Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X116

2011. április 12. 15:15 - Hódos Hajnalka

Kakaskukorékolásra ébrednek a Lakók, a kakas nagyon pontos volt, ennek ellenére senki nem kerül romantikus, idilli hangulatba, én sem, gyerekkorom óta ádáz küzdelemben állok minden griff-fel, és hát Lilu epesárga öve odabaszott, na. A vállára biggyesztett csipkebetét nagyon hajaz arra a terítőmre, amit a mamától kaptam, lánykorába’ horgolta libalegeltetés közben. Akinek a nagymamája nem tud horgolni, ne csüggedjen, bármelyik angol turkálóban rábukkanhat egy ilyenre, már csak fel kell varrni egy, a nyolcvanas évekből visszamardt terhesblúzra és máris trendik vagyunk. A válltömést ne feledjétek. A szopottgombóc frizurát se, van még valakinek Mystic rúzsa?

A Nyílméreg Béka bal lábbal és a szokásos kazallal a fején ébredt, előbb a kakast vágná le, aztán jobb célpontot talál a szervezetében felhalmozódott méreg szétköpködésére, Anikót. Utálom a Nagyszínpadot! Felajánlom a barátságom, pffff… láttad rajtam? Láttam. Téged akar kicsinálni, arra megy ki az egész. Csak nem számolt azzal, hogy mi hogy lépünk. Az önzetlenség másik szobra, Alekosz azon gondolkodik, kit vigyen, ha megkapja a jeleket. Jerzsin gondolkodik. Évának nem tetszik az ötlet, mert fél Anikótól, érzi, hogy kiesne ellene. Alekosz szerint nem olyan erős Anikó. Dehogynem, jaj kedves, aranyos, szeretetreméltó. És hadjáratot hirdetne Éva ellen. A beszélgetés a hálózsák alatt folytatódik, Éva részéről nem alakulnak jól a dolgok, mert Alekosz feszt magával van elfoglalva. Az lenne az igazi viadal, ha Éva és Anikó küzdene meg egymással. Látványos is lenne. Jó, hát akkor nekem itt vége a játéknak, köszönöm szépen. Baszogatni kezdi lelki társág, nem tökös, nincs vér a pucájában és mindig a könnyűket viszi párbajra. Éva el akarja kerülni a párbajt Anikóval. Maga miatt. Jó, általam? Engem akarsz felhasználni? Ez nem felhasználás. Mégis, minek neveznéd? Segítségnek. Éva új kedvenc kifejezését ismételgeti, ez egy egyéni játék, akár szimpatikus, akár nem. Jó, akkor oldd meg a párbajaidat. Te is. Szép dolog a barátság, mi, kisapám? Összefoglalva megállapíthatjuk, ez egy egyéni játék, ha nem Éváról van szó.

A Villalakók megválthatják életüket egy nagy közös bátorságpróbán. Sok jó nem sejtek a terített asztal láttán, ők sem. Gondoljatok bele, ha ezt megcsináljuk, jöhetünk vissz a Villába. Alekosz felteszi a legfontosabb kérdést: és hol a vödör, ahova hányunk? Jerzsi asztalhoz ül, a jelenet a Szindbádra emlékeztet. Meg is terít, nézd meg, nem vagy semmi! Az mi? Kukac? Igen. Pirított kukac salátaágyon. Ne nézegesd, told be! Jerzsi ínyenceket meghazudtolva falatozik és narrálja az eseményeket. A kukacok ropognak a fogam alatt. Jerzsi, haladjunk már! Számlát nem akarsz kérni? Jattot nem akarsz adni? Jerzsit végre sikerül kirobbantani az asztaltól, Alekosz a következő. Hát ez meg mi a fészkes fityfiritty? Ez rovar. Darázs. Á, ezt nem merem megenni. Alekosz bekapja a bogarat, Éva röhögve sikoltozik, kinn van a lába! Rágjad! Szúr a lába. Nem baj, már halott! Alekosz legyűri a bogarat, Bécié a következő adag.

Uramatyám, hogy néz ki? Béci úgy dönt, jobb előbb, mint később, összetekeri a nemtommit, betömi egyben, közben csendben öklendezik és nyög. Éva a mai napig nem tudja, mit evett, szerintem angolnát, azt szeretem. Anikó ordítozik, a tegnapi sáskáim! Nem eszem meg, nem nem nem! Jerzsi, a mai nap hőse újra asztalhoz ül. A fejét nem eszi meg, mert semminek nem eszi meg a fejét. Más testrészeket is csak a többiek miatt. Egy emberként fújol és fintorog mindenki. Milyen íze van? Sáska. Majd kicsit később vigyorogva hozzáteszi, most nem azért, de nem rossz. Anikó majd a legutolsót. Megpucoljam neked? Kapd be! Chips, chips! Mindenki boldog, bejutottunk a Villába! Alekosznak nagyon tetszett az exkluzív tálalás és nem volt olyan szörnyű. Nekem nem a tálalás, hanem Jerzsi összefoglalója tetszett. Inkább magam alá csinálok, csak ilyet ne kelljen csinálni!

Miután felelevenítjük Anikó szervezkedését, megtudhatjuk, mi történt a kiválasztás előtt és után. Alatt. Közben és mögött. Mellett és körös-körül. Béci számított rá, de neki már megvan, gondolkodott előre. Nincs ezzel semmi gáz. Jerzsi meg van szeppenve. Anikó sziszeg, ő ilyen alattomos nővel, mint az Éva még nem találkozott. Ezért, ezért írták nekem sms-ben, hogy ne lepődjek meg a kiválasztáson! Béci hadonászik a zöld kendővel, hadonászik és próbál kerek mondatokat kipréselni magából, zavarban van, hebeg-habog. Egyet tudnotok kell. Valamelyikünknek, bármelyikünknek ki kell esni ahhoz, hogy őket megtörje. Ha ők maradnak a fináléban, akkor tényleg megoszlik a rajongótáboruk, akkor a harmadik félnek lehet esélye. Lefordítom. Jerzsi, sógi, bocs, kiviszlek, visszajövök, lásd be tesó, hogy nincs más választásom. Az est folyamán ezt még Béci csűri-csavarja néhányszor. Már meghozta fejben ezt a döntést, mikor Gigi kiment. Esetleg, akit kivisz, az közel is állhat hozzá. Jerzsi nem fog haragudni, ha Béci őt választja.

Anikó idegesen kicsattog a kertbe, ahol Alekosz és Éva beszélgetnek. Hát az nagy rejtély, kit visz Béci, mert kelepcébe került. Anikó rágyújt, Éva sunnyog, Alekosz csodálkozni kezd azon, jól szét lettek szórva a jelek, arra is gondolt, Jerzsi kettőt is fog kapni. Hát arra Anikó is gondolt! Jelentőségteljes pillantást vet Évára, aki gombnyomásra védekezni kezd, tudom, Anikó! Annyira megkértelek! Tudom, hogy megkértél, de… úgyse…Miért, szerinted kit fog választani? Ha a Jerzsit választja, mi megyünk párbajozni a legvégén, lányok. A Jerzsi gyengébb, mint te, és a Béci nem hülye. Anikó dühösen ühümözik. Ez már a végjáték. Ja, és itt már minden megengedett, nem? Sajnálom, Anikó, ez volt a döntésem. Maradjunk abban, hogy ez a taktikád volt. Anikó két lábon járó sértődöttség és düh, Alekosznak is panaszkodik, egyértelműen ő a potenciális jelölt. Az meg se fordult a fejedben, hogy te jössz vissz? De, megfordult, de ő most nem erről beszél. Ő most az Évára haragszik.

A Villába való visszatérés után mindenki megpucolkodik, utoljára ilyen babarózsaszínű szájfényt, mint amit Éva kent magára, akkor láttam, mikor az unokahúgomnak Barbie sminkkészletet vettem karácsonyra, mondjuk ő húzóra megitta, nem szarozott a lassú lenyalogatással. Buli lesz, azaz minimum ketten beállnak, mint a gerely és összebalhéznak. Egyelőre ennek nyoma sincs, szeretet és béke, nagy az öröm a roskadozó tálcák láttán, koccintanak, a jólétre. Soha többet kígyót! Soha többet csótányt! Béci óbégat, imád élni, imádja az ízeket, imád táncolni és szexelni. Jerzsi fűszoknyában, már csak a fákárdocska hiányzik a kezéből, a kommunikációs készség hasonló, mint Anulué, Éva Shell oil melltartóban, Anikó a fejére biggyesztett egy egész bukrot. Bekövetkezik, amitől rettegtem, Éva táncol. Ha nem akarsz lila ruhát, vedd fel a kendőt! Jaj, de nem akarom. Most nincs itt a Lilu.

Anikó megint beleszagolt a gyűszűbe, mivel popsztár közel s távolban nincs, valószínűleg balhézni fog. Egyelőre üveges tekintettel ül a kertben. Mos’ hábaelőrszúr. Ez hülyeség, Anikó. Tudod, mit beszéltünk meg, Éva! Ki akarsz szavaztatni! Anikó következetes, újra ott tartunk, hogy kiafaszomatvinnekigondokoggyámá. Kicsit később a két ádáz ellenség Shakirára leszbitáncol, rázzák piszkosul, Béci és Alekosz kintről figyelik őket. Nagy viadal lenne a kettőjéké! Azt biztos, arra kíváncsi lennék! Ott dőlne el. Két ilyen vadmacskát harcolni látni! A szépség a lexikális tudás ellen, röhög fel makogva Alekosz. A két lány vonaglik, odalép hozzájuk Jerzsi. És megérkezett a kakukktojás. Béci és Alekosz éktelen röhögésben törnek ki.

Második menet, jobb sarokban a meglepetésre józan Éva, bal sarokban a még mindig részeg Anikó. Éva arról próbálja győzködni, erősebb mint a Gigi és ez egy játék. De Anikó a Bécinél nem erősebb. Arra gondoltam, hogy elkerülök a Bécivel egy párbajt! Mert önző vagy! Nyilván önző vagyok, mikor öten vagyunk! Anikó nem érti, Éva miért nem tudta olyan egyenesbe’ tolni, mint ő, aztán felkapja a vizet! Persze, hogy te leszel a hibás! Most ezért hadd te legyél már a hibás! Hadd hibáztassalak már azért, mert nem tartottad a szavad! Tudod mennyire kértelek, hogy ez a párbaj az enyém legyen Jerzsivel, és te szemrebbenés nélkül azt mondtad, hogy jó! Ezt tudod, hogy hívják? Alattomos dolognak! Ha választhatnék egy állatot, tudod melyik lennél? Nem derül ki, mert Éva összecsapja a kezét, mondjad, győzd meg a nézőket. Anikó felpattan, haggyámá, neked csak a nézők számítanak meg a kamerák! Mond még valamit arról, hogy Évának nem számítanak az érzések meg az se, amiről ő beszél, de nem értettem pontosan, arra, hogy milyen állatot választott volna Anikó, kommentben lehet tippelni. A csajok balhéja alatt rövid részleteket vágnak be, miről beszéltek a riportszobában. Anikó szerint Éva jellemtelen, ő kisvárosból jött, még nem találkozott ilyen nővel. Évának nem szabad megnyerni ezt a versenyt. Őt mindenki bántja, ő úgy jó, ahogy van, mégis mindenki báááántja, mi van? Éva mondókájának a lényege, hogy Anikó minden játékot megnyer, ügyes, nagyon erős ellenfél, de a vv4 játékban le akarja győzni.

Az utolsó menetre a nappaliban kerül sor. Nem érdekel itt senki más ember, bocsáss meg, te sem, rajtam és az Alekoszon kívül. Anikó felugrik, mintha ettől harciasabb lenne, mutogat, innentől kezdve aztán Éva ne számítson semmire. Engem így még nem sértettek meg! Szégyelld a pofádat! Szánalmas vagy! Beront a nappaliba, morogva pakol. Ne szólj hozzám és menjél…aztán eszébe jut, nem mondhatja, hogy Éva húzzon ki, mert ez nem az ő háza. Én még ilyen gerinctelen emberrel, esküszöm…Milyen gerinctelen? Te minek neveznéd az olyan embert, amilyen te vagy? Mi? Mi? Gondolkozzál már! Anikó az egyenességről beszél. Oda kellett volna hozzá menni (mámeg) és azt mondani, hogy ezmegez van. Erre ő azt mondta volna, hogy jó, megértem. Anyádat eladnád azér’ bazmeg, hogy megnyerd ezt a szájbabaszott fődíjat! Kiviharzik a kertbe. Éva bekopog Alekoszhoz, pechjére Anikó észreveszi, és ordítani kezd. Mehetsz Évám panaszkodni, bújjál az Alekosz szoknyája alá, oda való vagy! Az Alekosz hátán akarsz felkapaszkodni, mert amúgy sose jutnál be a döntőbe! Miután ilyen jól megmondta a magáét, rágyújt a kertben. Ez is megvolt, mégsincs este. Éva jön, menjél, panaszkodjál, hátha igazat ad neked! Éva lenagyszínpadozza Anikót, Jerzsi hallgat, mint szar a gazban, aztán valami óbégatós vitába kezdenek Szandi nyakláncáról, amit Anikó azért se ad oda. Végül Anikó berobog a szobába, azért csinálta ezt Béci, hogy kivigyél, mert ő akar a fináléba kerülni! Na. De legalább az ágyunkban alszunk, mert vége a dzsungelhétnek. Ruhástul. Retkes talppal, mert előtte meztélláb rohangáltunk a kertben.

Köszönöm S-nek a képeket. :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sogeking 2011.04.12. 15:15:41

Mégis miért vonz? mert a jó sajátja,
Míg bűne a koré, mely szülte őt.

mama ottmarad 2011.04.12. 15:15:52

Első nem bírom kihagyni :)

retinax 2011.04.12. 15:18:51

Én komolyan sajnálom Hajnalkát, hogy erről a fostalicskáról kell írnia, szerintem már szétunta a fejét, jobban várja, mint én, hogy vége legyen, és húzhasson vissza a Malackarajra. Persze lehet, hogy csak kivetítem rá a saját bajomat.

mama ottmarad 2011.04.12. 15:19:06

@sogeking: na jó, Madách MMKK megelőzhet :)

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 15:19:31

Lehet, hogy hülyének néztek, de szerintem Éva jól nézett ki a fűszoknyás partin.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.04.12. 15:21:58

jerzy mekkora májer volt, ahogy repcsiként berregett a sáskával, majd bekapta... jót tett neki a gigitlenítés. nálam felszorozta a szimpátiaindexét kettővel, lassan szimpatikusabb, mint szivárványnapraforgó kisasszony.

kár, hogy jerzynek bécivel kell megmérkőznie...

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 15:23:17

@Gildor Inglorion: számomra a kissrác full közömbös, de tény, hogy Gigi kisasszony papucsot csinál belőle.
Jó neki, hogy "felszabadult".

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.04.12. 15:32:04

aninak meg kéne még egy hét a dzsungelben, hátha tanul még egypár gusztustalan állatot, hogy ne kelljen keresni a szavakat évára.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.04.12. 15:33:50

@Ayesha: én sem bukom gyagyás tódira, de most szórakoztat. vajon kinnhagyja bécit? lenne nagy döbbenet. és, ha ő nyerné meg a fődíjat, legalább gigit is magához tudná kötni :D

osgood 2011.04.12. 15:34:11

'napot!

Az angolnát én is szeretem. Azzal csak akkor lehetne megbüntetni, ha fagyottan kéne megenni. Persze nem ötleteket adok.

Hajni, mondjuk Gordon Ramsey HV nem lesz inkább ehelyett?

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 15:37:25

@Gildor Inglorion: a nyerése nekem elég PR szagú lenne. Nem lenne szerintem izgalmas megint a "szegénylegény" tündérmesés izékre építeni.
(elég volt Milo a 3. részben)

pocokpocok 2011.04.12. 15:44:41

k.rva kendős dolog, annyira b.sztat, szétvet az ideg!

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.12. 15:45:53

@osgood:

aludtam ám! hogy te milyen vagy! :DDD
3-kor pattanok az oldalra oszt úgy lefagytam, hogy újraindítás is csak percek múlva volt lehetséges...

ráadásul szerintem Hajni teszteli azt, hogy mennyire figyelünk (bár szerinte nem) :DDDD, és mindig klf. időpontokban teszi fel a posztot. naná, hogy lemaradok... :) hiába nyomkorászok itt mindent, hogy első legyek. :D

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.12. 15:47:04

@osgood:

jujj ez jó ötlet, imádom azt a hapit! :)))

mama ottmarad 2011.04.12. 15:49:06

Térjünk a lényegre, Lilu blúza nem azért gáz, mert turkálós, hanem már lehetne szólni neki, hogy átlátszó alá már kitalálták az átlátszó melltartópántot. Néha az az érzésem, hogy csak akkor jó a haja, ha véletlenül egy órával előbb megy be melózni. A lenyalt napokon utolsó perces beesés van :D
De már sajnálom őt, annyit basztattam. A láblengető gyakorlata miatt nem nézek a képernyőre, ha ő van, azt még nehezen tűröm. Mi a bánatért nem állítják be őket a kólás pulpitus mögé?

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.12. 15:49:15

Én nem értem Anyikót. Miért van kiakadva? Ez tényleg nem csapatjáték. Eddig vállvetve tolakodtak a célzónához, de a célba csak egy futhat be. Ez elég lacisan hangzott, nem?

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.12. 15:51:26

@mama ottmarad:

akkor nem tudnánk min csámcsogni :DDDD
amúgy ez a mondat nagyon tecccettt: ..."bármelyik angol turkálóban rábukkanhat egy ilyenre, már csak fel kell varrni egy, a nyolcvanas évekből visszamardt terhesblúzra és máris trendik vagyunk"

:DDDDD

sogeking 2011.04.12. 15:51:35

@bukott madonna két nagy didivel:

túlbonyolítod:) 15:00, 15:15 a leggyakoribb kezdési időpontok

(ha Hajni összeakad egy bőbeszédű ismerősével, vagy gondolkodik melyik Alek képet nyomtassa ki poszternak, akkor 16:00, 16:30)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.12. 15:53:52

@sogeking:

lehet, de akkor is lefagy a gépem :))

ne piszkáljon má kend kora délután :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 15:56:18

Na, azt, hogy Éva úgy néz ki így kikenve mint egy Barbie-baba, azt én mondtam először! :D

Jerzy über-jófej lett. Szerintem itt most ő a "zöldpárt" egy választáson. Akinek senki nem tetszett eddig, most majd neki szurkol.

Kár, hogy már késő. Gyalázatos, hogy nem ő lett a dzsungel királya, majdnem utolsó lett. Alekosz meg a második, aki portásra izzadt pólójában monologizált tűsarkús kakasokról (tudom, nem pólóban volt éppen).

Albino Vernyul 2011.04.12. 15:58:09

@BGy: Az esett le neki, hogy Eva 3-4 heten kersztul atverte, ennek a csucspontja volt Evatol, hogy megigerte a jelet Jerzyre, aztan olyanra rakta, aki kiviheti Anikot... Az eljarason akadt ki.. De egyszer csak kinovi a naivitasat...
Amugy Hajni, szerintem az a fekete cucc Anikon az uj pizsije, nem ruha.. Tegnap ejjel is abban volt..;)))

sélli_ 2011.04.12. 15:59:00

Éva a nagy machinátor... azért csak bejött neki: rábeszélte Alekoszt arra, amire Ő akarta, Anikót meg átverte a palánkon! Megértem, persze, ez egy ilyen játék, csak azt nem, hogy amikor Anikó szembesíti, miért nem ismeri el...

Anikó szerintem a : Kígyó-csótány kombó között vacilált. Csak annyira le volt már lassulva, hogy hirtelen nem tudta melyiket válassza, egyszerre meg mégsem mondhatta mindkettőt - beletörött volna a nyelve. :)

osgood 2011.04.12. 16:02:29

@bukott madonna két nagy didivel: mondjuk a helyében ha egy ilyen kemény munka, bő izzadság árán összehozott anyagra a tisztelt közönség úgy reagálna, ahogy mi, akkor én is nekiállnék sportolni a posztolás időpontjával ... vasárnap hajnali gyökkettő órakor ... na, olyankor legalább teljesítmény az elsőzés. De így, kvázi bejelentve, délután háromkor... :))

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 16:03:28

Hajni mai jótanácsa minden hogyvoltozónak: soha de soha de soha ne hagyjátok, hogy a halas irdalja be a finom halacskát! úgy nézhetek ki belülről, mint egy sündisznó. :D

ráadásul megkérdezte, terhes vagyok-e, csak mert mostanában heti háromszor jelenek meg. ő ezt kívánósságnak vélte.

rianna 2011.04.12. 16:03:57

@bukott madonna két nagy didivel: gyanús vagy nekem, bukottné asszony, mindig 3-kor fagy le a géped. Szerintem az ötös pozícióra hajtasz:)

osgood 2011.04.12. 16:05:52

@Hódos Hajnalka: a 'sminkkészlet húzóra' se volt rossz, de ez überelte :))

2011.04.12. 16:06:37

Szerintem éva skorpió lenne, ha állat lenne (bár a feltételes módnak nincs értelme :D)
Ismeritek a mesét a békáról és a skorpióról? Na, pont azért.

2011.04.12. 16:10:06

Azok kedvéért, akik nem ismerik:

A skorpió és a béka

A skorpió át akar jutni a folyón, megkéri a békát hogy vigye át.

- Nem bízom meg benned, hiszen skorpió vagy.

- De megbízhatsz bennem – mondja, és felugrik a béka hátára.

Félúton járva azonban a skorpió megcsípi a békát. A béka ránéz:

Ezt meg miért csináltad? Most mind a ketten meghalunk! – a skorpió azt mondja:

- Nem tehetek róla, skorpió vagyok.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 16:10:14

@Gee Halen:

Egyértelmű, hogy Jerzynek kellett volna lennie a Dzsungel királyának, ha pontszámot lehetett volna gyűjteni a teljesítésekkel, akkor ő kapta volna a legtöbbet... szóval nem a nézőknek kellett volna ebben az esetben szavazni, mert ők a népszerűség szerint szavaztak és nem teljesítmény szerint.

frea 2011.04.12. 16:10:36

Alkesz egyetlen bogarat evett meg, de ismét ő beszélt a legtöbbet. Jajjj de igeges vagyok tőle!

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 16:13:08

@osgood: hádemoskomojjan. annyi szálkát nyeltem le, mint eddig összesen életemben. :)

@MÁRIA TERÉZIA: teljesen egyetértek. nem is értettem, miért a nézők döntenek erről.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 16:13:33

Bassza meg...
Leonidász mibenlétéért én kérek elnézést...

senior Muhaha 2011.04.12. 16:16:41

Aniko talpa rozsaszin volt az of-ban, direkt neztem:)

Az allat egyebkent meg mindig a kopkodo vipera!:)

rexter 2011.04.12. 16:18:28

szegeny jerzsi, ha nem all le avval a lofeju randa gigivel siman eselyes lenne. igy ki fog esni sajna.

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 16:24:56

@Albino "karazsnyikov" vernyul: jaj jóvanmá. mingyá szepukut követek el, megfelel? :D

Albino Vernyul 2011.04.12. 16:25:37

@hullámpapír: Minden skorpio neveben kikerem maganak..:)

fran7 2011.04.12. 16:25:41

@rexter: Ha Gigiben egy nagyszerű nőt talált volna, akivel akár az életét is leélhetné, akkor nem számítana a lófejűség, sem a túl korai kiesés a VV-ből. De mivel sejtjük, hogy ez nem így van. Ezért egyetértek veled.

Albino Vernyul 2011.04.12. 16:26:31

@Hódos Hajnalka: Hat talan... Meg meggondolom... Visszavonulok tanacskozni...:)

lupacchiotta 2011.04.12. 16:26:39

@Hódos Hajnalka: Mystic rúzsa a barátnőmnek volt, be is mázoltuk magunkat, csak arra nem számítottunk, hogy anyukám hamarabb hazaér a kelleténél. A tiltott festéket kézfejjel ügyesen szétdörgöltem, meg voltam győződve hogy le, és kicsi szívem nagyon hevesen verhetett, mert amikor meglátott, orvost akart hívni...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 16:26:58

@rexter:

igen, de őt póttagnak küldték be, különös indoklással, és szerintem azzal a küldetéssel, hogy valamelyik lánnyal ágyba bújjon, mert ugyan Szandival is ez volt a céljuk, de nem árt a nézettségnek ha a fiúk részéről is van egy ilyen bevállalós... amúgy is az egész a pornóra és bulvárra lett kihegyezve...

caillard 2011.04.12. 16:27:40

Senkinek sem jut eszébe, hogy Szandika is ezt csinálta? Csak Ő nem egy játékostársát csapta be, hanem legalább négyet.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 16:27:49

@rexter: akkor meg az elején kiesett volna, mint a többi szürke - mert annak indult

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 16:32:57

@lupacchiotta: :DDD juj de volt belőle ilyen jajrózsaszínű is, nemcsak a színváltós, vagy milyen.

2011.04.12. 16:33:29

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem olyan skorpió, naaaa :) az olyan skorpiókkal semmi baj :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 16:34:35

@Ayesha: Ezzel csak egyet tudok érteni!

@Gildor Inglorion: @MÁRIA TERÉZIA: @frea: Ebben tényleg Jerzy volt a legjobb! Kár, hogy csak a végjátékra tudott felengedni, belőle lehet még igazi úriember, Éva jól mondta neki, hogy önállósodnia kell és felvállalnia saját magát.

@pocokpocok: Fő a nyugalom!

bknn 2011.04.12. 16:34:55

Alekoszt szívesen tarkónb*sznám, amikor kiejti a száján, hogy eeee-gen. Ennél irritálóbbat nem tudok felidézni a VV4 történetéből.

Nannycsuri 2011.04.12. 16:36:19

@BGy: Futóblog! Vagy eznemaz?
Én sem nemértem, hogy Anikó miért van ennyire kiakadva Éva jelölésén. Annyit csámcsogott már a napraforgó jelzőn, és kicsit sem harangoznak neki, hogy van benne VALAMI!

lucc.gizi 2011.04.12. 16:37:59

giginé jerzy (by sixx) beszartam tőle a röhögéstől:-)

genevieve 2011.04.12. 16:42:35

@Hódos Hajnalka: sixx nem finomkodik, odabasz rendesen:-D

frea 2011.04.12. 16:43:54

@Peter_Cs: Jerzy jó fej, hiába próbálta a gép-ember lehülyézni. Szeretne ő olyan hülye lenni, a testéről meg ne is beszéljünk.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 16:45:15

@mama ottmarad: Lilu hibátlanul nézett ki, nem értem, mi ez az ellenszenv!

@Albino "karazsnyikov" vernyul: @sélli_: @hullámpapír: Nem ez a helyzet, a hasonlataitoknak is csak a nyaka véres! Az első számú taktikát még úgy beszélték meg, hogy Anikó Éváékkal van és Laci is aktív játékos. Laci nem bírta a kiképzést, kiszállt, Anikó meg átállt Bélához. Ezek után jogosan nem bízott meg Éva és Alekosz Anikóban, ezért a módosított taktikát sem osztották meg vele. Anikó a hunyó!

kamarti 2011.04.12. 16:46:12

@caillard: na igen, de nem a célegyenesben, és nem mást küldött a vágóhídra, hanem magát
sztem ez különbség

amúgy Anikót nem értem, mit háborog, maga mondta, hogy nem érdekli, melyik lány jön vissza, mert ez egyéni játék, másrészt ha jól láttam, ő is győzködte újbarátját, Bélát, csak az nem adta be a derekát. Annak meg inkább örülhetne, hogy Éva nem tárta elé a tervét, gondolom, attól tartva, hogy Anikó átlátja, hogy az ő bőrére mehet a dolog, mert Éva nem akar vele párbajozni. Mint ahogy nyilvánvalóan ő is azért akart Jerzyvel menni, mert őt kiejthette volna, és nyilván erősebbnek gondolja magát, mint Évát. Tehát ő meg arra szövetkezett Évával, hogy Jerzyn és Éván keresztül ő legyen döntős. Nem számolt Alekkal, és nem számolt Éva lila kendőjével - így járt. Ha rossz májú lennék, már azért megérdemelné, amit ezen a dzsungelhéten művelt hisztiben, de azt se simán, hanem nyafogva bakker.

skorpioqueen 2011.04.12. 16:46:15

@hullámpapír: Én is. :) Tipikus skorpió.Ezért csípem Évát:)

frea 2011.04.12. 16:46:34

@nemvállalom: Nagy a tűrőképességed, ha csak ezért vágnád hókon. Tanulna már meg emberül, ahelyett, hogy szinonimákat sorol, és szótagol. Egyszer lennék a közelében...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 16:47:39

@nemvállalom: Ez csak Éva szájából hangzik szépen!

@frea: Jerzy szerintem pár év múlva sokkal sikeresebb ember lesz, mint Alekosz.

csicserierika 2011.04.12. 16:47:52

@senior Muhaha: bocsi, nekem is feltűnt, hogy koszos volt.

frea 2011.04.12. 16:48:38

@Peter_Cs: Peticsé, ezt írnod sem kellett volna, borítékoltam. Ki más lenne?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 16:49:08

@kamarti: Nagyon szeretném, ha Anikó nem lenne döntős!

frea 2011.04.12. 16:50:34

@Peter_Cs: Ebben biztos vagyok. Gyorsan le kell zavarni a másik műsort is, amíg még érdekes a majom.

lupacchiotta 2011.04.12. 16:51:32

@Hódos Hajnalka: én csak a színváltóst "ismerem", a letörömakezedet megtette a hatását.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.12. 16:52:53

@Nannycsuri: a Futóblogon ragadt rám. :))

A comment blogon egy kommentelő csikóhalnak nevezte Alekoszt. Ez is találó megnevezés. :)))

Albino Vernyul 2011.04.12. 16:54:15

@Nannycsuri: Az esett le neki, hogy Eva 3-4 heten kersztul atverte, ennek a csucspontja volt Evatol, hogy megigerte a jelet Jerzyre, aztan olyanra rakta, aki kiviheti Anikot... Az eljarason akadt ki.. De egyszer csak kinovi a naivitasat...
Az Alekosz altal osztogatott becenevek karakter gyilkos mukodeserol, es mibenleterol pedig itt olvashatsz ismertetot..:

www.gondola.hu/cikkek/64762

2011.04.12. 16:56:20

@Peter_Cs: nézd, veled kapcsolatban már semmin sem lepődök meg, és felesleges minden további magyarázat. csak egy észrevételem, illetve kérdésem van.
észrevétel: a hasonlatom nem csak a kiválasztással kapcsolatban, hanem éva egész eddigi vv-s teljesítményével kapcsolatban érvényes (és meg is állja a helyét)
kérdés: tán nem éva hangoztatja egyfolytában, hogy "nem tehetek róla, ilyen vagyok, engem így kell elfogadni, ennyi" ??
pont, mint a mesebeli skorpió.

Albino Vernyul 2011.04.12. 16:57:05

@Peter_Cs: Anikot Alek nyomta at a masik oldalra.. Mikor elkezdte a muveletet, azonnal irtam mi a szandeka a folyamatos szekalodassal.. Es looon, az tortent amit vazoltam..

Spéter46 2011.04.12. 16:58:24

Éva figyelmeztetés ellenére nem viselte a lila kendőt.
Arról volt szó, ha szabályt sért, akkor büntetik azaz elveszti a védettségét!!!!
A mai napot azzal kellene kezdeni, hogy
hogy Éva védettségét megszüntetik!
Mekkora balhé lenne! :DDDDDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 16:59:22

@hullámpapír: De Éva nem skorpiótermészetű, inkább túlélőtípus.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 17:00:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Alekosz tettét nem Éván kell számon kérni!

@Spéter46: Nyugalom, a hosszú élet ritka!

