Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X115

2011. április 11. 14:45 - Hódos Hajnalka

Ha az új átok az, dicsérjen téged Alekosz, akkor az elismerés új fokmérője tegnaptól az, említsen meg téged a felkonfban Balázs. Laci azóta jól van, bulizik és mindenkinek mutogatja a zárójelentését, hogy semmi baja, ezt mindenki tegye el oda, ahova akarja. Egyébként meg kőkemény taktikázásra számít, úgy látszik, eddig nem ugyanazt a meccset néztük, mert kőkemény taktikázás helyett eddig csak eszetlen töketlenkedést láthattunk. A dzsungelhétnek egyébként vége, meg is néztem az időképponthut, milyen lesz az idő a héten, aha, erős lehűlés, szóval ezért, de az sem hagy nyugodni, mi lesz a kakassal, valóban éhen pusztul-e. A Lakók a reggelt nyűgösködéssel töltik, ezzel az erővel felállíthatnák a feldőlt növényeket, de hát ide senki nem takarítónőnek jött be, kibírja az a filodendron, meg a pálma is, rohadjon meg ott, ahol van. Anikó folyamatosan nyafog, Éva fagyit enne, Alekoszt a füst zavarja. Milyen öröm lenne meginni egy kólát! Téliszalámi, sonka, sajt, tyű! A kóbász meg a kaviár kimaradt, ej. Anikó fogadkozik, ha bemegyek, főzök, takarítok, mosok, mindent megcsinálok, csak ne itt kint legyünk már, utálom. És sminkelni is elfelejt. Ha nem lenne elég bajuk, még egy levél is borzolja az amúgy is megviselt idegeket. Nemsokára újra hatan lesztek, új Villalakó érkezik! Tegyetek rendet a kertben, az új lakó hamarosan megérkezik, készüljetek a fogadására!

Éva rinyálni kezd, nem hiszem el, hogy négy hét van hátra és beküldenek ide valakit! Ha ezt megcsinálják, Béci, mindannyian pakoljuk rá a jelet! Ezt most mondom nektek, jó, ha megjegyzitek! Jerzsi nyerítve felröhög, a vendégszereteted most bontakozik ki igazán, Évám! Megegyeznek, egyedül a Laci jöhet vissza! Minekután nőhátrány van, én úgy gondolom, hogy egy jó csaj jön, kezd cihelődni Alekosz. Mosodik, arcszeszt keres, Éva, akkor költözz Anikó mellé, kell a hely a nőnek! Kész, ez már el van döntve, mész az Anikó mellé! Anikó szerint egy celeb jön be. Béci Alekoszt húzza, bejön egy kaszanovacsávó, azt’ nézhetsz, elrabolja a háremet! Eresszék már be, jöjjön csak! Ezek tűsarkú léptek! Gongszóra mindenki felpattan, az új Villalakó egy vörös kakas. Hát ezt vágjuk le, kész! Éva, ezt kiszavazhatod! Ennek annyi, Éva, élezd meg a késeket! A kakas sorsa megpecsételődni látszik, hát még ha értené, hogy Alekosz legyönyörűnőzi. Anikó veszi a védelmébe, Éva érvel. Ani, muszáj levágni, mert éhen pusztultan már nem tudjuk megenni. Ez már este nem mozog! Arra fogunk hajnalban kelni, hogy kukorékol! Hát akkor egyből levágom! Szavazzuk meg, hogy meg legyen evve! Van egy rossz hírem, mondja Anikó, nem lehet bántani, mert azt kizárják! Villalakó, rá is ugyanazok a szabályok érvényesek. Még csak egy naranccsal se dobhatod meg! A kakas, mintha csak érteni, lelkes kukorékolásba kezd.

Végre jó hír érkezik, ma megpakoltuk a jutalom ládát! Ha ügyesek vagytok, akár húsz dolgot is megszerezhettek. Éva lelkes, ő minden erejét beleadja. Alekosz egy üveg pálinkát szeretne, meg egy szenvedélyes, vérmes csajt. Először sajtot értettem, ki mire van ráindulva, ugye. Nem, az sem zavart, hogy egy sajt nem vérmes, Alekosztól hallottunk már nagyobb ökörséget is. A feladat béna, egy gördeszkán, különböző testhelyzetekben tologatják egymást körbe-körbe úgy, hogy közben egy tálcán két pingpong labdát egyensúlyoznak. A lényeg, hogy a labdák ne essenek le a tálcáról. Alekosz most is játssza a hülyét, miért ne most játszaná, elfárad, miközben Évát tolja. Tudjátok, milyen nehéz ez a nő? Egy ekkora testet tolni! A többiek szerencsétlenkedéséből nem látunk sokat, nem is bánom. Nagy az öröm, mert csak négy labdát veszítettek, Anikónak a rákmászás nem jött be, és Jerzsi hátáról esett le a tálca, miközben Béci talicskázott vele. Az öröm addig tart, míg elő nem kerülnek a ládából a kincsek. Homokozó készlet, kisautó, cserepes növény, dísznövény tápoldat, kóla, fölső kategóriás szivar, pálinka, óriás pöttyös. Egy darab kókuszgolyó! Egy darab! Valami úton módon úgy alakul, hogy a szivar és a pálinka mindig Alekoszhoz kerül. Érthetetlen, tényleg.

