Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X116

2011. április 12. 15:15 - Hódos Hajnalka

Kakaskukorékolásra ébrednek a Lakók, a kakas nagyon pontos volt, ennek ellenére senki nem kerül romantikus, idilli hangulatba, én sem, gyerekkorom óta ádáz küzdelemben állok minden griff-fel, és hát Lilu epesárga öve odabaszott, na. A vállára biggyesztett csipkebetét nagyon hajaz arra a terítőmre, amit a mamától kaptam, lánykorába’ horgolta libalegeltetés közben. Akinek a nagymamája nem tud horgolni, ne csüggedjen, bármelyik angol turkálóban rábukkanhat egy ilyenre, már csak fel kell varrni egy, a nyolcvanas évekből visszamardt terhesblúzra és máris trendik vagyunk. A válltömést ne feledjétek. A szopottgombóc frizurát se, van még valakinek Mystic rúzsa?

A Nyílméreg Béka bal lábbal és a szokásos kazallal a fején ébredt, előbb a kakast vágná le, aztán jobb célpontot talál a szervezetében felhalmozódott méreg szétköpködésére, Anikót. Utálom a Nagyszínpadot! Felajánlom a barátságom, pffff… láttad rajtam? Láttam. Téged akar kicsinálni, arra megy ki az egész. Csak nem számolt azzal, hogy mi hogy lépünk. Az önzetlenség másik szobra, Alekosz azon gondolkodik, kit vigyen, ha megkapja a jeleket. Jerzsin gondolkodik. Évának nem tetszik az ötlet, mert fél Anikótól, érzi, hogy kiesne ellene. Alekosz szerint nem olyan erős Anikó. Dehogynem, jaj kedves, aranyos, szeretetreméltó. És hadjáratot hirdetne Éva ellen. A beszélgetés a hálózsák alatt folytatódik, Éva részéről nem alakulnak jól a dolgok, mert Alekosz feszt magával van elfoglalva. Az lenne az igazi viadal, ha Éva és Anikó küzdene meg egymással. Látványos is lenne. Jó, hát akkor nekem itt vége a játéknak, köszönöm szépen. Baszogatni kezdi lelki társág, nem tökös, nincs vér a pucájában és mindig a könnyűket viszi párbajra. Éva el akarja kerülni a párbajt Anikóval. Maga miatt. Jó, általam? Engem akarsz felhasználni? Ez nem felhasználás. Mégis, minek neveznéd? Segítségnek. Éva új kedvenc kifejezését ismételgeti, ez egy egyéni játék, akár szimpatikus, akár nem. Jó, akkor oldd meg a párbajaidat. Te is. Szép dolog a barátság, mi, kisapám? Összefoglalva megállapíthatjuk, ez egy egyéni játék, ha nem Éváról van szó.

A Villalakók megválthatják életüket egy nagy közös bátorságpróbán. Sok jó nem sejtek a terített asztal láttán, ők sem. Gondoljatok bele, ha ezt megcsináljuk, jöhetünk vissz a Villába. Alekosz felteszi a legfontosabb kérdést: és hol a vödör, ahova hányunk? Jerzsi asztalhoz ül, a jelenet a Szindbádra emlékeztet. Meg is terít, nézd meg, nem vagy semmi! Az mi? Kukac? Igen. Pirított kukac salátaágyon. Ne nézegesd, told be! Jerzsi ínyenceket meghazudtolva falatozik és narrálja az eseményeket. A kukacok ropognak a fogam alatt. Jerzsi, haladjunk már! Számlát nem akarsz kérni? Jattot nem akarsz adni? Jerzsit végre sikerül kirobbantani az asztaltól, Alekosz a következő. Hát ez meg mi a fészkes fityfiritty? Ez rovar. Darázs. Á, ezt nem merem megenni. Alekosz bekapja a bogarat, Éva röhögve sikoltozik, kinn van a lába! Rágjad! Szúr a lába. Nem baj, már halott! Alekosz legyűri a bogarat, Bécié a következő adag.

Uramatyám, hogy néz ki? Béci úgy dönt, jobb előbb, mint később, összetekeri a nemtommit, betömi egyben, közben csendben öklendezik és nyög. Éva a mai napig nem tudja, mit evett, szerintem angolnát, azt szeretem. Anikó ordítozik, a tegnapi sáskáim! Nem eszem meg, nem nem nem! Jerzsi, a mai nap hőse újra asztalhoz ül. A fejét nem eszi meg, mert semminek nem eszi meg a fejét. Más testrészeket is csak a többiek miatt. Egy emberként fújol és fintorog mindenki. Milyen íze van? Sáska. Majd kicsit később vigyorogva hozzáteszi, most nem azért, de nem rossz. Anikó majd a legutolsót. Megpucoljam neked? Kapd be! Chips, chips! Mindenki boldog, bejutottunk a Villába! Alekosznak nagyon tetszett az exkluzív tálalás és nem volt olyan szörnyű. Nekem nem a tálalás, hanem Jerzsi összefoglalója tetszett. Inkább magam alá csinálok, csak ilyet ne kelljen csinálni!

Miután felelevenítjük Anikó szervezkedését, megtudhatjuk, mi történt a kiválasztás előtt és után. Alatt. Közben és mögött. Mellett és körös-körül. Béci számított rá, de neki már megvan, gondolkodott előre. Nincs ezzel semmi gáz. Jerzsi meg van szeppenve. Anikó sziszeg, ő ilyen alattomos nővel, mint az Éva még nem találkozott. Ezért, ezért írták nekem sms-ben, hogy ne lepődjek meg a kiválasztáson! Béci hadonászik a zöld kendővel, hadonászik és próbál kerek mondatokat kipréselni magából, zavarban van, hebeg-habog. Egyet tudnotok kell. Valamelyikünknek, bármelyikünknek ki kell esni ahhoz, hogy őket megtörje. Ha ők maradnak a fináléban, akkor tényleg megoszlik a rajongótáboruk, akkor a harmadik félnek lehet esélye. Lefordítom. Jerzsi, sógi, bocs, kiviszlek, visszajövök, lásd be tesó, hogy nincs más választásom. Az est folyamán ezt még Béci csűri-csavarja néhányszor. Már meghozta fejben ezt a döntést, mikor Gigi kiment. Esetleg, akit kivisz, az közel is állhat hozzá. Jerzsi nem fog haragudni, ha Béci őt választja.

