Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x122 és 4x123

2011. április 19. 15:00 - Hódos Hajnalka

Reszkető kezekkel nyúlok a billentyűzethez, fél füllel hallottam valamit arról, hogy jártak anno azok, akik rossz híreket hoztak, mégis le kell írnom, Olivér visszaköltözött a Villába. Fejet hajtok Isten (és a király) akarata előtt és emelt fővel viselem a nép haragját. Na most már ne mocorogjon senki a hátsó sorokban sem, sok a dolog, jut eszembe, a Balázs derekára tekert bicikliláncot, amit a párbajon viselt, majd valaki magyarázza meg, Lilu cipzárjait fel tudtam dolgozni egyedül is, csoportterápia nélkül. Mielőtt Jerzsi önállóan, egyedül megvilágosodna, Alekosz bogarat ültet a fülébe. Gigi már vár. Már készül. És Alekosznak az a megérzése, hogy Jerzsinek fog kampányolni a párbajon. Jerzsi számára meg teljesen nyilvánvaló, hogy a testvérének.

Az apró kis közjáték után egy másik következik. Béci beszól a konyhában szorgoskodó Bécinek, hát ha másban nem is vagy jó, ebbe ott vagy! Dehogyis, csak hülyéskedek! Béci eldicsekszik Anikónak, micsoda faszagyerek volt most ő. De bunkó vagy! Nem, Béci egy zen mester, aki koant adott tanítványának. Jerzsi megvilágosodik, még jó, hogy Béci nem az egy tenyér csattanásáról beszélt neki, mert még mindig a dzsakuban ázna. Éva még mindig Újpest drukkernek kénytelen öltözni, odahúzza a hokedlit a jacuzzi mellé és bólogat Jerzsinek és megint megérzései vannak. Szoros párbaj lesz, 45-55-ről indul. Jerzsi valahogy nem tart a párbajtól. Fú, Éva nagyon boldog lesz, ha legyőzi a Bécit! Jerzsi megosztja satori élményét Évával. Béci egy érzéketlen muki. Ilyen hideg. Nem mindig, de az utóbbi időben előveszi ezt az énjét. A paraszt énjét. Ma, amikor beszólt, Jerzsi kedveskedni akarta. Hát mennyibe telik feltörni plusz négy tojást? Fasz kivan az utóbbi időben. Kajak hülyegyereknek néz engem, és olyan dolgokat enged meg igazából, hogy le kéne magát állítani, de nagyon! Elfogadhatná, hogy nem mindenki olyan tökéletes, mint ő.

Jerzsi nem csinál magából hülyét, és nem fogja azt mondani, hogy Béci gyáva és azért viszi őt párbajra, mert őt tartja a leggyengébbnek, pedig Éva lelkesen háromszor is eztmondjadozik. Jerzsi bezzeg mindig arra rakta a jelet, akivel abban a pillanatban konfliktusa volt, vagy lezáratlan ügye! Lehet taktikázni, de az emberségem meg akarom tartani! Azért valamiféle családi kötelék csak van. Milyen, nézek bambán, de hát én nem is vagyok megvilágosodva. És hogy jön Béci ahhoz, hogy szurkálódjon, mikor jóban vannak? Olyankor köpni-nyelni nem tud! A tisztelet hol marad? A béka segge alatt? Kár, hogy nem hamarabb vetted ezeket észre! Jerzsi tudatosan kizárt mindent, hogy ne rontsa Béci imázsát. Mert a párom testvéréről van szó. Jerzsi sajnálja, hogy ezek a dolgok most estek le neki. A beszélgetés tovább folytatódik, a nyugiban, Anikóval kiegészülve, aki kiakad. Erre ma döbbentél rá? Éva, téged kérdeztelek? Mi volt az, ami rádöbbentett erre? Kíváncsi vagyok, mert van egy tippem. Anikó tippje Éva, Éva kikéri magának, fogalma sincs Anikónak miről beszél. Anikó nem érti, eddig tök normálisan álltál a Bécihez. Eddig váltig állítottad, hogy nem haragszol! Jerzsi erősködik, magától jött rá, nem Éva hatására, úgyhogy ez hiteles. És vissza fog jönni. De először megeszed, amit Béci főzött. Másodszor is.

És Béci itt van, az ágyon bazár. Eléggé sok minden felhalmozódott. Maci Adritól. Maci nyakában rózsafüzér hülye nevű haveroktól. Jerzsi ajándéka. A póló a saját aláírásával. Még mindig nem érti, de jókat röhög rajta. Kristóf aláírása narancshéjon. Még nem tört szét. Szeretne egy nagy vitrint és belerak minden emléket, ami itt történt, mert élete meghatározó része ez az egész show. További szép napot, megyünk főzni. Meg vásárolni. Az én alkoholista lakájommal. Na, hol a lista? Hát itt van fejbe’. Amerika est lesz egyébként. Úgy néz ki, van a hot-doghoz egy kis virsli. Az oldalasokat ki fogja sütni, le lesz bárbekjú szósszal öntve. Itt a kakaó, ez is kell. A máffinhoz. Hú, jó sok minden lesz, sose végzünk! Kicsit ijesztő párbeszéddel kezdődik a főzés. A hagymát vágd fel, karikákra. Tehát karikákra? Karikákra. Hogy mi a frásznak kell tojás a darált marhahúshoz, ha hamburger lesz belőle, fogalmam nincs. Béci otthon úgy főz, hogy bekapcsolja a rádiót, bömbölteti a zenét, énekelget. Nem énekelsz nekem valamit, Alekosz? Egy kettő három négy de öt hat hét, hogy a fene egye meg, már megint üres minden pohár, hej pedig úgy ihatnék. Hogyne innának, minőségellenőrzést tartanak a finom italból, aminek nem tudtak ellenállni. Elég jó hangulatba kerültünk, értékel Alekosz, aztán, mintegy mellékesen megjegyzi, megállapította, Éva fölöttébb csúnyán iszik. Még azt a keveset is, csúnyán issza. Nem áll jól neki az ital. A Jerzsit meg inkább hagyjuk, az egy külön kategória.

Szegény, ma ráoltottam egy kicsit. Béci Alekosznak is elmeséli a reggeli parasztkodást, Alekosz nem véleményezi. Hát ő kétség kívül az ételek szakértője. Fölső szinten. A legfölsőbb szinteken. Közben kenyegetik a húsra a bárbekjú szószt, a desszertnél Béci inkább rámegy a látványra, mert a máffin fel sem emelkedett. Na, Alekosz elhagyja most a házat. Kösz a segítséget. Béci morog, most mennyit dolgozhat, de hát Alekosz az Alekosz. Béci sztárjai megérkeznek a vörös szőnyegre. Lufik, Béci amerikai zászlónak öltözködve. És hol a limuzin, amelyik kitesz bennünket? Alekosz el van varázsolva, Anikó Amerikában érzi magát. Hát úgy érzem magam, mint Holi Vúdba, rikkant Alekosz! A Mariahilferstrassén vagyok! De az Bécsben van! A hamburgernek és a hot-dognak úgy örülnek, mint aki most eszik utoljára, Béci kedveskedett Jerzsinek pirított hagymával és mindjárt hoz kanalakat, csak a hamburgerbe tett egy kis kecsöpöt. Meg Erős Pistát, az köll. Mindenbe. Fogadjunk, a máffinba is rakott.

A sült krumpli nagyon jó. Jó a hőmérséklete, állaga és sótartalma. A sült krumpli első osztályú! Anikó ezért a kajáért a dzsungel héten eladta volna az ágyát. Jerzsi Anikót. Alekosz még a szüzességét is! Krumpli után kapnak még egy kis krumplit és tűzről pattant égetett sztéket. Nem bírok enni! Szexelni akarok, nem enni! Ha tudtam volna, hogy ez Amerika, három napig nem eszek! Béci tudta, hogy túlzásba fog esni, de próbálta mindenből Amerikát hozni. Mindenből nagy dögöket. A vacsorát freeestyle buli zárja, a saturészeg Alekosz is magához ragadja a mikrofon és arról szövegel, Anikót fejkendő nélkül teszi az ágyba. Hogy ehhez miért kellett felhúzni a számozott mezeket, sem Alekosz, sem én nem értem, már Anikó kanárisárga blúzától kiégett a szemem. Az eredményhirdetés hisztibe fúl, vagy ahogy Balázs megjegyezte, Éva finoman tönkrevágta a bulit. Ki lehet a negyedik helyezett, tippeljetek, bontogatja a borítékot Éva. Mikor kiderül, hogy ő, bőgni kezd. Alekosz megereszt egy együttérző hajrá Olaszországot. Annyira elegem van ebből az egész Való Világból, tudom, hogy semmit nem nyerhetek itt, komolyan mondom! Mit nyugodjak meg, Anikó, a párbajomon is ki fogsz verni! Éva eltorzult arccal, bőgve jár-kel a nappaliban. Sose nyerhetek, ez fáj a legjobban! Tudom, hogy a párbajokat én nyertem, de itt mindent te nyersz meg! Nincs kedvem felkelni! Te leszel a műsorvezető, te tudsz szinkronizálni! Nincs kedvem csinálni a feladatokat! Ha az életem múlna rajta, akkor sem ülnék le Évával Ki nevet a végén-t játszani, esküszöm. Alekosz végignézi az újabb kirohanást, és felemeli a sörösüveget. Na, egészségünkre!

Balázs, Lilu, a zenekar és Janicsák Veca a stúdióban, a nagy kérdés, hogy Béci vagy Jerzsi, Jerzsi vagy Béci? A stúdióban szokatlan csönd, ezek szerint Olivér és Szandika nincs ott, nem is bánom. Rögtön megmutatják az állást, 37-63. Valaki tehát mondhatni vezet. Igen, ez valószínű, röhög Lilu. Kapcsoljuk a Villát! Éva suttog, megbánta, a köpést nem, vagyis nem úgy érti, azt is, de amit mondott. Jó estét, heló Alekosz. Ki hogy van? Jerzsi nagyon izgatott, nagyon érdekli, milyen érzés a párbaj. Nagyon várja, hogy kinn legyen. Vissza akar jönni. Béci, te már hazajársz. Ez egy érdekes párbaj lesz, kinek mi a véleménye? Éva szerint azért Jerzsi a kihívott, mert Béci úgy gondolja, ő a leggyengébb láncszem. Ő nem hívná ki a barátait. Kiket? Ő nem ezt lépte volna. Úgy látszik, rajtam kívül mindenkinek nagyon szelektív a memóriája, mert Alekosz vacsoráján, az asztalnál Éva szentül állította, ugyanezt tette volna, mint Béci. Mindegy, az a lényeg, hogy ne ő menjen a Bécivel. Alekosz hablatyol, biztos megvan rá az oka és örül annak, hogy azt nem vihette, akit a legjobban szeretett volna. Anikó nagyon örül, hogy nem ő megy most a stúdióba. Ki várja jobban Gigit? Jerzsinek nagyobb szüksége van rá. Jerzsi nagyon szeretne találkozni Gigivel, de négy hét múlva.

Béci, búcsúzz el. Annyiszor búcsúztamt már, lehet hogy most tényleg el fogok. Mindenkit futtathatnék, de sablonosnak tűnnek már ezek a dumák. Kint sokkal szebb lesz és jobb lesz. Az elmúlt hetekben jól alakultak a dolgok, de látszik mindenkin, hogy ez egy egyéni játék. Hogy egyének vagyunk. Szeretlek benneteket, egy élmény volt. Gong. Béci egy lufival kivonul, legszebb pillanatok, a stúdióban a VV4 táncoslábú Bécije. Tánci-tánci. Mi az oka, hogy harmadszor vagy itt? Az Éva és az Alekosz megtárgyalhatták. Az is lehet, hogy esélyesnek tartanak, de Béci már irtózik ettől. Ha sokáig mondjuk az embereknek, elhiszik, és egy játékos nevető harmadikként elmehet. Bárki lehet nevető harmadik, aki benn van a Villában. Tényleg, hol a húga? Muszáj volt ezt meglépnie. Jerzsi búcsúzik. Nem gondolta, hogy ilyen későn jön el ez a pillanat. Nem szeret búcsúzni. Igenis voltak köztünk konfliktusok. Az ember csak a hibáiból tud fejlődni. Anikó érdekes személyiség, elkerültük egymást. Alekosszal átélt pozitív és negatív dolgokat is, gong, Éva, elszámoltam magam. Jerzsi legjobb pillanatai. Érkezik a stúdióba a bámulatosan jól ápolt Jerzsi! Ekkor két dologra döbbenek rá. Az egyik, hogy Jerzsi kifejezetten ijesztő, ha mosolyog, mintha az alsó és a felső fogsorába is beleszuszakoltak volna plusz négy fogat. A másik, hogy Veca az általam kedvelt Crazy c. számot gyalázza a felismerhetetlenségig.

Jerzsi, gondoltad volna, hogy pont Bécivel kell itt ülnöd? Nem. Kivel párbajoztál volna legszívesebben? Gombival és Évával. Picit neheztel. Rendhagyó módon meg is mutatják, mennyire. Újra megnézhetjük a satorit a dzsakuban. Béci felhúzza magát. Eddig is oltogatott mindenkit és a barátság nem itt kezdődik, itt egyéni dolgok vannak. Jerzsi véleménykinyilvánításai el voltak fojtva. Most nyílt meg. Szandika, Olivér és Gombi skálája lefelé ment, az övé pont felfele. Jerzsi véleménye Béci döntéséről nem változott, megint elmondja, hogy taktikázni lehet, de az emberségünket tartsuk meg, és hogy Béci azt mondta, ő lenne az utolsó ember, akit kihív. Jerzsi, szoros az állás, hogy érzed? Reménykedem abban, hogy vezetek. Béci is ebben reménykedik. Arcostul 45-55-re Béci vezet. Miközben mi ezt nézzük, Béci hadonászik és vigyorog. Jerzsi telefonálásra buzdít és vigyorog. Kisfilmek, kapcsolatok a Villában. Béci és Éva kapcsolatát Lilu példa értékű barátságnak aposztrofálja, de nem érek rá nevetni. Majd holnap. Béci? Ez már a kezdetektől így meg. Lilu kihúzza belőle azt is, hogy Éva a legelviselhetetlenebb a Villában. Jerzsi és Éva kapcsolatában is vannak neuralgikus pontok. Azért nem működik ez a kapcsolat, mert a Villában felerősödnek az érzések. Béci sajnálja Jerzsit Éva miatt, és még mond valami értelmetlenséget, ami Balázsnak nagyon tetszik és sportszerűnek értékeli.

Béci és Alekosz kapcsolata, a kisfilmben először nem láthatjuk az Isten farkán a forgós stanecli részt. Ha Béci kint lenne, Alekosz nagy kedvence lenne, de benn sok. Béci már belelát Alekoszba és most már ő játszik vele. Jerzsi, Béci helyébe mit csináltál volna máshogy? A kihíváson kívül senkit, ő Anikót választotta volna. Szerintem már Béci is. Mit érzett Jerzsi, mikor Alekosz retardált légpisztolynak titulálta? Utólag bóknak veszi, de akkor olyan gúnyt kapott, azért is vízipisztolyozott vissza. Béci és Anikó kapcsolata. Nehéz volt lereagálni a szerelmi vallomást, hogy jól jöjjön ki, de jó legyen kifelé is. Anikó erős ellenfél, nagy esélyes. Jerzsi kapcsolata azért ilyen vele, mert az elején nem beszélték meg a konfliktust, három méter lépést tartottak. Hát Gigiről van szó. Én nagyon szeretem a Jerzsit, de úgy gondolom, a húgom jobban szereti. Nem látom a közönség soraiban! Lilu és Balázs vigyorog, és érkezzen Gigi!

Hajlobogtatás, ölelkezés, puszi, ölelkezés, a visítás elmaradt. Jerzsi mindenre gondolt, csak azt nem, hogy közéjük ül. Giginek remeg a gyomra, nem tudja, kinek szurkoljon, Béci döntését korrektnek tartja és teljes a káosz. Gigi álljon csak ki a testvéréért. Bécinek nagyon hiányzott Gigi, Gigi úgy látta, mindkét fiú megerősödött, miután ő kijött. Az ex-villalakók elmondják a véleményüket, Milo még mindig nem tudta megemészteni, hogy Béci nem tudja, ki ő, Szandika feje meg ötkilós parasztkenyér nagyságúra van feldagadva. Ejött a kortársbeszédek ideje. Anikó hebeg, dadog, nem véletlen, hogy Béci potenciális nyertesjelölt, minden megvan benne. Kimondja az igazságérzetét. Amit a legjobban tisztel benne, a barátnője iránt érzett szerelem és hűség. A beszéd végén a csatornán keresztül elnézést kér Adritól. Alekosz hozza a formáját. Nagyon sokunknak nehezére esik beszélni arról, ami belül van. Az idő múlásával ez a hely Jerzsit megtanította beszélni arról, ami belül van. Sosem késő megtanulni. Szeretném, ha visszajönne. Újra mutatnak nekünk egy állást, 54-46, aztán a reklám után megint mutatnak nekünk valamit, 54-46. Anikó Bécit várja vissza, Éva és Alekosz Jerzsit. Béci szeretne visszamenni a Villába, hogy Alekosz tökeit megszorongassa. Jerzsi nagyon izgul, akkora inger ez az egész! Mindketten úgy érzik, hogy nagyon szoros az állás. Béci szeretné megvalósítani az álmát. Jerzsinek a főnyeremény maga lenne a megváltás. Megérdemli és képesnek érzi magát arra, hogy elvigye az összes ajándékot!

Lilukám örül, hogy végre itt a tavasz és kiskabátban mehet ki, Balázs kiröhögi, milyen szolid kis tapsot kapott. A barátság folytatódhat, mert ez csak egy párbaj. De nincs több idő. Béci, utolsó mondat Jerzsihez. Rengeteget fejlődött a Villában. Ha kint ezt folytatod, nagyon nagy dolgokat tudsz megvalósítani. Úgy gondolom, barátok leszünk. Jerzsi egy nagyon jó embert ismert meg Béciben. Kérjük a táblát, arcokat még nem láthatunk. 54-46. Jerzsi! Jerzsi felugrik, örül, ölelkezés. Mertél erre gondolni? Nagyon bíztam magamban, nagyon akartam. Béci számított arra, hogy visszakerül, Balázs a drámaiságról kérdezi. A sors akarta így, én megértem ezt. Nem fújolok Jerzsire. Sok sikert kívánok neki, aztán beszél még hülyeségeket arról, hogy a születésnapját nem cseréli le, de ezt a napot is minden évben ünnepelni fogja. A búcsúfilmután Lilu elárulja, Jerzsi kétszer is kérte, csípje meg. Talán azért van ez így, mert az emberek látták a fejlődést és megszerették őt. Jerzsi hosszú sóhajok után benyit az ajtón, Anikó feje egy tanulmány, a leesett az álla és a hitetlenkedés nem fejezik ki, ahogy néz, Éva ordenáré sikoltozásba kezd, aztakurvázik és beleugrik Jerzsi nyakába, Alekosz előre hajolva röhög. Nagyon büszke vagyok rád! Aztakurva! Anikó döbbenten néz, mintha kísértetet látna, aztán bevonulnak a nappaliba. Béci Jerzsitől búcsúzik, tesó, ez nem taktika volt. Ha végigcsinálod, leverheted az Alekoszt! Javulj meg! Igyál egy picit, akkor el tudsz lazulni!

A következő öfi nem az ébredezéssel, hanem Alekosz részeg udvarlásával kezdődik. Már nem akar egyedül aludni. Anikóval akar, és tegyük hozzá, egyáltalán nem foglalkoztatja, Anikó mit akar. Tartozik egy vallomással is. Jaj, akarom én azt hallani? Az a helyzet, hogy másfél hónapja elkezdtem máshogy gondolni rád. Ne nyúkálj a takaró alá! Te vagy az, aki beteljesíti az én vágyaimat. Beléd szerettem. Anikó ezt balgaságnak nevezi és fürdeni küldi Alekoszt, Éva villogó tekintettel ül az asztalnál és szívószállal issza a sört. Anikó alszik, Alekosz bemászik mellé az ágyba. Takaró sem kell, semmi nem kell. Anikónak nyugalom kell, ezért átmegy a nyugiszobába aludni. Éva bőgve Alekosz mellé térdel, tök szeretethiánya van, gyűlöli magát, csúnya, gyűlöl itt lenni, legszívesebben hazamenne. Ja, boldogtalan is. Alekosz szerette volna boldoggá tenni, de egy bizonyos szint után már tehetetlen. Ahhoz már kellett volna Éva is. Alekosz Anikó után megy a nyugiba, és nagykifli-kiskiflibe mellé döglik. Éva egyedül marad a nyomorával, cigizik a kertben, benyit a nyugiba, jézusomozik, Jerzsi is, csak ő egy ima keretében, rózsafüzérrel a kezében. Leszáll az éj.

Reggel Béci kihúzza a gyufát Alekosznál. Megy fellépni és meg van nyugodva, ő fog visszajönni. Most nem Olivérrel vagy Szandikával párbajozik. Nem becsüli le Jerzsit, nem arról van szó. Miért ne legyen magabiztos? Eddig is az voltam. Min filózol Alek, olyan vagy, mintha egy falhoz beszélnék. Ülsz, mint egy darab szar. És még büdös is vagy. Béci jót röhög a saját poénján, Alekosz feláll és bemegy, a riportszobában pedig kifejti, hogy párbajok előtt Béci tudatállapota módosul, és átmegy egy unszimpatikus figurába. A konyhában Béci és Jerzsi szóváltásba keveredik, pedig Béci nem akar vita tárgyát csinálni. Nem érti Jerzsi változását, eddig sehol nem volt! Mintha most jött volna be a Villába. Eddig téli álmot aludtál! Jerzsi sorolja a sérelmeit, eddig mindenben Béci mellett állt, utólag szarul esik neki, hogy kihívta, a tegnapi beszólás is lealacsonyító volt. Béci nem hatódik meg. Nekem vagy egy tervem, ha ez összejön, nem kellesz sajnos bele. Jerzsi fordított esetben nem hívta volna ki Bécit.

A feszültség fokozódik, mire számítanak a Lakók? Tippeljék meg a párbaj eredményét. Anikó szerint Béci fog visszajönni, 70-30-as korrekt párbajra számít, de lassan már semmin nem lepődik meg. Béci sokkal erősebb karakter és játékos, mint Jerzsi. Jerzsinél megakadt a lemez, megint elmondja mindazt amit már ezerszer hallottunk. Béci oltogatása piszkálta föl az egészet. Béci kezd ideges lenni. Elmagyaráztam, miért téged hívlak ki, most meg te savazol azzal, hogy nem értetted meg. Hidd el, a végén úgyis megpárbajoztuk volna! Miért kell a kapcsolatot ebbe belebonyolítani? Szerinted itt nekem a legjobb barátom voltál? Anikó beleszól a vitába, a hintában Jerzsi még az állította, hogy érti ezt az egészet. Jerzsi érti, csak ez az egész nem tetszik neki. Éva szerint szoros párbaj lesz, de Béci fog nyerni. Jerzsi túl későn nyílt meg, Béci viszont megosztó személyiség és ellenszenvet válthat ki, hogy kihívta a sógorát. Alekosz is Béci győzelmét jósolja, de leírja azt is, ha erre a párbajra két hét múlva került volna sor, akkor Jerzsi nyerne. Béci nem szimpatikus módon lenézi, megalázza, becsmérli ellenfelét. A párbajt nem megmérettetésnek, hanem saját fellépésének tekinti. Béci nem tudja, mi ez az álarc, amit Alekosz felvett, de elég gusztustalan álarc.

Béci újabb nyomi poént ereszt meg, mikor meg kell nevezni azt a személyt, ki mondja a kortesbeszédet. Alekosz. Dehogyis, hehe, Anikó, egy táncra? Elvonulnak a nyugiba, Béci egyet akar, az legyen benne, hogy ő nem aludt téli álmot, nem a hajrában ébredezik. És mindenki nyomja meg a kurva szavazógombot. Nem érti Jerzsit, úgy csinál, mintha országos barátok lettek volna. Anikó bőszen helyesel. Az az ember a legnagyobb spanja, aki leköpte!Aki kiejtette a barátnőjét! Aki leletardált légpisztolyozta! Jerzsiék is készülnek, Alekosz szerint Béci az csak itt van, mint egy zsák. Jerzsi szórakoztató. Béci jön-megy, edz, de igazából unalmas. Le vagyok döbbenve most, hogy hogy áll hozzám a Béci. Ha ebből ő jól jön ki, én nagyon rosszul járok. Megmutatkozik, hogy egyes emberek mire képesek a pénzért, és ez fáj.

