Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x107

2011. április 03. 16:10 - Hódos Hajnalka

Felvirradt a nagy nap, mikor kiderül, melyik amazon megy, melyik marad. Az esemény fontosságát és társadalmi hatását azt hiszem, nem túlzás a brit trónörökös közelgő esküvőjéhez hasonlítani, ha nem vasárnap lenne, munkaszüneti napot rendeltek volna el nálunk is. Bármi történjék ma, Éva bozontja nagyobb karriert fog befutni, mint Jennifer Aniston Rachel frizurája, következő tanévben Gigi hatására kilencszeres túljelentkezés lesz háziasszony képző szakiskolákban. Egy biztos, hétfőn reggel új világra ébredünk. A Villában lopással indul a nap, a bambán pakolászó Laci orra elől lopja ki a raktárból Béci a tojást. A muszáj nagy úr! Bűnbe a kényszer visz! Éva, kértek jó tojásrántottát? Van szalonna, kolbász… Lacinak leesik a tantusz, ehhez nagy segítségére van, hogy Béci pofátlanul a rezsó mellé rakta a tojást. Maga ellopta a tojást reggelre? Hogy kerül oda?

Béci szemrebbenés nélkül azt hazudja, még Éva hozta tegnap este. Éva sminkel az ablakban, dögöljön éhen mindenki, csak az alapozó meg a pirosító álljon úgy, mint Katiba a gyerek! Béci köti az ebet a karóhoz, ő ugyan vissza nem adja a tojást, nem bukott le vele. Véres küzdelem kezdődik, mert Laci el akarja vinni a rezsót, Éva sipákol, van tojás a hűtőben vagy húsz darab! A sikertlen rezsórablás után Laci fenyegetőzve bevonul. Felfegyverkezem és visszajövök! Szegény lakájt még a tojása is húzzák alapon Laci talál ugyan tizennégy tojcsit, de kettő összetört. Lacinak arcizma se rándul a veszteség láttán, komótosan megszámolja kettesével a tíz darab tojást, fittyet hányva a tényre, hogy a dobozra rá van írva, tíz darab, és kimegy az udvarra, hogy visszaszerezze, amit Béci ellopott. Sikerül neki, Béci óbégat, jól van, a szemed láttára kilopom a szemedet, beront, és elhozza a Villalakók tojását. Igen? Ezennel háborút indítok ellenetek!

És tényleg. Laci eligazítást tart a többieknek. A lehető legtöbb dolgot el kell lopni. Mindent, amit csak tudunk, úgy, hogy ne vegyék észre. Összevont csapat akciót kell végrehajtanunk! Visznek mindent, amit érnek, a legnagyobb fogás mégis Gigié, elhozza Éva cigijét és átadja Alekosznak! Ó, na ez egy nagyon jó ötlet! Gondoltam, hogy örülni fogsz! De a többit is! Gigi behozza az összes cigit a kertből, én meg behozom a füldugót a fürdőszobából. Csak hogy tudjál róla, a dohányárud nálam van! Én határozom meg a fogyasztási mennyiséget! Egy szálat kapsz és csak akkor kapod meg, ha a hajad teljes terjedelmében fölfogod. Tipikusan két legyet egy csapásra, ha még szól valamit Éva szem alatti táskáiról is, Giginek nem is kell párbajozni menni, nem lesz kivel, Éva megpukkad. Tudja ezt Alekosz is, bevonul a nappaliba. Üljünk le, és várjuk a hatást! Gyönyörködjünk!

Éva haja egyébként Alekosz lovaglópálcája. Mivel ritkán fogja fel, gondolta, most hivatalos kereteken belül összefogatja vele. Éva a medence szélén kuporog és duzzog. Hát kihúzta nálam a gyufát! Mikor vette el ez a kis geciláda a cigimet? A kertlakók mádámja megtiltja Bécinek és Jerzsinek, hogy engedelmeskedjenek Alekosznak, azok röhögnek és arra biztatják, szívja el Alekosz szivarját. Benn közben megszületik a terv, Évának a cigiért cserébe rendbe kell tennie az egész udvart. Cakk-pakk. Ha kaphatok egy cigarettát, örömmel meg fogom csinálni! Az ösztönözne téged? Abszolút. Éva takarítani kezd, a söprögetésről egy az egyben az jut eszembe, amit a mama mondott nekem, mikor horgolni/hímezni tanultam, lány, rossz nízni! Este, a tűz mellett kuporogva Éva szemrehányást tesz Alekosznak, aki elmondja neki, nem ő vette el a cigijét, hanem Gigi. Ez igaz? Odaadtam Alekosznak, hogy éljen vele. A főkolompos képes volt egész nap sunnyogni!

Megint fordul a kocka, újra meg kell mérkőzni a két csapatnak, a vesztesek laknak a kertben. Az első feladat igen látványos, tetőtől-talpig mézzel bekenve meg kell hemperegni egy tollal teli felfújható gyerekmedencében, az nyer, akinek a testére több ragad a tollba rejtett korongokból. Alekosz a kéjencek nem titkolt örömével kenegeti Anikót és Gigit. A második feladat minél több kefírt kiönteni egy tálba úgy, hogy kézzel egyáltalán nem érnek hozzá. A csapatok összehangoltan dolgoznak, állal kibontják, szájból-szájba adják a poharakat, az utolsó önt. A feladat után Anikó nőcis nyavalygásba kezd, fáj az álla, meglátszik? Alekosz kap az alkalmon, gyógypuszit adna, Anikó vinnyog, nehogy lenyelvelj! A nyafogás nem segít, Alekosz rápusztul Anikóra, jaj, elég Alekosz, juuuuj.

A harmadik feladat végén a szerelmespár összekap. Minél több paradicsomlét kell kinyerniük úgy, hogy a fejükkel nyomják szét őket, aztán egy tálban, szűrő és fakanál segítségével kipréselik. A gyerünk, Alekosz, nyomjad, még, még, még kiáltásokat Alekosz más környezetben aligha fogja ezektől a lányoktól hallani, kárörvendően röhögök. Jerzsi, nem nyomogasd már ki a levét, mert kurva ideges leszek! Ne röhögjél! Gigi háborog, kézzel nyomkodta! Később ezen vitáznak a fürdőszobában is, Anikó Alekoszt cseszi le a kertben, öcsém, azért nem vagy kutyafasza! Gigi azt mondja, középen akar aludni, egyből jó! Velem meg cirkuszolsz! Könnyen lehet, hogy ez az utolsó éjszakája. És nem akartam, hogy az utolsó emléke az legyen, hogy ott a vízbe’ alszik.

Az öfi vége az áprilisi tréfa, amit, ha velem csináltak volna, úgy vágok pofán mindenkit aki részt vett benne, hogy kiköpködte volna az összes fogát. A remek ötlet Bécitől és Jerzsitől származik. Jerzsi nem tud dönteni, milyen fajta poén kéne? Röhögjön rajta, vagy ijedjen meg? És megszületik a nagy ötlet! Jerzsi piros szív alakú kártyáira írnak Lacinak szerelmes üzenetet Anikó nevében. És ha az Anikó írna rá? Írhatnál neki olyat, hogy el kell mondanom, hogy szeretlek, csak nem akarom a kamerák előtt! Anikó nemárszegényezik. De bolondnapi tréfa! Szegééény! Jó, akkor legyen szexuális tartalmú az üzenet, akkor nem az érzelmeivel játszanak. Az nem jó, mert akkor meg rájön. Béci még arra is ráveszi Anikót, hogy beszélgessen Lacival a kertben, hogy legyen eleje meg vége. Anikó gyártani kezdi az üzeneteket. Az együtt töltött éjszaka után olyan furcsán érzem magam pontpontponszív. Nem szeretném, ha kiderülnének az érzéseim, de már nem tudom sokáig magamban tartani pontpontponszív. Béci és Jerzsi fetrengenek a röhögéstől. Kész a terv, készek a szívecskék, Béci elrejti őket. Anikó és Laci a nyugiszobában töltött éjszakáról beszélget a kertben. A nagy Nádai Anikót, Bajáról, a halászlé világából zavarba lehet hozni. Na, legalább Szeged és környéke megpukkadt.

Béci bentről leskelődik és közvetít Jerzsinek. Anikó szerintem húzza az agyát, már mosolyog! Lehet, mindjárt kimondja a boldogító igent! Laci majd egyszer mond valamit Anikónak. De az kint lesz már, mert az egy olyan dolog, ami fésztufész neked szól! Jaj, gyere ide, ölelj meg! Ölelkezés közben Anikó belesuttogja Laci fülébe, hogy tett neki valamit a kerti asztalra. Laci zavartan heherészik, benn megtalálja a többi üzenetet is, kis ténfergés után kimegy a kertbe. Kijöttem levegőzni. Miért? Meleg van bent. Nagy meleg van. Mi ez? Ez mi? Először is, honnan szereztél ilyen papírt? Zárójelben jegyzem meg: áááááááááááááááááá! Anikó heherészik, csomó ideje tervezte, csak nem tudta, hogyan csinálja, olyan béna így is, de hát mit csináljak? Fel kell, hogy tegyek egy kérdést neked, mondja Laci olyan arckifejezéssel, amit utoljára Tommy Lee Jones-tól láttam, mikor vizsgálóbírót játszott A tanúban. De most ez teljesen komoly. Öööö… Lacikám, tudod milyen április bolondjának lenni? Várjá’ ezt akartam feltenni! Komolyan! Hogy erre indíttatást kaptál, vagy nem!

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
1290 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Albino Vernyul 2011.04.03. 16:14:06

6 sec, es csak fos masodik lettem.. De nekem 9-es a celom..

sogeking 2011.04.03. 16:25:18

jól időzítettem a felkelést a délutáni alvásból:)

Csigataposó 2011.04.03. 16:27:36

ma nem kommentel senki. fos 9es.

Kivétel 2011.04.03. 16:28:33

még alusszák a délutánit.. vagy kint vannak a napon..

Zelefánt 2011.04.03. 17:11:55

Keményebb végeken méz helyett szurkot használtak, aztán kihajtották a delikvenst a határba -- már ha túlélte.

Albino Vernyul 2011.04.03. 17:17:59

@Zelefánt: Na de szurokkal Alekosz nehezen kenegette volna a lanyok bajait a mancsaval..;)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 17:18:39

Vajon le merik adni az összefoglalóban Gigi Kazinczy-díjas monológját?

valovilag.hu/video/124075

Zelefánt 2011.04.03. 17:21:51

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:
Biztos-e ez? (Hiszen mindegyikük visszautasította.)
Amúgy mi ez a radikalizálódás? (kalazsnyikov)
Készülsz az esti tűzharcra?

Albino Vernyul 2011.04.03. 17:25:40

@Dave985: Eva hasonlo hatast er el szep tiszta beszeddel.. Csak a tartalom ne lenne, az minden baj okozoja..

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.03. 17:25:49

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Mondjuk nem bánnám, ha Alekosznak az aszfaltozógépből kellene puszta kézzel kiszedni a szurkot :D

Albino Vernyul 2011.04.03. 17:29:24

@Zelefánt: Alekosz kihasznalta a feladatot, es segitett mezzel bekenni a 2 lanyt.. Termeszetesen amit tudott atsimizet.. Ezt szurokkal nehezebben lehetett volna kivitelezni, beleegett volna a keze..:)
Nem, inkabb a kovetkezore.. Aniko nevezte igy a lezeres kamu fegyvert..:)

dr. gernika 2011.04.03. 17:34:38

Ehehe. :)
Szóval alekosznak nem csak egyszer nem jut eszébe a vesszőparipa, hanem egyáltalán nem, oké, de akkor miért gondolja, hogy a lovaglópálcával ugyanolyan jól lehet helyettesíteni?

penelope garcia 2011.04.03. 17:52:08

Anikó egy krumplibogár.
Miért kell ezt csinálni egy másik emberrel?
Még a kretént is sajnálnám, ha valaki az érzelmeivel szórakozna, nemhogy Lacit, aki egy rendes, aranyos fickó.
Disznóság. :(

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.03. 18:02:28

Fos 19.
Remélem a lakóknak nem mondták meg hogy szombat helyett vasárnap párbajoznak, és összeizélték magukat, hogy miért nem kapcsolják a stúdiót!

yoh 2011.04.03. 18:10:30

Gigi a trágár - ValóVilág / RTLKlub

www.valovilag.hu/cikk/361605

"kur*a f*sza, mondd meg az Adrinak, hogy szop*a ki a f@szt, hogy áh f@szom hova fogy ez meg már le... mi az baseball sapka azt a kur*a... kapd be..." - Gigi furcsa köszöntője / 11 ápr
03. / A Villa amazonja nyomdafestéket nem tűrő stílusban „köszöntötte” Béci barátnőjét.

Kivlov 2011.04.03. 18:25:55

hehehehe, rácz 1/2 tiplizik haza, végre!!!

Albino Vernyul 2011.04.03. 18:27:50

@penelope garcia: Mielott nagyon belendulnel.. Egy seggberugast megerdemel, de nem tudjuk mit beszeltek a pihi szobaba, igy valoszinuleg van amit nem tudunk a koztuk levo valos helyzetrol.. Minden esetre a tegnapi stream szerint Laci semmit nem valtoztatott a kettejuk viszonyan, egymas mellett ultek a bulin, es normal mondon kommunikaltak, mikor arra kerult a sor.. Viszont Aniko az aprilis elsejei vicc elott jo kedvu volt egesz nap, tegnapra meg hirtelen es lathatoan total depis lett.. Allitolag alvaszavar, ingerlekeny, duhos, es nem erdekli semmi a sajat szavai szerint.. Szoval van baja eleg...

pocokpocok 2011.04.03. 18:29:57

na, megindult az rtlklub lejárató kampányát, vajon kit várnak vissza?
és hány embert vágnak át az smssekkel, mikor már köztudott az eredmény?
fogadjunk, hogy az állás(%-ék)alig fog változni az egész párbak alatt?

inmemancsi 2011.04.03. 18:31:57

@Kivlov: jobb lenne pedig az eszelőst kivágni,hogy ne obégasson többet publikusan

Kivlov 2011.04.03. 18:40:54

@inmemancsi:
lóf*szt! épp az lesz a jó, hogyha visszajön, védett lesz. :D

pong a ping 2011.04.03. 18:42:31

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:

Napok ota alig alszik 2-3 orakat, emiatt nyugos es hisztis. Aztan pont eleg volt vegignezni hogy Belahoz nem csak baratnoje jott, hanem mas vendeg is (blikkben a kepek). Adri vagy ki mar-mar hazajar a villaba, a tobbiekhez meg szinte alig jon latogato, sot, van olyan akihez meg senki sem jott, csak videouzenet. Tuti, hogy ez a "latogatas" is meg tovabb rontotta az amugy is szar kedvet.

Es mar hetek ota erzi, hogy Alekosz es Bela mellett mindenki mas csak asszisztal a jatekban, az ilyen sokadik rokon latogatasok csak meg jobban erositik ezt a hitet.

A Laci fele trefa pedig tenyleg egy szemet dolog volt, ilyet nem szabad csinalni. Se teveben, se eloben, se keszatveresben, semmiben, akarmennyire is szimpatikus Aniko, ez most kegyetlen es aljas volt, hogy belement. Ha Laci nem mondta volna elotte el az erzeseit, akkor okes lett volna... De igy nem.

Zelefánt 2011.04.03. 18:44:06

@yoh:
Ezeket a kifejezéseket egy átlagos hétfő reggel 5 és 1/4 6 között én is mindig alkalmazom, esetenként többször is, amire nem vagyok igazán büszke, de ebből talán nem lehet következtetni az egyéniségemre.
(Vagy lehet, hogy mégis?...)

inmemancsi 2011.04.03. 18:44:23

@Kivlov: és óbégathat a hülyéje na ja, de már nem sokáig:))

Kivlov 2011.04.03. 18:48:41

@inmemancsi:
még minimum 2 hét. :)))))))

csicserierika 2011.04.03. 18:50:16

@Zelefánt: kérdés, hogy jó fiúnak akarsz-e látszani közben, és mosogatsz-e alatta ?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 18:53:54

Kalašnjikov: www.youtube.com/watch?v=KTznaapMUng - az Underground c. filmből, Goran Bregović zenéje

2011.04.03. 18:58:13

@csicserierika: Na, hallanál engem mosogatás közben!!!!

csicserierika 2011.04.03. 19:00:54

@beebeer: nekem akkor jönnek a legjobb gondolataim, de amikor megláttam, hogy mi vár Alekoszra mikor lakáj volt, hát, a helyében elsírtam volna magam.

Zelefánt 2011.04.03. 19:01:39

@csicserierika:
Baleknak látszom, és néha (gyakran) mosogatás közben is előadódnak efféle kifejezések.
(Az élet sója.)(Meg ciánja.)

Albino Vernyul 2011.04.03. 19:02:59

@supern0va: Mondtam, seggberugast megerdemli, de maglyara nem kene kuldeni, mert van ott, akit meg tuzhanyora kene ultetni..

LAVÓRVAGÁNY 2011.04.03. 19:03:35

Na így viselkedik az, aki punit még csak képen látott...ilyen életképtelen faszit, mint ez a Laci. Az oviban viselkedtünk így a csajokkal bázz :D

Kivlov 2011.04.03. 19:05:36

uhhh, de szoros. a C-k nyomkodják a telókat keményen. hó közepére már nem lesz a segélyből...

arkangyal44 2011.04.03. 19:06:29

Szép estét. ezt nehéz elhinni,hogy egy napja nem változott az állás 49-51 ugyanmár!!!!!!!!!!!!!

genevieve 2011.04.03. 19:07:59

huhh, most is milyen szép szóvirágok hagyták el éva ajakát....

és ez tetszik lilunak és balázsnak........

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 19:07:59

Büdös Alekosz szája?

Milyen lehet Éváé egy átmulatott éjszaka után, amit végigivott, meg cigit evett?

MagasMacska 2011.04.03. 19:10:17

@Kivlov:
Te egyre csak mész lefelé...

Kivlov 2011.04.03. 19:10:54

@MagasMacska:
lóf*szt, a 6.-on lakom... :P

arkangyal44 2011.04.03. 19:11:32

Lilu egyből bevédte Alek tesot,az isten se mossa le róla,hogy Alekfan :))

vitek 2011.04.03. 19:11:44

@arkangyal44: ja, én is nagyon izgulok, már-már lerágom a körmöm :)
És rettentően meg fogok majd lepődni a végén, hogy mégiscsak Éva nyerte a párbajt, nahát, húha.

M11an 2011.04.03. 19:12:39

@Kivlov: Mist nem mondod, hogy a C-k miatt basztatnak téged? Lehet voltak tegnap ellentüntetni is? o.O

arkangyal44 2011.04.03. 19:13:29

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megent ben van a csaja,ha benn alszik esköszöm én is bemegyek:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 19:13:49

@Kivlov: Én is a hatodikon lakom.

Kik azok a C-k?

Cetek?
Cédák?
Cuccok?
Cincogók?
Cuppogók?
Cinegék?
Cirkálók?

lamb79 2011.04.03. 19:14:02

Hat ez tényleg szoros eredmény. Ma este nagyot fog húzni a retek az biztos.

sogeking 2011.04.03. 19:14:04

petíciót fogok benyújtani:
Trixit beküldeni Aleknak:)

Kivlov 2011.04.03. 19:14:45

@M11an:
lesz*rom a sok jogvédő gyökeret. költözzenek akkor ki ózdra és finanszírozzák a naplopásukat saját zsebből...

arkangyal44 2011.04.03. 19:16:31

Ha bevállalós lenne a retek, Alek barátomnak is beküldhetne két csajost,utána úgy feltöltődne mint egy duracel nyuszi:)DD

MagasMacska 2011.04.03. 19:16:33

@Kivlov: Na, te sem vagy kulturáltabb, mint a általad leszóltak...Akkor meg mire föl?

inmemancsi 2011.04.03. 19:17:29

@arkangyal44: mivel a szerencsétlen nem tudna mit kezdeni velük

sogeking 2011.04.03. 19:17:33

Alek meglátogatja Évát, ha látogatóra van szüksége:)

M11an 2011.04.03. 19:18:46

@MagasMacska: Elárulod, hogy miben nyílvánult meg Kivlov kultÚrálatlansága?

inmemancsi 2011.04.03. 19:19:35

@Kivlov: és ha a te óbégatósodra szavaznak, te..

arkangyal44 2011.04.03. 19:19:36

@MagasMacska: Juj cicus ez meglepett kérdésileg :))De asszem Anit be tudnám vállalni:)

Kekec1 2011.04.03. 19:22:04

jóestét belétek, jöttem szurkolni.

arkangyal44 2011.04.03. 19:23:22

@inmemancsi: Nem tudom mért kell bántani egy férfit akit nem is ismersz? nem értem mért kell feltételezni valakiről,hogy nem volt nővel meg nem lehet neki csaja,ha figyeled a bevallógátasokat a kereső sow-ba fotómodellek is vannak a sorban,meg nagyon csinos csajok.

MagasMacska 2011.04.03. 19:23:43

@M11an:
'esz*rom a sok jogvédő gyökeret. "
Akkor mi baj, ha Gigi trágárul beszél?

inmemancsi 2011.04.03. 19:23:45

ez az éva nagyon gáz, ebben is összeillik a haverjával

MagasMacska 2011.04.03. 19:24:17

@arkangyal44:

Csak nehogy egy kamu vallomást kapj...

MagasMacska 2011.04.03. 19:24:53

@Kivlov:
Igazad van, kár volt..
lezártam.-

inmemancsi 2011.04.03. 19:25:30

@arkangyal44: nem bántom és nem is tudom volt e nővel, de szerencsétlen minden szavából, mozdulatából látszik, hogy nem egy szexkiborg:)) be tudja dugni valószínű, a feleséget keresőst meg hagyuk..

Kekec1 2011.04.03. 19:25:40

mit sutyorog a foskilences? semmit se lehet hallani

dr. gernika 2011.04.03. 19:26:09

Naezaz, így kell koptatni, Ani.

arkangyal44 2011.04.03. 19:26:23

@MagasMacska: OK meggyőztél,maradok a seggemen:)és inkább holnap kimegyek pecázni :))

2011.04.03. 19:27:17

@Gee Halen: de röhögnék, ha ez sorrendben éva-gigi lenne :DD

Zelefánt 2011.04.03. 19:27:52

@Kivlov:
És mindegyiknek legalább három ciripfonja van.
Esélyegyenlőség, az.

dr. gernika 2011.04.03. 19:28:40

@inmemancsi: Lezárom a vitás kérdést: Alek nem szűz, az tuti. De szar a szexben, az is tuti.

arkangyal44 2011.04.03. 19:29:08

@inmemancsi: Persze hogy nem az,ezt mindenki tudja,és nem is az eszéért kedveljük sokan,én spec nagyon jókat tudok nevetni rajta.

Kivlov 2011.04.03. 19:29:11

a légpisztolynak besült a fegyver???
:)))))))))

2011.04.03. 19:29:39

@gernika: Anikóval az a baj, nem következetes. Ezeket a koptatós szövegeit nem lehet már komolyan venni.

2011.04.03. 19:29:46

@arkangyal44: lehet, hogy még az egész eddigi műsorból nem jött össze annyi bevétel, amiből a retek két olyan kurvát képes lenne megfizetni, akik bevállalják alekot :)

csicserierika 2011.04.03. 19:32:36

Alekosz a magyar Eminem, totál hasonlít ebben a sapiban :)

2011.04.03. 19:34:53

@genevieve: persze ettől függetlenül még lehet, hogy éva megy vissza. mégis úgy megnézném a kazal fejét, ha kiderül számára, hogy 2%!!!! hátrány miatt mehet haza :)

inmemancsi 2011.04.03. 19:35:56

@arkangyal44: hát én hányok tőle néha, ha meg a közelemben lenne rosszul lennék tőle, hasonló szöveg és viselkedés egy szexi, (d).urva jó pasitól is nehezen tolerálható lenne, hát még egy éticsigától

dr. gernika 2011.04.03. 19:38:14

@genevieve: Önts belém is egy kis reményt, mert bár mind anyum, mind az ember Giginek szorít, mindketten azt mondják, hogy úgyis Éva megy vissza...

joszif 2011.04.03. 19:38:23

jaj de kiváncsi vagyok már erre a Nagyon megmondom dumára a Gigitől

Townsend 2011.04.03. 19:40:03

al még fekve is biccengeti a fejét.

arkangyal44 2011.04.03. 19:40:03

@hullámpapír: Ezt nem tudhatom,de azt igen hogy itt Albertirsán,22 fok volt árnyékban,csak hogy húzzalak kicsit,bár asszem már nálatok sem kell havat lapátolni :))

genevieve 2011.04.03. 19:42:14

na alek és éva nagyon egymásra találtak..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 19:42:55

Piha, mit képzelnek ezek a villalakók, hogy merik zavarni Alekosz És Éva életét! Hah!

inmemancsi 2011.04.03. 19:43:02

Laci érzékletes példái:))

éva beszédje konkrétan rikácsolás, hátha már unják a hasonszőrűek is

arkangyal44 2011.04.03. 19:43:58

@inmemancsi: Ne nézd már ennyire szigorúan
ez egy szerep amit játszik,és nem tud.de nem is akar változtatni rajta,az embereknek tetszik az esetlensége,a dumája,csupán ennyi:)

Kekec1 2011.04.03. 19:44:49

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: köszi

remélem Alekből a próféta szólt: utolsó estéd :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 19:45:26

Alekosz, te utolsó, szerentcsétlen kretén!!

Lépne bele s szádba valamelyik csaj tűsarkúval! :D

Kivlov 2011.04.03. 19:45:34

makkos cipő, bézbólsapesz, kulák-páleszos pohár... :DDD

Albino Vernyul 2011.04.03. 19:46:53

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Csak az maradt le, hogy alvaszavara van, teljesen kivan.. Alek meg reszegen basztatta folymatosan.. Aztan "udvarolt" is meg kesobb 1.55, 8.00..: www.youtube.com/watch?v=S9XjmweuLDk

inmemancsi 2011.04.03. 19:47:35

@arkangyal44: ok zárjuk le, nem vagyok szigorú, szerencsétlen egész életében ezt játszotta és még fogja is:))

dr. gernika 2011.04.03. 19:48:27

@genevieve: Tudsz valamit? :)

Giginek milyen műtétje volt jobb oldalt? Vakbél?

genevieve 2011.04.03. 19:49:22

na kész, alekosz egy beteg ember

Kivlov 2011.04.03. 19:49:42

@gernika:
ott próbáltak neki agyat betuszkolni, de nem sikerült...

Townsend 2011.04.03. 19:49:49

al és éva évődnek. Horror.

dr. gernika 2011.04.03. 19:50:49

Most komolyan ezen kell élő egyenesben heherészni, hogy Gigiék becsődöltek az éjjel?

genevieve 2011.04.03. 19:52:54

@gernika: tudod, vannak olyan emberek akiknek ez poénos...

arkangyal44 2011.04.03. 19:53:07

@genevieve: Vagy csak nagyon ki van éhezve,visszaemlékezve mikor katona voltam,elég volt ránézni egy női kerékpárra :))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 19:53:29

@gernika: Az RTL nevében kikérem magamnak a gyanusítást - ez felvételről ment :)

dr. gernika 2011.04.03. 19:53:37

@genevieve: Nem az a baj, hanem hogy műsort vezetnek...

csicserierika 2011.04.03. 19:54:12

Szétröhögtem magam
Éva: Alek büdös a szád
Alekosz: füstös szagú a hajad
legfelsőbb szinteken hozzák, a zsémbes házaspárt :)

heidi235 2011.04.03. 19:55:36

Hello mindenkinek,jöttem én is erősíteni-hajrá Éva!!

arkangyal44 2011.04.03. 19:55:39

Ténleg nem tudjátok Hajniék voltak a villában? nem voltam két napot.

truegrit 2011.04.03. 19:56:05

@genevieve: dolgozok, így csak itt követem az eseményeket. Mi történt Alekkal, hogy beteg?:)

genevieve 2011.04.03. 19:56:20

@arkangyal44: első naptól kezdve?:-)

mellesleg laci pl. nem viselkedik igy

csicserierika 2011.04.03. 19:57:24

@truegrit: ccsupán hozza a formáját, egyébként ő volt a legszórakoztatóbb az öf-ban :)

genevieve 2011.04.03. 19:57:41

@truegrit: születési rendellenesség

csicserierika 2011.04.03. 19:58:33

@arkangyal44: Jó estét, láttalak, hogy itt vagy, de láttam el vagy foglalva.
Csapassuk. :)

dr. gernika 2011.04.03. 19:58:48

@genevieve: Noigen, rajta is látszik a kiéhezettség, mégis ember marad.

sogeking 2011.04.03. 19:59:34

ó, a nyári lányok

csicserierika 2011.04.03. 19:59:57

@gernika: csak vennék el a sonkát, majd kibújna belőle is a vadállat :)

vitek 2011.04.03. 20:00:09

@gernika: tudod hogy én is Gigit szeretem jobban, mégis azt mondom Éva megy vissza. Nem volt véletlen az a lejáratókampány ami ellene folyt a médiában, és ha nem lett volna elég, majd manipulálja kicsit a szavazatokat az Rtl. De én nem kesergek ezen, legfeljebb nem fogom nézni többet a VV-t, nem vagyok kíváncsi Éva rikácsolására. Gigi távozása után Jerzsi marad az egyetlen odabent aki miatt még nézném, de a következő párbajon meg úgyis őt ejtik ki, szóval hamarosan másra fordítom majd a szabadidőm :)
Majd esetleg ajánlok néhány sorozatot amit VV helyett lehet nézni, ha érdekel.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 20:00:09

jaj, rágják még jobban a szánkba, hogy kire kell szavazni, asszem, még nem értettem

arkangyal44 2011.04.03. 20:00:18

@genevieve: Ha nem kasztrálták volna ,és felállna neki,meg ne keverd a kettőt egy komoly egzisztenciával rendelkező ember alapből nem tesz ilyet,de Aleknak nincs mit veszítenie,ha betalál egy kobor puncit már nyert ügye van :))

Townsend 2011.04.03. 20:00:38

Lilu szerint dögös, szerintem meg dögletes.

Ancilla 2011.04.03. 20:01:42

Csak Éva szurkolóit hívták meg a stúdióba?

csicserierika 2011.04.03. 20:01:50

milyen jól látja Alek, ellentétben Gigivvel, hogy ők csak egy senki, akiket mutogatnak a tv-ben. Ha tudná szegény, hogy mi készül itt már neki :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 20:02:46

hú, de el van cseszve Éva sminkje!

Amúgy az a fura, hogy ő nagyon jól sminkelte magát az elején (most tökmindegy, milyen az alapanyag), az utóbbi pár hétben meg annyira gány néha az arca, hogy nem értem, hogy nem szóltak még neki

dr. gernika 2011.04.03. 20:02:49

Jéééézusom Éva, szőke hajhoz sárga szemsmink???

oriana 2011.04.03. 20:03:47

no szép estét mindenkinek... :)

Ancilla 2011.04.03. 20:05:04

Mit ordított be Szandika? Nem hallottam.

sogeking 2011.04.03. 20:05:06

elszabadult a pokol (Szandika:)

genevieve 2011.04.03. 20:05:32

@arkangyal44: hát igen, neked szimpatikus alek?:)

2011.04.03. 20:05:43

@arkangyal44: nekem idáig sem kellett :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:05:47

Szerintem a következő párbaj 50-50%-ra fog végződni, az eredményt Olivér fogja eldönteni pénzfeldobással.

A pénz "izgalmas" fele lesz felül.

inmemancsi 2011.04.03. 20:05:49

@gernika: legalább a bajszával csinálhatott volna valamit..

dr. gernika 2011.04.03. 20:06:26

@csicserierika: :D
@vitek: Remélem, holnaptól már nekem sem lesz ennyi szabadidőm, és akkor a Gigi esetleges kiesése sem fog akkora űrt hagyni bennem...

@Ancilla: Azok a hangosabbak, engem nem lep meg...

genevieve 2011.04.03. 20:08:14

jézusom hogy néz ki éva...

mondjuk giginek sincs legelőnyösebb sminkje

truegrit 2011.04.03. 20:08:50

Miből gondoljátok, hogy Gigi van 49 százalékon?

Kekec1 2011.04.03. 20:09:15

kinek a gusztustalan lénye, te hernyó? jááááj, kezdem magam felhúzni....

arkangyal44 2011.04.03. 20:09:18

@genevieve: ha azt mondom igen akkor nem is szólsz hozzám többet ?? Szórakoztat mint mondtam,jókat rötyögök rajta:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:09:22

"Gigi, milyen érzés vesztesként távozni majd? Mit tudsz arról mondani, hogy a társaid már lemondtak rólad?"

Atyavilág, Éva oroszlánnak sminkelt?

"énszuperjónővagyokabéciundortócsúnyaerőspárbajleszakirálnyőtmegölninemkellfélnetekjólesz"

Ancilla 2011.04.03. 20:09:30

Éva egy alsó tagozatos szintjén árulkodik.

Townsend 2011.04.03. 20:09:55

gigi hót retró a vil. kék szemhéjával.

lemonkeyface (törölt) 2011.04.03. 20:10:28

Sziasztok!

Mit ordibált be Szandál? Béci elég megdöbbent arcot tolt..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:11:00

"mindőtöket"

új szóval gyarapította Éva Szandika szókincsét

dr. gernika 2011.04.03. 20:11:29

Bízzunk abban, hogy a végére megszerette Anikót...

truegrit 2011.04.03. 20:11:32

@hfeeri: Szerintem Szandál csak féltékeny a szexipari konkurenciájára.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 20:12:00

@genevieve: Éva? Mint egy királynő!

@Gee Halen: @Ancilla: @inmemancsi: Jól beszél Éva! Most is kiáll magáért, nem színészkedik!

Kekec1 2011.04.03. 20:12:09

jézusom.... no comment. Szívből remélem, hogy a lefejezett hernyó végvonaglását látom.... remélem a vesztét érzi...

genevieve 2011.04.03. 20:12:10

@arkangyal44: jajj, dehogyis:-)
csak nem tudtam pontosan ki szimpi neked:-)

Ancilla 2011.04.03. 20:12:11

Éva egy áspiskígyó. Még búcsúzni is úgy tud, hogy egyúttal belemar valakibe.

oriana 2011.04.03. 20:12:15

@Ancilla: sztem meg béci minek szól be, s persze csak akkor mikor nem hallja látja a kamera...

2011.04.03. 20:12:22

ez az, igen, folytassátok, még :)
azaz közvetítsetek légyszi, mert megint fáziskésésben leszek :)

genevieve 2011.04.03. 20:12:59

viszont legalább jó a ruhaválasztása (évának)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:13:47

@Peter_Cs: Tényleg töltesetek el együtt már egy hetet, dokumentálhatnád blogodon ;)

Kivlov 2011.04.03. 20:14:51

tegnap szerepelt a csillag születikben Tordas!!! :)))))))))))))))))

Kekec1 2011.04.03. 20:15:44

ez tetszett, "kör közepén állok" és közben bevágták a lényt amint körülötte futnak a malacok :DDDDDDD

kpa 2011.04.03. 20:15:46

nem tehetek róla, imádom!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:16:01

Bocs a gépelési hibákért, közben a feleségem lábát is kell vakarnom :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 20:16:29

hát, Szandál nem éppen fogyott, mióta kint van, OMG

Kekec1 2011.04.03. 20:16:37

jajjneeee, most meg a prolivér undorító patkányarcát is bevágták, naneee.....

arkangyal44 2011.04.03. 20:16:42

@genevieve: Ha nagyon őszintének kell lenni tök mindegy ki nyer,mert semmi hasznom,belőle akárki is nyer.DE szerintem Alek a leg szórakoztatóbb jelenség,legalábbis számomra:)

dr. gernika 2011.04.03. 20:16:48

Szandika szerintem csak hízott, mióta kijött...

genevieve 2011.04.03. 20:16:49

na most jó a cipője is....

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 20:17:06

hát, Ádám nem túl lelkes, Peti_Cs, van remény! ;)

oriana 2011.04.03. 20:17:12

olivér hogy vicsorog... :)

truegrit 2011.04.03. 20:17:16

@Ancilla: milyen az az áspiskígyó?

Townsend 2011.04.03. 20:18:03

Még egy "megmondom őszintén" és lerúgom a tévét.

Mérges 1234 2011.04.03. 20:18:44

"Jól beszél Éva! Most is kiáll magáért, nem színészkedik!"

Nem magáért áll ki, hanem a másikat gyalázza.

MIndegy, kiesk, aztán nálad alhat, ha még van hozzá gusztusod.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:18:45

Ha Éva megmutatja, hogy TÖKÖS csaj, Alekosz rezigáltan, de szolid körülmények között kiokádja gyomortartalmát az árnyékszékbe :D

oriana 2011.04.03. 20:19:05

@truegrit: olyan, mint ami ma megmarta délután kleopátrát, nem láttad? nagyon mérges... :)

Kekec1 2011.04.03. 20:19:11

@nyuszómuszó: nagyon is van, a lény is csak kb sokadjára említette meg, hogy vanneki barátja is, előbb prolivér, szandi, szülők miegymás, majd ja, meg a barátom. Hiába, dúl a láv:) Amúgy Peticsé mit keresel te a gép előtt, nem a stúdióban kellene lenned? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:19:24

Mondd el nekik, mit érzel, mert lehet, SOHA NEM LÁTOD ŐKET és NEM MÉSZ VISSZA.

inmemancsi 2011.04.03. 20:19:29

@Peter_Cs: tartalmat hagyjuk, süket vagy és vak, úgyhogy téged nem zavar, másokat viszont igen, nem beszél, rikácsol és óbégat folyamatosan

genevieve 2011.04.03. 20:20:46

@hullámpapír: túl sok újdonságot nem tudunk mondani, éva hozza a szokásos formáját.....szandi és oli is

most gigi búcsúzik

tiszteli alekot
anikónak ad egy karkötőt amit, talán az anitól kapott de levette, de most úgy gondolja újra
lacit apapótlék
jerzyt szereti (nem értettem a fiam belepofázott a szövegbe:-)

bécit ölelgeti búcsúzik mindenkitő

oriana 2011.04.03. 20:20:54

@Gee Halen: áááá, nem, szerintem még úgy is jó lenne neki :DDD

dr. gernika 2011.04.03. 20:21:01

Mikor Bécivel ölelkeztek, kajakra hallatszott valamelyiknek a szívverése...

Ancilla 2011.04.03. 20:21:18

Gigi sokkal-sokkal intelligensebben búcsúzott, mint Éva

arkangyal44 2011.04.03. 20:21:28

@Townsend: Szerintem máris szerezz be egy tartalékot,mert ma este még vagy 20 x fogod hallani,remélem nem nagyon drága tv-d van :)DD

genevieve 2011.04.03. 20:21:39

giginek klassz a ruhája és klassz a cipője:-)

most gigi legjobb pillanatai

2011.04.03. 20:23:50

@genevieve: azért köszi, figyelek :)

Ancilla 2011.04.03. 20:23:58

Sokkal rövidebb volt Gigi filmje. Szerintem.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 20:24:07

na, a kisfilmek alapján?

