Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x108

2011. április 04. 12:35 - Hódos Hajnalka

És még azt hittem, sokat látott ember vagyok. Hát tegnap este bebizonyosodott, nem. További alázatra kényszerít, hogy mindig kiröhögtem a mamát, mikor láttam, beszélget a Luszeszítá meg az Eszmeralda szereplőivel, na jó, én is ragadtattam már el magam és kiabáltam kétségbeesetten a tévének, hogy „vigyázz Gandalf, csap a farkával a szörny!”, de a tegnap este minden várakozásomat felülmúlta, és igen, volt olyan pillanat, mikor eltakartam a szemem. Néha elrebegtem egy atyaúristent, egyszer pedig odaszóltam Szandinak, fogd már be azt a nagy pofádat, mert kitépem a felvarrt hajad! Azt sem tudom, hol kezdjem. A stúdióban Lilu és Balázs, valamint a zenekar és a Nyári lányok, akiknek üzenem szeretettel, hogy annyi más szép szakma van, amiben ki lehet teljesedni. Rögtön megtudhatjuk az állást, 49-51 és akkor jöjjön, aminek jönnie kell, elsősorban ez:

Béci születésnapjára ébredünk, a szokásos csipás énekelgetés és ásítozós vigyorgás. Jó volt így felébredni. Béci ajándékokat is kap, először nem értettem a tortán a fél lábára megnyomorodott kéményseprőt, aztán kiderült, hogy az egy táncos. A torta jajdeszéééép! A Lakók rendkívül kreatív ajándékokkal lepték meg Bécit, Évától és Alekosztól csokit és egy üveg alkoholt kapott, Gigitől fényképalbumot. Lacitól egy 16 kg-os súlyt. Jerzsitől pólót, amit Béci aláírása díszít, ezt Béci sem értette, én meg sem próbálkozom már ilyenekkel öt héttel a műsor vége előtt. Anikótól is pólót kapott, azt hálistennek nem mutatták, gondolom, nem egy napraforgó van rajta szivárvány alatt. Fú, köszönöm szépen! Tósztot is mond, mindenkinek megköszöni, hogy megtűrik és elviselik úgy, amilyen. Azt Béci nem árulja el, mit kívánt, mikor elfújta a gyertyákat, de Adrival kapcsolatos.

Kedves Béci ezután a riportszobába siet, Adri várja. A Lakók vigyorognak, Gigi faszozva óbégat, Alekosz közelebb megy, hátha átmennek a nyugiba és akkor közelebbről is meg tudja nézni Adri seggét. Elhangzik az Adri lassan beköltözhet a Villába mondat is. Jerzsi bevallja Giginek, hogy irigykedik, vágyik rá, hogy megéljen ő is ilyen dolgokat. A hálóban sír, hiányzik valami az életéből. Egy család. Béci és Adri évődnek, Adri fényképalbumot hoz neki ajándékba, amit saját kezűleg varrt. Laci unottan ül a kertben, Alekosz belekezd egy hosszú sagába arról, mi nem igénylünk látogatókat! Erre a kis időre már minek! Éva megtestesíti neki a barátot, a barátnőt, a szeretőt, a párkapcsolatot, az ellenséget. Minden egy személyben. Kiélek benne mindent. Ha látogatóra van szükségem, meglátogatom az Évát. Pótolja a hiányt. Béciék szűkre szabott ideje lejár, na Rácz Úr! Volt valami? Úristen, feleségül kell vennem ezt a nőt! Alekosz harmincezerért vállalja a zenélést.

Hip-hop táncverseny, már előre érzem, hogy fájdalmas lesz. Ejha, gettóbuksza! Anikó felszívja magát, mert Alekosz napraforgózza, és ő nem kezdi a táncot. Akkor Alekosz kezdi. Eszébe jutottak a kilencvenes évek videoklipjei. Ezekből az emlékekből sikerült összehozni a késő októberi napsütésre előmerészkedő, chemotoxszal lefújt poloska lassított felvételű haláltusáját. Nagyon a lábában érzi a bugit, mert beáll Gigihez is táncolni, Anikó duzzogva rángatja a vállára a pólót. Laci nem a kilencvenes évekből, hanem újra rajzfilmekből veszi a saját koreográfiáját, Béci döntése alapján ő lesz a Gettókirály. Lilunak is nagyon tetszett, micsoda kis őrült fiú ez! Alekosz újra kezdi a napraforgózást, Anikó kiakad. Hol a napraforgó? Ha itt lenne, most megcsókolnálak. Én meg jól pofán vágnálak. Ha tovább baszogatsz, elveszem a pálinkát és kiöntöm! Nem tudod, mert már nincs. Akkor menj arrébb, és ott idd meg. Dühös vagyok. Mit csináljak? Semmit. Leszédülök a fotelból, mikor elhangzik a nem vagyunk olyan viszonyban, hogy becézgessen. A kefírezésnél még úgy tűnt, igen. Meg a medence szélén. De hát ilyek a nők, ugye.

Hogyan készültek az amazonok a párbajra? Éva Alekosszal beszél, Gigi Lacival. Alekosz szerint kár lenne lebecsülni Gigit, mert alamuszi, sunyi, elrejtette az adu ászait. Ciki, nevetséges, idejét múlt dolgokkal fog jönni. Azt fogja felhozni, hogy vulgáris vagyok, meg az alkoholt! Alekosz röhög, hát zárassa be a vendéglátó egységeket! Mindenki iszik alkoholt! Aztán Jerzsit sajnálják. Alig várja, hogy kimenjen és megszabaduljon ettől a hülyétől! Ha ez az ország szerelmespárja, akkor ez az ország szégyenkezhet! Éva azon gondolkodik, mi lehet még Gigi tarsolyában. Majd azt mondja, hogy mániákus szabályszegő vagyok, erre azt fogom mondani, hogy a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket! És a Gigi arra húz, amerről a pénz fúj! A dollárjel ott volt a bőröndjén, fú, ezt is fogom mondani! Alekosz figyelmezeteti Évát: senkik vagyunk. Attól vagyunk valakik, hogy minket ilyen szinten tálalnak. Ő azt hitte, itt tesz le valamit, és innentől kijár neki a sztárság. Gigi nagyon oda akarja rakni magát, ha nem is jön vissza, lássák az emberek ilyennek is. Laci bölcselkedik, Gigi már savba érkezik a stúdióba, az emberek iszapbirkózást várnak! Ha most kapálózol meg ugrálsz mint egy őrült, akkor veszíteni fogsz. Inkább legyen díva.

A lányok arról dönthettek, kivel akarnak aludni. Alekosz akadozó nyelvvel próbálja rávenni Évát arra, töltsék együtt az éjszakát. Nem akarsz velem aludni a búcsúestén? Hozzunk össze valamit! Valami lájtosat, valami könnyűt! Jó, igyad a pálinkádat! Juj de büdös a szád Alekosz, ilyen hülye cefreszag! Hagyjad már a seggemet! Tudom, hogy izgat. Izgatott leszel az ütésektől? Nem. Összebüdösözöd a hajam! A saturészeg Alekosz rákezd, „hogyan tudnék élni nélküled”, engem nem izgat, ha ütnek, de hatalmas megkönnyebbülést éreznék, ha most üthetnék. Őt. Úristen, Alekosz, iszonyat büdös a pofád! Jerzsi és Gigi a nyugiszobában töltik az éjszakát, Alekosz megpróbál egyezkedni velük, hozzanak össze egy négyest. Gigi köszöni, nem kér belőle. A nyugiszobában masszírozás, nem olajjal, testápolóval. A hálóban Alekosz Éván fekszik. Mit csinálsz? Mit csinálsz? Azt szeretném, ha egy búcsú ölelést adnál! Jaj, gyere, te, na jól van, Alek! Milyen füstös a hajad! Na, bejött a napraforgó, megyek, pattan föl Alekosz. Tudod, miért iszok ilyen italt? Én igen, mert a pálinka már elfogyott, konyak nem is volt, gondolom. Mert szinkronban akartam lenni a pizsamáddal. Mit szólsz? Eldobom a kontyom. Most mosod le a sminked? Igen. Olyan csodálatosak a nők, mikor mossák le a sminkjeiket! Valami eredetiséget fölfedezek bennük mindig! Hogy Alekosznak nem jött össze semmi, azt már megszokhattuk, a nagyobb meglepetés, hogy Jerzsiéknek sem. Gigi máshol van. Félig otthon, félig a párbajon, félig már visszajött. Nem baj, a férfiak a lelkesedést is díjazzák, tudhattuk meg Balázstól.

A szavazás még mindig 49-51, engem az érdekel jobban, mire gondolhatott Lilu, mikor azt mondta, a báj és a dögösség csap össze? Mégsem Gigi és Éva párbajoznak? Kapcsoljuk a VasVellát, Gigi nagyon izgatott, azt sem tudja, mire számítson, de nagyon szeretné már átélni ezt az élményt. Jerzsi is nagyon izgul, nagyon szeretné, ha Gigi visszajönne. Béciben furcsa érzések kavarognak, de ha nem jön vissza, az a kezdet és nem a vég! Alekoszban egy órája tudatosult, lehet, hogy Éva nem tér vissza. Hát az egy érdekes dolog volna, nem szeretné elveszíteni Évát. Egymás támaszai vagyunk. Kisfilm Gigi és Éva kapcsolatáról. Éva nem érzi őszintének Gigit, megjátssza magát. Bezzeg belőle mindent láthattak és a bejátszás alatt Béci leefkázta! Giginek óriási bizonyíték lenne, ha visszajönne, igazolást adnának, hogy amit ő képvisel az nemtom. Éva, két perc, gegv. Örülök neki, hogy megismerhettelek benneteket. Ha visszajövök, tovább foglak boldogítani benneteket! Anikó, kapd össze magad, ne dramatizáld túl a dolgokat! Alekosz, vi-gyázz! Benned hihetetlen barátra találtam, vissza akarok jönni hozzád! Ne hagyd, hogy a Béla vagy bárki terrorizáljon! Éva legszebb pillanatai.

A céltudatos Éva a stúdióban! Valaki peckelje ki Szandika száját. Kábítsátok el! Megszokhatatlan érzés, jaj, itt a húgom, Ádám! Szandi, cssst, ülj le! Ennek a párbajnak tulajdonít legnagyobb jelentőséget és ő tökös csaj. Kapcsoljuk a Villát, Gigi, kettő perc, úgy, hogy lehet, nem mész vissza, gegv! Alekosznak köszöni a meghitt beszélgetéseket, furcsa fazonnak tartja, ennek ellenére nagyon tiszteli. Örülök, hogy betekintést nyerhettem a világodba. Anikó karkötőjét egy hete levágta magáról, mert úgy gondolta, amiért csinálta, értékét vesztette. Odaadja neki és azt szeretné, ha kinn megint rá tenné. Lacit imádja, papamaci, fater helyett fater volt. Ne változzon meg, maximum legyen tökösebb. Jerzsi tudja, hogy utál búcsúzni, köszöni, hogy összejöhetett vele, a meghitt pillanatokat, a többit nem értettem a Gigi szájában locsogó nyáltól és az artikulálatlan, hadaró beszéd miatt. Béci ne keseredjen el, ha úgy lesz, ahogy nem kéne. Kitartás. Vele van, erőssé fogja tenni. Te fogod megnyerni, bízok benned! Gigi legjobb pillanatai, Gigi a stúdióban. Izgatott vagyok, nem gondoltam, hogy ekkora élmény! Balázs azonnal rákérdez a kiborulására. Úgy jöttem ide, mint testvérpár. Ez egy függőségi viszony, rá is gondolok, hiszen ő hozzám tartozik! Valaki elhúzott, valaki belehúzott, az állás 45-55!

Sorra vesszük a Villalakókat, kivel milyen a lányok kapcsolata. Laci. Éva szerint nem volt túl vidám, Laci felépített maga köré egy falat. Sunyinak tartom. Gigi megpróbálja védelmezni Lacit, nem hallok egy szót sem, mert Éva és a közönség ordít, mint aki beszorult. A takarításra van az egész kiélezve! Azért jöttem be, hogy jól érezzem magam! Giginek csillagos ötös a viszonya Lacival, Éva kiabál, hát persze, mert ő sem magát adja, mint te! Éva akkor adja saját magát, amikor be van rúgva, óbégat vissza Gigi. Éva ordibál, annyit hallok csak, és nem kapunk annyi alkoholt… Amennyit te szeretnél, süvölt vissza Gigi. Sőn, jó lesz ez, gyerekek! Anikó kapcsolata Gigivel az elején elindult, aztán megszakadt. Mindketten nagyon erős karakterek vagyunk (a közönség hangos fújozásba és röhögésbe kezd). Gigi, miben látod a saját erőd? Határozott és erős nő vagyok. Éva? A három lépés távolságot megtartjuk. Anikónak van egy olyan énje, amire nem tudok haragudni. A Bécivel való kapcsolat megint eszement üvöltözésbe torkollik. Mi az, Gigi, amiről lemaradtunk? Nyilván olyan erkölcstelen dolgokat nem fogok csinálni, mint Éva, amikor iszik. A közönség röhög, ordít, fújoz. Éva pláne. Gigi túlordítja. Ha valaki telibe köp valakit és diszkriminatív …. Nem, nem vagyok fogalomzavarban! HADD MONDJAM VÉGIG! Éva úgy üvölt, ha lenne ablak, már megrepedt volna. Na, erről beszéltem, mutat rá Gigi. Tudtam, hogy ezzel jössz! Négy-öt hónapos dolgokkal jössz! Éva tiszta emberi kapcsolatnak nevezi Alekosszal való viszonyát. Sokszor neki sem mond el olyan dolgokat, amik benne vannak. Mély ütés lenne számára, ha elveszítene, de feltalálná magát. Giginek valami vonal a kapcsolata Alekosszal.

És most, csak nekünk, tévénézőknek megmutatják arccal együtt az állást! Meglepődöm. Ma mondjuk nem először. A stúdióban senki nem láthatja! Jaj, Balázs, a telefonok meg a zinternett korában, ugyanmá’! 45-55% Gigi áll 55%-on! Miért pont Jerzsi az, akivel Évának a legdurvább konfliktusai vannak? Idegesít a megjelenésével, a beszólásaival. Idegesít a gyerek, Lilu! Gigi, te erről mit gondolsz? Minket meg idegesít Éva! Mikor rákérdeznek, Gigi bevallja, elrabolták a szívét. Ez egy őszinte érzés. Éva grimasszal, röhögéssel és egy hatalmas pfffff-fel válaszol, a közönség hasonlóan reagál. Gigi saját magának tett ígéretet, mikor megfogadta, hogy nem fog pasizni és szexuális kapcsolatot létesíteni a Villában, mert neki fontos, hogy bele tudjon nézni az édesanyja szemébe. Szerintem Évának ez már megszűnt. Lilu huhúzik és elképedt fejet vág, a közönség hőzöng. Mire gondoltál a háromszáz eurós dologgal kapcsolatban? Tudom, ha kimegyek, milyen munkáim vannak és lesznek. Az exvévések után kapcsoljuk a Vellát, kortesbeszédek. Alekosz úgy tesz, mintha háborogna a lelke, de nyugalmat erőltetne magára. Elég hiteles. A délutáni beszéd aktualitását vesztette. Éva nem árul zsákbamacskát. Nyilvánvaló számomra, hogy Gigi zsákbamacskát árul. Ezek után már nem kérdés, kinek van keresnivalója itt. Ha Éva jön vissza, összezárok vele, olyan falat húzunk fel, ami áthatolhatatlan. Jerzsi nehéz helyzetben van. Reméli, hogy számítanak az emberi értékek. Önzetlenség, júszívűség, szeretet. Gigi segített neki, bízott benne, segített, támogatott. Életvidám, mosolygós, Gigi egy értékes ember! A kortársbeszédek után 48-52 az állás.

Ki kit vár vissza? Nagy meglepetés nincs, Évát Alekosz és Anikó várja. Nincs több idő, eldőlt a dolog! A szavazást lezárom! Ki mit érez? Éva majd’ összefossa magát. Abban reménykedem, hogy engem küldenek vissza a nézők. Gigi úgy érzi, ő meg vissza. Kire van nagyobb szüksége? Lássuk a fantomképeket! 49-51, Éva! Éva felugrik, artikulálatlan hangokat hallat, majd nemes egyszerűséggel leveti magát a földre és hempereg. Balázs felsegíti, Éva hisztérikusan zihál és üvölt. Köszönöm nektek emberek! Tessék megnyugodni, ez csak egy játék! Na gyere Gigi! Nagyon kemény volt a párbaj, valami ilyesmire számított. Csodálkozik, azt hitte, ha Éva nyer, 5-10 százalékkal veri. A Villa óriási önismereti dolog volt, olyanokat érez a családja iránt, hogy most is küszködik a könnyeivel. Igen, Jerzsivel ez szerelem. Nagyon sok dolog történik majd a külvilágban, ezt te is tapasztalni fogod, én ahhoz sok-sok erőt kívánok neked, jó? És remélem, hogy jól fogsz visszagondolni erre a játékra! Vigyázz magadra kinn, nem lesz könnyű! A legjobb pillanatok után Gigi Jerzsitől búcsúzik. Nincs semmi baj, erősítsétek egymást Bécivel, szeretlek benneteket! Lilu Éva agyvérzésig fokozódó hisztérikus rohamát extatikus állapotnak nevezi, Éva óbégat, győzött az igazság és megköszöni az Ő szavazóinak. Úgy tudja, hogy nem is ő vezetett végig! Aztán helló-bellóval belép a Vellába, Alekosz a nyakába borul, Béciék döbbentek.

Köszönöm S-nek a képeket! :))

Címkék: vv4
1288 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zelefánt 2011.04.04. 12:43:37

Kitört a cipősarka, vagy miért hempergett?...

gangesz76 2011.04.04. 12:46:26

@Zelefánt: népiesen szólva a disznó szokott görögni párzási szándékát kifejezendő...biztos ezért:)

Muffinka 2011.04.04. 12:46:47

Csoda, hogy nem kapott agyvérzést..

csicserierika 2011.04.04. 13:03:56

jó volt megint.
A báj és dögösség. Tényleg kire gondolhatott Lilu?
Chemotoxos poloska :)
Még leírva is üt Éva médiatörténeti pillanata, mikor nemes egyszerűséggel leveti magát a földre és hempereg egyet Balázs előtt, mindent visz. Tényleg eszelős :)

mákosnudli 2011.04.04. 13:11:30

Mindennek a zalja azért mégiscsak Lilu volt. Ő mindennek a zalja.
nyúlszájú picsa!

Suzannah 2011.04.04. 13:13:05

bunda az egész, mi meg hülyék vagyunk, mert nézzük. velem az élen!

elek1 2011.04.04. 13:13:34

Mindennek az alja az volt, hogy a Rácz klán a villában nem gratulált a gyűztesnek.

vitek 2011.04.04. 13:26:50

@elek1: jaj, hat tenyleg ez volt a tegnap este legszornyubb pontja! Egyszeruen borzalom hogy ilyen megtortenhet, nem is ertem hogy nem sullyed el ezek utan Beci, hat tenyleg, nem talalok szavakat erre a szornyu tettre.

Amugy tenyleg az a vicces, hogy josztok azzal hogy Gigi milyen alszent, mikozben ilyeneket kommenteltek.

Soror Formoza 2011.04.04. 13:27:16

Sziasztok!
A tegnap este felháborító volt. Az egész vv, szereplőivel, szerkesztőségével, műsorával nem ér annyit, hogy bármilyen formában hatást gyakoroljon rám. Kész! Mától embargó van. ... meg Hogyvolt, mert itt értelmet nyer ez a harababura.
A mai poszt messze egyik eddigi legjobb. Külön köszönöm a Nyári lányos célzást. Hajnalka, ez az első őszinte kritika amit velük kapcsolatban hallottam vagy olvastam eddig.

Trevlovics 2011.04.04. 13:31:07

ugyan tegnap este már elmondtam, de azóta aludtam rá egyet, úgyhogy sikerült kicsit felidegesítenem végre magam :)
rühelltem tegnap este, hogy ennyire látványos az egész folyamat, ahogy eredménynek kihozza az rtl amit szeretne. szerintem nem csaltak a szavazatokkal, semmi szükség nem volt rá, pszichológia. megmutatjuk az eredményt, onnan kezdve a hátrányban levő szavazói jobban szavaznak, egész addig mutogatjuk, amíg meg nem fordul, amikor megfordul, akkor vége van a párbajnak. szerintem egyáltalán nem arra számítottak, hogy gigi majd ennyivel elhúz, rögtönzött forgatókönyv volt, hát így sikerült, amatőr és otromba (böszme) lett. valószínűleg az egész hét legnézettebb műsorát lőtték le idő előtt és hagytak ki inkább blokkot belőle, nem számít. valahol érthető, mert gigire rengeteg éva-ellenes szavazat ment, simán nyert is volna, ha a szokásos párbaj van, az eddigieknek megfelelően, de az rtl a nézőt akarja, és ugye az éva-ellenes szavazatok is éva-nézők. ha már mutogatják az állást, legalább a normál párbajmenetet vitték volna végig a szokásos blokkokkal és végig mutatni kellett volna az eredményt, de attól féltek, hogy ha elég idő van (márpedig lett volna még ugye műsorszám, az addigi párbajoknak megfelelően), akkor a megfordult állást látva jó eséllyel visszafordul a műsor rendes végére az eredmény.
éva megnyerte a párbajt, és ez a győzelem pont olyan volt, amilyen ő maga, tele sunyi, szarkavaró eszközzel és módszerrel, de erről nem éva tehet, hanem a "csatorna" (nomen est omen?)
[buborékban "zanyátok picsáját!" szöveget kiabáló gömbfej emotikon]

Oleg Gontar 2011.04.04. 13:31:20

Egy nagyon fontos es szep mondat kimaradt - az amugy toretlenul remek irasbol - mikor Balazs kozolte hogy Gigi mehet vissza az utcara.

Oleg Gontar 2011.04.04. 13:32:31

Ami a szerkesztesbol kimaradt de ez az rtl hibaja, hogy az oszinte szerelemrol beszeles alatt bevagjak amikor bevallja a kameraba hgoy a lelenc gyerek idegesiti es annyira nem is szereti csakhat.

kopp 2011.04.04. 13:33:34

jobb, h kiment a ribanc, de ez a kazalfejű teljesen beteg, tuti az 1. útja 1 dilidokihoz vezet, ha kijön...!

Oleg Gontar 2011.04.04. 13:33:54

Illetve jo lenne a szerzorol latni akt kepeket, mert szellemileg mar nagyon kedvem leltem benne.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.04. 13:34:45

A sumér lányokhoz való megjegyzéssel totál egyetértek.
Hajni szokás szerint isteni volt. :)))

"chemotoxal lefújt lassított poloska háláltánca" kész.......
baromi jó! :))
néha bele-bele nézegettem, röhejes volt a két lány picsogása folyamatosan, meg idegesítő is.

Oleg Gontar 2011.04.04. 13:35:54

Amit az rtl klub javara lehet irni, hogy az asztmatikus sipolassal uvolto evarol bevagtak meg ahogy visszateres utan reszketo kezzel szivja a 10. nyugtatojat.

Oleg Gontar 2011.04.04. 13:37:22

Mondjuk az is tetszett, amikor Jerzsi meg Beci olyan gonoszul neztek, mint nalunk suli elott a raffael csalad tankoteles tagjai amikor a beerkezo kisdiakoktol szedtek el az uzsonnakat.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.04. 13:37:53

a versenyhez nem szólnék hozzá, mert nem tartom érdemesnek az egészet arra, hogy beleélje magát az ember. nyert aki nyert, azért amiért, mert és kész.

na ezt hámozza ki valaki :))))

FENTEtente 2011.04.04. 13:39:01

őrület.Termeljük a sok őrültet?Remélem mellém 1-2-öt senki nem ültet.

elek1 2011.04.04. 13:39:48

@vitek: Pontosan megmutatja ki mennyit ér, mit képvisel, milyen ember is igazából. Tetszik nem tetszik ez van. Persze a Rácz fanoknak ez a természetes viselkedéshez tartozik.

Soror Formoza 2011.04.04. 13:44:06

@Trevlovics: A csatorna (itt kölcsönkérem az emotikonodat DDD) valami ütőset akart, és vele együtt pénzt is. Mindkettő bejött.
A kárfelmérés ezután következik, ha egyáltalán érdekli az emberek véleménye.

A műsor lerövidítését azzal is lehet magyarázni, hogy Éva, amilyen állapotban volt nem bírta volna ki még azt a 15 perc izgalmat.

pöndörödő macskafülszőr 2011.04.04. 13:44:15

jó az írás, de az kimaradt, hogy hogyan kellette magát a 300-eurós (hehehe, ft-ba is sok lenne érte) koszlidérc!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.04. 13:46:07

A földön fetrengő Éváról jó ez a kép. Mellé még be kellett volna vágni Ádámjának a képét is. Nem hiszem el, hogy nem szégyelli ezt a bolond nőt. Tulajdonképpen most szórakoztam a legjobban Éván.

Toszkana 2011.04.04. 13:46:26

@Oleg Gontar: Akkorát röhögtem rajta. :)) Azért a Balázs nem hazudtolja meg önmagát a (esetlegesen akaratlan )beszólásaival.

vitek 2011.04.04. 13:46:48

@elek1: szerintem meg a kommented egyetlen dolgot arult el: rettento alszent vagy.
A mostani kommented pedig meg azt is, hogy mennyire leegyszerusitve gondolkodsz (szerinted ez az egy kis dolog PONTOSAN megmutatja ki mennyit ér, mit képvisel, milyen ember is igazából).

De mondjuk en egyiket se banom ezek kozul, a te bajod ha ilyen vagy, csak tudod mindezek fenyeben kicsit vicces hogy te alszentezel masokat.

Toszkana 2011.04.04. 13:48:45

@elek1: Igen ez elég nagy bunkóság volt. De egyébként a Béla közölte, hogy látták a végén a százalékokat, úgyhogy nem volt meglepetés az Éva. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.04. 13:48:59

Az RTL nem nagyon mutogatta Gigi táborát, csak az elején. Nem csodálom, ránézésre olyanok voltak, akik láttán inkább átmegyek a másik oldalra, sötétben pedig előfordulhat, hogy beléjük botlok.
Egyébként Gigi kiesésével elérték, hogy újra leüljek a tévé elé és örömmel nézzem, ahogy Béla Király ráczolja a homlokát.

Miss Snooks 2011.04.04. 13:52:34

@koimbra: még szerencse, hogy ott volt Éva tábora, Olivér és Szandika vezetésével, amely csupa szolid, kulturált bölcsészértelmiségiből állt :)

fiatal voltam kellett a pénz 2011.04.04. 13:56:08

@pöndörödő macskafülszőr:
Csatlakozom.
Nagyon tetszik a beszámoló nekem is, de arra már előre kíváncsi voltam, hogy Gigi vonaglásáról a székben milyen találó hasonlat jut majd Hajnalka eszébe.

Giedi 2011.04.04. 13:57:02

Az utóbbi párbajoknál - és most is - bejött az, hogy előtte pro és kontra átgondoltuk, az RTL-nek és a nézettségnek melyik győztes lenne jobb. Most előzetesen nálunk Éva győzött. És mit tesz isten, a párbajon is.

Dr. Dzsásztisz 2011.04.04. 13:58:14

Gigi apja láttán sokakban eloszolhatott a gyanú... nemtom kellenek a ilyenek a Corvin-közbe, vagy bárhová.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 14:01:07

Végülis Gigi nem vesztett sokat. Ha a tesója nyeri a játékot, ő sem marad "mélyszegénységben", hiszen nyilván ad neki Bélátok a nyereményből.

vitek 2011.04.04. 14:02:15

@Miss Snooks: rasszistak. Marmint Dzsasztisz, koimbra, es a tarsaik. Inenntol kezdve meg nincs veluk mirol beszelni, mindegy mit mutatsz vagy mondasz nekik, ugyis csak a sajat eloiteleteiket latjak.

dr. gernika 2011.04.04. 14:02:18

Szegény Gigi, remélem most a netes sokkhatás közben ide is idetalál, hátha kicsit helyrebillen a lelke.

elek1 2011.04.04. 14:02:46

Mióta a börtönt lebegtetik a Gigi apjának, azóta a mama több helyen azt mondta, hogy inkább otthon szeretnék már látni gyermekeiket, szerinte így lenne a leg jobb mindenkinek. (főleg nekik)

S-1-5-7 2011.04.04. 14:03:17

Gigitől a tutti frutti szexvonalas telefonálj! pantomim, amit többször is bemutatott igazán gyomorforgató volt.
Próbáltam a csajjal szimpatizálni, de ez a mozdulatsor annyira ringyós volt, hogy nem ment.

Miss Snooks 2011.04.04. 14:03:35

@vitek: tök igazad van, nemtom miért is idegesítem magam fel ezen még mindig :)

elek1 2011.04.04. 14:03:52

@vitek: Te egyébként valami aktivista vagy?

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 14:05:15

@Johann Gambolputty: nekem a következő mondat ugrott be róla: RUF MICH AN!!
:D

Trevlovics 2011.04.04. 14:07:57

hát igen, gigi azzal a szavazz mozdulatsorral valószínűleg inkább veszített szavazókat, mint nyert :)

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 14:08:25

ááááááááá, nem hiszem el:((((((
xanaxot, pálinkát, mindent ami árt, azonnal ide nekem, különben zsákbamacskát fogok árulni és elboglyásodom!

vitek 2011.04.04. 14:09:55

@elek1: nem vagyok tagja semmilyen konkret szervezetnek, de erzekeny vagyok az ilyesmire. Lehet hogy azert mert en is kisebbsegben szulettem: erdelyi magyarnak. Azok a rasszista szovegek amiket itt nyomtok, pontosan ugyanolyanok mint amiket en kaptam gyerekkoromban. Nincs lenyegi kulonbseg akozott, hogy azert szidnak mert magyar vagy, vagy azzert mert cigany. A lenyeg az hogy a szarmazasod miatt bantanak. De tudom hogy nem varhatom el hogy ebbe belegondoljatok, oruljetek neki hogy ti nem ilyen helyzetbe szulettetek.

Mérges 1234 2011.04.04. 14:10:34

@gernika:

Most nem ér rá felkelni, már megy a 300 Eu-s melló......

genevieve 2011.04.04. 14:12:44

@gernika:

giginek semmi baja a lelkével, van egy szerető családja aki mellette áll, az pedig, hogy a neten név nélkül acsarkodók mit irnak nem jelent semmit...nem neki van kisebbségi komplexusa, nem neki kell az állandó megerősítés, hogy szép, szerethető, stb.

Mérges 1234 2011.04.04. 14:13:08

Éva ledobta magát a földre.

Ennél már csak akkor fogja jobban, ha nem lesz ővé a fődíj.

Remélem azt is közvetitik majd. Szép lesz.

genevieve 2011.04.04. 14:15:08

@Doubledecker: kb. 3 hét múlva figyeld:-)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.04. 14:15:21

@Miss Snooks: Senki nem ezért nézi a VV-t, a többség ledöglik a tévé elé este hétkor és kikapcsolt aggyal végiglesi az egy órát 15 perc reklámmal:) Vannak ott idegesítő arcok és azok, akiktől azt szeretnénk, ha kinn hagynák ezeket az embereket. A Rácz tesók abszolút nem voltak szimpatikusak, annak fényében meg pláne, hogy egyértelműen megjátsszák magukat.

Mellesleg ki hiszi el ezt a 49-51 %-ot?:) Én meg voltam győződve, hogy Gigi megy vissza, mert az RTL fél, hogy esetleg Alekosz a műsor végére összejön Évával és azt lőttek azt ezt követő Alkoszos-csajos műsornak. Viszont akkor nem lett volna mit mutatni, hisz Anikó szépen besodródik Béla zászlaja alá, Alek meg egy ideig maga alatt lett volna és nem mondott volna hülyeségeket. Öröm boldogság a villában, semmi nagyobb esemény.

Mérges 1234 2011.04.04. 14:15:26

@genevieve:

Szerető család, mely mellett 17 évesen erotikus munkákat vállal.

De mindegy, a Giginek tényleg kevésbé lesz baja, mint az Évának.

Ez útobbi gondolat miatt talán revidiálni kell a nézeteimet, jobb lett volna olyan fetrengést látni Évától, ahol nem az öröm vágja földhöz.

Na sebaj lejön még az az idő.

sogeking 2011.04.04. 14:15:33

ha senkinek nem kellenek a Nyári lányok, én vállalom a menedzselésüket :)

Mérges 1234 2011.04.04. 14:16:09

@koimbra:

Ó báz, ne kedjük megint az összeesküvést.

Csaltak, vagy sem, figyeljünk a mostra.

elek1 2011.04.04. 14:17:06

@vitek: Én nem vagyok rasszista, ezt ki is kérem magamnak. Ettől függetlenül téged fizetett rettegőnek látlak hozzászólásaid alapján függetlenül attól, hogy hol születtél.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 14:18:16

Tulajdonképpen örülök, hogy most esett ki Gigi. Sőt, azt szeretném, ha Éva túlélne még egy párbajt, és csak a második helyről esne ki!

Na, akkor levágna olyan mozdulatokat a padlón, amit Alekosz breaktánca is megirigyelne :)

Miss Snooks 2011.04.04. 14:18:30

@genevieve: pont erre gondoltam, hogy bár látszólag Éva a nyertes, minden egyes (manipulált) győzelmével egyre közelebb kerül a totális összeomláshoz. Gigi meg egy egészséges lelkű, stabil családi háttérrel, barátokkal rendelkező ember, akinek nyilván lesz egy két kellemetlen perce a támadások miatt, de alapvetően ép ésszel túl lesz az egészen, sőt még lehet, hogy profitálni is fog a műsorból.

genevieve 2011.04.04. 14:19:40

@Doubledecker:
neked szólt:-)

blablablabla.......

Mérges 1234 2011.04.04. 14:20:43

@Miss Snooks:

Alapvetően igazad van, de azért se nem ennyire fényes se nem ennyire kerek Gigi almája......

Mostanra legalább kiegyenlítődtek az erőviszonyok.

Show must go on....

genevieve 2011.04.04. 14:21:53

@Miss Snooks: ezt mondtam, most max 3 napig még rágják a gumicsontot...ill. a következő kiválasztásig, annantól kezdve majd máson fognak csámcsogni...

a legrosszabb helyzetben egyébként a 2. és a 3. helyezet lesz...ők már "haknizni" sem mennek, nem hivják be sehova, csak jön a százalék megmutatása, hogy vesztettek és húzhatnak a francba, mindenki az elsővel lesz elfoglalva

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 14:22:55

@Doubledecker: No, hát még te mondtad délelőtt, hogy szórakozzunk a műsoron, mégis szeded ízekre az esetleges erkölcsi hatásait.

Levonom a következtetést: nem nézed és nem is szórakozol :D

@elek1: Most egyenesen Rácz-fannak titulálsz mindenkit, akinek nem szimpatikus Éva és velük személyeskedsz.

Amögy egyetértek genevieve-vel: blablablablalbablablablablabla....

Mérges 1234 2011.04.04. 14:23:02

@genevieve:

Na de mire is.

Az én családom nem-igen engedte volna, hogy erotikus munkát vállaljak, vagy modellkedjek.

Nó de mindegy a Gignek tényleg jobb sorsa lesz, mint az Évának.

Plána, ha szoborot is emeltek neki, látom nagyon érik már.

genevieve 2011.04.04. 14:23:02

@elek1: akkor te meg a hozzászólásaid alapján egy fizetett bunkó vagy?

ad3423324 2011.04.04. 14:24:01

úgy unom, hogy hányok tőle

genevieve 2011.04.04. 14:24:38

@Doubledecker: jól látod, már letettem az alapkövet:-)

Thulea 2011.04.04. 14:24:43

Várom azt a kedves kommentelőt, aki kiszámolja megint, hogy hogyan jöhetett létre ez a végeredmény ilyen rövid idő alatt. :-)

Mérges 1234 2011.04.04. 14:25:15

@Gee Halen:

Nem nézem rendszeresen, de ha tethetem igen.

Szerintem félre érted. De mindegy is.

Én nem beszéltem erkölcsi hatásokról, azaz arról nem beszélek mit okoz itt Gigi, vagy az Éva.

Ha mégis kezdek szétesni.

CSak jeleztem már sokadjára, hogy a Gigi nem olyan fehér, mint ahogy sokan gondolják.

Az Éva viszont sokkal feketébb......

janeausten 2011.04.04. 14:25:29

@vitek: igazad van!
Nem szabad, hogy a származás legyen a szempont, soha, sehol.
Amúgy meg: tudom, hogy Gigi milyen, miből élt, stb., mégis, sokkal rokonszenvesebb volt nekem, mint az a szerencsétlen hisztérika. Nemcsak tegnap este, hanem bentléte alatt is.
Tegnap derült ki minden eddiginél élesebben, mennyire a csatorna forgatókönyve dönt. Még a látszatra sem ügyeltek, hogy legalább színleg betartsák a saját maguk által felállított szabályokat, például azt, hogy nem befolyásolják a nézői szavazást, kiegyensúlyozottan kérdeznek, nem mutatják az állást, stb. A műsorvezetők elfogultsága is elképesztő volt, de nem értem, miért támogatták Évát, mi a fenét látnak ebben a csajban. Engem a hideg ráz a láttán, alapból is, mert ritka ellenszenves minden megmozdulása, még ha egészséges lenne is, ráadásul egy ilyen instabil pszichés állapotban lévő embert bűn ilyen folyamatos terhelésnek, feszültségnek, nyilvánosságnak, elzártságnak, stb. kitenni.

qs.csaba 2011.04.04. 14:26:23

Csaba véleménye:
Vasárnap este sok nézővel egyetemben izgatottan szurkoltam és lestem a fejleményeket, amikor kb. a párbaj félidejekor (akkor még számunkra teljesen érthetetlen okból) egy pillanatra felvillantak a játékosok képei is a szavatok állása alatt. Akkor még nem tudtam eldönteni, hogy egy esetleges tévedés, malőr, technikai hiba, vagy szándékos, céltudatos magatartás áll-e a történtek hátterében, hiszen ez az eset a szavazás állását befolyásolta és teljesen megváltoztatta az eredményeket. Felháborító ami a szavazás alatt törént. Az RTL Klub talán még megmenthetné a becsületét, ha beismerné a hibát ( akár szándékosan, akár tévedésből adódóan ) és vagy új szavaszást, párbajt írna ki, vagy a "hiba" előtti állapotnak megfelelően hírdetne győztest, vagy Gigi mellett Évát is kiraknák a játékból. Sajnos jó megoldás a történtek után már nincs, csak rossz és kevésbé rossz!
A történtek felvetnek egy másik kérdést is ( és ez teljesen független attól, hogy kinek a pártján állok, kinek drukkolok ), nevezetesen a játék és a szavazás tisztaságának felügyeletének és ellenőrzésének kérdését. Más játékok alkalmával olyannyira hansúlyozott közjegyző ennél a szavazásnál ( illetve a VV4 szavazásainál ) nem volt, illetve nincs jelen?? Ha közjegyző felügyelte a szavazás tisztaságát, akkor nem emelt kifogást a teljes mértékben elfogadhatatlan és hátrányosan megkülönböztető, diszkrimináló magatartás miatt? Sajnos, mint egyszerű néző és RTL Klub rajongó csak reménykedni tudok, hogy a csatorna által korábban annyit hangoztatott tiszta játék, diszkriminációt elutasító nyilatkozatok, megnyilvánulások nem csak üres szavak voltak.
A történtek fényében kiváncsi lennék Gigi és családja reakciójára, esetleges lépéseire, melyek akár jogi lépések is lehetnének a csatornával szemben, hiszen ne felejtsük el a tét, a fődíj nem pár ezer forint! Mindenesetre a történtek után nem az a kérdés, hogy hová zuhan az RTL Klub renoméja, hanem az, hogy milyen mélyre!
Feszülten várom, hogy a csatorna részéről milyen reakciót láthatunk ( remélhetőleg még ma ) akár a délutáni VV4 kibeszélő műsorban, akár este a Fókuszban, vagy az esti összefoglalóban.
A történtek után egyet biztosra lehet venni: akárki is nyeri meg a fődíjat, azt nehezen lehet megvédeni, hogy tiszta, egyenrangú játék során érte el a nyertes az áhított célt és erről nem feltétlenül a nyertes tehet, hanem az RTL Klub.
Azt a tényt pedig a jövő fogja eldönteni, hogy ezzel az RTL Klub mekkora nézői támogatottságot veszít el, illetve az ilyen és ehhez hasonló műsorok ( ahol a nézői szavazatok döntenek ) mennyire lesznek a nézők számára hitelesek.
Kiváncsian várom a fejleményeket és az RTL Klub reakcióját.

sandokan 2011.04.04. 14:26:27

@vitek: ez valami vírus, most már mindenki próbál a ráczékhoz hasonlóan képmutató és ostoba lenni? Nem a származás a lényeg, te szerencsétlen,hanem hogy milyen ember, jellem.

Bent volt 100 napot és az utolsó héten mondja el, hogy miből is él, de előtte még savazta a kollega zsuzsit, meg az összes táncos gyereket. Hát hogy is van ez? És még a bolond éva az erkölcstelen, na maradjál már. Sok ilyen őszinte, becsületes embert kívánok magad mellé, mint ezek a rácpontyok.

Thulea 2011.04.04. 14:26:28

@Doubledecker: :-) Igen, mindenki saját maga jövőjének kovácsa. Gigi biztos, hogy megáll a lábán (nekem édes mindegy, hogy hogyan), de ez a nyomorult Éva... :-D BBÉVI=VVÉVA

dr. gernika 2011.04.04. 14:28:50

@Doubledecker: Hú, hogy te milyen vicces vagy. :/
@genevieve: Alapból nincs, de ha szembesül azzal a lejáratókampánnyal, amit csináltak ellene, pláne ha még prosztóbb helyeken is nekiáll kommenteket olvasni, biztosan kiborul. Mikor a jótékonysági héten kivitték, még hatalmas népszerűséget tapasztalt, most meg ő az ország álszent kurvája, ez engem is összetörne. Azért mondtam, hogy ha már olvasgat a neten, remélem, ide is eljut, mert bár beszabadultak ide is nemnormálisak, vannak higgadtabb, elfogulatlanabb vélemények is.

Mérges 1234 2011.04.04. 14:29:01

@sandokan:

Igazságod vagyon.

Ismerek cigány embereket, akik becsületesek jó fejek.

Meg sajnos sok olyat aki nem.

Aki nem hülye azért próbál a viselkedés alapján itélni.

Persze szerintem mindekiben van előitélet, van akiben több, van akiben kevesebb, de azért ott van.

Hagyjátok végre a Gigi dicsőitését, akkor már inkább szapuljuk az ÉVát.

Mi volt ez a fetrengés????

Azért ez odabaszott.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 14:30:42

SIXX, szerintem MOST zárd le ezt a bejegyzést, mielőtt rasszista fellegvárrá változik!

heidi235 2011.04.04. 14:31:39

@Ayesha: napi 300 eurós fizuja volt,ő csak bélát ment "erősíteni",nem is kellett a pénz,azt mondja...ahhoz képest,hogy az elején sajnáltatták magukat,h az egész család albérletben él,ezért a fődíj KELL,fura,na..meg a tesója se élhetett azért olyan szarul,aki a jótékonysági héten elmondta,hogy ha csak 500 forint volt nála,azt is odaadta a csóró barátoknak(ja az 500-at később felemelte 2000forintra...)
szeretnék ilyen mélyszegénységeben élni,hogy minden szembejövő rászorulónak adhassak 500-2000 forintot

genevieve 2011.04.04. 14:32:19

@gernika: nézd 55 % azért elég hatalmas rajongói tábor:-))

Miss Snooks 2011.04.04. 14:32:45

@Doubledecker: más szociokulturális közegből jövök mint Gigiék, ezért én sem vállalnék erotikus munkát,ez tény. De az is tény,hogy a Gigit támadók nagy részének ez a két érve van: cigány származásuk (no comment), meg az erotikus munka amit annak ellenére, hogy sosem vennék részt ilyenben, abszolút nem tartok annyira vállalhatatlannak mint sok más egyéb dolgot, amit már többször kifejtettem.

2011.04.04. 14:33:14

@elek1: az a helyzet, hogy ahhoz még Rácz fannak sem kell lenni, hogy valaki évát, illetve a rajongói tegnap (és általában) mutatott magasröptű viselkedését értelmezhetetlennek tartsa.

Mérges 1234 2011.04.04. 14:34:03

@gernika:

Ne mosdassátok már a Gigit.

Gigi nem kurva, remélem nem is állította senki.

"Erotikus modell." ha van ilyen egyáltalán.

Nem akkora para a csaj, csak az a kép, amit adott 3 hónapig meg a valsóág kissé messze van egymástól.

Ezért ne eröltessétek azt a szobor dologot.

Csak negatív irányba ér elfogultnak lenni.

@Thulea:

Hát nekem is mindegy, hogy ki miből ér. Persze egy határig, nem szeretjük a bort iszik és vízet prédikál papokat sem.

Végül kimondta, a testéből él. (Tudom elvileg szex nincs, vagy nem tudjuk.)

Ezzel kellett volna kezdeni, nem a takarítósdíval, talán máshol lenne.

genevieve 2011.04.04. 14:36:07

@Doubledecker: ha te köpködni akarsz akkor tedd....de a többieknek ne mond meg mit csináljon:-)

Mérges 1234 2011.04.04. 14:36:35

@Miss Snooks:

A cigány származással semmi baj sincs.

