Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X117

2011. április 13. 15:00 - Hódos Hajnalka

András után szabadon az öfiket ezentúl visszapillantónak híjjuk, mese nincs. Engem nyugodtan lehet széllelbéleltnek hívni, a fejem majd levitte reggel, bolondos április, ez nem bolondos, hanem egy fékeveszett, tomboló őrült! Ha meg nem fúj, akkor esik, legalább van mire fogni, miért nem mozdítottam még meg a héten a seggem. Hátulütő, hogy húsvét után harminc fok lesz, akkor meg megy a rinya, hogy úgy nézek ki mint egy tehén és mindenhol lehet rajtam puncit hajtogatni, nehéz az élet, na, pedig hozzám nem is bújt oda éjjel Alekosz. Anikóhoz igen. Össze akar vele bújni, Ani nem, akkor sem, ha olyan vonzó az ágya. Nem lehet, de aranyos vagy. Egymást szagolgatják, ez ismerős, csak ők nem ott kezdik, ahol Pötyi a másik kutyával. Éva felül az ágyon, jézusmáriázik, hasra vágja magát, közszemlére téve a tangabugyiját, kibírtam volna nélküle. Anikó nem illatos, Alekosz ott akar aludni. De lehet. Ki tiltja meg? Éva, aki átszól neki, aludjál, feküdjél le! Majd pont te fogod eldönteni, nem? Alekosz egyébként is el van gyengülve, nem bír felállni, ezért rádöglik Anikóra és simogatja a karját. Éva kínjában ráront Jerzsire. Nézd meg, mit csinálnak, olyan mintha csókolóznának! Én a helyükben szégyellném magam! Csak azért nem jegyzem meg, hogy ezt sikerült egy l-el feliratozni, mert nekem is van annyi helyesírási hibám, mint égen a csillag. Anikóék rövid viháncolás után elbúcsúznak és bubukálnak.

Reggel Anikó úristenezik, de szép nyakkendőt kapott Alekosz! Hát ez gyönyörű! Szerelmes lettem az új nyakkendődbe. A nyakkendő egyébként babarózsaszínű, átlós csíkokkal, hogy szépnek számít-e fogalmam sincs. Anikó viháncolva meséli Bélának, mi történt még az éjjel, míg ő úgy horkolt, mint az állat, felhívnám a figyelmet a tisztázatlan körülmények között, indokolatlanul odaült hozzám szóbokrétára, azt hittem, nem jól hallok, meghallgattam még egyszer. Jerzsi is megerősíti a hallottakat, hihetetlen ez a nő komolyan! Miért nem szexel vele, ha ennyire féltékeny? Alek is olyan boldog lenne, értetlenkedik Béla. Éva eszeget, Alekosz cseszeget. Innentől már csak dagadsz. Ahogy korosodsz, harminc fölött már elhízol. Neked már annyi. A szoborszépségű Alekosz még megjegyzi, Évának nem a testére kéne hangsúlyt fordítani, hanem más dolgokra, aztán kiakad azon, hogy nyomja Éva a majonézt. Ezért nem tudnék veled együtt élni, mert ilyeneket csinálsz! De nem itt, a házasságba’! Hogy lehet középen megnyomni a majonézt? Van, aki ezért szeret, mert ilyen szeleburdi vagyok. Éltesse az Isten! Olyan kis dolgokon tudtok, ti fiúk problémázni…nincs megágyazva, kupleráj van, úristen! A szeleburdi kis bongyor lánynak izenném, hogy ennek belülről kéne fakadni, Alekosznak meg kívánok egy olyan feleséget, aki rászoktatja az ülve hugyozásra, azt rikácsolva, hogy állva körbepisálja az egész vécét. Kívánom azt is, a szoktatási időszakban többször nyisson is rá, ellenőrzésképpen.