Jobbat vágtak giginek, mint amire számítottam

Townsend 2011.04.03. 20:25:08

anikó sminkje elég sarkosra sikerült

dr. gernika 2011.04.03. 20:25:45

Éva közönsége pont olyan prosztó mint ő maga...

foxglove (törölt) 2011.04.03. 20:25:49

Éva közönsége milyen kulturált:S

arkangyal44 2011.04.03. 20:25:53

Ha véletlen a boglyas esne ki,akkor egyszerre két embert is elveszítünk,az egyik peticsé:))DDD

Spéter46 2011.04.03. 20:26:19

Minden idők legaljasabb dolga, hogy egy ilyen párbajra úgy hívják meg a nézőket, hogy ott az egyik versenyző szűk rokonsága mellett csak Éva-szurkolók legyenek.
Undorító, és ez meghatározza majd a végeredményt!!!

Kekec1 2011.04.03. 20:26:31

@nyuszómuszó: egyértelműen Gigi. Viszont a stúdió egyértelműen lény (azért se írom le a nevét).

Kivlov 2011.04.03. 20:26:51

essen ki mindkettő és jöjjön vissza Tordas! :))))))))))))))))))))))

Büszke_troll 2011.04.03. 20:27:35

Remélem mindkettő odateszi magát rendesen a párbajban.

genevieve 2011.04.03. 20:27:58

@hullámpapír:
most gigit kérdezi lilu és balázs a villabeli dolgokról, amikor kiborult

most szünet

szandinak senki nem mondta még meg, hogy attól mert ordit mint egy nem normális nem lesz igaza?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:28:11

Olivérnek volt három feje, vagy Szandikának három melle?

sogeking 2011.04.03. 20:28:23

nyári lányokra azért dobtam két SMS-t

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.03. 20:28:45

Jóestét!

@gernika 2011.04.03. 20:25:45
Éva közönsége pont olyan prosztó mint ő maga..."

Számból vetted ki a szavakat.

arkangyal44 2011.04.03. 20:28:57

@Kivlov: jaj tesó azért tartsunk egy nívot :))DD

Kivlov 2011.04.03. 20:29:03

@Gee Halen:
tagnap fáy elküldte a sunyiba. de annyira egyszerű az a nuni, hogy még az sem jut el az agyáig, hogy egy kalap sz*r az, amit művel...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:29:11

@Büszke_troll: Évának már meg sem kell szólalnia (adja meg az ég! :)), a csürhe elintézi helyette a feladatot.

Kekec1 2011.04.03. 20:29:30

@gernika: @foxglove: @Spéter46: totál egyetértek, legalább annyi tisztelet szorulhatna beléjük, hogy engedjenek szóhoz jutni mást is. De miről is beszélek, ehh, tiszteletet emlegetni prolivérrel meg lényrajongókkal kapcsolatban?

pocokpocok 2011.04.03. 20:29:41

szandiban kurva nagyot csalódtam, azt a kezet harapja, amelyiktől enni kapott.
Remélem, hogy Gigi lesz a befutó, és látjátok, megmondtam, hogy nem változik a százalék a műsor alatt:D

dr. gernika 2011.04.03. 20:29:42

@Spéter46: Az a durva, hogy fele-fele, csak az Éva része _ennyire_ bunkó...

pocokpocok 2011.04.03. 20:30:22

mit mondnott béci évának a videó alatt, nem értettem:(

Ancilla 2011.04.03. 20:30:26

@truegrit:
Az áspiskígyó első jelentése: hosszú viperafajta,
Második jelentése: házsártos gonosz nőszemély

Spéter46 2011.04.03. 20:30:36

Kivlov@: Tordasnak tegnap adtak rendesen a Csillag Születik-ben!! :-)

csicserierika 2011.04.03. 20:30:47

férjem átszólt a szomszéd szobából, hogy mi ez a nyerítés , milyen kanca nyerít, mikor Gigi filmje ment. Nem is szokta nézni :)

truegrit 2011.04.03. 20:31:00

@Spéter46: A szűk rokonség már bizonyított a Béci-Olivér párbaj előtt és után. Nem olvastad?:)

Büszke_troll 2011.04.03. 20:31:11

Vajon kik lesznek többen: az alkoholisták vagy a takarítónők?

genevieve 2011.04.03. 20:31:11

@Kekec1:

van bent porond mester aki ilyenkor a szünetekben megmondja, hogy a közönség mikor mit csináljon/csinálhat!

truegrit 2011.04.03. 20:31:48

@Spéter46: Miért? Továbbjutott a Tordas?

arkangyal44 2011.04.03. 20:32:05

Csicsergő Erikám magamra hagytál ?:))

Kekec1 2011.04.03. 20:32:12

@genevieve: naja, gondolom pont annyira fogják betartani mint a prolivér párbaj alatt...

genevieve 2011.04.03. 20:32:24

@pushpang: beájultam kicsit az alvásba:-)

Townsend 2011.04.03. 20:32:31

@sogeking: Inkább pokrócot kellett volna.
Fejenként egyet.

truegrit 2011.04.03. 20:32:37

@Ancilla: Köszi a kimerítő infót. Beépítem majd alkalmasint a szövegkörnyezetembe. Még nem is hallottam eddig...:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:32:54

@gernika: Az "é" és "a" magánhangzók sokkal könnyebben kivehetők, mint az "i".

Az "i" egyszerűen nem üvölthető, mert nagyon megfeszül a hangszál, az "é" és az "a" esetében sokkal lazább - több levegő átmegy.

Ezért lehet főleg csak "É-va, É-va" kántálást hallani és nem "Gi-gi, Gi-gi"-t.

Végre van értelme, miért nyelvészet szakirányon végeztem anno! :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 20:33:21

@genevieve: De a feje valami középkori spanyol hidalgo-feleségnek van megcsinálva, kinéz 35+ évesnek!

genevieve 2011.04.03. 20:33:25

@Kekec1:
tényleg nagyon keményen nyomják...csak azt látod amit engednek neki....hiszen kell a műsor.....
simán kibasszák azokat akik nem azt csinálják amit mondanak nekik

haruka 2011.04.03. 20:33:36

nem követtem eddig, százalékokat mutatták már?

Ancilla 2011.04.03. 20:34:14

Nos, Peter_Cs mit szól ehhez a szurkológárdához??? Vagy nem baj, hogy olyanok, mint az állat, az a lényeg, hogy magukat adják???

arkangyal44 2011.04.03. 20:34:15

@Townsend: Vagy Átváltana Anikóra,és innentől ő lenne a favorit :)

Kekec1 2011.04.03. 20:34:39

@genevieve: legyen neked igazad, tényleg szeretném:) a kibaszászt meg kezdhetnék a patkányarccal :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:34:53

@Peter_Cs: "De a feje valami középkori spanyol hidalgo-feleségnek van megcsinálva, kinéz 35+ évesnek!"

Most Éváról beszélsz?

oriana 2011.04.03. 20:35:04

@genevieve: akkor szandi már repülhetne...

Ancilla 2011.04.03. 20:35:13

@Peter_Cs: Éva meg 50-nek néz ki.

genevieve 2011.04.03. 20:36:21

@Peter_Cs: na, egy éva rajongótól ilyet olvasni a kedvencéről, ez nagyon durva:-)))

csicserierika 2011.04.03. 20:36:53

@arkangyal44: nem kell téged félteni :)
Én csak néha beírom azt, ami eszembe jut.
A vitának nem sok helye van , majd a párbaj után lehet megint latolgatni.
A vitát természetesen nem veled értettem:)
Ritka vagy mint a fehér holló , mert itt nem sikk Alekkal szimpatizálni , de minket ez örökre összeköt. Ugye ? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.03. 20:37:07

Az a cudar az egészben, hogy annyira manipuláltnak és lefutottnak tűnik ez az egész. Azt a hülye picsát akarja bent látni az rtl - már csak Alekosz miatt is. Le is szarnám, csak ne kéne néznem Éva önelégült pofáját a továbbiakban...
A műsorvezetők vajon miért engedik, ezt a fékevesztett ordibálást? A Béci - Olivér párbaj is majdnem balhéba torkollott. Szandika is tök gáz, ahogy eltorzult fejjel üvölt. :S
Őt már kedveltem a vége felé, de mostanában eléggé "kiábrándultam" belőle. Ahogy kijött a villából és telt az idő, úgy lett Olivér szócsöve és egy-egy belelvalóban már az O. szavait és stílusát hallottam vissza tőle Gigivel és Évával kapcsolatban.

2011.04.03. 20:37:11

@genevieve: és tépik már egymást? :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 20:37:28

@Ancilla: persze, Peti_Cs a börtönökben is biztos mindenkivel szimpatizál, azok is magukat adják kint is, bent is általában ;)

haruka 2011.04.03. 20:37:39

@Spéter46: @nyuszómuszó: köszi! nem gondoltam volna, hogy ilyen szoros lesz.

genevieve 2011.04.03. 20:37:49

@Gee Halen: persze...ő ott egy senki, odamegy két biztiőr és kivezetik a teremből és megmondják neki, hogy többet be nem teheti oda a lábát

de mint mondtam, kell a cirkusz a népnek

arkangyal44 2011.04.03. 20:37:55

@haruka: mutatták 50-50 a boglyas javára :)hangilag legalábbis :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 20:38:03

@gernika: @foxglove: Az angolszász showműsorokban (USA, Kanada, GB, Ausztrália, Új-Zéland) ez a lelkesedés alapértelmezett! Csak Magyarországon szokatlan!

Ancilla 2011.04.03. 20:38:53

@Gee Halen: Ez így van. Hozzátenném még, hogy a Jespersen-féle hangzóssági táblázatban a magánhangzók közül az "i" a legkevésbé hangzós, az "é" viszont - ha jól emlékszem - a 4. helyen áll.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 20:39:05

@Gee Halen: @genevieve: Gigiről beszéltem! Éva fiatalabbnak néz ki mellette!

truegrit 2011.04.03. 20:39:27

tényleg, mi van most?

Virágék 2011.04.03. 20:39:36

Kívánok a kedves feleségeknek/barátnőknek, akik gigikét istenesítik, ilyen büdös, álszent rib...-t a párjuk mellé munkatársnak. Kíváncsi lennék, akkor is ilyen szimpatikus lenne-e nektek?

genevieve 2011.04.03. 20:40:10

@hullámpapír: még nem:-)

na de most:-)

most 45-55 az állás

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 20:40:14

@Ancilla: Mint az amerikai és az ausztrál show-kban!

dr. gernika 2011.04.03. 20:40:45

nini, változtak az arányok

arkangyal44 2011.04.03. 20:41:03

@csicserierika: ugye drága,ezért is voltál elsőre nagyon szimpi nekem:)Ha nem lenne párom komolyan bepróbálkoznék nálad :))

genevieve 2011.04.03. 20:41:16

@Peter_Cs: neked nem is szemüveg kell, hanem egy új szempár:-)

vak vagy apukám:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:41:17

@Ancilla: "Kolegák" egymás között... :D
@Peter_Cs: Maradj a zenénél, szerintem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.03. 20:41:18

@Peter_Cs: ne viccelj már! A 28 éves Éva simán 40+ ma este és ezzel nem a negyvenpluszosokat minősítem.

Kekec1 2011.04.03. 20:41:33

remélem, hogy Gigi....
a lény feje egy tanulmány volt:)

genevieve 2011.04.03. 20:42:08

most mutogatják végig, hogy milyen az egyes villalakókkal a viszonyuk....

most laci és éva

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.03. 20:42:42

@Virágék: nektek meg egy Éva-kaliberű kollégát, társat kívánok szívből. :D

pocokpocok 2011.04.03. 20:43:31

@Gee Halen:
köszönjük a hangzó oktatást, nálad a pont, kipróbáltam, igazad van.

2011.04.03. 20:43:44

@arkangyal44: ccccö... pedig már akartalak hívni jövő télre havat lapátolni :)

Kekec1 2011.04.03. 20:43:50

@pushpang: :))) a számból vetted ki a szót :) rosszabb leszek, ilyen főnököt kívánok :DDD

genevieve 2011.04.03. 20:44:20

most évát kérdezi balázs

milyen volt a kapcsolatod lacival?

éva ráüvölt a közönségre, hogy hagy válaszoljon......lacit sunyinak tartja

gigi szeretnék válaszolni, de persze a közönség beleüvölt

na elkezdődött

Kekec1 2011.04.03. 20:45:09

véglény, folyamatosan ez jut eszembe....

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 20:45:10

@Virágék: megbocsáss, de ez olyan hülye öszefüggés

HA a férjem félre akar kefélni, akkor félre fog akkor is, ha nem csini a munkatársa, és nem azért nem fog, mert em az, hanem mert nem akar

De hogy ez egy érv legyen Gigi ellen? Meg azok ellen, akik vele szimpatizálnak, hogy mindjárt utálnánk, ha a pasinkkal dolgoznak, ez egy vicc

Townsend 2011.04.03. 20:45:18

@Virágék: Ez így, ebben a formában nem igaz. Itt inkább az a kérdés, hogy melyik a kevésbé borzasztó. És é a kevésbé jellemgrófnő.

genevieve 2011.04.03. 20:45:35

na ezt most nem kéne

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.03. 20:45:47

bazzeg, Éva a végén köpni is fog, meglássátok! :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 20:46:04

hát, nemtom, ezt nem nagyon élvezem nézni, fáj Éva rikácsolása, aaaannyira primitív ez a nő

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:46:32

Szandika a nyitott szájával egy szellemvasút-díszletre emlékeztet, ami be akar szippantani. Dermesztő.

Éva, bazme, nem találok szavakat.

Büszke lehet rá az Ádámja...

pocokpocok 2011.04.03. 20:46:33

na, kitört a háború, ezt a lilut hogy utálom!

Kekec1 2011.04.03. 20:46:34

gusztustalan.... hányok... remélem, hogy utoljára látom. Igazából egy lény- Béci párbaj kellett volna, ő kellően higgadt ahhoz, hogy ne vegye fel a kesztyűt, legalábbis üvöltés terén...

arkangyal44 2011.04.03. 20:46:45

Már csak hobyból is kimenék,arra még úgysem jártam,adsz lapátot vagy vigyek ?:)

hollario 2011.04.03. 20:46:57

Ez az Olivér nem a nyóckerből való véletlen? Igazi gettószemét.

oriana 2011.04.03. 20:47:04

@nyuszómuszó: sztem nem a félrekefélésről beszélt...

Szerénke. 2011.04.03. 20:47:10

Sziasztok!
Ez a párbaj kész katasztrófa... Azt nem értem, hogy mi a fenéért nem vezetik ki az üvöltöző egyedeket...

pocokpocok 2011.04.03. 20:47:38

éva visításától lejjebb kell venni a tv-t, különben szétmegy a dobhártyám: olyan primitív egy liba, hogy nincs rá szó.
alpári-talán ez jó lesz

Kekec1 2011.04.03. 20:48:02

ilyen se volt még, örülök a kisfilmeknek, legalább addig se látom ezt az izét... eddigi legszarabb párbaj

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 20:48:04

De komolyan, nem ciki ez a nő a pasijának legalább? Mert jójó, hogy a családja szereti, de mennyit szekálhatják a haverjai ezt a szerencsétlen Ádám-papucsot

M11an 2011.04.03. 20:48:16

Mindenki fikázza Évát, de azért nézi az összes a műsort. :D Gyerekek!

"Most ez egy vicc, vagy mi a téma?"

genevieve 2011.04.03. 20:48:17

na most éva és ani viszonya van kivesézve

bejátszások

az összes eddigis éva-ani savazás

ja és most mondja éva ezek után, hogy ani az egyetlen lány akiben bent még nem csalódott:-)

gigi-ani konfliktus
egy jelrakás, ettől borul ki ani
most ani jelrakása gigire

csicserierika 2011.04.03. 20:48:35

Éva jól nyomja, igazi eszelősre vette a figurát. Gigi örökké közbepofázik .
Enikő, hogy nyomja már Olival együtt :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:49:23

Ez egészen hihetetlen, hogy Éva összes érve az, hogy rajta kívül mindenki más sunyi, ő legalább magát adja.

Éva nyíltan tróger. Büszke lehet rá.

M11an 2011.04.03. 20:49:31

@nyuszómuszó:

Te magad is nagyon ciki vagy. :)

Szerénke. 2011.04.03. 20:49:43

@nyuszómuszó:
Ezen már én is gondolkodtam, hogy Ádám nem érzi kellemetlenül magát? Mondjuk mikor Éva ott mutogatta az óvszert, akkor eléggé lefagyott a fejéről a mosoly.
Mit meg nem adnék, ha Gigi menne vissza, csak Éva feje miatt.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 20:49:45

mekkora utolsó prosztó ez az Éva, jaj, mit meg nem adnék, hogy kintmaradjon

foxglove (törölt) 2011.04.03. 20:50:02

Na akkor ki támad falkában ki ellen?

Kekec1 2011.04.03. 20:50:06

ki fog esni a lény :) készítem a pezsgőt :)

2011.04.03. 20:50:15

@Szerénke.: jaj de cuki a cicád! :)

Townsend 2011.04.03. 20:51:04

@Kekec1: Segíthetek? Ázalag, papucsállatka, mocsári nyehő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.03. 20:51:19

@Kekec1: nem véletlenül mondta Laci Giginek, hogy ez lesz. Tényleg mint a kocsisoron.

Spéter46 2011.04.03. 20:51:30

Én abban bízom, hogy a nézők és Éva viselkedése miatt dafke Gigit viszik vissza a nézők.
Csak látják, hogy milyen söpredék drukkol Évának és hogyan!

MagasMacska 2011.04.03. 20:51:32

Na jó, én kiszálltam.

Kivlov 2011.04.03. 20:51:34

volt újabb %???
mert a randigurut nézem. :P

oriana 2011.04.03. 20:51:42

catfight!! :)
jobb lett volna egy medence tele iszappal, vagy mézzel... :)

Szerénke. 2011.04.03. 20:51:48

@nyuszómuszó: Pont ezt írtam az imént.xD
De sajnos ilyen nem lesz, az RTL-nek érdeke ez az üvöltözés...

M11an 2011.04.03. 20:52:16

@nyuszómuszó: Pár kommentből lejön. Annyira ostoba vagy, ha nem tudod miről szól ez a műsor...

Puszi.

genevieve 2011.04.03. 20:52:20

most bécivel való kapcsolatok kerülnek sorra

sogeking 2011.04.03. 20:52:34

@ddendi: így van, Bárdosi Sanyit kommentátornak :D

2011.04.03. 20:52:58

@arkangyal44: nekem nincs lapátom, de most lehet kapni leértékelve :) majd meglátom, hogy érdemes-e rá beruházni, az a biztos, ha hozol. de akkor a repülőt elfelejtheted :)

Kivlov 2011.04.03. 20:53:12

@nyuszómuszó:
zsírrr, akkor ez Éva lesz... :P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.03. 20:53:26

@Gee Halen: "Szandika a nyitott szájával egy szellemvasút-díszletre emlékeztet, ami be akar szippantani. Dermesztő."
:D:D találó

arkangyal44 2011.04.03. 20:53:29

@Kekec1: szerintem eláll a a pezsi szilveszterig :)

Kekec1 2011.04.03. 20:53:42

@Townsend: az ázalag nemtommi, valami rohadó vízihulla ugrik be róla, papucsállatka az egy aranyos izé, mocsári nyehő megintcsak nemtommi, a fantasy regények nyálkás-ocsmány mocsári szörnylénye esetleg? :)

Szerénke. 2011.04.03. 20:53:58

@hullámpapír: Köszi. A Tiéd is ari. A Barátomé most tűnt el, úgyhogy kicsit szomorúak vagyunk...
Ez az Olivér hányás, a bandájával együtt. Remélem megint úgy pofára esnek, mint a Béci-Olivér párbajon, de nem reménykedem...:S

M11an 2011.04.03. 20:54:28

Ez nem a VÁGÓ műsora! Mit vártok már komolyan? Vicc...

Kekec1 2011.04.03. 20:54:33

@arkangyal44: jajj, ne vicceljünk kéremszépen, tudod mióta tartogatom? :) de ki fog esni, most már biztos :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 20:55:15

@M11an: értem, ha neked lejön, akkor nyilván úgy is van;

a műsor pedig szerinted miről szól? Kezdjük úgy, hogy milyen szempontból nézzük, van egy pár!

Ugye-ugye, ki is az ostoba?

Kivlov 2011.04.03. 20:55:20

uhhh, gigi mint egy igazi cigó...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:55:34

"Tudatm, hogy ezekkel a vádakkal fog jönni!"

Ja. Alekosz elmondta előre :D

Kekec1 2011.04.03. 20:55:45

a lény annyira hadar, hogy már nem is értem, nem is baj, csak rikácsol :))))) a végjátékot látjuk:)

arkangyal44 2011.04.03. 20:56:06

@hullámpapír: kereszanyum Svédbe él ő is szokott kocsival jönni,átkompol valahol:)

genevieve 2011.04.03. 20:56:12

hullámpapir: ezt most nem tudom leirni.......

gondolom sejted mi megy

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:56:19

Balázs: "Ja, még mindig beszélsz Éva?!"

Az este beszólása, megfeküdtem rajta :D

Szerénke. 2011.04.03. 20:56:22

Az RTL nagyon elszámította magát. Az nem értem, hogy miért nem szankcionálják ezt, mert ez már katasztrófa... Ilyenkor egy kicsit remélem, hogy kap egy szép csekket a büntetésről...

dr. gernika 2011.04.03. 20:56:36

Szerintetek összejön Évának az agyvérzés a végére?

Veder1 2011.04.03. 20:56:59

Az emberek miért szeretik nézni, ahogy cigánykofák üvöltöznek egymással? Most komolyan, a Mónika show közönségének csinálták ezt a műsort?

hollario 2011.04.03. 20:57:15

@Kivlov: Nem, az az Olivér meg a csürhéje

Kekec1 2011.04.03. 20:57:36

ezekről az alek bevágásokról az ugrott be, hogy a legjobban szerintem Alek bírta volna kiidegelni a lényt, na azt a párbajt megnéztem volna :))))

2011.04.03. 20:57:38

@Szerénke.: jaj, remélem, előkerül!

már nagyon várom a párbaj végét, hátrányos helyzetűnek érzem magam.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 20:57:52

@gernika: Felrobban a feje és hajas lesz minden, hogy klasszikust idézzek.

arkangyal44 2011.04.03. 20:57:53

@Kekec1: nem akarok kekeckedni:)de ha egy műsort nézünk,akkor te is tudod:))DDD

genevieve 2011.04.03. 20:58:25

most alek és éva viszonya

az ominózus szerelem megbeszélése (innen is pacsi ádámnak)
alek: éva szexeljünk
alek vitázik évával
alek megbeszéli a vitáját évával
alek fikázza évát vita
megint vita
éva üvölt és vita
alak és éva békülnek, szeretik egymást

2011.04.03. 20:59:01

@genevieve: ja, egy erősebb mónikasó :S
na majd megnézem, és szörnyülködök én is.

genevieve 2011.04.03. 20:59:12

alek és gigi

gigi megmondja aleknak, hogy nem rezonál rá
gigi berugja az ajtót úgy közlekedik alek szerint

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.04.03. 20:59:35

Gigi még a párbaj alatt is unalmas...most próbálja bepótolni azt amit az elmúlt több hónapban kellett volna. Menjen haza!

Szerénke. 2011.04.03. 21:00:17

@hullámpapír: Igen, mi is reméljük, csak hát már nem ez az első cicus, aki így jár.:(

Én is várom már a végét. Az a baj, hogy visszaküldik az Évát és még nagyobb lesz a képe. Ami viszont igazán felbosszant, az az Olivér, meg a sleppje. A testvérek szülei vannak etnikumnak kikiáltva, és mégis az Olivérék viselkednek úgy.

Spéter46 2011.04.03. 21:00:25

@Kivlov: Csak rá ne csesszen Éva erre a mocskos viselkedésre, meg a dukkereire!

foxglove (törölt) 2011.04.03. 21:00:27

Ennek most az a lényege, hogy megtörjék Gigit és elbőgje magát a műsorban?

M11an 2011.04.03. 21:00:38

@nyuszómuszó: Az ostoba te vagy. :) Ezt már fixáltuk, ezen nem kell lovagolni többet...

A műsor szerintem nem egy "új kommunista modell" felépítését tűzte ki céljául, pont ellenkezőleg. Nagyon unalmas lenne egy rakás cocialista, empatikus szuperpolgár.

szopnék.hu

2011.04.03. 21:00:42

@arkangyal44: hát tavaly ilyenkor mi is megjártuk kocsival oda-vissza, de Isten a tanúm, hogy soha, soha, soha többet. pedig még akkor néhány órányi kompúttal közelebb laktunk otthonhoz (ma is bevettem a fogalmazásgátlót, úgy látszik :D)

Kekec1 2011.04.03. 21:00:52

hogy nem szakad rá a tető...

@arkangyal44: igen, ugyanazt nézzük, pont ezért mondom, hogy kiesik :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:01:00

Éva: "Tiszta, emberi kapcsolatok."
-----------------------------------
Alekosz: "Szexszeljünk!"

arkangyal44 2011.04.03. 21:01:25

@Kekec1: Az isten se mossa le rólad,hogy ha kiesik a boglyas az miattad lesz,csak hogy tudjál pezsit inni:))DDDD

2011.04.03. 21:02:13

@Szerénke.: az lenne a legnagyobb büntetés, ha mondjuk 4-5 óra sötétségre ítélnék őket. például a döntő (vagymi) estéjén :)

genevieve 2011.04.03. 21:02:42

lilu megkérdezi évát mi lesz alekosszal?

éva és alek igazi emberi kapcsolat van köztük...ez az igazi kapcsolat

gigi és alek között stagnálo, normális viszony van

az állás: 45-55

Kekec1 2011.04.03. 21:03:02

@arkangyal44: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssss:)))))))))) ugye megmondtam:)))))))))))

inmemancsi 2011.04.03. 21:03:18

ez mi?? de undorítóak ezek az rtlnél

Ancilla 2011.04.03. 21:03:20

Úristen! Belénk akarják beszélni, hogy Évára szavazzunk. Ezt a szemétséget!!!!

M11an 2011.04.03. 21:03:22

Vezet a romakurva. Jeah.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.03. 21:03:34

láttátok az állást? :D
szerintem jó nagy geciség volt a rtl részéről ezt megmutatni.

dr. gernika 2011.04.03. 21:03:38

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Van igazság! :DDDD

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 21:03:54

még ne bontsátok a pezsgőt
azért rakták be, hogy ebinduéljanak az Éva fanok, szóval bármi lehet

Szerénke. 2011.04.03. 21:03:55

@hullámpapír: Most úgy van, hogy kaphatnak akár egy hetet is, nem?:D
Amúgy ha fel is jelentik, az RTL úgyis perre megy, és akkor max csak 1-2-3 éven belül lesz meg a büntetés.:S

inmemancsi 2011.04.03. 21:04:03

remélem a manipulációjuk nem befolyásolja azt, hogy ótvaros évi menjen haza

innovation 2011.04.03. 21:04:25

Ekkora böszmeséget! OK, hogy Évát nyomják a nézettség miatt, de eeeeeeez... Aztakurva!

Hova süllyedünk még, gyerekek!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:04:50

Nincs már az a játékszabály, amit az RTL Klub nem szegett volna meg a műsorban.

Ancilla 2011.04.03. 21:04:51

Remélem, a nézők most már csakazértis tovább szavaznak Gigire. (Én is szavaztam, pedig eddig még ezt nem tettem még Bécinél sem).

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 21:05:12

@pushpang: Persze, ezt csinálták anno az első Anikóval is a hármas döntőben

Vezetett a vége előtt, aztán harmadik lett, miután megmutatták a szavazatokat

genevieve 2011.04.03. 21:05:17

gigi és jerzy kapcsolata

az rtl most meglepett, normális összefoglalót csinált róluk

genevieve 2011.04.03. 21:05:48

jerzy és éva

hát ezt gondolom meg nem kell leirni:-)

Kekec1 2011.04.03. 21:06:05

@inmemancsi: nem hinném, mivel a párbaj alatt ugrott meg 51-ről 55-re, hála a tökös szereplésnek :) én meg végre pezsgőzni fogok :)))))

genevieve 2011.04.03. 21:06:27

ja a köpést nem rakták be, gondolom későbbre tartogatják:-)

2011.04.03. 21:06:36

@Szerénke.: hát jó lesz az a büntetés a vv8 döntőjére is :)
amúgy nem tudom, nem vagyok képben, tényleg kaphatnak egy hetet is? :D
(akkor fog szerintem a retek szerződést bontani ezzel a csürhével)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:06:46

Ebből a büdös életben nem mossa ki magát az RTL Klub.

Ancilla 2011.04.03. 21:06:48

@M11an: Légy szíves, menj át másik blogra!! Itt ez nem szalonképes stílus!!!

Szerénke. 2011.04.03. 21:06:57

@nyuszómuszó: Megmutatták? Bakker.........Észre sem vettem.... De szemétség. Ezt azért csinálták, mert az akarják, hogy az Éva nyerjen... De ez mikor történt??

innovation 2011.04.03. 21:07:33

Gigi nyomhatná így bent is - monnyuk!

Kolkom 2011.04.03. 21:07:40

A szavazást lezárom mooooost.

Kekec1 2011.04.03. 21:08:02

@Ancilla: detto :) elvből nem szavaztam eddig, de most igen, és fogok is még ha változik az állás :)

arkangyal44 2011.04.03. 21:08:18

@Kekec1: legalább behűtötted ? ha igen tölts nekem is:))

Tompó 2011.04.03. 21:08:25

Na vége! A lópofájú nyeri! Indulhat az rtl takarító sóóóójaaa!

oriana 2011.04.03. 21:08:25

na, ez gigtől volt undorító...

mann 2011.04.03. 21:08:46

Giginek vihettek volna a nézőtérre egy szopnék-os pólót, csakhogy tudjuk pontosan mit képvisel 300 öjröért

genevieve 2011.04.03. 21:08:52

na, most látszik, hogy lilu instruálja a porondmestert

2011.04.03. 21:09:00

@M11an: te, én eddig nem szóltam hozzád, de most azt mondom, inkább ezer olyan roma, mint Gigi (ha az), mint egyetlenegy árja kazal legyen az, akivel akár csak futólag is összehoz az élet.
te persze érezhetsz máshogy, és fröcsöghetsz is akár, de el kell tudnod fogadni, hogy ez sokunkban visszatetszést kelt.

innovation 2011.04.03. 21:09:04

Erre rákérdez Balázs, a köpést pedig nem mutatják. De széééép ez...

Kekec1 2011.04.03. 21:09:06

annak viszont örülök, hogy a megérzéseim megint bejöttek :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 21:09:47

Anett büszke arra, hogy neki Éva a kedvence, lol

Frenk a hal 2011.04.03. 21:10:29

éva egy idegbeteg liba, rácz ildikó meg egy álszent, kis bolha

Szerénke. 2011.04.03. 21:10:31

@hullámpapír: Reméljük ez megtörténik.:D

lekvárzsibbasztó 2011.04.03. 21:10:38

ha nem az Éva megy vissza (már pedig úgy tűnik) az RTL lehúzhatja a nézettségi rolót. Ki kiváncsi erre a bunkó, műveletlen pornós cigóra?

genevieve 2011.04.03. 21:10:44

most a volt villalakók mondják el ki-kit vár vissza

2011.04.03. 21:10:45

@hullámpapír: kár volt megszólítanod....
Mikor lesz már vége? Én nem nézem, csak kíváncsi vagyok az eredményre..

Kekec1 2011.04.03. 21:11:02

@arkangyal44: be bizony, már egy jóideje :) szívesen töltögetek mindenkinek :) Martini Asti, remélem szereted:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:12:52

Azt azért bírom, hogy párbaj idején idejönnek sosem látott emberek, és jól memondják, "Ezt a szart nézitek?" :D

Szerénke. 2011.04.03. 21:13:03

Hát ez undorító. Az még undorítóbb, hogy az emberek ezek után nem fordulnak el az RTL-től. Ennyire szánalmasan befolyásolni az eredményt... Mondjuk ebből látszik, hogy magát a szavazatokat nem merik, csak a nézőket...:S

genevieve 2011.04.03. 21:13:24

jönnek a kortesbeszédek

jön alek, az az igazság, hogy amivel délután készült a beszéddel annak már nincs aktualitása....éva ilyen volt mindig
de amit most gigin lát az zsákbamacska volt
össze van zavarodva, ezek után már nem kérdés, hogy az évának kell visszajönnie
ha éva visszajön, akkor összezár vele és olyan falat húznak maguk köré ami bevehetetlen

Tompó 2011.04.03. 21:13:32

Ezennel ünnepélyesen szeretnék mindenkitől elbúcsúzni! Éva egy állat, de miatta érdemes volt nézni a műsort, ezek után már nem!!! Na szevasztok!!!!

oriana 2011.04.03. 21:13:49

alekoszt a parlamentbe... :)

Szerénke. 2011.04.03. 21:14:14

@Gee Halen: Ezen én is röhögök itt magamban.:D

2011.04.03. 21:14:26

@beebeer: lehet, de elszakadt a cérna, nem bírom az érv nélküli fröcsögést. talán ezért nem bírom évát sem? :)

Kekec1 2011.04.03. 21:14:26

nédde, Jerzsy télleg jól, folyamatosan, felolvasás nélkül beszél :)

innovation 2011.04.03. 21:14:36

Jelzem egy iszonyatosan jó sorozat megy a Universal Channelen most. Azt is érdemes nézni. :)

Frenk a hal 2011.04.03. 21:15:00

jajj deromantikus volt ez a gyagyástól egész könnybe lábadt a szemem

genevieve 2011.04.03. 21:15:06

most jön jerzy

jó estét, nehéz helyzetben van , mert olyan embernek mondja akit tiszta szivvel szeret
reméli, hogy ma magyarországon számítanak az értékek az embereknek
ami nem csak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánul
gigi volt az aki mindenben segit neki
(most elérzékenyült), kérem szavazzák vissza gigi egy értékes ember

ja. és hibátlanul beszélt:-)

Kekec1 2011.04.03. 21:15:17

na remélem nem sokat változott

arkangyal44 2011.04.03. 21:15:41

@Kekec1: ha emlékeim nem csalnak ez egy félszáraz fehér pezsgő :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:16:09

Hát a rohadék RTL Klub, ezt nem hiszem el. Szánt szándékkal így pofánbaszni a nézőt...

sogeking 2011.04.03. 21:16:09

hajrá szexkiborg :)

csicserierika 2011.04.03. 21:16:21

na, még hogy Alek, csak előre gyártott mondatokban tud beszélni ! Többet ezt ne olvassam. Megvilágosodott Gigivel kapcsolatban és áttervezte a beszédet.
Gigi még kint is álszenteskedett, mintha nem a nézők vakok lennének. Szánalmas Gigike.

dr. gernika 2011.04.03. 21:16:36

Éva szavazói belehúztak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.03. 21:16:39

Akármi is lesz a vége, én most élvezem, ahogy Éva be van szarva. :D

Kekec1 2011.04.03. 21:17:01

hát igen, ez az a párbaj, ahol nem Gigire szavazok, hanem a lény ellen :) de egye fene, ennyit megér:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 21:17:02

hááát
simán felhozza a retek a megmutatással annyira, hogy aztán elküldenek rá saját számról párszáz smst és visszaküldik a lényt

innovation 2011.04.03. 21:17:06

Azért remélem mindenki tudja, hogy Alek nyeri a show-t. :)

2011.04.03. 21:17:13

@genevieve: valójában így, hogy nem ismerem gigit személyesen, csak annak alapján, amit a villában eddig láttam róla, ebbe nem is tudok belekötni :)

csicserierika 2011.04.03. 21:17:33

@genevieve: és pofára fog esni, ha kijön Gigike után :)

oriana 2011.04.03. 21:17:45

a nyári lányok minden dalt ugyanúgy énekelnek... vagy ez egy dal egész este?

Ancilla 2011.04.03. 21:17:46

Remélem, már nem tudnak jelentősen közbeavatkozni. Ennyit azért nem érhet meg Éva az rtl-nek.

Kolkom 2011.04.03. 21:18:27

Most a Gigi szavazók lettek mozgósítva.

Szerénke. 2011.04.03. 21:18:43

@Gee Halen: Ez tényleg iszonyat szemét húzás volt. Visszament volna a Gigi, de ezt ugye nem lehetett megengedni, mert kell bentre ez a hisztérika. Az lenne nekik a legnagyobb büntetés, ha soha többé senki nem szavazna, mert így konkrétan tényleg felesleges. Eddig sem szavaztam, ezután meg pláne nem fogok...

Frenk a hal 2011.04.03. 21:18:44

@ddendi:
x-es dalok...csak ezeket tudják...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 21:19:33

Azzal azért - remélem - számolnia kell a reteknek is, hogy mikor Prolivér kiment, akkor is temették jópáran a showt, aztán, lássuk be, olyan nagyon nem hiányzott a jelenléte /max Aninak ;P/

genevieve 2011.04.03. 21:19:56

bocs a hülye kérdésért, de tényleg látszott kinek mennyi a %-a?

annyira irtam, hogy nem néztem fel a tévére

köszönöm!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:20:28

Teljesen világos a forgatókönyv:

A retek Évát akarta benn, ezért megtett mindent: jól manipulált kérdések, kijelentések, kisfilmek, Olivér és Szandi beszervezése.

Majd amikor mindenki kissé túljátszotta a szerepét és megfordult a helyzet, lerántották a leplet mindenki előtt, így innentől tök mindegy ki hogyan kampányol (na nem mintha eddig nem lett volna az).

Javaslok egy Éva-Alekosz párbajt. Persze, álmodok, ezt soha nem engedné a retek.

Remélem, aktvan figyel a médiahatóság.

arkangyal44 2011.04.03. 21:20:30

@nyuszómuszó: baccus pont erre gondoltam én is,már fogalmaztam magamban ,erre te leírod EZ NEM ÉR :))DDDD

Szerénke. 2011.04.03. 21:20:32

@nyuszómuszó: Aztán megoldotta Szandikával...:D

mann 2011.04.03. 21:20:40

@genevieve: 48-52 volt a jobb oldali alaknak

Kekec1 2011.04.03. 21:20:55

@nyuszómuszó: nem merik:) ma pezsgőzünk :)
@Szerénke.: nem hiszem, szerintem kicsit ráijesztettek a Gigire szavazókra, (vagy a lény ellen szavazókra mint pl én), hogy még több sms-t csikarjanak ki belőlük, de nem merik visszaküldeni ezt az izét :) Nyerni fog Gigi, mondjuk 51-49-re :)

inmemancsi 2011.04.03. 21:22:02

@genevieve: persze, annál is inkább mert azt akarták megmutatni fényképpel

genevieve 2011.04.03. 21:22:13

@mann: ok, de mutatták, hogy az kicsoda?

dr. gernika 2011.04.03. 21:23:11

@genevieve: Igen, Gigi van jobb oldalon.