Anikó idegesen kicsattog a kertbe, ahol Alekosz és Éva beszélgetnek. Hát az nagy rejtély, kit visz Béci, mert kelepcébe került. Anikó rágyújt, Éva sunnyog, Alekosz csodálkozni kezd azon, jól szét lettek szórva a jelek, arra is gondolt, Jerzsi kettőt is fog kapni. Hát arra Anikó is gondolt! Jelentőségteljes pillantást vet Évára, aki gombnyomásra védekezni kezd, tudom, Anikó! Annyira megkértelek! Tudom, hogy megkértél, de… úgyse…Miért, szerinted kit fog választani? Ha a Jerzsit választja, mi megyünk párbajozni a legvégén, lányok. A Jerzsi gyengébb, mint te, és a Béci nem hülye. Anikó dühösen ühümözik. Ez már a végjáték. Ja, és itt már minden megengedett, nem? Sajnálom, Anikó, ez volt a döntésem. Maradjunk abban, hogy ez a taktikád volt. Anikó két lábon járó sértődöttség és düh, Alekosznak is panaszkodik, egyértelműen ő a potenciális jelölt. Az meg se fordult a fejedben, hogy te jössz vissz? De, megfordult, de ő most nem erről beszél. Ő most az Évára haragszik.

A Villába való visszatérés után mindenki megpucolkodik, utoljára ilyen babarózsaszínű szájfényt, mint amit Éva kent magára, akkor láttam, mikor az unokahúgomnak Barbie sminkkészletet vettem karácsonyra, mondjuk ő húzóra megitta, nem szarozott a lassú lenyalogatással. Buli lesz, azaz minimum ketten beállnak, mint a gerely és összebalhéznak. Egyelőre ennek nyoma sincs, szeretet és béke, nagy az öröm a roskadozó tálcák láttán, koccintanak, a jólétre. Soha többet kígyót! Soha többet csótányt! Béci óbégat, imád élni, imádja az ízeket, imád táncolni és szexelni. Jerzsi fűszoknyában, már csak a fákárdocska hiányzik a kezéből, a kommunikációs készség hasonló, mint Anulué, Éva Shell oil melltartóban, Anikó a fejére biggyesztett egy egész bukrot. Bekövetkezik, amitől rettegtem, Éva táncol. Ha nem akarsz lila ruhát, vedd fel a kendőt! Jaj, de nem akarom. Most nincs itt a Lilu.

Anikó megint beleszagolt a gyűszűbe, mivel popsztár közel s távolban nincs, valószínűleg balhézni fog. Egyelőre üveges tekintettel ül a kertben. Mos’ hábaelőrszúr. Ez hülyeség, Anikó. Tudod, mit beszéltünk meg, Éva! Ki akarsz szavaztatni! Anikó következetes, újra ott tartunk, hogy kiafaszomatvinnekigondokoggyámá. Kicsit később a két ádáz ellenség Shakirára leszbitáncol, rázzák piszkosul, Béci és Alekosz kintről figyelik őket. Nagy viadal lenne a kettőjéké! Azt biztos, arra kíváncsi lennék! Ott dőlne el. Két ilyen vadmacskát harcolni látni! A szépség a lexikális tudás ellen, röhög fel makogva Alekosz. A két lány vonaglik, odalép hozzájuk Jerzsi. És megérkezett a kakukktojás. Béci és Alekosz éktelen röhögésben törnek ki.

Második menet, jobb sarokban a meglepetésre józan Éva, bal sarokban a még mindig részeg Anikó. Éva arról próbálja győzködni, erősebb mint a Gigi és ez egy játék. De Anikó a Bécinél nem erősebb. Arra gondoltam, hogy elkerülök a Bécivel egy párbajt! Mert önző vagy! Nyilván önző vagyok, mikor öten vagyunk! Anikó nem érti, Éva miért nem tudta olyan egyenesbe’ tolni, mint ő, aztán felkapja a vizet! Persze, hogy te leszel a hibás! Most ezért hadd te legyél már a hibás! Hadd hibáztassalak már azért, mert nem tartottad a szavad! Tudod mennyire kértelek, hogy ez a párbaj az enyém legyen Jerzsivel, és te szemrebbenés nélkül azt mondtad, hogy jó! Ezt tudod, hogy hívják? Alattomos dolognak! Ha választhatnék egy állatot, tudod melyik lennél? Nem derül ki, mert Éva összecsapja a kezét, mondjad, győzd meg a nézőket. Anikó felpattan, haggyámá, neked csak a nézők számítanak meg a kamerák! Mond még valamit arról, hogy Évának nem számítanak az érzések meg az se, amiről ő beszél, de nem értettem pontosan, arra, hogy milyen állatot választott volna Anikó, kommentben lehet tippelni. A csajok balhéja alatt rövid részleteket vágnak be, miről beszéltek a riportszobában. Anikó szerint Éva jellemtelen, ő kisvárosból jött, még nem találkozott ilyen nővel. Évának nem szabad megnyerni ezt a versenyt. Őt mindenki bántja, ő úgy jó, ahogy van, mégis mindenki báááántja, mi van? Éva mondókájának a lényege, hogy Anikó minden játékot megnyer, ügyes, nagyon erős ellenfél, de a vv4 játékban le akarja győzni.

