Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X111

2011. április 07. 15:00 - Hódos Hajnalka

Nehogy azzal gyanúsítson bárki, hogy csak a szám nagy, bevallom, hogy én is vettem már részt bátorságpróbán. Ráadásul önként és dalolva. Az elgondolás az volt, majd én kigyógyítom magam a klausztrofóbiából, nanehogymáhogy. Megtaláltam a tökéletes helyszínt, az Abaligeti-barlang szinte kínálta magát. Kár, hogy azt senki nem mondta, a barlang bejárata után körülbelül két méterrel négykézlábra kell ereszkedni és egy szűk, manóvájta üregen kell befelé mászni vaksötétben úgy huszonöt métert, akkor talán emlékeznék is valamire. A környékbeliek szerintem azóta is emlegetik ezt a szűk két órát. Hát én is. Segítőm nekem is volt, akárcsak Alekosznak, a férjem előttem mászott és mondogatta, hogy ne nyüszíts már, mint az ellő nőstényfarkas, meg azt, hogy jönnek mögötted, nem tudsz visszafele mászni, aztán meg azt, hogy mit csinálsz, azzal, hogy átmászol rajtam, nem érsz ki előbb, előttem is másznak! Az öngyógyítás hatástalan maradt, marad a lépcsőzés, és nagyon úgy tűnik, borospincém se lesz. Ezzel együtt én bevállaltam volna azt a plusz három kígyót az akváriumba, csak a csontgilisztáknál jajgattam volna egy kicsit.

Az első reggel a dzsungelben. Béci a dézsában ébred, Anikó nyűgösen. Bajszot akaszt Alekosszal, áthúztad a vizet slagot az ágyamon. Aztán belenyúl a ládájába. Miért vennéd azt el? Állítsd már le magad! Mit maradjak már? Napraforgóztál, áthúztad a slagot az ágyamon! Túldramatizálod. Túl is fogom! Éljen a dráma! A melodráma! Anikó dühös és Lacinak panaszkodik. Direkt idegesít! Direkt ellentmond, tudom, hogy direkt de én meg felveszem. Én is tudnék bunkó lenni, ilyeneket mondani, hogy be kellett volna fejezni a 8. osztályt, de én nem vagyok ilyen. A csörte félbeszakad, Anikó, Béci és Laci jutalomjátékban vesznek részt. A feladat egyszerűnek tűnik, fektükből álljanak fel. Igen ám, de az ezüst űrhajós ruhában vannak, válltól bokáig szorosan betekerve fekszenek egy földdel felszórt területen, a nappali közepén, mint három árva lárva.

Felhangzik a gong, Anikó és Béci eljut odáig, hogy nyögve, lihegve felülnek, aztán sehova. Laci még eddig sem jut el. Fújtat, mint a bika, a földön fekve, néha felemeli vöröslő fejét. Miután Béci gurul néhányat és erőlködve próbál felállni, rákukacozik Lacira, hátha úgy könnyebb. Nem az, megáll a tudomány. Laci fetrengett a röhögésen. Hát te hova gurigázol? Föl akarok…Lacikám, hát te meg se mozdultál, mióta ott vagy! Hát a Laci, ahogy ott feküdt és fel le próbált mozogni, és így vette a levegőt, tyú-há, tyú-há, még ott is karatézott, röhög Béci később a riportszobában. Újra rámászik Lacira, mindketten röhögnek, nyögnek és fújtatnak, közben Anikó a falnak támasztja a hátát és felegyenesedik. Ügyes vagy! Nagy nehezen sikerül Bécinek is, Laci ott marad a földön. Anikó és Béci tépik egymásról a fóliát, Lacit otthagyják, mint eb a szarát, végül fogják, és a lábánál fogva kihúzzák a kertbe. A többiek tuti, annyira izgultak, hogy alszanak. Valóban. Éva felébred a mozgásra, jaj de aranyos! Jaj de aranyos! Ne bontsd ki, hagyd úgy! Szerencsétlen Laci még mindig lárvaként fekszik, hangosan röhögök. És mind a hárman felálltatok? Hát, ő úgy néz ki, mint aki felállt, biccent Laci felé Anikó. Megérkezik a jutalomláda, fejenként két darab ajándékot választhatnak. Alekosz a pálinkát kérné, Laci a kólát, két fő a szaunában alhat. Juj, linzer!

A Lakók részt vehetnek a Webcsillag születik játékon, egy három perces filmet kell készíteni, a címe: Szivárvány. Ötletelés közben nemcsak hatalmas ökörségek hangzanak el, de Alekosz és Anikó reggeli vitája is folytatódik. A játék nyertese félmillió forintot és egy notebookot nyer. Alekosz lemond a pénzről, neki a notebook kell. Jerzsi benne van, de az, hogy szivárvány, tehát…az egy kicsit érdekes témakör. Ha már itt vagyunk a dzsungelben, kapcsolódhatna a növényekhez. Ha azt mondom, azt ötlet nem arat osztatlan sikert, a legenyhébben fogalmaztam, Jerzsi meg is sértődik, őt mindig lehurrogják. Laci szerint a szivárvány arról szól, hogy többszínűség. Tehát hogy többféle ööö dolog együttvéve. Alekosznak is van ötlete. Legyen az első kép az, hogy mindenki döglik. Versenyhorkolás. Éva kiakad, úristen Alekosz ez egy olyan elvetemült, botrányos, balga fasz ötlet, hogy én még ilyet nem hallottam! Laci most dokumentumfilmben gondolkodik. Arról szólna, hogy vévénégy végjáték, hat külön karakter, hat színes ember, akik együttesen mit tudnak kihozni magukból és külön-külön mennyit érnek. És ettől szivárvány az egész. Hatan együtt kiadjuk a szivárvány színeit. Sem az nem zavarja őket, hogy a szivárványnak hét színe van, sem az, mik ezek a színek.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer öt szín….Hijj, legyünk színek, ez az! Én vagyok a kék! Akkor én vagyok a narancssárga! Akkor én a piros! Akkor Anikó lesz a fekete. Egyébként piros akart lenni, csak azt Alekosz már lefoglalta. Én színvak akarok lenni. A te szíved helyén legyen egy napraforgó, javasolja Anikónak Alekosz. Na jó, akkor Anikó nem vesz részt ebben a játékban, mert nem fog Alekosszal együtt dolgozni. Tudod milyen aranyos volna, ha itt volna egy pici napraforgó? És minden lüktetéskor kiesik belőle egy szotyi. Megvárom, míg mindenki újra a posztra tud koncentrálni. Kis segítséget is adok: képzeljük el, hogy egy napsütötte réten sétálunk, a selymes, lágy zöld fű között százszorszép, pitypang, bárányfelhők az égen, nyugalom van, csend, szívünkben béke honol. Nincs, ismétlem nincs szivárvány az égen. Híre-hamva sincs.

Mivel Éva söprögetésekor már elsütöttem a rossz nízni szöveget, Béci favágási technikájára egyszerűen nem találok szavakat. Ön- és közveszélyes. Inkább köz. Azt találgatják, ki megy bátorságpróbára. Éva szerint Jerzsi, Béci szerint Alekosz vagy ő. Alekosz parázik, a békát biztos hogy nem fogja meg. A pókot se. És mi lesz, ha csak egy-két korongot tud hozni? Megérkezik a levél, Alekosz húzzon fürdőnadrágot. A feladatot egyedül kell teljesítenie, de választhat magának egy segédet. Alekosz ugyanazzal a hangsúllyal ismételgeti a fürdőnadrágot szót, mint egykoron hű barátja, Olivér a távolságot. Évát választja, az állatos tapasztalattyai miatt. Amíg öltözik, a többiek találgatják, mi lehet a feladat, Éva jár legközelebb a valósághoz, be kell mászni egy akváriumba egerek közé! A nap legjobb mondata mégis Anikóé, mondja még valaki, hogy nem ízig-vérig bajai ez a lány, aszongyahogy, ha lesznek pontyok, azokból hozzál! Balázs fogadja őket a nappaliban Alekosz, fürödtél ma már? Nem, ez az első. A lába kicsit koszos. Ne törődj a higiéniával, nem akar ebben utána már senki fürdeni, úgyhogy nyugodtan másszál bele. Éva összeköti lábát-kezét. De ne olyan szorosan! Balázs mondta, vihog Éva. Hát csak ráhúz azért egyet! 

Az állványokon fekete lepellel letakart valamik vannak, egytől tízig megszámozva. Alekosz mond egy számot, Éva hozza a valamit, és beleönti az akváriumba. Felkészültél? Föl. Járjunk el szisztematikusan, egyes! De lehetőleg ne a fejemre öntsed, jézusmária! Jézusmária! Alekosz döbbent fejjel néz, Éva nem szarozik, beleönti a három kiló bogarat. Azt a mindenségit! Csíp! Gyorsan mondj egy számot Alekosz! Kettes! Ajajajajaja! Az mi? Kígyó. Ide ne tedd, ide ne tedd! Nem bánt, nyugi! Nem bánt! Jaj, menj innen, menj innen! Éva elszánt, Alekosz feje meggyötört. Szerencsétlen Alek még fel sem ocsúdik, Éva már érkezik is, úgy hozza az üvegtartályokat, mintha versenyt futna az idővel. Mi az? Csukd be a szemed! Izé van benne, hülye kukac. A hülye kukac jó négy kilónyi lárvát jelent, Éva önt, és már érkezik is az újabb tartállyal! Mákod van, ebben van korong! Alekosz az újabb kígyó láttán egyáltalán nem gondolja magát mákosnak. Éva, ne!! De ebben van korong! Éva lelkesítő szövegétől hangosan felröhögök, kibírod, már van bent egy! Esküszöm, kibírod, semmi bajod nem lesz, megígérem! Alekosz hangja egyre elgyötörtebb. Hány korongunk van? Csak kettő, nehogy megállj! Ha bevállalod, hős vagy! Rambo vagy! Rambo feje olyan elgyötört, hogy szinte sajnálom, de Éva kegyetlen. Ez a kettő is úgy fog úszni, mint az a másik! Hogy ez hatott, vagy az, Éva megígérte Alekosznak, ha bevállalja az újabb két kélgyót, mellette alszik ma éjjel, sosem derül ki, zsupsz, beleönti. Alekosz elhaló hangon nemnyitomkiaszememezik, aztán még elhalóbb hangon szól Évának, jöhet az ötös!

Éva mozdulatai emberi szemmel követhetetlenek, olyan gyors. Ettől nem fél! Piócák! Már hogyne félnék! Éva alapos segéd. Nem elégszik meg azzal, hogy ráönti a piócákat Alekoszra, a maradék párat is kirázogatja és kipiszkálgatja a tartályból. Ha lúd, legyen kövér, úgy is van! Alekosz nyög és félholt. Hozzad a hatost, hozzad! Éva örömujjongásban tör ki, csontkukac! Zsupsz! A rossz hír az, hogy ebben nem volt korong! Jó, mi az? Giliszta. Gilisztát ne, álljunk meg! Hány korongunk van? Négy. Elég lesz annyi, szerintem, próbálkozik Alekosz, Éva meggyőzhetetlen. Csak annyit akarok mondani, hogy ez a giliszta mindegyik döglött, úgy látom. Föl fognak mászni a testemre, suttogja Alekosz. A segéd ellentmondást nem tűrő hangon közli, hogy a kígyó a gilisztánál sokkal rosszabb és hozzáteszi: ne óbégass, öntöm! Mintha anyámat látnám, komolyan mondom. Jöhet a következő, az mi? Angolna! Ne!!! Hát az nem csíp! Ott marad az alján! Alekosz jézusomozik. Tök aranyos, csak csúszik, ennyi! Nem csíp, nem izél, nincs is foga, zsupsz!

Éva fordul, érkezik, Alekosz szeme elkerekedik, kész, itt megállunk! Éva, nem! Nem! Nem kell a korong, vége az egésznek! Az már ide be nem jön! Éva értetlenkedve piszkálja vissza a karvastagságú kígyót a tartályba. Most kettővel több vagy kevesebb?! Nem töltheted be! Nem töltheted be! Az ide be nem jön. Alekoszt már az sem érdekli, hogy ő Rambo. Nem, Éva, nincs tovább! Te nem tudod, hogy milyen itt bent lenni! Éva próbálja Alekoszt győzködni, de az hajthatatlan. Évát az sem hatja meg, hogy Alekosznak szájjal kell kiszedegetni az állatok közül a korongokat, még mindig nem érti, miért nem lehetett azt a két kígyót még bevállalni. Alekosz hősiesen szedegeti a korongokat, közben jajgat. Őrzik, nézd meg, őrzik! Alekosz, nem értem, hogy…. Majd megérted. Balázs is felröhög. Én abba se hagytam. Alekosz teljesítményével mindenki elégedett, a vacsorán majd megosztoznak. A vacsora ugyanaz, mint előző nap, csirkecomb. A köret egy szál répa fejenként, a desszert egy alma. Alekosz élménybeszámolót tart, és a kígyó legalább két percig ott volt a tökömnél. Alul a lárvaágy, a piócák is ott tekerésztek, és akkor jött a nyolcas! Ilyen vastag kígyó, ilyen szürke, csutorás volt a fejük! A csótányt Éva beleönthette volna. Ja, nemcsak vacsorát kaptak, cigi is jött, Éva megnyugodott.

Boldog születésnapot, siess haza!

Címkék: vv4
1043 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vince Larkin 2011.04.07. 15:04:02

nem tudom, ki hogy van vele, de ez a "celeb vagyok, menjél innen"-féle "bátorságpróba" nálam nem bátorságpróba, hanem bődületes állatság. Kénytelen vagyok egyetérteni kivételesen Rácz úrral: "nem ezért jöttek..." jogos észrevétel

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:06:56

haladok felfelé a létrán! :))

lefagyott 3-kor ez a vacak gép...nah!
sebaj, megyek olvasni.

osgood 2011.04.07. 15:11:12

@bukott madonna két nagy didivel: B.Madonna, ma sem? Pedig vagy harmincan ültek a gép előtt a kézfejükön, hogy nehogy elsőzni kezdjenek :))

Vince Larkin 2011.04.07. 15:13:51

én meg csak itt kommentelek magamtól, bocs mindenkitől, aki első akart lenni :-)

2011.04.07. 15:19:15

@bukott madonna két nagy didivel: Madonna drága, nem is te lennél, ha nem fagyott volna le :))

osgood 2011.04.07. 15:20:14

Szívesen összeszámoltatnám, ez az egész így hány rendbeli állatkínzás volt. Nem a fickóra gondolok. Médiahatóság figyel? Házi feladat.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:20:59

@osgood:

lefagyott a gép, totál begörcsölt, szerintem 3-kor mindenkinél a bugi a kézben, hogy no! akkor vv következő poszt lesz és nyomciznak! :))))))
hát én is, de a gépem nem bírta, pedig a benti gépem nem is olyan vacak mint az otthoni. :)

Albino Vernyul 2011.04.07. 15:21:39

Yihaaaaaaaa, mar 2x trafaltam bele...;)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:21:58

@Vince Larkin:

semmi gond! :) nekem igyekszenek fenntartani, eccer majd csak sikerül :))

osgood 2011.04.07. 15:23:56

@bukott madonna két nagy didivel: ja hogy munkahelyről nyomod? fel kell dobni a kommentelő kollégákat, aztán tiéd lesz a sávszélesség :))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 15:23:57

Mondom, megnéztem volna, fordított helyzetben hogy reagál Éva :D

Hódos Hajnalka 2011.04.07. 15:24:35

@Vince Larkin: hagyd a fenébe, gondolatban már úgyis felnégyeltek, megköveztek, kerékbe törtek, csak mondják, hogy ánemis :DDD

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:24:36

@osgood:

azt vágtátok, a fütyülőjét, hogy féltette? :)

mondjuk eléggé hősies volt, én tuti telehánytam volna a kádat.....mondjuk az is egyfajta bátorságpróba lett volna :) mármint azután abban üldögélni :)

Női_Hiszti_ 2011.04.07. 15:24:48

Zéva arca miért ilyen meggyötört?

dr. gernika 2011.04.07. 15:24:50

Nya, ez megint jobb volt, mint a műsor. :)

sogeking 2011.04.07. 15:24:55

@bukott madonna két nagy didivel:
lefagyott a géped? az északi sarkról írsz? :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:25:57

@osgood:

háá persze, honnan máshonnan? :) a napi penzumot le kell tölteni, csak azután lehet hazamenni, különben nincs fizetés :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 15:27:39

Bár, szerintem Alekosz jobban félt volna, ha ezeket a dolgokat egy Évával teli kádba neki kellett volna beleborogatnia.

Egy kerek hónapig és még azután is terrorban élni, hogy mikor vágja el Éva a torkát :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.07. 15:27:56

Sziasztok!
Kicsit sok volt mostnaában nekem a VV, nincs is kedvem beszélni róla, de olyan jó olvasni titeket üres perceimben. Tényleg.

Éva az első képen olyan, mint egy 45 éves, megfáradt, sokgyerekes (+alkoholista férj) zugivó házmester.
Nagyjából a másodikon is.

Thulea 2011.04.07. 15:28:51

A "megvárom míg mindenki a posztra tud koncentrálni" és az "Anikó bajai lány" ... :-D nagyon jó!
Sok dicséretet Alek nem kap tőlem, de le a kalappal előtte, hogy kiszedte a szájával a korongokat abból a gilisztalevesből, nem semmi!

dr. gernika 2011.04.07. 15:29:25

@osgood: Csak a gerinceseket védi a törvény tudtommal, a kígyóknak meg nem lett semmi bajuk.

sogeking 2011.04.07. 15:29:37

@pushpang: én is pihentetem:) ha van onlájn, abba néha belenézek

Thulea 2011.04.07. 15:29:38

@Gee Halen: :-D Ja, meg nincsen sminkkészlet a napi bab és rizs adag között.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 15:30:02

Peti_Cs, dicsérd egy kicsit Évát, megint elragadtattuk magunkat! Csakhogy meglegyen az egyensúly.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:30:58

@Thulea:

az nekem is nagyon teccet, ha ponty lesz hozzál...... :DDDDDDDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 15:31:38

@Thulea: Nem hallottad még a baukói mondást? "Csak az őszinteség! A többi púder."

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:32:25

@gernika:

nem tudhatod! :D lehet, hogy télleg egy donhuány! ;)

osgood 2011.04.07. 15:33:27

@gernika: Nem kell ahhoz péppé verődniük, hogy felróható legyen a dolog. Tisztelt Bíróság, nézzék meg (fotókat átad, pszichiátriai profilt átad), hogy kivel zárták össze őket a vádlottak :))

sogeking 2011.04.07. 15:33:44

@bukott madonna két nagy didivel:
adok pár tippet, mi kell az elsőzéshez
(a többiek ne figyeljenek) :

szóval, kell kétnapi hideg élelem...
egy gyors böngésző (chrome), a kommentet előre kimásolni vágólapra, és csak onnan beilleszteni, ja és frissítés gomb helyett f5 nyomkodása :D

Zelefánt 2011.04.07. 15:34:46

Hát -- klasszikust idézve -- ezt a kibaszott főnyereményt nem adják ingyen.

osgood 2011.04.07. 15:36:21

@sogeking: ... melyhez előre is jó szórakozást kívánok :D

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:38:30

@sogeking:

áháá!!!! ok! (suttog) köszi a tippet!!! :DDDDD
(itt ez a vacak IE7 van, megőrülök tőle, de nem lehet változtatni, admin jogok nuku!)

dr. gernika 2011.04.07. 15:40:58

@bukott madonna két nagy didivel: Nem könnyű már egy ilyen vén csontot mint én, meglepni, de ezen meghökkennék. :)
@osgood: Amán igaz, hogy Alekkel egy kádba kényszerítve maradandó károkat okozhat, szegény csuszikból sosem lesz már óriáskígyó. :(

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:42:09

@Zelefánt:

de most komolyan, egy dzsungelben fél óra leforgása alatt összefutsz ennyi féreggel?
miért van az, hogy amikor dzsungeleset játszanak, mindig valami undorítót kell csinálni?

sogeking 2011.04.07. 15:44:25

@bukott madonna két nagy didivel:
esetleg az előző napi posztban kirobbantasz egy ideológiai vitát, és amíg mindenki arra van rákattanva, beelőzöd őket:)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:45:24

@gernika:

és képzeld csak tavaly cserélték le az IE6-osról, pedig már a 9 is kijött......
szerintem azért van mert itt nincs korlátlan internethasználat.

dógózni köll, nem netezni! :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:47:10

@sogeking:

az se rossz :) néha annyira megdöbbenek milyen vérre menő viták folynak a versenyzőkről, meg erről az egészről.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 15:47:15

...és a Gjoni mikor fog bejönni, hogy együtt idézgessék a Rambó 1-et Alekosszal?

sélli_ 2011.04.07. 15:47:21

Alekosz, Rambó vagy! Epic :)))

osgood 2011.04.07. 15:47:42

@bukott madonna két nagy didivel: mert kb ennyit gondol (vagy látott hasonló idétlenségekben) a produkció think tankja a dzsungelről ... vagy esetleg ugyanezt gondolja a nézőiről :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 15:49:38

Tudom már, legközelebb bejön Gáti Oszkár, hogy beszédórákat tartson Alekosznak.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:49:56

@osgood:

meg hát ez kell a népnek, undorkodjon, anyázzon, mert a végén még politizálni kezd, az meg hova vezetne! :D

Thulea 2011.04.07. 15:50:09

@bukott madonna két nagy didivel: Teljesen igazad van! Én majmokat és színes madarakat és hatalmas növényeket képzelek a dzsungelbe... Még nem voltam :-( sajnos. De, ami késik...

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:50:42

@Gee Halen:

majd amikor feleséget kell választani. :)

sogeking 2011.04.07. 15:51:11

@Gee Halen: Gátit bírom:) (a metált nem:)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:53:17

@Thulea:

én se voltam még, de nem gondolnám, hogy kövér lárvákat kellene ennem a túlélésért, meg sok bogárral aludni pölö, meg kígyóra vadászni, vagy ezt a tegnapit, hogy egy kádban ecccerre ennyi döggel üldögélni....ááááááá

osgood 2011.04.07. 15:53:56

@bukott madonna két nagy didivel: nézzük a pozitív oldalát: a jónép ezt látja és azt gondolja, a fene megy dzsungelbe fírgek közé. és úgy is tesz, otthon marad, nem tapossa össze Thulea szép növényeit, színes pillangóit :)

TapOut 2011.04.07. 15:54:39

Huh...az első kép alapján úgy látom a nézőket is bátorságpróbának vetik alá.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 15:55:57

@sogeking: A feleségem előtt szoktam kivágni magam egy eltitkoltnak hitt fingás után (na nem mintha annyira szoktam volna rejtegetni):

"Metánt... bírod?"

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 15:56:57

nah lassan cihelődök, pá mindenkinek, de majd otthonról még bosszantalak benneteket! :)

rianna 2011.04.07. 15:58:39

@Hódos Hajnalka: el is feledkeztem az új posztról, hátbatámadsz minket pontos időben :D

"És minden lüktetéskor kiesik belőle egy szotyi. Megvárom, míg mindenki újra a posztra tud koncentrálni."
Ezzel a lelkembe láttál. Megálltam, körbenéztem, elgondolkodtam és ezt így hogy lehet :D
Egyszer sikerült még valakinek a gondolataimban olvasni. Paris Hilton anyjáról olvastam egy cikket, és az első mondat kb. így szólt: Kedves olvasó, most ugye azt kérdezi magától: Paris Hiltonnak VAN anyja?

osgood 2011.04.07. 15:58:48

@bukott madonna két nagy didivel: pedig azt el se meséltem, hogy a majmokat milyen k.ra bosszantja a sok bámész dzsungelturista...

@Gee Halen: aaaaaa :D:D ezt felírtam, ha esetleg lesz feleségem, jól jön :D:D

2011.04.07. 16:05:22

@bukott madonna két nagy didivel: összejön ez, ne félj, most már mindannyian rajta vagyunk :)

nagyon gonosz leszek: évának smink nélkül olyan emberfeje van.

Albino Vernyul 2011.04.07. 16:06:54

@Thulea: Hat szamolj le a rozsaszin almokkal, a dzsungelben budos van, mert rohad az avar, meg minden egyeb, minden csepeg, es nedves, mert magas a paratartalom, mindenhol bogarak neszeznek, es kilgyok sundorognek.. A viragok a fak tetejen nonek, ahol van feny, a majmok meg megdobalnak agakkal, meg urulekkel, ha belepsz a teruletukre.. Es a vizek tele vannak mindenfele fereggel, inni, meg belemenni is veszelyes.. Befurjak magukat a borod ala, meg ilyenek..;)

sogeking 2011.04.07. 16:09:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: na de mi a helyzet Mauglival? az sem igaz?

Zelefánt 2011.04.07. 16:11:44

@bukott madonna két nagy didivel:
Igaz, vannak ott a szavannákon fekete nők is...Alekszejnek biztos jobban bejöttek volna...

osgood 2011.04.07. 16:11:47

@Albino "karazsnyikov" vernyul: de a legveszélyesebb a krokodilus. ha az befúrja magát a bőröd alá, tényleg véged.

@sogeking: Maugli igaz volt. amíg be nem fúrta magát a bőre alá a krokodilus.

Trevlovics 2011.04.07. 16:11:48

volt már kézben cipelés, belefekvés, szájjal kiszedés, mi lesz ezután? ezek különböző variációja? javasolnék egy olyant, hogy bekötött szemmel elmondani az alábbi mondatot a csákányra támaszkodó évának: érdekes, hogy a seggedre meg a combodra milyen sokat híztál, az arcodon viszont nem lett tőle feszesebb a bőröd, tiszta táska.

Albino Vernyul 2011.04.07. 16:13:42

@sogeking: Mauglit lenyelte Ka a oriaskilgyo egeszben, par hetig emesztette, a maradekot meg feleszegettek a fergek, bogarak..

Zelefánt 2011.04.07. 16:14:37

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
...és mindennek tetejében a második óra elején ráadasul beleszaladsz a Kiszeltünde/Gáspárgyőző/Delhusa/Kozsó/Horváthéva/Benlődániel-celebkommandóba.

sogeking 2011.04.07. 16:15:52

@osgood: @Albino "karazsnyikov" vernyul:
azt hittem Csonka Pici elvitte étterembe :D

Albino Vernyul 2011.04.07. 16:17:14

@Zelefánt: Hat fergek, bogarak.. Ezek egy alfajt kepeznek a nagy rovar tarsadalom peremen..

csicserierika 2011.04.07. 16:17:16

hát ezért az Éva fotoért per lesz a nyakadban Hajni, ha kijön a villából :)

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 16:17:35

A nyitóképet nézegetve nagy igazságtalanság lenne, ha nem Éva néni nyerné a játékot. A többiek már megcsinálták a szerencséjüket, showman-ek, színészek, Oláh Ibolya duettparnerei lesznek, de legrosszabb esetben is ingyen kapnak enni a kórházban. Ott még az igaz szerelmet is meg lehet találni, ha valaki már el tud csoszogni a nővérszobáig.
De Éva néninek kell az a lakás meg a havi millió, mert ha meglátja ezt a képet nem akar többé emberek közé menni.

Zelefánt 2011.04.07. 16:17:45

Buta gép, még hejjjjesen írni sem tud...

Trevlovics 2011.04.07. 16:19:17

@csicserierika: eddig nem értettem, hogy miért kell állandóan a tükör előtt tollászkodnia, de most,hogy 2 nap alatt elérte ezt az állapotot, megértem

Zelefánt 2011.04.07. 16:19:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
...akik undorral fordítják el csápjaikat, ha ezek megjelennek.

Thulea 2011.04.07. 16:19:53

@Albino "karazsnyikov" vernyul: :-) :-) Akkor viszont nem kérdés, hogy miért ezeket a feladatokat kapják, nem?

Zelefánt 2011.04.07. 16:20:23

@Trevlovics:
Tükörnek lenni sem egy habostorta, azt hiszem.

dr. gernika 2011.04.07. 16:32:09

@Trevlovics: Az nem a dzsungeles játék lenne, hanem a Survivor.

Trevlovics 2011.04.07. 16:34:42

@gernika: azt tudod, hogy most, hogy ezt leírtad, benne lesz a programban?

Trevlovics 2011.04.07. 16:35:32

@Zelefánt: a mai online kérdésünk, melyik a nehezebb sorsú, éva tükre vag jerzsi tükre

2011.04.07. 16:38:48

@Trevlovics: :DDD
én személy szerint egyik sem lennék :)

beszélő tükröt évának!

2011.04.07. 16:44:24

@hullámpapír: de ne peticsé legyen a tükör magyar hangja :)

Albino Vernyul 2011.04.07. 16:45:28

Bevallom, en felek a pokoktol, nem szeretem a rovarokat, valahogy a meztelen patkany se vonz, nem lelkesit az a gondolat, hogy egy kadban kvaterkazzak csuszomaszokkal, de szeretem a hasimat.. Ugyhogy, ki ker egy kis kilgyo porkoltet..?

Thulea 2011.04.07. 16:46:44

@osgood: Összezavarodtam... akkor most érdemes készülni a dzsungelbe vagy nem? 8-I Mert a színes pillangók és a növények miatt én mégis inkább mennék... :-D

Trevlovics 2011.04.07. 16:48:05

@Thulea: kezdj az állatkertben és csak ha azután is leküzdhetetlen vágyat érzel, akkor vegyél repülőjegyet!

dr. gernika 2011.04.07. 16:49:30

@Trevlovics: :DDD Nőként azt mondom, hogy az Éváé.

Albino Vernyul 2011.04.07. 16:53:08

@Thulea: Szerintem eleg lesz neked valami Tropicarium, ott legalabb nem maszik fel a holyagodba valami fonalfereg..:

www.tropicarium.hu/

Trevlovics 2011.04.07. 17:05:49

tegnap elég szarul nézett ki a fókuszban a laci

Zelefánt 2011.04.07. 17:07:14

Égetően fontos kérdés:
Most akkor Évánk ribi-e vagy sem?
(Lásd a VELVET ehhez kapcsolatos cikkét.)
(Na meg a fotót is hozzá, meg a kommenteket is...)

Zelefánt 2011.04.07. 17:23:37

Mi van, mindeki ledöbbent, vagy csak a blogmotor hozza a szokásos formáját?...

fran7 2011.04.07. 17:25:22

Médiatörténeti pillanat: Benkőnek kétségei vannak egy bulvármédiabeli lehetőséggel kapcsolatban.

fran7 2011.04.07. 17:26:46

Bence megakadt az öregasszony véleményét hallva, nem várt ellentétes véleményre.

Albino Vernyul 2011.04.07. 17:28:42

@fran7: Es mivel volt ellentetes a velemeny..?

fran7 2011.04.07. 17:29:30

Mária arkangyal??? Itt valami nagyon összekeveredett, mint Gjoninál.

fran7 2011.04.07. 17:30:28

@Albino "karazsnyikov" vernyul: A kukacos-fóliás játékot kell újra játssza. Ez már neki is sok volt, de vállalta.

frea 2011.04.07. 17:30:37

Huh, Éva úgy néz ki, mint Ljuba a téli utazásban.

