Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x107

2011. április 03. 16:10 - Hódos Hajnalka

Felvirradt a nagy nap, mikor kiderül, melyik amazon megy, melyik marad. Az esemény fontosságát és társadalmi hatását azt hiszem, nem túlzás a brit trónörökös közelgő esküvőjéhez hasonlítani, ha nem vasárnap lenne, munkaszüneti napot rendeltek volna el nálunk is. Bármi történjék ma, Éva bozontja nagyobb karriert fog befutni, mint Jennifer Aniston Rachel frizurája, következő tanévben Gigi hatására kilencszeres túljelentkezés lesz háziasszony képző szakiskolákban. Egy biztos, hétfőn reggel új világra ébredünk. A Villában lopással indul a nap, a bambán pakolászó Laci orra elől lopja ki a raktárból Béci a tojást. A muszáj nagy úr! Bűnbe a kényszer visz! Éva, kértek jó tojásrántottát? Van szalonna, kolbász… Lacinak leesik a tantusz, ehhez nagy segítségére van, hogy Béci pofátlanul a rezsó mellé rakta a tojást. Maga ellopta a tojást reggelre? Hogy kerül oda?

Béci szemrebbenés nélkül azt hazudja, még Éva hozta tegnap este. Éva sminkel az ablakban, dögöljön éhen mindenki, csak az alapozó meg a pirosító álljon úgy, mint Katiba a gyerek! Béci köti az ebet a karóhoz, ő ugyan vissza nem adja a tojást, nem bukott le vele. Véres küzdelem kezdődik, mert Laci el akarja vinni a rezsót, Éva sipákol, van tojás a hűtőben vagy húsz darab! A sikertlen rezsórablás után Laci fenyegetőzve bevonul. Felfegyverkezem és visszajövök! Szegény lakájt még a tojása is húzzák alapon Laci talál ugyan tizennégy tojcsit, de kettő összetört. Lacinak arcizma se rándul a veszteség láttán, komótosan megszámolja kettesével a tíz darab tojást, fittyet hányva a tényre, hogy a dobozra rá van írva, tíz darab, és kimegy az udvarra, hogy visszaszerezze, amit Béci ellopott. Sikerül neki, Béci óbégat, jól van, a szemed láttára kilopom a szemedet, beront, és elhozza a Villalakók tojását. Igen? Ezennel háborút indítok ellenetek!

És tényleg. Laci eligazítást tart a többieknek. A lehető legtöbb dolgot el kell lopni. Mindent, amit csak tudunk, úgy, hogy ne vegyék észre. Összevont csapat akciót kell végrehajtanunk! Visznek mindent, amit érnek, a legnagyobb fogás mégis Gigié, elhozza Éva cigijét és átadja Alekosznak! Ó, na ez egy nagyon jó ötlet! Gondoltam, hogy örülni fogsz! De a többit is! Gigi behozza az összes cigit a kertből, én meg behozom a füldugót a fürdőszobából. Csak hogy tudjál róla, a dohányárud nálam van! Én határozom meg a fogyasztási mennyiséget! Egy szálat kapsz és csak akkor kapod meg, ha a hajad teljes terjedelmében fölfogod. Tipikusan két legyet egy csapásra, ha még szól valamit Éva szem alatti táskáiról is, Giginek nem is kell párbajozni menni, nem lesz kivel, Éva megpukkad. Tudja ezt Alekosz is, bevonul a nappaliba. Üljünk le, és várjuk a hatást! Gyönyörködjünk!

Éva haja egyébként Alekosz lovaglópálcája. Mivel ritkán fogja fel, gondolta, most hivatalos kereteken belül összefogatja vele. Éva a medence szélén kuporog és duzzog. Hát kihúzta nálam a gyufát! Mikor vette el ez a kis geciláda a cigimet? A kertlakók mádámja megtiltja Bécinek és Jerzsinek, hogy engedelmeskedjenek Alekosznak, azok röhögnek és arra biztatják, szívja el Alekosz szivarját. Benn közben megszületik a terv, Évának a cigiért cserébe rendbe kell tennie az egész udvart. Cakk-pakk. Ha kaphatok egy cigarettát, örömmel meg fogom csinálni! Az ösztönözne téged? Abszolút. Éva takarítani kezd, a söprögetésről egy az egyben az jut eszembe, amit a mama mondott nekem, mikor horgolni/hímezni tanultam, lány, rossz nízni! Este, a tűz mellett kuporogva Éva szemrehányást tesz Alekosznak, aki elmondja neki, nem ő vette el a cigijét, hanem Gigi. Ez igaz? Odaadtam Alekosznak, hogy éljen vele. A főkolompos képes volt egész nap sunnyogni!

Megint fordul a kocka, újra meg kell mérkőzni a két csapatnak, a vesztesek laknak a kertben. Az első feladat igen látványos, tetőtől-talpig mézzel bekenve meg kell hemperegni egy tollal teli felfújható gyerekmedencében, az nyer, akinek a testére több ragad a tollba rejtett korongokból. Alekosz a kéjencek nem titkolt örömével kenegeti Anikót és Gigit. A második feladat minél több kefírt kiönteni egy tálba úgy, hogy kézzel egyáltalán nem érnek hozzá. A csapatok összehangoltan dolgoznak, állal kibontják, szájból-szájba adják a poharakat, az utolsó önt. A feladat után Anikó nőcis nyavalygásba kezd, fáj az álla, meglátszik? Alekosz kap az alkalmon, gyógypuszit adna, Anikó vinnyog, nehogy lenyelvelj! A nyafogás nem segít, Alekosz rápusztul Anikóra, jaj, elég Alekosz, juuuuj.

A harmadik feladat végén a szerelmespár összekap. Minél több paradicsomlét kell kinyerniük úgy, hogy a fejükkel nyomják szét őket, aztán egy tálban, szűrő és fakanál segítségével kipréselik. A gyerünk, Alekosz, nyomjad, még, még, még kiáltásokat Alekosz más környezetben aligha fogja ezektől a lányoktól hallani, kárörvendően röhögök. Jerzsi, nem nyomogasd már ki a levét, mert kurva ideges leszek! Ne röhögjél! Gigi háborog, kézzel nyomkodta! Később ezen vitáznak a fürdőszobában is, Anikó Alekoszt cseszi le a kertben, öcsém, azért nem vagy kutyafasza! Gigi azt mondja, középen akar aludni, egyből jó! Velem meg cirkuszolsz! Könnyen lehet, hogy ez az utolsó éjszakája. És nem akartam, hogy az utolsó emléke az legyen, hogy ott a vízbe’ alszik.

