Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X119

2011. április 15. 15:31 - Hódos Hajnalka

Tegnap este óta sugárban ömlik a nyálam, úgy ennék pörköltet. Na nem Alekosz miatt, még mielőtt. Még csak főzni sem tudok elvágólag. Nem is akarok. Mást sem akarok úgy csinálni, khm, és felőlem a cipők is állhatnak össze-vissza. A hétvégi menü meg is van. Kakaspörkölt. Jó sok herével. Ha kapok. Ha nem, csak kettővel. Szívem szerint kitérnék az öt évvel ezelőtti kakaspörkölt-főző versenyre, ami egy Mecseknádasdon töltött hosszú hétvégén a fő programot képviselte, de akkor el kellene mesélnem azt is, hogy jelentékeny mennyiségű szilvapálinka elfogyasztása után második helyezést értem el a házi rendezésű üzekedő szarvasbika bőgés utánzó versenyen és nem óhajtom lerombolni az imigájémat, ha már ennyi energiát feccöltem bele. A főzőversenyen utolsók lettünk egyébként, a zsűri úgy értékelte csapatunkat, na, a bajaiak megint halat főztek. A részvétel a fontos, nem? Na nézzük, Alekosz hogy boldogult a konyhában.

Egyelőre felravatalozott hulla pózban döglik a mostanság újra trendi babzsák fotelben és beleszúr egyet mimózalelkű Anikóba, aki utolsóként szeretné bemutatni főzőtudományát. Addig van ideje felkészülni arra, hogy meg tudjon csinálni egy tükörtojást. Anikó természetesen megsértődik. Éva kíváncsiskodik, hagyománytisztelő séf lesz-e Alekosz, vagy eltér a tradícióktól. Alekosz megnyugtatja, Alekoszos lesz. Nem vagyunk merevek. Az elemi erejű rettegés végighúzódik az összefoglalón, a Lakókban élénken él az élmény, mikor Alekosz marhalábszár pörköltet főzött, nyolc órán keresztül. Mindenki biztos benne, hogy ma is az lesz a vacsora. Abban is, hogy ugyanennyi idő alatt fog elkészülni. Egyedül Alekosz bízik Alekoszban. Na apukám, egyet garantálok, ma jóllakunk! Az száztíz százalék! Azért nagy vonalakban magyarázd már el nekem, hogy hogyan készül a nokedli. Jerzsi vasal, magyaráz. A tojásnak mindenét bele kell rakni, igen.

Alekosz is bemutatkozással kezd, ez idő szerint ez az én rezidenciám. Ez a kétszer kettes cella. Most itt lakom. A sors akarta így, hogy ez legyen az ágya és megemlíti hálótársát, Ananászőrizgető Olivért is, nehogy elfeledkezzünk róla. Félek, ha akarnám se menne. Ennek a helynek varázsa van egyébként. Ez az ágy, meg az Évának az ágya olyan energiamezőben helyezkedik el, amely jótékony hatással van az ember idegrendszerére. Itt kiáltott fel egy kedves kommentelőnk, pushpang, mi lenne, ha Éva vízéren aludna? Majd én megmondom. Az első roham után jönne az a pálcás ember, az. Aztán az ördögűző. Alekosz bemutatja kedvenc képeit, Éva képét ő foglalta keretbe. Hát ilyen keret volt. A másik kép egy díjnyertes alkotás. Magáért beszél. Valószínűleg azért lett díjnyertes. A képen Alekosz és Gigi, erotikusnak szánt pózban. Nagyjából ennyi. A szuvidálás úttörője olyan estet tervez, ahol erősen dominál a magyar vonal, alekoszosan elkalandozva. A fő hangsúly a tartalmasságon, a kalóriákon, a kilókon van. Csak testes dolgokkal foglalkozik. Igazi laktató, kajálós, jó hangulatú, felszabadult estében gondolkodik. Ezek szerint ő nem vesz részt a vacsorán.

Kuktájával, Jerzsivel vásárolni indul és a testesség jegyében rögtön lecsap egy trappista sajtra. A magyaros vonal eddig megvan, magyar embernek trappista sajtot, magyar égre magyar csillagot. Olvasói nyomásra kénytelen vagyok a poszt szövegébe utólag beilleszteni az is, magyar seggbe magyar lófaszt! Mindent az olvasókért! A kolbász szándékosan nem gyulai. Az nem megfelelő arra a célra. Az uborka sem szimpatikus, Alekosz az apró uborkát szereti, ezzel kivételesen egyetértek, kovászos esetén nincsenek ilyen igényeim. Jó, most Jerzsi maradjon nyugton, ne zizegjen, a séf át szeretné gondolni, nehogy kimaradjon valami, mert nem akar még kétszer visszajönni. A testesség és a zsír lobogója alatt kiválaszt egy sertéscombot, az jó lesz, egy deka zsír nincs rajta, ugye nálunk ez jelenti a szép húst. Meg is szagolgatja. Nájlonon keresztül, a kiborgoknak kifinomultabb a szaglása, mint egy falka vadászkutyáé. Visszatérnek a konyhába, Jerzsi cepekedik, Alekosz úgy vonul, mint egy földesúr. Pakold ki ide, hogy mindenre rálátásom legyen. Rend a lelke mindennek, akkor tudunk jól főzni, akkor tudunk kiváló ételt készíteni, ha a konyhában rend és tisztaság uralkodik. A civilek hagyják el a konyhát! Jerzsi újabb feladatot kap. Varázsolnia kell a tálcával. Olyan legyen, ami hívogatja az embert, arra ösztönzi, hogy odanyúljon, és a tartalmát megegye. Csinálj belőle egy jó csajt. Jezsi elsősorban megfürdeti a csajt.

Készülhet az előétel, Alekosz sakkfigurái. Hát mit mondjak, a gasztronómia csimborasszója következik, pedig én őszintén hittem eddig, hogy az aszalt szilvás, békünbe tekert csirkemájnál unalmasabb és laposabb falatka nincs a világon. Van. Alekosz sakkfigurái. Tartós kinyér héj nélkül, rajta egy kóbász héjastul, trappista, fogpiszkáló, neszebazmeg, egyé’. A kolbászt 5-7 mm vastagra kell vágni. Jó, lehet nyolc is talán. Hangulattól függő. A paprikát meg ki kell filézni. Meg is mutatja. Így. Így. Ennél nagyobb ne legyen. Hogy mit fog csinálni azzal a vízízű tévépaprikával, Isten tudja. Az előétel elkészítése után minőségellenőrzést fogunk tartani a kecskeméti szilvapálinkából. Az egy nagyon fontos dolog. Jerzsi leborul ura és parancsolója nagysága előtt. A főétel Alekosz specialitása. Amint a vendégek elolvassák a menükártyát, elindul a zabszemeffektus. Hát akkor ez a lábszárpörkölt! A hús felkockázása közben Alekosz előadást tart kedvenc témájáról, saját magáról. Nagyon precíz vagyok. Legalábbis úgy érzem magam. Szeretem, ha minden elvágólag van. Ez megmutatkozik mindenben. Ha kaját csinálok, ott is, ha takarítok, ott is. Ha szexelek, ott is. Felhívnám a figyelmet a rövid szócskára. Ha. Jerzsiből és belőlem egyszerre tör ki a gyötrő kérdés: hogy tudsz elvágólag szexelni? Az ágyon már úgy fekszel rajta? Vagy csak a misszionárius póz? Nem nem nem, hát vannak ott változatosabb dolgok is azért. Ja. Másik pléjboj, mikor már az előző lapjai összeragadtak. Netán kézváltás kéthetente. Esetleg almás pite. A kásztingra jelentkező hölgyek figyelmét felhívnám, Alekosznak az a halála, mikor egy lány bejön hozzá és a cipőjét nem teszi szépen egymás mellé. A többi ruhadarabot szét lehet szórni, de a cipőket egymás mellé! Szépen. Utána következik a rituális fürdés, tetvetlenítés-fertőtlenítés magasnyomású mosóval és drótkefével, majd nőgyógyászati vizsgálat, negatív AIDS-teszt bemutatása, góckutatás és pszichológiai alkalmassági teszt kitöltése.

Apukám, én, ha megnősülök, az udvaron otthon felállíttatok egy sátort és akkor lesz két kondér. És abba’ marhalábszár pörkölt lesz! Nokedlivel. Meg pálinka. A séf újra emeli poharát. Úgy tervezem, hogy negyven percen belül kész a pörkölt. Egészségünkre. Remélem, szólt valaki a pörköltnek is. A desszert: szilveszteri bólé. Anikó kicsit erősebb desszertre gondolt. Én a helyében mélyen hallgatnék. Az egész desszert egy nagy igényesség lesz. Konzervgyümölcsökkel, teszem hozzá. Nagyon fontos a konzervnak a leve. Még azt is meg merem reszkírozni, hogy kimondottan jót tesz neki a tartósítószer. Annak a három üveg tokaji aszúnak pláne. A desszert egyébként import szőlő, konzerv barack, konzerv ananász, felöntve borral. Levestül. Hát egy ízorgia lehet, tényleg. Ajaj, porszem került a gépezetbe. Mi ez? Mi? Csokis! Mert az Éva mosogat! Nézd meg, tönkreteszi a sterilitásunkat! Egyszer nyúlunk az Éva dolgaihoz, akkor is koszos!

Érkeznek a vendégek, micsoda társaság! Az előétel felvezetése hosszabb időt vesz igénybe, mint az elkészítés. Azért választotta ezt, mert ha nem pörköltet csinál a vendégeinek, akkor ilyet. Katonákat. Az ember megeszik ötöt-hatot, már jóllakik. A lányok is szeretik. Ja, utána meg jó fokhagymásakat böfögnek, élmény lehet egy ilyen randi. A kóbászbőr nem lett lehúzva, de gyenge bőre van, könnyen el lehet rágni. Jerzsi nem gondolta volna, hogy a sajt, a kolbász és a kenyér együttesen mennyire finom, nem evett még így. Istenem. Tud élni az Alekosz, és megmutatta, mennyire. Na ezt eltaláltad, még ha nem is arra gondoltál, amire én. Anikó amondó, nézzük meg azt a másodikat! Én amondó vagyok, mindenki keressen rá a Hiperkarma: Amondó c. számra, odabasz! A főétel várat magára, mert Balázs behallózik és kezdődik a kihívás. Szünetben a csajok bagóznak, Évát elkapja a szófosás. Nem attól félt legjobban, hogy Anikóval párbajozik, hanem Bécitől! Anikó utólag belegondolt és ő is így tett volna, hogy mentse a bőrét. Én is azért! Ha te csinálod ezt meg velem, én is így reagálok és utána belátom! Tudod, most nálam van ez a lila és muszáj kihasználnom! Mindenki úgy játszik, ahogy akar, hamuzik Anikó. Én vettem rá az Alekoszt, vagyis nem kellett rávenni, én beszéltem meg vele, hogy rakjuk a Bécire! A végén azt hittük, te is Alekoszra rakod! Miért tenném az Alekoszra?

A kihívás után a helyszín és a szereplők ugyanazok. Éva azt szeretné a legjobban, hogy legyőzze Anikót a párbajon. Úgy fog hozzáálni, ahogy Ani a feladatokhoz. Akkor Ani háromszor úgy áll hozzá. Akkor Éva tízszer úgy, mint a Gigis párbajhoz. Az én apukám az erősebb nem hangzik el, pedig számítottam rá. Jó, Anikó olyan párbajt nem szeretne. Elmondtam a Bécinek, hogy el akarok veled kerülni egy párbajt, két dolog miatt. Az egyik, sokkal cikibb, ha te versz meg engem, mint a Béci. A másik az, amit a legutolsó párbajon láttam, én annak nem akarom kitenni a családomat. Az nem rajtam múlt! Én nem akarom, hogy engem lefujjogjanak, nem akarom, hogy bekiabáljanak! Az én családom senkit nem fujjogott le! Nem a családod! A te rajongótáborod! A beszélgetésnek Alekosz vet véget, lányok, befelé, kaja van! Elhangzik a pörkölt kortesbeszéde. Sertéscomb pörkölt nokedlivel. A legalapabb. Tökéletesen oltja az étvágyat. Én a pörköltben hiszek, a pörköltre esküszök, a pörkölt a világ akármelyik pontján megállja a helyét. A pörkölt az mindig elfogy! Szavazzanak rá! Jó étvágyat! Éva rögtön kérdezgetni kezdi Bécit, mikor rád került a zöld kendő, már tudtad? Már akkor tudta, mikor a Laci kiment. Ennek így kell lennie. A Jerzsitől, ha visszajön, nem sajnálom, ha megnyeri. Éva biztosítja Bécit, a helyében ugyanígy döntött volna. Volt rá lehetőséged, mégsem engem vittél, csattan Jerzsi. Nem, erősebb ellenfelet választottam. Jerzsi szerint ez kamu. Anikó, védj meg! Ééén? Én nem védelek, ne haragudj, tőlem várd utoljára!

Anikó meg egyébként egyen már. Nem, mert neki sok volt az egész. A bejátszások, a dolgok, meg amiket mondtak. A pörkűtt egyébként jóvót. Éva a fantasztikus jelzőt használja, olyan volt, mintha apukája csinálta volna. Jerzsi csillagos ötöst ad. Anikó is eszik egy kicsit. Alekosz büszke, a hazai ízeket érezhették, ez volt a cél. Jön a desszert, a nagyon klassz minőségű téma. Alekosz a szakmai titkokat nem árulja el és hozza a célszerszámot. A bóléban a gyümölcs csak azért van benne, hogy a lét nemesebbé, dúsabbá tegye. Igazából a léről van szó, vagy ahogy Béci megjegyzi, itt a lé a tét. Ott is, muhaha. Anikó nem így képzeli a bólét, de Alekosz megvédi magát, hát ebben kérlek szépen benne van kilenc puttony! Éva jól definiálja a cuccot: tokajiban megáztatott gyümölcs ágy. A lányok kimennek cigizni, a fiúk magukra maradnak és megegyeznek, van, mikor nők nem is kellenek. Mint ahogy most sem. Hadd játsszanak, mint két cica. Alekosz mindjárt ad egy labdát is, hadd gurítgassák. Pamutgombolyag az, hülyegyerek. Béci tíz pontot ad, Anikó nyolcat, Jerzsi tízet, Éva kilencet, haladjunk mert lesz balhé is a palintában.

Béci most nem akarja azt mondani, hogy ő fog visszajönni. Most azt mondja, ő szeretne visszajönni. Tény és való, hogy be lett harangozva a Béci-Alekosz döntő, de ez Bécinek rosszul esik! Hát a lányoknak milyen rosszul esik! Alekosz úgy gondolja, aki a fináléba bekerül, az már elkönyvelheti, hogy az nem akármi. Anikó Évát kurkássza és félhangosan megszólal, ő nem éri be a harmadik hellyel. Béci feldúltra itta magát, ez a félrészeg állapot a legrosszabb, még nem látszik, de már megüt, te? Te nem éred be? Vita kerekedik, mert Anikó többször mondta, hogy ki akar menni meg most is azt akarta, hogy Béci vigye ki és hagyja kint., meg még azt is mondta, hogy kezdi úgy érezni magát, mint Szandika. Anikó nem ezt mondta! Mikor mindenki mondja, hogy de ezt mondta, akkor Anikó ezt mondta. Béci nem érti, Anikó miért becsüli le magát, Éva és Anikó szerint Anikó nem becsüli le magát. Jerzsi száz százalékig biztos volt benne, hogy Béci őt választja, de nincs benne harag. Éva és Anikó nem értik, nekik fájna. Éva felszólítja Jerzsit, vallja be, férfiasan, hogy fáj neki! A luvnyák erőlködnek, fájjon már Jerzsinek! Ani ki lenne. Úgy érezné, hogy elárulták és hogy ez most mi? A haddmongyammáel helyébe a monddmáhogyfááájbazmeg lép. Alekosz odaszól Évának, most az a baja, hogy nem azt mondja, amit hallani akar? Ne erőszakolja már rá Jerzsire a saját gondolatait! Demonddmáhogyfáj! Mi Anikó véleménye egy Jerzsi-Béci párbajról? Bécit nagyon erősnek tartja, de nem akarja futtatni, futtatták már eleget, Alekoszt is. Béci megint elkezdi hajtogatni, hogy ez neki rosszul esik, Anikót idegesíti, hogy a két fiú potenciális győztesnek van kihirdetve. Béci hőzöng, Anikó haddfejezzemábe, nincs vége a mondatnak. Béci nem figyel, ne csitítgassa, Éva meg ne úristenezzen a háta mögött. Anikó most mondja el először és utoljára, hogy ő elhiszi magáról, hogy meg tudja nyerni a játékot. Éva azért úristenezik mert álmos, uncsi és nem is figyel.

Szexeljünk! Alekosz udvarolni kezd, Béci és Anikó a háttérben óbégat. Hozzunk össze valami könnyűt, tudom, hogy bevállalós csaj vagy! Éva kacérkodni akar, bár ne tenné, a milyen szépek a szempilláid szöveg siralmasan nyomorult. Belehajol Alekosz nyakába, fájtolják le azok, akiknek kell! Mind a hárman egymásra haragszanak, hogy ilyen szituációba keveredtek, ez milyen jó, trallala trallala trallala! Nem adja be a derekát sose. Alekosz megbeszélésen alapuló szexuális kapcsolatot akar, én azt, hogy vége legyen az öfinek. Nézd meg, hogy veszekednek! A combod jobban leköt. Éva Anikó felé próbálja terelgetni Alekoszt, aki nem bír már magával. Az ilyenek, mint Éva, jobban tetszenek neki. Milyenek? A teltkarcsúak. Éva sose tanul.

Köszi a képeket S. Csak a felét is! :))

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

penelope garcia 2011.04.15. 15:38:56

Kakashere?
Emberek miket meg nem esznek. Mindig elcsodálkozom.
Ez nekem tisztára a rhesus majom agyvelő az Indiana Jones és a Végzet Templomából. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 15:41:35

na tessék, már megint beragadtam utolsónak az előző napi posztba :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 15:42:39

Ez az össz-anikósévás "Valld, be hogy fáj, mondd már!" volt az egész fénypontja. Már majdnem nyerítettem a dolog szánalmasságától. Még Alekosz is értelmeset tudott mondani erre, félrészegen (!).

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 15:53:24

Anikó undorító volt a hintás üvöltözésével. Bélának még hányszor kell elmondania, hogy nem szereti a kezelhetetlen embereket?

Bejgli 2011.04.15. 15:54:47

Hiperkarma tényleg odab@sz, többet meg nem nézem az öfit, mert Hajni ezermilliószor viccesebb

Drogon 2011.04.15. 15:55:11

nem tudom kinek drukkoljak :S

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 15:57:22

khm... hát köszönöm Hajni, most már nekem is meg van az én 15mp-em a virtuális örökkévalóságnak. :)

"A főzőversenyen utolsók lettünk egyébként, a zsűri úgy értékelte csapatunkat, na, a bajaiak megint halat főztek."
Ezen mondjuk beszartam. :D

Drogon 2011.04.15. 15:57:30

Utolsó 3 kép odabasz.

Trevlovics 2011.04.15. 15:58:30

@penelope garcia: a kakashere, ha elvonatkoztatsz attól, hogy mit is eszel, akkor egész finom. ha meg nem, akkor nagyon. :)

kicsit sajnálom, hogy az ég és a csillag után nem tudott bekerülni a magyar seggbe magyar lófaszt :)
a pörkölt kicsit elütött az előétel és a desszert színvonalától, úgy lett volna igazi, ha alekosz a lencsével nevez

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 16:01:35

@penelope garcia: engem gyerekkoromban az ebédnél a kakas tökével riogattak. Én sikoltoztam, a család röhögött.
Azóta annyi változott, hogy tavaly egy apró harapásnyit kóstoltam egy pulykakakasherepörköltből. Hát, legalább nem sikoltoztam...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 16:03:00

@Trevlovics: én is reménykedtem, hogy meglátom az ominózus mondat végén az odakívánkozó csattanót :)

Trevlovics 2011.04.15. 16:03:20

@pushpang: gyerekkoromban én is nagyon idegenkedtem tőle, de aztán huszonéves koromra úgy voltam vele, hogy a munka során úgyis annyit vettem már a számba, hogy pont a kakasétől undorodjak?

mézescsók 2011.04.15. 16:07:14

A tegnapi kommentekre adott válaszokra itt reagálnék, hátha előbb eljut a címzettekhez:
Albino:(Ayesha és én voltam a címzett) Ez megint (testbeszéd értelmezése, kendő-várás, stb.) csak nézőpont kérdése, bár én is olvastam néhány könyvet a témában, bármilyen hihetetlen.Bár mennyire is vannak azonos élethelyzetekre azonos reakcióik - talán nem is azonosak, csak hasonlók - az, hogy adott pillanatban, adott személlyel kapcsolatban hogyan értelmezem, az bizony függ a szubjektumomtól. Pl. attól, hogy hogyan akarom látni. Mint ahogy a Tiedtől is. Ettől nem vagyok kevésbé racionális, mint Te.
Lac64: Bocs, hogy reagáltam Ayeshanak címzett válaszodra, de eddig azt hittem, hogy ez egy nyilvános blog és vele értettem egyet. Többet nem teszem, sőt, ha akarod, el sem olvasom az írásaidat. Sajnos gázzal fütök, egy szem hamu sincs itthon, de majd összekotrok valamit a szomszédtól, hogy legyen mit a fejemre szórnom.
Azt még hozzáteszem, az, hogy érzelmileg akart valakihez kötődni ugyan miért érv Anikó színeváltozásai kapcsán. Miért, ki nem akar kötődni? Még Alekosz is, pedig Ő aztán nem az érzelmi kitöréseiről híresül el.
Ayesha: Jól esett nem egyedül lenni a poszton, bár a pengeváltásokban inkább Te vettél részt. Igaz, nem is sokat kommentelgetek általában és akkor a többiek még nem is tudják, hogy most egy ideig nem is fogok!!!

mézescsók 2011.04.15. 16:09:07

Albino: elég szerencsétlenül fogalmaztam az előbb, de csak akkor nem érted meg, ha nem akarod.

Kivétel 2011.04.15. 16:09:26

@Trevlovics: ?? Lehet nem értem.. Vagy lehet, hogy félre:)) vagy megvan, szakács vagy, és sok ilyet főztél, és mindig kóstolni kellett? Picit félre érthető, amit írtál:)

Trevlovics 2011.04.15. 16:10:43

azért alekosz hogy megpróbálta odafordítani a száját, mikor éva a füléhez hajolt. folyamatosan tartania kellett alekosz fejét. :) óriási dilemma lehet, hogy úgy kell flörtölnöd, hogy közben (talán) viszolyogsz, talán futballos példával ahhoz tudnám hasonlítani, amit a bolgárok élhettek át a válogatottban, mikor a csapattársuk, trifon ivanov kapuba talált, nagy öröm volt a gól, de mellette meg oda kellett rohanni átölelni :)

velorexapáca 2011.04.15. 16:18:05

@penelope garcia:

igen kakasherepöri nem egy rossz kaja, sőt a rántott velő az egyik legfinomabb kaják egyike:)

velorexapáca 2011.04.15. 16:19:23

@Kivétel:
;) nem picit félreérthető az a mondat :)

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 16:21:36

@mézescsók: veled értek egyet Anikót illetően. Még ha ez mások szemében unnaturálisnak is tűnik:)

Trevlovics 2011.04.15. 16:22:43

@Kivétel: igazából csak azt tudom javasolni (és egyben ez a válaszom is), hogy engedd szabadon a fantáziádat :)

_most_ 2011.04.15. 16:23:44

@Gee Halen: De milyen már, hogy Jerzyt egyáltalán nem zavarja, hogy őt hívta ki Béci, ez nekem teljesen unnaturális. Lehet még nem esett le neki, hogy ki fog esni.

Trevlovics 2011.04.15. 16:25:15

@lami83: hogy érted, hogy ki fog esni? jerzsie gondolsz? ez nekem új!

Lizalány 2011.04.15. 16:28:08

"A haddmongyammáel helyébe a monddmáhogyfááájbazmeg lép."

Hát ezen bepisiltem ..D.. de az egész nagyszerű :D ..kész vagyok :D

Lizalány 2011.04.15. 16:40:46

@Trevlovics: Trifon Ivanovra rákerestem,húúúúúú ritka ronda fickó ,bláhh :D

syfyboy 2011.04.15. 16:55:01

@Trevlovics: a fantáziam CSAk arra enged következtetni :D de nem zavar... ;)

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 17:07:25

@Lizalány: Én is beütöttem, mert úgy emlékeztem az a kapus volt. Remélem ezt Trevlovics nem olvassa, szar lenne ha megtudná, most az egyszer neki volt igaza.
ui . Ne keress rá Jordan Lecskovra.

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 17:10:53

Megnéztem a tegnap esti videókat, vissza kell vonnom az előző anikós bejegyzésemet. Klassz csaj, nem használ se velkámdrinket, se részt rirésszel. Döntőben a helye Jerzyvel és Alekkal.

Lizalány 2011.04.15. 17:17:35

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Roppant szófogadatlan vagyok :) De azt kell,hogy mondjam ez a Lecskov az Ivanovhoz képest egy tündérkirály macsó csávó :)

bévé 2011.04.15. 17:19:03

:) ez hatalmas lett, Hajni! szeretlek.

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 17:34:33

Most már tudom hol vannak a többiek.
Végre Párizs után nálunk is látható.
http://www.facebook.com/pages/Hypnose-Club-Lounge/128405740503445#!/photo.php?fbid=213644088646276&set=a.130575306953155.21727.128405740503445&type=1&theater
Találkozunk 23.30-kor.

penelope garcia 2011.04.15. 17:47:06

@Trevlovics:

Na, én ettől sikoltozok!
Mi a munkád, ember???????????

Lizalány 2011.04.15. 17:53:10

@penelope garcia: Igen,ez engem is érdekelne....csak nem mertem rákérdezni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 17:56:11

@Trevlovics: képzelem milyen megkönnyebbülés lehetett a szádban lágyan omló kakashere, a hűtőházban keményre fagyott tapasztalatok után.