Akit a nézők ma bátorságpróbára küldtek, az nem más, mint Alenikó, vicceskedik Éva. Alekosz szerint ez még viccnek is rossz. Anikó idegbe van és paráztatja saját magát. Bécit választja segítőnek. Fogod a kezem? Fogom és elhozzuk mind az ötöt! Mire Liluhoz érnek, Anikó reszket, mint a bokor, akire madárka szállott. Csak csótány ne legyen. Lilu ismerteti a feladatot. Be kell másznod ebbe az akváriumba. Ez menni fog. Le is kell vetkőznöd, fürdőruhára. Menjetek, szedjétek le a fekete leplet az akváriumról. Mit gondolsz, mi lesz benne? Csak csótány ne legyen! Miután Anikó bemászik, az ő utasítására Béci kihúzza a tálcák alját. A tálcákban kiscica, kisnyuszi, kispipi, kiskacsa és kiskutya. Helyett a szokásos. Csótány, sáska, kígyó, csótány, angolna. Béci, én ezt nem merem megcsinálni! A kígyó csak harap meg szorít, ugye? Persze, nem csinál semmit, válaszolja Lilu. Na, Anikó, ez olyan, mint a fogorvos, túl kell esni rajta! Menjünk ki, Béci! Végül csak meggyőzik Anikót, a következő pillanatban már ott remeg bikiniben az akváriumban, de a bemászás sem zökkenőmentes, mert ott egy szöcske.

Nézd, Ani, milyen szép színűek! Becsukod a szemed? Becsukom. Jaj, nem csukom be, mert akkor nem látom! Bedugom az orromat is! Anikó olyan görcsben van az akvárium alján, hogy Lilu is győzködni kezdi, nem muszáj megcsinálnia a feladatot. Mehet, Anikó? Kukacos tálca alja ki. A velőtrázó sikoly szinonimája ettől a pillanattól Anikó az akváriumban. Nem, nem megyek ki, jöjjön a kígyó, sírja Anikó. De nehogy baja essen a kígyónak! Nincs baj, csak nem akar lemenni. Anikó teste merő görcs, a póz, amit felvesz, eddig nem is létezett. Anikó, dobd ki a két korongot és menjünk! Gyere ki! Hát akkor jöjjenek még az angolnák. Nem lenne jobb a sáska, kérdi Béci, kár volt. Belemegy a hajamba! És a csótány? Az biztos nem, fújtat Anikó. Végül jöttek a sáskák, ezt Anikótól tudjuk meg, aki a riportszobában beszél szenvedéseiről, meg abból az ordításból, amitől még Éva is összerezzen a kertben és elhűlve néz Alekoszra. A következő pillanatban Béci támogatja ki a zokogó Anikót a kertbe, még soha életemben nem féltem ennyire! Hallottuk, Anikó! Ne haragudjatok! Dehogy haragszunk, rosszul voltam, mi bajod van! Mindenki zaklatott, vigasztalják Anikót, Alekosz többet nem megy sehova, az biztos. Mindegy, vágjátok le a kakast most már nyugodtan!

A nap végén a tűz körül ücsörögnek. Mindenki mondja el a többieknek, miért nyerheti és miért nem nyerheti meg a játékot. Béci Alekoszhoz szól, ha megnyeri, a kérdőjelforma miatt, haláli lehet otthon a tévében. Egyébként értelmes dolgokat is mondasz, igaz, hogy az a korosztály lányba’ akit te meg akarsz fogni, azt sem tudja, miről beszélsz. Néha megmondom őszintén, én se. Csatlakozom, én pláne. Évának ide a bökőt, hogy Alekosz fogja megnyerni, mert nem volt még ilyen karakter a vévék történetében. Jó a gondolkodása attól függetlenül, hogy ilyen nevetséges karakter. Amiért nem nyerhet Alekosz, az, hogy az emberek olyan karakterre szavaznak inkább, aki rendes, átlagos, mint például a Béci. Alekosz szerint Éva képvisel valamit, amivel az ország azonosulni tud. Talán arra gondol, hogy adja Isten, hogy én ne legyek ilyen. A szomszédom mégúgysene! Anikó esélyesnek tartja Évát arra, hogy benne legyen a háromban, mert nő és nő nemhogy vévét, ezen a csatornán még semmiféle tehetségkutató versenyt nem nyert. Fú, hát ez nem sok, tör ki Évából, mire Anikó kiböki, a Gigi-féle párbajból neki az jött le, hogy Éva nem olyan erős. Lesz itt olyan gonosz kis kígyózás, ajaj!

Béci nagyon erősnek tartja Anikót, erősebbnek, mint Évát. Érzékeny típus vagy, ezzel nagyon át tudnak szellemülni az emberek. Bécitől ma még egy olyan mondatot sem hallottam, aminek valami kis csekély értelme lett volna, legyintek. Alekosz megint zen mesternek képzeli magát, jelentőségteljesen Anikóra néz. Amiért megnyerheted, az a képernyő, húzza el a tenyerét saját arca előtt. Amiért nem nyerheted meg, az a képernyő. Megismétli a mozdulatot. Ne becsüld le ezt a dolgot, mert nem olyan egyszerű, amilyen egyszerűnek hangzik. Jerzsi szerint Béci azért nyerheti meg, mert rappel. Sírva fakadok. Meg azért is, mert a fiatal srácoknak példakép, bátyó. Anikó Bécit lassan erősebbnek gondolja, mint Alekoszt, mert sokkal pozitívabb, emberibb tulajdonságai vannak és lejöttek róla azok a dolgok is, amiktől nagyképűnek tűnt. Hihetelenül megerősödött az utóbbi időben. Amiről még beszélni akar, az a kapcsolatuk. Nyílt titok, hogy az elején nem úgy közeledtem hozzád, mint most, aztán szépen elvesztettük a fonalat egymás felé. Anikó könnyekben tör ki. Béci, ma úgy bíztam benned, és tudtam, hogy ki fogsz onnan szedni! Olyat mutattál nekem, amit még sohasem láttam rajtad! Azt az együttérzést, azt a megértést…neked ugyanúgy fájt kábé, mint nekem. Bármikor megbíznék benned egy ilyen szituációban innentől kezdve. És felajánlom a barátságomat! Megdermedek. Na, Bécikém, neked meszeltek baszki. Az, hogy ma te leszel a kiválasztott, az olyan biztos, mint ahogy én itt ülök, de innentől kezdve neked meszeltek! A Fekete Özvegy átka utolért, menekülj, rejtőzz el, bújj be egy lyukba, mit tudom én, de menekülj, ha kedves az életed!