Spéter46 2011.04.12. 17:02:09

@kamarti: Igen a lila kendővel nem számolt, mivel azt Éva felszólítás ellenére sem volt hajlandó felvenni!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 17:02:11

@kamarti:

igen, Anikó tkp azon van felháborodva, hogy Éva nem hagyta meg neki a könnyű falat Jerzyt párbajra, akit simán kinn hagy bármelyikük, a helyzet az, hogy Éva már háromszor volt párbajon, miért könnyítse meg Anikó első párbaját?

Ha Béla Jerzyt Évának szánja, mert azt akarja, hogy Éva bennmaradjon, hogy a döntőben megoszoljanak a szavazatok Alek és Éva között, akkor Anikót viszi, ha meg arra gondol, hogy férfiatlan egy nőt választania párbajra, akkor Jerzyt, ha a cél előtt haza akar menni, akkor Alekoszt..

De Anikó eddig megúszta a párbajokat, tehát jogos, hogy most Éva őt ügyeskedte Béci elé... miért kelljen Évának mennie Bécivel? Ki hiszi el, hogy Anikó nem tudta mire kéri Évát, hogy gyakorlatilag ejtesse ki magát a döntő előtt..

Miért lenne hülye Éva ebbe belemenni? Ha meg megmondja, hogy másra tesz, ki tudja mit csinál Anikó és annak milyen következményei lesznek... akkor még bent volt Laci, és elképzelhető lett volna, hogy mindannyian Alekre tesznek..

Spéter46 2011.04.12. 17:03:41

@Peter_Cs: Én nyugodt vagyok, mint a műlégy, csak egyenlő elbírálást kérek a játékosoknak.

Mikibachy 2011.04.12. 17:04:18

Van rá egy üveg pálinkám, hogy a szaunában alvás és a kendő nemviselése Éva számára meghozza a gyümölcsét és elveszíti a védettséget szerdára. Nem azért, mert ilyen szétszórt/felelőtlen/skorpió (vagy bármilyen állat)/túlélő/stb, és nem is azért mert ennyire ostoba, hanem mert a VV rendezői ennyire fantáziátlanok/lusták, illetve ennyire hülyének tartanak bennünket :D

sogeking 2011.04.12. 17:04:55

most nézem, milyen kreatív nevei vannak a képeknek a posztban:)

nagyszínpadot le is mentettem gyorsan.

2011.04.12. 17:05:08

@Peter_Cs: hát ragozhatjuk ezt még akárhogy, akármeddig.
te figyelj, van egy másik kedves hasonlatom évádról.
a balhéi, és a falkában támadás kapcsán: kb. olyan, mintha mindannyian körbeállnának egy nagy, szarral teli gödröt, amibe éva bizonyos időközönként borjúfejnyi szikladarabokat dobál bele, majd gondosan félreáll a kifröccsenő szar útjából, ami így csak a többieket teríti be. mikor a többiek mind megkérdezik (ki higgadtabban, ki indulatosabban, vérmérséklet szerint), hogy "bazdmegéva, mit csinálsz mámegin?", akkor jön az ártatlan képpel előadott "már megint mindenki engem bánt, falkában támadtok rám, különben is nézzetek magatokra, ti mind szarosak vagytok, én meg nem" monológ.
van még egy pár ilyen hasonlat a tarsolyomban.
ja persze amúgy tudom, hogy ezt is meg fogod magyarázni, nagyjából azt is, hogy hogyan :)

Zelefánt 2011.04.12. 17:05:13

Szegény Jerzy, mire felébredt, és tényleg kezdett emberként viselkedni, egykettőre odakinn találja majd magát.
Talán vígasztalná, hogy újra találkozhat álmai ribijével, de valószínűleg egy "Üdvözlet Dubai-ból, édes!"- szövegű képeslap várja majd otthon a postaládájában.
Kár, kááááár!!!

Albino Vernyul 2011.04.12. 17:06:32

@MÁRIA TERÉZIA: Ez mind szep, de akkor is artveres..:) Nembaj, egyszer meg Aniko is megtanulja, kopokodo viperaban nem bizunk..;)

Zelefánt 2011.04.12. 17:06:38

"vigasztalná", buta gép.

sogeking 2011.04.12. 17:07:48

@Zelefánt: víg színház, víg asztal

Albino Vernyul 2011.04.12. 17:08:39

@Mikibachy: Nem fogja elveszteni.. Eva meg kell a musorba.. Bela lehet, hogy Jerzyt viszi parbajra, es erik egy Aniko-Eva szuperparbaj a donto elott..

skorpioqueen 2011.04.12. 17:08:50

@MÁRIA TERÉZIA: Kérdéseid jogosak. Éva a saját maga ellensége lett volna, ha úgy tesz, arról nem is beszélve, hogy Anikó nem érdemli meg, hogy hozzá lojális legyen.

2011.04.12. 17:09:48

@frea: jaja, szerintem is találó :)
ez is csak azt mutatja, hogy semmi de semmi új nincs a nap alatt.

Zelefánt 2011.04.12. 17:09:52

@sogeking:
Víg özvegy vigalma.
Köszi.

kamarti 2011.04.12. 17:10:00

@Spéter46: ha jól emlékszem, volt már valaki, aki nem viselte a kendőt, és nem a védettségét vették el (mellesleg a kendő nem viselése a kiválasztás után volt, ha már...)

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.12. 17:10:08

Éváról le kellett volna már tegnap venni a lila kendőt és a védettséget--megint nem hordta a kendőt---.csak az RTL már megint csal!!!

Mikibachy 2011.04.12. 17:10:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem mondtam, hogy ki is viszi Rácz úr, csak a hiszti kedvéért ;)

sogeking 2011.04.12. 17:11:54

spoiler: Éváról leveszik a védettséget, és átadják Stohlnak:)

Spéter46 2011.04.12. 17:12:43

@kamarti: ...és? A kiválasztás után nem vesztheti el a védettséget?

kamarti 2011.04.12. 17:12:58

@MÁRIA TERÉZIA: hát igen, Anikót tkp az lepte meg, hogy Éva gondolkodik... (mellesleg ha jól sejtem, Anikó sem mindig volt akkora barátságban Évával,mint amikor meg akarta győzni, hogy tegyék Jerzyre a jelet...)

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.12. 17:14:03

@Mikibachy: az RTL egy csaló banda, csak pénzre hajtanak...Évát a szauna után már meg kellett volna büntetni és levenni a védettséget róla... de csak ejnye bejnyéztek....most meg a tegnap este már kétszer is megszegte a kendővel..meg is írtam az RTL nek de nem regálnak rá....mintha nem is hallanák....
Tessék mondani, az RTL Klub csalással akarja továbbra is becsapni a nézőket?
Bár már a Való Világban egyértelmű , hogy mit műveltek a Gigi- Éva párbajnál . Magyarázkodtak, de a közönség nem hülye. ( Tudjuk a Király Viktor estet is, ismerjük az RTL telefonálós csalásait... azóta az RTL amúgy is hiteltelen)....
Most három napja amikor Éva szabályt szegett és a Szaunában aludt, csak felolvasták hogy ha szabályt szeg még egyszer akkor leveszik róla a védettséget biztosító kendőt. ( Miért nem büntették egyből meg?????--már akkor beszélték a nézők, hogy az RTL megint manipulál és nem egyenlő mércével mér.....)
Viszont a tegnapi adás ( ami fel is lett véve videóra , bizonyítékként!!!)..már egyértelmű hogy az RTL Való Világ adás csalásra és hazugságra, becsapásra, inkorrektségre, pofátlan irűnyításra épűl....( mert Lilu is hallgatott róla az összefoglalóban), hogy amikor a villa lakói végre a kertből bemehettek és " fűszoknyában " részegeskedtek",...a Béci is rászólt az ÉVÁ -ra hogy legalább vegyen fel valamit ami lila ...! ( mert a kendő nincs rajta és megbüntetik, s Éva mint aki tudta, hogy nem büntetik meg és kivételeznek vele. s nem büntetik meg .mondta, hogy : dehogy veszek.
Később amikor Anikóval kinn majd a hálóban vitatkozott Éva és farmer szerű ruhában volt már,.....akkor sem viselte a kendőt......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kérdem én...holnapig, ( szerdáig) mikor közlik vele, hogy megbüntetik és leveszik róla a védettséget és Béci akár kihívhatja Őt is?????????????????? Várják a nézők, hogy az RTL teljesítse az igéretét amit ÉVÁ -nak mondott , ha még egyszer szabályt szeg!!!!!!!
...vagy marad a pofátlan csalás, s műsor meghamistása.? ??? .és az RTL megint kénytelen lesz a milliókat érő szavazók dühét , elviselni, hazugnak csalónak titulálni az RTL -t ( s esetleg a bízonyítható videót is letagadni....
( ennek a e- mailnak a másolata is el van mentve és ha kell megfelelő helyre továbbítva lesz, a videó felvétellel együtt hogy nyilvánosságra kerüljön, s vizsgálhassák az ügyet)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 17:14:30

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Én úgy látom, hogy Anikó szerette volna Évát átverni, azzal, hogy a könnyű falat Jerzyt magának le stipi-stoppolja. Ez nem sikerült neki, mert hát Éva sem ma lépett le a falvédőről, és ő is tud számolni, nem csak Anikó.

De szép kísérlet volt Anikó részéről, csak épp nem jött össze neki, úgyhogy frusztrációjában összetévesztette a szezont a fazonnal és jellemtelennek nevezte Évát, mert nem hagyta ott neki lazán, küzdelem nélkül a 3. helyet.

Magyarul Anikó hülyének nézte Évát, amikor megkereste ezzel a kéréssel. Mindez ráadásul Éva párbaja előtt volt, épp nem tudta ezt Éva végiggondolni az összes következményt, mert mással volt elfoglalva: Gigivel.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.12. 17:14:43

Nem vagyok egy fotosopartista, de csináltam egy képet Éva két arcáról. A lényeg, hogy a dzsungel nem tesz jót neki.
www.septum.hu/eva_csunya.jpg

A kislányom szerint a két képen nem ugyanaz a nő van!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.12. 17:14:57

írtam az RTL nek

Tessék mondani, az RTL Klub csalással akarja továbbra is becsapni a nézőket?
Bár már a Való Világban egyértelmű , hogy mit műveltek a Gigi- Éva párbajnál . Magyarázkodtak, de a közönség nem hülye. ( Tudjuk a Király Viktor estet is, ismerjük az RTL telefonálós csalásait... azóta az RTL amúgy is hiteltelen)....
Most három napja amikor Éva szabályt szegett és a Szaunában aludt, csak felolvasták hogy ha szabályt szeg még egyszer akkor leveszik róla a védettséget biztosító kendőt. ( Miért nem büntették egyből meg?????--már akkor beszélték a nézők, hogy az RTL megint manipulál és nem egyenlő mércével mér.....)
Viszont a tegnapi adás ( ami fel is lett véve videóra , bizonyítékként!!!)..már egyértelmű hogy az RTL Való Világ adás csalásra és hazugságra, becsapásra, inkorrektségre, pofátlan irűnyításra épűl....( mert Lilu is hallgatott róla az összefoglalóban), hogy amikor a villa lakói végre a kertből bemehettek és " fűszoknyában " részegeskedtek",...a Béci is rászólt az ÉVÁ -ra hogy legalább vegyen fel valamit ami lila ...! ( mert a kendő nincs rajta és megbüntetik, s Éva mint aki tudta, hogy nem büntetik meg és kivételeznek vele. s nem büntetik meg .mondta, hogy : dehogy veszek.
Később amikor Anikóval kinn majd a hálóban vitatkozott Éva és farmer szerű ruhában volt már,.....akkor sem viselte a kendőt......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kérdem én...holnapig, ( szerdáig) mikor közlik vele, hogy megbüntetik és leveszik róla a védettséget és Béci akár kihívhatja Őt is?????????????????? Várják a nézők, hogy az RTL teljesítse az igéretét amit ÉVÁ -nak mondott , ha még egyszer szabályt szeg!!!!!!!
...vagy marad a pofátlan csalás, s műsor meghamistása.? ??? .és az RTL megint kénytelen lesz a milliókat érő szavazók dühét , elviselni, hazugnak csalónak tituálni az RTL -t ( s esetleg a bízonyítható videót is letagadni....
( ennek a e- mailnak a másolata is el van mentve és ha kell megfelelő helyre továbbítva lesz, a videó felvétellel együtt hogy nyilvánosságra kerüljön, s vizsgálhassák az ügyet)

kamarti 2011.04.12. 17:15:51

@Spéter46: hát kissé átlátszó lenne a szerkesztőktől ugyan, de igen, elvesztheti. Gondolod, hogy nagyeszű Anikó nem csak logikus gondolkodásban, de jövőbelátásban is otthon van?

Albino Vernyul 2011.04.12. 17:17:30

@kamarti: Eva sundorgott vissza Anikohoz.. Nagyjelenet cigizes kozben, mikor Aniko hirtelen kedves, szep, okos, es benned meg nem csalodtam lett Eva szemeben.. Es egyutt tervezgettek Jerzy kivitelet mar regota, aki eppen soros, az viszi ki..

sogeking 2011.04.12. 17:17:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
egyik nap nem válaszoltál arra, hogy viszonyulsz Anihoz.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.12. 17:19:18

www.valovilag.hu/video/125025

itt mondja Béci mondta: ÉVA ha nem akarsz Lila ruhát, legalább vedd fel a Lila kendőt....
Éva: jaj nem akarom most

Ez a Videó a Való világ oldalon van fenn? Nos?........BE KELL VÁLTANI AZ IGÉRETET...SZABÁLYT SZEGETT ÚJRA ÉVE A SZAUNA UTÁN...S ÖNÖK azt igérték hogy leveszilk a védettséget biztosító Lila kendőt és választható lesz--- TESSÉK TELJESÍTENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE CSALJANAK!!!!!!

Mikibachy 2011.04.12. 17:20:02

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: lehet, hogy én gondolok túl sokat az egészről, de szerintem ertéelék szóltak neki, hogy Évikém; ma a szaunában alszol. Egyéb oka nem nagyon lehetett rá és az öfiben sem mutatták, hogy összecihel, bemegy, rászólnak, stb, csak ott ébredt... Szaglik ez szerintem távolról, megrendezett műsort nézetnek velünk. Semmi sem történik spontán. Szerintem.

_most_ 2011.04.12. 17:22:29

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Úgy tudom, ha írsz az rtl-nek az nem elég, ha panaszod van akkor azt emelt díjas sms-ben kell elküldeni (1799 PANASZ), és aki legtöbbször elküldi, annak a panaszát kivizsgálják.

Spéter46 2011.04.12. 17:23:34

Ebből a szempontból le van szarva Anikó, és nem érdekel, hogy ő vagy Éva az aljasabb!
Én csupán azt kérem, hogy tartsuk be egy játék szabályait, és aki nem tartja azt be kapja meg a beigért büntetést!
Egyébként nem meggyőződésem, hogy Béci
- Éva védettségének elvétele esetén - Évát vinné ki. Szerintem akkor is Jerzyt fogja választani!

Zelefánt 2011.04.12. 17:23:37

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
Gondolom, a leveled tartalmát egyrészt belefoglalták az etikai kódexükbe, már ha van ilyenük egyáltalán -- ha nincs, kanyarítanak köré gyorsan egyet; másrészt kitették a szerkesztőségi kávézó falára, és most is azon röhögnek.
(Ezzel nem Téged akarlak basztatni, de szerinted nem szarják-e le még a saját szabályaikat is, ha a nézettségről/lóvéról van szó?...)

skorpioqueen 2011.04.12. 17:25:37

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Nem unod még? Amikor Béciék kikiabáltak, miért nem sírtál a büntetésért?

elek1 2011.04.12. 17:26:33

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Te most erre élvezel? Te szerencsétlen a Béci azt mondta, hogy neki az a jó ha a döntőben ott az Éva és az Alek is mert akkor talán megoszlik a táboruk és neki nagyobb esélye lesz. Tehát hiába büntetnék most az Évát ezért. Egyébként a védettség elvételét mint lerosszabb eshetőséget mondták. A korrekt a lila ruhában járatás volna.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 17:27:39

@hullámpapír: hű ez a szaros lábasos hasonlat nagyon jó volt! Igen, EZ Éva.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 17:28:01

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: @Spéter46: Szakadjatok már le erről témáról, fájdalmasan unalmas!!!

locsolóember 2011.04.12. 17:29:52

@Peter_Cs:
Túlélőtípus, ja.
Olvastam valahol, hogy egy esetleges atomháborút nagy valószínűséggel a patkányok, a vírusok/baktériumok, és a skorpiók élnék túl. :DD

Albino Vernyul 2011.04.12. 17:30:35

@MÁRIA TERÉZIA: Elso lepeskent Aniko Gigit akarta, ezt is megbeszeltek Evaval, sot Gigi is ugy szamolt... Akkor meg Eva a gyenge Jerzyt akarta... Elso boritas az volt, hogy Eva elvitte Gigit.. Aniko szokas szerint hulye volt, akkor kellett volna kilepnie Eva mellol, dehat nem olyan tipus.. Aztan leegyeztettek, hogy akkor Jerzy marad Anikonak.. Eva mindezt meg a jelrakas elotti este is megerositette neki, mikozben mar a Gigis parbaj estejen egyeztetni kezdett Alekkal, hogy Anit akarja kigolyozni.. Aniko meg azt se szamolta ujra, hogy Laci kiesesevel amugy is borulnak a dolgok.. Igy ertunk el az ominozus estehez, mikor eljott a felismeres perce, hogy hetek ota etetve van.. Ettol akadt ki..

Spéter46 2011.04.12. 17:31:53

@Peter_Cs: Neked fájdalmas, nekem bosszantó!

locsolóember 2011.04.12. 17:35:32

@lami83:
Áhh, gyorsan nyomtam entert az előbb...
Nyereményt is kisorsolnak a beküldők között. :P

rianna 2011.04.12. 17:36:14

@sogeking: rosszul emlékszel, aznap is válaszolt:)

sogeking 2011.04.12. 17:37:18

@rianna: lehet akkor kaptam egy blogmentes órát :)

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nyílván kedveled, de annak vannak fokozatai:)

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 17:38:07

Nincs semmi gáz a zöld kendővel? Ez fontos információ, tegnap elkerülte a figyelmem. Ezek szerint Béci nem Jerzyt hívja ki holnap.

kamarti 2011.04.12. 17:39:19

@Albino "karazsnyikov" vernyul: oké, Éva sündörgött. A jellemóriás Anikó pedig feledte, hogy Éva egy életképtelen nem is tudom mi, akihez se bent, se kint nem szól többé... egykutya.

egyébként meglehet, hogy Béci nem meri bevállalni Anikót, és Jerzyt viszi, akkor a két csaj párbajozni fog. Ők meg jót szórakoznak Alekkal (bár akkor nyilván Anikó megy vissza, és nem jön be Béla megosztós terve a döntőben. De épp így "nyerhet" ellenszavazatokat, ha most a sógorát viszi, mert az milyenmá, elárulni egy családtagot. Szóval ők izgulhatnak - de hogy nekünk miért kéne belefeszülni ebbe, azt nem értem...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 17:41:05

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:

hogy a kérdésedre válaszoljak, ha már így kérded,

IGEN, marad a pofátlan csalás és az események meghamisítása! ;)

mit tudsz tenni?
semmit, és ezt ők pontosan tudják

inmemancsi 2011.04.12. 17:41:53

@elek1: te élvezel erre -egészségedre - baukó képességekkel rendelkező, tegnap Trevlovics kommentelő már elmagyarázta neked a lényeget szerintem, de sehall selát vagy

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 17:46:12

Igazából én azon agyalok, hogy hogy fogja rávenni a retek Bécit arra, hogy tuti Erzsit hívja ki, mert a nézettségnek jót tenne egy Anikó-Éva gigapárbaj a döntő előtti héten..

És abban sem vagyok biztos, hogy Béci kivinné Évát, ha tehetné, mégiscsak 3 párbajról jött vissza és Béci nem hiszem, hogy ne akarna biztosra menni.
Persze az is igaz, hogy tudják, hogy Gigit éppenhogycsak legyőzte, és abban mindenki tutibiztos bent, hogy Béci sokkal erősebb a hugánál..

2011.04.12. 17:47:37

@pushpang: jaj, ilyenek történnek, amikor nem tudok elaludni, és ezért hülyeségeken (vv, éva, stb.) gondolkodom :)

Szerénke. 2011.04.12. 17:48:37

Sziasztok!
@nyuszómuszó: Szerintem ez majd úgy fog történni, hogy Jerzy 'magától' odamegy és megmondja Bécinek, hogy sajnálja azt, hogy így szenved a döntés miatt és ő önként felajánlja magát és amúgy is hiányzik neki Gigi.
Én is Jerzy-t láttam volna szívesen a dzsungel trónján!:D

2011.04.12. 17:49:04

@locsolóember: arról nem is beszélve, hogy a történetnek van egy másik verziója is, amikor a skorpió nem a folyó/tó közepén, hanem már a túlparton csípi meg a békát, ergo csak a béka pusztul.

Albino Vernyul 2011.04.12. 17:54:32

@kamarti: Anikonak mondj harom jo szot, maris joban vagy vele.. Szolj be neki haromszor, maris haragban vagytok.. De mivel alapjaban konfliktuskerulo, a haragot nem tudja sokaig tartani, johet a kibekules.. Kicsit sarkitok, de ilyen.. Ki is hasznaljak bent...

dr. gernika 2011.04.12. 17:58:06

Nyehe, ez jó volt. :)

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 17:58:49

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: sztem menj el futni, ha megnyugodtál, gyere vissza.

kamarti 2011.04.12. 17:59:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ja, ahogy ő is kihasznál bárkit, illetve a saját előnyös tulajdonságait, ha alkalma adódik. Sztem kicsit vicces is volt a háborgása, elvégre ő is, Éva is és mindenki más is nyerni jött, ő meg úgy tett, mintha meglepődne. Benne sincs semmi elegancia, se nagyvonalúság, nem csak Évából hiányoznak ezek. Sztem nincs mit egymás szemére hányniuk.

elek1 2011.04.12. 18:00:52

@inmemancsi: Remek, nyavajogjatok csak továbbb, szerencsétlen korlátolt lila kendő fóbiások. Kár, hogy az RTL-nél leszarják azt a néhány itt a témában ajvékolót. Szervezzetek tüntetést is, az biztos hatásosabb.

Spéter46 2011.04.12. 18:03:58

Marha jó az is, hogy a félholtan magát kivonszoló Laci, ahogy átlépte a Villa küszöbét, azonnal jobban lett, semmi baja és élete legvidámabb napjait éli!

inmemancsi 2011.04.12. 18:04:57

@elek1: elek1 aka baukó képességű:)) nyavalyog a fene, csak idegesítő a baukó képesség:)))fejezd be ezt a stílust élvezkedő

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 18:09:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

szerintem a riportszobában győzték meg Évát, hogy Gigit vigye, mert előzőleg szavaztatták a jónépet arról, hogy milyen párbajt akarnak látni, és a jónép azt szavazta, hogy Éva-Gigi párbajt, szóval Éva csak beteljesítette a nézői kérést, és ezzel tkp nagyon nagy kockázatot vállalt, de nyilván gondolta, hogyha ennyire rádumálják, csak nem hátrálnak ki mögüle...

Aztán meg Gigi kiszavazása is Bécit erősíti, mert ott aztán nem fognak megoszlani a szavazatok... Egyébként is Gigi elmondta Jerzynek, hogy ő csak és kizárólag azért van a házban, mert Béci megkérte menjenek be...

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 18:13:36

@inmemancsi: Laca és új barátnője petanque golyót vitt Bécinek és te nem azt linkeled be?
valovilag4.postr.hu/vvlaci-uj-baratnoje-fotok/

elek1 2011.04.12. 18:14:42

@inmemancsi: Nem kicsit vagy Tajgetosz-pozitív, de lelked rajta.

Oleg Gontar 2011.04.12. 18:15:32

Azert mert a masikban van pokmajom, ide nem feltelenul kell nyilmereg beka. Es most nem a valosagshowra gondolok.

Zelefánt 2011.04.12. 18:16:04

@Spéter46:
A LAC-I android odakinn végre talált egy konnektort, és egyből feltöltődött.
A többiek odabenn etilalkohollal üzemelnek, ezért bírják jobban, és ezért is akarnak maradni.

Spéter46 2011.04.12. 18:19:18

Beszarok! már csaja is van Lacinak!? Pár napja meg a temetésére gyűjtöttek, és siratták!:DDDD

inmemancsi 2011.04.12. 18:22:07

@elek1: baukó képességű valamit keversz:)) a baukó képesség kompatibilis a taigetosszal:))

inmemancsi 2011.04.12. 18:23:59

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: a fenébe, de én ezeket a fontos infókat tartalmazókat nem nagyon olvasom:)) a lady gaga esést néztem és valahogy onnan jutottam a linkre:))

elek1 2011.04.12. 18:25:43

@inmemancsi: Ő veled ellentétben nem segílyekből él, tehát többre vitte nálad.

Spéter46 2011.04.12. 18:25:43

Hát Neked sz élet nem sikerült:-)

Albino Vernyul 2011.04.12. 18:25:52

@kamarti: Hatha neked egyforma virag a Napraforgo, meg a Bogancs, lelked rajta...;))

sanyix 2011.04.12. 18:27:38

@Spéter46: há persze. Nagyon sok csaj elveszti az eszét(már ha volt) ha egy tv-ben szereplő csávót lát, és akár még quasimodo-val is összejönnének :)

sogeking 2011.04.12. 18:27:59

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
az, hogy átölelte a nő, még nem jelent semmit.

múltkor megyek az állomáson, és egy vadidegen csaj odajön, és átölel - aztán amikor kezdtem furán nézni, rájött, hogy nem én vagyok az akire várt (vagy mindenkinél bepróbálkozik, egyébként nem tűnt el semmim:)

inmemancsi 2011.04.12. 18:28:45

@elek1: baukó képességű fogd be, mivel természetesen tévedtél haver én nem segélyekből élek, befejezheted az undormány szöveget:))

dr. gernika 2011.04.12. 18:29:18

@inmemancsi: Hiába kéred a rózsától, hogy ne illatozzék... :)

elek1 2011.04.12. 18:30:47

@inmemancsi: Mmegnyilvánulásaidból látom nem tévedtem.

Szerénke. 2011.04.12. 18:31:07

@Kivlov: Ezt minden áldott nap be kell írnod?

inmemancsi 2011.04.12. 18:32:03

@elek1: persze baukó képességű, te nem tévedhetsz ezt tudjuk, őszinte vagy és mindig igazad van

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 18:32:39

@Oleg Gontar: Éva már az ELŐTT nyílméreg béka volt, mielőtt az Éden elindult volna.
Ha baszogatsz, apukám, legyél körültekintő, na pá.

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 18:35:24

@sogeking: Ez könnyen elképzelhető. Lehet, hogy csak klikkesedni ment a Várba. Kezd jobban lenni, már kutat, kiket lehet idekint egyesével levadászni.

Szerénke. 2011.04.12. 18:35:55

@Kivlov: Remek lesz, ettől biztos dupla annyian fognak rá szavazni...
@Hódos Hajnalka:
Lesz beszámoló a látogatásról? Vagy már van, csak én nem találom?

Kivlov 2011.04.12. 18:38:03

@Szerénke.:
dupla? minek? akkor 90-10re ütné bélut... :D

Szerénke. 2011.04.12. 18:39:12

@Kivlov: Ez nagyon humoros volt, köszönöm. Amúgy mindig magasabbról lehet jobban pofára esni.

elek1 2011.04.12. 18:39:59

@Hódos Hajnalka: Én is unom már a kissebbségi bérrettegőket, törölhetsz nyugodtan.

sogeking 2011.04.12. 18:40:43

látom ma barátságkötő nap van -
aki szeretne összeveszni velem, jelentkezzen bátran :D

Szerénke. 2011.04.12. 18:41:00

@Peter_Cs: Engem csak az zavar, de mocskosul, hogy nem lett megbüntetve már az elején, mikor szabályt szegett. Nem kapott semmit, csak ejnye-bejnyét. Azt meg, hogy vegyék le róla a kendőt nem a kommentelők találták ki, hanem maga az RTL helyezte kilátásba, ha Éva megint szabályt szeg, és szegett.

Zelefánt 2011.04.12. 18:41:43

@sogeking:
Kurva jól jártál.
Engem egyszer jól orrba basztak -- mint kiderült, valaki más helyett...
A merénylő roppantul sajnálta, hogy összetévesztett valakivel, és bocsánatot kért.
(Én meg két hétig kisminkelve jártam melózni, noha nem vagyok nő -- igaz, ez ma már nem elválasztóvonal, de azokban az időkben még az volt.)

inmemancsi 2011.04.12. 18:42:31

@Peter_Cs: nem a kendőről szól a történet bár ezt neked hiába is magyaráznám:)

elek1 2011.04.12. 18:43:47

@Szerénke.: Mégis mire tudták volna büntetni az udvaron?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 18:44:05

@inmemancsi: Csak meg akartok szabadulni minden áron Évától, ez van a háttérben!

fran7 2011.04.12. 18:44:41

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem szeretem az ilyen vicceket, de. Lehet átnézett a túloldalra a levadászandó embereket keresve. De akkor miért nem nézte inkább a Parlamenti közvetítést?;

csicserierika 2011.04.12. 18:44:42

@Kivlov: abba ne hagyd, hiányozna :)
tömör és egyértelmű :)

inmemancsi 2011.04.12. 18:45:16

@Peter_Cs: dehogy is, tudod, hogy én már régen neked szavaztam meg:)) hálistennek, nem vagyok a rabja mint te:)))

2011.04.12. 18:45:18

@Szerénke.: engem csak az érdekelne, hányan követelnék Béci fejét egy ilyenért a jelenlevők közül, akik most évát körmük szakadtáig védik. akkor azt hiszem, pontosan értenék a lényeget, és menne már a bűnözőzés meg beépítettemberezés ezerrel :)

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 18:45:40

@Peter_Cs: Bécinek van ilyesmire egy állandó dumája, sajnos elfelejtettem, pedig imádok filmekből idézni. Valami punciszerű dolog van benne, de nem találgatok, az ilyesmit szó szerint illik közreadni.

Szerénke. 2011.04.12. 18:45:45

@elek1: Ja, ha nincs ötlet, akkor ne is legyen büntetés? Amúgy nekem lett volna: ne dohányozhasson, nincs fésű, ne beszélhessen Alekosszal. Mindent lehet, csak akarni kell.
@Peter_Cs: Te meg elvakultan véded és az sem zavar, ha vele kivételeznek...

sogeking 2011.04.12. 18:45:46

@Zelefánt: az sem rossz :)

egyszer haverom küldött a telefonomról egy SMS-t valami nőnek, aztán a faszija engem hívogatott, hogy lenyomoztat, meg megkeres, úgyhogy készüljek:)

csicserierika 2011.04.12. 18:46:14

@Szerénke.: kivlov Alekinyózása nélkül nem igazi a HV :)

2011.04.12. 18:48:01

@Peter_Cs: jaj, te, mintha meg tudnánk! :)

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 18:49:04

@fran7: Gondolod? Nem ellenséges kommentelőkre vadászik? Ez megnyugtató. Mégse kell holnaptól edzenem.