Az erotikus munka, szerintem gáz. Plána ha valaki erkölcsről beszél.

Nem tudom miért, de én elég nagy megvetést érzek azok iránt az emberek iránt, aki a testéből él.

Talán nem jogos, a franc sem tudja.

Nem vagyok a prűd, de mivel sok szerencsétlen ribancal talákoztam, aki a testéből próbált élni, kicsit megcsömörlöttem tölük.

Mérges 1234 2011.04.04. 14:37:44

@genevieve:

Na ha mindeki kisirta magát azon, hogy kisett a takarító királylány, az erkölcsök végső őre.

Meséljetek nekem a földre ledobom magam sztoriról.

Szerénke. 2011.04.04. 14:37:48

Néha úgy érzem, hogy még mindig a normális értékkel élő emberek vannak többen, csak a suttyók nagyobb a hangjuk.
Azoknak meg üzenném, akik szidják itt az 'ős tagokat', hogy ha nem tűnt volna fel, nem Ők azok, akik személyeskedni kezdenek. Hihetetlen, hogy nem bírják úgy leírni a véleményüket, hogy ne sértegetnének másokat. Az ilyen embereket is kezeltetni kéne.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 14:38:41

Majdnem lett állásom.
Kulcsszó: MAJDNEM.
és most kezdek elboglyásodni.:(

genevieve 2011.04.04. 14:38:43

@Doubledecker: szegény ribancok akik veled találkoztak:-)

Mérges 1234 2011.04.04. 14:38:46

@Szerénke.:

Ne paráz folyamatban van..... :D

Atok 2011.04.04. 14:39:25

@genevieve: 15 rajongo, 40 anti-Eva szerintem :)

sandokan 2011.04.04. 14:39:34

@Miss Snooks: nem, egyáltalán nem, legfeljebb egyesek megpróbálják ebbe az irányba tolni a történetet. Ami csípi a szemeket, a hagymán kívül, az ráczék képmutatása, rengeteg hazugsága és szánalmas színészi alakítása. Ha neked jó, hogy még itt is palira vesznek, ám legyen, de azért szobrot még ne állíts nekik.

Szerénke. 2011.04.04. 14:39:47

@Doubledecker: De többen erre írták azt (többek között te is), hogy az RTL manipulálta az öfiket. Ha így nézzük a dolgokat, akár beszélhetett róla már régebben is Gigi, csak mi ezt nem láthattuk. Ha jól emlékszem Jerzsy sem volt meglepődve, mikor mondta neki Gigi az utolsó előtti nap, hogy kint mennyit keresett ebből.

Szerénke. 2011.04.04. 14:40:19

@Ayesha: Neeeeee, ne aggódjál. Barátnőm is akkor talált, mikor nem is számított rá.:)

Mérges 1234 2011.04.04. 14:40:21

@Ayesha:

Ne törj le.

Nagyon kemény ez manapság.

@Szerénke.:

A kérédés csak az, hogy belefér e normális értékbe az erotikus munka, és a képmutatás.

Még mindig nem értem, miért kell a Gignek az a szobor, az Éva gödrét azért vágom ám......

Toszkana 2011.04.04. 14:40:43

@Johann Gambolputty: Komolyan ugyanígy voltam vele.

genevieve 2011.04.04. 14:41:03

@Atok: majd biztosan ki fog derülni:-)

2011.04.04. 14:41:05

@elek1: az vagy. hogy miért? mert egy embert nem egyénként ítélsz meg, hanem egy olyan csoport tagjaként, amit még csak nem is az illető választott.
létezik a tapasztalati úton szerzett előítélet, de ez nem egyenlő a rasszizmussal, amit többek között te is előadsz itt.
ennek legékesebb példája, hogy inkább húzol egy vérengző, primitív szőke felé, mint egy szolid barna/fekete felé, mert hát ugye ő amúgy sem lehet szolid, nyilvánvaló, hogy megjátssza magát... és itt már el is kezdődött az ítélkezés. bármit tehet, abból csak rosszul jöhet ki a végén, és nem kap esélyt arra, hogy a cselekedeteit objektíven ítéljék meg.

már csak arra lennék kíváncsi, hogy ha már így is ennyien a vérét kívánják, akkor hogy vélekednének, ha Gigi adta volna elő éva teljes viselkedés-repertoárját az elmúlt pár hónapban...

smartdrive 2011.04.04. 14:41:44

@Oleg Gontar: azért mi megnéznénk őt is 10 doboz nyugtató sör után, igaz, Oleg?

Szerénke. 2011.04.04. 14:41:52

@Doubledecker: Mondtam valaha, hogy szobrot emelek neki? Viszont inkább ő legyen mögöttem, mint Éva. Ha teheti, akkor hátba döf.
Amúgy a kulcsmondat: A kisebb rosszat választom...

janeausten 2011.04.04. 14:42:28

Giginek szép teste, jó mozgása van, és nem ő az egyetlen Magyarországon, aki ebből él, fotózás, film, tánc, vagy egy tehetős férj... amíg igény lesz bármilyen erotikus munkára, lányok is lesznek hozzá. Ismerek olyan köztiszteletben álló feleséget, aki naponta vágja meg a férjét 300 eurónál több pénzzel, mégsem szólja meg senki... :-) Oké, nem mesélte el. Miért kellett volna? de nem is játszotta a megközelíthetetlen apácát, normálisan viselkedett. Nem is lehetett könnyű a dolga bent, hiszen nem csak magáért felelt, hanem a bátyja megítélése is őt is érintette.
Éva viszont elviselhetetlenül rossz természet, frusztrált, zakkant, tele a világgal szembeni sértettséggel, többek közt amiatt, hogy az ő teste, látványa, tánca, stb. iránt még csak 300 eurós igény sem mutatkozott... és nincs kire fogni, egy felnőtt nő, önálló személyiség, őt magát ítélik meg.

frea 2011.04.04. 14:42:40

@pöndörödő macskafülszőr: Mit néztél?A koszlidérc visszament a koszfészekbe!

genevieve 2011.04.04. 14:42:50

@Doubledecker: nincs se szobor se gödör, csak a te fejedben:-)

Szerénke. 2011.04.04. 14:43:18

@janeausten: Most akarom olvasni a Büszkeség és Balítéletet. Gondoltam ezt közlöm, mert annyira bejött a film.:D

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 14:43:27

@Doubledecker: @Szerénke.: na jó, csak a majdnem a dühítő. Hogy nem velem volt gond, ezt megmondta az illetékes HR vezető is,mert felém hajlottak, hanem egy külső tényező szólt közbe.:((((

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 14:44:23

@Doubledecker: Értsd meg, hogy nem kettő szuperlatívusz ellentétről folyik a beszélgetés. Gigi maxmum csak ÉVÁHOZ KÉPEST szobor.

Szerénke. 2011.04.04. 14:44:30

@Ayesha: Azért az ilyen bosszantó. Nem baj, ne add fel, majd eljön a Te időd is.:) Most nekem is kéne házidolit írni, de hát nem visz rá e lélek, pedig pénteken le kéne adni.:D

foxglove (törölt) 2011.04.04. 14:44:33

Nem tudja valaki, hogy Éva volt társai a Bár 2.0-ból nyilatkoztak valahol róla mostanában?

Szerénke. 2011.04.04. 14:45:23

@foxglove: Arról bölcsen hallgat a tv.:D

Mérges 1234 2011.04.04. 14:46:19

@Szerénke.:

"
Amúgy a kulcsmondat: A kisebb rosszat választom..."

Végre, ez lenne a lényeg.

Gigi a kisebb rossz, de ttől még abszolút értelemben nem jó, csak az Évához képest.

Kezdek megnyúgodni, csak ennyi volt a bajom. A Gigi alapvetően normális, csak elcseszte a kotát azzal, hogy végig jókislányt játszot, ahelyett, hogy elmondta volna kicsoda miacsoda, pl. mint Szandika.

És sokan full beszívták.

Amúgy ő is megmondta, hogy mennyire nem jött be ez a takarítosdi. És valóban.

Oleg Gontar 2011.04.04. 14:46:21

@smartdrive: Kerlek ne fess olyan kepet amin velem kez a kezben bamban meredsz a tavolban, mikozben fonnyadt pocsod vegen zavaros zold nyak jelenik meg.

Miss Snooks 2011.04.04. 14:46:26

@Doubledecker: Azt gondolom, hogy az igazság mindig kicsit bonyolultabb és árnyaltabb mint az elsőre tűnik. Amikor először megláttam pl. Jerzy fotóit azt gondoltam, milyen gáz ez az ember. Azután azért jöttek az infók, a szar családi háttérről, állami gondozásról stb. és a kép máris kicsit változott. Aki felnő egy minden szempontből stabil családban, szerintem el sem tudja képzelni milyen az amikor nincs egy filléred sem és nincs kitől kérned. Ezért óvakodom másokról a tények ismerete nélkül értékítéletet mondani.

Mérges 1234 2011.04.04. 14:47:04

@Ayesha:

Az mi az, ha nem titok????

genevieve 2011.04.04. 14:48:06

@foxglove: csak gianni, aki az akkori műsor vezetője volt (asszem)..azt mondta gigit várja, mert évával már dolgozott együtt....azt hiszem ez mindent elmond

Szerénke. 2011.04.04. 14:48:23

@Doubledecker: Ettől nem mondom azt, hogy nem adta önmagát. Az, hogy valaki szereti, ha rend és tisztaság van körülötte és 'a testéből él'.
Láttam már takarítónőt ótvar koszos házzal egy műsorban...

Mérges 1234 2011.04.04. 14:48:49

@Gee Halen:

Yeah, tisztul a kép.

Csak ezt egyesek nem tették oda.

Ha mindenki tudja helyé kezelni a Gigit, és senki nem kezdi mondani, mekkora jóság és erkölcsösség lakozik benne, akkor talán már nem kell beszednem a többi nyugtatót.

sandokan 2011.04.04. 14:49:09

@janeausten: csak nem a rácz család egyik tagját köszönthetjük személyedben? Mert úgy még talán lehetne mivel indokolni, ezt a sok hülyeséget, amit összehordtál. A szent és a bolond, ja, ne elmész te tudod hova. eh.
Istenem, ha Rejtő, Hofi vagy Peterdi még élne, miket tudna írni, mondani rólatok.

Szerénke. 2011.04.04. 14:49:30

@Szerénke.: Már megint nem tudok írni. Szóval a kettő nem áll ellentétben egymással.:D

foxglove (törölt) 2011.04.04. 14:50:56

@genevieve: jaja azt láttam, Éva nála is folyamatosan kihúzta a gyufát anno, pedig szerintem alapvetően nyugodt ember lehet a Gianni

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 14:50:57

@Doubledecker: nem titok, egy ügyvezetői döntés, miszerint nem vehetnek fel senkit, mert létszámstop.

Mérges 1234 2011.04.04. 14:51:12

@Miss Snooks:

Én is nagyon nyomorult voltam évekig. Jó nyilván nem annyira, mint Jerzy.

Nem tudom, nehéz ez.

De fősuli alatt én is dolgoztam mindeütt és abban az időben, mindig akadt annyi munka, hogy ki tudjam fizetni az albérletet, meg kajára is jusson valamennyi.

El tudom képzelni, hogy egy pont, amikor csak a tested marad, amit árúba bocsáthatsz, de sokszor nem emiatt, hanem a könyebb út miatt választják.

Jerzy-vel nincs gondom, de még ő sem büszkélkedett az erotikus munkáival.

Szergej55 2011.04.04. 14:51:22

Ne nézzetek ilyet, és 1 ponttal máris jobb lesz a világ! :)

Szerénke. 2011.04.04. 14:51:34

@foxglove: Persze az lenne, ha szeretnék, hogy Éva a Villa falain kívül legyen. De ugye nem. Amúgy egész héten úgy voltak az öfik is megvágva, hogy Éva tök jó fej volt, nevetett, aranyoskodott, Gigit meg nem is láttad.
Ráadásul még emlékszem mikor Évától elvették a cigit és milyen cirkuszt rendezett. Most meg ne mondja nekem senki, hogy mikor ugyanezt eljátszották vele, akkor ilyen csöndben, megadással tűrte a sorsát.:D Gondolom a hisztit levágták.:)

Mérges 1234 2011.04.04. 14:51:57

@Ayesha:

Hát legalább tényleg nem a te hibád, persze ettől még nem lesz több pénzed.

Milyen területen keresgélsz, ha nem titok????

janeausten 2011.04.04. 14:52:31

@sandokan: nem tudom, miről beszélsz, nem értelmezhető.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.04. 14:52:55

Gigi villabeli viselkedése számomra sokkal szimpatikusabb és vállalhatóbb, mint a 28 évesen kész idegroncs Éváé.

Az,hogy előtte ki, mi volt, mit csinált, kit érdekel? Mindegyik villalakóról derült ki ez-az, úgyhogy söprögessen mindenki a portáján...

Az más kérdés,hogy Gigi a saját értékrendjével együtt kevéssé izgalmas karakter és nézettségfokozó, mint a földön vonagló köpködő-művésznő. Ez van. Mindent a nézettségért. Így érthető, miért Éva jutott vissza.

Engem csak az vigasztal,hogy a végső nyerésre hangyafasznyi esélye sincs.:)

genevieve 2011.04.04. 14:53:37

@Doubledecker: nem veszed te kicsit túl komolyan ezt az egészet?:-)

Szerénke. 2011.04.04. 14:53:38

@Doubledecker: Mondjuk azt ne felejtsd el, hogy diákmunkához csak diákkal jutsz hozzá. Lehet neki ez a lehetőség nem adatott meg. Én soha nem voltam ilyen helyzetben, hogy így kelljen megélnem, de ettől még nem ítélem el őket. És hozzátartozik az igazsághoz, hogy ha Éva ilyennel foglalkozna, őt sem ítélném el emiatt.

Hódos Hajnalka 2011.04.04. 14:53:45

@Gee Halen: sixx keresi a macskakajára valót, remélem, megfelelek én is.
rasszizmus fellegvára.... ne röhögtess :))

genevieve 2011.04.04. 14:54:33

@Doubledecker: próbál ki azért mennyire lehet az a könnyebbik út!

Mérges 1234 2011.04.04. 14:55:14

@Szerénke.:

Súlyos hiba lenne Évát nem leitélni emiatt....... :D D D D D D

De szerencsére ad nekünk más elitélni valót, milyen jó is nekünk....

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.04. 14:55:14

@Gee Halen:
:))), nem tudom mire gondolsz valszeg nem láttam, hallotam azt :))

foxglove (törölt) 2011.04.04. 14:55:27

@Szerénke.: egy nem rtl befolyásolt lap/portál igazán megkereshetné őket... nem értem, miért ez a hallgatás. Voltak konfliktusai akkor is bőven, csak azt nem foghatná senki a "ráczokra" meg a "falkára". Tanulságos lenne.

csicserierika 2011.04.04. 14:56:11

régebi vv-k alkalmával is fellebbentették a képeket, , csak azt nem tudom, hogy , hogy a vége felé mint most, vagy elejétől fogva. Úgyhogy nincs új a nap alatt.
Lehet rágódni tovább Gigi kiestén. szerintem túl sokáig volt bent, az is Jerzsi-Béci tengelynek köszönhető, hogy eddig láttuk.
A legvégén, pedig már védettség sem lesz.
Na, akkor is csalás lesz kiáltva?
Nem hiszek a szeplőtlen fogantatásban és a korrupció kihalásában sem, de paranoiás sem vagyok egy ilyen játékkal kapcsolatban.
Visszament a szinesebb egyéniség. Punktum.
Mentem kutyázni a napra.

Mérges 1234 2011.04.04. 14:56:52

@genevieve:

Na most meg szánom is kellene a buta libákat, akik a testüket árulják...... :D

elek1 2011.04.04. 14:57:33

A "rettegőknek" javaslom, hogy kérjenek segítséget az EU, ENSZ, NATO, stb.. illetékeseitől és talán a jövő héten már Budapestet is bombázni fogják az RTL miatt.

Bubis 2011.04.04. 14:57:48

akár csalás akár nem, fordított esetben gondolom gigi rajongóinak semmi bajuk nem lett volna a képek, felfedésével ha gigi malmára hajtotta volna a vizet...

dr. gernika 2011.04.04. 14:58:05

@genevieve: Az. Ekkora tábor alapján még a villában kéne lennie.
@Doubledecker: Mosdatja a nyavaja. Nem volt a kedvencem, de bajom sem volt vele, normális életvidám lány, elfogadható hibákkal. És kicsalták a villából. Az igazságtalanság az, ami lelomboz, és tényleg sajnálom azért, amivel ma valószínűleg szembesül. De túl lesz rajta, ez biztos.

genevieve 2011.04.04. 14:58:13

@Doubledecker: egyáltalán nem ezt mondtam, de ahogy látom szereted elferdíteni a dolgokat:-)

olyasmiről beszélsz amiről fogalmad sincs...vagy tudod milyen a testedet árulni?

Zelefánt 2011.04.04. 14:58:38

Magát az izét nem láttam, de elolvasva
HogyvoltHajni szövegét, lehet hogy jobban is jártam.
Ezt a kurva szégyent...
Katasztrófa.

Townsend 2011.04.04. 14:58:49

@elek1: Sapkás Ráczék. Ha megjátsszák magukat, azért, ha magukat adják, azért.

Szerénke. 2011.04.04. 14:59:03

@Doubledecker: Hát ez az! Ő így viselkedik, ilyen ember. Én más alapján nem ítélem el, csak ahogy ott viselkedik, mivel a kinti életben nem ismerem. Sosem írnám rá, hogy hülye drogos, vagy gyógyszerfüggő, mert nem tudom, hogy igaz-e vagy a média találta ki.
@foxglove: Sokáig azt hittem, hogy ez az oldal: valovilag4.postr.hu/ eléggé RTL függő, de a tegnapi náluk is kiverte a biztosítékot. Amúgy ezt a falka dumát is bírom. Egyrészt ugyanezt megteszi, másrészt ha én odamegyek és egyesével beszólok mindenkinek, hogy mekkora barmok, akkor nyilván mindenki vissza fog oltani. De ettől még nem falkában támadnak...
@Townsend: Szerintem keveri az embergyűlölővel...

janeausten 2011.04.04. 14:59:07

@sandokan: fussunk neki újból: nem avattam senkit szentté, és nem mondtam azt sem, hogy bolond lenne bármelyik (még). Annyit írtam, hogy a két nő közül Gigit tartom rokonszenvesebbnek, a reakcióit normálisabbnak, Évával kapcsolatban pedig komoly aggodalmaim vannak, hogy hamarosan egy új BB Évi szindrómával állunk majd szemben. A csatorna nagyot hibázott, amikor őt támogatta, mert BŰN ilyen állapotban lévő embert ebben a helyzetben tartani. Nem vagyok orvos, de az egészségügyben dolgozom, és láttam jó néhány pszichésen beteg embert, és egyértelműek a tünetek: Éva beteg. Nagyon. Felelőtlenség volt őt küldeni vissza, Ne legyen igazam, de nagy veszélyben van.

frea 2011.04.04. 14:59:14

@Miss Snooks: Teljesen egyetértek veled. Évának vége van, ilyen habitussal , idegrendszerrel hamarabb kifekszik, mint a másik Évi. Sőt ,a szerencsétlen meg van róla győződve, hogy az "ilyen vagyok" minden hülyeség alól felmenti. Az őszinteség szó neki valami egész mást jelent, mint egy normális embernek. Szerencsétlen senki. Gigi kiegyensúlyozott, jó idegrendszerű, fiatal, nem iszik, és társasági ember. Biztos vagyok benne, hogy sokat tanult a villában, levonja a konzekvenciát, és utána éki a saját életét. Nyerni ő nyert, az a fajta, az idegroncs meg szórakoztat egy ideig még, aki kíváncsi egy alpári, buta, közönséges, ápolatlan nőre.

genevieve 2011.04.04. 14:59:48

@elek1: ahogy én látom pont az ellentábor retteg, de valami piszkosul:-)

Szerénke. 2011.04.04. 15:00:25

@csicserierika: Már írtam párszor.
Egyszer volt ilyen, mégpedig a VV2 fináléban a Laci javára. Anikó vesztett emiatt.
Az meg, hogy a legvégén nincs védettség az benne van a szabályban és ezt mindenki tudja előre, ahogy te is...

foxglove (törölt) 2011.04.04. 15:01:00

@Szerénke.: a falkában támadás ékes példája az, amit a tegnapi párbajon Éva közönsége művelt.

Mérges 1234 2011.04.04. 15:01:02

@genevieve:

Én nem ferdítek, csak világos állásfoglalást kérek.

Erkölcsös a testünk árlulsából élni vagy nem??????

Szerintem nem.

És egészséges dolgozni tudó embernél nincs felmetés ez alól.

Te pedig relativizálód, nem nem lehet kurválkodni. Illetve lehet, csak vállalni kell a bélyeget, ami ezzel jár, kurva és jókislány nem lehet egyszerre valaki.

dr. gernika 2011.04.04. 15:01:08

@Ayesha: :(((
Én holnap kapok választ, és eléggé hazavágna, ha én is csak majdnem kapnám meg. :(

heidi235 2011.04.04. 15:01:39

@genevieve: dehogy csúsztatok,ezek tények,ráczék szájából hallhattuk mindet

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 15:02:53

@gernika: Néha arra gondolok, hogy biztos tettem valami gonoszságot életem folyamán és most bűnhődök meg érte.:)
Megkapod a melót!

Szerénke. 2011.04.04. 15:02:53

@foxglove: Pontosan, tényleg, milyen jó példa. Ha lehet az összes közül Olivértől vagyok rosszul. Egy ilyen gusztustalan embernek nem nevezhető valaki, összeillik Szandikával...

genevieve 2011.04.04. 15:02:56

@Doubledecker: megint másról beszélsz:-)

na mindegy, harcolj csak:-)

frea 2011.04.04. 15:03:39

@genevieve: Megnéztem az alakítását a Bar-ban. Közönséges volt ott is. A fiúk szóltak rá, hogy kissé nőiesebben kéne előadni a mondanivalót.

Mérges 1234 2011.04.04. 15:04:26

@genevieve:

Ma ilyen napom van, szándékosan vagy sem, de nem mindig értelek.

Na mindegy a Retek bent maradt lesz itt olyan műsor.

Évike pedig tuti a dilóban végzi.... Remélem oda is követik a kamerák.

Szerénke. 2011.04.04. 15:04:37

@gernika: Sok sikert!
@Ayesha: Ne mondjál már ilyen hülyeséget!:)
Amúgy meg tudom érteni, ez bennem is felmerül, amikor itt gürizek fősulin, más meg csak befekszik valami gazdag pali ágyába és meg van oldva. De még mindig naivan reménykedem, hogy az ilyet még megbünteti az élet.:S

Tóthi 2011.04.04. 15:04:52

@Doubledecker: Könyörgöm, mi a pék f...üléért veszitek egy kalap alá a fehérneműket bemutató modellt a kocsisorra kiálló szexipari munkásnővel? Ennyi erővel az összes szépségkirálynő is büdös kurva, mert fürdőruhában vonaglik a tömeg előtt, és a testével próbál érvényesülni. Nem értem az összefüggéseket.

Az se mindegy, hogy a saját testét próbálja eladni, vagy eleven reklámot biztosít egy oldalnak. (Szerintem is hülye, aki korpa közé keveredik, mert mint láttuk, megeszik a disznók, ezzel együtt sajnos az "egeszsegesentaplalkoznek.hu" valószínűleg nem fizet olyan jól, mint a másik, és egy tizenéves nem feltétlenül tudja felmérni, hogy mivel fogják azonosítani, ha ilyen reklámokat vállal.)

Elárulnád, mi az álszent a takarításban? Van egy lány, aki próbál megélni, tény, hogy elég vékony mezsgyén egyensúlyoz (bár szvsz az azért jelent valamit, hogy róla fürdőruhás képnél többet még nem bírtak előásni a jóindulatú nézők), de miért is zárja ki egymást az "erotikus munka" és a környezetére való igényesség? Aki az Erotika kiállításon reklámpólóban pózol, az törvényszerűen kuplerájban kell éljen? Vagy kötelező naponta kétszer rúdtáncot lejtenie? Valószínűleg az emberek jelentős része akkor foglalja el magát szakmai jellegű tevékenységgel, ha az (ideiglenesen) otthonának mondott helyen kialakított magának valami számára elfogadható környezetet. Ha ez azzal jár, akkor fogja a partvist, és nem rátekeredik, hanem összesöpri a szemetet.

Továbbá rendszeresen megfeledkezel róla, hogy te csak annyit látsz/hallasz Gigiből, amennyit az RTL engedélyez. Honnan tudod, hogy mit mesélt el a többieknek a múltjáról?

A francba, most megszegtem a saját tilalmamat, miszerint nem szólok hozzá. Hozzáteszem, csak a hogyvoltokat és időnként a kommenteket olvasom, egy közvetítést sem láttam, és nem rajongok egyik versenyzőért sem. De amit a Gigi elleni kampányt gyomorforgatónak tartom.

genevieve 2011.04.04. 15:05:05

@heidi235: de igen, mivel az elhangzottakat egészen másként állítod be mint ahogyan elhangzottak....

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.04. 15:05:31

rég jártam itt, és most a kommenteket olvasva, meglepődve látom, hogy mennyi vélt és valós indulat van itt...

mé nem szórakozni jártok ide? :))))

Hódos Hajnalka 2011.04.04. 15:06:08

@Ayesha: jaj, akkor én magam Belzebub reinkarnációja vagyok :DD
sajnálom, előre a lenini úton.

gernikának szorítok! :)

frea 2011.04.04. 15:07:01

@Doubledecker: A Boglya is volt az Erotika kiállításon. Igaz, hogy mit keresett ott ilyen testtel, nem tudom. Elég löttyedt volt már ott is.

Hódos Hajnalka 2011.04.04. 15:07:38

@bukott madonna két nagy didivel: párbaj után ez van. két nap és nyugi van, azt kell kibírni. tapasztalat. :)

Mérges 1234 2011.04.04. 15:08:29

@frea:

Hú ne is mond, az is kemény lehetet....

Boglya teste tényleg nem szép, na de úgyis a személyiségéért szertjük.

elek1 2011.04.04. 15:09:12

Akik szerint tegnap csalt az RTl azok ne felejtsék el a Jerzy hogyan került be. Érdekes azzal nem volt bajuk. Pedig ha a Gigi nem tudott volna kamu szerelmi szálat előadni akkor már régen visszatérhetett volna a jól jövedelmező munkáihoz, mára már nem is emlékezne rá senki.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 15:09:17

@Szerénke.: csak az a gáz, hogy ilyenkor nem vigasztal, hogy másoknak jó/rossz/rosszabb. Mindenkinek a saját baja a legnagyobb AKOPALIPTIKA.

Townsend 2011.04.04. 15:10:13

@Doubledecker: Szentté avatásod mikor lesz?

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.04. 15:10:35

@Gee Halen:

köszi ezt csak otthon tudom megnézni, m.helyemen tiltva vagyok...:((

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.04. 15:11:01

"Érdekes" útra vittétek a beszélgetést. A származást szerintem nem érdemes belekeverni. Tegnap mondtam az asszonynak, hogy szerintem Gigi intelligensebb nő, mint Éva, kár, hogy a visszahúzó családi háttér miatt csak ennyire futja neki. Elkallódott már 17 évesen, amikor munkát vállalt a szexiparban.

genevieve 2011.04.04. 15:11:35

@Doubledecker:

én abból itélek amit a villában láttam a bentiekről...az alapján gigi szimpatikus, éva pedig nem

a villa előtti életük egy egészen más dolog....de nem érzem magam feljogosítva arra, hogy itélkezzem felettük (nem tettem ezt se zsuzsi, se gina, se szandika esetében)...és főleg nem itélkezem olyasmiről ami fogalmam sincs....

hogy te mit tettél meg és mit nem mikor meg voltál szorulva az egy dolog (más körülmények, más lehetőségek, más adottságok), hogy a másik meg mit tesz meg az meg egy másik

a jövőről meg csak következtetni lehet...gigi fiatal, jó adottságokkal, családi hátérrel boldogulni fog szerintem....

éva már 28 éves, túl van már egy ilyen próbálkozáson, és nem lett sikeres...azóta csak romlott mint külsőleg, mint lelkileg....valószinüleg, hogy rövid időn belül el fog kallódni, vagy kiszel tünci lesz belöle

MegLepke 2011.04.04. 15:12:27

Jó nagyot!

Tulajdonképpen meg sem kellene lepődnünk a tegnapi történéseken. A feladatokat simán lehetett bojkottálni néhány bentlakónak, Olivér még büszke is volt arra, hogy szabályt szeg, Szandált kizárták, aztán mégsem... Az egyenlő esélyek itt már rég nem éltek. Habár a súlya nem mindegy, itt egy párbaj alatt vették hülyére a nézőt. Visszaolvastam nagyjából az éjjeli kommenteket, és többen jöttek azzal, hogy egy 70-30-as aránynál felesleges lett volna a képeket megmutatni, mert nem változtat az már semmit. Ez tény. Viszont ha jól emlékszem, az elején Oli is kevés százalékkülönbséggel nyert Kristóf ellen. Ott mégsem fedték fel a képeket. Annyira tipikus, hogy ha az eddigieket büntetlenül megtehették kimagyarázásokkal, akkor már egyre nyíltabban és durvábban is megtehetik. Gratulálok Kristófnak és Petinek, remélem, az egyensúly elve alapján ők is átélik ezt a munkájukban vagy a magánéletükben.

Szerénke. 2011.04.04. 15:12:30

@Ayesha: AKOPALIPTIKA Ott a pont!!!! :DDDDDDD
Amúgy teljesen egyet értek, én is csak próbálom magamat ezzel vigasztalni, csak nem megy.:S:D

Miss Snooks 2011.04.04. 15:12:39

@frea: Igen, valszeg ez a győzelem tette be Évának végleg a kaput. Most már tényleg elhiszi magáról, hogy ő az igazság bajnoka, a sokat szenvedett hősnő, aki a sok szenvedés után majd elnyeri méltó juatalmát, kecót,kocsit, média melót. Nagy lesz majd a meglepi mikor kiderül,hogy ő nem a közönség lieblingje, csak a cirkuszi oroszlán.

Townsend 2011.04.04. 15:13:06

@Szerénke.: Ne reménykedj. Van, aki a kettőt párhuzamosan teszi.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.04. 15:14:06

Csak én gondolom azt, hogy Évát úgy istenesen pofán kellene verni?

senior Muhaha 2011.04.04. 15:14:11

Oszinten kivanOm a vv Evanak, hogy keruljon zartosztalyra! Ott talan tudatosul benne, hogy tenyleg egy idiota, de legalabb ott lehet o a Karikaszemu Kiralyno! Ez egy elmebeteg, a rajongoira nem mondom ezt, azokat csak szanom, hogy nem tudnak kulonbseget tenni az emberek kozott..

Mérges 1234 2011.04.04. 15:14:27

@Townsend:

Elég dárga lesz a belépő, biztos akarsz jönni?

Na jó.

Ha jó lesszel felteszlek a listára.

TapOut 2011.04.04. 15:14:49

@Doubledecker: még az előző posztra reagálva:
Ki a faszom mondta, hogy Gigit (vagy bármelyik másik villalakót) példaképnek kell állitani?? Hol olvastál te ilyet??
Az, hogy egyes szereplőknek az ember felismeri és elismeri az értékeit, az téged miért zavar? Azért mert valóságshow szereplők, ezért egytől egyig nullák, szóval rugdossuk őket, megérdemlik??
Fel akarod nyitni a szemünket, ezért idejössz és osztod az észt, kit, hogy kéne megitélni és kezelni?? Véleményt mondasz azokról, akik szavazni merészelnek? Mégis, mi közöd van hozzá?
Igenis, Gigi egy értékes ember, ez kiderült pár hónap alatt, és ezt el kell ismerni, főleg egy olyan játékban, ahol az ember rá van kényszerülve, hogy egymással szembeállitson jellemeket és karaktereket.

heidi235 2011.04.04. 15:14:53

@@genevieve: miért nehéz ezt összerakni?
béláék folyton a rászorultságukat emlegetik,mélyszegénység,stb..majd kiderül,hogy igencsak jólfizető munkája volt a huginak,béla meg maga a megtestesült jóság,mert minden pénzét,ami a zsebében volt ,mindig odaadta a nála szegényebbeknek..szerintem,aki mélyszegénységben él,annak sajnos nem fér ez bele...300 euros fizu ,akár kétszer is havonta,pedig nem hiszem ,hogy szegénységet jelent..
ütik egymást nagyon-nagyon sokszor a testvérpár megnyilvánulásai,ezt aki nézi a műsort,látja jól

Szerénke. 2011.04.04. 15:15:38

@Townsend: A fősulit meg az ágyba fekvést?:D Igen hallottam már ilyeneket, nem egyszer, nem lehet erre mit mondani. De ettől még reménykedem.:D

Mérges 1234 2011.04.04. 15:16:24

@genevieve:

"én abból itélek amit a villában láttam a bentiekről...az alapján gigi szimpatikus, éva pedig nem"

Éva szerintem snkinek nem szimpatikus, kivéve persze Péter_Cs, de szerintem ő nem is létező személy, csak valami computer vírus.

Én a Gigitől is láttam cifrákat

DE mindegy, kétségtelen tény, hogy a Gigi sokkal esélyesebb egy bolodgabb életre, illetve csak ő esélyes.

Évikénknek már régen meszeltek...

frea 2011.04.04. 15:16:25

@Doubledecker: Az asztán van neki, nem baj, ha mindenki komplett lenne, mi lenne az elmetúrkászokkal?

Szerénke. 2011.04.04. 15:18:12

@Benyeszke: Nem, ez már bennem is felmerült jó párszor.:D
@heidi235: Tán nem Éva volt az, aki azzal kampányol, hogy a nyereményt a családja megsegítésére szánja??

genevieve 2011.04.04. 15:19:03

@heidi235: azért drága életem, mert gigi azt is mondta, hogy csak most indult be ez a 300 eurós munkája...tehát nem évek óta...csúsztattál

béla pedig azt mondta, hogy egy általa ismert személynek (haver, barátnak) adott pénz, mert tudta, hogy gyereke, családja van....csúsztattál

Szerénke. 2011.04.04. 15:19:03

@Doubledecker: Hát ezen a beszóláson jót nevettem.:D Amúgy simán el tudok képzelni neki saját műsort ezek után. Éva és a zárt osztály címmel.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 15:19:06

Szarok én mindegyik lakóra, csak Alek köt le úgyis.
Olvastam amúgy, (biztos kurvára megbízható forrás) hogy alig győzik a szerkesztők utánrendelni a kaját, mert Golán mindent felzabál:D:D:D
Amiért persze vállalom a vascsöveket:)))

frea 2011.04.04. 15:19:09

@Miss Snooks: Igen, akkor jön majd az összeomlás. Jelenleg meg van róla győződve, hogy a varázslatos személyisége juttatta vissza.

dr. gernika 2011.04.04. 15:19:35

@Ayesha: Én is gondolok ilyenekre mostanában. :)
Köszi,úgy legyen!

@Szerénke.: Köszi!

Mérges 1234 2011.04.04. 15:19:40

@TapOut:

Szerinted normális dolog egy manipulált show miatt SMS-eket küldeni?

Normális felháborodni azon, hogy nem az győzött akit szerettünk volna?

Igen a Gigi felmutatott valamit az Évihez képest.

És akkor most mi van, ettől ő már valaki.

Szememre veted, hogy ki állította, hogy példaképeket kreáltok. Miközben nyomod, hogy mekkora császár a Gigi.

Hát baz tényleg hülye vagyok.

Nem csácsár az, aki a képernyőn mutogatja magát.

Miért fáj ez felismerés????

heidi235 2011.04.04. 15:20:24

most nézem a tegnapi belevalót.
a színészek a testükből élnek????
:D
furán gondolkozik ez a gigi-lány

Townsend 2011.04.04. 15:21:09

Ahogy Királyhegyi Pál mondta volt: Na, most ment el a kedvem az egésztől.

genevieve 2011.04.04. 15:21:52

@Doubledecker: te gyermek, nyugodjál már le:-))))

köszönjük az önkéntes terézanyaságodat, most már mindenki szeme fel van nyitva, üdvözülhetsz:-)

Mérges 1234 2011.04.04. 15:22:05

@heidi235:

Mármint a pornószinészek, nyilván.

Szerénke. 2011.04.04. 15:22:12

@heidi235: Cáfold meg...
Amúgy a Barátom 130-as IQ-val, 'majdnem' jogi diplomával is így gondolja.:D

genevieve 2011.04.04. 15:22:45

@heidi235: no igen, elég nehéz lenne egy szinházi előadást megcsinálni, ha a testüket nem vinnék oda a szinészek:-DDDD

Miss Snooks 2011.04.04. 15:23:46

@frea: a gonoszabbik énem már nagyon várja ezt a pillanatot :) Ugyanakkor minden ellenszenvem ellenére néha feltámad bennem a szánalom, e nyomorult, boldogtalanságra kárhozott lény iránt.:)

Townsend 2011.04.04. 15:24:22

@Szerénke.: Engem speciel érdekel, hogy hogyan tudja valaki ezt magában jól elrendezni. Pia, drog rásegítéssel, vagy egyszerűen a kényszer hozza és a személyisége is belejátszik?

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 15:24:26

Hopsz, uccsó mondatom az első utánra való.

Szerénke. 2011.04.04. 15:24:28

@Gee Halen: Miért, nem lenne vicces? Egész kis szappanopera lehetne belőle. Szerelembe esik Józsikával, a szomszéd szobából, kijátsza minden nap az ápolókat és a finálé: a szökési kísérlet.:D

frea 2011.04.04. 15:24:29

@genevieve: Jaj, ugye nem fogják még a műsor után is mutogatni?Dr. Tünciből elég egy is, csak az unicum kedvéért!

Mérges 1234 2011.04.04. 15:24:36

@genevieve:

Jól van jól van, de tényleg odabasz, hogy nem akarják látni az erődt. Gigi még mindig királylány.

Hát legyen, meghajlok a népakarat előtt.

Az a baj, hogy csak pár nap múlva lesz a boldoggá avatásom, és még az sem tudom, hogy II. János Pál előtt vagy útán.

Küldtek itt egy programfüzetet a Vatrikánból, de nem derül ki, hogy ez csak a holtaknak jár, vagy az élők is üdvözülhetnek?

Kicsit aggódom most.

TapOut 2011.04.04. 15:24:52

@Miss Snooks: hát igen, pedig, erre a "győzelemre" nem kéne büszkének lennie, mert ilyen megalázó győzelemnél még a vereség is jobb.
Szerintem ez az egész cirkusz a megmutatott képekkel csak arra szolgált, hogy Éva idegeit megpiszkálják és összeomoljon, mivel nagyon jól tudják, mennyire remeg azért, hogy visszamenjen. Hogy neki ez miért jó, azt csak ő tudja, mivel minél tovább van bent, annál jobban megutáltatja magát.

genevieve 2011.04.04. 15:26:45

@frea: egy darabig pedig biztosan, nem tudom 1-2 évet kell ilyenkor aláirniuk
bár éva önként is beállalná a haknikat szerintem...

meg lehet, jön majd a vv5 kell a töltelék ember a belevalókba

Szerénke. 2011.04.04. 15:27:28

@Townsend: Gondolom van így is-úgy is. Van akinek muszáj, valakit meg elragad magával a 'könnyű' pénzkereseti lehetőség. Azt is el tudom képzelni, hogy van akit ez a dolog (hogy másokkal fekszenek le) nem vágna úgy mellbe, mint Téged vagy engem.:S Nem vagyunk egyformák.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 15:27:41

@Doubledecker: Lassan leírom szavanként:

Senki.
Nem.
Állította.
Be.
Makulátlan.
Királylányként.
Gigit.

Egyedül.
Te.
Beszélsz.
Róla.
Így.

genevieve 2011.04.04. 15:27:49

@Doubledecker: vigasztalódj gyermekem, van aki évának emel szobrot:-)

Mérges 1234 2011.04.04. 15:27:51

@Townsend:

Húúúhúúú

Te van itt egy ilyen üdvözülő meghívom, olcsón átadom, kell????

Miss Snooks 2011.04.04. 15:28:17

@TapOut: Azért a mai összefoglalóra is kíváncsi vagyok, már látom ahogy pöffeszkedik és konspirál a nyomorult.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 15:28:36

Emlékeztek még az első szériából Györgyire?
Az a nő sem volt egy normális dolog...

Townsend 2011.04.04. 15:29:17

@Gee Halen: Talán ha szótagolnád is. Lehet, hogy úgy sem menne át az üzenet...

Mérges 1234 2011.04.04. 15:29:20

@genevieve:

Csak Péter_CS nevű vírus. De már intézkedtem, hamarosan kiadnak egy új NOD frissitést, az majd helsre teszi.

@Gee Halen:

Ó bár lenne igazd.

DE ha így van megnyugodtam, meg hát a bogyó is segít valamicskét.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.04. 15:29:46

@genevieve:
Szia! :)) hogy szolgál mostanság kedves egészsegge? :))) bocsi nem bírtam kihagyni :))) szal mizu egészségfronton?

Szerénke. 2011.04.04. 15:31:11

@Gee Halen: Na, az sem lenne semmi. Azt tényleg pártatlanul, röhögve nézném végig. Ahogy a végén kifekszenek, egyszerre.:)
@Ayesha: Sokáig Anyuéknak ő volt a kedvence.:D Aztán a közepe felé kezdett nagyon elfajulni, akkor át is pártoltak. Én végig kitartottam Szabi mellett.:D

genevieve 2011.04.04. 15:31:20

@bukott madonna két nagy didivel: :-)))

úgy tünik, most már megmaradok:-))

de most, hogy mondod, lehet az éva-alek fanok küldtek rám valami rontást?:-)

TapOut 2011.04.04. 15:31:27

@Doubledecker: nem, szerintem nem érdemes sms-t küldeni, de nem szólok le mást, azért mert megteszi. Az ő dolga. Nem azért vagyok itt, hogy neveljek, és oktassak.
És igen, van, hogy az ember igazságérzetét kurvára bántja, ha a nyomoronc kerül vissza a nem annyira nyomoronc ellen (hogy a te megfogalmazásoddal éljek). Mint mondtam, az ember tudatosan, vagy nem tudatosan szembeállitja a karaktereket, és ahol felfedez számára értékelendőt, amellé áll. Te egyikben sem találtál, van aki igen, kész.

genevieve 2011.04.04. 15:31:57

@Doubledecker: nekem speciel semmi bajom peti-csével....tisztelem mások meggyőződését...

reccs 2011.04.04. 15:32:16

@Ayesha: Nézd, a kaja legalább olcsóbb mint a pia meg a cigi. Mondjuk a Xanax árfolyamát nem ismerem :)

silmarillion 2011.04.04. 15:32:48

A lényeg annyi:
1.)GIGI-vel randiznék (lehet, hogy nem abból a célból hogy elvegyem :))
2.)Az idegbeteg szottyadttestű, nagyképű, alkesz vén szatyorral meg nem sőt lehet utána is köpnék.

heidi235 2011.04.04. 15:34:16

@genevieve: tyááá,mi van itt:D

ez alapján szinte mindenki a testéből él,egy ügyvéd,egy bolti eladó,a bányász,stb,mert ugye a fizikai jelenléte szükséges a munkához...:)

az erotika-kiállítás,meg a fétis-vieo pedig nem pont a műsor előtt volt,hanem picit régebben,szóval nyilvánvaló,hogy gigi előtte is ilyen munkákból keresett,az hogy mennyit,nem érdekes,de nyilván többet,mintha elment volna mondjuk mosogatni...

mindegy,lényeg,egyáltalán nem akarlak meggyőzni,úgy látom,hogy itt,akik a ráczékkal szimpatizálnak,azok szerint ráczéknak minden megbocsátható és ők persze tökéletesek:)

Townsend 2011.04.04. 15:34:27

@Doubledecker: Miért is kellenék én ehhez? Pláne pénzért, még ha olcsón is. Szerintem, már személyeskedünk. Hagyjuk...

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.04. 15:34:34

@Doubledecker:

megfogadtam nem szólítalak meg, de mégis.

süt a nap nincs kedved sétálni? :)))))

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 15:35:07

@Szerénke.: na Szabit én semmilyennek gondoltam, igazából csak sajnáltam,mert feszt cseszegették. De valahogy az én szememben egy tucatszépfiú volt.

Mérges 1234 2011.04.04. 15:35:31

@TapOut:

Közeledünk a nyugvó ponthoz (hatnak a bogyók).

Jól van elsimerem 2 napja hülye voltam, vagyok.

Elismerem, hogy idegesít, hogy egyesek szavaznak (mert szerinte baromság), elismerem, hogy idegesít, hogy egyesek találnak valami értéket ezekben, mert szerintem nem sok van bennük.

Ok, ezek az én hibáim.