BEKÖVETKEZETT! Mikor Gigi kiment párbajozni, Alekosz már akkor érezte, hogy Anikó egyértelműen Bécihez fog húzni. A bekövetkezetten még most is röhögök, ahogy e sorokat papírra vetem lúdtollammal. Még pacát is ejtettem a drága papirosra. Anikó megkapja a magáét, Éva fröcsög a hálózsák alatt, undorító, ocsmány, majdnem elhánytam magam! Hányinger volt! Nagy színpad és akkora megjátszás, ilyen színpadi előadást! Ripacs volt! Nagyszínpad volt, érted? Csak az a durva, hogy ezen valaki átlát, van, aki bekajálja, mint a Jerzsi! A fröcsögés után latolgatnak még egy kicsit, ki kire tesz, aztán alszanak.

Balázs kapcsolja a Villát. Lezártnak tekintjük a dzsungelesdit. Ahogy látom, ez rátok fér. Nyílik a roló, foglaljátok vissza a Villát! Na, gyertek, gyertek! Kinek hiányzott legjobban a meleg víz? Mindenkinek. Éva le van lakva. Lehet, hogy jól néz ki, hogy lebarnultunk, de ha megszagolnátok minket, vihog Béci. Váltsunk komolyra! Itt az idő újra, kezdődik a kilencedik kiválasztás! Belevágunk de mutatunk egy kisfilmet. Laci utolsó pillanatai a Villában. Kinek mi a véleménye? Bécinek fogalma sincs, mi lehet az a probléma, szeretne Lacival négyszemközt beszélni. Éva volt hasonló szituációban, senkinek nem kívánja. Béci, mit súgtál Alekosznak? Hogy nem értem Lacit. Vagyunk még így páran, válaszolja Balázs. Alekosznak és Bécinek is átfutott az agyán, hogy egy lépéssel közelebb kerültek a nyereményhez, Balázs megdicséri őket, hogy ezt így bevállalják. Jerzsi, hogy vagy Gigi nélkül? Rosszabbra számított. Idézőjelben átvészelte, játszik tovább. Éva, mi van a két százalékkal? Az volt a legboldogabb pillanata a Villában, mikor megnyerte Gigi ellen a párbajt. Meglepte az eredmény, de boldog és nem fog megváltozni. Kérdés, hogy meg tudnál-e. Balázs ma milyen kis genya. Anikó? Anikó úgy gondolja, ő semleges. Bárkit kivinne ezek közül az emberek közül, akik itt vannak. Alekosz, hogy látod az ellenfeleket? Az utóbbi hetek nagy meglepetéseket okoztak. A határ a csillagos ég, a végjáték tud valamit mindig. Kezdjük el!

Tábla, bőrönd behurcolása, nevek felírása, bőrönd kihurcolása. A mai est tematikája, hogy olyan kisfilmeket nézünk, ki miért lehetne kiválasztott. Jaj de örülök, ezek a kisfilmek a kedvenceim. Nézném őket a nap huszonnégy órájában. Anikó, köztetek komoly harc folyik, hogy ki legyen a női győztes. Anikó szemtől-szembe szeretné elintézni. Ha ő kinn szeretné tudni Évát, ő akarja elintézni. Éva, elmaradt a Jerzsi párbaj. Éva megint elmondja, hogy ő erős riválist akart, szerintem már ő is elhiszi, nem baj, én is, csak ne tököscsajozzon. Jerzsi nem tudja, hogy ő erősebb-e mint Éva. Azt érzékelted, hogy a csajok nem számolnak veled, mint döntőssel? Érzékelte. Béci fenntartja, amiket Évának mondott. Nyugodtabbak a kedélyállapotok, de ez csak ideig-darabig marad így. Meglepődtél, hogy Éva kinn hagyta a húgodat? Meg. Alekosz miért lehetne kiválasztott. Anikóval ezek a dolgok nem konfliktusok, neki levegőre van szüksége, hagyom, hadd úszkáljon a saját akváriumában. Anikó úgy gondolja, Alekosz nagyon sokszor próbálja idegesíteni, mert ezt élvezi, ő meg hagyja magát. Ki szerint napraforgó Anikó? Béci szerint már senki nem látja annak. Azért hajlott jobbra-balra, mert örömöt akart. Most mit mondjak, mondja Éva. Múlt héten egymást fikázták a Bécivel, most meg a legnagyobb spanok. Anikó nem marad adós, ő arra kíváncsi, Éva kivel lenne, ha nem lenne Nagy Alekosz. Cserébe Éva lenapraforgózza Anikót.

