Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X115

2011. április 11. 14:45 - Hódos Hajnalka

Ha az új átok az, dicsérjen téged Alekosz, akkor az elismerés új fokmérője tegnaptól az, említsen meg téged a felkonfban Balázs. Laci azóta jól van, bulizik és mindenkinek mutogatja a zárójelentését, hogy semmi baja, ezt mindenki tegye el oda, ahova akarja. Egyébként meg kőkemény taktikázásra számít, úgy látszik, eddig nem ugyanazt a meccset néztük, mert kőkemény taktikázás helyett eddig csak eszetlen töketlenkedést láthattunk. A dzsungelhétnek egyébként vége, meg is néztem az időképponthut, milyen lesz az idő a héten, aha, erős lehűlés, szóval ezért, de az sem hagy nyugodni, mi lesz a kakassal, valóban éhen pusztul-e. A Lakók a reggelt nyűgösködéssel töltik, ezzel az erővel felállíthatnák a feldőlt növényeket, de hát ide senki nem takarítónőnek jött be, kibírja az a filodendron, meg a pálma is, rohadjon meg ott, ahol van. Anikó folyamatosan nyafog, Éva fagyit enne, Alekoszt a füst zavarja. Milyen öröm lenne meginni egy kólát! Téliszalámi, sonka, sajt, tyű! A kóbász meg a kaviár kimaradt, ej. Anikó fogadkozik, ha bemegyek, főzök, takarítok, mosok, mindent megcsinálok, csak ne itt kint legyünk már, utálom. És sminkelni is elfelejt. Ha nem lenne elég bajuk, még egy levél is borzolja az amúgy is megviselt idegeket. Nemsokára újra hatan lesztek, új Villalakó érkezik! Tegyetek rendet a kertben, az új lakó hamarosan megérkezik, készüljetek a fogadására!

Éva rinyálni kezd, nem hiszem el, hogy négy hét van hátra és beküldenek ide valakit! Ha ezt megcsinálják, Béci, mindannyian pakoljuk rá a jelet! Ezt most mondom nektek, jó, ha megjegyzitek! Jerzsi nyerítve felröhög, a vendégszereteted most bontakozik ki igazán, Évám! Megegyeznek, egyedül a Laci jöhet vissza! Minekután nőhátrány van, én úgy gondolom, hogy egy jó csaj jön, kezd cihelődni Alekosz. Mosodik, arcszeszt keres, Éva, akkor költözz Anikó mellé, kell a hely a nőnek! Kész, ez már el van döntve, mész az Anikó mellé! Anikó szerint egy celeb jön be. Béci Alekoszt húzza, bejön egy kaszanovacsávó, azt’ nézhetsz, elrabolja a háremet! Eresszék már be, jöjjön csak! Ezek tűsarkú léptek! Gongszóra mindenki felpattan, az új Villalakó egy vörös kakas. Hát ezt vágjuk le, kész! Éva, ezt kiszavazhatod! Ennek annyi, Éva, élezd meg a késeket! A kakas sorsa megpecsételődni látszik, hát még ha értené, hogy Alekosz legyönyörűnőzi. Anikó veszi a védelmébe, Éva érvel. Ani, muszáj levágni, mert éhen pusztultan már nem tudjuk megenni. Ez már este nem mozog! Arra fogunk hajnalban kelni, hogy kukorékol! Hát akkor egyből levágom! Szavazzuk meg, hogy meg legyen evve! Van egy rossz hírem, mondja Anikó, nem lehet bántani, mert azt kizárják! Villalakó, rá is ugyanazok a szabályok érvényesek. Még csak egy naranccsal se dobhatod meg! A kakas, mintha csak érteni, lelkes kukorékolásba kezd.

Végre jó hír érkezik, ma megpakoltuk a jutalom ládát! Ha ügyesek vagytok, akár húsz dolgot is megszerezhettek. Éva lelkes, ő minden erejét beleadja. Alekosz egy üveg pálinkát szeretne, meg egy szenvedélyes, vérmes csajt. Először sajtot értettem, ki mire van ráindulva, ugye. Nem, az sem zavart, hogy egy sajt nem vérmes, Alekosztól hallottunk már nagyobb ökörséget is. A feladat béna, egy gördeszkán, különböző testhelyzetekben tologatják egymást körbe-körbe úgy, hogy közben egy tálcán két pingpong labdát egyensúlyoznak. A lényeg, hogy a labdák ne essenek le a tálcáról. Alekosz most is játssza a hülyét, miért ne most játszaná, elfárad, miközben Évát tolja. Tudjátok, milyen nehéz ez a nő? Egy ekkora testet tolni! A többiek szerencsétlenkedéséből nem látunk sokat, nem is bánom. Nagy az öröm, mert csak négy labdát veszítettek, Anikónak a rákmászás nem jött be, és Jerzsi hátáról esett le a tálca, miközben Béci talicskázott vele. Az öröm addig tart, míg elő nem kerülnek a ládából a kincsek. Homokozó készlet, kisautó, cserepes növény, dísznövény tápoldat, kóla, fölső kategóriás szivar, pálinka, óriás pöttyös. Egy darab kókuszgolyó! Egy darab! Valami úton módon úgy alakul, hogy a szivar és a pálinka mindig Alekoszhoz kerül. Érthetetlen, tényleg.

Akit a nézők ma bátorságpróbára küldtek, az nem más, mint Alenikó, vicceskedik Éva. Alekosz szerint ez még viccnek is rossz. Anikó idegbe van és paráztatja saját magát. Bécit választja segítőnek. Fogod a kezem? Fogom és elhozzuk mind az ötöt! Mire Liluhoz érnek, Anikó reszket, mint a bokor, akire madárka szállott. Csak csótány ne legyen. Lilu ismerteti a feladatot. Be kell másznod ebbe az akváriumba. Ez menni fog. Le is kell vetkőznöd, fürdőruhára. Menjetek, szedjétek le a fekete leplet az akváriumról. Mit gondolsz, mi lesz benne? Csak csótány ne legyen! Miután Anikó bemászik, az ő utasítására Béci kihúzza a tálcák alját. A tálcákban kiscica, kisnyuszi, kispipi, kiskacsa és kiskutya. Helyett a szokásos. Csótány, sáska, kígyó, csótány, angolna. Béci, én ezt nem merem megcsinálni! A kígyó csak harap meg szorít, ugye? Persze, nem csinál semmit, válaszolja Lilu. Na, Anikó, ez olyan, mint a fogorvos, túl kell esni rajta! Menjünk ki, Béci! Végül csak meggyőzik Anikót, a következő pillanatban már ott remeg bikiniben az akváriumban, de a bemászás sem zökkenőmentes, mert ott egy szöcske.

Nézd, Ani, milyen szép színűek! Becsukod a szemed? Becsukom. Jaj, nem csukom be, mert akkor nem látom! Bedugom az orromat is! Anikó olyan görcsben van az akvárium alján, hogy Lilu is győzködni kezdi, nem muszáj megcsinálnia a feladatot. Mehet, Anikó? Kukacos tálca alja ki. A velőtrázó sikoly szinonimája ettől a pillanattól Anikó az akváriumban. Nem, nem megyek ki, jöjjön a kígyó, sírja Anikó. De nehogy baja essen a kígyónak! Nincs baj, csak nem akar lemenni. Anikó teste merő görcs, a póz, amit felvesz, eddig nem is létezett. Anikó, dobd ki a két korongot és menjünk! Gyere ki! Hát akkor jöjjenek még az angolnák. Nem lenne jobb a sáska, kérdi Béci, kár volt. Belemegy a hajamba! És a csótány? Az biztos nem, fújtat Anikó. Végül jöttek a sáskák, ezt Anikótól tudjuk meg, aki a riportszobában beszél szenvedéseiről, meg abból az ordításból, amitől még Éva is összerezzen a kertben és elhűlve néz Alekoszra. A következő pillanatban Béci támogatja ki a zokogó Anikót a kertbe, még soha életemben nem féltem ennyire! Hallottuk, Anikó! Ne haragudjatok! Dehogy haragszunk, rosszul voltam, mi bajod van! Mindenki zaklatott, vigasztalják Anikót, Alekosz többet nem megy sehova, az biztos. Mindegy, vágjátok le a kakast most már nyugodtan!

A nap végén a tűz körül ücsörögnek. Mindenki mondja el a többieknek, miért nyerheti és miért nem nyerheti meg a játékot. Béci Alekoszhoz szól, ha megnyeri, a kérdőjelforma miatt, haláli lehet otthon a tévében. Egyébként értelmes dolgokat is mondasz, igaz, hogy az a korosztály lányba’ akit te meg akarsz fogni, azt sem tudja, miről beszélsz. Néha megmondom őszintén, én se. Csatlakozom, én pláne. Évának ide a bökőt, hogy Alekosz fogja megnyerni, mert nem volt még ilyen karakter a vévék történetében. Jó a gondolkodása attól függetlenül, hogy ilyen nevetséges karakter. Amiért nem nyerhet Alekosz, az, hogy az emberek olyan karakterre szavaznak inkább, aki rendes, átlagos, mint például a Béci. Alekosz szerint Éva képvisel valamit, amivel az ország azonosulni tud. Talán arra gondol, hogy adja Isten, hogy én ne legyek ilyen. A szomszédom mégúgysene! Anikó esélyesnek tartja Évát arra, hogy benne legyen a háromban, mert nő és nő nemhogy vévét, ezen a csatornán még semmiféle tehetségkutató versenyt nem nyert. Fú, hát ez nem sok, tör ki Évából, mire Anikó kiböki, a Gigi-féle párbajból neki az jött le, hogy Éva nem olyan erős. Lesz itt olyan gonosz kis kígyózás, ajaj!

Béci nagyon erősnek tartja Anikót, erősebbnek, mint Évát. Érzékeny típus vagy, ezzel nagyon át tudnak szellemülni az emberek. Bécitől ma még egy olyan mondatot sem hallottam, aminek valami kis csekély értelme lett volna, legyintek. Alekosz megint zen mesternek képzeli magát, jelentőségteljesen Anikóra néz. Amiért megnyerheted, az a képernyő, húzza el a tenyerét saját arca előtt. Amiért nem nyerheted meg, az a képernyő. Megismétli a mozdulatot. Ne becsüld le ezt a dolgot, mert nem olyan egyszerű, amilyen egyszerűnek hangzik. Jerzsi szerint Béci azért nyerheti meg, mert rappel. Sírva fakadok. Meg azért is, mert a fiatal srácoknak példakép, bátyó. Anikó Bécit lassan erősebbnek gondolja, mint Alekoszt, mert sokkal pozitívabb, emberibb tulajdonságai vannak és lejöttek róla azok a dolgok is, amiktől nagyképűnek tűnt. Hihetelenül megerősödött az utóbbi időben. Amiről még beszélni akar, az a kapcsolatuk. Nyílt titok, hogy az elején nem úgy közeledtem hozzád, mint most, aztán szépen elvesztettük a fonalat egymás felé. Anikó könnyekben tör ki. Béci, ma úgy bíztam benned, és tudtam, hogy ki fogsz onnan szedni! Olyat mutattál nekem, amit még sohasem láttam rajtad! Azt az együttérzést, azt a megértést…neked ugyanúgy fájt kábé, mint nekem. Bármikor megbíznék benned egy ilyen szituációban innentől kezdve. És felajánlom a barátságomat! Megdermedek. Na, Bécikém, neked meszeltek baszki. Az, hogy ma te leszel a kiválasztott, az olyan biztos, mint ahogy én itt ülök, de innentől kezdve neked meszeltek! A Fekete Özvegy átka utolért, menekülj, rejtőzz el, bújj be egy lyukba, mit tudom én, de menekülj, ha kedves az életed!

BEKÖVETKEZETT! Mikor Gigi kiment párbajozni, Alekosz már akkor érezte, hogy Anikó egyértelműen Bécihez fog húzni. A bekövetkezetten még most is röhögök, ahogy e sorokat papírra vetem lúdtollammal. Még pacát is ejtettem a drága papirosra. Anikó megkapja a magáét, Éva fröcsög a hálózsák alatt, undorító, ocsmány, majdnem elhánytam magam! Hányinger volt! Nagy színpad és akkora megjátszás, ilyen színpadi előadást! Ripacs volt! Nagyszínpad volt, érted? Csak az a durva, hogy ezen valaki átlát, van, aki bekajálja, mint a Jerzsi! A fröcsögés után latolgatnak még egy kicsit, ki kire tesz, aztán alszanak.

Balázs kapcsolja a Villát. Lezártnak tekintjük a dzsungelesdit. Ahogy látom, ez rátok fér. Nyílik a roló, foglaljátok vissza a Villát! Na, gyertek, gyertek! Kinek hiányzott legjobban a meleg víz? Mindenkinek. Éva le van lakva. Lehet, hogy jól néz ki, hogy lebarnultunk, de ha megszagolnátok minket, vihog Béci. Váltsunk komolyra! Itt az idő újra, kezdődik a kilencedik kiválasztás! Belevágunk de mutatunk egy kisfilmet. Laci utolsó pillanatai a Villában. Kinek mi a véleménye? Bécinek fogalma sincs, mi lehet az a probléma, szeretne Lacival négyszemközt beszélni. Éva volt hasonló szituációban, senkinek nem kívánja. Béci, mit súgtál Alekosznak? Hogy nem értem Lacit. Vagyunk még így páran, válaszolja Balázs. Alekosznak és Bécinek is átfutott az agyán, hogy egy lépéssel közelebb kerültek a nyereményhez, Balázs megdicséri őket, hogy ezt így bevállalják. Jerzsi, hogy vagy Gigi nélkül? Rosszabbra számított. Idézőjelben átvészelte, játszik tovább. Éva, mi van a két százalékkal? Az volt a legboldogabb pillanata a Villában, mikor megnyerte Gigi ellen a párbajt. Meglepte az eredmény, de boldog és nem fog megváltozni. Kérdés, hogy meg tudnál-e. Balázs ma milyen kis genya. Anikó? Anikó úgy gondolja, ő semleges. Bárkit kivinne ezek közül az emberek közül, akik itt vannak. Alekosz, hogy látod az ellenfeleket? Az utóbbi hetek nagy meglepetéseket okoztak. A határ a csillagos ég, a végjáték tud valamit mindig. Kezdjük el!

Tábla, bőrönd behurcolása, nevek felírása, bőrönd kihurcolása. A mai est tematikája, hogy olyan kisfilmeket nézünk, ki miért lehetne kiválasztott. Jaj de örülök, ezek a kisfilmek a kedvenceim. Nézném őket a nap huszonnégy órájában. Anikó, köztetek komoly harc folyik, hogy ki legyen a női győztes. Anikó szemtől-szembe szeretné elintézni. Ha ő kinn szeretné tudni Évát, ő akarja elintézni. Éva, elmaradt a Jerzsi párbaj. Éva megint elmondja, hogy ő erős riválist akart, szerintem már ő is elhiszi, nem baj, én is, csak ne tököscsajozzon. Jerzsi nem tudja, hogy ő erősebb-e mint Éva. Azt érzékelted, hogy a csajok nem számolnak veled, mint döntőssel? Érzékelte. Béci fenntartja, amiket Évának mondott. Nyugodtabbak a kedélyállapotok, de ez csak ideig-darabig marad így. Meglepődtél, hogy Éva kinn hagyta a húgodat? Meg. Alekosz miért lehetne kiválasztott. Anikóval ezek a dolgok nem konfliktusok, neki levegőre van szüksége, hagyom, hadd úszkáljon a saját akváriumában. Anikó úgy gondolja, Alekosz nagyon sokszor próbálja idegesíteni, mert ezt élvezi, ő meg hagyja magát. Ki szerint napraforgó Anikó? Béci szerint már senki nem látja annak. Azért hajlott jobbra-balra, mert örömöt akart. Most mit mondjak, mondja Éva. Múlt héten egymást fikázták a Bécivel, most meg a legnagyobb spanok. Anikó nem marad adós, ő arra kíváncsi, Éva kivel lenne, ha nem lenne Nagy Alekosz. Cserébe Éva lenapraforgózza Anikót.