@csak egy néző:

Éva nem lesz sztár, ez is valami.

frea 2011.04.04. 15:36:03

@Miss Snooks: Akkor tudnám szánni, ha felmerülne benne a kétely, hogy esetleg tévúton jár. Ha csak egy lepkefingnyit konzekvens lenne. A buta emberekre jellemzően mindig igaza van, leüvölt mindenkit, de a kritikát nem bírja. Szánni a gyengéket, elesetteket tudom, és aki rádöbben, hogy valamit nagyon elszúrt. Próbálnád ennek a hárpiának elmondani, hogy szánod, meg se értené, de hogy leüvöltené a fejedet, az biztos.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.04. 15:36:48

@genevieve:

tuti, valami vudu izét :))) csak ki volt az aki alektől szőrt lopott..., aszem itt olvastam, hogy megszabadult a hónaljkutyitól, na ki járt bent???? :))))

akkor jó, ha jól vagy. milyen mondatok nem jönnek ki belőlem... :)))))

Mérges 1234 2011.04.04. 15:36:59

@genevieve:

Péter_CS különös figura. Csak elképzelhetetlen, hogy szeresse az Évát.

Kivétel 2011.04.04. 15:37:23

@csicserierika: "színesebb egyéniség" - és aki ezt a színt utálja, az mit nézzen? visszament, de nézhetetlen, nekem nem mulatságos, vagy szórakoztató, hanem irritáló és elviselhetetlen... akkor hogyan szórakozzam ezen a műsoron...

TapOut 2011.04.04. 15:37:32

@Doubledecker: és azt szerinted normális, hogy nyugtatózod magad egy valóságshow és annak az emberekre gyakorolt hatása miatt?

Szerénke. 2011.04.04. 15:37:32

@Ayesha: Én nagyon kedveltem, Apuval együtt.:) Nagyon jól szórakoztunk azon, hogy Lorenzo és bandája hogyan óhajtotta kirakni a villából, ő meg felmorzsolta az összeset. Egyedül Lorenzo-t ejtette ki Majka. De azok az emberek legalább jól érezték magukat a villában. Nem arról szólt az élet, hogy hogyan öljék meg egymást.:) Nem is tudták azóta megismételni azt a sikert.
@heidi235: Az, hogy egy ilyen emberrel tudsz azonosulni, téged minősít.

Toszkana 2011.04.04. 15:38:31

@heidi235: Én erre már réges régen rájöttem.:))Ne is vesztegess erre karaktert.

Mérges 1234 2011.04.04. 15:38:51

@TapOut:

Hát elhinni, hogy szedem a bogyót az normális-e?? :D :D :D :D

fizetekmegegysort 2011.04.04. 15:39:11

Éva egy beteg ember. Nem is értem, hogyan juthatott be a VVbe? (a kérdés költői volt, nyilván értem) Most ásta meg igazán a sírját, mert realitás érzék híján azt hiszi, hogy őt szavazták vissza. Közel sem vagyok biztos benne, hogy - a manipuláción túl - mindezt a saját rajongóinak köszönheti, hiszen elég komoly kampányt nyomnak neki a többiek (Oli, Szandi, aki mintegy mellesleg ugye őt akarta kivinni... :))) most meg kampányol mellette).
Nyilván Gigi szavazatai sem csak neki szólnak, mögötte lehettek az Éva-utálók, a Rácz-fanok. Gigi szerintem nagyon elrontotta, hogy nem beszélt nyíltan arról, hogy miből él. Vagy beszélt róla, csak "véletlenül" nem sikerült bevágni az adásba.:) Szerintem semmi olyasmit nem csinált, amit ne csinálnának egyetemisták ezrei: modellkedett, hostesskedett. Bár elég komoly kampány ment ellene, számomra még nem bizonyítódott be, hogy ő szavahihetetlen lenne (szemben Éva Talmácsi sztorijáról, amiről épp csak az érintett nem tud..:)). A takarítást meg nem lehet megjátszani. Az embert vagy zavarja, hogy egy határ szar tetején kell élnie, vagy nem. Szerintem Évát ez csak akkor zavarná, ha nem találá a koszkupac alján a páleszes üvegét vagy a cigijét. :)
Szóval mindent összevetve én azt gondolom, hogy számomra Gigi nem tud annyira álszent lenni, hogy vele szemben Éva legyen a választandó érték.
Remélem, az RTL ezek után fizetni fogja Éva gyógyítását, vagy abból már nem lehet pénzt keresni? :)

Mérges 1234 2011.04.04. 15:40:05

@Gee Halen:

Kéne diagnótis, vagy valami esetleírás, kisegítenél?

Ott lesz a fiókodban.

Townsend 2011.04.04. 15:40:54

@Doubledecker: @frea: Csodálom, hogy még senki nem hozta fel a genetikát, mint mentséget, vagy pl. a nehéz gyermekkort, a mostoha életkörülményeket, stb.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 15:41:46

@Doubledecker: Hmmm? Nem értem. csak a bogyókra reagáltam, ha azt tényleg komolyan mondtad, minden rossz szándék nélkül.

heidi235 2011.04.04. 15:41:51

@Szerénke.: írtam én valahol,hogy bármelyikkel is azonosulni tudok??

elmondtam a véleményemet a tegnapi kiesőről és hozzá kapcsolodó dolgokról,ez azt jelenti szerinted,hogy az ellenfelével azonosulok?

janeausten 2011.04.04. 15:42:13

@Szerénke.: az is, amire válaszoltál... de nem kár érte. :-)

Kentetsu 2011.04.04. 15:42:39

@Johann Gambolputty: Olyan volt a csajszi, mintha egy irgalmatlan bélgáz csiklandozta volna az ánusz gyűrűjét :))
Üzembiztosan tolta a ruf mich an stílust :)))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 15:42:58

@Townsend: Ja. Ha valaki verhetné magát emiatt a földhöz és veiselkedhetne otromba barbár módjára, az Jerzy, akiről két hónapon keresztül azt sem tudtam, hogy a Villában van.

frea 2011.04.04. 15:43:12

@genevieve: Igaz, ez a szerencsétlen mindent megtesz azért, hogy cölöp legyen. Kíváncsi leszek, ők hogy fogják elfogadni?

TapOut 2011.04.04. 15:43:25

@Doubledecker: hát, nem tűnt hihetetlennek :-))

Townsend 2011.04.04. 15:43:37

@Doubledecker: Provokál és figyeli, ugrik-e valaki, és ugrik. Ő meg jól szórakozik ezen.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.04. 15:43:40

@fizetekmegegysort:

lehet úgy találkozott a Talmával, mint én.....a postán mikor sorba álltam a csekkel a kezemben.... :))) egyébként tényleg, még meg is állapítottam milyen alacsony, kicsit elveszettnek tünt, váltottunk egy futó pillantást, majd ment a motorjához én meg a metróhoz.

Mérges 1234 2011.04.04. 15:43:56

@Gee Halen:

Éltemben nem szedtem gyógyszreeket, szerencsére egészséges vagyok (legalább testileg).

Több smile-t kellene használnom, meg egyáltalán kevesebbet a gépet.

Mérges 1234 2011.04.04. 15:44:33

@TapOut:

Megértem, mondom ma valamiért nagyon adom a hülyét, az igazi baj, hogy egyáltalán nem esik nehezemre..... :D

Miss Snooks 2011.04.04. 15:45:45

@frea: az tuti :) nem szeretnék vele élőben találkozni SSKK.

Pont azért szánom, mert köszönőviszonyban sincs a valósággal amit ő lát a világból, szerintem az összes gonoszsága az önutálatából fakad (amire persze van oka bőven) és mert már 28 évesen egy megkeseredett, boldogtalan ember, akiből ez a műsor a lehető legrosszabbat hozta ki. Még ép elmével is nehéz lenne elvisleni ami kint várja. Akármennyire ellenszenves tényleg szánom egy kicsit.

Kivétel 2011.04.04. 15:45:49

@Benyeszke: ez már többször eszembe jutott nekem is!

TapOut 2011.04.04. 15:45:54

@Doubledecker: PeterCs néha idetéved, benyög valami orbitális baromságot a kedvencéről, aztán hátradől, és élvezi, ahogy mindenki ugrik rá. Szerintem fizetik, hogy minél több Éva kommentet gerjesszen.

Townsend 2011.04.04. 15:46:02

@Doubledecker: Bocs, a frea-nak írtam volna.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 15:46:51

Boglya kapcsolata valószínűleg olyan volt a Talmácsival, mint Hajnié Angussal:D:D

Bandecuccoli 2011.04.04. 15:46:54

@fizetekmegegysort: ... és azt is élőben nézhetnénk az időközben újranyitott OPNI- ból, Alkesz párkeresőjével egyidőben.

Még mindig fel akar robbanni az agyam, pedig azt hittem, lehiggadtam. De Hajni öf-ja felszakította a sebeket. :DDD

Azért köszi, Hajni, az írásodon legalább tudtam nevetni. Tegnap este élőben semmi kedvem nem volt hahotázni.

Kentetsu 2011.04.04. 15:47:26

@fizetekmegegysort: Amit a Gigike hostesskedésként felvázolt, nekem erősen egy másik sokkal ősibb szakma leírásának tűnt. Évekig foglalkoztam modellekkel ( közvetítés, munkaszervezés ) és elég sokszor belefutottunk "hostess" munkákba. Amikor a 300 euró közeli összeg került szóba, ott mindig volt egy kis "extra" igény... az igények növekedésével pedig nőtt az ár is.. volt aki bevállalta, volt aki nem.. amikor szinte már minden külföldi munka csak úgy ment, ha minimum egy francia is benne volt, akkor hagytam fel a szervezéssel.. Nem vagyok én Keleti Györgyi :)
Olyan munka nincs 300 euróért, hogy " kimegyek, pörgök egyet a kifutón és vége " ...

frea 2011.04.04. 15:47:35

@Townsend: Most hogy mondod...Bár azon érdemes lenne elgondolkodni, mi visz rá valakit, hogy beköltözzön valahová, és cirkuszi majom legyen. Biztos , hogy nem nagy lumenek, ha az érvényesüléshez semmi más nem jut az eszükbe.

Szerénke. 2011.04.04. 15:48:35

@heidi235: Eléggé egyetértettél (mosolyogva) azzal a kommentelővel, akit Hajni kitörölt, én arról beszéltem.
@janeausten: Igen, észre vettem. Tényleg nem kár érte, remélem egy-két nap múlva az ilyenek eltűnnek.:)

2011.04.04. 15:50:19

@sogeking: ha senkinek nem kellenek a Nyári lányok, én vállalom a menedzselésüket :)

Ebben az esetben csak egy kérésem lenne, szervezd ki őket jó messzire!
Tegnap nem néztem a párbajt, többek között azért, mert ahogy ezek a Nyári lányok el kezdtek danolászni a zuram azonnal megszerezte a távirányítót mondván, csak nem gondolom, hogy egész este ezt a nyervákolást fogja hallgatni?

Townsend 2011.04.04. 15:51:00

@Miss Snooks: Valahogy eddig is élt és/vagy vegetált. Ha az előző show (Bár, vagy mi) után sem kötötte fel magát, és azóta bölcsebb is lett, csak túléli majd ezt is. Mármint hogy nem nyer, vagy hogy nyer.

frea 2011.04.04. 15:51:14

@Miss Snooks: Nagyon jó lélek vagy, én csak rühellem, és szégyenkezem helyette is, hogy nő vagyok.

TapOut 2011.04.04. 15:52:39

@Miss Snooks: bennem egy minimális szánalom nincs iránta. Ha volt is valami, az mostanra teljesen eltünt. Ezért mondom, hogy minél tovább tartják bent, annál rosszabb neki. Mire kijön olyan közutálat fogja körülvenni, amit nem hiszem, hogy ép ésszel kibir.

Miss Snooks 2011.04.04. 15:55:20

@Townsend: na jó annyira én sem sajnálom . Most ettem meg egy nagy szelet csokitortát és úgy látszik nagyon megbocsátó lett tőle a hangulatom :)

frea 2011.04.04. 15:55:39

@Townsend: Azóta idegroncs lett. 3 éve csak káromkodott, mint a kocsis, de nem hadart így, az arca is elviselhetőbb volt. Bölcsebb nem lett, nem az a fajta, csak lepukkadtabb.

heidi235 2011.04.04. 15:56:08

@Szerénke.: egyetérteni valamivel és azonosulni valakivel nagyon nem ugyanaz ám:)
még ha mosolygok hozzá,akkor sem:)

csicserierika 2011.04.04. 15:56:38

@Kivétel: kapcsolj el. É pl nem nézem az Éden Hotelt, mert untat a sok egyenfiúka .
Én tegnap Éván tudtam röhögni, annyira eszement az a nő, de ezt nagyjából ő is tudja, úgyhogy semmi baj.

frea 2011.04.04. 15:56:49

@frea: Jó étvágyat hozzá!Vigyázz légyszi, mit eszel, ha Boglyát nézed!

Miss Snooks 2011.04.04. 15:57:27

@frea: igen én is úgy látom, hogy ez lekileg keményebb menet lesz mint a Bár2.

frea 2011.04.04. 15:58:02

@Miss Snooks: Hu, neked írtam, magamnak küldtem.

Szerénke. 2011.04.04. 15:58:45

@heidi235: Elég az, hogy tetszik a stílusa és véleménye, és már magadénak is tudod, ergo azonosulsz vele.

dr. gernika 2011.04.04. 15:58:50

@heidi235: Nem a megnyilvánulásaik ütik egymást, hanem ahogy a te fejedben hangzanak. Mikor mondták, hogy mélyszegénységben élnek?
Én csak arra emlékszem, hogy nehéz gyerekkort emlegettek, mindig albérletben laktak, ez a bizonytalanság lengte be az életüket. Valamint hogy a három testvér egy szobában nőtt fel. Onnantól, hogy munkaképes korúak lettek, mind elkezdtek próbálkozni, ki-ki azzal érvényesült, amivel tudott. De ahhoz még túl fiatalok, hogy akármennyi munkával is, de összegyűjtsenek egy saját lakásra valót, még ha az életkörülményeik javultak is azóta. Gondolom Gigi sem elplázázta a keresetét, hanem azon túl, hogy a saját külsejébe vissza kell forgatni valamennyit, ez egy modellnél alapkövetelmény, de jó részét hazaadta. Maga mondta, hogy nem is tudna tiszta szívvel elköltözni otthonról (bár már megtehetné), mert felelősséget érez a családja iránt.

fizetekmegegysort 2011.04.04. 15:59:18

@Kentetsu: Én ezt elfogadom. De ezzel együtt fenntartom a véleményemet. Gigi elcseszte (ha valóban elcseszte) azzal, hogy már az elején nem beszélt erről, ezzel kitette magát az álszent liba vádnak. Na, és ha beszélt volna? Akkor is az menne, hogy de folyton takarít, meg megjátsza a jókislányt, mert aki ezzel keresi a pénzét, az nem lehet, hogy közben még normális is tud lenni , meg hogy dehátaszármazása....stb. stb.
Éva viszont egy darab pozitívumot nem tud felmutatni ebben a játékban, legalábbis számomra. Őszinte vagyok - üvölti, közben meg egyszerűen arról van szó, hogy minimális szinten sem képes a tomboló egoját fékezni. Tehát ha a bent látottak alapján kellene döntenem, biztos, hogy Éva lett volna az első, akit kipenderítek a villából (mármint akivel én nem akarnék együtt élni...:)))

Mérges 1234 2011.04.04. 15:59:22

@csicserierika:

"Én tegnap Éván tudtam röhögni, annyira eszement az a nő, de ezt nagyjából ő is tudja, úgyhogy semmi baj."

Nagyjából....

Hű ezene a szón még kicsit merengenem kell.

Amúgy esetleg egy jó ügyvéd szétperelhetné az RTL-t, mert jó dolog a reménybeli nyeremény, de biztos szabad embereket rommá alázni???????

Townsend 2011.04.04. 15:59:42

@frea: Szereplési vágy, gátlástalanság, túlzott önértékelés. Talán a pénz is. De az ilyen típus ingyen is vállal fellépést.

csicserierika 2011.04.04. 15:59:50

@Szerénke.: én több esetre emlékszem, csak azt nem tudom pontosan, hogy vége felé, vagy végig? Nem igaz, hogy egyszer volt csak ilyen.

Kivétel 2011.04.04. 16:00:41

@csicserierika: hát el is szoktam, mikor Éva jelenetezik... egyszerűen én szégyenlem magam helyette... és hát nem ezért néznék szórakoztató műsort ugye, hogy szégyenkezzem, hanem hogy szórakozzam

elek1 2011.04.04. 16:01:13

@gernika: Kicsit hézagosak az emlékeid, vagy csak szimplán elfogultan nézed az összefoglalókat a tesókkal kapcsolatosan.

_most_ 2011.04.04. 16:01:36

Nem értem mi ez a sírás, az intelligensebb, szebb, szórakoztatóbb, őszintébb, viccesebb, szimpatikusabb csaj ment vissza. Akinek nem tetszik, nem kell nézni, ennyi.

Townsend 2011.04.04. 16:01:37

@Miss Snooks: Ja hát így könnyű irgalmasnak lenni. Körül is nézek én is valami nyájasító után.

frea 2011.04.04. 16:02:41

@Miss Snooks: Ez embert próbáló, meg ott nem vették fel a kesztyűt, utána összegezték a viselkedésnek nem mondható megnyilvánulását. Ekkora tábora sem volt az adásnak, szép csendben kimúlt.

Szerénke. 2011.04.04. 16:03:20

@csicserierika: Pedig csak ez egyszer volt. Ha tudod, hogy volt ilyen, keressél rá bizonyítékot és meghajlok előtte, de én most neki nem állok keresni.:)

Townsend 2011.04.04. 16:03:23

@frea: Csak vicceltem a bölcsüléssel. Azt a másik showt pedig nem láttam, csak most egy pár belinkelt rövid videót, de elég is volt.

Kentetsu 2011.04.04. 16:03:42

@fizetekmegegysort: óóóóó... félre ne érts.. én tegnap csak annyit kérdeztem a páromtól - aki kedveli a VV-t velem ellentétben-, hogy ahhoz mit kell tenni, hogy hirtelen mindenki kiessen és vége legyen ennek a médiaszemétnek ? :)))
Pusztán a Gigi 300 eurós munkáira reagáltam.. lotyó a szentem, ahogyan ezt a ősasszonyi tekintet alatt olvasható felirat is mutatja :
subba.blog.hu/2011/02/14/vv_gigi_szopnek
:o)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 16:04:25

Van egy tippem: egy VV különkiadás tekintetében verekedjenek össze az Éva imádók és az Éva utálók. Az egészet levetíthetnék neki benn.

Kivétel 2011.04.04. 16:04:37

@lami83: biztos, hogy egy műsorról beszélünk??? szebb, szórakoztatóbb????? jesszus, miről beszélsz?

frea 2011.04.04. 16:04:44

@Miss Snooks: Lehet, hogy nem megfelelően étkezem?Bár nem tudom, mit kéne ennem, hogy kihozza belőlem Terézanyut?

elek1 2011.04.04. 16:04:46

@Miss Snooks: "lelkileg keményebb menet lesz mint a Bár2"

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 16:06:31

@Gee Halen: Bár nekünk Éva utálóknak nehezebb dolgunk lene, mert hiába lenne velünk Laci csataszelleme, zsákbamacska lenne a taktikánk.

frea 2011.04.04. 16:07:30

@lami83: Most még a limonádém is a torkomon akadt!Micsoda frenetikus humorral megáldott kommentelők vannak!

radzeer3 2011.04.04. 16:07:39

Nem értem.Itt szinte mindenki Giginek szurkol,vagy legalábbis az Évát nem szereti.AKKOR MIÉRT AZ A TAPLÓ,SÉRTŐDŐS,MŰBALHÉZÓ PARASZT PICSA ÉVA MENT VISSZA?Kezdem azt hinni,hogy tényleg manipulálják a szavazatokat.

_most_ 2011.04.04. 16:07:50

@Kivétel: @frea: Ja bocs, ide csak a Gigit istenítők írhatnak be hülyeségeket?

TapOut 2011.04.04. 16:08:56

@lami83: te, ez már annyira szürreális, hogy nem is lehet rá mit mondani. "Szó bennakad, hang fennakad, lehelet megszegik"

hollario 2011.04.04. 16:10:47

@lami83: Minek szólsz hozzá, ha nem nézed?

TapOut 2011.04.04. 16:11:00

@lami83: ez már annyira szürreális, hogy nem is lehet rá mit irni... "Szó bennakad, hang fennakad, lehelet megszegik"

elek1 2011.04.04. 16:11:14

Gigi teljes VV szerepléséből annyi maradt meg, hogy aljas módon hazug indokkal meg akartatta lincseltetni az Évát, valamint a vége felé baszógépet játszottak a másik szerencsétlennel, persze szigorúan csak kiválasztás és párbaj előtt, és csak a népszerűség kedvéért.

frea 2011.04.04. 16:11:15

@lami83: Igazad van, mindenki írhat ilyen hülyeségeket, hogy Boglya szép, intelligens és őszinte!

Townsend 2011.04.04. 16:11:21

@lami83: Dehogy, látod, te is írhatsz.

TapOut 2011.04.04. 16:11:40

hopp, kétszer is megakadt bennem a szó

Kivétel 2011.04.04. 16:11:44

@lami83: dehogyis, ha hülyeségnek szántad, akkor tökéletes. Gigi nem érdekel igazán, de azt viszont valahogy nagyon nehezen képzelem el, hogy valaki komolyan olyannak lássa Évát, mint amit írtál..

Miss Snooks 2011.04.04. 16:12:09

@elek1: a Bár2-t kevesebben nézték, ha jól tudom meg is bukott, és hamar be is fejezték, a VV-t kb.2-3 millióan nézik, és aki nem is nézi az is ismeri a szereplőket, ergo többen fogják utálni is. Rövidebb ideig is tartott és ha jól tudom ott érintkezhettek külsős emberekkel és nem volt ez a totális realitásvesztés.

frea 2011.04.04. 16:12:16

@TapOut: És limonádé megakad, hogy ki ne maradjak a sorból!

Miss Snooks 2011.04.04. 16:12:51

@frea: a csokitortát ajánlom MMKK.

TapOut 2011.04.04. 16:13:52

@Gee Halen: nem lenne kiegyensúlyozott csata, szellemileg biztos nem.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.04. 16:14:09

@Gee Halen:

ez jó ötlet, ezt még nézném is :)))) amikor az értelmetlenség a tetőfokára hág mondjuk ez lehetne a címe is :)))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 16:14:12

Azért egy ilyen néma-pantomim verzióban megnéznék egy VV-részt:

Szandi nekirohan a falnak, nagyot koppan, aztán a földön fetreng
Éva a földön fetreng örömében
Alekosz karibi ritmusokra köröket rajzol saját maga köré csipőmozgásával, majd breaktáncra átváltva a földön fetreng

stb.

Trevlovics 2011.04.04. 16:15:08

most komolyan az egy színes egyéniség, aki mindig üvölt, veszekszik és támad? szerintem éva teljesen egysíkú, csak hangos (sajnos), bármilyen élethelyzetben megmondom hogyan reagálna.

csikarcsi 2011.04.04. 16:15:21

@Benyeszke: Én is, én is, én is!!!!!

frea 2011.04.04. 16:15:34

@Miss Snooks: Ráadásul már újságot se tudsz venni, hogy ne valamelyik okoska szerepeljen benne/rajta. Nem volt negyede ekkora hírverés sem körülötte.

_most_ 2011.04.04. 16:16:37

@Kivétel: Csak kicsit túloztam, de nekem Éva egyértelműen szimpatikusabb, mint Gigi.

frea 2011.04.04. 16:16:40

@Miss Snooks: Köszi, beszerzem, majd referálok a hatásról!

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.04. 16:17:10

@Gee Halen:

dehöle vagy :)))))))) szétestem a röhögéstől..... :))))))))))

frea 2011.04.04. 16:18:28

@lami83: Bocsi, de ez a te bajod!

frea 2011.04.04. 16:19:27

@Gee Halen: Nagyon perverzbe nyomod ma!

Kivétel 2011.04.04. 16:20:06

@lami83: tényleg érdekel, hogy miért.. de ne azt írd, hogy a műsor jobb vele... valóban kíváncsi lennék, mit látsz benne

Miss Snooks 2011.04.04. 16:21:47

@Trevlovics: Évának alapvetően három arca van: a lelkileg összeroggyant (nincs pia, cigi), a serénykedő/szervezkedő (cigit/piát keres), és a borgőzös/agresszív (talált).

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.04.04. 16:24:23

@bukott madonna két nagy didivel: teljes mértékben egyet értek. s hogy egyesek burokban nevelkedtek-e, hogy ilyen naívak?
mások alapvető információs forrása meg a rotáló klubb és a foskusz.....:)

csicserierika 2011.04.04. 16:29:22

@Doubledecker: alázzák azok magukat eléggé.
Ilyen alapon a szigetre sem kellett volna beengedni Benedek és Korda Gyuri bácsit sem. Ne mond, hogy szórakoztak rajtuk , és nem kinevették?
A tehetségkutatók előválogatásai is megérnek egy misét.
Miért pont ennél a műsornál van bajod az emberi méltóság védelmével?
Éva tudja magáról, hogy milyen eszelősen tud viselkedni, ezt nem is titkolja el,na ez volt az az egy százalék, ami miatt visszamehetett,mert meg sem próbált másmilyennek látszani mint ami.

pelerin 2011.04.04. 16:32:44

hajrá Évike!!!! haza lett zavarva és ki lett fütyülve a Rácz hugica...

pelerin 2011.04.04. 16:33:18

hajrá alkesz hajrá évike!!!

csicserierika 2011.04.04. 16:34:14

@Kivétel: én egyszer nem tudtam nézni, amikor Lacit megvezette az un., baráti köre.
Éva rikácsolásai szórakoztatnak.

nagyon gromek 2011.04.04. 16:43:00

van egy műsor ötletem, eladom az RTL-nek:
Éva ápolót keres

kubatov_kommunista 2011.04.04. 16:44:34

nem fog felfázni az a néni, ha a földön fetreng?

heidi235 2011.04.04. 16:46:32

@Szerénke.: tudod mit?akkor azonosuljak vele...megnyugodtál?:)

Albino Vernyul 2011.04.04. 16:46:34

Na ezt olvasatok vegig, osszeraktam Alekosz, meg Aniko cigi asztalos beszelgeteset az osszefoglalo, es az online szerint.. Most akkor az osszefoglalos beszelgetesekbol mit higyjek el..!?
Osszefoglalo:

-Akkor idd meg gyorsan jo, es menjel arrebb, es ott idd meg, koszonom..
-Mi a baj?
-dhdhk duhos vagyok, es annyira leszarok mar mindent, hogy hihetetlen, es ha meg baszogatsz is, azzal nem segitesz, hanem artasz..
-Mit csinaljak?
-Semmit, ezaz, hogy semmit.
-Jo, rendben ertem..
-Koszomom..

Online:

-Akkor idd meg gyorsan jo, es menjel arrebb, es ott idd meg, koszonom..
-Mi a baj?
-Geci ideges vagyok Alekosz, mert alvaszavarom van..
-Nem aludtal eleget?
-Alvas zavarnak hivjak elmondanam, es rohadtul nem normalis, hogy ennyit alszom, es te meg baszogatsz hozza.
-En tehetek rola?
-Nem tehetsz rola, de en se tehetek rola, az az igazsag, mert egyszeruen nem tudok mit kezdeni magammal, olyan duhos vagyok, es annyira leszarok mar mindent, hogy hihetetlen, es ha meg baszogatsz is, azzal nem segitesz.....

Es tegyuk hozza, tegnap az egesz osszefoglalon atvonult a szal, hogy Aniko hepcias... Csak kozben ez van, plusz Alekosz folyamatosan napraforgozta, meg ramaszott..

frea 2011.04.04. 16:48:54

@fizetekmegegysort: Őszinte a fészkes fenét. Szerinte ezzel magyarázható a primitív viselkedése. Az ember ne magát minősítgesse, mások alkotnak véleményt róla a cselekedetei alapján. Megette a fene, ha valaki magáról mondja, okos vagyok, becsületes vagyok, őszinte vagyok. Na, ezektől kell menekülni !

dr. gernika 2011.04.04. 16:50:55

@elek1: Arra emlékszem, amit a jótékonysági héten mondtak. Nem vagyok elfogult.

frea 2011.04.04. 16:51:28

@kubatov_kommunista: Ennek már mindegy!Különben is, van baja ezer is, ennél lényegesen különbek!

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 16:51:29

@gernika: Gigi rengeteg pénz adhat haza. Tudom, mert van ismerősöm aki táncol.
Lefogadom, hogy Bécinek nincs munka helye. De ha valaki tudja mit dolgozik írja meg. Ja táncot tanít, igen abból csak úgy lehet megélni, hogy a húgi hozza a pénzt. Szülei, ha dolgoznak, akkor Gigi már akár lakásra is befizethetett volna.
Sántít ez az egész, szülök nem hinném hogy kapartak lakás után. Ha még ekkora gyerekekkel mindig albérletben élnek, az magáért beszél. Mondom ezt úgy hogy állati nehezen indult a felnőtt életem. Nem volt anyuka apuka adja a pénzt. De szó szerint fogcsikorgatva, lett lakás.

heidi235 2011.04.04. 16:51:40

idetévedtem tegnap,véletlen nem gigi-párti vagyok,erre mi történik?falkában ront nekem több szimpatizánsa,ahogy a ráczék viselkednek bent,úgy kint a szavazóik.gratula

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 16:53:53

Anikó Évát várta vissza és lőn. Anikó- Retekklub 1:8 (0:6). Már csak Lacánk nyeretlen és az ő egyenkénti levadászása.

Szerénke. 2011.04.04. 16:56:56

@heidi235: Kettőnk közül te idegeskedsz.

Kivétel 2011.04.04. 16:57:34

@heidi235: hát a falkában gusztustalanul támadás pont hogy nem rájuk jellemző, nézd csak meg a párbaj közönségét... Oli, Szandika.. és persze Éva is.. minősíthetetlen viselkedések... de hát ha valaki az ilyeneknek szurkol, lelke rajta

rexter 2011.04.04. 17:01:35

@vitek: gigit az emberek 99% a nem azert bantja mert cigany, hanem mert egy sunyi gonosz kis lotyo.

heidi235 2011.04.04. 17:02:46

@Szerénke.: tyyááá:D
aha
én örülök,mert visszamnet az éva
leírtam,mit gondolok gigiről,senkinek sem címezve,csak a pusztába kiáltva,te meg belekötsz szinte minden szavamba
aha,de én vagyok ideges..:)
legyen,rácz-fan vagy,így tuti,neked van igazad:)

heidi235 2011.04.04. 17:04:38

@Kivétel: így van.lelkem rajta:)
ez egy show-műsor,amit azért azért nézek,hogy szórakozzak,arról nem én tehetek,hogy engem speciel ráczék egy percig sem szórakoztattak.
oliék tegnap pedig szurkoltak..ez támadásnak minősül?

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 17:05:13

@rexter: Gigi taktikája jó volt, majdnem bejött. Elővette lehengerlő mosolyát és gyenge idegzetű emberek milliói kapcsoltak át másik csatornára. Pechére a végére visszajöttek.

dr. gernika 2011.04.04. 17:06:45

@Ari11: Amiket róluk írsz, azok csak feltételezések.

reccs 2011.04.04. 17:08:58

@rexter: Évát meg azért szeretik, mert sunyi, gonosz kis lotyó?

rexter 2011.04.04. 17:11:26

@reccs: sunyi jelzot 100 pszihomokusbol 99 gigire akasztana, meg se kell szolalnia csak megnezni par gesztusat. a masik ket jelzot kisebb aranyban de szinten tobbsegben gigire tennek eva elleneben, ebben biztos vok.

Arthur.C.Cabas 2011.04.04. 17:11:39

Bécire és Gigire érkezett szavazatok zöme, mint kiderült lopott telefonokról érkezett.

valovilag4.postr.hu/olvaso-level-12/

dr. gernika 2011.04.04. 17:11:54

@reccs: Nem, azért mert MAGÁT ADJA, tanuld már meg. :D

Kivétel 2011.04.04. 17:15:20

@heidi235: igazad van, egy show-műsor, ahol szórakozni kellene, én meg arról nem tehetek, hogy engem az Éva és társai nem tudnak szórakoztatni, de inkább elkapcsolásra ösztönöznek... hát ez van, erről nem lehet vitatkozni, mert vélemény, de az Oliék szurkolása, és bekiabálásai azért inkább már támadások, mint szurkolás.. a másik fél szurkolótáborából hallottál artikulátlan hangon üvöltözve rágalmazókat?

2011.04.04. 17:15:59

@gernika: tán mert még ahhoz is ostoba, hogy gondosan titkolja önmagát :)
az a baj, hogy ez a fenti kép beleégett a retinámba. éva bazzeg úgy feszít rajta, mint egy agonizáló primadonna :)

dr. gernika 2011.04.04. 17:20:09

@hullámpapír: És olyan, mintha hónaljkutyája lenne. :D
Na, a nekedvalóban ott lesz Gigi.

dr. gernika 2011.04.04. 17:22:10

De legalább ide sikerült támogató közönséget toborozni...

dr. gernika 2011.04.04. 17:27:58

@hullámpapír: A cikkeket nem olvastam, csak a képeket néztem. A másodikban nézd az utolsót, Éva összekarmolászta a saját combját.

_most_ 2011.04.04. 17:28:44

@Kivétel: Szerintem jó volt a szurkolás, legalább volt egy kis hangulat a párbajon. Másik tábor is odatehette volna magát.

MegLepke 2011.04.04. 17:30:21

Kedvenc Kati nénim a nekedvalóban.:)

Szerénke. 2011.04.04. 17:30:24

@heidi235: Először is. Te magadat minősítetted azzal, hogy tetszett egy olyan ember beírása, aki aztán ki is lett vágva, pont azért mert olyan alpárian viselkedik. Ez tény. Én veled ellentétben nem írtam semmilyen jelzőt Évára. Az meg aztán végképp jellemző az ilyen emberre, hogy aki meg meri neked mondani a véleményét, az csak és kizárólag Rácz-fan lehet.

2011.04.04. 17:31:13

@gernika: nekedvalót soha többé nem nézek, egyszer nekifutottam, de azt végképp nem tudom már lenyomni a torkomon :)

főleg, mert most megint fáj-köhög, emberrel folyamatosan visszafertőzzük egymást, olyanok vagyunk, mint egy óvoda.

heidi235 2011.04.04. 17:32:07

@Kivétel:nem,nem hallottam,de maradjunk annyiban,ez még mindig szurkolás:)
és nem gondolom,hogy a szurkolásuk stílusa bármit befolyásolt volna az eredményen

2011.04.04. 17:33:26

@gernika: azta, tényleg. hö, gonosz kacaj :D lehet, ha tovább tart a párbaj, hús sem maradt volna rajta (vagyis háj) :DD

az első cikk -számomra- legtöbbet eláruló mondata:
"Éva rajongó tábora vitte a prímet: simán leüvöltötték Ráczék pereputtyát."

2011.04.04. 17:33:42

Uramatyám! Terry Black számonkérhet valakit, hogy nem őszinte?
Hogy nem szakad rá a stúdió teteje!!! :DDDDD

genevieve 2011.04.04. 17:34:48

@hullámpapír: akkor most se nézd.....minősíthetetlen

genevieve 2011.04.04. 17:37:39

huhh, 5 perc és sokkot kaptam

Mérges 1234 2011.04.04. 17:38:05

@hullámpapír:

Mondjuk ez nem semmi cím, bennefoglaltatik Magyarhon összes nyomora.

@beebeer:

én nem anyira ismrem a "palit", azt tudom felvállalja magát.

heidi235 2011.04.04. 17:38:38

@Szerénke.: savazz,hordj el mindennek azért,mert olyasvalakivel értek egyet,akivel te nem,remélem ,ettől jobban alszol:)

Albino Vernyul 2011.04.04. 17:42:03

@genevieve: Es mindig ugyan azok vannak.. De valahogy Evanal mindig az agressziv fajta...

dr. gernika 2011.04.04. 17:42:03

@hullámpapír: Nekem sem tett jót a mai kiruccanás, kicsit visszaestem.
Nekedvalót csak unalmamban nézek, fél szemmel. Eddig jó volt a mai, de most hogy megteltek a székek, a stílus is olyan lett...

2011.04.04. 17:42:43

@Doubledecker: nem azzal van bajom, hogy felvállalja magát, de annyit összehazudott már a bulvárban, ugye segélyért fordulunk az önkormányzathoz, de erre el akarják venni a gyerekeket, ebből egy szó sem volt igaz. Aztán politikusi pályára tör, ebből sem, aztán Dubaiba szerződünk, mint látjuk ez sem a teljes igazság.
Nekem nem azzal van bajom, hogy éppen milyen nemben utazik, szerintem magánügy. Mondom magánügy, Terry Black azonkívül, hogy transzvesztita mivel gazdagította a világot, hogy ezt a lekezelő hangot üsse meg bárki felé?

Na itt van a másik "kedvencem", ez az állatmintás nő. Már megint be lehet nyomva... Vagy spontán ilyen turbófokozat állandóan?

genevieve 2011.04.04. 17:42:44

atyaég ilyenkor mindig elcsodálkozom, hogy ilyen emberekből áll a magyar társadalom???

egyik jobban üvölt mint a másik ....egy tévéműsorról van szó.......

genevieve 2011.04.04. 17:43:32

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: mindját benyomnak egymásnak egyet

5 perce sem ismerik még egymást, de már elvágná a másik torkát

frea 2011.04.04. 17:43:35

@Arthur.C.Cabas: Nem csak a zöme, mind!Ezt a skandallumot!

2011.04.04. 17:43:49

@genevieve: én is mindig csodálkozom, itt élnek közöttünk. Lehet, hogy idegenek. Vagy mi vagyunk azok. :)

Mérges 1234 2011.04.04. 17:43:57

Van ez olyan, mint a Mó'naika show.

Éva rajaongója pont úgy viselkedik, mint a patronáltja.....

Viszont Gigit most először csinosnak látom...

dr. gernika 2011.04.04. 17:44:53

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Jajjmár, hogy mondhatsz ilyet, hogy agresszívek, mikor csak magukat adják... ez az utolsó főleg.

2011.04.04. 17:44:58

@genevieve: nemnem. még a kísértés sem játszik :)
lényegében annak is örülök, hogy végül a párbajról is lemaradtam.

genevieve 2011.04.04. 17:45:22

@beebeer: csodálod, hogy éva fan?
pont azt csinálja amit éva:-)

már úgy jött be, hogy üvölt:-))

TapOut 2011.04.04. 17:45:39

@heidi235: ne játszd már a mártirt, és ne vegyél személyes támadásnak minden ellenvéleményt.

frea 2011.04.04. 17:46:13

@genevieve: Rossz hírem van, sajna ez az átlag!Ezeknek intelligens Alkesz, és jófej a Boglya.

Mérges 1234 2011.04.04. 17:46:35

@beebeer:

Ok nem tudtam, hogy ilyen hazúg a szentem, a nemisége, meg a magánügye, még akkor is ha nem csipázzuk a búzákat.... :D

Politikusként én láttam szorólapot osztani.

MIndegy, gondolom úgyanúgy nincs őszinte celeb, mint politikus. (Tudom, tudom a Viktor erősíti a szabályt.)

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 17:46:44

Nekedvaló Zsuzsi nem tudom mennyit takarít és milyen gyilokpornóban, de 53:47-re verné Gigit.

Drogon 2011.04.04. 17:47:13

Egyik prolibb, mint a másik.

elek1 2011.04.04. 17:47:22

Gigi rajongót is csak agyhalottak között találtak a mai belevalóhoz

genevieve 2011.04.04. 17:47:22

@hullámpapír: mázlista vagy:-)

én eddig sose láttam, most csak unalmamban kapcsoltam oda...de többnyire leveszem a hangot mert 1 percnél tovább nem lehet birni

tényleg hihetetlen, hogy emberek 5 perc hirnévért mire képesek...komolyan azt hiszik, ha leüvöltik a másik fejét attól nekik lesz igazuk?

2011.04.04. 17:47:24

@genevieve: és megint csupa piros a szeme! Kíváncsi vagyok mit szívhat, hogy "idegállapotba" kerül... szinte állandóan. Honnan szedhetik ezeket az embereket? :)

genevieve 2011.04.04. 17:49:22

@beebeer: tudod ez is egy becsületes munka, megélhetési megmondóember a belevalóban

2011.04.04. 17:49:24

@gernika: nagyon nehéz ettől a nyavalyától szabadulni basszus, én még nincs két hónapja, hogy átestem rajta, előtte meg kb. másfél évig semmi bajom nem volt. mindig ember kapja el először, és úúúúgy nyavalyog, hogy én magamban röhögök és tűnődöm azon, hogy a pasik vajon miért akarnak belehalni a náthába (de sskk nem mondanám ezt meg neki, mert hát ugye nem magamat adom :D), aztán rám ragasztja 3 nap alatt, és onnantól nekem is végem. :)

frea 2011.04.04. 17:49:39

@gernika: Egyszer próbálkoztam nézni, rájöttem, nem megy. Az összefoglaló időnként, és a blog. Ennyi elég is.

Mérges 1234 2011.04.04. 17:49:39

@beebeer:

7-es buszról, 4-6-osról, esetleg az egykori 136-osról, most nem tudom milyen szám alatt fut.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 17:50:06

áááá Gigi az egyik kedvenc zenémre jött be:D

genevieve 2011.04.04. 17:50:08

na, jön gigi....nem irigylem.....

végig hallgatta az egészet és láss csoda, intelligens ember módjára mindenkivel kezet fog:-)

2011.04.04. 17:51:30

@Doubledecker: persze vannak emberek, akik soha nem hazudtak még életükben. De könyörgöm, Terry Black kéri ezt számon Gigin???? Ez már maga egy vicc!
Volt főnökömnek volt szerencséje egy házban lakni az említett úr/hölggyel... De aztán sikerült elköltöznie. És nem az zavarta, hogy transzi, hanem a stílus, vagy inkább annak hiánya.
Engem nem zavarnak a transzik, a mi házunkban is lakik egy srác. Apám, ha látnád! Sokszor el is szégyellem magam mellette, kurva jó cuccai vannak és mindig annyira egyben van! Nagyon bírom. :)

Miss Snooks 2011.04.04. 17:51:57

Szent szar! ezeket az embereket honnan gereblyézték össze? Egyszer mondjuk jó lenne ha egy olyan ember nyilatkozna akinek a verbális eszköztára nem egy 10 éves gyerek szintjén van.

frea 2011.04.04. 17:52:14

@gernika: Ők csak őszinték, és ilyenek!És igen, büszkék rá!

2011.04.04. 17:53:14

@Doubledecker: én csak azt nem értem, ilyet egy "újságíró" hogy engedhet ki a kezéből (amennyiben nem valami szélsőséges érdekeltségű lapról van szó). Mi az, hogy pereputty? Másrészt -körülményektől függetlenül- hogyan lehet a tegnapi párbaj stílusáról elismerően nyilatkozni? Tényleg nekem túl alacsony az ingerküszöböm?
Te jó ég, marslakó vagyok.

genevieve 2011.04.04. 17:53:26

gigi nagyon jól kezeli a dolgot:-)))))

ő tudja, hogy az embereknek ez a cirkusz kell, hagy csinálják:-)))

2011.04.04. 17:53:31

@Doubledecker: asszem a 136-os még van, tulajdonképpen szinte örök. :)
De értem mire gondolsz, csak annak örülök, hogy a mai BKV ellenőr nem ilyen örjöngő típus volt. :)

Miss Snooks 2011.04.04. 17:53:37

És ez most mindkét oldalra igaz.

TapOut 2011.04.04. 17:53:40

@genevieve: szia zsönö, köszi a közvetitést, annyira nem bánom, hogy nem látom, de azért a kiváncsiság...

2011.04.04. 17:54:14

@hullámpapír: ET!!!!! :)))
Haza!!! Haza!!!! :))))

Mérges 1234 2011.04.04. 17:54:19

@beebeer:

Jó, jó én nem ismerem, most tanultam valamit.

Gigi most különben tényleg elég normális, pedig ezekkel nem könnyű.

genevieve 2011.04.04. 17:55:10

szandika csalódott gigiben:-)

egyik a kibeszélés, másik az álszentség:-DDDD

2011.04.04. 17:56:36

@genevieve: na látod, ilyenkor örülök annak, hogy ilyen messzire jöttem :)
de a nem ilyenek meg hiányoznak. csak még nem döntöttem el, melyik nagyobb súlyú :)

Miss Snooks 2011.04.04. 17:58:00

kulturális rendezvények :-DDD

2011.04.04. 17:58:52

@hullámpapír: mesélj, milyenek a norvégok?

heidi235 2011.04.04. 17:58:56

@TapOut:
rühellem a mártír-típust,ezért nem volt gigi sem szimpi:)
szó nincs erről,nem én vagyok,aki nem tudja elviselni az ellentétes véleményt,nem én ugrok rá más minden szavára,de hogy reagálok vissza,ha már nekem ír,az talán természetes.egy pontig.eddig.
aki itt nem fogadja el a más véleményt,azok ,akik "betámadtak" it,mert merem nem szeretni gigit és bandáját.
én egy éva-ellenes véleményre sem ugrottam ilyen stílusban rá..
akkor ki nem tud elfogadni mit?

2011.04.04. 17:59:10

@beebeer: :))
hát már jó úton vagyok :)

genevieve 2011.04.04. 17:59:13

szandi késziti fel gigit, hogy mi vár rá kint:

mert ő volt pár discóba és nem szeretik évát:-)))

hát ez vicc:-DD

Kivétel 2011.04.04. 17:59:52

hát ez borzasztó, Évának a fizetett statisztái is pont olyanok mint ő.. hadarva üvöltenek artikulátlan hangon, rikácsolva, egy piros pontot nem tudnak Éva mellett felhozni... viszont megerősítést nyert megint, hogy trehány és ápolatlan..

