Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X115

2011. április 11. 14:45 - Hódos Hajnalka

Ha az új átok az, dicsérjen téged Alekosz, akkor az elismerés új fokmérője tegnaptól az, említsen meg téged a felkonfban Balázs. Laci azóta jól van, bulizik és mindenkinek mutogatja a zárójelentését, hogy semmi baja, ezt mindenki tegye el oda, ahova akarja. Egyébként meg kőkemény taktikázásra számít, úgy látszik, eddig nem ugyanazt a meccset néztük, mert kőkemény taktikázás helyett eddig csak eszetlen töketlenkedést láthattunk. A dzsungelhétnek egyébként vége, meg is néztem az időképponthut, milyen lesz az idő a héten, aha, erős lehűlés, szóval ezért, de az sem hagy nyugodni, mi lesz a kakassal, valóban éhen pusztul-e. A Lakók a reggelt nyűgösködéssel töltik, ezzel az erővel felállíthatnák a feldőlt növényeket, de hát ide senki nem takarítónőnek jött be, kibírja az a filodendron, meg a pálma is, rohadjon meg ott, ahol van. Anikó folyamatosan nyafog, Éva fagyit enne, Alekoszt a füst zavarja. Milyen öröm lenne meginni egy kólát! Téliszalámi, sonka, sajt, tyű! A kóbász meg a kaviár kimaradt, ej. Anikó fogadkozik, ha bemegyek, főzök, takarítok, mosok, mindent megcsinálok, csak ne itt kint legyünk már, utálom. És sminkelni is elfelejt. Ha nem lenne elég bajuk, még egy levél is borzolja az amúgy is megviselt idegeket. Nemsokára újra hatan lesztek, új Villalakó érkezik! Tegyetek rendet a kertben, az új lakó hamarosan megérkezik, készüljetek a fogadására!

Éva rinyálni kezd, nem hiszem el, hogy négy hét van hátra és beküldenek ide valakit! Ha ezt megcsinálják, Béci, mindannyian pakoljuk rá a jelet! Ezt most mondom nektek, jó, ha megjegyzitek! Jerzsi nyerítve felröhög, a vendégszereteted most bontakozik ki igazán, Évám! Megegyeznek, egyedül a Laci jöhet vissza! Minekután nőhátrány van, én úgy gondolom, hogy egy jó csaj jön, kezd cihelődni Alekosz. Mosodik, arcszeszt keres, Éva, akkor költözz Anikó mellé, kell a hely a nőnek! Kész, ez már el van döntve, mész az Anikó mellé! Anikó szerint egy celeb jön be. Béci Alekoszt húzza, bejön egy kaszanovacsávó, azt’ nézhetsz, elrabolja a háremet! Eresszék már be, jöjjön csak! Ezek tűsarkú léptek! Gongszóra mindenki felpattan, az új Villalakó egy vörös kakas. Hát ezt vágjuk le, kész! Éva, ezt kiszavazhatod! Ennek annyi, Éva, élezd meg a késeket! A kakas sorsa megpecsételődni látszik, hát még ha értené, hogy Alekosz legyönyörűnőzi. Anikó veszi a védelmébe, Éva érvel. Ani, muszáj levágni, mert éhen pusztultan már nem tudjuk megenni. Ez már este nem mozog! Arra fogunk hajnalban kelni, hogy kukorékol! Hát akkor egyből levágom! Szavazzuk meg, hogy meg legyen evve! Van egy rossz hírem, mondja Anikó, nem lehet bántani, mert azt kizárják! Villalakó, rá is ugyanazok a szabályok érvényesek. Még csak egy naranccsal se dobhatod meg! A kakas, mintha csak érteni, lelkes kukorékolásba kezd.

Végre jó hír érkezik, ma megpakoltuk a jutalom ládát! Ha ügyesek vagytok, akár húsz dolgot is megszerezhettek. Éva lelkes, ő minden erejét beleadja. Alekosz egy üveg pálinkát szeretne, meg egy szenvedélyes, vérmes csajt. Először sajtot értettem, ki mire van ráindulva, ugye. Nem, az sem zavart, hogy egy sajt nem vérmes, Alekosztól hallottunk már nagyobb ökörséget is. A feladat béna, egy gördeszkán, különböző testhelyzetekben tologatják egymást körbe-körbe úgy, hogy közben egy tálcán két pingpong labdát egyensúlyoznak. A lényeg, hogy a labdák ne essenek le a tálcáról. Alekosz most is játssza a hülyét, miért ne most játszaná, elfárad, miközben Évát tolja. Tudjátok, milyen nehéz ez a nő? Egy ekkora testet tolni! A többiek szerencsétlenkedéséből nem látunk sokat, nem is bánom. Nagy az öröm, mert csak négy labdát veszítettek, Anikónak a rákmászás nem jött be, és Jerzsi hátáról esett le a tálca, miközben Béci talicskázott vele. Az öröm addig tart, míg elő nem kerülnek a ládából a kincsek. Homokozó készlet, kisautó, cserepes növény, dísznövény tápoldat, kóla, fölső kategóriás szivar, pálinka, óriás pöttyös. Egy darab kókuszgolyó! Egy darab! Valami úton módon úgy alakul, hogy a szivar és a pálinka mindig Alekoszhoz kerül. Érthetetlen, tényleg.

Akit a nézők ma bátorságpróbára küldtek, az nem más, mint Alenikó, vicceskedik Éva. Alekosz szerint ez még viccnek is rossz. Anikó idegbe van és paráztatja saját magát. Bécit választja segítőnek. Fogod a kezem? Fogom és elhozzuk mind az ötöt! Mire Liluhoz érnek, Anikó reszket, mint a bokor, akire madárka szállott. Csak csótány ne legyen. Lilu ismerteti a feladatot. Be kell másznod ebbe az akváriumba. Ez menni fog. Le is kell vetkőznöd, fürdőruhára. Menjetek, szedjétek le a fekete leplet az akváriumról. Mit gondolsz, mi lesz benne? Csak csótány ne legyen! Miután Anikó bemászik, az ő utasítására Béci kihúzza a tálcák alját. A tálcákban kiscica, kisnyuszi, kispipi, kiskacsa és kiskutya. Helyett a szokásos. Csótány, sáska, kígyó, csótány, angolna. Béci, én ezt nem merem megcsinálni! A kígyó csak harap meg szorít, ugye? Persze, nem csinál semmit, válaszolja Lilu. Na, Anikó, ez olyan, mint a fogorvos, túl kell esni rajta! Menjünk ki, Béci! Végül csak meggyőzik Anikót, a következő pillanatban már ott remeg bikiniben az akváriumban, de a bemászás sem zökkenőmentes, mert ott egy szöcske.

Nézd, Ani, milyen szép színűek! Becsukod a szemed? Becsukom. Jaj, nem csukom be, mert akkor nem látom! Bedugom az orromat is! Anikó olyan görcsben van az akvárium alján, hogy Lilu is győzködni kezdi, nem muszáj megcsinálnia a feladatot. Mehet, Anikó? Kukacos tálca alja ki. A velőtrázó sikoly szinonimája ettől a pillanattól Anikó az akváriumban. Nem, nem megyek ki, jöjjön a kígyó, sírja Anikó. De nehogy baja essen a kígyónak! Nincs baj, csak nem akar lemenni. Anikó teste merő görcs, a póz, amit felvesz, eddig nem is létezett. Anikó, dobd ki a két korongot és menjünk! Gyere ki! Hát akkor jöjjenek még az angolnák. Nem lenne jobb a sáska, kérdi Béci, kár volt. Belemegy a hajamba! És a csótány? Az biztos nem, fújtat Anikó. Végül jöttek a sáskák, ezt Anikótól tudjuk meg, aki a riportszobában beszél szenvedéseiről, meg abból az ordításból, amitől még Éva is összerezzen a kertben és elhűlve néz Alekoszra. A következő pillanatban Béci támogatja ki a zokogó Anikót a kertbe, még soha életemben nem féltem ennyire! Hallottuk, Anikó! Ne haragudjatok! Dehogy haragszunk, rosszul voltam, mi bajod van! Mindenki zaklatott, vigasztalják Anikót, Alekosz többet nem megy sehova, az biztos. Mindegy, vágjátok le a kakast most már nyugodtan!

A nap végén a tűz körül ücsörögnek. Mindenki mondja el a többieknek, miért nyerheti és miért nem nyerheti meg a játékot. Béci Alekoszhoz szól, ha megnyeri, a kérdőjelforma miatt, haláli lehet otthon a tévében. Egyébként értelmes dolgokat is mondasz, igaz, hogy az a korosztály lányba’ akit te meg akarsz fogni, azt sem tudja, miről beszélsz. Néha megmondom őszintén, én se. Csatlakozom, én pláne. Évának ide a bökőt, hogy Alekosz fogja megnyerni, mert nem volt még ilyen karakter a vévék történetében. Jó a gondolkodása attól függetlenül, hogy ilyen nevetséges karakter. Amiért nem nyerhet Alekosz, az, hogy az emberek olyan karakterre szavaznak inkább, aki rendes, átlagos, mint például a Béci. Alekosz szerint Éva képvisel valamit, amivel az ország azonosulni tud. Talán arra gondol, hogy adja Isten, hogy én ne legyek ilyen. A szomszédom mégúgysene! Anikó esélyesnek tartja Évát arra, hogy benne legyen a háromban, mert nő és nő nemhogy vévét, ezen a csatornán még semmiféle tehetségkutató versenyt nem nyert. Fú, hát ez nem sok, tör ki Évából, mire Anikó kiböki, a Gigi-féle párbajból neki az jött le, hogy Éva nem olyan erős. Lesz itt olyan gonosz kis kígyózás, ajaj!

Béci nagyon erősnek tartja Anikót, erősebbnek, mint Évát. Érzékeny típus vagy, ezzel nagyon át tudnak szellemülni az emberek. Bécitől ma még egy olyan mondatot sem hallottam, aminek valami kis csekély értelme lett volna, legyintek. Alekosz megint zen mesternek képzeli magát, jelentőségteljesen Anikóra néz. Amiért megnyerheted, az a képernyő, húzza el a tenyerét saját arca előtt. Amiért nem nyerheted meg, az a képernyő. Megismétli a mozdulatot. Ne becsüld le ezt a dolgot, mert nem olyan egyszerű, amilyen egyszerűnek hangzik. Jerzsi szerint Béci azért nyerheti meg, mert rappel. Sírva fakadok. Meg azért is, mert a fiatal srácoknak példakép, bátyó. Anikó Bécit lassan erősebbnek gondolja, mint Alekoszt, mert sokkal pozitívabb, emberibb tulajdonságai vannak és lejöttek róla azok a dolgok is, amiktől nagyképűnek tűnt. Hihetelenül megerősödött az utóbbi időben. Amiről még beszélni akar, az a kapcsolatuk. Nyílt titok, hogy az elején nem úgy közeledtem hozzád, mint most, aztán szépen elvesztettük a fonalat egymás felé. Anikó könnyekben tör ki. Béci, ma úgy bíztam benned, és tudtam, hogy ki fogsz onnan szedni! Olyat mutattál nekem, amit még sohasem láttam rajtad! Azt az együttérzést, azt a megértést…neked ugyanúgy fájt kábé, mint nekem. Bármikor megbíznék benned egy ilyen szituációban innentől kezdve. És felajánlom a barátságomat! Megdermedek. Na, Bécikém, neked meszeltek baszki. Az, hogy ma te leszel a kiválasztott, az olyan biztos, mint ahogy én itt ülök, de innentől kezdve neked meszeltek! A Fekete Özvegy átka utolért, menekülj, rejtőzz el, bújj be egy lyukba, mit tudom én, de menekülj, ha kedves az életed!

BEKÖVETKEZETT! Mikor Gigi kiment párbajozni, Alekosz már akkor érezte, hogy Anikó egyértelműen Bécihez fog húzni. A bekövetkezetten még most is röhögök, ahogy e sorokat papírra vetem lúdtollammal. Még pacát is ejtettem a drága papirosra. Anikó megkapja a magáét, Éva fröcsög a hálózsák alatt, undorító, ocsmány, majdnem elhánytam magam! Hányinger volt! Nagy színpad és akkora megjátszás, ilyen színpadi előadást! Ripacs volt! Nagyszínpad volt, érted? Csak az a durva, hogy ezen valaki átlát, van, aki bekajálja, mint a Jerzsi! A fröcsögés után latolgatnak még egy kicsit, ki kire tesz, aztán alszanak.

Balázs kapcsolja a Villát. Lezártnak tekintjük a dzsungelesdit. Ahogy látom, ez rátok fér. Nyílik a roló, foglaljátok vissza a Villát! Na, gyertek, gyertek! Kinek hiányzott legjobban a meleg víz? Mindenkinek. Éva le van lakva. Lehet, hogy jól néz ki, hogy lebarnultunk, de ha megszagolnátok minket, vihog Béci. Váltsunk komolyra! Itt az idő újra, kezdődik a kilencedik kiválasztás! Belevágunk de mutatunk egy kisfilmet. Laci utolsó pillanatai a Villában. Kinek mi a véleménye? Bécinek fogalma sincs, mi lehet az a probléma, szeretne Lacival négyszemközt beszélni. Éva volt hasonló szituációban, senkinek nem kívánja. Béci, mit súgtál Alekosznak? Hogy nem értem Lacit. Vagyunk még így páran, válaszolja Balázs. Alekosznak és Bécinek is átfutott az agyán, hogy egy lépéssel közelebb kerültek a nyereményhez, Balázs megdicséri őket, hogy ezt így bevállalják. Jerzsi, hogy vagy Gigi nélkül? Rosszabbra számított. Idézőjelben átvészelte, játszik tovább. Éva, mi van a két százalékkal? Az volt a legboldogabb pillanata a Villában, mikor megnyerte Gigi ellen a párbajt. Meglepte az eredmény, de boldog és nem fog megváltozni. Kérdés, hogy meg tudnál-e. Balázs ma milyen kis genya. Anikó? Anikó úgy gondolja, ő semleges. Bárkit kivinne ezek közül az emberek közül, akik itt vannak. Alekosz, hogy látod az ellenfeleket? Az utóbbi hetek nagy meglepetéseket okoztak. A határ a csillagos ég, a végjáték tud valamit mindig. Kezdjük el!

Tábla, bőrönd behurcolása, nevek felírása, bőrönd kihurcolása. A mai est tematikája, hogy olyan kisfilmeket nézünk, ki miért lehetne kiválasztott. Jaj de örülök, ezek a kisfilmek a kedvenceim. Nézném őket a nap huszonnégy órájában. Anikó, köztetek komoly harc folyik, hogy ki legyen a női győztes. Anikó szemtől-szembe szeretné elintézni. Ha ő kinn szeretné tudni Évát, ő akarja elintézni. Éva, elmaradt a Jerzsi párbaj. Éva megint elmondja, hogy ő erős riválist akart, szerintem már ő is elhiszi, nem baj, én is, csak ne tököscsajozzon. Jerzsi nem tudja, hogy ő erősebb-e mint Éva. Azt érzékelted, hogy a csajok nem számolnak veled, mint döntőssel? Érzékelte. Béci fenntartja, amiket Évának mondott. Nyugodtabbak a kedélyállapotok, de ez csak ideig-darabig marad így. Meglepődtél, hogy Éva kinn hagyta a húgodat? Meg. Alekosz miért lehetne kiválasztott. Anikóval ezek a dolgok nem konfliktusok, neki levegőre van szüksége, hagyom, hadd úszkáljon a saját akváriumában. Anikó úgy gondolja, Alekosz nagyon sokszor próbálja idegesíteni, mert ezt élvezi, ő meg hagyja magát. Ki szerint napraforgó Anikó? Béci szerint már senki nem látja annak. Azért hajlott jobbra-balra, mert örömöt akart. Most mit mondjak, mondja Éva. Múlt héten egymást fikázták a Bécivel, most meg a legnagyobb spanok. Anikó nem marad adós, ő arra kíváncsi, Éva kivel lenne, ha nem lenne Nagy Alekosz. Cserébe Éva lenapraforgózza Anikót.

Unom a sok hülye szöveget. A kisfilmeket főleg. Balázs úgy látja, Jerzsivel kapcsolatosan a lányok összezárnak, pedig az ő kapcsolatuk sem egyszerű. Jerzsi makog valamit arról, hogy elkerülik egymást, meg hogy a kapcsolatuk sosem lesz baráti és ő nagyon meg lett alázva emberileg. Az Éva szája által. Ha te dönthetnéd el, a két lány közül melyik szedje a sátorfáját, ki lenne az? Éva. Béci, úgy gondolod, hogy Éva Alekosz hátán próbál felkapaszkodni? Nem, úgy gondolom, nem tudnám, mi lenne vele, ha Alekosz nem lenne itt. Anikóval jobb lett a viszonya, mert kisebb helyen vannak. Tök jó vele kommunikálni, kevesebben is vannak, és van egy terve. Én azt is tudom, mi az, F6. Éva, még mindig kapcsolatrombolónak tartod Anikót? Nem, már nem, de most mondjam azt, hogy szerelmes volt az Olivérbe, ott volt a Zsófi és átállt a mi pártunkra? Na ez az, hogy fogalma sincs a dolgokról, de elmondja róla a véleményét, csattan Anikó. Balázs valami szertefoszlanak az álmok giccses szöveggel jön, hogy mire föl, már nem emlékszem, bőséges indoklást, átgondolt érveket szeretne, kéne szólni neki, hogy a Villalakókkal beszél, nem a Nobel-díj várományosaival.

Anikó! Öten vagyunk, eljutottunk egy olyan szintre, hogy bármelyik ujjunkba harapunk, fájni fog. Ez az ember azt mondta, hogy Ludas Matyi hatszor veri vissza. Jerzsi. Mivan? Jerzsi nem azt mondta, hanem azt, hogy de én hatszor fogom. Mi ez a baromság a Ludas Matyival??? Olyan emberre teszem, akivel közelebb kerültem. Azt mondta, nulla vagyok, brühühü, nyögd már ki hogy Anikó. Anikó. Éva! Fontos dolog a kilencedik kiválasztás. Akire teszem, a legeslegeslegtávolabb áll tőlem. Eddig még nem tettem rá jelet. Visszajöttem a párbajról és elővette a gusztustalan énjét. Béci. Béci nem tud közös nevezőre jutni. Olyan dimenzióban él, amit nem tud megfejteni, Alekosz. Alekosz Bécire rakja, pedig itt már nem egyszerű, gondolkodni kell. Kiélvezi a kényenc helyzetet. A dolog ezzel el is dőlt. Béci? Egy dolgot sajnálok, a családomat, hogy megint be kell jönniük. Számítottam rá, nehéz lesz a választásom, mert van pár ember itt, akit szeretek. Anikó? Anikó téged sajnos átbasztak, mint szart a palánkon, kis hülye. Látszik is a fején, Évától nem volt egyenes húzás. Evvan, cuncimókus. Alekosz? Béci okos, tudni fogja, hogy mit fog tenni.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
1383 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 14:57:47

Hajni valld be tesztelsz bennünket! :)))

sogeking 2011.04.11. 14:58:10

@bukott madonna két nagy didivel: a tegnapi első helyen közvetve te is ott vagy:)

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 14:59:20

@bukott madonna két nagy didivel: nem, csak háromra oda kellett volna érnem, ahova úgy látom, nem fogok. :DD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 15:09:15

Ez volt talán az eddigi legfájdalmasabb rész az összes közül. Kapálózik az RTL a nézettségért.

Talán nem kellene ennyire erőltetni, és élvezhetőbb lenne a műsor ettől a "XY, ugye tudod, hogy te régen utáltad Z-t? Nézzünk meg egy kisfilmet!... Most mi a hleyzet? Te akkor azt úgy gondoltad, vagy így, és ha igen, miért nem?" típusú kakamajszolás nélkül.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:10:02

@Hódos Hajnalka:

akkor gyorsan, sürge, sürge öltözni, sminkelni, tépni ki az ajtón! :))))

nem itt olvasgatni... némáááááá :DDDDD

osgood 2011.04.11. 15:10:14

@bukott madonna két nagy didivel: nem olvasok vissza, megvolt az elsőd? :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:11:43

hogy a témához is szóljak, unom Évát. mérhetetlenül. Azért mert Anikó kiborult, miért volt ocsmány, hányinger, stb. ezt a túlizélését, a hőbörgését, mindent unok és rühellek benne.
na jöhet a kövezés. :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:12:25

@osgood:

nem, de a szokásos 5. az igen! :)
ölég az nem vagyok egy nagyravágyó! :D

osgood 2011.04.11. 15:13:41

@bukott madonna két nagy didivel: pattog, pattog a magas labda, de hagyom elgurulni is :D:D

bigél 2011.04.11. 15:19:22

@bukott madonna két nagy didivel: csak kenyér van nálam. Akkor most mi legyen?

bigél 2011.04.11. 15:21:51

Szegény Laci! Tetemrehívás a Nekedvalóban.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 15:21:57

@bukott madonna két nagy didivel: Az őszinteség és az én (ÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉN) felvállalása a világ legszentebb emberi tulajdonságai közé tartozik, vess magadra!

osgood 2011.04.11. 15:24:59

@bigél: szerintem még most zúzd oda, mert aztán jön peticsé és betakarja egy fél pilisnyi szikladarabbal szegény madonnát :)

Trevlovics 2011.04.11. 15:25:19

talán nincs is semmi most a vv-vel kapcsolatban, amit jobban rühellek most, mint ezeket a kiválasztás, kihívás előtti kisfilmeket. idejét múlt, régi, lejárt, stb... szarokat adnak le, hetek óta mindig ugyanazokat a köröket futjuk, miközben a háttérben meg mennek az új kavarások. elcseszi a csatorna ezzel a nagy lehetőséget. tessék leadni a legfrissebb kavarásokat a lakóknak.
még tegnap azt találtam ki, hogy minden héten kellene hirdetni egy győztest (ez lehet, hogy van most is), akinek a heti jutalma egyebek mellett az, hogy ő egyedül megnézheti az azon a héten leadott összefoglalókat, hogy lássa mi történik, illetve mi megy ki róluk a nézőknek. lenne kaparás a heti győztes díjáért. egyrészt az illető megtudna dolgokat, másrészt meg úgy tehetne mintha megtudott volna, mivel ő látta egyedül. akkor lenne igazán taktikázás.

bigél 2011.04.11. 15:25:47

@osgood: sajna azóta megettem.

osgood 2011.04.11. 15:27:22

@bigél: Akkor mondhatjuk, hogy mindkettőtöknek egészségére vált.

bigél 2011.04.11. 15:28:19

Hű, mecsoda vérmes csajok vannak ebben a nekedvalóban. és milyen vehemenciával nullázzák a másik embert.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:28:45

@bigél:

takkó legyen az, de száraz legyen, hogy koppanjon :DDD

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:29:23

@Gee Halen:

nem! vessetek a mókusok elé!!!! hadd szenvedjek!

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:31:51

@osgood:

én tegnap kivételesen végig néztem, nem volt dolgom és semmi jó nem volt a tv-ben és csak meredni akartam (nem, nem kezdi újra! :D )

szal rájöttem, hogy unom. meg amit Hajni is írt, a visszajátszásokat, az egész izét, de főleg az Évát, majd az tajgetoszt is.

mama ottmarad 2011.04.11. 15:32:05

Évával az a baj, hogy olyan jelzőket használ, és úgy, hogy az már önmagában gyomorforgató. Valódi irigységet és utálkozást fejez ki a másik felé. Ebben különbozik mindenkitől.
Csak egy ember volt még ilyen, az Olivér. Akit, ha be mer küldeni a zertéel, ... áhh, mindegy is!
Nekem édesmindegy, ki nyeri, bármelyiküktől se irigylem el ezt a dicsőséget. Egy évig a csapból folynak, aztán jönnek az újabbak.

De hogyvoltot mmkk olvasni fogok, ha nem ezt, másikat. :D

Most ideig darabig el kell lesz mennem la.

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 15:34:30

sziasztok, a kiválasztásról van véleményem, de nem fejtem ki.
Én igazából Tordast küldeném vissza vendégnek, rohadtul szórakoztatott az a "légkör" ami őt övezte:D

bigél 2011.04.11. 15:34:41

Anyám! A szerelem villabeli nagykövete! Mármint Anikó. Ki találja ki ezeket a szövegeket?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 15:34:47

@Gee Halen: Ugyanazokat a balhékat elővenni sokadszorra már nagyon gáz és unalmas!

osgood 2011.04.11. 15:34:53

@bukott madonna két nagy didivel: nem, nem kezdem újra, de végigfreudolsz itt mindent :))

osgood 2011.04.11. 15:35:32

@Peter_Cs: ... mikor lennének naponta is újak! :D

2011.04.11. 15:36:11

Megjegyezném, Lacinak figyelemreméltó barátai vannak, kisportolt (de tényleg) test, önfegyelem, stílusban meg mintha a Kutyaszorítóban-ból léptek volna ki, ha érti valaki mire gondolok... :)

bigél 2011.04.11. 15:36:17

@bukott madonna két nagy didivel: késő. meg egyébként sem úszhatod meg ennyivel. non-stop Évás kisfilmnézést rendelek.

bigél 2011.04.11. 15:37:07

@beebeer: van benne valami. A második figurának emellett valami isteni tekintete van.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 15:37:12

@mama ottmarad: Pár napra beküldik Olivért, szerintem a legutóbbi online szavazás erre ment ki.

bigél 2011.04.11. 15:37:50

@bigél: mármint a barátok közül, a vadászt most nem vettem számításba.

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:38:08

én azon röhögnék egy JÓ NAGYOT, ha évike valami szabályt szegne a kihívásig és elveszítené védettségét, na az lenne ám az isteni igazságszolgáltatás - háháháháháháháháháháháhá

genevieve 2011.04.11. 15:38:10

@bigél: ilyen korán van a nekedvaló?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 15:38:17

@Ayesha: A VV4 kiesett villalányai közül Zsuzsit küldeném be pár napra.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 15:39:21

@egyedem begyedem tengertánc: Már megtette: tegnap a bulin nem tette fel a lila kendőjét, pedig Béci külön figyelmeztette is, e ő "nem akarta"

bigél 2011.04.11. 15:39:40

@genevieve: igen. nekem is úgy rémlett, hogy később szokott lenni, a híradó előtt vagy nem?

penelope garcia 2011.04.11. 15:39:47

Előszr beszúrok egy hajrá, Bécit, aztán olvasok. :)
Hajrá, Béci!

2011.04.11. 15:40:05

@bigél: Yessssss! És isteni hasizmai is lehetnek, meglátszik a nyakán!
Ezek a srácok tényleg nem egyszerű kis biztonsági őrök, az tuti! :DDDDD

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:40:41

@Gee Halen: @genevieve: jejjejejejejejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ

Trevlovics 2011.04.11. 15:40:58

@bigél: buktatok, nem néztek összefoglalót. napok óta harsogja az időpontváltozást az aktuális műsorvezető, meg még lilu is.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:41:18

@egyedem begyedem tengertánc: már megtörtént, nem hordta tegnap éjjel a lila kendőt, és mikor rászóltak, azt mondta, na és, nem megy a ruhájához, meg most úgysincs itt a Lilu.

Szóval most várunk, hogy betartja-e a retek a saját szabályait

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:41:27

@genevieve: @Gee Halen: ÉS megbüntették, vagy majd ma, élő adásban?

bigél 2011.04.11. 15:41:42

@beebeer: bizony nem! Lehet nem is akarom tudni, hogy mik.

az én rózsám vasutas 2011.04.11. 15:41:54

Évától remekül lehet tanulni, példát mutat nekünk kommentelőknek. Ha egy mozdulattal bármikor lekaphatják rólunk a lila kendőt, a következőt kell mondani a miért nem nyerhet béci kérdésre. Mert normális átlagember. Ezért csak nem basszák ki a villából.

osgood 2011.04.11. 15:42:24

@bukott madonna két nagy didivel: te magad jelezted zárójelben, hogy mire gondoltál :D

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:42:41

@bigél:

jaj nemááááááááááááá :DDDD

szerintem rohadt írigy ez a nő, azért viselkedik így. jah! meg féltékeny is, meg hát önértékelési zavaros.

bigél 2011.04.11. 15:43:02

@Trevlovics: tegnap pedig néztem, de az is igaz, hogy amikor a műsorvezetők dumálnak, akkor arra önvédelemből nem figyelek mostanában.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:43:10

@Peter_Cs: szerintem bárkit beküldeni , aki már kiesett, elég elcseszett dolog egy ilyen helyzetben, amiben ők vannak, nem nagyon tudom, vajon mit akarnak ebbőúl kihozni, bár igazából elég sokszor érzem azt, hogy nem nagyon hosszan terveznek előre.. ;)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:43:28

@osgood:

eeeegen, mer már ismerlek, aszem! :DDD

genevieve 2011.04.11. 15:43:28

@beebeer: kééééépet kérünk:-DDD

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:43:51

Évát Béci ki fogja végezni, és megérdemli az a szarkavarós, hárítós, mellébeszélélős, deténylegezős, átaszós luvnya -

2011.04.11. 15:44:04

@bigél: azért az a kékszemű, fekete pólós pasit én meghallgatnám, meghallgatgatnám, meséljen csak, mivel is foglalkozik.
Messziről pont úgy néz ki, mint Zidane fénykorában. Illetve Zizou most is nagyon jól tartja magát. :)

genevieve 2011.04.11. 15:44:23

@egyedem begyedem tengertánc: az is lehet, hogy az rtl elsunnyogja a dolgot...

bigél 2011.04.11. 15:45:17

@beebeer: jól van na, bevallom, nekem is duruzsolhatna a fülembe mindenféléket.

genevieve 2011.04.11. 15:45:31

@beebeer: na most jól fel lettünk csigázódva:-DD

valaki rakjon már be egy nyomoronc linket:-D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:45:32

@egyedem begyedem tengertánc: hát, azért én már csak azt vezem készpénznek a csatornától, ami meg is történt, mert sokszor bebizonyították, hogy nem sznetírás, amit mondanak, ha nekik az az érdekük

bigél 2011.04.11. 15:46:32

@bukott madonna két nagy didivel: nem kell ragozni, ő egyszerűen Éva, aki mindig magát adja.

2011.04.11. 15:46:37

@genevieve: sajna nem tudok, kénytelen vagy a fantáziádra hagyatkozni! :)
Minőségi pasi az biztos! És nagyon fegyelmezett, még nem helyezett el egyetlen sallert sem a hülye sipítós drogos nőszemély képén, pedig nagyon megérdemelné, azért lepatkányozni valakit, az durva!

Trevlovics 2011.04.11. 15:46:40

@Gee Halen: ha meg is lépik a kendő elvételét, nem gondoljátok, hogy ma! ennél azért profibbak szerintem szarkavarásban. ha most leveszik a kendőt, akkor tök egyértelmű a helyzet. béla kihívja évát. amíg éván van a kendő, addig megy benn a kavarás meg a helyezkedés. ha meg is büntetik évát egyáltalán, azaz leveszik a kendőt, azt maximum szerintem a szerdai kihívás előtt mondják meg nekik. legalábbis én így csinálnám.

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:47:11

@nyuszómuszó: @bukott madonna két nagy didivel: @genevieve: azt nem tehetik, meg, majd jön a Buci és drámai arccal bejelenti, hogy ilyen még nem történt, médiatörténeti pillanat stb stb

osgood 2011.04.11. 15:47:32

@bukott madonna két nagy didivel: (csendben mosolyog, legyint) ugyan, így múltidőben? kizárt :D

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:48:45

@Trevlovics: lehet, hogy igazad van, 3 perccel azelőtt mondják majd, mielőtt a Béci kihyína valakit

genevieve 2011.04.11. 15:49:08

@beebeer: na akkor nekem marad béci meg a hasizma:-DDDDD

@egyedem begyedem tengertánc: nagyon bírnám:-D

2011.04.11. 15:49:11

@bigél: mellettem is eltestőrködhetne, Kevin Costner a nyomába sem ér! :)
Kár, hogy most Lacit mutatják ennyire, meg a Magdi nénikét, nézegetném még egy kicsit. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:49:53

@Trevlovics: hát, csak ugye, holnapután párbaly..

én amúgy azért gondolom, hogy elsunnyogják, mert bár egy csomó idő van a játék végéig, mégis egy nagyon rövid határidőt adtak Bécinek, 3 napot összeen, mindezt azután, hogy megtörtént ÉVa megfenyegetése..
Kicsit olyan érzésem volt, hogy drukkolnak, hogy 3 napot hátha kibír a lény anélkül, hogy renitenskedne.

Ennek persze ellentmond, hogy ők adták ezt a büntetést, simán adhattak volna mást is..

DE nagyon nincs már idejük, holníapután párbaj, és a mai ÖF-ban a tegnapi eseményeket látjuk

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:50:55

@egyedem begyedem tengertánc: dehogynem tehetik meg! egy csomó dolgot nem tehettek volna meg, ha van bőr a képükön, mégis megtették, szóval modom - majd ha bejelentik, akkor örülök neki, addig meg csak várok ;P

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:51:42

@Trevlovics: jajó, nem, bocsi, szóval kihívás; de a lényeg, hogy szerdán eldől, ki megy párbajozni - álmos vagyok, no

2011.04.11. 15:51:53

@genevieve: Béci aranyos gyerek, de ez a Csaba, most mondták a nevét, na ez a Csaba FÉRFI. Miért nem ő ment be a villába, Istenem, miért? :)

bigél 2011.04.11. 15:53:30

@beebeer: Érdekes lett volna, az biztos! Csabát a villába! Ha olvasnak az illetékesek, Olivér helyett inkább őt vigyék, lécci-lécci!

2011.04.11. 15:54:03

@bigél: amúgy is nagyon bírom a fekete pólót fekete öltönnyel. :)

2011.04.11. 15:55:36

@bigél: Húúúú, legalább 190 cm!

bigél 2011.04.11. 16:00:13

@beebeer: csodálom, hogy higgadt tudott maradni a két rikácsoló nő ellenére. Tényleg van önuralma. De Laci is elég jól bírta a hülyeségeiket.

penelope garcia 2011.04.11. 16:01:59

@genevieve: @beebeer:

Lányok, lányok, ne csigázzatok már! :D
Valaki nem tud egy Scr-t lekapni és idelinkelni a szépfiúról, akire csöpög a nyálatok?
Én is akarok csöpögni.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 16:03:02

@bigél:

ja, vagy úgy. persze miért is gondoltam, hogy most megmondják mi az Éva büntetése.

majd este az öfiben.

genevieve 2011.04.11. 16:04:02

@beebeer: @bigél:

na most már bekaphatjátok:-DDDDDDD

bigél 2011.04.11. 16:04:49

@egyedem begyedem tengertánc: Peticsé ölre menne Alekinnyóval Éva kegyeiért?

2011.04.11. 16:05:20

@bigél: Nem Csabának kiabálták be, hogy "neked van barátnőd?" A francba konkurenciánk akadt.... El kezdtem élénken érdeklődni Laci cége iránt, kár, hogy jelenleg nincs szükségem testőrre. Igazság szerint pénzem sincs rá.
Laci szépen lecsendesítette a két sipítozó nőszemélyt, jellemző a drogos szemű, üvöltöző libára, hogy úgy gondolja, akinek háza, autója, cége van, annak már semmi gondja a világon. Jelentem, mióta cégem van, minden hó 12-e táján infarktus közeli állapotot élek meg. :(

bigél 2011.04.11. 16:05:46

@genevieve: ez minden vágyunk ;) :)

(pfúj, de malac vagyok, de egyszerűen nem hagyhattam ki)

Dr. Dzsásztisz 2011.04.11. 16:06:14

Nem tudom észrevette e valaki, Lilu tornacipőjét a tegnapi bátorság próbán. Úgy nézett ki mintha kb 62es lába lenne a tyúknak. Hajni odaszokott figyelni Lilu göncieire, de ez most kimaradt. Ti láttátok?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 16:07:35

@nyuszómuszó: Szerintem az a legnagyobb böszmeség, hogy elnyújtották az egész VV4-et. Maximum 3-4 hónapra szabadott volna megcsinálni.

genevieve 2011.04.11. 16:08:18

@beebeer: na tessék egyetlen nekedvalót lett volna érdemes megnézni, azt az egyet pedig nem tudom:-))))

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 16:09:44

Oli meg Laci mé van egyforma ruhában???

2011.04.11. 16:11:13

@penelope garcia: Sajna TV-én néztem, nem tudok onnan képet lekapni, de ha lenne valamilyen link, nagyon ajánlom! :)
Csabában van valami, amitől az ember lánya belekapaszkodna abba az izmos karjába, de ne valami felfújt izomlufira gondolj, olyan izmokra, ami használva vannak. :)
Emellé tökéletes, ovális fejformát képzelj el, majdnem kopaszra nyírt hajjal, vakító kék szemekkel, mindezt stílusos és nagyon jó szabású sötét öltönybe (fekete pólóval!) csomagolva. Hmmm...

Ehhez képes most Prolivér rágcsáló röhögését adják... :(

genevieve 2011.04.11. 16:13:06

@beebeer: könyörgöm, ne kínozzz:-DDDDD

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 16:13:25

Ki az a Csaba?
*lemaradtam, mert pancsolni voltam.

genevieve 2011.04.11. 16:14:00

@Ayesha: a jövendőbeli exem:-DDDD

bigél 2011.04.11. 16:14:08

@beebeer: Valahol sajnálom, ha neki ez már a kánanán, akkor biztos nagyon sok problémája lehet. Egzisztenciálisan is, de valószínűleg lelkileg is. Mert egyébként nem tudom elképzelni, hogy mi visz valakit arra, hogy egy ilyen műsorban nullázzon meg patkányozzon általa nem ismert embereket.

2011.04.11. 16:14:18

@genevieve: akkor tetézem, volt benne valami született elegancia, mondom, engem Zidane-ra emlékeztetett, csak ez a Csaba nevű srác kopaszközelire nyírta a haját és nem tényleg kopasz, mint Zizou. :)

genevieve 2011.04.11. 16:16:31

@beebeer: nyami:-)

akkor jöhet, sírásig:-DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 16:17:20

@beebeer: Szerintel Lacinál plusz stresszor volt a kinti életén, vállalkozásán való agyalás is

penelope garcia 2011.04.11. 16:18:27

@beebeer:

Nagyon plasztikus leírás, köszi.
Nyammmmi. ;P

genevieve 2011.04.11. 16:18:48

@bigél: tudod, az ilyen pasit nem szabad kisajátítani, tovább kell engedni a nő társadalom üdvözülésére:-D

2011.04.11. 16:18:53

@bigél: azért akkor, mikor szembe kellett volna mondani, igencsak visszavett a csajszi, mondhatnám úgy is hogy tele lett a gatya! :)
Ha a mondás igaz, hogy madarat tolláról embert barátjáról, innentől kezdve Laci fan vagyok! :DDDD
Kár, hogy előbb nem jelentkezett ez a Csaba! :DDDDD

genevieve 2011.04.11. 16:19:32

@penelope garcia: kár, hogy hajni nem ír erről az nekedvalóról egy hogyvoltot:-D

genevieve 2011.04.11. 16:20:28

@beebeer: vagy miért nem ő ment be?:-D

penelope garcia 2011.04.11. 16:21:09

@genevieve:

De attól még a titokzatos S küldhetne sztárfotókat hv-hölgyek közös Csabájáról...

