Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X118

2011. április 14. 15:00 - Hódos Hajnalka

Leszámítva az időskori nyavalyákat, a mamám 78 évesen kiváló egészségnek örvend, életerős és sokszor energikusabb, mint én. Igen aktív társasági életet él, ha nem a Juci nénivel bandázik, akkor kirándulásokra jár, ő így nevezi a termékbemutatóval egybekötött, a halál fasza után öt kilométeren túli településre szervezett buszos utazásokat, havonta egyszer pedíkűröztet (=mék a lábamma’), heti húsz tojást visz a barátnőmnek és órákat ücsörög a szömészeten. Temetőbe nem szeret járni (leszek ott eleget), ezt nem is bánom, a szülőfalujában legalább félszáz, számomra ismeretlen ember sírját rakatta velem rendbe, muszáj Lány, a mútkó is szivességbül visszakapá’ták anyit. Vizuális vagyok, ezért a mellettem elhaladó felületes szemlélőknek ilyenkor csak az tűnik fel, gereblyézés közben rázkódik a vállam, azt szerencsére nem sejtik, hogy a röhögéstől. Az ilyen kiruccanásokról mama általában új sütemény recepttel érkezik haza, amit hétvégén rajtunk tesztel. Volt már ehető is köztük, a legnagyobb traumát eddig az a csokoládés(?) borzalom okozta, amit egy horvát főzőműsorból sütött úgy, hogy a tévéképernyőn látottak alapján megpróbálta kitalálni a hozzávalókat. Legyen elég annyi, az után simán bevállaltam volna Éva fatörzsét. Igen, elindult a Vacsoracsata a Villában, Éva kezdte a hetet. A gyengébb idegzetű olvasók kedvéért bemutatom a desszertet, ennek ismeretében döntse el mindenki, tovább olvas-e.

A Lakók a kertben tervezgetnek, a gyámügyi előadónak öltözött Alekosz terve az, amikor ő lesz a soros, virsli lesz a fogás. Mustárral, kenyérrel. Vagy bundás kenyér teával. Béci disznótorban gondolkodik, Anikó füzettel a kezében azért imádkozik, ne Alekoszt kapja kuktának. További kétségei is vannak, mert elolvasta a szakácskönyvet és idegen szavakkal találkozott. Flambírozás. Az mit jelent? Alekosz elmagyarázza. A flampírozás azt jelenti, mikor van egy hús, mondjuk bélszín. Bepácolod, beleteszed egy speciális zacskóba, és a flampírozó gépbe rakod. Rákapcsolod, kiszívja belőle a levegőt és vákumolod az egészet és akkor be kell rakni a hűtőbe. Ott akkor saját magától pácolódik. Elindulok az első magnéziumért. Anikó hitetlenlekedik, megkérdi Jerzsit. A flambírozás az, mikor egy serpenyőbe beteszel gyümölcsököt, beleteszel egy kis szeszt, begyújtod és lángol. Anikó vihog, beletrafáltál, Alekosz! Alekosz a mindentudók pillantásával néz vissza. Amiről én beszéltem, az a szuvidolás. Tényleg. Séf voltam valamikor, nem mondtam? Egy kifőzdében. Egy kifőzdének voltam a vezetője, séf beosztásban. Ott szuvidoltam sokat. Csak összekevertem hirtelen a flampírozással. Anikó kerek szemekkel néz. Szuvidolás, olyan létezik, Jerzsi? Hogyne létezne és mond egy kicsit kisebb baromságot róla, mint a másik hülye. Ennyi, na bravó, emeli fel az ájsztejás üveget Alekosz. Akit érdekel a téma, sous vide címszó alatt keresgéljen, érdemes.

Éva kis naiv. Úgy áll hozzá ehhez a héthez, hogy szeretné megnyerni. Beleadja a szívét-lelkét. Pár perces filozófiai fejtegetésbe kezd arról, az elsőnek a legnehezebb a dolga, mert fel kell rakni a mércét egy magasabb fokra. Szerintem annak a legnehezebb a dolga, aki nem tud főzni. Számomra érthetetlen módon Éva takarítással kezdi a főzést, legalábbis a hat darab klínpöttyből, amit a komód tetejére fújt, majd szétkent egy papírtörlővel, erre következtetek. A takarítás további részeként glédába állítja a kazalfixáló- és ápoló készítményeket, majd bemutatja az ágyát és az idióta katicás párnát amit Áditól kapott. A pipere következik. Ne aggódjunk, mert akármennyire is szétszórtnak látszik, mindennek tudja a helyét. A trehányságban is feltalálja magát, örülök. Annak, hogy a kukászacskó is megvan, pláne. A zsákban is vannak hajcsatok (remélem, mindenkinek megvan a hülye vicc arról, hogy szurkolnak a siketek), rúzsok és egyéb kiegészítő alkalmatosságok. Nem aggódom. Életemben egyszer aggódtam pipere miatt, mikor két perces csend után a nálunk vendégeskedő szomszédék három éves kisgyereke úgy jött elő a fürdőszobából, hogy az összes foga lazacszínű volt. Sírtam. Sem előtte, sem utána nem tellett olyan Estée Lauder rúzsra. Amit megevett, azt is úgy kaptam ajándékba. A piperék után hirtelen mozdulattal kirántja az alsó fiókot, egy zöld bőröndnyi fehérneművel jött be a Villába, a felét nem is használta. Mutat egy ilyen kis csecse, nagyon-nagyon szexi izét meg egy fekete ruhát, amibe tán már bele se tudja préselni magát, mert két-három kilót hízott.

A bugyibemutató után elindulnak a kuktával, Anikóval vásárolni. Jaaaaj, ábécéééé! Évának egyébként egyből beugrott az olasz est ötlete. Nagyon szereti az olasz ételeket. (Hajni fordítása: evett már pizzát a békéscsabai pizzériában és a donpepében is. A maradékot természetesen elcsomagoltatta.) És mindenki kivétel nélkül rajong az itáliai konyháért! (fordítás: mindenki ismeri az üveges bolónyai szószt.) Először a leveshez való alapanyagokat „vásárolják” meg, vöröshagymából vegyünk egy jó kilónyit. Öt szem bőven elég. Fokhagymából kettő darab kell. Fél kiló burgonya, szemmértékkel. Nagy fej zeller. Rezignáltan hallgatok, mit tudhatom én. A főételhez kell egy kiló darhamarha, belebaszva a kosárba. Vigyük csak be az összes csokit. Lehet, hogy a sütemény recept két adagra van megadva. Köszönjük, megvagyunk, csókolom, Terike néni. Elindulok a konyhába, ide most valami erősebb kell, de csak calcium-sandoz pezsgőtablettát találok meg ligetszépét.