Az utolsó menetre a nappaliban kerül sor. Nem érdekel itt senki más ember, bocsáss meg, te sem, rajtam és az Alekoszon kívül. Anikó felugrik, mintha ettől harciasabb lenne, mutogat, innentől kezdve aztán Éva ne számítson semmire. Engem így még nem sértettek meg! Szégyelld a pofádat! Szánalmas vagy! Beront a nappaliba, morogva pakol. Ne szólj hozzám és menjél…aztán eszébe jut, nem mondhatja, hogy Éva húzzon ki, mert ez nem az ő háza. Én még ilyen gerinctelen emberrel, esküszöm…Milyen gerinctelen? Te minek neveznéd az olyan embert, amilyen te vagy? Mi? Mi? Gondolkozzál már! Anikó az egyenességről beszél. Oda kellett volna hozzá menni (mámeg) és azt mondani, hogy ezmegez van. Erre ő azt mondta volna, hogy jó, megértem. Anyádat eladnád azér’ bazmeg, hogy megnyerd ezt a szájbabaszott fődíjat! Kiviharzik a kertbe. Éva bekopog Alekoszhoz, pechjére Anikó észreveszi, és ordítani kezd. Mehetsz Évám panaszkodni, bújjál az Alekosz szoknyája alá, oda való vagy! Az Alekosz hátán akarsz felkapaszkodni, mert amúgy sose jutnál be a döntőbe! Miután ilyen jól megmondta a magáét, rágyújt a kertben. Ez is megvolt, mégsincs este. Éva jön, menjél, panaszkodjál, hátha igazat ad neked! Éva lenagyszínpadozza Anikót, Jerzsi hallgat, mint szar a gazban, aztán valami óbégatós vitába kezdenek Szandi nyakláncáról, amit Anikó azért se ad oda. Végül Anikó berobog a szobába, azért csinálta ezt Béci, hogy kivigyél, mert ő akar a fináléba kerülni! Na. De legalább az ágyunkban alszunk, mert vége a dzsungelhétnek. Ruhástul. Retkes talppal, mert előtte meztélláb rohangáltunk a kertben.

Köszönöm S-nek a képeket. :)

Címkék: vv4
903 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 13:50:57

@foxglove: tökéletesen igazad van. De opcionálisan azért meg van rá a lehetőség. :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 13:52:46

@lac64:

Olivér nagyon megszívta Anival, nem tudott uralkodni magán, és az Anis történet is felpörgette az eseményeket, hogy kimenjen, persze elsősorban a saját hisztis természete miatt ment ki Oli, de azért az Ani féle történet is betett neki. Úgyhogy nem hiszem, hogy Anikónak drukkolna. Legalábbis nyíltan nem.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 13:52:50

@pushpang: igen, a képünk is hasonló; de én voltam it előszööööööör! ;P

mondjuk azóta már én is messze járok a 34-estől XD

Soror Formoza 2011.04.13. 13:53:20

@MÁRIA TERÉZIA: Nem mindegy, hogy egy Trabant vagy Lexus gazol el. Hogy ne szegyenkezzen aztan a rokonsag... :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 13:54:03

@pushpang: tudod, Peti_Cs szerint Éva egy édes vadmacska - mondjuk a macskafélék tiszta állatok, de egye-fene, ráhúzhatjuk, hogy azok sem tusolnak.. XD

Talpig Jimmy 2011.04.13. 13:54:27

Anikó gyönyörű, bűbájos, vonzó és punktum!

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 13:55:10

Gigi olyan mint egy tinédzser lány, aki most fedezi fel, hogy nő. Minden mozdulatában valamilyen szerepet játszik. Az intelligencia hiány, meg ordít róla, ha megfeledkezik a szerepkéjéről. Például, mikor le ( f.a.s.z.szopó ) sózta Béci barátnőjét, csak úgy kedvességből. Közönséges táncos lány. Ezt most jó értelemben gondolom. Nem baj, hogy az, csak ne játssza az egyetemistát.
Ankó csak néha, szenved pár olyan dologtól, amit illene tudnia. Ja meg nagyon csúnya részegen.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 13:55:10

@MÁRIA TERÉZIA: Ha nincsenek ott a kemrák, Oli úgy megcsinálja Anit, ahogy azt kell.. Sírásig, vagymi..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 13:55:50

@MÁRIA TERÉZIA: Épp elégszer? Érdekes, én pont azon gondolkodtam, hogy szinte az összes lányt láttam már fürödni az összefoglalókban; Szandikát kikockázva pucéran, a többieket bikiniben, de Évára egyáltalán nem emlékszem. Ha másra nem, a feltűzött haja biztos rémlene, mert nem gondolnám, hogy eláztatná a loboncát minden (?) este v. reggel tusoláskor.

Mellesleg Gigi is mondta ezt az egyik nekedvalóban, talán nem ennyire direkten, amikor arról áradoztak a nagypofájú drukkerek, hogy Éva milyen nőies, hogy inkább nem részletezné, de az Éván csak a festés és a máz látszik, az alapvető higiéniával komoly problémái vannak. De már Alekosz is utalt a koszos bugyikra, stb.
Brrr....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 13:56:23

@lami83: de ettől Éva még nem fürdik többet :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 13:56:47

@Ari11: szeritem aranyos részeg, jókat mosolygok rajta..

az is igaz, hogy épp az ilyenfajta részegeket lehet a legjobban felidegelni azzal, hogy fölényes higgadtsággal lekezeled őket, és akkor robbannak, onnantól kontrollálatlanul ömlik belőlük a hülyeség..

JA, ez is vicces.. ;P

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 13:59:31

@feszület: Ha nem taj részeg .
Ő pont az a típusú részeg, hogy nőben gusztustalan. Nem aranyos, vagy humoros.
Hanem el veszíti minden előnyét.

lac64 2011.04.13. 13:59:50

@MÁRIA TERÉZIA: Pont erre utaltam. Viszont az is furcsa lenne, ha nyíltan Ani ellen és Éva mellett szurkolna.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:00:47

@pushpang: amikor Béci kiejtette Olivért és valamin vitáztak Évával, akkor Éva pont törölközőbe burkolózva, feltűzött hajjal óbégálta Bécinek, hogy "nem te vagy itt az új bajnok". Csak fürdött akkor...:)

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:01:24

@pushpang: ja és tán pont a fürdőszobából rikoltozott kifelé.

dr. gernika 2011.04.13. 14:01:46

@Ayesha: Jah, nekem legvékonyabb korszakomban sem volt olyan "vastag" mint neki, pedig voltam én is 50 kg alatt. :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 14:02:04

@Ari11: A rémisztő az, hogy ilyenkor kiszolgáltatottá válik. Másnap meg nagyon mélyen szégyenkeznie kell. Egy nőnél ez nagy sebezhetőség.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 14:02:14

@nyuszómuszó: és ha igazán kedveskedni akarna neki, akkor elég lenne csak azt mondania, hogy "nefürgyééééle!" :D

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:03:55

@gernika: de nem hinném, hogy az háj...

lac64 2011.04.13. 14:04:26

@Ari11: Nem osztom a véleményedet. Ani sokszor volt spicces (szerintem nagyon hamar megárt neki), és általában olyankor aranyos. Két eset volt, amikor más arcát mutatta ittasan, de ne feledd, mindkét esetben nagyon padlón volt: az egyik a Jerzsis veszekedés, ami közvetlenül azután volt, hogy Olivér kiment és Jerzsi rászállt, a másik most, amikor Éva átvágta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 14:05:29

@Ayesha: jó, de hát azt senki nem állította, hogy november óta nem fürdött egyszer se, csak azt, hogy néha napokig nem fürdik. Bele se merek gondolni, milyen lehet ennek néha (?) a sunája.