2011.04.03. 21:23:42

@Kekec1: szerintem bontsd fel a pezsgőt, hátha az jó előjel lesz :)
ha mégsem jön be, megihatod vigasz gyanánt :)

Mikor lesz már vége??

frea 2011.04.03. 21:24:08

Hali sziasztok!Most érkeztem haza 9-kor külföldről, azt sem tudtam, mi van azóta, meg hogy ma van kiválasztás. Nyomom az sms-t, még ilyet!

inmemancsi 2011.04.03. 21:24:08

@csicserierika: Alekoszod nem tud beszélni, aki átlagos szókinccsel rendelkezik, úgy, hogy helyesen - értelműk szerint - használja a szavakat az már akkor rájött, amikor először megszólalt:))

elek1 2011.04.03. 21:25:08

Mennyi "szopnék" imádó lett itt mostanában. hová jutott ez az ország!

Szerénke. 2011.04.03. 21:25:16

@Kekec1: Nem hiszem. Ugyanez volt anno a Laci Anikó fináléban. És ott is a Laci nyert, mondjuk én neki örültem (ennek ellenére egy büdös szavazatot nem küldtem), de az sem volt fer. Most is ez lesz, az RTL nagyon kapar, hogy ez a gusztustalan nőnek nevezett valami bent maradjon. Én is egy nagyon heves vérmérsékletű ember vagyok, de ehhez képest egy hidegfejű bárányka...:S Meg ez milyen duma, hogy olyan dolgokkal jönnek elő, ami egy hónappal ezelőtt volt. És? Azt el kell felejteni, mert neki így tetszik? Amúgy akartam már írni, hogy megint jön ezzel az 'őszintén megmondommal". Akkor is hazudott, mikor megindokolta, hogy miért nem a Jerzsy-t hívta ki. A kihívás előtt egy héttel Alekosznak mondta, hogy nem fogja, mert az adakozó héten megerősödött...

Zelefánt 2011.04.03. 21:25:20

Mi is van most és hol?...

heidi235 2011.04.03. 21:25:26

@csicserierika: :)
fordul a kocka,remélem:)
ha nem,el is búcsúzom tőletek,még mielőtt bekapcsolódnék a kommentelésbe és úgy járnék,mint gigike,h nem "nem jött ki belőlem az igazi énem"
"hogy nem tudnék kibontakozni"
:D

frea 2011.04.03. 21:25:27

@genevieve: Szia!De rég nem láttalak!

sihaya 2011.04.03. 21:25:36

lécci közvetíccsetek az olyan tévétlen szerencsétleneknek mint én!

Kekec1 2011.04.03. 21:25:51

ki írta az előbb, hogy ezek a nyárilányok mindent egyformán énekelnek? vagy tényleg ugyanazt az egy számot nyomatnak egész este? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:25:57

@elek1: Ugye te sem nézed a műsort, mert én sem ám, de biztire!

genevieve 2011.04.03. 21:26:14

most mondanak nevet, kit várnak vissza a villába

alek- éva
jerzy- gigi
béci - gigi
laci - gigi
anikó-éva

éva viszont valamiért tényleg megreccsent

Lijiang 2011.04.03. 21:26:43

hajrá éva! de csak azért, mert utálom a képmutatást. gigi rohadtul nem mondta el bent az itt sokak által gyerekkori botlásnak eufemizált szado-mazo értékrendjét.

joszif 2011.04.03. 21:26:44

Az a baj ha nem Éva megy vissza nagyon egyoldalú lesz az egész.

genevieve 2011.04.03. 21:27:01

szerintem otthonról megküldték sms-ben a szurkolónak mi történt a fénykép mutatással

Kekec1 2011.04.03. 21:27:17

igen, kiesik a lény, eddig a bentlakók hangulata is pontosan jelezte ki megy vissza, most látszott hogy alek meg a foskilences feladták :) Na, Lilu balra el, én is a hűtő felé :)

genevieve 2011.04.03. 21:27:33

lezára balázs a szavazást

éva megfogta gigi kezét

éva jobban izgul mint gigi

oriana 2011.04.03. 21:28:06

minek fogják egymás kezét? ez olyan álszent :)

joszif 2011.04.03. 21:28:12

@Gee Halen: azóta unalmasabb is az egész... szerintem

Zelefánt 2011.04.03. 21:28:42

50-50-nél mi van?
Szkander, vagy sör virsli?

Kekec1 2011.04.03. 21:28:45

na, pezsgő itt, kélyes élvezettel nézem a lény fejét :)))))

Frenk a hal 2011.04.03. 21:28:46

@ddendi:
igen én is erre gondoltam...

dr. gernika 2011.04.03. 21:29:19

óbazmeg visszafordytották :(

Kivlov 2011.04.03. 21:29:22

:))))))))))))))))))))))
-1 C...

Ancilla 2011.04.03. 21:29:24

Na, itt fejeztem be a VV nézését.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 21:29:26

nabaszki, mondtam, elküldték az smseket, aztán rögötn le is zárták

E-leonora 2011.04.03. 21:29:29

Nagyon pofátlan volt a Balázs.

Townsend 2011.04.03. 21:29:30

Mégis lerúgom a tévét.

innovation 2011.04.03. 21:29:32

Azbesztmegbasszaabüdöskurvavilágot!

inmemancsi 2011.04.03. 21:29:33

az ocsadék meg az rtlje

arkangyal44 2011.04.03. 21:29:36

na erre varjatok gombot :))

Kekec1 2011.04.03. 21:29:41

oooopsz... mégse pezsgőzünk :(((

haruka 2011.04.03. 21:29:42

na, ennyit az rtl klubról.

Frenk a hal 2011.04.03. 21:29:54

adjanak neki vmi gyógyszert de gyorsan!!!

oriana 2011.04.03. 21:29:56

jöhet a duma, hogy csaltak... :D

mann 2011.04.03. 21:29:57

Na végre Gigi mehet értéket képviselni. Hálás a nemzet....

inmemancsi 2011.04.03. 21:30:14

ez ocsadék és előbb utóbb elmebeteg is lesz

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 21:30:20

hát, akkor ennyi, nem fogom a továbbiakban nézni ezt a szart

lemonkeyface (törölt) 2011.04.03. 21:30:29

Szakdogàt kêne irnom az rtl manipulatív technikàiból. :)

pocokpocok 2011.04.03. 21:30:34

megmutatták, mert gigi vezetett, onnantól éva erősödött, köcsög rtl.

oriana 2011.04.03. 21:30:43

úristen, éva tényleg agyvérzést kap...
ez most nagyon durva...

joszif 2011.04.03. 21:30:50

Nah azt ami itt este lesz a fórumon nem hiszem hogy lesz gyomrom követni ugyhogy sziasztok :D

elek1 2011.04.03. 21:30:56

Világ szégyene lett volna, ha más lett volna a végeredmény.

Kivlov 2011.04.03. 21:30:56

@mann:
ahogy Szandi mondta Tordasnak:
"ha olyan értékes vagy, becsültesd fel magad egy múzeumban..." :D

genevieve 2011.04.03. 21:30:57

éva a földön fetreng, mindjárt elájul...visszament a villába

lemonkeyface (törölt) 2011.04.03. 21:30:59

Szakdogàt kêne irnom az rtl manipulatív technikàiból. :)

Kekec1 2011.04.03. 21:31:00

a százalék stimmelt, csak a név nem.... na, akkor itt van télleg vége:(

penelope garcia 2011.04.03. 21:31:08

Miért hiszik azt némelyek, hogy a prosztóság egyenlő az őszinteséggel, az önkontroll pedig a képmutatással?
Tényleg ideje lenne human skilleket tanítani az iskolákban, mert rossz nézni, ahogyan páran fordítva ülnek a bilin.
És hajrá Gigi!
Éva nem való emberek közé. Nem való képernyőre.
Léte civilizációellenes.

innovation 2011.04.03. 21:31:18

Eddig nem tisztelte az RTL. Miért pont most kezdené?

sihaya 2011.04.03. 21:31:33

máskor 1-2%-ot se moccant egyik párbajon se az állás, most 10 perc alatt 5-öt jött fel Éva? na nekem ezt ne magyarázza be senki...

innovation 2011.04.03. 21:32:11

@penelope garcia: ez íííígy van!

frea 2011.04.03. 21:32:53

Hát, az alkoholista , piaci kofa, olcsó ribanc a nyerő.

heidi235 2011.04.03. 21:32:56

na,van isten az rtl-nél

sirokkó 2011.04.03. 21:33:04

de érdekes,hogy az utolsó pillanatban a bal oldali lett több.Végig a másik vezetett!!!!Nem átlátszó kicsit???,

reccs 2011.04.03. 21:33:19

Tényleg értelmetlen nézni tovább.

genevieve 2011.04.03. 21:33:21

balázs gigivel beszélget

vigyázz magadra kint gigi, nem lesz könnyü amivel szembesülni fog (ez egy elfogulatlan műsorvezető?)

gigi legjobb pillanatai

mann 2011.04.03. 21:33:29

@Kivlov: :DD Hát 300 öjröt biztos ér, bár Kovi szerint csak egy lenne a többi közül.

@penelope garcia: Igazad van, hisz "Előre kurvák, gengszterek!" :P

Szerénke. 2011.04.03. 21:33:32

Hányás az RTL... És igenis csalás, mert döntsék el az elején, hogy mutatják a fantomképeket, vagy nem. De így. Most kb arcon köpték (úgy Évásan) a szavazóikat. Így mi értelme szavazni?

penelope garcia 2011.04.03. 21:33:34

Jól értem?
Vége?
És képesek voltak elcsalni a szavazást?
Az rtl tényleg ekkora geciláda?
Elképesztő.

takácsalfréd 2011.04.03. 21:33:49

@nyuszómuszó: lúzer vagy, ha emiatt elmész. Addig jó volt a műsor, amíg az nyert, akinek szurkoltál?

foxglove (törölt) 2011.04.03. 21:33:54

Max respect Giginek, még most is van tartása

truegrit 2011.04.03. 21:34:02

Akkor ÉVA nyert?????
:)

penelope garcia 2011.04.03. 21:34:14

@mann:

Megbuknál emberismeretből.

inmemancsi 2011.04.03. 21:34:25

@sirokkó: és az is érdekes mikor választották meg az utolsó pillanatot undorító

takácsalfréd 2011.04.03. 21:34:35

@penelope garcia: hogy beszélsz?
Nem csalták el, csak manipulálták.

Frenk a hal 2011.04.03. 21:34:36

nem baj, most majd rácz ildikó csomó mindent csinálhat - mehet a belevalóba, nyilatkozhat, rendezhet saját erotika kiállítást, tervezhet ruhákat (márkanév: csakis szo××nék) küldhet sms-t erzsire meg bélára, reklámozhat tisztítószert, lehet egy gyanta márka arca, lehetnek saját lovai stbstb

Gasztonyi_Ádám 2011.04.03. 21:34:57

matematikailag éva már döntős

Spéter46 2011.04.03. 21:35:04

Befejeztem a VV-t és az írogatást is.
Sziasztok! Mindenkinek további jó szórakozást!

genevieve 2011.04.03. 21:35:10

kedveseim mindenki nyugodjon meg:-)

ez csak egy játék:-)

még 5 hét van hátra a müsorból, megint mondom kell a cirkusz......

éva szerint az igazság tudott győzni, most boldog és büszke a nézőkre

és továbbra is önmagát fogja adni (na az remek lesz:-)))

curve1 2011.04.03. 21:35:14

gondolom az rtl stábja már végigment az éván az eredményért

Ancilla 2011.04.03. 21:35:17

Nem igaz, hogy Magyarország ezt a primitív nőt akarja továbbra is nézni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:35:20

Éva továbbra is önmagát fogja adni a villában.

Beleszarik mindenbe, mert beleszarhat.

Szerénke. 2011.04.03. 21:35:27

@takácsalfréd: Nem, addig volt jó a műsor, amíg nem csalták ennyire el a végét.

innovation 2011.04.03. 21:35:27

@takáncsalfréd: a módja gusztustalan, nem az aki...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 21:35:34

@takácsalfréd: félreértesz; nem szurkolok senkinek, mindenki totál hidegen hagy, és tudok rajtuk jókat röhögni, én Éva ELLEN szurkoltam, és a reteknek ez a húzása most sok volt

reccs 2011.04.03. 21:35:36

Igen, Balázska, sőt, nemcsak Giginek, sok nézőnek is itt ért véget a Való Világ 4.

truegrit 2011.04.03. 21:35:51

@pushpang: nyugi, ezen az oldalon nem trollkodok.

Frenk a hal 2011.04.03. 21:36:23

ezsri most majd kikezdhet a sógorával a paplan alatt/lepedő mögött

Zelefánt 2011.04.03. 21:36:34

Alek potyázásra használta ki az alkalmat, mi másra.

arkangyal44 2011.04.03. 21:36:35

Vaze ezek ma nagyon be fognak bacni,ha van benn cefre,és nem lesz érdekes ha Aleknak pálinkaszga lesz:)DD

2011.04.03. 21:36:44

Már sokat gondolkodtam rajta, hogy miért erkölcstelenebb az emberek szemében az, hogy Gigi fehérneműben vagy bikiniben szerepelt egy semmitsemmutató filmben, mint éva meztelenkedése?
Ja, hogy igazából nem ez zavarja őket, csak a büdöskurvázás az olyan jól hangzik.
Mindkettő fel tud mutatni a múltjában valami erotikus történetet, csak Gigi emellett még ember maradt, éva meg talán sosem volt az.

penelope garcia 2011.04.03. 21:36:55

Persze, végül úgyis Béci vagy Jerzy fogja nyerni az egészet, és akkor Giginek is jut.
Addig meg hadd reménykedjen a prosztó ribi Évike. Nagyobbat koppan végül. :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.04.03. 21:37:03

Fordulatokban gazdag, izgalmas műsort élhettetek át, valami átjött a műsor feszült hangulatából a kommentekből is. Rágyújtok.

genevieve 2011.04.03. 21:37:53

alek öleli évát

a többiek nem örülnek

látták bent a százalékot

most köszön el gigi egy embertől

először gratulál évának, aztán jerzytől köszön el, de azért szól béicnek is, szereti őket és kintről erősíteni fogja őket

truegrit 2011.04.03. 21:38:10

Viszont most nem követem tévén az eseményeket. Hány százalékkal nyert az Éva?

Frenk a hal 2011.04.03. 21:38:16

@pushpang:
az valóban bünti lenne, nekem a legjobb - egyik csajt se szeretem :-)

Szerénke. 2011.04.03. 21:38:31

Azt remélem, hogy Béci-Jerzsy együtt fogják tolni, azt amit a héten. Akkor tuti ők nyernek. Annyira jók voltak, annyit poénkodtak. Csak így tovább.

genevieve 2011.04.03. 21:38:48

lilu bazdmeg

remélem gigi kint az életben hűséggel várod majd jerzyt

truegrit 2011.04.03. 21:38:48

Penelope: Jerzsi szerinted nyerni fog?:)

mann 2011.04.03. 21:38:57

@penelope garcia: Ööö érdekes ezt így teljesen ismeretlenül bekapni. Emberekkel dolgoztam, dolgozom, az emberek a munkám nem tegnap óta. De köszönöm, hogy felvilágosítottál....

dr. gernika 2011.04.03. 21:38:59

@inmemancsi: Igen, eddig mindig kivárták élőben az uccsó pillanatot, most meg csak mellékesen bejelentette Balázs, hogy amúgy vége.

És most az egész RTL stáb menjen haza és köpje le magát a tükörben.

melmek 2011.04.03. 21:39:13

Ezután mi lesz? Gyagyás és a sógor fog együtt vígasztalódni?

basaja 2011.04.03. 21:39:30

éva antiszociális,degenerált,idegbeteg segghülye picsa
akinek ez kell megérdemli...
a köcsög retekről meg lila liluról megvan a véleményem:-(

inmemancsi 2011.04.03. 21:39:45

@Ancilla: láthattad, hogy nem igaz, szembe kellett köpni a nézőket (meg azokat akik sms-t küldtek!), hogy visszakotorják ezt a nőt

oriana 2011.04.03. 21:40:04

@hullámpapír: nekem nem erkölcstelenebb, azzal van bajom, hogy úgy csinál, mintha ő nem tett volna ilyet, ő felette állna ezeknek, ő különb... holott nem.
ezt nevezem álszentnek.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:40:10

@truegrit: Hát az úgy volt, hogy Gigi 55-45-re vezetett, aztán berakták "véletlenül" a kettejük képét a százalékokhoz, így Éva nyert 51-49-re.

mágnyes 2011.04.03. 21:40:28

A manipuláció magas iskolája. Szavazni meg teljesen felesleges, úgyis az lesz amit a csatorna akar. Ez undorító volt!

Szerénke. 2011.04.03. 21:40:35

@gernika: Inkább köpjön fel és álljon alá...

genevieve 2011.04.03. 21:40:46

@penelope garcia: na látod, tudod te mi a csízíó:-)

Kivlov 2011.04.03. 21:40:48

@melmek:
a légpisztoly megborul és kihívja Alekot => tipli haza.
vagy Alek hívja ki őt => tipli haza

Gabba 2011.04.03. 21:40:51

@Csehszlovák Kém: csak nyugalom, gyere inkább kommentelni a Tenkeshez majd szerdán :)

foxglove (törölt) 2011.04.03. 21:40:55

Egy kívánságom van: valaki győzze már le Évát, mindegy, hogy ki.

curve1 2011.04.03. 21:41:17

majdnem 1 hétig lehet szavazni és az utolsó 10 percben 10 %-ot fordul a dolog, ez csak akkor van ha nagyon kevés a szavazat, vagy nincs szavazatszámolás és azt írnak ki amit akarnak... ez a 2. van már az elejétől kezdve

Ancilla 2011.04.03. 21:42:18

45-55 %-nál megmutatta sz RTL az arcképeket ezzel az üzenettel: "Nézzétek, hülye nézők, kire szavaztatok eddig!"

genevieve 2011.04.03. 21:42:44

@hullámpapír: na, nagyjából ennyi történt:)

Szerénke. 2011.04.03. 21:42:57

Azért kíváncsi lettem volna, hogy ha Éva esett volna ki, vajon meggratulálta volna-e Gigit... Csak ennyit emberismeretből...

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.04.03. 21:43:38

Évánál már csak az RTL gusztustalanabb!

Gratulálok az aljas húzáshoz, - a képek és %-ok idő előtti fellibbentéséhez - amivel Évát ismét helyzetbe hozták!
Micsoda szemét eljárás az ilyen!

Soror Formoza 2011.04.03. 21:43:52

Egy jo dolog van azert ebben. Jobb Evat bezarva tudni. Amilyen allapotban van...

dr. gernika 2011.04.03. 21:44:02

@Szerénke.: Mire elküldtem ,már nekem is eszembe jutott, hogy az jobb lenne...

lucc.gizi 2011.04.03. 21:44:03

szuper, végre hazatakarodott az álszent takker ribi, bár azért sajnálom egy kicsit, amit idekint fog kapni:-)

genevieve 2011.04.03. 21:44:16

@Zelefánt: szia, bocs el voltam foglalva:-)

2011.04.03. 21:44:28

@ddendi: nem is rád gondoltam, hanem arra a hadra, ami itt megjelent este, és jóformán még egyiküket sem láttam itt soha. legkomolyabb érvük pedig a büdöskurva és Gigi vélt vagy valós származása volt.
a megjátszáshoz nem tudok hozzászólni, illetve nem tudom, mit kellett volna odabent tennie, hogy számodra (és még sok, hozzád hasonló véleményen lévő ember számára) hiteles legyen. Hm?

Szerénke. 2011.04.03. 21:45:12

@gernika: :D Hát igen. De legalább tudjuk, hogy már az is el van döntve, hogy ki nyeri a vv-t.:S

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 21:45:15

YEEEEAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Győzött az igazság!

svanu 2011.04.03. 21:45:25

@penelope garcia:
Hagyjad az évafanokat figyelj csak: nézd meg miket kommentelnek, milyen szavakat használnak (cigó, kurva), teljesen leírja hogy kik szeretik a két primitív senkiházit (éva, alekosz). Az előitéletes söpredék aki ugyanolyan az életben mint a kedvence. De tényleg, nézd csak meg, az összes az előéletéből csemegézik a másiknak és meg se látja ami egy normális embernek kiszúrja a szemét. Ezek azok akik azt gondolják alekoszról hogy egy zseni (miközben a legbutább ember aki képernyőre került, csak sok hülyeséget beszél, de ez elég az ostoba embereknek). Sajnos alekosz fogja megnyerni a versenyt mert a közönség aki itt szavaznihajlandó körülbelül annyi képzettséggel rendelkezik mint alekosz (8 általános). Ez van.

joszif 2011.04.03. 21:45:43

a 10% differencia az valójában csak 5% volt gondolkodjatok egy kicsit emberek!

Tompó 2011.04.03. 21:46:18

Visszavonom mégsem búcsúzom:DDDD Évaaaaaaaaa!! Örülök, hogy ő nyert, de egyre inkább úgy érzem ezekkel a szavazásokkal valami nem stimmel!!! Eddig egy párbajon sem változott még 1%-ot sem az eredmény, most meg....FURA

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:46:38

Mindegy, világosan tudjuk, hogy Gigi megnyerte volna ezt a párbajt. Már csak azért is, mert 49-51-ről erősödött 45-55-re a műsor ideje alatt, ami mondjuk nem magának köszönhető, hanem Éva és a csürhéje végtelenül gusztustalan tevékenységének, saját maguk ellen dolgozva.

frea 2011.04.03. 21:46:46

Elfáradtam, elkeseredtem, tele a hócipőm.

2011.04.03. 21:46:52

@genevieve: köszönöm az éberséged, és kitartásod :)

HanSolo 2011.04.03. 21:47:04

Nem hittem volna, hogy ebben az országban valami le fogja tudni győzni az álszentséget. Mégha az RTL klub is volt az. :)

Szerénke. 2011.04.03. 21:47:07

@hullámpapír: Teljesen egyet értek. Nem is mondtam... Pénteken Népligeten járva, láttam, hogy le volt minden kordonozva a focimeccs miatt. És hát mit üvöltöttek az addigra már szállingózó, agyhalott focidrukkerek? Hajrá Alekosz.:D
Megvan a célközönség.:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:47:15

@Tompó: "egyre inkább úgy érzem ezekkel a szavazásokkal valami nem stimmel"

Bazed, osztom neked a Nobelt :D

heidi235 2011.04.03. 21:47:17

persze,ilyenkor csalás van,Béci-Szandika párbajon nem volt?

inmemancsi 2011.04.03. 21:47:19

@Peter_Cs: legalább most fognád már be te ..

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.04.03. 21:47:48

@Gabba: Hú, jó, hogy mondod, múlt heti kimaradt, itt már nincs semmi izgalmas, megyek át és megolvasom. Csak kár, hogy elfogyott a sósmogyoróm is.

oriana 2011.04.03. 21:47:59

@hullámpapír: semmi konkrétat nem tudott volna tenni... nem tudom
ez csak érzés, hogy nem stimmel, amit mond, és ahogy megnyilvánul...
ennyi :)

lucc.gizi 2011.04.03. 21:48:04

@Peter_Cs: gondolom otthon minimum pezsgőt bontasz kedvencedre:-)

Tompó 2011.04.03. 21:48:23

@svanu: És te milyen embernek tartod magad, hogy másokat SÖPREDÉKNEK nevezel??? Egyébként nem Alek nyeri! Anikó v. Erzsi!!! Tuti!!

heidi235 2011.04.03. 21:48:27

persze,ilyenkor csalás van,Béci-Szandika párbajon nem volt?

e7443251 2011.04.03. 21:48:47

jövő héten Éva önként kijön.A túlélőhéten, remélem se smink, se cigi.

2011.04.03. 21:49:18

eddig ugye egyik párbajon sem mutatták meg az állást a szavazás lezárása előtt? vagy rosszul tudom? (egyetlen párbajt sem láttam még, csak azért)

lucc.gizi 2011.04.03. 21:49:29

@heidi235: így van, tuti, h. akkor a Szandálra ment több szavazat, csak az rtl béluskát tartotta bent.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:49:39

@heidi235: Mert? Akkor mi volt? Olyan hú, de kirívó dologra nem emlékszem, azt leszámítva, hogy Szandi és Tsai megintcsak türhetetlenül viselkedtek.

Itt, teljesen nyíltan zajlott a csalás, közvetlenül manipulálva az eredményt.

Ennél messzebb már csak úgy mehettek volna, ha Balázs és Lilu felváltva kiabálják, hogy "Szavazzanak Évára!"

Soror Formoza 2011.04.03. 21:50:31

@Peter_Cs: Ha nem lenne ennyire atlatszo a manipulacio, azt mondanam, hogy Eva Neked koszonheti a gyozelmet :)

Aquitaine 2011.04.03. 21:50:35

nem igaz, hogy nem értitek meg, nem arról van szó, hogy az embereknek szimpatikus lenne Éva, hanem sokkal inkább arról, hogy gyakorlatilag ő az egyetlen akin még lehet röhögni, illetve Gigit baromi uncsi nézni és undorító, ahogy Jerzyvel játszák a szerelmespárt.

Mérges 1234 2011.04.03. 21:50:54

Gyerekek én rühellem a Retket, de tényleg, viselkedése nem emberi, ehhez nem is fér kétség.

Viszont a Gigi képmutatásánál valahogy még ezzel együtt is elviselhetőbb.

Mondjuk az Éva a műsorban is odatette magát, gusztustalan hülye picsa volt.

Cirkusz szempontjából persze jobb az Éva, az persze kurva nagy baj, hogy ő ezt megerősítésnek veszi... Pedig....

Na mindegy legalább be van zárva.

Szerénke. 2011.04.03. 21:50:56

@hölgyválasz: Nem, azt nem mondanám.:) Szerencsére.
De a fináléban tuti ott lesz, bár matematikailag még lenne esély előtte kiejteni. Nekem mondjuk van egy teóriám (mondjuk ezt a műsor előtt írhattam volna, úgy nagyobbat csattan).
Szóval, most ugye Éva védett. Következő körben szerintem Anikót hívják ki, esetleg Jerzy-t. De akkor is ugyanaz, a lényeg egy Anikó Jerzy párbaj lesz. Anikó visszamegy, védett. Akkor megint kiválasztják Évát, kiviszi Lacit, visszajön. Utána Anikó lesz kiválasztva, kivisz majd valakit, tönk mindegy, kiesik. És Béci nyeri meg a játékot, mert az RTL nem fogja engedni, hogy az Alekosz nyerjen, úgy, hogy készül a saját műsora. Olyan lesz, mint anno Majka vs Szabi finálé.:)

genevieve 2011.04.03. 21:51:16

@frea: bocs, neked se tudtam köszönni...kicsit betegeskedtem az utóbbi időben, de már ok vagyok

BÁNYAI 2011.04.03. 21:51:46

Mi itt a gond? Éva ma este egy nagyot dug Alekkel, Gigike meg polókat tervez "szopnék.hu" felirattal! Legalább lesz ideje leszbi-gyilok pornókat forgatni.

Szerénke. 2011.04.03. 21:51:48

@heidi235: Miért, ott mutattak állást?

lucc.gizi 2011.04.03. 21:51:49

Most őszintén, nem értem mit vagytok kiakadva, gigi ribi kurva unalmas volt, Éva legalább színt visz ebbe a történetbe (és most mindegy, hogy negatív v. pozitív), de legalább ÉL tőle a műsor.

2011.04.03. 21:51:57

@Szerénke.: ááá, ez kemény :) na, pontosan ennyire szabad ezt komolyan venni.

foxglove (törölt) 2011.04.03. 21:52:16

Giginek viszont most, hogy kijött, nagyon keményen ki kell állnia és fellépnie az őt és a testvérét ért támadások és rágalmazások ellen. Ideje lesz már.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:52:16

Az igazán félelmetes dolog az, hogy Éva most már meg is van győződve arról, hogy ő már valaki.

És aminél még ennél is félelmetesebb, hogy otthon, a tévék előtt milliónyi ember is már elhiszi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.03. 21:52:19

@Aquitaine: hát, én speciel nem tudok Éván röhögni. Sokkal inkább hülledezek, megbotránkozom, rémüldözök és én kérek elnézést.

oriana 2011.04.03. 21:52:42

@Doubledecker: Na, veled értek maximálisan egyet!!! MINDENBEN!!! :)

Aquitaine 2011.04.03. 21:52:51

Ráadásul Olivér kiesése óta rohamosan unalmasodik az egész műsor... mentik, ami menthető

témázgató 2011.04.03. 21:52:52

A tánciskolai tanár magatartásához véleményem szerint minimális illemtan is jár: a visszajövőnek legalábbis gratulálok és nem dunnyogó képpel hátrálunk.
Ezt Béci a múltkor is eljátszotta - nem túl szimpatikusan - Alek visszatérésekor.

Hódos Hajnalka 2011.04.03. 21:53:11

@Gee Halen: szólaljak meg? örömkönnyek csillognak a szememben, mert egy végtelenül hosszú teniszezés miatt még nem kezdték közvetíteni a roma-juve meccsetl.

a látottakról annyit, hogy én szégyellem magam, éva földön hempergése meg egyszerűen .... nem találok szavakat.

takácsalfréd 2011.04.03. 21:53:54

@Szerénke.: pont attól lesz a saját műsora ütős, hogy előtte megnyeri ezt. Attól lesz igazán vonzó főnyeremény a párkereső műsor szempontjából, hogy nyert egy halom pénzt, ingatlant.
Egy szegénylegényt nem olyna hiteles főnyereményként eladni a nőknek.

Doktor Kotász 2011.04.03. 21:53:54

@sihaya: "máskor 1-2%-ot se moccant egyik párbajon se az állás, most 10 perc alatt 5-öt jött fel Éva? na nekem ezt ne magyarázza be senki..."

Mert máskor nem tudták az emberek az eredményt. Amikor azt mondták, hogy most megmutatják a nézőknek az állást, akkor abban a pillanatban tudtam, hogy Éva van lemaradva, de a szerkesztők nem Gigit győzelmét szeretnék. Ha megint megmutatták volna, hogy már Éva vezet, és nem hírdetnek eredményt, hanem kitolják a műsort, akkor Gigi nyer, és ha azt is megmutatják, és tivább húzzák, akkor újra Éva.

Ennyit azokról a teóriákról, hogy a műsornak előre megírt forgatókönyve lenne, és mindenki csak statiszta. Az eredményeket közvetetten, az összefoglalókon keresztül manipulálják, ha úgy gondolják, de a legtöbbször csak hagyják folyni az eseményeket. Most sem Éva miatt, hanem Alekosz érdekében praktikáztak.

dr. gernika 2011.04.03. 21:54:15

Az megvolt valakinek, hogy Balázs azt mondta Gigi távozása után, hogy Gigit várja az utca?
Tényleg nem érdemes tovább nézni ezt a szart, eddig is csak unalmamban tettem...

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.04.03. 21:54:24

@heidi235:

Nem kérlek, ott nem volt.
S pedig azért, mert ha jól emlékszem, ott nem mutogatták a képeiket a %-aikkal együtt!
Itt ez a momentum volt a CSALÁS! IGEN!

Zelefánt 2011.04.03. 21:54:27

Most kinyitottam egy üveg pezsgőt.
Leszarom Évát és Gigit, meg az egész valóvilágot, egyszerűen kurva fáradt és elnyűtt vagyok, és meg kell öntöznöm az agyamat valami szarral.

truegrit 2011.04.03. 21:54:47

Van igazság a földön. Mégha ehhez igazságtalannak is kell lenni!:):):)

Aquitaine 2011.04.03. 21:55:32

@pushpang: még mindig több, mint az a semmi, amit Gigi és Laci látványa vált ki a legtöbb emberből :/

nyilván nem mindenkire vannak egyforma hatással a karakterek, de azért valamit kivált belőled is, ennyi.

egyébként Évával a valós életben egy pillanatig sem próbálkoznék az ismerkedéssel,vagy ha mégis, rövid időn belül üvöltve menekülnék :D

Szerénke. 2011.04.03. 21:55:35

@hullámpapír: Én is rögtön helyretettem magamban a dolgokat.:D Kár, hogy manapság ez a trend és ez a menő...
Amúgy itt akik pornóval dobálóznak, megkérdezném tőlük, hogy láttak-e már pornófilmet. Mert ha nem, akkor ne okoskodjanak, ha meg igen, akkor ne hazudjanak. Mert ott, ahol nem mutatják a kuki, ahogy a nuniba ki-be megy, az nem pornó, max erotikus film. Az meg nem szégyen. Ráadásul itt Mo.-n ilyen prűdek az emberek. És ha pornózott volna? Sly is pornózott, ez mégsem akadályozta meg abban, hogy A listás sztár legyen. David Duchovny is szerepelt erotikus filmben. Na erről ennyit.

Tompó 2011.04.03. 21:55:45

@Hódos Hajnalka: Egy kicsit hasonlított arra mikor Buci hempergett a Csillag születikben:DD mondjuk ő nem jó kedvében:DD Lehet, hogy ugyanaz a dílerük és ez egy olyan cucc amitől hemperegni lehet:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 21:55:59

@gernika: Igen, én is megakadtam rajta, de mindenkinek valami ilyesmit mondanak.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.04.03. 21:56:00

@Hódos Hajnalka:

Hajni, remélem lesz valaki, aki beolvas ennek a szarházi bandának, amit RTL-nek hívnak!

beacska 2011.04.03. 21:56:15

@Hódos Hajnalka: Hajni, a meccs már megy, a fiúk dülledt szemmel nézik!!!

joszif 2011.04.03. 21:56:29

@Aquitaine: Így van. Évának szurkoltam. Holott soha a büdös életbe nem kezdenék ilyen nővel. Egyszerűen izgalmasabb a jelenléte a műsorban.
A hőbörgők meg legyen annyi elég hogy ennek a műsornak a legnagyobb vesztese az Éva lesz mert nyerni nem fog viszont megismerte egy egész ország a legrosszabb tulajdonságait.

@Szerénke.: Laci ellen nem megy vissza Anikó lesz a döntőben. Ha Béci Alek Ani lesz a befutó akkor simán nyerheti a műsort. Ha ottvan Jerzy akkor ő is nyerheti a két favorit könnyen az asztal alatt találhatja magát a nagy önbizalmával...

elek1 2011.04.03. 21:56:53

Én valószinűbbnek tartom, hogy végig Éva vezetett, ez a kis közjáték csak az sms-ek számát gyarapította az RTL-nek. E fórumon kívül sehol nem volt a Gigi nyerő tipus, furcsa is lett volna ha más eredmény lett volna a végén. A Gigit sem lepte meg egyáltalán az eredmény, napokkal ezelőtt rájött arra, hogy neki ennyi volt, így is tovább húzta bent mint amit a testvérével előre eltervezték. Eszébe sem jutott soha, hogy ő nyerje majd a fődíjat.

_most_ 2011.04.03. 21:56:55

Haha ezt tuti elcsalta az rtl, mert Évának legalább 70-30-al kellett volna visszamennie :)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.04.03. 21:56:57

@Szerénke.:

Hát, jól kilogikáztad, legyen igazad!:)

Sumi91 2011.04.03. 21:57:17

@hullámpapír: eddig sohasem mutatták meg
További menetrend Napraforgó-erzsi ,Balekosz - Laci,És a végén Kócos-Béci,
A döntő Balekosz,Napraforgó,Béci
Én csak azt a pillanatot várom amikor a lény kitakarodik ez éltet ma este majdnem sikerült.(rtl undorító)Eddig azt hittem csak a foci tud kihozni a béketűrésből,
Az elmúlt öt hónapban bővült ÉVA.

pocokpocok 2011.04.03. 21:58:04

tudom, most agyonüttök, de.
elküldtem 6 sms-t és 3ra csak most jött válasz:)

Aquitaine 2011.04.03. 21:58:25

@hölgyválasz: nem csalás, színtiszta manipuláció! ezt meg miért is ne tehetné meg egy olyan csatorna, mint az RTL klub, a kereskedelmi tévék (az egész világon) a reklámoktól kezdve a legszentebb híradókig mindig a manipulációról szólnak...

ez van. de legalább van :)

Szerénke. 2011.04.03. 21:58:27

@takácsalfréd: Pont, hogy ilyen nem lesz, főleg ezután. Az RTL nem kockáztatja meg, hogy még ennél is jobban rájuk húzzák a vizes lepedőt, szinte biztos vagyok benne, hogy nem Alekosz fogja megnyerni. Ahogy biztos voltam abban is, hogy Béci kiejti Olivért, és hogy ma Gigi hazamegy.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.04.03. 21:59:16

@elek1:

Ezen a fórumon lehet, hogy Gigiről nem volt, csak inkább semleges vélemény, de hogy annyian nem utálták itt, mint Évát, az biztos!

pocokpocok 2011.04.03. 21:59:31

@Sumi91:
nem éva fél bécitől, alekra hagyja, ánikót viszi majd.

joszif 2011.04.03. 21:59:51

@droid_: van egy mérleged van az egyik oldalán 45 kiló a másikon 55 kiló mennyit rakj át az egyiből a másikba hogy azok egyenlőek legyenek?

Elég érhető volt a példa?
(Ahhoz hogy végül az egyik lebillenjen elég 1 gramm is.)

Aquitaine 2011.04.03. 21:59:51

@joszif:
"A hőbörgők meg legyen annyi elég hogy ennek a műsornak a legnagyobb vesztese az Éva lesz mert nyerni nem fog viszont megismerte egy egész ország a legrosszabb tulajdonságait."

teljesen jogos!

beacska 2011.04.03. 22:00:02

milyen csalást emlegettek? ki mondta, hogy amit KÖZBEN bemutattak az valós? És ki mondta, hogy BÁRMELYIK az volt???

én már csak a Hajni írásait olvasom, mert TI olvashatatlanok és élvezhetetlenek vagytok, de ma este kivételt tettem, mert közvetítettetek (köszönöm)

Nagyon jól szórakoztam. Ennyi csalódott embert!!!:DDD

Ti komolyan azt gondoltátok, hogy Gigi betakarítja magát a döntőbe?:DDD

Nem elég nektek a Béci győzelme? Mi kell még? Úgy is győzni fog az igazság, nem???

SZÁNALOM!! :DDDD

Szerénke. 2011.04.03. 22:00:52

@joszif: Simán visszateszik, ahogy ma is. Pont azért, mert Laci nem részegedik le állandóan és nem üvölt mint a fába szorult féreg. Nem jön tőle a nézettség. Anikónak meg már csak az Alekosz-Béci-Éva hármas közül lesz választási lehetősége (illetve ebből a kettőből) és ezek egyike ellen sem fog visszamenni.

2011.04.03. 22:00:58

Látta valaki a bérgyilkosok viadala c. filmet?
www.port.hu/bergyilkosok_viadala/pls/fi/films.film_page?i_product_id=17791&i_topic_id=30

Lehet, hogy ez most túl nagy ugrás(nak tűnik) évához képest, de kezdem úgy érezni, hogy pár év múlva már tényleg csak az effajta "cirkusz" lesz képes lekötni a népet.
éva emberileg, szellemileg, amennyire ez szavakban és viselkedésben megnyilvánulhat, a lehető legnagyobb mértékben lealjasodott, én tényleg azt hiszem, ennél lejjebb már nincs (aztán lehet, hogy meg lehetne lepni, nem tudom). Ezt már csak azzal lehet fokozni, ha a szavakat tettek is követik, amit most még nem szabad, meg narancsot dobálni sem, de nem lennék meglepve, ha ez záros határidőn belül megváltozna, látva azt, hogy a lényt hogy zabálja a nép. Mondván cirkusz kell...
Ha előrepörgetem az időkerekemet, ami csak nekem van, akkor ezt látom.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.03. 22:01:19

@joszif: mert itt a szavazatokat átraktuk a másik oldalra? persze, lehet hogy így volt, de sztem te nem ebből indulsz ki

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 22:01:28

@pocokpocok: Anikó ellen nem fog visszajönni, az már biztos.