Albino Vernyul 2011.04.07. 17:31:25

Baszki, "Melyik taborhoz csatlakozzik Aniko.." SMS kerdes.. Majd penzt dob fel...:)

fran7 2011.04.07. 17:34:05

Behívtak egy transzvesztitát, hogy méltassa Béci férfiasságát. Jerry Springer visszamegy politikusnak, Kihívja Obamát. Annyira mindenki Maite Perronit nézi, hogy az RTL perverz szerkesztői kiélik minden álmukat?

Rose Madder 2011.04.07. 17:39:33

@Hódos Hajnalka: Jó ez a vidi! Az én Francescom itt még milyen fiatal volt:)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 17:41:13

@hullámpapír:

hazaértem,köszönöm a biztatást! :)

@osgood: lécci, lécci, léccci kérem a majmos sztorit! :)

rianna 2011.04.07. 17:41:28

@fran7: kövezzetek meg, de nekem sziNpatikus a csaj/pasi :)
A többi szereplő csak a szokásos lózungokat ismételik újra és újra, mint a pereces.

fran7 2011.04.07. 17:49:42

@rianna: Igazad van, de Ben szava, hogy elakadt, mikor meglátta. Amúgy meg voltak érdekes beszólásai.

dr. gernika 2011.04.07. 17:50:35

@rianna:Nekem is szimpi, kár hogy a végén már alig hagyták szóhoz jutni.

dr. gernika 2011.04.07. 17:52:01

Egyébként mennyire árulkodó az az eddigi műsorok alapján, hogy a tipikus Éva-rajongó hisztis ordibátor, a tipikus Alek-rajongó pedig agyatlan lúzer?

sogeking 2011.04.07. 17:54:04

hú, nagyon komolyan veszik :D

Kolkom 2011.04.07. 17:58:23

Nézzétek meg a VV oldalán Béci fodrászkodásának az előzetesét.

rianna 2011.04.07. 17:58:56

médiatörténeti pillanat !! benkő és pákó összecsap:D

2011.04.07. 17:59:11

Szép képek Éváról! :)
Szerintem Peti_Cs odáig lesz tőle! :))))

Albino Vernyul 2011.04.07. 18:00:50

@gernika: Eva rajongok orditosok, az fix.. A tobbirol nem tudok nyilatkozni..

sogeking 2011.04.07. 18:02:11

annyira nem volt erom, nincs vizelem :)

rájöttem Pákó ékezet nélküli billentyűzetet használ.

ez a szőke maca félelmetes

rianna 2011.04.07. 18:06:47

@beebeer: megmagyarázza, rosszul világították, ráphotoshoppolták a fáradt bőrt, stb.

ezt láttátok?
comment.blog.hu/2011/04/07/a_nap_videoja_vv_eva_vs_vv_gigi

dr. gernika 2011.04.07. 18:08:18

@rianna:. Ja, Gee Halen linkelte ma. Találó. :D

Albino Vernyul 2011.04.07. 18:08:57

Ja tenyleg.. Itt ragadom meg, hogy gratulaljak a noi nemnek.. Tegnap a korbecsavart/felalos jatekban a 2 alfa him erobol probalkozott, az egyetlen holgynek volt annyi esze, hogy ott a fal..:)))

sogeking 2011.04.07. 18:10:25

@rianna: ügyesen megcsinálta a srác (?)

Zelefánt 2011.04.07. 18:11:10

@beebeer:
...ésnemisigaz, csak egy hasonmás.
(Hason lehet, de a mellek alapján jól azonosítható.)

Albino Vernyul 2011.04.07. 18:11:16

@gernika: Ment, de csak reszlegesen figyeltem levett hanggal, de az eddigi adasok szerint Eva->Rajongo->orditas, mas szavaba vagas, ilyesmi..

Női_Hiszti_ 2011.04.07. 18:13:27

@Gee Halen: mert felmos az arcával? kb. úgy néz ki szegény:)

dr. gernika 2011.04.07. 18:14:31

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ja, az Alek rajongónak meg kábé annyi kérdése van a vendégekhez, hogy "mikor fogsz már rájönni, hogy Alekosz a kiráááály?!!"

dr. gernika 2011.04.07. 18:19:42

produkcióóóóóóóó

dr. gernika 2011.04.07. 18:23:29

@sogeking: TV-ben volt, a szokásos.
Én semmit, azaz edzést mindjárt, de a webcam nem lesz bekapcsolva.

Zelefánt 2011.04.07. 18:29:04

@sogeking:
Középső ujj kiegyenesítve, a többi pedig behajtva?...

rianna 2011.04.07. 18:30:01

@gernika: @sogeking: találó, de elnéztem volna hosszabban is:)

@Albino "karazsnyikov" vernyul: most, hogy sokeking felhívta a figyelmet, látom, hogy ékezetek nélkül írsz. Eddig nem tűnt fel :)

csicserierika 2011.04.07. 18:51:10

@Albino "karazsnyikov" vernyul: kis elfogult. Szerintem a bekerített részen kellett volna felállnia, csak nem szőröztek vele, mert látták, hogy másként nem fog sikerülni. Ez már megint olyan, volt, mint amikor támaszkodott a párkányra a katonai héten.

Mérges 1234 2011.04.07. 18:54:58

Éváról készült kép nagyn durva.

Vakolat nélkül nem igen válalható.

sogeking 2011.04.07. 18:58:04

most nézem, zene van a mai poszt végén :):)

dr. gernika 2011.04.07. 19:08:27

Hű valami soselátottat fogunk látni, gyertekgyertek.

Zelefánt 2011.04.07. 19:08:47

Tajgetosz a múlt héten beszólt Lilának-vagy kinek, be is zsákolták a kígyók, meg egyébb fertelmek közé.

Trevlovics 2011.04.07. 19:11:32

na itt a lájonszlípsztunájt, Hajni hiányolta a múltkor

Zelefánt 2011.04.07. 19:13:39

@Trevlovics:
Kevés taszítóbb zenei (bűn)cselekmény van ebben a témakörben...talán még a Tarzan Boy van versenyben.

Trevlovics 2011.04.07. 19:17:04

@Zelefánt: én ennyire nem vagyok szigorú, hogy bűncselekmény, inkább "zenei közhely" :)

oriana 2011.04.07. 19:18:11

alekosz a villaorvos :)

Zelefánt 2011.04.07. 19:19:00

Lac-I nem bírta ki Tajgetosz főztjét.
(Ennyi volt a lappangási idő...a szervezete végül mégiscsak alulmaradt a küzdelemben.)

fran7 2011.04.07. 19:20:19

Egyszer láttam valami börtön dokumentum filmet. Ahol azt mondták kb. 10 év után olyan visszafordíthatatlan betegségek, testi, jönnek elő, ami szinte alkalmatlanná teszi a rabokat a kinti önálló életre. Szerintem a Laci betegségei ebből a bezártságból adódnak.

2011.04.07. 19:21:20

Bucit ma kicsit túlsminkelték.

Zelefánt 2011.04.07. 19:22:04

@fran7:
Nadehát csak néhány hónapja csövezik benn...a katona...az.

dr. gernika 2011.04.07. 19:22:57

@fran7: Pszichések inkább azok az elváltozások. Bezártság, önállótlanság, hospitalizálódás...

2011.04.07. 19:23:35

@fran7: Szerintem meg inkább attól a 15 kg túlsúlyból, amit magán cipel. Meg a mozgásszegény életmód az utóbbi időben ugye.

Zelefánt 2011.04.07. 19:23:45

@beebeer:
Hátha a tanúk nem ismerik fel...

fran7 2011.04.07. 19:23:57

@Zelefánt: De 40 felett van, s Alekosznak abban igaza van, hogy sok elfojtott dolog van benne, hogy agresszió vagy más, azt nem lehet tudni. De mindenkiben van valamennyi agresszió.

Mérges 1234 2011.04.07. 19:24:31

Kibaszott Éva nem bír magával, nem való ez sehova, még a föld is kivetné magából.

2011.04.07. 19:25:06

@Zelefánt: :DDD Gonosz vagy! Neki már mindegy, max. felére enyhítik a büntetést másodfokon.

foxglove (törölt) 2011.04.07. 19:25:23

Mi lehet a soselátott? Laci nem fordíthatja a játékot és új játékost küldenek be?:)

Trevlovics 2011.04.07. 19:26:12

én is úgy gondolom, negyvenes, cégvezető, veszélyeztetett korosztály, bezártság, nincs társasága, állandóan eszi magát, nem tudni min pörög az agya, de valamin biztos, mert hónapok óta nem látni, hogy bármin is levezessen. persze mindig mondja, hogy holnaptól edzünk, dehát az lópöcs, meg gyanítom nem is sikerül igazán

Zelefánt 2011.04.07. 19:27:14

@fran7:
Én is 40 felett vagyok, és javában fojtom el a céges tévékészülék elleni agressziómat...Jön-e értem a helikoffer?

Trevlovics 2011.04.07. 19:28:01

éva 30 évet öregedett pálinkaivás közben :)

oriana 2011.04.07. 19:28:16

de éva smink nélkül...? :) döbbenet :)

fran7 2011.04.07. 19:28:50

@gernika: Persze, de a pszichés problémák, főleg, ha megoldatlanok 10 év alatt testileg is tönkretehetnek. S szerintem piciben ez zajlik a Laciban.

2011.04.07. 19:29:18

@Zelefánt: Na, én is valami ilyet akartam írni... 40+, cég, adók, gondok....
Holnaptól én tényleg edzek, úúúúútálom magam, annyira lötty lettem.. :(

oriana 2011.04.07. 19:29:29

fúj, béci mibe nyomta a fejét? hányás csontkukaccal? pffffujjj

dr. gernika 2011.04.07. 19:29:51

Kezd egy kicsit rám ijeszteni Buci.

sogeking 2011.04.07. 19:30:05

valaki engem is megdobhatna egy céggel, a többire meg majd gyúrok :)

fran7 2011.04.07. 19:30:22

@Zelefánt: Ha nem kommentelnél itt velünk, akkor lehet. Te most itt vezeted le az idegességedet.;)

foxglove (törölt) 2011.04.07. 19:30:27

öö én csak vicceltem, azért remélem, nem találtam bele:(

Zelefánt 2011.04.07. 19:31:14

@ddendi:
Eddig mindenki azért kúrogatta, hogy mennyit vakolja magát.
Most meg kiderült, hogy csak nekünk akart jót -- mondhatná Péter Cs. -- és még igaza is lenne.
Már szerintem.

2011.04.07. 19:31:30

@sogeking: vegyél egyet, 10-ért már EVA-s céget is vehetsz. :)

joszif 2011.04.07. 19:31:33

Hát nem tudom mi lehet ennyire nagyon de nagyon soha nem látott dolog de van egy olyan érzésem hogy annyira azért mégse lesz nagy. Buciról el tudom képzelni hogy jól megjátsza a dolgot és végül valami más lesz a dologban.

genevieve 2011.04.07. 19:32:11

hmm, szóval éva nem alkoholista?

dr. gernika 2011.04.07. 19:32:16

@beebeer: Én most is edzek, csak épp megálltam, hogy Buci itt riogat.
Ember ma kedélyes hangulatban számolta meg a derekamon a hurkákat, képzelheted, milyen löttynek érzem magam. :S

sogeking 2011.04.07. 19:33:08

@beebeer: ha jó csaj akkor jöhet :)

joszif 2011.04.07. 19:33:46

Nah megint elindul a napi alkoholista duma, a ládában csak pia volt és a Béci azt mondogatta folyamatosan szóval nem kéne csak az Évára kihegyezni a dolgot.

2011.04.07. 19:34:36

@gernika: jó, én is elkezdem a VV után... Legalább tornásszak, ha már ilyen szuper időben nem volt időm futni... Banyahájam van!!!! :(

2011.04.07. 19:35:41

@sogeking: hé, most céget akarsz, csajokat, vagy csajos céget... El kéne dönteni! :)

sogeking 2011.04.07. 19:36:58

@beebeer: ööö, ezek kizárják egymást?
mondjuk menedzselem Trixit és a Nyári lányokat :)

Zelefánt 2011.04.07. 19:40:12

A retkeknél valami túltermelési válság lehet rovarokból, mert már lassan egy hete ezt a vonalat erőltetik.
Dzsungel...hmmm...Évát megnézném egy hím gorillával...miért nem ebbe az irányba haladnak?...

2011.04.07. 19:40:16

@sogeking: ebben az esetben nincs más hátra, mint minél több sikert kívánjak főleg nemzetközi vizeken! Vidd őket minél messzebbre!

Húúúú vazze, Béci is nagyon megszenvedi ezt a próbát.... Ennyi csótány!!!!

2011.04.07. 19:42:33

Mi lehet annak a jelentősége, hogy hol bal hol jobb kézzel kell belenyúlni a cuccosba?

2011.04.07. 19:42:59

@gernika: ó, látom, ma ilyen dicsérős nap van, az én uram is kitett magáért :))

oriana 2011.04.07. 19:44:18

@Zelefánt: nem azért mondom, mert én szebb lennék... csak hogy mennyit változtat a simk...

Mérges 1234 2011.04.07. 19:45:04

Hogy nem dobja ki a taccsot????

Fűűűű.

Zelefánt 2011.04.07. 19:45:12

Ki talál ki efféle beteges állatságokat?!...
Az egész löttyöt letölteném egy kibaszott tölcséren keresztül a torkán, az kurvaisten.

genevieve 2011.04.07. 19:45:25

na, most majdnem elhánytam magam.......

oriana 2011.04.07. 19:48:06

úgy látszik, nem ez volt a dráma
akkor mégis laci megy valszeg

2011.04.07. 19:48:16

Dögölj meg Stohl Buci! Mi a franc történhetett?

dr. gernika 2011.04.07. 19:48:31

Najó Buci, mostmár befosattál. :S

fran7 2011.04.07. 19:48:36

Jerzsy megverte Alekoszt?

joszif 2011.04.07. 19:49:14

szóval akkor jól értettem hogy a műsor végén a holnapi napi összefoglaló mini összefoglalójában majd kapunk egy csontot hogy mi a nagy esemény és majd holnap megnézhetjük???

syfyboy 2011.04.07. 19:49:17

Valakit kizártak volna?...

Hódos Hajnalka 2011.04.07. 19:49:26

már elnézést, de mi a lónak a fasza történhetett????

dr. gernika 2011.04.07. 19:49:27

@beebeer: Az hol nő? Biztos van nekem is.

@hullámpapír: Ő mit mondott? :)

dr. gernika 2011.04.07. 19:50:00

@Hódos Hajnalka: Nem tudom, csakhogy neked kell majd megírnod. :(

joszif 2011.04.07. 19:50:41

Jerzy ha már ütött akkor szerintem nem alekot hanem Évát :D az ütne nagyot

foxglove (törölt) 2011.04.07. 19:50:48

De ha valami poén lesz a vége, Buci elmehet a p-ba.

csicserierika 2011.04.07. 19:51:12

megették egymást, Éva cefrét csinált valakiből?

Trevlovics 2011.04.07. 19:51:55

valami olyan, ami miatt nem lesz bátorságpróba, mert nincs kérdés, hogy ki menjen

joszif 2011.04.07. 19:52:00

@foxglove: ezt már én is vizionáltam néhány kommenttel feljebb, de mostmár bizonytalan vagyok, ha ezt így megjátsza a Buci akkor tényleg nagy szinész...

2011.04.07. 19:52:01

@gernika: a banyaháj, pont ott nő, ahol a babaháj, csak éltesebb korban. :(
Konkrétan hát- és hasháj.

Zelefánt 2011.04.07. 19:52:36

@Hódos Hajnalka:
Ha Te sem tudod, a világunknak valóban vége.

syfyboy 2011.04.07. 19:52:51

Biztos bunyó volt...Emiatt meg biztos kizárás...De kit?

Drogon 2011.04.07. 19:53:19

nabazz, vacsora ma kimarad

segédként is összehánytam volna magam

dr. gernika 2011.04.07. 19:53:32

@beebeer: Van :'( Pedig oda sosem voltam hízós.

sogeking 2011.04.07. 19:55:33

@joszif: engem pont ez zavar, hogy a műsor vezetése közben is használja színészi fortélyait

syfyboy 2011.04.07. 19:56:23

Az esti online-ba nem volt semmi? Senki nem tud semmit?

az igazi Olivér 2011.04.07. 19:56:27

Dzsörzi legépelte valaki fejét.

2011.04.07. 19:56:38

@Peter_Cs: Aranyos?????????????
Úrst'n! Ha látnál engem, még feleségül is kérnél. Reggel, smink nélkül, kávé előtt! :)

Townsend 2011.04.07. 19:57:15

@beebeer: Milyen 15? Jó az 30-nak is és akkor még finom voltam és nőies.

oriana 2011.04.07. 19:57:23

jaj, de nem átlátszó...
éva "ártatlan" képe...

dr. gernika 2011.04.07. 19:57:50

Hát ez elég szarul jött össze.

fran7 2011.04.07. 19:57:56

A Sopranosban voltak efféle jótanácsok.

Zelefánt 2011.04.07. 19:58:09

J-I mégsem hülye.
Ez újdonság ugyan, és meglepő is.

Mérges 1234 2011.04.07. 19:58:25

@Peter_Cs:

Mondom én látlak, olvaslak, de ilyen álat márpedig nincs.....

joszif 2011.04.07. 19:58:51

hát ezt kicsit szarul csinálták :s

Townsend 2011.04.07. 19:58:59

@Zelefánt: Én sose hittem, hogy az. Mármint hülye.

2011.04.07. 19:59:28

@gernika: nekem se volt soha, ezért is vagyok elkeseredve. De sebaj, MA már elkezdem a hasizmozást, holnaptól próbálkozunk a futással. Muszáj lesz időt találnom rá.

joszif 2011.04.07. 20:00:10

hát ha az lesz a nagy esemény hogy alek nem állt ki éva mellett akkor bekaphatják....

2011.04.07. 20:01:22

@Townsend: nem akartam nagyot mondani. A 30-at azért tartom túlzásnak, mert Laci meglehetősen kicsinek tűnik.

fran7 2011.04.07. 20:01:32

@beebeer: Egy biztató hajrát küldök neked. Véradás után megkaptam, hogy legközelebb néhány napig ne egyek túl zsírosat véradás előtt. Most ez újra motivál a futásra.

2011.04.07. 20:01:39

@gernika: örül, hogy már nem vagyok olyan vékonyka, mint egy éve, szereti, hogy van rajtam mit fogni :((((((
:)

Zelefánt 2011.04.07. 20:01:53

Hátha Éva szeme alatt sötétítette el valaki a karikát...
Reménykedjünk.

joszif 2011.04.07. 20:03:54

milyen térde van ennek az aleknak, elég deformált...

fran7 2011.04.07. 20:04:09

Éva a Jetson family női tagjára hasonlít.

rianna 2011.04.07. 20:05:08

@beebeer: ez a háj dolog most nagyon rossulesett, nekem is van :D

dr. gernika 2011.04.07. 20:05:10

@hullámpapír: Ebben legalább van valami pozitív. :)
Én meg itt örültem, hogy a betegség alatt hirtelen ledobtam 2-3 kilót, valszeg a bőröm is attól nyúlt meg kicsit, erre kapom a hurkákat...

No lássuk azt a döbbenetet.

2011.04.07. 20:05:11

@fran7: Jó, kezdjük el együtt holnaptól! :)
Én sokáig futottam, de tavaly nagyon elcsesztem a lábam, marha sokáig tartott a csonthártyagyulladás, mire elmúlt ellustultam.

joszif 2011.04.07. 20:05:34

Mit mondtam hogy a mini összefoglalóban lesz a lényeg és holnap mutatják.

basszák meg

Mérges 1234 2011.04.07. 20:06:01

@joszif:

Na most ezt hogy???

A többi része nem deformált vagy mi....

2011.04.07. 20:06:37

Hát Buci tényleg dögöljél meg!

oriana 2011.04.07. 20:06:40

húha, most látom, bucira tényleg ráborult a rózsaszín szemhéjpúder :D

2011.04.07. 20:06:50

@gernika: igen, ő alapvetően örül neki, én annyira nem :) pedig csak kb. 5 kilóról van szó, bár nem tudom, egy éve nem álltam mérlegen... nagyon nehéz így kontrollálni :))

vernon 2011.04.07. 20:08:00

Huhh durva hogy pont a Laci ennyire nem bírta.

2011.04.07. 20:08:05

@beebeer: na mi van most? mi ez a nagy feszület?

syfyboy 2011.04.07. 20:08:15

Na eggyel kevesebb..Lacika kiesett...vagyis kilépett...

dr. gernika 2011.04.07. 20:08:21

Mi, az, hogy feladta? Mert Gina nem feladta?

Zelefánt 2011.04.07. 20:09:00

Na, szegény L-I lemerült.
Vödröket elő, Anikó fullon fog pörögni.

Mérges 1234 2011.04.07. 20:09:02

Jobb így Lacinak, bár már mindegy ország, világ előtt hülyét csinált magából.

Mi szüksége volt erre???

fran7 2011.04.07. 20:09:04

@beebeer: Ma nyomtam már egy 7km-t. S a térdfájásom is elmúlt az új cipővel. Lehet neked is az okozta többek közt a csontgyulladást.

Townsend 2011.04.07. 20:09:15

@beebeer: Én most beszereztem egy gimnasztikai labdát, azon egyensúlyozva ülök a gép előtt. Nem is bírom sokáig. Azt hazudják, hogy a deréktáji hájra meg a mély hátizomra, satöbbire jó. Meg persze arra, hogy egyenes háttal ülésre kényszerít.

rianna 2011.04.07. 20:09:31

Hát, ilyen még nem volt? mások is feladták, mire való volt ez a cirkusz

2011.04.07. 20:10:05

@rianna: nekem is rosszul esett, reggel kétségbeesetten próbálgattam a tavalyi lenge cuccaimat (el is késtem), nem is értem, ez az izé, ez a banyaháj hogyan került ide???

Lijiang 2011.04.07. 20:10:22

jó döntés, valszeg durva pánikroham lehet, azzal nem is tudna bentmaradni.

Zelefánt 2011.04.07. 20:10:39

@vernon:
Legalább hozzábaszhatott volna néhány narancsot valamelyikükhöz, az azért mégiscsak elegánsabb távozás lett volna, ugye.
Pffff...

joszif 2011.04.07. 20:10:43

Nah akkor most változtatni kell a taktikán mert és az a nyerő aki most kimegy párbajozni mert az már tuti benne lesz a 3-ban. mert a köv. párbajon már nem lehet kivinni és akkor utánna már 3-an maradnak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 20:10:57

@vernon: @témázgató: @syfyboy: Már zsibbadtak a végtagjai, gerincsérves, inkább, minthogy lebénuljon!

Peter__Blau 2011.04.07. 20:10:58

Hogy fog ezután dolgozni a kemény testőr? Összeomlik a bezártságtól? Milyen ajánlólevél ez?

genevieve 2011.04.07. 20:11:02

na jól van, most meg majdnem a szivem állt meg...

eszem megáll, hogy mindent a nézettségért..

témázgató 2011.04.07. 20:11:24

Lehet bármilyen hülyének tartani Alekoszt és Évát idegbetegnek, de csak kitartanak.
A hit és becsület csak ennyit bírt.

maszatkonyha 2011.04.07. 20:11:42

@gernika:
más az indíték, ilyen okra hivatkozva nem adta még fel senki - szerintem erre gondoltak a szerkesztők.

joszif 2011.04.07. 20:11:50

@joszif: mert mert mert :DDDD átolvashattam volna :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 20:11:56

@Zelefánt: Márki Zsuzsi mehetne most be a helyére! ;):)

B.Andita 2011.04.07. 20:11:57

Legyünk reálisak, észre sem fogjuk venni, hogy nincs bent Laci. Mint ahogy azt sem vettük észre, hogy bent volt. :-)

dr. gernika 2011.04.07. 20:12:51

@hullámpapír: Most kapj észbe gyorsan, rám a megismerkedés (szűk 2 év) óta 15 jött fel, lassan de biztosan. Próbáltam párszor visszafordítani a folyamatot, de eddig nem sikerült. Talán most...

syfyboy 2011.04.07. 20:13:20

Szerintem ez akkor is a gyávaság jele. Alapjában egy gyenge ember és kész. Nála még Alekosz is erősebb, sőt még Anikó is. A nagy harcos feladta, aztán mind foghatja a stresszre, meg az idegeire...Eddig sem mutatott semmit, na most aztán megmutatta...h egy LÚZER!

fran7 2011.04.07. 20:13:35

Ezzel rövidül a VV? Éván rajta marad a kendő, mert ha igen akkor már a döntőben van. S így Anikó lesz a mérleg nyelve, azon múlik sok minden, kire fogja rakni a jelet.

Townsend 2011.04.07. 20:14:08

@Doubledecker: Önismereti tréningnek jó volt.

dr. gernika 2011.04.07. 20:14:13

@maszatkonyha: Hát na bumm. Én meg már komolyan kezdtem azt hinni, hogy ott esett össze az udvaron.

joszif 2011.04.07. 20:15:03

Anikó - Jerzy a várható párbajozó legközelebb így Ani a legesélyesebb a top3-ba. Viszont ha Aleknak van esze akkor megbeszéli Évával hogy egyenlőség esetén őt mondja és kiviszi Jerzy-t vagy Anikót. Ha igazán támogatja akkor Anikót viszi ki és akkor Éva - Alek - Béci a három döntős.(Mert akkor Éva - Jerzy lesz a top 4 párbajon )

2011.04.07. 20:15:20

@Townsend: olyan nekem is van, csak kicsit nagyot vettem, alig ér le a lábam róla.. :)
De megyek is, szerintem, ha füleltek, halljátok majd távoli sikolyaimat a nyújtásoknál. :)
Régen sokkal jobb életem volt, hetente 3-4x reggel futással tudtam kezdeni a napot, így simán 15-20 km hetente megvolt, de mióta ennyi munkahelyem van csak görbül a fejem az irigységtől reggelente, ahogy a buszból bámulom a futókat.

foxglove (törölt) 2011.04.07. 20:15:21

@fran7: nekem úgy tűnik, hogy már minimum 2 héte számoltak ezzel!

elek1 2011.04.07. 20:15:58

Laci ott hibázott, hogy nem a katonai hét elején lépte meg ezt,mert ezek után a civil vállalkozása sem néz sok jó elé.

Townsend 2011.04.07. 20:16:06

@B.Andita: Egyetértek. A macska a tied?

arkangyal44 2011.04.07. 20:16:16

Szép estét kommentlakok,na most ,hogy a becsület távozott a villából,és nincs bátorságos próba holnap nem eszik a csapat külön kaját :)No meg Éva múltját sem teregeti ki a párbajon :)

rianna 2011.04.07. 20:16:19

@beebeer: nekem is pár ruha a mérce, azokba kell visszafogyni. Feljönnek rám, de szorítanak :D Futni viszont nem szeretek, beleunok, nincs cél, csak mész. Hasonló okból sétálni sem szeretek, a maximum annyi, hogy gyalog jövök haza a városból, na az már cél:D

témázgató 2011.04.07. 20:17:58

@elek1: "Laci ott hibázott, hogy nem a katonai hét elején lépte meg ezt,mert ezek után a civil vállalkozása sem néz sok jó elé."
TÖKÉLETESEN UGYANERRE GONDOLTAM!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 20:18:00

@joszif: Éva megnyeri, Alekosz meg marad bent az új műsorával.

Drogon 2011.04.07. 20:18:26

Jól tette László, nem is volt odavaló eleve.

2011.04.07. 20:18:45

@rianna: én viszem az mp3-at, zene a fülbe, isteni!
Cél meg van bőven, már annak is örülnék, ha ennyi idő után egyhuzamban le tudnám totyogni a futókört. :)

Tompó 2011.04.07. 20:19:20

Hát pedig reméltem, hogy valami jó kis bunyó történt a villában..:DDD Ehhez képest a nagy kemény harcos, kommandós, pszichoterrorista nem bírta idegekkel! Kicsit ciki azok után amit előadott....

B.Andita 2011.04.07. 20:19:55

@Townsend: Igen, az én cicám. Zsófika.
Egyébként még az is jár a fejemben,hogy lehet, hogy rájött végre, hogy esélye sincs nyerni. Azért, ha végignézzük az elcsépelt frázisok puffogtatásán kivül, nemigen szólalt meg. Vagy nem jól látom?

dr. gernika 2011.04.07. 20:20:33

Olivér a legnagyobb napraforgó, fene azt a kétszínű pofáját.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 20:20:52

@syfyboy: @elek1: @témázgató: Évát és Anikót címkézték fő idegbetegeknek, erre a harcedzett biztonságtechnikai szaki dobja be a törülközőt! Nem sok jót ígér ez Lászlónak!

genevieve 2011.04.07. 20:21:13

senki nem nézi a fókuszt?

Zelefánt 2011.04.07. 20:21:29

@Peter_Cs:
Most tényleg egy nagy kérdőjel van a fejem felett, mint a képregényekben.
Ti. fogalmam sincs, mire gondolsz, bennem semmiféle rosszindulat nincs... vagyis van, de nem azokkal szemben, akik a villában csöveznek, sokkal inkább azokkal, akik a Parlamentben teszik ugyanezt, de ez nem az a blog, ahol ezt kifejthetném.
Úgyhogy:?????

vernon 2011.04.07. 20:22:07

@Tompó: hát igen, azért furcsa, mert épp ő dumált a pszichológiai hadviselésről, aztán ő bírta a legkevésbé.
Sztm egyébként azért mert kb kezdettől fogva nem érzi jól magát. Ha 5 hónap alatt valaki mindennap úgy kel fel hogy "de szar ez az egész" akkor nem csoda ha kiborul.

genevieve 2011.04.07. 20:22:10

@gernika: jaja, ő most kiáll gigi mellett??????
MOST??????

joszif 2011.04.07. 20:22:16

@Peter_Cs: Hát az nem hiszem de úgy legyen...
Ha van eszük Éva és Alek szétdobálja a jelet és arra játszik hogy Alekot válasszák ki. Így kiviszi Anikót amivel biztosítja az Éva - Jerzy párbajt ahol Éva is bekerül a Top 3-ba.

B.Andita 2011.04.07. 20:22:30

@Tompó: Kire gondoltál? Ki ugrik össze kivel? Jó kis csetepatét én is néztem volna....

Szerénke. 2011.04.07. 20:22:34

Sziasztok!
Csak azért kukkantottam be, hogy az elméletemet megosszam Veletek.
Szerintem a Lacit az RTL bírta rá a távozásra, bugyibuci közölte is, hogy holnap lesz tálalva ennek a következménye. Nektek nem gyanús, hogy pont most, mikor az egyik villalakó kiesése körül botrányok voltak? Meg amúgy is, erre mi lehet a megoldás? Most már új játékost nem indítanak, az biztos. Szerintem visszaküldik Gigit.:D

Mérges 1234 2011.04.07. 20:22:53

@Townsend:

Palesztin gyerekeket belezni a sivatagban, az nem önismeret???

Lijiang 2011.04.07. 20:23:15

@genevieve: ja, Gigi hányja egymásra a szavakat.

sogeking 2011.04.07. 20:23:22

@Hódos Hajnalka: esetleg Gianni Morandi rajongó vagy?