Éva megint elmondja a kamerának, hogy olaszos estét tervez mert nagyon közel áll hozzá az olasz konyha. Az első étel, amivel elkezdi a főzést, a leves lesz. Minesztrón lá Bellá Évá. Anikó hozzákezd a zöldségek felszeleteléséhez, a hatalmas darabok láttán várom az óriást, ahogy belép és elordítja magát, emberszagot érzek, mert hogy azt a hagymát átlagember a szájába nem tudja berakni, az hétszentség. Jerzsinek is kétségei vannak a riportszobában, két antiszakács, hát, hogy mi fog kisülni-főni a konyhában, azt csak Isten tudja. Éva nagyvonalú, beleönt a serpenyőbe úgy két deci olívaolajat, a két centis karikákra vágott vöröshagymán rajta hagyták a farkát, nem baj, jóvanazúgy, úgy ni, rögtön bele a fokhagymát, hogy biztos megégjen és megkeseredjen. Baj van, nagy a serpenyő, sok az olaj. Teáskanállal kimeret belőle, miután rájön, önteni nem tudja. Anikó meg feszt okoskodik itt bele a dolgokba, a zeller héja rajta kell, hogy legyen! Jó, akkor ezt az egészet most belerakjuk. Bele hát, a cukkini és a répa köztudottan ugyanannyi idő alatt párolódik meg. Csak a cukkini szarrá, a répa meg alig. Tébolyultan felsikoltok, ne, ne adjanak a barbároknak parmezánt! Bécinek is vannak félelmei a vacsorával kapcsolatban, mivel Éva szétszórt és feledékeny, félő, hogy valamit kihagy az alapanyagok közül. Milyen gonosz ez a Béla, ha tudná, hogy pluszban is raknak bele! Héjat.

Egyelőre nem túl bizalomgerjesztő a leves. De majd az lesz. Minden van benne, még halott német katona is. Konzervbab levestül biztos. A főétel, Itália üzenete, vagy ahogy Spéter46 kommentelőnk megjegyezte, a hadüzenet. Mángárá. Mángorel. Mánóre. Mivan? Mángárá. Nemtom. Mi sem, Jerzsi, hagyd a francba. Namost azt tényleg nem hiszem el, hogy ilyen síkhülye mindkét csaj, Anikó, az isten szerelmére, ne nyersen hámozd azt a paradicsomot, hanem dobd be egy percre lobogó forró vízbe és húzd le a héját, meg fogsz lepődni, ledobja magáról! Ilyen szépen összelottyadt a hagymánk. Biztos, nem mertem felnézni. Most beletehetjük a húst. Az egészet egyszerre, hogyne. Kezdő háziasszonyoknak kimondottan szokták ajánlani, hogy egy kiló darált hússal egyszerre birkózzanak meg. Főleg ilyen esetekben, tálcás teszkógazdaságos húsnál, mert így csak másfél liter vizet fog ereszteni és párolódni fog, még véletlenül sem pirulni. Öntsünk hozzá egy kevés bort. Közben, a főzés közben a szakács is megkóstol egy pohár bort. Anikó visítva röhög, perszeeee! Most miért, nem láttál még Vacsoracsatát? Akkor töltsél már nekem is! Ezt így is kell, bár nem hiszem, hogy Éva ismeri a klasszikus mondást: szívesen főzöm borral. Néha teszek az ételbe is. A következő fontos dolog, amire felhívom a konyhában tevékenykedőket, hogy a marhahúsnak fehérebbnek kell lennie. Jaj, fut ki a….! A gyalázatot Jerzsi riportszobás mondata szakítja meg, szívemből szól: sáskát már ettem, csótányt, bogarat, kukacot, úgyhogy igazából mi jöhetne rosszabb?

Elkészült a főétel, ezt onnan tudjuk, hogy a paradicsomkockák szemmel láthatóan még nyersek. Milyen íze van? Jó. Mint a bolónyainak? Nem olyan. Hümmögés. Nincs egy ilyen izé, porunk hozzá? De van, tegyünk bele egy kicsit! Éva szépen beleönti az egész tasak bolónyai alapot Itália üzenetébe. Itália ekkor már térden állva üzeni, elég. Kapitulálni majd csak a desszert közben fog. Határozottan jobb! Hát igen. A natrium-glutamát csodákra képes. Jáj, ez a sütemény! Csokoládés mászkápóne rolád, dolcse Itáliá. A tojások szétválasztása szinte zökkenőmentes, csak egyet kell kidobni a kukába. Gőzölög a csokoládé, úgy százhúsz fokos lehet, jót tesz az neki, most pedig a turmixgéppel felverjük a sárgáját. Illetve a fehérjét. És nem. Nem jönnek rá, hogy azért van két lik a kézimixer alján, mert két habverő tartozik hozzá. Az az egy is kiesik, amit Anikó szuszakol bele, jézus ereje. Fontos mozzanat következik. Vajjal és fakanállal kikenjük ezt a mély lábast vagy mi ez. Tepsi. Azt! Miután ujjnyi vastagon kimargarinozza, Éva beleterít a tepsibe két réteg sütőpapírt. Katatón állapotban ülök.

Mámeg a krémmel van baj, ez nagyon sok ez a brandy, néz má’, úszik benne. Négy evőkanál brandy, nem egy deci, visít Anikó. Két evőkanál nem egy deci? Isten merőkanalával mérve végül is az óceán is egy csepp. Kész a tészta. Kenik a nutellával, rá a krémet is, a forró tésztára hogyne. A tészta meg hülye, törik, nem tekeredik. Úristen, ez hogy néz ki? Ez egy farönk. Gyere, megnézzük a hasonlatot! Nehogy megmutasd a kamerának, mert agyonverlek. Anikó vihogva mutatja a képet és a kész izét. Csokoládés mascarpone rolád Éva módra! A vacsora kész, Éva lila mesefigurának öltözött, ha a szemüveget látná, Okoska törp földhöz baszná a sajátját, jöhetnek a vendégek. Jöhetnének, de a vendéglátó beáll az ajtóba csurig töltött poharakkal, Béci próbálkozik egy elég hideg van itt kint sóhajjal, jaj gyertek, gyertek. Alekosznak szimpatikus volt az első benyomás, mert arra gondolt, hogy Éva tűsarkűban, csiliviliben, kirittyentve díszeleg egész este. Ehelyett otthonkásan, konszolidáltan, vendégfogadó állapotban fogadta őket. Látszott rajta, hogy értük van.