Most azon röhögök közben magamban, hogy Éva most biztos azt hiszi, hogy az ő, műsor alatti megmondó-képessége vitte győzelemre.

genevieve 2011.04.03. 22:02:39

ugye mindenki tudja, hogy ez a műsor is a nézettségről szól?:-)

most van felháborodás, meg cirkuszt (bár szerintem fordított esetben is lett volna)

szerdán már nem ez lesz érdekes:-)

Szerénke. 2011.04.03. 22:02:43

@hölgyválasz: Béci győzelmében még nem vagyok 100%-ig biztos, de abban igen, hogy nem Alekosz fogja megnyerni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 22:02:45

@beacska: Igen! Még egy ember, aki nem szokta nézni a műsort! :D

Zelefánt 2011.04.03. 22:03:00

50/50 esetén szkanderben Gigi nyert volna, sör-virsliben pedig Éva.
Egy százalék, mi?...
Szedtevetteteremtette a retek kurva anyját.

Doktor Kotász 2011.04.03. 22:03:28

@svanu: "Ezek azok akik azt gondolják alekoszról hogy egy zseni (miközben a legbutább ember aki képernyőre került, csak sok hülyeséget beszél, de ez elég az ostoba embereknek). Sajnos alekosz fogja megnyerni a versenyt mert a közönség aki itt szavaznihajlandó körülbelül annyi képzettséggel rendelkezik mint alekosz (8 általános). Ez van."

Alekosz emberileg szerethető a képernyőn. Bolond a lelkem, de így képernyőn látni, hogy valakitől annyira idegen a színlelés, hogy még azt sem érti, hogy miért csinálja rosszul, amikor egy nőhöz közelít, szimpatikussá teszi. Mert nem tud, nem képes színlelni. Nála csak fehér-vagy fekete van. Ez nyílván azért van, mert részlegesen autista. Ennek köszönhető, hogy teljesen nyílt, és egyenes.

Hódos Hajnalka 2011.04.03. 22:03:29

@beacska: az előző kommentem eltűnt. na szóval, azt tudom, hogy a meccs már egy órája megy, de a digin még nem kezdték meg a közvetítését, mert ütögetnek. hogy törne el valamelyiknek az ütője mosmá. :))

inmemancsi 2011.04.03. 22:04:00

@Peter_Cs: te igazság bajnoka .., hogy kényük kedvük szerint megváltozatják a szabályokat, szembeköpik a nézőket, hogy az ótvarékot visszasöpörjék?? tudom, hogy vak vagy meg süket, úgyhogy ilyenkor legalább befoghatnád és ne vegyél a szádra olyan szavakat, hogy igazság

Szerénke. 2011.04.03. 22:04:01

@Szerénke.: Azt akartam írni, csak megint hülyén lett megfogalmazva, hogy Anikónak majd csak két választási lehetősége lesz, mert ugye valaki védett lesz. De a finalistákban biztos vagyok.

joszif 2011.04.03. 22:04:12

@droid_: most belegondolva lehet nincs igazam....

genevieve 2011.04.03. 22:04:24

@beacska: jó estét neked is, üdvözöllek ismét köreinkben:-)

heidi235 2011.04.03. 22:04:50

@Gee Halen: az rtl bárhogy megvezethet,ha mutat fotót a párbaj alatt,ha nem,úgy csal,ahogy akar,ha akar...
arról van szó,h hozzák a rácz-fanok a formájukat..egyből támadni kell,másban,most az rtl-ben keresni a hiát,köpködni az ellenfelet,mocskolni,stb
Szandi miért volt tűrhetetlen a párbaján?szerintem kifejezetten baráti volt ott a légkör,tiszteletben tartotta az ellenfelét,nem mocskolta,mint ahogy azt ma láthattuk gigikétől..aki,mint egy sunyi patkány,eddig megbújt a sarokban,most végre kimutatta a"valódi értékeit"
hányingerkeltő volt,ahogy a szende szűz rázta magát a stúdióban..hova lett az álarc?eddig nem ezt a viselkedést mutatta a villában..de nem,ez nem álszentség,ugye,rácz-fanok..?

2011.04.03. 22:05:22

@Szerénke.: ja, meg valamelyik mentős szóvivő is, épp tegnap olvastam :)
de lehet, hogy a férfiakat kicsit másképp ítélik meg, nem?

foxglove (törölt) 2011.04.03. 22:05:32

@Gee Halen: van annyi esze, hogy rájöjjön, hogy a győzelme miatt tartozik egy rohadt nagy szívességgel az rtl-nek. Csak ezt a szívességet nehogy véletlenül egy Alekosszal való kamatyolásban kérjék rajta számon.

Aquitaine 2011.04.03. 22:06:08

@hullámpapír: Árpa Attilának volt egy könyve, ami a valóságshow -k hátterét próbálta feltárni, nem volt valami nagy szám, de a címe elég sokatmondó:

"Halál egyenes adásban"

Még nem jött el az ideje, de a németeknél volt már rá példa, hogy élő adásban közölték az eltűnt gyermeküket kereső szülőkkel a halálhírt, illetve szintén live-ban ment le a kaszkadőr, aki a sikertelen mutatványnak köszönhetően örökre megbénult.

ez van, szerintem téged se kötne le egy 40 éves tévéműsor... (a filmek más tészta, bár ott is kiéleződött az ingerküszöb birizgálása)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.04.03. 22:06:28

@beacska:

No, csak azt ne hidd, hogy te élvezhetőbb vagy...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 22:06:37

@genevieve: Persze, meg végülis letojja mindenki magasról, hogy végül ki nyer, senki nem fog emlékezni rájuk fél év múlva (talán csak Évára meg Alekoszra).

Csakhát mégis, amikor a T. (leszart) Néző úgy érzi magát, mint az óvodásgyerek, akivel megetetik a sárgaborsófőzeléket, bármennyire is utálja.

Zelefánt 2011.04.03. 22:08:16

Elgondolkodtató, hogy egy harminc felé közeledő nőnek akkora élmény, hogy visszamehet csövezni egy csomó gyökér közé, mintha átvehette volna az idei Oscar-díjat.
(Állítólag egyszer volt már második valami másik szarban...Jövőre hol fog indulni?)

beacska 2011.04.03. 22:08:35

@Hódos Hajnalka: elmondjam, ki lőtt gólt az előbb?

Szerénke. 2011.04.03. 22:08:40

@heidi235: Az a baj, hogy eléggé szemellenzősen nézed a dolgokat. Az RTL klub igenis 'csalt', mert megmutatta az állást, hogy befolyásolja a szavazókat, holott ha nem tette volna, most nem ez az eredmény jött volna ki, arról nem is beszélve, hogy megengedi, hogy ilyen csürhe társaság is helyet foglaljon odabent. Nem tudom hasonló helyzetben Te hogyan viselkedtél volna, ha kijössz, és azt kapod, amit a Gigi. Ehhez képest még így tűrte a szidalmazást, bár nem annyira hidegvérrel, ahogy az jó lett volna. Ettől eltekintve azt senki sem tagadhatja, hogy az RTL klub milyen indíttatásból mutatta meg az állást. Ezt már csak olyankor szokták bevetni, ha nagyon nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezték.

elek1 2011.04.03. 22:09:03

Aki szerint a Laci az Alek, Anikó, vagy Éva elleni párbalyon nyerhet, az elfelejti, Hogy szegény partizán vagy alszik, vagy pedig lövészárokban érzi magát és ezzel a mutatvánnyal nem nagyon nyerhet senki ellen. Rosszabb mint a Gigi volt.

Kivétel 2011.04.03. 22:09:07

na csak gratulálok azoknak, akik most tudnak örülni Éva és bandája sikerének... hogy most még jobban el fog szállni magától, az szinte már mindegy is... de hogy emberek sokasága gondolja majd azt, hogy lusta,tirpák, rikács, undorító, hangos, senkiházi módon kell élni, viselkedni, mert az a menő, az már nagyobb baj.. egyetlen érve, hogy csak magát adja... de minek - részemről nem vagyok rá kíváncsi... a párbajt se bírtam nézni, elkapcsoltam... grat. rtl újabb nézőt veszítettél

genevieve 2011.04.03. 22:10:18

@Gee Halen: a sárgaborsót szeressük:-)

hülyén fog ez most tőlem hangzani:-)))

(de, tényleg nem kötelező nézni ezt a szart....)
de ezt persze csak zárójelben jegyeztem meg

nekünk nézőknek függetlenül attól, hogy ki fog nyerni semmivel sem fog változni az élete a továbbiakban,

a villalakók életének alakulásáról meg már voltak előzetes példák...

beacska 2011.04.03. 22:10:22

@Hódos Hajnalka: állítólag a digisport+ adja. :(

foxglove (törölt) 2011.04.03. 22:10:29

Jól emlékszem, a Majka-Szabolcs párbajnál játszották el hajszálpontosan ugyanezt?

pocokpocok 2011.04.03. 22:10:29

@Gee Halen: rendesen irritál ez a liba, az életben tuti kikaparnám a szemét, ha egy ilyen belémkötne.

arkangyal44 2011.04.03. 22:11:03

@pocokpocok: Dehogy ütünk agyon:) mindaddig míg el nem árulod kire szavaztál :))DD

Szerénke. 2011.04.03. 22:12:00

@foxglove: Nem, Anikó-Laci párbajnál. Majka-Szabolcsnál végül nem mutatták meg, ezért is nyert Szabi.:) Meg szerintem ott is munkált az az RTL-ben, hogy ne az nyerjen, akit aztán mindenhogy tolni fog, mert akkor kilógna a lóláb.:)

joszif 2011.04.03. 22:12:01

@Szerénke.: Én pont ezért nem néztem a párbajt de kiváncsi vagyok miket mondtak rá. Tudsz idézni valamit?

Hódos Hajnalka 2011.04.03. 22:12:33

@beacska: igen, arra várok, tűkön ülve.

beacska 2011.04.03. 22:13:38

@Hódos Hajnalka: jaaa, hogy neked vaaan...úgy tudtam, az itthon nem fogható. Akkor nem mondok semmit ;D

pocokpocok 2011.04.03. 22:14:57

nincs élőadás: service is....bla-bla:S

2011.04.03. 22:15:11

@Aquitaine: és vajon akkor is erkölcsiségről fognak papolni azok az emberek, akik ezeket a műsorokat nézik majd?
nem is értem, miért húzom fel magam, szerencsére biztonságos távolságban vagyok :)

Atok 2011.04.03. 22:15:39

Nekem se tetszett, hogy megmutattak a szamokat a fenykeppel egyutt, de ez ugye segitett a Gigi szavazoknak is. Kuldhettek volna tovabb az smseket.

Sumi91 2011.04.03. 22:15:48

Ocsmány Olivér banda élükön szemétégető Szandállal.Éva semmiféle számítás szerint sem lehet döntős.A végén Balek védett vagy Lény - Béci,vagy Napraforgó -Lény és ebből Vállalhatatlan Éva nem jöhet ki győztesen nagyon várom,ott lesz az igazság pillanata.

Szerénke. 2011.04.03. 22:15:59

@joszif: Mikor Gigi beszélt folyamatosan beüvöltöztek, hogy fúúúúúúj, meg hajrá Éva. Eléggé kaotikus volt az egész, de mintha lehetett volna kivenni egy két szalonképtelen jelzőt is, talán tűnjél a p*csába is volt, de lehet, hogy rosszul hallottam. Így is csoda volt, hogy nem borult ki Gigi, mert ez elképesztően ocsmány volt. Én speciel utálom az Évát és sosem mennék el egy ilyen felvételre, de ha ott lettem volna sem üvöltözök így, mint az állat. Természetesen Olivér és a sleppje volt megint a főkolompos. Szandika is hányás volt, ahogy most megint visszapártolt a 'másik' oldalra. Az elvek embere...

Doktor Kotász 2011.04.03. 22:16:04

@foxglove: Nem az ANikó-Laci döntőben.

Zelefánt 2011.04.03. 22:16:52

@Kivétel:
Évának nincs bandája, Megalekszandrosz tolja őt maga előtt, mint afféle deszantegységet, hogy ő maga csak akkor kényszerüljön csatába, ha már mindenképpen muszáj.
A hülye ribi meg örül, mint kutyamajom a falkának, mert most még néhány plusz héten keresztül piálhat és csövezhet ingyen -- vagyis mégsem, hiszen mindenki utálja, de ez már meghaladja a felfogóképességét.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 22:17:33

@foxglove: Ez dramaturgiailag a legrosszabb lenne, ilyen böszmeséget nem követne el a csatorna, azzal lerombolnák Alekosz műsorának az apropóját! Esetleg az Alekosz-műsorba Olivér mellé tanácsadónak.

@pocokpocok: Én élveztem, amit csinált az egész párbaj alatt!

Szerénke. 2011.04.03. 22:17:48

@Aquitaine: Nekünk ez van meg: 'Ha én ezt a klubról egyszer elmesélem'...:)

inmemancsi 2011.04.03. 22:17:51

@genevieve: az a gáz, hogy nyilvánvalóan hülyének néznek -nem csak az rtl, de ha már az rtl is.., legalább jobban csinálnák, de már ahhoz sem veszik a fáradságot

Kivétel 2011.04.03. 22:18:02

@Aquitaine: a baj az, hogy pedig Éva azt hiszi, hogy őt kedvelik jobban, ő a szimpatikusabb, nem pedig azt, hogy röhögni akarna az idiótán bárki is..

TapOut 2011.04.03. 22:18:08

Mocskosul szégyellje magát az Rtl Klub. Nem hittem, hogy ilyen mélyre süllyednek és ilyen szinten néznek mindenkit hülyének.

Doktor Kotász 2011.04.03. 22:18:32

@heidi235: Szerintem is Gigi volt a párbajon a gerinctelenül viselkedő.

Lone Starr (törölt) 2011.04.03. 22:18:49

@hullámpapír: Jól tudod. Ez volt ma a lényeg. Motivációs "újítás".

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.03. 22:19:06

sztem az rtl nem azért mutatta meg az állást h az idegroncsot szavazzák vissza. mint előttem már kifejtették, néhány százaléknyi nézettség-növekedés a következő hetekben sokkal többet hoz nekik a konyhára, mint amibe az kerül, hogy - legálisan, saját szavazatokkal - megfordítsák az állást. sztem azért mutatták, h 1) be lehessen adni, h "megfordult" 2) szavazzatok még többet.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 22:19:31

@Szerénke.: érdekes, Éva tudta kezelni a közönséget, Gigi meg nem! Ennyi!

genevieve 2011.04.03. 22:20:20

@inmemancsi:

nos vannak ilyen emberek, és vannak olyan emberek....az rtl a többségnek játszik:-)

pocokpocok 2011.04.03. 22:21:00

nektek se jön be a vv-oldal?
grr..

Kivétel 2011.04.03. 22:21:27

@Zelefánt: jó, a stúdióban lévőkre gondoltam... Olivér és társai... meg akik mind azt gondolják, hogy aki hangosabban ordibál annak van igaza - és ahogy rikácsol... hú de egy idegesítő hangja van amúgy az Évának, szabályosan a szőr is felállna tőle a hátamon ha lenne -

foxglove (törölt) 2011.04.03. 22:21:48

@Szerénke.: @Doktor Kotász: Köszi!
@Peter_Cs: Az a helyzet, hogy azok alapján, amit az utóbbi hetekben láttam, én a legrosszabbat tudom feltételezni. Ha van egy kívánt cél, akkor annak *mindent* alárendelnek.

Szerénke. 2011.04.03. 22:21:50

@Peter_Cs: Jaj, ez azért rohadtul nem így van. Ez ugyanaz az szituáció, mint aki gazdag és azt mondja a szegénynek, hogy látod én milyen nyugodt vagyok, te is tudjad kezelni a helyzetet. Holott nem neki kell azon aggódnia, hogy nem lesz holnap mit ennie. Majd ha fordított esetben Évát is így savazza ez a gusztustalan banda, akkor megnézem, hogy mi lesz rá a reakciója. Természetesen arra sem vette a fáradságot, hogy mikor Gigi beköszönt a villába, odamenjen, pedig, mint már írtam korrektül meggratulálta... Vajon erre fordított esetben is lett volna példa?

Soror Formoza 2011.04.03. 22:22:29

@Zelefánt: Azt a fetrengest remelem meg sokszor bemutatjak. Hozta a szintjet. )

2011.04.03. 22:22:51

@Lone Starr: köszi :)
na hát legalább a tiszta játszma, egyenlő esélyed adottak voltak.

2011.04.03. 22:23:25

hát vagyis nem a te esélyed, hanem az esélyek :)

Atok 2011.04.03. 22:23:44

@Szerénke.: Majka Szabolcs dontoben szamokat mutattak, nem szazalekokat. Ha jol emlekszem 800k+ kapoot Szabolcs, Majka pedik 500k+. Szep szamok, 1.3-1.4M sms ment a dontosokre.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.03. 22:23:55

@Peter_Cs: és rárántottál már vagy előtte még visszanézed a fetrengést?

témázgató 2011.04.03. 22:24:26

Nem merik mutatni a helyszíni közvetítést a valovilag.hu-n (szerintem ölik egymást a bennmaradottak).
Egyébként Éva hempergéséhez: ő már olyan felfokozott idegállapotban volt, hogy nem is tudta, mit csinált, erre csak jóval később fog rájönni.
Ugyanakkor érdekes: annyi tartás volt benne, hogy nem Ádámhoz szaladt - inkább gurult egyet Balázs felé...

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.04.03. 22:24:30

@Peter_Cs:

Kívánok neked egy ilyen barátnőt, esetleg élettársat, vagy feleséget!
Majd meglátnám, mennyire élveznéd akár csak 1 hét után!:)

csicserierika 2011.04.03. 22:24:30

@heidi235: a közbepofázást Gigi kezdte, persze később Éva sem hagyta magát.
Aztán az erkölcsről kezdett papolni Gigi, majd jött Alek kortesbeszéde, na ezek a tényezők fordíthatták át a szavazatokat.
Ilyenkor persze rögtön köpködnek, hogy nem nézik, mert csalás stb..
A bentiek sok mindent nem láttak a takarító tündérről, amit nekünk mutattak.
A hét vicce, hogy szerelemről beszélt még mindig Jerzsivel kapcsolatban. Lyukas két fillért nem ér az egész lamur

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 22:24:59

@foxglove: Én úgy vettem ki, hogy most Anikót akarják egy kicsit előtérbe rakni.

pocokpocok 2011.04.03. 22:25:18

@Zúz Mara:
na amikor azt megnéztem, azt hittem, hozzák a muszipulcsit.
bent aludt a gyerek, felüvöltöttem, hogy epilepsziás sokk.:)
szerencsére jó az alvókája.

Szerénke. 2011.04.03. 22:25:49

@Atok: Igen, emlékszem.:) Mondjuk ott végig számokat mutattak. Írja is a könyvében Árpa, hogy az elején gondolkodott a százalékon is, de végül így döntött és bejött neki.:)
Az egy nagyon jó döntő volt, életemben először és utoljára küldtem szavazatot bárkire (Szabira).:D

foxglove (törölt) 2011.04.03. 22:26:34

@Szerénke.: Szandálhoz annyit, hogy az mindent elmond, hogy "viccesen" odavetette valamelyik műsorban Alek anyjának, hogy "Alek fog győzni, én meg majd megyek hozzátok kölcsön kérni".

Hódos Hajnalka 2011.04.03. 22:26:41

@témázgató: jaj, ne emlegessétek, először megdöbbentett a földön hempergés, de most, hogy eszembe juttattátok, többször felröhögtem.

pocokpocok 2011.04.03. 22:27:08

@csicserierika:
tudod mi a röhej? éva mindent tudd gigi múltjáról: mikor balázs rákérdezett a jerzsys múltidézőre, éva rögtön felcsillant, hogy na végre, haljuk csak!
hogy honnan? a drága párja, mikor bement, gondolom mondta neki.

Soror Formoza 2011.04.03. 22:27:15

@Zelefánt: Azt a fetrengest remelem meg sokszor bemutatjak. Hozta a szintjet. )

Zelefánt 2011.04.03. 22:27:23

Kinek is kerestek eddig felesleget?

Volt a sikertelen teniszező,
az ózdi villalakó,
a teázó/zenélő indián szamuráj,
a tébolyodott exlantművész,
megAlekszandrosz...

Izé...high society.
Lányok, asszonyok, figyelem!
Újabb sohasem látott lehetőség közeleg, el ne mulasszátok!

foxglove (törölt) 2011.04.03. 22:27:34

@Peter_Cs: Az Alek-Éva kapcsolatra viszont nagyon rá vannak állva.

mama ottmarad 2011.04.03. 22:28:02

Halihó! Először is gratulálok Peticsének, megérte a sok smsmt küldenie :)

Egy percig se hittem, hogy hagyják Évát kiesni, ami a műsor alapkoncepciója szempontjából helyes döntés volt. De azért csinálhatták volna elegánsabban!

Lilu feje tanulmány volt, hogyan ne viselkedjen egy elfogult műsorvezető. Egyre jobban elborult a tekintete, majd mikor elindult kifelé, már látszott rajta, hogy tudja az eredményt.

Giginek gratulálok, ekkora nyomás mellett is meg tudta őrizni a dolgokhoz való mindenkori pozitív hozzáállását. (ÚristN, van ilyen szó, amiben egymás után 3 dupla betű van?)

elek1 2011.04.03. 22:28:23

Azt se felejtsük el, hogy a szent életű Gigike a Lacinak elárulta, hogy aljas módon fog párbalyozni az Éva ellen.

Szerénke. 2011.04.03. 22:28:27

@foxglove: Szerencsére az ilyen kapcsolódó műsorokat nem nézem, néha olvasok róla egy-két cikket (pl.: Olivér bunkó beszólásai), de nem lep meg. Akik Alekoszhoz dörgölőznek azok mind azért teszik, mert a győzelmében reménykednek, és ez alól az Éva sem kivétel. Gyakorlatilag neki meghunyászkodik, hagyja, hogy így beszéljen vele, csakhogy 'mellette' maradjon.

Zelefánt 2011.04.03. 22:28:45

@Zúz Mara:
Jó is lenne, mert előtte basztam bele a tévémbe egy üres pálinkásüveget, miáltal lemaradtam a produkcióról. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 22:28:47

@droid_: @témázgató: @Hódos Hajnalka: Erről a hempergésről Annie Lennox Central Park koncertjének (1995) egyik jelenete ugrott be, mikor Annie végighempergett a színpadon, mint egy vadmacska.

_most_ 2011.04.03. 22:28:51

@Zúz Mara: Az a fetrengés lehet győzelmi tánc volt, legalábbis kísértetiesen hasonlított az Alekosz által bemutatott "tánchoz" Béci szülinapján :)

heidi235 2011.04.03. 22:28:53

@Szerénke.:szerintem az rtl nem bízza a véletlenre,nem csak most,soha,szóval minden párbajnál "csalnak".ez egy tv-show,előre megírt forgatókönyvvel,de szerencsére van elég naiv,aki elhiszi,hogy az ő szavazata dönt,így az sms-és reklámbevételekből tudja finanszírozni a műsort.
azt pedig nem tudnám megmondani,h én ebben hogy viselkednék a gigi helyében,mert egyrészt én nem mentem be egy reality-showba,vállalva,hogy múltamban(is) vájkáljanak,ha meg bementem volna,vállalom,ami ezzel jár,magamat,a múltamat,mindent..ha vkinek takargatni- vagy szégyellnivalója van,miért akar szerepelni,tisztában lehetne vele,h szétszedi a sajtó..ha meg nem szégyelli,miért titkolja?és ne jöjjön senki azzal,h "olyan helyzetben volt,h meg kellett tennie"-nem kellett,önként és dalolva ment,jerzsinek is élvezettel beszélt erről(1-2 nappal a párbaj előtt,akkor is csak felszínesen),én is voltam sz.r helyzetben,mégse lettem k.rva
ááá
inkább igyon évike és köpje le az összes maradék sunyit bent mindennnap,de nem bírom az álszenteket

inmemancsi 2011.04.03. 22:28:53

@genevieve: nem játszik és nem a többségnek mint kiderült csal és nyilvánvalóan a játék ui. eredetileg az volt, hogy a nézők sms-ei döntik el a párbajt (és ebben benne volt a színfal mögötti csalás lehetősége is), de így szemben kiröhögve a szerencsétlen szavazókat ..ft + ÁFA-ért.

ASDani 2011.04.03. 22:28:55

nemértem mit hápog itt mindenki. Ha még 20% lett volna a különbség és az fordult volna meg 10perc alatt nade 5% könyörgöm!!! Szerintem gigi rohadt unalmas ember volt...ilyeneket mindenhol találni! pont gigi nem való képernyőre ugyanis nagyrészt csak takarított. megértem h évát itt sokan utálják de legalább nem olyan mint a szomszéd csaj, és ez kell ahhoz hogy pörögjön a műsor.

Laci: legnullább nulla! mit keres ő benn? kemény? hagyjuk már! nála nagyobb nyomorekot sem lattam. Nevetett ő vala egy igazán jót? szerintem Laci van legalul utána jerzsi bár ő mostanában kezd feljönni! hajra alek!

Mérges 1234 2011.04.03. 22:29:04

Na baszakodjatok már.

Éva = gusztustalanság a köbön.

Gigi = képmutató takarítógép.

Egyik sem jó.

Aki szórakozni akar az nyilván inkább az Évára szavazott.

Az meg egy újabb kérdés, hogy egyáltalán ki a kurva anya szavaz, de tényleg ki az a retardált barom.

Életemben egyszer kldtem ilyen szarra SMS-t (pedig a cég állja a cehet, szóval megtehetném), na szóval egyszer küldtem, az is valami jótékonysági hacacáré volt.

Na mégegyszer ne sírjatok, ez egy szaros kis játok, nulla nímand senkikkel.

Két nulla közül, meg hogyan mondja meg egy rakás szavazó nulla, hogy melyik a jobb?

Idióták.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.03. 22:29:18

@csicserierika: bazze te tényleg azt hiszed h az számít mit mondanak a stúdióban? xD hogy van aki még nem volt biztos és az érvek alapján tudott csak dönteni? és már nyúlt is a telefonért? gondolod h az olyan ember tényleg kikúr 300+ ft-ot akinek a párbaj előtt még tökmindegy volt? xD

Szerénke. 2011.04.03. 22:29:19

@Hódos Hajnalka: Én inkább elfordítottam a fejemet, és arra gondoltam, hogy ez csak valami tébolyult álom, ilyen hülye ember nincs. De sajnos mivel írjátok, hogy Ti is láttátok, rá kell jöjjek, hogy de, van.:D

TapOut 2011.04.03. 22:29:56

@Peter_Cs: nincs ezen semmi meglepő. Éva primitiv közönségét Évának nem kellett kezelnie, Gigi közönsége meg kultúrált volt.

szia genevieve, csak beugrottam, hogy döbbenetemet és undoromat fejezzem ki, most lépek tovább.
jövő héten bővebben!

Lijiang 2011.04.03. 22:29:57

@Szerénke.: nyuszika, ő szólt a többieknek, hogy menjenek be, mert Gigi mindjárt elköszön, és ő is bement.

senior Muhaha 2011.04.03. 22:31:31

a világ igazságtalansága, hogy az rtl és az egész magyar szennymédia karaktergyilkossággal szépen kinyírta Gigit.. Az a világ cikije Évikének, hogy még így is majdnem kikapott.
Karaktergyilkosságnak értem a folyamatosan hetente szajkózott szopnek.hu-s fotót, miközben, aki egy kicsit is józan gondolkodású tudhatja, hogy egy sima hosteszmunka, még le sem kellett vetkőznie..
Azt persze jótékony homály fedi, hogy ugyanazon az erotika kiállitáson Évike fent pörgött a színpadon az ocelotos rretkes ruhájában, egy "szépségverseny" keretében. Azért is az idézőjel, mert aki látta a versenyzőket, az tudja, hogy a szépségverseny nem ilyen. És Éva még itt sem tudott semmit elérni..

ASDani 2011.04.03. 22:32:02

@Doubledecker: jah én csak azért nem szavaztam mert 1kg kenyér áráról beszélünk!

genevieve 2011.04.03. 22:32:07

@inmemancsi: az rtl-nek NEM az sms-eket hozzák a bevételt!!!

mama ottmarad 2011.04.03. 22:32:15

@Peter_Cs: tecsapodár, nehogy átnyergelj. Ki fogja akkor itt az Évát szeretni?
Tényleg, Anit nem mutatták a visszatérés után.

senior Muhaha 2011.04.03. 22:32:18

@senior Muhaha: és hajrá Anikó, tehát nem giginek drukkolok, bár itt örültem volna, ha lezúzza a szarszemetet..

Aquitaine 2011.04.03. 22:33:04

@Kivétel: szerintem Évának már teljesen mindegy.. valamilyen szinten sajnálom őt, meg nem is, tippem szerint ő, ill. Szandika lesz az, akinek a tönkrement életén fog csámcsogni néhány műsor, aztán már az sem.. emlékszik még valaki BB Évire? :)

valójában a műsor előtt is egy idegbeteg, mentálisan zavart, kokós ribi volt VV Éva, akin csak nevettek a többiek.. legalább most azt gondolhatja magáról, hogy megosztó személyiség, és ez segít a komplexusán valamelyest.

@hullámpapír: szerintem a médiának semmi, de semmi köze nincs az erkölcshöz.. és az embereket valójában halálra untatják az erkölcsös dolgok, sokkal izgibb fújjogni, hüledezni :)

a bosszankodás helyett a megoldás az, hogy a hasonló műsorokat kívülállóként kell egy bizonyos távolságról szemlélni, elemezgetni, semmi esetre sem beleélni magunkat, hiszen 1. igazság nem létezik 2. jó esetben nekünk több eszünk van annál, mint egy hasonló műsorban részt venni

én pl. sem Alekoszt, sem Évát, sem Anikót ki nem állhatnám IRL, de ebben a
műsorban, elnevetgélek rajtuk..

Mérges 1234 2011.04.03. 22:33:12

@ASDani:

Baszod már akkor alkalmatlan vagy az életre, ha felmerül benned a szavazás gondolata.

Plána, ha csak azért nem, mert meg sem engedheted.....

Atok 2011.04.03. 22:33:19

Azert kivancsi lennek milyen megoszlasban kapott Gigi szavazatokat. Mennyi volt a valos "kevencemreszavazok" tipusu, es mennyi, ami az Eva ellen szolt.

csicserierika 2011.04.03. 22:33:48

@pocokpocok: szerintem a 300 eur-s munka volt számára új info, mert akkor ők ezt nem hallhatták bent, most tudta meg és be is viszi az újságot a többieknek, már aki nem tudja még.
Tilos infot kiadni a hozzátartozónak, és ugye tudjuk, hogy kihez járnak úgy be mint a bucsuba ? :)

heidi235 2011.04.03. 22:34:02

@csicserierika: na ez a jerzsis dolog tényleg kabaré..ennek a giginek tényleg vastag a bőr a képén,most szerelmet emlegetett,pedig többször bevallotta,h semmit nem érez,stb,stb,ez nem szerelem,stb,hagyom is a témát,mert egy szót nem érdemel-lilu beszólása a végén viszont tetszett:D

Aquitaine 2011.04.03. 22:34:44

@Szerénke.: az se rossz, de Árpa Attila valójában a média igazi fekélye.. anno az ARGO forgatásakor (Á.A. játékfilmje) rengeteg embert vágott át, ill. nem fizetett ki.

foxglove (törölt) 2011.04.03. 22:34:46

Hogy én mekkorát röhögnék, ha Jerzy nyerné meg a fődíjat.

ASDani 2011.04.03. 22:34:48

@Doubledecker: megengedhetném és fogok is szavazni a legvégén a fináléban 1-et. ezt a mai párbajt amugy is leszartam!

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.03. 22:34:49

@ASDani: itt a másik vaze. te, melyik volt az 5% különbség, a 49-51, a 45-55 vagy a 48-52?

csicserierika 2011.04.03. 22:34:49

@droid_: azért gondoltam, mert állítólag átfordult az addigi állás vazze

Lone Starr (törölt) 2011.04.03. 22:35:58

@Kivétel: Welcome in the United States of Hunmerica. Éva a legfantasztikusabb Hángörien Ájdol a kövi generációnak. Egy csöppet irritál engem is. De mivel ez a korcsoport egyben a műsor szavazási hajlandósági célcsoportja is, némi implicit manipulációt érzek Éva győzelmében. Nem mintha szeretném Bécit, de Olinál és Szandálnál legalább a tudatos életre képesebb, kiegyensúlyozott személyiség ment tovább (persze lehet Bécit, mint tudattalan személyiséget, céltalan senkiházit nézni, de könyörgöm: egyrészt szerintem nem az, de ráadásul Oli? Dika?). Hadd ne fossam feleslegesen a szót.
Nem tehetek róla, nekem ez a fontos.
Ma viszont, már ha csak a "megmutatjuk az állást" (még Balázs is meglepődött) manipulációt vesszük, és feltesszük, hogy egyetlen sms-t sem csaltak, már megtette a retek az előirányzott agymosást. Aktiválták a Híveket, hogy: na még 8-t küldj gyorsan és meglesz az 51-52. És meglett.

ASDani 2011.04.03. 22:36:13

@droid_: buzikkal nem beszélek! :D:D

Szerénke. 2011.04.03. 22:36:18

@heidi235: Igen, tudok a 'Bibliáról', tudom, hogy hogyan működik az egész. A pofátlanság viszont mégis felháborít.
És ez ugyanúgy vonatkozik arra, amit a Gigivel kapcsolatban írtál. Már teljesen mindegy volt, hogy hogyan viselkedik, ígyis-úgyis savazták volna. Tipikus, ha van rajta sapka, azért, ha nincs azért. De még így is több tartás volt benne, mint az Évában, nagyon mocskosan viselkedett, és ez alól nincs mentség.
Arról nem is beszélve, hogy arról meg csak fél mondatokat hallottunk, hogy mit dolgozik. Amíg nekem valaki ide nem hoz egy cáfolhatatlan bizonyítékot arról, hogy prostituált, addig sajnos nem vagyok hajlandó elhinni, hogy az. Ráadásul ezzel a szopnékos pólóval jönni is nagyon nevetséges. Ennél hat körrel durvább dolgokat tesznek meg majdnem fele annyi idős lányok. Fent vagy myvip-en? Csak nézzél egyszer körbe.
Ez az egész arról szólt, hogy ha valakiben nagyon akarunk hibát találni, abban találni is fogunk. És azt se felejtsük el, hogy mikor a héten Alekosz szemétkedett Évával ki volt az, aki elsőként kiment hozzá az udvarra, hogy mondjon neki egy-két kedves szót. És csak azzal ne jöjjön nekem senki, hogy megjátszott volt. Alapjáraton én nagyon nem szeretem az Éva jellemű embereket, de akkor, abban a pillanatban nekem is megesett rajta a szívem, és én is odamentem volna hozzá, mert látszott, hogy rosszul esett neki.

inmemancsi 2011.04.03. 22:36:44

@genevieve: nem is azt mondtam, hanem azt aki küldi az sms-t a játékszabályok ismeretében az kiad pénzt, ezeket köpték szembe ennyi, azt is aki az évikére szavazott - már ha megértené miért

sogeking 2011.04.03. 22:37:16

volt már élő a visszatérés óta?

Szerénke. 2011.04.03. 22:37:30

@Lijiang: Először is. Ne szólítsál nyuszikának, add meg a minimális tiszteletet, már ha egyáltalán tudod mi az.
Másodszor pedig, ott állt a konyhában, kb háttal a tv-nek.

pocokpocok 2011.04.03. 22:37:53

újranéztem éva nagyjelenetét, ez tuti nem komplett, azt eddig is tudtam, hogy gyógyszereket kap bent, de most már nyílvánvaló.:S

Szerénke. 2011.04.03. 22:38:32

@Aquitaine: Ezt még nem hallottam, de ha van erről cikked, szívesen elolvasom.:)

Mérges 1234 2011.04.03. 22:38:33

@ASDani:

Én a helyedben nem degradálnám magam a senkiházi nyomorult idióták szintjére a szavazatommal, még ha csak 300 Ft-ba kerül is.

És talán nem is büszkélkednék vele.

Talán sokan feleselegsn áltatják magukat azzal, hogy bármit is ér a szavazatuk.

Különben meg nem kurvára, mindegy, hogy melyik szerencsétlen valódi életre alkalmatlan senkiházi nyer.

Hódos Hajnalka 2011.04.03. 22:40:33

Na, Nadal és Djokovic végre legyűrték egymást, félidőben jövök és megnézem, ki volt rossz :)

ASDani 2011.04.03. 22:41:00

@droid_: bocs azthittem neked van az a meleg blogod de félrenéztem

Lone Starr (törölt) 2011.04.03. 22:41:16

@pocokpocok: Az is egy erkölcsös este lehetett (nem az ölelkezés, hanem amiről írtál).
Na, befejeztem az erkölcsön lovaglást, mára léptem innen, zuhanyzom.
ps.: Sajnálom, utálom a focit, a túl erős politizálást, de: É-va takarodj, É-va takarodj! Jó éjt!

oriana 2011.04.03. 22:41:58

@Hódos Hajnalka: mér nincs nekem digim...?
nadal djokovic biztos jó volt...

pocokpocok 2011.04.03. 22:42:32

@csicserierika:
nem, azt mondta az éva, a balázsnak: na igen, beszéljünk csak erről- ha jól emlékszem..és felcsillant az egész nő.ezek tudják, hogy kitől és hogyan, az már vitatható.

2011.04.03. 22:42:32

@Aquitaine: az erkölcsöt csak Gigi lekurvázása miatt kevertem bele, mert úgy érzem, az ellene szavazóknak/érvelőknek az ő erkölcsössége hiányával (vagy megjátszásával) van bajuk. De akkor ezt így hogy?

amúgy inkább csak a saját fejemet verem a falba, amiért ennyire is belekeveredtem, de ez csak Hajni hibája, mert őt kezdtem el olvasni kb. februárban :) egyébként nem hiányzott az életemből, meg tv-m sincs, meg nem is élek Magyarországon, mégsem sikerült tartanom magam az elhatározásomhoz, hogy ebből most kimaradok.

de ha már szórakozásnál tartunk: engem éva egyáltalán nem szórakoztat, rettenetesen kínos ember, nem tudom, ilyenek miért vannak egyáltalán. képtelen vagyok elvonatkoztatni az élettől, mint ahogy sokan képesek vagytok, és igen, ha rajtam múlna, szívesebben jutalmaznám a "szomszéd lányt" ilyen nyereményekkel, mint egy olyan hárpiát, mint éva.
de ez még mindig nem idegesít annyira, mint az, amit a retek művel.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.03. 22:43:24

@ASDani: ne terelj, ne terelj! különben is akkor ki a buzi, aki ilyesmit olvasgat? nem vadászi jársz te ide...

inmemancsi 2011.04.03. 22:44:39

@hullámpapír: azért örülök, hogy vannak itt néhányan akik értik a lényeget (utolsó mondatod)

dr. gernika 2011.04.03. 22:44:47

@csicserierika: Ne mondd már, Éva kezdte...