Aztán a lelki társak pöfékelnek a kertben. Szerinted kit visz ki? A Jerzsit. Te is ezt érzed? Persze, nyilvánvaló. Akkor én megyek az Anikóval. És akkor majd ott eldől szépen, hogy ki érdemli meg az első helyet a nők közül. Amit eddig felépítettél, ott fog koncentrálódni. Az lesz a te igazi párbajod. Éva rinyál, számít, hogy Anikó szebb? Mondtam már, hogy nem szépségverseny. Most ami a legfontosabb, stabilnak kell lenni, a ki kell tartani a gondolatmenet mellett. A következő tíz percben Béci körbehaknizza a Villát a kis elméleteivel. Jerzsivel kezd. Alekosz is benne van a pakliban, de értsd meg, ha te maradsz bent akkor megnyerheted úgy, hogy a két embert benn hagyod, mert megoszlik a rajongótábor. De ketten nem tudunk bejutni a fináléba! Ha ezt a mostani párbajt valamelyikünk megnyeri, biztos vagyok benne, hogy a játékot is megnyerheti. Lehet, hogy hülyén jönne ki, hogy Gigi és Jerzsi és Béci, de baszki, ha muszáj? Jerzsi megértő. Azt is érti, Béci hogy gondolkodik, csak azt nem tudja, hogy a nézők mit gondolnak. Miután Jerzsivel végzett, Béci bogarat ültet Éva fejébe. Mikor kimondja, lehet, hogy bátor lesz és kiviszi Alekoszt, Éva úgy pattan fel, mintha pók csípte volna meg. Béci még beszél pár percet arról, hogy ő végig egyéniben tolja és az, hogy beszélget a többiekkel, csak azért van, hogy meglegyen az egyéni kis boldogsága. Éva az utolsó szavakat már nem is hallja, csak úgy lobog a kazla, ahogy fut a friss információkkal Alekoszhoz. Alekosz bölcselkedik. Tényleg okozhat meglepetést a Jerzsi. Most már bármi lehet. El tudom képzelni, hogy úgy megszorongatja, hogy akármi is lehet. De ez ne mondd a Bécinek, mert akkor nem viszi ki a Jerzsit! Anikó a rózsaszín köntösében rájött, hogy inkább nem akar az Évával párbajozni. Inkább tőled kapok ki, mint tőle. Most már mindenki nyerni akar, Béci az elejétől fogva ezt mondja, és szétoltották érte. Kicsit utánozza Jerzsit, aztán kígyózik a kezével, ha így tudom megnyerni, megpróbálom úgy. Ha úgy, akkor úgy. Eszembe jut Boncz, felröhögök, juj, délután Hofit fogok hallgatni!

VillaCsillagok fognak születni. Akkor is. Jobbnál jobb ötletekkel állnak elő, Anikó nevetve elmondja a magánhangzókat. Bele is kezd. Hahahaháháháhehehe, anyám. Béci kér egy üveg pálinkát, és húzóra megissza. Alekosz gyufás trükkje tényleg szar lehet, mert egy emberként lehurrogják, mikor felveti, hogy azt mutatja be, és persze mond Alekoszosat is. Hogyan kell öt perc alatt ledumálni a bugyit a nőről? Anikó lesz az alany. Nem először tűnt fel, Alekosz milyen jókat heherészik a saját poénjain. Az sem, hogy villaléte alatt egy fél bugyit sem sikerült ledumálnia senkiről. Végül, ahogy számíthattunk rá, mindenki úgy döntött, hogy énekelni fog. Jerzsiből már a próba is sok volt. Anikó pettyes ruhácskában, hajában virággal kedveskedik a zsűrinek. Csacsacsa, topogj a ritmusára. A te vagy a végzetem a végén fájdalmasabb, mint az akaromhogytudd volt. A zsűri elégedett. Ezt a számot magára szabták. Vagy magát szabták a számra. Kimondottan jó volt ez a négyszögű tánc. A fogai maximálisan csillognak, megvan mind a 32. Bécinek is nagyon tetszett, hogy Anikó nagyon csaj volt a produkció alatt. Alekosz torka be van szűkülve, vidéki, Érdről érkezett és énekes akar lenni. Magna Cum Laude, mindenki teljes átéléssel óbégatja, hogy ne felejtsd el hogy honnan jöttél nánánánánánánáná. Nekem ez a dal igazán egyszer tetszett, mikor Ulmann Mónika énekelte Csányi Sándornak az SOS Szerelem! c. filmben, igen, vannak ilyen szirupos-giccses elhajlásaim, nyugi, nem tart sokáig. Az előadásban Anikó lakodalmas vonalat vélt felfedezni. Én egy csomó oda nem illő hajlítgatást és hamis hangot is.

Éva kicsit izgul, lámpaláza is van. Jött egy felhő, leszállt közénk. Az égő vágy meg vad táncot jár. Vitust, gondolom, mert egy hangot sem sikerült eltalálni szerencsétlennek, ráadásul abban az idétlen farmerszoknyában táncikál, amiben reggel még az ágyban hentergett. A zsűri sincs elragadtatva a produkciótól, az elején a csárdásozás nem tudom, kellett-e volna. A közepénél meg átment naiv rúdtáncosnőbe. Jerzsi szerint ma este nem csillag született, hanem meteor, ami szétbombázta a földet és mindenki meghalt. Rácz Béla csontig benyal a zsűrinek, aztán saját szerezeményt szeretne előadni. Hogy jó volt-e, majd azok eldöntik, akik szeretik ezt a stílust, én nem. Nélkületek, magányosan hajtok, egyedül is, de megnyerem a harcot! Jerzsi egy egész videoklipet koreografált magának, letépi magáról a kötényt, tojást sütöget, közben kétszer is azt károgja kopasz fej helyett, hogy csupasz fej. Izmos kockahas. A szűrt narancslé tényleg benne van a számban? Jerzsi nem jut tovább egyedül, magának a teste tíz pont, a hang értékelhetetlen. Minősíthetetlen. De gratulálunk.