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 18:07:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Jók a régi videók, én is szoktam néha nosztalgiázni. Milyen szép volt, amikor még nem ismerhettük az egyéni játék fogalmát és tele volt a ház csapatjátékossal.
www.youtube.com/watch?v=mTqqCJZuTKo
Ma már szar Bélának lenni. Sok zagyvaságot kell szegénykémnek összehordania, de hát azért tart tinilányokat, hogy azok megvédjék.

Erről jut fejembe. Láttam a nekedvalóban Bélafan tinilányt. 5 pontot adok rá.

kén-e egy nick? 2011.04.15. 18:27:02

A kiborgoknak a szaglásuk, nem a szaglása. Számbeli egyeztetés, ugye.

A cikk helyesírása rettenetes, Hajni ismét elfelejtette, hogy léteznek összetett szavak a magyarban, meg hogy a melléknév akkor is kisbetű, ha személynévből képeztük, mondjuk alekoszos.

Persze házi rendezésű üzekedőszarvasbikabőgés-utánzó versenyen lenne a helyes, de mivel ez szörnyen néz ki, javasolt helyett az üzekedő szarvasbika/~ák bőgését utánzó verseny.

Pedig már volt, amikor egész tűrhető volt. :-)
(A helyesírás. :-)

dr. gernika 2011.04.15. 18:27:10

Még jó hogy ezt már itthon olvasom, nem a melóban, mert igen göndörjűket kacarásztam rajta. :DD

dr. gernika 2011.04.15. 18:28:52

@penelope garcia: Tök finom.

Hajni, ezennel meghívatom magam a hétvégi ebédre!

velorexapáca 2011.04.15. 18:35:00

@kén-e egy nick?:

nekem tetszik akár kis akár nagybetű azt meg hogy üzekedik-e a bika és azt milyen formában teszi, hát kérem az maga, a költőiszabadság hogyvolt-ba oltott manifesztuma..

nakérem, ennyit erről :-)

..köszönöm Hajni :-)

kén-e egy nick? 2011.04.15. 18:40:40

@velorexapáca:
Hát a te helyesírástudásoddal lehet, hogy nekem is tetszene. :-)

Hódos Hajnalka 2011.04.15. 18:41:00

@pushpang: ohhát szívesen, máskor is. (milyen 15 mp? bevonultál a szépirodalom halhatatlanjai közé! :D)

@Trevlovics: ha a michelin embere vagy és hivatalból eszel, azonnal protezsáljál be! :)

@bévé: én is :)

@kén-e egy nick?: te, valld be, hogy te valójában szerelmes vagy belém és így próbálsz közeledni.

@gernika: jó :))

@velorexapáca: manifesztum, ááá :DD

velorexapáca 2011.04.15. 18:43:39

@kén-e egy nick?:
köszönöm, hogy észrevetted...
:))

@Hódos Hajnalka:
muszáj volt felnőnöm a feladathoz. :-)

kén-e egy nick? 2011.04.15. 18:51:32

@Hódos Hajnalka:
Még nem vallottam be? :-)
Jóvátehetetlen mulasztás... :-)

csicserierika 2011.04.15. 19:07:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: megint csak hálás köszönet. Hogy nem láttam még ezt?
Laci szánalom, hogy egy magyar nótát sem tud, még ebben is lepipálták a fiatalok.
Mert ő Iron Madenen nőt fel, na és?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 19:10:09

Lilu ebben a kékben olyan, mint egy batikolt Kudlik Juli.
Legalább ne csapkodná a kezeit.

kén-e egy nick? 2011.04.15. 19:10:29

@Hódos Hajnalka:
Na jó, akkor ezt nem halogathatom tovább. Bevallom. :-)

De mit szól majd a férjed?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 19:13:36

@csicserierika: ne viccelj már, magyar seggbe magyar lófasz (Trev. és Hajni után szabadon), de nehogy már elvárás legyen a magyar nótának csúfolt, javarészt giccses műdalok ismerete. Mert te azon nőttél fel, na és? <-bocsi, nem tudtam kihagyni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 19:14:17

Most kicsit azért megsajnáltam Évát..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 19:15:22

@pushpang: ... még ha igaza is volt az sms írójának. :D

Kivétel 2011.04.15. 19:16:22

Éva nem 40 évesnek néz ki, hanem rondának... én is annyi vagyok, mégis szép:)

dr. gernika 2011.04.15. 19:17:45

Hú, hát Évának nem ajánlom, hogy visszaolvassa a dzsungelhetes posztokat a kommentekkel. Tényleg orvosi kezelésre van szüksége. :S

Kekec1 2011.04.15. 19:18:19

szépjóestét, hazajöttem, bekapcsoltam és most naaaagyon nagyon röhögök :D:D:D nem, nem kell komolyan venni azt a 40 évet, nem annyinak néz ki:)))) (45-nek?) muhaha :))) ez a lila búvárszemüveg döbbenetes, biztos fiatalít rajta fél évet, így kevésbbé látszanak a táskák :)))

Kivétel 2011.04.15. 19:20:30

@pushpang: én először akkor, amikor Alekosz meg se akarta kóstolni a nagy nehezen összeszerencsétlenkedett főztjét.. de persze azóta megint nem igazán bírom

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 19:22:32

Ez a szinkronizálás haláli jó. :D
Jerzsi egyszerűen imádni való, Alekosz meg megint túl komolyan veszi - úgy beszél mint a Swarzi a Terminátorban. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 19:24:15

Milyen jól informáltak.... ezek nézhetik azt a sorozatot?

dr. gernika 2011.04.15. 19:26:26

@pushpang: Gondolom, megnézhették az első részt.
@Gee Halen: Én is. :)

csicserierika 2011.04.15. 19:32:26

@pushpang: drágám,magyar ember ismerje a magyar nótát, ha még oly giccses is.
Egy igazi jó lakodalomban ha nem volt még részed, hát csak sajnálni tudom, mikor éjfél után megy az ereszd el a hajamat .
Van olyan filingje, mint belőve egy metál koncert:)
Egyébként kutyát is úgy választottam, hogy magyar embernek magyar kutyát. :)

csicserierika 2011.04.15. 19:34:06

@pushpang: ddig nem kritizáltam, de a haja a 70-es évek végi sassont juttatja eszembe. Rémesen volt akkor is :)

Mikibachy 2011.04.15. 19:35:46

Mondjuk Alekosz sterilitására nem csak Évának, hanem minden jóérzésű embernek vigyáznia kellene. Erre a génállományra nem nagyon van szüksége a világnak :D

joszif 2011.04.15. 19:37:34

huh én ezt az Anikót nem bírnám 10 percnél tovább hallgatni... úgy beszél mint a frissen szült anyák az 1 hetes csecsmőkhöz. huh de idegesítő ááááááá

genevieve 2011.04.15. 19:39:51

@csicserierika: és persze csak magyar termékeke vásárolsz:-)

Kivétel 2011.04.15. 19:40:41

Engem a sok műsorvezetői bejelentkezés zavar, simán ellennék anélkül is... csak az időt viszi, mint a sok hülye reklám.. nézi még azokat egyáltalán valaki?? nem is értem, miért éri meg még reklámozni.. én egyet nem tudnék a mai napból felidézni

csicserierika 2011.04.15. 19:41:19

@genevieve: erre hogy jöttél rá?
Micsoda logikai képesség :)

Albino Vernyul 2011.04.15. 19:42:10

@csicserierika: En se tudok egyetlen notat, nepdalt se, pedig zenei altalanosba jartam anno, valami ragadhatott volna.. En is modern zene fele orientalodtam, csak en elektronikus iranyba mentem inkabb, nem rockban mint Laci.. Bar multkor valami trance szamot kert, szoval aztan neki is szelesedett az erdeklodesi kore..

genevieve 2011.04.15. 19:46:41

@Kivétel: én akkor szoktam a mosógépet kipakolni, elmosogatni, és pakolászni:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 19:47:07

Fúúú, váááá, öcsééém, szupeeer, tökjóóóóó...

...

...

...

Mijafaxez?

Kivétel 2011.04.15. 19:47:08

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ha az ember elég házibuliba jár, és még különböző helyekre, elkerülhetetlen, hogy "ragadjon rá" néhány nóta

genevieve 2011.04.15. 19:47:11

@csicserierika: hallottam már ilyen emberekről:-)

Kivétel 2011.04.15. 19:48:09

@genevieve: igaz, végül is arra jó:))) lehet menni pipilni is..:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 19:48:13

@csicserierika: szivem, békési vagyok én is, szerinted milyen lakodalmakba jártam? :D Éjfél után meg simán volt akár metál is a ződre festett rácsoskapu és a székely himnusz között, persze nem Alekosz zenélt. :D

És nem azért, de legalább 3 embert tudok kapásból a környezetemben, akik ugyanígy bajban lennének, ha valami magyar nóta-félét el kellene énekelniük. De ezért
bizisten nem ítélem el őket, és még idegenszívűnek se tartom őket... :)

Én meg a menhelyről választottam kutyát, igazi magyar horpadt hasú keveréket. De van a családban, magyar vizsla, puli és kuvasz is, ha ez megnyugtat. :)

csicserierika 2011.04.15. 19:48:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ezt most nem hiszem el. Gondolkozz erősen :)
Én minden evő vagyok , minden műfajban van ami tetszik Osborntól-Bach-ig.
A már minálunk babám iskolai alap pl.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.15. 19:48:52

@pushpang: @Kivétel: @gernika: @Kekec1: Na ezt a gyíkoskodás már sok! Éva sokkal jobban néz ki, többek között a legszebb szemű villalány, csak Zsuzsi közelíti meg, pár percre lefagytam, hogy ennyire érzéketlen szerkesztők ilyen böszmeségeket követnek el. Erősíteni kéne Éva önbizalmát, az állandó savazása már gyomorforgató!!!!!!!!!!!!!!!

genevieve 2011.04.15. 19:50:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hull a szílva a fáról:-)

száz forintnak ötven a fele:-)

dr. gernika 2011.04.15. 19:51:28

Najó, én bevallottan konyhai antitálentum vagyok, de nem azért nincs se íze se bűze Ani levesének, mert csirkemellből főzte, ami a csirke legkevésbé ízes része???

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 19:51:35

@pushpang: Nekem is egy menhelyi meg egy kóborkutyám van. FAjtiszta rövidszőrű magyar vizsla a menhelyi, meg egy tacskó-keverék. Ő meg az utcáról.

twitpic.com/3kohfy

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 19:51:36

@genevieve: lehetőleg én is magyar termékeket igyekszem keresni, de amíg nem vagyunk pl. olívaolaj- vagy narancstermelő nagyhatalom, addig kénytelen vagyok kompromisszumokat kötni. De pl. olasz vagy osztrák almát, holland répát sose veszek - ha csak át nem vernek... :)

Albino Vernyul 2011.04.15. 19:51:38

Alek Te barom, KáróLY mint a kartya lap....

genevieve 2011.04.15. 19:51:42

látom anikó is a fakanállal kóstolgatja az ételt.....

Kivétel 2011.04.15. 19:52:14

@Peter_Cs: nem szimpatikus embernek - és akkor még finoman fogalmaztam - nem igazán szeretem az önbizalmát növelni

csicserierika 2011.04.15. 19:52:50

@pushpang: én csak azért nem menhelyre mentem (erősen gondolkoztam rajta), mert féltem, hogy haza akarom mindet hozni, nem tudtam volna választani, melyiket hagyjam ott. Tudom, hogy ez nem mentesít semmi alól, de nem akartam magam kitenni ilyen lelki tehernek.
Na ugye hogy tudsz: zódre festett rácsos kapu :)

genevieve 2011.04.15. 19:53:03

@gernika: ha tárkonyos ragulevest csinál akkor a tárkony, citromlé, tejföl és a fűszerek adják meg az ízét...

csicserierika 2011.04.15. 19:54:19

@genevieve: most meg is tapasztalhatod így az éteren keresztül :)

genevieve 2011.04.15. 19:55:45

@pushpang: én meg úgy gondolom, hogy hülyeség ragaszkodni a csak magyar termékekhez...megint lesz magyar narancs?:-)
tudomásul kell venni, hogy ez nem igy megy..... ami jó minőségü magyar termék azt meg kell venni, de mindennel ez működik....

joszif 2011.04.15. 19:56:30

Hát én sose főztem de néhány hónapja palacsintát akartam enni és elsőre megcsináltam, ráadásul azt ami ilyen jó vastag nem az a szokásos papírvékony. Aki még ehhez is béna az tényleg nagyon nagyon .....
3 fogásos vacsora b+

idióta

genevieve 2011.04.15. 19:57:03

@csicserierika: nem hiszem, hogy az valami különösebb érdem lenne bárkinek is:-)

csicserierika 2011.04.15. 19:58:10

@genevieve: vaj, tej , hagyma stb... ilyesmikre gondoltam.
A szusit nem balatoni fogasból készítem:)
Nem vagyok bigott, csak egészséges mértékben. Érted? :)

genevieve 2011.04.15. 19:58:28

@joszif: azt azért könnyebb fordítgatni:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 19:58:30

@gernika: mert az a trendi. A sok "csaksalátátkérek" díszpicsa azt hiszi, hogy az egészséges, merhogy sovány.

genevieve 2011.04.15. 19:59:01

@csicserierika: ha tudod mi az egészséges mérték:-)

genevieve 2011.04.15. 19:59:38

anikót már nem tisztelték meg a szépen kiöltözéssel?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 19:59:54

Szó se róla, Alekosz kivételesen faxányosan kirittyentette magát (markába röhög).

csicserierika 2011.04.15. 20:00:28

@genevieve: természetesen, nem kutatom fel a piacot magyar banánért, beérem importtal is :)

joszif 2011.04.15. 20:00:30

@genevieve: őőő nincs összehasonlítási alapon de elhiszem neked :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 20:00:35

@csicserierika: én nem mondtam, hogy én nem ismerek egyet se! Főleg amikor az asztalon táncolok... :D

genevieve 2011.04.15. 20:01:38

ööö, van aki a krumplipürébe nem tesz tejet?:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 20:02:09

Évám, Évám, akkor váltsd is be az ígéreted! :)

dr. gernika 2011.04.15. 20:02:16

Anikó széjjelbacott káposztájára adott reakciókból megállapítom, hogy Béci szerelmes Anikóba...

genevieve 2011.04.15. 20:03:08

alek és éva tényleg úgy viselkedik mint egy zsémbes házaspár:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 20:03:13

@genevieve: Anyám. Nála a krumplipüre fűszerezetlen vizes törtkrumplit jelent.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 20:04:03

@genevieve: persze, nem is ragaszkodom hozzá, csak ha van választási lehetőségem (ár, minőség, stb.), akkor inkább a magyart részesítem előnyben. Ahogy Csicserierika is írta, pl. tejet, tejterméket, vajat, gyümölcsöt, lehetőleg magyar gyártótól, termelőtől veszem meg inkább.

Albino Vernyul 2011.04.15. 20:04:28

Anyatok, kihagytak a pokert...:(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 20:05:03

@genevieve: én még vajat is szoktam. Meg van, hogy fokhagymát, ami a krumplival együtt főtt meg.

genevieve 2011.04.15. 20:05:38

@Gee Halen: ajvé:-)

@pushpang: én meg sose a gyártót nézem, hanem a minőséget és az árat:-)

Kivétel 2011.04.15. 20:06:17

"Béci" 10 pontot kapott a vacsorára:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 20:06:57

@gernika: miért, mivolt,mivolt?! akkor nem figyeltem a tv-t, csak félfüllel hallottam, hogy Anikó valamit káposztázik..

genevieve 2011.04.15. 20:07:05

@pushpang: én is vajat és forralt tejjel keverem ki simára....de van amikor pici tejfölt is teszek bele, vagy reszelt sajtot

Kivétel 2011.04.15. 20:07:11

@pushpang: és néha egy kis szerecsendiót, és egy leheletnyi fehérborsot

genevieve 2011.04.15. 20:08:30

@Kivétel: :-)))

a szerencsendiótól mindig tartottam, de ma csináltam egy irtó finom karfiolkrémlevest és szórtam bele picit többet mint szoktam ....isteni finom lett tőle:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 20:08:46

@genevieve: de a minőséget hogy' állapítod meg, ha nem nézed, hol készült?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 20:09:13

Bázeg, 1 pont???

Éva meg 10?

A világ legnépszerűbb reppere fehér?

A világ legjobb golfozója fekete?

Pákó nem magyar állampolgár?

genevieve 2011.04.15. 20:09:53

imádom ezt a jerzy gyereket:-DD

éva, alám dolgozol:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 20:10:12

@Kivétel: tényleg... régebben szerecsendió is ment bele, de valamiért elmaradt egy ideje. Viszont a spenótot el se tudom képzelni nélküle.

Kivétel 2011.04.15. 20:10:16

@genevieve: ugye-ugye... én nemrég csináltam brokkolikrémlevest, és abba reszeltem nem is keveset, annak is nagyon jót tett:))

genevieve 2011.04.15. 20:10:39

@pushpang: bocs, származási helyet akartam írni:-)

csicserierika 2011.04.15. 20:11:16

Alek a vátesz : Éva üzemi konyhában fog kikötni :)

genevieve 2011.04.15. 20:13:13

@Kivétel: imádok kisérletezgetni, és inkább érzésből főzök, nem ragaszkodom mereven a szabályokhoz és mennyiségekhez:-)

de van egy csomó dolog amibe nem mertem sokáig belevágni...
és mindig keresem az új ötleteket...

akit érdekel...

gasztro.miner.hu/

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 20:13:13

Na, terveim a továbbiakra:

ma este megnézem az Amadeust végre.

Holnap Esztergom, Alfa-Romeo találkozó.

Vasárnap: drift, Tököl.

Hétfő: munka.

Úgyhogy most lelépek egy időre. Aki várva vágyakozik rám, küldjön egy szerelmes levelet. A teltkarcsúság izgat pont.

csicserierika 2011.04.15. 20:13:42

@pushpang: végre, megtörtél :)
Nincs is annál jobb éjfél után az add ide a dididet üvölteni pár pohárka pálesz után :)

Hódos Hajnalka 2011.04.15. 20:13:52

@csicserierika: Osbourne mámegbocsássá, az öregnek adjuk meg a tiszteletet.

csicserierika 2011.04.15. 20:15:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: összeült a stáb, és félve, hogy beváltom az ígéretemet, inkább nem adták le :)

csicserierika 2011.04.15. 20:16:48

@Hódos Hajnalka: há tudom én? Én csak hallgattam a Black Sabbath-ot :)
(fogalmam sincs, hogy ezt most helyesen írtam-e) :)

Hódos Hajnalka 2011.04.15. 20:17:47

@genevieve: nézz be a kísérleti konyha blogba. beszarás a gyerek. ha szeretsz kísérletezgetni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 20:17:53

@csicserierika: :D:D
látod magad előtt Évát kötözős szárú sötétkék kismamacipőben (áfész kocsma pincérnő, óvodai dadus, megvan?), ahogy haját magdinénisen felkötve, zsírfoltos köpenyben, de erősen kifestett szemmel meri a betűlevest és a tökfőzeléket a rábaszott csoffadt virslivel az alumínium tálcán csúsztatott kékszélű fajansztányérba?

genevieve 2011.04.15. 20:18:36

a bulizást valószinűleg a következő hétvégén valósítjuk meg, mert többeknek nem jó most....

csicserierika 2011.04.15. 20:19:09

@Gee Halen: jaja, Eminem a legjobb .
Én őt szeretem a legjobban .:)

genevieve 2011.04.15. 20:19:28

@Hódos Hajnalka:
rendszeresen olvasok több gasztro blogot:-)

pl. fűszeres esztit:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 20:19:29

@Gee Halen: kérjünk neked egy dedikált fotót Évától? :)

arkangyal44 2011.04.15. 20:19:48

Szép estét kommentlakók. @csicserierika:
neked is szép estét drága kis mazsolám.:)

Kivétel 2011.04.15. 20:20:22

@genevieve: én is úgy szoktam, hogy több variációból mindig elkészül a saját recept a saját családi ízlésnek megfelelően

Albino Vernyul 2011.04.15. 20:20:25

@gernika: Az derult ki, hogy kovette a receptet.. Bele volt irva mibol mennyit, jol bele is pakolta.. De azert Jerzy zabalta...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 20:20:38

@genevieve: :D jogos!
De amúgy ajánlatos a vonalkódot nézni. :)

Hódos Hajnalka 2011.04.15. 20:20:43

@genevieve: én is. mily meglepő, mi? :D

genevieve 2011.04.15. 20:21:26

@csicserierika:

amikor kimondta, pont úgy is nézett ki:-)

dr. gernika 2011.04.15. 20:23:13

@Peter_Cs: Én ugyan semmi rosszat nem szóltam, de tényleg gyengék az idegei, ha így túlreagál egy kritikát.
@genevieve: Aha oké, ennyi vagyok...
@pushpang: Én is azt használok a legtöbbet, mert az ilyen gyorsan összerittyenthető, félkész cuccokhoz az való, azok adják az ízét. De látom ám a henteseken a lemondó tekintetet, mikor minden nő aki előttem és utánam vásárol, csirkemellfilét kér. :)

genevieve 2011.04.15. 20:25:09

@Kivétel: igy van... volt már olyan, hogy olvatam egy blogban milyen isteni finom ezmegaz...megcsináltam és nekünk az az ízvilág egyáltalán nem jött be....

genevieve 2011.04.15. 20:26:04

@Hódos Hajnalka: jah:-)

az egész blogolvasást vele kezdtem:-))

genevieve 2011.04.15. 20:26:35

@Kivétel: jövőhét szombaton, húsvét előtt

Kivétel 2011.04.15. 20:27:38

@gernika: hát akkor én nagyon különc lehetek, mert én a csirke combját és mellét nem szeretem, bármi mást nagyon!! Gyerekkoromban még az agyát is megettük, a nagymamám mindig megpucolta, megfőzte, a papa meg szétszedte nekünk. Fele az enyém, fele az öcsémé lett... - lehet fújjolni, de jó volt, olyan velő szerű

csicserierika 2011.04.15. 20:29:06

@pushpang: ennyi gonoszságért több év is jár :)
De nekem is, mert el tudom képzelni :)

genevieve 2011.04.15. 20:29:09

@gernika: ugyan...ilyen levest kb. egy éve főztem először:-)

mi szeretjük a csirkét, többnyire csak azt csinálok:-)

csicserierika 2011.04.15. 20:30:17

@arkangyal44: jó estét .
Gondolkoztam drágám, jó nekem az ha mazsola vagyok? Az nem száraz és ráncos ? :)

dr. gernika 2011.04.15. 20:30:39

@pushpang: Jerzy hosszan ecsetelte, hogy mennyire el volt rontva, Alek bekancsult, mikor megkóstolta, Béci meg: "ez nagyon finom".

csicserierika 2011.04.15. 20:32:34

@Kivétel: viccelsz, azt mmkk a gyereknek járt.

arkangyal44 2011.04.15. 20:36:51

@csicserierika: de nem ám,csak egy kicsit be kell áztatni egy kis rumos konyakba:)D

dr. gernika 2011.04.15. 20:43:02

@genevieve: Mmm, én camambert-es zsömlékhez mindig bőven használok szerecsendiót, és sosem bánom meg. :) (ez olyan, hogy tejbe és felvert tojásba kell jó bőven beleszórni, abban megáztatni a fél zsömiket, közéjük sajt és zutty be a sütőbe, hétvégi kiadós reggeli-ebéd)

csicserierika 2011.04.15. 20:43:45

@arkangyal44: szóval leitatsz ?
Évásra, v.Anikósra vegyem a figurát? :)

Kivétel 2011.04.15. 20:46:16

@csicserierika: ha bele lehet szólni, inkább Anikós tájszólásosra:))) Évástól óvnálak:)

genevieve 2011.04.15. 20:46:24

@gernika: ez akkor olyan bundászsömleféle:-)

jó ötlet, meg is csinálom holnap:-)

Kivétel 2011.04.15. 20:47:37

@gernika: jól hangzik, ki is próbálom:)

csicserierika 2011.04.15. 20:51:23

@Kivétel: gondolom, hogy Angyalnak is bejövősebb, csak tesztelem :)

arkangyal44 2011.04.15. 20:53:22

@csicserierika: Évásra ne mert akkor vissza leszek utasítva,és az nem jó hatással van az idegrendszeremre:)

dr. gernika 2011.04.15. 20:53:59

@Kivétel: Én is megettem, bele volt főve a húslevesbe, nyami. :)))

kén-e egy nick? 2011.04.15. 20:58:25

Na, én itten bevallok, oszt ennyi a lelkesedés?

Hát ilyenek ezek a nők...(?)

Kivétel 2011.04.15. 20:59:20

@gernika: igen, úgy.. és addig addig főztünk itt, hogy most már igencsak éhes lettem..

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2011.04.15. 21:04:23

néha olvasom, mer vicces, de egy-két dologból kimaradtam, és most már nem bírom tovább, muszáj: mi az az öfi????

dr. gernika 2011.04.15. 21:04:53

@genevieve: Olyasmi, ja, csak mindig sokkal több tojás-tej fogy, mint ami a receptben van, mert jóóól megszívatom a zsömiket. :D Maradjon egy kis cucc, amit a tetejükre csorgatsz, hogy ne legyen száraz.
@Kivétel: Nahát, nem hittem volna, hogy tudok itt újat mondani. :)

csicserierika 2011.04.15. 21:05:52

@ziggy stardust: helló belló (Évás köszönés :) ), összefoglaló, ami este megy a tv-ben

Albino Vernyul 2011.04.15. 21:06:40

Remelem a nezoi szavazatok nem jatszanak majd az eredmenyhirdetesnel, mert igen torzitana.. Semmi koze a vacsihoz..

csicserierika 2011.04.15. 21:08:03

@ziggy stardust: ja, és miaz, hogy NÉHA ?
MMKK napi betevő :)

genevieve 2011.04.15. 21:08:58

@gernika: én csak amatőr vagyok:-)

csicserierika 2011.04.15. 21:10:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: rád gondoltam, mikor kijött az eredmény.
Legalább ilyenkor nyomhatnád ezerrel :)

arkangyal44 2011.04.15. 21:15:42

bocsánat,hogy keveset írok,de közben főzök,kaptam egy kis őzhúsit abból csinálok pörit,de már fő vagy 3 órája és még mindig nem puha.Lehet nem is őz,ez vagy egy öreg szarvas,vagy valami dinoszaurusz,triceratopsz vagymi:) ui igen már tettem bele egy kis szódabikarbonát is :D

genevieve 2011.04.15. 21:19:53

@arkangyal44: vagy marhalábszár:-DD

akkor még van kb. 5 óra hátra:-)

genevieve 2011.04.15. 21:21:45

terminátor 2. a cool-on

csak szólok:-)

Zelefánt 2011.04.15. 21:25:36

@ziggy stardust:
Önsorsrontásból adódó figyelmetlenségre utaló figyelemfelhívás.

