hogy rákényszerítsem magam, ez lett a napi rutin. Félek, ha ez így megy tovább kénytelen leszek nézni az Alekosz barátnőt keres-t, hogy továbbra se hagyjam abba.:D

Caprica99 2011.04.20. 21:31:37

@fran7: egy történetbe mindenki azt képzel bele, amit akar, ettől az még lehet igaz, de lehet hamis is.
Én csak az általam látott és hallott (szerkesztők által manipulált) tényeket írtam le.
Amúgy meg Béla is, ahogy kiszúrta, hogy ez nyerő taktika lehet, onnantól állandóan vernyákolt a szerelme után.

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 21:31:42

@vitek: "és persze értem én hogy Hajni számára ez a menekülés elég férfiatlan kihátrálásnak tűnik(...)"

tudod, a blogolásban az a jó, hogy sosem tudhatod, a blogger kicsoda. micsoda. milyen tapasztalatai vannak. ki ő. lehet, hogy nem is ez a nevem. lehet, hogy nem is vagyok nő. de az is lehet, hogy sokkal több tapasztalatom van, mint neked. szóval a bloggerrel soha ne példálózzál. :)) + a bloggernek soha ne higgy el egy szót sem. :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 21:32:13

@genevieve: Remélem, ettől sikerül Jerzynek érzelmileg is felnőnie!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 21:32:15

@Caprica99: nyugodt lehetsz, ha nem lettek volna kamerák, Olivér úgy megrakta volna Anikót, mint a huzat. Sírásig - by Béci. Te nem figyelsz/-tél a testbeszédre, meg egyéb metakommunikációs jelekre?

Szerénke. 2011.04.20. 21:32:20

@genevieve: Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag odabent tényleg nem lehet mást csinálni, csak aludni, enni, edzeni vagy magaddal foglalkozni. Ennél jobb alkalmat keresve sem találhat valaki arra, hogy formába hozza magát. Minden adott, ráadásul ingyen, ideje meg mint a tenger.

Lone Starr (törölt) 2011.04.20. 21:32:35

Biztos fini a hónaljkutyusa.

vitek 2011.04.20. 21:32:50

@genevieve: jó meglátás szerintem, egyébként Jerzsi maga is kimondta hogy az Évával való konfliktusoknál azért fagyott le mert az anyjával való konfliktusai jutottak eszébe.

Az ilyen dolgok amúgy nem feltétlenül úgy működnek hogy egy konkrét személyre vetíted ki csak, a szeretéhség például tipikusan nem csak egy ember felé nyilvánul meg, pont arról van szó hogy afelé hajlik akik jókat mond neki, elismeri, "simogatja a lelkét".

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 21:33:51

mondjuk körömlakk dolgában... hát én igyekszem, de nekem is mindig kopik. a háromezerötszáz forintos márka is, meg a kétszáz forintos nóném is. :)

Szerénke. 2011.04.20. 21:34:06

@vitek: Én el tudom képzelni a másik végletet is (ha nem lenne ennyire butus és ezt nem bántásból írom le), hogy soha senkiben nem bízna meg. Persze ez nem jó, de ebben a helyzetben jól jönne.

0511 2011.04.20. 21:34:16

@Doubledecker: Mint Éva már jó régen megmondta, Jerzsi Gigi hátán akar játékban maradni. Most, hogy Gigi kiesett milyen "bátor" lett Jerzsi. Önbecsülése azért nem lett, mert Gigi jól mondta, hogy most olyanoknál kuncsorog, akik eddig gyagyásnak titulálták,lenézték ....hogy a többi megalázó szitut ne említsem, amiket szó nélkül lenyelt.Mivel Gigi már nincs bent így nincs is szüksége rá. Ez az ő megvilágosodása

genevieve 2011.04.20. 21:34:48

@Peter_Cs: a picsába....most már ki kell mondanom.....te hülye vagy bazdmeg!

Caprica99 2011.04.20. 21:34:59

@pushpang: ez a "mi lett volna ha..." nem érdekel túlzottan, nem is erről szólt, amit írtam, hanem arról, hogy az Anikó jószokásához híven, most is összevissza hazudozik, úgy tűnik, még saját magának is.

genevieve 2011.04.20. 21:35:40

@Szerénke.: erről van szó, most ahogy elnéztem nem csak 2-3 kilócskát szedett fel...

vitek 2011.04.20. 21:35:58

@Hódos Hajnalka: jó én nem faggatni akartalak, csak azért címeztem neked mert a hogyvoltodban elég erősen állást foglaltál, és erre reflektáltam. Nem szántam kioktatásnak, csak gondoltam elmondom mi az én tapasztalatom, mert valahogy tényleg sok ilyen ember van a környezetemben, némelyik egészen közel hozzám.

Szerénke. 2011.04.20. 21:36:05

@Hódos Hajnalka: Húúú, olyan márkát mondok neked, bekakilsz...:D
Jollie France. 400 HUF, és a Westend előtti aluljáróban lehet kapni az egyik 'drogériásnál'.:D Életemben nem volt még ilyen tartós körömlakkom.:D És csak néccá!:D

inga tag 2011.04.20. 21:36:40

@Szerénke.: Pedig mindenkinek jobb lenne. Éva mélytengeri bány béka fenekénél is alacsonyabban levő önértékelése nem csökkenne tovább. Nem venne el szavazatokat Alektől, Gigi megnyugodhatna, Ani szerelmes lenne Balázsba és sértődötten elhagyhatná a villát. Alek és Jerzy innának még 2 hetet, Mester és tanitványa győztesen hagyhatnák el villát.

genevieve 2011.04.20. 21:37:26

@vitek: évával szemben nem a szeretetéhsége nyilvánul meg:-)

tőle elismerésre vágyik, és alektól is...amit most látszólag meg is kap
most ő saját magát spanolja fel, hogy mennyit változott, hogy most tudott kibontakozni, stb, stb.
sajnálom, nagyot fog csalódni:-(

fran7 2011.04.20. 21:37:37

@Caprica99: Én azért tartom valószínűnek, amit mondtam, hogy ez a manipulatív jelleg végig érezhető volt Olin. De valóban mindenki azt lát bele, amit akar. A reteknek ez a feladata, hogy minél több olvasatot lehetővé tegyen. Az Alek rajongóknak elég egy olvasat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 21:38:18

@genevieve: 2011.04.20. 21:27:21
na tessék, én meg azt hittem, hogy J. szerelmes É.-ba...
Szóval Jerzsink a legjobb úton van afelé, hogy sorozatgyilkos váljék belőle, aki boglyashajú alkoholista nőket szed fel a kocsmában, haza viszi őket, ráveszi őket, hogy steppelt háziköntösben kakaót főzzenek neki, majd némi ordítás és nyál után egy fakanállal elpicsázzák, amitől ő rájön, hogy meg van zavarodva és megfojtja őket egy rózsafüzérrel?

Szerénke. 2011.04.20. 21:38:26

@genevieve: Most olvastam el a Jerzy-s kommented, nagyon ül. Ezt még eddig meg sem figyeltem. Gondolom az ilyen emberek mindig annak a szeretetét szeretnék kivívni, akik úgy bánnak velük, mint egy rakás szeméttel (mint az anyja bánhatott vele).
Ááááá. Anyu ki nem állhatja a VV-t, de szoktam vele fárasztani. Múltkor elcsípte az elején az intrót meg még egy keveset. Rögtön felhördült, hogy nini ezen legalább 10 kg plusz van.:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 21:38:28

@genevieve: Erre most meg vonítani kezdett a kutyám, ahogy hangosan felnyerítettem :D

2011.04.20. 21:39:40

@Szerénke.: előre szólok, hogy én ebben nem akarok részt venni :D
nagyon meghasonlanék önmagammal, ha nézném alek műsorát :)

Szerénke. 2011.04.20. 21:40:02

@inga tag: Óóóó, ezt én nem vitatom.:D De hát az RTL érdeke (gyanítom), hogy még a fináléban is ott rontsa a levegőt.:S
Szerintem ez az 'én úgysem nyerhetek' duma is szimplán a szavazatszerzésre megy. Tipikus 'jaj kicsi vagyok, szegény vagyok, mindenki engem bánt' effektus.

vitek 2011.04.20. 21:40:08

@Szerénke.: ismerek olyat akiben ez a két tulajdonság egyszerre van meg, ezek nem mondanak ellent egymásnak, sőt. Az illetőnek pont hogy nincs igazi bizalmasa, senkit nem enged magához annyira közel hogy lelki társa legyen vagy ilyesmi, mert fél hogy ha valaki fontos lesz neki akkor nagyon fájna ha elvesztené. Ezért csak csapódik, mindenkihez, aki épp kedves hozzá, ez a szeretetéhség, várja hogy mások szeressék, de ő nem meri senkinek odaadni magát teljesen.

Szerénke. 2011.04.20. 21:40:49

@hullámpapír: Hidd el, én sem. De tudod, a szépségért meg kell szenvedni.:DDD

genevieve 2011.04.20. 21:40:56

@pushpang: nem:-))))

ő meg fog maradni annak a jólelkü gyereknek aki volt....csak most kap pár pofont

genevieve 2011.04.20. 21:41:48

@Szerénke.: nos, vannak köreinkben szakemberek is, kiváncsi lennék ők hogyan látják:-)

inga tag 2011.04.20. 21:42:12

@genevieve: Én azon a véleményen vagyok, hogy Jeryznek nagyon tetszik Éva. Valamiért az az érzésem, hogy az anyjára emlékezteti. Az anyai kapcsolatban meg nem élt szeretet Évától próbálja megkapni.

genevieve 2011.04.20. 21:42:23

@Gee Halen: és ez most nem is volt vicces:-( inkább szomorú

Szerénke. 2011.04.20. 21:42:36

@vitek: Érdekesek ezek a dolgok. A pszichológus hallgatók most biztos tobzódnak. Simán el tudom képzelni, hogy tananyag a VV.
Amúgy én még mindig reménykedem egy kicsit, hogy Jerzy csak úgy tesz, mintha jóban lenne velük (ezért is intézte el Giginél, hogy ez az 'én dolgom'), aztán kiválasztásnál meg megy a saját feje után.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 21:42:45

Én az utóbbi 2,5 évben lelkesen hízom úgy átlag havi 1 kilót. Mondjuk nálam az a sport, hogy napi másfél órát megyek gyalog átlagban.

Amikor egyetemista voltam, egyszer megcsináltam, hogy 92 kilóról lefogytam 62-re 10 hónap alatt. Hö. Most vagyok 96-97 kiló :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 21:42:48

@Caprica99: viszont mi sem láthattunk minden pillanatot az ominózus időszakból, csak amit megosztottak velünk. Honnan tudhatod te is, hogy Olivér hogyan viselkedett ANikóval, amitől az így viselkedett/-ik? Mert biztos, hogy nem úgy, mint akit totál nem érdelek a csaj, vagy hogy annyira kellemetlen lenne neki a dolog. Ha az lett volna, 2 szóval lepattinthatta volna, idejekorán. Még pici Alekinnnnnyyyója is beszólt neki ezzel kapcsolatban.

2011.04.20. 21:43:28

@Hódos Hajnalka: persze, ezért kell a kétccá forintos nónémet venni, és ha kopik, újralakkozni :)
de olyan is van, hogy nincs kedvem/időm újralakkozni, akkor is lemosom, mert én valahogy a kopottat gázabbnak érzem, mint ha egyáltalán nem lenne lakkozva.

genevieve 2011.04.20. 21:44:17

@inga tag: akkor vannak átfedések az én okfejtésemmel:-)

azt nem látom, hogy mint nő tetszene neki éva.....de pasi izlésről nem vitázom:-)

foxglove (törölt) 2011.04.20. 21:44:21

Oli arra hivatkozott többször is Anikó kapcsán, hogy soha nem alázná meg Enikőt annyira, hogy ország-világ előtt megcsalná. A hangsúly sosem a megcsaláson volt, hanem hogy ország-világ előtt.

inga tag 2011.04.20. 21:44:22

@Szerénke.: Én teljesen tudok azonosulni Évával. Biztos voltam benne, hogy a volt vv-sek megjelenése is csak abban fogja megerősiteni, hogy ő semmit nem kap, utálják. Hozzá nem jött vendég.

avanivi 2011.04.20. 21:44:41

@Hódos Hajnalka: Hajni ! Légyszi szólj az S-nek ,hogy Alekról nem kérünk gatyás képet ,akkor lehet két Anikóval több.

Szerénke. 2011.04.20. 21:44:42

@genevieve: Én is.:)
@Gee Halen: És nem viselte meg a szervezetedet ez? Vagy viseli meg most is?

inmemancsi 2011.04.20. 21:44:52

@genevieve: támogatom:))

szombaton lesz buli?

vitek 2011.04.20. 21:45:01

@pushpang: nyilván ez így nagyon extrém amit leírtál, de tulajdonképpen a válasz igen, gyakori hogy az ilyen emberekből félresiklott életű felnőtt lesz. Pont erről szól az ha valaki hátrányos helyzetű, hogy sokkal mélyebbről jön mint mások, mert rengeteg lelki sérüléssel indul útnak, és ezekkel nehéz leküzdeni. Nem is hinnéd, mennyit számít a rendezett családi háttér, a szerető szülők.

genevieve 2011.04.20. 21:45:04

@Gee Halen: tudom:-) a mondandóm oka volt szomoru

Szerénke. 2011.04.20. 21:46:19

@hullámpapír: Bazzeg, most moshatom le.:D
@foxglove: Ez durva...
@inga tag: Azért nem baj, ha én nem sajnálom, ugye?

inga tag 2011.04.20. 21:46:25

RtL közeli hirforrásokból tudom, hogy Éva tényleg negyven éves. Jerzz a fia. (ha már szappanopera, akkor adjuk meg a módját).

genevieve 2011.04.20. 21:47:02

@Szerénke.: akkor olvasgasd inga tag nevü blogtársunk kommentjeit:-)

inga tag 2011.04.20. 21:47:12

@genevieve: Pedig tetszik. Nézd a testbeszédét.

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 21:47:14

@avanivi: :DDDDDD sajnos szabad keze van.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 21:47:45

@genevieve: megnyugodtam. :)

egyébként Hajnihoz hasonlóan, baromira unalmas már ez a huzavona J. és Gigi között, faszé' nem tudja már valamelyik kimondani végre, hogy ennyi volt? Ráadásul nem is egy több éves kapcsolatot kell most újraértékelniük, ahol tényleg nehéz egy ilyen döntés meghozatala... Vajon mi járhat a fejükben valójában?

genevieve 2011.04.20. 21:47:54

@inmemancsi: igen, nem kaptál üzit?

bár ide is beírtam többször, csak most már nem akartam borzolni vele a kedélyeket

na, ma utoljára:-)

Kedves Mindenki!

Megszületett a buli időpontja és helye!

Akit érdekel és szeretne találkozni a "hogyvoltozós társasággal" azt szeretettel várjuk 2011. április 23-án (szombaton) 19 órakor a Balettcipő kávéházban.
1065 Budapest, Hajós u. 14.
www.balettcipo.hu
Péntekig kérnék mindenkitől egy visszajelzést, hogy le tudjam foglalni az asztalt.