Alekosz és Éva végignarrálják a párbajt, aztán úgy örülnek Jerzsinek, mint majom a farkának. Alekosznak kell két nap, hogy felfogja. Anikó némán maga elé veszi az üveget, a kertben zsibonganak az újdonsült barátok. Jobb lesz a légkör, a hangulat! Ha az Anikót viszi ki, most ő jön vissza! Az igazság mindig győz! Tessék! Föllépett, aztán lelépett! Éva örül, mert most olyan emberek társaságában van, akik előtt nem érzi magát kényelmetlenül. Anikó morog, ő triplán egyedül érzi magát. Megpróbálja Jerzsit meggyőzni, ne forduljon ki magából. Olyan emberben bízol meg, aki leköpött, anyázott, kint hagyta a barátnődet. Azért nem kéne ezt felhoznod, Anikó, mert te is ott voltál, mikor ezek a dolgok történtek! Mit csináltam volna, üljek magamban és beszéljek? Ezt mondtam én is, ezért lettem napraforgó! Alekosz megpróbál napraforgózni, Anikó szemmel láthatóan magasról tojik Alekoszra, aztán később, a kertben, mikor elég erősre és igazmondóra itta magát, beolvas neki. Nem érdemled meg, hogy te nyerd ezt a játékot! De most mi a bajod, Anikó? Nekem te vagy a bajom! Kikerülheted ezt a beszélgetést, én elvisellek, mikor mata részeg vagy és lebüfögsz meg lecsuklasz! Nem baj fiam, nagyon remélem, hogy ér még téged meglepetés az életben! Oszt erre még iszok is! Te szimpatizálsz velem?

Anikó akadozó nyelvvel, cigivel hadonászva nagy igazságokat mond, ő is csak egy sakkbábu Alekosz sakktábláján, de szarik a szisztémára, másokat befolyásolhat, őt nem tudja! És nem állítja le magát. Mi van, nem bírja a kis lelked? Van neked olyan, hogy lélek? Mindjárt megsajnállak! Téged csak a saját önös érdekeid érdekelnek! Alekosz elnyomja a szivart, Éva nem kíváncsi Anikóra, mert jelen pillanatban nem ártott neki. Ja, jelen pillanatban tényleg nem! Ha azt hittétek, hogy kiesik a Béci és itt a családi idill, hát sajnálom, nem úgy lesz! Ez majdnem olyan fenyegetően és félelmetesen hangzik, mint amikor Pötyi úgy morog a másik kutyára, hogy közben a hátam mögé bújik. Főleg, mert az öfi utolsó kockáin azt láthatjuk, hogy a villalakók, akik soha nem térhetnek vissza a Villába, visszatérnek a Villába. Éva visít és talajgyakorlatozik, csimpaszkodik Olivérre, Jerzsi és Gigi langyörömöt mutatnak be, Zsófi ölelgeti Anikót. Alekosz törölgeti a csipáit, hát még nem is látlak! Elhangzik egy bazmeg is, tőlem más is, nabazmeg, már megint itt ez a gyökér!

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2011.04.19. 15:04:11

@gernika: Vagyis csak fosharmadik, de eskü nem látszott, tök nehezen sikerült ezt is elküldeni.
@Gee Halen: Gratula. :)

genevieve 2011.04.19. 15:07:38

a francba, sose sikerül:-(

The okos 2011.04.19. 15:09:58

Nem értem Éva miért akadt ki, mikor azt mondták neki, hogy smink nélkül 40 évesnek néz ki, szerintem ez egy rohadt nagy bók volt...

Igazából 60+-nak nézett ki :D

Nőről ilyen szinte soha, de Éva egyszerűen ocsmány; mind jellemileg, mind külsőre.

gash 2011.04.19. 15:10:21

Igazán megdicsérhetnéd Lilut, most egész jól nézett ki, hát hiába olvassa szegény minden nap a blogot?

penelope garcia 2011.04.19. 15:11:10

"Béci beszól a konyhában szorgoskodó Bécinek, hát ha másban nem is vagy jó, ebbe ott vagy! Dehogyis, csak hülyéskedek! Béci eldicsekszik Anikónak, micsoda faszagyerek volt most ő. De bunkó vagy! Nem, Béci egy zen mester, aki koant adott tanítványának."
Hajni, te is zen-mester lehetsz, mert ezt a koant én nem értem.

sogeking 2011.04.19. 15:12:06

@penelope garcia: csak rosszul olvasod, az egyik amit Bécinek olvastál, igazából Jerzy:)

gash 2011.04.19. 15:12:23

Btw: "Béci beszól a konyhában szorgoskodó Bécinek"?

Mikibachy 2011.04.19. 15:15:35

Én már ott elakadtam, hogy "Béci beszól a konyhában szorgoskodó Bécinek" Enyhe rekurziót érzek. De legalább tudjuk, hogy a posztkésés oka nem a lektorálás volt...[vérszív] :D

ps: bocshajni :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.19. 15:21:01

Én annyira izgultam, hogy mi lesz a meglepetés, Balázs azt mondta, hogy meg fogunk lepődni.

Én annyira vártam, hogy meglepődjek, de nem Nem lepődtem meg azon hogy nem lepődtem meg. Meglepő, mi?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.19. 15:24:29

mekkora szánalom már, hogy ahelyett, hogy befejeznék azt a rohadt, unalomba fulladó műsort, visszaküldik azokat, akiket egyszer már kiejtettek, aaaaaannyira szánalmas - tudom, nem is, hanem médiatörténeti pillanat - mostantól nem csak a még bent lévő gyökerek, hanem azok is, akiktől már vigre sikerült megszabadulni, ott fognak tobzódni napokig, pff

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.19. 15:27:08

Tegnap HV elvonási tüneteim voltak.

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 15:27:58

comment.blog.hu/2011/04/19/beciek_atvertek_jerzyt

nem tudom, mennyi igazság van benne, de nem lepődnék meg, ha tényleg igaz volna. Bélátok, az "üzletember", röhögnöm kell.

sogeking 2011.04.19. 15:30:51

@Ayesha/A 6. ember: de legalább gazdagodtunk egy szép szófordulattal: leesik magamtól a saját állam (by Béci)

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 15:31:44

@sogeking: szerintem ez már amúgy is így van, "annyira be vagyok képzelve, hogy ki sem látszom önmagamból".
Zeneileg egy fos, Ogli-G színvonal.

sogeking 2011.04.19. 15:32:49

@Ayesha/A 6. ember: ha a rágógumiról lehet klipet csinálni, akkor bármi előfordulhat:)

genevieve 2011.04.19. 15:33:02

@Ayesha/A 6. ember: ezt kinek címzeted?:-)

mert itt nem mindenk béci fan:-)

én igen, és magamra is vettem:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 15:34:22

@genevieve: ezt a barátaim körében szoktam alkalmazni - mert ők jártak egy suliba Bécivel, és őket szoktam vele piszkálni - aztán valahogy megragadtam ennél a kifejezésnél.

@sogeking: az összes személynek, aki ebben a kulturális környezetszennyezésben részt vett, faszkorbács és belezőkarmoló.

genevieve 2011.04.19. 15:35:39

@Ayesha/A 6. ember: tudod sok itt az érzékeny lélek, még magukra veszik és akkor kész a cirkusz:-)

Trevlovics 2011.04.19. 15:36:13

@gash: már kiesett, az utolsó napján legalább ne sajnáljátok tőle, hogy több példányban volt benn :)

penelope garcia 2011.04.19. 15:38:19

Remélhetőleg egy valamire jó ez a visszaküldősdi.
Valószínűsíthető, hogy a tajparaszt a kretén seggébe bújik majd az elkövetkező egy hétben, őt erősítendő, s ezzel kellőleg elundorítja tőle a rajongótáborát.

És hajrá, Béci! :D

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 15:39:03

@genevieve: állok elébe:) én se akarok mindenkit lemészárolni, aki Tajgetosznak hívja Alekoszt.
valaki itt kérdezt nemrégen, hogy pontosan hova járt Béla úr suliba. Na, pontosítottam és kérdezősködtem még egy picit és Szentendrén a Barcsay Általánosba meg a Petzelt József Szakközép valamelyik szakmunkás tagozatára járt. (talán villanyszerelő vagy burkoló vagy ilyesmi.)

genevieve 2011.04.19. 15:41:12

@penelope garcia: :-)

remélem jövőhéten bécit küldik kicsit vissza a villába:-D

genevieve 2011.04.19. 15:42:01

@Ayesha/A 6. ember: na, legalább neki vagy becsületes munkája:-)

Trevlovics 2011.04.19. 15:42:42

most olvastam, hogy a legközelebbi kiszavazón a visszaköltözötteket nem lehet választani de ők is szavazni fognak.

genevieve 2011.04.19. 15:44:29

@Trevlovics: úgy tünik béci a legjobbkor maradt kint:-D

sogeking 2011.04.19. 15:44:37

@genevieve: ma nagyon humoros vagy :D

foxglove (törölt) 2011.04.19. 15:45:58

"Alekosz édesanyja, Vája is elégedett a párbajeredménnyel, de még mindig félti a fiát.
– Jerzy nagyon sokat köszönhet a fiamnak, például ő tanította meg beszélni. "
(bors)

genevieve 2011.04.19. 15:46:02

@sogeking: az semmi, olvastad mit irt előbb trevlovics?:-D

az rtl-nél nyelte le valaki a humorgolyót:-)

genevieve 2011.04.19. 15:46:43

@foxglove: én most fogom a fejem és ingatom:-D

sogeking 2011.04.19. 15:47:58

@genevieve: vagy trevlovics csak vicceskedett:)

mondjuk olyant el tudok képzelni, hogy a kortes/kortárs beszédet a visszamentek mondanák

Trevlovics 2011.04.19. 15:48:00

@genevieve: ez úgy volt, hogy én ezt leírtam, elolvastam, elejére írtam, hogy most olvastam, aztán elküldtem

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.04.19. 15:48:16

megutáltam anikót, de azért mégis erőteljesnek érzem, hogy gumizsófival büntették meg.

Trevlovics 2011.04.19. 15:49:00

@sogeking: na, párbajig csak nem sínylődik már olivér benn ananász nélkül! meg akkor ki válogatná ki alekosznak a nőket a rengeteg jelentkezőből?

sogeking 2011.04.19. 15:49:50

@Trevlovics: mit válogatja, le-tesz-te-li :D

Trevlovics 2011.04.19. 15:50:22

@foxglove: alekoszt meg az anyukája tanította meg beszélni, tehát végső soron jerzsit vájamama tanította meg beszélni. egy csokor virágot igazán vihetne neki.

Trevlovics 2011.04.19. 15:52:23

@sogeking: én úgy tudom, hogy eddig se vv anett, se lilu nem jelentkezett az alekosz feleséget keres műsorba. hiteltelen egy bagázs ez, vagy csak nagyon szerények és tudják, hogy alekosznak középkategóriás médialibák már úgysem fognak megfelelni.

Hódos Hajnalka 2011.04.19. 15:52:49

@Mikibachy: semmi gond, csak hat órát melóztam a mai poszttal, igazán rám fér egy kis ekézés.

genevieve 2011.04.19. 15:53:35

@sogeking: te mondtad, hogy én is milyen humoros vagyok:-)

lucc.gizi 2011.04.19. 15:56:40

Tyű, Béluska valóban nagyon eccccerű a comment-es interjúban...jajj:-), pár hónap múlva a kutya sem fog rá emlékezni, oszt mehet vissza vasat "kölcsönvenni", mert ez amit ő rappelésnek hív, hát abból nem fog megélni.

genevieve 2011.04.19. 15:56:43

na, ma még nem vót:-)

Kedves Mindenki!

Megszületett a buli időpontja és helye!

Akit érdekel és szeretne találkozni a "hogyvoltozós társasággal" azt szeretettel várjuk 2011. április 23-án (szombaton) 19 órakor a Balettcipő kávéházban.

1065 Budapest, Hajós u. 14.

www.balettcipo.hu

Péntekig kérnék mindenkitől egy visszajelzést, hogy le tudjam foglalni az asztalt.

Köszi:

Genevieve

Hódos Hajnalka 2011.04.19. 15:56:44

@penelope garcia: a koan egy feladvány, amit a mester ad a tanítványnak. gondolkodással, intelligenciából vagy okoskodva nem lehet megválaszolni rá ill. megfejteni. a tanítvány megvilágosodását segíti elő. nagyon leegyszerűsítve.
pl. amit írtam is a posztban. milyen a hangja, annak, mikor egy tenyér csattan.

@BGy: ezt örömmel hallom :)

sogeking 2011.04.19. 15:58:53

@genevieve: igen, már túl jó vagy, el is hittem:)

genevieve 2011.04.19. 15:59:40

@sogeking: ezt most akkor bóknak veszem:-)

genevieve 2011.04.19. 16:07:11

@_Sunáznám_: a balettcipőt?:-)

micsoda perverz alak vagy:-)

genevieve 2011.04.19. 16:20:24

@sogeking: na, most fullhd-s lett az arcom:-)

penelope garcia 2011.04.19. 16:24:25

@Hódos Hajnalka:

Édes vagy. Tudom, mi a koan.
Jelen esetben például az, mikor Béci perel Bécivel... :)

penelope garcia 2011.04.19. 16:27:19

@genevieve:

Egyébként hogyhogy Balettcipő?
Nem arról volt szó, hogy valami kocsma az ominózus hely, ahol Csaba fellelhető?
Ami Dél-Budán van?

genevieve 2011.04.19. 16:28:16

@penelope garcia: változott a terv:-)

nem tudtam kideríteni a helyet:-D

senior Muhaha 2011.04.19. 16:32:07

Anikónak mindenben tökéletesen igaza volt, mégha pacsajrészeg is volt a kicsilány..
Alkeszka nem is nagyon bírt semmit válaszolni, mert annyira hülye szegény, hogy csak előre felépitett beszédeket tud elmondani, ha közbekérdeznek, vagy neadjisten váratlanul letámadják mindig elmenekül, figyeljétek csak meg! Ő persze azt mondja a riportban, hogy nem elmenekül, csak nem akarja méltatlan helyzetbe hozni a másikat és azért nem válaszol..

Mikibachy 2011.04.19. 16:33:50

@Hódos Hajnalka: Én ekézni? Arra ott az ura, kedves (és ismeretlenül természetesen tisztelt) Hajnal. Őt meg majd visszahíjjuk onnan, mint Cincinátust. Egyébként távol áll tőlem minden nemű negatív kritika, de ami jár, az jut ;)

senior Muhaha 2011.04.19. 16:37:21

egyébként nézzétek meg az online szavazást a szinkronozásról is: Alkesz vezet (miközben annyira izzadságszagú volt, ahogy hangelváltoztatva próbálkozott, hogy dezodorral kentem be a tv-t), Anikó a 2. (magasan ő volt a legjobb), 3. Éva alig lemaradva (iszonyat rossz volt szerintem) és Béci a 4. 2%-al (pedig méltó párja volt Anikónak)

Abszolút nem reális már semmi ebben a VV-ben.

grabb1 2011.04.19. 16:37:46

draga Hajnalka

karmolom a soraidat, de par apro dolgot hianyoltam, amitol a mai nem a legfolso szintekrol valo- vagy otcsillagos vagy osztalyon feluli, ahogy tetszik.
-a hamburgerbe azert tett bela tojast, mer o fasirtosan csinalta.
-alekosz kivalo tosztja, amit tobbszor is megismetelt -oke usasok- hianyzott.
- a harmadikat sajnos elfelejtettem mire a duplakiadas vegere ert.
maradok rajongod tisztelettel

genevieve 2011.04.19. 16:47:47

@senior Muhaha: realitást elvárni a vv-től:-DDDD

senior Muhaha 2011.04.19. 16:52:48

@grabb1: a hamburgerhez duplán kell ledarálni a húst, ezt rtl-ék nem tették meg valószinűleg, így gondolom szétesett, azért ment bele a tojás..
Én kevés zsiradékot teszek bele, meg dinsztelt hagymát:)

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 16:57:54

@genevieve: majd feladunk egy hirdetést, hogy Audrey Hepburn hasonmás keresi VV Laci barátjának, Csabának társaságát, lehetőleg brúszviliszes dájhárd atlétában, "fekvenyomás" jeligére.:)))))

g-ko 2011.04.19. 16:57:56

de a vacsoracsata hete alatt nem arról volt szó, hogy főztek valami ehetetlen, majd azt a receptet (mármint nem azt, hanem az alapján persze) megfőzte egy mesterszakács (mert nem igen néztem ki a végeredményt egyikből sem (pláne nem Évából)

lac64 2011.04.19. 16:59:09

Anikónak azért tegnap volt jó szövege:
Párbaj előtt Alekéknek: "Ez lesz a második (párbaj), amikor olyan ember jön vissza, akinek én szurkoltam, egyszer volt az Éva, meg egyszer most a Béci.
Párbaj után Évának: "Tévedtem, csak te jöttél vissza, akit én vártam, úgyhogy a mi párbajunkon téged várlak vissza"

grabb1 2011.04.19. 17:15:20

@senior Muhaha:
kedves muhaha. raczur nem jutott a szetesesig, egybol utotte a tojast bele. figyelemmel kovesse kerem az ofiket, es csak utana tanacsoljon.

0511 2011.04.19. 17:22:27

Most, hogy így egy rakáson van a VV4 "színe-java" várom a parkőr bácsit, aki elhajtja mindet végleg a kóchengeresbe

senior Muhaha 2011.04.19. 17:30:41

@grabb1: nem is láttam:) (mármint az öf-t), de persze lehet béci csak szimplán ráérzett, és bár látszik, hogy ért a főzéshez, de ennyit azért nem nézek ki belőle..
Igaz amerikában is van, ahol tojással készitik.

dr. gernika 2011.04.19. 17:35:47

Hajni ne csináld ezt velem többet, hogy duplaposzt, mert nézd meg, az elsőzésem óta a munkaidőmben már nem is tudtam végig olvasni, itthon tudtam csak befejezni. :D
Amúgy jó volt, de most egy kicsit több volt benne az elütés, félreragozás, egyszer talán névcsere is, mint szokott.

Anit imádom mikor részeg, nagyon kis éles nyelve van, és tök cukin mondja meg a tutit.

dr. gernika 2011.04.19. 17:36:59

@The okos: A jelleme ül ki a fejére és a testére, genetikailag tökjó adottságai vannak.

sogeking 2011.04.19. 17:37:43

@Trevlovics: Anett nálam bőven felső kategóriás, Lilun még gondolkozom :)

grabb1 2011.04.19. 17:38:20

@senior Muhaha:
mar megbocsass, a lofaszt ert. a jerzynek van fogalma rola, a tobbi nem tud fozni.

senior Muhaha 2011.04.19. 17:51:31

@grabb1: a Béci tud főzni, csak nem profi... Jerzsi ezt tanulta, a többi meg analfabéta hozzá:))

senior Muhaha 2011.04.19. 17:55:59

@sogeking: Anett régebben előttem ment be a csajokkal szívni egy kis kokaint a Bed-ben....wc deszkáról, mint egy felsőkategóriás valami. igaz majdnem átléptem rajta, akkora kis fing volt. Egy helyes lányka, de semmi több...ahogy megnyilatkozik, az viszont szánalmas. Érdemes az okos blogját olvasni, tele helyesírási hibákkal és szóismétlésekkel. Egy finom úrinő:)

Drogon 2011.04.19. 17:59:23

@gernika: Ancsi egy "tenyeres-talpas" nagypofájú parasztcsipa.

az én rózsám vasutas 2011.04.19. 17:59:43

Le lehet zizzenni a Béláról, az egykori zöldséges már nekibuzdult a munkának. Most futottam össze vele, mozgó vállalkozóként ügyködik a batthyányi aluljáróban, három paprikát ad egy százasért. Minden nap friss áru és garantáltan magyar termék. Kukoricáért és uborkáért keressétek Adrit az italautomatáknál.

dr. gernika 2011.04.19. 18:04:20

@Trevlovics: Na ez nagyon nem lenne fair.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.19. 18:05:12

Jó volt az öfi, csak egykét ponton nem értek vele egyet, de az belefér...

dr. gernika 2011.04.19. 18:17:36

@Hódos Hajnalka: Jujj és nekem pont ma kellett először negatív kritikát gyakorolni. :S

dr. gernika 2011.04.19. 18:21:55

@senior Muhaha: Aha. Bezzeg, mikor kigondolja előre, akkor nem rest méltatlan helyzetbe hozni. :D

dr. gernika 2011.04.19. 18:25:29

@g-ko: Hát Éva desszertje az volt, amit készülni láttunk, nem hiszem, hogy van az a pénz, amiért azt egy mesterszakács hajlandó reprodukálni.

rianna 2011.04.19. 18:35:51

@gernika: Ani nekem is tetszett a tegnap, jól megaszonta a két bohócnak:)

@sogeking: szóval anett felsőkategóriás?:P

Voltam ma a városban és a nullához közelítő pénzmagomból vettem egy télikabátot, egy farmert és két konyhai kötényt. Turkálóból :) Mindenesetre nagyon jólesett, kicsit visszajött belém az élet:)

dr. gernika 2011.04.19. 18:36:59

@perpetum: Érdekes elképzeléseid vannak a tenyeres-talpasról.

rianna 2011.04.19. 18:43:56

@sogeking: jaj nem, kinek a pap, kinek a papné:P De olyan kis bugyutácskának tűnik:)

sogeking 2011.04.19. 18:51:11

@rianna: az az egyik erénye :DD

rianna 2011.04.19. 19:02:29

@sogeking: ok, ha így vesszük, akkor érthető :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.19. 19:12:10

Olivér milyen udvarias: belépett, Jerzy már fogta a fejét, majd nagy sutyorogva: "HOL AZ ALEKSOZ?"

nosce 2011.04.19. 19:24:11

@genevieve:
Na b+ innen származhat jerzy nagy imádkozása is, gyónás a szobában, rulez :)

foxglove (törölt) 2011.04.19. 19:25:37

Közeleg a párbaj, Évike?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.19. 19:27:33

@genevieve: Na, ugye mondtam, hogy most lesz a nagy megbeszélés? :)

fran7 2011.04.19. 19:31:52

@nosce: Volt már ilyan gyónószoba. Gigi meggyónta, hogy ő milyen jó. Hiteltelenebb volt mint most az Éva. Ani meg Jezsy komoly volt, s normális ebben a néhány percben.

dr. gernika 2011.04.19. 19:34:46

@Gee Halen: Én is azt néztem.
Annyira borzasztó érzés amúgy, hogy ezúttal Alekkel és Évával kellett egyetértenem, hogy az valami elmondhatatlan.

sogeking 2011.04.19. 19:36:09

6.0 -át adok Évának

nosce 2011.04.19. 19:37:19

@fran7:
Mondjuk a gyónás lényege h titok marad, szal ez egy igazi megvezetés....

fran7 2011.04.19. 19:38:00

Na, Évából kijött a finom nő.

sogeking 2011.04.19. 19:39:33

ezek a nők. nem hagyják Jerzyt kiteljesedni

fran7 2011.04.19. 19:40:22

@nosce: Persze igazad van. Ezért nem is várok el ettől a feladattól semmi komolyat. Sőt.

sogeking 2011.04.19. 19:42:02

Jerzy jól jár a "segítőjével"

joszif 2011.04.19. 19:42:06

Az milyen már hogy a Gigi az Anikóval beszéli ki a Jerzy-t. Ááááá hatalmas, és a gigi szerelmes :DDDD

rianna 2011.04.19. 19:43:37

alek mit somolyog, mikor jerzy beszél? látszik, mennyire komolyan veszik szegényt..

Flood 2011.04.19. 19:45:32

Húbazmeg, újra a régi lemez...

Szerénke. 2011.04.19. 19:45:39

Évá, hányás... Az Olivérnek is Jerzy mindjárt tesó lett...

Szerénke. 2011.04.19. 19:47:25

Szeretem, mikor elszáll a komment.
Csak annyi: Éva extra hányás, Olivér meg már tesózza Jerzy-t...
@joszif: Szerintem nem kibeszéli, csak beszél arról, hogy miért 'zakkant meg' így.

Flood 2011.04.19. 19:48:32

Anikó, te meg töltődj fel baszki vagy 200 %-ra, aztán verd meg ezt a 3 csírát, hogy vmi jó is történjen már ebben a fostalicska műsorban!

dr. gernika 2011.04.19. 19:49:26

Zsófinak olyan szinten buta feje van, hogy nem lehet elviselni. Nem tudom, mennyire tudja majd erősíteni Anit, már most látszott, hogy más a véleménye az olis ügyről, mint a barinőjének.

Gigi meg már minden csak nem cejis, napnál világosabb.