2011.04.07. 20:23:55

@gernika: Ajaj, hát jó, figyelek, nem tudom, hogy tudnám kezelni ezt a helyzetet. Sok sikert neked, kitartás, remélem, sikerül ledolgoznod, amennyit csak szeretnél :)

B.Andita 2011.04.07. 20:24:13

@genevieve: Nézem, de mit kell nézni benne? A Lacis sztorit?

vernon 2011.04.07. 20:24:20

@joszif: Alek Anit nem fogja kivinni, mert tetszik neki :)

frea 2011.04.07. 20:24:41

@genevieve: Szia, kimaradt a mai. Az Oliver a Gigi mellett?Hol lehet látni, olvasni?

rianna 2011.04.07. 20:25:11

@beebeer: nekem van pár ötletem, csak ahhoz mind pénz kell. Remélem, már nem sokáig tart ez az munkahiányos állapot:)
Persze, a fogyás a cél, de nekem akkor kell egy részcél a futáshoz :)
Görkorcsolyázni is tudok, csak nem igazán tudom, merre mehetnék itt. Meg picit félek, mert egyszer elestem és jól bevertem a hátam.

Szerénke. 2011.04.07. 20:25:40

@gernika: Nekem tapasztalat, hogy máshogy nem fogyok csak úgy, ha nagyon keveset eszem. Van, hogy egy nap egy győri édes, aztán korpás keksz és esetleg estére a korpás keksz mellé zöldség, felvágott. Így nekem lement júliustól decemberig 8 kg.

arkangyal44 2011.04.07. 20:25:57

@genevieve: de igen,biztosan sokan nézik:)

én is :)

Tompó 2011.04.07. 20:26:17

@vernon: Valahogy vele kapcsolatban mindig ez a szó jutott eszembe:Szánalmas!!!!@B.Andita: Gondoltam Éva begajdult és szétkapta a bandát:D azt megnéztem volna, ahogy megfejeli Erzsit( Tudod egy jó kis csajos bunyó:DDDD)

Szerénke. 2011.04.07. 20:26:41

@rianna: Még gyerekkoromban görkoriztam, de hamar letettem róla, mert az útviszonyok katasztrofálisak és minden repedésben felbuktam.:S

Szerénke. 2011.04.07. 20:27:25

@Tompó: Én is először erre tippeltem, hogy valaki nekiment a baltával a másiknak.:D

genevieve 2011.04.07. 20:27:44

@Lijiang: @Szerénke.: @B.Andita:

előbb volt gigi a fókuszban, jól van, egy csomó irterjún túl van, vásárolgat, részt vett egy jótékonysági bulin mint mixer (csak úgy dobálta a poharakat) és a bevételt a japán cunami áldozatainak ajánlották fel
és pécsen a bölcsészkarra ját ,és egy másik főiskolára ami gazdasági vonalon megy
na és ennek a végén nyilatkozott oli, hogy szerinte nem szabad elitélni gigit azért mert ott volt az erotika kiállításon , semmi gond nincs ezzel....

témázgató 2011.04.07. 20:28:03

Amíg mi itt egész jól elvagyunk a nagy VV. problémáinkkal, addig Japánt újra 7,1 erősségű földrengés rázta meg.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.07. 20:28:04

látom mások is a bunyóra tippeltek, kár h semmi nem volt. de legalább éva egyre rusnyábban néz ki.

Lijiang 2011.04.07. 20:28:13

@frea: Oli annyit mondott, hogy nem gáz az erotika sós hoszteszkedés, inkább az a baj, hogy ezt nem vállalta be a többiek előtt. Gigi meg azt mondta, hogy a fétis filmeket nem tekinti felnőttfilmnek. (ja, matiné)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 20:28:21

@Zelefánt: Ez a rosszindulatú, te írtad:
"Hátha Éva szeme alatt sötétítette el valaki a karikát...
Reménykedjünk. " - Mi ez, ha nem tömény rosszindulat?!

_most_ 2011.04.07. 20:28:30

Beküldhetnének Laci helyett valakit, mondjuk a Tordast megint, egyszer már bevált :)

2011.04.07. 20:29:03

@Szerénke.: nekem a tuti a nagyon komoly betegség, vagy a szerelmi csalódás :D

foxglove (törölt) 2011.04.07. 20:29:19

Van egy nagyon vad tippem: leveszik Éváról a kendőt.

Townsend 2011.04.07. 20:29:50

@B.Andita: Juj de cuki. Macskamániás (is) vagyok. De, tisztánlátó vagy. A kérdés az, hogy miért erőltette eddig.

Szerénke. 2011.04.07. 20:30:19

@genevieve: Ja, értem. Biztos Olivér pofára esett a fogadtatáson és most elkezdett Gigihez dörgölődzni. De az én összeesküvés elméletembe is illene ez a pálfordulás.:D

B.Andita 2011.04.07. 20:30:23

@vernon: Ha tényleg katona volt, akkor meg birnia kellett volna. Nekem van "zsoldos ismerősöm" hát nem hinném, hogy az lett volna a legnagyobb baja, hogy nincs hit-becsület...Szánalmas.
Nekem sokkal jobban lejött volna ez az egész történet, ha valaki kiáll, és azt mondja, gyerekek ez és ez van, Lacinak fel kell adni a játékot.Nem sirni...basszus...de miért sirt? Siratja az elmult 132 napját? Vagy a zsetont? Vagy mert nem sikerült maga alá hajtani Anit? Vagy mit?

Trevlovics 2011.04.07. 20:30:35

bazmeg, én kurvára sajnálom a lacit. az egész életével van gond, a villalét csak ennek a gondnak volt a katalizátora, nem a bezártságról van itt szó.

arkangyal44 2011.04.07. 20:30:42

@genevieve: de igen,biztosan sokan nézik:)

én is :)köszönöm az emilkét :)

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 20:31:03

Laca! Nem lett volna kötelező megenni azt a pókot, nemet is mondhattál volna. 187 napja várjuk, hogy mozgósíts minket, erre ezt teszed velünk. És még Alekot se köpted le búcsúzóul. Bent töltött teljesítményedet 4 pontra értékelem. És most lássuk a kettes számú dokit, a létszámnak meg kell lennie. Remélem megnyeri a játékot.

Szerénke. 2011.04.07. 20:31:15

@hullámpapír: Komolyan?:O Milyen érdekes. Én olyankor elhagyom magam és a hűtőt is igen gyakran kezdem el látogatni.:D

Townsend 2011.04.07. 20:31:31

@Doubledecker: Messziről jött ember... Még egy csirke kibelezését sem nézem ki belőle.

Zelefánt 2011.04.07. 20:31:35

@Peter_Cs:
Némi irónia.
(Az én bolygómon.)

Szerénke. 2011.04.07. 20:32:22

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Erre írtam, hogy szerintem visszaküldik a Gigit.:D

B.Andita 2011.04.07. 20:32:44

@Tompó: Egyébként azt gondoltam kicsit én is, hogy Éva és Erzsi konfliktus volt De ez a lefejelés....jó ötletnek tűnik. Előtted van, hogy hemperegnek a földön egymást haját tépve....:-)))))

Townsend 2011.04.07. 20:33:10

@Peter_Cs: Na végre valamiben egyetértünk!

TapOut 2011.04.07. 20:33:49

@Szerénke.: erre gondoltam én is. Milyen érdekes, hogy Laci pont akkor távozik, miután megfogadta, hogy kitálal Éváról...

rianna 2011.04.07. 20:33:59

@Szerénke.: én arra tippeltem, hogy Laci annyira beteg, hogy nem megy vissza. De ez triviális és túl kézenfekvő megoldásnak tűnt, plusz Buci is előrevetítette a sosem látott tragédiát, aztán tessék:D
Otthon falun most jó az út, de dimbes-dombos az egész, és tele van apró felhordott kavicsokkal, ezért is estem el:)

Hódos Hajnalka 2011.04.07. 20:34:16

@sogeking: jó lesz az adriánó cselescsávónak is :D

B.Andita 2011.04.07. 20:35:08

@Townsend: Épp itt aludik mellettem kinyúlva, de mondtam Neki, mit mondtál róla. Köszöni.

fran7 2011.04.07. 20:35:25

@Trevlovics: Pontosan. Nem működő cég. kiltástalan jövőkép, bizonytalan magánélet, bezártság, nagyon sok túlsúly, folyamatos őrlődés. Picit több humorérzék, kicsit több edzés segített volna neki, de így is inkább sajnálatra méltó, mert bárki kerülhet ilyen helyzetbe, még én is. S onnan nagyon nehéz felállni.

2011.04.07. 20:35:32

@rianna: azt szokták mondani, hogy a futás a legolcsóbb sport, ez persze azonnal megdőlt, ahogy komolyabban kezdtem csinálni. Egy jó futócipő 25-30 ezer, futócuccok, széldzseki, mondjuk ezeket egy spéci turkálóban szerzem be, de mégis ... Nincs olcsó sport. De most már tényleg mentem tornászni, hadd viduljanak a pasik, nincs másutt hely csak a nappaliban, lelkes szurkolóim lesznek. :)

joszif 2011.04.07. 20:35:50

Anno azt mondták amikor szandi ha megnyeret volna a párbajt és nem megy vissza akkor beküldenének valakit. Most is elképzelhető.

oriana 2011.04.07. 20:36:14

"harcművészként a világ egyik legjobbja..." mi van?!

vernon 2011.04.07. 20:36:50

@B.Andita: Anis dolog szerintem sokat belejátszott. Meg gondolom most teljesen bepánikolt ezektől a bogaras feladatoktól, sztm attól félt hogy ha rá kerül a sor, ő egyet sem fog tudni megszerzni, és akkor az mekkora szégyen a számára. Ráadásul joggal érezheti, hogy vele szemben sokkal nagyobb a nézők elvárása, főleg hogy előadta eleinte, hogy ilyen-olyan antiterrorista, stb. Na most mondják rtl-en

Zelefánt 2011.04.07. 20:37:00

@Hódos Hajnalka:
Láttad a Blöff-öt?
(Nem a bradpittcigósat, hanem Celentano/Anthony Quinn-es olasz filmet?)
(Kinek mer meglenni?!...)
(Jelentkezzék.)

foxglove (törölt) 2011.04.07. 20:37:10

@Szerénke.: nekem az a fura, hogy mintha már hetek óta be lenne kalkulálva ez a helyzet, ezért haladt ilyen lassú tempóban mostanában a műsor.

Szerénke. 2011.04.07. 20:38:47

@TapOut: Jé, tényleg... Ezt el is felejtettem. Na, még egy dolog. Nem szoktam hinni az összeesküvés elméletekben, de ez azért kísértetiesen klappol.:D Majd kíváncsi leszek, hogy holnap mi lesz ennek a megoldása, szerintük.
@rianna: Az elején nekem is az volt a legelső tippem, hogy valakik összeverekedtek, mert ilyen még tényleg nem volt. Attól a Zsuzsi lökdösődéses-narancsdobálástól eltekintve.
Igazából azt vettem észre, hogy sehol nem lehet jól görkorizni. Az aszfalt is nagyon érdes, még talán a beton, de kevés helyen van tükörsimára megcsinálva. Nálunk is kellenének ilyen csarnokok, ahol görkorizni lehet, mint a jenkiknél.:)

Szerénke. 2011.04.07. 20:38:47

@TapOut: Jé, tényleg... Ezt el is felejtettem. Na, még egy dolog. Nem szoktam hinni az összeesküvés elméletekben, de ez azért kísértetiesen klappol.:D Majd kíváncsi leszek, hogy holnap mi lesz ennek a megoldása, szerintük.
@rianna: Az elején nekem is az volt a legelső tippem, hogy valakik összeverekedtek, mert ilyen még tényleg nem volt. Attól a Zsuzsi lökdösődéses-narancsdobálástól eltekintve.
Igazából azt vettem észre, hogy sehol nem lehet jól görkorizni. Az aszfalt is nagyon érdes, még talán a beton, de kevés helyen van tükörsimára megcsinálva. Nálunk is kellenének ilyen csarnokok, ahol görkorizni lehet, mint a jenkiknél.:)

fran7 2011.04.07. 20:38:51

@Hódos Hajnalka: A videón van egy csávó, aki szólót is énekel göndörhajú bajusz pici szakáll, fülbevaló. Ki ő? A legtöbbet felismertem, de vajh ki ő?

foxglove (törölt) 2011.04.07. 20:39:12

@Peter_Cs: szerintem volt már rá precedens (hogy Béci szavaival éljek), szóval van rá esély.

sogeking 2011.04.07. 20:39:19

@Hódos Hajnalka: az ok, de a klipben nincs:) (hacsak el nem bújt Gattuso mögött)

Szerénke. 2011.04.07. 20:40:18

Bocsi, hogy kétszer ment.:S
@foxglove: Ezen még nem gondolkodtam, de ez is elképzelhető. Már akkor is rezgett a léc, mikor Lacinak a háta fájt. Mondjuk azt nem értem, hogy ha van pszichológus (és tudtommal van), akkor annak nem tűntek fel a depresszió jelei? Az nem ilyen hirtelen jön...

genevieve 2011.04.07. 20:41:08

hát én meg siettem haza, oszt:-DD

2011.04.07. 20:43:05

@Szerénke.: nekem olyankor hetekig borsószemnyi a gyomrom, az alvással is gondok vannak, csoda, hogy csak fogyok, nem pedig gyomorfekélyt kapok :) pár éve egy héten keresztül a napi táplálékom kb. 15 deka fornettis valami, meg egy tábla csoki volt ilyen helyzetben, így ment le egy hét alatt 4-5 kiló :) mondjuk félek, ma már ez nem menne, állítólag idővel lassul az anyagcsere.
másfél éve meg, mikor ledöntött a h1n1, hááát, akkor volt még egy érdekes formám, de utána hamar visszaállt a betegség előtti állapot :)

foxglove (törölt) 2011.04.07. 20:43:31

@Szerénke.: ha összeesküvés elméletet gyártunk, akkor szerintem Laci ezt a döntését kb. már a jótékonysági hét előtt/után bejelentette, csak meggyőzték, hogy idáig maradjon, addig is szépen elhúzták a párbajokat, de valami biztos, hogy nem kerek ebben a történetben.

B.Andita 2011.04.07. 20:45:00

@vernon: A nézőknek az is elég lett volna, hogy a "hülyeségeketbeszélek" helyett néha "jópofavagyok" jelmezt vesz fel. Szerintem qrva uncsi pasi volt. Nem tudom milyen lehet a kinti életben, de ott bent borzasztó volt.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 20:45:05

@Szerénke.: Az orvosok visszaengedték volna Lacát, de amikor meghallották, hogy Alek szerint már nem villakompatibilis, inkább további kezeléset javasoltak. Szomorú, mert így nem hétről hétre fogy a falka, hanem napról napra. Szegény Béla, jövő héten már csak egyszemélyes falka lesz.

Townsend 2011.04.07. 20:45:32

@Szerénke.: Az rtl-klubnak az az érdeke, hogy minél "drámaibb" legyen egy ilyen eset, hogy a Stohl felmutathassa a szinészi vénáját. Jó kis képzavar, képzeld el!

Szerénke. 2011.04.07. 20:46:57

@hullámpapír: Nagyon durva vagy.:O Barátom is amúgy ilyen, egy hétig nem eszik semmit és le is megy róla a felesleg. Én bezzeg hónapokig görcsölök, de így sem tudok mit csinálni az alkatommal, olyan erős és vastag csontjaim vannak.:D
Ezt én is hallottam, hogy idősebb korban ez még nehezebb. Anyu is szenved, pedig nem eszik sokat. Jó, nincs elhízva, csak van rajta 4-5 kg, de úgy sajnálom szegényt.:(
Volt h1n1??? Gondolom nem volt más, mint egy hétköznapi influenza.

rianna 2011.04.07. 20:47:41

@Zelefánt: nekem ismerős, de valamikor gyerekkoromban láthattam, sokra nem emlékszem:)
Na, mondtam is valamit, meg nem is:)

@Szerénke.: jajjj, ez olyan jó lenne, sajnos nem a közeljövőben fog megtörténni:(

Hódos Hajnalka 2011.04.07. 20:47:46

@fran7: Massimo Oddo. A Lazio csapatkapitányaként igazolt át az AC Milanhoz. Piha. Ma is Milanos, már ha annak lehet nevezni :)

2011.04.07. 20:48:05

@droid_: szidhatjuk évát is, az is jól megy :)

Townsend 2011.04.07. 20:48:48

@B.Andita: Magát adta, és az sajnos ilyen volt. Hit, becsület = sótlan lúzer.

Hódos Hajnalka 2011.04.07. 20:49:13

@sogeking: na jó, csak ez kb. olyan, mintha Marilyn Mansonnak tulajdonítád a Tainted Love c. számot :))

B.Andita 2011.04.07. 20:49:30

@hullámpapír: De most nem is csinált szegény semmi kirívót....

joszif 2011.04.07. 20:49:38

@Szerénke.: Nagyon ne irigykedj mert azok a kilók amik a stressz meg a depresszió miatt mennek le az emberről azt nem igen szokták szeretni a szenvedő alanyok. Sokkal rosszabb nekik az a helyzet ami miatt lemegy róluk mint jó nekik hogy fogynak...

dr. gernika 2011.04.07. 20:49:54

@genevieve: Hányinger ez az ember.

@hullámpapír: Köszi :)

@Szerénke.: Igen, én tornázok rendszeresen, de ha nem diétázok mellé keményen, csak rosszabb lesz a helyzet.

Townsend 2011.04.07. 20:49:54

@droid_: Mit akarsz, mi legyen? Savazóklub?

Szerénke. 2011.04.07. 20:50:20

@foxglove: Ugye? Nekem is szinte rögtön az ugrott be, hogy mi van? Tegnap annyira hangoztatta bugyibuci, hogy már visszament a villába, folytathatja, stb. Nem is értettem, mert bennem fel sem merült, hogy abba kell hagyni. Nekem is rendetlenkedik a szívem, főleg ha amúgy is beteg vagyok, de ezzel együtt lehet élni, nem egy olyan dolog, hogy emiatt fel kell adni a játékot.
@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Még a dokik is meghajlanak Alekosz nagysága előtt. Amit mond, azt szent és sérthetetlen.:D
@Townsend: Jaja, nagyon fel lett ez vezetve, mi meg szerintem megint megvezetve.:D De ez majd holnap kiderül, kíváncsi leszek igazam lesz-e és visszaküldik a hugicát.:)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.07. 20:52:23

@Townsend: ja egy jó kis anyázásba beszállnék de a hájhoz nem tudok mit hozáfűzni

éva rondább mint valaha, a pálinka sem segített ma. ja és ollllyan ostobán próbált kifaggatni a dzsörzét, h még ő is pofánröhögte xD

Zelefánt 2011.04.07. 20:52:40

@rianna:
Hetvenes évek, deréktájt.
Szélhámosos mozi, jó arcokkal.
Szórakoztató, de eltűnt.
(Nem lehet sehonnan sem megszerezni, és a TV-ben sem lökik.)

0511 2011.04.07. 20:52:59

Hajni! Köszö, köszi nagyon a videoért!!!
Az Éva képek..., hát ilyen lehetett tán József Attila mamája , mikor a dagdt ruhát vitte a padlásra

rianna 2011.04.07. 20:53:33

@hullámpapír: én kb. 6 kilót fogytam le, úgy, hogy nem kínoztam magam, csak kevesebbet ettem. Szerencsés alkat vagyok, ennyi elég volt, bár régebben bármit megehettem, nem látszott rajtam :)Most viszont megálltam és ideje, hogy sportolni kezdjek. Tudnék még éhezni, nem esik nehezemre, de nem akarom, hogy bizonyos helyekről fogyjak *blush*

@droid_: nem kötelező olvasni :D

Szerénke. 2011.04.07. 20:54:37

@rianna: Szerintem sem, ha meg mégis olyan drága lesz, hogy a kutya nem fogja tudni megfizetni. Nekem pl nagyon bejönne ez a kangoo vagy hogy írják, de nincs feles 40 ezer Ft-om, hogy megvegyem a cipőt plusz havi 10 ezer, hogy bérletre költsem, sajnos.:(
Most ezt néztem ki magamnak, de félek, hogy ez is álom marad.:S
www.reebok.com/HU/product?modelId=30039330&articleId=J16479
@joszif: Az azért túlzás, hogy komolyan irigykedem, főleg, hogy ezek pikk-pakk visszajönnek. Az a legfőbb baj, hogy én imádok enni, és sokat is bírok enni. A Nevelőapám mindig mondja, hogy velem szeret enni járni (voltunk tavaly az egyik Trófeában), mert jó ízűen eszek.:D
@gernika: Ezt én is észrevettem régebben. Most lassan már másfél hónapja heti 5-6 alkalommal végigcsinálok egy mozgássort, és állítólag már látszik az eredménye. Persze magamon nem veszem észre.:) De jó alkalom erre a VV, azalatt gyorsan vége a tornának is.:)

fran7 2011.04.07. 20:54:38

@Hódos Hajnalka: Köszi. Így legalább nem égek be milanos tesóm előtt, mikor mutatnám a klippet. :)

2011.04.07. 20:54:49

@Szerénke.: hát kicsit keményebb volt, legalábbis én még nem éltem meg így egyetlen influenzát sem, pedig csak utólag tudtam meg, hogy h1n1 volt. jellemzője volt a minden eszközzel csillapíthatatlan, nagyon magas láz, olyan köhögés, amit még életemben nem tapasztaltam, takony, hányás, és bazi gyorsan leterített (hétfő délután még semmi bajom nem volt, éjjel már fetrengtem)
amúgy tényleg azt mondják, nem kell tőle félni, önmagában tényleg nem veszélyesebb, mint egy sima flu, csak akkor durvul el nagyon, ha egyébként is van valami gebasz (szív-tüdő, akármi probléma), de azért kicsit fostam, hogy ottmaradok :)

Townsend 2011.04.07. 20:55:01

@droid_: Célszemélyt kérek az anyázáshoz, nem akarok személyeskedőnek látszani. Válaszd ki te az áldozatot.
Még az ultrahangos hájbontáshoz sem akarsz hozzáfűzni semmit. Pedig az mindent visz.

Hódos Hajnalka 2011.04.07. 20:55:01

Lázár Lászlónak szívem összes szeretetével küldöm. befosásgyanús, vigyázzatok! :DDD

www.youtube.com/watch?v=kw8tZjd2dqI

Szerénke. 2011.04.07. 20:55:29

@droid_: Ezt én is akartam írni, hogy irgalmatlanul néz ki smink nélkül. Lehet nem lenne szabad ennyi kennie az arcát, szerintem attól is zsírosodik ennyire.

2011.04.07. 20:56:06

@B.Andita: most nem is szidom :) nincs kedvem.

joszif 2011.04.07. 20:56:46

@Szerénke.: gondolkodtam hogy kihúzom az irigykedést de hirtelen nem találtam helyette más megfelelő szót. (erősnek éreztem én is )

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.07. 20:57:08

@rianna: nem kötelező hanem unalmas. akkor legalább küldjetek képet h lássam miről is van szó. de ne szégyelljetek ám levetkőzni

fran7 2011.04.07. 20:57:40

@Szerénke.: Ajánlom a Kalenjit, Decathlonos saját márka. 4e ft. S ha nagyon gyorsan szétmegy, akkor szinte szó nélkül visszacserélik. Első félévre bőven megteszi.

Szerénke. 2011.04.07. 20:58:36

@hullámpapír: Akkor most azért örülök, hogy beoltattuk magunkat. Eredetileg nem is akartuk, csak az Öcsém még általános iskolás és mondták, hogy Ők ingyen megkapják. Aztán még elég kicsi és félt a szuritól, így megígértük, hogy akkor mi is beadatjuk magunknak.:) Ez volt tavaly. Idén nekem el lett felejtve, pedig a vakcina ott kandikál a hűtőben.:D
Azt nem csodálom, hogy féltél. Nekem 3 éve volt nagyon makacs mandulagyulladásom (amúgy is hajlamos vagyok a torokfájásra) és a láz sem akart lemenni, hiába szedtem az algo-t, holott én sosem szoktam belázasodni.:S

2011.04.07. 20:58:53

@rianna: én alapvetően a tápanyagok 80%-át nasi formájában viszem be :) egyébként rohadt keveset eszem :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 20:58:58

Srácok, nem láttam a műsort, csak most olvasom.

Azt értem, hogy LAci otthagyta a dolgot, de volt ezen kívül is valami rendkívüli amiről beszéltek és csak holnap mutatnak meg? Nem vágom a kommentfolyamból.

LÉÉÉÉCCIIII!! :)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.07. 20:59:12

@Townsend: az évát anyázzuk, akkor lehet h még maradok (20 perc múlva leér a film)

2011.04.07. 20:59:45

@Szerénke.: én is beoltattam magam, mindkét influ ellen :D 5 nappal utána kezdődött.

Szerénke. 2011.04.07. 21:01:37

@joszif: Sebaj, a lényeget értettem.:) Csak sajnos egész életemben végigkísér a kilókkal való küzdelem és nagyon bosszant, hogy más meg tömi magát, mint a majmot és semmi nem látszik meg rajta.:D De úgy gondolok rá, hogy nekem ez a szenvedélyem és mégis meg tudom állni, így jogom van pampogni a bagósoknak.:D
@fran7: A Decathlon amúgy nagyon jó, most egy szivacsot akarok venni, mert a talajgyakorlatoktól kisebesedett a könyököm.:D De ezt a cipőt is megnézem, mert nagyon vágyok egy ilyenre.:D

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.07. 21:02:21

@Gee Halen: semmi. mutattak még pár kocka bőgést holnapról (jááj olyanok voltatok mint a családom jááj)

Szerénke. 2011.04.07. 21:03:17

@Gee Halen: Semmi említésre méltó. Béla megcsinálta a gusztustalan feladatot, mindenki kapott vacsorát, Éva & Alekosz fúrni kezdték a többieket.
@hullámpapír: Hát erre nem tudok mit mondani. Nagyon durva, de a lényeg, hogy felgyógyultál belőle.:) Most (lekopogom) már lassan egy negyed éve nem voltam beteg.:)

fran7 2011.04.07. 21:03:34

@droid_: Ha izgalmassá akarod tenni, eme ténykedésedet. Kérdezd meg PetiCsé véleményét Éváról, s arra reagálj. Javítani fogja a retorikai képességed. Sok feszültséget le tudnál vele vezetni.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.07. 21:05:31

@Gee Halen: hát a laci. meg a béci majdnem. anikó is biztos de annak nincs hírértéke, azt mutatták

@fran7: ehh, ismerem, menthetetlen

csicserierika 2011.04.07. 21:06:40

egy jó kis válás és máris meg van a motiváció a fogyáshoz.
Én nagyon csinire lefogytam, majd hamarosan újra férjhez mentem, és kezdődtek a jó kis vacsorázások újra.
Eredmény ott vagyok, ahol a part szakad, de legalább kétszer is voltam bombázó.
Ja, a második férjemnek így is tetszek :)

Townsend 2011.04.07. 21:07:27

@droid_: Valahogy elszíntelenedett éva. És nem a sminkhiányra gondolok. Lehet, hogy immunis lettem rá. Vagy csak ez is a taktika része? A nagyon szörnyűből fokozatosan a simán szörnyűbe csúszni? Ravasz!

2011.04.07. 21:07:50

@Szerénke.: szerintem ezzel sokan vagyunk úgy (bár téged nem látlak), hogy igazából nem a kilókkal, hanem az önképünkkel van bajunk. engem még soha senki nem kövérezett le, sőt, inkább levékonyozni szoktak, anyum mindig kajával tömne, mert szerinte olyan kis egyszálbél vagyok, én persze ezt tök másképp látom, és mindig van/volt magammal valami problémám. itt vastag, ott puha, semmi nem jó :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 21:08:15

@droid_: Aha, köszi.

És mi volt ez a "Jerzy verekszik" dolog, amit többen írtak?

Tudom, tudatlan vagyok, haljak meg :D

Szerénke. 2011.04.07. 21:09:19

@csicserierika: Ezt én is észrevettem, mondjuk még nem válásnál. Mikor elkezdtünk járni a Barátommal, akkor vékony voltam (Anyuék szerint már csoffadt), aztán Mellette újra elkezdtem húst enni, meg jókat vacsizni, és már megint ott tartottam, mint gimiben.:D De most erőt vettem magamon, mert már engem zavart. Őt nem zavarja, sőt hisztizik, hogy eltűnt a fenekem (szerinte).:D

2011.04.07. 21:09:37

@Szerénke.: ne is legyél :) azóta én is most estem le a lábamról gyorsan egymás után kétszer, de a betegségtudat-ingerküszöböm már magasabban van kicsit :)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.07. 21:10:19

@Gee Halen: csak a vágy beszélt belőlük (de én is ennek drukkoltam)

B.Andita 2011.04.07. 21:10:44

Már látom magam előtt a blikk holnapi cimoldalát: "A végső győzelemre esélyes Lacinak fel kellett adnia a küzdelmet....Jesszus, gondolom igy fogják tálalni

sogeking 2011.04.07. 21:10:53

@Gee Halen: mindenki arra vágyott titkon, de mégsem az történt, talán majd holnap :D

rianna 2011.04.07. 21:11:07

@Szerénke.: a zsíros bőr nem a sminktől zsíros. A sminktől vagy a környezeti hatásoktól egy kb. normál bőrön megjelenhetnek pattanások néha,de a zsírosságot nem befolyásolják.
Mozgás szempontjából pilates, capoeira és tánc a tippeim, aztán meglátjuk:)

@Zelefánt: az mtv1-en lehetett régen, a zenéje különösen ismerős.

B.Andita 2011.04.07. 21:11:46

@Gee Halen: Csak a vágyainkat ecsetelgettük...

fran7 2011.04.07. 21:12:05

@Gee Halen: Csak azt vártuk, hogy hátha Jerzsy művelt valami olyat, ami médiatörténelem, Bár nem vagyok a pillangóeffektus híve, de minden eltelt nap megváltoztatja a játék menetét. Minden nap történelem.

Lijiang 2011.04.07. 21:12:20

@Townsend: fegyelmezi magát, hátha bejut a döntőbe, amikor jött belőle a hülyeség, szórakoztatóbb volt. viszont kiderült, hogy nem teljesen pszichopata, nyeldekelt a Jerzyt kifaggatás közben.

csicserierika 2011.04.07. 21:12:25

@Szerénke.: na ugye, bízzuk a férfiakra.
Azt még sohasem mondták, hogy de szép sovány:) (régi öreganyámos mondás )

Szerénke. 2011.04.07. 21:12:48

@hullámpapír: Az a baj, hogy nálam az is belejátszik, hogy számolom ezeket a rohadt bmi-s indexeket és nekem teljesen fals eredményeket ad. Papíron 52 kg lenne az optimális súlyom. Namármost, mikor Anyuék szerint is (Akik aztán mindig beszólnak, ha felszaladnak a kilók) csoffadtka voltam, akkor voltam 58 kg, úgy, hogy egy nap megettem két üveg milánói/bolognai szószt és fizikai munkát végeztem.:D El lehet képzelni, hogy akkor hogyan festenék 52 kilósan.:D
Örülj neki, hogy a többiek vékonynak látnak, én általában ha más sokan mondják, hogy jól nézel ki elhiszem.:) Olyanok úgysem leszünk, mint LA-ban a nők. Már gondolkodtam rajta, hogy azok biztos az űrből jöttek.:D

dr. gernika 2011.04.07. 21:14:08

@beebeer: Van olcsó sport, letöltöm netről az edzéseket és itthon nyomom rá rongyokban. :) Eddig csak pár kézi súlyzóra ruháztam be.
Lassan kacérkodom a gondolattal, hogy elmegyek nyilvános órákra is, majd ha már lement pár kiló és lesz kidobálni való pénzem...