Unom a sok hülye szöveget. A kisfilmeket főleg. Balázs úgy látja, Jerzsivel kapcsolatosan a lányok összezárnak, pedig az ő kapcsolatuk sem egyszerű. Jerzsi makog valamit arról, hogy elkerülik egymást, meg hogy a kapcsolatuk sosem lesz baráti és ő nagyon meg lett alázva emberileg. Az Éva szája által. Ha te dönthetnéd el, a két lány közül melyik szedje a sátorfáját, ki lenne az? Éva. Béci, úgy gondolod, hogy Éva Alekosz hátán próbál felkapaszkodni? Nem, úgy gondolom, nem tudnám, mi lenne vele, ha Alekosz nem lenne itt. Anikóval jobb lett a viszonya, mert kisebb helyen vannak. Tök jó vele kommunikálni, kevesebben is vannak, és van egy terve. Én azt is tudom, mi az, F6. Éva, még mindig kapcsolatrombolónak tartod Anikót? Nem, már nem, de most mondjam azt, hogy szerelmes volt az Olivérbe, ott volt a Zsófi és átállt a mi pártunkra? Na ez az, hogy fogalma sincs a dolgokról, de elmondja róla a véleményét, csattan Anikó. Balázs valami szertefoszlanak az álmok giccses szöveggel jön, hogy mire föl, már nem emlékszem, bőséges indoklást, átgondolt érveket szeretne, kéne szólni neki, hogy a Villalakókkal beszél, nem a Nobel-díj várományosaival.

Anikó! Öten vagyunk, eljutottunk egy olyan szintre, hogy bármelyik ujjunkba harapunk, fájni fog. Ez az ember azt mondta, hogy Ludas Matyi hatszor veri vissza. Jerzsi. Mivan? Jerzsi nem azt mondta, hanem azt, hogy de én hatszor fogom. Mi ez a baromság a Ludas Matyival??? Olyan emberre teszem, akivel közelebb kerültem. Azt mondta, nulla vagyok, brühühü, nyögd már ki hogy Anikó. Anikó. Éva! Fontos dolog a kilencedik kiválasztás. Akire teszem, a legeslegeslegtávolabb áll tőlem. Eddig még nem tettem rá jelet. Visszajöttem a párbajról és elővette a gusztustalan énjét. Béci. Béci nem tud közös nevezőre jutni. Olyan dimenzióban él, amit nem tud megfejteni, Alekosz. Alekosz Bécire rakja, pedig itt már nem egyszerű, gondolkodni kell. Kiélvezi a kényenc helyzetet. A dolog ezzel el is dőlt. Béci? Egy dolgot sajnálok, a családomat, hogy megint be kell jönniük. Számítottam rá, nehéz lesz a választásom, mert van pár ember itt, akit szeretek. Anikó? Anikó téged sajnos átbasztak, mint szart a palánkon, kis hülye. Látszik is a fején, Évától nem volt egyenes húzás. Evvan, cuncimókus. Alekosz? Béci okos, tudni fogja, hogy mit fog tenni.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
1383 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foxglove (törölt) 2011.04.12. 13:36:33

@MÁRIA TERÉZIA: aha, szóval az rtl most éppen "igazságos" próbált lenni:) én hülye azt hittem, nem akarta kockáztatni a párbaj nézettségét:)

velorexapáca 2011.04.12. 13:36:39

@MÁRIA TERÉZIA:

átaludták a vihart, hát tehetnek ők erről?

_most_ 2011.04.12. 13:37:41

@foxglove: Zsír, ez jó hír, győzött az igazság, végre korrekt volt az rtl.

Zelefánt 2011.04.12. 13:44:02

Éva folyamatosan feszegeti a határokat, mert tudja, hogy megteheti: a nézettség miatt a lehető legtovább benntartják. (Gondolom neki is leesett, hogy az utolsó párbajánál igen érdekes manipulációkat vettetek be az érdekében.)
@Gee Halen: Minősíti az egész játékot, igen...sajnos.

csicserierika 2011.04.12. 13:46:07

@genevieve: a narancs azért nem pontosan ül, ugye volt ott egy vizes palack is.
Szerintem, mivel látták, hogy ez nem olyan jámbor népség mint az előző három széria játékosai, ezért elejét akarták venni a további erőszakos megnyilvánulásnak.
Nem beszélve,hogy médiatörténeti pillanatoknak lehettünk tanúi, amit szintén meg lehetett lovagolni.
Nézettség.

genevieve 2011.04.12. 13:47:01

@Ayesha: köszönöm:-)

én imádom, a masszát csak úgy magában is, vagy télen a sültgesztenyét:-)))

vagy a gesztenyeszívet, vagy a gesztenyefagyit:-D

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:48:08

@genevieve: télen a sült gesztenye ILLATA priceless.:)))

genevieve 2011.04.12. 13:48:14

@MÁRIA TERÉZIA:
@csicserierika:

én csak azt mondtam, hogy az rtl dönti el mi érdemel büntit:-)

Trevlovics 2011.04.12. 13:48:41

@lami83: pont, mint éva párbaján :D
mindig is gyanús volt, hogy van az igazságnak egy kereskedelmi televíziós változata.

foxglove (törölt) 2011.04.12. 13:49:25

@lami83: te is arra gondolsz, amire én, hogy így tudják a legjobban növelni Béci esélyeit a fináléban? Mert akkor egyetértünk, korrekt volt!

Miss Snooks 2011.04.12. 13:49:58

@genevieve: Európa cukrászdás gesztenyetortát próbáltad már? Az télleg isteni.

Zelefánt 2011.04.12. 13:50:06

Most azt a gyökér Olivért tényleg vissza akarják küldeni közéjük?...
Nincs még elég feszkó odabenn?
Vagy csak vízimadár az egész?

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:52:14

Elképzeltem egy olyan sót, amiben az összes széria különféle karakterei lennének 1-1 csoportba összezárva.