Feladattal zárunk, ezt a pólót fogja valaki megkapni, mutatja Éva akinek valamiért fontos lett minden második mondatában megemlíteni, hogy ő a Villamester. A póló felirata: Hazudós vagyok. Ne higgy nekem. Az indoklásba mindenki belezavarodik, de nézzük sorban, Anikó kezd. Jerzsinek adja az egyest (egytől négyig lehet egymást pontozni, a négyes az Éva leghazudósabb). Béci kettest kap, Alekosz a hármas. Nem érzem, hogy őszinte lennél velem. Az más, mint a hazugság. Ne szólj bele, valakinek hármast kell adnom. Egyik nap át mondasz, másik nap bét, egyik nap szeretsz, másik nap nem. Meg a hátam mögött. Csakhogy itt most hazugságokról van szó. Jó, akkor kinek adjam a hármast? Akinek akarod. Kis vita keletkezik, mert Éva közbeszól, menjenek tovább. Alekosz leoltja, nem ő a műsorvezető, majd Anikó tudja, mikor megy tovább. Anikó kedvesen érdeklődik, mi van, nem tudtál ma normálisan szarni? Éva leidegbetegezi Alekoszt. Na ezt az Alekoszt nem szeretjük. Na ezt Éva se. Ő lesz Anikónál a négyes, az utolsó kiválasztás miatt.

Évánál Alekosz az egyes, Jerzsi a kettes, Anikó a hármas mert a cselekedeteiben sokszor nem volt őszinte a játék folyamán, Béci a négyes mert Évának szarul esett, mikor a Gigi párbaj után azt mondta, hogy gyűlöli. Jerzsi Bécinek ad egyest, Éván kívül senki nem hazudott neki. Alekosz az ünneprontó, ebben a játékban nem hangozhat el a hazugság szó, úgyhogy a számaimat döntse el, hogy a fényképek milyen sorrendben vannak. Éva, a Villamester kijelenti, hogy ő kapta meg a pólót. Hozzászokott, hogy egy csomó negatív dolgot kap, ez megedzette. Éva, a Villamester levelet kap, megbüntetik, mert többször nem volt rajta a lila kendő. De hát mindig rajtam volt, láttátok! Azt az ártatlan szemeket, hihetetlen! A többiek egymás szavába vágva felhozzák példának az a hatszázhuszonhét alkalmat, mikor nem volt rajta a kendő. Kedves Éva, a Villamester a párbajig kizárólag lila ruhát viselhet. A Villamester szavaival zárunk, a riportszobában örömködik. Fú, szerencse, hogy a kiválasztás előttem nem volt rajtam egyszer-kétszer, mert ha utána, akkor most nagyon nagy bajban lennék! Hát majd elfelejtettem egy fontos dolgot! Ezen a héten Éva a Villamester, egyébként.

Köszi S.!

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

velorexapáca 2011.04.14. 12:42:21

@frea:
:-) és még azt sem mondhatjuk, hogy olyan nagyot szólt volna..:-)

csicserierika 2011.04.14. 12:47:43

@velorexapáca: @Bandecuccoli: katalizátorról nem hallottatok ?
Csak a maximumot szeretnék kihozni belőle, mert eddig csak alapjáraton járt :) Eztán jön a csúcspont :)

_most_ 2011.04.14. 12:55:13

@frea: Na az hátborzongatóan érdekes lenne, ahogy Alekosz ráhajtana Kiszel Tündére.

frea 2011.04.14. 12:56:02

@velorexapáca: Szép lassan, észrevétlenül leeresztett.

frea 2011.04.14. 12:57:52

@lami83: Miért pont rá ne?18-60-ig bárki!

az én rózsám vasutas 2011.04.14. 13:04:40

@flanker: Már nem adjuk a fél karunkat Alek hangjáért? Remélem a lássuk Gigiben a gyermekeink anyját még érvényben van, mert nyomulok rendesen, csak baromi gyors a lány és 8-10 unokatesó mindig vele van.
Hogy bátor vagy gyáva Béci, amiért a mindenki által rettegett Jerzyt választotta nehéz eldönteni, szerintem a döntő szempont a Bizánci tűz lehet. Ott látta az örmény csajtól, hogy a túszokat a családból kell válogatni. Jerzy se hitte, hogy Béla Disneyland-be viszi.
Erről jut fejembe. Kit vitt Béla a Vidámparkba? Lemaradtam a jelenetről. Pedig tuti van egy ki áll hozzá legközelebb lista a zsebében és meg is tudja magyarázni a döntését. Mindegy, megint kockáztatok. Béla bátran választott most is és taktikusan.