Szerénke. 2011.04.03. 22:44:53

@Gee Halen: Ja, mutatják az üres nappalit.:D

csicserierika 2011.04.03. 22:45:06

@droid_: mert nem volt egyértelmű Alek és Éva viszonya. Sokat veszekedtek az utóbbi időben és ez az Alek fanokat nem igazán mozgósította, de amikor közölte, hogy most már másként lesz, és összezárnak a jövőben, és neki változatlanul szüksége van Éva társaságára, ez azért mozgósíthatott még egy jó pár hívást.
Giginek meg nem kellett volna az erkölcsről beszélnie, mert az is kinyitott pár bicskát a zsebekben. Tudtommal Éva végig hűséges maradt barátjához, úgyhogy sok mindent lehet rá mondani, de nem ezt.

Kivétel 2011.04.03. 22:45:29

lehet tudni már, hogy elmondta -e Éva, hogy mennyivel nyert?

capa05 2011.04.03. 22:46:22

Kitörő örommel hallom, hogy nem visit tovább!!!!
Csak a szomszéd szobáből hallottam a műsorokat, ennek a kiesett luvnyának a visításai igen nagy ellenszenvet váltottak ki bennem.
Mondhatnám van isten!!

Lijiang 2011.04.03. 22:46:33

@Szerénke.: először: nyuszika. másodszor: nyuszika. nyuszikanyuszikanyuszika

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 22:46:45

"A beszavazóshownál sem én vezettem végig, megfordult valahogy!"

Ja, Alekosz-kamaty reményében.

ASDani 2011.04.03. 22:46:56

Borat menjen be a villába!!!!!!!!!! meglenne a nézettség!

Szerénke. 2011.04.03. 22:46:59

@Kivétel: Azt nem, de azt most mondta, hogy 'A beszavazó showban sem én vezetettem végig, de ott is VALAHOGY megfordult a végére.'... És most el is vették a képet...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 22:47:16

Na, Éva elkezdett mesélni a műsor menetéről, gyorsan elvették az adást.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.03. 22:47:25

@csicserierika: jó akkor győzd meg magad, tényleg így lehetett: alekosz fanklub megvárta a beszédet, aztán elkezdék tolni.

Atok 2011.04.03. 22:47:28

@Kivétel: Lattak a szamokat a bennlakok

csicserierika 2011.04.03. 22:47:59

@gernika: direkt figyeltem, Gigi nem hagyta először Évát, aztán persze ő is folytatta, ebből lett a kárálás.
Éva nem először volt párbajozni, ott nem emlékszem ilyen vircsaftra. Végig hallgatták egymást, aztán savaztak.

sogeking 2011.04.03. 22:48:08

@Zelefánt: azt igen, közben már lenyomoztam, Djokovic

Aquitaine 2011.04.03. 22:48:09

@Szerénke.: hogy pár dolgot említsek, a vágó pl. ismerősöm, töredékét kapta a szerződésben megírtnak, azt is 3 hónapos csúszásban... a ruhákat a Benettonnal terveztette meg, persze esze ágában nem volt kifizetni, legyártatta olcsóbban máshol.. de még sorolhatnám, igaz sajnos nem ő az egyetlen, aki ezt műveli itthon.. perelni meg senki nem mer

capa05 2011.04.03. 22:48:53

@ddendi: tényleg jó meccs volt!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 22:49:30

@Aquitaine: Én emlékszem BB Évire, de csak mert kb. havonta látom :D

pocokpocok 2011.04.03. 22:49:54

utálom az online élőadást, itt kuvikkolok, aztán ha van vmi érdekes, elveszik a képet..

Szerénke. 2011.04.03. 22:50:17

@Aquitaine: Hát igen. Elég undorító, mondjuk én nem láttam az Argo-t. Sajnos nem igen jönnek be ezek a magyar remekek, azt szoktam mondani, hogy mindegyiken Barátok Közt-ös beütése van. A szereplők olyan fa hangon tudják mondani a szöveget, hogy az ember csak pislog.:)
És így még bosszantóbb az egész, ami miatt, amit írtál.

csicserierika 2011.04.03. 22:50:28

@droid_: most mi a baj? Ez az én teóriám.
Az azért sokat számított, hogy nem az előre megírt duci nős beszédet nyomta Alek.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.03. 22:50:44

@hullámpapír: ha éva nyerne, akkor is lehetne jó vége: valszeg mutogathatnák még évekig, hogy úgy járt mint a bb évi. most már asszem képbe' van, valami tanyán kertészkedik asszem.

Szerénke. 2011.04.03. 22:51:07

@Kivétel: Ezért írtam.:D
@Gee Halen: A pszichiátrián dolgozol?:D

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.03. 22:51:30

@csicserierika: nincs semmi baj, nem kell mindenkinek gondolkodni

2011.04.03. 22:51:44

@pocokpocok: Úristeeeeeen! Én is most néztem meg, döbbenet! Ez a nő kibaszott egyszerű! :))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 22:52:01

@Szerénke.: Nem, ugyanabban a városban lakunk. Egyébként a pszichiátrián is találkoztam vele egyszer :)

heidi235 2011.04.03. 22:52:31

@Szerénke.: a "van sapka-nincs sapka" példával most ne gyere,ez itt nagyon nem állja meg a helyét.gigi ellen,amit fel lehet hozni,az a műsor kezdete óta állandó:szürke,unalmas,álszent,sunyi,kétszínű..nem sokszor volt őszinte pillanata a villában,talán mikor Évának azt mondta,h szájbabaszlak,meg h elvágom a torkod..meg Szandinak,h az életét pokollá teszi,levágja a haját..ennyit mutatott a drága magából,amin látszott,h őszinte volt..

pocokpocok 2011.04.03. 22:52:39

@hullámpapír:
állatias, kontrolálatlan, jaj,kifogytam a jelzőkből!

csicserierika 2011.04.03. 22:53:44

@gernika: egyet néztünk? Esküszöm direkt figyeltem, mert tudtam, hogy Gigi nagyon készül a savazásra, amikor harci László készítette fel.
Kölcsönözzük ki a tékából (van még ilyen ?) leülünk és megnézzük. Ok? :)

curve1 2011.04.03. 22:54:08

@sogeking: kb. 1 percig mutatták az üres nappalit, utána 1 perc éva-alkesz beszélgetés (kb. arról, hogy Gigit kiröhögték az agyhalott szandál-oli vezetésével)

Szerénke. 2011.04.03. 22:54:09

@Gee Halen: Azért talált, egy kicsit.:D Én egyszer nagyon régen egy TV2-ős szerelmes műsor (nem az Ámor nyila, de valami hasonló) egyik női szereplőjét láttam a metrón. Olyan peckesen vonult, de senki le se ejtette.:D Elég vicces volt, gondolom itt is mindenki azt hiszi, hogy valaki. Nem véletlenül hangoztatta Alekosz és Éva, hogy mi egyszerű hétköznapi emberek vagyunk. Ha ez ilyen természetes, miért sulykolják a nézőkben?:D Nekem eszembe sem jutna, hogy esetleg most celeb lettem.:D

csacskamacs 2011.04.03. 22:54:16

UNDORÍTÓ Éva... FÚJJJJ, "érdekes", hogy az utolsó 10 percben Gigire már nem lehetett szavzni, csak Évára..., visszaérkeztek az sms-ek..
Akinek Évára van igénye, vele egyszíntű IQ-val rendelkezik...
Felháborító, h már megint lenyomják a nézők torkán ezt a csalást IS....
Éva meg magától elszállva rikácsol tovább alkohol-, és bagófüstmámorban..., "klassz".....

pocokpocok 2011.04.03. 22:54:25

@hullámpapír:
állatias, kontrolálatlan..jaj, kifogytam a jelzőkből.
fogadjunk, most megfekteti alekosz.

csicserierika 2011.04.03. 22:55:07

@droid_: köszönöm a személyeskedésed nem ide való, mint Gigi a villába :)
A neved árulkodó

pocokpocok 2011.04.03. 22:55:19

@csacskamacs: ezt mondtam én is, 3 sms-re választ csak fél órával zárás után kaptam, persze a pénzt levonta.
buziság, elbasztam, nem vagyok büszke rá..

2011.04.03. 22:57:06

@inmemancsi: hát és mire megyek vele? :)
mármint itt, az életben még hasznomra válhat :)

genevieve 2011.04.03. 22:58:17

@pocokpocok: na sajnáld igy mulat a magyar:-)

oriana 2011.04.03. 22:58:50

@sogeking: djokovic, rohadt életbe... :)

reccs 2011.04.03. 22:59:00

@heidi235: Tudod, jobb helyeken nem az az őszinteség, ha valaki állat módjára viselkedik.

foxglove (törölt) 2011.04.03. 22:59:09

A ROTFL kifejezés új értelmezést nyert a mai este után.

Szerénke. 2011.04.03. 22:59:36

@heidi235: Mondjuk ilyen szájbabaszlakos jött ki az Évából is...
Amúgy meg, de megállja a helyét, mert amíg nem csinált semmit, az volt a baj. Aztán viszonyt kezdett folytatni a Jerzy-vel, ergo nem foglalkozott vele, hogy mit mondanak róla és adta magát, akkor meg az volt a baj. Most döntsük már el, hogy mi lett volna jobb. Ráadásul nem egy konfliktuskerülő ember van az ismeretségi körömben és az nem egyenlő a sunyisággal. Egyszerűen nem akarnak konfrontálódni, de ettől még puffognak magukban, csak ez itt most látszik. Amúgy meg ezt se mondja nekem senki, hogy mikor már valakiből a töke tele van, nem megy oda egy másik barátjához/családtagjához és panaszkodja ki magát. Ráadásul pont az ilyen emberekkel lehet normálisan kijönni, mert nem fognak mindenért üvölteni veled, és annak ellenére, hogy barátok vagytok egy adott pillanatban megalázni. Az ilyenekre lehet azt mondani, hogy kiállnak melletted végig, és nem fordulnak el abban a pillanatban, ahogy úgy érzik abból hasznot húzhatnak.

Atok 2011.04.03. 23:00:35

@foxglove: Nekem ebbol csak a ROTF jott le, az L nem, volt az is? :)

pocokpocok 2011.04.03. 23:01:02

@genevieve:
mondjuk megérte éva besza.ását látni párbaj közben: hízott a májam,azt hittem, lefordul a székről. aztán legörbült a szám rendesen:)

2011.04.03. 23:01:52

@droid_: szerintem évára mindenképp ez a sors vár, ha nyer, ha nem.
még mindig nem tudok felocsúdni abból, amit előadott a párbaj végén, ilyen eszelős hisztériát én még felnőtt embertől nem láttam. ha jobban meggondolom, gyerektől sem. viszont dolgoztam egy időben az egykori lipót egyik osztályán....

Szerénke. 2011.04.03. 23:02:00

@Atok: Én így emlékszem rá: LOTR.:D

témázgató 2011.04.03. 23:02:47

Valamit jelent Gombi megváltozott hozzáállása is: Évának drukkolt.
A villában Ráczékkal volt - kívülről másképp látszanak a dolgok?

Soror Formoza 2011.04.03. 23:03:02

@pocokpocok: Tegyuk fel, hogy Eva nyeri meg a fodijat. Szerinted tulelne az izgalmakat? :)

genevieve 2011.04.03. 23:03:29

gigi a belevalóban

szinte ragyog:-)))
abszolúte nincs megzuhanva:-)

elek1 2011.04.03. 23:04:10

Eddig is igazságtalan volt a játék mert a tesók helyzeti előnyben voltak a többiekkel szemben. Már előbb kellett volna egyiküktől búcsúzni már csak a korrektség kedvéért is. Tódi most nagyon ideges lehet a tegnapi kufirc lehetett az utolsó köztük, és az sem igazán sikerült. Kint ez a szent élető nő meg sem ismeri majd.

pocokpocok 2011.04.03. 23:04:22

idéznék másik oldalról:
Éva a győzelem örömére hempergett, mint malac a trágyában.
idézet vége XD

Szerénke. 2011.04.03. 23:04:39

@témázgató: Ja, tényleg. Ez nekem is feltűnt... Fura volt. Nekem mondjuk az jutott eszembe, hogy az RTL odaszólt, hogy legyen balansz. :D

joszif 2011.04.03. 23:04:43

nah megpróbálkozok a lehetetlennel és megpróbálom megnézni a belevalót.

genevieve 2011.04.03. 23:04:54

@pocokpocok: ezért fog ő megtörni amikor kibasszák majd a villából...

pocokpocok 2011.04.03. 23:05:25

@Zúz Mara:
igazad van, csöndben kaján vigyorral dörzsölöm a tenyerem, és várok....:P

Atok 2011.04.03. 23:05:49

@genevieve: He vmi "erdekeset" mondd, lecci ird meg :) Koszi

kisRita 2011.04.03. 23:06:39

Hogy néz már ki Győzi: D
vagy már régóta ilyen?

pocokpocok 2011.04.03. 23:06:59

wáá, sosincs adás:S
jó éjt
sziasztok

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:07:03

@genevieve: Volt az a bejásztás, amikor Leonidasszal volt párbajon ÉVa, hát ott is olyan képet vágott eredményhirdetés előtt, mint a kutyám szoruláskor. :D

Szerénke. 2011.04.03. 23:07:08

Te jó ég, visszanéztem azt, mikor Éva megtudta, hogy ő megy vissza. Tényleg kész, ennek kezelésre lesz majd szüksége.:S

genevieve 2011.04.03. 23:07:32

@Atok:
gigi nézni fogja minden nap őket, már csak 5 hét van hátra, várja majd jerzyt

hollario 2011.04.03. 23:07:33

@elek1: A korrektség kedvéért esetleg nem kellett volna bevinni testvér- és egyéb párokat. Erről nem ők tehetnek. Másrészt ez fordítva is elsülhet, lásd Kristóf+Gina.

Szerénke. 2011.04.03. 23:08:13

@genevieve: Nálam reklám van, Te mit nézel?:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:09:00

Éva akkor most Alekosz "védelme alatt áll"?

Azért megnézem hogy magyarázza ki Évát a szarból, ha valami idiótasággal felhúzza Jerzyt, Bécit és Lacit egyszerre. :D

Elkerülhetetlen, Évának szexszelnie kell Alekosszal.

Adás!

pocokpocok 2011.04.03. 23:09:32

online adás
anikó jósol, vagy mifene

genevieve 2011.04.03. 23:09:35

@Gee Halen: mert neki nincs jövőképe, fogalma sincs mit fog csinálni ha kikerül a villából...nekem nem úgy tünik, hogy olyan sok emberre támaszkodhatna

oli és szandika barátsága pedig elve egy vicc:-)

Zelefánt 2011.04.03. 23:09:36

@genevieve:
Vélhetően meredező nyúlványerdő várja odakinn, nem kell azzal a sótlan fószerrel szerelmet imitálnia, baszki.

Mérges 1234 2011.04.03. 23:09:45

@Szerénke.:

Emberismeretből, neked is komoly gondjaid vannak.

Éva és Gigi közül én inkább egyikre se számítanék.

Ésva egy retek, de Giginek meg a jókislányt adta, közben kb- pont akkora retek, mint az Éva.

És megint mondom aki ezen nem csak röhög, hanem szavaz és érvel is bármelyik oldal mellett az retardált.

Hagyja, hogy az RTL segbe tossza, sőt örömében vinnyogva tolja oda a seggét.

Szánalom na.

heidi235 2011.04.03. 23:09:52

@reccs: pont erre mondtam példának gigit.Ha bárkivel vitába is szállt,trógerebb és alpáribb volt gigi őszinte énje,mint az összes többi lakónak együttvéve,nézd vissza.És sokkal,de sokkal gonoszabb.ez az a tulajdonság,amit eltitkolni nemigen lehet sokáig,figyeld a tekintetét olyankor,a szavait,meg ahogy másokról a hátuk mögött beszél,ez az ő őszinte énje,ami nekem speciel taszító.

Lone Starr (törölt) 2011.04.03. 23:10:15

No, még egy hülyeség eszembe jutott:
Akik azt írták, hogy ki a fenét érdekel, ahogy sok hülye elszavazgatja (apu) pénzét, más hülyékre, nekik azért adok egy kéretlen útmutatást.

1.
Igazatok van. Főleg, ha záros határidőn belül Svédországba, vagy az Egyesült Királyságba mentek élni, dolgozni. De:
2.
Nincs igazatok. Ha 5-10 év múlva is ebben az országban terveztek élni, jó ha tudjátok: ez a mostani sok hülye, tízezernyi 14-18 közti csitri és kamaszfiú akkorra 19-28 éves lesz. Ők lesznek az ország munkaerőpiacának, gazdaságának, stb. új motorjai.
Röviden: ha ezen kis generáció Éva-szerű példaképekben találja meg a maga személyiségének kibontakozási útját, akkor mi, itt maradott akkori 30-asok, 40-esek, a mostaninál is nagyobb szarban leszünk, megmaradunk az örök 20 évre vagyunk Európától állapotban. Ezt mondták 1990-ben is, 2010-ben is. Ne a retek adja már az idolokat, ki a faszom Rubin Kristóf? Úgy tűnik, tudnunk kéne, nekünk is, akik nem szavazunk hétszer hetente egy hülyére a kettőből.
Na ezért nincs.

sogeking 2011.04.03. 23:10:31

@ddendi: akkor nagyon beindult :) Nadalnak szurkoltam, de Djokot is bírom.

genevieve 2011.04.03. 23:11:27

@Szerénke.: én a belevalót:-)

most pl. egy betelefonáló mondja, hogy gigi és béci nem tehetnek róla, hogy az rtl. igy döntöt

ja és az őszinteség nem párosul intelligenciával az bunkóságba megy át

gratulál giginek, és biztatja gigit:-)

témázgató 2011.04.03. 23:12:12

Cool tv-n középkorú női hang isteníti Gigit - aki természetesen fogadja a hódolatot. Érdemes nézni.

genevieve 2011.04.03. 23:12:24

@Gee Halen: az tetszett, hogy ő nyilatkozik szerelemről, aki fél nap alatt beleszerett valakibe és aztán 2 nap múlva kiszerelmesedett:-))

témázgató 2011.04.03. 23:13:17

Jesszus, hogy néz ki Győzi a Belevalóban!!!!!

genevieve 2011.04.03. 23:13:23

@Zelefánt: te is szerelmi szakértő lettél?:)

Szerénke. 2011.04.03. 23:13:40

@Doubledecker: Ha olvasnál is, és nem csak az észt osztanád, tudnád, hogy nem szavazok.
Ráadásul Gigi eddig még senkit nem döfött hátba, ellenben Éva. Ez tény.

genevieve 2011.04.03. 23:15:22

@témázgató: igen most pedig egy középkorú nő mondja, hogy ő évának drukkolt, mert ő magát adja végig:-)))

Lijiang 2011.04.03. 23:15:55

@Lone Starr: a 14-18 közöttiek is csak szórakoznak Éván, mint ahogy mások. ez nem példakép-gyártó műsor. ezt a jövő generációja vagy mi is pontosan tudja, és ez reménykeltő:)

Zelefánt 2011.04.03. 23:16:02

@Lone Starr:
Éva megAlekszandrosz elmentek egy óvodába.
A manók azt kérdezték Évától: "És Szandika hol van?"
4-5 évesek, baszki.
(Ha roppantul igyekszem, az unokáim is lehetnének.)
Elkúrtuk.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:16:29

Már látom a jellemösszefüggéseket a jövőre nézve:

Aki nem sunyi, az magát adja, és fordítva.

Hát, Éva úgy adta magát, hogy én akkora sutyerákot még nem láttam, meg is cáfolta magát rögtön.

csacskamacs 2011.04.03. 23:16:41

Éva 1 Xanax-baba..., már az is sokat elárult róla, mikor a játék kezdetekor a bugyijába varrva vitte be a gyogyót...

genevieve 2011.04.03. 23:16:44

blikk olvasás

anikónak szól az sms, közben alak simogatja, ani nem figyel oda csak a végén, és akkor ellöki alak kezét, hogy hagyja már

Zelefánt 2011.04.03. 23:17:25

@genevieve:
A lezuhant repülőgépeknek is vannak szakértői.

Darky_ · http://powerteam.blog.hu/ 2011.04.03. 23:17:45

Szerintem az RTL érdeke egyszerűen ez volt! Jobb is így, mert a döntőben Gigi és Béci tényleg csak egymást gyengítette volna, az meg mire lett volna jó..

genevieve 2011.04.03. 23:17:48

most már bent van gigi anyukája, fogják egymást kezét:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:17:49

"Gyeeere ide, olyan büdös vagyok, mint a dög!" - by Éva

Mérges 1234 2011.04.03. 23:17:53

@Szerénke.:

Általába mondtam, hogy ne szabad erre a szarra szaazni.

Gigi, valóan nem bökött senkit hátba, de egy mocskos hazúg képmutató.

Te meg jól beszoptad.

A Gigit és Évát nem lehet összehasonlító, mindegyikük egy senki nímand darab szar.

Ezért nem is érdemes porbálozni.

Lijiang 2011.04.03. 23:18:54

gigi próbálta évával felvenni a cipőt.

Szerénke. 2011.04.03. 23:19:20

@Doubledecker: Tanuljál meg írni, és viselkedjél!
Ha feltűnt volna kettőnk közül te vagy az, aki hasonlóságot mutat az általad elítélt emberekkel.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:20:16

Igazából tényleg nem az a lényeg, hogy ki ment ki és ki maradt, hanem a HOGYAN - ez bosszant.

Bár most már csak röhögni tudok az egészen.

A tanulság ebből persze csak az, hogy sms-t küldeni bűn.

Mérges 1234 2011.04.03. 23:21:12

@csacskamacs:

"Éva 1 Xanax-baba..., már az is sokat elárult róla, mikor a játék kezdetekor a bugyijába varrva vitte be a gyogyót..."

Ez komoly???

Sötétebb, mint hittem....

Annál jobb, hogy bent van.

Mostanában is azt mondják, hogy a mostani 20-on évesek nem foghatóak munkára.

Nem tudom, mikor én voltam, még nagyon nyomtuk, hogy vigyük valamire...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:21:12

Ahha, Éva mutatja, hogy Olivér mit üzent Alekosznak, amit nem tudott értelmezni, adás el...

pocokpocok 2011.04.03. 23:21:19

mit mondott éva, miért szóltak mindig rá?

2011.04.03. 23:21:32

@Lone Starr: én emlékszem, még az első vv idején, mikor maja goldot küldték be, na akkor volt nagy megrökönyödés. merthogy a 8-10 éves kislányok új életcélja hirtelen a pornószínésznőség lett. Na, ha jól számolom, ez nagyjából a mostani 20 körüli korosztály, és ha csak a mostani vv-t is megnézzük, tényleg sikerült azokat beválogatni, akiknek zsenge kora ellenére (szinte) mind találni a múltjában/jelenében hasonló történetet. Persze lehet mondani, hogy direkt ilyeneket válogattak be, nem tudom, lehet.

elek1 2011.04.03. 23:22:12

Nagyon visszafogott ez a bele való mert a Gigi hazudozik folyamatosan a két szerencsétlem meg lelkesen bólogat hozzá. Érdekes, hogy még senki nem kérdezett tőle semmi kényeset.

Soror Formoza 2011.04.03. 23:22:33

@hullámpapír: Milyen reakciot valthatna ki Evabol a fodij megnyerese? Szerintem nem elne tul (ep esszel).

genevieve 2011.04.03. 23:23:27

@Gee Halen: egy csata megnyerése még nem a végső győzelmet jelenti:-)

gigi igy is és úgy is nyert/volna, ő azért ment be, hogy bécit erősítse, és ez itt már a végjáték, sokáig mellette tudott maradni, a végén már csak gyengítette volna.

csacskamacs 2011.04.03. 23:23:28

Oooops, az élő közvetítésben Éva épp azt mesélte Alekosznak, h a párbaj vége felé vki mutatta neki, h le van zárva már, de ő nem értette... (és ekkor, ebben a pillanatban HIRTELEN ismét megszakadt az élő közvetytés...), hmmm...

genevieve 2011.04.03. 23:24:46

most sztrippel neki egy pasi, a kezébe nyomott egy pisztolyt....felháborító, hogyan kerülhet be egy műsorba fegyver....
na mit fog ebből a búlvár kihozni:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:25:03

@csacskamacs: Azt Olivér mutatta neki, hogy üzeni Alekosznak, de nem értette.

genevieve 2011.04.03. 23:25:49

@elek1: mit hazodott? csak egy példát lécci

Lijiang 2011.04.03. 23:26:42

csippendél fiú táncol Giginek, egy pisztolyt csúsztatott a dekoltázsába. (belevaló)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:27:05

ÉVa büszke magára, hogyan tudta leoltani Gigit.

Meg rosszul érezte magát, amikor Gigi belefojtotta a szót.

Ezen röhögtem :D

Mérges 1234 2011.04.03. 23:27:08

@Szerénke.:

Ja, ja.

utasíts rendre.

De be n e ismerd magadnak, hogy te is elvesztél, ha komolyan veszed, ezt a rakás szart.

Ez egy béna, de néha élvezhető játék.

Nem szabad komolyan venni.

Remélem egyszer majd mindekinek leesik.

Nem kell érvelni, nincs ki mellett, vagy ki ellen.

A társadalom aljárol összesöpörték a szemetet, és bedobátk a vilába, ez remek amíg röhögünk rajta.

A baj csak ott kezfőfik, ha valaki nem képes fogni, és ezek közül válógat magának példaképket.

Ilyenformán a gigi károsabb is, hiszen Évát senki nem választaná....

Mérges 1234 2011.04.03. 23:28:16

Na én megyek alszom, ti meg egyétek magatok.

Hogy megint mindekit átbaszott a RTL.

PEdig ez tuti win-win szitú volt.

Két rühes közül az egyik kintmaradt.

lehet holnap nicket kell váltsak......

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:28:37

@Doubledecker: "gigi károsabb is, hiszen Évát senki nem választaná...." Hohó, azt te csak hiszed!

pocokpocok 2011.04.03. 23:28:44

fogadjunk, amit most nem adnak, az holnap sem lesz azösszefoglalóba

2011.04.03. 23:28:48

@Zúz Mara: hát tudod ez az, amit nem nagyon akarok elképzelni :)
arra viszont kíváncsi lennék, ha ezek az energiák negatívba fordulnak nála amikor kiesik, az hogy fog kinézni...

heidi235 2011.04.03. 23:29:48

@Szerénke.: az nem baj,ha valaki konfliktuskerülő,nem is ezért mondom rá,hogy sunyi.Azért mondom rá ezt,mert a megjátszott szende jókislány szerepből csak hasznot remél,h így nyerjen szimpátiát,elhazudva ezzel a szereppel a valódi énjét.teljesen másképp beszél emberek háta mögött,mint szemtől szembe,megjátszva csak a konfliktuskerülő jótestvért,a szende lányt.
Vagy játsszon szerepet,bánom is én,mert ez egy tv-műsor,de akkor csinálja jól.
de sajnos ezt is szarul csinálja

Szerénke. 2011.04.03. 23:31:52

@Doubledecker: Ja, te is azok közül való vagy, akiket nem érdekel a végeredmény, csak kicsit drukkolsz az Évának. Hát ez tisztán látszik a megnyilvánulásaidból. Osztasz ide-osztasz oda, aztán a végén mindig kihozod, hogy mindkettő egy paraszt, de azért az Éva jobb. Most vagy vállald a véleményed és érvelj mellette észszerűen, vagy ne okoskodjál. Amúgy ha ennyire agyhalottnak tartod ezt az egészet, egyáltalán miért nézed?

genevieve 2011.04.03. 23:32:58

most érkezett leonidász....gigi visit:-)

ilyen jóban voltak?:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:33:56

@Doubledecker: Én egyiküket sem ajánlanám példaképnek, félreértés ne essék, csak Éva butaságból és önzésből keveri a szezont a fazonnal, és az hiszi, hogyha olyan tuskó módon viselkedik, ahoy akar, akkor ő egyszerűen más, és az "egyéniségét" úgy kell elfogadni, ahogy van.

Szerénke. 2011.04.03. 23:35:50

@heidi235: De amit leírtál igaz a konfliktuskerülőre is. Mert ezeknek az embereknek is kell valahol engednie a gőzt és ki is engedik, pont ugyanígy. Csak itt most ez látszik, mert be vannak kamerázva. Most mondok egy példát. Anyukám pont ilyen, álladóan problémái vannak a férjével, mégis nekem panaszkodik róla, de nem tesz semmit. Azért meg ilyen a jelleme. Ettől nem sunyi, csak nem akar addig összeveszni senkivel, ameddig bírja cérnával. És ehhez az is hozzátartozik, hogy pont azért mert sokáig magába zárja, ha robban, akkor nagyot robban. Ettől senki nem lesz sunyi, hogy másikat 'kibeszéli' a háta mögött. Szerintem meg az vesse rá az első követ, aki még ilyet sosem csinált. És az Éva nemegyszer csinált ilyet, tehát pont neki nem lenne joga ezeket mondani.

genevieve 2011.04.03. 23:36:47

zsófika énekel........jajjj

Szerénke. 2011.04.03. 23:36:49

Ez a Zsófi hányás.......:OOO

joszif 2011.04.03. 23:37:04

most a coolra , zsófi énekel "" jelben elég kemény

joszif 2011.04.03. 23:38:22

zsófiban van szilikon???? így se lett melle

Szerénke. 2011.04.03. 23:38:35

Ezt le kellett némítanom...

Trevlovics 2011.04.03. 23:38:49

megnéztem a párbajt. médiatörténeti pillanat. volt. ennyire nyilvánvaló módon még sose csinálták. van egy-két olyan objektív dolog, aminél kilóg a lóláb, dehát ezt is meg lehet úszni :)

genevieve 2011.04.03. 23:38:50

vicces ahogy a rosszkislányt játssza:-)

genevieve 2011.04.03. 23:39:23

@Trevlovics: hát merre jártál bárányka?:-)

Szerénke. 2011.04.03. 23:39:30

@joszif: Hát nem láttad? A fókusz élőben nyomta, hogy betették...:S

Trevlovics 2011.04.03. 23:40:22

@genevieve: megnéztem a párbajt. az rtl vesztett.

Lijiang 2011.04.03. 23:40:43

ha zsófi még bent lett volna, övé lett volna a legalacsonyabb iq, az tuti.

genevieve 2011.04.03. 23:41:09

gigi megfogta zsófi mellét, hogy tényleg műmelle van? azt hitte hatalmas dudái lesznek

csacskamacs 2011.04.03. 23:41:41

egyáltalán KI találta ki, h Zsófikának énekelni kell? JAJJJ.... Bár stílusában hajaz Fluor "mizu, mizu"-jára, ami szintén szörnyű.. :-))

joszif 2011.04.03. 23:42:19

hallani hallottam hogy megcsináltatta de hogy ilyen kicsi még így is....

Trevlovics 2011.04.03. 23:43:30

@genevieve: örülnék neki, ha bekerülne a holnapi posztba, az újítás is, a kimaradó blokkok, meg a fordítás utáni gyors lezárás :) de nem leszek csalódott ha nem, mer hát itt ez nem erről kell, hogy szóljon ugye.

Szerénke. 2011.04.03. 23:43:40

@joszif: Legalább nem szállt el egy 170-es Zs-vel.:)

genevieve 2011.04.03. 23:44:18

gigi tök jó fej:-DDDDDDD

Zelefánt 2011.04.03. 23:44:56

@Trevlovics:
Nem lehetséges-e az, hogy hogy az ország 100%-ban hülye, és az 50/50 majdnem kijött, csak páran kétszer hülyébbek, és ezért billent a mérleg?...
(Ne feledjük, hogy az idióták földjén a féleszű is kretén.)

joszif 2011.04.03. 23:46:45

igazmondó hinta, online

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:47:19

ÉVa elmondta, hogy egy százalékkal nyert, meg durva volt a hangulat, extázisban volt mindenki.

genevieve 2011.04.03. 23:49:03

ez viszont most geciség volt...beadni....és még a hülye szőke picsa megkérdezi, hogy mi volt amit csináltak a takaró alatt?

Trevlovics 2011.04.03. 23:49:09

@Zelefánt: én arra gondolok, hogy minimum 10 perccel lett előbb vége a párbajnak, mint szokott, vagy mint kellett volna, kimaradt legalább egy blokk (a két párbajozó egymáshoz való viszonya, kisfilmekkel és véleményekkel), mivel az eredmény arcokkal megmutatták menet közben és utána folyamatosan, lehetett tudni, hogy épp ki vezet, amikor megfordult, akkor már nem mutatták meg, hanem lezárták gyorsan. egészen biztos vagyok benne, hogy erre ment ki az egész

témázgató 2011.04.03. 23:49:20

A forró ágyjelenet megy a Cool-on Erzsike és Gigi között. Gigi nem tudja hova tenni a látványt.
Győzi: gigi drága, nem voltál te ilyen szégyellős...

kékdelfin 2011.04.03. 23:50:40

@genevieve: Talán azt gondolta, hogy elmondja, hogy jerzsy az arcomra, meg a számba verte a magot:)

Lijiang 2011.04.03. 23:52:23

Gigi szerint a színészek is a testükből élnek.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.03. 23:53:29

@joszif:
Zsofinak szerintem is kár volt a mell nagyobítás. Másik adásban én is csak néztem, hogy milyen műtét volt ez ? Nem is látszik semmi a mellén . Azt hittem csak én látom így.

genevieve 2011.04.03. 23:53:35

miért kell ezt egy ilyen párbaj után, a coolnak ilyen kérdéseket feltenni???????

joszif 2011.04.03. 23:54:42

ez a kellett a pénz ez hihetetlen
nekem is annyiszor kellett már a pénz de még gondolati szinten se forudlt meg a fejemben hasonlókat...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:54:49

@genevieve: Addig csesztetik, amíg el nem sírja magát, hogy utána a Blikkben még három napig ez mehessen.

genevieve 2011.04.03. 23:55:20

viszont gigi nagyon szimpatikusan és jól kezeli a helyzetet:-)

Trevlovics 2011.04.03. 23:55:22

@Gee Halen: az engem nem zavar, elég volt egyszer :) világos volt, hogy éva lesz, engem az zavar, hogy látszik a drót a repülő köcsög hátán.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 23:56:00

@joszif: Hát, férfiaknál azért nem olyan nyitott a piac ezen a téren, pedig akkor lenne rengeteg ilyen is :)

genevieve 2011.04.03. 23:56:35

@Gee Halen: de nem sírja el magát, intelligensen kezeli a két bunkót

foxglove (törölt) 2011.04.03. 23:56:46

@genevieve: én ezt nem bánom, erre vártam, hogy végre megkapja a lehetőséget, hogy kifejthesse a véleményét ezekről a kérdésekről, és nem csalódtam, szimpatikus és karakán módon tette.

Lijiang 2011.04.03. 23:57:55

@genevieve: mert az emberek kíváncsiak rá, hogy Gigi hogy reagál. ennél fog durvábbakat is kapni, a mai akadályt jól vette.

genevieve 2011.04.03. 23:58:31

@foxglove: biztosan azt várták, hogy gigi gigi majd tagad és megtagadja jerzyt is?

Zelefánt 2011.04.03. 23:58:46

@
Trevlovics:
Főnök úr, ha csaltak volna, akkor ennél ügyesebben is csalhattak volna, hiszen ki a fasz ellenőrzi őket?
Éva esélyesebb volt, ezt mindenki tudta.
(Talán azért, mert szeretjük azokat a kis rázós ribiket, akik végül tönkreteszik az
életünket, bakker.)

Trevlovics 2011.04.03. 23:58:53

én nem nézem, de ugye nem a gáspár győző okítja a morális szempontokat, hogy mit illik kamerák előtt csinálni és mit nem

Lijiang 2011.04.03. 23:58:54

@genevieve: ilyen alapon a szövőnők is a testükből élnek. a testéből él kifejezést másra használják, te is tudod:)

vitek 2011.04.03. 23:59:19

@genevieve: jaj de örülök hogy ezt mondod, remélem tartja magát. És nem is igazán most az adásban, hanem úgy általában. Nem szeretném hogyha összetörne, annyi mocskot kapott szegény idekint.

elek1 2011.04.03. 23:59:33

@foxglove: Ja nála teljesen természetes, hogy ő pornózik, a barátja meg homokos filmekben domborít.

Trevlovics 2011.04.03. 23:59:48

@Zelefánt: olyasmi történt, amire nem számítottak, nem volt b terv, csak ez a sebtében összedobott valami

genevieve 2011.04.04. 00:00:37

@Lijiang:pontosan a testükből...ismered azt a fogalmat, hogy szabad szellemi foglalkozás?

vitek 2011.04.04. 00:02:01

@elek1: most meglep, hogy nem mindenki olyan álszent mint te? Ezt nem értettem végig, hogy pont a Gigit szidó kommentelők voltak álszentek, nem Gigi, és most is ez történik.

Lijiang 2011.04.04. 00:02:29

@genevieve: ez hogy jön ide? az sm játékfilmecskében szereplők a szellemi szabadok? vagy a szövőnők?

genevieve 2011.04.04. 00:04:18

@vitek: azért mert azt akartál lenyomni az emberek torkán, hogy gigi egy szürke, gyenge csaj...egyáltalán nem igy van, nagyon is erős ember...csak az igazán erős emberek tudják magukat háttérbe szoritani és alávetni az egot a szeretteik kedvéért...ő az akire a többiek támaszkodnak, nem egy látványos karakter, de mint apa/anya/testvér/barát MMKK számítani lehet rá...

majd csak figyeld meg a jövőt mennyire számithatnak egymásra alek/oli/szandi...na és éva...akinél minden gondolat úgy kezdődik és fejeződik be, hogy ÉN....

sogeking 2011.04.04. 00:04:44

@genevieve: meggyesmeber mikor jöhet vissza?

foxglove (törölt) 2011.04.04. 00:04:55

@Lijiang: ha nem így lenne, nem lenne munkájuk a plasztikai sebészeknek
@genevieve: persze, hogy arra számítottak, de jobb így, mintha a megkérdezése nélkül foglalnának állást, mert azt tették.

reccs 2011.04.04. 00:06:01

@heidi235: Nem, csak felháborodott az állandó aljasságokon. Érdekes, hogy aki folyamatosan aljas szemétláda, az rendben van, de hogy ezen valaki felháborodik, az nincs rendben. Akkor Alekosz igazi énje is az, amit akkkor mutatott, amikor egyszer nekiesett Béciéknek Olivér kiesése után? Mert a te logikád szerint az Alekosz, a többi színlelés.
Éva szimpla üldözési mániás idegbeteg, a többiek meg eltűrik, amíg bírják, nem ordítják le rögötön a fejét és ezért is elmondja őket minden hazugnak. Aztán nem érti, hogy miért nem szeretik.

genevieve 2011.04.04. 00:06:04

@sogeking: nem én vagyok az illetékes a kérdésben

heidi235 2011.04.04. 00:07:00

@Szerénke.: mindenki kibeszél mindenkit,főleg ott bent a villában,ez természetes,hogy a problémáinkról és azok érintettjeiről(is) beszélünk,nem ez a gond,ne érts félre.gigi,amikor másokról beszél a hátuk mögött,gonoszan teszi,kiemelve folyton más hibáit,felnagyítva azokat,és a maga jó tulajdonságait felnagyítani,hogy mindezzel szimpátiát,szavazatot nyerjen.sunyul a takarításban is,eljátssza a mártírt,hogy ó ha ő nem lenne bent,a kosz megenné a házat,hát tudhatjuk,hogy így is megeszi,kaszáék is meg lilu is megjegyezték,amikor bent jártak,hogy iszonyat retek van,nem is értem,hisz gigi takarít folyton..nincs eredmény mégsem,a mosogatást is csak azért csinálta ilyen veszettül,mert az látványos,hogy sikál,pedig ugye ott a mosogatógép,ha pusztán az lenne a célja,hogy rend legyen,használná azt,csak hát az nem annyira feltűnő a nézőknek...sunyi volt,többször,amikor "beáldozták" sorba Gombit,Szandikát,ahogy most pl jerzsit akarták,koncnak odadobva őket,hogy megússzanak egy újabb párbajt.
amikor beküldték zsuzsi playboy-fotóit,büszkén felhúzta az orrát,h ő le nem vetkőzne semmi pénzért..