2011.04.11. 16:21:40

@penelope garcia: ha szerencsétek van, nemsokára fenn lesz a műsor az RTL-most-on, megpróbálok egy képet leszedni a híres-nevezetes Csabáról.
Néha annyira önzetlen és nagylelkű vagyok, hogy elérzékenyülök magamtól. :))))

bigél 2011.04.11. 16:24:24

@genevieve: kicsit megríkat, aztán vihetitek is ;)

2011.04.11. 16:25:33

@Peter_Cs: szerintem, ha elég régóta van már cége, ezt az ÁFA és EVA fizetési határidőt a zsigereiben is érezte és azért van már jól, mert kiment és a könyvelője már jelezte, hogy az adók el lettek utalva. :)

bigél 2011.04.11. 16:26:26

@beebeer: Irtó nagy kontraszt volt a Laci-barátok és a többi vendég között.

bigél 2011.04.11. 16:27:09

@beebeer: ÉVA fizetési határidőt olvastam

2011.04.11. 16:29:06

@bigél: mint általában a minőségi és minősíthetetlen emberek között. :(

foxglove (törölt) 2011.04.11. 16:29:18

@foxglove: nekem egyáltalán nem az esetem mondjuk

penelope garcia 2011.04.11. 16:29:47

@foxglove:

Köszi!!!!

Nem rossz, nem rossz. Én magam szeretem, ha ennél kicsit erősebb egy férfi álla, de egyébként a kinézete, szövege, stílusa valóban nagyon rendben van.

És roppant szívesen hátratenném neki a kezem... :P

bigél 2011.04.11. 16:30:11

@foxglove: ja, ezért volt fura, mondom ilyen rövid agyam nem lehet, erre nem is emlékszem :)

a maiban jobban nézett ki, de a tekintete az it is priceless

genevieve 2011.04.11. 16:31:09

rájöttem ez egy régi bejátszás:-))))

bigél 2011.04.11. 16:31:21

@foxglove: és persze hálás köszönet

csicserierika 2011.04.11. 16:32:05

vigyétek a Csabát, az én részem odaadom nektek. Nem esetem.

penelope garcia 2011.04.11. 16:32:10

@beebeer:

Megnéztem már. És rendben van a pasi. :)
Egyébként az Attila nevű is igen helyes és aranyos, csak az én ízlésemnek egy kicsit túl izgága.
Én a nyugis óriásokra bukom. :)

2011.04.11. 16:33:07

@penelope garcia: És roppant szívesen hátratenném neki a kezem... :P

Most erre írjam azt, hogy engem nyugodtan meg is bilincselhetne akár? :DDDD

genevieve 2011.04.11. 16:33:25

nem rossz, nem rossz:-DDD

bigél 2011.04.11. 16:34:06

@beebeer: írjad! már úgyis mindegy! ;) :)

genevieve 2011.04.11. 16:36:14

@csicserierika: tudjuk, mi ezért hagyjuk meg neked alekot:-)

penelope garcia 2011.04.11. 16:36:24

@beebeer:

Pont erre utaltam én is.

Fúúúú, de melegem lett... :DDDDDD

sogeking 2011.04.11. 16:37:36

azt hittem legalább egy második Brad Pitt, vagy Alekosz ez a Csaba.

hát ti tudjátok:D

genevieve 2011.04.11. 16:39:06

@penelope garcia: mé, nincs igazam?:-)

van akinek az izmos, jó kiállású, jóképű fickók jönnek be

és van akiknek az S tartás, a szaglászás, a tapizás a menő....

izlés dolgában nem szabad vitatkozni:-)

genevieve 2011.04.11. 16:39:55

@sogeking: brad pitt és alekosz egy összehasonlitásban??? pffff

pasi:-)

Trevlovics 2011.04.11. 16:41:42

@genevieve: kénytelen vagyok cs. erikát megvédeni ez esetben, mert sosem mondta, hogy neki alekosz mint pasi. sőt, éppen ellenkezőleg. legalábbis mintha ezt láttam volna.

genevieve 2011.04.11. 16:44:17

@Trevlovics: éppen ma mondta, hogy bejövős neki alek szeme:-)

genevieve 2011.04.11. 16:44:57

@sogeking: alek, mint férfi semmilyen összehasonlítás alapja nem lehet:-)

Trevlovics 2011.04.11. 16:45:28

@genevieve: az lehet, de a szem nem S tartás szaglászás és tapizás :)

genevieve 2011.04.11. 16:45:50

@Trevlovics: egyébként meg nem is, mert neki jerzy jön be:-D

Trevlovics 2011.04.11. 16:46:33

@genevieve: erről nem tudok, de "Én vagyok Jerzsi szavazótábora!" :)

genevieve 2011.04.11. 16:47:50

@Trevlovics: meg én:-)

de te pasi vagy, nem?:-)

vagy...izé?:-D

Trevlovics 2011.04.11. 16:51:54

@genevieve: nem tudom mi vagyok, de ennyire körmönfont buzizást még nem hallottam! :)

bigél 2011.04.11. 16:54:39

@genevieve: a legvégén jön a nagy Ő

csicserierika 2011.04.11. 16:54:58

@genevieve: azért nekem a pikírt modorú Kinter Oszkár, esetleg, a nyúlánk Keanu Reeves bejövősebb.
Alekot nem kizárólag a szépségéért szeretjük :)

elek1 2011.04.11. 16:55:36

A lila kendő levételéért a büntetés nem az, hogy lila ruhában kell lenni egész nap? Vagy ez csak a Rácz családra érvényes?

csicserierika 2011.04.11. 16:55:55

@Trevlovics: válasz már ment Genevievhez. :)

Trevlovics 2011.04.11. 16:57:40

@csicserierika: ha valahogy mindkettőtökkel összevesznék, még lehetnétek barátnők is!

csicserierika 2011.04.11. 16:57:45

@genevieve: a szem az igen, de szívesen hátbab..sznám, hogy húzza már ki magát :)
Fejpántokban egyébként tényleg helyes.

bigél 2011.04.11. 16:59:21

@elek1: XY szabályt sért. Megmondják neki, hogy amennyiben mégegyszer ezt teszi, elveszik a védettségét. Tehát előre tudja, hogy vigyáznia kell. ha mégsem teszi és megkapja a beígért büntetést (HA megkapja), akkor magára vessen. Tökmindegy, hogy korábban ki milyen büntetést kapott. Most ez van. Őt gyakorlatilag nem büntették meg a szabályszegésért, feltételesen "szabadlábra" került. Csak szerdáig kellett volna kibírnia, és akkor nincs bünti.

csicserierika 2011.04.11. 16:59:45

@Trevlovics: már van köztünk olyan hogy is mondjam, tudod, villabarátság :)
(ha kell aláteszünk a másiknak )

genevieve 2011.04.11. 17:00:01

@Trevlovics: csak vicceltem, ugye nincs harag?:-)

genevieve 2011.04.11. 17:01:01

@csicserierika: jajjjj, kinter oszkár......

de keanu bármikor:-)

elek1 2011.04.11. 17:01:45

@bigél: Emlékeim szerint azt mondták, hogy akár a védettségét is elvehetik. Ez feltételes mód, nem pedig fix igéret.

genevieve 2011.04.11. 17:01:48

@csicserierika: én semmiért nem szeretem:-)

Trevlovics 2011.04.11. 17:02:24

@genevieve: ja nem, dehogy, inkább jerzsire nézve sértő a feltételezés, hogy rá csak melegek szavaznak. meg is bántódik majd rajta a drágám, ha kijön, de majd én megvigasztalom :)

genevieve 2011.04.11. 17:02:30

@Trevlovics: az ellenségem, ellensége a barátom?:-D

sogeking 2011.04.11. 17:02:30

@genevieve: vagy csak nem mered bevallani :D

Trevlovics 2011.04.11. 17:03:24

@genevieve: egy közös ellenségkép nayon össze tudja hozni az embereket. még gondolkodom rajta :)

sogeking 2011.04.11. 17:03:42

@Trevlovics: azért akik a tükörbizniszben érintettek, ők is tolják rá a szavazatokat

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:04:44

Összegzett véleményem Csabátokról:)
-fejre nem rossz, jóképű
-szép szeme van

Kontrák:

-gorillaszerű járás
-számomra kicsit ijesztő a nagy teste
-nem az esetem az ilyen kidobó típus

genevieve 2011.04.11. 17:05:14

@Trevlovics: akkor nincs gond, teljes mértékben hetero vagyok:-)

genevieve 2011.04.11. 17:05:50

@sogeking: ááá, tökös csajszi vagyok én:-)))

hehe:-)

bigél 2011.04.11. 17:05:53

@elek1: nem emlékszem pontosan, hogy mondták, mindenesetre benne van a pakliban, hogy elveszik. Ha nekem ilyet mondanának, akkor kisangyal lennék addig a pár napig, amíg kell. Biztos a legrosszabbra számítanék. (Egyébként fogalmunk nincs, hogy egyáltalán reagálnak-e a kendőre, majd este kiderül.)

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:05:55

Mi ez a tyúkól? Már az ajtóban hallottam a viháncolást. Milyen Csaba??? :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 17:06:00

Egy kis villahumor: http://www.facebook.com/VVEvaOfficial#!/notes/vv-%C3%A9va-hivatalos-oldala/%C3%A9va-aranyk%C3%B6p%C3%A9sei/138460399561129

csicserierika 2011.04.11. 17:06:34

@Trevlovics: és ebben a hármasban rám osztottátok az ellenségképet ? Na, szép kiviszlek mindkettőtöket azt kint hagylak, egyszerre ! :)
(most mék, majd jövök)

genevieve 2011.04.11. 17:07:26

@Ayesha: jajj, most néztem végig a bejátszást:-)

én már most sírok:-D

Trevlovics 2011.04.11. 17:07:44

@csicserierika: nem olvastad figyelmesen, úgy volt, hogy én veszek össze mindkettőtökkel, és attól lesztek majd barátnők!

genevieve 2011.04.11. 17:08:18

@Trevlovics: ugyan, nekem semmi bajom erikával:-)

ő alekot szereti én bécit:-)

nem veszünk össze a pasikon:-)

Trevlovics 2011.04.11. 17:08:43

@Hódos Hajnalka: pontosan nem tudom, de engem valamiért Delvecchiora emlékeztet, höhö :)

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:08:57

@genevieve: ne sírjál,nem érdemli meg az aljadék:D:D:D

bigél 2011.04.11. 17:10:31

@genevieve: @Ayesha:

Sírok. Mert megérdemlem. ;)

sogeking 2011.04.11. 17:11:37

ez a Csaba nem egy matekzseni

genevieve 2011.04.11. 17:11:37

@csicserierika: nem, trevlovics osztotta magára:-)

@Ayesha: az öröm és bódogságtól sírok:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:12:14

@genevieve: nemár:D:D:D:D
arról a szandika-szájú szexfenoménról?

genevieve 2011.04.11. 17:12:25

@sogeking: und?:-D

az ilyen pasikat sem az eszéért szeressük:-)

2011.04.11. 17:12:28

@Hódos Hajnalka: Csabával kapcsolatban szerényen csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy mi vettük észre először Bigéllel. !!!!!!
Stipi-stopi!!!!!!

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:13:23

@beebeer: áldásom reátok:)szép-szép, de otthonra nem kéne.

penelope garcia 2011.04.11. 17:14:02

@Trevlovics:

Fúúúúúú, de jó vaaaagy! (Mr Furkó)
Egyébként én is kedvelem Jerzyt, szóval, legalább ketten vagyunk.

bigél 2011.04.11. 17:14:03

@Ayesha: ki akarta hazahozni? lenne egy kis ajtócsapkodás, azt hiszem. :)

genevieve 2011.04.11. 17:14:08

@Ayesha: magas, izmos, kékszemű, sötét öltönyben.., neki tuti nincs szandika szája:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 17:14:36

Most már én is megnézném ezt a bugyiolvaszó amorozót, de vagy a linux vagy a chrome, vagy a gépem egyéb hiányossága miatt nem tudom megnyitni a nekedvaló kisfilmjeit az rtl oldalán. Egyéb ötlet?

genevieve 2011.04.11. 17:14:43

@Ayesha: ki beszél otthonról?:-DDDDD

2011.04.11. 17:14:47

@Trevlovics: Delvecchio, mint tudjuk nem eléggé fotogén, ha ez Csabára is igaz, akkor maga az ifjú Isten szállt közénk! :DDDDD

genevieve 2011.04.11. 17:15:21

@penelope garcia: 3-an!

én jelentkeztem a No 2. helyre mint rajongó:-)

2011.04.11. 17:15:28

@Ayesha: szép-szép, de otthonra nem kéne.

Dehogynem!!!!!

sogeking 2011.04.11. 17:15:46

akkor én meg viszem Szandikát :)

bigél 2011.04.11. 17:16:16

@beebeer: jó, akkor nálad lakik, mi csak egy kis sírásra futunk össze.

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:16:37

@genevieve: az utolsó szót nagybaszónak olvastam és most nagyon röhögök és elnézést kérek.........

genevieve 2011.04.11. 17:17:20

@pushpang: pedig megéri valahogy megnézni:-)

penelope garcia 2011.04.11. 17:17:38

@genevieve:

Nanana! Ácsi! Ha nincs esze, nem férfi. A férfinak legyen esze. Attól lehet csillogó szemmel, eltátott szájjal felfelé pislogni rá.

Meg amikor elé térdelsz... :P

bigél 2011.04.11. 17:18:23

@beebeer: jól mondja, már le is tiltattam a filmeket, nehogy más is kedvet kapjon.

penelope garcia 2011.04.11. 17:18:52

@genevieve:

Jóvan. Legyél te második. Ezen nem (sem) veszünk össze.
Jerzy aranyos srác, ez a lényeg. :)

2011.04.11. 17:19:16

@bigél: Na, na, ez így ilyenformán nem bicnicccccc. Nekem jutna a főzés, mosás, vasalás!!!!! Elég tüchtig pasinak tűnik én meg utálok vasalni!!!! Főleg férfiingeket!!! Na, ez így nem játszik!!! :DDDDD

penelope garcia 2011.04.11. 17:20:13

@pushpang:

Valami Picipuhás Silver lejátszóval műxik, azért nem jön be neked.

2011.04.11. 17:20:18

@bigél: Jól tetted! Szétszedik a MI CSABÁNKAT! :)

penelope garcia 2011.04.11. 17:20:47

@beebeer:

Na de te is gyűrnéd össze azt az inget...

bigél 2011.04.11. 17:20:50

@beebeer: elég nagyfiú, kivasal ő magának, ha kell. (nyilván nem, de valahogy rá kell beszéljelek.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 17:21:35

@genevieve: valami microsoftos cuccot kéne letöltenem hozzá, de nem ezt nem akarnám.
Na mindegy, a másikat azért most megnéztem, azt a régebbi felvételt az rtl oldaláról, de szerettem volna az öltönyös énjét is közelebbről megismerni. :D

Trevlovics 2011.04.11. 17:21:48

@genevieve: @penelope garcia: node várjatok, most dől el ki az igazi rajongó. ha esetleg béla-jerzsi párbaj lesz, kinek szurkoltok?

genevieve 2011.04.11. 17:22:12

@penelope garcia:
hát első körben nem a relativitás elméletéről szeretnék beszélgetni asszem:-)

penelope garcia 2011.04.11. 17:22:21

@beebeer:

Béláim az Úrban!
A Csaba mindenkié!
Pontosabban minden hv-s hölgyé.

(Persze, tartok tőle, hogy Csaba valójában azé, aki megműveli.)

2011.04.11. 17:22:29

@sogeking: ez a Csaba nem egy matekzseni

Ez miből derült ki?
Nem néztem vissza a videókat, van valami bizonyíték, vagy szimplán irigység? :))))

genevieve 2011.04.11. 17:22:46

@Trevlovics:

izé... a sziv vagy az ész a döntő?:-D

bigél 2011.04.11. 17:23:33

@beebeer: sima valószínűségszámítás. elég kevés a matekzseni, elég nagy eséllyel ő sem az.

Trevlovics 2011.04.11. 17:23:41

Na akkor jelentkezzen mindenki, aki szeretne Csaba gyöngye lenni. Mert kell egy csapat! :)

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:23:57

@penelope garcia: ha jó rémlik, neked ezek az egyenruhás pasik jönnek be. tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász....

genevieve 2011.04.11. 17:23:58

@penelope garcia: megmondtam, a jövőbeli exem:-)

egyszer-kétszer, hogy meglegyen hétszer és aztán utjára engedném a többi hölgy boldogságára:-)

bigél 2011.04.11. 17:24:20

@Trevlovics:
"ha esetleg béla-jerzsi párbaj lesz, kinek szurkoltok?"

Csabának

genevieve 2011.04.11. 17:24:47

@Trevlovics: én, és tahiti fekete szeretnék lenni:-)

Drogon 2011.04.11. 17:24:48

@Trevlovics: Baszki, ez szemétség! De ha muszáj dönteni, akkor Jerzsinek.
Anyakomplexust vált ki belőlem, sry.

sogeking 2011.04.11. 17:25:20

@beebeer: részben ránézésre, másrészt az öltönyös felvétel legvégén egy bonyolult matekpéldát is megoldott :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 17:25:32

@Trevlovics: én ha szavaznék, akkor mindkettőnek küldenék 1-1 smst.
De mivel csak drukker vagyok, így a Bécinek drukkolok, meg a Jerzsinek.

genevieve 2011.04.11. 17:25:39

@perpetum: hát ja, belölem is:-)

na, de béci....:-D

penelope garcia 2011.04.11. 17:25:41

@Trevlovics:

O-ó.
Beugratós kérdés?

Nehéz ügy. Mindkettő bejövős mint ember. De Béci jobb pasi. Viszont neki van valamije, amivel tud érvényesülni a világban (rap), míg Jerzy eléggé anyátlan, nem csak a szó szoros értelmében. Következésképpen neki nagyobb szüksége lenne a nyereményre.
Összefoglalva: fütyim se tudja.
NE párbajozzanak. :)

2011.04.11. 17:26:06

@penelope garcia: azért Csaba ügyben ne vezessük be itt kérem a kommunizmust!!! Én csak felhívtam a figyelmet, hogy jéééé, mit találtam, de ez nem azt jelenti, hogy közös!!! :)))))

penelope garcia 2011.04.11. 17:27:07

@Hódos Hajnalka:

A juhász nem. Bolhás lehet. ;)

De rendőrbácsik, katonabácsik, tűzoltóbácsik, és úgy általában, a barátságosóriásbácsik... hajajajaaaaj. :P

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:27:33

@Trevlovics: én egri leányka akarok lenni.

sogeking 2011.04.11. 17:27:34

@beebeer: eddig nem mondtad nekik, hogy minden videómegnézés 315 forint?

genevieve 2011.04.11. 17:27:39

@beebeer: akkor legalább azt engedd meg, hogy nézhessük:-D

penelope garcia 2011.04.11. 17:27:58

@beebeer:

Naaaaaa.
Ne legyé' már ilyen Éva.

neduddki21 2011.04.11. 17:28:07

Hát izé .... ez a Csaba tényleg nem akármi.

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:28:19

@penelope garcia: van egy szingli pénzügyőr haverom :D

2011.04.11. 17:28:26

@pushpang: valami bővítményt kell letölteni, én is chrome, és én is megszenvedtem vele. mingyá mondom.

genevieve 2011.04.11. 17:29:02

@neduddki21: szegény pasi nem tudja miért csuklik 2 órája:-DDDDDDD

2011.04.11. 17:29:12

@genevieve: Messziről, igen nézhetitek. Kellő áhítattal. Jó mondhatni önző vagyok, de őszinte és magamat adom. És különben is, már az óvodában sem adtam oda a játékomat, soha senkinek! :)

Drogon 2011.04.11. 17:29:50

Béla vigye a kiborgot és hagyja kinn. Ez az én javaslatom.

2011.04.11. 17:29:53

@pushpang: silverlight - ez az a valami, amit le kell töltened, de az oldal ajánlja is, ha minden igaz, mikor a videó helyén levő kis biszbaszra rákattintasz :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 17:30:00

@beebeer: szegény Alekosz mit nem adna, ha (csak így virtuálisan is) ilyen vehemenciával harcolnának a testiért a nők...

bigél 2011.04.11. 17:30:17

na jó, lássátok milyen önzetlen vagyok, lemondok Csabáról. (mindjárt jön a zuram)

genevieve 2011.04.11. 17:31:04

@pushpang: hehe, a két jelenlévő pasi alig mer megszólalni:-D

2011.04.11. 17:31:38

@sogeking: a videónézés ingyen van, beetetés után csinálhatunk egy "Szavazzuk be Csabát a villába" emelt SMS-szavazást, ha gondolod....

bigél 2011.04.11. 17:31:39

@genevieve: ezt most elképzeltem. mármint a csukást. még így is versenyző.

genevieve 2011.04.11. 17:31:43

nem lehet arról szavazni, hogy ezt a csabapasit küldjék be a villába úgy két napra?:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 17:31:55

@hullámpapír: köszi, lehet, hogy mégiscsak megpróbálom.:)

avanivi 2011.04.11. 17:32:44

Csabát a villába !!!

genevieve 2011.04.11. 17:33:05

@beebeer: mit is mondtak, hol van laci törzshelye?

hölgyek, szombat este nincs kedvetek kicsit kirugni a hámból arra felé?:-)

penelope garcia 2011.04.11. 17:33:48

@genevieve:

Yes!
És kötelező legyen neki óránként zuhanyoznia. Legalább 10 percig.

2011.04.11. 17:34:00

@beebeer: és mi van Attilával? először is átkeresztelem, aztán meglátjuk. nem tudom, hova rejtem, nincs még ajtó a ruhásszekrényen, az ágy alá meg nem fér el :)

rives 2011.04.11. 17:34:01

Senkinek nem esik le hogy Éva nem véletlenül szegett szabályt?
A tegnapi bejátszás, hogy "ez az utolsó figyelmeztetés" volt a beharangozója.
Izgalomra, újabb fordulatra volt szükség.
Gondolom Évával közölték, hogy úgysem nyerhet, cserébe felajánlottak neki valamit. Aki ennyire nyerni akar az három napot kibírt volna szabályszegés nélkül.
Így viszont jöhet az újabb: "ilyen még nem volt a valóvilágok történetében"...

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:34:12

@beebeer: viheted:) én nem vagyok hajlandó állni az élelmezését:)

genevieve 2011.04.11. 17:34:21

@Trevlovics: meghamisították a térképet?

eger baja?:-D

bigél 2011.04.11. 17:34:37

@Trevlovics: hihi
Te aztán sziporkázol: Csaba gyöngye, Eger baja. Le a kalappal!

2011.04.11. 17:35:18

@bigél: na jó, lássátok milyen önzetlen vagyok, lemondok Csabáról. (mindjárt jön a zuram)

Hi-hi!!!! Az enyém csak szerdán jön haza, a fiam táborban a héten! Megnyertem Csabát!!! :DDDD

2011.04.11. 17:35:23

@pushpang: először én is fáztam tőle, de nem gáz. :) viszont még így is fél nap, mire betölt egy 20 perces videót, illetve az összefoglalókat még így sem tudom megnézni, azaz nincs hozzá türelmem.

genevieve 2011.04.11. 17:35:24

@penelope garcia: de előtte kisgatyában edzeni kb. 2 órán át:-D

penelope garcia 2011.04.11. 17:36:17

@genevieve:

Ó, igenigenigenigenigen.
Csak legyen valaki, aki lerángat az asztalról, mikor részegen csábvetkőzni kezdek valamelyik TESTőrömnek. :P

bigél 2011.04.11. 17:36:39

@genevieve: elképzeltem. az esti munkámnak befellegzett asszem.

2011.04.11. 17:36:43

@genevieve: Mondták hol a törzshelyük? Nem hallottam, csak Csabát figyeltem.. :)

penelope garcia 2011.04.11. 17:36:48

@genevieve:

váááááááááááááááááá
Ne fokozd!!!!! :DDD

sogeking 2011.04.11. 17:36:56

a nagy igényre való tekintettel a holnapi belevalóban Csaba először Szandikával fog vitatkozni, majd Zsófival elrappeli a rágógumi című számot.

jövő héten pedig kijön közös naptárja Donatellácskával !

genevieve 2011.04.11. 17:37:58

@penelope garcia: @bigél: @beebeer:

teljesen komolyan mondtam!

most kivételesen:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:38:16

na jó, én most elmenekülök, mert rámfröccsen a cukormáz, pedig azt Csabáról szeretnétek lenyalogatni.
(bátorságpróba:D:D)

penelope garcia 2011.04.11. 17:39:00

@genevieve:

Én is a vetkőzős mutatványt.

bigél 2011.04.11. 17:39:02

@Ayesha: addig jó, míg a cukormáz ;) :)

2011.04.11. 17:39:11

@hullámpapír: olyan kis mohó vagy. Csaba vagy Attila, Csaba vagy Attila!!! NÉzzük!!! CSABA!!!!!!!

penelope garcia 2011.04.11. 17:39:44

@Ayesha:

Róla még a dijoni mustárt is. :D

2011.04.11. 17:40:32

@genevieve: szerintem Anikó hamar rámászna, és akkor szegény Csabát kiszavaznák :)
Mehetnétek a stúdióhoz kiengesztelni :))

Drogon 2011.04.11. 17:40:39

@genevieve: Nekem van, valami budai söröző. Van köztünk pornós? Előnnyel indulnánk.

sogeking 2011.04.11. 17:41:44

@perpetum: na, ez engem is érdekel :)

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:41:54

@Trevlovics: vááá, ez de jó volt :D

@penelope garcia: egykilencven magas, szőke, zöld szemű és maratoni futó. na?

penelope garcia 2011.04.11. 17:42:12

@perpetum:

Még hogy pornós? Piha!
Ezek ÚRIEMBEREK. Nem ribik kezei közé valók. Hanem nekünk, kifinomult, csipkés lelkületű úriasszonyoknak.

genevieve 2011.04.11. 17:42:43

@perpetum: keresünk:-))

na most jobbra el,

akit érdekel egy kis buli szombat este, az irjon egy üzit:-DDD

FIGYELEM!! EZ NEM GYAKORLAT, EZ ÉLESLÖVÉSZET:-DDDDD

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:43:57

@penelope garcia: pfffffffffff nem baj, ha most kicsit fuldoklom a röhögéstől? :D

2011.04.11. 17:43:59

@genevieve: teljesen komolyan mondtam!

A törzshely felderítését szombaton? A zuramat vigyem magammal? Meglátja Csabát agyoncsap!!! Akarok én főcím lenni a vasárnapi Blikkben?

2011.04.11. 17:44:23

@beebeer: nem tudom, elbizonytalanodtam. attila (még mindig úgy átkeresztelném) fegyveres-maszkos-ordibálós bevonulása olyan gagyi volt, de maszk nélkül megnőttek az esélyei :)
de mindegy is, mert az én uram itt ül tőlem két méterre, szóval csak a szám nagy. bár holnap fogorvoshoz megy, szóval lesz egy egész szabad órám :)

penelope garcia 2011.04.11. 17:44:45

@Hódos Hajnalka:

Szőke?
:(
Háááát...
Na, esetleg.

Bár a maratoni futással elrettentesz. Nem jó, ha túl sporti, mert én meg lusta disznó vagyok. :)

bigél 2011.04.11. 17:45:13

@hullámpapír: miért akarod ennyire átkerseztelni?

genevieve 2011.04.11. 17:45:57

@beebeer: én is komolyan gondoltam:-)

egyrészt múlthétvégén kimaradt a bulizás (betegségből kifolyólag)

másrészt már tényleg összejöhetnénk egy kicsit hülyülni személyesen is....
akinek van kedve, és nem akar a virtuális létben maradni...

ha hajni megengedi, közzéteszem párszor....

Drogon 2011.04.11. 17:46:00

@penelope garcia: Akkor viszek szalvétát, hátha nem tudom mivel megfogni a korsót, izé.

2011.04.11. 17:46:29

@bigél: mert nem tetszik a neve :)

genevieve 2011.04.11. 17:46:41

na megyek, majd 7 körül jövök

természtesen a tisztelt hogyvoltozó uraknak is szól a meghívás és a partnereknek is:-)

2011.04.11. 17:47:35

@penelope garcia: Még hogy pornós? Piha!
Ezek ÚRIEMBEREK. Nem ribik kezei közé valók. Hanem nekünk, kifinomult, csipkés lelkületű úriasszonyoknak.

TEljességgel egyetértek! Egyébként már régóta kínoz a gondolat, miért olyan kikent, kifent, szőrtelenített, lufizmos fiúcskákat szerepeltetnek pornóban. Most jöttem rá; mert nem nők rendezik ezeket a filmeket! Vagyig nem kifinomult, csipkés lelkületi úriasszonyok! Találtam egy piaci rést a pornópiacon, némi pénz kellene csak, a castingot szívesen vállalom.

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:48:35

@penelope garcia: megértő természet, én évek óta ellenállok neki. úgy értem, a maratoni futásra való biztatásának. na beugrom a márványdzsakuba, aztán felpofozom a cselédet és kilovagolok, további jó mulatást, a pezsőből hagyjatok! :))

penelope garcia 2011.04.11. 17:48:44

@Hódos Hajnalka:

Na de hölgyem! Ez inszinuáció!!
(Nem összetévesztendő az inszeminációval)

sogeking 2011.04.11. 17:49:53

@penelope garcia: kedves vagy, hogy Jerzyre is gondolsz

2011.04.11. 17:50:21

@penelope garcia: Bár a maratoni futással elrettentesz. Nem jó, ha túl sporti, mert én meg lusta disznó vagyok. :)

Hüle vagy? Tudod milyen szép szálkás izomzata van a hosszútávfutó fiúknak? Szerinted én mit szoktam nézegetni addig amíg kinn szenvedek?
Jut eszembe, még 10 perc és indulok az esti totyogásra, futásnak azért még ne nevezzük...

penelope garcia 2011.04.11. 17:51:47

@genevieve:

Húha.
Te most komoly vagy.
Húha.

Egye fenyő, részemről lehet róla szó.
De aztán ott legyen Csaba, a mi Csabánk! :)

Drogon 2011.04.11. 17:52:56

@genevieve: Az idő is tök jó, tavasz, meg fasz, ilyenek, menjük ki az utcára!

Hajnalka is jöhetne. Sőt, kéne jönnie.

penelope garcia 2011.04.11. 17:53:12

@sogeking:

Most nem. Jerzy nem mond olyan szavakat, amiket nem ismer. :)
Ellentétben a villa főgügyéjével...

2011.04.11. 17:53:20

@genevieve: jó ötlet, nem azért, hogy kifogást keressek, de május 15-ig le vagyok terhelve nagyon. :(
Nem tudom elképzelni egyelőre, hogy addig akár egy szombat estére összekanalazzam magam. Utána talán lehet, addigra a futás meghozza a kondimat is, szóval.......

penelope garcia 2011.04.11. 17:54:04

@beebeer:

Hülye vagyok. Az tuti.
De lusta is. Meg főleg kövér. A futóknak ez nem gyere be. :)

penelope garcia 2011.04.11. 17:56:41

@beebeer:

Gondolod, hogy Csaba elszalad előlünk, ezért kéne a kondi? :O
Már csak nem annyira hülye. Kap féltucat nőt az ölébe, csak úgy.

Albino Vernyul 2011.04.11. 17:57:49

Azthiszem mi most inkabb meghuzodunk, a sok felajzott holgy meg a vegen lo nincs, szamar is jo alapon nekunk esik.. Oszt akkor oda a tisztessegunk..;)

2011.04.11. 18:00:18

@penelope garcia: pedig nincs romantikusabb, mikor egymás mellett rójátok az 5 kilcsis köröket, meg sem álltok 25-ig, de csak azért 25-ig, mert tekintettel van rád, meg észreveszi, hogy már egy ideje levegőt sem vettél, fátyolos a szemed az oxigénhiánytól, szédülsz, a szemed előtt fekete köd lebeg, elönt az izzadtság, a lábad majd leszakad, és különben is a francba minden pasival, csak hagyjátok már abba! :)))) Nekem van egy haverom, akivel néha beszélgetős köröket futunk, ez úgy néz ki, hogy ő közepes tempóban cseveg, mit cseveg, csicsereg, bájolog, én meg max. minden kör végén odalökök egy ahát, de abba is majdnem beleszakad a tüdőm. :)

2011.04.11. 18:02:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Végetek van!!!! Ma huncut hangulatba kerültünk!

avanivi 2011.04.11. 18:04:00

Régóta nézegetjük Alekoszt,talán azért is vetettük csoportosan magunkat Csabára.

2011.04.11. 18:06:40

@penelope garcia: Kap féltucat nőt az ölébe, csak úgy.

Ez most nagyon illúzióromboló megjegyzés volt. :(
Büntetésből megvonom Csabát tőled egy teljes napra!!!! Örülj, hogy a védettséged nem vettem el.
Én meg mentem, lehűtöm magam egy szánalmas 2 km-es kis futókörrel. Hogy le ne késsem a VV-t. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 18:16:59

@penelope garcia:
"inszemináció" - biztos, hogy Alekosz nem ismeri ezt a szót. Mennyivel előkelőbben hangzana a szájából, mint a megtermékenyítés. És persze mindenki rögtön beájulna tőle. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 18:18:41

@beebeer: azt el is felejtettem mondani az este, hogy nekem futási fóbiám is van. Sok mindenre hajlandó vagyok, de a futás túlságosan öncélú a számomra. <-alekoszi megideologizálás, érted.

Drogon 2011.04.11. 18:23:55

Lemaradtam Csabáról. Who the fuck is?

Drogon 2011.04.11. 18:37:52

@beebeer: Lennék kó-rendező, mostmár csak producer kéne :D

Albino Vernyul 2011.04.11. 18:40:38

@penelope garcia: Hat vigyazni kell, mert aztan kiszavaznak a villabol a feltekeny ferfitarsak... Nehez az elet errefele, raadasul meg Aniko is itt koroz, mint tudjuk, neki mar a tekinte is atok..;)

Albino Vernyul 2011.04.11. 18:48:47

@Kivlov: Javaslom ezt ordibalni..:

Alekinnyo, kulipinttyo, inszeminatorkooo..

csicserierika 2011.04.11. 18:53:01

@avanivi: megjött az étvágy ? Aha, értem :)

Albino Vernyul 2011.04.11. 18:57:44

@Kivlov: Tenyleg, be kene kuldeni SMS-be..;)

csicserierika 2011.04.11. 19:00:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: öö , nem a négylábúakat szokták inszeminálni? A nyulaknál hogy történik ? :)

bigél 2011.04.11. 19:01:16

@Albino "karazsnyikov" vernyul: kulipintyó ... áááááh

ha meghallom Olikától, már rosszul vagyok. Ha ráadásnak a csipet csapatot is benyögi, akkor nekem arra a napra annyi.

a fej nélküli ember 2011.04.11. 19:04:08

Ennek mi értelme van? Mármint begépelni az elhangzott halhatatlan gondolatokat, amikor egyébként akit érdekel, megnézheti akármikor a videókat. Ennyire azért nem jó vagy rossz a műsor, hogy ennyi energiát megérne. Vagy van az a pénz, amennyiért mégis?

csicserierika 2011.04.11. 19:04:56

most mi van ? Elmentek a lányok emilezni, vagy újabb adag papírzsepit keresnek a nyálcsorgatásukra ? :)
A fiú pedig a sarokból pislognak ?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 19:05:39

@csicserierika: alekosz szempontjából tök mindegy, úgyis rosszul használná, mint szókincse nagyrészét. Csak annyi jönne le neki, hogy valami nemi aktus.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:09:22

Na, semmi szó egy esetleges büntetésről, szuper...

sogeking 2011.04.11. 19:10:31

@Gee Halen: vagy most is kollektív büntetés lesz :D

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 19:13:38

hűde kussolnak a szabályszegésről

inmemancsi 2011.04.11. 19:18:06

igazán meglephetnének minket, hogy tartják magukat valamihez és elveszik a védettségét

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 19:19:04

@sogeking: ja, mint a katonai héten, amikor Éva kivételével mindenkit szopattak, ő meg ott vigyorgott. :D

inmemancsi 2011.04.11. 19:20:27

ennek a szerencsétlennek még ez a két hülye is nehezíti a feladatát

sogeking 2011.04.11. 19:20:51

még azt sem hagyják, hogy Jerzy rendesen megrágja a falatot

Trevlovics 2011.04.11. 19:21:24

jerzsitől: én nem tudom mit csinálok, inkább magam alá csinálok, csak ne kelljen ilyent csinálni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 19:21:27

@egyedem begyedem tengertánc: várjunk még. Kronológia, meg minden. Most még a dzsungelben vannak.
A múltkor is a végén ment át temetkezési vállalkozóban Buci, hogy mi lett a Lacival, a műsor 3/4-ét fapofával vitte végig.

Jerzsi bakker mekkora arc. :D

2011.04.11. 19:21:54

@csicserierika: nem csak, ez az egyik mesterséges megtermékenyítési forma embereknél is, ha természetes úton nem akar jönni az áldás.

genevieve 2011.04.11. 19:21:57

@penelope garcia: @perpetum:

persze, hajni a diszvendég:-)

egyébként bárki jöhet, akinek kedve van:-)

Kivlov 2011.04.11. 19:23:24

a légpisztoly letolta a kukucot is!!! :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:24:10

Azta, Éva a megelevenedett Kazal-Barbie a riportszobában.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:25:58

Komolyan mondom, a sáskák még gusztán is néznek ki. Biztos velem van a baj, de a halat pl. utálom.

genevieve 2011.04.11. 19:26:29

@beebeer: nyugi , én tervezem régóta azt is, hogy a döntőt együtt nézzük:-)))

inmemancsi 2011.04.11. 19:26:35

@pushpang: ja de már azelejétől félpercenként közölte, hogy olyan történt,de olyan

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:28:33

Dzsungel uralkodója? Hülyéskedtek? Éva.

Reggeli ásítása egy kamerába a megtestesült Metro-Goldwyn-Mayer logo.

2011.04.11. 19:29:12

Na, mi van, lemaradtam valamiről? A sáskaevésre értem haza.

sogeking 2011.04.11. 19:29:25

nyomtam hármat service unavailable-re

Kivlov 2011.04.11. 19:30:22

@egyedem begyedem tengertánc:
ja, feljött a 3-4. helyre az erősorrendben...

genevieve 2011.04.11. 19:30:49

@Gee Halen: egyértelműen jerzy:-))

én mint 2. számú szavazóbázis ezt támogatom:-)

Lone Starr (törölt) 2011.04.11. 19:31:28

Jerzsi tényleg erősödik, félreismertem. Tökös! Mea culpa!
Apró popó (fuj de modoros!): Oli és Enikő szakítottak, ugye? Mármint Enikő.

Townsend 2011.04.11. 19:31:31

@Gee Halen: Peter-cs most biztos nem ér rá...

arkangyal44 2011.04.11. 19:31:52

Szép estét kommentlakok. Na most kiderül,hogy ki nyeri a végjátékot,ha Alek kapja a legtöbb szavazatot,most a dzsungelkirályságban, asszem akkor a többiek csomagolhatnak nyugodtan :))

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 19:32:20

Jerzsi nyerjen!!!

Milyen íze van? Sáska. :DDD

csicserierika 2011.04.11. 19:32:49

@hullámpapír: talán azt nem így hívják szakmai körökben, vagy tévedek már megint ? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:32:54

@Townsend: Én a felszedett és a felkent színkombinációjára utaltam.