Alekosz azt is egyből kitalálja, hogy Itália, mert piros-fehér-zöld, miről beszélünk? És figyel Évára, csak Anikó dekoltázsába pillantott. Ó, voálá, voálá, mi ez, babgulyás? Az illatj-ja tökéletes! A levest egyedül Jerzsi ismeri fel, Éva tényleg nem tudja, milyen lesz, pirítóssal ajánlja. Hát jó étvágyat! Mire a levessel végez, Alekosz saturészeg. Akadozó nyelvvel kérdezgeti Évát, ellátod a zuradat? Rendelkezésére bocsátod a vacsorát, ha hazaérkezik? Éva lesújtóan néz, Alekosz folytatja. Első osztályú volt. Át lettek főve benne a fűszerek meg át lettek főve benne a gyümölcsök, zöldségek. Hát a lé az fantasztikus volt! A fűszereket nagyon ki lehetett érezni, ez a fűszeresség engem fűszer észlelésére ösztönöz. Az italról viszont nem tudja eldönteni, édes, fűszeres vagy száraz. Éva nem akar Alekosznak többet inni, a riportszobában nem érti, mitől rúgott be ennyire Alekosz, találgatja, nem evett egész nap, fáradtabb, vagy beteg lesz. A magyarázat egyszerű, a limoncellótól. Ha jó minőségűt kaptak, 40-42 fokos. Egyszer én is megjártam vele, jaj de kis könnyű, mmm… de finom, jaj de ízlik, mmmm….mitől szédülök? Évának elege lesz Alekoszból, na ő elszív egy szál cigit. Anikó is vele tart, Alekosz benn dohog, nem olajozott itt a rendszer, valami nem stimmel. Anikó ebből már tanult, az ő buliján nem lesz pia. Lehet, hogy Alekoszt meg sem hívja.

A csajok végeztek, jöhet a második, pásztá, pásztá! Éva a gnoccsit így körberakta. Ott meg a penne. Alekosz meg sem kóstolja, csak az italokkal volt elfoglalva. Elment az étvágyam. Miért? Hosszú. Jerzsi is kérleli, kóstolja már meg. Alekosz az ilyenkor szokásos résnyire szűkült szemmel, mozdulatlan testtel, gépiesen válaszol. Most nem. Később igen. Béci felröhög, rohadt kiborg! Tudod, hogy miért szerelek téged? Ajaj, ez ugyanaz a hangsúly, mint a mindent érted teszek monológnál. Még ha néha utállak is? Lehet, hogy néha utálatos vagy, lehet, hogy néha hülyeségeket beszélsz, lehet, hogy néha azt sem tudod, miket beszélsz, de egyvalamiért szeretlek. Te képes vagy úgy látni engem, ahogyan senki más ebben a házban. És íme, a desszert! Mászkárpónés fatörzs! Ez ugyanaz a kesztyű, amit a grillezésnél használtunk? Béci véleménye a desszertről igen tömör. A desszert biztos berúgás volt. Ha keveset evett belőle az ember, nem volt rossz. A kedélyes társalgást Alekosz mondata vágja ketté. Amikor az Olivér kiment… Síri csend támad, erre szokták azt mondani, Hermész belépett a terembe. Szerintem is szívjunk el egy cigit, mert ezt már én sem bírom, áll fel Anikó az asztaltól. Nem siratóbuliba jöttem én!

A lányok újra távoznak, Alekosz merevrészegen Jerzsi felé fordul. Hol a hatodik ember? Alekosz, nincs hatodik ember, öten vagyunk. Balázs nagyon frappánsan skizoid pillanatnak minősíti ezt a jelenetet. Éva mérges Alekoszra. Őszintén, mit vártál tőle? Hát nem ezt! A vendégek búcsúzkodnak, Béci megörvendezteti Évát, mert azt mondja neki, ilyen őszinte és meleg fogadtatásban, amitóta a Villában van, nem volt része. Jerzsi hét pontra értékeli Éva teljesítményét, nem mosott kezet dohányzás után, ez alapvető higiéniai dolog. Anikó az ételeket csak tökéletesre tudja értékelni, mert ő volt a kukta, 9 pontot ad. Bécinek nagyon ízlettek az ételek és jól érezte magát, 10 pont. A még mindig részeg Alekosz a riportszobában nagyszínpadot ad elő. Az Évának minden mozzanatára csak a maximumot tudom adni és ez nem elfogultság. Kritikus szemmel vizslattam az Évát. És megállapítottam, hogy tényleg kitett magáért. Ezért a fantasztikus estéért 9 pontot adok. És csak azért nem adok 10 pontot, mert ha az étellel nem is, az italból fukar módon járt el. Több vendég, beleértve magamat is, szomjaztunk! Felröhögök, pedig sírnom kéne.

Kapcsoljuk a Villát. A Lakók az asztalnál kvaterkáznak, Balázs vicceskedik. Alekosz kedvenc fogása az áperitív. A desszertig úgyis megalakul. Aztán komolyra fordítja a szót, Éván kívül senki nem érezheti magát biztonságban. Anikó, milyen jó kedved van! Pedig nem is ittam, hihihi. Béci gondolatai össze-vissza kuszálnak, de már tudja, hogy mit szeretne. Más, hogy öten vagytok? Alekosz kevesli az öt főt, jól érezte magát, mikor tizenhatan voltak. Van olyan, aki úgy érzi, nincs esélye megnyerni? Éva jelentkezik, Balázs meglepődik. Éva indokol, ha be is kerülne a fináléba Alekosszal és Bécivel, biztos ő esne ki, mert mindenki kíváncsi egy Béci-Alekosz döntőre. Béci, gyere ki a riportszobába. Igen, Béci izgul. Fáj a torka, zsong a feje, feszíti, jó kiadni már magából. Mi lehet az oka, hogy te vagy a kiválasztott? Kiment két fontos ember, megborult a rendszer, egyedül maradtam. Nehéz döntés volt? Nagyon. Nem fél attól, milyen lesz a megítélése? Ennyi erővel Balázs azt is kérdezhette volna, hogy te, Béci, és mit fognak szólni a nézők, hogy a sógit viszed párbajra, na mindegy. Ja, nem fél. Már nincsenek csapatok. Ahogy rákerült a zöld kendő, mindenki megváltozott a szemében. Nem akar konkrétumot mondani, mert lelőné a poént.

Újra a nappaliban, Anikó, elégedetlen voltál Éva döntésével. Az volt a problémája, Éva azért tette Bécire a jelét, hogy Béci kivigye és Éva legyen az első. Pedig ti kötöttetek egy egyezséget, nézzük meg. Mögnízzük. Éva? Az a magyarázatom, hogy az Anikótól elhangzott egy mondat, neki mindegy, ki jön vissza, én vagy a Gigi. A másik, hogy magamért vagyok itt, a fő célom az volt, hogy a Bécivel való párbajt elkerüljem. Anikó annyit fűz hozzá, hogy az egyezségről a dzsungelhéten is beszéltek, nemcsak a párbaj előtt. Túlreagálta a dolgot, mindenki arra teszi a jelet, akire akarja. Megbánta, nem volt szép tőle. Jerzsi, mit szólsz ehhez? Nincs ezzel gond. Tartasz a ma estétől? Nem, nem tartok. Béci, mit szólsz ahhoz, amit láttál? Gondoltam, hogy lesz megbeszélés, de erre nem számított. Van ez így, most már semmin nem lepődök meg. Na nézzünk meg egy-két kisfilmet, hogy alakult a viszonyod Anikóval? A kisfilm után Anikó szóhoz sem jut, mert a fürdőszobás szerelmi vallomást is beválogatták a jelenetek közé. Már le se tagadhatja! Béci azért tartja a két lépés távolságot. Az elején volt az, és megbeszéltük, de egyedül vagyok és egyedül kell végigjátszanom. Vagy valami ilyesmi, Béci mondatait elég nehéz kihámoznom és akkor jófej voltam. Anikó, mi az oka a közeledésnek? Rossz volt egymásra fújolni, megbízom benne. Megemlíti a bátorságpróbát is. Éva szerint ez egy színjáték, ez egy nagyszínpad. Ez a kijelentés, hogy felajánlom a barátságom, neki erős volt. Talán azért közeledik Anikó, hogy egy erősebb támogatót tudjon maga mellett.