Lijiang 2011.04.04. 00:08:34

@foxglove: ez már túlragozás, de a testéből él kifejezést arra szokás használni, amikor nincs hozzá adott érték. csak a test az áru. a művészek kifejeznek vmit a testükkel, ők használják a testüket valaminek a közvetítésére, és nem más használja az ő testüket.

genevieve 2011.04.04. 00:08:37

@vitek: engem az lepett meg, hogy a legnagyobb álszentek és prüd kommentelők tudják pontosan, hogy milyen képek vannak a neten, és azt is, hogy mi történt gigi és jerzy között a takaró alatt....

én pl. csak az öfiben láttam, mint a műsor része, de eszembe se jutott, hogy külön fordítsak arra időt, hogy nézegessem...

és amit még gondolok azt inkább nem osztom meg a nyilvánossággal:-)

vitek 2011.04.04. 00:09:47

@genevieve: ja, hát afelől nincs kétségem, hogy mi lesz a "nagy négyessel". De az nem is érdekel igazán. Gigi sorsa annál inkább, drukkolok neki. Kemény csaj szerintem is, ugyanakkor nagyon is érzékeny, emlékezz vissza hogy mennyit tépelődött a dolgokon. Amikor ekkora a nyomás, egy érzékeny ember könnyen összeroskad, ettől féltem én, remélem nem törik össze. Nem lesz egy fáklyásmenet, az biztos.

Zelefánt 2011.04.04. 00:10:35

@Trevlovics:
Ezt most nem igazán értem.
Az történt, amire számítottak (végül), de arra -- igaz -- nem gondoltak, hogy ilyen szoros lesz a végeredmény.
(Tudom, hogy arra gondolsz, amire én is, hogy mi a retkes fasznak nézzük mi ezt a szart, de ... )
Tajgetosz/Béla lesz a végeredmény:
"Párbaj alkonyatkor", amikor a harangok elhallgatnak.
(Az egyik cowboyt Johnny Cash játszotta -- akkor is feketében -- a másik színész nevére bizony nem emlékszem.)

foxglove (törölt) 2011.04.04. 00:11:17

@Lijiang: természetesen értem, hogy te mire gondolsz, de ezt a fogalmat lehet, sőt szokták azért egy hajszállal tágabban értelmezni. Színésznőknél 2 kiló súlyfelesleg már ok arra, hogy ne kapja meg a szerepet, de ezek olyan közhelyek, hogy nem gondoltam, hogy ezt ki kell fejteni.

lucc.gizi 2011.04.04. 00:11:51

remélem, a köv. párbaj kommandólacié lesz, és kintmarad

genevieve 2011.04.04. 00:12:00

@vitek: tudod, minden csoda 3 napig tart:-)

gigi múltja csak eddig volt érdekes, előtte se érdekelt senkit...még talán a döntőben felmerül, bár ott majd hirtelen béciről fognak előrángatni valamit....

na de eztán majd csemegézhetnek arról, hogy éva hol és mennyiért dobja le majd a textilt....,
láttuk szandika is 3 hét alatt milyen igéretes karriert futott be:-)

vitek 2011.04.04. 00:12:13

@Lijiang: ez ilyen van rajta sapka nincs rajta sapka eset már megint. Ha Gigi azt mondja hogy a testéből él, akkor az a baj, például te is itt vered az asztalt. Ha Gigi azt mondja hogy nem a testéből él, akkor az a baj, mert álszent, és azért vernéd az asztalt.

Trevlovics 2011.04.04. 00:12:28

@Zelefánt: nem jól fogalmazod meg. nem az történt, amire számítottak, ezért volt ennyire amatőr a megoldása annak, hogy végül az történjen amit szerettek volna :)

nosce 2011.04.04. 00:13:41

@Trevlovics:
"olyasmi történt, amire nem számítottak, nem volt b terv, csak ez a sebtében összedobott valami"

már a párbaj elején a megkezdésekor Gigi vezetett, azt meg tudta az Rtl ebben nem volt meglepetés. Az eddigiektől eltérően azért mutatták meg sztem az állást h szavazásra biztasson és sztem ez bődületesen bejött, rengeteg bonusz sms-t kaphattak. Éva azért nyert végül sztem mert Alekosz egyértelműen mellé állt és ez mozgósíthatta a hivei egy részét, ezzel hirtelen nagyobb tartaléka lett mint Giginek, ha tovább hagyják a szavazást valszeg még jobban nyer...

genevieve 2011.04.04. 00:15:26

@Gee Halen: évával az van, hogy ő nem tudja saját magáról, hogy mit csinál...tényleg elhiszi, hogy egyenes, jellemes és amit mond az igaz..soha nem fogja elfogadni az ellenérveket...ezért nem birja elfogadni alek véleményét amikor nem dicséri.....

alek meg a párja, nem fogja fel miért nem kell a nőknek...egyszerűen elzárja az agyát a tények elött

vitek 2011.04.04. 00:15:35

@genevieve: közvetíts még ha van mit kérlek! Érdekel hogy mi van Gigivel.

heidi235 2011.04.04. 00:15:53

@reccs: furcsán forgatod ki az ember szavait

genevieve 2011.04.04. 00:16:15

@nosce: addig nem volt egyértelmű, hogy alek ki mellett áll?:-)

Trevlovics 2011.04.04. 00:16:49

@nosce: amikor megmutatják az állást, az mindig annak kedvez aki hátrányban van, mert az ő szavazóit öszöntzi jobban. amikor megfordult, azt már nem mutatták meg, hanem egyszerűen lezárták az egészet. mivel magyarázod, kimaradt olyan blokk, ami eddig minden párbajon volt, és hogy negyed órával a tervezett vége előtt gyakorlatilag vége lett az egésznek? miközben az rtl klub minden élő műsora csúszik a tervezetthez képest, beleértve az eddigi párbajokat is, most meg adott egy nagyon kemény párbaj, el lehet képzelni milyen nézettséggel, az adó meg műsoridő vége előtt leállítja, mi? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 00:17:34

Vázzeg, Béci elkezste oltani Évát, erre elvették az adást...

genevieve 2011.04.04. 00:17:41

@vitek: már vége a belevalónak kb. 15 perce

most a nagy csapat 2-öt nézem

imádom mikor jön a wild thing:-)))

Zelefánt 2011.04.04. 00:17:47

@Trevlovics:
Hümm.
Tényanyag, hogy az egész szart nem láttam, csak a végkifejletet.
(De még mindig áll a kérdés, mely szerint mi a faszért is nézzük, hiszen, most már mindannyian tudjuk -- még az eddig kételkedők is -- hogy igen átbasznak?...

sogeking 2011.04.04. 00:17:49

hurrá, sikerült elcsípnem egy fél perc onlájnt:)

heidi235 2011.04.04. 00:18:12

laci megint harcot,csatát emleget

Lijiang 2011.04.04. 00:18:16

@vitek: te miről beszélsz? előbb olvasd el amit írtam, utána verd az asztalt:P

nosce 2011.04.04. 00:18:35

@genevieve:
egész héten szivatták egymást, Alek meg Anit hajtotta szal nem igazán tette oda Éva mellé magát...

genevieve 2011.04.04. 00:20:16

@nosce: alek ezt csinálja már 3 hónapja:-)

Lijiang 2011.04.04. 00:20:29

@foxglove: én sem gondoltam, hogy ki kell fejteni, de mivel egyenlőségjel lett téve nem általam a színészek és a testmunások között, ezért szükségét éreztem.

vitek 2011.04.04. 00:20:51

@genevieve: hú egyébként tényleg amit Éváról össze fognak írni, az se lesz semmi. Az Rtl csak addig futtatja míg szüksége van a balhéira, utána úgy fogja eldobni mint egy használt papírzsebkendőt. Valahol sajnálom is szegényt, mert neki annyira fontos hogy nyerjen, hogy iszonyat nagy koppanás lesz ez. Az látszik hogy idegileg nincs rendben, kinézek belőle egy idegösszeroppanást simán. Amiért sajnálom is, de másrészt meg tényleg magának köszönheti, ennyi szart senki más nem tolt össze odabent mint ő.

oriana 2011.04.04. 00:21:29

@genevieve: mér lenne geciség, csinálta nem? álszentkedünk? :)

Trevlovics 2011.04.04. 00:21:36

@Zelefánt: mert szeretjük az illúziókat. de nem szeretjük nyilvánvalóan tudni közben, hogy illúziók. vagy mert szívesen nézünk ügyetlen apukát, ahogy percekig bénázgat a pelenkázással. de nem akarjuk érezni közben a szarszagot.

_most_ 2011.04.04. 00:22:32

@Trevlovics: Lol, gondolom ha úgy alakul és Éva az első 10 perc után veszi át a vezetést, akkor 10 perces lett volna a párbaj...

elek1 2011.04.04. 00:23:00

Gigi jelleméről az is sokat elmond, hogy egy nem létező anyázás után a Bécivel akarta meglincseltetni az Évát. Érdekes ezt nem emlegetitek olyan gyakran mint a köpködést. A kettő között pedig hatalmas a különbség.

Trevlovics 2011.04.04. 00:23:21

@lami83: a mi lett volna ha kérdésekre én nem tudom a választ, de azt tippelem, ha éva vezetett volna, akkor nem látunk arcokat műsor közben :)

nosce 2011.04.04. 00:23:39

@Trevlovics:
persze annak kedvez aki hátrányban van, de ennek csak akkor van értelme ha pár százalék a különbség 70-30 esetén senki se tépi magát. Eddig rendszeresen nagy különbségek voltak. De ami a lényeg előbb csak 2%-kal vezetett GigI aztán felmet 10%-ra a különbség a párbaj alatt és onnan fordult. És a fordulás összeesik Alekosz beszédével, meg persz Olivér is mozgósíthatott...
csúszás:
eleve eddig mindig szombaton volt a most vasárnap és más a műsorrend, lehet a heti hetes miatt nem csúszhatott tovább

nosce 2011.04.04. 00:24:32

@genevieve:
Igen de ennyire nem szarta le még Alek egyszer se :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 00:24:53

@vitek: Az milyen szép lesz: BB Éva, VV Éva egy kórteremben.

genevieve 2011.04.04. 00:26:22

@ddendi: nem értenéd (nem akarod érteni), hiába magyaráznám:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 00:26:28

@elek1: Nem Gigit sztároljuk, csak szerintem bármilyen józan emberi mércével belátható, hogy lényegesebben magasabb EQ-val meg önismerettel rendelkezik, mint Éva.

Trevlovics 2011.04.04. 00:27:59

@nosce: a heti hetes úgy tudom nem élő adás. és igen, jól írod, 70-30 esetében teljesen felesleges már mutogatni (valószínűleg). pont ezért volt értelme, sőt, nem is értelme, hanem célja megmutatni, mikor nőni kezdett a különbség, még 45-55-nél. igazából az spekuláció, hogy mi mivel esett egybe, és ennek milyen hatása volt, én tényekre alapoztam elsősorban, a blokk kimaradás és a korai befejezés.

genevieve 2011.04.04. 00:28:17

@Gee Halen: éva ezzel a kinézettel és stilussal nem fog messzire jutni

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 00:30:01

@genevieve: Petri_Csésze barátunkat leszámítva. Szerinte ma este fenomenálisan nézett ki Éva, Gigi meg mint egy harmincas spanyol nem tudom már mi.

Ez azért kőkemény volt :D

oriana 2011.04.04. 00:30:11

@genevieve: persze, mert én egy szemét erkölcstelen izé vagyok, aki nem érhet fel ilyen erkölcsi magasságokhoz...

ugyanmár...
simili similis gaudet...

álszentség rulez

genevieve 2011.04.04. 00:31:29

@nosce: nem hiszem, hogy ezen múlt a dolog:-)

de egyébként lehet másként is nézni:-)

sokáig, nagyon sokáig a nézők többsége úgy gondolta, hogy gigi menjen vissza.....éva egyáltalán nem aratott erkölcsi fölényt, és ezt ő is pontosan tudja...még igy is, hogy ment a lejárató kampány, csak 1 %-al tudott nyerni (ha elhisszük, hogy nem történt csalás)...

Zelefánt 2011.04.04. 00:31:34

@Trevlovics:
Rossz elképzelés.
Az illúziókat akkor "kergettem", ha már minden létező, reális szart végigcsináltam.
Ha álomvilágban is élnék, semmiképpen sem olyanban, ahol fasszopó köcsögök és ribik helyettem úgy tesznek ahogy azt láthatjuk, és ezt még a TV is nyomatja.
Ugyan-ugyan.

mama ottmarad 2011.04.04. 00:31:37

@vitek: egyetértek veled. Ahogyan az anyukája fogta a kezét, abból lejött, hogy át fogják segíteni ezeken. (A zártkörű fejmosásban azért biztosak lehetünk.) Egymást támogató, erős család az övék.

genevieve 2011.04.04. 00:33:19

@ddendi: mondtam, hogy nem fogod megérteni:-)

akkor próbálom, oké?

ha történetesen oli van bent, és győzi azt mondja neki, hogy képzeld egyes hírek szerint a drága manókát bepasizott és megcsalt mig te a villában enyelegtél anikóval....ÉN azt is geciségnek tartottam volna!

nosce 2011.04.04. 00:33:37

@Trevlovics:
nem élő adás de a néző réteg nem biztos h sokáig vár rá így is későn van, azért a müsorstruktúra elég kötött ragaszkodni szoktak hozzá. AZ egybesés Alek beszéde és a fordulás az tény visszanézhető, csak az ok okozati összefüggés egy spekuláció :), de hát kivülről, nem bennfentesen nem marad más:)

Trevlovics 2011.04.04. 00:33:47

@Zelefánt: jó, akkor én szeretem az illúziókat meg a meséket :)

genevieve 2011.04.04. 00:34:44

@Gee Halen: hát évábol nem tudták kihozni a maximumot ....

giginek sem volt a legjobb a sminkje, de még igy is klasszul nézett ki

Trevlovics 2011.04.04. 00:35:33

@nosce: nekem sajnos az egybeesés ssem tény, mert ha tényekről beszélünk, akkor nálam a fordulás az arcok mutatása után közvetkezett be. igazából mindenki úgy magyarázza meg magának, ahogy szeretné, számomra elég nyilvánvaló.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 00:36:33

@genevieve: Éva elég leharcolt volt, azzal a viselkedéssel meg...

Szerintem P_Cs lehet a világ legynugodtabb embere, ha egy lyen nőt el tudna képzelni maga mellett. :D

heidi235 2011.04.04. 00:37:47

vmi azt súgja,jerzsi megkönnyebbült...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 00:38:04

Na mi történt? Egy ilyen párbaj és alig több mint 1000 komment született? Remélem ma még hozzájön 500, legalább.

Lijiang 2011.04.04. 00:38:12

@mama ottmarad: szerintem otthon fogja kapni a legkeményebb fejmosást, aputól. náluk totális férfiuralom van, Béci stílusából is látszott. nem irigylem.

nosce 2011.04.04. 00:40:06

@Trevlovics:
Nézd ezt egyszerü lenne eldönteni nézni kéne az sms szavazat párbaj alatti eloszlását, enélkül bármilyen ok okozat következtetés csak egy nem igazolt hipotézis :), e6zért is írtam végig h szerintem :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 00:42:35

Jaj, de megnéznék egy Alekosz-Éva párbajt.

Kár, hogy Alekosznak már le van zsírozva a műsor, így szóba sem jöhet, hogy ő nyerjen. Éva megérdemelne egy KO-t, most már.

Lenne akkor is fetrengés, de az valami idegroham lenne.

Kaviárzabáló felső ezer 2011.04.04. 00:42:52

Akkor a magam részéről ki is fejezném abbéli örömömet és elégedettségemet, hogy félig sikerült a Villát Ráczmentes övezetté tenni. Csak így tovább.

Kurvanéni meg osonhatik vissza a placcra.

genevieve 2011.04.04. 00:43:57

egyszer csak meg fogom érteni a baseball szabályokat:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 00:44:13

@Kaviárzabáló felső ezer: Hát, a kurvákat (bár Gigiről konkrétan nem tudjuk, hogy ténylegesen volt-e az is) meg vesse meg az, aki életében nem nézett pornófilmet.

genevieve 2011.04.04. 00:45:00

@Kaviárzabáló felső ezer: nagyobb örömöd sose legyen ebben az életben:-D

Zelefánt 2011.04.04. 00:45:11

@Trevlovics:
Azokat én is, mesterem, de pontosan érzem, mikor húzza meg az élet a nyakamon a kötelet.
De vannak, akik örökké álmodnak, s mindezt itt akarják pénzben/léhaságban/kurválkodásban megvalósítani, és egyre többen is vannak, és csakis azért megtennének mindent...

nosce 2011.04.04. 00:45:20

@genevieve:
ha csalok nem így csalok h 2%-ról engedem elfutni 10%-ra az ellenséget aztán rájövök h hűűűű baassza meg, nem, hanem beadom h 70-30 Évának az eéején és senki meg se mukkan...

genevieve 2011.04.04. 00:47:38

@Gee Halen: én (ha már meg kell vetni valakit) inkább azokat akik eljárnak a kurvákhoz...

mert ugye szandika is felvállalta, hogy két hétig a szemétégető mellett dolgozott és jól is ment az üzlet....na de azok a pasik akik igénybe vették ezen szolgáltatásokat, mennyire erkölcsösek és igényesek?

Kaviárzabáló felső ezer 2011.04.04. 00:48:38

@genevieve:

Lottóznod nem érdemes, mert már az elmúlt öt percben volt nékem ennél nagyobb.
De hogy kedves kívánságod viszonzatlan ne maradjon: nőjön be az egyik lukad.
Bármelyik.

genevieve 2011.04.04. 00:48:50

@nosce: de nem te vagy az rtl :-)

Trevlovics 2011.04.04. 00:49:25

@nosce: hopp, csak az egy egész más minőség, ha hamis adatokat közölsz. meg lehet ezt oldani valós adatokkal is, mint a mellékelt ábra mutatja, csak időben kell leállítani. és nincs szó olyasmiről, hogy felengedjük 10%-ra, itt ők is kiszolgáltatottak olyan értelemben, hogy nem lehet tudni kire mennyi jön, és erre szerintem senki nem számított, hogy gigi majd ennyivel vezet.

elek1 2011.04.04. 00:49:34

@genevieve: Neked ez az agymosás amit erőltetni próbálsz az Éva drukkerek felé az valami küldetés?

mama ottmarad 2011.04.04. 00:49:51

@Lijiang: én sem :) De ideje tisztázni a dolgokat odahaza.
Amit a bulvár művelt a félinformációk közlésével, az jellemző. De talán most, hogy itt az új hús, amit harapdálhatnak, talán meg is szeretik őt.
Gigi karakánul vette az eddigi akadályokat.

genevieve 2011.04.04. 00:50:16

@Kaviárzabáló felső ezer: kedves egészségedre:-)

biztosan nagyon kellemes lehetett az az 5 perc:-DDDD

főleg, hogy utána első dolgod volt ezt közölni egy blogba, ismeretlen embereknek:-))))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 00:50:38

@genevieve: Igazából erről nincs kiforrott véleményem, csak egyszerűen ez a röhejes, hogy most ide egy rakat ember beböfögött, hogy végre kiesett a "nagy K cigó".

Ezen embereknek kívánok egy makulátlan előéletű, ámde Éva habitusú házastársat.

Jól meglennének.

genevieve 2011.04.04. 00:51:18

@elek1:

a) igen

b) van agyuk?

c)nem hiszem, hogy az én véleményem bármit is számítana az éva drukkereknek

genevieve 2011.04.04. 00:51:55

@elek1: lemaradt, hogy az abc válaszból szabadon választhatsz:-)

elek1 2011.04.04. 00:52:29

@Gee Halen: Neked pedig társnak egy ilyen Rácz való ugye?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 00:53:09

@elek1: Győzz meg egy kommentben, hogy Éva egy szuper nő, majd Gigiről meg írd le, hogy miért kellene utálnom.

Nem tartalmazhatja az alábbi kifejezéseket:

"pornós"
"testéből él"
"magát adja"
"őszinte"
"testvérek"
"hátba támad"
"sunyi"

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 00:53:48

@elek1: Nem, őt sem venném magamhoz, pláne, hogy már van egy feleségem.

genevieve 2011.04.04. 00:55:57

na, megyek aludni, ma este talán tudok is:-)

sziasztok

Kaviárzabáló felső ezer 2011.04.04. 00:57:17

@genevieve:

Igen, esti kakaót fogyasztani rendkívül kellemes.
Akinek meg ez nem tetszik, szépen átugorja.
Nem én szóltam hozzád, és jelenleg többet nem is fogok, mert aludni fogok, ami szintén igen jóleső dolog.

Lijiang 2011.04.04. 00:57:23

@mama ottmarad: szerintem megszeretni nem fogják, de talán van annyi esze, hogy tudja használni az ideig-óráig tartó figyelmet.
nem ostoba lány, tudnia kellett, hogy placcra kerül a múltja, és nyilván nem véletlenül próbálta titkolni. felvállalja most már, de nem büszke rá. ebből akar kitörni valszeg, de nem volt jó taktikus. öszességében nekem jobban bejön a karaktere, mint a tesójáé.

heidi235 2011.04.04. 00:58:03

@Gee Halen: "Hát, a kurvákat (bár Gigiről konkrétan nem tudjuk, hogy ténylegesen volt-e az is) meg vesse meg az, aki életében nem nézett pornófilmet. "

-krimit is nézek,és igen,megvetem a bűnözőket,a gyilkosokat

elek1 2011.04.04. 00:58:51

@Gee Halen: Gigi a látottak alapján az általad felsoroltakon kívül még álszent, hazudozó, kapzsi, beképzelt, agresszív, stb... Lehetne még folytatni hidd el.

elek1 2011.04.04. 00:59:39

És kimaradt, hogy végtelenül unszimpatikus is rengeteg embernek.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 01:00:19

@heidi235: Nem sikerül felderítened a szüvegkörnyezetet, amiben benne volt.

De hogy mondjak még valamit, a kommentedet is láttam ;)

mama ottmarad 2011.04.04. 01:01:22

@elek1: ugyanezeket Éváról is el tudnám mondani :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 01:02:49

@elek1: Biztos, hogy nem Éva tulajdonságait rtad le? :D

Azért érdekes, hogy arra nem hoztál érvet, miért szuper nő Éva, de aranyos vagy, hogy TÉNYLEG meg akarsz győzni.

Hogy klasszikust idézzek: "Neked ez az agymosás amit erőltetni próbálsz az Éva [/Gigi] drukkerek felé az valami küldetés?"

nosce 2011.04.04. 01:03:34

@Trevlovics:
ha csalni akarnak akkor ezerszer egyszerübb módszer van. Ha nem avatkoztak be akkor mitől fordult az Éva szavazat ? Erre volt az Alekosz beszéd elméletem, te azt mondod h a tv-ben mutatott arcok forditották.....viszont ha kialakul egy trend nagyon nehéz fordítani, ezért mondom h valami komoly dolog kellett hozzá (mást nem igen láttam mint az Alek beszéd), és ugyanezért ha tovább tart a szavazás a kialakult trend hat tehát nő a különbség ha csak nem történik Gigi oldalán valami komoly, vagy az egész szavazás kamu volt de akkor meg egyszerübb lett volna tolni egy 70-30 arányt az elején A te elméleted akkro lehetne ha a szavazatok 50% körül oszcilláltak volna de 55-45% az már messze nem oszcilláció :)

Doktor Kotász 2011.04.04. 01:04:19

Én csak azt nem értem, ha Zsuzsi kurva volt azért, mert fotózgatják és ezért a testéből él, Giginél miért van az, hogy nem is kurva, meg korábban mindenkinek volt botlása, és nem az előélet számít, miközben közvetlenül a villa előtt is a testéből élt...

elek1 2011.04.04. 01:05:44

@Gee Halen: Pontosan azért nem írtam az Éva jó tulajdonságait, hogy ne tudj "klasszikustól idézni"

Doktor Kotász 2011.04.04. 01:08:48

@nosce: Pedig nem olyan bonyolult, mint hiszed. Az aktív nézők nagyon kis része küld SMS-t. Ha azt látja, hogy nem látja ki vezet, akkor külső szemlélőként nézi, és azt gondolja, hogy rajta nem múlik. De ha azt látja, hogy alig van különbség, és a kedvence áll vesztésre, akkor hirtelen küld hármat. Tehát az SMS-ezők száma hirtelen megugrik, mert az is küldi, aki úgy gondolja, hogy biztos a kedvencem nyer, minek küldjek.

heidi235 2011.04.04. 01:08:54

@Gee Halen: de,sikerült,kösz az aggodalmat,de nem volt túl bonyolult:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 01:11:13

@heidi235: Jé, csak ezért a párbajért beregisztáltál tegnap?

(auu, nem kellett volna utoljára frissíteni a lapot)

nosce 2011.04.04. 01:12:31

@Doktor Kotász:
"De ha azt látja, hogy alig van különbség, és a kedvence áll vesztésre, akkor hirtelen küld hármat. "

Igen de ez nem magyarázza h 2%-ról felment 10%-ra a különbség....

Desperatefan14 2011.04.04. 01:13:08

Ti most tényleg azt hiszitek hogy Gigi szent? Igen, én Évának szurkoltam, de nem Gigit nem szidtam csak azért, mert ő nekem nem szimpatikus. Most sem abból a célból írok hogy ezen valakivel összevesszek, igen nagyon unalmas hogy a Gigi-utálók jönnek a színjátszással, testvére benn volt, múltja stb.... de legalább annyira unalmas mikor Éva köpésével jöttök meg az alkohollal, egyrészt azért sztem a leköpés és a földre köpés között van különbség, másrészt szerintetek más nem iszik a villában? kétlem... És légyszi ne gyertek azzal hogy Évában mit tudok szeretni, mert én sem értem hogy Gigiben mit lehet. Bocs ha valakit megbántottam, nem volt a célom...

Albino Vernyul 2011.04.04. 01:13:10

Emberek... Tisztazzuk.. Ma az derult ki, hogy Eva mennyire gyenge, meg Alek tamogatasaval is.. Gigi a szurke takarito kiseger, aki ellen miden forumon az utolso 1 hetben irtozatos lejarato kampany indult, gyakorlatilag megverte.. Ha Gigi 55-45-os vezetesenel nem jatsza meg az RTL, hogy felfedi a teljes allast, es ezutan nem ter vissza a fantomkepekre, ezzel megnyugtava a Gigire szavazokat (csokkeno szavazoi hajlandosag), es felpiszkalja az Evara szavazokat (novekvo szavazoi hajlandosag), siman Gigi megy vissza... Nem hittem volna, hogy ennyi protest szavazo van ra... Szerintem Aniko, Laci, tan meg Yerzi is siman verne egy tiszta szavazasban..

heidi235 2011.04.04. 01:13:45

Szandit,Zsuzsit bent is ,kint is többen fikázták a ledér viselkedésük meg a nem makulátlan múltjuk miatt(amit amúgy ők felvállaltak)-most furán másképp vélekednek egyazon dolgokról.

rafijo 2011.04.04. 01:14:39

@nosce: Ne viccelj már. Komolyan azt gondolod, hogy azért mert Alekosz kimondja, amit mindenki tud (Évát várja vissza és kéri a segítséget), azért sokan szavaznak hirtelen?
Más: nem tudjuk a pontos szavazat számokat, de megkockáztatom, hogy csalás is volt, mert 10 %-os különbséget ilyen rövid idő alatt ledolgozni furcsa.

Doktor Kotász 2011.04.04. 01:15:19

Éva gyogyós, de nem rosszindulatú. A kiborulásai általában védekező reakciók.
Ha mondjuk egy nénike óbégat, mert kirabolták, akkor sem a rablót veszi védelmébe az ember csak azért, mert nem illik kiabálni az utcán.

mama ottmarad 2011.04.04. 01:15:26

@elek1: például: üde, jól ápolt, egész mondatokban beszélő, önálló gondolatokkal felvértezett, jóindulatú, magas intelligenciával megáldott, empatikus személyiség, aki SSKK nem beszélne a másik háta mögött, nem diszkriminatív, és nem lealázó stílusú jelzőket használ tudatosan.

nosce 2011.04.04. 01:16:02

további jókat :)

heidi235 2011.04.04. 01:16:30

@Gee Halen: igen,ezért,hogy veled beszélgessek:)
ítélj el,h hozzászólok itt valamihez..te persze nem teszed..ja,hogy te előbb kezdted,így más..:)

Doktor Kotász 2011.04.04. 01:17:34

@nosce: De magyarázat rá. Én tartottam attól, hogy Alekosz azért vérzik el egy párbajon, mert úgyis nyer a köztudat szerint, ezért nem küldenek az emberek rá SMS-t.

nosce 2011.04.04. 01:17:35

@rafijo:
"megkockáztatom, hogy csalás is volt, mert 10 %-os különbséget ilyen rövid idő alatt ledolgozni furcsa."

igen furcsa, viszont csalni meg máshogyan sokkal egyszerübb és kockázat mentesebb...

rafijo 2011.04.04. 01:17:41

@Doktor Kotász: azért mert valakit meztelenül fotóznak még nem lesz kurva. Már ha tudod, hogy mit jelent ez a szó egyáltalán. Gigről én nem láttam meztelen képet, pedig kerestem a googlin kíváncsiságból :)

Miss Snooks 2011.04.04. 01:17:52

Nagy gratula a retek klubnak, azt hiszem a mai teljesítményükkel elérték a magyar televíziózás mélypontját.Még ha jogilag nem is meríti ki a csalás fogalmát amit műveltek, akkor is gyomorforgató volt látni ahogy a pártatlanságnak már a látszatára sem ügyelve,a manipuláció minden eszközét megragadva próbálták azt a szerencsétlen alkoholista idegroncsot visszabűvölni a villába. A rémisztő az, hogy ez remekül működik. Az emberek nagy része tényleg elhiszi amit sulykolnak nekik és nem azt amit a saját két szemükkel látnak. Így lett a nőket zaklató pszichopata Alekoszból mélyérzésű hősszerelmes, a humor magasiskoláját bemutató zs kategoriás egoista Olivér az ország cukipofija és ez a szerencsétlen, ostoba idegroncs Éva az egyenes,őszinte jellem. Néha az az érzésem,hogy egy párhuzamos világegyetemben én egy tök más adást nézek mint a nézők 90%-a.

heidi235 2011.04.04. 01:18:33

@Gee Halen: ohh és igazán kedves,hogy utánanézel,mióta vagyok regisztrálva...:)

nosce 2011.04.04. 01:19:52

@Doktor Kotász:
"Én tartottam attól, hogy Alekosz azért vérzik el egy párbajon, mert úgyis nyer a köztudat szerint, ezért nem küldenek az emberek rá SMS-t."

te igen de ez ilyen szavazat aránynál már statisztika, gondolom nem 10 sms szavazóról beszélünk összesen :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 01:20:35

@heidi235: Nem ítélek el senkit, erre van a hely, hogy nyugodtan kommenteljen mindenki.

Én már hogy ne kommentelnék, hiszen most is azt teszem éppen!

Csak szimplán elcsodálkoztam, hogy e párbaj kedvéért regisztráltál.

rafijo 2011.04.04. 01:21:29

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: ez az egy pozitív dolog volt ma a műsorban.
Egyébként én nem bánom, hogy gigi kiesett, mert a későbbiekben gyengítené Bécit. Viszont nagyon sajnálom, hogy Évát még látni lehet a képernyőn továbbra is.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 01:22:27

@heidi235: Majdnem mindenki profilját elnézegetem, akivel társalgok.

Az pl. hatványozottan érdekel, ha valaki blogol.

Doktor Kotász 2011.04.04. 01:23:33

@rafijo: Én azt mondom, hogy akik kurvázták a többi szereplőt, azok ugyanazért nem kurvázzák Gigit.

Viszont a többi lány és Gigi között az a különbség, hogy a többi bevállalta, míg Gigi az erkölcsös jókuslányt adta.

Doktor Kotász 2011.04.04. 01:25:20

@heidi235: "Szandit,Zsuzsit bent is ,kint is többen fikázták a ledér viselkedésük meg a nem makulátlan múltjuk miatt(amit amúgy ők felvállaltak)-most furán másképp vélekednek egyazon dolgokról. "

Ez bizony így van.

rafijo 2011.04.04. 01:25:20

@nosce: nyilván sok embert mozgósított a fotók megfordítása, de ilyen szavazatmennyiségnél 10% mínuszból csinálni 2 % pluszt, az elég hihetetlen.
Igaz, hogy csalni máshogy könnyebb lett volna, de valószínűleg nem készültek csalás forgatókönyvvel, mert biztosak voltak Évában. Amikor Gigi elhúzott 10%-ra, akkor kénytelenek voltak "beavatkozni".

heidi235 2011.04.04. 01:26:47

@Gee Halen: nincs túl sok csodálkoznivaló,felfedeztem ezt a blogot és hozzászóltam.
nincs jelentősége,hogy épp éva-gigi párbaj volt,ma ez aktuális,azért beszélek róluk

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 01:27:09

@Doktor Kotász: Nem tudom, én K-ztam le egyiket sem. Csak "narancsbőröztem", "plömplömszájúztam" meg "kockafejűztem". :)

rafijo 2011.04.04. 01:28:15

@Doktor Kotász: hogy mások miért használják a kurva szót, azt nem tudom. De hogy Gigiről én nem láttam (szerintem te se) olyan fotót, videót, mint amilyet pl Zsuzsiról vagy Szandiról lehetett látni a beköltözésük első napján is, az biztos. Tehát az összehasonlításuk nem korrekt.

rafijo 2011.04.04. 01:32:23

@Miss Snooks: Ne érezd magad rosszul emiatt. Csak ha küldtél SMS-t. De akkor remélem megtanultad, hogy soha többet ilyet nem csinálsz :)
A Megasztár vége jutott eszembe, amikor az idősebb nőt kiejtették. Na az is hasonló csalás volt. Műsor elején még vezetett sokkal, a műsor végére meg kiesett. Persze-persze. Mondjuk akkor örültem neki :)))

mama ottmarad 2011.04.04. 01:37:52

Ha valaki reggelre összefoglalná, van-e élő, és mi történt benne, megköszönném.

Egyébként örülök, hogy Gigi kiesett, mert tényleg nem volt valami üdítő látvány a slampos papucsaiban - bármilyen szép is. Azon kívül azt gondolom, hogy az eleve töltelék szereplők annál jobban járnak, minél előbb kiesnek. Évának például nem nagyon lesz lehetősége végighaknizni a nejed és belevalókat, ha a végjátékban esik ki. Még Zsófinak is több jutott.

mama ottmarad 2011.04.04. 01:41:44

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek, Alek/Éva, Anikó, Jerzy/Béci és Laci fanoknak egyaránt. :)

Miss Snooks 2011.04.04. 01:42:42

Gigiről meg annyit, hogy

1. nem tudhatjuk,hogy a múltjából mit vallott be és mit nem a villában,mert a retek azt vág be a napi összefogalóba amit akar.

2. végig konzisztens volt, ugyanazt az arcát mutatta,ugyanazok voltak a barátai stb. Kedves és segítőkész volt, és másokkal együttműködő.

3. a barátait soha nem beszélte ki a hátuk mögött nem úgy mint Egyenesjellem Éva.

4. Évát azóta utálta amióta az lecigányozta és szidalmazta az anyukáját (érdekes a retek ezt sem vágta be, vajon miért), szerintem ezt nem is kell tovább ragozni.

4. A kinti életben sem csinált annál durvább dolgokat mint amiket bent a villában (pl. CKM fotózás)szóval miért is álszent?

Miss Snooks 2011.04.04. 01:50:36

@rafijo: nem küldtem sms-t,inkább csak az igazságérzetemet piszkálja a dolog, ez csak egy játék, de azt gondolom, hogy akkor is rémisztő,hogy ha egy nyilvánvaló képtelenséget sokáig sulykolnak, akkor az emberek egy nagy része minden kritika nélkül egy idő után el is hiszi.

Doktor Kotász 2011.04.04. 02:02:11

@Miss Snooks: Lófúttyet kritika nélkül.

Egyértelmű, hogy beleavatkoztak, és nem volt korrekt Gigivel szemben a részeredmények mutogatása. De ettől fóggetlenül akkor is több SMS érkezett Évára. Lehet, hogy voltak akik biztosra vették, hogy ő nyer, ezért nem is küldtek semmit, de amikor kiderült, hogy mégsem, akkor küldtek.

Szóval nem biztos, hogy azért, mert Gigi vezetett, többen is kíváncsiak rá.

heidi235 2011.04.04. 02:03:41

@Miss Snooks:
-igazad van,mindent nem vágnak be

de:

-évának is ugyanazok voltak a barátai,hm
-éva nem csapatjátékos,ez igaz,de ez nem a csapatmunkáról szól,ez egyéni játék,lényege nem a másokkal való együttműködés,hanem az egyéni érdek,itt,ebben a műsorban ez számít,a villalakók nem egy család és nem egy focicsapat
-bezony,gigi is kibeszélte a barátait(ha ezek barátságnak mondhatók),lacit,mindenkit,nem sorolom,még jerzsit is ,anno még szandikával
-évát az elejétől fogva támadták a ráczok,jóval azelőtt kezdték,mint amit éva akkor mondott,ami tény és való nem volt szép(bár szerintem az se szép,h béci is pl folyton lekurvázza anikót,bár ugye béciék bármit tesznek,mindig van mentség,indok)
-a fétispornó szerintem durvább,meg a szopnék-póló is,mint egy ckm-fotó,ami lehet művészien szép is
-álszent,mert szerepeket játszik bent,házitündért,szerelmest

Doktor Kotász 2011.04.04. 02:10:59

@Miss Snooks: A fétispornó erkölcstelenebb, mint egy CKM.
Maradjunk ennyiben.