Szerénke. 2011.04.19. 19:49:35

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem olyan, mintha Jerzy is igencsak ki akarnak táncolni ebből a kapcsolatból és minden szalmaszálba belekapaszkodik...

sogeking 2011.04.19. 19:49:38

Jerzynek a 6. érzéke is kifejlődött

foxglove (törölt) 2011.04.19. 19:50:34

Annyira tudtam, hogy ezt a kib*szott nyugiszobát kell megszavazni Anikónak és Olivérnek.
Elmondhatatlanul irritál ez a mai összefoglaló.

fran7 2011.04.19. 19:50:35

Szegény Jerzsy arra dühös, akivel a Villa után is lehetett volna egy normális majdnem baráti kapcsolata. Most meg beküldték neki azt, aki ha ló nincs jó a szamár alapon vele volt. Nem színlelésből talán, de pontosan tudva, hogy ez csak a Villában működhet. De ezt egy intézeti létet és megjárt fiúnak hihetetlen nagy törést okozhat.

dr. gernika 2011.04.19. 19:51:50

@rianna: Borzasztó volt az a jelenet, Oli legalább tettette a figyelmet, de Éva végig vihogott. Nem igaz, hogy Jerzy nem vette észre, mennyire nem ér nekik semmit a szava.

foxglove (törölt) 2011.04.19. 19:52:01

@Flood: ha Ani ellen is Éva nyer, azt nem tudom, hogy fogom megemészteni

Szerénke. 2011.04.19. 19:52:39

@foxglove: Ez a végjáték már a nagyon alacsony IQ-val megáldott embereknek való, akik még beveszik ezt a sok szart. Engem már csak az érdekel, hogy az RTL kit akar kihozni győztesnek és még mindig tartom a Jerzy elméletem.:D

foxglove (törölt) 2011.04.19. 19:55:57

@Szerénke.: Sok mindent el tudok viselni, de azt hiszem Éva volt megint, ami betette a kaput. Egyszerűen nem akarom többet látni, hallani, soha többet, soha.

joszif 2011.04.19. 19:56:15

@Szerénke.: Inkább Jerzy mint Anikó, Éva nem nyerheti meg pedig neki örülnék. Alek egyáltalán nem érdekel mert nagyon unszimpatikus....

Szerénke. 2011.04.19. 19:57:36

@foxglove: Nagyon egyet értünk ezen a téren. Ha lenne boxzsák itthon, biztosan szétütném. Hogy egy klasszikust idézzek: "Most kijött az igazi énje."
Azért valahol remélem ez (is) okozza a vesztét.
Most is ott trappol. Imádom mikor mindenféle mondvacsinált indokkal ott szöszmötöl a beszélgetők közelében és hallgatózik.:)

Mme Chauchat 2011.04.19. 19:58:01

unszÍnpátia, irritáció, conteo ellen terápia, analízis itt

Flood 2011.04.19. 19:58:02

Ide a véres bökőt, h a "nézők" az Ani-Oli privátot szavazzák meg! (amúgy hogy áll a szavazás? lusta vagyok ránézni a honlapra)

sogeking 2011.04.19. 19:59:21

@Flood: látod, pedig klikkelgethetnél egy másik opcióra :)

Szerénke. 2011.04.19. 19:59:21

@joszif: Éva? Még ezek után is, amit itt előad? Egy ennyire rosszindulatú ember? Hát bocsi, de ez már kiakaszt. Egy kedves, őszinte pillanata nincs, örülni is csak más nyomorának tud, illetve ha iszik. Vagy ezek kombinációja.
Anikónak még én is örülnék.

Mme Chauchat 2011.04.19. 20:00:49

@Flood: Mégis mozog a Freud! Az a bökő csak rozsdás...

joszif 2011.04.19. 20:01:27

Gigi utolsó két hete eheheh nem akkor volt az amikor a riportban mesélt arról hogy nem tudja mi van meg stb

Flood 2011.04.19. 20:02:03

Ez a Jerzy tényleg ilyen töketlen mamlasz, ha nő van a közelében?

rianna 2011.04.19. 20:02:07

Gigi kicsit meglepődött, de Jerzy érzései teljesen érthetőek.

joszif 2011.04.19. 20:02:33

Gigi utolsó két hete eheheh nem akkor volt az amikor a riportban mesélt arról hogy nem tudja mi van meg stb

Szerénke. 2011.04.19. 20:03:57

Most akkor ez miez? Jerzy visszakozik? Most mondja má' meg neki, hogy nem akar tőle semmit, aztán vica-versa. Behalok ettől a szenvedéstől...

Szerénke. 2011.04.19. 20:05:20

Ilyen egy barna nyelvű társaságot...

Flood 2011.04.19. 20:06:35

@Mme Chauchat: Ja tényleg! :D
Tudtam, h már nem tiszta, de hirtelen nem ugrott be milyen; még a nedves volt a fejemben, de azért a véres bökő mégis életszerűbb :)

By da way: Zsörzének mennyi aggódó barátja lett hirtelen :)

joszif 2011.04.19. 20:06:42

Mert ugye mindig az a helyes út amit az Anikó mond, készen vagyok tőle...

popotepo 2011.04.19. 20:09:27

szegeny jirzsi. szanalom. meg van rola gyozodve, h bazi eros. en elhiszem, h az alekosz fanok szavaztak mellette a beci ellen.
evat addig utnem, amig mozog. "gyozott az igazsag" azt a budos lofaszt, azpersze.
alekosz a masik hulladek. egy epkezlab mondatot nem tud osszerakni.

Szerénke. 2011.04.19. 20:10:18

Micsoda meglepetés... Hát az állam koppant a földön, egyszerűen HI-HE-TET-LEN...

Lone Starr (törölt) 2011.04.19. 20:14:39

@fran7: Szerintem is. Alek nem gyónt? Vagy kivágták?

foxglove (törölt) 2011.04.19. 20:16:14

mondjuk azért kíváncsi vagyok, miért gondolja Ani, hogy miért volt ő egy Híró.
Sejtem, de azért ez elég erős kijelentés.

dr. gernika 2011.04.19. 20:17:24

Jerzyt abszolút meg tudom érteni, hogy most belekapaszkodik a bizonytalanba is.
Akit nem értek, az Gigi. Miért játssza az áldozatot? Jerzy részletesen elmondta, mi volt a párbajon, erre ő csak annyit reagált, hogy benne nem ez volt. Ez kábé a "a szemednek hiszel, nem nekem??" érvvel egyenértékű. Egyetlen megerősítő mondat nem hagyta el a száját, aztán meg ott hagyta a fiút egész éjszaka őrlődni "gondolkozni", holott tudta, hogy az mentené meg a kapcsolatukat, ha utána megy.

MegLepke 2011.04.19. 20:17:26

Csoki! Ezen a ki nevet a végén dolgon nagyon röhögtem, mert már nekem is eszembe jutott.:)

Flood 2011.04.19. 20:18:18

@genevieve: Én meg remélem, hogy a Tordast, már szinte hiányzik :DDD

lac64 2011.04.19. 20:18:33

@foxglove: Ezt mikor és mivel kapcsolatban mondta?

foxglove (törölt) 2011.04.19. 20:20:41

@lac64: Amikor Zsófival beszélgetett Olivérről.

popotepo 2011.04.19. 20:21:15

@gernika: talan azert nem, mert nem mondhatott semmit gigi a szabalyok szerint, hisz azert kivulallokent lehet, h nagyobb ralatasa volt a parbajra, meg annak a visszhangjara. vagy ki tudja.

Lone Starr (törölt) 2011.04.19. 20:23:46

@Flood: Talán Éva az Alek kritikájának komolyan vétele hatására az újabb, nézőknek szóló lakkozása és más retardációi, beindíthatják Anikót, hogy végre higgadtan küldje el a büdös faszba Évát.
A gyónása is pl. fergeteges volt Évának: "köszönöm, hogy ilyen jó ember vagyok". Ez volt a bűnbánata. Anikó is mondta, hogy reméli, hogy jó ember és szerethető, de valahogy máshova esett a hangsúly. A kapcsolatrombolást egy az egyben felvállalta, nem mondta, hogy Oli így, meg Béci úgy. Jól is tette.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.19. 20:29:50

@gernika: Nekem is ugyanez fordult meg a fejemben. Most, a műsor történetében először, egyszerre tudok egyetérteni mindkettejükkel.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.19. 20:36:27

Prolivér, már el is kezdte szétrobbantani az Alek-Kócbaba tengelyt, pont ahogy vártam tőle.

Év@lagnak lejárt a garanciája, és most már útban van neki. Úgy néz ki, Zolivér nem hajlandó osztozkodni Alekon ... illetve a pénzén.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.19. 20:36:38

Most kéne ki vinni őket, mind a 4-et egy párbajra. A közönség meg szavazzon, ki a 4-ik 3-ik 2ik-1 ső. Mert az legalább izgalmasabb lenne. Így meg dög unalom már.
Nem húznám az RTL helyébe. Legalább sikeresen fejeznék be. Így meg, ki tudja mi lesz ebből, a soha ilyen még nem volt-bol.

_most_ 2011.04.19. 20:38:54

Ez a Zsóif meg Gigi mennyire irritálóak, minek kellet visszaküldeni őket, nem véletlenül lettek kiszavazva. Anikó meg már készülődik Éva elleni párbajra, elkezdte a taktikázást rendesen.

fran7 2011.04.19. 20:41:34

Amit nem értek, minek erőltetik ezt a Gigi-Jerzsy dolgot. Majd kint megbeszélik. Másrészt minek kínlódnak az Ani-Oli dologgal. Ezzel is csak gyengítik a két bentlevőt.
Balázs szerint érdekes dolgokat hoz a játék. Nem a játék hoz érdekes dolgokat, hanem a retek játszik az emberekkel. S mégcsak nem is tisztességesen.

sogeking 2011.04.19. 20:42:31

hú, holnaptól rámozdulok Szandikára, de azért mosogatni remélem megtanul.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 20:44:30

@Lone Starr: Éva őszinte volt ebben is, hibáit, erényeit egyaránt megvallotta, ez korrekt, csak a parlagi Magyarhonban ez nem divat, csak az álságos, hazug önostorozás. Remélem, Anikó komolyan gondolta, amit mondott, de amíg a probléma mélyére nem ás le nem fog tudni megváltozni.

lucc.gizi 2011.04.19. 20:48:01

Dzsörzé remélem levakarja magáról az érdekribit, mondjuk nehéz lesz, mert a klán tuti meghagyta huginak, h. másszon rá Dzsörzire, hátha ő viszi el a végén a korpát.

Zsófikától basszus kiütést kapok, ilyen butapicsa affekta tinilányt minek kellett visszaküldeni?

John May R 2011.04.19. 20:48:07

@Hódos Hajnalka: örülök, hogy megnevetettelek...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 20:49:08

@King of Shadows: Éva leamortizálása Alekoszt is magával ránthatja, elfordulhatnak tőle a jobbérzésű rajongói és nagyon könnyen Jerzyé lehet a fődíj. Nem tesz jót Alekosz imázsának, hogy a mellette mindvégig kitartó Évát csak úgy hátbabassza.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 20:51:43

@lami83: @fran7: Ebből az látszik, Anikó a következő áldozat.

Hódos Hajnalka 2011.04.19. 20:52:42

@Flood: beszéljétek meg privátban. köszönöm.

lucc.gizi 2011.04.19. 20:53:03

@John May R: nekem Tomoceusz sutkái hiányoznak leginkább, imádtam a stílusát. Béci kiesésekor milyen kommentet írhatott volna....vagy jár még ide, csak én vagyok lemaradva?

Flood 2011.04.19. 20:54:35

@Peter_Cs: Jóvan, Peter Cs még itt van, a fanatizmusa mindig mosolyt csal az arcomra :)

Flood 2011.04.19. 20:58:16

@lami83: Hát lehet, h irritálóak, de én azért egy Ani-Gigi-Zsófi foursome-ra befizetnék :DD

genevieve 2011.04.19. 21:01:42

@Ayesha/A 6. ember: jó ötlet:-)

@Ari11: rendben:-)

@nosce: hozzák felfele jerzyt rendesen:-)))

@Gee Halen: igen, megmondtad:-))

@Flood: még az is meglehet:-)

genevieve 2011.04.19. 21:02:52

@lucc.gizi: jár, csak más néven:-)

csicserierika 2011.04.19. 21:17:01

Jó estét, csak egy megjegyzés,már lépek is le:
Ilyen unalmas, semmitmondó öf-t még életemben nem láttam. A három lány dumcsija halál uncsi, Gigi-Jerzsi kapcsolatától már régebben is majd bealudta, csak akkor nem egy egész műsorblokk alatt ragozták a semmit.
Még egy nyamvadt Alek gyónást sem mutattak, hogy valami történjen végre.
Lássuk be, Alek és Éva nélkül meghal a műsor.
Á s í t o z t a m végig, úgyhogy bújok az ágyikóba. Jó éjt :)

nosce 2011.04.19. 21:18:21

@Hódos Hajnalka:
nagyon jó lett a mai poszt (is), ne vedd magadra...

nosce 2011.04.19. 21:20:43

@Flood:
"de én azért egy Ani-Gigi-Zsófi foursome-ra befizetnék :DD"

és ki a four :) ? Alek ? :)

nosce 2011.04.19. 21:22:37

@lucc.gizi:
Nem tudni hova tünt, de biztosan Bánatos és halszemű :)

Ancilla 2011.04.19. 21:24:35

@Peter_Cs: Ma, amikor láttam és hallottam Éva gonosz boszorkányokat meghazudtoló kárörvendő,rikácsoló röhögését, arra gondoltam na, ez az a pont, amikor mér Peter_Cs is kiábrándul belőle.

És nem. Na, ezt nevezik fanatizmusnak.

Nem tudom ésszel felfogni, hogy egy ilyen végtelenül rosszindulatú ember hogy lehet rokonszenves bárkinek is.
Szívesen olvasnám az indoklást, hogy megértsem.

lucc.gizi 2011.04.19. 21:25:28

@nosce: hehe, köszi, gyanakodtam rá, de akkor azt kell,h. mondjam, h. régebben jobb formában volt:-)

nosce 2011.04.19. 21:26:24

@Ancilla:
"ez az a pont, amikor mér Peter_Cs is kiábrándul belőle. "

Sztem meg méginkább rápörgött, nincs mit tenni ez már egy ilyen örök szerelem a legfelsőbb szinteken :)

nosce 2011.04.19. 21:27:48

@lucc.gizi:
"de akkor azt kell,h. mondjam, h. régebben jobb formában volt:-)"

jó formában van most is, csak nem akarja rugdosni a döglött oroszlánt :)

_most_ 2011.04.19. 21:31:38

@Flood: Hát én lehet elgondolkodnék, mert Zsófival úgy vagyok ha lenne az irritációnak mértékegysége biztos róla lenne elnevezve. Mondjuk egy átlagembernél ez az érték 5-10 nano Zsófi :)

genevieve 2011.04.19. 21:33:52

na, azt hiszem anikó fog még okozni meglepetést:-)

okosabb ez a lány, mint ahogyan hittem:-)

gastro, missing in action 2011.04.19. 21:34:56

@csicserierika: hát eddig nem erről volt szó, hogy Olika mekkora arc Évával, meg Alekosszal karöltve? Hát akkor miért csak 10 perc halvány villabejárásra mutatták a humortriót?! :DD

Trevlovics 2011.04.19. 21:37:32

zaófi bevette magát az ágyra és megértően néz.
éváról lehullott az álarc egyszer-kétszer.
továbbra is hajrá jerzsi

inga tag 2011.04.19. 21:39:05

@genevieve: Ő a legokosabb. és ez nyerő lesz.

genevieve 2011.04.19. 21:39:47

a cool-on megint dr. csont:-)

booth halálra rémül a bohócoktól:-DDDDD

inga tag 2011.04.19. 21:40:11

@Trevlovics: milyen az Éva álarca? Melyik az?

Doktor Kotász 2011.04.19. 21:43:16

A mai összefoglalóban nagyon látszott, hogy a Gigi milyen szerelmes...

genevieve 2011.04.19. 21:43:38

@Trevlovics: milyen álarc, én mindig ugyan olyan visszataszítónak látom...na mondjuk ma az a rikácsolás az még ezt is überelte

fran7 2011.04.19. 21:43:40

@genevieve: Mióta láttam a Csillag születikben a bohócot, azóta megértem.

Trevlovics 2011.04.19. 21:43:42

láttam már többet, a mostani pl az volt, hogy ő segíteni akar :)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.19. 21:45:01

@Peter_Cs: melyik az az ország ahol a gyónás nem a bűnök megvallásáról szól hanem a mentegetőzésről? alekosz "jobbérzésű" rajongói pedig rajta és vele röhögnek, tökmindegy mi van az évával

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.19. 21:46:39

@genevieve: az az álarc ami nélkül 40+-nak néz ki, tudod

Doktor Kotász 2011.04.19. 21:47:40

@Szerénke.: "Évá, hányás... Az Olivérnek is Jerzy mindjárt tesó lett..."

Jerzy régebben is jóban volt Olivérrel és Alekosszal...
Szerintem inkább a Gigi egy hányás...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.19. 21:48:27

@Peter_Cs: Nem Alek csinálja, hanem a Prolivér, és pontosan azt akarják, hogy Jerzy nyerjen. Ő az egyetlen a még bent lévők közül, aki használhatatlan. Műsorokban nem lehet mit kezdeni vele, és nagyítóval kell keresni azokat, akik utálják, vagy szeretik (tehát rendezvényekre sem lenne értelme meghívni).

Alek eleve nem nyerhet, mert vele műsort terveznek, és arra készülnie is kell, az meg nem fog működni, ha elrohan a nyereményével foglalkozni.

Ribikó sem, mert alkalmazhatják műsorvezetőnek, tehát fontos, hogy (anyagilag is) kötődjön az RTL-hez.

A Kócbabát meg el lehet vinni rendezvényekre, hogy haverkodjon egy kicsit a rajongóival, vagy veszekedjen azokkal, akik utálják. Azt meg ő sem fogja megcsinálni ha van pénze...

nosce 2011.04.19. 21:48:37

@Trevlovics:
"zaófi bevette magát az ágyra és megértően néz. "

Zsófi meg Gigi inkább Anit szívja le, nem hogy feltöltené :)

_most_ 2011.04.19. 21:49:30

@gastro, missing in action: Várd ki a végét, még csak tegnap költözött be Olivér, a holnapi összefoglalóban már biztos láthatunk egy újabb fejezetet azokból a méltán legendás Oli-Alek féle jakuzzizásokból.

genevieve 2011.04.19. 21:50:27

@droid_:
közben rájöttem, hogy most lesz csak igazán a játék a benti viszonyok miatt:-))

nosce 2011.04.19. 21:50:38

@King of Shadows:
Ezzel az imádkozás meg gyónás kombóval nagyon megágyaztak jerzynrek az tény :)

lucc.gizi 2011.04.19. 21:50:57

Mire szavaztok, Alek nyeri, h. legyen "hozománya" a köv. műsorra, v. Dzsörzé, a fejlődőképés szegénylegény?

inga tag 2011.04.19. 21:52:28

@Trevlovics: Miért ne akarhatna segiteni? Bár nem tudom kinek akrt. Ő már győzött, legalábbis 3 ellenségétől megszabadult. És úgy gondolom, bármit odaadna, hogy Jerzy nyerjen és ne Anikó. Anikó megtestesiti mindazt ami lenni szeretett volna (többek között meggondolatlan szűlőknk köszönhetően, akik 12 évesen szépségversenyre nevezték). Én nem tudom elitélni, megvan neki a saját terhe és sajna soha nem lesz boldog.

Horizont 2011.04.19. 21:53:05

@Ancilla: Éva ma alulmúlta eddigi mélypontjait is. Atyaég hogy lehet ilyen egy fiatal nő?Igaz mindig azzal dicsekedik, hogy önmagát adja! Gratulálok neki.Büszke lehet magára.
Már semmi kedvem nézni pedig érdekelt hogyan viselkednek ott bezárva. De az RTL is alulmúlja magát nem csak Éva.Csak azért nézem mégis, mert nagyon kíváncsi vagyok vajon hogyan tovább Évának??

nosce 2011.04.19. 21:54:00

@lucc.gizi:
Sztem Oli nem engedi (nála van a s(z)avazó tábor) h ne Alek nyerjen, ha csak nem lesz valami vajas-kaviáros deal :)

genevieve 2011.04.19. 21:55:38

@lucc.gizi: utóbbi:-)

alek a nyereménnyel már nem hiteles a szegény alekkinnyó barát szerepében:-)

inga tag 2011.04.19. 21:56:39

@Horizont: Mit csinűlt már megint?

genevieve 2011.04.19. 21:58:39

@inga tag: azért, mert éva is nyerni akar:-)

Szerénke. 2011.04.19. 22:00:03

@King of Shadows: Mintha csak én írtam volna.:D
Az imádkozásra, még a zene is olyan volt Jerzynél. Kis megható, lágy muzsika.:)

Szerénke. 2011.04.19. 22:01:06

@lucc.gizi: Szerintem mindenféleképp utóbbi, így nem is lehet az RTL-t részrehajlással vádolni. Arra senki nem számított (az elemzőn kívül), hogy a végén ő nyer.:D

Trevlovics 2011.04.19. 22:01:09

@inga tag: jerzsinek. vagyis úgy tett.
elítélni azért lehet, mert semmiféle kritikát nem enged be, meg sem próbál változni, sőt, büszkén kijelenti, hogy nem is fog. a szülei meg más kérdés, ha én lennék valamelyik szülője, valószínűleg besírtam volna magam, hogy megmondjam neki, hogy jöjjön ki, egy életre leírja magát, ennyit nem ér a képernyő. akik szeretik, azok is csak többnyire azért, mert csinálja a műsort, ő őszinte, a saját állítása szerint, igazából csak nincs önkontrollja, olyan dolgokat mutat meg magából, amiket nem kellene, mert nagyon súlyos dolgok, pláne nem kellene büszkén hirdetni, hogy ő igenis ilyen. tényleg, most, hogy mondod, egyáltalán nem értem a szüleit.

Szerénke. 2011.04.19. 22:02:18

@nosce: Olivérnek a saját zsebe a legfontosabb, ezért ha az RTL aztat mondja neki, hogy ne az Alekosz nyerjen, mert rontja a (nem létező) hitelüket, akkor úgy intézi, hogy ne ő nyerjen.

nosce 2011.04.19. 22:02:47

@genevieve:
"alek a nyereménnyel már nem hiteles a szegény alekkinnyó barát szerepében:-)"

Dehogynem hiteles :) és jó reklám is. A feladatok során vacsora csata, szinkron, műsorvezetés stb., gyakorlatilag végigpróbálták h ki mire alkalmas, és fel is építették őket (ismertségben is), kész terveik vannak h kit mire alkalmaznak majd, már mikor kilépnek az ajtón...

MegLepke 2011.04.19. 22:04:10

Szerintem most Ani kiejti Évát, Alekosz lesz a harmadik, és Erzsi nyer.

Szerénke. 2011.04.19. 22:04:19

@Trevlovics: Én azt nem értem, hogy ilyenkor hol vannak a szülei? Meg kiskorában is hol voltak? Valahol kialakult ez az egoista viselkedés, és az ilyen embereknél azzal, hogy MMKK támogatják és bólogatnak minden hülyeségére nagyon az ellenkezőjét érik el. Gyakorlatilag ahogy a példa is mutatja kezelhetetlenné vált.

genevieve 2011.04.19. 22:04:28

@nosce: szóval alek csak abban a szerepben hiteles, hogy nem tud megdugni egyetlen csajt sem?:-D

Horizont 2011.04.19. 22:04:52

@inga tag: Egy gonosz kárörvendő boszorkány bújt ki belőle. Eddig is benne volt ugyan de ma kiadta. Szegénykém annyira szánalmas. Tudjuk, hogy nyerni akar, és ezért mindenre képes. De ez ma valahogy másról szólt.Szakember segítségére szorulna a kinti az életben. Ő az aki soha a büdös életben nem lesz a helyén.És ezzel a természettel boldog se.

nosce 2011.04.19. 22:06:49

@Szerénke.:
Olivér nélkül Alek már kiesett volna ő építette fel még a villában, kint pedig megszervezte a szavazó táborát. Persze ezzel ő is jól járt mert belekapaszkodott egy által(is) kifeszített vitorlába, de ez megint csak egy win-win szitu, szal nem ördögtől való, hanem inkább becsülendő :), bár az ilyen neked nem bejövős :)

Szerénke. 2011.04.19. 22:10:27

@nosce: Ezt igazából nem értem, hogy miért írod arra, amit írtam.
Szerintem Olivérnek a legfontosabb a saját megélhetése a 'legfölsőbb szinteken'. Ha ehhez az kell, hogy asszisztáljon egy ilyen majomnak, akkor azt fogja tenni. De abban a pillanatban, ahogy az RTL azt mondja neki, hogy ez így már nem jó, ellenkezik a csatorna terveivel, le is fog állni. Minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Azt meg nem értem, hogy ebben a "Kölcsönös és érdekmentes barátságban" (aki látta gyerekkorában a Snoopy-t tudja miért írom) mi a becsülendő. Ha önzetlen lenne, az becsülendő lenne. De csak a hülye hiheti azt, hogy Olivér ezt csak Alekosz két szép szeméért csinálja.

inga tag 2011.04.19. 22:11:00

Irkálok nektek. Mert látom senkit nem érdekel, hogy mit. És ez jó. Ani a kedvencem, tehetséges kis szinésznő, mmkk között jól dobja be a bedobnivalót (versenyek, fiúk, kiesők). Jól megtervezte karakterét az RTL. hiteles na. Alek ma azért nem gyónt, ert nem volt mit. Mit is bánhatna? szivesen várnék ötleteket. Hozta a karakterét. Hiteles na. Éva. személyes ismerősöm unitesója. Sajnos a hétköznapokban is ilyen. Hozza a karakterét. Hiteles. Jerzy... dolgoztam állami gondozott gyerekekkel. A végtelenségig hozza a karktert. Egy kis szeretetért bármit, és lassan esnek le a dolgok, mert álomvilágban élnek. Hiteles. Ki nyer? egyetlen dolog amit szerintem nem manipulál az RTL az a szavazatok száma. Ha eddig legtöbben azért szavaztak, mrt szórakozni akartak, a döntőben ez megváltozik. Ott a szempont az, hogy kit érzünk még magunknál is szerencsétlenebbnek. És ez Jerzy, Alek (bár az Olis műsora miatt szavazatokat og vesziteni)és egyeseknek Éva (akár én is, ha nem lennék meggyőződve, hogy a nyeremény ártana neki).

nosce 2011.04.19. 22:11:29

@genevieve:
volt Olival éjjel egy érdekes beszéde, amikor Alek elmesélte h milyen jó volt h ugyanazzal a dumával bebújt Éva mellé aztán Ani mellé egy 5 percre. Kérdezte Oli és mi lett volna ha sikerül neki, azt mondta Alek h akkor marad mindegyiknél akár fél órát is, de igazságosan ugyanannyit :), és akkor vörösödött volna a fejed reggel amikor összejöttök mindannyian ? kérdezte Oli, erre Alek h háát majd lerendezték volna a csajok.....szal ez egy teszt volt és jót röhögött gondolom Oli magában, jó lesz az az Alek feleséget keres ne aggódj :)

Trevlovics 2011.04.19. 22:13:02

@inga tag: Éva minden győztes párbajával csak egy megerősítést kapott, hogy amit és ahogy ő csinál az jó

inga tag 2011.04.19. 22:13:49

@Trevlovics: Egyetértünk. Sokmindent erősitgettek benne szülei, és ez lett. Beteg, szakemberért kiált. Az őt villába engedő pszichológustól elvenném a diplomáját.