Az öfi vége az áprilisi tréfa, amit, ha velem csináltak volna, úgy vágok pofán mindenkit aki részt vett benne, hogy kiköpködte volna az összes fogát. A remek ötlet Bécitől és Jerzsitől származik. Jerzsi nem tud dönteni, milyen fajta poén kéne? Röhögjön rajta, vagy ijedjen meg? És megszületik a nagy ötlet! Jerzsi piros szív alakú kártyáira írnak Lacinak szerelmes üzenetet Anikó nevében. És ha az Anikó írna rá? Írhatnál neki olyat, hogy el kell mondanom, hogy szeretlek, csak nem akarom a kamerák előtt! Anikó nemárszegényezik. De bolondnapi tréfa! Szegééény! Jó, akkor legyen szexuális tartalmú az üzenet, akkor nem az érzelmeivel játszanak. Az nem jó, mert akkor meg rájön. Béci még arra is ráveszi Anikót, hogy beszélgessen Lacival a kertben, hogy legyen eleje meg vége. Anikó gyártani kezdi az üzeneteket. Az együtt töltött éjszaka után olyan furcsán érzem magam pontpontponszív. Nem szeretném, ha kiderülnének az érzéseim, de már nem tudom sokáig magamban tartani pontpontponszív. Béci és Jerzsi fetrengenek a röhögéstől. Kész a terv, készek a szívecskék, Béci elrejti őket. Anikó és Laci a nyugiszobában töltött éjszakáról beszélget a kertben. A nagy Nádai Anikót, Bajáról, a halászlé világából zavarba lehet hozni. Na, legalább Szeged és környéke megpukkadt.

Béci bentről leskelődik és közvetít Jerzsinek. Anikó szerintem húzza az agyát, már mosolyog! Lehet, mindjárt kimondja a boldogító igent! Laci majd egyszer mond valamit Anikónak. De az kint lesz már, mert az egy olyan dolog, ami fésztufész neked szól! Jaj, gyere ide, ölelj meg! Ölelkezés közben Anikó belesuttogja Laci fülébe, hogy tett neki valamit a kerti asztalra. Laci zavartan heherészik, benn megtalálja a többi üzenetet is, kis ténfergés után kimegy a kertbe. Kijöttem levegőzni. Miért? Meleg van bent. Nagy meleg van. Mi ez? Ez mi? Először is, honnan szereztél ilyen papírt? Zárójelben jegyzem meg: áááááááááááááááááá! Anikó heherészik, csomó ideje tervezte, csak nem tudta, hogyan csinálja, olyan béna így is, de hát mit csináljak? Fel kell, hogy tegyek egy kérdést neked, mondja Laci olyan arckifejezéssel, amit utoljára Tommy Lee Jones-tól láttam, mikor vizsgálóbírót játszott A tanúban. De most ez teljesen komoly. Öööö… Lacikám, tudod milyen április bolondjának lenni? Várjá’ ezt akartam feltenni! Komolyan! Hogy erre indíttatást kaptál, vagy nem!

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocokpocok 2011.04.04. 09:38:38

eltünt alek hónajlutyája:D

vitek 2011.04.04. 09:45:01

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: egyetértek. Nekem is kellemes meglepetés volt, hogy mindazok után ami ellen folyt, több szavazatot kapott. Ezek szerint mégse annyira hülyék a nézők. Aztán hogy utána ezt elcsalta az Rtl, azon nem lepődtem meg egyáltalán, ezt vártam tőlük, undorító banda.

Mérges 1234 2011.04.04. 09:48:39

@vitek:

Ha feltételezitek (szerintem jogosan), hogy az RTL csal a szavazatokkal, akkor miért gondoljátok, hogy , amit a műsor elején kiír, az nem csalás eredménye???

Olyan arányokat írnak ki, amely maximalizálja az SMS számot.

Nem tudom, mit nem leeht ezen megérteni.

Én letöltendővel büntetném, aki SMS-eseket küld ker TV-knek, de komolyan mi értleme??????

Én nézem ezt a műsort, sokszor egy rakás gané, de néha jót lehet rajta nevetni, helyén kell kezelni.

Ennyi.

vitek 2011.04.04. 09:49:15

@Doubledecker: részben igazad van, de azért azt lásd be hogy te hiába magyarázod hogy nem kéne példaképek legyenek, ettől még sok embernek azok lesznek. Azért baj az hogy Alekot és Évát futtatja az Rtl, mert ezzel sok emberbe belenevelik, hogy az ilyen beteges viselkedés követendő példa (pl csak őszinték legyünk, és akkor nem baj ha állat módjára viselkedünk)

Albino Vernyul 2011.04.04. 09:50:53

@pocokpocok: Azert a dolog kicsit megteveszto, Ok is takaritanak, illetve mosogatnak, meg foznek is bent, amit tudnak.. Eva valamivel tobbet tud fozni, Aniko valamivel jobban rendbe tartja az agyat, es a kornyezetet.. Ettol fuggetlenul Aniko sajat bevallasa szerint otthon elgge redetlen... Ezek nem jonnek le az osszefoglalokbol, az eloben lehet elkapni ezt-azt..

vitek 2011.04.04. 09:51:06

Na az őszintét idézőjelbe kellett volna tennem, mert Éva nem az, csak annak mondja magát.

Mérges 1234 2011.04.04. 09:55:59

@vitek:

Az ember, nevelje a kölkét arra, hogy ne nézze ezt a szart, vagy ha igen, mondja el, hoyg így nem szabad viselkedni.

Aki meg nem képes ezt belátni, sőt még SMS-eket is bombázz, nos az megérdemli, persze nekünk is szar lesz, mikor ez a generáció felnő.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 09:57:55

Azért azt megnézném, hogyha most adnák be a "minden gyerek lakjon jól" kampányhetet, összejönne-e 100+ millió Forint az SMS-ekből...

_most_ 2011.04.04. 09:59:53

@pocokpocok: Pedig pont azt akartam írni, hogy akik itt nyafognak a rendetlenség, kosz miatt, azok biztos nem voltak koleszosok :)

Hódos Hajnalka 2011.04.04. 10:02:27

@Doubledecker: Szeretnélek megkérni, hogy a véleményed könnyebben emészthető formában add elő a továbbiakban.
Gondolok itt elsősorban a tegnap esti általános idiótázásodra, amit én ugyan nem vettem magamra és betudtam a felfokozott hangulatnak, de lehet, hogy más kommentelőknek nem fűl a foga ehhez a stílushoz.
Köszi.

vitek 2011.04.04. 10:04:08

@Doubledecker: kicsit naiv ez az "arra nevelje a kölykét" dolog. Nem tudod függetleníteni magad a társadalomtól, hogy mit hall a gyerek az iskolában, hogy miről írnak a lapok, hogy mit mutatnak a tévében. És ha te valahogy tegyük fel mégis sikerrel jársz, és a te gyereked nem veszi be ezt az egészet, akkor sem úsztad meg, mert ha felnő, másokkal kell együtt dolgoznia, másoktól fog függeni a munkája, és majd meglátod milyen jó érzés lesz mikor ezek a mások keresztbetesznek neki, és nem végzik el rendesen a dolgukat, hanem azt mondják hogy "ők ilyenek, így kell elfogadni, magamat adom".