Doktor Kotász 2011.04.04. 02:14:50

@heidi235: Akkor lesz valaki hiteles Éva-szimpatizáns, ha beismeri azt is, hogy Éva gyogyós. Én ilyen vagyok.
Bár nem vagyok oda érte, meg valószínű, hogy az életben kerülném, de nem ez alapján ítélem meg, hanem annak a közegnek az alaőján, amiben szerepel. íés azt nézem, hogy abban a konfliktusban, amiben szerepel, igaza volt-e. Tehát nem fogom elítélni csak azért, mert hisztérikus rohamot kap, hanem azt nézem, hogy kinek volt igaza.

heidi235 2011.04.04. 02:16:32

@Doktor Kotász: nagyon egy rugóra jár az agyunk:)

Miss Snooks 2011.04.04. 02:19:33

@heidi235:

egyetértek, ez nem csapatjáték, viszont mivel a továbbbbjutás a nézők döntésén múlik,nem lényegtelen,hogy ki milyennek mutatkozik illetve, ez esetben, hogy a retek milyennek mutatja.
Minden játékosnak voltak olyan húzásai amik nem voltak szimpik (Giginek is mint mindenki másnak). Félreértés ne essék, nem vagyok hardcore Gigi fan (semmilyen fan nem vagyok), de én személy szerint ezt az egész fétispornó dolgot nem tartom akkora nagy durranásnak. Nekem ő akkor is ezerszer emberibbnek tűnt mint a négyes bármelyik tagja. Nekem a cigányozás, mások leköpáse, megalázása sokkal durvább mint egy szopnék feliratú póló :)

heidi235 2011.04.04. 02:20:10

@Doktor Kotász: Gombi is rájött kint dolgokra..Szandika is

Albino Vernyul 2011.04.04. 02:29:49

@Doktor Kotász: Eva rosszindulatu... A szemedbe mosolyog, puszilgat, a hatad mogott 2 perc mulva meg mar kigyo vagy, akit ki kell radirozni.. Ha valamit megnyersz elotte, akkor irigyli toled, feltekeny, es ki akar csinalni.. Folyamatosan ez megy..

Miss Snooks 2011.04.04. 02:32:04

@Doktor Kotász: Mindenki olyan baromi erkölcsös ebben az országban :)
Gigi nem pornózott, csak szerepelt a filmben, fürdőruhában volt végig. Nekem sem tetszett,nem örülnék neki ha a nem létező lányom ilyenben szerepelne. DE!Nem ártott senkinek vele, csak talán saját magának,és nem gondolom,hogy ő ettől rossz ember lenne.Ja, és ha már itt tartunk, láttam már az Éváról a Gigiénél sokkal durvább képet,de letojom, nem amiatt a kép miatt tartom egy emberi nullának. Maradjunk ennyiben.

Doktor Kotász 2011.04.04. 02:36:48

@heidi235: Igen, az meglepő volt, hogy Gombi Évát választotta, tehát neki drukkolt, és nem Giginek.

heidi235 2011.04.04. 02:38:09

a cigányozást nem hallottam.
a köpést láttam,de azt is,h hónapok óta falkában támadják,és őszintén csodálkozom,hogy nem köpte le sorba mind őket.
évát többször és jobban alázta béci és brigádja,támadták,ahol csak lehet,ha ok nem volt,akkor kerestek.
én sem vagyok semelyik rajongója,de nem jön be,h évit csapatostul marják folyton.
a fétispornó meg a póló-témáról annyit még,h pont ezt mondtam az előbb:amiért szandikáékat köpködték,az giginél nem is nagy dolog..
és könyörgöm,ezt komolyan gondolod:leköpni valakit egyszer erkölcstelenebb,mint a szexiparban tevékenykedni??

Doktor Kotász 2011.04.04. 02:45:29

@Miss Snooks: Legyetek őszinték!
Valójában tudjátok ti is, hogy a két Rácz egy nagy nulla. Egyvalamit lehet bennük értékelni, de csak azoknak, akik Alekosztól irtóznak, hogy egyik sem Alekosz. Akkor értékelődtek fel, amikor Olivér kiesett. Addig senki nem szimpatizált velük, és mivel ellenpont voltak a többiekkel szemben, a többiek ellen szavazás emelt nekik nimbuszt, hogy valakik.
Nem őket szeretitek, hanem másokat képtelenek vagytok elfogadni, és ezért a mögéjük állással fejezitek ki, hogy idegesít benneteket Alekosz vagy Éva.

Miss Snooks 2011.04.04. 02:49:39

@heidi235: igen komolyan :)Őszintén letojom,hogy ki miből él, amíg nem árt vele másoknak.

Az egész Gigi / Béci Éva konfliktus a cigányozós beszólás után indult, a Gigi utalt is rá amikor először tett az Évára jelet.
Ja, és Éva többször is cigányozott, ha itt a fórumon vissakeresel még megtalálod a linkeket is. És, igen én a cigányozást, a mások szüleinek a sértegetését gázosabbnak gondolom mint a szexipari tevékenységet.

Albino Vernyul 2011.04.04. 02:49:50

@heidi235: Ok Oli halojaba kerultek.. Olinak meg penz kell, karrier, ami Alekoszon keresztul erheto el, amihez kell Eva egyelore.. Gombi, meg Szandika meg Oli segitsegevel maradhat felszinen az RTL bulvar vilagaban.. Az RTL-nek meg nezettseg kell, igy szepen egymasra talalnak..

heidi235 2011.04.04. 02:55:52

@Miss Snooks: cigány vagy nem,ez nem érdekel,cigányozni nem szép dolog,eddig egyetértünk
-miért ne lehetne gigi szüleit sértegetni?ők talán szentek?úgy hallom,nem..

heidi235 2011.04.04. 02:58:38

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: oli hálója,ne máá...mi olivér,egy zsarnok,aki rákényszeríti másokra az akaratát?vagy valami mágus és elvarázsolta őket??:)

Doktor Kotász 2011.04.04. 02:58:42

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:
Érdekes lenne végig nézni a fórumot, hogy hányan szimpatizáltak a két Rácczal még az elején. Akkor lettek az antialkoszfétis megtestesült szobrai, amikor Olivér kiesett. Előtte jelentéktelen szereplők voltak bárki szimpátiája nélkül.

Miss Snooks 2011.04.04. 02:59:20

@Doktor Kotász: Nem gondolom,hogy minden viselkedést el kell fogadni. Vannak vállalhatatlan húzások, ilyeneket csak Olivértől,Alekosztól, Évától és Szandikától láttam.
Mint ezt már kifejtettem,nem vagyok Rácz rajongó,sem senkinek a rajongója, egyszerűen bennük több pozitívumot látok és kész.
Valamint mindig az underdognak drukkolok és a retek klub lejárató kampányán is jól felhúztam magam.

Miss Snooks 2011.04.04. 03:08:28

@heidi235: szerintem a konfliktusokat alapból nem a mások sértegetésével kell megoldani. A mások szüleit kultúrember nem szidja. Nem azért mert szentek, hanem, mert annak az embernek valszeg ők a legkedvesebbek a világon. Másrészt meg olyan dologgal bántani valakit amiről nem tehet (származása,külseje, családi háttere, észbeli adottságai stb.) szintén nem illendő.

heidi235 2011.04.04. 03:26:14

@Miss Snooks: "csakúgy" világos,h nem szidjuk...éva védekezett egy újabb csapatos támadás ellen,nem is dicsőítem azért,ahogyan tette..de semelyik szülő ne kapjon glóriát csak azért,mert szülő...éva érzéseire se igen vannak tekintettel,ha őt szidják,vagy évi ádámkáját,bárkijét,aki vsz ugyanolyan kedves évának,mint a család giginek.
nem vagyok cigány,de ha az lennék,sem sértődnék meg,ha cigánynak nevezne bárki.kissé ferde vágású a szemem,és sose zavar,ha valaki a származásomról kérdez.
illendőségről...csapatban marni egy embert illendő?
ha már észbeli képességek-az illendő,h gigi a saját "szerelme",jerzsi észbeli képességeit beszéli ki?
ha gigi és béci szidja évát a külseje ,konkrétan a haja miatt,az illendő?
ez a kettős mérce,ez a furcsa látásmód az,ami nekem fura és zavaró

Doktor Kotász 2011.04.04. 03:32:57

@Miss Snooks: Alekosznak nincsenek vállalhatatlan húzásai, csak egyszerűen balfasz, ha a női afférokra gondolsz. A valóságban ezt nem tudja eljátszani, mert elhajtják a faszba. Vagy elkerülik. Itt mivel bevannak zárva, ez nem megy. De ettől függetlenül ő még nem egy gonosz, erőszakos lény, hanem egy szerencsétlen balfasz, akinek fogalma nincs arról, hogy ezt nem így kell csinálni.

Őszinte legyek?
Ú az egyetlen becsületes az égész műsorban. Az egy dolog, hogy balfasz. Amit csinál, az nem etikátlan, erkölcsileg kikezdhető, hanem megaszánalom. De éppen ezért szeretnivaló.

Miss Snooks 2011.04.04. 03:41:47

@heidi235: pont azért nem sértődsz meg a cigányozáson mert nem vagy az, nem ért soha ilyen irányú támadás ergo nem vagy rá érzékeny. Sajna ebben az országban embereket öltek meg mert azok voltak.

Nekem sem volt szimpi,hogy Gigi kibeszélte Jerzyt,mint mondtam minden játékosnak voltak húzásai amik nem tetszettek.

Én speckó nem hallottam,hogy az Éva külsejét/haját fikázták,ami nem jelent semmit mert nem követem a műsor minden percét. Csak annyit hallottam,hogy mindenhol az Éva haja van a fürdőszobában és ez zavart mindenkit.

Évát azért támadják csapatosan mert képtelen közösségban élni (ezt egyébként ő maga is elismerte), és mindenkinél kiveri a biztosítékot.És ha már a kettős mérécnél tartunk.Amikor Olivér még bent volt, és a négyes baromi erős volt, ők is folyton csapatban támadtak ha emlékezetem nem csal. Erről Tordas asszem tudna mesélni.

Albino Vernyul 2011.04.04. 03:44:45

@heidi235: Oli nagyon jo manipulator, ez mar bent is latszott.. Az anyagi fugges, meg jo alap mindenre..

Doktor Kotász 2011.04.04. 03:48:14

@Miss Snooks: "A mások szüleit kultúrember nem szidja."

Lehet, hogy sokan meglepődnek, de nekem lehet szidni az anyám, lehet kurvázni, nem zavar. Tisztában vagyok vele, hogy nekem szánják, nem nekik. Tehát egy indulatos kurva anyádat simán elfogadom. Ha mondjuk pletykaszinten menne a dolog, az más lenne.

Aki az anyázást felveszi, szerintem a legnagyobb paraszt. Most nem taplóságra gondolok, hanem egyszerűségre, butaságra, faékségre. Például a mélycigány közöségben egy ilyenre bicskát rántanak, kaszával mennek egymásnak, stb.

Nem tudom, hogy érted-e, hogy mire gondolok. Ha nekem azt mondják, hogy a kurva anyádat, akkor az pont olyan, mint a kapd be a faszom. Szerintem az a legalja, aki belevág valakibe egy bicskát, és azzal védekezik, hogy szidta a kurva anyámat. Vagy bármit ezzel próbál igazolni.

Egyébként a nevezetes kurva anyázás meg sem történt, csak a Rácz Brigi hazudta.

Konkrétan azt mondta Éva, hogy olyan, mint az anyja. De mivel Gigivel Jerzi egymást anyának meg apának szólította, és a többiek is a pár tagjait a másik anyjának, apjának neveztek, sokkal egyértelműbb, hogy Gigire gondolt. Mivel Jerzi anyjáról semmi sztori, senki semmit nem tud róluk, nem is lehet mihez viszonyítani, hogy olyan lenne-e vagy nem.

Ebből Gigike már azt vezette le utólag, hogy kurvaanyázás volt.
Pedig fenét volt. Tipikus Rácz módszer, ha érted mire gondolok.

Miss Snooks 2011.04.04. 03:48:58

@Doktor Kotász: Én is szeretem a szerencsétlenkedő geek figurákat, de én Alekoszt nem ilyennek látom. Sokkal tudatosabbnak, manipulatívabbnak és sunyibbnak tartom annál. de most már túl álmos vagyok, hogy ezt kifejtsem, úgyhogy folyt.köv.holnap :)

Albino Vernyul 2011.04.04. 03:59:35

@Doktor Kotász: Az emberek viszonyrenszerekben gondolodnak sok esetben... Ez ilyen, ennel jobb az, akkor ikabb azt tamogatom.. Etol fuggetlenul Beci megall egyedul is a laban..

Doktor Kotász 2011.04.04. 04:02:52

@Miss Snooks: Nem manipulatív, hanem enyhe autizmusa van. Egyszerűen az érzelmeket, pontosabban az érzelmi reakxiókat, hullámzásokat nem érti.

Doktor Kotász 2011.04.04. 04:04:33

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Nem értem, hogy ezt mire írtad, illetve melyik reagomra. Nem ártana idézőjelbe téve utalni rá, hogy mire válaszolsz.

Albino Vernyul 2011.04.04. 04:04:53

@Miss Snooks: Igen igazad van, Alek ezen a vonalon tobb, mit aminek latszik.. Nem egy egyszeru futobolond..

Doktor Kotász 2011.04.04. 04:05:28

@Miss Snooks: Ja, és szerintem a geek nem jó szó Alekoszra, mert nem az.

Doktor Kotász 2011.04.04. 04:07:58

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Egy r betős szindromája lehet (nem jut eszembe), de az autizmus gyenge foka. Az intelligenciája átlagos Alekosznak, nem zseni. Einsteinnek is ikyen szindrómája volt, de zseni is volt egyben.

Doktor Kotász 2011.04.04. 04:33:15

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Egy r betős szindromája lehet (nem jut eszembe), de az autizmus gyenge foka. Az intelligenciája átlagos Alekosznak, nem zseni. Einsteinnek is ikyen szindrómája volt, de zseni is volt egyben.

Albino Vernyul 2011.04.04. 05:17:27

A ket fekete szivu babjatekos elvezkedik, aztan beszelgetes a parbajrol.. Anikobol megint kijott a konfliktuskerulo/erzekeny 15 eves, a realista, es a tanarnenis megmagyarazo enje, egy blokkban.. Atmenet nelkul valt ide-oda tudat alatt.. Aztan jon a tabornok.. Na ez az igazi Laci, tetszik, hogy magara huzza a kemenykedest Gigirol.. De...!!! Ha Aniko megy esetleg egyszer Evaval, szerintem nem szabad felvenni a kesztyut, hagyni kell Evat durvaskodni, es be kell allni egy szolid, tamadott aldozat szerepbe, ami vegulis Aniko egyenisegere illik is.. Akkor van meg a kontraszt, hogy latsztodjon Eva boszmsege.. Aztan Bela meg beszol, es vegul Jerzy beszel Gigivel kapcsolatos gondolatairol..

www.youtube.com/watch?v=mkeCEO4zD8I&feature=feedu

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 06:47:37

No, jó reggelt hoyvolt lakók - kiváncsi leszek, mindjuk a comment.com hogy foglalkozik a műsorral, de egy Blik címlapot is megnéznék, örülnek-e maguknak :)

arkangyal44 2011.04.04. 08:01:28

szép reggelt,ez a legfrissebb kutatási adat:

Ki nyeri meg a Való Világot?

* Éva: 4%
* Laci: 4%
* Alekosz: 60%
* Anikó: 8%
* Jerzy: 1%
* Béci: 23%

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.04. 08:12:10

Éva fetrengése a földön: priceless!!!

Teljes mértékben vállalhatatlan ez a nő(?).

Arthur.C.Cabas 2011.04.04. 08:13:01

Itt van néhány komoly felvetés és megoldás a tegnapi párbaj csalásról:
valovilag4.postr.hu/veres-parbaj

Ronda Bözse 2011.04.04. 08:16:21

Én baromira megijedtem,mikor megmutatták,hogy Éva áll vesztésre,és ijedtemben küldtem vagy 10 sms-t neki,mert mi a lófaxt néztem volna ezen a héten a tévében ha gyökérfej gigilány kerül vissza?a takarítást,meg a zabálást,netán a smacizást meleg erzsikével?ki is dobhattam volna a tévét a fenébe.

Ronda Bözse 2011.04.04. 08:25:30

Összességében nekem mindegyik tag maximálisan unszimpatikus,kivéve az Évalányt.Alek egy alkoholista mellesleg vérgonosz,a nyereményre nincs is rászorulva a legkevésbé sem,el lehet képzelni hogy mennyire visszaélne a pénzével/hatalmával ha lenne neki.Gusztutalan.A meleg erzsike szóra sem érdemes a gorilla szemeivel,írtózatosan buta tekintetű,ostoba és unalmas pali.Béci egy alakoskodó,adja a jófiút de valójában közel sem jófiú,megjátsza magát,unszimpi az egész baráti társasága és folyton az unszimpatikusabb csapattal paktált,mellesleg kőbuta pali.Laci egy elhízott seggfej,nagymagyarkodó idióta,aki a háttérből pofázik,az ilyenek miatt vannak a forradalmak és az ilyenek beszélik tele emberek fejét minden baromsággal.Csőgörény.Anicica egy igazi nyafogós,túlérzékeny és igen is napraforgó és kapcsolatromboló rifnya,aki mindig az épp aktuális (szerinte) nyerésre álló pofára mászik rá a villában.Mellesleg szép,biztosan megkettyintené az ország 99,999%-a,de egy igazi unalmas sértődős luvnya,akiből rendesen kibukik a bodzaszedő habitus időnként és ha a kamera is úgy közelít rá,akkor szépen látszik hogy nem a napon barnult.Egyedül az Éva az,aki végig önmagát adta,aki a legtöbbet szenvedett,akit a legtöbbet szívattak minden téren és aki a legjobban tudna örülni a nyereménynek és a legjobban rá is lenne szorulva arra.

Kivétel 2011.04.04. 08:45:09

@Doktor Kotász: Nem értem egyébként, az Éva sokszor hangoztatta, hogy nem takarító-show-ba jelentkezett... ezt most ne vitassuk meg, de az igen, hogy akkor milyenbe: ki tudja legjobban önmagát adni, mégha az borzasztóan ellenszenves, irritáló, és végtelenül unszimpatikus is???? és a nézőknek ezt kell nézniük? Személy szerint semmi bajom azzal, hogy nézek egy jó előadást, amit mit bánom én milyen személyiségű ember ad elő /lásd színészek!! igen... és akkor mi van/ sokkal jobban érdekel, mint egy nő, aki kibírhatatlan természet, és azt kell nézni, mert az igaz, bár már nem nézem, ha őt mutatják, elkapcsolok

Kivétel 2011.04.04. 08:51:49

@heidi235: - szerintem más dolog beszélgetni valakiről, mint kibeszélni a dolgait.. ilyen értelembe mindenki kibeszélt mindenkit, mert beszélgettek egymásról..
- az hogy az elejétől nem szerették az Évát, teljesen érthető, engem is taszít már a látványa is, a hangja, a hangszíne, hogy a többit ne is említsük...
- honnan tudod, hogy szerepjáték a házi tündérség? szoktad látni, hogy ilyet nem csinál otthon, itt meg csak úgy csinál 4 hónapig????? ugyan már
- azt se tudhatod, hogy mennyire szereti, vagy nem szereti a Jerzyt.. nem láthatsz a lelkébe, csak feltételezéseket írsz...

arkangyal44 2011.04.04. 08:55:23

ezt találtam a fácsén:fogalmam sincs mennyien sms-eznek, de ha pl 4 nap alatt - legyen kerek szám - 45 000 ill 55 000 sms érkezik (45:55-ös álláshoz), akkor Évának az 11 250 sms per nap, azaz óránként kb 470 sms.

Ahhoz, hogy ez hirtelen megforduljon 51:49-re Évának 57 250 sms kell, azaz plusz 12 250 db. Mindez alig egy óra alatt! (vö. korábbi 470 db per ór...a, ez 26-szoros tempó. MINDENKI, aki egyet dobott, az gyorsan 26-ot kell, hogy küldjön kivétel nélkül).

Persze mindezt úgy, hogy a durván leegyszerűsített modellünkben Giginek kihúzták a vonalát, ő egy büdös szemet nem kap többet!!! Pedig valszeg ő is kapott, sőt valszeg neki is belegyorsítottak vasárnap estére. Tehát ennél még nagyobb szám lehet a megoldás.
(megj. lehet, hogy a tippjeimben szereplő sms darabszámok nem is felelnek meg a valóságnak, de mindegy is a nagyságrend, az arányok fontosak a növekményhez.)

Szóval nekem ez furi...

foxglove (törölt) 2011.04.04. 08:59:03

Old but gold, Éva a Bárban, ugyanabban a stílusban nyomja, mint most.

www.youtube.com/watch?v=Wh8um7FQvs8

Albino Vernyul 2011.04.04. 08:59:22

@Doktor Kotász: Valahol informaciot vesztettel.. Jerzy anyja egy alkoholista no, akitol vegulis intezetbe kerult Jerzy, mert nem tudott a csaladrol gondoskodni, raadasul lelki terror alatt eltek miatta... Eva ra emlekezteti Jerzyt, az anyja szokott berugva igy rikacsolni...

dr. gernika 2011.04.04. 09:07:51

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Naigen, az nekem is nyilvánvaló volt, hogy iszonyat gyenge, de a tegnapi este fényében tökmindegy, ki mennyire erős, az RTL majd úgyis megoldja, hogy az nyerjen, akit ő akar....

gpetersz 2011.04.04. 09:08:24

@arkangyal44: Mi ebben a fura?

Nekem az a fura, hogy itt ültök mint felnőtt emberek és azt gondoljátok, hogy egy kereskedelmi TV-s adást majd a jól a nézők befolyásolnak!

Erről szó nincs (jó páran vesézték már ezt előttem). Minden szerkesztett, minden rendezett. Éva kell vissza, Éva megy vissza. Kell még SMS? mutassunk egy 55/45 -ös arányt (ez a gyakorlat nem volt eddig!), majd jól dobálják az SMS-eket... És lőn csoda, 49/51 lett a vége. Eleve ezt TERVEZTÉK, csak meg kellett magyarázni valahogy.

A sok hazugság között (ki milyen "erős", kinek mekkora a tábora stb.) lavíroznak és megpróbálnak hihetőnek látszani.

Semmi nem történik: a szerkesztők minden párbajnál eldöntik, hogy kit engednek vissza, oszt mindent ehhez igazítanak (jó napot!).

Olivér meggyengült idegileg? Kijönne magától? Estessük ki. Ezzel Béla erősnek látszik? Akkor úgy kell eztán kezelni. Szandika kezelhetetlen, ki kell essen. Bárki ellen kiesett volna, még maga ellen is. Csak a %-okkal másként játszottak volna. Alekosz bárki ellen nyer, mert kell ez a figura bentre. Bárki ellen.

Ennyire egyszerű. Minden párbajnál szinte %-ra tudtam, hogy mi lesz (ez nagyképűen hangzik és én kérek elnézést), mivel nem azzal a fejjel kell gondolkodni, hogy "ki milyen erős", meg "kire mennyien szavaznak". Hanem úgy, hogy a műsornak MI KELL. A műsornak mi a kockázat, mi a visszahúzó erő. Ha szerkesztő/rendező lennék akkor dramaturgiailag kit vennék ki? És hoppá: már jós is lettem.

Most az kellett, hogy Éva, ha kicsivel is de visszamenjen. Máris lesz két opponens bent: Béla és Jerzy. Béla aljas is tud lenni, Jerzy majd mérgében nevetséges lesz. Éva még önteltebb így még több konfliktust generál majd. Ennyire egyszerű. Talán még Alekosz is megdugja örömében az első este (mert leissza magát mindkettő és Éva hagyja).

Ennyire egyszerű...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.04.04. 09:09:00

@arkangyal44:

Mi ebben a meglepő? Eddig is tudta mindenki, hogy megrendezett az egész. Az sms-es szar, meg lehúzás ahogy van, azt állítanak amit akarnak. A számok meg olyan tények, amik nem zavarják őket. A bevétel, az kell.

Bandecuccoli 2011.04.04. 09:14:26

Tegnap est kifordult a gyomrom. Ez egyszerűen elképesztő volt.

Mindent megértek. Értem, hogy Éva műsorpolitikai okokból fontosabb, mint Gigi, de ennyire nyíltan hülyének nézni az embereket, az azért vérlázító.

Sajnos nem csak a ValóVilágban, de a való világban is ezt tapasztalom: a törtető, másra tekintettel nem lévő, vastagbőrű emberek mennek előre, míg mások, akikbe szorult egy kis jóérzés és mások iránti empátia, azok lemaradnak...

Idekint sem vigasztalom magam mással, minthogy a sors előbb-utóbb kiosztja azt, ami jár nekünk: Évát már megbüntette, hiszen alkoholista, gyógyszerfüggő, értéktelen lény, akit egy évig még talán fognak majd keresni, de utána nem szeretnék majd a helyében lenni. Most azt hiszi, sztár lesz itt, kint, egy év múlva rájön, hogy mit jelent ez: "Sic transit gloria mundi".

Mától nem nézek VV-t, Hajni, csak Téged vagyok hajlandó olvasni. Nagyon beidegesedtem..

Albino Vernyul 2011.04.04. 09:16:18

@arkangyal44: A megoldas forditott.. Nem volt tul sok beerkezett sms, a Gigire szavazok egy jo resze Eva protest szavazo volt... Elindult musor, szepen ment a szavazas, Gigi huzott el a fantom kepek vedelme alatt... Jott a teljes eredmeny megmutatasa, ez azt okozta, hogy az eppen vezeto szavazoi megnyugodtak, hogy vezetnek, ezert csokkent a szavazat kuldesek szama, a protest szavazoknal nagyobb aranyban, mert minek oltenenek penzt, ha ne muszaj, Eva+Alek szavazoi viszont impulzust kaptak arra, hogy szavazzanak.. Ezek termeszetes szavazoi reakciok... Mivel az ossz. szavazat szam viszonylag keves volt, igy a kulonbseg, ami nem volt olyan sok, hamar atbillenhetet, es ekkor lezartak a szavazast..

dr. gernika 2011.04.04. 09:24:52

@rafijo: Én sem vártam, hogy a legvégén ott lesz, de nem most, és nem Éva ellen kellett volna kiesnie. És ha nem manipulálják meg a szavazást, akkor nem is történt volna.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.04.04. 09:25:29

Csak azt nem értem, hogy mi visz rá embereket olyasmire, hogy küldjenek emeltdíjas smst? Ha a családja, még megértem, de vadidegenek? Komolyan hisznek még az ilyen mesékben? :) Nekem édesmindegy hogy VV Töki vagy VV Köcsög marad benn. Olcsóbb lesz-e a benzin emiatt? Jobb lesz nekem ettől? Nem.

TapOut 2011.04.04. 09:29:02

Akárhogy is nézzük, ennek a párbajnak az erkölcsi győztese Gigi, Éva ugyan visszament a villába, de milyen áron? Ilyen győzelmet senkinek nem kivánok.
Továbbá remélem, hogy Gigi családja a gatyát is leperli a csatornáról és a szennylapokról a lányuk ellen folytatott mocskos, lejárató hazugságkampány miatt.
Giginek sok erőt és kitartást kivánok a kinti élethez, nagyon erős és értékes ember! Hajrá!

Mérges 1234 2011.04.04. 09:29:20

Gyerekek nem igaz, hogy még mindeki ezen pörög.

1. Ki a franc küld SMS-t és minek????

2. Nem kurvára mindegy, melyik degenerált idióta nyer, remélhetőleg úgysem látjuk őket többet.

Ez csak egy kibaszott játék, ami szerencsére néha vicces.

Éva gyökér! Gigi képmútató ribanc.

Ne sírjatok már, nem kell szavazni, oszt jónapot.

De most komolyan bármelyikötök életére is hatással van, hogy melyik marad bent?????

Gondolkodjatok már.

Teljesen szétkurjátok a blogot az állandó sírással.

Nem szavaztok, nem rinyáltok, csak röhögtök a hülyéken......

Mérges 1234 2011.04.04. 09:29:54

@Nard:

Kurvára ezt mondom én is, de nem fogják, péedig már napok óta ugatom.

Mérges 1234 2011.04.04. 09:31:05

@TapOut:

Erős értékes?????

Mi van Te veled???

Apám nem a szenycsatornákból kellene példaképetz vadászni.

Ezek mind nuillák, tessék őket úgy kezelni.

vitek 2011.04.04. 09:31:16

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: köszi ezt a videót! Megnéztem a Jerzsis részt, nagyon szépen beszél Gigiről, és örülök hogy így áll hozzá a kinti (majdani) életükhöz. Látszik rajta hogy milyen sokat adott neki a lány, és nagyon sok dolgot megfogalmazott, kimondott most amit én is láttam rajtuk de nem voltam biztos benne hogy őbenne tudatosult (visszafogottság, egymásra figyelés a játék helyett, teher Gigin az hogy ő ennyire odavan érte).

Mérges 1234 2011.04.04. 09:32:42

@gpetersz:

Te is igen pontosan látod a helyzetet.

Azért szokott kiírva lenni az 51-49 es vagy az 50-50-es arány, mert tuti ez generálja a legtöbb szavazatott.

20-80-ra már senki nem küldene.

Persze továbbra sem értem, mi vesz rá értelmes embereket az SMS küldésre..... :D

pocokpocok 2011.04.04. 09:33:43

itt egy kis számítás

fogalmam sincs mennyien sms-eznek, de ha pl 4 nap alatt - legyen kerek szám - 45 000 ill 55 000 sms érkezik (45:55-ös álláshoz), akkor Évának az 11 250 sms per nap, azaz óránként kb 470 sms.

Ahhoz, hogy ez hirtelen megforduljon 51:49-re Évának 57 250 sms kell, azaz plusz 12 250 db. Mindez alig egy óra alatt! (vö. korábbi 470 db per ór...a, ez 26-szoros tempó. MINDENKI, aki egyet dobott, az gyorsan 26-ot kell, hogy küldjön kivétel nélkül).

Persze mindezt úgy, hogy a durván leegyszerűsített modellünkben Giginek kihúzták a vonalát, ő egy büdös szemet nem kap többet!!! Pedig valszeg ő is kapott, sőt valszeg neki is belegyorsítottak vasárnap estére. Tehát ennél még nagyobb szám lehet a megoldás.
(megj. lehet, hogy a tippjeimben szereplő sms darabszámok nem is felelnek meg a valóságnak, de mindegy is a nagyságrend, az arányok fontosak a növekményhez.)

Szóval nekem ez furi...

az alábbi oldalról:
http://www.facebook.com/#!/pages/Csalt-az-RTL-az-%C3%89va-Gigi-p%C3%A1rbajon/136916783047065

Kivétel 2011.04.04. 09:34:31

@Bandecuccoli: teljesen egyetértek veled... az rtl azt gondolja, hogy az Éva kell, hogy műsor legyen. Miből gondolja? Valószínűleg a visszajelzésekből. Itt kérdezném meg akkor a kedves visszajelző Éva fanokat, hogy ugyan árulják már el, mit tudnak és szeretnek nézni rajta????? Nem forr a vérük az idegtől, amikor lustasága, trehánysága az eget veri, amikor miatta büntetnek állandóan embereket, amikor elviselhetetlen szipirtyó hangon rikácsol??? Vagy mit? Komolyan érdekel, hogy ezt tényleg jó nézni??? Én konkrétan nem bírom, ilyenkor mindig át kell kapcsolnom másik csatornára.. nem tudom elképzelni, hogy más szereti ezt látni

Soror Formoza 2011.04.04. 09:34:48

@Ronda Bözse: Azért rólad is sokat elárul a neved.

vitek 2011.04.04. 09:35:14

@Doubledecker: "Ezek mind nuillák, tessék őket úgy kezelni"
Azért kedves tőled hogy így leszólsz nekünk földi halandóknak, hogy ugyan már hogyan kéne gondolkodni a világ dolgairól. Szerintem meg elég sajnálatos hogy te nullának tartod őket, képzeld, én embernek (még Évát és Alekoszt is egyébként, bár őket beteg embereknek).

Mérges 1234 2011.04.04. 09:35:58

@Ronda Bözse:

Amelett,hoyg igen jól látod a szereplőket, megfeledkezel egy tényről.

Az Éva ugyanolyan sutyó, mint az összs többi.

Kőbuta, bunkó primitív picsa.

Azonban tényleg önmagát adta, de esetében jobb lett volna ha nem teszi.

Éppen ebben rejlik a lényeg, a szarok közül, nem mindegy melyik nyer?????

A lényeg, hogy addig amíg tart a színjáték tudjunk egy kicsit röhögni rajtuk.....

pocokpocok 2011.04.04. 09:36:31

hogy tudnak ezek ilyen kupiban aludni?(éva-amikó)9 évig koleszos voltam, sosem engedtem meg magamnak egykora trehányságot.

Mérges 1234 2011.04.04. 09:38:24

@vitek:

Emberek, emreke, jó rendben.

De egyik sem olyan, akire bármi miatt is fel kellene nézni.

Miközben itt sirdogálnak sokan, hogy jaj most mi lesz...

Nem lesz semmi, ezek közül egy sem alkalmas példaképnek.

Emiatt, pedig mindegy, melyik bugris győz.

Éva és Alek valóban beteg. A többi szimplán átlagos. Mondjuk a Laci is mond olyanokat, hogy pörögne a fejemen a kalap ha volna....

pocokpocok 2011.04.04. 09:38:38

eltünt alek hónajlutyája:D

vitek 2011.04.04. 09:45:01

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: egyetértek. Nekem is kellemes meglepetés volt, hogy mindazok után ami ellen folyt, több szavazatot kapott. Ezek szerint mégse annyira hülyék a nézők. Aztán hogy utána ezt elcsalta az Rtl, azon nem lepődtem meg egyáltalán, ezt vártam tőlük, undorító banda.

Mérges 1234 2011.04.04. 09:48:39

@vitek:

Ha feltételezitek (szerintem jogosan), hogy az RTL csal a szavazatokkal, akkor miért gondoljátok, hogy , amit a műsor elején kiír, az nem csalás eredménye???

Olyan arányokat írnak ki, amely maximalizálja az SMS számot.

Nem tudom, mit nem leeht ezen megérteni.

Én letöltendővel büntetném, aki SMS-eseket küld ker TV-knek, de komolyan mi értleme??????

Én nézem ezt a műsort, sokszor egy rakás gané, de néha jót lehet rajta nevetni, helyén kell kezelni.

Ennyi.

vitek 2011.04.04. 09:49:15

@Doubledecker: részben igazad van, de azért azt lásd be hogy te hiába magyarázod hogy nem kéne példaképek legyenek, ettől még sok embernek azok lesznek. Azért baj az hogy Alekot és Évát futtatja az Rtl, mert ezzel sok emberbe belenevelik, hogy az ilyen beteges viselkedés követendő példa (pl csak őszinték legyünk, és akkor nem baj ha állat módjára viselkedünk)

Albino Vernyul 2011.04.04. 09:50:53

@pocokpocok: Azert a dolog kicsit megteveszto, Ok is takaritanak, illetve mosogatnak, meg foznek is bent, amit tudnak.. Eva valamivel tobbet tud fozni, Aniko valamivel jobban rendbe tartja az agyat, es a kornyezetet.. Ettol fuggetlenul Aniko sajat bevallasa szerint otthon elgge redetlen... Ezek nem jonnek le az osszefoglalokbol, az eloben lehet elkapni ezt-azt..

vitek 2011.04.04. 09:51:06

Na az őszintét idézőjelbe kellett volna tennem, mert Éva nem az, csak annak mondja magát.

Mérges 1234 2011.04.04. 09:55:59

@vitek:

Az ember, nevelje a kölkét arra, hogy ne nézze ezt a szart, vagy ha igen, mondja el, hoyg így nem szabad viselkedni.

Aki meg nem képes ezt belátni, sőt még SMS-eket is bombázz, nos az megérdemli, persze nekünk is szar lesz, mikor ez a generáció felnő.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 09:57:55

Azért azt megnézném, hogyha most adnák be a "minden gyerek lakjon jól" kampányhetet, összejönne-e 100+ millió Forint az SMS-ekből...

_most_ 2011.04.04. 09:59:53

@pocokpocok: Pedig pont azt akartam írni, hogy akik itt nyafognak a rendetlenség, kosz miatt, azok biztos nem voltak koleszosok :)

Hódos Hajnalka 2011.04.04. 10:02:27

@Doubledecker: Szeretnélek megkérni, hogy a véleményed könnyebben emészthető formában add elő a továbbiakban.
Gondolok itt elsősorban a tegnap esti általános idiótázásodra, amit én ugyan nem vettem magamra és betudtam a felfokozott hangulatnak, de lehet, hogy más kommentelőknek nem fűl a foga ehhez a stílushoz.
Köszi.

vitek 2011.04.04. 10:04:08

@Doubledecker: kicsit naiv ez az "arra nevelje a kölykét" dolog. Nem tudod függetleníteni magad a társadalomtól, hogy mit hall a gyerek az iskolában, hogy miről írnak a lapok, hogy mit mutatnak a tévében. És ha te valahogy tegyük fel mégis sikerrel jársz, és a te gyereked nem veszi be ezt az egészet, akkor sem úsztad meg, mert ha felnő, másokkal kell együtt dolgoznia, másoktól fog függeni a munkája, és majd meglátod milyen jó érzés lesz mikor ezek a mások keresztbetesznek neki, és nem végzik el rendesen a dolgukat, hanem azt mondják hogy "ők ilyenek, így kell elfogadni, magamat adom".

Mérges 1234 2011.04.04. 10:06:23

@Hódos Hajnalka:

Tartok attól, hogy csak így leeht felnyítni a szemüket.

De vettem, majd igyekszem finomabban fogalmazni.

Bár továbbra is fenntartom, hogy aki SMS küld, komoly kihívásokkal küzd.

A blog továbbra is jó.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:10:43

@vitek:

Jó rendben ezzel is egyetértek.

CSak azt is látni kellene, hogy ha nem az Éva megy vissza, hanem a Gigi, semmivel nem vagyunk előrébb.

Mert ő meg a nagy erkölcsös takarító gép szerepében, azt sugalja a csajoknak, hogy a testünkből milyen jól meglehet élni. (tudom, nem kurválkodott, de már a szoft pornó, és az egyéb erotikus munkák, is elitélendőek számomra, illetve ha nem is elitélendőek, semmiképpen nem követendő példák.)

Egyik kutya másik eb, de ezt itt egyeseknek nehezére esik belátni.

Ja még egy apró adalék, aki olvasta a korábbi kommentjeimet, az tudhatja, hogy talán a legnagyobb ÉVa gyülölök közé tartozom......

Szóval a dolog nem egysezrű.

Bandecuccoli 2011.04.04. 10:14:01

@Doubledecker: Szerintem itt mindannyian gondolkodó, cselekvőképes, felnőtt emberek vagyunk. El tudjuk dönteni, hogy megér- e 300 akárhány forintot szavazatra költeni, vagy sem. El tudjuk dönteni, hogy véleményünk szerint a helyes irány szerint neveljük-e a gyerekünket vagy sem. El tudjuk dönteni, hogy egy valóságshowban melyik karakter szimpatikus számunkra és melyik nem.. Szóval egy csomó dologban önállóan döntünk, nem hiszem, hogy hangyáknak kellene tekinteni minket, és el kellene magyarázni több dolgot.