2011.04.15. 21:26:43

Na kérem, abba lehet fejezni a főzőcskét itten, munkában megfáradt ember arra téved haza, hogy mások VV topik ürügyén finomabbnál finomabb étkeket alkotnak, én meg csak a nyálam nyelem????? :)))))
Nincs az az Isten, hogy ilyen későn egyek valamit, de olyanokat írtok, hogy még az illatokat is érzem, de komolyan!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 21:26:50

@arkangyal44: na alekosz biztos megmondaná a tutit. Tudod, neki a pörkölt az élete. :)

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 21:28:21

jeee. Kurva jó film a Madárfészek.

Anyukám csinált brownie-t, benne mogyoró és meggy és vaníliaöntettel van nyakonöntve:)

Zelefánt 2011.04.15. 21:30:19

Ma este a szőke ribi nem azt mondta Tajgetosznak, hogy ne stírölje annyira Anikót, mert ma éjjel úgyis az ő ágyában fog aludni?...
(Még mondja azt valaki ezután, hogy nincs fejlődés...még ha lassú is.)
(Víz, meg a part.)

arkangyal44 2011.04.15. 21:33:47

@pushpang: az lehet,de tudod a vadhúsok más eljárás alá esnek, eleve a vörösbor az alap,több hagyma, és fokhagyma kell mint az általános pörikhez:)

Albino Vernyul 2011.04.15. 21:50:16

@csicserierika: Minek nyomnam..?! Vegulis egy makrot ra lehetne allitani, paran biztos megcsinaljak, de ertelmetlen..

csicserierika 2011.04.15. 21:57:39

vadnyúl pöri, házi gyúrt metélt tésztával.
vadas fácán zsemlegombóccal.
kedvenceim.
(csakhogy képben legyen mindenki :) )

csicserierika 2011.04.15. 22:00:36

@pushpang: az étvágyat legjobban ez oltja :)

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 22:10:24

@genevieve: Terminátor2? Rambó3! Nyertem egy bigblájndot és két ólint.

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 22:21:56

Mutathattak volna többet a szinkronból. A látottak kevés egy alapos szakértői bejegyzésre, így csak pár mondat.

Anikó: Ezzel a hanggal produkálnia kellett volna magát, mondhatni alázni a többieket. Nem tette, ismerve a lányt oka volt rá. Majd elmeséli mi az.
Alek: Nb1 beleélés Nb3 hanggal
Éva: Lelkesedése felviszi a pontszámát 4-re
Jerzy: Az ő szerencsenapja a vasárnap, csütörtök-péntek környékén még nem várható tőle csoda
Béla: Török bájgúnárnak kellett volna egy kis hangot kölcsönöznie, de nem sikerült, pedig a karakter stimmel. Ez a srác csak akkor nyitja ki a száját, amikor éppen nőkkel üvöltözik.

mama ottmarad 2011.04.15. 22:25:01

Életem első (eddig utolsó) bajai halászlé főző versenyén, mint vendégek, azt néztük, kinek az asztala a legtisztább, mert biztos mind finom volt,csak hát ... és mondjuk ki, a két fiú főzése során volt a legrendezettebb a villakonyha. Igaz, hogy csupán 1 fogást főztek. És mondjuk ki, a hv posztok is egyre fergetegesebbek, nagyon sokat röhögtem rajta. Kösz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 22:26:49

@Bánatos halszemű:
Nekem pl. Éva ismét az iskolai évnyitó eminens versszavalóját juttatta eszembe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 22:28:57

@arkangyal44: ne misztifikáld már túl ezt a hányatott sorsú Bambit; a pörkűtt, az pörkűtt. :D

Zelefánt 2011.04.15. 22:34:40

@mama ottmarad:
Baján miért nyomatják tele tésztával a halászlevet, tudja-e valaki?...
(Tésztatermő vidék, vagy mi?...)

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 22:36:55

@pushpang: Évát szinkron közben sajnos nem mutatták se alulról, se felülről, így nehéz róla véleményt mondani. Sose tudom meg, hogy a karót lenyelte vagy feldugták neki.

Trevlovics 2011.04.15. 22:38:51

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: lecskov ugye máris szomszéd, ő nem kifejezetten ronda, inkább érdekes :) emlékszem 94-ben egy emberként ugrottunk fel üvöltve, mikor kicsukafejelte a továbbjutásból a németeket.

Trevlovics 2011.04.15. 22:40:53

@Zelefánt: sok arra a gyufatészta, te meg a tűzzel játszol, úgy, hogy közben le vagy öntve benzinnel :)

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 22:41:03

@Trevlovics: Szegény Bodo, nem védhette. Nem tudtam kinek szurkolni akkor, minkét csapat a szívem csücske volt.

mama ottmarad 2011.04.15. 22:43:00

@Zelefánt: az nem akármilyen tészta! Speckó gyufatészta, és nem kell sok bele. Nagyon jó. :)
Tudja valaki, hogy Pesten hol kapható?

Albino Vernyul 2011.04.15. 22:56:23

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Anikonak sikerult 2 mondatos szerepet kapnia.. Gondolom 2 probabol jol felmondta, oszt kesz.. Jerzsy, hat nem minositem.. Eva hangsulyok nelkul eldaralta... Bela felejtos... Alek meg beleelte magat, de lenne mit tanulnia azert..

Zelefánt 2011.04.15. 22:56:33

@Trevlovics:

@mama ottmarad:

Tésztafán terem, vagy intenzíven dörzsölik a végét, amíg...?

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 22:57:24

Ez a Béla megint itt van, sose megy már Vidámparkba. Kár, mert taktikai szempontból vihette volna magával Évát, ő sok szavazatot veszít a hullámvasúton a visítozással. Egyben jó is, mert így nem kellett meghoznia egy újabb nehéz döntést. Nehéz lehet egyéni játékban utazónak is.

Albino Vernyul 2011.04.15. 23:07:05

Na gyerekek, Jerzy bukta... Masodiknak baranysultet csinalt, nyers, ragos stb.. Bela, Eva, Ani nem birja megenni, Alekosz meg nyomja a legfelsobb szinvonal dumat.. Mar korberohogik... Es megtudtuk, hogy a varganya exkluziv gomba.. Kijott a deszert, mindenki meredten nezi...;))

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 23:10:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Elbagatelizálod a dolgot, itt feladatokban 110%-ot nyújtó emberekről van szó, nem rólunk. Bocs, hülyéket írok. Csak rólam. Anikó megoldhatta volna ezt jól is. A kártyákat már csillogó szemmel osztogatta, gyanús ez nekem, mániákus lehet a csaj. Nem baj, majd rákenjük az Évára. Az cigizik, iszik, biztos játékszenvedélyes is. Anikó így maradhat szép.

Albino Vernyul 2011.04.15. 23:16:55

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem tudjuk hogy oldotta meg a 2 mondatat, mert 1x mutattak...;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 23:18:19

aztakurva, Alekosznak milyen nyakkendője van már!

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 23:18:57

Éva nem nyalhat vacsora után Jerzynek, Béla attól súlyos százalékokat veszíthet. Alekra már nem mer rászólni. Inkább kiszól a stábnak, hogy kapják le az adást. A szerkesztő félig kezelhetetlen, szaggatva de nyomatja.

Albino Vernyul 2011.04.15. 23:19:44

Alek valami fejtegetesbe kezdett, hogy a latin olyan mint a gorog, a 2 lany piszkalta, akkor ogorog lett, erre Ani beszolt neki..: "Annyi közöd van a göröghöz, mint nekem az arabhoz" KHF.."

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 23:24:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Néztem volna én is többet belöle. Helyette kaptunk Lilut 40 percig. Ő lesz a beépített ember, majd meglátod.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 23:24:56

Dartsról beszélnek, Anikó megint sopánkodik, hogy milyen béna, ergo ha lenne egy ilyen verseny, simán nyerne, ahogy az lenni szokott. :)

lac64 2011.04.15. 23:25:50

@pushpang: Nem ezt a nyakkendőt kapta tegnap Anitól?

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 23:26:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Van bent minden. Görög, arab, lengyel, török, csabai.

Albino Vernyul 2011.04.15. 23:28:59

@pushpang: Meglassssuk, szerintem 4 halott lesz korulotte, es a falak mogott meg az egesz stab..;)

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 23:30:48

Kezdenek Phil Taylorék. Gagyi műanyag nyilakat kaptak, éles fegyvert nem mer a stáb Béla kezébe adni.

az én rózsám vasutas 2011.04.15. 23:34:58

Elment az adás. Alek lépett a tábla elé báránysülttől zavaros szemekkel. Ami egyébként remekül passzol az elöbb említett nyakkendőhöz.

Albino Vernyul 2011.04.15. 23:38:02

Le kellett ulniuk a kanapera.. Valamit bejatszanak nekik lehet, hogy a szinkronizalast..

Albino Vernyul 2011.04.16. 00:15:30

Ancsa megnyerte az elso kort... Egnek a macsok...;)

Albino Vernyul 2011.04.16. 00:37:34

Masodik kor Aleke.. Vege a vacsinak...

csicserierika 2011.04.16. 07:17:43

@Albino "karazsnyikov" vernyul: jó reggelt.
Köszi a videokat.
Soha szebb végszót :)

pocokpocok 2011.04.16. 08:11:54

köszönjük a feltöltést

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 08:43:48

Most nézem azt a videót, ami a Velveten van.

Kiborult Éva elég rendesen, hogy lenegyvenévesezték púder nélkül.

"Én amikor bejöttem, azt hittem, hogy én vagyok minden pasi álma..."

"Ezért fogod te megnyerni, Anikó...!"

"Én szépségkirálynő vagyok, amikor 12 éves voltam..."

Egész megsajnáltam az elején, de az utolsó szövegnél elröhögtem magam. Úgy is mondta, mint egy 12 éves.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 08:45:23

@Peter_Cs: "A műsor készítői komoly óvintézkedéseket tesznek, hogy a régi-új lakótársak ne befolyásolhassák a játék kimenetelét."

Mi a ráknak mennek be, ha nem ezért?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 08:50:18

Azt a részét megnézném, hogy pl. Szandika hogyan tartaná a száját beköltözéskor. Már az ajtóban visítana mint egy malac. :D

Albino Vernyul 2011.04.16. 09:00:12

@Gee Halen: Nagy pofatlansag lenne bekuldeni a regiek kozul barkit is... Foleg Oli nyomna el Alek fele a dolgot, nem is beszelve arrol, hogy Anikoval is van egy rendezetlen ugye, kiszamithatatlan reakciokkal.. Szandika meg, jezusom...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.16. 09:21:03

@Gee Halen: A többhónapi bezártság, ingerszegény, monoton környezet a legerősebb emberek idegeit is ki tudják kezdeni. Amit tapasztalunk, az a regresszió, ami egy korábbi életszakasz érzelmi állapotába esés. A többieknél is előfordul ez, Olivér és Gombár még ennél is nagyobb visszaeséseket produkáltak. Évát ezért meg lehet érteni, nem értem, minek kell számára fontos dolgokkal állandóan szívatni!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.16. 09:24:22

@Gee Halen: Ha nem is lesz információcsere, a négyes újra összeáll és fő hangadó lesz, a másik két játékosnak pedig maradnak a szürke egerek. Remélem, Évát azért erősíteni fogja legalább önértékelésben.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.16. 09:26:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Korábbi sorozatok villalakóit is beküldhették volna, mint Györgyusz, Ági, Anett, Ágica, Jenny, Elvis.

Albino Vernyul 2011.04.16. 09:28:46

@Peter_Cs: Evanal ezt pont nem tapasztalni.. Anikonal a dzsungel heten mar igen elojott, viszont miota visszamentek a villaba, helyrerazodott..

Albino Vernyul 2011.04.16. 09:34:46

@Peter_Cs: Csak nem a masik jatekosok karara kene ezt kulso eszkozokkel elerni ugye...

Kivétel 2011.04.16. 09:53:39

@Albino "karazsnyikov" vernyul: először nem a hölgyeknek szokás feltálalni az ételt? "Okos" Alekosz minden lényegtelen dolgot észrevesz, kielemez, de a lényeg meg kiveri a szemét

Kivétel 2011.04.16. 09:59:29

@Peter_Cs: nem véletlen, hogy azok estek ki, akik... azok csak ne erősítgessenek senkit már odabenn.. aki bent maradt, oldja meg egyedül, azért, hogy ő nyerjen, vagy mindenkihez küldjenek be egy külön pszichológust, aki erőt önt belé. Az meg, hogy a játék elején milyenek voltak az erőviszonyok, kit érdekel. Valamiért már nincsenek itt, vagy saját vagy nézői /vagy egyéb?/ okból, nem kell a visszarendeződés mesterségesen. Ez megint olyan, mint az Éva-Gigi párbaj, felesleges belenyúlni valakinek az előnyére, ill. hátrányára

Albino Vernyul 2011.04.16. 10:10:18

@Kivétel: Hat amennyi baromsagot osszebeszelt Jerzy vacsija alatt, az nem volt semmi...

frea 2011.04.16. 10:34:54

@Peter_Cs: A szezon meg a fazon. Boglyával kapcsolatban nem regresszió, hanem racionalizáció. Ha már véded, ésszel tedd.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.16. 11:00:06

@frea: A racionalizáció az önigazolás keresése, a regresszió egy korábbi érzelmi fejlettségi szintre való visszaesés. Kicsit volt benne önigazolás is, ami jogos is volt abban a helyzetben.

az én rózsám vasutas 2011.04.16. 11:26:42

Jerzsinnyó!

@Peter_Cs: Az semmi. Bélának hála, már azt is tudjuk, mit jelent a blikk.

A nap embere Alek. Tudtam, hogy az egész nap viselt inget nyugodtan vissza lehet akasztani a szekrénybe a többi közé. Azt a dobd ki a szennyesbe dumát a nők csak kötekedésből mondogatják. Kiszavazni az összeset!

frea 2011.04.16. 11:28:27

@Peter_Cs: Egyáltalán nem azt jelenti.

frea 2011.04.16. 11:34:56

@Peter_Cs: A racionalizációnál olyan szitukban, ahol objektív szempontból negatív következtetéseket kéne levonni önmagával kapcsolatban, torzítja a valóságot. Nem az önmagával való hiedelmeit hozza összhangba a valósággal, hanem szemellenzőt keres a valóság oly módon való torzításához, amely énképével összhangban van. A regresszió egy korábbi primitív működéshez való időleges visszatérés.

inmemancsi 2011.04.16. 11:38:32

nem vagyok egy jerzy rajongó sem, de ő az első a játékosok közül aki teljesen normálisan kezeli azt, hogy kihívott lett.

frea 2011.04.16. 11:55:56

@Peter_Cs: Semmi jogos nincs benne, mindkettő kóros.

Drogon 2011.04.16. 12:12:37

Ma lesz az esemény, vagy megint vasárnapra tették?

Drogon 2011.04.16. 12:22:36

@Gee Halen: Engem mindig sminkkel szoktak negyvenre tippelni, anélkül meg 24-25 most ezen röhögök:D

krumplicukor 2011.04.16. 13:12:43

@Kivétel: Ez oké, de az nem igaz, h mindenkinek tök egyedül kellett ezzel megküzdenie, Bécihez a barátnője már lassan hazajárt, Évánál is egész estére bennvolt a barátja, Jerzynek ott volt Gigi. Anikónak sokáig nem volt kapcsolata a külvilággal, végül aztán beszélhetett az anyukájával, Alek meg... ő kivel is beszélhetett, találkozhatott?

Nem volt ez így egyenlően elosztva, szóval én nem bánnám, ha Alek is kapna egy kis támogatást, mert mostanában látszik, h rajta is kijött a Villa-stressz, nyűgös, meg unatkozik, meg elege van.

Albino Vernyul 2011.04.16. 13:20:14

@krumplicukor: Alek nem is akar latni senkit.. Megzavarja.. Oli meg nem csalad.. Ha be akarnak hozza kuldeni valakit latogatoban, ott az anyja, apja, testvere... Nem egy volt lako, aki karrierileg, uzletileg fugg tole...

neduddki21 2011.04.16. 13:43:18

@krumplicukor: Béci barátnője, aki "lassan hazajárt", emlékezetem szerint kétszer volt bent. Miért kell túlzásokba esni?

Drogon 2011.04.16. 13:43:49

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Alekosz kényszerbeteg. Lehet ezen röhögni, mert tényleg mókásan adja elő, csak a valós életben nem véletlenül él még mindig a szüleivel, nélkülük elpusztulna, annyira életképtelen.

csicserierika 2011.04.16. 13:46:22

miből vonta le a következtetést a bors, hogy jövő héten Béci is bent lesz még ?
Hmm ?

velorexapáca 2011.04.16. 13:52:17

@csicserierika:
jövőbelátót alkalmazott.. :)

genevieve 2011.04.16. 14:01:37

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

atyaég, alek mennyi böszmeséget tud összehordani....tényleg kellenek az erős idegek:-D

csicserierika 2011.04.16. 14:03:40

@perpetum: lehet,éppen ezért Jerzsit várom vissza , és ha úgy lesz, akkor belátom :)

csicserierika 2011.04.16. 14:04:45

@genevieve: én is megemeltem a kalapom Jerzsi előtt, ezért megérdemli, hogy megnyerje a vasárnapi párbajt :)

csicserierika 2011.04.16. 14:05:58

@velorexapáca: hacsak úgy nem, de remélem, hogy most mellé nyúlt :)

Albino Vernyul 2011.04.16. 14:08:03

@csicserierika: Hat erre van a legnagyobb esely, 70-30, 60-40 korul.. Egy zavarhat be, ha esetleg az Alek hivok ugy erzik, ki lehet szavazni, es megprobaljak.. Meg kell hozza egy buta ujsagiro, aki leirja eselyekre a tutit..:)

Albino Vernyul 2011.04.16. 14:19:26

@genevieve: Aniko nem is birta, beszologatott.. Ez utott..: "Annyi közöd van a göröghöz, mint nekem az arabhoz"
Az mas kerdes, hogy az Alek szurkolnal ezzel nem szerez jo pontokat, de az se erdekelte, hogy a Bela szurkoloknal se elozo nap.. "Oltari" taktikus ez a lany..;)

huncut 2011.04.16. 14:22:21

@Zelefánt: Hogy legyen benne valami íz is. :-)

Drogon 2011.04.16. 14:32:24

@csicserierika: Én még mindig nem tudom, mint ahogy azt se, hogy ma vagy holnap lesz a párbaj.

Zelefánt 2011.04.16. 14:48:45

@huncut:
Az imént flaNbíroztam meg a konyhai kendőt a kezemmel együtt, a felfogóképességem ezért most némileg lecsökkent, a szókincsem pedig igen útszéliesedett.
Mi újság a Futrinka utcában?

Zelefánt 2011.04.16. 14:49:55

Mi volt tegnap?
Mi van ma?
Mi lesz holnap?
És hol?...

velorexapáca 2011.04.16. 15:11:24

@Zelefánt:
jobbulást, kendőt kivágni, kezet a fájdalom enyhítésének céljából hideg víz alá tartani..

gyógypuszi alekinnyótól átvehető:))

velorexapáca 2011.04.16. 15:13:19

@csicserierika:

ez a kockázati tényező mmkk adott:))

MegLepke 2011.04.16. 15:13:45

Szevasztok! Ha valaki emlékszik még rám, elmondaná a 42 idevonatkozó jelentését? Köszi.

genevieve 2011.04.16. 15:18:35

@MegLepke: szia, én emlékszem rád:-)

csak nem tudom mi a 42 idevonatkozó jelentés:-)

iinside 2011.04.16. 15:18:44

@MegLepke: A válasz a nagy kérdésekre: az élet értelme, a világmindenség meg minden, szóval a válasz: 42
- galaxis utikalauz stopposoknak -

Zelefánt 2011.04.16. 15:21:50

@MegLepke:
A Zélet értelme, a Galaxis Útikalauz stopposoknak c. agymenésben.

Már erről is kezdek lemaradni, mert a jövő héten már 43 leszek.

Igaz, addig még van esély...még ha rohamosan csökkenő is.

MegLepke 2011.04.16. 15:23:22

@genevieve: :)))

@iinside: ahha, köszi! Mondjuk nem olvastam, csak filmen láttam.

Zelefánt 2011.04.16. 15:24:44

@velorexapáca:
Tajgetosz smároljon egy varánusszal, én a holland (karibi) rumra esküszöm belsőleg, külsőleg pedig tényleg jó a hideg víz.

genevieve 2011.04.16. 15:26:25

ááá, én mazohista vagyok, végig néztem az összes videót:-D

MegLepke 2011.04.16. 15:30:55

@genevieve: én meg most nézem Erzsi vacsoráját. Napok óta nem láttam összefoglalót, csak összesen vagy tíz percet. Viszont még ma nem ettem. Így nem jó nézni. Még a tartáros salátát is megkívánom, pedig nem bírom a majonézt.:D

velorexapáca 2011.04.16. 15:32:46

@Zelefánt:
:)))

jobban vagy? nagyon fáj?

Zelefánt 2011.04.16. 15:39:56

@velorexapáca:
"...nagyon fáj?"
Az szegény József Attila volt, szintén áprilisi.
A májamat leszámítva nem szenvedtem maradandó károsodást.
Nem láttam a tegnapi adást, mert a barátom nyomására FTC-Vasas meccset kellett néznem, és abban sem volt köszönet.
Mi történt, ki főzött? (Ha Jerzy, akkor még talán életben vannak.)

mama ottmarad 2011.04.16. 15:41:39

@MegLepke: rémlik valaki, akire mindig szólni kellett a mikroport miatt >:

A 42 szép szám, és engem mindig meghat, mert a jegyeinek összege hat. Ami Alwkoszra hajaz :)

Zelcsifáncsi, égésre Panthenol hab, Irix spray, Vulnosil kenőcs - ha egyik nincs, irány a patika, ne sajnáld magadtól.
Gyógypussz.

mama ottmarad 2011.04.16. 15:44:29

@MegLepke: szia Lepi, egész le vagy romolva, mi fárasztott ki ennyire :))

Zelefánt 2011.04.16. 15:51:01

@mama ottmarad:

Hol hagytam én már Aleket: én egyből a flaNbírozással nyitottam.

De tényleg, senki sem vette észre, legalább itt, hogy a "király" meztelen?
Ha Jerzy nem mondja a frankót, akkor az összes többi hülye simán beveszi, amit az a fasz vetített...rémisztő.
(És ez mind igaz az összes irgalmatlan baromságára...Favorit, mi? Ja.)

Mama: köszönöm, fel is használom, úgy éljek.

Albino Vernyul 2011.04.16. 15:52:00

Nincs poszt..? Hello Lepke..

Albino Vernyul 2011.04.16. 15:54:32

@Zelefánt: Hogy Alek baromsagokat beszel..? Mar reg..:) De Jerzy vacsija odatesz, miket hordott ossze.. Faragtak is..:)

_most_ 2011.04.16. 15:55:46

@Peter_Cs: Ha ez a négyes menne vissza az pont jó is lenne, elvileg mindenkihez bemenne egy hozzá közelálló ember. Összeállhatna a négyes is, alakulhatna megint két klikk a villába, Anikó napraforoghatna, szóval zajlanának az események. Meg érdekes lenne, hogy a visszatérők viselkedése mennyiben változna meg a korábbiakhoz képest.

genevieve 2011.04.16. 15:56:23

@Zelefánt: nemnem:-)

anikó egyből levágta, hogy hülyeséget beszél,csak most meg tudott kérdezni valakit aki ért is hozzá:-D

Albino Vernyul 2011.04.16. 15:58:41

@lami83: Egy se menjen be a regiek kozul.. Teljesen unnaturalis... Menjenek kulfoldiek, gorillak, celebek, vagy saskak, de senki a regiek kozul..

Zelefánt 2011.04.16. 15:59:47

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Te rájöttél, meg mi is úgy elsőre, de a fél ország tényleg azt hiszi, hogy ez a fasz ott van, pedig köze nincs semmihez.
Hát ez a riasztó, baszki.

genevieve 2011.04.16. 16:00:54

@Zelefánt: hidd el sokaknak még most is humoros, intelligens és jófejnek tűnik:-)

Zelefánt 2011.04.16. 16:11:10

@genevieve:
Ide nem az a mosoly-jel kellene a mondatod végére, szívem, hanem mondjuk egy lácfűrész...
(Hogyan is lehetne azt a klaviatúrán előidézni, lássuk csak...
</\/\/\/\/\)D)...
talán így, kereatívabbak ne kíméljenek.)

Zelefánt 2011.04.16. 16:12:01

..lánc, lánc, láncfűrész..., na.