Mérges 1234 2011.04.04. 10:06:23

@Hódos Hajnalka:

Tartok attól, hogy csak így leeht felnyítni a szemüket.

De vettem, majd igyekszem finomabban fogalmazni.

Bár továbbra is fenntartom, hogy aki SMS küld, komoly kihívásokkal küzd.

A blog továbbra is jó.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:10:43

@vitek:

Jó rendben ezzel is egyetértek.

CSak azt is látni kellene, hogy ha nem az Éva megy vissza, hanem a Gigi, semmivel nem vagyunk előrébb.

Mert ő meg a nagy erkölcsös takarító gép szerepében, azt sugalja a csajoknak, hogy a testünkből milyen jól meglehet élni. (tudom, nem kurválkodott, de már a szoft pornó, és az egyéb erotikus munkák, is elitélendőek számomra, illetve ha nem is elitélendőek, semmiképpen nem követendő példák.)

Egyik kutya másik eb, de ezt itt egyeseknek nehezére esik belátni.

Ja még egy apró adalék, aki olvasta a korábbi kommentjeimet, az tudhatja, hogy talán a legnagyobb ÉVa gyülölök közé tartozom......

Szóval a dolog nem egysezrű.

Bandecuccoli 2011.04.04. 10:14:01

@Doubledecker: Szerintem itt mindannyian gondolkodó, cselekvőképes, felnőtt emberek vagyunk. El tudjuk dönteni, hogy megér- e 300 akárhány forintot szavazatra költeni, vagy sem. El tudjuk dönteni, hogy véleményünk szerint a helyes irány szerint neveljük-e a gyerekünket vagy sem. El tudjuk dönteni, hogy egy valóságshowban melyik karakter szimpatikus számunkra és melyik nem.. Szóval egy csomó dologban önállóan döntünk, nem hiszem, hogy hangyáknak kellene tekinteni minket, és el kellene magyarázni több dolgot.

De amiket írtál, én sem vettem magamra, csak már zavar, hogy egyfolytában mantrázod ezt az "aki smsezik, az komplett retardált idióta" dumát. Hát nem mindegy Neked? A Világot úgysem tudod megváltoztatni. :o))

Albino Vernyul 2011.04.04. 10:15:38

Eva-Alek, a beszavazon is megfordult az eredmenyem.. Aniko fejtegeti Aleknak, a napraforgozas ra gyakorot hatasat.. Aztan Alek "sakkozik", vegul Oli mit uzent, es ma mit foznek (Eva/Aniko)..:
www.youtube.com/watch?v=j6es-y-9HIg
Amit mar bemasoltam.. Alek/Eva elvezkedik, aztan mind atbeszelik a parbajt (kicsi Jerzy, Aniko, Laci velemenye bovebben), vegul Jerzy Gigirol..
www.youtube.com/watch?v=mkeCEO4zD8I
A mai feladatrol elcsipett megjegyzesek, es Alek fejeben tulterhelodtek a bitek, illetve a hangmernok szegyene, a hallhatatlan beszelgets..
www.youtube.com/watch?v=tzKZp1TxYsI

Mérges 1234 2011.04.04. 10:17:25

@Bandecuccoli:

Igazad van.

De mégis kiváncsi vagyok, miért küld valaki SMS-t???

De most komolyan, miven él nélkül kérdezem.

SMS küldés nélkül is lehet élvezni a műsort, már amikor, de mostanában voltak jó részek.

Aki normális annak, nincs is maagára vennie, a kritika a hülyéknek szól.

amit még megtehetsz 2011.04.04. 10:17:50

Az látszik, hogy az Ertéel milyen szerepeket akar ráhúzni a VV szereplőkre:
pl.
Alek - jópofákat benyögő, flúgos, de szerethető szexkiborg (ld. Benkő)
Éva- hisztérika, alkesz, de a fő fő őszinte, aki mmkk magát adja
Jerzsy- buta, egyszerű, szépfiú" aki egy mondatot se tud elmondani
Anikó- kis érzékeny csinoska, napraforgó
Gigi- a takarítómániás, az álszent, aki a "testéből él"
Laci-a maci, aki semmit nem csinál
Béci- lassú beszédű, macsó, szintén nem csinál semmit
Szerintem ezek töredéke igaz a szereplőkre, csak ezeket a sztereotípiákat erősítik az összefoglalók. Azt véletlenül sem vágják be ha pölö Jerzsy normális mondatokban beszélget másokkal,és még sorolhatnám. Még a végén kiderülne, hogy sokkal összetettebb személyiségek, mint a hogy bemutatják.
Szóval ügyes az ertéel abban hogyan kell vitát, érzelmeket generálni. Nem?

vitek 2011.04.04. 10:18:28

@Doubledecker: szerintem az a viselkedésminta amit Gigitől lehetett tanulni, sokkal de sokkal kevésbé hat károsan, mit az amit Évától. A másokra való odafigyelés, a szorgalom, kitartás, önfegyelem - nem lenne baj ha ebből tanulnának néhányan. Persze értem én a másik szempontot amit mondasz, csak azért nem szeretem hogy itt felhozzuk, mert amit a bulvárlapok sulykoltak azért a bulvárlapok felelősek, nem Gigi, még akkor sem ha az ő cselekedetein alapultak a lapok ferdítései.

Amúgy én nem bánom hogy kiesett, szerintem jobb hogy ő kint van, csak azt sajnálom hogy Éva visszakerült, ez nagyon rossz üzenet.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 10:19:29

@Doubledecker: Pont az sms-t nem küldők lettek átvágva tegnap este. Mintha egy bundameccset néztünk volna. Kb. mintha a nagyhatalmú sejk elkezdett volna mutogatni a nézőtérről játékvezetőnek, hogy kinek most fújni.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:24:38

@Gee Halen:

Hát ha nem küldtél SMS-t miért is lettél átvágva???

Én utálom az Évát, ha kinmarad, örülök, visszamenet örülök szintén, mert bámulhatom az ocsmány pofáját, ahogy égeti magát.

Hol itt az átvágás??

Nem szabad ilyen komolyan venni, csak játék.

@vitek:

Gigi ocsmány módon képmútató volt, és az erotikus munkát én nem tudom neki megbocsátani, illetve dehogynem, ha rögötn felválalja, és nem papol erkölcsről.

Ott volt a Szandál, elsőre mocskos ribancnak tűnt, és a végén kihozta semlegesre, mivel ő felválalat magát.

Én továbbra is azt mondom, nem volt itt jó választás, higyétek el a Gigi sem jó példakép.

Illetve, ahogyan vieslkedet a vilában, az akár lehetne is, de amilyen valójában az nagyon nem.

És én egy másik dologt sem tudok neki megbocsátani, emlékezzünk arra, mikor behívta a bátyát rendet tenni....

Aki pedig erőszakkal fenyegetőzött.

Egyik kutya másik eb.

_most_ 2011.04.04. 10:25:52

@vitek: Szobrot nem kéne emelni Giginek?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 10:28:17

@Doubledecker: Miért, ha te focit nézel, akkor nem vagy átvágva amikor nyilvánvalóan meg van bundázva a meccs?