Unom a sok hülye szöveget. A kisfilmeket főleg. Balázs úgy látja, Jerzsivel kapcsolatosan a lányok összezárnak, pedig az ő kapcsolatuk sem egyszerű. Jerzsi makog valamit arról, hogy elkerülik egymást, meg hogy a kapcsolatuk sosem lesz baráti és ő nagyon meg lett alázva emberileg. Az Éva szája által. Ha te dönthetnéd el, a két lány közül melyik szedje a sátorfáját, ki lenne az? Éva. Béci, úgy gondolod, hogy Éva Alekosz hátán próbál felkapaszkodni? Nem, úgy gondolom, nem tudnám, mi lenne vele, ha Alekosz nem lenne itt. Anikóval jobb lett a viszonya, mert kisebb helyen vannak. Tök jó vele kommunikálni, kevesebben is vannak, és van egy terve. Én azt is tudom, mi az, F6. Éva, még mindig kapcsolatrombolónak tartod Anikót? Nem, már nem, de most mondjam azt, hogy szerelmes volt az Olivérbe, ott volt a Zsófi és átállt a mi pártunkra? Na ez az, hogy fogalma sincs a dolgokról, de elmondja róla a véleményét, csattan Anikó. Balázs valami szertefoszlanak az álmok giccses szöveggel jön, hogy mire föl, már nem emlékszem, bőséges indoklást, átgondolt érveket szeretne, kéne szólni neki, hogy a Villalakókkal beszél, nem a Nobel-díj várományosaival.

Anikó! Öten vagyunk, eljutottunk egy olyan szintre, hogy bármelyik ujjunkba harapunk, fájni fog. Ez az ember azt mondta, hogy Ludas Matyi hatszor veri vissza. Jerzsi. Mivan? Jerzsi nem azt mondta, hanem azt, hogy de én hatszor fogom. Mi ez a baromság a Ludas Matyival??? Olyan emberre teszem, akivel közelebb kerültem. Azt mondta, nulla vagyok, brühühü, nyögd már ki hogy Anikó. Anikó. Éva! Fontos dolog a kilencedik kiválasztás. Akire teszem, a legeslegeslegtávolabb áll tőlem. Eddig még nem tettem rá jelet. Visszajöttem a párbajról és elővette a gusztustalan énjét. Béci. Béci nem tud közös nevezőre jutni. Olyan dimenzióban él, amit nem tud megfejteni, Alekosz. Alekosz Bécire rakja, pedig itt már nem egyszerű, gondolkodni kell. Kiélvezi a kényenc helyzetet. A dolog ezzel el is dőlt. Béci? Egy dolgot sajnálok, a családomat, hogy megint be kell jönniük. Számítottam rá, nehéz lesz a választásom, mert van pár ember itt, akit szeretek. Anikó? Anikó téged sajnos átbasztak, mint szart a palánkon, kis hülye. Látszik is a fején, Évától nem volt egyenes húzás. Evvan, cuncimókus. Alekosz? Béci okos, tudni fogja, hogy mit fog tenni.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
1383 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 14:57:47

Hajni valld be tesztelsz bennünket! :)))

sogeking 2011.04.11. 14:58:10

@bukott madonna két nagy didivel: a tegnapi első helyen közvetve te is ott vagy:)

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 14:59:20

@bukott madonna két nagy didivel: nem, csak háromra oda kellett volna érnem, ahova úgy látom, nem fogok. :DD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 15:09:15

Ez volt talán az eddigi legfájdalmasabb rész az összes közül. Kapálózik az RTL a nézettségért.

Talán nem kellene ennyire erőltetni, és élvezhetőbb lenne a műsor ettől a "XY, ugye tudod, hogy te régen utáltad Z-t? Nézzünk meg egy kisfilmet!... Most mi a hleyzet? Te akkor azt úgy gondoltad, vagy így, és ha igen, miért nem?" típusú kakamajszolás nélkül.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:10:02

@Hódos Hajnalka:

akkor gyorsan, sürge, sürge öltözni, sminkelni, tépni ki az ajtón! :))))

nem itt olvasgatni... némáááááá :DDDDD

osgood 2011.04.11. 15:10:14

@bukott madonna két nagy didivel: nem olvasok vissza, megvolt az elsőd? :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:11:43

hogy a témához is szóljak, unom Évát. mérhetetlenül. Azért mert Anikó kiborult, miért volt ocsmány, hányinger, stb. ezt a túlizélését, a hőbörgését, mindent unok és rühellek benne.
na jöhet a kövezés. :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:12:25

@osgood:

nem, de a szokásos 5. az igen! :)
ölég az nem vagyok egy nagyravágyó! :D

osgood 2011.04.11. 15:13:41

@bukott madonna két nagy didivel: pattog, pattog a magas labda, de hagyom elgurulni is :D:D

bigél 2011.04.11. 15:19:22

@bukott madonna két nagy didivel: csak kenyér van nálam. Akkor most mi legyen?

bigél 2011.04.11. 15:21:51

Szegény Laci! Tetemrehívás a Nekedvalóban.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 15:21:57

@bukott madonna két nagy didivel: Az őszinteség és az én (ÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉN) felvállalása a világ legszentebb emberi tulajdonságai közé tartozik, vess magadra!

osgood 2011.04.11. 15:24:59

@bigél: szerintem még most zúzd oda, mert aztán jön peticsé és betakarja egy fél pilisnyi szikladarabbal szegény madonnát :)

Trevlovics 2011.04.11. 15:25:19

talán nincs is semmi most a vv-vel kapcsolatban, amit jobban rühellek most, mint ezeket a kiválasztás, kihívás előtti kisfilmeket. idejét múlt, régi, lejárt, stb... szarokat adnak le, hetek óta mindig ugyanazokat a köröket futjuk, miközben a háttérben meg mennek az új kavarások. elcseszi a csatorna ezzel a nagy lehetőséget. tessék leadni a legfrissebb kavarásokat a lakóknak.
még tegnap azt találtam ki, hogy minden héten kellene hirdetni egy győztest (ez lehet, hogy van most is), akinek a heti jutalma egyebek mellett az, hogy ő egyedül megnézheti az azon a héten leadott összefoglalókat, hogy lássa mi történik, illetve mi megy ki róluk a nézőknek. lenne kaparás a heti győztes díjáért. egyrészt az illető megtudna dolgokat, másrészt meg úgy tehetne mintha megtudott volna, mivel ő látta egyedül. akkor lenne igazán taktikázás.

bigél 2011.04.11. 15:25:47

@osgood: sajna azóta megettem.

osgood 2011.04.11. 15:27:22

@bigél: Akkor mondhatjuk, hogy mindkettőtöknek egészségére vált.

bigél 2011.04.11. 15:28:19

Hű, mecsoda vérmes csajok vannak ebben a nekedvalóban. és milyen vehemenciával nullázzák a másik embert.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:28:45

@bigél:

takkó legyen az, de száraz legyen, hogy koppanjon :DDD

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:29:23

@Gee Halen:

nem! vessetek a mókusok elé!!!! hadd szenvedjek!

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:31:51

@osgood:

én tegnap kivételesen végig néztem, nem volt dolgom és semmi jó nem volt a tv-ben és csak meredni akartam (nem, nem kezdi újra! :D )

szal rájöttem, hogy unom. meg amit Hajni is írt, a visszajátszásokat, az egész izét, de főleg az Évát, majd az tajgetoszt is.

mama ottmarad 2011.04.11. 15:32:05

Évával az a baj, hogy olyan jelzőket használ, és úgy, hogy az már önmagában gyomorforgató. Valódi irigységet és utálkozást fejez ki a másik felé. Ebben különbozik mindenkitől.
Csak egy ember volt még ilyen, az Olivér. Akit, ha be mer küldeni a zertéel, ... áhh, mindegy is!
Nekem édesmindegy, ki nyeri, bármelyiküktől se irigylem el ezt a dicsőséget. Egy évig a csapból folynak, aztán jönnek az újabbak.

De hogyvoltot mmkk olvasni fogok, ha nem ezt, másikat. :D

Most ideig darabig el kell lesz mennem la.

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 15:34:30

sziasztok, a kiválasztásról van véleményem, de nem fejtem ki.
Én igazából Tordast küldeném vissza vendégnek, rohadtul szórakoztatott az a "légkör" ami őt övezte:D

bigél 2011.04.11. 15:34:41

Anyám! A szerelem villabeli nagykövete! Mármint Anikó. Ki találja ki ezeket a szövegeket?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 15:34:47

@Gee Halen: Ugyanazokat a balhékat elővenni sokadszorra már nagyon gáz és unalmas!

osgood 2011.04.11. 15:34:53

@bukott madonna két nagy didivel: nem, nem kezdem újra, de végigfreudolsz itt mindent :))

osgood 2011.04.11. 15:35:32

@Peter_Cs: ... mikor lennének naponta is újak! :D

2011.04.11. 15:36:11

Megjegyezném, Lacinak figyelemreméltó barátai vannak, kisportolt (de tényleg) test, önfegyelem, stílusban meg mintha a Kutyaszorítóban-ból léptek volna ki, ha érti valaki mire gondolok... :)

bigél 2011.04.11. 15:36:17

@bukott madonna két nagy didivel: késő. meg egyébként sem úszhatod meg ennyivel. non-stop Évás kisfilmnézést rendelek.

bigél 2011.04.11. 15:37:07

@beebeer: van benne valami. A második figurának emellett valami isteni tekintete van.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 15:37:12

@mama ottmarad: Pár napra beküldik Olivért, szerintem a legutóbbi online szavazás erre ment ki.

bigél 2011.04.11. 15:37:50

@bigél: mármint a barátok közül, a vadászt most nem vettem számításba.

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:38:08

én azon röhögnék egy JÓ NAGYOT, ha évike valami szabályt szegne a kihívásig és elveszítené védettségét, na az lenne ám az isteni igazságszolgáltatás - háháháháháháháháháháháhá

genevieve 2011.04.11. 15:38:10

@bigél: ilyen korán van a nekedvaló?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 15:38:17

@Ayesha: A VV4 kiesett villalányai közül Zsuzsit küldeném be pár napra.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 15:39:21

@egyedem begyedem tengertánc: Már megtette: tegnap a bulin nem tette fel a lila kendőjét, pedig Béci külön figyelmeztette is, e ő "nem akarta"

bigél 2011.04.11. 15:39:40

@genevieve: igen. nekem is úgy rémlett, hogy később szokott lenni, a híradó előtt vagy nem?

penelope garcia 2011.04.11. 15:39:47

Előszr beszúrok egy hajrá, Bécit, aztán olvasok. :)
Hajrá, Béci!

2011.04.11. 15:40:05

@bigél: Yessssss! És isteni hasizmai is lehetnek, meglátszik a nyakán!
Ezek a srácok tényleg nem egyszerű kis biztonsági őrök, az tuti! :DDDDD

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:40:41

@Gee Halen: @genevieve: jejjejejejejejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ

Trevlovics 2011.04.11. 15:40:58

@bigél: buktatok, nem néztek összefoglalót. napok óta harsogja az időpontváltozást az aktuális műsorvezető, meg még lilu is.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:41:18

@egyedem begyedem tengertánc: már megtörtént, nem hordta tegnap éjjel a lila kendőt, és mikor rászóltak, azt mondta, na és, nem megy a ruhájához, meg most úgysincs itt a Lilu.

Szóval most várunk, hogy betartja-e a retek a saját szabályait

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:41:27

@genevieve: @Gee Halen: ÉS megbüntették, vagy majd ma, élő adásban?

bigél 2011.04.11. 15:41:42

@beebeer: bizony nem! Lehet nem is akarom tudni, hogy mik.

az én rózsám vasutas 2011.04.11. 15:41:54

Évától remekül lehet tanulni, példát mutat nekünk kommentelőknek. Ha egy mozdulattal bármikor lekaphatják rólunk a lila kendőt, a következőt kell mondani a miért nem nyerhet béci kérdésre. Mert normális átlagember. Ezért csak nem basszák ki a villából.

osgood 2011.04.11. 15:42:24

@bukott madonna két nagy didivel: te magad jelezted zárójelben, hogy mire gondoltál :D

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:42:41

@bigél:

jaj nemááááááááááááá :DDDD

szerintem rohadt írigy ez a nő, azért viselkedik így. jah! meg féltékeny is, meg hát önértékelési zavaros.

bigél 2011.04.11. 15:43:02

@Trevlovics: tegnap pedig néztem, de az is igaz, hogy amikor a műsorvezetők dumálnak, akkor arra önvédelemből nem figyelek mostanában.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:43:10

@Peter_Cs: szerintem bárkit beküldeni , aki már kiesett, elég elcseszett dolog egy ilyen helyzetben, amiben ők vannak, nem nagyon tudom, vajon mit akarnak ebbőúl kihozni, bár igazából elég sokszor érzem azt, hogy nem nagyon hosszan terveznek előre.. ;)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 15:43:28

@osgood:

eeeegen, mer már ismerlek, aszem! :DDD

genevieve 2011.04.11. 15:43:28

@beebeer: kééééépet kérünk:-DDD

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:43:51

Évát Béci ki fogja végezni, és megérdemli az a szarkavarós, hárítós, mellébeszélélős, deténylegezős, átaszós luvnya -

2011.04.11. 15:44:04

@bigél: azért az a kékszemű, fekete pólós pasit én meghallgatnám, meghallgatgatnám, meséljen csak, mivel is foglalkozik.
Messziről pont úgy néz ki, mint Zidane fénykorában. Illetve Zizou most is nagyon jól tartja magát. :)

genevieve 2011.04.11. 15:44:23

@egyedem begyedem tengertánc: az is lehet, hogy az rtl elsunnyogja a dolgot...

bigél 2011.04.11. 15:45:17

@beebeer: jól van na, bevallom, nekem is duruzsolhatna a fülembe mindenféléket.

genevieve 2011.04.11. 15:45:31

@beebeer: na most jól fel lettünk csigázódva:-DD

valaki rakjon már be egy nyomoronc linket:-D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:45:32

@egyedem begyedem tengertánc: hát, azért én már csak azt vezem készpénznek a csatornától, ami meg is történt, mert sokszor bebizonyították, hogy nem sznetírás, amit mondanak, ha nekik az az érdekük

bigél 2011.04.11. 15:46:32

@bukott madonna két nagy didivel: nem kell ragozni, ő egyszerűen Éva, aki mindig magát adja.

2011.04.11. 15:46:37

@genevieve: sajna nem tudok, kénytelen vagy a fantáziádra hagyatkozni! :)
Minőségi pasi az biztos! És nagyon fegyelmezett, még nem helyezett el egyetlen sallert sem a hülye sipítós drogos nőszemély képén, pedig nagyon megérdemelné, azért lepatkányozni valakit, az durva!