Szerénke. 2011.04.12. 18:49:34

@hullámpapír: Ettől vagyok a legjobban kiakadva én is. Neki mindent a másiknak semmit.

sogeking 2011.04.12. 18:50:22

(Tonia Buxton gusztusosan tud falatozni:)

dr. gernika 2011.04.12. 18:51:09

@Szerénke.: Szerintem ezek közül a fésű hiányozna neki legkevésbé. :)

Szerénke. 2011.04.12. 18:52:37

@gernika: Biztosan, csak gondoltam írok alternatívát. Szerintem ne beszélhessen Alekosszal. Akkor megnézném, hogy ő kihez húzna. Csak azért, mert ezért Anikót napraforgózza.

fran7 2011.04.12. 18:53:17

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: A Golánon nem várnák meg a levadászáshoz, hogy kijöjjön a villából, mert akkor még feltűnőbb lenne. Én olvastam a Gideon kardját. De edzened akkor is kellene. A nevedről mindig eszembe jut Rudolf Péter, Legyen a Lőwy Hugó az.:)

2011.04.12. 18:53:49

@gernika: te nem emlékszel a cigis hisztijére, mikor mindent elvettek tőlük a kufárkodós héten (amit valamiért mindig kurválkodás hetének olvastam :D)
igen, hogy a ciginél szakadt el nála a cérna, de előtte fél órán át óbégatott a fürdőszobában, hogy "elvitték a fésűmet is, hogy fogok fésülködni?"
én is néztem, hogy mi? ez szokott fésülködni? :DD

erdandrea 2011.04.12. 18:54:42

www.hir24.hu/szines/246520/vv-eva-meguszta-buntetik-de-maskepp.html
Mellesleg a Rácz testvéreket sem büntetté meg, mikor kikiabáltak...
Amikor Éva Anikóval beszélt, még bent volt Laci is. Most meg nem hülye, h. esetleg kockáztatja, h. kivitte volna Béci.

2011.04.12. 18:55:17

@hullámpapír: @gernika: na, kicsit szétcsúszott a mondanivalóm, egy kérdőjel lemaradt, igaz helyett sikerült igent írnom, remek. de remélem, érthető :)

fran7 2011.04.12. 18:55:25

@Szerénke.: Szerintem legyen az a büntetése, hogy csókolja meg Jerzsyt, de úgy hogy Jerzsy nem tudhatja, hogy ez küldetés a védettsége megtartásához.

Szerénke. 2011.04.12. 18:56:18

@hullámpapír: Most láttuk is kint a kertben. Elég kaotikus volt.:D
Amúgy a Gigi előtti párbajon (mikor a Gigi elvette a cigijét és Alekosznak adta), akkor nem hisztériázott ennyire. Kíváncsi lennék, hogy azért nem, mert tudta, hogy ha máshogy nem Alekosztól legvégsőbb esetben szexel kikuncsorogja, vagy egyszerűen az RTL azt kivágta, hogy úgy nézzen ki, mintha kezdene megváltozni.

Szerénke. 2011.04.12. 18:57:58

@fran7: Ez elég beteg.:D Nekem jobban tetszene az Alekosz 'megvonás', mert a büntetés legyen büntetés. Ne olyan, amin két pillanat alatt le is tud. Pl.: ha én késtem 5 percet gyerek koromban, akkor 1 hét szobafogság volt, meg is tanultam, hogy nem kések sehonnan el.

2011.04.12. 18:58:33

@Szerénke.: bármi elképzelhető :)

dr. gernika 2011.04.12. 19:00:29

@Szerénke.: Direkt beszélne csakazértis, emlékszel, mit csinált, mikor az volt a büntetése, hogy senki nem szólhat hozzá. Még olyanoknak is elkezdett magyarázni, akikkel előtte alig szóltak egymáshoz.
@hullámpapír: :D Tényleg, emlékszem. :)
És érthető volt.
Szerintem ha Béci elkezd utalgatni arra, hogy kiviszi Alekot, az RTL hamargyorsan lekapja Éváról a kendőt, csak most még kivárnak, mert még nem tudják megtippelni, kit fog választani.

Szerénke. 2011.04.12. 19:01:01

@hullámpapír: Én már azt sem hiszem el, amit az RTL kérdez.:D Most arra vagyok kíváncsi, hogy mikor jelentik be, hogy Olivér visszaköltözik. Gondolom lesz egy hét, mikor nem lesz kiválasztás (Laci távozása miatt) és majd akkor. Azt mondták, hogy a finálé időpontja változatlan.
Most megyek tornázgatni az öfi alatt, majd utána jövök.:D

Szerénke. 2011.04.12. 19:02:12

@gernika: Jaj, igen. Hát akkor eléggé fel is ment nálam a pumpa. Ott nyalta mindenkinek a seggét, hogy megmutassa, hogy őt senki sem büntetheti meg. De mindenki egy marha volt, mert válaszolt neki. Én tuti elengedtem volna a fülem mellett.

dr. gernika 2011.04.12. 19:05:29

@Szerénke.: Az tuti, én szerintem egyéb esetekben is süketnek tettetném magam. :)

Irigyellek, nincs itthon a laptop, így én csak a másik szobában tudok edzeni.
Báááár, ma a melóban belengették, hogy lesz mindenkinek vadiúj, jipppííí. :D

Kivlov 2011.04.12. 19:07:44

"engem így még nem sértettek meg..."
hol ez eddig 20 évig? egy lakatlan szigeten???

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 19:09:42

"Éván a lila kendő, már amikor hordja, haha!!"

Hehehehe
Hihihihi
Huhuhuhu
Báháháhá

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 19:11:20

"Nem csillag született, hanem meteor"

Jerz, el sem hiszem, hogy ezt magadtól találtad ki, hatalmas! :D

sogeking 2011.04.12. 19:12:32

szagold meg milyen jó illatom van:)

Kivlov 2011.04.12. 19:12:59

@Gee Halen:
óriási nagy a légpisztoly!!!

sogeking 2011.04.12. 19:14:29

jobb, mint egy brazil szappanopera

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 19:14:51

Anikó elmarta Balekoszt, Évát sújtják a csapások.

joszif 2011.04.12. 19:14:53

a riportban nagyon odab.... nézett ki az Éva :OOO

dr. gernika 2011.04.12. 19:15:13

Nyehh, Éva csupa lilában, gondolom megkapta a büntetését.

Ani és Alek milyen gonoszak voltak... a kócbaba hogy tud tangában aludni????

rianna 2011.04.12. 19:15:14

Vérnyúl, hol vagy, mikor meg kell verni alekoszt?:)

sogeking 2011.04.12. 19:15:25

Ani szerelmes Alek új nyakkendőjébe :D

joszif 2011.04.12. 19:15:37

@sogeking: holnap meg morog hogy miért nem hadja békén. Fő a következetesség...

Zelefánt 2011.04.12. 19:15:57

@sogeking:
Viszont Te meg felhívhattad (és meghajthattad) volna a csajt, hogy legalább ne ártatlanul keveredj bajba --
abban csak az ókeresztény mártírok láttak fantáziát.

Jesszusom, Tajgetosz már megint pulzál, ráadásul Anikó ágyán! -- Éva persze ki van akadva.
Uramisten, ez már nem is gáz, hanem forró plazma.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 19:17:15

na, Éva talpig lilában nyilatkozott a riportban, úgyhogy ez a kérdés, asszem, eldőlt

sogeking 2011.04.12. 19:17:55

Aleknak még kell egy fekete napszemüveg, két arany mandzsettagomb, egy olasz bőrcipő

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 19:18:52

"Valaki azért szeret, mert ilyen szeleburdi vagyok."

Szegény kifejezés... :(

Lone Starr (törölt) 2011.04.12. 19:18:59

@Gee Halen: Igen, Buci utolszor is tréfa répát reggelizett. Ez a gumiszabály-répa reggeli.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 19:19:56

na, Bucikánk kipipált még egy Anikó-fikázást gyorsan

2011.04.12. 19:20:13

Nem tudom miért gondolja Éva, hogy ez a bájoska "szeleburdi" jelző illik rá, 28 éves korban már nem szeleburdi, csak egy hülye picsa.

sogeking 2011.04.12. 19:20:13

Stohl is csak féltékeny , mert neki nincs nyakkendője

Zelefánt 2011.04.12. 19:23:25

A gyíkok nem éreznek szeretetet,
még a gazdi iránt sem, mint pl. a kutyák/macskák, vagy a papagájok, meg effélék; azt is leszarják, akitől a kaját kapják.
(Alek --> hüllő, nem vitás.)

Lone Starr (törölt) 2011.04.12. 19:23:49

Na, Béla (nem is annyira) implicit racionálisan alátámasztja, miért viszi Anikót. Basszus!

Kivlov 2011.04.12. 19:24:59

húúú, az mekkora lenne ha a légpisztoly kinnhagyná bélut... :P

dr. gernika 2011.04.12. 19:27:02

Ügyes fiú vagy Béci. :)))

sogeking 2011.04.12. 19:27:17

ez az első ing Alekon amit elfogadnék

joszif 2011.04.12. 19:27:19

ez az ing tényleg ennyire menő csak a nyakánál van 8 gomb. wtf???

Lone Starr (törölt) 2011.04.12. 19:27:53

@Zelefánt: Ő a bölcs görög kígyó.
Akkora álszerény. Okozzon ő meglepetést a most vasárnapi párbajon, azzal, hogy kiesik.

fran7 2011.04.12. 19:28:10

@Kivlov: De ha Anikóval bukna, akkor még inkább pofára esne.

sogeking 2011.04.12. 19:28:53

@joszif: gomb lényegtelen, azt a nyakkendő úgyis eltakarja:)

Lone Starr (törölt) 2011.04.12. 19:29:08

@Kivlov: Mostan má minden mektörténhet.

Kivlov 2011.04.12. 19:29:24

amúgy béla beszívja ezt a taktikázást.
mert ha visszajön Anikó ellen, utána a légpisztoly kiüti évát. ha visszajön dzsörzé ellen, akkor anikó üti ki évát. Éva sehogy sem lesz a 3ban. ott lesz bélu, alek, + ani / dzsörzé.
ergo a bélu féle "ha ketten maradnak, megoszlik a szavazatuk" bukik...

Lone Starr (törölt) 2011.04.12. 19:31:32

@fran7: Na, én azt bírnám. Kétlem, kevesen vagyunk kanos pasi szavazók, de én mindent megteszek. Csak hinni kell! Nem csak a templomban.

joszif 2011.04.12. 19:32:59

Béci egyértelműen Jerzy-t fogja kivinni, ez nem kérdés. Ha nyerni akarja a játékot akkor ezt kell lépni. Vele semmi kockázatot nem vállal, anival közepes a kockázat, alek-al meg óriási.

Amúgy meg most szinte megmondta a frankót, Jerzy-t felkészített, Alekot csak a taktikából mondta, Anit meg gyakorlatilag megnyugtatta.

fran7 2011.04.12. 19:33:21

@Kivlov: De ha lenne eszük az embereknek az általad felvázolt eset alapján a másikra kezdenének el szavazni, hogy az maradjon bent, aki az ellenfelet gyengítik. De hát aki 315FUF-ot tud áldozni ilyen célra az nem feltétlenül a csavaros észjárásáról ismert.

Kivlov 2011.04.12. 19:34:22

@fran7:
csak úgy maradhatna benn egyszerre alek + éva a 3ban, ha a következő kiválasztott Alek lenne...

sogeking 2011.04.12. 19:36:12

Aniba belebújt egy nevető manó:)

joszif 2011.04.12. 19:36:20

Alek hogyan dumáljuk le a nőről a bugyit 5 perc alatt. :DD
6 hónap alatt nem sikerült 8 különböző nőnél :D mitakar ez 5 perc alatt...

Kivlov 2011.04.12. 19:37:12

vááááááááá, a légpisztoly a legnagyobb!! (a 2.)

rianna 2011.04.12. 19:38:18

Anin Éva múltkori ruhája van

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 19:40:17

@rianna: szponzorruhák; küldenek be mintadarabokat és aki szeretne, kérhet belőle (valahol olvastam); volt egy zöld hálós, azt Ani, aztán Zsófi és végül Éva is hordta

fran7 2011.04.12. 19:41:08

A dobozi görög kisebbségi önkormányzat alapítótagja énekel a VV-ben.;)

rianna 2011.04.12. 19:42:07

@nyuszómuszó: tudom, de én nem venném fel, ha már máson is volt ugyanaz:))
Biztos van miből válogatniuk

inmemancsi 2011.04.12. 19:43:47

@rianna: rajta legalább áll valahogy

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 19:44:02

@rianna: hát, nem hinném, hogy Évára rámegy az, ami Anin passzentos, Ani 34-es, Évára max egy hatos megy rá, godolom, kapnak sajátot

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 19:44:40

@rianna: közbe leesett, hogy nem erre gondoltál, fáradt vagyok, bocsi XD

Lone Starr (törölt) 2011.04.12. 19:45:24

Anikón látszott a szomor, mikor Béci azt rappelte, hogy "Ezt a harco tén akkoris megnyerem!"

fran7 2011.04.12. 19:46:11

Alek fején átvillant, hogy ilyen testtel neki is menne az 5 perces projekt.

rianna 2011.04.12. 19:47:48

@nyuszómuszó: nem arra gondoltam, hogy egy és ugyanaz, hanem, hogy ugyanolyan. De még ígysem venném fel :)

sogeking 2011.04.12. 19:49:03

kettőt bírtam szavazni, Alek 55%, Béci 31%

Szerénke. 2011.04.12. 19:51:00

@gernika: Az a baj, hogy én nem bírom az ilyet és tuti üvöltenék vele. Én is csak itt a földön 'fetrengek' meg ilyenek.:D A gépet meg hibernáltam addig, mert fontos a környezetvédelem.:D De rájöttem, hogy nem tudok felüléseket csinálni, csak később, mert totál tele a hasam.:D
@beebeer: Ezen én is néztem, hogy ő szeleburdi? Amúgy is utálom ezt a szeleburdi jelzőt, mert minden rossz tulajdonságra (pontatlanság, mások leszarása, léha élet) rá lehet húzni és olyan 'cuki'...

Lone Starr (törölt) 2011.04.12. 19:52:58

Hiába tolom fel Anikót fiúk, azért gyertek, én nem vagyok elég... A csajok már nyomatják Bélust Alekosz felé!

2011.04.12. 19:53:25

@Szerénke.: ráadásul már nem is annyira cuki.... :)

Szerénke. 2011.04.12. 19:56:01

@Lone Starr: Én Jerzy-re szavaztam. Olyan szörnyű volt, hogy az már jó.:D
@beebeer: Volt valaha?:D

dr. gernika 2011.04.12. 19:56:15

@Szerénke.: Pedig sokkal jobban kiidegeled, ha tudomást sem veszel róla, vagy kineveted, mikor majd' felrobban a feje.

@Hódos Hajnalka: Végre.

inmemancsi 2011.04.12. 19:56:36

:))) hú ez a szabálykönyv folyton formálódik

Szerénke. 2011.04.12. 19:56:58

Figyi, Stohl magyarázkodik, hogy miért nem veszik le Éváról a kendőt.:D Ilyen sem volt még...:D

Kivlov 2011.04.12. 19:57:02

hehehehe, megmaradt a védettsége
:))))))))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 19:57:13

hát, gyönygözött a stohl homloka, mire kimagyarázta a bizonyítványt; akkor Évát akarja a döntőbe a retek;
és lehet, hogy Béci számítása bejön, a kóccal akarják gyengíteni Alekot (ami szerintem em jön be)

Szerénke. 2011.04.12. 19:57:58

@gernika: Persze, józan ésszel ezt fel is fogom, de ott én már az elején pofán vágtam volna, és nem csak olyan kis finom nőiesen...:D

Trevlovics 2011.04.12. 19:58:10

Ez a magyarázat odabasz :DDD
A következő az csak a kiváasztásig tart :D

sogeking 2011.04.12. 19:58:24

@Szerénke.: adj neki egy hazudós pólót:)

Szerénke. 2011.04.12. 19:58:48

@nyuszómuszó: De mindenki elfelejti, hogy az utolsó párbajnál az eddigiekben nem volt védettség sosem! Szóval szerintem mindenki elszámítja magát, szerintem.:D

Kivlov 2011.04.12. 19:59:29

@Szerénke.:
persze. esélyes, hogy most van az ucsó védettség...

Szerénke. 2011.04.12. 19:59:37

@sogeking: Azt már rég megkapta...:D

Szerénke. 2011.04.12. 20:00:14

@Kivlov: Azért nem is értem, hogy Éva miért nyugodt, hogy ő és Béci sosem fog szembekerülni egymással...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 20:01:56

@Szerénke.: hát, nem hiszem, hogy akár Bécit, akár Alekot kiválasztanák (mert ha Éva Bécire tenne, kivinné és kinthagyná, és ez igaz lesz a másik odlalra is, tehát megy a másik kettő; ha pedig a retek ennyire védi Évát, akkor őt akarják harmadiknak, nem Anit, szipp

Kivlov 2011.04.12. 20:02:06

@Szerénke.:
mert, ha béla visszajön, ő nem lesz kiválasztott mivel magára nem szavazhat. és ha alek+éva másra teszik együtt, akkor már nem béla lesz a kiválasztott újból...

Szerénke. 2011.04.12. 20:02:56

@nyuszómuszó: Ez is megeshet, de még megtörténhet bármi. Lehet, hogy Béci magára teteti, hogy kivigye Évát, daffke. Bár már nagyon arra hajt, hogy Éva és Alekosz együtt legyenek bent a finálén.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 20:03:21

Alekosz Gyurcsány poszt-Őszöd szövegeket vizsgált?

sogeking 2011.04.12. 20:03:34

Évának jól áll a lila

Kivlov 2011.04.12. 20:03:40

@Szerénke.:
de kivel teteti magára?
alekkel + évával???

Szerénke. 2011.04.12. 20:04:45

Milyen idegesen olvasta Éva, be volt szarva, hogy elveszik tőle a kendőt.:D
@Kivlov: Szerintem Évát be lehetne olyan dumával fűzni, hogy kiviszik Alekoszt. De ilyen tényleg nem fog előfordulni.

Talpig Jimmy 2011.04.12. 20:04:47

én hányok ettől az Évától

foxglove (törölt) 2011.04.12. 20:04:49

@Gee Halen: de közben rajta van a hazudós póló, úgyhogy ez így jó!:D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 20:05:14

@Szerénke.: hát, ha már visszajött, neki tényleg az az érdeke, hogy ők ketten legyenek az ellenfelei

dr. gernika 2011.04.12. 20:05:31

Persze, Évike nem hazudós, csak az emlékezete szelektív. :)
Eszem megáll.

Szerénke. 2011.04.12. 20:05:47

@Kivlov: És ha Alekoszt meggyőzi?:D Azt nem tudhatod, hogy Alekosz nem fél-e attól, hogy megoszlanak majd köztük a fináléban a szavazatszámok.:D
@Gee Halen: Hogy bizonygatta.:D

Kivlov 2011.04.12. 20:05:48

@Szerénke.:
felejtős. ha ezt akarná, akkor inkább ő maga tesz alekra, hogy alek kivigye bélut...

Talpig Jimmy 2011.04.12. 20:07:25

pocsékba mentek a Jerzys szavazataim

joszif 2011.04.12. 20:07:37

nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem az rtl nagyon elhamarkodta az Alekosz feleséget keres műsort. Szerintem már nagyon leült ez az ember...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 20:07:57

Ne menj el Buciiiiiii, ne menj, brühühühhühühühühüüüüüü!!!

Szerénke. 2011.04.12. 20:08:03

@nyuszómuszó: Azért írtam, hogy mi lesz, ha Alekosz rá rakja, mert ő is így gondolkodik és azt akarja most már Éva kimenjen...

sogeking 2011.04.12. 20:09:02

de ki az a Terike néni?

Szerénke. 2011.04.12. 20:09:08

@Kivlov: Úgyis az lesz, amit az RTL akar és nem az, amit a lakók vagy a nézők.
@joszif: Nekem is sokszor az az érzésem. Egyre jobban jön fel Béla.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 20:10:16

@Szerénke.: de ki a másik, aki rárakja?

Mert Éva nem, mert nem akar ellene kimenni, a másik sem, mert akkor Béci kiviszi őt, hogy Alek+Éva bentmaradjanak

Nem lesz meg a második szavazata, még akkor sem, ha Alek így taktikázna

Lone Starr (törölt) 2011.04.12. 20:11:01

@Gee Halen: Vazze. szerintem a reális 35 alek 30-30 ani és béci lett volna

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 20:12:00

@Szerénke.: Ez, hogy Bécire raktak, nagyo speckó helyzet, Alek tudja, hogy nem fogja kivinni, Éva meg védett, ne félj, ha Éva nem lett volna védett, magára rakatja Alekkal, meg anival és viszi Erzsit

foxglove (törölt) 2011.04.12. 20:14:03

Éva 1000%, hogy finalista, sixx is megírta, Alek-Béci-Éva finálé lesz, az rtl rekordnézettségre hajt, de ehhez az is kell, hogy Éva ott üljön a párbajon, visítozzon és tépje a haját.

Szerénke. 2011.04.12. 20:15:00

@Kivlov: Én már írtam, hogy szerintem nem fogja. Neki meglesz a saját műsora ott tovább hozhatja ezt a figurát. Bécivel meg nem tudnak nagyon mit kezdeni, megkapja a főnyereményt, aztán mehet isten hírivel.
@nyuszómuszó: Én azért megnézném, hogy mi lenne akkor, ha Béla visszajön és meggyőzi Alekoszt meg a másik bent maradtad, hogy rakja rá, és kiviszi Évát. De amúgy igazatok van, tudom, hogy a finalisták névsora már eldöntött.:)

foxglove (törölt) 2011.04.12. 20:16:52

@Szerénke.: azért kíváncsi lennék, hogy a szerkesztői beleszólás nélkül hogy alakulna/alakult volna idáig a VV.

Szerénke. 2011.04.12. 20:18:03

@foxglove: Sehogy. Állítólag a Bár 2.0 is azért fuccsolt be, mert nem volt biblia, így káosz volt.

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 20:18:15

@gernika: hát én már csak egy ilyen lojális vagyok, na. bízok.

0511 2011.04.12. 20:18:16

Na a retek húzza magára a trikóját Ne higgyetek nekem, mert hazudok!ezek már nem is fos kilencesek, hanem nullák

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 20:19:16

@foxglove: biztos vagyok benne, hogy Béci Jerzsit viszi. kiürítem a méregpoharat, most :)

lac64 2011.04.12. 20:20:24

@foxglove: Rekordnézettség akkor is lenne, ha Éva nem lenne a döntőben, mivel szinte mindenki elkönyvelte, hogy Bécin és Alekon kívül más nem nyerhet.
Szerintem az rtl-nek még egy Ani-Éva catfight lenne nagy durranás.
A Béci-Anikó párbaj szerintem nyugis lenne, nem igazán feszülnének egymásnak
Utána Éva-Jerzsi párbaj lenne, ott meg Jerzsi válaszait legfeljebb akkor tudhatjuk meg ismerve Éva vitakultúráját, ha a párbaj után beolvassák.

arkangyal44 2011.04.12. 20:20:50

@joszif: Szép estét kommentlakók. szerintem nincs elhamarkodva,adj Aleknak egy szerepet és ő belebújik,itt a reteknél nem hülye marketingesek vannak elhiheted,tutira mennek,és nagy nézettséggel számolnak.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 20:21:42

@Szerénke.: Félre ne értsd, én örülnék a legjobban, ha így tenne!

foxglove (törölt) 2011.04.12. 20:22:54

@Szerénke.: lehet hogy befuccsolt és káosz volt, de legalább a kedvencem győzött, és rohadt jól éreztem magam:D
@Hódos Hajnalka: szerintem Anit, pont azért, hogy Éva helyét is bebiztosítsa

mesterhazym 2011.04.12. 20:23:59

Anikó mindig ilyen minősíthetetlenül, nyálasan-fröcsögve ordibál, (bár az artikulációja - hm - inkább hagyjuk) meg esküdözik, hogy ,,soha többet ne szólj hozzám...." - ezt RÉSZEGEN teszi. Undorító. Olvastam, hogy az anyja egy nagy pofonnal várja idekint. Több is kellene neki.....

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 20:24:17

Azt gondolom, hogy kb mindegy, ki a harmadik, mert úgyis Béci é Alek közt dől el, mint azt már hónapok óta nagyjából tudjuk is, nőnek már megint esélye nem volt..

A retek már csak ott tud még hozni, ha csinál egy elő-döntőt, vagyis Anikó-Éva összecsapást (és remélem-remélem, akkor már mindegy is nekik egy héttel a vége előtt, hogy ki megy vissza, és kiejtik végre a rémet)

Szerénke. 2011.04.12. 20:24:38

@nyuszómuszó: Tudom, csak olyan jó egy kicsit konspirálni.:D

foxglove (törölt) 2011.04.12. 20:24:51

@lac64: de gondold el, micsoda fergeteges Alek/Éva riposztokra van kilátás.
(ami engem hidegen hagy, de ez egy dolog)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 20:25:36

@mesterhazym: jó, hát hogy mit olvashatunk a tisztelt médiában, ugye..

arra tippelek, nincs gyereked ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 20:25:44

a végét nem láttam, mi lett éva büntijével? mit mondott stohl?

Trevlovics 2011.04.12. 20:27:50

@pushpang: a következő szabályszegés kifejezés csak a kiválasztásig érvényes, onnan tiszta lap (?)

Szerénke. 2011.04.12. 20:28:34

@foxglove: Azt én nem néztem, csak olvastam róla, hogy hamarabb be kellett fejezni az alacsony nézettség miatt és azért, mert káosz lett.
@inmemancsi: Ugye, hogy az jó?:D Amúgy ez nekem is feltűnt, hogy mikor Gombi benyögte, hogy gyerek kell neki megfagyott egy pillanatra a levegő.:D

lac64 2011.04.12. 20:28:39

@foxglove: Alek-Éva riposztok talán akkor lennének, ha ők maradnának utolsónak. Háromban inkább közösen próbálnák nyírni Bélát (Szerintem).

Sumi91 2011.04.12. 20:29:19

@Szerénke.: Béci visszajön a légpisztoly ellen védett nem vihet ki senkit senki nem rak rá Kócos kiviszi Anit Balekosz ,Béci,és aki a két lány párbajából visszajön az a Döntő.

Szerénke. 2011.04.12. 20:29:40

@Trevlovics: És lila ruha büntit kapott.

Szerénke. 2011.04.12. 20:30:17

@Sumi91: De nem lesz védettség, eddig sem volt a döntő előtt sosem. Ettől még így fog alakulni, de nem a lila kendő miatt.

Sumi91 2011.04.12. 20:33:41

@Szerénke.: Igazad van csak az zavart meg hogy vagy a Buci vagy a Lilu mondta hogy a következő párbaj győztese döntőbe van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 20:34:25

@mesterhazym: szerintem elírtad, nem Éváról beszélsz? :D

inmemancsi 2011.04.12. 20:35:07

@Szerénke.: cukor, meg a kékség után a nyelvelés:))

foxglove (törölt) 2011.04.12. 20:36:52

@Szerénke.: Én néztem, és tényleg úgy van, ahogy leírtad. Feladatokat sem kaptak soha, csak úgy lógtak a levegőben. Sok értelme nem volt. Viszont a győztes egy borzasztóan szimpatikus és cuki srác lett, imádtam. Éva meg ugyanúgy viselkedett, mint most, úgyhogy az egy külön élmény volt, hogy a végén "győzött az igazság", ahogy ő mondaná.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 20:37:14

@Trevlovics: értem. illetve nem. a lényeg, hogy éva ezt is megúszta.

sogeking 2011.04.12. 20:39:11

@Doktor Kotász: és hogy tud angolul az smafu?

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 20:39:17

@Doktor Kotász: na ennek akkor fuss neki még egyszer, számomra elfogadható módon.

2011.04.12. 20:40:32

Ani füléből a cicás fülbevalót akarom!
Na jó, nem azt, inkább csak olyat :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 20:41:36

csak nekem tűnt úgy, hogy Alekosz kicsit belesápadt, meg is zavarodott egy időre, amikor Éva elmondta neki, hogy Béci gondolkodik azon, hogy A-t viszi ki?

joszif 2011.04.12. 20:42:03

Nah kezdődik a BL meccs, tuti döntetlen lesz de akkor is megnézem...

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 20:42:08

@Hódos Hajnalka: Pedig ez egy nagyon komoly kérdés volt, megérne egy misét itt egész biztos.

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 20:43:59

A további félreértések, és a büdöskurvázós e-mailek érdekében akkor tisztáznék valamit.
Ha azt írom, szóltam, akkor az azt jelenti, szóltam.

Ha valaki azt hiszi, hogy levegőztetem a gyomrom, vagy ülök az erdő szélén és hülyeségeket beszélek, téved.

Köszönöm a figyelmet. :)

Szerénke. 2011.04.12. 20:44:25

@Sumi91: Biztos arra játszanak, hogy erre nem nagyon emlékszik senki, meg új generáció van és akkor majd ez lesz a meglepi, hogy hát hoppá-hoppá nincs védettség.
@inmemancsi: Ezen nagyon nevettem.:D Ahogy ott nyalta az üveget.:D

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 20:45:18

@kizárt, hogy kizárt: az lehet, de most szeretném nézni a tehén-londoniyuppie meccset, megengeded?

arkangyal44 2011.04.12. 20:45:37

@hullámpapír: Nem is mondtad,hogy lehet választani,de legyen igazad,vigyed a fülbevalót.én viszem Anit:)DD

inmemancsi 2011.04.12. 20:46:05

@hullámpapír: én láttam ugyanolyat egy lányon nemrégen - tudom ez nem segít sokat, ajándékba kapta anyujától úgyhogy lehet nem is támogatós cucc

nosce 2011.04.12. 20:46:24

@Hódos Hajnalka:
"biztos vagyok benne, hogy Béci Jerzsit viszi. kiürítem a méregpoharat, most :)"
.
na igen, én is úgy látom nem hatja meg a jövendő sógorság, még fájdalomdíj lóvét se villant be Jerzynek :)

Szerénke. 2011.04.12. 20:46:46

@foxglove: Igen, ezt is olvastam, hogy második lett.:D
Győzött az igazság, ez jó. Volt fent a neten régebben egy videó is, ahogy ott osztotta az észt, de mintha a föld nyelte volna el.:D Most már bánom, hogy nem néztem legalább alkalmanként bele, legalább lett volna róla fogalmam.
Örülök, hogy a kedvenced nyerte. Már írtam itt sokszor, hogy nekem utoljára ilyen örömöm akkor volt, mikor Szabi megnyerte a VV1-et. Nem is reméltem.:)

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 20:46:54

@Hódos Hajnalka: Lemaradtam valamiről? Ezt nem értem.

Szerénke. 2011.04.12. 20:48:45

@hullámpapír: Az elég undi is lenne.:D Fúúúúj.:D
@pushpang: Nem, ez nekem is. Utána nem sokkal lett mufurc.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 20:48:53

@Hódos Hajnalka: Jó szórakozást a meccshez, de ennek mihez van most köze?

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 20:50:40

@kizárt, hogy kizárt: nem baj. csak legyetek nyugton az elkövetekező 90 percben.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 20:52:08

@Szerénke.: Nem lehet ráharagudni, ráadásul ő adja sok vicces helyzetnek is az alapját, a legutóbbi párbaja utáni vadmacskahempergőzése egyszerre volt vicces és aranyos.

@Kivlov: Tévedés! Éva benne lesz a végső háromban, remélhetőleg Györgyusznál is nagyobb sikerrel.