Bandecuccoli 2011.04.04. 10:28:58

@Doubledecker: Talán mert naivan elhiszi, hogy beleszólhat a műsorba, hiszen ezt nyomják neki minden alkalommal (Vigyázz! Te döntesz!, stb.). Tegnap majdnem sikerült elhitetni velük, hogy ez működik, és én legalábbis úgy láttam, hogy nem az SMS-eken veszett el a dolog, hanem Balázson, aki éppen az utolsó pillanatban kapta elő a 300EUR- kártyát, Lilun, aki a legnagyobb üvöltés közben közölte, hogy most hallgassuk meg Évát, kettejükön, amikor nem figyelmeztették a Gigi- rajongókat, hogy még semmi sincs lejátszva (ahogyan Buci ezt bármikor megtette volna, mert ő legalább próbál adni a pártatlanság látszatára). Szóval most én nem az SMS- ezőket látom hülyének, hanem azokat, akik bedőltek a manipulatív kampánynak. De azokat nagyon hülyének nézem.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:31:13

@vitek:

Gigi csinos, ehhez nem fér kétéség. (Mondjuk nekem kissé lófejű, de állítólag nekem is az van.... :D)

Talán kedve és szerethető is.

DE vajon akarna e valaki olyan feleséget, aki szopnék.hu feliratú polóban rohangál.

Jó, jó talán ez is megbocsátható, de azért mindeképpen elgondolkodtató.

A Dzzzzzssssssssssssssssörzivel (Vagy, hogy a toszba kell mondani) folytatott viszonya sem piskota.

Nincs nekem vele bajom, de tiszta szerelmről érzelmekről beszélni, azért erős túlzás, legalábbis az alapján, amit én láttam.

Pl. mielőtt csatába indult, Bélucit ölelgette, a Dzzzzsööörzihez oda sem ment.

Szerelem???

Mérges 1234 2011.04.04. 10:34:33

@Gee Halen:

Nem szerete a focit.

De ez csak egy lökött játék, nekem a szórakozás a lényeg, nem számít ki nyer.

És nem gondolom, hogy innen kellene példaképet válogatni.

vitek 2011.04.04. 10:35:31

@Doubledecker: én nem tartom képmutatónak. Nem papolt, hanem normális emberi módon viselkedett. A viselt dolgait nem titkolta, beszélt róluk odabent, kint sem rejtegette (a családja maga mondta hogy modelkedett és erotikus kisfilmekben dolgozott). Az Rtl vágta úgy össze az öfiket hogy ez nem derült ki idekintre, hogy beszélt ezekről, és a bulvárlapok facsarták ki amit csinált. Engem egyébként az sem érdekelne, ha durvább dolgokat csinált volna, nem ítélném el érte, mint ahgoy Szandikát sem ítélem el, csak azért fontos ezt tisztázni mert álszentnek állítják be, pedig nem az.

Szerintem az álszent, aki úgy gondolja hogy aki fürdőruhában vonaglik, az már nem ember, nem lehetnek érzelmei, nem lehet szerelmes, nem lehet empatikus, nem takaríthat.

A bátyját nem hívta be, azt is az Rtl vágta össze manipulatív módon. Ő csak átment, mert nem bírt már Éva mellett maradni, és nyilván elmondta hogy miért van feldúlva. Ahhoz képest hogy itt osztod az észt, hogy milyen naívak vagyunk hogy elhisszük amit az Rtl mutat, most te vagy az aki beveszi amit a csatorna bead neki.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 10:35:42

@Doubledecker: "És nem gondolom, hogy innen kellene példaképet válogatni." - ezt szerintem soha senki nem állította itt.

Lijiang 2011.04.04. 10:36:53

nyilván nem véletlen, hogy most megmutatták a szavazat-állást, akár sms-bevétel növelése okán, de akár azért, mert napok óta megint vért izzadtak nézhető öfik összerakásán. az egy órás öfinek az alapja 15-20 perc az egy napi termésből, elég sovány.

vitek 2011.04.04. 10:36:55

@lami83: nem, nem kéne, mint ahogy a szavaimat kiforgatni sem.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:37:24

@Bandecuccoli:

" Szóval most én nem az SMS- ezőket látom hülyének, hanem azokat, akik bedőltek a manipulatív kampánynak. De azokat nagyon hülyének nézem."

Aki komolyan veszi ezt, az mind hülye.

Az egyik kollégámmal szoktunk vv-ről beszélgetni ebéd közben, ő is mindig túlzásba visszi, rommá elemezgeti a személyiségeket, ki milyen arc.

Mindig mondom neki, hoyg nem kell ezt túl misztifikálni, manipulatív idiótizmus az egész......

AZ egész napi billentyűcséplésből csak annyit akartam kihozni, hogy ha nem veszeitek komolyan, akkor még élvezni is lehet a dologot.

Viszont ha túlkomolykodjátok, oda az élvezet.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:41:50

@vitek:

Értem a Gigikét rossz fényben tűntették fel, az ÉVát meg fényezték.......

:D

Lehet, hogy a Gigi kevésbé káros, de ettől még nem üti meg azt a nívót, aki miatt érdemes lenne könnyeket hullatni.

Nem forgatnám ki aszavaid, de olvasd el, amit írsz, kicsit tényleg rácsavarodtál a Gigire, nem akkora frankósság ő, mint gondolod.

@Gee Halen:

Sokan állítják pedig, hogy azért rossz az Éva, mert rossz példát mutat, akkor most, hogy?????

Példaképek leszenk ezek a senkik vagy sem?????

vitek 2011.04.04. 10:45:23

@Doubledecker:
"Lehet, hogy a Gigi kevésbé káros, de ettől még nem üti meg azt a nívót, aki miatt érdemes lenne könnyeket hullatni."

Ebben egyetértünk.

foxglove (törölt) 2011.04.04. 10:46:29

@Doubledecker: egy igazi trashrealityt pl. senki sem vesz komolyan, azon lehet felhőtlenül röhögni, szórakozni. Viszont a VV nem trashrealityként van eladva, és ez itt a probléma. Az egyik pillanatban könyökig turkálnak a sz*rban, a másikban jótékonykodnak, romantikus hőst faragnak Alekoszból, Évából a nép hőse lesz, stb, egyszóval idealizálják őket. Ez nem trash, pedig valóban úgy kellene kezelni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 10:47:29

@Doubledecker: És azt mondta valaki, hogy ki a jó példa a gyerekeknek? Szerintem senki, felesleges így kisarkítani a dolgokat.

Az, hogy valaki elmondja, hogy szerinte valaki "jobb" mint a másik, az ebben a műsorban egy teljesen relatív mérce.

Igen, Gigit lényegesen többre tartom mint Évát mert egyszerűen "jobb" embernek tartom, de ha lenne gyerekem, nem mutogatnám, hogy róla vegyen példát. Van helyette milliónyi másik, aki "jobb" ember nála, és el is értek dolgokat az életben.