Köszi:

Genevieve

Lijiang 2011.04.20. 21:48:05

@Szerénke.: jerzy nem tesz úgy, hanem tényleg jóban akar lenni velük, mert jól érzi magát velük. ennyire egyszerű.
sztem legfeljebb az volt eddig a taktika a játékában, hogy erősítette az elhagyott nehéz sorsú együttérzést. de még ezt is kifecsegte:)

Szerénke. 2011.04.20. 21:48:30

@Gee Halen: :DDD
A fogyókúra témáról mindig az Ördög Pradát visel jut eszembe (már említettem, asszem), mikor mondja az egyik asszisztens, hogy van egy új és nagyszerű diétája: Nem eszik semmit, és mikor már majdnem elájul, bekap egy darab sajtot.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 21:48:46

@pushpang: "egyébként Hajnihoz hasonlóan, SZÁMOMRA IS baromira unalmas..."

Javítás! még mielőtt magyarázkodnom kéne :D

genevieve 2011.04.20. 21:49:02

@inga tag: nézem én nézem, de nem látok ilyet:-)

pedig testbeszédben nagyon top-on vagyok:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 21:49:31

@Szerénke.: Kb így csináltam én is. Reggel ettem 20 deka Fornettit, azt' jóccakát.

Szerénke. 2011.04.20. 21:49:58

@genevieve: Szorgalmasan olvasom.:)
@inga tag: Hát sajnálom, de valahogy mindig az az érzésem, hogy mindenki azt kapja vissza, amit ad.
@Lijiang: Ezért írtam, hogy reménykedem...

Szerénke. 2011.04.20. 21:50:57

@Gee Halen: Nálam a korpás keksz jött be, azt rágcsálom egész álló nap. Már úgy utálom, hogy látni nem bírom...:D

Albino Vernyul 2011.04.20. 21:51:04

@CapricaTe99: Te valahol marhara eltevedtel..;)

inga tag 2011.04.20. 21:51:05

@genevieve: Ne csak a topot, a down is figyeld

2011.04.20. 21:51:35

@Szerénke.: neeem, én magamra vagyok nagyon háklis :)
nem is szeretem az erős színeket épp ezért (a kezemen legalábbis; lábon azért jóval tartósabb), mert egy icipici hiba is meglátszik rajta, és az engem zavar, akkor is, ha tudom, azt rajtam kívül senki nem látja :) az én Uram szokta mindig mondani, ha a lábamon kopott mondjuk a piros, hogy az jó, mert olyan kurvás, és ez tetszik neki :DD, ezért a kedvéért nem mosom le azonnal, mondjuk várok vele két napot, de egy perccel se többet. pedig még bőven zoknis-cipős idő van :)
na, hát én sem vagyok teljesen normális :D

genevieve 2011.04.20. 21:51:54

@pushpang: nos gigi részéről, ha most félretesszük egy kicsit azt, hogy szereti vagy sem....
ott van a megalázottság és sértettség...momentán jerzy most megalázza őt...erre a holnapi öfiben láttunk is egy mondatot

jerzy részéről meg szintén félretéve azt, hogy szereti vagy sem,
benne az van, hogy ő tisztelettel bánik a nőkkel, és nem küldheti el gigit csak úgy

inga tag 2011.04.20. 21:52:28

@Szerénke.: sajnos ez csak egy illuzió. Az igaszságos életbe vetett hit. sajna nem igy működik a dolog.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.20. 21:52:42

@Szerénke.: Én rágyúrok mindjárt azzal, hogy elmegyek egy órára a kutyákkal.

Közben Kossuth Rádió a fülben. Mást már nem is nagyon hallgatok.

genevieve 2011.04.20. 21:54:01

@hullámpapír: én meg általában csak a lábamon lakkozok:-)
de ott jöhet a vörös is:-)

Szerénke. 2011.04.20. 21:54:39

@hullámpapír: De most már elültetted a bogarat. Megyek is és lemosom.:D Most nekem pink volt (a fent említett lakkal kentem ki szombat délután és mosogatással, 1x hajmosással ma kezdett el lepattogni), de nem ártana lemosni. Csak úgy utálom, mert az egész ujjam rózsaszín lesz.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 21:54:42

@inga tag: Azért az Évánál is volt Ádám. De azt már akkor is komoly erőkkel kellett rábeszélnie az rtl-nek és Olivérnek. Láttuk is, micsoda hőfokon égett az a két ember...
Repetázni meg nem akart többé, amit meg is értek.
Éva teljesen vállalhatatlan. Nem véletlen, hogy a háttérműsorokban is csak az apja bukkan fel néha, meg valami pornós barátnője.

inga tag 2011.04.20. 21:54:58

@pushpang: Jerzy nem mondhatja, mert még bennt van. Gigi nem mondhatja mert már nincs benn.

inga tag 2011.04.20. 21:56:38

@pushpang: Nem erre értettem, hanem a mostani volt vv-sek látogatására. Alek-Oli. Jerzy-Gigi, Anikó-Zsófi. Éva?

Szerénke. 2011.04.20. 21:57:06

@inga tag: Tudom én ezt, de jobb a lelkemnek, hogy ebben bízok, mert különben azon emésztem fel magam, hogy azzal kibaffak, akik anno velem is kibaftak (és mielőtt totál gyogyósnak gondolnál, nem tinikori sérelmek ezek :D).
@Gee Halen: Most azonnal? A kutyák biztos örülni fognak.:D
Nálam a telefonra feltöltött cucc a menő.:D

Caprica99 2011.04.20. 21:57:36

@pushpang: persze, nem tudunk minden percükről, de azért Anikót nem kéne itt ilyen szegény, ártatlan léleknek beállítani, aki csak szenvedő alanya volt a történetnek.
Ő egy igazi sziszegő kígyó (annak alapján, amit leadnak belőle).

Más...
a szerkesztők igazán nézhetnék az Éden hotelt és szedhetnének onnan ötleteket.
Vannak benne jó kis csavarok, (a bevállalós csajokról már nem is beszélve :)), hasonlókkal kissé feldobhatnák ezt a most már rohadtul unalmassá váló műsort.

genevieve 2011.04.20. 21:58:02

@inga tag: arról nem is beszélve, hogy bent mennyi most az ellendrukker:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 21:58:52

@genevieve: az a baj, hogy Jerzsi sztem azt hiszi - az új barátok hatására is-, hogy azzal lesz fasza gyerek, ha leválik Gigiről. Lehet. De ehhez az kellene, hogy határozottan, őszintén és férfiasan (!) megmondja mit akar. Viszont épp az egyébként a benne lévő jóindulat és jólelkűség miatt erre nem képes, ezért csűri-csavarja. Ezzel viszont ledönti, amit az elmúlt hetekben eddig felépített. Ezért nem jó amit csinál szerintem

Szerénke. 2011.04.20. 21:59:06

@inga tag: Mondjuk Évának nem is lenne kit beküldeni... Talán Szandikát, de a végén már vele sem volt annyira jóban.
@pushpang: Akkor az nem csak nekem tűnt fel, hogy az a szerelem olyan hihetetlen őszinte? Vagy félreértelmezek?:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 22:00:42

@inga tag: ja, bocsi, félreértettem. Mondjuk, jogos így, de te pl. kit küldtél volna vissza neki? Olivéren kívül ki örült volna neki, ill. Olivéren kívül kinek örült volna még?

inga tag 2011.04.20. 22:01:15

@genevieve: Gigivel kapcsolatosan sajnos úgy érzem, hogy végig lenézte Jerzit. Intellektuálisan fölötte érzte magát. És jégkirálynőnek, akit imádni kell. Ha kettéjük kapcsolatáról beszél mindig az jön le pld. bejöttem ide és azt hittem a lábaim elé fogsz borulni, körbe imádsz.

2011.04.20. 22:02:07

@genevieve: ja, én is inkább lábon, mert azzal nem mosogatok annyit :), és oda jöhet nekem is a piros, de ha van kedvem, elbíbelődök a franciával is, csak az hangulati dolog, mert elég macerás :)
@Szerénke.: én is most szabadultam meg a kezemen a pinktől (ilyen magenta-szerű árnyalat), hát tényleg babarózsaszín volt még utána a kezem egy ideig :)
csak nekem kb. másnap elkezdődött a kopás, miután előző este lakkoztam. szóval az így felejtő, most a lábam lett pink :)

Lijiang 2011.04.20. 22:03:17

@pushpang: nem akar ő fasza gyerek lenni, csak végre érzi, hogy nem stimmel vmi, de még mindig nem tudja megfogalmazni, hogy mi is zavarja. egyébként az, hogy a gigi egy jégcsap vele.

Szerénke. 2011.04.20. 22:03:32

@hullámpapír: Már kezdek Tőled félni...:D Az én kezem is magenta színű... Lehet skizó vagyok és magammal levelezek?:DDD

Trevlovics 2011.04.20. 22:03:53

jó volt a ma esti? érdemes belekezdeni? :)

inga tag 2011.04.20. 22:04:17

@Szerénke.: @pushpang: Nem volt kit. Én tudom. De ő nem igy gondolkodik. A Leonidasz, vagy Béla is megtette volna, csak ő is kapjon egy különbejáratu látogatót.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 22:05:41

@Caprica99: na én aztán nem állítom be ANikót ilyennek, nekem nem (volt) soha a kedvencem, de ha Éva és közüle kéne választanom, akkor nem kérdés, hogy ő jönne ki győztesen. Mostanában kezdett szimpatikussá válni néhány jó húzásával és azzal, ahogy időnként nyilvánvalóvá teszi A.és É. számára, hogy kurvára átlátja a mesterkedéseiket. Ettől persze még sok olyan hibája van, ami nem tetszik (pl. széles az orrnyerge :D).
De Olivérrel kapcsolatban nem vagyok biztos benne, hogy nem kéne hinnünk neki..

inga tag 2011.04.20. 22:05:43

@Szerénke.: Dehogy nézlek. Igy működünk és ez jó.

genevieve 2011.04.20. 22:06:10

@pushpang: én is ezt mondtam, csak más szavakkal...

jól látja anikó, jerzy nagyon rossz útra lépett...
ha önállósodik tegye azt, álljon ki magáért de ne úgy, hogy most meg egy másik csoportba áll be

kb. azt kellett volna csinálnia és mondania mikor visszatért

köszönöm mindenkinek a segítséget és drukkolást, igen más emberként jöttem vissza, és megbocsátottam a múltbeli dolgokat, de nem felejtem el és nem lehet meg nem történté tenni
viszont mostantól ez már tényleg egyéni játék és megyek a saját utamon,

giginek is kb. ezt kellett volna mondania, megbántódtam a párbajon és azon, hogy béci kihivott, de most már végigcsinálom a játékot és majd kint megbeszéljük a dolgokat, addig pedig a villában ott folytatjuk ahol abbahagytuk

inga tag 2011.04.20. 22:07:07

@genevieve: A valós való világban sem sokkal kevesebb arányait tekintve

inmemancsi 2011.04.20. 22:07:30

@genevieve: köszi szépen:) közel van, lehet be tudok nézni:)

és lesz olyan játék, hogy ki kell találni ki kicsoda, mint kommentelő?:))

Trevlovics 2011.04.20. 22:07:52

@Lijiang: mér mit csinált ez az áldott ember? rámozdult gigire, hogy jerzsinek ne kelljen?

Lijiang 2011.04.20. 22:08:46

@genevieve: ja, ilyeneket akkor mond az ember, ha utána szépen hazamehet az övéihez. ha még hetekig kell együtt lenned a többiekkel, nem keresed a bajt magadnak.

2011.04.20. 22:09:58

@Szerénke.: és még a hajunk is... gyanús vagy te nekem :)
lehet, hogy elszakított ikertestvérek vagyunk :D

Szerénke. 2011.04.20. 22:10:00

@inga tag: Én megértem, hogy ez bántja, de a rohadt életbe is, nem kéne elgondolkodnia, hogy valami mégsem stimmel vele? Ez az állandó önigazolás, hogy "de én ilyen vagyok" ez engem totál kiborít. És meg vagyok róla győződve, hogy azzal, hogy állandóan azt mondják amit hallani akar, csak még rosszabb lesz.
Köszi.:D

Lijiang 2011.04.20. 22:10:06

@Trevlovics: olyan motívum is volt, meg kis bondázs, és herére esés. vagy mi.

Szerénke. 2011.04.20. 22:10:34

@hullámpapír: Húú, bameg. Megyek kifaggatom Anyut...:D

genevieve 2011.04.20. 22:11:37

@inga tag: te is tudod, hogy minden kapcsolatban van alá és fölérendeltség, ezt nem tudatos dolog és elég sokszor változik is a felállás....

gigi kieséséig, jerzy aláment giginek aki inkább anyáskodó, védelmező volt, ezt hozta ki belöle jerzy viselkedése ( és tény, hogy egyedűl ő állt ki jerzy mellett)

most, hogy egy győztes párbajról jött vissza jerzy, magabiztos lett, a külső macsó megjelenéshez, egy lelki megerősödés is megtörtént...ez persze új giginek és meg kell szoknia, vagy el kell tudnia fogadni

de ezektől még szerethetik egymást:-)
kérdés, hogy az ego mennyire fontos nekik?

inga tag 2011.04.20. 22:12:05

Elméletileg Aninak kellene nyernie a játékot. Nincs múltja, messze a leginteligensebb, igazi nő (és nő még soha), olyan jól szövi a hálóit, hogy néha ő sem tudja mekkorára terjeszkedett, ha tudja is, azt nem tudja, hogy mi tudjuk, hogy az ő hálója. Gyakorlatilag nem kellene nyernie, mert túl tökéletes és nem tudjuk sajnálni.

Trevlovics 2011.04.20. 22:12:08

@Lijiang: oké akkor meccs után megnézem, köszi

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 22:12:10

@inga tag: gondolom, ezt is végiggondolták az rtl-nél, de ha a többiek azért és azokat kapták vendégnek, akikkel barátságot ápoltak, hát Éva esetében minden lehetőség hiteltelen lett volna. Így aztán egybegyúrták Alekosszal és kapott egy fél Olivért. Szerintem ennek sokkal jobban örült, mintha beküldik neki Szandikát, akivel simán kurvázták egymást benn, v. Leonidaszt (aki közben az összes lehetőséget megragadva osztja az Évát). Jó volt ez így.

2011.04.20. 22:13:03

@Szerénke.: inkább ez, mint a skizofrénia :D

inga tag 2011.04.20. 22:13:28

@Szerénke.: olvasd el Aronson, Történtek hibák de nem én tehetek róla cimű könyvét

Szerénke. 2011.04.20. 22:13:44

@hullámpapír: Anyu azt mondja, hogy biztos nem, az feltűnt volna neki, mert engem is elég nehéz volt megszülni. Már akkor is lusta voltam.:DDD
Marad a skizó.:DDD
Lassan mennem kéne, holnap 5-kor kelek...:(((

genevieve 2011.04.20. 22:13:51

@inga tag: de ők most a villán belül vannak és most csak az számit

@inmemancsi: legyen?:-)

Caprica99 2011.04.20. 22:14:03

@pushpang:
"De Olivérrel kapcsolatban nem vagyok biztos benne, hogy nem kéne hinnünk neki.. "
Ezzel azt akarod mondani, hogy nem is ő vallott szerelmet a piától alig forgó nyelvvel Olivérnek (biztos rosszul láttam), nem ő ment mindig Olivér után az összefoglalókban és nem ő bömbölt szünet nélkül az Olivér vállán - hanem fordítva?

Általában azok olyan elfogultak Anikóval, akiknek nőként bejön (nekem egy pöttyet sem tetszik, sőt).
Évát minek kevered ebbe bele? Ehhez a témához köze nincs.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 22:15:49

@Trevlovics: miután kelepcébe csalta és gúzsba kötötte a 3 lány, kiszabadult és egy pár fekete zokniban és egy trottyos fehér bugyiban üldözni kezdte őket. Aztán obszcénul fókuszált szemmel Éva után iramodott azt kérdezgetve, hogy "Sarah Connor?" , aki visítozva menekült előle.