Zelefánt 2011.04.16. 16:16:26

...kreatívabbak...Visszavonultam a közélettől, mert újat nem tudok mondani, az unalmasat pedig még leírni sem.

genevieve 2011.04.16. 16:23:10

@Zelefánt: ugyan, én szeretem a sziporkáid:-)

ha, ez számít egyáltalán valamit:-D

Zelefánt 2011.04.16. 16:42:30

@genevieve:
Már késő.
Hüpp.
Szniff.

genevieve 2011.04.16. 16:44:55

@Zelefánt: ájjjj, nem bííírom, ha egy pasi bömböl:-D

Albino Vernyul 2011.04.16. 16:47:53

@genevieve: Huppp, hippp, heppp, huppp...
Akkor ketten bombolunk, azt csak birod..;)

Zelefánt 2011.04.16. 16:52:23

@genevieve:
Fontosabb dolgokra visszatérve:
lesz ma párbaj, vagy mindannyian kórházba kerültek ételmérgezéssel?
Egyáltalán, hogy is van ez az egész menetrend?
Tényleg kimaradtam, (és le is emiatt), segítsetek.

genevieve 2011.04.16. 16:56:30

@Albino "karazsnyikov" vernyul: inkább elhagyom a villát:-)

Te miért bömbölsz egyébként?:-)

@Zelefánt: nem, ma csak öfi lesz utána meg csillagszületik...azt kell néznie a jónépnek...párbaj holnap lesz

Albino Vernyul 2011.04.16. 16:59:23

@Zelefánt: Vasarnap van mar a parbaj, miota elkezdodott a Csillag szuletik..

Albino Vernyul 2011.04.16. 17:00:46

@genevieve: Kiborultam arra a felvetesre, hogy Oli visszaterne a villaba.. Bemelegitek Ancsanak..;)

dr. gernika 2011.04.16. 17:03:03

Azt hittem, átaludtam a posztot. De nem. :)

Zelefánt 2011.04.16. 17:10:49

@genevieve:
Ennyi csillag az ősrobbanás utáni első nyolcmilliárd évben nem született, mint mostanság ki(e)s hazánkban, baszki.
Lassan már köpni sem lehet úgy az utcán, hogy ne egy kiscsillagot találj telibe.
Előbb-utóbb a törpecsillagjaink fogják nézni a tévét, ahol minket mutogatnak majd, akik addig még semmi artisztikusat nem vittünk végbe a kamerák előtt, és szánakozva blogolni is fognak rólunk, az fix.

genevieve 2011.04.16. 17:12:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul: LOL:-)

@Zelefánt: multkor mutatták a fókuszban, hogy több ezres tömeg állt sorban, az új X faktoros jelentkezésre....

avanivi 2011.04.16. 17:18:25

@Zelefánt: Azt írtad pár napja, hogy a Laci elegánsabban kivonulhatott volna, ha pl.valakit leüt, hát igazad volt.
Mondjuk ezt az idióta Alekoszt igazán leüthette volna, és most imádnám a Lacit.
Úgy szagolgat mindent és mindenkit mint egy kutya.Én még életemben nem találkoztam ilyen emberrel.
Van akinek tetszik ez, és még nevetni is tud rajta?

Albino Vernyul 2011.04.16. 17:21:32

@avanivi: Bizonyos forumok fele ne menj ezzel a velemennyel, mert maglyat epitenek alad, es konyakkal meglocsolva, egy szivar dobva ra, alad gyujtanak..;)

avanivi 2011.04.16. 17:34:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Megnézem az összes videót/ köszi/ amit linkelsz,mert folyton az események után kullogok, de valami iszonyatos, idegesítő elviselhetettlen egy ürge.

Zelefánt 2011.04.16. 17:36:22

@avanivi:
A riasztó az, hogy szinte a kezdetektől fogva győzelemre esélyesként kezelték/kezelik...amit ő maga is elhitt végül, ez tisztán látszik.
De vajon mi a...retekfőzelékért?
És mire is alapozva...?!

Albino Vernyul 2011.04.16. 17:45:22

@avanivi: Messzirol lehet szorakoztato neha, de egyutt elni nem lehet vele akarmi, mikor rajon ami itt a vacsoran is.. Amugy tud normalis is lenni, akkor egesz emberi...

_most_ 2011.04.16. 17:52:01

@Zelefánt: Hát Alekosz azért nem mindennapi figura, ezt el kell ismerni.
Csak mióta tudja, hogy népszerű, azóta még jobban rájátszik erre, és ez már idegesítő inkább, mint meglepő és mulatságos.

genevieve 2011.04.16. 17:58:53

na, engem most lepontoztak volna a vacsora csatában...úgy elsóztam a krumplipürét,hogy marja a számat:-D

sogeking 2011.04.16. 18:14:07

@genevieve: tegyél bele még egy kis borsot is:)

genevieve 2011.04.16. 18:20:39

semmi kreativitásotok nincs:-)

kevertem bele tojást, vajon dinsztelt medvehagymát, pici lisztet, sütőport és muffin formában megsütöttem pogácsának:-)

sogeking 2011.04.16. 18:22:08

@genevieve: pedig egy ütős welcome drink után észre sem vették volna, hogy sós:)

arkangyal44 2011.04.16. 18:22:29

Szép napos délutántot kommentlakók.Egyet azért nem értek,tudom jó nekem ,hogy csak egyet nem értek,de komolyan ki hiszi el, hogy ha Oliék visszamennek a villába,akkor nem beszél Aleknak arról ami vár rá,bepiálnak és fosa a szót.Mit tudnak vele csinálni?kizárják?megbüntetik?

dr. gernika 2011.04.16. 18:23:26

@genevieve: Jóvanna, aszittük pürét akarsz enni! :D

Zelefánt 2011.04.16. 18:24:40

@genevieve:
Vagy rontsd le a család ízérzékelését némi házipálesszal.
(Nem nézted a Nagy Seggf...izé Séfet?)

Zelefánt 2011.04.16. 18:25:46

@sogeking:
Egy srófra jár az agyunk, bakker.
Gratula.

arkangyal44 2011.04.16. 18:28:58

@genevieve: Sózásban én is nagymester vok,de ha nem tudom javítani,aszondom direkt,hogy lehessen rá inni:)

zoxó 2011.04.16. 18:29:53

Ma nem lesz poszt? Hajni elment halászléízű kakasherepörköltet főzni????

genevieve 2011.04.16. 18:30:17

@arkangyal44: nah elkészült végül a pörkölt?:)

csicserierika 2011.04.16. 18:30:52

@arkangyal44: szép napot !
Azt ugye nem mondhatjuk, hogy outsider vagyok Alek témában, de én sem preferálom az ötletet. Még azt is el tudom képzelni, hogy tényleg nem kotyogja ki, de akkor is
nyögvenyelős ötlet ez a kreatívoktól.
Köszönjük meg ideggyenge háborús Lacának.
Köszönjük Laci, hülye vagy :)

sogeking 2011.04.16. 18:31:34

lehet el kell érnünk 500, izé 1000 kommentet, hogy legyen következő poszt:)

arkangyal44 2011.04.16. 18:36:23

@genevieve: igen elkészült,áttettem a kuktába és adtam neki még egy fél órát,csoda történt vaj puha lett,de én voltam a barom ,hogy eleve nem így kezdtem:)
@csicserierika: Neked is szép napot kedves csicsergő Erikám. Szerettem volna egy emilkét küldeni de nem tudtam:(

csicserierika 2011.04.16. 18:40:30

@arkangyal44: hogyhogy ? Már mint, hogy nem sikerült ?

genevieve 2011.04.16. 18:41:12

@sogeking: de az is lehet, hogy csak dolga akadt mint a sok kommentelőnek aki csak mostanság kapcsolódott be és idáig intézte az ügyeit:-)

arkangyal44 2011.04.16. 18:43:35

@csicserierika: sehol nem találtam,pedig még a telefonkönyvben is néztem :))DD

csicserierika 2011.04.16. 18:45:29

@arkangyal44: mert titkosítottam az emil betyárok miatt :)

arkangyal44 2011.04.16. 18:50:37

@csicserierika: Nekem abszolút tisztességesek a szándékaim:) És házinyúlra nem lövünk.(csak ha támad)DD

neduddki21 2011.04.16. 18:50:44

@arkangyal44: Ráadásul teljesen ellenőrizhetetlen, hogy beszélnek-e. Egyszerűen elveszik a közvetítést, vagy nincs is közvetítés, amikor a kinti dolgok szóba kerülnek, a nézők meg se tudják. Így még a látszata is elvész annak, hogy a tisztességes a verseny.

Zelefánt 2011.04.16. 18:52:46

@arkangyal44:
És akkor is a Szent Kézigránáttal bánunk el vele, ugye.

sogeking 2011.04.16. 18:52:51

@genevieve: vagy egy jacuzziban pihizik, egy pohár pezsgővel a kezében :)

csicserierika 2011.04.16. 18:53:04

@genevieve: igen, az ilyen halk szavú gyenge nő, mindig kivan téve neki :)

arkangyal44 2011.04.16. 18:53:44

@neduddki21: Pontosan így van erre utaltam én is.Minden úgy van ahogy a retek akarja,csodálkozom ,hogy vannak még akik szavaznak.

csicserierika 2011.04.16. 18:54:38

@genevieve: igen, az ilyen gyenge, halk szavú gyenge nő kivan téve neki :)

arkangyal44 2011.04.16. 18:56:05

@Zelefánt: Ha visszatennéd a fonal végét a kezembe nagyon hálás lennék,ugyanis elvesztettem,kivel kell elbánni a szent gránáttal ?

arkangyal44 2011.04.16. 18:58:14

@csicserierika: Egész életemben egy ilyen nőre vágytam :)D

csicserierika 2011.04.16. 18:58:25

@arkangyal44: velem ráfáznál, mert gyanítom, hogy Anikó féle megóvandó nők jönnek be neked, bennem sajnos több az Éva :) ( nem kérek senkitől megjegyzéseket :) )

Zelefánt 2011.04.16. 18:58:26

@arkangyal44:
Hát azon én is.
Ciripforradalom, mi más.

arkangyal44 2011.04.16. 19:01:43

@csicserierika: Az mért baj ha kreatív vagy,és kiálsz az igazad melett? Mindenkit lehet kezelni(nem lekezelni)max kérek egy használati utasítást :)

Zelefánt 2011.04.16. 19:03:09

@arkangyal44:
A viccek meghalnak a magyarázat precíziós szikéje alatt.

(---> Monty Python And The Holy Grail, asszonynevén "Gyalog-galopp")

arkangyal44 2011.04.16. 19:03:32

@csicserierika: csupán a weboldalam címét szerettem volna elküldeni,hogy meg tudd nézni miket gyártok :)

csicserierika 2011.04.16. 19:04:12

@arkangyal44: megkérem a férjemet, na ő tudna mesélni :)

csicserierika 2011.04.16. 19:05:50

@arkangyal44: ott van a címem az adatlapomon. Mi a baj? Nem találod ?

arkangyal44 2011.04.16. 19:05:54

@Zelefánt: imádom a vígjátékokat,volt régebben egy film.nem tudom emlékezel
-e rája a címe :Ne hagyd magad Pitkin,ha jól emlékszem rá :)

arkangyal44 2011.04.16. 19:08:07

@csicserierika: Az volt az első,hogy megnéztem
de semmi nincs:(

sogeking 2011.04.16. 19:14:01

lehet, hogy valami focimeccs van:)

csicserierika 2011.04.16. 19:19:20

@arkangyal44: elküldtem a címem a címedre.
Ide nem teheted ki? Lehet, hogy sokakat érdekelne .

Zelefánt 2011.04.16. 19:25:30

@arkangyal44:
Hát az már igen régen volt, még a nagyszüleimmel láttam. (Norman Wisdom, ugye?)
Akkor még nem tudtam rajta röhögni, ma meg lehet hogy már nem tudnék...
Jó lesz nekem a Monty Python, vagy a Taxi c. tv-sorozat (ami nem összekeverendő a hülye francia filmekkel).
(Vékony jégen járva igen nehéz nevetni.)

Zelefánt 2011.04.16. 19:26:14

@csicserierika:
Csak a férjed meg ne tudja.

Albino Vernyul 2011.04.16. 19:29:17

Ejnye-ejnye nem olvashatjuk Torpilla vergodesit a konyhaban.. Nem jo ez igy...

lupacchiotta 2011.04.16. 19:31:18

@sogeking: AS Roma-Palermo és szerintem ő is szívinfarktust kap mindjárt, mint én!

genevieve 2011.04.16. 19:39:35

na fasza, idáig azt nyomatták, hogy aki most nyer a párbajon az már a döntőben van...most meg elveszik a védettséget...

sogeking 2011.04.16. 19:39:51

@lupacchiotta: akkor ma lehet, hogy nem lesz poszt:)

sogeking 2011.04.16. 19:41:38

egeres? azt hittem elefánt:)

genevieve 2011.04.16. 19:44:13

de geci ez az alekosz...bezzeg oli fiókjába nem szabadott volna bepakolni sem.....

genevieve 2011.04.16. 19:45:01

na basszus, most tudtam meg, hogy a zellerszár az angol zeller:-DDD

genevieve 2011.04.16. 19:45:36

@Gee Halen: nem is én vagyok...de pszt:-D

foxglove (törölt) 2011.04.16. 19:45:55

Muszáj volt még ma is Dzsörzizni, ugye Lilu basszameg?

genevieve 2011.04.16. 19:46:49

fuuu, az a lila cicanadrág...keményen büntet:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 19:47:02

@foxglove: Én már komolyan nem értem: "jerzsi", "dzserzi", "dzsörzi", vagy mi?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 19:47:45

@genevieve: Főleg ahogy közben cigizik kosárral a kézben. Tiszta Peggy Bundy.

foxglove (törölt) 2011.04.16. 19:48:35

@Gee Halen: "Jezsi" vagy esetleg Jerzsi. Dzsörzi semmiképpen sem.

genevieve 2011.04.16. 19:49:00

@Gee Halen: amikor bemutatkozott ma este valami olyasmit mondott, hogy dzsezi vagyok

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 19:49:28

@foxglove: Azt egyből gondoltam, de akkor mi a ragyának úgy mondja...?

genevieve 2011.04.16. 19:49:55

@Gee Halen: és baszkurálja a haját folyamatosan...(csak, hogy a stílusomnál legyek:-)

dr. gernika 2011.04.16. 19:51:34

Még csak az első részt néztem meg, de már fognám Évát, és vele ütném Alekot. Aztán meg fordítva...

foxglove (törölt) 2011.04.16. 19:52:18

@Gee Halen: lehet, hogy poénosnak gondolja. Vagy mert nincs benne annyi tisztelet iránta, hogy megpróbálja a nevén hívni.

rianna 2011.04.16. 19:53:20

sziasztok:)

@Gee Halen: mindenki bemutatta a "lakását", azért mesélt Jerzy is a cuccairól.

Alekoszt annyira irritál, pedig ma még nem volt alkalma cirkalmazni, de már betelt a pohár :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 19:53:35

@foxglove: Gondolja, hogy Lilu névvel neki mindent szabad.

Akkor Lilut innentől Eduárdnak fogom hívni.

Az legalább szép név.

genevieve 2011.04.16. 19:53:37

@gernika: annyira, de annyira összeillenek:-)

nem is tudom miért keresnek aleknak feleséget, mikor már vele él:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 19:54:33

@rianna: Tudom, csak arra reagáltam, hogy minden mondata a "Gigi, a párom" szókapcsolatot tartalmazta.

genevieve 2011.04.16. 19:54:57

@rianna: az nem volt elég, hogy belenyúlkál ani fiókjába?

ani teljesen normálisan szólt neki, hogy odaadja a krémet, csak ne kotorásszon benne...de ő szeret belenyúlkálni...mi ez ha nem bunkóság és tiszteletlenség???

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 19:55:36

@genevieve: Egy rém rendes család. Alekosz okoskodik otthon, nézi a filmeket, egész nap nyakkendőben ül, Éva költi a kevés pénzét sminkre és nem a konyhára.

genevieve 2011.04.16. 19:55:51

éva moss kezet, ott a szappan:-DD

sogeking 2011.04.16. 19:56:06

@genevieve: tehet róla Alek, hogy pont a tangák között van elrejtve?

foxglove (törölt) 2011.04.16. 19:56:43

@genevieve: annyira el tudom képzelni velük a magyar Egy Rém Rendes Családot. Tényleg tiszta Peggy és Al Bundy.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 19:57:41

@Peter_Cs: Jogász? Gondolom tisztában van vele, hogy a csatorna ebben a műsorban (is) folyamatosan a saját és a médiahatóság törvényeit sérti.

genevieve 2011.04.16. 19:57:53

@sogeking: nem turkálunk más dolgaiban SSKK!!

főleg, ha egyébként alek kurva háklis a saját cuccaira!!

mama ottmarad 2011.04.16. 19:58:30

JIRZSI így mutatkozott be.

Csoffadtsegget mutat az a kinyúlt lila cucimucinaci. Éva 70 évesen is stressznadrágot fog hordani.

Fúú, lilu de élvezi a degradációt :(

Remélem, Hajni jól van, ha igen, nincs bajom, ééén türelmes vagyok. :)

További szép estét kommentállatkák :D

rianna 2011.04.16. 19:58:44

@genevieve: de, pont ezt mondom, még nem mondott el 15 és fél barokkos körmondatot, és már meg tudnám ütni.

Townsend 2011.04.16. 19:58:54

@foxglove: éva önmaga karikatúrája.

genevieve 2011.04.16. 20:00:14

@rianna: jah:-DDD

ez az éva is hülye, ha nem ért a kelesztéshez ne akarja már kicikizni azt aki meg igen:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 20:00:24

Éva ebben a sapkában és szemüvegben tényleg kiköpött Okoska.

sogeking 2011.04.16. 20:00:59

Ani részét bevállalom:)

genevieve 2011.04.16. 20:01:07

@Townsend: ő inkább az elrettentő példa:-D

rianna 2011.04.16. 20:02:02

@genevieve: különben is, mindenki használja a saját krémét és ne a másét.

penelope garcia 2011.04.16. 20:02:25

Mi van, Hajni szabadságon?
Miért nincs új poszt?
Ma hülyén halok meg?

inmemancsi 2011.04.16. 20:03:08

@Gee Halen: maradjunk annyiban, hogy elvégezte a jogi egyetemet:))

genevieve 2011.04.16. 20:03:50

a végére mindenki megkedveli jerzy-t:-)

éva basszus, mert tényleg egy kétbalkezes kukta vagy:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 20:04:00

"Próbál úgy kezelni mint egy botkezű kuktatanulót..."

Mert az vagy.

genevieve 2011.04.16. 20:04:31

@rianna: pláne!

de ha meg mondják neki, hogy vigye akkor ne rakja vissza fiókba, hogy majd megint onnan akarja kivenni

rianna 2011.04.16. 20:04:46

@penelope garcia: penny, mióta idejársz, mindig te jutsz eszembe az igazi penelope garciáról:)

genevieve 2011.04.16. 20:06:26

csodálom,hogy éva nem lett tajt részeg, ennyit inni:-)

Townsend 2011.04.16. 20:06:59

@Gee Halen: Aki ráadásul még alattomos is. Ha lehet ezt még fokozni.

genevieve 2011.04.16. 20:08:35

csak én tartom szexy-s dolognak ha egy pasi tud főzni?:-)

de nem tudálékos módon, hanem ténylegesen is?:-)

dr. gernika 2011.04.16. 20:12:02

@genevieve: Szerintem direkt gonoszságból adtak rá ilyen passzentos cuccokat. Az összes narancsbőre, meg a kis hasa is átnyomódik...

Namizu, nem volt összröff Laci kedvenc kocsmájában?

2011.04.16. 20:12:07

@zoxó: csatlakozom, szexis dolog, ha egy pasi tud alkotni valamit a konyhában. Csak mosogatni ne kelljen utána. :)

sogeking 2011.04.16. 20:12:20

@genevieve: hú, egyik nap olyan csirkecombot sütöttem:)
(agyilag valahol máshol jártam, és ezért púposan beborítottam borssal a combot)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.16. 20:13:31

@genevieve: Lehet, hogy egypár év múlva Jerzy Közép-Európa Keith Floydja lesz, ha komolyan veszi a szakácsságot.

2011.04.16. 20:13:35

Ajajj-jajajjj-jaja-jajj! Kikapott a Roma. Otthon.

genevieve 2011.04.16. 20:16:49

@gernika: nem, áttoltuk a jövőhétre, mert a többségnek nem volt jó ez a hétvége

sogeking 2011.04.16. 20:16:53

mi ez a kortárs mű Alek nyakkendőjén ?

lac64 2011.04.16. 20:16:54

@genevieve: Főzni nem tudok, viszont isteni a zserbóm és a töpörtyűs pogácsám. Az is számít?

genevieve 2011.04.16. 20:18:06

rongyszalvéta:-DD

huhh, én csak ütném és ütném, és ütném alekot......

inmemancsi 2011.04.16. 20:18:07

azért látva ezt, tisztesség nekik, hogy egyikből se lett ámokfutó

2011.04.16. 20:19:39

Nem akarok kekeckedni nagyon, de a hangedli nem a pincérek törlőrongya? (alekosz nevezte így a textil szalvétát.

rianna 2011.04.16. 20:20:10

Alek kvantumfizikáról is tudna értekezni, adsz neki egy hívószót, félóráig meg sem áll:)

genevieve 2011.04.16. 20:20:24

@sogeking: :-)

@Peter_Cs: az talán nem, de látszik, hogy van érzéke hozzá....

@lac64: a zserbósüték plussz pont:-)

azért megkérdezném, hány 5 csillagos étteremben járt már alek....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 20:20:30

@beebeer: Az ő tökéletlenségeiről is lehetne egy "rövidebb" listát készíteni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 20:22:10

Na, Anikó meg ÉVa megint öribari lesz, úgy látom.

Townsend 2011.04.16. 20:23:22

@genevieve: Bármit tud, jól, az priceless.

2011.04.16. 20:23:34

@Gee Halen: hát igen, vakok közt a félszemű a király.... Én nem hagynám szó nélkül, csak nem tudom, mennyi időbe telne, míg teljesen belezavarodna a mondandójába.
Alekosz elhitte magáról, hogy ő aztán marhára okos.

rianna 2011.04.16. 20:24:35

Én sem szeretem a bárányhúst. Egyedüli forma, amiben megeszem, az a húsvéti, lerben sült bárány, de az is rengeteg fokhagymaszósszal megöntözve.

genevieve 2011.04.16. 20:24:56

@Townsend: eljutottam arra pontig, hogy jerzytől én sem sajnálnám ha ő nyerné meg a vv4-et:-)

sogeking 2011.04.16. 20:25:50

Aninak egy zsíros kenyér rendel

genevieve 2011.04.16. 20:25:51

béci, te hülye....utonálló étterem:-DDD

na alek még azt is megmagyarázza, hogy a többiek azért nem élvezték az ételt, mert nem elég öregek:-)

Townsend 2011.04.16. 20:26:32

@lac64: Attól függ, ki mondja. Hogy isteni.

Townsend 2011.04.16. 20:28:40

@genevieve: Eddig nem mertem hangoztatni, de ha onnan indítunk, hogy ki ne nyerjen, akkor Jirzsi marad a végén. Nem azért, mert annyira jó, hanem a többiek annyira nem.

arkangyal44 2011.04.16. 20:30:05

@csicserierika: Hova küldted drága? se a citromon se a feemailen nem van semmi:(
ide sajna nem írhatom ki mert az reklám lenne,és Hajni kivágna mint macsekot szarni:)

2011.04.16. 20:30:48

@genevieve: nem lehet, hogy Alekosz azért fényezte ennyire Jerzsit, mert már a vasárnapi párbajra próbálta hangolni "rajongóit"?

genevieve 2011.04.16. 20:30:49

na, szerintem mindenki jó lett kivéve alek...ő nagyon modoros volt

Zelefánt 2011.04.16. 20:31:02

@penelope garcia:
Hát ha HogyvoltHajni nélkül nem élhetsz, akkor...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 20:31:32

Alekosz átvedlett Gordon Ramsayből Csörögi Istvánba.

sogeking 2011.04.16. 20:31:51

persze most jó az Alekosz szövege, amikor dícséri Anit. jellemző :D

inmemancsi 2011.04.16. 20:32:53

@arkangyal44: tedd bele a nevedbe, vannak egypáran akik bőszen így reklámozzák a blogjukat

genevieve 2011.04.16. 20:33:24

@Townsend: de szerintem annyira aranyos, jóindulatú, igyekvő, figyelmes, és csipem a beszólásait....
azt kell mondanom, jobb lett volna ha nem jönnek bent össze gigivel...függetlenül attól, hogy látszik/érződik rajta, hogy szereti gigit

Zelefánt 2011.04.16. 20:33:32

@rianna:
Ki a faxom az Igazi Penelope García? -- Ezen szürkéim már régóta molyolnak.

sogeking 2011.04.16. 20:35:36

@Zelefánt: valami őrült csaj lehet

genevieve 2011.04.16. 20:36:07

@beebeer: nem:-)

nem jezyt fényezte, hanem magát:-)

meg szeret abba a szerepbe tetszelegni, hogy ő jerzy mentora:-)

az meg amilyen rendes, nem küldi el a francba, hanem mindig figyel rá és megköszöni a sületlen tanácsait

2011.04.16. 20:36:22

@Zelefánt: Jaj, hát a Gyilkos elmékben a zseniális hackercsaj. Nagy fazon.

genevieve 2011.04.16. 20:36:59

@Zelefánt: a gyilkos számok cimű sorozat technikus csaja:-)

genevieve 2011.04.16. 20:37:56

@genevieve: gyilkos elmék...na...:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 20:38:27

Van egy érzésem, hogy napról napra szorosabb lesz ez a párbaj...

2011.04.16. 20:38:54

@genevieve: nem a gyilkos számok, a Gyilkos elmék... :) Szoktam nézni néha, szeretem a sorozatgyilkosokat nézni, tökre kikapcsol.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 20:40:16

@beebeer: Anikó mondjuk tényleg mehetne a "Gyilkos számok"-ba.

Fos 9-es.

Townsend 2011.04.16. 20:40:18

@Zelefánt: Az én megoldásaim: 1. Hajni gasztrobloggerileg belebetegedett a vv vacsoracsatájába. 2. Tavaszi zsong.

lac64 2011.04.16. 20:40:23

Ugye csak kiderül, hogy nem esett jól Jerzsinek az, hogy Béci őt választotta.

rianna 2011.04.16. 20:41:10

Itt emlegette valaki a napokban, hogy valamelyik szereplőt szinkronszínészként foglalkoztatnák (Ani?) Ha így van, akkor jól megszervezték, a hang ki volt próbálva, a sorozatot meg a legnézettebb műsorukban reklámozták...