Nem kell itt agyonkombinálni a dolgokat.

Ja, és továbbra se nézd a műsort! :)

Bandecuccoli 2011.04.04. 10:48:56

@Doubledecker: Maximálisan igazad van, de az igazságérzetem az fenemód fejlett... Már ifjabb koromban is sok problémám adódott ebből. :o))

Persze, nem kellene ennyire komolyan venni, de hát, hajlamosak vagyunk (vagy legalábbis én) nem olyan objektíven látni a dolgokat, mint Te.

De igazad van, megpróbálom így szemlélni Hajni írásait a későbbiekben, mert azt továbbra is tartom, hogy nem leszek olyan lelkes VV-néző, mint eddig. Ez nekem nagyon megfeküdte a gyomrom.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:49:19

Tegyük tisztába a dologokat:

Mi a jobb?

Ha a fiatalok azt látják, hogy egy gyárkéményt meghazudtoló füstöléssel,
kocsison túltevő italozással a hozzátartozó káromkodással,
mocskolódással lehet előre haladni az életben, illetve ideggyengeséggel, vagy

erotikus munkával könnyen pénzt keresni?????

Az igazság az, hogy nincs jó választás!

Én csupán erre szeretném felhívni a figyelmet, hogy egy idegbetegnél
nem sokkal jobb egy „modell”.

Évát meg ne féltsétek, nyerni nem fog, végül összezuhan, nem lesz belőle senki, mert nem alkalmas semmire.

Szóval még mindig nem értem, mire ez a paláver.

Lijiang 2011.04.04. 10:50:27

@foxglove: senkiből nem faragnak hőst, főleg nem romantikusat. szerintem mindegyiket a helyén kezelik, az rtl képmutatás nélkül a szórakoztató faktort tartja szem előtt. attól, hogy valakit szórakoztatóbbnak tartanak, még nem csinálnak belőle hőst. sőt...

Mérges 1234 2011.04.04. 10:55:42

@Bandecuccoli:

Igen, de nem ez volt az első és utolsó szemétség ebben a műsorban.

Én mindig is trashrealityt-ként kezeltem, így élvezhető.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:56:59

@Lijiang:

Hó, hó, te meg fent vagy az RTL-es fizetés listán ugye??????

:D

Na jó ma már több emberrel nem akasztok bajszot.

Nézzétek, de nem szabad komolyan venni, ez lenne a lényeg.

Miss Snooks 2011.04.04. 10:57:30

@Doktor Kotász: az Asperger szindrómára gondolsz, nem vagyok ugyan pszichológus, de szerintem Alek nem az.

www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/4082/asperger-szindroma

És nem is geek pont ezt magyarázom én is, csak az RTL próbálja meg annak beállítani, egy különc, fura, csak a maga belső világában élő, társaságban csetlő botló, de alapvetően ártalmatlan, kedves pasinak. Hát Alekre ez pont nem illik.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:58:34

@Bandecuccoli:

Többen rámutattak fenntebb, hogy én sem vagyok objektív.

Lehet így is van.

Csak nem szabad belefolyni. Nekünk ez csak puszta szórakozás, és mindegy ki nyer.

Az Évát pedig továbbra is utáljuk, illetve magát a jelneséget, őt magát meg kezeltetni kellene.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:02:55

@Miss Snooks:

Hát magam sem tudom eldönteni, hogy Alek múlatságos vagy rémisztő.

Mostanában sokszor inkább az utóbbi, távolról figyelni szorakoztató, viszont amint kimútatja a foga fehéréjét, félelmetessé válik.

Mindezzel együtt még mindig igen szorakoztató.

Lijiang 2011.04.04. 11:06:40

@Doubledecker: szerinted mindenki kezelje a helyén a műsort, és csak szórakozzon rajta, de ha valaki azt írja, hogy a tv csak szórakoztatni akar, az csúnya rtl bérenc. vitathatatlan, a kákán is csomókeresés is lehet szórakoztató.

Zelefánt 2011.04.04. 11:07:01

Azt nem értem, mi a halál faszáért kellett csalni, hiszen mindenképpen Éva ment volna vissza, hiszen ő a szórakoztatóbb(?) egyéniség.
(Gigi, igaz, rokonszenvesebb, de itt pont nem az a lényeg, hanem az, hogy majd a végjátékban a krokodilok hogyan fognak egymásnak esni.)
Az is megvan, hogy minden CENZÚRÁZVA-nak három ciripfonja van, és nyomatta az sms-eket, de arra már nem jöttem rá, hogy miért is? Hiszen zászlóshajójuk, Béla ott maradt, s esélyes a főnyereményre, Gigi pedig nem volt odavaló, és ezt én nem basztatásból írom.
(Ha Bélának van esze, Boglyát a következő lehetséges alkalomkor kiviszi, és kint is hagyja a rákba.)
(Alek közben persze füstkarikákat fúj majd, és -- mint afféle érinthetetlen -- továbbra is benn marad.)
(J-I, meg L-I nem ellenfél egyiküknek sem, őket a spájzban tartogatják, ez végső soron logikus.)
Vagy ha már csaltak is, nem lehetett volna ezt profibb módon művelni?...

Miss Snooks 2011.04.04. 11:09:13

@Doubledecker: vérfagyasztóan mulatságos :)

Világos, hogy ő csinálja bent a sót, a többiek mind túl hétköznapiak, látszólagos színes múltjuk ellenére is. Az Alek jelenségben szerintem az a fajta személyi kultusz rémisztő amit az RTL klub kreált köré.

_most_ 2011.04.04. 11:09:46

@Doubledecker: Kösz, hogy tisztába teszed a dolgokat. Szóval hülye, aki szavaz, hülye aki szurkol valakinek, hülye az összes szereplő. Kihagytam volna valakit?

Mérges 1234 2011.04.04. 11:10:10

@Lijiang:

Ja ja, elégé szét vagyok csúszva.

Bocs igazad van. Csak arra akartam rávilágítani, hogy habár nyilvánvaló, hogy az RTL nem maga az ördög, azért nem is szent.

Na velem van a baj, kezdem már belátni.

Ha az elmebaj tovább fokozódik (tűnet, dicsérem az évát) üssetek agyon.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:12:53

@lami83:

Én is hülye vagyok. :D

Amúgy kb. tényleg ennyi.

De mkost komolyan:

Aki szavaz hülye. Kétségtelen. Mert minek is?????

Bentiek népek. Hát egyik sem százas, némelyik kevésbé veszélytelen.

Aki komolyanveszi, és drukol valamelyiknek. Hű, hát miért is, nincs gyerekek kutyája, macskája. Nem tök mindegy, melyik nyer, vagy nem?

És én, végképp hülye vagyok, hogy nyilvánvaló tényeket szajkozók, viszont én nem félek beismerni.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:15:27

@Miss Snooks:

"Az Alek jelenségben szerintem az a fajta személyi kultusz rémisztő amit az RTL klub kreált köré."