Trevlovics 2011.04.11. 15:46:40

@Gee Halen: ha meg is lépik a kendő elvételét, nem gondoljátok, hogy ma! ennél azért profibbak szerintem szarkavarásban. ha most leveszik a kendőt, akkor tök egyértelmű a helyzet. béla kihívja évát. amíg éván van a kendő, addig megy benn a kavarás meg a helyezkedés. ha meg is büntetik évát egyáltalán, azaz leveszik a kendőt, azt maximum szerintem a szerdai kihívás előtt mondják meg nekik. legalábbis én így csinálnám.

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:47:11

@nyuszómuszó: @bukott madonna két nagy didivel: @genevieve: azt nem tehetik, meg, majd jön a Buci és drámai arccal bejelenti, hogy ilyen még nem történt, médiatörténeti pillanat stb stb

osgood 2011.04.11. 15:47:32

@bukott madonna két nagy didivel: (csendben mosolyog, legyint) ugyan, így múltidőben? kizárt :D

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 15:48:45

@Trevlovics: lehet, hogy igazad van, 3 perccel azelőtt mondják majd, mielőtt a Béci kihyína valakit

genevieve 2011.04.11. 15:49:08

@beebeer: na akkor nekem marad béci meg a hasizma:-DDDDD

@egyedem begyedem tengertánc: nagyon bírnám:-D

2011.04.11. 15:49:11

@bigél: mellettem is eltestőrködhetne, Kevin Costner a nyomába sem ér! :)
Kár, hogy most Lacit mutatják ennyire, meg a Magdi nénikét, nézegetném még egy kicsit. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:49:53

@Trevlovics: hát, csak ugye, holnapután párbaly..

én amúgy azért gondolom, hogy elsunnyogják, mert bár egy csomó idő van a játék végéig, mégis egy nagyon rövid határidőt adtak Bécinek, 3 napot összeen, mindezt azután, hogy megtörtént ÉVa megfenyegetése..
Kicsit olyan érzésem volt, hogy drukkolnak, hogy 3 napot hátha kibír a lény anélkül, hogy renitenskedne.

Ennek persze ellentmond, hogy ők adták ezt a büntetést, simán adhattak volna mást is..

DE nagyon nincs már idejük, holníapután párbaj, és a mai ÖF-ban a tegnapi eseményeket látjuk

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:50:55

@egyedem begyedem tengertánc: dehogynem tehetik meg! egy csomó dolgot nem tehettek volna meg, ha van bőr a képükön, mégis megtették, szóval modom - majd ha bejelentik, akkor örülök neki, addig meg csak várok ;P

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 15:51:42

@Trevlovics: jajó, nem, bocsi, szóval kihívás; de a lényeg, hogy szerdán eldől, ki megy párbajozni - álmos vagyok, no

2011.04.11. 15:51:53

@genevieve: Béci aranyos gyerek, de ez a Csaba, most mondták a nevét, na ez a Csaba FÉRFI. Miért nem ő ment be a villába, Istenem, miért? :)

bigél 2011.04.11. 15:53:30

@beebeer: Érdekes lett volna, az biztos! Csabát a villába! Ha olvasnak az illetékesek, Olivér helyett inkább őt vigyék, lécci-lécci!

2011.04.11. 15:54:03

@bigél: amúgy is nagyon bírom a fekete pólót fekete öltönnyel. :)

2011.04.11. 15:55:36

@bigél: Húúúú, legalább 190 cm!

bigél 2011.04.11. 16:00:13

@beebeer: csodálom, hogy higgadt tudott maradni a két rikácsoló nő ellenére. Tényleg van önuralma. De Laci is elég jól bírta a hülyeségeiket.

penelope garcia 2011.04.11. 16:01:59

@genevieve: @beebeer:

Lányok, lányok, ne csigázzatok már! :D
Valaki nem tud egy Scr-t lekapni és idelinkelni a szépfiúról, akire csöpög a nyálatok?
Én is akarok csöpögni.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.11. 16:03:02

@bigél:

ja, vagy úgy. persze miért is gondoltam, hogy most megmondják mi az Éva büntetése.

majd este az öfiben.

genevieve 2011.04.11. 16:04:02

@beebeer: @bigél:

na most már bekaphatjátok:-DDDDDDD

bigél 2011.04.11. 16:04:49

@egyedem begyedem tengertánc: Peticsé ölre menne Alekinnyóval Éva kegyeiért?

2011.04.11. 16:05:20

@bigél: Nem Csabának kiabálták be, hogy "neked van barátnőd?" A francba konkurenciánk akadt.... El kezdtem élénken érdeklődni Laci cége iránt, kár, hogy jelenleg nincs szükségem testőrre. Igazság szerint pénzem sincs rá.
Laci szépen lecsendesítette a két sipítozó nőszemélyt, jellemző a drogos szemű, üvöltöző libára, hogy úgy gondolja, akinek háza, autója, cége van, annak már semmi gondja a világon. Jelentem, mióta cégem van, minden hó 12-e táján infarktus közeli állapotot élek meg. :(

bigél 2011.04.11. 16:05:46

@genevieve: ez minden vágyunk ;) :)

(pfúj, de malac vagyok, de egyszerűen nem hagyhattam ki)

Dr. Dzsásztisz 2011.04.11. 16:06:14

Nem tudom észrevette e valaki, Lilu tornacipőjét a tegnapi bátorság próbán. Úgy nézett ki mintha kb 62es lába lenne a tyúknak. Hajni odaszokott figyelni Lilu göncieire, de ez most kimaradt. Ti láttátok?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 16:07:35

@nyuszómuszó: Szerintem az a legnagyobb böszmeség, hogy elnyújtották az egész VV4-et. Maximum 3-4 hónapra szabadott volna megcsinálni.

genevieve 2011.04.11. 16:08:18

@beebeer: na tessék egyetlen nekedvalót lett volna érdemes megnézni, azt az egyet pedig nem tudom:-))))

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 16:09:44

Oli meg Laci mé van egyforma ruhában???

2011.04.11. 16:11:13

@penelope garcia: Sajna TV-én néztem, nem tudok onnan képet lekapni, de ha lenne valamilyen link, nagyon ajánlom! :)
Csabában van valami, amitől az ember lánya belekapaszkodna abba az izmos karjába, de ne valami felfújt izomlufira gondolj, olyan izmokra, ami használva vannak. :)
Emellé tökéletes, ovális fejformát képzelj el, majdnem kopaszra nyírt hajjal, vakító kék szemekkel, mindezt stílusos és nagyon jó szabású sötét öltönybe (fekete pólóval!) csomagolva. Hmmm...

Ehhez képes most Prolivér rágcsáló röhögését adják... :(

genevieve 2011.04.11. 16:13:06

@beebeer: könyörgöm, ne kínozzz:-DDDDD

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 16:13:25

Ki az a Csaba?
*lemaradtam, mert pancsolni voltam.

genevieve 2011.04.11. 16:14:00

@Ayesha: a jövendőbeli exem:-DDDD

bigél 2011.04.11. 16:14:08

@beebeer: Valahol sajnálom, ha neki ez már a kánanán, akkor biztos nagyon sok problémája lehet. Egzisztenciálisan is, de valószínűleg lelkileg is. Mert egyébként nem tudom elképzelni, hogy mi visz valakit arra, hogy egy ilyen műsorban nullázzon meg patkányozzon általa nem ismert embereket.

2011.04.11. 16:14:18

@genevieve: akkor tetézem, volt benne valami született elegancia, mondom, engem Zidane-ra emlékeztetett, csak ez a Csaba nevű srác kopaszközelire nyírta a haját és nem tényleg kopasz, mint Zizou. :)

genevieve 2011.04.11. 16:16:31

@beebeer: nyami:-)

akkor jöhet, sírásig:-DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 16:17:20

@beebeer: Szerintel Lacinál plusz stresszor volt a kinti életén, vállalkozásán való agyalás is

penelope garcia 2011.04.11. 16:18:27

@beebeer:

Nagyon plasztikus leírás, köszi.
Nyammmmi. ;P

genevieve 2011.04.11. 16:18:48

@bigél: tudod, az ilyen pasit nem szabad kisajátítani, tovább kell engedni a nő társadalom üdvözülésére:-D

2011.04.11. 16:18:53

@bigél: azért akkor, mikor szembe kellett volna mondani, igencsak visszavett a csajszi, mondhatnám úgy is hogy tele lett a gatya! :)
Ha a mondás igaz, hogy madarat tolláról embert barátjáról, innentől kezdve Laci fan vagyok! :DDDD
Kár, hogy előbb nem jelentkezett ez a Csaba! :DDDDD

genevieve 2011.04.11. 16:19:32

@penelope garcia: kár, hogy hajni nem ír erről az nekedvalóról egy hogyvoltot:-D

genevieve 2011.04.11. 16:20:28

@beebeer: vagy miért nem ő ment be?:-D

penelope garcia 2011.04.11. 16:21:09

@genevieve:

De attól még a titokzatos S küldhetne sztárfotókat hv-hölgyek közös Csabájáról...

2011.04.11. 16:21:40

@penelope garcia: ha szerencsétek van, nemsokára fenn lesz a műsor az RTL-most-on, megpróbálok egy képet leszedni a híres-nevezetes Csabáról.
Néha annyira önzetlen és nagylelkű vagyok, hogy elérzékenyülök magamtól. :))))

bigél 2011.04.11. 16:24:24

@genevieve: kicsit megríkat, aztán vihetitek is ;)

2011.04.11. 16:25:33

@Peter_Cs: szerintem, ha elég régóta van már cége, ezt az ÁFA és EVA fizetési határidőt a zsigereiben is érezte és azért van már jól, mert kiment és a könyvelője már jelezte, hogy az adók el lettek utalva. :)

bigél 2011.04.11. 16:26:26

@beebeer: Irtó nagy kontraszt volt a Laci-barátok és a többi vendég között.

bigél 2011.04.11. 16:27:09

@beebeer: ÉVA fizetési határidőt olvastam

2011.04.11. 16:29:06

@bigél: mint általában a minőségi és minősíthetetlen emberek között. :(

foxglove (törölt) 2011.04.11. 16:29:18

@foxglove: nekem egyáltalán nem az esetem mondjuk

penelope garcia 2011.04.11. 16:29:47

@foxglove:

Köszi!!!!

Nem rossz, nem rossz. Én magam szeretem, ha ennél kicsit erősebb egy férfi álla, de egyébként a kinézete, szövege, stílusa valóban nagyon rendben van.

És roppant szívesen hátratenném neki a kezem... :P

bigél 2011.04.11. 16:30:11

@foxglove: ja, ezért volt fura, mondom ilyen rövid agyam nem lehet, erre nem is emlékszem :)

a maiban jobban nézett ki, de a tekintete az it is priceless

genevieve 2011.04.11. 16:31:09

rájöttem ez egy régi bejátszás:-))))

bigél 2011.04.11. 16:31:21

@foxglove: és persze hálás köszönet

csicserierika 2011.04.11. 16:32:05

vigyétek a Csabát, az én részem odaadom nektek. Nem esetem.

penelope garcia 2011.04.11. 16:32:10

@beebeer:

Megnéztem már. És rendben van a pasi. :)
Egyébként az Attila nevű is igen helyes és aranyos, csak az én ízlésemnek egy kicsit túl izgága.
Én a nyugis óriásokra bukom. :)

2011.04.11. 16:33:07

@penelope garcia: És roppant szívesen hátratenném neki a kezem... :P

Most erre írjam azt, hogy engem nyugodtan meg is bilincselhetne akár? :DDDD

genevieve 2011.04.11. 16:33:25

nem rossz, nem rossz:-DDD

bigél 2011.04.11. 16:34:06

@beebeer: írjad! már úgyis mindegy! ;) :)

genevieve 2011.04.11. 16:36:14

@csicserierika: tudjuk, mi ezért hagyjuk meg neked alekot:-)

penelope garcia 2011.04.11. 16:36:24

@beebeer:

Pont erre utaltam én is.

Fúúúú, de melegem lett... :DDDDDD

sogeking 2011.04.11. 16:37:36

azt hittem legalább egy második Brad Pitt, vagy Alekosz ez a Csaba.

hát ti tudjátok:D

genevieve 2011.04.11. 16:39:06

@penelope garcia: mé, nincs igazam?:-)

van akinek az izmos, jó kiállású, jóképű fickók jönnek be

és van akiknek az S tartás, a szaglászás, a tapizás a menő....

izlés dolgában nem szabad vitatkozni:-)

genevieve 2011.04.11. 16:39:55

@sogeking: brad pitt és alekosz egy összehasonlitásban??? pffff

pasi:-)

Trevlovics 2011.04.11. 16:41:42

@genevieve: kénytelen vagyok cs. erikát megvédeni ez esetben, mert sosem mondta, hogy neki alekosz mint pasi. sőt, éppen ellenkezőleg. legalábbis mintha ezt láttam volna.

genevieve 2011.04.11. 16:44:17

@Trevlovics: éppen ma mondta, hogy bejövős neki alek szeme:-)

genevieve 2011.04.11. 16:44:57

@sogeking: alek, mint férfi semmilyen összehasonlítás alapja nem lehet:-)

Trevlovics 2011.04.11. 16:45:28

@genevieve: az lehet, de a szem nem S tartás szaglászás és tapizás :)

genevieve 2011.04.11. 16:45:50

@Trevlovics: egyébként meg nem is, mert neki jerzy jön be:-D

Trevlovics 2011.04.11. 16:46:33

@genevieve: erről nem tudok, de "Én vagyok Jerzsi szavazótábora!" :)

genevieve 2011.04.11. 16:47:50

@Trevlovics: meg én:-)

de te pasi vagy, nem?:-)

vagy...izé?:-D

Trevlovics 2011.04.11. 16:51:54

@genevieve: nem tudom mi vagyok, de ennyire körmönfont buzizást még nem hallottam! :)

bigél 2011.04.11. 16:54:39

@genevieve: a legvégén jön a nagy Ő

csicserierika 2011.04.11. 16:54:58

@genevieve: azért nekem a pikírt modorú Kinter Oszkár, esetleg, a nyúlánk Keanu Reeves bejövősebb.
Alekot nem kizárólag a szépségéért szeretjük :)

elek1 2011.04.11. 16:55:36

A lila kendő levételéért a büntetés nem az, hogy lila ruhában kell lenni egész nap? Vagy ez csak a Rácz családra érvényes?

csicserierika 2011.04.11. 16:55:55

@Trevlovics: válasz már ment Genevievhez. :)

Trevlovics 2011.04.11. 16:57:40

@csicserierika: ha valahogy mindkettőtökkel összevesznék, még lehetnétek barátnők is!

csicserierika 2011.04.11. 16:57:45

@genevieve: a szem az igen, de szívesen hátbab..sznám, hogy húzza már ki magát :)
Fejpántokban egyébként tényleg helyes.

bigél 2011.04.11. 16:59:21

@elek1: XY szabályt sért. Megmondják neki, hogy amennyiben mégegyszer ezt teszi, elveszik a védettségét. Tehát előre tudja, hogy vigyáznia kell. ha mégsem teszi és megkapja a beígért büntetést (HA megkapja), akkor magára vessen. Tökmindegy, hogy korábban ki milyen büntetést kapott. Most ez van. Őt gyakorlatilag nem büntették meg a szabályszegésért, feltételesen "szabadlábra" került. Csak szerdáig kellett volna kibírnia, és akkor nincs bünti.