2011.04.07. 21:15:25

@Szerénke.: vagy photoshopLand-ból/ből :)
na mennem kell üvegtigris 3-at nézni :)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.07. 21:16:36

ha nyomod a shiftet akkor fut, az már sport nem? (iddqd-ről loptam, respect a szerzőnek)

Szerénke. 2011.04.07. 21:17:14

@hullámpapír: Köszi.:) Lehet, hogy ez nagyban építette az immunrendszered, Te már védett vagy.:) Anyu egyik barátnője tanít kisiskolásokat. Ő mondta, hogy már több évtizede nem volt beteg, mert olyan immunrendszere lett az évek során a sok kis beteg gyerektől.:D
@rianna: Szerintem a túlzott púderezés okozhat zsírosodást. Szerencsétlen bőre próbálja ellensúlyozni.
A jógázás tőlem nagyon távol áll.:D Ideges leszek a 'nyugodjál meg' beszólástól.:D A többit inkább csak nézném. Nálam a bicikli nagyon bejövős, csak nincsenek bicikli utak, az autók meg elcsapnak. Egy ideje nem is voltam, mert ijesztő, ahogy rád húzzák a kormányt.:S
@csicserierika: Jaja, csak az a bajom ezzel, hogy sokszor elfogultak, aztán nem akarom, hogy még mindig azt mondja, hogy milyen szép vagyok, aztán egyszer egy 160 kilós nő nézzen vissza a tükörből.:D

gash 2011.04.07. 21:17:21

Baszki, ezen most tényleg szétröhögtem az agyam, kurvajó leírás XD

rianna 2011.04.07. 21:17:36

@hullámpapír: nálam kb. 3-4 kiló plusz van, ami még nem a világvége ( de nem arányosan oszlik el:)). De tavaly nyáron annyian mondták, hogy "jaj, de jól nézel, ki, meghíztál", hogy rögtön elkeztem éheztetni magam :D

Szerénke. 2011.04.07. 21:18:02

@hullámpapír: Óóóó, photoshop? Abban profi vagyok.:D Már nagyon megy nekem is.
Jó tévézést!:)

fran7 2011.04.07. 21:18:39

@Szerénke.: Mi az az LA, mert szerintem Los Angelesben a színésznőcskék vékonyak a többiek meg kövérek, már ha az átlag amerikaiból indulok ki.

dr. gernika 2011.04.07. 21:18:40

@hullámpapír: Höhö, mint mikor én szalmonellás voltam. :D Tényleg nagyon gyorsan visszajött minden, az étvággyal együtt. :(

Szerénke. 2011.04.07. 21:20:07

@fran7: Rájuk gondoltam, csak az lemaradt.:D Meg van ott elég sok gazdag, unatkozó milliomosfeleség, akik hobbiból mennek zsírleszívni.:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 21:20:27

@Szerénke.: Erről az "Utolsó akcióhős" c. film jut eszembe, amelyben a kölyök ugye győzködi Scwarzeneggert, hogy ő valójában csak egy filmhős, és ez nem igazi környezet.

"Mondd, hogy lehet az, hogy itt csak csodás, gyönyörű nők vannak? Hol vannak a hétköznapi, átlagos asszonyok? Nincsenek, és azért mert ez csak egy film!"
"Nem, azért, mert ez Kalifornia."

:D

TapOut 2011.04.07. 21:22:21

@Szerénke.: C vitamin napi szinten csodákat tesz. Évek óta nem voltam beteg, a férjem kb. 2 hete nyavalyás, tőle sem ragadt át.

Szerénke. 2011.04.07. 21:23:38

@Gee Halen: Jaaaaaaj, azt most láttuk alig egy hete.:D Nagyon szeretem (mondjuk a fiú irritál). Azok a cameo-k a legjobbak benne. Mondjuk nálam Schwarzi a Terminator 2-ben viszi a prímet. Mikor ez a filmet először néztem meg, szinte felugrottam, amikor elsuhan a srác mellett Robert Patrick.:D

rianna 2011.04.07. 21:24:21

@Szerénke.: biciklizni szoktam, szintén otthon. De amikor amerikában dolgoztam, kész élvezet volt. Minden kocsi előreengedett a kereszteződésben, általában nagyob udvarias volt mindenki. Igaz, nem nagyváros volt, hanem üdülőváros, ahol valszeg mindenki nyugodtabb az átlagosnál:)
Zsíros bőröm van, leginkább a falu-város viszonylatban látszik a különbség, de sminktől nem.

Szerénke. 2011.04.07. 21:24:47

@TapOut: Kicsit idegenkedek a szintetikus C-vitaminoktól, szívem szerint gyümölcsben vinném be, de azt meg ki győzi anyagilag? Most ennék is egy kis epret...:)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.07. 21:25:11

@TapOut: ja kár h nincs mivel összevetni (vitamin nélkül lettél-e volna beteg). én vitamin nélkül nem voltam beteg vagy 6-8 éve, a cigaretta csodákat tesz

Szerénke. 2011.04.07. 21:27:37

@rianna: Apu volt kint az USA-ban télen, azóta nagyon odavágyódom. Mindig meg szerettem volna nézni a saját szememmel.:) De LA-be is költöznék, irigylem őket a tenger miatt. Csak gondolsz egyet és lemész úszni, nagyon jó lehet. Ezzel együtt szerintem elég hamar haza is jönnék a honvágy miatt.
Gondolom a por hozza ki. Volt idő, mikor nekem is az volt, most éppen száraz. Ki tudja ezt követni?:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 21:28:01

@Szerénke.: ...meg a Sharon Stone :D

"Most meg hová mész?"
"Visszatérek... há, nem gondoltad volna, hogy ezt mondom, mi?"
"De hiszen mindig ezt mondod."
"Tényleg...?"

Meg:

"Persze, mert én vagyok a nagy híres komikus, Arnold Braunschweiger."
"Shwarzenegger!"
"Gezuntheit!"

:D

Szerénke. 2011.04.07. 21:34:22

@Gee Halen: Óriási dumák vannak benne.:D De a származásával az Ovizsaruban is poénkodik. Mikor azt hazudja a nőnek, hogy
Mehrwertsteuer-ből jött.:D Régen nem értettem a poént, aztán felvilágosítottak, hogy az az ÁFA németül.:D

rianna 2011.04.07. 21:35:14

@Szerénke.: én egyetemista koromban voltam, imádtam, nagyoooooon, de hazajöttem, hogy legyen papírom :D
Kb. olyanok az emberek, mint ahogy mi a filmekben látjuk, de nagyon kedvesek, én legalábbis sok segítséget kaptam ismeretlenektől. Honvágyom nem volt, itthon már aggódott mindenki, hogy ott maradok. Nem rendes vízumom volt ugyanis, hanem 4 hónapos, de dolgozni is lehetett vele. És úszni majd mindennap úsztam, a vizet imádom.
A zsíros bőrrel kapcsolatosan a legrosszabb a sok okoskodó (nem rád gondolok :D): ne egyél zsírosat, igyál vizet, stb. Könyörgöm, a kövér emberek csak zöldséget esznek? Genetika, és kész.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.07. 21:37:57

@hullámpapír:
Ha fogyni szeretne valaki, naponta 4 dcl cékla lé, délelőtt kettő, fel engedve 1dc vízzel, így 3 dcl. délután megint 2dcl meg a viz hozzá. Nem kell fogyó kúrázni. Csak édességet ne egyetek, meg kicsit kevesebb kenyeret mint eddig. Két hete iszom pont 2-kg -ot fogytam.
Gyümölcs centrifugával,hasáb burgonya formára vágva. Előre le gyártod, két napig elég.Már egyszer leadtam vele 7 kg 3 hónap alatt.Minden különösebb kínzás nélkül. (Nem mondom, hogy nem hiányzik a csoki, meg a Bécsi krémes : (( .Üsd be a gépedbe, hogy cékla lé, meglátod még mennyi mindent kapsz tőle.Ami nincs leírva, én ide írom nektek, nem lesz száraz a bőrötök, és szép lassan elmúlik az ízűleti, meg derék fájdalom.
Fogadjátok együttérzésemet annyi öröm, hogy én már ezt a 2-kg-ot leadtam.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 21:42:40

@Szerénke.: Meg hagyma, fokhagyma, paprika, savanyúkáposzta.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.07. 21:42:51

2 kilót én egy szarással leadok

rianna 2011.04.07. 21:44:06

jól hallottam, eminem azt énekli, baby dont hurt me, no more, haddaway-től?:))))) hova jutott ez a világ:D

Szerénke. 2011.04.07. 21:44:09

@rianna: Most csak még jobban meghoztad hozzá a kedvemet.:) Mondtam már itthon, hogy nem érdekel, ha 10 évet kell rá várnom, akkor is elmegyek oda. Csak egy gond van, halálosan retteg a repüléstől.:S És nem csak a le-és felszállásnál. Szokott is ilyen jellegű rémálmom lenni.
Köszi, megnyugtattál.:D Amúgy tudom milyen, volt nekem is. Most meg valamiért darabokban hámlik le. Nem értem. Amikor nekem volt zsíros, nem vált be semmi, pedig próbálkoztam én is ezzel-azzal. Ilyenkor azzal szoktam nyugtatni magam, hogy lehetne rosszabb is.:D

oriana 2011.04.07. 21:45:59

@Ari11: és ha nincs gyümölcscentrifugám?

Szerénke. 2011.04.07. 21:46:21

@Peter_Cs: Ezek közül csak a paprikát nem szeretem annyira. Viszont a hagymát meg a fokhagymát szoktam is enni, de csak ha másnap nem megyek emberek közé.:D Ha fokhagymát eszem, még a bőröm is olyan szagot áraszt, ki sem kell nyitnom a számat.:D
A savanyú káposztát is imádom, nem is tudom, hogy miért nincs itthon többször. Most télen a erős almapaprikára kaptam rá, az is nagyon jó.:)

Townsend 2011.04.07. 21:46:46

@droid_: Ezzel fellépést is vállalhatnál.

Szerénke. 2011.04.07. 21:47:26

@Ari11: Szerintem ez emberfüggő. Nekem eddig semmi nem vált be, csak a jó öreg koplalás. Ha tanácsolják, ha nem, ez van.

TapOut 2011.04.07. 21:48:30

@Szerénke.: hát igen, ahhoz napi szinten elég jelentős gyümölcsmennyiség kellene.
@droid_: van összehasonlitási alap.

Szerénke. 2011.04.07. 21:49:37

@TapOut: A Spektrumon szoktam nézni délelőttönként (ha tudom) a River cottage-t. Ott mindig olyan szép gyümölcsöket meg zöldségeket nevel, öröm nézni.:)

Townsend 2011.04.07. 21:51:24

@Szerénke.: A kertészeti katalógusokban is olyan túl szép minden. Nem is igaz.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.07. 21:52:43

Kérdezd meg az ismerőseidet, valakinek tuti ott porosodik a polcon. Mert lusta használni. Elrakta, ne legyen elöl, mert akkor eszébe jut, hogy nem szereti elmosni. Tuti olcsón el adja neked.
Ja és Laci az Anikósféle szerelmes tréfa óta kezdet el bedőlni. Kedves Béci, Anikó, Jerzsi, ezt nem kellett volna.

Szerénke. 2011.04.07. 21:53:36

@Townsend: Azt is szoktam bámulgatni, nem mintha vennék belőle valamit.:)
Ha tudsz, nézzél meg ebből a River Cottage-ból részt, a pasi tényleg magának termel mindent.

oriana 2011.04.07. 21:54:01

@Ari11: és meg kell főzni a céklát? vagy csak úgy nyersen facsarjam aztán kész?

fran7 2011.04.07. 21:57:51

Milyen könnyen túllépett mindenki Laci kiszállásán, még a céklalé elkészítési módja is érdekesebb.

Townsend 2011.04.07. 21:59:23

@Szerénke.: A River Cottage-os Hugh (agy)velőmániás. Csak hogy róla is mondjunk valami rosszat.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.07. 21:59:35

Nekem sem jön be ezen kívül más. Nekem elég ledobni 6 kg-ot ami tv előtt este, csoki. Meg ha nem akartam főzni Mangalica szalonna, friss kenyér, csípős vastag kolbász. Élég ha a saját 40-es méretem vissza kapom.

Szerénke. 2011.04.07. 22:00:20

@fran7: Túl nagy s*gget kerítettek ennek a történésnek. A házaspár női tagja is kiment a villából a férje után. Volt már ilyen, csak nem betegség miatt hagyta abba.
Na és asszem megyek aludni. Hosszú nap volt. Jó éjszakát!

genevieve 2011.04.07. 22:00:39

@ddendi: ha megfőzől valamilyen zöldséget mennyi lé marad benne szerinted????

Lijiang 2011.04.07. 22:01:02

mi van, tényleg itt a tavasz? mindenki dagadt, és Lacit csesztettük a hasa miatt? szééép!

Szerénke. 2011.04.07. 22:01:07

@Townsend: Én kedvelem.:D Ezt az agyvelőt mondjuk nem értem, lehet még olyan rész nem láttam. De tényleg mentem, mert nem fogok tudni elszakadni sosem.:)

Drogon 2011.04.07. 22:04:26

@ddendi: Nyersen csináld, sokkal jobb a szervezetnek. Minden zöldséget nyersen érdemes fogyasztani, ha nincs gyomorbajod.
De a legjobb most a szezonban a medvehagyma.
Igaz, kurva büdös leszel tőle magadnak (mert visszajelzések szerint nem érezni), de finom és jó.

Townsend 2011.04.07. 22:04:37

@Szerénke.: Ismerem a sorozatot. De! Én még bármit akartam termelni ebben az itthoni kurva kertben, vagy tanyánkon, semmi sem sikerült. Tetű, pajzstetű, sárgulás, vírus, baktérium, meg amit el lehet képzelni... Ha valami véletlenül megmaradt, akkor jöttek a hangyák, a rózsabogarak, a darazsak meg a madarak. Ja, a peléket kihagytam. Talán mert ők nem nappal járnak.

rianna 2011.04.07. 22:04:39

@Ari11: savanyúság formájában elkészített céklát szoktam enni, az jó?:D

@fran7: nem lepett meg senkit szerintem :D Tulajdonképpen várható volt, olyan régóta betegeskedik, a retek aljaskodásait meg mindenki megszokta.

@Szerénke.: ha segíthetek, szólj. Pár hónapos diákvízumot relatív könnyen lehet szerezni.

csacskamacs 2011.04.07. 22:06:22

Csalódtam Laciban..
Ha addig kibírta, mi ez a megfutamodás???!! A finish előtt 1 kanyarral..? Nem igazán értem azt, h ő MOST szembesült azzal, h végig gürizte az életét..., még ha így is van, ettől nem kellene annyira kiborulnia, h VILÁGVÉGE hangulatot vegyen fel, tojjon bele mindenbe és FELADJA az egészet..., pláne most banyek... Mikor tuti benne lett volna a 3-ban...., saját magát fosztotta meg az ESÉLYTŐL... :-((( Haragszom és kész! Sajnálnám, ha Alekosz vagy Éva nyerne, mert mindketten baromi nagy SEMMIREKELLŐ LUSTA emberek, és abszolút NEM érdemlik meg a nyereményt..., kicsit valóban hajaz a műsor a való életre annyiban, h ott is az ilyen gátlástalan emberek boldogulnak...

Townsend 2011.04.07. 22:06:31

@Szerénke.: Olvastam egy könyvét, ott áradozik róla. Meg panaszkodik, hogy a marhakergekór miatt nehéz beszerezni.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.07. 22:06:47

Csak nyersen, ha nincs kedved, ne pucold, van hogy én dörzsikével, át sikálom, le vágom a végeit. És van ilyen hasáb krumpli vágóm. Azzal (persze a védő fogójával ) átküldöm. Így szeletelnem sem kell, csak le vágom a két végét. és így hamar meg van. ha nincs ilyen húzogatós vágód, szeleteld hasábra. Mert így könnyen viszi a gyümölcs centrifuga.
Egy gumi kesztyűt veszek fel, így nem fogja meg a kezem a cékla. Nem olyan vészes, én nagyon hálás vagyok , mert jól haladok.

Szerénke. 2011.04.07. 22:07:49

@Townsend: Na, erre még válaszolok.:D
Nálunk sem lehet semmi termelni, egy homokdombon lakunk. Ha véletlenül nem szárad ki, akkor a vakond túrja széjjel, ettől függetlenül jó nézni, ahogy ott termelnek.:D
@rianna: Köszi, rendes vagy. Tanulni valószínűleg nem fogok már kimenni, a többit meg a jövő eldönti. Annyira nem vagyunk mobilak, mert a Barátom jogász lesz (ha minden jól megy) két hónapon belül. Oda viszont nem ez a jog való.:S

Szerénke. 2011.04.07. 22:08:21

@Townsend: Fúúúúúúúúúj.:D
@rianna: Na, most már tuti biztos tényleg jó éjt!:D

oriana 2011.04.07. 22:10:57

@genevieve: ó, milyen isteni szerencse, hogy te itt vagy, és kioktatod az embert nyilvánvaló dolgokról... szerintem a főtt cékla is eléggé lédús, meg a répa sem szárad ki a főzéstől...
de mindegy, hisz te nyilvánvalóan mindenki felett állsz, bocsáss meg, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek...
mellesleg nem tőled, de ez ne zavarjon

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.07. 22:11:13

@rianna: Az egészségednek igen, de ha 2-3-rom hónap alatt le akarsz dobni 6-7 kg, akkor ez a megoldás. A cékla leve hígítva vízzel. Ne daráljatok bele mást, csak ha nektek úgy finomabb. délelőtt és délután.

genevieve 2011.04.07. 22:12:11

@ddendi: oké, akkor csavarj főtt céklából/répából levet:-D

oriana 2011.04.07. 22:12:53

@perpetum: sejtettem, de céklával még nem dolgoztam, valahogy kimaradt, inkább megkérdezem :)
köszi a tippeket :)

oriana 2011.04.07. 22:18:24

@genevieve: figyelj, kapd be...
leszállhatsz a magas lóról
gusztustalan amit művelsz
nem kell kedvelni, de nem kell rám ugrani, csak mert nem bírom a bécikédet...

fran7 2011.04.07. 22:20:53

@csacskamacs: Kint mivel lesz neki egyszerűbb? Először le kell higgadnia, kipihenni magát. Utána kezdhet neki valaminek. De ha tényleg ilyen égető problémái vannak, akkor nem teheti meg, hogy kicsit félrevonuljon. A lelki bajok nem múlnak el egy tablettától.

rianna 2011.04.07. 22:21:47

@Szerénke.: nem akarlak rábeszélni, de együtt is mehettek, van egy másik vízumfajta 28 év alattiaknak, szintén társadalombiztosítási számmal.

@Ari11: ha tudnátok, anyukám milyen finom savanyúságokat készít:)

csicserierika 2011.04.07. 22:22:16

céklában sok a vas. Jól jön ilyenkor tavasszal, csak az a baj, hogy ószi zöldség, már nem olyan mint új korában.
Vashiányos vagyok, és cékla tablettát, meg lucernát szedek. Nem kellett pótolni gyógyszerrel, mert helyre állt.

Tóthi 2011.04.07. 22:23:03

@Thulea: Érdemes dzsungelbe menni. Van olyan része is, ahol még szúnyog sincs. Az Amazonas egyik apróbb (csak kb. 1 km széles) mellékfolyójánál jártam, ott kajmánból 1, azaz egy darabot sikerült látni, az is volt vagy 20 centi. :-D (Na jó, a Pantanalban ijesztően sok volt belőlük, és ott egyéb állatból is több szaladgál/repül.) Növény rengeteg, állat viszonylag kevés, a halakat kivéve. Viszont a piranja igen ízletes, különösen, ha te fogod. A főemlősöket 1 pókmajom, 8-10 őslakos, és 20-25 turista képviselte. :-)

genevieve 2011.04.07. 22:23:26

@fran7: szerinted neki is részt kell majd venni a neked-, és belevalókban?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.07. 22:24:04

@ddendi: Szívesen, nézd meg a gépeden. Meglátod mi a vélemény róla. Égeti a zsírt, keményen.

Drogon 2011.04.07. 22:24:19

@ddendi: A másik jó dolog, ha fogyni vagy tisztítani szeretnél: nyers gyömbér lereszelve vagy miszlikre vágva, felönteni forró vízzel, ha kicsit kihúlt frissen csavart citromlé bele. Ha ízesíteni akarod, méz bele. Szeritnem méz nélkül több energiád lesz a délelőttre (ja, mert ez reggeli, éhgyomorra, inkább reggeli helyett, mint mellé)

sogeking 2011.04.07. 22:26:01

én mostanában Gigi barátnőjével pingpongozok sport gyanánt :D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.07. 22:26:35

Május végéig lehet kapni. Én is későn kapcsoltam, de még egy kúra belefér május végéig.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.07. 22:26:38

Lacinak akkor kellett volna kinn maradnia mikor a gerincsérve volt, és lábra se tudott állni, azt akkor mindenki elfogadta volna, hogy nem tudja folytatni, és arcvesztés nélkül távozhatott volna, nem értem miért nem lépte meg akkor!

Most meg egy idegileg összeomlott embert látunk, hát ez nem fog jót tenni a bizniszének annyi szent...

oriana 2011.04.07. 22:26:58

@genevieve: nem, harc az nincs, csak gúnyolódás, azért, mert valamit nem tudok, és megkérdezem... nem vagyok tökéletes, ellentétben veled...

genevieve 2011.04.07. 22:27:39

@MÁRIA TERÉZIA: mert amit eddig láttunk az igen?

TapOut 2011.04.07. 22:27:46

A nyers spenót is remek vasforrás, és nagyon-nagyon hasznos.

Townsend 2011.04.07. 22:28:05

@genevieve: Tuti, hogy addig basztatják, amíg mozog. Hordágyon, begyógyszerezve, show must go on!

oriana 2011.04.07. 22:28:05

@perpetum: köszi minden infót, jegyeztem :)

Drogon 2011.04.07. 22:28:26

@csicserierika: Jó neked, nekem meg majdnem magas a vasom, na azt hogy kell kezelni :D

Townsend 2011.04.07. 22:28:42

@TapOut: És tegyük hozzá, nagyon-nagyon szar.

genevieve 2011.04.07. 22:29:40

@ddendi: túl sokat képzelsz rólam:-)

de ha neked úgy jobb, akkor csak lovald bele magad abba, hogy bántott ez a gonosz banya...

genevieve 2011.04.07. 22:30:24

@Townsend: mondjuk gina is minden második műsorban szerepel...többet, mint kristóf...

fran7 2011.04.07. 22:31:27

@genevieve: A Kristóf talán volt egyszer. Utána mivel Ginának gondolom volt szabadideje, akkor többet. Szerintem egy műsort be kell vállaljon. Ha jószívű a retek csak a végefelé.

oriana 2011.04.07. 22:33:08

@genevieve: nem lovallom bele magam
már többször beszóltál, csak én nem reagáltam rá, és nem csak nekem...
lehet, hogy észre sem veszed, de attól még tény
befejeztem

TapOut 2011.04.07. 22:33:29

@Townsend: én imádom. nyersen szoktam rágcsálni.

csacskamacs 2011.04.07. 22:33:36

@fran7: Valóban nem, igazad van.
Nekem eddig 1 erős embernek tűnt, küzdő típusnak.. , olyannak, aki magas fokú önismerettel rendelkezik. Sajnálom, mert megérdemelte volna, h a fináléban legyen!

genevieve 2011.04.07. 22:33:55

@fran7: mondjuk most hivatkozhat egy darabig egészségügyi okokra ...

nosce 2011.04.07. 22:34:06

@fran7:
"Milyen könnyen túllépett mindenki Laci kiszállásán, még a céklalé elkészítési módja is érdekesebb."

szerintem amikor Laci Béci meg Ani hernyónak összkötözve harcoltak a felállásértt, Laci akkor zakkant be. Azért sziszegett sípolt ott amit Béci és Ani kiröhögött, h kicsapassa a feszültséget. Az emberek 20%-a legalább, abban a helyzetben a bezártságtól pánik rohamot kapna.És ez nem múlik el 1 nap alatt. Nincs ebben semmi szégyelni való, mert ahogy Béci is mondta nem erre (túlélő sóra) szerződtek

Townsend 2011.04.07. 22:37:59

@TapOut: Ezt most muszáj megbeszélnünk. Csak úgy magában eszed? Vegánság okán? Lehet, hogy ez a hatásos fogyókúra: spenót, nyersen, magában. Kb. 20 Kcal, de csak ha sikerül 10 dekányit elmajszolni.

fran7 2011.04.07. 22:38:08

@csacskamacs: A kérdés, mit ígért neki a retek, hogy bemenjen, mit ígért, hogy eddig benn maradjon és mit ígért, azért, hogy kimenjen. Amíg ezt nem tudjuk, kevés a tudásunk az események megértéséhez.

oriana 2011.04.07. 22:39:12

@genevieve: nincs nekem arra szükségem, leszarom, jó? csak gondoltam,egyszer azért szólok, hogy tudj róla

sogeking 2011.04.07. 22:40:07

vannak disznójaink :D

nem vitatkozzatok.

genevieve 2011.04.07. 22:40:36

@ddendi: oksa, most akkor már tudom:-)

csicserierika 2011.04.07. 22:43:13

@perpetum: ilyet még nem is hallottam.
Ne rágd annyit a (drót) kefét :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.07. 22:46:41

@genevieve:

csak annyit jegyeztem meg, hogyha akkor adja fel, amikor kijött a gerincsérve, (azt hiszem akkor még Olivér is benn volt ha jól emlékszem) akkor most nem kellett volna látnunk egy idegileg tönkrement embert, tehát megőrizhette volna a méltóságát,

ha akkor feladja, akkor szimplán egy gerincsérves embert láttunk volna,

akkor még viszonylag jó volt Laci elfogadottsága, mostanra már sajnos hiteltelenítette magát... egy gyenge, idegösszeroppant embert látunk.

Időben kell tudni feladni egy vesztes játszmát, és neki akkor az a "tökéletes" pillanat elmúlt... vagyis elmulasztotta a tökéletes pillanatot a feladásra...

genevieve 2011.04.07. 22:48:31

@MÁRIA TERÉZIA: az az emberi oldala a dolognak..

de szerintem a cégének az egész szereplése nem tett jót...

fran7 2011.04.07. 22:50:34

@MÁRIA TERÉZIA: Na ezt az időben feladni játékot nála bölcsebb emberek sem játszották le sikerrel. Nagyon nehéz, mert utána meg ezen emészted magad.

Townsend 2011.04.07. 22:50:35

@MÁRIA TERÉZIA: Laci maximalista, nem elégedett meg kis beégéssel. Aki bemegy a villába, az lehet normális?

nosce 2011.04.07. 22:53:09

@MÁRIA TERÉZIA:
"Időben kell tudni feladni egy vesztes játszmát, és neki akkor az a "tökéletes" pillanat elmúlt... vagyis elmulasztotta a tökéletes pillanatot a feladásra..."

Csakhogy Laci mintahogy a többiek se, nem tudta h túlélő só lersz poénkodot is Lilu meg Balázs h nem tudják még mi vár rájuk, szavazás is volt h közöljék-e velük, tehát ez elég váratlann volt...

penelope garcia 2011.04.07. 22:53:14

Basszus, hörgök a röhögéstől. :DDDDD
Szóval, Alekoszt nem csípem, de látszik, hogy most nagyon megemberelte magát. Szinte férfiként viselkedett! :O

Townsend 2011.04.07. 22:54:23

Lacinak orvosi segítségre van szüksége: gyomorgyűrű? Na ez már tényleg rosszindulatú megjegyzés volt. Én kérek elnézést. Miattam.

TapOut 2011.04.07. 22:54:44

@Townsend: nagyon messze áll tőlem a vegánság, húsevő vagyok.
A spenót inkább nass funkciót tölt be, chips helyett kiváló megoldás, én az izét is szeretem, szóval nem esik nehezemre egy 10-20 dkg bepakolása.

nosce 2011.04.07. 22:55:02

@genevieve:
"de szerintem a cégének az egész szereplése nem tett jót..."

A cége már valszeg padlózott a villa előtt, ponénkodtak is rajta a Béciék...

TapOut 2011.04.07. 22:56:10

@Townsend: vagy salátaként is előnyben részesitem, mondjuk salátalevél helyett

genevieve 2011.04.07. 22:56:11

@TapOut: neked biztosan nincs vashiányod és nem vagy vérszegény:-)

Townsend 2011.04.07. 22:56:41

@TapOut: Feltüzeltél, holnap a piacon diszkréten rábukok egy halom spenótra.

genevieve 2011.04.07. 22:57:45

@nosce: az igazságot erről se fogjuk megtudni sosem.

nosce 2011.04.07. 22:59:19

@genevieve:
"az igazságot erről se fogjuk megtudni sosem."
mert az igazság odaát van ? :)

Townsend 2011.04.07. 23:00:22

@TapOut: Lehet, hogy Lacinak is az a baja, hogy kevés nyers spenótot evett. Tényleg, most kiváncsian várom, mi mindent fognak még kitalálni a betegségével kapcsolatban, tengerikígyó indul.

joszif 2011.04.07. 23:00:45

tegnap a shakhtar ma a psv padlózott, nem tudom minek nézek foci :(

genevieve 2011.04.07. 23:01:14

@nosce: ja a duna másik oldalán:-)

TapOut 2011.04.07. 23:01:38

@genevieve: :-) már nem, plusz máson is segitett, de az intimebb témakör, majd priviben közlöm.

TapOut 2011.04.07. 23:02:24

@genevieve: már ha érdekel, persze :-))

genevieve 2011.04.07. 23:03:38

@TapOut: oké:-)

nekem is jobb lenne, ha szeretném a spenótot, vagy a vörösbort...akkor nem kéne vastablettát szüretelnem:-)

TapOut 2011.04.07. 23:04:15

@Townsend: tartok attól, hogy, mint genevieve is irta, az igazság sosem fog kiderülni

genevieve 2011.04.07. 23:04:17

@TapOut: persze, hogy érdekel:-)

fran7 2011.04.07. 23:05:09

@joszif: A Sahtar jó csapat, a Psv nem, de gondolom ezt eddig is tudtad. Hogy ebből miért következik, hogy mindkettőt agyonverték, azt már én sem tudom.;)

Townsend 2011.04.07. 23:06:09

@TapOut: Nem is az igazságra gondoltam, hanem az összeesküvés elméletekre.

TapOut 2011.04.07. 23:07:39

@genevieve: na, akkor sejted, hogy miről van szó, igen a vörösbort is ajánlják ilyen problémákra, de még kis mennyiségben sem vagyok a hive.

TapOut 2011.04.07. 23:09:33

@Townsend: én kicsivel fentebb leirtam a saját teóriámat, nekem minden gyanús, ami ebben a játékban történik, Rubin Kristófnak pedig már azt sem hiszem el, amit kérdez.

genevieve 2011.04.07. 23:09:39

@TapOut: én csak meginni nem birom, mert utálom az alkohol izét és még a vörösborban is megérzem...