Nos igen.

Önmagában, csak félelmetes, de általában így van ez mindennel, a kis piktor is megmaradt volna idiótának, ha valami csoda folytán a történelem nem emeli fel a 20-ik század legvéreskezőbb söpredéke közzé.

Tyúk tojás reláció itt is fennáll azonban.

Szóval lehet, azért emelik, mert ez kell a népnek.

Viszont mivel nincs alternatíva nem tudhatjuk, hogy tényleg ez kell e nekik....

Trevlovics 2011.04.04. 11:15:44

szerintem nem az éva vagy gigi a kérdés itt. a szereplők megszemélyesítése nélkül is nyilvánvaló az egész, az rtl alkalmazott szarkeverő, tisztességtelen módszert. lehet, hoy eddig is alkalmazott, csak nem ilyen otromba és amatőr módon, illetve objektíven tettenérhető formában.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 11:16:15

@TapOut:
Gigi családja nem fog senkit perelni, örülni fog, hogy nem licitálja öket a rendőrség. Gigi 17-éves erotika kiállításos szereplése miatt. Gondolom ezt az RTL elintézi nekik. Szandika a Belevalóban keményen elmondta hogy van Gigiröl olyan felvétel is ahol egy ló val foglalatoskodik.
Ami nem éppen piár munka. Engem nem érdekelnek az ilyen erotikus munkák, nem is szólom meg egy pillanatra sem. Mert mindenki maga tudja, hogy ebben az igen kemény világban hogyan él, és miből. De egyértelmű, hogy Gigi simán le szopós oszta, Béci szerelmét is mikor bent volt a villában utoljára. Hát ez a ló projekt is kemény azért, egy ilyen áldott jó kislányhoz.Aki valóban sunyi volt.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:16:42

@Miss Snooks:

"Az Alek jelenségben szerintem az a fajta személyi kultusz rémisztő amit az RTL klub kreált köré."

Nos igen.

Önmagában, csak félelmetes, de általában így van ez mindennel, a kis piktor is megmaradt volna idiótának, ha valami csoda folytán a történelem nem emeli fel a 20-ik század legvéreskezőbb söpredéke közzé.

Tyúk tojás reláció itt is fennáll azonban.

Szóval lehet, azért emelik, mert ez kell a népnek.

Viszont mivel nincs alternatíva nem tudhatjuk, hogy tényleg ez kell e nekik....

barbiebaby 2011.04.04. 11:18:36

Hűha :) Látom egyes emberkék vérkomolyan veszik ezt a játékot.Talán még aludni sem tudtak Gigi kiesése miatt :D

Zelefánt 2011.04.04. 11:20:35

@Ari11:
Hát amit a Guminő mond, azt néhányszor azért el kellene osztani, azt hiszem.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:20:45

" Hát ez a ló projekt is kemény azért"

Honnan tudod, hogy a ló projekt kemény, próbáltad????

Azért szerintem ez meg igen durva rágalmazás.

És én veled ellentétben, igenis elitélem az erotikus munkát, mert kétségtelenül kemény a világ, de a tiszteséges kemény munkával elért jöveldelem valahogy mégiscak jobb.

Az erotikus munka, a könnyebb út keresése, ilyen a lopás, csalás rablás is.

Lijiang 2011.04.04. 11:23:30

a lóprojekt photoshop, mondjuk emiatt lehet perelni, de úgysem találják meg, aki összerakta.

Miss Snooks 2011.04.04. 11:24:33

@Doubledecker: Abszolút van ennek veszélye, bár a cenzúrának semmilyen formában nem vagyok a híve és igen, ez egy trashreality, nem pedig népművelő félóra, de nem szabadulok attól a gondolattól,hogy a nézők nagy része nem feltétlenül látja ezt át.
Nem tudom mi a megoldás,nyilvánvalóan naívság egy kereskedelmi csatornától önszabályozást várni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 11:25:35

@Doubledecker: Azért az erotikus munka meg a lopás, csalás, rablás nem egy kategória, hiszen az erotikus munkából nem károsítasz meg senkit közvetlenül.

Gigi szereplésénél a VV-ben sokkal súlyosabb Stohl Andrásé, aki még akkor is műsort vezet, miután jogerősen 28 hónapi börtönre ítélték első fokon, és az RTL még mentegeti is ahol tudja.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:27:40

@Miss Snooks:

"hogy a nézők nagy része nem feltétlenül látja ezt át."

Ez még hagyján, de még kommentelnek is ide és háborognak, hogy nem úgy alakulnak a dologk, ahogy kellene.

Ennek az egész műsornak nem lehetet jó kimenetele.

Egy dologra jó, negatív példáknak. Pl. szerintem az Éva viselkedésésből sokank sokat tanulhatnak.

Mondjuk az Alekot nem tudom hovatenni, ő orvosi eset, lehet miatta valami komoly támogatást is felnyal az RTL valami esélyegyenlősségi alapból.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:28:18

@Miss Snooks:

"hogy a nézők nagy része nem feltétlenül látja ezt át."

Ez még hagyján, de még kommentelnek is ide és háborognak, hogy nem úgy alakulnak a dologk, ahogy kellene.

Ennek az egész műsornak nem lehetet jó kimenetele.

Egy dologra jó, negatív példáknak. Pl. szerintem az Éva viselkedésésből sokank sokat tanulhatnak.

Mondjuk az Alekot nem tudom hovatenni, ő orvosi eset, lehet miatta valami komoly támogatást is felnyal az RTL valami esélyegyenlősségi alapból.

Albino Vernyul 2011.04.04. 11:28:49

Az online-t nezve, sokal osszetettebb emberek a lakok, mint amit az osszefoglakokban leadnak, sokszor direkt egyes elemeket kiemelve, torteneseket athangolva.. Az a baj az egesszel, hogy magaban is tudna erdekes lenni a dolog, semmi szukseg a mostani stilusu "szerkesztesre".. Normalias mukodesuk kozben is generalnak eleg sok poenos, vagy feszultseggel teli cselekmenyt a benti emberek.. Ezt csak meg kell vezetni feladatokkal, programokal, es maris eladhato lenne a maga pore valosagaban a jatek.. Ezzel a maniakus "tortenet" alakitasi kenyszerrel, a sok manipulacioval, csak agyoncsapjak az egeszet..

Mérges 1234 2011.04.04. 11:29:48

@Gee Halen:

Bucis dologgal egyet értek. Tényleg meghúzhatná magát.

Valószínű azért van képernyőn, mert kell a nézőknek (tyúk tojás).

Az itélete még nem jogerős, különben már csíkos ruhában vezetné a műsort, rácsos studióból....

Mérges 1234 2011.04.04. 11:32:21

@Gee Halen:

Nem okoz kárt, de az üzenete nem jó. És itt most ez volt a nyekergés tárgya. Az éva mit üzen????

A gigi mit üzen????