Szerénke. 2011.04.20. 22:16:39

@inga tag: Beleolvastam a rövid leírásába és érdekes. Bár nem filléres.:)
Az a baj, hogy akkor nem lenne vele semmi bajom, ha látszódna rajta, hogy magányában megbánja. Nekem is sokszor van az, hogy megbánom amit teszek vagy mondok, de túl büszke vagyok arra, hogy látványosan beismerjem. De sajnos nála a legkisebb bűnbánat jelét sem látom vagy hogy elgondolkodna azon ami történt.

inga tag 2011.04.20. 22:16:47

@pushpang: nekünk igen. de nem az Évának. Ő megint nem kapott senkit. Nem nyert. Falkába támadták. Igy működik szegény. persze, ha kapott volna, akkor folytatná, hogy bezzeg Jerzy a szerelmét kapta, Alek a legjobb barátját, Ani a lelki társát. Őt akkor verné a sors. A baj csak az, hogy tényleg igy gondolja.

Caprica99 2011.04.20. 22:16:48

@inga tag: jajjjjjj!
Kívánok neked ilyen "tökéletes" barátnőt!

lac64 2011.04.20. 22:17:31

@Caprica99:
Itt a videó, ahogy kezdődik. Hát minimum fele-fele, de inkább Olivér sara: ha nekem van barátnőm, még véletlenül sem kérdezek ilyeneket, mert a végén még válaszolnak.

valovilag.hu/video/117285

Lijiang 2011.04.20. 22:17:45

@genevieve: egyrészt nem hazudik, másrészt jól teszi, ha kerüli a bajt, mert nem a frappáns visszavágások nagymestere, és lelkileg sem bírja a feszkót.

2011.04.20. 22:18:25

@Szerénke.: ezek szerint én nem is létezem? és ezt most kell megtudnom? :D
fú, most látom, mennyi az idő, jó pihit! :)

az én rózsám vasutas 2011.04.20. 22:18:27

Igaza lesz azoknak, akik megrendezett jelentekről írnak. Nekem senki se dumálja be, hogy három gyűlölködő picsa Jerzyről beszélget egész nap és nem Éva 30 centis lenövéséről. Gigi kidülledt szemeitől is csak én kapok frászt, a benti három manus nem. Még szerencse, hogy tömik őket piával.

inga tag 2011.04.20. 22:19:45

@Caprica99: Nem köll nekem. Úristn.

Szerénke. 2011.04.20. 22:20:48

@hullámpapír: :DDDD
Tényleg megyek, mert holnap ott pusztulok meg órán.:)

Jó éjszakát!

genevieve 2011.04.20. 22:20:56

@Lijiang: úgy értettem, a jóviszony megtartása végett, hazudjon....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 22:21:30

@Caprica99: nem, hanem azt, hogy talán Olivér is mondott, tett olyat, amivel bátoríthatta őt. Olivér csak utána bömbölt, miután rájött, hogy messzire ment és Enikője valszeg letépi a tökét, ha egyáltalán megvárja. Te tényleg nem úgy láttad ezt az egészet, hogy Olivér nem "udvarolt" az Anikónak? Azt értsd meg, hogy én nem védem Anikót, de nem szeretném, ha Olivér ártatlan bárányként legyen már feltüntetve ebben a történetben....

Éva meg úgy jött ide, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok ANikó-rajongó, mégis inkább neki szurkolok, mint Évának.

dr. gernika 2011.04.20. 22:22:03

@genevieve: Még az anyja szerint is 5-6-ot...

Albino Vernyul 2011.04.20. 22:22:30

@Caprica99: Nem kell annyi Evat hallgatni, mert eldugul a fuled a kigyosziszegestol, aztan mar mindenhol azt hallasz..;)

genevieve 2011.04.20. 22:23:21

@Lijiang: vagyis tudja, hogy mégse önmagáért szerették meg most hirtelen?:-)

inga tag 2011.04.20. 22:23:54

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ás tudod, hogy Aninak és Gigine a feladat szent. Ha pasikról kell beszélni akkor arról fognak

genevieve 2011.04.20. 22:25:03

@gernika: mondjuk évával kapcsolatban szerintem ez a legkisebb probléma, ettől még lehetne egy jófej, dögös csaj

Lijiang 2011.04.20. 22:25:18

@genevieve: annyira nem hülye, hogy szeretetet várjon tőlük. nyugit akar, azt megkapja. sokszor nekem is elég ennyi a boldogsághoz:)

inga tag 2011.04.20. 22:34:12

Szegény Éva. 12 évesen már elhitették vele, hogy a szépségből meg lehet élni. Fellázadt egyszer-kétszer, pld. tanulni akart, de aztán feladta. El tudja nekem valaki árulni, hogy az RTL miért nem vele nyerette meg az iskola hetet? Milyen fordulatot vett volna a játék?

inga tag 2011.04.20. 22:34:45

@genevieve: Ha ez ilyen egyszerű lenne.

johanna-ne 2011.04.20. 22:34:58

@Éden Zina:be lehet fejezni ezt a nyolcáltalános dumát Alekosz vendéglátóipari szakiskolát végzett, de csak elvégezte, és a vizsgára nem ment el, azt mondta minek neki a papír, ezt az édesanyja nyilatkozta,ja és burkoló szakmája is van. Nem lehet mindenki egyetemet végzett mint te.Nézzed az Édent az való neked.

genevieve 2011.04.20. 22:37:42

@inga tag: ja, aztán kurvára elhitte, hogy a szépségből meg lehet élni, mert most is arra hajt, hogy majd celeb lesz...

aki tényleg tanulni akar az tanul is, ha meg feladta akkor viselje el döntésének következményeit

ha megnyerte volna az iskolahetet semmi nem lenne...neki az nem lett volna elég, mindent akar

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 22:38:28

"Zsófi ül és bután néz ki a fejéből félig tátott szájjal, de hálistennek még nem evett semmit"

Hajni, ezt minden frissítésnél megkönnyezem. :D

inga tag 2011.04.20. 22:40:13

@genevieve: miért utálod annyira? A pajzsmirigy túltengésről, vese rákról tehet a "tulajdonosa"?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 22:40:55

@inga tag: mert az rtl valszeg a helyén kezeli Évát. Csak azért tartja meg, mert Alekosznak kell egy játékbaba.

mann 2011.04.20. 22:41:03

Erzsi végre érzi, hogy nem nézik le, nem nyomják el, mégha ez nem is tudatosul benne. Éva és Alekosz vele örülnek, egyenlő félként kezelik. Nem csoda, hogy kissé megcsömörlött a Ráczoktól.

genevieve 2011.04.20. 22:41:57

@inga tag: most a személyiségéről beszélünk!

pont ezt mondtam, hogy attól, hogy van rajta X számú plusz kiló, lehetne egy kedves, szerethető ember...de nem az

azért utálom ahogyan viselkedik...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.20. 22:42:09

@mann: á, egy dekát se nézik le. Főleg Éva.

Ancilla 2011.04.20. 22:42:27

A hét témája, úgy érzékelem, Jerzy Megvilágosodása.

Én kissé meg vagyok döbbenve. A következők miatt:

- Akkora sértéseket hagyott mindeddig szinte teljesen reagálás nélkül, hogy akkor is meg voltam döbbenve, amikor történtek. Amikor Éva az anyját sértegette, illetve leköpte Jerzyt, Gigi kelt ki magából, mint egy anyatigris, ő védte meg a FÉRFIT egy nőtől - nő létére.

- Egy alkalommal Jerzy elsírta magát (talán akkor is Éva sértette meg, már nem emlékszem pontosan), akkor is Gigi vigasztalgatta.

- Éva egyenesen hülyének nézte, hülyének tartotta, s ezt szavakba is öntötte nem egyszer (valójában ő alakította ki Jerzyről ezt a képet a nézőkben is), Gigi mégis kitartott mellette.

- Amikor Gigi kinn volt párbajozni, Jerzy majd lefolyt a kanpéról a gyönyörűségtől. "Még soha nem láttam ilyen szép nőt!" - mondta.

- Még a párbaja előtti napon is elsírta magát az Anikótól kapott párna láttán.

Hát akkor mi a csuda tudta mindezt egyik napról a másikra semmissé tenni???

Nem kedveltem különösebben Gigit, de most sajnálom. Mert ő tényleg nagyon nehéz helyzetbe került Béci kihívásával. S nem kampányolt egyik fiú mellett sem éppen ezért. Pedig ha kampányol Béci mellett, talán ő jut vissza.

Azt hánytorgatja most fel neki Jerzy, hogy a stúdióban töltött két perc alatt hogyan viselkedett vagy nem viselkedett?? Ezt nem tudja elfelejteni, megbocsátani neki? Az Éva és az Alekosz öt hónapig tartó megalázásait viszont igen??? Ez fölöttébb furcsa.

Jerzy egész életében ilyen ingatag lesz, attól tartok. Jó ember, ahhoz nem fér kétség, de nagyon sokan ki fogják használni, vissza fognak élni ezzel az érzelmi instabilitásával, befolyásolhatóságával. S nem jön rá, hogy mellé talán pontosan egy olyan stabil, határozott, karakán nő kellene - aki egyszerre tud az anyja és a szerelme is lenni -, mint Gigi.

genevieve 2011.04.20. 22:42:43

@mann: te is a cseh kettőt nézed?:-)

inga tag 2011.04.20. 22:43:28

@genevieve: a személyiséget is kb. annyiban határozza meg a genetika, meg a környezet, mint a testi betegségeket.

genevieve 2011.04.20. 22:46:00

@inga tag: aham, és éva tudja magáról, hogy milyen, hogy ez nem pozitív , mert állandóan mentegetőzik miatta és azzal zárja le, hogy ő mégis ilyen és pont

és most még el is hiszi, hogy azért került vissza mert a külvilágnak ez a szimpatikus

Ayesha (törölt) 2011.04.20. 22:46:35

Na beköszönök már:) isteni feketecsoki-fagyit ettem. Nő is a seggem rendesen.

Mennyit vesézitek ezt a Dörzsi-Gigi szakít/nem szakít témát:))nem győzöm olvasni.

inmemancsi 2011.04.20. 22:47:38

ilyen csúnya gésákat még nem láttam.. ez a jelmez a gésa fogalom megszégyenítésére készült?

genevieve 2011.04.20. 22:48:41

@inmemancsi: holnap majd ani és oli lesz a téma:-)

inmemancsi 2011.04.20. 22:48:43

de amennyi kaját kapnak, annak az árából vehetnének inkább a gyerekeknek zsíros kenyeret..

sogeking 2011.04.20. 22:48:51

@Ayesha/A 6. ember: én meg belgát, itthon vettem észre, hogy olyan a szám, mintha kontúrt tetováltattam volna:)

inmemancsi 2011.04.20. 22:51:37

@genevieve: igen és mutatták közelről évát juujj

szóval ha lesz kitaláljuk ki a kommentelő játék, akkor benevezek peter_cs-nek:))) és majd találgathatjátok, melyik az igazi:))

inga tag 2011.04.20. 22:51:46

@Ancilla: Sok mindenben igazad van. De én úgy emlékszem, hogy Jerzy lealkoholostázta Évát, és erre mondta Éva mint anyád.
Gigi, véleményem szerint mindig is lenézte Jerzyt. csak nem adott hangot. Vagy, ha olyan intelligens Gigi, mint ahogyan a sajtóban lejött, 2 főiskola meg stb. akkor szerintem soha nem állt volna meg-le jerzynek-vel (mint ahogyan egyetlen jelen levő nő társam sem).
Semmis ltt azért a kapcsolat, mert a párbaján mást várt volna, vagy a riportszobában sugallták neki. vagy nem tud ragaszkodni mert nem tanulta meg. vagy...

genevieve 2011.04.20. 22:53:42

@inmemancsi: az remek két okból is:-)

egyrészt peti-cs nem jelzett vissza, tehát nem valószinű, hogy jön

másrészt azt hittem nő vagy:-)

vagy ő nem pasi?:-)

inga tag 2011.04.20. 22:54:06

@genevieve: Én is tudom magamról, hogy milyen vagyok, még se tudok változtatni.

inmemancsi 2011.04.20. 22:54:28

zsófika mindjárt elkezd enni - ha valakit érdekelne:)) viszont a nem gésának való neműek nincsenek még sehol

vitek 2011.04.20. 22:55:44

@Ancilla: Éváék mindig is bántották, sok ilyet kapott Jerzsi az életben már, megtanulta hogy nem emésztheti magát folyton ilyeneken, így továbblép, sőt, minden jó szónak örül, ilyenek a szeretetéhes emberek. Gigi viszont közel áll hozzá, ezért rá érzékenyebben reagál, megijedt a párbajon hogy elhagyja, mint annakidején az anyja, ő sem szerette eléggé és elhagyta, nem akar ilyesmit még egyszer átélni és ezért inkább ellöki magától hogy ne koppanjon.
Na dióhéjban így látom én, fentebb bővebben is írtam erről, nem ismétlem meg most az egészet, esetleg olvass vissza ha van időd.

genevieve 2011.04.20. 22:56:05

@inga tag: miért ne állt volna meg?

külsőleg jól néz ki, normális, rendes srácként viselkedett, és össze voltak zárva...a benti viszonyokban egyetlen szóba jöhető választás volt....

genevieve 2011.04.20. 22:56:54

@inga tag: és hogy itéled meg magadat a környezetben ahol vagy?
jónak vagy rossznak?

és hogyan itél meg téged a környezeted?

mann 2011.04.20. 22:57:42

@pushpang: @genevieve: Alekosz már jóval korábban többször is osztotta, hogy a Ráczok miatti befolyásoltsága okán van vele cink. Gigi alig bírta elviselni, Bélának meg jól jött, hogy a hugi zsebre tette az újabb "katonát".

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 22:58:36

@inga tag: hú, hát én nem is tudom, ezek neked érvek? hogy mit írt az újság? És attól intelligens valaki, hogy két főiskolája van? ne, könyörgöm, tényleg, ne.

vitek 2011.04.20. 22:58:48

@inga tag: szerintem meg Éváék nézték le, ők gyagyásozták folyton. Valószínűleg Gigi is tisztában van Jerzsi értelmi képességeivel, de ezt nem értem hogy miért baj, a lenézés és a másik helyzetének felmérése közt szerintem van különbség, márpedig tény ami tény, Jerzsi tényleg nem egy észlény.

genevieve 2011.04.20. 22:59:00

@mann: de bezzeg, ha alek által lenne befolyásolva, akkor nem lenne vele cink:-D

sogeking 2011.04.20. 22:59:07

a kék gésa aranyos, de mi az a fehér a hajában?

inga tag 2011.04.20. 22:59:40

@genevieve: Mondjuk 21 évesen ki lehet birni sex nélkül is. Főleg ha van egy szerető báty. Az ilyen intézetis srácoknak és lányoknak jobb nem játszani az érzéseikkel. Jobb alázni mint álszeretni. Mert az előbbivel tudnak mit kezdeni.

mama ottmarad 2011.04.20. 22:59:57

Álomban futni egy nagy mezőn, tüzelő szukák után, oldalvást cupákos bokrok, és ijedt postások, hrrr.
A kutyák még aranyosabbak, ha álmukban ugatnak, felfújják a pofájukat, és jelzésszerű hangot adnak ki. Meg kell zabálni.
(Csak kutyásoknak: mond valamit az, hogy álmos kutyalábszag?)

mann 2011.04.20. 23:00:29

@genevieve: Ööö Alekosz kit befolyásolt eddig?

genevieve 2011.04.20. 23:01:00

@inga tag: 21 évesen ki lehet birni szex nélkül?:-DDDD

te komolyan pszichologus vagy?:-)

vagy én néztem be valamit?:-)

mama ottmarad 2011.04.20. 23:01:10

Ja, a műsorról nincs mondanivalóm.

inga tag 2011.04.20. 23:01:13

@Hódos Hajnalka: Ezen röhögök én is. Irónikus akartam lenni. De őszintén, nekünk többdiplomásoknak bejön a Jerzy?