Summa summarum, Éva kívül, belül egyaránt mocskos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 14:08:42

@lac64: Ani szerintem is általában inkább aranyos, ha iszik, mint kínos vagy visszataszító...
És olyankor rendszerint nagyon bátor is, lásd, ahogy legutóbb nekiugrott Évának.:)

És a 40-es lábával sincs gond, amíg nem valami lapostalpú balerinacipőt vesz fel cicanadrággal. Magassarkúban nem vészes, a pipaszár lábai ellenére sem. :D

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:08:48

@pushpang: nem mondom, hogy a tisztaság mintaképe:)
de egy alkalom eszembe jutott amikor TUTI hogy fürdött:D:D:D:D:

dr. gernika 2011.04.13. 14:09:29

@MÁRIA TERÉZIA: "épp elégszer láttuk Évát fürödni ahhoz, hogy tudjuk fürdik, és egy csomószor meg az volt a gond, hogy jöjjön már ki a fürdőszobából, hagyjon másokat is zuhanyozni, meddig áll még a zuhany alatt."
Hát eltart egy ideig, míg leázik a 3 napos retek. :))

_most_ 2011.04.13. 14:09:53

@pushpang: Csomószor láttam fürdeni Évát online-ban, sajnos egyszer Alekoszt is.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 14:11:20

@lac64: Bélának vallott szerelemről, megfeledkeztél. Nem kívánom senkinek, a másnap reggelét. Nem lehetett könnyű feldolgozni neki, hogy ezt ekkora nyilvánosság előtt tette. Ez is csak a részegségnek, ön kontroll vesztésnek volt köszönhető.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:15:13

@lami83: csak tudnám, kit vitt rá a lélek, hogy Alek fürdését sugározza:D:D:D

lac64 2011.04.13. 14:17:27

@Ari11: OK, de abban mi volt a gusztustalan? Egyébként Te általánosként írtad, hogy részegen gusztustalan.

dr. gernika 2011.04.13. 14:20:27

@Ayesha: Volt egy-egy zsírpukli rajta, ami akkor sem ment le, mikor egyébként gebe voltam, de amúgy tényleg az izomtól (meg szerintem a csontjaimtól) volt vastag. Most már sajnos háj is van rajta bőven.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:23:10

@gernika: én is hájjal takartam be a nem eltűnő puklikat:D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 14:24:54

@lac64: Az, hogy elvesztette közben minden nőiességét, szinte könyörgött. Inkább nézni volt rossz.
Ezenkívül ha részeg, imbolyog, vállai félre csúsznak, hevesen gesztikulál.Elveszti minden tartását.

dr. gernika 2011.04.13. 14:33:55

@pushpang: Ez az, amibe én sem mertem gondolni, mert ha 2-3 napig nem mossa, és nedves törlőkendőt sem használ, azt már a többiek is érzik...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 14:34:03

@pushpang:

Máskor meg pont Gigi koszos bugyijai és rendetlensége volt terítéken bent a házban, úgyhogy szimplán arról van szó, hogy a nagy Éva utálatot mindenre kiterjesztik és ráhúzzák.

Giginél ugyanúgy gusztustalannak tartom, hogy a legelegánsabb vacsora közepén Jerzyhez fordult, és megvető arckifejezéssel azt mondta, hogy jaj de büdöset fingottál! Hát pontosan tudja, hogy a tévé nem szagos, mi azt nem észleltük, ott bent meg nyilván mindenki tudta, hogy az Jerzy volt, és nyilván nem mindig tud kirohanni időben az udvarra ilyen esetben. Én izléstelennek tartottam Gigit akkor is, és most is.

Nem egyszer, hanem sokszor láttam Évát fürödni, és sokszor volt konfliktus is, hogy kizavarták a fürdőből, vagy arról panaszkodtak, hogy már milyen régóta benn van, szóval, az a lényeg, hogy mindig vele van bajuk, én speciel Gigitól és Lacitól hányok most ezek miatt. Viselkedésük "értékelhetetlen", ahogy Alek mondaná, de mindenképpen ízléstelen.

frea 2011.04.13. 14:37:14

@Ayesha: Ha valakire pipa vagy, mondhatod neki:a szél kuszálja össze a lábadat, a kannibálok mondják rád,hogy jó ember voltál, de ha fogós átkot akarsz:fürödjön előtted meztelenül az Alekosz!

dr. gernika 2011.04.13. 14:37:23

@Ayesha: Bárki is volt, gondolta szenvedjenek a nézők is. :)

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:37:44

Tudom, hogy Alek minden nőre rámászott, de ha Éva annyira undorítóan koszos (pállott genitáliákkal:D) akkor ő sem akarná örökké megszexualizálni!
Pont ő...

dr. gernika 2011.04.13. 14:42:56

@Ayesha: Szerintem előtte saját kezűleg fertőtlenítené. :D

Albino Vernyul 2011.04.13. 14:43:10

@Ayesha: Alapjaban Anikot szagolgatja, meg tapizza.. Evat nem igazan...

velorexapáca 2011.04.13. 14:43:21

@MÁRIA TERÉZIA:

sztem szavazzunk! kell-e a villában fürdeni vagy sem!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 14:43:33

@gernika:

hiába nah, én az éjszakait is nézem, és Éva sokszor fürdött benne, vagy sokszor volt olyan, hogy épp jött ki törülközőben és feltekert mosott hajjal, szóval ez csak egy ócska ócska, hazug duma Laci részéről, aki rettegett, hogy Éva kihívja és meg is veri, most kijött egy pánikrohammal és van pofája Évát szidalmazni, nah, ha csendben maradt volna jobban járt volna. Egy nagy darab bunkó ember, alja pletykafészek. Minden hazugság, amit Éváról ejt vissza fog vetülni rá... ráragad, mint a kosz.