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 19:33:13

az éva meg - ennyire aljas kurv hogy lehet valaki! Remélem megbüntetik - hűdemegnézném amikor elkezd puncsolni a Bécinek, hogy tkp ő elejétől fogva szerette őt :) :) :)

2011.04.11. 19:34:04

@csicserierika: de, így hívják, és nem összekeverendő a lombikkal :)

www.timmermann.hu/site/letoltesek/inseminatio.pdf

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 19:34:17

@Hódos Hajnalka: nekem már a légpisztoly - vizipisztoly visszaszólása is tetszett, mégis mindenki az leket isteníti, J. csak nem tudott kibontakozni

bigél 2011.04.11. 19:34:28

@Hódos Hajnalka: az nagy volt.

Próbálok szavazni (most először a VV során, de nem akar beengedni a rendszer. Pedig nyomtam volna egyet Jerzyre én is.

csicserierika 2011.04.11. 19:34:38

@Lone Starr: Enikő ott csápolt Oli mellett az Éva párbajon :)

joszif 2011.04.11. 19:35:03

tok jó bejön a szavazó felület de senkire nem fogadja el hiába nyomkodom a gombot semmit nem csinál.... :s

Zelefánt 2011.04.11. 19:35:14

Éva milyen jól járt, vagy angolnát, vagy kígyót ehetett.
A többieknél az ebédnek általában hat lába volt.
(Még szerencse, hogy a pókot azért már nem merték megsütni neki.)
(Így jár minden villastatiszta.)

csicserierika 2011.04.11. 19:36:07

@hullámpapír: effektíve nekem akkor is unnaturális emberre alkalmazva.
Mindent a tudósok sem tudhatnak :) :)

genevieve 2011.04.11. 19:36:51

Hölgyeim és Uraim!

Akinek van ezen a hétvégén szombaton egy kicsit mulatni, röhögni, kibeszélni kedvenc játékosainkat a hogyvoltozókkal vvlaci kedvenc pubjában az jelentkezzen nálam és megszervezzük a bulit:-)

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 19:36:52

Jerzy legyen a dzsungel királya, úgyis úgy nézett ki a pálmák között félmeztelenül, mint Tarzan!

bigél 2011.04.11. 19:36:56

vazze, Alekosz áll a legjobban.

Townsend 2011.04.11. 19:37:06

@Gee Halen: Én meg arra, hogy Peter-cs éva Barbie képére szorgoskodik, azért nem ér rá. Én kérek elnézést, ha gonoszkodtam volna.

csicserierika 2011.04.11. 19:37:06

most én is Jerzsit preferálnám, tényleg ő volt a legjobb a héten.

2011.04.11. 19:37:24

@csicserierika: sajnos néha szükséges.

Lone Starr (törölt) 2011.04.11. 19:37:49

@csicserierika: Köszi! :) Akkor az a "szakítás" kacsa volt.

joszif 2011.04.11. 19:38:02

Alekosz 33,7%
Anikó 4,9%
Béci 35%
Éva 14,2%
Jerzy 12,2%

inmemancsi 2011.04.11. 19:38:51

ezeknek nem jön le, hogy már lerágott csontot nyomatnak?

Zelefánt 2011.04.11. 19:38:57

@egyedem begyedem tengertánc:
Hát, -- némi lelki nekifutás után --jobban is vette az akadályokat, mint a többiek.

2011.04.11. 19:39:30

@genevieve: foglaljatok egy helyet a szellememnek is :(
pedig amúgy óbudai voltam :)

Zelefánt 2011.04.11. 19:41:46

A kakason viszont csodálkozom, hogy még életben van -- én már biztos hozzábasztam volna az ébresztőórát.

arkangyal44 2011.04.11. 19:42:03

Szép estét kedves Csicsergő Erikám !:)@bigél: eztetet írtam kicsit feljebb:)

foxglove (törölt) 2011.04.11. 19:43:10

Akkor egyértelmű, hogy Béci Anikót választja.

fran7 2011.04.11. 19:43:38

Hitler ha ezzel védekezhetett volna a nürnbergi perben: Ez az én döntésem, ezért engem nem lehet megítélni.

Kivlov 2011.04.11. 19:44:02

@foxglove:
Alekot kéne. és bélu marad kinn. az lenne a nagy...

bigél 2011.04.11. 19:44:15

@arkangyal44: azt hittem, csak feltételes módban beszélsz, amikor klikkeltem, akkor láttam, hogy mégsem.

2011.04.11. 19:46:05

@Zelefánt: csak semmi agresszió a kakasok felé! Ismertünk ugye olyan valakit, akit zavart a szomszéd kakasa, aztán tragédia lett belőle!

Lone Starr (törölt) 2011.04.11. 19:46:10

Béci Jerzsit nem fogja hívni a sáskázás után. Tudnia kell, hogy most már rohadt erős. (És tényleg az is, már csípem a buráját, és én néztem be, hogy eddig nem).

Szerintetek meri Alekoszt? Nem, mert most beszélték le éppen Anikót Béci meg Jerzsi, implicit, kimondatlanul.

Mi ez a szabályszegés, amiről beszéltek?

Zelefánt 2011.04.11. 19:46:38

a) Nem kell az olyan sógor, aki minden rettenetet megeszik.
b) Jerzyt kirakja, még időben, hogy Gigi el ne kurvuljon.@Gee Halen:

répakörte 2011.04.11. 19:46:43

Ez azzzzzz, Anikó, adjad neki!!!!!!!!!!!!! :D

Kivlov 2011.04.11. 19:46:45

ez a p*na mit patáliázik??? ez a játék, valakire tenni kell, és most talán ő lesz benne a lecsóban, akkor mi van???

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:46:54

"Ani miről beszélsz? Milyen gerinctelen, miről beszélsz?"

Kicsúszott az őszinteség a száján, nem tehet róla.

arkangyal44 2011.04.11. 19:46:56

@Kivlov: szevasz tesó ez meg sem fordul Béluka fejében,ez egyenlő lenne az öngyilkossággal:)

joszif 2011.04.11. 19:47:02

Birom hogy Anikó úgy állítja be magát mintha a legegyenesebb ember lenne a villában akire mindig számíthatott volna nem hogy az Éva de mindenki más is.
Pofám szakdad le....

Zelefánt 2011.04.11. 19:47:23

@beebeer:
De a kakas ott is túlélte...

bigél 2011.04.11. 19:47:43

@Kivlov: miért ne patáliázna? szabad ország.

Trevlovics 2011.04.11. 19:47:52

én attól tartok, hogy béci nagy taktikája az, hogy mivel ilyen kevesen vannak, jobb egyedül már. szöget ütött a fejébe ez a szavazatmegosztásos szöveg. ha meg így van, akkor jerzsi lesz az embere.

dr. gernika 2011.04.11. 19:47:57

Nahellobello!

Ani drága, az a baj, hogy bár mindig eltökéli, hogy nem, csakazértis elkezd bízni olyanokban, akik az ellenfelei és újra és újra a kebelére szorítja a kígyót. Teszik, hogy most beolvas majd Évának, de ez belőle fog energiát kivenni.
Aztán majd azt is a szívére veszi, ha Béci őt viszi ki.

Kivétel 2011.04.11. 19:48:07

@genevieve: nekem volna, de épp egy szülinapi meglepetés bulit tartunk, és én vagyok a szervező segéd... más néven csali... szóval sajna épp nem érek rá:(

inmemancsi 2011.04.11. 19:48:11

@Lone Starr: állítólag éjszaka nem volt rajta a lila kendő éván egy darabig, szólt neki béci, de nem vette fel -dehát biztos változott a "szabálykönyv"

bigél 2011.04.11. 19:48:19

nagyon nyomja Lilu Éva védettségét, úgyhogy meg is marad neki, letojják a szabályszegést!

genevieve 2011.04.11. 19:48:32

hol a francba lehet szavazni, nem találom:-(

Townsend 2011.04.11. 19:49:12

@répakörte: éva impregnálva van, minden lepereg róla.

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 19:49:23

Ha Alekosz nyeri ezt a szavazást, beírok a tévébe!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:49:46

@bigél: Meg is mondta tegnap Éva: "Jaj, most nem akarom [felvenni a kendőt], úgysincs itt a Lilu."

genevieve 2011.04.11. 19:49:54

@Kivétel: sajnálom:-(

esetleg lógj meg:-D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.11. 19:49:58

Anikó mért gondolja, hogy csak ő taktikázhat ?? Nem védem Évát, de most már nem sértődhet meg senki ha őt választják. Anikó sem mondta meg Évának, hogy össze bórul Bélával, egyenesen kebel baráttá.

Drogon 2011.04.11. 19:51:49

Jerzsi nyerje a hetet. Megérdemli.
Nyomtam volna szavazatot, de megint csak az server error szekta vót.

arkangyal44 2011.04.11. 19:51:49

@Hódos Hajnalka: Drága Hajnika,remélem tudod a pontos címet :))DDD

Kivétel 2011.04.11. 19:51:59

@genevieve: a legjobb barátnőm.. nem lenne ildomos, mert kitagad:) aztán kereshetek közületek legjobb barátnőt:)

joszif 2011.04.11. 19:52:04

@Ari11: Anikónak csak elvárásai vannak minidg. Ezt már többször megfigyeltem. Csak ő számít a barátság két oldalán ha nem az van amit ő akar akkor pattint a barát mellől egy másik mellé.
Jelen esetben még azt sem várta meg hogy megsértse Éva és már átált Bécihez.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 19:52:42

@joszif: Éva mindvégig kiállt Alekosz és Olivér mellett, miután barátságot kötöttek! Anikó ezzel szemben hintapolitikát folytatot: csapódott össze-vissza, ráadásul pillanatnyi szövetségeseit pont a párbajoknál árulta el! Éva igazi királynőként viselkedett!

genevieve 2011.04.11. 19:53:57

@sogeking: köszi

nyomjátok már szegény jerzyt, 6 %-on áll, egyszer megérdemelnék ő is, hogy nyerjen....

arkangyal44 2011.04.11. 19:54:43

@csicserierika: Sok puszka mindenhova kicsinyke mazsolám :)D

Kivétel 2011.04.11. 19:55:20

Én is Jerzyt mondanám, szavaztam is rá.. Jelenlegi állás: Béci 46 %, Alekosz 37, Jerzy vagy 5, csajok is kevés...

genevieve 2011.04.11. 19:55:25

éééés, IGEN:-DDDDD

éva, vedd fel a lila kendőt:-D

répakörte 2011.04.11. 19:55:25

@Peter_Cs: És mikor Éva drága az igazmondó-hintában valami olyasmit mondott, hogy az Olivér úgysem állt hozzá olyan közel? (pontosan nem tudom idézni, sajn)

inmemancsi 2011.04.11. 19:55:39

@Gee Halen: na érdekes, nem lesz semi bünti

lucc.gizi 2011.04.11. 19:56:01

Anikó egy hisztis picsa, jó páran már 2x-3x voltak párbajozni, ő még 1x sem, ezenkívül mindig ő hangoztatja, h. ez egy egyéni játék, akkor meg mit van kiakadva, ha mások is játszanak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 19:56:45

@genevieve: én is jerzsire szavaztam, bár belefagyott az oldal, nem tudom, bevette-e. Azóta is elérhetetlen. :S

sogeking 2011.04.11. 19:57:08

hú, nagyon ott van ez a kantáros ruci:)

Drogon 2011.04.11. 19:57:26

Anikó cuki, mikor be van baszódva : )

arkangyal44 2011.04.11. 19:57:27

szavaztam

Ki legyen a Dzsungelkirály(nő)?
Alekosz 37,5%
Anikó 2,1%
Béci 47,7%
Éva 6,9%
Jerzy 5,7%

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:58:12

"Én nem szúrtam hátba, mert nem annyira barátom mint az Alekosz."

(facepalm)

De már ott van nála a kendő, nem lesz itt semmi.

répakörte 2011.04.11. 19:58:50

"Nem szúrtam hátba, mert nem annyira a barátom." - hahhhahhhahhha.

Fúúúj, ez a nő mit csinál? Megtanulhatott volna táncolni...

Kivlov 2011.04.11. 19:58:56

a légpisztoly a legnagyobb!!!

Kivétel 2011.04.11. 19:59:02

Alekosz: a szépség a lexikális tudás ellen..:)

Townsend 2011.04.11. 19:59:12

@lucc.gizi: biztos olvasta valahol, hogy az a nőcis, ha hisztis, meg állandóan szerelembe esik, stb.

fran7 2011.04.11. 19:59:19

Az a baj, hogy Anikónak igaza van abban, hogy a történteket árulásnak érzi. Csak Évának a maga szempontjából is igaza van. De ezzel a húzással az emlegetett őszinteségét, hogy ő mindig megmondja a szemébe a másiknak.
Béci vicces volt.

sogeking 2011.04.11. 19:59:36

és megjött a kakukktojás:)
feküdtem a röhögéstől.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:59:36

Alekosz milyen alapon nyeri meg a dzyungelkirályságot, azt az okot leszámítva, hogy "Alekinnyóóóó!!!"?

joszif 2011.04.11. 19:59:56

Vannak akik tisztelik a barátságot. by.: Anikó

(double facepalm)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 20:00:43

most, hogy beszélgetnek az asztalnál Anikóval, most sincs rajta a kendő, ha jól látom.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 20:00:53

"De milyen érzelmek, Anikó???" by Éva

Hát, Anikó jól tolja a riportszobában :D

genevieve 2011.04.11. 20:01:04

na ani most jól megaszondja a dolgokat:-DDDDD

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:01:08

@joszif: pont erre gondoltam. Szentséges Nádai kisasszony magánszáma.
Szépen kihullott mellőle az összes imádott barátja.

foxglove (törölt) 2011.04.11. 20:01:14

Azt nem értem, hogy Alekosz nem fogja fel, hogy neki egyáltalán nem jó, ha Éva is döntős, vagy ennyire biztos magában?

répakörte 2011.04.11. 20:01:32

Személyiségfejlesztőre + önismeretire. Hajrá Ani!

Townsend 2011.04.11. 20:01:57

@perpetum: Komolyan mondod? Miért, mert könnyebben ledönthetőnek tűnik?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 20:02:08

na, becsatlakozom;

mi a dráma tárgya?

és volt-e már, hogy a Kóc nem hordta a kendőt?

dr. gernika 2011.04.11. 20:03:02

Ani: "Az anyádat eladnád, hogy megnyerd ezt a párbajt"
LOL, igaz

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 20:03:08

"Miről beszélsz? Milyen gerinctelen? Gondolkozzál már!"

Évának ez a "Miről beszélsz?" dumája mindig előjön, ha az ártatlant kell adni.

genevieve 2011.04.11. 20:03:09

tényleg, most sincs rajta a kendő

sogeking 2011.04.11. 20:03:49

Alek beszorult a WC-be :)

Drogon 2011.04.11. 20:03:53

Na, tudtam szavazni. Jerzsi utsó előtti helyen.

Ezzel eldőlt - Nagy és Rácz lesznek a veri fináléban.

Kva anyját mindenkinek.

inmemancsi 2011.04.11. 20:03:53

ez mikor hordja egyáltalán azt a kurva lila kendőt

Kivlov 2011.04.11. 20:04:08

@gernika:
és ezt miért baj? 25 misiről van szó!!! (attól függetlenül, h éva esélytelen)

répakörte 2011.04.11. 20:05:31

Ennyit arról, hogy bünti lesz... :(

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 20:05:40

Jól van RTL, értjük a kettős mércét. Még mentegessétek is, azután hogy szavazatcsalásokkal visszahoztátok. Gratulálok!

dr. gernika 2011.04.11. 20:05:43

@Kivlov: Ja, anyád neked 25 misi? :)

Éva hogy próbált már megint projektálni, hogy nagyszínpad, meg kamerák, hehe. Még jó hogy Ani rávágta az ajtót.

inmemancsi 2011.04.11. 20:05:59

@Gee Halen: én csak azt a kurva kendőt hiányolom, de biztos én vagyok egyedül vak, ezek az állatok akik ezt megvágják, meg mutatják hatszázszóór bizti látják rajta

2011.04.11. 20:06:04

@Gee Halen: már nem is az a baj, hogy gerinctelen, hanem az, hogy ő tényleg őszinte és egyenes embernek gondolja magát.

dr. gernika 2011.04.11. 20:06:26

@Gee Halen: Kár, hogy nem tudtuk meg, milyen állat Éva. :)

genevieve 2011.04.11. 20:06:35

remélem jerzyt viszi

Kivlov 2011.04.11. 20:06:44

@gernika:
nem az anyám, de ez egyéni játék, és épp anikó háborodik fel.
amúgy meg nem is 25 (az az ÉdenHotel), hanem pecó+gép+lé együtt van vagy 40...

fran7 2011.04.11. 20:06:54

A poén, hogy Éva nem érti Anikónak mi a baja. Anikó ne költözz Békés megyébe. A rengeteg nagyon jó ember mellett ott túl sok ilyennel találkozhatsz. Szeretem Békés megyét és az ottani embereket, csak az a néhány Éva féle ember, aki átmegy rajtad, s utána csodálkozik, hogy miért veszel zokon dolgokat. Hiszen az, hogy elárulunk valakit az nem számít, hiszen az nekem jó. Mad smiley.

genevieve 2011.04.11. 20:08:28

béci beparáztatja alekot:-DDDDD

kár, hogy nem lehet fogadni mennyi idő alatt rohan alekhoz éva elmondani, hogy béci lehető őt viszi ki:-DDD

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:08:33

1, Éva gusztustalanul átbaszta a Nagyságos Asszonyt, Mindenki Kedvencét. Ez kétségtelenül, most már - tény.

2, Másrészről pedig: mégis mit gondolt NAMK, hogy majd őt tolja mindenki előre, hogy Ő NYERJEN meg mindent az ingyenkamerája mellé?:D

elek1 2011.04.11. 20:08:55

Anikó ma nagyon sok szavazót veszített, mert az ő taktikája semmivel nem különb az Éváétól, az előadásmódja viszont durván siralmasra sikeredett.

inmemancsi 2011.04.11. 20:09:33

@fran7: nemcsak békés megyében, rengeteg ilyen van, nem csoda, hogy annyian védik évikét, hasonszőrűek, csak ők nem tudnak annyira kibontakozni, de azért a tények, alapvető emberi értékek őket sem gátolják

répakörte 2011.04.11. 20:09:45

@fran7: Ezt Békés megyeiként kikérem magamnak!

sogeking 2011.04.11. 20:09:46

@elek1: viszont jól nézett ki:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 20:10:15

Hát az priceless jelenet volt, hogy Anikó jól beolvasott Évának, ő meg majdnem a wc-ajtót is rátörte Alekoszra, hogy elmondja mit hallott 7 másodperccel azelőtt, de Anikó már ott is volt és leoltotta megint :D

Drogon 2011.04.11. 20:10:17

@inmemancsi: Most lesz a bünti, a kizárás. Már elkészült az következő valóságsó (mármint az Alekosz és Olivér homosó után)

Éva

Geocaching. Ha megtalálsz, leiszlak.

genevieve 2011.04.11. 20:10:26

@genevieve: mármint a vidámparkba jerzyt viszi béci:-)

mann 2011.04.11. 20:10:56

Anikó miért csodálkozik?
Addig forgott a napraforgó, hogy elfogyott körülötte a levegő, egyedül maradt, feláldozható, felhasználható lett. Ez nem a hit és becsület védegylet, ez egy kiszavazós játék egy raklap pénzért....

Lone Starr (törölt) 2011.04.11. 20:11:26

@Kivlov: Azért csak átkúrták a fejét.

Nem azt reklamálja Éván, hogy mit meg miért tesz, hanem hogy ha mond valamit, hogy igen, meg van beszélve (ezt most idéztem), akkor az egy gerincesek osztályába sorolt lény számára jelentéssel kéne bírjon.

groove 2011.04.11. 20:11:31

Semmi következmény a szabályszegés miatt... ez szép....

joszif 2011.04.11. 20:11:34

Ani most először érezhette azt a villában amit ő adott a többieknek. Egyből fel is háborodott a kicsi lelkem.
Ő mondta hogy egyéni játék, neki volt mindegy hogy visszajön-e az éva vagy sem, leszarta, de elvárjta azt hogy neki meg legyen könnyítve a dolga és mehessen a Jerzy-vel.

Legszebb mondata: Vannak akik tisztelik a barátságot. by.: Anikó

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:11:44

Na ezt a vidámparkot rohadtul nem irigylem a srácoktól. Modorosság a köbön.

bigél 2011.04.11. 20:11:49

Reménykedem, hogy még az utolsó pillanatban megkapja minden szabályszegő a magáét.

genevieve 2011.04.11. 20:12:03

@Ayesha: nemnem:-)

anikó megmondta, hogy el tudta volna fogadni a döntését ha szól neki előtte, hogy a megbeszélésük már nem áll

krumplicukor 2011.04.11. 20:12:26

Juj, de gáz volt Anikó. Most már nem annyira egyéni játék? ;) Persze, akkor ez nem izgatta, amikor Évát éppen olyan taktikára próbálta meg rábeszélni, ami Éva kiesésével járt volna.

Kár, h Béci aligha fogja bevállalni, h kivigye, pedig neki is jobb lenne, ha most Anikó kiesne.

Drogon 2011.04.11. 20:13:06

@elek1: Sokkal cukibb, szóval Éva van hátrányban. Anikó engem is felbasz, de Évához képest egy öröm nézni.
Éva egy ganédomb. És leszarom, hogy néz ki, a jelleme iszonyú romlott.

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:13:32

@genevieve: szerintem ez is csak duma. Akkor is előadta volna a sértett királykisasszonyt. Ő nem élhet nagyjelenetek nélkül:D

répakörte 2011.04.11. 20:13:38

@fran7: Ki nem állhatom az ilyen általánosítást! Honnan a fenéből veszed azt, hogy Békés megyében több ilyen ember van, mint máshol? Éva viselkedése egyedül őt - és az őt kedvelőket - minősíti, nem a megyét, ahonnan x éve elköltözött.
Még egyszer köszi az általánosítást és a megbélyegzést! Thx!

2011.04.11. 20:13:42

@Ayesha: jó, de ha én egy őszinte, egyenes ember vagyok, mert ugye ez a két pozitív tulajdonság, amit magáénak vall Éva, akkor megmondom neki akkor, amikor először felhozta azt az ötletet, hogy szavazzák ki Jerzsit. Mint láttuk, nem egyszer, nem kétszer beszéltek erről, de jellemkirálynő nem mondta akkor, hogy ez egyéni játék és ő nem szövetkezik Anikóval. Azt meg hogy két hete többször odament Anikóhoz, hogy mennyire szereti, aztán kiment és savazta Anikót csak úgy melegében Alekosznak, nem tudom ki hozta a videót, de görény dolog.
Az meg, hogy rohant Alekosz után a WC-be, hogy jaj, Anikó mit mondott rólam, az egy óvodás szint. Szánalom ez a nő.

sogeking 2011.04.11. 20:13:56

én állatkertbe akarok menni:)

Atok 2011.04.11. 20:14:15

@Trevlovics: Ha eszebe jutott a szavazatmegosztas, akkor pont azert nem viszi Erzsit. Ha kiejti a sogort, akkor a kovetkezo korben Aniko viszi Evat es siman lehet Aniko, Bela, Alekosz. Akkor meg ugye elvileg o veszit szavazatokat.

bigél 2011.04.11. 20:14:15

@Lone Starr: pontosan. ráadásul egy olyan ember verte át, aki - saját bevallása szerint - az őszinteség mintapéldánya. Ez így nem jön össze.
Amúgy csak én éreztem úgy, hogy Alekinnyó jerzy felé nyomja Bécit? Mert nagyon hangoztatta, hogy a két leányzó prábaja milyen klassz viadal lenne.

csicserierika 2011.04.11. 20:14:41

Ani kérdőre fogta annak idején Lacát, hogy miért dőlt be Szandinak és miért rakta rá a jelet (ugye tudjuk, hogy Éva helyett Bécit vitte ki ), Laci azzal védekezett, hogy Szandi leüvöltötte volna a fejét, ha nem így tesz.
Erre Ani azt mondta, hogy Szandi puffogott volna pár napot oszt annyi.
Akkor most miről beszél?
Nagyobb kígyó mint Éva.

Atok 2011.04.11. 20:15:01

Aniko kicsit tulreagalta a dolgot. Jol erezne magat az Eden Hotelben :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 20:16:12

@répakörte: Nincs ebben semmi ellentmondás, Alekoszhoz képest kevésbé mély a barátságuk.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.11. 20:16:13

@joszif: Egeeeeeeeeen !!!@mann:
Mindíg el játssza, hogy őt ki játszották.
Nagy jelenet.

joszif 2011.04.11. 20:17:10

@genevieve: jaj nemáár, persze ha elötte letisztázza és elmondja neki hogy én bécire rakom meg alek is mert akkor nekem nem kell bécivel kimennem akkor Ani taktikát vált és rárakja az Alekoszra mert neki ugye számít a barátság.
Bár mint most kiderült ez sem jött volna be neki de könnyen lehetett volna így Alekosznak 3 jele.

Évának ezt meg kellett játszania hogy meglegyen az esélye, még így se biztos hogy top3-as vagy utolsó lány lesz. De ha megse próbálja akkor leterítette volna Anikó elött a vörös szőnyeget hogy itt van sétálj be minden erőfeszítés nélkül a döntőbe....

répakörte 2011.04.11. 20:18:30

@Peter_Cs: Jah, értem. Így már minden más. Akkor már hátba lehet szúrni a másikat, lehet hazudni az igazmondás kiskirálynőjének. Értem.

NightWalker 2011.04.11. 20:18:34

A párbaj nélküli, Napraforgó Anikó megássa a vermet Erzsinek, hogy szinte nulla erőfeszítéssel a döntőbe jusson, aztán nagyon csodálkozik, hogy ő esik bele. Mindjárt lerakom a kontyom! Remélem, Béci őt viszi ki, és kint is hagyja.

lac64 2011.04.11. 20:18:58

Azt Alek, vagy Béci mondta röhögve, hogy Jerzsi a kakukktojás?

fran7 2011.04.11. 20:19:01

@répakörte: Mondok neked egy városnevet, ahol éltem Békésben: Sarkad. Rengeteg jó ember, mellette túl sok olyan ember, aki úgy ver át, lép rajtad keresztül, hogy te semmit nem tettél ellene, sőt. Ez most a személyes sértettség kifakadása. De ismétlem rengeteg nagyon jó ember van ott, de nem csak nekem ez a véleményem. Szeretem Békés megyét, de ez az igazság. S Békéscsaba örülhet, hogy Éva onnan eljött. Hova való vagy? S tényleg nem találkoztál ilyen emberrel?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 20:19:25

@répakörte: @Gee Halen: @inmemancsi: Jó a kápószerepbe belebújnotok?!!! Ekkora csaholást más megbüntetéséért a koncentrációs táborok kápói szoktak csapni!

bigél 2011.04.11. 20:20:13

@joszif: mégegyszer (és szerintem nem utoljára): taktikázzon nyugodtan Éva, de akkor ne állítsa be magát az őszinteség és egyenesség etalonjának, ne nevezzen mást színésznőnek, ne mondja, hogy nagyszínpad, stb. stb. Mert ez így hiteltelen.

dr. gernika 2011.04.11. 20:20:13

@Kivlov: Értsd már jól, kérdeztem, hogy neked a tiéd annyit ér-e. 25-nél többet, de 40-ért már eladod? :)

@genevieve: Hiába magyarázod, vannak itt sokan, akik a büdös életben nem fogják érteni. Remélem, nem találkozok majd velük IRL...

foxglove (törölt) 2011.04.11. 20:20:46

@bigél: ha így van, akkor azért, mert kicsit elkésve, de mégiscsak rájött, hogy neki nem előnyös, ha Éva bennmarad a döntőben. Hátha Ani kiejti.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 20:20:49

@répakörte: Anikó rúgta fel az egyeséget, hogy átállt Bélához!

csicserierika 2011.04.11. 20:20:55

@fran7: ez nem volt szép Anyukám/apukám.
Akarsz egy vidék vs. nagy falu vitát?
Nem biztos, hogy nyernél.

groove 2011.04.11. 20:21:15

@lac64:
A Béci mondta szerintem,azért röhögött annyira Alek.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 20:21:21

@Peter_Cs: hát, azért nem attól leszünk jó emberek, hogy akivel nem agyon mély a barátságunk, azon már igazoltan keresztültrappolunk, mert miért ne - megfejtelek, akkor is megfejtelek, mire vége a műsornak! XD

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:21:31

@joszif: akkor persze az lett volna a baja Anikónak, hogy pfuj milyen számító itt mindenki, mert hogy neki mit mondtak.
Nem tudom, komolyan, hogy itt mit hisznek az emberek...Anikó azt hiszi h neki alanyi jogon jár a finálé meg a készpicsa melegmálé, Éva azt hiszi, hogy mindenre magyarázat az "ilyenvagyok"...áhhh...

csicserierika 2011.04.11. 20:22:25

@Ayesha: lesz majd úristenezés, már előre fogom a fejem :)

Lijiang 2011.04.11. 20:23:06

figyelere méltó volt, hogy a józan évának a részeg anikó hisztériázik, éva higgadtan hallgatja.

bigél 2011.04.11. 20:23:18

@fran7: Nem hiszem, hogy bármilyen emberi tulajdonság előfordulása megye függő lenne.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 20:23:27

Na, most akkor mi volt a kendővel?!?!?!?!?!?!?!?!?

Előhozta a retek, vagy hűek maradtak önmagukhoz???

genevieve 2011.04.11. 20:23:51

@Ayesha: lehet, de én csak abból itélek amit látok/láttam...

csicserierika 2011.04.11. 20:24:01

@arkangyal44: jajj :) erre mit lehet válaszolni, mindig csak a zavar :)

lac64 2011.04.11. 20:24:10

@groove: Köszi. Ha Béci ennyire "kötödik" a sógorhoz, akkor még lazán kinézhet egy Éva-Anikó catfight.:)

répakörte 2011.04.11. 20:24:16

@fran7: Szerintem ilyen ember mindenhol van, sőt. Nem hiszem, hogy Békés megye bármivel is rosszabb lenne más megyéknél. Az, hogy Te - többségében- ilyen emberekkel találkoztál, tudom sajnálni. De akkor se általánosíts, köszi! Kúúúva szar az, mikor az ember elmegy máshova, és máris megbélyegzik, hogy "jaaa, te onnan jöttél, akkor már téged egyből leírunk". Békés megyében élek, de éltem már Nyíregyen, Budapesten, Szegeden, semmivel sem másabb a helyzet.
Ha nem általánosítanál, nem lenne gond. De azt teszed. És ez rohadtul nagy ki*aszás velünk, Békés megyeiekkel. Nem tehetek róla, ha a szomszéd egy seggfej.

genevieve 2011.04.11. 20:24:44

@gernika: én is csak csabával akarok:-DDD

inmemancsi 2011.04.11. 20:25:19

@Peter_Cs: mondtam már egyszer neked, hogy fogd be a szádat néha, jobban járnál, mint a barátnőd is, te hülye te akkor mi vagy az évikét bántják, mert ő olyan szép és okos és őszinte..

bigél 2011.04.11. 20:25:26

@Peter_Cs: volt ilyen egyezség köztük? hogy Bécit messziről elkerüli Anikó? mikor?

csicserierika 2011.04.11. 20:25:27

@fran7: én ezt egy Csongrád megyei városban tapasztaltam. Und ?

répakörte 2011.04.11. 20:25:53

@bigél: Köszönöm, egyetértünk!

lac64 2011.04.11. 20:26:00

@Peter_Cs: Ez egyszerűen nem igaz. Éva már a győztes párbaj éjszakáján szidta Anikót Alekosznak.

fran7 2011.04.11. 20:26:07

@csicserierika: Pest, kit érdekel;) Vegyétek úgy mint írtam a személyes sértettség elsötétítette pillanatokra a tisztánlátásomat. Szeretlek Békés megye!

2011.04.11. 20:26:25

@Peter_Cs: Anikó nem állt át Bélához, Anikót áttolták Béla oldalára. Kénytelen volt, Alekosz folyamatosan csesztette, drága szerető barátnője meg folyamatosan szidta a háta mögött, szembe persze mosolyogva ölelgette. (hogy én mennyire utálom az ilyen viselkedést!)
Nem volt más célja ezzel Évának, mint az, hogy kisajátítsa magának Alekoszt. Sikerült is, annyira, hogy mostanra már a seggébe is bújik (szó szerint).

Ha lehetne indítanék egy szavazást, ki mennyibe fogadna, hogy Éva és Alekosz barátsága meddig bírja a villa után?

_most_ 2011.04.11. 20:27:37

Úristn az online szavazást nem Alekosz nyerte, remélem Béci ezt jelnek veszi és Alekoszt hívja ki, bár kétlem, túl gyáva.
Éva, ha igazán törtető, megpróbálhatná rábeszélni Bécit, hogy Alekoszt hívja ki.

isucu 2011.04.11. 20:27:43

Az Anik�st nagyon lej�tta mag� amit most m���l az nem semmi, egy undorit�viselked�, ez egy� j�k, ezt �en �mondta, akkor most mia a baja, az �a nem v�a � itt m� t�leg egy� taktika az eg�, persze f� hogy kintmarad, ha B� � viszi ki, de honnan gondolja hogy � viszi ki? Rem�m az �a sz�sem � vele t�t.R�egen ahogy viselkedett, ez is szin�ked� h�a kevesebb szavaz�lessz ��k, pedig ezzel ink� t�lessz.

Albino Vernyul 2011.04.11. 20:28:00

@NightWalker: Aniko-Jerzsy mar reg egymast szemelte ki, mindketto egymast vitte volna.. Eva megigerte a jelet, aztan nem szolt, hogy megse... Ez a vita targya.. Amugy Ani 3 pohartol jol becsiccsentett megint.. Azert is jott ki belole... De reszegen is az volt a baja, hogy miert nem szolt Eva.. Konzekvens a leanyzo..;))

joszif 2011.04.11. 20:28:17

Hát gyerekek ti ne nézzet meg egy survivor részt sem mert abba talán bele is pusztultok. Úgy fel vagytok háborodva hogy nem az Ani taktikája jött be hanem az Éváé. Fordítva is így felháborodnátok-e?

Itt nem babra meg örök barátságra megy a játék, könyörgöm. Meg lehet nézni hány barátság született a vv szériák alatt.( segítek 0 azaz nulla)

A végén ha benlesz Jerzy ő nyeri meg mert ő a szegénylegény a legkissebb fiú. A legvégén ők nyernek lásd, milo, szabolcs stb...

2011.04.11. 20:28:21

@fran7: vannak ilyen emberek mindenütt. Viszont némi vigasz, lehet, hogy elérik amit akarnak, de egyedül maradnak előbb-utóbb.

elek1 2011.04.11. 20:28:43

Ha az Éva előre közli, hogy nem rak a Jerzyre, akkor Anikó nem barátságot köt a Bécivel (undorító módon) hanem egyenesen leszopja Bécit és akár Jerzyt is, hogy Alekosz 3 jelet kapjon.

répakörte 2011.04.11. 20:29:29

@Peter_Cs: Te hogy nézed ezeket az összefoglalókat? Már annyira belevakultál Évába, hogy kihagy az emlékezeted?

Én is leírom, milliomodjára hangzik el: nem az a baj, hogy Éva taktikázik és most meglátta, hogy neki így a jó, hanem AZ, hogy az őszinteség nagykövetének tartja és állítja be magát, közben meg ő a leghazugabb - és ez most is bebizonyosodott. És ha figyeltél volna, meghallottad volna, hogy Anikónak is ez volt a baja.

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:29:44

@joszif: fúú én még valamelyik régebbit láttam és ott még gecibbek az emberek:)

genevieve 2011.04.11. 20:30:11

Hölgyeim és Uraim!

Akinek van ezen a hétvégén szombaton egy kicsit mulatni, röhögni, kibeszélni kedvenc játékosainkat a hogyvoltozókkal vvlaci kedvenc pubjában az jelentkezzen nálam és megszervezzük a bulit:-)

répakörte 2011.04.11. 20:30:54

@fran7: Ha már személyes sértettség, akkor meg ne általánosíts.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 20:31:46

@Peter_Cs: őőő, őszintén, szerinted Éva úgy viselkedett, hogy maradnia kellett volna? Az első perctől, hogy visszajött, fúrta a háta mögött..

Ja, tudom, arról is más tehetett.. Ki is? Mindegy, MÁS!

;)

NightWalker 2011.04.11. 20:32:14

@elek1: Kb. egyetértek veled. :D

csicserierika 2011.04.11. 20:32:25

@fran7: arra tippeltem, hogy onnan írogatsz .

bigél 2011.04.11. 20:32:39

@joszif: én a magam részéről nem vayok felháborodva, kevés ez ahhoz, hogy ekkora érzelmeket váltson ki. Csak álságosnak érzem Éva viselkedését. Ennyi.
Emellett Elek1 hsz-hoz hasonló (2011.04.11. 20:28:43) undorító hszt-t még nem láttam senkitől az Anikó melletti táborból.

fran7 2011.04.11. 20:33:02

@bigél: Tudod nem azért hívják azt a környéket Viharsaroknak, mert sokat fúj a szél. Akkor Nyíregyháza lenne a Viharsarok. S csak nagyon óvatosan mondom a mondanivalóm feléig jutottatok el.
Másrészt van különbség a különböző tájegységek gondolkozásában, csak erről nem szabad beszélni, mert nem PC. De ez a sokszínűség jó Magyarországon. Átmész a szomszéd faluba, s már nem érted az embereket. Nem kell többezer mérföldet utazni, mint az USÁ-ban.

bigél 2011.04.11. 20:34:41

@répakörte: tök mindegy, hogy hányszor írjuk le ezt (már én is megtettem párszor, pedig nem olyan régóta kommentelek), egyszerűen nem megy át az üzenet. A fene sem tudja miért.

csicserierika 2011.04.11. 20:34:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul: mert akkor taktikát váltott volna Ani és, Alekra raktak volna. Szerintem.

Albino Vernyul 2011.04.11. 20:35:22

Eva mar akkor Anikot szidalmazta a hata mogott, mikor szembe dicserte, es ki akart bekulni vele.. Ez megy kb. 3-4 hete.. Szembe puszilgatta Anikot, a hata mogott anyazta.. A jelet megigerte tobbszor is, meg a jelrakas elotti este is.. Lehet azert szidni, most Anit, hogy ezert beporgott, de remelem aki ezt teszi, azt jol atteszik a palankon minnel tobbszor, erezze milyen jo az..;))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 20:35:55

@fran7: mesélnél konkrétabban a békés megyei tapasztalataidról, ha már ilyen vaskos véleményt nyílvánítasz az ottaniakról?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 20:36:50

@joszif: Alekosznak, Évának és Olivérnek meg műsora lesz.

isucu 2011.04.11. 20:37:05

A részeg Anikó nagyon ocsmány volt, Vegye tudomásul, hogy ez egyéni játék, és ezt pont Ő mondta, akkor most mit akar. Mindenki úgy taktikázik, ahogy tud, és hogy korábban mit igért Éva? hát nem esküdött meg, és akkor lehet, hogy Éva éppen úgy gondolta, hogy az a jó ,de nyilván gondolkodott, és másképpen döntött. Ahogy a riportszobában beszélt, hát az nem semi, remélem sok szavazót vesztett. Azért mert esetleg, /ami még nem biztos/ Ő fog bárbajozni na és? Ő még nem is volt,sosem volt szimpatikus a napraforgó szinészkedése,/ amit most is csinál Bécivel?/ hányinger. remélem nem lessz finalista, inkább a Jerzy

2011.04.11. 20:37:45

@genevieve: jáááájjj, hogy ez miért nem jutott eszembe :)

Lijiang 2011.04.11. 20:37:54

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ani nem merte volna alekre tenni, mivel alekkal sem akart volna párbajozni. aninak egyetlen kedvező párbajhős a jerzy lett volna, ez most valszeg elúszott, nem tudja méltósággal viselni a pofára esést.

répakörte 2011.04.11. 20:38:27

@fran7: De nem is azért hívják Viharsaroknak, amiért Te gondolod. Vazzeg, egyáltalán nem vagy kompetens a dologban, az meg, hogy Sarkadon hogy viselkedtek veled, nem ok arra, hogy az egész megyét megbélyegezd.
Ahogy írtad is: személyes sértettség. Akkor most mindenki savazhatná azt a települést, ahol élt, de nem érezte jól magát.

bigél 2011.04.11. 20:39:13

@fran7: persze, vannak különbségek, de nem hiszem, hogy egyes megyékben gecibbeklennének az emberek, mint máshol. Én eredetrileg B-A-Z megyei vagyok, most Hajdú-Bihar. Fogalmam sincs, hogy mi az álatlánios vélenmény e két megye lakosairól, amit én tapasztaltam az az, hogy nem rosszabbak egik helyen sem. Van különbség, azt tapasztaltam,amikor idejöttem, de nem rosszabb vagy jobb.