állítólag az is jó ha egy almába szögeget szúrsz és hagyod kicsit rozsdásodni:-)

de még nem tudtam rávenni magam:-)

tessloff 2011.04.07. 23:13:31

Reggel, amikor felkelt, még nam volt annyira gáz az állapota. Ahogy megjött a mentő, egyből légszomja lett, és oxigén kellett. A kórházból is kirakták 24 órán belül, így azt gondolom, a menekülés legegyszerűbb módját választotta. Miután jó pár hónapot benn töltött-szerintem már rég haza kellett volna zavarni-biztos benne, hogy elég ismert lett az arca, így- ha nem is nyeri meg a játékot-kamatoztatja mindezt a cégénél. Mert ugyebár neki is fizetnie kell a lakáshitelt. és a lóvé meg egyre jobban fogy.
Számomra régóta bukott ember ő.

dr. gernika 2011.04.07. 23:13:57

@ddendi: Te teljesen beteg vagy.
Nem tudom, hány éves vagy, de ennyi konyhai alapműveltséggel már rendelkezhetnél, hogy főtt zöldségekből már nem facsarsz levet... csodálod, hogy finoman megmosolyog bárki?
Erre nekiállsz baromságokkal dobálózni.
*facepalm*

nosce 2011.04.07. 23:14:47

@TapOut:
"tartok attól, hogy, mint genevieve is irta, az igazság sosem fog kiderülni"

meg az is lehet, h az igazság annyira banális h senki nem hiszi el :)

dr. gernika 2011.04.07. 23:16:12

@perpetum: Ez jól hangzik, imádom a gyömbért.

eltorzult valóságérzékelés 2011.04.07. 23:18:06

Most nézem, Alek mondja: Ez Béci legfőbb lovaglópálcája - háháháháhá! vessőparipa helyett háháháháhá Amúgy Anikó és Béci tökéletesen látják Éva dolgait

genevieve 2011.04.07. 23:18:11

végül is mindegy a só megy tovább:-)

fran7 2011.04.07. 23:21:36

@nosce: Szerintem annyi történt csak, hogy beszélt édesanyjával, aki annyit mondott fiam gyere haza, úgyse nyersz. A Retek meg annyit mondott rendben, de akkor csinálunk egy nagy haddelhaddot, hadd csodálkozzon a nép. Beküldjük Bucit, mert Balázs elröhögi, Lilunak meg azt se hiszik el, amit kérdez.

Albino Vernyul 2011.04.07. 23:22:55

@csicserierika: Noi stikli.. Ilyenek vagytok, ezert szeretunk titeket..:)

TapOut 2011.04.07. 23:23:07

@genevieve: ne etess már, ez az almás dolog komoly? :-))

Townsend 2011.04.07. 23:23:36

@fran7: Erről a kocsmai apaverős vicc jut eszembe: menjünk haza idesapám, mert itt ma magát nagyon megverik.

TapOut 2011.04.07. 23:26:22

@nosce: igen, meglehet, hogy a legbanálisabb dolog az igazság, de ennyi stikli után már fenntartásokkal áll az ember mindenhez

Albino Vernyul 2011.04.07. 23:26:39

@rianna: Es miert erdekes, hogy ekezet nelkul irok..?:)

tessloff 2011.04.07. 23:27:10

@fran7: Buci sem véletlenül játszik a Nemzetiben. Ráadásul felöltöztették talpig feketében, így gondolhatta az ember, hogy valami komoly dolog történt. Lacink is el fog felejtődni, mert egy nulla volt végig. Etették, itatták, a mínuszokban fűtöttek rá, és semmi maradandót nem nyújtott. Nem kár érte.

fran7 2011.04.07. 23:29:03

@TapOut: Meg az is lehet, hogy Rubin Kristóf idejár ötletekért, ha meg kell magyarázni a főnökeinek, mit miért csinált. Itt mindig talál használható ötleteket.
Vonnegutnak van egy regénye, ahol valaki egy mondat betűi alapján játszik a tőzsdén mégis mindig nyer. Lehet a Retek is így csinálja.;)

oriana 2011.04.07. 23:29:19

@gernika: kösz a hozzászólást, te is nyilván tökéletes vagy... majd húzd ki a nyelved zsömike seggéből, ha végeztél
kár hogy nem te mondod meg, hogy kinek mit kell tudnia, meg mikor... meg egy kicsit szerényebben, kinek mi a baromság?
beteg meg te vagy, ha nem tudsz emberi módon beszélni, sztem én nem szóltam hozzád, sem szépen sem ilyen kedvesen mint te.

oriana 2011.04.07. 23:32:22

@TapOut: mi lenne? ne félj, megyek...
nem igazán értem, mért kell rám ugrania
veled nagyon sokszor egyet is értettünk, talán emlékszel... de lényegtelen is

jó éjt

TapOut 2011.04.07. 23:32:59

@fran7: nincs kizárva! volt már rá példa, hogy itt felvetett ötletet láttunk megvalósulni a műsorban.

sogeking 2011.04.07. 23:34:21

kedvesek vagytok, hogy próbáljátok hozni az onlájn hangulatát :)

(ami egyébként egy picit működött az előbb)

Townsend 2011.04.07. 23:37:06

@tessloff: "Etették, itatták, a mínuszokban fűtöttek rá, és semmi maradandót nem nyújtott." Nagyon jó. Megnevettettél. Gondolj a felszedett kilóira. Az elég maradandó tud lenni. Talán ha gyömbérrel megszór spenótlevelet egy kis - szigorúan nyers - céklalébe mártogatna...

TapOut 2011.04.07. 23:39:59

@ddendi: egyáltalán nem akartam, hogy elmenj. Ne vedd fel ezt a dolgot ennyire szerintem.

tessloff 2011.04.07. 23:46:11

@Townsend: Ez még nem jutott eszembe!
Lehet, hogy a heti megszorítások miatt vette fel a nyúlcipőt? Eléggé ellaposodott mostanábn a VV. Nem néztem az elmúlt 2 napot. Lacinak volt már hasonló küldetése, mint ma a Bécinek? Ettől is betojhatott!? A kőkemény kiképző úr nem akarta tovább lejáratni magát? Gyenge jellem.

Townsend 2011.04.07. 23:46:45

@TapOut: Komoly, csak nem úgy. Van ennek a városi legendának egy növényvédős változata is. A földbeásott rozsdás vas, pl. a szőlőtőke alá, hogy mondjuk, ne sárguljon a levele. Ezt a fajta vasoxidot a növény nem tudja felvenni, mondta a szakértő. Az emberrel nem tudom, mi az ábra, de meglepne, ha ilyen egyszerű és olcsó módszer működne. "Hová vezetne ez?" - ahogy Twelvetrees mondta.

dr. gernika 2011.04.07. 23:49:50

@ddendi: Azóta megnéztem, 42 éves nőként inkább csendben szégyenkezned kéne, nem még itt több körben hisztizned és kikérned magadnak, akárhányszor próbál "zsönike" békülékeny hangot megütni veled.
Ha nem akarod, hogy valamit véleményezzek, akkor meg írj privit a célszemélynek, mert ez itt egy blog, bárki olvassa és válaszolhat a marhaságaidra. Jóreggeltkívánok.

Townsend 2011.04.07. 23:52:58

@tessloff: Lehet, hogy a fülébe jutott, hogy neki dögből kellene a csontikat egyenként foggal kicsipegetnie, mint harcedzett akárkinek.

nosce 2011.04.07. 23:53:42

@fran7:
De valamitől csk beteg lett Laca, annyira h el kellett vinni kórházba, vagy az is kamu volt ? :)

Albino Vernyul 2011.04.07. 23:55:29

Lacink mindent magaban tartott odabent, ezzel felorolte magat.. Ott volt Aniko, neki se mondta el a gondjait, pedig az lehet, hogy segitett volna.. A pihi szobas ejjelen tobb orat beszelgettek, igaz ez ugy nezett ki, hogy Aniko a fel eletet elmondta, Laci egy szot se.. Ez nem megy.. Atalaban ez a kemeny emberek atka, hogy tulmennek a hataraikon, es egyszer csak reccs.. A kivalto ok, meg Eva visszamenetele lehetett, Laci ertekrendjenek nagy sokk lehetett, hogy egy Eva kaliberu nembert szavaznak vissza..

Zelefánt 2011.04.07. 23:56:37

@genevieve:
Szia Zsöni, már megint Magadra rántottad a zombikat?!...

tessloff 2011.04.07. 23:57:30

@nosce: 2 napja nem tudott bezabálni.Ettől lett beteg.Meg attól, hogy tudta, hamarosan rá kerül a sor, és akkor kiderül, mekkora ember ő. Régen kiderült már, hogy ő csak hangember. Most meg rájött, hogy valamit le kell tenni az aztalra-pl. egy csontit.

fran7 2011.04.07. 23:58:15

@nosce: Picit hipochonder ember azért az ilyen tüneteket tudja produkálni. Megtévesztő hadműveletként pedig végig is viszi.

TapOut 2011.04.07. 23:58:16

@Townsend: hát, mégha működik is, azt hiszem inkább maradok a spenótnál :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 23:58:24

A BVV-ben volt Béres Anett. Aranyos nő, helyén van a szíve! Évát várja végső befutónak!

Townsend 2011.04.08. 00:00:34

@Peter_Cs: Még mindig azt hiszem, hogy csak provokátor vagy, ezért nem ugrok.

nosce 2011.04.08. 00:09:34

@tessloff:
szerintem ahogy most áll(t) Laca becsusszanhatott volna a 4-be is. Mert Ani Jerzy párbaj azután meg valszeg Béci Éva párbaj várható. Mondjuk onnan kiesne, de addig elmaszatolhatott volna odabent :)

nosce 2011.04.08. 00:11:55

@fran7:
Nyilván meg tudja játszani, de akkor az is felmerülhet h Laca tényleg beépített ember volt, és így volt a legkényelmesebb kiszedni a játékból :)

TapOut 2011.04.08. 00:13:29

@nosce: szerintem egy Alekosz-Laci párbaj volt benne a levegőben

sogeking 2011.04.08. 00:13:58

mi ez a hang az onlájnon? közben mintha vonatzaj lenne:) (az emberek alszanak)

tessloff 2011.04.08. 00:14:30

Legközelebb újra Évát jelölik, és Ő kivitte volna Lacit, és kinn is hagyta volna. Ezt megint nem engedte volna meg Laca egója, ezért időben dobbantott.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 00:14:59

@Townsend: Pedig reagálhatnál, én legalább kiállok a véleményem mellett következetesen!

Townsend 2011.04.08. 00:18:59

Laci még idejében lépett. Le. Nem úgy, mint az állatkerti elefánt. Aki elpusztult. Úgy 50 évi bezártság után. Na ez a tragédia, nem az, hogy aki önként bemegy egy ilyen helyre, egy idő után besokall és mentővel távozik.

Townsend 2011.04.08. 00:24:47

Akkor Zsófit is szeretted? Csak a tisztánlátás kedvéért.

sogeking 2011.04.08. 00:27:51

mindenki alszik, Béci hirtelen felnéz, leveszi a szemellenzőjét, és visszafekszik

szerintem a mai onlájn kb, ennyi lesz.

tessloff 2011.04.08. 00:28:46

Sok rosszat el lehet mondani az Éváról, de vasárnap este a párbajon megmondta, hogy egy sunyi alak a Laci, és akkor lázadozott a jó nép+ a Gigi tábor. Láss csodát, 3 nap múlva beigazolódik ami régóta lejött egy-két embernek, laci mégsem olyan egyenes jellem, mint ahogy hangoztatta-legfőképp magáról.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 00:31:53

@Townsend: Amíg ki nem derült, mekkora agyhalál nő, rokonszenves volt nekem.

Townsend 2011.04.08. 00:32:30

@tessloff: éva szerint mindenki sunyi rajta és aleken kívül. Az egyenes jellem meg a pánikroham hogy jön össze? Ezt most nem tudtam követni.

Zelefánt 2011.04.08. 00:35:08

@Townsend:
Vagy inkább húg/nővér.
Nem?...

tessloff 2011.04.08. 00:37:27

@Townsend: én pánikrohamot sosem említettem.Nem hiszem, hogy ez volt az ok, amiért megszökött az előtte álló feladat elől. Tudta, hogy képtelen végrehajtani, tudta, hogy nem nyerheti meg a játékot, nem akarta tovább lejáratni magát,és sunyin eliszkolt.

Albino Vernyul 2011.04.08. 00:38:23

@sogeking: Pakoljak Laci cuccait odabent, Bela egy korabbi megjegyzese szerint.. Vagy a holnapi napra rendezik at a villa belsejet.. Meg beszdet is hallani.. Amugy kocsik, es vonatok zajonganak a kornyeken.. Nekem ugytunik 2 embert razott meg igazan Laci tavozta, Anikot, es Becit..

Townsend 2011.04.08. 00:38:58

@Peter_Cs: Némafilmben esetleg elment volna a rettenetes mimikájával és a műségével.
Az évánál keveredik a hülyeség a műhülyeséggel. Igazából ez az, ami zavar benne. Nem szép dolog, hogy a hülyéken tudok szórakozni, de a műhülyéken csak mérgelődök. Hát mégis ugrottam.

Albino Vernyul 2011.04.08. 00:39:23

@tessloff: Most a ketto kozott mi az osszefugges..?!

oriana 2011.04.08. 00:41:12

@gernika: nagy gáz van, sajna nem a te útmutatásod alapján szégyenkezem vagy nem...
vannak más prioritások az életemben, mint a főzési alapismeretek, meg a zöldségek különböző állapotban való facsarásának megismerése... most mit szólsz?!
én már nem is vagyok ember, mi?
kedvenc zsönikéd békülékeny hangjáról meg inkább szót se ejtsünk... na pá

Albino Vernyul 2011.04.08. 00:45:08

@tessloff: Megtehette volna, hogy kihuzza a kov. parbajig, es ugy esik ki, mint az elodei.. Nem vart, dontest hozott..

sogeking 2011.04.08. 00:45:51

@Albino "karazsnyikov" vernyul: bár nem tartozott az abszolút kedvenceim közé, én bírtam Lacit, szerintem nagyon rosszul mérte fel, miről szól a VV.

Doktor Kotász 2011.04.08. 00:48:57

Szerintem Vitéz László nézett ki a fejéből, hogy süllyedhetett ide a műsorba, és mivel tudta, hogy nyerni nem fog, bekattant, hogy egy nagy foss, amit feltud mutatni, azt belehülyült. Van ez így, ha valaki nagyra tartja magát, azt hirtelen rájön, hogy egy kibaszott nulla.

TapOut 2011.04.08. 00:50:21

@Peter_Cs: észérvek ellenére makacsul kiállni egy vélemény mellett, nyilvánvaló tényeket figyelmen kivül hagyni, számomra nem következetesség, hanem csökönyösség. Következetes úgy is lehet valaki, ha mérlegel, tényeket figyelembe vesz, és belát dolgokat.

Úgy látszik ezt Béres Anett is gyakorolja, hiszen sokáig Alekosz volt a favoritja :-)

Doktor Kotász 2011.04.08. 00:50:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Pont abba roppant bele, hogy egy párbajon kibasznák, mint a macskát szarni akkor is, ha cserepesvirágot hívna ki.

tessloff 2011.04.08. 00:52:52

@Doktor Kotász: ettől kerekebben meg sem lehetne fogalmazni.

Doktor Kotász 2011.04.08. 00:57:11

@Townsend: "Akkor Zsófit is szeretted? Csak a tisztánlátás kedvéért."

Az egyik belevalóban fellépet valami rágógumi című tingli-tangli vernyákolással, ami kétértelműen a fasz szopásáról szólt (valami olyasmi, hogy azért szereti a rágógumit, mert, ha bekapja, megnő a szájától), és a Szandika ott ült az egyik székben, és olyan kifejező volt a tekintete, hogy kimondani sem tudta volna egyértelműbben, hogy na ez a hülye picsa mi a faszt égeti magát...

Doktor Kotász 2011.04.08. 01:02:16

@tessloff: Már régóta lehetett látni az arcán, hogy Úristen, mi a faszt keresek én itt...

Na meg beklikkesedett olyan emberek mellé, amit már maga előtt is szégyelt. Visszaút meg nincs, mert akkor mi van a hűséggel, meg a becsülettel...

Azután szépen rájött, hogy mi is a saját helyiértéke, azt mivel közel a vég, beleroggyant agyilag...

tessloff 2011.04.08. 01:08:21

Akárki volt benn vendégként, mindenki előtt lejáratta magát. Az iskolásdinál hisztizett, mint egy óriásbébi.A zenélősnél Kasza Tibi megmondta a szemébe, hogy 2 napig nem bírná vele összezárva(kettesben), a kiképzők szintén lehúzták, náluk is ő volt a legnagyobb csalódás.

Albino Vernyul 2011.04.08. 01:11:38

@Doktor Kotász: Aligha..:) Igazsag szerint nem tudjuk miert ment be.. A bentiek valamit tudnak, nekik magyarazott dolgokat, de soha nem hangzott el konkretan, csak hogy kivanjak, hogy sikeruljon neki..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 01:14:45

@Doktor Kotász: Csak nehogy besokalljon attól, hogy idekint megtudja, kikkel szövetkezett!

Albino Vernyul 2011.04.08. 01:14:58

@tessloff: Doglott oroszlanba nem rugunk.. Mert ertelmetlen, es visszatetszo..

Albino Vernyul 2011.04.08. 01:17:31

@Peter_Cs: Egyikkel sincs kulonosebb problema, es bent tobbet tudnak egymasrol, mint godolod...

tessloff 2011.04.08. 01:17:53

Én valahol azt olvastam, rengeteg hitele van, és amit lehetett piacra dobott, hogy az anyja tudj fedezni a kiadásokat. Ő is tudja, mi maradhatott, kiürült a kassza, a bank viszi a kecót és ettől bedilizett.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 01:18:35

@tessloff: Kasza Tibi gyíkarcúskodott, pl. szét akarta szedni a Bioritmus Alakulatot.

Doktor Kotász 2011.04.08. 01:21:17

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Mindegyik valami irracionális faszság miatt ment be. Hogy énekes, színész, médiamunkás, stb legyen.
Most őszintén, a Majkán kívűl ki érte el azt, amit szeretett volna? Szóval egyáltalán nem meglepő, ha úgy gondolják, hogy így meg úgy lesz majd. Tehát nekünk nem kell azon filózgatni, hogy mi volt a célja.

Doktor Kotász 2011.04.08. 01:23:07

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Hát Vitéz László közel sem egy oroszlán.

Albino Vernyul 2011.04.08. 01:26:17

@Doktor Kotász: En nem lennek ott, mikor ezt a szemebe mondanad.. Felnek, hogy veres lenne a ruham..:)

Albino Vernyul 2011.04.08. 01:28:26

Megint idezlek..
Na, tehat az SG-rol..:

"Akinek eselye van fennmaradni:

Alek: csodabogar, barmi lehet belole. Akar szinesz galvolgyinel, akar standup, akarmi, egy jo kreativ csapattal jo karriert futhat be a teveben, mindenkeppen a humor vonalon. Ha nem, akkor zenelhet a kovetkezo 2-3 evben tripla gazsiert.

Oli: teveben barmi, musorvezeto egyedul vagy parban, riportok, stb. Van benne valami ami ott fogja tartani a fiataloknak szolo musorokban.

Aniko: 2 even belul Lilu/Ordog Nora szintre emeli az rtl, kell az utanpotlas, mert egyetleg csaj aki szoba johet, az a Madai Vivien, aki kifejezetten jol teljesit. Ok ketten fogjak valtani majd Norat es Lilut, de ehhez tanulnia kell nagyon sokat. Ha nem jon be, akkor musical darabokban lesz, a kovetkezo evekben fogunk talalkozni a nevevel vagy igy, vagy ugy. Fotozasrol nem si beszelve, mar most van 2-3 komolyabb ajanlata magazinoktol.

Zsofi: felejtos, vicc az egesz. Rossz vicc.
Szandi: Sanyival ellesznek a kovetkezo evekben, semmi nem fog valtozni nala, max ujabb implantatumok jonnek majd.

Bela es Gigi: Jo dolog a rap es a tanc, de nem fog megelni belole, mert a magyar piac ehhez keves, es mar igy is van annyi wannabe rapper, hogy felesleges egy ujabb. Ha tenyleg jo tancosok, akkor abban van jovo, teves produkciokban koreografuskent. Vagy nem mediaznak, es az iskolajuk fog szarnyra kapni.

Erzsi: ha nem nyer, fel ev, es tripla gazsiert vetkozik.

Gombi: tripla gazsi nala is egy ideig, aztan vissza a regi tarifahoz.

Eva: pszichiatria a vege, az addig vezeto ut pedig egy kiszel tunde es molnar aniko otvozet.

Laci: ha van esze, fog egy lanyt es megnosul, es csaladot alapit.

Tobbiek kb zero valtozas."

Doktor Kotász 2011.04.08. 01:31:20

@Peter_Cs: Egyébként az emberek 95%-a nem reálisan nézi a szereplőket, hanem szimpátia alapján, mint ahogyan az életben is. Csak azoknak az embereknek a véleménye számít, akik képesek egy barátot is leoltani, hogy hülye vagy. Hányszor fordul elő, hogy valami ismerős, barát, rokon elítélendőt csinál, de az emberek a hozzájuk közelállókat védik. Aki nem így cselekszik, hanem zavarja, hogy valami igazságtalan faszságba akarják belerángatni, csak azok tudják objektíven megítélni egy valóságshow szereplőit.

Szerintem Éva idegbeteg hülye, aki a legkisebb kritikát is támadásnak veszi. Ettől függetlenül nem ő az, aki negatív figuraként másokat bánt. Tehát hülye, de enm rosszindulatú. Ellenben a többi mind az, aki basztatja. És számomra csak ez számít.

Doktor Kotász 2011.04.08. 01:35:08

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Annyit tennék hozzá, hogy Anikó lesz a következő Éva. Még 5-8 év és annyi neki.

Doktor Kotász 2011.04.08. 01:40:04

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ja, még annyit a tévés szereplésről, hogy üresedésnél tartanak egy castingot a többi médiamunkás haveri, rokoni, dugipajtási köréből, és aki a legkevésbé makog, az jó lesz, és két hét után befutott celebnek számít, mert szerepeltetik a vacsoracsatában vagy ilyesmi.
Olivér a haveri körbe számít, ezért talán neki sikerülni fog, de a többinek nem. Mert nem érdemes egy csatornának mindenféle valóságshows hülyét kamera elé állítani a majomketrecen túlmenően.

Doktor Kotász 2011.04.08. 01:40:43

Mondjuk Alekoszt talán...

0511 2011.04.08. 01:41:06

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Alekoszra ki jósolta a humor vonalat? A standup-hoz azért egy jó adag saját ötlet is kéne, az neki pedig egy dekányi sincs

sogeking 2011.04.08. 01:42:27

Alek szerintem is standup, esetleg BKV szóvivő, vagy politikus :D

0511 2011.04.08. 01:46:58

@Doktor Kotász: Azért ha Évába egy szikrányi jóindulat szorult volna a katonai héten nem szivatta volna olyan intenzíven az egész társaságot

Albino Vernyul 2011.04.08. 01:48:34

@Doktor Kotász: Szerintem azzal aki irta, azzal felesleges vitatkoznod.. Velunk ellentetben belelat a hatter mozgasokba..;))

Albino Vernyul 2011.04.08. 01:56:02

@0511: Valamit felreertesz Te ebben a mufajban.. Vannak jo eloadok, akik eletukben nem irtak le egy sort se, de kimennek, es dol a nep a rohogestol.. Mogottuk van egy stab, akik hozzak az otleteket, ahogy a srac le is irta.. A mostani standupos fiatalok kozul jopar, Fabry hasonlo csapatabol kerult elo.. Tobb ut van ehhez, es meglatjuk Aleknek mi jon be, ez is benne van..

Albino Vernyul 2011.04.08. 02:03:10

@Doktor Kotász: Psszt, Anikot folyamatosan probalgatta az RTL bent a villaban musorvezetoi feladatokban.. A toredeke se kerult be az osszefoglalokba..

0511 2011.04.08. 02:05:24

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Igen, Fábrinak egy csapat írja a poénjait, de ahhoz, hogy idáig eljusson, valamit le kellett tennie az asztalra. Elvégzett egy két iskolát a 8 elemin kívül, beszél egy-két nyelvet, s ha kell tud kulturáltan viselkedni. Alekosznál hiányzik ezek közül egy pár dolog. Pontosabban egyik sincs meg. Humort meg nem nagyon véltem nála felfedezni. Az, hogy röhögni lehet a hülyeségein, az leginkább félmüvelt voltából adódik

sogeking 2011.04.08. 02:06:38

@PunkZoli: akár. bár akkor inkább visszamenne zenélni

Szandi simán elmehetne rapelni.

0511 2011.04.08. 02:12:01

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Igen, vannak jó előadók, akik elsődlegesen nem attól lettek híresek, hogy szuper vicces jeleneteket írtak. Bár nem vagyok egy 7-i7-es fan a Gálvölgyi replikáit/humorát jobban élvezem, mint a Farkasháziét, aki pedig ebből él. De nézzük már meg, hogy hol van ezekhez képest ez a boldogtalan Alekosz, aki már nem mai "csirke" (Ne a mai Gálvölgyit nézd, hanem a kb 40 évvel ezelötti teljesítményét)

Albino Vernyul 2011.04.08. 02:12:12

@0511: Bohoc.. Rakj moge stabot, hasznalhato lehet.. Ehhez nem kell nyelvtudas, se iskolak.. Vagy mukodik a ficko, vagy nem.. Ha nem, meg mehet vissza lakodalmakban zenelni, nagy penzert, mint "hiresseg"...

sogeking 2011.04.08. 02:14:25

Ani hangja hallgatható, de nagyon messze van a musical énekesi szinttől

0511 2011.04.08. 02:25:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: No azért az iskolát azért ne nagyon írjuk le.
Most majd megmutathatja a retek, hogy mit tud a stábja kihozni belőle ebben a kerítőshow-ban. Mert ha ott is csak a megtermékenyítős dumáját nyomja állandóan, amivel az 5-ös útról is elhajtanák, akkor nagy szívás lesz. Ha meg az előző nagy ő-khöz hasonlóan még házon kívülre is viszik, mondjuk egy étterembe, akkor megtaníthatnák neki, hogy nem elég a konyakos pohár tartását megtanulni a filmekből, de kaja után ne nyalja le a kést, a mosogatást hagyja a személyzetre.

Albino Vernyul 2011.04.08. 02:27:45

@0511: Ez speciel nem iskolafuggo, es megtanulhato..:)

Albino Vernyul 2011.04.08. 02:34:12

@sogeking: Azt eldontik nalunk okosabb emberek, mire lesz jo, es milyen kepzes kell neki mihez.. Nala van menekulo ut, nem veletlenul ment tanarkepzobe...

lamb79 2011.04.08. 02:37:19

Legszebb estét mindenkinek! Vagyis ez már szinte reggel:)

Szegény Lacit én sajnálom, kár érte, kívánopm neki a legjobbakat! Sajnos a szórakoztatóipar nem neki való, de azért remélem hogy hosszú távon meg fogja találni a számításait.

Sok pótolni valóm volt VV szinten, most néztem már 3 napnyi of-et. Akkor valszeg így lesz a kiválasztás(?):
Alekosz Bécire
Éva Bécire
Jerzy Anikóra
Béci Anikóra
Anikó Jerzyre
1. változat- Béci megy, Anikót viszi ki és kint is hagyja.
2. változat - Anikó megy, Jerzyt viszi és kint is hagyja.

De ha VV4-el kapcsolatban csak egy kívánságom lehetne (ami valszeg a dontoig nem teljesul): egy Béci-Alekosz párbaj. De az RTL-nek nem érdeke az hogy Alekosz kint hagyja Bécit, máskulonben a dontoben nem lenne igazán izgalmas a csata.

Albino Vernyul 2011.04.08. 02:42:16

@lamb79: Jelen pillanatban minden kiszamithatatlan Laci kiesese miatt.. Es egy Beci-Aniko parbaj se lefutott.. Plusz elkepzelheto, hogy feloldjak a vedettseget, igy meg akar Eva is tamadhatova valhat.. Szerintem vasarnapra okosabbak leszunk..

kén-e egy nick? 2011.04.08. 02:55:54

"Sem az nem zavarja őket, hogy a szivárványnak hét színe van, sem az, mik ezek a színek."

Rossz hírem van.
A szivárványnak valójában tényleg 6 színe van:

vörös
narancs
sárga
zöld
kék
ibolya/lila

(Tudom, egyesek a türkizt, mások az indigót mondják még, de ilyen alapon lehetne még egy csomó átmeneti színt is találni.)

De logikusan is levezethető a színeket körbe rendezve: van 3 főszín, a piros, a sárga és a kék, és ezek közt az átmenetek/kevert színek: piros+sárga=narancs, sárga+kék=zöld, kék+piros=lila (ibolya).

Az, hogy a lilának hány árnyalatát választjuk szét, már más kérdés. Ilyen alapon tényleg lehetne türkiz meg okker vagy cinóber, sőt, lime is a színek közt.

---------------
---------------

@Szerénke.:
LA-nél nyáron is kibaszott hideg a víz (de még San Diegónál is), én augusztusban jártam ott, kb. térdig futottam be, mire csontig hatolt a hideg. Aztán ki, mint a villám. Ennél még a finn tavak is melegebbek.
Én azt csodáltam, hogy a szörfösök hogy bírják.

@ddendi:
Pedig igaza van.
Ha kicsit gondolkozol, te is rá fogsz jönni, miért.

lamb79 2011.04.08. 02:58:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Hát, ha én lennék a rendezo, biztosan nem oldanám fel a védettséget, foleg nem Évával szemben. Akárhogy is viselkedik a tobbiekkel és akármennyire is unszimpatikus egy rakás nézonek, a védettséget nem lenne fair elvenni tole... Így Béciék dolga is túl egyszeruvé és kiszámíthatóvá válna, elveszne az izgalom nagy része.
Valóban, Laci kiesésével megkavarodnak kicsit a viszonyok. Érdekes látni azt hogy mennyire elfogyott Béciék csapata- Anikó tulajdonképpen jól tette hogy nem állt melléjuk. Most 2-2 az állás+Anikó aki talán eldonthet egy-két dolgot a kiválasztáskor. Alekoszék terve arra, hogy Bécit kuldjék ki párbajozni így konnyebben osszejohet- foleg hogy Éva dont dontetlen esetén.
Na és akkor szereték egy Béci-Alekosz párbajt látni :) mekkora show lenne, akármelyikuk is nyer!

Albino Vernyul 2011.04.08. 03:08:37

@lamb79: Pedig szerintem 5 korul mar ideje feloldani.. Kerdes mik az RTL szandekai.. Szabadulni akarnak tole, vagy nem.. Es Laci lelepese miatt Aniko is mas statuszba kerult... Varhato, hogy a holnapi osszefoglaloban sokat fog bogni.. Na most igy folytatni ellene a tamadast (Alek/Eva), illetve kivinni, visszas lehet, szoval borulhatbnak a taktikak.. Alek mar at is nevezte Korminak, valami gyerekori macskaja utan.. Az SMS-eket is erdemes megnezi, keverik oket nagyon..