@Zelefánt: A Gyilkos elmékből a geek csaj, aki sosem megy terepre, egy sötét szobában ücsörög, számítógépekkel van körülvéve, ahonnan a gyanúsított cipőméretétől a a bilire szoktatásáig minden adatot 3 századmp alatt előkerít:)

genevieve 2011.04.16. 20:41:12

@Gee Halen: viszont, ha most jerzy nyer, akkor tényleg ő nyeri az egészet....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 20:41:22

@lac64: Megrettent Éva és Anikó össznői támadásától :)

genevieve 2011.04.16. 20:42:57

@lac64: ja, gondolom folyamatosan nyomatták neki, hogy ugye rosszul esett, ugye rosszul esett, ugye rosszul esett!!!!

rosszul esett, igen....na, de most már hagyjál békén:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 20:43:12

@genevieve: Hát, most biztos megindultak az anti-Béci szavazók is.

Én is szavaznék Jerzyre, komolyan! De nem a Béla, hanem maga miatt.

sogeking 2011.04.16. 20:43:26

@rianna: azért attól nem lesz valaki szinkronszínész, hogy egy két perces jelenetet szinkronizál (ráadásul rosszul) - de ez csak a magánvéleményem:)

arkangyal44 2011.04.16. 20:45:40

@inmemancsi: Aranyos vagy ,hogy segíteni próbálsz,de ez nem blog hanem egy weboldal azokkal a termékekkel amit gyártok.de aki meg szeretné nézni nagyon szívesen elküldöm.

Townsend 2011.04.16. 20:46:11

@lac64: Ez kevés. Menekülés közbeni könnyelmű kijelentések nem mindig őszinték.

lac64 2011.04.16. 20:46:44

@Gee Halen: Vagy csak egy kicsit lassan esett le neki, hogy átverték.:)

rianna 2011.04.16. 20:47:39

@sogeking: szerintem sem, de ezt nem én döntöm el :D

genevieve 2011.04.16. 20:48:09

@lac64: mennyiben verték át?

valaki azt igérte neki, hogy inkább saját magát áldozza be, csak jerzy nyerjen?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.16. 20:48:32

@lac64: Ha Béla nekem is így hadonászna nekem magyarázata közben, én is azon gondolkodnék napokon át, hogy mikor csatlakozott egy pantomim-társulathoz.

sogeking 2011.04.16. 20:49:51

@rianna: persze, csak vicces, hogy csinálnak mindenféle feladatot, és akkor egyből kiderül, hogy ők abban amennyire tehetségesek (semennyire)

csicserierika 2011.04.16. 20:53:29

@arkangyal44: öö, az adatlapodon az üzenet küldéssel. Nem értem ?

_most_ 2011.04.16. 20:53:29

@genevieve: Nem, Jerzy azt hitte, hogy Béci nem fogja beáldozni az első adandó alkalommal a biztos párbajgyőzelem reményében.

csicserierika 2011.04.16. 20:55:18

@beebeer: biztos vagyok benne :)
Ilyen magasságokba nem mindenki lát :)

dr. gernika 2011.04.16. 20:55:22

@genevieve: Pedig már erősen gondolkodtam raja. Jövő héten viszont én nem leszek itthon.

Ma esti szócsövem egyértelműen Anikó volt, szanaszéjjel röhögtem magam a reakcióin.

Hajni ha erre jársz, mondd meg a tutit, hogyan kell elkészíteni a felső tízezrek báránysültjét?

csicserierika 2011.04.16. 20:56:50

@sogeking: az éjszakai darts is addig tetszett neki, míg azt hitte, hogy megnyeri.
Term. Alek nyerte :)

Zelefánt 2011.04.16. 20:57:13

Mindenkinek köszi, aki megpróbált felhomályosítani.
(Tényleg nincs türelmem a sorozatokhoz.)
(Hármat néztem végig eddig:
Taxi
Miért éppen Alaszka?
Twin Peaks

(Na meg még, egy jugoszláv sorozatot, a hetvenes évekből, az volt a címe: "Belgrádi fiúk", igen kemény volt, úgy emlékszem.
(...és persze a Forró szél...nadehát...)

A többi számomra túlbonyolított zagyvaság.
(Egyszerű elme vagyok, nincs kapacitásom hat-nyolc évre, mi tagadás.)

genevieve 2011.04.16. 20:57:32

@lami83: ugyan arról beszélünk...

dr. gernika 2011.04.16. 20:58:03

@genevieve: 5 csillag, vagy "a felett" !!!

rianna 2011.04.16. 20:59:07

@sogeking: mindenkinek ki kell találni egy utóéletet, a disznóvágásra járás, a diszkóban vetkőzés foglalt, a maradékot most próbálgatják.

sogeking 2011.04.16. 21:00:13

@csicserierika:
pedig akkor kiderült volta, hogy mehet profi darts játékosnak :)

nem láttam, de itt olvastam, hogy sima műanyag nyilak voltak - no comment:)

lac64 2011.04.16. 21:01:53

@genevieve: Béci előtte nem azt hangoztatta, hogy Jerzsit csak akkor, amkor már nincsen más?

genevieve 2011.04.16. 21:02:04

@gernika: a mislencsillagokról meg már ne is beszéljünk:-)

sogeking 2011.04.16. 21:02:16

@rianna: szerintem bőven jók lesznek celebnek:)

eddigi legviccesebb az volt, amikor a belevalóban Szandikának boxmérkőzés kommentátori stílusban kellet valamit felkonferálnia :D

csicserierika 2011.04.16. 21:02:16

@Zelefánt: írd ide nyugodtan az isaurát és a Dallast is, majd folytasd :)

dr. gernika 2011.04.16. 21:02:32

@beebeer: Én most Dexterre kaptam rá, imádom.

Zelefánt 2011.04.16. 21:04:55

@csicserierika:
Chiccarita, összetévesztesz engem valakivel/valamivel.

genevieve 2011.04.16. 21:04:59

azért ez a csillag születik eléggé durva:-D

genevieve 2011.04.16. 21:05:56

@Zelefánt: csak nem figyelt az előéletedre:-)

_most_ 2011.04.16. 21:06:14

@genevieve: Ott volt Anikó és Alekosz is.

Zelefánt 2011.04.16. 21:07:09

@genevieve:
És mennyi időt is spórolok ezáltal...

genevieve 2011.04.16. 21:07:42

az szép lesz amikor béci visszamegy és megmondják nekik, hogy nem lesz védett, viheti ki évát:-D

genevieve 2011.04.16. 21:08:19

@Zelefánt: és mire használod fel a megspórolt időt?:-)

2011.04.16. 21:08:31

@gernika: én elkezdtem, de valamiért nem jött be, de az is lehet, hogy csak nem voltam megfelelő hangulatban.
Maradok a jó öreg maffiózóknál, meg mostanában a Ments meg! tűzoltóinál, tudom nem sorozatgyilkolászós, de lehet szeretni. :)

Zelefánt 2011.04.16. 21:09:15

@genevieve:
Itt csövezek a monitor előtt, Veled.

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 21:09:22

@gernika: a bordát pont úgy ahogy Jerzsi. Nem szabad átsütni, rózsaszínű kell, hogy legyen. igazi bunkóság az asztalnál úgy viselkedni, ahogy ma Éva, Béci és Anikó, ha az én vendégeim lettek volna, basztam volna ki őket az asztal mellől, mint a macskát szarni.

Bocsánat, hogy nem szóltam, nem lesz ma poszt, nem volt egyszerű a mai nap.
Holnap duplázunk.

dr. gernika 2011.04.16. 21:09:26

@genevieve: Mondjuk az egy percre sem zavarta, hogy amit most nyomott, szöges ellentétben állt a saját vacsorája alatt hangoztatott kulináris elveivel. :)

rianna 2011.04.16. 21:09:35

@Zelefánt: sitcomból örök kedvencem a Seinfeld, az összes poént tudom, mégis röhögök rajta. Amit még nézek manmapság a gyilkos elmék, a dr. csont, meg a las vegas (ezt nemrég fedeztem fel).
A CSI-t is néztem sokáig, de már nagyon unom, hogy csilli-villi gadgetekkel oldják meg az ügyeket, és kevesebbet gondolkodnak.

@sogeking: szandit leginkább mud wrestling kategóriában tudom elképzelni a ringben.

@csicserierika: nem rossz ötlet, hogy Jerzy tv-szakács legyen:)Látszott, hogy elemében van, a főzés azon kevés dolgok egyike, amihet jobban ért a többieknél.

genevieve 2011.04.16. 21:12:28

@gernika: zavarja őt egyébként bármi ha saját magáról van szó?:-)

Zelefánt 2011.04.16. 21:12:48

@rianna:
Ezek a sitcom-ok nekem valahogy nem...
Mintha mindet a nőknek gyártották volna -- bocs, ez nem degradálás, hanem inkább a különböző ízlésekre, stílusokra utal.

genevieve 2011.04.16. 21:13:07

@Hódos Hajnalka: hát nem is tudom, én isztambulban ettem báránybordát az nem volt rózsaszin, viszont finom puha és omlós volt:-)

genevieve 2011.04.16. 21:14:07

@rianna: dr. csont:-)

különösen az utolsó két évad:-)
nagyon feljöttek poénilag:-)

csicserierika 2011.04.16. 21:14:14

@rianna: nem voltam pontos. Jerzsivel egyetértek, de én Évára gondoltam, mint üzemi konyhai kisegítő személy :)

sogeking 2011.04.16. 21:15:35

Trixinek vetélytársa lesz:)

dr. gernika 2011.04.16. 21:16:03

@Hódos Hajnalka: Köszi!
Szerintem annyira nem voltak gázosak, mert Jerzyvel nem éreztették hogy nem ízlik nekik, csak mi láttuk, meg egymásnak suttogták, mikor kiment, hogy nekik ez nyers. A riportban aztán persze előadták magukat.

genevieve 2011.04.16. 21:18:13

@gernika:
szerintem teljesen normális dolog elmondani a véleményünket az ételről, ha megkérdezik...ha valami meg nem izlik akkor azt nem kell megenni....
persze lehet ezt intelligensen és bunkó módon is előadni...

rianna 2011.04.16. 21:18:51

@Zelefánt: sitcomja válogatja. A the bing bang theory pl. nagyon unalmas és poénmentes szerintem.
A Cheers-t nem szereted?

@genevieve: előszört azt hittem, egy hülye CSI-klón, de sokkal jobb, poénosabb, jók a karaterek.

@Hódos Hajnalka: eccer majd ha lesz időd, tanácsot kérnék a jó steak elkészítésére vonatkozólag :)

genevieve 2011.04.16. 21:20:42

@rianna: igen, az első két évad még átlagos volt, de miután rámentek a két fő karakter viszonyára és tettek bele humort alig várom, hogy nézhessem...a cool-on most adják a régebbi részeket:-)

dr. gernika 2011.04.16. 21:20:59

@genevieve: Szerencsére én alapból nem szeretem a birkahúst, úgyhogy nem fenyeget a veszély, hogy majdan egy legeslegfelső kategóriás ven_dég_látóipari egy-ség-ben jó képet kelljen vágni a rózsaszín báránybordához.

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 21:21:18

@genevieve: lehet pácolni, de minek?
bár, vannak, akik a rosé kacsamellet is fujjozák, hogy nyers.
na azt úgy NEM szabad elkészíteni, ahogy Anikó csinálta. :)

@gernika: kevés olívaolajhoz sok vajat teszel, rozmaring, szétnyomott fokhagymagerezd, és úgy sütni. serpenyőben, sűrűn forgatni. nem szabad átsütni, kiszárad. grillen is finom, de ahhoz csak középhaladó szinten álljon neki bárki :)

genevieve 2011.04.16. 21:22:02

régen nagyon szerettem a miért pont alaszkát:-)

a főszereplő srác most a gyilkos számokban játsza a főzsarut, mintha nem is ugyan az az ember játszaná:-)

rianna 2011.04.16. 21:22:21

@csicserierika: ja ja, krumpli és zöldség elsődleges feldolgozását koordináló backup manager.

sogeking 2011.04.16. 21:23:23

@genevieve: hú, most egy világ omlott össze bennem:)

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 21:23:53

@rianna: malackaraj.blog.hu/2009/06/04/a_jo_sztek_okolszabalyai

ezen kívül, a malackaraj blogon a bal oldali cimkefelhőben "szték" cimke alatt találsz még vagy tíz írást, ezek alapján sikered lesz.

dr. gernika 2011.04.16. 21:23:54

@genevieve: Persze, és igazából én nevettem a riportbeli reakciókon is, csak ha belegondolok, hogy ezt Jerzy vissza fogja majd egyszer nézni, égne a pofám a helyükben.
Béci aranyos volt, ahogy próbált mentegetőzni, amiért szinte semmit nem evett.

genevieve 2011.04.16. 21:24:28

@gernika: én egy egyszerű kifőzdében ettem...de ott nemzeti étel...tehát szuper volt:-)

@Hódos Hajnalka: tudom, de én a kacsát is ropogósra átsütve szeretem:-)

ezért nem eszek steak-et sem, mert nem birom a félig átsütött húst....

de én nem ennék pacalt sem, disznóhúst sem....ami pedig másnak isteni étel:-)

Townsend 2011.04.16. 21:24:46

@gernika: Nekem is a kedvencem. Májusban kezdik forgatni a 6. évadot.

genevieve 2011.04.16. 21:25:14

@sogeking: bizony, bizony az a srác volt az alaszkában:-)

genevieve 2011.04.16. 21:26:14

@gernika: szerintem bárki aki visszanézi a riportszobás dolgokat, égni fog:-D

Zelefánt 2011.04.16. 21:26:28

@rianna:
A Cheers kurva nagy csalódás volt, mert azok fabrikálták össze, akik a Taxit is.
Persze, vannak egyszeri és megismételhetelen dolgok, és újra elkaphatatlan nézők is, mint én, ugye.
(Volt egy barátnőm anno, aki hülyére röhögte magát a Jóbarátokon -- ráadásul angolul lökte, DVD-ről -- én meg csak tanácstalanul néztem ki a fejemből.)
Különbözünk, na.

genevieve 2011.04.16. 21:27:25

most poirot-ot nézek, szeretem:-)))

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 21:28:21

@genevieve: hát te nem jössz hozzám vacsorázni, az biztos. :DDD
fogadjunk, szereted a nyulat.
onnan gondolom, hogy én meg azt nem szeretem, bár van.

genevieve 2011.04.16. 21:28:55

@Zelefánt: na már tudom mi áll szerelmünk kibontakozásának útjában:-)

imádom a jóbarátokat:-DDDDD

dr. gernika 2011.04.16. 21:29:33

@Hódos Hajnalka: Te ez így tök jól hangzik, már futna is össze a nyál a számban, de sajna érzem közben a birkaízt is.

genevieve 2011.04.16. 21:30:10

@Hódos Hajnalka: nem, még soha nem ettem nyulat....és nem is szándékozom:-)

de, megnyugtatásodra közlöm, hogy tudok viselkedni vendégségben és biztosan nem fikázom az ételt:-)

rianna 2011.04.16. 21:30:23

@Hódos Hajnalka: ok, köszi

@Zelefánt: a cheers nekem tetszett, de a taxit nem láttam. A jóbarátokon viszont én is hülyére röhögöm magam:D

Zelefánt 2011.04.16. 21:30:31

@genevieve:
Nem gáz, hiszen nő vagy.
(Óvatosan ugyan, de erről ugattam itt néhány méterrel felfelé.)

sogeking 2011.04.16. 21:31:50

@genevieve: hát ez kb. akkora sokk, mint az, hogy Agent Smith a Mátrixból és Arwen apja a Gyűrűk urából ugyanaz a színész:)

rianna 2011.04.16. 21:32:19

@genevieve: a nyúl nagyon finom. Nagynénémék régebben tartottak nyulakat és olyan finom paprikásokat ettem nála:)

genevieve 2011.04.16. 21:32:19

@gernika: szerintem te a faggyúízre gondolsz:-)

a bordán nem hiszem, hogy sok van...

gyerekkoromban nagyon sok birkapörköltet ettem, nálunk minden névnapon és sátoros ünnepen az volt (hajdúság)...de egyrészt nagyon meg kell tisztítani a faggyútól és másrészt azért öntenek hozzá vörösbort, hogy elvegye ezt az ízt...
de utoljára 25 éve csináltam, igy nem vagyok szakértő:-)

genevieve 2011.04.16. 21:32:58

@Zelefánt: miért, a barátnőd nem nő volt?:D

sogeking 2011.04.16. 21:33:30

velős pacal burgonyapürével jöhet:)

genevieve 2011.04.16. 21:34:07

@sogeking: bizony, bizony:-)

viszont az alaszkában szerettem a szinészt, a gyilkos számokban meg nem
igaz, az egész gárdát nem szimpatizálom..

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 21:34:34

@rianna: ááááááááááááááneeeeeeeeee hát nem most írtam, hogy szar napom volt? :D

genevieve 2011.04.16. 21:35:11

@rianna: nem kétlem, sok mindenre mondják, hogy finom...én mégse enném meg:-)

ez persze sok esetben tudati dolog...ha le tudnám győzni az ellenszenvemet, lehet nekem is izlene:-)

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 21:37:36

@sogeking: csülkös pacal kenyérrel. :))
@genevieve: fikázhatod. egyszer :DD
Jerzsi ott hibázott, hogy pont egy megosztó étellel próbálkozott.
hal, birka, bárány, pacal... ilyesmik tilosak, ha először látsz valakit vendégül. tapasztalatom szerint.
nekem lehet főzni bármit vadasmártás zsemlegombóccal kizárva. de ez az egyedüli. meg a grízes tészta. :))

dr. gernika 2011.04.16. 21:39:23

@rianna: A jó steak alapja a jó hús, ezt még én is tudom! :D

@genevieve: Á, én ilyen szempontból nagyon rossz alany vagyok. Hortobágy mellől jövök, ahol a birkapörkölt is majdnem nemzeti eledel, egy rendezvényen autentikus pásztor bácsik büszkén kóstoltatták velem az autentikus bográcspörit, de én arra is húztam a szám.
Pacalt szintén olyat kóstoltam, hogy az illető anyukája csinálta állítólag kurvajól, de én csak azt érzékeltem, hogy hosszában felhasított csigákat eszem, jól megpirospaprikázva.

"szerintem bárki aki visszanézi a riportszobás dolgokat, égni fog:-D "
Na az biztos. Kivéve Aleket. Neki az lesz a véleménye, hogy minden megnyilvánulása felsőkategóriás volt.

@Townsend: Én még a 3. elején járok, mondjuk ez elég jó ahhoz képest, hogy múlt hétvégén vágtam bele. :)

Townsend 2011.04.16. 21:39:24

@Peter_Cs: Szépíthetjük a dolgot szóvirágokkal, de akkor is agyszövet.

sogeking 2011.04.16. 21:39:56

@Peter_Cs: az is jöhet:) főzelékeken kívül mindenevő vagyok

valaki írta itt nemrég, hogy csülök babot csinál, gyerekkoromban az volta kedvencem

halakat, tengeri szörnyeket imádom, szarvasgomba, mangalica, marhanyelv MMKK:)

Zelefánt 2011.04.16. 21:41:17

@rianna:
A Taxit mindenképp szerezd meg valahogyan, mert az a sorozat az alfa és az omega a sitcom-ok világában. (Nálam, persze.)
(Ha igazán szerencsés vagy, még a régi MTV-s szinkronnal is megtalálhatod, de ha nem akkor sem baj, csak keresd.)
(Láttad azt a Milos Forman-filmet, (Ember a Holdon), ami az egyik szereplőről (Andy Kaufmann-ról) szólt? )
(Jim Carrey játszotta...Na, az az atársaság.)

Zelefánt 2011.04.16. 21:42:26

Kéretik a helyesírásomat a helyén értelmezni.

rianna 2011.04.16. 21:42:44

@gernika: jólvan:D, de én a hústól arrafelé nem tudom, hogy mit csináljak. Annyiféle receptet találtam, de sosem az igazi. Egyszer sikerült, de akkor 3 receptet kombináltam össze, de már elfelejtettem az eredetüket :)

genevieve 2011.04.16. 21:42:52

@Hódos Hajnalka: azon gondolkoztam én mit főztem volna nekik?:-)

te mit csináltál volna?:-)

- karfiolkrémleves (most találtam egy isteni receptet, eddig soha nem ettem volna meg:-)

- csirkemelltekercs sajttal és bacon-el, sajtósszal, sütőben sütve, krumplipürével

- epres, fehércsokis mascarpone töltelékes piskótatorta

Zelefánt 2011.04.16. 21:43:34

@genevieve:
De, az volt, de túlzásba is vitte.

genevieve 2011.04.16. 21:43:44

@gernika: igaz, alek szerelmes önmagába:-)

sogeking 2011.04.16. 21:43:46

@genevieve:
előétel: ráksaláta
fő: sörrel locsolt csülök
desszert: madártej:)

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 21:44:38

@gernika: jut eszembe, barátnőmnek vannak franszia rokonnyai. csináltunk csigát. hát kellett fél üveg unicum az előkészületek alatt, de a végeredmény megérte :)

dr. gernika 2011.04.16. 21:45:34

@genevieve: Jah, mondták nekem is, meg hogy az az ellenszere, hogy avas szalonnát kell hozzá adni, az majd elveszi az ízét. Hátköszönömszépen.

@Hódos Hajnalka: Na mi se leszünk lelkitársak, pont a vadast szeretem. :D

genevieve 2011.04.16. 21:47:36

@rianna: kétszer próbálkoztam steak-et enni:-)

ha nem is 5 csillagos, de azért fölsőkategóriás étterembe hívtak meg vendégül... körbevágtam a külső átsült húsrészt és a többit otthagytam a tányéron, a pincérek meg csak meresztették a szemüket...égett is a pofám:-)

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 21:47:37

@Zelefánt: a helyesírás fikázása ehun tegnap óta szerelmi vallomásnak számít, nem tudtad? akkómondom.

@genevieve: ezen gondolkodom, mióta elkezdődött a vacsoracsata hete. a desszertem talán madártej lenne, de a többi?
karfiolkrémleves recept kéne. elárulod?

Townsend 2011.04.16. 21:47:38

@Peter_Cs: Gyerekkoromban ettem utoljára vesét velővel + tarhonya. Tényleg jó volt, de mikor később megtudtam, mi a velő, hát gyorsan lemondtam róla. A vese nem izgat, igaz, azt sem eszem.

genevieve 2011.04.16. 21:48:49

nálad éhenhalnék:-)

kivéve, ha megennék 5 tál madártejet:-)

genevieve 2011.04.16. 21:50:15

@Hódos Hajnalka: ööö, nálad lehet kihagynám a madártejet:-)

szóval a lidl-ben szoktam vásárolni és ott volt egy receptfüzet:-)

majd előkotrom és megirom:-)

genevieve 2011.04.16. 21:51:18

@Townsend: imádom a tarhonyát:-)

a jó kis menzakoszt félét:-)
meg a kórház tökfőzeléket:-)

igy belegondolva elég hülye izlésem van:_)

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 21:51:40

@gernika: de ezt úgy képzeld el (vadas) hogy még nem is ettem. (ill. nem emlékszem rá.)
előre is elnézést a frivol vallomásért, de az történt, hogy a mamámhoz mentünk ebédelni apuanyukicsihajni. kb. négy-öt éves lehettem, valószínűleg bújkált bennem valami betegség. a mama vadast csinált, beléptem az ajtón, megéreztem a szagot, mert az nekem szag volt és így sugárban kezdtem hányni. az a típus, mikor nincs idő szólni vagy előrehajolni. na innentől kezdve, ha megérzem a szagot, végem van. mentem már ki étteremből is emiatt. :)

sogeking 2011.04.16. 21:52:46

@Hódos Hajnalka: én ugyanígy vagyok a krumplis tésztával:)

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 21:55:44

@genevieve: ezt most egy pillanatig nem értettem, aztán leesett :DDDD

@Townsend: idei disznóvágáson ott álltam a nagybátyám mellett a kis tányérkámmal, mint twist olivér a repetáért, megkaptam a disznó agyát, örültem, mint majom a farkának, lehártyáztam, sütisüti, örömmel kínálgattam körbe mindenkinek, de az egyöntetű baszkimennymáarrébbmígezteszed lett a válasz :DDD

dr. gernika 2011.04.16. 21:58:03

@Hódos Hajnalka: :DDD Nagyi biztos értékelte a kritikát. :D

A csiguszról elhiszem hogy jó, de valszeg nekem is saturészegnek kéne lennem, hogy kipróbáljam. :)

@genevieve: "ööö, nálad lehet kihagynám a madártejet:-)"
:DDDD Mosmér, pedig jó sűrűre csinálja. :D

@rianna: Így már én is jártam, találtam tökjó receptet, aztán sohatöbbé, elnyelte a net.

Townsend 2011.04.16. 21:58:47

Én biztosra mennék:
1. vegyes tavaszi zöldségleves
2. pácolt csirkemell sütve, grillezett zöldségek, paprika/paradicsomsaláta,
3. tejszines eperkrém

csicserierika 2011.04.16. 21:59:27

@arkangyal44: megtennéd még egyszer? Nem jött át :(
Állítottam az adatlapomon, hátha sikerül.
Köszi

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 22:00:13

@genevieve: nemnem, mert pl. az iskolai menzás paradicsomos húsgombócnak nincs párja. adtak hozzá ilyen vízízű kőkemény krumplipürét is. azt imádtam. és az iskolai menzás tökfőzeléket is. :))

genevieve 2011.04.16. 22:00:31

@gernika: én gyüjtöm a recepteket, csináltam egy külön könyvtárat...szépen katalogizálnom fogom és majd csinálok belöle egy induló háztartási szakácskönyvet a gyerekeimnek:-)

nekem is meg van az első amiből elkezdtem főzni 27 éve:-)

genevieve 2011.04.16. 22:01:04

@Townsend: nagyjából hasonlót én is:-)

genevieve 2011.04.16. 22:02:07

@Hódos Hajnalka: akkor megnyugodtam:-)

mikor a lányomat megszültem mondtam mindenkinek, hogy ne hozzanak be kaját, mert imádom amit a kórházban adnak:-)

mindig volt 2 kancsó teám is:-)

senki nem itta, csak én:-)

Townsend 2011.04.16. 22:05:15

@Hódos Hajnalka: Nem vagyok elrémülve, csak elszomorodva.

rianna 2011.04.16. 22:05:51

@genevieve: én is jól átsülve szeretem, véres húst nem ennék meg. Pozsonyban ettem egyszer egy brazil étteremben steaket (meghívtak vendégül:), és forró lávakövön(?) hozták ki a húst, s miután a szélét lenyisziteltem, a többi tovább sült. Hát az isteni finom volt, még alekosz sem tudná leírni, mennyire.