Bandecuccoli 2011.04.14. 13:07:48

@csicserierika: De, hallottunk, de szerintem már egy atomerőmű sem tudná Alkeszt felturbózni. Legalábbis az én szememben 100 valahány napja egy nagy nulla, és most már valószínűleg az is marad.
@Peter_Cs: Te tényleg bírod a deviáns, defektes csajokat. Anettől idegesítőbb lény talán nincs is a Földön! Nyafog, picsog, randa, buta, nem is tudnék most rá semmi pozítívat mondani.

frea 2011.04.14. 13:07:56

@velorexapáca: El lehet játszani egy darabig ezt a buta, műveletlen különc szerepet, lehet hülyeségeket beszélni, szótagolni, nyomatékosítani, másképp reagálni, mint várják, töri tudás helyett tanárnő blúzát dícsérni, minden csajnál bepróbálkozni, de ennyi volt benne, nem több.Dögunalom, és szerintem már ő is unja.

Bandecuccoli 2011.04.14. 13:08:45

@Ayesha/A 6. ember: Szia, jó lett a nicked. :DDDD Hogy sikerült a beszavazó-show?

frea 2011.04.14. 13:09:43

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ez nálam is kimaradt. Volt Béci Vidámparkban?

genevieve 2011.04.14. 13:10:55

@frea: pedig a hol a hatodik ember beszólás mindent visz:-)

olyan szép retardált feje volt hozzá, és bamba tekintete, hogy az már tényleg mulatságos volt:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.14. 13:11:39

@Peter_Cs: Muszáj volt villalakókat bevinni? Jobb lenne pár rajongó a délutáni műsorból. Nekedvaló Zsuzsi, 2-3 gorilla kinézetű Oli és Laca barát és pár gyűlölködő öreglány. Azok kitöltenék a szabaddá vált hetet odabent.

csicserierika 2011.04.14. 13:12:59

@Bandecuccoli: tehát a nagy katalizátor nevet nyugodtan Olinak adhatjuk , ha még neked mint objektív szakértőnek is tetszett Alek alakítása, míg bent volt a vagány fiú.
Reméljük, ha újra bemegy feltölti Alek celláit, míg a többieké leereszt.
A végkifejlet eldőlni látszik :)

az én rózsám vasutas 2011.04.14. 13:13:48

@frea: Naponta csak egyszer kockáztatok. Nem tudom.

Bandecuccoli 2011.04.14. 13:23:49

@csicserierika: Sajnos nem vagyok objektív. És Alkesz tényleg idegesít a kezdetektől... Oli meg egyenesen irritált, az a fajta ember, akit kérdés nélkül pofánvágnék. :))

De ettől szép itt olvasgatni, mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak az elvakult fan-ok időnként túlzásokba esnek.

Ayesha (törölt) 2011.04.14. 13:23:53

@Bandecuccoli: @frea:

Elég kötetlen hangulatú beszélgetés volt, angoloznom nem kellett. Nagyon tetszene a munkakör meg a cég is, és még közel is van. Türelmemet kérik, mert sok pályázat érkezett. A kiválasztás amúgy többkörös, majd szólnak, hogy mehetek-e másodjára.:)
Bizakodom.

frea 2011.04.14. 13:27:32

@Ayesha/A 6. ember: Drukkolok. Időpontot nem mondtak?

Trevlovics 2011.04.14. 13:27:35

most néztem én is, hogy páran visszaköltöznek. ezt egész jó ötletnek tartom, felszabadult volt lakók bulizhatnának benn, és láthatnánk egy alternatív valóságot, mi lett volna ha másképp alakul minden

Ayesha (törölt) 2011.04.14. 13:28:43

@frea: kb 2 hét:)))) tehát az egész kiválasztási procedúra lesz vagy egy hónap.

frea 2011.04.14. 13:29:46

@genevieve: Az se volt kutya, ahogy Jerzyre nézett. Eddig azt hittem, ez a csajozós figura.

frea 2011.04.14. 13:30:48

@Ayesha/A 6. ember: Legyél pozitív, megtetted, amit lehetett.

genevieve 2011.04.14. 13:32:08

@frea: nem, az az agyaleállt és újra kell tölteni figura:-D

az én rózsám vasutas 2011.04.14. 13:32:29

@Bandecuccoli: Járnak ide azért jóérzésű kommentelők is. Ők tudják, hogy egy olyan nehéz gyerekkorú embernek, mint Jerzynek döntőben a helye.

velorexapáca 2011.04.14. 13:34:26

@Ayesha/A 6. ember:

szorítok, h összejöjjön, :-) ka lappal:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.14. 13:36:29

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Nagyon sajnálom Jerzy gyerekkorát. Komolyan. De nehogy már ez legyen a mérvadó, abban, hogy én kinek szurkolok, vagy kinek nem...
Ha nem szimpatizálok vele annyira (nem utálom, közömbös), akkor már szívtelen vagyok???

