Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X106

2011. április 02. 10:45 - Hódos Hajnalka

Ha Alekosz nem lenne Villalakó, tegnap este biztos megnézte volna a Rambóegyet a tévében, nehogy egyetlen párbeszéd kimenjen a fejéből. Én nem néztem, sőt, kikapcsoltam a trubadúrdobozt. Éppen elég egy sokk egy estére. Felvezetés nélkül, csak így, tessék: Tordas Ildikó jelentkezett a Csillag születik c. műsorba, mert neki a próza mindene. Az élete, úgymond, tessenek egyénileg, habitusuknak megfelelően feldolgozni az információt, Liluról meg szedjék le a csizmát, még a végén bepállik a lába. Béci erős felvezető mondatával kezdünk, Alekosz, ahogy fáradt, ilyen izé és agresszív. Bezzeg ha ő benn lenne, nem tudnának aludni, mert folyton takarítana. Nagyon retek a ház. Alekosz agresszíven tombol és eszement ámokfutást rendez, valóban. Csendesen alszik a vaságyon. Ilyen agresszívnek még sosem láttam. Béci fejében megszületik a vad ötlet, egy gyors zuhany? Nem is kell lopózkodni, Alekosz és az úrnők úgy húzzák a lóbőrt, mintha valaki Csipkerózsika álmot bocsátott volna rájuk.

Szerintem Anikónak sem tűnne fel semmi a kertben, ha Béci nem fújkálná magát teátrális mozdulatokkal és nem szólna oda Lacinak, olyan frissnek érzem magam ma reggel! Anikó kezéből legszívesebben kicsavarnám azt a hatalmas epret, amit éppen cukorba tunkolgat. Annak a kezével, aki a farmerjára ragasztgatta bagoly ragasztóval a csilliköveket, egész mást csinálnék. Béci, te megfürödtél? Persze, hoztam a dézsába vizet….Bementél fürdeni, te kis púder! Most bemegyek és megnézem, vizes-e a fürdő. Nem is kell odáig elmenni, hát látom, hogy itt csattogtál végig! Itt van a mocskos lábnyomod! Seprűvel megy, vigyázz! Anikó megseprűzi és még kétszer-háromszor lepúderezi Bécit. A hajad is tiszta víz, gyere ide, megszagollak! Honnan veszed, hogy én voltam? Mert ránézek a Lacira és látom, hogy retkes! Anikó szalad árulkodni az Úrnőnek, Éva részéről nagyobb az érdektelenség, mint a féllábúak falujában a maratoni futóversenyre való felhívás. Csak hadd aludjon egy kicsit. Jerzsi szerint Anikóból előjött a pökhendi princess énje.

Alekosz két napja lakáj és máris a végkimerülés jelei mutatkoznak rajta. Éva Úrnő teázás közben kiakadja az ukázt, ki kell takarítani a konyhát és rendbe tenni a kerti asztalt. Alekosz rezignáltan veszi tudomásul, a riportszobában kitör belőle a panasz. Lakájnak lenni jó, de nem feltétlenül úgy, hogy mindent a lakásnak kell csinálni. Kellene még hozzá egy segéd. Egy segédinas. Akkor lenne az igazi. Méla undorral hozzákezd, a legszebb mozdulat tőle, mikor a kupi közepéből felemel egy merőkanalat, erőteljesen ráfúj és visszaakasztja a helyére. A Kertlakók elégedetlenek a kiszabott feladattal, a háló retek, a fürdőszoba katasztrofális és négy napja nem volt felsöpörve. Anikó védelmébe veszi Alekoszt, nincs hozzászokva és fáradt. Alekosz szótlansága a riportszobában is feltűnik. Vagy maximálisan sterilbe vágom az egész lakást, vagy nem csinálok semmit. Ha elkezdi, akkor olyan energiákat visz el tőle, hogy nem tud utána a lányokkal mosolyogni, sziporkázni, jópofizni. Na itt küldtem el a náthásba. Alekoszkám, képzelj el ehhez pluszban egy nyolc órás melót, három gyereket, lehetőleg az orgonasíp változatot, hogy érdekesebb legyen, egy kutyát, kertet, háziasszonyok milliói nem döglöttek még bele, és ismerek olyat is, aki tud jópofizni meg mosolyogni is. Éva Úrnő elégedett, nem gondolta volna, hogy ilyen tisztaságot fog találni. A te precizitásod túltesz az enyémen, sokkal alaposabban takarítottad ki a konyhát, mint én. Az biztos, röhög fel Anikó, Gigi és Hajni. Alekosz kap tíz perc pihenőt, utána fel kéne mosni. Most pedig üljön le egy kicsit. Nem aludhat, csak üljön le.

A csatába indulók elemezgetnek. Éva a mosókonyhába vonul Anikóval, Gigi a medence szélén ücsörög kézen fogva Jerzsivel. Éva nem fél, úgy érzi, jól döntött és ő jön vissza. És nincs benne félsz. Anikó bólogat, Éva jön vissza és ő már kigondolta. Levezeti Évának a következő párbajt, a lényeg, Éva védett lesz és ha döntetlen, Jerzsit küldje párbajra. Gigi még nem fogta fel, hogy megy párbajozni, de egyáltalán nem izgul, várja, hogy szétsavazza Évát. Látja, hogy Éva meg van feszülve. Neki nincs vesztenivalója, Évának van. Pont akkor jött be a Villába, mikor beindultak a melói. Hívtak telefonon, holnap tíz óra Párizs, telefon lerak, pakolás. Kimentem, mentem három kört, vissza. A testemből élek, azt veszik meg, nem a lelkemet meg az eszemet, de amíg tudom, én ezt ki akarom használni, ezek kurvajó pénzek! Jerzsi nem érti, akkor minek jött be? Látod azt az embert ott, int a fejével Béci felé Gigi. Akkor választ kaptál a kérdésedre. Én egyedül soha nem jöttem volna ide be. Gigi végrendelkezik. Az egyik macit Jerzsinek adja. Még nem döntötte el, hogy a nagyot (=kefélős) vagy a kicsit (=sírós).

A Kertlakók szinkronúszással szórakoztatják az úri népeket. Ez abból áll, hogy állnak a medencében és vihogva hadonásznak a kezükkel, Jerzsi az első, a produkcióról mindent elárul Laci jelentőségteljes pillantásával kísért mondata Bécihez: ennyire fog menni nekünk is. Béci gyakorlatát nem várt esemény szakítja félbe. Te, mi az a fekete ott előtted? Ordítás, ekkora bogár! Perszeee! A zekkora bogár felfedezése után sztenderd visítás, Anikó szakért: ez egy ganajtúró! És él! Alekosz is átcsap rovarszakértőbe, ez mérges, és harap! Anikó jobban megnézi, ez egy csíbornak a kanja! Nehogy megöld! Béci nehogy megöld, jó? Valamit csináljunk vele! Tartsuk meg! Neveljük! Kimerik a vízből a nyomorultat, jövőjét jótékony homály fedi. Laci bemutatójáról Béci szavai árulkodnak: hát hogy a biztonsági céged befuccsol, öregem, az biztos! Jerzsi csodálkozik, milyen kevés víz fröcskölt Laci ugrása után. Ha összetett lábbal ugrasz, mint a tű hegye, úgy mész bele a vízbe. Így ugrunk helikopterről. A vízbe? Vízbe, mikor izé van. Desszantolás.

A lakájnak nehéz napja van, nem elég, hogy takarított egész nap, meg kell fürdetnie a Kertlakókat. Dézsában. Laci nem érti, miért akarja Alekosz, hogy ő fütyülje a Híd a Kwai folyó c. film zenéjét, a lakájnak kéne szórakoztatni őt, aztán óbégat, mikor Alekosz bejelenti, vegyszerrel mossa a fejét. Alekosznak nagyon tetszett a dézsa, igazi filmes hangulatot kölcsönzött, a hátak sikálásánál előtörtek régi autómosós mozdulatai. Ugyanaz az effektus, mikor autómosó kefével mosta a gumikat és a sárvédőt. Jut eszembe, apu pinaszőr kefének hívja a teszkós autómosó kefét és ezt most fontosnak tartottam elmondani. A lakáj megtette kötelességét, a lakáj mehet. Alekosz Lacit választja utódjául. Éva költözik a kertbe, Anikó lesz az Úrnő. Na ennek vagy veszekedés, vagy sírás lesz a vége. Az Úrnő eligazítást tart. Mmkk meg kell őrizni ezt a tisztasági állapotot. Mostantól kezdve magázódunk, én pedig az úrnője vagyok. Nincs szabad akarata mostantól kezdve. Minden gondolata felett uralkodok. Éva nemcsak a ruháit, hanem a konyha és a hűtő teljes tartalmát viszi magával a kertbe, Anikó ezt nem preferálja. Az új lakáj szerint az Úrnő nem következetes, hogy vigyázzon így a rendre? Próbálok az lenni, de néha ez nagyon nehéz, tudja? Mert az ember nem akar megbántani soha senkit. De most meghúzzuk a határokat, innentől kezdve innen semmi nem kerülhet ki! Amennyiben ez nem így fog történni, önt fogom megbüntetni!

A következetes Úrnőnél rögtön ezután elszakad a cérna, Éva, hogy került a narancs a hónod alá? A sonkát kérjük vissza! Éva a sátorból rikácsol, de azt nem vettétek észre! Hát már kikerült ide valahogy! Anikó hisztizni kezd, ő korrekt meg jó fej, ha a Kertlakók nem azok, ő se lesz az! Büntetésből elveszi tőlük a fát, ezzel aztán tényleg nagyon kicseszett velük, mert már lefekvéshez készülődnek. Jerzsi félhangosan morog, Anikó kajakra mintha főnökasszony lenne! Nem voltál megkérdezve! Most már megtanultál beszélni, csak egy értelmező kéziszótárt kéne a kezedbe adni! Jerzsi replikázik, kár volt, mert Éva is nekiugrik, ha azt hiszed, hogy azért nem vittelek párbajozni, mert félek tőled, nagyon tévedsz! Én azt hiszem, iszom még egy kávét.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
566 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vitek 2011.04.02. 10:48:23

Na akkor ha van új poszt, inkább ide írom be amint Zelefántra reagáltam:

@Zelefánt: igen, valószínűleg az a baj velem, hogy én nem vagyok az a típus aki élvezi az effajta cirkuszi vérengzést. Hiszed vagy sem, én jobban szeretem a Gigi-féle takarítást mint az Éva-féle üvöltözést. Ugyanis Gigi problémáját át tudom érezni: mit teszel, amikor olyan emberekre vagy ráutalva, akik nem végzik el rendesen a dolgukat, és ezzel a te életedbe rondítanak bele. Nekem ez gyakori probléma, ami nem konkrétan takarításban nyilvánul meg, hanem munkahelyi dolgokban. Például sokszor függ másoktól a munkám végeredménye, sokszor kell csapatban dolgoznom, és azt látom hogy bizonyos dolgokat nem végeznek el rendesen. Na ilyenkor felmerül a kérdés, hogy hogyan reagáljon az ember. Egyrészt nem akar szart kiadni a kezéből, másrészt nem akar látástól mikulásig mások helyett dolgozni, harmadrészt nem akar összeveszni a munkatársaival mert bizony sokszor fontosabbak az emberi kapcsolatok mint a munka. És akkor jön az agyalás hogy hogyan oldhatnám meg a helyzetet a legjobban, kicsit ebből áldozunk fel, kicsit abból, a munka egy részét mégiscsak elvégezzük mások helyett, más részére rámutatunk hogy bizony nem sikerült túl jól, közben hímestojásként bánunk a kedves kollegával hogy meg ne sértsük érzékeny kicsi lelkét, stb. Ez egy elég szar helyzet, és abszolút meg tudom érteni hogy Giginek fejfájást okoz és tépelődik rajta. Mivel elég konfliktuskerülő személyiség, szemmel láthatóan azt az utat választja hogy elvégzi mások helyett munkát. Én valószínűleg nem így csinálnám, de abszolút meg tudom érteni az alapproblémát. Látszik egyébként hogy eléggé frusztrálja Gigit is az egész helyzet, drukkolok neki hogy tanuljon az esetből, és gyűrje le a konfliktuskerülését, mert saját magának okoz vele még nagyobb problémákat annál mint amiket elkerült.

rianna 2011.04.02. 10:57:39

@vitek: azt hittem, viccelsz:)

vitek 2011.04.02. 11:09:39

@rianna: pedig nem, engem tényleg ezek a kérdések foglalkoztatnak. A tisztaság iránti igény is egyfajta igényesség, mint ahogy a szakmai igényesség is.
Biztos bennem van a hiba, de számomra az sokkal fontosabb kérdés, mint az hogy hova tűntek a pirospontjaim, vagy hogy van-e elég alkohol.

mama ottmarad 2011.04.02. 11:12:32

Jaj de jó, hogy ilyen korán :D
Ez jól esett!
Mégis nyugodtabban főz/napoz/nagymos az emberlánya, ha van min morfondírozni közben.

rianna 2011.04.02. 11:14:24

@vitek: nem,nem, arra gondoltam, hogy bejelentetted, van új poszt :D Nagyon korainak tűnt.
Az érdemi résszel egyetértek, megértem a munkahelyi dilemmáid.

vitek 2011.04.02. 11:17:30

Egyébként nem én vagyok az első aki a takarítással kapcsolatos dilemmáról ír, ha jobban megfigyelitek, elég sokan beszéltek már arról hogy ők mit csináltak volna abban a helyzetben.

Zelefánt 2011.04.02. 11:22:23

@vitek:
A fentiekre még az előző posztban válaszoltam, de azért ide is tennék egy kiegészítést: hogy van-e elég alkohol, azért az nem elhanyagolható kérdés.

pong a ping 2011.04.02. 11:22:49

@vitek: Igazad van valahol, de egy valamit elfejtesz: ez egy jatek. Showmusor. A nezettsegert. Es leszamitva a testverpar kategoriat, ez egy egyeni verseny. Nincs csapatmunka. Nem kell tekintettel lenned senkire sem - akarmennyire is troger dolog ez -, mert odabenn emiatt veszithetsz. Minden olyan dolog, amikor foglalkozol a masikkal es torodsz vele, esetleg az igenyeivel, azzal ot erosited. Es ahogy naponta legalabb otszor elmondjak, csak EGY gyoztes lesz a vegen.

Odabenn minden mas megvilagitasbe kerul, mint itt a hetkoznapi eletben. Ossze lehet hasonlitani a kettot, de szerintem felesleges.

dr. gernika 2011.04.02. 11:24:57

Anikó tényleg erősíthetne lábra, elölről olyan kis csenevész.

fran7 2011.04.02. 11:32:43

@supern0va: Igazad van és közben mégse. Egy valaki nyerhet. ezért egyéni játék. De mivel a nézők döntenek, ezért ha azzal tudod megnyerni a szimpátiájukat, hogy jó csapatjátékos vagy, akkor csapatjáték. A kérdés, az emberek minek látnak. S ezért kérdéses a játék, mert a legtöbben azt látjuk amit mutatnak. Míg ha a játékosok döntenének, akkor csapatjáték lenne, úgy, hogy egyéni játékos nyerhet.

inmemancsi 2011.04.02. 11:33:57

sziasztok, valaki az előző posztnál írta, meg is örültem neki, hogy nem vagyok egyedül. lehet a takarítás nézése nem annyira szórakoztató, de az Éva szövegelése, rikácsolása lehet, hogy az volt 2 napig, de az meg kifejezetten fárasztó, érdemes megnézni a tegnapi beszélgetésüket Alekosszal

Zelefánt 2011.04.02. 11:38:38

Évától kitelik, hogy két nap alatt ledolgozza előnyét, aztán meg majd nézhet.

vitek 2011.04.02. 11:43:15

@supern0va: egyrészt a játéknak nem véletlenül az a neve, hogy Való Világ, a reality műsorok kimondott célja hogy összehasonlítsd a valósággal.

Másrészt, ami számomra elkerülhetetlenné teszi az összehasonlítást az az, hogy idekint is, odabent is emberek vannak. Én nem tartom jónak, hogy valaki elállatiasodjon arra hivatkozva, hogy ez csak egy játék. Az ilyen érvelések, hogy "de hát ez csak egy játék, de hát ez nem az a szituáció ahol normálisan kéne viselkedni", vezetnek el az olyan eredményekhez mint ami a stanfordi börtönkísérletben volt. Veszélyes és hamis érvnek tartom ezt, ugyanis azt gondolom, hogy mindig meg kell őrizni emberi mivoltunkat. Az emberségesség nem egy olyan "funkció", amit egy ON/OFF gombbal ki meg be lehetne kapcsolni. A villalakók most odabent vannak, igen, azonban idővel kikerülnek, a játék véget ér, és nem tudják kitörölni azt amit odabent tettek, aki elállatiasodik az nem tudja hirtelen benyomni az ON gombot és újra igényes, empatikus, stb lenni. Az ilyen tapasztalatok formálják a személyiséget, és nem mindegy, hogy hogyan kerülsz ki onnan. A VV megnyerése nem szabad hogy életcél legyen, nem érdemes bármit feláldozni érte, az élet nem ér véget azzal hogy a játék véget ért, és bizony fontos hogy hogyan élsz utána. A pénzt elköltöd, de a saját személyiségeddel mindig együtt kell élned.

"Minden olyan dolog, amikor foglalkozol a masikkal es torodsz vele, esetleg az igenyeivel, azzal ot erosited."
Na ez akár Éva ars poeticája is lehetne. Ahogy fentebb leírtam, én nagyon nem értek egyet vele. És úgy látom hogy Gigi és Jerzsi sokkal közelebb áll az én játékfelfogásomhoz, azért is ők a kedvenc szereplőim.

pong a ping 2011.04.02. 11:44:55

@fran7: Az elmult 4-5 honapban ugy zajlottak a parbajok, hogy valaki haza akart menni. Eleg volt neki odabenn, nem birta tovabb a benti korulmenyeket, stb. Ezzel a mostani 7 jatekos jutott elobbre. Ha idilli kornyezetben elnenek, mint a Szomszedokban mondjuk Taki bacsiek, akkor lehet nem lett volna ennyi "feladas".

Masik dolog, hogy amig a tobbiek csak "neztek" a korabbi valosagshowkat a fotelben ulve, addig Eva majdnem meg is nyert egyet (bar 2.0), lehuzott x honapot, es masodik lett epp hogy lemaradva par szavazattal. Nem mondom, hogy jo amit most csinal, de hogy tudatos, az tuti.

Hogy az eletben az emberek 90%-a ugy verne pofon, hogy egy hetig egy iranyba nezne, az tuti. De ez most egy showmusor. Ahogy Jockeyt sem akarta senki a csaladjaba, megis majd' mindenki neki drukkolt a trubadurladat nezve, nem Bobbynak vagy Cliff Barnesnak...

Tegyuk meg hozza, hogy Eva fel fulere majdnem suket, azert ez is kozrejatszik abban, hogy neha hangosabb mint kellene...

_most_ 2011.04.02. 11:49:42

@vitek: Mi ez mán, azért ne kisebbítsük az elégtelen alkoholmennyiség problémáját...

pong a ping 2011.04.02. 11:53:52

@vitek: Megegyszer mondom, igazad van. :) De... Este ha leulsz a teve ele, es nezed ezt a sok pszihopatat 60 percig, es nem gondolkodsz azon, hogy fizesd be a villanyszamlat, a gyerek hogy javitja ki a matek kettest, holnap ertekezleten a fonok mit akar bejelenteni, es a szaros benzin mar megint dragult.