csicserierika 2011.04.11. 16:59:45

@Trevlovics: már van köztünk olyan hogy is mondjam, tudod, villabarátság :)
(ha kell aláteszünk a másiknak )

genevieve 2011.04.11. 17:00:01

@Trevlovics: csak vicceltem, ugye nincs harag?:-)

genevieve 2011.04.11. 17:01:01

@csicserierika: jajjjj, kinter oszkár......

de keanu bármikor:-)

elek1 2011.04.11. 17:01:45

@bigél: Emlékeim szerint azt mondták, hogy akár a védettségét is elvehetik. Ez feltételes mód, nem pedig fix igéret.

genevieve 2011.04.11. 17:01:48

@csicserierika: én semmiért nem szeretem:-)

Trevlovics 2011.04.11. 17:02:24

@genevieve: ja nem, dehogy, inkább jerzsire nézve sértő a feltételezés, hogy rá csak melegek szavaznak. meg is bántódik majd rajta a drágám, ha kijön, de majd én megvigasztalom :)

genevieve 2011.04.11. 17:02:30

@Trevlovics: az ellenségem, ellensége a barátom?:-D

sogeking 2011.04.11. 17:02:30

@genevieve: vagy csak nem mered bevallani :D

Trevlovics 2011.04.11. 17:03:24

@genevieve: egy közös ellenségkép nayon össze tudja hozni az embereket. még gondolkodom rajta :)

sogeking 2011.04.11. 17:03:42

@Trevlovics: azért akik a tükörbizniszben érintettek, ők is tolják rá a szavazatokat

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:04:44

Összegzett véleményem Csabátokról:)
-fejre nem rossz, jóképű
-szép szeme van

Kontrák:

-gorillaszerű járás
-számomra kicsit ijesztő a nagy teste
-nem az esetem az ilyen kidobó típus

genevieve 2011.04.11. 17:05:14

@Trevlovics: akkor nincs gond, teljes mértékben hetero vagyok:-)

genevieve 2011.04.11. 17:05:50

@sogeking: ááá, tökös csajszi vagyok én:-)))

hehe:-)

bigél 2011.04.11. 17:05:53

@elek1: nem emlékszem pontosan, hogy mondták, mindenesetre benne van a pakliban, hogy elveszik. Ha nekem ilyet mondanának, akkor kisangyal lennék addig a pár napig, amíg kell. Biztos a legrosszabbra számítanék. (Egyébként fogalmunk nincs, hogy egyáltalán reagálnak-e a kendőre, majd este kiderül.)

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:05:55

Mi ez a tyúkól? Már az ajtóban hallottam a viháncolást. Milyen Csaba??? :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 17:06:00

Egy kis villahumor: http://www.facebook.com/VVEvaOfficial#!/notes/vv-%C3%A9va-hivatalos-oldala/%C3%A9va-aranyk%C3%B6p%C3%A9sei/138460399561129

csicserierika 2011.04.11. 17:06:34

@Trevlovics: és ebben a hármasban rám osztottátok az ellenségképet ? Na, szép kiviszlek mindkettőtöket azt kint hagylak, egyszerre ! :)
(most mék, majd jövök)

genevieve 2011.04.11. 17:07:26

@Ayesha: jajj, most néztem végig a bejátszást:-)

én már most sírok:-D

Trevlovics 2011.04.11. 17:07:44

@csicserierika: nem olvastad figyelmesen, úgy volt, hogy én veszek össze mindkettőtökkel, és attól lesztek majd barátnők!

genevieve 2011.04.11. 17:08:18

@Trevlovics: ugyan, nekem semmi bajom erikával:-)

ő alekot szereti én bécit:-)

nem veszünk össze a pasikon:-)

Trevlovics 2011.04.11. 17:08:43

@Hódos Hajnalka: pontosan nem tudom, de engem valamiért Delvecchiora emlékeztet, höhö :)

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:08:57

@genevieve: ne sírjál,nem érdemli meg az aljadék:D:D:D

bigél 2011.04.11. 17:10:31

@genevieve: @Ayesha:

Sírok. Mert megérdemlem. ;)

sogeking 2011.04.11. 17:11:37

ez a Csaba nem egy matekzseni

genevieve 2011.04.11. 17:11:37

@csicserierika: nem, trevlovics osztotta magára:-)

@Ayesha: az öröm és bódogságtól sírok:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:12:14

@genevieve: nemár:D:D:D:D
arról a szandika-szájú szexfenoménról?

genevieve 2011.04.11. 17:12:25

@sogeking: und?:-D

az ilyen pasikat sem az eszéért szeressük:-)

2011.04.11. 17:12:28

@Hódos Hajnalka: Csabával kapcsolatban szerényen csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy mi vettük észre először Bigéllel. !!!!!!
Stipi-stopi!!!!!!

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:13:23

@beebeer: áldásom reátok:)szép-szép, de otthonra nem kéne.

penelope garcia 2011.04.11. 17:14:02

@Trevlovics:

Fúúúúúú, de jó vaaaagy! (Mr Furkó)
Egyébként én is kedvelem Jerzyt, szóval, legalább ketten vagyunk.

bigél 2011.04.11. 17:14:03

@Ayesha: ki akarta hazahozni? lenne egy kis ajtócsapkodás, azt hiszem. :)

genevieve 2011.04.11. 17:14:08

@Ayesha: magas, izmos, kékszemű, sötét öltönyben.., neki tuti nincs szandika szája:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 17:14:36

Most már én is megnézném ezt a bugyiolvaszó amorozót, de vagy a linux vagy a chrome, vagy a gépem egyéb hiányossága miatt nem tudom megnyitni a nekedvaló kisfilmjeit az rtl oldalán. Egyéb ötlet?

genevieve 2011.04.11. 17:14:43

@Ayesha: ki beszél otthonról?:-DDDDD

2011.04.11. 17:14:47

@Trevlovics: Delvecchio, mint tudjuk nem eléggé fotogén, ha ez Csabára is igaz, akkor maga az ifjú Isten szállt közénk! :DDDDD

genevieve 2011.04.11. 17:15:21

@penelope garcia: 3-an!

én jelentkeztem a No 2. helyre mint rajongó:-)

2011.04.11. 17:15:28

@Ayesha: szép-szép, de otthonra nem kéne.

Dehogynem!!!!!

sogeking 2011.04.11. 17:15:46

akkor én meg viszem Szandikát :)

bigél 2011.04.11. 17:16:16

@beebeer: jó, akkor nálad lakik, mi csak egy kis sírásra futunk össze.

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:16:37

@genevieve: az utolsó szót nagybaszónak olvastam és most nagyon röhögök és elnézést kérek.........

genevieve 2011.04.11. 17:17:20

@pushpang: pedig megéri valahogy megnézni:-)

penelope garcia 2011.04.11. 17:17:38

@genevieve:

Nanana! Ácsi! Ha nincs esze, nem férfi. A férfinak legyen esze. Attól lehet csillogó szemmel, eltátott szájjal felfelé pislogni rá.

Meg amikor elé térdelsz... :P

bigél 2011.04.11. 17:18:23

@beebeer: jól mondja, már le is tiltattam a filmeket, nehogy más is kedvet kapjon.

penelope garcia 2011.04.11. 17:18:52

@genevieve:

Jóvan. Legyél te második. Ezen nem (sem) veszünk össze.
Jerzy aranyos srác, ez a lényeg. :)

2011.04.11. 17:19:16

@bigél: Na, na, ez így ilyenformán nem bicnicccccc. Nekem jutna a főzés, mosás, vasalás!!!!! Elég tüchtig pasinak tűnik én meg utálok vasalni!!!! Főleg férfiingeket!!! Na, ez így nem játszik!!! :DDDDD

penelope garcia 2011.04.11. 17:20:13

@pushpang:

Valami Picipuhás Silver lejátszóval műxik, azért nem jön be neked.

2011.04.11. 17:20:18

@bigél: Jól tetted! Szétszedik a MI CSABÁNKAT! :)

penelope garcia 2011.04.11. 17:20:47

@beebeer:

Na de te is gyűrnéd össze azt az inget...

bigél 2011.04.11. 17:20:50

@beebeer: elég nagyfiú, kivasal ő magának, ha kell. (nyilván nem, de valahogy rá kell beszéljelek.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 17:21:35

@genevieve: valami microsoftos cuccot kéne letöltenem hozzá, de nem ezt nem akarnám.
Na mindegy, a másikat azért most megnéztem, azt a régebbi felvételt az rtl oldaláról, de szerettem volna az öltönyös énjét is közelebbről megismerni. :D

Trevlovics 2011.04.11. 17:21:48

@genevieve: @penelope garcia: node várjatok, most dől el ki az igazi rajongó. ha esetleg béla-jerzsi párbaj lesz, kinek szurkoltok?

genevieve 2011.04.11. 17:22:12

@penelope garcia:
hát első körben nem a relativitás elméletéről szeretnék beszélgetni asszem:-)

penelope garcia 2011.04.11. 17:22:21

@beebeer:

Béláim az Úrban!
A Csaba mindenkié!
Pontosabban minden hv-s hölgyé.

(Persze, tartok tőle, hogy Csaba valójában azé, aki megműveli.)

2011.04.11. 17:22:29

@sogeking: ez a Csaba nem egy matekzseni

Ez miből derült ki?
Nem néztem vissza a videókat, van valami bizonyíték, vagy szimplán irigység? :))))

genevieve 2011.04.11. 17:22:46

@Trevlovics:

izé... a sziv vagy az ész a döntő?:-D

bigél 2011.04.11. 17:23:33

@beebeer: sima valószínűségszámítás. elég kevés a matekzseni, elég nagy eséllyel ő sem az.

Trevlovics 2011.04.11. 17:23:41

Na akkor jelentkezzen mindenki, aki szeretne Csaba gyöngye lenni. Mert kell egy csapat! :)

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:23:57

@penelope garcia: ha jó rémlik, neked ezek az egyenruhás pasik jönnek be. tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász....

genevieve 2011.04.11. 17:23:58

@penelope garcia: megmondtam, a jövőbeli exem:-)

egyszer-kétszer, hogy meglegyen hétszer és aztán utjára engedném a többi hölgy boldogságára:-)

bigél 2011.04.11. 17:24:20

@Trevlovics:
"ha esetleg béla-jerzsi párbaj lesz, kinek szurkoltok?"

Csabának

genevieve 2011.04.11. 17:24:47

@Trevlovics: én, és tahiti fekete szeretnék lenni:-)

Drogon 2011.04.11. 17:24:48

@Trevlovics: Baszki, ez szemétség! De ha muszáj dönteni, akkor Jerzsinek.
Anyakomplexust vált ki belőlem, sry.

sogeking 2011.04.11. 17:25:20

@beebeer: részben ránézésre, másrészt az öltönyös felvétel legvégén egy bonyolult matekpéldát is megoldott :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 17:25:32

@Trevlovics: én ha szavaznék, akkor mindkettőnek küldenék 1-1 smst.
De mivel csak drukker vagyok, így a Bécinek drukkolok, meg a Jerzsinek.

genevieve 2011.04.11. 17:25:39

@perpetum: hát ja, belölem is:-)

na, de béci....:-D

penelope garcia 2011.04.11. 17:25:41

@Trevlovics:

O-ó.
Beugratós kérdés?

Nehéz ügy. Mindkettő bejövős mint ember. De Béci jobb pasi. Viszont neki van valamije, amivel tud érvényesülni a világban (rap), míg Jerzy eléggé anyátlan, nem csak a szó szoros értelmében. Következésképpen neki nagyobb szüksége lenne a nyereményre.
Összefoglalva: fütyim se tudja.
NE párbajozzanak. :)

2011.04.11. 17:26:06

@penelope garcia: azért Csaba ügyben ne vezessük be itt kérem a kommunizmust!!! Én csak felhívtam a figyelmet, hogy jéééé, mit találtam, de ez nem azt jelenti, hogy közös!!! :)))))

penelope garcia 2011.04.11. 17:27:07

@Hódos Hajnalka:

A juhász nem. Bolhás lehet. ;)

De rendőrbácsik, katonabácsik, tűzoltóbácsik, és úgy általában, a barátságosóriásbácsik... hajajajaaaaj. :P

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:27:33

@Trevlovics: én egri leányka akarok lenni.

sogeking 2011.04.11. 17:27:34

@beebeer: eddig nem mondtad nekik, hogy minden videómegnézés 315 forint?

genevieve 2011.04.11. 17:27:39

@beebeer: akkor legalább azt engedd meg, hogy nézhessük:-D

penelope garcia 2011.04.11. 17:27:58

@beebeer:

Naaaaaa.
Ne legyé' már ilyen Éva.

neduddki21 2011.04.11. 17:28:07

Hát izé .... ez a Csaba tényleg nem akármi.

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:28:19

@penelope garcia: van egy szingli pénzügyőr haverom :D

2011.04.11. 17:28:26

@pushpang: valami bővítményt kell letölteni, én is chrome, és én is megszenvedtem vele. mingyá mondom.

genevieve 2011.04.11. 17:29:02

@neduddki21: szegény pasi nem tudja miért csuklik 2 órája:-DDDDDDD

2011.04.11. 17:29:12

@genevieve: Messziről, igen nézhetitek. Kellő áhítattal. Jó mondhatni önző vagyok, de őszinte és magamat adom. És különben is, már az óvodában sem adtam oda a játékomat, soha senkinek! :)

Drogon 2011.04.11. 17:29:50

Béla vigye a kiborgot és hagyja kinn. Ez az én javaslatom.

2011.04.11. 17:29:53

@pushpang: silverlight - ez az a valami, amit le kell töltened, de az oldal ajánlja is, ha minden igaz, mikor a videó helyén levő kis biszbaszra rákattintasz :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 17:30:00

@beebeer: szegény Alekosz mit nem adna, ha (csak így virtuálisan is) ilyen vehemenciával harcolnának a testiért a nők...

bigél 2011.04.11. 17:30:17

na jó, lássátok milyen önzetlen vagyok, lemondok Csabáról. (mindjárt jön a zuram)

genevieve 2011.04.11. 17:31:04

@pushpang: hehe, a két jelenlévő pasi alig mer megszólalni:-D

2011.04.11. 17:31:38

@sogeking: a videónézés ingyen van, beetetés után csinálhatunk egy "Szavazzuk be Csabát a villába" emelt SMS-szavazást, ha gondolod....

bigél 2011.04.11. 17:31:39

@genevieve: ezt most elképzeltem. mármint a csukást. még így is versenyző.

genevieve 2011.04.11. 17:31:43

nem lehet arról szavazni, hogy ezt a csabapasit küldjék be a villába úgy két napra?:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 17:31:55

@hullámpapír: köszi, lehet, hogy mégiscsak megpróbálom.:)

avanivi 2011.04.11. 17:32:44

Csabát a villába !!!

genevieve 2011.04.11. 17:33:05

@beebeer: mit is mondtak, hol van laci törzshelye?

hölgyek, szombat este nincs kedvetek kicsit kirugni a hámból arra felé?:-)

penelope garcia 2011.04.11. 17:33:48

@genevieve:

Yes!
És kötelező legyen neki óránként zuhanyoznia. Legalább 10 percig.