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 18:00:04

úristn, Leonidász látványára üthetnékem van...
annyira irritál ez a kis pubertás gennyláda...

genevieve 2011.04.04. 18:00:26

leonidász jött

műsorvezető csaj: leo te azt mondtad, hogy legszivesebben leköpted volna évát

leo: jaj istenem szó sincs erről, azt mondtam, hogy lehordtam volna évát

2011.04.04. 18:01:26

@Miss Snooks: ezt nem Gigi mondta, az a szétfolyó fiatalember említette, hogy látott már hostesseket kulturális rendezvényeken és szerinte nem kötelező azt a ruhát hordaniuk, amit a szponzorok rájuk adnak. (Ebből is látszik, hogy fingja nincs miről beszél)
Gigi azt válaszolta neki, hogy ezek NEM kulturális rendezvények voltak.

sogeking 2011.04.04. 18:02:53

hiába, úgy látszik Leonidasz is evett a pácsóból

Mérges 1234 2011.04.04. 18:03:20

@Ayesha:

Tudok adni bogyót....

Amúgy ismerős az érzés.

Miss Snooks 2011.04.04. 18:03:40

@beebeer: persze tudom, csak nem fejtettem ki :) azon mosolyogtam, hogy a szemüveges IQ bajnok vajon milyen kulturális rendezvényeken fordult meg.

genevieve 2011.04.04. 18:03:47

gigi védd meg magad!

gigi: ez annyira vicces, hogy nem akarok lesülllyedni erre a szintre

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 18:03:49

na már látom, mi lesz Szentendrén, tuti, hogy meghívják a csajt a helyi művházba:D
ha eljutok ilyenre, majd tudósítok:)

2011.04.04. 18:03:49

@genevieve: nagyon valószínű hogy Szandika világa egyáltalán nincs átfedésben Gigi világával.
Mondjuk engem sem rendítene meg egy olyan hír, hogy nem szeretnek a csajágaröcsögei diszkóban. Und?

Ésszelteli 2011.04.04. 18:04:43

Lehet,hogy ez nagyon is egy írányított műsor, ami nem azt jelenti,hogy elejétől a végéig de valószínűleg beleavatkoznak a tv csatorna értékrendje és üzleti érdeke szerint.Itt figyelemmel voltam azokra az észrevételekre, amelyeket az sms küldök tettek.Ugyanis lehet ha én is ott ülök a Tv csatorna felügyelő bizottságában és a tulajdonos azt kérdezi tőlem,hogy na melyik lány fog több pénzt hozni ha benmarad, azt hiszem egy kis gondolkodás után mondtam volna egy valószínű jó választ.Nos ezután már csak meg kell valósítani, hogy mindez így is történjen.Úgyhogy senki se higgyen a véletlenbe.

genevieve 2011.04.04. 18:04:45

egyetlen dologban van az ellenlábasoknak igazuk, giginek többször kellett volna felvállalni konfliktusokat....

Miss Snooks 2011.04.04. 18:04:46

pecsenyesütő fesztiválra tippelek.

Kivlov 2011.04.04. 18:05:00

a légpisztoly lesz a következő kieső???

TapOut 2011.04.04. 18:05:19

@heidi235: mindenki elfogad mindenkit, béke van és szeretet, na.
Viszont ha sok ember nem ért veled egyet, akkor sok ember fog veled vitába bocsátkozni. Ez igy szok lenni. Erre fel lehet készülni helyénvaló és kikezdhetetlen érvekkel (már ha vannak).

2011.04.04. 18:05:44

@Miss Snooks: Na igen, ez tényleg maga a rejtély... Milyen kulturális rendezvényeken fordulnak meg hostessek? Mondjuk a színház kilőve, mozi premier előtti filmeken talán, de mit keresne ott ez a szétfolyó pasas? Valakinek van még ötlete?

Miss Snooks 2011.04.04. 18:06:27

@beebeer: pecsenyesütő fesztiválra tippelek.

genevieve 2011.04.04. 18:06:45

@beebeer: na igen, biztosan nagy veszteség giginek, hogy abban a körben ahol szandi menő, nem szeretik őt:-)

egyébként nem vette fel szandit.....

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 18:08:03

@beebeer: én már voltam kulturálisabb rendezvényen hostess - igaziból egy orvosi konferencia volt - ahol a regisztrációs pultnál köszönteni kellett a vendégeket és kipipálni a nevüket a névlistán, amit megkaptunk, valamint oda kellett nekik adni egy ilyen kis névkitűzőt.

heidi235 2011.04.04. 18:08:20

@Ayesha: ugyanezt érzem.még zsófi láttán is előjön egyre többször.

Zelefánt 2011.04.04. 18:08:24

Fortyog-e a botrány?...

2011.04.04. 18:08:41

@Miss Snooks: :DDDDD
Érdekes, nekem meg a mangalica fesztivál ugrott be. :)))

genevieve 2011.04.04. 18:09:01

@beebeer: úgy megnéznék egy közönség találkozót éva és a rajongói között:-DD

Miss Snooks 2011.04.04. 18:09:28

@beebeer: esetleg valami táltos gyűlés vagy roncsderbi.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 18:09:43

@heidi235: Zsófit ütném ameddig mozog és rágógumit nem kakál.
:D:D

Kivétel 2011.04.04. 18:10:03

jól kezeli az idiótákat Gigi... nem kell felvenni a hülyeségeiket.. látszik, hogy betanultak 3 mondatot, és azt próbálják meg minél többször, és minél nagyobb hangerővel előadni.. azt tudom, hogy sokat nem kapnak érte, de hát van aki kevés pénzért is képes hülyét csinálni magából...

2011.04.04. 18:11:00

@Ayesha: Na, kicsi a világ!!!! Ha most azt mondod, hogy a gasztroenterológia kongresszuson, lehidalok! :)
Én is hostesskedtem boldogult leánykoromban, ha a megrendelő előírta a ruhát, akkor abban kellett lenni. Ez tény.

2011.04.04. 18:11:22

@beebeer: döbbenetesen nyugodtak :) magyarként néha kicsit idegesít is, hogy mindent nagyon sokáig tart elintézni, de ők csak legyintenek, hisz ráérnek, nem? :) a bankkártyám több mint két hónap alatt készült el, volt, hogy egy adott fizetésemre még ennél is többet kellett várnom, és a buszok is simán elálldogálnak 5 perceket (vagy amennyit kell) egy megállóban az elsőajtózás miatt. de én még pl. egyetlen rosszalló tekintettel nem találkoztam idáig, amiért a bénázásommal feltartom a többit, akiknek hűdesürgősfontos dolguk van. barátságosak, mosolygósak, segítőkészek, bár amint megneszelik, hogy idegen vagy, azért a 3 lépés távolság megvan, de ez a barátságosságuk mértékéből nem von le, csak azért érzed.

persze ők sem tökéletesek, nekem egy kicsit egyszerűek, talpraesettségben jócskán elmaradnak a magyar átlagtól, az úgynevezett szakemberek pedig laikus szemmel nézve is gyengébben dolgoznak (szinte minden területen), mint amihez otthon hozzászoktam.

de néha beleolvasok magyar blogokba, és mindenhol annyi fröcsögést látok (a kismamák miért utaznak a buszon babakocsival, a bringások miért ülnek bringára, stb. stb.). megy az egymásra mutogatás, mindenki (pontosabban minden fröcsögő) csak az én-én-én háromszögbe van belecsavarodva, és egyébként is dögöljön meg a szomszéd tehene is.

tisztában vagyok vele, hogy a két ország lakóinak életkörülményeit nem lehet összehasonlítani, és sokan úgy gondolják, hogy évente kétszeri thaiföldi/fülöp szigeteki/új zélandi stb. nyaralással, és magyar szemmel luxuskörülmények között élve a magyarok is nyugodtabbak és barátságosabbak, és kevésbé frusztráltak lennének, de ezt az elméletet cáfolják azok a magyarok, akik itt, ezek között a körülmények között is magyarok maradtak (a szó fent ecsetelt értelmében)

de ide szeretek járni, mert sok a rokonlélek, és (néhány kivételtől eltekintve azért) értelmes ember módjára lehet beszélgetni :)

heidi235 2011.04.04. 18:11:26

@TapOut: köccépen,vannak érvek,akinek szeme és füle van rá,az meghallja,látja,ill pontosan tisztában van mindennel,mert nézi a műsort.de nekem rohadtul nem célom meggyőzni senki,sem ráerőltetni másra az én álláspontomat.
ezért nem ugrálok azokra,akik köködenke évára.egészségükre.

Mérges 1234 2011.04.04. 18:11:27

@Ayesha:

Te nem vagy kicsit agreszív, ütnéd a zsofit az évát leonidászt, gondolom az alekit is, anikó????

genevieve 2011.04.04. 18:11:45

@Zelefánt: jó reggelt, megint zűr van a tér-idő kontinuumban?:-)

oriana 2011.04.04. 18:12:11

az a véleményem alakult ki, hogy tök felesleges már ide kommentelni, mert a gigi fanok akár hazugságok árán is megvédik kedvencüket...pl. azt mondtátok, elmondta benn a múltját, erre én azt mondtam, ok, bocs, biztos lemaradtam róla, és nem hoztam ezt többet fel érvként...
azóta többször is kiderült, hogy NEM mondta el...
terelnek, nem a konkrét kérdésekre válaszolnak, és valami erkölcsi magasságokba gondolják magukat néhányan, azokkal szemben, akiknek nem tetszik gigi viselkedése

nem évával szemben, hanem általában...

na, csak ennyi

heidi235 2011.04.04. 18:12:44

@heidi235: "akik köködenke"=akik köpködnek

reccs 2011.04.04. 18:14:06

@rexter: Évának meg írnának gyógyszert meg beutalót :)))

@gernika: Azt, magát. Azt a borzasztó magát. :)

Zelefánt 2011.04.04. 18:15:17

@genevieve:
Méghozzá otromba. Dobolnak, nekem meg eveznem kell. (Ezért -- hála Istennek -- nem láthatom a Hülyéknekvalót.)
(Amúgy láthatnám, de a kollégáim valószínűleg megátkoznának huszadíziglen.)
Inkább a szomorú zenészek.
Jobban vagy már?

sogeking 2011.04.04. 18:15:33

@ddendi: ez az igazi rajongó ismérve :)

dr. gernika 2011.04.04. 18:15:39

@hullámpapír: tényleg borzasztó régóta tart, főleg a kehelés, tiszta égő volt ma az interjún is.
Ember marha mázlista, idén kábé kétszer jött ki a száján, hogy "szarul vagyok, beteg leszek", osztán mégse lett.
December legelején volt beteg pár napig, én lelkesen ápoltam, jól elkaptam, és ráment a decemberem. :S
Ezt a nyavalyát is anyukájától hozta nekem, a nagynénje is lerohadt, mi még betegek vagyunk, neki semmi baja. Pedig én sem vagyok beteges típus, de úgy látszik, a klímaváltozás nem tett jót a bioritmusomnak. :D

Olivér barátjával sem szivesen találkoznék egy sötét utcán. Azután, amiket üvöltöztek neki egész este, még ő van megsértődve? Én is beintenék neki, Gigi akár megtette, akár nem.

2011.04.04. 18:15:41

@hullámpapír: köszi a tájékoztatást, nekem habitusban mindig is rokonszenvesebbek voltak az északi népek, még akkor is, ha a Szigeten nagyon el tudják engedni magukat, igaz csendes őrültek, szeretem őket! :)
A norvégok mondhatni, hogy viking leszármazottak? A dánok, izlandiak és svédek tudom, hogy igen, de a norvégokat nem tudom hova tenni.

Mérges 1234 2011.04.04. 18:15:45

Laci kicsit keményen tolja.

Megkersm hol laksz....

Lol.....

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 18:16:01

@Doubledecker: Alekoszt nem ütném, mert bírom, Anikóval nem koszolnám be a kezem, a többiek meg ütéskompatibilisek.
:D
komolyra fordítva, most egy kicsit dühös vagyok és szájkaratéval vezetem le:)

@beebeer: 3 évvel ezelőtt volt és a témát sajnos nem tudom, már nem emlékszem:)

genevieve 2011.04.04. 18:16:05

egyre több intelligens ember jön be....

TapOut 2011.04.04. 18:16:37

@genevieve: örömmel hallom, hogy Gigi nem süllyed le az őt mocskolól szintjére, helyes, nem csalódtam.
Az pedig, hogy Szandika baráti köre nem tartja szimpatikusnak, még bók is. Szandika egy hihetetlenül megvezethető és befolyásolható személyiség, semmi tartás és jellemszilárdság nincs benne, hihetetlen.

Miss Snooks 2011.04.04. 18:16:38

respect a Giginek, ahogy ezt a sok hülyét kezeli.
VV Anett, te jó ég, csak engem irritál ez a nő?

genevieve 2011.04.04. 18:17:55

na én most anettet ütném....

Miss Snooks 2011.04.04. 18:18:39

ez a Laci nevű lény nem valami rózsaszín buszban tolta hajdanán?

genevieve 2011.04.04. 18:18:47

azt mennyi szerelmi szakértő:-)

mindenki jobban tudja, hogy giginek mit kéne éreznie, és mit kellene csinálnia

2011.04.04. 18:18:55

@Miss Snooks: nemcsak téged irritál. :)

2011.04.04. 18:20:32

@beebeer: szerintem ők az igazi viking leszármazottak :) némelyik úgy is néz ki :)
amúgy azt hallottam, hogy a nagyon északon élő norvégok lenézik a délen/délebbre élőket, mert azok puhányok :)) szóval talán a sarkkörön élnek a vikingek igazi leszármazottai, ezek itt csak utánzatok :)

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 18:20:41

Unalmas, hogy Gigit mindig a takarítással és a filmművészettel basztatják. Miért nem kérdezik meg tőle, miért akart rámászni Anikóra?

Mérges 1234 2011.04.04. 18:20:45

@Ayesha:

Alekot én is kedvelem, pedig félelmetes, de pont ezért néha lekevernék neki egyet. De ahogy látom rezignált nyugalommal igazgatná utána a ruházatát.

Anikót meg nem ütném mert szép..... :) Elfogult vagyok na.

genevieve 2011.04.04. 18:20:47

@Miss Snooks: most, hogy mondod...nekem is ismerős volt az arca

azért az mekkora volt, hogy előbb benyögi, hogy megjegyzem az arcod és majd megtudom hol laksz, utána meg lenyomja a hegyibeszédet, hogy milyen a tisztességes gyerek:-))

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 18:20:51

@genevieve: fogalmam nincs mennyire lettek szerelmesek egymásba, de az szerintem szemmel látható, hogy Erzsi az, aki jobban kötődik.
Időnként elég beszédes volt Gigi mimikája, ahogyan a srácra nézett.

heidi235 2011.04.04. 18:21:52

@genevieve: a nekedvalóba ne várj iq-bajnokokat:)
és most mindegy,gigi-fan v nem..
egyszer végignéztem ezt a műsort,fájt,megpróbáltam még egyszer,na az már elviselhetetlen volt..többé nem teszem.
ez a délutáni show-műsor tényleg a televíziózás legalja.

Drogon 2011.04.04. 18:21:58

Anett péklapát.

Annak pedig számos élő bizonyítéka van, hogy egy annak ellenére, hogy szeret takarítani/házimunkázni, még szerethet kefélni.

Istenem, de idegesítőek az emberek.

dr. gernika 2011.04.04. 18:22:04

@beebeer: Ja nem kötelező, csak akkor munka sincs és fizetés sincs.

genevieve 2011.04.04. 18:22:08

fuhhh, most elpusztult egy pár agysejtem:-)

pedig eddig se volt sok:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 18:22:10

@Doubledecker: szerintem Giginek jobb az alakja, mert van valami izom is rajta, Ani meg tök gebe és tónustalan nekem. Viszont arc tekintetében Anikó sokkal szebb.

2011.04.04. 18:22:27

@gernika: Nagyon remélem, hogy most az elkövetkező 5 évre kibetegeskedjük magunkat :) A férfiak meg inkább tényleg ne legyenek betegek :))

Miss Snooks 2011.04.04. 18:23:00

@beebeer: ha valaki butácska az még önmagában nem irritál annyira, de ettől a megfellebezhetetlenül ostoba leányzótól feláll a szőr a hátamon.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.04. 18:23:14

@Kivlov:

elképzelhető, ha úgy alakul, hogy ő megy Anikóval párbajozni... Anikó pontosan látta, hogy Jerzy gyengébb mint Gigi, tehát tkp azzal, hogy Éva Gigit kivitte megkönnyítette Anikónak a bennmaradást... az ideális az lenne a lányok bennmaradása szempontjából, ha most egy Alekosz laci párbaj jönne...és persze Alekosz menne vissza...

de valszeg egy Jerzy-Anikó lesz, viszont a kérdés az, hogy a most következő túlélési hét mennyire fogja padlóra tenni Anikót és Alekoszt, Éva védett tehát mindegy mennyire fog kikészülni..

Azért innentől már adhatnának rendes fizetést a villalakóknak, mert rohadt sokat kibírtak! Szóval nekem túlzás, hogy ingyenben van ez a kis huszonnégyórázás 5. hónapja... a teljes intimszféra feladásával egyetemben..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 18:24:03

@ddendi: Igen, mi a Gigi kommandó, megvédjük Gigit mindig minden körülmények között. Gigi szent és sérthetetlen, a védelmünk alatt áll.

Különben is, atomot kellene dobni Ausztráliára. Az az ország, vagy kontinens, vagy mi.

Meg csinálnék koalaszószt, meg koalaburgert.

genevieve 2011.04.04. 18:24:13

@Ayesha: ez viszont az a két ember legbelsőbb magánügye!

ezen rágódni szerintem nem egy emberséges dolog

Mérges 1234 2011.04.04. 18:24:47

@Ayesha:

Jaja, alakja tényleg jobb, Anikó feje szép.

De ezen felül egyszerűen nem tudom hová tenni.

Zelefánt 2011.04.04. 18:25:43

@genevieve:
Te már nem is szakértesz?

Albino Vernyul 2011.04.04. 18:27:05

Szandy meg hova sulyed..
Na elozetes.. A paros folytatja Anikoval, amit szokott, szembe bajolgas, ha nincs ott, akkor furas-faragas, mert Eva oszinte..... Meg vissza se ment, es mar uzemi hofokon..

dr. gernika 2011.04.04. 18:27:43

@beebeer: Én szállodában voltam hostess, de az egész más munkakör volt.

genevieve 2011.04.04. 18:27:44

@Zelefánt: mások érzelmi életében soha...sőt szexuális életében sem....

kén-e egy nick? 2011.04.04. 18:28:12

"én is ragadtattam már el magam és kiabáltam kétségbeesetten a tévének, hogy „vigyázz Gandalf, csap a farkával a szörny!”"

Meg színházban, hogy "Vigyázz, mögötted!" :-)

Bár e téren legnagyobb élményem az volt, amikor életemben először láttam a Volt egyszer egy Vadnyugat c. filmet (falun, kb. 1970-es évek közepe), és a helyi cigány közösség ifjabb korosztályú tagjai az első 2 sort betöltve a búcsúban kapható dugós puskákkal és papírpatronos (papírcsíkon valami durranós izé) pisztolyokkal, hangos puff-puff kiáltásokkal színesítették a történetet, akkor is, ha a filmen épp valami nyugis rész volt, mondjuk Claudia Cardinale seggét markolászta Jason Robards, vagy dugta CC-t Henry Fonda. :-)

"Nyári lányok, akiknek üzenem szeretettel, hogy annyi más szép szakma van, amiben ki lehet teljesedni"

Hehe, a bagoly kontra (bocs, vs) veréb szindróma? :-)

Zelefánt 2011.04.04. 18:28:47

Ki beszél itt másról?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.04. 18:29:44

A belevalóba az egy szem Katinénin és a Leonidászon kívül, miért nem hívtak mást is, aki nem akarja Gigi vérét?
Tisztára mint a tegnapi párbaj.
Ez a vastagnyakú barom Laci meg tényleg nem érti, hogy miért mutatott be neki(k) a végén Gigi? (már ha bemutatott, én nem láttam) Lesz itt még balhé, ha kijön vmikor Béci és megtudja, hogy baszakodtak a húgával! :D

genevieve 2011.04.04. 18:29:56

@Zelefánt: pl. én:-) a vv4-ről:-))

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 18:30:25

@genevieve: de hát ha az ember (bárki) elmegy egy ilyen sóba önként, akkor sejthető, hogy megszűnik a magánélet szentsége, eleve azzal, hogy éjjel-nappal figyelik őket a kamerák...

genevieve 2011.04.04. 18:31:57

@Ayesha: az megszünik....de, hogy ki és mit érez, azt azért ne akarják már beszabályozni mások

2011.04.04. 18:32:32

@hullámpapír: annak idején mi semmit nem tanultunk a vikingekről, de tényleg semmit. Fiam már igen, ő mesélt a korabeli viking társadalomról, nagyon meglepett, szinte egyenjogúnak tekintették a nőket, a korabeli társadalmakkal teljes ellentétben. Itt kezdtem el szimpatizálni velük, azóta csak gyűjtögetem az infókat.

foxglove (törölt) 2011.04.04. 18:33:13

Van itt most jogász? Kérdeznék:)

Miss Snooks 2011.04.04. 18:33:28

Megvan! az előbbiekben látott cizelláltan fogalmazó úriember nem más mint Bajkeverők Laci :)

esef 2011.04.04. 18:33:57

ez egy olyan párbaj volt, ahol nem lehetett jól választani:
fészekfejű vagy c, c vagy fészekfejű???

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 18:34:12

@genevieve: azt nem tom, ki mit akart ezzel beszabályozni, én pl véleményt nyilvánítottam. Nem csípem Erzsit de sajnálom, hogy hiába rajong, szerintem hosszútávon sajnos nem marad vele Gigi. (aztán ki tudja)

2011.04.04. 18:34:36

@gernika: a szállodai hostess tényleg más, én szállodában csak pincérkedtem. Ha létezik alpincér státusz, akkor az voltam. Kurva nehéz dolog a szállodaipar, azóta tudom.

Albino Vernyul 2011.04.04. 18:34:50

@Doubledecker: Milyen ertelemben nem tudod hova tenni..?

Zelefánt 2011.04.04. 18:34:51

@kén-e egy nick?:
Öreg, a filmtörténet egyik legelegánsabb (és leg-aszexuálisabb)ágyjelenetét játszotta Fonda és Cardinale, full felöltözve.
(Robards, meg csak rábaszott egyet Cardinale seggére: "Rá se ránts!")
L' art pour l'art basztatás?...

TapOut 2011.04.04. 18:35:01

@pushpang: úgy látom, tényleg minden tuskót felsorakoztattak Gigi ellen, de erős leány ez, tudja kezelni. Ha ugyanezt Szandikával, vagy Évával játszanák el, már minimum tömegverekedés lenne.

Mérges 1234 2011.04.04. 18:36:08

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:

Egyszer ilyen, egyszer olyan, nem is sokat mútatnak belőle.

Nem tudom milyen ember, róla végképp nem tudok dönteni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 18:36:10

Átgondoltam a VV pantomim-változatát:

Szandi nekirohan a falnak, nagyot koppan, belső kíntól szenvedő arccal a földön fetreng.
Éva örömében a földön fetreng.
Alekosz karibi ritmusokra köröket rajzol saját maga köré csípőmozgásával, majd breaktáncba váltva a földön fetreng.

Buci végül tényleg lezúg a lépcsőről, és együtt fetreng a földön a többiekkel.

Vége.

2011.04.04. 18:36:18

@beebeer: hát ez a mai napig tartja magát. soha ennyi nőt nem láttam az építőiparban vagy karbantartó-gondnokként dolgozni, mint itt :)
és még az apák is maradnak gyesen, miután az anyáé lejárt :) szóval ez már inkább nőuralom :D

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 18:36:38

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: nem tudja az ölébe ültetni ---> nem tudja hova tenni.:D:D:D

2011.04.04. 18:36:50

@Miss Snooks: az, az a Bajkeverőkből. Úgy néz ki, mint aki lányok futtatásából él. Aztán lehet is, hogy tényleg így van. Olivér baráti köre.

2011.04.04. 18:39:34

@hullámpapír: nekem ez tetszik, pedig nem vagyok feminista. :)
Ha délebbre megyünk, a minden az a Mama, de azért a nő maradjon csak a konyhában. Ott a helye.
Mentem volna én Skandináviába, csak a napsütés, az nagyon hiányozna. :(

genevieve 2011.04.04. 18:40:12

@beebeer: egyébként meg ha gigi tényleg beintett nekik, teljesen jogosan tette volna, amit műveltek a párbajon.......

dr. gernika 2011.04.04. 18:40:20

@hullámpapír: Odakint is ugyanezt a mentalitást hozzák? Pedig már reménykedtem, hogy itt a Kárpát-medencében ilyen nagy a légnyomás, vagy valami, hogy a legtöbb ember fejére szelep kéne, mint a Szaffiban...

genevieve 2011.04.04. 18:40:51

@beebeer: bár ahogy éva nem köpött, hanem csak tüsszentett......lehet gigi is csak a szemüvegét tolta vissza az orrára:-)

Miss Snooks 2011.04.04. 18:41:31

@beebeer: ez elmond mindent. Látom nívós rajongótábor gyülekezik Éva körül (Olivér, Szandika VV Anett és Bajkeverő László. No és persze ne feledkezzünk el a kultúrában érdekelt szemüveges fiatalemberről se-:)

2011.04.04. 18:42:22

@genevieve: már bocs, de nekem ez a cigánymentalitás, amit a párbajon az Éva drukkerek csináltak. Végig üvöltözve szidják a delikvenst, aztán ha az visszareagál vérig sértődnek.

Mérges 1234 2011.04.04. 18:44:58

@Ayesha:

Igazából mindegy is hiszen állítólag frigid...

TapOut 2011.04.04. 18:45:10

@beebeer: én 5 évig nyomtam a szállodaipart, abból 4 évig food & beverage részlegen, kemény volt, de akkor imádtam. Majd kb. 1 évig voltam recepciós, az kevésbé volt hajtós, azt is szerettem, csak más fordulatot vett az életem, de nincs kizárva, hogy egyszer még visszatalálok oda.

2011.04.04. 18:46:24

@TapOut: a recepciós az nem semmi! Hány nyelven nyomod?

TapOut 2011.04.04. 18:50:31

@beebeer: ja, hogy merészeli egyáltalán megvédeni magát?

2011.04.04. 18:50:52

@Miss Snooks: nívós rajongótábor gyülekezik Éva körül (Olivér, Szandika VV Anett és Bajkeverő László. No és persze ne feledkezzünk el a kultúrában érdekelt szemüveges fiatalemberről se-:)

Nem lehet és nem is kell mindenkinek tetszeni! Az az én életfilozófiám....

Miss Snooks 2011.04.04. 18:52:47

@beebeer: virágozzék minden virág

Bandecuccoli 2011.04.04. 18:53:19

Na, de ez nálunk teljességgel lehetetlen, ugye, mert árgus szemű közjegyző figyeli a szavazás minden lépését:

www.borsonline.hu/news.php?elismerte-az-rtl-hogy-elrontottak-az-sms-szavazast-&op&hid=40630

Rühellem az RTL-t.

2011.04.04. 18:53:31

@gernika: talán nem ennyire, vagy talán másképp, nem pont így, nem tudom. mintha elfelejtenék, honnan jöttek (különösen igaz ez azokra, akiknek itteni a házastársuk), akkor már érzik magukat valakinek, és segítség helyett nagyon magasról osztják az észt a többi magyarnak. szerencsére nem sok ilyet láttam idáig, meg sajnos nem is tudom pontosan átadni, hogy mit érzek velük kapcsolatban, de valami ilyesmit.
ezzel együtt itt még nagyon is összetartóak a magyarok, legalábbis ahhoz képest, amit más országokról hallottam, szóval a fenti példa szerencsére tényleg ritka.

2011.04.04. 18:55:55

@beebeer: jaj, az nekem is. itt nyáron, a legmelegebb napokon volt olyan idő, mint amit arkangyal írt valamelyik nap, hogy 22 fok árnyékban... és az eső az folyton esik, és/vagy a szél fúj (tengerpart...)

2011.04.04. 18:56:22

@TapOut: ma valami hasonló történt velem: vánszorogtam hazafelé, mikor kisebb tinédzser lányokból álló csoport állított meg, hogy adjak cigit. Kedvesen mondtam, hogy bocs, de nem, haladtam tovább, őrületes átokcunami következett, én csak felemeltem a kezem és középső ujjamat az ég felé emelve nyilvánítottam véleményt. Erre az üvöltötték: szopjál le!
Mind lány volt.

TapOut 2011.04.04. 18:59:07

@beebeer: angol és német, jelenleg a spanyol foglalkoztat, főleg azért, mert az Egyesült Államok azon részén élek, ahol a spanyol anyanyelvűek elég jelentős százaléka megtalálható.

dr. gernika 2011.04.04. 19:01:43

@beebeer: Az bizony. Lehúztam benne pár évet (más posztokon), már nem nagyon tudnak mivel meglepni.

2011.04.04. 19:02:15

@hullámpapír: na, ezért hagyom ki Skandináviát. Télen írta egy ismerős, aki Finnországban volt, hogy délután kettőkor sötétedik be. Az nekem maga a halál...
De nyugdíjas első évemre elhatároztam, hogy végigturnézom Európát, nyáron kezdem északon lefelé délnek. A végén pedig felülök a lisszaboni villamosra. Ha megcsináltam, utána már nyugodtan meg is halhatok. :)

genevieve 2011.04.04. 19:04:10

@beebeer: én úgy fogalmaznék az a viselkedés a vállalhatatlan forma amit éva és szurkolótábora képvisel

2011.04.04. 19:04:16

@TapOut: azta!!! :D
Némettel mire mész ott az USA-ban?
Közben azon gondolkodom, melyik részen lehet ennyi spanyol, Kaliforniában vagy Floridában?
Jaj gyerekek, ti aztán tudtok élni!
Egészséges irigység dolgozik most bennem.

sompalinka · http://sompalinka.blog.hu/ 2011.04.04. 19:05:28

Gratulálok a poszthoz, olyan jó lett, mint egy minőségi pálinka!Viszont a VV, úgy ahogy van, olyan mint egy rosszul sikeredett otthon-főzött pálinka, bűzlik, kárt okoz, pusztítja az agysejteket, egyszóval, "hülyíti" a fogyasztót!Már akit lehet! No, ez az igazi környezetszennyezés, már-már bűncselekmény!

genevieve 2011.04.04. 19:07:23

@beebeer: én is utazgatni szeretnék nyugdíjas éveimben:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:07:23

Hát, én is dobbantok Angliába a nyáron. Bár Amerikába szerettem volna, de a feleségem nem akart olyan messzire menni.

Kivlov 2011.04.04. 19:07:34

hajrá Alekinnyó!!!

TapOut 2011.04.04. 19:08:45

@beebeer: felemelő élmény lehetett...kiskamasz unokaöcsi is rémtörténeteket mesél lány (!!!) osztálytársakról, akik fiúkat megszégyenitve randaliroznak és káromkodnak kocsis módjára. Kemény.

VV Manipulálók 2011.04.04. 19:09:26

Úgy látom senkinek sem tűnt fel igazán, hogy hogyan manipulálták a szavazást azzal, hogy a vége felé képpel megmutatták az állást. Hát ezek után az összes szavazó megérdemli, hogy jól lehúzzák őket a szavazás árával :D. Eddig se tartozott a kedvenc műsoraim közé ez a szar, de ha nem volt más belenéztem - hát ezután még véletlenül se fogok.

Jah és, hogy mindenki tisztában legyen vele: az internetes szavazást is ugyanúgy manipulálják, aki nem hiszi, az nemsokkal az eredmény előtt frissítse a böngészőjében az oldalt és láthatja az akkori állást. (És mellesleg ugyanígy akárhányszor lehet szavazni.)

Közjegyzővel hitelesítve mi? Közjegyző lehet hitelesíti hány szavazat érkezett, de ha a szabályokat tetszőlegesen módosíthatjuk, akkor lófaszt se ér - annyit amennyit ez a műsor :D.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:10:30

@TapOut: És akkor a feministák még ki voltak akadva a Prodigy "Smack my bitch up" klipjén, és lám - eltelt 15 év és valósággá vált.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:11:27

Jéé, Lilu megfeledkezett az eredmények megmutatásáról. Gondolom nem volt érdekes.

2011.04.04. 19:11:54

@beebeer: de télen egész éjjel világos van :) nem nappali világosság, annak olyan éjfél-egy óra körül vége, de sosincs teljesen sötét, az mondjuk tetszik :)

2011.04.04. 19:12:03

@VV Manipulálók: figyelj, feltűnt, csak már hozzá vagyunk szokva. Nem vártunk mást. :)

fran7 2011.04.04. 19:12:20

@VV Manipulálók: Lehet igazad van, de az RTL helyében mindenki megmutatta volna az eredményt, hiszen ezzel növelte a szavazási kedvet, ami több bevételt jelent. Ők pedig ebből élnek.

dr. gernika 2011.04.04. 19:12:30

Hühű mennyi okosságot fogunk hallani ma! :DD

2011.04.04. 19:13:12

@hullámpapír: ja igen, hogy el ne felejtsem, nyugdíjas utazós évem alatt a fehér éjszakákat is meg kell néznem! Felírtam! :)

Miss Snooks 2011.04.04. 19:13:16

Lilu magyarázza a bizonyítványt.

2011.04.04. 19:13:59

@hullámpapír: tél helyett természetesen nyáron. ez nem az én napom :)

Mikibachy 2011.04.04. 19:14:18

nehezen űberelhető:

"Gigit várja az utca"
by Balázs

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:14:43

@VV Manipulálók: Nemá!

Tényleg?

De durva!

Nem gondoltam volna hogy még van ember aki azzal jön, hogy "manipulálták az eredményeket". Ha nem mondod, észre sem veszem :D

Inkább az az érdekes, hogy egy blog sem foglalkozott ezzel eddig.

2011.04.04. 19:15:02

@Gee Halen: nem tudom, miért írtam ezt, az most múlt el, és határozottan nem volt világos, még gyakorlatilag nappal sem :) agyamra húzódhatott a köhögős nyavalya.

TapOut 2011.04.04. 19:15:38

@beebeer: Új-Mexico :-))
némettel egyenlőre semmire :-D, de az már akkor megvolt, mikor még az ideutazás halvány ötlete sem merült fel.

2011.04.04. 19:18:10

@TapOut: ez nagyon kalandosan hangzik, nem sokat tudok az USA-ról, de Új-Mexicoról mindjárt valami jó kis western film ugrott be, Rió Grande meg ilyesmi!
Jó messzi jutottál, hallod-e! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:19:03

Alekosz Gigiről: "Itt nem táncol, mert nincs zene"

Gigi kisfilmjében csak táncos jelenetek voltak.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:20:18

Nem vagyok divatszakértő, de Lilu ezzel a rózsaszín-narancssárga kombóval úgy néz ki mint valami elcseszett mignon.

MegLepke 2011.04.04. 19:20:30

@VV Manipulálók: Köszönjük Emese!:D Bocs, de jó néhányan már foglalkoztak itt a témával (többek között én is). Néha érdemes kommenteket is olvasni.:)

Lone Starr (törölt) 2011.04.04. 19:20:48

Anikó legalább nem szarozik támadható érvekkel. Igaza is van. A többiek mind be voltak állva ettől a párbajtól, úgy magyaráztak egymásnak.

genevieve 2011.04.04. 19:21:05

ha ilyen barátja van valakinek mint alek, minek az ellenség?:-DDDDDDD

dr. gernika 2011.04.04. 19:21:24

@VV Manipulálók: Jah ,tényleg nem tűnt fel senkinek, köszi is, hogy szóltál...

genevieve 2011.04.04. 19:23:22

ne mozogjon a fejed, mondja alekosz aki folyamatosan rángatja a fejét:-DDD

dr. gernika 2011.04.04. 19:24:11

@genevieve: Annak ő nincs tudatában szerintem.

Townsend 2011.04.04. 19:24:59

Anikó jobban tenné, ha bölcsen hallgatna. Nyilván ő is tudja, hogy nem nyerhet, azért enged meg magának ilyen empatikus szöveget azzal a szimpatikus arckifejezésével, amit akkor vesz elő, amikor nagyon coolnak akar látszani.

Lone Starr (törölt) 2011.04.04. 19:25:04

@MegLepke: Van ez az üzemmód. DVD-ből writable van és rewritable.
Emberből read only (ő nem poénkodik olyan szarokat, mint pl. én), a read-write too, és a nagy felfedező, a write only. :D Bocsánat.

dr. gernika 2011.04.04. 19:25:07

Fú de szemét alek ezzel a teltkarcsúsággal. :D

2011.04.04. 19:25:34

@sexmachine: Uramatyám! Sexmachine! Te voltál a kedvenc karakterem az Alkonyattól pirkadatigban! Persze szigorúan Clooney után, de mégis! :)
De, hogy mi a gegv, azt sajna nem tudom. :(

TapOut 2011.04.04. 19:26:26

@beebeer: :-))én is valami hasonlóra számitottam, de meglepően nem "westernes" a város, ahol élünk.
Férj amerikai, ez hozott ide engem, és ott élünk, ahova épp a munkája szólitja. Hamarosan valószinüleg továbbállunk, de még kérdéses, hogy hova.

MegLepke 2011.04.04. 19:27:19

@Lone Starr: :DDD Ez tényleg így van. A velveten szokás ez még.:)

Albino Vernyul 2011.04.04. 19:27:41

Anira rajott a nihil.. Nem lesz ennek jo vege.. Laci megviccelese ota ilyen..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:28:50

Haú, S! Arról cisnálj képet, ahogy Alekosz a papír felett görnyedve tátott szájjal röhög! Az olyan malom utcai kiskocsma jelenet volt! :D

dr. gernika 2011.04.04. 19:28:51

Igen Lilu, és az elegánstalanságban neked is nagy szereped volt.

2011.04.04. 19:29:26

@Gee Halen: Bocsáss meg figyelmetlenségemért, megjegyeztem, megtanultam, visszakérdezheted. :)

Gong az eleje, gong a vége

Kivlov 2011.04.04. 19:29:33

vááááá, bélunak cumirudi van. :)))))))

2011.04.04. 19:31:19

@TapOut: hát sok sikert és boldogságot kívánok nektek, meg egy szakajtó gyereket, akiket taníts meg gyönyörűen magyarul is. :)

TapOut 2011.04.04. 19:33:40

@beebeer: meglesz, férj is tanul szorgalmasan! :-))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:34:17

@Kivlov: vááááááá!!! húúúúúúú!!!!! :)))))))))))
:DDDDDDDDD
:(((((((((
!!!!!!!!!!!!44!!!4!!!!!négy!!!!!NÉGY!!

TapOut 2011.04.04. 19:35:59

@Gee Halen: :-DD, nagyon jó vagy!!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:36:07

Alekosz: "Láttad Adrninak mekkora karikái voltak?"

Éva: "Mint nekem, úúúrisstennn!"

LOL

sogeking 2011.04.04. 19:36:47

csábítsd el a fiúkat

dr. gernika 2011.04.04. 19:38:58

Így is hisztirohamot kapott...

oriana 2011.04.04. 19:39:30

@sogeking: most mi bajod, tudja hogy milyen szép a testvére, és büszke rá... :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:39:47

"Eszed ágába se jusson bízni Anikóban!" = ne kamatyolj vele, ne csapd neki a szelet

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:41:02

HAMMONGYAMMÁREEE!!! - mint egy három éves kislány

2011.04.04. 19:41:44

Gyerekek! Honnan ismeri Laci Éva múltját? Ez nagyon érdekes!

sogeking 2011.04.04. 19:42:06

majdnem Lacikám is breakelt földön fekve:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:42:53

Éva így pont olyan örömében, mint anyám puli kutyája, aki éppen megfetreng valami kakában. Hö. :D

2011.04.04. 19:43:51

@Gee Halen: háááát, mit is mondjak, médiatörténeti pillanat volt. :)

sogeking 2011.04.04. 19:44:59

@Gee Halen: most miért vagy ilyen? iszapbirkózásra készült, és a végén megmutatta a titkos figurát :)

Kivlov 2011.04.04. 19:45:20

ez a tulok laccer mire veri magát???
be van tojva csak. szinte akárkivel párbajozott volna eddig, már rég kinn lenne. de csak emberkedjen, hívja ki Alekinnyót, aztán majd egy 65-35tel mehet haza...

2011.04.04. 19:45:53

@Gee Halen: az izraelinél? Ők mondjuk tényleg a topon vannak a hírszerző szakmában...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:47:39

Bazmeg Alekosz, beviszlek egy szotyiüzembe, beleborítalak négy köbméter magba, aztán "napraforgózhatsz" egész nap.

genevieve 2011.04.04. 19:48:18

kiváncsi lennék mit lépne az rtl, ha tényleg bécit jelölik ki, ő meg kihívná alekot:-D

Kivlov 2011.04.04. 19:48:57

@genevieve:
akkor lenullázódnának a ráczok a villában... :)))

2011.04.04. 19:49:24

@Gee Halen: nem értem egyébként, miért pont Anikót savazzák ennyire, pont akkor, mikor az "őszinte" Éva éppen felrúgja a megállapodást, amiben Anikóval megegyeztek.

Zelefánt 2011.04.04. 19:49:29

@beebeer:
ÓÓÓÓÓÓvatosan, mert kimoderálhatnak.

genevieve 2011.04.04. 19:49:42

n azet az idióta zsiráfos reklámot.....

Lone Starr (törölt) 2011.04.04. 19:50:36

Ennél a cukorkás reklámnál, míg nem láttam a csávót, azt hittem, Olivér röhög fel benne. Pfúj.

genevieve 2011.04.04. 19:50:53

@beebeer: azért mert éva őszinte, mindig magát adja, és soha nem beszéli ki a másikat a háta mögött:-DDDDDD

a rajongói büszkék lehetnek rá:-)

genevieve 2011.04.04. 19:51:41

@Kivlov: aham, ahogy oli is képzelte:-DD

Kivétel 2011.04.04. 19:52:04

@beebeer: érdekes lett volna,ha a múltbeli ilyen jellegű megnyilvánulásait bevágták volna tegnap a párbajon... igencsak megdőlt volna az "ő bezzeg őszinte" tézis. És akkor mi marad, hogy ő magát adta? Azt meg inkább titkolni kellene

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:52:15

@genevieve: Ahogy Alekosz mondta a többiekre: "darabra mérik az embereket".

Ja, ő meg "S+"-ra.

frea 2011.04.04. 19:52:37

@genevieve: Árulja el nekem valaki, az Alkesz mire büszke, amit a Boglya képvisel?És milyen igazság győzött?

Zelefánt 2011.04.04. 19:52:52

@Kivlov:
De az meg nem hülye, inkább a spájzból vesz elő valakit: L-I-et, vagy J-I-et.
(Anikó meg lehet hogy az unokahúga?...)

2011.04.04. 19:53:12

@Zelefánt: nem rosszindulatból írtam, ismert, hogy a MOSZAD a legjobb a szakmában, az MI5, az már csak legenda. A CIA meg pont olyan, mint az amerikai külpolitika, esetlen és durva.

Ha holnap nem írok, akkor tévedtem. :)

Kivlov 2011.04.04. 19:53:24

@genevieve:
:)))))))))))
ő haza akart menni. gombócnak adott 72-t, bélu megúszná olyan 53-54el...

dr. gernika 2011.04.04. 19:53:54

@Kivétel: De az a durva, hogy az ilyeneket sose vágják be, pedig egy perc alatt lebuktathatná az RTL. De nekik megéri tartani ezt az Évalegalábbőszinte képet... a leghazugabb ember a villában.

fran7 2011.04.04. 19:55:00

@Lone Starr: Én is, hogy nem néztem oda, akkor Olivér hangjának tűnt.
Amúgy a márkát abban a játékban láttam, ahol az emblémákat kellett megtalálni. Most már tudom mi az.

vitek 2011.04.04. 19:55:13

@Trevlovics: pont így gondolom én is, Évánál unalmasabb ember nincs is odabent. Én tényleg nem értem hogy mi az "érdekes" valakiben aki ennyire kiszámítható. Arról nem is beszélve hogy nézni is rossz amit csinál.

TapOut 2011.04.04. 19:55:35

@Kivlov: persze, Olivér haza akart menni...
hogyne, rendben

genevieve 2011.04.04. 19:55:37

@Gee Halen: @sogeking:

szerintem alek pontosan tudja, hogy éva milyen, csak kell neki egy szövetséges, meg akit tolhat maga előtt.....

na de majd meglátjuk ezt a nagy barátságot is a villán kivül....mert most még lehet esküdözni, de mi lesz, az majd a jövő dönti el

oriana 2011.04.04. 19:56:24

@beebeer: hát igen, ebből még szívás lesz... mármint évának, de meg is érdemli.
és ezt csak féltékenységi alapon teszi, zsigerből,ahelyett, hogy használná az eszét...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:56:37

Éva sírkövére is ez lesz írva egyszer?

"Magamat adtam!"

Mint a KRESZ oktatóm, aki mondta, hogy azért életveszéles helyzetben nem érdemes a KRESZ szabályokon agyalni.