Ancilla 2011.04.20. 23:01:37

@inga tag: Úgy volt, hogy Éva is és Jerzy is elég sokat ittak aznap este. Jerzy lefeküdt, Éva és Anikó pedig nem hagytak neki békét, röhögtek rajta, piszkáltál.Jerzy tűrte egy ideig, aztán valami mégis kiakasztotta. Ekkor került sor az ominózus veszekedésre, melyre egy köpés tette fel a koronát.

Én nem érzékeltem, hogy Gigi lenézte Jerzyt (ezt inkább Bélán vettem észre), inkább azt, hogy úgy bánt vele, mint egy esendő gyerekkel (mert az is volt).

genevieve 2011.04.20. 23:01:54

@mann: alekosz kit befolyásolt eddig??????

áááá, senkit:-D

huhh, azt hiszem elmegyek aludni, kezdenek elszabadulni a negativ gyökök:-)

inga tag 2011.04.20. 23:03:00

@vitek: Jó. Gigi nem lenézte hanem sajnálta. Én sajnálom a csöveseket. Mit tegyek?

inga tag 2011.04.20. 23:06:16

@Ancilla: Esendő gyerekekkel nem szexelek, szexeltem, hogy mit hoz a jövő...

mann 2011.04.20. 23:06:43

@genevieve: Jó volt veled eszmét cserélni. Kb. mint sajtreszelővel rejszolni... a többit tudod. :P

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 23:06:44

@genevieve: Sajnos családi program miatt nem tudok menni.

genevieve 2011.04.20. 23:08:54

@mann: csiped a bdsm-et, mi?:-)

inga tag 2011.04.20. 23:09:04

@genevieve: még szűzek is vannak 21 évesen. Nem néztél be semmit

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 23:09:14

@inga tag: Jobb lett volna Évának és megerősítette volna.

genevieve 2011.04.20. 23:09:30

@Peter_Cs: sajnálom

de igy nem vehetnek fel álnévnek:-)

sogeking 2011.04.20. 23:09:39

@genevieve: na ezt remélem elmagyarázod

Ancilla 2011.04.20. 23:10:03

@vitek: Olvastam a korábbi írásodat, s igazat is adtam Neked. S még azt is megértem, hogy a Gigi viselkedése a párbajon rosszul esett neki. Csak azt nem értem, hogy tudott ilyen könnyen túllépni Éváék gonoszságán. Hogy nem érzi, hogy a mostani "kedvességük" mögött ugyanaz a megvetés van, mint amit eddig éreztek Jerzyvel szemben. Láthatott, hallhatott eleget az öt hónap alatt, tudhatná, hogy kutyából nem lesz szalonna.

Nagyon nagyokat fog szegény csalódni az életben.

genevieve 2011.04.20. 23:10:17

@inga tag:

akkor már csak az a kérdés, nem akarsz vagy nem tudsz változtatni?

vitek 2011.04.20. 23:11:42

@inga tag: szerintem egyetértünk, a kérdés meg gondolom költői volt.

Na jóccaka, én megyek aludni, szép álmokat mindenkinek.

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 23:11:55

@mama ottmarad: az nem, de a sima kutyalábszag megvan. meg van egy ilyen játékunk, hogy ő hanyatt fekszik, én meg puszikat adok és egyszer csak felnézek, és azt mondom, pűűűűdebüdiahónaljad!!! ezen ő mindig röhög, én is, mert ugye nincs is büdi hónaljszaga, de ez olyan jó kis játék :D
(a füle viszont télleg büdi. meg a pukija :D)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 23:12:40

@pushpang: Ha ez igaz, hogy csak Alekosznak szórakoztatásul hagyják bent Évát, az a csatornától igencsak hányadék dolog! Éva azért sokkal jobb annál, minthogy csak egy játékszer legyen, érző ember, nem egy darab akármi!

inga tag 2011.04.20. 23:12:41

@Peter_Cs: szerintem is. Egyszer illett volna kipróbálni.

Ancilla 2011.04.20. 23:14:09

@inga tag: Dehogynem... Nagyon sok férfi (és most nem Jerzyről van szó) nagyon esendő tud lenni úgy egyébként (nem kell hozzá más, csak egy kis nátha).

genevieve 2011.04.20. 23:14:34

@Peter_Cs: és a többi villalakó, nem érző ember?

sogeking 2011.04.20. 23:16:05

valamelyik gésa iszonyatosan affektál, azt hiszem ma rémálmaim lesznek

@genevieve: eltitkolod előlem az információt? pedig akkor én is kibontakozhatnék mint a Jerzy

genevieve 2011.04.20. 23:16:59

@sogeking: dehogy titkolom, hiszen megadtam a választ:-)

én is onnan szerzem az infóim:-)

Lijiang 2011.04.20. 23:19:41

@sogeking: amit a gigi játszik a nem szexfilmjeiben. az.

sogeking 2011.04.20. 23:20:05

@Peter_Cs: belgát, mint fagyit:) de néha mint zenét is szoktam:)

genevieve 2011.04.20. 23:20:20

@inga tag:

hogy is mondják? az alkoholista is, ha már felismeri azt, hogy ő alkoholista elindul a jó úton...

ha te most már tudod, hogy rossz vagy akkor már rajta van a lábad a sárga téglán, csak meg kell mozdítani:-)

vagy szólni kell valakinek, hogy lökjön meg:-)

genevieve 2011.04.20. 23:21:17

@Lijiang: ne tájékoztasd félre:-)

az max csak a "d"

sogeking 2011.04.20. 23:21:45

Zsófika pálcikával eszik - nagyobb spíler mint a Leonidász

Albino Vernyul 2011.04.20. 23:22:12

@Caprica99: Nagyon rosszul lattad.. Az egesz akkor kezdodott, mikor Zsofi parbaja elott, kettevalt a tarsasag.. Csakhogy Anikonak, meg Becinek mas-mas elkepzelesei voltak, ezert ossze-ossze kaptak, ami egyre kemenyebb lett, minden ilyen esetnel Oli hirtelen megjelent, es patyolgatta Anikot.. Ez olaj volt a tuzre, elezte a feszultseget, de Olinak egyre tobb alkalma volt Anikot szeretgetni.. Valoszinuleg ez taktika volt Olitol, hogy megbontsa a masik csapatot.. Csakhogy, ha erzelembombat piszkalsz, az elesedik.. Nem is lett volna baj, de Zsofi kiesese utan egyszer csak jott a silent party, ahol Aniko kicsit mar beivott.. Alek bekerdezett neki, hogy melyik fiu jon be neki a villaban.. Mondta, hogy Oli.. Miert..?! Erre hibazott, benyogte, hogy mert szereti.. Hiaba mondta, hogy csak vicc volt, Oli beindult, mert volt valami pusmogas mar valakik resszerol, hogy mi a helyzet.. Na ettol kezdve abbol allt az este, hogy Oli vegigzavarta Anikot a villan (volt szerencsem eloben latni streamben), es nem hagyta beken.. Addig csesztette, mig vallomast tett a nagy tekintetu szolgabiro urnak.. Nah, Oli ezt nagy megelegedesse fogadta, es eldicsekedte Aleknak, es marhara elgedett volt magaval.. Itt kellet volna egybol pontot tenni az ugyre, ehelyett Oli elkezdett sutkerezni a napfenyben, es huzni a csajt.. Delelott bemasaoltam a vegso felvonas osszefoglalos videoit, ott is vegig Oli kezdemenyezi az olelgeteseket stb.. Viszont erdemes megnezni, a jel pakolgatas kozben milyen lenduletesen leszarja, hogy Aniko egyre szarabbul van, csak a taktikai terve bejovetelevel foglalklozik, es oromkodik.. Itt latszott igazan, hogy neki az egesz ugy csak egy jatek volt.. Aztan ennek lett a vege Aniko bogorohama, kesobb Eniko uzije, es az RTL idegorlo buntije... Aztan Oli el, Ankio meg mar akkor mondta Aleknak, hogy Oli megcsinalta a bajt, es ott hagyta a szarban.. Es hogy errol tobbet nem akar beszelni..

sogeking 2011.04.20. 23:22:48

@Lijiang: akkor az nem nekem való, nem szeretem ha játékkardokkal szúrkálnak :)

dr. gernika 2011.04.20. 23:23:00

@foxglove: Igen ez nekem is feltűnt.

genevieve 2011.04.20. 23:23:24

@inga tag: de te vagy a szakember, biztosan tudod honnan lehet segítséget kérni:-)

sogeking 2011.04.20. 23:24:41

@Lijiang: viszont pingpongozni szeretek

2011.04.20. 23:25:25

@inga tag: öööö... mondanám, hogy erre valók a szakemberek... vagy a jó barátok. a pajzsmirigytúlműködésest sem bántja senki a nyavalyája miatt, de azért már igen, ha folyton sipákol a tünetei miatt, de még egyszer sem járt orvosnál.

inga tag 2011.04.20. 23:26:33

@genevieve: tudom. ettől még az eredmény ugyanaz.

Albino Vernyul 2011.04.20. 23:27:06

@sogeking: Ani ere benyogi..: "En meg ezzel a merokanallal.."..

genevieve 2011.04.20. 23:27:50

@hullámpapír:

én is pontosan tudom, hogy milyen problémáim vannak, azt is, hogy mi lenne rá a megoldás, de nem basztatok senkit miatta, mert azt is tudom, hogy egyetlen felelős van, az pedig én vagyok:-)

Lijiang 2011.04.20. 23:28:12

@sogeking: és hol lépsz fel vele?;P

inga tag 2011.04.20. 23:28:19

@hullámpapír: azt akartam mondani, hogy a testi bajosokat nem bántjuk, a leki bajosokat (Éva) bántjuk.

genevieve 2011.04.20. 23:28:38

@inga tag: na, akkor több kéreletlen, hülye tanácsot nem adok:-)

genevieve 2011.04.20. 23:29:37

@inga tag: a lelki bajosokat sem bántanánk, ha nem élne vissza azzal, hogy lelki bajos...

sogeking 2011.04.20. 23:30:10

@Albino "karazsnyikov" vernyul: alapvetően bírom a csajt, de azért vannak furcsaságai:)

@Lijiang: hát majd Gigi barátnője adogat, én meg ütöm vissza :D

genevieve 2011.04.20. 23:32:34

@inga tag: nem kell, hogy igazam legyen:-)

te tudsz azonosulni vele, én nem....

2011.04.20. 23:33:11

@inga tag: értettem, és erre válaszoltam azt, hogy a testi bajosokat ugyan tényleg nem bántjuk, de talán megemlítjük nekik a sokadik panasz-est után, hogy ugyan elmehetne már egy orvoshoz, ha ennyire zavarja a betegsége. a lelki bajokat miért kéne másképp kezelni? vagy úgy látod, évát nem zavarja/akadályozza semmiben a zakkantsága?
csak hogy villogjak: én is tanultam pszichológiát :)

sogeking 2011.04.20. 23:33:53

szeretem a japán és kínai konyhát, kicsit úgy vagyok most, mint Laci a tojásdobálással :)

inga tag 2011.04.20. 23:35:14

@hullámpapír: mert ő nem tudja, hogy beteg. nem tudja, hogy alkoholista. A testi betegség fáj, az övé nem.

2011.04.20. 23:36:42

@genevieve: meg talán a legtöbb emberben (szeretném ezt hinni) benne van a fejlődés vágya. ha érzem, hogy valami nem stimmel, és sikerül a végére járni, hogy mi az (engem ez a folyamat például nagyon felpörget), akkor miért ott akad el a folyamat, ahol tenni is kellene valamit a változás érdekében? ha magamtól nem jövök rá a megoldásra, azért mindig van kitől segítséget kérni, ha más nem család, barátok, akiknek a visszajelzései alapján azért elég jól el lehet igazodni. ha már szakemberhez fordulni ciki.
engem "szórakoztat", és sikerélménnyel tölt el, ha érzem magamon a pozitív változást, szeretek dolgozni magamon :)

Lijiang 2011.04.20. 23:37:00

@inga tag: az is fáj, csak máshogy. alattomosabb.

Albino Vernyul 2011.04.20. 23:37:09

Hahaha, Ancsanak nem jon be a japan kaja.. Se a nyers halat, se a zoldseget nem szereti... Ragaszkodik a hagyomanyos izekhez.. Ez azt jelenti, a nagymamaja krumplistesztajahoz..;) Hihihi, a ruccolat se ismerte anno...

inga tag 2011.04.20. 23:37:28

@genevieve: én mindenkivel megpróbálok

genevieve 2011.04.20. 23:37:47

@inga tag: dehogyisnem fáj....

legutóbb mikor alek bement ani után a nyugiba, majd az eszét vesztette annyira kibukott

képes volt odamenni alekhoz és azt mondani, hogy ő most szeretetéhes, blablabla

genevieve 2011.04.20. 23:38:58

@hullámpapír: ehhez azért az is kell, hogy felismerd, valami gond van

ha ugy látod, hogy az autópályán mindenki szemben jön veled és azt mondod, de hülyék, úgy nem megy:-)

inga tag 2011.04.20. 23:39:11

@Lijiang: ja. csak a legtöbb ember nem igy látja. Hisztinek nevezi

genevieve 2011.04.20. 23:40:14

@inga tag:

na, most az első gondolatomat visszatolom, jó mélyre:-)

második: miért próbálsz meg azonosulni mindenkivel?
megérteni próbálhatod, de azonosulni???? minek???

2011.04.20. 23:40:25

@inga tag: jajj, dehogynem, hát boldogtalan, őt senki nem érti meg, őt mindig mindenki ok nélkül támadja vagy kerüli. és kapott már eddig is bőven visszajelzést a negatívumairól, csak persze azokat szépen hárítja, csak a pozitív visszajelzéseket engedi be.

ebből a szempontból pl. teljesen korrektnek tartom alek valamelyik esti reakcióját az egyik sms-re (sosem gondoltam, hogy róla elismerően fogok írni), amiben egyrészt dicsérte egy csaj, másrészt megemlítette, ihatna kevesebbet, mert visszataszító. erre alek azt válaszolta, köszöni szépen a visszajelzést, oda fog figyelni. más kérdés, hogy tényleg oda fog-e figyelni, de éva még eddig sem képes eljutni, csak addig, hogy őt bántják.
nem tudom, engem bosszant, ha valaki ennyire nem látja reálisan magát, és ennyire nem gondolkodik.