Az alkoholizmust elismerem és Évának AA-t javaslom, de kicsivel többször láttam fürdeni, mint ahányszor alkoholos állapotban láttam.

Fú de megutáltam most gyáva sunyi Laci urat. Párbajra nem mert menni Évával, ezért kisunnyugta magát a villából és most osztja a retket. Nála úgy látszik ezt jelenti a hit és a becsület.

velorexapáca 2011.04.13. 14:44:46

@Ayesha:

tegnap nem a szagokról pusmogott Anikó és Alek némi tipitapi mellett?

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 14:47:00

@velorexapáca: nem tudom, nem hallottam.

Off: holnap megyek megint egy beszavazó showra!!!!

Bandecuccoli 2011.04.13. 14:49:10

@Ayesha: Ennyi idő után már majdnem mindegy. Zsák a fejre, orrcsipesz, azt had szóljon... :DDD

dr. gernika 2011.04.13. 14:49:46

@MÁRIA TERÉZIA: Te én elhiszem, hogy fürdött, de miért mondanák többen, egymástól függetlenül, hogy többször is elhanyagolta? Nem hiszem, hogy annyira számon tartanák egymás napirendjét, szerintem már megérezték rajta...
lehet attól függetlenül, hogy nem igaz, de akkor sem értem, hogy válthatott ki belőled ekkora indulatokat.
A haját másfél hetente mossa, ezt a saját szájával mondta, szerintem ez is fura egy kicsit...

foxglove (törölt) 2011.04.13. 14:54:22

@MÁRIA TERÉZIA: "Sokan elrettennek tőled, hogy büdös vagy, büdös a pofád."
by Oli. A lárvás veszekedés.
Szóval nemcsak Laci ám itt a hunyó.

frea 2011.04.13. 14:54:54

@gernika:Azt azért kötve hiszem, hogy a pedáns Giginek szét lettek volna dobálva a cuccai!A Boglya volt az, akinek az ágyába volt hányva minden, tiszta, szennyes, és pléddel letakarva. Lelki társa, Alkesz lebbentette fel a fátylat az iszonyú kupiról.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 14:57:36

@gernika:

Azért mondják rá, mert utálják, és az alkoholizmusa miatt büntetik. Ezért fűt- fát kiáltanak rá. De fürdés terén kiállok Éva mellett, mint mondtam, jóval többször láttam tisztálkodni mint inni, igazából nem is volt mindennap alkohol a villában, viszont, amikor nem kint a kertben laktak garantáltan fürdött.

Laci újra bebizonyította, hogy sunyi, Gigi meg ha volna kis esze nem mondana senkire se rosszat mikor kinn van, mert ez visszaüt rá, és így tehát a bátyára is. Ilyenkor a bátyját gyengíti. Mert gonosznak és pletykásnak, rosszindulatúnak látszódnak. Ezért Gigikém, ha jót akarsz a tesódnak, hagyd abba Éva sarazását. laci azt hiszi már nincs mit vesztenie, pedig lehet még annál is lejjebb süllyedni, mint ahol ő van most.

Mivel ő a Béla csapatban volt, ezért ami rosszat mond ő Éváról, az a másik csapatot erősíti, mert az Alek és Éva fanok nagyobb elánnal fognak kedvenceikre szavazni.

frea 2011.04.13. 14:59:32

@foxglove: Nem mondták rá sokan, hogy koszpók, csak Oliver, Gigi, Béci, Alekosz, Laci.Hm. én egyszer láttam fürödni, amikor állati fontos volt neki a beteg Gigi előtt zuhiznia.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 15:00:56

@foxglove:

Ez a cigizés miatt van, tény, hogy a folyamatos cigizés büdössé tesz akárkit, de ez nem cáfolja azt, hogy Éva sokat fürdött.

Meg azért Olivér is tudott nagyon brutál lenni, ha rájött az ötperc a villában, ami úgy napokig tartott nála, és ilyenkor undorító dolgokat mondott, undorítóan támadt másokat, és nemcsak Évát, ugyanilyen stílusban.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 15:02:01

@frea:

Sajnálom, de volt egy konkrét jelenet ben a házban, amikor Gigi mindenhová szétszórt cuccairól beszéltek.

bigél 2011.04.13. 15:02:36

@Ayesha:
"Tudom, hogy Alek minden nőre rámászott, de ha Éva annyira undorítóan koszos (pállott genitáliákkal:D) akkor ő sem akarná örökké megszexualizálni!
Pont ő... "

Lehet Éva ezért hagyta ki néha, mert már nem bírt Alekkel. Egyfajta biológiai fegyverként használta. ;)

velorexapáca 2011.04.13. 15:03:03

@MÁRIA TERÉZIA:

nyugiii... nem ér annyit éva, hogy elvigyen az agyvérzés... :-((((

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 15:04:55

@frea:

hát akkor van egy feladatom számodra: nézd vissza az öfiket, meg az éjszakai felvételeket, és csodálkozni fogsz, hogy Éva mennyiszer zuhanyzik bennük, vagy megy fürödni, vagy jön ki megfürödve a fürdőből.

Kár ezen rugózni, Laci egy végtelenül pitináner sunyi alak, megérdemelte a sunyi-trikót. Gigi meg most már szedje össze magát, ha jót akar a bátyjának és fejezze be mások gyalázását.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 15:06:46

@velorexapáca:

Én nyugodt vagyok, de azért szeretném, ha Lacika nem lenne az a nagy hitével és becsületével. Valahányszor kinyitja a száját, valami koszmó hullik ki belőle másokra. Pedig ő bizonyult leggyávábbnak a házban.

bigél 2011.04.13. 15:06:57

Amúgy tényleg kár ezen rugózni, ki nem tojja le, hogy mennyit fürdenek, nem nekünk kell szagolni.

velorexapáca 2011.04.13. 15:10:09

@MÁRIA TERÉZIA:

kissé szelektív a memóriád. nagy szerencséje évának, hogy ilyen rajongói vannak.

inmemancsi 2011.04.13. 15:16:32

@Ayesha: csak, hogy ne tévedjetek el, az o lábat sportolással nem lehet kiegyenesíteni:))a térdek nem megfelelő állásából alakul ki, ortopédiai probléma, speciális térdtornával (főleg ha már gyerekkorban csinálják) lehet egy kicsit korrigálni. Egyébként pld. Palvin Barbara modellnek is iszonyú lábai vannak, mégis elboldogul. mondták itt már a fiúk a kisugárzással sokat lehet javítani.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 15:17:08

@velorexapáca:

Jó, akkor készíts táblázatot arról, hogy ki hányszor fürdött a házban, és utána megbeszéljük.