@Hódos Hajnalka: disznóvágáson az olvasztott zsír szagától vagyok beteg. Így csak addig tartózkodom a környéken, amíg a fül megpörkölődött, és esetleg beugrom egy kis bőrért.

Zelefánt 2011.04.16. 22:06:33

@Hódos Hajnalka:
Önimádó lehetek eszerint,
és miért is ne?...

Mme Chauchat 2011.04.16. 22:07:45

analízist...? valakinek...?

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 22:09:04

@genevieve: fúj, az a tea pedig borzasztó :DD

@Zelefánt: nem hiszem, mert a recept úgy kezdődik, hogy "az összegyűjtött csigákat éheztesd három-négy-öt napig." gondolom, már ez sem kellemes, de hogy utána be kell őket szórni sok kiló sóval, hogy kicsapják a taknyot amin csúsznak és ebben döglődnek órákig... na ehhez kellet az unicum. meg ahhoz, hogy a tapétaragasztó sűrűségű anyagtól megszabadítsuk őket, ehhez pontosan ötvenhétszer mostuk át őket. több mint nyolc órás meló volt, mire sütőbe kerültek. + a gyűjtés, az kb. két és fél óra és figyelni kell, mert csak meghatározott méretet lehet gyűjteni.
hát ezért kerül ennyibe. :)
de idén többet csinálunk, mert jól lehet fagyasztani.

Townsend 2011.04.16. 22:09:34

@genevieve: Mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik, milyen alapanyag, milyen technológia, stb.

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 22:09:51

@Mme Chauchat: igen, nekem jöhet. sőt. kifejezetten igénylem.

csicserierika 2011.04.16. 22:10:51

@Hódos Hajnalka: igen, a pacal nem kíván semmiféle köretet, csakis kenyeret :)
Tegnap írtam a kedvenc kajáimat, akkor most ne írjam le mégegyszer, hogy nyúlpaprikás, és vadas fácán zs.gombóccal ?
:)

dr. gernika 2011.04.16. 22:11:03

@genevieve: Ember egyik kollégája ilyen megszállott, próbálja reprodukálni az ovis teát, de nem sikerül neki. Múltkor kórházban volt, kapott olyat, de a nővérke nem volt neki hajlandó elárulni, hogy mi a titka. :D
Megizentem neki, hogy valszeg újrafilter és sok cukor. :D

genevieve 2011.04.16. 22:11:45

@rianna: egy életre elegem lett a disznótorokból.....

Townsend 2011.04.16. 22:11:57

@genevieve: tarhonyából az a klasszikus "úttörőgombóc" egyforma szemű a nyerő.

Zelefánt 2011.04.16. 22:12:04

@Mme Chauchat:
Csigaként mik a lehetőségeim ebben a kommersz és rideg paradicsomban?

Mme Chauchat 2011.04.16. 22:12:04

@sogeking: a közelgő véggel kapcsolatos félelmekkel összefüggésben?

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 22:13:11

@Townsend: hámér szomorkocc?

@rianna: jahhát én immunis vagyok. minden évben én sütöm ki a zsírt. szted? :D ja, és persze a bélmosás nemes feladata is az enyém, a mama keze alá dolgozva. hát egy élmény!

genevieve 2011.04.16. 22:13:28

@Townsend: azért szeretem pl. az olasz konyhát mert egyszerű, max 4-5 féle dologból áll, s hagyja érvényesülni az izeket, nem nyomja agyon mindennel...

sogeking 2011.04.16. 22:13:35

@Mme Chauchat: ha az azték világvégére gondolsz, akkor nincs bennem félelem, mert egy buddhista barátom szerint csak térváltás lesz :)

Mme Chauchat 2011.04.16. 22:13:50

@Zelefánt: konzerv lenne a paradicsom? ez feltétlenül tudnom kell az adequate therapiához...

Mme Chauchat 2011.04.16. 22:14:52

@Hódos Hajnalka: @genevieve: kérem, feküdjön végig a kanapén...és mondja el, mit nem szeret a villalakókon

Zelefánt 2011.04.16. 22:15:23

@Hódos Hajnalka:
Nem is éri meg ez a sok macera.
Inkább engedd szabadon őket, hátha maradt még néhány konstruktív gondolatuk.
(Neked csak egy ebéd, nekik az egész kis kibaszott életük... -- gondolj bele, főemlős.)

az én rózsám vasutas 2011.04.16. 22:15:40

Jerzsinnyó!

Alek, Alek, bunkó vagy, mint a picsa. Egész vacsora alatt beleugattál Anikó és Béla beszélgetésébe, pedig most végre kidumcsizhatták volna magukat.

Olivér is hülyeségeket beszél. Jerzsinnyó legrosszabb esetben is remek vacsoracsata celeb lesz. Az ottani vendégei se lesznek kevésbé balfaszok, mint a mostaniak. Sőt. Éva már most jobb, mint a 97 kilós vega Bódy Syylvy.

genevieve 2011.04.16. 22:15:50

@Hódos Hajnalka: 15 éves koromig egyebet se csináltam disznóvágáskor mint belet mostam....aztán fellázadtam:)

Mme Chauchat 2011.04.16. 22:15:56

@sogeking: őt én is ismerem, érdekes...

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 22:16:14

@Mme Chauchat: én nem fekszem zsönivel egy kanapéra. :D

genevieve 2011.04.16. 22:17:08

@Mme Chauchat: éván pl. kifejezetten utálom a cicanadrágokat:-))

és alakeszon a nyakkendő/ing kombót:-)

sogeking 2011.04.16. 22:17:26

@Hódos Hajnalka: hú, pedig már éleztem a ceruzámat egy kanapé hogyvolthoz:)

Mme Chauchat 2011.04.16. 22:17:41

@Hódos Hajnalka: külön rökamié biztosítva (felár!)

rianna 2011.04.16. 22:17:45

@Hódos Hajnalka: @genevieve: engem ettől megkíméltek, mindig volt és van ki csinálja.*blush*
Kapálni és szénázni viszont kellett:)

genevieve 2011.04.16. 22:18:24

@Hódos Hajnalka: há, most mér?
szoktam fürödni:-DDD

Mme Chauchat 2011.04.16. 22:18:36

@genevieve: tehát a lila, üveg nélküli, homlokhoz idomuló szemüveget elfogadtad

Townsend 2011.04.16. 22:18:59

@gernika: Én voltam iskolabüfés és sikerült reprodukálnom a kórházi teát. Titkok: a legolcsóbb Konzum márkájú lédig teafű, fehér kristálycukor, citrompótló tabletta, és kb 5 l-hez max. 1 db igazi citromot belecsavarni és a héját belerakni kb. 2 percre, amíg leadja az olaját.

Zelefánt 2011.04.16. 22:19:25

@Mme Chauchat:
Miután...ezt nem tudom leírni...szóval, kurvaisten, láttam már elefántkonzerv-levest is, nálam a húsevők bizony leszerepeltek.
Csak egyszer, egyszer visszavágni, de jó lenne...

genevieve 2011.04.16. 22:19:33

@rianna: azok szerencsére kimaradtak az életemből....nagyon-nagyon sokat tanultam , nem volt időm az ilyen léhaságokra:-)

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 22:19:34

@Zelefánt: főemlős szereti a csigát. evvan :))

@genevieve: ja hát én folyamatosan lázadozok :D

genevieve 2011.04.16. 22:21:05

@Mme Chauchat: az valahogy illik a fejére:-)

@Townsend: na ezt kirpóbálom:-)

teljesen bonyolult dolgokat képes vagyok megfőzni és jól....de teát képtelen vagyok jól beizesiteni:-))

Townsend 2011.04.16. 22:22:18

@Hódos Hajnalka: Mert az agy olyan személyes. Mint a kocsonyában a lehunyt szemű disznófej. Ezt Fábrytól loptam. De bevallom. És egyet is értek vele. Jó, tudom, egy dögevő ne érzelegjen.

genevieve 2011.04.16. 22:22:25

@Hódos Hajnalka: bosszút álltam, 15 éve száműztem a disznóságokat a konyhámból:-)

inmemancsi 2011.04.16. 22:23:01

élő - alekosz már az előételnél hótrészeg

genevieve 2011.04.16. 22:23:04

kivéve a bacon szalonnát, az jól megpiritva nem disznószagu és izű

foxglove (törölt) 2011.04.16. 22:23:06

online! a menü: hamburger, hotdog, sültkrumpli

pojaca 2011.04.16. 22:23:32

[onlájn] Béci amerikai estet rendezett, hamburger-sültkrumpli tengelyen, Alekosz már részeg.

Zelefánt 2011.04.16. 22:23:42

@Hódos Hajnalka:
Azok csak franciák.
A mitológiánkban az emberiség legalja.
Nem-e?

sogeking 2011.04.16. 22:24:02

@foxglove: melyik kreatív játékos találta ezt ki?

sogeking 2011.04.16. 22:24:36

btw. szeretem a fransziákat

dr. gernika 2011.04.16. 22:24:40

@Townsend: Kábé én is így képzeltem, de az igazi citromon meglepődtem. :)

Zelefánt 2011.04.16. 22:25:12

@genevieve:
Milyen az a bonyolult dolog?..
Egy polip, amelyik még hadonászik, vagy mi?...

foxglove (törölt) 2011.04.16. 22:26:45

@genevieve: látványra viszont nem rossz...

Townsend 2011.04.16. 22:27:06

@genevieve: Van még bevált körözött és kókuszgolyó technológiai eljárásom is iskolabüfés korszakomból.

rianna 2011.04.16. 22:27:16

@genevieve: citromsó is jó a teába:)

foxglove (törölt) 2011.04.16. 22:29:06

A főétel vajon barbekjú, a desszert almás pite?

sogeking 2011.04.16. 22:30:37

@Zelefánt: Béci hasznosította az ötletünket:) még csak az előételnél tartanak, de már leitata őket.
(lehet elsózta a burgonyapürét)

genevieve 2011.04.16. 22:31:04

@Townsend: a körözöttre kiváncsi lennék:-)

genevieve 2011.04.16. 22:32:02

@rianna: most vettem egy zacskóval az ikeában:-)

@Mme Chauchat: már irtam:-)

Townsend 2011.04.16. 22:32:09

@gernika: Lehet, hogy a citrom héjára permetezett penészesedésgátló bukéja az ultimate secret? Az arányokon látszik, hogy abba a bizonyos citromos teába bele volt/van kalkulálva a konyhás dolgozók hazavitt citromja is. Én be se vittem többet, hiszen a saját boltom volt. Sőt, az akkor még KÖJÁL miatt nem is lehetett volna. De hát a "minőség" megkövetelte.

genevieve 2011.04.16. 22:32:45

@sogeking: tőlem tanulta az elsózott krumplipüré receptjét:-D

Zelefánt 2011.04.16. 22:32:50

@sogeking:
Előre menekült, jól is tette.
Az outputnál pedig már úgysem számít.

sogeking 2011.04.16. 22:35:41

Béci új villát szolgál fel, úgy látszik az a következő fogás

sogeking 2011.04.16. 22:36:11

@Mme Chauchat: csináljuk fordítva, te mit gondolsz pl. Alekoszról?

Mme Chauchat 2011.04.16. 22:40:56

@sogeking: számolom a perceket, h emberáldozat nélkül megússzuk tündöklését. Szerencsére mindig akad rovar, velő vagy félig átsült bárány, amely késlelteti az emberevést... Minden kezébe kerülő késnél elmormolok egy imát, embertársaimért

Townsend 2011.04.16. 22:42:35

Rosszul tudom, hogy a krumplipüréhez a krumplit hajában és inkább gőzben, mint vízben kell(ene) főzni, forrón áttörni és forró tejjel felönteni, stb.?

genevieve 2011.04.16. 22:44:21

@Townsend: lehet, hogy igy is készülhet...de ilyet még sose hallottam:-)

pojaca 2011.04.16. 22:44:34

[onlájn] A főétel krumplipüré, clevelandi sült oldalas. Csinbimmel koccintanak.

genevieve 2011.04.16. 22:45:51

@Mme Chauchat: ez azért elég sarkos vélemény:-D

pedig én nagyon nem csipem alekot:-D

sogeking 2011.04.16. 22:45:57

@Mme Chauchat: én ennél jóval ártalmatlanabb figurának tartom:)

rianna 2011.04.16. 22:49:10

@sogeking: kajákat savanyítanak vele. A tudományos leírása nem túl szívderítő:)

hu.wikipedia.org/wiki/Citromsav
Amúgy örülök, hogy újfent hozzájárulhatok kulináris ismereteid bővítéséhez:D

@Mme Chauchat: jobb szeretem pacho-nak írva, úgy kúlabb:D

Soror Formoza 2011.04.16. 22:49:11

@Mme Chauchat: alekosz-mergezesben szenvedek, azt hiszem tuladagoltak. letezik ellenszer? (beontes?!)

Townsend 2011.04.16. 22:49:14

@Zelefánt: Egyszer már ettem saját gyűjtésűt, kalandvágyból. Tényleg nem érte meg a fáradságot. Ma már csak túlélő kajának tudnám elfogadni. Remélem, emiatt nem sokat fogok pusztítani belőlük.

Mme Chauchat 2011.04.16. 22:49:53

@genevieve: @sogeking: Hannibal Lecter dr. is sikeres pszichiáter, művelt, világlátott úriember volt. Egyetlen kifogásolható vonása az ínyencség volt

az én rózsám vasutas 2011.04.16. 22:51:00

A főétel cleveland-i oldalas michigan-i krumplival, ahogy Lebron James szereti. Mégse kareokee lesz a műsor, hanem zsákolóverseny a kertben.

Hódos Hajnalka 2011.04.16. 22:51:08

@Mme Chauchat: rendben, de ne mögém üljön, az frusztrál.

@genevieve: múltkor is bökdöstél meg csiklandoztál. és kiröhögtél, mikor arról beszéltem, micsoda trauma volt számomra, hogy a szüleim beírattak az óvodába.

@Townsend: :D nemtom, én egy barbár vagyok asszem. de annak születni kell...

Mme Chauchat 2011.04.16. 22:53:13

@jahuu: van ellenszer: multipopiloptópia

genevieve 2011.04.16. 22:54:38

@Hódos Hajnalka: bizony, 3 éves kortól már kötelező :-)

az én rózsám vasutas 2011.04.16. 22:55:14

Már megint túlértékeltem Bélát. Nótázni fog. Ha kis szerencsénk van, villaléte utolsó nótája. Húzd rá Béla, hadd szóljon!

sogeking 2011.04.16. 22:56:27

@Mme Chauchat: én inkább el tudom képzelni mint az Everything is illuminated (minden vilángol) c. film főszerelplőjének:)

pojaca 2011.04.16. 22:57:14

[onlájn] Béci "énekel", saját számot. Méghogy szerelmes dal, piha!

Townsend 2011.04.16. 23:00:46

@genevieve: Ez örökölt, de kipróbált és bevált körözött recept: tehéntúró, juhtúró, disznózsír, margarin, tejföl, a szokásos fűszerek, só, cs.pap, fokhagyma, vöröshagyma, ö.kömény és ö.bors. Sajnos az arányokat ránézésre tudom csak, de a túrók alig játszanak bele, a zsír-margarin-tejföl-fűszerek a lényeg.

Mme Chauchat 2011.04.16. 23:02:09

@sogeking: abban mi volt? hidegvérű mészárlás?

sogeking 2011.04.16. 23:03:37

@Mme Chauchat: nem, a film főszerelője egy kb. 20-as éveiben járó fiú, aki mindent gyűjt, zacskóba rak, feliratoz, dobozol, éveken keresztül.

és egyszer elindul felkutatni a felmenőit.

pojaca 2011.04.16. 23:05:17

[onlájn] Muffin sznikerszszel a desszert.

foxglove (törölt) 2011.04.16. 23:05:33

Muffin. Akkor már lehetett volna inkább brownie.
A "produkciót" nagyon nem szerettem.

sogeking 2011.04.16. 23:06:03

@pojaca: sneakersszel viccesebb lenne:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.16. 23:06:22

@genevieve: Pedig az iskolai héten jól állt rajta a fekete!

Townsend 2011.04.16. 23:07:49

@Hódos Hajnalka: Én még disznóölésen sem voltam. Ez lehet a megfejtés. Ha lettem volna, most lehetnék vegán, vagy agyfaló is akár.

sogeking 2011.04.16. 23:09:25

@Mme Chauchat: csigás muffinhoz még nem volt szerencsém:) de heston blumenthal biztos bevállalná :D

pojaca 2011.04.16. 23:10:01

[onlájn] Alekosz elvesztette a kontrollt, előtte még Anikó irányítása/védőszárnyai alá vetette magát.

Mme Chauchat 2011.04.16. 23:11:51

@sogeking: mindig van egy első eset. HB-nak is volt, bizonyára

pojaca 2011.04.16. 23:12:32

Szerintem mellé fog esni Alekosz. Megérdemli :)

Townsend 2011.04.16. 23:13:48

@genevieve: elég ijesztően hangzik, de ízben a zsír viszi a hátán az egész cuccot.

sogeking 2011.04.16. 23:14:05

Béci mesél valamit: van olyan, hogy egy szórakozóhelyen az amerikai fiúk és lányok a zenére táncolnak

érdekes:)

genevieve 2011.04.16. 23:15:15

@Townsend: hááát, nem használok zsírt:-)

sogeking 2011.04.16. 23:15:52

@Mme Chauchat: kedvenc filmed, és miért az ?

2011.04.16. 23:16:17

Most, hogy ráfanyalodtam a nem túl bizalomgerjesztő ajándékborra, nem találom a nyitót :(((

pojaca 2011.04.16. 23:16:38

[onlájn] Éva rosszul van, Jerzy győzködi a fürdőben, hogy menjenek ki, szívjon el egy cigit, de ne hánytassa meg magát.

Mme Chauchat 2011.04.16. 23:17:24

@sogeking: Hannibal kvadrilógia, a táj miatt

inmemancsi 2011.04.16. 23:17:39

közvetítés hamarosan folytatódik - éva megy, hogy meghánytatja magát.. undorító ez a nő - a seggét felemelni 5-6 hónap alatt az nem megy

Townsend 2011.04.16. 23:19:45

@genevieve: Én sem, de most muszáj lesz, ha kiváncsi vagy a tökélyre. Ne add fel! Biomangalica zsír is beszerezhető. Margarin helyett meg vaj is lehet.

genevieve 2011.04.16. 23:20:11

na, jóccaka mindenkinek:-)

pocokpocok 2011.04.16. 23:21:33

jerzy alekoszhoz, anikó alekoszhoz, alekosz anikóhoz húz, évát fúrják,bécit lesza.ják..

pojaca 2011.04.16. 23:23:51

[onlájn] Alekosz wc-betámadós fejjel megindult. Többiek próbálják a koreográfiát.

Zelefánt 2011.04.16. 23:23:55

@Mme Chauchat:
Szuperszar volt az összes, kivéve a Ridley Scott-féle előadást.
Abban olyasféle elegancia volt, amit senki más nem tudott hozzátenni...az amúgy igen húzós történethez.

Mme Chauchat 2011.04.16. 23:24:46

@Zelefánt: nade...a táj? A táj csak-csak szép volt, nem?

sogeking 2011.04.16. 23:25:20

Alek átváltott cyborg üzemmódba

pojaca 2011.04.16. 23:26:08

[onlájn] Alekosz olyan lazán mozog, mint a Riga lánc :)

pocokpocok 2011.04.16. 23:26:09

@pojaca:
éva hashajtót szed az alakjáért, szerintem a hányás meg se kottyan neki:)

sogeking 2011.04.16. 23:29:25

@Mme Chauchat: van kedvenc játékosod a VV-ből?

pojaca 2011.04.16. 23:31:57

[onlájn] Alekosz nyakában kilazult a gömbcsukló a négyszögező tánclépések alatt.

Zelefánt 2011.04.16. 23:32:25

@Mme Chauchat:
Firenze...Hát igen (nagy sóhaj)...
Ám még az őrült filmesek egy ál-operát is írtak (Hans Zimmer, zeneszerző) Dante versére...(persze csak egy részletet, de mégis milyen ez már...)
A széria legszebb darabja.
"Hannibal"
A többi bóvli.

pojaca 2011.04.16. 23:34:54

@pojaca: Vészesen csuklik. Hamarosan összefele lesz belőle.

Mme Chauchat 2011.04.16. 23:34:59

@sogeking: a mostaniból? vagy a VV full szériából...:)(jájj..neee). Milyen szempontból? Alekot, Évát mutogatnám (szakmai) Anin az affektálást illusztrálnám, a sógik...szóbeli funkcionális analfabéták...Egy tanulmány!

pojaca 2011.04.16. 23:36:52

[onlájn] Frísztájl reppelés lesz, szavakat írnak színes kartonokra; mikor felemelik, az adott szóval/szó köré kell kitalálni szöveget.

sogeking 2011.04.16. 23:37:09

@Mme Chauchat: nem mutogatás szempontjából, csak szimplán ki szórakoztat, ha van olyan :) , ha nincs elég egy jelent is

Townsend 2011.04.16. 23:38:42

@Zelefánt: http://www.thephotographymarielclayton.com/#!the-doll/slideshow14=46
ez nemtom melyik rész

pojaca 2011.04.16. 23:39:22

@pojaca: pl. frisztájl, nemes penész, cosmopoli-tan.

sogeking 2011.04.16. 23:39:55

ki lesz a szerencsés aki a cosmopolitanról és a nemes penészről rappelhet? (Ani által kitalált szavak)

Mme Chauchat 2011.04.16. 23:40:38

@Zelefánt: érdekes...én a Dido és Aeneas-ra gondoltam, hogy az az opera-betét. Elfogult vagyok. Ugyanis elfogtak.

Albino Vernyul 2011.04.16. 23:42:50

@Hódos Hajnalka: Egy problema van Hajni, Jerzy at akarta sutni, csak az egyik adagot elrontottak Evaval... Es Aniko akkor megmondta egybol Jerzynek, es a vacsi vegen kibeszeltek.. Ime, 8.35-tol erdemes nezni..:

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/4/llTPWZOFIc0

sogeking 2011.04.16. 23:44:35

@Mme Chauchat: mikor leírtam, az még jelenet volt:)

Béci rappel: All lies on me :D
akarom mondani All eyes on me

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.16. 23:45:42

Gigi úgy beszélt a Bele valóban, mint akit felhúztak. Csak hadart, hadart nagyon nem volt színpatikus. Mindenkit savaz ahogy tud.Miota kint van, nagyon ellenszenves. Az aki, hozza magát.

sogeking 2011.04.16. 23:46:59

Alek rappel, egész jó, bár nem értem a szöveget :):)

Anikónak a fogsora gyönyörű... spongya bob...átadja magát Alekosznak...Anikó a szerelmem

pojaca 2011.04.16. 23:48:01

A szövegeket majd valaki írja le a rögzített sztrímből lécci.

Zelefánt 2011.04.16. 23:49:20

@Mme Chauchat:
Madame, ezt Önnek feltétlenül meg kell vitatnia egy hozzánemértővel.
A buták, mint tudja Ön is, mindig többen vannak.
(Legalább eggyel, általában.)

Mme Chauchat 2011.04.16. 23:51:42

@Zelefánt: Nos, igyekszem. Éppen úton vagyok egy hozzánemértő felé, hogy elméje felhomályosuljon. Ön beletrafált, Zelefánt!

MegLepke 2011.04.16. 23:53:58

Csoki nektek! Most először lusta vagyok visszaolvasni, nem lesz ma poszt ezek szerint...

Mme, Nida csókoltat.:) Nem mellesleg én is. És most megyek ki a csokifagyimért a fagyasztóig.:)

pojaca 2011.04.16. 23:55:56

@pojaca: Ha egyáltalán lesz olyan ugyebár :/

Mme Chauchat 2011.04.16. 23:56:51

@MegLepke: én is csókollak Benneteket, s üzenem, emberi arcotok ha lesz: csak ennyit tehettem értetek...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.16. 23:58:27

@Ari11: Évát savazta harmadmagával, miközben ő színészkedte végig a villalétét! Beígérte, hogy, pörgős, bulizós, bevállalós csaj lesz bent, mint kinti életében, ellenben bent egy szürke takarítórobot lett merő számításból! Éva legalább önmaga és karaktere is hiteles!
Olivér érzéketlen érdekembernek tartja Gigit - nagy igazság lehet benne!

Zelefánt 2011.04.17. 00:02:31

@Mme Chauchat:
És lehet hogy elméje kitárul, rá a szikrázó végtelenre, és egyszer majd mély lélegzetet véve átkarolja majd a világegyetemet...És az univerzumból kiábrándulva, majd itt fogjha keresni boldogságát...?
Dehogy.
Itt épp kókadt ormány csüng.
Méghogy csillagok...Ugyan, ugyan.