Kisfilm, viszony Jerzsivel. Jerzsi, hogy látod? A Villában nem alakulhatnak ki barátságok, csak haverságok. Ha ti ketten párbajoznátok, kinek drukkolna Gigi? A testvérének. Jerzsi szerint ez természetes. Ez csak egy játék, nem az élet játéka. Béci? Nem hiszem, hogy Jerzsi haragudna, ha úgy döntenék, hogy őt választom. Alekosz, milyen érzések vannak benned? Anikóval és Bécivel kapcsolatban az, hogy a királykisasszonyok rendre beleszeretnek a megmentőjükbe. Mennyit ivott Alek? Pont hogy most nem ivott, hahaha. Alekosz kapcsolata Bécivel, megint van az Isten farkán a forgós stanecli. Meg az a pici plusz. Meg hogy menjenek azok párbajozni, akik még nem voltak. Béci vigyorog, elég illuminált állapotban voltunk ahhoz, hogy ez elhangozzék a szánkból! Alekosz úgy érzi, vannak nála esélyesebbek a mai kihívásra. Mi az az egy-két százalék, ami hiányzik Béciből? Nincs meg az a pici plusz. Átlagos, sztenderd, jól prezentálja ezt, de a legnagyobb probléma vele az, hogy átlagos. Béci hanyatt dőlve röhög. Balázs állva. Eljött az idő. Béci, három perc, nem kell kapkodnod. Állj ki, gegv. Úgy érzem, az elejétől mondom, hogy nyerni szeretnék. A végjátékban már nem mindegy, kit viszünk ki. Ez egy muszáj lépés. Éva, nagy szerencséd van, hogy rajtad van a kendő. Nagyon elgondolkodtattál. Jerzsi, már tudják a nézők, hogy ez egyéni játék, már nincsenek klikkek. Ha több barát van benn, a szavazatok megoszlanak. Alekosz, nagyon nyeregben érzed magad, de ha visszajövök, nagyon meg leszel gyengülve, hogy a lelki társad kimegy. Anikó, rajtad filóztam a legtöbbet. Megadom neked azt, hogy kividd, aki neked a legnagyobb szívfájdalmat okozta. Jerzsi, tesó, sok szerencsét.! Jerzsi, mi jár a fejedben? Nem lepett meg. Bízom abban, hogy sok néző megszeretett és vissza fogok jönni. Ha Jerzsi jön vissza, tőle nem sajnálom a főnyereményt. Na. Én megmondtam.

 

Köszönöm S-nek a képeket, a szemüvegest imádom! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csicserierika 2011.04.15. 13:09:53

@Albino "karazsnyikov" vernyul: a Bikinit meg Eddát azt együtt énekelték, a mulatósban nem volt otthon Anikó, csak a "klasszikus" Aranyesőnél csatlakozott.

dr. gernika 2011.04.15. 13:11:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Igen, összesen kb. 3% volt, aki tényleg a vacsorát értékelte...

csicserierika 2011.04.15. 13:12:20

@Ayesha/A 6. ember: én meg nem is tudok, most hova bújjak?
Sakkozni viszont tudok :)

kitikati 2011.04.15. 13:13:33

Miért tud Béci főzni? Netán ő is ezt tanulta a középiskolában? Egyátalán neki milyen végzettsége van? Ugye ő elvégezte a középiskolát, érettségizett. De milyen szakközépben?

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 13:16:01

@buppi: a Petzeltbe járt Szentendrén, ha jól tudom...de erre nem veszek mérget. Az általános iskoláját tudom 1000%ra:)))

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 13:16:55

@csicserierika: én se vagyok egy nagy lumen, nem azt mondom, csak már kurvára unom, mind a játékot, mind a nyomoronc felhajtást ilyen gászhánzenek körül.

velorexapáca 2011.04.15. 13:17:02

hmm..

most csúnyán nézek és mélyen kussolok!

velorexapáca 2011.04.15. 13:20:24

@buppi:
érdekes alek úr középiskoláit senki nem firtatja..

pedig ott is vannak érdekes információk, pl a végzés éve:-)

@Ayesha/A 6. ember:
köszi:)az infót:)

kitikati 2011.04.15. 13:20:53

@Ayesha/A 6. ember:
Drágám, köszi az infót bár ha egy kicsit bővebben kifejtenéd...?

Mi az a Petzelt?

flanker 2011.04.15. 13:24:21

@csicserierika:
Hoppá!
Mit is olvastam valahol, valamikor, valakitől a kettős mércék csúnya életéről és áldatlan munkásságáról? :-)

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 13:26:02

@buppi: Petzelt József Szakközép, de én asszem az inkább ilyen műszaki dolgokat tanít. Nem tom biztosan. Mint ahogy nem biztos az sem, hogy Bélátok ide járt.
Az általános iskola ahova tutira járt, az is Szentendrén van, asszem Barcsay Jenő Ált. Isk.

Albino Vernyul 2011.04.15. 13:30:32

@buppi: Nem tudommilyen vegzettsege van, otthon megtanulta a fozes alapjait..