Én is üzennék mindekettőnek, csak nem tudom itt lerajzolni.

Ezzel az egészel kapcsoaltban csak a toális kivülállás, ami felmentést ad.

Ezért semszabad egyik vagy másik mellett letenni a voksot.

Zelefánt 2011.04.04. 11:33:07

@Gee Halen:
Stohl Bukta egy fasz, de az ügye még folyamatban van, évekig is eltarthat a fellebbezésekkel, de betonkockába addig mégsem zárhatjuk.
(Én speciel nem bírom a fejét, de joga van ahhoz, hogy életben maradjon és dolgozhasson mindaddig, amíg a végső ítéletet rá nem mérik.)
(Az azonban igaz, hogy a retekklub elegánsabban járt volna el, ha a háttérbe vonja, s nem próbálja fényezni azt, amit nem lehet.)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 11:36:33

@Doubledecker: Egyik sem közvetít jó üzenetet, de Bucié még annyit sem.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 11:38:37

@Doubledecker:
Meg lep amit írsz Alekoszról. Ő az aki az elejétől, higgadt nem bánt senkit, nem üvöltözött egyszer sem.Mindenkivel jól kijött.Szórakoztató. Míg a többiek, messze nem ennyire kiegyensúlyozottak.
Egy átlag ember, kis defekttel. Szerintem mid annyiunknak vannak defektjei, csak otthon a gép előtt, és nem merjük be vinni a tv-be egy sovba. Ő be vállalta, és talán ezért sikeres. Nem értem mért volna idióta. Kemény vagy te egy kicsit.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:40:04

@Gee Halen:

Nem is tudom, hogy a Buci, hogyan tudná ezt jóvátenni?

6 hónap közmunka, egy kórházban gyermekotthonban.

Illetve egy detoxikálóban.

A balesetin.

A franc tudja, de hitelesen megtörne, ha belátná, hogy elbaszta.

Mit ne mondjka, 21 éves voltam, amikor elvették a jogosítványomat egy pár kilómétteres autós üldözést követően.

1 hét sem kellett hozzá, hogy belássam hálát adhatok az Istennek, hogy nem történt baj, nem öltem meg senkit.

Kurvára meghúztam magam, és más ember lettem, nos a Bucinál ebből semmi nem látszik.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:42:26

@Ari11:

Azt írtam idióta????

Az Alekosz tényleg nem bánt embereket, de ettől függetlenül tényleg félelmetes.

A kiegyensúlyozottsága, szerintem a betegségéből ered.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 11:49:11

@Doubledecker: A tegnapi öfiben elég borzadály volt látni, ahogy tajrészegen elkezdett Évához bújni, és mondta:

"Szeretnék tőled egy búcsú... ölelést"

Az utolsó pillanatban mégis bevillant a józanabbik esze :D

Zelefánt 2011.04.04. 11:51:43

@Gee Halen:
Potyázott egy kicsit, na.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 11:52:54

@Zelefánt: Azért gömbölyűre itta magát, hogy a maradék gátlása is elvesszen, de mégsem sikerült. :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 11:53:27

@Doubledecker: Jézusom, hány nála betegebb embert ismerek én. Komoly posztokon,mások életéről döntők közt.
Nem védem, de egy szelíd,enyhe kényszer beteg, kedve figura. Nem több.
Vele sem élnék, de Laci sunyisága, az egyenesen csúnya jellem hiba. Éva életveszélyes,önsors rontó. Én ismerek cégvezető hölgyet, már idősebb, dettó Éva.Még a neve is Évike. De van ilyen.

Zelefánt 2011.04.04. 12:00:47

@Doubledecker:
Bukta szar ember, ezt már régóta tudjuk. (Szánombánom, de aztán minden megy tovább.)
Most is abban reménykedik, hogy valami "csoda" folytán kikeveredik a szarból. (Érdekes, hogy ugyanaz a fazon az ügyvédje, aki a fasszopó császárelőddel megúszatta a letöltendőt, pedig ott még halálos áldozat is volt.)
Szerintem üljön, akkor talán lesz ideje elgondolkodni, de mindaddig dolgozhasson, amíg nincs jogerős ítélet.
(Persze, ne feltétlenül a képernyőn.)

Zelefánt 2011.04.04. 12:08:48

@Gee Halen:
Nekem az (nem) tetszett, amikor Anikó lábait próbálta nagy buzgalommal párhuzamosakká tenni...(ha már V-alakot nem tudott előidézni nála...)
(És tényleg, mi volt közte és Bibendum Szandra között?...)
Alek a rejtelmes.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 12:13:17

@Zelefánt:
Teljesen igazad van, pedig szeretem bucit.
De töltse le amit kap, és játszón színházba amennyit akar. Képernyőre nem engedném, mert teljesen etikátlan, igen is az áldozatok nem tudják onnan folytatni az életüket, mint baleset előtt. Buci viszont igen, némi kellemetlenséggel, hogy bíróságra jár.
A médiából azonnal eltiltanám,nem hogy még a kollégák mellette zajló, kampányát
adásba teszik. Köz szereplőnek igen is viszonylag példásan kell élnie.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 12:15:30

@Ari11: Na várjunk. Milyen jogon játszhasson szerinted színházban és ne szerepelhessen képernyőn?

Ezt most nem egészen értem, hogy az egyik miért igen, a másik miért nem.

mama ottmarad 2011.04.04. 12:16:20

@Doubledecker: Alekosz tényleg nem bánt embereket, te így látod?
Mikor megjelent Ildi, érdekes volt az arckifejezése, és rögtön tett is valami negatív megjegyzést, mert mint tudjuk, régebbről ismerte őt.
Miután Éva és Oli rettentően felháborodott az új vetélytárs berakásán, Alek felkapta a fonalat, és szisztematikusan ragasztotta rá a degradáló jelzőket. (Most ne térjünk ki arra, hogy Tordas milyen, ebből a szempontból ez mellékes is.)
Alekosz, az előéletéből fakadóan pontosan tudja, menniyre vacak perifériára szorulni, ennek ellenére hobbiszinten nyomta Ildinek és Ildiről a degradálást.
Tényleg nem bánt senkit?
Mint ahogy Anikót napraforgózza, aki sajnos elárulta, hogy ez gyenge pont, hát annál inkább nyomatja. A külvilágban pedig rögzül majd, tudat alatt beépül, hogy ennél valami nem stimmel, volt valami baj vele, ki emlékszik, mi is, de volt.
De Alekosz nem bánt senkit?
Azért ezt ne gondoljuk róla.

Jelentem, a párbaj eredményétől függetlenül jól aludtam, a játék mehet tovább, remélem, lesz valami változás. Hajrá hogyvolt, csapassátok. :D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 12:28:42

@Gee Halen: Azért mert a színházban, mindenki maga dönti el, hogy meg néz-e egy olyan darabot, amiben Stohl András játssza a főszerepet. De a képernyőn milliók látják kéretlenül.