Helyette azon fogod a fejed, hogy Eva megint uvolt, Laci megint alszik es hizik, Aniko megint sir valami pitianer dolog miatt, vagy Alek epp' megint 10 perces gondolatmenetbe kezdett, es mar 10 sec utan nem tudod mirol beszel, stb. Ez a celja, ha mindenki kedves lenne es "hasznos", elkapcsolnal, vagy kikapcsolnad, es 10 perc mulva megint a sajat problemaid korul jarna az agyad... :) Cirkusz es kenyer kell a nepnek abban az egy oraban, ennyi.

fran7 2011.04.02. 11:56:02

@supern0va: Én nem azzal vitatkozom, hogy Éva vajon jól csinálja-e, amit csinál csak annyit szerettem volna mondani, hogy mindezt foghatod fel csapatjátéknak. Segíted a másikat a feladatokban, próbálod komfortosabbá tenni a környezeted. Nem csak takarítással, hanem emberséggel. Évában néha felsejlik, hogy van ilyen út is, de ez csak a párbajok környékén realizálódik nála cselekvésben. Ez mutatja, hogy nem teljesen elveszett ember, de ezt azért sokan joggal keveslik.

vitek 2011.04.02. 11:56:29

@lami83: huha, látom ez sokaknak vörös posztó, Zelefánt is szólt már érte :)
De nem kell félnetek, én aztán nem csavarnám ki a kezetekből az üveget, csak azt mondtam hogy vannak MÉG ENNÉL IS fontosabb problémák :)

vitek 2011.04.02. 12:02:40

@supern0va: jó, hát én más lelki alkat vagyok úgy látszik, én Éva üvöltésétől rosszul érzem magam, elképzelem hogyha velem tenné ezt, mondjuk leköpne, mit kezdenék, és iszonyat szarul érzem magam tőle, és elkapcsolok. Én tényleg jobban szeretem a normális, kedves embereket nézni (nem azt mondom, hogy mindegyiket, mert például Laci untat, de Gigit és Jerzsit szívesen nézem). De persze belátom hogy ezzel én lógok ki a sorból, elvégre a gladiátorharcokra van közönség.

Zelefánt 2011.04.02. 12:03:17

@supern0va:
Miért süket, valakinek egyszer már elfogyott a jólneveltsége?...

2011.04.02. 12:06:19

@Zelefánt: pont ez jutott eszembe, lehet, hogy egy jól irányzott maflás? :DDDD

pong a ping 2011.04.02. 12:10:54

@Zelefánt: Fogalmazhatunk ugy is. :) Nem akarok hulyeseget irni, mert mar nem emlekszem pontosan a sztorira, de egy korabbi baratja nagyon beragott valamin, es hat nem kicsit "helybenhagyta" az Evat. Hogy ez most urbanlegend vagy valosag, Evanal nem tudni, de siman el tudom kepzeni. Sajnos.

inmemancsi 2011.04.02. 12:12:40

@beebeer: szerintem saját magától süketült meg félig, különben nem bírná - :))

pong a ping 2011.04.02. 12:12:41

@supern0va:

A fiú alaptalanul volt féltékeny a lányomra egész kapcsolatuk során. Amikor nem engedtük be az ajtón, felmászott az ereszen, és úgy próbált közelebb kerülni Évához. Mindennap attól tartottunk, hogy megjelenik a gimnázium előtt, és ez meg is történt nemegyszer. Akkor fajult el a történet, amikor úgy felpofozta Évát, hogy beszakadt a dobhártyája. Ezután kivettük az iskolából - esti iskolában szerezte meg az érettségit -, s feljelentést tettünk a rendőrségen. Sajnos, nem született a fiú ellen ítélet, mert kiutazott az édesanyjához Svájcba" - mesélte a napilapnak az édesanya, aki tisztában volt vele, hogy Éva ex-barátja iszik, drogozik és nem lehet egy jámbor fajta.

www.stop.hu/articles/article.php?id=825984

Zelefánt 2011.04.02. 12:19:18

@beebeer: @supern0va:
Engem valahogy nem tud idegesíteni.
(Tudom, nem vagyok összezárva vele, de azok sem, akik itt, meg a tévében mellette ágálnak.)
Aleknek szar lesz, ha kirakatja magát a házból, mert nem lesz kit maga előtt tolnia a többiekkel szemben.
(Az eddig látottak alapján: felfűti Évát, az kiugrasztja a botrányt, tombolnak az elemek, Alek elegánsan(?) szivarozik a háttérben, végül pedig helyrerakja a csajt.)

2011.04.02. 12:21:10

@inmemancsi: he-he, mire képes a természet, az evolúció! Éva azért süket a fél fülére, hogy kibírja magát!
Egyébként ha egy nagy füles hatására meghasadt a dobhártyája és esetleg a hallása arra az oldalra gyengébb nem jelent semmit, fiamnak 8 éves korában spontán ruptúrálódott a dobhártyája, azon az oldalon gyengébb a hallása az audológiai vizsgálat szerint, mégis mindig a zajra panaszkodik. :)

2011.04.02. 12:24:13

@Zelefánt: szerintem is játszik Évával a nagy Alekosz, de most már mintha nehezebben viselné a folyamatos kárálást, féltékenykedést, kisajátítást.
Engem kifejezetten idegesít Éva akcióban, tényleg mint egy tyúk, aki éppen megtojt, ha érted mire gondolok. :)
ta-tatata-taaaaa-tatata-taaaaaa. taaaaa-tatata-taaaaa-tatata. És így tovább végtelenítve.

vitek 2011.04.02. 12:27:43

@beebeer: az én kedvesemnek is átszakadt a dobhártyája, de ő se süketült meg, és nem is üvöltözik. Viszont gyakran begyullad a füle, uszodától, légkonditól, az elég szar dolog :(

2011.04.02. 12:32:26

@vitek: szegénykém, fülesnek hívják azokat a gyerekeket, akik kiskorukban gyakran produkálnak fülészeti szövődményeket. Van egy füles barátod. :)
Fiam is úszott, vizilabdázott volna, de hiába a külön méretére csináltatott füldugó, nekünk nem jött be. Sajnos fel kellett hagynia a vizisportokkal. Itt a Határ úton van egy audiológia, ahol gyártják, ha érdekel titeket.

Zelefánt 2011.04.02. 12:32:26

@beebeer:
Hát igen, mivel egyedül(ketten) maradtak, Évának nincs hová mennie panaszkodni/kérni/agyalni, csak Alekhez, aki a személyiségéből adódóan ezt egyre nehezebben tűri.
A többiekhez nem fordulhat, mert már mind utálják.
De hogy izgi legyen a végjáték, benn kellene maradnia, mert ketten kiszórhatnák a biotokat (J-I, L-I), és ezáltal létrejöhetne a Fantasztikus Négyes (A/A/B/É)

dr. gernika 2011.04.02. 12:36:38

@supern0va: Ezt én is teljes mértékben el tudom képzelni.

vitek 2011.04.02. 12:38:20

@beebeer: füles, hát ez jó, mi a fejhallgatót szoktuk így hívni :)

És igen, érdekelne, nagyon kedves lenne tőled ha meg tudnád adni a hely nevét, pontos címét.

2011.04.02. 12:38:47

@Zelefánt: igazad lehet, érdekes lenne megnézni Éva reagálását, ahogy Alekosz fokozatosan távolodna el tőle. De azért hadd jegyezzem meg, Jerzsin és Lacin én jókat röhögtem az elmúlt két napban, biztosak lehetünk benne, hogy tényleg olyan szürke karakterek, ahogy a Retek beállítja őket?
Számtalan esetben lehetett látni, hogy a kamera csak Éva és Alekosz dialógját vette, a háttérben meg ott bohóckodtak a többiek, csak nem kerültek adásba. Erős manipulációnak vagyunk kitéve szerintem, de nekem végül is mindegy, én csak Olivért nem tudtam elviselni. Biztos nem jött le nekem az ő orbitális humora, ez van. :)

2011.04.02. 12:40:43

@vitek: megígérem, rajta leszek, előásom, de mint említettem 8-9 éves volt a gyerek, mikor arra jártunk, nyomoznom kell a pontos elérhetőség iránt.

vitek 2011.04.02. 12:43:09

@beebeer: nagyon köszi a fáradozást!

inmemancsi 2011.04.02. 12:47:08

@beebeer: orbitális egy bunkó a műsor és az azóta tett megszólalásai alapján, úgyhogy ne sajnáld, ha nem érted a "humorát:))

2011.04.02. 12:53:09

@inmemancsi: nekem van humorom, legalább is a környezetem visszajelzései szerint (Jééézusom, lassan olyan leszek mint Tordas!), de Olivér "csínytevései" egy halvány mosolyt sem tudtak az arcomra csalni, azon meg kellően kiakadtam, hogy mi is volt az ő karaktere? A villa vagánya. Na, EZEN röhögtem. Vagány, aha, csak nyígott napokig.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 12:55:24

@supern0va: Pedig az a vadbarom megérdemelte volna a szegedi Csillagbörtönt legalább 10 évre szigorítva! Nővel nem lehet így bánni! Ennyi!

Phxmike 2011.04.02. 12:56:55

azt meg el akartam mondani hogy feher csokornyakkendot az urak kotnek

az inasoke fekete... de ennek az rtl-nek man minden mindegy

inmemancsi 2011.04.02. 13:02:32

@beebeer: valahogy nagyon kigondolt volt az egész és kívülállóként másokat alázott. Az mindig sokkal humorosabb szerintem, ha spontán valami és nem másokon, hanem együtt röhögünk - a múltkor az a túszos dolog kifejezetten humoros volt.

lesz a cleopátra elizabeth taylor-al rtl-en, de nem tudom mikor kezdődik

genevieve 2011.04.02. 13:17:21

@supern0va:

érdekesek az emberek:)

nekem ha fáradt vagyok és problémáim vannak, de csak úgy egyébként is egyáltalán nem felüdülés éva, vagy bárki rikácsolását nézni, vagy alek agyament eszmefuttatásait, oli baromkodásairól már nem is beszélve....

ilyenkor már inkább elkapcsolok, vagy leveszem a hangot....ezért nem nézem pl. a nekedvalót sem, nagyon nem tud érdekelni ahogy 5 perc hírnévért idióták egymást torkának ugranak

MagasMacska 2011.04.02. 13:31:47

@supern0va:
Azért ide tehettél volna egy idézőjelet. A hideg kirázott, hogy te vagy Éva anyja...

Zelefánt 2011.04.02. 13:39:54

Ha Isa a csinos, akkor a dagadt ronda a trágár.
Eléggé előnytelen összeállítás, már szerintem.

kitikati 2011.04.02. 13:41:28

Az senkinek sem tűnik fel, hogy Gigi az ominózus beszélgetésben fehérnemű bemutatásról beszél. Még azt is mondta, hogy "nem kell standot építeni". Valószínűleg kiállításokról van szó. Még a nevét is mondta, de mivel márka kifütyülték. Persze a testéből él, mint ahogy minden táncos, modell. Minden címlapon az harsog, hogy egy kurva. Döbbenetes, hogy a közvélemény milyen könnyen tönkre tud tenni egy embert.

pong a ping 2011.04.02. 13:43:36

@genevieve: Erdekes dolog ez. A tevenezonek nem attol lesz jobb, hogy latja az elmebajt a teveben. Hanem utana, amikor rajon, hogy nala nem ez van :)

Gyozike, Benko, BB, VV, Celeb vagyok stbstb... Rekordnezettseggel mennek, vagyis az emberek tobbseget valahol - ha nem is mindig - de szorakoztatja es kikapcsolja. Olyan ez mint a magyar foci. Vered az asztalt amikor az aranylabu gyerekek mar egy egyenest sem tudnak a labdaba rugni, megis ott vagy mindig a teve elott/stadionban es nezed oket. Mert vagy szereted oket es tetszik, vagy szeretsz rajtuk mergelodni... Persze akinek nem tetszik, az csak ritkan nez meccset.

Zelefánt 2011.04.02. 13:49:37

@buppi:
Én sohasem hittem, hogy kurva.
(Az egész mentalitása nem olyan.)
Ő az a lány, akinek van némi adottsága ahhoz, hogy abból kihozhasson valamit, legalább az induláshoz, ha már onnan jött, ahonnan.
Ribit láttunk már itt legalább kettőt:
Szandra Bibendumot, meg Taszár Tündérét.
Na ők azok, még ha az utóbbi állítólag már megjavult.
A sok fröcsögőből pedig csak a prosztó irigység árad, semmi más.

genevieve 2011.04.02. 13:56:01

@MagasMacska: először én is arra gondoltam:-)

háromszor megnéztem ki irja a kommentet és felszedtem az állam a padlóról:-)

Zelefánt 2011.04.02. 13:56:28

@supern0va:
Érdekes helyzetben vagyok, mert én eddig egyik műsort sem néztem, de egyszer unalmamban elovastam HogyvoltHajnit, és mivel fogalmam sem volt, hogy miről ír ilyen színesen, hát megnéztem a VV-következőt.
Aztán meg úgy maradtam, de ha nem lennének ezek a posztok, tuti nem nézném tovább.
(Magyar "focit" meg egyáltalán nem, inkább az angol bajnokságot, mivel törődöm az egészségemmel.)

dr. gernika 2011.04.02. 14:00:49

@genevieve: Ezek mit néznek? Balek mikor tudott bánni a nőkkel?

@supern0va: Sose nézek focit, úgyis tudom, mi lesz a vége.
Győzikét se, mert ahányszor véletlenül beleláttam, mindig üvöltöztek. Benkőt foszlányokban, BB1, VV2, Celeb vagyok szintén nézhetetlen volt.
Összességében szerethető, vidám embereket szívesen néznék, mindennapi gyarlóságokkal és hétköznapi vitákkal igen, de ilyen szintű elmebajra nem vagyok kíváncsi.

kitikati 2011.04.02. 14:01:24

@Zelefánt: Igen, de képzeld el azt a lányt, meg később a bátyját, ha meglátja azt a sok szennyet, amit összeírtak róla.

Zelefánt 2011.04.02. 14:04:10

@buppi:
Ez valamennyiük számára igen érdekes feladat lesz, ha kijönnek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 14:04:30

@buppi: Ebben nekem csak az az ultragáz, hogy egy ilyen bemutatóért annyi pénzt leakaszt, mint egy átlagpolgár negyedévi fizetése és a kis csóringert játszotta végig!

kitikati 2011.04.02. 14:10:44

@Peter_Cs: "és a kis csóringert játszotta végig!" ezt kifejtenéd?

amit még megtehetsz 2011.04.02. 14:11:51

@beebeer: Nekem is pont ez jutott az eszembe az elmúlt napokban. Sztem erősen manipulálják az összefoglalókat (miért is ne tennék?). Miért kell 2 percen keresztül bámulni Alekoszt, ahogy igazgatja a párnáját??? Vagy amikor legutóbb buli volt miért nem mutatták pölö Gigit hogy rázza? Miért nem lehetett többet látni a Béci-Jerzsy tolvaj túszejtős viháncolásból? Én szívesen néztem volna, mert vicces volt.
Az a lényeg h az ertéel Alekoszt és Évát minél tovább benn akarja tartani.

Zelefánt 2011.04.02. 14:15:58

@tojastobias:
De hát ez öngól: minél tovább mutatják Tajgetoszt, amint épp látványosan nem csinál semmit, meg Évát, ahogy éppen hülye, annál kevésbé rokonszenvesek számomra.
Gigi rázta?...Mit? A tollseprűt?

amit még megtehetsz 2011.04.02. 14:17:57

Gigi pl itt dolgozott:
byme.hu/index.php?modul=kollekciok&kollekcio=2010tavasznyar
Az látszik a médiában, hogy minek akarják beállítani Gigit, pedig nem az.

amit még megtehetsz 2011.04.02. 14:19:44

@Zelefánt: A többieket egyátalán nem mutatták, amikor nem csináltak semmit őket ugyanekkor vajon miért?

genevieve 2011.04.02. 14:23:01

@tojastobias: huhh, van ott pár nagyon klassz ruha:-)))

kiváncsi lennék az árfekvésre:-)

Albino Vernyul 2011.04.02. 14:23:48

@Zelefánt: Tancolt.:) Pl. mikor voltak a rudtancok a katonai het lezarasanal.. A csajokat beoltozettek kurvanak, a sracok meg rudtancoltak nekik.. Eva bent maradt a kurvas szerkoba, es mindenhol a feneket razta, a masik ket lany meg atoltozott szinte azonnal allul katonai nadrag, fellul fekete melltarto, es enekelek, meg tancoltak neha koreografiara.. Tok jok voltak..

pong a ping 2011.04.02. 14:24:10

@Zelefánt: Pont ez a lenyeg hogy ne legyen kozombos szamodra a musor :) Utald, vagy szeresd oket, duhongj a teve elott, vagy orulj a teve elott, teljesen mindegy a rtlnek, csak nezzed es beszelj rola, csak ez szamit. Es itt visszaternek egy korabbi kommentre, miszerint Eva tudja ezt, es ezert sem probalja visszafogni magat ha balherol van szo...

genevieve 2011.04.02. 14:26:39

@supern0va:

éva most sem fogja megnyerni a főnyereményt....

szerinted milyen munkahelyen alkalmaznák őt ezek után???

a celebséghez pedig már nem elég fiatal, feszes testű

bocs, peti-cs...de ez az igazság

Zelefánt 2011.04.02. 14:27:57

@tojastobias:
Part One
Ezt ugattam én néhány méterrel feljebb.

Part Two
Szerintem az ertéel egy (majom)kutyaütő bagázs, már a kezdetnél elbaszták a műsort, mintha még sohasem csináltak volna ilyet.
Túl hosszú lére engedték, túl sok sajátos múltú figurát -- és hervasztót -- zártak össze, és hagyták őket unatkozni, és valahogy minden helyzetben következetesen a legrosszabb megoldásokat alkalmazták, mind szerkesztésben, mind reagálásokban.
(Pedig lám, így is lehet, az utolsó két-három adást mintha mások készítették volna.)

Zelefánt 2011.04.02. 14:32:15

@supern0va:
A műsor számomra közömbös, és se nem utálok, se nem szeretek senkit.
(Kicsit olyan, mint a lóverseny annak, aki csak úgy elnézegeti a futamot, de játékszenvedély nélkül, s nem is fogad.)

pong a ping 2011.04.02. 14:37:07

@genevieve: Hat remelem is, hogy nem o fogja megnyerni :)

Mindenesetre en mint showmusor/cirkusz szereplok/szineszei nezem oket. Hogy ki milyen a valo eletben, az szamomra sosem fog kiderulni, mert ahhoz szemelyesen kellene ismerni oket. Regen nem hiszek mar annak, amit a teveben latok, foleg nem ha 40misi a tet. De ez az en hulyesegem, tudom :)

MagasMacska 2011.04.02. 14:40:08

@genevieve:
Azért - ha nem túl igényes - még lehet "másodlagos frissességű" celeb (lásd Karda Beáta, Tünci stb). Hívják, hogy röhögjenek rajta, de fizetnek.

vitek 2011.04.02. 14:42:07

@Pikk Dáma: de jó hogy ezt belinkelted, egy normális hangvételű cikk, sehol semmi gyalázkodás. Ráadásul jól rávilágít a családi háttérre, szerény körülmények közül jöttek, kell a pénz.

fran7 2011.04.02. 14:45:34

@Zelefánt: Part Two, mivel a retek a versenyvezető tv-adó, már néhány éve, ezért azt gondolom semmit sem csináltak rosszul, hiszen olyan nézettséget hoztak össze, amit egyhamar nem fognak. Sajnos a médiahisztivel tudták ezt elérni. Most kezdték azt a vonalat vinni, ami nézhető. Hiszen aki azt mondja, hogy Éva és Alek miatt lehet nézni, gondolom ők is úgy vannak vele, hogy a humoros dolgok legalább annyira feszültségoldók, mint más veszekedését nézni, s de jó hogy nem ilyenek az emberek a környékemen, mint ők. Csak sajnos Magyarországon egy vígjátéksorozat nm tud igazán nézetté válni. Ahhoz nálunk sírás, könnyek és tragédia kell.

vitek 2011.04.02. 14:47:45

@buppi: én is ettől féltem őt. Undorító az a rágalmazás, gyalázkodás amit ezügyben folyik, szégyen hogy egyesek ezért kapják a fizetésüket (Blikk, Velvet, stb "újságírói"). Biztos nagyon rosszul fog Giginek esni mikor kijön és szembesül vele, de nagyon remélem nem törik össze teljesen.