Egyik csoport, idegbetegek:

VV4 Éva, VV3 Szilvi, VV2Csöpke, VV1 Györgyusz

műmájerek:

VV4Olivér és Béla, VV2 Laci, VV3 Szegál, VV1 Majka (ja ő már nem alacsonyodik le ilyen szintekre...bocs. Akkor Oki.)

A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen:D

Miss Snooks 2011.04.12. 13:53:36

@Ayesha: De durva ezekre mind emlékszem,szánalmas vagyok :D

genevieve 2011.04.12. 13:54:11

@Miss Snooks: azt még nem
a west-enddel szemben van egy kis cukrászda, na ott isteni a süti:-)

bigél 2011.04.12. 13:54:33

@lac64:
nem tudom, lehet nem vagyok nő mégsem, pedig aszittem eddig, de szerintem csak egy városi legenda, hogy mindig a nők választanának. magam tapasztalataiból kindulva hol igen, hol nem. volt, hogy választottam, de legtöbbször engem választottak.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:55:10

@Miss Snooks: én is:) mit gondolsz, honnan szedtem?:D

bigél 2011.04.12. 13:56:21

@MÁRIA TERÉZIA: az, hogy valaki közeledik, nekem szimpi és engedem, ill. az, hogy "ingerlem, kiváltom a nyomulást, szerintem két különböző szituáció

Miss Snooks 2011.04.12. 13:56:51

@genevieve: Én még csak nem is vagyok akkora gesztenye fan, de Európában ez mindig kötelező darab, ha lesz buli viszek neked :)

fran7 2011.04.12. 13:57:18

@Zelefánt: Azért is teheti, mert sejti, hogy Laci kiesésével nem rövidül a műsor, s ezért többet engedhet meg magának és a retek se meri meghúzni, hogy kirúgja csak azért, mert nem visel lila kendőt.

Miss Snooks 2011.04.12. 13:57:46

@Ayesha: mindketten szánalmasak vagyunk : DDD

genevieve 2011.04.12. 13:58:32

felvetődött a kérdés, hogy toljuk át a bulit a jövőhétre, mert az többeknek jobb időpont lenne, az viszont húsvét előtti szombat tehát, passz...ötleteket kérek:-)

Hölgyeim és Uraim!

Akinek van jövőhéten, szombaton (vagy más időpontban) egy kicsit mulatni, röhögni, kibeszélni kedvenc játékosainkat a hogyvoltozókkal vvlaci kedvenc pubjában az jelentkezzen nálam és megszervezzük a bulit:-)

eddigi létszám:

genevieve
perpetum
penelope garcia
gernika?
beebeer?
gee halen?
ari
miss snooks

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:58:45

@Miss Snooks: akkor mi indulhatunk a VV5 "Szánalmasak" kategóriában:D:D:D

a műmájerek közé szerinted beférne VV3 INDIÁN????:D:D

genevieve 2011.04.12. 14:00:06

@Ayesha: feltétlenül:-)

laca és béci viszont nem:-)

bigél 2011.04.12. 14:00:31

@Miss Snooks:
"De durva ezekre mind emlékszem,szánalmas vagyok"

az nem lehet, hogy szimplán jóm a memóriád? csak úgy kérdem.

_most_ 2011.04.12. 14:01:15

@Trevlovics: @foxglove: Ugyanazt a büntetést kapja, mint Béci, ha valaki szerint ez igazságtalan, az tényleg elfogult.

genevieve 2011.04.12. 14:03:27

@lami83: hány éves is teccik lenni?:D

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:04:36

Jaaa és az idegbetegek közé Szandált is betenném, ha lehet, mert eszembe jutott, hogy ő se normális.:)

@genevieve: Lacit én is bírtam, de csak kis adagokban. Uncsi volt a felvágása az angollal meg hogy ő merre mászkált a világban.
A teteje az volt, amikor a Bongyorbékával nyomorult operettslágereket énekelgettek!:))))
De a fináléban neki drukkoltam, mert a Molnár Anikót rohadtul utáltam.

fran7 2011.04.12. 14:04:41

@lami83: Van abban valami, amit mondasz, de akkor a reteknek nem kellett volna egy konkrét büntit beígérni.

Miss Snooks 2011.04.12. 14:07:52

@Ayesha: :D abszolút! VV Indián és VV Olivér megosztva kapják az első helyet a műmájer kategóriában. VV Segal csak azért nem, mert ha jól tudom, jól megérdemelt börtönbűntetését tölti valahol, diszkvalifikálva magát ezzel a műmájer kategóriából, ő már hivatalosan is jogosult a rosszfiú címre :D

bigél 2011.04.12. 14:08:27

@fran7: de megtette, beígérte. ezek után kissé más a leányzó fekvése. mondjuk Éva tudhatott valamit, hogy letojta az egészet.

Miss Snooks 2011.04.12. 14:09:37

@bigél: haha, az a baj, hogy a fontos dolgokra sose, de ilyen baromságokra mindig :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 14:09:59

@lami83: senki nem az igazágtalanságon kattog szerintem!!!

Hanem (és ezzel egyet kell értenie minden Éva-fannak - és én meg nem vagyok egy Béci-fan, csaképpen...)
azon, hogy a retek már megint ügyet csinált valamiből, aztán szarik bele a saját maga által hozott szabályokba, MEGINT.

ŐK adtak Évának egy nyilatkozatot, ŐK szabtak meg egy lehetséges következményt, ŐK drámáztak, hogy jajmilesz.