"Mert mit írnk a sírkövemre? 'Neki volt igaza!'?"

genevieve 2011.04.04. 19:57:18

@Kivlov: aham, és a nézők hazaengedték szegény olit az asszony szoknyájához

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:57:41

Gigi nem hagyta szóhoz jutni Évát.

Idézem Évát:

...

"HAMMONNYAMMÁÁEEEE!!!!"

sogeking 2011.04.04. 19:57:53

@genevieve: persze, de akkor várjuk ki azt is, Gigi hófehér élete a villán kívül is folytatódik -e

Kivlov 2011.04.04. 19:58:00

ennek a lacinak tuti, h még életében nem volt egy tisztességes orgazmusa sem...

oriana 2011.04.04. 19:58:25

laci: élő adásban lesunyizol?!
ez még mindig azt hiszi, hogy nem látszik...?

Kivlov 2011.04.04. 19:58:38

@genevieve:
kutyát nem érdekli. lesz majd alek-bélu (ha lesz) és meglátjuk hány C-nek van telefonja az országban...

Kivétel 2011.04.04. 19:59:02

de ami még rosszabb, hogy ahelyett, hogy könnyeden lazítanék a műsor nézése közben egy fáradságos nap után, jobban felhúzom magam, mint egész nap...

Lone Starr (törölt) 2011.04.04. 19:59:03

Ebben az országban egyvalaki van, aki nem hagyná Évát szóhoz jutni.

Fábry Sándor.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 19:59:10

Kussojjá Béla, Éva beszél!!!

Nem tanultad meg a leckét, mi?

Sunyi mind.

FEJEZDMÁBEÉNBESZÉLEK!!!

fran7 2011.04.04. 19:59:16

Laci, most akarja kerülni az Évát, amikor csak 6-an vannak. Még jobban keresztbe tesz magának ezzel. Ahogy Rejtő Lenő mondta a klikkekről, csak nagyobb bajt csinálnak vele.

2011.04.04. 20:00:00

@Kivlov: ezt abból következtetted, hogy kiakadt azon hogy egy sunyi, közönséges nő sunyinak nevezte?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:00:47

"Nem vagyok magamtól elszállva, sőt" - by Éva

Ugye nincs elszállva magától, ugye, ugye??

Zelefánt 2011.04.04. 20:01:29

@Kivlov:
Három az átlaguk, per fő.
(Hogy hogyan fizetik, azt nem tudom, de az egyik az enyém.)(Talán érted...)

Kivlov 2011.04.04. 20:01:48

@beebeer:
abból, hogy 5 hónap alatt még nem nevetett egy tisztességeset. állandóan sz*rságokon agyal, meg kombinál. ehelyett hogy mondjuk 1 órán keresztül megpróbálná jól érezni magát, leszarva h ki mit csinál, ki mit mond.

fran7 2011.04.04. 20:02:06

@Lone Starr: Van egy olyan kommunikációs taktika, ami szintén idegesítő. Olyan lassan beszélni, hogy nincs esélyed közbevágni. Talán ezzel lehetne kiborítani Évát.
Alek meg nem érti, hogy a többiek ugyanazt mondják, amit ő Évának, és beszól a többieknek, akik az ő véleményét mondják el.

oriana 2011.04.04. 20:02:06

laci: én a gigit úgy építettem föl...
anyám...

2011.04.04. 20:02:11

@Gee Halen: nem, egy szerény, kedves nőt látunk éppen, tetőtől-talpig értékkel övezve... :)

sogeking 2011.04.04. 20:02:48

de belenéznék cuki Ani gondolataiba:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:03:13

Béci az idegbeteg: már 64 szót mond el egy perc alatt a szokásos 57 helyett.

genevieve 2011.04.04. 20:04:12

muszáj volt köpnie?

Kivétel 2011.04.04. 20:04:19

valaki üsse már le Évát, egyszerűen nem lehet vele beszélgetni, mindenki szavába azonnal belepofázik

Zelefánt 2011.04.04. 20:04:21

ALKOHOL!-ról van szó.
Na végre.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:04:40

"Jerzy annyira felidegestett, hogy MUSZÁJ volt leköpnöm." Éva nem tehet róla, csak magát adta.

oriana 2011.04.04. 20:05:09

a béci nemrég azt mondta, hogy nem lenne semmi baj évával, ha néha gondolkodna, mielőtt beszél... bűbájosan, kedvesen...
most őszinte béci, és ez az igazi...

Kivétel 2011.04.04. 20:05:12

na most volt az, hogy elnyomtam... eddig bírtam Évát hallgatni..

Villantó 2011.04.04. 20:05:29

Béciből a fejlemények ismét előhozták a suttogó, gyűlölködő, fenyegető énjét :)

dr. gernika 2011.04.04. 20:05:44

Nabazzeg és még mondja hogy nem alkesz...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:05:52

@ddendi: Ugy mennyivel jobb most ez a Béci, hogy magát adja? Ugye? Ugye?

genevieve 2011.04.04. 20:05:58

ez kész

nem vagyok alkoholista, de alek töltsd át a piádat, és miért nem adtál tegnap a piádból?

remélem az éva fanok nagyon-nagyon figyelnek:-DDDDDDDDDD

2011.04.04. 20:06:20

@Kivlov: talán mert kétszer annyi idős, mint a többiek. Azért azt nem mondanám, hogy soha nem engedte el magát, nyilván túlságosan kontrollálja magát.
Mondjuk, azt én sem értem, miért ment be a villába...

Ettől a rikácsoló (most majdnem csúnyát mondtam) nő(?)től kiborulok, bocs, ezt a folyamatos kárálást én nem tudom elviselni.

Lone Starr (törölt) 2011.04.04. 20:06:28

Szopjál le Éva! Tudod mit? Inkább mégse.

sogeking 2011.04.04. 20:06:53

@genevieve: Évától függetlenül, de ha engem is bezárnának egy ilyen helyre, innék amikor lehetőségem lenne rá :)

UTakeMe 2011.04.04. 20:07:03

Na, ez most megint egy vakok között félszemű a király szituáció, de még mindig jobb Éva és Alekosz, mint ez a Jerzy-Béci-Laci trió. A Gigiről nem is beszélve...(az már csak hab a tortány, hogy szegény kutyafejű, de ez az arc tükrözi a bensőjét). XD Soha annyi rosszindulatot - mélyről fakadó komoly rosszindulatot - nem láttam se Évában se Alekoszban, mint ezekben az emberekben. Még tán Anikó az, akinek vállalható egyénisége van azok közül, akik benn vannak. Amúgy meg trash az egész, de hát ezért szeretjük!

fran7 2011.04.04. 20:07:03

Gonosz a retek. Ha akarja leleplezi Évát, én csak egy pohár alkohol, utána még vérig sértődik, ha nem adja neki Alek a plusz két korty pezsgőjét. Döbbenet. Ez függőség.

Kivlov 2011.04.04. 20:07:17

@genevieve:
inni muszáj, az evésen lehet sokat spórolni... :P

oriana 2011.04.04. 20:08:18

lilu cipője már megint...
csak nekem nem tetszik és valójában ez a divat? sztem rettentő béna...

oriana 2011.04.04. 20:09:12

@Gee Halen: hát jobb
legalább látszik, hogy egy féreg...

Kivlov 2011.04.04. 20:09:26

@genevieve:
"2 út van: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan..."

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.04. 20:09:55

töltsd már át nekem, add már ide, neked úgyse kell, add már ide, töltsd már át, add már ide, jó akkor tartsd meg (bazzeg), na add már ide töltsd már át... naggyon durva

genevieve 2011.04.04. 20:09:56

jól láttam, hogy jerzy ugrott oda levenni éváról a pálmát?

fran7 2011.04.04. 20:09:59

@UTakeMe: Lehet Évában nincs annyi rosszindulat. De ennek csak egyetlen oka van. Senki nem érdekli magán kívül. Még arra sem méltatja őket, hogy rosszat gondoljon róluk. S ez valahol félelmetes. Más gondolatai annyiban érdekli őt, amennyiben róla szólnak.

genevieve 2011.04.04. 20:10:36

@Kivlov: én remekül járok az alkoholizmus mentes utamon:-)

frea 2011.04.04. 20:10:39

@genevieve: Dehogy alkoholista, csak szüksége van piára.

Lone Starr (törölt) 2011.04.04. 20:11:08

@fran7: :)
Alek így teszi magát örök, láthatatlan lila kendőssé. Ügyes gyerek.

vitek 2011.04.04. 20:11:09

Én nem nézem, de valahogy a kommentekből az az érzésem hogy Éva ma ismét felpezsdítette mindenkinek a napját, örömöt és boldogságot csalt az arcokra a színes egyéniségével. Jól sejtem?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:11:11

@ddendi: Ugye, hogy megszépít mindenkit az a tudat, ha magát adja? Éva kifejezetten gyönyörű :D

Albino Vernyul 2011.04.04. 20:11:13

Csak nekem van hanyingerem..?

genevieve 2011.04.04. 20:12:21

@fran7: egyébként most már mindegy, mennek a dolgok a maguk útján...aki szereti évát azt semmi nem fogja eltántoritani tőle

láttunk mi már erre példát az emberek viselkedésében....sajnos

reccs 2011.04.04. 20:12:56

@genevieve: Ja, megsajnálta szegény pálmát. Rossz lehet Évára esni, még ha pálma is valaki.

oriana 2011.04.04. 20:14:08

@Gee Halen: örülök, hogy egyetértesz velem, hogy ez a rosszindulatú, fenyegetőző, kötözködő béci az igazi béci :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:14:10

A "sunyik" vs. az "őszinték".

Alekosz, Éva legjobb barátja, melyik brigádot erősíti?

joszif 2011.04.04. 20:14:20

Hát nem szeretnék abban a katonai alkulatban lenni ahol a Laci a stratéga :D mindig a rossz oldalán van a brének :D

2011.04.04. 20:14:25

@Kivlov: ez jó duma, mindaddig, amíg nem láttál alkoholistát meghalni: mindenütt, minden testnyílásukon ömlik a vér, darabokban hányják ki a májukat. De előtte felpuffad a hasuk, elmegy a hajuk, a bőrük sárga és pergamenszerű, ödémás és varixos a lábuk.

Egészségetekre srácok!

Kivlov 2011.04.04. 20:15:28

@genevieve:
én pl nem szeretem évát.
csak utálom a savanyú laccert, az arcoskodó C-bélut, pornó gigger már legalább lelépett. az idióta tordastól a hideg is kirázott.
tök jó arc volt a pl a gombóc...

elek1 2011.04.04. 20:15:30

Ennek a buta harcosnak szólhatna valaki, hogy nem csak azt látjuk ami élő adásban van, és ne égesse tovább magát a csatáival.

frea 2011.04.04. 20:15:59

@UTakeMe: Bizony, Boglya maga a megtestesült jóindulat!Amikor torzult fejjel köp, meg üvölt, mint egy piaci kofa, részegen lemegy kutyába, ki feltételez itt rosszindulatot?Neked igazad van!

Kivlov 2011.04.04. 20:16:13

@beebeer:
valamiben előbb-utóbb meg kell halni. nyugdíjad meg már úgyse lesz...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:16:18

@ddendi: Igen, máris megszerettem, szeretném, ha mondhatnám neki minden nap, hogy "tessóóó!!"

Évának meg szorítanék, a nyálát égi mannának tekinteném. Hozsánnáznék minden nap, csak adjon nekem még, még még!

Lone Starr (törölt) 2011.04.04. 20:16:25

@ddendi: Miért, a pókeres hasonlata tök jó volt Packónak. :) Tény, hogy eddig sunnyogós volt, most a zsugorodó lakÓsság több színvallásra fogja késztetni.

fran7 2011.04.04. 20:16:37

@vitek: Azért megint csak meg kell hajoljak a nemzet bölcsessége előtt. Gigit legalább egy szerető család várta haza. S örültek érkezésének. Míg Évát a szülei és testvérei, Ádám is jobban el tudja viselni, míg a képernyőn van. Míg mi emberek megnyugszunk nem is olyan rossz emberek vesznek körül, hisz Évához képest, Máris szomszéd Mahatma Gandi. S PetiCsé is nézheti tovább Évát, s nem kell tartania attól, hogy Hajni elintéz neki egy találkát a retekkel.
Jó ez így.

MegLepke 2011.04.04. 20:16:54

Béci-Laci-Ani döntő lesz legújabb elméletem szerint.
Előbb Ani kiejti Erzsit (menjen Gigi után), aztán Laci Évát (nincs az az isten, ami ezek után bent tartja), végül Béci Alekoszt, aki kis pihi után feleséget keres majd. Laci lesz a 3. A nyeremény Ani-Béci között dől majd el. Tudom, meredek, és tán én vagyok az egyetlen, aki Alekoszt nem látja a döntőben.

oriana 2011.04.04. 20:17:37

@joszif: szerintem retteg... hit, becsület, kigúvadt szemek... és mivel fenyeget? mit tudhat éváról?

2011.04.04. 20:18:11

@Kivlov: valamiben meg kell halni, igazad van, csak én kevésbé fájdalmas, kevésbé undorító módon szeretnék távozni. Márcsak ilyen vagyok. :)

frea 2011.04.04. 20:19:02

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Sőt, egyre szebb. Tegnap óta tényleg van benne valami lárvás, mint cimbije hajdanán mondta.

Kivlov 2011.04.04. 20:19:25

@MegLepke:
szerintem meg: most Alek-laccer, aztán Éva-dzsörzé. Aztán a maradék 4esből bármi lehet...

Atok 2011.04.04. 20:19:32

Remelem nem gondoljak meg Alekoszek magukat es Belara rakjak a jeluket - o meg ha tokos gyerek nekimegy a hegynek :) . Erdekes volt, hogy mikor a lehetseges ellenfeleket soroltak, Alekosz kihagyta sajat magat a listarol - vagy csak en nem hallottam?. Szegenynek eszebe se jut, hogy akar ot is viheti... Bar ez igy jo, Beci a dontoben megverheti Alekot, elotte nem hiszem.

lucc.gizi 2011.04.04. 20:19:46

@genevieve: ne haragudj, régóta figyeljük, ahogy kommentelsz, szerintünk számtalan nyársat leengedtél már a torkodon..valószínűleg 40-50 közötti, a saját erkölcsi magasságában nagyon biztos nőci lehetsz, ezzel nincs is gond, de ne tromfold már le egyből azokat, akik szerinted nincsenek a te "erkölcsi magasságodon", és nem osztják a véleményedet.

Hódos Hajnalka 2011.04.04. 20:20:22

@Kivlov: mindegy, hogy kiírod-e vagy cézel, szóltam és nem fogok többet.

frea 2011.04.04. 20:20:31

@genevieve: Csak szeressék. Ismered:hasonló a hasonlóval.

oriana 2011.04.04. 20:20:34

@MegLepke: van benne valami...
bár ha tényleg megszegi éva az anival tett összeesküvést, és nem jerzsyre tesznek alekkal, már borul az egész... :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:20:58

@fran7: :DD

Vagy ő volt a Mtero-Goldwin-Mayer logoarca. Elkapott felvétel ásítás közben.

dr. gernika 2011.04.04. 20:21:11

@genevieve: Igen. Azért röhögött ő is. :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.04. 20:21:33

@genevieve:

Igen, mert ők tkp vonzódnak egymáshoz, a köpés és gyűlölködés azért volt, Éva és Jerzy között, mert elejétől frusztrálta őket, hogy nem lehettek egymáséi, és nem élhették ki az elementáris testi vonzalmukat egymás iránt...

Namost mit akar Éva ezzel a rakjunk Bécire dologgal?

Akkor Laci Alekre fog

Jerzy ás Béci is vagy Alekre vagy Anikóra, szóval Béci lesz a jelölt, mert Éva dönthet döntetlen esetén, és kit fog ki vinni Béci? Hát Anikót!

mert félne most lefutni a végső kört Alekkel, illetve, ha lelkileg megtörne, amit nem hiszek, akkor most előre vinné Aleket, de nem fogja, mert nem akar majd kockáztatni, tehát Anikót viszi...

Éva nyilván úgy gondolja, hogy akkor Anikó már nem lesz probléma, mert Béci kiejti, és a következő körben (ha még van védettség) nem Béci megy hanem valaki más: vagy Laci vagy Jerzy, akiket Éva meg tud verni...

de a Bécire rakással, tkp Anikótól szeretne megszabadulni, hogy a döntőben már ne legyen ott...

hát az lenne az érdekes nagyon, ha Anikó megverné Bécit,

jó, tudom erre nincs esély jelenleg, csak ha a Béci valami nagyon nagy ocsmányságot követne el a villában közben, de ennek szinte semmilyen valószínűsége nincsen...

Én a nagybetűs életben egyedül a Bécitől félnék nagyon, ha kettesben kellene maradnom vele, benne van a legtöbb sötét gyűlölet, és frusztráció, ő úgy gondolja, hogy neki nagyon sokat kellett már szenvednie az életben és megérdemli mostmár a luxust, és mindegy kinn kell átgyalogolnia, komolyan ijesztő, egyik nap egy tejfeles szájú kis borjúszemű édibédi, másik nap kijön belőle a ledurvább macsó, aki ütni is képes... egyedül a kemrák tartják vissza, szóval kamerák nélkül nem akarnék találkozni vele...

dr. gernika 2011.04.04. 20:21:52

@fran7: Szerintem mást sem csinál, csak rosszat gondol róluk.

oriana 2011.04.04. 20:22:25

@fran7: ez nagyon jó :)
nincs olyan mázlija...

genevieve 2011.04.04. 20:22:48

ha én egyszer valami eszement őrültség miatt bekerülnék egy ilyen villába, egyetlen amit SSKK nem mondanék....

belevágnám mindenki arcában, hogy én bizony nem adom magam, azt látnak belém amit akanak, magamat megtartom a belső köreimnek

vitek 2011.04.04. 20:23:10

@genevieve: hallod genevieve, régóta figyelnek ám! Most már aztán húzd meg magad, a Nagy Testvér figyel téged!

MegLepke 2011.04.04. 20:24:00

@sogeking: Hát retekék - ha így folytatják egy jó nagy bírságot. Vagy főműsoridős sötétítést.:)

Villantó 2011.04.04. 20:24:22

@beebeer: "ez jó duma, mindaddig, amíg nem láttál alkoholistát meghalni"

Orvos barátomnak az a mondása hogy nincs szép halál...

"én kevésbé fájdalmas, kevésbé undorító módon szeretnék távozni"

Eutanázia..?

heidi235 2011.04.04. 20:24:46

@ddendi: "laci: élő adásban lesunyizol?!
ez még mindig azt hiszi, hogy nem látszik...?"
:D:D
ezt a hülyét,istenem..:D
amúgy a szemébe is mondta ezt már éva,sőt,mások is,úgy látszik,laca memóriájának is árt az a gusztustalan zabálás

dr. gernika 2011.04.04. 20:25:09

@beebeer: Most készültem enni valamit... :S

Tompó 2011.04.04. 20:25:45

Csak nekem tűnt fel amit a dagadt kommendós mondott, hogy az elmúlt 10 évét ismeri Évának? Honnan? Eddig nem volt szó arról, hogy ismerné!!! Tényleg sunyi, valószínű ezért pöccent be! Fáj az igazság?

genevieve 2011.04.04. 20:26:03

@MÁRIA TERÉZIA: én viszont a való életben alektól félnék ha 5 m-es közelembe kerülne

genevieve 2011.04.04. 20:26:52

@vitek: akkor bizony rémálmaik lehetnek:-))

csicserierika 2011.04.04. 20:27:09

@MegLepke: na , akkor én kiáltok csalást, mint itt sokan tették két nap alatt :)

2011.04.04. 20:27:28

@Villantó: nem rossz ötlet, nem rossz ötlet.
Nincs szép halál, akkor fogalmazzunk úgy, nem szeretnék olyan hosszantartó gyötrődést, látványos agóniát, mint a májcirrózisban meghaltak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 20:27:34

@vitek: @Gee Halen: A mai összefoglalóban remekül szórakoztam és gyönyörködtem Évában. Sajnos már megint falkában kezdték támadni. Kénytelen volt megint védekezni, igazi harcos nő, nem hagyja magát!

fran7 2011.04.04. 20:27:36

@Gee Halen: Vagy ő is olyan, mint Churchill mindig whiskys pohárral látták a kezében, csak azt nem vették észre, hogy sose iszik belőle.
A másik Évával kapcsolatban az őszinteség. Szerintem minden pszichológus, pszichoanalitikus, gyóntatópap, lelkigondozó, mentálhigiénés szakember tudja, hogy míg az ember eljut az igazán őszinte és értékes gondolatokhoz, ahhoz több év munka, terápia is szükséges lehet. Még akkor is, ha a másik igyekszik őszinte lenni. De Éva az őszinte, állítja magáról. Minden csak nem az. S ami zavar, hogy ezzel az őszinteség fogalma értékelődik le.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.04. 20:27:52

@Atok:

nekem se jutott eszembe, hogy kiviszi Alkekot, csakha nagyon kifáradt már, amúgy Anikót kell vinnie, amit viszont nem tudom hogy élne meg a macsó lelkem, hogy egy nővel kell párbajoznia...

ha Aleket viszi, arra tényleg ráfarag..

csak nehogy bejöjjön, amit jerzy gondol, hogy ő szép csendben feljön, ellötyög a végéig, oszt megnyeri... a sógorék elintézik, igaz akkor majd kérni fogják a részüket...

csicserierika 2011.04.04. 20:28:10

Laci mit tudhat, amit a média még nem hozott le? Szájhős, papírkutya.

vitek 2011.04.04. 20:28:29

@fran7: igazad van.
Amúgy érdekes látni hogy a bulvárlapok hogyan reagálják le a dolgot. A Bors például egészen nevetséges módját választotta a visszakozásnak (nyilván most hogy Gigi kint van már nem lehet róla akármit írni büntetlenül): www.borsonline.hu/news.php?hid=40602

Itt pedig nagyjából az amit előre megmondtunk itt többen: hirszerzo.hu/shake/20110404_gigi_porno

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 20:29:21

@Gee Halen: Szórakoztató volt, Éva tudta egyedül kezelni a közönséget, látszik, hogy képernyőre termett! Minden szavát értettem, a végén mint egy vadmacska, olyan volt!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.04. 20:29:41

@genevieve:

de milyen kárt tudna tenni benned Alek? Semmilyet, legfeljebb a rossz lehelletétől kellen e félned, az életed nem lenne veszélyben..

kiváncsi vagyok, hogy Alek betartja e, amit Éva tanácsolt, hogy Bécire tegyenek... mert Alek eddig mindig a leggyengébbekkel ment harcolni...

sogeking 2011.04.04. 20:29:52

@MegLepke: az ok:)

én is alkotok egy forgatókönyvet:
Ani teljesen rabjává teszi Lacit, mire ő tojással megdobálja Évát, ezért kizárják.

Alek átállítja a sötét oldalra Jerzyt, aki mint jó padavan legyőzi mesterét.

Bécinek azt hazudják, hogy még lehet jelentkezni a Csillag sz.-re, de amikor kijön, látja, hogy az utolsó helyet Trixi kaparintotta meg.

Így nyer a fekete démon:)

reccs 2011.04.04. 20:29:53

@Tompó: Benn mindenki ismer jóformán mindenkit kintről, nem jöttél még rá? Vagy kötődnek régebbről az RTL-hez. Lacit a múltkor láttam éjszaka a Cool-on Bárdosival valami valóságshow-ban. De

vitek 2011.04.04. 20:30:08

@Peter_Cs: egészségedre, Peter_Cs!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:30:29

@Peter_Cs: Ezt holnap nyomtatom, és bekeretezve kiteszem a munkahelyemen a falra. High-five!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 20:31:49

@Tompó: Elég gerinctelen ebben a László!

MegLepke 2011.04.04. 20:32:04

@csicserierika: miért? Most nekem nem azzal volt a bajom, hogy Éva ment vissza (bár Giginek szurkoltam), hanem ahogy a párbajt levezényelték. A fantomkép felfedése idő előtt..., ahogy még soha. Ezt kifogásoltam volna ellenkező végeredmény esetén is.

genevieve 2011.04.04. 20:32:32

@Peter_Cs: igen, az a fetrengés fenomális és nőies volt:-)))

melmek 2011.04.04. 20:33:26

Az álszent bűnöző nehezen viseli kétkezi értékteremtő klántag kiesését.Túlságosan nehéz már az álarc. Laci pedig csak magát égeti ezzel a megfelelési kényszerrel.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.04. 20:33:40

@Peter_Cs: te szted az érdem, h az olivér meg szandika féle wannabe maffiózó türhők abbahagyták az üvöltést, amikor éva leintette őket?

genevieve 2011.04.04. 20:33:56

@MÁRIA TERÉZIA: fogadd jókivánságomként:-)

simogasson téged alekosz:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:34:17

@genevieve: Én is úgy szeretném, ha az én lábam előtt is úgy fetrengenének a nők mint Balázsé előtt.

Éva faterja Alekosznak öltözött??

MegLepke 2011.04.04. 20:34:45

@sogeking: :)))

@Zelefánt: nem, de eljátszhatok a gondolattal, nem?:)

fran7 2011.04.04. 20:34:49

@Peter_Cs: Mondd azt, hogy legalább pillanatok vannak, amikor legalább kicsit kételkedsz ebben.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:35:58

Olivér fejéről is kellene egy kép:

"THIS IS SPARTAAAA!!"

Persze a retek itt is kihagyja a képek bemutatását.

Tompó 2011.04.04. 20:36:49

@reccs: De rájöttem! De Éva-Laci ismeretségről eddig még utalás szinten sem volt szó, a többiekéről igen.@Peter_Cs: Egy szánalmas dagadt nulla és megint jött a nagy harci dumájával, meg hogy kinek mit kell tennie. Minden számukra kedvezőtlen kimenetelű párbaj után ezt a szar dumát nyomta, mondjuk látjuk milyen eredménnyel....:DDD

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.04. 20:37:04

@Peter_Cs: akkor egyetértünk abban h ez nem érdem

2011.04.04. 20:37:07

@Peter_Cs: vadmacska! :DDDDD
Hát én csak minden jót kívánok ennek a vadmacskának, vegye el feleségül egy Charlie Sheen, megnézném mire menne a tigrisvérrel!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:37:56

"Legyőztem ezt az őszintétlen némbert!" - megint olyan nőies volt, ez nekem is tetszett. Szerintem is tűzről pattant, helyes, talpraesett nő. @Peter_Cs:

genevieve 2011.04.04. 20:38:39

@Gee Halen: ugy ahogy éva?:-)

szerinte ne akard:-DDD

Tompó 2011.04.04. 20:40:13

@MegLepke: Tévedés, már volt hogy felfedték a fantom képeket, igaz nem ebben a szériában, de többször is előferdült. És igen természetesen manipulatív szándékkal!!Ez egyértelmű és vitán felül áll, mindamellett, hogy én Évának "drukkoltam".

genevieve 2011.04.04. 20:40:58

@Peter_Cs: no, akkor nekem nincs is több mondanivalóm:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:41:15

@Peter_Cs: "az is belefér a nőiségbe!"

Hazajön a feleségem a kórházi műszakból reggel, mondom is neki a küszöbön már, hogy vágja már le magát a padlóra, meg hemperejen meg a kutyaszőrös lábtörlőn, mert az olyan nőies.

Mérges 1234 2011.04.04. 20:42:33

@Peter_Cs:

Ó, ó megint itt vagy.

Na mindenki nyomja meg a frrisítést a írus irtón.

Gyorsan, gyorsan......

fran7 2011.04.04. 20:43:32

@Tompó: Laci félelmes. Addig igaza volt, hogy edzünk egy jót beszélgessünk sokat, de mit kell neki ugrani, meg fenyegetni az Évát. Minek, bölcs ember ilyet nem tesz. Nem mondja, hogy kerülni fogja a másikat, de igyekszik távol maradni tőle. Még Alekkal az ember eltölthet olyan félórát, hogy jól szórakozik, de az Évával lehetetlen. Távol kell maradni, nem tudatosan, hanem csak bölcsen.

joszif 2011.04.04. 20:43:55

A fetrengés egy természetes örömreakció volt, rengetegszer látni pl. sporteseményeken is :P

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 20:44:24

@Doubledecker: Megmondhatom én is az álláspontomat! Ennyi!

MegLepke 2011.04.04. 20:45:24

@Tompó: akkor átfogalmazom: ebben a szériában nem történt még meg. A régiekre nem emlékszem.

2011.04.04. 20:45:49

@beebeer: ja, és talán a családra kevesebb terhet rakva...

TapOut 2011.04.04. 20:46:01

@Peter_Cs: ha neked a nők elférfiasodása jelenti az egyenjogúságot, hát...
semmi baj a fiús lányokkal, én is az voltam, inkább fiúkkal haverkodtam, de egyszerűen van olyan szint, ahova egy nőnek semmilyen körülmények között nem kéne lesüllyedni, mert a női nemre hoz szégyent ezzel. Az egyenjogúság nem jelenti a nőiség teljes megcsúfolását.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 20:46:15

@fran7: Szerintem Évával is lehet ugyanúgy szórakozva eltölteni az időt!

@joszif: Ennyi!

elek1 2011.04.04. 20:47:48

@genevieve: A focisták gól utáni fetrengéséről is negatív a véleményed ugye?

genevieve 2011.04.04. 20:47:53

@TapOut: éva csak magára hoz szégyent!
rám nem, rád sem!

frea 2011.04.04. 20:48:42

@Peter_Cs: IIgen, művelt, intelligens, nőies, humoros, sziporkázó. Mintha egy svájci leánynevelő intézetben nevelkedett volna!Csak az agyával operál, a közönségességet hírből sem ismeri!Én is gyönyörködtem benne!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 20:50:38

@frea: Nem vagy te véletlenül kőkonzervatív?

avanivi 2011.04.04. 20:50:40

@MegLepke: @MÁRIA TERÉZIA: KISCSILLAG ne m fogsz találkozni Bécivel ne félj!

Drogon 2011.04.04. 20:51:59

@Gee Halen: Az ilyen egyedek, akik ezt nőiesnek tartják, max egyszer vágnák gerincre az ilyen csipát, tudod mikor élnének együtt egy ilyennel:D

TapOut 2011.04.04. 20:52:00

@genevieve: viccelsz? kész vadmacska!!

2011.04.04. 20:52:12

@Gee Halen: Azt nem tudom, mennyire nőies dolog hemperegni a kutyaszőrös lábtörlőn, de amit kapnál tőle, azt tuti nem a nőies és finom kategória. :)

Mérges 1234 2011.04.04. 20:52:43

@Peter_Cs:

Kifejtheted, amíg le nem töltődik a frrisitíés.

Persze aztán is, csak meg ne teljen a karantén.

genevieve 2011.04.04. 20:53:11

@elek1: menj már te lüke:-DDD

megvilágítom:-)

éva annyira oda van a külsejével, hogy szépnek tünjön, mert ugye neki kisebbségi komplexusa van....

nos, a nőiesség nem az, hogy felrángat magára valami trendi cuccot, fel ken magára vastagon alapozót és kifesti magát

mindig ápolatlan a haja, büdös a szája a bagótól, gombás a lába, szanaszét dobálja a koszos fehérneműit..(.hogy mikor mossa abba nem akarok belegondolni)

sport eseményen, focistaként egy dolog földön fetrengeni,mondhatni férfias (még női focisták esetében is)

nőként talpig koktélruhában, sminkben földön fetrengeni egy show műsorban nem nőies.....hanem:KÖZÖNSÉGES

dr. gernika 2011.04.04. 20:53:13

@Villantó: Szerintem van, amikor valaki lefekszik aludni, és nem ébred fel. Persze orvos barátod nyilván ilyet keveset lát.

nosce 2011.04.04. 20:53:20

@MegLepke:
". A fantomkép felfedése idő előtt..., ahogy még soha. Ezt kifogásoltam volna ellenkező végeredmény esetén is."

ezt nem értem, nem úgy korrekt igazán a szavazás ha mindenki látha h hogy áll a szavazás, és mindenki eldöntheti tol még rá egy sms-t vagy sem ? mindig így kellett volna.....

Lijiang 2011.04.04. 20:54:06

én a Lacit nem értem, hogy mi a jó büdös francot keres bent? egy 40 éves ember, állítólag normális vállalkozással. a válság nem vihette annyira padlóra, hogy csak a vv-ben lássa a reményt. ez amilyen hülye, azt gondolta, hogy az állítólagos kiképzős múltjával majd bent ő fogja diktálni a ritmust? eszik-alszik, amikor indulatba jön rezeg a háj az arcán a dühtől, dülled a szeme, önuralom rulez. na ez a gáz, a többi ehhez képest verébfing.

dr. gernika 2011.04.04. 20:54:53

@Tompó: Gigi elmúlt 10 évét ismeri, ülj le egyes...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 20:55:06

@genevieve: Nekem ez túlságosan konzervatív álláspont.

fran7 2011.04.04. 20:55:08

@Peter_Cs: Tényleg komolyan hogy képzeled el ezt? Azonkívül, amit szexnek hívunk. Elbeszélgetnél vele komoly dolgokról. Viccelődnél vele? Játszanál vele, amit még véletlenül se nyerhetnél meg, mert örök harag lenne a következménye? Vagy hogy képzelnél egy kellemes estét Évával? S most ne azt mond el, amit egy nővel kezdenél.

MegLepke 2011.04.04. 20:55:37

@avanivi: én ebbe a kommentbe hogy kerültem bele? Én aztán nem félek Bécitől.

2011.04.04. 20:56:26

@genevieve: rájöttem, éva tulajdonképpen a nő karikatúrája :)

elek1 2011.04.04. 20:57:01

@genevieve: Gigiről egy volt táncos kolléganője azt mondta, hogy mindig körülötte volt a legnagyobb kupleráj, el sem tudja képzelni mikor lett ilyen takarítós kislány. Ezek után nem nagyon hiszem azt amit az ellenségéről állít.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 20:57:09

Az alábbi nőies dolgokat szeretném még megtapasztalni a feleségemtől (írom a listát):

- részegen köpdösni
- nyilvános helyen, ha beszélgetünk, feltétlenül HAMMONNYAMMÁEEEE!!! közbevetéssel jelezze nekem közlési szándékát
- ha virágot veszek neki, örömében hemperegjen meg a fűben
- parti után, ha maradt még a poharak alján alkohol, azt öntse össze, és fogyassza el - úgy, ahogy illik
- neszeszerje 50l-es fekete kukás zsáknál ne legyen különb - a fekete mindig divatos szín, a nagyobb méret könnyebb fogást eredményez
- ha takarít, azt úgy tegye, hogy körbeporszívózza az általa padlóra ejtett törölközőmet, amibe mindketten intim testrészünket töröltük - először én, aztán ő
- az erkélyen bagózva, hangosan traccsolva beszélje ki szomszédainkat, reggel "Sunyi!" köszöntéssel üdvözölje őket

Most nem jut eszembe több, feltétlenül jelezzétek nekem ha ötletek, megyek mosogatni.

genevieve 2011.04.04. 20:58:48

@hullámpapír: oktató filmet kéne csinálni, milyen NE legyen egy nő:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 20:59:08

@fran7: Az online tanulságai alapján el lehet Évával tölteni az időt tartalmasan és szórakoztatóan is, csak hozzáállás kérdése.

Mérges 1234 2011.04.04. 20:59:12

@Peter_Cs:

Nem tudom elképzelni, hogyan lehetne az Évával szórakozni, mondjuk egy öngyújtóval, amivel felgyújtom a haját, aztán nézem, ahogy a földhöz veri magát.

Na jó ez igen szórakoztatónak hangzik.

2011.04.04. 20:59:12

@Gee Halen: nem ette meg, éppen most röhögök rajta. :DDDDDDD

Soror Formoza 2011.04.04. 20:59:25

Ertette valaki mit mondott Jerzy a szaunaban az adas vegen? "Lenyeg, a lenyeg ..." Beirnatok? Koszi.

MegLepke 2011.04.04. 20:59:42

@nosce: hát pont ez az, hogy eddig nem így volt.

Zelefánt 2011.04.04. 21:00:25

@Lijiang:
Na hát ez az.
Zip-zip.
Alek kibassza J-I-et, Bála pedig L-I-et.
Maradnak négyen.
Onnantól lesz majd érdekes, addig viszont alszom egy jót.
(Már ha hagynak.)

genevieve 2011.04.04. 21:00:28

@elek1: értem, hiteles forrásból tájékozódtál:-D

Lizalány 2011.04.04. 21:00:52

@Zúz Mara:
a lényeg a lényeg:a folyó folyik tovább :D

nosce 2011.04.04. 21:01:57

@MegLepke:
nem így volt, de így jobb korrektebb és inkább azt kéne követelni h maradjon is így, sztem, nem ?

elek1 2011.04.04. 21:02:12

@genevieve: Látom hiteles forrás csak te vagy a veled egyetértőek lehetnek.

genevieve 2011.04.04. 21:04:31

@elek1: egyáltalán nem

de én nem is hivatkoztam valakinek, a valakijének, a valakijére....

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 21:05:44

@melmek: Teljesen egyetértek veled. Laci ezért nem férfi, aki egy nőt így be fenyeget, az csak egy sunyi patkány.
Most írhatjátok, hogy Éva meg nem nő. Mert így, meg úgy viselkedik. A nagy okos Lacinak, ha más nem taktikából meg kellett volna próbálni össze barátkozni Évával. Engem érdekelne ki ez a nő, milyen ha barátsággal közeledek hozzá ?
El ítélték az első napokba, azóta mást sem csinál Éva mint támad, és vissza támad. Ha kell ha nem.Béla elfelejtette, hogy bent van, egy játékba. Aminek vége lesz, hozta ön magát. Pedig Gratulálni kellett volna, és holnaptól belehúzni.

Mérges 1234 2011.04.04. 21:05:59

@Lizalány:

Na igen ettől a mondásától Jerzy-nek majdnem lefostam a bokám, végül csak azért nem mert éppen ültem.

_most_ 2011.04.04. 21:06:36

Úristen Béci mennyire visszataszítóan tud viselkedni, szánalmas, ennél még Olivér is jobb volt. Laci meg egy vicc, csak a szája jár, párbajon kábé némán fog ülni.

genevieve 2011.04.04. 21:07:21

@Ari11: láthatod ki az a nő, hiszen alekkal barátságban van....

avanivi 2011.04.04. 21:08:53

@MegLepke: Bocsi nem neked írtam, valami hiba történt, @MÁRIA TERÉZIA: válaszoltam, veled mindenben egyetértek

2011.04.04. 21:09:01

@genevieve: tartalmas és tanulságos film csak erős idegzetűeknek :)

frea 2011.04.04. 21:09:36

@Peter_Cs: Nem gondolom, sőt még konzervatív sem vagyok. Csupán undorodom ettől a közönséges, ordenáré koszpóktól.

Lizalány 2011.04.04. 21:09:43

@Doubledecker:
Engem szörnyen irritál az a fazon.Ilyen buta pasit ritkán lát az ember :D És az a mókás,hogy elhitette magával,hogy megerősödött.

Mérges 1234 2011.04.04. 21:09:48

@lami83:

Ja hát Béci most igencsak belevágot a fába, amin ül.

Általában szimpatikus Béci, de most megint nagyon bedurvult.

csicserierika 2011.04.04. 21:10:01

@Gee Halen: szétröhögtem magam.Nagyon ül, és ennek ellenére nem utálom az Évát.
:)
Mikor ad Gigi ennyi vidám percet nekünk?
Itt a lényeg.

nosce 2011.04.04. 21:11:27

@genevieve:
"láthatod ki az a nő, hiszen alekkal barátságban van...."

akkor rossz ember nem lehet :)

gazda63 2011.04.04. 21:11:30

Újra kiderűlt,hogy ez az ország jó helyen van a világrangsorban/futott még kategória/Olyan vezetés van amilyet érdemel,már húsz hosszú éve.Olyan értelmiség van amilyent megérdemel.Szomszédaink értékelése valószinű,hogy helytálló és utálnak minket.Nézzünk már magunkba,próbáljunk reálisak lenni.Ez kell nekünk,hogy egy fradi B közép határozza meg a hangulatot?A gátlástalansá,az ordenáréság,a kosz- mocsok,az összeöntögetett és igy mástól ellopott piától való részegség stb.? Hát sokszor hányni lenne kedvem.Az RTL is gátlástalan módon bemutatta az állást,de mi ilyenek vagyunk,én már ezen sem csodálkozom.

Mérges 1234 2011.04.04. 21:11:42

@Lizalány:

Nekem teljesen közömbös, de lehet ez még rosszabb, Jerzy csak töltelék.

Különben jólelkű pali, de ezzel véget is ért a pozitívumok felsorolása.

Mindegy se ilyen se olyan, csak ott van, de legalább nem eszi el Laci elől a kaját, értsd a Lacinak azért jut bőven.......

Ancilla 2011.04.04. 21:12:18

@Peter_Cs: Kedves Péter! Miután beleolvastam a blogodba, kezdem megérteni az Éva iránti rajongásodat. De azért érzek némi ellentmondást. Éva nagyon is hangsúlyozni akarja, hogy ő NŐ!!! Pl. az öltözködésével, a sminkelésével, a hajviseletével. Még bugyihoz is tűsarkút vesz föl. És akkor idéznék Tőled:

"Az öltözködés, divat terén is az önalávetés sajnos a nők osztályrésze. Kezdjük legalulról. A divatos, trendi nőknek szánt cipők egészségtelenek, kényelmetlenek (tűsarkú körömcipőtől a vastagtalpú "csótányroppantóig" - ezek tulajdonképpen a Nyugat lótuszcipői {a lótuszcipő nőnyomorító kultusza kb. i. sz. 1100-1200-tól a kommunista forradalomig tartott Kínában, tartalma: kisgyerekkorban eltörték a lányok lábfejét, visszahajtották és bandázskötésekkel összenyomorgatták, majd egész életükben az ilyen állapotú lábhoz igazított lótuszcipőt húzták rá. Ez egész életükben tartó súlyos fájdalmakat jelentett, csak azért, hogy tessenek majd basáskodó, hímsoviniszta, érzéketlen férjeiknek - egészséges férfi nem gyönyörködik megnyomorított nőkben. Persze minden nehéz munkát ezeknek a megnyomorítottaknak kellett végezniük.}), a nők szabad mozgását gátolják, deformitásokhoz, gyulladásos folyamatokhoz vezetnek, tudatalatti üzenetük pedig: "látod, te pasi, mennyi kényelmetlenséget viselek el érted?" - ez máris defektushoz kapcsolódik: az önalávető mártírszerep léthazugságába.

Kedves Péter! Légy szíves, oldd fel ezt az ellentmondást!!!

2011.04.04. 21:12:33

@genevieve: amúgy most nézem csak az egyik videót (éva hinta, "falkában támadás"), amit éva azzal kezd, hogy gigi a párbajon nem engedte őt szóhoz jutni (khm), de ezek után ő ordibál bele MINDENKI mondanivalójába. de tényleg, bárki beszél hozzá, ő képtelen végighallgatni, mindent kommentál. borzalmas, fú de örülök, hogy ilyet igazából még -közelről- nem ismertem.

Mérges 1234 2011.04.04. 21:13:50

@Ari11:

Mér most nem voltak a következő aranyköpések:

vérszava

az életemet adtam a becsültért

sogeking 2011.04.04. 21:13:58

azért akik csalást emlegetnek az rtl húzása miatt, remélem, ha Gigi nyert volna, ugyanekkora vehemenciával állítanák, hogy ez így nem igazságos.

2011.04.04. 21:14:10

@gazda63: isten hozott az idealisták klubjában :)

fran7 2011.04.04. 21:14:26

@gazda63: Na azért az országunk megítélését, ne egy reality show alapján ítéljük már meg. Az Usát sem a Tila Tequila-show vagy a Jersey Shore alapján ítéljük meg.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 21:15:28

@Ancilla: Ajjaj, én erre nem mertem rákérdezni, pedig én is megnéztem ,)

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 21:19:19

Nem volt lelkierőm öfit se nézni. Valami zsigeri depresszió jött rám, biztos a vér szava.

joszif 2011.04.04. 21:19:24

@Gee Halen: Egyértelmű Éva a szenvedő alany akivel eggyüt lehet érezni. Ennyi! :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 21:19:25

@sogeking: Ne aggódj, pont azért ment az egész mizéria, hogy NE Gigi nyerjen. Egész héten, minden médiumon keresztül lejáratókampány ment ellene, amit Éva meg "baráti köre" percek alatt alulmúlt, ezért besegített egy kicsit az RTL.

SEMMIKÉPPEN nem került volna vissza Gigi.

TapOut 2011.04.04. 21:20:30

@csicserierika: nem Éva adott vidám percet, hanem Gee Halen. Nagy valószinűség szerint más szereplőről is tudna ilyen listát késziteni.

genevieve 2011.04.04. 21:20:33

@joszif: peti-csé meghasonlott:-)

MegLepke 2011.04.04. 21:20:35

@avanivi: jóvan, csak meglepődtem, aztán szóltam.:)

@nosce: épp most olvastam én is.:)

Mérges 1234 2011.04.04. 21:21:04

@Ayesha:

Ad az életed a becsületért, és ne feled a csatának vége de a háborúnak sosem.