MegLepke 2011.04.17. 00:02:56

@Mme Chauchat: :DDDD

@Peter_Cs: hellóóóóó!:))) Írtam neked a velveten a kommentedhez választ tegnap asszem, de nem láttad.:)

Zelefánt 2011.04.17. 00:07:26

@Mme Chauchat:
Lefelé inkább, és még szúr is...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.17. 00:23:02

@Peter_Cs: Igen, meg Anikóról is azt nyilatkozta az újságban, hogy büdös a lába és ha szólnak érte neki, nem megy meg mosni. Milyen ciki már ilyet terjeszteni. Egy ostoba dög, szó szerint.
Alekosz párti vagyok, de ő is ki akasztott ma is, mert már nagyon túl játssza az eszét, és állandóan. Most is hallóm, mert rajta vagyok az éjjeli adáson. Tök pipa vagyok rá. Szálljon már le Éváról. Meg vegyen vissza.

sogeking 2011.04.17. 00:28:59

Alek szerzett egy lufit. azt mondta Évának, hogy hamarosan nem lesz hatalma felette:)

Mme Chauchat 2011.04.17. 00:30:08

@sogeking: médiatörténelmi bejelentés. ici-pici szünet kellene

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.17. 00:33:32

Biztos RTL szólt neki, hogy koptassa le. Nem lesz egy szép látvány.Már így is piszkálja, Évát. Persze halál bunkón. Ez nem szórakoztat,hiába vagyok Alek fan. Aki büdös paraszt az az és kész.

Mme Chauchat 2011.04.17. 00:39:02

@Mme Chauchat: minden médiatörténelmi esemény után egy icipici szünetre rohannak el, melyet lilu jelent be

Zelefánt 2011.04.17. 00:39:34

Hát ez sem egy nyaralóhely...
Ugorjunk.

Mme Chauchat 2011.04.17. 00:40:27

Magamat kommenteltem - a rendelés vége elérkezett. Komplexusmentes jó éjeket!

sogeking 2011.04.17. 00:44:34

Ani kislánnyá változott:)

hahó, gyertek , mindenkinek jönnie kell,
nagggyon fontos levél...

Albino Vernyul 2011.04.17. 01:05:32

Ani nyerte a fozocsket... Eva kiverte a hisztit, Alek Ani agyara koltozott reszegen, Ani igen zord fejjel ment be a haloba...

_most_ 2011.04.17. 01:17:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Mondjuk ha Éva meg akarta nyerni, miért nem adott mindenkinek 1 pontot, tök egyszerű.

Albino Vernyul 2011.04.17. 01:18:50

[online] Eva bent hisztizik a haloban, a hatterbol hallani, Aniko kint fekszik a kanapen...

Albino Vernyul 2011.04.17. 01:22:40

Nemreg hallgattam meg a szinkronokat, Aniko egyertelmuen kilog a csapatbol, O jatszott a hangjaval a szituaciohoz, Bela se volt rossz, Alek picit egysikuan beszelt, de elmegy, a maradek, meg maradek...

_most_ 2011.04.17. 01:41:14

Blikk sms-ek, főleg Évát vigasztalók, a 40 éves sms miatt. Volt egy ilyen: Éva és Alekosz olyan, mint Peggy és Al Bundy. Ezt nem ma írta itt valaki?

sogeking 2011.04.17. 01:42:09

@lami83: mi volt rá a reakció?

_most_ 2011.04.17. 01:45:58

@sogeking: tetszett nekik, nevettek rajta, mondjuk nem teljesen józanok.

ASDani 2011.04.17. 01:47:03

tök uncsi mostanában a vv. bekapcsolom a tv-t aztan azon kapom magam h internetezek. annyira vontatott.

Albino Vernyul 2011.04.17. 01:47:58

Az SMS nem volt elo, korabbi bejatszas.. Most eppen Jerzy imadkozik sotetben egy rozsafuzerrel lengyelul, mar amikor mutatjak...

_most_ 2011.04.17. 01:53:06

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Milonak ez bejött, kíváncsi vagyok benne lesz-e az összefoglalóban. Mellesleg a villaszabályzatban nincs benne, hogy csak magyarul beszélhetnek?

Albino Vernyul 2011.04.17. 01:55:11

@ASDani: Legalabb nyugi van, nem az az allando feszultseg... Vegre voltak jo vidam dolgok, sajna azok az osszefoglaloban nem mennek le.. Mondjuk a fozeseket, foleg a lanyoket vegigrohogtem..

Albino Vernyul 2011.04.17. 02:23:34

@Ari11: Evat ekezte mindenfelevel (furdes, wc, sminkeles, rendetlenseg), aztan azt mondja egyszer Anikonak budos volt a laba, meg latta sminkkel lefekudni buli utan... Szerintem ilyet a tobbiek is tudanak meselni rola..;) Ebbol az irott verzioban mar altalanositva lett.. De az tetszett, hogy Evat varja a dontobe.. A kis csalfa, szavazatmegosztas miatt...;)

Bredan 2011.04.17. 08:27:51

@Peter_Cs: Egy kissé már unalmas a nagy Éva-rajongásod, nem érzed? Éva egy szánalmas csótány/görény keverék, akinek semmi esélye az életre. Ráaásul eltaktikázta magát; azt remélte, hogy Béci Anikót fogja kivinni és kint hagyni... de a következő párbajon durván ki fog esni Anikó ellenében. 80:20?
Nem könnyezném meg, ha soha többé nem látnám a köpködő kobrát, de ez esélytelen. Már készül az új RTL-es szuperprodukció, a "Paradicsom Hotel, avagy a régi Éva új Ádámot keres" :-)

Albino Vernyul 2011.04.17. 08:58:42

@Bredan: Nyugi.. Peter_Cs nelkul nem lenne reprezetalva itt az Eva szurkolok kore.. Semmi baj nincs vele...

dr. gernika 2011.04.17. 09:06:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Szerintem nem ő reprezentálja az átlag Éva-szurkolót. Bár mind ilyen lenne...

Arthur.C.Cabas 2011.04.17. 09:16:15

Laci bevallotta, hogy tényleg sunyi volt és nyomoztatott:
valovilag4.postr.hu/laci-vegul-bevallotta-sunyisagat

Gigi pedig itt próbálja meg kimagyarázni amit elég nehéz:
valovilag4.postr.hu/gigi-kitalal/

Éva nyilatkozata a "Kurvák és kamionosok" partin. Eléggé megdöbbentő.

valovilag4.postr.hu/eva-nyilatkozata/

lac64 2011.04.17. 09:25:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Szia!
Összefoglalnád az estét onnantól, hogy megvolt a rap? Nincs fenn a youtube-on, a közvetítés pedig kicsit szakadozott.
Előre is köszönöm.

locsolóember 2011.04.17. 10:20:10

@rianna:
S egyszer egy csúnyafiú - egy útonállóban közösen elköltött vacsorát követően - hazakísérve mellbe lőtte.
(Nem bárány volt a menü.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.17. 10:49:17

@Arthur.C.Cabas: Laci ezzel versenyelőnyre akart szert tenni mások rovására. Ezzel maradék hitelességét is eljátszotta.

Gigi egyik szavával üti a másikat, magyarázkodik, terel, még most is színészkedik.

Évával ez a riport a buli sűrűjében készült, amikor mát mindenki be van szürcsölve. Én inkább viccesnek tartom ezt a videót.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.17. 10:51:38

@Bredan: Éva úgy kint fogja hagyni Anikót, mint annak idején Györgyusz Ágit!

vitek 2011.04.17. 10:58:39

@Peter_Cs: igen az valóban borzasztó hogy magyarázkodik, sokkal jobban tenné ha inkább kinyilatkoztatna vagy hárítana, szemmel láthatóan ez a menő mostanában.

vitek 2011.04.17. 11:02:37

Egyébként meg hajrá Jerzsi!

Drogon 2011.04.17. 11:15:18

Miért nincs új poszt?
Valaki meggyőzne, hogy kinek szurkoljak ma? Még mindig nem tudom :S
Szívem Jerzsihez húz, viszont a... az...nya, a ..izé, belső értékek meg Bélához.

vitek 2011.04.17. 11:18:34

@perpetum: milyen belső értékek húznak Bélához Jerzsivel szemben?

Bredan 2011.04.17. 11:19:26

@Peter_Cs: "Éva úgy kint fogja hagyni Anikót, mint annak idején Györgyusz Ágit!"

De csak ha sok sms-küldőt verbuválsz Évának :-)
Egyébként nem zavarna, ha így lenne; Anikó sem szimpatikusabb számomra, mint Éva... max egy picit. Tőlem akár kint is maradhatna.

Drogon 2011.04.17. 11:26:54

@vitek: Mint pl. a *ina. :) De viccet félretéve, már eldöntöttem, Jerzsinek drukkolok. Nem vagyok alapvetően egy gonosz ember, de valahogy nem bánnám, ha látnám a Rácz tesók ábrázatát, mikor Jerzsi megy vissza :)
Gigike eddig sem volt szimpatikus, inkább semmilyen, de hát baszott nagy szerelem lehet az, ahol inkább a tesónak drukkolok, mint a szerelmemnek. Hülye számító kis ribanc.

vitek 2011.04.17. 11:35:09

@perpetum: a tartalmi részhez: Jerzsivel kb három hónapja vannak együtt, és elég furcsa körülmények között, tehát egyáltalán nem biztos hogy ez egy hosszú távon működő kapcsolat lesz a kinti életben, míg Béci mindig is a testvére volt és az is marad. Tényleg elvárod hogy egy ilyen fellángolás miatt a családja ellen forduljon?

Egyébként szerintem a mondanivalód akkor is érthető lenne, ha kevésbé csúnyán fogalmaznád meg, arról nem is beszélve hogy szívesebben beszélgetne veled az ember.

rianna 2011.04.17. 11:45:22

@locsolóember: :D Elég szép volt a csúnyafiú, azért is dőlt be neki szegénykém:)

Lone Starr (törölt) 2011.04.17. 12:00:10

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Eszméletlen volt Anikó hangja. Mehetne színművészetire. Nem baj az, ha valaki mindig és sokszor egyedüliként, belead mindent a feladatba, és sikerül is.
Alek aranyos volt, nem volt igazán nyerő, de ő is legalább komolyan vette, igaz túlontúl is, mert nem vette a helyzet játék voltát.

Lone Starr (törölt) 2011.04.17. 12:03:24

A vacsin meg Alek gasztroesztéta-kiborg volt. 2 percig vicces, aztán mennyünkkibagózni.

genevieve 2011.04.17. 13:06:25

sziasztok

jó ebédhez szól a nóta?:-)

velorexapáca 2011.04.17. 13:36:01

@genevieve:

áá már az ebéd utáni szundihoz kolopmpolnak:-)

genevieve 2011.04.17. 13:40:05

@velorexapáca: látom:-)

azt hittem már van új poszt:-)

neduddki21 2011.04.17. 13:42:52

@Peter_Cs: Melyik szavával üti a másikat? Szerintem pont azokat mondja el, amiket eddig is lehetett tudni, ha félretetted az előítéleteidet: lejárató kampány folyt ellene, a tények felháborító kifacsarásával. Elmondja, hogy a videóján nem volt levetkőzve (tény), hostess munkát végzett a pólóban, ami egy weboldalt reklámozott (tény), más villalóval ellentétben, aki viszont a színpadon vonaglott, hogy nem rágják a küszöböt, bár bérlakásban laknak, hogy őszinte volt a szerelme Jerzy iránt, bár nem tudja, lesz-e folytatás a kinti életben is. És így tovább.
Mi volt ebben az elítélendő, ellentmondó magyarázkodás?

genevieve 2011.04.17. 13:44:39

@neduddki21: egy kősziklának magyarázod, hogy rendithetetlen?:)

Albino Vernyul 2011.04.17. 13:47:08

No kerem.. A VV online szavazas teljesen atment script/macro haboruba.. Ugytunik valamelyik Eva fan rakapott az izere, a szinkron szavazast teljesen elnyomta Eva fele, a szokasos Alek elonyt is lehuzva.. Ma megjott az ellencsapas, munkaba alltak a tuloldalon is a robotok, reggel ota at is forditottak az eredmenyt.. Van erre irt script, de egy sima, ingyenesen letoltheto legalis add-onnal is bele lehet nyulni.. Valoszinuleg igy lett Aniko Vacsoracsatas szavazasa is 1-es.. Szep uj vilag..

sogeking 2011.04.17. 13:50:02

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ezt egyszerűen ki lehetne küszöbölni, ha egy ip-ről cak egyet engedne szavazni:)

genevieve 2011.04.17. 13:50:22

asszem csinálok egy kis jerzy féle almás palacsintát:-)

dr. gernika 2011.04.17. 13:57:03

@sogeking: Ugyanmár, IP-t is seperc alatt lehet változtatni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.17. 13:57:12

Béci lakomájának látványától fogyókúráznom kell..

sogeking 2011.04.17. 14:03:05

@gernika: persze, de ez így direkt ösztönözni a trükkös embereket:)

ha akarnák azért megnehezíthetnék a dolgukat

2011.04.17. 14:04:54

" Te vagy a leglyob a villában!♥ HAJ rá ANIKÓ"

Idézet a vv egyik cikkéhez kapcsolódó kommentek közül :)

sogeking 2011.04.17. 14:07:42

@hullámpapír: ezt lehet Pali bácsi írta

2011.04.17. 14:10:24

hopp, egy másik:

"szia éva te vagy a kedvecem nafigyelj nem te látszol negyven évesnek hanem anikó"

hahahahaha :DD

2011.04.17. 14:11:08

@sogeking: mijen pali Bácsi? :)

Albino Vernyul 2011.04.17. 14:11:30

@hullámpapír: Hehehe, egy gyerek beszabadult.. Tegnap volt egy 14 eves Eva rajongo kislany uzije az sms-ek kozott... Szegeny szulok..;)
Na, most Aniko szavazatai ugrottak meg..
Minimum lenne, hogy csak az tudjon szavazni, aki bejelentkezik az oldalra, es acc-onkent 1 szavazat.. Maris jobban mederbe lenne terelve a dolog..

2011.04.17. 14:12:31

dzsííííízzz

"haráj.aniok.tenyeremeg.a.nyereménk.mergalasmei.szépvagy. szereg.irhtza.miki"

hát én ma ezeken a kommenteken egész jól szórakozom :)

sogeking 2011.04.17. 14:12:44

@hullámpapír: a nagy nyelvújító, aki az álomáson az álamról álmodik:)

sogeking 2011.04.17. 14:13:32

@hullámpapír: na ezt felismerem, Pákó sokat fejlődött

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.17. 14:15:15

@neduddki21: Az, hogy továbbra is játssza a jólelkű csajszit, közben a bent maradt villalányokat savazza gerinctelenül. Ennyi!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.17. 14:16:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Remélem, igazi szókimondó nővé érik az a 14 éves lány!

2011.04.17. 14:17:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: egyébként szerintem Aninak nagyon jót tett, hogy vacsorát adhatott. oké, a főzőtudománya tényleg necces -mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok egy Bree Van De Kamp :)-, de mikor pókereztek, nagyon elemében volt. végre látszott a magabiztos oldala is, amit már a villában egészen elfelejtett.

genevieve 2011.04.17. 14:17:33

@Peter_Cs: sok kis évát szeretnél?:-D

2011.04.17. 14:19:27

@sogeking: jahogy a schmitt pali bácsi, értem :)
úgy érzem, lassan virágzóbb ágazat lesz a helyesírás, mint valaha (nade akkor miért fejlesztenek különféle helyesírás ellenőrző programokat?) :)

2011.04.17. 14:20:08

@Peter_Cs: az egész emberiség érdekében reméljük, hogy civilizált felnőtté fejlődik az összes most 14 éves lány :)

genevieve 2011.04.17. 14:22:11

@hullámpapír: és nem lesznek konyhás nénik:-)

mert azoknak össze kell fogniuk a hajukat és sokat kell kezet mosni...ráadásul szappannal!!:-)

genevieve 2011.04.17. 14:23:15

@gernika: a lényeg, hogy hajrá anikó, te nyered meg a nyeremény, mert szép vagy:-)

2011.04.17. 14:25:58

@gernika: :DD
az ilyet én sem értem egyáltalán :) ez már nem helyesírási hiba, azon gondolkodom, ez így is beszél, ahogy ír? :))

dr. gernika 2011.04.17. 14:26:58

@genevieve: Ezt vágom, de mi az a galasmei? :D

genevieve 2011.04.17. 14:27:04

@hullámpapír: szerintem a testőröknek azóta ki van adva parancsba, hogy ha tollat látnak palibá kezébe ki kell csavarni:-D

sogeking 2011.04.17. 14:27:15

@hullámpapír: pont a működő mosógépen ült, amikor pötyögte az smst:)

2011.04.17. 14:28:00

@genevieve: ugyan, konyhásnéni-hajszál nélkül nem is lenne igazi a menzai koszt :)
és mi van azzal az 5(?) kiló kosszal, meg a sok bacival, amit egy évben le kell nyelnünk az immunrendszerünk edzése érdekében? :DD
(igaz, igaz, én is inkább maradnék a cévitaminnál :D)

genevieve 2011.04.17. 14:28:51

@hullámpapír: ahhoz elég lenne évával 2 nap:-)

2011.04.17. 14:31:20

@gernika: lehet, be kéne másolni a google fordítóba, hátha kiderül, hogy valamelyik nyelven ez értelmes :D

@sogeking: jó kis kilengése lehet annak a mosógépnek :DD

zoxó 2011.04.17. 14:37:45

@hullámpapír: én megpróbálkoztam egy jiddis-arab fordítással az afrikaans-koreai után, de nem jött be. Még próbálkozok.

genevieve 2011.04.17. 14:38:11

@Peter_Cs: nálunk még törvénybe ütköző a többnejűség:-)

vagy vadházasságba szeretnél élni?:-)

inmemancsi 2011.04.17. 14:39:35

@hullámpapír: van akinek alekosz az ész és a magasröptű beszéd csimborasszója, éva szépségéről és belevalóságáról, "szókimondásáról" meg nem is lehet vitát nyitni egyesek szerint - sajnos vannak egy jó páran

genevieve 2011.04.17. 14:41:16

@inmemancsi: nekik kivánom vacsora vendégként alekoszt és feleségként évát:-)

Zelefánt 2011.04.17. 14:42:16

@hullámpapír:
Az áLamfőt én is lefordítanám, legalább egyszer, úgy éljek.
(Noha ez nem egy politikus blog, de nincs mit tenni, Hajnalka szívem.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.17. 14:42:18

@genevieve: "nálunk még törvénybe ütköző a többnejűség:-)" Mire gondolsz pontosan?

"vagy vadházasságba szeretnél élni?:-)" Nem a papír a lényeg!

genevieve 2011.04.17. 14:42:56

@Peter_Cs: gondolom a sok kis évát testközelből szeretnéd megismerni:-)

dr. gernika 2011.04.17. 14:46:23

@genevieve: Wow, csak nem tinigyerekeid vannak? :)
@hullámpapír: Nem hiszek a fordítóprogramokban. Ezt is csak egy autentikus kamasz tudná normálisan visszafordítani. Borzalmas, hogy mit művelnek ezek msn-en, meg a közösségi oldalakon... me'az oan vagiiii

az én rózsám vasutas 2011.04.17. 14:46:32

Laca, Laca, már megint füllentesz. Nem nyomoztál, főleg nem nyomoztattál te egy villalakó után sem. Ott voltál kidobólegény, ahol ezek a fiatalok táncoltak. A Bélára meg azért emlékszel, mert őt zavartad el háromszor, amikor szotyolát akart árulni a mulató elött.

Zelefánt 2011.04.17. 14:46:53

@Peter_Cs:
Egy jó vad kis házasság...Igazad van, az izgalmas lehet.

Albino Vernyul 2011.04.17. 14:47:14

@hullámpapír: Az a helyzet, hogy mivel Bela altal nem tudott kimenekulni, most belepett az az opcio, hogy "feladatban" van.. Ez meg tudjuk mit jelent nala.. A feladat pedig egyszeru.. Kibirni a kov. parbajig, es legyozni Evat... Ennek egyik jele, hogy ezen a heten minden nap pialas volt a vacsorak vegen, de egyszer sem ivott be.. Bar ez gondolom annak is koszonheto, hogy tanult a veszekedos estebol..

sogeking 2011.04.17. 14:47:51

@hullámpapír: hol találtad ezeket az sms-eket?

genevieve 2011.04.17. 14:52:24

@velorexapáca: most mér? tiszta szivemből kivánom, én csak jót akarok nekik, hiszen ezt szeretik:-)

velorexapáca 2011.04.17. 14:52:32

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Ennek egyik jele, hogy ezen a heten minden nap pialas volt a vacsorak vegen, de egyszer sem ivott be.. Bar ez gondolom annak is koszonheto, hogy tanult a veszekedos estebol.."

ez amolyan önvédelmi józanság? :)

velorexapáca 2011.04.17. 14:53:32

@genevieve:

feltételeztem én mást? :))))

2011.04.17. 14:57:35

@zoxó: erre való az automatikus nyelvfelismerés funkció :)

2011.04.17. 14:59:21

@gernika: jah, ettől én is kész vok :P
fú, nagyon öregszem :((((

Albino Vernyul 2011.04.17. 15:00:51

@velorexapáca: Persze, rajott vegre, hogy a kontroll vesztes vissza is uthet.. Eddig altalaban aranyos lett tole, de most megtanulta, hogy igy a felgyulemlett feszultseg, meg harag is kitorhet..

genevieve 2011.04.17. 15:02:55

@hullámpapír: ez azért furcsa, mert a lakók ették meg az ételt és nem a nézők:-)

velorexapáca 2011.04.17. 15:04:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
hát ideje volt,

Mondjuk vannak lakók akiknél az önvédelmi reflexek működése több mint utópisztikus.

2011.04.17. 15:04:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul: azon gondolkodtam még, ahogy néztem Anit a pókerasztalnál, hogy azért hányan próbálkozhatnak be nála kéretlenül, és gondolom, valahogy azért csak elküldi őket. bár nem tudom, sosem jártam kaszinóban, nem tudom, hogy viselkednek ott a férfiak az osztókkal játék előtt/közben/után. :)
na mindegy, a lényeg, hogy csodálkozom, hogy alekot képtelen határozottan elutasítani, holott nagy gyakorlatot feltételezek róla ez ügyben.

genevieve 2011.04.17. 15:06:34

@hullámpapír: azért mert alapvetően egy jólelkü lány....és ő érzi cikinek a halál faszára küldeni alekot...vele mégiscsak együtt kell élnie
mig a rulettasztalnál lévő pasikkal jobb esetben soha többet nem találkozik...

2011.04.17. 15:07:52

@genevieve: ezért hatalmas baromság ilyenről szavazást tartani a nézők között. még ha az este hangulata, ötletessége lett volna a kérdés, az inkább, bár az is leginkább attól függ, hogy vágják össze a felvételeket, ahogy elnézem, annyira sokan azért nincsenek, akik rendszeresen követik az online adást.
abban látok még a legtöbb rációt, ahogy ott az egyik kommentelő írta, hogy talán így akarják Ani rajongótáborát felrázni, vagy ilyesmi.

velorexapáca 2011.04.17. 15:08:40

@hullámpapír:
"na mindegy, a lényeg, hogy csodálkozom, hogy alekot képtelen határozottan elutasítani, holott nagy gyakorlatot feltételezek róla ez ügyben."

biztos vagy abban, hogy képtelen? - vagy csak felhasználja amikor szüksége van rá?

2011.04.17. 15:09:59

@genevieve: ó, én is nagyon jólelkű vagyok ám :))
de alek szaglászásait 5 hónapon keresztül.... nehogymá' :S

2011.04.17. 15:10:40

@velorexapáca: nem, én már semmiben nem vagyok biztos :)

genevieve 2011.04.17. 15:11:23

@hullámpapír: valamiről minden nap meg kell szavaztatni a nézőket:-D

2011.04.17. 15:13:52

@genevieve: nagyon várok már egy szavazást éva hajáról. és ha az az eredmény jön ki, hogy a nézők szívesen látnák évát kiegyenesített/levágott/összefogott hajjal, akkor a csatorna (vagy éva) kénytelen lenne ennek eleget tenni :))

genevieve 2011.04.17. 15:13:55

@hullámpapír: én viszont ha valaki tényleg ellenszenves, akkor azt azonnal és rövid úton lerendezem...hogy milyen stílusban az a személytől függ...de egyértelmüen megteszem

velorexapáca 2011.04.17. 15:14:16

@genevieve:

ezt elhiszem, de azért ránézésből 5x szavazni arra, hogy kifőzött aznap a legjobban, több mint vicces! :-/

genevieve 2011.04.17. 15:17:52

@velorexapáca: ezt mondom én is:-)

a lakók ették, nem a nézők:-)

és ránézésre, meg évának és aleknak adtam volna a legkevesebbet

sogeking 2011.04.17. 15:18:13

@hullámpapír: én csak egy vicces sms-t találtam:
A bólogató kutyus mitől lötyög ? Ha a piától, akkor ebből még róka is lehet.

genevieve 2011.04.17. 15:18:40

@hullámpapír: én vártam egy olyan büntit, hogy évának le kell vágatnia a haját, ha bent akar maradni:-)

genevieve 2011.04.17. 15:19:29

@Peter_Cs: embertársaidnak meg ne akarj rosszat:-D

csicserierika 2011.04.17. 15:21:06

@velorexapáca: nálad a válasz. Én nem lettem volna ilyen finom :)

2011.04.17. 15:21:30

@genevieve: én meg eleinte inkább tapintatos vagyok, nem rejtem véka alá, amit érzek/gondolok, de nem vagyok durva, mert mint mondtam, én is nagyon jólelkű vagyok :), és nem akarok megbántani senkit.
ha viszont ennek már sokadjára nincs eredménye, akkor én is durvulok.