@velorexapáca: köszönöm!!!

velorexapáca 2011.04.14. 13:36:34

@frea:
azzal egyetértek, hogy dögunalom a srác, de azt hogy ez részéről csak egy szerep lenne, számomra több mint kétséges:-)

frea 2011.04.14. 13:37:53

@genevieve: A baj az, hogy Olivertől is herótom van. Ha beköltözik, nincs több tv., majd olvasom a hv-t.

frea 2011.04.14. 13:40:27

@velorexapáca: Nem az, hogy buta mint a tök, hanem a modorosság.

genevieve 2011.04.14. 13:41:03

@frea: nem lesz már bent feszkó, csak bulizás:-)

csicserierika 2011.04.14. 13:48:23

@Bandecuccoli: @Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: könyörgöm tegyél már ki számjlit, mert bekajálnak mindent :)

Ayesha (törölt) 2011.04.14. 13:50:49

izé, ki is az, aki Jerzsinapot csinál a Népligetben?:D:D

Drogon 2011.04.14. 13:52:40

Béla egyértelműen taktikázott. Ugyan miért lenne beszarva pl Anikócskától? Anikó is gyenge ellenfél neki.

Viszont frankón kitalálta, hogy,
ha Jerzsit viszi ki, nyilvan ő (Béla) jön vissza, következő kiválasztáskor Ani és ő Évára rakják, Alekosz és Éva Anira, Béla dönt: Éva lesz a kiválasztott.

Éva kénytelen lesz Anit vinni. Szerintem Ani visszajön ellene, akármilyen hisztis-sírós csipa, Éva ezzel a "hol idegbeteg görcs vagyok, hol műmájerka műcsilivili műjófej és műszeretekmindenkit" dologgal már rémunalmas.

Anikó lesz az urolsó csaj, egyben harmadik, Alekosz második, Béla első.

Azon mindenesetre beszartam, mikor Éva és Alekosz (?) beszélgettek kinn valamely nap, hogy ha Éva menne Anikócskával párbajra mi lenne. Éva: "Te, az számítana szerinted, hogy ő szebb?" Alekosz: "Miva'?" Éva: "Hát, hogy szebb, mint én. A nézőknek számít, szerinted?"

lol

Ja, arra nincs tippem, hogy Alekosz Hatodik Embere hanyadik lesz.

Tomato Tomi 2011.04.14. 13:55:30

Ha visszamennek volt lakók, a Tordast ne felejtsék kint.

genevieve 2011.04.14. 13:56:17

@perpetum: értelem szerüen a nulladik:-)

Drogon 2011.04.14. 13:58:41

@Ayesha/A 6. ember: Bassza meg :D És még Jerzsi azt mondta, hogy nincs Hatodik Ember :DD

Trevlovics 2011.04.14. 14:01:45

@Ayesha/A 6. ember: lesz minden ami köthető jerzsihez, lengyel piac, meleg étel, tükörponty. ha nyomsz rá két szavazatot, mindent végigpróbálhatsz és megkóstolhatsz, ingyen. 4-től vagyunk kinn a népligetben, odatalálsz, lesz egy hatalmas léggömb, azzal a felirattal, hogy: "Jerzsi nem lufi!"

dr. gernika 2011.04.14. 14:06:30

@Lizalány: Az nem poén volt, ez a durva. :)

Drogon 2011.04.14. 14:37:26

@csicserierika: Akkor gondolom sokat jársz lagzikba : )

flanker 2011.04.14. 14:38:12

@csicserierika:
>azt én sem állítottam, hogy nagy színpados kategória
Ez a szerencséd, különben nem ilyen barátságosan beszélgetnénk...

>de van tehetsége, azt biztos.
Hát-hát...

>Itt most az én objektivitásom áll szemben a te szubjektív véleményeddel.
Te vigyázz azzal a humorgömbnyalogatással, mert ilyen hideg időben oda találsz fagyni aztán túladagolod magad!
Tudod: a kevesebb néha... az is túl sok!