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 20:53:25

ja, és valaki fojtogassa peticsét helyettem az elkövetkező másfél órában, köszi.
a vadmacskahempergőzésért. is. :DDDDD

Szerénke. 2011.04.12. 20:56:58

@Peter_Cs: Ez mi ez már, hogy nem lehet rá haragudni? Megöli Apád-Anyád, azt is elnéznéd neki? Elnézést az illetlen példáért, de ez már tényleg sok.
Azt meg aranyosnak nevezni... Huh. Inkább szánalmas, égő, idegbeteg, közönséges jelzők jutnak az eszembe róla. Meg úgy az egész nőről. Nem is lennék annyira megdöbbenve, ha ezt csak úgy írnád, hogy messziről, a képernyőn szemléled. De állításod szerint élni is tudnál vele. Én nem akarok neked rosszat, ezért kívánom, hogy maradjon meg a szemedben mindig az az illúzió amit róla kialakítottál magadban és sose ismerd meg közelebbről.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 20:58:10

Anikó mai napraforgó mutatványa hosszú távon az Éva malmára hajtja a vizet. Béci gyávaságával is sok szavazatot veszíthet. Jerzy kihívása óriási hiba lesz ha meglépi.

sogeking 2011.04.12. 20:59:17

Éva a VV Jockey Ewingja. kell néha egy kis pörgés odabent :)

Szerénke. 2011.04.12. 20:59:53

@kizárt, hogy kizárt: Mikor a Szandikával készült párbajra, akkor is sokan írták azt, hogy majd meg fogja szívni, mert a fagyi visszanyalt meg ilyenek, mégis toronymagas szavazattal ment vissza.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 21:01:11

@Peter_Cs: Én őszintén meg vagyok győződve róla, hogy egy óriási fake vagy, de akkor is - sőt, még inkább ;) - én szívből kívánom neked, hogy vedd el Évát feleségül, és vele éld le az életed! ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 21:01:23

@foxglove: @Szerénke.: Sok volt az üresjárat és egy gyakorlott vendéglátóipari szaki győzte le ott a teljesen kezdő Évát. Ha minden héten adtak volna ott a játékosoknak heti tematika alapján plusz feladatokat, nem lett volna az egész egy nagy bukta.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 21:02:18

@Szerénke.: Annak az volt az oka, hogy Szandikának esze ágában sem volt nyerni. Most azért más a helyzet lássuk be.

Szerénke. 2011.04.12. 21:02:51

@Peter_Cs: Ez nem is vita kérdése, ha jók az értesüléseim ott el lett szúrva az egész, de ettől még nem nyerhetett volna Éva, akkor sem, ha vannak feladatok. Itt vannak és mégsem fog nyerni.

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 21:04:30

@Sumi91: ez ugyanaz a meccs mint az inter-milan, azaz melyik sarokba hányjak :DDD
most éppen arról beszélgetünk, ki a világ legnagyobb tahója. rióferdinánd, ibra, gattuzó vagy máterádzi, cassanó, fánbommel vagy flámini.
Tiágomottát csak azért nem említem, mert őt szó nélkül a Dunába tudnám fosni. oppardon.

Szerénke. 2011.04.12. 21:04:55

@kizárt, hogy kizárt: Jaj már. Ez a nem akart nyerni elég szar duma. Olivérnél is ez volt amit sulykoltak a nézőkbe, holott erről szó sem volt. Nevetséges, hogy olyanok akik kikaptak magyarázzák a bizonyítványukat. Szandika is csak később gondolta meg magát, úgy érezte, hogy nem tudna visszajönni Éva ellen (ezt a Bécinek mondta az asztalnál) és akkor inkább ő ellenne essen ki, hogy Éva ne legyen védett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 21:06:30

@Hódos Hajnalka: örömmel teszek eleget Peticsét illető kérdésednek...
Régóta érik bennem valami ilyesmi. :D

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 21:06:51

@Sumi91: rossz hírem van. ötkettőre rióferdinánd vezet :DDDD
én kitartok a tiágómotta mellett. van egy derosszink, már nem él.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 21:09:52

@Szerénke.: "Inkább szánalmas, égő, idegbeteg, közönséges jelzők jutnak az eszembe róla. Meg úgy az egész nőről."

Böszme (by Peticsé) vagy! Éva egy cuki SZELEBURDI lány! :D

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 21:10:39

@Szerénke.: Nagyon elfogult vagy ha nem láttad, hogy Szandi feladta a játékot. Kicsit talán elegánsabban oldotta meg mint a Laci. Amit ő előadott ez ügyben, az kritikán aluli volt.

Sumi91 2011.04.12. 21:13:07

@Hódos Hajnalka: Real Madridos vagyok de szeretem az angol focit rühellem a németeket és az olaszokat.Ibrát utállom magyar válogatott meccsen volt "problémám"vele Gól ja nem les

Szerénke. 2011.04.12. 21:16:02

@pushpang: És ismételten én kérek elnézést.:D
@kizárt, hogy kizárt: Hát persze. Itt mindenki vagy hülye vagy elfogult, ha nem látja be, hogy Alekosz & Éva páros a világ legőszintébb, legokosabb, legügyesebb, legjófejebb és legszebb párosa.
Csak kérdezem, hogy ha Szandika annyira feladta, akkor miért nem ment ki pár héttel ezelőtt, mikor a csatorna amúgy is kizárta? Arról nem is beszélve, hogy a rajongók és családtagok akkor is gőzerővel szavaznak, ha valaki azt mondja, hogy ki akar jönni.

2011.04.12. 21:19:36

@arkangyal44: perszehogy lehet! :)
én Anival nem tudnék mit kezdeni, viszont félek, az uram igen, és akkor kénytelen lennék úgy (olyan féltékenyen) puffogni, ahogy éva szokott :)
jobb a békesség, szerintem a fülbevaló a jó választás :)

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 21:20:04

@Szerénke.: Hát elfelejtetted a SANYIT? Ő volt akkor a megoldás kulcsa.

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 21:20:20

@pushpang: teperd le és ugráljál a nyakán is! én mindig ezt terveztem :DDD

@Sumi91: mi nem leszünk barátok. ennyi :D

@Lizalány: férjem üdvözletét küldi és meghívott egy sörre :DDD

2011.04.12. 21:21:13

@inmemancsi: jaja, én is láttam már, de csak képeket a neten, így emberen még sosem :)
viszont van egy ismerősöm, aki készít ilyesmi ékszereket, és mivel várhatóan ők is ideköltöznek hamarosan, már lezsíroztuk, hogy csinál majd nekem :)

Szerénke. 2011.04.12. 21:21:36

@hullámpapír: És kihez mennél éjjel háromkor puffogni?:D
@kizárt, hogy kizárt: És ezt te komolyan el is hiszed? Majd pont egy Sanyi fogja meglágyítani a pénzhajhász RTL klub szívét...:D

Lizalány 2011.04.12. 21:23:22

@Hódos Hajnalka: Oh,nagyon kedves....ööö....ha lehet inkább martinit..:D

inmemancsi 2011.04.12. 21:24:08

peticsé szerintem rokon, lehet éva nővére (húga?) férfinek nem férfi az biztos, férfi nem mondja vadmacskás hempergésnek az őrjöngést, hanem ha meglát egy ilyet 11-est védő pózba vágja magát:))

inmemancsi 2011.04.12. 21:24:59

@hullámpapír: szerencsés vagy, legalább egyedi lesz, ha jól sikerül reklámozd te is, ne csak anikó

Lijiang 2011.04.12. 21:26:30

nekem rejtély, hogy miért mantrázzák folyton egytől egyig (na jó, alekosz nem szokta), hogy jujj de csúnya vagy, a hátam mögött beszéltél rólam. közben mindegyik beszél a másikról a háta mögött, mint ahogy egyébként így megy ez a rácsokon túl is, és teljesen normális is.

ASDani 2011.04.12. 21:28:08

a nők ugyanolyan undoritoak mint a férfiak. sőt szerintem a nők sunyibbak is ezért nem nyeheti meg nő a vv-t! ezért nem mindegy milyen sorrendben esik ki anikó meg éva? mindkettő full nyomorek. alekosz is de őt sokan imádják és próbál nem nagyképű lenni.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 21:28:32

@Szerénke.: Én a Sanyiból ezt simán kinézem. De ha én lennék az egyik játékos és valamikor tudatosulna bennem, hogy semmi esélyem a fődíjra, akkor semmivel nem tudnának bent tartani egy percel sem tovább, mert nem lennék hajlandó a semmiért hülyét csinálni magamból a hátralévő időben. A Szandi is tett egy ilyen felismerést. Nem volt ő annyira hülye mint itt sokan képzelték.

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 21:28:48

Le kellett rohannom az új iqbarát szoftverért, de nem ér lószart se. Meg akartam érteni a Béla féle taktikát, azt írja a program add meg az adatokat. Írom. Bélának az a jó, ha a végső hármasban Évával és Alekkal marad, akkor a megoszlott szavazatok miatt nagyobb az esélye. Értem, mondja a gép, Jerzy kiesik vasárnap, de hogy lesz beadva Anikónak, hogy a következőnél neki illik ezt tennie Éva ellen? Muszáj sumákolni, beütöm, Béci ellenállhatatlan, majd megoldja. Értem, mondja a gép, de miért nem jó Bécinek, ha vasárnap kiejti Alekot, aztán Anikó Évát és ők hárman maradnak a végére. Csak bazdmeg, nyomasd a megfejtést. Nyomta:
1. Béci Alekot jelöli meg holnap, a többi csak rizsa.
2. Béci be van tojva Alektól, a többi csak rizsa
3. Tud ez a Béci legalább reppelni? Mert az agyáért nem fognak odakint sorbaállni.

genevieve 2011.04.12. 21:29:10

Hölgyeim és Uraim!

Akinek van ezen a hétvégén szombaton (vagy egy másik időpontban) egy kicsit mulatni, röhögni, kibeszélni kedvenc játékosainkat a hogyvoltozókkal vvlaci kedvenc pubjában az jelentkezzen nálam és megszervezzük a bulit:-)

más időpontra szivesen várok tippeket:-)

2011.04.12. 21:31:11

@Szerénke.: hát szóba jöhet bármelyik szomszéd (a káromkodás már megy norvégul, úgyhogy a lényeg meg van oldva), esetleg a sirályok... :))
vagy ide! :)))

Kivétel 2011.04.12. 21:31:58

@Szerénke.: szerintem se aszerint szavaznak a nézők, hogy "kedvencük" épp haza akar menni vagy visszajutni... ha kíváncsiak rá, és szeretik, visszaszavazzák, nem ki... szóval Olivér és Szandika is egyszerűen kevés volt Béci ellen

2011.04.12. 21:32:33

@inmemancsi: fogom is! :)
bár kicsit elbizonytalanodtam, hogy felnőtt nőn ez tényleg cuki/szeleburdi-e (:DD), vagy inkább felejtős, de tudod mit? leszarom :)

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 21:33:04

@inmemancsi: Péticsé védelmében el kell mondjam, hogy ha nekem kellene választanom Éva vagy az itt kommentelő néhány kielégítetlen gonosz hárpia között, akkor nekem is inkább az Éva lenne a befutó.

Szerénke. 2011.04.12. 21:33:04

@kizárt, hogy kizárt: Na mármost. Nem azt mondtam, hogy ez a Sanyigyerek nem ment oda balhézni. Mondjuk, hogy odament. És? Ki a kukit érdekel? Ez az RTL klub, a kutyát nem érdekli, hogy ő mit akar. Szerintem meg Szandika döntött úgy, hogy összeszedi magát és kiveszi a részét a feladatokból (mert ugye akkor sem az volt a probléma, hogy ki akart jönni, hanem hogy szart bele mindenbe).
Azt írod, hogy nem lehetett volna bent tartani. Akkor megint kérdezem, hogy akkor miért nem ment ki? És ez nem válasz, hogy mert jött a Sanyi. Pont a Szandika olyan ember, hogy bárkire hallgasson.
Nem olyan buta, hogy hülyét csináljon magából? Láttad mi van azután, miután kijött?? Közönségesebb, mint valaha. Amúgy is, oda eleve azzal a tudattal mész be, hogy ha akarnak hülyét is csinálhatnak belőled. Plusz, a Szandika hirtelen miből jött rá ott bent, hogy nem nyerheti meg a fődíjat? Ez a gondolat ezer sebből vérzik.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 21:34:07

@genevieve: gye nem aa Golánon van az a kedvenc pub? Mert az egy kicsit azért messze lenne.

Szerénke. 2011.04.12. 21:35:09

@genevieve: Nem Bp-n lakom. :(((((((((((( Pedig de mennék...:((((
Amúgy Neked is szia!
@hullámpapír: :D Azért megnéznélek, ahogy hálóingben rohansz át a szomszédhoz és előadod neki, hogy az Urad teszi a szépet egy csajnak aki valahogy (!) odakerült hozzátok.:D
@Kivétel: Szerintem is így van, csak ezt nehéz megemészteni az Olivér pártiaknak. Hiszen őt nem lehet legyőzni, ő feladta.:D

nosce 2011.04.12. 21:36:01

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Azt h Éva kerül be azért mondja Béci, mert erősebbnek gondolja Évát mint Anit. A gond Béci logikájával nem itt van , hanem ott h hiába hárman indulnak a döntőben, a 2 legjobb tovább párbajozik, az meg valszeg Béci és Alek lnne és ott már nem osztja meg Alek szavazóit Éva

inmemancsi 2011.04.12. 21:38:19

@kizárt, hogy kizárt: te tudod, de életben azért még brutálabb lehet:))

Kivétel 2011.04.12. 21:38:33

@genevieve: április nem jó, de május jöhet :)

2011.04.12. 21:38:52

@Szerénke.: :DDDD
persze, aztán szomszéd bácsika is átmegy, hogy megnézze azt a csajt, szomszéd nénivel meg együtt eszelünk ki valami méltó bosszút :))

Szerénke. 2011.04.12. 21:39:15

@nosce: Igen, a végén már tényleg párbaj jellegű lesz. Viszont nem úgy van, hogy mikor kiesik a harmadik a másik kettő nullázódik és újraindul. Elég ott megszerezni egy tetemes előnyt, amit nem lehet behozni, ráadásul addigra már igencsak kiszavazzák magukat az emberek.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 21:39:41

@Szerénke.: Én azt mondtam, hogy ingyen nem csinál hülyét magából! Nagy külömbség ugye? Van az a pénz amiért akár én is rabbi leszek ha kell. Biztosan nem mindegy, hogy valaki kisétál onnan, vagy a párbalyon "vérzik el" A házaspár nincs is annyira futtatva emiatt.

joszif 2011.04.12. 21:39:50

Nem tudom minek nézem ezt a meccset, egyik csapatnak se tudok szurkolni, a másik meccsen legalább utálhatnám a Barcát :D

Szerénke. 2011.04.12. 21:40:21

@hullámpapír: Valahogy én is így képzeltem el.:D Ki kell zárni mind a két házból a csajt és a pasikat, a szomszéd nénivel meg el kell borozgatni.:D

inmemancsi 2011.04.12. 21:40:51

@hullámpapír: ez azért csak egy fülbevaló, csak jól kell hozzá felöltözni és tudni kell hordani

joszif 2011.04.12. 21:41:02

Amúgy a Kemény Dénes milyen alapon van ott mint szakkommentátor??

fran7 2011.04.12. 21:41:50

@Szerénke.: Nekem így utólag van egy olyan gyanúm, hogy Olivér tudta, hogy abból is tud majd majd jó pénzt csinálni, hogy a játék közepén kiesik és megy haknizni. Ehhez megrendezett egy színjátékot, ami hihető volt. Ő vonzódik ugyan Anikóhoz, de neki csak Eni kell, s érte mindent felad. Lehet most kevesebb időt tölt Enivel, mint a Villában.

Szerénke. 2011.04.12. 21:42:48

@kizárt, hogy kizárt: Ez sem ingyen ment, ha tovább marad még jobban megismerik őt az emberek. Vagy szerinted már az elején ki kellett volna jönnie azzal a felkiáltással, hogy nem csinálok ingyen magamból hülyét? Itt semmi nincs ingyen.
A házaspárról meg azért nem hallasz, mert még az elején távoztak és nem mennek folyton Nekedvalóba/Párbajra és nem osztják az észt, mint egyesek.
Arra meg inkább nem írok semmit, hogy lenne az a pénz, amiért hülyét csinálnál magadból.:)

2011.04.12. 21:43:00

@Szerénke.: vagy kidobni őket az erkélyen :))
na látod, ezért nem kéne nekem ide Ani. mert amúgy bírom, szerintem komoly gond nincs vele, hát kellene nekem ez a felhajtás? aztán hallgathatnám egész éjjel, ahogy a küszöbön sír (nincs nekem erre felesleges kispárnám) :D

nosce 2011.04.12. 21:44:16

@Szerénke.:
Sztem ilyenkor mindenki rádob még pár sms-t, ha az Alek fanok látják h Béci elhúzott. és fodítva. Évánál is fordítani tudtak a szavazók. pár perc alatt Tehát a végső sorrendet alapvetően a szavazótáborok nagysága dönti el, kivéve ha mondjuk adnak még 1 percet oszt lezárják, de ez meg valószínütlen mer az rtl érdeke a minél több sms, abból dől a lé :)

2011.04.12. 21:44:40

@inmemancsi: ó, azzal nem lesz gond, meggyőztél :)

Szerénke. 2011.04.12. 21:44:51

@fran7: Még ez is megeshet, de akkor sem emiatt kapott kevés szavazatot, hanem amiatt, mert nem voltak már rá kíváncsiak. Most őszintén, ha neked van egy kedvenced és annak mondjuk már egy hete rossz a kedve, ezért te kiszavaznád? Szerintem akik szerették Olivért, így is szavaztak rá, akik meg nem, azok meg Bécire. És nyert. Ez ilyen egyszerű, a többi csak rizsa.

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 21:46:30

@nosce: Értem, beütöm a gépbe. A írja, Béci ne foglalkozzon egyelőre a döntővel, elöbb még lesz dolga vasárnap. A program szerint bárkit választ, az nem lesz esélytelen.

Hülyeségeket ír ez a gép, mondtam hogy kár volt megvenni.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 21:47:30

@inmemancsi: Szerintem Éva nagyon tudatosan fekészült a játékra, tőle jobban csak Alekosz ez tény. Lehet szidni éjjel-nappal akkor is már 3-szor visszament, az imádott Gigi például az első alkalommal kiesett. Éva tökéletesen alakítja karakterét akkor is ha ez nem mindenki szemében nyerő. A játék kezdetétől sokan sokat tettek azért, hogy ő kibukjon de sikerük még nem volt. Nem vagyok én abban sem biztos, hogy a Béci most ki merné hívni, mert nem lenne az neki olyan sima ügy. Én láttam a kétségbeesést az arcán amikor a huga vesztett Éva ellen. Túl sokan utálják a Bécit is ahoz, hogy ne legyen Évának semmi esélye ellene.

Szerénke. 2011.04.12. 21:49:39

@hullámpapír: :D
Az biztos, hogy nem kevésszer adogatnád neki a zsepit, ha barátosnék lennétek.:D Én is ismerek hasonló lányt, abból a szempontból, hogy sokszor sajnáltatja magát, viszont, ha javasolsz egy kézenfekvő megoldást az nem kell neki. Könnyebb sírdogálni.:) Velem meg az a baj, hogy nem vagyok ebben partner, és nem azt mondom neki amit hallani akar (Te szegény, úgy sajnálom, stb.:)).
@nosce: Egy-kettőt biztos, de nem lesz akkora a lendület, mint az elején. Ráadásul nem biztos, hogy az nyer, akinek nagyobb a szavazótábora. Először is a tizenévesek annyira nem számítanak, mert Anyu/Apu fizeti a telefonszámlát, tehát a fészbúkos klubok is elég fals eredményt adnak (ott Olivérnek van a legtöbb rajongója), ráadásul ott van az is, hogy ha nem mutatják meg a fantomképeket és valaki elhúz hihetik azt az Alekosz fanok, hogy ő áll nyerésre. Így járta meg Majka is.

nosce 2011.04.12. 21:49:50

@fran7:
"Nekem így utólag van egy olyan gyanúm, hogy Olivér tudta, hogy abból is tud majd majd jó pénzt csinálni, hogy a játék közepén kiesik és megy haknizni."

erre utalt is, amikor Bécire mondta h fél évig bent szopjon és legyen második. Tuti h kikalkulálta h ö nem nyerhet, akkor minek bent maradni, viszont kint kaszálhat. És sztem egy 10 millát kb összelapátolhat ebből a végére+ valami jó melót...

arkangyal44 2011.04.12. 21:50:21

@inmemancsi: Asszem volt egy énekes,aki szerint pont az ellenkezője az igaz, a dal címe aszem ne hagy magadon mást mint a fülbevalód :)D

Szerénke. 2011.04.12. 21:51:52

@kizárt, hogy kizárt: Ne kezd el a személyeskedést ezzel az "imádott Gigi" beszólással.
A másik meg az, hogy Gigi 'segítséggel' esett ki...

genevieve 2011.04.12. 21:52:04

@Szerénke.: sajnálom, pedig rád számitottam nagyon:-(

2011.04.12. 21:53:05

@Szerénke.: Remélhetőleg idővel kinövi, vagy megedződik. Én már csak tudom, én is voltam hasonló, azt hiszem... bár talán ennyire nem, de ezt csak azok tudják igazán, akik kívülről láttak, szóval nem tudom :)

Szerénke. 2011.04.12. 21:53:09

@genevieve: Nyeeeee. Írd meg lécike, hogy mikor meg hol. Ha kék metró közelben van, akkor megkíséreljük a lehetetlent.:D

nosce 2011.04.12. 21:53:13

@Szerénke.:
Évánál pár perc alatt fordítottak 10%-t szal nagy a potenciál az látszik. A szavazótábort úgy értem, h a szavazók számát súlyozom a szavazási hajlandósággal (hanyat dob rá)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.12. 21:53:56

@nosce: Jól gondolod nagyon.
De szerintem még előbb sem osztja meg Alek szavazóit. Évának kevés szavazója van. Csak Alek szavazóival van még bent. Senki nem akarta, hogy Alek magára maradjon. Az eső közös szavazáson, inkább nyomnának 2-3 szavazatot Alekre, Évára egyet sem. Alek ezt nagyon jól tudja, azt is, hogy Évában sok az érdek ha a nagy híres barátságukról beszél. Néha meg is fogja egy egy kérdéssel. Amit Éva azonnal terel. Alekosz estében nem lesz semmilyen szavazat megoszlás. A fél ország azonnal Alekra nyom, ha már tét párbaj lesz.Ez meg,jól is van így.

genevieve 2011.04.12. 21:54:03

@Kivétel: szerveződik egy vv és hv záróbuli is az biztosan májusban lesz...

fran7 2011.04.12. 21:54:44

@Szerénke.: Van abban ráció, amit mondasz, de ez egy reality show, amit nem biztos, hogy a nézői szavazatok döntenek el. Ezt bármilyen elmélkedés után előtt hozzá kellene tenni.

krumplicukor 2011.04.12. 21:55:07

@Szerénke.: A többség azt hitte, hogy Olivér vezet. Én nem, mert már átlátok az rtl-en ;) :)))))

Szerénke. 2011.04.12. 21:55:32

@hullámpapír: Ha Aniról van szó, akkor van még esélye, nagyon fiatal. Ha az ismerősről, akkor sajnos eléggé telnek az évek és semmi változás.:S
Én is bőgős voltam, gondoltam is, hogy megcélzom a színészi pályát. Csak egy kis szerelmes-szomorú szám kell és jönnek a krokodilkönnyek.:D

Lone Starr (törölt) 2011.04.12. 21:56:32

@arkangyal44: "Csak a fül-beva-lót, csak a fül-beva-lót!". Ez volt a címe, (mármint 1x), szerintem én a filmslágerek magyarul kazettán hallottam. :)

genevieve 2011.04.12. 21:58:32

@Szerénke.: oksa:-)

azt a mail cimet használod amin innen vagy elérhető?

Szerénke. 2011.04.12. 22:00:31

@nosce: Nem tudom. Ez ugye függ attól is, hogy összesen mennyi szavazat jött. Mert csak százalékot látunk. Minél kevesebb az összlétszám, annál könnyebb behozni egy lemaradást.
@fran7: Ebben nem hiszek, mármint abban, hogy nem érnek a szavazatok. Ezt nem merik megkockáztatni, ez biztos. Az nyilván elképzelhető, hogy a csatorna sem akarta már Olivért bent látni, ezért úgy vágta meg mindig a filmeket, hogy látványosan szenvedjen. Ettől függetlenül és nem hiszem el azt, hogy Olivér 'haza akart menni' és ezért nem szavaztak rá annyian. Inkább az volt, hogy az Olivér szavazók biztosak voltak a sikerben, Olivér elhúzott, leálltak a szavazással, a csatornának meg az volt az érdeke, hogy menjen haza. Abban semmi jó nem lett volna, ha Olivér és Alekosz is a döntőben van. Giginél pont ezért mutatták meg az állást, mert nem úgy alakultak a dolgok, ahogy ők akarták. Ettől függetlenül a Béci megverte az Olivért, de nem azért mert Olivér eljátszotta a hattyú halálát.
@krumplicukor: Közben pont ezt írtam.:D

Szerénke. 2011.04.12. 22:01:44

@genevieve: Igen, küldd lécike arra.:) Aztán majd valamikor úgyis meg fogom változtatni.:)

nosce 2011.04.12. 22:02:27

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Hát ha Anit választaná Béci, ki is eshetne könnyen, Ani egy fekete ló :), ezért is Valszeg Jerzy lesz az ideális áldozati bárány :)

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 22:04:29

@nosce: Én is pont így látom. Az Olivér amikor rájött arra, hogy az Alekosz túlnőtt rajta akkor egyből haza akart menni mert ez az egyetlen okos döntés. Csak a fődíj nyertese tudja majd bizonyítani, hogy neki megérte csótányokall hemperegni egy hétig, meg bogarakat enni. A többiek ezt nehezen tudják majd előadni. Ebben a játékban vagy győzni, vagy még az első hónapokban érdemes kiesni.

inmemancsi 2011.04.12. 22:06:20

@arkangyal44: jaja, csak akkor jó, ha van mit levenni előtte - real slow:)), mielőtt csak a kalap marad:))

Szerénke. 2011.04.12. 22:07:14

@kizárt, hogy kizárt: Szerintem túl sokat néztek ki Olivérből, főleg úgy, hogy nem kapnak infót a külvilágról.

genevieve 2011.04.12. 22:07:26

upsz, elbasztam a felhívást:-)

Hölgyeim és Uraim!

Akinek van kedve ezen a hétvégén szombaton egy kicsit mulatni, röhögni, kibeszélni kedvenc játékosainkat a hogyvoltozókkal vvlaci kedvenc pubjában az jelentkezzen nálam és megszervezzük a bulit:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 22:07:44

@nosce: Jerzy a legjobb szereplő, amióta a sárkány elhagyta a színteret. Vidám és tele van életkedvvel. A gép azt írja, hogy ezt meg tudja érteni.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 22:08:03

@genevieve: A pesti helyszin kedvező, de talán szerencsésebb volna néhány hónapot várni ezzel, hogy feledni tudjuk Laci csúfos produkcióját.

inmemancsi 2011.04.12. 22:08:40

@Lone Starr: te jó ég, ezt nem is ismertem, maradjunk inkább az english joe cocker verziónál:))

nosce 2011.04.12. 22:09:25

@Szerénke.:
sztem kiélezett helyzetekben az utolsó percekben nagyon sok szavazat jön mindig...és hát ráhuzhatnak még egy ujabb reklám blokkot, meg majd fossák a szót, bevágnak még plusz összefoglalást a két főhősről, tutira kiszavazhatja mindenki magából az utolsó forintját is :)

nosce 2011.04.12. 22:10:39

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
szép lenne ha Béci tribunust Jerzy is lealázná :)

Szerénke. 2011.04.12. 22:11:09

@nosce: Elképzelhető, de még mindig nem hiszek abban, hogy annyi szavazat érkezik. Már régen átválthattak volna a számok mutatására és nem a százalékokéra. Szerintem presztízsből nem teszik, nem szavaznak annyian, mint mondják. Csak így lehetséges az is, hogy Éva be tudta hozni Gigi előnyét.

genevieve 2011.04.12. 22:11:35

@kizárt, hogy kizárt:

a laci féle hely, a dolog poén része:-)

megkeressük majd a lehető legoptimálisabb helyet és időt...
én bárkivel szivesen leülök beszélgetni, de azért jó lenne, ha minél többet ott tudnánk lenni:-)

Szerénke. 2011.04.12. 22:12:37

@genevieve:
Nekem amúgy a kezdéstől függ, hogy mennyit tudok ott tartózkodni, mert elhúz az utolsó busz haza.:D

nosce 2011.04.12. 22:12:59

@Szerénke.:
"Már régen átválthattak volna a számok mutatására és nem a százalékokéra."

főleg üzleti okból nem teszik, hülyék lennének elárulni még tippeket adnának a konkurenciának :)

Szerénke. 2011.04.12. 22:15:14

@nosce: Miért, a VV1 idején számok voltak és be is jött. Majka-Lorenzo párbajnál elérték a 700 ezret.
@genevieve: Ajaj, inkább 6-7?:@

rianna 2011.04.12. 22:16:08

@inmemancsi: jujj, a you can leave ur hat on-ról beszéltek? sosem hallottam magyarul :D

nosce 2011.04.12. 22:17:01

@kizárt, hogy kizárt:
Kiesni pont ott ideális ahol Olivér kicsusszant, a felén túl. Már ismerik van tábora legeslegeslegjobb barátja a villa üstökös, de még elég sok idő van hátra, amit le lehet haknizni :)

Szerénke. 2011.04.12. 22:17:04

@Szerénke.: De most csak miattam ne legyen összeszervezve. Ha jó, megyek, ha nem kommentelek.:D

genevieve 2011.04.12. 22:17:21

@Szerénke.: felőlem 7 is lehet:-) én ráérek:-)

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 22:17:51

@Szerénke.: Én úgy emlékszem, hogy az előző szériákban is csak a döntőben mutattak darab számokat, előtte a százalékok voltak.
@genevieve: Kicsit erős poén volt, a többivel természetesen egyet értek. Már csak egy jó szponzort kellene hozzá találni, és egyből megugrana az érdeklődők száma.

genevieve 2011.04.12. 22:18:11

@Szerénke.: nyugi, már excel táblában szerkesztem a dolgokat:-D

nosce 2011.04.12. 22:18:18

@Szerénke.:
azóta már okosabbak :) Senki nem mutat számot :)

penelope garcia 2011.04.12. 22:19:03

@nyuszómuszó:

Nem, nem, tévedsz. A mi Petink nem fake, csak bukik az ősember csajokra. Ha belenézel a blogjaiba, meglátod, hogy bizony, valódi. Van ilyen. :)

Szerénke. 2011.04.12. 22:19:04

@genevieve: :D Legfeljebb odamegyünk korábbra.:D
@kizárt, hogy kizárt: Akkor rosszul emlékszel. Árpa is írja a könyvében, hogy örül, hogy végül a számok mellett döntöttek és én is emlékszem, hogy így volt.
A többi VV sokkal homályosabb.

genevieve 2011.04.12. 22:19:34

@kizárt, hogy kizárt: mivel nem olvastad az előzményt, erősnek tartod a poént, pedig nem az:-D

ez nem érdeklődési verseny:-)
akinek van kedve/lehetősége az jön:-)

Szerénke. 2011.04.12. 22:21:16

@genevieve: Megnyugodtam.:D Nem irigyellek, utáltam mindig is szervezni. Azon kevés alkalmakkor mindig balul ütött valami ki.:D
@nosce: Miért lennének okosabbak? Akkoriban ez hatalmas dolog volt. És tényleg rengeteg szavazat érkezett, ráadásul akkor már javában futott a TV2-n a BB1, tehát ötletet már nem kellett nekik adni. Azok amúgy is az Endemollal szerződtek (BB gyártója), ezért nem tehettek azt amit akartak, az Árpáékkal ellentétben.

genevieve 2011.04.12. 22:22:03

hát én meg most veszem észre mi megy a tévémben:-D

az éden hotel vagy mi a franc:-)

a vv kutyafasza ezekhez a kavarásokhoz képest:-)

és még csak 5 perce nézem:-)

inmemancsi 2011.04.12. 22:24:01

@rianna: jobban jártál, szerencsére én az első soroknál leállítottam:)) youtube on fenn van
www.youtube.com/watch?v=hVqRu4ByZ3o gyorsan ki is nyomtam:))

Szerénke. 2011.04.12. 22:24:07

@genevieve: Abba már bele sem merek folyni. Itthon így is ferde szemmel néznek rám az Ősök, hogy ilyen szemetet nézek.:D Pedig de próbáltam belevonni őket, de nem ment.:D

Szerénke. 2011.04.12. 22:24:40

@genevieve: Meghajlok nagyságod előtt.:D

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 22:26:00

@genevieve: Te szervezed, te vagy a főnök, én csak javasoltam valamit.

nosce 2011.04.12. 22:26:11

@Szerénke.:
a számokkal rengeteg mindent kiadsz, és egy nagy szavazat szám vissza is üthet (faszom fog szavazni h rtl gazdagodjon stb. és ez a legenyhébb) És fölösleges is kiadni, ha beteszel egy folyamatos % sdámlálót kb. ugyanaz a pszichikai hatás

inmemancsi 2011.04.12. 22:28:02

@genevieve: én már rászoktam jó nagyon a sixx verzió itt a hogyvolton

genevieve 2011.04.12. 22:28:07

@kizárt, hogy kizárt: köszönöm, figyelembe is vettem:-)

rianna 2011.04.12. 22:28:50

@penelope garcia: nem lehet igaz:D Egy darabig aranyos volt, de az utóbbi 1-2 hétben annyira ámokot fut, hogy meggyőződésemmé vált, hogy fake:D

@inmemancsi: drága vagy, hogy megkerested, de félek meghallgatni. Az ilyen hülyeségek mindig megragadnak a fülemben, és napokig dúdolom őket:DD Még gondolkodom rajta.