Szerénke. 2011.04.19. 22:13:53

@inga tag: Szerintem gyónásnál az ember olyanokat mond, amiket megbánt, akár ittléte alatt, akár a kinti életben. Szerintem. Aki meg azt állítja, hogy SSKK nem bánt meg semmit az életében, az vagy hülye vagy hazudik.:)
Azért kíváncsi lettem volna Alekosz mivel rukkol elő. Amúgy biztos gyónt ő is, csak nem volt érdekes, így nem is lett megmutatva.
Ezzel egyet értünk (szavazat szám nem manipulálásával) és azzal is, hogy mi alapján fognak szavazni a nézők. Ezért volt szvsz Jerzy nyerni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 22:14:42

@droid_: Ateista és antiklerikális lévén magát a gyónást nem tudom komolyan venni.

nosce 2011.04.19. 22:15:07

@Szerénke.:
"Ezt igazából nem értem, hogy miért írod arra, amit írtam.
Szerintem Olivérnek a legfontosabb a saját megélhetése a 'legfölsőbb szinteken'. Ha ehhez az kell, hogy asszisztáljon egy ilyen majomnak, akkor azt fogja tenni. De abban a pillanatban, ahogy az RTL azt mondja neki, hogy ez így már nem jó, ellenkezik a csatorna terveivel, le is fog állni. Minden szentnek maga felé hajlik a keze."

jó, akkor eccerű leszek mint a fakocka, Oli úgy látom, Alek barátja és nem árulná el...mintha egy jó menedzsere lenne...

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.19. 22:15:28

@inga tag: ez attól függ, mi volt a feladat (gondolom nem a gyógyítás)

Szerénke. 2011.04.19. 22:15:58

@inga tag: Pont azért lett beengedve, mert ahogy írtad, végig hozta a karakterét. Tudták előre, hogy ilyen idegbeteg lesz és zabálni fogja a nagyérdemű. Az állatkertben sem az a legérdekesebb állat, amelyik elnyúlva fekszik és nagyokat ásítozik. Viszont a láma, na az már valami. Akár le is köphet, ha közel mész...:D

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.19. 22:16:35

@Peter_Cs: nem erről van szó, egészen mást állítottál, olvasd vissza, nem szégyen az

Szerénke. 2011.04.19. 22:17:11

@nosce: Erre nem tudok mit írni. Jó barát az olyan, aki a másikból húz hasznot. Nekem nem kéne egy ilyen, de hát te tudod...
Lefogadom egy év múlva közük nem lesz egymáshoz.

sogeking 2011.04.19. 22:18:36

mi volt ez a gyónás téma? nekem valahogy kimaradt

genevieve 2011.04.19. 22:19:34

@inga tag: nagy dolog, én is hiteles vagyok:-) nem is kicsit:-)

szimpatikus személyiség legyen éva, ne pedig hiteles a hülye hárpia szerepében

Szerénke. 2011.04.19. 22:19:39

@sogeking: Bementek a nyugi, oszt' mindenki elmondhatta, hogy mit bán az elmúlt időből.
Ani azt, hogy rámászott két foglalt palira.
Jerzy-nél nekem nem volt tiszta. Gigit bánja, vagy mifene.
Éva meg természetesen a köpést és Jerzy szidalmazását.

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 22:20:02

Szép jóestét:)

nekem már fullmindegy, ki nyer, csak ne A Mindenki Kedvence Tökéletes Nagyságos Alsó-és Felső Cékáemfotóssy Nádai Kisasszony legyen.

Alek a kedvenc, örülnék ha nyerne, Jerzsitől meg nem sajnálom.

Trevlovics 2011.04.19. 22:20:13

@sogeking: hát van most gyónás, elsőáldozás meg ilyesmi. teológiai hét kezdődött. szerdán beköltözik Isten.

lucc.gizi 2011.04.19. 22:20:17

@inga tag: szerintem nem jól nézed a dolgokat, ha tök normális embereket válogattak volna be a műsorba, akkor kurva uncsi lenne (néha most is az..), ezért kellettek a kicsit extrémebb népek, h. többek között mi itt jól kitárgyalhassuk őket hónapok alatt...ha teljesen jólnevelt, hétköznapi emberek lennének bent, az pont a kutyát sem érdekelné...szerintem.

Szerénke. 2011.04.19. 22:20:37

@Szerénke.: Nyugiba
@Ayesha/A 6. ember: Neked is szépet! :)
Akkor egyezünk ki egy Jerzy-ben.:D

inga tag 2011.04.19. 22:20:45

@droid_: @Szerénke.: mint pszichológus elmondhatom, hogy orvosokhoz hasonlóan nekünk is van szakmai etikánk, mmkk között betartandó. Nem tesszük ki a személyeket olyan kisérleteknek, ami rövid idejű vagy tartós károsodást okozhat. Még akkor se ha nagyon sok pénzt kapunk érte.

nosce 2011.04.19. 22:20:46

@Szerénke.:
"Erre nem tudok mit írni. Jó barát az olyan, aki a másikból húz hasznot. "

win-win szitu :)

"Lefogadom egy év múlva közük nem lesz egymáshoz."
Ez lehet, mert ha nem ismerik el/fel h ki mit tett a másikért, besértődés lesz belőle és lekocc...

sogeking 2011.04.19. 22:21:07

@Szerénke.: csak úgy a kamerába? kötelező jelleggel?

megbánta, hogy rájuk mászott? , de hiszen ilyen nem is történt szerinte:)

Szerénke. 2011.04.19. 22:21:47

@lucc.gizi: Ha biztosítanának nekik normális programokat (mint a VV1-ben), akkor nem lenne semmi baj a normális emberekkel.
De az nem játék, hogy egy hétig csövezzetek kint a kertben... Nagy ész kellett a kitalálásához.

Trevlovics 2011.04.19. 22:22:18

@lucc.gizi: na ez a baj látod. én pl. nagyon örülnék egy értelmes, kreatív, tehetséges embernek bent.

inga tag 2011.04.19. 22:22:33

@lucc.gizi: Ez igaz. De a kicsit őrült (Gigi, Jerzy, Alek, Oli, Régógumi) és igazi beteg között nagy a különbség

inga tag 2011.04.19. 22:23:44

@genevieve: Szimpatikus hülye hárpia. Számomra.

Szerénke. 2011.04.19. 22:25:08

@inga tag: Ha így áll a helyzet, igazad van. Gondolom az ilyet (már ha kiderül ki az) kiveti a szakma. Gondolom...
@nosce: Nem tudom, nekem ez akkor sem jönne be. Nem tudok úgy tenni valamit a barátomért, hogy már azon agyalok én hogyan jövök ebből jól ki. A barátság pont ott kezdődik, hogy nem várok érte cserébe semmit. Ezért van az, hogy az üzleti életben nincs barátság, ahogy ez sem az.
Szerintem alapból mindenki mindenkivel meg fogja szakítani a kapcsolatot. Teljesen különböző emberek sosem lesznek ilyen nagy puszi pajtások. Azoknál fog max jó viszony kialakulni, akik az életben is megtalálták volna a közös hangot.
@sogeking: Bele, mint állat.:D Most már úgy érzi, hogy van benne valami. Mondta is a múltkor, mikor megnézte a visszajátszást, hogy ezt már le sem tagadhatja.:D

Trevlovics 2011.04.19. 22:25:12

@sogeking: na csak vicceltem ám. nem fog beköltözni, de két és fél hét múlva valamelyikük megfoghatja a lábát.

inga tag 2011.04.19. 22:25:30

@Szerénke.: Komolyan kérdem szerinted mi az amit Aleknek bánnia kellene a villaléte alatt?

genevieve 2011.04.19. 22:26:24

@inga tag: mit is mondtál, mi a szakmád?:-D

sogeking 2011.04.19. 22:26:50

@Szerénke.: most, hogy rájött, minden rögzítve lett taktikát váltott:)

@Trevlovics: remélem neki nem büdös

fran7 2011.04.19. 22:27:17

@Szerénke.: Jerzsy egy olyan monológot nyomott arról, hogy elbizonytalanodott nem tudja mi van. Inkább kibeszélte magát és helyzetét.

inga tag 2011.04.19. 22:28:06

@Szerénke.: Nem veti ki sajnos. Etikai bizottság elé lehetne citálni, a Nemzetközi Pszichológia Társaság is kidobná, ha tagja lenne. A pénz nagy úr

Szerénke. 2011.04.19. 22:28:10

@inga tag: Például, ha igazi férfi lenne bánhatná, hogy annyira bunkó a nőkkel. Csak például.
Mert Bélát rögtön baftatta, hogy oltogatta a népet, viszont amikor ő csinálja ezt az Évával, az ugye nem gond. Hiszen ő csak viccel. Meg ugye a napi 45 perces öfiben nem láthatsz mindent.

genevieve 2011.04.19. 22:29:26

@inga tag: pl. azt, hogy tárgyként kezeli a benti csajokat, és amikor kedve van hozzá akkor ott bántja őket ahol csak tudja, vagy mint egy szatir tapizza, fogdossa, szaglássza őket amikor nem akarják, vagy hogy egy másik embernek aki nem bántotta, azt mondja, hogy majd én megdugom a barátnődet, ha te már nem tudod

Szerénke. 2011.04.19. 22:29:34

@sogeking: Így a vége felé épp időben.:D
@fran7: Én is így értelmeztem. Most nem tudom, hogy tisztában van-e a gyónás fogalmával. Mert ok, hogy azt is elmondjuk, hogy mi bánt minket, de a legjobb tudomásom szerint nem erre van kihegyezve ez a dolog.
@inga tag: Jellemző, erre inkább nem is írok semmit. Gondolom legalább kinézed magatok közül.:D

inga tag 2011.04.19. 22:29:34

@genevieve: Tudod te azt. És én azt is tudom, hogy miért kérded

sogeking 2011.04.19. 22:29:48

@Szerénke.: de ez oda-vissza működik, néha szívják egymás vérét :)

genevieve 2011.04.19. 22:31:04

@sogeking: ja, mert eddig nem tudta, hogy 24 órában rögzíti a kamera minden megnyilvánulásukat:-)

Trevlovics 2011.04.19. 22:31:18

Azért én a csatorna helyében ma este beküldeném a következő levelet: Kedves Olivér! A szabályok alapján tilos a villalakókkal információt megosztani a külvilágra vonatkozóan. Te ezt a szabályt ma megszegted! Kedves Olivér! Hamarosan értesíteni fogunk arról, hogy mi lesz a büntetésed.

:)

Szerénke. 2011.04.19. 22:31:44

@sogeking: Persze ezt én értem. Ezzel nincs is semmi baj, tök természetes. Pont erről beszéltünk a Barátommal, hogy mi is naponta többször adunk egymásnak ennél cifrább oltásokat. Engem csak az zavar, hogy a Béla paraszt, mert ilyet csinál, náluk meg vicces. Nekem is van olyan napom, amikor nem esik jól, csak én kinyitom a számat és szólok. Nem durcáskodom, mint Jerzy.

genevieve 2011.04.19. 22:32:18

@inga tag: azt hittem ekkora intelligenciával már ismerős az irónia, bocs:-)

sogeking 2011.04.19. 22:32:38

@genevieve: kicsit úgy tűnik :)

amúgy nagyon rafinált, mert próbálja érzelmileg "megzsarolni" a többieket, hogy ne hozzák fel többször a régi dolgokat

inga tag 2011.04.19. 22:33:06

@Szerénke.: @genevieve: lelkiismretfurdalást akkor érzünk, ha saját értékeink, ideáink, elveik ellen cselekszünk. Mivel az Alek értékei, elvei és ideái teljesen eltérnek a mienktől, igy én azt is elhiszem neki, hogy nem furdalja a lelkiismerete, ergo nincs mit gyónnia.

genevieve 2011.04.19. 22:33:42

@Trevlovics: ez már nem hatásos:-)

de az, hogy kizárjuk miattad alekot:-D

sogeking 2011.04.19. 22:34:03

@Szerénke.: Béláéknál nem volt meg az oda-vissza jelleg (ha Béci - Jerzy oltásra gondolsz)

az én rózsám vasutas 2011.04.19. 22:34:12

Muszáj bevinni a gépbe az új adatokat.
1. A mai öf. (természetesen a tévés) szar volt. Vasárnap hullámhegy ma hullámvölgy van ilyen, de legalább életemben elöször leírhattam ezt a két remek szót.
2. Ez a Roma még sose állt jól, mikor hazaértem. Szolidaritásból megpróbálom kiszurkolni az ikszet.
3. Éva külső infot kapott Olitól, Béla lepaprikajancsizásával elárulta magát.
4. Az alvó Gigi mellett az a bájos kispárna gyönyörű, egyben rendkívül megható volt. Mondtam már, hogy imádom a spontán jeleneteket? Most mondom.

A program most nem akarja kiadni a nyertes nevét. Azt mondogatja, húzzon haza az a 3 külsős majom.

inga tag 2011.04.19. 22:34:13

@genevieve: mekkora intelligenciával?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 22:34:14

@King of Shadows: Éva is alkalmas műsorvezetésre, szinkronhangnak Anikón és Olivéren felül. Jerzyből nem lehet rövid idő alatt erős karaktert felépíteni, aki nézők tömegét vonzaná. Olivér magán kívül Alekoszt, Évát és Anikót említette meg, akiknek esélyük van a médiába bekerülni és megmaradni, viszont a főnyereménnyel a zsebükben nem biztosan lennének munkára foghatóak.

Szerénke. 2011.04.19. 22:34:36

@inga tag: Ja, így már ok. Akkor azt írd, hogy az ő szemszögéből nincs mit gyónnia (mert amúgy nem 'tökéletesen' van rendben az értékítélete), nem egy normális emberéből.:)
Ilyenkor amúgy nincs bünti, hogy nem ment be? Vagy bement és tényleg nem mondott semmi használhatót?

genevieve 2011.04.19. 22:35:13

@inga tag: te tőlünk kérdezted mit kellene meggyónnia:-)

de, ha az ő elveibe ez belefér akkor minden oké, ugye?:-)

genevieve 2011.04.19. 22:36:48

@inga tag: ami a szakmádhoz kell:-)

mert szerintem kell, de ha most azt mondod nem akkor igen nagyot csalódtam:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 22:36:58

@inga tag: na ez az...
hja várj. Erre az Alek-nemszeretők válaszolhatják esetleg a lányok üldözését, a Laci-fellökést vagy az iddogálást.:D
De ők még biztos számtalan dolgot fel tudnának sorolni, ami nem szimpatikus benne.

Szerénke. 2011.04.19. 22:37:03

@sogeking: Jó bakker, de ez nem indok. Én sem oltok mindig, mindenre vissza. Van amikor ott a magas labda és leütöd, aztán nevetsz. Ennyi a történet.
Ráadásul még akkor is, ha Alekosz és Éva kölcsönösen oltják egymást, Alekosz mindig túlmegy egy határon. Mert az oltás is csak addig vicces, amíg a másik poénra veszi. Én sem oltom olyannal a Barátomat, amit tudok, hogy nagyon fájó pont, viszont Alekosz erre nincs tekintettel.
A lényeg, hogy ha Bélának nem nézzük el, akkor ne keressünk mentséget arra, hogy Alekosznál meg miért igen. Ha viszont az Alekosznál ok, akkor legyen már a Bélánál is ok.:)

sogeking 2011.04.19. 22:37:33

ez a gyónás így látatlanban kb. annyira szimpatikus, mint a igazmondó hinta

adhattak volna neki valami jobban csengő nevet, pl. megtisztulás

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 22:37:37

@droid_: Csak az egészet saját nézőpontomból értelmeztem.

az én rózsám vasutas 2011.04.19. 22:38:06

Rosszul szurkoltam
Holnap 15.00-kor Alek kap a pofájára

inga tag 2011.04.19. 22:39:44

@lucc.gizi: az is igaz azonban, hogy tök normális emberekből is ezek a körülmények érdekes dolgokat hoznának ki. Lásd a fórumozókat egyes oldalakon, hogy egymásnak esnek. Pedig mégcsak médiasztárság, sőt ötven milla sem vár rájuk.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.19. 22:40:12

@nosce: @Szerénke.: Az Alek-műsort rögtön a VV után el akarják kezdeni, viszont a győztes kap egy utazást is, tehát ez a kettő sehogy sem összeegyeztethető ha Alek nyer.

Állítólag Alek be fog költözni a Zolivérhez, amíg sterilizálják a villát. Miért költözne oda, ha nyer egy saját lakást?

A Manólányék lakását be fogják kamerázni, ami nem egy ötperces meló, és nem is száz forintba kerül. A retekklub miért szórna el egy vagon pénzt erre, ha a végén kiderülhet, hogy tök fölösleges volt az egész? A nyereménylakást meg nem drótozhatják be már előre...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 22:40:45

@sogeking: Csak Alekosz gyakran túllép az emberség határán!

Trevlovics 2011.04.19. 22:41:07

@inga tag: de pl a vv5 kasztingján kamatoztatni tudom majd a hv-s működésem referenciaként

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 22:41:21

@Peter_Cs: Petikém, szakadatlanul imádom ezt a gyermeki rajongásodat:)))

Nekem nincs gondom Évával, nehogy félreértsd. De szinkronhangnak pocsék a drágám, feszt érződik rajta, mintha bemagolt szöveget mondana. Bár lehet, hogy ez a gyakorlatlanságának köszönhető, nem tudom mennyire tanulható dolog a szinkronizálás.

Hangszín szempontból kénytelen vagyok beismerni, hogy a fekete nő jó lenne szinkronizálós feladatokra.

inga tag 2011.04.19. 22:41:25

@genevieve: Ismered az intelligenciámat, de most ne légy nagyon csalódott kérlek.

Szerénke. 2011.04.19. 22:41:28

@King of Shadows: Mondjuk arra mondhatnák azt, hogy egy éve van, hogy elutazza.
Miket tudsz.:D
Engem már tényleg csak a vége érdekel és az, hogy sikerült-e már így az utolsó hetekre kiismernek az RTL gondolkodását.:D

genevieve 2011.04.19. 22:41:39

@inga tag: ezzel viszont tökéletesen egyetértek:-)

sogeking 2011.04.19. 22:41:54

@Szerénke.: Jerzy hányszor oltotta Bécit? amúgy meg mindegy, túl van tárgyalva:)

a talajgyakorlat-specialista oroszlán meg tudja védeni magát

genevieve 2011.04.19. 22:42:30

@inga tag: nem ismerem, mint irtam feltételeztem, hogy nagy:-)

főleg a "betegek" érdekében:-)

Trevlovics 2011.04.19. 22:42:32

@King of Shadows: én nem gondolnám, hogy a nyári uborkaszezonban tolják le a feleséget kereső aleket, de persze lehet. nyárra nem szoktak ellőni saját gyártású műsorokat, a nyári rtl sztárok általában dolph lundgren és lorenzo lamas

lucc.gizi 2011.04.19. 22:43:08

@inga tag: na ez, teljesen igaz..:-) bár továbbgondolva: teljesen normális ember szerintem jó eséllyel nem is vállalna fél évnyi "bezártságot"

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 22:43:20

@Szerénke.: Számomra ugyanúgy gáz Béla és Alekosz hímsovinizmusa.

az én rózsám vasutas 2011.04.19. 22:43:48

@Trevlovics: Jelentkezel a vv5-re? Honnan tudod, hogy ott is lesz szépfiú kategória?

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 22:44:11

@sogeking: tisztítótűz, purgatórium,kanosszajárás.:D:D

inga tag 2011.04.19. 22:44:49

@genevieve: Félek tőle, hogy igy van. Saját lelkiismeret-k syerint és nem a 10 parancsolat mentén kellett gzónniuk

fran7 2011.04.19. 22:45:09

@Szerénke.: Mivel protestáns vagyok a gyónásról nincsenek első kézből információim, de szerintem Jerzsy itt egy olyan dolgot csinál a másik fél nélkül, amit lelkigondozásnak hívnak a keresztyének, amibe sokszor a lelkészek a másik felek. Jerzsy ezért is nézett rá a rózsafüzérjére, mert gondolom néha a gyónás fordul át ilyesmibe.
Más. Alekosz nem gyónása és az, hogy nincs mit megbánnia azt a kérdést veti fel bennem, hogy mi lenne az a tette, amit megbánna, amire azt mondaná, hogy neki nem fér bele. Mert szerintem volt néhány olyan mondata, amit józanabb pillanatiban azért legalább gondolhatna, hogy finomabban is fogalmazhatott volna. Engem picit aggaszt az, hogy ilyet nem láttunk tőle. Vagy elképesztően tudatos Alek vagy teljesen érzéketlen. Nem gondolom, hogy az utóbbi lenne az igaz, csak az rtl az ilyen pillanatait nem mutatja. Remélem.

Szerénke. 2011.04.19. 22:45:11

@sogeking: De ezek nem érvek, amiket írsz. Gyakorlatilag ez az érv: Mert Alekosz az Alekosz, a Béla meg Béla.
Jerzy-nek van szája, kinyithatta volna, szólhatott volna, hogy szarul esik. Szólt egyszer is? Nem, odament ahhoz, akivel a Villa lét alatt a legnagyobb vitát nyomták le és panaszkodott neki, mint egy ovis, hogy 'Nézd anyu, ez a csúnya Béci mit mondott'. A kihívás előtt is odament hozzá Béla és megkérdezte, hogy ha így tenne, akkor mit szólna hozzá. Erre is azt mondta, hogy persze, megérti és igen igaza van. Most akkor miért is kéne sajnálni Jerzy-t?
Ilyen alapon Jerzy is megvédhette volna magát.

lucc.gizi 2011.04.19. 22:45:13

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: na, erre vártam Tomo v. Bánatos, vagy ki is vagy te...csípem a stílust, ahogy nyomod itt:-)

Trevlovics 2011.04.19. 22:45:43

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: jelentkezem, kategória az mindegy, csak rohadtul érdekel a kaszting :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 22:45:51

@Ayesha/A 6. ember: Kedvenc skandináv színésznőim hangszínéhez Éva hangja van közelebb, ezért is tetszik jobban, mint Anikóé.

Szerénke. 2011.04.19. 22:46:43

@Peter_Cs: Én is pont erről beszélek! Végre egyet értünk.:D
Az tök mindegy, hogy melyik 'oldalon' állsz. Akit zavar az oltogatás, illetve akit nem zavar az oltogatás. Csak könyörgöm, akkor legyen már az, hogy egyenlően ítéljük meg az embereket. Ha vicces Alekosznál, akkor legyen vicces Bélánál, ha meg nem, akkor egyiknél se nevessünk rajta.

nowo 2011.04.19. 22:47:00

Emlékeztek a Száll a kakukk fészkére c. filmre?
Nos,nekem ma a kis dadogós Billy jutott eszembe,akit McMurphy "felszabadított" a barátnője segítségével azon a bizonyos végzetes éjszakán,és reggelre már nem is dadogott...
Egészen addig,amíg Ratched nővér meg nem jelent...

Jerzy,aki Gigi távollétében (és nem mellesleg Éva és Alekosz társaságában)egészen felszabadult kezdett lenni,ma,amikor Gigi megjelent és elkezdték megbeszélni a dolgaikat,újból teljesen elbizonytalanodott,elkezdett össze-vissza hebegni-habogni és hülyeségeket beszélni...