És a lényeg a lényeg a folyó folyik tovább.....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 21:21:20

@joszif: Vagy: a hímsoviniszta férfiuralom a villában készteti erre (nemek aránya!!), csak így tudja kielégíteni férfi nézői vizuális igényét. z egy kényszer, amibe beletaszították :D

Soror Formoza 2011.04.04. 21:21:51

@sogeking: Ez talan azert van, mert itt is kialakult ket tabor, a vv minta szerint. Ahogy olvasgatom a kommenteket, itt ma nem lesz meggyujtva a szeretet-tabortuz :)

Mérges 1234 2011.04.04. 21:23:09

@Zúz Mara:

Nem de egy brutál rakétát (jointot) még elszívhatunk.....

Illetve elszívtunk, vagy nem????

nosce 2011.04.04. 21:23:44

@MegLepke:
"Ahogy a műsorban is elhangzott a szoros állás miatt döntöttünk úgy, hogy megfordítjuk a képeket és még egy utolsó lökést adunk a nézőknek, hogy bebiztosítsák kedvencük helyét a Villában. Nem ellenkezik a szabályokkal és a jövőben is előfordulhat hasonló helyzet. Ezzel a döntéssel egyenlő esélyt adtunk mindkét játékosnak és az őket támogató nézőknek."
.
Ez a szerkesztői érvelés viszont nem igaz, mert nem az elején mutatták meg a képeket, amikor igazán szoros volt, hanem akkor amikor Gigi kezdett elhúzni 55:45%-nál....szal ez vetítés...

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 21:24:34

@Doubledecker: akkor én most kimegyek és felzabálom a hűtőt. *bánatevő

Ancilla 2011.04.04. 21:26:06

@Gee Halen: Én viszont rákérdeztem. Remélem, válaszol. Egyébként van egy halvány gyanúm, hogy készül Peter_Cs legújabb szociológiai tanulmánya, melyhez remek anyagot szolgáltatunk a konzervatív felfogásunk kifejtésével.
Hmmmm?

Lijiang 2011.04.04. 21:27:29

@Zúz Mara: öt tábor van, az egyik a rácz genghez húz, a másik az alekosz-éva tengelyhez, a harmadik csak szórakozni akar, ezért az alek-éva vonalat szimaptizálja, a negyedik nem tud szórakozni az ordenáréságon, ezért a ráczékat részesíti előnyben, az ötödik nem szórakozik sskk.

_most_ 2011.04.04. 21:27:30

@genevieve: Éva showwoman, szóval a fetrengés indokolt volt. Egyszerűen őszintén örült, és nem foglalkozott azzal mi az illem, csak mert önmaga lenni. Nyilván, ha Gigi fetrengett volna, akkor meg lenne magyarázva, hogy csak takarított :)

fran7 2011.04.04. 21:29:06

@nosce: Szerintem nem manipuláció céljából mutatták meg a százalékarányokat, hanem jólfelfogott üzleti érdekből. Azt nézték meg, melyik csoport hajlandó rövid idő alatt sok pénzt áldozni. Ha a Gigire ment volna rengeteg sms, az sem zavarta volna őket, mert akkor az nagy bevételt jelentett a számukra. Ennyi.

oriana 2011.04.04. 21:29:08

@sogeking: lófaxot... ne reméld :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 21:29:43

@Ancilla: Még ezen eddig nem gondolkodtam el. A lazulás, a lazaság előnyére válna és még jobb lenne. Lehet, hogy a szeretetéhségéből ered ez.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 21:32:20

@lami83: Ha Gigi tette volna ezt, akkor "Na végre!" érzésem lett volna. Nem mérek kettős mércével.

MegLepke 2011.04.04. 21:32:34

@nosce: igen. Én ezt a mai nap során már korábban kifogásoltam, hogy a Kristóf-Olivér párbaj esetén ezt miért nem játszották meg? Az is valami hasonlóan szoros volt mint ez. Én tudtam, hogy Éva fog visszamenni (bár mikor megmutatták, hogy Gigi vezet, picit reménykedtem), de azon mindig elcsodálkozom, hogy ennyire nyilvánvalóan veszik hülyére a nézőt.

nosce 2011.04.04. 21:32:58

@fran7:
szerintem is elsősorban az sms-ekből bejővő pénzt maximalizálták, persze ez egybe eshetett azzal is h Éva nagyobb nézettséget vonz. Mindenesetre ha volt 100000 sms az 30 milla bevétel csak ebből, több mint a főnyeremény...

avanivi 2011.04.04. 21:33:28

@MegLepke: Neked köszönhetem, hogy február végén simán, jó hangulatban mindent sikerült az APEH-nak elküldenem,igaz ha éjszaka nem kukkolok a hv blogra ,ahol közvetitettél fele annyi ídőmba került volna a bevallások elkészítése.Mostanában látom ,és örülök, hogy jobban alszol.
Annak is, hogy 18-tól van melód. Látod figyelek!

oriana 2011.04.04. 21:33:49

@lami83: ezen hangosan röhögtem :)
mármint a gigi takarítotton...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 21:34:03

@fran7: A csatornának az sms-bevételek az elsődlegesek, minél több pénzt bezsebelni.

sogeking 2011.04.04. 21:34:23

@ddendi: és azzal még nem is jött senki, hogy a Lilunak is szőke a haja, tehát eleve az Évának kedvez.

Viszont az Éva ellen folytatott lejárató kampányról mindenki megfeledkezik :
a műsorvezetők már hosszú ideje az alkoholellenes, kólafogyasztó életmódot favorizálják :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 21:34:54

@fran7: De Gigivel lótúrót sem tudtak volna kezdeni nézettségileg, nézd meg, most is mindenki azon röhög, hogy Éva hempereg a földön, mint a kisgömbőc, és mindenki a képernyőre tapadva figyeli, hogy mikor lesz megint ilyen. Az sms aprópénz ahhoz képest, emit a reklámbevételek jelentenek.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 21:36:04

Most már tuti h jelentkezni fogok a vv5-be ha lesz.
Azért a semmit csinálásért jó pénzeket lehet összeszedni.

fran7 2011.04.04. 21:36:31

@nosce: Továbbá igencsak sok áfabevétel a magyar államnak. Ami miatt nem is írnak ki konkrét számot, mert akkor NVAH lánykori nevén Apeh forintra pontosan tudná, mennyit is várjon az RTL-től.

Ancilla 2011.04.04. 21:36:51

@lami83:
1. Gigi nem fetrengett volna (örült ő is fergetegesen, de ezt azért még 21 évesen sem tette volna)

2. Sokszor nem ártana, ha az ember inkább nem akarna önmaga lenni. Pontosabban: nem hozná felszínre az ösztön-énjét mások előtt. Igen sok baj származott már abból, hogy egyesek gátlás nélkül önmaguk voltak.

3. Mi az, hogy showwoman? Definiáld, légy szíves! Mert én speciel, ha fetrengést akarok nézni, megállok egy ovi kerítésénél, és nézem, hogy fetrengenek a homokban a gyerekek. Ez aranyos. No, de egy 28 éves nőtől????
Legközelebb lehúzza a bugyiját, és megmutatja a popsiját? Ennek lehet, hogy még nagyobb hatása lenne.

Azért nem kellene mindenben az angolszászokat majmolnunk.

Mérges 1234 2011.04.04. 21:37:24

@lami83:

Mondjuk az a fetregés???

Engem egy malacra emlékeztetett......

nosce 2011.04.04. 21:37:39

@MegLepke:
"Én tudtam, hogy Éva fog visszamenni (bár mikor megmutatták, hogy Gigi vezet, picit reménykedtem), de azon mindig elcsodálkozom, hogy ennyire nyilvánvalóan veszik hülyére a nézőt."

Én azt gondoltam előtte h Éva simán veri Gigit, de 55-45-nél még a semmit sem tettem volna fel Éva győzelmére :), szal ott valami durva váltás volt...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 21:38:02

@Ancilla: "Legközelebb lehúzza a bugyiját, és megmutatja a popsiját?"

Kikérem magamnak az óvodások nevében.

A nuniját.

MegLepke 2011.04.04. 21:39:01

@avanivi: óóóóóóó, köszönöm! Örülök, ha örömet szerezettem.:) Mostanában sajnos elment a kedvem tőle, mert ritkán van online, és akkor is unalmas vagy alszanak... Igen, dolgozom majd, télleg figyelsz, köszi ezt is.:)

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 21:39:05

@fran7: NVAH? Gondok lesznek, három hónapja írok NAV-ot az utalásoknál.

nosce 2011.04.04. 21:39:32

@fran7:
te a NAV tutira tudni fogja, mert a híváslisták megvannak ugye :), szal nem hiszem h ebben ívesítenének :)

gazda63 2011.04.04. 21:39:40

@fran7: Ez egy szösszenet volt életünkben,de gondolj bele ,hány ilyen van?Én nem vagyok nyugodt.

Soror Formoza 2011.04.04. 21:41:18

@Lijiang: Akkor en nem klikkesedtem (

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 21:41:22

@Gee Halen: Nemsokára jön Gigi barátnője, aki 80 mérer selymet húz ki a puncijából egyedül a világon. Új értékképviselő csillag születik.

sogeking 2011.04.04. 21:43:06

@Ancilla: Gigi ha nyer, kitakarította volna a studiót

Lijiang 2011.04.04. 21:43:11

@Zúz Mara: akkor úgy mondom, legalább öt, csak hogy beleférj te i a hatodikba vagy hetedikbe;)

fran7 2011.04.04. 21:43:11

@Gee Halen: Mostmár bármilyen felállás elviszi az RTL-t a végéig. Nyernék folyamatosan a nézettséget. Ezért nem kell belenyúljanak már. Mondjuk Alekot, Bécit nem engednék kiesni, de még abból se lenne túl nagy baj. Mert akkor kint tudnának a mellékműsoraiknak nagyobb nézettséget generálni. S így több pénzért eladni a reklámidőt. Mostmár mindegy nekik. Sőt azt is eltudom képzelni, hogy Rubin Kristóf leül. Nézzük mekkora király vagyok. El tudom-e intézni, hogy Jerzy nyerjen úgy, hogy az emberek tombolva szavaznának rá. El tudná intézni egyetlen RTL-es sms elküldése nélkül. Mert a média ilyen hatalom. (Nem véletlen, hogy nem a bankok támadtak rá Viktorra pedig mekkora pénzt vettek ki a zsebükből, hanem a média, akinek még kedveztek is. Termékelhelyezés.)

genevieve 2011.04.04. 21:44:30

@sogeking: tényleg ennyire, rendetlen, trehány koszban fetrengő ember lenne az országban?

fran7 2011.04.04. 21:44:52

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: LOL. Tudtam, hogy valami új nevük van és valahol van benne A. Ez lett belőle. (Apehot azért írtam, hogy ha tévedek is érthető legyen.) Mea culpa.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 21:45:30

Mégsem eszem. Nem találok most olyat a hűtőben amit megennék.Meg amit megennék az nem az enyimek.

Lijiang 2011.04.04. 21:45:49

@fran7: nincs az a taktika, amitől tombolva szavazzak a jerzyre, max egy agyátültetés után. (az övét vagy az enyémet.)

Ancilla 2011.04.04. 21:45:53

@Peter_Cs: Erre én csak azt mondom, hogy ha valaki szeretetéhes, akkor mindenekelőtt adjon másoknak szeretetet, és ne kizárólag Ő legyen az alfa és az ómega. Csak azt kapjuk vissza, amit mi is adunk másoknak.
Azon azért elgondolkodhatnál Te is, mi lehet annak az oka, hogy - saját bevallása szerint - őt alig szereti valaki. Nincsenek barátai, barátnői. Pedig nem zárkózott, nem otthon ülő fajta.
Most el van telve örömmel, hogy mennyire szereti Magyarország, s ha kijön, rá fog döbbenni, hogy nem, Baukó Évát, az embert szerették, hanem a cirkuszait, a gyengeségeit, a hisztijeit, a hibáit - NÉZNI!!!

sogeking 2011.04.04. 21:46:32

@genevieve: nem végeztem reprezentatív felmérést, miért kérded?

én általában próbálok rendet tartani, de általában egy hét alatt ellepik a rajzok a szobám:)

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 21:47:17

@fran7: Ne törődj vele, van ilyen. Én PAV-ot írtam eleinte, a nemzetit és a polgárit mindig keverem.

vitek 2011.04.04. 21:48:12

@elek1: ja tényleg erre elfelejtettem válaszolni: igazad van, lebuktam, amit írok az nem a saját véleményem, nekem ezért fizetnek, de hát a bérkommentelők már csak ilyenek. A jó hír, hogy te is megfizethetsz, és akkor a te véleményedet fogom erősíteni. Minden komment egy ezres, az induló összeg legalább 10.000 forint legyen, erre a számlaszámra kell utalni: 14100488-83842149-13000003
50.000 Ft feletti összegnél 5% kedvezményt adok! Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni a nickedet.

gazda63 2011.04.04. 21:48:48

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Az ázsiaiakat nehéz lesz megverni 80 méterel.

fran7 2011.04.04. 21:49:05

@Lijiang: Elhiszem, de ha hárman lesznek a döntőben akkor 40%-os aránnyal nyerni lehet. S csak ennyi embert kell meggyőzni. Te megszervezheted ugyan az ellenállást, de az kevés lenne. De legalább tiszta lenne a lelkiismereted.

Szerénke. 2011.04.04. 21:49:24

Visszaolvastam (nagyjából) amit a délután és az öfi alatt írtatok és hát könnyesre röhögtem magam. Köszönöm Mindenkinek, elsősorban Gee Halen-nek.:) Megyek is aludni, Jó éjszakát! :D

oriana 2011.04.04. 21:49:30

@Ayesha: jó ötlet, megyek én is... :)
majd hízok jó sokat, és kigúvasztom a kék szemeim, és papolok... mondjuk a példamutatásról...?!

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 21:50:03

Nekem irtózatos kupi van a ruhás szekrényemben, de az azért van, mert kicsi.

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 21:50:04

@Ancilla: Éva ötödiknél rosszabb már nem lesz, így két olimpiai ponttal biztos gyarapodik. És ne feledjük, már van egy szépen csillogó ezüstérme a vitrinben.

nosce 2011.04.04. 21:50:44

@genevieve:
csak nem Alek fan lettél ? :)

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 21:51:27

@Ayesha: Már lehet rendelni Gigit takarítani. Most kell hívni, késöbb a bátyja drágábban adja.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 21:51:54

@ddendi: legalább tényleg kék szemed van?
:)
én meg papolok mondjuk a szép karcsú és izmos testekről, valamint az önfeláldozásról.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 21:52:59

@genevieve:
Látom, de érdekelne, hogy a sok magát intelligensnek gondoló lakó, ezt mért nem próbálta meg. Mert mind problémás ember, nézd meg őket mind akik maradtak.
Laci= Valami saját világban él.
Béci =Egy gyerek, 0-stabilitással.Értékrend 0000.
Jerzsi = nem tudom hová tenni, annyira átlagos.
Anikó = Napraforgó, ez igaz. De szerintem lehet befutó.Önző csak az érdekli neki mi jó.
Hát van még Alek ( remélem nyer )az után, hogy ő a legszínesebb egyéniség.
Mi a defektje azt most hagyuk, már csak azért is, mert ez a magán ügye.
Éva aki egy itt maradt 4-éves, hisztis kislány . A többi is mind keményen defektes, csak ők valamennyire, valahogyan fel nőttek. Ha ott lenne egy igazán normális ember, az bizony kijátszaná Évát, ezzel az össze barátkozom veled el.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 21:53:13

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

inkább én megyek takanyónak, csak fizessenek meg+értelmes elfoglaltságom legyen.
Giginek nem lételeme, hogy dolgozni menjen, nekem igen:)

Mérges 1234 2011.04.04. 21:53:14

Na ez a mindent tnevezünk mizéria is.

Valamelyik nap katunk egy levelet a Szellemi tualjdon nemzwti hiatalától.

Na kitalája valaki mi volt ennek a leánykori neve?

Darcylla 2011.04.04. 21:53:37

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
de felárárt toplessben is vállal pókhálózást:D

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 21:55:39

@Doubledecker:

Dr Majoros Majka Péter Önálló Művészeti Intézménye.

ne most 2011.04.04. 21:56:09

sgwgw ggwopgk w5g kő54kg őw45jgpőw iojg wij5g werojgwojig rtwjpg wrtj gwprtoi gjertijgpwtrjgwertg

Soror Formoza 2011.04.04. 21:56:12

@Lijiang: Most mindjart fos kilences leszek, csak azert, mert nem partolok senkit? :))

Ismeretlen senkikbol lett ismert senkik, minimalisra csokkentett karakterekkel, manipulacioval dusitott egyszeru jatekban, egyszeru embereknek.
En csak szorakozni szeretnek, poenos kommenteket olvasni, es nem haborogni.

nosce 2011.04.04. 21:56:34

@Ayesha:
"Most már tuti h jelentkezni fogok a vv5-be ha lesz.
Azért a semmit csinálásért jó pénzeket lehet összeszedni."

Vigyázz mert neked lehet azt dobja a gép, h dugnod kell egy lepedő mögött és csengőhang lesz belőled :)

Mérges 1234 2011.04.04. 21:56:54

@Ari11:

Az lenne a normális, aki kijátsza a másikat.

A Bécit én nem igen tudom kategórizálni, általában normális, bár gyanús, hogy szerepet játszik.

Na a Lacus, na az odabsz, mindig mondom barátnőmnek, ha most palesztin gyerköcöket kellene beleznie, mennyire büszkén nyomná, egyből elemében lenne, szólna ám a vér szava...

gazda63 2011.04.04. 21:57:38

Egyébként már megvan az új műsor az Aleknek ,ezért nem eshetett ki az Ocsmány.Nem lett volna kit hülyítsen a hátralévő időben.

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 21:58:01

@Darcylla: Topless? A top a lényeg, attól Gigi topmodell. Mindig sejtettem, hogy fárasztó munka oda bekerülni.

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 22:00:04

@gazda63: Nem tetszik Alek? Az se, hogy Éva dundi lányok ezreinek mutat reményt? Szegény csaj be volt tojva, hogy tényleg azt fogja kortársozni.

UTakeMe 2011.04.04. 22:00:11

@fran7: Igazad van, nem is tartom Évát egy jellemóriásnak, de az lényegében mindegy, miért nincs benne ennyi rosszindulat - a lényeg, hogy például Gigi, vagy Béci mélyen rosszindulatú és gonosz - legalábbis abból, amit eddig láttam ez jön le. Hogy lehet olyat mondani valakinek, hogy gyűlöllek? És nem indulatosan, hanem olyan nyugodtan, ami már-már vérfagyasztó. Éva is mondd ocsmányságokat, de indulatból, ettől nem lesz szalonképes, de nem is félelmetes...Számomra a Rácz testvérek rémisztőek...A többiek akármilyenek is, nem ilyen gonoszak.

oriana 2011.04.04. 22:01:16

@Ayesha: tényleg kék :)
az én kupim nekem kedves, másét nem szeretem :) és sztem ezzel mindenki így van

Darcylla 2011.04.04. 22:01:40

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: de most topon van, hála a mennybéli atyának, mire Erzsi kijön, már egy pénzes buksza oldalán fog feszíteni, topgázsiért:)

Mérges 1234 2011.04.04. 22:01:44

@Ayesha:

Majdnem, valójában szabadalmi hivatal......

Csak mostmár, ha kitalálsz valami tutit, akkor az nemzeti szellemi tualjdon, höly olyan jó lesz nekünk.... De olyan....

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 22:02:15

@Gee Halen: Éváról? Ő gyönyörű, főleg miniben. Már csak Aleknak kell kezet és egyebet csókolnia a visszajövetelért és jöhetnek a vidám hétköznapok.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 22:02:18

@nosce: áhh, én annyira szemét lennék, nem lenne az a csákó aki rámfanyalodna.

"ne méregesd a cicijeimet mert nem a tiedek." mondattal hajtanám el a mégis vállalkozókat:)

genevieve 2011.04.04. 22:02:40

bocs lányok-fiúk de van egy határ amitől egy nap több sületlenséget nem tudok elviselni:-)

de ti azért csak csapassátok:-))

Lijiang 2011.04.04. 22:02:43

@Zúz Mara: én szórakozom is, mert nem csak művészfilmeket nézek, sőt, azokat egyre ritkábban. ha meg már nem szórakoztat, keresek vmi mást. viszont bírom az ordenáré humort is:)

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 22:04:28

@UTakeMe: Béci jó srác, csak nem szereti a kezelhetetlen embereket. Valamiért mindenkit kezelni akar. Miért nem megy orvosnak az ilyen?

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 22:05:32

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ideális lehetett volna Dr Mengele szerepében.:)))

Soror Formoza 2011.04.04. 22:05:46

@ne most: latom sikerult osszefoglalnod az elso 900 komment mondanivalojat szuk ket sorban DDD

vitek 2011.04.04. 22:06:38

@genevieve: www pont demotivalo pont com/onkontroll/

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 22:06:53

@Doubledecker: Nem, az nagyon értelmes, intelligens ember lenne. Az nem létezik, hogy nem lehet valahogyan kezelni Évát. Már úgy, hogy kihozni belőle valami jót.
Egy átlag stabil, értelmes férfi simán le tudná szerelni. Vagy humorral, vagy másképpen. Erre gondoltam. Már csak ön magáért is, hogy a bent töltött idő, kellemesebb legyen. Szerintem ez is egy feladat, ha már játszani mentek be.
Lacitól megrémültem, saját magáról állított ki bizonyítványt.

csicserierika 2011.04.04. 22:07:10

@TapOut: egye fene, megvárom, hogy mit ír Gigiről, de ha nem nevetek , hol reklamálhatok?

vitek 2011.04.04. 22:07:45

@genevieve: nem engedte egyben betenni a linket azért írtam ki betűkkel a pontokat, de helyettesítsd be és nem fogod megbánni :)

fran7 2011.04.04. 22:07:55

@UTakeMe: A ValóVilág kezdetén volt egy félórás beszélgetésem egy Évához hasonló emberrel. Az olyan mélyreható és nehezen kibeszélhető élmény volt a számomra, hogy hajlok arra, hogy inkább sziszegjék a szemembe, hogy gyűlölnek, mint magamra vegyek még egy ilyen stresszhelyzetet. Ezért én az Éva-féle nőket igyekszem kerülni, de még azokat is akik kapcsolatba vannak vele. Erre lehet rámegy egy nagyon jó barátságom, de tényleg annyira szörnyű volt. Pedig egy hangos, bántó szó nem hangzott el. Csak borzasztó volt, ennyire.
De nem ítélem el azokat, akiknek Éva szimpatikus vagy szimpatikusabb mint a legtöbb VV lakó. Csak nekem vannak ilyen élményeim.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 22:08:10

@gazda63: És nem lennék meglepve, ha Olivér mellett Éva is Alekosz tanácsadója/segítője lenne!

@UTakeMe: Éva nem akar senkinek sem ártani, viszont a Ráczok másokra "utaznak" szánt szándékkal! Évát is megfenyegette Gigi torokelvágás mutogatásával, hogy nehogy Bélát vigye ki. Béla most pedig alattomosan támadja Évát sajnos. A Rácztalanításnak folytatódnia kell!

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 22:08:15

@Ayesha: Látok a hasonlatban ellentmondást, de nincs több ímélcímem és rühellek ilyeneket gyártani.

arkangyal44 2011.04.04. 22:08:57

szép estét

ezt találtam a fácsén:fogalmam sincs mennyien sms-eznek, de ha pl 4 nap alatt - legyen kerek szám - 45 000 ill 55 000 sms érkezik (45:55-ös álláshoz), akkor Évának az 11 250 sms per nap, azaz óránként kb 470 sms.

Ahhoz, hogy ez hirtelen megforduljon 51:49-re Évának 57 250 sms kell, azaz plusz 12 250 db. Mindez alig egy óra alatt! (vö. korábbi 470 db per ór...a, ez 26-szoros tempó. MINDENKI, aki egyet dobott, az gyorsan 26-ot kell, hogy küldjön kivétel nélkül).

Persze mindezt úgy, hogy a durván leegyszerűsített modellünkben Giginek kihúzták a vonalát, ő egy büdös szemet nem kap többet!!! Pedig valszeg ő is kapott, sőt valszeg neki is belegyorsítottak vasárnap estére. Tehát ennél még nagyobb szám lehet a megoldás.
(megj. lehet, hogy a tippjeimben szereplő sms darabszámok nem is felelnek meg a valóságnak, de mindegy is a nagyságrend, az arányok fontosak a növekményhez.)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 22:09:40

@Peter_Cs: "Éva nem akar senkinek sem ártani, viszont a Ráczok másokra "utaznak" szánt szándékkal!" Öreg, ez a mondat már csak a jelen időért is röhejes, hogy a többiről ne is beszéljek.

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 22:09:59

@Peter_Cs: Alekot és Évát egyenként vadássza le Lázár doktor mint a sicc.

Mérges 1234 2011.04.04. 22:11:28

@Ari11:

Nem tudom, sokáig én is azt hittem, hogy lehet mit kezdeni az emberekkel mindig meg lehet találni a hangot.

Aztán felnőttem, egyszerűen nem mindeki elég éret arra, hogy befogadjon, hogy lehessen vele kezdeni valamit.

Jó csávó volt a szamár tolvaj annó (mármint Jézus), tényleg nagyon jó gondolatai voltak, de egyszerűen nem működik, minden esetben a megdobank kővel....

Sajnos nem.

Az Évának, orvos kellene, nagyon komoly terápia. Amit meg is kellene, hogy kapjon, mivel így semmi nem lesz belőle.

Darcylla 2011.04.04. 22:12:26

@UTakeMe: ja, Béééla a mai öfiben pont ugyanazon a hangon duruzsolta Évának a gyűlölködéseit, amelyiken Alekosszal próbálkozott korábban, hátha lefejeli.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 22:12:56

@Doubledecker: nem kevés időbe telne, hogy helyrejöjjön az, ami gyerekkorában defektes lett, szerintem évek...

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 22:13:06

@arkangyal44: Gusztustalan csalás volt, a belem fordul ki. Ki ne szeretné látni odabent Gigit vidáman kacarászni?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 22:14:39

@Doubledecker: Azért a "szamár tolvaj" (amúgy egybe írandó :)) sztem kicsit erős kifejezés, de rád bízom...

Mérges 1234 2011.04.04. 22:16:16

@Ayesha:

Igen csak kellene az első lépés, elfogadni, hogy defektes.

Most pont benne vagyok egy ilyen, ember megáltoztatós dologban, hát nahyon nem könnyű, és rengeteg hullámvölgyön keresztül vezet az út a csúcsra, ha egyáltalán.

Kellene mellé egy szerető értelmes kisérő is az útra.

De soha el sem fog indulni, hiányzik belőle a belátás képessége.

2011.04.04. 22:16:55

@Doubledecker: az a kemény, hogy még a terapeutáját is hányszor leugatná, végig sem hallgatná, amit mond, beleszólna, és bármilyen kritikával, észrevétellel szemben visítva lázadna, hogy dehát az nem is úgy van. meg az csak azért volt, mert. meg igen, de... nem tudom elképzelni, minek hatására fogná végre be, és kezdene önkritikával nézni magára, elgondolkodni azon, hogy talán mégsem mindent csinál jól.

megyek is inkább zombikra vadászni :)

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 22:17:18

@Darcylla: Anikónak is ezt adta elő a híres maffiózós jelenetnél. Ez a Béci egy kárákter. Nem mondom, hogy marha változatos, de van akkora egyéniség mint Laca.

Mérges 1234 2011.04.04. 22:18:02

@Gee Halen:

Jól van nem ő lopta el személyesen, csak elvetette az Úr nevében.

Amúgy meg éltettem a palit, mert szerintem saját korában zseni volt, sőt.....

Soror Formoza 2011.04.04. 22:19:16

@arkangyal44: Ezt a parbajt nem nyerte meg senki. de a rtl elvesztette (by Trevlovics) Viszont Gigi jol jott ki belole - a szo szoros ertelmeben )))

Lijiang 2011.04.04. 22:19:30

@hullámpapír: van olyan terápia, ahol a doki meg sem szólal. azok a legjobbak.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 22:20:11

@Doubledecker: Én meg hiszek benne. Csak sokszor sikerül elrontanom, hogy ilyen egyszerűen fogalmazzak.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 22:20:25

@Doubledecker: szerintem a hülye környezete miatt nincs meg benne ez a képesség.

Mérges 1234 2011.04.04. 22:20:48

@hullámpapír:

Azért egy jó pszichó talán tudná kezelni.

De persze együttműködési készség nélkül ez nem megy.

esetleg kényszer gyógykezelés.

Amúgy pedig esélyes, hogy beszopja, és a végn tényleg kezeléser szorul.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 22:21:17

@Lijiang: Az tényleg jó. Mintha a kutyámnak beszélnék, csak többe kerül, és még a farkát sem csóválja a doki (auuuu).

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 22:22:33

egy olyan pszichó kéne akinek még nála is nagyobb szája van:D

Lijiang 2011.04.04. 22:22:47

@Gee Halen: úgy hívják, pszichoanalízis.
gong az eleje, gong a vége:)

témázgató 2011.04.04. 22:23:58

@UTakeMe: "Számomra a Rácz testvérek rémisztőek...A többiek akármilyenek is, nem ilyen gonoszak."
Sajnos nekem is ez jön le. Az a félig lecsukott szem Bécinél - ajajjjj - először Garfieldre hasonlítottam, aztán megsajnáltam szegény macskát - nem érdemel ennyi gonoszságot tőlem.

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 22:24:04

@Ayesha: Nem tudom, hány kiló Béci, de lassan ő is veri a százat. Komoly vetélytársa lehet a húgának, ha a parizer reklámarcot keres. Reklámlábat, írkálok hülyeségeket.

Doktor Kotász 2011.04.04. 22:24:25

Na, a mai öfiben is az volt, hogy a Béci egyfolytában basztatta Évát. Ha éppenséggel visszapofázott volna, akkor megint lehegne huhogni, hogy már megint az Éva.

Mérges 1234 2011.04.04. 22:24:59

@Gee Halen:

Nagyon sok hasznos tanítása van.

Más kérdés, hogy az egyházak elég csúnyán kicsavarták.

De az alapgondolatok nagyon jók, de sajnos alig alig ismerek valakit, aki a töménfüstön keresztül látná a valódi mondanivalót.

Persze mindenki másként kell megélje, csak szomorú vagyok, hogy mennyi magát hivőnek gondoló ember jár (látszólag) tévúton.

Aztán ki tudja.....

Mérges 1234 2011.04.04. 22:25:41

@Ayesha:

Ja csak az nem lógus, hanem pata.....

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 22:26:34

@témázgató: Garfield azért néz úgy, mert félig alszik!:) Bélátok meg ki tudja miért. Talán szempillát akar rezegtetni.

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 22:27:40

@Doktor Kotász: Nem az Évának kellett volna huhognia? Ezt keverem, mióta nem nézek magyar focit.

Ancilla 2011.04.04. 22:28:08

@UTakeMe:
"Hogy lehet olyat mondani valakinek, hogy gyűlöllek? És nem indulatosan, hanem olyan nyugodtan, ami már-már vérfagyasztó. Éva is mond ocsmányságokat, de indulatból, ettől nem lesz szalonképes, de nem is félelmetes..."

Valószínűleg nem láttál minden részt, illetve nem nézted azt az online-adást, amit én. Ott Éva cigarettázás közben - tehát nem veszekedés közben - olyan gyűlölettel a hangjában és a szemében cigányozta le a "Ráczokat", hogy felért 10 kimondott "gyűlöllek"-kel. Nem kell ahhoz kimondani a szót, hogy éreztessük a másikkal (mint ahogyan azt sem, hogy "szeretlek").

nosce 2011.04.04. 22:28:57

@Ayesha:
"áhh, én annyira szemét lennék, nem lenne az a csákó aki rámfanyalodna."

egy üveg pálesz után, ebben ne legyél olyan biztos :)

Darcylla 2011.04.04. 22:29:56

@Ayesha: vagy tudatmódosítók nyomasztják középre a szemhéját:)

Doktor Kotász 2011.04.04. 22:30:11

@hullámpapír: Az tény, hogy Éva labilis, de az is, hogy a Ráczok folyamatosan basztatták, és amikor kifakad, lehet rá újjal mutogatni, hogy nézd már mit csinál. Nekem ebből az jön le, hogy a kapualjban szotyizó műrapper egy görény, aki egy lekibajost provokál, és azáltal fényezteti magát, hogy a másik kiborul.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 22:31:11

@Darcylla: megfigyeltem, amikor ideges, legalább 40-re felmegy a pulzusa. Rohadtul tud irritálni ez a beszívott nigga réééétestéééésztaaaaa stílus ahogy beszél.

Ancilla 2011.04.04. 22:32:02

@Doubledecker: A hisztérás rohamot még a pszichiáter is egy hatalmas pofonnal szokta megszüntetni. Legalábbis régebben. Manapság nem tudom, mi a trend. (Talán Csernus...)

Mérges 1234 2011.04.04. 22:34:01

@Ayesha:

póénnak ez remek, mármint a beszívott niga.

De én meg minden energiámmal azon küzdök, hogy a származást, valahogy kizárjam.

Ma durva volt a Béla, de megértem.......

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 22:34:50

@Ancilla: Ma már humánusak a pszihiáterek, nem vernek beteget. Mindenkit leszedálnak nullára és hagyják spontán gyógyulni.

2011.04.04. 22:35:14

@Lijiang: azért az sem minden visszajelzés nélkül működik, különben tényleg leülhetsz a kutyáddal is.

évának egyébként szerintem a határokkal van gondja, senki nem szab neki. Olvastam egy pszichodoki könyvét, akihez az egyik páciense épp a dühkitörései miatt ment el (tessék, máris bukott az elmélet, hiszen éva a hisztijét nem tartja problémának, hiszen csak önmagát adja; fel sem merül vele, hogy önmagával kurva nagy baj van), szóval az ipse párszor kikelt magából a terápia alatt is, meg elviharzott, aztán bocsánatot kért, de akkor meg elkezdett dafke késni az ülésekről, végül a terapeuta megmondta neki, hogy ennek így nem látja értelmét, és abba fogja hagyni a kezelését, ha még egyszer üvöltözik vele, vagy csak az ülés vége előtt 5 perccel esik be. Nem tudom már, a pasira ez hatott-e, vagy valami más, végül felgöngyölítették a szálakat, miért viselkedik úgy, ahogy. De azért ehhez kellett a beteg együttműködése, és hogy ne gondolja már azt, hogy vele minden rendben, mindenki hülye, csak ő helikopter...

Nade évával változatlanul az a baj szerintem (többek közt), hogy úgy gondolja, bármeddig elmehet, és el is megy, mert a hülyeségeinek rendszerint nincsenek olyan következményei, amik igazán földhöz vágnák. Az meg, hogy nem szereti senki... hát istenem, mártírkodni még lehet ezzel a szöveggel.

Trevlovics 2011.04.04. 22:36:15

ha nem nézném az adásokat, most a kommentek alapján nagyon haragudnék a bélára, hogy ebből a szolid harmincas takaros, jóravaló háziasszonyból a folyamatos basztatásával 4 hónap alatt csinált egy sunyi szarkavaró elmebeteg negyvenest.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 22:36:48

@Doubledecker: semmi utalás nem volt ez a származásra, felőlem kantoni kínai, esetleg apacs-eszkimó is lehet. Én a stílusról beszéltem, és valóban nem fogalmaztam pontosan, szerintem Snoop Doggot majmolja, aki szintén nem egy hebrencs manus:D (de én szeretem, csak az ilyen wannabe niggákat nem)

Ancilla 2011.04.04. 22:37:14

@Doktor Kotász: Nem értem, hogy akkor most Gigi csak takarított vagy Évát is "basztatta"?
Egyébként ebben nincs igazad. Egyáltalán nem bántották. Én nem emlékszem, gogy valahi is direkt provokálták volna.Évát valamennyi villalakó kibírhatatlannak tartotta, akivel egyszerűen nem lehet együtt élni. Még Olivérnek és Szandikának is voltak ilyen pillanatai, csak ezt kinn már elfelejtették.

Egyébként Alekosznak sincs nagy véleménye róla, bármennyire is úgy tűnik, hogy barátkoznak. (Érdekes, az ő barátságukat senki nem vonja kétségbe, mit Jerzy és Gigi szerelmét. Pedig, ha van érdekbarátság, akkor ez az.)

nosce 2011.04.04. 22:38:23

@Zúz Mara:
"Ezt a parbajt nem nyerte meg senki. de a rtl elvesztette"
.
Nemtom mit vesztett el ezen a párbajon az rtl, de 30 misit simán kitépett az smsekből :)

Mérges 1234 2011.04.04. 22:38:53

@Ayesha:

Ok akkor nincs para.

Én húzok aludni.

Kicsit sok volt itt az indualt ma is. De legalább minden a helyére került, megint Éván a célkereszt....

Darcylla 2011.04.04. 22:38:54

Éva megszerezte a hatodik csótánykorongot, tényleg értéket képvisel:) - van online:)

sogeking 2011.04.04. 22:43:14

na azért. élő el.

Soror Formoza 2011.04.04. 22:44:13

@nosce: Az en vilagomban nem forintban merik az erteket...

Lijiang 2011.04.04. 22:44:32

@hullámpapír: sztem egy tévképzet, hogy a visszajelzések viszik előre az embert egy terápiában. amcsi filmekből vett sztereotípia. magadat viszed előre, a jó terapeuta amennyire csak lehet, háttérbe húzódik. legalábbis abban a fajtában, amit én tartok valamire.
a visszajelző az max életmód tanácsadó.

sogeking 2011.04.04. 22:47:21

Ani pszichológiát tanult:)

Albino Vernyul 2011.04.04. 22:47:33

@Ari11: Nagyon rossz emberismero vagy...

nosce 2011.04.04. 22:49:52

@Ayesha:

"szerintem Snoop Doggot majmolja, aki szintén nem egy hebrencs manus:D"

azért nem alszik be éneklés közben :)

www.youtube.com/watch?v=Xijh9Q8vXL8

nosce 2011.04.04. 22:51:18

@Zúz Mara:
"Az en vilagomban nem forintban merik az erteket..."

Ájróban ? :)

Darcylla 2011.04.04. 22:51:22

langallani fognak a csibék:D

Trevlovics 2011.04.04. 22:51:55

remélem lackó most nem manszol be, mint a pszicho hadviselésnél és valóban kirakja amit tud éváról :)

pojaca 2011.04.04. 22:53:02

Onlájnt most egy pár percig 4D-ben nyomták, éreztem a füstszagot :)

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 22:53:25

Béci kezében balta.
Éva távolabb húzódik.
Most vagy ösztönösen cselekszik
vagy mégse gyogyó.

nosce 2011.04.04. 22:54:25

@Trevlovics:
"emélem lackó most nem manszol be, mint a pszicho hadviselésnél és valóban kirakja amit tud éváról :)"

gondolod ha kirakná, nem akasztanának hatalmas pört a nyakába ? csak egy felhízott papirkutya :)

sogeking 2011.04.04. 22:54:27

@pojaca: én is, de csak mert betoltam egy pizzát a sütőbe:)

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 22:54:32

@nosce: imádom a csókát. Mostanság rácsodálkozom, h mennyire kopaszodik:D

Albino Vernyul 2011.04.04. 22:55:01

@sogeking: Ma nagyon morozus vagyok, de nem orditok, pedig....... Pedagogiai foiskolara jart, resze a kepzesnek.. Egy tanarnak gyerekekkel kell foglalkoznia, ertenie kell, hogy tudja oket kezelni, motivalni, fel kell ismernie esetleges mentalis problemakat... Atveszik ezt is..

Trevlovics 2011.04.04. 22:55:10

@Darcylla: fogalmam sincs, de pont ezért érdekel. valamikor volt egy óvatos cikk éva "barátnőitől", akik konkrétan nem mondták, de éreztették, hogy éva az utóbbi években elég meredek dolgokat megtett a hírnévért, plusz a drog. lehet, hogy ezekről a meredek dolgokról tud laci valamit, végülis ő is mozgott asszem tévés körökben.

Soror Formoza 2011.04.04. 22:55:10

@Trevlovics: DDD hat az alapjan amit ma beigert neki Bela es Laci (a sunyiert) azt hiszem Eva 120 evesen fog kiesni 3 het mulva

Trevlovics 2011.04.04. 22:56:08

@nosce: nem tudom, csak reménykedem, hogy tökös is tud lenni és azt csinálja amit évának, amit éva mindig is szeretett volna, naaagy nyilvánosságot :)

pojaca 2011.04.04. 22:56:41

Levelet kaptak: testi épségük érdekében tilos a dzsakuzi tetejére ülni vagy feküdni.

Trevlovics 2011.04.04. 22:58:37

@Ayesha: valami kúltévés műsorban volt valaki asszem, de ennél részletesebben...

Albino Vernyul 2011.04.04. 22:59:19

@Trevlovics: Gondoljuk vegig, egy celeb partykra jaro, felig alkoholista, esetleg nemi drog fuggoseggel megaldott, az eletben semmire se meno no, vajh miket csinalhatott ebben a kornyezetben.....

Lijiang 2011.04.04. 22:59:53

@Trevlovics: semmi olyat nem tudhat, amit mi még ne tudnánk. sőt, olyat is tudunk, amit még az Éva sem tud:)

sogeking 2011.04.04. 22:59:56

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: az első és az utolsó mondatod nem tudtam dekódolni:)

Darcylla 2011.04.04. 23:00:34

@Trevlovics: a droggal tényleg befűthet, pasiügyekkel nemigen, de van olyan málé, hogy elszúrja a tálalást, Éva azért verbálisan erősebb, a vér és becsületen kívül eddig kb. 400 szót alkalmazott Lacink a villában:)

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 23:00:54

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: úgy elmennék már egy ilyen celeb partyra.
Előrebocsátom, kifejezetten és kizárólag tudományos kutatást szeretnék végezni, hogy mégis mi van ott és mi az, ami miatt ez vonzó lehet.

Trevlovics 2011.04.04. 23:01:33

@Lijiang: én meg biztos vagyok benne, hogy vannak itt a mélyben olyan dolgok, amihez képest gigike fürdőruhás filmes karrierje házikamerás felvétel egy bérmálásról. abban persze nem vagyok biztos, hogy ez ki is derül majd :9

fran7 2011.04.04. 23:02:10

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Kistársaival végigbeszélte Heidegger lételméletét, s egy kicsit gyengének, kidolgozatlannak találták.

nosce 2011.04.04. 23:03:17

@Ayesha:
hát nem egy Béci kaliber a csákó, de még nem is ll junior:)

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 23:03:40

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Éva csak azért alkoholizál, mert én nem vagyok ott. Tudod mikor maradna neki egy korty is, ha 5. hónapja kéne néznem a Rácz családot. Ha drogot adnának be, arról is hamar leszokna. Egye fene, füstölni füstölhet.

MegLepke 2011.04.04. 23:04:23

@Lijiang: ebben teljesen igazad van:)

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 23:04:42

@nosce: Snoop így van rendben, ahogy van:)
Bécike csak szeretne legalább egy hangyafasznyit hasonlítani rá, Lesilackó szintén. Legalább anyagilag.

Lijiang 2011.04.04. 23:05:10

@Trevlovics: ha lenne fotó vagy film, már rég kint lenne valahol.

2011.04.04. 23:06:45

@Lijiang: nem beszélgetésről beszélek én sem, de valamikor azért összegezni kell, hogy mire jutottak. különben hogy a fenéből tudná a kedvenc páciens (jelen esetben éva), hogy minek van jelentősége, illetve, hogy minek MI a jelentősége az általa elmondottakból.