Zelefánt 2011.04.02. 14:49:38

@MagasMacska:
Éva egyszer mintha azt fejtegette volna, hogy nem feltétlenül a kamera előtt szeretne boldogulni (igen helyes elképzelés), hanem valahol a háttérmelóban.
Nem a mindenároncelebakaroklenniméghahülyénekisnéznek-kategória (lásd: Ezek megőrültek), már szerintem.
(Na jó, és Peter Cs.-nél is be akarok vágódni.)

2011.04.02. 14:50:17

ááá, azt hittem, jó vagyok ma, mert 3 előtt eszembe jutott a poszt, erre csak fos 80-as vagyok.

2011.04.02. 14:52:14

na de legalább megtaláltuk az alekosz faktor ellenszerét :)

MagasMacska 2011.04.02. 14:55:27

@Zelefánt:
Na, ez lesz az, amit nehezebben tud majd megvalósítani. mert ahhoz nem "önmagát kell adnia", hanem csapatjátékot játszatni. Arra pedig, úgy tűnik, alkalmatlan.

Zelefánt 2011.04.02. 14:56:28

Hány éve is vannak ilyen BB/VV-szarok?Hét-nyolc?...
Az egész mezőnyből csak az a faszkalap Majka tudott úgy "celeb" maradni, hogy közben minden volt már, csak még akasztott ember nem, de mégis.
Hányan is indultak összesen?
(Jó-jó, sokan visszatértek a civil életbe, és boldogultak is a kaland után, de én nem is rájuk gondolok, hanem azokra, akik erre próbálták feltenni az életüket.)

Zelefánt 2011.04.02. 14:58:52

@MagasMacska:
Ha kiderül, hogy mégis van némi esze, akkor ideális középvezető lesz belőle valami Fos3-csatornán. :)

Zelefánt 2011.04.02. 15:04:32

@tojastobias:
Mondanám, hogy montírozott felvétel, de hát lóg a melle, így kétségkívül ő az.

2011.04.02. 15:05:00

@genevieve: na ezt egyszerűen nem akarom elhinni.
Önsorsrontás a legfelsőbb szinteken.

2011.04.02. 15:07:00

@buppi: ez nekem is szemet szúrt, hogy mennyire kiforgatva, elferdítve írták meg mindenhol ezt a beszélgetést, ahogy az is, hogy mióta éva kihívta gigit, azóta éváról csak őt népszerűsítő vagy sajnáltató cikkek jelennek meg.
és valószínűleg beválik, innentől nincs is több kérdésem.

2011.04.02. 15:11:12

@genevieve: szerintem peticsé alkalmazná/alkalmazza, ha lenne/lesz lehetősége :))

MagasMacska 2011.04.02. 15:22:26

@tojastobias: Na ehhez képest Gigi pólója...

MagasMacska 2011.04.02. 15:23:01

És persze, ezt nem a RTLBlikk/Bors hozta elő...

Zelefánt 2011.04.02. 15:23:16

@Mme Chauchat:
Darth Vader? Vagy Yoda manó?
Ez itt a kérdés?

Zelefánt 2011.04.02. 15:29:49

@hullámpapír:
Egyszer egy újságíró ellátogatott a (különben jól működő) iskolánkba, hogy az igazgatóval, meg néhány tanárral interjút készítsen.
Mindenkivel elbeszélgetett, jegyzetelt, elment.
Egy hét múlva kitört a botrány, mert az újságban olyasfélék jelentek meg, hogy a fizikatanár (30-egynéhány éves) már nem bánná, ha az igazgató (60 felé) nyugdíjba menne, mert a helyére pályázik, mert nem igazán mennek jól a dolgok, s neki lenne néhány ötlete.
Mindennek persze volt kb. 15% alapja, de az újságokban leírtakat azóta én is ilyen arányban veszem komolyan.

2011.04.02. 15:34:15

@Zelefánt: hát ez az, hogy mintha nem is az újságírás fortélyait, hanem a túlzásokat, ferdítéseket tanulnák az újságírók. és nyilván nem csak a bulvárra igaz ez, innentől meg gyakorlatilag a sajtónak nincs semmi értelme.
a nép meg persze ugrik az elé vetett koncra.

senior Muhaha 2011.04.02. 15:40:16

Ritka szar öf volt ez, és még Anikó is Alekoszt kezdte utánozni, így ő is vesztett kicsit a cukifaktorból.
Mindegy az írás jó lett, viszont a pinaszőr kefe szőrhosszúságában most elbizonytalanodtam!:)

Zelefánt 2011.04.02. 15:44:52

@hullámpapír:
Akik regggel a Blikket olvassák, azok már elvesztek.
Nekik készül az ertéel TV "híradója" az ijedtszemű picsával, meg az aktuális (rém/isztő/)hírekkel.
Hogy mi történik a világban, arról már mit sem tudnak, de már nem is érdekli őket, hiszen leszoktak róla. (Nocsak, Sziámi?...Pedig azt nem is szeretem.)
Sokáig úgy hittem, a Mónikakukac-só képezi le a mai rögvalóságot, de ma már tudom, hogy az elit klub volt a Nekedvalóhoz képest.
Azok még a saját nyomorúságos életükről beszéltek, itt viszont már egy nemlétező világ szereplőin kapnak hajba, full vehemenciával.

senior Muhaha 2011.04.02. 15:45:38

@buppi: ..és, ha ezt beírod egy blikk, vagy bors forumra, LE SEM szarják.. Működik az előitélet, bár hozzátenném: a 300 EUR nekem kicsit soknak tűnik, én olyan 150-200-ról tudok..és akkor az táncos koreografált divatbemutató.

Albino Vernyul 2011.04.02. 15:47:08

Az amugy nem tudatosult bennetek, hogy Anikot kezdik felhozni...?! Az utolso 2-3 nap osszefoglaloiban szinte egesz blokkokat vitt el.. Bela kotozes, Bela megsepruzes, a Lakaj instrualasa, a bogar megmentse, hogy megnyeri a feladatokat, taktikai ertekezlet Evaval, ilyesmik.. Es kezdik egyre erosebben elleneparba allitani Jerzyvel is.. A riportszobaban Jerzy nyilatkozik rola, kint azt mutatjak, ahogy Jerzyvel kap ossze.. Keszul a kovetkezo parbajra az RTL...:)

Zelefánt 2011.04.02. 15:57:03

@Albino vernyul:
Hát ez is a cél, vagy nem?
Hónapokig lófasz sem történt, hát most már itt az ideje, hogy felpörögjenek az események.
(Felőlem az adásidő 90%-ban mutogathatnák X-et, akkor sem rá szavaznék -- már ha tenném -- ha egyszer "utálom".)

inmemancsi 2011.04.02. 15:58:48

@Zelefánt: pontosabban szoktatják le róla és vezetik meg őket (minket)egyesek -mert nem csak blikk van azért, keményebb a játék

penelope garcia 2011.04.02. 16:05:55

Oké. Megint merevre fárasztottak. Ezek a szövegek egyszerűen utolérhetetlenek.
"Csibornak a kanja"
Ez kész.

Lacinak viszont nagyon jól áll a puccba vágott lakáj-elegancia. Szerintem baromira helyes lenne klakkban-frakkban. Keringőzni támadna kedvem vele. :)

2011.04.02. 16:06:01

@Zelefánt: Na az tényleg durva, egyszer néztem meg egy fél adást online, de ahhoz már nekem túl alacsony az ingerküszöböm. Tényleg ijesztő, ahogy véres szájjal egymásnak mennek, de egyben szánalmas is. Hogy hozzátartozókon, barátokon kívül bárkit mi visz ebbe a műsorba, azt nagyon nem vágom, és a stílusról akkor még nem beszéltünk, de az ugye meg maga az ember.

mézescsók 2011.04.02. 16:20:34

@vitek: Egyetértek. És nem a takarításról van szó, hanem bármiről, ahol egymásra vannak utalva az emberek. Lehet az propellergyártás is, ha én rakom be az egyik csavart, neked pedig be kellene tenni azt a másik rohadt lapátot, de nem teszed, akkor nem lesz propeller. Vagy nem akkor, vagy nem olyan. Ezt Riannának mondom.
@supern0va: Szerintem meg a célt ne tévesszük össze az odavezető úttal. A cél a nyerés, az út sokféle lehet. Gigi jobb komfortérzékéhez az kellett, hogy rend legyen körülötte. (Megjegyzem, tapasztalataim szerint azok az emberek, akik maguk körül átlátható rendet - nem patikatisztaságról beszélek - tartanak, lelkileg kevésbé gázosak, mint akik nem). Évának az, hogy milyen a sminkje, van-e cigi, pia. Lehet rangsorolni.
Nagyon egyetértek különben veled.
@buppi: ennek a hv-nak a címje is ebben a szellemben született. Ezen az alapon minden táncos k... Galina Ulanova, Lakatos Gabriella, Orosz Adél??? Igaz, hogy ők a táncműfaj klasszikus ágát művelték, de a könnyebbnek tartott modern tánc egyáltalán nem biztos, hogy annyival könnyebb, de ebbe most ne menjünk bele. Az említett művészeket egyébként nagyrabecsülöm, csupán a kontraszt miatt említettem őket, nevezetesen azért, hogy senkinek eszébe nem jutott volna azért lekurvázni őket, hogy a testükből, nem pedig a lelkükből vagy az eszükből éltek.
Szandi kilátásba helyezte a kijövetele után a pert, amiért punciszájúnak nevezték. Ezt a jelzőt azóta nem ragasztották rá a Velveten/Blikkben/Borsban. Gigi is megtehetné hogy perel, mert a jó hírnévhez mindenkinek joga van. De akkor már ne hagyja ki az RTL-t sem, mert - bár az ominózus kifejezést a foglalkozására nézve nem alkalmazta -, de igencsak tematikusan válogatott a bejátszott percekben.

mézescsók 2011.04.02. 16:23:12

buppihoz kiegészítés: az Index főoldalán szerepel a cím, nem a poszt elején.

vitek 2011.04.02. 16:24:19

@Albino vernyul: jaja. Meg hirtelen az Rtl-től TELJESEN függetlenül elkezdtek arról cikkezni a bulvárlapok, hogy Anikó fogja megnyerni a VV4-et.

Spéter46 2011.04.02. 16:25:29

@vitek: Örülök, és megnyugtató részemre, hogy itt vagy. Ugyanis sokkal kevesebben vagyunk, akik a játékosokban az értéket, és az "embert" keresik. A többségnek az a vagány és a nyerő, amelyik trágár, buta, aljas, lusta, és egyetlen célja van: társai becsapása.
Sajnos a a szerkesztésnek is ez kell, azért került végig előtérbe Alekosz, Éva és Olivér, akik messze a legaljasabb fajtához tartoznak. Egy Zsuzsa nevű nőt kirúgtak, mert Olivérhez vagdosta a narancsokat, valamint egy műanyag üdítős palackot.
Nem kellett volna azonnal kizárni Évát aki arcul köpte a társát????
(Megjegyzem ez még bűncselekmény is, még ha csak magánindítványra büntethető
is)
Milyen "elfogulatlanságra" vall a játék közbe beadott és Olivér által közvetített Alekosz - műsor promója????
Mikor jönnek már szerkesztők, hogy Lilu - elfogultsága miatt - teljesen alkalmatlan a játékvezetésre ????

Zelefánt 2011.04.02. 16:31:45

A műsor szempontjából előnyösebb lenne, ha Éva maradna.
Gigi -- és a normális világ rendje szerint -- pedig neki kellene.
A világ nem normális, a média meg hát..., hiszen tudjuk.

(Mi ebben az újdonság, vagy harminc évvel ezelőtt lökték a moziban a Hálózat c. filmet; Amerikában már akkor (1978-ban) a csömörnél tartottak, mi meg még csak a beetetési időszaknál tartunk.)

vitek 2011.04.02. 16:31:46

@Spéter46: na, ezzel most újat mondtál nekem, amit Éva tett az tényleg bűncselekmény? Milyen kategória, hogyan büntethető?

Amúgy szerintem Lilu elfogultsága nagyon is tudatos rendezői lépés.

rianna 2011.04.02. 16:34:51

@mézescsók: köszönöm, igazi megtiszteltetés, hogy ebben a kis tanítómesében szerepelhettem:)

Spéter46 2011.04.02. 16:40:57

@vitek: A ma is hatályos Btk. büntetni rendeli vétség miatt a becsületsértést!
Ennek vannak minősített esetei is, ilyen a nagyobb nyilvánosság előtt elkövetett, az aljas indokból elkövetett, és a feltűnően durva módon elkövetett vétség...

Zelefánt 2011.04.02. 16:41:16

@Albino vernyul:
Tök jó volt, a vita elején a fejszéről emelték fel Évára a kamerát.

pong a ping 2011.04.02. 16:44:39

@vitek: Tettleges becsületsértés (Btk. 180. § (2) bekezdés), minősítésként pedig "nagy nyilvánosság előtt elkövetve" :) Ülni nem fog mint Buci, de van alapja a dolognak.

Spéter46 2011.04.02. 16:49:16

... ugyanez a helyzet a rágalmazással is!
A cselekmények nem közvádasok, de magánindítványra büntetendők, és a minősítő körülmények megléte esetén akár szab.vesztéssel is büntethetők....

vitek 2011.04.02. 16:56:23

@Spéter46:
@supern0va:
azta, ma is megtudtam valamit. És ez hogy néz ki a gyakorlatban? Csak a sértett fél indíthat eljárást? A rágalmazással kapcsolatban is elmondhatnátok hogy hogyan működik, kíváncsi vagyok hogy csak Gigi maga indíthat eljárást a bulvárlapok ellen, vagy esetleg mások is (pl. a rokonait nem értem hogy miért hagyják ezt az ámokfutást, én már rég bepereltem volna őket a helyükben).

pong a ping 2011.04.02. 16:58:56

@Spéter46: 1 ev max, es nagyon ritka esetben kap valaki emiatt letoltendot, ott altalaban mas buncselekmeny is van ezen kivul. Aljas esetben nagy nyilvanossag elott max 2 evet is kaphat valaki.

Eva eseteben kar belekezdeni a perbe, csak az ido fog elmenni vele, es az adofizetok penze :) Jobb ugyved siman lehozza az egeszet a korulmenyekre hivatkozva, es hirlik, hogy a panikbetegseges gyogyszerekre ivott, vagy nem volt teljesen beszamithato stbstb. Es meg csak le sem kopte, csak fele kopott.. Illetve tusszentett.

Albino Vernyul 2011.04.02. 17:00:08

@Zelefánt: Itt az eredeti vita.. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy mirol szol az RTL-es bejatszas, es mirol az eredeti vita..: www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/0/z6ct7hfOSQU

Spéter46 2011.04.02. 17:06:52

@Supernova: Én nem arról írtam, hogy mit érdemes, vagy mit nem, csupán @vitek kérdésére válaszoltam. Ebben egyébként kettőnk között nincs is vita, hiszen Te is azt írtad le amit én!!!!

Zelefánt 2011.04.02. 17:08:55

@Albino vernyul:
Ez a Klasszikus Házastársi Veszekedés-tankönyv első fejezetének harmadik pontja (hogyan tereljünk): "...és amikor te..."

dr. gernika 2011.04.02. 17:13:23

@Albino vernyul: Szörnyű ez a nő. Komolyan mondom tragédia, nulla önkritika.

Spéter46 2011.04.02. 17:13:43

@vitek: más a "beperlés" és más a büntető eljárás.
A perlés polgári jogi fogalom, vagyis a perek a polgári bíróságok előtt zajlanak, míg a büntető tanácsok tárgyalják a feljelentés illetve magánindítványra üldözendő cselekményeket. (Lásd. pld. becsületsértés) Általában ezek az ügyek pénzbüntetéssel, vagy max. felfügg. szab. vesztéssel záródnak.
Végezetül: A sértett terjeszthet elő magánindítványt!
A BÍRÓSÁGOSDIT A MAGAM RÉSZÉRŐL ITT LEZÁROM! :-)

Zelefánt 2011.04.02. 17:26:58

@gernika:
Bocs, Peter Cs., de szerintem Éva mégiscsak buta.
Szerintem szarrá alázhatná Tajgetoszt, már ha lenne esze, ehelyett inkább csak rinyál.
Körbe-körbe járnak, és így persze nem is jutnak sehová.

inmemancsi 2011.04.02. 17:28:58

@Zelefánt: megérdemlik egymást egyik se hallja, hogy mit mond (akar mondani) a másik:))

Spéter46 2011.04.02. 17:44:54

@Albíno: Megnéztem a javasolt eredeti felvételt, és valóban szinte semmi köze nincs ahhoz, amit a szerkesztők kiemeltek!
Ez egyszerűen pofátlanság!

vitek 2011.04.02. 17:44:58

@Spéter46: köszi szépen hogy leírtad! És bocsánat hogy szakmai dolgokról kérdezgettelek így szombat délután (gondolom szakmádba vág a dolog).

Cserébe elmondom, miért gondolom azt hogy tudatos stratégia Liluék elfogult szövege. A vonatkozó kísérlet az úgynevezett Asch-kísérlet. A kísérletben résztvevőknek vonalakat mutattak, amikről el kellett dönteni hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz (tehát hogy melyik kisebb/nagyobb mint a másik). Mindezt csoportban tették, egymás után kellett válaszolniuk, és egy kivételével az összes szereplő beépített ember volt. Az eredmények azt mutatták, hogy ha a többiek következetesen rossz választ adtak, a nem-beépített résztvevő is hajlamos volt azt a választ mondani, pedig az egyértelműen rossz volt, nagyjából az esetek harmadában. A kísérlet több körös volt, és így összességében a résztvevők 75 százaléka legalább egyszer követte a társait a rossz válaszadásban.
Bővebben: hu.wikipedia.org/wiki/Asch-k%C3%ADs%C3%A9rlet

Röviden: az emberek sokszor a saját szemük helyett másoknak hisznek. Ha Lilu azt mondja, hogy Alekosz aranyos volt amikor Béciéknek beszólt, akkor sokan elhiszik, még akkor is, ha közben a saját szemükkel látták hogy szánalmas/nevetséges volt az egész. Ha a bulvárlapok megírják hogy Gigi kurva/pornós, sokan akkor is elhiszik, ha közben megnézik a vonatkozó felvételek és látják hogy erről szó sincs.

Spéter46 2011.04.02. 17:49:01

Láttam és hallottam Éva édesapját korteskedni. No mondhatom apa és leánya!
Közel állnak egymáshoz. :D:D:D

vitek 2011.04.02. 17:55:42

Ja és ugyanezért manipulálják a közönségszavazásokat. Kihozzák amit ők szeretnének, hogy az ember azt higgye hogy a többség úgy gondolja az adott dolgot mint ami a szavazás eredménye lett, s hogy aztán emiatt az ember maga is azt higgye hogy úgy van.