:(((

az én rózsám vasutas 2011.04.19. 22:47:07

@Trevlovics: Ezek szerint olvastad az Árpa könyvet. Szeretnél egyenlő eséllyel indulni.

inga tag 2011.04.19. 22:47:13

@lucc.gizi: ez az előszelekció. aki jelentkezik, az már biztosan eltér az átlagtól. Ezért nem értem, miért tartják egyesek a vv-t példakereső műsornak

genevieve 2011.04.19. 22:48:03

@inga tag: minket kérdeztél, mi megválaszoltuk....
szerinted alek fejével gondolkodva nincs mit meggyónnia

és a te fejeddel gondolkodva?

sogeking 2011.04.19. 22:48:19

@Szerénke.: azt mondtam, hogy az oltásnak akkor van értelme, ha oda-vissza történik, ha csak egyoldalú, akkor csak sima beszólogatás

@Ayesha/A 6. ember: legalább :)
@Peter_Cs: pl?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 22:48:28

@Trevlovics: Szeptembertől hamarabb nemigen lesz műsoron szerintem.

2011.04.19. 22:49:04

@Szerénke.: naná :)
most kicsit UNaktív vagyok, nem láttam még a videókat sem, de olvasok, és közben jókat röhögök :D
alek amúgy megbánhatná például azt, hogy bement a villába :)

Trevlovics 2011.04.19. 22:49:28

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: milyen könyvet? nem, zöldséges sem vagyok, reppelni sem tudok, nincs kiterjedt rokonságom, nem leszek a kedvenced.

Szerénke. 2011.04.19. 22:50:08

@sogeking: De most kb megint kitértél a válasz elől. Amúgy meg az esetek 90%-ban Alekosz sértegeti Évát, az meg kimegy hisztériázni meg úristenezni. Legalább csak egyszer legyél kicsi objektív.

az én rózsám vasutas 2011.04.19. 22:50:08

@lucc.gizi: Sajnos színészkedem, nem vagyok őszínte. Benne akarok lenni a döntőben és érzem sok sarkosítással ezt el is tudom érni.

inga tag 2011.04.19. 22:50:13

@Trevlovics: Félek tőle, hogy nem fogod. Mi csak amolyan tanárok vagyunk, nem gyakoroljuk, csak tanitjuk. És ez jó

2011.04.19. 22:50:32

@Peter_Cs: nálad már többször megfigyeltem, hogy érdekes módon alekot képes vagy -számomra- józanul megítélni, de Isten tudja miért, éva esetében valahogy nem működik az éleslátásod. vajon mi lehet ennek az oka? :)

Szerénke. 2011.04.19. 22:51:34

@hullámpapír: Akkor köztünk már csak a Láma címet fogja viselni.:D
Én is kezdek fáradni. Az is lehet, hogy 20 milliomodszorra megnézem a Pride & Prejudice-t.:D De lehet Don Juan de Marco lesz ebből?:D Nem is tudom. Csak fagyi nincs itthon...:D
:DDDDDD

Szerénke. 2011.04.19. 22:53:23

@lucc.gizi: Nem, de szuvidolni biztosan.:D

sogeking 2011.04.19. 22:53:50

@Szerénke.: milyen válasz elől? :)

@Peter_Cs: ezzel egyetértek, de mindkét fél hibás

inga tag 2011.04.19. 22:54:08

@genevieve: Az én fejem az enyém, az Aleké... abba nem tudok belelátni. De láttál már olyan jelenetet, hogy Alek korábbi tetteit megbánta volna? Nem is tudná szerintem, mert megvan győződve, hogy szerepet játszik, ami sikerre viheti. És meg kell-e gyónnia a Casanovát alakitó szinésznek a tetteit? Na igy gondolkodik szrintem az Alek

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.19. 22:55:03

@Peter_Cs: ja az más, te is csak magadat adtad. de az antiklerikális vagy mifasz világképeddel pontosan tudod h külföldön hogyan gyónnak. tehát idegroncs rulez. kőkemény logika

sogeking 2011.04.19. 22:55:05

flampírozás az egyszerű, lényeg, hogy csattogtatni tud-e :)

Szerénke. 2011.04.19. 22:55:55

@sogeking: Pl.: Hogy ha Jerzy-t ez annyira szíven ütötte már eleve, akkor miért nem ment oda, oszt' mondta neki, hogy "Te figyu már, ez nekem rossz, ne csináld. Nem szeretem ha valaki így bánik vele, mert megalázó.". Mégsem ment egyszer sem oda. Ha megetette volna, de Béla annak ellenére, hogy szépen megkérte tovább oltja, akkor azt mondom, hogy bunkó. De tudod, néma gyereknek... Utólag meg ne sírjon a szája, felnőtt ember, könyörgöm.

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 22:56:23

exkluzív buli a villában, Oli választhatott hozzá partnereket

genevieve 2011.04.19. 22:56:37

@inga tag: én még mindig a te véleményedre vagyok kiváncsi és nem arra, hogy szerinted alek mit gondol:-)

lucc.gizi 2011.04.19. 22:56:43

@sogeking: no, ha megy a flamPírozás, szuvidolás, + még csattogtatni is megfelelően tud, mindjárt belé is szerelmesedek menten..:-)

2011.04.19. 22:57:20

@Szerénke.: fagyiiiii :) az itt sincs :(
oké, inkább láma, mint oroszlán, bár külsőre tényleg hímoroszlánra HAJAZ (hehe), de az oroszlánok nevében (is) teljes mértékben elhatárolódom a lámától :))

sogeking 2011.04.19. 22:57:30

@Szerénke.: Jerzynek ez a tempója, lassan de biztosan, erről hadd ne én tehessek :)

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 22:59:21

úristen, milyen poncsókat fognak ezek felvenni...

az én rózsám vasutas 2011.04.19. 22:59:26

@lucc.gizi: Mostantól tudok. Trevloviccsal mindig felosztjuk a feladatokat, most mondta, hogy ő a tud subidolni, így nekem kell flampírozni.

Lijiang 2011.04.19. 22:59:35

szerintem alek gyónását nem azért nem mutatták, mert érdektelen volt, hanem mert nem gyónt semmit a lelkiismereti és vallásszabadság na és a magántitok zászlaja alatt:)
meggyónni egyébként nem azt szokás, amit megbántunk, hanem a bűneinket. más kategória.

sogeking 2011.04.19. 22:59:41

kukac van az italban:) khmmm

genevieve 2011.04.19. 22:59:51

@Szerénke.: csak keményen, helyettem is irod:-)

Szerénke. 2011.04.19. 23:00:31

@hullámpapír: Itt sincs, pedig lett volna, csak az Öcsém lekéste a fagyis autót.:D Az Alkaidásat.:D
Itthon a 'Felrobbant hajú lánynak van emlegetve.':D Meg a Lény, most már lesz Láma is.:D
@sogeking: Nem te tehetsz erről, csak ne savazz már olyannal egy embert, amit a másiknál meg pozitívumként fogsz fel.
Amúgy ok, aláírom, hogy lassú. De akkor sem Évához megyek oda picsogni, mint egy kis hülye, hanem ahhoz, akitől elszenvedtem a sérelmet. Ez az árulkodás egyszerűen nevetséges.

sogeking 2011.04.19. 23:00:56

milyen kis figurát szokott a kezében tartani Oli a reklámban?

lucc.gizi 2011.04.19. 23:01:42

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: akkor már csak az a kérdés marad, h. tőled már tudom, h. trevlovics szép, magamtól már rájöttem, h. te okos vagy, legfelsőbb szinteken kérdezem, h. fenti jelzők keresztbe is működnek?:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.19. 23:01:49

Végre Zsófi
Volt már szó a bevonuló szoknyácskájáról?
Míves darab volt, időnként kivillant olyasni is, amire nem voltam túlzottan kiváncsi.
Nem csoda, hogy felvetettek vele egy nadrágot.

genevieve 2011.04.19. 23:02:17

@sogeking: a bajuszos, neccruhás, táncos figurát:-)

Szerénke. 2011.04.19. 23:02:28

@genevieve: :D:D:D
Nem tehetek róla, mérleg jeggyel vert meg a jó ég, és ebből kifolyólag utálom az igazságtalanságot.
Én is jókat röhögök Alekosz (szemét lesüti) Évának irányzott beszólongatásain, ahogy röhögök Béláin is. Amit a tegnapi öfiben mondott neki, azon jót nevettem.:D

sogeking 2011.04.19. 23:03:07

spoiler: Zsófi elmegy pisilni:)

inga tag 2011.04.19. 23:03:28

@genevieve: Szerintem sincs mit meggyónnia.

Szerénke. 2011.04.19. 23:03:47

Kíváncsi leszek, hogy ezalatt az idő alatt, amíg a vendégek bent lesznek, visznek-e el valakit a detoxba.:D

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:04:15

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: pl a lába. Az a két fogpiszkáló. De azöfiben ahogy ült az Anikó ágyán, mintha villantott volna valamit a hurkapálcák közül is.

Szerénke. 2011.04.19. 23:04:40

Ahogy Éva magát abajgatja, nekem nem úgy tűnik, mintha annyira elégedetlen lenne magával...:D

az én rózsám vasutas 2011.04.19. 23:04:48

@lucc.gizi: Trevlovicsot nem merem dicsérni, hátha olvassa. Keresztbe majd ő teszi meg ugyanezt velem és én nem olvasom. Eddig jól működött.

Szerénke. 2011.04.19. 23:05:25

@Ayesha/A 6. ember: Szerintem Zsófika tipikusan anorexia. Semmije nincs...:S

genevieve 2011.04.19. 23:05:28

@Szerénke.: délelőtt pont azt fejtegettem amit most te itt, azért irtam:-)

csak most már fáradt vagyok hozzá...

én nem tudok röhögni alek beszólogatásain, még akkor sem ha évához intézi,,,,sőt akkor már veszem is le a hangot...borzasztóan idegesit a műsoruk...

sogeking 2011.04.19. 23:06:02

@Ayesha/A 6. ember: és én ezt csak most tudom meg???

az én rózsám vasutas 2011.04.19. 23:06:32

@Ayesha/A 6. ember: Arra próbáltam célozni. Rohadjon meg a tmobile a visszapörgethető adásával együtt. Hatszor kellett szörnyülködnöm.

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:07:06

@Szerénke.: én a fejére rálépnék egy tűsarkú cipővel, annyira irritál. Ostobenkó kurva az is.

genevieve 2011.04.19. 23:07:08

@inga tag: érdekes, érdekes....nagyon érdekes:)

Szerénke. 2011.04.19. 23:07:25

@genevieve: Ja, értem.:D Én délelőtt másik dimenzióban voltam, mert a Nyuszit meg kellett venni.:D

Engem leginkább Éva miatt dob fel, mert végre egyszer nem azt mondja neki valaki, amit hallani akar.:D

Na, kamera el...

sogeking 2011.04.19. 23:07:32

@Szerénke.: máshogy gondolkozunk, de ahogy Balázs mondaná: nincs ezzel semmi baj:)

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:07:58

@sogeking: most került szóba. De nyugi. Semmi látványos dzsungel vagy hitlerbajusz.

Szerénke. 2011.04.19. 23:08:08

@Ayesha/A 6. ember: Jaj, tényleg.:D Ostobenkó kurva...:D Vajon neki is lesz parfümje, a Genny címen?:D
Újra kamera...:D

Szerénke. 2011.04.19. 23:08:45

@sogeking: Én sem állítottam, csak nem szeretem a más mércét. Ha akarod, majd azt is leírom, hogy Bélában mi zavar.:D

inga tag 2011.04.19. 23:09:22

@Szerénke.: Pedig de. Az állandó 0nabajgatás, ennek a jele. Aki hiszi, hogy szép (lásd Anikó), erről nem akar percenként megbizonyosodni.

2011.04.19. 23:09:48

@Szerénke.: jujj, ilyen régen voltam otthon? már alkaidás fagyisautó is van? :))))

Szerénke. 2011.04.19. 23:12:42

@inga tag: Tényleg? Na ezt nem gondoltam volna. Én is nézegetem magam a tükörben, nekem is bajom van önmagammal?:D Jó, mondjuk itthon simán megy a mackónaci, 4 napos mosatlan hajjal.:D
Sajnos nálam az a probléma, hogy iszonyatosan utálom az olyan embereket, akik elvárják a másiktól, hogy folyton biztassák, megerősítsék őket, ha meg ezt nem kapják meg, akkor vagy hisztériáznak vagy fújnak a másikra. Az egyik duma, amitől falra tudok mászni: "Olyan kövér vagyok!" és akkor várakozva néz rám, hogy gyorsan cáfoljam meg...:D De én ilyenkor hallgatok. (sátáni vigyor):D

genevieve 2011.04.19. 23:13:02

@inga tag: de ő már 12 évesen szépségkirálynő volt:-)

Szerénke. 2011.04.19. 23:13:23

@hullámpapír: Jaja, tudod. Élj szívből. Algida. Ölj szívből. Alkaida.:D

sogeking 2011.04.19. 23:13:41

@Szerénke.: én nem éreztem kettősnek a mércét:)

genevieve 2011.04.19. 23:14:21

@inga tag: csak próbálok elvonatkoztatni:-)

Szerénke. 2011.04.19. 23:14:24

@sogeking: Mert nagyon kedveled Alekoszt.:D

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:14:39

@Szerénke.: Szerintem Anikónak nincsenek ilyen problémái, ő csak játssza az ártatlant, mint aki nem érti, h miért mondják rá, hogy szép. Pedig szerintem nagyon is érti.

vitek 2011.04.19. 23:14:58

Hát szegény Jerzsi tényleg nem egy erős jellem, de persze érthető, nagyon szeretetéhes. Amit Béci csinált vele az a lehető legjobb dolog volt, emiatt fogja nagy valószínűséggel megnyerni a játékot, de ezt persze ő nem látja át (vagy be), csak a primer érzésig jut el, hogy kihívta a fogadott sógora, tehát elárulta a "család", a közösség amihez tartozni akart. Ez amúgy részben így is van, de ebben Béci részéről nincs pálfordulás, ő teljesen konzekvensen viselkedik, szerintem a saját húgát is kihívta volna adott esetben, észjátékos ő, nem olyan impulzív mint Jerzsi vagy Anikó.
Gigi meg egyrészt azzal hogy visszakerült a normális életbe, a családja körébe, eleve eltávolodott Jerzsitől, és felerősödött benne a Béci iránti rajongása, s erre a párbaj csak rátett egy lapáttal. Jól érzékelte Jerzsi amit érzékelt, igazából örülök neki hogy meglátta ezt, és eltávolodott Gigitől, legalább nem koppan akkorát. Igazából azt az egyet sajnálom hogy Gigi nem látja be hogy tényleg aláment a bátyjának megint, és hogy ezzel megint megbántott valakit (ráadásul pont Jerzsit).
Azért a történetnek korántsem biztos hogy itt vége van, Jerzsi pont a szeretetéhsége okán újra közel kerülhet Gigihez amíg odabent vannak. Bár én jobban örülnék neki ha szépen békében elválnának, és barátok maradnának. Akárhogy is, azért Jerzsi sokat köszönhet Giginek, sokáig mellette volt, bátorította, biztatta, megadta neki azt a szeretetet, lelki támaszt amire szüksége volt.

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:15:42

@Szerénke.: azért nehogy azt hidd, hogy jókedvében keresik az ilyen emberek a visszaigazolást...:S

Szerénke. 2011.04.19. 23:15:48

@Ayesha/A 6. ember: Szerintem mindegyik amelyik bement, biztos csak jókat tud magáról elképzelni. Ebbe a játékba csak nagyon egocentrikus emberek jutnak be, szvsz.:)

genevieve 2011.04.19. 23:15:52

@inga tag: azért vicces, mert ma anikó az egyik riportszobás beszélgetésnél kimondottan szép volt smink nélkül is...

sogeking 2011.04.19. 23:17:20

@Szerénke.: akkor maradjunk ennyiben :D

@Ayesha/A 6. ember: jaaa, olyant már láttam

Szerénke. 2011.04.19. 23:17:26

@Ayesha/A 6. ember: Én csak azt látom, és ez Évára is igaz, hogy tenni nem hajlandó semmiért semmit, de elvárja, hogy mindenki őt lássa a legszebbnek és legjobbnak. Ettől viszont eléggé forog a gyomrom. Én is nagyon távol állok attól, hogy a mai ideálnak mondhassam magam, de mégsem gyötrök senkit ilyenekkel, csak hogy jobban érezzem magam.

inga tag 2011.04.19. 23:17:46

@Szerénke.: ne utálj senkit. Ha neki az a fontos, abban a pillanatban, hogy nem is olyan kovér, miért nem lehet megadni? Pénzbe kerul? Fáj? Nem. aztán persze meglehet beszélni a koverséget.

genevieve 2011.04.19. 23:18:59

@inga tag: persze, csak ne terrorizálja ezzel a másikat

inga tag 2011.04.19. 23:19:04

@genevieve: Szerintem is Aniko szép. Mondtam én, hogy nem?

Szerénke. 2011.04.19. 23:19:52

@sogeking: Ok.:)
@vitek: Én úgy érzem, hogy igazából senki nem tartozik senkinek semmivel. Ha úgy vesszük Jerzy Béláék mögött tudott ennyi ideig bent maradni a Villában, Gigire meg még mindig azért figyelnek, hogy hogyan fog alakulni a románca.
Ismét egy "Kölcsönös és érdekmentes barátság...":D

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:19:54

@genevieve: a pasim szerint olyan az arca smink nélkül, mint Bangó Margité. Legalábbis neki ő jut eszébe Anikó sminkmentes kinézetéről. :D
Sminkben még neki is tetszik az arca, alakra neki nem esete ez a saslik-alkat.

inga tag 2011.04.19. 23:20:26

@genevieve: elveszitettem a fonalat, ki kit terrorizál?

genevieve 2011.04.19. 23:21:23

@inga tag: bocs, nem irtam le a gondolat elejét:-)

igen tudja magáról, hogy szép, egyik játéknál mondta is, hogy a szépség elmúlik és ezért nem sminkeli ki magát, (amikor megkapta a szép táblát?)

és ezért irtam, hogy ez vicces, mert smink nélkül is szép:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.19. 23:21:46

@Szerénke.: @Trevlovics:

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/04/13/luxuslakokocsiba_koltoztetik_alekoszt/

Ott van, hogy az eleje Prolivér lakásán játszódik majd. Szeptemberig viszont bőven lenne idejük berendezni a villát, tehát nem kéne "kölcsönvenniük" egy lakást. Meg addig is fenn kéne tartani az érdeklődést Alek iránt...

2011.04.19. 23:21:54

@Szerénke.: :DD
most nézem a vidiket. kezdek rosszul lenni :S
a láma és alek folyamatosan oltogatja jerzsit, tulajdonképpen úgy érzem, ők adják a szájába azt, mit kell gondolnia béciről, gigiről, és a bécsi filharmonikusokról :)

egyébként tettem egy különleges megfigyelést: peticsé nem meggyőző troll, tőmondatokban kommunikál, és tőmondatokra képes reagálni. de bonyolultabb okfejtést igénylő gondolatmenetek lefuttatására nem képes, kikerüli, ignorálja, vagy tökre nem odavágó tőmondattal válaszol :D
hé, peticsé, nem akarlak a hátad mögött kidumálni, ha itt vagy, reagálhatsz :)

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:22:11

@Szerénke.: régen, tinikoromban pl iszonyat módon szarul esett, hogy a srácok csak azért jönnek oda hozzám, hogy megkérdezzék tőlem, hogy a barátnőmnek (aki gyönyörű)van-e barátja.
Pedig nem voltam kimondott torzszülött, de alig kaptam pozitív megjegyzéseket a külsőmre. Nálam ez eléggé megalapozta a dolgokat.

genevieve 2011.04.19. 23:22:37

@inga tag: az az ember, aki folyton kérdezi a másiktól, hogy ugye szép vagyok, ugye nem vagyok kövér stb...és ha az igazságot mondják akkor megy a hiszti...és ezt nem egyszer, nem kétszer játsza el

genevieve 2011.04.19. 23:23:08

@Ayesha/A 6. ember: akkor ezek szerint bangó margit is szép:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:23:57

@genevieve: én ezesetben azt tudom gyűlölni, aki nálam 2000 kilóval kevesebb, és kövérnek látja magát:D:D:D:D

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:24:50

@genevieve: az uramnak nem, másoknak biztos.:)

Szerénke. 2011.04.19. 23:25:00

@inga tag: Bocsánat. Én nem azt mondtam, hogy lehordom a sárga földig és porig alázom. Egyszerűen nem vagyok hajlandó elhitetni vele azt, amit hinni akar, csak azért mert szerinte neki ez a legjobb. Az ilyen Éva féle emberek pont azért lesznek ilyenek, mert mindenki azt mondja nekik amit hallani akarnak. Ha meg valaki mer ellenkezően vélekedni, akkor azzal öri-hari. Ez kb arról szól, hogy mindenkit csak arra használnak maguk körül, hogy magukat fényezzék. Én amúgy sem szoktam hazudni nekik. Ha még rá is kérdeznek, hogy szerintem kövérek-e, akkor a szemükbe is mondom, hogy ha úgy látom felszedtek jó pár kilót, de előtte megkérdezem, hogy biztosan kíváncsiak-e a véleményemre. Utána viszont ne az én fejem fájjon emiatt.
A másik, hogy nagyon nem szeretem az olyan embert sem, akik elhagyják magukat. Mindig a legegyszerűbb hisztizni és sajnáltatni magad, mint tenni valamit az ügy érdekében. Sajnos (vagy nem sajnos) egész életemben azt tanultam, hogy csak akkor érhetsz el valamit az életben, ha nem fetrengsz folyamatosan és nyalogatod a saját sebedet, hanem igenis talpra állsz és teszed a dolgod.

genevieve 2011.04.19. 23:25:33

@hullámpapír: ezt már más is észrevette:-)

ugyanazokkal a szófordulatokkal, mint pl. az katasztrófa lenne:-)

genevieve 2011.04.19. 23:26:36

@Ayesha/A 6. ember: az a helyzet, hogy ő lehet tényleg úgy látja magát:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:26:37

@hullámpapír: Peticsé lehet, hogy egy vírus, amit Éva apja fejlesztett ki, aki titokban tudós.:O)))

lucc.gizi 2011.04.19. 23:28:08

A Belevalóban mindenki kivan, h. mi a francért küldték be Dzsörzire érdekribit? (Vája mama miniben nyomja..brrrr)

inga tag 2011.04.19. 23:28:21

@Szerénke.: Szerencsére mások vagyunk. van aki sajnáltaja magát, van aki tényleg szenved, van aki túllép mindenen ls újabb kihivásként él meg mindent. Ettől érdekes az élet.

inga tag 2011.04.19. 23:29:55

@Szerénke.: Pedig az onsajnáltatás lehet nyertes is. Lásd Anit.

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:30:47

@inga tag: ott a pont:)

amúgy meg igazad van, Lukrécia (:D) nem szabad elhagyni magunkat.

Szerénke. 2011.04.19. 23:30:55

@King of Shadows: Ezt elolvasom. Köszi.:)
@hullámpapír: Ja, persze. Te még csak most látod.:S Hát igen, kb ez lesz ma. A páros iszonyat tenyérbemászóan viselkedett, élen a Lámával.:D
Hmm, megfontolandó. Petics?:D
@Ayesha/A 6. ember: Sosem írtam le, hogy velem nem volt ilyen. Én is szenvedtem depressziótól, hogy nem kellek senkinek és mégis erőt merítettem saját magamból és talpra álltam. Nem mentem oda mindenkihez és kérdezgettem tőle, hogy 'De ugye szép vagyok.' 'És ugye nem vagyok kövér' (pedig eléggé kerek voltam. Pedig körülöttem már mindenkinek volt pasija, csak nekem nem. Végül mégis összeszedtem magam és nem fetrengtem tovább ebben. És láss csodát, utána minden jóra fordult.
Amúgy szerintem elbeszélünk egymás mellett. Nem arról van szó, hogy nem adok senkinek pozitív megjegyzést, hanem arról, hogy valaki provokálja, ha meg nem kapja meg vérig sértődik. Tény, hogy eléggé fukarul bánok a dicséretekkel, viszont ha dicsérek az mindig szívből jön. Sosem csinálom azt, hogy ha találkozok egy ismerősömmel, akkor már mondom is neki, hogy 'Milyen jó a hajad' és 'Milyen jól nézel ki', stb.

inga tag 2011.04.19. 23:31:16

szép vagyok de nem ezt akarom kihasználni. senki nem szeret. Mindenki bánt.

inga tag 2011.04.19. 23:33:06

Szép jó éjszakát

sogeking 2011.04.19. 23:33:26

@inga tag: egyszer olvastam egy könyvet Emberi játszmák címmel, ez is egy játszma :)

Lijiang 2011.04.19. 23:33:30

különbségek éva és ani között
éva mantrái: engem senki nem szeret
én ilyen vagyok
ani mantrái: engem itt senki nem szeret
te nem ismersz engem

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.19. 23:33:39

@Peter_Cs: "... viszont a főnyereménnyel a zsebükben nem biztosan lennének munkára foghatóak."

Ezt mondtam én is. Ezért érdeke az RTL-nek, hogy Jerzy nyerjen. És az is feltűnő, hogy az az imbecillis most milyen jól átlátja a dolgokat, és gyakorlatilag kimondja a nézők véleményét. Először rászólt Anira, hogy azt a köpködést csak ne hozza fel, mert akkor és ott röhögött az egészen, aztán meg szóba hozta azt, amit a nézők Gigi viselkedéséről gondolnak.