>Lépjünk túl a dolgon, a folyó folyik tovább :)
Milyen kis lakonikus és laissez-faire tud lenni kiskegyed, amikor nyeregben érzi magát!

Drogon 2011.04.14. 14:40:17

@Lizalány: Nem volt poén, hát felöntött a garatra, na és elfelejtette, hogy mi történt az elmúlt hetekben.

Drogon 2011.04.14. 14:43:41

@Ayesha/A 6. ember: Aztán majd Éva is meglát egyszer és agyon leszel csapva, vagy felhörpint.

velorexapáca 2011.04.14. 14:46:29

@Tomato Tomi:

ildikó nem tud menni, már leszerződött a csillagszületikbe:-)
és nem adja ki a csatorna :-)

_most_ 2011.04.14. 14:46:36

@perpetum: Az is lehet a régi szövegkönyvet kapta meg, amiben még Laci is benne volt.

flanker 2011.04.14. 14:49:15

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Már nem adjuk a fél karunkat Alek hangjáért?
Én soha nem is adtam volna, nememléxem, hogy beszéltem ilyesmiről. Vagy leitattál??

>Remélem a lássuk Gigiben a gyermekeink anyját még érvényben van
Sose láttam benne, arról volt szó, hogy ha már a Villából KELLENE, akkor leginkább ő. Ez azért elég szűk választék, lássuk be.
(És néha átmehet Anikóba is.)

Figyeljen, Tomóceusz kollega, engem nem zavar a Rácz-ellenessége, magam is így voltam a kezdetben. Rühellem a rapet, nem tetszett a bedrogozottsága, az előélete, nem tartottam fairnek a többiek felé, hogy beengedték a tánciskolája és zenei előzménye miatt, s azt sem, hogy pont tesók kategóriában indult, ami tovább erősíthette (persze ez utóbbi nem az ő hibája).
Eleinte (vagy egy hétig) szórakoztatott Alek, bár egyformán nevettem vele és rajta is, de egyre inkább előjöttek a paraszt-böszme dolgai és fokozatosan lecsúszott nálam. Elég erősen. Béci meg szépen, lassan, apránként feljött. És ehhez kellett a többiek statisztálása is. Nem ő a kedvencem (NINCS kedvencem!), de ha már KELL választani, inkább ő nyerje meg, mint Alek vagy Éva. 100x inkább!

Szóval engem nem zavar a Rácz-ellenessége, néha a foka azért elgondolkodtat.

velorexapáca 2011.04.14. 14:49:43

@perpetum:

de, de neki ez mikor volt probléma:-) lehet hogy ott is naracsos háború lesz :-)

tud6juk mi azt előre? :-)

Drogon 2011.04.14. 14:51:19

@lami83: Mer? Olvasni tud? Azt mondta, hogy csak filmet néz.

flanker 2011.04.14. 14:51:41

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Ez viszont jó ötlet - nemcsak feltöltené a villalakókat, de némelyiknek még az életéért is kéne harcolnia!
Garantált lenne az eksöndús öfik tömkelege.
Hajrá Mari néni!

flanker 2011.04.14. 14:53:07

@Ayesha/A 6. ember:
Na és mit szóltak a fenéképítgető beszólásodhoz? Ezexerint díjazták. :-)

flanker 2011.04.14. 14:54:46

@velorexapáca:
No keziccsók!
Mi újság a Kazánuccában? :-)

_most_ 2011.04.14. 14:59:17

@perpetum: Jaja, de látott egy filmet, amiben olvastak, úgyhogy el tudja játszani.

velorexapáca 2011.04.14. 14:59:18

ez a vigyük be a villába a neked való fizetett örjöngőit nagyon tetszik.

lenne mondjuk iszap birkózás - kizárólag 65 feletti résztvevőkkel (kizárólag a nézettségért)

ének, dal és táncverseny természetesen a jelentkezéshez csatolni kell az megfelelő dokumentumokat, - ezek hiányában elég a szocialista munka hőse oklevél,

előszűrés nincs. mondjuk a teljesen ép fogazat hátrányos megkülönböztetés lehetőséget vonja maga után. :)

velorexapáca 2011.04.14. 15:02:21

@flanker:

jónapot flanker úrfi! melyik kacsómat kérné? -ma jókedvem van válasszon Ön is kedvire:-)

köszönöm megvagyok zár-dámban, kicsit ugyan uncsi..de majd "felpergeti" perceim..:-)

kipihente tegnapi liezonjait? :-)

csicserierika 2011.04.14. 15:06:11

@flanker: na, most guglizni kényszerültem, de akkor sem jövök rá, hogy a laissez-faire hogy jön a képbe .
Csak nem sznobnak tetszik lenni?
Az magyarázatot is adna Alekkal kapcsolatos észrevételeihez :)