Spéter46 2011.04.02. 17:57:35

@vitek: Teljesen igazad van!
Sajnálatos, hogy egy egyébként nézhető (külföldön) műsort a készítők ennyire elbasztak, és nyíltan befolyásolni igyekeznek a nézőket. Ez már nem egy játék, hanem a csatorna pénzszerzési harács bemutatója.
Sokkal egyszerűbb lett volna a 3. napon a szereplőkkel közölni hangszórón keresztül, hogy a szerkesztők és a gyártásvezető döntése alapján "X" nyeri a versenyt, és akinek ez nem tetszik a mehet haza. Egyébként is a pénzt harmadoljuk magunk között! :-)

dr. gernika 2011.04.02. 17:57:49

@Spéter46: Mondhatni nem esett messze a fájától.

@vitek: Én az elejét nem néztem, csak néha láttam belőle részleteket. Éváról az első benyomások azok voltak, mikor Olivér leférgezte, valamint mikor Tordassal kezdett kiéleződni a helyzet (az a vetélkedő hipergáz volt). Ott és a párbajon még Évának szorítottam, és azt mondtam, még ha nem is szimpatikus, nem lennék a barátnője, de legalább híven képviseli önmagát. De azóta akármennyit nézem, egyre elviselhetetlenebb és szánalmasabb. És ellentmond saját magának, amivel folyamatosan tönkreteszi a képet, amit magáról hirdet. Nem őszinte, mindentől fél, hihetetlenül önző és rosszindulatú.

vitek 2011.04.02. 17:59:40

@Albino vernyul: ez a manipulációnak olyan ékes példája, hogy már-már tanítani kéne.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 18:04:56

@Spéter46: Ő legalább kiáll lánya mellett Gigi szüleivel ellentétben! Gigi anyja a közönségben megbújva röhögött Éva apján, ez több, mint gyomorforgató!

vitek 2011.04.02. 18:08:07

@gernika: velem is ez volt! Még Évának szurkoltam az első párbaján! Nem néztem rendszeresen a VV4-et, csak részleteket láttam, pl az Olivér-Éva vitát, és abban abszolút Éva mellé álltam. Utólag tudtam csak meg, mikor rendesebben elkezdtem nézni, meg a HV-t olvasni, hogy az egésznek az előzménye az volt, hogy Éva lezsidózta Olivért. Azért így már más megvilágításba kerültek a dolgok, előtte nem értettem hogy Olivér miért borult ki rá. Ugyanez vonatkozik Éva karácsonyi cigányozós videójára, miután azt megnéztem, kicsit jobban értettem az Évával kapcsolatos ellenszenvet, dehogy áldozat ő.

2011.04.02. 18:13:51

Kiegészíteném Hajni legutóbbi alkotását (dicsérjen téged az alekosz!) egy újjal:
Legyen az éva a barátod!
Azt hiszem, ez is elég nagy büntetés, lassan ki lehet vele váltani a fegyházat is.

inmemancsi 2011.04.02. 18:17:18

@Desperatefan14: úristen ez nem semmi, úgy pofán vágtam volna, Anikó meg hagyja, hogy a melleit, fenekét markolássza -van az a pénz

www.valovilag.hu/video/123859

Spéter46 2011.04.02. 18:26:07

Peter_Cs.: Valóban gondolod, hogy Gigi anyja dönti el, hogy a nézők között ül, vagy korteskedik a lánya mellett?
Mit gondolsz miért a hülye Tordas mondta a "beszédet", azért mert az anyja
" megbújva röhögni akart"??????

Kivlov 2011.04.02. 18:26:57

Alekinnyó!!!
Éva meg hazazavarja a ráczok felét! végre!!!

Spéter46 2011.04.02. 18:30:44

Kár, hogy nem ismerhetjük meg soha a szerződést, ami a szereplők és a csatorna között köttetett.

Desperatefan14 2011.04.02. 18:32:32

@Spéter46: Szinte már sajnáltam Tordast amiért azt az egy mondatot nem mondhatta el, akkora fújjolás ment, pedig engem is irritál.

Sumi91 2011.04.02. 18:44:15

@vitek: Teljesen egyetértek veled,olyan szinten nyomják Balekoszt meg Évát hogy az már förtelem.A Gigi lejáratása minősíthetetlen Lilu és Balázs nem kicsit részrehajlóak a két állítólagos barát iránt.

pong a ping 2011.04.02. 19:01:12

@Sumi91: Mert Aniko gyozelme igy fog a legnagyobbat szolni, a ket favorit (Bela es Alekosz) "hoppon maradasa" lesz a donto egyik csucspontja.

A masik, amikor a nep Bucija egy kurta "bortonajto nyiiiilj ki" koszonessel tavozik az idokozben megjeleno harmadik, racsos ajton...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 19:02:45

@Kivlov: A Bioritmus Alakulat megkezdte a villa Rácztalanítását.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.02. 19:13:36

@vitek: A vonatkozó felvételek alapján megállapítható, hogy a sokat emlegetett film az arra fogékony emberek szexuális kielégítésére készült, elsőkörben pénzes portálok számára. Ez a pornográfia definíciója. A film műfaja gyilokpornó, angolul killing porn. (Más helyen fétispornónak írják a Gigi-szimpatizánsok, én maradnék a gyilokpornó mellett, miután ez a szolídabb változat.) Gigi szerepel a felnőttfilmes színművésznők egyik magyarországi adatbázisában, ismeretségi körében nem egy szakmunkásnő található.
Alapvető tévedés, miszerint a pornóhoz közösülésre lenne szükség, kellően bő a fogalom ahhoz, hogy 4-5 lány puszilkodása, taperolása, szurkálódása, akár bikiniben, akár anélkül (a filmben szereplő lányok egy része bizony teljesen mezítelen) beletartozzék. Persze maszatolhatjuk a tényeket, ha nincs jobb dolgunk, csak nem érdemes.

Komoly modelleket kiközvetítő cég nem foglalkozik Gigihez hasonló arcszerkezetű lányokkal (nem akarom bántani a lányt, megint csak tényt közlök), márpedig állítása szerint 900 eurót keresett egy hétvége alatt. Hosteskedésről, erotikus táncról van szó, mint tette azt Olaszországban is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 19:15:16

@Spéter46: Pedig nem szabadna titoktartást bevenni az ilyenekbe, a csatornával szerződött fél nyilatkozhasson szabadon az ilyenekről! Ezt és pár valóban hasznos dolgot kellene bevenni a médiatörvénybe a káros cenzúra helyett!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 19:18:19

@Dave985: Ekkora karrier mellett kár volt lebőgetnie magát egy ország előtt a hazugságaival!

Albino Vernyul 2011.04.02. 19:27:33

@supern0va: Ebbol a felhozatalbol, meg O lenne aki megerdemelne, ha mindet osszvetunk.. Mondjuk Kristof a masik felet.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.02. 19:29:56

@Peter_Cs: A babaszoknyás felvonulások világából nem vezet egyenes út a finom pornós műfajokhoz. Bártáncos volt Itáliában, hosteskedett pl. Párizsban, azonnali hívásra repülőre pattant. (Ismét mondom, komoly divatcég hónapokkal előre lefixálja az alkalmakat, itt természetesen egy gazdag üzletembernek közvetítették ki Gigit.) Egyéb munkái közismertek éppúgy, mint Éva viselt dolga anno. Utóbbira volt rálátásunk villaléte során, míg Gigi e heti kiborulásáig hatékonyan tartotta magát szerepéhez. Hétfőn effektíve bevallotta a kamerák előtt, miért is volt annyira szükséges neki az a takarítás. Ha már összevágott anyagokról hadoválnak itt páran, tegyük már hozzá, hogy az éjszakai, korábban késő délutáni, reggeli streamben Évát is lehetett már többször látni mosogatás közben (a felmosást inkább hagyjuk, váltott hadrendben végezték a villalakók), bármily hihetetlen, még főzött is. Szegény Gigi ragaszkodott ehhez a szerephez, így akár Éva, akár Anikó szólt neki, szívesen leváltaná, ő elküldte őket, mondván majd megoldja.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.02. 19:36:12

Jaj, nem jogerősen elítélt a műsorvezető! Volt már ilyen?

genevieve 2011.04.02. 19:36:35

@Dave985: harcolj dave, harcolj:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 19:36:40

@Dave985: Sokszor a Ráczok hajtották el a többieket a konyhából, mikor segíteni akartak.

sogeking 2011.04.02. 19:37:42

azt hittem Stohl nem vezethet:)

inmemancsi 2011.04.02. 19:43:43

@Gee Halen: ja mint tudjuk ő a nagy takarító:)) de jól teszi, smink nélküli fejétől a többiek étvágya is elmenne:))

sogeking 2011.04.02. 19:45:34

valaki hozzám is eljöhetne takarítani

sogeking 2011.04.02. 19:47:25

nyomok pár szavazatot Jerzsy kortesbeszédére

2011.04.02. 19:47:25

@sogeking: én szeretek takarítani, főleg ha ideges vagyok, pechedre mostanra tökéletesen kiegyensúlyozottan heverek a kanapén, mára már nem tervezek ilyesmit. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.02. 19:52:54

Gigi ellopta Éva cigijét? Priceless!

Majd a párbajon lesz ám rikácsolás: "ELLOPTAD A CIGIMET!!!!"

dr. gernika 2011.04.02. 19:54:02

Najó, szóval Alek támogatta a cigilopást... erről nem volt szó. :)

sogeking 2011.04.02. 19:54:51

@beebeer: akkor ajánlom Ildi verses produkcióját :) (bár nem tudom ma lesz -e)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.02. 19:54:52

Alekosz Éva és a cigije közé állt - legalábbis én így értelmezem mondandójából.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 19:55:07

Stohl: "Gigi most kimutatta a foga fehérjét, ott bántotta szegény Évát, ahol a legjobban fáj neki, ellopta a cigijét!"

ott van a fogalmazás megint

2011.04.02. 19:55:38

@sogeking: Neeeeeeem! Máris oda a békés hangulat! Te ÖRÖMGYILKOS!

vitek 2011.04.02. 19:55:55

@Dave985: huha, nagy szakértőnek tűnsz, esetleg a szemöldöke ívéből azt is megmondod hogy melyik póz a kedvence? Több ilyen hiteles forrásra lenne szüksége a világnak, tényleg.

vitek 2011.04.02. 19:58:52

@Peter_Cs: Igen, nem is értem miért, pedig milyen finom lett volna egy kis Alekosz-féle sárgaborsófőzelék, vagy Éva újításai a panírral.

sogeking 2011.04.02. 19:59:43

valaki takarja le Jerzyt, mindenki normális ruhában van, ő meg annyira megerősödött, már ruha sem kell neki

genevieve 2011.04.02. 20:00:11

alekosz menj te a búsba

ahogy hatalomhoz jut beköcsögösödik...tegnap bezzeg szart arra amit éva mondott neki

inmemancsi 2011.04.02. 20:00:30

milyen cigit szív ez, hogy egy-két órát nem bír ki, ehhez még önuralom se kell

2011.04.02. 20:00:35

De szíííííp dolog ez a barátság gyerekek!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.02. 20:01:17

"Képes volt elsunnyogni!"

"Giginek köszönhetem ezt a balhét?"

(facepalm)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 20:01:28

ezt a kazal-seggnyalást, amit művel a stohl, böeeeee

genevieve 2011.04.02. 20:01:31

na, tessék egyszerűen nem lehet évával 2 percnél tovább szimpatizálni....

az egész büntetést alekosznak köszönheti, simán visszaadhatta volna a cigit

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.02. 20:02:01

Jól értem, hogy Gigi segíteni akar leszokni Évának a cigiről, és még Évának áll feljebb?!?

inmemancsi 2011.04.02. 20:02:29

ez a buci meg a többiek, hagyják már abba, vakok - elnézést - valószínűleg nem nézik a műsort

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 20:02:51

IIIIZ-GAAAAAL-MAAAAS SZEMÉLYISÉG! ÉÉÉÉ-VAAAA IIIZ-GAAAAAL-MAAAAAS!

MI ÉRDEKLI ÖNÖKET, A MEGTESTESÜLT, DE TALÁN KISSÉ UNALMAS JÓSÁG, VAGY A BALHÉS, IZGALMAS ÉÉÉÉÉÉVAAAA????

dr. gernika 2011.04.02. 20:03:44

@vitek: :DD
@sogeking: lehet, farkasember. :)
@genevieve: Az a durva hogy elérte, hogy Gigire haragudjon Évi, holott az azonnal átadta Aleknak, aki örült és utána boldogan használta.

2011.04.02. 20:04:20

Arról a szövegről, amit Stohl most lenyomott, Éva nagyon kedves tud lenni, az a régi történet jut eszembe, mikor még Szepesi György közvetítette az NBI rangadóját a szokott vehemens stílusában. A szurkerek hallgatták rádión, nézték a tökunalmas meccset, aztán kórusban rákezdték:
Ne ha-zudj Sze-pe-si!

Talpig Jimmy 2011.04.02. 20:04:24

kész horror, ahogy ez a nyominger nyomul az Anikóra :(

sogeking 2011.04.02. 20:05:28

@gernika: nem, rájöttem:) a pácsótól van :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.02. 20:06:21

"Amikor belehemperegtek a tollba, az nagyon jópofa, nagyon vicces feladat volt."

Bezzeg ha neki kellett volna fetrengenie :D

Áááá, ZZ Top - La Grange! Legnagyobb!

genevieve 2011.04.02. 20:07:36

huhhh, alek de szánalmas

sogeking 2011.04.02. 20:08:51

szegény Jerzy el van nyomva:)

genevieve 2011.04.02. 20:09:38

@gernika: mondta is gigi, hogy odaadta aleknak, hogy éljen vele.....hát élt vele

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.02. 20:10:45

Alekosz második meggondolásra azért csak megörült a döntésnek, Gigivel és Anikóval aludhat egy sátorban.

"Te most hol alszol?"

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 20:13:01

szegény Laci, ez szemét dolog, így tök hülyét csinálni valakiből disznóság

sogeking 2011.04.02. 20:13:07

na holnap veszek egy lila inget/pólót/trikót

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 20:17:51

@nyuszómuszó: @genevieve: @Gee Halen: Gigi hátulról támadta be Évát, persze Alekosz azonnal visszaélt a kapott hatalmával. Évát ha nem bántják, akkor barátságos. Ennyi!

2011.04.02. 20:21:16

@Peter_Cs: a probléma csak az, hogy Éva úgy éli meg őt folyamatosan bántják, így mély sajnálatomra, a barátságos oldala igen kevésszer került középpontba. :)
Évát folyton támadják, Laci folyton háborúzna, össze kellene hozni ezt a párost.
Bocs Laci!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 20:21:19

@Peter_Cs: van egy kis elírás a mondatodban, ugyanis Éva akkor kedves - a maga módjá - ha NEM ÉRZI BÁNTVA MAGÁT! nagy különbség

különben meg nem erről van szó; szerintem elvenni a cigijét , pusztán csak elvenni, lehetett volna jó poén; a csicskáztatás, az már nem az, de azt meg Alek csinálta, egyesegyedül, Giginek semmi köze nem volt hozzá

dr. gernika 2011.04.02. 20:21:43

Ez nagyon nem vicces...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 20:21:54

@genevieve: De lehet sokkal tovább is szimpatizálni Évával, ő a VV4 leghitelesebb karaktere és ő adja leginkább a civil énjét.
Semmilyen hatalmat se Alekosznak!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.02. 20:22:08

@Peter_Cs: "Évát ha nem bántják, akkor barátságos." Hát, ne haragudj, de kétszeres kutyatulajdonosként egy kutya képe ugrott be egyből és vaskosat kacagtam :D

genevieve 2011.04.02. 20:23:47

@Peter_Cs: bocs, de én az ilyen civil énnek soha, semmilyen körülmények között nem szeretnék találkozni....

2011.04.02. 20:23:53

@Gee Halen: Ja, mikor a kutya füleit lesunyva, vicsorogva támad a gazdája meg messziről mosolyogva integet nem harap!!!! :DDDD

Spéter46 2011.04.02. 20:24:20

@Nyuszómuszó: Egyetértek Veled! Amit me művel Stohl, azért eleve megérdemli a dutyit!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.02. 20:25:15

@Peter_Cs: Azért kívánom hogy élj együtt egy hónapot egy ilyen Éva kaliberű nővel. Szerintem tanulságos lenne. ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 20:25:23

@beebeer: Barátságosabban is állhatnának Évához!

@nyuszómuszó: Gigi nagyon jól tudta, mit fog kezdeni Alekosz az adott hatalommal, sőt meg is bíztatta a görögöt egy kicsit. Egyértelmű, hogy Gigi a felbújtó, tehát ő is hunyó!

fran7 2011.04.02. 20:25:23

Ez nem vicces és nem szabad ilyet csinálni, de ha nem küldenék el, akkor viccesnek tartanám. De szerencsétlen Laci.

Spéter46 2011.04.02. 20:25:59

Na Anikóból is kibújt a vonó. :-D

sogeking 2011.04.02. 20:26:50

Laci remélem legalább egy csókot kihoz a helyzetből:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 20:27:00

@Peter_Cs: Jó, az lehet, hogy a civil éjét adja, de ebből nekem csak annyi derül ki, hogy ő civilben egy utolsó, ordenáré némber; miért lenne ez pozitívum?

Évából annyit látunk legtöbbször, hogy egy elviselhetetlen, primitív perszóna, kb bárki más jobb lehet csak nála, akármit sugall is(senki nem tudhatja, mit hozna ki belőle egy ilyen szituáció, így ha Te még nem szerepeltél ilyen műsorban, szintén nem jelentheted ki, hogy bezzeg Te önmagad adnád szerintem, azt meg nem is értem, mi alapon lehet valakiről kijelenteni, hogy önmagát adja-e, vagy sem; nem hiszek benne, hogy valaki hónapokig tud szerepet játszani
ha mi így látjuk, annak szerintem alighanem inkább a szerkesztők és a csatorna médián keresztüli manipulációi az okai és nem az alany)

Zelefánt 2011.04.02. 20:27:05

@beebeer:
Réges-rég volt egy karikatúra, amely Szepesit figurázta ki, és nagyjából így festett:
a kettéosztott kép bal oldalán egy stadionnyi ember aludt/unatkozott, míg a jobb oldali rajzon a rádió előtt a hallgató tombolt és üvöltött...
Tehetséges volt-e a riporter?...

2011.04.02. 20:27:28

@Peter_Cs: a VV4 leghitelesebb karaktere és ő adja leginkább a civil énjét.

És akkor mi van? Ilyen ént inkább rejtegetni kellene szvsz, nem valóságshowban mutogatni. :)

2011.04.02. 20:28:12

@Zelefánt: franc se tudja, de hazudott! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.02. 20:28:17

Érdekes, a héten egyébként egész elviselhető volt, hogy kussolásra és engedelmességre volt kárhoztatva.

fran7 2011.04.02. 20:30:54

Szegény Laci sejti, hogy nem igaz, de jó lenne hinni benne, hogy mégis igaz.
Férfi: Honnan szedtél ilyen papírt? Lényegre törő kérdés.

inmemancsi 2011.04.02. 20:31:14

honnan vettél ilyen papírt..

genevieve 2011.04.02. 20:31:39

de hdol van alek és éva?

Kekec1 2011.04.02. 20:31:56

ha valamit nagyon de nagyon utálok, az az emberi érzésekkel való játszadozás... ez most nagyon ocsmány volt, bárhogy is sült el a végén.... komolyan megsajnáltam Lacit

sogeking 2011.04.02. 20:33:28

Laci kicsit visszavághatna, ha ő is szerelmet vallana:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.02. 20:34:05

Ááá, szegény Laci...

Egyébként az jutott eszembe, hogy a katonai héten azért nem mutogatták tevékenységeit, mert nem szabadott bármit mutatnia magából, vagy a csatorna részéről.

Amikor nyelviskolában tanítottam, volt két katona a csoportban, és amikor bejött a helyi tévé valami összeállításhoz vágóképeket készíteni, azonnal felpattantak és kimentek, mert tiltva volt nekik, hogy képernyőn legyenek.