Most vagy eljátszotta a hülyét, vagy valaki kézi vezérli a háttérből...

2011.04.19. 23:33:48

@Ayesha/A 6. ember: én is mindig elszürkültem a szép barátnőim mellett, meg valljuk be, nem is voltam egy nagy szépség (most sem vagyok :), de már jobban megélem a nőiességemet, mint anno), inkább csak átlagos, néhány szép, szerethető, és néhány kifejezetten előnytelen külső tulajdonsággal. ilyen esetekben nagyon jól tud jönni az önirónia, amit mára már tökélyre fejlesztettem :)
engem már nem tudnak megbántani a külsőmre irányuló megjegyzésekkel (bár hozzáteszem, az utóbbi években nem is kaptam ilyesmit, vagy legalábbis nem emlékszem), de minden ilyen megjegyzésre rákontrázok, és jókat röhögök. magamon :)

Szerénke. 2011.04.19. 23:35:00

@inga tag: Most ne gondold rólam, hogy én is egy hihetetlen túlélő típus vagyok. De van az a pont, mikor azt mondja az ember, hogy a k. életbe, hát nem fogom hagyni, hogy ez vagy az rányomja az egész életemre a bélyegét. És nagyon tud zavarni, hogy viszont van olyan ember (a környezetemben is), aki semmit nem csinál, csak sajnáltatja magát (ha épp nem neki 'áll a zászló', ha igen, akkor magasról leszar mindenkit), de tenni érte nem hajlandó. És mindent mástól vár. A megerősítést, a pénzt, mindent.
Ani legalább néha belead apait-anyait. Éva viszont legtöbbször immel-ámmal csinálja a dolgokat és gyakorlatilag az egész világra dühös, hogy nem ő győzött. Pedig csak annyit kellett volna tennie, hogy maximálisan beleadjon mindent.
@genevieve: Aludj jól!:)

2011.04.19. 23:35:33

@genevieve: ééééés.... ennyi! :D

2011.04.19. 23:36:59

@Ayesha/A 6. ember: akkor peticsé igazából éva kistestvére? :DD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.19. 23:37:25

@Peter_Cs: Akkor Gigi nősténysovinizmusa miért nem zavar? Ha Jerzy megpróbál önállósodni tőle, azonnal ráugrik és visszarángatja...

Szerénke. 2011.04.19. 23:38:59

@King of Shadows: Nekem úgy tűnik, hogy Jerzy sosem lesz önálló személyiség, mindig valakinek a valakije lesz, sajnos.
Aztán ne legyen igazam.:D

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:41:44

@hullámpapír: én inkább - a mostani fejemmel - azt látom, hogy ő másabb karakter volt. Valahogy beindított valami udvarlási-rajongási reflexet a pasiknál, amit én nem.
Az a szépségtípus mint Anikó, csak más színösszeállításban:) meg hát művészi szinten tudott játszadozni a fiúkkal, én nagyon szeretem őt, mert barátnőként semmi rosszat nem tett velem, de ha pasi lennék,nem akarnék tőle semmi komolyat...

lucc.gizi 2011.04.19. 23:42:14

@King of Shadows: érdekribi-gigi nem dzsörzire, hanem a remélt nyereményre ugrana:-(

vitek 2011.04.19. 23:42:43

@Szerénke.: szerintem meg mindketten tartoznak a másiknak, tisztelettel minimum, de talán többel is. Ezt a "tartoznak"-ot nem arra értem hogy viszonozni kell a játékban való segítséget, hanem arra hogy emberileg mit köszönhetnek a másiknak. És ebben úgy érzem Gigi bizony többet adott, sokkal inkább volt Jerzsi támasza mint fordítva. Ez persze részben abból adódik hogy Jerzsi sok szempontból hátrányosabb helyzetből indult mint Gigi, de ez nem változtat azon hogy Jerzsi volt az akinek ez a kapcsolat többet adott.

Ami a játékot illeti egyébként, abban is úgy gondolom hogy Jerzsi köszönhet többet Giginek. Sőt, Gigi helyzetén igazából inkább rontott ez az egész. Abban igazad van hogy beszélnek róla, csak nem mindegy hogy hogyan: mindenki anyázza, hogy nem is szereti igazán Jerzsit, hogy kihasználja, hogy visszahúzza, hogy kétszínű, stb. A szex részéből is ő jött ki rosszul, Jerzsi meg jól. Az meg hogy visszafogták magukat a másik miatt, mindkettőjükre igaz. Szóval összességében bizony itt Gigi az aki a rövidebbet húzta. Félre ne érts amúgy, ezt nem szemrehányásként mondom Jerzsivel szemben, csak megállapításként, hogy ez van.

2011.04.19. 23:43:27

úúúúúúúúúúristen, éva milyen visszataszító, vagy nem is tudom. nem találok olyan jelzőt, ami egyben objektív, és hűen tükrözi, valójában mit gondolok.

vitek 2011.04.19. 23:44:36

Na az eggyel előttem lévő hozzászóló tökéletesen illusztrálja amit mondtam: "anyázza, hogy nem is szereti igazán Jerzsit, hogy kihasználja, hogy visszahúzza, hogy kétszínű, stb. "

sogeking 2011.04.19. 23:44:49

@hullámpapír: benézett nálatok az ablakon, vagy mi történt?

Szerénke. 2011.04.19. 23:46:03

@vitek: Így is lehet, az tény, hogy Gigi korrektül várt rá eddig.
Nekem valahogy az az érzésem, hogy mind a kettő megpróbál kihátrálni ebből az egészből, de mind a kettő a másiktól várja ennek a lezárását, hogy jobban jöjjön ki belőle.
Abban egyet értünk, hogy Gigi húzta a rövidebbet.:)
Nekem teljesen mindegy, mert nem rajongok senkiért. Inkább úgy tudnék fogalmazni, hogy vannak akik semlegesek, akiket nem szeretek, és akiket nagyon nem szeretek.:D

Szerénke. 2011.04.19. 23:46:36

@hullámpapír: Ezek szerint elértél ahhoz, ahol Olivérnek dicsekszik, hogy megszabadult a testvérektől...:D

Szerénke. 2011.04.19. 23:48:00

@sogeking: :DDDDD
Na, akkor fagyna meg a vér az ereimben.:D Esetleg egy nagy késsel bekacsintana...:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 23:51:00

@King of Shadows: Gáz volt az a féltékenységi jelenet, amit Gigi rendezett, hogy Jerzy érzései változtak. Birtokolni akarja Jerzyt, ami elfogadhatatlan, mert birtokló kapcsolatban nem tud egyik sem torzulásmentesen kiteljesedni. Mindkét nemnél ugyanúgy gáz a birtoklási vágy.

Ayesha (törölt) 2011.04.19. 23:51:05

iwiw.hu/Gigi16

azért itt a nagy képen, dög, ahogy kinéz, bármennyire antipatikus nekem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.19. 23:52:59

@hullámpapír: Számomra a villalakók állandó úristenezése a gáz, ebbe mindenki beletartozik!

2011.04.19. 23:53:43

@sogeking: ja, nem, csak kis fáziskéséssel most nézem a videókat a mai öfiről :)

vitek 2011.04.19. 23:54:24

@Szerénke.: igen, szerintem is érzik hogy ennek vége lesz, és keresik hogy hogyan tudnak belőle kihátrálni. Ennek tulajdonképpen örülök, mert szerintem sem életképes ez hosszú távon, és kicsit attól tartottam eddig hogy ezt csak Gigi látja be, és Jerzsi ezért koppanni fog. Szóval az hogy most Jerzsi kezd el kihátrálni számomra jó hír.

Amúgy én mindkettőjüket kedvelem, de külön külön, nem mint egy pár. Nekem ők nagyon emberiek, a hibáikat el tudom fogadni (ami nem jelenti azt hogy nem lenne jó ha változtatnának rajta, csak azt hogy nem taszít annyira mint pl Éva viselkedése).

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.19. 23:55:32

@hullámpapír: Ráadásul egy az egyben úgy fogalmaz, mint (az általa egyébként utált) Alek. Meg a Zéva...

2011.04.19. 23:57:01

@Szerénke.: pontosan :D
@Peter_Cs: most akkor rettenetesen szégyellem magam, remélem, megfelel :)
viszont rendes választ még mindig nem adtál fentebb feltett két darab kérdésemre illetve észrevételemre. túl bonyolult, egyszerűsítsem? :)

Szerénke. 2011.04.19. 23:58:17

@vitek: Így is össze-vissza lesz a Gigi savazva, ebben tökéletesen igazad van. Jerzy lesz a szegény fiú, aki rádöbbent, hogy átverték. Nekem egy kicsit túlzás ilyen messzemenő következtetést levonni abból, ami a párbajon történt, inkább olyan indok szagú.
Valaki még régebben írta is, hogy Jerzy fején megkönnyebülést látott, mikor Gigi kint maradt.
Ha választani kéne én Jerzy-t választanám, hogy 'védje a hátam', ha olyan adódna.:D

Szerénke. 2011.04.19. 23:59:12

@hullámpapír: Hogy ráhibáztam...:D
Szerencsére az öfik alatt én tornázgatom és így gyorsan le is vezetem az idegességet.:D

2011.04.19. 23:59:45

@King of Shadows: ja, szegény uram még csak nem is sejti, miért került itthon tiltólistára az a szó, hogy "ennyi" :D

_most_ 2011.04.20. 00:01:13

@Szerénke.: Az volt a legjobb rész, Éva csak őszintén örült, hogy hiába akarták a Ráczék minden eszközzel eltávolítani a villából végül ők maradtak kint és győzött az igazság.

2011.04.20. 00:02:27

@Szerénke.: hát pedig ha elolvasol más cikkeket is (velvet, life.hu, magam sem értem, ÉN miért olvasom :D) vv témában, akkor egy az egyben ezt akarják lenyomni az emberek torkán, sajnos több, mint kevesebb sikerrel. még csak nem is adnak a tárgyilagosság látszatára sem, ami egy blogban helyénvaló, de egy "újságcikkben" szerintem elfogadhatatlan. egyébként akármelyikükről is lenne szó, ezt gondolnám (azt hiszem :D).

Szerénke. 2011.04.20. 00:03:39

@lami83: Undorító kárörvendő vihogás volt. Már írtam korábban, hogy őszintén semmi másnak nem tud örülni, csak ha másnak árt (közvetve vagy közvetlenül), illetve ha piál. Illetve a kettő együtt.

Szerénke. 2011.04.20. 00:05:20

@hullámpapír: A bulvármédiától undorodom. Aki abban dolgozik, hát nah... A life.hu meg az RTL szócsöve, a cikkek egy az egyben úgy jelennek meg, ahogy az RTL kommunikálja őket. Már nem is olvasom, nem idegesítem magam vele, meg az ottani bérkommentelőkkel.:S

Baukó Éváról nem találtam profilt.

foxglove (törölt) 2011.04.20. 00:06:42

@Szerénke.: pont azon gondolkodom, hogy van-e olyan film, ahol Éva-szintű gonosz karakterrel találkoztam, és basszus nincs. Még a Tortúrában is jobb fej volt a néni.

Szerénke. 2011.04.20. 00:08:26

@foxglove: Én tudok egyet: Szörnyella de Frász.:D De vetekedhet bármelyik Disney rajzfilm fő gonoszával. Ott van pl.: Hófehérke gonosz királynéja. Annak is a szépsége volt a mániája, aztán mi lett a végére belőle...:D Meg kéne néznie, tanulságos mese lenne a számára.

vitek 2011.04.20. 00:08:52

@Szerénke.: mindennel egyetértek, kivéve a védje a hátam dolgot, én ott Jerzsit biztos nem választanám, mert annyira szeretetéhes hogy egy jó szóért, "lelki simogatásért" bárkinek kiadna. Szóval én inkább Gigit választanám, ő sokkal megbízhatóbb, persze csak ha a bátyja jó messze van a történettől és nem tud rátelepedni.

2011.04.20. 00:09:48

@lami83: milyen igazság? kifejtenéd? (tényleg érdekel, valami biztos elkerülte a figyelmem)

Szerénke. 2011.04.20. 00:10:07

@vitek: Azt oda akartam írni, hogy csak abban az esetben, ha nincsenek ellenlábasaim. Mondjuk egy hegy tetején.:D

Szerénke. 2011.04.20. 00:10:42

@hullámpapír: Hát az izé. Tudod... Hát az Éva szerinti igazság. Na, tudod már.. Szóval győzött, nah... Érted már...:D

foxglove (törölt) 2011.04.20. 00:10:46

@Szerénke.: Szörnyella is eszembe jutott, meg Ursula A kis hableányból.

Szerénke. 2011.04.20. 00:11:32

@hullámpapír: Jó pofa ez is.:) Nekem amúgy az iwiw adatlapjáról (ha most semmit nem tudnék róla) egy hétköznapi csaj jutna az eszembe, aki néha modellkedik.:D

Szerénke. 2011.04.20. 00:12:19

@foxglove: Ursula, tényleg!!! Hogy felejthettem el, az a kedvenc mesém!:D Csak ott visszafelé megy az átváltozás, ezért jobb a Hófehérke. Ott a végére totál elcsúful és úgy is marad.

_most_ 2011.04.20. 00:12:31

@Szerénke.: lol, ismered azt a mondást, hogy a legszebb öröm a káröröm? Akik kiestek folyamatosan támadták, utálták teljesen jogos az öröme. Mikor örült annak, ha másoknak ártott? Egyébként például Éva annak is nagyon tud örülni, ha dicsérik, vagy ha megnyer valamit.

vitek 2011.04.20. 00:12:52

@hullámpapír: jaj annyira undorító a bulvár hogy az hihetetlen. Tényleg hihetetlen hogy mennyi baromságot hordanak össze, és megpróbálják a szánkba adni hogy mit gondoljunk. És a legfélelmetesebb, hogy ez milyen sok esetben sikerül is. Elég megnézni a kommenteket, lehet látni hogy hányan teszik magukévá amit mondanak nekik, megspórolva a gondolkodást még olyan esetekben is mikor nagyon nagyon kilóg a lóláb.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 00:14:19

@hullámpapír: Tudom, hogy a katolikusoknál a gyónás a bűnök megvallása. Jerzy és Éva aktuális dolgokra tértek ki, Anikó pedig saját viselkedésének egy szeletére (nem tudom, mennyire szólt ez csak a nézőknek, vagy valóban őszinte volt-e).

_most_ 2011.04.20. 00:15:22

@hullámpapír: hát, hogy a jók győznek a rosszak kiesnek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 00:15:54

@hullámpapír: Nem kell szavakat be- és kitiltani! Ennyi!

Szerénke. 2011.04.20. 00:15:58

@lami83: Ha ezt ennyire jól tudod, akkor biztos ismered az előzményét is... Például akkor örül, ha másoknak árt, mikor szánt szándékkal provokál valakit aki a hintában ül a kérdéseivel. Mert mindig fel lehet tenni úgy kérdést, hogy ott benne a sértés. És ezt mind azért teszi, mert ezt élvezi, ez élteti. A tömény rosszindulat. Ráadásul nem tudom minek örül, amikor Béla elől megfutamodott, Gigit meg az RTL segedelmével ejtette ki. Így nem kéne ilyen nagynak lennie az arcának. Igazságos küzdelemben alul maradt volna.
Tényleg, igazad van. Annak is tud örülni, ha valaki azt mondja, amit hallani akar. Ha egész álló nap a fenekét nyalogatják, hogy milyen szép, milyen okos, milyen kedves.

foxglove (törölt) 2011.04.20. 00:17:30

@Szerénke.: viszont MÁS örömének még nem láttam örülni

Szerénke. 2011.04.20. 00:17:32

@vitek: :)
@foxglove: Na, látod!:D Az annyira aranyos. Kedvem lett megnézni, de már nem kéne belekezdeni... Így fél egy fele...:D
Ha már Disney mesék, akkor a második helyet a Szépség és a Szörnyeteg viszi el, a harmadik helyen meg az Aladdin áll, megosztva a Hamupipőkével.:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 00:18:03

Volt ma egyáltalán közvetítés a villából? vagy csak úgy ki van írva, hogy a közvetítés mindjárt folytatódik?

Szerénke. 2011.04.20. 00:18:38

@foxglove: Nem baj, erre ott a nagy mondás, hogy a legszebb öröm a káröröm. Akik ezt így érzik, azoknak nem lennék a barátjuk vagy családtagjuk...

2011.04.20. 00:19:09

@lami83: na ez tényleg elkerülte a figyelmemet :D
vannak még bent jók? :DD
(voltak egyáltalán?)

Szerénke. 2011.04.20. 00:19:48

@MÁRIA TERÉZIA: Most megy a buli, ami kell az öfire...:D
@hullámpapír: :DDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.20. 00:20:43

@vitek: És sokszor az érintetteket meg sem kérdezik a cikkek tárgyával kapcsolatban, ha kell, mesterséges sztorikat is kreálnak.

vitek 2011.04.20. 00:20:47

@lami83: LOL, a jók győznek, a rosszak kiesnek, hát ez nagyon jó, miért nem tetted hozzá hogy az Rtl pedig maga az igazságosság szobra, a párbaj, de legfőképp a végső szavazás pedig egy kisebbfajta végítélet ahol mindenki megmérettetik, és aki könnyűnek találtatik az kiesik. Bizony mondom néktek.

foxglove (törölt) 2011.04.20. 00:21:06

@Szerénke.: nekem a 2. a Robin Hood, a 3. sok lehetne, de a régi Disney mesék tényleg majdnem mind nagyon jók

2011.04.20. 00:21:20

@Szerénke.: jah, megvilágosodtam, köszi :D
valóban találhatóak az iwiw-en keményebb profilok is, az már biztos.

Szerénke. 2011.04.20. 00:22:09

@foxglove: A Robin Hood-ot egy pár hónapja vettem meg, de még nem néztem meg. Pedig gyerekkorom egyik nagy kedvence volt.:)
Most elhúzok fürdeni, majd mindjártnemsokáraazonnal jövök.:D

2011.04.20. 00:23:01

@Peter_Cs: ez jó, de ez nem az én kérdésemre válasz :D
mindegy, nem erőlködöm.
üzenem az értelmi szerzőnek az irónia és szarkazmus belefoglalását a programodba :))

2011.04.20. 00:25:56

@vitek: én is mindig csak felhúzom magam rajtuk, ma konkrétan csak kettő ilyen elfogulatlan és ítélkezéstől mentes bulvárcikkbe futottam bele. lehet, hogy kicsit ingerszegény környezetben élek mostanság, azért megyek elébe az ilyen izgalmaknak, vagy nem tudom, tényleg nem értem, miért van erre szükségem :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 00:26:52

Én senkit se utálok a házból, de a bent lévők közül csak Évára tudok szavazni. Nagyon bírom az őszinte öröm kitöréseit.

Jerzy becsületes, de uncsi.
Alek végtelenül önös és nárcisztikus.
Anikó szép, okos és tehetséges, de tényleg ő a fekete özvegy, nem lennék képes rá szavazni, különben is nagyon hamar megfogja keresni azt a pénzt, amit itt nem kap meg fődíjban. Remélem Éva nyeri a kettejük párbaját.

sogeking 2011.04.20. 00:29:13

van egy kvízkérdésem Béci fanoknak - mi Béci kedvenc verse?

vitek 2011.04.20. 00:29:59

@hullámpapír: nagyon hasonló cipőben járunk szerintem.
Én néhanapján még kommentelek is, aztán magam is rácsodálkozom hogy minek megyek bele ilyen szélmalomharcokba.

vitek 2011.04.20. 00:31:31

Na jó éjt mindenkinek!

sogeking 2011.04.20. 00:32:38

@foxglove: na jó, de csak ha levehetem a cipőmet:)

2011.04.20. 00:33:01

@MÁRIA TERÉZIA: engem megijesztenek éva hisztérikus, rikácsolós őrjöngései, akár örömében, akár bánatában teszi. hirtelen felveszem az Ani-arckifejezést (jerzsi visszajövetelekor), bámulom, hogy úristen, ez most tényleg megtörténik? aztán várom, mi kerekedik ki belőle, és újra rácsodálkozom, hogy ezt még lehet fokozni földön fetrengéssel, és nem hiszem el, hogy 28 évesen így viselkedik valaki. vagy évával, vagy velem van komoly baj, mert én utoljára akkor vágtam magam földhöz, és bömböltem világvége-hangulatban, mikor 3 éves koromban a szüleim elutaztak egy hétre nélkülem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.20. 00:35:23

@lucc.gizi: Hát persze, mi másra. Állítólag be sem akart menni miután a bátyja kiesett, ennek ellenére mégis ott pazarolja a levegőt...

@Peter_Cs: Ahhoz képest Jerzy panaszkodott, hogy lekorlátozta Gigi mozgásterét, aki gyakorlatilag miatta esett ki. Valami olyasmiről beszélt, hogy Gigi csak miatta fogta vissza magát, mert megfojtotta a szeretetével. Ehhez képest Gigi az, aki gyakran rászólt ezért, vagy azért...
Ráadásul Ani már el is kezdte "uszítani" Gigit, hogy parancsolja el a barátját Alekék mellől...

sogeking 2011.04.20. 00:40:26

@foxglove: muszáj leszek beállítani a coolt, majdnem lemaradtam egy ilyen médiatörténeti pillanatról :)

Szerénke. 2011.04.20. 00:40:34

@hullámpapír: Na, látod! Csak engem kell kérdezni.:D
Az semmi, a Myvip, na az már valami!:D Ott olyan cifra dolgokat láthatsz, hogy még a cica füled is kettéáll.:D
Én utoljára (Anyu emlékei szerint), akkor csaptam hisztit, mikor hozott haza az óvodából és az út közepén befékeztem, hogy én akkor is megyek a barátomékhoz. Aztán ott üvöltöttem, meg hisztiztem. Erre Anyu fogott, felvett, hazavitt és úgy ahogy voltam ruhástól bevágott a zuhanyzóba és rám engedte a jéghideg vizet.:D Aztán ruha le és irány a szoba. Egy fél óra múlva már semmi bajom nem volt, megismételni meg eszembe sem jutott.:D
@sogeking: Most megfogtál. Megvilágosodtam. Nem is ember...:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 00:43:26

@King of Shadows:

"Ráadásul Ani már el is kezdte "uszítani" Gigit, hogy parancsolja el a barátját Alekék mellől..."

már nem tudja elparancsolni Jerzyt, Jerzy belekostólt a győzelem ízébe és a főnyeremény lehetőségébe, és már látja, hogy Gigi ebben akadály, ráadásul megalázta őt a párbajon, mikor elrohant mellette Bécihez, meg keményen, hidegen igazolta Béci választását...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.20. 00:45:18

@Szerénke.: Mondjuk én Gigit is sajnálom. Elvileg ő tudja, hogy Jerzyre már így is nagyon mérgesek Béci rajongói, mert ki merészelte ejteni a kedvencüket. Ha most Gigivel is összevesznek csak Jerzy járhat rosszul, mert ő még játékban van, de ezt nem mondhatja el neki, mert "külsős" információ...

Szerénke. 2011.04.20. 00:48:23

@King of Shadows: Ez már nekem is megfordult a fejemben. Az egész Béla hozzáállásán múlik. Ha ő kampányol mellette, akkor fognak rá szavazni. Még egy dolog törheti ezt meg, ha tartósan Alekoszék mellett marad. Akkor elveszett, de csak nem ennyire buta és át fogja látni még időben ezt.

2011.04.20. 00:49:11

@Szerénke.: gondolom, a láma szülei kicsi lányuk ilyen jelenetei láttán csak bazsalyogtak, hogy "jaj, milyen aranyos, hogy toporzékol az apró lábacskáival, jaj, de édes, ahogy eltorzul a kis arcocskája, hát egyem meg!" :DD
Engem anyumék nem rendszabályoztak akkor (lekésték volna a repülőt :D), meg anyum mondta, hogy annyira szar kedve lett, úgy sajnált otthagyni. Én TÉNYLEG nagyon kétségbe voltam esve, és hittem, hogy ha kitartóan kérlelem őket, nem fognak elutazni :)
De egyéb hisztit nem tűrtek (meg a nővéreim is szétsavaztak, hogy affektálok:), úgyhogy engem megedzettek az évek :D

sogeking 2011.04.20. 00:50:34

ha már verseknél tartunk, egy kis kötetlen kikapcsolódás elalvás előtt:

www.youtube.com/watch?v=RhpJ9q62Vgs&feature=player_embedded

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.20. 00:51:58

@MÁRIA TERÉZIA: Az teljesen lényegtelen, hogy Gigi mit tud és mit nem tud végrehajtani. A lényeg az, hogy ELVILEG a három vendég nem adhat tanácsot például a jelrakással kapcsolatban, viszont így Ani indirekt módon tud hatni Jerzyre egy olyan személy segítségével, aki már nem is lehetne ott...