Egyébként meg azt hiszem, te említetted a pszichoanalízist, ahol idézem:

"A pszichoanalitikus helyzetre jellemző, hogy klasszikus pszichoanalízisben a páciens 3-5 alkalommal jár terápiás órákra, díványon fekszik és arra törekszik, hogy lehetőleg mindent kimondjon szabadon, ami eszébe jut. A terapeuta dolga, hogy segítsen tisztázni az összefüggéseket, és rálátást biztosítson a belső lelki folyamatokra. Mindez értelmezések formájában történik. A terapeuta észrevételei közül csak azok válnak érvényes és hatékony értelmezéssé, amelyben a páciens és az analitikus egyetért. Ezért a megértés folyamata fokozatosan, lépésről-lépésre halad, és természetes elemei az átmeneti elakadások. E feltételek alkotják az analitikus helyzetet, amelyben lehetővé válik a lelki tényezők feltárása. Más módszerrel ezek nem hozzáférhetőek a megfigyelés számára. A terápiás helyzetben fokozatosan megjelennek a páciens viselkedésének, életvezetésének, kapcsolatai sorsának ismétlődő elemei. Az analitikus segít megvilágítani ezeket a páciens számára, aki további gondolatokat, érzéseket adva hozzá finomítja, kiigazítja vagy elveti az értelmezéseket. Vagyis a pszichoanalízis a páciens és a pszichoanalitikus közös munkája, ezért feltétlenül szükséges a páciens aktív részvétele. "

www.psychoanalysis.hu/Pszichoanal%C3%ADzis/tabid/122/Default.aspx

inga tag 2011.04.04. 23:06:49

@Ancilla: egyszerűen beteg. olyan nehéz ezt felfogni. az elitélendő aki beengedte a villába. meg az olyan álszentek mint...

nosce 2011.04.04. 23:06:55

@Trevlovics:
"nem tudom, csak reménykedem, hogy tökös is tud lenni és azt csinálja amit évának, amit éva mindig is szeretett volna, naaagy nyilvánosságot :)"

Sztem már az tökös tett lesz Lacitól ha nem bóbiskol el a párbaján :), de tény igazán beledobhatná a cuccost a ventillátorba :)

Trevlovics 2011.04.04. 23:07:36

@Lijiang: ja szerintem sincs ilyesmi, csak a pletykák, ilyesmire gondolok, hogy kinek hányszor ment le kutyába egy kis szereplési lehetőségért, vagy kapcsolati tőkéért. node inkább nem találgatok, vagy kiderül, vagy nem :)

TapOut 2011.04.04. 23:07:49

@csicserierika: @csicserierika: na, nem akarom más izéjével a csalánt verni, szóval megpróbálom én, nem lesz olyan jó, nem vagyok egy Gee Halen, de még férfi sem :-)
- 2 számmal nagyobb férfipapucsban csattogni
- almát, csokit, bármit nagyra nyitott szájjal habzsolni
- ajándékra, meglepetésre fejhangon visitással egybekötött ugrálással reagálni
- mosogatószert, felmosót, konyharuhát MMKK félméteres körzeten belül tartani
- a "nullahuszonnégyben" kifejezést egy beszélgetés során minimum ötször elsütni néhány "egyfolytábankattogok" kiséretében.
Hirtelen ennyi, nem nevetés esetén lehet reklamálni, kártérités nem jár.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 23:08:18

mulatos.blog.hu/2010/12/10/vv_beka_villa_mulatos

baszki, milyen kincset találtam:D:D:D
emlékszik még rá valaki?

vitek 2011.04.04. 23:08:34

@Trevlovics: szerintem is jócskán vannak dolgok, és azt gondolom ezek ki is fognak derülni majd akkor, amikor ez az Rtlnek érdeke lesz. Most elég nagy Gigi ellenes kampányt folytattak, nem véletlenül, na ugyanígy Évával sem fognak kesztyűs kézzel bánni. Én azt gondolom, hogy a csatorna senkivel szemben sem lojális, és Évát is úgy fogják eldobni mint egy használt papirzsebkendőt, ha már nem lesz rá szükségük.
Gigi egyébként elég jól kezeli a dolgot szerencsére, és már sokkal pozitívabban írnak róla (www.valovilag.hu/cikk/361765), de Évában nem vagyok biztos, hogy állni tudja majd a sarat, sokkal labilisebb nő. Minél magasabbra mászik most, annál nagyobbat fog zuhanni szerintem.

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 23:08:52

A kommandós fázikázik, de nem megy a tűzhöz mert a füst irritálja az orrát. Ezt a túlélési hetet nem neki találták ki.

Albino Vernyul 2011.04.04. 23:09:24

@sogeking: Kicsit megterhelte a lelkemet ez a tegnapi RTL manipulacio, illetve a mai osszefoglalo.. Az a hidegseg, ahogy Eva eloadta, hogy veri at ezt lama kiscsajt, es hogy ez a szornyeteg tetszik egy csomo embernek, kiverte a biztositekot nalam..
Es atveszik a pszichologia alapjait is, arra utaltam az utolso mondattal..

sogeking 2011.04.04. 23:09:25

@Ayesha: igen, bírtam

ha jól emlékszem ő volt az, aki szerette szopogatni a barátnője lábujjait:)

vitek 2011.04.04. 23:10:53

@Lijiang: ilyesmikre gondolsz?
szexplaza.hu/wp-content/uploads/2010/12/bauko-evi-meztelen.jpg

Nem azért nem cikkeznek róla mert nincs miről, hanem azért mert nem állt érdekükben, ilyen a bulvár, ilyen az Rtl.

UTakeMe 2011.04.04. 23:11:18

@Ancilla: Nem , azt az adást tényleg nem láttam. Ezért is írtam, hogy abból, amit eddig láttam nekem ez jön le. De sajnos amikor megítéljük ezeket az embereket, csak arra támaszkodhatunk, amit látunk - illetve amit a szerkesztők látni engednek. Ki tudja, talán minden VV4 szereplő színész és baromi jól hozza a ráosztott szerepet... :D Mi meg megkajáljuk. De engem nagyon érdekel az emberi jellem, ezért is nézem, még akkor is ha "megcsinált" az egész.

Albino Vernyul 2011.04.04. 23:12:09

@Ayesha: Dozs, pia, sex, es kapcsolatok..:)

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 23:13:12

@sogeking: én annyira emlékszem h feszt mulatoztak a Vitkólacival meg kijárt az udvarra óbégatni, hogy MUCIKÁÁÁÁÁÁM.

TapOut 2011.04.04. 23:14:01

@Ayesha: te jó ég, ez volt a mucikázós figura! Egy idő után agybajt kaptam tőle, jobban, mint a picúrozástól.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 23:14:48

@TapOut: naaa:) sejtettem h valakinek beugrik:D

sogeking 2011.04.04. 23:16:13

@Ayesha: igen, de aztán Lacival valamin összezörrentek

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:
ebben a kérdésben egyetértek Liluval - csak játék

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.04. 23:16:21

@Trevlovics:

László fenyegetődzött, hogy kitálal Éváról. Nos, ha olyan ismereteket tálal ki, amit foglalkozása révén szerzett be vagy tud Éváról, és tényleg kitálal élő műsorban, akkor lőttek Laci karrierjének, soha senki nem alkalmazná többé a biztonsági cégét. Szóval valszeg csak nagy volt szája, vagy mehet koldulni...

Trevlovics 2011.04.04. 23:19:54

@sogeking: azért ez álszent hozzáállás, olyan, mintha pókereznénk, a szemben ülő srác látványosan elővenne egy ötödik ászt az ingujja alól, és mikor kérdőre vonjuk, akkor azt mondja, hogy nyugi, csak játék :)

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 23:21:02

na én megyek durmolni, gyerekek:)jó éjt mindekinek.

vitek 2011.04.04. 23:21:50

@UTakeMe: Na igen, nem mindegy mit látunk. Éva már a legelején állat módra viselkedett, Olivért lezsidózta, Gigiéket lecigányozta. Karácsonykor volt egy nagy veszekedése velük, azután pakolgatták rá a tesók a jeleket. Persze ha az előzményeket nem mutatják, akkor a néző gondolhatja azt hogy rászálltak Évára, pedig dehogy, oka van annak hogy ennyire nem bírja senki. Sokáig egyébként én sem értettem, kedveltem az Évát, az első párbajon neki szurkoltam. Aztán kicsit többet kezdtem el nézni, régebbi videókat is a youtube-ról, és leesett a tantusz.

sogeking 2011.04.04. 23:22:24

@Trevlovics: kifejthetem bővebben is: nekem se jobb, se rosszabb nem lesz, bárki nyer.

felmérgesíteni magam nem vagyok hajlandó miatta, amíg van benne olyan ami szórakoztat, addig nézem :)

Trevlovics 2011.04.04. 23:25:19

@sogeking: nem is részedről álszent, hanem a lilu nevű lény részéről, bocsánat, ha félreérthető voltam :)

pojaca 2011.04.04. 23:25:57

[onlájn] A tábori ágyakat nem szabad elmozdítaniuk, korábban letakarták fóliával az eső miatt, most bontogatják ki, némelyik beázott. Hogyhogy ilyen korán lefeküdni készülnek?

Trevlovics 2011.04.04. 23:26:02

@MÁRIA TERÉZIA: nem gondolnám, hogy a biztonsági céghez van köze.

Albino Vernyul 2011.04.04. 23:26:11

@UTakeMe: Stream.. Lelkes rajongok felveszik amit lehet, es feltoltik netre.. Vissza lehet nezni, es sokkal teljesebb embereket ismerhetsz meg, mint a manipulativ osszefoglalokbol..

nosce 2011.04.04. 23:30:17

@sogeking:
"ebben a kérdésben egyetértek Liluval - csak játék"

azért ez egy hülye szöveg, mert a foci is csak egy játék, és ott is van h belehalnak az emberek a hajtásba....

Lijiang 2011.04.04. 23:35:36

Zsuzsi osztja a Gigit a belevalóban, pontosan nem értem, lényege, hogy Gigi ocsmányul lefikázta Zsuzsit a háta mögött. nem békülnek.

közben rájöttem mi zavart legjobban a Gigiben: hideg, mint egy jégcsap.

lolperec 2011.04.04. 23:36:05

ejj, pedig aszittem a cigánjányt visszasmsezi a prakkeres tanyavilág XD

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.04. 23:38:06

@Trevlovics:

úgy értem, hogy valaki, aki biztonsági céggel akar vállalkozni és sok megbízást akar kapni, az nagyon rossz bizonyítványt állít ki magáról, ha sokat beszél intim belső dolgokról... vagy egyszerűen csak sokat beszél. Egy biztonsági cég emberének legfőbb erénye a hallgatás másokról és mások ügyeiről... a főzés rendben van, vagy a kungu fogások, de a többi néma csend, vagy megbukik... ki bízna meg ilyen emberben? illetve aki megbízna benne, az hülye és meg is érdemli...

Albino Vernyul 2011.04.04. 23:39:37

@MÁRIA TERÉZIA: Laci ezekben a korokben mozog.. Nem kell ceg, rakerdez par havernal, es omlik az info..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.04. 23:39:54

@vitek:

konkrétan kiváncsi vagyok hogy zsidózott és hogy cigányozott? nekem ez elkerülte a figyelmem...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.04. 23:41:15

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:

oké, csak az lenne a gond, ha a tévében mondjuk a párbajon előállna ilyen infókkal nagy nyilvánosság előtt, mert egy biztonsági embernek nem dolga ilyesmit közhírré tenni... akkor az illető kiállította a saját bizonyítványát, megbukott, mert nem tudott hallgatni...

Albino Vernyul 2011.04.04. 23:43:33

[Online.] Csirke combot sutnek nyilt tuzon.. Aniko/Laci egesz nap 1 szendvicset evett, csopog a nyaluk.. Faznak mint a csacsi.. Azon agyalnak, hogy is sussek meg, mert nem sul rendesen.. Aniko porog, ugytunik a feladat megint keretet adott neki, helyrebillent a nihilbol.. Most bogracsban, olajban kezdik el sutogetni a husit..

Trevlovics 2011.04.04. 23:44:15

@MÁRIA TERÉZIA: hát lackó nem egy pletykagép, sőt másról se nagyon beszél, úgy egyáltalán. ha nincs köze a munkájához, akkor nem hiszem hogy gond, sőt, úgy is fel lehet fogni, ha beszél a párbaján,hogy mindent megtesz a győzelemért, ugyanúgy ahogy a megbízójának meg fogja tenni. de ezek csak találgatások. engem érdekel mit tud.

egyébként most megy pont apokol het a kúlon, lázár lászló kiképzővel! :) épp megfojtotta müller attilát és bárdosi sándort :)

pojaca 2011.04.04. 23:44:15

[onlájn] A tűzhelyre/kályhára tett rácson grillezik a csirkecombokat. Anikó szerint olyan a hangulat, mint egy kirándulás.
---
Most a bográcsba teszik a húst, alá kis olajat, Béci fogja forgatni a sülő pipicombokat.

MegLepke 2011.04.04. 23:45:17

@MÁRIA TERÉZIA: szerintem ez nem gáz. Nem ok nélkül tenné. az üzleti életben sem hagyhatja a hitelrontást és a gecizést szó nélkül.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 23:46:15

@vitek: A cigányozás előzménye: Gigi nyakelvágást mutatott Évának, hogy nehogy kivigye Bélát. A "zsidózás" csak annyi volt, hogy Olivértől megkérdezte, hogy "zsidó vagy?". Ennyi! Később Olivér belátta, hogy túlreagálta a lárvázaással - ez régi történelmi érzékenységből ered - és bocsánatot kért Évától és azóta jóban vannak.

@Lijiang: Márki Zsuzsinak tökéletesen igaza van ebben, Gigi hárít, mint a vaddisznó!

sogeking 2011.04.04. 23:46:37

viszont kiélesíthetnék a kamerákat, mert nem tudom megkülönböztetni Lacit Anitól.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.04. 23:48:14

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Ha ezt megteszi, az óriási lebőgés lenne neki!

Lone Starr (törölt) 2011.04.04. 23:48:44

@Doubledecker: Azért működik Jézus filozófiája. :)
Változtassunk, amin tudunk változtatni, és fogadjuk el, amin nem tudunk változtatni. El kell érni, hogy ne dobjanak követ. Az a tulajdonság meg mindannyiunkban benne rejlik.
Röviden: optimizmus. Nem szabad magunk iránt aggódni, ez a jutalom is egyben.
Gandalf: Mi csak azt tudjuk eldönteni, hogy mihez kezdünk az idővel, ami megadatott számunkra.
Na, átmentem spirituálisba. :)

pojaca 2011.04.04. 23:49:40

@sogeking: Lacinak világosszürke kapucnis felsője van és nagy bendője :)

pojaca 2011.04.04. 23:51:20

@pojaca: Ja, és áll (mármint Laci) :)

Lone Starr (törölt) 2011.04.04. 23:51:45

@Doubledecker: A nem érettekkel meg ne foglalkozz. Magadnak kell megfelelned, senki másnak. MMKK. De ezt gondolom tudod. Érettnek lenni többféleképp lehet, amúgy is.

vitek 2011.04.04. 23:51:50

@MÁRIA TERÉZIA: Olivértől megkérdezte, hogy ugye te zsidó vagy? Ezután volt az az ominózus vita, amelyikben Olivér lepondrózta Évát. Gigiéknek karácsonykor szólt be, az anyjukat szidta és cigányozta (az édesanyjuk küldött nekik karácsonykor üzenetet), aztán őket is cigányozta többször is, de az Rtl rászólt és abbahagyta. Nagyon titkolja az Rtl ezt a dolgot, voltak fent a youtube-on felvételek, azokat mind leszedették, végül csak egy hangfelvétel maradt fent, az sem a durva fajtából, de azért itt is lehet hallani hogy lecigányozza őket (www.youtube.com/watch?v=VRg-7z1eRj4)

vitek 2011.04.04. 23:53:10

@Peter_Cs: amiről te beszélsz az mikor volt? (ez a nyakas dolog)

sogeking 2011.04.04. 23:54:07

megint egy kisgyereket ültettek a kameraszobába

pojaca 2011.04.04. 23:54:25

Most nézem, egymáshoz öltöztek: LBJ szürke felsőben, AÉA barna/sötétzöld/vagymilyenszín.

helyesbítés: Éva is felvett egy szürkét.

Lone Starr (törölt) 2011.04.04. 23:55:19

@vitek: Minnyá leszedik, most hogy szóltál. :)

pojaca 2011.04.04. 23:56:38

- Ez kurrrvajó lett - mondá Anikó az elkészült kajára.

Trevlovics 2011.04.04. 23:56:49

ez vicces ez a pokol hete, céllövészet van és közben ütik a fejüket és ordítanak a fülükbe, töltött pisztoly a kézben, bátor ember :)

az én rózsám vasutas 2011.04.04. 23:57:41

Ez már megint valami görög est. Magyar ember duci nőnek nem ad enni este hat után.

sogeking 2011.04.04. 23:59:12

@pojaca: rájöttem rá van írva a nevük a felsőre:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 00:01:35

@vitek:

namost megkérdezni valakitől, hogy ugye te zsidó vagy, még nem gond, a gond az lenne, hogy ezzel összekapcsolna rágalmakat, rossz dolgokat...

a cigányozás, amit rögtön lehurrogott Alek és helyére rakott, csak annyi volt, hogy Évát szisztematikusan boglyának hívta Béci, és erre reagált Éva, nem volt ott durva cigányozás... és rögtön be is látta, hogy ilyet nem szabad. Meg is ígérte, Aleknek, hogy nem mond ilyet többet.

Albino Vernyul 2011.04.05. 00:02:55

[Online]Na a csajok esznek, kurva finom.. Ani felfedezte, hogy valami folyik a husbol, Alek szerint ver, zsepivel felitatja, es tomi tovabb..
- Ize, szerintem enyhen nem sult at..;)
Azon agyalok, kit fognak ezek mutogati srteambe, ha Anit kigolyozzak..?!?- Ani bigmac-nak kepzeli, es javasoja, hogy a nagyobbakat sussek at jobban, mert kicsit nyers... Csak ne legyen salmonellas, mert akkor harangoznak..

2011.04.05. 00:04:32

@MÁRIA TERÉZIA: aztán rögtön még vagy háromszor kimondta.

Lijiang 2011.04.05. 00:06:14

Laci soványabban is husi volt. börtönőr feje van.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 00:06:42

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Be kellene vinni Márki Zsuzsit, alakítanának jó dolgokat Évával!

sogeking 2011.04.05. 00:07:51

nyers, véres, nyers....
köszönöm szépen, nagyon finom volt (Ani:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 00:09:48

@sogeking: fiatal koromban csak nyers húst szerettem enni...

Albino Vernyul 2011.04.05. 00:10:42

[Online] Aniko nem akarja megenni a nyers reszet, Alek meg megetetne vele.. Egyed meg Te.. De egyed meg, kell az neked.. Szemet vetett Beci paradicsomara.. Nem kapja meg..:) Eva a hero, O szerezte a probaval a csirket.. Most bort probal szerezni, hatha valaki nem szereti.. Mindenki felfal mindent, hoppon maradt..

Albino Vernyul 2011.04.05. 00:12:18

@sogeking: Ja, ahogy megkoszonte, megint kijott az 5 eves Aniko az ovibol..

vitek 2011.04.05. 00:13:10

@MÁRIA TERÉZIA: ja igen tudom Éva mindig csak reagál. Mások származását teljesen ártatlan módon firtatja, pusztán érdekességképpen, a cigányozás nem durva, már már barátságos, és mint legutóbb megtudtuk, MUSZÁJ volt leköpnie Jerzsit. Nem tudom, lehet így is látni persze, nekem ez az egész inkább a jelleméről árulkodik, nem másról, de te tudod. Sajnos durvább videókat nem tudok mutatni, mert mint mondtam, mind eltüntette az Rtl. Persze Gigiék így is beleköptek a levesükbe, mert a kiválasztáskor elmondták hogy az Évával való veszekedést, hogy lecigányozta őket, stb, és ez az utalás lement az élőben, viszont a videó maga ahol a veszekedés történt, nincs fent sehol. Elég durva, de persze ezt úgyse hiszi el aki nem akarja, a Ráczokat meg ugye nyugodtan lehet hazugnak tartani ha olyasmit mondanak ami nekünk nem tetszik. Hát ez van, ez az úgynevezett Való Világ, azt látsz amit látni akarsz, és amit akarnak hogy láss.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 00:14:04

@sogeking:

tizenéves koromba éjjel kisettenkedtem a jégszekrényhez és egészben nyerscsirkecombot ettem, de csontostól, semmi nem maradt utána... azt hiszem azért mert krónikus vashiányom volt...

Albino Vernyul 2011.04.05. 00:14:21

@Peter_Cs: Zsuzsi, akit narancs dobalasig hergelt Oli, most Oli legjobb fegyverhordozoja.. Penz, penz, penz.... Tenyle illik a lenyhez...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 00:15:58

@vitek: namost szerintem Éva köpése nem jutott el Jerzyig, mondjuk úgy hogy felé köpött, de Jerzy arcára már nem került belőle, mert messze volt, nem volt mit letörölgetnie, szerintem, csak mint gesztus volt csúnya, egyébként az ilyen tipusú köpködés a tehetetlenség kifejezője..

sogeking 2011.04.05. 00:16:00

@MÁRIA TERÉZIA: bár már fáradt vagyok, ezt azért nem hiszem el:)

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:
Aninál nehéz eldönteni, mikor mit gondol, mert senkinek nem nyílt meg igazán.

Albino Vernyul 2011.04.05. 00:16:22

@sogeking: Vak vagy, sotetben is kiszurom, alcahalo alatt.. Ani 50 kilo, Laci 1XX..:)

Albino Vernyul 2011.04.05. 00:18:59

Sult csirkecombbol csontleves.. Micsoda otletek, ezek ehesek...:)

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 00:19:13

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Az én módszerem jobb. A hangjukról is fel lehet őket ismerni.

sogeking 2011.04.05. 00:19:51

a kék doboz micsoda? nem bírom elolvasni

pojaca 2011.04.05. 00:21:58

[onlájn]
Sült csirkecomb csontjából húslevest főzni :) nem vagyok egy gasztrofenomén, de ez így járhatatlan szerintem :)

Szedjük fel a műfüvet, megsütjük - mondá Jerzy.
Megsütjük a csontot... bajom nem lesz tőle nem? - mondá Béci.

vitek 2011.04.05. 00:23:21

Egyébként ha kicsit keresgélsz a neten találsz beszámolókat, de a videók mindenhonnan eltűntek már.
Viszont itt van egy cikk amiben egyértelmű, hogy az általam belinkelt hangfelvétel nem a durva cigányozós veszekedést tartalmazza, hanem egy későbbi megjegyzés-tételt. Gondolom az is Éva jellemfejlődését mutatja, hogy többször is elköveti.

"Már a ValóVilág legutóbbi kiszavazásán is jelezte Gigi és Béci, hogy nem kívánnak tovább együtt élni Évával, amiért diszkriminatív megjegyzéseket tett a származásukra karácsonykor. Hogy pontosan mi hangzott el a veszekedéskor, nem derült ki, mert az RTL kivágta a jelenetet az esti összefoglalóból. Akkor azzal magyarázták, hogy a veszekedés egyrészt az ünnepi hangulat, másrészt a téma miatt nem került adásba.

Vasárnap ismét összetűzésbe került a három játékos. A Rácz testvérek ugyanis megelégelték, hogy nem kapnak segítséget Évától és Alekosztól, ezért durván kiosztották a lusta párost. A törtető lány szokásához híven teljesen kiborult, mindenkinek Gigit és Bécit szidta, mondván milyen alapon kérnek rajta számon bármit is. A lány dührohama később sem csillapodott, és amint az a Youtube-on kiszivárogtatott, az összefoglalóból kivágott felvételen hallható, rasszista jelzőkkel illette a Villa testvérpárját"
hirszerzo.hu/shake/20110110_valo_vilag_ciganyozas

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 00:24:11

@sogeking:

ez nem hitt kérdése, valaholmegvan a felvétel, nézz utána, felé köpött, és ez nyilván egy durva gesztus, de nem ért el jerzyig a köpés, egyébként nyilvánvalóan vonzódik legalábbis fizikailag jerzyhez, de türtőztetnie kellett magát, a köpés egyfajta "pótlék", az agresszió és a szex központunk határos egymással, és az egyik könnyen átmehet a másikba... Ha jerzy nem az idealizált szerelmet akarta volna üldözni a villában, csak valakit le akart volna fektetni, amit nyilván feladatba adtak neki, azért kerülhetett be mint pót-tag, szóval ha nem kezdi el ezt a nagy álszerelmet önmagát is megtévesztve, akkor ő is és gigi is sokkal jobban járt volna, felszabadultabbak lettek volna... jerzy mindenképpen...

sogeking 2011.04.05. 00:27:11

@MÁRIA TERÉZIA: a nyers csirkecombra válaszoltam:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 00:30:00

@vitek:

ami hülyeség, mert a ráczok azok tkp szerbek... csak magyarul úgy mondjuk a szerbeket, hogy ráczok, csak ezt valamiért kevesen tudják... mert a ráczoknak is sötét hajszínük van, sat sat...

Ugyanakkor Éva sokszor kijelentette, hogy az ideális férfi számára a Béci, mármint ő a legvonzóbb férfi, ezért ez a rasszozás nem egészen illik a képbe...
ez szerintem olyan blikkesen bulvárosan fel van tupirozva..

ami nem jelenti azt, hogy Éva pc lenne, nyilván még van tanulnivalója ezen a területen, lehet olyan családi háttérből jön, ahol ez volt a normális, de azért ezt ki lehet nőni, főleg, ha az ember odafigyel rá... úgy látom Oli és Alek már tesznek erről...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 00:32:04

@sogeking:

Anyám megtiltotta, mert hogy rettegett, hogy bajom lesz tőle, de nem lehetett leszoktatni, valamiért őrült vágy volt bennem a nyers csirkecomb iránt, és mondom, még a csontot is megettem, először kiszopogattam a velejét, aztán a csontot is elrágtam, semmi nem maradt belőle... most már nem csinálok ilyet ne izgulj...

vitek 2011.04.05. 00:32:56

@MÁRIA TERÉZIA: te figyelj és ezzel most mit akarsz mondani? Ebben a dologban teljesen lényegtelen, hogy hány csepp jutott konkrétan Jerzsire. Ha egy sem, akkor is gáz, érted? Mindenképpen Éva tiszteletlenségéről és rosszindulatáról árulkodik Jerzsivel szemben.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 00:35:32

@vitek:

mondom, nem sikerült leköpnie Jerzyt, csak felé köpött, de az egész abból a frusztrációból jött, hogy nem ő kapta meg Jerzyt, akit egyszer megpróbált elcsábítani a fürdőszobában, hanem Gigi...
szóval ez a köpés dolog olyan szimbolikusan van felhasználva és nyomatva örök érvként pl. Gigi által, aki ott volt, és pontosan tudja, hogy egy csepp se ért Jerzyig..

vitek 2011.04.05. 00:37:36

@MÁRIA TERÉZIA: te figyelj engem annyira nem érdekel hogy honnan származnak, pont ez a lényeg, hogy az egész történet nem róluk szól, hanem Éváról.

Na mindegy én abbahagyom, jó éjt mindenkinek.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 00:38:00

@vitek:

figyelj, egyszer nagyon feldühitett az egyik tesőm, nagyon értett hozzá, hogy dühítsen fel, ő nyugodt volt, de tudott olyanokat mondani nekem, hogy kihozott a sodromból és akkor én is köptem, de nem jutott el hozzá, szóval nem volt mit letörölnie, végül is magamat sikerült leköpnöm, Éva nem volt tisztességtelen, csak nem volt ura a helyzetnek, és a frusztráltsága így jött ki belőle, fel van fújva a dolog,a ami nem azt jelenti, hogy nem nehéz eset, vagy együtt lehetne élni vele, csak egyszerűen mértéken túl fel van fújva ez a köpés biznisz...

Albino Vernyul 2011.04.05. 00:41:01

@sogeking: Anikonal a testbeszedet, meg a mimikajat kell figyelni.. Elvileg elony lenne neki, hogy amator szinesz, de inkabb hatrany, mert mikor beszel valakivel, vagy hallgat valakit, folyamatosan lekoveti mimikaval/testbeszeddel amit gondol, es lathatoan.. Bela/Laci, sot meg Eva is az ellentete, Ok nagyon fegyelmezik a testbeszeduket, kiveve, ha Eva kiakad..

Jaaaaaaaaaj, megsutottek a csontot, es megeszik a sracok..:)

Trevlovics 2011.04.05. 00:41:16

@MÁRIA TERÉZIA: végülis olivért se találta el zsuzsika, meg az a török csavó se tudta rendesen eltalálni anno a pápát, úgye túlélte, szóval ezek, ahol nincs rendes találat, mind fel vannak fújva kissé

Albino Vernyul 2011.04.05. 00:44:21

@MÁRIA TERÉZIA: Eva sose ura a helyzetnek, csak ha hazudni kell..

Albino Vernyul 2011.04.05. 00:48:06

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Azzal gondod lenne, Lacinak csak egy van, de Anikonak van egy par..;)

sogeking 2011.04.05. 00:48:15

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: én el tudom képzelni, hogy amit kontrollálatlan mimikájának/testbeszédének gondolunk, az is tudatos :)

pl. a kisgyereki ént is ki-be tudja kapcsolni, vagy Alektól egyszer simizésre vágyik, máskor meg durván elküldi

sogeking 2011.04.05. 00:50:41

Ani versms-t kapott:)

dr. gernika 2011.04.05. 00:51:30

@Ayesha: Én emlékszem, amíg bent volt, bírtam is, de a kinti tevékenységéért már nem vállalok felelősséget. :)
Na annak volt csak sunyi nője, tuti hogy csalta idekint, de vezette az orránál fogva ezt a mamlaszt.

lamb79 2011.04.05. 00:53:15

Jó estét mindenkinek!

Érdekes párbaj volt ez. Rengeteg véleményt olvastam mindenfelé, nekem is lenne egy pár megjegyzésem.

Eloszor is, szerintem aki bárkinek a származására bármilyen negatív megjegyzést tesz, az saját magát minosíti. Ez vonatkozik a kommentelokre és a játékosokra is.

Mindkét játékos elkovetett orbitális hibákat. Éva stílusa, modora és megjegyzései egyértelmuen nem nevezhetoek példaértékunek, nem csoda hogy rengetegen nem szeretik ot. Gigi viszont nem értette ennek a játéknak a lényegét- neki az elején el kellett volna mondani az igazságot az erotikus munkáiról. Így a jókislányos imidzse teljesen hitelét vesztette már a játék elejétol fogva. Kifejezetten rosszul tette amikor a vesztesek szovegével jott "értéket képvisel". Ahogy régebben is, az emberek továbbra is a balhés rocksztárokat kedvelik akik egyutt oregszenek a kozonségukkel, értékekrol azután lehet majd beszélni hogy elobb átmentek a keservesen. Lásd Mick Jagger, Steven Tyler, John Lennon stb. Szerintem Gigi nem használta fel ezt az aduászt, pedig még nyert is volna.

Szerintem ez a párbaj egyfajta fopróbája volt egy Alekosz-Béci osszecsapásnak (amit valszeg csak a dontoben láthatunk majd). A retek utolsó felmérése alapján Alekosz még mindíg toronymagasan a legnépszerubb karaktere a VV4-nek, és a rajongói nem azt szeretnék látni hogy Alekosz egy héten keresztul le van konyulva mint a bili fule :) tételezzuk fel hogy a retek nem csalt, akkor Éva most jól taktikázott és megvívta a maga csatáját, gyozott.

Továbbra is úgy látom hogy ennek a csatának a legnagyobb gyoztese Alekosz és Béci; Béci valszeg eljut a dontoig, és Gigi nem fogja elole elszedni a szavazatokat. Alekosz viszont továbbra is csinálhatja a showt Évával az oldalán, aki akkor is ki fog mellette tartani hogyha már biztosan Alekosz a gyoztes. Neki ez reklám, erre tette fel az életét. Arról nem is beszélve hogy ez az utolsó esélye arra hogy ismert legyen/maradjon, 28 évesen már nem annyira konnyu. Azt viszont a javára kell írni hogy nem tétlenkedik vagy várja a sult galambot.

A manipuláció kétségtelen ebben az esetben; nekem azonban más teóriám van mint az átlagnak. Ha visszaolvassátok a kommenteket, nagyon sokan Évát gondolták gyoztesnek. Az én tippem 55-45 volt Éva javára, de szerintem a retek most direkt megfordította a számokat Gigi javára. Lássuk be, Gigi kb harmad annyit volt a képernyon mint Éva... Alekosz szavazótábora szavazott Évára, és miután valszeg tobben vannak, a reteknek jobban megérte az hogyha oket sms-eztetik mint a Béciék táborát. Nagyon egyszeru képlet (itt bújik ki belolem a kozgazdász suli amit sosem fejeztem be...), így lehet a legtobb pénzt csinálni.
Mindezek ellenére (és továbbra is ki kell hogy hangsúlyozzam, pártatlan vagyok!) Éva valószínuleg tényleg nyerte a párbajt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.05. 00:57:37

@lamb79: Éva Olivér mellett tanácsadóként Alekosz VV4 utáni músorában - ez is meglehet még!

Trevlovics 2011.04.05. 01:03:05

@Peter_Cs: leszámítva azt, hogy minimális időt kívánok évának képernyőn tartózkodást tekintve, elég hülyén jönne ki hogy mindenki szar lenne és ronda és csak át akar vágni alek, én vagyok neked az igazi, engem szeress csak, viszont dugni na azt nem fogunk.

Albino Vernyul 2011.04.05. 01:03:54

@sogeking: Van mikor tudatos, de folyamatosan nem lehet kontrollalni, marpedig nala folyamatosan mukodik a dolog, a hang/szemelyiseg valtasok is.. En akkor vigyaznek vele igazan, ha nem latszik rajta semmi..;)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 01:05:44

@lamb79:

igen nagyon furcsa volt, hogy Gigi vezetett, nem volt hihető, bár Éva nehezen szerethető, és Béci szavazóinak egy része biztos Giginek ment, de mégis, nem volt hihető ez az arány...

ha viszont átverte az rtl a közönséget, csak hogy szavazzanak, akkor ez előbb utóbb ki fog derülni, valaki el fogja pofázni a bentiek közül, és hát nem tudom, hogy ez nem számít e csalásnak, és akkor még perelni is lehetne az rtl-t, hogy megtévesztéssel jutott még több szavazópénzhez...

az elmélet ott sántit, hogyha tovább szavaz az Éva tábor, akkor még nagyobb kellett volna legyen a különbség a végire...

lamb79 2011.04.05. 01:05:55

@Peter_Cs:
Valószínuleg az egész négyes részt fog venni ebben a projektben- oszintén szólva én nem bánnám :)

Amúgy koszi szépen hogy feliratkoztál a másik YouTube csatornámra, remélém találtál rajta érdekes dolgokat!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 01:08:12

@Trevlovics:

azért van különbség egy kilőtt golyó meg egy eldobott narancs és a köpés között, ez utóbbi nem tud megsebesíteni, legfeljebb megalázó, már ha elé hozzád, ha nem, akkor csak folyton fel lehet hozni, mintha bántódásod esett volna tőle...

Albino Vernyul 2011.04.05. 01:10:51

[Online]Beci fazik.. Nagyon fazik... Az egerek kiragtak peldjet, vagy nem.. Neki a jobbik halozsak jutott, Lacinak a vekonyabb.. Van porttarto a halozsakon.. Azta-paszta... Hianyzik neki Gigi..

lamb79 2011.04.05. 01:12:43

@MÁRIA TERÉZIA:

Szerintem a retek a végét is befolyásolhatta- valszeg azért hogy a további pereket elkeruljék. Ezen felul a VV4 kozonsége mondott volna magáról értékítéletet hogyha Éva viselkedését favorizálták volna mondjuk 70-30 arányban... hiába szóltak volna a szavazatok inkáb Alekosznak, ezt nem engedhették meg. A legegyszerubben így lehetett ezt kivédeni, plusz a párbaj is, valljuk be, elég izgalmas volt így.

Ha létezik forgatókonyv (!), akkor aki ezt a részt írta, egy zseni volt, komolyan le a kalappal. Apró de kétségkívul hatásos otlet. Ha én lennék a retek igazgatója, akkor tutira neki adnám a finálé megírását.

Albino Vernyul 2011.04.05. 01:13:43

@MÁRIA TERÉZIA: A szandekra gondolt szerintem.. Mindegy mivel, kire, hogyan, a szandek szamit, mit akart tenni...

Trevlovics 2011.04.05. 01:24:16

@MÁRIA TERÉZIA: óriási különbség van valóban, de nem is arról szólt amit írtam, hogy ugyanaz a hatásuk, csak arra reagáltam, hogy azt sugalltad, hogy a szándék igazából nem olyan fontos, ha nem találunk célba. és hát dehogynem.

dr. gernika 2011.04.05. 01:28:45

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Így van. És Éva gyakran hangoztatja ezen túl is, hogy veszekedés alkalmával "csak bántani akartalak" "a legnagyobb fájdalmat akartam okozni..." CSAK??? Valami elképesztően rosszindulatú, és nem értem, hogy igazolhatja mindezt annyival, hogy csak magát adja. Meg hogy várhat bármilyen szintű jóindulatot cserébe. Mire fel? Tényleg remélem, hogy a srácok most elkezdik kicsinálni, bár félek, hogy most is csak a szájuk volt nagy. Már azzal, hogy csak szimplán ignorálják, sokat el tudnának érni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 01:28:55

@Trevlovics: el van túlozva!

egy részeg nő köpött egyet maga elé, és részegen kiabált, nem hiszem el, hogy ezt nem lehet a helyére tenni és ennyire fel kell fújni!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 01:30:34

Mindenesetre most a villa udvarán egy csomó múmia fekszik!

(szines hálózsákokban)

esik az eső, kemény lesz ez a hét... de folyton együtt kell lenniük, nagyon leszűkült a mozgásterük, nem tudnak elbújni egymás elől...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 01:35:48

@gernika:

úgy látom sokan vannak itt, akikben a hordaszellem érvényesül és jut hatalonmra... ural mindent... a közösség kiválasztotta Évát a "rossznak" és folyton őt csesztetik egy hordában. Saját rosszcselekedeteik nemlétezőek számukra, ők tökéletesek, mindenért Évát hibáztatják, és az az érdekes, hogy sokan itt is...

Éva nehéz természet, de alapjáraton nem rossz ember, csak szerintem volt neki egy nagyon nehéz gyerekkora és rengeteg rossz beidegződése van...

de egy túlélő túrán mégis őt választanám, mert teljesen át lehet látni rajta, ezért kiszámítható!

De mit lehet tudni Béciről vagy Laciról, vagy akár Anikóról? Semmit. nem mernék elveszni velük az őserdőben. Nem tudnék megbízni bennük.

Igaz, hogy Alek és Éva nem praktikus emberek, mégis őket választanám, mert legalább ki tudnám kalkulálni, hogy mikor mit lépnek.

TapOut 2011.04.05. 01:48:59

@MÁRIA TERÉZIA: figyelj, legyen Éva a legjobb barátod, állj elé, ha részegen köpködni kezd, menjél vele túlélő túrára, vagy bárhova, de ne próbáld már felróni másoknak, hogy a cselekedeitől undorodnak, nem tudják hova tenni és "felfújják" a dolgot.

Albino Vernyul 2011.04.05. 01:52:35

@MÁRIA TERÉZIA: En teljesen forditva, Laci/Bela/Aniko/Jerzy azok, akikre ra mernem bizni, hogy vedjek a hatam.. Eva lacsapna, es megenne, Alek meg eladna az emberevoknek..

TapOut 2011.04.05. 01:55:13

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: vagy eladna 2 szál cigiért.
Mármint Éva.

Albino Vernyul 2011.04.05. 02:13:46

@TapOut: 2 szal cigi+1 pohar bor..:)

Albino Vernyul 2011.04.05. 02:36:15

[Online] Hummmm.. Erdekes hangok hallatszottak... Hummmm...

Albino Vernyul 2011.04.05. 02:44:02

[Online] Csak az eso esik..:)

Albino Vernyul 2011.04.05. 03:51:40

[Online] Belat elnyelte a dezsa..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 06:44:43

@lamb79: Én ehhez a fejtegetéshez anyit tennék hozzá, hogy számomra is mehökkentő volt az eredmény, de mégsem tartom elképzelhetetlennek.

Gigi tényleg nem volt sokat a képernyőn, Éva viszont annál többet, rendkívül megosztó stílusban. Szerintem rengeteg, anti-Éva protest szavazat érkezett Gigire.

Fordítva szerintem talán kevésbé jellemző.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 06:47:04

Én változatlanul is azt szeretném, hogy Éva jusson el a döntőig. Komolyan!

Ott essen ki egy százalékkal.

dr. gernika 2011.04.05. 07:05:12

@MÁRIA TERÉZIA: Nehogymnár azt mondd nekem, hogy a hordaszellem miatt az a véleményem róla, ami, mer' ideges leszek.
Eh, inkább mégsem...

frea 2011.04.05. 07:32:21

@MÁRIA TERÉZIA: Nekem is gyanús volt ez a Jerzy gyerek, miért törülgeti az arcát, pedig te jól láttad, hogy el se érte a köpés!Ezt a hatásvadászt!Egyébként is, az a köpet csak szimbolikus volt./??????/Ez a mondatod tetszett a legjobban:csak egy részeg nő köpött. Ebben benne van minden.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 07:41:51

@Peter_Cs: Ugye tudod, hogy ezzel kívánhatod neki a legrosszabbat (az én javaslatom csak a második legrosszabb)?

frea 2011.04.05. 08:16:11

@Gee Halen: Maximális egyetértésem. Rendkívül bölcs nagypapám mondása, hogy a szegénységhez és a gazdagsághoz hallatlan intelligencia kell.A többi csak játék.

vitek 2011.04.05. 08:47:14

Jó reggelt, látom @MÁRIA TERÉZIA továbbra sem érti hogy mi a baj a köpéssel, a rosszindulattal, a szándékkal, de akkor ezt nem is magyarázom tovább mert látom hogy sokan mások megtették már (nagyon egyetértek velük!).

Viszont a szándékon kívül még egy dolog idetartozik (és ezt @Peter_Cs -nek is mondom): az hogy Éva feldúlt, vagy részeg, nem menti fel minden alól. A vicces az, hogy Éva szokta mondani, hogy Gigiből olyankor jön ki az igazi énje amikor kiakad és veszekszik, akkor ez ugyanez Évára nem igaz? Persze én ezzel nem értek egyet, szóval nem akarom azt mondani hogy nem számít hogy valamit felindult állapotban mondunk-e vagy sem, de az érvelés annyiban igaz, hogy csak az tud az emberből kijönni ami benne van. Akármennyire felidegesíthetsz, nem fogok cigányozni, egész egyszerűen azért mert egy deka rasszizmus nincs bennem. Nem lesz valaki attól rasszista, hogy ideges, maximum KIMUTATJA az egyébként bennelévő rasszizmusát. Ezt egyébként már csak az is mutatja, hogy Éva nemhogy nem bánta meg, de még többször is elkövette ezt, és gyanítom még többször elkövette volna ha nem szólnak rá hogy ezt nem kéne, elsősorban is azért mert a saját esélyeit rontja a játékban.

És végül, Éva ezeket a dolgokat nem bánja meg józanul sem. A köpést is a mai napig mentegeti, nem bánta meg egy cseppet sem, gyakorlatilag azt mondja hogy ugyanezt tenné ma is egy ilyen helyzetben (MUSZÁJ leköpnie). Akkor meg miről beszélünk? És légyszi ne gyertek a Jerzsitől való bocsánatkérésével, mert azt egy Alekosszal való találgatás előzte meg arról hogy ez a köpés vajon mennyire rontja az esélyeit és lehet hogy korrigálnia kéne, szóval a legkevésbé sem tartom őszintének, egy pillanatra sem beszélt arról hgoy vajon Jerzsinek ez hogy esett.

amit még megtehetsz 2011.04.05. 08:58:19

Kíváncsi vagyok mikor kerül elő Éva szexvideója amiből a neten keringő kép is van...

dr. gernika 2011.04.05. 09:04:09

@vitek: Rendesen megdolgozol a pénzedért, mindig olyanokat írsz, ami tetszik. :)

vitek 2011.04.05. 09:18:20

@gernika: jaja, igyekszem :)
Aztán ha a munkám minősége meggyőzné elek1-et és utalna a 14100488-83842149-13000003 számlaszámra, na az lenne az igazi.

foxglove (törölt) 2011.04.05. 09:19:43

@vitek: "Éva nemhogy nem bánta meg, de még többször is elkövette ezt,"
ezt nagyon jól látod, sőt továbbmegyek, tudatos fegyverként használja. Már a Bár 2.0-ban így tett, egészen konkrét eset van rá: az egyik játékosra kezdett el ilyen irányú megjegyzéseket tenni, aztán megszeppent, hogy ez nem lesz rá nézve előnyös, és leállt. Viszont jött a testvére és elmondta neki (ők ugye végig találkozhattak másokkal a műsor alatt), hogy "ez jó, ezt bírják, csináld" és onnantól kezdve szándékosan még rátett egy lapáttal.

amit még megtehetsz 2011.04.05. 09:25:26

@Gee Halen: Az lesz a talevíziózás történelmi pillanata! :DDD

amit még megtehetsz 2011.04.05. 09:28:24

@vitek: Ja, a párbaj után is megköszönte a szavazóknak hogy egy "magyar" lányra szavaztak vagy vmi ilyesmi. Tehát most is cigányozik, csak másképp.

foxglove (törölt) 2011.04.05. 09:37:26

@tojastobias: A magyar embereknek köszönte meg, hogy szavaztak.

dr. gernika 2011.04.05. 09:47:36

@foxglove: Ergo feltételezte, hogy Gigire csak a cigók szavaztak, és ennek hangot is adott. Tudatos volt ez.

foxglove (törölt) 2011.04.05. 09:51:24

@gernika: Én is gondolkodtam ezen, viszont talán ez most nem volt tudatos. Viszont tényleg úgy gondolom, hogy ez a hozzáállás általában véve Éva egyik, sőt legerősebb taktikája.

dr. gernika 2011.04.05. 09:59:50

@foxglove: Helyesbítek- ő komolyan így gondolja, max. odabent nem ad neki hangot, mert Alekosztól határozott elutasítást kapott. Viszont itt, a párbaj utáni eufóriában kijött belőle.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.05. 10:00:01

@lamb79: Igen, ez a teljes igazság !!!!!!
Nagyon egyet értek minden szavaddal. Nem volt ez olyan szoros, Éva Alekosz osok szavazataival simán nyerte ezt a párbajt. De ez valóban rosszul vette volna ki magát. Nincs is mit írni, vagy beszélni erről többet, nálad a teljes igazság.