Szerénke. 2011.04.12. 22:28:58

@nosce: Mégsem így történt. Minden egyes párbaj után egyre több szavazat ömlött be hozzájuk. Emlékszem a döntőben elérték a milliós számot. Sokkal jobban jöttek ki belőle, mint most, mikor %-ot mutatnak, ráadásul még tizedes jegy sincs benne. Biztos vagyok benne, hogy azért lett % az elején, mert nem hozta a VV azokat a számokat (és szerintem még most sem hozza), amiket elvárt tőle az RTL.

genevieve 2011.04.12. 22:28:58

@inmemancsi: ajvé a vv-it is úgy kezdtem el nézni, hogy először hogyvoltot olvastam:-)

Doktor Kotász 2011.04.12. 22:29:15

@Szerénke.: " Mikor a Szandikával készült párbajra, akkor is sokan írták azt, hogy majd meg fogja szívni, mert a fagyi visszanyalt meg ilyenek, mégis toronymagas szavazattal ment vissza."

Annyira toronymagas nem volt, és Szandika a nézők szerint még a másik táborhoz tartozott, amit meghülyölve elárult. Tehát az Alekosz-Éva-Oli tábor szavazóival egy csoportra támaszkodhatott, de ott némileg árulónak számított...

Számolj Templár 2011.04.12. 22:29:56

Olvasom a sok okosságot!
A sok okostojással ellentétben mindössze 6 dolgot nem tudok.
1. Kit hív ki Béla.
2. Ki nyeri a párbajt.
3. Ki lesz utána kiválasztva.
4. Kit hív majd ki.
5. Ki nyeri majd azt a párbajt.
6. Milyen lesz a "döntő" lebonyolítása.

nosce 2011.04.12. 22:31:40

@Szerénke.:
"Mégsem így történt."

igen ott a múlt idő :), de tőlem kiadhatják én örülnék neki :)

Szerénke. 2011.04.12. 22:32:30

@Doktor Kotász: 60-30 volt. Azért az egy tetemes összeg, akárhogy próbálod megmagyarázni.
Ez a része meg nem érdekel, hogy Szandika konkrétan miért esett ki, de az igen, hogy ne fogjuk már arra, hogy 'feladta'. A Béci nyert, ezt tudomásul kell venni és pont. Uncsi már az, hogy a kiesettek folyton pattognak, hogy ha ők akarták volna, akkor bezzeg itt mindenki ronggyá lett volna alázva. Meg volt rá az esély, nem jött be. Elég kicsinyes és szánalmas kintről óbégatni, hogy de ha így meg úgy...

genevieve 2011.04.12. 22:32:37

@foxglove: most már a hero-t nézem:-D

Szerénke. 2011.04.12. 22:34:12

@nosce: Igen, mert az régen így volt. Ahogy most sem így történt volna. Viszont kevés szavazat érkezik be, ezért nem ez lett megszavazva. Ez teljesen nyilván való, csak utána kell számolni.

fran7 2011.04.12. 22:34:52

Hajni, azt hiszem ez a meccs eldöntötte ki lesz a következő edzője az AS Romának.

nosce 2011.04.12. 22:35:29

@Számolj Templár:
"A sok okostojással ellentétben mindössze 6 dolgot nem tudok."

szernecsés ember vagy h csak ezt a hatot nem vágod, én például a következö lottó ötös számokat se tudom, és sokkal jobban érdekelne mint a te 6 pontod :)

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 22:35:39

@Szerénke.: Én úgy tudom nagyon is hozza az elvárt bevételt, inkább nem akarnak vele irritálni senkit. A műsor nézettsége is a fellegekben.

Szerénke. 2011.04.12. 22:35:46

@genevieve: A sorozatról beszélsz? Mert Sylar a szerelmem!:D

genevieve 2011.04.12. 22:36:56

@kizárt, hogy kizárt: igen, de a várt bevétel nem az sms-ekből jön:-)

Szerénke. 2011.04.12. 22:37:25

@kizárt, hogy kizárt: Ha te készítenél egy olyan műsort, ami emészti a pénzt, mint a franc, beismernéd, hogy annyira nem javadalmaz? Visszahozza a ráfordított összeget, de annyira nem kaszálnak vele nagyot.
A filmeknél is úgy van, hogy ha valami nagyon bukó szagú, akkor annak eltitkolják a gyártási költségét, hogy ne derüljön ki, hogy mennyire szívták meg a készítők.

Szerénke. 2011.04.12. 22:38:09

@genevieve: Az meg a másik. A reklámok teszik ki a nagy részét és nem ezek a nyamvadt szavazatok. Az csak hab a tortán.

genevieve 2011.04.12. 22:38:53

@Szerénke.: igen, arról

sylar nem A gonosz?:-)

Szerénke. 2011.04.12. 22:39:27

@genevieve: Dededede.:D Életem szerelme, olyan édeeeeees.:) Csak mindig gonosszá teszik.:D

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 22:40:08

@Szerénke.: Ez esetben egészen biztosan tévuton jársz. Roppant jól jövedelmezőre sikeredett a VV4.

penelope garcia 2011.04.12. 22:40:23

@genevieve:

Adalék a táblázatodhoz:
Nekem kb mindegy a kezdés. 18 és 21 óra között akármi lehet.
Viszont lehet, hogy ha megkérdezzük az rtl-t, akkor megmondja nekünk, melyik az a bizonyos kocsma.
Csakhogy talán nem tenné "ingyen". Az jutott eszembe - és ijedtem meg tőle rendesen -, hogy ha az rtl tényleg olvassa a hv-t, akkor akár képesek lennének "véletlenül" pont arra járni aznap, hogy a "lelkes Laci-(Csaba-)rajongó hölgyek" részeg asztalon táncolását felvegyék a repertoárjukba.

inmemancsi 2011.04.12. 22:40:27

évike tollászkodik, szörnyűség van rajta lila pelenka

genevieve 2011.04.12. 22:40:32

na, pizsit húzok én is:-)

jó éjt:-)

genevieve 2011.04.12. 22:41:54

@penelope garcia: kis halak vagyunk mi ahhoz:-)

és laci már lejárt lemez:-)

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 22:42:57

@inmemancsi: Egyébként jól áll neki a lila.

Szerénke. 2011.04.12. 22:43:24

@kizárt, hogy kizárt: És erre van valami logikus magyarázatod, vagy a 'csak mert azért'. Mert az RTL ezt mondja. Jól emlékszem, hogy az elején még pánik is volt, mert annyira kevesen nézték. Ráadásul ahogy már írtuk nem az sms teszi ki a jövedelmük nagy részét.

inmemancsi 2011.04.12. 22:43:57

úristen hogy néz ki és megölte a többieket?, hogy egyedül őt mutatják

fran7 2011.04.12. 22:44:27

@Szerénke.: A filmek sokkal bonyolultabbak. Ott például a B-ZS kategóriás filmek nagy része pénzmosás. Beleölnek x milliót, de csak 50%-ot hoz vissza a film. De ez az 50% már tiszta pénz. Vagy ha bukóban vagy az állam kipótolja neked, hogy ne legyél veszteséges.
A VV4 nagy pénzt a termékelhelyezésből és a reklámpénzből keres, amit a mostani média törvényben sokkal kedvezőbb feltételekkel tudnak megtenni.
A VV1-gyel kapcsolatban meg, amit Árpa mond ne hidd el. Mert azok a nagy számok amit írtak nem voltak igazak. Csak a BB1-et meg kellett fogni valahogy,s akkor minden módszer megengedett volt neki.

inmemancsi 2011.04.12. 22:47:03

@kizárt, hogy kizárt: erre már nem mondok semmit, mert nem lehet:))

egyébként a vacsoracsata cuccot kezdték, úgyhogy megjelentek a vendég többiek, nem nyírta mégsem ki őket (még)

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 22:48:34

@fran7: te végiggondoltad, miket firkálgatsz ide? Meg? MEG??? (=ld. te voltál, te voltál, TE VOLTÁL???)

Kivétel 2011.04.12. 22:48:43

@inmemancsi: sőt jobb mint az adás:)

Doktor Kotász 2011.04.12. 22:49:44

@Szerénke.: "Na mármost. Nem azt mondtam, hogy ez a Sanyigyerek nem ment oda balhézni. Mondjuk, hogy odament. És? Ki a kukit érdekel? Ez az RTL klub, a kutyát nem érdekli, hogy ő mit akar. Szerintem meg Szandika döntött úgy, hogy összeszedi magát és kiveszi a részét a feladatokból (mert ugye akkor sem az volt a probléma, hogy ki akart jönni, hanem hogy szart bele mindenbe).
"

Nagyon bonyolítod a semmit.
Az RTL-nek az az érdeke, hogy legyen kiszavazás, mert akkor van gálaműsor meg sms hegyek. Nem a Sanyi ment oda balhézni, hanem a Sanyit hívták, hogy simítsa el ezt a dolgot, és beszékje rá Szandikát.

Szerénke. 2011.04.12. 22:49:46

@fran7: Olyat még nem hallottam, hogy Hollywood-ban egy filmet is kisegített volna az állam. Ha meg ezt nem hiszed el, hogy eltitkolják a gyártási költséget, ha bukta van, akkor nézzél utána.
Ebben egyetértünk, hogy a reklámokból jön be a legnagyobb lé.
És ezt ki mondja, hogy nem voltak igazak? Mert utálom az ilyen spekulációkat, ha valaki úgy gondolja, hogy nincs így és van bizonyítéka, álljon vele elő és én készségesen el fogom hinni. De amíg hadovál itt mindent, hogy de az izé meg a hozé ezt vagy azt írta, az nem elég. Ráadásul én tisztán emlékszem akkor rá, a sikerére, mindenre. Sokkal jobban 'ledöntötte' az országot a lábáról, mint ez a VV4, sokkal nagyobb durranás volt, élvezhetőbb volt, emészthetőbb, mert az Árpáék azzá tették. Árpa személye meg különösebben nem érdekel, de ha valamit jól csinált, akkor jól csinálta.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 22:50:17

@Szerénke.: A forrást itt ha nem baj nem nevezném meg, ha szerinted kacsa amit írtam akkor legyen neked igazad.

fran7 2011.04.12. 22:51:30

@Hódos Hajnalka: Miért Carlo mondta, hogy ő szeretne az lenni, mert ő római. Vagy az teljesen elképzelhetetlen, amit írtam? Nem akartalak megbántani a feltételezéssel. Riadt smiley.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 22:51:49

@inmemancsi: Látom féltékeny vagy az Évára.

Doktor Kotász 2011.04.12. 22:53:22

@Szerénke.: " 60-30 volt. Azért az egy tetemes összeg, akárhogy próbálod megmagyarázni.
"

:-DDDDDD

Ennek fussál neki mégegyszer! :-DDD
60+30=90.

Téged nem az zavart meg, hogy az egésznek a víz forráspontját hiszed, csak most keverted a derlkszöggel? :-)

Szerénke. 2011.04.12. 22:53:51

@Doktor Kotász: Szerintem meg egyszerűbb nem gondolkodni és ezt elfogadni, csak hogy ne kelljen beismerni, hogy Szandika kikapott, mint a szar. Ez van.
Az meg, hogy ezzel érveltek, hogy de jött a nagybetűs SANYI és mindent elsimított... Ezen már komolyan nevetnem kell.
Amúgy meg az RTL persze, hogy az az érdeke, hogy legyen kiszavazás, de ez nem Sanyin múlott. És Szandika egyáltalán nem olyan okos, ahogy itt feltételezitek, hogy ezt akkor jól kitalálta, hogy majd akkor párbajon és bla-bla-bla. Ha akart volna, kimehetett volna. Ahogy Lacinál sem akadályozták meg. Ez a vesztesek sírása, hogy megmagyarázzák miért vesztettek.

bigél 2011.04.12. 22:54:51

@genevieve: ugye, hogy ugye? kavarnak ezerrel az édenben. kelgyó már nem is kell. csak az utolsó 10 percre estem be, de csak néztem helyenként, hogy mi van?

inmemancsi 2011.04.12. 22:55:02

@kizárt, hogy kizárt: :))) a szépségére biztos, meg a természetére is:)) ja és a hangját se hagyjuk ki

Szerénke. 2011.04.12. 22:55:32

@kizárt, hogy kizárt: Így én is tudok beszélni, hogy van valami nagy ember akit ismerek, de nem mondhatom ám el, hogy ki az, mert ez szigorúan top secret és pssssszt, de higgyél nekem...
@Doktor Kotász: Ok elírtam. Nagyszerű, ettől nyilván minden amit eddig írtam értelmét veszti és ez lesz a fontos.

fran7 2011.04.12. 22:57:57

@Szerénke.: A VV1 kikapott a BB1-től nézettségben, de a VV életképesebb formációnak bizonyult Magyarországon. Én Árpának a nevét nem hiszem el. Ami a képességeit mutatja, hogy a VV sikereit nem tudta megismételni.
A hollywoody filmekre jellemző, hogy Waterworld mindenki által bukásnak van elkönyvelve közben a videókölcsönzésekkel együtt bőven visszahozta az árát.

inmemancsi 2011.04.12. 22:58:47

jaj eltünt a kommentem, szóval kizárt, hogy kizárt mára már elég belőled

többieknek styling: évike lila pelenkája és lila kendő a hajában (nagyon durva formatervezés szempontjából is)

Hódos Hajnalka 2011.04.12. 22:58:51

@fran7: ne riogjál, egyesek ezt már tényként kezelik. :S

Számolj Templár 2011.04.12. 22:59:42

@Szerénke.:
"És Szandika egyáltalán nem olyan okos, ahogy itt feltételezitek,"

Minden esetre Golanfennsíknál okosabb volt, mert hamarabb rájött, hogy semmi esélye a fődíjra és nagyobb pálya idekinn feszkózni, mint odabenn szívni.

Szerénke. 2011.04.12. 23:00:28

@fran7: Láttad, hogy valaha leírtam, hogy a BB1-t verte a VV1? Ilyet nem állítottam sehol, ezt is írja az Árpa, hogy csak egy műsorban verték meg, egy estén. Ettől még elvitathatatlan, hogy jól csinálta, mivel az egészet ők találták ki.
A bukás a jegypénztáraknál dől el és nem a kölcsönzőkben. Főleg a mai világban, ahol ingyen letöltöd.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 23:01:56

Csak ne lenne többször offline, mint online!

Szerénke. 2011.04.12. 23:02:16

@Számolj Templár: Természetesen, újabb jeles bizonyíték arra, hogy Szandika a hihetetlen éles eszével rájött minderre és hagyta magát legyőzni. Ezzel már nem fogok vitázni, mert tények nincsenek, csak a de akkor is olyan okos, hogy mindenre rájött, mindenkit kijátszott és jól csinálta.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:02:22

@fran7: Gondoljunk csak a nagysikerű Argó c filmre. Hogy az mekkora egy fos...a barátom rávett, hogy nézzük meg. Ő már kb tizedjére nézte - amíg én először - és a vége felé megjegyezte: "baszki, én mit tudtam ezen annyit röhögni..." már ő sem röhögött rajta. Ja de. A Jáksó-agyonlövős részen.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 23:02:26

@Szerénke.: Nincs neked véletlenül gondod a szövegértéssel? Senki nem vonja kétségbe Béci győzelmét szandi ellen, de az tény, hogy Szandi úgy állt hozzá az egészhez, hogy mindenképpen kiessen. A Sanyinak csak a kizárásos cirkusznál volt szerepe. Szerintem te nem is nézed az összefoglalókat ha ezt nem érted. A laci kiesése pedig a lehető leg lúzerebb megoldása volt a dolognak, de tőle mást nem is nagyon lehetett reálisan várni az eddigi szereplése alapján. Ő már az iskolahéten megroggyant a prím számokkal vívott csatában és onnantól nem is tudott talpra állni. Ha kicsit több esze lett volna akkor a lumbágós műsornál lelép, és most nem röhögnének rajta annyian.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 23:03:41

@inmemancsi: Tessék kicsit szerényebbnek lenni!

inmemancsi 2011.04.12. 23:05:39

@Peter_Cs: úristen, légyszíves hagyjál már elsírom magam, az egy dolog, hogy valaminek nincs ízlése és tudom, hogy vak vagy egyébként, de akkor is valami tisztelet a formák, stílus íránt lehetne benned, nem kérek választ, én kérek elnézést:))

Szerénke. 2011.04.12. 23:07:54

@kizárt, hogy kizárt: Pont hogy nem nekem van gondom a szövegértéssel. És meg ne magyarázzad már nekem, hogy eddig nem azt hangoztattátok, hogy ezt nem Béci nyerte meg, hanem a Szandika vesztette el? Mind a két párbajánál ez a duma volt. Ez legalább olyan nevetséges lenne, mint ha én azt állítanám, hogy nem Alekosz verte meg a Gombit, hanem ő adta fel, pedig mekkora, de mekkora esélye lett volna ellene.
Ez meg egyszerűen kész, hogy te még mindig elhiszed, hogy a Sanyi közbenjárására maradt Szandika bent a villában. Erre már nem tudok mit írni, de nem is akarok, mert annyira nevetséges.
Laciról meg szó sem volt, ne keverd ide. Nem akarok már a vitában egy új frontot nyitni, ahhoz fáradt vagyok. Ez inkább legyen a holnapi napé.

inmemancsi 2011.04.12. 23:08:23

most jelentkeznék a találkozóra, ha peter_cs is megy, ilyen nincs komolyan mondom, tuti, hogy vak, vagy én szúrom ki a szemét, nem érdemli meg a látás ajándékát ezek után a kommentje után

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:11:55

Szandika Sanyija olyan, mint Szent Antalka. Bedobsz a perselybe X összeget és elgondolkodnak az ügyedről odafent.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 23:12:01

A lila szin kétségbevonhatatlanul jól áll Évának. Nem értem mi ebben olyan borzasztó itt egyeseknek?

Doktor Kotász 2011.04.12. 23:13:51

@Szerénke.: "Szerintem meg egyszerűbb nem gondolkodni és ezt elfogadni, csak hogy ne kelljen beismerni, hogy Szandika kikapott, mint a szar. Ez van.
"

Te nagyon elborultál. :-D

Én totálisan beismerem, hogy a Szandika kikapott. Sőt, még le is szartam magasról, hogy melyikük esik ki. Nekem akkor Szandika pont egy volt Bécivel. Egy áruló senki.

Az a meglepú viszont, hogy 40-60 arányt így is elért Bécivel szemben. Az a 40% nem valakiért szólt, hanem Béci ellen.

Mellesleg tutira vettem, hogy Gigi áll vesztésre Éva ellen. Sokan ezért nem is szavaztak. De amikor megmutatták a számokat, gyors fordulat következett be. Hasonló volt a helyzet Olivérnél is, csak ott nem villantottak. Béci egy nagy nulla volt, míg nem lett a párbajon esélyes. Akkor vált a négyes irritálta nézők kedvence.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:13:59

@kizárt, hogy kizárt: nem bírják elviselni, ha Évával kapcsolatban bármi pozitív felmerül:D:D

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 23:16:06

@Szerénke.: Én olyat sosem mondtam, hogy Szandi lenyomja Bécit ha formában van, de azon az estén még a zöld állatkák ellen is kint maradt volna mert ő kint akart maradni. Ezt nem akarod megérteni. Amikor Bécire feltette a zöld kendőt onnantól látványosan bojkottált minden feladatot pont azért mert haza akart menni. A Sanyi nem az RTL-t győzködte, hanem a Szandit mert ez volt a közös érdek akkor.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 23:17:04

@Ayesha: A mai öf-ben is nagyon jól nézett ki lilában a riport szobában.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 23:17:52

@kizárt, hogy kizárt: A kék és a lila szín kifejezetten jól áll a szőke hajhoz!

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:19:27

@kizárt, hogy kizárt: nem baj, ne dicsérjük, mert kikapunk:)))

@Peter_Cs: én is szőke vagyok:) aszongyák jól áll nekem a lila meg a sötétebb rózsaszín.

Kivétel 2011.04.12. 23:21:04

@Ayesha: felmerült már bármi is egyáltalán? még nem láttam ilyet...

Miss Snooks 2011.04.12. 23:22:38

Nekem aztán tényleg nem az Éva a szívem csücske , de ami igaz az igaz, ma nagyon jól nézett ki.

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 23:22:54

@Peter_Cs: Színvakoknak ezt hogy magyarázzuk meg? Úgy látom ez ügyben semmi esélyünk.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:23:05

@Kivétel: csak arra célozgattam, hogy a társaság nagy része rühelli Vicust. Peticsé szerelmes belé, én pl majdhogynem közömbös vagyok iránta, néha bírom, néha nem érdekel.
Távolálljék tőlem mindennemű prosztóskodás:)

Doktor Kotász 2011.04.12. 23:23:55

@Szerénke.: "Amúgy meg az RTL persze, hogy az az érdeke, hogy legyen kiszavazás, de ez nem Sanyin múlott. És Szandika egyáltalán nem olyan okos, ahogy itt feltételezitek, hogy ezt akkor jól kitalálta, hogy majd akkor párbajon és bla-bla-bla. Ha akart volna, kimehetett volna. Ahogy Lacinál sem akadályozták meg. Ez a vesztesek sírása, hogy megmagyarázzák miért vesztettek. "

Te söltbolond vagy...
Kitalálsz marhaságokat arról, hogy mit gondolok, és jól elvitatkozol velem arról, amit nem is mondtam, nem is gondoltam. :-DDDD

Érdekel a véleményem?
Szandika bepipult Évára, megszavaztatta magát, és mire kihívhatta volna, rájött, hogy ezt elbaszta, és nem több egy idegbeteg árulónál. Ekkor kihívta Bélát, hogy kiesve meneküljön meg attól, ha bárki ellen bent marad, ékete végéig köpködve lesz, ha meg kiseik Éva ellen, még hülye is. Kuhívta Bécit, és bepuncsolt neki, hogy ne az legyen, hogy nem az kegyen, hogy még út is elárulta. Kimenni meg nem mehetett, mert az szintén ciki.

Sanyi témára.
Szandika egy hisztis liba, és Sanyival csak rábeszéltették, hogy ne csináljon magából még nagyobb hülyét. Az RTL jól jár, mert több kihívás meg szavazóshow, több sms.

Mi lenne egyébként, ha arra reagálnál, amit írok, és nem arra, amit kitalálsz magadban?

Nem is értem, hogyan nem kedveled az Évát, hiyzen pont olyan vagy. :-)

kizárt, hogy kizárt 2011.04.12. 23:25:44

Éva hajával is csak a kopaszodó vénasszonyoknak van bajuk, de csak azért mert nekik ilyen soha nem adatott meg. Anikónak már most alig van haja, ezt nem látják mert együtt éreznek vele mert sorstársak.

Szerénke. 2011.04.12. 23:29:49

@Doktor Kotász: Látom, te is egy értelmes vitapartner vagy ezzel a rakás szmájlival meg mindennel. Fújod a hülyeséget, aztán gyorsan visszakozol, hogy megmagyarázd az igazad.
Ilyen alapon az Alekoszt is megszorongatta Gombi, holott ő is haza akart menni.
Jó lenne, végre feltűnne, hogy nagyon elfogult vagy. Már hosszú ideje arról megy a vita, hogy kizárt, hogy kizárt-al hogyan próbáljátok megmagyarázni, hogy az nem is volt valódi győzelem, az ő ellenfelei mindig idő előtt feladták és csak ez volt a sikerének a titka. Ilyen alapon Alekosz második győzelme miért nem kétséges? Nem kéne ennyire elfogultnak lenni.
A szavazatszámokról meg már megírtam a véleményem, olvassál vissza. Nem nehéz úgy behozni egy lemaradást, hogy ha eleve kevesen szavaznak. Nem mindegy, hogy fél óra alatt 500 szavazat kell, hogy érkezzen az egyik félre vagy 50 ezer.
@kizárt, hogy kizárt: Szerintem meg szálljunk le erről a kint akart maradni dumáról. Eredetileg erről szó sem volt (és én ezt írtam), csak utána gondolta meg magát. Ti vagytok akik sokat látnak ebbe a dologba bele. Ezt bizonyítja az is, hogy ha kedve volt két órával később megváltoztatta a véleményét valamiről. Majd pont ő, a következetesség és az ész mintaszobra kitalálta ezt a furmányos tervet, hogy kikerüljön a villából, mert belátta, hogy megnyerni már nem tudja ezt az egészet (rejtély, hogy erre honnan jött rá) és kijött, hogy még idekint nagy pénzeket akasszon le.
Nem csak akkor bojkottálta a feladatokat, mikor a Bécire rakta a kendőt, már jóval előtte is ezt csinálta.
A hadova meg úgy szólt, hogy Sanyi először a csatornát győzte meg arról, hogy vonják vissza a kizárást és had beszéljen a Szandikával, mert meg tudja győzni. Erre írtam, hogy ugyan már. A Szandika pont az az önfejű, buta ember, akit senki és semmi nem győzhet meg semmiről. Úgy döntött, hogy inkább bent marad és kész.

Kivétel 2011.04.12. 23:29:56

@kizárt, hogy kizárt: jaj már milyen vagy, már megint egy feltételezés... nekem pl gyönyörű fenékig érő hajam van, - és fiatal se vagyok nagyon már - pont ezért tudom, hogy mennyire szörnyű az Éva haja.. van összehasonlítási alapom

sogeking 2011.04.12. 23:32:42

Béci Harry Potternek álcázta magát

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:34:15

Szerintem Ani haja azért kevéske és hullós, mert feketére festi, amíg én is ezt tettem, baromira hullott a hajam. Szép volt, de elég nagy hajveszteséggel járt. A fodrászom is mondta,hogy sajna a fekete festékekben van valami cucc, ami így károsít.

rianna 2011.04.12. 23:34:36

ez valami feladat, hogy éva ilyen engedelmes? A lila jól áll neki, bár inkább a sötétebb árnyalat, a turbán már nem annyira.

sogeking 2011.04.12. 23:35:46

nem tudom Éva mit főzött de jól néz ki :)

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:37:20

@sogeking: vmi bolognai penne vagy mi lehet...

rianna 2011.04.12. 23:38:05

@sogeking: nem semmi az a szemüveg, nekem is kell:)

@Ayesha: nem jól tudta szerintem, sötétebbre festeni a hajat mindig könnyebb, mint világosítani. A szőke roncsolja leginkább a hajat.

sogeking 2011.04.12. 23:38:26

gnocchi, penne, középen valami milánói-féle mártás

a tészta sajnos hideg

Szerénke. 2011.04.12. 23:40:37

@Doktor Kotász: Ez a stílus minősít téged.
Ha feltűnt volna, nem csak veled beszélgetek, nem kell mindent magadra venni. Új bekezdésbe is írtam, hátha feltűnik, hogy általánosságban írtam.
Ha észrevennéd addig egy véleményen is vagyunk, hogy Szandika bepipult Évára és kihívatta magát, hogy kint hagyja. Még egyszer leírom, hogy nem neked szólt ez, mert más írta, hogy már eleve az volt az ötlete, hogy ki akar menni. Figyelj talán jobban oda!
Azt is aláírom, hogy beszart, mert félt, hogy még az Éva is kint hagyja (ezért is volt az a beszélgetés közte és a Béla között, hogy nem akarja az Évát kivinni, hogy ne az Éva ellen essen ki, aki még cserébe védett is lesz). De attól nem félt, hogy köpködni fognak rá, mert elvolt magában az Anikóval, és már régebben kezdett el kígyót-békát kiabálni Alekoszékra. Ráadásul a legnagyobb lelki nyugalommal is odament hozzájuk egy-egy hevesebb vita alkalmával.
Sanyi téma, újra.
Értsed már meg végre, hogy egy ilyen elkényeztetett, hisztis libára a jóisten sincs hatással, nemhogy egy egyszerű ember. Az van amit ő akar, ha akkor, abban a pillanatban ki akart volna jönni, semmi nem állíthatta volna meg, még a biztonságiak sem. Nyilván megtudta, hogy az RTL ajánlja ezt a lehetőséget, hogy ha befogja a száját és csinálja azt amit kell, akkor maradhat és így döntött. Ehhez nem kellett Sanyi. Ez már csak az RTL magyarázata volt, mert azt mégsem mondhatták, hogy a színfalak mögött adtak még egy utolsó ultimátumot neki és ez lett a vége. Kellett ez a könnyes, átlátszó sztori, hogy idejött ez az ember és megkért mindenkit, hogy had maradjon bent, őt magát meg meggyőzte.

Mellesleg személyeskedés nélkül nehezen megy a kommentelés?

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:43:33

@rianna: hát hallod, amióta - fokozatosan világosíttattam, nem egyszerre leblansolva!!! - szőke hajam van, nem hullik.

Emlékszem, 4 éve volt, hogy meguntam a feketét és mondtam neki, hogy barnát akarok, vmi szépet. Erre ő elkezdett melírozni, mondván, nem híve a leszivatásnak, mert tönkrekúrja a hajat és még ronda is. Darab idő után már tetszett, hogy egyre világosabb a hajam és mégsem barnát akartam, hanem megtetszett a sokféle szőke:)
Különféle fázisok után lett olyan a hajam, amilyen most, de mindig hordható volt:)

sogeking 2011.04.12. 23:43:35

BB Merlot

@rianna: legutóbb amikor napszemüveget akartam venni, kb. mindegyik így nézett ki rajtam:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 23:44:33

@Szerénke.:

60% 40%-ra emlékszem Szandinál és Bélánál

Olivér ért el ennél rosszabbat Bélával, de mind a ketten feladták és kiakartak menni és ezt meg is mondták előre... minek szavazott volna rájuk a nép? Tkp arra használták Bélát, hogy kiessenek, a mostani párbaja lesz az első normális párbaja Bélának...

rianna 2011.04.12. 23:44:34

a nemzetiszínű szalvétakombinációt jól láttam? Alekosz, a magyar dzsentri :D

sogeking 2011.04.12. 23:44:53

izé, déja vum van:) a csúsztatott élő varázsa

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:45:39

Bélátok mit akar elérni azzal a szemüveggel?

Szerénke. 2011.04.12. 23:45:41

@MÁRIA TERÉZIA: ...
Nem írom le azokat, amiket eddig írtam. Ha azokat elolvasod, megkapod a választ erre, amit írtál.

Doktor Kotász 2011.04.12. 23:45:48

@Szerénke.: "Látom, te is egy értelmes vitapartner vagy ezzel a rakás szmájlival meg mindennel. Fújod a hülyeséget, aztán gyorsan visszakozol, hogy megmagyarázd az igazad.
Ilyen alapon az Alekoszt is megszorongatta Gombi, holott ő is haza akart menni.
Jó lenne, végre feltűnne, hogy nagyon elfogult vagy. Már hosszú ideje arról megy a vita, hogy kizárt, hogy kizárt-al hogyan próbáljátok megmagyarázni, hogy az nem is volt valódi győzelem,"

Megint tiszta Éva vagy. :-D

Egyrészt most tűnt fel, hogy van a kizárt, hogy kizárt nick, nem is tudom, hogy reagáltam neki bármire is, másrészt megint olyan dolgokról beszélsz, amiről én nem.