Szerénke. 2011.04.20. 00:54:44

@hullámpapír: :D:D:D:D
Ismerem az ilyet és én is értetlenül állok előtte. A kedvencem az, mikor szemrebbenés nélkül (később) a szülei arcába hazudik, kiderül és nem kap érte semmit. Még meg is jutalmazzák. Az elv: én szeretem a gyerekem, ezért nem korlátozom semmiben.:D
Anyud akkor biztos számításba vette azt is, hogy el vagy keseredve, amiért elutaznak. Veled ellentétben én csak azért hisztériáztam, mert valami nem úgy alakult, ahogy akartam. Ennél kisebb voltam, mikor csináltam olyanokat, hogy addig hisztiztem, míg el nem ájultam. Akkor Anyu nagyon megijedt, hogy komoly baj van és elvitt az orvoshoz. A doki meg mondta, hogy nincs itt semmi baj, csak hiszti. Anyu meg kérdezte, hogy de mit csináljon, ha megint előjön ez. Akkor mondta neki az orvos, hogy erős inger kell, hogy kizökkentsen ebből: hideg víz, jól megrázni, kiadós pofon. Érdekes, utána többet nem ájultam el...:D
Az affektálás meg detto. Azonnal kaptam az oltást, hogy beszéljél normálisan vagy meg sem hallom.:D
De biztos velünk van a baj, elrontottak minket.:D

Szerénke. 2011.04.20. 00:55:31

@sogeking: Na menjél máááááááááááá...:D Most rémálmaim lesznek...

Szerénke. 2011.04.20. 01:02:05

Azt hiszem megyek aludni. Már nagyon lemerültek a telepek.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!:)

2011.04.20. 01:05:13

@Szerénke.: örülök, hogy Anyud a hideg vizet választotta, a rázás nagyon sokat árthat a kicsiknek, buta volt a doki, ha ezt nem tudta :)
Persze, ez az elutazás-dolog... 3 évesen még baromira nem fogtam fel, hogy egy hét mit jelent. Mert hajtogatták, hogy dehát egy hét múlva visszajönnek, és addig is a nagyimmal voltam, akivel egyébként is a legtöbb időt töltöttem, amíg a szüleim dolgoztak, csak hát a 3 éveseknek még nincs kialakulva az időérzékük, így a 2 óra múlva vagy egy hét múlva ugyanúgy az örökkévalóságot jelentette :) Azt hiszem, egyébként olyasmit mondott anyum pár éve ezzel kapcsolatban, hogy iszonyat lelkiismeretfurdalása lett, mondjuk szerintem nekem is az lenne :)
Most mondanám a láma esetében, hogy ezek a mai fiatalok, meg a liberális nevelési elvek, dehát egyidősek vagyunk, és a mi időnkben még nem dívott ennyire a korlátok nélküli "nevelés", vagy mi.
De a lényeg, hogy ez a legutolsó földönfetrengős-hisztis élményem, és kezdem úgy érezni, hogy ez gáz :) Lehet, vissza kéne szoknom rá :DD

2011.04.20. 01:06:31

@Szerénke.: rózsás álmokat :DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.20. 01:35:19

@Szerénke.: Pedig kénytelen Alekékhez közeledni. Anival az elejétől kezdve nem bírják egymást, és a vendégeket leszámítva csak Alekhez, vagy Évihez szólhat. És amikor visszaérkezett még nem tudta, hogy mindjárt jön a "felmentő sereg"...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.20. 02:05:52

@lami83: Ez megint nettó hülyeség, mert az első párbajára Leonidasz (akivel összeveszett egy párszor), Bömbi (akit szintén ő haragított magára), és a házaspár küldte (akik két nappal korábban költöztek be, tehát Gigiéknek esélyük sem volt uszítani őket). És Gigi akkor Zsura tette a jelét.

A második párbajára meg a Tordas hívta ki, arról sem Béciék tehettek, és Béla Évát várta vissza.

A harmadiknál meg vihette volna akár Jerzyt is, és simán megússza. Szóval TÉNYLEG a Béláék akarták mindenáron kidobni onnan, jah...

Doktor Kotász 2011.04.20. 02:50:03

@Peter_Cs: "... viszont a főnyereménnyel a zsebükben nem biztosan lennének munkára foghatóak."

A nyereményhez ami egy lakás, egy kocsi, és egy éven át havi netto egymillió forint, ahhoz az is tartozik, hogy egy évig munkaviszonyban áll az RTL-el, és munkaköri kötelessége lesz mindenféle roadshown hakniznia.

Tehát, ha valakivel tervük van, azt pontosan a nyereménye fogja kötni. Azaz, ha úgy gondolja, hogy neki ebből elég, akkor vissza a kéró, a kocsi, meg a lóvé...

kén-e egy nick? 2011.04.20. 04:01:15

Szia, édes egyetlen szerelmem (mármint a szerző, mielőtt bárki más is magára venné)!

Azért ezt a "kortársbeszédet" legalábbis kurziválnám (bármit jelentsen is ez). :-)

Azért berakhatnátok Anikóról ezt a mindenhol emlegetett ledöbbent képet, már kíváncsivá tettél.

Albino Vernyul 2011.04.20. 04:36:31

Egyet tisztazzunk.. Ani csak Belaval kapcsolatban banta meg a szerelem bevallast, a gyonasnal... Olival kapcsolatban nem, mert nem is volt mit megbanni.. Ott Oli volt a kezdemenyezo... Olira haragszik, mert kiszedte belole, aztan elvezkedett rajta, ezutan dobta, es ott hagyta bent az erzelmi zurzavarban..

Albino Vernyul 2011.04.20. 04:54:04

Ani ma elmotyogta, amit mar a dzsungel het ota mondok, hogy mar a veget jarta, azaz hogy a vesztartaleka vesztartalekait eli fel.. Zsofi nem sok vizet zavar, de arra jo, hogy van kivel beszelnie, nincs onmagaba zarva.. Amugy miyen erdekes, hogy Gigi hogy odacsapodott Ani melle..

Spéter46 2011.04.20. 05:52:45

Hát igen.... Ez be szokott jönni!
A szegény árva gyermek, akit anyja az a persona eldobott egész életében csak a szomorúságot ismerte. Nagyon nehéz gyermekkora után nem maradt más neki, mint, hogy a faszát mutogassa másnak, és ilyen ilyen fényképeket áruljon a Blahán!
Főzni is úgy tanult meg, hogy másoknak kellett főznie, de bezzeg ő még csak nem ehetett belőle. Az iskolában csúfolták, hát persze, hogy olyan buta maradt, mint
a fekete föld, azzal a különbséggel, hogy szegény Jerzyn még a búza sem marad meg!
Aztán egy boldog pillanat - nyilván Jerzy ekkor már közismert faszának köszönhetően - teljesen váratlanul és minden szabályt felrúgva a szivárványos
segítők berakják a Valóság Boldog Villájába. Itt a Kánaán ingyen lehet enni, inni, adnak jó ruhákat, sőt még egy csinos lányt is rávesznek, hogy ha a szegény árvának dugni támadna kedve, akkor bizony álljon készen!
Csak hát hogy nem egyedül van ott vannak a többiek, akik retardáltnak tartják, butának, ostobában nevezik, sőt még a retardált légpisztoly elnevezés is előkerül.(ezt még én sem ismerem)
A legkisebb királyfi azonban mindent legyőzött, és övé lett a korona - kezdhetünk új alkotmányt eszkabálni -
mert a lengyel követség és konzulátus, telefonjairól, a lengyel vendégmunkások összes mobiljáról így szólt a szavazás.
Állítják ez retek klubék....
No itt fejeztem be én ezt a műsort, mert azt már nem bírnám ki, hogy Olivért kelljen látnom akár csak percekig is.
Remélem, hogy a retek klubnak azért annyira még költségvetése, hogy a szegény árvának ajándékozzon egy kutyát,
mert kutya és és árva gyermek együtt verhetetlen!!!!!!

Spéter46 2011.04.20. 05:55:44

Oh még egy ötlet: Tán még a mamát is elő kéne keríteni! Biztos ami biztos. Egy könnyes összeborulás: az se semmi!

dr. gernika 2011.04.20. 07:16:51

@Szerénke.: Ugyanilyen vagyok én is. :D (mmint mint te)

Hódos Hajnalka 2011.04.20. 07:33:11

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: a 2. ponthoz annyit fűznék hozzá, hogy máskor ennél sokkal lelkesebben kéne.

lac64 2011.04.20. 08:58:05

@Albino "karazsnyikov" vernyul: "Amugy miyen erdekes, hogy Gigi hogy odacsapodott Ani melle"
Ez nem érdekes, hanem természetes. Visszament, Alek-Olivér-Éva megint csináltak egy klikket, amibe kívülről befér még Jerzsi, a többiek elől meg elzárkóznak. Jerzsi sokat lóg a hármakkal, meg éppen egyedül gondolja újra a kapcsolatukat, így ha Gigi nem akar egy hétig a zöld kutyával társalogni, akkor Aniékhoz kell csapódnia.
Egyébként így lett Anikóból is "napraforgó".

lac64 2011.04.20. 09:09:59

@King of Shadows: Ez így nem teljesen igaz. Valóban Anival nem kedvelik egymást, ugyanakkor a párbaj után teljesen normálisan beszélgettek el dolgokról, csak ebből az öf-ben csak azt a részt adták le, ami Éva köpésével volt kapcsolatban. Az az érdekes, hogy a vv honlapra felrakták a normális beszélgetésük egy részletét.
És úgy gondolom, hogy a villában a Gigivel való kapcsolatát korrekt módon Anikóval tudta volna megbeszélni. Lehet látni, hogy Alek-Éva inkább ellendrukkerek, azaz elfogultak, míg Ani ebben az ügyben pártatlan, Giginek is inkább azt tanácsolta, hogy beszéljék meg Jerzsivel a dolgaikat.

genevieve 2011.04.20. 09:19:46

@sogeking: kérlek szépen....

Petőfi Sándor: Ha férfi vagy, légy férfi

és mi alekosz kedvenc verse?

_most_ 2011.04.20. 09:50:14

@genevieve: Ja tényleg szép, hogy Béci a kedvenc versét csak papírról tudja felolvasni, úgy is nehezen, igazi példakép.

genevieve 2011.04.20. 09:56:53

@lami83: akkor csak keresett egy részt, azért olvasta papírból..
de gondolom mindegy, mert úgyis találsz valamit amibe bele akarsz kötni:-)

Atok 2011.04.20. 09:56:56

Tegnap megneztem a belevalot Becivel, haat... nem volt semmi (bocs genevieve :) ), velvet.hu/celeb/2011/04/19/vv_beci/

Szerénke. 2011.04.20. 09:56:59

@hullámpapír: Nem, nem úgy volt, hogy még csecsemő lettem volna, már régen szaladgáltam. A rázás nem ártott volna már ebben a korban.:D
Ezért más az akkori helyzeted, mert volt oka a sírás, meg hisztinek és nem csak pusztán azért, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy akartad.
Én gyerekkoromban például abból is kiképzést kaptam, hogy megtanuljak veszteni. Sokan ezt sem kapták meg és vérig sértődnek az ellenfelükre, ha jobbnak bizonyul náluk...:S
Szerintem a Lámát nem nevelték, csak ahogy írtad örökké babusgatták és minden úgy volt jó és szép, ahogy ő csinálta.
Lehet ma kipróbálom, hogy mit szólnak az itthoniak egy ilyen földön fetrengős jelenethez...:D
Köszi, egész jól aludtam.:D
@King of Shadows: Az nem baj, ha közeledik feléjük, csak tudja őket a helyükön kezelni és ne vegye be ezt a maszlagot, hogy most hirtelen azért lett számukra fontos, mert olyan sokat változott. Ha ezt szem előtt tudja tartani, akkor nem baj.
@gernika: :D Akkor megérted miről beszélek és hogy ez nem rosszindulat.:)

Toszkana 2011.04.20. 09:58:08

@lami83: Ejnye mondtam már Bécit nem az eszéért szeretjük. Igaz ?

Szerénke. 2011.04.20. 09:58:22

@genevieve: Pont ezt akartam írni, hogy tipikus 'van rajta kalap, azért, nincs rajta kalap, azért' esete...:D Ne erőlködjél, a kákán is csomót fognak találni.:D

genevieve 2011.04.20. 09:58:24

@Atok: aranyos vagy, de nem kell azért elnézést kérned, mert neked más a véleményed mint nekem:-)

genevieve 2011.04.20. 09:59:18

@Szerénke.: gondolhatod mennyire érdekel az ellenvéleményük:-)

genevieve 2011.04.20. 10:00:00

@Toszkana: na, akkor ezt megbeszéltük:-)

Szerénke. 2011.04.20. 10:01:58

@genevieve: Gondolom. Amúgy nekem sincs kedvenc versem, csak egy amit nagyon kedvelek. Ettől függetlenül egy sort, ha tudok belőle idézni. Gondolom most kiderült, hogy milyen egy szar alak vagyok.
Viszont tudok integrálni és mátrixokat megoldani. Vajon Alekosz tud ilyet?:D

Toszkana 2011.04.20. 10:02:11

@Atok: Béci nem tud olyan tenni amivel egy iciri picirit is megmozdítaná a szemellenzőt g-n. Pedig egy egen nagy paraszt volt a Béci most.

az én rózsám vasutas 2011.04.20. 10:03:34

@Spéter46: Nem használsz neveket a bejegyzésnél, egy pillanatra azt hittem, Gigire gondoltál a csinos lánnyal kapcsolatban. Aztán ugrott be, hogy az éjjel küldhetett be a stáb egy lányt levarrni Jerzynek. Jelzem, ilyenkor fontos linkelni az adott videót, szeretünk pontozni.

_most_ 2011.04.20. 10:05:06

@genevieve: Jaj ne, ezt tényleg elhiszi valaki, hogy az Anikó-Olivér afférban Anikó csak szegény áldozat.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 10:07:28

@King of Shadows:

pont hogy Aleknek kell nyernie, mert egy olyan műsor, ahol a férfiért kell versengeni hitelesebb, ha van neki már valamije.. lakás, kocsi és jövedelem... egy munkanélküli koldusért versengjenek a csajok?

Nem, az úgy nem működne...

Szerénke. 2011.04.20. 10:08:37

@lami83: Az azért érdekes, hogy ez a párbajt nem sokkal megelőzően történt és Olivér gondolhatta úgy, hogy ezért többen szavaznak majd rá, hátha kiderül mi lesz ennek a vége. Csak ez nem jött be, mert az RTL máshogy gondolta.

Szerénke. 2011.04.20. 10:10:03

@MÁRIA TERÉZIA: Ezt már valaki írta, hogy vegyétek már észre, itt nem Alekoszért mennek be ezek a jányok, hanem azért, hogy benne legyenek a tv-ben. Most valaki komolyan elhiszi, hogy ha megnyeri ezt a hülyeséget, akkor ő meg az a majom boldogan élnek, míg meg nem halnak a nyereménylakásban? Ugyan már...

Albino Vernyul 2011.04.20. 10:11:53

@Toszkana: Nem ugyanmar kedvesem, online anyagokbol, es osszefoglalokbol is tobbszor ki lett elemezve.. Folyamatosan Oli indit minden beszelgetest, olelgetest.. A feriui hiusagat legyezgette, hogy magaba habarintotta a csajt, es elvezettel dicsekedett a helyzettel Aleknak is.. Aztan mikor rajott, hogy mit is csinalt, rondan atlepett rajta, lasd. Oli parbajat, es az RTL altal kialakitott kortes beszed helyzetet, stb..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 10:12:49

@King of Shadows:

szerintem Jerzy is Anira teszi, mondván, hogy ő még nem volt párbajon kinn egyáltalán, de tök mindegy, akár Évára kerül több, akár Anira, nagyon úgy néz ki, hogy a lányok egymást hívják ki, kivéve, ha Anikó gondol egy merészet és Jerzyt hívja ki...

bírnék egy olyan finálét, amelyen Alek és a két csaj van..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 10:14:18

@Szerénke.:

nem, persze, de a látszatot tartani kell, mert úgy működik jól a show, hogy itt van egy pénzes úriember, akiért meg lehet vívni..

_most_ 2011.04.20. 10:17:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ja meg Király L. Norbert is hogy átverte szegény Anikót, hisz annyira jól néz ki, hogy minden lány beleszeret első látásra.

Szerénke. 2011.04.20. 10:19:48

@MÁRIA TERÉZIA: Ez egy baromság. Gyakorlatilag hol érdekli már az RTL-t a látszat? Ráadásul elég nagy fizetést fognak ezért Alekosznak felajánlani, ami már eleve vonzóvá teheti, de akkor sem ez lesz a lényeg. Még egyszer leírom, hogy ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki elhiggye, hogy az Alekosz majd az esetleges nyereményét megosztja a nyertessel. Ez itt nem a Nagy Ő.

genevieve 2011.04.20. 10:20:03

@Szerénke.: nem, de a gyöngyhalászt tudja:-)

Szerénke. 2011.04.20. 10:20:37

@lami83: De most miért keversz bele mást? Most az Olivérről volt szó, és nem a Király L. Norbiról. Válasszuk le a dolgokat.

genevieve 2011.04.20. 10:20:47

@lami83: szerintem egyikünk sem ezt mondta:-)

Szerénke. 2011.04.20. 10:21:36

@genevieve: Remek, akkor biztos nagy ember...:)

Szerénke. 2011.04.20. 10:22:06

@Szerénke.: Ráadásul Tordas is egy rakás verset el tud szavalni, mégis mindenki tudja, hogy hülye szegény...

genevieve 2011.04.20. 10:22:44

@MÁRIA TERÉZIA: vagyis alek pénz és lakás nélkül egy senki?:-DDDDDDDD

Soror Formoza 2011.04.20. 10:23:27

@MÁRIA TERÉZIA: Pont, hogy Alek maga a kincs, rá van építve az egész "menyasszonykereső". Nincs szüksége vagyonra ahhoz, hogy rajongjanak érte a nők. Ha nem igy lenne a zertéel keresett volna egy jóképű, vagyonos pasit a műsorához :)

lac64 2011.04.20. 10:26:54

@lami83: A Király L. Norbis témát hagyjuk már! Bement a Király L., Ani meg a közelébe sem ment. Miközben Király L. kinn bagózott, Olivérék erre fel is hívták Norbi figyelmét, erre direkt neki énekelte a 9 és feles számot, majd kifelé lesmárolta Anikót.
Ezután mit ad Isten, hirtelen a villában lesz papír, meg rózsaszín toll (addig még a leveleket is visszaszedték, emlékezz Tordas hogyan vadászott egy darab papírra), hogy Ani tudjon levelet írni Norbinak. És természetesen ebben nem volt benne a retek, á nem.

bévé 2011.04.20. 10:27:03

@Hódos Hajnalka: min röhögsz? azt törölted?

_most_ 2011.04.20. 10:31:47

@lac64: Ja fegyvert szorítottak a fejéhez (gondolom Bécit kérték fel erre a szerepre), hogy levelet írjon, pedig Anikó minden erejével ellenkezett.

Szerénke. 2011.04.20. 10:33:34

@lami83: Írt neki egy levelet? Te jó ég! Minő paráznaság...:D

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 10:37:03

@jahuu:

Hát ebben nem értünk egyet, de majd meglátjuk, kinek lesz/volt igaza.

Oli most tkp. azért küzd, százezres facebook oldalán, hogy a haverja Alek ne nyerje meg?

lac64 2011.04.20. 10:37:09

@lami83: Sajnos ebben a vv sorozatban soha nem tudod (a fegyver itt a szerződésük). Akár feladat is lehetett. Vagy hogy történt, Ani kisétált a riportszobába és közölte, hogy most akkor Ő szerelmes levelet akar írni?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 10:40:33

@Szerénke.:

Ki mondta, hogy megosztja Alek a nyereményét? Általában az ilyen férfiért versengő showk végén a fiatalok elvonulnak, hogy élvezzék egymás társaságát, aztán nem sokkal később bejelentik, hogy sajnálatosan szétmentek..

de amíg a show tart, addig "igazi" küzdelem megy a jómódú paliért...

Szerénke. 2011.04.20. 10:43:58

@MÁRIA TERÉZIA:
Erről beszélek. Akkor meg ki a fütyit érdekel, hogy Alekosznak lett-e nyereménye vagy nem. Mellesleg az ilyen show-k mind megrendezettek és a kutya nem oszt meg senkivel semmit.:D Majd hülye lesz a pénzét megosztani valaki olyannal, aki csak arra hajt.
És már mondtam, hogy nem kell ehhez a nyeremény, elég a 'híresség'. Miért, talán Benkőnek olyan nagy vagyon van/volt?:D
És már írtam, ez nem a Nagy Ő...

genevieve 2011.04.20. 10:45:10

@MÁRIA TERÉZIA: na, kivárom erre a reakciókat:-D

Spéter46 2011.04.20. 10:45:12

@lami83: Arról azért nincsen szó, hogy Béci példakép lenne! Mint minden ez is relatív, így a bent lévő személyekhez képest a "normális" csoportba sorolható.
"Példakép"-t nem sikerült a villába tuszkolni!

_most_ 2011.04.20. 10:46:39

@Szerénke.: Szerintem Alekosz lehengerlő személyisége már önmagában elegendő, hogy nők ezrei versengjenek kegyeiért :)

genevieve 2011.04.20. 10:48:10

@lami83: mint ahogyan azt láthatjuk is a villában:-D

bévé 2011.04.20. 10:48:51

@Trevlovics: vagy Jézus a Family Guy-ból. az viccesebb lenne.

Szerénke. 2011.04.20. 10:50:12

@lami83: Te ennyire naiv vagy, vagy ennyire elfogult? Mert nem tudom eldönteni. A valódi nők (akiket nem vezérel érdek) még bottal sem piszkálnák meg az ilyet. Nem véletlenül nem volt eddig olyan kapcsolata (saját bevallása szerint), ami neki megfelelne, mert csak az idősebb nők jönnek, akiknek mindegy, csak fiatalabb legyen. Semmi pozitív nincs benne. Se nem jóképű, se nem humoros, se nem szórakoztató, se nem intelligens.
Egy film jut eszembe róla, eléggé z kategóriás. Shallow Hal jut róla az eszembe. De nem hiszem, hogy ez az ember valaha ráébred a realitásokra.

Szerénke. 2011.04.20. 10:51:03

@Szerénke.: A vége ingencsak szépre fogalmazódott...:D

Spéter46 2011.04.20. 10:52:39

@Szerénke.: Bocsánat, de Tordas szavalni sem tud! Szavalni Anikó tud!!!

Szerénke. 2011.04.20. 10:54:07

@Spéter46: Mindegy, a lényeget értetted, ugye? Ismeri a verseket, mégis hülye, ergo nem ezen múlik.

genevieve 2011.04.20. 10:57:57

@Szerénke.: már bocsánat én idősebb nő vagyok, és SSKK nem kéne alek:-D

Szerénke. 2011.04.20. 11:00:07

@genevieve: Lemaradt a tisztelet a kivételnek. De asszem úgy kezdtem, hogy valódi nők bottal sem...;)
Szóval maradnak az idősebb és igénytelenebbek.:)
Ezen kívül esetleg, hangsúlyozom esetleg egy igazi szerelem, de az nem képernyőn keresztül alakul ki.

_most_ 2011.04.20. 11:00:53

@Szerénke.: ő, csak viccelni próbáltam Alekosszal kapcsolatban :)

Szerénke. 2011.04.20. 11:02:01

@lami83: Én kérek nagy elnézést.:) Nem értettem az iróniát.:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 11:02:20

@Szerénke.:

csodálkoznék, ha egy nincstelen Alekre terveznék a showt, hisz azért önmagában ő nem egy nagy szám.. meg akármerre nézek a nagy Ők mindig gazdag úriemberek voltak..

genevieve 2011.04.20. 11:03:06

@Szerénke.: én egyetlen verset sem tudnék hiba nélkül idézni...de nem tartom magamat hülyének ezért:-)

genevieve 2011.04.20. 11:04:36

@MÁRIA TERÉZIA: nézd, ha benkő dánielhez mint jelentkeztek nők, akkor nincs miről beszélni:-)

és itt nem az anyagi körülményeiről beszélek, vagy arról, hogy elismert lantművész....

genevieve 2011.04.20. 11:05:56

@Szerénke.: de ezért meg majd csicserierika fogja leszedni rólad a keresztvizet:-)

_most_ 2011.04.20. 11:07:15

@Szerénke.: Mármint Béciről kiderült, hogy ismer egy verset, vagyis a címét...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 11:07:34

@Szerénke.:

Az Éjféli cowboy című film jobban tükrözi Jerzy Schwarzenegger helyzetét...

sajnos nagyon úgy látom Jerzy már megint Gigit kerülgeti, amivel részben visszanyerheti a gigi-béci vonal szavazóit..

bár jelen pillanatban a Béci szavazók egy részének megnyerésére úgy látom Anikó az esélyes...