Laci helyzete más ilyen szempontból, hiszen nem szolgálatban lévő katona, de szerintem bármilyen akció közben nem szabad mutatni. Annyit lehetett látni összesen, hogy Jerzynek mutatott egyszer valamilyen fogást.

fran7 2011.04.02. 20:35:19

@Kekec1: Azért jó időben érkeztek Béciék, mert lehet nem ezt a kérdést tette volna fel. A nagy beégésről így lemaradt. Szerencsére.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.02. 20:36:51

Alekosz listájából Éváról csak az "ellenség" az igaz.

Kekec1 2011.04.02. 20:38:12

@fran7: ez tény. De hogy mit gondolhatott közben... Nem tudom, ha valaki velem egy ilyet eljátszana, az életben nem bocsátanék meg neki.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 20:38:36

@Peter_Cs: a hitelességről, meg az önmagát adásról még csak annyit, hogy ebben a játékban az a kakarter nyer, akinek a nézők legszívesebben adják oda azt az 50 misit;

és ennyi,

nem pedig az, aki a leghitelesebben adja a saját - esetenként elviselhetetlen - énjét!

fran7 2011.04.02. 20:38:37

@Gee Halen: Ez lesz egy közmondás parafrázisa. Ha Éva, a Baukó, a barátod, akkor már meg van az ellenséged is.

Ancilla 2011.04.02. 20:38:46

Ezt a "tréfát" Lacival több mint durvának tartom.Ezt egy gonosz Jókai-hősnő, Athalie csinálta Tímeával Az arany ember c. regényben, amikor elhitette vele, hogy a saját menyasszonyi fátylát hímezi, mert megkérte a kezét az a fiatalember, akibe titokban szerelmes volt Tímea (és aki egyébként az Athalie vőlegénye volt).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 20:39:12

@Gee Halen: Amikor szabadonfutóra van kapcsolva, akkor is!

Spéter46 2011.04.02. 20:39:54

Hát igen, a három tagú c.zenekar kiegészülve a teljesen hülye Jerzsivel agyagba döngölték szegény Lacit.:(

fran7 2011.04.02. 20:41:40

@Kekec1: Engem zaklattak már, ezért én is azt gondolom, amit te. Ha valakinek ilyen ötletei vannak és elröhögnek rajta a haverokkal, már az is durva, de akkor ne csinálják meg. Amiről nem tudok nem fáj.

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 20:41:44

@Ancilla: lefordítom hajnisra. úgy basznám pofám, aki ezt velem vagy a jelenlétemben valakivel csinálná, hogy kiköpködné a még ki nem nőtt bölcsességfogát is!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 20:41:58

@Kekec1: nem, én sem tudnám megbocsájtani; é az is biztos, hogy ilyet soha nem csinálék senkivel, még ha a csatorna direkt utasít, akkor sem

sogeking 2011.04.02. 20:44:02

@Hódos Hajnalka: ha ezt korábban mondod, felkerestelek volna, amikor még megvolt :)

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 20:44:38

jó estét, még nem olvastam vissza, Peticsé már kellően behergelődött? :D

Kekec1 2011.04.02. 20:45:41

@fran7: igen.. lemaradtam, ígynem tudom ki volt az értelmi szerző, de hogy a foskilences belement, hogy eljátsza, ezzel végérvényesen elvesztette azt a maradék kis becsületét is előttem. Méltó büntetése lenne visszapörgetni az időt akkorra, amikor ő volt oda Olivérért és eljátszani vele pontosan ugyanezt.

Ancilla 2011.04.02. 20:47:11

Na, most legszívesebben Bécinek beküldenék egy Bliket, rajta hatalmas betűkkel: "Adrienn csalja Bécit", alatta Adrienn képével (összemontírozva egy pasival félreérthetetlen helyzetben).
De még ezek után sem lennék képes ilyen hülye tréfát űzni vele...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 20:47:14

@Hódos Hajnalka: És ezek basztatják Évát is már 4 hónapja, Éva minden balhéját is meg lehet érteni.

genevieve 2011.04.02. 20:49:16

@Peter_Cs: ez, nem mentesíti évát semmiben

sogeking 2011.04.02. 20:50:26

nékem csak Budapest kell..

Albino Vernyul 2011.04.02. 20:50:35

@fran7: Az az igazsag, hogy a legrosszabbkor erkeztek a tobbiek... En arra lettem volna kivancsi, hogy Aniko mit vart..... Mert ez igy nem all nekem ossze..

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 20:51:20

@Peter_Cs: Évának éppen elég baja van Évával meg a Zuniverzummal, ne téríts :D

@sogeking: jajistenem, remélem, nem a sájszebéseten kötöttél ki!

sogeking 2011.04.02. 20:53:00

@Hódos Hajnalka: de :D és egy csinos doktornő kivéste mint egy márványtömböt

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 20:53:16

@Albino vernyul: én arra, miért ment ebbe az egészbe bele. tudta, hogyan érez iránta Laci, és nemcsak az ig.hintás feladatból, szóval sztem itt ő volt a főhüjje.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.02. 20:53:33

Jóestét!
A végét sajnos nem láttam, mivel szivatták meg lacit? Odáig hallottam, azt is fél füllel (mint Éva), hogy valamit sutyorog a Béci Anikóval (ezt egyik fülemmel se hallottam), aki kérette magát. Aztán azt láttam, hogy B. egy piros szivet tesz egy párna alá.

Az nagyon tetszett, ahogy Éva - miután kitakarította az udvart és Alekosz odanyomott egy szál cigit a kezébe -, méltóságának utolsó morzsáit próbálta hadrendbe állítani a rohadt cigije miatt. De kár, hogy párbaj előtt történtek ezek a dolgok, védetten már veszett fúriaként rég összekarmolta volna Alekoszt.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 20:53:34

@Hódos Hajnalka: Be, be, mindenki szegény Kócost bántja! ;)

fran7 2011.04.02. 20:53:43

@Albino vernyul: Szerintem Béci miatt ment bele. Azért mosolygott annyira, mert nála akart bevágódni.

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 20:54:07

@sogeking: ó. sajnálom. nekem megvan mind. és egs. kopp-kopp-kopp.:))

Zelefánt 2011.04.02. 20:55:09

Uramteremtőm, mi történt?...
Hamlet és Ophelia összeházasodtak, a csúf (fél)szülők pedig kolostorba vonultak, és a koponya pedig lökött egy disznó viccet, vagy mi?...
Lemaradtam sok mindenről, úgy hiszem.

dr. gernika 2011.04.02. 20:56:34

@Hódos Hajnalka: Eléggé, kezdek megriadni tőle.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 20:57:24

@pushpang: Anikó kihívta és szerelmet vallott neki, aztán belevitte egy csomó hülyeségbe, a többiek meg az ajtó mögött röhögtek; szemét dolog volt, az előzmények tükrében (még ha nem lehetett volna tundi, hogy bele van zúgva, akkor rendben lett volna, mert akkor csak röhögnek egy jót utólag, de így hogy nézzen Anikó szemébe ezek után - a csalódásról már nem is beszélve)

Zelefánt 2011.04.02. 20:57:56

@Kekec1:
Kivel?
Mit?
Rakéta?!...

Ancilla 2011.04.02. 20:58:12

@Peter_Cs: "De lehet sokkal tovább is szimpatizálni Évával, ő a VV4 leghitelesebb karaktere és ő adja leginkább a civil énjét."

Kedves Péter, Neked mindegy, milyen az a "civil én", csak adja???

A civil életben vállalnád társadnak? Gyermekeid anyjának?
Mert bulizgatni el lehet vele, de élni???

Zelefánt 2011.04.02. 20:59:28

@nyuszómuszó:
Kinek, az istenért?!
(Szánjon már meg valaki, és nyomassa, hogy mi /nem/ történt!)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 20:59:51

@Hódos Hajnalka: lehet, de ha túl sokan vannak a gonoszok, az jelenthet valamit ;)

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 21:00:34

@gernika: azért mert provokáljátok, mint a Villában mindenki szegény Évát, pedig ő egy áldott lélek. azért. nem is kell visszaolvasnom, tudom.

sogeking 2011.04.02. 21:00:40

@Zelefánt: Laci ledöntötte Anit, Alek levágta Éva haját, Jerzy szakított Gigivel, mert úgy érzi, túlnőtt rajta :D

fran7 2011.04.02. 21:01:13

@Ancilla: Ebben a civil énben az a tragikomikus, hogy ő akar leginkább celeb lenni, de a legnagyobb rajongója mondja, hogy civil. Kiszel Tünde valószínűleg civilben egész más, de ahhoz hogy celeb legyen másképp kellett viselkednie.

Zelefánt 2011.04.02. 21:02:28

@sogeking:
Rossz naptáruk van, 2012 csak jövőre lesz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.02. 21:03:19

@nyuszómuszó: köszi, gondoltam hogy valami ilyesmi lehetett... Na majd alkalomadtán megnézem valahol. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 21:05:24

@Zelefánt: Anikó, Lacinak, a többit fentebb írtam ( a csatorna beküldte, hogy LAcit meg kell tréfálni április elsején)

dr. gernika 2011.04.02. 21:05:37

@Ancilla: Megérdemelné pedig.

Ált. isk. 4-es koromban játszottam ilyet először és utoljára, hülye barátnői ráhatásra. A vége az lett, hogy a srácra a fiú wc-ben talált rá egy osztálytárs, a fejét verte a falba és bőgött, hogy "a gerni nem szereeeet".
Szóval nem kevés szorongással szembesülök az ilyenekkel, hiába voltam gyerek és kaptam már azóta elég pofont én is...

Zelefánt 2011.04.02. 21:05:42

Ha a LAC-I biot előrefelé tartott kezekkel közeledik Anikó felé, és ezt az ertéel hagyja, előveszem az összes rakétámat a szekrény(eim)ből, és bosszút állok az életem sikertelenségért, hetedíziglen, az kurvaisten.

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 21:06:05

ja és csak úgy mellékesen közlöm, hogy az első hajrámilános kommentelőt kilövöm az űrbe.
akarom mondani a mir műholdon is hallani fogják.

hol van zsönöví?

2011.04.02. 21:06:34

@fran7: Kiszel Tündével kapcsolatban ki kell hogy ábrándítsalak, pont annyira síkhülye "civilben", mint képernyőn. Személyes tapasztalat, többet nem mesélek, már túl vagyok az élményen. :)

Zelefánt 2011.04.02. 21:07:03

@nyuszómuszó:
Tréfának viszont ízléstelen.
Hiszen tudjuk.

inmemancsi 2011.04.02. 21:07:42

@Ancilla: vannak egypáran akik a saját szemüktől nem látnak, fülüktől nem hallanak, elég büntetés neki ez éváért rajong:)))

Zelefánt 2011.04.02. 21:09:32

@Hódos Hajnalka:
Ki az a Milan?
(Focicsapat van ugyan ilyen, és sokan is vannak benne, de őket mind AC-nek keresztelték az Úrban.)

fran7 2011.04.02. 21:10:22

@beebeer: Nem fejeztem ki magam pontosan. Tudom, hogy ő nem normális, de mögötte is lehetne egy normális élet, csak nincs.

dr. gernika 2011.04.02. 21:11:26

@Hódos Hajnalka: Igenigen, falkában támadjuk. :(

2011.04.02. 21:12:19

@fran7: adjunk hálát az Úrnak, hogy Kiszel Tünde nem él normális életet, olvastam, hogy tanítóképzőt végzett.

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 21:14:17

@Zelefánt: jelentéktelen siserehad, úgy fogalmaznék másként, a berluszkóni villakatonák, ha érted, hogy mondom.

@gernika: mert ilyen gonoszak vagytok és nem látjátok meg ebben az értékes nőben az örök élet forrásának az írmagját.
(azta, mit írtam :DDD)

fran7 2011.04.02. 21:14:37

@beebeer: Levelezőn nyomtam a tanárképzőt. Amit a tanárok meséltek, hát nem ő az egyetlen, aki jobb ha nem gyakorolja hívatását.

dr. gernika 2011.04.02. 21:18:53

Szar vagyok tudom, de a tehetségkutatók legjobb része a freakshow az elején.
Az aktuális penészvirág épp karácsonyi dalokkal lepi meg a zsűrit. :D

2011.04.02. 21:18:56

@fran7: nemrég olvastam róla egy vicceset, a névtábláján Dr. Kiszel Tünde van kiírva, mikor rákérdeztek, és ezt így most hogy, azt válaszolta, náluk a családban mindenki dr. Mondták neki, hogy ez nem örökölhető cím, de csak megvonta a vállát, hogy akkor írok valami disszertációt. :)

sogeking 2011.04.02. 21:25:27

@genevieve: ezt mire írtad? ne vegyek lila trikót? :D

inmemancsi 2011.04.02. 21:27:50

kínaiul a most múlik pontosan.. maradjunk a Quimbynél

sogeking 2011.04.02. 21:28:46

@inmemancsi: mondjuk ha még közben hagymát enne :)

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 21:30:16

@inmemancsi: nemá, most mindenki a csillagszületiket nézi meg a milan-intert?
jahhát megsértődtem.
(most TÉNYLEG)

fran7 2011.04.02. 21:33:56

@Hódos Hajnalka: Kivételesen találtam streamet. Minden meg van a meccsben, ami miatt szeretik és utálják az olasz focit.

inmemancsi 2011.04.02. 21:34:51

@Hódos Hajnalka: á dehogy, szóljunk Peter_Csnek majd ő megma(zsol)ázza a tényeket:))

sogeking 2011.04.02. 21:37:43

igeeeen:) bevágták Ildit:)

dr. gernika 2011.04.02. 21:37:46

jajjj reklám után lesz tordas...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.02. 21:38:29

Istenem, a csillag születikben egy pillanatra Tordast láttam! Ugye nem? Ugye nem??

avanivi 2011.04.02. 21:38:35

Figyelem ! Jön a Tordas !

fran7 2011.04.02. 21:38:50

Szegény Ildi. Mi lenne ha Szonjától valaki megkérdzné valamelyik színház ajtajában: Olyan ismerős, maga itt takarít?

Ancilla 2011.04.02. 21:38:58

Hűűű, nézzétek a Csillag születik-et! A reklám után jön Tordas Ildikó!!!

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 21:40:12

@fran7: höhö

@gernika: Alekoszt idézném: issza szavaimat :DDD

@inmemancsi: :DD

@nyuszómuszó: most tényleg?
bekapcsolom a másik tévét!

dr. gernika 2011.04.02. 21:40:31

Hátha itt is kihurrogják...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 21:42:12

azért, ezt a szerencsétlen, szánalmas nőt is berángatja a retek, ki tudja, mit ígértek neki, hogy még egyszer hülyét csinálhassanak belőle - félreértés ne essék, a többi szerencsétlent is sajnálom, és tény, hogy Ildikónknak már lehetne annyi esze, hogy tudja, hogy ebből ő nem fog jól kijönni, szóval megérdemli

De lehet, hogy csak a csalódottság beszél belőlem, amiért Trixit ezúttal nem láthatjuk, bár ki tudja, hátha ;)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 21:43:08

@Hódos Hajnalka: kapcsold, kapcsold, reklám után jön (majd valamikor, ha van eszük a blokk végére teszik)

sogeking 2011.04.02. 21:44:11

remélem legalább a színfalak mögött ott lesz Trixi, hiányzik egy kis vörös szín a mai napomból:)

Talpig Jimmy 2011.04.02. 21:44:55

Hajni! ennek fényében "jelentéktelen siserehad" mi lesz, ha az AC Milan nyer?

fran7 2011.04.02. 21:45:24

@nyuszómuszó: Ha elküldjük Trixit Romániába rögtön autonómiát kap Székelyföld, csak hozzuk haza. Már Ildinek is egészségtelen exhibicionizmusa van, de Trixi. Univerzum túl kicsi színpad neki.

inmemancsi 2011.04.02. 21:45:31

pont most nyomtam át

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 21:46:05

MŰŰŰŰVÉÉÉSZET, baz+, lője már le valaki

genevieve 2011.04.02. 21:46:33

na ő az igazi törtető, semmi nem tántorítja el:-)

dr. gernika 2011.04.02. 21:46:41

Már röhögnek rajta...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 21:48:18

mondtam, tökhülyét csinálnak belőle a vágással;
ráadásul valahol írták, hogy a retek választotta neki ezt a balladát, akkor meg?

fran7 2011.04.02. 21:48:37

Ildi elmondaná az egész Toldi triloógiát az lenne csak igazi büntetés a reteknek. S végtelenítenék elsötétítés idejére.

sogeking 2011.04.02. 21:48:41

annyira nem rossz :) , de Trixi csak egy van

dr. gernika 2011.04.02. 21:49:00

Konkrétan alszik a közönség.

inmemancsi 2011.04.02. 21:49:00

nincs bekorlátozva, hogy hány percig nyomhatják? vagy ő is lilakendős??

sogeking 2011.04.02. 21:50:51

na most meghallgatom Petőfi S. A farkasok dala c. versét Gobbi Hilda előadásában

dr. gernika 2011.04.02. 21:52:04

Azt mondta, a közönség inspirálta, mással volt a baj. Gondolom várta volna a megerősítést a színművészektől.

Talpig Jimmy 2011.04.02. 21:52:28

"türelmesen végignézték" jól megdicsérte Tordast :)

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 21:53:14

"eljöttem még egyszer Sallai Katáhó'"

oriana 2011.04.02. 21:53:21

sziasztok, valaki be tudja linkelni a trixit?

köszi

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.02. 21:54:13

Megnéztem ezt a szerencsétlent. 3 szó járt a fejemben végig: nyomasztó - eszelős - kínos.
Maradtam volna a Poirot-nál, most nem érezném úgy magam, mint aki vértócsába tenyerelt.

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 21:54:41

@sogeking: "azért én nem nevezném ezt kudarcnak" hogy egészen pontosak legyünk, jegyzeteltem.
juj most opera.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 21:56:43

nem rossz, nem rossz, de azért határozottan nem egy Paul Potts

dr. gernika 2011.04.02. 21:58:20

@Hódos Hajnalka: Akkor kérjük az öfibe belevenni. :)

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 22:00:32

@gernika: á, sokkot kaptam a két anorexiás mendemszcsokigolyótól. én most átölelnék minden embert, kettő kivételével. hernádi értékeli, hogy ennyi mozgás mellett még kijön a lihegés. :DDDDDDDD

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 22:01:06

úristen, szóljatok rám, hogy túlórában hogyvoltozok! :DDD

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 22:01:58

azért, halljátok, olyan jókat röhögök rajtatok, míg ezt a szemetet nézem, nem is akartam, csak Tordas miatt maradtam itt, de ha legközelebb is tartunk élményestet, akkor bevállalom akkor is ;)

oriana 2011.04.02. 22:02:09

@Hódos Hajnalka: nekem meg a mastercard reklám jutott eszembe :)
de az emendems jobb

dr. gernika 2011.04.02. 22:04:26

@Hódos Hajnalka: Igen... sokkot... ez a jó szó rám is... :)
@nyuszómuszó: Mikor már kezdeném azt hinni, hogy mindent láttam, miután a langyi kollégámmal arcpakolásban ültünk bent hétvégi ügyeletben (ő hozta!), leülök gyanútlanul a tévé el és....

de ez most jó

oriana 2011.04.02. 22:05:14

de ekkora vénuszdomb kis szoknyáért kiált...