_most_ 2011.04.15. 13:31:00

@lac64: Mondjuk, hogy csak 1-esre meg 10-esre szavaznak az emberek az várható volt. Mivel azok szoktak szavazni, akiknek vagy nagyon tetszik vagy nagyon nem. Nem tudom elképzelni, hogy valaki végignézi az összefoglalót, akkurátusan értékeli magában az ételek minőségét, a felszolgálást, a hangulatot, majd rányom mondjuk a 7-esre.

flanker 2011.04.15. 13:31:15

@Ayesha/A 6. ember:
Én meg mondjuk nem szívesen tanítanék Aleknek semmit.
Ha valamivel először találkozik és azt próbálja meg emésztgetni (mint pl. egy egyzserű utasítást egy egyszerű feladathoz), hát minden egyes alkalommal keményen teszteli a türelmemet.
A póker sem volt kivétel és persze koncentrálni sem tud - állandóan jött a böszme megjegyzéseivel a kártyák, osztás, stb. mikéntjével kapcsolatban.
Én ancsa helyében már nyakon öntöttem volna valamivel...

mézescsók 2011.04.15. 13:39:56

@Doktor Kotász: Én úgy olvastam valahol, hogy aki hazudik tudatosan (előre felkészülten), az inkább a partnere szemébe néz, mert el akar hitetni valamit. Spontán szituban, ha őszinte akkor általában balra, ha nem, akkor jobbra tekintget. Béci szerintem mindenfelé néz, de nem kancsalság mián.
@pushpang: Erre gondoltam én is. Éva pedig simán hazudik, gördülékenyen, egy idő után maga is hiszi, hogy igaz, amit mond. Nem az a baj, hogy beszél mások háta mögött, persze, hogy mindenki megteszi. A hazugsága ott kezdődik, hogy amikor ezt a fejére olvassák, akkor máris hevesen tagadja, hogy nem igaz, nem úgy volt, nem azt mondta, nem akkor, nem annak és nem úgy.
És ha mégegyszer azt mondja, hogy Ő szeleburdi, akkor megtébolyodok, bár mostanában nem nézem az öf.-t. Szeleburdi lehet egy 6 éves pancsoló kislány, nem egy törtető szerepet magára húzott 28 éves!
Kotásszal pedig sohasem fordulhat elő, hogy valamit rosszul értelmez ezek szerint, csak mindenki mással.
@lac64: Mindenkivel érdekből barátkozik és nagyon tervszerűen váltogatja a barátait.
@MÁRIA TERÉZIA: 22 éves korára akkor elég sok mindent kipróbált. Vajon, miért nem maradt meg sehol? Féligkész nő ez csak. A gyönyörűségről nem vitatkozom, mert ízlés kérdése.
Kettőjük közül Éva a gyöngébb, mert sokszor csípőből, meggondolatlanul beszél, vádaskodik és támad, továbbá mert nem véletlenül párbajozott eddig háromszor. Anikó elbújik általában mások háta mögött, időnként előadja hol a művésznőt, hol a gyenge és szeretethiányos kislányt, hol a frigid nőt, hol a csábító vampot, tehát tudatosabban játszik. És szerintem ezért erősebb. Ettől függetlenül majdnem mindenki kiejthette volna, ha párbajra kényszerül, de azt is sikeresen elkerülte. És dehogy haragudott azért, mert nem hívta ki Béci.

Béci kihívását nem értem kristálytisztán, mert Anikót is simán kint hagyhatta volna. Haa személyes vonzereje (pasiként van neki!)nem is lett volna elég, Gigi és Jerzy támogatóival összejöhetett volna a többség. Így viszont a barom jól megosztotta hármójuk szavazóit és vesztett egy esélyt a "családnak". Ha Anikót hívja ki, és visszajön, akkor a végjáték előtt védett lett volna. Egyikőjük tehát a fináléban van. Így bármelyikőjük is jön vissza, az esélyek a véggyőzelemre a felére csökkentek, azt már meg sem említve, hogy a másik rajongótábora ezek után hülye lenne sms-t küldeni arra, aki a kedvencét kiejtette.Alekoszt nem hívhatta volna ki, mert a kinti szavazógépezetet Oli jól szervezi, bár azért eddig Alekosz egyszer sem nagy kaliberek ellen jött vissza.Gombi sem volt az!!! A következő fordulóra maradt volna kiválasztott Jerzy, Éva és Anikó. Jerzynek - bár nekem nagyon szimpatikus figura és ezt többször megírtam még a gyagyázós időszakban is - nem biztos, hogy egyedül, de a testvérek támogatásával meg lehetett volna a visszajutási esélye. Éva háromszor párbajozott eddig sikeresen, többször nem fog. A harmadikon is paraszthajszállal és (talán) némi RTL segítséggel jutott vissza. Ha nem mutatják meg előtte képekkel a szavazás állását, akkor már kint szeleburdiskodna.Anikó eléggé megosztja az embereket és mivel eddig még nem párbajozott, nem tudjuk, mennyire erős. Hogy tetszik-e nekünk és mit gondolunk erről, az más dolog, nem a mi esetleges voksaink döntenek. Nem szokott a közönségszavazatokkor nagy számokat kapni.
Szóval Béci elbaltázta. Ha véletlenül nem Ő jön vissza, hanem Jerzy, akkor azért kiváncsi leszek a fejére.Gigi és Jerzy nagy szerelméből odakint sztem nem lesz semmi, nem szokott az lenni a realitys játékok alkalmával szövődő románcokból, de ki tudja. Egyelőre úgy látszik, hogy ezt is robbantotta. Egyéni játék ide vagy oda, nem lennék feltétlenül boldog, ha a "sógor" pöcköl ki a játékból.
Ja, ez persze ugyanolyan spekuláció, mint bármelyikőtöké.

Soror Formoza 2011.04.15. 13:44:14

Próbálom elképzelni Alek villautáni életét.
Előtte, saját bevallása szerint nem volt egy sikeres ember, valószínű butasága, furcsasága miatt. A villában ugyanezekért már érdekessé vált, okoskodásai /böszmeségei/ miatt vált ki a csoportból, és lett agyonpromózva az rtl által.
Ha kikerül, már mindig ezt a fajta viselkedést fogják elvárni tőle, mint a Ország , sőt a Nemzet Böszméjétől.

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 13:46:47

Nem akarok senki meggyőződésébe belegázolni, de szerintem, ha Anikó "ereje" a szépsége. Ti sem lennétek elhalva tőle, ha 160/80 lenne, csálé fogakkal meg rücskös bőrrel. Akkor már rég kirakták volna a játékból, mert nemhogy sírós,még ronda is.

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 13:49:42

@Ayesha/A 6. ember: "ha Anikó "ereje" a szépsége."

na ide a "ha" felesleges:)

Albino Vernyul 2011.04.15. 13:51:48

@mézescsók: Az a baj, hogy tudatossagot feltetelezel ott, ahol nem igazan az van.. Ezzel meg teljesen felresiklasz..:)

tigrisliliom 2011.04.15. 13:57:30

Hát, iszonyú jól írsz basszus, szétröhögtem az agyamat, és folytak a könnyeim :))). Pedig alapvetően nagyon sz** a kedvem már pár napja... Ezentúl nem is fogom nézni a VV4-et, inkább itt olvasom, legalább így nem vág szét az ideg, hanem jókat nevetek rajtuk :). Az Édent amúgy sem nézem, de még így ismeretlenül is nagyon viccesek az írásaid a bandáról. Csak így tovább, szerezz nekünk még jó sok ilyen mulatságos pillanatot!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 14:00:16

@Ayesha/A 6. ember: Az a poén, hogy pár év alatt megjelentek a magyar pókersztárok, amerikai "kollégáik" minden manírjával és modorosságával.