Szerénke. 2011.04.20. 11:08:28

@MÁRIA TERÉZIA: Jááááj, de nem érted... Ha most egy csövest raktak volna be a villába, aki körül egy ugyanilyen hype-ot alakítanak ki, akkor arra is mentek volna, mint gyöngytyúk a takonyra. Ezeknek az embereknek teljesen mindegy, hogy ki a műsor főszereplője, hogy mennyi pénze van, hogy hogyan néz ki, stb. Csak benne legyenek a tv-ben. A nézőknek meg nem kell semmit magyarázni. Az Alekosz fanok akkor is nézni fogják, ha megnyerte a VV-t, ha nem. Ha a te elméleted lenne helytálló, akkor a kutya nem jelentkezett volna addig, amíg vége nem lesz a VV-nek és ki nem derül, hogy kié lesz a fődíj. De nem így történt.
A Nagy Ő-t meg pont ezért hoztam fel. Oda is írtam, hogy ez NEM a Nagy Ő lesz.

genevieve 2011.04.20. 11:12:00

@lami83: nem, egy verset biztosan ismer:-)

honnan tudod, hogy többet nem?

mert neked úgy tetszene?:-)

te mennyit tudsz elmondani fejből idézve?:-)

Szerénke. 2011.04.20. 11:12:16

@genevieve: :D
Már várom...:D
@lami83: Szeretek úgy kommentelni, hogy mindent többször kell leírnom, mert nem mindent olvasol el. Mi köze ennek a Bélához? Én arról beszéltem, hogy attól senki nem lesz különb, hogy tud-e verset kívülről vagy nem. És erre hoztam fel példának, hogy én integrálni tudok, Alekosz meg nem, ezért alázzam le? Vagy mert nekem diplomám lesz, neki meg 8 általánosa van? Sorolhatnám ezeket, de az intelligens ember nem ezek alapján ítéli meg a másikat és sosem fitogtatja a szellemi fölényét.
@MÁRIA TERÉZIA: Ki beszélt Jerzy-ről? Én Alekoszra írtam, hogy olyan, mint annak a filmnek a főszereplője.
Azt a Schwarzis filmet meg nem láttam.

genevieve 2011.04.20. 11:12:41

@MÁRIA TERÉZIA: nem kerülgeti, szereti és most meg van zavarodva.....

az én rózsám vasutas 2011.04.20. 11:12:43

Szegény Alek nem kell senkinek? Majd jön hozzám. Minden nap délben áthívom hozzá a szomszédasszonyt, az lerendendezi 10 perc alatt, utána takaríthatja a házat egész nap. Este elmegy haknizni és a napi 70ezret leteszi az asztalra. Egye fene, abból 7ezret adok a Julisnak, de csak ha Alek vidáman, fütyörészve mosogat. Úgyis bolond a nő, nem jön rá, hogy lehetne saját alekje is.

Albino Vernyul 2011.04.20. 11:13:12

Ani-Oli vegjatek.. Itt is vegig Oli kezdemenyez, illetve az beszedes, ahogy a jel rakosgatas alatt, le se szarja Anikot (pedig egyre jobban odavan), vegig azzal van elfoglalva, hogy jon be a terve, es azon oromkodik..:

www.valovilag.hu/video/117345
www.valovilag.hu/video/117289
www.valovilag.hu/video/117301
www.valovilag.hu/video/117349

Szerénke. 2011.04.20. 11:16:23

@Szerénke.: Már rájöttem, hogy miért undorodok mind az Olivér, mind az Alekosz 'szerelmes' jeleneteitől. Valahogy süt belőlük a nők lenézése, kihasználása. Nem éppen egyenlő félként vannak kezelve.

Albino Vernyul 2011.04.20. 11:17:14

@lac64: Benne volt, feladat volt Anikonak, hogy irjon levelet Kiraly L.-nek.. Mondjuk ugy, az RTL megadta ra a lehetoseget.. Magatol eszebe se jutott volna..;)

Albino Vernyul 2011.04.20. 11:22:53

Ja Bela verse... Anikotol kapta... Mennyi ilyen aprosag lehet, ami egy-egy emberrol elmond dolgokat, de nem latjuk, csak veletlenul buknak ki..:)

Szerénke. 2011.04.20. 11:23:15

@genevieve: ;)
Na menni kell főzni.:D
Sziasztok!

Albino Vernyul 2011.04.20. 11:24:16

@Szerénke.: Az a baj, vannak Alekoszos vonasaim.. Hulye elemzo agyam van..;)

genevieve 2011.04.20. 11:25:51

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nekem az volt furcsa, hogy egy összehajtogatott A/4-es lapot kapott elő a zsebéből amin látszott, hogy nem aznap készült,

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 11:28:04

@Szerénke.:

csak viccből hívom Jerzyt Schwarceneggernek, mert külsőleg hasonlít rá, de az Éjféli cowboyban nem szerepel az eredeti Schwarcenegger

genevieve 2011.04.20. 11:29:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul: neked van elemző agyad:-)

a többi felejtős:-)

_most_ 2011.04.20. 11:30:32

@Szerénke.: lol, integrálni mindenki tud, nem kéne erre felvágni :)

Albino Vernyul 2011.04.20. 11:32:19

Most nem keresem vissza a kommentet hivatkozasnak.. Gigi csapodik Anikohoz.. Igen, az is benne van, hogy alakul a 4-es klikk odaat.. De Gigi a parbaj elott Evat akarta a dontobe, a szavazat megosztas miatt.. Most viszont lathatoan keruli Evat, es huz Anikohoz.. Gondolom Belaval atbeszeltek olyan dolgokat, amit csak O tudott odabent..

dr. gernika 2011.04.20. 11:33:56

@Szerénke.: Nem, mert egyáltalán nem tartom magam rossz indulatúnak. Viszont az ellenkező viselkedés nekem képmutatás lenne, valamint egy olyan játszma, amibe nem szeretek belemenni. Úgy általában a játszmázást nem bírom.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 11:34:05

@Szerénke.:

Szerénke! úgy beszélsz, mintha átlátnál a falon és tutira tudnád, mire akarja majd alapozni az RTL a műsort.

Nem tudható. nem tudhatod, Most itt mind a ketten csak spekulálhatunk. Véleményünk eltér egymástól.

Szerintem a műsor akkor tud kitartani és érdekes lenni, ha a nagy Ő nem csöves, és nem szegény legény, hanem a dolognak "tényleg" van tétje, vagy úgy látszik, mintha lenne.

Neked erről más a véleményed, amire azt tudom mondani, hogy majd meglátjuk. Az rtl-nek egy ilyen műsor rengetegbe kerül, iszonyatos pénz, ha azt akarja, hogy megmaradjon a nézői figyelem, és megtérüljön a befektetése valódi tétet kell felmutatnia, ehhez mindenképpen jó, ha ott a lakás, a kocsi, meg a havi egymillió... a nagy Ő mögött.

genevieve 2011.04.20. 11:35:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: LOL...kihez csapódjon gigi, alekhoz és évához?:-)

úgy tünik néha nem is gondolkoznak logikusan a kommentelők, csak muszáj valami rosszat irniuk:-D

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 11:37:12

@genevieve:

mindenesetre jobb lett volna Giginek is meg Jerzynek is, ha Gigi most nem megy be, így az isten se mossa le róla, hogy szerencsevadász, azok után ahogy Jerzyvel bánt a párbajon..

genevieve 2011.04.20. 11:39:26

@MÁRIA TERÉZIA: lásd amit előbb irtam:-)

ha meg nem megy be akkor ő a riherongy kurva aki a bátyját választotta jerzy helyett...

egyébként meg beküldték, gondolom nem az ő találta ki, hogy visszamehet a villába:-)

_most_ 2011.04.20. 11:40:50

@MÁRIA TERÉZIA: Gigi csak azét ment be, hogy bosszút álljon Jerzyn, mert kiejtette a bátyját.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 11:46:21

@genevieve:

Nem tudjuk mi van a szerződésükben, biztos, hogy a szereplők nem az rtl feltétlen rabszolgái, és nekik is van némi beleszólásuk abba, hogy mit vállalnak el.. mintahogy önként ki is mehetnek, úgy azt is megválaszthatják, hogy visszamennek e egy ilyen felkérés esetén, márpedig Jerzy megmondta előre, hogy most még 4 hét távvollét Gigitől neki belefér, ő nem siet haza..

genevieve 2011.04.20. 11:49:35

@MÁRIA TERÉZIA: de bizony, igen:-)
a szereplők az rtl feltétlen rabszolgái amig a szerződésük tart.

Albino Vernyul 2011.04.20. 11:52:48

@genevieve: Mar parszor leirtam.. Ne becsuljetek le Aleket.. Nagyon sok iranyban egy idiota, vannak muveltsegi hianyossagai, de a politikai/filmes trukkok atulteseben a jatekra, illetve a strategiai dolgokban jo.. Jerzy felepitese, hogy tamogatni tudja, ha kell, igy a szavazoi raszavazzanak, most leepitese a Bela szavazati hatterol ugy, hogy Gigivel ossze akarjak vesziteni, ez mind taktikai lepes.. Anikoval is jatszik ossze-vissza.. Illetve jatszott, mert most jelenleg Aniko olyan teljesen kiszamithatatlan allapotban van, hogy ez mar tulmegy a kovethetoseg hataran.. Meg is hokkent, hogy nekiment.. Persze reagalt, most Anikora kezdte el huzni "gonosz" belyeget (fekete ruha, sotet sminkes szoveg), ami eddig a Raczonak volt fenntartva.. Bar a regiek bemenetele megint boritott mindent..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.20. 11:53:52

@genevieve:

ismétlem, ha önként elhagyhatják a házat, akkor abban is van választási lehetőségük, hogy visszamennek e, köti őket a szerződés, de bármit, bármennyit, bármikor nem kérhetnek tőlük..

fran7 2011.04.20. 11:55:07

@genevieve: Nem feltétlenül, csak lehet, hogy nem olvasták el a szereplők a szerződést. Ha egy 20 oldalnál hosszabb szöveget tettek eléjük, akkor főleg. S nem vagyok biztos benne, hogy Olivéren, Lacin kívül bárki elolvasta volna. A probléma ott lehet, hogy az RTL miként kommunikálja a szerződésben foglaltakat a szereplők felé. Szinte biztos, hogy Gigi egy nehezebb kérdésnél, menj vissza, elolvasná a szerződést, s arra hivatkozna, hiszen valószínűleg titkos az. S így nem tudná megmagyarázni, miért mond nemet.

genevieve 2011.04.20. 11:55:57

@Albino "karazsnyikov" vernyul: cseszhette jerzy felépítését, ha nincs meg az rtl támogatása szerintem:-)

persze mindenki gondolkozik (még éva is), próbálja előre kitervelni a lépéseket, de azért nem akkora mágus:-)
egyebet se kell nekik bent csinálni mint gondolkozni:-)

foxglove (törölt) 2011.04.20. 11:57:53

@MÁRIA TERÉZIA: Utolsó próbálkozásom ebben a témában:

I Love New York? Shot of Love 1, 2, 3? (Most szándékosan nem az összes LOVE realityre hivatkozom.) Igaz, a Benkő lenne a legközelebbi példa, de ha szerinted mindenáron kell a havi 1 millió, kocsi és lakás, hát legyen.
Még annak ellenére is, hogy józan ésszel ki lehet következtetni, hogy Alekosz a 2. hellyel is többet kaszál majd, mint a győztes.

genevieve 2011.04.20. 11:58:14

@MÁRIA TERÉZIA: bármennyit nem, csak ami a szerődésben meg van irva....de abban biztos lehetsz, hogy életüket és vérüket kell adni:-)

genevieve 2011.04.20. 12:02:33

@fran7: nos, bármi lehet

mivel sem ő, sem béci nincs már bent a villában ....
lehet azért ment vissza, mert az rtl kötelezte rá
lehet azért mert szereti jerzyt és támogatni akarja
lehet azért mert, bosszút akar állni béciért
lehet azért mert csak feltünősködni akar a képernyőn

fran7 2011.04.20. 12:04:54

@genevieve: Szerintem 1. és 4., de inkább 4., de otthon az 1.-est adta be.

genevieve 2011.04.20. 12:06:54

@fran7: jah, mert nem volt képernyőn 100x napig:-)

Albino Vernyul 2011.04.20. 12:08:01

@MÁRIA TERÉZIA: A trukk nem a szerzodesben van.. Hanem abban, hogy fuggo viszonyban vannak az RTL-el.. Szoval, ha szeretnenek valamit elerni, akkor nem tehetnek kersztbe a csatornanak.. Mert, ha ez megtortenik, elvagjak oket.. Magyarorszagon nem sok kitoresi pont van a media fele, az RTL ennek egy nagy szeletet uralja, es az informalis csatornai teljesen behallozak a mediat.. Az se veletlen, hogy Gina/Kristof szinte teljesen kezd eltuni az RTL VV-s musoraibol, valoszinuleg sok dologban nem hajtottak fejet a szerkesztoknek..

genevieve 2011.04.20. 12:10:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul: vagy inkább már nem érdekesek...vannak azóta újabb kiesők akiket be lehet ráncigálni:-)

fran7 2011.04.20. 12:18:09

@genevieve: Épp ezért akar visszamenni, mert most már tudja mit jelent ott lenni. Még szerencsétlen Ildi is visszamegy pedig szerepléseiben nincs sok köszönet. De az exhibicionizmus hajtja. S Trixihez képest még normális is. S ő hozzá hasonlítja magát. Gigi tudja, hogy 10 perc tv-ben szereplés exponenciálisan emeli a haknijainak tarifáját. Ezért megy el minden zenekar a NekedValóba és még írnak is számot, mertígy hátha megveszik a cd-jüket, kapnak kettővel több meghívást.

genevieve 2011.04.20. 12:20:42

@fran7: igen, ő pont az a tipus :-)

Ayesha (törölt) 2011.04.20. 12:28:08

Sziasztok!!!:)
tök jó kedvem van ma.

@fran7: szegény Tordast én tökre sajnáltam, amikor bent volt, mert valahogy nem akarták befogadni, elzárkóztak előle. De aztán rájöttem, hogy ő se jól közelített.
Amit meg kint művel...önkritika nulla.

fran7 2011.04.20. 12:35:09

@Ayesha/A 6. ember: A legutóbbi NekedValóban volt egy szinkronos játék, ahol egész jó volt. Tehát kb. olyan aki Érden egy amatőr színházban, színi csoportban egy átlagos szerepet jól el tud vinni. Neki nem lenne szabad ennél többre törekedni, de hát a Trixi-féle vér viszi őt is előre. S ha Trixire kérdez rá, vagy az idős szüleire, akkor nem biztos, hogy jó, értelmezhető visszajelzéseket kap. De hát a családot nem lehet lecserélni. Amilyen ruhákat meg ráad a retek az katasztrófa. De ő azt hiszi neki az az esélye, ha mindent megcsinál amit a csatorna kér tőle.

Ayesha (törölt) 2011.04.20. 12:39:48

@fran7: szerintem a Barátok köztben is jó lenne, mint 28. süteményevő vendég a Rózsában.:)))

fran7 2011.04.20. 12:44:37

@Ayesha/A 6. ember: Az már megvolt. De csaptak annak olyan hírverést, mintha Tom Hanks érkezett volna és poénból elvállalt egy félperces cameót. Szerencsétlen kinyitja a bulvárlapokat, s ahol ezzel majdnem vezető hír lehet, az nagyon meg tudja az ember fejét zavarni.
Valaki egyszer azt mondta. hogy a sikernek és hírnévnek, a fejébe kell szállnia az embernek. Mert ez a célja sikernek és hírnévnek. De az utána levő másodpercben magához kell térnie az embernek, mert nagy baj lehet belőle, ha nem.

az én rózsám vasutas 2011.04.20. 12:44:53

Alaposan fel kell kötnötök a gatyát, nagy előnyre tettem szert a hét hőse versengésben. A jó öreg Toshiba kütyüt már félig a zsebemben érzem. Végignéztem a Belevalót Zsuzsistól, Bélástól, Leonidászostól. Csak 1-1 megjegyzés mindegyikhez:
1. Végre egyetértek Bécivel. Már nem lát odabent rációt, remélem én se fogok.
2.Zsuzsi! Amikor Eszter anyánk sok sikert kíván Bécinek a rajongó lányokhoz, nem illik felröhögni.
3. Leonidász továbbra is egy fasz. Viszont mindig önmagát adja.

Szerénke. 2011.04.20. 12:48:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Attól mert sokat elemzel, még nem lesz Alekosz agyad.:-)
@MÁRIA TERÉZIA: Ezt én értem, csak én Alekoszról beszéltem. A csajkeresősről meg azt írtam, hogy ha megnyeri, nem emiatt fogja,ez inkább hátrány a Vv4-nél.
@lami83: Mondták már, hogy olykor-olykor bunkón nyílvánulsz meg? Mert a tököm sem dicsekedett ezzel. Nem úgy jöttem ide, hogy itt mindenki egy nyomi, mert én ilyet is tudok. Persze, nyílván Alekosz is, mivel ráírtam, mellesleg verset is bárki meg tud tanulni, pedig ahhoz logika sem kell...
@hullámpapír: Én is jobban sajnállak.:-) Most gondolkodok egy nevetséges indokon.:-)
@gernika: Ebben is egyet értünk. :-)

Ayesha (törölt) 2011.04.20. 12:48:19

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: jaj, Leonidász egy tokás, zsíroshajú kis pubi, akinek még iskolába kéne járnia meg maximum a Playboyra recskázni. Kis nyomorék, annyira utáltam...

az én rózsám vasutas 2011.04.20. 12:54:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Gina nem hajt fejet a szerkesztőknek? Azt hittem legalább a bólogatáshoz ért. Fals infokkal akarják megvezetni a nézőket.

az én rózsám vasutas 2011.04.20. 12:57:40

@Ayesha/A 6. ember: Ez túlzás. Még emlékszem arra a birkózó gyerekre, aki ellenfele volt a mamák kedvenceiben. Az még rettenetesebb lett volna.

Ayesha (törölt) 2011.04.20. 13:01:36

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: én nem néztem akkor még a műsort, a benti és mostani viselkedéséből gondolom ezt róla.

dr. gernika 2011.04.20. 13:12:55

@Szerénke.: Meg a dagadtak, mert ezt is kiemelte egyszer. :)

Szerénke. 2011.04.20. 13:19:23

@Ayesha/A 6. ember: Vagyok.
@gernika: Erre nem is emlékszem.:D Jellemző, hogy mi a fontos...:D Tényleg nagyon ül neki az a film, amit írtam.:D

az én rózsám vasutas 2011.04.20. 13:28:23

Baj van. Most látom csak mennyit spoilereztem. Mindig ez van, ha nincs itthon mit szuvidolni.

nowo 2011.04.20. 13:33:14

Trevlovics 2011.04.19. 15:42:42
most olvastam, hogy a legközelebbi kiszavazón a visszaköltözötteket nem lehet választani de ők is szavazni fognak.

Ezt hol olvastad?

_most_ 2011.04.20. 13:37:56

@nowo: Ezt én a belevalóban hallottam, Győzike mondta, mikor visszaköltöztek az új lakók.

nowo 2011.04.20. 13:46:00

lami83 2011.04.20. 13:37:56
Felháborítónak tartom!
Hogy rendelkezhetnek szavazati joggal a visszaköltözők?
És egyáltalán,mit keresnek ott?
Nagyot csalódtam a műsorban és etikátlannak tartom a műsorkészítők részéről!

Albino Vernyul 2011.04.20. 13:57:24

@nowo: @lami83: Szerintem felrertetted.. Addigra bent se lesznek.. Vasarnap kijonnek 5 korul... Valamelyik bent kotyogta el, ha jol emlekszem..

dr. gernika 2011.04.20. 14:01:01

@Szerénke.: Igen, hátborzongató mindkettő.

Albino Vernyul 2011.04.20. 14:18:53

Na, ha rapihentetek, egy kis kotozosdi, aztan beindul a sexkiborg..:

www.valovilag.hu/video/126045

Trevlovics 2011.04.20. 14:33:03

@nowo: ha egy kicsit a fent említett hozzászólásom alá mész, akkor ott leírom azt is, hogy hol olvastam.

Drogon 2011.04.20. 14:34:18

@nowo: Igazad van teljesen, de a legfelháborítóbb, hogy ez rtl már olyan látványosan sz*rik a lecsóba (az orrunk előtt), hogy már szó sincs rá.

Ja, persze, nem kell nézni, de ha valaki mégis szeretné nézni, nem értem miért nem lehet normális műsort csinálni.

foxglove (törölt) 2011.04.20. 14:36:16

@Albino "karazsnyikov" vernyul: érdekes kis anyag, egy picit kár, hogy olyan nyúlfarknyi.

_most_ 2011.04.20. 14:37:03

@nowo: Azért kíváncsi vagyok Olivér kire fogja rakni a jelet, szerintem Anikóra.

nowo 2011.04.20. 14:37:11

@Trevlovics:
:DDD
Ja,elolvastam...:DDD

az én rózsám vasutas 2011.04.20. 14:41:57

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Nem semmi a jelenet vége. Járhatott volna úgy is Alek, mint Jáksó a csatornafedéllel. Vagy enyhébb esetben úgy, hogy csak a nyakát töri.

nowo 2011.04.20. 14:46:55

@perpetum:
amilyen kópésak a szerkesztők,az utolsó héten,amikor már csak hárman lesznek bent,"megszavaztatják" a nézőkkel,hogy a bent lévő 3 helyett kit szeretnének inkább bent látni a villában.
Majd,mint a sátrazós héten,szépen helyet cseréltetnek a bent lévő hárommal és beküldenek három kintlévőt...majd azokkal játszatják le a döntőt.

Ezek után,miért ne?!...

genevieve 2011.04.20. 15:01:19

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: médiatörténeti pillanat, először röhögök alekon:-D

Drogon 2011.04.20. 15:49:54

@nowo: Ne adj ötleteket :D

Lone Starr (törölt) 2011.04.21. 10:49:55

@Peter_Cs: Péter, bocs hogy itt és nem az új poszban, ráadásul hosszan válaszolok neked. A bűnbánatról lesz szó, arról fogok írni, mi a véleményem az "erényeit és hibáit is "meggyónó" Éva cicáról. Szentimentális, de gondolkodj el!
A farizeus nem azért megy a templomba imádkozni, mert érzi, hogy bűnös, és bocsánatra van szüksége, hanem mert igaznak véli magát, és dicséretre számít. Istentiszteletét érdemnek tartja, amely ajánlólevél Istenhez. Úgy gondolja, hogy az emberek is jó véleménnyel lesznek kegyességéről. Azt reméli, hogy megnyeri mind Isten, mind az emberek tetszését. Istentisztelete mögött önérdek húzódik.
A farizeus az öndicsőítés megtestesítője. Ezt mutatja a nézése, a járása, az imája. Elhúzódik másoktól, mintha csak ezt mondaná: "Ne jöjj hozzám, mert szent vagyok néked" (Ésa 65:5). Egyedül áll, és "magában" imádkozik. Önelégültségében azt képzeli, hogy Isten is elégedett vele.
"Isten! Hálákat adok néked - mondja -, hogy nem vagyok olyan, mint egyéb emberek, ragadozók, hamisak, paráznák, vagy mint ím e vámszedő is." Jellemét nem Isten szent jelleméhez méri, hanem az emberek jelleméhez. Nem Istent, hanem az embereket nézi. Önelégültségének ez az oka.
Imáját azzal folytatja, hogy felsorolja jótetteit: "Böjtölök kétszer egy héten; dézsmát adok mindenből, amit szerzek." A farizeus vallása nem érinti a szívét. Nem törekszik krisztusi jellemre. Nem vágyik szeretettel és irgalommal teljes szívre. Meg van elégedve azzal a vallással, amely csak külsőleg érinti az életet. Igazsága a sajátja; saját cselekedeteinek gyümölcse, amelyet emberi normákhoz mér.
Az önmagát igaznak tartó ember semmibe veszi a másik embert. A farizeus másokhoz méri magát, követendő példának pedig önmagát tartja. Mások szentsége alapján állapítja meg a saját szentségét.

Minél rosszabbak mások, ő annál igazabbnak látszik. Önigazultságában másokat vádol. Az "egyéb emberek"-et Isten törvénye áthágóiként kárhoztatja. Ez Sátánnak, "az atyafiak vádolójá"-nak szelleme. Ilyen lelkülettel lehetetlen Istennel közösségre lépni. A farizeus Isten áldása nélkül tér haza.
A vámszedő más hivőkkel együtt ment el a templomba, de csakhamar elhúzódott tőlük, mint aki méltatlan arra, hogy velük imádkozzék. Távol állva "még szemeit sem akarja vala az égre emelni, hanem - elkeseredett gyötrelmében és önmagát utálva - veri vala mellét". Tudta, hogy vétkezett Isten ellen. Érezte, hogy bűnös, szennyes. Még csak szánalmat sem várhatott a körülötte levőktől; hiszen megvetéssel néztek rá. Tudta, hogy semmi érdeme nincs, amiért Isten megdicsérhetné, és kétségbeesetten kiáltott: "Isten, légy irgalmas nékem bűnösnek!" Nem hasonlította magát másokhoz. Bűntudattól megsemmisülten állt ott, mintha csak egymaga volna Isten előtt. Nem volt más vágya, csak a bocsánat és a béke. Csak egyet tudott felhozni a maga védelmére: Isten irgalmát. És áldást kapott. "Mondom néktek - szólt Krisztus - ez megigazulva méne alá az ő házához, inkább hogynem amaz."
süti beállítások módosítása