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 22:05:50

@ddendi: most le vagyok oltva. "hány szelet kenyeret ettél meg????" és ezt nem a kenyérből, hanem az elfogyasztott kóbászbul állapította meg.
még nem mondtam meg, hogy egyet se. :DDD

dr. gernika 2011.04.02. 22:05:54

Csak ne lenne ilyen sunahangsúlyos az a fehér rugdalózó...

fran7 2011.04.02. 22:07:19

Pato mégis kap egy randit a Főnök engedélyével a lányától.

inmemancsi 2011.04.02. 22:08:08

@gernika: jó hát ez még saját cucc, csak visszanézi magát majd..

dr. gernika 2011.04.02. 22:09:15

HAjniiiii!!! emendemsz reklám! :DD

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 22:10:40

azért, halljátok, olyan jókat röhögök rajtatok, míg ezt a szemetet nézem, nem is akartam, csak Tordas miatt maradtam itt, de ha legközelebb is tartunk élményestet, akkor bevállalom akkor is ;)

sogeking 2011.04.02. 22:11:23

@ddendi: Most Ildi volt, nem Trixi:)

de mivel érzem, hogy nagy Trixi fan vagy:
www.rtlklub.hu/xfaktor/video/113307

oriana 2011.04.02. 22:11:29

@Hódos Hajnalka: én is úgy szoktam, a pörivel, meg a rántott hússal...

mi már kivégeztünk egy nutellát... ujjal... bocs... :)

oriana 2011.04.02. 22:11:58

@sogeking: örök hála...
nyalhatsz egy kis nutellát... :D

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 22:14:46

@gernika: jó, hát ne zavarjon senkit, hogy tettlegesen bántalmaznak egy másfél literes (üres) balfi ásványvizes palackkal "bazmeg, te bélpoklos vagy" csatakiáltásokkal, nem, nem vagyok az (de) de nem én vállaltam be a félidőben kutyasétafikát, ugye.
majmingyá véget vetek itt a mókának, én mondom. :DD

inmemancsi 2011.04.02. 22:15:14

@ddendi: a fenébe, elkövettem azt a hibát (eredetileg direkt:() hogy nincs a közelemben se csoki, se süti

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 22:16:20

@ddendi: hüjjevagy? bezabáltam fél szál házi szalámit, csak pont nem tudtam eldugni :DDDDDDDDD

inmemancsi 2011.04.02. 22:18:41

hu ez a sophie marceau meg monica bellucci film se semmi, most hogy belenéztem közben megjött az online

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 22:19:05

@Yooha: @nyuszómuszó: @gernika: @Hódos Hajnalka: Már fájdalmas, hogy a csatorna megint asszisztál Tordas újabb lebőgéséhez! Ahogy versel, még iskolai ünnepélyeken elmegy, de komolyabb előadásba már nem raknám.

inmemancsi 2011.04.02. 22:20:33

és el is ment, úgyhogy majd a szuper közvetítők közvetítenek (kéne ehhez a közvetítés hamarosan folytatódik-hoz is egy Szepesi ha már volt róla szó

Mérges 1234 2011.04.02. 22:24:52

Hi Mindenbody!

Teljesen elvesztem a téridőben, ezért kérdem nem ma volt a párbaj?

És ha igen kivágták a retket, mint macskát... ????

Valaki, plííííííííííízzzzzzzzzzz

Hódos Hajnalka 2011.04.02. 22:25:30

najó, most muszáj elsettenkednem, mert a Kertlakó nem sejti, hogy van még egy télifagyim meg egy kapucínerem eldugva. Csssss!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 22:27:49

@Doubledecker: Nem volt ma párbaj, az holnap este lesz.

inmemancsi 2011.04.02. 22:28:07

@Hódos Hajnalka: bezzeg én csak két orbit mints cukorkát és mentolos tic-tacot találtam:((

Mérges 1234 2011.04.02. 22:28:15

Má' méééé'????

Á már ez sem a régi.

oriana 2011.04.02. 22:28:23

@Hódos Hajnalka: úgy sokkal jobb, ha félni lehet a lebukástól... valahogy más az íze... :)
engesztelésül tömd a szájába a másik fél szálat, akkor csendben marad...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 22:28:37

@Peter_Cs: persze, hogy nem, de lássuk be, ez volt a cél

Odahívták (direkt a csatorna), egy olyan verssel, amivel Latinovits is lebőgött volna (a csatorna választotta neki)

Akkor miről beszélünk?

Kellett nekik egy bohóc, megkapták, ismét

Sajnálom ezt a nőt, de ha azok után, hogy többször nyilatkozta, hogy mennyire kiborította, hogy úgy vágták meg a felvételeket a VV-ben, hogy komplett hülyének állítsák be (tény, hogy niylván nem volt nehéz dolguk ;) ), mégis elmegy és ilyen körülményekközött megy el, akkor úgy kell neki, ezzel írta alá végképp, hogy segghülye, azt, hogy ottvolt, nem megvágták, hanem tény, szóval ezzel bennem el is dőlt a kiesése óta is fennálló kérdés, hogy tényleg ennyire borzasztó volt, vagy csak így tálalták

inmemancsi 2011.04.02. 22:29:24

@inmemancsi: a mentolos cuki 14.05.10-én lejárt..

dr. gernika 2011.04.02. 22:29:32

@sogeking: Asztakurva... ez a szakadék 32 éves komolyan?

oriana 2011.04.02. 22:31:05

@inmemancsi: ááá, nem jól csinálod
mindenfelé el kell dugdosni kis nasikat, és ha nagyon kell eszedbe jut...
hogy lehet neki örülni, ha előkerül :)

sogeking 2011.04.02. 22:32:32

@gernika: de legalább jó a haja:)
@ddendi: nutella jöhet

inmemancsi 2011.04.02. 22:34:21

@ddendi: sajnos az nekem nem megy, mert vág az agyam amíg meg nem esszük, vagy el nem osztogatom:))irigyellek taktikus vagy, mint Laca:))

oriana 2011.04.02. 22:34:30

@sogeking: milyen hosszú a nyelved, már csak az üres üveg falát kapargatjuk... :)

dr. gernika 2011.04.02. 22:35:20

@Hódos Hajnalka: :DDD
@Doubledecker: Jobb műsor volt helyette, csillagszületik selejtező, Tordas szavalt nekünk.
@nyuszómuszó: Jó vicc, ez a nő MMKK segghülye, nem a tükör görbe.

oriana 2011.04.02. 22:35:20

@inmemancsi: ne sértegess... :) mint laca?!?!!??
én már csak ilyen mókusféle vagyok aranyhal memóriával...

inmemancsi 2011.04.02. 22:35:37

anikónak alvászavara van, úgyhogy beszólt alekosznak

sogeking 2011.04.02. 22:36:48

@ddendi: mint egy zsiráfnak:)

remélem Trixi nevez az Alek showba

inmemancsi 2011.04.02. 22:37:17

@ddendi: ne hari, dehogy sértegetlek, csak a csodálat és az irigység beszél belőlem:))

Mérges 1234 2011.04.02. 22:37:40

@gernika:

Ilyeneket már végképp nem nézhetek, mivel útána már égképp nem állhatnék a tükör elé.

Vagy az kevésbé aljadék műsor, mint a VV?

dr. gernika 2011.04.02. 22:38:57

@sogeking: Nem tudnék egy jó dolgot kiemelni rajta...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 22:40:40

@gernika: igen, ez most már nagyjából tuti, hogy a szónak minden létező értelmében segghülye ;P

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.02. 22:41:28

@sogeking: HŰŰŰŰŰ, remélem, ezt olvassák a szerkesztők és behívják, jessssssz!

HA Trixi nevez, akkor nézem

sogeking 2011.04.02. 22:43:55

@gernika: azt, hogy jó a haja, egyszer még Ildi mondta róla, és beépítettem a szövegkörnyezetembe :D

fran7 2011.04.02. 22:44:32

@nyuszómuszó: Volt egy osztálytársam, aki a suli szavaló versenyén elmondott egy csángó balladát. Nem sokat értettem belőle, pedig jó csinálta. Nem is nyert, bezzeg a srác, aki elmondott egy vicces verset az aratott.
Ha nem az Rtl hívja Ildit, akkor nem megy és nem ilyen tájszólásos balladát mond, ahol egy helyesírási hibán röhög a fél ország, már három hete.
De az Ildiben van egy kis mártír hajlam, mondjuk Trixi mellett meg is értem. Ellenpontozni akarja a nővérét, de nem kell.

oriana 2011.04.02. 22:45:06

@nyuszómuszó: hát az nagyon fasza lenne... :)
imádná a nép :)

sogeking 2011.04.02. 22:47:37

@nyuszómuszó: nem is kell casting:)

induljon Trixi, Ildi, Anett, Éva, bónuszként pedig Tüncike és Edit asszony

fran7 2011.04.02. 22:49:49

@nyuszómuszó: Az milyen durva lenne, ha Trixi vinné Alekot családi ebédre Tordasra, mert Trixi már a háromban lenne. S Trixi apja elkezdené kergetni az asztal körül, hogy mit képzel, s akkor feltűnne Vája asszony s görögül szitkozódna. Míg kint Alek és Lidi boldogan beszélgetne a régi szép időkről.

oriana 2011.04.02. 22:50:37

@sogeking: én értettem :)
nemtom, most ez a gázabb, vagy ha nem... :)

fran7 2011.04.02. 22:52:16

@sogeking: Továbbá Cini, Karda Bea.

dr. gernika 2011.04.02. 22:57:32

@Doubledecker: Nem tudnám megmondani, melyik az aljadékabb. :)
@sogeking: Aha, Ildinek meg mint tudjuk, jó az ítélőképessége. :)

inmemancsi 2011.04.02. 22:57:40

@fran7: Karda Bea igen, igen:)) és Lilu

fran7 2011.04.02. 22:58:35

@ddendi: Azért én egy picit kedvelem Alekot vagy legalább együtt érzek vele. Bár megnézném Alekot, hogy tudna-e bókolni az általad említett személynek.

oriana 2011.04.02. 23:00:37

@fran7: néha én is kedvelem :)
de vicces lenne nézni a reakcióját...

sogeking 2011.04.02. 23:03:34

Alek segédje meg lehetne Charlie Sheen :D

penelope garcia 2011.04.02. 23:05:59

Emberek, olvasok, és nem értek.
Ilyenkor nem a párbaj szokott lenni? Mert ti mintha valami tök másról beszélgetnétek.
És hát a tévém, az ti lennétek...
Szóval, műsorváltozás van ma, vagy én vagyok a szokásosnál is értetlenebb?

sogeking 2011.04.02. 23:06:52

@penelope garcia: nem, ez egy alternatív univerzum

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.02. 23:07:07

@Hódos Hajnalka:
Azt a téli fagyit nekem ígérted Hajni !!!
Ne hogy máááááá oda add a kerti kempingezőknek !!!!!!!!!!!!
Úgy is libamájat, meg homárt zabálnak.

inmemancsi 2011.04.02. 23:08:41

@penelope garcia: Ildit szavazták ki ma az rtl-en még1x

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 23:10:45

@penelope garcia: A Csillag születik miatt holnap lesz a párbaj és ezentúl vasárnaponta lesz a párbaj.

Tompó 2011.04.02. 23:12:08

Szegény Ildi, pedig olyan átéléssel mondta a verset...:DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 23:12:56

@inmemancsi: Holnap kiesik névrokon játékostársa is!

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.02. 23:13:20

@inmemancsi:
Igen csak ő ezt nem vette észre. Meg baj volt a zsűrivel is. Nem értenek a művészethez "legfelsőbb szinteken" : ))

penelope garcia 2011.04.02. 23:16:55

@sogeking: @inmemancsi: @Peter_Cs:

Nnnna, tessék.
Hát szegény szerelmes Péterünk az egyetlen, aki udvariasan válaszol?
Köszönöm.
A többieknek meg bleeeeeeeeeee.

Péter, Péter, nem is értelek. Te egy úriember vagy. Miért Évát imádod? Igazán imádhatnál engem is. Remek alany lennék. Például nem dohányzom. Nem iszom. Nem rikácsolok. És sskk nem köpködök.

inmemancsi 2011.04.02. 23:21:34

@penelope garcia: hajat túrni, szájszélet percenként nyalogatni, mindenkiről csak rosszat mondani csak tudsz..

2011.04.02. 23:22:24

És tálalni tudsz-e vigyázzállásban? :))

inmemancsi 2011.04.02. 23:23:10

most a közvetítés hamarosan folytatódik helyett pillanatnyilag nincs közvetítés ja az idő az relatív

2011.04.02. 23:26:03

@penelope garcia: az előbbi neked szólt :)

penelope garcia 2011.04.02. 23:27:54

@Ari11: @inmemancsi:

Na jó. Esetleg szívhatom az orromat. Allergia esetén ez úgyis normál üzemmód.
Meg tudok káromkodni is!
De kétlem, hogy ezek az előnyök elfednék azon hiányosságomat, hogy nem sminkelek, nem hajbogarászok, és tudok főzni.

Esélytelen vagyok, igaz? Brühühü :(

Townsend 2011.04.02. 23:28:32

@hullámpapír: Sikerült a közeledbe kerülnöm. Vizuálisan. A macskák miatt akartam.

penelope garcia 2011.04.02. 23:30:06

@hullámpapír:

Úgy érted, cuki kis komorna kosztümben, tollseprűvel a fogaim között?
Mert az már szexjáték... :P

Zelefánt 2011.04.02. 23:32:59

@penelope garcia:
Nem sminkelsz, szívod az orrodat, tudsz káromkodni és főzni:
lebuktál, te a dagadt csaj vagy, aki Alek millióira pályázik!

sogeking 2011.04.02. 23:43:08

Alek mikor váltott át deszkás stílusra?

2011.04.02. 23:45:18

@Townsend: ezer miaú, tesó! :)

Albino Vernyul 2011.04.02. 23:47:05

@Hódos Hajnalka: Ugy ertettem, hogy Aniko vajh mit vart ettol a helyzettol..
Mert az egesz nem kovetkezett a Lacival 4 honapon at tarto viszonyabol.. Abbol se kovetkezett, ahogy viselkedik, vagyis odafigyel a tobbiek erzeseire, ha valami durva buntetest talalnak ki, vagy poent, vegul szinte mindig O az aki a masik oldalrol nezve elkezdi kritizalni, puhitani.. Most is atlatta, hogy ez nem jo, aztan valami megis fordult a fejben.. Es tegyuk hozza, nem hulye, azt at kellett latnia, hogy ez kifele hogy jon le, es ez nem jo neki..
Szoval nem tudom behelyezni ezt a dolgot semmilyen logikus sorba..
Igaz egyet nem tudunk biztosra, miben allapodtak meg a pihi szobaban..
Elobb volt egy nyulfarknyi elo, Laci elkerte tole a Blikket, es normalisan beszeltek egymassal..

2011.04.02. 23:47:12

@Zelefánt: alek, vagy Peticsé? Peticsé, avgy alek?
A szavazás akkor ér véget, amikor éva először gyakorol önkritikát. Életében.

inmemancsi 2011.04.02. 23:47:41

alek a napraforgóba szerelmes, visszautasított (?!) két nőt miatta

2011.04.02. 23:49:20

@hullámpapír: avgy = vagy... összeakadt a nyelvem, vagyis az ujjaim, ez csak az írás közbeni pizzaevés miatt lehet.

Albino Vernyul 2011.04.02. 23:52:29

Na Alek be van rugva felig, kajtat Aniko utan.. Kabitja az agyat az agyan..

inmemancsi 2011.04.02. 23:54:25

@hullámpapír: na akkor összegyűlik még pár millió az sms-ekből az éhező gyerekeknek

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.04.02. 23:57:57

@ddendi: ez egy Ildi, kár, h a zsűri szöveges reakója lemaradt a végéről:

www.youtube.com/watch?v=RhpJ9q62Vgs

Townsend 2011.04.02. 23:59:09

Nyau. Direkt írtad kisbetűvel, hogy alek meg éva?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.03. 00:05:02

@penelope garcia:
Szerintem még a koszt, mocskot, kuplerájt sem bírod . Nem is értem mit puncsolsz te itt. Figyelünk, jobb ha végleg fel hagysz
pete_cs kerülgetéséről. Tááán még piros papír szíven is írogatnál neki, ha nem figyelnénk rád. De inkább húzd magadra a takarod, ahogy ez a villában szokás, azt pityogd ki magad.

2011.04.03. 00:11:45

@Townsend: igen, már nem érik meg a fáradságot, hogy a CapsLock-ot nyomogassam miattuk. Ha te velük szimpatizálsz, akkor bocsi :)

oriana 2011.04.03. 00:13:04

@Csehszlovák Kém: nah, hát ez gyors volt... :)
kösz, de én láttam, de akinek nics tévéje feltétlen nézze meg :)

2011.04.03. 00:14:07

@Ari11: most ne rajta vezesd le, amit éva iránt érzel, vagy amit róla gondolsz :)

oriana 2011.04.03. 00:14:58

és peticsé kommentelt hozzá :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.04.03. 00:21:34

@ddendi: Az a kínos csend a végén :)
Tévé az van, de nincs rötölö, csak a csehkettes. Öfikből, linkekből szívom magamba az infókat.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.03. 00:32:09

@hullámpapír: Hááááát ha sikeres akar lenni, meg élvezni a figyelmet.Tanulnia kell jó sok dolgot. De olyan lusta, lefogadom, meg sem próbálja, az általunk ajánlott dolgokat. Maradi na.
Inkább nézni fogja a csillag szüle tiket,
lefogadom tetszett neki az a Magyar- Svéd pasi aki énekelt.:))

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 00:49:18

@vitek: Átlátszó mellébeszéd, bárminemű érdemi ellenérv híján.

Atok 2011.04.03. 00:50:42

Beci fotokat nezeget es magaban (a kameranak) beszel - de szep vagy.. istenem...

penelope garcia 2011.04.03. 02:01:13

@Ari11:

Ari, lehet, hogy te nem is vagy ari? Vigyázz, tényleg pityogni fogok!
:P

penelope garcia 2011.04.03. 02:01:49

@Atok:

Béci télleg szép.
Nyalom a hasát. :P

Spéter46 2011.04.03. 04:42:54

@nyuszómuszó: Én is sajnáltam eddig ezt a nyomorultat, de tegnap este óta elhatároztam, ha valaha találkozunk, a hely és időtől függetlenül a falhoz kenem!

Zelefánt 2011.04.03. 07:15:58

@Spéter46:
Nem is kicsi, úgy tűnik.
Amúgy nagy nap ez a mai.
Még a marslakók is (kocsányon lógó) szemeik(nek legalább a felét) vigyázva ránk vetik: tripodokat is küldenek majd, de csak akkor, ha Éva vesztésre áll.

Zelefánt 2011.04.03. 07:29:24

Lusta banda, hát nem érzi itt senki a Nagy Csata előtti nemes felbuzdulást?!...

Zelefánt 2011.04.03. 07:35:22

Nem.
Hát én sem.
Csáp.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 09:00:19

@Albino vernyul: Hát mert zegény Laci, ha most nem állna vele szóba, akkor ő maga lenne kénytelen szembesülni vele, hogy hogy átb@szták, és mennyire hülyét csináltak belőle - bár sajnos ő biztos úgy értelmezné, hogy ő cinált magából- godolom, ezt igyekezne elfelejteni; meg így mondhatja, hogy ez őt áááá nem is érintette rosszul, mert igazából nem is érez semmi komolyat

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 09:02:07

@hullámpapír: Igen, de az olyan nem ér, hogy "hááát igen, én is hibás voltam, DE "

Albino Vernyul 2011.04.03. 09:34:13

Streamek:
Aniko teljesen passziv, alvaszavar, kutyagumi, Alek berugva..:
www.youtube.com/watch?v=huTDfcayRmw
SMS-ek..:
www.youtube.com/watch?v=MKIAUtBJi68
Alek igazan tudja mivel lehet megfogni egy not..:
www.youtube.com/watch?v=huTDfcayRmw

Albino Vernyul 2011.04.03. 09:42:35

@nyuszómuszó: Vagy valamit nem tudunk (pihenos szobai ejszaka), ami miatt bele mert menni, es az ma ejszakai videot nezve, Laci se nagyon vette fel, mert akkor kerulne... Viszont Aniko depi.. Rejtely...