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 14:05:27

@Gee Halen: igen!!! ez is tetű módon idegesít. Meg hogy már minden tizenéves kis tetű őstehetségnek gondolja magát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 14:05:32

azon morfondíroztam az Olivér esetleges visszamenetele kapcsán, hogy micsoda balhé lenne abból, ha valakik az éj leple alatt (már ha ki lehetne sasolni, hogy mikor vannak az udvaron) hangosbeszélővel jól bekiabálnának a villalakóknak, hogy Olivér visszamegy a kulipintyóba Alekoszékat trenírozni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 14:06:33

@jahuu: Alekoszból még pornósztár is lehet, ha kijön.

Albino Vernyul 2011.04.15. 14:06:38

@Ayesha/A 6. ember: Ezt mar kiveseztuk, kezdjuk ujra..?! A kinalatbol Zsuzsi, Eva, Gigi is szep.. De Aniko kisugarzasa O lab ide meg oda, stb., kb. olyan aranyokban erosebb a tobbinel, mint egy atombomba, a villanykortekhez.. Es tegyuk hozza, sokoldalusagban is koroket ver a tobbire, kiveve Gigi, ezert is Ot akarta megverni minden feladatban..

csicserierika 2011.04.15. 14:07:43

@flanker: mester, én öntől tanultam :)

lac64 2011.04.15. 14:09:43

@mézescsók: Anikó "Mindenkivel érdekből barátkozik és nagyon tervszerűen váltogatja a barátait". Te így látod, én nem, szerintem általában az érzelmei vezérlik.
"Anikó elbújik általában mások háta mögött" Mikor bújt el mások háta mögé? Talán Anikó volt az egyetlen, aki minden kiválasztáson arra rakta a jelét akit kint akart látni, akivel konfliktusa volt. Többször betámadhatták volna (pl. Olivér kieste után, amikor nekiestek Béciék, csodálkozott is, hogy egyetlen jelet sem kapott), csak éppen mindig volt olyan, aki éppen ki akart menni, vagy olyan, akivel nagyon le akartak számolni, emiatt Ő kimaradt a szórásból.
Egyébként az általad leírtakban érzek egy kis ellentmondást. Egyszer azt írod, hogy még csak félig kész nő, utána pedig azt, hogy teljesen tudatosan hol kislányt, hol csábítót játszik. Az nem merült fel benned, hogy eezek a "szerepek" nem tudatosak, hanem pontosan abból adódnak, hogy még csak "félig kész"?

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 14:09:54

@Albino "karazsnyikov" vernyul: én most nem összehasonlítgatni szerettem volna. Csak arra gondoltam, hogyha okádékul nézne ki, akkor persze mindenkit irritálna szegény. Így meg sokakat nem zavar, hanem kedvelik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 14:10:04

@mézescsók: igen, Alekosz ráadásul baromi régen volt párbajozni, akkor is mazsolák ellen. Nem volt nehéz nagy különbségekkel nyernie.

csicserierika 2011.04.15. 14:11:12

@velorexapáca: oszt látod, így is a séfsékig vitte. Ha többet tanult volna, most az mta levelező tagja lenne és nem jelentkezhetett volna ebbe a műsorba :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 14:12:33

@Ayesha/A 6. ember: Volt erről egy jó modoros-blog bejegyzés, azon jókat röhögtem.

Azt az alázást amit a pláza italozójában letolnak ezek az emberek. Magyarkártyától biztos valami ocsmány fertőzést kapnának.

"Meritta zemberimseret mega rejakcijók számítanak, öreg!!! Itt derül ki milyenemberismerővagy havver,, aki vesztes pókerben, a zéletbenissaz..."

_most_ 2011.04.15. 14:13:57

@Ayesha/A 6. ember: Dehogy, hát nem érted Anikónak van kisugárzása, de olyan erős, hogy még tévén keresztül is csak hegesztőszemüvegben lehet nézni.

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 14:16:06

@Gee Halen: ezek szerint akkor legalább 2 haveromnak nem kellene pl dolgoznia sem, hiszen pókerben nagyon jók, s azzal a TUDÁSANYAGGAL csakis sokra vihetik az életben.:D
Modorosposztok rulez:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 14:16:06

@lami83: Mondjuk a kisugárzásának jót tenne, ha időnként nem festékszóró pisztollyal festené ki magát.

Esküszöm, jobban nézett ki a dzsungel hét alatt, mint amikor időnként magára nyalta a hupi színeket.

csicserierika 2011.04.15. 14:18:11

@pushpang: olvass blikket, most éppen szinkronszínészi karriernek néz elébe :)
Be egy belevalóban a Nádas Gy. mondta, hogy szívesen látná a Mikroszkópon és még folytathatnám sokoldalúságát :)

flanker 2011.04.15. 14:19:08

@csicserierika:
Hölgyem, hízelgése lefegyverző és megható. Mi több: rend-kí-vül hízelgő!
Ámde én szeretek mindig a realitás jótékonyan szilárd talaján állani, ezért megkérem, hogy pakoljon eme csodálatos szubsztanciából ön is többet megjegyzéseibe.

Sajnálattal tapasztalom pl, hogy 14.11.12-kor keletkezett feljegyzése is teljesen híjával találtatik a fentebb emlegetett és méltán dicsért anyagnak.

(séfséGig! - bocsi)

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 14:19:27

@csicserierika: mekkora karrier...Mikroszkóp:D mehetne kötelező pucérnőnek, mint a Sas-kabarék idején.

kitikati 2011.04.15. 14:20:23

Anikó egyszerűen halál szerelmes. Kiül az arcára, amikor ránéz az "illetőre"

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 14:22:38

@Ayesha/A 6. ember: Elképzelem azt a szilveszteri tévéműsort, melyben Alekosz vendégszerepel a Sas-kabaréban, ezt követően Schmitt Páll álamfő tartana beszédet.

Be is jelenthetné beszéde végén a televízió hivatalos halálát.

csicserierika 2011.04.15. 14:22:56

@Ayesha/A 6. ember: azért a sas említése az engem nagyon szíven ütött. Nem volt szép :) (inkább gyomron vágott, érthetőbb legyek ) :)

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 14:23:09

@buppi: kiült az az arckifejezés már sokszor sok illető tekintetében:)

flanker 2011.04.15. 14:23:29

@csicserierika:

Te jó ég, ennek már sosem lesz vége????

Szerintem zárjuk rá a villát!

Az ország sokkal jobban járna, ha bebetonoznánk és életfogytig biztosítanánk neki az ingyenes napi pálesz-kolbász-sajt-szivar-film-ellátást, mintha szabadon ráeresztenénk az országra!

Könyörgöm, nincs Magyarországnak így is ölég baja?????????