Bredan 2011.04.08. 05:03:17

Laci... :-)
Nem akarom leszólni a szerencsétlent, de akkor is irritál. "Hit, becsület, kapituláció, anyuci köténye." Viszlát, sohanapján!

barbiebaby 2011.04.08. 08:21:51

Na,hatásvadász Buci Oscar-díjas alakítást nyújtott.Bakker,már azt hittem,meghalt valaki vagy minimum ölre mentek páran:)
Lacikám pöppet befáradt,lemerült,mint enerdzsájzer a verőfényben.És ez így elég gáz.Én is sírnék magamon..

lac64 2011.04.08. 08:32:09

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Anikót Évával kapcsolatban csak akkor lehetett volna jobban képbehozni, ha beküldik neki az Éva-Alekosz beszélgetések felvételeit is.
Kb. az összes SMS kettőjükról szólt, az RTL őket akarja párbajoztatni?

lac64 2011.04.08. 08:33:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Azért jó lenne tudni, mi lett a sorsa annak az állatnak.:)

Albino Vernyul 2011.04.08. 08:34:16

Azert abban van valami baj, mikor Oli bunkoz, meg sotetez...;))

www.youtube.com/watch?v=b21OZ_avrws

Albino Vernyul 2011.04.08. 08:40:11

@lac64: Nem kizart, de mndenkeppen arra baziroznak, hogy az egyik lany a dontoben legyen..
Melyik allatnak..?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.08. 08:49:13

Az első képen miért van kiírva Mickey Rourke elé, hogy "Éva"?

barbiebaby 2011.04.08. 08:58:54

@Yooha: Jujj,de gonosz :D
Bár valóban nem előnyös fotó :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 09:05:59

Szerintem Lacival annyi történt, hogy már nem bírta lelkileg azt a sok szarrágást, amitől (és a mozgásszegényes-zabálós környezettől) fiziológiai problémái kerekedtek.

Kint aztán tudomást szerzett arról, hogy mik történnek a világban (gyakorlatilag kifordult sarkaiból minden), és/vagy látta a műsort tévében, vagy legalábbis hallott beszámolókat róla, és ledöbbent, hogy teljesen más jön le a tévében mint amit ő ott benn tapasztalt, esetleg még a múlt vasárnapi párbajról is hallott ezt/azt.

Vagy csak egyszerűen elolvasott egy Blikk vagy Velvet cikket.

Én is ki lennék borulva ilyen esetben hogyha kijönnék egy ilyen abszolút ingerszegény környezetből, nem is csoda, hogy visszatérve elfogta az undor/lelkiismerete/félelme vagy amit akartok.

Sajnálom ezt az embert, túlságosan naivan ment be, a katonai múltját meg sajnos valamilyen szinten sikerült lejáratnia. Lehet, ez is bántja a legjobban.

genevieve 2011.04.08. 09:11:12

@TapOut: tegnap kidőltem a sorból, ezért nem tudtam válaszolni:-)

igen, ez az almás dolog komoly!

lac64 2011.04.08. 09:11:23

@Gee Halen: Rokonomnál kétszer volt hasonló, mint Lacinál: idegi alapon infarktusos tünetek. Ugyanúgy mentő, kórház. Utána 1 hónapig nem engedték dolgozni.
Szerintem valóban nem mehetett vissza, hiszen egy nap alatt mi változott volna meg, úgyanúgy stresszelte volna tovább magát.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 09:13:51

@lac64: Hát, én pl. pánikbeteg lettem az első munkahelyemen (szakmunkásképző, legalja suttyó gyerekek gyülekezőhelye a városból - semmilyen élőlénynek nem ajánlom). Nagyon hasonló eset, más tünetekkel. Pont ugyanannyit bírtam, mint Laci a VV-ben. Lehet, rokonlelkek vagyunk? :)

dr. gernika 2011.04.08. 09:20:09

@Gee Halen: Ismerős, minden iskolai szünet úgy jött nekem, mint a megváltás, az idegösszeomlás előtt közvetlenül. Igaz, nem a városi gyűjtő, de szakmunkás suli volt, 1 évig bírtam.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 09:21:52

@Yooha: Nem jól látod, Éva van rajta, kicsit gondterhelt, de még így is aranyos, szép, jól áll neki, hogy kilátszik a homloka, az egész arcát kiadja ez a hajzat, de nem kellene szándékosan elferdítened a látottakat!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 09:27:02

@gernika: Nem tudom, nekem a mimóza lelkem nem vette be az olyan dolgokat, amikor bejön a kancigány (tudom, rasszizmus, de tényleg nem tudok mit mondani arra a konkrét "példányra") és elkezd hangosan üvöltözni, hogy felbaszták az agyát, ne szóljak hozzá egy kurva szót sem, vagy szétrúgja a picsámat (ezekkel a konkrét szavakkal), majd később a tanári asztalt amortizálta le, úgy, hogy széttört, meg engem fenyegetett, hogy kapok mindjárt egy állast.

A lányok meg visítanak ezalatt mintha satuba fogták volna a lábujjaikat, és napi szinten ilyen dolgok mennek.

Nem csoda, ha a végén testem-lelkem undorodott tőle, és egyszerűen leblokkolt , közvetlenül téi szünet után. Pár napra rá bementem, két percet sem voltam bent, megint jöttek a rohamok. Aztán a mentők, akik leszedáltak, úgyhogy vittek be a sűrgősségire.

Azé' vicces volt, hogy hót bekómálva, csorgó takonnyal, nyállal integettem a gyerekeknek, akiknek totál földbegyökerezett a lábuk a látványtól :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.08. 09:30:33

@Peter_Cs: Nem mondtam, hogy nem aranyos, vagy nem szép. Mert szerinted Rourke nem szép?! :)
A hasonlóságról meg nem én tehetek, hanem Éva és Mickey. Ne a tükröt szidd!

frea 2011.04.08. 09:34:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Na szép, a Bunkóliver jelzőket osztogat!Álcázásból meg teát kever. Gusztustalan tarack!

genevieve 2011.04.08. 09:50:28

@frea: az az oli mondja a másikról, hogy életképtelen aki 30x éves korára semmit nem ért el, aki "feladata" a nagy versenyt...

Soror Formoza 2011.04.08. 09:51:42

Kétségtelen, hogy Lázár László nem volt jó helyen a villában, a játékban, de a szelepet szerintem az isectofóbiája csapta ki. Menekülésre vette.

További bénázások elkerülése céljából, ajánlom a szerkesztőségnek adják oda a díjat Jerzynek és húzzák le a rolót. Ennyi!

Soror Formoza 2011.04.08. 09:55:24

@jahuu: insectofóbia - természetesem :)

Horizont 2011.04.08. 09:56:43

Buci olyan szinten volt színvonal alatti - bulvármajom - hogy szavakat se lehet rá találni!

Kivétel 2011.04.08. 09:57:28

@Női_Hiszti_: az "álarc" alatt mindig így néz ki..

Soror Formoza 2011.04.08. 09:57:59

@jahuu: Nnnna! Most jön a Libajegyzék...

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 09:58:31

Sziasztok:)

Sose értettem, mit akar Golán ebben a játékban,(a keménykedése is eléggé hiteltelen) de sajnálom, hogy beteg lett, és szerintem sokkal-sokkal jobb lesz neki otthon.

dr. gernika 2011.04.08. 09:59:11

@Gee Halen: Durva...
Nálam a legdurvább az volt, mikor az uccsó előtti órán már a jobb érzésű gyerekek mentek el az igazgatóhelyettesért, hogy tegyen rendet. Addig más jobb fejek elém álltak, hogy ne tudjanak a nemnormálisak lézerrel villogni a szemembe.
Mindegy, aki nem tanult és nem szerzett normális jegyeket, az mind megbukott, legtöbben évismétlésre...

Soror Formoza 2011.04.08. 10:00:27

@genevieve: Olivér a puszta megjelenésével fel tud idegesíteni.
Annyit viszont elért ezzel a játékkal, hogy ingyen iszik. Ezért sokan irigyelhetik, de életcélnak szánalmas.

genevieve 2011.04.08. 10:02:27

@jahuu: nohiszen:-) akik az ingyen piáért irigyelik:-)))

egyébént én is igy vagyok olival, már az is idegesit ha meglátom a képét valahol...

Albino Vernyul 2011.04.08. 10:10:07

@lac64: Haaaat, szerintem jobb, ha nem tudjuk meg, beke poraira a vasuti toltes alatt, Tundi mellett jo helyen van..;)

Soror Formoza 2011.04.08. 10:11:47

@genevieve: Arra még mindig nem találok magyarázatot, ki fizet Olinak azért, hogy Alekoszt népszerűsítse, ugyanakkor pl. Bécit mocskolja ezeken a "nagygyűléseken".

Arra rájöttem, hogy a villabeli történések nem zavarnak (ártatlanok), viszont a "kanális" kinti dolgai feldühítenek. Egyes bentiek nem is sejtik milyen erőszaknak vannak kitéve ezalatt idekint.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 10:14:02

@jahuu: Engem is. Akkor meg egyenesen ütni tudnék, amikor kiejti, hogy "Alekinnyó"... grrr....

frea 2011.04.08. 10:16:37

@genevieve: Mindig undorodtam Bunkólivertől, a közönségességnek ez a szintje számomra elfogadhatatlan. Gerinctelen senki. Béciről úgy nyilatkozott a párbaj után, hogy nincs semmi baj azzal a sráccal. Elég meglátnom azt a kiélt, gusztustalan képét, és elkap a harctéri idegesség.

genevieve 2011.04.08. 10:16:41

@jahuu: sejteni azért sejthetik már az előző 3 vv alapján

szerintem senki nem pénzeli olit, csak játsza az "agyát"...igy jobban hangzik a dolog

_most_ 2011.04.08. 10:17:39

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Most igaza van, Béci tényleg nem egy lángész. Ha meg a zenével/tánccal akar befutni, akkor miért nem valami tehetségkutató műsorba jelentkezett, gondolom oda rohadt kevés volt.

genevieve 2011.04.08. 10:18:33

@Gee Halen: hehe, egy "vagány" csávó ilyeneket mond, hogy: bébike, kulipintyó, stb. ....tiszta óvoda....

genevieve 2011.04.08. 10:19:27

@lami83: mert oli egy lángész?:-DD
ő mivel akart befutni?

100 méteres sörivás?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 10:19:59

@genevieve: "Távolságot... TÁVOLSÁGOT??!!... Na, menj a p....ba".

Ezek az idézetek szinte büntetnek.

genevieve 2011.04.08. 10:20:16

@frea: napraforgó:-DD

kiváncsi leszek mekkora arca lesz amikor béci megnyeri a vv4-et:-D

genevieve 2011.04.08. 10:21:21

azta, már nem is minden 3. komment az enyém,hanem minden 2. :-D

genevieve 2011.04.08. 10:22:59

kapok mindjárt a pofámra:-D

frea 2011.04.08. 10:24:29

@Gee Halen: Azon röhögtünk, hogy Olivér a párkereső felhívásban tök úgy néz ki, mint egy majom. Ez nem semmi, smink egy szál se, és tökéletes majommás.

_most_ 2011.04.08. 10:25:08

@genevieve: Nyilván Olivér se egy lángész, de Bécinél mindenképp magasabb az intelligenciája. És a való világ adta lehetőségekkel eddig ő élt a legjobban.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 10:25:23

Akkor mekkora lángész volt Prolivár, amikor Szandival együtt vadkan módjára majd' belüket hányták üvöltükben vasárnap, most meg semmi kivetnivaló nincs Gigi múltjában. Hö.

frea 2011.04.08. 10:26:46

@genevieve: De szép lenne!Tudni, hogy hiába volt a sok szemétség, szarkavarás, csak magát minősítette. Naaagyon szeretném látni akkor azt a gusztustalan fejét!

frea 2011.04.08. 10:28:58

@lami83: Az intelligenciáról inkább nem beszélnék, az tény, hogy gátlástalanabb, pofátlanabb, és jobban el tudja adni magát. Azért marad, ami volt, vérbunkó.

genevieve 2011.04.08. 10:31:17

@lami83: ez miben is nyilvánult meg eddig?:-D

frea 2011.04.08. 10:32:30

@genevieve: Hogy mennyire vagány, azt láthattuk a "kulipintyóban".De bunkó kategória nem indult, ezért vagány lett.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 10:34:29

Az normális dolog, hogy sunyiban irigykedem a gyerekkori barátnőmre, mert nyáron esküvője lesz és körülötte fog forogni a világ, meg királylánynak öltözhet?

frea 2011.04.08. 10:35:22

@Gee Halen: Gusztustalanok voltak a párbajon, nem is vártam tőlük mást. Azóta kijózanódhattak.

genevieve 2011.04.08. 10:36:14

azon gondolkozom,hogy az rtl nem is mondta mikor lesz a következő kiválasztás...vagy lemaradtam valamiről?
mert elvileg ugye szerdán kellett volna papírforma szerint megtörténnie

mekkora lenne, ha levennék éváról a védettséget:-)
mindjárt nem nyomná aleknél, hogy bécit jelöljék meg, mert béci akkor tuti őt vinné és kint hagyná a picsában:-)))

_most_ 2011.04.08. 10:36:39

@frea: @genevieve: Lehet, hogy bunkó, irritáló, de azért elérte, hogy ő szerepel a legtöbbet a médiában és Alekosszal való "barátságából" is jól profitál.

frea 2011.04.08. 10:39:55

@Ayesha: Ez teljesen normális!De ne irigyeld, azért az egy napért nem érdemes!Nem is irigyled, csak ájtatosan mondod:de jó neki!

genevieve 2011.04.08. 10:40:11

@lami83: ennyi erővel bankot is rabolhatna, akkor meg sok pénze lenne...

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 10:41:54

@genevieve: igazából nem vagyok kimondott házasságpárti, az uram is tudja h engem egyáltalán nem kötelező elvennie. Ha megkér, oké, ha nem, az se érdekel.
Csak a közfigyelmet meg a szépítkezést, királylánykodást, szervezkedést irigylem a lánytól.
De azokat rohadtul.

@frea: :))

dr. gernika 2011.04.08. 10:43:04

@genevieve: Kompromisszumos megoldásként az lenne fair, ha a kiszavazáson még védett lenne Éva, de párbajra már lehetne választani.

Albino Vernyul 2011.04.08. 10:43:29

@lami83: Az a baj, bagoly mondja verebnek, hogy nagyfeju.. En se vagyok oda Belaert, de a streamet nezve, nagyon sokszor a tobbiek fele sokkal emberibbek a reakcioi, mint Olinak barkifele valaha is voltak.. Evaval, Anikoval joparszor osszeugrottak, elobbivel csunyabban, de mikor ilyen a noket leterhelo feladatok vannak, erezhetoen figyel rajuk, mondhati ovja oket.. Es ezzel nalam jopar jo pontot osszehoz..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 10:43:46

@Ayesha: Egy nyelvvizsgaszövegben hangzott el egy jó szöveg ezzel kapcsolatban, mindig jókat szoktam rajta röhögni órákon a nyelviskolában, gyakorló férjként.

Egy divatszakértővel folyik a beszélgetés, és éppen az esküvőkről van szó, hogy hogyan öltözzünk ki vendégként egy ilyen alkalmon.

Valami ilyesmit mond: "NAgyon fontos, hogy ne öltözzük túl a menyasszonyt, hiszen ez az ő ünnepe, és ő, és csakis ő van a középpontban"

Ezen mindig jókat szórakozok :d

frea 2011.04.08. 10:44:31

@lami83: Szerintem nem a fene nagy szerelem miatt akart kijönni. Rájöhetett, hogy nyerni nem fog, de talált egy fura pókot, akiből jó pénzt lehet csinálni. Ötletgazda akart lenni, benne lenni a buliban, mielőtt másnak jut eszébe a dolog, neki meg maradnak a haknik, és a kevés mani.

genevieve 2011.04.08. 10:44:36

@Ayesha: hát nem is tudom, anno a sajátomat én nyűgnek éltem meg...olyan tudjuk le a dolgot a család és a rokonság miatt (már a ceremóniára gondolok és a körítésre) a ruhámat is magam varrtam...semmi habcsókoskodás...

ellenben most a lányom szallagavatóján már egy kisebbfajta esküvői lázban éltem:-)

Albino Vernyul 2011.04.08. 10:45:52

@Ayesha: Normalis.. Akkor nem normalis, ha aktivan rosszat is teszel neki miatta..

genevieve 2011.04.08. 10:46:01

@gernika: én is igy gondoltam:-))))

most alek is azt hiszi béci nem meri majd őt kihivni, de az rtl szerintem nem fogja megkockáztatni, hogy a döntő előtt kerüljön sor egy béci-alek párbajra....
oli is ezen vérzett el..

dr. gernika 2011.04.08. 10:46:25

@Ayesha: Nekem ne mondd, nálunk már a dátum is ki volt tűzve, aztán minden közbe jött. :((

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 10:46:29

@genevieve: Az enyémen végig az volt az érzésem, valaki másén ülök, csak középen :D

Meg volt ott családi zűr, jobb lett volna, ha szerzünk két tanút, aztán valami hotelben lezavarjuk az egészet :)

frea 2011.04.08. 10:48:16

@Ayesha: Én sem vagyok házasságpárti, vagy működik a dolog, vagy nem. Az biztos, hogy az az egy nap a "királylányról" szól.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 10:50:14

@frea: Na ugye, pont ezen élcelődtem feljebb is.

Hallottam már ilyen találó szöveget is, hogy az esküvőn a vőlegény éppolyan kellék mint a kézitáska :D

genevieve 2011.04.08. 10:50:29

@Gee Halen: én csak arra koncentráltam, hogy az anyakönyvvezető előtt nem röhögjem el magam:-)

ehhez képest a buli nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát, nem volt semmi zűr...

és utólag különösen jelentős lett nekem a dolog, mivel a családom akkor volt utoljára együtt, aztán sajnos sorra veszítettem el a szeretteimet:-(

annyira sajnálom, hogy akkoriban még nem lehetett videóra venni, igy csak a képek vannak...

lamb79 2011.04.08. 10:50:54

Holgyek, urak... valaki elmagyarázná nekem hogy ezen a ponton lohikailag miért lenne jó bárkirol is levenni a védettséget? Nem akarom az Évát védeni, csak a kíváncsiság hajt.

genevieve 2011.04.08. 10:51:56

@frea: @Gee Halen:

és ez pontosan így is van:-D

mi csupán 3 hétig rohangáltunk, hogy a férjemnek a megfelelő öltönyt megtaláljuk:-DDD

genevieve 2011.04.08. 10:53:36

@lamb79: én már az előbb fejtegettem:-)

de mondhatom azt is, hogy jól esne a májamnak:-DD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 10:54:00

@genevieve: Rajtam ami az volt, ami az érettségin anno. Azért nem a "másik" öltönyöm, mert azt pár hónappal előtte, a diplomaosztómon viseltem.

Azóta kihíztam mindkettőt, így nincs öltönyöm :D

Én a fodrásznál töltöttem el 15 percet összesen. LEvágott vagy fél méter hajat :D

_most_ 2011.04.08. 10:54:50

@lamb79: Ebben semmi logikát ne keress, csak azt akarják, hogy Éva kiessen.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 10:55:37

@lamb79: Mert lényegében egyenesen gyalogolna a döntőbe így.

genevieve 2011.04.08. 10:57:13

@Gee Halen: nekem is a fodrász volt az egyetlen luxus amit akkor megengedtem magamnak:-D

genevieve 2011.04.08. 10:59:15

@Peter_Cs: mert utálom azt amit éva megtestesít, képvisel:-)

frea 2011.04.08. 10:59:25

@Gee Halen: Tény és való, hogy a nőknek nagyobb mozgástere van, a férfiaknak marad az öltözék, és slussz.

foxglove (törölt) 2011.04.08. 11:00:56

VV1-ben, VV2-ben éltek azzal, hogy nem volt védettség az utolsó körben, valaki nem emlékszik véletlenül pontosan?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 11:01:44

@frea: Meg is őrültem volna, ha ilyen dolgokkal kellett volna foglalkoznom, mint ruhaválasztás meg egyebek. Az étteremtulaj is az első két kérdést még nekem címezte, amikor az esküvő részleteit tárgyaltuk, aztán belátta, hogy reménytelen vagyok. :D

frea 2011.04.08. 11:02:28

@genevieve: Ehhez nagyon nehéz bármit is mondani. Szomorú.

Albino Vernyul 2011.04.08. 11:03:17

@lamb79: A vege elott el kell venni, senki nem kocogjon be vedetten a dontobe.. Ha jol emlekszem ezt minden VV-ben megcsinaltak.. A dontobe, mar csak az erosek jussanak be, ne lehesen besurrani fu alatt.. Elvileg 4-5 korul jon el az a pont, hogy meg legyen ido kiszorni a leggyengebbeket.. Laci kilepese bekevert a normal folyamatokba, nem tudom mire jutnak.. Masfelol Eva az intrikaival, szerintem mar lehuzza Aleket, az artatlan bolondbol, atkerul egy masik fakkba, es ez a gyozelmebe kerulhet..

lamb79 2011.04.08. 11:03:45

@genevieve: @lami83: @Gee Halen: Ok, akkor értem. Nincs igazából logikus magyarázat :)

genevieve 2011.04.08. 11:06:49

@lamb79: dehogyis nincs, részemről ez teljesen logikus magyarázat:-D

foxglove (törölt) 2011.04.08. 11:09:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ezzel én is választ kaptam a kérdésemre, akkor jól emlékeztem

genevieve 2011.04.08. 11:11:32

@foxglove:
valamit mindenképpen csinálnia kell az rtl-nek, mert igy laci kiesésével minimum 1 hét plusz idejűk maradt amit ki kell tölteni.....

csicserierika 2011.04.08. 11:11:56

olvasva a fentieket, lenne egy javaslatom az rtl-hez, ha azt akarják, hogy médiatörténeti pillanatokat éljünk meg újre, akkor küldjék vissza Olit egy kis időre. Hogy felpörögne már itt is az élet.
Tegnap is több volt az off, mint Laca.
:) :)

foxglove (törölt) 2011.04.08. 11:12:04

@genevieve: csak nehogy úgy járjunk, hogy Éva lesz a VV4 Szabolcsa

genevieve 2011.04.08. 11:13:27

@csicserierika: miért olit?

küldjék vissza gombit, vagy gigit, vagy zsuzsit:-D

genevieve 2011.04.08. 11:13:57

@foxglove: nem lesz, egészen más a karaktere....., hogy finom legyek:-)

lamb79 2011.04.08. 11:14:21

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Aha, értem már. Igen, így lehet értelme, habár senkivel szemben nem tartanám korrektnek ha a... hm... "kiharcolt" lila kendot elvennék tole, még akkor sem ha valakinek párbaj nélkul mennie kellett. Éva arról (kozvetlenul) nem tehet hogy Lacinak most mennie kellett.

frea 2011.04.08. 11:14:21

@Gee Halen: Csodálkozom én is, amikor valaki egy évvel előtte kezdi a szervezést, és mint a megszállott, mással sem foglalkozik. Egyik ismerősöm megvette a ruhát , hiába mondtuk neki, hogy elég lenne kölcsönözni egyet. Azt mondta, megőrülne, ha az ő ruhájában más is pompázna. Persze meghízott, esküvő előtt hiába fogyizott, úgy nézett ki, mint egy kötözött sonka. És a poén:kb. 2 év után elváltak, a ruha meg ott punnyad a szekrényben.

Bandecuccoli 2011.04.08. 11:17:53

@genevieve: Lehet, hogy elhatalmasodtak rajtam az összeesküvés elméletek, de valamit ezzel kapcsolatban szeretnék megosztani Veletek:

Nekem már vasárnap nagyon furcsa volt, hogy Gigi folyamatosan azt ismételgette, hogy már csak 5 hét van hátra a játékból! Ha azt vesszük, hogy 6 játékos maradt bent, a döntőben 3 játékos szerepel, akkor még 3 játékosnak kell kiesni. Kéthetente esik ki egy játékos, azaz még 6 hét lenne elvileg a játékból. Gigi pedig csak 5 hetet mondott...

Engem tegnap ez elgondolkodtatott. Meg az is, hogy mennyit fizetett az RTL Lacinak, hogy ország-világ előtt így lejárassa magát, hogy klasszikusokkal éljek "van az a pénz, amiért korpásodik a hajam". :o))

Desperatefan14 2011.04.08. 11:19:01

Nem értem, most miért írjátok hogy Éva ne legyen védett, mert ott lesz a döntőben. Még van 4 hét, ami még legalább 2 párbaj, hogy hárman maradjanak, szóval Éva mégegyszer simán mehet a végső hármas előtt. Sztem pont így jön ki a végére, hogy Laci kiment.

dr. gernika 2011.04.08. 11:19:15

@frea: Ez baromság, ugyanazt a modellt más szalonok is megrendelhetik, szóval hülyeség megvenni... meg sokra ment vele, ha végül ő is szarul nézett ki benne. :D

foxglove (törölt) 2011.04.08. 11:19:28

@genevieve: egyébként Buci szavaiból is azt vettem ki, hogy Laci távozásának lesznek következményei a játékra nézve

lamb79 2011.04.08. 11:19:31

@csicserierika: Nem lenne rossza ha a humorzsák visszamenne egy pár napra a villába, de attól tartok hogy a retek nem engedné meg. Valszeg nem bírná megállni hogy lepattintson infókat Alekosznak és Évának, ez viszont a tobbiekkel szemben nem lenne korrekt.
Én valami hasonlóban reménykedek mint Peter_Cs- legyenek Olivér, Éva és Szandika Alekosz tanácsadói a feleségkeresos musorban :)

_most_ 2011.04.08. 11:19:37

Szerintem az rtl belátja, hogy Laci rendkívül szórakoztató karaktere nélkül unalomba fullad a műsor és vasárnap csinálnak egy ötös döntőt :)

Albino Vernyul 2011.04.08. 11:19:50

@lamb79: Csak igy meg tul ertekes lett hirtelen a vedettseg, ez meg a tobbivel szemben nem fair..Raadasul Evat teletomtek infoval a parbajon, kire menjen..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 11:20:16

@Bandecuccoli: Mert tényleg csak öt hét volt vissza. 55 hét plusz pár nap.

Akkor volt hat hét, amikor a kiválasztás volt. Gigi meg vasárnap ment ki. Tehát effektíve 5 hét.

genevieve 2011.04.08. 11:20:26

@frea: ez valami olyasmi a nőknél, hogy egész életükben ez az egyetlen pillanat ami tényleg csak róluk szól, mindenki őket csodálja

és igen, már kislány koruktól erre készíti fel minden lányos játék....
ez szerintem teljesen normális dolog, ha megmarad egy bizonyos keretek között

ja, és minden nő megszépül mikor menyasszonyi ruhában van:-)

Trevlovics 2011.04.08. 11:21:27

Csinálnék majd egy tévéműsort. A múltkori párbajból okulva azok szerepelnének benne, akikre a nézők kíváncsiak. Éva és Olivér. Élő műsor lenne, beköltöznének a villába, mindenféle instrukció nélkül, csak egyetlen feladatot kapnának. Az adás a következőképp zajlana nagyjából: Éva és Olivér belépnek a z ajtón, Oli, szia kulipintyóó, hiányzotál! Éva visít aztán, nekem is, nekem is nagyon! Körbejárnának mindent, simogatnák az ismerős falakat, néha összeölelkeznek, juj de jó itt, de örülök, hogy te is itt vagy, Éva kicsit vonaglana is a kamerának, haját igazgatva nézne bele jelentőségteljesen, aztán ledöglenének a díványra kicsit dumálni. Gitár, jön a levél, rohannak érte mindketten, Olivér gyorsabb, odaér, Éva megáll a haját igazítani. Olivér kibontja a levelet, felolvas. KEdves Éva és Olivér. Mindketten üljetek be az igazmondó hintába (egymás után) és beszéljetek arról, szerintetek ki Alekosz legjobb barátja. ÉVa felvisít, én kezdem! Beül a hintába, na, akkor, hogy ki Alek legjobb barátja. Nem tudom Olivér hogy megharagszol-e, vagy nem tudom, de azt gondolom úgymond, hogy én vagyok Alek legjobb barátja. Olivérnek szúrni kezd a tekintete, Évike ez komoly? Éva folytatja, igen Olivér meg is magyarázom neked, ugyanis oké, ti is nagyon jóban voltatok, de ÉN voltam itt vele végig az egész játékban, ÉN voltam az aki segítette, mi ketten voltunk itt egy csapat a nagy négyes után és hát velem töltötte a legtöbb időt és olyan kapcsolat alakult ki közöttünk, ami... ami szerintem közöttetek azért nem, habár ti is nagyon jóban voltatok. Olivér rázza a fejét, nade évike, csillagom, az rendben van, hogy itt dekkoltatok nagyon hosszú ideig, és igen, jóban is voltatok, de figyelted a feladatot az volt, hogy ki a legjobb, érted a LEGJOBB barátja. Éva közbevág, miért szerinted ki? Olivér hitetlenkedő mosollyal, hát én, és ez szerintem nem is lehet vita tárgya. Haha, kacag és visít fel egyszerre éva, te, mint legjobb barát, oli ne röhögtess már, olivér közelebb megy a hintához, hogyhogy ne röhögtesselek, mi az hogy ne röhögtesselek, én fedeztem fel Alekinnyót, én hoztam ki belőle azt amitől igazán érdekes lett, én támogattam folyamatosan kintről, hogy megnyerje ezt a kurva játékot, te meg közben bent nyavalyogtál neki, meg kapaszkodtál a hátába. Kapaszkodtam? még én kapaszkodtam? Éva süvölt, feláll a hintából, elfordul kínjában idegből nevet, ezt komolyan nem hiszem el, visszafordul, én nem akartam ezzel jönni olivér de te csak kihasználtad alekoszt! Olivér közbeordít, te miről beszélsz Éva? hallod te magad miről beszélsz? Éva folytatja, én igen, hallom, hát még te mondtad itt benn, hogy majd milyen jó pénzt lehet csinálni alekoszból kinn, ennyire vagy te neki legjobb barátja olivér! Olivér hangerőt emel és vörösödik a feje, mert te kibaszott nagy barátja voltál neki évike! húztad az agyát, kapaszkodtál belé, kihasználtad azt hogy rád akart menni, ha kellett itt kurválkodtál neki, miközben undorodtál tőle, végig mögé bújtál az egész játék alatt, őt baszogatták miattad is, te nem a barátja voltál, hanem egy retkes büdös nagy kolonc érted évikém? Hogy mekkora egy suttyó egy rosszindulatú geci vagy te olivér te beszélsz, mikor pontosan tudom, hogy te csak a pénzt látod benne, leszarod alekoszt, neked arra kell, hoy saját népszerűségedet toljad fel vele meg pénzt csináljál, hát itt mondtad, emlékszem, NE TAGADD LE ÚRISTEN OLIVÉR (átváltanak ordításba), HÁT FOGALMAD SE VOLT ARRÓL, HOGY SOKSZOR ALEK MIT ÉREZ, VELEM TUDOTT EGYEDÜL BESZÉLNI, VELEM OSZTOTTA MEG A DOLGAIT, ÉN VOLTAM A LELKI TÁRSA! LELKI TÁRSA! EGY NAGY BÜDÖS KÓCHENGERES LÓFASZT,NEM JELENTETTÉL TE SEMMIT NEKI TÉGED CSAK MEG AKART DUGNI, közben egyre közelebb mennek egymáshoz és egymás arcába ordítanak, NEMIGAAAZ, visítja éva, MERT ALEK SZERELMES IS VOLT BELÉM MEGMONDTA A NYUGIBAN TE MEG CSAK KIHASZNÁLTAD, ENGEM SZERETETT (itt intek az operatőrnek, hogy készüljön), olivér folytatja, SZERETETT A FASZT, ITT BENN NEM VOLT MÁS, NEM GONDOLTAD, HOGY KINN MAJD EGY ILYEN LEROBBANT ALKOHOLISTA RIBANC UTÁN FOG MÁSZKÁLNI, MIKOR KAPHAT MÁR EZER JOBB MÁST! éva végképp elveszti az önkontrollt, HAHAHAHA OLIVÉR, TUDTAM HOGY EZZEL JÖSSZ, TE MOCSKOS ROSSZINDULATÚ GERINCTELEN KÖCSÖG, PONT TE AKI MINDENKIT KIHASZNÁLSZ, ALEKOSZT IS CSAK KIHASZNÁLOD (hisztérikus visítás) ,MINT ANIKÓT IS ŐT IS CSAK MEG AKARTAD DUGNI, SZANDIKÁVAL IS CSAK SZÓRAKOZTÁL DE VELEM NEM FOGSZ TE ROHADT GECI! és ebben a pillanatban éva köp, olivér tekintetéből eltűnik az utolsó emberi vonás és olivér üt. intek az operatőrnek, elsötétül a kép, vége. Őszinte tesók. ez lenne a műsor címe.

genevieve 2011.04.08. 11:22:13

@Bandecuccoli: mint előbb irtam, nekem az volt furcsa, hogy most szerdán fel sem merült, hogy kiválasztás lesz....