2011.04.11. 17:34:00

@beebeer: és mi van Attilával? először is átkeresztelem, aztán meglátjuk. nem tudom, hova rejtem, nincs még ajtó a ruhásszekrényen, az ágy alá meg nem fér el :)

rives 2011.04.11. 17:34:01

Senkinek nem esik le hogy Éva nem véletlenül szegett szabályt?
A tegnapi bejátszás, hogy "ez az utolsó figyelmeztetés" volt a beharangozója.
Izgalomra, újabb fordulatra volt szükség.
Gondolom Évával közölték, hogy úgysem nyerhet, cserébe felajánlottak neki valamit. Aki ennyire nyerni akar az három napot kibírt volna szabályszegés nélkül.
Így viszont jöhet az újabb: "ilyen még nem volt a valóvilágok történetében"...

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:34:12

@beebeer: viheted:) én nem vagyok hajlandó állni az élelmezését:)

genevieve 2011.04.11. 17:34:21

@Trevlovics: meghamisították a térképet?

eger baja?:-D

bigél 2011.04.11. 17:34:37

@Trevlovics: hihi
Te aztán sziporkázol: Csaba gyöngye, Eger baja. Le a kalappal!

2011.04.11. 17:35:18

@bigél: na jó, lássátok milyen önzetlen vagyok, lemondok Csabáról. (mindjárt jön a zuram)

Hi-hi!!!! Az enyém csak szerdán jön haza, a fiam táborban a héten! Megnyertem Csabát!!! :DDDD

2011.04.11. 17:35:23

@pushpang: először én is fáztam tőle, de nem gáz. :) viszont még így is fél nap, mire betölt egy 20 perces videót, illetve az összefoglalókat még így sem tudom megnézni, azaz nincs hozzá türelmem.

genevieve 2011.04.11. 17:35:24

@penelope garcia: de előtte kisgatyában edzeni kb. 2 órán át:-D

penelope garcia 2011.04.11. 17:36:17

@genevieve:

Ó, igenigenigenigenigen.
Csak legyen valaki, aki lerángat az asztalról, mikor részegen csábvetkőzni kezdek valamelyik TESTőrömnek. :P

bigél 2011.04.11. 17:36:39

@genevieve: elképzeltem. az esti munkámnak befellegzett asszem.

2011.04.11. 17:36:43

@genevieve: Mondták hol a törzshelyük? Nem hallottam, csak Csabát figyeltem.. :)

penelope garcia 2011.04.11. 17:36:48

@genevieve:

váááááááááááááááááá
Ne fokozd!!!!! :DDD

sogeking 2011.04.11. 17:36:56

a nagy igényre való tekintettel a holnapi belevalóban Csaba először Szandikával fog vitatkozni, majd Zsófival elrappeli a rágógumi című számot.

jövő héten pedig kijön közös naptárja Donatellácskával !

genevieve 2011.04.11. 17:37:58

@penelope garcia: @bigél: @beebeer:

teljesen komolyan mondtam!

most kivételesen:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 17:38:16

na jó, én most elmenekülök, mert rámfröccsen a cukormáz, pedig azt Csabáról szeretnétek lenyalogatni.
(bátorságpróba:D:D)

penelope garcia 2011.04.11. 17:39:00

@genevieve:

Én is a vetkőzős mutatványt.

bigél 2011.04.11. 17:39:02

@Ayesha: addig jó, míg a cukormáz ;) :)

2011.04.11. 17:39:11

@hullámpapír: olyan kis mohó vagy. Csaba vagy Attila, Csaba vagy Attila!!! NÉzzük!!! CSABA!!!!!!!

penelope garcia 2011.04.11. 17:39:44

@Ayesha:

Róla még a dijoni mustárt is. :D

2011.04.11. 17:40:32

@genevieve: szerintem Anikó hamar rámászna, és akkor szegény Csabát kiszavaznák :)
Mehetnétek a stúdióhoz kiengesztelni :))

Drogon 2011.04.11. 17:40:39

@genevieve: Nekem van, valami budai söröző. Van köztünk pornós? Előnnyel indulnánk.

sogeking 2011.04.11. 17:41:44

@perpetum: na, ez engem is érdekel :)

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:41:54

@Trevlovics: vááá, ez de jó volt :D

@penelope garcia: egykilencven magas, szőke, zöld szemű és maratoni futó. na?

penelope garcia 2011.04.11. 17:42:12

@perpetum:

Még hogy pornós? Piha!
Ezek ÚRIEMBEREK. Nem ribik kezei közé valók. Hanem nekünk, kifinomult, csipkés lelkületű úriasszonyoknak.

genevieve 2011.04.11. 17:42:43

@perpetum: keresünk:-))

na most jobbra el,

akit érdekel egy kis buli szombat este, az irjon egy üzit:-DDD

FIGYELEM!! EZ NEM GYAKORLAT, EZ ÉLESLÖVÉSZET:-DDDDD

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:43:57

@penelope garcia: pfffffffffff nem baj, ha most kicsit fuldoklom a röhögéstől? :D

2011.04.11. 17:43:59

@genevieve: teljesen komolyan mondtam!

A törzshely felderítését szombaton? A zuramat vigyem magammal? Meglátja Csabát agyoncsap!!! Akarok én főcím lenni a vasárnapi Blikkben?

2011.04.11. 17:44:23

@beebeer: nem tudom, elbizonytalanodtam. attila (még mindig úgy átkeresztelném) fegyveres-maszkos-ordibálós bevonulása olyan gagyi volt, de maszk nélkül megnőttek az esélyei :)
de mindegy is, mert az én uram itt ül tőlem két méterre, szóval csak a szám nagy. bár holnap fogorvoshoz megy, szóval lesz egy egész szabad órám :)

penelope garcia 2011.04.11. 17:44:45

@Hódos Hajnalka:

Szőke?
:(
Háááát...
Na, esetleg.

Bár a maratoni futással elrettentesz. Nem jó, ha túl sporti, mert én meg lusta disznó vagyok. :)

bigél 2011.04.11. 17:45:13

@hullámpapír: miért akarod ennyire átkerseztelni?

genevieve 2011.04.11. 17:45:57

@beebeer: én is komolyan gondoltam:-)

egyrészt múlthétvégén kimaradt a bulizás (betegségből kifolyólag)

másrészt már tényleg összejöhetnénk egy kicsit hülyülni személyesen is....
akinek van kedve, és nem akar a virtuális létben maradni...

ha hajni megengedi, közzéteszem párszor....

Drogon 2011.04.11. 17:46:00

@penelope garcia: Akkor viszek szalvétát, hátha nem tudom mivel megfogni a korsót, izé.

2011.04.11. 17:46:29

@bigél: mert nem tetszik a neve :)

genevieve 2011.04.11. 17:46:41

na megyek, majd 7 körül jövök

természtesen a tisztelt hogyvoltozó uraknak is szól a meghívás és a partnereknek is:-)

2011.04.11. 17:47:35

@penelope garcia: Még hogy pornós? Piha!
Ezek ÚRIEMBEREK. Nem ribik kezei közé valók. Hanem nekünk, kifinomult, csipkés lelkületű úriasszonyoknak.

TEljességgel egyetértek! Egyébként már régóta kínoz a gondolat, miért olyan kikent, kifent, szőrtelenített, lufizmos fiúcskákat szerepeltetnek pornóban. Most jöttem rá; mert nem nők rendezik ezeket a filmeket! Vagyig nem kifinomult, csipkés lelkületi úriasszonyok! Találtam egy piaci rést a pornópiacon, némi pénz kellene csak, a castingot szívesen vállalom.

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 17:48:35

@penelope garcia: megértő természet, én évek óta ellenállok neki. úgy értem, a maratoni futásra való biztatásának. na beugrom a márványdzsakuba, aztán felpofozom a cselédet és kilovagolok, további jó mulatást, a pezsőből hagyjatok! :))

penelope garcia 2011.04.11. 17:48:44

@Hódos Hajnalka:

Na de hölgyem! Ez inszinuáció!!
(Nem összetévesztendő az inszeminációval)

sogeking 2011.04.11. 17:49:53

@penelope garcia: kedves vagy, hogy Jerzyre is gondolsz

2011.04.11. 17:50:21

@penelope garcia: Bár a maratoni futással elrettentesz. Nem jó, ha túl sporti, mert én meg lusta disznó vagyok. :)

Hüle vagy? Tudod milyen szép szálkás izomzata van a hosszútávfutó fiúknak? Szerinted én mit szoktam nézegetni addig amíg kinn szenvedek?
Jut eszembe, még 10 perc és indulok az esti totyogásra, futásnak azért még ne nevezzük...

penelope garcia 2011.04.11. 17:51:47

@genevieve:

Húha.
Te most komoly vagy.
Húha.

Egye fenyő, részemről lehet róla szó.
De aztán ott legyen Csaba, a mi Csabánk! :)

Drogon 2011.04.11. 17:52:56

@genevieve: Az idő is tök jó, tavasz, meg fasz, ilyenek, menjük ki az utcára!

Hajnalka is jöhetne. Sőt, kéne jönnie.

penelope garcia 2011.04.11. 17:53:12

@sogeking:

Most nem. Jerzy nem mond olyan szavakat, amiket nem ismer. :)
Ellentétben a villa főgügyéjével...

2011.04.11. 17:53:20

@genevieve: jó ötlet, nem azért, hogy kifogást keressek, de május 15-ig le vagyok terhelve nagyon. :(
Nem tudom elképzelni egyelőre, hogy addig akár egy szombat estére összekanalazzam magam. Utána talán lehet, addigra a futás meghozza a kondimat is, szóval.......

penelope garcia 2011.04.11. 17:54:04

@beebeer:

Hülye vagyok. Az tuti.
De lusta is. Meg főleg kövér. A futóknak ez nem gyere be. :)

penelope garcia 2011.04.11. 17:56:41

@beebeer:

Gondolod, hogy Csaba elszalad előlünk, ezért kéne a kondi? :O
Már csak nem annyira hülye. Kap féltucat nőt az ölébe, csak úgy.

Albino Vernyul 2011.04.11. 17:57:49

Azthiszem mi most inkabb meghuzodunk, a sok felajzott holgy meg a vegen lo nincs, szamar is jo alapon nekunk esik.. Oszt akkor oda a tisztessegunk..;)

2011.04.11. 18:00:18

@penelope garcia: pedig nincs romantikusabb, mikor egymás mellett rójátok az 5 kilcsis köröket, meg sem álltok 25-ig, de csak azért 25-ig, mert tekintettel van rád, meg észreveszi, hogy már egy ideje levegőt sem vettél, fátyolos a szemed az oxigénhiánytól, szédülsz, a szemed előtt fekete köd lebeg, elönt az izzadtság, a lábad majd leszakad, és különben is a francba minden pasival, csak hagyjátok már abba! :)))) Nekem van egy haverom, akivel néha beszélgetős köröket futunk, ez úgy néz ki, hogy ő közepes tempóban cseveg, mit cseveg, csicsereg, bájolog, én meg max. minden kör végén odalökök egy ahát, de abba is majdnem beleszakad a tüdőm. :)

2011.04.11. 18:02:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Végetek van!!!! Ma huncut hangulatba kerültünk!

avanivi 2011.04.11. 18:04:00

Régóta nézegetjük Alekoszt,talán azért is vetettük csoportosan magunkat Csabára.

2011.04.11. 18:06:40

@penelope garcia: Kap féltucat nőt az ölébe, csak úgy.

Ez most nagyon illúzióromboló megjegyzés volt. :(
Büntetésből megvonom Csabát tőled egy teljes napra!!!! Örülj, hogy a védettséged nem vettem el.
Én meg mentem, lehűtöm magam egy szánalmas 2 km-es kis futókörrel. Hogy le ne késsem a VV-t. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 18:16:59

@penelope garcia:
"inszemináció" - biztos, hogy Alekosz nem ismeri ezt a szót. Mennyivel előkelőbben hangzana a szájából, mint a megtermékenyítés. És persze mindenki rögtön beájulna tőle. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 18:18:41

@beebeer: azt el is felejtettem mondani az este, hogy nekem futási fóbiám is van. Sok mindenre hajlandó vagyok, de a futás túlságosan öncélú a számomra. <-alekoszi megideologizálás, érted.

Drogon 2011.04.11. 18:23:55

Lemaradtam Csabáról. Who the fuck is?

Drogon 2011.04.11. 18:37:52

@beebeer: Lennék kó-rendező, mostmár csak producer kéne :D

Albino Vernyul 2011.04.11. 18:40:38

@penelope garcia: Hat vigyazni kell, mert aztan kiszavaznak a villabol a feltekeny ferfitarsak... Nehez az elet errefele, raadasul meg Aniko is itt koroz, mint tudjuk, neki mar a tekinte is atok..;)

Albino Vernyul 2011.04.11. 18:48:47

@Kivlov: Javaslom ezt ordibalni..:

Alekinnyo, kulipinttyo, inszeminatorkooo..

csicserierika 2011.04.11. 18:53:01

@avanivi: megjött az étvágy ? Aha, értem :)

Albino Vernyul 2011.04.11. 18:57:44

@Kivlov: Tenyleg, be kene kuldeni SMS-be..;)

csicserierika 2011.04.11. 19:00:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: öö , nem a négylábúakat szokták inszeminálni? A nyulaknál hogy történik ? :)

bigél 2011.04.11. 19:01:16

@Albino "karazsnyikov" vernyul: kulipintyó ... áááááh

ha meghallom Olikától, már rosszul vagyok. Ha ráadásnak a csipet csapatot is benyögi, akkor nekem arra a napra annyi.

a fej nélküli ember 2011.04.11. 19:04:08

Ennek mi értelme van? Mármint begépelni az elhangzott halhatatlan gondolatokat, amikor egyébként akit érdekel, megnézheti akármikor a videókat. Ennyire azért nem jó vagy rossz a műsor, hogy ennyi energiát megérne. Vagy van az a pénz, amennyiért mégis?

csicserierika 2011.04.11. 19:04:56

most mi van ? Elmentek a lányok emilezni, vagy újabb adag papírzsepit keresnek a nyálcsorgatásukra ? :)
A fiú pedig a sarokból pislognak ?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 19:05:39

@csicserierika: alekosz szempontjából tök mindegy, úgyis rosszul használná, mint szókincse nagyrészét. Csak annyi jönne le neki, hogy valami nemi aktus.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:09:22

Na, semmi szó egy esetleges büntetésről, szuper...

sogeking 2011.04.11. 19:10:31

@Gee Halen: vagy most is kollektív büntetés lesz :D

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 19:13:38

hűde kussolnak a szabályszegésről

inmemancsi 2011.04.11. 19:18:06

igazán meglephetnének minket, hogy tartják magukat valamihez és elveszik a védettségét

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 19:19:04

@sogeking: ja, mint a katonai héten, amikor Éva kivételével mindenkit szopattak, ő meg ott vigyorgott. :D

inmemancsi 2011.04.11. 19:20:27

ennek a szerencsétlennek még ez a két hülye is nehezíti a feladatát

sogeking 2011.04.11. 19:20:51

még azt sem hagyják, hogy Jerzy rendesen megrágja a falatot

Trevlovics 2011.04.11. 19:21:24

jerzsitől: én nem tudom mit csinálok, inkább magam alá csinálok, csak ne kelljen ilyent csinálni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 19:21:27

@egyedem begyedem tengertánc: várjunk még. Kronológia, meg minden. Most még a dzsungelben vannak.
A múltkor is a végén ment át temetkezési vállalkozóban Buci, hogy mi lett a Lacival, a műsor 3/4-ét fapofával vitte végig.