Virágék 2011.04.11. 20:39:16

Ki az, aki még nem volt sosem párbajozni?
Ennek ellenére be akar kerülni a döntőbe, de tovább megyek, meg akarja nyerni ezt a játékot!
Vigye csak ki Béla és hagyja kint a kóchengeresbe!NAGY-SZÍN-HÁZ!
Hajrá Erzsi! Te leszel a győztes, az tutti!

2011.04.11. 20:39:54

@Peter_Cs: Évának nem, Anikót viszik a Coolra, te is olvastad Rubin Kristóf nyilatkozatát az Origón, nem?
Még itt dévajkodtunk, mi lesz, ha ezt Éva megtudja.

Albino Vernyul 2011.04.11. 20:40:27

@csicserierika: Es akkor ettol jellemesebb Eva..?! Meg az egesz szembe edesem, hatad mogott fordulj fel..?!;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 20:41:48

@pushpang: oké, közben láttam, hogy másoknak már válaszoltál.
Én is Békés megyei vagyok, bár már régen nem ott élek. És tényleg nem tehet arról, hogy hülye a szomszédja vagy a kollégája. Talán ezért is vagyok annyira kiakadva Évára.

elek1 2011.04.11. 20:41:55

Éva miért nem sértődött meg azon, hogy az Anikónak teljesen mindegy volt ki jön vissza az Éva - Gigi meccsről? Ezért hisztizhetett volna ő is egy kicsit.

_most_ 2011.04.11. 20:42:07

@répakörte: Nekem Éva őszintének tűnt, tényleg nem igazán értette mi a problémája Anikónak.

csicserierika 2011.04.11. 20:42:58

@Virágék: Jerzsinek mikor volt az utolsó párbaja. Kisegítenél, nem emlékszem ? :)

joszif 2011.04.11. 20:43:07

@Peter_Cs: Én ezt már néhányszor elmondtam az Éva utálóknak hogy elégedjenek meg azzal hogy a játékban ő veszít a legtöbbet mikor kijön.
Minden oldalról savazzák majd mindenért, jobban mint bárkit aki eddig kijött.
A legnagyobb vesztese az Éva lesz, neki szerintem nem terem majd babér, maximum a blikk címlapján.
Olivér, Alekosz műsor.
Jerzy ha bentlesz megnyeri, vagy jó sokáig nagyon jól fog keresni a vetkőzéssel.
Anikó túl dekoratív és viszonylag összefüggően tud beszélni ahhoz hogy ne maradjon a tv képernyőn.
Béci, megnyerheti szintén. A tánc akármilye fellendül vagy az ilyen csillag szarságokban hasznosíthatja az rtl meg sokmindenki lesz mivel foglalkoznia.

Éva ezzel szemben sehol nem fog tudni komolyan elhelyezkedni.

bigél 2011.04.11. 20:43:40

@lami83: simán tudja. Azért Alekkel mindent jól átbeszéltek. Többek között azt is, hogy "Anit meg kell büntetni".

2011.04.11. 20:44:08

@lami83: nem volt őszinte, játszott a kamerának, már hetek óta ezt csinálják Alekosszal.

lac64 2011.04.11. 20:44:12

@lami83: Igen, és ez vele a gond.

csicserierika 2011.04.11. 20:45:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: de hát megmondta Ani, hogy Éva egy gyökér, és soha többet nem áll vele szóba, és ezt ma is megismételte. Ja. és neki mindegy ki marad kint , ki megy vissza. Most miért is kellene Évának tolni Anikó szekerét.
Ez egyéni játék. by Anikó

répakörte 2011.04.11. 20:45:28

@pushpang: Látod, jött egy Éva, és máris azonosítják vele az egész megyét. Akkor ezek alapján azt kéne hinnünk, hogy Alekosz megyéje (honnan jött az a szerencsétlen?) telis-tele van olyan emberekkel, mint ő?

Istenem, mondd, miért van még olyan ember, aki egy bizonyos létszámú csoport alapján ítélkezik egy egész megye fölött????! Mondd, miért?!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 20:45:30

@fran7: PC, nem PC, Sarkadon sok cigány él (mert erre gondolsz), de nem emiatt viharsarok a Viharsarok te. :D

elek1 2011.04.11. 20:45:41

Ezt a kendő fóbiát sem értem ami mostanában itt kezd eluralkodni. Azzal senkinek nincs baja, hogy a Béci már minimum hetente kétszer kap kedvezményt akár megérdemli akár nem. A barátnője is biztos csak véletlenül jár majd épp akkor a vidámparkban amikor ő ott lesz.

Lizalány 2011.04.11. 20:46:05

@elek1: Pontosan.Pedig valszeg xarul esett neki,de nem tette.
Anikó meg szépen Honthy Hannára itta magát :)

joszif 2011.04.11. 20:46:44

@joszif: jav.: sokmindennel tud majd foglalkozni.

fran7 2011.04.11. 20:47:55

@pushpang: Nem lehet túl személyes és rá lehet emberekre ismerni. Sarkad az a hely, ahol tenni kell azért, hogy megértsd az embereket, mert nagyon mások. Nem elegendő az, amit megtanultál és megértettél az életben. Biztos mindenkinek vannak ilyen helyei pillanatai az életben, én rossz emberekbe futottam bele. Talán nem is rosszak voltak csak én jöttem ki rosszul az egészből.

Zelefánt 2011.04.11. 20:48:38

@isucu:
A két ribi most mindent bemutatott abból a repertoárból, amit akkor adnak elő a nők, ha bebasznak.
(Krakélerkedés, veszekedés, logikátlankodás,közönségesség, átszellemült vonaglás a hímek előtt -- már csak a részeg bepasizás hiányzott, de még ki tudja, mi lesz éjszaka online.)
Igazság szerint mindkettőt ki kellene rakni a faszba, nem bírják már idegileg a feszkót.
Jerzy -- számomra meglepően -- egyre feljebb jön, és halál nyugodt; a két főcsődör meg hogy kigúnyolta őt részegen: "Na, megjelent a kakukktojás..."
És röhögtek.
(Azt mondjuk nem értettem, hogy miért pont a fűszoknya-virágfüzér kombót választotta...)
De inkább nyerhetne ő, mint a többi négy selejtes gyökér.

bigél 2011.04.11. 20:48:39

@elek1: minimum hetente kétszer? lemaradtam valamiről? tényleg kérdem, merta múlt heti kettő nem rémlik, igaz nem is nézem mindennap.

dr. gernika 2011.04.11. 20:48:41

@fran7: Az apám Békéscsabáról származik, és sajnos megerősíti a sztereotípiádat.

csicserierika 2011.04.11. 20:48:50

@pushpang: akkor BAZ megye tornádózug ?:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 20:49:03

@beebeer: én nem találkoztam mostanában annyira visszataszító dologgal, mint amikor Éva sutyorogva, sziszegve fortyog Alekosznak a dunyha alatt, illetve amikor a tükörbe bámulva, közben haját kurkászva vonaglik. Mondjuk ez utóbbi inkább nevetséges.

2011.04.11. 20:49:13

@joszif: ebben teljesen egyetértek veled, csak az nem fér a fejembe, hogy egy 28 éves, állítólag tanult nő nem képes felfogni, hogy azok a dolgok, amiket a villában csinált, most már örök bélyegként rajta lesznek?
Régebben egy távolsági járaton többször láttam BB Szabolcsot, azt a szegény srácot, aki Zsanettal kavart. Még évekkel a BB széria után is vöröslő arccal szállt fel a buszra, láthatóan attól tartva, hogy valaki felismeri.
Pedig, hol volt a BB attól, ami itt folyik a villában?

répakörte 2011.04.11. 20:51:29

@fran7: De akkor mi a faxért általánosítasz? ---- Én is ismerek nem egy sarkadit, de semmi baj velük. --- De ha már itt tartunk, azért Te magad is tehetsz arról, hogy milyen embereket ismersz meg, milyen körökben mozogsz. Má' bocs.

genevieve 2011.04.11. 20:52:06

@beebeer: de évának nincs szégyenérzete, ezt világosan látszik minden megmozdulásából....

répakörte 2011.04.11. 20:52:23

@lami83: @beebeer: már megválaszolta, helyettem is.

Virágék 2011.04.11. 20:52:23

@csicserierika: Ő sem volt, tudom én ezt, de nem játssza gusztustalanul az agyát, nem áll ide-oda, ahogy az érdeke kívánja!
Nem NAP-RA-FOR-GÓ!

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:52:44

@beebeer: én már nem is emlékszem az arcára.:D
de ő akart annyira Zsanetth közelében lenni...arra viszont emlékszem:)

Kivétel 2011.04.11. 20:53:20

@répakörte: igen igen, ne bántsuk a Békés megyeieket! Mindenhol van hülye és normális is... én is tegnap vitáztam az általánosítás miatt, csak ott az életkor volt a téma... Az általában, meg átlagos sose igaz egy emberre se, mert mindenki más... jobb, rosszabb, de más

2011.04.11. 20:53:28

@pushpang: Abszolút negatív a megítélése, szerintem nyerni nem fog, nem nyerhet.
Az meg más kérdés, hogy ki foglalkoztatná ezek után? Azok után, hogy egy ország röhögött azon, ahogy Balázs lábai előtt fetrengett, a köpés meg megint egy olyan dolog, ami mindenkiben megmaradt. Meg a pia. Meg sorolhatnám.

genevieve 2011.04.11. 20:53:38

@gernika: hát A CSABÁVAL:-DDD

nem olvastad vissza a lányok délutáni viháncolását?:-DD

ezért megyünk szombaton bulizni, hogy megtaláljuk:D

gyere te is:-P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 20:53:42

@elek1: baszki, nem érted, hogy nem erről van szó? Jó,akkor én is leírom 12245-szer.
Arról van szó, hogy Évát befenyítették a minap, amiért szabályt sértett, hogy ha még egy ilyen lesz, büntetést kap, ami az is lehet, hogy elveszik a védettségét. Éva 2 órával később, egész éjszaka, nem hordta a lila kendőjét, ami szabály pedig. Amit megszegett. Ha Bécit pl. megbüntették ugyanezért, gy.k. mert nem volt rajta a lilalófasz, akkor Évát is meg kell büntetni ugyanezért.
Capisce?

fran7 2011.04.11. 20:53:55

@répakörte: Jól éreztem magam Békés megyében. Ez nem erről szólt. Próbáld meg kérlek ezt a kettőt együtt látni. Legjobb barátom békési, fogadott nagymamám békési. Nagyon szeretem őket. De ezt minden ilyen hozzászólásomba leírtam. A kettő együtt igaz a megyére.

Trevlovics 2011.04.11. 20:54:52

a legévásabb mozzanat az volt, mikor az ittas anikó baszogatta és elkezdte ezt, hogy persze, állítsd csak be a nézőknek úgy, hogy, stb... :) kicsit olyan volt, mint amikor a zsebtolvaj szorosan fogja a zsebét idegen terepen, nehogy áldozatul essen :)

répakörte 2011.04.11. 20:55:31

@gernika: @fran7: Szerintem mindenkit olyan emberekkel hoz össze a sor, amilyen körökben mozog.

genevieve 2011.04.11. 20:55:33

@beebeer: alekosz alkalmazza majd mind házvezetőnőt, mivel neki most 1 évre be van előre táblázva az ideje és agyon fogja dolgozni magát:-)

csicserierika 2011.04.11. 20:57:25

@Virágék: ÉR-TET-TEM.
Én Alek fan vagyok, de egyedül Jerzsi győzelmével tudnék kibékülni (ha véletlenül nem Alek nyerne), csak soha többet nem akarok hallani a sanyarú gyerekkoráról, mert olyan PR íze van.
Érettük, sőt meg is jegyeztük, nem kell erre apellálni, mert visszaüthet.

2011.04.11. 20:57:52

@Ayesha: Na, szegény Zsanetth, hiába dolgozta le annyi keserves munkával a th-it, mégis mindenki emlékszik rá, mindenki utálta. Szar lehet azért, láttam vele egy interjút pár éve, képes volt egy Nietzsche kötettel megjelenni, bizonyítva, hogy mennyire tanult elme lett az évek folyamán. Folyamatosan bizonygatnia kell.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 20:58:25

Hagyjuk most már Békés megyét, még a végén békétlenkedés lesz belőle. :)

elek1 2011.04.11. 20:58:50

@pushpang: Igazad van, Évának is lila ruhákban kellene lennie vasárnapig. Most már érted? Ez nem egy egetverő valami itt meg már lassan halálra itélitek. Nem kizárni, megkövezni, kivégezni, stb.. Ja tudom hit és becsület......

Trevlovics 2011.04.11. 20:59:13

@csicserierika: mint a jerzsit támogató tábor megingathatatlan tagja megkérdezném annak az időpontját, amikor utoljára hallottál jerzsi sanyarú gyerekkoráról.

répakörte 2011.04.11. 21:00:14

@fran7: Hagyd már abba az általánosítást! Akkor erre most én mondhatnám, hogy Bp-n sok drogost láttam--> akkor egész Bp-t bélyegezzem meg? Mondjam azt, hogy a budapestiek drogosok? Nyíregyen meg sok alkoholistát láttam. Szegeden meg sok beképzelt embert. Akkor? Vicc.
Rajtad (is) múlik, milyen emberekkel találkozol.

genevieve 2011.04.11. 21:00:59

@gernika:

tekerj bele 19:34-ig na, arról a csabáról van szó:-)

minden csajnak lecsúszott a bugyija:-)

www.rtlklub.hu/most/20189_nekedvalo_ha_a_let_a_tet_van_mirol_beszelni_szerelmek_es_vit

Lijiang 2011.04.11. 21:01:12

buci holnap vezet utoljára műsort. akik nem akarják kihagyni, azok kedvéért:)

2011.04.11. 21:01:20

@genevieve: azért a köpést szégyelli valamennyire, mondjuk ha nekem játszanák vissza hetente, hogy tajt részeg állapotban milyen ocsmányul viselkedtem, már elástam volna magam a kertben szégyenérzetemben, de hát szégyenérzete nem mindenkinek van ennyi. :)

genevieve 2011.04.11. 21:02:16

@elek1: drága, MEGMONDTÁK ÉVÁNAK, HOGY A KÖVETKEZŐ SZABÁLYSZEGÉS UTÁN....BLABLABLA....

mit nem lehet ezen érteni????????

Albino Vernyul 2011.04.11. 21:02:42

@isucu: Egesz heten azt gondolta Ani fele, Alek fele mast.. Nehogy mar az legyen a bunko, akit atcsesztek...;))

az én rózsám vasutas 2011.04.11. 21:03:11

@elek1: Éváról le kell szedni a lila kendőt szerdáig, nem szabad hagyni hogy Béci kellemetlen helyzetbe kerüljön. Majd vasárnap. Essen ki csak szépen Éva ellen a már jól megszokott 51:49-cel.

2011.04.11. 21:03:30

@genevieve: persze, a tisztaságmániás Alekosz majd pont Évát kéri fel takarítani. Látjuk, milyen igényes a környezetére a szóban forgó hölgy.

genevieve 2011.04.11. 21:03:39

@beebeer: nem, azt sem szégyelli...csak tudja, hogy kurva negatív attól a megitélése és csak eljátsza, hogy bántja a dolog...

fran7 2011.04.11. 21:04:18

@répakörte: Bocs utolsó hsz a témában. Én nem akarom a te jó "Békés" képedet megingatni. Távolról sem.
De, hogy milyen közegben mozogsz nem csak rajtad múlik. Ami jó, mert ez egy önismereti tréning, és segít abban, hogy tégy erőfeszítést azért, hogy olyan embereket is megérts, akikkel amúgy soha szóba nem állnál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 21:04:35

@elek1: ha nem veszik el a védettségét, nem veszik el. Legyen lilaruhában, fessék lilára a haját, egyen meg egy kiló lilahagymát, mindegy, de büntetést kell kapnia. Érted?
Nem mi találtuk ki, hogy vegyék el a védettségét; az rtl fenyegetett be ezzel is - arra az esetre, ha szabályt szeg.
Érted?

Trevlovics 2011.04.11. 21:04:49

@elek1: nem erről van szó. elmondanám neked is, hogy éva kapott egy levelet a szaunában alvás után, hogy a következő szabályszegésnél ugrik a kendő. aztán nem viselte a kendőt, ami szabályszegés. béci nem viselte a kendőt, ezért lila cuccokban kellett járnia, igen. viszont az, hogy éva nem viselte a kendőt, az nem ugyanaz az eset, mint amikor béci nem viselte a kendőt, hanem évának az a következő szabályszegés. teccik érteni? ha nem lett volna szaunás alvás és levél és leveszi a kendőt, akkor valóban mászkálhatna lila ruhákban vasárnapig. de volt. így a bármilyen szabályszegés a következő szabályszegés lett, aminek az rtl maga adta meg a szankcióját előre. lehetett volna bármi más is, véletlenül pont úgy alakult, hogy ez a kendős lett az. nem a kendő nem viselését kellene büntetni, hanem a következő szabályszegését. ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni :)

genevieve 2011.04.11. 21:04:50

@beebeer: a legjobb barátjáról van szó:-))))

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 21:05:03

@beebeer: én azt a nőt számos alkalommal basztam volna pofán. Rendkívül irritált. Nem a téhája, hanem a jelleme.

bigél 2011.04.11. 21:05:27

@csicserierika: leszállni BAZ megyéről, mert akkora tornádót kavarok, hogy na! :) :)

elek1 2011.04.11. 21:06:02

@genevieve: Szaladj, szólj az ovónéninek, hogy gyorsan intézkedjen mert sírnak a gyerekek az Éva miatt!

groove 2011.04.11. 21:06:23

A korrekt az lenne ha a VV szabálykönyvét online is meg lehetne nézni,s cakompakk benne lenne hogy milyen szabályszegésért mi jár.Ez kb most olyan mint egy darab takony amit egy 3 éves kivett az orrából,s folyamatosan formázza...

bigél 2011.04.11. 21:06:29

@Trevlovics: hagyjad, úgysem érti. vagy inkább nagyon is érti, mit hadoválunk össze, csak provokálni akar.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 21:06:58

@elek1: a lényege ennek, és a különbség pl. Béci esetével szemben, hogy Éva visszaesőként szegett szabályt pár óra leforgása alatt a figyelmeztetés ellenére. Na.

2011.04.11. 21:07:33

@genevieve: Igen, többször észrevettem, mennyire használják a kamerát Alekosz barátjával egyetemben. Kiülnek cigizni, aztán sulykolják a véleményüket, a hülye jelzőiket és gondolom boldogok, mikor a beolvasott SMS-ekben visszahallják.
Eddig mondjuk bejött, de ahogy egyre kevesebben vannak, egyre átlátszóbb a trükk.

genevieve 2011.04.11. 21:08:09

@elek1: jól van, ha hülye akarsz maradni, felölem legyél:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 21:09:04

Nem kellene itten is Évát falkában támadnotok!

bigél 2011.04.11. 21:09:09

@beebeer: ezt jól csinálják. ki kell használni a kamerákat, ha már ott vannak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 21:09:18

@elek1: ezzel a stílussal inkább te tűnsz óvodásnak.

elek1 2011.04.11. 21:09:36

@Trevlovics: A lila ruhás bohóckodást én nem látom büntetésnek, a Béci sem annak vette, egy jó poén volt. Érted? Ezért nem izgultak rá most erre a szerkesztők sem.

genevieve 2011.04.11. 21:09:49

@Peter_Cs: én tuti nem költözöm be a villába:-D

genevieve 2011.04.11. 21:10:25

@beebeer: ha megfigyeled alek előbb mindig belenéz a kamerába és utána nyomja a hegyi beszédet:-)

csicserierika 2011.04.11. 21:10:48

@Trevlovics: megkeresésére válaszolva pontos adatot nem tudok, közölni, de kapásból három alkalom volt, plusz a jótékonysági hét folyamatosan.
Remélem válaszom kielégítette :)

bigél 2011.04.11. 21:10:50

@genevieve: pedig mekkora lenne már, ha pár kommentelő berontana. megnézném.

Trevlovics 2011.04.11. 21:11:11

egyébként meg az egész éva baromsága volt, a csatorna ezzel a levéllel felajánlotta neki gyakorlatilag, hogy megússza büntetlenül a szaunában alvást, fenyegettek egyet és bíztak abban, hogy elég lesz, ez a marha éva felelőtlenségből, nemtörődömségből, vagy ki tudja milyen okból elég kellemetlen helyzetbe hozta nem csak magát, de a csatornát is.

csicserierika 2011.04.11. 21:11:40

@répakörte: nana, Szegednél azért beletrafáltál :)

az én rózsám vasutas 2011.04.11. 21:12:02

@Trevlovics: A játék része, hogy pár játékost egyszer-egyszer megbüntetnek valami baromság miatt. Lehetőleg mindegyiket egyszer, hogy mi kintiek megnézhessük minden játékos reakcióját. Alapjában ez nem nevelőtábor.

bigél 2011.04.11. 21:12:09

@Trevlovics: pontosan. korábban ezt írtam én is, hogy gyakorlatilag feltételes szabadlábra helyezték.

2011.04.11. 21:12:13

@bigél: ebben igazad lehet, de annyira irritál ez a szerencsétlen Éva, hogy azt is hibának rovom fel, hogy játszanak a kamerának. Ez van. :)
Mellesleg most úgy gondolom, hogy Anikó is játszott egy kicsit a kamerának, csak ő ezerrel jobb színésznő, mint Éva.

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 21:12:35

@genevieve: szerintem is így van, Éva nem szégyell semmit, mindent hárít, ha szembesytk értetlenkedik, meg ezvagyokénezik, szánalmas, azt hiszi szeretik a nézők, hehehe, pedig nem

Trevlovics 2011.04.11. 21:12:40

@csicserierika: értettem, köszönöm. azért kérdeztem, mert úgy adta elő a panaszt, mintha folyamatosan ezzel traktálna minket a csatorna, holott valóban, szerinem a jótékonysági hét óta egyetlen szót nem hallottunk erről.

elek1 2011.04.11. 21:12:43

@Peter_Cs: Csak ehez értenek látod.

genevieve 2011.04.11. 21:12:53

@bigél: oké, de csak akkor ha falkában támadhatunk:-D

répakörte 2011.04.11. 21:13:32

@fran7: Ez nem a bennem élő jó vagy rossz képről szól. Arról szól, hogy elhintesz egy olyan buta sztereotípiát, aminek max a te agyadban van alapja. A faxom kivan, hogy megbélyegeznek azért, mert Békés megyei vagyok. Mondom, ez alapján én is irkálhatnék pár megyéről, településről szépeket. De kúúúrvára nem vagyok előítéletes, és a fenét se érdekli, ki honnan jön. Mellesleg: ha 5:1 arányban állítotok valamit valakiről/miről, attól nem biztos, hogy nektek van igazatok.

Egyébiránt, nem hiszem, hogy önismereti tréning lenne ilyen Éva-félékkel megismerkedni. Hozzáteszem, az ismerőseim között van mindenféle, rosszindulatúbb is. De az ilyeneket inkább hanyagolom.

2011.04.11. 21:14:12

@genevieve: igen, gondolom csekkolja, hogy pontosan a kamerába tudjon szónokolni.

bigél 2011.04.11. 21:14:17

@genevieve: na jó, legyen! bár ez egyéni játék. ;)

fran7 2011.04.11. 21:14:28

@groove: Olivérnek mondták, hogy te mindenkinél jobban ismered a szabálykönyvet. Valószínűleg ő készült rá többször elolvasta. Engem is érdekelne a szabálykönyv és a szerződésnek azon része is, ami nem a juttatásokról szól. Azt úgyse hozzák nyilvánosságra. Mennyi időre szól, milyen kötelezettségeket ír elő a szereplőknek. S mit tartanak szerződésszegésnek.
A BSG könyvét felrakták a netre utólag.

Trevlovics 2011.04.11. 21:14:42

@Peter_Cs: nem kellene minden közölt megfigyelést támadásnak venni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 21:14:44

@Trevlovics: tényleg, erre (mármint hogy megúszhatja a szaunában alvást), nem is gondoltam, jó meglátás.

elek1 2011.04.11. 21:14:53

@egyedem begyedem tengertánc: Szimpatikus Anikó ármánykodásait már mindenki elfeljette olyan régen voltak.

dr. gernika 2011.04.11. 21:15:06

@genevieve: Fogadjunk, te Csabára gyúrsz. :D Láttam délután, készülődés közben, csak már kommentelni nem volt idő. :)

csicserierika 2011.04.11. 21:15:10

@bigél: bocsi, egy poénért mindent :)

genevieve 2011.04.11. 21:15:40

@répakörte: 10 évig hajdú-bihar megyében éltem
10 évig pest megyében
27 éve pesten élek

na akkor most mi van?:-)

Trevlovics 2011.04.11. 21:15:44

@bigél: ez találó megfogalmazás, igen. Buci hogy örült volna egy ilyennek

bigél 2011.04.11. 21:16:26

@genevieve: napraforgó vagy! ennyi.

genevieve 2011.04.11. 21:16:35

@gernika: na, most tagadjam?:-DDD

csak fos 9-es vagyok a sorban:-)

Trevlovics 2011.04.11. 21:16:57

@genevieve: az, hogy minimum 47 vagy :)

Drogon 2011.04.11. 21:17:05

@genevieve: Én küldtem neked üzit, megvan? (soha nem küldtem így senkinek se, szal nem értek hozzá)

genevieve 2011.04.11. 21:17:09

@bigél: tudod egyedül gyáva vagyok:-D

_most_ 2011.04.11. 21:17:09

@joszif: Hát szerintem, hogy Évának lesz-e helye a médiában vagy nem, az tök független attól, hogy viselkedett a villában. Nekem nagyon úgy tűnik, nem szimpátia alapján kapnak műsort egyes emberek. Annak, meg hogy a kommentelők savazzák, nincs jelentősége, a sírás a VIP-ban nem hallatszik.

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 21:17:34

@Trevlovics: indok, mondjuk Buci szigorú tekintetével elképzelve: Éva! Van egy kisfilmünk, figyelj csak - megmutatják nekijje - ha nem viseled a védettséget jelképező lila kendőt, akkor ez számunkra azt üzeni, hogy nincs szükséged védettségre, legyen, mostantól kezdve nem vagy védett, vidd ki a kendőt a riportszobába. Hú de megnézném Éva görcsbe ránduló fejét ,és ahogy mondaná, de András, de András, én csak, én csak éncsak brühühü, Alek védj meg - Béci, Anikó Jerzy arca megvan? Remek jelenet lenne :))))

Drogon 2011.04.11. 21:18:04

Mivótmivót az öfben? A végén már nem bírtam és elmentem szaladni egyet.

2011.04.11. 21:18:22

@Ayesha: az a helyzet, az interjú után én is megállapítottam, hogy semmi nem változott, ugyanolyan irritáló maradt BB Zsanett mint volt, csak tudálékosabb lett. :) Mondhatni BB Éva után ő a BB nagy vesztese, na most a VV4-ben Éva személyében megkaptuk mind a kettőt.

az én rózsám vasutas 2011.04.11. 21:18:28

@genevieve: Béciék is sokat költöznek.
Bocs. Nemrég olvastam hogy egy poénért bármit.

csicserierika 2011.04.11. 21:18:35

@Trevlovics: szuvenír vélemény volt, mert egyébként ő a második Alek után (a szívemben) :)

genevieve 2011.04.11. 21:19:11

@beebeer: hogy a kamere fókuszoljon:-))

@Trevlovics: elmúltam 3 napja:-)

@csicserierika: pff, nárcisztikus...nem tudom melyik a rosszabb:-)))

@perpetum: igen, válaszoltam is, csak a freemail olyan fos9-es, hogy van amikor csak napok mőlva kpom meg a választ:-(

Doktor Kotász 2011.04.11. 21:19:20

@isucu: "A részeg Anikó nagyon ocsmány volt,"

Szerintem meg aranyos volt. :-)
Nem volt igaza, mert Éva cselesebb volt, és nem bűn amit csinált. Igaz, hogy Anikónak nem volt igaza, mert Ú sem akart mást, mint kinthagyva a Jerzyt döntősnek lenni. Éva is valami ilyesmit akart, csak két felvonásban.
Szóval nem volt Anikóünak igaza, de aranyos volt, ahogy leesett neki a tantusz, hogy lesakkozták. :-)

Mellesleg én Alekosznak drukkolok, bírom az Évát (attól függetlenül, hogy bolondnak tartom), de Anikó a második kedvencem. Szóval cuki volt, ahogyan affektálva nyafogott, hogy átbaszták. :-)

Évának meg elismerésem, hogy kisakkozta a dolgokat. :-)

répakörte 2011.04.11. 21:19:24

@csicserierika: Meglehet. Emellett az egyik legjobb haver ott született és ott is él még mindig. Ha sztereotípiákban gondolkodunk, akkor a haver beképzelt, és én is az vagyok, ha már vele barátkozom. És még Békés megyei is vagyok... Totál gáz ember lettem. A sztereotípiákból kiindulva. Megyek, elásom magam a kertben. :D

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 21:19:38

@lami83: ja valami celebszivató műsorba szívatottnak biztos meghívják párszor, meg a kész átverésesekre is számíthat, hogy megszerveznek neki valamit mókásat - kb ennyi

2011.04.11. 21:19:46

@perpetum: Te hol futkosol? Én is voltam, de még a végére visszaértem.
Nagyon szarul megy a futás, de ezt a hetet erre szántam, a visszaszokásra.

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 21:19:47

Gyerekek, fejezzétek már be ezt a Békés megyézést mert rossz hallgatni, pedig még csak a felénél járok, köcce.

genevieve 2011.04.11. 21:19:48

@bigél: ááá, annyira nem vagyok szép:-)))

Trevlovics 2011.04.11. 21:20:07

@egyedem begyedem tengertánc: ez valóban brutális lenne! vagy valami ilyesmi.

bigél 2011.04.11. 21:20:29

@genevieve: eddig is sejtettem, de most már visszaigazolást nyertem. ;)

genevieve 2011.04.11. 21:21:08

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

akkor ebből is nyilvánvaló, hogy jó emberek és mindenhol megállják a helyüket:-)

Trevlovics 2011.04.11. 21:21:14

@genevieve: gratulálok, hajdú-bihar megyét letagadhatod :)

Lijiang 2011.04.11. 21:21:26

@beebeer: nem a kamerát csekkolja, hanem a tükörben saját magát.

répakörte 2011.04.11. 21:22:00

@genevieve: Gyúrd össze az említett megyékre/helyekre vonatkozó sztereotípiákat, és megkapod saját magad :DDDD

bigél 2011.04.11. 21:22:33

@bigél: mármint azt, hogy egyedül gyáva vagy

később jött a szépséges, de azt nem tudo, mire válaszoltad. már teljesen elvesztettem a fonalat. megyek is édent nézni.

2011.04.11. 21:23:24

@egyedem begyedem tengertánc: vagyok olyan rosszindulatú, gonosz boszorkány, élvezném ezt a jelenetet. Meg a fosást, ami ezek után lenne!!!! :)))

bigél 2011.04.11. 21:23:27

@répakörte: akkor répakörtefa lesz belőled?

Doktor Kotász 2011.04.11. 21:24:28

@beebeer: "az a helyzet, az interjú után én is megállapítottam, hogy semmi nem változott, ugyanolyan irritáló maradt BB Zsanett mint volt, csak tudálékosabb lett. :)"

BB Zsanett végig a legnépszerűbb volt, és akkor lett kiátkozott, amikor Pongó megorrolt rá. Neki sokat ártott, hogy a sok paraszt írástudatlan többi kiközösítette, és nem maradt neki más társa, mint az a szerelmes hülyegyerek. Nem volt kihez húznia, így rálett tolva, hogy szórakozik a sráccal.

Egyébként milyen interjúról beszéltek?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 21:24:34

@Hódos Hajnalka: pedig már én is szóltam, de senki nem hallgatott rám. :)

2011.04.11. 21:24:40

@Lijiang: szerintem meg a kamerát. Majd ha kijön megkérdezzük tőle. :)

bigél 2011.04.11. 21:24:56

@genevieve:
"ááá, annyira nem vagyok szép:-)))"

dehogynem. csak azt tudnám, ezt mire válaszoltad?

fran7 2011.04.11. 21:26:36

@beebeer: Mennyit sikerült futni? Most rám szóltak, hogy fussak gyorsabban. De mondtam, hogy ha lassan fut az ember jobban fogy. A jövőhét lesz az iramfutások kezdete. Csak úgy ne járjak mint Laci az edzéseivel.;)

rianna 2011.04.11. 21:26:49

sziasztok:)
sokat nem láttam az utóbbi napokban, de most fedeztem fel, hogy Lilu lába félelmetesen hátrafele görbül, a látványon a 3 számmal nagyobb cipő sem segített :D

Csaba nem rossz, de nem igazán az esetem, meghagyom nektek :P

2011.04.11. 21:26:49

@Doktor Kotász: pár éve készítettek egy interjút a BB szereplőivel.
De megjegyzem, te egészen más oldalát láttad meg ennek a kiállhatatlan, rosszindulatú libának, valószínűleg Peti_Cs is így van Évával. :)

répakörte 2011.04.11. 21:27:00

@bigél: kivágott répakörtefa :D

@Hódos Hajnalka: @pushpang: Oksa, oksa, én befejezem, ami nem megy, nem kell erőltetni. És amúgy is, kezdődik az Éden :)

bigél 2011.04.11. 21:27:31

és most megnézem ki a legújabb kelgyó az édenben

Doktor Kotász 2011.04.11. 21:27:49

Most a szavazás akkor miről szólt, már amelyiket az Olivér nyerte?

Csak nem ő fog műsort vezetni a Sthol Buci helyett?

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 21:27:55

@Doktor Kotász: jaj, életem szerelmének pont a PIGMEUS (emlékeztek? Pongó Pigmeus) volt a kedvence, szívesen bámulta vihorászva, ahogy a kopasz egész éjjel futott meg egy felmosóvödör tartalmát a fejére öntötte...:D:D

bigél 2011.04.11. 21:28:44

@Doktor Kotász: ne már, ez eszembe sem jutott, de lehet benne valami :( :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 21:29:58

@rianna: lilunak fordítva van beszerelve a térdkalácsa. Rémisztő látvány.

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 21:30:02

@pushpang: de én az asztalra is csaptam :DD

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 21:30:26

@beebeer: meg a Béci körbenyálazását, hogy tudod Béci, én mindig szerettelek :D :D :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 21:30:33

@Doktor Kotász: Ezzel Anikó akkora böszmét lépett, mint az ólajtó!

Virágék 2011.04.11. 21:30:54

@csicserierika: Tévedésben vagy, én is Aleknak + Évának szurkolok, de szerintem sajna nem ők nyernek.
A két norvégot meg úgy útálom, hogy 100-szor inkább Erzsike nyerje meg, mint ők!EEEEE-GEN?

_most_ 2011.04.11. 21:31:21

@Trevlovics: Hát ezt tök nem értem, ha Béci nem viseli a lila kendőt akkor lila ruha a büntetése, ha Éva nem viseli, akkor elveszik a védettségét, ez nekem elég igazságtalannak tűnik. Ez csak úgy lenne korrekt, ha Bécit talpig lilában kirakták volna a népligetbe, fradi meccs előtt.

genevieve 2011.04.11. 21:31:26

@Trevlovics: nem szeretném, szülőhelyem és onnan származik a családom is:-)

Doktor Kotász 2011.04.11. 21:31:33

@beebeer: Ehhez a Renato interjúhoz mit szólsz?

Respect Renatonak. :-)

velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/04/10/renato/

2011.04.11. 21:31:33

@fran7: fúúúú, nagyon keveset. Még féltem a lábamat egy kicsit, meg egy profi futó ismerős mondta, hogy egyelőre csak annyit fussak, hogy maradjon bennem, na ezt könnyen betartottam. Ma csak a 2 km-es körön csoszogtam át, ezen a héten csak szoktatom magam a délutáni futáshoz, én reggel szerettem igazán. De 1 év kihagyás után gyenge vagyok mint a harmat, lassú mint egy tetű de ketten futunk, én meg a hájam.
De bízom benne, hogy pár héten belül azért javulok.
Az iramfutás az az intervallum vagy minek nevezik? Vagy időre?

genevieve 2011.04.11. 21:32:01

@bigél: hogy napraforgó vagyok:-)))

olyan szép virág:-))

2011.04.11. 21:33:22

@Doktor Kotász: Renátó nem volt rossz fej, én bírtam. Ja és olvastam az interjút már a hétvégén, vannak benne jó gondolatok. :)

fran7 2011.04.11. 21:33:29

@bigél: Kevés ennél elfogultabb lépést tudok elképzelni a műsor történetében. Bár a retek mindig meg tud lepni.

Doktor Kotász 2011.04.11. 21:34:57

@Ayesha: Pongó egy bolond volt, de bírta mindenki. :-)

Alekosz és Laci keveréke Olivér humorérzékével.
Mármint amit Laci szeretne magáról hinni. :-)

Mert, ha belegondolok, Laci nem nekünk hazudott az összeomlása előtt, hanem magának. Tehát amiket hangoztatott, olyan szeretett volna lenni.

genevieve 2011.04.11. 21:35:27

aki még nem olvasta:-D

Hölgyeim és Uraim!