Senkinek semmi baja nem lenne, ha azt mondták volna, hogy Ejnye, Éva, a szaunában aludtál, büntiből csinálj 10 fekvőtámaszt, de nem, ŐK konkrétan azt mondták, hogy a következő AKÁRMILYEN szabályszegésnél elveszti a védettséget.

Nem Éva védettségének az elvételét kérik rajtuk számon sokan szerintem (most tökmindegy, hogy virulna a fejem), hanem halálosan fárasztó az, hogy már azt sem lehet elhinni, amit élő műsorban bejelentenek.
ÉS ez idegesítő..

Trevlovics 2011.04.12. 14:10:23

@lami83: jól van lamikám, fussunk versenyt a kordia lakásért, 100 métert. én lefutom a 100-at, neked viszont 10 km futás közben a 8700-8800m közötti távot mérjük, távra ugyanannyi, ez így akkor fair, ugye? :)

fran7 2011.04.12. 14:11:32

@Miss Snooks: A műmájerség címére én jelölném VV Pétert birkózót, aki később egy pofon leosztásával mutatta meg ki a férfi a háznál. Ott is hagyta a szőnyeget.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:12:13

@Miss Snooks: jaa, valóban. Pfejj, az volt még egy idegesítő állat...

genevieve 2011.04.12. 14:12:20

@Gee Halen: igyekszem egy mindenkinek megfelelő időpontot találni....nem könnyű:-))

bigél 2011.04.12. 14:12:23

@picigyongy:

"Mellékesen észre vették volna , ha Béci nem figyelmezteti ?! Jaj de jó indulatú gyerek"

szóval: vagy nézik ők is felvételeket vagy nem. ha igen, akkor Béci nélkül is észreveszik, ha meg véletlenül nem figyelték volna, akkor Béci figyelmeztetését sem hallják. plusz a figyelmeztetés ellenére sem tette fel Éva, nem az volt, hogy elfelejtette, de mikor szóltak, akkor a fejéhez kapott volna, hogy de hülye vagyok.

Miss Snooks 2011.04.12. 14:13:48

@fran7: basszus tényleg VV Péter :D és a pofont VV Sziszi kapta ha jól emlékszem :D Az is egy nagy highlightja volt a VV történetének :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 14:13:53

@genevieve: Csak mert az nekem jó lenne (jövő hét), kérdés, hogy pénzügyileg annyira frankó lenne-e két BP út egymás után.

genevieve 2011.04.12. 14:14:15

@Ayesha: laca-rol csak érintőlegesen hallottam, mert én csak a vv3-at néztem,azt is félidőtől mikor kiderült, hogy egy ismerősöm bent van:-)

onnantól persze vezérszurkoló lettem:-)

bigél 2011.04.12. 14:14:48

@genevieve: ki volt az ismerősöd? vagy titok?

Miss Snooks 2011.04.12. 14:15:55

Most, hogy szóba kerültek a korábbi VV alfahímek, esküszöm Alekosz már kezd egy vállalható alternatívává válni :DDD

fran7 2011.04.12. 14:16:23

@genevieve: Ki volt az a remek ember, csak nem minden rtl-es műsor oroszlánja Leo?

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:16:39

@genevieve: ki volt az?:D
jó, nem faggatózom:)

@Miss Snooks: a Budapest Parádén. Én láttam is őket:))))

Miss Snooks 2011.04.12. 14:19:54

@Ayesha: fú de jó neked :DDDDDDDD a pofont is láttad? MÉ-DIA-TÖR-TÉ-NEL-MI-PIL-LA-NAT-VOLT - ahogy Buci mondaná :)

_most_ 2011.04.12. 14:21:01

@nyuszómuszó: Szóval mivel az rtl beígérte, hogy elveszik a védettséget, mindenáron tartsák magukat az ígéretükhöz, még ha ez teljességgel igazságtalan is?

2011.04.12. 14:21:35

@genevieve: szeptember valahányadika, szerintem az lenne a legjobb :)
addig nem nagyon leszek hatósugáron belül :))

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:22:30

@Miss Snooks: jaja. Hirtelen nem értettem hogy mi van, azt hittem, hogy valami műbalhé. Csak utána a Sziszi láthatóan vérző orral próbált disztingválni.

fran7 2011.04.12. 14:23:05

@Miss Snooks: Tesóm mondta szerencsétlen Lorenzo minden VV-t megnyert volna csak azt nem, amelyike elindult. Az utánajövő realitykben szereplő férfiakhoz képest herkulesi hős.

fran7 2011.04.12. 14:26:21

@lami83: Nemcsak ez a tette a reteknek esszenciája a műsorkészítési moráljuknak. Van egy olyan mondás a szappanoperák világában, ha pisztoly kerül az asztalra, akkor el kell sülnie. A feszültséget megteremti a retek, de nem oldja fel. Ez törvényszerűsége a megírt szövegeknek, nem lehet büntetlenül felrúgni.

Toszkana 2011.04.12. 14:29:17

@genevieve: Ha szerencsések vagyunk meghívhatod a Bécit is. Hmm ? Klassz lenne.