2011.04.20. 23:41:46

@genevieve: ez igaz, csak ez nekem magas :)
a józan ész azt diktálná, hogy előbb-utóbb azért felmerül az emberben, hogy mégsem ő halad a jó irányba, akikben nem, azokkal nem tudok mit kezdeni.

genevieve 2011.04.20. 23:42:16

@inga tag: ha valami fáj (akár a lelked is) el lehet azt mondani normálisan, üvöltözés és önmaga földhöz csapkodása nélkül is...meg fogják érteni

Ancilla 2011.04.20. 23:42:42

@inga tag: Dehogynem tudja. Állandóan azt hangoztatja - mintegy mentegetőzésként -, hogy "ilyen vagyok". S rögtön azt is hozzáteszi: és nem is akarok megváltozni. Nos, ezzel beismeri, hogy egyébként meg kellene változnia.

S mi az, hogy az alkoholista nem tudja, hogy ő alkoholista? Pontos meghatározása van az alkoholizmusnak. Egyszerűen értelmeznie kellene, és rájönne, hogy az pontosan őrá is illik.

A ténylegesen elmebetegek nincsenek tudatában a betegségüknek, de a drogfüggők, alkoholisták, ordibálók, köpködők nagyon is tudják, mit tesznek. S azt is, hogy erről mi másoknak a véleménye.

genevieve 2011.04.20. 23:43:34

@hullámpapír: egész pontosan, azt mondta, hogy oda fog figyelni a figurára:-)

nem azt, hogy kevesebbet fog inni:-)

arra figyel, hogy milyen kép megy le róla:-)))

genevieve 2011.04.20. 23:44:32

@hullámpapír: vannak olyan emberek akikben nem merül fel soha!

pl. az okoskodókban, azért is rühellem ezt a tipust

genevieve 2011.04.20. 23:45:21

@Ancilla: jogos, ha nem tudná mit tesz, nem kérne érte elnézést!

genevieve 2011.04.20. 23:48:48

@hullámpapír: csak azért irtam, mert erre én is felkaptam a fejem és megjegyeztem:-)

aleknak az a fontos, hogy milyen szerepet alakit...és még ő vigszinházozik:-)

genevieve 2011.04.20. 23:49:25

na megint itt ragadtam, pedig már egy órája aludnom kéne:-(

jó éjt mindenkinek

Albino Vernyul 2011.04.21. 00:02:15

Na ma megint elso osztalyu a stream... Nesze semmi, fogd meg jol...........

Doktor Kotász 2011.04.21. 00:04:28

@Ancilla: "Én nem érzékeltem, hogy Gigi lenézte Jerzyt (ezt inkább Bélán vettem észre), inkább azt, hogy úgy bánt vele, mint egy esendő gyerekkel (mert az is volt)."

Gigi végig hülyének nézte Jerzyt.

Az érzelmeiről is sokat elárul, hogy azt mondja neki a Jerzy, hogy Gigi beszéljük meg, erre Gigi körömreszelés közben csak annyit mond, hogy jó.

Most egy kicsit a Gigi megvan leove, hogy leszarják a fejét. Ha valóban szeretné, akkor utána ment volna a nyugiba. Helyette a csajokkal maradt. Az Olivérék vágták le, hogy gebasz van, és kérdezte is, hogy baj van tesó, menjünk be hozzád a nyugiba?

Persze most meg pislog, hogy kamerák előtt van lepattintva, mert nem jött be, hogy majd a villa után pár nappal szakít, hogy kipróbáltuk, de nem jött be. Fog ez még a Jerzy után futkosni, csak ugye nem kell majd akkor semmire, max csak faszfelhúzásra.

foxglove (törölt) 2011.04.21. 00:06:29

Te jó ég, már 2(!) közös pontom van Évával, kezdhetek megijedni:((

inga tag 2011.04.21. 00:09:12

le kell irjam, mert reggelre elfelejtem. A casting 2 embert szúrt el. Éva és Ani. a többi megvásárolható, mert relativ pszichés épség és alacsony IQ jellemzi. Leo szerepelhet, Zsófi rágógumizik, Béci, Gigi haknizik (nem tom mi az, de biztos jó), Szandika cimlapon és hakni stb, A két csaj plussz családjuk ennél többet akar. Kit mernek majd kitenni? Én most inkább egy Jerzy-ani párbajt jósolnék, ott Ani győzeéem, aztán meg fájhat a RTL feje. Nem érdekes, hogy Éva lejáratása elkezdődött aztán "füttyszóra" vége lett? szerintem a csajok is felkészültek az RTL-ből nem csak az RTL belőlük. Érdekesség, hogy Milónak is nyernie kellett. Picit felkészültebb volt mint a többiek. Vagy inteligensebb? Ki tudja.

Albino Vernyul 2011.04.21. 00:16:33

Hoppp.. Ancsa fellazadt... A 3 luzer macso kivalaszthat egy-egy geast maga melle.. Alekban mar van egy "kis" palinka, Anikot gondolta.. A valasz nem, es elvonult... Most Gigit boldogitja a sexcyborg... Jerzy Zsofikat valasztotta...

Townsend 2011.04.21. 00:25:04

@mama ottmarad: persze, enyhén avas, langyos töpörtyűs.

Albino Vernyul 2011.04.21. 00:31:02

Hoho... Jerzy hozott valami herketyut Aleknak, aszongya "Zold kaviar?".. Oli benyogi "Mert mar peneszes".. Alek megall a levegoben, kep el.. A csajok kolllektiven felszivodtak..

sogeking 2011.04.21. 00:36:32

@foxglove: az egyik, hogy szereted Alekoszt, de mi a másik?

Albino Vernyul 2011.04.21. 00:46:33

Volt egy kis stream, Alek azert nem bir magaval, nemi tapi, meg szagolgatas Gigi fele =jerzy urfi turi), es okoskodas, nagy bolcselvenyek hangoztatasa... Eva megint magat sajnaltatja, a masik 2 lany eltunt, csak hallatszanak..

Albino Vernyul 2011.04.21. 00:57:09

Na Alek nem tudja milyen valojaban, ezert meri kockara tenni magat.. Gigi fejet tomi hasonlo szovegekkel.. Jerzy kisse fura fejjel elvonult aludni...

Trevlovics 2011.04.21. 00:59:51

na mostanra megnéztem az összefoglalót. Lijiangnak köszönöm a tippet.
most látszott igazán, hogy mennyire semmilyen volt az utóbbi időben alekosz is. ezen az utolsó kisfilmen szabályosan vinnyogtam a röhögéstől. :) alekosz terminátor feje, határozott mozgása, és a szerkesztők által jó érzékkel alákevert terminátor2 soundtrack (jukudbimájn) brutál volt. a balettugrásnál és érkezésnél pedig (szégyellem bevallani) már-már olivéresen röhögtem. egy kicsit azért félek, hogy áthúzta a későbbi műsorterveket: alekosz urológust keres.

Trevlovics 2011.04.21. 01:00:48

amúgy amit a három lány művelt alekosszal (kötözéses rész), az annyira tökéletes promója volt a tervezett műsornak, hogy kétségek merültek fel bennem spontaneitását illetően.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 01:01:10

Elmentem kutyát sétáltatni, erre mit látok?

Illetve először nem láttam semmit, mert elment a közvilágítás. Ugyanis egy autó öt (5!) villanyoszlopot (beton!) kidöntött.

Trevlovics 2011.04.21. 01:02:38

@Gee Halen: Kedves Gee, bocs, hogy itt, láttam a múltkor az üzenetet, infrastrukturális okok miatt már nem tudom megnézni, köszönöm a lehetőséget, tényleg, most nem fogok tudni élni vele.

Townsend 2011.04.21. 01:03:38

@Gee Halen: Milyen kutya? Milyen autó?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 01:08:55

@Trevlovics: Most komolyan, miről van szó? Most már végképp nem tudok elaludni, ha nem válaszolsz. :D

Trevlovics 2011.04.21. 01:11:15

@Gee Halen: akkor lehet keverem, volt egy üzenet májusról, de lehet,hogy nem te küldted? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 01:13:19

@Trevlovics: Május? Öreg, egy éve volt az, lehet, hogy küldtem üzenetet, lehet, hogy nem, egy év után nem emlékeznék. Írd le pár szóban mi van, én meg megmondom, hogy én voltam-e :)

Trevlovics 2011.04.21. 01:17:59

@Gee Halen: megírtam akkor, félreértés lehet. akkor bocs.

Trevlovics 2011.04.21. 01:24:51

@Gee Halen: na oké, akkor tisztázva :)

Csigataposó 2011.04.21. 01:54:11

"tán fő se szárad az ágyból" ezen konkretan hangosan felrohogtem, legjobb beszolas a heten.

Albino Vernyul 2011.04.21. 02:48:55

Gyak. lany buli van, tordelve KHF-ekkel.. Ani kicsit spicces.. Gigi jol tancol, Ani a szokasos kihivasokkal kuzdve, Eva hihetetlen, barmilyen zene, barmilyen utem, barmilyen stilus, ugyan az a kurvas segg/mellrazas, meg haj buzgeralas.... Zsofika meg felszivodott..
A sracok itt-ott feltunnek, Alek szerintem kiutotte magat, sehol se lathato..

Albino Vernyul 2011.04.21. 02:58:28

Huhuu Gigi beindult, Evanak tanulmany a feje, ahogy oda-oda pislog, probal valamit alkotni, de szanalmas..;)

dr. gernika 2011.04.21. 07:48:22

@genevieve: Természetesen, és szóba sem kerülne, ha ő nem nyomatná folyton, hogy mennyit hízott.

dr. gernika 2011.04.21. 07:51:28

@johanna-ne: Az édesanyja helyében én visszapofoztam volna a vizsgára. Milyen hülye szöveg már ez a minek a papír. Gondolom sejtette, hogy nem sikerülne neki.

dr. gernika 2011.04.21. 08:00:21

@genevieve: Komolyan hívtad Peticsét? :D Nem hiszem, hogy IRL is ilyen következetesen tudna trollkodni, ne rontsd el a játékát. :)

dr. gernika 2011.04.21. 08:05:17

@vitek: Így van, engem sem tudnak megbántani olyanok, akik nem állnak közel hozzám. De akiket beengedek az "intim szférámba", azokra érzékenyebben reagálok. Mondjuk szerintem ez így lenne természetes, és meg is értem Jerzyt, csak azt nem tudom megbocsátani neki, hogy most nem kezeli fenntartásokkal azt a gennyes bandát.

arconfosom 2011.04.21. 08:20:18

ALJA RTL

Minek nyomjátok az SMS-t ha bárkit, bármikor betolnak, visszatolnak a villába, AKIT AKARNAK?

Azt hittem, végre az utolsó Rácz testvértől is megszabadultunk, erre visszanyomták a másik színészt

Az RTL Kolosival pont azt műveli, amit az előző kormány 8 évig:

Bármikor, bármit, bármire megváltoztathatnak, kényük-kedvük szerint, a szavazók akarata ellenére!!!

dr. gernika 2011.04.21. 08:59:17

@genevieve: De ők nem adják magukat!!! :)

genevieve 2011.04.21. 09:03:08

@gernika: igen, komolyan hívtam peti-csét:-)

mint ahogyan a többieket is, én el tudok vonatkoztatni a virtuális világtól:-)

és a vv-től is:-)

genevieve 2011.04.21. 09:06:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

erről jut eszem, maga még nem is válaszolt nekem:-)

Albino Vernyul 2011.04.21. 09:08:57

Azert beszelni kene Lacival, hogy azt a 2 meteres Csabat kolcsonozze ki nektek rendfenntartasra...;)

lac64 2011.04.21. 09:16:40

Jó reggelt mindenkinek!

Blikk:
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/3/2YUlYCBN6ro

Mindenki csak jó SMS-eket kap, Évának azért így is sikerül egy kicsit irigykednie Anikóra.

Albino Vernyul 2011.04.21. 09:20:31

@genevieve: A holgy altal rendezett talakozon, hasonlo problemak miatt, mint Lone Stare, nem all modomban megjeleni.. Ez van..
Viszont megy egy (ketto) zene Ancsa kesere, ha mar tegnap ejjel nem kapta meg a stabtol..;)
Az eredeti..:
www.youtube.com/watch?v=YNlDczS4YK4
2008-aa feldolgozas:
www.youtube.com/watch?v=jzy2dgEUOhY

genevieve 2011.04.21. 09:22:44

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

látom kényetelen leszek mindenkit egyenként meglátogatni:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 09:36:09

@arconfosom: A mostani kormány meg az előzőt is alulmúlja! Demagóg hazugságokra alapozva támadja a demokráciát és a népnyúzást adócsökkentésnek hazudja!

Albino Vernyul 2011.04.21. 09:44:41

@Peter_Cs: Ne menj bele politikaba, nem erdemes..

lac64 2011.04.21. 09:44:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Most néztem az streamet.
Gigi nem semmi módon rásimult Anikóra hátulról. Ha ezt Alek látta volna,
Éva pedig próbál sexy lenni, de szegény inkább tényleg szánalmas. Ahogy próbálja a mellét kirakni, a ruháját, meg gyakorlatilag a csípőjéig felhúzni, közben pedig vonaglik...

dr. gernika 2011.04.21. 09:46:44

@genevieve: Elvonatkoztatni én is el tudok, elég sok IRL kapcsolatom van a szakítósról is. :)
De szerintem ő csak játszik itt. :)

Albino Vernyul 2011.04.21. 10:00:26

Hehehe, mit talaltam.. Dedikalva Aleknek, legyen mit szagolgatnia..:
www.youtube.com/watch?v=zTvlViKxOjo
Es az agyjatekaihoz..:
www.youtube.com/watch?v=q6mSwqnR1SY&feature=related
A lanyoknak meg egy kis nyiugtato, a szaglaszas, es piszkalodas utan..:
www.youtube.com/watch?v=POk9Lp5rxNo&feature=related

Albino Vernyul 2011.04.21. 10:09:03

@lac64: Hihihi, legalabb nem rosszindulatura vettek, inkabb viccesre..;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.21. 10:14:20

@lac64: iszonyat gáz és kínos, ahogy éva azt hiszi, hogy szexis ahogy vonaglik és rázza a korpát a hajából. Legszívesebben eltakarnám a szemem a kezeimmel és az ujjaim közül nézném, mint a gyerekek.

De azt is láttad, hogy a buli végén bementek Olivérrel, jóéjt kívántak egymásnak, levette a cipőit és úgy ahogy volt, gésacuccban feküdt le?
Olivér és Alekosz meg egy ágyba feküdtek, de ők legalább bugyiban. :)

_most_ 2011.04.21. 10:19:27

@pushpang: Mi ez a hülyeség, Évának nem korpás a haja.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 10:28:16

@lami83: Pedig egyre világosabb színű. Akkor biztos őszül :D

lac64 2011.04.21. 10:31:02

@pushpang: Éva szerintem ott követi el a hibát, hogy 21-22 éves lányokkal a saját pályájukon akar megmérkőzni. Természetes, hogy azok üdébbek, frissebbek. Neki a nőiességet kellett volna bevetnie fegyverként, ehelyett sexyre akarja venni a figurát, de helyette inkább közönséges, többször kurvás, itt a táncnál éppen csak a rúd hiányzott már.

_most_ 2011.04.21. 10:31:31

@gernika: Szerintem sokkal durvább volt, amit Béci tett Jerzyvel, mint Éváék. Ahhoz tudnám hasonlítani, mikor a család megunja a házi kedvencet, aztán kirakják a kutyát az út szélén az erdőbe, aki még napokig ott várja gazdáit, de nem jönnek.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 10:35:17

@lami83: Jaj, ne is mondd! Kétszereses kutyatulajdonosként (a vizsla menhelyi, a tacskó az utcáról) szívfájdító ilyesmit olvasni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 10:38:07

A tegnapi összefoglalóban ahogy Gigi a zöldalmát ette - a ráragasztott címke még rajta volt az almán! Legalább azt leszedhette volna!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 10:43:03

@lami83: Ez így van, de még Giginek állt feljebb!