Akinek van ezen a hétvégén szombaton egy kicsit mulatni, röhögni, kibeszélni kedvenc játékosainkat a hogyvoltozókkal vvlaci kedvenc pubjában az jelentkezzen nálam és megszervezzük a bulit:-)

Doktor Kotász 2011.04.11. 21:36:50

@bigél: Miért lenne baj, ha Olivér műsort vezetne? Szerintem abban jó, és csinálta már korábban is.

fran7 2011.04.11. 21:37:42

@beebeer: Én úgy csinálom, mint amatőr 100 lépést futok gyorsan 100 lépést kocogok. S ebből csinálok 4-5 darabot. S előtte futok 2 km-t, majd levezetésként ugyanannyit. A lényeg hogy legyenek szakaszok ahol picit gyorsabban futsz. Hajrá!

rianna 2011.04.11. 21:38:09

@pushpang: ezt valaki már egyszer leírta, de nem hittem neki. Most meg nagyon megijedtem tőle:D
@beebeer: jó látni, hogy valaki nekifogott, engem a hideg még visszatart. Meg az unalom, mint múltkorjában beszéltük :)

genevieve 2011.04.11. 21:38:41

@fran7: na jól van, mindenki futkározik össze-vissza...

teljesen frusztrált leszek itt köztetek:-D

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 21:39:05

@Doktor Kotász: @beebeer: nekem a macska volt a kedvencem. János volt a neve asszem.
az az ausztrál picsa meg végképp zavarta a bioritmusomat.

genevieve 2011.04.11. 21:39:39

@Doktor Kotász: ellenszenves volt, erőszakos, önkéntes mérvadó

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 21:40:22

@genevieve: én utálok futni, nem is csinálom, úgyhogy ne érezd magad frusztrálva:):)

fran7 2011.04.11. 21:40:41

@Doktor Kotász: Nem a képességeivel van gond Olivérnek. Ez olyan mintha Lipcsei Peti lenne a bíró egy Fradi-Újpesten, vagy Totti egy Roma-Lazion.

Doktor Kotász 2011.04.11. 21:40:52

@genevieve: Bocs, de szerintem aki találkozni akar ezekkel a ketrecbe önként bezárkózó majmokkal, az nem sokkal különb náluk.
Nézni kell őket, nem találkozgatni velük.

Na jó, az Anikót sunáznám. :-)

genevieve 2011.04.11. 21:40:59

@Ayesha: oké, akkor maradnak a röcögő hájacskák:-D

rianna 2011.04.11. 21:41:54

@Peter_Cs: ezt csak azért mondod, mert még nem láttál minket:DD

2011.04.11. 21:41:56

@fran7: igen, akkor ez az a bizonyos intervallum edzés, sokkal keményebb csinálni, mint így leírva olvasni. Respect! Ja, és ez aztán égeti a zsírt keményen! Fénykoromban, még a csonthártyagyulladás előtt heti 20-23 km-ert futottam, megpróbálkoztam az irammal én is, de még akkor is túl kemény volt. Pedig nem lenne rossz csinálni, állítólag 20-25 perc elegendő az intervallumból.

Doktor Kotász 2011.04.11. 21:42:14

@fran7: Miért, szerinted most elfogulatlanok? :-)

genevieve 2011.04.11. 21:42:19

@Doktor Kotász: szerintem olvasd át mégegyszer mit irtam:-)

Albino Vernyul 2011.04.11. 21:42:43

@csicserierika: Eva ment oda sundorogni Anikonak, hogy kibekuljenek.. Keressem meg a videot..?! Eva felhasznalta, eldobta.. Anikonak most esett le.. Meg, jo, hogy a fejehez vagdosta.. Vegre valaki szemtol-szembe.. Remelem Beci mast visz, es parbajban lejatsza a 2 csaj egymas ellen..;))

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 21:42:57

@genevieve: de komolyan. Egyrészt fájós térdem van, másrészt rühellek futni. Előbb csinálok meg 1000 hasizomgyakorlatot vagy inkább úsznék, ha tehetném.

2011.04.11. 21:43:37

@rianna: hideg???? Tök jó idő volt most így este, unalomról meg nem beszélhetünk, AD/DC-t nyomattam a fülembe. :)

genevieve 2011.04.11. 21:43:41

@Peter_Cs: lilura és éva SSKK nem irigykedem és nem is fogok:-D

Doktor Kotász 2011.04.11. 21:43:45

@genevieve: De legalább korrekt volt.
Erőszakot csak az utólag vándorkilincsé vált nyílászáró tartozékon követett el. :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 21:43:52

@Ayesha: Meg kifejezetten rossz hatással volt az idegrendszeremre.

genevieve 2011.04.11. 21:44:38

@Ayesha: én is utálok futni:-)

és viziszonyom is van:-DDD

2011.04.11. 21:45:43

@Ayesha: jaj, az ausztrál szűz! A nevére már nem emlékszem, csak arra, hogy szült egy kisfiút és Ausztráliában neveli.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 21:46:49

@rianna: azt hiszem az is én voltam, még régebben. De akkor még tényleg senki nem hitt nekem. :D
Évek óta kíváncsisággal vegyes irtózattal figyelem a lábát és néha megsajnálom, mert láthatóan arra törekszik, hogy valahogy egyenesben tartsa. Ez biztos nagyon fárasztó lehet, néha el is engedi magát, de hamar észbe szokott kapni.

bigél 2011.04.11. 21:47:01

@genevieve: ja, értem már. szerintem is szép a napraforgó. érdekes egyébként - most ugrott be - hogy hatodikos koromban a fiúk minden lányról elmondták, hogy zsrintük melyik virág lenne. én lettem a napraforgó. akkor nem örültem neki, mert rózsa szerettem volna lenni, de most már másként látom. milyen emlékeket hoz fel ez a VV. már emiatt megérte nézni/olvasni. :)

Doktor Kotász 2011.04.11. 21:47:57

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Szerintem Éva jól csinálta.
Én abban bízom, hogy Béci Alekoszt hívja ki, kint marad, utána kiszórják Jerzyt, és Alek-Anikó-Éva végeredmény lesz.

Én bírom Anikót is, Évát is, és vicces volt, ahogy Anikó puffogott Évának. Valahol mindkettőnek igaza volt, csak Anikó aranyos, Éva pedig sakkozósabb. :-)

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 21:48:03

1-2 hete kezembe nyomtak egy Curves-edzésről szóló kártyácskát, hogy ingyenes állapotfelmérés. Utánaolvastam, és lehúzásszagot érzek:D

Townsend 2011.04.11. 21:48:11

@Doktor Kotász: Tudna olyan kretén lenni, hogy ne tűnjön aranyosnak? Kitalálom, nem.

fran7 2011.04.11. 21:48:17

@Doktor Kotász: Nem azok, de az már védhetetlen lenne. Bár Olivér a NekedValókban elég normális volt és értelmesen beszélt. De mondjuk az Istenes Bencét meg a Vivient is bedobhatná a retek Buci helyett. Ők azért képben vannak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 21:48:24

@genevieve: ne hidd. Korábban írtam ma, hogy futásfóbiám is van. :D

inmemancsi 2011.04.11. 21:48:31

az éva rajongók méltóak példaképükhöz. ugyanúgy hadoválnak, értetlenkednek mint ő. egy darabig mérges voltam a bentiekre, hogy nem tudják leoltani, de már -megint - rájöttem, hogy ezeket nem lehet józan, értelmes beszéddel biztos, hogy nem

bigél 2011.04.11. 21:48:37

@Doktor Kotász: nem bírom Olivért, rosszul vagyok tőle. kb. mintha kukacok közé kéne dugni a fejem.

rianna 2011.04.11. 21:48:42

@beebeer: itt 4-5 fok van, lefagyok, mikor kimegyek, 6 rend ruha volt ma is rajtam.
Lehet, hogy hülye kérdés, de olyankor nincs benned olyan impulzus, hogy a zene ritmusára szaladj?:D Figyelek, hogy mit írtok az intervallumról, majd én is kipróbálom:)

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 21:49:46

@beebeer: Andi volt, 28 évesen szűz:D
gondolom utána az első dugipartyban teherbe esett. Én kislányról tudok...

inmemancsi 2011.04.11. 21:50:12

@Ayesha: ingyenes állapotfelmérés otthon: kezdjél el néhány guggolást, fekvőtámaszt, felülést 10 (rosszabb esetben 5) perc alatt megvan az eredmény.

2011.04.11. 21:51:04

@répakörte: bocs, hogy beleszólok, olvasom a vitátokat egy ideje, és megértelek, hogy érzékenyen érint, DE: senki nem írta, hogy adott megye MINDEN egyes tagjára jellemzőek bizonyos negatív tulajdonságok, hanem hogy nagy arányban fordulnak elő az ott élők körében. És emellett folyamatosan hangoztatja a kivételeket.
Egyébként semmi közöm hozzá, és nem is tudok (meg nem is akarok) igazságot tenni, mert én még ilyesmit nem figyeltem meg otthon, de már nem tudtam szó nélkül hagyni, hogy mennyire elbeszéltek egymás mellett. :)

genevieve 2011.04.11. 21:51:29

@bigél: én orchidea szeretnék lenni:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 21:51:31

@Peter_Cs: @rianna: @pushpang: Lilu jól néz ki, irigykedtek?"

Igen. Én nagyon szeretnék Lilu lábakat és Éva szemtáskákat.
Most boldog vagy?

inmemancsi 2011.04.11. 21:52:00

@beebeer: én a napi 10-12 km-re esküszöm:)

rianna 2011.04.11. 21:52:10

@pushpang: már két közös pont, nekem is futásfóbiám van:D:D De mivel most jobb ötletem nincs, próbálom a lelkes emberek lelkesedését ellesni, hátha megjön a kedvem:))

genevieve 2011.04.11. 21:52:30

@pushpang: fóbiások ha összejönnek:-DD

2011.04.11. 21:52:33

@rianna: de van impulzus bőven, hogy ritmusra fussak, általában Quimbyt szoktam hallgatni, velük valahogy megy a dolog, de ma előkeveredett a 91-es AC/DC dupla koncert, gondoltam kipróbálom.
Volt is gondom rendesen, de még annyira visszaszoktatós üzemmódban vagyok, hogy végül is nem zavart, hogy ütemtelenül futok.
Régebben kézilabdáztam, ott is tudtam ütemtelenül dobni, ami nagyon különleges adottság, igaz én ezzel együtt sem vittem sokra. :)

csicserierika 2011.04.11. 21:52:38

@genevieve: bocs , most jöttem vissza.
Csak szereti a szépet :)

genevieve 2011.04.11. 21:53:33

@csicserierika: akkor ne magát nézegesse, hanem anikót:-D

vagy bécit:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 21:53:39

@inmemancsi: háhá! 5 perc guggolás, meg fekvőtámasz? 3-at nem bírnék jelenleg.
De szerintem fekve jól nyomnék. :D

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 21:53:59

@inmemancsi: @Townsend: ja,
mert hogy van egy éves díj (tagsági) plusz havonta a bérlet ára...

amúgy állapotfelmérés nélkül is tudom, hogy szarul nézek ki és szar állapotban vagyok:D:D:D

csicserierika 2011.04.11. 21:55:12

@répakörte: jó földek vannak arrafelé :)
egyébként érintett vagyok én is, ne busulj :)

inmemancsi 2011.04.11. 21:56:01

@pushpang: hát akkor te már meg is csináltad a szuper állapotfelmérést:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 21:56:01

@Doktor Kotász: szerintem Béci nem olyan hülye, hogy Alekoszt vigye ki. Leglábbis remélem. Szerintem Jerzsit fogja.
Éva-Alekosz-Béci hármasból az első kettő egymást fogja gyengíteni a végén. De ezeket már mások is leírták biztos előttem...

fran7 2011.04.11. 21:56:32

@beebeer: Ja míg elfelejtem maximális tiszteletem a 20 km feletti futásokért.

csicserierika 2011.04.11. 21:56:53

@Hódos Hajnalka: csak túl reagáltuk a dolgokat, tudod ennyi Anikó után . Hajaj :)

2011.04.11. 21:57:42

@inmemancsi: mert valószínűleg az anyád lehetnék, tiszteld a korom légyszi, te ifjú titán!
Ha huszonévesen szerettem volna futni, én is nyomtam volna 10-12 km-ert, de így aggon, megtörve megelégszek az alkalomszerű 5 km-el.

inmemancsi 2011.04.11. 21:57:57

@Ayesha: úgy kell hozzáállni, hogy jól fogok kinézni, jól fogom érezni magam és akkor már könnyebb kezdeni

csicserierika 2011.04.11. 22:00:16

@Virágék: erről van szó, had menjen.
Azért még ne temessük nagy favoritomat , ok?

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 22:03:07

@inmemancsi: amíg melóztam, jártam edzeni, illetve itthon is volt kedvem tornázni.
Most valahogy...nem megy.

csicserierika 2011.04.11. 22:04:06

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ámen, csak ne küldjél most nekem kötelező videot
:)
Amúgy az éjjeliekért hála.

2011.04.11. 22:04:32

@fran7: aranyos vagy, de csak hetente elosztva futottam 20 km-eket, így már nem az a teljesítmény, sőt, ha őszinte vagyok magamhoz, valószínűleg én vagyok a liget legrosszabb futója, erre jöttem rá, mikor 80 éves bácsikák húztak el mellettem, de mit csináljak, megszerettem.
Nagyon húzós munkanélküli időszakban szoktam rá, a reggeli szorongások ellen kiváló. Nagyon jól jött, mikor házhoz jártam a lófaszért, hogy vulgárisan fejezzem ki magam. A futók őrültek, az nyilvánvaló, de agresszív embert még nem láttam köztük.

inmemancsi 2011.04.11. 22:05:29

@beebeer: az már eleve tisztelni való, ha valaki tesz magáért, pld. fut, az meg pláne, ha korábbi egészségügyi problémái után teszi. én a 10-12 / nap azért mondtam mert nagyon jól karban tart - mondjuk csinálok mást is, de régebben inkább konditerembe jártam és ott kardioztam is, de fele ennyire nem volt hatékony - szabadban mozogni a legjobb szerintem, jóval hatékonyabb

inmemancsi 2011.04.11. 22:07:40

@Ayesha: hát pedig akkor most kéne nagyon elkezdeni! arany igazság, hogy épp testben épp lélek, a mozgás segít sok mindent jobban elviselni, megemészteni, a futás meg nem kerül (szinte) semmibe (én se szuper futócuccban nyomom)

Virágék 2011.04.11. 22:08:02

@csicserierika: Dicsérni jöttem, nem temetni:)

2011.04.11. 22:08:09

@Ayesha: elkezdeni nehéz, marha nehéz, de én éppen a munkanélküli időszakomban kaptam rá. Segített sokat, a hülye interjúkat, a kudarcokat átvészelni. Az meg hogy azonnal ledobtam 8 kg-ot, már csak hab volt a tortán.
Ja, és a reggeli futás rendszerbe foglalta a napomat, már éppen kezdtem szétcsúszni mikor elkezdtem, de hogy mi vitt rá azon a régi májusi reggelen, honnan jött az ötlet, azt nem tudnám megmondani.

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 22:11:18

@beebeer: nem most kellene elkezdenem, már fél éve futkorásznom kéne, mióta munkanélküli vagyok:D

csak még az a zavaró, hogy felénk nemigen van futásra alkalmas útszakasz. A hegyre nem fogok felfutni, aszfalt szar. Olyan futóizé kéne, mint a Margitszigeten.
Tudom, biztos csak kifogásokat keresek:D

genevieve 2011.04.11. 22:11:34

@beebeer: nincs az a hatalom, hogy én reggel felkeljek azért, hogy fussak:-D

rianna 2011.04.11. 22:12:10

@Ayesha: nekem beeber ereje meghozta a kedvem. Mit szólsz, elkezdjük holnap reggel?:)

genevieve 2011.04.11. 22:12:26

@Ayesha: ááá, én 3 éve vettem futócipőt, futónadrágot, zokni, futópulcsit:-)))

azóta is bent van a szekrényben:-)))

Lone Starr (törölt) 2011.04.11. 22:13:03

@bigél: Nem csak te. Így jött le, Éva itt a képben sincs, Aleknak egyaránt jó Béci és Jerzsi kiesése is (Anikóé azért nem, mert egyszerűen lehet, hogy 2 nőt tervez maga mellé a döntőbe :], de persze ide szól, hogy Évit folyton az Anikó és az Éva saját meccsének lejátszására buzdítja - ez már racionálisabb, mint a threesome :]). Mindegy is neki: vagy érzi Jerzsy vélhető erősödését, vagy felmosatni akarja Béci által vele a padlót. Mintha valamiért az érdekei most épp az Anikó-Béci párbaj ELLEN állnának. Ez csak feltételezés.

2011.04.11. 22:13:12

@inmemancsi: igen, imádom ezeket a tavaszi reggeleket, estéket. De a legnagyobb élmény, igen élmény!, hóban futni, pár éve még márciusban esett rengeteg hó, a nap már tavaszi erővel sütött én meg a puha hóban száguldoztam! :DD

Nem vettem zokon a 10-12 km-ert, legfeljebb elfog a sárga irigység, de tisztában vagyok vele, hogy 40+-ként én már ezt a teljesítményt nem fogom elérni, illetve nem is kell, ha 5 km után érzem remekül érzem magam. Nem bírja már a lábam, na! :)

csicserierika 2011.04.11. 22:16:16

@genevieve: valami frappánsabbat vártam :)

fran7 2011.04.11. 22:17:33

@genevieve: Én másfél évig olyan este futottam, hogy senki ne lásson a faluban. De én férfi vagyok, s kevesebb a félnivalóm. De az esti futás is jó, ha nem megy reggel.

genevieve 2011.04.11. 22:17:49

@csicserierika: nem, te tiltakozást vártál:-D

Doktor Kotász 2011.04.11. 22:18:19

@Townsend: Tudna, és sokszor volt olyan.
Például a félrelökős hisztije miatt.

genevieve 2011.04.11. 22:18:36

@fran7: ááá, este már fáradt vagyok:-D

2011.04.11. 22:21:09

@Ayesha: én elhiszem, mikor nyaralni voltunk én is napokig kerestem egy útvonalat, pedig úgy elképzeltem, hogy a gáton mekkora futásokat csapok majd, de szinte járhatatlan volt, tele alattomos gödrökkel és falkában támadtak a kutyák! :) Bent a faluban meg balesetveszélyesnek mutatkozott, egy korombeli asszony annyira megbámult, hogy belehajtott az árokba biciklivel. :)

csicserierika 2011.04.11. 22:21:39

@genevieve: nem , én poént vártam nagy dé betűvel a végén. A fele bejött :)
Megyek aludni. Jó éjt.

Trevlovics 2011.04.11. 22:22:00

@lami83: szórakozol, mi? vagy komolyan nem érted?

Doktor Kotász 2011.04.11. 22:22:25

@genevieve: "szerintem olvasd át mégegyszer mit irtam:-)"

Ja, hogy ez csak egy amatőr kibeszélő show lenne? :-)

Doktor Kotász 2011.04.11. 22:24:53

@inmemancsi: "az éva rajongók méltóak példaképükhöz. ugyanúgy hadoválnak, értetlenkednek mint ő. egy darabig mérges voltam a bentiekre, hogy nem tudják leoltani, de már -megint - rájöttem, hogy ezeket nem lehet józan, értelmes beszéddel biztos, hogy nem "

Szerintem az nem normális eleve, aki bárkinek a rajongója. :-)

genevieve 2011.04.11. 22:24:54

@Doktor Kotász: nem ez csak egy amatőr "jól vagyunk, igen jól vagyunk" buli:-)

2011.04.11. 22:25:24

@genevieve: azért érdekes mennyit változik az ember, én komolyan sportoltam ifjú éveimben, tudod a II. világháború idején úgy 1920-ban :))), de gyűlöltem futni. A szokásos Cooper-tesztet utáltam, az alapozáskor lógtam és sokszor csak úgy voltam hajlandó lekocogni a reggeli 5 km-ert az edzőtáborban, ha vihettem a labdát is.
Most meg önként és dalolva. Soha ne mondd, hogy soha! :)))

bigél 2011.04.11. 22:27:31

@beebeer: a II. vh nem a XIX. században volt? :O ;)

genevieve 2011.04.11. 22:28:28

@beebeer: anno az 1920-as években én is kézilabdáztam és akkor is utáltam futni, a cooper tesztet is....de a pályán gyors voltam mint a villám:-)))

bigél 2011.04.11. 22:28:30

@genevieve: kikérem magamnak, én profin vagyok jól

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 22:30:46

@beebeer: pfuj. Na a suliban rendesen megutáltatták velem a futkorászást.
Nem is voltam jó futó.
Ellenben az olyan "felmérésekben" mint pl hasizomgyakorlat, a legjobbak között voltam.

2011.04.11. 22:31:10

@bigél: a francba! Lebuktam, gyenge vagyok évszámokból. :DDDDD

Doktor Kotász 2011.04.11. 22:31:35

@pushpang: "szerintem Béci nem olyan hülye, hogy Alekoszt vigye ki. Leglábbis remélem. Szerintem Jerzsit fogja.
Éva-Alekosz-Béci hármasból az első kettő egymást fogja gyengíteni a végén. De ezeket már mások is leírták biztos előttem... "

Ilyen nem fog előfordulni. Ha a Jerzyt viszi ki Béci, akkor cinkelni fogják érte, hogy hátbatámadta a"sógorát", ezért ú fog gyengülni. És utána kit lehet kiválasztani? Évát? Megy Anikó ellen és Anikó térne vissza. Anikót? Kihívja Évát és kint hagyja. Alekoszt? Nem tesznek rá. Vagy ha mégis, Anikó esik ki, és Béci már leégette magát az árulásért.

bigél 2011.04.11. 22:33:36

@genevieve: nana, biztos vagy te ebben? kérdezd csak meg Tordast, ő biztos jobban tudja. ;)

2011.04.11. 22:33:52

@genevieve: na akkor neked is megvan az, hogy ülj le az alapvonalra, a bal lábadat tett a jobb füledhez, a jobb kezeddel fogd meg a bal füledet és sípszóra rajt!
Ma már sípra fel sem tudnék állni, nemhogy rajtoljak!!! :DDDD

bigél 2011.04.11. 22:34:43

@Peter_Cs:
csak de. most szomorú vagy? :( :(

2011.04.11. 22:35:15

@Peter_Cs: Ildikó műveltsége mély nyomott hagyott a lelkünkben. :)

2011.04.11. 22:36:55

@genevieve: most nézem csak, nekem Csaba a mai Nekedvalóban nem is tetszik, a régebbiben valahogy meggyőzőbb volt, a tietek lehet, na :)
viszont hogy ezt a zsuzsát vagy kit -aki csak fejhangon tud sipítozni- honnan szalajtották?

2011.04.11. 22:39:26

@hullámpapír: nem tetszik Csaba? Ne már, nekem is meg kell néznem még egyszer, délután igen mély benyomást tett rám. :)

Showder klub megy az RTL-en végre!!!! Úgy nézem a Dombóvárit kiválasztották, rajta van a zöld kendő! :)

inmemancsi 2011.04.11. 22:39:42

@hullámpapír: hát az a zsuzsa már állandó szereplő lett, őt kéne beküldeni meg még egy hasonszőrűjét évikéhez hárman lejátszanák a döntőt (na jó hallgatni nem lehetne, de nézni igen ahogy tépik egymást :))

2011.04.11. 22:42:33

@inmemancsi: viccen kívül: szerintem (ha már az eleje óta össze lennének zárva) évával már kitépkedték volna egymás összes szál haját (mindenki jól járt volna :D)
csak innen kintről ilyen nagy a szája, ha évavédésről van szó, de szerintem két ilyen habitusú lény öt perc alatt kivégzi egymást (vagy valamelyiket hamargyorsan kizárják)

genevieve 2011.04.11. 22:43:20

@bigél: XX. század 1901. január 1-től 2000. december 31-ig tart

I. vh 1914
II. vh 1939

genevieve 2011.04.11. 22:44:09

@hullámpapír: passz, én csak a pasit néztem meg:-))

Albino Vernyul 2011.04.11. 22:44:41

@csicserierika: A "karazsnyikov" video megtalalasaert, legalabb fel orat kuszkodtem.. De kosz, hogy szoltal, tudtam helyesbiteni..:)

2011.04.11. 22:46:53

@Peter_Cs: kemény csajszi???
nézd meg pár év múlva, egy foga sem lesz már, a hatodik exférjén túl, a nyolcadik (különböző apától származó) kölyökkel az egyik, leficcenő cigicsikkel a másik kezében, ahogy óbégat a kamerába valami bulvárműsor keretében.
egyszerű, sötét, ostoba és primitív lény, ráadásul irtózom ettől a fejhangon sipítástól, egyébként Szandika is épp így beszélt. egyszerűen érezni a butaságot a hangján.

2011.04.11. 22:47:59

@beebeer: nem, délután valaki belinkelt egy régebbi nekedvalót, abban hűha volt, de a maiban valahogy nem. mindegy, az uram úgyis kettéhasítana még a gondolatért is :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 22:48:54

@genevieve: nahát, én is kézilabdáztam! Gyors ugyan nem voltam, de nagyon magasra tudtam ugrani. :D

inmemancsi 2011.04.11. 22:49:38

@hullámpapír: jó műsor lenne:)) de most komolyan annak a nőnek tényleg elkelne egy kis helyre rakás

2011.04.11. 22:52:22

@inmemancsi: áh, én már túl öreg vagyok ahhoz, hogy a helyrerakásban higgyek (hehe) :)
egy jó kis személyiségcsere, agymosás, lobotómia, teljes elkülönítés a társadalomtól, na az kéne neki :D

bigél 2011.04.11. 22:54:39

@genevieve:
télleg? hogy mik nem vannak! :O :O

amúgy köszi, de mint fentebb már "elhangzott" (beebeertől pl.), csak tordassal és az ő tudásával viccőtünk kicsinykét. ;) a századokkal még tisztában vagyok.

genevieve 2011.04.11. 22:55:19

@pushpang: @hullámpapír:

akkor egy pályán kellene inkább buliznunk:-)))

genevieve 2011.04.11. 22:56:12

@bigél: jah, bocs:-)

kultúrbarbár vagyok:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 22:56:50

E@Doktor Kotász: Egyet ne felejtsünk el: B. meg akarja nyerni a vv-t, így nem akarna most Alekosszal párbajozni, tudja, hogy mennyire erős.
Szerintem simán ki fogja hívni Jerzsit. Ma utalt is rá az öf-ban, persze elég árnyaltan, amikor Jerzsivel és Anikóval dumáltak (valamelyik szerettét, hozzá nagyon közelállót kell, hogy kivigye - Anikóval azért nincsenek ennyire jóban). Jerzsi még mintha megértően bólogatott volna is...
Persze, az Alekosz-Éva fanoknak meg lenne a következő támadási felület ellene (hátbatámadás, stb.), de valahol tökre érhető lenne ez a lépés, hiszen vissza akar menni. Ha Anikó benn marad, akkor Évával párbajozna, ami kétesélyes. Ha visszajön bármi lehet, de ha Éva jön vissza (Alekosz miatt sok balga fog rá szavazni), akkor Alekoszt fogja gyengíteni a 3-as döntőben.
Persze, nincs nálam a bölcsek köve, és látnok se vagyok, de én valamiért Jerzsit látom esélyesnek.

Ja, az megvan, hogy mindenféle bulvárjósok Anikót hozták ki győztesnek? :D

Doktor Kotász 2011.04.11. 22:59:19

@Peter_Cs: Én bírom Évát, de Anikót jobban. Évában például az zavar, hogy elüldözte Anikót Alekosz mellől.

bigél 2011.04.11. 22:59:35

@genevieve: semmi gond. nekem is van olyan terület,ahol nem ismerek tréfát. ;)

inmemancsi 2011.04.11. 22:59:57

nézi valaki onlinet? fogmosásból arra jöttem be, hogy béci mondja, lehet ő is, jerzy, anikó éva is

akkor évike mégiscsak színtelen lett??

genevieve 2011.04.11. 23:00:44

na akkor ma este utoljára, ha untok már szóljatok:-))

Hölgyeim és Uraim!

Akinek van ezen a hétvégén szombaton egy kicsit mulatni, röhögni, kibeszélni kedvenc játékosainkat a hogyvoltozókkal vvlaci kedvenc pubjában az jelentkezzen nálam és megszervezzük a bulit:-)

eddigi létszám:

genevieve
perpetum
penelope garcia

foxglove (törölt) 2011.04.11. 23:02:13

@inmemancsi: hali, én néztem, de arról beszélgettek (vagy inkább viccelődtek), hogy ki mondja a kortesbeszédet Bécinek

2011.04.11. 23:02:22

@pushpang: én meg bal kettes. Ha most jelentkezik egy irányító összeállhatna a csapat.

Mentem lányok, fiúk, a család férfitagjai ketten három felé vannak, és egyiküknél sincs net.
Értelemszerűen le kell közvetítenem nekik a Pool meccset, a zuramnak telefonon, a kölök meg SMS-ben kéri a góllövőket. Nyertünk! 3:0-ra! :DDDDDDD

inmemancsi 2011.04.11. 23:03:42

@foxglove: oh köszi az infot a fenébe..

bigél 2011.04.11. 23:03:42

@foxglove: természetesen Csaba. Ki más?

genevieve 2011.04.11. 23:04:19

@inmemancsi: na, most vehetek be egy xanaxot:-)

foxglove (törölt) 2011.04.11. 23:07:05

Csak én bírom egyre jobban a Jerzyt?

Doktor Kotász 2011.04.11. 23:07:48

@pushpang: Éva nem fogja gyengíten Alekoszt, mert inkább Alekoszt kedvelik. Alekosz nélkül Éva kiesett volna Gigi ellen. És miután Éva lemarad, és ketten maradnak, sz Évára szavazók nyomatnák Alekoszt is.

genevieve 2011.04.11. 23:08:26

@foxglove: nem:-)

ma megalakult a jerzy szavazó tábora:)
eddig már 3-an vagyunk:-)

genevieve 2011.04.11. 23:10:00

laci a belevalóban azt mondja, hogy szó szerinte elfogyott a villában

a villában azért ment be, mert szerette volna egy olyan oldalt megmutatni, hogy lehet azzal is nyerni, hogy megfogjuk egymás kezét.....háááát, ez nagyon nem jött be....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:10:28

@genevieve: még meglátom, de egyelőre úgy néz ki, hogy vidékre utazunk ezen a hétvégén. :/

genevieve 2011.04.11. 23:11:40

@pushpang: akkor majd legközelebb:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:12:36

@Doktor Kotász: szerintem te nem számolsz Peticsével. :D Biztos van valami robotprogramja már, amivel Éva minden szavazásán közreműködik. Máskülönben nem lehet megmagyarázni, hogy Éva miért van benn még mindig.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:13:33

micsoda meglepetés, Anikó megint műsorvezető.

genevieve 2011.04.11. 23:15:02

győzi is tud böszmeséget mondani:-)

jön laci két barátja, aki védték két körömmel:-)

genevieve 2011.04.11. 23:16:07

lacinak jól áll az öltöny, nagyon összeszedetten beszél, nyugodt...egészen másmilyen mint bent a villában

genevieve 2011.04.11. 23:17:45

@pushpang: nincs, de rá vagyok tapadva a képernyőre:-D

hátha:-D

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 23:18:13

Baszki, méghogy Béci nagyon jól rappel.
Juj.
OgliG színvonal.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:18:18

nahát, Laci sokkal vékonyabbnak néz ki, mint a villában.

genevieve 2011.04.11. 23:22:06

@pushpang: egyrészt ki volt irva a neve a képernyőre:-)

másrészt az előző vv-ben ő volt az egyik meglepetés vendég mint dj...az (első topless dj)

vitek 2011.04.11. 23:22:18

Sziasztok, ez volt már?

noob.hu/2011/04/11/Club_Passion_2011-04-11_08-08-34.png

Nem mintha ez még bárkit meglepne, de ezért vicces hogy a poszt 7 órával az ominózus online szavazás lezárása előtt született.

2011.04.11. 23:22:28

@genevieve: jaj, hát buliznék én bárhol, ha...
tényleg, olyat nem lehet, hogy ti jöttök ide kollektíven? itt van pálya :))

vitek 2011.04.11. 23:22:52

@genevieve: én sajnos messze vagyok, de nektek jó szórakozást!

genevieve 2011.04.11. 23:23:22

@hullámpapír: bérelünk egy repülőt és megyünk:-D

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 23:23:24

na jó nekem ez az online most unalmas. Inkább sódert nézek.Mogács:)

genevieve 2011.04.11. 23:24:08

@vitek: tudom:-( sajnos többen is messze vannak akikkel szivesen találkoznék....

penelope garcia 2011.04.11. 23:25:42

@genevieve:

Köpjetek le, de nekem bizony Laci is bejövős. Nagydarab, nyugis mackóbácsi, akinek vannak elvei. Ez férfias. Szóval, én beérem vele is. Csaba, a félisten úgyis túl jóképű nekem.
:)

genevieve 2011.04.11. 23:26:27

anikó becsipve olvassa az sms-eket:-)

most tényleg aranyos:-D

genevieve 2011.04.11. 23:27:30

@penelope garcia: jól van lassan megosztozunk a pasikon:-)

nekem végül is jó béci is:-D

genevieve 2011.04.11. 23:28:32

jajj alapitványi gyógycentrumot akar csinálni....ami ingyenes lesz....jesszusom....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:32:59

most éva a műsorvezető, Alekoszt faggatja, mint a vv győztesét.
Mint ahogy egy 8.osztályos tanuló a ballagási beszédet mondja, úgy kérdez. Persze behozza a manírokat, amiket úgy gondol, hogy egy valamire való tv-s műsorvezetőnek tudnia kell. Nagyon kínos és mesterkélt ahogy mosolyog és jópofizni próbál közben.
Anikó profibb volt.

Alekosz szónokol.

mindenhova 2011.04.11. 23:33:08

Kedves Hajnalka!

Férjnél vagy? Van barátod? Mennyi idős vagy?:D Félre a tréfával (most mégis javítok: nem tréfa:)) tetszik a véleményed. Ugyan csak a 113-115-öst olvastam, ezekből nem érzek egyértelmű elfogultságot, hitelesnek tűnik. Vagy csak nagyon hasonlóan látunk... Ha majd nem lesz időm megnézni, téged foglak olvasni:)

Ellentétben másokkal én most kiragadnék egy jelenetet: Nem érzem magam öregnek csak mert Anikó a lányom lehetne. Bár láttam rajta a rájátszást a szobába belépéskor és alighanem mivel mindegyikük közül nekem még mindig ő a legszimpatikusabb, át tudtam szellemülni az érzéseivel, bevallom megkönnyeztem a szenvedését:) Őszintén sajnáltam, pedig saját magát stuffolta az elején, úgy tűnik mindig azzal próbálja jópofán mutatni a valós félelmeit, h. kislányosra fogja. Később már nem úgy tünt, h ezt folytatni akarja, sőt! De már nem tudott lejönni róla, lehet, h. nem is tud. A zavarodottsága, és a hullámzóan magára erőltetett önuralom a félelemmel vegyítve inkább ijesztőnek tűnt mint szórakosztatónak. Gyanítom ezért is nem láttuk a végét, RTL szépen kivágta, alighanem nem úgy sült el ahogy tervezték. Nem lepődnék meg rajta, ha egyszer az derülne ki amire gondolok, azaz, kijövetelükkor nem véletlen volt Anikó derekán törölköző vagy mifene:) Sztem ezt a részét szépen megbeszélték, Anikónak ugyan nem emelkedik majd drasztikusan a szavazótábora, de egyenlőre nem is kell szembenéznie a történtekkel. Azért szurkolok, h. ne legyen igazam.
Bécinek halgatnia kellett volna rá, és lett volna 3 korongjuk. Így viszont kiderült, Anikó nem színészkedik, tényleg fél a sáskától, csakúgy mint a csótánytól.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:34:38

@pushpang: Alekosz szónoklata közben valaki, akinek nagyon erősre volt állítva a mikroportja, jól lehúzta a klotyót.
Tisztára mint a Csupasz pisztolyban :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:36:37

@pushpang: Alekosz még mindig szónokol, éva meg már rég elvesztette a fonalat és azon gondolkodik, hogy rá kéne gyújtani.

genevieve 2011.04.11. 23:36:38

na mentem aludni a többit tudjátok:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:37:27

@pushpang: éva azt mondja érti, de szerintem nem.
Én sem értem.

Doktor Kotász 2011.04.11. 23:37:38

@pushpang: Azért, mert Éva provokálva viselkedik úgy, ahogyan. Nem ő kezdeményezi a vitákat, hanem a maga egyszerű módján reagál a támadásokra. Ilyen szempontból a Ráczék viselkedése gusztustalanabb. Ezért...

foxglove (törölt) 2011.04.11. 23:38:07

Úúúúgy tudtam, hogy Éva Éváról fogja kérdezni Alekoszt!:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:41:19

ha még sokáig beszél Alekosz, isten bizony földhöz baszarintom a fejhallgatót. És még jól meg is taposom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:43:42

@pushpang: Éva fél szemmel már alszik. Fárad. A hangja is fárad. Unja már az egészet. "Kurvára rágyújtanék már" - gondolja. De most felcsillant a szeme, mert A. róla beszél. És dicséri. Egyelőre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:45:45

@pushpang: csak azt nem értem hogy miért évát mutatja folyamtosan a kamera, miért nem Alekoszt, aki beszél?

dr. gernika 2011.04.11. 23:46:26

@répakörte: Ööööö, szóval azzal érdemeltem ki egy olyan apát, amilyen, mert olyan körökben forogtam?
Ezt gondold át még egyszer.

foxglove (törölt) 2011.04.11. 23:47:04

Ha Alekosz megyeri a VV-t, minimum a nyeremény felét az rtl vágóinak kellene utalnia. Aki hallott Alekosz-monológot élőben, az érti, mire gondolok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:47:14

mi az az Alekosz-szisztéma? - kérdi É.
Alekosznak fogalma sincs - a hallgatásból ítélve. Aztán az apjáról beszél és saját magáról. Lassan 16. perce beszél.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:48:31

@foxglove: :D hát igen... ezen a mai monológon sokan fognak dolgozni az esti öf-ig.

Viszont a mai kameraman biztos, hogy peticsé.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:49:54

Ezt a mai monológot isten bizony leadnám egy az egyben a nézőknek. Büntetésből.

foxglove (törölt) 2011.04.11. 23:50:29

@pushpang: de most komolyan, megvágva még azt mondom érdekes, de így vágatlanul annyira unalmas és monoton

foxglove (törölt) 2011.04.11. 23:52:51

@pushpang: és az a durva, hogy semmire nem emlékszem belőle, mint egy meditációs CD

Trevlovics 2011.04.11. 23:54:18

@foxglove: amikor szükséged lesz rá az életben, elő fog jönni! ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 23:56:20

@foxglove: ja, nekem is olyan mz/x zsizsegés van a fejemben azóta.

Trevlovics 2011.04.11. 23:56:26

@foxglove: nem Alekosz, hanem a Tudás! :)

dr. gernika 2011.04.11. 23:59:41

@Trevlovics: Figyi, neked is komolyan mondom, hogy aki szemellenzős, annak hiába rágod a szájába, nem fogja a lényeget látni. Annak mi leszünk az elvakult Bécifanok, akik rosszat akarnak Évának. Ezeket a kommenteket én már csak átpörgetem, nem fárasztom magam a közös nevező keresgélésével..

Doktor Kotász 2011.04.12. 00:01:00

@penelope garcia: "Köpjetek le, de nekem bizony Laci is bejövős. Nagydarab, nyugis mackóbácsi, akinek vannak elvei. Ez férfias. Szóval, én beérem vele is. Csaba, a félisten úgyis túl jóképű nekem.
:)"

Laci nem az akinek mutatja magát. Laci csak az szeretne lenni. Akkor lett rohama, amikor rájött, hogy magát csapta be.