Soror Formoza 2011.04.12. 14:30:14

@picigyongy: Jerzy végig emberien viselkedett, csak ez sokszor nem talált az rtl műsorpolitikájával. Ha lehámozzuk a manipulációkat, kitűnik egy kedves, empatikus, belevaló fiú, jó fizikummal, aki magasan "veri" (bocsánat) pl. Olivért, aki viszont nagyon jó családi háttérrel indult, és lám hova jutott emberségben.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:32:14

@Toszkana: Zsöni A CSABÁT szeretné meghívni.

genevieve 2011.04.12. 14:37:47

@Toszkana: bécit sajnos csak 6 hét múlva lehet meghívni, addig a villában leledzik:-)

genevieve 2011.04.12. 14:40:37

@Gee Halen: jó lenne, örülnék ha találkozhatnánk:-)

2011.04.12. 14:42:13

@genevieve: hé, az jutott eszembe, hogy lehet, hogy éva is szégyelli valahol a lelke mélyén, csak mivel a szégyent, mint érzelmet nagyon nem szereti, ezért tudat alatt hárítja, és "sajnálom, én ilyen vagyok, ilyennek kell elfogadni" köntösbe bújtatja. igazán persze akkor beszélhetnénk szégyenérzetről, ha azt fel is vállalná, de ő inkább csírájában elfojtja, mert nem fér bele az önképébe, hiszen ahhoz el kell ismernie, hogy hibázott (micsodaaaaa???), bocsánatot kell kérnie, szóval inkább távol tartja magától az egészet, és gyárt hozzá egy fennkölt ideológiát őszinteségről és elfogadásról (azaz áttolja másokra a felelősséget: a TE szegénységi bizonyítványod, ha engem nem tudsz elfogadni)
Amellett azért ahhoz szükség van egy minimális intelligenciára, hogy rájöjjünk, a szégyenérzetet nem csak elfojtással lehet elkerülni, hanem mondjuk a kritikus viselkedésformák kerülésével... és hát szemlátomást éva erre még nem jött rá.
Elképzelhetetlen? Vagy megint túl sokat aludtam? :)

genevieve 2011.04.12. 14:43:01

@Miss Snooks:
@fran7:
nem leo:-)

de találkoztam vele is személyesen katkáéknál egy nagy buliban:-)

de ő is egy jó pasi volt még akkor külsőre:-)

genevieve 2011.04.12. 14:43:43

@lami83: miért lenne igazságtalan?:-)

csicserierika 2011.04.12. 14:44:14

@Miss Snooks: ezért kapsz egy légi puszit :)

genevieve 2011.04.12. 14:44:49

@hullámpapír: csinálunk akkor is:-)

egy Welcome to Hungary partit neked:-)

Toszkana 2011.04.12. 14:49:36

@genevieve: Azért még reménykedem.:)

genevieve 2011.04.12. 14:50:43

@jahuu: pontosan, jerzy mindig emberien viselkedik...csak persze egyszerűbb őt retardáltozni mint belátni, hogy tiszteli a másikban annyira az embert (még évában is, ennek többször is jelét adta), hogy tud megbocsátani és tisztességgel viselkedni iránta....

ha jól emlékszem éva második párbaja előtt is ő volt aki bement hozzájuk a szaunába és vitt italt, és ő volt aki a 6-osból azt mondta, hogy ebben nem akar részt venni

ha ezzel a viselkedéssel szemben inkább azt szeretik az emberek, hogy valaki ordenálé, sunyi, nagyképű, hazug, megbizhatatlan, gusztustalanul nyomulós....az nem jerzyt minősíti...

genevieve 2011.04.12. 14:54:09

@Ayesha: háááááát....nekem nem jönnek be az alacsony pasik:-)

kb. a vállamig ért:-)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 14:57:02

@lami83: Jaj, annyira fáj, hogy bár érzésem szerint világosan fogalmaztam, nem érted..

TEljesen irreleváns az a hülye kendő!

Tagolom, hogy érthető legyen -

mi
a
tetves
búbánatnak
ígérte
akkor
be
a
retek
ezt
a
büntetést
????

Világosan fogalmaztak, hoztak egy SZABÁLYT;

Mi értelme van egy formátuma alapján szigorú szabályokra épülő műsorál megszegni a szabályokat?

Kiemelem még egyszer

A szabályt ők hozták, kényszer hatása nélkül, elvehették volna a cigijét is, vagy kiszabhattak volna rá tíz gugolást, de ők pont ezt a büntetést adták neki - ne feledjük, tulajdonképpen a szanuában alvsért nem büntették meg!

Az már, hogy a Boglya ilyen arrogáns, nehogy az én bajom legyen!

Ne csináljunk már úgy, mintha itt mi akarnánk megbüntetni őt és hűdegonoszakvagyunk; nyilván, elsőre kicsit erős haonlatnak hangzik, pedig abszolút ül: ennyivel egy párbaj után akkor ne küldjék ki a vesztest, aki meg ugat, hogy de szabály szerint ki kell mennie, az rosszindulatú dög...
Ugyanmár!

És kérdezem még, ki az elvakult, az aki egy jűtéktechnikai döntésen, meg a csatorna szavahihetetlenségén durrog, vagy az, aki képtelen attól elvonatkoztatni, hogy mindenki szegény-szegény Évát bántja..

frea 2011.04.12. 14:57:59

@Zelefánt: Bocs, munka volt. Jó a hasonlat, kell adni neki kaját, piát, egy nőt, és kést, hogy tudjon mivel enni.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:58:07

@genevieve: csak próbálom kitalálni:)))
esetleg az a kavbojos srác, aki annyira bőbeszédű volt, hogy kb havonta kimondott egy mondatot, a CSABA? :)

A többiek abszolúte nem a te stílusaid. (legalábbis amennyit "látok" belőled:))
Segal kizárt, Milo nagyon kisfiú, Leot már kilőttük, Frenkit mondtad hogy nem. Tommyboyt meg valahogy nem tudom elképzelni, túl pumpált... és úgy tudom ő is alacsony.

mama ottmarad 2011.04.12. 14:58:30

@nyuszómuszó: igazad van teljesen, a következetlenség fejetlenséghez vezet.
Nincs rosszabb a következetlen szülőknél: amiért ma egy fagyit kapsz, holnap pofon jár, holnapután zsebpénzmegvonás, jövő héten együtt csináljátok ... stb.
Az adott szó értelme az, hogy azt már odaadták, nem lehet rendelkezni vele. Szerintem.