Jerzsi bakker mekkora arc. :D

2011.04.11. 19:21:54

@csicserierika: nem csak, ez az egyik mesterséges megtermékenyítési forma embereknél is, ha természetes úton nem akar jönni az áldás.

genevieve 2011.04.11. 19:21:57

@penelope garcia: @perpetum:

persze, hajni a diszvendég:-)

egyébként bárki jöhet, akinek kedve van:-)

Kivlov 2011.04.11. 19:23:24

a légpisztoly letolta a kukucot is!!! :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:24:10

Azta, Éva a megelevenedett Kazal-Barbie a riportszobában.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:25:58

Komolyan mondom, a sáskák még gusztán is néznek ki. Biztos velem van a baj, de a halat pl. utálom.

genevieve 2011.04.11. 19:26:29

@beebeer: nyugi , én tervezem régóta azt is, hogy a döntőt együtt nézzük:-)))

inmemancsi 2011.04.11. 19:26:35

@pushpang: ja de már azelejétől félpercenként közölte, hogy olyan történt,de olyan

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:28:33

Dzsungel uralkodója? Hülyéskedtek? Éva.

Reggeli ásítása egy kamerába a megtestesült Metro-Goldwyn-Mayer logo.

2011.04.11. 19:29:12

Na, mi van, lemaradtam valamiről? A sáskaevésre értem haza.

sogeking 2011.04.11. 19:29:25

nyomtam hármat service unavailable-re

Kivlov 2011.04.11. 19:30:22

@egyedem begyedem tengertánc:
ja, feljött a 3-4. helyre az erősorrendben...

genevieve 2011.04.11. 19:30:49

@Gee Halen: egyértelműen jerzy:-))

én mint 2. számú szavazóbázis ezt támogatom:-)

Lone Starr (törölt) 2011.04.11. 19:31:28

Jerzsi tényleg erősödik, félreismertem. Tökös! Mea culpa!
Apró popó (fuj de modoros!): Oli és Enikő szakítottak, ugye? Mármint Enikő.

Townsend 2011.04.11. 19:31:31

@Gee Halen: Peter-cs most biztos nem ér rá...

arkangyal44 2011.04.11. 19:31:52

Szép estét kommentlakok. Na most kiderül,hogy ki nyeri a végjátékot,ha Alek kapja a legtöbb szavazatot,most a dzsungelkirályságban, asszem akkor a többiek csomagolhatnak nyugodtan :))

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 19:32:20

Jerzsi nyerjen!!!

Milyen íze van? Sáska. :DDD

csicserierika 2011.04.11. 19:32:49

@hullámpapír: talán azt nem így hívják szakmai körökben, vagy tévedek már megint ? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:32:54

@Townsend: Én a felszedett és a felkent színkombinációjára utaltam.

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 19:33:13

az éva meg - ennyire aljas kurv hogy lehet valaki! Remélem megbüntetik - hűdemegnézném amikor elkezd puncsolni a Bécinek, hogy tkp ő elejétől fogva szerette őt :) :) :)

2011.04.11. 19:34:04

@csicserierika: de, így hívják, és nem összekeverendő a lombikkal :)

www.timmermann.hu/site/letoltesek/inseminatio.pdf

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 19:34:17

@Hódos Hajnalka: nekem már a légpisztoly - vizipisztoly visszaszólása is tetszett, mégis mindenki az leket isteníti, J. csak nem tudott kibontakozni

bigél 2011.04.11. 19:34:28

@Hódos Hajnalka: az nagy volt.

Próbálok szavazni (most először a VV során, de nem akar beengedni a rendszer. Pedig nyomtam volna egyet Jerzyre én is.

csicserierika 2011.04.11. 19:34:38

@Lone Starr: Enikő ott csápolt Oli mellett az Éva párbajon :)

joszif 2011.04.11. 19:35:03

tok jó bejön a szavazó felület de senkire nem fogadja el hiába nyomkodom a gombot semmit nem csinál.... :s

Zelefánt 2011.04.11. 19:35:14

Éva milyen jól járt, vagy angolnát, vagy kígyót ehetett.
A többieknél az ebédnek általában hat lába volt.
(Még szerencse, hogy a pókot azért már nem merték megsütni neki.)
(Így jár minden villastatiszta.)

csicserierika 2011.04.11. 19:36:07

@hullámpapír: effektíve nekem akkor is unnaturális emberre alkalmazva.
Mindent a tudósok sem tudhatnak :) :)

genevieve 2011.04.11. 19:36:51

Hölgyeim és Uraim!

Akinek van ezen a hétvégén szombaton egy kicsit mulatni, röhögni, kibeszélni kedvenc játékosainkat a hogyvoltozókkal vvlaci kedvenc pubjában az jelentkezzen nálam és megszervezzük a bulit:-)

egyedem begyedem tengertánc 2011.04.11. 19:36:52

Jerzy legyen a dzsungel királya, úgyis úgy nézett ki a pálmák között félmeztelenül, mint Tarzan!

bigél 2011.04.11. 19:36:56

vazze, Alekosz áll a legjobban.

Townsend 2011.04.11. 19:37:06

@Gee Halen: Én meg arra, hogy Peter-cs éva Barbie képére szorgoskodik, azért nem ér rá. Én kérek elnézést, ha gonoszkodtam volna.

csicserierika 2011.04.11. 19:37:06

most én is Jerzsit preferálnám, tényleg ő volt a legjobb a héten.

2011.04.11. 19:37:24

@csicserierika: sajnos néha szükséges.

Lone Starr (törölt) 2011.04.11. 19:37:49

@csicserierika: Köszi! :) Akkor az a "szakítás" kacsa volt.

joszif 2011.04.11. 19:38:02

Alekosz 33,7%
Anikó 4,9%
Béci 35%
Éva 14,2%
Jerzy 12,2%

inmemancsi 2011.04.11. 19:38:51

ezeknek nem jön le, hogy már lerágott csontot nyomatnak?

Zelefánt 2011.04.11. 19:38:57

@egyedem begyedem tengertánc:
Hát, -- némi lelki nekifutás után --jobban is vette az akadályokat, mint a többiek.

2011.04.11. 19:39:30

@genevieve: foglaljatok egy helyet a szellememnek is :(
pedig amúgy óbudai voltam :)

Zelefánt 2011.04.11. 19:41:46

A kakason viszont csodálkozom, hogy még életben van -- én már biztos hozzábasztam volna az ébresztőórát.

arkangyal44 2011.04.11. 19:42:03

Szép estét kedves Csicsergő Erikám !:)@bigél: eztetet írtam kicsit feljebb:)

foxglove (törölt) 2011.04.11. 19:43:10

Akkor egyértelmű, hogy Béci Anikót választja.

fran7 2011.04.11. 19:43:38

Hitler ha ezzel védekezhetett volna a nürnbergi perben: Ez az én döntésem, ezért engem nem lehet megítélni.

Kivlov 2011.04.11. 19:44:02

@foxglove:
Alekot kéne. és bélu marad kinn. az lenne a nagy...

bigél 2011.04.11. 19:44:15

@arkangyal44: azt hittem, csak feltételes módban beszélsz, amikor klikkeltem, akkor láttam, hogy mégsem.

2011.04.11. 19:46:05

@Zelefánt: csak semmi agresszió a kakasok felé! Ismertünk ugye olyan valakit, akit zavart a szomszéd kakasa, aztán tragédia lett belőle!

Lone Starr (törölt) 2011.04.11. 19:46:10

Béci Jerzsit nem fogja hívni a sáskázás után. Tudnia kell, hogy most már rohadt erős. (És tényleg az is, már csípem a buráját, és én néztem be, hogy eddig nem).

Szerintetek meri Alekoszt? Nem, mert most beszélték le éppen Anikót Béci meg Jerzsi, implicit, kimondatlanul.

Mi ez a szabályszegés, amiről beszéltek?

Zelefánt 2011.04.11. 19:46:38

a) Nem kell az olyan sógor, aki minden rettenetet megeszik.
b) Jerzyt kirakja, még időben, hogy Gigi el ne kurvuljon.@Gee Halen:

répakörte 2011.04.11. 19:46:43

Ez azzzzzz, Anikó, adjad neki!!!!!!!!!!!!! :D

Kivlov 2011.04.11. 19:46:45

ez a p*na mit patáliázik??? ez a játék, valakire tenni kell, és most talán ő lesz benne a lecsóban, akkor mi van???

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:46:54

"Ani miről beszélsz? Milyen gerinctelen, miről beszélsz?"

Kicsúszott az őszinteség a száján, nem tehet róla.

arkangyal44 2011.04.11. 19:46:56

@Kivlov: szevasz tesó ez meg sem fordul Béluka fejében,ez egyenlő lenne az öngyilkossággal:)

joszif 2011.04.11. 19:47:02

Birom hogy Anikó úgy állítja be magát mintha a legegyenesebb ember lenne a villában akire mindig számíthatott volna nem hogy az Éva de mindenki más is.
Pofám szakdad le....

Zelefánt 2011.04.11. 19:47:23

@beebeer:
De a kakas ott is túlélte...

bigél 2011.04.11. 19:47:43

@Kivlov: miért ne patáliázna? szabad ország.

Trevlovics 2011.04.11. 19:47:52

én attól tartok, hogy béci nagy taktikája az, hogy mivel ilyen kevesen vannak, jobb egyedül már. szöget ütött a fejébe ez a szavazatmegosztásos szöveg. ha meg így van, akkor jerzsi lesz az embere.

dr. gernika 2011.04.11. 19:47:57

Nahellobello!

Ani drága, az a baj, hogy bár mindig eltökéli, hogy nem, csakazértis elkezd bízni olyanokban, akik az ellenfelei és újra és újra a kebelére szorítja a kígyót. Teszik, hogy most beolvas majd Évának, de ez belőle fog energiát kivenni.
Aztán majd azt is a szívére veszi, ha Béci őt viszi ki.

Kivétel 2011.04.11. 19:48:07

@genevieve: nekem volna, de épp egy szülinapi meglepetés bulit tartunk, és én vagyok a szervező segéd... más néven csali... szóval sajna épp nem érek rá:(

inmemancsi 2011.04.11. 19:48:11

@Lone Starr: állítólag éjszaka nem volt rajta a lila kendő éván egy darabig, szólt neki béci, de nem vette fel -dehát biztos változott a "szabálykönyv"

bigél 2011.04.11. 19:48:19

nagyon nyomja Lilu Éva védettségét, úgyhogy meg is marad neki, letojják a szabályszegést!

genevieve 2011.04.11. 19:48:32

hol a francba lehet szavazni, nem találom:-(

Townsend 2011.04.11. 19:49:12

@répakörte: éva impregnálva van, minden lepereg róla.

Hódos Hajnalka 2011.04.11. 19:49:23

Ha Alekosz nyeri ezt a szavazást, beírok a tévébe!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:49:46

@bigél: Meg is mondta tegnap Éva: "Jaj, most nem akarom [felvenni a kendőt], úgysincs itt a Lilu."

genevieve 2011.04.11. 19:49:54

@Kivétel: sajnálom:-(

esetleg lógj meg:-D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.11. 19:49:58

Anikó mért gondolja, hogy csak ő taktikázhat ?? Nem védem Évát, de most már nem sértődhet meg senki ha őt választják. Anikó sem mondta meg Évának, hogy össze bórul Bélával, egyenesen kebel baráttá.

Drogon 2011.04.11. 19:51:49

Jerzsi nyerje a hetet. Megérdemli.
Nyomtam volna szavazatot, de megint csak az server error szekta vót.

arkangyal44 2011.04.11. 19:51:49

@Hódos Hajnalka: Drága Hajnika,remélem tudod a pontos címet :))DDD

Kivétel 2011.04.11. 19:51:59

@genevieve: a legjobb barátnőm.. nem lenne ildomos, mert kitagad:) aztán kereshetek közületek legjobb barátnőt:)

joszif 2011.04.11. 19:52:04

@Ari11: Anikónak csak elvárásai vannak minidg. Ezt már többször megfigyeltem. Csak ő számít a barátság két oldalán ha nem az van amit ő akar akkor pattint a barát mellől egy másik mellé.
Jelen esetben még azt sem várta meg hogy megsértse Éva és már átált Bécihez.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 19:52:42

@joszif: Éva mindvégig kiállt Alekosz és Olivér mellett, miután barátságot kötöttek! Anikó ezzel szemben hintapolitikát folytatot: csapódott össze-vissza, ráadásul pillanatnyi szövetségeseit pont a párbajoknál árulta el! Éva igazi királynőként viselkedett!

genevieve 2011.04.11. 19:53:57

@sogeking: köszi

nyomjátok már szegény jerzyt, 6 %-on áll, egyszer megérdemelnék ő is, hogy nyerjen....

arkangyal44 2011.04.11. 19:54:43

@csicserierika: Sok puszka mindenhova kicsinyke mazsolám :)D

Kivétel 2011.04.11. 19:55:20

Én is Jerzyt mondanám, szavaztam is rá.. Jelenlegi állás: Béci 46 %, Alekosz 37, Jerzy vagy 5, csajok is kevés...

genevieve 2011.04.11. 19:55:25

éééés, IGEN:-DDDDD

éva, vedd fel a lila kendőt:-D

répakörte 2011.04.11. 19:55:25

@Peter_Cs: És mikor Éva drága az igazmondó-hintában valami olyasmit mondott, hogy az Olivér úgysem állt hozzá olyan közel? (pontosan nem tudom idézni, sajn)

inmemancsi 2011.04.11. 19:55:39

@Gee Halen: na érdekes, nem lesz semi bünti

lucc.gizi 2011.04.11. 19:56:01

Anikó egy hisztis picsa, jó páran már 2x-3x voltak párbajozni, ő még 1x sem, ezenkívül mindig ő hangoztatja, h. ez egy egyéni játék, akkor meg mit van kiakadva, ha mások is játszanak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 19:56:45

@genevieve: én is jerzsire szavaztam, bár belefagyott az oldal, nem tudom, bevette-e. Azóta is elérhetetlen. :S

sogeking 2011.04.11. 19:57:08

hú, nagyon ott van ez a kantáros ruci:)

Drogon 2011.04.11. 19:57:26

Anikó cuki, mikor be van baszódva : )

arkangyal44 2011.04.11. 19:57:27

szavaztam

Ki legyen a Dzsungelkirály(nő)?
Alekosz 37,5%
Anikó 2,1%
Béci 47,7%
Éva 6,9%
Jerzy 5,7%

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:58:12

"Én nem szúrtam hátba, mert nem annyira barátom mint az Alekosz."

(facepalm)

De már ott van nála a kendő, nem lesz itt semmi.

répakörte 2011.04.11. 19:58:50

"Nem szúrtam hátba, mert nem annyira a barátom." - hahhhahhhahhha.

Fúúúj, ez a nő mit csinál? Megtanulhatott volna táncolni...

Kivlov 2011.04.11. 19:58:56

a légpisztoly a legnagyobb!!!