Trevlovics 2011.04.12. 00:02:17

@gernika: igazad van, de előbb meg kell győződnöm személyesen a szemellenzőről, különben... :)

mama ottmarad 2011.04.12. 00:04:09

Alekosz, és a többiek is, olyan unalmasok már, hogy bealszom. A számomra rokonszenvesebb játékosoknak azért szurkolok, hogy minél előbb kimenekülhessennek ebből a nagy semmiből.
Jó ez a felvevős tévé, simán áttekerhető a műsor, jó rövid :D

Albino Vernyul 2011.04.12. 00:04:32

Azert a 2 lanyt mutatja a kamera, mert a feladat roluk szol.. Megint musorvezetoi teszt van... Aniko kicsit sok mimikat hasznal, de van kapcsolata a beszelgetotarssal, Evanak tobb mimika kene, es hogy erdekelje, mit mond a masik..

_most_ 2011.04.12. 00:06:41

Éva most Jerzyvel készít interjút, közben egy hatalmasat ásít, Anikó röhög.

sogeking 2011.04.12. 00:09:42

milyen monológról maradtam le?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.12. 00:10:40

@pushpang: Mitől tudná Jerzsi meg nyerni ezt a játékot ? Téged szórakoztatott amióta bent van, akár 5 percet is ? Egy nagy böszme gyerek. Utasi Árpika szindróma lenne, ha nyerne.

dr. gernika 2011.04.12. 00:27:11

@genevieve: Kedvem lenne, de aznap jön látogatni anutám, és pénzem sincs. (bár lehet, az előbbi probléma megoldja az utóbbit, mindenesetre észben tartom)

lamb79 2011.04.12. 00:37:43

Jó estét mindenkinek! Csak egy rovid kérdés:
Vajon tényleg jól hallottam hogy Béci azon filózik hogy Alekoszt vigye párbajra? Az lenne szerintem a legjobb párbaja a VV4-nek:)

répakörte 2011.04.12. 00:44:15

@gernika: Félremagyarázod, amit írtam, nem az Édesapádra gondoltam, hanem arra, hogy ki milyen embereket ismer. Az meg komolyan kár, hogy Édesapád így nyilatkozik arról a helyről, ahol született. Már csak elvből sem, soha.

De mindegy, írtam, szeretném abbahagyni a témát, sokaknak nem tetszik (érthető, ez nem az a hely). Utolsó mondatnak: be lehet fejezni az általánosítást.
Ha meg nem, akkor nevezzük meg, melyik megye milyen, és mindenki költözködhet oda, ahova - elképzelései szerint - tartozik. Megyek az előítélet-mentes emberek lakta megyébe. Ha lesz olyan egyáltalán.

Albino Vernyul 2011.04.12. 00:45:05

@lamb79: Bela mar mindenkit beijesztett...:)

répakörte 2011.04.12. 00:52:08

@gernika: Bocs mégegy: az a baj, hogy Te meg 100%-ban elfogadod azt, amit Édesapád mond, és még szajkózod is. Nem is vagy kíváncsi, h vajon tényleg úgy van-e. (mondjuk, ha tapasztalatokat szereznél a Békés megyeiekkel kapcsolatban - akár negatívat, akár pozitívat - az is csak egy szubjektív vélemény lenne).

Bocs bocs mindenkitől!

TakeshiKovacs 2011.04.12. 00:52:34

Béci non verbális kommunikációjának legvicesebb eleme, ahogy mutogat.
Nagyon rajta ragadt a Young G videóklippekből a hip hoppos koreográfiájú
mutogatás. Amikor nehezen fejezi ki magát, akkor néha kétszer olyan gyorsan mutogat.
Mintha attól jobban megértenénk mire gondolt.
Nagyon röhejesnek gondolom, amikor elképzelem magam előtt, hogy úgy melegedik bele a mondandójába,
hogy közben hátra van kötve a keze a zöld kendővel. És szívesen néznék olyan youtube videót is,
amin nyugi szobás kommentárjai, a mozgása jó kis reszelős dubstepre van rámixelve.

répakörte 2011.04.12. 00:59:22

Húúú, most nézem a délutáni belevalót, és keményen próbálják a nézők fejébe verni, hogy Anikóról mit kell gondolni... (arra a telefonos izére gondolok, nem tom, minek nevezik, nem nagyon néztem még belevalót)
fotelforradalmár - az meg mi???

dr. gernika 2011.04.12. 01:02:06

@répakörte: Mivan? Amit mond? Normális vagy? A legszavahihetetlenebb ember, akivel találkoztam, ebből is látszik, hogy mennyire komoly szövegértési problémáid vannak.
Ő az élő példája annak, amit fentebb ecseteltek.

répakörte 2011.04.12. 01:03:13

Curet kevertek a Laci-Anikó szösszenet alá... :D

Albino Vernyul 2011.04.12. 01:03:38

@répakörte: Eeegen, Balazs is az Aniko fikazo vonalat nyomta vasarnap, ez a felhivas is rejtett marketing uzenet, hogy mit gondoljanak rola a niiipek..

répakörte 2011.04.12. 01:05:46

@gernika: Miért kell ennyire nekem támadni? Nem voltam itt, nem olvastam vissza, akkor összecseréltelek valakivel, de mindegy. Savazz nyugodtan. SZövegértési problémád max neked van, ha ebből nem vetted észre, h felcseréltelek.

Bunkó vagy.

répakörte 2011.04.12. 01:07:13

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Talán rájöttek, h Éva vetélytársa? Vagy miért kell? Tényleg gáz már, hogy az ertéel ennyire lejáratja a saját játékosait.

dr. gernika 2011.04.12. 01:13:37

@répakörte: Csak egy kommentem volt, arra reagáltál.
Én meg olvastam elég sokat, amiben azt láttam, hogy akik ugrottak a békési sztereotípiára, mind félreértelmezték, te is.

répakörte 2011.04.12. 01:24:17

@gernika: Akkor nem láttad az 1. kommentet ebben a témában. Az elég egyértelműen minden Békés megyeit azonosított az Éva-féle emberekkel 8mondván, Anikó ne jöjjön ide, mert szétszedjük).

Akkor én már nagyon keverlek benneteket, mert volt még valaki, aki a felmenőit emlegette (h az ő apja innen jött, és ő is ugyanezt mondta a megyénkre - ha jól emlékszem).

Félreértelmeztem? Úgy gondolod, ahogy akarod, de miután nekem ugrottál, nem érdekel a véleményed túlságosan (ráadásul nem is hiszem, hogy a te ítéleted a szövegértésemről vagy a félreértelmezésemről csalhatatlan).

Véleményem tömören annyi, hogy aki bármilyen előítéletet elhisz vagy szajkóz, az buta ember.

Albino Vernyul 2011.04.12. 01:32:29

@répakörte: Mert az RTL szerkesztoi beteg emberek, itt elik ki a hajlamaikat..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 06:40:51

Jó reggelt kommentlakók! Kutyák megsétáltatva, kaja elcsomagolva, joghurt benyalva... most várom, hogy jöjjön a "medve" :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 06:49:01

Ja, Gagarin főhadnagy (nemsokára őrnagy) elvtárs ezekben a percekben (ötven évvel ezelőtt) készülődik a felszálláshoz.

pocokpocok 2011.04.12. 07:04:35

sziasztok, történt vmi érdekes éjjel?
levették éváról a kendőt?
vannak már feltöltések??
juuuj:)
jó reggelt!

dr. gernika 2011.04.12. 07:15:09

@répakörte: Olvastam az első kommentet, nem azonosított minden embert az Éva-félékkel.

pocokpocok 2011.04.12. 07:31:27

@répakörte:
némely békés megyei paraszttal lehet, de amúgy kikérem magamnak: addig térdepeltetném kukoricán a földit, még le nem szárad a lába.
szégyen!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 08:08:09

Ari11 2011.04.12. 00:10:40
@pushpang: Mitől tudná Jerzsi meg nyerni ezt a játékot ? Téged szórakoztatott amióta bent van, akár 5 percet is ? Egy nagy böszme gyerek. Utasi Árpika szindróma lenne, ha nyerne."

Jaaaa, nem tudtam, hogy ez egy Csillagszületik, vagy Kimittud - vetélkedő. Aki ide jelentkezett azért tette, mert van egy eladható produkciója (bizonyos személyek esetében persze a személyük kéne, hogy legyen az eladható később - pl. Éva, akik kimondottan ezért jöttek ide).
Tudod, én arra gondolok a vv nézése közben, hogy ki lenne az, akiről úgy gondolom, hogy megérdemelné, hogy a sorsán -remélhetőleg- jó irányba fordítson. A "nagyágyúk" közül Bécinek drukkolok, már csak az egyre idegesítőbb Alekosz, meg az őt szárnyán repítő érthetetlen hisztéria ellenében is, de ha a nyeremény sorsát nézem, akkor a Jerzsinek. És ezért tőle nem is várom el, hogy előadjon valamit, csak legyen emberi. Ennyi.

pocokpocok 2011.04.12. 08:09:12

www.stop.hu/articles/article.php?id=857904
én nem ígérem többet, ha ezt megteszik, nem nézem többet ezt a cirkuszt!

krumplicukor 2011.04.12. 08:15:00

@pocokpocok: Perszehogy megcsinálják. Szerinted, ha beküldik, nem kész forgatókönyvvel küldik be? Nekik az az érdekük, h felrázzák ezt a teljes unalmat, ami most van.

És szerintem, ha lesz beküldés, akkor nemcsak Olivért fog bemenni,küldenek majd mást is, a másik táborhoz.

Az más kérdés, hogy ha rendesen elolvasod a "cikket", akkor kiderül, h a cím a szokásos túlzás. Azért küldik be, h hülyüljenek egy jót.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 08:15:16

@pushpang: ...aki ide jelentkezett NEM azért tette...

csicserierika 2011.04.12. 08:35:01

@pocokpocok: én mint a nagy négyes kedvelője, szintén nem tartanám jó húzásnak.
Félek, hogy többet ártana, mint használna.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 08:35:11

É@pocokpocok: szerintem itt és most be is kéne fejezni a műsort, legalábbis a jelenelegi formáját.
Hozzák ki Jerzsit, Bécit és Anikót, vigyék vissza Olivért, Szandikát Évához és Alekoszhoz. Onnantól a nap 24 órájában nézhető adásban kövesse a kamera minden léptüket online (de tényleg ne szakadozzon az adás), napközben 3 óránkét 2 órás tv-adásban adják ugyanezt (Lilu és a többiek nélkül). Aztán úgy 10 év múlva eresszék szabadon őket.

Ha ezt meglépik, soha többé nem nézem az rtl-t. Tudom, hogy az rtl szarik rám, de én is rájuk.

csicserierika 2011.04.12. 08:55:11

most olvastam, hogy Bódy szilvi harminc éves lett.
Atyaég, én azt hittem, hogy már régen túl van ezen az életkoron :)
Éva ehhez képest egy Barbi baba. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 09:06:06

@pocokpocok: Le kéne már szakadni Éva védettségének az elvételéről!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 09:07:46

@pocokpocok: @krumplicukor: @csicserierika: A műsor színesedne, de Éva és Alekosz támogatottsága eshet is az elégedetlenkedők miatt.

Albino Vernyul 2011.04.12. 09:14:54

Beci hasizmozik 8 perc, Alek van, a maradek..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/5/SUqbG373LBo
Aniko riport Becivel..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/4/dXKubIBB5ps
Eva riport Alekkal, Evarol..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/3/hW-ngl_vdKs
Eva riport Alek, Jerzy.. Aniko Evaval.. Toredezett..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/2/Pu9MI8mqNXs

Albino Vernyul 2011.04.12. 09:16:00

Lezenges, Eva hatsoja, Ani portja, Aztan Ani racuppan a recepteskonyvre..
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/1/nNm_hqgTxYY
Ani es a recepteskony, hogy keszul a menu, a feladat estere..:
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/0/fEBZzZi7NBY

Bandecuccoli 2011.04.12. 09:20:03

Éva nem veszíti el védettségét, csak lila ruhákat kell hordania, Olivér visszaköltözik. Na, ez aztán a kiegyensúlyozott, egyenlő esélyes játék.

Lassan ott vagyok, hogy az egész RTL-t képen bírnám törölni, pedig nincsenek rejtett agresszióim. :o))

krumplicukor 2011.04.12. 09:43:21

@Peter_Cs: Nem hiszem, h ez utóbbi különösebben érdekelné az rtl-t. Meg lehetne ezt jól is csinálni, kétlem, h egyedül küldenék be. Vasárnap után már nagyon kevesen lesznek, csak lézengenének, és még három hét hátra lesz, miközben már most sem történik gyakorlatilag semmi sem.

genevieve 2011.04.12. 09:46:29

@Peter_Cs: miért? nekem nagyon szimpatikus az ötlet:-D

genevieve 2011.04.12. 09:47:07

@krumplicukor: ez az előző vv-ben is így volt

_most_ 2011.04.12. 09:55:39

Tök jó lenne, ha Olivér visszaköltözne a villába. A tribunus nélkül már nem az igazi a műsor, végre visszatérne a villába a jóízű nevetés. Öröm lesz nézni, hogy megszívatja a nagyképű Bécit. A nagy négyes tagjai igazi egyéniségek, a többiek szürke, unalmas átlagemberek, egyszerűen nem tévébe valók.

genevieve 2011.04.12. 10:02:37

@lami83: akkor szandikának is be kéne mennie, nem?:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 10:02:52

@krumplicukor: Beküldhetnének korábbi VV-k játékosait, pl. Györgyusz, Anett, Ágica, Jenny, Elvis.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 10:03:29

@Peter_Cs: nem, rád értettem.
Néha kifejezetten szeretni való vagy az évás dolgaid miatt, de mostanában kicsit kezd unalmas lenni a trollkodásod. Én nem szoktalak baszogatni, de ha te személyeskedni kezdesz velem, akkor én is így fogok veled viselkedni.

krumplicukor 2011.04.12. 10:05:15

@genevieve: Akkor is unalmas volt ;) Ráadásul Laci felborította a dolgokat, jövő héten még öten lettek volna, és így rövidebb lett volna az az idő, amit kevesen töltenek el.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 10:05:17

@lami83: bakker, sok ilyen barátod legyen, mint a "tribunus".
Csupa móka és kacagás lenne az életed, és igen, én meg irigy vagyok. :D

genevieve 2011.04.12. 10:07:09

@pushpang: csak az rtl rájött, hogy kurvára uncsi már éva és alek:-)
hiába gondolták azt, hogy majd csinálják a műsort, aztán nem:-)

Albino Vernyul 2011.04.12. 10:08:27

@lami83: Hat, nem tudom, elegge ovodas poenjai voltak egy ido utan.. Es tegyuk hozza, anyagi fuggesben van Alekkel, Anikonak meg lerendezetlen szamlaja van vele.. Nem lenne valami szep huzas bekuldeni..

_most_ 2011.04.12. 10:08:31

@genevieve: Ne vagyok telhetetlen, de tényleg az lenne a legjobb, ha Szandika is vissza menne, lenne megint műsor.

genevieve 2011.04.12. 10:09:58

@lami83: szerintem is, és tényleg jöjjenek ki a többiek, és csak a nagy négyes maradjon bent vagy 10 évig:-)))
nektek meg kötelező lenne nézni minden este:-)

_most_ 2011.04.12. 10:15:03

@pushpang: Mi van, kicsit félreértelmezed a dolgokat, ez a műsor nem arról szól kivel barátkoznék.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 10:17:15

@genevieve: oké, frissítsenek.
De vigyenek be külsős vendégeket, Pákót, mittudomén, akin lehet röhögni, ha ez a fontos :S... adjanak normális feladatokat nekik.
Teljességgel elfogadhatatlan, hogy egy kiesett (és jelen esetben egy végtelenségig elfogult) játékost akarnak visszaküldeni.
A Stop cikkét olvastad? Bevallottan azért menne be az Olivér, hogy kikészítse Bécit. Ez most mire jó? Egyenlő erők, egyenlő esélyek? Hogy is van ez?
Fordított esetben is háborognék, még mielőtt bárki megjegyezné.

lac64 2011.04.12. 10:17:33

@lami83: Azt meséld már el, hogy Olivér, vagy Szandika mit csinált benn az utolsó hónapjában. Szerintem semmit, Szandika döglött, még a feladatokat sem akarta megcsinálni, Olivér meg nyávogott, hogy neki feltöltés kell. Basszus, mi ő, duracell nyuszi?
Most meg visszamennének kipihenten, és baszogatnák azokat, akik eddig bent húzták az igát? Hát egy nagy lószerszámot!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 10:18:23

@lami83: nem is ezt mondtam :)
Apropó, szerinted miről szól ez a műsor? Nem kötekedem (bár ma elég harapós a kedvem), tényleg kíváncsi vagyok.

_most_ 2011.04.12. 10:24:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Anikó most kiesik, szóval vele nem lesz probléma, nem kell aggódnod, hogy újralobban a nagy szerelem.

_most_ 2011.04.12. 10:25:55

@genevieve: Á még kéne Laci is, hisz Alekosz szerint sokszor ő alapozta meg a jó hangulatukat :)

Albino Vernyul 2011.04.12. 10:29:08

@lami83: Mar kevesen vannak bent, es mind le van faradva.. Mar Alek is csak onmagat ismetli.. Ha a nagy 4-es bent lett volna eddig, mar kaparnad a falat kinodban.. Kulsosok menjenek, minden mas huzas alapvetoen a jatek teljes elzullesehez vezet...

Albino Vernyul 2011.04.12. 10:35:37

@lami83: Vagy Jerzy, vagy Bela, vagy Alek.. A fene lat bele Beci fejebe.. De, ha szombaton bemegy Oli, es vasarnap parbaj, es abban Aniko erdekelt, akkor ez arra lesz jo, hogy kikeszitsek elotte..?! Szerintem a szemkikaparas eselyesebb amugy..

krumplicukor 2011.04.12. 10:44:22

@pushpang: És te elolvastad azt a cikket? Úgy tényleg? Nyilván megkérdezték tőle, h mi lenne Bécivel, amire némiképp fura lett volna, ha azt mondja, h tök jó spanok lesznek. Ehelyett azt mondta, h Alekékkal fog hülyülni, és ebből majd látják a nézők, h Alekék jobb fejek, mint Béci. Magyarán semmilyen nyílt konfrontálódás. Ez így viszont nem hír, mennyivel jobban hangzik már az, h kikészíti?

(És most akkor azt a részét a dolgoknak hagyjuk, h én csak annak hiszek, amit videó formájában látok, mert ott legalább látom, h mozog a szája, és tényleg azt mondja a delikvens, amit mond, de a beszélgetés kedvéért egyszerűsítsük le, és fogadjuk el, h tényleg megtörtént ez az interjú.)

csicserierika 2011.04.12. 10:44:52

@foxglove: @pushpang: megnéztem az éjszaki online-t.
Éva sokkal érdekesebb kérdéseket tett fel Aleknak, mint Anikó Bécinek.
Éva nem játszotta túl mint Ani, na és a válaszadók között zongorázni lehet a különbséget Alek javára.
Érdekes, én értettem, hogy mit mond Alek , és cseppet sem untatott, míg Béci csak a szokásos közhelyekkel jött már tudtam előre, hogy mit fog mormolni az ő elkent beszédstílusával.
Hát, én meg így láttam.

krumplicukor 2011.04.12. 10:45:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Az rtl különösebb szívbaj nélkül készíti ki az általa kiesésre ítélt versenyzőt a párbaj előtti napokban, szóval én már ezen sem lepődnék meg.

genevieve 2011.04.12. 10:46:29

@pushpang: egyébként egyelőre csak feltételes módot használ:-)

lehet, nem is fog bemenni, csak felkorbácsolták a kedélyeket:-)

_most_ 2011.04.12. 10:50:52

@lac64: Szandikával azért történtek érdekes dolgok: majdnem kizárták, mert nem vett részt a feladatokban. Összeveszett Évával, aztán magára rakatta a jeleket és kihívta Bécit, aki így a saját csapdájába esett. Olivér meg végig vezéregyéniség volt, utolsó heti nyávogását kivéve, ő határozta meg a villa életét, ő tényleg játszotta ezt a játékot.

csicserierika 2011.04.12. 10:56:01

@pushpang: aki stop. hu-t olvas, annak nincs mit mondanom :)

genevieve 2011.04.12. 10:58:00

@lami83: nem:-) oli csak bulizott addig amíg úgy gondolta neki áll a zászló, aztán mikor rájött, hogy kiesett a pikszisből beszart és már nem volt kedve játszadozni és feladta.....
ennek fényében mindenkivel szemben, akik továbbra is szopnak ott bent és nem adták fel szemétség lenne, ha most visszamehetne

genevieve 2011.04.12. 10:58:32

@csicserierika: élet és irodalom játszik?:-)

foxglove (törölt) 2011.04.12. 10:58:48

@csicserierika: csak csendben jegyzem meg, hogy senki nem állította, hogy Béci és Ani jobb volt, annál is inkább, mert én például az ő riportjukat nem is láttam.... Tehát ilyen szempontból nem értem az összevetésed miértjét.
Amire céloztam, az volt, hogy Aleknek nem áll jól, ha élőben beszél, ő az, akinek nem ártana egy-két beszédtechnika óra, hogy megtanuljon végre néha röviden, tömören, és frappánsan is fogalmazni.

csicserierika 2011.04.12. 10:59:43

én meg azt olvastam, hogy csak a jövő héten megy be Oli, hogy ne kavarjon be a párbajba. Akkor hogy is van ez a Béci bosszantás? Vagy már tudjuk előre, hogy visszamegy?
Ennyit a bulvárról.

csicserierika 2011.04.12. 11:03:41

@foxglove: Azt olvastam valakitől, bocs ha nem te voltál , hogy Éva milyen béna nyolcadik osztályos szinten .vmi ilyesmi.
Engem lekötött, mert még mindig tud újat mondani.
Szerintem pedig egy kis politológiai gyorstalpaló kellene Aleknak és máris mehetne elemezni a reggeli műsorokba :)

foxglove (törölt) 2011.04.12. 11:07:11

@csicserierika: ezt nem én mondtam Éváról.
Egyébként hozzá kell tennem, hogy vannak jó meglátásai Aleknek, sőt túlnyomórészt jó meglátásai vannak, csak jobban örülnék, ha ezt sokkal lényegre törőbb formában fejezné ki. Legtöbbször a stílussal van bajom, nem a tartalommal.

_most_ 2011.04.12. 11:07:59

@pushpang: Szerintem ez a műsor alapvetően a szórakoztatásról szól. Olyan, mint egy szappanopera, csak "valódi" szereplőkkel, így jobban bele lehet élni magad.

bigél 2011.04.12. 11:08:09

pushpang 2011.04.12. 08:08:09

Engem teljesen megdöbbent, hogy az emberek azért szavaznak egy sz*rkavaró alakra (Olivér), mert úgymond csinálja a műsort. A másokkal való kib*szást én már jó ideje nem tartom annyira viccesnek. Ok, vannak aranyos poénok, lehet egymást húzni, de amit pl. ő csinált, az legtöbbször nem ebbe a kategóriába esett.

A műsor szempontjából tényleg az a jó, ha zajlanak az események, de azért nem mindegy, hogy milyen áron. Valószínűleg egyik ember sem unalmas, aki bent van, de nagyon számít az, hogy ki a vezéregyéniség, kinek van a legnagyobb szája, meghatározza a továbbiakat, milyen lesz az alaphangulat, milyen irányba megy el a csoport. Itt az elején Olivér volt a vezér, ezért az a fajta hangulat lett uralkodó, amit ő generált. Ebből már nem egyszerű kijönni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 11:10:12

@pushpang: Csak egy konkrét megjegyzésedre reagáltam, nem akarok itten senkivel sem összebalhézni.

csicserierika 2011.04.12. 11:10:26

@genevieve: basszus, keresem, de nem találom. Rajta vagyok, de nem álmodtam bizti :)

csicserierika 2011.04.12. 11:11:11

@genevieve: csakis a napi vv adag után :)

genevieve 2011.04.12. 11:14:17

@csicserierika: hát mert csak azért, mert ezek a hirek csak olyan stop.hu nívójú helyeken jelennek meg:-))

az élet és irodalomban nem:-)

bigél 2011.04.12. 11:14:43

@foxglove: Vannak jó meglátásai is, de amúgy tényleg kattant, most már én is elhiszem. Sokáig nem gondoltam, hogy bármi mentális baja lenne, de legutóbb, amikor Anikónak levelet írt és volt az az ominózus nevetése, hát felállt a hátamon a nemlétező szőr. Van egy munkatársam, aki orvosilag igazoltan kattant kicsit, ő szokott így nevetni és ő nem akar/tud bizonyos alapvető dolgokat megérteni. Nem veszélyes a figura, de az agyára tud menni az embernek. tényleg nagyon okos, tanult, művelt, de a saját szintjén és érdeklődési területén pont ilyen dumákat tud néha lezavarni.

bigél 2011.04.12. 11:16:16

@genevieve:
"az élet és irodalomban nem:-)"

Csak várd ki a végét! Szép új világ!

csicserierika 2011.04.12. 11:16:43

@genevieve: majd átnézem megint a hvg-t, vagy világgazdaságot, valahol ott kell lennie :)

picigyongy 2011.04.12. 11:18:31

@krumplicukor: Nem tudom , hogy mi az RTL szándéka, de mocskos : ha igaz, ha nem -Nekem úgy jön le : szavazzátok vissza Bécit , ha kiváncsiak vagytok arra, hogy készíti ki Olivér....
Talán tényleg egy megoldás van : ha idegesít, ne nézzük....

genevieve 2011.04.12. 11:19:40

felvetődött a kérdés, hogy toljuk át a bulit a jövőhétre, mert az többeknek jobb időpont lenne....tehát,

Hölgyeim és Uraim!

Akinek van jövőhéten, szombaton egy kicsit mulatni, röhögni, kibeszélni kedvenc játékosainkat a hogyvoltozókkal vvlaci kedvenc pubjában az jelentkezzen nálam és megszervezzük a bulit:-)

eddigi létszám:

genevieve
perpetum
penelope garcia
gernika?
beebeer?
gee halen?

genevieve 2011.04.12. 11:20:18

@bigél: oké, még nem:-)

@csicserierika: sznob vagy?:-)

Albino Vernyul 2011.04.12. 11:21:07

@csicserierika: Irtam, hogy Bela hadovalt.. Aleknek ezeket az eszmefuttatasait mar 1001x hallottam, mar kikapcsol az agyam, ha elkezdi.. Eva magara volt kivancsi, es tobbnyire faarc.. Aniko tulmimikazza, viszont meg ugy is van kontakt a beszelovel, hogy Belanal a jo reszere nem is emlekezett, mit beszelt neki..
Amugy Ani kezd szellemileg lefaradni, ugy 1-2 hete.. Laci kiesesevel borult a parbajok sorrendje, nem szamolt utanna, hogy ennek mi a kovetkezmenye.. Megirtak neki konkretan sms-ben, hogy Eva atveri, csak a pakolgatas utan esett le neki, hogy arrol szolt az sms.. A riportoknal ujraolvasgatta a megirt kerdeseket riport kozben, mert nem birta megjegyezni, a katonai heten meg a szef kodjanak szin-szam sorrendjet kapasbol megjegyezte, es behelyetesitette.. Tegnap meg megkerdezte Belat, hogy Karoly herceg ugye letezo szemely, mert mar nem tudja..

velorexapáca 2011.04.12. 11:24:12

mély tisztelettel kérek elnézést a naivnak tűnő kérdésem miatt, de "mija" pitypangért, nem pereli be senki ezt a nyüves műsotkészítő etikátlan bandát?

bigél 2011.04.12. 11:24:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ezt a Károly herceget most láttam, mosolyogtam rajta kicsit. De nem csodálom, teljesen leszívhatja a villalét az embert. Emellett örülök neki, hogy más is van így, én legutóbb annak az utcának a nevét felejtettem el, amelyikből a miénk nyílik. :) Bár nálam ez már lehet a kezdődő A-kór. Remélem, hogy nem.

velorexapáca 2011.04.12. 11:25:47

* műsorkészítő",

de lehet, hogy simán freud apánk vezette az ujjaimat :-)

genevieve 2011.04.12. 11:26:32

@bigél: két hét szabi után nem jut eszembe a kapunyitó kód:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 11:28:46

@csicserierika: baszki, egy linket nyitottam meg, amit vki ide tett be.
Amúgy miért, mi van a Stop.hu- val? Én speciel nem szoktam olvasni, fogalmam sincs milyen szellemiségű oldal. Ezek szerint te olvasod... :D

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 11:29:07

@picigyongy: Egyáltalán nem biztos, hogy egy kikészítési játékban Oli le tudja nyomni Bélát. Bizzunk már egy kicsit jobban a gyerekben, mégis egy alfahímről van szó. Egyszer már ki tudta tenni a vörösképűt, most majd kiteszi másodszorra is.

Oli visszamenetele egyébként jogos. Szegény Alekkal már senki se megy dzsakuzi, most végre lesz partner.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 11:29:59

@genevieve: na mondjuk az Élet és Irodalom is megéri a pénzét...

bigél 2011.04.12. 11:29:59

@velorexapáca:
Freud bácsi keze sokáig elér ... :)

Amúgy meg szerintem minden le van papírozva, úgyhogy esélytelen lenne egy per (bár nem vagyok jogász, így csak egyéni véleményt mondhatok). Nem tudom, mi állhat a játékosok szerződésében, de valszeg olyasmi, hogy bármi meglepő történik, akkor kuss van. Ill. a műsorkészítők fenntartják a változtatás jogát.

Talán a szavazások tisztaságával lehetne őket megfogni, ha kiderül (bizonyíték van rá), hogy tényleg manipuláltak. De hiába van mindenféle kétség, eddig bizonyítékot nem szolgáltatott senki.

_most_ 2011.04.12. 11:30:48

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hú, ha Bélát kérdezte meg erről, akkor ott már tényleg problémák vannak, mondjuk jobb mintha Jerzyt kérdezte volna, ő rávágta volna, hogy persze, hogy létezik, ő találta fel a telefont :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 11:32:43

@csicserierika: én végigszenvedtem még az éjjel a riportot. Aham, Évának olyan érdekes kérdései voltak, hogy pl. és hogy értékelné az Évával való viszonyát. :D

bigél 2011.04.12. 11:33:04

@genevieve: akkor egy ööö ... miben is? járunk ;) :)

ja, tudom már csónakban ;) :) kösz, Alek

foxglove (törölt) 2011.04.12. 11:33:54

@bigél: hát valami nem stimmel nála, az biztos
Off: Láttad az ÉH-t tegnap? Ha igen, ezt tudni fogod, miért küldöm;)
www.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk

csicserierika 2011.04.12. 11:34:14

@Albino "karazsnyikov" vernyul: az nincs az online-ban, hogy átolvasták a kérdéseket előtte, de szerintem ez nem bír nagy jelentőséggel.
Ha kijön, légyszí teszteld le, hiszen nagyon szeretné, ha 24 órán keresztül kérdésekkel bombáznák, akkor majd meglátjuk, hogy élesben hogy működik.

genevieve 2011.04.12. 11:34:28

@pushpang: te ezt nem értheted:-)

alek és éva MMKK és bármi ellenére is szines egyéniség és ők csinálják a műsort, és egyébként is cukorfalatok ...ésésésé...minden a legfölsőbb szinteken:-)

picigyongy 2011.04.12. 11:36:32

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Kiesett játékosok közül jogosnak tartanám Gigi visszaküldését - annak ellenére, hogy nem kedvencem....- ő esett ki legutoljára. Mást nem . Kiszúrás a bent lévő játékosokkal is, mert az emberek nem szeretik az igazságtalanságot és akkor ennek köszönhetően nem fog nyerni Alek.

csicserierika 2011.04.12. 11:36:46

@pushpang: jaj, az már csak a vége felé volt. Nekem tetszett a lányokhoz való viszony kérdés, és a Tündis is.
Érdekelt ugyanis, hogy hogy látja ezeket a dolgokat Alek.
Béci nyitott könyv ilyen szempontból, többnyire tudom, hogy mit fog mondani mindenről.

bigél 2011.04.12. 11:36:57

@foxglove: köszi! igen, láttam! sőt már a hv-ot is olvastam.;) kíváncsi vagyok, mi lesz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.12. 11:37:12

@lami83: fene tudja, de én nem akarom és nem is tudnám beleélni magam egy szappanoperába.:D
A párhuzamot meg azért nem találom szerencsésnek, mert egy 102 részes szappanopera esetében nem kérnek nézői ráhatást kurvadrága sms-ek formájában. Persze itt is előre meg van írva a forgatókönyv, mint tapasztaljuk, de akkor legalább ne játszák el, hogy a nézők alakíthatják a történet folyását ..

velorexapáca 2011.04.12. 11:37:35

@bigél:

igen én is így gondolom, de egy halvány próbát megérne, hogy mondjuk a médiahatóságnál feljelentse őket egy érintett, vagy kívülállóként egy néző, aki nem írt alá semmilyen szerződést.

picigyongy 2011.04.12. 11:40:15

@velorexapáca: kinek - minek ?!Anyagi kár csak az SMS-t küldőket érte : ezt visszakövetelni ?! Ha sok - sok ember összefogna és elmenne egy felvételre....akkor talán odafigyelnének , de így ?

foxglove (törölt) 2011.04.12. 11:40:56

@bigél: a HV-t én is mindig olvasom, csak a kommenteket nem. Sixx most nagyon ráérzett erre a királydráma stílusra:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 11:41:07

@bigél: Á, én, miután megszületett a fiam, konkrétan elfelejtettem beszélni, úgy beszéltem magyarul, mint valami erősebben tudott idegen nyelvet, keresgéltem a szavakat, rosszul ragoztam, stb; hiába, az alvás fontos dolog (lenne)

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 11:41:10

@genevieve: Ez így van. Ha nem írnék időnként Béláról valamit, már rég elfelejtettük volna ki az a helyes fiatalember szürke mackóban. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Alekon és Éván kívül Anikó és Jerzy is remek szereplő. És jön Oli ötödiknek hogy meglegyen a létszám.

krumplicukor 2011.04.12. 11:41:26

@picigyongy: Szerintem a nézők egy Oli - Anikó Reunionnak is igen örülnének, mert a nézők márcsak ilyen kis gonoszak ;)

Ebből viszont az következik, h egyre inkább érik a Béci-Jerzy párbaj, a manóba...

avanivi 2011.04.12. 11:42:07

@genevieve: Hej,ha én is köztetek lehetnék..de sajna a távolság 180 km és kevés az időm, sok a munkám .Ha tudtok , küldjetek képet , főleg a Csabáról.
Remélem jó buli lesz !!

csicserierika 2011.04.12. 11:42:24

@genevieve: csak próbálok megfelelni az elvárásaidnak :)
egyébként, vagy levették, vagy átírták azóta a cikket, mert három Olisat olvastam reggel, és az egyikben isten bizi , ilyet olvastam, hogy jövőhéten megy be csak.

Miss Snooks 2011.04.12. 11:42:42

Fú, valóra vált a kívánságom Manófiú visszatér a villába. Vajon most milyen csínytevésekkel fog minket szórakoztatni? Nem tudnám megmondani melyik poénja volt a legütősebb a bugyieldugós vagy a tolltartóba tojást öntős. Tényleg, virágozzék minden virág, de akinek ez a humor magasiskolája hááát. Én inkább maradok Ricky Gervaisnél.

bigél 2011.04.12. 11:42:49

@velorexapáca: úgy tudom, már jelentették fel őket a médiahatóságnál, de valszeg nem amiatt, amiről itt beszélünk, hanem a műsortartalom miatt (mit mutatnak, mikor, ilyesmi). de ha a manipulációk miatt tenné meg valaki, mire megtárgyalnák, határozatot hoznának, már vége lenne a műsornak. kapnának valami büntetést, amit az sms-ek, reklámdíjak már rég behoztak.
Igazából az lenne a jó, ha a nézők fordulnának el, nem szavaznának, ilyesmi, azt jobban megérzik.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 11:44:15

@krumplicukor: Illetve, ne felejtsük el, hogy ha Olivér a kapcsolata stabilitása érdekében folytatja a párbaján megkezdett teljes, olyakor bunkóságba áthajló elzárkózást Anikó felé, az Aninak rengeteg szimpátiaszavazatot hozhat, ő mindenhogy jól jár!

csicserierika 2011.04.12. 11:44:28

@pushpang: én is itt olvastam :)
Mi a bajod, ideges vagy?

picigyongy 2011.04.12. 11:44:58

@velorexapáca: Szalay Annamária vagy ki most a nagyasszony ?! Tulajdonképpen fordulnak a műsorral kapcsolatban : csúnyán beszélnek, meg cigarettáznak---Hogy átverik a nézőket - ez egy dolog, nem hinném , hogy szegnének vele valamilyen szabályt. Olyan nagy a nézettsége, hogy pár sértődött ember - még ha SMS-t is küldenek - elmaradása nem számít.

genevieve 2011.04.12. 11:45:26

@csicserierika: csakis magadnak akarj megfelelni:-)

bigél 2011.04.12. 11:45:34

@foxglove: egyetértek. korábban nem olvastam a blogot, Hajnival kezdtem, itt ragadtam, aztán ahogy jött az éden, jöttek a sixx-es hv-k. negyon jókat szórakozom azokon is.

csicserierika 2011.04.12. 11:45:51

@genevieve: végre egyetértünk :) a legfölsőbb szinteken.

velorexapáca 2011.04.12. 11:46:02

@picigyongy:

baromira nem értek hozzá, de gondolom a nézettségi adatoknak nem tesz túl jót, mondjuk egy félórás-órás elsötétítés. pl a VV4 döntőjének időpontjában, - jó tudom futurisztikus gondolataim vannak.. :-))

bár, én lennék olyan szemét, hogy nem elsötétítenék, hanem a reklámbevételeiket einstandolnám el. Lásd pl a magánnyugdíjpénztári befizetések mintájára..

genevieve 2011.04.12. 11:46:58

@avanivi: sajnálom:-(

de majd igyekszünk kattingatni:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 11:47:19

@picigyongy: Lehet, hogy a kiesett játékosok közül egyedül Oli vállalta a visszatérést. Esetleg még Leonidász, de ezt a verziót 3 mp alatt elvetette a stáb. Gigi bemeneteléhez túlzottan nem ragaszkodom, ha már segíteni akarjuk Bélát, menjen be hozzá az anyukája. Ő majd megvédi a gyermeket Olitól.

bigél 2011.04.12. 11:47:27

@nyuszómuszó: ez igaz. általában én hosszú munkanapok és/vagy krónikus alváshiány esetén felejtek el alapvető dolgokat.

genevieve 2011.04.12. 11:47:38

@csicserierika: mondtam én, hogy sznob vagy:-)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 11:47:45

@bigél: Dede, jelentették fel már őket manipuláció miatt is, egy konkrét párbaj kapcsán - már nem emlékszem, melyiknél - illetve az általános szavazatmanipulálásért!