Az más kérdés, hogy arányos-e a büntetés. Mint visszaeső szabályszegőnek, talán nem ugyanaz járna, de új szabályt hirtelen előkapni, megint csak következetlenség lenne.
Szandika ki-be zárása óta nem lehetünk biztosak semmiben, és ez az, ami fix tájékozódási pont.

genevieve 2011.04.12. 15:02:29

@Ayesha: ja, hogy azt kérdezed ki jött be nekem abból a szériából?:-)))

akkor egyértelműen leo:-) (kinézetre, jellemileg kiderült róla aztán, hogy egy féreg)

de a többiben igazad van abszolúte, hogy miért nem ők:-)

összefoglalom:

magas, izmos (de nem kigyúrt), sötéthajú, barna szemű (egye fene lehet kék is) fickók az eseteim...

van itt ilyen úriember?:-D

mama ottmarad 2011.04.12. 15:02:38

15.01 én szóltam :)

lelki szemeim előtt a klaviatúrák feletti lecsapásra kész kezek :DDD

genevieve 2011.04.12. 15:04:06

@mama ottmarad:
engem igazából éva reakciója bosszant,

nem megy a ruhájához ezért ő nem veszi fel a kendőt...vagyis látványosan tesz mindenre és mindenkire....megteheti???

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 15:05:01

@mama ottmarad: hát, ugye az arányo büntivel meg az van, hogy Éva tulajdonképpen - vicces, hogy mennyire hajlamos mindenki elfelejteni - a büntetést NEM A KENDŐ LEVÉTELÉÉRT KAPTA!!!!

Hanem azért, mert a kifejezett tiltás ellenére, bement aludni a fűthető szaunába, míg a társai kint fagyoskodtak az udvaron.

Természetesen meg is tudta magyarázni; teljes átéléssel és komolyan gondolva ismételgette, hogy attól félt, hogy a fejébe csap a villám, még jó, hogy bement..

No comment.

Eleve sokszoros visszeső, a kendővel(további szabélyszegések) kapcsolatban meg figyelmeztették, hogy a következőnél mi lesz a következmény, gyakorlatilag közölte, hogy szarik rá.
Akkor meg, miért kell sajnálni?

genevieve 2011.04.12. 15:05:08

@mama ottmarad: én már nem akarok elsőzni, kivárom a többieket:-)

jó nekem a fos 25-is:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 15:06:42

@genevieve: áhh, az egy zsúrfiú.
Nem szeretem ezt a típust. Mármint nem kinézetre (azzal nincs gond), hanem habitusra.

genevieve 2011.04.12. 15:08:10

@Ayesha: igen, nekem is ez jött le róla:-)

mama ottmarad 2011.04.12. 15:08:37

@nyuszómuszó: dehogy sajnálom :D
A kendő levételéért is egy fokkal szigorúbb büntit érdemel, mint visszaeső, a szaunában alvásért járhatna a beígért dolog, a védettség elvesztése. Na de ha már nincs lila kendője, nem büntethető a nem hordásáért ... áh, belezavarodtam. Van már új posz?

csicserierika 2011.04.12. 15:08:47

@Ayesha: nekem a Csaba volt a kedvencem

genevieve 2011.04.12. 15:09:54

@csicserierika: ő legalább jó pasi volt:-)

és természetre is rendben volt:-)

mama ottmarad 2011.04.12. 15:12:52

@mama ottmarad: egyébként az az érzésem, hogy Évánk tesztelgeti a főnökséget, mi fér bele a párbaja után. Ebből reméli meglátni a jövő heti esélyeit, a csatorna jóindulatát illetően.

csicserierika 2011.04.12. 15:15:11

@genevieve: hú, most megkönnyebbültem, de Leo bent és most kint is idegesít.
Ugyanolyan akaratosan akart nyerni, mint most Béci, mindent akart csinálni a Leo, bele is fogott ezer dologba, de sehol sem lett igazán sikeres.
A kitartás a tehetségtelenséggel ha találkozik, hát ez lesz belőle :)

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 15:15:25

@csicserierika: én már nem is emlékszem, kinek drukkoltam az elején. A vége felé a Katkának szurkoltam,mert aranyos volt, csíptem.

genevieve 2011.04.12. 15:16:04

irjatok gyorsan, mert igy megint én lennék az első:-)

genevieve 2011.04.12. 15:18:37

@csicserierika: nem, leo tényleg önkéntes mérvadó akart bent lenni, állandóan ekézte a csajokat ágicát ugyan úgy mint katkát, és marcsit is
állandóan okoskodott (mint alek:-)
és ő egy felépitett komplett taktikával ment be, folyamatosan játszott a nézőknek
mindent akart, a nyereményt, a későbbi celebséget és a csajokat megdugni:-)

béci, csak meg akarja a nyerni a nyereményt:-)

frea 2011.04.12. 15:20:05

@fran7: Ő most már tényleg milliomos. Rájött, hogy rossz helyen kereste eddig.

frea 2011.04.12. 15:22:59

@hullámpapír: Nagyon szépen levezetted, igazságod is vagyon, de nem Éva vagy, aki mint tudjuk, ilyen. Álmodj királylány!DDD!

2011.04.12. 15:57:24

@frea: nem, hála az égnek, tényleg nem vagyok éva :)
süti beállítások módosítása