Megint érdekel a véleményem?

Alekosz Gombit sokkal nagyobb arányban verte, mint eddig bárki-bárkit. Nem is mondta el bent senkinek tapintatból, ha emlékeznél rá. A szöszi kiscsaj ellen talán, de az eleve sansztalan volt, tehát az nem ügy.

A szavazatszámokról meg nem értem mit hadoválsz... Beszéltem én arról? Akkor meg megint mit találgatod ki magadban, hogy arról is mi a véleményem?

Na érdekel erről is a véleményem?

Pont ugyanaz, mint a tiéd. A VV1 szavazatszámainak a harmadával is elégedett lenne a producer, mert szerintem nagyon alacsony lehet.

Na bogaram, mit fogsz még kitalálni arról, hogy mit gondolok, és miként tervezed a velem való veszekedést azon, amit nem is mondtam, nem is gondoltam? :-DDD

Ha nagyon zavar, hogy kiröhöglek, akkor legközelebb csak arra reagálj, amit írtam, és nem arról, amit a kis fejecskédben kifantáziálgatsz arról, hogy mit is gondolhatok.

Nem esett le a tantusz, hogy ez a vigyorgás csak ennek szól, és nem neked?

sogeking 2011.04.12. 23:48:31

Éva mesélni kezd valami történetet, ekkor a stúdióban a felvigyázónéni elalszik, és véletlenül lefejeli a kép el gombot.

Doktor Kotász 2011.04.12. 23:49:06

@Szerénke.: "Ez a stílus minősít téged.
Ha feltűnt volna, nem csak veled beszélgetek, nem kell mindent magadra venni. Új bekezdésbe is írtam, hátha feltűnik, hogy általánosságban írtam.
"

Ne magyarázkodj, mert nem érdekel! :-D

MegLepke 2011.04.12. 23:50:18

Szevasztok! Minden oké?:) Érdemes bekapcsolni az onlányt? (persze miután befejeztem a Cserháti számok hallgatását - szerelmes vagyok, nagyon:))

sogeking 2011.04.12. 23:51:15

@MegLepke: eddig érdemes volt, most se kép, se hang:)

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:52:04

@MegLepke: LEPKE!!! MIKROPORT!!!

a szegény Cserhátiba vagy szerelmes?:)

Doktor Kotász 2011.04.12. 23:52:56

@Szerénke.: "Mellesleg személyeskedés nélkül nehezen megy a kommentelés? "

Én csak kinevetlek azért, mert az általad fiktíven kreált, valójában nem az én véleményemmel vitatkozol ellenemben. Ez miért lenne személyeskedés? A személyeskedés az, amit te csinálsz. Ne csináld, és nem nevetlek ki! De ha elnézést is kérnél tőlem, akkor azért még becsülnélek is. :-D

Talpig Jimmy 2011.04.12. 23:53:17

P_Cs: vadmacskahempergőzés
Szerintem: krumplis zsák gurítás

rianna 2011.04.12. 23:54:00

@Ayesha: az enyém most épp világosbarna, de nemsokára szőke leszek megint!!!:DD Yes, that makes me happy. Mikor fekete volt, nem hullott, de a szőkére jobban kell vigyázni és újrafesteni. Az enyém néha a gyakori festéstől hull, kilencesnél alább nem adhatom, más meg sem látszik:)

@sogeking: úgy látszik, a divat tartja magát már évek óta. Én jókat derülök magamon, de aztán mindig kapok kisebb sugarú napszemüveget:)

Szerénke. 2011.04.12. 23:54:09

@Doktor Kotász: A felére oda sem figyelsz, amit írok, meg hogy mikor megy neked. Nem írtam, hogy reagálsz kizárt, hogy kizár hozzászólásaira. Olvass!
Ráadásul nem fogom fel, hogy hogy nem érted meg, hogy az egy példa volt arra, hogy én sem vonom senki győzelmét kétségbe, meg érvelek azzal, hogy jó-jó, hogy nyert, de csak azért. Ennyire elvakult meg hogyan lehetsz, hogy Alekosz tapintatból nem mondta meg? Tudom, annak az embernek aranyba kell foglalni a nevét. Nem vagyok senkivel ennyire elfogult, még mindig az egyenlő elbírálás hiánya b*ssza a csőröm.
Ha elolvasnád mit 'hadoválok' a szavazatszámokról, akkor megértenéd. Rohadt idegesítő, hogy mindent kétszer kell leírnom, mert elsőre nem akarod megérteni.
És utoljára írom le, hogy ebből a nagy része nem is neked ment.
Azt meg, hogy kiröhögsz vastagon leszarom, az egész stílus téged minősít, nekem elég annyi, hogy tudlak hova rakni. Ezentúl nem is fogok hozzád szólni, mert kulturált ember módjára nem tudsz megnyilvánulni.

Doktor Kotász 2011.04.12. 23:54:50

@feszület: Igen, szerintem is krumpliszsák. :-)

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:56:20

Na úgy látom, az a szemüveg Bélátokon nem volt kamerakompatibilis. Esetleg a szupervájzor megunta Éva fején a pántlikát.

sogeking 2011.04.12. 23:57:53

@Ayesha: vagy azon agyalnak, hogy csináljanak egy kis feszültséget, mert minden túl nyugis volt

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 23:59:43

@rianna: hát a feketétől majdhogynem csomókban hullott a drágaszép hajam...most meg csak annyira,amennyi megszokott egy egészséges embernél. Mondjuk szerettem feketének lenni, szép fénye is volt, de meguntam:)
a legtöbb ismerősöm szerint így szőkén vagyok a "legjobb".
Blonde powa:)

Doktor Kotász 2011.04.13. 00:02:18

@Szerénke.: "Ráadásul nem fogom fel, hogy hogy nem érted meg, hogy az egy példa volt arra, hogy én sem vonom senki győzelmét kétségbe, meg érvelek azzal, hogy jó-jó, hogy nyert, de csak azért. "

Megint tiszta Éva vagy! :-D
Nem is értem, hogy miért nem ót kedveled? :-D

Én kurvára nem vonom kétségbe senki győzelmét. Talán csak az Éváét, mert az nem volt olyan, mint a többi. De mondjuk attól még nyerni-nyert...

Szóval még mindig nem szoktál le róla, hogy megint baromságokat találj ki a véleményem ről, hogy legyen min vitatkoznod. :-D

Ls, ha nem zavar, ebből a reagodból ennyi elég is volt, nem olvastam tovább, csak rányomtam a válasz erre linkre, miután csináltam egy CtrlC- CtrlV-ét. Nemes egyszeráséggel azért, mert nem érdekel, hogy mit hordtál még össze. Téged ez zavar?

rianna 2011.04.13. 00:05:39

@MegLepke: ez az úriember, akiről én is tudok? :)
Én végül csak megnéztem immenmancsi linkjét, onnan továbbléptem kozmixra (ajánlották na), most épp 90-es évek retropartyt tartok:DD

@Ayesha: a fekete öregített, a vörös festéknek nem volt látszatja, a szőke a legjobb ever. Blonde powa:D

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 00:08:08

@rianna: és gondolom, eredetileg te is barna vagy. Ha még abban is passzolunk, hogy uncsibarna, akkor leszopom magam.*fejrángatás Alek módra (hehe)

rianna 2011.04.13. 00:10:22

@Ayesha: a napokban beszéltük meg, hogy barna és seszín:D

proton1701 2011.04.13. 00:10:54

BASZDKI. DE HÁT EZ NEM A SZERETETRŐL SZÓL,HANEM A LÓVÉRÓL. NEMCSINÁLJUK MÁR , HOGY BARÁTSÁG MEG DE SZERETLEK DE AZÉRT PÁRBAJOZZUNK. ENNYI PÉNZÉRT MÉG JÓ , HOGY MINDENKI KIFORDUL ÖNMAGÁBÓL TE NEM EZT TENNÉD? NA LÁTOD EZÉRT NINCS 50 MILLIÓD........

sogeking 2011.04.13. 00:12:19

@rianna: én is átmentem oldschoolba :)

MegLepke 2011.04.13. 00:12:48

@rianna: igen, ő az...:) És én vörösre festem a hajam, de igazából sötétbarna és csak árnyalatban látszik, tehát hasonlít az eredetire.

Albino Vernyul 2011.04.13. 00:18:19

Azert azt remelem lattatok, hogy Evike bagozas utan mosatlan kezzel pakolaszti ki az edenybol a krumpligombocot... Juj..

rianna 2011.04.13. 00:19:07

@Ayesha: hagyjad, mondja, kit érdekel:)
A hétvégén a fodrászom végre megértette, mit akarok, most tetszik a frizurám:D

@sogeking: én magyar vonalom utazom:)
www.youtube.com/watch?v=yh_uu5Vw9sA&feature=related

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.13. 00:21:17

Éva ezt a feladatot is viccesen oldotta meg. Kozi jutott eről eszembe a Gasztropuccsból (TV Paprika) Aranyos!

sogeking 2011.04.13. 00:24:04

@rianna: nem rossz:) én közben átmentem silent discoba, nehogy átjöjjön a szomszéd:)

www.youtube.com/watch?v=aFd5Cci_pE4

sogeking 2011.04.13. 00:25:11

@ASDani: úgy általában, vagy jelen pillanatban? (igen, nem)

ASDani 2011.04.13. 00:28:36

miért nincs onlájn? elvileg valóságshow nem? ugyis mindenki tudja h meg van rendezve... egyébként a mai összefoglaló annyira uncsi volt h a felénél azon kaptam magam h netezek + zenéthallgatok! olivért vissza!!

( de buci elköszönését megérte megnézni! azthittem hosszabban fog beszélni...)

sogeking 2011.04.13. 00:28:57

@Albino "karazsnyikov" vernyul: azt is szeretem:)

tenisztanárom jó régen mindig ezt hallgatta:
www.youtube.com/watch?v=WyNWrNNSqtg

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 00:33:05

Kibaszott sárkányok a kurva 21es szintjükkel:S

@sogeking: jahhajjj, mennyit dudorásztam én ezt hamvas tinilányként:D

Albino Vernyul 2011.04.13. 00:36:07

@Ayesha: Sarkanyok..?! MMORPG, browseres, vagy sima pc-s cucc..?!

Doktor Kotász 2011.04.13. 00:38:09

@ASDani: " ugyis mindenki tudja h meg van rendezve... "

A műsor nem megrendezett, hanem irányított spontenaitás. Sokkal egyszerűbb napi meetingeken elemezni a történteket, és ötletelni, hogy milyen feladattal lehetne manipulálni, mint megírni fél évnyi történést, begyakoroltatni, és azon kulázni, hogy mikor melyikük pakol ki.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 00:38:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul: asszem a helyes kifejezés az MMORPG, mert van írogatós játéktere is meg lehet a karaktert is fejlesztgetni. De nem ilyen WOW meg hasonlók, hanem igazából a klasszikus asztali szerepjáték, csak online, nem asztalnál:)

sogeking 2011.04.13. 00:40:17

@rianna: régen pont ez a típusú zene volt a kedvencem:) a sólyom melyik klipben van?

viszont találtam egy igazi kincset:
www.youtube.com/watch?v=7GDEuhMftsY&feature=related

sogeking 2011.04.13. 00:43:41

visszatért az elő, Alek pezsgősüveget vizsgál (pálinka, és vörösbor után:)

erre én is iszom valamit
(meg az onlájn el is ment)

rianna 2011.04.13. 00:45:11

nálatok is volt 3 mp online?:)

sogeking 2011.04.13. 00:45:14

@rianna: eegen :) hú, ezeket a német viván néztem

Albino Vernyul 2011.04.13. 00:46:31

Nekem ugytunik veteran talalkozot tartunk..;)

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 00:46:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ment privátban.

@sogeking: németviva jeeeeeeee:D

Emlékeztek Mola Adebisire?

sogeking 2011.04.13. 00:48:32

@Ayesha: akinek saját alsógatyamárkája volt? :) miazhogy, nagyonis

(a plagizálásért elnézést a jogtulajdonostól)

sogeking 2011.04.13. 00:50:22

alex bechtel, mola, stefan raab!

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 00:50:54

@sogeking: nekem ő volt a kedvenc VJ-m a német viván. A Heike nevű nőt nem bírtam, a hülye fejnyi nagy szemeivel meg a ronda nagy fogaival.

ASDani 2011.04.13. 00:51:23

@rianna: volt csak pont postot irtam ugyhogy fel sem fogtam mivan, de az éva hangját hallottam

rianna 2011.04.13. 00:52:20

a legelső szám, amire tinikoromból emlékszem:
www.youtube.com/watch?v=O08H9pBnUho

sogeking 2011.04.13. 00:55:23

@Peter_Cs: igen

@rianna: imádom

@Ayesha: makacs heike? (Heike Makatsch:)

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 00:55:37

@Peter_Cs: hát persze. Az ipse Bélátok földije.

@rianna: szerintem nekem is ez az egyik első élményem. Meg ez:

www.youtube.com/watch?v=pYImEf_-km0

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 00:56:39

@sogeking: jaj igen! az a liba még az Igazából szerelem c filmbe is bepofátlankodott. Rohadék.
:D:D

ASDani 2011.04.13. 00:56:58

@Doktor Kotász: hát szerintem egy ekkora produkcio mögött igenis vannak leirva, megirva dologok. szerintem előre megvan ki esik ki, kit kell kiválasztani, ki fogja megnyerni. szerintem egyébként alekosz fogja megnyerni.. és mikor az új showja kezdődik, akkor leszögezik hogy ők már akkor megteremtették a show alapjait, amikor még nem nyerte meg, ezért nem lehet az h valaki csak a pénz, lakás, kocsi miatt vállalja be az alekkal való kapcsolatot.

szerintem egyébként alekkel folyamatos tárgyalásban állnak magyarul tud az egészről... csak figyeld meg a műsorvezetők hogy nyalnak neki... na mindegy bocs a regényért:D

sogeking 2011.04.13. 00:59:46

@Ayesha: hangosan felnevettem az éjszaka közepén:)

ASDani 2011.04.13. 01:00:20

egyébként mág régen egy online-ba jerzsi ezt mondta: azt hittem csak bejövünk, az egész egy nagy buli lesz nemtudtam h ekkora nyomás lesz fentről KÉP EL. Ezt senki nem magyarázza be nekem mert láttam.

Albino Vernyul 2011.04.13. 01:01:30

@Peter_Cs: Ja.. Az se volt anno normalis..:)

Albino Vernyul 2011.04.13. 01:04:34

@ASDani: Nyugodtan, ez legalabb "szakma", mi atmentunk silent discoba..:)
Elore nem tudjak, de kozben alakitjak, az latszik..

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 01:07:09

@sogeking: :D:D biztos ilyen hisztis kiscsaj hangot képzeltél el hozzá.:)

rianna 2011.04.13. 01:07:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ez nem olyan régi, de new york-imádatomból kifolyólag ezt is szeretem:

www.youtube.com/watch?v=eI8WV-Yn0DY

sogeking 2011.04.13. 01:08:39

@Peter_Cs: most már muszáj leszek letölteni a filmet:)

amikor még felvállaltam, hogy szeretem a groovehouse-t:)
www.youtube.com/watch?v=SZmvrY62DEQ

sogeking 2011.04.13. 01:10:00

@Ayesha: nem, egy gonosz bestiát

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 01:11:04

@sogeking: néha ez a két dolog átfedheti egymást:)

ASDani 2011.04.13. 01:11:54

A Big Brother-t bezzeg lehetett nézni éjjel nappal, ha fizettél még a fürdőt is nézhetted! vissza a BB-t!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.13. 01:16:49

@ASDani: Akkor csak van valamilyen forgatókönyv, irányított valóság!

sogeking 2011.04.13. 01:17:50

@Ayesha:

OMC how bizarre-t szerettem, akkor én egy Alek vagyok:)

én Aleknak egy ilyent adnék:
www.youtube.com/watch?v=SYs2HHYqmxw

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 01:19:19

@sogeking: hú ezt én szerettem:) mennyit buliztam rá:)

amúgy senki nem kapott sokkal jobb zenét,én a személyiségükhöz/megjelenésükhöz próbáltam párosítani:)

sogeking 2011.04.13. 01:22:10

@ASDani: netről letöltöd Ani zuhanyjelentét, és végtelenítve nézed, ja és még fizetni sem kell érte:)

@Ayesha: gondoltam:) Jerzynek egy YMCA is passzolna

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 01:23:36

@sogeking: tényleg:) vagy egy IHM :D

"...8 kan..."
szegény dzsörzé.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.13. 01:23:56

@sogeking: Zsuzsi bent csupaszon zuhanyozott ...

sogeking 2011.04.13. 01:25:04

Jerzy tényleg kiteljesedik, már ő okítja nyelvtanra Anit.

sogeking 2011.04.13. 01:26:40

holnapi házigazda Alek

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 01:27:00

Na én megyek Májkül dáglesz.
Jó8:)

sogeking 2011.04.13. 01:28:05

Éva ölelgeti Bécit, hogy mondjon valamit a kajájára - ugye jó? :)

rianna 2011.04.13. 01:28:53

kartársak, kortársak, drága feleim, jó éjszakát
búcsúzóul:
www.youtube.com/watch?v=F_dSO4uq4g0

MegLepke 2011.04.13. 01:28:58

Én most ezt hallgatom. Anikó küldhetné többeknek is...:)

www.youtube.com/watch?v=B1Xvn9d_a2c

sogeking 2011.04.13. 01:31:16

@rianna: imádom:)

az alvóknak jó8 :)

rianna 2011.04.13. 01:35:41

@sogeking: ezt kerestem én is:)) Gyanús volt, hogy más az előadó:)

sogeking 2011.04.13. 01:37:56

Alek alkoholizált állapotban monologizál:)

Éva lemondott a magas sarkú cipőről, és ez értékelendő:)

kimondotttan finom volt a leves,
a második fűszerezését még ilyen összetételben nem kostoltak:)

egy gondoskodó háziasszony veszett el Évában

sogeking 2011.04.13. 01:40:45

Alek határozott mozdulatokkal próbálja kitisztítani a fülét:)

bburago (a.k.a buburágó) fiat kisautót kapnak:)

sogeking 2011.04.13. 01:42:33

lazításnak egy pörgősebbet :) :

www.youtube.com/watch?v=qqqVS2l_XY8

(Alek várja a zenét, Éva mondja neki, hogy már volt:)))))))))))))))))

sogeking 2011.04.13. 01:54:03

én is elmentem rajzolni, vagy nba-t nézni

jó8

Albino Vernyul 2011.04.13. 03:04:13

Ezt nem igazan kommentaltatok.. 7.50-tol..:)

www.valovilag.hu/video/125191

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 07:55:20

mindenki bealudt, vagy csak megint nem történt a világon SEMMI? ;)

syfyboy 2011.04.13. 08:35:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Es mit is kene itt kommentalni? Evat? Vagy Becieket?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.13. 08:40:17

Gigi rajongói oldaláról egy kis ármánykodás:
http://www.facebook.com/home.php#!/VVGigi/posts/141781192556636
imgfrm.index.hu/imgfrm/9/5/5/8/BIG_0008859558.jpg

Eznemsemmi 2011.04.13. 08:45:20

Az senkinek se tűnt fel (vagy már immunisak vagytok rá), hogy amikor Jerzy átadta az ajándék tükröt Évának, szóba került, hogy Alekosz is ilyen tükröt adott Bécinek (amikor leugatta), erre Alek azt mondta Bécinek, hogy azt nem ő találta ki, hanem utasításba kapta?

Szóval ennyit a "spontán" balhékról....

Albino Vernyul 2011.04.13. 08:54:17

@syfyboy: Nem tunt fel senkinek, hogy Beci ugytunt ment megnyugtatni Ancsat, hogy nem valoszinu, hogy Ot viszi ki, erre a leanyzo gyakorlatilag feldobta Becinek, hogy vigye, es ejtse ki..?! Ugytunik a multkori Gigi-Eva parbaj, aminek a durvasagatol meghokkent, meg a benti mindenkin atgazolok hangulat mar sok neki.. Beci meg majdnem dobott egy hatast..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 09:01:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul: szerintem erre a "jaj, kiakarokmenni,vigyélki,brühühühü"-re már immunisak..

syfyboy 2011.04.13. 09:02:48

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Erre tenyleg nem figyeltem, akkor lehet, h Beci is ugy gondolja hogy Jerzyt vinne, hiszen az a legbiztosabb. No meg ott a Blikk cikk is, mindegy hogy mit ir benne, akirol megjelenik cikk a kihivas elott altalaban az esik ki...szoval...meglatjuk.

lac64 2011.04.13. 09:13:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul: De feltünt. Béci reakciója láttán azon gondolkodtam, hogy vajon beszéltek-e erről korábban, azaz hogy Béci vigye Jerzsit, Ani meg megy Évával.

frea 2011.04.13. 09:15:51

@Eznemsemmi: Feltűnt, sőt tovább megyek. Az RTL territóriumában nagyon kevés dolog történik spontánul, lévén, hogy a szereplők amatőrök. Ez sem okoz sok gondot, mert gondos vágással el lehet mindent kendőzni. A műsor meghatározása valóságshow, de lehetne bármi más is. Valószínű, hogy ezzel a megnevezéssel lehet a legtöbb embert képernyő elé ültetni. Egy dologban különbözik egy színházi előadástól:ott megtanulja a színész a szerepet, aztán jön a próba, meg a darab. Itt megnézték a felhozatalt, vizsgálták a karaktereket, és osztották a szerepeket. Nincsenek illúzióim.

frea 2011.04.13. 09:20:23

@Peter_Cs: Szia Peticsé!Légy szíves, és most az egyszer tegyél kivételt, ne köntörfalazz, és válaszolj!Mi a vicces abban, ha valaki nem mos kezet, mielőtt ételhez nyúl?

Eznemsemmi 2011.04.13. 09:33:25

@frea: Nekem már nagyon gyanús ez az egész.
Régebben az is feltűnt, hogy amikor nem lehet hallani amit egymással beszélnek, akkor pár másodperc múlva elkezdik igazgatni akár egymás mikroportját.

Honnan a picsából tudják, hogy éppen rosszul áll a mikroport (egyszer-kétszer egyébként visszhangzott is a beszéd, mintha ki lennének hangosítva, így hallhatják egymást, ráerősítve arra, hogy tényleg amatőrök)??

Eznemsemmi 2011.04.13. 09:35:57

@frea: Kicsit szélsőséges és vulgáris leszek, de peticsé azt is pozitív tulajdonságként állítaná be, ha Éva "erős felindulásból" az asztal közepére szarna. :)

Albino Vernyul 2011.04.13. 09:47:34

@nyuszómuszó: Becit nem hiszem, hogy erdekli, O azt fogja vinni, akit taktikailag jobbnak itel..
Ez inkabb Aniko oldalara hivnam fel azok figyelmet, akik egy mini tortetonek neztek eddig.. Valoszinuleg az a megkozelites all a valosaghoz kozelebb, amit en vazoltam, O foleg megmutati akarta magat a jatekban, a fodij csak egy bonusz, de nem mindenaron elerendo cel.. Es nem egy atgondolt taktikaval jutott idaig, hanem pore szerencsevel..
Az meg megint vicces volt, hogy a benti Csillag szuletik jateknal nem Alekosz segit Evanak, hanem az ejjeli veszekedes utan Aniko int be, mikor kezdje, mutogatja neki az utemet, meg a hangmagasagot... Beci rapjnel utolso soranal meg erdemes megnezni az arcat..:

"Mi lesz velem, minden nap ezt kerdem, mikor fogtok kiallni Ti ertem?
Nelkuletek maganyosan hajtok,
egyedul is, de megnyerem a harcot...

Mellete Eva fapofa, Aniko fejeben meg latom a gondolatot, "Pfff, na mar megint itt tartunk........."..

lac64 2011.04.13. 09:52:48

@frea: Valahol a kettő között lehet az igazság. Egyes jeleneteket eljátszatnak velük, a több történést a különböző játékokkal, riportszobás beszélgetésekkel, 'nézői' szavazásokkal és sms-ekkel, vagy éppen pia beadásával manipulálják.
A mai onlineban ugye vacsoracsatát játszottak. Mikor befejezték a vacsorát, kaptak egy levelet, hogy el kell búcsúzniuk. Éva kiment cigizni, hívták Anikót a riportszobába, majd amikor visszajött, akkor közölte, hogy elszívhatnak egy cigit, és utána csinálják meg a búcsút. Ez volt a megrendezett része. Az tuti nem volt például megrendezve, hogy Alek bebasz, mint atom, és emiatt paraszt lesz.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 09:57:02

Amikór Anikó énekelt, Béci igen csak férfiként nézett rá. Látszott, hogy sajnálja, hogy van barátnője. Mert nagyon is el tudná képzelni magát, egy ilyen szép nővel. Jól mutatna mellette ha el kezd majd rappelgetni. Nagy szerelme otthon, tuti ideg bajt kapott, míg Anikó énekelt, Béci meg nyálat csorgatott.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 09:58:13

@lac64: de azért biztos számítottak rá, hogy nem lesz szomjas:):)

_most_ 2011.04.13. 09:59:04

@Eznemsemmi: Ő, szerintem Alekosz itt arra gondolt, hogy a tükröt egy díjátadós feladat keretei között adta Bécinek.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 09:59:32

@Ari11: hát Adrinak nincs is olyan szép arca meg kisugárzása, mint a napraforgónak. Ellenben van egy kurva mély ránc a nyakán, amit nem tudok hova tenni, hiszen még nagyon fiatal...

lac64 2011.04.13. 10:04:47

@Ayesha: Nem tudom, mi volt az a sárga pia amit ittak. Én nem ismerem ezeket, azt hittem, hogy valami likör, emiatt most sem értem, hogy mitől rúgott be ennyire, főleg úgy, hogy közben ettek.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 10:04:51

@Ayesha: Adri nekem egyáltalán nem tetszik, nagyon erős markáns arca van.
Anikó nem csak, hogy száz ezerszer szebb, de milliószor okosabb is.
Lehet, hogy nem nyer, de tényleg nagyon tehetséges, jó a hang színe. Ha lefaragják róla a modorosságot, nem lepne meg ha hamarosan valamelyik sorozatban látnám.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 10:06:28

@Ari11: hát, persze nem tudok semmit Béci kapcsolatáról, de szerintem Anikót sokszor sok férfi nézte nyálcsorgatva, akár a tv előtt, mi ebben a baj? Gyönyörűszép, bájos, van egy kisugárzása, és nekem is minden alkalommal eszembe jut ez, amikor épp összeszedetten előadja magát, pedig nő vagyok, Béci meg be van oda zárva lassan fél éve, nyilván a barátnőjéek nem kellemes érzés már az sem, hogy össze vannak zárva Anival/a többi nősténnyel (de ugye ezt tudta előre, mikor hagyta bemenni)..

Egy kapcsolat, ha működőképes, nem ezen múlik..

Nekem fura, hogy van, akinek belefér egy féléves ilyen típusú kihagyás (Béci, Éva) és emiatt magamból kiindulva nem is hiszem, hogy olyan nagyon hosszan tartanának, miután kijöttek, dehát, mindenki máshogy éli ezt meg..

Albino Vernyul 2011.04.13. 10:08:22

@Eznemsemmi: Kicsit tulgondolod.. Vettek egy csomo embert, egy reszuk enyhen deffektes, direkt igy kivalogatva, es ezutan osszetzartak oket.. Adj nekik olyan feladatokat, amivel egymasnak ugrasztod a csapat tagjait, neha nehany titkos feladattal megbolonditva, aztan ami kijon, vagd ossze egy koncepcio szerint, es lam eloallt a musor.. Ahhoz viszonyitva, hogy sokszor milyen feszultseget generalnak bent, meg milyen vitak vannak, amugy eleg normalisan elvannak..
A portot, meg egy ido utan tudod, hol jo, hol nem jo, mert radszolnak, hogyha a vezerloben nem halljak..Ha magadon tudod, hova helyezd, a masikon is tudni fogod..

frea 2011.04.13. 10:08:24

@lac64: Szerintem Alkesz mint sex cyborg is szerep, kell az imidzs fenntartásához. Ezért mozdul rá öregre, fiatalra, mint egy debil. Láttam már pár béna hapsit, de ez túltesz mindegyiken.

frea 2011.04.13. 10:13:56

@Eznemsemmi: ok, védje, lelke rajta. A hasonlatok sántítanak, semmi értelmük nincs. Boglya pöfékel, bemegy, kajához nyúlkál , kézmosás nuku. Több szót is használhatunk erre, de a vicceset nem!!Ez olyan értelmes, mint a kedvesen őrjöng, rosszindulatúan fut, vagy jóindulatúan hányt.

foxglove (törölt) 2011.04.13. 10:16:00

@Ari11: Éppen tegnap volta Belevalóban Adri, és azt mondta, hogy Bécién kívül Anikó produkciója tetszett neki a legjobban. Egyáltalán nem tűnt féltékenynek, sőt, nagyon jó hangulatban volt.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 10:16:02

@nyuszómuszó: Meglátod Béci kapcsolata sem ússza meg ezt.Tegnap simán, belegondolt ott milyen lenne Anikó mellett. Ha meg ki jönnek, tuti össze futnak majd jó pár helyen. Kamerák nélkül meg Anikó százszor hatásosabb lesz.
De, hogy begyűjti Bécit az tuti, már csak bosszúból is. (Szemét vagyok ) de én is meg tenném a helyében kint.

lac64 2011.04.13. 10:16:53

@frea: Szerintem ez nem szerep, hanem Alek saját, hozott része.

Albino Vernyul 2011.04.13. 10:18:01

@lac64: Nem kellett szerintem kulon beszelni rola, nyiltan elhangzotak ilyen kijelentesek mindenki reszerol, meg ha most Bela Jerzyt viszi, gyak. csak ez a logikus opcio maradt, tehat egy Aniko-Eva parbaj..

fran7 2011.04.13. 10:21:30

Szerintem úgy működhet, hogy van egy nagyjából jóváhagyott forgatókönyv, amiben a konfliktusok, s annak természete van felvázolva és azt írják meg, hogy mit akarnak megvágni. S arra szabják a beszélgetéseket, a vágószobában, nem foglalkozva azzal, hogy valójában milyen is volt a hangulata annak a beszélgetésnek. A dzsungelhét például szerintem afféle pihenőhét volt, hiszen csak 20-25 percet kellet összeollózni. Szóról-szóra megírt szövegkönyv nem lehet.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 10:21:58

@foxglove: Én a belevalóban végét láttam, és hát, nem volt valami értelmes a válasz adása, gyorsan el is terelték a témát.
Na nem kívánok neki rosszat, de ez nagyon sok idő, Béci közben fejlődött egy csomót, + még népszerű is lett nagyon.
Inkább Béci szellemi fejlődése lesz az, ami eltávolítja őket egymástól.

Eznemsemmi 2011.04.13. 10:23:59

@lami83: Alekosz pontosan azt mondta éjjel, hogy "utasításba volt adva", hogy adja Bécinek.
Teljesen mindegy a körülmény, akkor sem az ő fejéből pattant ki (mint ahogy anno a játékból lejött), hanem ezt kellett tennie. Kellett, érted?
Szóval ennyit a spontaneitásról.

frea 2011.04.13. 10:24:42

@lac64:Azt hiszem, Alkesz igazi arcát látva sokan megdöbbennének. Keveset láttunk belőle az öfikben,gondolom, van mit kozmetikázni. Amikor Boglyára ráröffent, hogy húzz már innen, valahogy nem illik az eddig róla kialakított képbe. Pedig ott egy pillanatra embernek tűnt!

barbiebaby 2011.04.13. 10:24:57

@frea: nem debil,hanem Casanova :D

genevieve 2011.04.13. 10:28:39

@Ari11: ezek szerint ha valaki szép az már elég, hogy mindenki őt akarja?:-)

és egy jó kapcsolatnak annyi ha a pasi meglát egy szép nőt?:-)

frea 2011.04.13. 10:29:09

@lac64: Ennyire hülye ember nem hiszem, hogy lenne. Túl van spilázva, attól ilyen debil a figura.