@Desperatefan14: én azért irom, mert nekem szimpatikus döntés lenne:) az okokat lásd fentebb:-)

@foxglove: én is.

iinside 2011.04.08. 11:24:08

sziasztok!

szerintem a rendezőknek fő a fejük, hogy most a Laci....miez? ...kilépésével előállt új helyzetben mit csináljanak:
- visszaküldik valamelyik kiesett játékost. ez biztos vihart kavarna kint is bent is, de a "Szandikát kizártuk; -akarsz maradni Szandika? -Igen!" után én már bármit kinézek belőlük
- feltöltik a létszámot valamelyik második helyezettel, mint anno Tordassal. ez is vihart kavarna, a végjátékban, teljes jogú, vagyis a fődíjra esélyes embert beküldeni úgy, hogy nem szopta végig az elmúlt 5 hónapot....
- újabb médiatörténeti pillanat lesz mint tegnap este, amikor a stolbuci elhaló hangú bejelentései alapján legalább arra számítottam, hogy Ufók landoltak a villában és emberkísérleteik során véletlenül minden villalakót kifordítottak, mindenki meghalt, a többi megsebesül.
- vagy cé

Kivétel 2011.04.08. 11:26:26

@Trevlovics: ez jóóóó!! Bár egy másodpercet se bírnék nézni a két irritálóból, de így olvasva jót vidultam:)

Bandecuccoli 2011.04.08. 11:28:26

@Gee Halen: OK, ez eddig rendben is van. De most vasárnap lesz kiválasztás, jövő héten vasárnap párbaj, stb. Így ezzel a héttel együtt kell lennie még 6 hétnek.

Ha vasárnap ment ki, akkor is azt kellett volna mondania, hogy 6 hét van. Vagy én vagyok gyenge felfogású? :o)

Kivétel 2011.04.08. 11:29:17

@Trevlovics: Nagyon jó!! Bár élőben ezt egy másodpercig nem tudnám nézni, annyira irritál a két ember, de így olvasva jókat derültem:)))

Kivétel 2011.04.08. 11:30:07

Bocs, előkerült az első komment is...

frea 2011.04.08. 11:30:48

@gernika: Mondhattad neki, nem az a fajta, aki ért a szóból. Azóta is egyedül él, de van egy ruhája, amit az életben nem tud többé felvenni.

Soror Formoza 2011.04.08. 11:30:54

@lamb79: Mondjuk Éva arról sem tehet közvetlenül, hogy rá került a lila kendő és nem Gigire.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 11:31:28

@Bandecuccoli: Akkor volt hat hét, amikor Évára tették a jelet, vagy amikor ő hívta ki Gigit a párbajra, már nem emlékszem, de az előbbire gyanakszom.

Végül is mindegy, Gigi kiesésekor lényegében már csak öt volt hátra.

frea 2011.04.08. 11:32:25

@genevieve: Igen, azt mondják:csúnya menyasszony és csúnya kisbaba nincs. /?/

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 11:32:27

@Gee Halen: Pedig nála lenne a legjobb helyen a fődíj!

@genevieve: Utálod az angolszász típusú karrierizmust?

Albino Vernyul 2011.04.08. 11:32:53

Mondjuk nagy otlet lenne Olit bekuldeni, aki uzletileg fugg Alekosztol.. Bent promozna az uj Alek musort..Bar szerintem nem sokaig, Ani a kung-fu pandatol tanult trukkokkel artalmatlanitana, aztan johetne a patkanyokkal osszeharapdaltatas, a csotanyokal feletetes, vegul a maradek menne a lisztkukacoknak..;)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 11:33:15

@Peter_Cs: Ja, lenne az a pénz, amiért én is tudnék rajongani érte ;)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 11:37:10

Szerintem a VV5-ben már - Éva sikeréből tanulva - lehetne egyszerűen olyan kategóriából is beszavazni embert, hogy "Hisztérika".

genevieve 2011.04.08. 11:38:01

@Peter_Cs: nem mondod, hogy az angoloknál a jellemtelenség, a sunyiság, acsarkodás, emberi mivoltból kivetkőzés, a mások lenézése és megalázása a karrierizmus ismérvei?:-)

ha igen, akkor utálom...

_most_ 2011.04.08. 11:38:35

@Trevlovics: Aztán jönne a kiválasztás, ahol Buci bejelenti, hogy rendkívül izgalmas kiválasztás következik, teljesen kiszámíthatatlan ki kire rakja a jelet.

foxglove (törölt) 2011.04.08. 11:39:05

@Gee Halen: vagy más csak olyan kategóriák lesznek, hogy "mániás depressziós" "skizofrén" "paranoiás" stb.

Thulea 2011.04.08. 11:39:13

@Trevlovics: Így elkapni a karaktereket! Isten vagy!!! :-D

genevieve 2011.04.08. 11:39:28

@frea: csúnya újszülött van:-)

kivéve mindenkinek a sajátját:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 11:39:50

@genevieve: Ha falkában támadják, hogy reagáljon szerinted? Te nem akadnál ki?

iinside 2011.04.08. 11:41:08

az Éva smink nélkül valami borzasztó...a sárkányt is ütni kéne, hogy megegye...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.08. 11:41:28

Arra, hogy ne fúljon dögunalomba a következő 5 hét csak egy gyógyír van: folyamatosan kell beköltöztetni, heti váltásban játékon kívüli celebeket, különben marha üres lesz a ház...

Oli garantírt nem akar bemenni, atommeghajtású tengeralattjáróval se lehetne vontatni, szegény "szociálisan alulfejlett" Tordast nem fogják több alázásnak kitenni, Szandi is alig várta, hogy hazamenjen lovagolni,

de az már igaz, hogy Éva, Szandi és Oli lesznek Alekosz fegyverhordozói a menyasszony kerestetik játékban, és megmondom őszintén, ha csak belegondolok, már lesz kedvem nézni...

ezek így négyen tényleg szórakoztatóipar, csak azt nem tudom Évi hogy fogja tudni folytatni abban a műsorban a veszekedéseit? A potenciális menyasszonyokkal fog veszekedni?

frea 2011.04.08. 11:41:32

@Trevlovics: Klassz, szinte még a hangjukat is hallottam!Erről szól, nem a barátságról!Olvasva azért összehasonlíthatlanul élvezhetőbb, mint a két széparcú alkeszt nézni is!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.08. 11:42:06

@iinside:

de most kezd lesülni a napon, úgyhogy szerintem javul a bőrállag...

genevieve 2011.04.08. 11:42:09

én most beküldeném 2 napra pirner almát:-))

foxglove (törölt) 2011.04.08. 11:42:15

Ez áll majd a sírkövén is. "Falkában támadtak"
(bocs:D)

Thulea 2011.04.08. 11:42:18

Szerintem nem küldenek vissza senkit! Valaki említette, hogy Éváról leveszik a lila kendőt, az valószínűbb.

genevieve 2011.04.08. 11:42:42

@Peter_Cs: bocs, de most már kicsit unom ezt a hülyeséget:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 11:43:05

@Peter_Cs: Válaszolok helyette, jó?

)-:?ievrémsi sumizreirrak a asázálagem sé esézénel kosám a ,sézőktevik lóbtlovim irebme, sádokrasca ,gásiynus a ,gésneletmellej a lánkologna za ygoh ,dodnom men

:D

Thulea 2011.04.08. 11:43:21

@frea: Igen! :-) Jobb olvasni, de tényleg, szinte hallani a hangjukat!

genevieve 2011.04.08. 11:45:07

na, asszem párszor még beírom, hogy vegyék le éváról a védettséget:-DD

dr. gernika 2011.04.08. 11:45:10

@genevieve: Az biztos, egyszer régen csak jófejségből elkísértem a barátnőmet egy esküvőkiállításra, én akkor még fáztam a dologtól, de ő is csak szakmai szemmel érdeklődött, mert rendezvényszervező akart lenni. De nem bírtuk ki, hogy ne próbálgassunk fel egy-két ruhát. És hát gyönyörű voltam benne, na. :DDD Kár, hogy nem volt nálunk fényképezőgép.

csicserierika 2011.04.08. 11:45:52

@genevieve: irónia, drágám, irónia. Két smájlit is biggyesztettem a végére.
Tudtam, hogy ugrani fognak rá :)
Egyébként sem Gigit, sem senkit sem tartanék etikusnak a játék végén, hogy beküldjenek. A bentiek elszenvedtek már több mint 4 hónapot, azt nem lehet bepótolni, plusz külső info egy szóval nem fair.
Esetleg egy celeb vendég pár napra, ha befogja a száját, és nem kotyog el semmit a bentieknek.

Thulea 2011.04.08. 11:46:19

@MÁRIA TERÉZIA: Ezen a héten teljesen emberi volt eddig Éva, együttműködő, kedves stb. (Kicsit erőltette a taktikát Alekkal, de az is inkább csínytevésnek tűnt, mint rosszindulatnak.) Én meglepődöm rajta.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 11:49:36

@Gee Halen: Védi magát Éva nagyonis helyesen!

@Thulea: @genevieve: Nem veszik le.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 11:49:57

@Peter_Cs: Most teljesen komolyan kérdezem: barátnőd/menyasszonyod/feleséged/(bármilyen) exed van?

Csak tényleg kiváncsi lennék, hogy milyen elképzeléseid vannak a párkapcsolatokról.

frea 2011.04.08. 11:50:21

@iinside: Ahányszor frissítek, Boglya beúszik a látómezőmbe. Egyik kollégam mondta, ez egy bányarém, leküldik a bányába , és feljön a szén magától.

Soror Formoza 2011.04.08. 11:50:26

@Trevlovics: Nincs mit hozzátenni :)

Valamelyik Nekikvalóban fel fog bukkanni egy "saját" produkció keretében.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 11:50:38

@genevieve: Ha már híresség, akkor Peller Mariann!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.08. 11:50:39

@Thulea:

kizárt, hogy levennék a lila kendőt most Éváról, miért vennék le? Az lehet, hogy a következő kiszavazó show után már nincs védelem, de hogy utólag valakiről levegyék a kendőt, és visszaszívják a védelmet, kizárt.

genevieve 2011.04.08. 11:51:14

@gernika: én már alig várom, hogy a lányom próbálgasson ruhákat...én meg ahogy az a nagykönyvben meg van irva pezsgővel a kezembe visítozzam:-D

_most_ 2011.04.08. 11:51:55

@genevieve: Lehet az lesz az egyik bátorságpróba, hogy le kell venni Éváról a lila kendőt :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.08. 11:51:57

@frea:

a kollegádat leküldik a bányába és feljön a szén magától? Na, ilyen kollega kellene nekem is, mármintha lenne szénbányám.

genevieve 2011.04.08. 11:52:19

@csicserierika: irónia drágám:)

én meg egy vigyorjelet biggyesztettem a végére:-D

ugye érted? (kacsintós szmájli) :-DD

genevieve 2011.04.08. 11:53:05

@Thulea: aha, most lehullt az álarc, akkor eddig nem is magát adta?:-D

Zelefánt 2011.04.08. 11:53:38

@gernika:
...Meg a közelben egy épp facér milliárdos, fehér Bentley-n.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 11:54:17

@Gee Halen: Komoly kapcsolatom nem volt, jelenleg szingli vagyok. Az egyenjogúság, az egyenrangúság és az őszinteség az alapértékek.

@frea: Nem lehet mindenkinek ugyanaz az ízlése!

dr. gernika 2011.04.08. 11:54:35

@genevieve: Van bizony. Elképesztő, milyen kis szörnyek alá tudják az ismerősök odaírni, hogy "jajdegyönyörűűűű". Banyek, miért kell hazudni? Gratuláljon és kész.

frea 2011.04.08. 11:54:47

@Gee Halen: Ez a tökéletes válasz, reménytelen, úgysem ért semmiből. Schade um die Zeit, mint nagynéném mondja.

Thulea 2011.04.08. 11:56:02

@MÁRIA TERÉZIA: De az, hogy beküldenének régi lakókat megint csak kizárt. Akkor hamarabb befejezik ezt a bogaras baromságot!

Még egy gondolat Évához: szerintem már nem azt adja, amit eddig... abszolút nem értem a csajt! Nyilván nem lehet öt hónapig elmebeteget játszani, aztán megint normálisan viselkedni.

Talán gyógyszert váltottak nála?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 11:56:02

@Peter_Cs: Ühüm. Ez kicsit olyan Lacis volt, de nem értem az összefüggést.

csicserierika 2011.04.08. 11:56:18

@genevieve: ha Gigin lenne, akkor is így gondolnád?

genevieve 2011.04.08. 11:57:09

@Thulea: mindenesetre most kiderült, hogy ki a legnagyobb vígszinház a villában:-DDDD

frea 2011.04.08. 11:57:19

@MÁRIA TERÉZIA: Tanulj meg magyarul!Az utalás az "ez egy bányarém"Hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

Thulea 2011.04.08. 11:57:48

@genevieve: Ne haragudj, de ezt nem mondhatod komolyan! Hány éves a lányod?

genevieve 2011.04.08. 11:57:54

@csicserierika: dehogy gondolnám igy, gigire dupla védettséget kérnék, vagy 3 életet:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 11:58:14

@Gee Halen: Te kérdeztél a párkapcsolat felől.

@genevieve: Vágyálom?

genevieve 2011.04.08. 11:58:30

@Thulea: miért ne mondhatnám komolyan?:-)

18 éves

Thulea 2011.04.08. 11:58:59

@genevieve: Igen!!! Bár valószínűbb, hogy gyógyszert váltottak, mert öt hónapig, nem csak az összefoglalókban volt elmebeteg, hanem valszeg mindenkivel, hiszen nem véletlenül vannak ki Évától.

dr. gernika 2011.04.08. 11:59:09

@genevieve: Én anyum is alig várja, sőt az unokákat is. Hát, most csúszik a project.

Thulea 2011.04.08. 12:00:12

@genevieve: Akkor azért még van jópár éve a menyasszonyi ruha-választásig. Legalábbis én ennek a variációnak szurkolok! :-)

genevieve 2011.04.08. 12:00:39

@gernika: az unokákat azért még nem várom:-)

tegnap volt a szülinapom, de nemmondommeghogymennyi:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 12:01:03

@Peter_Cs: Azt nem értem, hogy most hogy jönnek ide ezek az alapértékek ebbe a felsorolásba (ami amúgy evidens).

dr. gernika 2011.04.08. 12:01:15

@Zelefánt: Volt barátom, el is vett volna az a bolond, de fiatalok voltunk még hozzá.

@Peter_Cs: Ezek így nagyon szépek, egyet is értek, de Éva mellett senki nem lehet egyenrangú.

genevieve 2011.04.08. 12:01:35

@Thulea: ja igy, igen...még remélem olyan 6-7 év mire az jön műsorba:-)

előbb az egyetem:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 12:01:38

@Thulea: Csak az állandó basztatásokra reagált folyton Éva!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 12:02:16

@Peter_Cs: Rákérdezek:

Évával együtt tudnál élni, vagy csak messziről csodálnád?

2011.04.08. 12:02:42

@Szerénke.: amúgy erről jut eszembe, hogy pár éve, mikor vért adni mentem, a doki nagyon szigorúan kérdezte, hogy biztos vagyok-e 50 kg. akkor voltam 55-56 (170-hez), szóval nem tudom, hogy siklott el a figyelme afelett az 5-6 kiló felett.
valószínűleg nehéz a csontozatom, mint cartman-nek :)
na, fogyiblog lezárva, látom, ma az esküvő a téma :)

csicserierika 2011.04.08. 12:03:18

@genevieve: A D használata nekem túl modoros. A számjlit is csak a félreértések
elkerülése végett alkalmazom.
De azért ugrottál Oli említésére ? :)

genevieve 2011.04.08. 12:06:31

@csicserierika: csak hangulatjel:-)

van amin mosolyog az ember:-)

van amin röhög:-D

persze, hogy ugrottam, hiszen azért irtad be, hogy valaki ugorjon, lehetőleg én :-D

0511 2011.04.08. 12:07:11

@Trevlovics: Ez hihetetlenül jó, élet szerű! Szinte szó szerint és percről percre így történne. Hát ilyen ez a két favorizált figura:(

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 12:07:46

@Gee Halen: Ahhoz személyesen meg kellene ismernem, hogy pontos képem legyen róla, de inkább az igen felé hajlok. Biztosan szórakoztató lenne! Az online tanulságai alapján, ha nem basztatják, még együtt is lehet vele élni.

Thulea 2011.04.08. 12:08:31

@Peter_Cs: Cicómicó, van ebben logika, de egy normális ember akkor sem reagálhat így, akármilyen "basztatásban" részesül. Egyébként segítenél, ha egy-két basztatást konkrétan leírnál nekem. Illetve mi számít basztatásnak, ha valakinek más a véleménye, mint neki? Ez nem basztatás. Mivel emberek vagyunk, más a véleményünk.

Most jut eszembe! Gratulálok Hajninak (és magunknak is), hogy a bejegyzéseire ilyen kulturált társaság jött össze. Szerintem itt nem jellemző, hogy egymásnak esnénk, vagy személyeskednénk, hanem elfogadjuk egymás véleményét és nem személyeskedünk.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 12:09:02

@frea: biztos Vera Wang ruha volt. A csajok háborúja című filmből tudjuk, hogy olyat nem szokás átalakítani, a testünket alakítjuk hozzá:D

genevieve 2011.04.08. 12:09:29

@Peter_Cs: ennél pontosabb képed?:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 12:09:53

@Peter_Cs: Ez a "nem basztatják" dolog hihetetlenül relatív. Az is basztatás, amit a másik annak vesz, pedig nem is az.

Thulea 2011.04.08. 12:10:00

@genevieve: Mondd meg, hogy hányadik! :-) Esetleg egy matekpéldába belefűzheted, ha nem akarod direktbe kiírni. ;-)

genevieve 2011.04.08. 12:10:06

@Thulea: hááát....ööööö......:-D

genevieve 2011.04.08. 12:11:36

@Thulea: nos a tortán egy 3-as és egy 5-ös gyertya volt egymás mellett, mert nem találtak otthon más számokat:-)

de alá diszkréten oda volt még irva két szám:-DDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 12:13:20

@Thulea: Állandóan abba kötöttek bele, ami Évának fontos.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.08. 12:13:40

@frea:

azt hiszem elkéne neked egy cipőkanál a poénokhoz... (ja, csak mit kezdenél vele, nyilván néznéd mint borjú az újkaput)

Thulea 2011.04.08. 12:15:03

@Peter_Cs: Ez nem konkrét! Ne haragudj!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.08. 12:15:52

@Gee Halen:

amit a Béci szeretett volna meginni...

Thulea 2011.04.08. 12:17:31

@MÁRIA TERÉZIA: :-D

@genevieve: :-D Ez több mint talányos! Ezek szerint a család tolerálja, hogy nehezen viseled a korod? :-) Egyébként 35-ig én is jól bírtam. Most meg - mivel mást nem tehetek - lassan felkészülök az évtizedváltásra. (Mondjuk van még egy-két évem... - látod, tényleg készülök! :-D)

genevieve 2011.04.08. 12:18:02

@MÁRIA TERÉZIA: helyesebben, amiből béci is szeretett volna inni...de miután éva elhappolta az egészet, nem állt oda acsarkodni, hogy neki az jáááááááááááár

fordított esetben biztosan megint falkában támadtak volna évára ugye?

Thulea 2011.04.08. 12:19:46

@MÁRIA TERÉZIA: Te valami mást néztél? :-D Volt a ládában összesen négy üveg alkohol, ebből kettőt az Éva, kettőt az Alek vett el.

Te ezt tetted volna???

Figyelted, hogy Ani azt a szar kis linzert megosztotta a többiekkel????

Ki az alkoholproblémás? Béci? Mert elmondta, hogy mi történt? És azt mondta, ami történt? :-D

_most_ 2011.04.08. 12:20:06

@Thulea: Éva eddig is teljesen normálisan viselkedett egy-két kivételtől eltekintve. Csak az összefoglalók pont ezekre a szélsőséges esetekre mentek rá.

genevieve 2011.04.08. 12:20:17

@Thulea: ááá dehogy:-)

tényleg elbénáskodták:-)

egyetlen szülinapot szenvedtem meg a 30.-at, de egyébként nem...inkább csak azt sajnálom,hogy egy csomó dolgot már nem fogok tudni át/megélni...nem lesz rá elég időm....

egyébként 47 éves lettem nem nagy ügy:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 12:20:45

Én nem akarok évtizedet váltani:( tökre megfelel a mostani évtizedem.
Előre félek, hogy a 30-at depresszióval fogom fogadni.

genevieve 2011.04.08. 12:21:25

@lami83: az hogy lehet, hogy csak évának vannak ilyen szélsőséges esetei amire rámennek?:-)

genevieve 2011.04.08. 12:22:19

@Ayesha: az bizony sanszos...
az szerintem élesebb váltás mikor 20xből, 30x lesz

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 12:24:39

@genevieve: még van kicsit több mint másfél évem rá. Kurva kevés!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 12:25:06

@genevieve: Hát erre nekem van még négy évem...

ill. három. Hümm!

Thulea 2011.04.08. 12:27:37

@Ayesha: Ne hülyéskedj! Az nagyon jó! Nagyon jó harmincasnak lenni!!! Bár a váltás, lehet kellemetlen, ha nem vagy éppen kiegyensúlyozott! Szóval arra figyelj, hogy legyen ott pár jó éved (hónapod előtte)!
@genevieve:
Szerintem jó lesz negyvenesnek is... A lényeg, hogy az ember jól érezze magát a bőrében. Nekem nagyanyám a nyolcvanas éveiben is teljesen elégedett volt, ez a példa számomra! :-)

:-) Grat! :-) Én anyámnak tettem asszem az 52. szülinapi tortájára 53-at. De neki január elején van és valami miatt összekeveredtem, de jót nevettünk! :-)

Townsend 2011.04.08. 12:29:28

@Peter_Cs: Ezt nagy hiba volt elmondani. Minden kommentedet ebből fogják levezetni.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.08. 12:29:35

Szerintem úgy van ahogy írtam már. Laci biztonsági ember lehetett bent.Nagyon el szólta magát, mikór Évát megfenyegette, hogy el mond mindent az utolsó 10-évéről. Nagyon nem dicsérhette meg az RTL, ez simán büntetendő cselekmény, ha Éváék feljelentik őt ezért. Mellesleg gusztustalan, és váratlan volt, hogy honnan tud ő Éva utolsó 10-évéről.Úgy hogy az ő cége lehet alkalmazásban az RTL nél, és ők térképezték fel a játékosokat, a beszavazó előtt.Ez meg tényleg nem hiányzik RTL nek, egy jogos per. Ezt el baszta Laci, de keményen

Kivétel 2011.04.08. 12:29:39

Ne sajnáljátok, most jön még a java:)) nekem a legjobb éveim 38-45 között voltak, minden szempontból... bár hozzá kell tennem - bocs Éva rajongók - hogy akkor még mindig nem néztem úgy ki, mint az Éva 28 évesen... de nem is iszom, dohányzom, és nem vagyok idegbeteg..

frea 2011.04.08. 12:31:36

@Ayesha: Szegénynek nem túl jól sikerült.Kellett volna még 3-4 hónap az esküvőig, habár így utólag teljesen mindegy.

2011.04.08. 12:31:38

@Peter_Cs: javítok: ha nem basztatják, még túl is lehet élni :D

Thulea 2011.04.08. 12:31:42

@lami83: Figyelj, ha az öfikben bénának mutatják és a társai szeretik, akkor nem hiszed el, hogy elviselhetetlen. Még Alek szerint is gáz néha, hiszen ki is mondta ő maga is és például tegnap is leállította, hogy ne pörgesse fel magát feleslegesen.
Szerintem más gyógyszert szed, vagy nem iszik annyit! Mondjuk a Béla mondja, hogy ha iszik, akkor gáz az Éva... Szóval, lehet, hogy tényleg sokat ivott eddig és most nem kap piát, azért "normális"?

genevieve 2011.04.08. 12:32:39

@Thulea: persze nincs is semmi bajom, a 40x-el:-)

de pl. már nem tudok felfutni a 3. emeletre mint 20 évesen:-D

Thulea 2011.04.08. 12:34:52

@Kivétel: Egyébként én is erre számítok! ;-) Most, hogy a gyerekeim is egyre nagyobbak... Kezd megint olyan lenni, mint a húszas évek csak sok-sok ésszel és tapasztalattal, a családalapítás és stb. nyűgjeivel/kényszereivel a hátam mögött! :-D

genevieve 2011.04.08. 12:35:20

@Thulea: egy a lényeg, hogy eddig nem volt őszinte és nem magát adta:-)

becsapta a nézőket, hazudott és megvezetett mindenkit...tiszta vígszinház...művésznő

dr. gernika 2011.04.08. 12:36:08

@Thulea: Hehe, egy időben az volt a munkám, hogy 90 felettiekkel készítettem interjút. Tök aranyosak voltak az anyókák az öregek otthonában, mikor sóhajtoztak, hogy "ha még egyszer 75 lehetnék!"
:)))

genevieve 2011.04.08. 12:36:34

@Thulea: igen, mondhatni most van a legtöbb időm magamra:-)

2011.04.08. 12:36:46

@Ayesha: nekem is kb.
maguk a számok egyébként nem zavarnak, ill. nem érdekelnek, meg -állítólag- nem is nézek ki annyinak, amennyi vagyok, inkább mindig attól depizek be, ha értékelem az eddigi teljesítményemet, és rájövök, hogy a felét nem sikerült még megvalósítanom annak, amit gondoltam, hogy ennyi idős koromra meg fogok.

Thulea 2011.04.08. 12:36:46

@genevieve: Vald be őszintén: hiányzik, hogy nem tudsz felfutni a harmadikra????? Egyébként a napokban pont a lépcsőfutásról beszélgettem a lányommal. ;-) Jó volt, akkor volt! (Én a negyedikre sprinteltem.)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 12:37:10

@Thulea: Vicces lesz, hogy amikor a 30 gyertyámat fújom el, a kedvesem még mindig csak 27(!!!):)
Aztán lehet, hogy még sokkal-sokkal jobban fogom érezni magam a 30as éveimben. Ki tudja. Csak olyan szar lesz mondani hogy "huszon---ja nem, harminc vagyok!":))

frea 2011.04.08. 12:38:06

@genevieve: Gratula , még sok boldogat!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 12:38:47

@Ayesha: Nálunk pontosan ez a helyzet: én 27 leszek nemsokára, a feleségem meg 33.

2011.04.08. 12:38:54

@Townsend: nehogy azt hidd. én eddig is sejtettem, illetve csak megpróbáltam elképzelni, milyen nőkkel lehetett dolga idáig egy olyan férfinak, aki számára éva a tökéletes nő. hát a semmilyen is egy opció.

genevieve 2011.04.08. 12:39:45

@Thulea: igen, nagyon hiányzik, hogy nem birok felfutni a 3.ra:-)

nagyon szeretek túristáskodni, sétálni a városokba, gyalogolni, megnézni mindent és bosszant, hogy sokkal több időbe és energiába kerül

Kivétel 2011.04.08. 12:39:59

@Ayesha: dehogy lesz az, sőt még büszke is leszel!! Én is büszke vagyok, mikor kimondom, hogy 40x vagyok!! Meg is kell azt a kort érni, és akkor jól érezni magad, és jól kinézni. Az már érdem, nem pedig egy fiatalkori állapot...

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.04.08. 12:40:48

@Thulea:

bocsi Thulea, de pontosan egy darab üveget vett ki az Éva a ládából, vak azért még nem vagyok!

nem volt négy darab pálinka a ládában, de a nyakamat nem teszem rá, hisz csak azt tudom elmondani, amit bevágtak képileg az öfibe...

genevieve 2011.04.08. 12:40:58

@hullámpapír: ez bizony örök dillema lesz...20 évesen én is idealista voltam és azt gondoltam meg fogom váltani a világot:-)

Thulea 2011.04.08. 12:41:22

@hullámpapír: :-D Így van! Valszeg a haja tetszik neki, meg hogy riszálja a seggét.

Thulea 2011.04.08. 12:42:08

@oázis: kettő pezsgő és kettő pálesz volt, nézd vissza a neten

genevieve 2011.04.08. 12:44:08

@Kivétel: jogos:-)

bár annyira utálom mikor egy nőre azt mondják, hogy a korához képest egészen jól néz ki...
minta az evidens lenne, hogy minden nő ramaty lesz ahogy idősödik

2011.04.08. 12:44:19

@genevieve: na a világmegváltási törekvéseim már elmúltak :), a saját életemmel nem tartok még ott, ahol szeretnék. és még csak nem is mondhatom, hogy egyértelműen a saját hibámból (bár biztos belejátszom én is :)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 12:44:21

A barátom tavaly volt egy úgymond kiránduláson a régi osztálytársaival. (én nem ismerem őket) Azok a srácok 23-25 közöttiek. (a barátom idén lesz 25) Előjött ugye a barátnő-kapcsolat, meg hasonló témák, és amikor elárulta, hogy az ő barátnője 27 éves, mindenki full rosszul lett, hogy "Úristen, már annyi???!!!" mintha 60 lennék:D
Hozzá kell tegyem, a drága emberek általában tizenéves, de maximum 21 lánykákkal rohangálnak. Nincs mondjuk ezzel semmi gond...