Ami tény, azt elismerem, tehát hogy Éva egy láncdohányos, és hogy ha van alkohol a villában, akkor iszik. De ami nem igaz, azt felesleges nyomni nálam.

Éva rendszeresen fürdik, és ez rendesen ott van a felvett anyagokon.

Az is tény, hogy Laci gyáva és sunyi, hogy kisunnyogja magát a házból, és aztán ilyeneket szól be. Egyébként azóta mióta kiment egyáltalán bele se pillantok a belevalókba meg nekedvalókba mert látni se akarom.

Untig elég róla, amit másodkézből itt olvasok.

bigél 2011.04.13. 15:18:08

@velorexapáca: egyáltalán ezt az egész rajongást nem értem, miért is kell egy villalakóért rajongani? nekem is van, aki így képernyőn keresztül szimpatikus, ill. kevésbé szimpatikus, de ekkora érzelmeket nem váltanak ki belőlem SSKK. Kikapcsolódás, poénkodás, egy kis lélekgyógyító rosszindulat/savazás ;), szerintem erre jó az egész.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 15:23:53

@MÁRIA TERÉZIA: Szerintem Alekoszon kívül mindenki szanaszét dobálja a cuccait.
Nézd, attól, hogy az Éva-féle módszert alkalmazod - gy.k. azonnal mást kezdesz besározni, attól még Éva néha napokig nem fürdik és kész. :)
De védd nyugodtan, legalább Peticsé nincs egyedül :D

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 15:24:31

@inmemancsi: azt nem is feltételeztem, semmilyen betűláb sose lesz egyenes. Gernika és én csak a formásságát, izmosságát hiányoltuk, ami sporttal bizony elősegíthető:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 15:27:12

@MÁRIA TERÉZIA: most így visszaolvasva, nagyon érdekes, hogy mennyire belelovaltad magad ebbe az Éva nem fürdik dologba, szinte hisztérikusan próbálod cáfolni Laci szavait.
Most mondd meg őszintén mi a pékfaszáért mondta volna, pont ezt, ha nem lenne igazságtartalma?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 15:33:24

@bigél: Egyetértek. :)
Nekem pl. kifejezetten jót tesz, ha Évát satuzhatom. :D

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 15:33:38

gyerekek, be vagyok fosva...mi van, ha bénázni fogok angolul:S

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 15:45:25

@Ayesha: nyugi, nem lesz gond... :) Én ilyenkor mindig arra törekedtem, hogy lássák, nem zsibbadok bele a bénázástól való félelembe, inkább hibázzak, de beszéljek, mintsem megkukuljak.

Ayesha (törölt) 2011.04.13. 15:48:36

@pushpang: csak félek, hogy nyelvtanilag szar leszek (hajlamos vagyok lefosni élőbeszédben...) vagy hogy dadogok...

velorexapáca 2011.04.13. 15:53:40

@bigél:
ezt én is így látom, pont ezért tettem szóvá, de van aki ezt sokkal jobban mellreszívja..

velorexapáca 2011.04.13. 15:58:36

@MÁRIA TERÉZIA:

utoljára írom, ellentétben veled, baromra nem érdekel ki hányszor fürdik odabenn ellenetétben veled egy bejegyzésemben sem acsarkodom hozzád hasonló szinten a többi villalakóra.

Sokadszor jelzem feléd, ne spanold fel magad, a végén még lefordulsz a székről, azt meg sokad magammal nem venném a szívemre.

Bár most , hogy ezeket a sorokat írom szőrnyű gyanúm támad!

Tuti nem lehet bentről kommentelni? :-)

bigél 2011.04.13. 16:02:51

@velorexapáca: láttam, ezért is címeztem neked. ;)

na megyek fürdeni :)

bigél 2011.04.13. 16:04:29

@pushpang: ejnye, nem szégyelled magad?

(költői kérdés volt ;))

bigél 2011.04.13. 16:08:04

@pushpang: saját hibáinkat elfeledjük egy kis ideig, ha másokat ekézhetünk. persze annak is van határa, én inkább csak az ilyen lájtos savazást szeretem, amikor a rosszindulat túlcsordul, az már nekem sok. azért jó itt, mert a legtöbben tudják, hol a határ. ellentétben a velvettel, ahová néha betévedve csak kapkodtam a fejem, hova is kerültem.

zsolyo 2011.04.13. 16:25:16

@pushpang: Olvastam a cikket, amiben Éva fürdési szokásait taglalták. Laci (aki jobb, ha meg sem szólalna) azt mondta napokig nem fürdött. Zsófika azt mondta csak 2 napig. Gigi szerint nem volt ilyen, de előfordult a smink rajta maradt, akkor ki hazudik? Mindenre képesek, hogy befeketítsék a másikat. Egyébként meg Gigit egyszer sem láttam szex után tisztálkodni. Akkor mi van?
Biztos megtette, de nem mutatták.Ettől még nem mondom, hogy koszos. Laci egyébként is a tyúkokkal feküdt.

zsolyo 2011.04.13. 16:28:19

@pushpang: Azért mert sunyi. A villából is úgy távozott, sunyi módon. Egy igazi pánikbeteg ki sem mer menni az utcára ez meg itt vigyorog amióta csak kikullogott bőgve.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 16:32:30

@pushpang:

Pékfasz? Ezzel vered? Hisztérikusan?