Soror Formoza 2011.04.13. 10:30:47

A tegnapi , Olivérrel készült cikkek egyikében, O. azt nyilatkozta, hogy nem szeretné Bécit nyíltan basztatni, inkább ignorálással. Meg azt is írták, hogy a kihívás és a párbaj miatt csak ezek után menne be a villába.
Most honnan tudhatta Olivér, hogy a párbaj után még benn lesz Béci a villában?

frea 2011.04.13. 10:31:56

@barbiebaby: Rendben, meghagyom ezt a Casanovát a rá áhítóknak. Bár azt még erősen tudatosítanom kell magamban, hogy ő egy férfi!

frea 2011.04.13. 10:34:54

@jahuu: Azt honnan tudta a szavazás lezárta előtt, hogy ő megy vissza?

Eznemsemmi 2011.04.13. 10:37:21

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Régebben - amikor még Gombi is bent volt - volt egy párbeszéd Béci ágyán (Béci, Gombi).
Gombi mikroportja a párna tetején volt egy kicsit hátracsúszva. Amikor odakapcsolt a kamera, négy-öt másodperc múlva Béci megfogta és letette Gombi mellé.
Nos, a beszélgetés nem akkor kezdődött, akkor érthető lett volna, hogy kapásból megigazítja, viszont ez azután történt, hogy a kamera odakapcsolt. Ezért gyanús (mert ugye előtte nem hangzott fel, hogy Gombi, mikroport, amit éjszaka az egész villában hallani).
A visszhangot meg tisztán lehetett hallani (mindig fejhallgatóval nézem, tehát nem más zavart meg).

Soror Formoza 2011.04.13. 10:37:40

@frea: Mármint a múltkori, közös párbajukról?

Albino Vernyul 2011.04.13. 10:38:38

@Ari11: Kicsit tulgondoljatok ezt is..:) Laci apapotlek volt, Beci most meg a batyus funkciojaba kerult.. Becinek amugy is van egy ilyen ovo/oltalmazo enje, ez streambol lejott a benti nokkel kapcsolatban.. Meg Eva fel is elojon belole.. Persze ferfi, azert biztos volt kisertes, de szerintem ezt anno lezarta mindket oldal fele.. Nemreg kikerult a hugi, volt a ladas proba, ahol bizos, hogy erdekes dolgok tortentek, ez felerositette Beciben az ovo szerepet, Anikoban meg a bizalmat fele... Szoval most Becinek lett egy uj hugicaja, Anikonak meg egy uj batyja.. Ettol fuggetlenul, ha a racionalitas azt diktalja, Anit is kiviszi, csak nem tapossa a foldbe..

frea 2011.04.13. 10:39:37

@jahuu: Nem, most vissza a villába.

_most_ 2011.04.13. 10:43:30

@Eznemsemmi: Szerintem inkább az lehetett, hogy Alekosznak utasításba adták, hogy mondja azt, hogy utasításba volt adva, hogy adja Bécinek a tükröt. És szerintem utána neked utasításba adták, hogy írj erről egy kommentet...

frea 2011.04.13. 10:43:33

Hallottátok a párkeresővel kapcsolatban?A műsor Olivér lakásán indul, mert a villát helyre kell hozni. A nők fognak a villában lakni, az Alkesz meg egy luxus lakókocsiban, de a kerítésen belül.

Soror Formoza 2011.04.13. 10:43:37

@frea: Jaja, igazad van!
Megvilágosodott, mint Alekosz egy párszor, a riportszobában :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 10:43:52

@genevieve: Ha, Ha ,Ha , Ha...
Sajnos igen, mindannyian tudjuk, hogy a férfiak 80% így működik. Ha téged ez meg lep, akkór nem voltak ilyen irányú tapasztalataid. Ezen kívül, Anikó nem csak szép de okos is. Ráadásul 2 millió ember előtt, vissza utasítva.
Fiatal 21 éves, hiú, hogy ezt megtorolja az biztos. Bár hidd el, nem kívánom Adrinak. A legnagyobb gond még is Béci szellemi fejlődése lesz. Mint ember számomra ő fejlődött a legtöbbet.

Soror Formoza 2011.04.13. 10:46:02

@frea: Megnyugtató, hogy még mindig felügyelet alatt lesz. :)

frea 2011.04.13. 10:46:28

@jahuu: Csoda dolgok történhetnek ott!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.13. 10:48:40

@frea: Az önmagában nem vicces, a jelenet egészére értettem, az összhatásra.

Albino Vernyul 2011.04.13. 10:48:42

@Eznemsemmi: Ez lehet veletlen, de sokszor a taviranyitott kamerak rajuk allnak (latjak/halljak), vagy halljak, hogy a fal mogott mozognak a kamerasok.. Jonehanyszor van, hogy egy-egy kamera rajuk mozdul, akkor reflex szeruen odaneznek.. Eva szeret nagyon kamerara helyezkedni, Alek meg a dumait nyomja ugy, hogy legyen rajta eles kamera..

frea 2011.04.13. 10:51:27

@jahuu: Olivér nagyon jól tudta, mikor és miért kell sürgősen kijönnie. Hülye bohóca még próbált egy kis sz.rt is kavarni, csóri Szandrát és Anikót felhasználva. Persze Olivér, mindenki hülye, és beveszi , hogy az ananászod hiányzott!

lac64 2011.04.13. 10:52:38

@frea: Szerintem Alekosz ennyire 'debil'. Régebben egy-két pszichológus kommentelő le is írta, hogy mit vélnek rajta felfedezni: azt írták, hogy Alek autisztikus, valamint valszeg asperger-szindrómás.
Azzal egyetértek, hogy Alek tulajdonságait lehet kozmetikázni. Alekban a legmegdöbbentőbb az, hogy a hatalom hogyan változtatja meg, és hogyan él vissza vele (kereskedős hét az ágyakkal, katonahéten parancsnokként, de gondolok itt arra is, hogy érzi azt, hogy bent erősnek tartják, és emiatt a lányokkal szemben többet enged meg magának)

frea 2011.04.13. 10:54:43

@Peter_Cs: Bocs, de hogy valaki koszpók, az lehet trehány, visszatetsző, simán piszkos, gusztustalan, nemtörődőm, undorító, hányaveti stb. de vicces nem!

dr. gernika 2011.04.13. 10:55:35

@nyuszómuszó: Rettenetesen meg fogja Bécit változtatni ez az időszak, tényleg szurkolok nekik, hogy ne menjen rá a kapcsolatuk Adrival.
Éváé már a levesben van, legalábbis Ádám tett rá utalásokat valahol...

Soror Formoza 2011.04.13. 10:56:40

@frea: Sokszor az az érzésem, hogy ez egy olcsó játék, hülye gyermekeknek. Izgalmasabb és értelmesebb a HV és a kommentek olvasása.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 10:58:27

@frea: Olivér a tegnapi Belevalóban is, koszosnak és rendetlen nek tűnik. ( szerintem az is )Azért az RTL hejében ezt nem hagynám. Mindig olyan mintha csövezne. Kinyúlt mackó felső, sport cipő,
az is ezer éves. Pedig nem is rossz pasi. Na nem mondom, hogy egy Adonisz, de rendes ruhában képernyő képesebb lenne.

frea 2011.04.13. 11:00:02

@lac64: Az a véleményem, hogy megkérdezve a munkatársakat, gyerekkori cimborákat , ismerősöket/a családot nem, mert már ők is elhiszik, hogy zseni az eddig hülyének hitt gyerekük/egész más képet kapnánk. Szerintem már ő sem tudja, kicsoda?

Bandecuccoli 2011.04.13. 11:00:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Csak Éva is egyetlen dolgot "felejt ki" a számításából: miért biztos, hogy egy Ani-Éva párbajról Éva megy vissza??? Szerintem erősen kétesélyes a párbaj...

frea 2011.04.13. 11:02:28

@Ari11: Mindig is taszított, közönséges és mindig ápolatlan. Meg van róla győződve, hogy nála a bölcsek köve, neki mindent szabad. Piszkos maga is, és a stílusa is. Vérbunkó.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 11:10:31

@frea: Igen ez így van. Engem az lep meg, hogy az RTL-nél ez nem tűnik fel senkinek. Nagyon jól kommunikál, de attól, hogy mindig koszosnak, rendetlennek látszik ( az is )saját népszerűségét rontja. Nekem be jön a humora, még ha sok is időnként. De hogy koszos, ezért nincs kedvem nézni sem.
Remélem olvassa az RTL is Hajni blogát, és valaki már, észre veszi, hogy ezen sürgősen változtatni kéne. Legalább adásban. Aztán mehet lomtalanítani,saját túrt gönceiben.

Albino Vernyul 2011.04.13. 11:21:07

@Bandecuccoli: Eva fel Anikotol, ezert jatszotta meg a Becis kartyat, hatha kiviszi... Egy Eva-Aniko parbajban elvileg Aniko erosebb.. Evat sokan utaljak, egysiku, es nagyon megoszto.. Aniko szinesebb egyeniseg, sok szeretheto vonassal, es kevesbe megoszto.. Evat eddig azt atszavazo Alek fanok tartottak bent.. De mas forumokat olvasva, mar szerintuk is lehuzza Aleket, es egy dontoben hatrany lehet a bentlete.. Szoval egy Aniko-Eva parbajban az Alek fanok viszonyulasa lehet a donto..

Eznemsemmi 2011.04.13. 11:22:17

@lami83: Szerintem meg Luke Skywalker nem is volt jedi, mert csak egy film volt. Mennyi embert átbasztak, nem?

Eznemsemmi 2011.04.13. 11:27:49

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Én hiszek neked.
Amikor korongvilág filmeket néztem, azt is elhittem, hogy leeshetünk a világ peremén.

frea 2011.04.13. 11:27:59

@Ari11: Valahol feltűnt már, szóvá tették, hogy alkalomhoz nem illő öltözékben jelent meg egy puccos helyen. Szerintem abszolut nem érdekli mi illik és mi nem, ezt valószínű jófejségnek gondolja, pedig csak egy bunkó. A külsejét is rühellem, ápolatlan a foga, a bőre, és állati kiélt a feje a sok piától. A stílusát sem díjazom, túl harsány és közönséges.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 11:31:57

@frea: Akkor pont annyira hülye, mint Éva. De talán az RTL lehetne ebben sokkal igényesebb. Mindenki annyit tesz meg, amennyit hagynak neki . Na a foga, az katasztrófa, meg a szürkés bőre, borostásan brúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, hányás.
Valaki ébredjen már, a csatornánál !!!!

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 11:41:04

Tegnap alekoszon az az új ing annyira jól nézet ki. Még itt is írta valaki, hogy ezt az egyet, még ő is irigyli tőle. Arra gondoltam én is, hogy végre ki szedik a 60-évekből való hülye ingeiből. Nagyon jólált neki. Különben is, egy kicsit férfiasabb lett, az egy hét udvaron tartózkodás alatt. Talán a borostától. De nem volt olyan meztelen csiga kinézete.
A többiekre is adhatnának jobb göncöket már csak reklám miatt is. Ezt a tegnapi Alek göncöt eltalálták. Jó kis farmereket, vászon nadrágot, kardigánt, és szuper férfi cipő is ráférne.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 11:53:18

@nyuszómuszó: azért vannak Aninál sokkal jobb csajok is. Nem a villában feltétlenül, bár ott Zsuzsi meg Gigi kenterbe verte, legalábbis ami az alakját, a testét illeti. Botláb, egybederék, lagymatag izomzat, ez van neki. A CKM-es képeken persze nem úgy látszik, de hát én is tudok úgy pózolni, hogy úgy tűnjön, mintha jó seggem lenne.
Az arca (különösen a szeme, szép, vitathatatlanul, a beszédhangja is kellemes, meg az a "van benne valami" nő. Mondom ezt úgy, hogy alapvetően nem szimpatikus.

Szóval én Adri helyében azért nyitva tartanám a szemem...

_most_ 2011.04.13. 12:01:50

@frea: Ja, nagyon durva, melegítő felsőbe jelent meg, még ilyet.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 12:03:08

@frea: amikor a párbajon szmokingban volt, az tetszett?:D

dr. gernika 2011.04.13. 12:07:10

@frea: Minden ízében taszító az ember, tipikusan az a fajta, akitől a szülők féltik a lányukat. Ahogy Enikő fejét elnéztem néha, durva balhéik lehetnek otthon.

_most_ 2011.04.13. 12:11:20

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Szerintem Anikó nem túl erős, nem utálják, de szerintem nagy rajongói sincsenek. Vannak azért eléggé unszimpatikus dolgai, a semleges nézők inkább Jerzyt favorizálják.

fran7 2011.04.13. 12:11:49

@gernika: Valószínűleg Eni annak szurkolt, hogy Oli minél tovább bent maradjon a Villában. Most meg annak örül, ha olyan haknira megy, ahova nem kell elkísérje. Ezzel nem azt mondom, hogy nem szereti, csak addig nyugodtabb az élete.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 12:12:40

@gernika: olyanra gondolsz, hogy pl Olivér megüti néha?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 12:15:05

@lami83: igen, Aniról nekem az jut az eszembe, hogy ha csak úgy bemondásra döntenék el az Évával való párbajt, 100000%, hogy visszamenne, de így, hogy sms-t kell küldeni, nincsenek meg feltétélenül azok a rétegek mögötte, mint ÉVa mögött..

Mindegy, engem már tényleg nem érdekel, csak valaki, VALAKIIIII ejtse ki Kazalt! ;)

dr. gernika 2011.04.13. 12:20:53

@fran7: Igen.
@Ayesha: Akár, de nem akarom gyanúsítgatni. A bőgős-kiabálós-ajtócsapkodós balhékat abszolút valószínűnek tartom.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 12:23:08

@gernika: azt mondjuk én is. De ez a lány mégis szereti, ez szerintem szemmel látható.

dr. gernika 2011.04.13. 12:28:16

@Ayesha: Szereti, csak nem bízik benne. És ez az egészet aláássa, függetlenül attól, hogy Oli ad-e rá okot.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 12:31:10

@gernika: Enikő nekem mindig olyan kis riadt őzre hajaz...nem tom megérteni, miért nem szakít inkább, ha valóban úgy van, hogy nem bízik benne.

Albino Vernyul 2011.04.13. 12:36:30

@Ayesha: Az O labat ne felejtsd ki...;) Izomzattal vigyaznek, azert nem olyan semmi, mint aminek tunik, sot..
A kisugarzasa meg szerintem uti az osszes tobbi VV lanyet.. Ami a jovobeni varhato karrier vagyainal sokat szamit..

dr. gernika 2011.04.13. 12:38:34

@Ayesha: Kötődik, nem mer stb...

Albino Vernyul 2011.04.13. 12:44:17

@lami83: Jerzy nem oszt, nem szoroz, ha Bela Ot viszi ki, es kint hagyja... Anikonak nem tudjuk a valos taborat, de egyelore semelyik taborban nem elutasitott, es a semlegesek is valoszinuleg ra szavaznanak, egy megfelelo ellenfel ellen.. Marpedig pl. Eva megfelelo ellenfelnek tunik.. Bela tabor utalja, Alek tabor nem szereti, de Alek miatt turi egyelore, a semlegesek tobbsege is valoszinuleg ellene lenne.. Ha letrejon a parbaj, majd kiderul..

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 12:46:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát nem tom, lábszépségversenyre nem küldeném. Szemfestéket viszont simán reklámoztatnék vele.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 12:47:52

Alek tábora, már simán ki is rakná, hogy ne zavarjon be a párbajnál a végén.

lac64 2011.04.13. 12:49:36

@Ayesha: Férfiként vitatkoznék azzal, hogy Anikót Gigi és Zsuzsi kenterbe veri. Giginek - elnézést, nem tudok jobb szót - ló feje van. Nekem a combjai a testéhez képest vastagnak tünnek, és ami a legfontosabb: túlságosan fiús.
Zsuzsa feje közönséges és kiélt, az alakja valóban nem rossz.
Anikónak valóban vékonyak és görbék a lábai, haja sem sok van, viszont az arca gyönyörű sminkkel és smink nélkül is. Azt nem értem, hogy mit értesz lagymatag izmokon (a fizikai erőpróbákon általában jól teljesít), ahogy a múltkor azt sem értettem, hogy mi az a tónustalan alak.
És a másik két lánnyal szemben óriási előnye, hogy valami hihetetlen kisugárzása van, ami azokból hiányzik.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 12:50:18

@Ari11: ja, ezt Béci jól a szájukba rágta tegnap! ;)

HA egy héttel előbb fejti ki, a húga még mindig bent lenne..

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 12:53:58

@lac64: Gigi feje nekem se tetszik, Zsuzskáé közönséges. Asszem írtam is, hogy Anikó arcra verhetetlen, szép a bőre, szeme, szája. A "tónustalant" meg arra értettem, hogy szerintem a másik kettő lány alakja nekem formásabb, Ani lába meg "csak" vékony és hosszú,pl nincs valami szép vádlija. Persze ízlések és pofonok.
Ha választhatnék,hogy hogy akarok kinézni, Anikó arcával, Gigi fenekével, Zsuzsi többi részével boldogan rohangálnék a világban:)))

Albino Vernyul 2011.04.13. 12:56:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Meg egy sotet folt van, hogy az RTL mit akar.. Mikor ugy nezett ki, hogy parbajra megy, igen elkezdtek az osszefoglalokban faragni.. Tegnap mar megint inkabb pozitiv kepet adtak rola.. Egyelore nem lehet kiszamitani mik a csatorna szandekai.. Bar Giginel latszottak, megis megfogta Eva, trukkozni kellet, hogy Eva meg maradjon..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 13:01:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

a Béla tábor nem fog már Éva ellen szavazni egy Anikó-Éva párbaj esetén, mert Béla már megüzente nekik - sőt szájukba rágta -, hogy hármas döntőt akar, hogy Éva elszedjen szavazatokat Alektól, másrészt a Béla tábor szavazóinak pénzét tartalékolni kell a döntőre...

úgyhogy jelen pillanatban csak annyit tudni, hogy az RTL honlapon 8%-on áll Ani és 10% Éva, ami nagyon-nagyon szoros meccsre utal, a kérdés az, hogy az Anit szeretők mennyire hajlamosak pénzt is költeni rá, (ez még nem volt tesztelve) főleg úgy, hogy tudják, ő már nem nyerheti meg az egész VV4-et...

elvileg csak az válhat előnyére, hogy az Éva szavazók már sokat költöttek, azért szerintem van egy fáradás, ami mutatkozik is, hogy az összes párbaján csökkent a százalék... és megfontolják, hogy költenek e még, míg az Ani szavazók csak most költenének először.. Nem hiszem, hogy ezen a ponton az Éva utálás nagy motiváló erő, mert a szavazók már rengeteget költöttek, úgyhogy most már megfontolják kire és mire..

Az viszont kétségtelen, hogy Ani fog a legtöbbet profitálni a VV4-ből a lányok közül, sőt esetleg megkockáztatnám azt is, hogy hosszú távon az összes játékos közül ő fogja legtöbbre vinni, mert színészetben, fellépésben, műsorvezetésben ő a legjobb, nagyon tehetséges és megvan hozzá az intelligenciája is, és ami a szépségét illeti, nála van az az extra varázs, ami pl Giginek akkor sincs, ha nagyon megvan csinálva, Gigi mindig egy jól szabott de kicsit uncsi "dolgozó lány" marad.

Mindennek ellenére élni nem élnék vele, inkább az önsorsrontó Évát választanám, ha választani kellene, és megkísérelném észhez téríteni...

Albino Vernyul 2011.04.13. 13:02:26

@Ayesha: Egy szep test, kisugarzas nelkul, kicserelheto egy guminore, ha durvan akarok fogalmazni.. Egy pozitiv kisugarzas, viszont sok testi ugymond hianyosagot elfedhet...

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 13:04:24

@Albino "karazsnyikov" vernyul: igen, de mondjuk én nem tudom magam kívülről nézni, hogy van-e kisugárzásom:))

és én most kizárólag a küllemről beszéltem, hogy mit választanék a meglevő testem helyett:)

dr. gernika 2011.04.13. 13:06:03

@lac64: Én értem, és tényleg satnyák az izmai. Sportolnia kéne rendszeresen, hogy tartást adjon neki, és ha a lába izmosodna kicsit, az O alak sem lenne annyira feltűnő szerintem. De tényleg magasan ő a legjobb nő, a melle is szép.

lac64 2011.04.13. 13:07:02

@Ayesha: Ne akarj tökéletes lenni, a kisugárzás többet ér. Ani lábainak hibáját én pl. észre sem vettem addig, amíg Alek össze nem akarta zárni a térdeit.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 13:09:06

Tegnap Ani elsütötte Bélának, hogy inkább egy Béla elleni párbajban esne ki szívesen, és nem akarna Éva ellen menni... nyilván elegánsabbnak gondolja Béla ellen kiesni, mint esetleg egy rút "kakas viadalt" vívni Évával..

az a két szép ember párbaja lenne...

Meglepő volt, hogy miután Ani kiosztotta Évát, utána még együtt táncoltak egy közelit a visszatérés éjszakáján... hát kíváncsi lennék mi hidalta át a kirohanást, az kimaradt.

Érdekes Bécit mindenki "villa kidobó emberének" akarja használni: Oli is, Szandi is, és most Ani is, azzal a logikával, hogyha már menni kell, akkor legalább Béla legyen az akitől elszenvedik a vereséget.. úgy látszik nem mindegy kitől veszítesz csatát.. méltó legyen az ellenfél akitől kiver a házból..

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 13:09:27

@gernika: naaa, én is ilyesmire gondoltam:)

ha mondjuk Ani futna vagy bringázna, olyan bomba lábai lennének, hogy megsokszorozná a szépségét.

lac64 2011.04.13. 13:10:48

@gernika: Igen, a dekoltázsa is nagyon szép. A testedzés valóban kéne, szerintem pár kilót fel is kapott (mosolyogtam is, amikor valaki azt írta, hogy Ani mérete 34-es). Ha kimegy, szerintem visszahozza a régi alakját.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 13:12:25

@lac64: kb 20 dekát, a talpára:D
rajta semmi felesleget nem látok:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 13:15:44

@MÁRIA TERÉZIA:

Laci pánikrohamos szívrohama jókor jó időben csapott le rá, a dzsungel próbatétel és a kiválasztás előtt, amelyen már komoly sansza volt párbajra menni, de ő nem tudott volna méltó ellenfelet választani a kieséséhez, Éva visszatérte meggyőzte Lacit, ezt az egész hit és becsület vonalat nem nagyon kajálják a szavazó nézők...

viszont főszakács még lehet valahol, VV Laci éttermének még lehet üzleti jövője, csak hát ugye eddig pont arról beszélt, hogy nem akarna többet 18 órázni, viszont egy éttermet elvezetni szakácsoskodni ugyancsak időigényes... Egyelőre ez a legjobb üzleti javaslatom neki, mert a szereplése után a biztonsági vonalon talán nem működne annyira jól...

Albino Vernyul 2011.04.13. 13:16:50

@MÁRIA TERÉZIA: Akkor van eselye, hosszutavu karrierre, ha hajlando munkat tenni moge (kepzes), es nem csabul el egy-egy hirtelen lehetosegtol (celeb picsa karrier), hanem fo celjahoz ragaszkodik (szinhaz/tv)... Majd kiderul, azert eddig bent elegge vigyazott, hogy ne vesszen "arcot".. Kitarto is, ha kijon kiderul, van-e eleg esze megragadni a lehetoseget...

lac64 2011.04.13. 13:17:00

@MÁRIA TERÉZIA: Béla és Anikó párbaján valószínűleg elmaradna a sárdobálás. Ey-két szurka vlaszeg lenne, de nem lennének olyan jelenetek, mint Éva és Gigi között.
Ennek ellenére megnézném, hogy mi zajlana Anikó és Éva között. Anikó hogyan próbálna érvényesülni, képes lenne-e nyugodtnak maradni, Éva vajon ellene is hozná-e a Gigi elleni formáját.
És arra is kiváncsi lennék, hogy pl. Olivér hogyan viselkedne, vagy egyáltalán ott lenne-e.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 13:21:46

nekem van a legaranyosabb legdrágább anyum a világon:):):)
kaptam egy csodaszép nyári szandált tőle...jaj olyan szép, már most hordanám!!!

Albino Vernyul 2011.04.13. 13:30:57

@lac64: Egyetertunk.. En se vettem eszre.. Azon viszont rohogtem, hogy milyen onironiaval kezelte a helyzetet... Azt viszont eszrevettem, hogy Gigi combja vasatag.. Erdekesek vagyunk mi ferfiak, nala valami mas hianyzot, ami ezt nem takarta el..:)

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 13:33:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: szeretnék én olyan vastag combot:D:D:D

amúgy Aninál nekem se tűnt fel a betűláb!De Alek segített nekünk benne, hogy meglássuk:)

_most_ 2011.04.13. 13:34:28

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Anikónak 40-es a lába, eléggé kiábrándító...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 13:39:06

Jóreggelt!

Olvastátok az interjút Lacival?

".. Az összefoglalók alapján Éva bukott ki a legjobban. "Olyan szinten kibeszélt mindenkit a háta mögött esténként az Aleknek, hogy az valami brutál. Ha én ezt odabent megtudom, nem tudom mit csinálok." Ahogy említette, azért fenyegette meg az utolsó adások egyikében Évát, hogy egy kicsit ráijesszen. "Mindenféleképpen elmondtam volna a nézőknek olyan dolgokat, amiket ők nem biztos, hogy láthattak." Ilyen például, hogy Éva néha napokig nem fürdött..."

Az utolsó mondatot szív küldi, szívből, szeretettel, Peticsének.. :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 13:42:47

@lac64: én írtam, hogy Ani 34-es és tartom is (én is ilyen alkatú vagyok, csak nála magasabb, vagyis "nagyobb darab", mégis, szülés előtt simán 34-est hordtam! a tv kövérít, ne feledd!

2011.04.13. 13:42:50

@pushpang: te, hát biztos arra vár, hogy peticsé megfürdesse :)
és ahogy nézem, szívesen eleget is tenne ennek, akár minden este :))

foxglove (törölt) 2011.04.13. 13:43:53

@pushpang: És?! Nem azért ment oda, hogy fürödjön!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 13:44:58

@pushpang:

Üzenem Lacinak, hogy menjen a fenébe! Voltak ott mások is akik napokig ne fürödtek! Pl Ő.

Amúgy meg épp elégszer láttuk Évát fürödni ahhoz, hogy tudjuk fürdik, és egy csomószor meg az volt a gond, hogy jöjjön már ki a fürdőszobából, hagyjon másokat is zuhanyozni, meddig áll még a zuhany alatt.

Na ez a Laci ember végleg kiesett a bizalmi örző-védő szolgálatból nálam. Gusztustalan gyáva ember, most jövök rá, hogy Évától félt a legjobban, hogy netán kihívja és kiesik! Éva ellenében. Egyébként így is lett volna, de inkább előbb kapott pánikrohamot Laci úr.

Menjen szakácsnak és fogja be!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 13:47:34

@nyuszómuszó: titeket már máskor is összekevertelek (nyúl-nyúl), hát most is jól megzavartál! Azt hittem, az Albínó Vérnyúl vagy - 34-es mérettel. Aztán a szülésnél kerekedett el igazán a szemem :D

lac64 2011.04.13. 13:47:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Igen jópofa volt, amilyen hangsúllyal mondja: 'De Alek, ó lábam van'.
Én úgy látom, hogy sok esetben teljesen reálisan látja önmagát és az adottságait el is fogadja olyannak, amilyenek.

_most_ 2011.04.13. 13:47:42

@pushpang: lol, Laci feladta, kint már nagy a szája, de bent meg se mert szólalni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 13:48:47

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

pont azt láttuk Anikón, hogy iszonyú szívós! egy csomó kitartáso szívóssági játékot ő nyert meg. Úgyhogy nem aggódom érte, sőt, ide a bökőt, hogy ő fogja legtöbbre vinni hosszú távon.

Laci vizsont ezért a primitív pletíkásságáért soha senki nem fogja biztonsági embernek fogadni.

Bár portásnak még nagy karriert futhat be, vagy pincérnek, de talán jobb lesz ha elbújtatják a konyhába főzni.

Undorító, hogy ilyet jön ki nyilatkozni Éváról, ez alaposan visszaüt rá, bár már nincs nagyon mit lerombolni, annyira legyalulta magát és minden hitelét. Ekkora fkalapot!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 13:50:57

@foxglove: tökéletesen igazad van. De opcionálisan azért meg van rá a lehetőség. :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 13:52:46

@lac64:

Olivér nagyon megszívta Anival, nem tudott uralkodni magán, és az Anis történet is felpörgette az eseményeket, hogy kimenjen, persze elsősorban a saját hisztis természete miatt ment ki Oli, de azért az Ani féle történet is betett neki. Úgyhogy nem hiszem, hogy Anikónak drukkolna. Legalábbis nyíltan nem.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 13:52:50

@pushpang: igen, a képünk is hasonló; de én voltam it előszööööööör! ;P

mondjuk azóta már én is messze járok a 34-estől XD

Soror Formoza 2011.04.13. 13:53:20

@MÁRIA TERÉZIA: Nem mindegy, hogy egy Trabant vagy Lexus gazol el. Hogy ne szegyenkezzen aztan a rokonsag... :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 13:54:03

@pushpang: tudod, Peti_Cs szerint Éva egy édes vadmacska - mondjuk a macskafélék tiszta állatok, de egye-fene, ráhúzhatjuk, hogy azok sem tusolnak.. XD

Talpig Jimmy 2011.04.13. 13:54:27

Anikó gyönyörű, bűbájos, vonzó és punktum!

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 13:55:10

Gigi olyan mint egy tinédzser lány, aki most fedezi fel, hogy nő. Minden mozdulatában valamilyen szerepet játszik. Az intelligencia hiány, meg ordít róla, ha megfeledkezik a szerepkéjéről. Például, mikor le ( f.a.s.z.szopó ) sózta Béci barátnőjét, csak úgy kedvességből. Közönséges táncos lány. Ezt most jó értelemben gondolom. Nem baj, hogy az, csak ne játssza az egyetemistát.
Ankó csak néha, szenved pár olyan dologtól, amit illene tudnia. Ja meg nagyon csúnya részegen.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 13:55:10

@MÁRIA TERÉZIA: Ha nincsenek ott a kemrák, Oli úgy megcsinálja Anit, ahogy azt kell.. Sírásig, vagymi..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 13:55:50

@MÁRIA TERÉZIA: Épp elégszer? Érdekes, én pont azon gondolkodtam, hogy szinte az összes lányt láttam már fürödni az összefoglalókban; Szandikát kikockázva pucéran, a többieket bikiniben, de Évára egyáltalán nem emlékszem. Ha másra nem, a feltűzött haja biztos rémlene, mert nem gondolnám, hogy eláztatná a loboncát minden (?) este v. reggel tusoláskor.

Mellesleg Gigi is mondta ezt az egyik nekedvalóban, talán nem ennyire direkten, amikor arról áradoztak a nagypofájú drukkerek, hogy Éva milyen nőies, hogy inkább nem részletezné, de az Éván csak a festés és a máz látszik, az alapvető higiéniával komoly problémái vannak. De már Alekosz is utalt a koszos bugyikra, stb.
Brrr....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 13:56:23

@lami83: de ettől Éva még nem fürdik többet :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 13:56:47

@Ari11: szeritem aranyos részeg, jókat mosolygok rajta..

az is igaz, hogy épp az ilyenfajta részegeket lehet a legjobban felidegelni azzal, hogy fölényes higgadtsággal lekezeled őket, és akkor robbannak, onnantól kontrollálatlanul ömlik belőlük a hülyeség..