Albino Vernyul 2011.04.17. 15:23:24

@velorexapáca: Alek ha nem issza epp magat kanosra, vagy nem okoskodik, azert normalis.. Szoval azt kell atveszelni, mikor epp beiszik.. Es mivel egyutt kell elniuk, a konfliktusokat meg nem birja, igy marad a meguszas.. Kint meg szerintem mukodik a finoman lekoptato stilus, vagy egy lovag, es van hova tavozni, ha megse..

genevieve 2011.04.17. 15:24:10

@hullámpapír: nyilván, kerülöm az olyan helyzeteket is, hogy alkalma legyen pl. tapizni

nem elmondom, 26szor, hogy alek ne
hanem felállok és otthagyom

2011.04.17. 15:26:48

@genevieve: fú, ne is mondd, nekem is volt már ilyen. nahát én sem kérleltem röhögcsélve a delikvenst, hanem fogtam magam és odébbálltam. ezek után még képes volt bociszemeket meresztve megkérdezni, hogy most mi a baj? :)

sogeking 2011.04.17. 15:28:25

@genevieve: azért kettőn áll a vásár, egyszer jó ha valaki simizi őket, hízeleg, bókol... utána meg simán elküldik

genevieve 2011.04.17. 15:28:50

@hullámpapír: erre a válasz: nincs semmi baj, csak a hányinger kerülget ha hozzámérsz...

genevieve 2011.04.17. 15:29:40

@sogeking: ezért mondtam, hogy egyértelműen lezárom a dolgot

nincs olyan, hogy egyszer jó, máskor meg rossz...

2011.04.17. 15:31:54

@genevieve: áh, már eleve úgy ültem mellé (kocsiban, hátul), hogy na jó, de csak akkor, ha egy ujjal sem ér hozzám, mert nem igénylem (ismertem már az ürgét). mire ő esküdözött, hogy neeeem, ő nem fog. még le sem tettem a seggem mellé, már mindkét kezével támadást indított, én meg azzal a lendülettel húztam vissza a korábbi helyemre. én azt hiszem, ilyenkor nem vagyok köteles választ adni a mostmiabaj kérdésre.

genevieve 2011.04.17. 15:33:34

@hullámpapír: sose értettem az ilyen pasikat...nincs bennünk semmi tartás???

na aztán, meg ha ilyen kezd el a férfiasságról és az úriemberségről dumálni az meg már mindennek a teteje....

Albino Vernyul 2011.04.17. 15:35:43

Tegnapi SMS-ek.. Evat pluszolta az RTL..
De Aniko kapott elsore egy jo uzit, valami sractol, akirol szo volt anno a hintas Evas vitanal is.. Erdemes nezni, hogy meguti..:

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/1/k2EsLVBjOT4

genevieve 2011.04.17. 15:36:11

@sogeking: egyébként is a férfi érje el, hogy én akarjam, hogy hozzám érjen:-)

Drogon 2011.04.17. 15:38:37

@vitek: Jó. Majd moderálom magam. Persze ezzel nem magamat fogom adni, dehát balerinának készültem, majd úgy táncolok, ahogy a zene szól.

dr. gernika 2011.04.17. 15:39:40

@hullámpapír: Ez olyan szinten szánalmas, hogy elmondhatatlan... Alek ujjait is már rég feldugtam volna a seggébe, ha csak az aurámba is benyúlt volna.
Anikót nem értem, miért engedi ilyen közel. Ha nem kedvelném, azt mondanám, szűzkurvul.

2011.04.17. 15:39:49

@genevieve: hát abban a pasiban konkrétan nem volt, én meg eleinte sajnáltam, mert sokat hadovált a válásáról, meg hogy az asszony megcsalta, meg ilyenek (egy huszassal volt idősebb nálam). de néhány jóindulatú beszélgetésből (inkább részemről hallgatásból, részéről folyamatos sopánkodásból) meló közben, mert munkatárs volt, idővel ez lett.
később már azok is levágták, hogy itt valaminek lennie kellett, akik a nyomulását valamiért nem vették észre. egyik reggel egy kolléganőmmel érkeztem, aki a nagy találkozás után megállapította, hogy az illető úgy viselkedik, mint egy 5 éves gyerek, csak nem visszautasítottam? :)

2011.04.17. 15:47:29

@genevieve: ó, és az aláírás nélküli, rejtett számról érkező sms-ek a céges telefonomra még csak ezután jöttek, valami olyan tartalommal, hogy egyáltalán mi a francot képzelek én, hogy nem kérek a hapsiból, mikor ő annyira de annyira szeret engem, és a tenyerén hordozna, és milyen vagyok már, hogy én ezt nem akarom. Egy kicsit beteg (nem én, a hapsi, illetve az sms-ek küldője, bár szerintem a kettő megegyezik).
@gernika: Anit én sem értem. pár hete is, valami buli volt, és beleült alek ölébe, aztán fél óráig próbált kiszabadulni, azt hiszem, végül Gigi segített neki. alek is megéri a pénzét, de már ismerik, minek ül akkor az ölébe, ha tudja, hogy annak mi lesz a vége?

genevieve 2011.04.17. 15:49:52

@hullámpapír: tipikus reakció a visszautasított pasiktól...

Albino Vernyul 2011.04.17. 15:51:49

@hullámpapír: Bela, meg Gigi piszkaltak, hogy legyen ramenos mint Eva, az nem mozgatja meg Alek fantaziajat.. Miutan kiszabadult, meg megvitattak, hogy ez nem jott be..

zoxó 2011.04.17. 15:52:54

@genevieve: nem tipikus. A tipikus az ilyenektől az, amikor úton-útfélen lekurvázzák a visszautasítót.

dr. gernika 2011.04.17. 15:57:17

@hullámpapír: Ezt én is megkérdezném egyszer tőle.

A pasit meg, akiről mesélsz, nem csoda, hogy megcsalta a neje.

2011.04.17. 15:58:12

@genevieve: hát azért, hála az égnek, volt már, aki kicsit szimpatikusabban fogadta :)
@Albino "karazsnyikov" vernyul: oké, ez nekem kimaradt, bár én még így sem ültem volna alek ölébe :)

2011.04.17. 16:01:02

@gernika: áááá, én is pont erre jutottam, bár nem csak ezekből amiket leírtam, de a sopánkodások során nagyon sok olyan információt csepegtetett el a házaséletükről, hogy már a végén én is rákérdeztem, hogy esetleg nem gondolja-e, hogy ezeknek is része lehetett a felesége elhajlásában?
Gáz volt a pasi nagyon, de a leggázabb, hogy ő is csukott szemmel éli az életét 40+ éves létére, és fogalma sincs, mi miért történik vele.

genevieve 2011.04.17. 16:02:31

@zoxó: az a következő stáció:-)

genevieve 2011.04.17. 16:04:05

@zoxó: ja és a következő a frigid vagy akkor ha nem kellek neked...

alek is előadta már évának

2011.04.17. 16:06:06

@genevieve: pfff...
istenem, a világ tele van frigid nőkkel :DD

Drogon 2011.04.17. 16:07:02

@genevieve: Úristn, én egyszer mondtam ilyet egy fiúnak, mert képtelen voltam lekoptatni. Már üvöltöttem vele a végén, hogy mennyire idegesít, rosszul vagyok tőle, hagyjon békén, ne járjon a sarkamban, hányinger kerülget tőle.
Szerencsére ma már boldog családapa :)

genevieve 2011.04.17. 16:07:19

@hullámpapír: de ha alek és a frigiditás között kell választani akkor inkább az utóbbi:-)

genevieve 2011.04.17. 16:10:44

azért kiváncsi lennék, a fordított helyzetre, milyen megitélése lenne annak a nőnek aki bent minden pasira úgy akarna rámászni mint alek a nőkre?

2011.04.17. 16:11:10

@genevieve: simán :D
@gernika: én már lassan sajnálni sem tudom ezért. mindenki előtt ott a lehetőség, hogy tudatosan éljen.

genevieve 2011.04.17. 16:12:25

@csicserierika: és ahogy látom nem vagyok vele egyedül:-)

dr. gernika 2011.04.17. 16:12:39

@genevieve: Pont erre jutottam én is. :D

csicserierika 2011.04.17. 16:12:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul: majd megdicsérheti Béluka a hugit, ha kijön, és meglátja a nyugiszobás jeleneteket :)
Gigi már most parázik :)

csicserierika 2011.04.17. 16:14:40

@genevieve: ti tudjátok,én az a verziót választanám a helyetekben :)

Albino Vernyul 2011.04.17. 16:15:14

@hullámpapír: Van egy olyan erzesem neha, ha Bela mondana neki, meg talan egy kutba is beleugrana.. Lasd. Laci aprilis elsejei poen..

genevieve 2011.04.17. 16:15:18

@csicserierika: gigi egyértelmüen nem frigid:-)

igaz, ő el is hajtotta alekot még az elején és egyértelműen:-)

genevieve 2011.04.17. 16:15:58

@csicserierika: én mindig mondtam, te tagadtad idáig:-)

de őszintén mondom, hogy egészségedre:-)

2011.04.17. 16:18:06

@csicserierika: nem akarok gonoszkodni, sem személyeskedni, ezért szigorúan elméleti alapon: úgy gondolom, hogy akinek már legalább egyszer az életben volt dolga aleknál "fölsőbb kategóriájú" pasival, az inkább az örök frigiditást választja ezután, ha az alternatíva csak alek :)
itt nincs helye megalkuvásnak :)

genevieve 2011.04.17. 16:20:32

@hullámpapír: aleknek nem a kinézetével van igazán baj, hanem a stílusával és gondolataival....

2011.04.17. 16:29:32

@genevieve: tudom, és ez épp elég ahhoz, hogy ne alkudjak meg :)
ezen röhögtünk a múltkor is, mikor éva mondta, hogy béci testét akarja alek "belsejével". nem, alekon még az sem segítene :)

csicserierika 2011.04.17. 16:29:59

@genevieve: nektek nem akartam rosszat :)
Nem érzed a jó indulatomat :)

csicserierika 2011.04.17. 16:31:10

@genevieve: ez még nem bizonyít semmit, lehet csupán taktikai lépés volt részéről :)

csicserierika 2011.04.17. 16:32:30

@hullámpapír: én meg nem vagyok frigid, ezért gondoltam, hogy annál nincs rosszabb, de hát ti tudjátok :) :)

csicserierika 2011.04.17. 16:34:09

@hullámpapír: valaki írta sms-ben, ha kijön Alek, szívesen várja egy testformáló tréningre, mire Alek válasza, hogy az már nem ő lenne :)
Milyen bölcs :)

genevieve 2011.04.17. 16:39:44

@csicserierika: majd ha megtapasztaltad alekot akkor már fogod tudni:-)

csicserierika 2011.04.17. 16:41:22

@genevieve: ez úgy alakul ki ? Már megint tanultam valamit. :)

2011.04.17. 16:48:15

@csicserierika: nézd, ha lehet választani, hogy egyedül, vagy alekkel ne évezzem a szexet, akkor inkább maradok az alek nélküli verziónál :)
persze csakis abban az esetben, ha alek az utolsó hímnemű a Földön. amíg van választék, addig én sem ítélem magam frigiditásra :)

dr. gernika 2011.04.17. 16:49:43

@genevieve: Elsősorban igen, de amikor elnézem mondjuk a riportszobában ahogy beszél, a szája esése, azok a kis, vértelen szemek, a fejtartás, meg az az antiszexuális alak.... hát mindig elfog a viszolygás. :S

@csicserierika: Én minden vagyok csak frigid nem, de töltöttem már igen hosszú időszakokat szex nélkül csak azért mert nem akadt arra érdemes pasi és mégis túléltem.

dr. gernika 2011.04.17. 16:51:03

@hullámpapír: "nézd, ha lehet választani, hogy egyedül, vagy alekkel ne évezzem a szexet, akkor inkább maradok az alek nélküli verziónál :)"

:DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.17. 16:55:28

@genevieve: Alekosz ultragáz! Ahogy a nőkkel bánik, gyomorforgató! A kinti életben már az összes villalány is lekoptatta volna! Elkényeztetett kis puha pöcs!

dr. gernika 2011.04.17. 16:55:59

@inmemancsi: Én is most néztem meg. Kislányoknak még jól áll, nade Éva már mégiscsak negyven éves. :)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.17. 16:57:20

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Zsuzsit is bele kellett volna rakni ebbe a csapatba! Alekoszt a helyére tette volna és Évát erősítette volna!

vitek 2011.04.17. 16:57:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
"Drága Ani, amit irántad érzek az szerelem a legfelsőbb szinteken. Még csak 19 vagyok, de remélem ez nem akadály, mert a szívem rabul ejtetted. Üdv, Nyuszi"

Gyanús nekem ez az sms Albino, a tettek mezejére léptél? ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.17. 17:02:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ha nem támadták volna mindig falkában és nem pontozták volna le mindig, sokkal jobban viselné ez is. A Börtönkísérlet alanyaiéhoz képest egy kiegyensúlyozott reakció. Műveltségi vetélkedőt kellene bent rendezni, akkor Éva az első lenne!

@gernika: Nincs még 2023!!! Még 2011 van!!!

inmemancsi 2011.04.17. 17:07:12

@gernika: fásy zsülikééknél a családban talán, egyébként egy normális 5 éves se csinál ilyet.

teljesen mindegy ki hány éves valójában, szerintem ne nyomjuk ezt a 40 éves dolgot, sok negyven éves jobban néz ki jóval mint ez.

avanivi 2011.04.17. 17:13:25

Látom magunkat amikor Hajni megírja a vv utolsó öfit,mi pedig minden nap idejárunk és csak kommentelgetünk évekig,össz. hsz 34567834 .Megszületnek a lányaik, fiaink, ballag az unokánk, elmentünk nyugdíja, megkaptuk az első protkót,mi a legfinomabb pépesitőkütyü stb. stb.

flanker 2011.04.17. 17:15:39

@csicserierika:
Tudom, hegy Getzen születtem, de nem bírom NEM megkérdezni:

>nálad a válasz. Én nem lettem volna ilyen finom :)
És Anikótól eltekintve mi a véleményed Alek fiókos-krémes akciójáról? Meg a katonaládásról? Meg az Olis fiókosról [Nagy-gyon sokszor fogok még belenyulni a fiókodba!]?
Csak mert ha bent vagyok, keze már lehet, hogy nem lenne egyben hasonló akciók után.
És mindenféle tetszés-nemtetszéstől mentesen - puszta reflexből...

_most_ 2011.04.17. 17:19:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Valahogy sejtettem, hogy Szandikát nem merik majd visszaküldeni. De Zsófit minek küldik vissza, nem oszt, nem szoroz. Gigi legalább majd takaríthat megint, persze ha ez nem csak taktika volt részéről.

flanker 2011.04.17. 17:21:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Ez tényleg megüti...
Lehet valamit tudni arról a másikról, amire hivatkozol?

Alek: Úgy, de ÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY megütném, amikor elmond valamit soxor. Itt mi az x!>#=(!<}@@# anyjáért kell elmondani 6x, hogy "éljenek a negyvenes nők"? Mint egy beragadt lemez.

És fogalma sincs a külvilkágról, hogy a többiek haladnának, hogy idegesítő, zavaró, csak mondja. Mikor Éva elkezdett sírni a púderes nagyvenes beszólásnál, ott is észre sem vette, hogy valami készüé-történik, csak hajtogatja, hogy "E-löl-ről!".
Vagy amikor a Béci-Anikó színésznő beszólásos vita volt, ott is előtte Jerzy és ANikó már egy perce vitatkozik, tök érdekes, Alek meg dajdajol a háttérben, alig lehet valamit hallani tőle.

Hát, én elkötelezett vega vagyok és állatvédő is, de néha meg tudnám elevenen nyúzni...

genevieve 2011.04.17. 17:21:40

megcsináltam jerzy almás palacsintáját...nyaminyami:-)

Albino Vernyul 2011.04.17. 17:23:11

@vitek: Nem.. Es oregebb vagyok..;)

genevieve 2011.04.17. 17:23:30

@csicserierika: persze, ha te szereted ha szexuális tárgyként kezelnek, akkor nincs gond:-)

genevieve 2011.04.17. 17:24:16

@Peter_Cs: ne nekem mond, én tudom:-)

csicserierika szerint menő alek:-)

genevieve 2011.04.17. 17:25:31

@gernika: ha egyébként egy kedves, aranyos jellem lenne, az tudná ellensúlyozni ezeket:-)

genevieve 2011.04.17. 17:28:33

@perpetum: látom alek megmarad erikának:-)

Albino Vernyul 2011.04.17. 17:29:35

@flanker: A hintas vitara gondolsz a masik alatt..?!

avanivi 2011.04.17. 17:29:45

@flanker: Engem is nagyon idegesít,már amikor megszólal leveszem a hangot .
Azt szeretném látni, hogy amikor szaglászni kezd, valaki leüti már végre.

genevieve 2011.04.17. 17:30:35

@flanker: hát én válaszul kicsit összekuszáltam volna a nyakkendőit:-D

genevieve 2011.04.17. 17:31:33

@avanivi: na az gyomorforgató dolog.....

na inkább bele sem gondolok a továbbiakba:-D

flanker 2011.04.17. 17:37:06

@gernika:
Én is kedvelem, de már lassan azt mondom.
Egyszerűen nem tudok másra gondolni.
És amit ki kell mondani, azt ki kell.

dr. gernika 2011.04.17. 17:39:50

@genevieve: Akkor minden jót kívánnék neki más, velem nem azonos nőkhöz. :D
De így azt sem.

"hát én válaszul kicsit összekuszáltam volna a nyakkendőit:-D"
Pont ez jutott eszembe nekem is, hogy ha nem ért a szép szóból, a saját fegyverével büntettem volna, rendetlenséget csinálok a holmijai között, az új nyakkendőjével kezdek takarítani, stb...

csicserierika 2011.04.17. 17:40:08

@genevieve: @hullámpapír: @gernika: bocsi most jöttem vissza. Hármas támadás, inkább fedezékbe vonulok, de véleményem marad :)

inmemancsi 2011.04.17. 17:41:04

@flanker: én csak azért néztem (nézem) néha az összefoglalókat, hogy valaki már végre beszól ennek a két mákvirágnak (alek+éva) és végre befogják fél percre - de mint kiderült ez semelyiküknek nem sikerül

genevieve 2011.04.17. 17:41:30

@csicserierika: ez nem támadás, csak vélemény a részünkről:-)

te kedvelek alek tapizós, nőt semmibevevős stilusát, respektáljuk, meg is hagyjuk neked:-)

Kivétel 2011.04.17. 17:41:49

Sziasztok, csak én nem találok tegnapi és mai összefoglalót? Vagy tudni valamit, hogy most mi van?

genevieve 2011.04.17. 17:42:21

@gernika: kapnál cserébe egy kb. 3 órás monológot a tiszteletről:-)

genevieve 2011.04.17. 17:44:12

@inmemancsi: jerzy vacsorája alatt ani többször is beszólt neki, de alek, csak mondta, mondta és mondta.....

azt hiszi magáról ő jerzy mentora azért mert tartotta azt az egy óra beszéd tanítást (azt is minek? borotfa:-D
az meg amilyen jó lelkü nem mond ellent neki...

genevieve 2011.04.17. 17:45:44

@Kivétel: nincs tegnapi öfi..elvileg ma lesz dupla...

penelope garcia 2011.04.17. 17:46:13

Hát hun a beígért dupla adag, Hajnikám, csillagos virágszálam?
Éváskodunk, éváskodunk, a temetők meg üresek, mi?

genevieve 2011.04.17. 17:46:42

van új poszt, lehet elsőzni:-)

csicserierika 2011.04.17. 17:47:24

@flanker: szerintem direkt húzza Anikót az ilyen fiókos dolgokkal, ami szerintem is túlzás néha, de amire reagáltam fentebb, az nem erről szólt. Bocsi.
Arról, hogy miért engedi, hogy Alek simogassa, ill néha meg elutasítja.
Erre az én teóriám, hogy igazából ki nem állja Aleket, de nem szeretné, ha ellenszenves lenne a nagy Alek tábor szemében, és Éva pozícióját is irigyli, amit Alekkal együtt értek el, hogy legtöbbször együtt emlegetik a nevüket a győztes hármasban, és, hogy emelik egymás ázsióját.
Szerintem !

csicserierika 2011.04.17. 17:48:46

@genevieve: téma befejezve, kihoztuk amit ki lehetett belőle :) :)

dr. gernika 2011.04.17. 17:48:49

@csicserierika: Nem támadás, ellenkező vélemény, de a tiédet senki nem akarja megváltoztatni.
@genevieve: Szerinted ott maradnék meghallgatni? :)

inmemancsi 2011.04.17. 17:48:55

@genevieve: hát én azt azért nem beszólásnak nevezném, inkább morgásnak, anikó jegyezete meg egyébként valamikor azt is, hogy ő is tudna mivel beszólni, 8 általános stb.
ezeknek azért keményebben meg kellene mondani, hogy legalább egy percre lehidaljon (az ilyen úgyse fogja fel tovább, belegondolni meg képességeinél fogva nem tud)

csicserierika 2011.04.17. 17:49:27

@genevieve: mikor mondtam, hogy menő ?
BIZONYÍTÉKOT :)

penelope garcia 2011.04.17. 17:49:42

Na, ki kinek drukkol, lányok?
A fiúkat nem kérdezem, mert ők irigyek a két szép hímistenre.
Én arra jutottam, hogy tkp mindegy nekem, melyikük győz, mert mindkettőt kedvelem.
DE a fröcsögő kisnácik kedvéért megszavaznám, hogy Béci kerüljön inkább vissza. Csak azért, nehogy leesen a vérnyomásuk szegényeknek.
Ja, meg azért is, mert Bécinek van esélye a végjátékban helyére tenni a főkretént. Akinek mellesleg szintén kijárna már egy kommunikációs és önismereti tanfolyam. :P

flanker 2011.04.17. 17:51:51

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Igen, arról beszéltél a kommentedben és most nem ugrik be, mire is gfondoltál.

genevieve 2011.04.17. 17:52:12

@csicserierika: minden alkalommal mikor alekot dicséred:-)

vagy szerinted is szégyenteljes amit művel?:-)

genevieve 2011.04.17. 17:52:54

@inmemancsi: persze, mert nem akart a jerzyt bántani...elég kinos volt, hogy alek nem vette észre magát...

nosce 2011.04.17. 17:53:01

@csicserierika:
sztem Ani alapból engedi magát simogatni, meg szereti ha Alek kedveskedik neki, csak ha kezdene Alek merevedni, akkor koccolja le. Sztem Ani is meg Éva is szimpatizál Alekkel , persze lehet mert rá vannak utalva, de akkor is...

Kivétel 2011.04.17. 17:53:11

@genevieve: köszi, reméljük lesz:)

2011.04.17. 17:53:56

@gernika: szerintem évával épp az ellenkezője történt, mint alekkel. alek ugye kint senki volt, odabent lett valaki, éva meg, úgy érzem, kint találta meg azokat az embereket, akik istenítették (hozzászokott, hogy egy bombázó, és a férfiak döglenek érte, stb.), és most szembesül vele, hogy csak a saját kis szemétdombján istennő, ebben a vegyes társaságban tök átlagos. vannak nála csinosabbak, feszesebbek, ügyesebbek, népszerűbbek, itt nem ő a tápláléklánc csúcsa.
ettől függetlenül (vagy épp ezért) ismét csak a "szánalmas" a legtalálóbb jelző, ami a videó kapcsán eszembe jut róla.

sogeking 2011.04.17. 17:54:21

igazam lett, 1000 komment volt a limit:)

2011.04.17. 17:55:48

@csicserierika: ugyan, szívességet teszel nekünk azzal, ha megszabadítasz alektól, legalább nem kell frigiditásba vonulnunk :)

genevieve 2011.04.17. 17:56:16

@hullámpapír: inkább úgy foglamaznék, hogy éva kint csak abban a körben mozgott ahol ő volt a menő, kint van lehetősége megválogatni ezeket a köröket, ha valahol nem jó a fogadtatása akkor elmegy onnan...itt a villában meg nincs hova mennie

2011.04.17. 17:59:55

@genevieve: igen, így gondoltam én is, erre írtam, hogy csak a saját szemétdombján istennő :)

na megyek az új poszthoz :)

nosce 2011.04.17. 18:00:22

@hullámpapír:
majd csorog még a nyálatok Alek után , az Alek feleséget keres hollywoodi vígjáték bombasiker után :) Producer: Andy Vajna :)

flanker 2011.04.17. 18:09:39

@genevieve:
Köszi, Zsöni - kezd visszajönni a nőkbe vetett hitem és reményem! :-)

flanker 2011.04.17. 18:10:33

@genevieve:
Sztem gusztustalan mind a kettő.

flanker 2011.04.17. 18:17:33

@genevieve:
Hát te egy nagyon bölcs nőszemélyzet vagy. Kicsit túl toleráns, de talán működne is a dolog - hiszen amikor ő (és Oli) nyúlt a mások kajájához, piájához, akkor nem volt semmi gond, de amikor az ő nyereménypezsgőjét csencselték el a többiek, az bizony megérintette az ő (külön) dimenzióját is...

flanker 2011.04.17. 18:22:01

@csicserierika:
Te jó ég, hány oldalon kersztül soroljam????
Több napba telne összeszednem, hisz szinte minden megjegyzésed tömjéntől csöpög... :-)

flanker 2011.04.17. 18:25:55

@hullámpapír:
Sztem is vigye, minden nap, amikor viszi a kutyáját sétálni, akaszthat egy másik pórázt Alekra is. Vele sem lenne kevesebb gondja, mint a négylábúval.

Még Era pluszköltségét is bevállalhatná az önkormányzat, hisz az ország érdeke lenne elvileg, hogy Alek egy szerető, megengedő, elfogadó, DE NAGYON ERŐSEN BEZÁRT helyen legyen a továbbiakban. :-)

nosce 2011.04.17. 18:32:06

@hullámpapír:
Na jó, ezzel a hasonlattál überelted az összes lehetséges válaszomat :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.17. 19:28:29

@perpetum:

sajnálom, hogy Jerzy ki fog esni!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.17. 19:53:40

Én csak egy karakterre vagyok igazán kiakadva az egész VV4-ben: a felfújt hámozott lufi Balázsra, igaz a Lilu nevű személy is rémesen felsőbbrendű, lekezelő, rossz nézni.

Na jó még a tökéletesen hitelten Lacit is eltuszkolnám zabot hegyezni pusztába. Egyébként nem a pánikrohama volt hiteltelen, azt elhiszem neki, mert be volt ijedve, hogy Éva megveri a párbajon, vagy hogy nem tud szembenézni a bogarakkal a próbán, hanem amit azóta művel megmondásban, mióta kijött, azzal a porba alázta magát.
süti beállítások módosítása