Zelefánt 2011.04.04. 12:29:16

@Gee Halen:
Volt valami gyökér rendőrös sorozat, ahonnan egyből kibaszták, ami marhaság volt, mert ő vitte a hátán a produkciót.
(Én egy negyed részt sem bírtam végignézni ugyan, de ezek szerint nem én voltam a célközönség.)
A színész játsszon, hiszen ez a szakmája/hivatása, s aki kíváncsi a művészetére, hát menjen és nézze.
DE: ne vállaljon képernyős melót, ha közben köztörvényes balhé miatt kergetik, baszki.

Vince Larkin 2011.04.04. 12:29:47

@Gee Halen: csak a történeti hűség kedvéért, Buci ítélete még nem jogerős, hisz megfellebbezték. De tény, hogy az első fok 28 hónap letöltendőre ítélte. Még ha nem is kell most bevonulnia, nem biztos, hogy szerencsés a képernyőn pózolnia, ahogy azt előttem többen is írták.
Giginek érdemben sok hozzászólnivalója nem volt a tegnapi párbajon, ez is tény, lemetn Kócbabab szintjére és ő húzta a rövidebbet. A zertéel meg szépen belenyúlt a dolgokba azzal, hogy megmutatta a 45-55 aránynál a képeket

Vince Larkin 2011.04.04. 12:31:25

@Zelefánt: off a Tűzvonalban magyar viszonylatban az egyik legnézhetőbb, legjobb sorozat volt, szép kis hv-rajongóbrigáddal.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.04. 12:33:22

Kérem az RTL-től, hogy mielőtt Éva kiesik Játsszák el Alekkal a Shakespeare Makrancos hölgyből az udvarlós részt Petruchio-Alek, Éva-Kata....

Ja, nagyon megkönnyebbültem, hogy Éva ment vissza, szörnyű volt nézni ahogy Gigin ül a két pasi és nyomasztja a házban, mondjuk a belevalóban kiderült, hogy ez mindig bármely helyzetben így fog alakulni, hisz elmondta, hogy az életben a férfinak kell irányítani a nőt (sic!) ahogy náluk otthon az apja irányítja az anyját meg őt a bátyja, mert ez a természetes... na ezt az amivel engem ki lehet téríteni a hitemből...

fogalmam sincs, hogy Gigi ezt tudja ezt összeegyeztetni a pornófilmezéssel, meg a szinte meztelen fehérnemű bemutatókkal, sat... egyébként összeegyeztethető abszolút, csak nem egy családon belül, na mindegy, szóval Gigiből hiányzik az a kis extra szikra, amitől rá lehetne szavazni, bár tegnap szebb volt sokkal, mint Éva, kisimultabb és a hangulata is jobb volt, nyitottabb, nagyon magabiztos volt,

Éva viszont rettegett, Gigin nem látszott félelem, de nem lett volna értelme visszamennie a házba, úgyis a Bécinek van esélye, és Giginek nincs a fődíjra, tehát innetől kezdve neki ez már úgyis csak egy börtön lett volna, ahol ő a bátjyát támogatja, aki ugye nyílt színen megígérte neki, hogy mindenképpen feleznek... hát remélem be is tartja, bár valszeg Alek fog nyerni.

Nagyon valószínűnek tartom, hogy a riportszobában győzték meg Évát, hogy ne Jerzyt hanem Gigit vigye ki párbajra, hogy innentől kezdve ne legyenek duplázva a Ráczok, Éva lehet, azért ment bele, mert azt hitte, ha a közönség gigi-éva párbajt akar, akkor van esélye ebből visszajönni, pedig épphogy megúszta, (egy Jerzy párbajról csont nélkül visszajött volna) és a csatorna besegített azzal, hogy csak a nézőknek megmutatta ki hogy áll, és ezzel Alek táborának módot adott arra, hogy felhozzák Évát, akire nehéz szavazni a nehéz természete miatt, de közben meg bent mégiscsak rá van szükség a showhoz..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 12:35:38

@mama ottmarad: A többi versenyző, meg számtalanszor le idiótázta. Amit megértek, mert kénytelenek vele élni, de neki is meg van a joga, hogy vissza vágjon. Ebben egy, egy . Oda vissza, nem gondolod, hogy nem érezte Alekosz hogy teljesen hülyének tartják. A riport szobában mindig kifejti, tudja mit gondolnak, és még a válasz lépéseiről is beszél. Béci jött rá először, jobb ha nem nézi hülyének.

Zelefánt 2011.04.04. 12:37:51

@Vince Larkin:
Gigi helyében én szépen kiöltözve és elegánsan hátradőlve, szó nélkül néztem volna hogy Boglya szarrá alázza saját magát.
Sajnos a nők egy másodperccel előbb kezdenek beszélni, mint ahogyan azt a tulajdon gondolataik motíválnák.

mama ottmarad 2011.04.04. 12:51:03

@Ari11: abszolut egyetértek veled. Alek nem hülye, csak más. Van, amiért ő is szerethető. Neki is minden jog kijár, mint bárkinek. Ő is szeret és utál, csak másképpen mutatja ki. Csupán azzal nem értettem egyet, hogy ő soha nem bánt senkit.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 13:09:18

Sziasztok:) most néztem meg a párbajt, tegnap már késő volt, mire hazakeveredtem, véleményt ismét nem mondok, nincs kedvem senkivel sem vitatkozni.
amúgy valaki elmesélné dióhéjban csak, hogy szerencsétlen Golánt mivel is baszarintották át?

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 13:18:35

@Gee Halen: ÉN ÉLETEMET ADTAM MÁSOKÉRT HIT ÉS BECSÜLET LÁZÁR LÁSZLÓT.
:D

amúgy kedvenc képem:

www.napiszar.com/kepek/2011/04/02/vv-shit-2/

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 13:20:26

@Ayesha: Ja, Anikó sejtelmesen izgalmas, szívecskés levelet írt neki az együtt töltött éjszakáról. Ő meg nem tudta mi van, melege lett.

JErzy meg Béci voltak a felbujtók.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 13:25:59

@Gee Halen: Juj, csórikám. Áprilisi tréfa? Nem szeretem a villa messiását, de ez elég ízléstelen viccelődés, főleg, hogy szemmel láthatóan vonzódik Anikóhoz...

Albino Vernyul 2011.04.04. 13:26:42

@Zelefánt: Nezzetek streamet.. Azert linkelem.. Laci taktikaja volt, ami Gigi csinalt..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 13:28:57

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Azt láttam. Hát, nem jött be. Illetve bejött volna, ha az RTL hagyja.

genevieve 2011.04.04. 13:31:38

látom megy a ping-pong:-)

genevieve 2011.04.04. 13:51:04

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: kiváncsi leszek majd egy ilyen interjúra mikor éva kiesett:-)

mennyire tud majd intelligensen reagálni, az intelligens kérdésekre?

Albino Vernyul 2011.04.04. 13:54:35

Majd a szerkeszo valaszol helyette..:)
süti beállítások módosítása