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 14:24:16

@csicserierika: miért? Ő közel áll hozzád?:)

lac64 2011.04.15. 14:24:25

@Ayesha/A 6. ember: Anikót eddig csak a bentiek rakhatták volna ki, közöttük pedig van olyan, akinél Anikó szépsége inkább irritálóként hat (pl. Éva), illetve többjüket nem érdekelte.
Arról sem vagyok meggyőződve, hogy a nézők egy részénél nem pont negatív az, hogy ennyire szép.

csicserierika 2011.04.15. 14:27:56

@flanker: hoppá, visszakerestem.
Van ez így. Lehet, hogy a mesterben a hiba, akitől tanultam , :)

flanker 2011.04.15. 14:28:28

MEGVAN!

KITALÁLTAM!

Minthogy annyi celeb van már nálunk így is, amivel bőven kihúzhatjuk a 2100-as évekig, ezért azonnal szüntessünk be minden tehetség-akármilyen-kutató és reality műsort!
Helyette minden egyes állampolgár kapjon egy számot, s egy Vitrais ülő-mesélő műsorban naponta tizen beszélgethetnének amiről csak akarnak. Így mindenki garantáltan sorra kerülne, s aztán garantáltan vissza is tűnhetne a süllyesztőbe...

csicserierika 2011.04.15. 14:28:55

@Gee Halen: kéretik a Sas nevét a humorral egy napon nem említeni :)

Albino Vernyul 2011.04.15. 14:29:31

@Ayesha/A 6. ember: Ez trukkos.. Egy szep nonek is lehet olyan kisugarzasa, hogy menekul aki tud a kozlebol.. Egy kevesbe szepnek is olyan, hogy az elviszi a hibait.. Semmi se fekete feher..

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 14:31:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul: van valami abban, amit mondasz.
Én csak abból indultam ki, hogy egy jobb külsejű nőnek / férfinak több mindent "néznek" el, több jó tulajdonságot feltételeznek róla, mint egy átlagos, vagy csúnya emberről.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 14:32:11

Asszem kezdek kijózanodni Alekosz tegnapi "két üveg Tokaji + konzervgyümölcs" italából.

csicserierika 2011.04.15. 14:32:13

@flanker: bepánikoltál? Lehet, hogy még politikus válik belőle, az lesz csak a legfölsőbb szint :)
Felsőezer kaviárzabáló, hogy klasszikust is bevonjak, pedig tudjuk, hogy a nép egyszerű gyermeke ő, aki tisztában vele, hogy az étvágyat oltani leginkább pörkölt-nokedli kombóval lehet :)
Ideges-e vagy már ? :)

Albino Vernyul 2011.04.15. 14:32:27

@lac64: Noi szavazok egy resze..;)

csicserierika 2011.04.15. 14:33:30

@Ayesha/A 6. ember: felállítottam egy rangsort a magyar emberek közt és ő az utolsó helyek egyikén van :)

inmemancsi 2011.04.15. 14:33:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát éva és a szép...:)) anikóban van nőiesség a többiek közül egyikben sem igazán

Albino Vernyul 2011.04.15. 14:38:43

@Ayesha/A 6. ember: Persze, ez azert megvan.. De, ha figyelted, Anikonal ul ennek az arnyoldala is.. Ha csak azt latjak rajta, hogy szep, attol bekattog.. Folyamatos bizonyitasi kenyszerben van, hogy ne csak azt lassak belole, hogy szep a pofija..

_most_ 2011.04.15. 14:41:15

@csicserierika: Haha, ha Alekosz bekerülne a parlamentben, azt hiszem a parlamenti közvetítések nézettsége ugrásszerűen megugrana, nagyobb harc lenne a közvetítési jogokért, mint a bl-ért :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 14:41:44

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Soha! Ne merd! Nekem! Még! Egyszer! Azt! Mondani! Hogy szép! Vagyok! Engem! Még! Így! Nem! Sértett! Meg! Senki! És ezt! Vedd! Tudomásul!

(elviharzik)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 14:43:25

@lami83: Az MSzP két kézzel kapna utána. Visszatérnének a semmit nem mondó, ám azt jó hosszú és értelmetlen körmondatokba foglaló szövegek, mint Kádár idejében.

csicserierika 2011.04.15. 14:48:28

@lami83: van valami torgyános benne.
Én egyszer elmenetem egy Torgyán beszédre, hát könnyesre röhögtem magam, mintha Hofit hallgattam volna. Tényleg vicces volt :)

Albino Vernyul 2011.04.15. 14:53:35

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Hozzafuznem, mar tenyleg sertodott be miatta...;)

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 14:56:47

Vajon Anikó profi sminkes is?
nagyon tetszik, ahogy festi magát...

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 15:02:20

@Gee Halen: tudom:))) de nekem hobbim ez a sminkelősdi:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 15:05:32

@Ayesha/A 6. ember: Azt már megtanultam, hogy a procedúra közben nem szabad nézni, mert akkor készül a "varázslat".

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 15:07:08

@Gee Halen: igen,én se szeretem, ha nézik:)))
viszont a barátom meg szereti nézni ahogy festem magam:)

mézescsók 2011.04.15. 15:09:21

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Gondolod Te. Ez legyen a legnagyobb hibám. Mással nyilván nem fordul elő. Egyébként nem hiszem tévedhetetlennek magam - más kommentelőkkel ellentétben.
@lac64: Azért írtam, hogy érdekből barátkozik és mindig elbújik valaki mögé, mert - én, egyes szám első személyben - így láttam. Amikor bement a villába, akkor a többihez hasonlóan ismerkedett, megpróbálta felmérni a viszonyokat, ez természetes. Utána volt egy időszak, amikor a csajokra koncentrált. Utána Olivért vélte a villa alfahímjének és gyorsan liezont kezdett vele és a kiesésébe majd belepusztult. Aztán az ugyancsak erősnek tartott Szandi mögé bújt és esett ugyancsak nagy khmmm hát talán nem szerelembe, de édi-bédi szeretgetős, simogatós kapcsolatba. Utána bőgés. Aztán jött Éva és az örök barátság. A kiválasztás után egy kamubotrány, ami persze a kihívásra puszta félreértéssé szelidült. Hát, ezért írtam, amit írtam.
Ellentmondás a félkész és a tudatos szerepvállalások mögött meg azért nincs, mert a típusok már meg vannak, csak még nem tudja, hogy melyiket vállalja fel. Szerintem.
@pushpang: Én is erre gondoltam. Bár mi kint vagyunk és több az információnk arról, hogy melyik lakóhoz hogyan viszonyulnak a szavazók, azt ők elvileg nem tudhatnák. Ha csak az lenne az infójuk, hogy eddig kiket vitt ki - egytől egyig halvány karakterek voltak -, akkor nem gondolhatnák erősnek. Annyira nem tartják ott bent szerethetőnek. Gondolj arra, amikor arról szavaztak, hogy ki irritálja őket bent legjobban. Tehát kintről súghatják, hogy el a szavazatokkal Alekosztól, esetleg még a műsorvezetők tömjénezéséből sejthetnék.