Erre a retek úgy reagált, hogy egy egész fókusz pluszt annak szenteltek, hogy hogy történnek a szavazatösszesítések, és társaik, aztán a végén levonták a tanulságot, hogy "TEHÁT, MINT LÁTHATJUK, MINDEN TISZTA!", aztán erre a következő hetekben, akármilyen vád érkezett, azt nyilatkozták, hogy a Fókusz világosan kiderítette és bemutatta, hogy tiszta az egész!
És bejött, mert azóta hallottam már ezt mantrázni nagy bociszemekkel valakitől ;)

MUHAHA!

velorexapáca 2011.04.12. 11:47:58

@bigél:

Igen, egy szervezett bojkottálása a műsornak valószínűleg érzékenyebben érintené a műsorkészítőket, de ez magyarországi viszonyok között több mint utópia.. :-(

genevieve 2011.04.12. 11:48:12

@Ari11: persze:-)

felveszlek a listára:-)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 11:48:29

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: de ez ott sántít, hogy tuti Gigi is visszamet volna ; nameg Tordas! ;)

picigyongy 2011.04.12. 11:48:52

@nyuszómuszó: Mindenbe bele lehet magyarázni mindent , de : a következő párbaj valószínű, hogy Éva - Ani. Akkor Anit erősíti ? kutyul az egész

_most_ 2011.04.12. 11:48:54

@velorexapáca: Hát ez mi, sose értettem azokat az embereket, akik tévé műsorok miatt tesznek feljelentést. Ha nem tetszik, nem nézem, elég könnyű átkapcsolni. Ha valaki úgy érzi átverik, ne küldjön sms-t, ennyi.

genevieve 2011.04.12. 11:49:06

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

ugyan, olinak volt alkalma bizonyítani bécivel szemben és könnyünek találtatott:-)

most se lenne ez másként:-)

mama ottmarad 2011.04.12. 11:49:23

Sziasztok! Hát, basszus, ma egyéb okból indulatba jötem, és ha már harapok, most ide is beugatok egyet.

Az RTL illetékeseinek nyomatékosítanám előzőleg leírt véleményem.
A kiesett szereplők már teljességgel érdektelenek, jelentőségüket vesztették.
Olivér beköltöztetése túl azon, hogy etikátlan, többek között, a következő üzeneteket hordozza a gondolkodó néző számára:
leült a műsor, nincs több ötletünk, kár volt ebbe belevágni

nem kellett volna másik nézőgúzsbakötő műsort kezdenünk addig, míg ezt be nem fejeztük - köcsög rivális csati is bebszott nekünk

ezen a héten kihozzuk Alekinnyót, de nem vállaljuk Éva összeomlásának következményeit

Zsófit is beküldenénk, de ő nem vállalta, a többiek meg pláne nem

Oli jól bezsarolt a necces kiejtés miatt, ennyi a jövőjét biztosító promó még belefér a szerződésbe - de csak vmely szatelit csatin - hagy égesse még magát egy kicsit
a tetovált gyerek még mindig nem biztos abban, hogy Manókát kérje-e meg, vagy csatlakozzon-e rá a szép jövő előtt álló piros fürdőruhásra, mert maga sem biztos abban, hogy tényleg szerelem, vagy taktikai megvezetés volt

Én tényleg lesz@rom, hogy ki nyer, mert érdemek alapján csak szubjektív döntés születhet (ez nálam Ani), egyéni szórakoztatásról pedig nem beszélhetek, mert az idegesítés nálam nem az a kategória. A műsor egésze, a készítőktől a szereplők utóéletéig, szociológiai és pszichikai szempontból volt érdekes. De sem az esélyegyenlőség kidomborításának szándékát - ha volt ilyen egyáltalán - sem a kiemelkedő szórakoztatást nem testesítette meg a műsor.
Csak azért nem bánom, hogy néztem, mert az indexes HV blog által kedves barátokra találtam.
Na ezt köszönöm közvetve az RTL-nek, de főleg Hajninak.

bigél 2011.04.12. 11:49:25

@nyuszómuszó: ahá, erről lemaradtam.
csak tiszta forrásból, nemdebár?;)

Kivétel 2011.04.12. 11:50:23

@csicserierika: bármikor is menne vissza, felháborító... minek oda egy ilyen irritáló f...??? Hogy sunyi módon infókat adjon Alekéknak a kinti dolgokról??? Szemétség lenne visszaküldeni mindenkivel szemben, aki még bent van... és onnan már nem is nézném, így is elkapcsolok, ha meglátom azt a ronda fejét bárhol..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.12. 11:50:29

Nagyon jóóóóóó köfikeeee .
Majd itt meg írjátok a helyet, időt.

genevieve 2011.04.12. 11:51:30

na basszus, el is felejtettem, hogy jövőhét végén meg húsvét lesz:-(

de nehéz ügy ez:-DD

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 11:51:34

@picigyongy: hát, én azt gondolom, hogy a reteknek szerencsésebb, ha ANikó van a döntőben, egy harmadik karakter

Éva, ha ott van Alek, mondhatni érdektelen

velorexapáca 2011.04.12. 11:52:02

@mama ottmarad:
respect.. :-) nekem 'teccik, minden szó amit leírtál..

csicserierika 2011.04.12. 11:52:18

@genevieve: ezt most nem értem, inkább hallgatok egy kis Alekoszt :)
A karaktergyilkosság nem csak a villában csúnya dolog , de itt blogon is, kedves utolsó szó asszonyság :) (nagy dé)

picigyongy 2011.04.12. 11:52:24

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: A játék végén fel sem merülhetett volna, hogy valakit visszaküldjenek : Gigi a határeset. mert most esett ki.
Mellékesen Oli segget csinál a szájából : ha egyszer örül, hogy kint lehet a barátnőjével, akkor ezt képviselje, mert számomra hiteltelenné válik.

bigél 2011.04.12. 11:53:17

@Kivétel: számból vetted ki a szót. az egész műsorban Olivér idegesített a leginkább. A többiekkel elvagyok, annyira nem izgat senki (bár nekem is van legkedvesebb játékosom, de még miatta sem nyomnék sms-t). De ettől a fickótól rosszul vagyok.

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 11:53:52

@nyuszómuszó: Gigi elfoglalt lány, minden perce be van táblázva idekint. Nem tudom, hogy fér ebbe pár nap villaélet, de ügyes lány, biztos megoldaná ezt is. Tordas jöhet, neki van szabadnap a naptátrában.

Kivétel 2011.04.12. 11:54:14

Ja, és ki az a Csaba?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.12. 11:54:17

@pushpang: Az még viszonylag hiteles információforrás.

csicserierika 2011.04.12. 11:54:46

@Kivétel: én sem értek vele egyet, úgyhogy kivétel-esen egyetértünk .

velorexapáca 2011.04.12. 11:55:39

@lami83:

én sem, de mint hatóságnak, így is el kell látnia a feladatát.

Ha már az etikai normákat és az Önszabályozást, mint olyat a kereskedelmi csatornák még hírből sem ismerik.

genevieve 2011.04.12. 11:55:40

@csicserierika: dehogyisnem érted:-D

karektergyilkosság ott kezdődik amikor valaki ismeretlen embernek azt mondod, hogy aki stop.hu-t olvas azzal te nem állsz szóba:-D

de eddig olyan jól játszottunk, most miért vetted ezt a lelkedre?:-D

genevieve 2011.04.12. 11:56:54

@Miss Snooks: úgy értve, hogy innen bárki jöhet?

igen, nyilvános:)

csak most már egy megfelelő időpontot kellene találnunk:-)

picigyongy 2011.04.12. 11:57:19

@nyuszómuszó: Ani - Éva párbaj , eldől : nem kell azzal befolyásolni a nézőket, hogy sajnálják Anit....Ln már magam sem tudom, hogy érdemes-e nézni : egy pozitív, nem vették el Éva védettségét , pedig azt hittem ez a következő...és megy Bécivel

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 11:58:20

@picigyongy: Ez hiteltelen? Több éve együtt van a lánnyal, kellett a változatosság, jelentkezett a játékra. Most megint hiányzik neki a nyugalom, szeretne visszamenni egy kicsit alekoszozni. Teljesen érthető.

Miss Snooks 2011.04.12. 11:58:30

Tényleg, nem tudom volt e már ilyen, de nektek mi lenne a végső sorrend? Nagyjából tudom ki kit szeret, de azért érdekelne a pontos preferencia.

Nekem. 1.Jerzy
2.Béci/Anikó
3.Éva
4.Alekosz

Első három ember közül bárki nyerné, nem bánnám.

Miss Snooks 2011.04.12. 11:59:31

@genevieve: igen azt akartam kicsit kacifántosan megkérdezni, hogy csatlakozhatok e? :D

velorexapáca 2011.04.12. 12:01:02

@Miss Snooks:

nekem bejön az általad felállított sorrend, bár Jerzy-re nem gondoltam volna magamtól..

genevieve 2011.04.12. 12:01:28

@Miss Snooks:
1.Béci
2.Ani
3.Jerzy

persze,csatlakozhatsz:-) nagyon szivesen látunk:-)

bigél 2011.04.12. 12:01:41

@Miss Snooks:
Az első hármad nekem is megfelelne, mondjuk kicsit más sorrendben. Nálam jelen pillanatban Anikó a favorit. :)
De igazából bárki nyeri meg, nem követek el harakirit, Alektól és Évától sem sajnálnám.
Leginkább a reakciók érdekelnek (a játékosoké, az itt kommentelőké), kár, hogy nem lehet párhuzamosan lejátszani mindegyik lehetőséget.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.12. 12:02:09

Tordas volna a legjobb, mindenki meg kapná az el maradt büntetését. Mi meg halálra röhögnénk magunkat, már a bejövetelnél, látott arcokon.

Albino Vernyul 2011.04.12. 12:02:42

@csicserierika: Ok irtak a kerdeseket, elotte memorizaltak.. Aniko szinesz tanonc, vagy nevezzuk valami hasonlonak, tanulgatnak szoveg betanulasi modszereket, ami korabban latszott is nala.. Most meg ahanyszor lenezett, a papirjait nezegette, mi is a kov. kerdes..

csicserierika 2011.04.12. 12:02:44

@mama ottmarad: rivális csatorna saját magával küzd, már nem oszt vagy szoroz az rtl-nek, amíg megy a vv, a csillag sz., az Alekosz só , és indul az x faktor is.
Oliban biztos vagyok, hogy amióta kijött, rájött, hogy mekkora barom volt, hogy belekerült, ill. belegabalyította magát a fekete özvegy hálójába. Nem kell félnie Manólánynak.
Zsófi és bárki szívesen bement volna szerintem a régiek közül.
Én legjobban Tordasnak örültem volna, mert semleges.
A többi nagyjából stimmel.

picigyongy 2011.04.12. 12:03:07

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Miből gondolják, hogy ott folytatódna , ahol abbahagyták ? Főleg, ha versenyezhetne is : Alekosz helyében te örülnél neki ?

Miss Snooks 2011.04.12. 12:03:18

@genevieve: szuper,köszi :) látom Éva Alek feltűntetésével már nem is fárasztod magad :D

genevieve 2011.04.12. 12:03:32

@bigél: ha nem béci nyerne én felháborodnék és irtóóóóózatos hisztit csapnék:-DDDDD

genevieve 2011.04.12. 12:04:11

@Ari11: ott a pont:-)

@Miss Snooks: szóra sem érdemesek:-)

bigél 2011.04.12. 12:04:22

@genevieve: már megint visszaigazoltál ;) :)

Miss Snooks 2011.04.12. 12:05:12

@Ari11: na azon tényleg röhögnék :D

csicserierika 2011.04.12. 12:05:21

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nekem csak az a bajom, hogy túljátsza a szerepét és még affektál is sokszor.
Tanulnia kell még természetesen , akkor jó lesz, ha leveszik róla a manírt.

Trevlovics 2011.04.12. 12:05:45

ha a bentiek közül kell választani:
1. jerzsi
2. alekosz/béci
3. anikó
10. éva

bigél 2011.04.12. 12:06:02

@Ari11: érdekes lenne az biztos, csak én annyira sajnálom azt a lányt. ő csinálta a legnagyobb hülyét magából, ez szerintem nem is vitás. már nekem kínos, ha látom.

genevieve 2011.04.12. 12:06:24

@bigél: naná, tudod mindig őszinte vagyok és csak magamat adom MMKK:-)

Kivétel 2011.04.12. 12:06:46

@genevieve: és honnan szedtététek??

velorexapáca 2011.04.12. 12:06:53

@genevieve:

Kaphatunk ebből a hisztiből, némi ízelítőt? csak, hogy tudjuk, mire készüljünk:-)

_most_ 2011.04.12. 12:07:27

@genevieve: ha Béci nyerné tök igazságtalan lenne, ő a legellenszenvesebb szereplő.

picigyongy 2011.04.12. 12:07:37

@Peter_Cs: Én is ennek örülnék . Éva az alkoholista stb...de hogy milyen Ani , ha iszik ?! arról nincs szó....nekem véleményem van és nem hinném, hogy a látottak alapján Éva lenne a női nem szégyene...De nyerjen : ettől is fosztanák meg, mert Ani nagyon sok szimpátia szavazatot kapna Olivér miatt.VAgy fog is ?!

mama ottmarad 2011.04.12. 12:07:54

@genevieve: tévé előtti szőnyegen rúgkapálnál is ? :DD

csicserierika 2011.04.12. 12:08:20

@genevieve: mert már másodszor sütötted el.
Valami újabb jelzőt vártam, hiába na , te is fáradsz :)

bigél 2011.04.12. 12:08:29

@lami83: szerintem meg nem. 1:1 :)

genevieve 2011.04.12. 12:09:07

@Trevlovics:
10. éva :DDDDDDD

nincs kedved velünk bulizni?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.12. 12:09:24

@bigél: Nekem is kínos, de őt még mindig boldoggá teszi, bár milyen szarba hívják.

bigél 2011.04.12. 12:10:05

@picigyongy: szerinted Anikó durvább alkoholos állapotban, mint Éva?

genevieve 2011.04.12. 12:10:28

@Kivétel: láttuk tegnap a nekedvalóban:-)

@MÁRIA TERÉZIA:
@velorexapáca:
@mama ottmarad:
szerencsétekre nem fog rá sorkerülni:-)

bigél 2011.04.12. 12:11:00

@Ari11: ez igaz, ebből úgy tűnik, ő nem érzi, hogy kínos lenne. akkor meg hadd menjen, max. eltakarom a szemem.

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 12:12:10

@picigyongy: Még egy másodpercet se láttam Oli visszatéréséből, így elég nehéz megmondani, hogy örülök neki vagy nem. Arra már könnyebb a válasz,hogy jó lenne-e, ha Oli beszállna Alek helyére. Jó lenne. Mivel 10 perce eldöntöttük, hogy Jerzy-Béla-Anikó döntő lesz, holnap Alek lesz a kiválasztott és már azt is megszavaztuk, hogy kiesik. Vasárnap estétől Oli lesz Éva lelkitársa.

genevieve 2011.04.12. 12:12:20

@csicserierika:

nem irhatok mást ha ez az igazság:-)

viszont abban igazad van, ma tényleg fáradt vagyok:-)

genevieve 2011.04.12. 12:13:15

@bigél: szerintem meg tök aranyos volt ani spiccesen:-)

évát inkább nem minősiteném:-)

mama ottmarad 2011.04.12. 12:13:34

Olivér bemenetele az előre megírt forgatókönyvtől függően éppúgy erősítheti/gyengítheti a lányokat, ez pusztán azonműlik, kinek szánták a kéglit a verdát és a lóvét.

Szeretnék semleges maradni, ezért követelem Zsófi beküldését is - mert Olin kívül tőle vert ki a víz legjobban. (Ha már amúgy se nézem, mi ez nekem?)

genevieve 2011.04.12. 12:15:13

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

egyébként csak jelzem, hogy eddig mindenhol feltételezésként jelent meg (oli se mint tényt közölte), hogy visszamehet a villába....az is lehet, hogy nem lesz semmi ilyesmi:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 12:16:31

@Trevlovics:

Sajnos Jerzy nem nyerhet, pedig úgy volna igazságos, hogy ő nyerjen, már ha a sors igazságos volna... de nincs szavazótábora az árvaházi gyereknek...

amúgy

Éva/Alekosz duó fog nyerni... tudom Éva nem nyerhet a rossz természete miatt, de győzelemhez segítheti Alekoszt, egyszerűen azzal, hogy látványos a viszonyuk és fenntartja az érdeklődést Alekosz iránt akkor is, amikor Alekosz magától elaludna, szóval társa volt végig...

Anikó nem nyerhet, mert van neki ez az ijesztő fekete özvegy természete, és kiborulásai a másikra, amelyek kitörésekor tényleg mar mint egy vipera, elveszti a józanságát, és elég igazságtalan dolgokat tud a másik fejéhez vágni... és az ilyenektől félnek az emberek, de felesleges is volna megnyernie a VV4-et, hiszen annyira okos és tehetséges mindenben (arról nem is beszélve, hogy ő a legszebb lány a házban,)hogy anyagilag teljesen rendben lesz az életben, ráadásul nagy szerepeket fog kapni színpadon, képernyőn és vásznon...

Béci, nem rossz gyerek, de azért nem mernék vele egyedül maradni sehol, mert vannak ezek a dühkitörései, melyek ijesztőek és kiszámíthatatlanok, vele folyton sunnyogni kellene, hogy ne vívja ki az ember a haragját...

bigél 2011.04.12. 12:17:06

@genevieve: Amennyiben spicces állapotban csinálnak rólam felvételt, én is inkább egy Ani-félét látnék viszont. (Persze leginkább semmit.) Mondjuk amennyire vissza tudok emlékezni ;), általában elég vállalható vagyok ilyenkor, de pár éve egy szilveszteri bulin kijött belőlem az Éva. Na azt azóta is szégyellem.

csicserierika 2011.04.12. 12:17:27

@mama ottmarad: Zsófi beküldésének felemlítése azért nagyfokú kegyetlenségre vall velünk szemben, akik mmkk nézik az öf-kat :)

Miss Snooks 2011.04.12. 12:17:51

És ha a már kiesett szereplők közűl is választhatnátok, ki kapná a fődíjat? Nálam asszem akkor is Jerzy.

genevieve 2011.04.12. 12:19:34

@bigél: te legalább szégyelled:-) és gondolom nem is fogsz többet eljutni abba az állapotba:-)

genevieve 2011.04.12. 12:21:08

@MÁRIA TERÉZIA:

mindenki ijesztő és kiszámíthatatlan amikor dühös, béci sose bántana:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 12:21:13

@genevieve: Nem biztos, hogy Oli bemegy? Akkor sztornó. Tegyük át a bulit vasárnap estére és találkozzunk Bébi kedvenc késdobálójában. Hátha lehet kérdezni tőle.

bigél 2011.04.12. 12:21:22

@Miss Snooks:
bár mint említettem, nálam nem Jerzy a legelső, de kedvelem, plusz ha belegondolok, hogy reagálnának az őt gyagyásnak elkönyvelő játékosok (Évával az első helyen), ha ő nyerne, akkor azt mondom, hogy innentől neki szurkolok. :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 12:22:39

@picigyongy:

dehogy fog Ani szimpátiaszavazatot kapni Oli miatt! Oli kintről már pontosan rálát Anikó természetére, látja hogy húzta őt a csőbe, végül is Anikó miatt esett ki Oli, illetve ez volt az utolsó csepp a nagy szexuális ínségben, elcsábította a lány, és ő meg nem bírt a természetével, félt hogy a dolog komolyabbra fordul, nem fogja tudni türtőztetni magát, ha Anikó közelében marad, és inkább kirohant a házból...

Évának van esélye Anikó ellen, egy kicsit eleve jobban áll, és a nők inkább hajlamosak szavazni, mint a férfiak, és szerintem harminc és ötven között a szavazó nők Évában látják inkább a "sorsukat", rá fognak szavazni, még ha Éva problémás is, de ebben sokukra hasonlít...

mama ottmarad 2011.04.12. 12:22:56

@csicserierika: meg tudsz nekem bocsájtani? :D

picigyongy 2011.04.12. 12:23:31

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Azt kérdeztem , hogy ALek helyében örülnél-e ....Ja, megbeszéltétek. oké

genevieve 2011.04.12. 12:23:50

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: arra majd csak 6 hét múlva kerülhet sor:-)

bigél 2011.04.12. 12:24:11

@genevieve:
igen, szégyellem. nem fogok eljutni abba az állapotba - próbálkozom ;) ;)

mindenesetre többé édes pezsgőt nem iszom. akkor sem akartam, de csak az volt, koccintani kellett, és teljesen bezavart. nyilván nem az éjféli pezsgő volt az első pohár ital, de nem is ittam sokat, de az édes pezsgő, plusz az, hogy kevertem, pont elég volt.

genevieve 2011.04.12. 12:25:02

@MÁRIA TERÉZIA: te látod a sorsodat évában?:-DDDDDDDDDDD

Miss Snooks 2011.04.12. 12:25:04

@genevieve: basszus tényleg, Gigiről tökre elfeledkeztem :D Igen Gigi volt nekem is a kedvencem, szerintem benne volt meg leginkább az a fajta értelmesség/józanság amit nagyon csípek másokban. Jeryz viszont annyira jó lélek :D. Szóval kettejúk közűl valaki mindenképpen.

Trevlovics 2011.04.12. 12:26:22

@MÁRIA TERÉZIA: egyrészt, de van szavazótábora :) másrészt szerintem sem fog nyerni, de annak tudnék igazán örülni egyedül azt hiszem.

alekosz/éva nekem már rég nem igazán szórakoztató. nem azt mondom, hogy szarabbak mint a többiek, hanem, hogy ugyanolyanok. nem egy és nem két hete.

alekosz nagyon jó figura volt az elején, főleg amíg különc és egyedi volt, mostanra egy elég egysíkú megmondóember lett belőle. kicsit arra a focistára emlékeztet engem, aki az első pár profi évében nagyon kitűnik a mezőnyből, sztárolják, teszem hozzá: jogosan, aztán viszont elfárad, és beleszürkül a mezőnybe, mégis mindig kiemelten kezelik, nem rosszabb ő mint a többi, csak úgy kezelik, mintha sokkal jobb lenne, mondhatni a nevéből él. az, hogy alekosz fél év alatt eljutott ide, ahova mások évek alatt, számomra elgondolkodtató, bár ennek lehet oka az is, hogy fél év alatt a villában annyi minden történik, és annyit látunk belőlük, mint másból évek alatt. ha alekosz utolsó ... mondjuk 2 hónapját nézzük, semmivel nem érdekesebb figura, mint a többi benti. viszont van egy előélete, ami fenn tartja, illetve valahol az is, hogy sokakat idegesít ez, hogy "fenn tartják" és fikázzák, de ezzel is róla beszélnek. szerintem ezt a beleszürkülést a csatornánál is érzik, és a hónapokkal ezelőtti eufóriához képest (micsoda kincset találtunk!) talán kicsit be is tojtak a gatyába. nem véletlen hogy elkezdték sejtelmesen mozgatni ezt az olivér-szálat

Miss Snooks 2011.04.12. 12:26:24

@bigél: igen Éva arca priceless lenne, szerintem helyben megütné a guta :D

genevieve 2011.04.12. 12:26:46

@bigél: nem értek az italokhoz, nekem már egy szem konyakos meggy is megárt:-)

_most_ 2011.04.12. 12:28:12

@bigél: Hát ha Jerzy nyerné mindenki meglepődne, szerintem Ráczéknál elég gyorsan családtag lenne.

genevieve 2011.04.12. 12:28:51

@Miss Snooks: mellesleg giginek jót tett, hogy kiesett:-)

most van igazán elemében:-)

dehogy küldeném vissza:-)

lac64 2011.04.12. 12:30:15

@MÁRIA TERÉZIA: Na akkor ismét. Oli saját magát húzta csőbe, amikor először Szanditól, majd Anikótól is kierőszakolta azt a vallomást, hogy ő milyen baromi jó csávó. A szilentpartis éjszakán kb. 10x kérdezte meg Anikót, hívta ide, hívta oda, mire Ani elmondta neki. Hozzáteszem, ezen az éjszakán Olivér józan volt, Anikó pedig minimum spicces. Úgyhogy ebben legalább fele arányban benne volt Olivér.

bigél 2011.04.12. 12:30:34

@MÁRIA TERÉZIA: harminc és ötven közötti nő vagyok, mint itt is és korábban is írtam, voltak már Éva-féle megnyilvánulásaim, de ha valaha szavaznék, SSKK nem rá. Éva egyfajta karakter, vannak ilyenek is, de nem hiszem, hogy ennek az egyébként elég szélesre választott korosztálynak a tagjai vele azonosulnának.
Magam részéről - hiába fiatalabb - Anikóval sokkal több közös vonásunk van (ill. volt, mert azt idők során egy-kettőt már levetkőztem), ha már annyira azonosulni akarnék (de nem akarok), inkább vele.

velorexapáca 2011.04.12. 12:31:17

@genevieve:

Pedig én úgy készültem volna rá.. kis jager-t bekészítve a hűtőbe, kedvenc fotelemben láb felpócol TV (amiben természetesen éppen a VV4 megy) kikapcsol és hátradőlve "intek", h indulhat a hiszti :-)

Miss Snooks 2011.04.12. 12:32:12

Emlékeztek még arra a Tölgyessy Péter nevű blogger srácra aki valóságsókat elemezett? ő is Jerzyt jósolta befutónak, igaz ez még nagyon a kezdetek kezdetén volt. Vicces lenne ha bejönne a jóslata.

mama ottmarad 2011.04.12. 12:32:59

@Trevlovics: van itt helye egy lájkolásnak?

bigél 2011.04.12. 12:33:06

@lac64: én is így emlékszem, de nyilván azért, mert elfogult vagyok és igazából Anikó a hibás mindenért. Monnyon le!

genevieve 2011.04.12. 12:33:07

@Trevlovics: alekosz a villa előtt senki volt, bent oli hathatós segítségével felmászott egy fölsőbb szintre...de csak annyi volt benne, nincs meg benne az a plussz mi tovább vihetné....ha oli tényleg bemenne, ez akkor se változna, max jól bepiálnának, és elpoénkodnának egy kicsit....és aztán?????

sőt, szerintem mindenki örülne olinak (vagy bárki másnak) mert kimozdítaná őket az egyhangúságból....

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 12:33:19

@genevieve: Hat hét múlva? Éthető. Ki kell pihennie a villa fáradalmait, le van kötve neki két hakni Mátészalkán és legalább egyszer Sánelt is meg illik döngetnie sírásig.

2011.04.12. 12:33:38

@genevieve: jó reggelt :)
én is akartam már kérni egy képes beszámolót a buliról, szóval remélem, feladatotoknak érzitek :))

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 12:34:10

@genevieve:

mondjuk nem iszom és nem dohányzom és nem beszélek csúnyán, és azt hiszem jobb rálátásom van magamra, meg hát lássuk be kicsit intelligensebb is vagyok, meg tanulni is tudok a hibáimból, de vannak más vesztes "oldalaim" (nem az egész, csak egyes részeim), amelyek emlékeztetnek Évára.

Mert az életben talán ő fog legrosszabbul járni mindenki közül, ha csak nem ragadja meg magát a hajánál fogva és nem iratkozik be az AA-ra és ehhez hasonló terápiákra...

genevieve 2011.04.12. 12:35:00

@velorexapáca: esetleg, ha jól megfizetnek csinálhatok egy hakni körutat csak úgy, minden előzmény nélkül.....:-DD

frea 2011.04.12. 12:35:40

Sziasztok!Kimaradt pár nap, megnéztem a tegnapit. Éva semmit nem változott, gerinctelen, mint volt. Alkesz dögunalom, leeresztett, mint egy lufi. Hallom, Olivér készül vissza a villába?Remélem, ez csak rémhír!Örültem, hogy nem kell tovább látnom azt a kiélt, ápolatlan bunkó képét. Ki az a Csaba?

Albino Vernyul 2011.04.12. 12:36:01

@MÁRIA TERÉZIA: Oli hasznalta fel Anikot, mar parszor levezettuk.. Csak ha sokat piszkalsz egy bombat, felrobban.. Oli ezt tette, rajtevesztett..

genevieve 2011.04.12. 12:36:21

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: kevered alekkal:-)

neki van lekötve az ideje a haknizással, és neki kell majd kicsit regenerálódnia a kiesés után:-)

genevieve 2011.04.12. 12:37:33

@MÁRIA TERÉZIA: akkor ne akarj vele azonosulni:-)

ő biztosan nem fog semmilyen terápiára járni, szeret olyan lenni amilyen:-)

frea 2011.04.12. 12:37:56

@genevieve: Szia Genevie!Bárki másnak örülnék, de nem a vörösképűnek!

bigél 2011.04.12. 12:38:00

@genevieve: tényleg jótt tett Giginek, csak ámulok-bámulok, amikor látom.

genevieve 2011.04.12. 12:38:40

@frea: szia:-)

mivel te pasi vagy, nincs jelentősége csabának (csak a lányok rózsaszin álmaiban szerepel:-)

de a buliba jöhetsz ha van kedved:-)

velorexapáca 2011.04.12. 12:38:54

@genevieve:

majd lobbizok a cél érdekében :-)

bigél 2011.04.12. 12:39:43

@genevieve: egyébként nem biztos, hogy MMKK szeret olyan lenni, csak talán nem képes változni. Sokszor hárításból/védekezésből is mondhatnak ilyeneket az emberek. Nem tudok változtatni, inkább azt mondom, ez így jó, ahelyett, hogy a gyengeségem beismerném.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 12:39:53

@genevieve:

ha túléli az alkoholizmusát, ez is változhat...

genevieve 2011.04.12. 12:40:17

@bigél: én is meglepődtem mikor láttam a belevelóban 2szer is... vagány volt, jópofa, jókat mondott a benti viszonyokról, nevetett, felszabadult volt:-)

genevieve 2011.04.12. 12:41:59

@bigél: inkább nem akar változtatni:-)

de egyébként, ha ő tényleg igy érzi jól magát miért kéne változtatnia? mint láthatjuk azért többek kedvelik így is...
mindenkinek úgysem felelhet meg

@MÁRIA TERÉZIA: ha! szerinted igen?

bigél 2011.04.12. 12:42:14

@genevieve: erre mondják mások, hogy nem magát adta ;) Én totál megértem, bent egyfajta nyomás nehezedett rá, megfelelési kényszer, szerintem ott is magát adta, csak olyan körülmények között ez jött ki belőle. Kiesett és felszabadult.

Miss Snooks 2011.04.12. 12:42:22

@lac64: @bigél: Egyértelműen Olivér provokálta ki Aniból, hogy őt tartja a legjobb pasinak. Olivernek szerintem az életében minden megnyilvánulása arra irányul, hogy valaki folyton stimulálja az egoját.

mama ottmarad 2011.04.12. 12:42:43

@MÁRIA TERÉZIA: erősen elgondolkodtam, és belátom, hogy a gyenge női nem kiszolgáltatottsága tekintetében igazad van, Éván jön ki ez a legjobban, ettől szánnivaló is, de pozitív főhőssé azért nem avanzsálhat az én olvasatomban. Elfogadom, hogy magamat nem látom jól kívülről, és lehet, hogy a 30+ korosztály rá hasonlít jobban, velem együtt. Ez esetben én kérek elnézést.

mama ottmarad 2011.04.12. 12:43:13

Az esernyőket kéretik elővenni :D

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 12:43:22

@genevieve: Szegény Alek. Neki nem lesz szerencséje, nem ússza meg annyival, hogy elreppel 2 slágergyanúst aztán hazamegy. Kettesével kell bizonyítania majd a lányoknál. Remélem elég csak ripszropsz, nem kötelező sírásig.

genevieve 2011.04.12. 12:43:31

@velorexapáca: most erősen elgondolkoztam azon, hogy hisztiztem-e én valaha, valamikor?:-)

genevieve 2011.04.12. 12:45:02

@bigél: mindenki magát adja:-)

hiszen mást nem tud adni:-)

csak mindenki alkalmazkodik a körülményekhez a lehetőségeihez képest:-)

bigél 2011.04.12. 12:45:16

@mama ottmarad: számomra Éva intő példa.

velorexapáca 2011.04.12. 12:45:50

Ha nincs még rutinod a fent említett műveletben semmi gond, elég VV4-t néztél eddig sztem az alapismeretek már adottak ;-) :-)

bigél 2011.04.12. 12:46:21

@genevieve: ezt én sem mondhattam volna frappánsabban. totál igazad van.

genevieve 2011.04.12. 12:47:10

@mama ottmarad: önmagát mindenkinek belülről kell jól látnia:-))

egyébként éva pontosan látja önmagát és azt is milyennek látják kivülről:-)

hiszen ezt mondja mindig, ő ilyen, ilyennek kell elfogadni.....és ebben igazat is adok....vagy igy fogadja el őt aki kedveli vagy aki nem az nem fogadja el (mint pl. én:-)

genevieve 2011.04.12. 12:48:30

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
bizony szegény alek, egy csomó lagzin végig kell nyomnia a mulatós nótákat...és előjáték nélkül a csajokat:-D

azzal az erőnléttel ami neki van, hát tényleg előre sajnálom szegényt:-)

Miss Snooks 2011.04.12. 12:49:14

@genevieve: Giginek tényleg tök jót tett, hogy kijött, nagyon szimpatikusan viselkedik, és végre tudott reagálni az őt ért támadásokra. Bicskanyitogató volt, ahogy hónapokig mindenki az állítólagos pornós múltján csámcsogott, Győzike, VV Anett meg a hozzá hasonlók, és nem volt egy ember aki két mondattal helyretette volna őket.

bigél 2011.04.12. 12:49:36

@genevieve:
"most erősen elgondolkoztam azon, hogy hisztiztem-e én valaha, valamikor?:-)"

ha a VV4 nem elég (ld. velorexapáca), gyere hozzám tanfolyamra. bár én a házastársi hisztiben vagyok nagyágyú.

genevieve 2011.04.12. 12:51:09

@velorexapáca:
az a helyzet, hogy mindenki számára vannak olyan dolgok amiket önmagára nézve megalázónak tart:-)

nekem az egyik ilyen ha részegen, vagy ha hisztis állapotban látna bárki is:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 12:52:31

@genevieve:

nem akarok vele azonosulni, de van olyan dolgom, amit felismerek benne,

de nyugi, Éva ezt a versenyt nem nyerheti meg, az világos, kár erre több szór fecsérelni.

Én is most már Jerzyt az árvagyereket látnám szívesen nyerőnek, egy jószívű kedves srác.. de nincs szavazótábora, meg most a kedves Laci is vagy ötször elmondta róla a melegpornót, úgyhogy ezzel nehéz lesz szavazatot gyűjteni..

de valszeg Béci most Anikót fogja kivinni és kiejteni..

Mert Béci azt akarja, hogy az utolsó körben ahogy ő fogalmazott a négyek társaságának szavazatai megoszoljanak Alek és Éva között, így ő lenne a nevető harmadik...

szóval arra kíván törekedni, hogy bennmaradjon Éva harmadiknak.

Ha tényleg ezt akarja, akkor most Anikót kell kivinnie, mert Jerzyt simán fogja verni Éva, viszont lehet attól tart Anikó megverné Évát, ha őket egymásra hagyná... és így nem oszlanának meg a szavazatok..

de azt nem látja, hogy A NÉGYEK TÁBORA mindenképpen Alekre fog szavazni, és ez nincs teljes átfedésben Éva szavazóival, akik meg eddig is Éva fanok voltak azok úgyis Évára fognak szavazni...

Plusz amikor a harmadik játékos kiesik a döntőben akkor folytatódik a szavazás, tehát Alek újra felhozható, amennyiben lemaradna, de ezt nem látom lehetségesnek jelen esetben, hisz jelenleg az RTL-es honlapon kétszer annyi szavazata van Aleknek mint Bécinek, és ott folyamatosan lehet szavazni, tehát a mindennapi állást tükrözi...

az is lehet, hogy mivel nem lenne "férfias" dolog Bécinek Anikót kivinnie, ezért mégis Jerzyt választja, ebben az esetben az ő párbaja uncsi lenne, a lányoké viszont izgalmas, ami ha Éva nyerne megint csak Alekosz táborát erősítené..

bigél 2011.04.12. 12:52:49

@Miss Snooks: én is utáltam azt az egész szemforgatást, ami zajlott. Ezek a régi VV játékosok meg főleg az agyamra mentek. Persze érthető, próbálnak újra a felszínre kerülni.

genevieve 2011.04.12. 12:53:31

@Miss Snooks: nekem gigi addig is szimpatikus volt:-)

én birom ha valaki tudja fegyelmezni az érzéseit, azt is ha szereti maga körül a rendet ,és azt is ha képes önmagát a háttérbe helyezni a szerettei miatt:-)

krumplicukor 2011.04.12. 12:53:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Szerintetek. Szerintem meg nem, pedig én is ugyanazt néztem. Egyébként szerintem egyikőjök sem használta fel a másikat, szimplán hükyék voltak mindketten. Ez elég jól lejön az utólagos reakciójukból is.

genevieve 2011.04.12. 12:54:11

@bigél:

oké, ha szükségem lesz egy hiszti gyorstalpalóra, jelentkezem:-)

csicserierika 2011.04.12. 12:54:50

@genevieve: nana, azért Gombival jól elfantáziálgatott, hogyha nem lenne kamera, akkor tudná, hogy mit csináljon Évával.
Lehet, hogy a sexre gondolt ? :)

bigél 2011.04.12. 12:55:42

@genevieve: kedvezményesen megszámítom

krumplicukor 2011.04.12. 12:56:39

@krumplicukor: egyikőjük, hülyék, ésatöbbi...

Egyébként én is meglepődve tapasztalom, h egyre szimpatikusabb Jerzy. Nálam jelenleg a sorrend:

1. Jerzy/Éva
2. Alek
3. Anikó/Béci

De az uccsó kettőből, ha lehet, ne nyerjen egyik sem :)

picigyongy 2011.04.12. 12:56:52

@MÁRIA TERÉZIA: Esetleg az is küld SMS-t, aki különben nem tenné : felkavarják az álló vizet. Aki ANikó ellen van , az nem biztos, hogy Éva mellett - főleg akkor , ha pénzért kell SMS-t küldeni..Ani meg nyafog tovább elhitetve a becsapott lánka szerepet, ahol minden férfi gazember + unszimpátia Alek - Éva ellen , szimpátia Béci mellett....szóval nem egyértelmű.
Egyszer Szandikának volt nyilatkozata : már kint volt és kérdezték tőle, kivel fogja tartani a kapcsolatot : Oli, Alek és Éva...Egyből Ani jutott eszembe - meg az, hogy megnézte azt a videot, ahol őzike -bambi szemekkel mondta, hogy szétrobbantja a 4-t?

genevieve 2011.04.12. 12:57:03

@MÁRIA TERÉZIA: tudom, hogy éva nem nyerhet (éva is tudja:-)

ha nem jerzy az rtl favoritja akkor nézői szemmel bécitől kiesnie nem olyan szégyen, mint anikótól (bár szerintem kiesni egyáltalán nem szégyen, de ez más kérdés)....

azért nem foglalkozom az egésszel komolyan, mert tudom, hogy semmit nem számit mit gondolok én, vagy a nézők...az fog történni amit az rtl eldöntött MMKK

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 12:57:11

@genevieve: Gondolod nem egy csattogtatós típus? Ez a baj a műsorral, nem tudunk semmit Alekról. Ahelyett, hogy hagynák végre egy kicsit beszélni, mindig Bélát reklámzzák azzal a bádibájdzsékhemendegszplusszal.

genevieve 2011.04.12. 12:57:55

@csicserierika: fogalmam sincs, nem látok bele a gondolataiba:-)

frea 2011.04.12. 12:59:45

@genevieve: A gép is ledobott, és sírtam is. Nem vagyok fiú!!Lány vagyok, csak annyit dolgozom, mint egy fiú.Sajna tényleg kevés a szabadidőm, kezdem is elveszíteni a fonalat.

genevieve 2011.04.12. 12:59:54

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: előjáték nélkül, bele a közepébe milyen típus lehet szerinted?:-)

velorexapáca 2011.04.12. 13:00:22

@genevieve:

megadom magam, ez olyan érv ami előtt mg kell hajoljak:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 13:00:27

@genevieve: Addig is a nézők azért SZAVAZZANAAAAAKMERTELDÖNHETMINDEEEENT!!