Albino Vernyul 2011.04.03. 09:47:15

Atporgettem a Belevalot a VV oldalon.. Gianni..: Azert Gigi, mert Evat ismeri, es hat... Egy munkabol kifolyolag, es nehez eset.. Na jah..

dr. gernika 2011.04.03. 09:56:57

@Albino vernyul: Azért ez sokat mondó- azért Gigi, mert Évát ismeri. :))

Lone Starr (törölt) 2011.04.03. 10:28:42

@Albino vernyul: A szatír lazít... :)
Laci meg Szíszíkeccsel, 3-5 évvel idősebb lennék, én is nosztalgiáznám.
Ez a Napraforgózás csak engem idegesít? Személyiség nullázás. Közben mind-mind őt sunázná, ha kurvulna, még a Jerzsy is.
Faszekosz.
Lássátok az Oli sztorit. Még ő is, Alek fia Brutus.

Lone Starr (törölt) 2011.04.03. 10:39:45

Ildinek 0/3 eddig a befutás.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 10:39:56

@Albino vernyul: szerintem egyszerűen megmondták Aninak a riportban, hogy csinálja és kész

vitek 2011.04.03. 10:49:16

@Dave985: te az "arcszerkezetéből" megállapítottad, hogy nem igaz hogy fürdőruhabemutatón volt, hanem egy gazdag üzletembernek közvetítették ki. Most erre milyen ellenérvet vársz? Teljesen abszurd amit csinálsz, nem veszed észre? Ennyi erővel én az írásstílusodból megállapítom, hogy betörésből élsz, szabadidődben pedig szatítkodsz. És mondhatsz bármit, felesleges, mert én akkora szakértő vagyok ám hogy jobban tudom az igazságot bárkinél, még nálad is.
A felvételekhez is ugyanilyen stílusban szóltál hozzá, hogy igaz ugyan hogy a legtöbb ember máshogy gondolja, de ők "alapvető tévedésben" vannak, mert te bizony tudod a tutit. Na most szerintem meg baromira sántít a definíció amit adtál, egyrészt mi köze a pénzszerzésnek az egészhez (az ingyenesen terjesztett anyag nem az?), másrészt a dologba beletartozik hogy a nemiséget szeméremsértő módon ábrázolják, amiről itt szó sincs. A te definíciódba gyakorlatilag bármi belefér, akár egy szexis nézés a kamerába, szóval elég nevetséges amit írsz. Ráadásul te magad is leírtad hogy miről szólnak a felvételek, és te magad is pontosan tudod hogy a bulvárlapokban megjelent cikkek teljesen más tartalmat sugallnak az olvasóknak (ezt már csak a kommentekből is leszűrheted), szóval nem értem hogy mit nem értesz azon hogy én ezt manipulálásnak tartom. Az a gyanúm hogy pontosan érted hogy mi a bajom, csak téged nem érdekel, mert te rosszindulattal tekintesz az illetőre, én meg nem.

Albino Vernyul 2011.04.03. 10:49:42

@Lone Starr: Dieter Bohlen zenei alapjai, azert nagyon jellemzoek...
www.youtube.com/watch?v=L5si4rGARBo
Itt meg az ellenlabas, Sandra, Michael (Enigma)Cretu tamogatasaval..:
www.youtube.com/watch?v=45PCiyVZnWI

vitek 2011.04.03. 10:49:57

@vitek: akarom mondani szatírkodsz.

pong a ping 2011.04.03. 10:50:38

@nyuszómuszó: Vagy mar megint/meg midnig szerelmes Belaba, es a vegen csak nem tudott nemet mondani neki, illetve az otletere :)

vitek 2011.04.03. 10:52:42

Történt bármi érdekes az éjszaka? Kicsit nehéz követni a kommenteket hogy mi miről szólt.

Albino Vernyul 2011.04.03. 10:57:39

@nyuszómuszó: Azert ilyen messzire nem mennek, de azert az erdekes, hogy aznap semmi depi nem latszot rajta, sot vegig poenkodott egesz nap, meg minden egyeb, masnapra meg mint akit elvagtak.. Jo, ezek mar osszeskuves elmeletek..:)

pong a ping 2011.04.03. 10:59:39

@vitek: Bela 26 eves lett, kaptak nemi piat, kis zenet, Bela kapott ajandekokat, aztan volt egy szolid "buli", majd 1 orakor vegre mindenki lefekudt aludni a sator utan immaron a sajat agyaba. Ani ideges volt mert egesz heten alig aludt es kivan idegileg, Eva feszult a parbaj miatt, es mert Alek mostmar folyamatosan b*szogatja, Laci nosztalgiazott a 80as evek diszkoirol, es mikozben meselt ismet hizott tovabbi fel kilot, Gigi es Erzsi pedig "elbucsuztak", egy 18as karika tarsasagaban a nyugiban...

Semmi extra, ilyen hamar nem aludtak el a lakok az elmult honapokban, meg a katonai het alatt is 2-3ig kukorekoltak paran...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.03. 11:03:45

@Albino vernyul: jó, hát akkor diplomatikusan sugallták neki, na ;) ugyanaz

inmemancsi 2011.04.03. 11:07:55

@vitek: teljesen felesleges az ilyen típusú emberektől tényeket, vagy racionális gondolkodást várni, azoknak ugyanis általában híján vannak, így aztán a valós érvek sem tudják eltántorítani őket a baromságaiktól

Albino Vernyul 2011.04.03. 11:09:40

@supern0va: Kieg. Alek becsiccsentve vegig Anikot hajkuraszta.. A legnagyobb csajozos dumaja az volt, hogy a katonai heten hanyszor verte ki ra, ha naturalisan akarunk fogalmazni.

vitek 2011.04.03. 11:13:55

@supern0va: és Laci legalább mutatott pár táncmozdulatot a 80as évek diszkóiból? :)

pong a ping 2011.04.03. 11:20:11

@vitek: Inkabb csak meselt rola (Samfox, CCCatch, Modtalking, stb az egykori zenei es tancolasi szokasokrol), ulve nehez tancolni :)

Albino Vernyul 2011.04.03. 11:26:37

@vitek: Minek linkelek videokat..?! Ott van fent.. Viszonylag az elejen..

Albino Vernyul 2011.04.03. 11:37:47

@supern0va: Ulve is lehet.. No de Laci nem olyan..;)

vitek 2011.04.03. 11:39:53

@Albino vernyul: na de mégsem! Ugyanazt linkelted be kétszer, ezért kimaradt egy videó. Követelem a link bepótlását!

2011.04.03. 12:04:58

@nyuszómuszó: neeeem hát, az tényleg nem, csak az igazi, aha!-élményes önkritika :)

dr. gernika 2011.04.03. 12:06:30

@Albino vernyul: Félelmetes.
De egyszerűen képtelen vagyok felfogni, miért nem küldi el Ani a fenébe.

Albino Vernyul 2011.04.03. 12:15:05

@gernika: Az elso videoban igent kaffant volt, akkor elprobalta, megfenyegette, hogy elveszi a palinkajat.. Mar csak 1 centinyi volt neki, nem jott be..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 12:32:44

NAGGGYONNAGGGYONIZGALMAS NAP LESZ EZ A MAI, KIDERÜL, HOGY A DEKORATÍV, ÁM KISSÉ UNALMAS, VAGY A NAGGYONNAGGYONZGALMAS ÉVA NYER-E, ÉLŐBEN JELENTKEZEM A BÖRTÖNBŐL, MERT ÉN SEM AKAROK LEMARADNI ERRŐL AZ ESEMNYRŐL, MERT NAGGGYONNAGGYONIZGALMAS!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 12:38:23

@nyuszómuszó: Hát, ha nem is kiütéssel, de rendes előnnyle fog nyerni Éva.

Akkor pedig nem lesz megállás, egó az egekbe száll :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 12:39:37

Hallodhülyevagy, ugye án jövök vissza, uye, ugye? Uye hogy nyerni fogok a Gigi ellen, mondd már!! Meg a Jerzy ellen is visszajönnék, ugye, ugye? Mondd már, ugye igazam van, ugy én jövök vissza, hallodhülyevagy, ugye?!

2011.04.03. 12:44:33

@Gee Halen: évának is szüksége lenne egy olyan tükörre, mint Hófehérke mostohaanyjának. vagyis sok-sok olyan tükörre, mert időnként biztos összetörne párat, ha esetleg azt találná mondani, hogy bocsi, de a Napraforgó szebb nálad :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 12:46:20

Azért megintcsak érdemes összeszedni, hogy mik történtek, mióta bementek:

Észak-Korea rálőtt Dél-Koreára (vagy az még előtte volt?)
Schmitt Pálról kiderült, hogy analfabéta... meg álamfő
Kvázi megszűnt a magánnyugdíj-rendszer
Felkelés Tunéziában
Felkelés Egyiptomban
Felkelés Bahreinben
Felkelés Jemenben
Felkelés Szíriában
Felkelés Líbiában, NATO csapatok támadják az országot
Apró földmozgás Magyarországon
Óriási földrengés Japánban, ebben és az általa előidézett cunamiban meghal 12000 ember, egy atomerőmű tönkremegy, folyamatosan ömlik belőle a radioaktív anyag
Földrengés Görögországban
Buci börtünbe megy (na, ez tényleg durva :D)

zoxó 2011.04.03. 12:54:56

@Gee Halen: az mind hagyján, de Dajcs Tompika felfedezte magának a Twittert.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 13:00:39

@zoxó: Jaaaa, és hogy Charlie Sheen királyabb mint a világ összes valóságshow szereplője együttvéve!

haruka 2011.04.03. 13:04:09

@gernika: én is csodálkozom, hogy miért nem tépi ki tőből Alek jobb karját. istenem, mi lesz itt még a társkeresős műsorban...

zoxó 2011.04.03. 13:08:48

@Gee Halen: és még az Édenes kockahasakról és szilikoncsöcsökről ne is beszéljünk:))

dr. gernika 2011.04.03. 13:09:37

@haruka: Oda legalább olyan nők mennek be, akik önként akarnak tőle valamit. De mi a jófrancért nem képes felfogni, hogy a bent lévő nőknek nem jön be? Oké nem elég határozott vele Ani, de millióegy nonverbális jelet ad arra, hogy undorodik tőle...

pong a ping 2011.04.03. 13:19:33

@gernika: Azert legyunk korrektek, Aniko is jatszik vele, idorol idore enged neki dolgokat, aztan ezen Alek felbatorodik, ekkor probalja csak erelyesebben elkuldeni. Ugye Alek a nemet ugy ertelmezi, hogy az csak pillanatnyi nem, es bizik a csodaban, es hogy valamikor a nem-bol igen lesz.

Es Ancsa sem hulye, tudja, hogy ezek a dolgok csak Eva idegelese miatt vannak, tegnap is vegig ott volt a sajat agyaban Eva, direkt ezert produkalta Alek magat. Ezert nem kell komolyan venni az ilyen "nyomolast", tudja kezelni Aniko egyelore.

vitek 2011.04.03. 13:21:41

@gernika: na igen, itt eléggé kettőn áll a vásár szerintem. Mert persze gáz hogy Alek nem ért a finom jelekből, de Anikó meg miért nem képes határozottan elküldeni a francba? Jól mondta Béci, ennél sokkal határozottabban kéne fellépnie a lányoknak (anno ő a saját barátnőjére utalt, hogy az bizony már rég megmondta volna Aleknak a magáét)

haruka 2011.04.03. 13:23:36

@gernika: Alekosszal az a baj, hogy nem hogy a nonverbális, de a verbális jelekből sem fog fel semmit.

Zelefánt 2011.04.03. 13:28:44

@haruka:
Vajon Hajnalkában marad-e annyi szuffla a végén, hogy "Tajgetosz a női nem ellen" c. műsort is nyomon tudja majd követni?

inmemancsi 2011.04.03. 13:34:24

@vitek: azért mert játszik és tudja, hogy ő a nőiességével tud előre törtetni a fináléba

dr. gernika 2011.04.03. 13:41:17

@supern0va: Nem hülye, de tényleg nagyon ellenszenves, ahogy ráhagyja a dolgokat.
@vitek: @haruka: Hát az én nonverbális jeleimből értett volna már, az biztos...

vitek 2011.04.03. 13:42:42

@gernika: :D
Tippelhetek? Rácsaptál volna a kezére egy serpenyővel?

Hódos Hajnalka 2011.04.03. 13:43:02

@Zelefánt: Hajnalka egyelőre nyög, de hát így jár az, aki késő este fél szál kóbászt meg édességet zugzabál. az volt a mogyoró a hab tetején, hogy Alekosszal álmodtam, már amikor aludtam és nem vedeltem a vizet a sós kóbászra. pálinkával szétcsapatást ne javasoljátok, reggel azzal kezdtem :D

vitek 2011.04.03. 13:46:39

@inmemancsi: igen, ebben van valami, nekem is úgy tűnik hogy elég tudatosan használja a nőiességét.

vitek 2011.04.03. 13:47:36

@Hódos Hajnalka: Alekosszal álmodni??? Atyavilág

Zelefánt 2011.04.03. 13:54:17

@Hódos Hajnalka:
És legalább csíkos pólóban volt?...
(És az ujjai végén meg körömcsipeszek?...)
Mert akkor tetőzhetelen a baj.

dr. gernika 2011.04.03. 13:56:19

@vitek: Serpenyővvel, partvissal, sütőajtóval, vizes törölközővel, végülis bármivel, amíg meg nem tanulja...

@Hódos Hajnalka: Részvétem. Legyen ez intő példa, hogy nem szabad lefekvés előtt nehezet enni...

Hódos Hajnalka 2011.04.03. 13:59:39

@vitek: @Zelefánt: :)) nem, halványzöld rövidujjú ingben volt és kapaszkodjatok meg, az első filmjét mutatták be, arra mentem a férjemmel aki nem a férjem. Mondjuk, hogy miért mentem egy rozsdamentes bográccsal moziba, ne kérdezzétek. :DDD
ja és nem sima mozizás volt, hanem premier előtti bemutató és vip vendég voltam.

@gernika: ja, ezt kb. annyiszor megfogadtam, mint azt, hogy nem várom össze a vasalnivalót :D

Hódos Hajnalka 2011.04.03. 14:02:29

Yooha, igen. Sztem így jobb.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 14:17:30

Baljós kép a Csillag születik FB-s oldaláról:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=119798471425326&set=a.119798281425345.20551.115750701830103&ref=nf#!/photo.php?fbid=119798351425338&set=a.119798281425345.20551.115750701830103&pid=141140&id=115750701830103

2011.04.03. 14:18:51

@Townsend: akkor a feltételezésért bocsi :)

2011.04.03. 14:20:02

@gernika: összegöngyölt Blikkel :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.03. 14:31:19

Naszóval tuddukki tudjukmije tudjukizett? Basszus? Itt is van tudjukmi!

dr. gernika 2011.04.03. 14:32:46

@Hódos Hajnalka: A vasalnivaló az más, nálam már harmadik hete gyűlik - de majd ma!

@Peter_Cs: Ajjaj

@hullámpapír: Pláne. :)

dr. gernika 2011.04.03. 14:42:08

Nem tudom ki kérdezte tegnap, de a Kleopátra 15.35-kor kezdődik majd a retekklubon.

Albino Vernyul 2011.04.03. 14:42:58

@vitek: Egyreszt ki akar rosszban lenni a jatek legerosebb karakterevel, ha az Alekosz tipusu, es nincs hova bujni elole.. Ettol fuggetlenul Aniko is probalt mar hatarozottabb lenni, de falra hanyt borso, foleg, ha Alekoszban van nemi alkohol, mint most is.. Gigi viszonylag hatarozottan kezeli, de nala is beprobalkozik, ha ivott, annak ellenere, hogy ott van Bela, aki bevedi.. Masreszt egy szintig kedveli, csak nem ugy, ahogy Alekosz szeretne.. Harmadreszt az olyan feladatokbol, ahol neki kell iranyitani a tobbit, stb. az jott le vegig, hogy keptelen igazan hatarozottan fellepni, senki nem veszi komolyan.. Noi trukkokel operal, de ha az nem mukodi, akkor megall a tudomany..
Szoval arra jatszik, hogy tulelje Alek rohamait, oszt kesz..

dr. gernika 2011.04.03. 14:43:26

Addig is megtaláltam a nekem való műsor, a Finnyások klubbjában most valakit a halra próbálnak rászokatni.

Townsend 2011.04.03. 14:44:29

@Hódos Hajnalka: Vasalnivaló! Az mi az? Valamelyik lakatosnő elmondhatná.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 14:55:44

Anettet és Ágicát hiányoltam a háttérműsorokban ezen a héten.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 14:56:45

@vitek: Komoly divatcég nem az utolsó utáni pillanatban rendeli be modelljeit egy-egy bemutatóra. Hétvégi 900 euro már annak számít. Direkt hozzátettem, hogy nem akarom én bántani arcszerkezetével Gigit, nincs nekem azzal akkora problémám, más kérdés, hogy a divatvilágban nem is az én szempontjaimat mérlegelik...:) Ilyen búrával esetleg ott illegethetik magukat a lányok, ahol nem a bikinire fókuszálnak a férfiak.

Tudvalevőleg hosteskedett és erotikus táncot lejtett idehaza és több külföldi országban. Ebből a világból vezet egyenes út a szexiparba (nem a fehérneműs bemutatókból), szellemi képességeit dicséri, hogy nem merült azért akkora mélységekbe.
Üsd be a keresőbe, mit értünk pornográfián! Mérd fel, milyen céllal készült az a film! (A művészeti vonatkozást ne emlegesd, ha kérhetem.:))
Igencsak szabadelvű megközelítésben tekinthető nem szeméremsértőnek az a darab. A szurkálás, nyalogatás és a többi nyilvános ügyeskedés többünknél annak számít. Attól még, hogy most bárki megnézheti, letöltheti ezt a filmet, eredetileg pénzes ügyfeleknek készítették, jelszó ellenében le lehetett tölteni, mint minden 18-as munkát.

Gigi felnőttfilmek művésznőivel szerepel egy adatbázisban, mint a gyilokpornó üdvöskéje. A bulvárlapok teljes joggal írják, hogy a múltban pornós munkát vállalt (jó pénzért), ami akkor lenne iszonyatos ferdítés, ha azt követően nem részleteznék, pontosan kikkel, hány emberrel, miféle munkát folytatott. Leírták, fotókat, rövid videókat is közöltek, innentől mindenki döntse el maga, hogy Gigi finoman pornózott, vagy keményen pornózott.:)

Albino Vernyul 2011.04.03. 14:58:50

@Dave985: Unalmas vagy.. Es spamels..

vitek 2011.04.03. 15:01:49

@Albino vernyul: nagyon jó meglátások, mindegyikkel egyet tudok érteni. Igazából az utolsón gondolkodom, ez kicsit ilyen tyúk-tojás probléma nekem. Vagyis hogy azért nem tud erélyes lenni, mert a női praktikákba ez nem fér bele, vagy azért alkalmaz női praktikákat, mert máshoz nem ért, nem tud erélyesen fellépni.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:04:08

@vitek: Anikóval volt egy egyezményük, miszerint Alekosz nyugodtan flörtölhet vele, simogathatja, puszilgathatja, de világosan meghúzta a határokat, amit Alekosz elfogadott. Azóta sem lépte át, ha közel járt hozzá, Anikó szólt neki (ld. tegnapi "vámpíros" jelenet), ő pedig elállt az akciótól.