Toszkana 2011.04.21. 10:43:59

@lac64: Nagyon fején találtad a szöget.:)

Toszkana 2011.04.21. 10:52:41

@Peter_Cs: Olyan erős a fogazata mint az állat, bármit elrág vele. :))

Lone Starr (törölt) 2011.04.21. 10:53:11

PéterCsé, ha tetszik, ha nem, ide is bemásolom a véleményemet Éva gyónásáról.
Forrás: mimi.hu/biblia/farizeus.html

A farizeus nem azért megy a templomba imádkozni, mert érzi, hogy bűnös, és bocsánatra van szüksége, hanem mert igaznak véli magát, és dicséretre számít. Istentiszteletét érdemnek tartja, amely ajánlólevél Istenhez. Úgy gondolja, hogy az emberek is jó véleménnyel lesznek kegyességéről. Azt reméli, hogy megnyeri mind Isten, mind az emberek tetszését. Istentisztelete mögött önérdek húzódik.
A farizeus az öndicsőítés megtestesítője. Ezt mutatja a nézése, a járása, az imája. Elhúzódik másoktól, mintha csak ezt mondaná: "Ne jöjj hozzám, mert szent vagyok néked" (Ésa 65:5). Egyedül áll, és "magában" imádkozik. Önelégültségében azt képzeli, hogy Isten is elégedett vele.
"Isten! Hálákat adok néked - mondja -, hogy nem vagyok olyan, mint egyéb emberek, ragadozók, hamisak, paráznák, vagy mint ím e vámszedő is." Jellemét nem Isten szent jelleméhez méri, hanem az emberek jelleméhez. Nem Istent, hanem az embereket nézi. Önelégültségének ez az oka.
Imáját azzal folytatja, hogy felsorolja jótetteit: "Böjtölök kétszer egy héten; dézsmát adok mindenből, amit szerzek." A farizeus vallása nem érinti a szívét. Nem törekszik krisztusi jellemre. Nem vágyik szeretettel és irgalommal teljes szívre. Meg van elégedve azzal a vallással, amely csak külsőleg érinti az életet. Igazsága a sajátja; saját cselekedeteinek gyümölcse, amelyet emberi normákhoz mér.
Az önmagát igaznak tartó ember semmibe veszi a másik embert. A farizeus másokhoz méri magát, követendő példának pedig önmagát tartja. Mások szentsége alapján állapítja meg a saját szentségét.

Minél rosszabbak mások, ő annál igazabbnak látszik. Önigazultságában másokat vádol. Az "egyéb emberek"-et Isten törvénye áthágóiként kárhoztatja. Ez Sátánnak, "az atyafiak vádolójá"-nak szelleme. Ilyen lelkülettel lehetetlen Istennel közösségre lépni. A farizeus Isten áldása nélkül tér haza.
A vámszedő más hivőkkel együtt ment el a templomba, de csakhamar elhúzódott tőlük, mint aki méltatlan arra, hogy velük imádkozzék. Távol állva "még szemeit sem akarja vala az égre emelni, hanem - elkeseredett gyötrelmében és önmagát utálva - veri vala mellét". Tudta, hogy vétkezett Isten ellen. Érezte, hogy bűnös, szennyes. Még csak szánalmat sem várhatott a körülötte levőktől; hiszen megvetéssel néztek rá. Tudta, hogy semmi érdeme nincs, amiért Isten megdicsérhetné, és kétségbeesetten kiáltott: "Isten, légy irgalmas nékem bűnösnek!" Nem hasonlította magát másokhoz. Bűntudattól megsemmisülten állt ott, mintha csak egymaga volna Isten előtt. Nem volt más vágya, csak a bocsánat és a béke. Csak egyet tudott felhozni a maga védelmére: Isten irgalmát. És áldást kapott. "Mondom néktek - szólt Krisztus - ez megigazulva méne alá az ő házához, inkább hogynem amaz."

_most_ 2011.04.21. 11:02:13

@Lone Starr: Ennek mi köze Évához?

Albino Vernyul 2011.04.21. 11:04:21

@Lone Starr: Feloldozlak fiam bunod alol, melyet egy egsz oldalnyi szoveg beidezesevel kovettel el, mert igazak eme iras szavai.. A fiu, az atya, es a szent lelek neveben amen...

Lone Starr (törölt) 2011.04.21. 11:04:35

@Lone Starr: Anikó gyónása a faszt volt tökéletes, ezt nem is állítom, de Éva... Nos, ő 100%-ban átfedésben áll. Ha nem is izgat a Jézusos "maszlag", azért a bűnbánat NEM az erények felsorolásáról szól. Benne van a nevében.

Lone Starr (törölt) 2011.04.21. 11:05:40

Ennek P.-hez és hozzám van köze. Kőkemény csörte! :D

Trevlovics 2011.04.21. 11:06:06

@Lone Starr: egyébként nagyon sok mindenben találó.

Lone Starr (törölt) 2011.04.21. 11:06:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Köszönöm, atyám. Meg is bántam, csak kopipésztnél elengedi magát az ember egyes társadalmi normák ügyében...

_most_ 2011.04.21. 11:14:53

@Gee Halen: Azért az teljesen más, nem igazi gyónás volt, egy feladat volt. Egyébként melyik az a rész mikor gyónáskor Éva felsorolja az erényeit, mert ez nekem valahogy kimaradt, csak arra emlékszem megbánta, ahogy Jerzyvel viselkedett.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 11:46:51

@Lone Starr: Én nem éreztem Évánál képmutatást, szembenézett cselekedeteivel, nem fényezte önmagát és azután jóvá tette azzal, hogy barátságosabb és támogató lett Jerzyvel és korrekt most is vele, ellentétben Anikóval, aki a vallomás után ugyanúgy varnyaskodik. Ateistaként nem mérhetem magam semmiféle istenséghez - akkor én is képmutató vagyok?

_most_ 2011.04.21. 11:54:41

Most olvastam a blikken, hogy lehet meggazdagodni.
"Elvégre megtehetné azt bárki, hogy 100 millió forintért fogad Évára, majd a döntőben 50 millió forint értékben küldet a baráti körével szavazatokat a szőke lányra, aki így tuti befutó lesz, a fogadó pedig 600 millió forintot kaszál – Éva oddsa ugyanis hatszoros. "

nevetos 2011.04.21. 11:56:28

Most láttam Alekoszt ebben az alsónadrágban... Zokogok. Miután beégett a retinámba, ezért a továbbiakban valószínűleg képtelen leszek a szexre.

zsolyo 2011.04.21. 12:05:22

@Peter_Cs: Igaz, hogy valaki azt írta ne menj bele a politikába, de ez az igazi való világ és mint már annyiszor, MOST is igazad van és ennyi, valóban nem kell ide a politika, de egy megerősítés nem árt:-))

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 12:07:04

@lami83:

nagyon egyetértek, mindenki a részeg köpésnél van leragadva, ami el se jutott Jerzyig, és amelynek a kiindulópontja az volt, hogy Jerzy elküldte anit a vérbe, megigérte neki, hogy kiűzi a házból, és Éva bár részegen de védelmébe vette Anikót, aki erről most kényelmesen megfeledkezik...

mindenesetre érthető módon Jerzy lazábban, felszabadultan érzi magát, azokkal, akik tudtak elnézést kérni tőle és tudták támogatni, és akikkel inkább el tud lazulni és maga tud lenni..

Albino Vernyul 2011.04.21. 12:13:15

Az a baj, hogy ezt feladatba kaptak, ohatatlanul egy kicsit muvi lesz.. Ettol fuggetlenul nemi adalek.... Ani a hiba kimondasanal akad meg.. Elenk mimika, bele is nez a kameraba, meg nem is.. Es remeli nem OLYAN rossz ember.. A vegen a felmosoly kicsit teatralis lett, bar ez benne van a metakommunikaciojaban.. Jerzy egyszer se nez a kameraba, inkabb mereng, meg tepelodik.. Eva nagyreszt fapofaval mondja a szoveget, sokat nez a kameraba, megemlitti a jatekot, kijelenti, hogy NEM rossz ember, es inkabb ott akadozik, mikor minositi az elkovetett dolgait, vagy sajnalkozik..
En jobban ertekelem azt, mikor Ani a parbajnal bocsanatot kert Adritol.. Latszott, hogy raparazott, elbakizta a korters beszed szoveget, es a bocsanatkeresbe is belekeveredett.. Azaz az eloadoi kepessegeit, anulalta az erzelmi toltes..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 12:13:32

Örülnék, ha Ani Jerzyt hívná ki, de erre ebben a pillanatban sajnos kevés az esély, Éva már rengeteget párbajozott, Ani egyszer se herzy csak egyszer, maradjon kinn Ani, vagy ha sikerül visszajönnie, akkor egy igazán érdekes finálé lenne..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 12:19:25

Annak örülnék legjobban, ha a hámozott lufi úrigyereket, a Balázst is kiszavazhatnánk. Nem tudom mire föl lekezelő a játékosokkal lLiluval egyetemben. Egyedül a Stohl Buci volt tisztelettudó a játékosokkal. Sajnálom, hogy elment.

Legyen egy műsorvezető kiszavazó show, és inkább hozzák át az újoncokat a Nekedvalóból, vagy a vén kujonokat a Belevalóból, csak ezt az elkényeztetett Balázskát és Lilukát, meg a buta vicceiket és leereszkedésüket ne kelljen többet látnom.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.21. 12:24:27

@MÁRIA TERÉZIA: Éva és Olivér szerintem megfelelőek lennének a következő VV műsorvezetésére.

Trevlovics 2011.04.21. 12:30:25

@MÁRIA TERÉZIA: kis (?) csúsztatás a kiindulóponttal kapcsolatban...

Albino Vernyul 2011.04.21. 12:31:17

@Peter_Cs: Szerintem a mars utazasra is, csak ne legyen visszatero egyseg..

Trevlovics 2011.04.21. 12:36:38

@Peter_Cs: évát egyedül egy női mma mérkőzésre tartom alkalmasnak, veterán korosztályban.

Trevlovics 2011.04.21. 12:38:01

@Trevlovics: dehogyis mma, pankráció. ott a műsor része a cirkusz.

Trevlovics 2011.04.21. 12:38:48

@Trevlovics: te most velem beszélgetsz?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 12:39:10

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Vagy a rettegés fokába. Velük kellene eltölteni 5 percet egy zárt szobában. :D

_most_ 2011.04.21. 12:40:08

@Trevlovics: de a pankráció nem őszinte, Éva meg nem fogja megjátszani magát.

Trevlovics 2011.04.21. 12:43:45

@lami83: húha ez tényleg nagy gond! akkor meg kell neki mondani, hogy ez le fog menni a tévében és azt is fogja érezni amit kell.

2011.04.21. 12:46:38

@MÁRIA TERÉZIA: "mindenki a részeg köpésnél van leragadva, ami el se jutott Jerzyig"

Már bocs, elég részeg embert láttam életemben, még lánykoromban, úgy a második világháború környékén, rövid kitérőt tettem a vendéglátóiparba, szóval elég sok részeget láttam, de nem köpködték egymást. Vita során, ha már elfogytak az érvek, az ellenfél leköpése csak igen primitív, szubhumán, aljadék körökben szokásos, a sértés mértéke független attól, hogy a köpés elérte vagy nem a célszemélyt.
Talán ezért nem felejti el ez Évának senki.

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 12:49:44

@lami83: Kivettem a szalmából 100milliót. Melyik bukinak lehet adni?

nosce 2011.04.21. 13:07:22

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
add ide nekem, én 1:6-ban adom ha visszakapod (azaz hatszorosát kapod visza ha visszaadom) :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 13:09:35

@beebeer:

hát szerintem azóta vagy tízszer bocsánatot kért ezért, amúgy meg az hogy a Béci kihívta hatványozottan rosszabb és megalázóbb és sötét húzás volt. És azt a Béci józanul követte el!

Detttó, hogy gigi a párbajon elhúzott Jerzy mellett úgy hogy rá se nézett, és amikor először fordult felé, akkor kőkeményen azt mondta, hogy a Béci helyesen járt el, mert ez egy játék (há persze 50 milliós játék!)

Béci és Gigi sokkal nagyobbat, ordanárébbat köpött, Jerzy arába teli, józanul tették, és fel se fogták mit tesznek, sokkal jobban megalázták vele Jerzyt, mint egy részeg köpése teheti, ami el se jut a címzettig, nincs mit letörölni. És még bocsánatot is kérnek utána nem is egyszer!

nosce 2011.04.21. 13:13:04

@Ayesha/A 6. ember:
perzse h a ha a kulcsszó, hatszorosát fizetem mert kevés rá az esély :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.21. 13:16:25

Éva és a Tévémaci párhuzama:

- benne van a tévében
- köp
- szinte állandóan zöld ÉS kendő van rajta
- ruhában fekszik le
- egy paprikajancsival alszik (aki ugyanolyan borvirágos, mint Alekosz általában)

Tudom, meggyaláztam e kedves medvét, de emellett nem lehetett elmenni szó nélkül.

2011.04.21. 13:19:15

@MÁRIA TERÉZIA: tehát az a tény, hogy mások tettekkel vagy szavakkal "bántották" Jerzsit, Éva köpését, mely azért szögezzük le, az alja kultúrkörben szokásos, felülírják?
Számtalan esetben bántunk meg embereket életünk során, akár akarattal vagy akaratlanul. De nem köpjük le. Én legalább is nem szoktam és nem is ismerek olyanokat, akik megtennék.
Felmerül a kérdés, milyen körben szocializálódott ez a lány?
Én nem lennék büszke, ha a gyerekem lenne. Ja, és magamra sem.

Ancilla 2011.04.21. 13:19:39

@Peter_Cs: "A tegnapi összefoglalóban ahogy Gigi a zöldalmát ette - a ráragasztott címke még rajta volt az almán! Legalább azt leszedhette volna!"

Mindez semmi ahhoz képest, hogy volt olyan eset, hogy Éva 5 napig nem zuhanyozott!!! Laci mondta, tehát biztosnak nevezhető a forrás.S azt Te is beláthatod - bármennyire is elfogult vagy -, hogy Évának nem erőssége a testi higiénia (de a lelki sem).

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 13:22:04

@Ancilla: és mi van Anikó lábszagával?:D:D:D

_most_ 2011.04.21. 13:23:21

@Ancilla: lol, Laci azt is mondta, hogy hit és becsület, aztán feladta...

Ancilla 2011.04.21. 13:28:20

@lami83: Lehet, hogy éppen azért adta fel, mert a hite és a becsülete az egyre agresszívabbá, könyörtelenebbé váló játékot már nem bírta. (Én inkább azt nem értem, hogy ilyen életelvekkel miért ment be. Missziót akart teljesíteni?)

_most_ 2011.04.21. 13:28:29

@beebeer: haha, kocsmai vitákban érvek? Egy komolyabb kocsmai vitában egy köpésnél sokkal durvább dolgok is megesnek.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 13:28:57

@Ancilla: Laci azt is mondta, hogy életét adta emberekért. Nem adta, hiszen él:)

Ancilla 2011.04.21. 13:31:34

@Ayesha/A 6. ember: Ehhez nem feltétlenül kell meghalni. Laci metaforikusan értette.

2011.04.21. 13:32:17

@lami83: az attól függ te hová és kikkel jársz kocsmázni....
Én dolgoztam már olyan helyen, ahonnan te mint idegen seggel farolsz ki, verekedés, ordibálás megszokott esti program, de leköpni nem szokták egymást. Arra azért születni kell.