Laci megkapta a sunyi pólót már a házban, rosszul volt, hogy Éva visszajött, rettegett, hogy vele kell majd párbajoznia, ezért kisunnyogta magát a házból.. és hogy most miért hazudik? Egyrészt mert buta, és nem tudja, hogy ezzel még jobban kiderül, mennyire pitiáner alak, másrészt mert buta és azt hiszi ezzel segíti Béláékat, pedig épp ezzel ássa őket el. Mert azok akik Alekékra fognak szavazni, csak még jobban beidegesednek az ilyen nyilvánvaló hazugságoktól, megjön a szavazó kedvük.

Verjed csak tovább nyugodtan hiszterikusan a pékfaszával, ha neked jólesik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:36:02

@bigél: ami a hibákat illeti, feltehetőleg van néhány közös, egyáltalán nem kellemes személyiségjegyünk az Évával, azért irritál ennyire. :)
De igazad van, semmi értelme lemenni kutyába és veszettül csaholni bárki ellen vagy mellett - én inkább kikapcsolódásnak élem meg a kommentelgetést. Még a legelején nem néztem a vv-t, mert folyamatosan visítottak a lányok, Olivér folyamatosan harákolva röhögött és üvöltött - kb. ennyi jött le az első adások után. De el kezdtem olvasni ezt a blogot, aztán nézni kezdtem a tv-t és egy idő után "tollat" is ragadtam, de soha nem húznám fel magam egy számomra tök ismeretlen realityjátékos mellett vagy ellen. Főleg nem a kommentelőkön - na jó, Peticsé néha megingat, mert időnként elég idegesítő, de inkább megnevettet. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:36:58

@MÁRIA TERÉZIA: no, most hogy jól kiadtad magadból, most már dőlj hátra és pihizz. :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 16:37:25

@velorexapáca:

Nyugodtan vedd a szívedre, ha lefordulsz a székről, miközben furcsa gyanúid támadnak az acsarkodástól
neked és Lacinak, aki elképesztően pitiáner módon viselkedik, amióta kinn van. Párbajozni nem mert volna, de kisunyja magát a házból és utána Évát gyalázza, aki viszont háromszor is volt párbajozni és megy majd negyedszerre is, szóval egy ilyen emberre dobálni retket a stúdióból tényleg magát cimkézi Laci bá: védhetetlen amit csinálsz!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:40:50

@zsolyo: ti összebeszéltetek?:)

Mindegy, Éva akkor se fürdik napokig és kész. :D

bigél 2011.04.13. 16:42:40

Kicsit komolyabban a fürdésről, meg hasonló dolgokról.
Megvallom őszintén, hogy velem volt már olyan, hogy egész hétvégén csak fetrengtem, pizsamában lébecoltam a lakásban, semmit nem csináltam, még fürödni sem fürödte. Bizony, megtörtént. Szerencsémre én egyedül voltam, megtehettem, hogy begubóztam a lakásba, nem látott senki. Hogy miért kellett? Talán már elegem volt a mindennapos megfelelésekből, és ily módon "lázadtam" kicsit, vagy valami ilyesmi, pszichológusok biztos jobban meg tudnák magyarázni. Ilyenkor kicsit "depizek" is, sajnálom magam, de aztán két nap múlva újult erővel vetem magam a harcba (ha már Laci is szóba került). És ha nem mondom el, senki meg sem tudja, lerendeztem magamban a mélypontomat.
Nyilván a villában is van ilyen, sőt, szerintem gyakrabban előfordulhat, a bezártság, ingerszegénység, stb. miatt. Viszont ott nem tudsz elvonulni, így ha ilyened van, pár százezer ember látja. Aztán címlapra kerülsz, mint egy koszcsillag.
Nem védem Évát, nem az én tisztem, meg nem is ismerem, de elképzelhető, hogy neki is voltak ilyen mélypontjai és azt tapasztalták meg a többiek. Igazából tényleg az a legrosszabb egy ilyen helyen, hogy a mélypontjaidat nem tudod kiélni, pedig arra baromi nagy szükség lenne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:43:38

@MÁRIA TERÉZIA: Olivér meg folyamatosan Bécit gyalázza, mióta csak kipityeregte magát a villából a Manólány után. Na? :D

bigél 2011.04.13. 16:45:58

@pushpang: ugye milye nehéz látni ezt kívülről? amikor beléd hasít, hogy a manóba is, pont így viselkedtem a múltkor, de gáz már?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:48:53

@bigél: épp az ingerszegénység miatt már a fürdés is változatosság lehetne a villában... szerintem.
Persze, ki nem dőlt le egy-egy hosszabb éjszaka, buli után úgy, ahogy volt.
Meg van az is, amit te mondasz, hogy az embernek élni sincs kedve, stb... Évát illetően, nem hiszem, hogy ez utóbbi lenne vele, hiszen a sminkje és a magas sarkú szandálja nélkül kakálni se tud, tehát törődik magával. Viszont reggel még csipás a szeme, de már keni fel a festéket, meg az alapozót. Ez nem lelki probléma, ez sima igénytelenség, miközben épp a festékekkel próbál igényes, ápolt nőnek kinézni.

bigél 2011.04.13. 16:50:19

@pushpang: persze az is lehet (sőt nagy valséggel így van), aki nagyon a szívére veszi és akár azon a bizonyos határon is túllép, ha a kedvencét védi, ill. másokat fikáz, az így éli ki a frusztrációját, itt adja ki magából a gőzt, ami végül is még mindig jobb, mintha családi/baráti körben tenné.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.13. 16:50:46

@bigél: igen, szar tud lenni, ha a tükör visszaköszön.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 16:50:56

@MÁRIA TERÉZIA: Azért arról ne feledkezz meg, hogy LAcinak jó eséllyel semmilyen, 0% köze van ahhoz a niylatkozathoz!!!

Ugyanmár!

Írja a vv sajtóosztálya szépen, heti adagokba kiporciózva a cikkeket, amiket elküldenek az újságoknak és azok ezeket hozzák le..

Most Éva a soros, már közel a játék vége, és abban eglszen biztos vagyok, hogy nem akarja a csatorna, ezért elkezdik leépíteni..

Az ominózus cikknek Lacihoz vajmi kevés köze volt, gyakorlatilag csak azokat a részeit fejtették ki bővebben, ahol Éváról hangzott el negatívum, ezen kívül még meg bírták említeni, hogy Laci pornóssal járt és még nem ölt embert..