Kivétel 2011.04.11. 19:59:02

Alekosz: a szépség a lexikális tudás ellen..:)

Townsend 2011.04.11. 19:59:12

@lucc.gizi: biztos olvasta valahol, hogy az a nőcis, ha hisztis, meg állandóan szerelembe esik, stb.

fran7 2011.04.11. 19:59:19

Az a baj, hogy Anikónak igaza van abban, hogy a történteket árulásnak érzi. Csak Évának a maga szempontjából is igaza van. De ezzel a húzással az emlegetett őszinteségét, hogy ő mindig megmondja a szemébe a másiknak.
Béci vicces volt.

sogeking 2011.04.11. 19:59:36

és megjött a kakukktojás:)
feküdtem a röhögéstől.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 19:59:36

Alekosz milyen alapon nyeri meg a dzyungelkirályságot, azt az okot leszámítva, hogy "Alekinnyóóóó!!!"?

joszif 2011.04.11. 19:59:56

Vannak akik tisztelik a barátságot. by.: Anikó

(double facepalm)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 20:00:43

most, hogy beszélgetnek az asztalnál Anikóval, most sincs rajta a kendő, ha jól látom.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 20:00:53

"De milyen érzelmek, Anikó???" by Éva

Hát, Anikó jól tolja a riportszobában :D

genevieve 2011.04.11. 20:01:04

na ani most jól megaszondja a dolgokat:-DDDDD

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:01:08

@joszif: pont erre gondoltam. Szentséges Nádai kisasszony magánszáma.
Szépen kihullott mellőle az összes imádott barátja.

foxglove (törölt) 2011.04.11. 20:01:14

Azt nem értem, hogy Alekosz nem fogja fel, hogy neki egyáltalán nem jó, ha Éva is döntős, vagy ennyire biztos magában?

répakörte 2011.04.11. 20:01:32

Személyiségfejlesztőre + önismeretire. Hajrá Ani!

Townsend 2011.04.11. 20:01:57

@perpetum: Komolyan mondod? Miért, mert könnyebben ledönthetőnek tűnik?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 20:02:08

na, becsatlakozom;

mi a dráma tárgya?

és volt-e már, hogy a Kóc nem hordta a kendőt?

dr. gernika 2011.04.11. 20:03:02

Ani: "Az anyádat eladnád, hogy megnyerd ezt a párbajt"
LOL, igaz

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 20:03:08

"Miről beszélsz? Milyen gerinctelen? Gondolkozzál már!"

Évának ez a "Miről beszélsz?" dumája mindig előjön, ha az ártatlant kell adni.

genevieve 2011.04.11. 20:03:09

tényleg, most sincs rajta a kendő

sogeking 2011.04.11. 20:03:49

Alek beszorult a WC-be :)

Drogon 2011.04.11. 20:03:53

Na, tudtam szavazni. Jerzsi utsó előtti helyen.

Ezzel eldőlt - Nagy és Rácz lesznek a veri fináléban.

Kva anyját mindenkinek.

inmemancsi 2011.04.11. 20:03:53

ez mikor hordja egyáltalán azt a kurva lila kendőt

Kivlov 2011.04.11. 20:04:08

@gernika:
és ezt miért baj? 25 misiről van szó!!! (attól függetlenül, h éva esélytelen)

répakörte 2011.04.11. 20:05:31

Ennyit arról, hogy bünti lesz... :(

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 20:05:40

Jól van RTL, értjük a kettős mércét. Még mentegessétek is, azután hogy szavazatcsalásokkal visszahoztátok. Gratulálok!

dr. gernika 2011.04.11. 20:05:43

@Kivlov: Ja, anyád neked 25 misi? :)

Éva hogy próbált már megint projektálni, hogy nagyszínpad, meg kamerák, hehe. Még jó hogy Ani rávágta az ajtót.

inmemancsi 2011.04.11. 20:05:59

@Gee Halen: én csak azt a kurva kendőt hiányolom, de biztos én vagyok egyedül vak, ezek az állatok akik ezt megvágják, meg mutatják hatszázszóór bizti látják rajta

2011.04.11. 20:06:04

@Gee Halen: már nem is az a baj, hogy gerinctelen, hanem az, hogy ő tényleg őszinte és egyenes embernek gondolja magát.

dr. gernika 2011.04.11. 20:06:26

@Gee Halen: Kár, hogy nem tudtuk meg, milyen állat Éva. :)

genevieve 2011.04.11. 20:06:35

remélem jerzyt viszi

Kivlov 2011.04.11. 20:06:44

@gernika:
nem az anyám, de ez egyéni játék, és épp anikó háborodik fel.
amúgy meg nem is 25 (az az ÉdenHotel), hanem pecó+gép+lé együtt van vagy 40...

fran7 2011.04.11. 20:06:54

A poén, hogy Éva nem érti Anikónak mi a baja. Anikó ne költözz Békés megyébe. A rengeteg nagyon jó ember mellett ott túl sok ilyennel találkozhatsz. Szeretem Békés megyét és az ottani embereket, csak az a néhány Éva féle ember, aki átmegy rajtad, s utána csodálkozik, hogy miért veszel zokon dolgokat. Hiszen az, hogy elárulunk valakit az nem számít, hiszen az nekem jó. Mad smiley.

genevieve 2011.04.11. 20:08:28

béci beparáztatja alekot:-DDDDD

kár, hogy nem lehet fogadni mennyi idő alatt rohan alekhoz éva elmondani, hogy béci lehető őt viszi ki:-DDD

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:08:33

1, Éva gusztustalanul átbaszta a Nagyságos Asszonyt, Mindenki Kedvencét. Ez kétségtelenül, most már - tény.

2, Másrészről pedig: mégis mit gondolt NAMK, hogy majd őt tolja mindenki előre, hogy Ő NYERJEN meg mindent az ingyenkamerája mellé?:D

elek1 2011.04.11. 20:08:55

Anikó ma nagyon sok szavazót veszített, mert az ő taktikája semmivel nem különb az Éváétól, az előadásmódja viszont durván siralmasra sikeredett.

inmemancsi 2011.04.11. 20:09:33

@fran7: nemcsak békés megyében, rengeteg ilyen van, nem csoda, hogy annyian védik évikét, hasonszőrűek, csak ők nem tudnak annyira kibontakozni, de azért a tények, alapvető emberi értékek őket sem gátolják

répakörte 2011.04.11. 20:09:45

@fran7: Ezt Békés megyeiként kikérem magamnak!

sogeking 2011.04.11. 20:09:46

@elek1: viszont jól nézett ki:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.11. 20:10:15

Hát az priceless jelenet volt, hogy Anikó jól beolvasott Évának, ő meg majdnem a wc-ajtót is rátörte Alekoszra, hogy elmondja mit hallott 7 másodperccel azelőtt, de Anikó már ott is volt és leoltotta megint :D

Drogon 2011.04.11. 20:10:17

@inmemancsi: Most lesz a bünti, a kizárás. Már elkészült az következő valóságsó (mármint az Alekosz és Olivér homosó után)

Éva

Geocaching. Ha megtalálsz, leiszlak.

genevieve 2011.04.11. 20:10:26

@genevieve: mármint a vidámparkba jerzyt viszi béci:-)

mann 2011.04.11. 20:10:56

Anikó miért csodálkozik?
Addig forgott a napraforgó, hogy elfogyott körülötte a levegő, egyedül maradt, feláldozható, felhasználható lett. Ez nem a hit és becsület védegylet, ez egy kiszavazós játék egy raklap pénzért....

Lone Starr (törölt) 2011.04.11. 20:11:26

@Kivlov: Azért csak átkúrták a fejét.

Nem azt reklamálja Éván, hogy mit meg miért tesz, hanem hogy ha mond valamit, hogy igen, meg van beszélve (ezt most idéztem), akkor az egy gerincesek osztályába sorolt lény számára jelentéssel kéne bírjon.

groove 2011.04.11. 20:11:31

Semmi következmény a szabályszegés miatt... ez szép....

joszif 2011.04.11. 20:11:34

Ani most először érezhette azt a villában amit ő adott a többieknek. Egyből fel is háborodott a kicsi lelkem.
Ő mondta hogy egyéni játék, neki volt mindegy hogy visszajön-e az éva vagy sem, leszarta, de elvárjta azt hogy neki meg legyen könnyítve a dolga és mehessen a Jerzy-vel.

Legszebb mondata: Vannak akik tisztelik a barátságot. by.: Anikó

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:11:44

Na ezt a vidámparkot rohadtul nem irigylem a srácoktól. Modorosság a köbön.

bigél 2011.04.11. 20:11:49

Reménykedem, hogy még az utolsó pillanatban megkapja minden szabályszegő a magáét.

genevieve 2011.04.11. 20:12:03

@Ayesha: nemnem:-)

anikó megmondta, hogy el tudta volna fogadni a döntését ha szól neki előtte, hogy a megbeszélésük már nem áll

krumplicukor 2011.04.11. 20:12:26

Juj, de gáz volt Anikó. Most már nem annyira egyéni játék? ;) Persze, akkor ez nem izgatta, amikor Évát éppen olyan taktikára próbálta meg rábeszélni, ami Éva kiesésével járt volna.

Kár, h Béci aligha fogja bevállalni, h kivigye, pedig neki is jobb lenne, ha most Anikó kiesne.

Drogon 2011.04.11. 20:13:06

@elek1: Sokkal cukibb, szóval Éva van hátrányban. Anikó engem is felbasz, de Évához képest egy öröm nézni.
Éva egy ganédomb. És leszarom, hogy néz ki, a jelleme iszonyú romlott.

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:13:32

@genevieve: szerintem ez is csak duma. Akkor is előadta volna a sértett királykisasszonyt. Ő nem élhet nagyjelenetek nélkül:D

répakörte 2011.04.11. 20:13:38

@fran7: Ki nem állhatom az ilyen általánosítást! Honnan a fenéből veszed azt, hogy Békés megyében több ilyen ember van, mint máshol? Éva viselkedése egyedül őt - és az őt kedvelőket - minősíti, nem a megyét, ahonnan x éve elköltözött.
Még egyszer köszi az általánosítást és a megbélyegzést! Thx!

2011.04.11. 20:13:42

@Ayesha: jó, de ha én egy őszinte, egyenes ember vagyok, mert ugye ez a két pozitív tulajdonság, amit magáénak vall Éva, akkor megmondom neki akkor, amikor először felhozta azt az ötletet, hogy szavazzák ki Jerzsit. Mint láttuk, nem egyszer, nem kétszer beszéltek erről, de jellemkirálynő nem mondta akkor, hogy ez egyéni játék és ő nem szövetkezik Anikóval. Azt meg hogy két hete többször odament Anikóhoz, hogy mennyire szereti, aztán kiment és savazta Anikót csak úgy melegében Alekosznak, nem tudom ki hozta a videót, de görény dolog.
Az meg, hogy rohant Alekosz után a WC-be, hogy jaj, Anikó mit mondott rólam, az egy óvodás szint. Szánalom ez a nő.

sogeking 2011.04.11. 20:13:56

én állatkertbe akarok menni:)

Atok 2011.04.11. 20:14:15

@Trevlovics: Ha eszebe jutott a szavazatmegosztas, akkor pont azert nem viszi Erzsit. Ha kiejti a sogort, akkor a kovetkezo korben Aniko viszi Evat es siman lehet Aniko, Bela, Alekosz. Akkor meg ugye elvileg o veszit szavazatokat.

bigél 2011.04.11. 20:14:15

@Lone Starr: pontosan. ráadásul egy olyan ember verte át, aki - saját bevallása szerint - az őszinteség mintapéldánya. Ez így nem jön össze.
Amúgy csak én éreztem úgy, hogy Alekinnyó jerzy felé nyomja Bécit? Mert nagyon hangoztatta, hogy a két leányzó prábaja milyen klassz viadal lenne.

csicserierika 2011.04.11. 20:14:41

Ani kérdőre fogta annak idején Lacát, hogy miért dőlt be Szandinak és miért rakta rá a jelet (ugye tudjuk, hogy Éva helyett Bécit vitte ki ), Laci azzal védekezett, hogy Szandi leüvöltötte volna a fejét, ha nem így tesz.
Erre Ani azt mondta, hogy Szandi puffogott volna pár napot oszt annyi.
Akkor most miről beszél?
Nagyobb kígyó mint Éva.

Atok 2011.04.11. 20:15:01

Aniko kicsit tulreagalta a dolgot. Jol erezne magat az Eden Hotelben :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 20:16:12

@répakörte: Nincs ebben semmi ellentmondás, Alekoszhoz képest kevésbé mély a barátságuk.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.11. 20:16:13

@joszif: Egeeeeeeeeen !!!@mann:
Mindíg el játssza, hogy őt ki játszották.
Nagy jelenet.

joszif 2011.04.11. 20:17:10

@genevieve: jaj nemáár, persze ha elötte letisztázza és elmondja neki hogy én bécire rakom meg alek is mert akkor nekem nem kell bécivel kimennem akkor Ani taktikát vált és rárakja az Alekoszra mert neki ugye számít a barátság.
Bár mint most kiderült ez sem jött volna be neki de könnyen lehetett volna így Alekosznak 3 jele.

Évának ezt meg kellett játszania hogy meglegyen az esélye, még így se biztos hogy top3-as vagy utolsó lány lesz. De ha megse próbálja akkor leterítette volna Anikó elött a vörös szőnyeget hogy itt van sétálj be minden erőfeszítés nélkül a döntőbe....

répakörte 2011.04.11. 20:18:30

@Peter_Cs: Jah, értem. Így már minden más. Akkor már hátba lehet szúrni a másikat, lehet hazudni az igazmondás kiskirálynőjének. Értem.