De amiket írtál, én sem vettem magamra, csak már zavar, hogy egyfolytában mantrázod ezt az "aki smsezik, az komplett retardált idióta" dumát. Hát nem mindegy Neked? A Világot úgysem tudod megváltoztatni. :o))

Albino Vernyul 2011.04.04. 10:15:38

Eva-Alek, a beszavazon is megfordult az eredmenyem.. Aniko fejtegeti Aleknak, a napraforgozas ra gyakorot hatasat.. Aztan Alek "sakkozik", vegul Oli mit uzent, es ma mit foznek (Eva/Aniko)..:
www.youtube.com/watch?v=j6es-y-9HIg
Amit mar bemasoltam.. Alek/Eva elvezkedik, aztan mind atbeszelik a parbajt (kicsi Jerzy, Aniko, Laci velemenye bovebben), vegul Jerzy Gigirol..
www.youtube.com/watch?v=mkeCEO4zD8I
A mai feladatrol elcsipett megjegyzesek, es Alek fejeben tulterhelodtek a bitek, illetve a hangmernok szegyene, a hallhatatlan beszelgets..
www.youtube.com/watch?v=tzKZp1TxYsI

Mérges 1234 2011.04.04. 10:17:25

@Bandecuccoli:

Igazad van.

De mégis kiváncsi vagyok, miért küld valaki SMS-t???

De most komolyan, miven él nélkül kérdezem.

SMS küldés nélkül is lehet élvezni a műsort, már amikor, de mostanában voltak jó részek.

Aki normális annak, nincs is maagára vennie, a kritika a hülyéknek szól.

amit még megtehetsz 2011.04.04. 10:17:50

Az látszik, hogy az Ertéel milyen szerepeket akar ráhúzni a VV szereplőkre:
pl.
Alek - jópofákat benyögő, flúgos, de szerethető szexkiborg (ld. Benkő)
Éva- hisztérika, alkesz, de a fő fő őszinte, aki mmkk magát adja
Jerzsy- buta, egyszerű, szépfiú" aki egy mondatot se tud elmondani
Anikó- kis érzékeny csinoska, napraforgó
Gigi- a takarítómániás, az álszent, aki a "testéből él"
Laci-a maci, aki semmit nem csinál
Béci- lassú beszédű, macsó, szintén nem csinál semmit
Szerintem ezek töredéke igaz a szereplőkre, csak ezeket a sztereotípiákat erősítik az összefoglalók. Azt véletlenül sem vágják be ha pölö Jerzsy normális mondatokban beszélget másokkal,és még sorolhatnám. Még a végén kiderülne, hogy sokkal összetettebb személyiségek, mint a hogy bemutatják.
Szóval ügyes az ertéel abban hogyan kell vitát, érzelmeket generálni. Nem?

vitek 2011.04.04. 10:18:28

@Doubledecker: szerintem az a viselkedésminta amit Gigitől lehetett tanulni, sokkal de sokkal kevésbé hat károsan, mit az amit Évától. A másokra való odafigyelés, a szorgalom, kitartás, önfegyelem - nem lenne baj ha ebből tanulnának néhányan. Persze értem én a másik szempontot amit mondasz, csak azért nem szeretem hogy itt felhozzuk, mert amit a bulvárlapok sulykoltak azért a bulvárlapok felelősek, nem Gigi, még akkor sem ha az ő cselekedetein alapultak a lapok ferdítései.

Amúgy én nem bánom hogy kiesett, szerintem jobb hogy ő kint van, csak azt sajnálom hogy Éva visszakerült, ez nagyon rossz üzenet.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 10:19:29

@Doubledecker: Pont az sms-t nem küldők lettek átvágva tegnap este. Mintha egy bundameccset néztünk volna. Kb. mintha a nagyhatalmú sejk elkezdett volna mutogatni a nézőtérről játékvezetőnek, hogy kinek most fújni.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:24:38

@Gee Halen:

Hát ha nem küldtél SMS-t miért is lettél átvágva???

Én utálom az Évát, ha kinmarad, örülök, visszamenet örülök szintén, mert bámulhatom az ocsmány pofáját, ahogy égeti magát.

Hol itt az átvágás??

Nem szabad ilyen komolyan venni, csak játék.

@vitek:

Gigi ocsmány módon képmútató volt, és az erotikus munkát én nem tudom neki megbocsátani, illetve dehogynem, ha rögötn felválalja, és nem papol erkölcsről.

Ott volt a Szandál, elsőre mocskos ribancnak tűnt, és a végén kihozta semlegesre, mivel ő felválalat magát.

Én továbbra is azt mondom, nem volt itt jó választás, higyétek el a Gigi sem jó példakép.

Illetve, ahogyan vieslkedet a vilában, az akár lehetne is, de amilyen valójában az nagyon nem.

És én egy másik dologt sem tudok neki megbocsátani, emlékezzünk arra, mikor behívta a bátyát rendet tenni....

Aki pedig erőszakkal fenyegetőzött.

Egyik kutya másik eb.

_most_ 2011.04.04. 10:25:52

@vitek: Szobrot nem kéne emelni Giginek?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 10:28:17

@Doubledecker: Miért, ha te focit nézel, akkor nem vagy átvágva amikor nyilvánvalóan meg van bundázva a meccs?

Bandecuccoli 2011.04.04. 10:28:58

@Doubledecker: Talán mert naivan elhiszi, hogy beleszólhat a műsorba, hiszen ezt nyomják neki minden alkalommal (Vigyázz! Te döntesz!, stb.). Tegnap majdnem sikerült elhitetni velük, hogy ez működik, és én legalábbis úgy láttam, hogy nem az SMS-eken veszett el a dolog, hanem Balázson, aki éppen az utolsó pillanatban kapta elő a 300EUR- kártyát, Lilun, aki a legnagyobb üvöltés közben közölte, hogy most hallgassuk meg Évát, kettejükön, amikor nem figyelmeztették a Gigi- rajongókat, hogy még semmi sincs lejátszva (ahogyan Buci ezt bármikor megtette volna, mert ő legalább próbál adni a pártatlanság látszatára). Szóval most én nem az SMS- ezőket látom hülyének, hanem azokat, akik bedőltek a manipulatív kampánynak. De azokat nagyon hülyének nézem.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:31:13

@vitek:

Gigi csinos, ehhez nem fér kétéség. (Mondjuk nekem kissé lófejű, de állítólag nekem is az van.... :D)

Talán kedve és szerethető is.

DE vajon akarna e valaki olyan feleséget, aki szopnék.hu feliratú polóban rohangál.

Jó, jó talán ez is megbocsátható, de azért mindeképpen elgondolkodtató.

A Dzzzzzssssssssssssssssörzivel (Vagy, hogy a toszba kell mondani) folytatott viszonya sem piskota.

Nincs nekem vele bajom, de tiszta szerelmről érzelmekről beszélni, azért erős túlzás, legalábbis az alapján, amit én láttam.

Pl. mielőtt csatába indult, Bélucit ölelgette, a Dzzzzsööörzihez oda sem ment.

Szerelem???

Mérges 1234 2011.04.04. 10:34:33

@Gee Halen:

Nem szerete a focit.

De ez csak egy lökött játék, nekem a szórakozás a lényeg, nem számít ki nyer.

És nem gondolom, hogy innen kellene példaképet válogatni.

vitek 2011.04.04. 10:35:31

@Doubledecker: én nem tartom képmutatónak. Nem papolt, hanem normális emberi módon viselkedett. A viselt dolgait nem titkolta, beszélt róluk odabent, kint sem rejtegette (a családja maga mondta hogy modelkedett és erotikus kisfilmekben dolgozott). Az Rtl vágta úgy össze az öfiket hogy ez nem derült ki idekintre, hogy beszélt ezekről, és a bulvárlapok facsarták ki amit csinált. Engem egyébként az sem érdekelne, ha durvább dolgokat csinált volna, nem ítélném el érte, mint ahgoy Szandikát sem ítélem el, csak azért fontos ezt tisztázni mert álszentnek állítják be, pedig nem az.

Szerintem az álszent, aki úgy gondolja hogy aki fürdőruhában vonaglik, az már nem ember, nem lehetnek érzelmei, nem lehet szerelmes, nem lehet empatikus, nem takaríthat.

A bátyját nem hívta be, azt is az Rtl vágta össze manipulatív módon. Ő csak átment, mert nem bírt már Éva mellett maradni, és nyilván elmondta hogy miért van feldúlva. Ahhoz képest hogy itt osztod az észt, hogy milyen naívak vagyunk hogy elhisszük amit az Rtl mutat, most te vagy az aki beveszi amit a csatorna bead neki.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 10:35:42

@Doubledecker: "És nem gondolom, hogy innen kellene példaképet válogatni." - ezt szerintem soha senki nem állította itt.

Lijiang 2011.04.04. 10:36:53

nyilván nem véletlen, hogy most megmutatták a szavazat-állást, akár sms-bevétel növelése okán, de akár azért, mert napok óta megint vért izzadtak nézhető öfik összerakásán. az egy órás öfinek az alapja 15-20 perc az egy napi termésből, elég sovány.

vitek 2011.04.04. 10:36:55

@lami83: nem, nem kéne, mint ahogy a szavaimat kiforgatni sem.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:37:24

@Bandecuccoli:

" Szóval most én nem az SMS- ezőket látom hülyének, hanem azokat, akik bedőltek a manipulatív kampánynak. De azokat nagyon hülyének nézem."

Aki komolyan veszi ezt, az mind hülye.

Az egyik kollégámmal szoktunk vv-ről beszélgetni ebéd közben, ő is mindig túlzásba visszi, rommá elemezgeti a személyiségeket, ki milyen arc.

Mindig mondom neki, hoyg nem kell ezt túl misztifikálni, manipulatív idiótizmus az egész......

AZ egész napi billentyűcséplésből csak annyit akartam kihozni, hogy ha nem veszeitek komolyan, akkor még élvezni is lehet a dologot.

Viszont ha túlkomolykodjátok, oda az élvezet.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:41:50

@vitek:

Értem a Gigikét rossz fényben tűntették fel, az ÉVát meg fényezték.......

:D

Lehet, hogy a Gigi kevésbé káros, de ettől még nem üti meg azt a nívót, aki miatt érdemes lenne könnyeket hullatni.

Nem forgatnám ki aszavaid, de olvasd el, amit írsz, kicsit tényleg rácsavarodtál a Gigire, nem akkora frankósság ő, mint gondolod.

@Gee Halen:

Sokan állítják pedig, hogy azért rossz az Éva, mert rossz példát mutat, akkor most, hogy?????

Példaképek leszenk ezek a senkik vagy sem?????

vitek 2011.04.04. 10:45:23

@Doubledecker:
"Lehet, hogy a Gigi kevésbé káros, de ettől még nem üti meg azt a nívót, aki miatt érdemes lenne könnyeket hullatni."

Ebben egyetértünk.

foxglove (törölt) 2011.04.04. 10:46:29

@Doubledecker: egy igazi trashrealityt pl. senki sem vesz komolyan, azon lehet felhőtlenül röhögni, szórakozni. Viszont a VV nem trashrealityként van eladva, és ez itt a probléma. Az egyik pillanatban könyökig turkálnak a sz*rban, a másikban jótékonykodnak, romantikus hőst faragnak Alekoszból, Évából a nép hőse lesz, stb, egyszóval idealizálják őket. Ez nem trash, pedig valóban úgy kellene kezelni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 10:47:29

@Doubledecker: És azt mondta valaki, hogy ki a jó példa a gyerekeknek? Szerintem senki, felesleges így kisarkítani a dolgokat.

Az, hogy valaki elmondja, hogy szerinte valaki "jobb" mint a másik, az ebben a műsorban egy teljesen relatív mérce.

Igen, Gigit lényegesen többre tartom mint Évát mert egyszerűen "jobb" embernek tartom, de ha lenne gyerekem, nem mutogatnám, hogy róla vegyen példát. Van helyette milliónyi másik, aki "jobb" ember nála, és el is értek dolgokat az életben.

Nem kell itt agyonkombinálni a dolgokat.

Ja, és továbbra se nézd a műsort! :)

Bandecuccoli 2011.04.04. 10:48:56

@Doubledecker: Maximálisan igazad van, de az igazságérzetem az fenemód fejlett... Már ifjabb koromban is sok problémám adódott ebből. :o))

Persze, nem kellene ennyire komolyan venni, de hát, hajlamosak vagyunk (vagy legalábbis én) nem olyan objektíven látni a dolgokat, mint Te.

De igazad van, megpróbálom így szemlélni Hajni írásait a későbbiekben, mert azt továbbra is tartom, hogy nem leszek olyan lelkes VV-néző, mint eddig. Ez nekem nagyon megfeküdte a gyomrom.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:49:19

Tegyük tisztába a dologokat:

Mi a jobb?

Ha a fiatalok azt látják, hogy egy gyárkéményt meghazudtoló füstöléssel,
kocsison túltevő italozással a hozzátartozó káromkodással,
mocskolódással lehet előre haladni az életben, illetve ideggyengeséggel, vagy

erotikus munkával könnyen pénzt keresni?????

Az igazság az, hogy nincs jó választás!

Én csupán erre szeretném felhívni a figyelmet, hogy egy idegbetegnél
nem sokkal jobb egy „modell”.

Évát meg ne féltsétek, nyerni nem fog, végül összezuhan, nem lesz belőle senki, mert nem alkalmas semmire.

Szóval még mindig nem értem, mire ez a paláver.

Lijiang 2011.04.04. 10:50:27

@foxglove: senkiből nem faragnak hőst, főleg nem romantikusat. szerintem mindegyiket a helyén kezelik, az rtl képmutatás nélkül a szórakoztató faktort tartja szem előtt. attól, hogy valakit szórakoztatóbbnak tartanak, még nem csinálnak belőle hőst. sőt...

Mérges 1234 2011.04.04. 10:55:42

@Bandecuccoli:

Igen, de nem ez volt az első és utolsó szemétség ebben a műsorban.

Én mindig is trashrealityt-ként kezeltem, így élvezhető.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:56:59

@Lijiang:

Hó, hó, te meg fent vagy az RTL-es fizetés listán ugye??????

:D

Na jó ma már több emberrel nem akasztok bajszot.

Nézzétek, de nem szabad komolyan venni, ez lenne a lényeg.

Miss Snooks 2011.04.04. 10:57:30

@Doktor Kotász: az Asperger szindrómára gondolsz, nem vagyok ugyan pszichológus, de szerintem Alek nem az.

www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/4082/asperger-szindroma

És nem is geek pont ezt magyarázom én is, csak az RTL próbálja meg annak beállítani, egy különc, fura, csak a maga belső világában élő, társaságban csetlő botló, de alapvetően ártalmatlan, kedves pasinak. Hát Alekre ez pont nem illik.

Mérges 1234 2011.04.04. 10:58:34

@Bandecuccoli:

Többen rámutattak fenntebb, hogy én sem vagyok objektív.

Lehet így is van.

Csak nem szabad belefolyni. Nekünk ez csak puszta szórakozás, és mindegy ki nyer.

Az Évát pedig továbbra is utáljuk, illetve magát a jelneséget, őt magát meg kezeltetni kellene.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:02:55

@Miss Snooks:

Hát magam sem tudom eldönteni, hogy Alek múlatságos vagy rémisztő.

Mostanában sokszor inkább az utóbbi, távolról figyelni szorakoztató, viszont amint kimútatja a foga fehéréjét, félelmetessé válik.

Mindezzel együtt még mindig igen szorakoztató.

Lijiang 2011.04.04. 11:06:40

@Doubledecker: szerinted mindenki kezelje a helyén a műsort, és csak szórakozzon rajta, de ha valaki azt írja, hogy a tv csak szórakoztatni akar, az csúnya rtl bérenc. vitathatatlan, a kákán is csomókeresés is lehet szórakoztató.

Zelefánt 2011.04.04. 11:07:01

Azt nem értem, mi a halál faszáért kellett csalni, hiszen mindenképpen Éva ment volna vissza, hiszen ő a szórakoztatóbb(?) egyéniség.
(Gigi, igaz, rokonszenvesebb, de itt pont nem az a lényeg, hanem az, hogy majd a végjátékban a krokodilok hogyan fognak egymásnak esni.)
Az is megvan, hogy minden CENZÚRÁZVA-nak három ciripfonja van, és nyomatta az sms-eket, de arra már nem jöttem rá, hogy miért is? Hiszen zászlóshajójuk, Béla ott maradt, s esélyes a főnyereményre, Gigi pedig nem volt odavaló, és ezt én nem basztatásból írom.
(Ha Bélának van esze, Boglyát a következő lehetséges alkalomkor kiviszi, és kint is hagyja a rákba.)
(Alek közben persze füstkarikákat fúj majd, és -- mint afféle érinthetetlen -- továbbra is benn marad.)
(J-I, meg L-I nem ellenfél egyiküknek sem, őket a spájzban tartogatják, ez végső soron logikus.)
Vagy ha már csaltak is, nem lehetett volna ezt profibb módon művelni?...

Miss Snooks 2011.04.04. 11:09:13

@Doubledecker: vérfagyasztóan mulatságos :)

Világos, hogy ő csinálja bent a sót, a többiek mind túl hétköznapiak, látszólagos színes múltjuk ellenére is. Az Alek jelenségben szerintem az a fajta személyi kultusz rémisztő amit az RTL klub kreált köré.

_most_ 2011.04.04. 11:09:46

@Doubledecker: Kösz, hogy tisztába teszed a dolgokat. Szóval hülye, aki szavaz, hülye aki szurkol valakinek, hülye az összes szereplő. Kihagytam volna valakit?

Mérges 1234 2011.04.04. 11:10:10

@Lijiang:

Ja ja, elégé szét vagyok csúszva.

Bocs igazad van. Csak arra akartam rávilágítani, hogy habár nyilvánvaló, hogy az RTL nem maga az ördög, azért nem is szent.

Na velem van a baj, kezdem már belátni.

Ha az elmebaj tovább fokozódik (tűnet, dicsérem az évát) üssetek agyon.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:12:53

@lami83:

Én is hülye vagyok. :D

Amúgy kb. tényleg ennyi.

De mkost komolyan:

Aki szavaz hülye. Kétségtelen. Mert minek is?????

Bentiek népek. Hát egyik sem százas, némelyik kevésbé veszélytelen.

Aki komolyanveszi, és drukol valamelyiknek. Hű, hát miért is, nincs gyerekek kutyája, macskája. Nem tök mindegy, melyik nyer, vagy nem?

És én, végképp hülye vagyok, hogy nyilvánvaló tényeket szajkozók, viszont én nem félek beismerni.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:15:27

@Miss Snooks:

"Az Alek jelenségben szerintem az a fajta személyi kultusz rémisztő amit az RTL klub kreált köré."

Nos igen.

Önmagában, csak félelmetes, de általában így van ez mindennel, a kis piktor is megmaradt volna idiótának, ha valami csoda folytán a történelem nem emeli fel a 20-ik század legvéreskezőbb söpredéke közzé.

Tyúk tojás reláció itt is fennáll azonban.

Szóval lehet, azért emelik, mert ez kell a népnek.

Viszont mivel nincs alternatíva nem tudhatjuk, hogy tényleg ez kell e nekik....

Trevlovics 2011.04.04. 11:15:44

szerintem nem az éva vagy gigi a kérdés itt. a szereplők megszemélyesítése nélkül is nyilvánvaló az egész, az rtl alkalmazott szarkeverő, tisztességtelen módszert. lehet, hoy eddig is alkalmazott, csak nem ilyen otromba és amatőr módon, illetve objektíven tettenérhető formában.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 11:16:15

@TapOut:
Gigi családja nem fog senkit perelni, örülni fog, hogy nem licitálja öket a rendőrség. Gigi 17-éves erotika kiállításos szereplése miatt. Gondolom ezt az RTL elintézi nekik. Szandika a Belevalóban keményen elmondta hogy van Gigiröl olyan felvétel is ahol egy ló val foglalatoskodik.
Ami nem éppen piár munka. Engem nem érdekelnek az ilyen erotikus munkák, nem is szólom meg egy pillanatra sem. Mert mindenki maga tudja, hogy ebben az igen kemény világban hogyan él, és miből. De egyértelmű, hogy Gigi simán le szopós oszta, Béci szerelmét is mikor bent volt a villában utoljára. Hát ez a ló projekt is kemény azért, egy ilyen áldott jó kislányhoz.Aki valóban sunyi volt.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:16:42

@Miss Snooks:

"Az Alek jelenségben szerintem az a fajta személyi kultusz rémisztő amit az RTL klub kreált köré."

Nos igen.

Önmagában, csak félelmetes, de általában így van ez mindennel, a kis piktor is megmaradt volna idiótának, ha valami csoda folytán a történelem nem emeli fel a 20-ik század legvéreskezőbb söpredéke közzé.

Tyúk tojás reláció itt is fennáll azonban.

Szóval lehet, azért emelik, mert ez kell a népnek.

Viszont mivel nincs alternatíva nem tudhatjuk, hogy tényleg ez kell e nekik....

barbiebaby 2011.04.04. 11:18:36

Hűha :) Látom egyes emberkék vérkomolyan veszik ezt a játékot.Talán még aludni sem tudtak Gigi kiesése miatt :D

Zelefánt 2011.04.04. 11:20:35

@Ari11:
Hát amit a Guminő mond, azt néhányszor azért el kellene osztani, azt hiszem.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:20:45

" Hát ez a ló projekt is kemény azért"

Honnan tudod, hogy a ló projekt kemény, próbáltad????

Azért szerintem ez meg igen durva rágalmazás.

És én veled ellentétben, igenis elitélem az erotikus munkát, mert kétségtelenül kemény a világ, de a tiszteséges kemény munkával elért jöveldelem valahogy mégiscak jobb.

Az erotikus munka, a könnyebb út keresése, ilyen a lopás, csalás rablás is.

Lijiang 2011.04.04. 11:23:30

a lóprojekt photoshop, mondjuk emiatt lehet perelni, de úgysem találják meg, aki összerakta.

Miss Snooks 2011.04.04. 11:24:33

@Doubledecker: Abszolút van ennek veszélye, bár a cenzúrának semmilyen formában nem vagyok a híve és igen, ez egy trashreality, nem pedig népművelő félóra, de nem szabadulok attól a gondolattól,hogy a nézők nagy része nem feltétlenül látja ezt át.
Nem tudom mi a megoldás,nyilvánvalóan naívság egy kereskedelmi csatornától önszabályozást várni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 11:25:35

@Doubledecker: Azért az erotikus munka meg a lopás, csalás, rablás nem egy kategória, hiszen az erotikus munkából nem károsítasz meg senkit közvetlenül.

Gigi szereplésénél a VV-ben sokkal súlyosabb Stohl Andrásé, aki még akkor is műsort vezet, miután jogerősen 28 hónapi börtönre ítélték első fokon, és az RTL még mentegeti is ahol tudja.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:27:40

@Miss Snooks:

"hogy a nézők nagy része nem feltétlenül látja ezt át."

Ez még hagyján, de még kommentelnek is ide és háborognak, hogy nem úgy alakulnak a dologk, ahogy kellene.

Ennek az egész műsornak nem lehetet jó kimenetele.

Egy dologra jó, negatív példáknak. Pl. szerintem az Éva viselkedésésből sokank sokat tanulhatnak.

Mondjuk az Alekot nem tudom hovatenni, ő orvosi eset, lehet miatta valami komoly támogatást is felnyal az RTL valami esélyegyenlősségi alapból.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:28:18

@Miss Snooks:

"hogy a nézők nagy része nem feltétlenül látja ezt át."

Ez még hagyján, de még kommentelnek is ide és háborognak, hogy nem úgy alakulnak a dologk, ahogy kellene.

Ennek az egész műsornak nem lehetet jó kimenetele.

Egy dologra jó, negatív példáknak. Pl. szerintem az Éva viselkedésésből sokank sokat tanulhatnak.

Mondjuk az Alekot nem tudom hovatenni, ő orvosi eset, lehet miatta valami komoly támogatást is felnyal az RTL valami esélyegyenlősségi alapból.

Albino Vernyul 2011.04.04. 11:28:49

Az online-t nezve, sokal osszetettebb emberek a lakok, mint amit az osszefoglakokban leadnak, sokszor direkt egyes elemeket kiemelve, torteneseket athangolva.. Az a baj az egesszel, hogy magaban is tudna erdekes lenni a dolog, semmi szukseg a mostani stilusu "szerkesztesre".. Normalias mukodesuk kozben is generalnak eleg sok poenos, vagy feszultseggel teli cselekmenyt a benti emberek.. Ezt csak meg kell vezetni feladatokkal, programokal, es maris eladhato lenne a maga pore valosagaban a jatek.. Ezzel a maniakus "tortenet" alakitasi kenyszerrel, a sok manipulacioval, csak agyoncsapjak az egeszet..

Mérges 1234 2011.04.04. 11:29:48

@Gee Halen:

Bucis dologgal egyet értek. Tényleg meghúzhatná magát.

Valószínű azért van képernyőn, mert kell a nézőknek (tyúk tojás).

Az itélete még nem jogerős, különben már csíkos ruhában vezetné a műsort, rácsos studióból....

Mérges 1234 2011.04.04. 11:32:21

@Gee Halen:

Nem okoz kárt, de az üzenete nem jó. És itt most ez volt a nyekergés tárgya. Az éva mit üzen????

A gigi mit üzen????

Én is üzennék mindekettőnek, csak nem tudom itt lerajzolni.

Ezzel az egészel kapcsoaltban csak a toális kivülállás, ami felmentést ad.

Ezért semszabad egyik vagy másik mellett letenni a voksot.

Zelefánt 2011.04.04. 11:33:07

@Gee Halen:
Stohl Bukta egy fasz, de az ügye még folyamatban van, évekig is eltarthat a fellebbezésekkel, de betonkockába addig mégsem zárhatjuk.
(Én speciel nem bírom a fejét, de joga van ahhoz, hogy életben maradjon és dolgozhasson mindaddig, amíg a végső ítéletet rá nem mérik.)
(Az azonban igaz, hogy a retekklub elegánsabban járt volna el, ha a háttérbe vonja, s nem próbálja fényezni azt, amit nem lehet.)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 11:36:33

@Doubledecker: Egyik sem közvetít jó üzenetet, de Bucié még annyit sem.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 11:38:37

@Doubledecker:
Meg lep amit írsz Alekoszról. Ő az aki az elejétől, higgadt nem bánt senkit, nem üvöltözött egyszer sem.Mindenkivel jól kijött.Szórakoztató. Míg a többiek, messze nem ennyire kiegyensúlyozottak.
Egy átlag ember, kis defekttel. Szerintem mid annyiunknak vannak defektjei, csak otthon a gép előtt, és nem merjük be vinni a tv-be egy sovba. Ő be vállalta, és talán ezért sikeres. Nem értem mért volna idióta. Kemény vagy te egy kicsit.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:40:04

@Gee Halen:

Nem is tudom, hogy a Buci, hogyan tudná ezt jóvátenni?

6 hónap közmunka, egy kórházban gyermekotthonban.

Illetve egy detoxikálóban.

A balesetin.

A franc tudja, de hitelesen megtörne, ha belátná, hogy elbaszta.

Mit ne mondjka, 21 éves voltam, amikor elvették a jogosítványomat egy pár kilómétteres autós üldözést követően.

1 hét sem kellett hozzá, hogy belássam hálát adhatok az Istennek, hogy nem történt baj, nem öltem meg senkit.

Kurvára meghúztam magam, és más ember lettem, nos a Bucinál ebből semmi nem látszik.

Mérges 1234 2011.04.04. 11:42:26

@Ari11:

Azt írtam idióta????

Az Alekosz tényleg nem bánt embereket, de ettől függetlenül tényleg félelmetes.

A kiegyensúlyozottsága, szerintem a betegségéből ered.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 11:49:11

@Doubledecker: A tegnapi öfiben elég borzadály volt látni, ahogy tajrészegen elkezdett Évához bújni, és mondta:

"Szeretnék tőled egy búcsú... ölelést"

Az utolsó pillanatban mégis bevillant a józanabbik esze :D

Zelefánt 2011.04.04. 11:51:43

@Gee Halen:
Potyázott egy kicsit, na.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 11:52:54

@Zelefánt: Azért gömbölyűre itta magát, hogy a maradék gátlása is elvesszen, de mégsem sikerült. :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 11:53:27

@Doubledecker: Jézusom, hány nála betegebb embert ismerek én. Komoly posztokon,mások életéről döntők közt.
Nem védem, de egy szelíd,enyhe kényszer beteg, kedve figura. Nem több.
Vele sem élnék, de Laci sunyisága, az egyenesen csúnya jellem hiba. Éva életveszélyes,önsors rontó. Én ismerek cégvezető hölgyet, már idősebb, dettó Éva.Még a neve is Évike. De van ilyen.

Zelefánt 2011.04.04. 12:00:47

@Doubledecker:
Bukta szar ember, ezt már régóta tudjuk. (Szánombánom, de aztán minden megy tovább.)
Most is abban reménykedik, hogy valami "csoda" folytán kikeveredik a szarból. (Érdekes, hogy ugyanaz a fazon az ügyvédje, aki a fasszopó császárelőddel megúszatta a letöltendőt, pedig ott még halálos áldozat is volt.)
Szerintem üljön, akkor talán lesz ideje elgondolkodni, de mindaddig dolgozhasson, amíg nincs jogerős ítélet.
(Persze, ne feltétlenül a képernyőn.)

Zelefánt 2011.04.04. 12:08:48

@Gee Halen:
Nekem az (nem) tetszett, amikor Anikó lábait próbálta nagy buzgalommal párhuzamosakká tenni...(ha már V-alakot nem tudott előidézni nála...)
(És tényleg, mi volt közte és Bibendum Szandra között?...)
Alek a rejtelmes.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 12:13:17

@Zelefánt:
Teljesen igazad van, pedig szeretem bucit.
De töltse le amit kap, és játszón színházba amennyit akar. Képernyőre nem engedném, mert teljesen etikátlan, igen is az áldozatok nem tudják onnan folytatni az életüket, mint baleset előtt. Buci viszont igen, némi kellemetlenséggel, hogy bíróságra jár.
A médiából azonnal eltiltanám,nem hogy még a kollégák mellette zajló, kampányát
adásba teszik. Köz szereplőnek igen is viszonylag példásan kell élnie.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 12:15:30

@Ari11: Na várjunk. Milyen jogon játszhasson szerinted színházban és ne szerepelhessen képernyőn?

Ezt most nem egészen értem, hogy az egyik miért igen, a másik miért nem.

mama ottmarad 2011.04.04. 12:16:20

@Doubledecker: Alekosz tényleg nem bánt embereket, te így látod?
Mikor megjelent Ildi, érdekes volt az arckifejezése, és rögtön tett is valami negatív megjegyzést, mert mint tudjuk, régebbről ismerte őt.
Miután Éva és Oli rettentően felháborodott az új vetélytárs berakásán, Alek felkapta a fonalat, és szisztematikusan ragasztotta rá a degradáló jelzőket. (Most ne térjünk ki arra, hogy Tordas milyen, ebből a szempontból ez mellékes is.)
Alekosz, az előéletéből fakadóan pontosan tudja, menniyre vacak perifériára szorulni, ennek ellenére hobbiszinten nyomta Ildinek és Ildiről a degradálást.
Tényleg nem bánt senkit?
Mint ahogy Anikót napraforgózza, aki sajnos elárulta, hogy ez gyenge pont, hát annál inkább nyomatja. A külvilágban pedig rögzül majd, tudat alatt beépül, hogy ennél valami nem stimmel, volt valami baj vele, ki emlékszik, mi is, de volt.
De Alekosz nem bánt senkit?
Azért ezt ne gondoljuk róla.

Jelentem, a párbaj eredményétől függetlenül jól aludtam, a játék mehet tovább, remélem, lesz valami változás. Hajrá hogyvolt, csapassátok. :D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 12:28:42

@Gee Halen: Azért mert a színházban, mindenki maga dönti el, hogy meg néz-e egy olyan darabot, amiben Stohl András játssza a főszerepet. De a képernyőn milliók látják kéretlenül.

Zelefánt 2011.04.04. 12:29:16

@Gee Halen:
Volt valami gyökér rendőrös sorozat, ahonnan egyből kibaszták, ami marhaság volt, mert ő vitte a hátán a produkciót.
(Én egy negyed részt sem bírtam végignézni ugyan, de ezek szerint nem én voltam a célközönség.)
A színész játsszon, hiszen ez a szakmája/hivatása, s aki kíváncsi a művészetére, hát menjen és nézze.
DE: ne vállaljon képernyős melót, ha közben köztörvényes balhé miatt kergetik, baszki.

Vince Larkin 2011.04.04. 12:29:47

@Gee Halen: csak a történeti hűség kedvéért, Buci ítélete még nem jogerős, hisz megfellebbezték. De tény, hogy az első fok 28 hónap letöltendőre ítélte. Még ha nem is kell most bevonulnia, nem biztos, hogy szerencsés a képernyőn pózolnia, ahogy azt előttem többen is írták.
Giginek érdemben sok hozzászólnivalója nem volt a tegnapi párbajon, ez is tény, lemetn Kócbabab szintjére és ő húzta a rövidebbet. A zertéel meg szépen belenyúlt a dolgokba azzal, hogy megmutatta a 45-55 aránynál a képeket

Vince Larkin 2011.04.04. 12:31:25

@Zelefánt: off a Tűzvonalban magyar viszonylatban az egyik legnézhetőbb, legjobb sorozat volt, szép kis hv-rajongóbrigáddal.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.04. 12:33:22

Kérem az RTL-től, hogy mielőtt Éva kiesik Játsszák el Alekkal a Shakespeare Makrancos hölgyből az udvarlós részt Petruchio-Alek, Éva-Kata....

Ja, nagyon megkönnyebbültem, hogy Éva ment vissza, szörnyű volt nézni ahogy Gigin ül a két pasi és nyomasztja a házban, mondjuk a belevalóban kiderült, hogy ez mindig bármely helyzetben így fog alakulni, hisz elmondta, hogy az életben a férfinak kell irányítani a nőt (sic!) ahogy náluk otthon az apja irányítja az anyját meg őt a bátyja, mert ez a természetes... na ezt az amivel engem ki lehet téríteni a hitemből...

fogalmam sincs, hogy Gigi ezt tudja ezt összeegyeztetni a pornófilmezéssel, meg a szinte meztelen fehérnemű bemutatókkal, sat... egyébként összeegyeztethető abszolút, csak nem egy családon belül, na mindegy, szóval Gigiből hiányzik az a kis extra szikra, amitől rá lehetne szavazni, bár tegnap szebb volt sokkal, mint Éva, kisimultabb és a hangulata is jobb volt, nyitottabb, nagyon magabiztos volt,

Éva viszont rettegett, Gigin nem látszott félelem, de nem lett volna értelme visszamennie a házba, úgyis a Bécinek van esélye, és Giginek nincs a fődíjra, tehát innetől kezdve neki ez már úgyis csak egy börtön lett volna, ahol ő a bátjyát támogatja, aki ugye nyílt színen megígérte neki, hogy mindenképpen feleznek... hát remélem be is tartja, bár valszeg Alek fog nyerni.

Nagyon valószínűnek tartom, hogy a riportszobában győzték meg Évát, hogy ne Jerzyt hanem Gigit vigye ki párbajra, hogy innentől kezdve ne legyenek duplázva a Ráczok, Éva lehet, azért ment bele, mert azt hitte, ha a közönség gigi-éva párbajt akar, akkor van esélye ebből visszajönni, pedig épphogy megúszta, (egy Jerzy párbajról csont nélkül visszajött volna) és a csatorna besegített azzal, hogy csak a nézőknek megmutatta ki hogy áll, és ezzel Alek táborának módot adott arra, hogy felhozzák Évát, akire nehéz szavazni a nehéz természete miatt, de közben meg bent mégiscsak rá van szükség a showhoz..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.04. 12:35:38

@mama ottmarad: A többi versenyző, meg számtalanszor le idiótázta. Amit megértek, mert kénytelenek vele élni, de neki is meg van a joga, hogy vissza vágjon. Ebben egy, egy . Oda vissza, nem gondolod, hogy nem érezte Alekosz hogy teljesen hülyének tartják. A riport szobában mindig kifejti, tudja mit gondolnak, és még a válasz lépéseiről is beszél. Béci jött rá először, jobb ha nem nézi hülyének.

Zelefánt 2011.04.04. 12:37:51

@Vince Larkin:
Gigi helyében én szépen kiöltözve és elegánsan hátradőlve, szó nélkül néztem volna hogy Boglya szarrá alázza saját magát.
Sajnos a nők egy másodperccel előbb kezdenek beszélni, mint ahogyan azt a tulajdon gondolataik motíválnák.

mama ottmarad 2011.04.04. 12:51:03

@Ari11: abszolut egyetértek veled. Alek nem hülye, csak más. Van, amiért ő is szerethető. Neki is minden jog kijár, mint bárkinek. Ő is szeret és utál, csak másképpen mutatja ki. Csupán azzal nem értettem egyet, hogy ő soha nem bánt senkit.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 13:09:18

Sziasztok:) most néztem meg a párbajt, tegnap már késő volt, mire hazakeveredtem, véleményt ismét nem mondok, nincs kedvem senkivel sem vitatkozni.
amúgy valaki elmesélné dióhéjban csak, hogy szerencsétlen Golánt mivel is baszarintották át?

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 13:18:35

@Gee Halen: ÉN ÉLETEMET ADTAM MÁSOKÉRT HIT ÉS BECSÜLET LÁZÁR LÁSZLÓT.
:D

amúgy kedvenc képem:

www.napiszar.com/kepek/2011/04/02/vv-shit-2/

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 13:20:26

@Ayesha: Ja, Anikó sejtelmesen izgalmas, szívecskés levelet írt neki az együtt töltött éjszakáról. Ő meg nem tudta mi van, melege lett.

JErzy meg Béci voltak a felbujtók.

Ayesha (törölt) 2011.04.04. 13:25:59

@Gee Halen: Juj, csórikám. Áprilisi tréfa? Nem szeretem a villa messiását, de ez elég ízléstelen viccelődés, főleg, hogy szemmel láthatóan vonzódik Anikóhoz...

Albino Vernyul 2011.04.04. 13:26:42

@Zelefánt: Nezzetek streamet.. Azert linkelem.. Laci taktikaja volt, ami Gigi csinalt..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.04. 13:28:57

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Azt láttam. Hát, nem jött be. Illetve bejött volna, ha az RTL hagyja.

genevieve 2011.04.04. 13:31:38

látom megy a ping-pong:-)

genevieve 2011.04.04. 13:51:04

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: kiváncsi leszek majd egy ilyen interjúra mikor éva kiesett:-)

mennyire tud majd intelligensen reagálni, az intelligens kérdésekre?

Albino Vernyul 2011.04.04. 13:54:35

Majd a szerkeszo valaszol helyette..:)
süti beállítások módosítása