Lásd még az Erzsiről kijövő cikk, aminek, ha csak a címét, és az első bekezdését olvastad el, az jött le belőle, hogy férfiprostituált volt, ha tovább olvastad, akkor meg kiderült, hogy tádááám, a chippendale óradíját derítették ki.. (kicsit hasonlít ez a gigis filmhez, amit divat profi pornóként emlegetni, hát megnéztem pár - kétségtelenül agyatlan - fruska idétlenkedik)

A média aljas gyülekezet, de ha Te meg beveszed, hogy ezt x, vagy y mondta, (vagy akár azt, hogy az feltétlenül úgy is történt) akkor csak birka leszel, akit kedvükre rángathatnak..

velorexapáca 2011.04.13. 16:51:03

@MÁRIA TERÉZIA:

lassan és tagoltan írom, hogy te is megértsd!
A gutaütés Téged kerülget, a vérnyomásod valahol az egekben lehet, olyan szinten felspanolod magad idiótaságokon, hogy komolyan aggódom az egészségedért.. ;-)

de hogy picinkét visszamorduljak, itt acsarkodsz egyfolytában mindenkire, nem győzöm a fröcsögésedtől törölgetni a monitoromat

linkelj már ide egyetlen sort, ahol Laciról vagy bármely más villalakóról hozzád hasonló stílusban kommenteltem volna a Hogyvolt oldalain.

Itt te gyalázkodsz folyamatosan, ami egy idő után baromi unalmas. Olyan vagy mint egy beakadt tű, a régi bakelites lemezjátszón, kattogsz az utolsó akkordokat folyamatosan újrajátszva..

Ezzel csak egy probléma van, lejáratod magad.. bár mondjuk, ha neked erre van szükséged tedd.. max ignorállak..

bigél 2011.04.13. 16:53:00

@pushpang: szerintem a sminkelés más, az már egyfajta kényszer nála, fügetlen az ápoltságtól, az igényességtől. az jött le nekem, hogy nagyon elégedetlen az arcával, a táskáival, ezért már gyakorlatilag zsigerből sminkel reggel. mintha akkor venné fel az arcát.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.13. 16:54:11

@nyuszómuszó: mármint, azt nem akarja a csatorna, hogy végül ő nyejre meg a játékot

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 17:10:13

@velorexapáca:

Kedves apáca, miért olvasol, ha idegesítlek? Nagyon rám vagy kattanva, én azonban nem vagyok rád, vérnyomásom rendben, de te megmérheted a tiédet, ha aggódsz érte,

apáca drága, annyira nem érdekelsz, hogy kutassak hozzászólásaidban, elég látnom, hogy ellenem acsarkodsz, kicsit sokat foglalkozol velem, szerintem ignorálj, nézz rajtam át, lehet a monitorodat se kell akkor tovább nyalogatnod, és a vérnyomásod is rendbe jön.

De nyugodtan járasd le magad, ha ehhez van kedved, ahogy a Laci teszi folyamatosan, mióta kijött a villából.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.13. 17:15:53

@bigél:

Az a helyzet, hogy Éva egy tévéműsorban szerepel, azért sminkeli magát, ezt ő maga mondta Alexnek, és ebben egyet kell értsek vele, a képernyőn minden kis hiba az arcon felnagyul, minden lány sminkelt, ha észrevettétek a riportszobába rendesen kisminkelve mentek be, kivéve Szandika, aki gyakran fel sem öltözött, a riportszobába legtöbbször a híres rózsaszin köntösébe szeretett bemenni, látszott rajta, hogy épp kirángatták az ágyból, és még fogat mosnia se volt ideje...

velorexapáca 2011.04.13. 17:28:31

@MÁRIA TERÉZIA:

ijj bakker,

már komolyan el kell gondolkoznom azon, nem Éva áll e máriaterézia profilja mögött,

meg kell emeljem hajoljak kommunikációs stratégiád előtt...

érdekes a saját gondolataimat tiedként visszaolvasni, bár baromi pofátlannak tartalak/vagy lustának, hogy képes vagy
így visszavágni, maradjunk a lustánál..

egyedül lacit sajnálom akit minden egyes pengeváltásunkkor idecitálsz, mint az aljasság mintaképét.

szegény nyuszómuszó is hiába küzd az észérveivel..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.13. 17:29:56

@zsolyo: Az egészhez az online-nal egyetemben csak átlag 3-4 összefoglalónyi anyagból naponta, ami legjobb esetben is 4 óra a 24-ből szeletéből és a kiesett villalakók nyilatkozataiból vonhatjuk le a tanulságot a villalakókkal kapcsolatban, saját érzéseinkre, megérzéseinkre támaszkodva. Jobb lenne a napi 24 h online.

zsolyo 2011.04.13. 20:37:42

@pushpang: :-)) Nem beszéltünk össze, de az érvelésed kicsit gyerekes. Nincs ezzel semmi baj. Egyszerűen zavar az a gyűlölet ami Éva ellen irányul. Nem egy angyal, sok hibája van, de megnézném magamnak azokat az embereket akik ilyen vehemenciával szidalmazzák. Érthetetlen számomra, hogy a büntetéséért is milyen hadjárat indult. Nincs harag ugye?

zsolyo 2011.04.13. 20:45:16

@Peter_Cs: Sajnos én az onlin-t nem látom,itt szoktam elolvasni, hogy mi történt, elég elfogult az informálás:-)
A kiesett villalakók, meg akkor lennének intelligensek, ha semmi rosszat nem mondanának a bent lévőkről. Vannak akik megteszik.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.13. 22:39:24

@zsolyo: Nem Éva ellen indult a hadjárat, inkább az az értelmetlen, ostoba szabályszegés ellen.Ahogy ezt a szabályszegést Éva elkövette, az pofátlan,gusztustalan volt.Pont azokkal szemben akik szavaztak rá. Drukkoltak neki, én is bírom.De ahogy előadta mért is nem veszi fel a kendőt, hát simán pofán tudtam volna vágni. Mit gondolhatott az, aki nem szereti ?
A stílus volt, ami büntetésért kiáltott. Annyira fel ba...ta az agyam, hogy igen is, azt sem bántam volna ha ki zárják. Ha ennyire semmibe veszi a szavazóit.
süti beállítások módosítása