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 13:33:56

@Ancilla: Kis leselkedős ez a Laca. Éva fürdőnapja a kedd, Lacáé a 12.-e. Mivel a villában eltöltött ideje alatt nem esett egy 12.-e sem keddre, Laca nem találkozhatott Évával a zuhanyzóban.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 13:34:15

Szegény Laca. Se a HB, se a csatározás nem jött be neki. Zsöninek viszont bejön a cimborája.:D

_most_ 2011.04.21. 13:38:38

@beebeer: Tehát ha valaki leköp valakit, az durvább, mintha megveri?

frea 2011.04.21. 13:41:07

Sziasztok, megnéztem az öfit. A liberós Alkoholosz perverz látvány volt, őszintén kíváncsi lennék arra a csajra, aki erre a pelenkás kecskére gerjed. Ez a filkó kihozza a rosszabbik énemet, csúnya röhögőgörcsöt kaptam , amikor landolt a medence szélén. Lehet, hogy gyakrabban kéne potyognia, eddig még mosolyognom sem sikerült rajta.

2011.04.21. 13:43:08

@lami83: bizonyos értelemben igen.

frea 2011.04.21. 13:43:37

@lami83: Ha verekszik, kizárják. Ha köp, akkor csak egy szar proli.

vitek 2011.04.21. 13:44:44

Azert vicces azt olvasni, hogy Beci mennyire rosszat tett Jerzsinek a kihivassal, mikozben a srac gyakorlatilag ennek koszonheti hogy megnyerheti a jatekot. Az is erdekes, hogy a velemenyuket nem tamasztjak ala ervekkel, az meg csak hab a tortan, hogy azok a kommentelok akik most ezerrel aggodnak szegeny Jerzsiert, korabban gyakorlatilag leszartak ot. Vajon miert is nem hitelesek szamomra a kommentjeik?

_most_ 2011.04.21. 13:45:44

@beebeer: és ha megöli, annál is durvább a köpés?

Albino Vernyul 2011.04.21. 13:46:07

@Ayesha/A 6. ember: Szerintem egyszer neked is volt mar eletedben.. Mert Gigi azt mondta, hogy egyszer..;) Tippre a katonai heten belerohadt a labuk a bakancsba..

Ancilla 2011.04.21. 13:46:28

Még egy kis adalék Évánkhoz: az ő legnagyobb értékének tartott tulajdonsága az őszinteség. Az, hogy mindig azt mondja, teszi, amit és ahogyan érez.

1. Amikor Laci búcsúzott, ő is beállt a siratók közé.

2. Amikor Olivér most bement, utánozhatatlan gonoszsággal és kárörvendéssel mondta neki Éva: "Két hét alatt kiment az a három ember, akit a legjobban utáltam." (S ez Laci, Gigi és Béci volt.)

Ahhoz meg különösen szemétnek kell lenni, hogy arról az emberről nyilatkozzunk így, akinek öt hónapon keresztül a főztjét ettük.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 13:49:44

az a hálószobaajtó még mindig szarrá van menve. Azt még majomkutya Gombár cseszte szét?:D

2011.04.21. 13:50:07

@lami83: figyelj, ha nem érted és nem érzed, hogy valakinek a leköpése mennyire megalázó felesleges itt válaszolgatnunk egymásnak.
Igen, képzeld ha megölnek az tényleg gáz, de ha te úgy szeretsz élni, hogy az életben felmerülő konfliktusaidat köpéssel zárod le, egészségedre!

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 13:54:17

@vitek: Már a kommentelőnek is hitelesnek kell lennie? Akkor minek tartjuk a villalakókat? Most szarban vagyok, mert hiába adom mindig önmagam, gyenge a belső kisugárzásom.

frea 2011.04.21. 13:56:16

@Ancilla: Őszinte ember nem hangoztatja, hogy őszinte. Ez a zöld lámpa a primitív kitöréseihez, és önigazolás maga felé, hogy minden ok. Az őszinteség szerinte pozitív fogalom, változtatni tehát nem kell, fejlődés kizárva, maradhat olyan csíra, amilyen most.

fran7 2011.04.21. 13:57:27

@MÁRIA TERÉZIA: A kulcskérdés az volt, hogy ki lesz a kiválasztott. Éváék ezért ültették be a hintába Anit, hogy Béci lehessen a kiválasztott, mert nem tudott volna jól választani. Alektől kikap, retek ideges, mert nem ezt akarták. Anival szemben nem egyenlő a párharc, Jerzsy pedig barát és a húga valakije. Utólag hozzátéve Béci bárkivel szemben kiesett volna. Nem a gyengesége miatt. A Béci-Jerzsy párbaj volt ami egy férfihez méltó. Nem bántó és sértő. De minél többet sulykolják ezt, annál inkább elhiszik az emberek. Mindamellett Béci azt gondolta, hogy könnyen nyerni fog.

Albino Vernyul 2011.04.21. 13:58:09

@vitek: Tegyuk hozza, azert Jerzynek nem jott rosszul a Beci klikk vedopajzsa.. Gyakorlatilag semmittevessel kihuzta idaig az arnyekban.. Kozben Gigi patyolgatta, volt biztos hattere minden formaban, szoval nem jart O olyan rosszul veluk..

Soror Formoza 2011.04.21. 13:59:16

Éva annyira vérmesen őrzi a rossz természetét, mint egy rendes lány a szüzességét.

frea 2011.04.21. 13:59:38

@beebeer:Nagyon ráragadtál a témára, meggyőzni nem lehet. Kívánom, éld át személyesen, és ítélj saját kútfőből.

_most_ 2011.04.21. 14:00:07

@beebeer: ok, csak azt nem értem, miért nem tudod elfogadni, hogy valaki nem tekinti a köpést olyan súlyos dolognak.

frea 2011.04.21. 14:00:52

@beebeer: Bocs, ez Laminak ment!

2011.04.21. 14:08:21

@frea: már megijedtem! :)))

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 14:14:17

@beebeer:

Mint írtam, részeg volt, és utána már többször is bocsánatot kért Éva Jerzytől különféle formában, és már nehogy az legyen, hogyha az ember egyszer csinál valami bunkó dolgot, ne lehessen elnézést kérni és ne legyen bocsánat.

Azóta sok mindent csináltak együtt, például főztek együtt, pontosabban Éva végigmosogatta Jerzy főzését, jókat pálinkáztak közben, utána is többször jókat beszélgettek. Éva és Alek mindenképpen jobban és őszintébben örültek Jerzynek, mármint mint akár Béci, akár Gigi, ők sokkal jobban lenézték Jerzyt, és kihasználták, mint akár Éva akár Alek.

Szóval azt gondolom, hogy tisztességesebben bántak vele, és az ő társaságukban természetesebben, nyugodtabban tudott viselkedni Jerzy. Lehessen már túllépni régi dolgokon, főleg, ha bocsánatot kértek, és el is fogadtak azt a bocsánatkérést.

Ne legyen már életre szóló utolsó cseppig vérbosszú egy részeg köpés miatt, amit le se kell törölni, mert el sem érte Jerzyt. Nevetséges.

Fel van fújva, abba lehet hagyni a köpésesdi történetet.

Viszont se Béci se Gigi nem kért bocsánatot, sőt végig amellett kardoskodtak, hogy ők helyesen jártak el.

genevieve 2011.04.21. 14:17:12

@MÁRIA TERÉZIA: de miért kellett volna giginek és bécinek bocsánatot kérnie?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 14:19:39

@Ancilla:

Laci se kímélte Évát.

Egyezzünk meg abban, hogy rettenetesen nehéz ennyi embernek együtt laknia egyetlen hálószobában és nappaliban, akik mindenfelől jöttek, csoda, hogy kibírták egymást. Tehát az is érthető, hogy Éva sírt, amikor Laci pánikrohamot kapott vagy mit, és sajnálta Lacit, akkor ebben megértő volt Éva, mert ismeri, hogy mi az a pánikroham, tehát együtt tudott érezni.

És az is érthető, hogy mindent összevetve Laci mondott olyan rondaságokat Évának az együtt töltött hónapok alatt, hogy a végső összeadásnál, utólag örült, hogy Laci kiment, pláne, hogy ennek köszönhette, Olivérék visszatérését.

Toszkana 2011.04.21. 14:26:41

@Ayesha/A 6. ember: Igen az a Gombi lyuk. :))(De a majomkutya az Olivér, rá mondta a Gombi)

Trevlovics 2011.04.21. 14:28:06

@MÁRIA TERÉZIA: ne haragudj, de ebben a szituációban évát mentegetni olyan, mitn amikor a szellőzési lehetőség nélküli budiban a szarszagra ráfröccsentjük a citromillatú sprét.

fran7 2011.04.21. 14:29:47

@MÁRIA TERÉZIA: Jerzsy érzelmi árulásnak tekinti azt, amit Béci és Gigi csinált. Gigi részéről ezt jogosnak is gondolom. De Béci csak haverkodott, bandázott vele. Ez nem barátság volt. S ezért az átlag emberek közt ez nem érzelmi árulás. Jerzsynek igen. Ami Éva viselkedésében zavar engem ezzel kapcsolatban, hogy ő nem biztos, hogy komolyan rossznak gondolja, amit tett. Ha bocsánatot kérnek tőlünk ezt nem mérlegelhetjük, meg kell bocsájtani. Azonban Éva előadja, hogy kb két hete nem gondolja gyagyás tódinak Jerzsyt, azóta mióta kiment Gigi. Segítve ezzel áttolni a felelősséget Gigire és ez Jerzsynek jólesik, hisz nem ő a hibás. Csak senki nem kötelezte őt arra, hogy menjen Gigi után s hetekig ne lehessen őket látni csak együtt. S ezzel Éva legalább annyira kapcsolatromboló, mint Ani csak más módon.

Trevlovics 2011.04.21. 14:30:19

@MÁRIA TERÉZIA: azt a párbajon mondták, majd később biztos mondanak mást, lehet még majd bánják is kicsit és akkor megbocsátható, nem?

_most_ 2011.04.21. 14:31:17

@MÁRIA TERÉZIA: Jerzyt Alekosz tanította, szellemileg fejlesztett Éva meg segített neki megtalálni önmagát, míg Béci és Gigi szellemi és lelki nyomorban tartotta, hogy uralkodhassanak rajta.

fran7 2011.04.21. 14:35:54

@lami83: Ezt most komolyan mondod vagy ironizálsz?

genevieve 2011.04.21. 14:36:18

@lami83: tyűűűűű apám ezt a sok baromságot:-DDD

Albino Vernyul 2011.04.21. 14:38:34

@MÁRIA TERÉZIA: Jeeezuus Maaariiiaaa... Ezt mos te komolyan leirtad..?! Alek/Eva babunak hasznalja Jerzyt.. Alek a szavazoi fele felepitette mint tanitvanyat, hatha egyszer jo lesz valamire.. Jo lett, lehetett az Alek tamogatokat mozgositani melle a Beci parbajra.. Most azzal, hogy kozel engedik magukhoz, biztositjak, hogy a kov. jel rakasig nem klikkesedik Anikoval, illetve a Beci/Gigi szavazok kiabrandulnak belole, mint arulobol.. Az Alek hivek meg nem szavaznak ra, Eva/Alek elleneben.. Szepen errodalodik a szavazotabora, visszater a valodi erossegehez.. A dontoben nem lesz ellenfel, ha oda jut.. Mikozben Aniko ezzel erosodik, mert lemorzsolodott Alekekrol, kitaszitott statuszba kerult, es Gigi lathatoan hozza huz, miota bement, igy a Bela/Gigi szavazoknak is iranyt mutatnak, illetve majd a dontoben az Alek ellenes szavazoknak.. Ha Jerzy igy folytatja, Aniko lehet a valos kihivo a vegen, ha tuleli az Eva elleni parbajt.. Es az egeszben a legszebb, ha Jerzy megfogadja Aniko tanacsat, akkor ez O maradhatott volna.. Igy viszont minden Alekkel/Evaval toltott nappal, a sajat eselyit rontja...

JanCsi 2011.04.21. 14:41:35

Kedves Hajni!

Lányaim délután kettőtől alszanak így MMKK erre az időpontra kérem elhelyezni a már egyre csappanó számú (*sír*) VV öfit.

Thnxsinedvensz! ;-)

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 14:41:36

@MÁRIA TERÉZIA: Laca nem kapott pánikrohamot. Még jó, hogy nem azt írod Béla tudathasadásos, Gigi kényszeres önmutogató vagy Anikó narkolepszia+. Orvosi szakvéleményt kizárólag Évára és Alekra adunk. A javított változat, immáron helyesen:
Lacának már hiányzott az anyukája
Béla igenis nyertes
Gigi szaktanácsadója remek, a lány mosolya ellenállhatatlan
Anikónak jó az alvókája

Trevlovics 2011.04.21. 14:45:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul: az mondjuk nem teljesen tiszta, hogy miért száll jerzsi fejére éva és alekosz bécigigi fikázása. beállt melléjük savazni őket? szerintem csak társaságot keres, megpróbálja jól érezni magát önálló személyként is bent, ha már az idő nagy részében csak mint "szerelmespár" lett bemutatva.

genevieve 2011.04.21. 14:50:24

@Trevlovics: azért mert bólogat rá:-)
ha jól érzi magát velük, legyen velük, de ne helyeseljen faszságokra:-)

Trevlovics 2011.04.21. 14:52:57

@genevieve: jerzsinek akkor egyértelműen nyilatkoznia kell a témában. nem hagyhatja a tábort kétségek között.

_most_ 2011.04.21. 14:53:54

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Csak Alekosz szavazók vannak, szóval ilyen szempontból tök lényegtelen többiek mit csinálnak.

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 14:54:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Béla is mondott valami hasonlót. Az a jó ebben az elméletben, hogy csak a neveket kell hetente cserélni. Anikóval is pont olyan meggyőző, mint Bélával, Lacával vagy Gigivel. Csak egy gyenge pontja van. Ha a végén Éva és Alek marad utoljára, amire azért látok némi esélyt. Mindegy. Majd ketten szétgyengítik egymást odabent.

frea 2011.04.21. 14:56:37

@lami83: Ilyen jót se röhögtem!A debil Alkoholosz fejleszt!Sosem mondtam, de most igen:Úristen!

dr. gernika 2011.04.21. 14:56:43

@lami83: Hát azért ez durva, bár helytelenítem Béci döntését, de nem tartom egyenértékűnek azzal, amit írsz.
@lac64: Egyetértek. Sokkal rafináltabbnak és okosabbnak kéne lennie ebben a korban, ha már állandóan azzal jön.

genevieve 2011.04.21. 14:57:40

@Trevlovics: pontosan!

tudod, hogy kedvelem, de ha már hangoztatja, hogy ő mekkorát fejlődött akkor határozottan meg kell mondani, hogy mi újság van vele

vagy hajtsa el a francba gigit, vagy vállalja fel

vagy álljon be alek zászlója alá, vagy mondja azt tiszteli és köszöni a segítséget , de ő egyéni játékos és saját jogán akar tovább menni és nem másokat sárba tiporva

frea 2011.04.21. 14:58:24

@genevieve: Jerzy esetében félve mondom, hogy lehet, hogy taktikázik?

_most_ 2011.04.21. 14:59:27

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Laci simán kiejtett volna mindenkit, azt mondta anyukája 19 vallás vezetője, meg minimum 5 millióan szavaznának rá, ha kell.