az én rózsám vasutas 2011.04.14. 15:06:35

@flanker: Túl sokat olvasol trevlovicsot, azért találsz a néhány Béciért és Gigiért nem annyira rajongó kommentelőben túlzott rosszindulatot. Leonidász van akkora pöcs mint Béla, Zsófi is csak 1.8 %-kal kevésbé idegörlő mint Gigi. Sajnos ők már nincsenek versenyben, pályájuk csúcsán biztos írtam róluk valamit, ennek most nem nézek utána. Az se biztos, hogy csak jót. De annyi biztos, hogy ezek elég sápadt képű emberek. Mára már csak Béla maradt nekem. A többieket csípem, ez is valami egészségtelen perverzió lehet, de ahogy mondani szokás, ez van.

flanker 2011.04.14. 15:10:22

@velorexapáca:
>melyik kacsómat kérné? -ma jókedvem van válasszon Ön is kedvire:-)
Hm, ezt már szeretem! Pluralitás a konyhában és a szerelemben - emmán döfi! :-)
Egyelőre a jobbikkal beérem. Vagy amelyikkel jobban kézre állok önnek, merhogy nekem is jó napom van.

kicsit ugyan uncsi..de majd "felpergeti" perceim..:-)
Ezt sajnálattal olvasom, kiolvasta netán már az összes könyvet? Eltökélt szándékom, hogy úgy legyen, ámbár némiképp akadályoztatva érzem magam amiatt, hogy több órára is net nélkül leszek ma. :-(

>kipihente tegnapi liezonjait? :-)
Ó, ez csak a bemelegítés volt! A főbb csapásirányok egyre inkább körvonalazódnak, egyre tisztábban látok, most már csupán az F6-ok lépését kell nagy óvatossággal elkerülnöm!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.14. 15:13:02

Olivér pár napot bent lesz, Anikót ki fogja idegelni!

Ayesha (törölt) 2011.04.14. 15:15:23

@flanker: nem kérdezték:)
csak azt kérdezték, hogy ugye én vagyok-e a hatodik ember.

flanker 2011.04.14. 15:16:23

@csicserierika:
Egy napon belül másodszor kell megmagyaráznom valamit, tiszta Füilg Jimmynek (vagy Piszok Alfrédnak?) érzem magam.
Nos, nemcsak a gazdaságpolitikában lehet ezt a szót alkalmazni, hanem a társas életre is. Ha valaki olyan megengedő, joviális, hogy nem akarja az érintkezési szabályokat minduntalan megrendszabályozni, mindenki minden dolgába állandóan beleszólni. (Az egyéniséget, egyéni szabadságot érvényesülni hagyó [pedagógiai módszre].)
Örülök, hogy segíthetek! :-)

flanker 2011.04.14. 15:17:35

@Ayesha/A 6. ember:
Remek!
Hiszen erre a kérdésre MMKK, még poligrafikus eljárás alatt is nyugodtan tudtál egy lelkes és hatékony IGENnel válaszolni! :-)

flanker 2011.04.14. 15:20:51

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
>Túl sokat olvasol trevlovicsot
Nem hiszem - az összes kötetemet kölcsönadtam!

>Leonidász van akkora pöcs mint Béla,
Leonidász és Zsófi távoztának örültem a legjobban, utána Szandiénak és Gombiénak.

>A többieket csípem, ez is valami egészségtelen perverzió lehet, de ahogy mondani szokás, ez van
Egészségedre - mindenkinek van valami, s mint mondtam, annyira nem zavar.

Drogon 2011.04.14. 15:21:44

Gratulálok ennek a nekedvalós kretén fasznak, aki éppen szerepel. A szülei igazán felvehettek volna egy gumit.

flanker 2011.04.14. 15:22:53

@csicserierika:
Hoppá, ez kimaradt:

>Csak nem sznobnak tetszik lenni?
De igen, de csak laissez faire módon!

>Az magyarázatot is adna Alekkal kapcsolatos észrevételeihez :)
Ne tessék mélyreható következtetéseket levönni egy ilyen felületes kis dologból. Csak ha bohókásan szeleburdi vagyok, akkor jön elő. :-)

Drogon 2011.04.14. 15:25:24

Miért kell lekislányozni egy 20 éves fiút, csak mert nem pofázik, nem kavar, nem hőzöng.

Drogon 2011.04.14. 15:26:34

@flanker: Gondoltam, most passzívan égetem a zsírt :)

Ayesha (törölt) 2011.04.14. 15:27:37

Na jó, elég nekem a Nekedvaló ahhoz, hogy felmenjen a vérnyomásom.