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:01:53

Az én listám, hogy melyikük a nyerésének örülnék:

1. Alek (várom a vascsöveket, kövezést, zsákbanfutást, lepényevést, stb)

2. Az összes többi. Tulajdonképpen számomra a többiek vagy közömbösek (pl Éva, Dzsörzé) vagy pedig nem bírom őket. (Bélátok és Anikó.)

picigyongy 2011.04.12. 13:01:56

@krumplicukor: Így utólag érdekes, hogy miyen lett volna Jerzy Gigi nélkül ? VAgy felszabadultabb és ezért pozitív a megitélése ? Néha még vigyorogni is látom , tegnap, amikor a szöcskét ette....Megmondtam én már régebben : Anikó , Éva nem tud róla, de az a bajuk Jerzyvel, hogy féltékenyek....

genevieve 2011.04.12. 13:02:13

@frea: na basszus...én már semmit nem értek....többször is úgy olvastam, hogy azt irtad fiu vagy:-D

mea culpa:-))

akkor gyere bulizzunk és álmodozzunk együtt:-)))

lac64 2011.04.12. 13:02:52

@MÁRIA TERÉZIA: A valóvilágos szavazás azért nem tükrözi a valóságot, mert bár folyamatosan lehet szavazni, nem volt lenullázva, ezért gyakorlatilag nem tudja lekövetni a szimpátia változásokat. Elég csak arra gondolni, hogy a Gigi-Éva párbaj idején Gigi 5%-on Éva pedig 9%-on állt, az eredményt pedig tudjuk, 51-49 (most egy picit feltételezzük, hogy valós volt a szavazás). Ezen az álláson azóta sem változott semmi azon kívül, hogy Gigi és Laci szavazatainak kiesése miatt a meglévőket újraarányosították.
Éva szavazatai mindenképpen vehetnek el Alektól néhány százalékot, és ez a döntőben akár megfordíthatja az eredményt. Egy esetben nem játszanának Éva szavazatai, ha harmadikként kiesne és ezután lenulláznák és újraindítanák a szavazást (nem emlékszem, hogy az előző szériákban ez hogy volt)

genevieve 2011.04.12. 13:03:04

@velorexapáca:

na de mivel szeretem a színházat, akár meg is játszhatom:-D

genevieve 2011.04.12. 13:04:37

@Ayesha: jajj már, miket képzelsz rólunk:-)

de egy randit megszerveznék neked alekkal:-DDDD

Albino Vernyul 2011.04.12. 13:04:50

@krumplicukor: Sajnos levezettuk, hogy telepedett ra Oli Anikora, mikor a Zsofi parbaja idejen osszeugrottak Belaval/Zsofival.. Kiszedte a 5-osbol, aztan silent partyn kikenyszeritette belole a helyzetet, ezutan meg 2 napig elvezkedett, pavaskodott, aztan ez, meg az RTL buntije felbuktatta..

Soror Formoza 2011.04.12. 13:05:28

A favoritok:
1. Jerzy
2. Béci
3. Anikó

Nagyon nem kellene most Jerzynek párbajozni.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:05:43

@genevieve: ha valaki bírja Alekoszt, az csakis randis célzatú lehet?:D:D:D

Zelefánt 2011.04.12. 13:05:52

Fokozódik a hangulat, már Sixx is VV-t elemezget a Comment:com-on.

Célegyenesbe fordulunk lassan, tisztán látszik.

frea 2011.04.12. 13:06:11

@genevieve: Hogy plagizáljak:Előtte ismeretlen senki volt, a villa után pedig ismert senki lesz, illetve marad.

genevieve 2011.04.12. 13:07:04

@Ayesha: csakis:-DDDDDD

de ha nem, akkor majd én beléd dumálom:-)

csicserierikánál is jól haladok már ez ügyben:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 13:07:24

@Zelefánt: Ja, Lilu szerint a játék végéhez méltó taktikázások folynak.

Háááát, akkor a játékot minősíti.

genevieve 2011.04.12. 13:07:51

@frea: ilyen messzire nem mertem menni, de igazad van, teljes mértékben:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 13:08:12

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

csak arról feledkeztek el, hogy Anikó már korábban bevallotta Szandikának, hogy "szerelmes" Oliba.

genevieve 2011.04.12. 13:08:31

@Zelefánt: még egy kis idő és a legfelsőbb körökben leszünk:-)

jössz-e velünk bulizni?:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:09:14

@genevieve: nem megy. Sokan nem nézik ki belőlem általában, de én olyan hűséges vagyok, mint egy apáca.:)))

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:09:55

@genevieve:
"még egy kis idő és a legfelsőbb körökben leszünk:-)"

az legfÖlsőbb.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 13:10:34

@lac64:

igen, de az Éva-Gigi párbajon, Béci táborának egy része is Gigire szavazott, míg az RTL-es honlapon muszáj egy személyre szavaznod, tehát választani kell Béci és Gigi között, ha még kisebbre zsugorodott az amúgy is kicsi különbség Éva és Gigi között, az ezért lehetett...

frea 2011.04.12. 13:10:48

@genevieve: Azon röhögtem jót, hogy a Boglya magát kis bongyor lánynak aposztrofálta. Jó, hogy a kedves jelző kimaradt !

Zelefánt 2011.04.12. 13:11:00

Bélának Anikótól kellene megszabadítania a Villát (meg minket is), mert kezd teljesen szétcsúszni, és mostanában a feje is mindig tökre be van dagadva, hol a sírástól, hol a dühtől, hol az alkoholtól, és ébredés után is.

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 13:12:09

@genevieve: Előjáték témában eddig csak a lengyel módszert láttuk. Beszélni kell Giginek 10 percig mennyire szar alak Éva, ettől a csaj bevadul és már lehet is menni csattogni a sarokba. Remélem Alek is mutat majd valamit Éván, de ahhoz még túl sok a néző a villában. Majd ha már Béci és Anikó kint lesz. Jerzy ügyse vesz észre semmit.

lac64 2011.04.12. 13:12:12

@MÁRIA TERÉZIA: Én erre fordítva emlékszem, Szandál mondta el Anikónak a fürdőben, hogy bejön neki Olivér.

Egyébként itt a szilentpartis videó:

valovilag.hu/video/117285

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 13:12:52

@lac64:

tovább lehet szavazni a 3. kiesése után, tehát akik addig Évára szavaztak, azután Alekre fognak, miután Éva kiesett, amennyiben a négyek táborának nyerése fontos nekik... ha nem akkor meg eleve vettek el szavazatot Alektől..

Zelefánt 2011.04.12. 13:13:00

@genevieve:
Ha meg tudod szerezni magát a Villát...
(Utána úgyis lebontják, megkönnyíthetnénk.)

frea 2011.04.12. 13:13:32

@genevieve: Nem tudom, milyen csajokat választ neki a csatorna, de szerintem a műsor után csak a szivarra, páleszra fog vágyakozni, visszavonul, és bánatában betanul még 10 filmet.

lac64 2011.04.12. 13:14:40

@MÁRIA TERÉZIA: Valószínűleg igazad van, de azt is feltételezhetjük, hogy Alekosz fanok meg átszavaztak Évára, hiszen az SMS-ekből látható, hogy az Alekosz és Éva fanoknak van egy jelentős közös halmaza.

Albino Vernyul 2011.04.12. 13:15:36

@MÁRIA TERÉZIA: Tevedsz.. Az akkor volt, mikor beidult az Oli henger.. Nem elotte, hanem az esemenyek kozepette..

frea 2011.04.12. 13:15:50

@Zelefánt: Nem lehetne, hogy Alkesz élete végéig benne maradjon?Évi egy összefoglaló róla elég is lenne.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 13:16:08

@lac64:

mind a ketten vallottak, hogy szerelmesek Oliba, de először Szandi Olinak, ami inkább úgy hangzott, hogy kívánja: "megerőszakolná", Anikó viszont kimondta, hogy szerelmes...

Laci, a lányok választják ki a fiúkat, mégha fordítva is látszik... a lányok engedik meg a közeledést! Náluk van a kezdő kártya... már "normális" udvarlás esetén..

Lehet, hogy úgy nézett ki, hogy Oli nyomult, de valójában ezt Anikó idézte elő, ingerelte fel...

picigyongy 2011.04.12. 13:17:41

@jahuu: Lehet, hogy nem favorit Jerzy - de számomra ő az , aki a végére tudott kellemes meglepetáést okozni.
Szeresztők vagdalják a leglényegesebb jeleneteket : nem vagyok prűd, csak furcsállottam, hogy heti téma volt , hogy Jerzy milyen büdöseket pupizik!- Most ették a babot ...amióta elment Gigi , volt ez valahol téma ?!

foxglove (törölt) 2011.04.12. 13:17:41

www.hir24.hu/szines/246520/vv-eva-meguszta-buntetik-de-maskepp.html

Tudom, hogy mi áll a háttérben, és próbálom racionális szemmel nézni, a finálé nézettsége számít, stb, de úgy elmegy a kedvem ilyenkor.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 13:18:05

Csalódott lennék, ha Béci nyerne, mert ez azt jelentené, hogy elég egy kigyúrt szépfiúnak lenned, akkor viszont rögtön az elején le lehetett volna játszani egy szépségversenyt.

Dettó a lányok esetében. Anikó nyilvánvalóan a legszebb lány a házban.

genevieve 2011.04.12. 13:18:13

@Ayesha: opardon:-)

legfölsőbb:-))

Albino Vernyul 2011.04.12. 13:18:27

@Zelefánt: Azert ennyire nem rossz a helyzet..;) De teny, kezdi nem birni a terhelest..

Zelefánt 2011.04.12. 13:18:31

@frea:
Eléldegélne mint Tom Hanks a Cast Away-ben, vagy mint egy fura gyík a terráriumban.

genevieve 2011.04.12. 13:19:16

@frea: csakis véletlen lehetett:-)

genevieve 2011.04.12. 13:20:33

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

jajj istenem, csak nehogy csattogjanak:-)))

szegény alek fanokban egy világ fog összeomlani:-)

genevieve 2011.04.12. 13:21:35

@Zelefánt: a villát sajnos nem tudom megszerezni:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:22:57

@genevieve: köszönöm szépen figyelmességed.

edestitok.hu/user/imagestore/edestitokhu_251.jpg

:)
ne mondd hogy nem szereted a csokit meg a tortát, meg a kettőt együtt!!!:))))

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 13:23:56

@foxglove:

a helyzet az, hogy az RTL sáros, hogy abban a viharban kinn hagyta a játékosokat a "dzsungelben", nekik maguknak kellett volna felajánlani a szaunát, illetve a nyugiszobát, hisz felesleges veszélyeknek tették ki a versenyzőiket!

Valójában, ha akartak volna, már akkor büntethettek volna, de nem szabtak ki büntetést, tudták, hogy ők is hibásak. A kendő nem hordása meg egyszerűen nem annyira súlyos, hogy ilyenért elvegyék valakitől a védettséget. Kitört volna a nézőlázadás az aránytalanságok miatt.

lac64 2011.04.12. 13:24:36

@foxglove: A retek ismét segget csinált a szájából, úgy látszik a 4-es tagjaira nem vonatkoznak szabályok.:(((

genevieve 2011.04.12. 13:26:17

@Ayesha: ennyire utáltok, hogy már a második csokitortát kapom?:-D

lac64 2011.04.12. 13:27:51

@MÁRIA TERÉZIA:
Köszönöm a személyes megszólítást.:) Tudom, hogy a nők választanak, de hogy legyen valami, mi is kellünk.
Azért a videót megnézted?

genevieve 2011.04.12. 13:28:22

@MÁRIA TERÉZIA: természetesen minden szabályszegés pont annyira súlyos, amennyire az rtl akarja:-)

van amikor egy repülő narancs a legsúlyosabb vétek, van amikor kizárnak valakit aztán mégse, van amikor szólnak valakire, hogy a következő szabályszegésnél nagyon meg fogják büntetni, és mégse

van akinek meg az a bünti,hogy nem büntetik meg:-)

foxglove (törölt) 2011.04.12. 13:28:59

@MÁRIA TERÉZIA: nagyon sokszor elmagyarázták már itt már egészen konkrétan ki volt szabva a szankció: védettség elvétele.

picigyongy 2011.04.12. 13:30:28

@MÁRIA TERÉZIA: Olyan tragikusan előadta Buci, hogy olyan történt, ami még soha : azt hittem, hogy fellázadtak...Nem hinném, hogy bárkit el lehetett volna azért itélni , mert nem akar férgek- csúszómászók között fetrengeni : vagy Bécinek pondró-bélkoktálban szájjal kiszedni a korongot. Aki ezt kitalálja, az abberált és normális emberek között nincs helye.....
Különben igaza volt Évának : mentek volna be a többiek is....Ezért csípem a csajt - egyszerre mondtuk ...

genevieve 2011.04.12. 13:30:36

@Ayesha: a vonalaimnak már mindegy:-)

csak tudod volt egy film, amikben ha valakit el akartak tenni lába alól, a bérgyilkosnál (álcaként) csokitortát rendeltek az illetőnek:-D

de ez a sok gyümölcs jöhet:-)

de egyébként a tejszines gesztenyetorta a kedvencem:-)

Albino Vernyul 2011.04.12. 13:30:47

@MÁRIA TERÉZIA: Ha valakinek van baratnoje, kamerak elott lebecol, akkor nem nyomul ra senkire ilyen modon mint Oli tette.. Ha felmerula dolog, lezarja es kesz, mint ahogy Bela megoldotta.. Nem is lett belole gond..

az én rózsám vasutas 2011.04.12. 13:31:56

@lac64: Úgy hallottam két lilakendőt adnak be Évának és csak azokba öltözhet. De megint kapott könnyítést a nyavalyás, oda csavarhatja magára, ohova akarja. És nem kötelező viselnie azokat.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.12. 13:32:19

@genevieve:

a repülő narancshoz az is hozzátartozik, hogy Zsuzsi nem hagyta abba a dobálást, sőt meg is mondta, hogy továbbra is dobálni fog, és célja hogy kizárják a játékból...

@foxglove:

RTL revideálta nézeteit, mert már az első figyelmeztetés is igazságtalan volt, mert éjjel nagyon durva vihar volt, és az RTL elmulasztotta kisegíteni a játékosait!

picigyongy 2011.04.12. 13:32:42

@foxglove: igazd van , függetlenül attól, hogy lehetne sorolni , ki milyen büntit nem kapott - Béci, kommunikálás: ott is bejelentették, hogy bünti lesz, de lehet, hogy elfelejtették ? Mellékesen észre vették volna , ha Béci nem figyelmezteti ?! Jaj de jó indulatú gyerek

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:35:16

@genevieve:
www.kazyker.hu/sutemeny-recept-kepek/078-tejszines-gesztenyetorta.jpg

parancsolj:)ha én kapnék egy ilyen tortát, odaadnám az egészet. Nem szeretem a gesztenyét:)))

foxglove (törölt) 2011.04.12. 13:36:33

@MÁRIA TERÉZIA: aha, szóval az rtl most éppen "igazságos" próbált lenni:) én hülye azt hittem, nem akarta kockáztatni a párbaj nézettségét:)

velorexapáca 2011.04.12. 13:36:39

@MÁRIA TERÉZIA:

átaludták a vihart, hát tehetnek ők erről?

_most_ 2011.04.12. 13:37:41

@foxglove: Zsír, ez jó hír, győzött az igazság, végre korrekt volt az rtl.

Zelefánt 2011.04.12. 13:44:02

Éva folyamatosan feszegeti a határokat, mert tudja, hogy megteheti: a nézettség miatt a lehető legtovább benntartják. (Gondolom neki is leesett, hogy az utolsó párbajánál igen érdekes manipulációkat vettetek be az érdekében.)
@Gee Halen: Minősíti az egész játékot, igen...sajnos.

csicserierika 2011.04.12. 13:46:07

@genevieve: a narancs azért nem pontosan ül, ugye volt ott egy vizes palack is.
Szerintem, mivel látták, hogy ez nem olyan jámbor népség mint az előző három széria játékosai, ezért elejét akarták venni a további erőszakos megnyilvánulásnak.
Nem beszélve,hogy médiatörténeti pillanatoknak lehettünk tanúi, amit szintén meg lehetett lovagolni.
Nézettség.

genevieve 2011.04.12. 13:47:01

@Ayesha: köszönöm:-)

én imádom, a masszát csak úgy magában is, vagy télen a sültgesztenyét:-)))

vagy a gesztenyeszívet, vagy a gesztenyefagyit:-D

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:48:08

@genevieve: télen a sült gesztenye ILLATA priceless.:)))

genevieve 2011.04.12. 13:48:14

@MÁRIA TERÉZIA:
@csicserierika:

én csak azt mondtam, hogy az rtl dönti el mi érdemel büntit:-)

Trevlovics 2011.04.12. 13:48:41

@lami83: pont, mint éva párbaján :D
mindig is gyanús volt, hogy van az igazságnak egy kereskedelmi televíziós változata.

foxglove (törölt) 2011.04.12. 13:49:25

@lami83: te is arra gondolsz, amire én, hogy így tudják a legjobban növelni Béci esélyeit a fináléban? Mert akkor egyetértünk, korrekt volt!

Miss Snooks 2011.04.12. 13:49:58

@genevieve: Európa cukrászdás gesztenyetortát próbáltad már? Az télleg isteni.

Zelefánt 2011.04.12. 13:50:06

Most azt a gyökér Olivért tényleg vissza akarják küldeni közéjük?...
Nincs még elég feszkó odabenn?
Vagy csak vízimadár az egész?

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:52:14

Elképzeltem egy olyan sót, amiben az összes széria különféle karakterei lennének 1-1 csoportba összezárva.

Egyik csoport, idegbetegek:

VV4 Éva, VV3 Szilvi, VV2Csöpke, VV1 Györgyusz

műmájerek:

VV4Olivér és Béla, VV2 Laci, VV3 Szegál, VV1 Majka (ja ő már nem alacsonyodik le ilyen szintekre...bocs. Akkor Oki.)

A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen:D

Miss Snooks 2011.04.12. 13:53:36

@Ayesha: De durva ezekre mind emlékszem,szánalmas vagyok :D

genevieve 2011.04.12. 13:54:11

@Miss Snooks: azt még nem
a west-enddel szemben van egy kis cukrászda, na ott isteni a süti:-)

bigél 2011.04.12. 13:54:33

@lac64:
nem tudom, lehet nem vagyok nő mégsem, pedig aszittem eddig, de szerintem csak egy városi legenda, hogy mindig a nők választanának. magam tapasztalataiból kindulva hol igen, hol nem. volt, hogy választottam, de legtöbbször engem választottak.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:55:10

@Miss Snooks: én is:) mit gondolsz, honnan szedtem?:D

bigél 2011.04.12. 13:56:21

@MÁRIA TERÉZIA: az, hogy valaki közeledik, nekem szimpi és engedem, ill. az, hogy "ingerlem, kiváltom a nyomulást, szerintem két különböző szituáció

Miss Snooks 2011.04.12. 13:56:51

@genevieve: Én még csak nem is vagyok akkora gesztenye fan, de Európában ez mindig kötelező darab, ha lesz buli viszek neked :)

fran7 2011.04.12. 13:57:18

@Zelefánt: Azért is teheti, mert sejti, hogy Laci kiesésével nem rövidül a műsor, s ezért többet engedhet meg magának és a retek se meri meghúzni, hogy kirúgja csak azért, mert nem visel lila kendőt.

Miss Snooks 2011.04.12. 13:57:46

@Ayesha: mindketten szánalmasak vagyunk : DDD

genevieve 2011.04.12. 13:58:32

felvetődött a kérdés, hogy toljuk át a bulit a jövőhétre, mert az többeknek jobb időpont lenne, az viszont húsvét előtti szombat tehát, passz...ötleteket kérek:-)

Hölgyeim és Uraim!

Akinek van jövőhéten, szombaton (vagy más időpontban) egy kicsit mulatni, röhögni, kibeszélni kedvenc játékosainkat a hogyvoltozókkal vvlaci kedvenc pubjában az jelentkezzen nálam és megszervezzük a bulit:-)

eddigi létszám:

genevieve
perpetum
penelope garcia
gernika?
beebeer?
gee halen?
ari
miss snooks

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 13:58:45

@Miss Snooks: akkor mi indulhatunk a VV5 "Szánalmasak" kategóriában:D:D:D

a műmájerek közé szerinted beférne VV3 INDIÁN????:D:D

genevieve 2011.04.12. 14:00:06

@Ayesha: feltétlenül:-)

laca és béci viszont nem:-)

bigél 2011.04.12. 14:00:31

@Miss Snooks:
"De durva ezekre mind emlékszem,szánalmas vagyok"

az nem lehet, hogy szimplán jóm a memóriád? csak úgy kérdem.

_most_ 2011.04.12. 14:01:15

@Trevlovics: @foxglove: Ugyanazt a büntetést kapja, mint Béci, ha valaki szerint ez igazságtalan, az tényleg elfogult.

genevieve 2011.04.12. 14:03:27

@lami83: hány éves is teccik lenni?:D

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:04:36

Jaaa és az idegbetegek közé Szandált is betenném, ha lehet, mert eszembe jutott, hogy ő se normális.:)

@genevieve: Lacit én is bírtam, de csak kis adagokban. Uncsi volt a felvágása az angollal meg hogy ő merre mászkált a világban.
A teteje az volt, amikor a Bongyorbékával nyomorult operettslágereket énekelgettek!:))))
De a fináléban neki drukkoltam, mert a Molnár Anikót rohadtul utáltam.

fran7 2011.04.12. 14:04:41

@lami83: Van abban valami, amit mondasz, de akkor a reteknek nem kellett volna egy konkrét büntit beígérni.

Miss Snooks 2011.04.12. 14:07:52

@Ayesha: :D abszolút! VV Indián és VV Olivér megosztva kapják az első helyet a műmájer kategóriában. VV Segal csak azért nem, mert ha jól tudom, jól megérdemelt börtönbűntetését tölti valahol, diszkvalifikálva magát ezzel a műmájer kategóriából, ő már hivatalosan is jogosult a rosszfiú címre :D

bigél 2011.04.12. 14:08:27

@fran7: de megtette, beígérte. ezek után kissé más a leányzó fekvése. mondjuk Éva tudhatott valamit, hogy letojta az egészet.

Miss Snooks 2011.04.12. 14:09:37

@bigél: haha, az a baj, hogy a fontos dolgokra sose, de ilyen baromságokra mindig :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 14:09:59

@lami83: senki nem az igazágtalanságon kattog szerintem!!!

Hanem (és ezzel egyet kell értenie minden Éva-fannak - és én meg nem vagyok egy Béci-fan, csaképpen...)
azon, hogy a retek már megint ügyet csinált valamiből, aztán szarik bele a saját maga által hozott szabályokba, MEGINT.

ŐK adtak Évának egy nyilatkozatot, ŐK szabtak meg egy lehetséges következményt, ŐK drámáztak, hogy jajmilesz.

Senkinek semmi baja nem lenne, ha azt mondták volna, hogy Ejnye, Éva, a szaunában aludtál, büntiből csinálj 10 fekvőtámaszt, de nem, ŐK konkrétan azt mondták, hogy a következő AKÁRMILYEN szabályszegésnél elveszti a védettséget.

Nem Éva védettségének az elvételét kérik rajtuk számon sokan szerintem (most tökmindegy, hogy virulna a fejem), hanem halálosan fárasztó az, hogy már azt sem lehet elhinni, amit élő műsorban bejelentenek.
ÉS ez idegesítő..

Trevlovics 2011.04.12. 14:10:23

@lami83: jól van lamikám, fussunk versenyt a kordia lakásért, 100 métert. én lefutom a 100-at, neked viszont 10 km futás közben a 8700-8800m közötti távot mérjük, távra ugyanannyi, ez így akkor fair, ugye? :)

fran7 2011.04.12. 14:11:32

@Miss Snooks: A műmájerség címére én jelölném VV Pétert birkózót, aki később egy pofon leosztásával mutatta meg ki a férfi a háznál. Ott is hagyta a szőnyeget.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:12:13

@Miss Snooks: jaa, valóban. Pfejj, az volt még egy idegesítő állat...

genevieve 2011.04.12. 14:12:20

@Gee Halen: igyekszem egy mindenkinek megfelelő időpontot találni....nem könnyű:-))

bigél 2011.04.12. 14:12:23

@picigyongy:

"Mellékesen észre vették volna , ha Béci nem figyelmezteti ?! Jaj de jó indulatú gyerek"

szóval: vagy nézik ők is felvételeket vagy nem. ha igen, akkor Béci nélkül is észreveszik, ha meg véletlenül nem figyelték volna, akkor Béci figyelmeztetését sem hallják. plusz a figyelmeztetés ellenére sem tette fel Éva, nem az volt, hogy elfelejtette, de mikor szóltak, akkor a fejéhez kapott volna, hogy de hülye vagyok.

Miss Snooks 2011.04.12. 14:13:48

@fran7: basszus tényleg VV Péter :D és a pofont VV Sziszi kapta ha jól emlékszem :D Az is egy nagy highlightja volt a VV történetének :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.12. 14:13:53

@genevieve: Csak mert az nekem jó lenne (jövő hét), kérdés, hogy pénzügyileg annyira frankó lenne-e két BP út egymás után.

genevieve 2011.04.12. 14:14:15

@Ayesha: laca-rol csak érintőlegesen hallottam, mert én csak a vv3-at néztem,azt is félidőtől mikor kiderült, hogy egy ismerősöm bent van:-)

onnantól persze vezérszurkoló lettem:-)

bigél 2011.04.12. 14:14:48

@genevieve: ki volt az ismerősöd? vagy titok?

Miss Snooks 2011.04.12. 14:15:55

Most, hogy szóba kerültek a korábbi VV alfahímek, esküszöm Alekosz már kezd egy vállalható alternatívává válni :DDD

fran7 2011.04.12. 14:16:23

@genevieve: Ki volt az a remek ember, csak nem minden rtl-es műsor oroszlánja Leo?

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:16:39

@genevieve: ki volt az?:D
jó, nem faggatózom:)

@Miss Snooks: a Budapest Parádén. Én láttam is őket:))))

Miss Snooks 2011.04.12. 14:19:54

@Ayesha: fú de jó neked :DDDDDDDD a pofont is láttad? MÉ-DIA-TÖR-TÉ-NEL-MI-PIL-LA-NAT-VOLT - ahogy Buci mondaná :)

_most_ 2011.04.12. 14:21:01

@nyuszómuszó: Szóval mivel az rtl beígérte, hogy elveszik a védettséget, mindenáron tartsák magukat az ígéretükhöz, még ha ez teljességgel igazságtalan is?

2011.04.12. 14:21:35

@genevieve: szeptember valahányadika, szerintem az lenne a legjobb :)
addig nem nagyon leszek hatósugáron belül :))

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:22:30

@Miss Snooks: jaja. Hirtelen nem értettem hogy mi van, azt hittem, hogy valami műbalhé. Csak utána a Sziszi láthatóan vérző orral próbált disztingválni.

fran7 2011.04.12. 14:23:05

@Miss Snooks: Tesóm mondta szerencsétlen Lorenzo minden VV-t megnyert volna csak azt nem, amelyike elindult. Az utánajövő realitykben szereplő férfiakhoz képest herkulesi hős.

fran7 2011.04.12. 14:26:21

@lami83: Nemcsak ez a tette a reteknek esszenciája a műsorkészítési moráljuknak. Van egy olyan mondás a szappanoperák világában, ha pisztoly kerül az asztalra, akkor el kell sülnie. A feszültséget megteremti a retek, de nem oldja fel. Ez törvényszerűsége a megírt szövegeknek, nem lehet büntetlenül felrúgni.

Toszkana 2011.04.12. 14:29:17

@genevieve: Ha szerencsések vagyunk meghívhatod a Bécit is. Hmm ? Klassz lenne.

Soror Formoza 2011.04.12. 14:30:14

@picigyongy: Jerzy végig emberien viselkedett, csak ez sokszor nem talált az rtl műsorpolitikájával. Ha lehámozzuk a manipulációkat, kitűnik egy kedves, empatikus, belevaló fiú, jó fizikummal, aki magasan "veri" (bocsánat) pl. Olivért, aki viszont nagyon jó családi háttérrel indult, és lám hova jutott emberségben.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:32:14

@Toszkana: Zsöni A CSABÁT szeretné meghívni.

genevieve 2011.04.12. 14:37:47

@Toszkana: bécit sajnos csak 6 hét múlva lehet meghívni, addig a villában leledzik:-)

genevieve 2011.04.12. 14:40:37

@Gee Halen: jó lenne, örülnék ha találkozhatnánk:-)

2011.04.12. 14:42:13

@genevieve: hé, az jutott eszembe, hogy lehet, hogy éva is szégyelli valahol a lelke mélyén, csak mivel a szégyent, mint érzelmet nagyon nem szereti, ezért tudat alatt hárítja, és "sajnálom, én ilyen vagyok, ilyennek kell elfogadni" köntösbe bújtatja. igazán persze akkor beszélhetnénk szégyenérzetről, ha azt fel is vállalná, de ő inkább csírájában elfojtja, mert nem fér bele az önképébe, hiszen ahhoz el kell ismernie, hogy hibázott (micsodaaaaa???), bocsánatot kell kérnie, szóval inkább távol tartja magától az egészet, és gyárt hozzá egy fennkölt ideológiát őszinteségről és elfogadásról (azaz áttolja másokra a felelősséget: a TE szegénységi bizonyítványod, ha engem nem tudsz elfogadni)
Amellett azért ahhoz szükség van egy minimális intelligenciára, hogy rájöjjünk, a szégyenérzetet nem csak elfojtással lehet elkerülni, hanem mondjuk a kritikus viselkedésformák kerülésével... és hát szemlátomást éva erre még nem jött rá.
Elképzelhetetlen? Vagy megint túl sokat aludtam? :)

genevieve 2011.04.12. 14:43:01

@Miss Snooks:
@fran7:
nem leo:-)

de találkoztam vele is személyesen katkáéknál egy nagy buliban:-)

de ő is egy jó pasi volt még akkor külsőre:-)

genevieve 2011.04.12. 14:43:43

@lami83: miért lenne igazságtalan?:-)

csicserierika 2011.04.12. 14:44:14

@Miss Snooks: ezért kapsz egy légi puszit :)

genevieve 2011.04.12. 14:44:49

@hullámpapír: csinálunk akkor is:-)

egy Welcome to Hungary partit neked:-)

Toszkana 2011.04.12. 14:49:36

@genevieve: Azért még reménykedem.:)

genevieve 2011.04.12. 14:50:43

@jahuu: pontosan, jerzy mindig emberien viselkedik...csak persze egyszerűbb őt retardáltozni mint belátni, hogy tiszteli a másikban annyira az embert (még évában is, ennek többször is jelét adta), hogy tud megbocsátani és tisztességgel viselkedni iránta....

ha jól emlékszem éva második párbaja előtt is ő volt aki bement hozzájuk a szaunába és vitt italt, és ő volt aki a 6-osból azt mondta, hogy ebben nem akar részt venni

ha ezzel a viselkedéssel szemben inkább azt szeretik az emberek, hogy valaki ordenálé, sunyi, nagyképű, hazug, megbizhatatlan, gusztustalanul nyomulós....az nem jerzyt minősíti...

genevieve 2011.04.12. 14:54:09

@Ayesha: háááááát....nekem nem jönnek be az alacsony pasik:-)

kb. a vállamig ért:-)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 14:57:02

@lami83: Jaj, annyira fáj, hogy bár érzésem szerint világosan fogalmaztam, nem érted..

TEljesen irreleváns az a hülye kendő!

Tagolom, hogy érthető legyen -

mi
a
tetves
búbánatnak
ígérte
akkor
be
a
retek
ezt
a
büntetést
????

Világosan fogalmaztak, hoztak egy SZABÁLYT;

Mi értelme van egy formátuma alapján szigorú szabályokra épülő műsorál megszegni a szabályokat?

Kiemelem még egyszer

A szabályt ők hozták, kényszer hatása nélkül, elvehették volna a cigijét is, vagy kiszabhattak volna rá tíz gugolást, de ők pont ezt a büntetést adták neki - ne feledjük, tulajdonképpen a szanuában alvsért nem büntették meg!

Az már, hogy a Boglya ilyen arrogáns, nehogy az én bajom legyen!

Ne csináljunk már úgy, mintha itt mi akarnánk megbüntetni őt és hűdegonoszakvagyunk; nyilván, elsőre kicsit erős haonlatnak hangzik, pedig abszolút ül: ennyivel egy párbaj után akkor ne küldjék ki a vesztest, aki meg ugat, hogy de szabály szerint ki kell mennie, az rosszindulatú dög...
Ugyanmár!

És kérdezem még, ki az elvakult, az aki egy jűtéktechnikai döntésen, meg a csatorna szavahihetetlenségén durrog, vagy az, aki képtelen attól elvonatkoztatni, hogy mindenki szegény-szegény Évát bántja..

frea 2011.04.12. 14:57:59

@Zelefánt: Bocs, munka volt. Jó a hasonlat, kell adni neki kaját, piát, egy nőt, és kést, hogy tudjon mivel enni.

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 14:58:07

@genevieve: csak próbálom kitalálni:)))
esetleg az a kavbojos srác, aki annyira bőbeszédű volt, hogy kb havonta kimondott egy mondatot, a CSABA? :)

A többiek abszolúte nem a te stílusaid. (legalábbis amennyit "látok" belőled:))
Segal kizárt, Milo nagyon kisfiú, Leot már kilőttük, Frenkit mondtad hogy nem. Tommyboyt meg valahogy nem tudom elképzelni, túl pumpált... és úgy tudom ő is alacsony.

mama ottmarad 2011.04.12. 14:58:30

@nyuszómuszó: igazad van teljesen, a következetlenség fejetlenséghez vezet.
Nincs rosszabb a következetlen szülőknél: amiért ma egy fagyit kapsz, holnap pofon jár, holnapután zsebpénzmegvonás, jövő héten együtt csináljátok ... stb.
Az adott szó értelme az, hogy azt már odaadták, nem lehet rendelkezni vele. Szerintem.

Az más kérdés, hogy arányos-e a büntetés. Mint visszaeső szabályszegőnek, talán nem ugyanaz járna, de új szabályt hirtelen előkapni, megint csak következetlenség lenne.
Szandika ki-be zárása óta nem lehetünk biztosak semmiben, és ez az, ami fix tájékozódási pont.

genevieve 2011.04.12. 15:02:29

@Ayesha: ja, hogy azt kérdezed ki jött be nekem abból a szériából?:-)))

akkor egyértelműen leo:-) (kinézetre, jellemileg kiderült róla aztán, hogy egy féreg)

de a többiben igazad van abszolúte, hogy miért nem ők:-)

összefoglalom:

magas, izmos (de nem kigyúrt), sötéthajú, barna szemű (egye fene lehet kék is) fickók az eseteim...

van itt ilyen úriember?:-D

mama ottmarad 2011.04.12. 15:02:38

15.01 én szóltam :)

lelki szemeim előtt a klaviatúrák feletti lecsapásra kész kezek :DDD

genevieve 2011.04.12. 15:04:06

@mama ottmarad:
engem igazából éva reakciója bosszant,

nem megy a ruhájához ezért ő nem veszi fel a kendőt...vagyis látványosan tesz mindenre és mindenkire....megteheti???

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.12. 15:05:01

@mama ottmarad: hát, ugye az arányo büntivel meg az van, hogy Éva tulajdonképpen - vicces, hogy mennyire hajlamos mindenki elfelejteni - a büntetést NEM A KENDŐ LEVÉTELÉÉRT KAPTA!!!!

Hanem azért, mert a kifejezett tiltás ellenére, bement aludni a fűthető szaunába, míg a társai kint fagyoskodtak az udvaron.

Természetesen meg is tudta magyarázni; teljes átéléssel és komolyan gondolva ismételgette, hogy attól félt, hogy a fejébe csap a villám, még jó, hogy bement..

No comment.

Eleve sokszoros visszeső, a kendővel(további szabélyszegések) kapcsolatban meg figyelmeztették, hogy a következőnél mi lesz a következmény, gyakorlatilag közölte, hogy szarik rá.
Akkor meg, miért kell sajnálni?

genevieve 2011.04.12. 15:05:08

@mama ottmarad: én már nem akarok elsőzni, kivárom a többieket:-)

jó nekem a fos 25-is:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 15:06:42

@genevieve: áhh, az egy zsúrfiú.
Nem szeretem ezt a típust. Mármint nem kinézetre (azzal nincs gond), hanem habitusra.

genevieve 2011.04.12. 15:08:10

@Ayesha: igen, nekem is ez jött le róla:-)

mama ottmarad 2011.04.12. 15:08:37

@nyuszómuszó: dehogy sajnálom :D
A kendő levételéért is egy fokkal szigorúbb büntit érdemel, mint visszaeső, a szaunában alvásért járhatna a beígért dolog, a védettség elvesztése. Na de ha már nincs lila kendője, nem büntethető a nem hordásáért ... áh, belezavarodtam. Van már új posz?

csicserierika 2011.04.12. 15:08:47

@Ayesha: nekem a Csaba volt a kedvencem

genevieve 2011.04.12. 15:09:54

@csicserierika: ő legalább jó pasi volt:-)

és természetre is rendben volt:-)

mama ottmarad 2011.04.12. 15:12:52

@mama ottmarad: egyébként az az érzésem, hogy Évánk tesztelgeti a főnökséget, mi fér bele a párbaja után. Ebből reméli meglátni a jövő heti esélyeit, a csatorna jóindulatát illetően.

csicserierika 2011.04.12. 15:15:11

@genevieve: hú, most megkönnyebbültem, de Leo bent és most kint is idegesít.
Ugyanolyan akaratosan akart nyerni, mint most Béci, mindent akart csinálni a Leo, bele is fogott ezer dologba, de sehol sem lett igazán sikeres.
A kitartás a tehetségtelenséggel ha találkozik, hát ez lesz belőle :)

Ayesha (törölt) 2011.04.12. 15:15:25

@csicserierika: én már nem is emlékszem, kinek drukkoltam az elején. A vége felé a Katkának szurkoltam,mert aranyos volt, csíptem.

genevieve 2011.04.12. 15:16:04

irjatok gyorsan, mert igy megint én lennék az első:-)

genevieve 2011.04.12. 15:18:37

@csicserierika: nem, leo tényleg önkéntes mérvadó akart bent lenni, állandóan ekézte a csajokat ágicát ugyan úgy mint katkát, és marcsit is
állandóan okoskodott (mint alek:-)
és ő egy felépitett komplett taktikával ment be, folyamatosan játszott a nézőknek
mindent akart, a nyereményt, a későbbi celebséget és a csajokat megdugni:-)

béci, csak meg akarja a nyerni a nyereményt:-)

frea 2011.04.12. 15:20:05

@fran7: Ő most már tényleg milliomos. Rájött, hogy rossz helyen kereste eddig.

frea 2011.04.12. 15:22:59

@hullámpapír: Nagyon szépen levezetted, igazságod is vagyon, de nem Éva vagy, aki mint tudjuk, ilyen. Álmodj királylány!DDD!

2011.04.12. 15:57:24

@frea: nem, hála az égnek, tényleg nem vagyok éva :)
süti beállítások módosítása