JA, ez is vicces.. ;P

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 13:59:31

@feszület: Ha nem taj részeg .
Ő pont az a típusú részeg, hogy nőben gusztustalan. Nem aranyos, vagy humoros.
Hanem el veszíti minden előnyét.

lac64 2011.04.13. 13:59:50

@MÁRIA TERÉZIA: Pont erre utaltam. Viszont az is furcsa lenne, ha nyíltan Ani ellen és Éva mellett szurkolna.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:00:47

@pushpang: amikor Béci kiejtette Olivért és valamin vitáztak Évával, akkor Éva pont törölközőbe burkolózva, feltűzött hajjal óbégálta Bécinek, hogy "nem te vagy itt az új bajnok". Csak fürdött akkor...:)

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:01:24

@pushpang: ja és tán pont a fürdőszobából rikoltozott kifelé.

dr. gernika 2011.04.13. 14:01:46

@Ayesha: Jah, nekem legvékonyabb korszakomban sem volt olyan "vastag" mint neki, pedig voltam én is 50 kg alatt. :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 14:02:04

@Ari11: A rémisztő az, hogy ilyenkor kiszolgáltatottá válik. Másnap meg nagyon mélyen szégyenkeznie kell. Egy nőnél ez nagy sebezhetőség.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 14:02:14

@nyuszómuszó: és ha igazán kedveskedni akarna neki, akkor elég lenne csak azt mondania, hogy "nefürgyééééle!" :D

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:03:55

@gernika: de nem hinném, hogy az háj...

lac64 2011.04.13. 14:04:26

@Ari11: Nem osztom a véleményedet. Ani sokszor volt spicces (szerintem nagyon hamar megárt neki), és általában olyankor aranyos. Két eset volt, amikor más arcát mutatta ittasan, de ne feledd, mindkét esetben nagyon padlón volt: az egyik a Jerzsis veszekedés, ami közvetlenül azután volt, hogy Olivér kiment és Jerzsi rászállt, a másik most, amikor Éva átvágta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 14:05:29

@Ayesha: jó, de hát azt senki nem állította, hogy november óta nem fürdött egyszer se, csak azt, hogy néha napokig nem fürdik. Bele se merek gondolni, milyen lehet ennek néha (?) a sunája.

Summa summarum, Éva kívül, belül egyaránt mocskos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 14:08:42

@lac64: Ani szerintem is általában inkább aranyos, ha iszik, mint kínos vagy visszataszító...
És olyankor rendszerint nagyon bátor is, lásd, ahogy legutóbb nekiugrott Évának.:)

És a 40-es lábával sincs gond, amíg nem valami lapostalpú balerinacipőt vesz fel cicanadrággal. Magassarkúban nem vészes, a pipaszár lábai ellenére sem. :D

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:08:48

@pushpang: nem mondom, hogy a tisztaság mintaképe:)
de egy alkalom eszembe jutott amikor TUTI hogy fürdött:D:D:D:D:

dr. gernika 2011.04.13. 14:09:29

@MÁRIA TERÉZIA: "épp elégszer láttuk Évát fürödni ahhoz, hogy tudjuk fürdik, és egy csomószor meg az volt a gond, hogy jöjjön már ki a fürdőszobából, hagyjon másokat is zuhanyozni, meddig áll még a zuhany alatt."
Hát eltart egy ideig, míg leázik a 3 napos retek. :))

_most_ 2011.04.13. 14:09:53

@pushpang: Csomószor láttam fürdeni Évát online-ban, sajnos egyszer Alekoszt is.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 14:11:20

@lac64: Bélának vallott szerelemről, megfeledkeztél. Nem kívánom senkinek, a másnap reggelét. Nem lehetett könnyű feldolgozni neki, hogy ezt ekkora nyilvánosság előtt tette. Ez is csak a részegségnek, ön kontroll vesztésnek volt köszönhető.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:15:13

@lami83: csak tudnám, kit vitt rá a lélek, hogy Alek fürdését sugározza:D:D:D

lac64 2011.04.13. 14:17:27

@Ari11: OK, de abban mi volt a gusztustalan? Egyébként Te általánosként írtad, hogy részegen gusztustalan.

dr. gernika 2011.04.13. 14:20:27

@Ayesha: Volt egy-egy zsírpukli rajta, ami akkor sem ment le, mikor egyébként gebe voltam, de amúgy tényleg az izomtól (meg szerintem a csontjaimtól) volt vastag. Most már sajnos háj is van rajta bőven.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:23:10

@gernika: én is hájjal takartam be a nem eltűnő puklikat:D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 14:24:54

@lac64: Az, hogy elvesztette közben minden nőiességét, szinte könyörgött. Inkább nézni volt rossz.
Ezenkívül ha részeg, imbolyog, vállai félre csúsznak, hevesen gesztikulál.Elveszti minden tartását.

dr. gernika 2011.04.13. 14:33:55

@pushpang: Ez az, amibe én sem mertem gondolni, mert ha 2-3 napig nem mossa, és nedves törlőkendőt sem használ, azt már a többiek is érzik...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 14:34:03

@pushpang:

Máskor meg pont Gigi koszos bugyijai és rendetlensége volt terítéken bent a házban, úgyhogy szimplán arról van szó, hogy a nagy Éva utálatot mindenre kiterjesztik és ráhúzzák.

Giginél ugyanúgy gusztustalannak tartom, hogy a legelegánsabb vacsora közepén Jerzyhez fordult, és megvető arckifejezéssel azt mondta, hogy jaj de büdöset fingottál! Hát pontosan tudja, hogy a tévé nem szagos, mi azt nem észleltük, ott bent meg nyilván mindenki tudta, hogy az Jerzy volt, és nyilván nem mindig tud kirohanni időben az udvarra ilyen esetben. Én izléstelennek tartottam Gigit akkor is, és most is.

Nem egyszer, hanem sokszor láttam Évát fürödni, és sokszor volt konfliktus is, hogy kizavarták a fürdőből, vagy arról panaszkodtak, hogy már milyen régóta benn van, szóval, az a lényeg, hogy mindig vele van bajuk, én speciel Gigitól és Lacitól hányok most ezek miatt. Viselkedésük "értékelhetetlen", ahogy Alek mondaná, de mindenképpen ízléstelen.

frea 2011.04.13. 14:37:14

@Ayesha: Ha valakire pipa vagy, mondhatod neki:a szél kuszálja össze a lábadat, a kannibálok mondják rád,hogy jó ember voltál, de ha fogós átkot akarsz:fürödjön előtted meztelenül az Alekosz!

dr. gernika 2011.04.13. 14:37:23

@Ayesha: Bárki is volt, gondolta szenvedjenek a nézők is. :)

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:37:44

Tudom, hogy Alek minden nőre rámászott, de ha Éva annyira undorítóan koszos (pállott genitáliákkal:D) akkor ő sem akarná örökké megszexualizálni!
Pont ő...

dr. gernika 2011.04.13. 14:42:56

@Ayesha: Szerintem előtte saját kezűleg fertőtlenítené. :D

Albino Vernyul 2011.04.13. 14:43:10

@Ayesha: Alapjaban Anikot szagolgatja, meg tapizza.. Evat nem igazan...

velorexapáca 2011.04.13. 14:43:21

@MÁRIA TERÉZIA:

sztem szavazzunk! kell-e a villában fürdeni vagy sem!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 14:43:33

@gernika:

hiába nah, én az éjszakait is nézem, és Éva sokszor fürdött benne, vagy sokszor volt olyan, hogy épp jött ki törülközőben és feltekert mosott hajjal, szóval ez csak egy ócska ócska, hazug duma Laci részéről, aki rettegett, hogy Éva kihívja és meg is veri, most kijött egy pánikrohammal és van pofája Évát szidalmazni, nah, ha csendben maradt volna jobban járt volna. Egy nagy darab bunkó ember, alja pletykafészek. Minden hazugság, amit Éváról ejt vissza fog vetülni rá... ráragad, mint a kosz.

Az alkoholizmust elismerem és Évának AA-t javaslom, de kicsivel többször láttam fürdeni, mint ahányszor alkoholos állapotban láttam.

Fú de megutáltam most gyáva sunyi Laci urat. Párbajra nem mert menni Évával, ezért kisunnyugta magát a villából és most osztja a retket. Nála úgy látszik ezt jelenti a hit és a becsület.

velorexapáca 2011.04.13. 14:44:46

@Ayesha:

tegnap nem a szagokról pusmogott Anikó és Alek némi tipitapi mellett?

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:47:00

@velorexapáca: nem tudom, nem hallottam.

Off: holnap megyek megint egy beszavazó showra!!!!

Bandecuccoli 2011.04.13. 14:49:10

@Ayesha: Ennyi idő után már majdnem mindegy. Zsák a fejre, orrcsipesz, azt had szóljon... :DDD

dr. gernika 2011.04.13. 14:49:46

@MÁRIA TERÉZIA: Te én elhiszem, hogy fürdött, de miért mondanák többen, egymástól függetlenül, hogy többször is elhanyagolta? Nem hiszem, hogy annyira számon tartanák egymás napirendjét, szerintem már megérezték rajta...
lehet attól függetlenül, hogy nem igaz, de akkor sem értem, hogy válthatott ki belőled ekkora indulatokat.
A haját másfél hetente mossa, ezt a saját szájával mondta, szerintem ez is fura egy kicsit...

foxglove (törölt) 2011.04.13. 14:54:22

@MÁRIA TERÉZIA: "Sokan elrettennek tőled, hogy büdös vagy, büdös a pofád."
by Oli. A lárvás veszekedés.
Szóval nemcsak Laci ám itt a hunyó.

frea 2011.04.13. 14:54:54

@gernika:Azt azért kötve hiszem, hogy a pedáns Giginek szét lettek volna dobálva a cuccai!A Boglya volt az, akinek az ágyába volt hányva minden, tiszta, szennyes, és pléddel letakarva. Lelki társa, Alkesz lebbentette fel a fátylat az iszonyú kupiról.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 14:57:36

@gernika:

Azért mondják rá, mert utálják, és az alkoholizmusa miatt büntetik. Ezért fűt- fát kiáltanak rá. De fürdés terén kiállok Éva mellett, mint mondtam, jóval többször láttam tisztálkodni mint inni, igazából nem is volt mindennap alkohol a villában, viszont, amikor nem kint a kertben laktak garantáltan fürdött.

Laci újra bebizonyította, hogy sunyi, Gigi meg ha volna kis esze nem mondana senkire se rosszat mikor kinn van, mert ez visszaüt rá, és így tehát a bátyára is. Ilyenkor a bátyját gyengíti. Mert gonosznak és pletykásnak, rosszindulatúnak látszódnak. Ezért Gigikém, ha jót akarsz a tesódnak, hagyd abba Éva sarazását. laci azt hiszi már nincs mit vesztenie, pedig lehet még annál is lejjebb süllyedni, mint ahol ő van most.

Mivel ő a Béla csapatban volt, ezért ami rosszat mond ő Éváról, az a másik csapatot erősíti, mert az Alek és Éva fanok nagyobb elánnal fognak kedvenceikre szavazni.

frea 2011.04.13. 14:59:32

@foxglove: Nem mondták rá sokan, hogy koszpók, csak Oliver, Gigi, Béci, Alekosz, Laci.Hm. én egyszer láttam fürödni, amikor állati fontos volt neki a beteg Gigi előtt zuhiznia.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 15:00:56

@foxglove:

Ez a cigizés miatt van, tény, hogy a folyamatos cigizés büdössé tesz akárkit, de ez nem cáfolja azt, hogy Éva sokat fürdött.

Meg azért Olivér is tudott nagyon brutál lenni, ha rájött az ötperc a villában, ami úgy napokig tartott nála, és ilyenkor undorító dolgokat mondott, undorítóan támadt másokat, és nemcsak Évát, ugyanilyen stílusban.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 15:02:01

@frea:

Sajnálom, de volt egy konkrét jelenet ben a házban, amikor Gigi mindenhová szétszórt cuccairól beszéltek.

bigél 2011.04.13. 15:02:36

@Ayesha:
"Tudom, hogy Alek minden nőre rámászott, de ha Éva annyira undorítóan koszos (pállott genitáliákkal:D) akkor ő sem akarná örökké megszexualizálni!
Pont ő... "

Lehet Éva ezért hagyta ki néha, mert már nem bírt Alekkel. Egyfajta biológiai fegyverként használta. ;)

velorexapáca 2011.04.13. 15:03:03

@MÁRIA TERÉZIA:

nyugiii... nem ér annyit éva, hogy elvigyen az agyvérzés... :-((((

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 15:04:55

@frea:

hát akkor van egy feladatom számodra: nézd vissza az öfiket, meg az éjszakai felvételeket, és csodálkozni fogsz, hogy Éva mennyiszer zuhanyzik bennük, vagy megy fürödni, vagy jön ki megfürödve a fürdőből.

Kár ezen rugózni, Laci egy végtelenül pitináner sunyi alak, megérdemelte a sunyi-trikót. Gigi meg most már szedje össze magát, ha jót akar a bátyjának és fejezze be mások gyalázását.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 15:06:46

@velorexapáca:

Én nyugodt vagyok, de azért szeretném, ha Lacika nem lenne az a nagy hitével és becsületével. Valahányszor kinyitja a száját, valami koszmó hullik ki belőle másokra. Pedig ő bizonyult leggyávábbnak a házban.

bigél 2011.04.13. 15:06:57

Amúgy tényleg kár ezen rugózni, ki nem tojja le, hogy mennyit fürdenek, nem nekünk kell szagolni.

velorexapáca 2011.04.13. 15:10:09

@MÁRIA TERÉZIA:

kissé szelektív a memóriád. nagy szerencséje évának, hogy ilyen rajongói vannak.

inmemancsi 2011.04.13. 15:16:32

@Ayesha: csak, hogy ne tévedjetek el, az o lábat sportolással nem lehet kiegyenesíteni:))a térdek nem megfelelő állásából alakul ki, ortopédiai probléma, speciális térdtornával (főleg ha már gyerekkorban csinálják) lehet egy kicsit korrigálni. Egyébként pld. Palvin Barbara modellnek is iszonyú lábai vannak, mégis elboldogul. mondták itt már a fiúk a kisugárzással sokat lehet javítani.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 15:17:08

@velorexapáca:

Jó, akkor készíts táblázatot arról, hogy ki hányszor fürdött a házban, és utána megbeszéljük.

Ami tény, azt elismerem, tehát hogy Éva egy láncdohányos, és hogy ha van alkohol a villában, akkor iszik. De ami nem igaz, azt felesleges nyomni nálam.

Éva rendszeresen fürdik, és ez rendesen ott van a felvett anyagokon.

Az is tény, hogy Laci gyáva és sunyi, hogy kisunnyogja magát a házból, és aztán ilyeneket szól be. Egyébként azóta mióta kiment egyáltalán bele se pillantok a belevalókba meg nekedvalókba mert látni se akarom.

Untig elég róla, amit másodkézből itt olvasok.

bigél 2011.04.13. 15:18:08

@velorexapáca: egyáltalán ezt az egész rajongást nem értem, miért is kell egy villalakóért rajongani? nekem is van, aki így képernyőn keresztül szimpatikus, ill. kevésbé szimpatikus, de ekkora érzelmeket nem váltanak ki belőlem SSKK. Kikapcsolódás, poénkodás, egy kis lélekgyógyító rosszindulat/savazás ;), szerintem erre jó az egész.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 15:23:53

@MÁRIA TERÉZIA: Szerintem Alekoszon kívül mindenki szanaszét dobálja a cuccait.
Nézd, attól, hogy az Éva-féle módszert alkalmazod - gy.k. azonnal mást kezdesz besározni, attól még Éva néha napokig nem fürdik és kész. :)
De védd nyugodtan, legalább Peticsé nincs egyedül :D

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 15:24:31

@inmemancsi: azt nem is feltételeztem, semmilyen betűláb sose lesz egyenes. Gernika és én csak a formásságát, izmosságát hiányoltuk, ami sporttal bizony elősegíthető:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 15:27:12

@MÁRIA TERÉZIA: most így visszaolvasva, nagyon érdekes, hogy mennyire belelovaltad magad ebbe az Éva nem fürdik dologba, szinte hisztérikusan próbálod cáfolni Laci szavait.
Most mondd meg őszintén mi a pékfaszáért mondta volna, pont ezt, ha nem lenne igazságtartalma?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 15:33:24

@bigél: Egyetértek. :)
Nekem pl. kifejezetten jót tesz, ha Évát satuzhatom. :D

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 15:33:38

gyerekek, be vagyok fosva...mi van, ha bénázni fogok angolul:S

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 15:45:25

@Ayesha: nyugi, nem lesz gond... :) Én ilyenkor mindig arra törekedtem, hogy lássák, nem zsibbadok bele a bénázástól való félelembe, inkább hibázzak, de beszéljek, mintsem megkukuljak.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 15:48:36

@pushpang: csak félek, hogy nyelvtanilag szar leszek (hajlamos vagyok lefosni élőbeszédben...) vagy hogy dadogok...

velorexapáca 2011.04.13. 15:53:40

@bigél:
ezt én is így látom, pont ezért tettem szóvá, de van aki ezt sokkal jobban mellreszívja..

velorexapáca 2011.04.13. 15:58:36

@MÁRIA TERÉZIA:

utoljára írom, ellentétben veled, baromra nem érdekel ki hányszor fürdik odabenn ellenetétben veled egy bejegyzésemben sem acsarkodom hozzád hasonló szinten a többi villalakóra.

Sokadszor jelzem feléd, ne spanold fel magad, a végén még lefordulsz a székről, azt meg sokad magammal nem venném a szívemre.

Bár most , hogy ezeket a sorokat írom szőrnyű gyanúm támad!

Tuti nem lehet bentről kommentelni? :-)

bigél 2011.04.13. 16:02:51

@velorexapáca: láttam, ezért is címeztem neked. ;)

na megyek fürdeni :)

bigél 2011.04.13. 16:04:29

@pushpang: ejnye, nem szégyelled magad?

(költői kérdés volt ;))

bigél 2011.04.13. 16:08:04

@pushpang: saját hibáinkat elfeledjük egy kis ideig, ha másokat ekézhetünk. persze annak is van határa, én inkább csak az ilyen lájtos savazást szeretem, amikor a rosszindulat túlcsordul, az már nekem sok. azért jó itt, mert a legtöbben tudják, hol a határ. ellentétben a velvettel, ahová néha betévedve csak kapkodtam a fejem, hova is kerültem.

zsolyo 2011.04.13. 16:25:16

@pushpang: Olvastam a cikket, amiben Éva fürdési szokásait taglalták. Laci (aki jobb, ha meg sem szólalna) azt mondta napokig nem fürdött. Zsófika azt mondta csak 2 napig. Gigi szerint nem volt ilyen, de előfordult a smink rajta maradt, akkor ki hazudik? Mindenre képesek, hogy befeketítsék a másikat. Egyébként meg Gigit egyszer sem láttam szex után tisztálkodni. Akkor mi van?
Biztos megtette, de nem mutatták.Ettől még nem mondom, hogy koszos. Laci egyébként is a tyúkokkal feküdt.

zsolyo 2011.04.13. 16:28:19

@pushpang: Azért mert sunyi. A villából is úgy távozott, sunyi módon. Egy igazi pánikbeteg ki sem mer menni az utcára ez meg itt vigyorog amióta csak kikullogott bőgve.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 16:32:30

@pushpang:

Pékfasz? Ezzel vered? Hisztérikusan?

Laci megkapta a sunyi pólót már a házban, rosszul volt, hogy Éva visszajött, rettegett, hogy vele kell majd párbajoznia, ezért kisunnyogta magát a házból.. és hogy most miért hazudik? Egyrészt mert buta, és nem tudja, hogy ezzel még jobban kiderül, mennyire pitiáner alak, másrészt mert buta és azt hiszi ezzel segíti Béláékat, pedig épp ezzel ássa őket el. Mert azok akik Alekékra fognak szavazni, csak még jobban beidegesednek az ilyen nyilvánvaló hazugságoktól, megjön a szavazó kedvük.

Verjed csak tovább nyugodtan hiszterikusan a pékfaszával, ha neked jólesik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:36:02

@bigél: ami a hibákat illeti, feltehetőleg van néhány közös, egyáltalán nem kellemes személyiségjegyünk az Évával, azért irritál ennyire. :)
De igazad van, semmi értelme lemenni kutyába és veszettül csaholni bárki ellen vagy mellett - én inkább kikapcsolódásnak élem meg a kommentelgetést. Még a legelején nem néztem a vv-t, mert folyamatosan visítottak a lányok, Olivér folyamatosan harákolva röhögött és üvöltött - kb. ennyi jött le az első adások után. De el kezdtem olvasni ezt a blogot, aztán nézni kezdtem a tv-t és egy idő után "tollat" is ragadtam, de soha nem húznám fel magam egy számomra tök ismeretlen realityjátékos mellett vagy ellen. Főleg nem a kommentelőkön - na jó, Peticsé néha megingat, mert időnként elég idegesítő, de inkább megnevettet. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:36:58

@MÁRIA TERÉZIA: no, most hogy jól kiadtad magadból, most már dőlj hátra és pihizz. :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 16:37:25

@velorexapáca:

Nyugodtan vedd a szívedre, ha lefordulsz a székről, miközben furcsa gyanúid támadnak az acsarkodástól
neked és Lacinak, aki elképesztően pitiáner módon viselkedik, amióta kinn van. Párbajozni nem mert volna, de kisunyja magát a házból és utána Évát gyalázza, aki viszont háromszor is volt párbajozni és megy majd negyedszerre is, szóval egy ilyen emberre dobálni retket a stúdióból tényleg magát cimkézi Laci bá: védhetetlen amit csinálsz!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:40:50

@zsolyo: ti összebeszéltetek?:)

Mindegy, Éva akkor se fürdik napokig és kész. :D

bigél 2011.04.13. 16:42:40

Kicsit komolyabban a fürdésről, meg hasonló dolgokról.
Megvallom őszintén, hogy velem volt már olyan, hogy egész hétvégén csak fetrengtem, pizsamában lébecoltam a lakásban, semmit nem csináltam, még fürödni sem fürödte. Bizony, megtörtént. Szerencsémre én egyedül voltam, megtehettem, hogy begubóztam a lakásba, nem látott senki. Hogy miért kellett? Talán már elegem volt a mindennapos megfelelésekből, és ily módon "lázadtam" kicsit, vagy valami ilyesmi, pszichológusok biztos jobban meg tudnák magyarázni. Ilyenkor kicsit "depizek" is, sajnálom magam, de aztán két nap múlva újult erővel vetem magam a harcba (ha már Laci is szóba került). És ha nem mondom el, senki meg sem tudja, lerendeztem magamban a mélypontomat.
Nyilván a villában is van ilyen, sőt, szerintem gyakrabban előfordulhat, a bezártság, ingerszegénység, stb. miatt. Viszont ott nem tudsz elvonulni, így ha ilyened van, pár százezer ember látja. Aztán címlapra kerülsz, mint egy koszcsillag.
Nem védem Évát, nem az én tisztem, meg nem is ismerem, de elképzelhető, hogy neki is voltak ilyen mélypontjai és azt tapasztalták meg a többiek. Igazából tényleg az a legrosszabb egy ilyen helyen, hogy a mélypontjaidat nem tudod kiélni, pedig arra baromi nagy szükség lenne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:43:38

@MÁRIA TERÉZIA: Olivér meg folyamatosan Bécit gyalázza, mióta csak kipityeregte magát a villából a Manólány után. Na? :D

bigél 2011.04.13. 16:45:58

@pushpang: ugye milye nehéz látni ezt kívülről? amikor beléd hasít, hogy a manóba is, pont így viselkedtem a múltkor, de gáz már?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:48:53

@bigél: épp az ingerszegénység miatt már a fürdés is változatosság lehetne a villában... szerintem.
Persze, ki nem dőlt le egy-egy hosszabb éjszaka, buli után úgy, ahogy volt.
Meg van az is, amit te mondasz, hogy az embernek élni sincs kedve, stb... Évát illetően, nem hiszem, hogy ez utóbbi lenne vele, hiszen a sminkje és a magas sarkú szandálja nélkül kakálni se tud, tehát törődik magával. Viszont reggel még csipás a szeme, de már keni fel a festéket, meg az alapozót. Ez nem lelki probléma, ez sima igénytelenség, miközben épp a festékekkel próbál igényes, ápolt nőnek kinézni.

bigél 2011.04.13. 16:50:19

@pushpang: persze az is lehet (sőt nagy valséggel így van), aki nagyon a szívére veszi és akár azon a bizonyos határon is túllép, ha a kedvencét védi, ill. másokat fikáz, az így éli ki a frusztrációját, itt adja ki magából a gőzt, ami végül is még mindig jobb, mintha családi/baráti körben tenné.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:50:46

@bigél: igen, szar tud lenni, ha a tükör visszaköszön.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 16:50:56

@MÁRIA TERÉZIA: Azért arról ne feledkezz meg, hogy LAcinak jó eséllyel semmilyen, 0% köze van ahhoz a niylatkozathoz!!!

Ugyanmár!

Írja a vv sajtóosztálya szépen, heti adagokba kiporciózva a cikkeket, amiket elküldenek az újságoknak és azok ezeket hozzák le..

Most Éva a soros, már közel a játék vége, és abban eglszen biztos vagyok, hogy nem akarja a csatorna, ezért elkezdik leépíteni..

Az ominózus cikknek Lacihoz vajmi kevés köze volt, gyakorlatilag csak azokat a részeit fejtették ki bővebben, ahol Éváról hangzott el negatívum, ezen kívül még meg bírták említeni, hogy Laci pornóssal járt és még nem ölt embert..

Lásd még az Erzsiről kijövő cikk, aminek, ha csak a címét, és az első bekezdését olvastad el, az jött le belőle, hogy férfiprostituált volt, ha tovább olvastad, akkor meg kiderült, hogy tádááám, a chippendale óradíját derítették ki.. (kicsit hasonlít ez a gigis filmhez, amit divat profi pornóként emlegetni, hát megnéztem pár - kétségtelenül agyatlan - fruska idétlenkedik)

A média aljas gyülekezet, de ha Te meg beveszed, hogy ezt x, vagy y mondta, (vagy akár azt, hogy az feltétlenül úgy is történt) akkor csak birka leszel, akit kedvükre rángathatnak..

velorexapáca 2011.04.13. 16:51:03

@MÁRIA TERÉZIA:

lassan és tagoltan írom, hogy te is megértsd!
A gutaütés Téged kerülget, a vérnyomásod valahol az egekben lehet, olyan szinten felspanolod magad idiótaságokon, hogy komolyan aggódom az egészségedért.. ;-)

de hogy picinkét visszamorduljak, itt acsarkodsz egyfolytában mindenkire, nem győzöm a fröcsögésedtől törölgetni a monitoromat

linkelj már ide egyetlen sort, ahol Laciról vagy bármely más villalakóról hozzád hasonló stílusban kommenteltem volna a Hogyvolt oldalain.

Itt te gyalázkodsz folyamatosan, ami egy idő után baromi unalmas. Olyan vagy mint egy beakadt tű, a régi bakelites lemezjátszón, kattogsz az utolsó akkordokat folyamatosan újrajátszva..

Ezzel csak egy probléma van, lejáratod magad.. bár mondjuk, ha neked erre van szükséged tedd.. max ignorállak..

bigél 2011.04.13. 16:53:00

@pushpang: szerintem a sminkelés más, az már egyfajta kényszer nála, fügetlen az ápoltságtól, az igényességtől. az jött le nekem, hogy nagyon elégedetlen az arcával, a táskáival, ezért már gyakorlatilag zsigerből sminkel reggel. mintha akkor venné fel az arcát.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 16:54:11

@nyuszómuszó: mármint, azt nem akarja a csatorna, hogy végül ő nyejre meg a játékot

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 17:10:13

@velorexapáca:

Kedves apáca, miért olvasol, ha idegesítlek? Nagyon rám vagy kattanva, én azonban nem vagyok rád, vérnyomásom rendben, de te megmérheted a tiédet, ha aggódsz érte,

apáca drága, annyira nem érdekelsz, hogy kutassak hozzászólásaidban, elég látnom, hogy ellenem acsarkodsz, kicsit sokat foglalkozol velem, szerintem ignorálj, nézz rajtam át, lehet a monitorodat se kell akkor tovább nyalogatnod, és a vérnyomásod is rendbe jön.

De nyugodtan járasd le magad, ha ehhez van kedved, ahogy a Laci teszi folyamatosan, mióta kijött a villából.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 17:15:53

@bigél:

Az a helyzet, hogy Éva egy tévéműsorban szerepel, azért sminkeli magát, ezt ő maga mondta Alexnek, és ebben egyet kell értsek vele, a képernyőn minden kis hiba az arcon felnagyul, minden lány sminkelt, ha észrevettétek a riportszobába rendesen kisminkelve mentek be, kivéve Szandika, aki gyakran fel sem öltözött, a riportszobába legtöbbször a híres rózsaszin köntösébe szeretett bemenni, látszott rajta, hogy épp kirángatták az ágyból, és még fogat mosnia se volt ideje...

velorexapáca 2011.04.13. 17:28:31

@MÁRIA TERÉZIA:

ijj bakker,

már komolyan el kell gondolkoznom azon, nem Éva áll e máriaterézia profilja mögött,

meg kell emeljem hajoljak kommunikációs stratégiád előtt...

érdekes a saját gondolataimat tiedként visszaolvasni, bár baromi pofátlannak tartalak/vagy lustának, hogy képes vagy
így visszavágni, maradjunk a lustánál..

egyedül lacit sajnálom akit minden egyes pengeváltásunkkor idecitálsz, mint az aljasság mintaképét.

szegény nyuszómuszó is hiába küzd az észérveivel..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.13. 17:29:56

@zsolyo: Az egészhez az online-nal egyetemben csak átlag 3-4 összefoglalónyi anyagból naponta, ami legjobb esetben is 4 óra a 24-ből szeletéből és a kiesett villalakók nyilatkozataiból vonhatjuk le a tanulságot a villalakókkal kapcsolatban, saját érzéseinkre, megérzéseinkre támaszkodva. Jobb lenne a napi 24 h online.

zsolyo 2011.04.13. 20:37:42

@pushpang: :-)) Nem beszéltünk össze, de az érvelésed kicsit gyerekes. Nincs ezzel semmi baj. Egyszerűen zavar az a gyűlölet ami Éva ellen irányul. Nem egy angyal, sok hibája van, de megnézném magamnak azokat az embereket akik ilyen vehemenciával szidalmazzák. Érthetetlen számomra, hogy a büntetéséért is milyen hadjárat indult. Nincs harag ugye?

zsolyo 2011.04.13. 20:45:16

@Peter_Cs: Sajnos én az onlin-t nem látom,itt szoktam elolvasni, hogy mi történt, elég elfogult az informálás:-)
A kiesett villalakók, meg akkor lennének intelligensek, ha semmi rosszat nem mondanának a bent lévőkről. Vannak akik megteszik.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 22:39:24

@zsolyo: Nem Éva ellen indult a hadjárat, inkább az az értelmetlen, ostoba szabályszegés ellen.Ahogy ezt a szabályszegést Éva elkövette, az pofátlan,gusztustalan volt.Pont azokkal szemben akik szavaztak rá. Drukkoltak neki, én is bírom.De ahogy előadta mért is nem veszi fel a kendőt, hát simán pofán tudtam volna vágni. Mit gondolhatott az, aki nem szereti ?
A stílus volt, ami büntetésért kiáltott. Annyira fel ba...ta az agyam, hogy igen is, azt sem bántam volna ha ki zárják. Ha ennyire semmibe veszi a szavazóit.
süti beállítások módosítása