Ayesha (törölt) 2011.04.14. 15:33:03

@perpetum: én csak úgy megjegyeztem. Elszundítottam picit, felébredtem és mi van a tetű tévében????? Nekedvalóék.

closedown' 2011.04.14. 15:36:21

Most olvasom a kommenteket az állva vagy ülve kérdésről. Azért kell ülve, mert állva olyan sugárral nyomatod bele a kagylóba a fáradtságod, hogy szétfröcsög, csak nem látod, mert nem olyan feltűnő. Mindenki meggondolná, hogyha kárminpiros folyadékkal kipróbálná. Ez olyan mint amikor valamilyen lámpával (talán UV) megvizsgálják, hogy a csirkehús megmosásakor hogy fröcsög szét a szalmonellaesélyes húsos víz a mosogatóban és annak környékén. Ha pedig csak plusz 2 mp-et szánunk arra hogy kifejtsük a csőben maradt felesleget, akkor akár WC-papírral is lehet törölni. A sárga folt sem gusztusos ám a gatyán, de az már a magaddal szembeni igényesség kérdése.

Ayesha (törölt) 2011.04.14. 15:40:46

tiltólistás kifejezések nálam

színes egyéniség
megosztó személyiség
taktika
önmagát adja
nem őszinte
őszinte
szavazat
szürke
szórakoztató
nézettség
alfahím
összecsap
megméretteti magát
főnyeremény
leggyengébb
legerősebb
tábor

Drogon 2011.04.14. 15:50:44

cordia bútor
kicsi hugom (bocs, Béla)
szia Balázs
szia Andris
szia Lilu
lelkitárs

az én rózsám vasutas 2011.04.14. 15:52:57

@Ayesha/A 6. ember: Én is félek ettől a héttől. Kedvenc szavam a velkámdrink.

Ayesha (törölt) 2011.04.14. 15:53:13

bocsáss meg Balázs, hogy a szavadba vágok, de...
meg akarom nyerni
ilyen vagyok

flanker 2011.04.14. 15:56:07

@perpetum:
Majd újságold el lécci, hogy műxik-e, mert ha igen, lecserélem a görkorimat egy tévénéző fotelre. :-)

Ayesha (törölt) 2011.04.14. 15:58:42

Tordaaaaas, jeeeeeeeee!!!!:D:D:D:D

flanker 2011.04.14. 16:00:30

@closedown':
Jó szempont, mert férfikollegáim többsége úgy vizel, mint a ló - kilométerről hallani a csobogást. Pedgi vannak ám a csészének olyan stratégiai jelentőségű pontjai, ahol minimális ütközési szögben esik be a sugár, s irányában alig eltérítve folytathatja útját, így nincs ösztönzés a vihánc fröcskölésre.

Azt meg persze, hogy ki mihez kezd magával ezek után, neveltetés, józan ész, erőteljes feleség-fellépés, vagy akár ilyen ügyes kis, helyre hozzászólások elolvasása dönti el.

velorexapáca 2011.04.14. 16:04:23

@Ayesha/A 6. ember:

borzasztó is ilyesmire riadni a délutáni szundikálásból:-)

flanker 2011.04.14. 16:07:06

VAN ÚÚÚÚÚÚJ! :-)

Ayesha (törölt) 2011.04.14. 16:07:28

@velorexapáca: jaja.:)) pedig olyan jót csicsiztem.

plusz idegesítő kifejezések

bátorságpróba
csontkukac
csótány
magamat adom
csata
harc
kampány
kortesbeszéd

flanker 2011.04.14. 16:09:47

@closedown':
Sztem ülve is megvan a sugár ereje, csak akkor legfeljebb nem fröcskölődik szerteszét a fürdőszobában, hanem mind felmennek a karmazsinszín petteyecskék az alfeledre. :-)

Drogon 2011.04.14. 16:09:48

@flanker: müxik, ha nem eszel utána :)

flanker 2011.04.14. 16:10:48

@perpetum:
Ja, hát úgy az Unokáim sem fogják látni 15. ismétlése is műxik!
Ez a mai nap a csalódások napja...

genevieve 2011.04.14. 16:11:29

@csicserierika: nahát, plagizálni teccik?:-DDDDDDD

flanker 2011.04.14. 16:13:33

@Ayesha/A 6. ember:
Alekosz
okostojás
bioritmus (és tsai)
Éva
szeleburdi
haj
villa
cigi
Anikó sír
hármas, négyes, ötös, hatos
...
egész nap tudnám írni.

De vár a konyha, aszalni kell a csicsókát és csíráztatni a hajdinát, repcét...

Drogon 2011.04.14. 16:13:34

párbaj
büntetés
hahó villalakók
süti beállítások módosítása