NightWalker 2011.04.11. 20:18:34

A párbaj nélküli, Napraforgó Anikó megássa a vermet Erzsinek, hogy szinte nulla erőfeszítéssel a döntőbe jusson, aztán nagyon csodálkozik, hogy ő esik bele. Mindjárt lerakom a kontyom! Remélem, Béci őt viszi ki, és kint is hagyja.

lac64 2011.04.11. 20:18:58

Azt Alek, vagy Béci mondta röhögve, hogy Jerzsi a kakukktojás?

fran7 2011.04.11. 20:19:01

@répakörte: Mondok neked egy városnevet, ahol éltem Békésben: Sarkad. Rengeteg jó ember, mellette túl sok olyan ember, aki úgy ver át, lép rajtad keresztül, hogy te semmit nem tettél ellene, sőt. Ez most a személyes sértettség kifakadása. De ismétlem rengeteg nagyon jó ember van ott, de nem csak nekem ez a véleményem. Szeretem Békés megyét, de ez az igazság. S Békéscsaba örülhet, hogy Éva onnan eljött. Hova való vagy? S tényleg nem találkoztál ilyen emberrel?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 20:19:25

@répakörte: @Gee Halen: @inmemancsi: Jó a kápószerepbe belebújnotok?!!! Ekkora csaholást más megbüntetéséért a koncentrációs táborok kápói szoktak csapni!

bigél 2011.04.11. 20:20:13

@joszif: mégegyszer (és szerintem nem utoljára): taktikázzon nyugodtan Éva, de akkor ne állítsa be magát az őszinteség és egyenesség etalonjának, ne nevezzen mást színésznőnek, ne mondja, hogy nagyszínpad, stb. stb. Mert ez így hiteltelen.

dr. gernika 2011.04.11. 20:20:13

@Kivlov: Értsd már jól, kérdeztem, hogy neked a tiéd annyit ér-e. 25-nél többet, de 40-ért már eladod? :)

@genevieve: Hiába magyarázod, vannak itt sokan, akik a büdös életben nem fogják érteni. Remélem, nem találkozok majd velük IRL...

foxglove (törölt) 2011.04.11. 20:20:46

@bigél: ha így van, akkor azért, mert kicsit elkésve, de mégiscsak rájött, hogy neki nem előnyös, ha Éva bennmarad a döntőben. Hátha Ani kiejti.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 20:20:49

@répakörte: Anikó rúgta fel az egyeséget, hogy átállt Bélához!

csicserierika 2011.04.11. 20:20:55

@fran7: ez nem volt szép Anyukám/apukám.
Akarsz egy vidék vs. nagy falu vitát?
Nem biztos, hogy nyernél.

groove 2011.04.11. 20:21:15

@lac64:
A Béci mondta szerintem,azért röhögött annyira Alek.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 20:21:21

@Peter_Cs: hát, azért nem attól leszünk jó emberek, hogy akivel nem agyon mély a barátságunk, azon már igazoltan keresztültrappolunk, mert miért ne - megfejtelek, akkor is megfejtelek, mire vége a műsornak! XD

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:21:31

@joszif: akkor persze az lett volna a baja Anikónak, hogy pfuj milyen számító itt mindenki, mert hogy neki mit mondtak.
Nem tudom, komolyan, hogy itt mit hisznek az emberek...Anikó azt hiszi h neki alanyi jogon jár a finálé meg a készpicsa melegmálé, Éva azt hiszi, hogy mindenre magyarázat az "ilyenvagyok"...áhhh...

csicserierika 2011.04.11. 20:22:25

@Ayesha: lesz majd úristenezés, már előre fogom a fejem :)

Lijiang 2011.04.11. 20:23:06

figyelere méltó volt, hogy a józan évának a részeg anikó hisztériázik, éva higgadtan hallgatja.

bigél 2011.04.11. 20:23:18

@fran7: Nem hiszem, hogy bármilyen emberi tulajdonság előfordulása megye függő lenne.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 20:23:27

Na, most akkor mi volt a kendővel?!?!?!?!?!?!?!?!?

Előhozta a retek, vagy hűek maradtak önmagukhoz???

genevieve 2011.04.11. 20:23:51

@Ayesha: lehet, de én csak abból itélek amit látok/láttam...

csicserierika 2011.04.11. 20:24:01

@arkangyal44: jajj :) erre mit lehet válaszolni, mindig csak a zavar :)

lac64 2011.04.11. 20:24:10

@groove: Köszi. Ha Béci ennyire "kötödik" a sógorhoz, akkor még lazán kinézhet egy Éva-Anikó catfight.:)

répakörte 2011.04.11. 20:24:16

@fran7: Szerintem ilyen ember mindenhol van, sőt. Nem hiszem, hogy Békés megye bármivel is rosszabb lenne más megyéknél. Az, hogy Te - többségében- ilyen emberekkel találkoztál, tudom sajnálni. De akkor se általánosíts, köszi! Kúúúva szar az, mikor az ember elmegy máshova, és máris megbélyegzik, hogy "jaaa, te onnan jöttél, akkor már téged egyből leírunk". Békés megyében élek, de éltem már Nyíregyen, Budapesten, Szegeden, semmivel sem másabb a helyzet.
Ha nem általánosítanál, nem lenne gond. De azt teszed. És ez rohadtul nagy ki*aszás velünk, Békés megyeiekkel. Nem tehetek róla, ha a szomszéd egy seggfej.

genevieve 2011.04.11. 20:24:44

@gernika: én is csak csabával akarok:-DDD

inmemancsi 2011.04.11. 20:25:19

@Peter_Cs: mondtam már egyszer neked, hogy fogd be a szádat néha, jobban járnál, mint a barátnőd is, te hülye te akkor mi vagy az évikét bántják, mert ő olyan szép és okos és őszinte..

bigél 2011.04.11. 20:25:26

@Peter_Cs: volt ilyen egyezség köztük? hogy Bécit messziről elkerüli Anikó? mikor?

csicserierika 2011.04.11. 20:25:27

@fran7: én ezt egy Csongrád megyei városban tapasztaltam. Und ?

répakörte 2011.04.11. 20:25:53

@bigél: Köszönöm, egyetértünk!

lac64 2011.04.11. 20:26:00

@Peter_Cs: Ez egyszerűen nem igaz. Éva már a győztes párbaj éjszakáján szidta Anikót Alekosznak.

fran7 2011.04.11. 20:26:07

@csicserierika: Pest, kit érdekel;) Vegyétek úgy mint írtam a személyes sértettség elsötétítette pillanatokra a tisztánlátásomat. Szeretlek Békés megye!

2011.04.11. 20:26:25

@Peter_Cs: Anikó nem állt át Bélához, Anikót áttolták Béla oldalára. Kénytelen volt, Alekosz folyamatosan csesztette, drága szerető barátnője meg folyamatosan szidta a háta mögött, szembe persze mosolyogva ölelgette. (hogy én mennyire utálom az ilyen viselkedést!)
Nem volt más célja ezzel Évának, mint az, hogy kisajátítsa magának Alekoszt. Sikerült is, annyira, hogy mostanra már a seggébe is bújik (szó szerint).

Ha lehetne indítanék egy szavazást, ki mennyibe fogadna, hogy Éva és Alekosz barátsága meddig bírja a villa után?

_most_ 2011.04.11. 20:27:37

Úristn az online szavazást nem Alekosz nyerte, remélem Béci ezt jelnek veszi és Alekoszt hívja ki, bár kétlem, túl gyáva.
Éva, ha igazán törtető, megpróbálhatná rábeszélni Bécit, hogy Alekoszt hívja ki.

isucu 2011.04.11. 20:27:43

Az Anik�st nagyon lej�tta mag� amit most m���l az nem semmi, egy undorit�viselked�, ez egy� j�k, ezt �en �mondta, akkor most mia a baja, az �a nem v�a � itt m� t�leg egy� taktika az eg�, persze f� hogy kintmarad, ha B� � viszi ki, de honnan gondolja hogy � viszi ki? Rem�m az �a sz�sem � vele t�t.R�egen ahogy viselkedett, ez is szin�ked� h�a kevesebb szavaz�lessz ��k, pedig ezzel ink� t�lessz.

Albino Vernyul 2011.04.11. 20:28:00

@NightWalker: Aniko-Jerzsy mar reg egymast szemelte ki, mindketto egymast vitte volna.. Eva megigerte a jelet, aztan nem szolt, hogy megse... Ez a vita targya.. Amugy Ani 3 pohartol jol becsiccsentett megint.. Azert is jott ki belole... De reszegen is az volt a baja, hogy miert nem szolt Eva.. Konzekvens a leanyzo..;))

joszif 2011.04.11. 20:28:17

Hát gyerekek ti ne nézzet meg egy survivor részt sem mert abba talán bele is pusztultok. Úgy fel vagytok háborodva hogy nem az Ani taktikája jött be hanem az Éváé. Fordítva is így felháborodnátok-e?

Itt nem babra meg örök barátságra megy a játék, könyörgöm. Meg lehet nézni hány barátság született a vv szériák alatt.( segítek 0 azaz nulla)

A végén ha benlesz Jerzy ő nyeri meg mert ő a szegénylegény a legkissebb fiú. A legvégén ők nyernek lásd, milo, szabolcs stb...

2011.04.11. 20:28:21

@fran7: vannak ilyen emberek mindenütt. Viszont némi vigasz, lehet, hogy elérik amit akarnak, de egyedül maradnak előbb-utóbb.

elek1 2011.04.11. 20:28:43

Ha az Éva előre közli, hogy nem rak a Jerzyre, akkor Anikó nem barátságot köt a Bécivel (undorító módon) hanem egyenesen leszopja Bécit és akár Jerzyt is, hogy Alekosz 3 jelet kapjon.

répakörte 2011.04.11. 20:29:29

@Peter_Cs: Te hogy nézed ezeket az összefoglalókat? Már annyira belevakultál Évába, hogy kihagy az emlékezeted?

Én is leírom, milliomodjára hangzik el: nem az a baj, hogy Éva taktikázik és most meglátta, hogy neki így a jó, hanem AZ, hogy az őszinteség nagykövetének tartja és állítja be magát, közben meg ő a leghazugabb - és ez most is bebizonyosodott. És ha figyeltél volna, meghallottad volna, hogy Anikónak is ez volt a baja.

Ayesha (törölt) 2011.04.11. 20:29:44

@joszif: fúú én még valamelyik régebbit láttam és ott még gecibbek az emberek:)

genevieve 2011.04.11. 20:30:11

Hölgyeim és Uraim!

Akinek van ezen a hétvégén szombaton egy kicsit mulatni, röhögni, kibeszélni kedvenc játékosainkat a hogyvoltozókkal vvlaci kedvenc pubjában az jelentkezzen nálam és megszervezzük a bulit:-)

répakörte 2011.04.11. 20:30:54

@fran7: Ha már személyes sértettség, akkor meg ne általánosíts.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.11. 20:31:46

@Peter_Cs: őőő, őszintén, szerinted Éva úgy viselkedett, hogy maradnia kellett volna? Az első perctől, hogy visszajött, fúrta a háta mögött..

Ja, tudom, arról is más tehetett.. Ki is? Mindegy, MÁS!

;)

NightWalker 2011.04.11. 20:32:14

@elek1: Kb. egyetértek veled. :D

csicserierika 2011.04.11. 20:32:25

@fran7: arra tippeltem, hogy onnan írogatsz .

bigél 2011.04.11. 20:32:39

@joszif: én a magam részéről nem vayok felháborodva, kevés ez ahhoz, hogy ekkora érzelmeket váltson ki. Csak álságosnak érzem Éva viselkedését. Ennyi.
Emellett Elek1 hsz-hoz hasonló (2011.04.11. 20:28:43) undorító hszt-t még nem láttam senkitől az Anikó melletti táborból.

fran7 2011.04.11. 20:33:02

@bigél: Tudod nem azért hívják azt a környéket Viharsaroknak, mert sokat fúj a szél. Akkor Nyíregyháza lenne a Viharsarok. S csak nagyon óvatosan mondom a mondanivalóm feléig jutottatok el.
Másrészt van különbség a különböző tájegységek gondolkozásában, csak erről nem szabad beszélni, mert nem PC. De ez a sokszínűség jó Magyarországon. Átmész a szomszéd faluba, s már nem érted az embereket. Nem kell többezer mérföldet utazni, mint az USÁ-ban.

bigél 2011.04.11. 20:34:41

@répakörte: tök mindegy, hogy hányszor írjuk le ezt (már én is megtettem párszor, pedig nem olyan régóta kommentelek), egyszerűen nem megy át az üzenet. A fene sem tudja miért.

csicserierika 2011.04.11. 20:34:52

@Albino "karazsnyikov" vernyul: mert akkor taktikát váltott volna Ani és, Alekra raktak volna. Szerintem.

Albino Vernyul 2011.04.11. 20:35:22

Eva mar akkor Anikot szidalmazta a hata mogott, mikor szembe dicserte, es ki akart bekulni vele.. Ez megy kb. 3-4 hete.. Szembe puszilgatta Anikot, a hata mogott anyazta.. A jelet megigerte tobbszor is, meg a jelrakas elotti este is.. Lehet azert szidni, most Anit, hogy ezert beporgott, de remelem aki ezt teszi, azt jol atteszik a palankon minnel tobbszor, erezze milyen jo az..;))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 20:35:55

@fran7: mesélnél konkrétabban a békés megyei tapasztalataidról, ha már ilyen vaskos véleményt nyílvánítasz az ottaniakról?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.11. 20:36:50

@joszif: Alekosznak, Évának és Olivérnek meg műsora lesz.

isucu 2011.04.11. 20:37:05

A részeg Anikó nagyon ocsmány volt, Vegye tudomásul, hogy ez egyéni játék, és ezt pont Ő mondta, akkor most mit akar. Mindenki úgy taktikázik, ahogy tud, és hogy korábban mit igért Éva? hát nem esküdött meg, és akkor lehet, hogy Éva éppen úgy gondolta, hogy az a jó ,de nyilván gondolkodott, és másképpen döntött. Ahogy a riportszobában beszélt, hát az nem semi, remélem sok szavazót vesztett. Azért mert esetleg, /ami még nem biztos/ Ő fog bárbajozni na és? Ő még nem is volt,sosem volt szimpatikus a napraforgó szinészkedése,/ amit most is csinál Bécivel?/ hányinger. remélem nem lessz finalista, inkább a Jerzy

2011.04.11. 20:37:45

@genevieve: jáááájjj, hogy ez miért nem jutott eszembe :)

Lijiang 2011.04.11. 20:37:54

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ani nem merte volna alekre tenni, mivel alekkal sem akart volna párbajozni. aninak egyetlen kedvező párbajhős a jerzy lett volna, ez most valszeg elúszott, nem tudja méltósággal viselni a pofára esést.

répakörte 2011.04.11. 20:38:27

@fran7: De nem is azért hívják Viharsaroknak, amiért Te gondolod. Vazzeg, egyáltalán nem vagy kompetens a dologban, az meg, hogy Sarkadon hogy viselkedtek veled, nem ok arra, hogy az egész megyét megbélyegezd.
Ahogy írtad is: személyes sértettség. Akkor most mindenki savazhatná azt a települést, ahol élt, de nem érezte jól magát.

bigél 2011.04.11. 20:39:13

@fran7: persze, vannak különbségek, de nem hiszem, hogy egyes megyékben gecibbeklennének az emberek, mint máshol. Én eredetrileg B-A-Z megyei vagyok, most Hajdú-Bihar. Fogalmam sincs, hogy mi az álatlánios vélenmény e két megye lakosairól, amit én tapasztaltam az az, hogy nem rosszabbak egik helyen sem. Van különbség, azt tapasztaltam,amikor idejöttem, de nem rosszabb vagy jobb.

Virágék 2011.04.11. 20:39:16

Ki az, aki még nem volt sosem párbajozni?
Ennek ellenére be akar kerülni a döntőbe, de tovább megyek, meg akarja nyerni ezt a játékot!
Vigye csak ki Béla és hagyja kint a kóchengeresbe!NAGY-SZÍN-HÁZ!
Hajrá Erzsi! Te leszel a győztes, az tutti!

2011.04.11. 20:39:54

@Peter_Cs: Évának nem, Anikót viszik a Coolra, te is olvastad Rubin Kristóf nyilatkozatát az Origón, nem?
Még itt dévajkodtunk, mi lesz, ha ezt Éva megtudja.

Albino Vernyul 2011.04.11. 20:40:27

@csicserierika: Es akkor ettol jellemesebb Eva..?! Meg az egesz szembe edesem, hatad mogott fordulj fel..?!;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.11. 20:41:48

@pushpang: oké, közben láttam, hogy másoknak már válaszoltál.
Én is Békés megyei vagyok, bár már régen nem ott élek. És tényleg nem tehet arról, hogy hülye a szomszédja vagy a kollégája. Talán ezért is vagyok annyira kiakadva Évára.

elek1 2011.04.11. 20:41:55

Éva miért nem sértődött meg azon, hogy az Anikónak teljesen mindegy volt ki jön vissza az Éva - Gigi meccsről? Ezért hisztizhetett volna ő is egy kicsit.

_most_ 2011.04.11. 20:42:07

@répakörte: Nekem Éva őszintének tűnt, tényleg nem igazán értette mi a problémája Anikónak.
<