@Albino vernyul: A spam mibenlétésvel tisztában vagy?:)
Elhiszem, hogy itt Éva módszeres negatív színben feltűntetése a jellemző. Hadd engedjem meg magamnak, hogy a jókislány bent nyújtott díjnyertes alakításáról lerántsam a leplet. Maga Gigi is megtette ezt hét elején és tegnapelőtt, igazából csak őt erősítem meg.:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 15:07:53

@Dave985: Nem Éva volt, hanem Gigi az, aki hónapokig megvezette a nézőket! Játszotta a csóri kis szüzikét, közben meg az ellentéte! Éva pedig teljesen önmaga, felvállalja minden konfliktusát.

inmemancsi 2011.04.03. 15:08:50

@Dave985: Évát nem kell negatív színben feltüntetni, mert elég látni:))

Albino Vernyul 2011.04.03. 15:09:01

@Dave985: Szerintem ugyan azt a szoveget masolgatod be.. Amugy se hatsz itt senkire, tul eros egyenisegek vannak errefele, egyeni velemenyekkel..

2011.04.03. 15:11:53

@Peter_Cs: nem hogy felvállalja, de leginkább ő generálja a konfliktusok 95%-át.

dr. gernika 2011.04.03. 15:15:11

@Albino vernyul: Naigen, akármeddig olvasgathatnám, akkor sem tudnám Gigit hazugnak látni. Láttam, miket csinált eddig, nem szexelt kamerák előtt, még csak nem is villantott. Ezzel összefér az, hogy bent a villában nehezen vette rá magát arra, is, hogy a fiújával megtegyék az első lépést.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:15:15

@Peter_Cs: Hozzáteszem, hogy bizonyos cselekedetei után az "önmagamat adom" kijelentés értéktelen, muszáj lenne néha visszafognia magát. Gigi színészkedett villaléte során, ez viszont tény.
Éva néha alkohol hatására, vagy kora reggel befeszül, onnantól kő kövön nem marad. Egyébként egy rendkívül aranyos, szerethető nő, lehet vele értelmes, tartalmas témákról beszélni, gyakran Alekosz miatt nem bontakozott ki magasabb szinten az eszmecsere. Gigi beszédkultúrája sekélyes, folyamatosan kötőszavakat használ (összefoglalóba nem került be), szeméből kiolvasható, hogyan be tudna olvasni adott esetben Évának, Alekosznak, Anikónak, de még Jerzynek is.

vitek 2011.04.03. 15:15:59

@Dave985: nem igazán sikerült megértened amit mondani akartam. Hogy jön ide megint a pénz? Kit érdekel hogy te mit tartasz komoly divatcégnek? Szerinted ha én téged holnap felteszlek egy ilyen adatbázisba, attól pornós leszel? Ha meg tényleg úgy látod hogy a bulvárlapok korrektül hozták le a sztorit, akkor valószínűleg nem ugyanabban a valóságban élünk.

Összességében tényleg csak annyit tudok megállapítani, hogy az írásaiddal Gigiről nem sok újat mondasz, viszont magadról, a gondolkodásodról annál inkább.

inmemancsi 2011.04.03. 15:19:26

@Dave985: ismered Évát? biztos lehet tartalmas, érdekes témáról beszélni vele (ahogy látjuk a műsorban)magáról.:))

foxglove (törölt) 2011.04.03. 15:20:51

Tökmindegy, mi az "igazság" Gigivel kapcsolatban, sem a villa előtt, sem a villában nem tett olyasmit, ami miatt megérdemelné ezt a gusztustalan lejárató kampányt, ami körülötte zajlik. Egy köztörvényes bűnöző nem kap ennyi sz*rt, mint ő, érdekes értékrend...

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:21:45

@Albino vernyul: "Volt rá precedens", de jelen esetben újragépeltem mondanivalómat. Megeshet, hogy tökugyanazt, szóról szóra.:)

@gernika: A második, harmadik, sokadik lépést már sikerrel meglépték:

www.youtube.com/watch?v=AEs9iUxNVd0

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:26:54

@inmemancsi: Élő stream alapján tájékozódom. Még mielőtt kérdeznéd, hála az erre szakosodott kollegáknak, utólag, késő délután nézem végig az esti termés érdekesebb részeit.
Beszédstílusban, szókincsben kottázni lehetne a különbséget kettejük között, Éva javára.

@vitek: Üres személyeskedés. Íráskészségemet pocskondiázod, a végén szatírnak és bűnőzőnek nevezel. Ez aztán az elmés replika, mondhatom.:)

"Szerinted ha én téged holnap felteszlek egy ilyen adatbázisba, attól pornós leszel?"

Gratulálok, megfogtad a probléma lényegét... :)

amit még megtehetsz 2011.04.03. 15:27:18

@Dave985: Én tényleg szeretném tudni Gigi mikor és hogy színészkedett a villában? Annyira nem követem a műsort, de te biztos többet tudsz. Leírnád?

dr. gernika 2011.04.03. 15:27:39

@Dave985: Igen, és? Te még sosem voltál úgy semmivel, hogy csak elkezdeni volt nehéz? Teljesen természetes, hogy nemi életet élnek, ahogy az is, hogy wc-re járnak, gondolom azt is nehezen szokták meg, hogy kamera előtt kell... elég gusztustalan, hogy míg azt nem teszik adásba (hálistennek), addig a szexet igen.

inmemancsi 2011.04.03. 15:35:13

@Dave985: én nem vagyok semelyik rajongója, de az adások alapján embertelenségben, bunkóságban, önzőségben stb. is éva nyerne, szerencsétlenben annyi a rosszindulat, hogy nem nehéz aranyosabbnak lenni nála:))

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:51:25

@tojastobias: Effektíve saját maga vallotta be hét elején. Neki sem hiszel?
- direkt konfliktuskerülés (ez ugyanúgy nem erény, mint az "ami a szívemen, az a számon" mentalitás, ld. Éva)
- jószándékú, engedelmes, rendszerető kistestvér szerepben tetszelgett

@gernika: Ó, kérlek! Az összefoglalóba sok fontos beszélgetés nem került be, kompromittálta volna rendesen a Ráczékat. A Jerzy-s kalandok is zömmel az esti kiadásban kerültek leadásra, nagyon helyesen.

@inmemancsi: Szem a lélek tükre. Ezt szem előtt tartva érdemes néha figyelni Gigi arcrezdüléseit...:)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:58:53

@Dave985: Alábbi videó igazolja előbbi állításomat. Mint egy lókupec.

valovilag.hu/video/124075

vitek 2011.04.03. 16:04:21

@Dave985: nem arról van szó, hogy ilyen szerepben akar tetszelegni, hanem ezt váltotta ki belőle a testvére jelenléte. Nem megjátszotta, hanem ezt váltotta ki belőle. És nem bevallotta, hanem felismerte, rádöbbent hogy ez történik vele. Őt zavarja a leginkább a dolog, ennek fényében elég vicces hogy tetszelgésnek hívod.

_most_ 2011.04.03. 16:06:08

@Dave985: Gigi állandóan indokolatlanul káromkodik, bezzeg az nem zavarja, hogy ilyen mocskos a szája, csak a tányérok legyenek tiszták.

Spéter46 2011.04.03. 16:06:31

Éváéknál ma lekapcsolják a villanyt.
Mivel TAKARODÓ lesz!!!

Kivétel 2011.04.03. 16:06:32

@vitek: részemről rémálom lenne, együttérzek:)

csicserierika 2011.04.03. 16:08:07

@Dave985: végre felszabadult és önmagát adta. Egyem azt a kulturált kommunikációját :)

Spéter46 2011.04.03. 16:10:05

lami83@: Káromkodásban Évával fel sem lehet venni a versenyt. Én is tudok, de már a rajt előtt elsunnyognék a verseny elől, ha Éva iszik egy pohár szeszt!

vitek 2011.04.03. 16:10:29

@csicserierika: nekem is ez jutott eszembe, tényleg felszabadultabb.

Kivétel 2011.04.03. 16:16:14

Engem marhára nem érdekel, hogy a Gigi pornózott-e, vagy mit csinál odakint.. Még ha igen is, és ha el is titkolta volna a villában, akkor is sokkal sokkal sokkal szerethetőbb és emberibb mint az Éva... Éva valóban csinálja műsort, de ezt olyan irritáló módon, hogy a konkurens csatornáknak tett jót vele.. sokszor elkapcsoltam, amikor ő volt képernyőn.. vállalhatatlan, nézhetetlen időnként

_most_ 2011.04.03. 16:17:57

@Spéter46: Éva csak veszekedések alkalmával káromkodik, ez indokolt, de Gigi tök normális beszélgetések közben is ezt az alpári stílust hozza.

Spéter46 2011.04.03. 16:26:55

"Éva csak veszekedések alkalmával káromkodik, ez indokolt...."
Ja már mindent értek!:DDD
Ezért veszekedik Éva állandóan????

vitek 2011.04.03. 16:27:05

@lami83: pont ez a lényeg, hogy Éva sértő módon káromkodik, amikor azt mondja hogy a kurva anyád akkor azért mondja hogy bántson, míg Gigi nem azért káromkodik hogy bárkit megbántson, ez csak egy beszédstílus nála.

Ha azt mondja valaki hogy "kurva nagy ház", akkor nem rosszindulatból használja a kurva szót, hanem fokozásként, tehát hogy nagyon nagy. Ez Gigi stílusa.
Ha azt mondja valaki, hogy büdös kurva vagy, akkor azt azért mondja hogy megbántson. Ez Éva stílusa.

Mondjuk az elég érdekes ha valakinek a bántó szándékú megjegyzések jobban tetszenek.

inmemancsi 2011.04.03. 16:28:42

@lami83: és legtöbbet veszekszik, ha meg esetleg nem, akkor rikácsol és ordenáré,
@Kivétel: és hallgathatatlan

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 16:34:04

@vitek: Egeen. Ezért volt annyira átlátszó Béci közbeékelt megjegyzése ("hiszen kint is ezt csinálod"-takarít), miközben Gigi épp kitárulkozott a nézők előtt?
Kapcsolódok is hozzák egy picikét: Kíváncsian várom, mit fog szólni a bátyó, ha megtudja Gigi múltbeli viselt dolgait? A villaszex és a pucérkodás kapcsán tett kifakadásait ugyanis én maximálisan őszintének éreztem.

Ráczék állítólagos szegénységéről is beszélhetnénk, az egy hálószobás lakásukról, a napi betevő előkerítéséről. A műsor elején még ezzel etették be a nézőket. Ehhez képest ez a hosszú hétvégén gyűjtött 900 euro "durvus" ellentmondás. (Most úgy teszek, mintha pornófilmjéről, bártáncosi munkájáról nem tudnék semmit, szorítkozok az általa elmondottakra.)

@Spéter46: Ott a különbség, hogy míg Éva "csak" felizgult idegállapotban (pl. részegen, kialvatlanul) beszél ocsmányul, ezzel persze nem kell mentesíteni, kultúrember úgy nem beszél; addig Gigi anyanyelvi szinten űzi a trágárkodás, bárhol, bármikor, bármilyen szövegkörnyezetben b+-ol, kurvázik, nőket előszeretettel ribancozik le. A Ráczékhoz, különösen Gigihez viszonyítva (Bécin néha pozitívan meglepődök) Éva általános kommunikációja nagyságrendekkel kultúráltabb, szókincse bővebb, szépen, tisztán beszél.

Spéter46 2011.04.03. 16:41:23

Dave985@: Azt mondod, hogy Éva szépen tisztán beszél. Most hagyjuk a trágárságokat és a káromkodásokat, és maradjunk a sima beszélgetésnél!
Én ugyanis erre sem fogadom el, hogy Éva érthetően mondja a szavakat. Szerintem hadar, leharapja a szóvégeket, de sajnos a ragozásban is többször téved.
Persze ez legyen a legnagyobb baj, hiszen egyik versenyző sem a Kazinczy-díjért jött és mindegyiktől távol áll a nyelvőrködés.

Spéter46 2011.04.03. 16:43:01

...A másik pedig, hogy Éva sajnos állandóan "felizgult" állapotban van.:D

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 16:44:43

@vitek: Éva nem kurva anyázott, ezt csak Gigi hazudta Bécinek, hogy kellő határozottsággal leteremtse Évát. Jerzy lealkoholistázta Évát, mire ő felidézte a lengyel srácban gyerekkori élményeit, amivel szinte kiplakátolta a villát, annyiszor elmesélte a többieknek. Ocsmány húzás volt, amikor Jerzy felé köpött (jobban megnézve a felvételeket, kétlem, hogy eltalálta volna), de jobb visszaemlékezni, hogy maga a vita órákkal korábban akkor kezdődött, amikor Jerzy folyamatosan stuffolta Anikót, majd az őt kisegítő Évát. Olivérrel folytatott viszonya volt terítéken. Még villanyoltás előtt is kiadós üvöltözés (mindhármuk hangját ki lehetett venni) rázta meg a villát, tisztán kivehető volt Alekosz és Gigi elhíresült beszélgetése közben.
A végkifejlet ettől függetlenül se példázza Éva intelligenciáját.

Bizonyára Gigi fenyegetőzéseit ("megfojtom" (sic!), "megkeserítem az életedet") is ilyen hatásfokkal ki tudod magyarázni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 16:50:47

@Dave985: Meg a Hip-Hop tánciskolájuk, Béla rapklipjei. . . Lehet még incestus is a háttérben!

Spéter46 2011.04.03. 16:52:35

Dave985@: Nem kívánom Gigit az ifjúság elé mintaként állítani, és csupán arról van szó, hogy a sok rossz ember közül kell a legrosszabbat kiválasztani, vagy ha úgy tetszik a legkevésbé rosszat.
Nos én ebben a nem túl dicsőséges versenyben helyezem Gigit Éva elé!!!
Sajnálatos, hogy csak ilyen emberekkel tudja a csatorna biztosítani a nézettséget.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 16:52:37

@Spéter46: Gyorsan írtam, így az utolsó két jelzőt elfelejtettem középfokba ültetni.:) Éva egy-egy feladat (mi a véleményed a másikról típusú) kapcsán is átlépi azt a küszöböt, ami után már idegesen beszél. Én olyan esetekről beszélek, amikor Alekosszal kint cigizés közben, vagy a díványon éjjel kettőkör eszmét cserélnek a "világ dolgairól". Sosem tagadta, hogy egy partycica, meg is látszik, hova züllött az eredendően tehetséges, kitűnő tanulmányi eredményekkel rendelkező lány. Sajnálom is. Néha azért kibuggyan belőle az az értelem, amitől a többiek - esetleg Lacit kivéve - igencsak távol állnak. Érzelmi kicsapongásai miatt szakemberre lenne szüksége, mert nyugalmi állapotban egy aranyos, szerethető lány. Ld. Alekosszal való e heti beszélgetései, vagy Béciék rablóhadjáratai közben nyújtott ugrándozása.:)

Spéter46 2011.04.03. 16:53:48

Albinó@: Megkeressük!

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 16:57:33

@Peter_Cs: A rapzenélésből aligha akasztott le tisztes summát, amatőr kategória, Junior oldalán kapaszkodtak fel táncosként a ranglétrán. Tehát maradjunk a tánciskolánál, amiért hitem szerint megdolgoztak.

@Spéter46: A kívánt nívót elérő emberek nem jelentkeznek a műsorba, vagy ha mégis, az első rostán kibuknak. Tettem egy kísérletet, mert kíváncsi voltam, hogyan működik a casting. Nem csalódtam.:)
Hentesek, szakácsok, tanárok, ügyvédek, rendőrök kategóriában rendezhetnék a következő szériát, melléjük érkezhetne egy go-gotáncos is. Na jó, álmodozom...:)

vitek 2011.04.03. 17:00:50

@Dave985: persze hogy Béci ezt látja, hiszen Béci váltja ki ezt belőle, tehát nyilván kint is ilyen meg bent is amikor Bécivel van.
Hol itt az ellentmondás? Attól még születhetett valaki szegény sorba, hogy KÉSŐBB kap egy jól kereső munkát.

Az a vicces benned, hogy egyrészt rettentő arrogánsan írsz, másrészt te beszélsz kommunikációról, miközben szemmel láthatóan értelmezési nehézségeid vannak. Mivel úgy látszik csak az arroganciából értesz, ennek megfelelően fogok én is viselkedni veled, és hogy ezúttal ne a VV-vel jöjjek, a saját kommentemre adott válaszodra hivatkozom. Én ezt írtam:

"Ennyi erővel én az írásstílusodból megállapítom, hogy betörésből élsz, szabadidődben pedig szatírkodsz."
Mire te közölted hogy "Üres személyeskedés. Íráskészségemet pocskondiázod, a végén szatírnak és bűnőzőnek nevezel."

Kedves Dave, elárulom, hogy nem neveztelek bűnözőnek, se szatírnak, hanem arról beszéltem hogy HA azt csinálnám amit te csinálsz Gigivel, AKKOR ezt kéne írnom. Mondjuk ahhoz hogy ezt megértsd, nem csak olvasni kéne tudnod, hanem érteni is amit olvasol. Persze nem tudom ezt miért is várom el azok után, hogy a VV-s kommentjeidből is kiderül, hogy csak nézel, de nem látsz.

dr. gernika 2011.04.03. 17:09:21

@vitek: (hagyd, nyilvánvaló, hogy megzakkant, mikor nem került be a villába)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 17:09:53

@vitek: Mint kiderült, alig-alig vannak együtt, csak nagyon ritkán találkoznak. Ez is ellentmond a kezdetben kialakult képpel.
Folyamatosan mellébeszélsz, ismét személyemre tereled a szót, szemantikai párbeszédet igyekszel kiprovokálni. Pontosan értettem, mire próbáltál célozni: hasonlatoddal szeretted volna úgy beállítani Gigi megítélését, mintha az egy alaptalan légvár lenne. Olyan, mintha írásom alapján bűnözőnek állítanál be. Ügyes, bár átlátszó érvelési fogás, ha nem derült volna ki, egyből levágtam.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 17:11:37

@Dave985: képnek

@gernika: Fogadni mertem volna, hogy ezt a bugyutaságot valaki még felhozza...:)

vitek 2011.04.03. 17:18:19

@Dave985: mi mond minek ellent? Nem az a kérdés hogy MENNYIT vannak együtt, hanem hogy milyen amikor együtt vannak, függetlenül attól hogy ez milyen gyakran van. Magyarul már megint sikerült egy teljesen irreleváns dolgot úgy előhoznod mintha az egy releváns érv lenne, újfent bizonyítva hogy totálisan értelmetlen amit összehordasz.

Tényleg igaza van gernikának, veled nem érdemes beszélgetni, úgyse érted amit mondok. Az est hátralévő részében ehhez tartom magam.

Spéter46 2011.04.03. 17:19:02

Javaslom Legyen itt most vége, és Albino@
felhívását megfogadva evezzünk közös ladikkal át az új postra!

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 17:26:12

@vitek: Folyamatosan csak saját mondókádat sulykolod, ahelyett, hogy érdemben bármelyik felvetésünkre reagálnál. A retorika művészetével hadilábon állsz. A legfőbb, hogy önmagad meg vagy győződve ennek ellenkezőjéről, no meg arról, hogy te tisztán látod a villabeli történéseket, Gigi sötét múltját, Bécivel való kapcsolatát (más kérdés, hogy a hét eleji beszélgetés kikristályosította a dolgok hátterét), mi ellenben szürkehályogtól végletesen meg vagyunk vakulva. Alig várom, mikor jössz a Ráczék kapcsán adódó kártyával. :)

@Spéter46: Javaslat megfogadva.

Townsend 2011.04.03. 17:50:32

@Peter_Cs: mai további ajánlatunk: pedofília, nekrofília, stb. nota bene hemofília.
süti beállítások módosítása