TapOut 2011.04.21. 15:02:37

@Trevlovics: te jó ég, ne alázzuk így az MMA-t :-))

fran7 2011.04.21. 15:03:41

@frea: Ebbe az a poén, hogy amennyi erővel ezt előadják. Azzal Tordast is leetne a tanárának nevezni, mikor felkészítette a kortes beszédére. Kicsit megvágják, Ben és Vivi hangsúlyozza ezt a NekedValóban, Stohl elmondta volna, hogy a színművészetis tanárára emlékeztette Ildikó maximalizmusa. S most nyílhatna a Tordasi Színi Akadémia.

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 15:05:18

@lami83: Nekem ne mondd. Itt ültem 24ben a telóval és vártam, hogy Laca harcba küldjön. Az meg csak Évát kukkolta a fürdőben. Lassan új kedvencet kell keresnem.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 15:14:13

@genevieve:

Mire kellett volna Jerzynek helyeselnie? Hogy két nappal a párbaja előtt Gigi egy elegáns ebéd közepén, nagy nyilvánosság előtt azt mondta Jerzynek, hogy jaj, de büdöset fingottál már megint, és vágott egy rettenetes pofát hozzá.

Lehet, hogy büdös volt, de a nézők ezt sohasem tudták volna meg, ha Gigi csendben marad és nem mond semmit a "szerelmére" vagy barátjára, aki nyilván nem szándékosan pukizott, és a többiek, akik az asztalnál ültek nem szóltak semmit erre, akkor Gigi miért nem tudta megkímélni Jerzyt a nagy nyilvánosság előtti megalázástól?

nosce 2011.04.21. 15:15:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Es az egeszben a legszebb, ha Jerzy megfogadja Aniko tanacsat, akkor ez O maradhatott volna"

Egy dolog biztosnak tünik Jerzy jól döntött h nem fogadja meg Ani tanácsát, mert aki eddig megtette, mind alulról szagolja a való világot :)

az én rózsám vasutas 2011.04.21. 15:16:24

@MÁRIA TERÉZIA: Egyszer olvastam valahol, hogy az őszinte ember nem hangoztatja őszinteségét. Sok elméletet tanultam ma is, így nyugodtan állíthatom, hogy a pánikrohamos se beszél a pánikrohamáról. Lacának az anyukája hiányzott, kiolvastam a szemeiből.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 15:17:49

@genevieve:

Nem tudom, hogy a kérésedre e, de Jerzy végül elküldte Gigit, felmondott neki. Szakított vele, így tehát mostmár se Alekosz, se a Béci-Gigi tábor szavazataira nem számíthat, hát kíváncsi vagyok eléggé "felhízlalta" e őt az RTL, már ha az RTL-nek az volt a terve hogy nyerjen.

De az RTL-nek csak egy érdeke lehet, minél több szavazatot besöpörni a párbajon és a döntőben.

frea 2011.04.21. 15:18:19

@fran7: A szörnyű benne az, hogy igazad van.

TapOut 2011.04.21. 15:21:28

@MÁRIA TERÉZIA: egyáltalán nem természetes, ha valaki az ebédlőasztalnál a másik orra alá fingik, akár barát az illető, akár családtag. Ha érzi, hogy gáz van, fel lehet állni és arrébb lehet menni.
Nem csodálom, hogy Gigi szóvá tette. Jerzy boldog lehetne, ha ez lenne a legnagyobb sértés, amit a villában kapott.

foxglove (törölt) 2011.04.21. 15:21:42

Ez a Jerzyt elnyomták duma nagyon gáz. Nekem sokszor úgy tűnt, hogy Jerzy nem férfiként közeledett Gigihez, hanem kifejezetten védelemért, gondoskodásért fordult hozzá (lásd "Mint gyermek az anyjához, úgy ragaszkodtam hozzád"), mert neki akkor erre volt igénye. Gigi ennek megfelelően hónapokon keresztül türelmesen babusgatta, pátyolgatta, ezek után azzal jönni, hogy szegény Jerzyt nem hagyta kibontakozni, és elnyomta... brrr.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 15:22:26

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: bezzeg Zsófi, neki anyapöttye volt, ugyanezen okból kifolyólag.

_most_ 2011.04.21. 15:22:50

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Laci megfigyelt mindenkit, a villát is be akarta kamerázni, csak szóltak neki, hogy már be van.

Ayesha (törölt) 2011.04.21. 15:23:43

@foxglove: alapvetően nem illenek össze. Gigi egy dominánsabb, karakánabb lány, akinek valami hasonló fickó állna jól. Dörzsi meg egy bújós kiskölök.

nosce 2011.04.21. 15:24:44

@foxglove:
"Nekem sokszor úgy tűnt, hogy Jerzy nem férfiként közeledett Gigihez,"

És amikor hátulról töcskölte, akkor milyennek tünt ? :)

fran7 2011.04.21. 15:26:23

@foxglove: Tökéletesen igazad van. Azt azért nehéz felszabadításként értékelni, hogy most három hónap után már nem hívják gyagyásnak. Jerzsy lehet meg fog lepődni, ha ezeket a dolgokat visszanézi.

dr. gernika 2011.04.21. 15:28:54

@Lone Starr: Még ha a vallástól el is vonatkoztatunk, rengeteg ilyen ember van.

foxglove (törölt) 2011.04.21. 15:29:30

@Ayesha/A 6. ember: ezzel egyetértek
@nosce: hátulról töcskölésnek, mi másnak? Szerinted a dugás és az anyakomplexus kizárják egymást?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 15:34:35

@TapOut:

veled sohasem fordult elő egész életedben, hogy nem tudtál időben felállni és kimenni, pukiázs előtt? Mert Jerzy maga mondta, hogy ő igyekezett mindig kimenni az udvarra, akkor épp nem sikerült.

Egyébként vicces, hogy valaki pont a pukizásról mondja, hogy nem természetes. Hát a pukizás a természetes, és az pedig egy kulturális kérdés, hogy az európai ember igyekszik nem mások jelenlétében ezt tenni.

Jerzynek akkor nem sikerült kijutnia a kertbe, de Gigi akkor is megalázta. Kínos volt. Persze az rtl megtehette volna hogy nem vágja be ezt a részt, de attól még megtörtént. Gigi durva volt vele.

nosce 2011.04.21. 15:34:38

@foxglove:
"Szerinted a dugás és az anyakomplexus kizárják egymást?"

A dugás nem zárja ki, de az a töcskölés férfias volt, és szerintem az kizárja az anyakomplexust...

genevieve 2011.04.21. 15:35:04

@MÁRIA TERÉZIA: nem tudom mi történt, én nem láttam az egyéretelmű szakitást gigi és jerzy között

nosce 2011.04.21. 15:37:05

@genevieve:
én se láttam, és mi van Olivér meg Ani egy órájával ?

caillard 2011.04.21. 15:41:01

Hát szerintem a Jerzyvel teljesen elszállt a ló, most meg van győződve róla, hogy Ő az ország kedvence. És mint ilyennek, már derogál egy Rácz -lány.

Albino Vernyul 2011.04.21. 15:41:20

@nosce: Ezt felesleges leirnod meg parszor, attol nem lesz igaz..;)

caillard 2011.04.21. 15:45:08

Egyébként azt tudja valaki, hogy Balázs miért nevezi "DDDZZZSSSörzi"-nek ?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.04.21. 15:47:04

Bocsánat az OFF-ért, de pont nézem a jutyúbon a vidiókat és ez valami elképesztő:

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/2/bacmQ5lsQKg

Kíváncsi vagyok, ki hány percet volt képes belőle végignézni. Zsófi csücsörítése, minimal-boglya igazításai, mellmarkolásai GiGi pá-pá-pá-pá-pá-pá-pá-pá-koóuúkerfész rikkantásai, valami hihetetlenül irritálóak. Anin látszik, hogy még talán szenved is e kettős társaságában, próbálja néha viccesre venni a figurát, de hogy mi a videó vége, azt már nm tudom meg, mert bevallom nem bírtam végignézni.

ON

Trevlovics 2011.04.21. 15:47:06

@nosce: újra fel kell venni, mert minden tiszta hab lett

nosce 2011.04.21. 15:53:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Mindenesetre meglátjuk Ani mennyire szavatartó, mert valszeg ö lesz vasárnap a kiválasztott. Vajon most h végre lehetősége lesz kihívni Jerzyt, megteszi-e ? Szerinted ? :)

sogeking 2011.04.21. 15:54:18

@nosce: szerintem Alekot hívja ki

Gabor45 2011.04.21. 15:56:38

Mindenki megnyerheti csak Alekosz és Éva ne!!!!!!!!!!!!!!!Két undorító féreg!!! Alekosz azonkívül hogy bájolog , Éva meg azon kívül hogy iszik, semmi mást nem csinálnak!! Ez tetszik a közönségnek? Le vagyok döbbenve!!!

nosce 2011.04.21. 16:01:23

@Trevlovics:
vagy kamera és mikrofon mentes órát kértek :)

_most_ 2011.04.21. 16:01:46

@nosce: Majd kiderül, ha mai szavazás az lesz, hogy kapjanak-e kameramentes órát is, akkor még nem sikerült elég jól.

Albino Vernyul 2011.04.21. 16:10:45

@nosce: Jelen pillanatban a 2 csajt akarjak osszehozni RTL-ileg parbajra, illetve Ok is egymast tartjak ellenfelnek.. Szoval elvileg, ha Ani kap 3 jelet, Evat hivja ki.. Ha, kozben mondjuk Ani idegilek leul, es inkabb ki akar jonni csendesen, akkor Aleket valasztja..

Trevlovics 2011.04.21. 16:12:13

a következő párbajt tekintve a legnagyobb várakozás (és lehetőség) az Éva - Anikó verzióban lehet szerintem. Az Alekosz - bárki párbaj adna egy újabb kvázi önálló szereplési lehetőséget alekosznak (béci szavaival: mehetne egyet fellépni) bár megfontolandó hogy hányszor lehet büntetlenül lemeríteni az alekosz rajongók "kártyáját" (párbaj után egy héttel megint szükség lenne rájuk). Az éva-jerzsi párbajnak lenne pikantériája, ugye közöttük nem kizárólag unalmas, száraz(!) beszélgetések történtek :)
Legkevésbé talán az anikó-jerzsi párbaj lenne érdekes, kb ugyanaz, mint annor a gombi-jerzsi antagonisztikus ellentét, senki nem tudja igazán, hogy miért volt, hogy indult, soha nem is veszekedtek látványosan igazán, egyszerűen csak jelölgették egymást. ami az anikó - jerzsi párbaj napján fontos szempont, ha a csatorna bele akarja keverni, hogy anyák napján lesz. külön-külön mindkettőjüknek segíthet ez, jerzsinek a sajnálat révén, anikónak meg a bemutatható szoros kapcsolat révén, viszont egymás ellen nem tudom hogy ez befolyásoló tényező lehet-e.

frea 2011.04.21. 16:25:29

@Gabor45: Legyen igazad, a próféta szóljon belőled!

ruzs54 2011.04.21. 16:28:11

@foxglove: Ez a Jerzyt elnyomták duma nagyon gáz. Nekem sokszor úgy tűnt, hogy Jerzy nem férfiként közeledett Gigihez, hanem kifejezetten védelemért, gondoskodásért fordult hozzá (lásd "Mint gyermek az anyjához, úgy ragaszkodtam hozzád"), EHHEZ kapcsolódva jutott eszembe az a vicc,hogy:Bőr és nemibeteg gondozóban közli az orvos sinyor kolompárral-uram önnek szifilisze van.Erre a válasz.-Ó hogy azemberfia már a saját anyjában sem bízhat!(kicsit durvus de jó)

ruzs54 2011.04.21. 16:30:39

@genevieve: a vv oldalán már van fent rövid videó róla.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 16:31:21

@Trevlovics:

Én a hibáival együtt el tudom fogadni Évát, és valóban sok javítani való van rajta, és tényleg nincs rálátása arra, hogy teszi saját magát újra és újra szerencsétlenné, de nekem mégis tetszenek az örömkitörései, sokkal őszintébbek, mint bármi, amit pl.Gigitől lehetett látni.

De egyébként én nagyjából az összes szereplőt sajnálom talán Alekosz kivéve, szóval szinte mindegyik teljesen kiszolgáltatta magát, vagyis az RTL kiszolgáltatta őket a nyilvánosságnak. Alekoszt nem lehet kiszolgáltatni, ő folyamatosan egy áthatolhatatlan páncélban van. Fogoly. Saját maga örizetében.

frea 2011.04.21. 16:32:34

Ez a mai nap nagyon vicces!VV Anett, az okos, intelligens agysebész nyilatkozott. Be kell neki 1000 szál hajat ültetni.Nem hullik a haja, csak kopaszodik.

dr. gernika 2011.04.21. 16:32:54

@beebeer: Így van, én is voltam már párszor részeg is, meg dühös is életemben, de még soha nem köptem le senkit.

frea 2011.04.21. 16:35:40

@MÁRIA TERÉZIA: Nem sajnálom egyiket sem. Ok, hogy egyikük sem az agyából él, de annyira azért hülyék sem lehetnek, hogy ne tudják, hova jelentkeztek, és ez mivel jár. Tudod, valamit valamiért.

frea 2011.04.21. 16:37:57

@gernika: Ezek szerint bátran megtehetnéd, többek szerint bocsánatos bűn. Pláne, ha a köpet el sem éri a célzott személyt. Csak ne lenne az emnernek az a fránya neveltetése!

Ancilla 2011.04.21. 17:56:53

@MÁRIA TERÉZIA: Éva örömkitörései infantilisek. Egy felnőtt ember nem veri magát a földhöz örömében.(Mellesleg Gigi is őszintén visított a helikopterben - nem tudom, miből gondolod, hogy az nem volt őszinte. Érdekes, hogy itt az egy főre eső gondolatolvasók száma messze meghaladja az átlagot.)

Éva sajnos egyrészt rossz géneket örökölt, másrészt nem nevelték meg gyerekkorában.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 18:25:06

@Ancilla:

Szerintem meg nagyon jó nézni Éva örömkitöréseit, legalábbis nekem, engem szórakoztat, és tudok vele örülni, Te meg azt infantilisezel le, akit jólesik, és persze imádkozz egy picit, hogy ezért senki ne pereljen be. (Én nem foglak).

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 18:28:59

@frea:

Ebben nem értek veled egyet, szerintem nem lenne szabad megengedni bizonyos fajta szerződések aláírását, pl. olyanét, ahol az intimszférád le van nullázva, és ahol kényükre kedvükre bármit bevághatnak rólad, és ahol gyakorlatilag 24 órás rabszolga vagy. Lehet, hogy a szereplők aláírták, de én nem engedném meg az RTL-nek, vagy bármely más ilyen tipusú valóságshow készítőinek, hogy egy ilyen szerződést akárkivel aláírathassanak, mert amikor a szereplők jogai sérülnek, akkor a nézőkéi is, mert rongálódnak a határvonalak, és egyre több mindent lehet mindenkivel megtenni, amit nem lenne szabad normálisnak tekinteni, és elfogadni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.21. 18:31:20

@nosce:

Ő mostanában Évával akar párbajra menni. Nyilván úgy gondolja legyőzhető. De ha Gigi nyilvánosságra hozza a házban Jerzyvel való szakításukat, elképzelhető, hogy Jerzyt viszi, bár szerintem az RTL ennek nem örülne, egy Éva-Anikó párbajból sokkal többet tudna profitálni.
süti beállítások módosítása