Albino Vernyul 2011.04.05. 10:05:25

Eva egy nem is tudok szavakat talalni ra, hogy mi.. Egy vegleny.. Csak meg kell nezni amit Anikoval muvel.. Kb. 3 hete O kezdemenyzte, hogy "bekuljenek" ki, gyakorlatilag azota minden skrupulus nelkul a szemebe hazudik, hizeleg neki, amit akarunk, mikozbe a hata mogott elmondja mindennek.. Es ugye a legujabb projektje, megigeri kire szavaz, de atveri, masra rakja, es ugy, hogy kicsinalja vele.. Es akkor O az oszinte, meg meg mit tudom en, hogy mi, Aniko kozben le van Napraforgozva, Gigi kurvazva, meg hazugozva.. Es akkor van embereknek kepe, meg itt vedeni.. Nekem ettol fordul ki a gyomrom...

_most_ 2011.04.05. 10:05:58

@gernika: Nem kéne hülyeségeket belemagyarázni Éva viselkedésébe...

dr. gernika 2011.04.05. 10:09:07

@lami83: Éva eddigi magatartásának ismeretében ez nem hülyeség, hanem nagyon is logikus következtetés.

Trevlovics 2011.04.05. 10:12:12

az is érdekes volt a tegnapiban, mikor kaptak egy-egy órát, hogy beszéljenek valakivel a párbajról. éva alekosszal ment a nyugiba és azzal kezdett, kezdtek, hogy fröccsentek egy derekast a gigi jerzsi kapcsolatról, hogy az mekkora undorító kamu, aztán éva ugrott és már anikó ellen ásott, megígértette alekosszal,hogy soha nem bízik meg benne, nem engedi közel magához, stb... ne legyünk naivak, nem alekosznak akart ezzel jót, hanem anikónak rosszat :) éva néha már szinte betegesen féltékeny volt rá. sajnálom kicsit, hogy ezeket a jeleneteket nem vetítik le a bentieknek, nem is igazán értem, mióta ilyen szemérmes a "csatorna" :) anikó tegnap kesergett, hogy gigi kiesésével eltűnt a szeme előtt lebegő cél, legalább kapna egy újat. biztos jól esne neki, ha kiejtené az ellene elég hosszan és keményen dolgozó, eszközökben nem válogató aknamunkás évát

_most_ 2011.04.05. 10:12:31

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Alekosz és Éva nem bízik Anikóban, erre szerintem meg van az okuk. Anikó is csak taktikából akarja Jerzy-re rakatni, őt gondolja a leggyengébbnek.

Trevlovics 2011.04.05. 10:16:37

nem akarok nagy felzúdulást kelteni meg személyeskedni se, de nekem az, hogy valaki évát védi meg normálisnak látja, egy az egyben a Szondi-tesztet juttatja eszembe, nem akarnám kifejteni, de aki tudja mirúl van szó, gyakorlatilag tisztában van nem csak az éváról alkotott, de az éva rajongókkal kapcsolatos véleményemről is :)

Albino Vernyul 2011.04.05. 10:16:44

@Ari11: Ezt a parbajt Eva elvesztette.. Az RTL nyerte meg neki.. Lehet felremagyarazni, aki picit is ismeri a szavazasok lelektanat, annak egyertelmu mi tortent.. Homokba dughatjatok a fejeteket, elcsendesithetitek vele a lelkiismereteteket, de a teny az teny, az oszinteseg veglenye csak manipulacionak kosznhetoen kerult vissza.. Az RTL egy esetben tudna ezt helyrehozni, ha miutan leszavaztak, kozolne, hogy megszunik a vedettseg, azt visz ki a kivalasztott, akit akar.. Megneznem az oszinteseg veglenyenek fejet...

amit még megtehetsz 2011.04.05. 10:17:30

@Trevlovics: Ja, de ez nem erősítené Éva "énilyenvagyokőszintenagyszájú" imidzsét...
A lényeg hogy a nézőknek sulykolni kell a dolgokat.

Albino Vernyul 2011.04.05. 10:21:55

@lami83: Leszarom kiben biznak, foleg mikor bennuk nem lehet.. Ez akkor se modszer.. Aniko/Jerzy kozott az eleje ota megvan a front, mindketto nyiltan nem szereti a masikat, es mindegyik tudja, hogy O a masik celpontja, ki is mondtak tobbszor..

frea 2011.04.05. 10:23:08

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: A pofátlanság teteje az, hogy ő gondolja magát őszintének. Lövése nincs az emberi normákról. Bár nem ettem még a pozitív érzéseket sugalló csokitortából, ezt a szerencsétlen lényt utálni sem tudom, ahhoz kéne benne valami emberinek is lenni. Gusztustalan, szakadt tyúk.

dr. gernika 2011.04.05. 10:24:38

@Trevlovics: Höhö, nem kell kifejteni, elég megnézni egy Nekedvalót. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 10:30:56

Ja, igen. Amit mutattak tegnap a Fókuszban, hogy Éva eufóriájában megköszönte a "magyar embereknek" - először nem is tudtam hova tenni.

Aztán eszembe jutott ez a cigányozós történet, majd az egész Velvet kommentáradat :D

Hihetetlen, hogy egy csomó ember inkább Évát nézné, csak azért mert Gigi (szerintük) "büdöscigányK". Az agyam eldobom. És ezt Éva is tudja és rá is játszik.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 10:32:18

@Gee Halen: Amúgy kiváncsian várom hogy folytatja Béci ellen ugyanezt. Ő lesz a "lopósC"?

Albino Vernyul 2011.04.05. 10:32:54

@Trevlovics: Igen, Lacinak... Erre is megkapta az oszinteseg veglenyetol, hogy megint sundorog.. Mikozben Lacival folyamatosan beszelgetnek, semmi kirivo nem volt benne.. De az is erdekes, hogy Aniko a szokasos noi rivalizalast ecsetelte Lacinak, de en nem hallottam se osszefoglaloban, se streamen, hogy passziobol kopkodott volna ra a hata mogott.. Volt mikor "osszevesztek", akkor panaszkodott ra, de semmi mas.. Inkabb beleallt a feladatokba, es megprobalta megverni, vagy sikerult, vagy nem.. Ez is elintezesi modszer (a pozitiv), csak eszre se veszik egyesek, hogy ezt igy is lehet..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.05. 10:33:34

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Nem értem miről beszélsz, csak röhögök ezen, mert mindenki kibeszéli a másikat a háta mögött. Vagyis nem kibeszélésnek szánják, csak megbeszélésnek. Laci is, Béci is, szóval mindegyik. Ők is egymás szemére vetik, meg az itt írok is. Pedig ez természetes dolog, ráadásul mindegyik lakó ezt csinálja. Kivétel nélkül.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 10:34:58

@Gee Halen: Ja, amúgy az indexes hogyvolt címek emélkeim szerint két-három alkalommal ilyenek voltak, hogy "VV Béci megint lopott" - amikor szivatták a "kertlakókat" poénból.

Trevlovics 2011.04.05. 10:39:05

@Gee Halen: jó, hát az index címeket hagyjuk, nem érdemes foglalkozni velük, kinn árulnak ők is a piacon óbégatva. mondjuk látsz egy ilyent, hogy "saját magát szopogatta a férfivá lett exapáca", aztán beleolvasol és kiderül, hogy apácák előadtak egy vidám kis színdarabot beteg gyerekeknek, ahol az egyik apáca játszotta a kovbojt akit megmart a csörgőkígyó és ki kellett szívnia a karján levő sebet, hogy meggyógyuljon.

_most_ 2011.04.05. 10:45:55

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Ja, igen Anikó mondott már sok mindent, de nem lepődnék meg, ha két nap múlva már szerelmes lenne Jerzybe :)

vitek 2011.04.05. 10:47:47

@Ari11: ket dolog:

1. Eva tudatosan, rosszindulatuan hazudik. A konkret esetben azert hogy felrevezesse Anikot. Ez nem ugyanaz mint konfliktuskerulonek lenni, es ezert nem mondani ki nehany dolgot hangosan a szemedbe.

2. Hogyan egyeztetheto ossze ez a viselkedes szerinted az "oszinte vagyok" felkialtassal?

_most_ 2011.04.05. 10:51:52

@vitek: Lol, ha Éva kibeszél valakit, akkor rossz indulatúan hazudik, ha másvalaki, akkor csak konfliktuskerülő.
Örülök, hogy nem vagy elfogult.

Albino Vernyul 2011.04.05. 10:56:02

@Ari11: Persze, de Eva ezt extremen csinalja.. 2 percen belul Anionak kepes eloadni, hogy milyen jo szive van, meg a tobbi, fordul egyet, es mar Alakosznak kigyozza, napraforgozza.. Ha a 10. szomszed dumal rolad, az mas, mintha egy "baratnak" hitt valaki..

bigél 2011.04.05. 10:57:26

@lami83: szerintem ebben az esetben nem annyira a kibeszélésről volt szó, hanem arról, hogy megígért valamit szemtől-szemben Anikónak, aztán Alekosszal gyakorlatilag megbeszélik, hogy átejtik (Éva mégsem tartja magát az ígéretéhez). Őszinteség rulez.
Amúgy nekem személy szerint semmi bajom az ilyen taktikákkal, erre való ez a játék, de akkor ne állítsuk már piedesztálra, mint az őszinteség mintapéldányát.

vitek 2011.04.05. 11:01:52

@lami83: megint kiforgatod a szavaimat. Nem azt mondtam, hogyha UGYANAZT Eva csinalja akkor az ilyen, ha meg mas akkor olyan, hanem azt hogy Eva MAST csinal. Tenyleg nem latod a kulonbseget a konfliktuskerules es a rosszindulatu hazugsag kozott? vagy ha igen, tenyleg ugy gondolod hogy Evara inkabb az elobbi jellemzo es nem az utobbi?

bigél 2011.04.05. 11:04:19

A másik pedig, hogy gyakran vetik bizonyos játékosok szemére, hogy nem mutatnak semmit, vagy pedig - lásd Gigi esete - mást mutat a párbajon, mint amit a házban. Ebből aztán levonják a következtetést, hogy nem önmagukat adják. Nem ismerem személyesen egyik játékost sem, úgyhogy fogalmam nincs ki milyen valójában, ki mennyit taktikázik és mikor. De! Úgy gondolom, hogy az emberek jelentős része nem egysíkú, különböző helyzetekben egészen másképp viselkedik, pl. éles helyzetek az akár még nyugodtabb, konfliktuskerülőbb emberekből is előhozhatják az "állatot".
Érdekes példa volt az, amit tegnap este hozott fel valaki, hogy Gigi egy táncos kolléganője szerint tök rendetlen, így hiteltelen, hogy bent mindig takarít.
Rögtön eszembe jutott a saját példám, lakásom vs. munkahelyem. :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.05. 11:04:33

Nem akarok veled vitázni, de ez a barát szöveg, háááát egy ilyen játékban egyiksem tekinti a másikat igazi barátnak. Verseny, sok pénzért persze, hogy savazzák egymást. Szerintem havi fizetést is kapnak, abban is lehetnek extrák, ha csinál valamelyik valamit amit az RTL érdekesnek tart. Ezekről nekünk fogalmunk nincs, mit miért tesznek néha. Mit kérnek, tőlük a riport szobában.
Ezért nem bántom egyiket sem, mert sereg dolog manipulálva van. Még ők sem mondják el ha kijönnek. A nagy szerelemért Jerzsivel, is lehet, hogy hozott + pénzt. Ez az ő dolguk, és ők tudják mit miért csinálnak. Mi meg itt pszicho mókuskódunk : )) Ez a célja RTL nek, meg is kapja, forog a neve rendesen.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 11:05:51

Azért azt megnézem, ha az RTL úgy látja, hogy Évának ki kell esnie, akkor a kisfilmekben berakják az ilyen intrikáit:

"AZNEMISÚGYVOLT!!!!" :D

frea 2011.04.05. 11:06:21

Gyöngyszem a Faceról:Szavazzatok Évára, aki megmutatta, milyen egy nő a való életben!

Trevlovics 2011.04.05. 11:11:09

@Gee Halen: igenmerfelidegesítettaizé tudood?

frea 2011.04.05. 11:11:31

Éva után vágyakozók, ne féljetek, jön az utánpótlás!Iszik, köp, üvölt, hempereg, ápolatlan, de kis szerencsével fiatalabb, mint a prototipus.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 11:12:52

@frea:

A feleségem eddig sunyi módon rejtegette a való énjét. Hazamegyek, és ráüvöltök, hogy "VIGYÁZZ!"

bigél 2011.04.05. 11:13:08

@frea: hát igen, lehetne mutogatni, mint az elsárkányosodás (amit annyira szeretnek mondogatni a férfiak) folyamatában egészen előrehaladt egyedet. Pedig még nem is házas. :)
Amúgy engem egészen megdöbbent ez a nő és mély önkritikára késztet. Sajnos egyszer-kétszer az életben volt már kitörésem nekem is (na jó, nem nagyközönség és kamerák előtt, hanem otthon édes kettesben), nem mondom, hogy megközelítettem a mestert, de azért ott voltam a pályán. Már utána szégyelltem a dolgot, de így kívülről látni, hogy milyen is ez ... Húzós!

frea 2011.04.05. 11:20:15

@Gee Halen: Jól teszed, légy résen!Milyen ügyesen álcázta magát eddig!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.05. 11:21:25

@frea: Örülök, hogy innentől az őszinteség szobra lesz majd. Büszke leszek rá.

frea 2011.04.05. 11:28:35

@bigél: Hazudik, aki azt mondja, sosem szakadt el a cérnája. Általában akkor üvölt az ember, ha tehetetlen, ha nincs igaza, és nincs észérve.Aztán illik magunkban kiértékelni a szitut, konzekvenciát levonni, és tanulni az esetből, és másképp kezelni a dolgokat. Teljesen rendben van, ezt hívják fejlődésnek. Baj csak ott van, ahol elintézik egy ilyen vagyokkal.

frea 2011.04.05. 11:29:23

@Gee Halen: Ezt szerintem el is várná..

Trevlovics 2011.04.05. 11:30:25

@frea: és ott tetőzik, ahol erre még pozitív (legalábbis általa vélten) megerősítést is kap

Albino Vernyul 2011.04.05. 11:31:03

@lami83: Mikor mondja, komolyan gondolja...:) Ha az erzelmeiben megbantjak, akkor egybol reagal, pl. Evat is face to face legyokerezte, mikor beszolt neki.. Csak az a hibaja, hogy alapvetoen konfliktus kerulo, ami nem baj, csak nem ebben a mertekben.. Igy nem viseli el a folyamatos feszultseget (harag tartas), inkabb ujra nyit.. Ha meg pozitiv inplzusokat kap, akkor azt hiszi, a masik is az O ertekei szerint viszonyul hozza, meg a korabbi tapasztalatai elenere is.. Ezert tudta manipulalni/megvezetni Oli, most meg Eva/Alekosz..
Arra meg varhatsz, hogy Jerzybe beleszerelmsedik, jeleneg olyan gatat epitettek fel benne, a Napraforgozassal, hogy ha Laci terden allva kerne meg a kezet, akkor is elszaladna, csak nehogy ezt is raverjek...:)

bigél 2011.04.05. 11:44:28

@frea: így van. De ettől függetlenül érdekes (és tulképp hasznos) látni, hogy én is tudok/tudtam ilyen (majdnem ilyen) lenni.

Érdekes módon Anikóban is felfedezek néha olyan vonásokat, amik nagyon jellemzőek rám (csak most már nem mutatom ki), amit az igazságtalanság és a tehetetlenség elegye hoz ki belőlem.
Korábban én is gyakran elsírtam magam, sajnos ez akár suliban, munkahelyen is megtörtént, ma már csak belül emésztem magam, de ez sem jobb.

frea 2011.04.05. 11:45:46

@Trevlovics: Alkalmad nincs egy ilyennel értelmesen beszélni. Leüvölti a fejedet, inkább elkerülik. Ezt persze erőnek hiszi, és tovább tombol. Egy emberrel nem üvöltött, az Olivérrel, igaz, az üvöltött vele olyan gusztustalan módon, mint ő szokott másokkal. Ott megrettent az erősebb kutyától, és lapított, mint sz.r a fűben. Könnyes szemmel csak annyit rebegett:így nem beszélünk egy emberrel!El lehetne hallgattatni, de ahhoz egy hasonló mentalitású, erősebb mocsok kéne.

bigél 2011.04.05. 11:51:38

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:
A nyitás önmagában véve nem problémás, sőt. Azt pedig majd megtanulja, hogy azért ilyen helyzetekben nem árt fenntartásokkal kezelni a dolgokat, nem kell rögtön készpénznek venni mindent, de azért meg kell adni a lehetőséget. Fiatal még, van ideje erre. Persze a játék szempontjából jobb lenne, ha már most tudná, de éppen ez a bája.

Én kicsit irigylem is a naivitását.

(Már ha tényleg ilyen és nem vagyunk mindannyian jól átejtve. De ezt senkinél nem tudhatjuk.)

frea 2011.04.05. 12:02:56

@bigél: Ha tisztázod a dolgokat, akár csak magadban is, nem fog bántani. Sokszor gyávaságból nem lépünk, és ártunk magunknak. Imádom az állatokat, de minden hírnél, ami a kínzásukról szólt kirohantam a szobából, vagy becsuktam az újságot. A dolog persze bántott tovább, és létezett tőlem függetlenül. Rájöttem, ha homokba dugom a fejem, és nem teszek semmit, semmivel nem vagyok jobb a közönyösök ezreivel. Azóta felvettem a kapcsolatot az állatmentőkkel, sokszor vagyok szomorú attól, amit "emberek" művelnek hű társaikkal, de igyekszem minél többet segíteni, és a tőlem telhetőt megtenni.A szőnyeg alá seprés semmit nem old meg, szembe kell nézni a dolgokkal.

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 12:03:25

Eltűntek a te kit választanál gyerekeid anyjának Gigit vagy Évát típusú bejegyzések. Egyfelöl érthető, most hogy szabad a topmodell veszélyes kockáztatni, mi van ha igent mond? Viszont sajnálatos is, mert komoly érv volt Gigi mellett, jókat lehetett rajta röhögni.

fran7 2011.04.05. 12:08:59

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Azért szerencsére a valós életben nincs ilyen választás, vagy ha van, akkor irány a valamelyik olajfurótorony, mintsem bármelyiket válasszad.

Albino Vernyul 2011.04.05. 12:09:50

@Ari11: Az RTL-es szerzodesekrol nincs adat, szoval ebbe nem tudunk belemenni..
Fogj egy ilyen tipusu csajt, kisvarosbol, olyan csaladi hatterel, s barati korrel, ami neki van, dobd be egy ilyen kornyezetbe, az ordas capak koze, es ezt fogod latni, amit latsz.. Ez tenyleg azt hitte, hogy ott bent lehetnek baratsagok.. Mar felfogta, hogy nem igazan, de az alap szocializacioja meg mindig mast diktal..

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 12:18:18

Az egyik éjjeli videón Éva és Alek megegyezett, legközelebb Bécire rakják a jelet. Éva ezt most szemrebbenés nélkül meg is teheti, Alek se beszél szakmai kérdésekben feleslegesen a levegőbe. Ha lejátszuk a jelrakást elméletben, holtverseny után a védett Éva fog dönteni kit küld párbajra. Benne van erősen, hogy Ráczland újabb sms áradatra kényszerül. Abban is reménykedhetünk 51:49-es állásnál érkeznek a stúdióba.

dr. gernika 2011.04.05. 12:18:53

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Mondjuk azt, hogy Gigi elfordult tőle, annak köszönheti, hogy rámozdult Bécire, nem? Nem néztem akkoriban, csak az összefoglalóban láttam, mennyire kiborult ettől, de gondolhatta volna...

Albino Vernyul 2011.04.05. 12:21:01

@bigél: Folyamatosan nem lehet jatszani a "hulyet"..:) Streamet nezve, meg jobban kijonek ezek a vonasai.. A sajat kornyezeteben valoszinuleg kilog az atlag eletviteluek sorabol, de ott bent a villaban, ordas gladiatorok is vannak, hozzajuk ovodas.. Mint Tordas a falusiak kozul, csak Aniko mas modon..;)

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 12:23:17

@fran7: Nekem mindkettő kéne. Jó ha van legalább egy Gigi itthon a konyhában, Éva meg remekül lerendezné a vitás kérdéseket a szomszédokkal. De a másik négyet is tudnám alkalmazni. Alekot az Isten is közös képviselőnek teremtette.

Albino Vernyul 2011.04.05. 12:25:03

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Igen, hogy kivigye Anikot, es Bela Eva elol eltakaritsa.. Elotte Anikoval ugy egyeztek meg, hogy Jerezyre rakja, de most nem szol neki, hogy nem..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.05. 12:29:39

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:
Az RTL Mindent tudott Éváról a Bár című sorozatból mindent, érted !!Még a különlegesen nehéz stílusát is. Még is őt vitték be. Gigi ről is mindent tudott, a legapróbb részletekig. Meg is egyezhettek vele, hogy napi szinten felhoznak az újságok mindent. Simán bele is ment. Aláírta a szerződést, most meg megy a nagy fenyegetés, közben meg pörög a médiában, reggeltől estig. Eddig nem voltak testvérpárok a vv-ék ben.Őket személyesen ismerték az RTL nél. Naná ,hogy bele ment Gigi, valóban kellett a pénz a családnak. Jól tette, de most ne csináljatok már szentet belőle. Annyira boldog, elég csak ránézni, hogy élvezi a riportokat, a média figyelmét. Pörög, forog, erre vágyott.

Albino Vernyul 2011.04.05. 12:32:22

@gernika: Nem.. Beittak, akkor vallott szerelmet Belanak.. Aztan nem folytatodott a dolog... Mikor a Zsofi kieses, es Olis affer volt, akkor senki nem tudta ki mit csinal, jel rakasok is voltak, aztan szepen bemeveredtek a blokkok...

fran7 2011.04.05. 12:32:35

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ízlések és pofonok különböznek. De így jó.

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 12:38:48

@Ari11: Nem sokáig fog pörögni, készül perek ezreire. Pedig várja vissza a modellszakma, a tánciskola és 16ezer forintnyi vetőmag a szoba sarkában. A bíróságra járás sok párizsi 300eurós fehérnemű bemutatót (ez nagyon tetszik) fog lemondásra kényszeríteni.

lac64 2011.04.05. 12:39:01

@gernika: A "rámozdulásból" nem volt probléma. Ani kicsit beivott, szerelmet vallott Bécinek, aki finoman lekoptatta. Másnap már Ani is szégyelte magát miatta.
Konfliktusuk Zsófi párbaja előtt lett, amikor Zsófi meghülyült, emiatt az akkor 5-ös tagjai be-beszóltak egymásnak, Ani meg Olivérrel kezdett emiatt jóban lenni (Olivér vigasztalta állandóan). Ezután kapta az ominózus pénzfeldobásos jelet (Gigi pénzfeldobással döntött elmondása szerint Ani és Éva között)

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 12:39:29

Sziasztok kommentlakók:)

Bélátok tegnap rémisztő hatással volt a bioritmusomra.
Nem ez az első eset, hogy azt gondolom, félnék tőle IRL...

dr. gernika 2011.04.05. 12:39:30

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: De nem a szerelemvallás után rakott rá Gigi? Mert ez így érthető lenne, amúgy nem.

az én rózsám vasutas 2011.04.05. 12:40:06

@fran7: Nem tehetek róla. Nekem az olajmunkások nem jönnek be.

Peter Blau 2011.04.05. 12:48:13

Laci meg a Béci, két idétlen pukkancs :-D Főleg Laci, a nagy kommandós, milyen mérges kis pukkancs kisfiú ahogy gyűlölködik és fenyegetőzik :-D Ezek nem felnőtt emberek :-D

frea 2011.04.05. 12:51:57

@Ayesha: Szia!Én az Olivertől, Évától, Szandrától és az Alkoholosztól félnék. Ezek üvöltöttek, részegen csesztettek, és oltári szemétségeket mondtak. De ki mondta neked, hogy Béci szent, semmin nem fog kiborulni, mindennek tapsikolni fog, és mindent köteles eltűrni?

dr. gernika 2011.04.05. 12:53:17

@lac64: Hm. Nem lehet, hogy Gigi azért mégiscsak elkezdett tartani attól, hogy bekavarhat, vagy nem tetszett neki, hogy foglalt pasikhoz közeledik, és ezt elfojtotta, de azért rárakott?
Mert ahhoz képest, hogy nem volt belőle probléma, azóta is felemlegetik neki időről időre.

ZSófi hogy hülyült meg?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.05. 12:55:44

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Na végre valaki aki érti ezt az egész szart.
Megcsinálta az RTL- így, ez van. Lehet nézni, szórakozni rajta. Mint én, csak legalább tudja már mindenki, hogy ez nem egy valóság show. Az nem így nézne ki, gondolok itt arra, hogy este is bámulhatjuk a nagy semmit : )).
Ez egy szórakoztató műsor. Mindenki havi fizetést kap. Azért gondolták Gigit áll szentnek a nézők, mert még egy gyerek, és nem sikerült túl jól a játéka.Meg lehetett érezni,hogy neki ez a feladata. Ahogy Éva sem lehet ekkora kretén, az de nem ennyire, ez a szerepe.Ennyi és nem több.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 12:56:22

@frea: egyáltalán nem mondtam olyant, hogy mindent tűrjön, satöbbi.
Látsz valahol ilyen megszólalást tőlem? Pusztán közöltem a véleményemet.
Én a kiabálóktól kevésbé rémülök meg, mint a szemmel verőktől. (amelyik kutya ugat, tudod) Szóval aki gyűlöl és meg szeretne félemlíteni, hasonló módszerrel célt érhet.:)

@Peter Blau: Laci szót sem érdemel számomra...viszont kétségtelen, hogy nem illik ő ide, majmot csinál magából, ahogyan valamelyik barátja (sporttársa) nyilatkozta róla.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 12:57:19

@gernika: Zsófi még az anyukája pocakjában elkezdte a folyamatot.:)

Albino Vernyul 2011.04.05. 12:59:27

@Ari11: Persze hogy tudnak majdnem mindent.. Csaladi, parkapcsolati, anyagi hatter, pszichologiai profil, stb.. Es mindegyiknek volt celja, hogy bement.. De abba biztos vagyok, hogy ilyen tipusu lejarato kampanyokba nem egyeztek bele, ami Gigi ellen is ment.. Amugy nem csinalunk belole szentet, de ha csak a mocskolodas megy erdemtelenul, akkor azert szolni illik..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.05. 13:03:45

Legalább 2-millió ember ezt nézi, miközben az Alkotmányunkból kiakarják hagyni, a lakhatási, és munkához való jogot.Ezen nem vitázik senki, de a villán igen : ) . Pontosan meg volt beszélve Gigivel, hogy mindent megfognak írni. Nem is akarok erről többet itt írni. Mindenki azt hisz amit akar.

Ayesha (törölt) 2011.04.05. 13:05:22

@Ari11: mivel megvonták tőlem a munkához való jogomat, ezzel a baromsággal (is)próbálom levezetni a feszültséget.:D

Trevlovics 2011.04.05. 13:06:56

@Ari11: ez nagyon komoly! :D most ugye arra akarsz utalni, hogy azok az emberek, akik amúgy alkotmánytervezetet olvasgatnának, helyette nézik a vv-t? :)

dr. gernika 2011.04.05. 13:10:49

@Ayesha: Ez nyilvánvaló, de most arra a konfliktusra gondoltam, ami nekem kimaradt. :)

@Trevlovics: :D

Albino Vernyul 2011.04.05. 13:17:14

@gernika: Joban voltak Anikoval, es a parbaja elott nagyjabol ket nappal mezakkant.. Valoszinuleg abbol jott, hogy Anikonak par dologban mas elkepzelesei voltak, mint Belanak, ebbol beszologatasok lettek, ilyenkor jott az Ani besertodik projekt, erre Oli ratelepedett, hogy megbontsa oket, es vigasztalta, ez meg exkalalodott meg tobb veszekedesse, arulozassa, megbeszeltek, hogy egyutt alszank, de Zsofi bekuldte a cuccait a pihi szobabol szo nelkul, mikor ment megbeszelni, hogy mi van, meg kidobta, aztan azthiszem ugy volt, hogy O mondja a kortes beszedet, Zsofi lecserelte, ilyenkor mindig zakkanas, Oli meg ott termett patyolgatni.. Ebbol lett a romanc, mikor Oli elvesztette a kontrollt, es Oli futasa hazaig.. Nyaaa roviden ennyi..

rianna 2011.04.05. 13:19:25

sziasztok,
Nekem 3 nap kimaradt, elég sok időbe tellett, míg minden kommentet visszaolvastam :)
Egyedül Éva hendergőzését néztem meg, hát, az i-re mindenképp feltette a pontot :D

frea 2011.04.05. 13:20:01

@Ayesha: Van aki üvölt, van aki nem. Az érzés ugyanaz, a megoldás más. Az üvöltők szemét figyeld, és ugyanazt látod bennük, mint a Béciében.

lac64 2011.04.05. 13:23:04

@gernika: Nem hinném, előtte már Ani faggatta Gigit Béciről, gyakorlatilag röhögött rajta. Gigi indoka az volt, hogy Ani és Ő eltávolodtak egymástól. Pont a kiválasztás előtt volt egy lelkizős beszélgetésük (Ani ott mesélte el, hogy hogy érez Olival kapcsolatban), Gigi szerint ha erre korábban sor kerül, akkor nem teszi Anira a jelét.
A Ráczkok-Ani közötti ügy igazából Zsófi párbaja miatt lett. Zsófi miatt álltak össze a hatok - illetve Jerzsi kilépésével az ötök. Zsófi hirtelen már nem nyerni akart, hanem hazamenni. Ezt a többiek nem értették, ezért Zsófi elég bunkó módon többek között Bécivel, Lacival és többször Anival is összevitatkozott. A viták után Ani általában kicsit megkattant, ilyenkor Oli vigasztalta, ezt látva Béci a következő vitán már beszólt Aninak, hogy miért nem áll át a négyekhez.
Zsófi meghülyülése alatt azt értem, hogy egyik nap még provokálta Alekot, hogy kapja meg a jelet, előadta, hogy Ő a nagy harcos és győzni fog, utána pedig haza akart menni, és összevitatkozott azokkal, akik őt támogatták, és nem értették, hogy akkor most mi van. Kicsit hasonlított a helyzet a Szandis kiválasztáshoz.

dr. gernika 2011.04.05. 13:31:35

@lac64: Tényleg kísértetiesen hasonlít minden hazavágyó-harcoshoz.
Igazán nekem most is akkor lettek komoly balsejtelmeim, mikor Gigi ott sóhajtozott a nyugiban, hogy ha most visszaszavaznák, az mekkora megerősítés lenne, és lökést adna neki a végéig. Ezt mindig a vesztesek mondták eddig...

Albino Vernyul 2011.04.05. 13:31:51

@lac64: Ja, nagyjabol csak osszerakjuk...:)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.05. 13:34:04

@Trevlovics:
Nem olvasgatják az alkotmánytervezetet,de fel sem figyelnek ennek megvitatására.
Hogy képzeled, hogy lehetne cigányozni, meg ilyen kemény konfliktusokat hagyni.
De mindenki gondol amit akar, írtam már.
Olyan szavazások mennek az RTL- en, hogy csak kapkodja az ember a fejét, senki nem indít semmilyen vizsgálatot. Még egyszer leírom, ez egy szórakoztató műsor, és messze nem a valóság. Törvényes keretek közt, szerződéssel. Perek sem lesznek, lefogadom : )))

Trevlovics 2011.04.05. 13:38:15

@Ari11: volt szó róla, hogy lennének?

dr. gernika 2011.04.05. 13:38:34

@Ari11: Hogyne figyelnénk fel, véleményem is van, de ez nem egy politikai blog.
Még csak az hiányozna, hogy azon is veszekedjünk itt, mikor Éva kontra Ráczék témában is nagyszerűen össze lehet kapni.

_most_ 2011.04.05. 13:38:40

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Szerintem ez inkább így történt: Anikó megalakította a hatost Zsófi mellett. Majd miután Jerzy kilépett, és Zsófi feladta, látta ez nem lesz így jó. Ezért elkezdte megbontani a négyest, először Olivérre szállt rá, majd jött Szandi.

fran7 2011.04.05. 13:42:34

@Ari11: Azért a médián is múlik. Két-három hónapja direkt figyeltem a két ker tv híradóját. A retek a 20. perc után beszélt róla mínuszos hírként a tv2-őt nem is érdekelte, hogy új alkotmánya lehet az országnak. Attól függetlenül, hogy mit gondolnak róla, erről beszélni kellett volna.
Azért kiváncsi lennék arra, hogy ombudsmanó, mit szól valójában a valóságshowkhoz.

kékdelfin 2011.04.05. 13:43:49

@rianna: Csak, hogy tudjátok honnan vette Éva a vasárnapi "hempergését"
www.youtube.com/watch?v=9Vrjp2P0GlE&feature=related
5:40-nél nézzétek. Bár az egész videó érdekes. Persze, aki nem járatos triatlonban... (éva biztos járatos;)
Na, meg még egy
www.youtube.com/watch?v=4RjTbM_bmzA
De, ha beírjátok a keresőbe, hogy blazeman rolling, egész sok találatot kaptok. És ez egy egész elterjedt dolog, még a női világbajnok is így ért célba tavaly.

csicserierika 2011.04.05. 13:53:50

@TapOut: köszi, ez is ült, de semmi vicces nem volt benne. Nem benned a hiba nyugi, te megtetted amit tehettél.
Gigi meg nyalja meg a humorgömböt, hátha akkor jobb lesz :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.05. 13:54:45

@fran7: Ezt gondolom én is.
@gernika: Neked természetesen van,de nagyon sok embernek nincs.

vitek 2011.04.05. 13:57:31

Na errol az Anikora valo jelrakasrol azt gondolom, hogy halmozottan kijott hogy mi a baj Gigivel, mi az amin surgosen valtoztatnia kene.
En igy latom a dolgot:

Aniko valoban furcsan viselkedett azokban a napokban, ne felejtsuk el hogy o volt az aki korabban beszolt Olivernek hogy neki mindenki csak behodol, illetve o volt az aki nagy harcosan verte az asztalt hogy alakitsak meg a hatokat, aztan fogta magat es elkezdett Oliverrel logni, hat nem csodalom hogy kiutotte a biztositekot a tobbieknel. Giginek ez nem tetszett, ezert Anikora akarta rakni a jelet, csakugy mint Bela. Csakhogy kozvetlenul a kivalasztas elott elkezdtek lelkizni Anikoval, es akkor Gigi kezdte jobban megerteni hogy mi tortent Anikoval (hogy Oliver ment oda hozza mikor kiborult es emiatt kozel kerult hozza). Ezert elbizonytalanodott a valasztasaban, viszont Beci miatt megis Anikora tette: nem tudta, hogyan vallalja fel a batyja elott, hogy megsem Anikora teszi. Ugyanakkor konfliktuskerulesebol adodoan keptelen volt elmondani Anikonak, hogy ot mennyire zavarta az amit Aniko tett es hogy emiatt ra fogja tenni a jelet. Igy a leheto legrosszabb megoldast valasztotta, es elkezdett ermefeldobasrol hadovalni, amin Aniko (teljesen jogosan) kiborult.

Magyaran a batyjanak valo behodolas es a konfliktuskerules miatt olyan helyzetbe kerult, ahol ugy nezett ki hogy o sunyi modon bantja a masikat. Azt gondolom, hogy nem szandekosan tette mindezt, de ez nem menti fel az alol hogy a masik fellel nem bant szepen. Ebbol kene tanulnia szerintem, a konfliktusait a jovoben jobban felvallalnia, es a batyjanak nem alamenni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.05. 13:57:36

@genevieve:

nem, nem Alekoszt csak szigorúan tévén keresztül szeretném az életemben szerepeltetni, amúgy sajnálom mert igazából képtelen arra, hogy nem színészi, hanem igazi kapcsolatban legyen nővel, szóval kifele, vagy a saját macsó lelkének produkál folyton, de képtelen valós emberként a nőkhöz viszonyulni, hát ezért nincs nője szegénykémnek... neki színház a világ, beleértve magát is.

Félek, a mennyasszonykeresős műsor, ha megvalósul ízléstelen lesz...

lac64 2011.04.05. 13:58:18

@lami83: Nem Ani szállt rá Olivérre, hanem Olivér Anikóra. Nem tudom Olivér mit akart elérni, de gyakorlatilag egyazon időben kényszerítette ki Szandiból és Anikóból is azt a vallomást, hogy őt szeretik. A szilentes parti éjszakai közvetítésén lehetett látni, hogy Olivér végigkergeti a spicces Anikót a villán, és szó szerint kikényszeríti Anikó vallomását. Olivér sokszor kiugorhatott volna ebből a szituációból de nem tette. Emlékezz arra például, hogy a kiválasztás előtt mondta Aninak, hogy vége, kiválasztás után, amikor Ani rosszul lett, akkor meg mindenkit kizavart a szobából, hogy ő egyedül fogja megvigasztalni. Ha én szakítani akarok, akkor nem így intézem a dolgaimat.

Albino Vernyul 2011.04.05. 14:01:54

@lami83: Persze biztos igazad van, csak nem ugy volt..:)

lac64 2011.04.05. 14:09:57

@gernika: Zsófi viselkedése párbaj előtt. Az is látszik, ha Ani kritizálni mert valamit, akkor kapta a megjegyzést, hogy át lehet állni a másik csapatba.

valovilag.hu/video/116363

_most_ 2011.04.05. 14:13:29

@lac64: @Albino "kalazsnyikov" vernyul: Lehet nincs igazam, csak ne állítsuk már be úgy Anikót, hogy ő soha semmiben nem hibás.

rianna 2011.04.05. 14:17:26

@Kékdelfin: ha tényleg innen vette az ötletet, akkor még szánalmasabb, mint ahogy eredetileg gondoltam. Egy emberfeletii teljesítmény nem hasonlítható össze egy Éva-kaliberű akárkivel, a helyzettel, stb.

dr. gernika 2011.04.05. 14:17:26

@vitek: Oké köszi neked is, így már tiszta.
@Ari11: De ezt ne abból szűrd le, hogy mi a hogyvolt blogban a VV-ről kommentelgetünk és nem az alkotmányozásról. Gondolod, hogy nagyon sok ember, akinek amúgy is mindegy, milyen alkotmány lesz, hirtelen elkezdene politizálni, ha nem lenne VV?

vitek 2011.04.05. 14:17:58

@lami83: na ja, abban peldaul egeszen biztosan hibas hogy egyaltalan nem lehet ra szamitani. Egyik nap ezt mondja, masik nap azt, hogy csak ket peldat mondjak, egyszer utalja Olivert egyszer szerelmes bele, egyszer Eva egy eletkeptelen gyoker, masnap mar a bizalmas baratnoje, na ne. Sok jo megerzese van, de maga sem tudja hogy mit akar, szerintem ezert is van az hogy jatszik masok erzeseivel (tobbszor volt ugye mar szo arrol hogy a parkapcsolatok, illetve azok tiszteletben tartasa nem az eros oldala).

vitek 2011.04.05. 14:20:54

@gernika: ja de egyebkent az igaz amit irtal, tenyleg mondott olyat Gigi hogy zavarja hogy Aniko ramozdult Becire, foleg hogy joban van Adrival. Csak ebbol nem lett olyan nagy ugy, az igazi tores a kapcsolatukban az az ominozus hatos-felbomlas es jelrakas volt.

Albino Vernyul 2011.04.05. 14:24:05

@lac64: Amugy itt a video.. Ugy indul a dolog, hogy Olink a furdoben epp kiadta Aniko utjat, de azert meg egy jo kis olelgetesbe belehuzta, gongggg, kimentek jelpakolaszasra, mar akkor zakk volt..

www.valovilag.hu/video/117349

De azert erdemes figyelni.. Aniko ott marad a kanapen, Oli elhivja, felall, mogotte ott van Alekosz.. Vagas, Aniko felkapja a kabatot, visszaszol, hogy ratok sohasem raktam volna, eleri az ajtot, Alekosz mar az ajto kivul alldogal.. Mar megint sikerult valamit kivagni.. A viszaszolas alapjan egy Aniko/Bela vitat.. Aztan jon az osszeomlas, es Oli hirtelen Eni-t mond Ani helyett..:)

kékdelfin 2011.04.05. 14:28:02

@rianna: dehogy vette innen, csak poénkodtam. éváról sokmindent el tudok képzelni, még akár jó dolgokat is;), de, hogy tudja, hogy mi az a blazeman rolling, na azt nem!:)

dr. gernika 2011.04.05. 14:30:46

@lac64: Hű de kis hüpi volt ez a csaj, hát nem hiányzik ő sem. A párbaját láttam, nem tudtam neki szurkolni, annyira irritált, hogy nincs más fegyvere, mint a pillogás meg a vállvonogatás.

dr. gernika 2011.04.05. 14:32:22

@vitek: Megnyugodtam, Gigi ismeretében szerintem ez evidens.

Albino Vernyul 2011.04.05. 14:35:21

@lami83: De hibas, abban, hogy nem gondolkodik sok esetben.. Mint ahogy most is, hogy eszebe se jut, hogy Eva atveri, Alekosz meg jatszik vele.. Anno az se esett le neki, hogy Oli is csak babukent hasznalta.. Csak kesobb mondogatta, hogy Oli szarba hagyta.. Most meg mar ha Oli szoba kerul, jegcsapok kepzodnek a kornyezeteben..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.05. 14:41:46

@gernika: Te, mondtam már, hogy mindenkinek meg van a szabad elképzelése .
Nem nem beszélne mindenki az Alkotmányról, de ez így nagyon jól el van terelve, hogy aki kevésbé ért, vagy akar érteni hozzá, az ne is figyeljen. Mert balhé van a villában. A szavazáson, én is tök ideg voltam, annyira drukkoltam.
Nem akarok erről írni már, aki érti, érti, aki nem az az ő dolga.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.05. 14:45:45

Ja úgy is az a fontos, hogy Alekosz mit mondott Évának. Vagy Éva másról. Béci egy angyal. Az hogy a beszédjét sem érteni,mert úgy dünnyög, kit érdekel.
Laci egy agresszív állat, aki kiéli a kisebbségi érzését, Haza, Becsület, Életemet adtam érte. Ja azt még mindig itt alszik, meg teli pofával ásít a villába. : ))

fran7 2011.04.05. 14:50:49

@Ari11: Sokkal bonyolultabb dolog ez ennél a VV sikere nem biztos, hogy jót tesz az alkotmányozásnak. Nem egyértelműen jó annak, aki csinálná,sem annak, aki akadályozza. Pedig most egy nagyon jó alkalom van az alkotmányozásra.

lac64 2011.04.05. 14:52:08

@lami83: Nem állítom, hogy soha nem hibás. A szilentes estéről a videó:

valovilag.hu/video/117285

Ha én nem akarok egy lánytól semmit, akkor nem úgy viselkedek, ahogy Oli

vitek 2011.04.05. 14:59:47

@Ari11: sok igazsag van abban amit mondasz. Engem az (is) zavar ebben az egeszben, hogy milyen dolgokra nevelik a nepet. Most nyilvan nem szo szerint ertendo, tehat nem azt mondom hogy a kovetkezo orszaggyulesi valasztasokon urnazaras elott 1 oraval megmutatjak az allast, mint a VVben a kepeket, de azert van annak nepbutito hatasa hogy ilyen szinten manipulaljak az embereket. Karaktergyilkossag, szekertabor logika, szovegkornyezetbol valo kiragadas, es meg sorolhatnam mi minden lelheto fel itt.

krumplicukor 2011.04.05. 15:23:23

@lac64: Az Oli - Anikó valamiben, mert igazából meg nem tudnám mondani, h mi volt köztük, leginkább csak valami bezártság okozta izé, benne voltak mindketten, én sose tudtam se az egyikre, se a másikra kenni a dolgot. Ami szvsz most is elég jól látszik abból, hogy Oli fúj Anikóra, Anikó meg fúj Olira. Hát, így szokott ez lenni kérem.

rianna 2011.04.05. 15:31:57

@Kékdelfin: remélem, vannak ennél jobb poénjaid is:)

bigél 2011.04.05. 16:18:47

@Ari11:
személy szerint engem foglalkoztat, nem kis fő- és egyéb fájást okozva. Néha úgy füstölgök magamban, hogy egy kocsis (vagy akár Éva) is megirigyelhetné.

bigél 2011.04.05. 16:24:27

@krumplicukor: amit mutattak és lac64 is arra hivatkozott, abból azért tényleg az látszott, hogy Olivér eléggé rájátszott erre, tényleg "kikényszerítette" a dolgokat.

bigél 2011.04.05. 16:26:03

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: valszeg igazad van, de muszáj volt megjegyeznem, hogy amennyiben mégis, akkor "én ezt megmondtam"-ozhassak

krumplicukor 2011.04.05. 17:32:21

@bigél: A kulcs ebben a mondatban, az "amit mutattak". Akkoriban még volt egész normálisan stream (én pl. baromi jót szórakoztam az elhíresült silent discón, amit élőben nézhettünk végig és nemcsak a vágott verziót), és azért úgy kicsit más volt a leányzó fekvése. Ők pedig nyilván az egészre emlékeznek, nemcsak a 40 perces öfökre, szóval emiatt is van az, h adott esetben általunk kevésbé érthetően reagálnak a dolgokra. Szóval benne voltak mindketten ebben rendesen, még ha mostanság ezt igyekszik mindkettő elfelejteni ;)

bigél 2011.04.05. 18:45:36

@krumplicukor: értem. Én az online adást nem igazán nézem, egyszer próbáltam, pont egy HV-on felbuzdulva, de nem jött össze.
süti beállítások módosítása