Drogon 2011.04.15. 15:14:25

@Ayesha/A 6. ember: szerintem kikenik őket melőtt a riport mennek.

nekedvaló van - passzív zsírégetés

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 15:18:41

@perpetum: sminkvideót nézek, hangosan, fülessel, nehogy halljam:D:D
anyukám nézi, de én nem vagyok hajlandó:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 15:20:35

@perpetum: Azmilyenaz a passzív zsírégetést? Sörözés közben nézni, ahogy Anikó leszédül a szobabicikliről öt letekert méter után?

mézescsók 2011.04.15. 15:24:16

@lami83: Nekem főleg azért kéne a hegesztőszemüveg inkább, hogy ne lássam. Kérd meg gyorsan a kezét, ha kijön!
@buppi: Kár, hogy olyan gyakran szerelmes. Igaz, nekem is volt néhány első szerelmem.
@lac64: Évát sem érdekelné, ha nem Alekosz figyelmét akarná osztatlanul magának. A többit vajon nem azért nem irritálta, mert nem tartották baromi szépnek? Különben nekem semmi bajom azzal, ha Te gyönyörűnek látod, de szerintem a szép nem ilyen. De még ezzel sem lenne bajom. Ami zavar az az, hogy meg akarsz győzni olyasmiről, ami nem ténykérdés, hanem merőben szubjektív megközelítése egy embernek. Tartsd világszépének, de ne akard belémdumálni, mert nem fog menni.
@Albino "karazsnyikov" vernyul: Hát még azon mennyire beparázott volna, ha rondának tartják! Egyébként ez az Anikó szöveg mostanában jött elő, az elején még nem volt.Hiába, elfogytak ott bent a csajok. Viszont tényleg jól sminkel.

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 15:24:25

@perpetum: de igen, kétszer. Csak az más:)

locsolóember 2011.04.15. 15:25:58

@flanker:
Közben pókerezhetnének is.
:P

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.15. 15:26:34

@perpetum: Nálunk igen. Jöttek a srácok, az egyik kiköpött úgy nézett ki mint Steve McQueen, megragadták az árnyalatot amit szerettem volna, aztán letolták a nappalit.

Persze előtte én előtte napokig hordtam le a negyedikről a törmeléket, be a kocsiba, ki a feldolgozóba, meg vittem fel az Ytong tégákat, a csempéket meg a 30 kilós kézihabarcs zsákokat (szintén gyalog kézben, gaylog a negyedikre), két körben elszállítva az Obiból, mindez a tégláig, üresre levert fürdőszobához.

Szóval nekem ilyen emlékeim vannak arról, milyen ha a profi fest ki :D

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 15:27:56

@mézescsók: összefoglaltál szinte mindent, amit Ancsáról gondolok.

Drogon 2011.04.15. 15:30:30

Azért érdekes, hogy megoszlanak a Jerzsi Béci rajongók.

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 15:31:23

@perpetum: koszorúslány voltam. Az se? Előtte meg egy céges megjelenős partyra voltam kisminkelve sminkes által.

dr. gernika 2011.04.15. 15:32:44

@Ayesha/A 6. ember: Okádékul kinézőket eleve be sem szavaztak a villába.

lac64 2011.04.15. 15:32:51

@mézescsók: Úgy látom, hogy nagyon másképp látjuk a játékot. Pl. azt írod, hogy elbújt Szandi mögé. Ugye ez akkor volt, amikor Olivér kiesett. Ha emlékszel, akkor támadta be Jerzsi, de Gombi és Béci is folyamatosan be-beszólt neki. Szandika hogyan tudta volna megvédeni attól, hogy ezek az emberek ne rakják rá a jelüket, hiszen taktikailag is jó döntés lett volna a négyektől, mert ott Ani meg volt zuhanva. Szerintem sehogy, éppen szerencséje volt, hogy Gombi ki akart menni.
Anikó szerintem nem azért barátkozik egy-egy emberrel, mert a háta mögé akar bújni, hanem azért, mert érzelmileg kell valakihez kötődnie.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 15:36:30

csicserierika 2011.04.15. 14:18:11
@pushpang: olvass blikket, most éppen szinkronszínészi karriernek néz elébe :)
Be egy belevalóban a Nádas Gy. mondta, hogy szívesen látná a Mikroszkópon és még folytathatnám sokoldalúságát :) "

Uramisten. Ez már az akopalipszis, a vég; szóval erre gondoltak a maják.

Szinkronszinésznek nem lenne jó, mert kurva hamar önállósodna és egy rövid 2 szavas mondatot simán áttenne újalekoszi nyelvre, mert nem ért egyet annak kifejező erejével. :D

/Mellesleg a Mikroszkópon a sok ripacs között fel se tűnne... /

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.15. 15:40:12

@pushpang: juteszembe, ez a fontos adalék alekosszal kapcsolatban a stop.hu-n is megjelent, vagy csak a blikkben? :D

Albino Vernyul 2011.04.15. 15:42:41

@Ayesha/A 6. ember: @mézescsók: Ebbe az a szep, hogy minden egyes esemeny ki lett elemezve, reszletesen, ok-okozat, ezt tobben is megtettuk, es meg mindig a total feluletes nezopontbol iteltek meg valamit.. Ez olyan, hogy egy masik forumon levezettem a mostani kihivasnal testbeszed/mimikabol, hogy varta Aniko a kendot Belatol, mert szabadulni akart.. Kotottek az ebet a karohoz, ugyan mar, azert volt beszarva, hogy kiviszi.. Este ott volt az osszefoglakloban amit mondtam.. Neha elgondolkodom, hogy a racionalitas milyen ritka kincs..;)

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 15:45:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát na. Mi többiek biztos valóságtól elrugaszkodott hülyék vagyunk:)))

Én lehet hogy nélkülözök minden realitást, hiszen csak Alekosz részeges képzelődéseiben létezem, mint 6.ember.

lac64 2011.04.15. 15:46:32

@mézescsók: Nem értem a nekem címzett válaszodat, ugyanis én csak @Ayesha azon felvetésére reagáltam, hogy Anikó ereje a szépsége, azaz ha Anikó nem lenne szép, akkor már régen nem lenne a játékban. Erre válaszoltam, hogy a szépség irritáló is lehet. Egyébként pedig nem emlékszem arra, hogy Anikó szépségéről meg akartalak volna győzni.

Albino Vernyul 2011.04.15. 15:51:36

@Ayesha/A 6. ember: Nem, csak faraszto osszerakni aprokent a tenyeket, ezert egyszerubb latszatokbol itelni..

Ayesha (törölt) 2011.04.15. 16:05:43

@perpetum: bár az annyira nem volt látványos mint pl egy Ani-makeup, nyilván nem is lehetett, hiszen nem ildomos a menyasszonyt lekörözni:) olyan kis szolid, mégis ünnepi smink volt.
süti beállítások módosítása