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 12:44:30

Szia Mindenki! :)

Látom mindenféle téma van közszájon..:)

@genevieve:

Zsöni grat! :)

Thulea 2011.04.08. 12:45:02

@genevieve: :-) Oks, elfogadom! :-) Nagyanyám 76 évesen jegyezte meg, hogy már nem olyan, mint fiatal korában. Arra léptem be a házba, hogy létrán keres valamit a szekrény felső részében. Aztán 79 évesen átmászott a bezárt kapun, mert apám nem ment ki záros határidőn belül kinyitni neki! :-D De gondolom ez nem vigasztal! :-)

Thulea 2011.04.08. 12:46:05

@Ayesha: Ja, nincsen semmi gond, de sokat elárul róluk! Nem nagy az a korkülönbség és csak egyre kisebbnek fog tűnni az idő múlásával!

2011.04.08. 12:47:33

@Thulea: éva haja is egy olyan dolog, ami lehetne tök szép is, ha ápolná, foglalkozna vele, bár ezt még lehet, hogy be lehet tudni a villalétnek, nem tudom, odakint hogy néz ki a haja, normális körülmények között.
hát a seggriszálást inkább hagyjuk, az is kiválóan érzékelteti, miért fogalmaztam évával kapcsolatban valamelyik nap úgy, hogy a nő karikatúrája :)

frea 2011.04.08. 12:47:57

@genevieve: Nem kor. A nagyim 80 évesen világot jár, számítógépezik, fent van az iwiwen, és gyorsabban ír sms-t, mint én. Mondjuk mindig nyüzsizett, minden érdekelte. 2005-ben eljött velünk a Phil Collins koncertre , imádja. Hol vagy te még ettől, te kis csitri?

Thulea 2011.04.08. 12:48:01

@genevieve: ha nem is evidens, de sokáig jellemző volt... szerencsére változik a helyzet
a leggázabb az volt, hogy 55 évesen nyugdíjba mentek, így egy 50-hez közeli nő, már erre készült és úgy is nézett ki (tisztelet a kivételnek)
majd ez a mondás "korához képest" is kikopik lassan

avanivi 2011.04.08. 12:49:12

@genevieve: Sok boldog szülinapot !!!
Szép olasz fiuk Neked énekeltek!
Őket nézegetném a villában, egy évig,még akkor is ha alszanak.

Thulea 2011.04.08. 12:49:23

@hullámpapír: Egyetértek! Én is akartam még írni a seggriszáláshoz valami megjegyzést, de inkább kitöröltem... Akinek van szeme, látja! De a legjobb megfogalmazás valóban az, hogy a nő karikatúrája.

genevieve 2011.04.08. 12:49:39

@hullámpapír:

a saját célok úgyis mindig alakulnak, lehet pár év múlva egészen mások lesznek:-)

frea 2011.04.08. 12:49:57

@gernika: Ez aranyos!Minden relatív.

genevieve 2011.04.08. 12:50:27

@Ayesha: hehe, a fiam 24 éves:-D

2011.04.08. 12:51:18

@Ayesha: én még emlékszem, hogy a 20as évek elején milyen borzalmasan távolinak tűnik a 20as évek vége. a 30as évek meg már aggastyán-kornak tűntek :)
aztán telik az idő, és még mindig ugyanaz vagyok, nincs huszonévesvégi-tudatom. csak már persze sokkal tapasztaltabb, okosabb, érettebb és bölcsebb is vagyok :))

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 12:51:45

@Thulea: igen, a párom is ezt mondta, hogy "őket minősíti", neki én vagyok az első "idősebb" nője és saját bevallása szerint sokkal kiegyensúlyozottabb velem, mint az exével, aki egy elég fiatal kislány.

Kivétel 2011.04.08. 12:52:39

@Thulea: ki bizony, sőt mostanában azt vettem észre, hogy elkezdtek a férfiak felfelé is udvarolni... nekem is mindig fiatalabb barátom, párom volt, a jelenlegi is az, igaz csak 3 évvel.. és hát én nem csak a koromhoz képest érzem jól magam, hanem jól érzem magam a bőrömben és pont. Ne kenődjetek el lányok, van élet 40-en túl is, sőt..:)

Townsend 2011.04.08. 12:53:06

@Thulea: Van olyan, a kommentekből következtetve nem is annyira ritka tünet, hogy valaki nem tudja helyesen értelmezni mások gesztusait, viselkedését? A hajról is van ötletem, de az már rágalmazásgyanús lenne.

2011.04.08. 12:53:58

@genevieve: van egy pár, ami állandó :) de legalább vannak céljaim, így van, ami előre visz :)
és amúgy, ha nagyon akarom, talán meg is magyarázhatom magamnak, hogy talán nem véletlen, hogy még nem értem el, lehet, még nem jött el az ideje.
jaja, amúgy boldog szülinapot! :)

genevieve 2011.04.08. 12:53:59

@bukott madonna két nagy didivel: köszi:-)

@Thulea: jajj, ez nálam is simán bejátszik:-) felmászok én még a fára is csak már több idő kell hozzá:-D

@frea: persze amig szellemileg és fizikailag birom magam nincs akadály:-)

@avanivi: bárcsak nekem énekeltek volna:-DD
csípem az olasz fiúkat:-DDD

Thulea 2011.04.08. 12:54:41

@Ayesha: Ez a fontos! Maradjatok így és a harmincadik szülinapod (is) nagyon boldog lesz! ;-)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 12:54:41

Én tökre megnézném Évát egyenes hajjal. Lehet, hogy egészen másképpen festene. Giginek pl nagyon jól állt a loknis haj.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 12:55:45

@Thulea: köszi, nagyon aranyos vagy:)
Vicces, hogy az 5 évvel ezelőtti én makacsul ragaszkodott a minimum 2 év a férfi javára című felfogáshoz, aztán egy fiatalabb srác lett az ÚGYMOND nagyő.:)

genevieve 2011.04.08. 12:56:12

@Thulea: inkább az a furcsa mikor korombeli emberekkel találkozom és annyira másként gondolkoznak mint én...egyszerűen nem birok szót érteni velük:-)

ahogy megfigyeltem itt is a korosztályombeliekkel vannak a legtöbb vitáim:-DD

Thulea 2011.04.08. 12:56:59

@Kivétel: ;-)

@Townsend: pedig nagyon érdekel! virágnyelven megfogalmazva, esetleg? :-)

@genevieve: a tapasztalat tesz megfontolttá! de értelek! tényleg lassabb az ember

genevieve 2011.04.08. 12:58:05

@Ayesha: igen:-)

@Kivétel: ezzel én is igy vagyok mindig fiatalabb barátaim voltak:-)

@hullámpapír: minden dolog akkor történik meg amikor meg kell történnie (uuuuuhhh, mekkora közhely:-)))

@jahuu: köszönöm:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 12:59:35

Én a nálam idősebbekkel szoktam jobban kijönni.

Ld. pl. e blog :)

genevieve 2011.04.08. 13:00:52

@Ayesha: nem kell, hogy egyenes legyen... csak csavarná be és nem állna igy szálkásan szanaszét...

nekem hasonló a hajszerkezetem (bár nem ennyire sörény)...és ha hajszárítóval szétfúvatom akkor áll igy boglyaként...

de én mindig össze szoktam fogni, pláne főzéskor

Thulea 2011.04.08. 13:02:07

@genevieve: @Gee Halen: aztán hozzáöregedsz, aztán meg majd a fiatalabbakkal jössz ki ;-) így van ez, ha egy erős karater az ember... igaz, Zsöni?

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:02:44

@genevieve: amikor fodrásznál voltak a lányok, akkor pont úgy csinálták meg neki, ilyen lágy hullámosra, az szerintem szép volt úgy. Én azért szurkolok már egy ideje, hogy megint menjenek szépítkőzni, mert Vica haját már rohadtul festeni kéne.

genevieve 2011.04.08. 13:05:02

@Thulea: tudnék mesélni:-DDDDD

@Ayesha: egyébként szerintem giginek van köztük a legszebb és a legtöbb haja..és a legápoltabb is

éva meg valahol hajilag lemaradt a 80-as éveknél se a szin(lenövés) se a forma nem áll jól neki

genevieve 2011.04.08. 13:07:05

@Gee Halen: most most megleptél...az írásaid alapján én olyan 35-re tippeltelek:-)

Soror Formoza 2011.04.08. 13:08:47

A fiatalságot nem az életkor jelenti, amint a fenti példák is mutatják, 60-70 évesen is lehet valaki fiatalos, és 20 évesen életunt. A belső én nem feltétlenül öregszik együtt a testtel, ilyenkor az éveknek nincs jelentőségük. Felelősek vagyunk magunkért, az egészségünkért, de a számokkal nem kell törődnünk (életkor, súly és vérnyomás), az legyen az orvosok gondja.

2011.04.08. 13:10:37

@genevieve: amíg bele nem mentünk a kihányéves témába, addig itt szerintem ennek volt a legkisebb jelentősége :) igazából most sincs sok, csak most már többet tudunk :)

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 13:11:42

A korrekt tájékoztatás kedvéért. Oli nem mondott olyat a távolságtartásos jelenetnél Gombinak, hogy menjen a picsába. Kapd be a faszomat a helyes megoldás, ami a jelenet látva 9 pontot érdemel. 1 pont levonásra kerül, mert tele pofával nem beszélünk.
Hatodik játékosnak Lépcsőházné G. Adrinak kéne bemennie, egyrészt törzsvendég, másrészt kiváncsi vagyok, hogy dönget a frissen kozmetikázott sírásig. Harmadik kisérletre csak összejön neki.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:12:01

@hullámpapír:

Szia Hullámpapírka! :) jajj ittten elvesztem az olvasandókba..

én most akkor mindenkit megbotránkoztatok, ha azt mondom az én párom 77-es? :)
(én lenni 1 évvel fiatalabb, mint Zsönövijev)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:13:18

@genevieve: a terjedelem az adottság, a színe oké, mondjuk biztos nem festette soha - megjegyzem, ha normális lenne a hajam színe, én se festeném, de ezt a nyomit muszáj. Az ápolás meg valóban sokat számít:)

2011.04.08. 13:13:46

@bukott madonna két nagy didivel: szija! na jó, akkor én is beszállok, az enyém meg 74-es :) hehe, fiatalabb vagyok nálad, a párom meg idősebb a tiednél :DD

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:13:48

@hullámpapír:

hmmmmm és még mennyi titokra derülhet fény...... :)))

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:16:38

@hullámpapír:

:DDDDD

na milyen titkokat kérdezzünk még? lesz itt mingyá ollllan való világ magunknak, hogy még!
tán a blikk is tudni fog rólunk! ;) :DDDD

genevieve 2011.04.08. 13:16:41

@hullámpapír: ja, persze nincs jelentősége, csak adalék:-)

@Ayesha: én is csak az erőteljes őszülés (25 évesen kezdődött, családi vonás) miatt kezdtem a hajfestést:-)

@Gee Halen: úgy érettem, hogy nagyon érett a gondolkodásod, nem éppen a 27 éves srácokéra jellemző:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:19:55

@genevieve: én 16 éves korom óta festettem, volt az enyém már minden. Kísérletezgettem:) Eredetileg nyommerbarna, aztán volt vörös (sötétebb is, világosabb is) fekete, vörösesbarna, és most szőke. Nem szandikaszőke,meg nem csibesárga hanem olyan szép, aranyosnapszítta.Ezt szeretem a legjobban. A fekete festéktől irtózatosan hullott a hajam.

genevieve 2011.04.08. 13:20:46

@Ayesha: láttam, szerintem jól áll neked a szőke szín:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 13:23:03

@genevieve: Csak sunyi vagyok. Nem adom önmagam. Álszent vagyok. PÖHH!!

genevieve 2011.04.08. 13:23:47

@Gee Halen: akkor nem pöhh, hanem pöcs:-D

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:23:53

@hullámpapír:

ha már ennyire belebonyolódtunk, szóval szerintem mindegy, csak szeressük(sétek) egymást ez a lényeg, az minden átsegít.

na ma ez volt az első frázis puffogtatásom, több nem lesz. :DDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 13:24:33

@genevieve: Köpni akartam, de a nyálat elég nehéz ASCII karaterekbe önteni. :)

genevieve 2011.04.08. 13:24:53

ez a nappalis műszak milyen nyugis társaság:-)

este meg nem leszek itt:-D

genevieve 2011.04.08. 13:25:45

@Gee Halen: akkor most virtuálisan törölgetem a monitorom:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:26:21

@genevieve: köszi:)

tud valaki valami házipraktikát, hajbalzsam helyettesítésre? anélkül nehezen tudom kifésülni, viszont elfogyott és most nem tudok venni.

2011.04.08. 13:30:50

@genevieve: fú, az őszülés sajna nálunk is csúnya családi hagyaték, én 17 évesen kezdtem. akkor még nem durván, aztán 20 körül már jobban rákezdett, most meg nem tudom, kb. 8 éve nem láttam a természetes hajszínemet. bár már kérdezték, hogy ugye ez a természetes hajszínem, mikor épp frissen volt festve, szóval nem viszem túlzásba :)

Townsend 2011.04.08. 13:31:11

@Thulea: Kopaszság, de nem választott. Esetleg kopaszodás, nehezen viselt. Szólni kellene évának, hogy ez a kóctömeg-haj-helyett stílus Kóbor Jánostól Csepregi Éván és Bíró Icán át Karda Beátával bezárólag lejátszott és lejáratódott. Igaz, hogy a személyiségét jól kifejezi, de balesetveszélyes, mert könnyen lángra kaphat cigizés közben, főleg ha még közben a földön hempereg részegen.

genevieve 2011.04.08. 13:31:50

@Ayesha: egy tojássárgába lassan csurgass bele egy kis olajat és kend be, majd alaposan öblitsd le

vagy egy kis ecetet keverj el vizbe azzal öblitsd le és utána még öblitsd le

2011.04.08. 13:32:20

@bukott madonna két nagy didivel: a frázis még oké (ma úgyis elég közhelyes napunk van, ahogy elnézem :D), ezzel nincs is gond :) szeretve vagyunk, és remélhetőleg ti is :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 13:32:20

@Ayesha: Nekem a hosszú hajam miatt kellenek időnként az ilyen cuccok. Amikor kollégista voltam az egyetemen, Viktor haverom megkérdezte, lezuhanyozhat-e nálam.

Persze, hogyne, után mondja "Utólagos engedelmeddel használtam egy kicsit abból a kókuszos testápolóból"

"Viktor, örülök, hogy fáraónak készülsz!" (hajbalzsam volt)

genevieve 2011.04.08. 13:32:43

@hullámpapír: látnád az én hajszínemet:-DDDD

Townsend 2011.04.08. 13:34:06

@Ayesha: Enyhén ecetes öblítés = selymes, fényes, könnyen fésülhető. És a szag sem marad meg. Viszont fillérekbe kerül.

Thulea 2011.04.08. 13:34:50

@bukott madonna két nagy didivel: Jól csinálod! A csajok jobban bírják, szóval kell a frissesség! :D

genevieve 2011.04.08. 13:35:41

@Townsend: a legjobb lenne valami balzsamecet:-D

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:35:44

@Gee Halen: :D:D:D:D és mit csinált utána? ment megint zuhanyozni?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 13:36:51

@Ayesha: Nézett rám álmos fejjel, "Ja, mindegy, azért kösz" aztán kiment :)

dr. gernika 2011.04.08. 13:38:20

@genevieve: Igen, azt én is észrevettem. :)

Townsend 2011.04.08. 13:38:33

@genevieve: Mondjuk abból is a legalább 10 évig érlelt esszencia, hogy jól ragadjon. A legolcsóbb mezei kell vegyileg.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:39:00

Naaa ez az ecetes téma tetszik, különösen, hogy van itthon ecet.Köszönöm:)

rianna 2011.04.08. 13:40:53

@hullámpapír: én is pont ezt érzem, annyi mindent terveztem, hogy elérek 30 éves koromra, aztán most semmi :D

@Ayesha: egyik barátnőm azt volt képes mondani a 29 éves kolléganőjéről, hogy a korához képest jól néz ki. Ezt úgy, hogy ő volt 26 akkor, én meg 29. Mondtam neki, hogy egyrészt ne öregezzen engem a szemembe, másrészt 3 év és ő is 29 lesz. Huszonévesen mésképp gondolkodnak a legtöbben, az is számít, ha pár hónappal fiatalabbak, mint mások :DDD

@genevieve: szülinapod van? nem csíptem el, miért gratulál mindenki :)

Teccik ez a mai coming out-olás:))

genevieve 2011.04.08. 13:41:04

@gernika: ez van:-D

@Townsend: neeem:-) arra gondoltam, hogy a főzéskor mikor pl. grillezem a zöldségeket, akkor balzsamecet szoktam rá pöttyinteni, gondolom stabilizál, vagy bent tartja az ízanyagokat...na és ebből következtettem, hogy talán a hajszálaknak is jót tesz:-)

dr. gernika 2011.04.08. 13:42:17

@Gee Halen: Mert látszik rajtad, hogy most szerelmes vagy és minden faja, de te olyan 30 után pár évvel leszel igazán fénykorodban, mire csillapodnak az érzelmek, ő meg már talán addigra nem érzi annyira jó nőnek magát. Lehet, hogy féltékeny lesz.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:42:37

@hullámpapír:

igen, hál'stennek! :)

jah, Zsöni is mondta, most nyugi van. Szerintem azért mert még nincs itt az idő, 3 körül kezdenek startolni, és azután jönnek a fanok! :D

2011.04.08. 13:43:13

Azta, Ember épp a gps-szel szarakodik az íróasztalánál ülve, és a gps épp az imént közölte, hogy túl gyorsan halad :))))) Ez azért egy kemény megállapítás volt így a számítógép előtt ülés közben kialakult nagy csöndben :)

genevieve 2011.04.08. 13:43:22

@rianna: volt, tegnap:-)

igy megy ez, ha egy társaság régóta együtt dumál:-)

genevieve 2011.04.08. 13:45:01

@hullámpapír: ennyit a gps-ről...én nagyon utálom, nem is használom:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:45:55

@gernika: na ettől tartok én is egy kicsit, hogy majd megkopik a fényem. De próbálok tenni az ellen, hogy ne legyek se rondább, se sárkány.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 13:46:34

@gernika: Honnan látod? Be vagyok kamerázva???

Mindjárt szaxofon szóló ömlik valamelyik hangszóróból és valaki elkezd sikítani, hogy "ITTALÉTATÉÉÉÉT!!"?

2011.04.08. 13:47:04

@rianna: ebben persze nyilván az is benne van, hogy amikor elterveztük, amit elterveztünk, akkor a 30 éves kor már tényleg aggastyánnak számított, az a sosejönel-kategória :) aztán meg de.
Amúgy nekem is volt egy ilyen pár éve, a 27 éves kolléganőm mondta a 31 évesről, hogy "azért látszik rajta, hogy elmúlt már 30" :D én is csak néztem :)

Thulea 2011.04.08. 13:47:16

Viszont még mindig nem kaptam választ arra, hogy az Éva milyen pszichológiai okokból kifolyólag fogdossa a haját állandóan.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:47:32

@genevieve:

bakker, legalább ne ittam volna :DDDDDD, most törölgethetem a monitort! anyám! ez kész! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 13:48:04

@gernika: @Ayesha: Hamarosan megyünk Angliába, ott meg az átlagnő... hát... na...

Én nem tartok ilyesmitől :)

2011.04.08. 13:48:12

@genevieve: ráadásul tengerparton/kikötő mellett lakunk, és a jelek szerint 107-tel hajtott bele a tengerbe :))

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:48:34

@Thulea: szerintem ez ugyanaz, mint a körömrágás.

rianna 2011.04.08. 13:49:15

@genevieve: akkor isten éltessen!

@Ayesha: az én hajam is sötétbarna, de inkább seszínbe hajlik. Már régóta szőkítem, de nemrég visszatértem a barnához és szörnyű, gyűlölöm, nem is én vagyok:D
A legnagyobb baj vele, hogy bár gyengécske, tartás nélküli haj, a pigmentje erős, és csak szőkíteni lehet, normál festéstől maximum vöröses narancssárga lesz:(

2011.04.08. 13:49:17

@Thulea: tudni akarja, megvan-e még :)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:49:31

@Gee Halen: igen, az én párom se:) imádom ezért, hogy ilyen:)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:49:38

@hullámpapír:

gyerekek ne röhögtessetek már ennyire :DDDDDDDDDDDDDDD

(a miénk is hüjjje, az meg állandóan visszaakar fordulni mindenhonnan...)

dr. gernika 2011.04.08. 13:49:47

@hullámpapír: Fura, engem meg mindig meggyanúsítanak, hogy festett, pedig az eredeti szín. Lassan kezdhetem tényleg festeni, mert egyre szaporodnak az ősz szálak..

genevieve 2011.04.08. 13:50:15

@hullámpapír: klassz lehet:-)

néha szeretnék tengerparton élni:-)

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2011.04.08. 13:50:32

Sziasztok!

Mult hetvege elott beszelgettem egy ismerosommel, aki egy allami intezmenyben dolgozik. O meselte - ezen meg jot rohogcseltunk is azon a hetvegen - hogy egy ismerose nala jart (szakmai tanacsert), es meselte, hogy be fog menni a villaba 20 napra. Mi meg neztunk, hogy mirol beszel, meg minden vege.

En osszeeskuves hivo vagyok - a szavazatelcsalasok mar bizonyitva vannak. Tegnap azt beszeltuk a parommal, hogy a Laci lelepese - ki tudja mennyire megrendezett volt, es mennyire eredeti - pont jo lehetoseg lesz a retekklubnak hogy betoljanak valakit a vegjatekra. Nah, en nagyon kivancsi vagyok - es rohogni fogok - ha az a csaj fog most bemenni.

Tegyetek el a kommentemet talonba, es ha betesznek egy hm... nem tul normalis not a vv-be az elkovetkezo par napban, emlekezzetek erre.

Es utana gondoljuk vegig, hogy megrendezett-e.

udv

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:50:56

@genevieve:

de! :DDD ha oda jó, akkor máshová is! :DDDDDDD

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:51:52

@hullámpapír:

komoly! :DDDDDDDD klassz lehet ott lakni! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 13:52:02

@Ayesha: Én annyira tutyimutyi vagyok, hogy arra sem venném a fáradságot, hogy bevádógjak valaki másnál.

:)

genevieve 2011.04.08. 13:52:05

@rianna: köszi:-)

érdekes én téged is barna hajjal képzeltelek el:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:53:29

@rianna: az én eredetim nem az a szép sötét vagy bármilyen szép barna, hanem az a seszínű. Szar. :)
a szőkítést én se sajátkezűleg végeztem, hanem a fodrászomra bíztam, amikor még fekete volt. Meguntam és világosabb hajra vágytam. Elkezdte melírozni és így szép fokozatosan elértünk egy nagyon jó kis árnyalatot, anélkül, hogy károsította volna a hajamat.

2011.04.08. 13:54:43

@genevieve: @bukott madonna két nagy didivel: á, nem a francia riviéráról van ám szó, hanem Bergen beipartelepült kikötőjéről :) nem is szeretem ezt az oldalt fotózni, mert bár a szembepart szép, meg a hegyek, meg minden, de mindig belelóg a képekbe a hajógyár, meg az a betonos cucc, ami itt van köztünk és a víz között, meg ilyenek :)
a sirályok meg kurva hangosak :)

genevieve 2011.04.08. 13:55:31

@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!: huuuu banyek, ez milyen egy konkrét megnyilvánulás volt:-)

a korrektség meg már a nevedből is nyilvánvaló:-)

dr. gernika 2011.04.08. 13:55:49

@Ayesha: Igen, borzasztó érzés, mikor csökken a lelkesedés.
@Gee Halen: Látszik a hozzászólásaidon. Komolyan, kellemes őket olvasgatni. :)

Thulea 2011.04.08. 13:56:02

@hullámpapír: hagyd abba a panaszkodást gyorsan! :-D

genevieve 2011.04.08. 13:57:04

@hullámpapír: hát igen az álomkép és valóság ami mögötte van:-)

2011.04.08. 13:58:08

@gernika: az őszülésben az a legnagyobb gáz, hogy lenövésnél tök hamar meglátszik. na meg ha nem fested, akkor is. a természetes hajszínem elég sötét, sötétre is festem, de általában már 3 hét után látom a kis genyókat. állítólag csak én látom őket :), de én látom, és zavarnak.
viszont a fodrászom azzal vigasztalt, hogy az ősz hajszálak állítólag 2x-3x erősebbek a nem őszeknél, ami mondjuk esetemben nem is baj, mert eléggé Anikó-hajam van :)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 13:58:13

@gernika: tudom, bár nála nem tapasztalok ilyet, régen másoknál "volt szerencsém" megélni. Sőt, sajnos az is hasonló borzalom, amikor az ÉN lelkesedésem hagy alább.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 13:59:00

@hullámpapír:

nem baj, de tenger! :))) imádom a tengert!!!! :)

majd eccer küldesz képet? csak hogy kb. legyen fogalmam a környékről! :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 14:00:39

@genevieve:

az nem baj, de víz, víz víz víz víz...... :DDDDDDDDDDDD
jah! és tengervíz.... :DDDDDDDD

rianna 2011.04.08. 14:01:37

@bukott madonna két nagy didivel: szia drága! :D
Hogy én is közhelyes legyek, ha ti jól érzitek magatokat, senkinek semmi köze a korotokhoz:))
Nekem mindig az idősebb pasik tetszettek, de ahogy én is idősödöm, egyre szűkül az ideális korkülönbség:) Most úgy érzem, kb. 45-ig mehetnék el, de ez nyilván elmélet, IRL nem mindig tartom magam ilyen elméletekhez.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 14:01:52

@gernika: Majd rád hivatkozom a legközelebbi "már nem is szeretsz úgy, mint amikor még udvaroltál" típusú megjegyzésnél :P

rianna 2011.04.08. 14:03:19

@bukott madonna két nagy didivel: ja, a korom lemaradt. Kimondani nem szeretem, maradjunk annyiban, hogy 79-ben születtem :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 14:05:02

@rianna:

Szia,szia! :)) a szerelem az úgyis tönkre vág minden eltökéltséget, teoriát. az jön, oszt se nem látsz, se nem érdekel, hogy öreg, fiatal, kövér, kinéz, benéz. csak ő számít! :))) és ez így van rendjén.

azt nem árultad el, harmincon innen, vagy onnan vagy? :D

dr. gernika 2011.04.08. 14:05:30

@Gee Halen: Ott tényleg nem lesz konkurencia. :D

2011.04.08. 14:07:02

@Thulea: nem bírom, egyszerűen nem megy :)))

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 14:07:50

@sogeking:

téged egyszer megkergetlek az asztal körül! :DDDD

és bedőltem! Te, te te! :DDDDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 14:08:57

@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!: Ez a nicknév, weblap meg komment együtt... maga a megtestesült zen harmónia.

genevieve 2011.04.08. 14:12:26

na, nekem mára ennyi volt a munka...este meg szinház...igy megkérek minden kedves kommentelőt,hogy bőszen kommenteljen, hogy utólagosan tudjam visszakövetni a történéseket:-)

dr. gernika 2011.04.08. 14:13:24

@hullámpapír: Ö igen, azt én is tapasztalom, hogy az őszek erősebbek, mikor tépkedem ki őket csipesszel. :(
@Ayesha: Bizony, az is durva, azt inkább fiatalabb koromban tapasztaltam gyakran.

@Gee Halen: Nyugodtan. :)

genevieve 2011.04.08. 14:14:24

@bukott madonna két nagy didivel: én a vízzel úgy vagyok mint éva a főzéssel...szent dolog így csak messziről és a száraz fölről imádom:-D

2011.04.08. 14:16:39

@bukott madonna két nagy didivel: feltöltöttem pár fotót ide az indás profilomba, egy szép novemberi reggelen készültek :) szólj, ha nem látod, vagy valami :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 14:16:46

@genevieve:

pedig, olyan gyönyörű és egy teljesen más világ van a vízalatt...., ha olyan helyen tudsz nézelődni, de korallok nélkül is gyönyörűűűűűűűűű :))))

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 14:18:36

@genevieve:

majd mesélj mit néztél és milyen volt, és hol :) több kérdésem nincs :DDDD
hevőnájszívning!

2011.04.08. 14:26:01

@bukott madonna két nagy didivel: ugye te nem ugyanazt a képet látod háromszor? feltöltöttem négy különbözőt, és most mégis egyet látok csak, 3 példányban :)

Thulea 2011.04.08. 14:26:36

Hol az új poszt? Ki kiabálta be? És még nincs is 15óra! :-D

sogeking 2011.04.08. 14:27:14

@hullámpapír: az előbb még jó volt, azóta tényleg három egyforma:)

sogeking 2011.04.08. 14:27:52

@Thulea: az csak egy fondorlatos csel volt részemről :)

2011.04.08. 14:28:30

@sogeking: de miért, miafaszvan? :)

Thulea 2011.04.08. 14:29:17

@hullámpapír: Sajnos de! Látszik, hogy van fent több, de ugyanazt mutatja.
De ahogy megláttam a vizet, kisimult a lelkem! Irigy vagyok most! :-)

vitek 2011.04.08. 14:30:29

@genevieve: es engem mennyire tippelnel? Kivancsi vagyok a kommentjeimbol mi jon le.

2011.04.08. 14:30:42

@sogeking: @Thulea: najó, kitöröltem a hármaslátást okozó képet, és most ott a többi is, ha minden igaz :)

Thulea 2011.04.08. 14:33:05

@hullámpapír: aha, nagyon sirály, öhm király!

Albino Vernyul 2011.04.08. 14:36:43

@hullámpapír: Nyaron mindig arra vagytam a dog melegben itthon, hogy eltunjek egy szep kis norveg fjord melyen.. Latom neked sikerult..;)

sogeking 2011.04.08. 14:37:15

@Thulea: rossz vagyok, de használható :D

Albino Vernyul 2011.04.08. 14:40:13

@sogeking: Ki kene gazolni a kertet... Na..?!;)

sogeking 2011.04.08. 14:42:38

@Albino "karazsnyikov" vernyul: mindjárt, csak először elsőzök :)

Thulea 2011.04.08. 14:44:49

@sogeking: Remélhetőleg nem csak rémhírterjesztésre! ;-)

@Albino "karazsnyikov" vernyul: :-DDDD

Nálam a vasalnivaló áll hegyekben!

Viszont hamarosan tényleg új poszt!
Ki harcol az első helyért ma?

2011.04.08. 14:45:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nyáron cserélhetünk :) nekem nagyon hiányzik a 20 fok feletti hőmérséklet néha :)

Albino Vernyul 2011.04.08. 14:46:14

@Thulea: Kit erdekel az elso hely, csak a 9-es a meno..;)

sogeking 2011.04.08. 14:47:59

hogy érted, hogy hamarosan? :)

rianna 2011.04.08. 14:55:41

@hullámpapír: a képek szépek, bár én is inkább a melegebb vizeket szeretem:) De azt MMKK.

tényleg van új poszt :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 15:04:19

@hullámpapír:

én kérlek szépen semmit nem látok! :))
üziztem neked privátba, me szőke vagyok, és nem akartam, hogy itt cikizzenek :DDDDD

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 15:29:01

@sogeking:
eddig én is eljutottam, de be kell lépni, vagy mi???? :) mondom, hogy szőőőőőőőke :DDDDD

2011.04.08. 15:33:34

@bukott madonna két nagy didivel: te figy, nem azért nem válaszolok a prividre, mert paraszt vagyok, csak idáig kerestem az üzid, de nem találom :D
süti beállítások módosítása